Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 2x13 - Gouge My Eyes Out

2012. december 16. 11:00 - kardigan

Kihúztam a fejemet egy pillanatra a karácsonyból (angyalkás goblejnhímzés a kanapén, gyertyafény és a Karácsonyi ének a háttérben, arcomon meghatottság és malaszt), úgyhogy jó rész legyen légyszi, mert múlt héten Carter kiesését untam nagyon. Abi a táborba visszaéréskor sokszor megköszöni, hogy benntartották, majd megint elkezd az idoljáról értekezni - hálistennek legalább azt hozzáteszi, hogy nem tudja, elhitték-e. Mike közben azt magyarázza, hogy Carter mit fog kapni ettől az élményből. Malcolm meg kibaszná Lisát, mert figyelt tribalen, és Lisa gyenge játékossal akar döntőzni. A képen SátánAbi.

01.png

És reggel is vele folytatjuk meg a nemlétező idoljával, srácok most elmegyek az erdőbe kicsit... vizet hozni. Aztán kicsit csacsog Lisával arról, hogy a többi négy őt akarja kiszavazni és legyen majd felkészülve, vagy tudomisén, Lisa meg udvariasan meghallgatja, egyik fülén be, másikon ki, goto reward. Aholis egy kis piramiskán kell felmászni, aztán be a vízbe, és kiszedni fakarikákat, amiket rádobálni pöckökre. A győztes magával vihet két embert, amiből hisztérikusabb szezonokban remek balhék szoktak lenni - több játékos is mondta már, hogy igazából az ilyen challenge-eket jobb nem megnyerni, mint igen.

Skupin nyer, vicceskedik egy sort Jeffel arról, hogy mikor vitték őt legutóbb helikopterrel, bru, ha, ha. Malcolmot és Lisát viszi, utóbbi sokat ölelgeti Denise-t, és azzal távoz, hogy zabáljanak fel nyugodtan mindent és ő majd mosogat. Abi nagyon vicces, hogy még mindig meglepődik, amikor nem választják, még mondja is, hogy már megint kiderült számára, hogy őtet nem szeretik. Jó nem, szemét vagyok, nyilván csak halálfáradt már, és hát valahol sajnálom egy kicsit, de Denise-nek van igaza, akit nem az bosszant, hogy nem mehetett enni, hanem hogy egy napot kell Abivel kettesben töltenie.

02.png

A nyereményesek oldalán pedig Mike, aki 30 éve nem fogyasztott cukrot, letol vagy 8 üdítőt, és bebaszcsizik. És amikor azt mondom, hogy bebaszcsizik, azt úgy is értem, nem részeg lesz, hanem becsiccsentett kamaszlány az első söre után, tárgyakat húz a fejére, vihorászik és folyamatosan beszél. Aztán mennek cetcápával úszni (mennyire végtelenül hülye név ez), és hát Mike az már csak Mike, nyilván képes az óceánban lebegve is megsérülni, konkrétan lefejeli őtet a bálna. Cet. A kijózanodás után pedig csinálnak egy final3 dealt, amit Lisa tutira nem akar megtartani, és nem nyilvánvaló, hogy Malcolm akarja-e.

03.png

Hazatérvén viszont szegény Denise ült rá a szopórollerre, valami álatka megharapta a nyakát (nyilván vámpírnak tűnik két pöttyöcskéből), és ettől lezsibbad a fél arca, plusz a válla, nagyon ki van borulva és sírdogál is, de nem kell medical, már csak három nap, nagylány, kibírja, menjünk immunity-re.

04.png

A challenge-en először hidat építenek maguknak - két kötél van kifeszítve, és mindenkinél van két léc, amit rá tud pakolni, ahogy halad. Közben összeszednek puzzle-darabokat, amiből kiraknak egy olyan billegetős labirintust, és azon végig kell billegetni a labdát. Malcolm először lezúg a hídról, és akkor Denise majdnem nyer de aztán mégiscsak Malcolm nyer, mert ő Malcolm, és Malcolm nyerni szokott.

05.png

Vidám közjátékként Skupint spontán megtámadja a tábortűz, kezdek egyetérteni Rob Cesterninoval, ez olyan sztori lehet, hogy egyszer volt egy jegye egy repülőre, ami lezuhant, de ő lemaradt róla, és a Sors azóta üldözi. Abinek most van tele a töke végleg, sírdogál egyet a kamerába, de aztán összekapja magát és felvezeti Skupinnak az új Tervet, miszerint menjenek vele hármasban. Mike természetesen nem dönt egyedül, és megy Lisához, akinek ez nagyon tetszik, Abi max Pete és Artis szavazatát kapná meg (final 3-nél azért két szavazat se mindegy szerintem). A baj ezzel viszont az, hogy elég nagy az esély mindenképp, hogy Malcolm nyeri az utolsó challenge-et, de ha Denise maradna, lenne azért olyan, aki esélyse, hogy megveri. Tiszta Sophie választása.

06.png

Denise közben megkérdezi Malcolmot, hogy nem adja-e oda neki az idolját (amúgyis most használhatná utoljára), mire Malcolm azt feleli, á nem, kizárt, hogy Abit tartanák bent. És ez itt az a pont, amikor nem értem, Denise miért nem kezd el vele üvölteni, vagy legalább erősködni, hogy de baszki akkoris kérem, nehogymár szuvenírnek vidd haza, amíg én elhullok. Denise viszont nem stresszel, oké igazad van, úgyis Abi megy, ez nagyon nagyon nem tetszik nekem, sokkal többet vártam Denise-től. (Nyilván neki Malcolm többet mondott, de akkoris hát na.)

07.png

RC csodálatos a tribalen, mikor Jeff hosszú bővített mondatokban sorolja, hogy Abira milyen csúnyaságokat mondtak a többiek, végig mosolyogva bólógat - valójában arról van persze szó, hogy Abit milyen remek ötlet elvinni a végéig. Denise-szel elmondatja Jeff többedszer ugyanezt, igen, Abit mindenki meg tudja verni, mert milyen szar játékos - aztán elindulnak arra, hogy de tulajdonképpen miről beszélgetünk, 13 embert túlélt. Szeretem ezt a hozzáállást nagyon, az érdemli meg, hogy ott legyen, aki el tudta érni, hogy ott legyen és passz. (Ettőlmég van olyan, hogy nem örülünk neki, utáljuk, volt jobb, az mind más tészta.)

08.png

Denise megjegyzi, hogy Abinak szerencséje volt, mert a Tandang mindig nyert, azért maradhatott bent ilyen sokáig. Erre Lisa azt a rettentő okosat csinálja, hogy borzasztó udvariasan közbeszól, dehát kérem a Tandang nem azért nyert, mert szerencséje volt, hanem mert egy csodálatos, fantasztikus törzs voltunk mink, momentán 3 Tandang zsűritag van, ez nagyon fasza ötlet, Artis mosolyog is, oké Lisa, seggnyalást jegyeztem. Denise viszont buta és kiabálok is a képernyőmmel, miért nem szólsz baszki, hogy te nem ezt mondtad? Erre azt kell mondani, hogy de ő pont nem azt mondta, hogy a törzsnek volt szerencséje, Abinek volt szerencséje, hogy ilyen faza emberek közé került.

09.png

Abi aztán elkezd pofázni megint, Denise-t és Malcolmot senki nem veri meg, Lisa és Skupin pofára fog esni. Gondolhatnánk, hogy itt arról van szó, hogy még utoljára győzködi őket, hogy szavazzanak vele, a maga elegáns módján - aztán amikor odajutunk, hogy Mike próbálna megszólalni, és Abi többször is közli vele, hogy egy idióta, elég esélytelennek tűnik, hogy ez a terve. Végül Abit hajítják ki, Penner egy ponton bemutat neki, nagyon röhögök, vasárnap jön a háromórás finálé.

10.png

És egy kis számolgatás a végére, ha már csak négyen vannak, és a háromórás fináléból egy óra a reunion, még van esély a kétszemélyes döntőre, mert valamivel ki kell tölteni azt a két órát. Pritiplísz.

Címkék: survivor
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása