Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

El Barco - A Bárka 2x03 (spanyol LOST)

2012. november 17. 14:00 - Sigismundus

Valeria mese, arról hogy el kell mondania az embernek amit akar a másiknak, mert... mert azért.! Mert a nagyok túlbonyolítanak mindent. Ainoa és Ulisses, alig bírják levenni egymás testéről a szemüket, de ha összefutnak takarítás közben, kiosztják egymást. A többiek elött, jó látványosan persze, mert a látszat az látszat. Fedélzeten Kapitány és Julia több szerencsével bájolognak. Julian utóbb meg is dicséri Ricardot, ez az. Aztán észrevesznek egy szép nagy ládát ami a tengeren úszik épp a Sarkcsillag felé.

Clipboard01.jpg

A srácok kabinjában barkácsolás, Piti bölcsőt dob össze, mert ezzel hódítja vissza Vilmát. És tényleg, széparcú boldog, kezd megbocsájtani. Majd amikor párnának valót szednek össze, valahonnan kiborul egy csomó férfimagazin. Hülyegyerek persze tagad, az épp távollévő Ulissesnek tulajdonítja a cuccot. Mert spanyolföldön ez valamiért gáz. És Ulises nem is érti miért vihog a képébe mindenki az Ebédlőben. Míg Piti el nem magyarázza, hogy nyakába vart egy csomó cicmagazint. Rejtse el légyszi! Uli jó gyerek, bevállalja. És készüljünk fel, mert lesz egypár vaskos poén majd, amit spanyolék annak tartanak, szerintem fárasztó lesz, ugorjunk.

1.

Queen America, volt a hajó neve, a láda tömve van, étellel. Mégpedig olyan falatokkal amikből a hajó már rég kifogyott. És mintha lottót nyertek volna, szép konvojban még pár tucat láda úszik a hajó felé. Üzemanyag, WC papír, de főleg étel. Van öröm, a mediterrán gyomrokban.

Clipboard12.jpg

Főleg mert Kapitány kihirdeti hogy ma ünnepi vacsi lesz, rendelést felírni Salomenál lehet ! Mindenki örül, Montrero mert Julia elfogadja meghívását, Pókharapó mert végre rendes kaját főzhet újra. Csak Buborék értetlenkedik, ha elsülyed egy hajó, a roncsok, ládák sugárirányban, körkörösen kezdenek elúszni. Nem így konvojban, egy irányba. De ezt csak Salomenak mondja el, aki nem érti a dolgot, csak azt hogy főzhet. Meg is beszélik Juliannal, aki elmeséli neki hogy barátjuk összejött a Doktornővel. Pókharapó örül, hálából megereszt pár vaskos megjegyzést hogy Ricardónak bizony alaposan ki kell tennie az ágyban majd, mert ugyebár elődje Ulisses volt, aki állandóan edzette magát hahaha.. (Higgyétek el tényleg így volt a sorozatban, tényleg ezt mondta...) És így még egykét megjegyzés arról hogy bájgunár lebukott a magazinokkal. Apja erre ideges lesz és ellép valahová. De aztán jön Buborék a hírrel, hogy egy csónakot is lát amiben emberek integetnek...

Clipboard05.jpg

És ebben az izgalmas pillanatban megint egy hülye jelenet. DellaGuadra kapja el fiát és odaad neki egy csomó magazint, rejtse el ezeket is. Elsőtisztünk ugyanis maga is gyűjtöget effélét, hosszú hajóutak ugyebár, miazmás.. Az ő gyűjteménye azonban kissé szolidabb, 80-as évek mára nagy klasszikus énekesnői, meg fürdőruhadivatok. Ugorjunk... Hídról távcsövezik a csónakot, egy nő, két férfi, és Julia sebeket vesz észre rajtuk. Montrero azonnal érti, karantén, hajó megáll. Nem léphetnek a Fedélzetre. Inkább átdobnak egy kötelet egy rádióval, hogy beszélni tudjanak közvetlen. A diákoknak kezd nem tetszeni a dolog ők rohannának menteni.

Clipboard08.jpg

És megint egy gáz jelenet, a Fürdőben Ainoa röhögi ki Ulissest a farokverésre célozgatva. Srác ég, de mielőtt elmenekülne azért kap egy biztató kis jelet is. A gyönyörűszép jelenetet Gamboa zavarja meg kissé. A csónakos nő elmeséli szomorú történetüket. Valóban a Queen America nevű óceánjáró luxushajón utaztak, Valenciából indulva.De jött egy vihar, jött egy ciklon és elsüllyedtek. Sok százan haltak meg szörnyű volt, sírnak mindhárman. Julia rákérdez a sebekre, a nő kijelenti, nem fertőzők. De van egy negyedik utas is, egy fiatal lány. Na ő meg fog halni, ha nem veszik őket a Fedélzetre.

Kapitány eligazít. Elmagyarázza Juliával együtt, hogy betegséggyanúsak a csónakosok, kapnak vizet, gyógyszert de maradnak még 12 órát odakint. A diákok egy része már hajlana a racionális magyarázatra, de Palomares, megtámogatva Gamboával lázad. Szerinte mindegy mi a bajuk, azonnal a Fedélzetre velük.! Persze nem így lesz, de papocska kijelenti, legszégyenletesebb, hogy míg azok kint maradnak, a Sarkcsillagon levők megeszik a kajájukat. És igazságérzete miatt ő ebben nem vesz részt. Csatlakoznak hozzá, Ramiro, Esmela, meg egy páran, jelként piros sapkát húzva okos kis fejükre.

Clipboard10.jpg

Mindegy, többség kér a vacsorából, Salome nekiáll, Juliával. Közben Buborék gyanakszik a ládákra, a tengeren egy nap után már le kellett volna égni a festéknek, ezek meg mintha újak lennének. Furcsamód Doktornőt sem izgatja a rejtély, inkább randijáról társalog Pókharapóval. Ricardo is ideges, 20 éve nem randizott, így Ainoától kér tanácsot. Nagylány azt mondja, eleinte alig érintse meg Juliát, de ha az a hajához ér, rohanja le! Majd jön DellaGuadra is, egy ajándékóvszerrel. Montrero nem akarja elfogadni, erre haverja elrejti a vacsoraasztalon a ritka kincset.

A cicimagazin-nyüglődés csak nem akar véget érni. Mondhatjuk bátran, járnak kézről-kézre, hahaha. Előbb Uli adja vissza Pitinek, összevesznek kissé, majd Kapitány kobozza el az összes becses kincset és viteti hülyegyerekkel a kabinjába.

Clipboard04.jpg

Gamboa gondban, próbálja a jeladót összerakni, hiába. Megszólal mögötte Buborék, mit csinálsz? Elromlott a nyomtató- De az nem nyomtató, hanem jeladó! Közli félkegyelmű boldogan. Gamboa elismerő vigyorral - és háta mögött döfésre készen egy csavarhúzót szorítva – beszéltetni kezdi. Buborék pedig beszél boldogan, mondja hogy azzal jelet lehet adni más hajóknak, meg gyanús neki a sok ép láda. Na meg a Queen America nem jöhetett ám Valenciából. Miért is, kérdi Gamboa, félkegyelmü erre felsorolja az összes hajót ami elöttük egy héttel kihajózott, sőt fotózott is ! Borostás erre megjegyzi, ő szereti a fotókat, elmennek.

Kapitányi randi édesen esetlenül indul és folytatódik. Üdvözlő ölelésnél sikerül egy brossal megkarcolni Julia habtestét. Mikor hellyel kínálja, a Doktornő épp a magazinokra ül le- a hülyegyerek pont a székre rakta le őket. Mikor Ricardo kidobná az újságokat, az ajtó előtt DellaGuadrába botlik, aki hallgatózott. És még most kezdődik csak az este. De izgalmak előtt még sok-sok szánalmak. Pitinek Vilma, DellaGuadrának Salome magyarázza el hogy bizony időnként a nők is könnyítenek magukon, nincs ebben sem semmi rossz.

Clipboard14.jpg

Kapitánynál jobban tellik az este, kellemesen. Persze Monterronak nehezen megy a modern udvarlás, ki is fejti Juliának, ő kissé régimódi ember. De a szövege az valahogy bejön a szexi dokinak, csillogó szemekkel hallgatja. Mire Montrero egyre lazábban folytatja, a legszebb mondat után Julia észreveszi a kistányér alatt az odarejtett óvszert. Doktornő szerencsére jót nevet, haha.

És most túl vagyunk a szexuális felvilágosítás órákon, jöjjenek az izgalmak !

Kapitányt a Hídra, vészhelyzet.! Spanyol gyomor nagy úr, a vacsorázók többsége lelkesen fogyasztgatott, nem zavartatva magát a pirossapkások vádló tekintetétől. De Palomares az hiányzik, meg is tudjuk miért. Kievezett egy csónakkal a hajótöröttekhez. Igaz annyi esze csak volt hogy magára vegyen egy védőruhának mondott ipari-festőruhát. De mindjárt le is veszi, és rádiózik a Sarkcsillagra. Nem lehet olyan legénységnek tagja aki magára hagy hajótörötteket. De hát ilyenről szó sem volt! Csak karanténról!

Clipboard16.jpg

Gamboa kabinja, Buborékkal gondosan végignézték az összes hajós képet. Majd megkérdi borostás, mire emlékszik a baleset/hajótörése elöttről? Félkegyelmü csak Marimart említi meg, mint akit érdemes, mást nem. Gamboa ekkor közli vele, voltak ám más barátai is, és elővesz ő is egy fényképet. És közli, egy szép napon, Roberto, a barátja ellopott őtőle valamit, egy piros mappát, nem emlékszik? Roberto nem akar emlékezni Marimaron kívül semmire.

Clipboard15.jpg

Léptek a Fedélzeten, valaki a védőruhában megy le az Ebédlőbe. Megközelíti az izgatottan beszélgető legénységet, miközben azok előzékenyen hátat fordítanak neki. És így igen hatásos ahogy megfordulva megdöbbennek mind. Nem Palomares az, hanem a csónakos nő jött a Sarkcsillagra. Közli, a naptól és tengersótól vannak sebeik, a lány az meg kezd rendbe jönni az átküldött gyógyszerektől, köszönik. De kérik hogy mielöbb a Sarkcsillagra szállhassanak. Kapitány első meglepetése után kijelenti, orvosi vizsgálat után persze. És jön is a hajóorvos, Julia. Kezében pisztolyt tartva, mind az összes Bondfilmek legeslegszebb nőgonosza.

Clipboard18.jpg

Nem bízik az idegen nőben, aki kemény ellenfél lesz, mert gúnyosan mosolyogva kijelenti, lője csak le. Végül Montrero elszedi a pisztolyt Juliától, a nő meg jó színpadiasan összeesik. Viszik is az Orvosiba, csak Piti és Esmela veszik észre, hogy kiszakadt a védőruhája. De nem szólnak. Orvosiban nagyon gyanúsak az események. Julia le is húzza az ablakra a redönyt úgy néznek farkasszemet a nővel. De néhány sebhely megtekintésén és vérvizsgálaton kivül nincs más. Megy jelentei Kapitánynak, 4 óra kell míg meglesz a vizsgálati eredmény.

Feszült várakozás kezdődik. Közben Ramiro szólítja meg borostást. Kijelenti, rendben hogy Ulissest és a Kapitányt szívatják, és Julia is megérdemli a büntetést a Világvégéért. De Buborékot ne merje bántani, mert az szegény nem tehet semmiről. Gamboa erre szokott sejtelmes-fenyegető módján megjegyzi, valójában Buborék tehet leginkább arról hogy itt vannak ők... Az izgalmasnak ígérkező beszélgetést Piti szakítja félbe, mert rosszul van és összeesik. Kitör a pánik, megjelent a Sarkcsillagon a Fekete Halál, a La Pestilencia... Viszik Orvosiba, itt Esmelácska elsikoltozza, hogy a hajótörött nő tehet mindenről, elszakadt a védőruhája, miközben Piti cipelte.. És közben mások is elkezdenek hányni, és hasmenni.

Clipboard19.jpg

Mig tombol a pánik fent, lent a Gépházban Ainoa és Uli csak szerelmet vallanak egymásnak. Kissé furán, Nagylány felkapcsolja a tűzjelző szirénát, így meri csak kimondani a te quiero-t, bájgunár meg rájön, hogy az eddigi színjáték mögött valahogy Gamboát sejtse.

Clipboard20.jpg

A sok rosszullevőt a Fürdőbe terelnék, de azok persze nem oda mennek hanem az Orvosiba. Hiába kéri őket Julia, hogy egyenlőre hiába. Így Montrero nem tehet mást, az egészségeseket gyűjti össze az Ebédlőbe. És mit tesz isten, mikor összegyűlnek, azt veszi észre kapitány, mind vörös sapkás vacsora-lázadók. Palomares is szól rádión, 5 órája van a csónakon, nincs semmi baja, sőt a beteg lány is magához tért... Hívná Juliát, de azt feltartja Gamboa. Beszélni akar a hajótörött nővel, Doktornő megtiltja. Mire borostás célozgatni kezd, nem ez a feladata, hogy azt tegye, amit a Kapitány mond! Julia visszavág, magának meg nem az hogy beleszeressen a lányába ! Maradnak ennyiben, megint megszakad egy izgalmas, célozgatós beszélgetés. Ja, Gamboa távoztában vált néhány acélkemény pillantást Ulissessel..

Julia jelent, a betegség szalmonella. Akik vacsoráztak, mind ettek tojást is, a pirossapkás lázadók, és a hajótöröttek meg nem. Ezért egészségesek ők, járvány nincs, hurrá.

Clipboard22.jpg

Palomares és a három csónakos hajóra szállnak hát, Victor, Tom és Dulce, egy igen megviselt szépség. Persze babusgatják őket, minden jóval, csak Gamboa kerüli el őket. Julia pedig igen csúnyán néz rájuk. Van is miért, a nő, Leonor, igencsak rámozdul hálálkodva a Kapitányra.

Címkék: el barco
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása