Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Survivor 25x08: Dead Man Walking

2012. november 11. 15:00 - kardigan

Az előző részben kiesett RC, aki ugyan hülyén röhögött, de szerettük, és ahogy a kommentelők igen bölcsen rámutattak, az utolsó cici volt a játékban. A mostani rész meg elképesztően zseniálisra sikerült, olyan áll-leesős fajta. Kivételesen van némi értelme az éjszakai képsoroknak, Jonathan Penner kínjai és töprengései, de nincs nagy balhé, viszonylag finoman közli Jeffékkel, hogy ez így mi a faszom volt, hát ha velem szavaztok, Pete kiesik. Skupin megy megnyugtatni, nem kell fosni, vannak itt még lehetőségek, csendes férfias kézfogás. Skupin amúgy Pennerre szavazott, mindegy, ez nekem be van csípődve, mert semmi értelme. Jeff azt nyilatkozza a kamerába, hogy tudja ám ő, hogy most egy alliance aljára került - igen, mert fasz vagy, azért, ha behúztad volta RC-t meg Skupint most kiskirálykodhatnál - de majd ő ügyesen feltornássza magát.

01.png

Lisa másnap reggel egész jókat mond, azt számolja, hogy Penner meg Skupin megy legközelebb, mert mindenki veteránfób, de utána tök jól össze tudnának fogni egy Jeff-Carter-Malcolm-Denise alliance-ben, és kirakni a hármast, akiket mindenki gyűlöl. Illetve hát Lisa szerint mindenki, én meg szívesen elhiszem, mert én is. Jeff pont ugyanezt mondja Lisának, aki szépen rámosolyog, hogy micsoda remek ötlet, hát izé, színésznő a lelkem. Vagy átbasznak a szerkesztők, és tényleg Jeff találta ki, és Lisa utána nyilatkozott, de szeretném ezt nem hinni, főleg, hogy Jeff még le is naivozza utána, akkora az arca ennek a csávónak, hogy az fantasztikus.

Vizes-erős reward challenge jő, csapatokban, hajókázást nyernek sok kajával. Először egy játékos kiúszik egy kötéllel, felhoz egy kosarat a víz alól, ezt ráakasztja a kötélre és a többiek visszahúzzák. (A kosár igazából egy halcsapda, imádom ezt, mikor olyan természetességgel mondják, hogy fish trap, mintha csak egy kanál lenne, nyilván mindenki látott már fish trapet.) Utána kiásnak a homokból egy kulcsot, azzal kinyitnak egy ládát, amiben puzzledarabok vannak - most éppen zászlót raknak össze. Skupin, Pete, Artis, Carter és Abi az egyik csapat, Penner, Malcolm, Jeff, Denise és Lisa a másik. Jeff és Abi kezd, Abi eléggé lemarad, de két körrel később a Carter-Lisa meccsben Lisa marad le, éppen csak lemerül, mire Carter visszaér és indul utolsónak Skupin. Lisa után Denise jön, aki nagyon szépen behozza, majd megelőzi Skupint, aki tíz percig keresi az utolsó kosarat. Malcolm és Artis ás, már derékig állnak a földben, és a kulcsot richtig Artis találja meg előbb, nagyon vicces ez a challenge, szépen felváltva áll nyerésre a két csapat. Egy darabig kicsit aggódom, mert nem mutatják egymás mellett a puzzle-t, Probst meg gyorsan dobálja az információkat, hogy ki csinál mit, de győz az igazság, illetve Pennerék, aminél már csak az szebb, hogy Abi nem.

02.png

Artis meglepően normális, és nem kaffog, hogy vesztettek, Abi viszont egy idióta, fennhangon értekezik az alliance-ekről. Carter ugyanis megkérdezi, hogy ők négyen vannak-e Lisával, ehhez Abinak hangosan el kell sorolnia a neveket, hogy meg tudja számolni. Majd hozzáteszi, hogy hát nyilván Carter és Jeff is ott van, Mike meg közben csak néz. Pete is nagyon néz, és azt nyilatkozza, hogy Abinek kicsit nagy a pofája, és ez veszélyes, és megint a kiskutyákkal jön, Peter Yurkowski, mi ez a kiskutyagyilkolás-fixáció. Felvázolja neki a terveit, miszerint a Kalabawtól kell megszabadulni, ami első lépésben egyszerű, mert ők is Pennert akarják elsőnek. Viszont Skupint inkább megtartaná egy darabig, és előbb Jeff, Denise és Malcolm (ez vagy nyelvbotlás volt, vagy nem értem, elfelejtette Cartert? Mondjuk nem hibáztatom.), és csak utána Skupin. Abi szerint ez jó, mert Jeff szövetkezne Lisával, majd passzívagresszíven hozzáteszi, hogy akkor is, ha Pete nem hisz neki. Pete meg visszaszól, hogy miért kell mindig ezt csinálnia. A confessionalben kimondja végre, hogy őt is idegesíti Abi, aki teljesen paranoiás, és azt hiszi, hogy mindenki őt akarja kiszavazni - ha tehetné, rég meg is tette volna, de a final3-be egyértelműen vele kell menni, senki nem szavazna rá.

03.png

A rewardosok nagyban sajnálják Skupint (Jeff gondosan rág, nehogy bele kelljen szólnia), mert a Sátáni Hármas tutira hisztit csinál otthon, Malcolm azt találja mondani, hogy ez egy ilyen Jók vs. Gonoszak meccs, már onnan nézve, hogy a hármon kívül mindenki így érzi. (Rob Cesterninonál ők az Axis of Evil, ha valakinek van rá frappáns fordítása, ne habozzon megosztani velem.) Penner meg persze lelkesen felszáll erre a vonatra, én már úgysem nyerhetek, de legalább akkor ti, ez mondjuk elég gáz, de legalább azt nyilatkozza mellé, hogy pontosan tudja, hogy neki most könnyű, tuti kiesőnek lépni egy bátrat nem veszélyes. Jeffbe is próbálja beleültetni a paranoiát, ugye tudod, hogy Skupin után te jössz. Lisát nem tudom nem imádni, ahogy azzal a csodálatos csillagszemével meg napsugaras hangjával nyilatkozza, hogy persze, szép gondolat, hogy méltó ellenfelek ellen győzzünk, de azért mégiscsak nyerni jöttünk.

04.png

Újabb Lisa-confessional másnap reggel, Penner távozása után 5-4-es szövetségre számít, és neki meg Skupinnak a hármassal kell menniük, a már sokat emlegetett okokból. Van neki egy terve, amit felvezet Skupinnak, nehogy valaki más is kitaláljon valami jót. És ezt tökre nem gondoltam volna, de az van, hogy elmondja Skupinnak Malcolm idolját, kurvajó, végre valami a cukiságon kívül, jövő héten blindside-olni akarja Malcolmot. Skupin nagyon akar immunity-t nyerni, Penner is nagyon akar immunity-t nyerni, ugorgyunk, challenge. Az első részben cölöpökön alul-fölül átmászás és puzzlegyűjtés, innen hárman jutnak tovább, akik kiraknak egy kelgyót. Abiről nem tudok lekattanni, a második zsáknál megunja, és onnantól szép kényelmesen mászik, Dawson, gyere vissza és tépd meg megint. Pete az első, Jeff a második, és a szerkesztőknek mázlija van, Skupin-Penner meccs a végén, vetődéssel a célba, de Jonathan jut be a második fordulóba. A puzzle-t nagyon lemaradva kezdi, de nem látszik különösebben idegesnek, nagy békésen rakosgatja be a darabokat, és legközelebb akkor eszmélünk, amikor két darab hiányzik csak, és ricthig megnyeri, kurvajó ez a rész, kérem.

05.png

Elsőre úgy tűnik, Skupin lesz ebből, Jeff meg is mondja neki, közben Skupin valami gusztustalan herkentyűt darabol, és mindenki meglepetésére nem vágja meg/le a kezét. Lisának bele kell húznia a mentésbe, elmeséli Pete-nek Malcolm idolját, Pete végre nem ostobán néz, hanem gondterhelten. Nem akarja blindside-olni Malcolmot, mert bízik benne, helyette inkább MEGKÉRDEZI, Malcolm, nálad van a Matsing idol? Ez mégis mi a faszra volt jó. És azt is elmondja, hogy Lisától tudja, mindenki a bárpultosfiúba szerelmes. Malcolm megkérdezi, hogy teperjen-e az életéért, nem, nem kell, szavazzuk ki Jeffet, jó lesz az.

06.png

I stand corrected, Pete megmagyarázza, hogy nagyon jó volt, hogy rákérdezett Malcolmnál az idolra, mert kiakadt, és ez Biztos Jele annak, hogy nincs nála a cucc, valami lélekről is szó esik, amibe Pete belenézett, megváltó szentatyaúristen. Körbemennek az infóval, hogy Jeff megy mégis, Malcolm a végére egészen belejön az ártatlanul megvádolt szerepbe. Pete Lisa előtt letagadja, hogy beköpte, Lisa hisz. És még mindig nincsen vége, mert Malcolm és Jeff egymás mellé keveredik, és megbeszélik, hogy ez azért nagyon kínos, hogy dobálják őket össze-vissza, dobjanak már össze egy hatost gyorsan, Skupin, Denise, Penner, Carter. Pete-et akarják szavazni, elég klassz, ahogy odasúgják a többieknek, miközben kb mindenki ott rohangál, mint a mérgezett egerek. Malcolm kiássa az idolt, Carter bután néz Jeffre, dehát én azt hittem, rád szavazunk. Carter te mennyire vagy egy ostoba vadbarom, egy egytől tízig skálán mondjuk hetvenkettő?

07.png

RC szexi zöld ruhában jelenik meg tribalen, mindenki mosolyog, valamelyik fiú megjegyzést is tesz, hogy csini, tán Penner, Abi szeme meg villámokat szór, hát igen, smink nélkül is 15-tel tűnt RC fiatalabbnak, most meg aztán nopláne. RC láthatóan élvezi, és olyan pózban ül, amiben normális ember soha. Na nézzük. Skupin, izgultál? Hát, a challenge után be voltam fosva, de aztán a táborban úgy tűnt, mégse én megyek - Malcolm erre felvihog. Probst rákérdez, hogy mi van, hát az, hogy Lisa kibaszott velem. Némi hitetlenkedés, hogy nemár, Lisa ilyet? Az érintett azt mondja, igen bizony, mert meg akarta menteni Mike-ot, és szerinte Malcolm egy bazinagy fenyegetés, ezért őt akarta kiejteni, ilyen a sóbiznisz.

08.png

Abi szerint ez felháborító, hát Malcolm a mi csapatunkból van, mire Lisa rámutat, hogy ez érdekes logika, tekintve, hogy Skupin még annál is inkább. Jó hát az más, RC és Mike kívülállók, Mindig az volt, hogy Lisa-Abi-Pete-Artis. Malcolm kérdőn néz, hogy és én, Abi gyorsan kijavítja, hogy Malcolm is mindig benne volt ebben a klikkben, erre még Probst is beszól, hogy késő. Igazából nem szeretem, mikor Probst ilyeneket csinál. Abi még hozzáteszi, hogy márpedig Malcolmban jobban megbízott és kész, mire Lisa, kedves anyukahangon elmeséli, hogy az úgy van, hogy ha valakinek idolja van, azt blindside-oljuk, vagy legalábbis kiszedjük belőle az idolt, idol rossz, idol fuj. Probst rákérdez, hogy hogy is volt ez, miközben Lisa meséli, Malcolm ki is csapja az idolt, Pete igen szomorú, hogy nem volt hatékony a léleknézés. Hát ez jó, mégvalaki? Igen, mondja Abi, nálam is van, ha már itt tartunk. De miért, Abi, miért, ostoba hülye tyúk. Penner nagyon vigyorog, this is awesome, és összeröhögnek Probsttal. Abire igazából senki nem figyel, pedig olyan gyöngyszemeket mond, hogy önzetlenül birtokoltam az idolt, hogy megvédjem a szövetségem tagjait. Nem viccelek, selflessly having, ezt mondja a szájával.

09.png

Probst éppen indítaná a szavazást, mert erre úgysem tud mit mondani, de Penner szólna. Srácok, itt vagyunk mi hatan, akik tök faszán tudnánk nyomni ezt a játékot, ez mondjuk azt jelenti, hogy én és Mike maradunk még egy kicsit, kibírja ezt a veteránfóbiátok? Szépen bólogat mindenki, akit érint, Jeff Kentet kivéve, mert neki van a legkevesebb töke az összes közül, ő inkább mismásol. Lisa is magyaráz, hogy legyen akkor a B-terv (mármint Jeff), és ezzel bizonyíthat a saját eredeti szövetségének (a Tandangnek) is, hogy velük van. Pete bejelenti, hogy a hatos nyilván őt akarja kiszavazni, Jeff meg megint nem bírja ki, hogy nem ő a fontos, és magyaráz, hogy hát nagyon sok ember esélyes most. Ha esetleg valakinek lenne idolja, na akkor az most legyen szíves - és nem, se Malcolm se Abi. Utóbbi kap is rögtön egy szavazatot, de kitől, jaj nem értem, Pete, Pete, Jeff, Jeff, mitörténik. Kilencedik kiesőnk, és a jury második tagja pedig: Jeff.

10.png

Epilógus: Miután befogott füllel lalázva túlestem a jövő heti előzetesen, kiderülnek a dolgok, Skupin a Tandanggel szavazott, Skupin egy lúzer. Abi pedig Pennertől kapta az egy szavazatot, ez szerintem zseniális, bár nem nyilvánvaló, mi volt a terv, de számos ötletem van. És a lényeg, hogy kiestek a baseballhasonlatok, szegényt senki nem fogja már felismerni (pedig ez tutira baszta a csőrét, akármit is állít), és azzal búcsúzik, hogy keresett hatvanmillió dollárt, de ő ezt az egyet akarta, borzasztó az élet, pedig az az egymillió az nem is annyi, mert Obama csak 600000-et hagy belőle, még az időzítés is fantasztikus, gratulálok Jeff.

Címkék: survivor
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haruka 2012.11.11. 16:16:57

Rég szórakoztam ilyen jót tribal-ön, zseniális volt, főleg Abi! :D Skupin pedig végleg bebizonyította nálam, hogy csak egy balfék.

nadivereb 2012.11.12. 01:24:43

Fúh, ez tényleg nagyon jó rész volt, de én sejtettem, hogy vagy Skupin, vagy Carter lesz olyan retardált, hogy marad a köménymaggal... A jövő heti részben kíváncsi vagyok, mit talál ki Malcolm és Penner.
Amúgy most már sajnos biztos vagyok benne, hogy Abi jelenlétét kényetelenek leszünk végig elviselni, mert nincs az a bolond, aki nem őt akarja vinni magával a final tribalre.

kardigan 2012.11.12. 09:35:28

abi sajnos igen, az összes mindenféle podcastban és blogoknak a philippines philip shepardjeként emlegetik - de philip legalább kibaszott vicces volt :)
süti beállítások módosítása