Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6253-6256. rész

2012. november 08. 17:00 - nyuszi01

Pörögnek az események, Miklós és Zsófi szexkalandja szélesvászonra került, Gizike a pia miatt repült Nováktól, Olívia pedig elkapta Alizt egy jó kis vallatásra, Géza és a drog témakörben. Innen folytatjuk.

bk203.jpg

Zsófi kínlódik otthon, kisírt szemekkel bámul a semmibe, a telefonját nyomogatja, de se üzenet, se hívás. Akkor majd ő telefonál, hívja az urát, de semmi. Csengetnek, rohan egyből, hátha Bartha nem találja a lakáskulcsot, de csak Miklós az. Mit akarsz? Barthát keresem. Hát őt én is, gondolja Zsófi. Ugrunk Nóráékhoz, Timike nyervákol, jön Atikám, falná a reggelit, de inkább hozzon narancslevet. Timike megy a papához, valami meglepit ígért. Hát, kislányom, az már megvolt tegnap, de a korhatár miatt te lemaradtál. De nem baj, tömd a fejed inkább, kis bula. Nóra már Barthát sajnálja, szegény, milyen képet vágott. De legalább nekem nem kell ilyen meglepetésektől tartanom, vigyorog az ügyvédnő, mire Atikám mosolynak álcázott arctorzítást mutat a kettes kamerába.

Kinga és Non-Stop Ádi az esti rántotta után mosogatnak, közben megint Géza a téma, ez a dílerkedés durva. De Ádikám, aztán kuss legyen erről, mert nehogy a Géza bajba kerüljön. Gizike tántorog elő másnaposan a szobájából, meséli az esti kirúgást, de persze a Géza a hibás, mert beköpött, amiért belenyaltam egy-két pezsibe (!!!). Remélhetőleg a kőgazdag ügyfél fogmosós pezsijébe. De hogy mekkora balhé volt, anyukááám! Gyorsan elmeséli a Zsófi-Miki szexvideót, hadd tátsa a száját Kinga meg hadd szörnyülködhessen megint barátnője viselt dolgain. A Miklós felvette az egészet videóra, és azt vetítették le, veti oda Gizike sokatmondó hangnemben, mire Non-Stop Ádi jól bekérdez: Ez normális? Gizike leoltja, nem direkt, te majom! A legjobb persze Bartha volt, ő is látta, Kinga már a szája elé is kapja a kezét, jézusom.

bk204.jpg

Vissza Zsófiékhoz, Miklós beszélni akar Barthával, mindent magára vállal, minden az én hibám volt, majd azt mondom neki. Zsófi szerint tényleg minden az ő hibája. Az előző este a téma, egyre emelkedettebb hangnemben, végül Zsófi kiordítja Miklóst a lakásból. Kapcsolunk Alizhoz és Gézához, reggeliznek, Gizike kirúgása a téma, Lucuska táborba indul, de jó. Mikor kettesben marad a két drogfutár, megbeszélik, hogy minden oké-e, de Aliz ne aggódjon, soha többet nem kér ilyet tőle. Aliz el akar mondani valamit, gondolom a nyomozó csajt, de Lucuska pont beszalad a konyhába, szóval semmit nem mond. Peti és Balázs a kukáknál, tisztes távolságban egymástól, az előző este a téma, Miklós és a szexvideó, a kis Hitlerjugend szerint itt is Peti a hibás, nem az, aki felvette az akciót videóra, hanem az, aki megtalálta. Jön Gizike, Vilibába fut az udvaron, beszól neki, hogy az az ökör Géza kirúgatta, hurrá. Vilibá szerint Gizikének a pián kéne túltennie magát, és akkor nem lenne gáz.

bk205.jpg

Alizhoz érkezik Olívia, Lucuska sorsa izgatja, mi lesz vele, ha Aliz is börtönbe kerül Gézával együtt? És Szabi? – kérdez vissza Aliz. Olívia hárít, de ő csak egy címet akar, hol van a raktár, ahol intézkedik a banda? Novák hívja Alizt, az meg nem veszi fel, de közben Gizike üti fel a fejét a kisboltban, jött dolgozni. Novák szerint hiába, mert már kibaszta, nem emlékszik? Gizike pedig szívvel-lélekkel dolgozott mindig, meg szívvel-lélekkel piált is, tenném hozzá. Gizike győzködi Novákot, hogy vegye vissza, de Novák szerint Gizike nem ismeri a mértéket, pedig már annyiszor bemutatta neki, és előző este is tökrészeg volt. Mielőtt tiplizne, Gizike még hidegvérrel kér egy aszpirint, mert hasogat a feje. Csörög a telkofon, valami régi öreglány hívja, de amikor azt mondja, „atyaúristen”, már sejtem, hogy a Cini hívja a bárból, biztos Bartha padlón van. Szó szerint.

Kinga basztatja Zsófit, ment rázúdítani a napi erkölcsi okítást. Zsófi így is szarul van, ez már nem hiányzik neki, látszik rajta. Kinga játssza azért a megértő barátnőt, de aztán gyorsan odaszúr neki, hogy anno a Gézával is félrekúrt, neki a házassága ráment, de Zsófika azóta is vígan kufircol a házbeliekkel. Kinga el, Gizike váltja, jön haza a Zsolt, most hívott a Cini a bárból. Zsófi örül, de azért annyira nem kell örülni, mert stukker van nála, és valószínűleg nem műanyag. Zsófi máris Miklósnál, jobb lesz, ha vigyázol, magadra zárod mind a hat zárat, és ki se jössz a lakásból, mert Zsolt stukival közelít a Mátyás tér felé, és minden bizonnyal téged akar kilyukasztani. Miklós persze szarna bele, de Zsófi beparáztatja, mert anno a Géza is majdnem otthagyta a fogát.

bk206.jpg

A kocsma kerthelyiségében Tomporka és Hanna sütizget kedélyesen, apuci a téma, meg az a ribanc Zsófi. Hanna gyorsan eltereli a szót, de szigorúan csak azután, miután majdnem elköpi, hogy a Peti muterja is félrekúrt már párszor az elmúlt hónapokban. Tényleg, már el is felejtettem, hogy Hanna is tudja. De tudod mit, te kis faros, gyere hozzánk, jó móka lesz. Mit csinálnak? Lazacsalátát csemegéznek kaviárral és francia pezsgővel? Miklós telefonon ügyintéz, máris indul valahova valamiért. Csengetnek, gyanús zene, mi van, máris megjött Bartha? Hát, lehet, de mindenesetre Nórának van álcázva, Timikének akar fürdőruhát vetetni. Miklós beint, nem lesz ma program, elmarad, Bartha céltáblája leszek ma este. Nóra persze besértődik, és elhúz. Miklós gyorsan ír egy sms-t a Barthának, hogy találkozzanak.

bk207.jpg

Vilibá a kisboltban, vásárolja a paprikás krumplinak valót. Novák ajánlgatja a friss gyümölcsöket, de Vilibának nincs pénze ilyen extrákra. Gizikéről értekeznek, pia meg miegymás, ráadásul a világ legrendesebb pasijával élt. Kivel, Vilibával? Novák végül hozzávág Vilibához egy zacskó almát, cég ajándéka jelszóval. Aliz és Géza odafönt, Aliz óvatosan közelít, ugye nem tervezel mára semmi veszélyeset? Áh, csak a szokásos közlekedés a forgalomban Pest utcáin. De Aliz nem röhög, ő valami komolyabbra gondolt. Délután lesz egy fuvar, de ez az uccsó, aztán agyesz bugyesz. Csak kár, hogy ezért ki kell bumliznia a Rozsda utcai gyufagyárba, szólja el magát a balek Géza, Aliz meg, gondolom, csak leadja a drótot a zsaruknak. De azért félti ő a Gézát, de nem lesz semmi baj, mondja a futár.

Kingáéknál vagyunk, Gizike meséli, hogy valószínűleg felidegelte a Zsófit, merthogy felhomályosította Bartha és a stukker bimbózó kapcsolatáról. Non-Stop Ádi is befosik menten, mi van ha őt lövi lábon, ha nem szolgál fel elég gyorsan? De Kinga szerint nem kell bepánikolni, ő se teszi, ez csak városi legenda. Aztán máris Gézára terelődik a szó, őt se szabad beköpni, de azért pánikolni szabad, mert ő mégiscsak a volt férje. Ez a kis beszélgetés csak arra volt természetesen jó, hogy Gizike meghallhassa az előszobából.

bk208.jpg

Zsófi ront ki a házból, Nórába fut, nem láttad valahol Zsoltot? Nóra persze felháborodik, hol látta volna? Zsófi meséli a stukker történetét, Nórának leesik a százas, hogy akkor Miklós ezért mondta le a Timikét. De ő is vigyázzon magára, nehogy rajta üssön szellőző nyílást Bartha másfajta golyója. Kapcsolunk a Clau-villába, Hanna és Tomporka fagyiznak, Tomporka már nyavalyog, hogy ez kétheti diétájába fog kerülni. És ki a búbánatos palacsintasütőt érdekel? Üzije jött Tomporkának fatertól, annyit ír, hogy szereti. Ajjaj, ez nagyon búcsúüzenetnek hangzik. Csak nem akar kettesben maradni a stukival? Tomporka már rohanna, Hanna szerint viszont üljön vissza terebélyes hátsójára, és növessze azt tovább a fagyival. A kiscsaj így is tesz, fater letojva.

Miklósnál megint, csöngetnek. Na, ez már Bartha. Miklós épp indult volna a parkba, hogy találkozzon Barthával, de ő inkább házhoz ment. Berényi itallal kínálja a fegyveres ellent, aztán kinyomja a telefonját, amikor Nóra hívja. Ne zavarjon már bele holmi fehérnép a nagy jelenetbe. Szóval mit adhatok, bor, sör, konyak, whiskey? Zsoltnak a whiskey bejövős, de van egy sejtésem, hogy senki nem fog whiskey-t inni – tekintve hogy Bartha egy baszom nagy stukkert húz elő a farzsebéből és szereli azt össze kedélyesen Berényi háta mögött. Miklós húbazmeg-feje is nagyon epic, de az még inkább, amikor a stukkerrel szemezve megkérdezi, hogy mit akarsz csinálni? Egyet találhatsz.

bk202.jpg

Aliz és Gizike a kisboltban, Gizike egyből belekezd a nagy sztoriba. Nem akarom én bemártani a Gézát vagy ilyesmi, de bajba került. Aliz persze egyből a szívéhez kap, gondolom, már rendőrségi elfogást vizionál. De nem, Gizike még csak most tudta meg, hogy a Géza dílerkedik. Aliz egyből felenged, feltekeri a hangerőt saját magán és óbégatni kezd, hogy  A GÉZA? UGYAN MÁR! Szerinte Gizike megint részeg, érzi az alkohol szagát. Gizike azért köti Alizt a karóhoz, márpedig ő hallotta, amikor a Kinga meg Non-Stop Ádi erről adták-vették az infót. Aliz nem hiszi el, Gizike meg le is lép.

Vissza a vadnyugati leszámoláshoz, Miklósra egy gigantikus stukker mered, és Bartha keze is félő, hogy megremeg. Miklós próbálja lebeszélni a lövöldözésről, elveszítheted a családodat, mondja a vezír, mire Bartha olyat ordít, hogy egyből rájöttem, miért volt 16-os karika kitéve. „A családomat? Azt már elvetted tőlem, te rohadék! A KURVA ANYÁDAT! DÖGÖLJ MEG!” (wow, na ilyet se hallottam még a BK-ban) Azzal máris tüzel, kb. válltájékon lyukasztja ki Berényit, pont ott, ahol még takarja a golyóálló mellény. A lövésre egyből odacsörtet Nóra, mire Bartha neki is pisztollyal integet. A nő persze kiborul, egyből Miklós élettelen (?) testére omlik, miközben ordít Zsolttal, aki persze tök elégedett magával. Kinyírta Berényi Miklóst, a Mátyás tér Jockey-ját.

Kingához érkezik Aliz, eszmecsere jön, vigyázat. Szóval Gizike mondta, hogy ti az Ádámmal miről beszélgettetek, és az az igazság, hogy én már tudok róla. Erre Kinga tök ugyanazt kérdezi tőle, amit én is az előző hv-ban: ha mind a két nő tud róla, akkor a Géza miért kamuzott? Erre nem derül fény. De Aliz nem ezért jött, hanem hogy elmondja, hogy gáz van, a zsaruk is tudják, és beindul a buli. Visszaugrunk Miklósékhoz, szemééét, ordít Nóra. Hívja a mentőket, de Bartha szerint fölösleges, ennek már reszeltek. De nem úgy ám, mert a magyar Chuck Norris már köhög, szóval igen, a rá omlott épület, a jég alá szorulás, a tetőről való leesés és a rák után ezt is túlélte. Nóra örül, Bartha viszont megint hadonászik a stukkerrel, mire egyszer csak beront Atikám, és egy székkel tarkón bassza a kocsmárost. Igazi nagyjelenet ez, főleg, hogy Atikám is szíve szerint ráfogna egy szép stukit Berényire, ha tehetné, és ha Nóra nem feküdne épp rajta. De minden oké, Miklós kicsit fájlalja a lövés helyét, de mivel golyóálló mellény volt rajta, ezért csak lila folt marad ott.

bk209.jpg

KicsiSzabi és Olívia egymás szájában az előszobában, KicsiSzabi hívná a csajt moziba, de Olívia inkább otthon nézne valamit. A csávó már szervezkedik valami hosszú hétvégét, meg menjenek el üdülni meg ilyenek, a csaj szerint jól hangzik, de olyan fejet vág, mint aki karóba ült. Szerinte várjanak még egy hetet, majd utána meglátják. Akkor már biztos tudni fogják, hogy zsaru. Vissza a nagy túlélőhöz, ápolgatják meg nyalogatják a sebét, Bartha már ébredezik, és már lőne megint, de Atikám jól kicseszett vele, ugyanis kiszedte az összes töltényt a pisztolyból. Bartha „hogy rohadnál meg te is” indiánüvöltéssel vergődik Atikám férfias szorításában, míg Nóra könyörög neki, hogy álljon már le és ne dobja el az agyát. Bartha elvonul, ezt nem úszod meg Berényi, sziszegi, Atikám pedig lesújtó arckifejezéssel inkább semmit nem mond, és ő is távozik a hátsó ajtón.

bk210.jpg

Kingáék megint, Aliz meséli, hogy mivel zsarolja az Olívia, elveszik a kislányát, ha nem köpi be a Gézát. Szóval a Géza ide meg oda megy, de nem akarom feldobni. Kinga szerint ez másodlagos, Aliz szerint nem. Ő szereti a Gézát, meg amúgy is a közös jövőjük miatt csinálja, amúgy meg nem érdekel, mit mondasz, szóval csá. Udvaron Hitlerjugend és Hanna, meséli Tomporka lelkisegélyét, meg Peti is szóba kerül, mire a csávó kiakad. Hanna haja megint leordítva, a csaj fel is áll, aztán lelécel. Gangon Bartha szenved, fogdossa az oldalát, amit nem teljesen értek, mert Atikám a fejét ütötte, hogy meg ne sántuljon, nem az oldalát. Berényi a téma, meg hogy simán megölte volna, Atikám megérti. Érdekes, hogy egy istenes tarkón baszás után milyen kedélyesen el tudnak csevegni a muskátlik között. Zsolt szerint Atikám marha szerencsés, mert Nóra sose tenne vele olyat, mint a Zsófi. Ez így igaz, csak éppen Atikám már megtette, így az ő családjukban tényleg nem a Nóra a hunyó. Atikám próbálná firtatni a mit fogsz csinálni Zsófival? –témakört, de Bartha szerint semmi köze hozzá. Gondolom, a hajánál fogva húzza majd végig a gangon. Bartha el, megy lerendezni az asszonyt.

bk211.jpg

KicsiSzabi és Olívia még mindig szájon át lélegeztetik egymást a kanapén, KicsiSzabi elvonulna a szobába, de Olívia bekérdez, hogy akkor mi lesz a DVD-vel? Az is lesz, csak az már a klasszikus Dugsz Velem Délután lesz. Aliz rombol haza, megfagy a hangulat, Olívia elküldi KicsiSzabit a boltba. Aliz továbbra se mond semmit, Olívia pedig megint bepróbálkozik a Luca-kártyával. Hiába.

Kinga plagizálja Nóra fejfogását, jön Non-Stop Ádi, aki épphogy fél lábbal van bent a lakásban, de már hallgathatja Kinga kínlódását Gézáról meg Alizról. Szóval Aliz nem köp, de akkor meg lehet, hogy elveszik tőle a kislányát. De itt a cím, itt vesz át ma a Géza szállítmányt. Gizike részegen tántorog ki a szobájából, szidja Alizt, hogy azt mondta rá, hogy részeges. Mondja ezt részegen. Atikám még a budira is követi Barthát, a lakásban is hárman vannak, merthogy Zsófi is ott van már. Bartha elküldi Atikámat, aztán Zsófit is, de őt kicsit durvább hangnemben. Zsófi majdhogynem térden állva könyörög, de Bartha kemény, mint a vaskorlát a kocsma előtt, szóval a nő inkább elhúz, mielőtt a férje befalazná valahova. Bartha izmozik egyet a bárszékkel, gondolom, földhöz akarja baszarintani, aztán magába roskad a hűtőnek dőlve.

bk212.jpg

Megint KicsiSzabiék, DVD-ket nézegetnek, de a csaj nem csípi a Topa zsarukat (!!). Géza jön, vett valami játékkészletet a Lucának. Aztán már lépne is, Aliz szól neki, hogy legyen óvatos. Meg szereti. Géza majd siet vissza, de most lép. Miklósékhoz ugrunk, Berényi köntösben szenved, Nóra ápolgatja. Miklós tök viccesnek találja, hogy Zsolt meg akarta ölni, mekkora fless már. Atikám takarít a háttérben, most ő a csaj a jelenetben, mert Nóra nem ér rá ilyenekre. Aztán Miklós meséli, hogy már tudta ezt előre, azért vett golyóálló mellényt, meg azért nem vállalta Timikét. Látszik rajta, hogy igazából kurvára leszarja, ami történt, azt is, hogy Zsófiék házassága tönkre ment. De szerinte ezt egyszer még megköszönik neki, mire Atikámat mutatják egy gyors képben, amint éppen csőre tölt a háttérben. Na, lesz még itt action? Nóra szerint Miklós aljas, de Miklós gyors menetben odaveti, hogy hallotta ő ám, amikor Nóra siránkozott a teste fölött, hogy ne haljon meg, mert szüksége van rá. Atikám arcán látni, hogy realizálta, itt megint ő került szopóágra elég erősen, de hozzászokhatott volna már az évek során.

bk213.jpg

Géza veszi át az árut a megadott helyen, közben a bokorból kukkolja a rendőrség. Vissza Miklósékhoz, jön Hitlerjugend, mi ez a nagygyűlés itt? Á, semmi, csak fatert majdnem kinyírta a kocsmáros, de no para, ezt is túléltük. A csávó szájat tát, Nóra magyarázza, hogy Atikámnak köszönheti a fejlövés elmaradását, de Berényi pont leszarja. Nóráék el, Hitlerjugend siránkozik meg aggódik, Miklós pedig elismeri, hogy Barthának igaza volt. Ez is ritkaság.

bk214.jpg

KicsiSzabi a tévé előtt, jön haza Luca és Aliz. De miért nézel te természetfilmet egyedül, KicsiSzabi? – tűnik fel Aliznak a hiba a képen. Az Olívia lefikázott minden DVD-t, aztán elhúzott, mert hívta valami barátnője. Aliz persze egyből vágja a lényeget, jesszusom, aztán már hívja is a Gézát. Géza pont veszi át a cuccot, ajtót nyit, stb. Aztán hoppá retikül, jönnek a zsaruk, ő meg rohanhat a vakvilágba. De hiába mutat be egy Indiana Jones-t megszégyenítő félig leengedett garázskapu alatt átgurulást, a másik oldalon egy rendőr segíti fel. Falhoz nyomják, úgy ahogy kell, aztán már jön is Olívia meg a szopóálarc a Gézára. Hát, ahogy Sváby András is mondaná: ez nem a te napod!

Címkék: barátok közt
16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2012.11.09. 08:28:23

"Tényleg, már el is felejtettem, hogy Hanna is tudja"

hogy tudta meg? erről lemaradtam, de bizros érdekes volt. Szépen ki lehetne használni ezt a vonalat

hannamontanna 2012.11.09. 08:50:55

Azt a mindenit! Ennyi izgalom az előző hatezer részben nem volt..... Most már biztosra veszem, hogy Ati/Julcsi is lebukik. Bekeményített a BK!!! :-D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.11.09. 12:49:43

Akárhányszor nézem meg azt a leütős jelenetet, sehogy sem tudok rájönni arra, hogy Ati miért teszi le a fegyvert Zsolt mellé, az asztalra? Lehetőleg egy jól látható helyre? Miért nem teszi el?

Ha Gézát lekapcsolják, Zsolt majd megdugja Alizt? Bosszú Zsófiért, vagy valami olyasmi...

Zsoofka 2012.11.09. 13:26:21

@King of Shadows:
Szerintem Alízt majd nonstop Ádival hozzák össze. Most majd lesz egy kis hari a felnyomásért, aztán meg dúl a love. És akkor megint lehet cicaharc Alíz és Kinga között :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.09. 13:49:09

@King of Shadows: @mokamini: én csak azt remélem, hogy azt az Oliviát eltakarítják a sorozatból.
Már a Szabigyerek is erős indulatokat vált ki belőlem a pikkelyes arcával, de főleg a szemforgatásával (<- ez most nem átvitt), amikor nem ért valamit (és ilyen sokszor van) de az a csaj, az egyszerűen tenyérbe mászó, ahogy leselkedik.

Az csak nekem tűnik fel, hogy Balázsnak egyre lejjebb kerülnek a fülei a fején?

Zsoofka 2012.11.09. 14:02:05

@pushpang (univerziális határeset):
Balázs ügyben nemtok nyilatkozni, viszont most óvastam valamelyik mértékadó napilapban, hogy mától új Peti van. Pedig én úúúúúgy szerettem a régit.... :(
Olívia gyanús, hogy marad, ha ment volna, akkor szerintem a Géza vonallal el is takarodott volna.... Nagyon nyomul. Szerintem még kicsiszabi megbocsát és lesz neki e miatt feszkója a nővérkéjével. Ez az őrült konfliktus is kitart vagy 34 részen át :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.09. 14:28:37

@mokamini: de kár... én is bírtam Eztapetit, az egyik kedvenc szereplőm volt. Nem a karaktere miatt, hanem maga miatt.
Az új csereszereplők eddig valahogy nem jöttek be nekem. De lehet, hogy csak az a baj, hogy magukat a karaktereket se kedveltem, mert most döbbenek rá, hogy se a régi, se az új Timit nem szerettem pl. De így volt ez a Gabik és a Lindák esetében is.
Az úja(bba)k közül meg hát Alízt tudnám lapáttal ütni, mint ahogy Attilát és Julit is. A többiekkel aránylag elvagyok.

Á, tulképp eddig is tudtam, hogy csak Miki és Bartha miatt nézem ezt a szart. :)

Zsoofka 2012.11.09. 14:38:23

@pushpang (univerziális határeset):
Valami olyat óvastam a nyáron, hogy mey peti és balázs is, mert felvételiznek szinésznek. aztán csak petinek jött össze. mondjuk azt megértem miért...

Zsoofka 2012.11.09. 14:40:43

@pushpang (univerziális határeset):
nevetni fogsz, de nekem a nonstop ádi jön be, mármint karakternek. szurkolok, hogy ne kingával jöjjön össze, mert az meg nem szereessem.vannak ám problémáim :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.11.09. 14:46:29

@mokamini: jaja, tudom.
Peti ráadásul nem is színésznek, hanem artistának megy vagymi.

Kinga egy fontoskodó hülye picsa.

Zsoofka 2012.11.09. 14:48:17

@pushpang (univerziális határeset):
ezt nem tudtam. mármint nem azt, nem tudtam, hogy k. picsa, hanem azt, hogy ő. artista lesz :) jó gyerek, szerettem. ott a huncutság a szemében :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.11.09. 15:07:48

@mokamini: Volt már olyan, hogy Alíz és Kinga összeverekedett? :O Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de már több, mint egy éve nem nézem rendszeresen...

@pushpang (univerziális határeset): Szerintem kénytelenek lesznek, mert nem tudom, hogy lehetne "beintegrálni" a házba. Ugye, ő egy rendőrnő, és Mikinél épp lövöldözés volt. Ráadásul pont az egyik díler lőtt. Már az egész ház tud róla, és arról beszél. Ez alapján Líviának minimum feljelentést kellene tennie, ha maradna a házban, és megtudná az eseményeket.
Ráadásul a lövöldözős díler el is tudná vezetni a fődílerhez...

Zsoofka 2012.11.09. 15:26:42

@King of Shadows:
Nem tudom, én is csak összevissza követem. De arra emlékszem, hogy Géza miatt volt feszkó közöttük, szóval lehet, hogy lesz még itt hajtépés....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.11.09. 15:33:03

@mokamini: Akkor Te sem tudod, hogy Géza, és Bartha pénzszállítórablásával mi lett? Mert azt látom, hogy (eddig) nem kapták el őket, de most, hogy Géza letartóztatásba került...
süti beállítások módosítása