Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Bosszú 1x09 - Gyanakvás

2012. október 18. 11:00 - fuszulykavirág

Az új nap reggelén Emily a teraszán üldögélve bámulja a napfelkeltét a Jack által felújított hintaágyból, és az apja óráját nézegeti, amit az Victoriától kapott. Daniel is kitámolyog két kávéval a kezében, és szóvá teszi Emily éjszakai sétáját, de hát az csak azért volt, mert még szokja az együttalvást. Délutáni terveket egyeztetnek, közben pedig Victoria féltékenyen pislog le a szerelmesekre hatalmas (és üres) háza erkélyéről. Lydia kimászna már az ágyból, Ashleyvel hozatja is a tolószéket, meg Conradot is fel szeretné hívni, de Victoria gyorsan közbelép, és visszatuszkolja az ágyba a beteget. Közben a parton Jack takarítja a hajóját, és Igazi Emily látogatja meg, aki nagyon örülne egy kis hajókázásnak. Jacknek sajnos ki kell nyitnia a bárt, így ez a program tolódik, de közben Nolan veszi észre őket, ami ugye csak annyiból gáz, hogy Igazi Emily elvileg már régen Párizsban van.

1.JPG

A Grayson vállalat dolgozói barátságos strandröplabda meccseket játszanak egymás ellen, Tyler csapatának Ashley szurkol, Danielének meg nyilván Emily. A fiúk egy kicsit komolyabban veszik a versenyt, a lányoknak kábé tök mindegy. Emily közben rossz hírt kap Nolantől: ördögi ikertestvére még a városban van, sőt, éppen az Amanda fedélzetén. Lydia felvilágosítja Victoriát, hogy pontosan emlékszik már a jótékonysági bál estéjére, meg főleg arra, hogy Victoria kijelentette, soha a büdös életben nem fog neki megbocsátani. A kibontakozó drámát rendőrök zavarják meg, akik házkutatási paranccsal érkeznek a Grayson házba, merthogy Frank telefonjának GPS adatai azt mutatják, a ház környékén érdemes szétnézni. Conrad mennyire féltékeny típus, Mrs. Grayson? És a lelkes rendfenntartók meg is találják a keresett készüléket.

Emily lelépett a röpimeccsről, hogy utánanézzen Igazi Emilynek, aki bizony maradni akar, és esze ágában sincs elmenni. Conradnak megtetszett a két fiú rivalizálása a meccsen, így azt ajánlja nekik, hogy a befektetők partiján, aki először leszervez egy nagy bizniszt, az megtarthatja a teljes jutalékot. Victoria beavatja férjurát a telefon előkerülésének történetébe, és figyelmezteti, hogy megütheti a bokáját könnyedén. Conrad persze kitart amellett, hogy neki ahhoz semmi köze, hanem valaki csúnyán felülteti őket, de Victoriának nem akaródzik ezt elhinni. Úgyhogy Conrad nyomatékosít: ha őt elkapják, Victoria se jár jobban. A Potyautasban Nolan próbálja meg lebeszélni Jacket Igazi Emilyről, de Jack eléggé belelkesedett már, meg amúgy is, nem normális, aki megfogadja Nolan tanácsait.

2.JPG

Hogy teljen a műsoridő, megmutatják nekünk, anno Emily milyen szépen kiképezte barátnőjét Amanda életéből, aki a csinos kis summáért cserébe örömmel vállalta a szerepjátszósdit. Nolan továbbra is aggódik az Igazi Emily probléma miatt, de Emily szerint először le kell nyugodnia a lánynak, utána kezdhetnek vele valamit. Közben Nolan bankkártyájának lába kél, és Nolan egyből Tylert gyanúsítja. Ez mitől volt ilyen egyértelmű? Tyler maga éppen egy ajándékot ad át Ashleynek, egy méreg drága ruhát, szóval tényleg nála lehet az a bankkártya. Nolan rá is csörög, Tyler nem tagadja a dolgot, majd elbeszélgetnek ők erről. Victoria maga kegyeskedik lefáradni Emily házába, hogy csevegjen a lánnyal. Nyilván Daniel a téma, közben Victoriának még beugranak képek azokról az időkről, amikor el akarta hagyni Conradot Emily Papáért, de végül abban marad a két nő, hogy akkor Daniel kedvéért ők majd jóban lesznek.

3.JPG

Este Daniel szemrehányást tesz, amiért Emily lelépett a meccsről, de egy ügyes hazugsággal kivágja magát a lány. Elmondja, hogy Victoria meglátogatta, és nagyon támogatja, hogy lassan Daniel is békéljen meg az anyjával, mert ugyan mire jó ez az állandó ellenségeskedés. Tyler visszaszolgáltatja Nolan kártyáját, és felajánlja, hogy örömmel visszafizeti a pénzt – természetben. Nolan erre most nem vevő, úgyhogy Tyler inkább arra akarja rávenni Nolant, hogy legyen a Grayson cég befektetője, hogy ő megkaphassa a jutalékot. Majd meglátjuk, Nolan belemegy-e, Tyler mindenesetre mindent bevet, Nolan gépébe is bepofátlankodik. Victoria hirtelen felelősségteljes anya lesz, és elveszi Charlotte-tól a kocsit, meg a telefonját. Most amúgy miért is van bünti? Declan miatt? Lydia gyógyszerét is saját kezűleg adagolja a nagyságos asszony, de Lydia nem bízik benne (én se tenném), és nem nyeli le a bogyót.

4.JPG

Declan még mindig készülődik a nagy estére, lassan kétlem, hogy valaha is eljön majd. Igazi Emily a Potyautasban mulat Jack nagy örömére, Nolan pedig próbálja meggyőzni a lányt, hogy jobban jár, ha lelép. Victoriának kemény napja van, azután, hogy meglátogatta Emilyt, most Declant keresi fel a Potyautasban. Nolan sem akar hinni a szemének. Victoria nem kertel, fizetni akar Declannak, hogy a fiú ne találkozzon többet a lányával. Declan persze őszintén szerelmes, de hát ki tudja, a pénzben is van perspektíva, nemcsak a szerelemben. Nolan delfinfókája persze felvette Tyler ügyködését Nolan gépén, úgyhogy most Nolan is belepillanthatott a Lydia féle jótékonysági gálás beszédbe, mert Tyler még mindig azzal ügyködik.

5.JPG

Daniel éppen potenciális ügyfeleket castingol a partira készülve, amikor Nolan hívja fel Emilyt a hírrel Lydia beszédéről. Tyler pedig utána nézett, kicsoda volt David Clarke, abból pedig jó nem származhat. Emily arra kéri Nolant, hogy fektessen be Tylernél, egy kis időre azzal is lefoglalják legalább. Emily pedig felhív egy titokzatos X-et, akitől találkozót kér. Jack és Igazi Emily hajókázni mennek, és egész közel kerülnek egymáshoz, Charlotte pedig aggódva hívja fel Declant. Lydia végre elkapja Conradot, és bemószerolja nála az asszonyt. Charlotte világfájdalmas arccal elpanaszolja az anyjának, hogy Declan kidobta, és visszakéri a kocsi kulcsait. Ez nem lehet valódi, túlságosan örül az autónak. A befektetők partiján Daniel éppen egy japán üzletembert bűvöl, amikor megérkezik Emily, és tökéletes japánságával elvarázsolja a férfit. Kettesben elvonulnak csevegni, és úgy tűnik, a fickó amúgy angolul is tökéletesen ért. Ő lehet a titokzatos X. Bosszúállási tanácsokat is készséggel osztogat.

6.JPG

A befektetők partiján Tyler is keményen dolgozik. Szerencséjére megérkezik Nolan, aki ugye éppen befektetne Emily kérésére. Victoria Daniel előtt bocsánatot kér Emilytől, amit a lány készséggel elfogad, de Daniel attól még nem költözik haza. Nolan privátban egyeztet Tylerrel a befektetésről, de végül megállapodnak: nincs több hazudozás, lesz pénz. Tyler hálából éppen megcsókolja Nolant, amikor Ashley sétál be, és tör is össze gyorsan valami üvegárut meglepetésében. Kétségtelen, erre nem számíthatott. Ashley elviharzik, Tyler utána, Nolan pedig így gond nélkül megszerezheti Lydia beszédét. Tyler magyarázkodás helyett inkább kioktatja Ashleyt, hogy álljon a sarkára, egy tegyen meg mindent, ami a sikerhez kell – akárcsak ő. Conrad bejelenti a fiúknak a verseny eredményét: Tyler nyert Nolan befektetésével.

7.JPG

Jack és Igazi Emily közös vitorlázása lassan közös sírásba fullad. Igazi Emily maradni akar, de lehet, hogy mennie kell, Jack meg nem akarja, hogy menjen. Igazi Emily pedig előre eltervelten bevallja, hogy ő bizony Amanda. Jack boldogsága határtalan, majd Emily dühére leszek még kíváncsi. A parti végén Victoria felfedezi, hogy Conrad kiköltöztette Lydiát, így aztán végképp egyedül maradt a hatalmas házában. Főleg, hogy Charlotte sincs otthon, mert ugye nyilván összejátszott a pasijával, megszerezték a pénzt, és most boldogok együtt, végre Declan nagy estéje is eljön. Ashley pedig a sarkára áll, és új hangnemet üt meg Victoriával, ami azt eredményezi, hogy mostantól Victoria informátora lesz Emily viselt dolgairól. Na, nem mintha ezt cseppet is bánná.

8.JPG

Mindennek a megkoronázásaként Jack és Igazi Emily beállítanak elújságolni a nagy hírt: Igazi Emily valójában Amanda! Emily majd felrobban a dühtől és talán a fájdalomtól, nem tudod te Amanda, hogy kivel kezdtél. Lezárásként pedig megtudjuk még, hogy amikor elcserélték az életüket a lányok a javító után, akkor X, a japán fickó volt az, aki képezte Emilyt Japánban bosszúállásból. Mostanában mintha úgy tűnne, nem végzett valami hibátlan munkát. 

Címkék: bosszú revenge
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.10.18. 14:59:23

Aki bosszut akar allni az valahogy mindig kihagyja a kepletbol az emberi tenyezot.
Szoval ok eddig a sorozat tetszik a poszt is, bar az teny hogy nemelyik elem kicsit bugyutanak es izzadtsagszagunak tunik. (pl igazi Emily feltunese, Ashley hirtelen fohosunk ellen fordulasa, Tyler motivacioja es megjelenese)
Az egyetlen szorakoztato es erdekss karakter Nolan. Miatta erdemes nezni.

igenapu · http://gorogmendemondak.blog.hu 2012.10.18. 19:06:05

Bírom ezt a sorozatot, olyannyira megkavarják a kakit, hogy öröm nézni, lásd későbbiek ;-)

Sanna Persikka 2012.10.19. 09:32:14

Azért remélem, Emily sikerrel végzi az újabb bosszúálló tanfolyamot. Nem ártana, ha megint szétcsapna egy kicsit a népek közt.
süti beállítások módosítása