Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 6203-6204. rész

2012. szeptember 28. 09:00 - nyuszi01

Zsoltot is be lehet szaratni, tudtuk meg az előző epizódból. Kétszer is retteghetett, ugyanis kedves kislánya blöffölt, hogy rászabadította a zsarukat, aztán a drogdíler maffiózó kollégája szabadította rá saját magát. Bandita lelécelt muterral Keszthelyre, mert hát nem jó azért rosszban lenni Zsolti bácsival; Aliz pedig megint szopóágra került, merthogy ő lesz az éjszakás. Innen folytatjuk.

Már megint Julis és Atikám mandulaműtétjével nyitunk, azt hiszem, már az epizód elején hánynom kell. Juliska sírva fakad, no mi van, megszólalt a lelkiismeret? Ő nem tudja megtenni, bezzeg Atikám igen. Megy Németországba Julis is, úgy tűnik, bár ahhoz még Nórának és Andrásnak is lesz egy-két keresetlen szava. Vagy keresztbe fekszenek a küszöbön, miután meggyomrozták mindkettőt. Én legalábbis így tennék.

Zsolt jópofizik a maffiózóval, ugye nem gáz, hogy kiszállok? Áh, neeem! Vigyorog is a pofa, aztán egy jól irányzott ütéssel lebaszarintja a konzerveket a polcról, Zsolt meg azon nyomban maga alá csinál. Nem úgy van az, haver. Ide egyszer beléptél, nincs kijárat, max ha kinyiffansz. Nem szó szerint ezt adja elő a faszi, de ez az értelme. Bartha be van fenyítve, jobb, ha kétszer is átgondolja, mikor hova lép be és honnan ki. Mondjuk ez egy kutyaszarnál érdekes lenne. Szóval, az a helyzet, hogy Tomporka miatt akar kiszállni apuci, mert hát kicsit veszélyes a kiscsaj, kihívja a zsarukat meg ilyesmi. Maffiózó haver egyből megért, az ő gyereke még csak pelenkás, de már nagy spíler, gengszter lesz az is, már most látni rajta. Szó szót követ, végül egész baráti hangnemet ütnek meg, maffiózó megnyugtatja Barthát, hogy majd megoldja valahogy a bizniszt.

bk53.jpg

A kisboltban Gizi és Laci, Gizi megint ötletel, minigrillt akar, csirkét sütni, szendvicset, ilyesmi, szóval kifőzdét akar. Nagyszerű, újabb konkurencia Barthának. Érkezik Aliz és Luca, csak addig van itt a gyerek, amíg Géza nem jön érte. Nem fog. Laci és Gizi már rohannak is a kocsmába, hogy ki ne hűljön (!!!) a sör. Közben Miklós osztja Nórát, te szerencsétlen, miért köptél az Andrásnak? Nóra megint a fejét fogja, mint egyetlen színészi eszköz, és látványosan szenved. Jön Atikám, pont a legjobbkor, legalább van oka leordítani Nóra haját. Mindenféle DNS-ét felajánlja a Miklósnak, kivéve azt, amit Nórában hagyott. Megy is a faszméregetés meg a beszólogatás, majd Atikám közli Miklóssal, hogy érezze magát otthon, azzal bevágódik a budira. Erőteljes lezárása egy vitának, én mondom. Ez egy enyhe utalás a „szarok rád”-ra.

Aliz képesújságot lapozgat, nézegeti a képeket, miközben Lucuska szétkapja a boltot éppen. Olvass te is inkább, kislányom, vagy nézegesd a képeket, mint anyád. El is kezd valami agyament tesztet kitölteni, de a dolog elakad ott, hogy az anyja rövid vagy hosszú szoknyát szeret-e hordani. Aliz elég szépen leoltja a buta kiskölköt, hogy hát nem láttad anyádat éppen eleget picsavillantó szoknyában? Milyen kérdés ez? A kislány inkább házhoz akar szállítani, majd ha ötször körbefutod az udvart. A kis hülye meg már megy is, Peti jön be a körbe, aztán Tomporka bassza ki az ajtót a folyosóról jövet, és megint Petit baszlatja. Tévedtél, apám szent és sérthetetlen, ártatlan, te meg állandóan csak kavarsz, szánalmas vagy. Közben Lucuska rója a köröket szüntelenül, még nézni is fárasztó. Tomporka már a kocsmában rontja a levegőt, KicsiSzabinál egy turmix rendel, eper nincs, banán remélhetőleg van. Az van KicsiSzabinak is, csak úgy mondom. Banán mindig van, jelenti ki Tomporka, de Szabika szerint akkor nincs, ha a szakács belesüti a sütibe. Azért remélem, nem „olyan” banánról van most szó… Jön Bartha és a maffiózó, Tomporkába futnak, ő a lányom, hangzik a bemutatás. Az persze méregeti a kispinát, lesz itt még gáz. András és Julis is befut, menüt viszünk haza, látszik mindkettőn, hogy kicsattannak a boldogságtól (irónia). András persze Bandita miatt van kiborulva, aztán Julist cseszegeti, hogy ő biztosan várta, hogy lelépjen a gyerek, meg különben is miatta húzott el. Julis besértődik, és elmegy melegebb éghajlatra. Meg majd Atikámmal Berlinbe.

Közben Luca még mindig nem adta fel a házhozszállítást, de Aliz elég hamar leállítja. Segítek Vilibának hazacipelni azt a két tojást, amit vett. De nyugi van, kisanyám, ülj le a fenekedre. Nincs aki vigyázzon rá, pöttyinti el Aliz. Géza hun van? Dolgozik. Luca meg majd itt fog aludni a dobozok között a raktárban, legyen mit mesélnie az iskolában holnap. Aliz egyből mószerolja Gizit, ő tehet róla, kibulizta a nappali műszakot. Vilibá szeme kerekedik, Luca közbeszól, hogy szívesen van ő egyedül, Aliz persze bekussoltatja egy csokival. Na jó, Vilibá majd beszél a Lacival, hogy nem jól van ez így. De csakis a Luca miatt, mondja Aliz, na persze.

Tomporka a kocsma irodájában agonizál, Zsolt hozza neki a turmixot, mit akarsz? Pénzt? De újabb bocsánatkérésnek vagyunk tanúi, hülye ez a Tomporka, miért ő kér bocsánatot mindenért? Mártogatják Petit a szarba, ő a hibás, de lényeg a lényeg: én téged szeretlek, fater! – tör ki Tomporkából a szeretethullám, majd fater nyakába veti magát, Zsolt meg egy olyan arcszerkezetet villant, amin még most is röhögök.

bk54.jpg

Atikám fordítva tartja a könyvet, úgy olvas a lila selyempaplan alatt. Hallja, hogy jön Nóra, egyből villany leó, aztán oldalt vágódik, mint aki alszik. De Nóra se amatőr már átcseszésben, tudja, hogy mi van itt, rá is ugrik Atikámra, hogy beszéljenek. De az persze nem akar, ilyen dolgokat nem éjszaka kell megbeszélni. Meg különben is, legyél Miklóssal, engem nem érdekelsz, vár Juli. Addig nem fekszünk le, amíg nem beszélünk. Hú, hosszú lesz az éjszaka, már most látom. Atikám fogja magát, osztán kiköltözik a nappaliba. Nóra persze kétségbeesik, Atikám, te már nem akarod ezt a kapcsolatot. Az arcára van írva, hogy nem.

bk55.jpg

Julis terít odafönt, András jön békülni, öleli is Juliskát, milyen jó, hogy vagy nekem. Julis persze pofákat vág, nem András ölelésére vágyik ő már. Amit nem is csodálok, Atikám jobb pasi azért. A kisboltban megy az éjszakai műszak, végre van egy vevő is, Lucuska marketingeset játszik, nálunk mindig van friss áru! Házhozszállítást esetleg? Hogy még nem adta föl! De nem, inkább árazd be a teákat! Árazás indul, minden le is lesz árazva, még a pult is, csak a tea nem. Aliz persze oda se néz, de közben dicsér, hogy milyen ügyes a kiscsaj. A fősulis tesitanáromra emlékeztet, aki simán újságot olvasott felmérés közben, szóval mi nyugodtan feküdhettünk, de közben dicsért, hogy milyen jók vagyunk.

Peti Hannával meg Petivel lóg a Klaudia-villában, kockul a gép előtt, Hanna meg tanulna. Hanna szerint Peti rugdossa, Peti szerint nem. Utóbbinak van igaza, a lába hozzá se ér a Hannáéhoz. Verbális harc indul, majdnem verekedés, Peti ordítja le Hanna haját. Békülj ki Tomporkával, az a bajod, hogy nincs szex. Áh, esélytelen, inkább keressük meg a nagyi dugipiáját – veti fel az ötletet Peti. Nagyszerű, piálás megint. A sorozat már a Dallas kistestvére. Tovább elemzik a Tomporka-témát, izgalmas, lapozzunk.

András vizitel Miklósnál, az meg egyből tolja a piát elé. Megint pia. Itt meg Bandita a téma, András agonizál egy sort, mindig úgy néztem rá, mintha a sajátom lenne. Bezzeg a Zsuzsára meg úgy, mint egy repedtsarkúra, amiért félrekefélt. Miklós gyorsan kihasználja az alkalmi haverságot, hívja vissza Andrást a céghez dolgozni, az meg persze kéreti magát. A többiek miatt se, meg magam miatt se. Úgyis vissza fog menni, a nyakamat rá.

bk56.jpg

Vilibá már megy is intézkedni a Lacihoz, jaj, szegény Lucuska, az Alizzal van, nincs aki vigyázzon rá. Majd összeesik a fáradságtól, ti meg itt söröztök, alkesz banda? Be is vágja Gizinek, hogy miért nem te vállaltad az éjszakázást, te némber? Bezzeg a Gabika sose csinált volna ilyen beosztást. Megy is a szájhúzogatás, Vilibá kibulizta, hogy Aliz hazamehessen aludni.

Tomporka az apja maffiózó haverjába ütközik a folyosón, az egyből le is kapja egy négyszemköztire. Szóval hogy is volt ez a zsarukkal, kicsikém? Nem szeretem, ha az üzleti partnereimre fakabátokat küldenek, nem jó ez így, ugye nem ütöd bele a kis orrocskádat? Nem lesz több ilyen, ugye? Érted, hogy mit akarok mondani? Tomporka érti a dolgot, okos lány ez. Csak közben kicsit összeszorítja a farizmait.

bk57.jpg

Atikámnak kényelmetlen a kanapé, nem is alszik. Jön Nóra, és egy jól irányzott „alszol?” kérdéssel ébreszti föl végleg. Sose értettem, hogy valaki miért kérdezi meg az éjszaka közepén valakitől, hogy alszik-e. Szóval akkor most már temessem a kapcsolatunkat? – fejti tovább a helyzetet Nóra, de Atikám nem igazán partner a beszélgetésben. Nagy beszélgetés indul, de Atikám inkább Miklósra fogja a dolgot, úgy kell azt, kenjük a nyuszira. Nóra csak les, hogy akkor ennyi volt?

Aliz még mindig képeket nézeget, közben a kislánya elterülve a padlón alszik. Igazi mintaanya, aki még azt se veszi észre, hogy hirtelen elhallgatott a gyereke. Inkább megnézi, és mikor konstatálja, hogy alszik, nyugodtan visszaül a helyére. Jön a Vilibá-Laci-Gizi trió, meglátják a gyereket, kárognak, hogy mi ez itt, húzzanak inkább haza. Jól van, Aliz, kibuliztad, hogy tiéd legyen a nappal, majd Laci lesz az éjszakás. De csak ma, holnaptól Gizi. Kerekedik is a szeme Gizinek rendesen, erre nem számított.

bk58.jpg

Tomporka rajzfilmet néz, jön Zsolt, hozott neki valami kaját, de ő tojik bele. Rágja a takarót, oszt meséli a maffiózót, hogy megfenyegette. Zsolt lepontagyúzza a kollegát, és nem érti, hogy most mi van. Tomporka retteg, Zsolt ideges. Közben Nóráéknál is megy a mulatozás, Atikám csomagol, épp lelépni készül. Nóra körbeugrálja, most ez komoly? Kijön Timike is, mi a franc van? Atikám épp elhúz, még elköszönhetsz tőle. Jön a picsogás, Atikám fogja a bőröndjét, aztán már el is tűnik a híd alá aludni. Vagy csak az irodáig megy, mint tudjuk, ott is laktak már páran.

bk59.jpg

De nem, még mindig az ajtó előtt agonizál, hallgatja az utóhangot a lakásból. Timike nyafog, Nóra pedig drámai hangon bocsánatot kér, amiért megijesztették. Kíváncsi vagyok, hogy jönnek föl ebből a helyzetből. Lehet, hogy Atikám az irodában fog összecuccolni Julissal? Úgyis mindig ott élik az életüket.

Címkék: barátok közt
5 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2012.09.28. 09:53:53

"Olvass te is inkább, kislányom, vagy nézegesd a képeket, mint anyád"
kösz

Mitya Ivanov 2012.09.28. 12:45:22

@nyuszi01: semmi, csak miután elolvastam a mondatot, muszáj volt röhögnöm, a gond csak az, hogy az én szobámban volt az oszt.vez. kolléga.

orchidea25 2012.09.28. 14:04:03

Jaj Nyuszi, már azt hittem feladtad az blogot, mert az összefoglalók egyik napról a másikra csak nem kerültek fel. No, de szerencsére nem így történt, belehúztál és természetesen ez az öfi is nagyon jó lett:-) Most aztán már ki kell sülnie valaminek Atikánk és Juliska házatáján, mert úúúúúncsi. VIGYÁZAT SPOILER: Laci és a csokoládésdoboz tegnap priceless volt:-))) Ezt ki ne hagyd a mesélésből:-)

nyuszi01 2012.09.28. 14:47:45

@Mitya Ivanov: jajjj akkor ne haragudj :D

@orchidea25: dehogy adtam fel !! :) megirtam mindet idoben, csak idozitesre vartak :) a tegnapi resz kemeny volt, se Laci, se a zaro jelenet nem marad ki a meselesbol :D :D
süti beállítások módosítása