Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

A férjem védelmében 3x18 - Lekerülnek a kesztyűk

2012. július 03. 09:00 - fuszulykavirág

Aki vasárnap este már a meccs felénél nyugodt szívvel borítékolta a spanyol győzelmet, az persze átkapcsolhatott Florrickék kalandjait nézni, a kétkedőknek, és az utolsó percekben is az olasz feltámadást váróknak meg itt van akkor a hogyvolt. Óriási veszekedéssel kezdünk az irodában: Eli, David Lee és Julius csak egy valamiben ért egyet: Will helyére új ember kell. Valamelyikőjük felnyomta Willt a kamaránál, hogy az eltiltás ellenére is dolgozik (pedig nem, csak konzultál), Diane meg bedobja Alicia fizetésemelési kérelmét is, amivel újabb parttalan vitát generál. Diane pasiügyei mindig a kedvenceim, most visszakapjuk Krokodil Dundee-t, aki legutóbb végzést kézbesített Diane-nek egy múzeumban. Most Diane tanúskodik a bíróságon arról, hogy ki ütött először, amikor Krokodil Dundee egy másik kézbesítése némi ökölharccá fajult (Diane jelenlétében).

1.JPG

Alicia és Julius a bíróságon egy férfit képvisel, aki a felesége halála miatt pereli a motoros szánt gyártó céget, mert a szán meghibásodása miatt vesztette el az asszonyt. A bírónő jó arc, szerinte a gyártó mindenképpen fizetni fog, a kérdés csak az, hogy mennyit. Csakhogy a másik oldal szerint a férj profi jégkorongozó múltjából adódóan (össze-vissza verték rendszeresen, ami nem múlt el nyom nélkül) ő legalább annyira hibás a balesetben, mint a gyártó. Mindenesetre a bírónő egy független neurológiai vizsgálatot rendel el, aztán majd meglátjuk. Will ugrik be egy megoldással (ami nem a jövőre vonatkozik, nem-nem, ez valójában az ő múltbeli ötlete). Szóval hogy a profi jégkorong felelős a férj állapotáért, nem is ő, szóval valójában inkább a jégkorong szövetség fizessen az asszony haláláért.

Diane elmondja a jóhírt Aliciának: fizetésemelés, jeee! Bár Alicia kicsit sem boldog, csak töredéke lehet az összeg annak, amit remélt. Így nem lesz régi ház visszavásárlás. Kalinda meginna egy sört munka után, de Will elhajtja, így Aliciánál próbálkozik, aki még mindig nem tud visszatérni a barátkozáshoz. Alicia és Julius sikeresen rángatta bele az ügybe a hoki ligát, akiket nem más, mint a még mindig zseniális Canning (Michael J. Fox) képvisel. Diane kiosztja a feladatokat, Alicia pedig szól az ingatlanosnak, hogy sajnos nem lesz pénze a régi házat visszavásárolni. Willhez beugrik az előző barátnője, aki anno Londonba lépett le, most pedig interjút akar Willel a hoki ügyről, amiről ugye nem beszélhet. Alicia látogatja meg Cary-t valami papírokért az ügyhöz. Szegény Cary újra visszaköltözött a kis ablaktalan odújába, miután múlt hét óta már nem helyettes államügyész.

2.JPG

Alicia a bíróságon egy másik hoki játékost kérdezget, akinek volt már szerencséje mérkőzésen összeverekedni a perelő férjjel. Alicia illusztrálja is a beszélgetést néhány videóval, hát mit ne mondjak, hatásos felvételek. Kalinda egy kis nehézségbe ütközik: a neurológus, aki nagyon ért a hoki sérülésekhez nem hajlandó beszélni, Canning valószínűleg lefizette. Canning közben megkörnyékezi Aliciát, még mindig nagyon szeretné, hogy nála dolgozna. A csekély összegű fizetésemelés ellenére Alicia nagyon határozottan utasítja el a közeledést. A bíróságon a játékosok orvosa arról beszél, hogy minden szezon előtt csinálnak egy neurológiai tesztet a játékosokról, így aztán amikor megsérülnek, csak össze kell vetni az eredményt a szezon előttivel, és azonnal kiderül, van-e agyrázkódás.

3.JPG

Kalinda a megvesztegetett neurológust figyeli meg, aki éppen egy ügyvéddel randevúzik. Nem érti a dolgot, felhívja Diane-t, akinek meg kisebb gondja is nagyobb mint egy unalmas neurológus, ugyanis éppen egy éppen bárban várja Krokodil Dundee-t, aki 40 perc késés után sziveskedik rácsörögni, hogy mégsem tud menni. Diane meg ha már randihoz öltözött, ne vesszen kárba az erőfeszítés alapon spontán módon beugrik az előző pasijához, a nagyon republikánus fegyverszakértőhöz. Akinél amúgy egy nő van éppen, meg egy éve nem is beszéltek, szóval elég ciki. Alicia és Will utánamegy a neurológus tolvaj ügyvédnek, akiről kiderül, hogy hoki játékosokat képvisel, akiknek a fejsérüléseit a liga hanyagul kezelte, ezért kell neki a szakértő.

4.JPG

Diane vitatkozik egy kellemeset a pasijánál talált lánnyal (de csak politikáról), majd mikor kettesben marad végre a fickóval, bevallja, hogy mennyire hiányzik neki, és egy csók is elcsattan. Alicia még nem mondott le a házról, Grace is nagyon izgatott, de egyelőre nem nagyon látni, honnan tudna elég pénzt összeszedni. A bíróságon Canning megkavarja az állóvizet: a játékosok (emlegetett férjünk is) csalnak az alapteszten, hogy amikor a játék során megsérülnek, ne mutasson különbséget az eredmény, és visszaengedjék őket a pályára. Mert féltik az állásukat. Canning még mindig akarja Aliciát, mármint munkatársként, és most már Alicia is érdeklődik a kondíciók iránt. Will elintézteti Kalindával, hogy online kerüljön egy videó, amit a bíróságon mutatnak be ezután.

5.JPG

Van egy weboldal, ahol a játékosok verekedéseire lehet szavazni, visszanézni, rajongani. Bár a liga hivatalosan nem ismeri el őket, és nincs közük hozzájuk, soha nem tettek kísérletet arra, hogy eltávolíttassák a honlapról a videóikat. Pedig a Kalinda által feltett hasonló videót egy másik oldalról 2 óra alatt leszedették. A neurológus tolvaj ügyvéd most már persze szívesen felajánlja a segítségét, át is ad valami anyagot, ami nem sok esélyt hagy Canningnek. Will ex-csaja Aliciával interjúzik, kicsit moralizálnak a hokiról, aztán főleg Will-ről, hogy amikor ő elment Londonba, akkor még nem szakítottak, csak azután, hogy Alicia és Will összejöttek. Elég értelmetlen ezt így boncolgatni.

6.JPG

Alicia elmondja Canningnek, hogy mivel fogják kicsinálni: a szakértő neurológus eredményeivel; Canning meg átadja Aliciának az ajánlatát, konkrétan, számokkal, és 24 órát ad a döntésre. Diane úgy tolja, mint egy kamasz: egyszerre egyeztet randit a két pasijával, Krokodik Dundee-val péntek este, a fegyveres pasival meg szombat reggeltől. Határtalan móka. Azt hiszem, irigy vagyok. Eli még mindig Will székére pályázik, de ez nem meglepő, tulajdonképpen a fél iroda ezt csinálja. Alicia Diane-hez megy az ajánlatával. Megmutatja, mennyit adna neki Canning, és ha Diane azt akarja, hogy maradjon, adjon többet. Diane azt ígéri, a hét végére dönt. Alicia ellenkezne, mert neki ugye csak 24 órája van, de Diane nem enged: a hét végére, vagy most rögtön pakolhat Alicia. Julius és Alicia a bíróságon elég meglepődve veszik tudomásul, hogy nyertek, megkapják a teljes összeget, amiért pereltek.

7.JPG

A partnerek ismét összeülnek vitatkozni, most éppen Alicia újabb fizetésemeléséről. Diane pontot tesz a parttalan szájkarate végére: Alicia kap egy bónuszt, legyen vele boldog, és ennyi. Ez is sokba kerül Diane-nek. Alicia visszautasítja Canning ajánlatát, aki azért csalódott, mert tudja, hogy az ő ajánlatát használta arra Alicia, hogy jobb helyzetbe kerüljön a cégnél. Alicia végül igazi békejobbot nyújt Kalindának, és megállapodnak, hogy teljes őszinteség mellett akkor megpróbálnak újra barátok lenni. 

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fofofo 2012.07.05. 14:49:15

koszi, ez is nagyon jo volt. ugy orulok, hogy a Alicia megint joban lesz Kalindaval!
süti beállítások módosítása