Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x45

2012. május 22. 07:00 - sixx

Hatan maradtak a mexikói édenben, no meg Juan, Elias és a takarítónőkommandó, kiegészítve a T69.2-t működtető karbantartókkal. Kong a hotel az ürességtől, gondolom, csak Hiper üvöltözése törheti meg a csendet, meg Roli hitetlenkedése arról, hogy még mindig bent van a játákban. Ezen őszintén szólva mi is csodálkozunk, de azon még inkább, hogy a permanensen csodákozóra tetovált szemöldökű Szöcske, aki messze a leghülyébb nevű magyar reality-versenyző EVÖR is nyerhet x millió forintot, már ha minden szarni megy az utolsó héten. Pinokkina pink hálóingben nyitja a műsort, biztos elaludt, oszt ennyire futotta reggel. Utolsó hét, négy nap, oszt mehetek haza végre, mondja, a Sugarbird remélem nem ment csődbe, míg nem voltam ott. Ja, és ma kiderül mennyire ismerik egymást az agyhalottak - este meg vendégek gyönnek, Melák üvölt az előzetesben, YEEAAAAH!

Screen Shot 2012-05-20 at 9.18.36 AM.png

Csipás szem, diszkóritmus, Roli csodálkozik, hogy még itt van, Hiper öltözik, Naiva a koszos kádban térdelve mossa a csúnyáját, Szöcske örül, hogy itt lehet és áll elébe a feladatoknak. Broki szerint nagyon nehéz a játék, és erre nem számított, na ja, 25 millióért másutt csak egy szellemi fogyatékos kecskét kell legyűrni amőbában, de gecik ezek a Viasatosak, hogy itten nehezítik a boldogulást, tényleg. A három királyok a kémszobában sasolják a cselekményt, Kristófnak egy éve az a vágya, hogy Éden hotelt nézhessen, hát most teljesült. Odakünn Papucs romantikázik Hiperrel, veled álmodtam. Oszt mit? Azt nem tudom. Hát ez kurva jó, bassza fel az agyát már kora reggel Hiper. Naccerű. Tök jó veled beszélgetni kora reggel, mert olyan értelmes vagy, mondja, majd a kamerában azt hiperkedi, hogy ellenpólust kell itten megtalálni, és Papucs az neki olyan.

Screen Shot 2012-05-20 at 9.21.06 AM.png

Az agyhalottak azt remélik, hogy kapnak egy nap kimenőt, de Broki ennél dörzsöltebb, nem, nem, egy vagy két lakó megy már ma. Kristóf felidézi a tavalyi bombás játékot, ami Prosztó kihullását eredményezte. Brokinak lett igaza, Juan hozza a csillogós levelet, már nem is kell üvöltözni, mert mindenki ott döglik a mödanszié mellett. Párcsere. A döntő előtt egy lépéssel, ez meglehetősen nagy geciségnek tűnik, de mivel úgyis kiszórnak majd még két delikvenst, túl nagy jelentősége nemigen lesz. A párcserét közösen kell eldönteni, majd a fiúk költöznek a lányokhoz. Mivel közös döntést kell hozni, ezért Hiper lecsap Brokira, és eldőlt a dolog, Szöcske kapja a Papucsot, Naiva meg Rolit. Szöcske megkérdezi viccesen, hogy akkor ma este ő már dugni fog végre? Hiper viccesen beszól neki, hogy lófaszt a seggedbe. A Király közben a kémszobában rámutat, hogy Naiva megint csak sodródik az árral, Kristóf meg azt mondja, egy hatos párcserénél egy valaki választ, Hiper agya elismerésre méltón jár konstans. Ja, csak nem azon, hogy befogja végre a lepcses száját.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.00.07 AM.png

Hiper hattalmasat bulizik majd Brokival, mondja, de vegyél alsógatyát baszki. Naiva erőltetetten röhög, pedig biztos felsejlett lelki szemei előtt a fasziján pattogó Hiper képe, fúj. Hiper bizalmi kapcsolatot akar kialakítani Brokival éjjel, na tessék. Naiva feladatot sejt a párcsere mögött, és következményeket, Szöcske meg ideges, mert nem tudja elképzelni, mi alapján esik ki egy pár vagy egy ember innen. Kérlek szépen, úgy, ahogy azt a szerkesztők akarják, annak alapján. Papucs berogy Szöcske ágyába, welcome masszázs? Hiper menten felkapja a fejét, nem lesz itt ilyesmi. Papucs nagyon örül, hogy idáig eljutott, de sok múlik egy biztos páron, ami mostan neki éppen nincs ugye. Kristóf szerint ott baszta el Papucs, hogy érzelmet engedett a játékba. A Király is így gondolja, aki itt szerelmes lesz, elvész, lásd Hányós Levi, akit Bigfoot Kriszta ejtett ki tavaly. És bazdmeg, megmutatják a drámai kiesést fekete-fehérben, a Jensen Buttonra távolról, hunyorított szemmel nézve kicsit emlékeztető Gábor férfikönnyeitől még most is kiráz a hideg, pedig T69-nek tavaly olyan frizurája volt ezen a kiválasztáson, amire nincs szó az egyetemes szókincsben.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.01.47 AM.png

Screen Shot 2012-05-20 at 10.03.35 AM.png

Hiper a mödanszié mellé hívja Naivát és Papucsot, te, Naiva, ha én megbízom benned, te megbízol bennem? Erős kezdés, a két tagmondat közül egyik sem igaz ugye. Persze, hazudja Naiva, de most miért? Mert az a terv, hogy ha lesz egy bizalmi szavazás, akkor azt úgy kell csinálni, hogy Roli meg Szöcske essen ki, azért. Naiva szerint is így lenne kóser. Később a nappaliban az a téma, hogy Hiper hogyan zavarja el Papucsot faszt mosni kúrás előtt, Naivának kisebb igényei vannak, egy tiszta kéz, oszt mehet a dugás. A beszélgetés közben Broki magában focizik, mint egy kiközösített kisgyerek, Király meg is jegyzi, hogy elég feltűnő, hogy oda sem megy Naivához, aki nem veszi észre, hogy leszarják. Papucs is ebben a helyzetben van, mondja Kristóf, őt Hiper szarja le. Nem vagyok biztos abban, hogy ez rossz dolog, mármint az, hogy valakit Hiper leszar.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.19.21 AM.png

Juan hozza a napi második csillogósat, tessék szépen kitölteni egy kérdőívet, ami a párotokról és magatokról szól. Mindenki külön-külön tölt, nem kérdezhet semmit. Ennek lesz következménye, mondja Naiva. Szöcske még a saját magára vonatkozó kérdéseket sem tudja értelmezni, nem tudja például, mi a kedvenc étele. Broki természetesen szarás közben tölt, de ezt nem is kell említeni, gondolom. A Király reméli, komolyan veszik a dolgot, mert azt csak nem gondolhatják, hogy minden következmény nélkül kérdeznek olyanokat tőlük, hogy kivel smároltak az óvodában először. Papucs rádöbben, hogy hozzánk hasonlóan még a rendes nevét sem tudja Szöcskének, de nem is érdekli, viszont ha Hiperről kellene töltenie, akkor is szarban lenne. Broki szerint hatosra töltötte ki a tesztet. Kristóf szerint Hiper szarban lehet, mert Broki szívja magába az infót, de nem adja ki azokat. A töltögetés után Hiper Papucsnak azt bírja mondani, arra koncentrál, hogy ketten maradjanak bent, de ha mégsem, akkor legalább ő eljusson a döntőig. A kémszobai trió ezen hangosan felröhög.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.29.38 AM.png

Baszki, újabb levél, Juan biztos sík ideg már. Feladat jön, ki tud legszebben bókolni random szavakkal, amiket egy papíron talál. Nincs gondolkodás, egyből kezdeni kell. Papucs csuklóból megoldja, habverő, fakanál, lefetyel, főzőcske, ezek a szavak nemigen szerepelnek a sztenderd bók-repertoárban. Ja, Hipernek mondta, tényleg. Hiper azon a végtelenül idegesítő kényeskedős, negédes hangján bókol viszont Papucsnak, amivel a világból ki lehet kergetni. Broki jön, és baszki, nem Naivának mondja, hanem Szöcskének, miafasz? Naiva persze Brokinak mondja, mert ő már csak ilyen, Királyék nem is értik a dolgot. Szöcske Rolihoz intéz közepesen vicces szavakat, és jön a csúcspont, Roli, akinek a leírt szavakkal komoly gondjai vannak, mert nem mindet ismeri, például a rozsomákot, tessék, ezt mondta: "Nagyon szívesen becserkésznélek és magamévá tennélek…egy jó kis ROZSOMÁKKAL." Azt a bödös kurva istenit, ezt nem hiszem el. Mindenki vinnyogva röhög, baszki, az egy állat, hallod? A Király nagyon szeretne Rolival találkozni, mert a legjobb arc, mondja. A rozsomákról mellesleg Szöcske sem tudja mit jelent, Roli egy népi eszköznek véli.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.25.36 AM.png

A három első évados játékos a Broki-Naiva viszonyt elemzi, és megállapítják, hogy a faszi leszarja Naivát, míg a nő bele van zúgva Brokiba ezerrel. Esteledik, Elias hozza az újabb csillogósat, Broki éppen a kádban masszíroza a golyóit, ki kell ilyenkor pattanni belőle? Ki baszki, jön is egy szál fürdőlepedőbe csavarva. Öltözzetek fel, és üljetek le a nappaliban, olvassa Hiper, és egy kézmozdulattal jelzi, hogy itt mindennek vége, jön Pinokkina és elragad valakit közülök, mint egy túlméretes sasmadár. De nem ez lesz, hanem meglepetés, az a 4 régi játékos jön vissza, akiket annak idején kiválasztottak bizalmasnak, azaz Omár, Dévid, Nyócötvenes Alexa és Melák, akik azt a feladatot kapják, hogy segítsenek a pároknak. Nyócötvenes Hipert golyózná ki a fináléból. A visszatérés hangos, Melák folyamatosan üvölt, mindenki sikolt és fel-alá ugrál. Szöcske és Roli elég csendes, az egyik senkit nem ismer, a másik csak Dévidet ugye, aki kárörvendő röhögéssel veszi, hogy Naomi már kiesett a gecibe. Bent alszanak, hoppá.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.40.03 AM.png

Melák megtalálja a fogkeféjét az egyik fürdőszobában, eddig mivel mosott fogat, fakéreggel? A kommunikáció innentől csak és kizárólag 100 decibelen elfogadott, már fáj a fejem az állandó racsítástól. Melák például a löeeeevééél üvöltözéssel szórakoztatja a népet. Dévid és Roli megbeszéli a történteket, azaz Dévid kiesését, ami miatt Roli nagyon szarul érezte magát, és most letisztázza a dolgokat. Rendes gyerek ez, na, kicsit egyszerű, és nem bíznám rá egy állatkert vezetését sem, de ettől még nagyon jólelkű. Sajnos az ilyen fazonoknak egy valóságshow-ban régen rossz, de ne legyen igazam. Dévid Brokit is tetemre hívja, tisztázzuk a kérdést, mi volt a bajod velem? Hát, hogy ki akartál ejteni, ezt Bettina és Roli is megerősítette. Dévid még most is hazudik, lófaszt, én semmi ilyet nem mondtam - miközben bejátsszák azt a jelenetet, amiben de.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.27.18 AM.png

A buli kezd elfajulni, Hiper hullarészegen vetkőzni kezd és üvölt, mindenki vegyen le magáról mindent, gecik, Nyócötvenes, te kussoljál, jössz a mödansziéba, MOST. Levetkőznek alsóneműre, Naiva kinőtte a melltartóit, Szöcske póthaját fel kell fogatni a fejire, van itt gond bőven. Hiper Melákot, Naiva Omárt vetkőzteti, aki egész nap ebben a cuccban volt, és bepállott a farka. Papucs, Broki és Dévid szarik a farmra, de legfőképpen Hiperre, aki őket is bevonná az össznépi fürdőzésbe, húzzál innen a gecibe, beszélgetünk. Akkor soha többé nem beszélek veletek, fenyeget Hiper, Broki nyugtázza, oké, ezt bevállalom, hesspicsába. Király hitetlenkedve nézi a magából a szokásosnál is jobban kiforduló Hipert, ha ezt megcsípi egy skorpió, simán menne tovább, észre sem venné. Király azt nehezményezi, hogy az agyhalottak csak vedelnek, és nem gondolkodnak.

Screen Shot 2012-05-20 at 11.12.31 AM.png

A mödansziés buli pont úgy sikerül, ahogy sejtettük, ugrálás , üvöltés, vetkőzés, Hiper bugyi nélkül ül Melák nyakában, és Szöcske is leveszi magáról a textilt, az ő csúnyája Omár nyakszirtjét birizgálja éppen. Hiper torkaszakadtából üvölt, nincsen rajtam bugyi, mondja, mire Papucs csak annyit jegyez meg, hogy az jó. Hiper szerint a vesztüket érezték, és ezzel a bulival pecsételték meg a kalandot vagy miafaszt. Dévid szeretne örökké ebben a hotelben maradni, és Éden hotel2 függő lett belőle. Melák a meztelen fürdőzés végén előveszi legmegnyerőbb pénzéhes geci énjét, te Hiper, ha okosba toljuk, mindenki pénzében lesz a végére, mert itt üzleteket kell kötni. Hiper benne van, tárgyalna. Melák szerint sokan szeretnének pénzbe érni, ezt nem szabad elfelejteni. Lefordítom: a végén, amikor két pár van csak, a visszatérő játékosokon múlik, melyik nyer. A szavazatok pedig eladók. Hiper csalódott az emberiségben, hát hol tart a világ, hogy csak a pénz mozgatja, nahát.

Screen Shot 2012-05-20 at 11.13.20 AM.png

A szobában Hiper beszámol Papucsnak, ezek a gecik mind pénzért jöttek, még az a ringyó Nyócötvenes Alexa is bazdmeg. De mennyit akarnak, kérdez Papucs, egymilliót mondtam, válaszol Hiper, és közben úgy imbolyog, mint egy gyári hibás búgócsiga, be van baszva rendesen. Az a koszos gádzsi meg egymilliónyócal megy majd el, mondja Hiper, és röhög, remélem Nyócötvenes is olvassa a hogyvótot. Itt volt nyolc napot és hazavisz egynyócat, ő járt a legjobban. Papucs rákontrázik, ő a leghülyébb, a legégőbb, a legrondább, a legostobább és bazdmeg kap kétmillilert. Hiper baszos lesz, de Papucsnak nincs kedve dugni, menjünk ki a a többiekhez, hallod? Hiper ettől meglepetésre kiborul, engem nem járatsz le, mondja galuskásan, menjen ki a faszom veled. Papucs most kezd egy kicsit ideges lenni.

Screen Shot 2012-05-20 at 11.25.22 AM.png

Végül csak kimennek, Hiper Melák törülközőjében matat és a farkát keresi, Szöcske meg Déviddel kokettál erősen, mert bejön neki, leül a lába közé a függőágyba és részegen azt mondogatja, nem szabad csúnyát csinálnia. Na, akkor ebből dugás lesz. Fürödjünk, mondja Dévid, azt szoktál, nem? Ja, minden nap. Az komoly, bólint elismerően Dévid, ezt a beszélgetést pólóra kellene nyomi, esküszöm. Hiperben az alkoholszint eléri a maximumot és szarul lesz, de nem okád oda a nappaliba sajnos. Papucs felnyalábolja és beviszi a szobába, közben Hiper folyamatosan ekézi, el sem bírsz, te, nyomorult, nem is vagy igazi férfi és így tovább. Talán be kellene baszarintani a rózsabokorba lendületből, az segítene a dolgon. A jelenet végén Hiper kifeszülve rázza a lábát az ágyon.

Screen Shot 2012-05-20 at 11.34.50 AM.png

Odakint Naiva a kanos Dévidet és Nyócötvenest hozza össze, vidd el aludni, mondja Dévidnek, mert rád van kattanva. Ezek szerint a Szöcske-projekt jegelve lett? Dévid szófogadó ember, elviszi, berakja az ágyba, és meg is dugja, és ekkor jön a magyar valóságshow-történelem legviccesebb jelenete, amiben a Dévid farkán lovagló Nyócötvenes belenéz az éjjellátó kamerába, és megkérdi, hogy ezt vajon veszik? Dévid azzal zárja a dugást, hogy rákérdez, elmentél már baszki? Csodálatos, egész évben elnézném ezt a műsort.

Címkék: éden hotel
989 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fruzsii96 2012.05.21. 19:45:19

Az most komolyan pucéran ül valakinek a nyakában?!

foxglove (törölt) 2012.05.21. 19:50:56

@fruzsii96: nemcsak az, azok. hiper is.
de majd mindjárt jön valaki, és jóóól megmondja neked, hogy ez egy tök normális dolog, és ha nem így gondolod, akkor prűd vagy.

busifa 2012.05.21. 19:53:42

Kedves hogyvoltozók!

Akinek van kedve a záróbuli előtti találkozóhoz, akkor csütörtökön fél 7 -től várunk mindenkit a Cafe Vianban ő-szintével, Adnama-val, és velem!

Cherie 2012.05.21. 19:59:07

@foxglove: azegyik főszereplő már előre le is nyilatkozta a tutit:)- a kétségek elkerülése érdekében:))

AdnamA 2012.05.21. 19:59:16

Jól látom, hogy Anikó Melák nyakéban ücsörög a fedetlen sunájával? Vajon Papucsállatka mit érez ? :-D
De kinek a nyakéban ül a szilikonlány?

2012.05.21. 20:02:49

@foxglove: :DDD Csak nem az Anikó-féle mensis bujcizásra célzol?

2012.05.21. 20:03:36

@AdnamA: Omár, Muzsikus? Nagyon barna a háta.

Hurri Kán 2012.05.21. 20:05:08

Ez szerintem régi poszt.

sogeking 2012.05.21. 20:06:15

@fruzsii96: ez egy tök normális dogok, és prűd vagy :P (csak vicc:)

AdnamA 2012.05.21. 20:06:30

Mennyire gáz már, hogy Anikó mivel nem kap Levikukit a lába közibe rögtön kikel magából :-D

LoveMy 2012.05.21. 20:07:08

@AdnamA:
Omár nyakában vonaglik csöcske, Lmz Máté és Frankie a terszon hallják ahogy a Hiéna üvölti: "nincsen rajtam bugyi"
Erre Lmz: "örülök! jó, hogy a csajom vagy, köszi"
(?)

AdnamA 2012.05.21. 20:08:32

@szerivan: sztem Muzsikus nem kapta meg a lehetőséget, hogy visszatérhessen. Ha jól láttam Omár, Melák, Dévid és Alexa (ez hogy jött össze) ment vissza. Szóval Omárra tippelek :-D

AdnamA 2012.05.21. 20:09:38

@LoveMy: Ezt te honnan tudod? ;-)
Am köszi az infót! :)

baileys 2012.05.21. 20:11:30

@szerivan: Sötétben minden tehén fekete... vagy mi :D
Viszont Alexa és Dévid kamatyolt :O Ezek vajon hol jöttek össze? Vagy csak úgy, a visszaköltözés örömére gabalyodtak egymásba?

AdnamA 2012.05.21. 20:13:00

@LoveMy: Na végre már, hogy bevallottad :-D ;-)

Köszi, nem néztem :-/ de mindjárt pótolom! Elakadtam az Alexa-Dévid (nemmeleg?) sexen.

2012.05.21. 20:14:29

@baileys: A kiesetteket egy bálában gyűjtik össze és úgy repítik haza, nem rögtön. A hotelben (nem az édenben) jöhettek össze.

AdnamA 2012.05.21. 20:15:00

Omár nyakában nem Edina ül, piros topban és bugyiban?

LoveMy 2012.05.21. 20:15:57

@baileys:

Nem csak sötétben, hanem 10-15 vodkanarancs után is mindegy, csak farok legyen! :D

LoveMy 2012.05.21. 20:17:38

@AdnamA:

Tudod, köt a titoktartás ;P

Először Edina volt, aztán jött a Csöcske :)

Cherie 2012.05.21. 20:17:58

@AdnamA: van a bi változat is

busifa 2012.05.21. 20:18:32

@Cherie: Te nem akarsz jönni? :)

(írtam a régi posztban is neked)

AdnamA 2012.05.21. 20:18:57

Dévid hanyag eleganciával, karja a feje felet (dolgozz ribanc!!) tűri? élvezi? Alexa munkáját. Merthogy ebből a bejátszásból csak az jön le, hogy Alexának jó. Dévid így cáfol? :-DDDDDDDD

sogeking 2012.05.21. 20:19:50

@AdnamA: Omar nyakán Krisztián ül, az ő nyakán meg szerivan :D:D:D

foxglove (törölt) 2012.05.21. 20:20:29

@AdnamA: "Dévid hanyag eleganciával, karja a feje felet (dolgozz ribanc!!) tűri? élvezi? Alexa munkáját."

Ez az Alekosz-póz, te!!!

AdnamA 2012.05.21. 20:20:29

@LoveMy: jaja, tudom. de lassan csak felfedheted magad, hiszen itt a VÉGjáték :-DD
ahha, a cseréről lemaradtam...de hát fő a változatosság ;-))

LoveMy 2012.05.21. 20:20:33

@AdnamA:

Dévid így akarja Pítnek jelezni, hogy csak ő számít! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 20:20:37

@baileys: Szerintem is a "másik" hotelben jöhettek össze,mert Alexa megkérdezte..
"Te, nem lehet, hogy itt is van kamera???"
Zseni a csaj.... :D nem kérdés.... :D

AdnamA 2012.05.21. 20:21:10

@Cherie: tényleg :-) el ne feledjem!

AdnamA 2012.05.21. 20:22:25

@foxglove: és azt nekem honnan kéne tudni ? :P nem nézek/néztem más reality műsort :-DDD
de hát most okosabb lettem :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.21. 20:23:35

@LoveMy: Hú, a végén majd elmondja minden undercover hotellakó hogy ki kicsoda?

AdnamA 2012.05.21. 20:23:44

@LoveMy: pfújj :-DDD
am azon röhögtem, hogy Pít legutóbb már facen is felhozta "melegnek" tartják :-D

mondjuk róla kevésbé hiszem, mint Dévidről.

AdnamA 2012.05.21. 20:25:09

@Yooha: lehet egy-kettő azért "nem akar jönni" a záróbulira mert nem tudsz egyszerre "rajongó" és szereplő is lenni :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 20:26:36

@Yooha: Én már mondtam, hogy aki hotellakó írja már meg priviben mert tökre érdekelne... :D Megmondom hány levelet kaptam: zero.....

:D

AdnamA 2012.05.21. 20:27:08

@paranyuszi: lehet...majd kiderül a bulin mennyire "sütnek" :-D

LoveMy 2012.05.21. 20:27:47

@Yooha:

Oké :)

@AdnamA:

de tesz is róla, nem?

hóódejóó 2012.05.21. 20:28:57

kár, hogy Noémi kiesett múlt héten, biztos örült volna Omárnak :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 20:29:31

@AdnamA: Majd meséljétek el légyszi!!!!! :D:D:D:D Én egyébként azért nem tudok menni, mert egy másik majdnem ilyen fontos esemény (szülnapom :) ) lesz nagyon közel ehhez a dátumhoz és most arra a partyra fókuszálok... :D

AdnamA 2012.05.21. 20:31:19

@LoveMy: de csak egy "icipicit" :-DDD

LoveMy 2012.05.21. 20:32:15

@paranyuszi:
Huuuuuuuuuuuu!!!
Akkor Boldog Születésnapot!
Sok Nyúlfülhúúúzás! :)))

AdnamA 2012.05.21. 20:32:35

@paranyuszi: úhhh az is jó :-))) Legalább valami szép kerek számot ünnepelsz ?
am szervezhetted volna a Dobozba, látod és akkor két légy egy csapásra!
de viccet félretéve, amennyire lehet közvetítünk...neked meg nagyon jó szülinapozást! :-)

fruzsii96 2012.05.21. 20:34:24

@foxglove: @sogeking: Teljesen igazatok van, én vagyok a visszamaradott, hogy fennakadtam ezen...:/
Amúgy a találgatásokból kiindulva, hogy hogy Alexa is visszament? Hát nem lógott meg az már egy nagy köteg pénzzel?

AdnamA 2012.05.21. 20:34:26

Alexa fotója is választható volt? És vajon ki akarhatta? Mert Melákot, Omárt és Dávidot megértem.

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 20:35:13

@AdnamA: Közvetítsetek majd!! :D
Köszi szépen!
Hááát MINDEN KÖRÜLMÉNYEK között mindig azt hazudom, hogy 28 :D, de amúgy, igen.... 35... :D Durva... :D:D::D

vécés jóska 2012.05.21. 20:35:55

Dávidszeretiatengert érdekes, hogy Alexát ma meg fogja hegeszteni, mert 2 hete nagy szerelmesen Reni karjaiban láttam Miskolcon. Kíváncsi vagyok, hogy mesélt-e az Alexás liezonról az osztrák táncosnak, vagy ma valaki nagyon meg fog lepődni. :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 20:36:15

@fruzsii96: Valószínűleg valamelyik régi játékos hívta vissza mikor erről szavaztak... de ötletem sincs, hogy melyik ! :D

AdnamA 2012.05.21. 20:36:43

szerintetek van olyan verzió, hogy régire is lehet párt cserélni és Anikó dobja Levit Melákért...?

Péter bá 2012.05.21. 20:37:19

@AdnamA: Dávid megcáfolta a buzizós kommenteket!Előrelátó volt! :D

AdnamA 2012.05.21. 20:38:07

@paranyuszi: Nagyon nagyon boldogat!!! Ez tényleg szép kerek. Nekem is a közelben van már ;-)))
És tudod, amennyinek érzed magad, szóval csak nyugodtan! :-D

AdnamA 2012.05.21. 20:40:23

@Péter bá: sztem már késő, mert a vélemény kialakult már akkor, mikor játékban volt :-DDD az a nyávogós misspitsa hang és hangsúly, a finom mozdulatok. am az is lehet, hogy tagadásban él...vagy tényleg BI. bibibiii :-D

Cherie 2012.05.21. 20:40:30

@jadebulgari: jádécska:) már hiányoztál

fruzsii96 2012.05.21. 20:41:26

@paranyuszi: Igen, gondoltam, de hát elképzelésem nincs, hogy mégis ki hívhatta vissza.:'D Arra sem emlékszem már hogy kivel volt jóban a csaj...

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 20:42:12

@AdnamA: Még egyszer köszi! :) Akkor lehet, hogy te is ikrek vagy... ;) Agyilag 25-nél álltam meg (sajnos ez bizonyított :) ) ennyi.. :D

Cherie 2012.05.21. 20:42:20

@paranyuszi: Boldog szülcsinapot előre is :)) közvetítünk, az eredményessége már nem garantált, nézz ki valakit akire figyelsz mert

sogeking 2012.05.21. 20:42:57

ezzel a párcserével elrontották a fantasztikus elméletemet ::D

Sziporka 2012.05.21. 20:43:08

Hát én egy elég laza lánynak tartom magam és még véletlenül sem prűdnek,de ezek MIT CSINÁLNAK???? Atyaég...leakadtam a dolgon.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.21. 20:43:17

@Cherie: mircsike? :D csak te hívsz így mi ez az átkeresztelkedés?

busifa 2012.05.21. 20:43:31

@paranyuszi: Boldog szülinapot! :)
Az avidon nagyon fiatalka vagy! :)

Péter bá 2012.05.21. 20:43:51

@AdnamA: Mondjuk én értelmesnek tartottam és a nyávogás nálam inkább értelmes nyilatkozatoknak tűnt, és sokban igaza is lett, simán nem volt közönséges proli!De ki hogy látja, amúgy meg tök mind1!Nem a fiam!

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 20:44:00

@fruzsii96: Kb. senkivel.. ezért húzott el a 850 ezerrel.. Szóval én sem értem, de nem sokára kiderül.. :)

AdnamA 2012.05.21. 20:44:54

@paranyuszi: az sem lehet olyan nagy baj! :-D és ahogy látom mosolyogva vállalod, szóval szerintem csak előre! :-DDD

nem nem...kicsit később, mint ikrek ;-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 20:46:34

@busifa: :D Köszi szépen! :D
szerencsére IRL is elég jól tartom még magam! ;)

AdnamA 2012.05.21. 20:46:36

@Péter bá: az értelmes nyilatkozat és nyávogós hang és hangsúly nem zárja ki egymást.
am azzal, hogy meleg, bi, hetero vagy etc. nekem sincs bajom, nem is lehetne a fiam, annál azért fiatalabb vagyok :-D

fruzsii96 2012.05.21. 20:46:44

@paranyuszi: Na igen, kíváncsi leszek... Meg arra is, hogy mi szerepe lesz a kiesett, illetve az első szériás szereplőknek.:)
Ja és most hogy látom, boldog születésnapot!:)

Cherie 2012.05.21. 20:48:48

@jadebulgari: jaj de ügyi vagy:) igen hát a blog miatt:))

Péter bá 2012.05.21. 20:48:55

@AdnamA: Jó neked, nekem majdnem lehetne! :) Lehet idősebben máshogy fogod értékelni az embereket!Én pl. azt sem értem, hogy Kíra hogy lehet szimpatikus valakinek, úgy hogy azt mondta az egyik riportban, hogy ő ide alázni jött az embereket!Ez a menő?Elég szomorú ha igen!De ez az én(vén fasz) véleményem! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 20:52:54

@fruzsii96: Köszönöm! :D
Nem tartom kizártnak, hogy felajánlják a bent lévőknek, hogy lecserélhetik a párjukat már kiesett játékosra... :)
Ezenkívül valszeg a szimpátia szavazáson is lesz szerepük.... :)

sogeking 2012.05.21. 20:54:34

@busifa: mindenképpen, csak előbb kicsit reklámozom :)

Joey Tribbiani 2012.05.21. 20:55:43

@paranyuszi: Szia Nyuszi! Jól láttam, hogy boldog szülinapot illik kívánni?! És milyen fiatal vagy! Bárcsak ennyi lennék! ;)

Cherie 2012.05.21. 20:56:08

@jadebulgari: tegnap csináltam egyet még nincs kész, de dottyka hatására legalább elkezdtem, majd kellenél segíteni, ha valamikor ráérsz vvben

LoveMy 2012.05.21. 20:56:28

@paranyuszi:

Az ÉH1-ben, amikor már csak két pár volt, akkor jöttek vissza a kiesettek, és lehetőségük volt lecserélni (az egyik lány lecserélte a párját az előzőre)

AdnamA 2012.05.21. 20:56:38

@Péter bá: Lehet, bármi megtörténhet, és a korral állítólag érettebbek és bölcsebbek is leszünk. :-) Te máshogy látod, én is, X is, meg Y is. De jól megférünk itt, ahogy látom :-) Kíra és még sok másik ember, ebből a játékból mondott/tett számomra is nem szimpatikus dolgokat...Van akitől forog a gyomrom.
:-)

gabó75 2012.05.21. 20:57:43

jajjj,a velveten kirakott videók....Hipert basszák már KI, ekkora egy büdös paraszt,tukkó picsát!

busifa 2012.05.21. 20:57:56

@sogeking: de más nem nagyon ugrott rá, látod! :)

Joey Tribbiani 2012.05.21. 20:59:23

@busifa: Lesz nálatok egy nagy tábla, hogy "ÉH Hogyvolt"?

raspberrypie 2012.05.21. 20:59:31

szerintem, ha megint lesz ilyen "párcsere lehetőség", pont olyanokat kéne visszahozni, akik önhibájukon kívül estek ki: Omár, Niki, Márk, (nem tudom, még volt-e valaki...)

nem ilyen alexát.. aki pénzért feladta...

raspberrypie 2012.05.21. 21:00:14

@busifa: én lehet hogy megyek, még vacilálok :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:00:54

@Joey Tribbiani: :DDDDDD Köszi Joey...! :)
De szerintem ugorjunk vissza ÉH témára az mégiscsak érdekesebb! :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:01:57

@LoveMy: Én tudom... :) És nem is én kérdeztem...:) De azért köszi az infót!!! :D

fruzsii96 2012.05.21. 21:01:59

@LoveMy: Ez biztos az ÉH1-ben volt? Az utolsó két páros ott a Robi+Tökös Bula (lövésem nincs, hogy mi az igazi neve) meg Alíz+Kristóf volt... És szerintem egyikük se cserélt.:|

foxglove (törölt) 2012.05.21. 21:02:08

@raspberrypie: alexa szerintem azért jött vissza, mert szembeszegült a család akaratával, amikor TerrorT-t választotta.
Dávid meg ugye szét akarta szedni Mátcsiékat.
(feltéve, hogy a szerkik választottak igazából)

Joey Tribbiani 2012.05.21. 21:02:45

@paranyuszi: Nem akartam én elterelni a témát, de amit illik azt illik. Már csak egy hét és sok fontosabb dolog is előtérbe kerülhet, de addig csak az ÉH! :)

Péter bá 2012.05.21. 21:03:14

@AdnamA: Nálam Kíra és Anikó van a "toppon"!

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:03:25

@sogeking: aham..:) de ez nem annyira fontos, inkább dumáljunk a hotelről.. :D

busifa 2012.05.21. 21:03:45

@Joey Tribbiani: persze, hárman tartjuk majd, hogy mindenki tudja, kihez kell odamenni! :))

LoveMy 2012.05.21. 21:03:50

@fruzsii96:

A tökös bula :) cserélte le Danit az előző párjára Robira :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 21:04:42

@busifa: neked is.:) Gyűlnek a népek?

@paranyuszi: csak nem????????:) (már pár órája írom a ret:)

baileys 2012.05.21. 21:05:45

@paranyuszi: hát bakker, a videót megnézve ez a csaj sem egy nagy lumen :D Jó lehet ezt most visszanéznie :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:07:12

@fruzsii96: Linda... (Tökös bula.. ) :DDDDDDDD

busifa 2012.05.21. 21:07:19

@raspberrypie: Nem kell vacilálni, gyere, nem fogod megbánni! :)
Majd jelezz, hogy döntöttél! :))

baileys 2012.05.21. 21:07:23

@paranyuszi: :DDDD Boldog szülinapot! :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:08:39

@sogeking: :DDDDDDDDD
Hát ez komoly!! :D:D Köszönöm! :D:D:D

fruzsii96 2012.05.21. 21:10:19

@LoveMy: Te jó ég, ez nekem kimaradt.:) Hát köszi az információt, lehet most is ez lesz...

Cherie 2012.05.21. 21:10:47

@Péter bá: az a menő, hogy megjátsszuk magunkat, főleg így ebben a műsorban, kirácska is csírácska lett a kiesésekor

AdnamA 2012.05.21. 21:11:05

@Péter bá: másodikkal egyet értek! :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:11:40

@baileys: Köszi szépen! :)
Sztem van ott egy-két ember akinek lesz egy-két ciki jelenet ami visszanézhet...:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 21:11:49

@paranyuszi: jó, csak közben annyi, de annyi dolgom volt:D Hiányoztam a kutyáknak, meg ilyesmi:D

AdnamA 2012.05.21. 21:12:49

@Cherie: nem is szereti ha Csírázzák :-DDD

taktikázó (törölt) 2012.05.21. 21:13:00

@vécés jóska: Dávid és Alexa is kinyilatkoztatta utána, hogy ez csak egyéjszakás kaland volt.

Joey Tribbiani 2012.05.21. 21:13:17

@fruzsii96: És szerinted ki cseréli le a mostani párját? Szerintem senki. Anikó már teljesen az ujja (Műanyag szerint "maga") köré tekerte LMZ-t. Edina sem cseréli le Mátét. Az újak pedig senkit sem ismernek a múltból. LMZ és Máté is elvan a párjával.

busifa 2012.05.21. 21:13:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nagyon lassan gyűlnek, de nem adjuk fel! :)

Péter bá 2012.05.21. 21:13:53

@Cherie: Nekem szánalmas az ilyen szintű megjátszás, főleg hogy nincs mire így viselkedniük, tisztelet a kivételnek(Pít, Dávid,Tomi,Niki,meg még talán páran, akik tettek is le valamit az asztalra, mármint az igazi életben, nem ebben a "valóság" show-ban!

sogeking 2012.05.21. 21:14:23

/alternatív végjáték

Szuszogi és Brokkoli szótlanul állnak a játéktér közepén.

Tőlük néhány lépésre a többi játékos lélegzet visszafojtva figyeli, vajon elejtik -e a gömböket. (Hipert és Krisztiánt trágár bekiabálásaik miatt Elias eltávolította a helyszínről)

Edina gondolatai vadul cikáznak:
...talán mégis a sárga mintás ruhát kellett volna felvennem...vagy a pirosat...vagy a zöldet...?
miközben töpreng, gondterhelten ráncolja a homlokát

Máté egy szál kötött sapkában áll, csupán az Éva által elé tartott WC deszka takarja csudálatos testrészét. Nyugodt. Félálomban, kissé rezignáltan néz maga elé.
...Edina...gömb...én...pénz...

Ahogy két ásítás közben oldalra néz, látja, amint chipses macika határozott léptekkel elindul Edina felé. Hamarosan odaér, és orrával elkezdi böködni a lány lábát, aki erre vad szuszogásba kezd, bicepsze megfeszül.. 10 pont, nyögi kéjesen.

És az egyik gömb esni kezd!
Kíra kárörvendően vigyorog, Noémi eltátja a száját, és rámászik a legközelebbi fiúra, LMZ Anikót keresi...

***
De mielőtt a gömb leérne a földre, a producer előlép!!!
Állj! Ez így nem lesz jó! Máté, igyál még egy-két pohárral! Edina, jó lesz, a bambaságot nagyon eltaláltad. Macikának gyorsan egy kis púdert a farkára, mert nagyon fénylik...

Húzzunk bele! Csapó 5. Éééés tessék!!

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:14:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Mondom, no para!! :D A köv. két napban kb. semmi időm nem lesz, úgyhogy sztem neked is várnod kell majd!!! :D

AdnamA 2012.05.21. 21:14:58

Vajon Melákot Floridából röptették vissza? :-)

IllaryBlasi 2012.05.21. 21:15:50

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nekem nem is köszönsz???? Igaz, hogy eddig csak hesszeltem, de megérezhettél volna;-)

LoveMy 2012.05.21. 21:16:06

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Szia!

@fruzsii96:

Nem feltétlenül, biztos lesznek újabb csavarok! :)

vallatas 2012.05.21. 21:16:23

tiszta VV feeling...
beküldik a tavalyi szériás játékosokat, a kiesőket...
érzik, hogy már ennyien nem tudnak semmi extrát adni...
nade majd most Hiper pucér seggel üli meg Melák fejét :-)
BOSTON!

AdnamA 2012.05.21. 21:17:18

@sogeking: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
milyen kér, hogy nem te vagy ott a rendező :-DDDDDDDDDD

jajj könnyesre röhögtem magam :-DDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 21:17:51

@vécés jóska: szia
@horipapa: szia (elnézést) Addigra betelt a száz komment, gondolom, és nem láttam:)

@IllaryBlasi: valahol éreztem a jogász gondolatokat, szia:)

@taktikázó: szia

@paranyuszi: most megnyugodtam:D

hóódejóó 2012.05.21. 21:18:31

@Joey Tribbiani: kár hogy kiesett Noémi. Ő lecserélte volna Mátét Omárra

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:18:37

@sogeking: Király! :D Így legyen... :D
De a Szuszogit én írtam először.. ;)

fruzsii96 2012.05.21. 21:19:15

@Joey Tribbiani: Hát kíváncsi leszek... Igazából nem hiszem, hogy bárki is lecserélné a párját. Esetleg ha Noémi jönne vissza (ami tudom, hogy nem fog megtörténni) talán Máté cserélne, de végülis ez teljesen mindegy.:)Már csak az fog érdekelni, hogy mi lesz az ÉH1-esek szerepe.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 21:19:16

@vallatas: szia (Szöcske is:D)

@Yooha: köszönöm, megnyugodtam, h még élhetek:D

@Pácsó Ármándó: szia:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:20:19

@vallatas: Yesss!!! Melák visszajött... :D
egy is emlékezés rá:
ENYYÉÉMMM VAAAGGYYY..... :DDDDDDDD

fruzsii96 2012.05.21. 21:22:08

@LoveMy: Lehet, hogy igazad lesz, bár nemigen tudok más végjátékot elképzelni. De hát ugye az ÉH-ben BÁRMI megtörténhet.:D Na majd meglátjuk...

LoveMy 2012.05.21. 21:22:26

@paranyuszi:

LOOOÖÖÖEEEVVVÉÉÉLLL,
valami föld sötét bugyrából előtörő orki ordítással!

IllaryBlasi 2012.05.21. 21:24:08

Lehet, hogy sixx az elsőzés után betiltja a "sziázást" is:-DD

raspberrypie 2012.05.21. 21:24:46

@busifa: csak biztonsági kérdés... ugye ti sem kaptatok valami visszaigazoló mail-t? :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:25:25

@LoveMy: Hajrá Meláááákkkk!!! :D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 21:26:16

@IllaryBlasi: lehet, h offnak minősül?:O:D

Amúgy a viasat már nyomatja a végjáték előzetest és az szánalmas lesz, számomra....Semmi kreativitás.

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:26:53

@raspberrypie: Én sem kaptam, bár számomra már tárgytalan. :)

Péter bá 2012.05.21. 21:27:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szerintem az egész eddigi forgatókönyv szánalmas!!!

busifa 2012.05.21. 21:28:36

@raspberrypie: nem kaptam, de mitől biztonsági? :)

Cherie 2012.05.21. 21:28:37

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Szasz dottyka
kezdődik közvetítsünk, jé a parókás csaj újra a múlt hét történtekben

IllaryBlasi 2012.05.21. 21:28:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Egyértelműen! És ha elsőként sziázol halmazati büntetésül felrobban a laptopod!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 21:29:35

@jadebulgari: sok arc, rengeteg snitt, meg az arany labda....... (reméltem, h nem megint ez lesz benne)

@Péter bá: mondjuk igen, de ebben még reménykedtem:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:30:10

Ez a ruha!!!! :DDDDDDDDD
Muhaahaaaa, sztem rajta maradt a pizsije.... :DDDDDDDd

Cherie 2012.05.21. 21:30:32

juj most néztem a tvre ez durva ez a kimonónak álcázott selyempongyi

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 21:30:52

@Cherie: már elvesztettem a fonalat, milyen parókás csaj?:D

@IllaryBlasi: senkinek se köszönjek?:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.21. 21:31:03

@paranyuszi: a szörnyű rózsaszín sláfrok ... rettenetes

sogeking 2012.05.21. 21:31:19

@jadebulgari: hát rajta :D

@AdnamA: nem túrnám ki VV Pétert :)
@paranyuszi: de hogy így? (akkor firkants oda egy copyrightot:)

LoveMy 2012.05.21. 21:32:03

@paranyuszi:

Igénytelen és ízléstelen!

AdnamA 2012.05.21. 21:32:32

ezt a rózsaszín förmedvényt :-D
na megyek pilácsolni a tv-t.

Cherie 2012.05.21. 21:33:25

@LoveMy: de be kell ísmerni látványosan ízléstelen:))

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:33:38

@jadebulgari: @LoveMy:
Én szeretem a pinket, de ez kiverte a retinámat!!!!! :D:D::D

szgy 2012.05.21. 21:34:17

hipernek ellenpólus? ötpercenként másik? a női hülyeségre alkalmazkodó pár-vagymi, intelligens ember? jajj.

kora reggel jó lehet vele ébredni.

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:34:50

@sogeking: ÉH3-ban levédetem a beszólásaim.... :D:D:D:D

playoff szakáll 2012.05.21. 21:34:52

Akkor szokták egyesek azt mondani, hogy "vicceltem", mikor a szarházi stílus túlcsordult, és még saját maguknak se jön be.

Cherie 2012.05.21. 21:35:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát a múltheti beküldött, már mindenkitbeküldenek engem is engem is!!

lövel: most van az, hogy cseréljetek párt, közösen döntsétek el

IllaryBlasi 2012.05.21. 21:36:32

Ez aztán közös volt bakker.

szgy 2012.05.21. 21:37:14

na, hiper éjszaka bizalmi kapcsolatot akar építeni :-)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.21. 21:38:28

Huhú Broki-Hiper a szuperparos.
-Indul a porges!!!
-Felolem...

busifa 2012.05.21. 21:38:50

Nekem ne hajnalban gyere! :DDDDDD

Cherie 2012.05.21. 21:39:39

közvetítsetek nyuszinak szóval levi csöcskivel ankó mátéval a többi meg maradék
krisztián közli érzelmekkel rontották el

sogeking 2012.05.21. 21:40:20

@paranyuszi: vagy védesd le az 'Éden Hotel 3' szókapcsolatot :)

Cherie 2012.05.21. 21:41:47

anikó levi edina máté megbeszélik, hogyaz lenne a szép befejezés ha ők lennének négyen a döntőben

IllaryBlasi 2012.05.21. 21:42:10

@sogeking: Van rá precedens, (Schobert) Norbi le akarta védetni a "Norbi"-t:-DDDDD

mocskosmacska 2012.05.21. 21:42:20

Basszus tüncike kidobná szöcskét és rolit anikó ellenében, azok után, ahogy anikó viselkedett vele? Ha ezt tényleg megteszi, akkor elszállt felé az a kis sajnálat is, amit éreztem iránta.

Ditti82 2012.05.21. 21:42:30

Ádáááááááám... XD

Cherie 2012.05.21. 21:42:38

szóval régiek előbb rájöttek, hogy máté anikó leszarja a párját, mint a párjaik

Cherie 2012.05.21. 21:44:04

párismereti játék (de a mostani párokkal) most elvonulhatnak csöcski még sose gondolkozott arról, hogy saját magának mi a kedvenc étele

raspberrypie 2012.05.21. 21:44:20

de ugye nem a párcsere utáni párjukról vannak a kérdések??? mert az úgy nagy kicseszés lenne...

mocskosmacska 2012.05.21. 21:44:32

Matcsi ennyire fosik a feladattól?

raspberrypie 2012.05.21. 21:44:55

ez így nagyon szivatós :O

foxglove (törölt) 2012.05.21. 21:44:57

edináét a hv blog vakon kitöltené:))

Cherie 2012.05.21. 21:45:04

roli megkapja a kérdést hány emberrel szexelt eddig párja:))) egy-kettő-négy:))

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:45:33

@sogeking: *nagyon röhög* ...
teszek egy kísérletet, mit veszíthetek??? :D:D:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:46:17

@foxglove: bakker!!! ugyanerre gondoltam!!!!! :DDDDDDDDDDDD
19... és a többi.. :D:D::D

sogeking 2012.05.21. 21:46:25

@IllaryBlasi: és a többi Norbit hívták volna Aladárnak? :)

@foxglove: csak kezet ne kelljen fogni vele

IllaryBlasi 2012.05.21. 21:47:47

@sogeking: Idáig Ő nem vitte végig a gondolatmenetet:-))

busifa 2012.05.21. 21:48:32

@foxglove: csak Edina nem vallja be magáról az igazat, így nem lennénk túl eredményesek ! :)

Cherie 2012.05.21. 21:48:39

ma kiderül ki tud a legszebben bókolni 6 szóval (leírva előre) kiegészítéve kell bókolni felhasználva mind a 6 ot mondani kell

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:49:31

@ő-szinte: Ahoj! :) Kis fázis késéssel de felfogtam a feladatot!!! :D:D:D

sogeking 2012.05.21. 21:50:00

a szurikáta fallikus szimbólum?

Péter bá 2012.05.21. 21:50:42

Anikó: "kis apró dolgaim"??? :D

mocskosmacska 2012.05.21. 21:50:50

Hiper nagyon affektál.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 21:51:02

@Cherie: mi van?:O

@paranyuszi: örülök, ha tetszik. :) Ilyen lennél az 1800-as években, de ezt úgyis tudod, ugye:P

Cherie 2012.05.21. 21:51:43

máté szarul bókolt edinának, edina megint elfolyik máté és an ézők előtt

foxglove (törölt) 2012.05.21. 21:51:49

lol, és Kristóf ezután felszedte Edinát. valahol ez beteg tőle.

Péter bá 2012.05.21. 21:52:28

Edina ulta,super,hiper gáz!Hol a női tartása???

sierrahun 2012.05.21. 21:53:17

"Nagy bennem a galiba", omgwtfroflmao

vécés jóska 2012.05.21. 21:53:25

Jézus ereje, Tüncike már nálam szánalmasabb, mint Hiper. Összeállna Ancsával, azok után amit tett ellene, hogy kiejtse Rollerékat. Ez még taktikailag is hülye lépés, de morálisan meg.. Roli nem sokat tévedett, hogy hány pasija volt Tüncinek :DD Mondjuk én is kb. 4-re tippeltem volna.

Cherie 2012.05.21. 21:53:33

roland nem ismeri az egyik szót,,

Péter bá 2012.05.21. 21:53:48

Róland egy igazi szerencsétlen!

IllaryBlasi 2012.05.21. 21:54:06

Legyen benne a SZEMÉLY szó!!!!!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2012.05.21. 21:55:02

Roli rozsomakszexet akar. Es ezek nem tudjak mi az! (kiveve Levit)

Cherie 2012.05.21. 21:55:07

rolan a rozsomáki szót nem ismeri

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 21:55:27

B*mmeg a Dallas paródia után ezek TÉNYLEG nem tudják mi az a rozsomák???????? :DDDDDDD
Zenei szerkinek megint egy 5-ös... :D

szgy 2012.05.21. 21:55:59

a rozsomák valami falusi szimbólum? :-)

raspberrypie 2012.05.21. 21:56:56

eddig elég unalmas a műsor... essen már ki valaki :D

RockWell 2012.05.21. 21:57:11

Hola senores, senoritas!

Olyan szeretnivalóan ostoba ez a Roland gyermek!

Hurri Kán 2012.05.21. 21:57:13

Új kifejezés: de megrozsomákolnálak. :D

Cherie 2012.05.21. 21:57:29

szóval most azonnal öltözzenek fel és üljenek le a nappaliban most figyeljünk:))

raspberrypie 2012.05.21. 21:57:38

meláááák minnyá' jön :D

sogeking 2012.05.21. 21:58:15

@Cherie: nem baj, mert Szöcske sem :)

sierrahun 2012.05.21. 22:00:03

@raspberrypie: Ráfér a műsorra, mert ez így elég szánalmas. Ha azt jósolják az első két adás után, hogy Melákot fogom visszakívánni, hát felfordultam volna a röhögéstől.

Cherie 2012.05.21. 22:00:23

@sogeking: egy pont:)@gyvy: csak hosszú, legyenmegrozsiz:))

mocskosmacska 2012.05.21. 22:00:26

@vécés jóska: Remélem, csak hipert etette, mert ha nem akkor az tényleg tragédia. Matcsi meg a másik, aki azok után még leáll hiperrel, hogy az hogy bánt a párjával.

mocskosmacska 2012.05.21. 22:01:00

@Péter bá: MIért? A többiek sem ismerték.

beacska 2012.05.21. 22:02:22

úgy nézem Ádámnak, Kristófnak bejön Anikó!

HAJ_RÁ ANIKÓ!!!

ő-szinte 2012.05.21. 22:02:41

Baszki, ugy porogtok, hogy eltunt a hsz-em a telomrol :-O

Hurri Kán 2012.05.21. 22:02:43

@Cherie:
Á, de az úgy olyan közönséges. :D

Péter bá 2012.05.21. 22:03:13

@mocskosmacska: jogos, de ő már párszor volt butácska!Jó gyerek de nem túl okos szerintem!

Joey Tribbiani 2012.05.21. 22:03:24

@raspberrypie: Én is csak ülök a tv előtt, de fogalmam sincs mi történik, mert minden egyéb izgalmasabb. Idáig jutottam: megy az ÉH és én oda sem figyelek!!!

raspberrypie 2012.05.21. 22:03:54

@sierrahun: hát ezzel kb. én is így vagyok... elég gyenge eresztés volt az idei, és valahogy kíra meg melák voltak azok az emberek, akik azért hiányoznak... mert ők legalább csinálták a 'sót', szerintem

mocskosmacska 2012.05.21. 22:03:59

@Péter bá: Tényleg nem egy atomfizikus, de én nem látom hülyébbnek egy átlag valóságshow szereplőnél.

horipapa 2012.05.21. 22:04:46

Az első széria játékosaival mi lesz? Ők is bemennek?

ő-szinte 2012.05.21. 22:06:34

@Joey Tribbiani: nem vagy egyedul ;) bar en most nem is nezem :DDDDDD viszont akkor is megnezem oket eloben ;)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.21. 22:06:35

@ő-szinte: várom ki esik ki - párcserét láttad? Melákot vágyjuk vissza

sogeking 2012.05.21. 22:07:40

Roli látta már Krisztiánt? :):):)

ő-szinte 2012.05.21. 22:07:49

@jadebulgari: hogy lattam volna?:-O most jovok az edzesrol :) telorol vok azert kerek infot :)

sogeking 2012.05.21. 22:08:11

Edina hívta Alexát, no comment :D

raspberrypie 2012.05.21. 22:08:34

ki a ***** akarta visszahozni alexát??? "játékos társaitok titeket válaszottak..."

és most derült ki, hogy edina... jaaaaj :D

Cherie 2012.05.21. 22:08:47

márk dávidot anikó kriszt edina alexát noémi omar:szexarepülőn:))

baileys 2012.05.21. 22:08:53

Na, megoldódott a rejtély, Edinka hívta vissza Alexát...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.21. 22:08:57

@sogeking: ő se de még csöcsi se azok csak néztek mint a moziban h ezek kik

foxglove (törölt) 2012.05.21. 22:10:13

nem tudok röhögni melákon, és nem is szórakoztató, bocs.

raspberrypie 2012.05.21. 22:10:14

meláááák, annyira hiányoztál :D "levéééél"

baileys 2012.05.21. 22:10:14

Meláááák is back :DDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.21. 22:11:01

@ő-szinte: bejött a négy kiesett dávid melák alexa omár

Cherie 2012.05.21. 22:11:04

akkora idióta ez a dávid

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:11:18

Mellááááákkkk !!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDD
Eskü már vigyorgok!!! :DDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 22:11:31

@Cherie: nahát...........

Alexa lehet, h duplán jól jár?:) Bírnám?:D

sogeking 2012.05.21. 22:11:55

@Yooha: igen, de akkor nem érteni, hogy mit mond :)

Cherie 2012.05.21. 22:12:11

@Yooha: nincs mert ő is tiudja, hogy nem nagyon tud artikulálni:))

mangalor 2012.05.21. 22:12:25

na, én meg a másikba írtam %-P

Roller: rozsomák? Nem, nem mákőrlő... :DDDDDDDDDDDDD

Hűű, Melák totálhülye:DDD

hehehe, Broki sarokba szortva:DD Végre történik valami, és Omi is itt van!!

foxglove (törölt) 2012.05.21. 22:13:16

aztakurva... Hiper mekkora ótvár

Péter bá 2012.05.21. 22:13:18

Lazább csávó lett ez a Dávid, biztos sokat szívtak Mexikóba! :D

sierrahun 2012.05.21. 22:13:25

Figyelitek a frizurák mennyire mások az interjúkon? Ezek sokkal később felvett képsorok voltak szerintem.

tryclops 2012.05.21. 22:13:48

Basszus ez a Dávid annyira szerencsétlen, odamegy számonkérni, hogy mivel szúrta hátba Mátét. Kész. :)

busifa 2012.05.21. 22:13:59

Alexa! Jössz a medencébe és kussolsz!!! By Anikó :DDD

sogeking 2012.05.21. 22:14:59

rajtam sincsen bugyi (csak mondom:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.21. 22:15:52

@ő-szinte: hiper ordít h nincs rajta bugyi a pasikat ez nem nagyon érdekli

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:15:53

@tryclops: Looooserr !!! :DDDDDDDD
Mármint Dévid.. :)

Péter bá 2012.05.21. 22:17:04

Anikó mégis miért van itt? $$$

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.21. 22:17:08

@tryclops: és még ő lett éden függő? mitől mert kiesett?

raspberrypie 2012.05.21. 22:17:17

óó melák alkudozik rendesen :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 22:17:37

@mangalor: szia

@busifa: ilyet mondott?????????????

@sogeking: rajtam sem (csak mondom)

@sierrahun: a legnagyobb ivások közben, dugás közben csak nem hívják be őket:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:17:43

@sogeking: :DDDDDDDDDDDDDD
de nagyon hülye vagy!!! :DDDDDDDD

szgy 2012.05.21. 22:18:03

hiper előadja az ősznite csalódást, ő, mint az emberiség utolsó képviselője, biztos nem pénzért jött

sierrahun 2012.05.21. 22:19:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Na jó, csak Melák haja pölö kétszer akkorára nőtt, mint a Hotelben. Ha ezt azalatt növesztette, hogy kialudta a piát, akkor én kakukkolok.

Péter bá 2012.05.21. 22:19:31

Nagy forma ez a Dávid!Többet kéne innia! :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.21. 22:20:08

a kis buzidávid de nagyarc lett mióta kiesett

szgy 2012.05.21. 22:20:25

ez a hiper egy tipikus élősködő - hiéna?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 22:20:34

@sierrahun: kiesett régen, kitudja milyen impulzusok érintették kint, a sok stressz:D

Cherie 2012.05.21. 22:21:31

na anikó a csúcs válalhatatlan

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.05.21. 22:21:52

@foxglove: csak a buzikat nem állhatom mindenki mást szeretek

gabó75 2012.05.21. 22:23:12

Hiper.... életembe nem borított ki még senki ennyire, ezt a nőt elviseni....minden tisztelem aki elviseli, vagy egyszerűen hülye.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 22:23:13

@jadebulgari: nekem van nem is egy ismerősöm, abszolút normálisak, nem is látszik rajtuk, meg nem mondanád és nem is kérkednek vele:)

ő-szinte 2012.05.21. 22:23:28

@jadebulgari: ne legyel ilyen mogyi :) a szexualis iranyultsagarol nem tehet senki...

sogeking 2012.05.21. 22:23:52

és mi lesz az extrában? :):)

Joey Tribbiani 2012.05.21. 22:23:55

Alexa....veszik a kamerák! Ba...eg, hol voltál te korábban?

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:24:09

@Cherie: Köszi! Én is mindig ezt mondom! Ez a nő minden szint alatt van!!!
Egy veréb.. :)

ő-szinte 2012.05.21. 22:24:54

@jadebulgari: mogyika, tolerancia...:)
Pliz :)

raspberrypie 2012.05.21. 22:25:07

nna, ez a mai tényleg nagy dögunalom volt... holnap remélem jobb lesz, és kiesik valaki

Joey Tribbiani 2012.05.21. 22:25:16

@ő-szinte: És még a Vianban is ott leszel kis táblácskával!!!

kovácspéterke 2012.05.21. 22:25:19

El kellett kapcsolnom ezt az üvöltözést, nézhetetlen volt.

Lacka929 2012.05.21. 22:25:23

Na, Alexa végül csak megdolgozott azért a 800 ezerért, ha már a Broki család feladta a szexet...

lam3r 2012.05.21. 22:25:31

Ez az Alexa nagyon jó..

"Bejön a Dávid, de nem lesz köztünk semmi." - és tényleg nem volt.. Se ruha, se levegő. :D

busifa 2012.05.21. 22:25:33

Dávid - Alexa :
-Nem volt jó? Jó volt?
- Aha

RockWell 2012.05.21. 22:25:58

@Joey Tribbiani: És Dávid szerint nem is olyan ostoba, pénzéhes riherongy! :DDD

LoveMy 2012.05.21. 22:27:13

@szgy:
na ez egy jellemleíró nyilatkozat volt :))

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:27:30

@RockWell: Hát ha pénzéhes, nem éppen a megfelelő emberrel d*gott.... :DDDDDDDD

f.fredericks 2012.05.21. 22:27:58

Szép jó estét. csak pár észrevétel a mai részhez.

A melegDévid mégse meleg. Alexa meg ne igyon. :) Melk meg még mindig nem tud beszélni. Sőt sztem vmi drogot is adtak neki. Hipert meg biztos verte a volt csávója, hogy ne igyon, mert nem tudom, hogyan lehetne másképp elkülöníteni az alkoholtól.

f.fredericks 2012.05.21. 22:28:43

Ja és a kóbor numera előtt pár órával még Csöcskével akart fürdeni.

Cherie 2012.05.21. 22:29:26

rolandnak még senki nem szólt, hogy feltalálták a szemüveget, ami korrigálná a szemtengelyferdülést

LoveMy 2012.05.21. 22:29:26

@gabó75:
erre mondtam, ha ez lenne a feltétele, akkor Lmz nyerné...de hát...;)

RockWell 2012.05.21. 22:29:35

@paranyuszi: ja, csak pár ajtónyit és centit tévesztett... Edinka szerint Broki a nyerő fogás, ha méretekről van szó, csak nem hazudik nagyot 19 tapasztalattal a háta mögött.

Raynee (törölt) 2012.05.21. 22:29:37

@f.fredericks: Jah, én is arra gondoltam hogy fenyítve volt Anikó. Van pofája mást hibáztatni a saját alkoholproblémája miatt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 22:31:08

@Cherie: irány a másik, kisasszony, így nem leszünk készen sosem:D

Cherie 2012.05.21. 22:31:21

mondom roli kéne az a szemüveg

add meg a jelszavad 2012.05.21. 22:31:43

szevasztok, szökevények :)

ő-szinte 2012.05.21. 22:31:57

@Joey Tribbiani: ott leszek, de nem táblácskával :DDDDDDDDDDDDD
jössz? ;-)

Raynee (törölt) 2012.05.21. 22:31:59

Na meg az hogy bugyi nélkül ült Anikó meg Szöcske a pasik nyakában a medencében, fujjjj.

f.fredericks 2012.05.21. 22:33:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szia! Látom azért van itt élet, bár a műsor nem érdemli meg, én is már csak héba-hóba követem.

ő-szinte 2012.05.21. 22:33:34

hú bazz! edina priceless!!!!:-OOOOOO
benyögi máténak, hogy névnapja van:-OOOOOOO
beszarás :-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:34:00

@RockWell: Biztos forrásból tudom, (ismerős, ismerősének, ismerőse :) ) hogy Broki tényleg nem kicsi. :DDDDD

ejjhh ha Alexának van esze és a pénzre hajt, inkább egy szerkivel d*g. :D

f.fredericks 2012.05.21. 22:34:56

@Raynee: sanszos, de majd biztos elmeséli a finálé után a Storynak jó pénzért.

Raynee (törölt) 2012.05.21. 22:35:07

@ő-szinte: Ízlések és pofonok de számomra ez ribanckodás, de gondolom a pasiknak ez bejön.

ebi_chan 2012.05.21. 22:35:21

El nem tudom képzelni mit esznek a csajok ezen a Dávidon! Csúnyácska és butácska és rosszindulatocska és a hangja, mintha elmaradt volna nála a mutálás.

RockWell 2012.05.21. 22:35:56

@Raynee: Ők lesznek a következő hüvelygomba reklámarcok, mert az ÉH után is van élet:DD ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:36:28

@f.fredericks: egyetértek a műsor tényleg elég fos... de legalább a hogyvolt-on még van élet... :D

ő-szinte 2012.05.21. 22:36:31

krisz megint tanúbizonyságot tett picinyke önbizalmáról, szakadok :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

bazz, edina a csöcset fogdostatja?:-OOO :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Raynee (törölt) 2012.05.21. 22:37:24

@RockWell: Ezen mekkorát röhögtem :D Sajna nekem is ilyen dolgok jutottak az eszembe....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 22:37:29

@horvathne82: szia
@Jimmy Talpig: szia

@Raynee: sok pasi szeretné azt:D

@f.fredericks: itt van, a műsorból meg én nem látok senkit és semmit:D

ő-szinte 2012.05.21. 22:38:00

huhuhuhuhúúúúúúúúúúúúúúú, hippe e jól tolja!!!!!!!!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
istenem, vinnyogok rajta :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.21. 22:38:59

hajrá Anikóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.21. 22:39:23

Hiper mikor idegesítőbb, amikor tapló ordítozó paraszt, vagy amikor jókedvű és pörög?

f.fredericks 2012.05.21. 22:39:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem is vesztes sokat. Konkrétan most Meláktól és Hipertől halláskárosodást lehet szenvedni.

@paranyuszi: azt gondolom, a múlthét szinte teljesen kimaradt, (bár a lényeget FSzK hangos koppanását láttam).

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:39:47

@ő-szinte: simán hozza egy 6 éves szintjét... :D:D:D

sogeking 2012.05.21. 22:40:02

másodszorra még sokkolóbb :D:D

ő-szinte 2012.05.21. 22:40:38

hú, jó kis medencés buli volt ! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:40:41

@foxglove: Nemtom én addig tudnám ütni amíg mozog... (tudom nem népszerűség növelő megjegyzés) de nem akarok hazudni...

ő-szinte 2012.05.21. 22:41:29

@paranyuszi: nekem naggggggggyon bejön ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.05.21. 22:42:08

@paranyuszi: nekem már nagyon sok belőle... nem bíííírom

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:42:10

@f.fredericks: Jahhh FSZK elment haza... még ahhoz is hülye volt hogy egy B tervet kreáljon magának..:)

ő-szinte 2012.05.21. 22:42:16

@paranyuszi: semmi gond, legyél csak ősz... ,hehehehe

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:43:04

@ő-szinte: Tuddddommmmm!!!!!
Tudom kinek szurkolsz !!!!!!! :D:D::D

ő-szinte 2012.05.21. 22:43:59

ARRÓL ÉN NEM TEHETEK BAAAAAAAAZMEG! ehehehehehehehehehehehehehehehehehe

foxglove (törölt) 2012.05.21. 22:44:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: azért kíváncsi lennék, hogy ugyanezzel a viselkedéssel, de sötétebb bőrszínnel +más vezetéknévvel is szimpatikus lenne-e a mostani rajongóinak.

sogeking 2012.05.21. 22:44:16

akkor addig csinálom mással :D:D:D

szgy 2012.05.21. 22:44:38

hipernek nem a bugyiját kellett volna kidobni a kaktuszok közé :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:44:42

@foxglove: Látod??? LMZ osztja.... :D
király!!!! :D
Én is rühellem már a csajt...

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:45:38

@ő-szinte: Ne csináld ezt, mert megint majd hiszik "egy" vagyunk!!!! :DDDDDD

f.fredericks 2012.05.21. 22:45:46

Ez a Melák még mindig tirpák gusztustalan tahó!

horvathne82 2012.05.21. 22:45:52

Ez tiszta Aranypart...

raspberrypie 2012.05.21. 22:45:55

melááák: "te az enyém vagy" :D :D :D

ő-szinte 2012.05.21. 22:46:14

@sogeking: ez mekkora!!!!!! heheheheheheehe

na, krisz már kúrná csöcskét ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
AZ ENYÉÉÉÉÉÉÉM VAGY! ehehehehehehehehe

LoveMy 2012.05.21. 22:46:35

@paranyuszi:

Megyek segítek a szívlapátommal! :D

RockWell 2012.05.21. 22:46:39

@szgy: bugyi marad, hájper análkaktuszkodást kap (úgyis oda van érte), aztán visszajöhet, mivel kell a használható felvétel a szerkiknek, hogy nyavajog. :)

baileys 2012.05.21. 22:46:44

Melák: nézz rám, enyémmmm vagy, jó? :DDDD Nagyon súlyos ez a fickó :D

Joey Tribbiani 2012.05.21. 22:46:56

@paranyuszi: LMZ már bukott ki valaha? Azt mondta Anikónak, hogy "tudod milyen vagyok, ha kiakadok"! Sosem játszottak be olyan részt. Vagy csak én maradtam le róla.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 22:46:58

@foxglove: karakternek egy ilyen műsorban az is megfelelő lenne, szerintem, max kevésbé aranyos, de lehet, h nem:D

2012.05.21. 22:47:00

A jó szerencsém megint ide terelt, emberek. :D Az Anikó nevű emberállat valami elképesztő. És amiket mond, bazmeg! Önsorsrontó barom.

mangalor 2012.05.21. 22:47:03

Hiperre már nem is nagyon találok szavakat, csak jelzem, hogy ugyanaz a véleményem, mint eddig:D

Melák viszont valamit szívott sztem, mert ennyire nem volt paraszt...

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:47:17

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Mi van te is Anikó szurkoló lettél???? :D Ne Idegeljél már??? :D Vagy mire írtad? :D

busifa 2012.05.21. 22:47:46

Àtkopogtak a szomszédok, nem bírják a sikításokat!! :DDDDDD

ő-szinte 2012.05.21. 22:47:52

@paranyuszi: monnyuk azt hisznek amit akarnak, én pont leszarom :-DDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:48:12

@f.fredericks: Nemtom...Melákon röhögök... Anikótól agyérgörcsöt kapok...

sogeking 2012.05.21. 22:48:12

@paranyuszi: még az Anikó fanklubnak is tagja :)

AdnamA 2012.05.21. 22:49:07

Undorító, amit az Anikó az LMZővel művel. Szegény pasi kb. Edinka szintű csak hímnemű. Így míg Dinkát néha sajnálom, Mamuszt nem tudom, mert elvileg FÉRFInak teremtetett az istenadta!

ő-szinte 2012.05.21. 22:49:34

@paranyuszi: én inkább fordítva ;-DDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:50:04

@Joey Tribbiani: LMZ, én már sajnálom azt a faszit!!! :D:D:D

ő-szinte 2012.05.21. 22:50:27

dávid megtolja alexát?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:51:18

@ő-szinte: Talán mégsem vagyunk egyformák... :DDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 22:51:29

@queensryche: szia

@paranyuszi: most meglepődtél valamin?:D

@busifa: nem tudom, h mit csinálhatsz....

@ő-szinte: dettó:D

ő-szinte 2012.05.21. 22:51:38

ezeket a kamu szexeket!!!!!!!!!!:-(((((((((((
követelem vissza éden Nikit!!!!!!!!!!!

sogeking 2012.05.21. 22:51:43

a két-két pár az hány pár ??? :D:D:D:D

f.fredericks 2012.05.21. 22:51:46

@paranyuszi: az a baj, hogy én belegondolok, hogy Melák a valóságban is így csajozik. Elkapja a csajt, jól megcsöcsörészi, aztán kicsit feljebbnyúl elkapja a nyakát, és beleordítja az arcába, hogy ENYÉM VAGY. Aztán előjátékként egy két saller.

Raynee (törölt) 2012.05.21. 22:51:55

Alexa megerőszakolta Dávidot :D Mert a csávó csak feküdt mint egy darab fa. ÉS még azt kérdi a srác hogy jó volt-e, jézusom.....

Joey Tribbiani 2012.05.21. 22:51:57

@paranyuszi: Eddig bírta cérnával. Ez is csúcsteljesítmény volt!

Péter bá 2012.05.21. 22:52:08

Nyögött Alexa mint egy pornós k!Mégse meleg ez a Dávid gyerek, sőt! :)

mangalor 2012.05.21. 22:52:10

@paranyuszi: Dorothy ősfan, nem tudtad?:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:52:17

@ő-szinte: Nem... Alexa tolta meg dévidet... :DDDDDDDDDD És remélte, hogy épp nem veszi a kamera... muhhaahahaaa :DDDD

AdnamA 2012.05.21. 22:52:33

@ő-szinte: nem, Alexa tolta meg Dévidet :-DDD

szgy 2012.05.21. 22:52:55

@busifa: "Àtkopogtak a szomszédok, nem bírják a sikításokat!!"

biztos ezért kerültek most a dzsungelbe. gondolom a maci sem véletlenül nem jár arra mostanában.

Péter bá 2012.05.21. 22:53:08

@Raynee: De elment a csaj...szerintem lazán nyomta!Ennél többet nem ért Alexa! :D

ő-szinte 2012.05.21. 22:53:10

AKI JÖN AZ ZÁRÓBULIRA, AZ ÍRJON NEKEM PRIVIT! KÖCCCIIIIIII :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:53:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nahhh bakker... azt hittem kb. tudom kik az Anikó fanclub tagjai... :)
Jóvan Dotty, ez legyen, a legnagyobb hibád!!! :DDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.21. 22:53:47

@AdnamA: HEHEHEHE , igen, olybá tűnik ;-DDDDDDDDDDDDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.21. 22:54:15

@AdnamA: Lányok, van valaki aki végig fent tartja a melltartóját szex közben?! Vagy inkább kérdezhetném a pasikat, van aki nem szedi le a lányról?!

AdnamA 2012.05.21. 22:54:31

@ő-szinte: én írtam du. írjak most is ? :-D (válaszoltam mailedre)

Raynee (törölt) 2012.05.21. 22:54:38

@Péter bá: Nem mernék rá megesküdni hogy elment a csaj. Egy lány se mondaná egy pasinak egy ilyen szituban hogy b... meg ez kevés volt :D

ő-szinte 2012.05.21. 22:54:56

@paranyuszi: @AdnamA: inkább ti vagytok egyek ;-DDDDDDDDDDDD

baileys 2012.05.21. 22:55:24

Alexa kiszolgálta magát :)

AdnamA 2012.05.21. 22:55:29

@Joey Tribbiani: Öhm...ez attól függ, hogy milyen körülmények között jött létre a szex :-D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:55:41

@f.fredericks: Hmm... Nem tudom...
Sztem amelyik kutya ugat az nem harap..
De lehet, hogy én tévedek...
Melák sztem egy átlagos birka IQ-jával rendelkezik, tehát azt gondolom egy átlagáos IQ-val rendelkező nő, lekezeli...

Raynee (törölt) 2012.05.21. 22:55:44

@Joey Tribbiani: Van, az ilyen férfiatlan pasik képesek nem leszedni. Alexa is mondjuk elég részeg volt hogy ezzel törődjön.

f.fredericks 2012.05.21. 22:55:49

@ő-szinte: én sajna nem mehetek, mert megtépném FSzK-t. Aztán éccakázhatok az örsön, és hát pénteken dógozni kell menni. :(

Edwest 2012.05.21. 22:55:54

Dávid igenis meleg, csak úgy be volt nyomva, hogy még egy nőre is felállt neki. :) Egyébként szerintem nagyon nem áll jól neki ez a "vagány fiú" szerep, amit annyira erőltet.

foxglove (törölt) 2012.05.21. 22:55:59

Holnap nagyon meg fogok lepődni, amikor Kristófék hazaküldik Rolandékat. Annyira kiszámítható...

AdnamA 2012.05.21. 22:56:24

@ő-szinte: csak az nem derült ki, hogy Dévidnek is jó volt-e??? :-DDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:56:37

@ő-szinte: Jahh bakker, láttam... :D
Majd holnap megint megkapom Pácsótól, h dupla reg bla bla bla.... :D

Joey Tribbiani 2012.05.21. 22:57:56

@Raynee: Persze csak magamból indultam ki. Nem fosztanám meg magam soha a látványtól és persze az érintés is más! Na nem megyek bele a témába jobban! :)

busifa 2012.05.21. 22:58:30

@Péter bá: lazán, de nem puhán! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 22:58:57

@paranyuszi: Mi az hogy holnap?! Még ma! De nem is ez a lényeg:Boldog 35. szülinapot!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 22:59:08

@Joey Tribbiani: jó, akkor nem fárasztom magam, igen lassan megy ma minden:D

@paranyuszi: már tudod, én nagyon, nagyon, nagyon tagja vagyok, sőt:D
Ez miért lenne hiba?:D

AdnamA 2012.05.21. 22:59:15

@paranyuszi: nahh, hát nekem a legjobb, te már a második? harmadik? vagy akinek a duplaregjénak "néznek" (amennyiben, HA) :-DDDDD muhhahhaaa

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 22:59:16

@Joey Tribbiani: Válaszolok.. Ha valaki nem tépi le rólad pár perc után...
Az már több mint fura... :D:D:D:D:D Szóval sztem Dévidke enyhén szólva érdekes.. :D:D::D vagy süti :D

sogeking 2012.05.21. 22:59:35

@Joey Tribbiani: a többi ruha is rajta volt :D

sierrahun 2012.05.21. 23:00:06

Ne nézzétek ennyien az Extrát, mert rohadtul akadozik.

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:00:11

Nekem csak egy dolgot áruljatok el, hogy nyugodtan tudjak aludni: Mi a bánat az a SZETTIKE??

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:00:13

@Pácsó Ármándó: Köszi Páccsóóóó !!! :D:D:D
Muszáj ezt a rohadt számot újra leírni????? :DDDDDD

Joey Tribbiani 2012.05.21. 23:00:16

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Meg ne erőltesd magad így éjfélhez közeledve! :) De holnap nézem ám!

Cathcart_ezredes 2012.05.21. 23:00:45

Csak az a szerencse, hogy Pít nem volt ott, mikor Dávid egy nővel dugott. Lett volna ott hajtépés, meg hiszti.

mangalor 2012.05.21. 23:01:13

@f.fredericks: igen, ez komolyan félelmetes volt... és rohadtul nincs jó válasz, csak az igen az elfogadható Melák szerint.
Viszont úgy tűnik, ő tényleg erre a típusra bukik, Pocahontas, majd Szöcske...

Joey Tribbiani 2012.05.21. 23:01:18

@sogeking: Dávidkánál nem csodálkoznék rajta....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:01:47

@foxglove: teljes mértékben és jól megmagyarázzák majd, h miért is kellett a szerkik döntését meghozni nekik is:D

@Pácsó Ármándó: basszus, ezt ki kellett írni?:D Egy nőnek a számokat emlegeted?:D:D:D:D

@Edwest: szia

@AdnamA: kit érdekel?:D

sogeking 2012.05.21. 23:01:55

@Pácsó Ármándó: olyasmi lehet, mint a rozsomák

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:02:23

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Tudod, hogy én attól még tökre tudok bírni bárkit függetlenül attól, hogy kivel szimpatizál... :D

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:03:04

@paranyuszi: Azt hogy 35?? :-))
Nem ciki, cuki!

@Cathcart_ezredes: Dévid, ha részeg akkor heteró :-)

foxglove (törölt) 2012.05.21. 23:03:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mondjuk ez már súrolja a vv-s "a nézők arra szavaztak" kamut.

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:03:20

@Cathcart_ezredes: ÓÓÓ a kedvenc Ezredesem!!! :DDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:03:23

@Joey Tribbiani: nem fogom:D Ma még Szomszédokat is akarok nézni a Showder Klub után:D

@Cathcart_ezredes: szia

Joey Tribbiani 2012.05.21. 23:03:32

@paranyuszi: Köszönöm! Ezt szerettem volna hallani! (Nem a Sütire vonatkozó részt...)

ő-szinte 2012.05.21. 23:03:54

@AdnamA: nem, azt megkaptam, köszi:-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:04:27

@AdnamA: Hmm... Vagyok annyira eredeti h nem fognak összekeverni... nem aggódom ;)

sogeking 2012.05.21. 23:04:54

@foxglove: azt ismerem :) én Umbi banda tag vagyok :D

Joey Tribbiani 2012.05.21. 23:05:00

Azért mi is megérjük a pénzünket. Szegény Dávid még egy lányt is megd...ott a szemünk előtt és mi még mindig sütizzük!!! :)

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:05:11

@sogeking: Tudnom kell! :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Ő már kiírta és különben sem szégyen, pláne, ha 28-nak néz ki :-))

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:05:36

@Joey Tribbiani: Pít kint rágta a körmét a vágószobában.. "Dévid....neee !!! " :DDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:05:52

@foxglove: egyedül a tacsi szót értettem:D A szettikét még mindig ÉN sem tudom:D

Cathcart_ezredes 2012.05.21. 23:06:40

@Joey Tribbiani: Én még ma szeretnék aludni, úgyhogy ilyet többet ne:)
@Pácsó Ármándó: Naomi meg ha iszik akkor buziskodik.
@paranyuszi: az ilyenekért érdemes felkelni:)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szép estét! A mai extra után is még Anikó fan vagy?

sogeking 2012.05.21. 23:07:18

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: pedig egy klasszikus kutyás képregény :)

gondlom szetti ~ szetter

ő-szinte 2012.05.21. 23:07:46

@Joey Tribbiani: akkor gyere ;-) Café Vian fél héttől ;-) ha jössz, írj privit a kontakt miatt :-)

Joey Tribbiani 2012.05.21. 23:08:08

@paranyuszi: Majd odafordult Andorhoz: "bosszúszex?"! Azzal egyből édeshármast össze is hozott, mert ugye Andor lány is, fiú is.

Wednesday5 2012.05.21. 23:08:10

fúj Anikó megint mekkora undorító hányadék némber volt...és ez az Alexa :O nem néztem akkoriban, nem gondoltam volna, h ekkora ribancok is bent voltak

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:08:59

@foxglove: Ööö... akkor most hány éves Dr. Dorothy? :-))

Joey Tribbiani 2012.05.21. 23:09:06

@Cathcart_ezredes: Bocs, látom te is vizuális típus vagy!

ő-szinte 2012.05.21. 23:09:14

@AdnamA: a pénz biztosan, amit kapott érte :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

f.fredericks 2012.05.21. 23:09:57

@ő-szinte: ja közben látom, írtad. Ez az a Vian a Liszt Ferenc térnél?

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:10:11

@Wednesday5: Hühh de jó, hogy jöttél! :D Egyenlőre én vagyok egyedül az AntiAnikó klub, csatlakozol???? :D

ő-szinte 2012.05.21. 23:10:20

@f.fredericks: a Doboz nevű helyen :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mangalor 2012.05.21. 23:10:32

@Joey Tribbiani: ööö, hát ez egy meglehetősen magánjellegű kérdés, viszont a válasz igen. Van olyan helyzet, amikor egyszerűen nincs rá idő, vagy csak játékból stb stb. Nem ezen múlik a jó szex:) Alexa itt kábé önkielégített, ami mellesleg Dávidnak is jó volt, oszt jónapot:)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:11:21

@Pácsó Ármándó: Én tudom, én tudom... :)De nem vagyok felhatalmazva rá, hogy elmondjam... :) amúgy már kiírta egyszer... :D

ő-szinte 2012.05.21. 23:11:52

@f.fredericks: igen:-) a találka ott lesz, aztán onnan megyünk a Dobozba :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez így vicces volt leírva , hehehehehe

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:12:19

@Wednesday5: szia

@Cathcart_ezredes: igen:D, természetesen. Igaz, nem láttam:D

@foxglove: most legyerekeztél?:D

@sogeking: aha, lehet, de az nekem szetter, nem szettike:D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:12:49

@foxglove: @Wednesday5: Wednesday, helyesbítek már 3-an vagyunk!!! :D:D:D:D

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:12:56

@foxglove: Nem néz ki annyinak :-)

@paranyuszi: Már ilyen is van? :-)

@sogeking: És mikori képregény?

foxglove (törölt) 2012.05.21. 23:13:23

@Pácsó Ármándó: Vagy nem annyi! csak hasraütöttem persze. Igazából 18-ra tippelem.

Wednesday5 2012.05.21. 23:14:14

@paranyuszi: persze, elviselhetetlen ez a nő :D én a helyében vissza se jöttem volna Mexikóból, h képes ezek után tükörbe nézni?
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szia :)

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:14:20

@paranyuszi: Akármennyi is, boldog szülinapot neki is ha eljön a napja!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:14:23

@Joey Tribbiani: persze, miért ne?:D

@paranyuszi: nem tán hívőket gyűjtesz?:D
Én is tudom, h hány éves vagyok, de tényleg:D

foxglove (törölt) 2012.05.21. 23:15:11

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: kis tini vagy. pacsónak véletlenül rosszat tippeltem, ne haragudj érte.

Cathcart_ezredes 2012.05.21. 23:15:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Ja, úgy könnyű:) Szerintem a valaha volt legellenszenvesebb ember, akit valaha tv-ben mutattak. Pedig elég erős a mezőny...

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:16:00

@Wednesday5: Üdv köreinkben, jó hogy jöttél, mert itten már tisztára kisebbségben voltam!!!! :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:16:01

@Pácsó Ármándó: majdnem eltalálta:D

@foxglove: 18nak??????:D Mondjuk agyilag lehet, h lejjebb vagyok (?):D

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:16:38

@foxglove: @sogeking: "Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:14:20"

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:17:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Dehogynem... :) Mondtam, hogy lenyomom a kis hülye Anikó fan clubotokat!!! :DDDDDDDDDD
Én is tudom hány éves vagy, és egy rohadt szót sem szóltam!!!! :DDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.21. 23:18:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem lehet... :-) biztos! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Wednesday5 2012.05.21. 23:18:52

@paranyuszi: nem is értem miért :D én is bírom egyébként a provokatív személyiségeket, de ez már sok, semmi szórakoztatót nem látok benne. Hajrá Roli+Szöcske :P

f.fredericks 2012.05.21. 23:18:53

@ő-szinte: :)))) Na arról a helyről nem hallottam. De már nem lehet regelni, ez sucks. :/

mangalor 2012.05.21. 23:20:15

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: mivel most szigorlatoztál (ha jól emlékszem, te voltál:)), akkor nem lehetsz több 25-nél, mert valami egyetem/fősuli játszik még... esetleg másoddiploma és akkor több. De nem hiszem:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:21:18

@sogeking: igen?:D

@paranyuszi: HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz, mert mi az ultrák vagyunk:D

@Cathcart_ezredes: ezért kiváló karakter:D

@foxglove: persze, semmi baj:D Nem is vagyok tini:(

@Pácsó Ármándó: segítek, július 11., bezzeg addigra eltűnsz:D

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:21:24

@Wednesday5: Hajrá!!! Végre még egy Roli-Csöcske fan!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:23:25

@ő-szinte: ne engem cseszegess, hanem küzdj, mert eltipornak minket:D:D:D:D:D

@mangalor: nekem nincs szigorlatom:D Az valaki más volt:)

@f.fredericks: több ezer ember csak nem mehet be:D

Joey Tribbiani 2012.05.21. 23:23:29

@ő-szinte: Alszom rá egyet és holnap privizlek.

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:23:42

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Már csak napjaim vannak hátra :-)
(A fiam július 10.-ei)

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:23:51

@LoveMy: Jó, te meg Edina fan club vagy.... : :)
Mi AntiAnikó klubbot alapítottunk... :D

Wednesday5 2012.05.21. 23:24:19

@Pácsó Ármándó: Rolika nagyon rendes gyerek, megérdemelné a pénzt. Szöcskében meg az tetszik, hogy mindig jókedvű, pozitívan áll a dolgokhoz, nem olyan savanyú uborka, mint Edina pl.

Joey Tribbiani 2012.05.21. 23:24:42

Jó éjt mindenkinek! Holnap újra kutyázhatunk... ! :)

ő-szinte 2012.05.21. 23:25:07

@f.fredericks: hát lehet érdemes lenne körbe kérdezni, hátha vki reggelt, de mégsem megy :-)
immerancsinak is próbálunk regget szerezni, hátha, csak neki női kell :-)
hajnal egytől meg bárkit beengednek...

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:26:02

@Wednesday5: Nekem már mindegy, csak Anikó ne nyerjen.. :)
Leadtam a szintet... :)

ő-szinte 2012.05.21. 23:26:02

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ehehehehehehehehehehehehhehehehhehehehe
engem nem lehet eltiporni :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

jövök ;-)

RockWell 2012.05.21. 23:26:22

csak hogy témánál maradjunk, remélem mindenki jelentkezett a dobozos záróbulira aki szeretne eljönni, mert gondolom regisztrált emberkék léphetnek be, a hely befogadó képessége miatt. :)

foxglove (törölt) 2012.05.21. 23:26:35

@paranyuszi: ne ijesztgesd el a jelölteket, mindenkire szükségünk van. Az Anikósok túl sokan vannak.

mangalor 2012.05.21. 23:26:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: óbakker, nem is állmvizsgázol mostanában? esküdni mertem volna, hogy te írtad 1x, hogy tanulnod kell:)

LoveMy 2012.05.21. 23:27:05

@mangalor:
nekem is voltak 30, 40, sőt 50 éves évfolyam társaim! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:27:07

@Wednesday5: Ezeket a szavakat márványba kellene vésni és kirakni a Viasat-székházra :-)

f.fredericks 2012.05.21. 23:27:07

@ő-szinte: na akkor lehet megnézem a műsort és ha Anikó nyer, akkor lenézek hajnalban. Kíváncsi vagyok, hogy tombol élőben. :DDDDD

LoveMy 2012.05.21. 23:28:25

@paranyuszi:
csak a Hiéna szintje alá ne menj, mert az már bűn az emberiséggel szemben! :D

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:28:51

@foxglove: Mylove... üdv a klubban!!!! :D:D:D::D::D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:29:00

@Pácsó Ármándó: a műsor is eltűnik, nem csak te:D

@Joey Tribbiani: jó éjt:)

@ő-szinte: na, azért szóltam, h megijedjenek és meg se próbálják:D

@RockWell: te is mész?:D

ő-szinte 2012.05.21. 23:29:06

HAJRÁ ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

ÉS KUSS!!!!!!!!!!!!!!!!!

ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:29:08

@LoveMy: Szia MyLove! Mi az a szettike?

foxglove (törölt) 2012.05.21. 23:29:21

FB-on Pít üzent Levinek:)

LoveMy 2012.05.21. 23:30:45

@Pácsó Ármándó:
Szia, a szett szó becézése...
de tényleg nem tudom ;D

ő-szinte 2012.05.21. 23:30:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: te más tollával ne ékeskeggggggyé!
Vigggggyázzál magadra, naggggggyon vigggyázzál!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:30:59

@mangalor: aztat én már rég írtam:D, de kellett, persze:)

De legalább valaki megpróbál rám figyelni, köszi:D

@Pácsó Ármándó: hány éves a gyerkőc?

RockWell 2012.05.21. 23:30:59

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: muszáj lesz ezt élőben lekövetnem :) de lehet lemondom egy filmklub miatt:D még nem döntöttem.

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:31:41

@LoveMy: Ha akarnám sem tudnám még azt a szintet sem elérni....no para ! :D

Wednesday5 2012.05.21. 23:31:44

@Pácsó Ármándó: óó, hát azért azt nem várom el, elég ha nekik adják a pénzt...mondjuk félnék, h Szöcske átbaszná Rolit és eldobná a gömböt, fordítva ezt elképzelhetetlennek tartom

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:31:53

@sogeking: De miért vett fel valaki írszettert? :-)

Cathcart_ezredes 2012.05.21. 23:32:09

@Pácsó Ármándó: magdi anyus :)
@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én is ezt mormognám magamban vidáman, miközben ráadnám a kényszerzubbonyt.:)

ő-szinte 2012.05.21. 23:32:14

@f.fredericks: hát biztos nem felejtős ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.21. 23:32:39

@sogeking: bakkker... erre én emlékszem...
Nem tudom pontosan mi ez, de emlékszem rá... :)

mangalor 2012.05.21. 23:33:51

@LoveMy: tudom, nekem is:) csak abból indulok ki, hogy 30-as nem lehet, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy akkor Anikó fan lenne:DDD

foxglove (törölt) 2012.05.21. 23:34:16

@LoveMy: "Levi végre...tökös voltál!!! :D"

ő-szinte 2012.05.21. 23:34:26

@paranyuszi: nem láttad Anikót?:-OOO
csak tanulok ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:35:26

@RockWell: akkor társulj a kis társasághoz:D

@ő-szinte: inkább örüljél, h szóltam, mert átveszik az uralmat, oszt hogy leszel akkor királylány?:D

@Cathcart_ezredes: nem kell rá az, sokkal nagyobb idióták is vannak:)

@Pácsó Ármándó: vagy angol szettert:D

@sogeking: de mi az a bucó akkor?:P

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:36:24

@LoveMy: Még a végén magamnak kell megfejteni a velem született intelligenciámat felhasználva. Vagy megkérdek egy csitri szőkét :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: 11 lesz

@Wednesday5: Én is inkább Csöcskétől tartok, de hátha felnő Rolihoz

sogeking 2012.05.21. 23:36:31

@Pácsó Ármándó: olyan szövegkörnyezetben volt? :) mi alternatív vonalon egy képregényre asszociáltunk :D:D

mondjuk az is lehet, hogy teniszezni akarnak

@paranyuszi: :D:D:D

foxglove (törölt) 2012.05.21. 23:36:59

@LoveMy: messze volt még a tökösségtől Levi... na de remélem majd a fináléban a varázsgömbbel:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:38:25

@Pácsó Ármándó: a még fiatalka:)

@mangalor: annak idején igen:)

@foxglove: megkéri Anikót, h dobja el?:D

ő-szinte 2012.05.21. 23:39:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem, nem! HAZUDSZ! te támadol engemetet!
velem rijjogatod a népet... :-O
VÉDJEN MEG TÉGED A PUZSÉR!

LoveMy 2012.05.21. 23:39:05

@Pácsó Ármándó:
akkor ebben a hajszínem nem releváns, de majd a másik v. harmadik botodnál majd igen ;)

LoveMy 2012.05.21. 23:39:54

@foxglove:
ezért mondtam, hogy hajaj! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:40:00

@Cathcart_ezredes: (Itt van jobb alul a kék "Válasz erre" felirat, arra kell kattintani, hogy megtudjam mire válaszoltál :-DD )

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Az nem a szvetter? :-)

LoveMy 2012.05.21. 23:42:31

@paranyuszi:
de csak lélekben, mert teljes mellbedobással tolom az Edina FC-t!

tomfree 2012.05.21. 23:45:44

Mekkora a kontraszt, hogy az ÉH 1 három játékosa messze értelmesebbnek tűnik, mint bármelyik szereplő ebből a szériából.

ő-szinte 2012.05.21. 23:46:52

@sogeking: HAJRÁ ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

Wednesday5 2012.05.21. 23:48:27

@tomfree: ez így van, főleg Ádám, nekem ő volt a kedvencem

makk_ász 2012.05.21. 23:48:33

nekem csak most tűnt fel, hogy Omar kicsit stallonésan beszél, nem ?

ő-szinte 2012.05.21. 23:48:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nekem eddig sem kellett küzdenem :-P ;-)
nem szerizem hogy áskálódol...

Pácsó Ármándó 2012.05.21. 23:50:16

@makk_ász: Igen, neked csak most tűnt fel :-)

Wednesday5 2012.05.21. 23:50:58

@ő-szinte: az összes valaha volt valóságshowból messze a legértelmesebb. nem is értem mit keresett itt :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.21. 23:51:24

@sogeking: köszönöm, így már értem, de erről én eddig lemaradtam:)

@ő-szinte: jó, akkor mostantól csendben vagyok!

Jó éjt Mindenkinek!

ő-szinte 2012.05.21. 23:52:33

@Wednesday5: ez azért túlzás ;-DDDDDDDDDDD
de mondjuk pénzt ? ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

makk_ász 2012.05.21. 23:53:14

@Pácsó Ármándó: akkor ok, jobb későn mint soha ;)

Wednesday5 2012.05.21. 23:53:49

@ő-szinte: azért én 25 millióért sem égetném itt magam

mangalor 2012.05.21. 23:57:59

@sogeking: thx!öcsémmel abszolút rajongók voltunk:)

@makk_ász: Omi a legkirályabb játékos, faarccal beszél Szöcskéről is, kissé Corleonés/Stallonés hangon:))

jó éjt!

ő-szinte 2012.05.22. 00:10:14

@Wednesday5: de ádámnak ez miért égő ?:-OOO

Wednesday5 2012.05.22. 00:17:07

@ő-szinte: alapjáraton egy ilyen műsorba normális ember nem jelentkezik (persze van 1-2 kivétel), de ha vkinek komoly munkája van, az nem bélyegzi meg magát azzal, hogy egy valóságshowba jelentkezik. Ország-világ látja ugye meztelenül, részegen, balhé közben...ez nem vet jó fényt az emberre

ő-szinte 2012.05.22. 00:35:25

@Wednesday5: persze, ez igaz :-) de szted ádámnak "normális" munkája van?:-O

busifa 2012.05.22. 00:41:07

@ő-szinte: hogy àllunk taliügyben?

raspberrypie 2012.05.22. 00:41:27

@ő-szinte: csak annyi off, hogy a csütörtöki nap hogy lesz? :D

raspberrypie 2012.05.22. 00:45:24

amúgy most olvastam valahol, hogy már nem lehet regisztrálni, szóval gondolom "elkelt" minden hely :D

busifa 2012.05.22. 00:51:44

@raspberrypie: akkor csütörtökön fél 7 -től gyűlünk a Cafe Vianban, majd 8 körül át a Dobozba! :)

raspberrypie 2012.05.22. 00:52:57

@busifa: hülye kérdés..de hogy ismerjük majd meg egymást? :D

Rohir 2012.05.22. 00:55:10

Hát ez kész: Alexa kijelenti, hogy Dávid nem jön be neki és nosza pár óra múlva ott tekereg a farkán, miközben azt hiszi a kamerák nem veszik fel a szeánszot ...
Drága Alexa, hozzám bármikor jöhetsz, megszerettelek!

busifa 2012.05.22. 00:56:50

@raspberrypie: telefonos egyeztetéssel, ha neked is megfelel, küldj privit az offos lánynak a számoddal! Ő is elküldi majd! :)

raspberrypie 2012.05.22. 01:01:00

@busifa: oké, akkor meg volt :)

holnap jövök :D jóéjt!

ő-szinte 2012.05.22. 01:21:23

@busifa: bocs kicsit nem voltam itt:-DDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.05.22. 01:28:57

@busifa: de látom ügyesen levezényelted raspberrypie-t ;-) szupi :-)
holnap lelevelezem mindenkivel aki jelzi igényét, hogy jönne :-)

busifa 2012.05.22. 01:29:39

@ő-szinte: küldtem privit a szàmommal !
Tartottam a frontot , mint látod! :))

ő-szinte 2012.05.22. 01:35:25

@busifa: igen ügyes, vagy, naggggyon megdicsérlek ;-))))))
minnyá írok vissza :-)

ő-szinte 2012.05.22. 01:37:31

@busifa: nám jott löevöéééél... :-O

busifa 2012.05.22. 01:39:51

@ő-szinte: pedig a freemail-es címedre küldtem közvetlenül, ahonnan màskor is kaptam a privit! :(

dria21 2012.05.22. 01:44:45

Nemcsak a a műsor hanem a játékosok is sokkal minőségibbek voltak az ÉH1-ben. Ez az ÉH2 gárda valami pusztító. Ádámék hamar levágták mi a szitu a "játékosokkal" Rolinak drukkolok de kevés az esélye talán az első szériások megmenthetik. Én ebben reménykedem. Szöcske is szimpibb a bent lévő unalmas, önbecsülés nélküli butuska Edinkánál meg az orvosi esetnél.

ő-szinte 2012.05.22. 01:46:30

@busifa: akkor küldd újra, esetleg a blogon át :-)

iTink 2012.05.22. 07:49:15

Dévid, minden angol név tökéletes kiejtője, nem meleg?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 07:50:09

@iTink: nem kizárt, de az alkohol sok mindenre varázsra képes:D

raar-pingvin 2012.05.22. 08:28:39

nem csak az volt vicces, hogy nem tudták, mi a rozsomák, de hogy Hiper szerint a gezemice egy madár....szerintem az is jó volt!

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 08:33:35

Krisztián következetes srác, ott folytatta ahol abbahagyta: "Nézzéé rááám! Ényééém vaaaagy!!"

Vadkörte82 2012.05.22. 08:47:45

@Pácsó Ármándó: jóóó reggelt, most hogy megnéztem a tegnapi részt..na igen 'ENYÉÉÉM VAGY' magas decibellel valóban megnyerő..erre tuti buknak az amerikai csajok..

Amúgy azt nem értem, hogy Kristóf és Corleone is azt taglalta a riportban, h érzelem mentességre kell törekedni..azért lehet h nem..mégiscsak 3 döntős párból 2 ilyen jellegű viszonyban van...na mindegy azért vannak ott h nagy okosságokat mondjanak, és emeljék a műsor színvonalát..

@LoveMy: nem is értem miért nem lepődök meg..:)))

jo.e 2012.05.22. 08:47:59

Húúú, ez a H.É. frizu 'télleg odaver! Sztem Bangó Margit sírva könyörög a fodrász címéért :))

fofofo 2012.05.22. 08:54:09

@Vadkörte82: sztem nem mondott Kristof akkora hulyeseget, mert a kert 'erzelmes' parosban erosen egyoldaluak az erzelmek. Papucs es Naiva azert van itt, mert a jatek eddig ugy alakult, hogy a masik ketto veluk latta jonak folytatni. nem tudom, a vegjatekban mire lesz eleg.

JOKKA21 2012.05.22. 08:56:10

Alíz gyönyörű, Anikó ne nyerjen, Edina aranyos suna.Krisztiánéknak örülök, hiányzott már a grimasza és üvöltése.:D
Alexa jó kis suna, nem semmi, hogy Dávid megkefélte.:D

Vadkörte82 2012.05.22. 08:59:24

@fofofo: nyilván igaz, rizikós ezt az egyoldalú kapcsolatot játszani mindkét félnek..de így lett végülis érdekes, na és hála a szerkiknek..aztán ki tudja..már csak 2-t kell aludni és vége.

beacska 2012.05.22. 09:00:44

HAJ-RÁ ANIKÓ!

emlékszik rá vki, ki volt az 5. pár, amikor visszahívás volt?:
-Anikó-Levente: Krisztiánt
-Máté-Noémi: Omárt
-Edina-Roli: Alexát
-Márk-és a párja (?):Dávidot

hívta vissza...ki volt az 5. pár? és vajon kit hívhatott???

beacska 2012.05.22. 09:02:51

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nnna, én kb. ilyen jövőt jósoltam nekik: megpróbálják kint is, de nem működik. sorsszerű...

JOKKA21 2012.05.22. 09:09:07

Alexát én is meghúznám, fa szállító volt tegnap, amikor megjöttek.:D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:14:53

@JOKKA21: De ő már "elment"! :-)

@Vadkörte82: Szia! De jó, hogy néha te is feltűnsz! Végül is lehet benned érzelem, ha nem megy a taktika rovására.

@beacska: Valakik ugyanazt az ember hívták vissza.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 09:16:51

@beacska: igen, az volt, meg sem lepődtem. Nem életképesek együtt, ez tény:D

Jó kérdés, h kit hívhattak és az miért nem jött?:)

@hóódejóó: igen, ők voltak. Ezen én is csodálkoztam, h miért nem 5-en mentek vissza....

hóódejóó 2012.05.22. 09:18:54

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem Pít is Dévidet választotta. Nagy volt a szerelem ;D

Vadkörte82 2012.05.22. 09:20:17

@Pácsó Ármándó: vagyogatok..csak mostanában hétvégi ÉH maratont tudtam csak tartani..érzelem ide-oda..azért a szerki belenyúlás nélkül nem vettem volna mérget B-N páros döntőbe (együtt)jutására...de már csak 3 nap!!..ja és remélem Omi és Ótószerelő még marad..értük érdemes nézni a műsort :)

IllaryBlasi 2012.05.22. 09:21:29

Szerintem Pít+Andi is Omárt vagy Dévidet választotta, ezért vannak csak négyen!

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:21:55

@Vadkörte82: Azért ahhoz kellett pofa, hogy Melák pénzt kérjen a támogatásért!

beacska 2012.05.22. 09:25:17

@hóódejóó: ...áááá...Pít és Andi, tényleg...akkor egyértelmű: ők is Dávidot hívták...Dávid bebukta, neki nem lesz plusz pénz :))) mindkettő kiesett

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 09:25:49

@hóódejóó: @IllaryBlasi: najó, de ez szívás lehet valakinek, ugye:D Még jó, h már nincsenek bent Píték. Küzdelmes lenne döntenie Dévidnek:D

@Pácsó Ármándó: mert gondolod, h neki ne lenne?:D

playoff szakáll 2012.05.22. 09:26:34

@JOKKA21: Annyira elmennék veled csajozni, biztos, hogy más nőket nézünk ki magunknak. Nekem táncos Renáta volt a numera.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:26:51

@Vadkörte82: Azért ahhoz kellett pofa, hogy melák pénzt kérjen a támogatásáért!

Ha a papírformát nézzük, akkor
Omi - Mátéékat
Krisztián - Anikóékat
Dévid és Alexa - Roliékat támogatja

beacska 2012.05.22. 09:26:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: megnéztem Szepi videóit, mert nagyon kíváncsi voltam, mi váltotta ki itt a nagy Anikó gyűlöletet, de csak a szokásos prüdéria :)))

jesszusom, Anikó levette a bugyiját! jujjj, mi lesz most! :)))

IllaryBlasi 2012.05.22. 09:28:59

Nekem nem rémlik, hogy Edina és Alexa jóban voltak!!! Ez a szerencsétlen nő Matcsin kívül senkivel sem volt jóban. Már csak az menti meg a vércikitől, ha 20 millernél eldobja a GÖMBÖT.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:30:04

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: (Na, sikerült kétszer elküldeni)
Ő mondta, hogy adjon neki Ancsa. Lehet, hogy Meláknak ebből van pénze :-)

beacska 2012.05.22. 09:30:05

@Pácsó Ármándó: először nekem is kiugrott a szemem, de aztán rájöttem, élelmes parasztgyerek ez a Krisztián, az utca nevelte :))) bármi is történik, ő kialkudta, majd tartja a markát. ha ügyes, ezt minden párral megteszi, és majd meglássuk (ala Noémi)

IllaryBlasi 2012.05.22. 09:33:07

A tavalyi döntőben HÉ bíztatta a versenyzőket, hogy ajánlhatnak lóvét a kiesett játékosoknak, hogy támogassák őket. A mi Melákunk erre apellál.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:33:32

@beacska: Épp ezért cserélődjenek vissza a párok, Máté-Naiva legyen a második és akkor Noé se lát pénzt.
Edina biztos elzavarná Melákot ha pénzt kér, ő már Noénak ad 1milkát, ha nyer.

Vadkörte82 2012.05.22. 09:34:09

@Pácsó Ármándó: Alexa nem Macsiékat támogatná??...Meláknak kell a bíznisz beindításhoz amiban :)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:34:32

@IllaryBlasi: Tényleg? Erre nem emlékeztem, jó hogy mondod.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:35:42

@Vadkörte82: Tegnap este Dévid átállította :-)

beacska 2012.05.22. 09:35:43

@Pácsó Ármándó: Máté nem ígért pénzt Noéminek. vagyis, mi nem "láttuk"...hát igen, rögös az út a döntőig. a kezdetben 12,5 milla nagyon hamar kevés lesz...:))) így alakulnak ki a gömbdobálók :)))

IllaryBlasi 2012.05.22. 09:36:23

@Pácsó Ármándó: Visszanéztem a döntőt YT-on, hogy képben legyek:-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 09:37:07

@Pácsó Ármándó: Alexa miért támogatná Roliékat? Elvileg nem is találkoztak.

@beacska: igen, ez így van, ráadásul megél a jég hátán is, kicsit gerinctelen, de megél:D

@IllaryBlasi: Nekem sem rémlik.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:39:25

@IllaryBlasi: Le a kalappal, ügyi vagy!

@beacska: - levonás, a 12,5 még bruttó összeg.

IllaryBlasi 2012.05.22. 09:39:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Lindáék ajánlottak másfél misit Attilának, akinek a másfél misi "nem pénz"!!!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 09:39:49

@beacska: lásd az erkölcsösség fő bajnokát Kristófkát:D

@IllaryBlasi: lehet, h Krissz is megnézte?:D Amúgy szar ügy szétosztani előre a pénzt, meg mocsok dolog előre kérni is, de nem csodálkozom:D

beacska 2012.05.22. 09:40:32

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szerintem tegnap pl. nem tett semmi gerinctelent, vagy vállalhatatlant. Józan embernek könnyű ledegradálni egy ittas viselkedését...Szandra pl. tavaly józanul volt ilyen, mégis istennő volt (sokak szerint)

IllaryBlasi 2012.05.22. 09:41:11

Esküszöm, hogy másodiknak lenni a döntőben, viszed a maradék lóvét, és no para.

beacska 2012.05.22. 09:41:57

@IllaryBlasi: Attilának? volt Attila nevű játékos??? jaaaa, emlékszem rá. az Attila volt? (hül-hül)

Vadkörte82 2012.05.22. 09:42:35

@Pácsó Ármándó: nem át, hanem fel :)) lecsaptam naa..

IllaryBlasi 2012.05.22. 09:42:51

kimaradt a "Jobb", tehát jobb másodiknak lenni!

beacska 2012.05.22. 09:44:00

@IllaryBlasi: HA van maradék...tavaly vki betett egy statisztikát a döntőkről. vmi olyasmi volt benne, hogy kezdetben volt országomként 1-1 eldobás, de túlnyomórészt végig tartották a gömböt! (60-70%)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:44:04

@IllaryBlasi: Ha második pár vagy még cukkolhatod is az első párt: "Vigyázz, eldobja!" :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:45:37

@Vadkörte82: Még jó hogy nem ültél bele :-))

IllaryBlasi 2012.05.22. 09:46:36

@beacska: Ez a statisztika komoly??? Én a jelenlegi három páros közül egyikből sem nézem ki, hogy végig tartanák a gömböt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 09:47:25

@Pácsó Ármándó: nem értem, Dávid dugta meg, nem Roli:D

@IllaryBlasi: nem bizti, h lesz maradék, akkor az elköltésén sem kell aggódni:D

@beacska: nem tegnapra gondoltam feltétlen:D Úgy általában. :)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:48:20

@IllaryBlasi: Esetleg Roli-Edina, ha megbeszélik előtte

IllaryBlasi 2012.05.22. 09:49:06

@Pácsó Ármándó: :-DDD
Én eldobnám, nagyon spúr vagyok:-)

beacska 2012.05.22. 09:49:40

@IllaryBlasi: igen, komoly.
szerintem az is mérvadó, hogy tavaly Kristóf nem tudta, hogy Robiék kapják a maradékot. Ezért is érthető az a rész, hogy "kezdetben"...

én kinézem Anikóékból is, meg Mátéékból is...sőőőt, leginkább a Roli-Szöcske párosból...de ha a csere utánikakat nézzük, akkor, mivel Anikó és Máté is fehérvári, ők sanszosak rá...a többi meg olyan nebántsvirág ;)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.05.22. 09:50:19

Azért az vicces,hogy Broki az egész évadban nem tudott úgy benyomni,hogy lepedő nélkül ápolgassa Naívát.
Ez, az Alexa nevű szellemi sasmadárnak
és a Dévid nevű (szerintem valójában meleg) társának azonnal sikerült.

beacska 2012.05.22. 09:50:53

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: én nem tartom őt gerinctelen embernek, de én ultra vagyok ;)))...kemény mag ;)))

IllaryBlasi 2012.05.22. 09:51:28

Itt éppen az a lényeg, hogy tudod-e, hogy a másik 100%-ig bízik benned. Lehet, hogy megbeszéltétek, és te nem akarod ledobni, de a másik fejébe nem láthatsz bele!

Vadkörte82 2012.05.22. 09:52:39

@Pácsó Ármándó: amúgy lehet ha több időt együtt tölthettek volna még esetleg Rolni még rárepült volna..tegnap oylan jól elbeszélgettek a mödanszié mellett..

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:53:34

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Lehet, hogy átvette utána, mert úgy se veszi a kamera egy valóságshowban :-)

jerk_off 2012.05.22. 09:54:16

nem csak a rozsomákkal volt ott gond, hanem a gezemice szó sem mondott semmit a részvevőknek.

beacska 2012.05.22. 09:55:52

@jerk_off: mondjuk én a gezemicét egészen másra használom (ill. anyukám): mártás, szósz, összekevert élelem

pilar ternera 2012.05.22. 09:56:25

sziasztok!

háááát, érdekes volt a tegnapi rész, nem?

Krisztián hozta a formáját, semmit nem változott (miért is tette volna?), "enyééém vagy"!, hát ez kész! :DD azért azon csodálkoztam, h nem itta hányósra magát...

Omár normális, de pont úgy jelentéktelen, mint mikor bent volt...

Dévid tényleg egy gerinctelen meztelen csiga, még most is hazudott bele Broki arcába, pedig már semmit tétje, simán bevállalhatta volna, hogy "igen, b+, ki akartalak ejteni, de nem jött össze".

Alexa gazdagabb 850-nel , meg egy kétes értékű numerával, elég részegen...

Anikó...pfff. szavak sincsenek rá! Papucs (asszem az extrában) tök jól kiosztotta, de aztán igazi papucs módjára visszakozott is, sőt még ő pakolgatta az idegbeteg cuccait, miközben megint el lett hordva mindennek. azon már fenn sem akad az ember (dehogynem!), hogy ez a nő már megint hullarészeg volt, pedig józanul is hányingerem van tőle...

nagyjából ez maradt meg...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 09:56:45

@Vadkörte82: te se az én környékem laksz:D Itt felhő sincs:)

@Alfonzina, aki tudja..: lehet, h ott Edina fékezte meg ebben, nem láttuk az egész eksönt:D Itt meg mind a kettő részeg volt:D

@beacska: egy igazi tajparaszt, így jobb?:D

@Pácsó Ármándó: valami sántít a logikádban:D

LoveMy 2012.05.22. 09:56:45

(Még egyszer)

Sziasztok!

@Vadkörte82:
Kár, hogy ritkán vagy!

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 09:57:50

@IllaryBlasi: :-)

@Alfonzina, aki tudja..: Alfonzina, aki tudja..: Mi az a szettike?

@Vadkörte82: Nem érezted a féltést? :-)

Meg kell dumálni, Roli bele menne.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 09:59:02

@Banyus83: eztet már belinkeltem a borsról:D:D:D:D

@Pilar Ternera: miért mondta volna meg Dávid? Nem tudjuk, h nem lesz-e lehetősége valahogy pénzhez jutni, itt bármi megtörténhet:D Én sem vallottam volna be.

beacska 2012.05.22. 09:59:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :))) nem...hát miféle Anikó-fan vagy te??? :)))

beacska 2012.05.22. 09:59:44

@Pácsó Ármándó: új fürdőruha (szett) volt Anikón, azt észrevételezte Edina ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 09:59:53

@Pácsó Ármándó: tegnap soge belinkelte, h mi az, tessen visszakeresni, már én is tudom:D

IllaryBlasi 2012.05.22. 10:00:45

@Pácsó Ármándó: Szerintem, hogy a bugyi+melltartó összeillik, ttehát: egy szett. De lehet, hogy teljesen rozsomák a tippem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 10:01:22

@beacska: azt nem mondtam, h rossz, attól még az. Anikó is, de ezért bírom, valahol Krisszt is, mert jó karakter, ugye:D

Jaj, ez a szettike?????????? Ez olyan, mint MAtcsika, meg egyebek??????? Beszélni meg már nem tudunk, értem:D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:01:28

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Igen, eltévesztettem az elején ki kit hívott vissza :-))

@LoveMy: Derűs jó reggelt kedves MyLove!

@Pilar Ternera: Szijja!

@Banyus83: Csaó! Micsoda hihetetlen fordulat :-)

Vadkörte82 2012.05.22. 10:02:09

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: buda :) de már itt is süt..

@Pácsó Ármándó: ooohhh, hát ha ez a féltés:) kedves...

@LoveMy: nézni alig van időm, nemhogy írogatni :)de Ti Banyussal úgyis képviselitek a véleményemet...na és Pácsót is helyreteszitek ha kell.:))

pilar ternera 2012.05.22. 10:02:29

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ugyan,ki nem tudja ezt még?!?! így még szánalmasabb, h még mindig tagad... egyébként Broki biztos nem választhatja őt egy esetleges párcserénél, és Edinánál sincs sok esélye, úgyhogy.... :DDD

nyílegyenes labirintus 2012.05.22. 10:02:45

"Nagyon szívesen becserkésznélek és magamévá tennélek…egy jó kis ROZSOMÁKKAL."
by Roli

Rozsomák, mint szexuális segédeszköz:

A rozsomák a menyétféle ragadozók legnagyobb testű faja. Népies neve: torkosborz.
Egy felnőtt rozsomák teste kb. 1m, a farka 15–25 cm, testtömege 22–32 kg. A nőstények legalább 10%-kal rövidebbek, a súlyuk pedig általában 30%-kal kisebb. A menyétfélék legnagyobb faja, medveszerű, zömök, izmos testű; a bundája hosszú és tömött. Lába hosszú, széles mancsának ujjai között bőrhártya feszül. (Ez a hóba süllyedését csökkenti). Állkapcsa nagyon erős. Egy kisebb medvére emlékeztet, azoktól az oldalán végigfutó világos sáv különbözteti meg.
A rozsomák magányosan vadászik 2000 km² körüli revírjén, annak határait illatmirigyével, vizeletével, ürülékével jelöli meg. Életritmusával nem követi a sarkvidéki nappalok és éjszakák váltakozását, néhány óránként pihen, majd újra vadászni indul. Legfeljebb 18 évig élhet, de a vadonban 8–10 év után elpusztul. Mérete ellenére jól mászik fára, de főleg a talajon tartózkodik. Téli álmot nem alszik.
Nyáron a lemmingeket ássa ki, a rénszarvas- vagy jávorszarvas-borjakat próbálja elfogni, a tundrán portyázva a télről maradt tetemeket és gyümölcsöket fogyaszt.

Télen az addig nehézkes állatból harcias ragadozó válik: a havon nesztelen siklással meglepi a fajdokat, havasi nyulakat.

Skandináviában, Kelet-Európa északi részén, Észak-Ázsiában és Észak-Amerikában él, szinte kizárólag a tajgán (fenyőerdőkben) és a tundrán. A Baltikumból, Lengyelországból, Északnyugat-Oroszországból a történelem alatt szorították ki, ezekre a területekre az utóbbi évtizedekben újra visszatér. Amerikában olykor egész délen is megjelenik, láttak már rozsomákot Kaliforniában is. Csak ott található, ahol ellensége, a farkas nem. 2007 nyarán az állat Magyarországon is nagy riadalmat keltett, amikor Balatonvilágoson több példány is elszabadult, és komoly károkat okozott. Az állatot egy turista csoport hozta be az országba.

Mint az köztudott... ;)

LoveMy 2012.05.22. 10:02:55

@Pilar Ternera:
épp ezt gondoltam, hogy amikor Máté és Dévid beszélték meg, hogy mi történt, és miért nem vállalja fel, ami történt, hisz már úgyis mindegy!
Dévidet tkp megerőszakolta, mondjuk hagyta is magát, de mindenesetre jól élvezkedte magát rajta Alexa. Hát hogy Dévid is, az kérdés! :)
Azt gondoltam, hogy Hiéna az épp aktuális fuckságaival lezárta a mélységeket, de mindig tud lejjebb menni!

Banyus83 2012.05.22. 10:04:07

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Akkor bocsi!!! Még nem olvastam vissza :-D

@Pácsó Ármándó: Ugye???

Amúgy a nyira fogok röhögni, ha nem gömbdobálós befejezése lesz idén az ÉH-nek...Mindegyik annyira készül rá, csak azért...

@LoveMy: Szia!!! :-D

LoveMy 2012.05.22. 10:04:17

@Pácsó Ármándó:
Na mindjárt kisüt a nap is ;)

(Ja, a botod: tudod a 2,6! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:04:29

@beacska: @IllaryBlasi: Kössszii!!

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem nyertél, nem egy képregényújságot vett fel Anikó! :-)

LoveMy 2012.05.22. 10:05:38

@Banyus83:
No @-nek volt azért alapja, de rájöttem :) hogy mi lesz a feladatuk a három ÉH1-nek!

pilar ternera 2012.05.22. 10:05:51

@nyílegyenes labirintus: "Mint az köztudott... ;)"

Safranek, jöjjön, csak közelebb...!!!

(egyénként én tudtam! :P)

Banyus83 2012.05.22. 10:06:33

@Vadkörte82: Szia!!4 Jó, hogy itt vagy, mert rég voltál :-)) A napsütést tessék erre a déli vidékekre is küldeni :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 10:06:42

@Pácsó Ármándó: ugye hogy jó érzés volt bevallani, h tévedtél?D:D:D:D

@Vadkörte82: akkor itt még nem esett?:D

@nyílegyenes labirintus: sok mindenkinek az, soknak nem:D Köszi:)

@Pilar Ternera: ők nem tudják, más h te mit látsz a tévében.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 10:08:37

@Banyus83: már tudjuk, h az lesz, már mutogatja a viasat is az előzetest.

@Pácsó Ármándó: nem tudhattam, hiszen nem láttam, akár azt is felvehetett:D

Banyus83 2012.05.22. 10:09:14

@LoveMy: És, ha tényleg az, amire gondolsz (meg szerintem én is gondolok), akkor még igaz is lehet a @ ... :-D

@Pilar Ternera: :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:09:51

@Vadkörte82: Nem kell! Meg nélküled kevesek is hozzá :-)

@nyílegyenes labirintus: "Az állatot egy turista csoport hozta be az országba"
Elfogytak az afgán menekültek? :-)

@LoveMy: Oké!

Vadkörte82 2012.05.22. 10:10:49

@Banyus83: voltam, vagyok, leszek..:)küldöm, de kell az eső a földeknek, és ami a földnek jó az nekünk jó :))..vagy vmi ilyesmi..

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:zuhogott, de most épp süt a nap:)és fog ott is esni..ne aggódj:)bárhol is vagy.

Banyus83 2012.05.22. 10:11:05

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Na, akkor most már tényleg pironkodom...én azt még nem láttam :-( És akkor azt is mutatják, kik állnak ott?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 10:12:09

@Vadkörte82: akkor ma sem kertészkedem délután, köszi:) Borsod:P

Vadkörte82 2012.05.22. 10:12:43

@Banyus83: naaa írjatok vmi konkrétat!!! ne jelbeszéddel kommunikáljatok LoveMy-jal!!

@Pácsó Ármándó: azért jó itt a helyi erő :))bízom bennük.

pilar ternera 2012.05.22. 10:12:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: dehogynem, Máté és Edina forrásai egybehangzóak voltak... de mindegy is, sztem vagány lett volna, ha bevallja és kész.:)

hóódejóó 2012.05.22. 10:13:54

@nyílegyenes labirintus: vizuális típus vagyok. elképzeltem, köszi :)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:14:26

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem tévedtem hanem elnéztem gyros-evés közben, mert a tzatziki mártást nyalogattam az ujjamról :-)
Azért nehéz úgy, hogy nem nézed amiről írsz :-))

@Pilar Ternera: Safranek :-))

@Banyus83: Hová délre?

Banyus83 2012.05.22. 10:14:44

@LoveMy: Hát gömbbel a kezükben a végén :-)

@Vadkörte82: Bocsi, csak a privátban váltott mail-ekről van szó :-) Megosztjuk a véleményünket meg ilyesmi... :-P Tudom, hogy kell az eső, de nekem egy kis napsütés kéne...lenne dolgom kint :-) Aztán csúszásba kerülök az eső miatt ;-)

Banyus83 2012.05.22. 10:17:15

@Pácsó Ármándó: Hát, úgy Bács-Kiskunba... :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 10:18:28

@Banyus83: nem, azt nem:D Az nagy spoiler lenne:D De lehet, h a tavalyit vágják be nekünk, oszt lesz meglepi:D

Vadkörte82 2012.05.22. 10:19:26

@Banyus83: Ok :))) csak kíváncsi lettem volna..btw most nem esik.:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 10:20:21

@Pácsó Ármándó: csak pillanatképekre futja az energiámból, de azért igyekszem, na:D Reggel gyros?:D

@Pilar Ternera: biztos az lett volna, de nem taktikus:D A forrásokban meg nem bíznék jobban:D

nyílegyenes labirintus 2012.05.22. 10:20:32

@Pilar Ternera: ;)
www.youtube.com/watch?v=ooodXF4Pci0

@Pácsó Ármándó: Ezen én is csodálkoztam...:) A rozsomákban van a biznisz, nem tudtad? :)
Harminc kilós, bő egy méteres állat, hogy?
Biztos átkarolták a turisták lábát a határon, meg rácsimpaszkodtak a hátizsákukra és észrevétlenül átszöktek...

Banyus83 2012.05.22. 10:20:45

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Lehet, de tényleg nem láttam még :-) meg azért valószínű volt, hogy nem változtatnak a végére, csak jó lett volna... :-D

fagzal 2012.05.22. 10:22:20

Na és megkérdezte kúrás után, hogy "jó volt?" Bazmeg miért, te nem voltál ott? :D

pilar ternera 2012.05.22. 10:22:56

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: nem érzem, hogy nekik itt nagyon taktikázniuk kéne már...hacsak nem úgy, ahogy Melák próbálja kihúzni a pénzt a zsebükből ;) ott meg úgysem a szimpátia a szempont.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:23:22

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Gyros bármikor :-)

Arra lennék kíváncsi, ha a négyes banda támogatói szerepben lesz, akkor a hármas banda mit fog csinálni?

mézescsók 2012.05.22. 10:23:48

Sixx nélkül élvezhetetlen lenne az ÉH. Kinek mondott szépeket Roli rozsomákosan? (Nem nézem már a műsort és a hv-ből nekem nem derül ki.)

jerk_off 2012.05.22. 10:27:30

@beacska: mert az is, de ők ha jól vágom, madárként (!) azonosították...

vécés jóska 2012.05.22. 10:27:58

Na megnéztem a tegnapi dolgokat és szabályosan fájt, ahogy Hiper viselkedett, ez a nő napról-napról múlja alul önmagát, VV Segal meg BB Évi hozzá képest egy jólnevelt napközis benyomását kelti. Levi jó arc, de nem értem miért van még mindig vele. Melákot eddig bírtam, de amit tegnap levágott Szöcsivel, azért az durva, nem csodálkoznék, ha pár év múlva hallanánk róla, hogy Damuroli sorsára jutott. Egy a lényeg, Roli a legnagyobb király, az életben is ritka az ilyen jólelkű emberke, remélem megnyeri, de sajna már az is sanszos, hogy ma ő repül. :(

IllaryBlasi 2012.05.22. 10:28:12

@Pácsó Ármándó: Szerintem a négyes és a hármas is támogatói szerepben lesz, így heten döntik majd el, hogy melyik páros nyerhet. (A négy páros szám, lehetne döntetlen is, de ez ismét csak egy tipp)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:28:42

@nyílegyenes labirintus: Ideális háziállat, retteghetnek a kisfehérkutyák :-)

@fagzal: Biztos bánatában élvezett el Reluxa :-)
Vagy Dévidnek nincs még tapasztalata nőkkel :-)

Ki mondta bent, hogy a gezemice egy madár??

foxglove (törölt) 2012.05.22. 10:31:11

Prűd banda! És még a Rozsomákot sem ismerik!
ehhhh...

jerk_off 2012.05.22. 10:31:44

simán el tudom képzelni, h a szerkesztők azért tartották ennyire görcsösen bent a két szerelmes párt, h bebizonyíthassák, meg lehet tartani a gömböt a végéig.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:33:23

@LoveMy: (Szeretnéd te is nyalogatni az ujjaimról? :-))
Ja tényleg! Matyesz mi a bánatos bagolyfülért nem Edinának mondta a bókokat?

@vécés jóska: Levi erre tette fel a taktikáját, elviselni Hipert és nyerni. Hajrá Roli!!!

@IllaryBlasi: Ennyi erővel bevehetnék a személyzetet is támogatónak :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 10:35:28

@Banyus83: én is ebben bíztam, de mire számítunk?:D

@Pilar Ternera: szerintem, amíg haza nem jönnek, muszáj taktikázni:D

@Pácsó Ármándó: nem is értem az ottlétüket, semmi értelme, számomra:D

@jerk_off: biztosan azért, mert e betűre végződött, mint pl a fülemüle:D

@vécés jóska: Amcsiknál le is lövik:D

LoveMy 2012.05.22. 10:38:17

@Pácsó Ármándó:
A Hiéna mondta, hogy a gezemice egy madár :D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:39:41

@foxglove: Neked azért ez az avatárod? :-))

jerk_off 2012.05.22. 10:41:21

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jaja, összerakták a gerle és fülemüle szavakat, és értelemszerűen a gezemicéhez jutottak a marhák...
amúgy számomra mindebben az a meglepő, h ezek egytől-egyig egyetemisták, brókerek meg mittudoménmicsodák (kivéve az autószerelő kriszt) és mégis hülyébbek, mint egy ötödikes. nem tudom, vmi baj lehet ezzel a világgal.

pilar ternera 2012.05.22. 10:41:42

@Pácsó Ármándó: másodpercre pontosan és ugyanazt!!!! kezd ez gejl lenni! ;))

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:41:43

@LoveMy: No komment :-)

@Pilar Ternera: Én voltam a gyorsabb 0.004 másodperccel :-)

LoveMy 2012.05.22. 10:42:34

@Pácsó Ármándó:
ez a nyalogatós dolog a te privilégiumod, a világért sem fosztanálak meg ettől, hiszen mestere vagy ennek! én már csak tudom ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:42:51

@Pilar Ternera: Gelj? Nem vagyok otthon a héberben ...

jerk_off 2012.05.22. 10:43:23

@Pácsó Ármándó: a máténak kellett vmit a gezemicéve alkotnia, és a végén vki (úgy emlékszem h az anikó) ordította neki, hogy "te hülye az egy madár".

foxglove (törölt) 2012.05.22. 10:44:09

@Pácsó Ármándó: @Pilar Ternera: Igen, a prűdségnél ugyanis csak egyvalami bosszant jobban: ha valaki hiányos ismeretekkel rendelkezik a Rozsomákról.

pilar ternera 2012.05.22. 10:44:12

@Pácsó Ármándó: :)))) gejl= túl émelyítő, túl édes

kovácspéterke 2012.05.22. 10:44:42

ez a kamion gusztustalanabb mint volt, remélem egyszer valaki tökön rúgja, vagy az marad neki, amit tegnap kapott, hogy elszalad előle a nő. nem is értem, h lehet kibírni ezt vihogva, én biztos bepöccenék ha az én hajamat rángatná.

@beacska: pít és andi és sztem pít dávidot hívta vissza vagy omárt. nem tudom, h adtak-e le "szavazatot" ketten is egy régi játékosra.

jó volt levente elküldte az anyjába hipert, gy látszik a papucsoknak most lett tele a töke.

pilar ternera 2012.05.22. 10:45:25

@foxglove: látom:) ki is nyílt a "bicska" a kezedben.:DDDD

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:45:51

@LoveMy: Aranyos cicus vagy! :-)

Matyesz mi a bánatos bagolyfülért nem Edinának mondta a bókokat?

pilar ternera 2012.05.22. 10:47:40

@Mrs. Jackman: neeeem, a tiéd a konszolidált úri fiú mivolta, úgy látom! :P

hideg kéz 2012.05.22. 10:48:07

Helló
Emlékszem, hogy jajveszékeltek itt néhányan, hogy Csirkelábnak túl durva a HülyeRoli azonosító:)
Tegnap azért megküzdött érte.
Legalább had legyen Bárgyú. Vagy Bárgyúláb.

vécés jóska 2012.05.22. 10:48:39

@Pácsó Ármándó: Jaja hajrá Roller, de az előzetesben láttad, ők hoznak döntést, hogy ki menjen a döntőbe, és hála Hipernek valszeg Roliék fognak kiesni. Remélem most az egyszer az a szerencsétlen Edina is összekapja magát és nem hódol be Ancsának. Ők is jobban járnának, ha Roliékkal lennének a döntőben.

Amúgy nem értem, Dévidet miért buzizza mindenki, mióta kijöttek Renivel van együtt, vagy csak látszatkapcsolat, mint Xavérnak? :)

LoveMy 2012.05.22. 10:48:40

@Pácsó Ármándó:
ja, rögtön utána a riportban megmagyarázta, hogy ezt a feladatot teljes mértékben humoros feladatnak fogta fel (ami ugye az egész lényege volt) és nem tartotta volna jónak, hogy akinek igazából bókolt volna, annak ilyen humorosan tegye azt!

pilar ternera 2012.05.22. 10:49:10

@Pácsó Ármándó: sztem neki mondta, nem? csak a szavai közt lehetett a szöcske, ezért volt félreérthető... nekem így jött le.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 10:49:29

@jerk_off: erről a témáról lehetne hosszú vitát folytatni, de nagyon lent vannak a ponthatárok bizonyos szakokon:) A középiskolákban meg mindenki könnyen átmegy, meg adják a jó jegyeket, h mehessenek tovább. Az általános tudás meg ma már nem divat:)

@Pácsó Ármándó: ezt is de sokan nem ismerik:D Pedig lehet, h csak nálunk divat?:D

@Pilar Ternera: pilar, te honnan vagy?

foxglove (törölt) 2012.05.22. 10:49:54

@Pilar Ternera: Ehhez tartsátok magatokat!
@Mrs. Jackman: (tudom, nemsokára lecserélem:))

LoveMy 2012.05.22. 10:50:05

@vécés jóska:
szerintem nem ők döntenek magukról ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:51:01

@jerk_off: Oké

@Pilar Ternera: Akkor tessék mást írni máskor :-)

@Mrs. Jackman: Még annak idején bemondták, hogy 4-et választottak.

@foxglove: Akkor mégiscsak lehet valami alapja a Roli féle Rozsomák szexnek :-)

pilar ternera 2012.05.22. 10:53:00

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: az íróasztal mögül :P
hol az íróasztal? Bp-en.:))
mert?

@foxglove: igenis! :P

vécés jóska 2012.05.22. 10:54:47

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: 2 hete voltam MEN-en, ott volt Pít, Muzsik, Dévid meg Reni. Ott mondták, hogy már több hónapja együtt vannak és tényleg látszott rajtuk, hogy nagy a szerelem. Szóval, ha Dévid ezek után búza, akkor Oscar-díjat neki. Szerintem max Pít biszex, sőt az szerintem tuti.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:56:38

@vécés jóska: Majd meglátjuk

@LoveMy: Ez akkora kamu, mint egy ház! Jól látják az ÉH1-esek, Máté nem törődik a párjával

@Pilar Ternera: Jól adod a tájékozatlant! :-) Nagyon Csöcskének mondta, Edina senkitől sem kapott bókot.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Lehet

Banyus83 2012.05.22. 10:56:58

Én arra gondoltam az előzetes alapján, hogy lehet, hogy a tavalyi 3ak mondják meg, melyik 2 pár megy a döntőbe... :_- Akkor meg...viszlát... :-)

Most néztem az Extrát...ezek szerint február végén fejezték be a forgatást? Edina névnap asszem febr. 26. Máté meg inkább ne énekeljen!!!!
Anikó gyönyörűen berúgott...hogy ráparancsolt Levire, hogy forduljon el, hogy át tudjon öltözni...mintha nem látta volna még :-)
Alexa-Dévid inkább no comment...de a lényeg, hogy Edináék szexe colt gázos... :-)
Alexa szerint nincs az a döntő, ahol végig megtartják a gömböt...javaslom, nézzen körül a YT-on...

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 10:58:06

@foxglove: A kézpengéit le lehet cserélni? :-)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 10:59:02

@Pilar Ternera: akkor nem áll a gondolatom, miszerint a gelj szó Borsodban népszerű, na nem baj:D

@Pácsó Ármándó: tévedtem:D

@vécés jóska: nem emlékszem Renire, de biztosan:D Francba és nem voltam MENen:D:D:D:D Dicsekedtél már ezzel?:D

jerk_off 2012.05.22. 11:01:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: igen, ezt télleg fölösleges feszegetni, csak vmiért fáj. és nagyon.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:01:49

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
"ugye hogy jó érzés volt bevallani, h tévedtél?D:D:D:D"

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 11:02:58

@jerk_off: fog még sok minden fájni (ma nagyon okos vagyok:))

LoveMy 2012.05.22. 11:03:15

@Banyus83:
ÉH1 => na erre gondoltam az előbb! ;)

"Edináék szexe colt gázos"
ezt most nem értem!

Cathcart_ezredes 2012.05.22. 11:03:27

Ha Roli szerint a rozsomák egy népi eszköz, és azzal akarja magáévá tenni Szöcskét, akkor Roli fejében a rozsomák vagy egy kalocsai motívumos műfasz, vagy nem is akarok belegondolni mit csinálhat ez a lányokkal.
Broki helyében én sem Naivának bókoltam volna, mert viccesnek kellett lenni, és Edina már a múltkori versén is bedurcult, szóval érthető.
A gezemice nálunk is màrtást jelent, soha életemben nem hallottam még madárra.

pilar ternera 2012.05.22. 11:06:30

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát, ezt nem tudtam. de van különbség, ahogy látom, mert nálad ez geLJ, de nálam geJL. :DDD

@Pácsó Ármándó: nekem tényleg nem tűnt fel...:O) akkor megint pöcs volt, de ezen meg sem lepődöm!
persze, hogy jól látják az ÉH1-esek, hogy le se sz@rja Edinkát!

LoveMy 2012.05.22. 11:06:34

@Cathcart_ezredes:

úgyis most nagyon divatos a kalocsai,
egyébként divatba hozhatnád, mert vannak olyan domború motívumok, ami megfelelő főleg a fejrészt illetően ;D

Pácsó, na látod, nemcsak én gondolom így! (bók) ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:06:50

@Cathcart_ezredes: És a Krumpli Héja?? :-)

Érdekes módon mindenki a régi párjának mondta, kivéve Máté

LoveMy 2012.05.22. 11:07:23

@Cathcart_ezredes:
nálunk a gezemice = vegyes vágott savanyúság!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 11:08:43

@Pilar Ternera: nem, ez csak elírás, itt, Borsodban:D Biztos gyakori:D

Banyus83 2012.05.22. 11:08:59

@LoveMy: Én is...
Colt7 volt...arra gondoltam, hogy mennyien cikizték őket, mikor szexeltek, hát ez azért messze gázosabb volt... :-)

@Cathcart_ezredes: Hiába,a tudás nem mindenhol hatalom :-) A kalocsai mintást műf.szt esküszöm megnézném.. :-P

pilar ternera 2012.05.22. 11:09:04

@Cathcart_ezredes: én is pont így gondolkodtam Roli rozsomákos fantáziáját illetően, csak magamban tartottam.:DDD
biztos taktikázom már én is! ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:09:13

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Pedig már megszokhattad volna :-)))

@LoveMy: Biztos együtt néztétek a kambodzsai tévét! :-)

LoveMy 2012.05.22. 11:10:10

@Pácsó Ármándó:
bár Edina mondta Máténak, hogy nem vette sértésnek, (mert szerintem pont ezért okkal sündörgött Edina körül!) ha meg igen, akkor ezen bukta el végleg a 25 millát :D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:12:19

@Banyus83: Mi az a colt7? Banyus óvatosan a málnaszöppel! :-)

@LoveMy: Te is kíváncsi vagy mint Banyus a kalocsai-mintás műf@rokra? :-)

kovácspéterke 2012.05.22. 11:15:18

@Cathcart_ezredes: én azt hittem az vmi csalamádé féle.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:15:58

@LoveMy: Szóval ez nem volt szép dolog.

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Jól van, legyen így, ma úgyis jó kedvem van, mert már tudom mi az a szettike! :-)

kovácspéterke 2012.05.22. 11:16:45

@LoveMy: hát, ha egy nő így külön megemlít vmit, akkor igenis bassza a csőrét.

Banyus83 2012.05.22. 11:17:02

@Pácsó Ármándó: Komolyan nem megy nekem ma a gépelés :-) Szóval colt=volt...ez akart lenni :-)...pedig csak vizet ittam még ma...

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 11:17:46

@Cathcart_ezredes: Kalocsai mintás????
:DDDDDDDDDDDDDD
ezen kifeküdtem... :D

kovácspéterke 2012.05.22. 11:17:47

@Pácsó Ármándó: a szettikén behaltam, használni fogom.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:18:03

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: És szerény! Vagy tévedek? :-)

@LoveMy: Paranyuszi(35) féltékeny lesz! :-)

LoveMy 2012.05.22. 11:19:22

@Pácsó Ármándó:
persze, még egy vibrit megnéznék ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:20:27

@Banyus83: Akkor csak a népi motívumokon járt közben az eszed :-)

@Mrs. Jackman: De ugrálj és tapsikolj is, ha találkozol egy szettikével! :-)

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 11:21:14

@Pácsó Ármándó: Dehogy leszek!!! Váljék egészségükre... :D

foxglove (törölt) 2012.05.22. 11:21:15

@Mrs. Jackman: jó, akkor nem is válaszolok Pácsónak, hogy levegye-e a kézpengéit vagy ne. (egyébként ne)

LoveMy 2012.05.22. 11:21:19

@Mrs. Jackman:
mivel ott sündörgött Máté pont ezért, jó hogy válaszol neki!

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:25:55

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Vicces vagy ma! Szettike van rajtad? :-)

@paranyuszi: Akkor remélhetek? :-)

@foxglove: Ne vegye le? Huh, az durvább mint a rozsomák :-)

Banyus83 2012.05.22. 11:27:39

@Pácsó Ármándó: Ugye?? :-) A nők már csak ilyenek...

jerk_off 2012.05.22. 11:28:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: akkor ezer bocsánat. én az ezót nézem, ha okosodni akarok.

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 11:28:19

@Pácsó Ármándó: Azért nem vagyok féltékeny mert 100%-osan megbízom az Ezredesben.. :D:D:D:D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 11:29:12

@foxglove: no comment, ma is tanultam valamit:D:D:D:D Köszönöm neked:)

@Pácsó Ármándó: ha már egy ruhadarabnál több van rajtam, annak minősül?:D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:30:54

@paranyuszi: Bedőltél a szomikutyafejnek?
(Bocsi Ezredes! :-))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 11:31:18

@paranyuszi: az élet érdekesebb dolgokat produkál:) Pl, zselés vibrátor:D

@jerk_off: megértelek, teljes mértékben:D Igyekszem majd belenézni:P

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 11:32:20

@Pácsó Ármándó: ezt majd inkább kommentelje ő szerintem... :)

LoveMy 2012.05.22. 11:33:20

@paranyuszi:
na szép, bennem meg nem!

kovácspéterke 2012.05.22. 11:34:13

@LoveMy: ja, nem baj, ha válaszol neki, én tökre megértem, csak mondtam, h nem azért mondta mert nem zavarja.

foxglove (törölt) 2012.05.22. 11:35:20

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: szívesen, célom csupán annyi, hogy használjuk ezentúl többet a szettike és rozsomák szavakat a mindennapi társalgásban.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:36:05

@foxglove: Tudom, de én szeretem használni a kezemet is :-) Ollókezű Edwárd se állt be lufit hajtogatni :-)

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem. Csak a szettike, az az igazi!

LoveMy 2012.05.22. 11:37:40

@Pácsó Ármándó:
látod HŰ az avatarjához, de ellenben te...hajaj! ;)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 11:38:18

@foxglove: a magyarosabb nevét eddig is használtuk, de mindenképpen igyekezni fogok:):)

A torkosborz egyébként egy kis szemétláda. A világ egyik legerősebb állkapcsa van és a csontot is megeszi. A mosómedvéhez hasonlóan agresszív, ugye nem akarod, h keressük is meg?:D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:39:03

@LoveMy: Ha bizalmi szavazás lesz, számíthatok majd rád? :-)

@paranyuszi: Jó hosszú komment lesz:-)

@foxglove: És a gezemicét?

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:42:30

@LoveMy: Bakter tényleg! Micsoda egy ragyogó elme vagy!

@foxglove: Szia Gyűszűvirágocska! Láttad már a tigriskarmaimat?! :-)

LoveMy 2012.05.22. 11:44:32

@Pácsó Ármándó:
az attól, hogy mit ajánlasz?
;P

LoveMy 2012.05.22. 11:48:24

@Pácsó Ármándó:
na végre már, hogy elismerted! :)

és akkor még azt állítod, nem máshol nem állítod?

foxglove (törölt) 2012.05.22. 11:48:35

@Pácsó Ármándó: még nem, de kezdek kíváncsi lenni:))

Cathcart_ezredes 2012.05.22. 11:48:45

@LoveMy: @Banyus83:
Most miattatok elgondolkoztam, hogy lehet meg kéne csinálni. Évszázad üzlete lenne:)
@Pilar Ternera: nem taktika, csak úrinő vagy, és az alantas dolgok kimondását rám hagyod:)
@Pácsó Ármándó:
Az irigység, az ital és a bélyeg hármas kombója beszél csak belőled, úgyhogy nem tudok rád haragudni:)
Amúgy most telefonált egy tetováló haverom, hogy képzeljem el, valami spanyol akcentussal beszélő férfi hívta fel, hogy kalocsai mintát tud e pöcsre varrni. Véletlen egybeesés, vagy ekkora hős vagy?:)

horgi1 2012.05.22. 11:50:10

Broki- Hyper páros ma -szerintem - kiesik. Edina csirkeláb Rolival nyeri a játékot. Ez nem spoiler, csak gondolom.

LoveMy 2012.05.22. 11:51:16

@Cathcart_ezredes:
első vevőd lennék, persze csak próba után ;P

Cathcart_ezredes 2012.05.22. 11:52:15

@Sziporka: hopp, lehet igazad van sőt. Bár azért megnézném (nem) azt a nőt, aki mosolyogva nézi, hogy Roli egy mozsárral közelít felé.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:56:25

@LoveMy: Sose mondanék olyat amit nem akarsz hallani :-)

@foxglove: Rádumáltál :-)

@Cathcart_ezredes: Csak az irigység :-)
Véletlen egybeesés, még itt vagyok a hotel alagsorában, de értékelem a poént! :-))

Banyus83 2012.05.22. 11:57:07

@Cathcart_ezredes: Egyébként lehet, hogy tényleg...most nagyon menő a kalocsai minta...én is épp egy kalocsai mintás farmeren ügyködök :-)

Sziporka 2012.05.22. 11:58:29

@Cathcart_ezredes: Igen, így is képzavar, hogy mozsárra gondolt, de ez lehet az egyetlen magyarázat :D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:58:42

@Banyus83: Onnan már csak egy lépés a ... :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 12:03:37

@Banyus83: Melyikre válaszoltál?
Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:57:41 ?
Pácsó Ármándó 2012.05.22. 11:58:42 ?

Banyus83 2012.05.22. 12:03:46

@LoveMy: ?

@Pácsó Ármándó: Még ez sem biztos, hogy sikerül...de festeni aztán pláne nem tudok :-) Bár Kalocsa nincs messze :-) De meghagyom az Ezredesnek a milliárdos üzletet :-D

kovácspéterke 2012.05.22. 12:04:21

@Mrs. Jackman: hát aszontad egy valami van rajtad, az nem szettike, hiába szeretnéd annak eladni :D

kovácspéterke 2012.05.22. 12:06:17

@Mrs. Jackman: mármint Dorothy mondta 11:49:47-kor

Banyus83 2012.05.22. 12:06:42

@LoveMy: Akkor jól értelmeztem, csak még nem gyütt át :-) Azért kérdeztem...

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 12:06:57

@Banyus83: Sander ezredes --> Kentucky Fried Chicken
Cathcart ezredes --> Kalocsay Hímzett Műbroki :-)))

LoveMy 2012.05.22. 12:07:45

@Banyus83:
Szerintem már az Ezredes azért nincs itt, mert már javában intézi az ötlet lefedését és jogdíjakat stb.

LoveMy 2012.05.22. 12:08:38

@Banyus83:
pedig elsőbbségivel ment :)

Banyus83 2012.05.22. 12:11:02

@LoveMy: Majd biztos mindjárt... :-)

@Pácsó Ármándó: Mondtam már, hogy birom a humorodat??, :-D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 12:11:42

@LoveMy: Az első húsz alkalommal odáig jutnánk a tetkóval, hogy elém készülsz :-)
Azután valahogy máshová lukadnánk ki :-)

@Mrs. Jackman: Álszettikés a csaj! :-)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 12:14:59

@Banyus83: Nem elégszer kedves, nem elégszer!

@LoveMy: Ha lesz az Ezredesnek női konstruktőrje, akkor majd modellt állok a "Mehikói Fickós" modellhez :-)

LoveMy 2012.05.22. 12:23:23

@Banyus83:
nagyon is tisztában van ezzel, meg minden mással is!

nyílegyenes labirintus 2012.05.22. 12:23:51

@horgi1: "Broki- Hyper páros ma -szerintem - kiesik. Edina csirkeláb Rolival nyeri a játékot. Ez nem spoiler, csak gondolom. "

Broki max. a teraszról esik ki, pisálás közben...

LoveMy 2012.05.22. 12:25:26

@Pácsó Ármándó:
akkor majd segíthetnél a kalocsai mintás műbré kiválasztásában is, ha már így egyre lukadtunk ki ;P

LoveMy 2012.05.22. 12:26:42

@Pácsó Ármándó:
te is majd csak meredten fekszel, mint Dévid?
:D

Banyus83 2012.05.22. 12:27:15

@Pácsó Ármándó: Jó, akkor majd tömjénezlek még egy kicsit... :-)

@LoveMy: ;-)

kovácspéterke 2012.05.22. 12:29:46

@Pácsó Ármándó: én egyébként simán varratnék magamra ilyesmit, nem ribancrenszámosat, de sztem tök jó minta, és kicsit közelebb áll hozzánk mint a kínai betűk, amiről senki nem tudja, mit jelent.

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 12:40:43

@LoveMy: Fekszem?! Állok! :-)

@Mrs. Jackman: Ez igaz!

@Banyus83: Szeretném!

jóképűkirály 2012.05.22. 12:42:33

Nem tudják mi az a rozsomák????????? és egyetemi hallgatók?. Na takarodj. Idióta, 3ft-os , veréb gyökerek.

Banyus83 2012.05.22. 12:43:42

@Pácsó Ármándó: Jó, majd ha lesz egy kis időm :-D

@LoveMy: Heheheh... :-) Nem siet a @ :-(

qwertqwert · http://szexpina.com 2012.05.22. 12:51:03

hogy a faxba van itt 885 komment?

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 12:51:58

Egy pár ötlet az Ezredes üzletéhez, kinek milyen műfarok brandje lenne az Éden Hotel 2-ből:

Máté - Fehérvári Weiser Riese
Márk&Patrik - Budapesti Kettős Ágaskodó
Dávid - Felvidéki Langyos Árbóc
TerrorT - Félpesti Hoppmesteri Rúd
Roland - Mohácsi Egyenes
Omár - Szegedi Félbarna Dákó
Enricó - Zselés Maszatoló
Peti - Nemzeti Hancúrléc
Pít - Kipróbált Buzogány
Levente - Kitartó Petrencés
Tamás - Olaszliszkai Zenélő Oboa
Gábor - Kanizsai Gerenda
Ádám - Úszó Löveg
Krisztián - Budapesti Önolajzó Kardán
Andor - Fogálló Ruganyos

gergo · www.indafoto.hu/ppgergo 2012.05.22. 12:55:12

Hiena biztos nincs hozzaszokva ahhoz, hogy visszautasitjak

LMZ helyeben mar regen szetcsaptam volna a fejet, ha nem szeretnek ennyire kozertes lenni... :)

LoveMy 2012.05.22. 12:55:15

@Pácsó Ármándó:
:DDDDDDDDDDD
nem semmi vagy, Kandúrka :D

Banyus83 2012.05.22. 12:56:23

@Pácsó Ármándó: te tényleg full bolond vagy :-)) Nem is tudom, melyiket választanám... :-D

LoveMy 2012.05.22. 12:56:32

@Pácsó Ármándó:

Megnézted? -> 2012.05.22. 12:51:03
;)

nyílegyenes labirintus 2012.05.22. 12:58:31

@Mrs. Jackman: Igen, a jelentésekkel nem árt vigyázni.
Volt valami ilyesmi egy filmben is - a címét nem tudom-, hogy a csaj mutatja a srácnak az új tetkóját, hogy japánul varratott magára valami zen bölcsességet.
Mire a srác:
-Nem ez kínai, és azt jelenti: szójaszósz. :)

@jóképűkirály:

Sőt a gezemicét sem ismerik, és a dezoxiribonukleinsavat sem...

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 13:01:19

@LoveMy: Szereted a humoromat?

Nem is 885 van! :-)

@Banyus83: A Mehikói Fickósat :-)

busifa 2012.05.22. 13:16:55

Sziasztok Édenesek!

Aki még nem jelezte, hogy szeretne jönni a záróbuliba és esetleg előtte a találkozóra, az tegye meg mihamarabb az ő-szinte lánynak küldött priviben.

A gyülekező csütörtökön fél 7-től a Cafe Vianban!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 13:19:33

@Mrs. Jackman: elvagy:D De én azt írtam, ha már egynél több van rajtam, nem?:D

Pekkarin 2012.05.22. 13:25:27

Azért ez a pucér segg, ha ilyen szép lenne: melano.hu/content/aki-m%C3%A9g-christina-agulier%C3%A1t-maga-m%C3%B6g%C3%A9-utas%C3%ADtotta

Persze,ő legalább kamerák előtt vállalja. Ennyi a különbség a modell és az alkalmi celeb között.

Bar Kochba 2012.05.22. 13:27:44

850-es és D utolsó párbeszéde, mint ha az Üvegtigrisből lett volna:
"Jó volt? Most akkor jó volt vagy nem volt jó?"

Sose volt ilyen jó...

anne.shirley (törölt) 2012.05.22. 13:32:07

Anikó szerint azért is Levi a hibás h ő vállalhatatlanná issza magát :D hihetetlen :D

jamesz 2012.05.22. 13:49:39

Nos én megint csak azt tudom mondani amit tavaly:HAJRÁ KRISTÓF!!
:-)

kovácspéterke 2012.05.22. 13:50:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát már nem tudom követni ezt az öltözködés cunamit :D

tryclops 2012.05.22. 13:51:46

@nyílegyenes labirintus: Ez úgy emlékszem a Big Bang Theory valamelyik részében volt, Penny tetkóját fordította le Sheldon. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 14:03:58

@Mrs. Jackman: jó, egyszerűbb, ha nem öltözködöm:D

@Banyus83: nem hiszem, h Levi goni:D

nyílegyenes labirintus 2012.05.22. 14:13:38

@tryclops: Tényleg, basszus. Köszi! :) Kicsit tovább gondoltam... meg valami leves volt, asszem, na mindegy. De nagyon röhögtem az a lényeg... :)

ő-szinte 2012.05.22. 14:16:15

megint faszol a szerver...

Banyus83 2012.05.22. 14:22:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem, ő nem az...de nem is a goniság miatt jó... :-))

tryclops 2012.05.22. 14:24:48

@nyílegyenes labirintus: Jaja, én is levesre emlékszem, de nem akartam kötekedni, mert a poén szempontjából mindegy. :)

genevieve 2012.05.22. 14:30:00

sziasztok, meg lehet valahol nézni a tegnapi részt? sajna lemaradtam róla...

ő-szinte 2012.05.22. 15:04:59

Kedves Regisztráló!

Köszönjük jelentkezésedet az Éden Hotel 2 záró bulijára, amit ehét csütörtökön tartunk

a Dobozban. Ezen az estén együtt izguljuk végig a döntőt a játékosokkal, majd hajnalig

ünnepelünk!

Mindenképpen szeretnénk, hogy Te is velünk tarts, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel

megkérünk, hogy igyekezz az érkezéssel, mert a regisztrációd nem biztosítja a bulin való részvételedet.

A vendégeket érkezési sorrendben engedjük be a hely befogadóképességének figyelembevételével!

Személyi igazolványt hozzatok magatokkal, hogy igazolni tudjátok a nagykorúságotokat.

Találkozunk csütörtök este a Dobozban!

Kapunyitás: május 24. 20:00

Helyszín: Doboz, 1072 Budapest, Klauzál utca 10.

Üdvözlettel,

VIASAT3

AdnamA 2012.05.22. 15:09:12

@ő-szinte: most olvastam el én is, a "sajátom" és gondoltam belinkelem, de beelőztél :-D
Szóval nem árt időben beállni a sorba?
(írtam priv.)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.22. 15:17:02

Ma derült ki ismerem Omar nővérét:))) na kinek kell infó? ;-)))))

ő-szinte 2012.05.22. 15:18:42

@AdnamA: igen, korábbra kell rakni a talit :-(
minnyá olvasom :-)

AdnamA 2012.05.22. 15:21:54

@ő-szinte: alkalmazkodok, nem akarok én irányítani :-DDD szóval csak mondjátok, hogy hol és mikor. :-DDD

ő-szinte 2012.05.22. 15:26:51

@AdnamA: hát, sajna muszáj alkalmazkodni, ha be akarunk jutni:-DDDDDDD
mert sztem 7-kor már bőven a bejáratnál ell állni... ha nem korábban :-(

nem jött még lööeeeevöööéééééél :-(

mimózA 2012.05.22. 15:30:04

@Pácsó Ármándó: Csak mosd meg előtte a kezed
a rozsomákodat nem kell.

AdnamA 2012.05.22. 15:30:06

@ő-szinte: Igen, arra gondoltam én is, hogy 7-re ott kell lenni :-)
Nemrég írtam...légy türelmes, mert free nem a gyorsaságról híres :-D

AdnamA 2012.05.22. 15:33:24

@Macaroon: Miről? Omarról? :-))) Ha van egy-két érdekes kulisszatitkod megoszthatod velünk, de a nyertes személye/(k) nem hiszem hogy nyerő infók lennének. :-D

AdnamA 2012.05.22. 15:38:29

@ő-szinte: izgi ez a nagy ismeretlenség :-D

ő-szinte 2012.05.22. 15:40:19

BOCSI, MÓDOSULT A ZÁRÓBULIT MEGELŐZŐ TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA A VIASAT JÓVOLTÁBÓL :-(
ÚJ IDŐPONT: FÉL 6 !
LISZT FERENC TÉR CAFÉ VIAN

AKI JÖNNE VELÜNK DE MÉG NEM JELENTKEZETT, ÍRJON PRIVIT :-)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.22. 15:41:29

@AdnamA: vicceltem:) dehogy adok ki spoilert. Alig várom a csütörtököt.

ő-szinte 2012.05.22. 15:41:36

@AdnamA: azért szét ne izguld magadat :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.22. 15:46:02

@LoveMy: Úgy tűnik :-) A freemail nem áll a helyzet magaslatán :-)...majdcsak odaér...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 15:46:53

@Macaroon: én várom priviben a szpojlereket:D

@AdnamA: randira készülsz?:D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 16:03:39

@paranyuszi: Úgy igzulok! :-)
Mit szólsz az Ezredesnek nyújtott önzetlen marketing ötleteimhez?

LoveMy 2012.05.22. 16:04:18

@Banyus83:
nah @ kétszer csengetett ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 16:04:53

@Pácsó Ármándó: Az 5let zseniális!! Tökre divat a Matyó.. :D
Remélem megcsinálja, és bejön neki! ;)

LoveMy 2012.05.22. 16:08:21

@Pácsó Ármándó:
csak ne hogy lerágd az összes (21) körmödet :)

Banyus83 2012.05.22. 16:13:28

@LoveMy: Jobb, mint 1x se :-)

@paranyuszi: Szerintem jönnek a tavalyi 3ak...és esetleg még ki is rakhatnak valaki(ke)t...

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 16:14:58

@Banyus83: Ha így lesz, remélem Hipert ma kipenderítik a hotelből..:) bár kevés esélyt látok rá...

LoveMy 2012.05.22. 16:16:50

@paranyuszi:
soha ne mond, hogy soha ;)

Banyus83 2012.05.22. 16:17:35

@paranyuszi: Én is abban reménykedem...Mátéval együtt, ha nem túl nagy kérés :-)

ő-szinte 2012.05.22. 16:24:52

@paranyuszi: nana! ;-DDDDDD
HAJRÁ ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
hehehehehe

AdnamA 2012.05.22. 16:28:22

@Macaroon: spoilert ne is, de kulisszatitok jöhet :-D pl. volt-e köztük beépített ember, idegelme osztályra vitték-e Hypert a műsor után...stb :-DDD

Snoopyzit29 2012.05.22. 16:30:23

Sziasztok!
Még mindig nem kaptam meg az Éden Hotel-es ajándékcsomagot, pedig már 15 napja értesítettek, hogy nyertem. Ezek szerint mégsem :(

A tegnapi adáson jót röhögtem. Anikó már olyan szinten lejáratta magát, hogy a helyében az utcára nem mernék kimenni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 16:31:09

@AdnamA: valami csini rucit viselj és ne menj fel rögtön a lakásra:)

Sziporka 2012.05.22. 16:44:33

"Kedves Regisztráló!

Köszönjük jelentkezésedet az Éden Hotel 2 záró bulijára, amit ehét csütörtökön tartunk" - PR-osok/marketingesek is tudnak magyarul írni...ehét, háh.

Sziporka 2012.05.22. 16:46:42

@AdnamA: Komolyan oda mentek 7-re? Jaj ez így elég gáz buli lesz :S
Azt hiszem a tervezett "essünk be 9 körül" projektem ugrik..

Banyus83 2012.05.22. 16:58:08

@Banyus83: Jó kérdések lesznek!!!! de az idei visszatérők közül vajon miért csak Alexa és Omar ül ott????

LoveMy 2012.05.22. 17:08:30

@Banyus83:
Hát igen, ezek elég húsba vágó kérdések, de úgy gondolom, megérdemlik!
Főleg Máté, akinél sajnos csak a kérdés hangzott el, de hatás látszott a képén, akárcsak akkor, amikor Edinától kérdeztek...azaz Máté be volt fosva ;)

Banyus83 2012.05.22. 17:11:30

@LoveMy: Lehet...mert csak annyit tudott nyökögni, hogy jó kérdés, mire Ádám:"Tudom, azért kérdeztem"...Miért érzem úgy, hogy nem csipázzák Mátét??, :-D hehehe...Jóóó lesz ma este!!!!! Sőt, le lehet figyelni, hogy Edinának feltűnik-e kristóf :-)

vécés jóska 2012.05.22. 17:24:36

@Banyus83: Ádámék Rolit és furcsamód Anikót csípik, Matcsit ki nem állhatják, Edinkát ők is szerencsétlennek tartják, Levit papucsnak. Szóval ha ők döntik el a dolgokat, akkor szerintem Matcsi és Dinka nagy veszélyben vannak.

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 17:27:41

@Banyus83: Mehet Mattcsi is, nem fog hiányozni... :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 17:28:16

@ő-szinte: Hajrá ANTIANIKÓ Klub!!!! :DDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 17:29:18

@Snoopyzit29: Pedig már tökre kíváncsi vagyok az INSTANT törölközőre... :D

LoveMy 2012.05.22. 17:29:41

@vécés jóska:
szerintem nem így lesz :)

@paranyuszi:
készül már a nagy buli? :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 17:30:43

@LoveMy: Van addig még pár nap. :) De igen, folyamatban... :D

vécés jóska 2012.05.22. 17:37:38

@LoveMy: Gondoltam :) szinte mindenki azt szeretné, hogy Ancsa távozzon, de lesz csavar tuti. A Matcsi-Dinka párosból ma az egyik tuti megy szerintem, kell a dráma a népnek.

Banyus83 2012.05.22. 17:37:40

@paranyuszi: Nekem se... :-)

@vécés jóska: Nekem nem tünt fel, hogy különösebben kedvelnék Anikót...

AdnamA 2012.05.22. 17:43:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: A fórumosokkal készülök vakrandizni (Doboz buli), szóval íííííígérem nem megyek lakásra rögtön :-DDD

@Sziporka: ahogy ő-szinte tervezi, igen :-)
nem ismerem a "Dobozt" nem tudom mekkora a befogadóképessége és azt sem hányan jelentkeztek az ÉH oldalán, így sztem nem árt az óvatosság. :-)))

LoveMy 2012.05.22. 17:43:20

@vécés jóska:
persze, hogy megy ...de repül a Hiéna is :)
de még lesz csavar! szerintem :)

AdnamA 2012.05.22. 17:47:37

Szerintem Kristóf már kinézte magának Dinkát, mindig fűz valami megjegyzést Dinka cselekedeteihez, mondataihoz. :-DDD

Továbbá...
Szerintem Dinka és Mattcsi nem eshet ki :-D
Továbbá...
Ha a tavalyi Édent vesszük alapul, akkor egy új és egy régi pár lesz a döntőben. És akkor nekem megvan a négyes befutóm :-D
Ééééés olyan jót fogok ma este röhögni, amikor megdől az elméletem :-DDD

vécés jóska 2012.05.22. 17:50:49

@Banyus83: Nekem egy-két dologból úgy tűnt, hogy csípi Ádám, mert Anikó legalább a lányok közül egyedül taktikázik, és az Ádámnál fontosabb, mint a szépség, hogy ki milyen taktikus :)

@AdnamA: De jó lenne, ha tényleg a Matcsi-Dinka és Roller-Szöcsi páros lenne a döntőben. Akkor Roli biztos pénzhez jutna, mert Matcsi 18 misi körül tuti eldobná.

LoveMy 2012.05.22. 17:55:06

@AdnamA:
Nekem is meg van a tippem, hogy ki lesz, aki most kiesik! Ki az a négy, aki mehet a döntőbe, de nem biztos, hogy odaér! ;)
Ki az a kettő, aki a döntőbe jut!
DE...még lesz csavar ;)

Banyus83 2012.05.22. 18:10:30

@vécés jóska: Mondjuk abban lehet igazad van...Na, majd ma meglátjuk :-)

Banyus83 2012.05.22. 18:11:10

@LoveMy: :-D A lényeg, hogy a végén csak egy marad... :-D

kovácspéterke 2012.05.22. 18:13:43

én annak örültem, h az előzetes alapján alexa fellebentette edina előtt, h bizony nem nagyon viszik el ketten azt a nyereményt, hanem csak egy szokott örülni a végén.

kovácspéterke 2012.05.22. 18:17:56

nem is biztos, h visszcserélhetik egymást sztem.

a tavalyit meg nem biztos, h jó alapul venni, csak nem az lesz idén is a forgatókönyv.

ő-szinte 2012.05.22. 18:19:34

Van uj poszt, turistak ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 18:20:40

@Banyus83: Krisztián és Dávid éppen akkor nézték a "Túl a barátságon" című filmet :-)
Szerintem Edina észreveszi, hogy Kristóf ott ül vele szemben :-)

@vécés jóska: Hajrá Roli!

LoveMy 2012.05.22. 18:29:42

@Pácsó Ármándó:

Még meg vannak a körmeid? ;)

ő-szinte 2012.05.22. 18:30:11

HAJRA ANIKOOOOOOOOOOO

vécés jóska 2012.05.22. 18:31:37

@Pácsó Ármándó: hajrá Roli!! :) Ha igaz, hogy Kristófék szavaznak ma, akkor ma is megúszta Roller. A végén még tényleg ő nyer :)

ő-szinte 2012.05.22. 18:37:15

@vécés jóska: mondjyk ha megnezed, o a legkevesbe beteg elme :DDDDDD
O csak egyszeru szegenykem ;)))))

vécés jóska 2012.05.22. 18:48:41

Szerintem nem is olyan egyszerű, csak lassan oldódik és nem olyan gyorsan beszél, kábé úgy mint Kristóf. Viszont ő lehet, hogy jobban jár, hogy nem lesz nála a gömb, mert Szöcske tuti átkúrná. Egy Roli-Dinka döntőnél viszont kiváncsi lennék, hogy valaki eldobná-e, nem biztos.

ő-szinte 2012.05.22. 19:03:10

@vécés jóska: mar nem azert, de kristof is egyuszeru, mint a bolyhos zokni :DDDDDDDD

vécés jóska 2012.05.22. 19:08:30

@ő-szinte: Az igaz :D De mégis ő nyerte meg :)
süti beállítások módosítása