Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Éden hotel - 2x45

2012. május 22. 07:00 - sixx

Hatan maradtak a mexikói édenben, no meg Juan, Elias és a takarítónőkommandó, kiegészítve a T69.2-t működtető karbantartókkal. Kong a hotel az ürességtől, gondolom, csak Hiper üvöltözése törheti meg a csendet, meg Roli hitetlenkedése arról, hogy még mindig bent van a játákban. Ezen őszintén szólva mi is csodálkozunk, de azon még inkább, hogy a permanensen csodákozóra tetovált szemöldökű Szöcske, aki messze a leghülyébb nevű magyar reality-versenyző EVÖR is nyerhet x millió forintot, már ha minden szarni megy az utolsó héten. Pinokkina pink hálóingben nyitja a műsort, biztos elaludt, oszt ennyire futotta reggel. Utolsó hét, négy nap, oszt mehetek haza végre, mondja, a Sugarbird remélem nem ment csődbe, míg nem voltam ott. Ja, és ma kiderül mennyire ismerik egymást az agyhalottak - este meg vendégek gyönnek, Melák üvölt az előzetesben, YEEAAAAH!

Screen Shot 2012-05-20 at 9.18.36 AM.png

Csipás szem, diszkóritmus, Roli csodálkozik, hogy még itt van, Hiper öltözik, Naiva a koszos kádban térdelve mossa a csúnyáját, Szöcske örül, hogy itt lehet és áll elébe a feladatoknak. Broki szerint nagyon nehéz a játék, és erre nem számított, na ja, 25 millióért másutt csak egy szellemi fogyatékos kecskét kell legyűrni amőbában, de gecik ezek a Viasatosak, hogy itten nehezítik a boldogulást, tényleg. A három királyok a kémszobában sasolják a cselekményt, Kristófnak egy éve az a vágya, hogy Éden hotelt nézhessen, hát most teljesült. Odakünn Papucs romantikázik Hiperrel, veled álmodtam. Oszt mit? Azt nem tudom. Hát ez kurva jó, bassza fel az agyát már kora reggel Hiper. Naccerű. Tök jó veled beszélgetni kora reggel, mert olyan értelmes vagy, mondja, majd a kamerában azt hiperkedi, hogy ellenpólust kell itten megtalálni, és Papucs az neki olyan.

Screen Shot 2012-05-20 at 9.21.06 AM.png

Az agyhalottak azt remélik, hogy kapnak egy nap kimenőt, de Broki ennél dörzsöltebb, nem, nem, egy vagy két lakó megy már ma. Kristóf felidézi a tavalyi bombás játékot, ami Prosztó kihullását eredményezte. Brokinak lett igaza, Juan hozza a csillogós levelet, már nem is kell üvöltözni, mert mindenki ott döglik a mödanszié mellett. Párcsere. A döntő előtt egy lépéssel, ez meglehetősen nagy geciségnek tűnik, de mivel úgyis kiszórnak majd még két delikvenst, túl nagy jelentősége nemigen lesz. A párcserét közösen kell eldönteni, majd a fiúk költöznek a lányokhoz. Mivel közös döntést kell hozni, ezért Hiper lecsap Brokira, és eldőlt a dolog, Szöcske kapja a Papucsot, Naiva meg Rolit. Szöcske megkérdezi viccesen, hogy akkor ma este ő már dugni fog végre? Hiper viccesen beszól neki, hogy lófaszt a seggedbe. A Király közben a kémszobában rámutat, hogy Naiva megint csak sodródik az árral, Kristóf meg azt mondja, egy hatos párcserénél egy valaki választ, Hiper agya elismerésre méltón jár konstans. Ja, csak nem azon, hogy befogja végre a lepcses száját.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.00.07 AM.png

Hiper hattalmasat bulizik majd Brokival, mondja, de vegyél alsógatyát baszki. Naiva erőltetetten röhög, pedig biztos felsejlett lelki szemei előtt a fasziján pattogó Hiper képe, fúj. Hiper bizalmi kapcsolatot akar kialakítani Brokival éjjel, na tessék. Naiva feladatot sejt a párcsere mögött, és következményeket, Szöcske meg ideges, mert nem tudja elképzelni, mi alapján esik ki egy pár vagy egy ember innen. Kérlek szépen, úgy, ahogy azt a szerkesztők akarják, annak alapján. Papucs berogy Szöcske ágyába, welcome masszázs? Hiper menten felkapja a fejét, nem lesz itt ilyesmi. Papucs nagyon örül, hogy idáig eljutott, de sok múlik egy biztos páron, ami mostan neki éppen nincs ugye. Kristóf szerint ott baszta el Papucs, hogy érzelmet engedett a játékba. A Király is így gondolja, aki itt szerelmes lesz, elvész, lásd Hányós Levi, akit Bigfoot Kriszta ejtett ki tavaly. És bazdmeg, megmutatják a drámai kiesést fekete-fehérben, a Jensen Buttonra távolról, hunyorított szemmel nézve kicsit emlékeztető Gábor férfikönnyeitől még most is kiráz a hideg, pedig T69-nek tavaly olyan frizurája volt ezen a kiválasztáson, amire nincs szó az egyetemes szókincsben.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.01.47 AM.png

Screen Shot 2012-05-20 at 10.03.35 AM.png

Hiper a mödanszié mellé hívja Naivát és Papucsot, te, Naiva, ha én megbízom benned, te megbízol bennem? Erős kezdés, a két tagmondat közül egyik sem igaz ugye. Persze, hazudja Naiva, de most miért? Mert az a terv, hogy ha lesz egy bizalmi szavazás, akkor azt úgy kell csinálni, hogy Roli meg Szöcske essen ki, azért. Naiva szerint is így lenne kóser. Később a nappaliban az a téma, hogy Hiper hogyan zavarja el Papucsot faszt mosni kúrás előtt, Naivának kisebb igényei vannak, egy tiszta kéz, oszt mehet a dugás. A beszélgetés közben Broki magában focizik, mint egy kiközösített kisgyerek, Király meg is jegyzi, hogy elég feltűnő, hogy oda sem megy Naivához, aki nem veszi észre, hogy leszarják. Papucs is ebben a helyzetben van, mondja Kristóf, őt Hiper szarja le. Nem vagyok biztos abban, hogy ez rossz dolog, mármint az, hogy valakit Hiper leszar.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.19.21 AM.png

Juan hozza a napi második csillogósat, tessék szépen kitölteni egy kérdőívet, ami a párotokról és magatokról szól. Mindenki külön-külön tölt, nem kérdezhet semmit. Ennek lesz következménye, mondja Naiva. Szöcske még a saját magára vonatkozó kérdéseket sem tudja értelmezni, nem tudja például, mi a kedvenc étele. Broki természetesen szarás közben tölt, de ezt nem is kell említeni, gondolom. A Király reméli, komolyan veszik a dolgot, mert azt csak nem gondolhatják, hogy minden következmény nélkül kérdeznek olyanokat tőlük, hogy kivel smároltak az óvodában először. Papucs rádöbben, hogy hozzánk hasonlóan még a rendes nevét sem tudja Szöcskének, de nem is érdekli, viszont ha Hiperről kellene töltenie, akkor is szarban lenne. Broki szerint hatosra töltötte ki a tesztet. Kristóf szerint Hiper szarban lehet, mert Broki szívja magába az infót, de nem adja ki azokat. A töltögetés után Hiper Papucsnak azt bírja mondani, arra koncentrál, hogy ketten maradjanak bent, de ha mégsem, akkor legalább ő eljusson a döntőig. A kémszobai trió ezen hangosan felröhög.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.29.38 AM.png

Baszki, újabb levél, Juan biztos sík ideg már. Feladat jön, ki tud legszebben bókolni random szavakkal, amiket egy papíron talál. Nincs gondolkodás, egyből kezdeni kell. Papucs csuklóból megoldja, habverő, fakanál, lefetyel, főzőcske, ezek a szavak nemigen szerepelnek a sztenderd bók-repertoárban. Ja, Hipernek mondta, tényleg. Hiper azon a végtelenül idegesítő kényeskedős, negédes hangján bókol viszont Papucsnak, amivel a világból ki lehet kergetni. Broki jön, és baszki, nem Naivának mondja, hanem Szöcskének, miafasz? Naiva persze Brokinak mondja, mert ő már csak ilyen, Királyék nem is értik a dolgot. Szöcske Rolihoz intéz közepesen vicces szavakat, és jön a csúcspont, Roli, akinek a leírt szavakkal komoly gondjai vannak, mert nem mindet ismeri, például a rozsomákot, tessék, ezt mondta: "Nagyon szívesen becserkésznélek és magamévá tennélek…egy jó kis ROZSOMÁKKAL." Azt a bödös kurva istenit, ezt nem hiszem el. Mindenki vinnyogva röhög, baszki, az egy állat, hallod? A Király nagyon szeretne Rolival találkozni, mert a legjobb arc, mondja. A rozsomákról mellesleg Szöcske sem tudja mit jelent, Roli egy népi eszköznek véli.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.25.36 AM.png

A három első évados játékos a Broki-Naiva viszonyt elemzi, és megállapítják, hogy a faszi leszarja Naivát, míg a nő bele van zúgva Brokiba ezerrel. Esteledik, Elias hozza az újabb csillogósat, Broki éppen a kádban masszíroza a golyóit, ki kell ilyenkor pattanni belőle? Ki baszki, jön is egy szál fürdőlepedőbe csavarva. Öltözzetek fel, és üljetek le a nappaliban, olvassa Hiper, és egy kézmozdulattal jelzi, hogy itt mindennek vége, jön Pinokkina és elragad valakit közülök, mint egy túlméretes sasmadár. De nem ez lesz, hanem meglepetés, az a 4 régi játékos jön vissza, akiket annak idején kiválasztottak bizalmasnak, azaz Omár, Dévid, Nyócötvenes Alexa és Melák, akik azt a feladatot kapják, hogy segítsenek a pároknak. Nyócötvenes Hipert golyózná ki a fináléból. A visszatérés hangos, Melák folyamatosan üvölt, mindenki sikolt és fel-alá ugrál. Szöcske és Roli elég csendes, az egyik senkit nem ismer, a másik csak Dévidet ugye, aki kárörvendő röhögéssel veszi, hogy Naomi már kiesett a gecibe. Bent alszanak, hoppá.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.40.03 AM.png

Melák megtalálja a fogkeféjét az egyik fürdőszobában, eddig mivel mosott fogat, fakéreggel? A kommunikáció innentől csak és kizárólag 100 decibelen elfogadott, már fáj a fejem az állandó racsítástól. Melák például a löeeeevééél üvöltözéssel szórakoztatja a népet. Dévid és Roli megbeszéli a történteket, azaz Dévid kiesését, ami miatt Roli nagyon szarul érezte magát, és most letisztázza a dolgokat. Rendes gyerek ez, na, kicsit egyszerű, és nem bíznám rá egy állatkert vezetését sem, de ettől még nagyon jólelkű. Sajnos az ilyen fazonoknak egy valóságshow-ban régen rossz, de ne legyen igazam. Dévid Brokit is tetemre hívja, tisztázzuk a kérdést, mi volt a bajod velem? Hát, hogy ki akartál ejteni, ezt Bettina és Roli is megerősítette. Dévid még most is hazudik, lófaszt, én semmi ilyet nem mondtam - miközben bejátsszák azt a jelenetet, amiben de.

Screen Shot 2012-05-20 at 10.27.18 AM.png

A buli kezd elfajulni, Hiper hullarészegen vetkőzni kezd és üvölt, mindenki vegyen le magáról mindent, gecik, Nyócötvenes, te kussoljál, jössz a mödansziéba, MOST. Levetkőznek alsóneműre, Naiva kinőtte a melltartóit, Szöcske póthaját fel kell fogatni a fejire, van itt gond bőven. Hiper Melákot, Naiva Omárt vetkőzteti, aki egész nap ebben a cuccban volt, és bepállott a farka. Papucs, Broki és Dévid szarik a farmra, de legfőképpen Hiperre, aki őket is bevonná az össznépi fürdőzésbe, húzzál innen a gecibe, beszélgetünk. Akkor soha többé nem beszélek veletek, fenyeget Hiper, Broki nyugtázza, oké, ezt bevállalom, hesspicsába. Király hitetlenkedve nézi a magából a szokásosnál is jobban kiforduló Hipert, ha ezt megcsípi egy skorpió, simán menne tovább, észre sem venné. Király azt nehezményezi, hogy az agyhalottak csak vedelnek, és nem gondolkodnak.

Screen Shot 2012-05-20 at 11.12.31 AM.png

A mödansziés buli pont úgy sikerül, ahogy sejtettük, ugrálás , üvöltés, vetkőzés, Hiper bugyi nélkül ül Melák nyakában, és Szöcske is leveszi magáról a textilt, az ő csúnyája Omár nyakszirtjét birizgálja éppen. Hiper torkaszakadtából üvölt, nincsen rajtam bugyi, mondja, mire Papucs csak annyit jegyez meg, hogy az jó. Hiper szerint a vesztüket érezték, és ezzel a bulival pecsételték meg a kalandot vagy miafaszt. Dévid szeretne örökké ebben a hotelben maradni, és Éden hotel2 függő lett belőle. Melák a meztelen fürdőzés végén előveszi legmegnyerőbb pénzéhes geci énjét, te Hiper, ha okosba toljuk, mindenki pénzében lesz a végére, mert itt üzleteket kell kötni. Hiper benne van, tárgyalna. Melák szerint sokan szeretnének pénzbe érni, ezt nem szabad elfelejteni. Lefordítom: a végén, amikor két pár van csak, a visszatérő játékosokon múlik, melyik nyer. A szavazatok pedig eladók. Hiper csalódott az emberiségben, hát hol tart a világ, hogy csak a pénz mozgatja, nahát.

Screen Shot 2012-05-20 at 11.13.20 AM.png

A szobában Hiper beszámol Papucsnak, ezek a gecik mind pénzért jöttek, még az a ringyó Nyócötvenes Alexa is bazdmeg. De mennyit akarnak, kérdez Papucs, egymilliót mondtam, válaszol Hiper, és közben úgy imbolyog, mint egy gyári hibás búgócsiga, be van baszva rendesen. Az a koszos gádzsi meg egymilliónyócal megy majd el, mondja Hiper, és röhög, remélem Nyócötvenes is olvassa a hogyvótot. Itt volt nyolc napot és hazavisz egynyócat, ő járt a legjobban. Papucs rákontrázik, ő a leghülyébb, a legégőbb, a legrondább, a legostobább és bazdmeg kap kétmillilert. Hiper baszos lesz, de Papucsnak nincs kedve dugni, menjünk ki a a többiekhez, hallod? Hiper ettől meglepetésre kiborul, engem nem járatsz le, mondja galuskásan, menjen ki a faszom veled. Papucs most kezd egy kicsit ideges lenni.

Screen Shot 2012-05-20 at 11.25.22 AM.png

Végül csak kimennek, Hiper Melák törülközőjében matat és a farkát keresi, Szöcske meg Déviddel kokettál erősen, mert bejön neki, leül a lába közé a függőágyba és részegen azt mondogatja, nem szabad csúnyát csinálnia. Na, akkor ebből dugás lesz. Fürödjünk, mondja Dévid, azt szoktál, nem? Ja, minden nap. Az komoly, bólint elismerően Dévid, ezt a beszélgetést pólóra kellene nyomi, esküszöm. Hiperben az alkoholszint eléri a maximumot és szarul lesz, de nem okád oda a nappaliba sajnos. Papucs felnyalábolja és beviszi a szobába, közben Hiper folyamatosan ekézi, el sem bírsz, te, nyomorult, nem is vagy igazi férfi és így tovább. Talán be kellene baszarintani a rózsabokorba lendületből, az segítene a dolgon. A jelenet végén Hiper kifeszülve rázza a lábát az ágyon.

Screen Shot 2012-05-20 at 11.34.50 AM.png

Odakint Naiva a kanos Dévidet és Nyócötvenest hozza össze, vidd el aludni, mondja Dévidnek, mert rád van kattanva. Ezek szerint a Szöcske-projekt jegelve lett? Dévid szófogadó ember, elviszi, berakja az ágyba, és meg is dugja, és ekkor jön a magyar valóságshow-történelem legviccesebb jelenete, amiben a Dévid farkán lovagló Nyócötvenes belenéz az éjjellátó kamerába, és megkérdi, hogy ezt vajon veszik? Dévid azzal zárja a dugást, hogy rákérdez, elmentél már baszki? Csodálatos, egész évben elnézném ezt a műsort.

Címkék: éden hotel
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Banyus83 2012.05.22. 12:56:23

@Pácsó Ármándó: te tényleg full bolond vagy :-)) Nem is tudom, melyiket választanám... :-D

LoveMy 2012.05.22. 12:56:32

@Pácsó Ármándó:

Megnézted? -> 2012.05.22. 12:51:03
;)

nyílegyenes labirintus 2012.05.22. 12:58:31

@Mrs. Jackman: Igen, a jelentésekkel nem árt vigyázni.
Volt valami ilyesmi egy filmben is - a címét nem tudom-, hogy a csaj mutatja a srácnak az új tetkóját, hogy japánul varratott magára valami zen bölcsességet.
Mire a srác:
-Nem ez kínai, és azt jelenti: szójaszósz. :)

@jóképűkirály:

Sőt a gezemicét sem ismerik, és a dezoxiribonukleinsavat sem...

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 13:01:19

@LoveMy: Szereted a humoromat?

Nem is 885 van! :-)

@Banyus83: A Mehikói Fickósat :-)

busifa 2012.05.22. 13:16:55

Sziasztok Édenesek!

Aki még nem jelezte, hogy szeretne jönni a záróbuliba és esetleg előtte a találkozóra, az tegye meg mihamarabb az ő-szinte lánynak küldött priviben.

A gyülekező csütörtökön fél 7-től a Cafe Vianban!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 13:19:33

@Mrs. Jackman: elvagy:D De én azt írtam, ha már egynél több van rajtam, nem?:D

Pekkarin 2012.05.22. 13:25:27

Azért ez a pucér segg, ha ilyen szép lenne: melano.hu/content/aki-m%C3%A9g-christina-agulier%C3%A1t-maga-m%C3%B6g%C3%A9-utas%C3%ADtotta

Persze,ő legalább kamerák előtt vállalja. Ennyi a különbség a modell és az alkalmi celeb között.

Bar Kochba 2012.05.22. 13:27:44

850-es és D utolsó párbeszéde, mint ha az Üvegtigrisből lett volna:
"Jó volt? Most akkor jó volt vagy nem volt jó?"

Sose volt ilyen jó...

anne.shirley (törölt) 2012.05.22. 13:32:07

Anikó szerint azért is Levi a hibás h ő vállalhatatlanná issza magát :D hihetetlen :D

jamesz 2012.05.22. 13:49:39

Nos én megint csak azt tudom mondani amit tavaly:HAJRÁ KRISTÓF!!
:-)

kovácspéterke 2012.05.22. 13:50:19

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: hát már nem tudom követni ezt az öltözködés cunamit :D

tryclops 2012.05.22. 13:51:46

@nyílegyenes labirintus: Ez úgy emlékszem a Big Bang Theory valamelyik részében volt, Penny tetkóját fordította le Sheldon. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 14:03:58

@Mrs. Jackman: jó, egyszerűbb, ha nem öltözködöm:D

@Banyus83: nem hiszem, h Levi goni:D

nyílegyenes labirintus 2012.05.22. 14:13:38

@tryclops: Tényleg, basszus. Köszi! :) Kicsit tovább gondoltam... meg valami leves volt, asszem, na mindegy. De nagyon röhögtem az a lényeg... :)

ő-szinte 2012.05.22. 14:16:15

megint faszol a szerver...

Banyus83 2012.05.22. 14:22:46

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: Nem, ő nem az...de nem is a goniság miatt jó... :-))

tryclops 2012.05.22. 14:24:48

@nyílegyenes labirintus: Jaja, én is levesre emlékszem, de nem akartam kötekedni, mert a poén szempontjából mindegy. :)

genevieve 2012.05.22. 14:30:00

sziasztok, meg lehet valahol nézni a tegnapi részt? sajna lemaradtam róla...

ő-szinte 2012.05.22. 15:04:59

Kedves Regisztráló!

Köszönjük jelentkezésedet az Éden Hotel 2 záró bulijára, amit ehét csütörtökön tartunk

a Dobozban. Ezen az estén együtt izguljuk végig a döntőt a játékosokkal, majd hajnalig

ünnepelünk!

Mindenképpen szeretnénk, hogy Te is velünk tarts, ám a nagy érdeklődésre való tekintettel

megkérünk, hogy igyekezz az érkezéssel, mert a regisztrációd nem biztosítja a bulin való részvételedet.

A vendégeket érkezési sorrendben engedjük be a hely befogadóképességének figyelembevételével!

Személyi igazolványt hozzatok magatokkal, hogy igazolni tudjátok a nagykorúságotokat.

Találkozunk csütörtök este a Dobozban!

Kapunyitás: május 24. 20:00

Helyszín: Doboz, 1072 Budapest, Klauzál utca 10.

Üdvözlettel,

VIASAT3

AdnamA 2012.05.22. 15:09:12

@ő-szinte: most olvastam el én is, a "sajátom" és gondoltam belinkelem, de beelőztél :-D
Szóval nem árt időben beállni a sorba?
(írtam priv.)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.22. 15:17:02

Ma derült ki ismerem Omar nővérét:))) na kinek kell infó? ;-)))))

ő-szinte 2012.05.22. 15:18:42

@AdnamA: igen, korábbra kell rakni a talit :-(
minnyá olvasom :-)

AdnamA 2012.05.22. 15:21:54

@ő-szinte: alkalmazkodok, nem akarok én irányítani :-DDD szóval csak mondjátok, hogy hol és mikor. :-DDD

ő-szinte 2012.05.22. 15:26:51

@AdnamA: hát, sajna muszáj alkalmazkodni, ha be akarunk jutni:-DDDDDDD
mert sztem 7-kor már bőven a bejáratnál ell állni... ha nem korábban :-(

nem jött még lööeeeevöööéééééél :-(

mimózA 2012.05.22. 15:30:04

@Pácsó Ármándó: Csak mosd meg előtte a kezed
a rozsomákodat nem kell.

AdnamA 2012.05.22. 15:30:06

@ő-szinte: Igen, arra gondoltam én is, hogy 7-re ott kell lenni :-)
Nemrég írtam...légy türelmes, mert free nem a gyorsaságról híres :-D

AdnamA 2012.05.22. 15:33:24

@Macaroon: Miről? Omarról? :-))) Ha van egy-két érdekes kulisszatitkod megoszthatod velünk, de a nyertes személye/(k) nem hiszem hogy nyerő infók lennének. :-D

AdnamA 2012.05.22. 15:38:29

@ő-szinte: izgi ez a nagy ismeretlenség :-D

ő-szinte 2012.05.22. 15:40:19

BOCSI, MÓDOSULT A ZÁRÓBULIT MEGELŐZŐ TALÁLKOZÓ IDŐPONTJA A VIASAT JÓVOLTÁBÓL :-(
ÚJ IDŐPONT: FÉL 6 !
LISZT FERENC TÉR CAFÉ VIAN

AKI JÖNNE VELÜNK DE MÉG NEM JELENTKEZETT, ÍRJON PRIVIT :-)

Macaroon · http://habcsokespuszedli.blogspot.com/ 2012.05.22. 15:41:29

@AdnamA: vicceltem:) dehogy adok ki spoilert. Alig várom a csütörtököt.

ő-szinte 2012.05.22. 15:41:36

@AdnamA: azért szét ne izguld magadat :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Banyus83 2012.05.22. 15:46:02

@LoveMy: Úgy tűnik :-) A freemail nem áll a helyzet magaslatán :-)...majdcsak odaér...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 15:46:53

@Macaroon: én várom priviben a szpojlereket:D

@AdnamA: randira készülsz?:D

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 16:03:39

@paranyuszi: Úgy igzulok! :-)
Mit szólsz az Ezredesnek nyújtott önzetlen marketing ötleteimhez?

LoveMy 2012.05.22. 16:04:18

@Banyus83:
nah @ kétszer csengetett ;)

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 16:04:53

@Pácsó Ármándó: Az 5let zseniális!! Tökre divat a Matyó.. :D
Remélem megcsinálja, és bejön neki! ;)

LoveMy 2012.05.22. 16:08:21

@Pácsó Ármándó:
csak ne hogy lerágd az összes (21) körmödet :)

Banyus83 2012.05.22. 16:13:28

@LoveMy: Jobb, mint 1x se :-)

@paranyuszi: Szerintem jönnek a tavalyi 3ak...és esetleg még ki is rakhatnak valaki(ke)t...

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 16:14:58

@Banyus83: Ha így lesz, remélem Hipert ma kipenderítik a hotelből..:) bár kevés esélyt látok rá...

LoveMy 2012.05.22. 16:16:50

@paranyuszi:
soha ne mond, hogy soha ;)

Banyus83 2012.05.22. 16:17:35

@paranyuszi: Én is abban reménykedem...Mátéval együtt, ha nem túl nagy kérés :-)

ő-szinte 2012.05.22. 16:24:52

@paranyuszi: nana! ;-DDDDDD
HAJRÁ ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
hehehehehe

AdnamA 2012.05.22. 16:28:22

@Macaroon: spoilert ne is, de kulisszatitok jöhet :-D pl. volt-e köztük beépített ember, idegelme osztályra vitték-e Hypert a műsor után...stb :-DDD

Snoopyzit29 2012.05.22. 16:30:23

Sziasztok!
Még mindig nem kaptam meg az Éden Hotel-es ajándékcsomagot, pedig már 15 napja értesítettek, hogy nyertem. Ezek szerint mégsem :(

A tegnapi adáson jót röhögtem. Anikó már olyan szinten lejáratta magát, hogy a helyében az utcára nem mernék kimenni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.05.22. 16:31:09

@AdnamA: valami csini rucit viselj és ne menj fel rögtön a lakásra:)

Sziporka 2012.05.22. 16:44:33

"Kedves Regisztráló!

Köszönjük jelentkezésedet az Éden Hotel 2 záró bulijára, amit ehét csütörtökön tartunk" - PR-osok/marketingesek is tudnak magyarul írni...ehét, háh.

Sziporka 2012.05.22. 16:46:42

@AdnamA: Komolyan oda mentek 7-re? Jaj ez így elég gáz buli lesz :S
Azt hiszem a tervezett "essünk be 9 körül" projektem ugrik..

Banyus83 2012.05.22. 16:58:08

@Banyus83: Jó kérdések lesznek!!!! de az idei visszatérők közül vajon miért csak Alexa és Omar ül ott????

LoveMy 2012.05.22. 17:08:30

@Banyus83:
Hát igen, ezek elég húsba vágó kérdések, de úgy gondolom, megérdemlik!
Főleg Máté, akinél sajnos csak a kérdés hangzott el, de hatás látszott a képén, akárcsak akkor, amikor Edinától kérdeztek...azaz Máté be volt fosva ;)

Banyus83 2012.05.22. 17:11:30

@LoveMy: Lehet...mert csak annyit tudott nyökögni, hogy jó kérdés, mire Ádám:"Tudom, azért kérdeztem"...Miért érzem úgy, hogy nem csipázzák Mátét??, :-D hehehe...Jóóó lesz ma este!!!!! Sőt, le lehet figyelni, hogy Edinának feltűnik-e kristóf :-)

vécés jóska 2012.05.22. 17:24:36

@Banyus83: Ádámék Rolit és furcsamód Anikót csípik, Matcsit ki nem állhatják, Edinkát ők is szerencsétlennek tartják, Levit papucsnak. Szóval ha ők döntik el a dolgokat, akkor szerintem Matcsi és Dinka nagy veszélyben vannak.

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 17:27:41

@Banyus83: Mehet Mattcsi is, nem fog hiányozni... :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 17:28:16

@ő-szinte: Hajrá ANTIANIKÓ Klub!!!! :DDDDDDDDDDDD

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 17:29:18

@Snoopyzit29: Pedig már tökre kíváncsi vagyok az INSTANT törölközőre... :D

LoveMy 2012.05.22. 17:29:41

@vécés jóska:
szerintem nem így lesz :)

@paranyuszi:
készül már a nagy buli? :)

paranyuszi (törölt) 2012.05.22. 17:30:43

@LoveMy: Van addig még pár nap. :) De igen, folyamatban... :D

vécés jóska 2012.05.22. 17:37:38

@LoveMy: Gondoltam :) szinte mindenki azt szeretné, hogy Ancsa távozzon, de lesz csavar tuti. A Matcsi-Dinka párosból ma az egyik tuti megy szerintem, kell a dráma a népnek.

Banyus83 2012.05.22. 17:37:40

@paranyuszi: Nekem se... :-)

@vécés jóska: Nekem nem tünt fel, hogy különösebben kedvelnék Anikót...

AdnamA 2012.05.22. 17:43:14

@dr. Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: A fórumosokkal készülök vakrandizni (Doboz buli), szóval íííííígérem nem megyek lakásra rögtön :-DDD

@Sziporka: ahogy ő-szinte tervezi, igen :-)
nem ismerem a "Dobozt" nem tudom mekkora a befogadóképessége és azt sem hányan jelentkeztek az ÉH oldalán, így sztem nem árt az óvatosság. :-)))

LoveMy 2012.05.22. 17:43:20

@vécés jóska:
persze, hogy megy ...de repül a Hiéna is :)
de még lesz csavar! szerintem :)

AdnamA 2012.05.22. 17:47:37

Szerintem Kristóf már kinézte magának Dinkát, mindig fűz valami megjegyzést Dinka cselekedeteihez, mondataihoz. :-DDD

Továbbá...
Szerintem Dinka és Mattcsi nem eshet ki :-D
Továbbá...
Ha a tavalyi Édent vesszük alapul, akkor egy új és egy régi pár lesz a döntőben. És akkor nekem megvan a négyes befutóm :-D
Ééééés olyan jót fogok ma este röhögni, amikor megdől az elméletem :-DDD

vécés jóska 2012.05.22. 17:50:49

@Banyus83: Nekem egy-két dologból úgy tűnt, hogy csípi Ádám, mert Anikó legalább a lányok közül egyedül taktikázik, és az Ádámnál fontosabb, mint a szépség, hogy ki milyen taktikus :)

@AdnamA: De jó lenne, ha tényleg a Matcsi-Dinka és Roller-Szöcsi páros lenne a döntőben. Akkor Roli biztos pénzhez jutna, mert Matcsi 18 misi körül tuti eldobná.

LoveMy 2012.05.22. 17:55:06

@AdnamA:
Nekem is meg van a tippem, hogy ki lesz, aki most kiesik! Ki az a négy, aki mehet a döntőbe, de nem biztos, hogy odaér! ;)
Ki az a kettő, aki a döntőbe jut!
DE...még lesz csavar ;)

Banyus83 2012.05.22. 18:10:30

@vécés jóska: Mondjuk abban lehet igazad van...Na, majd ma meglátjuk :-)

Banyus83 2012.05.22. 18:11:10

@LoveMy: :-D A lényeg, hogy a végén csak egy marad... :-D

kovácspéterke 2012.05.22. 18:13:43

én annak örültem, h az előzetes alapján alexa fellebentette edina előtt, h bizony nem nagyon viszik el ketten azt a nyereményt, hanem csak egy szokott örülni a végén.

kovácspéterke 2012.05.22. 18:17:56

nem is biztos, h visszcserélhetik egymást sztem.

a tavalyit meg nem biztos, h jó alapul venni, csak nem az lesz idén is a forgatókönyv.

ő-szinte 2012.05.22. 18:19:34

Van uj poszt, turistak ;)

Pácsó Ármándó 2012.05.22. 18:20:40

@Banyus83: Krisztián és Dávid éppen akkor nézték a "Túl a barátságon" című filmet :-)
Szerintem Edina észreveszi, hogy Kristóf ott ül vele szemben :-)

@vécés jóska: Hajrá Roli!

LoveMy 2012.05.22. 18:29:42

@Pácsó Ármándó:

Még meg vannak a körmeid? ;)

ő-szinte 2012.05.22. 18:30:11

HAJRA ANIKOOOOOOOOOOO

vécés jóska 2012.05.22. 18:31:37

@Pácsó Ármándó: hajrá Roli!! :) Ha igaz, hogy Kristófék szavaznak ma, akkor ma is megúszta Roller. A végén még tényleg ő nyer :)

ő-szinte 2012.05.22. 18:37:15

@vécés jóska: mondjyk ha megnezed, o a legkevesbe beteg elme :DDDDDD
O csak egyszeru szegenykem ;)))))

vécés jóska 2012.05.22. 18:48:41

Szerintem nem is olyan egyszerű, csak lassan oldódik és nem olyan gyorsan beszél, kábé úgy mint Kristóf. Viszont ő lehet, hogy jobban jár, hogy nem lesz nála a gömb, mert Szöcske tuti átkúrná. Egy Roli-Dinka döntőnél viszont kiváncsi lennék, hogy valaki eldobná-e, nem biztos.

ő-szinte 2012.05.22. 19:03:10

@vécés jóska: mar nem azert, de kristof is egyuszeru, mint a bolyhos zokni :DDDDDDDD

vécés jóska 2012.05.22. 19:08:30

@ő-szinte: Az igaz :D De mégis ő nyerte meg :)
süti beállítások módosítása