Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szégyentelenek 1x11 – Daddyz Girl

2012. május 17. 11:00 - kicsipm

Az utolsó előtti rész kissé bugyután indul (az összefoglaló után persze), Fiona és Steve szórakoztatják magukat a „na és ilyet tudsz?” játékkal, a fejükön található részeikkel, pl. nyelv. Az a két oldalt felkunkorítom dolog nekem is megy. Aztán Fiona előadja az amerikai himnuszt, furcsa kitekert pózban, szerintem így kasztingolták a csajt. Debbie szakítja meg a mókázást azzal, hogy a nővérének 40 perc múlva az anyák találkozóján kell lennie. Fiona nem akar menni, szóval szegény húgának könyörögnie kell, hogy elmenjen a sznob picsák összejövetelére. Debs távoztában megkéri JimmySteve-t, hogy mondja el az igazat végre Fionának.


Reménytelenül Szerelmes Tóni (a továbbiakban ReSZeT) lesi ki, ahogyan Steve elhagyja a villát, a társa felszóltja, hogy térjen észre, ez a hajó elment. Fiona és Debbie átmennek a srácok szobájába egy pulcsiért, akik éppen Ian apját keresik a neten (Lip hekker is?). A lányok találnak egy megfelelő felsőt, Fiona meg ad egy tippet a srácoknak: kérdezzétek meg a nagyit, merre vannak a fiai. A következő képen már a suliban is a nagylány, lecsap rá Jasmine, és elmondja mi a projekt, zöld papírokat kell vagdosni, juhu. Le is huppan két unalmas anyuka (?) mellé, akik a világot válságba taszító hitelekről csevegnek, hogy hűlne rájuk a bőr reggelre, 2 napja vonták az én havi törlesztőrészletemet. Fiona ironizál Jasmine a háttérben röhög.
Frank hazatér valami pénzért (gondolom a havi rokkantsági) Debbie és Carl otthon x-boksz-oznak, megszorítások mondja a lány, minden második pénteken nincs suli. Megérkezik a posta, de latyak nincs, Frank üvölt is mint akit nyúznak, tudjátok az a környék minden részén hallható ááááááááá. Lip Karenhez látogat. aki éppen az apja szuterénjét dekorálja „szemét seggfej” feliratokkal, halálhörgős zene közepette. És új lánc van a fején, a füle és az orra közt, így ni:


Szerintem borzalmasan néz ki, a csaj jól megzakkant, pedig szerethető figura. Hitvallása a „minden apa seggfej” lett. Lip próbál segíteni, de nem tud, Karen el is üldözi szegényt. Frank egy védőügyvédnek nyöszög, hogy nem jött meg a pénze, az megmutatja neki, miért is nem: videók vannak arról, hogy nem vagy rokkant, fel tudsz emelni nehéz dobozokat, futsz, mint a nyúl, stb. Fiona beilleszkedés nélkül abszolválta a szülői programot, távozóban Jasmine istápolja és meghívja kávézni. Ez módosul egy italra. Frank hatalmas küldetésbe kezd, tisztálkodik és munkát keres, hát ezt is megéltük így az évad végére. A munkaügyiben kezd egy pajtijánál és különösen veszélyes munkát kér, hogy minél előbb rokkant legyen. és ne kelljen dolgoznia. De azért ne sérüljön nagyon meg.
Eközben Ian és Lip apakeresőbe mennek, bár Ian szkeptikus, mindegy ki az apja, ha az Gallagher. Első állomás a nagyi… a böriben. Felrobbantott egy metamfetamin labort ugyanis. Két diák meg is halt a robbanásban. A kisunokák elmondják miért jöttek, nagyi pedig rátér a mocskos anyagiakra, heti egy karton cigi az ára a 3 névnek. Lassan minden részben ajánlok egy jelenetet, amit látni kell, na, ebben ez az! Ja, és a 4 fiából egynek nincsenek heréi, mert ellőtték őket a haditengerészetnél. Talán ezért nőtt egy harmadik Franknek.


Fiona és Jasmine nosztalgiáznak a biliárdasztal mellett a suliról, majd áttérnek a gyerekek számára (három), a vazektómiára (Halnál, Jasmine férje) –ez mekkora divat mostanában Amerikában… és végül a nő házasságára úgy általában. A csajos csevegés egy kosár sült krumpli, cigi, és sör mellett folytatódik, áttérünk Fiona életére, alkoholista apa, Steve, stb. És mert mindketten hasonlóan mocskos lányok, elköszönésképpen Jasmine megcsókolja Fionát. Kevinnek meg ettől feláll a farka mely tényt meg is osztja velünk.


Frank és a veszélyes munkák, csapó 1. Utcai csőgörényezés. Carl csajozik valamelyik munkás 12 éves lányával („bejönnek az idősebb nők”- a srác komoly Casanova karrier előtt áll). Debbie megint aggódik, közben az apja lecsúszik erről a melóról. Újra Tony, akit a társa most már nyíltan lepszichopatáz, de, Steve-t fülön csípték, ugyanis a legutóbbi kocsi, amiben látták, nem az ő nevén van. Tóni ezt a tényt fel akarja használni a saját céljaira, a kis alamuszi nyuszi, mekkorát ugrik, mi? Frank és a veszélyes munkák, csapó 2. Orvosi hulladék-megsemmisítés. Na, ez a hely a szabályok szigorú betartásán, és/vagy az AIDS-es tűkön bukik el Frank-nél.
Fiona már otthon is papírt vagdos, lehet valami járvány volt az anyukák között és azt kapta el, Tony kopogtat az ajtón, beengedi. Kerülgeti a forró kását Steve munkájával kapcsolatban, ami még nem lenne baj, a lány pontosan tudja, hogy autókat lop, de a stílus miatt Fiona berág, és javasolja, hogy húzzon el. Ezután próbálja elérni a pasiját, de nem sikerül neki. Frank és a veszélyes munkák, csapó 3. Asztalosműhely. Ahol nem éppen biztonságos termékeket használnak, pl. formaldehid. Debbie dönt az apja helyett ez a jó munkahely, holnap kezd az öreg.


Karen haja fekete lett, és széles mosollyal üdvözli az „Apuci kislánya” oldal látogatóit a videónaplójában. Bemutatkozik, apa teljes nevét és munkahelyét (címmel) is megadja. Mesél a megtisztító bálról, közben pedig vagdossa a haját, mintha ez a világ legvidámabb dolga lenne, majd megmutatja a vadonásúj RIBANC tetkóját. Gallagheréknél együtt a hat gyerek, sütit dekorálnak, beszélgetnek, és megérkezik Steve, akiért Fiona aggódott, mert szerinte Tony gyanakodik, és féltékeny. Vagy is-is. A nagyon okos és éles szemű Tóni pedig éppen pont a ház előtt járőrözik és konstatálja, hogy Isti már a rendszámot is lecserélte a Porsche Cayenne-n.
Másnap reggel Lip és Ian ezzel a kocsival mennek apát felfedezni, az első állomáson Frank van szakállban. Aki a Frank Gallagher név hallatán menekülőre fogja, és úgy visszazárkózik a házába, mintha sose nem is nyitott volna ajtót. Ian nem akarja Frank ikertesóját apának, de a másik fél sem lelkesedik, illetve vadászpuskája van. Fiona jelmezt varr Debbie-nek az esti Szent Patrik bulira, Steve meg Carl-lal játszik. Megjön Jasmine, hozott két zacskó ruhát, hogy jól nézzenek ki este, irány az emelet próbálgatni. Debs újra figyelmezteti Jimmy-t, hogy most már aztán árulja el az igazat Fionának. Megegyeznek a ma estében. Steve beszáll egy pick up-ba, Tony követi.


Frank első munkanapja az új helyen, és mindent elkövet, hogy baja legyen hamarost. De csak egy hónap múlva nyúlhat a fúróhoz, addig csiszolópapírozhat. Kérdezősködik kinek a helyére került ide, hát, az Lorenzo volt, aki most már kártérítést kap, mert tüdőtágulata lett a vegyi anyagoktól. Papámnak is az volt, pedig ő telefonvonalakat kötött be. Na, jó, meg cigizett. Ez a tüdőtágulat, nem egy sprinter betegség, hét év kellett Lorenzo-nak is, hogy lebabogjon. Fiona és Jasmine tehát ruhákat próbálgatnak, és Jasmine egy könyvelői munkát is kilátásba helyez Fionának, aki eztán már azért csak rákérdez, miért vagy velem ilyen kedves? Jazz lesöpri magáról a kérdést, és egy újabb csók után távozik. Karen még mindig igazán mérges az apjára, ezért egy kisbaltával bebaszkodja a fater kocsijának egyik ablakát, csak úgy, a délutáni sétája közben.


A két nagyobbik fiú Clayton Gallagher házában, annak cuki kis feleségével, a ház ura feltűnően hasonlít Ian-ra, vagy inkább fordítva. Ezt anyu le is veszi és hisztériába hajló hangon kéri férjét, hogy segítsen neki a konyhában. Ian menni akar, Lip erősködik, hogy talán megvan az apja. Ian azt kérdezi, és az mire jó nekem tesókám, tán költözzek ide? A két felnőtt beszűrődő veszekedés zajai közepette elrohannak, a ház előtt Ian kiosztja Lipet, én elégedett vagyok az életemmel, ha te a tieddel nem, az neked szar, hagyjál engem. Frank már megint szánalmasra ötletelte magát, berendez magának egy baleset helyszínt, de a néger munkatársa megmenti a bajtól. Tony egy parkolóházban tetten éri riválisát kocsi lopás közben. Köszönés helyett gyomorszájon vágja, és autózni viszi a városba, közben kérdezgeti. És összetöri az arcát, de azt csak úgy passzióból szerintem. Steve stílusosan vereti szét az orrát, meg kell hagyni. Frank ledobta a szíjat a munkában, nem tudni, hogy a feka kolléga szövege, vagy maga a munkavégzés tette be a kiskaput neki, de a szögbelövőt maga ellen fordítja. A nap is lemegy, de Tóni még mindig vallatja Istit. Most egy sikátorban rugdossa meg a hátrabilincselt kezű foglyát, aki viszont vázolja neki, hogy megverheti, de amúgy ő áll szarul a játékban. Tony két lehetőséget ajánl fel Steve-nek: 1. feladod magad, és pár év börtön, ami alatt elveszi Fionát. Na, itt köpi le a rendőrt ez az arany gyerek. 2. eltűnsz, mindent szó nélkül feladva.
A döntése helyett a zöld buliba csöppenünk, Debbie jól szórakozik, Fionát pedig hátulról zaklatja Jasmine férje Hal, akinek dolgozhatna is a lány. Hát, ha így indul a munkakapcsolat, akkor kinéz egy szexuális zaklatás (p. panda). Tony önelégült fejet vág, de elhúz mellette a lopott Cayenne, így rögtön beszól az őrsre, jelenti amit lát. A sűrű havazásban magabiztosan lép a rendőrkollégák mellé, de a nagy fogás elmarad, nem Steve vezette a Porsche-t, hanem Lip, no és Ian is a hóban térdel. Frank bekötött kézzel és nyugtatókkal teletömve hazatántorog Sheila-ékhoz, és nyit egy sört a nagy riadalomra, és eszik még egy kis gyógyszert. Kb. 12 darabot. Ekkor hallja meg Karen sírását. Lemegy a pincébe megnézni a lányt, de az elhajtja a vérbe. Aztán visszaparancsolja, leülteti és ő is bekapkod pár pirulát, majd vetkőzni kezd. Frank képtelen az aktív ellenállásra. Fiona Steve-ért aggódik, mikor befut a hívás arról, hogy letartóztatták az öccseit. Szívás. Karen eközben megerőszakolja Frank-et amit élőben a neten is lehet nézni, és a kamerába nézve azt kérdezi az apjától, még mindig ribanc e.

2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tündérborsó 2012.05.17. 12:15:16

szexuális zaklatás pp panda
nyehehe

Caddy 2012.05.18. 12:32:51

Na hát erről lemaradtam.
De úgy látom történés az volt bőven. :)
süti beállítások módosítása