Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Hawaii Five-0 - 1x14

2012. május 17. 13:00 - Segna

Ma pattogós zenével és strand képekkel kezd a hawaii turisztikai hivatal. Van itt minden, szörf, bikinis csajok, parti büfé... Máris belekortyolok a sörömbe. Az előző részekben kissé alul szerepeltetett Konoval nyitunk, amint széparcú félkínainkat fuvarozza, hihetetlen meggypiros saját kocsijával. Naná, hogy ez is chevrolet! ez itten a reklám helye. Chin a múlton mereng, kezdő rendőr korán. A nosztalgia tapintható. Sajnos a rádió közbe szól, nem messze autósüldözés van. Konoék, mivel jelvényük és kocsijuk is van hozzá, beszállnak a kopók közé. Sajnos az üldözés rossz véget ér, a kocsi és sofőrje is tropa lesz. Aztán Kono kinyit egy csinos papírdobozt, ami a kocsiból esett ki.

Sokk, és Főcím! Nyitásként, Dannó toppan be ninjánkhoz. Azt hiszem arról cserélnek eszmét, hogy érdemes-e a neten rendelni. Mivel ninjánk kék atletáben van, és gyönyörködhetünk a tetkóiban,

 

és a nem hivalkodó, ellenben felettébb gusztusos kar és mellizmaiban, nem igazán taglóz le a neten rendelés nehézsége. Apja ócska kocsijához nem a megfelelő bisz-basz érkezett. Ha jól veszem ki. Telefon, így párosunk a helyszínre siet. A csevej folytatódik, és a sorozat ritka önirónikus pillanatának lehetünk tanúja. Kedvenc párosunk azon álmodozik, hogy milyen jó lenne valami tökös motoros-zsaru párosnak lenni. Csak motoroznának, meg nyomoznának, csupa üldözés meg minden… Megállták röhögés nélkül. Nem lehetett könnyű. Nekünk nem kell ellenállni a késztetésnek. Vilmos Dani, csakhogy ki ne essen a családanyák kegyeiből, zárásként még megjegyzi, hogy a motoros zsaruk halálozási statisztikája nagyon rossz. Ó a komoly felelősségteljes zsaru. Nem tudunk mit hozzá tenni. Váltunk végre, Chin vázolja az esetet. Ninjánk csodálkozik, hogy mit keresnek itt, ezt a rendőrség is bírná. Csakhogy van egy darab ismeretlenünk! Avatja be Chin. És tényleg van egy darab… ismeretlenünk.

 

Max japánul értekezik, Dannó ideges. A sofőr nem különben. Haldoklik… Ming Va. Vagy hasonlót lehel. Kono lejárja a lejárhatókat. Nem áll össze a történet. Sofőrnek se priusza, se nyoma a rendszerben. Illegális bevándorló? A fej (Jack) kék szemű volt. Hát ez sovány. A kocsi bérelt. Ez is kevéskének tűnik. A bérlő is zsákutca. Minden szem a japanoid boncnokon, hátha ő csodát tesz, vagy a fejjel, vagy időközben elhalálozott sofőrrel. Max igyekszik, de sajnos a „kisebb áldozatnak” nincs azonosítható ujjlenyomata. Ez a rész hemzseg az ilyen fejes poénoktól. Aki szereti a Moty pythont...

Marad a kocsi. Chin vegzálja némi infóért a balesetes GPS-t. Ezt ne próbálják ki otthon! De Chinnek bejön az aksizás, és tá-dám! Irány a kínai negyed! Dannó ma a kocsiban marad, a keleti-parti bája itt annyit ér, mint a 77 vármegyéseknél a klezmer muzsika. Szerencsére ninjánk mandarinja elégnek tűnik. A sofőr egy közeli autószerelő műhelyből való, ahol az apja-féle benzin-zabáló kormos kipufogójú, ócska pléhkasznikat is javítanak. Bocsánat a farok-hosszabbítás ezen módját kultiváló férfi társaktól, de ez szánalmas. A nők ezt magasról röhögik a hátuk mögött. Kb., mint az orion űrhajó. A maga idejében nagyon menő volt... de ez már nem az az idő. Aki a pénzre bukik, az azért röhögi ki, mert úgy gondolja, hogy nem fussa újra, aki meg értelmes, az meg azért röhögi ki, mert tudja, hogy ezek a kocsik rettenetesen szennyezik a környezetet, megbízhatatlanok, iszonyú velük parkolni, és lássuk be, röhejesen néznek ki. Megjegyzem, az is csak a férfi fantáziákban létezik, hogy egy nő ráizguljon a sebváltóra. Nem. Nem is hasonlít. Pont. Az autószerelő és autóversenyző feleségek kíméljenek, ők a pasijukba szerelmesek, akiknek ez a dilije. Az megint más. De ugye nem ezért mentek hozzájuk? Na, ugye.

Közben, míg futtattuk az eszmét, kiderül, hogy Ming Va egy kisfiú. A halott sofőr kisfia. Kedvenc párosunk rögtön elérzékenyül. Ennyit a macsóságról. A sofőr apja, az autószerelő azonosít. Az azonosítás szívbemarkoló. Nem tudom a kínaiak mennyire sírósak, ez a paskó eléggé. Kezd körvonalazódni, hogy a sofőr csak küldönc volt, nem tudott semmiről. Na, ez is zsákutca. A kudarc eléggé megviseli a furcsa párt, így a hadkvártélyra menet, a kocsiban élénk ordítozásba fognak egymással. Dannó lepuhányozza főnökét, mert mindig elérzékenyül, ha apákról van szó. Ninjánk megállja, hogy ne emlékeztesse a Haulet, hogy ő milyen orbitális hisztiket tud levágni ha a lányáról van szó és, hogy tud rinyálni még az exénél is miatta. Szerencsére Max végre átfejelte (sic!) a toxikológiai eredményeket. A fejet meglőtték, de előtte jód131 izotóppal megsugarazták. Ez pajzsmirigy rákra utal. Na, a csávó jól járt ezzel az ólom-mérgezéssel, meg post mortem operációval.

Irány a helyi kórház. A kórházban Kono részéről megy a finom célozgatás, hogy ha Chin inkább menne, ő elintézi egyedül. Ó, és nekünk derengeni kezd, hogy széparcú félkínainkat, a sáros ügy kapcsán dobta az orvos barátnője. Chin eléggé ideges, tehát lássuk azt az exet! És lőn! Nem csalódunk Chin ízlésében. A helyzet kínos, de a csaj láthatóan tényleg örül az ex-zsarunak. Aranyosan feszengenek, főleg miután Chin észreveszi, hogy a nőci még hordja a gyűrűjét, noha a nyakában egy láncon. Na, ha ettől nem esik le neki, aminek le kell esnie, akkor hagyja az egészet a fenébe. Mellesleg megvan a fej. Mármint, hogy kihez tartozott. Középiskolai tanár. Volt.

Párosunk a házhoz siet. Ott nagy kupi, és nagy sebességű vér-spricc várja őket a falon. A helyszínelő-fixáltak ennyiből máris tudják, ez itt a gyilkosság helyszíne. Kérdés kié, mert az asszonykája sincs meg a fejesünknek. A helyszín locsog-fecseg még a két zsarunak is. értéktárgyak a helyükön, dulakodás. A telefon is árulkodós, valaki a repteret és egy Robertet hívott utoljára.

A csóka a a fej apósa, mellesleg a GPS szerinti célállomáson lévő iroda-házban dolgozik. Após feldúlt, de semmi furcsát nem tud a lányáról és a vejéről. Na még egy apa! Most Dannó viszi az érzékeny szálat. Homályos, ha maga apa, tudja, hogy mire képes egy szülő a gyerekéért, dumát nyom a csávó. Aztán szinte kidobja őket egy telefonhívás miatt. Még ki sem érnek, após máris két fém bőrönddel igyekszik valahová. Meglódulnak az események, após a kikötőbe rohan. A dokkban fegyveres fekete csuklyás várja. Párosunk közbe avatkozik Dannó tökösen kipattan az éles balkanyart vevő kocsijából, hogy a a csuklyással űzőcskézhessen.

A csuklyás óvatlanul lép ki a takarásból, hogy lepuffancsa kedvenc párosunkat. Ma pechje van, ezek nem gyalog zsaruk kis rutinnal és üres tárral, így ninjánk simán lelövi, mint a HVG Schmidt plágium ügyét. Nahát, nahát az áldozat a kocsi bérlője. Most Kono az önmarcangos, mert nem jött rá, hogy a bérlő hazudik. De legalább megvan Henri Duncan másik fele.

A csapat a kommandóval kiegészülve a néhai kocsibérlőhöz indul. Megvan a lefejezés helye. Amúgy dulakodás és túsz sehol. Csak egy pezsgő két pohárral. Néhai bérlőnk összecsomagolt, miután lefejezett egy manust, majd repjegyet foglalt, és ivott egy kis pezsgőt. Két pohárból. A fiúk se gyanútlanok, kezdik összerakni a történetet. Nikol, a szegény elrabolt túsz, valószínűleg tettestárs is egyben. Mondjuk ezért nem tudom miért kell pezsgőt tölteni egy bűnügyi helyszínen egy bűnjelbe, de spongyát rá!

Irány a reptér, és lírai ámde rövid beszélgetés a Párizsba készülő friss özveggyel. Nem tudom arra van-e szakkifejezés, ha valaki a szeretőjét is elveszíti. Sűrű hét volt ez a nőcinek! És vidd be Dannó! Dannó még érdeklődő, miért? Kérdezi naivul. Miért? Pénzért. Ha férj simán rákban hal el, apa nem ad külön zsozsót, de így fizet 5millát. Jó volt az elmélet.

Ninjánk a kínai negyedbe megy. Papírokat visz a szerelőnek és a kisfiúnak. Szerelő meghatódik és ingyen ad egy, a ninjánk által korábban keresett és félre rendelt bisz-baszt apa kocsijához. Katarzis után a hadkvártélyon zárunk, furcsa párunk Chips-maratont néz, azon veszekedve ki legyen Estrada. Ez amolyan hazárd megye lordjai sorozat. Na inkább igyunk! A pezsgő bőven túlzás lenne erre a részre. Legfeljebb almabort, cider javaslok. Az is buborékos. Egészségünkre!

Címkék: hawaii five 0
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása