Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Marslakók - 42.

2012. május 03. 14:30 - Hódos Hajnalka

Ugyanaz a kérdés merül fel bennem, mint politikai vitaműsorok nézése közben: bazmeg, tényleg ennyire hülyének néznek? Mi az, hogy mi a bajom? Minden! Vagyis sorolom: most, hogy a GumiLibás kiszállt a buliból, ezzel átugrottunk a következő "nyomozásra", osszuk be a dokisztorit? Elutazott a Havas? Egyedül, vagy Klárika is ment vele? (Ez érdekel legkevésbé egyébként.) Mi van a docenssel, kiderül valaha, hogy ő áll a Tornyai-ügy mögött? Megcsinálta Eszter az interjút a Havassal? Ha igen, ménem láttuk? Ha nem, ménem? A Magánkórház nevű magánkórházban az úgy fasza, hogy korlátozzák a betegek személyi szabadságát, azt ki fogja megkapargatni, a címlaponponthu?! Ki mehet haza még a melóhelyéről, mert az anyja nem tud egy kibaszott komódot félretolni?! Ki?! Ha az oknyomozó újságírás annyiból áll, hogy beírjuk a gugliba, hogy Zöldi Richárdné, akkor a sorozat írója miért nem használja a böngészőt, hogy ne mondjanak akkora fasságokat a libamáj exportról, mint ide Nagykáta? És miért olyan ismerős kell, aki mezőgazdaságban jártas, nem olyan kéne, aki állattenyésztésben jártas? Fater él még? Zsánfránszoá most épp a sárgolyó melyik kontinensén van, vagy amíg Viola haza nem utazik svédbe, benn kuporognak alsógatyában az ágyneműtartóban édeskettesben a színésszel? Gergő most hol alszik?

Végül, de nem utolsósorban: hol a faszba kéne kopogni Kígyós irodája előtt, mikor nincs is ajtó? És még egyszer kérdem: ki, ki írja ezeket a párbeszédeket meg mondatokat, hogy "égnek a telefonvonalak" meg hogy "beadom a válópert és nem láthatod a gyerekeket, csak kéthetente vasárnap", kicsoda? Ja, majd elfelejtettem. Miért nincs abban a rohadt szerkesztőségben egy kibaszott fogas, pedig hejdestílusban rendezték be, hogy azt a rohadt kabátot a támlás székre kell ráaggatni, mint az utolsó késdobálóban, miért? Na, akkor kezdjünk, nyifi-nyifi, én ezt nem akarom! András sajnálja, Gergő hisztizik, a FőnökÚr csináljon valamit! András vakargatná a fejét, ha nem lenne úriember, de az, hát, ha meg tudnák duplázni a kattintások számát, akkor talán. Oké. Jó, ha dupláznak, András szerez szponzort. Zolit még mindig Eszternél eszi a fene, nagyon tökös Esztikém ez a flegma húzz a vérbe szöveg, de az van, hogy nem a Zoli a fasz, amiért nem húzott még el oda, hanem te vagy egy picsa, aki megjátssza a kemény csajt. Hát próbálna meg nálam ágyazgatni, akinek azt mondom, hogy menjen a faszba. Eszter, hallgassál Hooliganst, az való neked, az kábé annyira hevimetál, mint amennyire te tökös vagy.

Viola és Titi anyja zumbáznak, azt hiszem, ezzel mindent elmondtam. BohócÉvi megint nyivákol, legyenek együtt, mert ő szabadnapos. Kicsit később meg azért, hogy Antos ne nyisson ajtót annak, aki kopog. Érdekes elképzelései lehetnek Évinek egy kapcsolatról, tartsál aranyhalat bazmeg, az való neked. Antos ne menjen dolgozni, ne fotózzon csajokat, őt se fotózza. Antos ne érintkezzen nőkkel, ne járjon későn haza a melóhelyről - ahova néha azért bemehet - Antos legyen otthon vele, ne vegye fel a telefont, ne nyisson ajtót és a farkára tetováltassa rá, hogy Évi magántulajdona. Hogy Antos vehet-e levegőt, azt Évi egy kapucsínózás közben a barátnőivel majd eldönti. Jövő szerdán, a Félkézben. Antoshoz egyébként a másik fotós jön, vigyorog, mikor megtudja, a rendőrség lezárta a nyomozást, úgyhogy lehet menni intézkedni a biztosítóhoz. Gergő addig turkál a laptopjában, míg rá nem bukkan arra az infóra, Kígyós holdingja még Kiszel Tünde naptárába is fektet pénzt, akkor a Marslakókba miért nem? Biztos ők is nézik, Gergő, azért. Nemcsak ezt kukázza ki, hanem azt is, Kígyós visszautasított egy zsíros állást, úgyhogy Piton elő is lép rohadt jó fejjé. András somolyog, de megígéri Vitéz Velenyáknak, ha még egyszer ilyet csinál, ő maga jelenti fel. Antos Zolival találkozik, aki arcon röhögi, mikor felajánlja neki a munkáját, Ottó meg a Félkézben próbál elhelyezkedni, de ott is dúl a válság. Megjelenik Réka, és nyilvánvaló lesz, miért dugta Zoltán Esztert: vonzódik a pengeszájú, matróna típusokhoz, az anyja biztos pálcával verte és erőszakkal szoktatta bilire gyerekekkorában, attól lehet. Réka fenyegetőzik, hogy elválik és megint jön egy szöveg a nyolcvanas évek közepéről, a Családi körből: legalább a gyerekekre lehetne Zoli tekintettel.

András mítingre hívja a GumiLibást, aki méltatlannak tartja, hogy a Marslakók a zsebében turkálnak, aztán kinyögi, a skandinávok meg az olaszok visszamondták a libamáj rendelést, nincs másik piac, úgyhogy nemcsak az áru maradt a nyakán, de a libákat is tömni köll, az meg pézbe kerül. Na itt basztam fel úgy az agyamat, hogy majdnem agyvérzést kaptam. Hát oknyomoztam baszki. Én. Skandinávia, olaszok, meg a válság, persze. Franciaország. Japán. A magyar libamáj vesszőfutása meg az 1990-es évek elején kezdődött, olyannyira, hogy a Libaszövetség vagy mi a fasz még kvótát is bevezetett, önkorlátozó exportra került sor. 2009-ben volt a Négy Mancs botrány, arra még tán emlékszik mindenki, úgyhogy üzenem a GumiLibásnak, aki hülye, haljon meg bazmeg. A sorozat írójának meg azt, hogy találjon már egy épkézláb nyomoznivaló témát, az isten áldja meg, bár igaz, erre a kis időre má' minek?Hédi után forognak az utcán, kapott valami új göncöt is, örülünk. Eszter leugatja Antost, bazmeg, nem gondolod, hogy etikátlan a konkurenciához menni munkáért? Miért kisanyám, bizalmas infók kiszivárogtatása nem az, úgyhogy te nekem ne ugassál. Titi elszalad anyuhoz mert arrébb kell tolni egy komódot, gondolom, egy neobarokk tömörfa lehet, ha anyu nem bírja megmoccantani és még Ottó is kell segítségnek. Az epizód végén Ottó, akiről senki nem tudta, hol járt egész nap, csak mi, nézők,, előránt egy papírfecnit, ez a nyom, amin elindulhatnak. Nyom, persze. Harmatos libafos, hogy stílusos legyek.

Címkék: marslakók
16 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.05.03. 15:03:12

Hajni, ha már ilyen részletesen rávilágítottál a forgatókönyv hibáira, ne lobbizzunk be az alapítványba? Én vállalnám a storyline-t, te meg írhatnád a dialógot. Megcsinálnánk okosba Jáksó úr, ha véletlen olvassa. :)
Most megyek vissza olvasni, mert jó az írás, sokkal-sokkal jobb mint ez a szar sorozat.

kemény keleti kommentelő 2012.05.03. 15:40:55

Jók a kérdések
Majdnem elkezdtem megint megválaszolni őket, de
idejében beugrott a Galla vicc
Néha csak kétszer ismételek

Hódos Hajnalka 2012.05.03. 16:41:08

@beebeer: több energiát nem kívánok ebbe fektetni :)

@king of uci: hm. pedig érdekeltek volna a válaszok. :))

Everest999 2012.05.09. 14:10:09

Azt nem értem, ha ennyire puffogsz, minek nézed? Képes vagy 20 órát erre áldozni az életedből? Igazán sajnállak.

Igazán nem értem, hogy mi ez fikázás itt a Marslakók irányában. Nem egy 24, de azért a magyar viszonyok között teljesen jó sorozat.

A jellemrajzok igencsak jók. Vannak ilyen szerencsétlen csajok, mint az Évi, hogy teljesen kiakarja sajátítani a párját, aki meg szanaszét csalja. RENGETEG ilyen semmilyen csaj mászkál a világban. Az ilyen macsók mellett az ilyenek képesek megmaradni. Igen. Egy barátnő állandóan nyüstöl, hogy vele legyél ha szabadnapod van. Borzasztó, de reális.

A párbeszédek pedig valóban tükrözik az emberek gondolkodását. Való életbeli megfelelőjüket, pedig igenis meg lehet találni, ha valaki nyitott szemmel jár.

Eszter féle erőszakos r**ancból is sajnos túl sok mászkál közöttünk. Teljesen jól tükrözi a valóságot a viselkedése (kivéve az, hogy jól sülnek el a kezdeményezései).

Ottó felesége is jól adja a nagyon is életszagú házsártos feleséget. Sajnos a közvetlen környezetemben is ismerek ilyet, nem is egyet.

A sztorikat pedig lezárják a csúcson. Jó volt a Tornyais rész, és utána minek várják meg, hogy leüljön az egész?

Szerintem ez egy igényes sorozat, és nagyon sajnálom, hogy fizetett baloldali sajtónak sikerült lejáratnia. Azt nem tudom, hogy hogy tudtok a tükörbe nézni...

D.Leery 2012.05.09. 14:55:15

@Everest999:

"Nem értem"-mel kezded, majd végzed a "nem tudom"-mal, rendben van. De mit keres itt a többi fölösleges betű?

Everest999 2012.05.09. 15:09:53

Az a te szegénységi bizonyítványod, hogy fölöslegesnek gondolod, Leerykém.

Menjél azt írjál pénzért a baloldalnak! Több dologhoz amúgy sem nagyon értesz...

kemény keleti kommentelő 2012.05.09. 19:14:42

Titi tökéletes smink és haj mellett toplák körmökkel szerepelt az utóbbi részben. Illetve a nyolccal következőben, kissé le vagyunk maradva.
Mi ebből a tanulság?
1. A sorozat mégse olyan igényes, mint azt mások gondolják.
2. A hogyvolt tájékoztatója nem teljeskörű, szimplán ajánlattételnek minősül, további információkért kattints oda ahova akarsz
3. Hódos Hajnalka monnyon le!

2012.05.09. 20:02:12

ÉdesjóIstenem! Ezt is megéltük. A konzervatizmus mércéje a Marslakók!

Tudom, megyek írni a baloldalnak. Pénzért.
Atyavilág!

G_Norton 2012.05.09. 20:07:18

@Everest999: Há' nehogymár ez legyen az etalon, egyébként szerintem még csak nem is jó a sorozat. Akkor már inkább a Kisváros... (GÚNY ALERT)

Csak pár részt láttam, de az a melldobálgató szőke olyan antipatikus bunkó paraszt, hogy a második főnökre vetett dacos pillantás, és ocsmány beböfögésekor rúgtam volna ki a rákba, na akkor lenne reális. És ez csak egy érdekes dolog még abból a néhányból, ami miatt felszaladt a szemöldököm nem éppen pozitív meglepettségemben.

Különben nem véletlenül te vagy Jáksó?:)

sogeking 2012.05.09. 20:34:38

a mai csaja miatt haragszom Antosra :D

Hódos Hajnalka 2012.05.09. 21:04:26

FIZETETT BALOLDALI SAJTÓ BAZMEEEEEG. SÍROK.

Hódos Hajnalka 2012.05.09. 21:05:07

@kemény keleti kommentelő: dehogy mondok, most írtam meg vagy négy epizódot :))

2012.05.09. 21:21:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szerintem ez a csúcs. Itt kell abbahagyni. Te, te fizetett baloldali bértollnok! :DDDDD

Everest999 2012.05.10. 12:04:47

Igazából nekem kéne sírni az ilyen árnyékemberektől, mint ti vagytok. Semmi saját vélemény, vagy mérlegelés, csak fújolunk, mert ez egy jobboldali kezdeményezésű műsor, és a hasonló gondolkozású hazaárulók is fújolnak rajtatok kívül. Ez a sorozat messze nem olyan fájdalmas, mint ahogy beállítjátok. A Barátok közt nem kap ennyi fikázást, pedig abból 2 percet képtelen vagyok egyhuzamban megnézni.

Az, hogy a "mondjon le" egyfajta vicceskedés közöttetek. No comment. Ezen röhögcséltek, hogy ezek a beteg jobboldaliak le akarják váltani a vezetőjüket, aki nyíltan bevallja, hogy "nem csinált semmit négy évig". Nektek ez meg ilyen vicc tárgya, hogy az agyalágyúlt kimegy a Kossuth térre. A hozzátok hasonlóaknak nem szabadna szavazójogot adni, máris rendben lenne ez az ország! :)

Everest999 2012.05.10. 12:38:29

Hadd kérdezzek már meg valamit! Ki milyen családi háttérből jött a kommentelők közül?

A panelproli kategóriába tartoztok, vagy a rendszerváltáskor meggazdagodott élősködőknek a fattyai vagytok? Nemigen gondolom, hogy értelmes ember képes ilyen eszméket vallani, kivéve, ha a normális, dolgos embereken élősködik, és valahogy ezt meg kell magának magyaráznia.
süti beállítások módosítása