Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 6047-6048.

2012. április 16. 17:00 - Mésza "Abdul" Jani

A két szerető ma sem lesz egymásé, pedig nagyon igyekeznek, persze Claudia továbbra is azon ügyködik, hogy megakadályozza a behatolást. Ádám motorja többször is fekszik, akár csak a gazdája, bár az utóbbi a megélhetésért küzd. Hanna továbbra is csérog, bár Petivel nagy nehezen hajlandó szóba állni. Bözsi mama pedig megígéri, jó feleséget farag az unokájából.

6047. rész

Aliz még csak most kecmeredik ki a szutyokból, porig alázta magát. Ádám nagyon ki van akadva, mert pénzért mindenkit megdug, mindegy, hány éves, talán más is, csak luk legyen rajta, de Alizt kivételesen ingyen, csakis pusztán baráti szeretetből húzott fel a farkára. Aliz nem csak kívül szőke, belül is világosság lakozik benne, az ürességtől. Nem szokott gondolkozni, mert önző, számító csaj, mondja ezt a selyemfiú, szóval jó, hogy Atlasz, a titán ilyen izmos, különben az égbolt is rájuk szakadna. Ádi szerint Alika irigy, mert sok pénzt fizetnek a barátságáért. Ebben lehet valami, ugyanis a zsírosabb ügyfelekhez, meg kísérgetni őket ész is kell, nem csak test. Aliz is másokkal tartatja el magát, mint Ádám, csak ő meg is dolgozik a pénzéért.

A gerlepár a munkahelyen, persze nem dolgoznak. Ehelyett a hím párzási táncba kezd, dugna most is, de nem lehet, így hiába ment fel a pulzusa. Egyikük sem tud semmi kifogást otthonra, szerető családjuknak. Miután kiokádtuk magunkat tőlük, Juli azt is elárulja, egyre több a meló. Sok és kemény munka. Azt hiszem, frissíthetjük a szinonima szótárt a pénisz bejegyzésnél. Juli tuti meg is ragadná a kemény munkát, hiszen mind tudjuk, a munka nem szégyen, de jön az anyja, így Attila munkakedve is lelohad. Lehet, ha Atti Claudiának is adna munkát, jó keményet, Julival is munkálkodhatna rendesen, mert Clau sem lenne munkanélküli. Így most egyelőre mindkét nő munka nélkül marad, Attilának meg egyedül kell megcsinálnia a munkáját. Esetleg Nórával. Viszont nagyon hajtja a vére, akár néhány órára is megszökne, csak elvégezzék a munkát.

Még mindig a munka. Hanna csipog Claunak, hogy inkább pihenne, a meló megvárja, ne hajszolja túl magát, amúgy is ott a Zsófi, de Clau nem adja ki a kezei közül. Végül is sikerül meggyőzni, adja meg a mobilszámát, azon is fel tudják hívni, ha kell. Mondjuk nem volt nehéz meggyőzni, a lánya már elment, nem kellett attól félnie, hogy Attilával kettesben valamin munkálkodnának. Buli meg nem lesz, Hannácska nem tart, érthető, mindenkivel összeveszett. Soha nem fog velük kibékülni, látni sem akarja őket. Fogad valaki?

Kész a káposzta, még a madzagot is belefőzték, király. Ahhoz képest alig lett letolva Aliz, hogy kötözött sonkának nézte a töltött káposztát. Közben Géza is beesik, mondja is neki Bözsi mama, nem reménytelen a lány, legalábbis főzőcske terén, sőt. Úgy megtanítja főzni, hogy ihaj-csuhaj. Most, ahogy így elnézem a mamát, még Keresztúri Ferike és megsimogatná a sütis műsorában. Közben fél füllel még hallom, hogy Aliz önostorozást tart, meg nagyon örül, hogy Géza odaköltözött. Géza meg kiröhögi, hogy sokáig fog a nagyi képzése tartani, ha jó feleséget akar az unokájából faragni.

Máté a fölön fetreng, Peti a nappaliban zabbant, András meg a cipőjét keresi, amikor Clau jön. Petyával van beszélnivalója. Persze Juliék egyből a bugyeszba csinálnak, hogy már megint komiszkdott a nagyobbik fiú, de Claudia Hannáról akar vele beszélni. Közben Máté kikotorta az elveszett cipőt, elég röhejesen néz ki vele, Andris sem kis lábon él. Peti jön vissza, ami az előbb nappali volt, már szobává vált a felnőttek szerint. Na, ők elmennek a kicsivel, a bizniszvumen meg megkérdi unokáját,hogy mit csináltak Hannával, amiért le akarja mondani a banzájt. Péter szerint ez Balázs miatt van, a nagyi meg megkéri, beszéljen a nevelt lányával.

Ha már Balázsnál tartunk. Elmegy Lindához, hogy lebaszarintsa, mert Hannának elárulta a csókot. Közben nem is ez a baja, hanem hogy olyan hülye volt, a Csocsót is bevallotta. Szerinte minderről Linda tehet, haha. Linda meg kiakad, mert Csocsóval is smárolt, és mégis mindent a nyakába akar varrni. Szerinte az ő próbálkozása csak az utolsó csepp volt a pohárban, nem miatta szakítottak, és Balász meg sem érdemli Hannát.

Nóri szerint nagyon fontos ügyfélhez mehet Attila, ha ennyire készülődik. Persze, kell a munka. Azért az ügyvédnő segít nyakkendőt választani, de azért érdekli, hogy milyen nemű az az ügyfél. Férfi, és igazából baráti ebéd lesz, először vacsorában gondolkodtak, de első a család. Bevette.

Aliz megy bocsánatot kérni Ádi kéjbarlangjához, de nem kell bemennie, a hímringyó a motorját simogatja az utcán. A bocsánatkérésből nem lesz semmii, megzavarja őket Ádám kitartója. Ismerős neki Ali, de „pártfogoltja” kamuzik neki róla. Ők felmennek a lakásba, valószínűleg nem csapd le csacsit játszani, Ali meg dühében belerúg a mociba, ami ettől felborul. Szar konstrukció.

6048. rész

Szeretnek sötétben dolgozni Attisék. Kint világos, reluxa meg lenyomva. Mondjuk Attila még nincs bent, lehet, megszokásból van így, vagy Clau okította Julit munkára? Pfej, na jó, ne perverzkedjünk, meg a legkisebb testvér is megjött. Jól leteremti Júliát valami papír miatt, de látszik, hogy kamu az egész, megint viszket a pöcse. Clau is sandán néz rájuk, na, vajon most hogy oldja meg, hogy ne kormolják ki a lányát? Attila úgy beleéli magát a szerepbe, hogy a nyelve is összeakad, nem Julcsiéval, hanem a sajátjával, nem pörög rendesen, hülyeség is jön ki a száján. Azért csak túlesünk ezen is, ezek ketten el, Claudia meg pislog.

Ádám már túl is esett a kötelező töcskölésen. Köntösben főzi a kávét, gazdája még öltözködik. Az sem teljesen hülye, leesik neki, hogy Aliz nem a cicáját, hanem a kandúrját kereste. Ádi annyit bervall, együtt laktak, de kiállhatatlan Ali. Nincs kedve este partizni a macsónak, de nincs választása, kapott egy órát, le kell dolgoznia az árát.

Az emlegetett Aliz sem tanult gépírást, de azért két ujjal megy neki a gépelés. Kinga a motoros kirándulásról faggatja. Úgy néz ki, nem jól ismeri a Géza féle romantikázást, nem találja ki, hol voltak. A börtönnél. Ali örül, mert valóban nem vitte el oda Gézu Kingucit, és a csaj amúgy sem szeret motorozni. Bezzeg Alika.

Julinak nem esett le, hogy az egész lebaszás csak színjáték volt. Attilának már annyira zsibbad a bré, hogy el akarja vinni egy hotelba, hogy leápolja. Júlia persze örül ennek, de azért nem bukik rá egyből a munkára.

Petya Hannánál kuncsorog. Nem túl szívélyes a fogadtatás, de azért bebocsájtás nyer. Azért elmondja, amit akar, Hannácska meg ki van akadva, hogy a barátai árulók. Igen, Peti is, mert Balázsnak falazott. Az Illés gyerek szerint az a csók nem megcsalás volt, mert Bazsinak nem jelentett semmit. Aha, ha megdugja, és nem jelent semmit, nem megcsalás? Jó tudni. Aztán már a lány anyjánál tatunk, mert ő sem megbízható. Peti szerint a barátaiban pedig megbízhat, Hanna meg a száját bámulja, már várjuk a csókot, de semmi. Nagy a csalódottság, bontunk még egy sört.

Ádám most szembesül vele, hogy a motorja nélküle feküdt le, fel is van háborodva. Fel is állítja, persze a motort, majd Alizt hívja. Most ő kér bocsánatot, és a spiné bunkózik. Nem ér rá, nem akar vele találkozni, és Ádi szövegeivel szúr vissza.

Vili bácsi az udvaron tartja fel a szerelmespárt, hogy nézzék meg a vaddisznófejet, amit felszögelt a falra, de Attiláék nem kíváncsiak rá. sietnének kúrni. Nagy nehezen megszabadulnak tőle, de micsoda véletlen, pont ekkor jön András, hogy telefonáltak az oviból, a Máté rosszul van, és mivel nem akar érte egyedül menni, a felesége is elkísérhetné. Újabb szopás, bár nem úgy, ahogy Juli szerette volna.

Megint Aliz telefonja csörög, megint Ádám az, egyből ki is osztja. A vonal végéről viszont egy női hang, őt keresi. Azért őt hívta, mert az volt az utolsó hívott szám a mobilban. Ádám taknyolt a motorral, bár az inkább úgy néz ki, hogy csak újra lefektették, semmi baja. Ádám életben van, megütötte magát, de a mentők már úton vannak. Az, hogy mi baja lett, csak később fog kiderülni.

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása