Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X158

2012. február 23. 23:10 - Hódos Hajnalka

Csernus doki kezdhet rettegni, a tegnapi öfi alapján kiadok egy könyvet "Párkapcsolati problémák nyolcvan ikú alatt" címmel. Balázs szerint - akinek a haja egyre inkább gyermekkoromra, egészen pontosan a kisdobosavatás előtti pillanatokra emlékeztet - néhány lány visszament a Villába sírni. Nekem meg se kellett ehhez moccannom, főleg, hogy meghallottam, Cristofel nyomozni kezd. Meg kell néznem Robert Downey Jr-ral a Sherlock-ot. Megint. Ha már a nyomozásnál tartunk. Hát mindent én se bírok idegekkel, na. Attila kicsikét morog reggel, hazahúzhatna már mindenki a sunyiba, megint kosz, kupleráj van, de csak azért, mert a reggeli antiszociális énjét azért megőrzi a végjátékban is, de fogalmazhattam volna úgy is, nem akar egy böszmét lépni, például F6-ot. Azt majd Fecó fog, amikor kihívja ma késő iccaka. Rögtön ezután az érzelmek háborgó tengerén vergődünk egy lélekvesztőn, elöl Cris keseríti Veronika életét azzal, hogy napi huszonnégy órában baszogatja, a jelenet főszereplői mögött Shadi valószínűleg a ságaselyemsonkát keresi. Vagy a sajtreszelőt. A baltámat nem adom. Ja, előtte még ébredeztek a nyugiban, nézzük meg a helyszínt, és reménykedjünk benne, utoljára látjuk.

Cris faszagyerekre aludta magát, ha Veronika nem képes megmondani Petinek, hogy nem kúrtak, akkor majd ő beszél vele, mint férfi a férfival. Na EZ egy oximoron, drágáim. Mivel a párbeszéd nagyban hozzájárul személyiségfejlődésünkhöz és szókincsünket is hatékonyan fejleszthetjük általa, valamint igen nagy segítséget nyújt ahhoz, hogyan húzhatjuk rafinált módon partnerünket úgy csőbe, hogy észre se vegye, sőt, nem nélkülözi a csavaros logikai elemeket sem, egyszóval nélkülözhetetlen ahhoz, hogy kommunikációs képességeinket himalájai magasságokba emeljük, ezért igyekszem szó szerint idézni, mert hiszem azt, hogy a hogyvoltozással az emberiség javát szolgálom, nem beszélve arról, zászlóvivője, sőt, fanatikus képviselője vagyok a szellemi értékeknek, amit valljuk be, két ilyen szellemóriás, mint Peti és Cristofel, méltán képvisel. Örökké hálás vagyok, hogy szavaikat én tolmácsolhatom és adhatom át az egyszerű tömegeknek, utat nyitva a szellem szabad áramlásának és az elme diadalának. Az események súlyát jelzi, hogy a szerkesztők igen kiváló érzékkel a Derrick zenéjét keverték a párbeszéd alá és csakis és kizárólag az én infantilis jellememnek tudható be hogy utána háromszor meghallgattam Korda György előadásában és visítva röhögtem. Lássuk hát.

Mikor volt nálad Veronika? Csütörtökön, például. Cristofel az egymásnak ellentmondó és milliónyi, az átlagember számára szinte feldolgozhatatlan mennyiségű információ miatt összezavarodik: ööö... és ma milyen nap van? Petinél sincs Gergely-naptár, ezért nem tudja. Az akkor volt, mikor a Veronika rózsaszínű pólóban volt? Peti okosan kibújik a válasz alól, ezért azt hazudja, a fasza se tudja, mi volt Veronikán, ám Cris nem most jött a hathúszassal. De... ti összejártok kúrni? Peti vállvonogatással próbál kitérni a kínos kérdés elől, és a mikróban levő bögre hőmérsékletét ellenőrzi, mikor eszébe jut, a Villába költözéskor a lelkére kötötték, hogy feltétlenül térjen majd ki az időjárásra, mert Gaál Noémi csöcsei miatt a TV2 meteorológiai agymenése népszerűbb, mint az ertéelklubé, ezért anélkül, hogy a válasza furcsatorz lenne, inteLigenciáját megcsillogtatva beleszövi a válaszba azt is, aznap nagy havazás volt. Mikor ment el a Veronika? Péter úriember, ezért nem kíván a magáévá tett hölgy orgazmusáról részletesen beszámolni, egyébként sem híve annak ugye, hogy a biológiai részletekbe belemenjen, ezért flegmán csak annyit vet oda: fél kilenckor. Hallani, ahogy Cristofel agyában kattognak a fogaskerekek: nyolc harminckor? Igen. Péter újra beleszövi mondókájába az időjárást, nem jött a taxi se. Mert havazott. Cristofel szeme összeszűkül, szinte látom, ahogy a milliónyi mozaikból összeáll a kép: ezek konkrét dolgok bazmeg! Peti összetörik a tettenérés súlya alatt: igen, ezek azok. Cris nem végez fél munkát, Shadinál is érdeklődik, na hogyvót aznap este, mikor együtt bulizott az Asszonnyal? Shadi a vállát vonogatja, nem tudja, ő szállt ki előtte a taxiból, aztán dohog, faszt kell őt is belevonni a kamuba. Örülj neki, hülyegyerek, legalább bekerültél az öfibe. Veronika megunja, hogy sóhajtozik a nyugiba, oszt nem rohan senki repülősóval, meg le is szarja mindkét pasi, ezért nekiáll óbégatni a nyugi ajtajába, hova nem süt beja nap, mosméééé nem jön a Cris. Aztán mér köcsög a Peti? Peti vonogatja a vállát, azt mondta neki, meg akar szabadulni a Kubaitól, tessék, a jó úttörő segít, ahol tud. Veronika szeme határozottan csillog, ezért csinálta? Hát ezért? Peti dzsémszbondosan hallgat és beleiszik a már szobahőmérsékletűre hűlt bögrére, na ezért lesz nekem Gorenje mikróm, az a folyadékot melegíti fel. A bögréBEN.

Mivel Kingának is csillogtak a szemei a Villalét alatt legalább egyszer - mennyivel szebb ez a kifejezés, mint a viszketett a pinája, oppardon gyengéd érzelmek támadtak benne - és túl nagy a szeri a Villában, ezért végre fény derül, mivót a Gergővel. Gergő egy játékos egyébként, főleg Serin lehetett látni, más különös ismeretetőjegye nincs. Verának kiment a fejéből, hogy ő botlott, és kiosztja Gergőt, ráment a vonzó és szexi Serire, mert így akarta érdekessé tenni magát, a csaja meg kinn várt, ez nagyon büdös történet, Gergő flegmázik, Serivel is, az vonyít, kijárna neki egy pofon, és szégyellje magát. Gergőnek esze ágában sincs szégyellni magát és ő férfi. Seri szerint nudli. Mit ígért, mit mondott Gergő? Ne legyenek má' hülyék. Mé? Nem alkottak ők párt? De, valószínűleg, de őt nem várták kint meg hagyjuk is, se Seri, se Vera nem tud semmit, Vera egyébként is egy szerencsétlen kiesett barom. Attila már legalább öt percig nem volt képernyőn, meg egyébként is, neki meg kell mutatni, hogy megállja a helyét a médiában majd az elképesztő lényeglátásával meg a fanyar humorával, ami az ő sajátja és az áfonya a fasorba sincs hozzá képest, szóval aszongyahogy mi a vád?! Mivel vádoljátok azt, akin én harsányan röhögtem és elneveztem Analfának, most meg, mivel a Fecó visz párbajozni és már a Kancát se lehet kínozni, minden alkalmat meg kell ragadnom, hogy ne legyek szarfej, mert a néző hülye és felejt, szóval ha az kell, most Gergő mellett állok, valaki mondja ki, mi a vád! Seri artikulálni próbál, azok után, amit vele tett, nem beszélhet így és nem is flegmázhat! Eszterben is felébred a védőügyvéd, bazmeg, a kamari ügy, meg az is eszébe jut, barinők a Nyihogóssal, ezért leordítja Gergő haja helyét, hogy beszélhet így vele? A stílusa van kifogásolva, nem érti? Seri bőg, mintha a seggéből rántotta volna ki, brühühü.

Na akkó itt az ideje, végre balhé van, megtudjátok, mivót, reméljük, lesz még nagyobb is. Láttuk, Gergő egy szál faszba, Kinga tekereg előtte, meg orrfogdosás a VVautóban. Nahhát. Attila most kínosan érezné magát azé. Seri is. Attika meg van sértődve, őrözgette a titkot, mint kuvasz a tanyát, erre a Kinga meg szoftkurváskodik a Gergő pénisze előtt, hát ilyet! KInga aházik és ráng a feje, ez a hisztériás kitörés előjele, öt hónapja nézem, tudom, mi következik. Nem bírja. Mámeg. Pakol is a rózsaszínű bőribe, jön Gergő, nehogymá szarul érezze magát bazmeg! Kinga hazamegy bazmeg. Több bazmeg nincs, mert jön Dya, az Ikrét lehúzza az ágyra, előtte-utána-közbe hajbasztat, Kinga sír, megen kezdődik a terror, brühühü, pedig ő mosolyogni jött be. Hát, aki korpa közé, ugye, mondanám, de persze hogy aszondom, nem kellett volna rázni a lófaszfát és tátott szájjal alá állni királyleányka. Az erkölcsi transzcendenciát most éppen Cristofel képviseli, ésakkómivan, ha a Kinga bement és rázott egyet a Gergőnek, hö? Mi a fasz van akkó?

Kivi előtt Fecó és Shadi beszélgetnek, akárhogy is, Fecó menni fog. Serike Fecóra teszi? Ühüm. Attila is. Kivi után Fecóka rögtön menjen Kinguval a nyugiba beszélgetni, megy Dyuska is, óbazmeg. Csabyka is megy, mert Kinga füttyent egyet neki, mint a kutyának szokás, jujdejóóóó Fecóóóka, mész párbajozni! Fecóka nem küldi el őket a halál faszára, sőt, azt sem mondja, hogy nebasszadmáazagyamat mi a kurva jó ebben, hülye vagy? Attila se járt jobban, őt Veronika simogja, ez kivisz téged, mint a huzat, visszajössz és megerősödsz! Juj! Hogy Fecót megerősítsék, Kingu még ekézi Serit, olyan ideges lett, ahogy játszották az agyukat, megbeszélték! Olyan buta ez a nő, mint a segg, aszitte, pofán rúgja! Ennyi erőszakos kommunikáció és trágárság (lesütöttem a szemem és el is pirultam, sőt, azt is mondtam, hogy a kutyafáját) után szinte kívánom a szerelmi háromszöget, amivel folytatjuk. Na ugyan kik. Ugyan. Kellemes vacsora keretében.

Veronika kiakad a picsányi asztalon, na most közel kell ülni, zseniális. A két pasi megbeszéli, hogy Veronika sírni fog. Krisz vonogatja a vállát, és most micsi? Nem tehetek róla. (fordítás: nem én kúrtam veled Peti, te nem sós ez a szar, amit eszünk?) Veronikának nincs kedve beszélgetni. (fordítás: de, sós, meg hideg is, jó lenne, ha elkezdenétek marakodni rajtam, egyébként, kezdem unni, valaki mondja, hogy szerelmes belém, naaaa.) Hát akkor, Krisz szerint mindenki tiszta lappal, előre. (fordítás: basszál egyedül, hülye kurva. És fogazol szopás közben, csak hogy tudd.) Ő emelt fővel távozik és jó étvágyat kíván. (fordítás: szarok rátok, dögöljetek meg.) Krisz balra el. Peti megfogadja, hogy a VV után tényleg elmegy a fogorvoshoz, mert megint beszorult egy kis húsficak a bal alsó négyes és ötös közé és most emiatt nem tud elég drámai nézést produkálni: És most miért sírsz? (fordítás: ha kimentünk innen, kúrunk? Eljöhetsz velem Tapolcára a hungeszt hotelbe. Na, mit szólsz? Te úgyis Lillafüredre kaptál ilyen izét, az elég szar hely, van ott egy ilyen szaros tó, oszt annyi. ) Veronika nem sír, de hadd legyen már rossz kedve azért, mert vége van. (fordítás: hülye pöcs, azt ígérted, hogy megveszed azt a cuki ruhát a nyújorkerben!) Veronikának fáj, mert nem látják a zemberek, mit csinált a Cristofel vele. (fordítás: bazmeg, azt ígérted, hogy lesz munkám a zertéelnél, erre vége ennek a szarnak és nincs egy kurva forintom se, a hajamat meg újra kéne varratni, körmösnél se voltam két hete, és akkor itt adod a hülyét?!) De hát hazudtál neki folyamatosan! (fordítás: na ezt nekem ne, én is ebből élek, anyukám... de gondolom, ezt a poént nem (sem) érted, jézusom....) Cris ugyanannyit hazudik és ugyanolyan hibás! (fordítás: bazd meg, te szemét, nem erről volt szó!) Na, hát hirtelen rávilágítottunk az igazságra! (fordítás: te tényleg ennyire hülye vagy bazmeg?) Most mi az undorító? Megkértél, hogy szakítani akarsz a Cristofellel, tessék. Megmentettelek a saját hazugságod csapdájából. (fordítás: te ennyire hülye vagy bazmeg?) Te mit érzel irántam, Peti? (fordítás: szóval akkor nem is igaz, hogy szeretsz?) Nagyon szeretlek. (fordítás: hagyjál már a faszba bazmeg.) Ühüm, de hogy? (fordítás: most tényleg nem szeretsz?) Peti néz. (fordítás: aztakurvabazmeg....)

Veronika berohan a nyugiba, leveti magát az ágyra és hason fekve bőg. Egyik lábát felemeli, hogy lássuk a cipő talpán a márkát és hogy cipő új. (fordítás: minden férfi rohadt disznó! dögöljenek meg egytől-egyig! a kurvannyukat! de milyen kibaszottjó ez a cipő, rohadjak meg!) Cris benyit, mosmésírsz? (fordítás: mámeg mi a kibaszott isten fasza van, könyörgöm?!) Kétségbeesve, megtébolyodva a szerelemtől és a női lélek kiszámíthatatlanságától egykori pártfogójánál keres vigaszt: Peti, bazmeg, gyeremá, benn bőg bazmeg! De mér, mikor találkozgatott veled és kúrtatok? Most csak magára lehet dühös! Péter bölcs: Így van. És ezért sír. (fordítás: hagyda a faszba, iszunk egy sört?) Öfi végén Balázs beviszi az utolsó gyomrost, aszongya, vasárnap, a döntőn a kitelepült műsorvezetők többször kikapcsolnak majd. Remélem, én nem fogok, este héttől élőben a Velveten kommentálom az eseményeket, egy élmény lesz. Kommentelni itt, ahogy eddig, lesz döntős poszt, gyertek, rajta-rajta, szakadjon le a pajta!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2143 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nathalie 2012.02.24. 00:26:01

@foxglove:
Boyd jól csinálja a dolgokat. Bár én szeretem a kis retardáltjait. Remélem nem lép szintet.

kamarti 2012.02.24. 00:27:23

bakker miért egy helyiségben kajálnak? hogy akkor is halljuk, ahogy Atti a háttérben Balázs reklámszövegét tolja, amikor Seri és Csabi beszélgetnek? (mikor úgyis motyog mind a kettő + esznek is?)
már lebontották a nyugit vagy mi van?

nathalie 2012.02.24. 00:27:27

@genevieve:
úristen.én bírom a legjobban attilát és ő utálja a legjobban. Félelmetes,hogy ezt össze lehetett keverni :D

foxglove (törölt) 2012.02.24. 00:27:57

@Aludj el, Kisember...: akkor leborulok előtted és oltárt építek neked:)

jaj, már olyan kíváncsi vagyok, hogy szerelmes leszel-e Aaron Paulba:)

nathalie 2012.02.24. 00:28:20

@genevieve:
ja, még egy óráig se bírtam ki,hogy ne hozzam a világ tudtára,hogy attila fan vagyok :D hogy bírtam volna ki hónapokig :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 00:31:10

@kamarti: már pakolnak én is sátrat bontok, jó éjt, holnap szurkolás

nathalie 2012.02.24. 00:31:20

@foxglove:
ááá,a türelem nem az erősségem.
Pedig én hajlok rá,hogy ő egy attila fan és szopat itt bennünket türelmesen.

tuti szerelmes leszek belé. Láttam róla már képeket és ha jól értem igazi badass karakter lesz. Mi kell még? :D

VaLaky 2012.02.24. 00:32:28

@Aludj el, Kisember...: nem tom, ki vagy, (Nathi?) de nincs harag. A jóságunk mindenek felett! :D

genevieve 2012.02.24. 00:32:47

@Aludj el, Kisember...: látod, ilyen az előitélet:-)

a legtöbb ember nem azt nézi, hogy mit mondasz, hanem azt, hogy ki mondja:-))

pl. ha én más névvel jönnék be, de ugyan ezzel a véleménnyel a senki nem basztatna miatta:-)

nathalie 2012.02.24. 00:33:48

@VaLaky:
igen,én vagyok :D
Bűntudatom lett, ezért inkább szóltam :(

busifa 2012.02.24. 00:33:51

@genevieve: ezt jól tetted, én végignéztem és retardált lettem ettől a Krisz nyomitól...:-(

kamarti 2012.02.24. 00:34:32

@A JÓSÁGOMÉRT!?: hát, én holnap nem a két fiút nézem, hanem 6 másikat etetek :) de majd pótolok (és csendben szurkolok). Jóéjt neked!

nathalie 2012.02.24. 00:34:49

@genevieve: hát ez a csabi szeretet akkor is necces lenne :D
csak viccelek.Egészen elfogadtam Csabit a végére. Persze csak azért mert ati is :D

genevieve 2012.02.24. 00:34:53

@kamarti: én attól kapok agybajt, hogy végig sehit mutatták és az meg olyan finomkodva evett az ujjaival és nyalogatta...még véletlenül se használta a szalvétát.

nathalie 2012.02.24. 00:35:51

@foxglove:
juj, most egészen felcsigáztál :D ezzel kellett volna kezdeni a bemutatását a sorozatnak! :D
Holnap lehet el is kezdem nézni.

VaLaky 2012.02.24. 00:36:12

@Aludj el, Kisember...: nekem, így is, úgy is bejött a dumád ...

busifa 2012.02.24. 00:36:46

@kamarti: Elismerésem a kiscsalàdodhoz ! :-)

nathalie 2012.02.24. 00:37:42

@VaLaky:
akkor minden ok :D
Ha holnap nem vagyok,akkor a stúdióban leszek :D

genevieve 2012.02.24. 00:38:00

@Aludj el, Kisember...: egy igazi rajongó a végsőkig kitart:-)

és szerintem én nem is nyomattam elvakultan csabit:-)

leginkább csak azért mert imádtam nézni, ahogy a többiek ugranak arra amit beírok:-DD

kamarti 2012.02.24. 00:38:04

@genevieve: Csabi viszont lapátolta befele, most meg böfög :)
az egyik igazi nő, a másik igazi férfi :) :)

VaLaky 2012.02.24. 00:38:21

@kamarti: nekem csak három pasit kell etetni hétvégén , úgyhgy te nyertél, jó éjt!

Hurri Kán 2012.02.24. 00:38:55

@VaLaky:
De Veront azéé csak impregnálták...

nathalie 2012.02.24. 00:41:04

@genevieve:
én viszont attilát igen :D De még így is kevésnek érzem :D Többet kihozhattam volna a helyzetből. No de majd legközelebb:)

genevieve 2012.02.24. 00:41:09

@kamarti: egy férfinak megengedett, hogy böfögjön:-))

kamarti 2012.02.24. 00:41:29

@busifa: köszi, aranyos vagy! de az én kiscsaládom tényleg kisebb ennél, és a holnapi fiúk közül csak 1 az enyém :)

nathalie 2012.02.24. 00:41:38

@foxglove:
semmi baj, Neked kellett folyamatosan írogatnod,hogy nézzem.Magadnak csináltál munkát! :D:D

VaLaky 2012.02.24. 00:41:58

@Aludj el, Kisember...: nem lehet, h. Neked ma is és vasárnap is szülinapod legyen?
mondjuk a győzelemért bevállalnál plusz két évet?

MagasMacska 2012.02.24. 00:43:26

Hajni, a poszt király, de nem teremburáját?

kamarti 2012.02.24. 00:43:41

@VaLaky: :) @foxglove: jóéjt! :)

@genevieve: na ne utáld már ennyire Serit :)

genevieve 2012.02.24. 00:44:35

@VaLaky: szülinapról jut eszembe...a mostani beköltözés előtt ancsi azt mondta a belevalóban, hogy ő arra vágyott, hogy a szülinapját bent a villában tarthassa, és pont aznap lesz mikor újra beköltöznek és ettől mennyire boldog...

hát szegénynek ez nem jött össze...

genevieve 2012.02.24. 00:45:14

@kamarti: én csak egyetlen embert utálok:-)

és az nem sehi:-)

nathalie 2012.02.24. 00:45:22

@VaLaky:
nekem most szombaton is szülinapom lesz,mert most is ünneplem. Ha kell holnap is lehúzok pár felest meg sört,hogy olyan legyen mintha holnap is ünnepelném. Ez így ok?

nathalie 2012.02.24. 00:45:57

@foxglove:
Könnyű álmot hozzon az éj...

VaLaky 2012.02.24. 00:47:38

@kamarti: hát a kutya már rámtelepedett az alváshoz, ideje a lámpaoltásnak. csak meg kell kérdeznem Natit, hogyan smerem fel a stúdióban? Te ülsz Kinga helyére vagy én üljek? :D

busifa 2012.02.24. 00:48:39

@kamarti: akkor kitartást és jó vendéglátàst neked!

genevieve 2012.02.24. 00:48:54

@Aludj el, Kisember...: ebben sem vagyunk közös nevezőn:-)

VaLaky 2012.02.24. 00:50:34

@Aludj el, Kisember...: ha Atti ismét ekkora fölénnyel nyer, akkor rendben, elég lesz. Más nem kell a szülinapodhoz, tudod, kissé babonás vagyok. szerintem nem jó ómen egy hétem háromszor párbajozni. Bár nem tom, ez az első VVm

kamarti 2012.02.24. 00:50:43

@VaLaky: Tehát Peti mellé ültök? kétoldalról? :)

nathalie 2012.02.24. 00:51:29

@VaLaky:
sikítozni fogom ati nevét és megpróbálok valahogy hozzáérni,majd valószínű elájulok. és piros kiskosztümben leszek,ha esetleg a fenti leírásnak több nő is megfelel.

nathalie 2012.02.24. 00:52:12

@genevieve:
ne is mondj semmit: gergő.

busifa 2012.02.24. 00:52:41

@genevieve: a tegnapi buli keretében biztos azt is megtarthatta, csak a szerkik nem rakták be az öfibe!

nathalie 2012.02.24. 00:53:11

én mentem aludni.
sziasztok.

kamarti 2012.02.24. 00:53:17

@Aludj el, Kisember...: legalább 100 nő várja kinn, nem? bár lehet, hogy ez már az a 100, akit Peti átengedett a szűrőn... a hóesésben :)

VaLaky 2012.02.24. 00:55:05

@genevieve: atinak októberben ünnepelték a szülinapját bent, múlt vasárnap a párbaján meg natinak, a klubfőnöknek volt szülinapja. Ezért kéne vmi, mert tudományos alapon ez bejött. :D

kamarti 2012.02.24. 00:55:08

hm, a bentiek azon elmélkednek, mekkora pazarlás volt, csak az utóübbi 3 napban, meg az első 6 hétben, amikor 14-en voltak benn...

VaLaky 2012.02.24. 00:58:17

@kamarti: milyen igaz, hiszen ő négyen is elegek a showhoz

kamarti 2012.02.24. 00:59:57

@VaLaky: nem létszámban, hanem étel-italban, te :)

na, elhúzok én is, beáztatom a babot. jóéjt!

VaLaky 2012.02.24. 01:01:29

@kamarti: igen, aki nem a piroskiskosztümös, na az leszek én. Transzparanst lóbálva: Atit vissza a villába!:D

VaLaky 2012.02.24. 01:03:09

@kamarti:jó, aludjunk! én már nem válogatok lencsét...

kamarti 2012.02.24. 01:04:26

jaj, Hajni, biztos nem borítja fel a vérnyomásod :), de a Sherlock Holmes felemlegetése megbizsergetett :) Egyrészt RDJ fanatikus vagyok, másrészt a második rész két óráját sztem már csak az utolsó 3 percért is érdemes volt végigülni :)
úgyhogy köszi!!!!

mozifan 2012.02.24. 01:20:39

@kamarti: akkor bezony már te is tudod mire képes "kicsi Hans" RDJ pedig egyszerűen atom.

Líder Máximo 2012.02.24. 02:30:55

Hehh, most értem haza, örömmel látom, hogy Fecóbácsi megcselekedte, amit megkövetelt a haza: Mengelét hívta ki!

Ez gyerekek, nagyon jó hír, újabb esély nyílt arra, hogy ez a bugris kiessen, egyébként a számára pont a legjobb pillanatban - a döntő kapujában :) Amennyit köcsögösködött - tudjuk, ez csak egy játék - pont illene is az arcára ez a fordulat, így hát sok százezer, magyar állampolgár nevében, csak egyet kiálthatok én is: Hajrá Fecóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Európai Bigottság 2012.02.24. 02:57:45

fecónak és csabinak ennyi esze van.

klasszikus játékelméleti példa:
adott seri, aki mint lány is, és mint szereplő is kívülálló.

aztán adott az ati VS csaba/fecó páros szembenállás. csaba és fecó szavazói között nagy az átfedés, ők a 'jók', így ha együtt kerülnének a döntőbe, akkor megoszlanának a szavazatok közöttük.

fecónak csabát kellett volna kivinnie úgy, hogy előre lebeszélik. így a bentmaradó a döntőben begyűjtheti az összes szimpatizáns szavazatát.

így viszont ha ati nyeri ezt a párbajt, akkor ő nyeri a játékot is, ha viszont fecó nyer, akkor seri lesz a győztes, mert fecó és csaba között megoszlik az a szavazatmennyiség, amit külön-külön a másik hiányában is begyűjthettek volna.

ezzel a döntéssel fecó saját magát és csabát is megfosztotta a győzelemtől.
vagy kamu a nagy barátság, vagy ennyire buták. az egyiknek fel kellett volna áldoznia magát mindkettejük érdekében, aztán megbeszélik, hogy ha nyernek, akkor az 'áldozat' kap vmennyit a nyereményből.

Líder Máximo 2012.02.24. 03:05:02

Heh, elolvastam a posztot is (fordítás: dekurvahosszúvoltálma Baltás, baszod), és örömmel vettem észre (fordítás: ritkán szólok hozzá, de a többiek szerint is jó fej vagyok), hogy Hajnalka néni (fordítás: faszombazmeg, te már voltál itt minden, de néni még tuti nem), ma rittyentette az aranyérmes posztot (fordítás: sok sportot nézek, más hasonlat a faszomon van), főleg az utolsó epic beszélgetés tolmácsolása nyerte el a tetszésem Peti-Krisz-Veron között (fordítás: Baltás, ha tangát hordasz és legközelebb velem szemben jössz az utcán, tuti félrehúzom a nyelvemmel).

Ööö, most megyek alukálni, és megígérem mindenkinek, hogy legalább délelőtt 10-ig párnám csücskibe kapaszkodom (fordítás: ma elbasztam két nőt is, mert mondtam a havernak, h ne töltsön annyi behert, de az meg csinálta, így csak a pincércsajt tudtam megcsöcsörézni, de annak meg volt valami élettársa és megijedt az ujjaimtól, eh.).

Ja, majd el felejtem: férfibűnözés.hu!

veryti 2012.02.24. 07:27:38

Attilának persze biztos nem hiányzik a ma esti párbaj, de ha önös érdekeimet nézem, már alig várom. Szerintem szórakoztató lesz, pláne ha Balázs lesz ott este.

Megerőltettem magam, és tettem ki egy avatart. Túlzásnak tartottam, hogy pártállásom kinyilvánítására kitegyek egy A-s képet, de a hajmennyiség, és a fülek talán hasonlóak :)

beacska 2012.02.24. 08:08:03

@Európai Bigottság: Fecótól nem várta senki, hogy gondolkodni fog :))

Csabának meg jó, hogy Attilát vitte ki: az Attila fanok vagy a döntőre tartalékolnak, így most kevesebb sms-t küldenek, esetleg kevés is lesz (amit azért nem hiszek), vagy a döntőig megkapják a telszámlájukat, és döbbennek...Csaba szurkolóknak volt 2-3 hónapjuk a pénzgyűjtésre.
Ez most a pénztárcák harca (is) lesz...

Zsoofka 2012.02.24. 08:44:48

@veryti:
Jó reggelt.

Teccik az avatarod :)
Hajrá Ati. Drukk, hogy kibírja a mai estét. Másokkal ellentéteben szerintem sokat veszthet ma, még ha nyer is....

lac64 2012.02.24. 08:46:22

@Európai Bigottság: Ezt azért gondolt át újra. Tehát azért, hogy ne egymástól vegyenek el szavazatot a döntőben, most menjenek ki együtt. Ezzel csak annyit értek volna el, hogy nem a döntőben, hanem 2 nappal előtte vesznek el egymástól szavazatot, míg mindkét ellenfelük rajongói feltöltött pénztárcával nyugodtan ülhettek volna, ráadásul az esélyét is elvesztették volna annak, hogy az egyik riválisukat kiüssék. Fecónak pedig iszonyatos arcvesztés lett volna, hiszen már Seri esetleges kihívását is gyávaságnak tekintették volna.
Ezzel a kihívással legalább Attilát gyengíteni tudják, aztán ez mire elég, az majd eldől

Stella70 2012.02.24. 08:52:22

@mokamini:
Fecó kihívása volt a legférfiasabb döntés az egész VV5 alatt.
Remélem visszamegy. Hajrá Fecó!!

lac64 2012.02.24. 08:54:41

@mokamini: Attilának nagyon kell figyelnie arra, hogy mit mond. Például a tegnapi vitájukban sem volt meggyőző, szerintem hibákat csinált. Lehet, hogy Fecó túlzott, de pl. a másik ajándékát leszólni nem túl szimpatikus.
Attila a Vera féle párbaj előtti időszakot és párbajt viszonylag hideg fejjel tudta végigcsinálni (bár be volt szarva), itt már tegnap is elvesztette kicsit a fejét - szerintem.

miszerint 2012.02.24. 09:00:29

zseni vagy Hajnalka! bearanyoztad a reggelem. szerivan.

csicserierika 2012.02.24. 09:00:32

Innentől már annyira egyértelmű Csabcsi győzelme, hogy akkor már inkább hajrá Sheri, és akkor legalább Kinga is gutaütést kap.

neduddki21 2012.02.24. 09:02:39

Ezen a fórumon, az oldal második felében sok érdekes olvasható Attiláról, mármint a kinti, igazi valójáról. Engem mindenesetre megdöbbentett, bár eddig sem voltak illúzióim vele kapcsolatban:
qz.hu/Szavazas/viewpoll/vv5-ki-nyeri-a-fdijat.html

Stella70 2012.02.24. 09:02:56

@csicserierika:
Akkor már inkább Fecó v. Csaba.
Csak ne ez a műanyag, Olaszországban gogozó csaj...

veryti 2012.02.24. 09:03:02

@mokamini: Jó reggelt!
Köszi! Saját gyártmány! :)
lac64: Szerintem is igazad van. Most A-nak nagyon össze kell szednie magát. Vera ellen több ellenérve volt, mint most Fecóval szemben van, és én is úgy vettem észre, tegnap este, hogy ez most személyesebben is érinti. Ő is mondta régebben, hogy Fecó a legkellemetlenebb ellenfél neki, igaz, akkor más, kamu indokkal magyarázta ezt.

Zsoofka 2012.02.24. 09:03:32

@Stella70:
Igen, így van. Többször leírtam itt: ha nem Atit viszi, az karakteröngyilkosság. Becsülöm benne, hogy meg merte lépni. De én akkor sem szeretem az álszentsége miatt és mert iszonyat komolyan veszi magát. ő sose tudna nevetni saját magán - és ez nekem egy fontos jótulajdonság :)

@lac64: Így van, hideg fejjel kellene viselkednie, ezért írtam, hogy hiába nyeri meg a párbajt, sokat veszthet a viselkedése miatt. Sokkal nehezebb lesz neki, mint vera ellen. Most tényleg nagy hátrány, hogy nincs ott egy támogatója sem, aki azt mondja neki, mint anno Csabi Kingának: legyen elegáns.

Zsoofka 2012.02.24. 09:05:14

@veryti:
:) tök ugyanazt írtuk :)

genevieve 2012.02.24. 09:06:16

@Európai Bigottság: aha...ezt gondolta az előzőben béci is aztán sajnos nagyon nem jött be neki...

veryti 2012.02.24. 09:09:01

@neduddki21: Igen, én is most olvastam, hogy van pár ember az országban aki szerint az előéletét tekintve egy geci fasz, de a hátralévő 3 napban már nem tudok átpártolni senkire a másik háromból.
Esténként ő szórakoztatott a legjobban az elmúlt 5 hónapban.

Zsoofka 2012.02.24. 09:09:33

@veryti: Íme az én Attilám, aki Péter és akit az én Attilám csinált :Ö

genevieve 2012.02.24. 09:11:13

@mokamini: szóval fecó megint álszent volt és volt annyi becsület benne, hogy azt hivta ki akit egész vv alatt mondott, hogy ki fog hívni?:-)

fuuuu, de sunyi és álszent lépés volt:-))

az én rózsám vasutas 2012.02.24. 09:11:16

Megrázó Veronikát sírni látni az utolsó képen. Itt kétszer akkora bélése van, mint mozgás közben.

más fontos észrevétel

Tegnap elfelejtettem tippelni, ezért a napi 2 pontot magamtól vonom le. Most lesz tipp, méghozzá kőkemény érvekkel támasztva.
Tehát este Fecó-Atilka rangadó.
Fecó mellett szól jósága és hogy pisilnek utána a plázacicák. Atilka a bajbaesett nők pártfogója, a terheseknek legalább annyit udvarol, mint a terhetleneknek. Nehéz a döntés.
Tipp:
Plázakandúr-Gyomai 19-es X
- mind a ketten visszamennek és négyes finálé lesz
- az sms-ekből befolyó pénzt az rtl a döntetlen miatt átutalja a minden gyermek lakjon jóléknak.

témához kapcsolódó napi fatréfa

Mi a különbség Eszti és Dya között?
Dyát hétfőn Fecó meghegeszti, viszont Esztit nem meghegdya.

VaLaky 2012.02.24. 09:12:07

@veryti: Jó reggelt Fijúk, Leányok! (Grat az avatarhoz, csípem)
Egyetlen logikus lépés van: fel kell tölteni a telókat! :)

Zsoofka 2012.02.24. 09:13:21

@genevieve:
ne forgass ki.
ez egy tökös lépés volt, elismerem.
fecó egy álszent, így gondolom az 5 hónap játéka alapján.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 09:13:44

Jó reggelt!

Ilyen szar egy éjszakát.....

@mokamini: nagyon édi:) Ügyes Attilád van:P

@Binbir gece:
"Mi a különbség Eszti és Dya között?
Dyát hétfőn Fecó meghegeszti, viszont Esztit nem meghegdya. "

Ugye ezt nem akarod levédetni? Ez nagyon fájt, de nagyon jó:) Pihent ember vagy te...Elvállaltál valami sorozatot végül?:)

VaLaky 2012.02.24. 09:14:23

@mokamini: Egyre klasszabbak az avatarok! Éljen a VV döntő, h. ilyent láthatunk!

Zsoofka 2012.02.24. 09:16:22

@VaLaky: @Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:
Énattilám köszöni a dícséretet :)
Szép napot nektek.

veryti 2012.02.24. 09:17:26

@mokamini: Nagyon aranyos! :)))))))))

csicserierika 2012.02.24. 09:23:55

@Stella70: én meg azt mondom, ha nem nyerheti a legmeghatározóbb játékos, akkor vigye nő a fődíjat.

genevieve 2012.02.24. 09:25:14

@mokamini: na de egy sunyi álszent, mindig is az marad nem?:-)

hogy tud akkor egy tökös, becsületeset lépni?

genevieve 2012.02.24. 09:26:31

@csicserierika: a villa legmeghatározóbb játékosa fecó:-)

mint tegnap megtudtuk ő mozgatta a szálakat, ő volt a legnagyobb taktikus és manipulátor:-))

csicserierika 2012.02.24. 09:30:29

@genevieve: ha a műcicik begyűjtésére gondolsz, akkor valóban. Négy is várja idekint.:)

Zsoofka 2012.02.24. 09:30:44

@genevieve:
mert a világ nem fehér és fekete, nem csak jó és nem csak rossz. csak a fecók szemével. mi halandók szürkék vagyunk, a szürke minden árnyalata, meg narancssárgák, kicsitjók meg kicsitrosszak....
látom alapozunk estére :)
nekem most mennem kell, de van egy jó hírem: még gyövök :)

kozi001 2012.02.24. 09:31:39

@genevieve: H lehet egy védtelen gyereket Pascalnak nevezni?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 09:31:48

@Binbir gece: "Mi a különbség Eszti és Dya között?
Dyát hétfőn Fecó meghegeszti, viszont Esztit nem meghegdya."

Bisztos nincs szükséged tömjénezésre, de pár nap gályázás után ilyenre benyitni, baszki, akkor is istenkirály vagy. :D

Stella70 2012.02.24. 09:35:48

@csicserierika:
Azért nyerjen mert lány?
Ez most komoly?

nosce 2012.02.24. 09:38:38

Sztem ez Fecótól egy balfasz lépés volt és egyáltalán nem jelenti h Attilának negatív lenne. Csak akkor lesz negatív Attilának ha kiélezett harc lesz és egy 51-49% Atti gyózelem jön, na meg persze ha fecó győz bármilyen arányban, az is negatív kimenet Attilának :). Ellenben ha Attila nagyobb könnyed gyözelmet arat pl. 60-40% akkor előnybe kerül mert mobilizálta a szavazóit ezzel a vasárnapi döntőre, meg ezzel több szereplési lehetőséget kapott több hírcverést míg Csaba meg seri fiolytatta a szokásos punnyadását...Fecót elragadták az érzelmei ahelyett h gondolkozott volna...ez van, egye meg amit főzött, vagy Dyát :)

Müszélia 2012.02.24. 09:42:09

@Stella70: nem lennék boldogabb, ha lány nyerne, azt hiszem, tök mindegy.

csicserierika 2012.02.24. 09:42:30

@Stella70: igen, szerintem egyértelmű voltam.

veryti 2012.02.24. 09:43:50

@mokamini: Én ugyan nem vagyok gyomai, sem a férjem, sem a fiam nem Attila, de mindketten egy nagyobb Békés megyei település nevét viselik, és nem Csabák... ;)
Ja és nem szarvasok...
Tényleg a Csabára mennyire illik az, hogy békés Csaba! :)

jooasszony 2012.02.24. 09:44:40

@Európai Bigottság: Jó reggelt !

A két szavazó tábor nem annyira egybeeső. Csaba számíthat az egyetemisták, tanulók sokaságára, míg Feco nem.

nosce 2012.02.24. 09:45:21

És az is látszik h Ándzséla meg milyen előrelátó bölcs asszony volt amikor Dya kompatibilis cikókat varratott fecónkának vagy a fecóka utáni életre, így az ó dekoltásába is be tudja Fecó (Geri és kinga videójából kiderült az orr milyen erotikus testrész) az orrát tolni...:)

genevieve 2012.02.24. 09:47:14

@csicserierika: nem én gondoltam erre:-)

tegnap tudtam meg itt ezt az infót a fórumban:-)

jooasszony 2012.02.24. 09:47:52

@Müszélia: én örültem volna egy női győztesnek.

De így, hogy a választék Serire szűkült, kifejezetten annak szurkolok, hogy férfi nyerjen.

genevieve 2012.02.24. 09:48:05

@kozi001: most mé? lehet francia az apja:-)

akkor teljesen normális a dolog:)

sehinek meg török:-)

Zsoofka 2012.02.24. 09:48:49

@veryti:
:)
Vár állott ott, s kőhalom :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 09:49:56

Hát, így visszaolvasva, most már csak azt nem tudom, hogy ki, kicsoda... :(
Új nevek, új avatarok, de régi motorosok, mi a fene történt itt? :D

Müszélia 2012.02.24. 09:52:35

@genevieve: nem hiszek én egy szót se vv dittikének. csak be akart kerülni valamivel a bulvárba. nem tudom, civilben mi a foglalkozása, de van egy-két ötletem.

Zsoofka 2012.02.24. 09:52:40

@veryti:
köszi az iccakait :) a maradék 5 órában a jó és a rossz gyepálta egymást. az eredmény az esti öfiben látjuk.... :)

Jó hír: mivel a mai öfi a tegnapi napot adja le, lemaradunk egy fantasztikus kampányidőszakról. bár ha jól belegondolok atiért max bözse károgna a villában ,így jobb is :)

Zsoofka 2012.02.24. 09:53:53

@pushpang:
:)
legyen új szabály:
csak az avatar vagy csak a név változhat, különben nem fogjuk tudni ki a JÓ és ki a ROSSZ. :)

Müszélia 2012.02.24. 09:54:24

@veryti: békés Csaba, Attilát meg haGYOM A francba.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 09:56:17

@genevieve: "Számtalan harcot kellett megvívnom az érdekében, kiállni mellette Gergő vádjaival szemben"

Ezt nem is értem, mivel vádolja Gergő Sehit?

jooasszony 2012.02.24. 09:57:08

@genevieve: Az anya-szerepet kicsit félreérti Ditti asszony.

Valaki elmondhatná neki, hogy egy kilenc éves gyerekkel időnként tanulni, beszélgetni, törődni kell...

lehet, hogy az sem világos számára, hogy a vv5 "sztárja" a lánya Vivien és nem ő...és ezen a tényen a brutál nyomulása sem tud változtatni.

Zsoofka 2012.02.24. 09:57:36

és ebben az 1 óra onlányban benne van a kihívás is :)

genevieve 2012.02.24. 09:58:04

@Müszélia: talán többet kéne foglalkoznia 9 éves gyerekével és nem hagyni, hogy este 10 után még tévézzen és akkor másnap reggel nem kóvályogna a gyerek a fáradtságtól...
meg ne a családi kasszából elkölteni 1,5 milliót a szavazásra...

jooasszony 2012.02.24. 09:59:16

@Müszélia: "békés Csaba, Attilát meg haGYOM A francba..." D.D.D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:03:12

@mokamini: hát, akkor nekem egyszerű az igazodás itt a sok JÓ között. :D

Zsoofka 2012.02.24. 10:04:52

@pushpang:
azért vagyunk itt páran a setét oldalon is :)

Zsoofka 2012.02.24. 10:06:47

ez az onleány amilyen rövid olyan uncsi.... még csak nem is beszélgetnek, vagy már a mikroportot is le kellett adni, annyira vége van.... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:07:02

@veryti: "Tényleg a Csabára mennyire illik az, hogy békés Csaba! :)"

Hát... már megbocsáss, de mint békési, jobban ismerem a településeket, így Csabára a Hunya, jobban illene. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:08:11

@mokamini: úgy mint a viccben? hogy a mennyország jó hely, de a pokolban több az ismerős... :)

genevieve 2012.02.24. 10:08:19

@pushpang: passz...szerintem semmivel:-)

gergő egyszerűen paraszt volt sehivel, de vádolni nem vádolta semmivel..

Zsoofka 2012.02.24. 10:08:31

@Peter_Cs:
NA ERRE MOST ÉN NEM ÍROK SEMMIT. ÍGY CSUPA NAGYBETŰVEL.

genevieve 2012.02.24. 10:10:04

@jooasszony: nos, ha egy 16 éves lányt elengedett külföldre táncolni akkor miért is csodálkozunk ezen?

veryti 2012.02.24. 10:10:56

@mokamini: Igen, szép nagy vár... :)

genevieve 2012.02.24. 10:11:47

@pushpang: @anica inkognitóban: ezek szerint rossz embernek jó lenni?:-)

Zsoofka 2012.02.24. 10:12:02

@genevieve:
dittiben maximálisan egyetértünk...
:)
de én lassan megértem serit is, hogy ditti elől olaszig futott.... :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.24. 10:15:21

@genevieve: nem, nem de egy kis rosszalkodás sosem árt..:DDD

veryti 2012.02.24. 10:17:11

Kedves Müszélia és pushpang! Ezek überelhetetlenek! :)

Szegények Csabáék arról beszélnek, hogy a hátralévő napokban még a lakást is meg fogják nézni.
Én azt hallottam, hogy még kész sincs...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 10:17:41

Annyira örülök, hogy Vivien anyukája ennyire kiáll a gyermekéért..., de miért???????????????????

Senki sem bántja a lányát...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:17:48

@genevieve: azt nem tudom, de lehet, hogy szórakoztatóbb... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 10:18:39

@veryti: és a telket nem lehet megnézni?:D

Amúgy az utazás nyereményt is megtekintik? Így együtt?:D

jooasszony 2012.02.24. 10:21:30

@genevieve: Gergő olyan amilyen - megkapta a magáét, hangos fújjolások közepette kiesett...
azt miért nem látjátok, hogy Gergő legrosszabb megnyilvánulásait mindig Seri provokálta, mindig ugyanazon koreográfia szerint?

1. Seri "kislányos-affektálón" bedob valami nagyon sértőt..
2. erre Gergő sértő módon reagál...
3. Seri: "bunkó paraszt -így velem nem beszélhetsz...."

ha visszanézitek az esetek 95 % -a erre a kottára ment.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:22:04

@genevieve: én is így látom... Az egészet Ditti anyu állítja be úgy, hogy a lánya lehetőleg áldozatként tűnjön fel.

Azért meg egy külön nyaklevest érdemelne, hogy a kisfiút is belerángatja ebbe. Ha már úgy alakult, hogy Seri beszállt ebbe az egészbe, talán azt kéne erősíteni a kisfiúban, hogy ez valójában egy játék (kéne, hogy legyen), nem pedig azt, hogy ez egy vérre menő HARC, amit a lánya folytat és amit alapvetően ő generál.
Jó, hogy kikészül a szerencsétlen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:24:01

@veryti: tényleg, tavaly megmutatták a döntősöknek a lakásokat...

Zsoofka 2012.02.24. 10:24:07

@jooasszony:
ők ugyanúgy megérdemlik egymást, mint ati és kingu.
próbált volna görgő velem görögni. egyszer lett volna alkalma, többé rá se nézek.... nemhogy még visszamegyek egy újabb pofonért :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:24:40

@pushpang: most csak a pénzt szagoltatják velük. :D

Lotyóbridzsida 2012.02.24. 10:25:13

@Líder Máximo:

óóó, csak nem kóros szuperkanság fitogtatási kényszerben szenvedünk?:))

Zsoofka 2012.02.24. 10:25:43

@pushpang:
én kingu öccsén is azt láttam, hogy szegény gyerek, mit fog ez még ezért kapni a suliban ....

MagasMacska 2012.02.24. 10:27:54

@mokamini: Mááámost minek új szabály erre a három napra...

kolcsak 2012.02.24. 10:29:30

kösz Hajni ezen betojtam a röhögéstôl...

MagasMacska 2012.02.24. 10:29:35

@genevieve: "meg ne a családi kasszából elkölteni 1,5 milliót a szavazásra... "

Az a barátai családi kasszájából ment. (Aztán lassan mentek utána a barátok is. És csodálkozik!)

Zsoofka 2012.02.24. 10:29:52

@MagasMacska:
csak vicc vót :)))) hol vagyok én attól, hogy itt szabványokat hozzak :)

Lotyóbridzsida 2012.02.24. 10:30:23

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

sajnos tipikus tünet, amikor egy anya képtelen elengedni a gyerekét, és felnőtt önálló emberként kezelni és hozzállni. Na, majd ő jól elküldi a francba a gergőt...???
hát szénné égne a fejem, ha az anyám intézkedne a férfiügyimben...:) felnőtt nőről beszélün a Sehit illetően érted.
Gondolom kapcsolódik hozzá egy kis szereplési kényszer is...hát elég izé...

az én rózsám vasutas 2012.02.24. 10:30:52

@pushpang: Napokig csak gályáztál? Kezdesz olyan lenni mint Alekosz. Mindig Ben Hurtól idézel.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:32:08

@jooasszony: ja, mindig ez volt a forgatókönyv.
Emlékszel, egyszer volt egy olyan balhéjuk, nem tudom már mi volt az alapszitu, amikor Seri a fürdőszobában bicskanyitogató módon provokálta Gergőt, az meg próbálta lerázni eleinte, de S. csak mondta, mondta, na aztán persze lett hülyepicsázás, miegymás, Seri meg később erkölcsi győztesként tetszelgett, hogy Gergő micsoda bunkó paraszt, ahogy vele beszél. Pedig járhatott volna rosszabbul is, szerintem jogosan.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 10:34:54

@Lotyóbridzsida: valóban elég izé:)

Nem szeretem az ilyen minden lébe két kanál, feltűnési viszketegségben szenvedő embereket:(

Jössz majd Éden Hotelezni?

Zsoofka 2012.02.24. 10:35:19

@pushpang:
:)))))))))))ááááááááááááááá
szégyellem, hogy békésmegyeiként nekem ezek sose jutnak eszembe :)

MagasMacska 2012.02.24. 10:35:35

@pushpang: Annál a fürdőszobai jelenetnél belegyömtem volna Serit a lefolyóba...

fofofo 2012.02.24. 10:40:58

ó, a nap jó híre a vasárnapi online közvetítés, így még élvezni is fogom a végén!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:41:11

@Binbir gece: ez most rosszul esett.
Rossz hatással van a bioritmusomra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 10:42:10

@fofofo: lesz még vasárnap online?:) Visszamennek csak a mi kedvünkért?:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:43:58

@mokamini: nekem is csak most jutnak eszembe, eddig sose gondolkodtam ilyesmin. .. :)

Kinga meg Seri párbaját illetően, mit szólsz Kaszaperhez? :D

kela-bá 2012.02.24. 10:46:01

Szép napot mindenkinek !

genevieve 2012.02.24. 10:46:14

@jooasszony: én látom azt is:-)

sehi se egy ártatlan bárányka ebbe az ügyben:-)

de gerő ettől függetlenül paraszt mód viselkedett/dik..

azért csak tapizta, csókolózott, ölelkezett, szerizett sehivel....nem lehet azt mondani, hogy semmi nem volt köztük,mert semmit nem igért...

avanivi/ 2012.02.24. 10:54:40

@genevieve: Serinek csak azt kellett volna kérdeznie, hogy az ami köztünk volt naked semmit nem jelentett?
Igen vagy nem válasz esetén is Gergő a hunyó, ha félrebeszél akkor is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 10:57:13

@csicserierika: :D váááá!

A PettiVeron akció után, Krisz meg lehetne: Szarvas

A döntő valaki számára: Vésztő
A vesztes pedig: Tarhos
Csaba meg a játék vége után: Csabaszabadi

Hát nem csodálatos a mi kis szülőföldünk? :D

Zsoofka 2012.02.24. 10:57:42

@pushpang: @csicserierika: tehetségesek vagytok :)))))))))))
Nekem csak Bugyi neve jut eszembe és az se békésmegyei :)

avanivi/ 2012.02.24. 10:58:40

Most akkor a JÓ és a ROSSZ harcol a párbajon ?
Én rossz vagyok, és a rosszakat szeretem :)))

csicserierika 2012.02.24. 10:58:47

@pushpang:
Kriszre Öcsöd ugrott be, Veronra meg Újkígyós :) :)

csicserierika 2012.02.24. 11:00:18

@mokamini: nem tehetséges, csak békési :)

Zsoofka 2012.02.24. 11:01:46

Nekem egy tanulságom van mára: most néztem meg a bv-t. a végére megszerettem olit, pedig rühelltem, ezmiiiiiiiiiiii?????????
De ennyi hülyét ilyen jól kezelni...... le a kalappal :)

Tjuca 2012.02.24. 11:03:10

@nosce: most bukott le a szépségkirálynős bácsi. biztos azt akarod? :-)

csicserierika 2012.02.24. 11:03:36

és még kEcsegfalvát nem említettük, és Lökösházát :)

Zsoofka 2012.02.24. 11:05:05

@csicserierika:
Telekgerendásról a fődíj jut eszembe: lakást még nem lát a nyertes, csak teleket és gerendát :)
én kérek elnézést :)

Lotyóbridzsida 2012.02.24. 11:06:43

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N:

Fúúú, most megfogtál, mert nekem már túmáccs az édenhotel az igazat megvallva.
de unalmamban talán követem majd itt, ha jó lesz róla a hogyvolt.:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 11:07:13

@csicserierika: Bszentandrás után Öcsöd már Szolnok megye, de elfogadom. :D

csicserierika 2012.02.24. 11:07:23

@mokamini: még egy bennem is van, a mai vesztesnek Végegyháza :)
Na jó, leálltam :)

Zsoofka 2012.02.24. 11:07:34

@Lotyóbridzsida:
nekem a műsorvezetőtől van undorom.....

csicserierika 2012.02.24. 11:08:28

@pushpang: igen, itt bizonytalan voltam :)
köszi.

Zsoofka 2012.02.24. 11:09:20

@pushpang:
viszont legendásan jó ott a lángos :)

Lotyóbridzsida 2012.02.24. 11:11:14

@mokamini:

Értem mire gondolsz, tényleg elég megosztó az Éva.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 11:12:12

@Lotyóbridzsida: én se követtem az ÉH-t, nem nagyon értettem mi folyik ott.
Annyi rémlik, hogy valaki belehányt vagy belekakált egy bőröndbe. :D

Zsoofka 2012.02.24. 11:12:50

@Lotyóbridzsida:
nekem a modorosság mintapéldánya.amúgy nincs vele bajom, szép meg minden csak műsort ne vezessen... :)

Lotyóbridzsida 2012.02.24. 11:14:05

@pushpang:

igen, ott már totális kontrolálatlan alacsonyodás van, ami tiniszinten talán oké, de én ehhez már túl "öreg" vagyok...:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 11:14:28

@csicserierika: ugyanmár.. :)

@mokamini: igen, erről nem is hallottam még..
/Én más khm... jellegzetességét ismerem a falunak, de inkább nem írom le, mert.../

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 11:17:01

@Lotyóbridzsida: akkor jól értem, hogy az arról szól, hogy összeeresztenek egy csomó embert egy dzsungel közepén (menekülés kizárt), adnak nekik egy csomó piát, aztán várják a hatást? :D
Vagy ők is kapnak feladatokat?

Lotyóbridzsida 2012.02.24. 11:17:56

@mokamini:

számomra van egy kis ellentmondás az ő kisugárzásában és viselkedésében. van egy csodaszép nő, és van hozzá egy kicsit trampli stílus. szóval valahogy nem tudom összehozni a kettőt. kicsit be kellene lágyulnia, hogy pariban legyen saját magával, de megértem, hogy abban a világban ahol ő él, így tud érvényesülni.

Lotyóbridzsida 2012.02.24. 11:20:36

@pushpang:

igen, és ráadásul ellentétes neműeket, akiknek párban kellene nyerni. szóval van ottan ármány meg cejivan, meg féltékenység, meg kavarás, meg tök kúlság, laza vagyok, nagy a mellem, nagy a bicepszem!:))

Zsoofka 2012.02.24. 11:21:17

@pushpang:
Engem azért nem zavar Anikóban a modorosság, mert nekem az jön le belőle, hogy még tapasztalatan és ezt ellensúlyozza modorossággal. Éva meg nagyképűnek tűnik, mint aki nem ereszkedne le a pórnép közé, ponn mint Luli. Dejó hogy őt elásták a végére és ment csillagot szüleszteni, remélem erre a 3 napra már nem kerül elő....

Zsoofka 2012.02.24. 11:22:02

@Lotyóbridzsida:
igen, hasonló jön le nekem is....

genevieve 2012.02.24. 11:23:16

@anivivi: persze, hogy azt...de ő önérzeteskedik és nem tudja kifejezni magát...

genevieve 2012.02.24. 11:27:39

@anivivi: ezzel a jó és a rossz párbajnál csak egy pici gond van:-)

tévé elöl nézne nagyon lehet frankózni a rosszat...de kétlem, hogy bárki olyan apát/anyát/testvért/barátot/szerelmet/gyereket/főnököt/szomszédot szeretne magának:-)

Zsoofka 2012.02.24. 11:30:31

De ebben a műsorban az a jó, hogy nem
apát/anyát/testvért/barátot/szerelmet/gyereket/főnököt/szomszédot keresünk, csak szórakozni akarunk :)

_most_ 2012.02.24. 11:38:35

@genevieve: jaja, itt megye a duma, hogy Attila mekkora arc, aztán mikor a való életbe átveri őket egy ilyen Attila féle király csávó, akkor meg persze mindenki fel van háborodva.

genevieve 2012.02.24. 11:39:39

@mokamini: én a pokolbéli társaságra irtam amit...:-)

az, hogy kit és mi szórakoztat az egy egészen más történet:-)

genevieve 2012.02.24. 11:41:16

@lami83: én a villában látottak alapján itélkezem...bőven elég az is:-))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 11:43:10

Az Éden Hotelben pont az a jó, h semmi dolgom, nem akarják, hogy szavazzak, az egész már múlt, csak röhögnöm kell a sok idiótán, meg olvasni a hogyvoltokat, szórakozni:D

Jó nézni, hogy micsoda ármánykodás van ottan:D Fordulatos tud lenni. Az első annyira esetlen volt, h pont ezért tetszett. Éva meg annyira merev volt, h szakadtam a röhögéstől...De állítólag már BATIZ ANDRÁS tanította beszélni, mozogni, stb:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 11:43:39

@genevieve: ezzel is van egy pici gond, mert szerintem senki nem is így gondol erre.
Egy ilyen játékban a drukkolás vagy szimpátia, normális esetben, nem egyenlő az azonosulással. Sztem.

Mint a fociban, pl. Senki nem szeretné a brazil válogatottat a nappalijában kerülgetni, mégis.
(na jó, Hajni azért biztos főzne egy jó pacalt Tottiéknak).

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.24. 11:45:24

@lami83: Mennyivel jobb, mikor 1 Fecó féle arc veri át az embert :)

genevieve 2012.02.24. 11:46:17

@pushpang: szerinted mit jelent az, hogy valaki szimpatikus?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 11:47:05

@mokamini: igen, de én úgy érzem, rossz irányba halad, mert a bizonytalanságát utánzással próbálja kompenzálni, amitől maníros is lesz. Ha jobban és főleg felszabadultan felvállalná, hogy igen basszus, kezdő vagyok, izgulok, bakiztam, marhaságot beszéltem, stb., sokkal szimpatikusabb lenne, mint így, hogy Lilut másolja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 11:48:38

@genevieve: kb. ezt:
"A szimpatikus (a szimpátia görög ill. latin eredetű szóból képzett) melléknév jelentése rokonszenves, megnyerő, szeretetre méltó (valami vagy valaki). Sokan a tetszéssel összetévesztve, tetszik értelemben használják, amely ízlés dolga, sokkal tágabb használatú és szubjektív, ennek ellenére számos döntésben elegendő alap, és az életből így a társadalom működéséből nem iktatható ki.
A nem érzek szimpátiát iránta pedig azt jelenti, hogy nem érzek vele egyet, gyakorlatilag nem sajnálom, nem segítek neki."

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.24. 11:49:31

@pushpang: Hát igen, sajna belőle akar a csatorna 1 új Lilut csinálni.

genevieve 2012.02.24. 11:55:13

@pushpang: "A szimpatikus (a szimpátia görög ill. latin eredetű szóból képzett) melléknév jelentése rokonszenves, megnyerő, szeretetre méltó (valami vagy valaki...miről is beszélünk akkor?:-)

de biztosan azért látjuk másként a dolgokat, mert én - mint már azt többször is irtam - nem tudok elvonatkoztatni a villában látott viselkedés és a való világban történő viselkedés között...

még akkor se ha ez "csak" egy játék...nem tud szórakoztatni ha pl. egymást alázzák az emberek akár szóban, akár tettben...

de a hiba biztosan az én készülékemben van:-)

genevieve 2012.02.24. 11:56:13

@anivivi: ha ez téged szórakoztat/boldoggá tesz akkor nem tudok mit mondani... a te életed:-)

Lotyóbridzsida 2012.02.24. 11:56:24

@lami83:

aki a való életben az attilaféléket nem tudja "lekezelni", annak úgy kell.
csak arra tud rácuppanni, aki hagyja.

kb mondat közepén ott kell hagyni, meg ilyenek.:)

a kingát csak azért tudta dróton rángatni, mert kellett a kingának minél több szövetséges a játékhoz, és barát a nyervákoláshoz. És azt hitte, hogy ati jó lesz, mert erős.

_most_ 2012.02.24. 11:56:24

@MolnarErik: hát Attiláról olvastam olyan kommenteket, hogy az illetőt átverte, Fecóról nem halottam ilyet.

az én rózsám vasutas 2012.02.24. 11:56:43

Meg kell tippelni ki honnan való?
Az jó.

Veronika: Magyarlukafa
Gergő: Kakasd
Kinga: Füle
Fecó: Csorna
Csaba: Gyúró
Annamary: Csömör
Attila: (marad a Gyoma)
Vera: Bősárkány
Dya: Tyukod
Cris: Nyalka
Sehi: Apácatorna
Petti: Csesznek
Eszter: Nagybajom
Shadi: Tököl

genevieve 2012.02.24. 11:57:16

@anivivi: és ezt most minden él és hátsó zönge nélkül irtam!
nem akartam személyeskedni, elnézést!

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 11:57:27

Most tartok ott az öfiben, hogy "baszki, én szeretlek téged, te nő!", szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.

Köszönöm.

avanivi/ 2012.02.24. 11:58:18

@genevieve: engem nem kell sajnálni, jól vagyunk köszi :)))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 12:01:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Erre csak azt tudom mondani, hogy kitartás!!!:) Már csak pár nap van hátra, aztán persze biztosan jön majd az Attila akrákit keres c. műsor. Ha lesz, ugye írni fogod azt is? (nagyon szépen rebegteti a pilláit)

genevieve 2012.02.24. 12:04:07

@Lotyóbridzsida: mi a baj az attilafélékkel, hogy kezelni kell őket?:-)

Zsoofka 2012.02.24. 12:04:19

@lami83: @pushpang:
Erre én azt mondom, hogy egy Ati hamar kiismerhető. Ha okos vagyok, kiismerem, ha nem annyira, egyszer lehet, hogy átbasz, a magam kárán tanulok és másodjára már nem hagyom.
De a szimpátia meg a szeretet mellett az ÉRDEKES is fontos szó lehet: én kifejezetten szeretem az érdekes embereket, akik nem egysíkúak, nem fehérek meg feketék, VAN BENNÜK VALAMI. Szeretek ilyen emberekkel beszélgetni, kiismerni őket, kihívásnak tekintem a megismerésüket, motivációjukat. Nem lesznek a bizalmasaim, nem lesz a férjem, de szeretem megfejteni mi hajtja őket. Ez SZÓRAKOZTAT. Anyukám egyszer azt mondta: én vonzom a bolondokat :) Szóval nekem egy Attila sokkal érdekesebb, mint egy Fecó, aki a szappanoperás sírást veszi fel, ha Vera pornós, ha Attila fel akarja adni a játékot stb.

genevieve 2012.02.24. 12:05:01

@anivivi: nem írtam sajnálatról:-)sőt:-)

genevieve 2012.02.24. 12:06:02

@mokamini: az érdekes és a szimpatikus sem azonos fogalmak:-)

sajtkedvelő 2012.02.24. 12:06:31

A mai hogyvoltból pont a legizgalmasabb sikkadt el: kibe is szerelemes Dya....
És hogy Eszter szerelmet vallott Attilának. JAAAAAJ, sírva röhögtem.....

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 12:06:49

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: sztem nem lesz olyan (remélem!), de a Marslakókat biztos, hogy én írom :))

elnö_kúr 2012.02.24. 12:07:35

@Binbir gece: Verához az Ondód is elég jól passzolna, vagy esetleg Pornóapáti.

Zsoofka 2012.02.24. 12:07:41

@Binbir gece:
Szimpatikus vagy, imádlak, szórakoztató vagy! Érdekes vagy!
Látod, genevieve, van akinél ez összejön egyszemélyben :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.24. 12:07:56

@pushpang: Akkor adta magát, mikor Szandikával szivatta 1 betelefonáló.

csicserierika 2012.02.24. 12:08:47

@Binbir gece: ihletet kaptál ? :)
A megyék megjelölése nélkül nem ér :)
Attila meg legyen Velem :) (vicc vót )

kitiltott bögre 2012.02.24. 12:08:50

a jövőben a bögréket kéretik NEM vegzálni.köszönöm.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.24. 12:09:07

@mokamini: Indulhatna a VV6-ban, és akkor mind neki szurkolnánk :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 12:10:12

@genevieve: "...amely ízlés dolga, sokkal tágabb használatú és szubjektív, ennek ellenére számos döntésben elegendő alap, és az életből így a társadalom működéséből nem iktatható ki..."

Megjegyzem, az sokkal nagyobb gáz lenne, ha mindenki egyformán látna és ítélne meg dolgokat. :)
Én elfogadom, hogy te pl. Csabát tartod szimpatikusnak, neki drukkolsz, nagyjából tudom miért. De te is abból tudsz kiindulni, amit a tv-ben látsz. Csak te mögé is akarsz látni valamit, a való életre kivetítve, amit én nem.

Nekem Attila játéka és stílusa bejön, a kavarásokkal, a pofára esésekkel, a szellemességével, a humorával, miközben tényleg tud sokszor tapló is lenni. De ez azért is lehet, mert szerintem, sokkal jobban és többet mutatott meg önmagából, még a sok homályos körülmény ellenére is, mint pl. Csaba, akiről én pl. azon kívül, hogy két főiskolára jár, tud léggitározni és nem léggitározni, sokat edz és keveset beszél, nem sokat tudtam meg.
De nem ezért nem lett ő a kedvencem, hanem mert számomra unalmas karakter - és ezt nem pejoratív értelemben mondom.
Te biztos nyugisabb, kiegyensúlyozottabb típus lehetsz az életben is, én nem, valszeg ebből adódik ez a fajta hozzállásunk.

Béci jó példa volt erre, most jöttem rá: mindketten neki drukkoltunk anno - te azért, mert a jót láttad benne, én meg azért, mert a csibészséget. Érted már? :D

Zsoofka 2012.02.24. 12:10:38

@MolnarErik:
Lájk!
És akkor alekosz sem mondaná, hogy senki nem érdemli meg :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 12:12:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: juj, nem tudom, hogy mikor lesz, de majd nézni köll akkor:D Van remény, köszi:) Boldogan megyek enni:D

genevieve 2012.02.24. 12:13:00

@mokamini: szerintem is szimpatikus,szórakoztató és érdekes ahogy binbir ir:-D

feltehetőleg a való életben is egy szimpatikus,szórakoztató ember és érdekes:-)

nincs ellenvetésem az ellen, hogy ez egy személyben összejöhet:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 12:14:32

@Binbir gece: igazán találóak! Kicsit levesz az értékéből, hogy nincs helymegjelölés, illetve, hogy nem egy megyéből származnak.
Ami nem is igaz, mert csak a szőlő savanyú.

Méghogy Magyarlukafa, meg Bősárkány.. :D

Ja, Petire azért a Belevalós villantások alapján a Heréd is illene.
Kingára meg a Beled.

Zsoofka 2012.02.24. 12:15:05

@pushpang:
Ezt nagyon szépen leírtad, ügyi vagy. Teljesen így gondolom én is. Az Ati drukkelésem egyáltalán nem Csaba ellen irányul.

csicserierika 2012.02.24. 12:15:42

@pushpang: a Beled nekem is beugrott :)

Zsoofka 2012.02.24. 12:16:07

@genevieve:
Binbirt a VV6-ba és lesz itt béketábor! :))))))))))

genevieve 2012.02.24. 12:16:21

@pushpang: semmi gáz azzal, hogy mindenkinek más a véleménye:-)

én ne akarok mögé látni semmit, pont ezt mondom, én csak abból ítélek amit mutatnak magukból..

béci egy normális, jófej csibész srác volt...legalábbis én ezt láttam benne:-)

Zsoofka 2012.02.24. 12:17:31

@Binbir gece:
Még mindig vinnyogva röhögök. A macska meg néz rám, mindjárt nekemugrik, mint a múltkor a gyerekre, amikor hisztizett :))))

genevieve 2012.02.24. 12:18:43

@mokamini: hááát,, amikor még nem binbir néven publikált...tudott azért olyat írni ami picit részlehajló volt:-)

ebben a szériában úgy tünik egyenletesen ítél meg mindenkit:-)

Zsoofka 2012.02.24. 12:20:11

@genevieve:
Erről nem tudok, kicsi vagyok, új vagyok.... :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 12:23:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nemtom tervezted-e beleírni de én tegnap akkor áááá-ztam amikor azt mondta Cris, hogy: együtt leszünk vagy 5 évig azt csá... micsoda cárálám ez

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 12:23:59

@mokamini: az egyik pizzaevő kisembered van a képen? :D nyehe de kis tzuki

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 12:24:38

@A JÓSÁGOMÉRT!?: akkor vettem be az advil ultra fortét. komolyan megfájdult a fejem :D vagyis :(

foxglove (törölt) 2012.02.24. 12:25:56

@genevieve: neki is béci volt a favoritja:)))

genevieve 2012.02.24. 12:28:14

@genevieve: jah, mínusz előjellel:-DDD

veryti 2012.02.24. 12:28:25

@mokamini: Na most el kezdtem írni egy elemzést az Attila pszichéjéről, de olyan hosszúra sikeredett, hogy inkább hagytam. De újra egyet értünk. Számomra is az az érdekes benne, hogy valahogy mélyebb karakter, mint pl. Csaba, aki, ha tárgyilagosan nézzük szimpatikus, de semmi extra.
Attilában, meg mintha mélyebb rétegek lennének. Lehet, hogy ennek az oka a köztük lévő 10 év. (A. is utalt néha arra, hogy sok sokszor az eltérő véleményeik, a 10 évből adódó eltérő életszemléletből származik.) Biztos, hogy már sokkal több mindenen keresztül ment.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 12:29:31

@mokamini: nekem se. Én egyedül Verával szemben voltam úgy, hogy bárki, csak ő ne... de bevallom, normális pillanatiban sokszor meginogtam. :D
A végén felőlem pl. bárki nyerhet, tényleg nem fogom tépni a számat, ha nem ő nyer.

(bár ha most a párbajon Fecó nyer, elájulok. :D)

genevieve 2012.02.24. 12:29:47

@mokamini: a lényeg, hogy bibir irásait szeressük:-)

@veryti: 10 év múlva csabi micsoda réteges személyiség lesz:-DDDD

hha96 (törölt) 2012.02.24. 12:31:00

Sok szavazatot be fog gyűjteni Attila, mert rengetegen Fecó ellen fognak nyomni azért, mert nem tud "kibújni a bőréből", ésakkor most szépen fogalmaztam. Kedves szüleim életükben nem dobtak ki ilyenre pénzt (bőven nyugdíjasok), de fater habzó szájjal közölte, hogy ez a ******* ***** ******** ***** ****** ****** (* = fórumot nem tűrő jelzők) gyerek menjen oda ahonnan jött és nyomatott egy smsmt már. Én meg jól lehülyéztem az öreget, no nem a tettéért, csak a kidobott pénz miatt :)

genevieve 2012.02.24. 12:33:49

@hha96: mit tett az a szerencsétlen, hogy habzó szájú indulatot váltott ki?:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 12:34:29

@genevieve: jó, de te jöttél olyannal, hogy ki akar "ilyen apát/anyát/testvért/barátot/szerelmet/gyereket/főnököt/szomszédot szeretne magának:-)"
És ez már mögöttes tartalom. :)

Bécivel kapcsolatban most is egyetértünk. :)

veryti 2012.02.24. 12:34:58

@veryti: Bocs a fogalmazásomért, de most gondolattolulásom van :)
Pushpang, veled is egyetértek...

foxglove (törölt) 2012.02.24. 12:35:27

@pushpang: csodálkozom, hogy Verához senki nem írta Degecet.

veryti 2012.02.24. 12:36:57

@genevieve: De hol leszek én már 10 év múlva? :)))

bigél 2012.02.24. 12:38:37

@veryti: "Számomra is az az érdekes benne, hogy valahogy mélyebb karakter, mint pl. Csaba, aki, ha tárgyilagosan nézzük szimpatikus, de semmi extra."

Csabiról nem tudunk semmit, vagy alig valamit, nem egy könnyen nyíló személyiség. Attila odateszi magát a középpontba, mutat nekünk hideget-meleget, ilyen szempontból szerencsésebb alkatú játékos.
De mindezek alapján én nem igazán merném kijelenteni, hogy ő valójában mélyebb személyiség lenne, hiszen nem tudjuk, hogy mi lakozik a másikban. De valójában Attiról sem tudjuk meg, hogy igazából milyen, hiszen ő meg játszik. Annyit tudunk róla, hogy feltehetően kiváló szerepjátékos.

Saját tapasztalatom egyébként, hogy hosszabb távon nem feltétlenül a magukat mindenáron középpontba tevő emberek az izgalmasabbak, az első ránézésre "tuja" emberek igen nagy meglepetést tartogathatnak, ha jobban megismerjük őket.

hha96 (törölt) 2012.02.24. 12:38:46

@genevieve: ööööööööö, hogyismondjam.... ők egy kis falun élnek, ahol... szal.. hogyismondjam... az emberek az előítéleteket tapasztalat útján szerzik.... Na inkább olvass folyamatosan híreket :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.24. 12:39:06

@A JÓSÁGOMÉRT!?: De aztán kapcsolt, és kijavította örökkére.

Zsoofka 2012.02.24. 12:39:53

@A JÓSÁGOMÉRT!?:
köszi, igen és őt sem (csak) a jóságáért szeretem, mármint az én kisattilámat, aki amúgy péter :)... már csak hallanod kellene ahogy mondja: Anya! Pidzzza! :)

csicserierika 2012.02.24. 12:40:54

@Binbir gece: legalább annyit írj, hogy melyik BAZ és melyik Tolna :)

Zsoofka 2012.02.24. 12:43:48

@bigél:
"az első ránézésre "tuja" emberek igen nagy meglepetést tartogathatnak, ha jobban megismerjük őket." Ez a mondat oké, ha 1 hónap után mondod, de eltelt 6 hónap....
Szerintem alapvetően két szempontból játszik a két fiú:
Attila szemlélete: mindegy hogy mit, csak beszéljenek rólam.
Csabáé: csak a jót, keveset lépek, nehogy valakinek ne tetszen és útáljon. :)

Zsoofka 2012.02.24. 12:46:00

@mokamini:
Két szempont helyett: ellentétes felfogás. Hülyülök. Nem tudjátok miért?

foxglove (törölt) 2012.02.24. 12:46:04

@hha96: és ennek mi köze van Fecóhoz? (költői kérdés volt)

veryti 2012.02.24. 12:48:55

@bigél: Igazad van, lehet, hogy Csabában is több van, de nem tehetek róla, én Attilára lettem kíváncsi. Ha ez a szerencsés alkata miatt van lehet, lehet, hogy az életkor, de ez egy ilyen játék. Ennyi idő adatott nekik, kinek hogy sikerült felkelteni az emberek érdeklődését. Attila első ránézésre nem túl szimpatikus, de az biztos, hogy az 5 hónap alatt odatette magát, és hálás vagyok neki, hogy esténként sokat megnevettetett. Úgy látszik szegény Csabának a szerkesztők érdeklődését is kevésbé sikerült felkeltenie... :)))

veryti 2012.02.24. 12:50:27

@mokamini: Máár megint egyetértek!!!! :)))))

Zsoofka 2012.02.24. 12:52:27

@veryti:
Én is épp ezt akartam írni a 12:48:55-re.... :) (Sír, összeborul, örök hűséget esküszik - a'la Fecó ) :)

genevieve 2012.02.24. 12:55:33

@pushpang: én azt a pokolbéli társaságra irtam és nem a vvbelire:-)

genevieve 2012.02.24. 12:56:15

@veryti: remélhetőleg a legszebb éveidben:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 12:56:47

@genevieve: hát ez nagyon valószínű.. :D
De előtte még beleugrik Balázs ölébe, ahogy Csabának szokott, aztán ölbe kapja Lilut, ahogy Verát szokta, majd néhány dddduuuurvaaaa és úúúúúúúúristen közepette, összerogy.. :D

nosce 2012.02.24. 12:57:00

Én különben azt szerizem a mostani párbajban, h olyan ez mint az élet. Az országos nagy barát Csabi, akinek a családja meg dúsgazdag, meg a gazdag (1,5 milla sms-re már valami) Sehi is (hozzál bátor döntést fecó kampány), ágyútölteléknek dobták oda a szegény csóró Fecót,akinek siker meg karrier lehetett volna a háromba kerülés is, künösen Csabitól nagy geciség ez mert állítólag a barátja, de egy qrva szót nem szólt h ne Attilát vidd te fasz, mert neki érdeke volt h Attila gyengüljön, azért a 20 rugós szegény csóró Fecó hátán mászott be milliomosfi létére a döntőbe...felmerül akkor h kik is az igazi álnokok ?...

genevieve 2012.02.24. 12:57:27

@bigél: mondhatjuk azt, hogy atiból már mindent láttunk?:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 12:58:01

@foxglove: hát jogos... pedig talán ez a legtalálóbb.. :D

genevieve 2012.02.24. 12:58:19

@hha96: és milyen konkrét negatív tapasztalatai vannak édesapádnak fecóval szemben?

veryti 2012.02.24. 12:58:25

@mokamini: Láttad a szikrákat? :)))))))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 12:59:09

@veryti: én itt lakom a közelében és tényleg nincs még kész :)

bigél 2012.02.24. 12:59:35

@veryti: nyilván a játék korlátozott ideje miatt szerencsésebb lehet egy Atti típusú játékos. Persze az ő játéka is kétélű fegyver, mert ha valaki túl sokat mutat, játszik, túmáccs, hogy a klasszikusokat idézzem, akkor az a nézők jelentős részében épp az ellenkező hatást éri el, elegük lesz belőle. Egyébként ez meg is történt, ha jól olvasom a fórumot.

Engem személy szerint Attila sokáig untatott. Most az utolsó hetekben, amikor kezdett jófiú lenni, amikor az első időszakban felépített karaktert kissé árnyalta, akkor keltette fel megint az érdeklődésemet, sokszor elismerően csettintettem szinte, hogy milyen jól játszik.
De részemről ez már túl késő volt, nem győzött meg annyira, hogy a szimpátiámat félretéve neki szurkoljak.

genevieve 2012.02.24. 12:59:46

@mokamini: csabi még egyet sem lépett és már "utálta" ati:-)

Zsoofka 2012.02.24. 12:59:49

@veryti:
Meg a JÓSÁGODAT! :))))

genevieve 2012.02.24. 13:01:18

@pushpang: 15 perc hírnév mindenkinek jár:-)

bigél 2012.02.24. 13:01:48

@genevieve: azért ezt nem mondanám, mert lehet, hogy semmit nem láttunk az igazi Attiból, mint írtam. De a játékából gyakorlatilag már mindent. Mint írtam veryti-nek, most az utolsó hetekben mutatott meg újabb színeket, de ennyi.

genevieve 2012.02.24. 13:02:09

@A JÓSÁGOMÉRT!?: én meg 200 méterre laktam onnan:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 13:02:23

@genevieve: dehogynem... szemet vetett Kingára! Vagy fordítva! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 13:02:58

@nosce: csaba szülei dúsgazdagok? ez nekem új infó.

Zsoofka 2012.02.24. 13:02:58

@bigél:
Nekem az tetszett meg benne, hogy a riportban tudott saját magán nevetni.... ez a szememben egy nagyon fontos pozitív tulajdonság.... el tudod képzelni, ahogy fecó felismeri, hogy hupsz, most hülyeséget csináltam és kineveti magát az adott szitura visszaemlékezve?

genevieve 2012.02.24. 13:03:34

@pushpang: lehet én voltam félreérthető:-)

annyira pörög most a blog:-)

nosce 2012.02.24. 13:03:41

@pushpang:
valami lakóparkja van az apjának vagy mi...

veryti 2012.02.24. 13:04:30

@bigél: Mondjuk annyi előnye A-nak volt, hogy van néhány hasonlóság az élethelyzetünkben.
Mi is (a párommal) vidékről szakadtunk fel Budapestre. Én is utáltam gyerekkoromban kapálni, és imádok füvet nyírni :)))))

genevieve 2012.02.24. 13:05:38

@pushpang: az jóval később volt:-)

genevieve 2012.02.24. 13:07:09

@mokamini:ez konkrétan meg is történt, mikor szandika kérdezte, hogy ugye te legtöbbször egy szót sem értesz abból amit beszélnek és irnak...és bizony saját magán röhögve vallotta be, hogy egy kukkot sem:-)

@pushpang: nekem is:-)

bigél 2012.02.24. 13:07:36

@mokamini: Az életre gondoltam, nem a játékra. A megismeréshez egy csendesebb embernél több kell, mint a képernyő (de a többieknél is, ld. Attiról írt véleményem). Az embert, a gondolatait, a benne rejlő mélységek megismeréséhez nagyon fontosak a mély beszélgetések pl., amire a játékban nem sok lehetőség volt (az igazán mély beszélgetésekre gondolok és nem arra, hogy ki mennyi ideig szexel), ill. ha voltak, sem láttunk belőlük sokat.

Másrészt Csaba esetében az a véleményem, hogy az első időszak,amikor gyakorlatilag rászállt a "vezérkar", szerintem meghatározta azt, hogy mennyire tudott kinyílni. Másrészt mivel a népnek balhé kell, az ő "csendes" poénjait (mert kurva jó, intelligens humora tud lenni, ha akarja) vagy nem tették be az öfikbe vagy nem kapott elég hangsúlyt. (Vagy volt amikor meg sem értették.)

genevieve 2012.02.24. 13:07:56

@nosce: aha:-)))

hát igy indulnak el a rosszindulatú pletykák:-)))

genevieve 2012.02.24. 13:09:46

@mokamini: ahogy itten mondva volt, nincs csak fekete és fehér:-)

genevieve 2012.02.24. 13:11:49

@bigél: nos, ha csak az utóbbi két hetet láttam volna atiból akkor a viselkedése többnyire nekem is szimpatikus lenne....
de sajnos volt előtte 4,5 hónap amiben egészen mást mutatott igy ebben a két hétben már nem tudom az őszinte arcot látni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 13:14:27

@nosce: Akkor Csaba, ha nyer, odaadhatná a kecót Attilának, hogy legyen legalább egy kisszobája... :D

Bár, manapság egy építési vállalkozónak se egyszerű az élete, lehet, hogy ezért jött be Csaba? :)

fullmoon87 2012.02.24. 13:15:37

Sziasztok!

Szinte a VV5 kezdete óta olvasom Hajni írásait és legfőképpen a hozzászólásokat, de most először ragadok billentyűzetet.

Sokan hozzátok fel, hogy Attila milyen negatív karakter, hogy ki szeretne ilyen emberrel összezárva lenni, ki szeretné, hogy egy ilyen ember legyen a közeli hozzátartozója.

Nekem Attila az elejétől kezdve szimpatikus és teljesen SZERETHETŐ. Fecó pedig k-rvára nem. Pedig szerinte ő a JÓ... Ez jó vicc, mert mindenkiben vannak jó és rossz személyiségrészek, így olyan, hogy JÓ és a ROSSZ harca is csak a mesében létezik. Nálam pl. Fecó JÓSÁGA inkább negatív, álszent duma, amitől hánynom kell. Persze, szerencsétlen el is hiszi magáról, hogy ő a JÓ, de ez már legyen az ő dolga.

De Attiláról szerettem volna írni, és arról, hogy milyen is ő. Asztrológiát tanulok már egy ideje és ahogy figyeltem őt egyre jobban érdekelt ki is ő, mi is ("mi a csillagjegye?"). A ValóVilág honlapján megtalálhatóak a játékosok születési adatai: www.valovilag.hu/meter

Nos, ebből laikus arra következtet, aki kicsit tisztában van a csillagjegyekkel, hogy Attila Mérleg... Amire véleményem szerint nem igazán jellemző rá. Mikor jobban belemélyedtem, hogy mikor is született, megláttam, hogy két bolygója is a Skorpió jegyében áll: a Vénusza, és a Marsa. Ergo keményen jelen van a személyiségében az a tulajdonsághalmaz, amit ez a jegy képvisel. Én imádom a skorpiókat, párom is az. És vicces, mert még külsőleg is hasonlít Attilára, nem hogy a dumája... (Volt, hogy néztük a TV-t és egy az egyben ugyanazt mondták egymástól függetlenül.)

A lényeg, hogy egy Skorpió hangsúlyos ember nagyon tud szeretni és nagyon tud gyűlölni is... és nagyon tud bántani, marni ha kell!!! De ez nem azt jelenti, hogy ő gonosz vagy negatív karakter lenne (a "JÓSÁGOMÉRT?"), hanem nagyon mély belső világa van (intelligens és érzelmes egyben) és így védi magát a sérülésektől, nehezen enged közel magához embereket! Sokan írtátok, hogy Attila és Kinga kapcsolata a külvilágnak szólt. Véleményem szerint Attila nagyon szerette/szereti Kingát és pont ezért bántotta is, néha szándékosan, néha véletlenül. Kinga egyáltalán nem áldozat, hisz ő is belement a macska, egér harcba. Ráadásul Kinga beszavazóján nekem az jött le, hogy imád szenvedni a kapcsolataiban, így mindig erőszakos, uralkodó pasikat fog ki. Másrészről még ha nem is vallja be magának sokat fejlődhetett (volna) bent a villában.

Szerintem az egyetlen ember, aki nem játszotta meg magát az Attila volt. Csak feloldódott és fejlődött a hónapok folyamán. Bement egy antiszociális, magányos (ezek is Skorpió jellemvonások!) ember, de 5 hónap alatt sokat oldódott, gyógyult a lelke. Persze voltak konfliktusai, de az ember csak így fejlődik... Ráadásul a VV-t inkább nevezném önismereti tábornak, mint játéknak. Attila elért egy pontot, és így a végére tökre megnyílt. Látszik rajta. És ez is ő. Minden emberben benne van minden...

Remélem Atti megy ma vissza. HAJRÁ!!!

hha96 (törölt) 2012.02.24. 13:16:19

@genevieve: Ne menjünk bele... nincs kedvem kibannoltatni magam.

veryti 2012.02.24. 13:16:41

@bigél: Igen, ha Csaba a "vezérkar" háremét nem akarja rögtön elcsábítani a gitározásával, hanem beáll a fiúk közé, és lenyomnak valami Tankcsapdát az elején, máshogyan alakulhattak volna a dolgok. :)))
De látszott, hogy a szerkesztők rögtön konfliktusokat akarnak generálni a villában. Előbb-utóbb összeugratták volna az embereket, ahogy még most, az utolsó héten is erőltették a dolgokat...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:16:45

@MolnarErik: :D :D ilyen ezek a mai fiatalok
@mokamini: czukker ahogy ott is áll és néz gratulaszion hozzá :)
@nosce: várjuk ki azért a ma estét én még mindig azt mondom, emellett tudjuk h. nem csak az első három csinálhat karriert akár így akár úgy :D
@genevieve: régen még gondolkoztam is rajta h. esetleg veszek ott egy... de aztán úgy döntöttem ez sose készül el nem kockáztatok :D még jó különben ezek az emberek lehetnének a szomszédaim azt azért nem akarnám :)

nosce 2012.02.24. 13:17:12

@genevieve:

bulvárban írták, ha az hazudik akkor én is. De mivel ha látánád se hinnéd ezért nem teszek bele energiát h visszakeressem, mindenestre az is jellemző h a 2 gazdag punnyad odabent a két csóró a konténerben lakó Attila meg a 20 ezer forintot félévig párbajra gyüjtögető családú Fecó párbajozik ma :)

bigél 2012.02.24. 13:18:28

@mokamini: voltak jó és érdekes dolgai, a Kingával és Csabával való kapcsolatán én is elgondolkodtam, sőt még eszmét is futtattam anno, hogy milyen okai lehettek, hogy így alakultak a dolgok, stb. stb. De valahogy ez az egész átcsúszott abba, hogy egy idő után már untam az egészet. Mint írtam, most kezdett megint érdekes lenni.
Ráadásul először volt az "unszimpi karakter", így amellett hogy túmáccs, nem is lopta be magát szívembe, most pedig már túl késő (ahogy Zsöni is írta).
De félreértés ne essék, nem utálom, csak nem neki szurkolok, De ha ő nyer, akkor sem dőlök a kardomba.

Talpig Jimmy 2012.02.24. 13:18:46

@nosce:
"Csabi, akinek a családja meg dúsgazdag...
valami lakóparkja van az apjának vagy mi... "
a forrás?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 13:19:23

@fullmoon87: " Attila Mérleg..."

Akkor már világos, miért Attilának drukkolok. Én meg Ikrek vagyok és ez a két jegy állítólag remekül el van egymással. :)

_most_ 2012.02.24. 13:19:27

@nosce: ezt nem értem, ha Attila ekkora manipulátor, és ilyen hihetetlenül intelligens, akkor hogy lehet csóró, ezt te komolyan elhiszed?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:19:38

@pushpang: attól h az apja vállalkozó még nem jelenti h Csabi is azzal foglalkozik ő még tanul és jött szerencsét próbálni csak így már hiteltelen hogy ő a szegénylegény akit kiutálnak aztán hirtelen ő a gazdaglegény aki a végére szintén besunnyogott a döntőbe

bigél 2012.02.24. 13:20:20

@fullmoon87: "Szerintem az egyetlen ember, aki nem játszotta meg magát az Attila volt."

LOL szerintem (és az Atti fanok nagyrésze szerint is) ő a legnagyobb játékos. Sőt, legtöbben pont ezért szeretik, mert játssza a játékot. Akkor hogy is van ez?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:20:32

@nosce: igen másfél milkát elnyomni sms-re ezzel Dittike inkább cikibe hozza magukat mint segítene a kislányának

Zsoofka 2012.02.24. 13:20:39

@fullmoon87:
Érdekes amit írsz, még emésztem. :)
De egy biztos: hajrá Ati!
Kíváncsi vagyok, te hogy látod: Fogja bírni Attila a mai párbajt, hidegfejjel. vagy felidegesíti magát Fecó JÓSÁGÁNAK nagyságán? Mert én tartok tőle, hogy igen és az nagyon rossz lesz neki a későbbiekre nézve (úgy értem hiába nyer, szavazatokat veszít a döntőre....).

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:21:44

@bigél: @fullmoon87: még a saját bátyja is azt nyilatkozta h ez egy felvett szerepjáték akkor nem értem miről beszélünk

fullmoon87 2012.02.24. 13:22:16

Egyébként most nézem a Merkúrja is Skorpióban áll. :) Szóval akkor a Merkúrja (kommunikáció), Vénusza (szeretet, szerelem), Marsa (harciasság) is Skorpió. :) (Bocsi, aki nem "hisz" az ilyenekben, bár ebben nem is kell.)

genevieve 2012.02.24. 13:22:22

@fullmoon87: bement egy antiszociális, magányos ember...és ki fog kimenni?

Zsoofka 2012.02.24. 13:22:48

@bigél:
:) ugyanezt gondolom Csabiról. Ha ő nyer, elfogadom a nép akarataként, nem útálom, csak nem neki drukkolok :)

bigél 2012.02.24. 13:22:53

@A JÓSÁGOMÉRT!?: szerintem nem igazán volt szegénylegény imidzse, inkább a legkisebb királyfi, ah már a népmeséknél tartunk

genevieve 2012.02.24. 13:23:05

@nosce: a bulvárban azt irták, hogy csaba apjának lakóparkja van? tehát személyesen övé egy egész lakópark?

fullmoon87 2012.02.24. 13:23:14

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Én annak hiszek, amit látok és megfigyeltem, érzek. Nem nagyon érdekel ki mit nyilatkozik. Nem kell nekem hinni. :)

Zsoofka 2012.02.24. 13:23:33

@fullmoon87:
Az én Attilám is skorpió. Még egy + pont Atinak! :)))

bigél 2012.02.24. 13:23:38

@genevieve: egy antiszociális ember,akire ragadnak a szerencsevadász nők, főleg ha meg is nyeri

bigél 2012.02.24. 13:24:17

@bigél: bár fogalmam sincs, hogy valóban antiszociális-e, ki tudja.

fullmoon87 2012.02.24. 13:24:29

@genevieve: Egy felszabadultabb ember mindenképpen véleményem szerint. Az az ember már biztos nem, aki bement. De amúgy is minden csak rajta múlik, hogy visszasüllyed-e a magányba...

genevieve 2012.02.24. 13:24:51

@veryti: akkor végül is mindegy, hogy ki volt aki gitározott (feladatban), a lényeg, hogy ati "jogos"? felségterületére senki nem tévedhet be...se csaba, se shadi, se gergő, se csabi, se feco...és még peti sem:-)

nosce 2012.02.24. 13:25:01

@lami83:
"ezt nem értem, ha Attila ekkora manipulátor, és ilyen hihetetlenül intelligens, akkor hogy lehet csóró, ezt te komolyan elhiszed?"

Persze amit írsz az farizeus kérdés mert tudnád a választ magadtól is, de válaszolok, elhiszem, vállalkozásban könnyű nullázni a mai válásgos időkben...gondolom azért azt nem gondolod h Atti akkora manipulátor h a Lehman-t is csődbe döntötte :)

Talpig Jimmy 2012.02.24. 13:25:16

@nosce: én csak 'megfigyelek' és azt látom, hogy megalapozatlanul foglalsz állást és próbálsz véleményt alakítani

Zsoofka 2012.02.24. 13:25:57

@fullmoon87:
Nyugi. csak eszmétcserélünk. Senki nem fanatikus, kíváncsiak vagyunk egymás meglátásaira. Semmi sem fekete vagy fehér :), ugye Zseni? :)

fullmoon87 2012.02.24. 13:27:10

@mokamini: Szerintem megpróbálja hideg fejjel végigvinni, de nem fog végig menni, mert valljuk be (nem bántani akarom), de Fecó álszentsége ("a JÓSÁGOMÉRT?") mindenkit kihoz a sodrából és már többen is mondták: egyszerűen túlkiabálja az embert egy ilyen helyzetben... Majd meglátjuk.

bigél 2012.02.24. 13:28:08

@mokamini: egyébként nekem a kavaró karakterek közül Peti inkább volt szimpatikus. Őt sokszor kifejezetten kedveltem.

veryti 2012.02.24. 13:28:13

@fullmoon87: Ja, ha ő valójában skorpió én is értem, miért szimpatizálok vele. Engem is vonz a skorpiók lelkének a mélysége, az exem is skorpió volt, imádtam, de túl sokat veszekedtünk. Most egy bak mellett élvezem a nyugodt életet. És, hogy mi a csillagjegyem? Kos mint Kingunellának. Így már mindent értek. :))))))
Szóval töredelmesen bevallom, elég nekem Ati csak a képernyőn! De a hátralévő 3 napban akkor is neki szorítok!
Ja és miért csóró? Szerintem a skorpiók szeretnek élni, és habzsolni az élvezeteket. Ezt onnan tudom, hogy mint írtam az exem, apukám, és apósom is skorpió. Bőven van tapasztalatom... :)

fullmoon87 2012.02.24. 13:28:37

Pontosan. Én is csak leírom, amit látok Attilából. :) És HAJRÁ neki ma estére! Ő már mindenképpen nyert.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:28:56

@fullmoon87: ok a testvérének akkor inkább hiszek mint valaki megfigyeléseinek a melyik bolygó miben áll-ról nem is beszélek :D
@bigél: így is mondhatjuk :)
@genevieve: esetleg vállalkozóként építtette?...

genevieve 2012.02.24. 13:29:59

@nosce: értem én, most az a baj, hogy csabi gazdag urigyerek:-DDDD

főleg, hogy az újságok (gondolom a hvg vagy a világgazdaság, mint hiteles szaklap) is megírták:-)

lac64 2012.02.24. 13:30:16

@nosce: Ezt én is olvastam egy blogon, legutóbb úgy, hogy az apjáé az a lakópark, amely adja a nyereménylakást, és a nyereménylakással fizetett Csaba helyéért. :D
Érdekes, ha rákeresel a google-n, nem dob találatot.
Egyébként pedig a karácsonyi videón pont úgy nézett ki a család, mint amelyik kő gazdag. :D Inkább néztem őket tipikus kispolgároknak.

nosce 2012.02.24. 13:30:20

@Talpig Jimmy:
"én csak 'megfigyelek' "
ha csak megfigyelsz akkor Csaba fan lehetsz :) maradj is a megfigyelésnél ne szólj bele :)

Seri 1,5 milla sms költése is csak pletska meg Fecó tesójának a 20 ezre is, Atti konténere talán nem mert Oetti rátalált, ennyi erővel nem hihetünk senkinek...

genevieve 2012.02.24. 13:31:05

@fullmoon87: na arra én is nagyon kiváncsi leszek ki, hol fog tartani mondjuk 1 év múlva?

Talpig Jimmy 2012.02.24. 13:31:25

@csicserierika: legalább néhány idézetet kaphatnék az általam többször hivatkozott 'műből'?
egyébként ezt anno megígérted :D

fullmoon87 2012.02.24. 13:32:02

@veryti: Azért az asztrológia kicsit bonyolultabb, szóval azt, hogy miért csóró nehéz lenne megválaszolni, csak ő tudhatja. Pl. valaki képletében lehetnek olyan jelek, hogy az illetőnek a pénz kérdés nem nagy ügy, ha ő nem él vele (nem él a lehetőségeivel), hiszen szabad akarat van. Egyébként még az aszcendensére lennék kíváncsi, csak ugye ahhoz pontosabb adat kellene. :)

nosce 2012.02.24. 13:32:09

@genevieve:
" értem én, most az a baj, hogy csabi gazdag urigyerek:-DDDD"

én már amikor Csaba bekerült akkor is Csabát és Fecót a döntőbe vártam, amikor te még utáltad Csabit :)

Zsoofka 2012.02.24. 13:32:21

@bigél:
Én is szerettem Petit. Igen, talán még jobban, mint Atit.
DE: nálam nagyon lejáratta magát ezzel a héttel. Tudom, hogy csak műsor, meg forgatókönyv, meg szerződés, meg muszájvót, meg vanazapénz, de hánytam a Ronis sztoritól. Pl. amikor kiesett a BV-ben ugyanebben a felállásban imádtam: ahogy Crist győzködi, hogy nyugi, öreg, csak játékvót. Hiába, igaz a közhely: az élet a legjobb forgatókönyv-író... :)

genevieve 2012.02.24. 13:32:22

@veryti: én is kos vagyok, de ati karaktere a lehető legtávolabb áll tőlem:-)

fullmoon87 2012.02.24. 13:33:27

@genevieve: Arra én is. Sokan hasonlítják Attilát Alekoszhoz. Na, abban biztos vagyok, hogy ha esetleg Attila nyerné a fődíjat ő nem ott tartana, mint most Alek.

hha96 (törölt) 2012.02.24. 13:33:36

@lac64: Nem lett volna egyszerűbb oddadni a fiának a lakást? :)

fullmoon87 2012.02.24. 13:34:21

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Jól is teszed!!! :D De én inkább magamnak hiszek. :P

genevieve 2012.02.24. 13:34:35

@A JÓSÁGOMÉRT!?: egyszemélyes építési vállalkozó nem tud egy lakóparkot építeni...ahhoz azért nagyobb vállalkozás kell:-)

és az ilyen iszonyú költségekkel jár és nem jelenti automatikusan azt, hogy dúsgazdag...
de, ha igy is lenne, attól számomra nem lenne kevésbé szimpatikus:-)

Talpig Jimmy 2012.02.24. 13:34:45

@nosce:
"ha csak megfigyelsz akkor Csaba fan lehetsz :) maradj is a megfigyelésnél ne szólj bele :)"
neba..., itt már Te is supervisor vagy? :D
vagy szereposztó? LOL

nosce 2012.02.24. 13:35:02

@lac64:
"Ezt én is olvastam egy blogon, legutóbb úgy, hogy az apjáé az a lakópark, amely adja a nyereménylakást, és a nyereménylakással fizetett Csaba helyéért. :D"

Tényleg ??? a nyereménylakást azt nem is olvastam :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:35:13

@fullmoon87: természetes jogod :D
Hajrá Fecó győzzön a JÓ :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:35:49

@genevieve: persze, persze, alvállalkozók, meg azok alvállalkozói, akik aztán szétlopják az egészet azért nem készül el soha :D

genevieve 2012.02.24. 13:35:58

@nosce: sose utáltam csabit:-)

fullmoon87 2012.02.24. 13:36:32

@bigél: Szerintem ahhoz, hogy játssz egy játékot nem kell megjátszanod magad. Hiszen AHOGY játszol egy játékot az is TE magad vagy (téged jellemez), nem de? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:36:38

@Talpig Jimmy: aztán vigyázz mert a szereposztó díványra kerülni kemény meló :D

lac64 2012.02.24. 13:36:47

@hha96: Ha így lenne akkor dehogynem. De nem én állítom, hogy az apjáé a lakópark

genevieve 2012.02.24. 13:36:57

@nosce: sőt mondhatni itt a forumon az első csaba fan voltam:-)

nosce 2012.02.24. 13:37:02

@Talpig Jimmy:
azt akartam írni h ne szój be :) persze beszólhatsz de akkor nem megfigyelsz hanem kötözködsz :)

veryti 2012.02.24. 13:37:08

@genevieve: Hát igen, ez kb. így volt. Szerintem rögtön felmérte a konkurens hímeket, és elemi ösztönnel próbálta védeni a territóriumát. Fecóval azért volt jóban, mert nem látott benne konkurenciát, Gergőt az elején még csak távolról méregette, meg haverkodtak, de amikor bejöttek a kiskakasok (Csaba, Shadi, Cris) megborult az agya, és támadt. Pétert megfigyelte és látta, hogy nem konkurens, lehet, hogy azt is kiszúrta, hogy csak beépített valaki és nem igazi játékos, ezért haverkodott össze vele. Jut eszembe, mekkora poén már, hogy mégis Péterre szállt a legtöbb tyúk :))))

fullmoon87 2012.02.24. 13:37:14

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Tényleg kíváncsi leszek a végeredményre, a nézők szerint ki a "JÓ"? :D

Talpig Jimmy 2012.02.24. 13:37:32

én minap azt hallottam, hogy olyan, mint plagizálás már nincs is :D
Alaptörvény xx cikkely

Talpig Jimmy 2012.02.24. 13:38:53

@nosce: értelek én:
ha más a véleményem, mint a tied, az kötözködés

lac64 2012.02.24. 13:39:00

@nosce: Ahogy elnézem, a párbaj napjára shevrolet gyár is Csaba apjáé lesz :DD

nosce 2012.02.24. 13:39:12

@genevieve:

az első időben nem szeretted, ne vetíts, pont neked mondtam és még nem is tetszett need :)

genevieve 2012.02.24. 13:39:13

@fullmoon87: alek egy fasz, azért tart ott ahol most tart...

ati meg elmondása szerint minden vállalkozását bedöntötte...ha ez a tendencia marad nála akkor......

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:39:13

@veryti: meghülyítette őket a zagyával :D mer' nekik olyan nincs...
@fullmoon87: én is kíváncsi vagyok, félek Ati népszerűbb de ettől még én az egyszerű kisembernek drukkolok :)

bigél 2012.02.24. 13:40:03

@fullmoon87: ebben lehet valami, mert nem profi színészek, de akkor te sem mondhatod, hogy "Szerintem az egyetlen ember, aki nem játszotta meg magát az Attila volt". :) Hiszen akkor a többiek is csak annak megfelelően játszhattak,amilyenek. ;)

genevieve 2012.02.24. 13:40:27

@veryti: akkor felmerül az a kérdés amit vera is feltett neki:-)

hogy miért képzeli magáról azt ati, hogy a villa csak az ő kizárólagos territóriuma?:-)
nem kicsit nagy az arca:-))

veryti 2012.02.24. 13:41:03

@genevieve: :) De azt mindig mondják, hogy az ellentétek vonzzák egymást, és hogy a szerelmet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól. :)

fullmoon87 2012.02.24. 13:41:30

@bigél: Igen, mikor írtam rájöttem, hogy döntöm az előző kijelentésemet. Szóval akkor a második van érvényben. :D

nosce 2012.02.24. 13:41:35

@Talpig Jimmy:
"értelek én:
ha más a véleményem, mint a tied, az kötözködés"

értelek én is h nem tetszik ha kötegetőnek szólítanak téged pedig igazi kötekedő vagy Anicát meg Erikát is állandóan szivatod, szal én is értelek, pontosan :)

veryti 2012.02.24. 13:41:46

@genevieve: Férfi. Domináns férfi. Megszokta, hogy az én házam az én váram. :)

genevieve 2012.02.24. 13:42:36

@lac64: meg a légitársaság és a sziget ahova a nyeremény út szól:-))

nosce 2012.02.24. 13:43:01

@lac64:
"Ahogy elnézem, a párbaj napjára shevrolet gyár is Csaba apjáé lesz :DD"

az nem jó mert veszteséges, álmodjunk nagyot legyen övé a Bömös :)

nosce 2012.02.24. 13:43:42

@nosce:
....kötekedő.......

genevieve 2012.02.24. 13:43:52

@nosce: biztosan keversz valakivel:-)

első időkben senkiről nem foglaltam állást, se pozitívan, se negatívan...

az első ilyen megnyilvánulásom az volt, hogy csaba fan leszek:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 13:44:21

@A JÓSÁGOMÉRT!?: öööö... én ilyet nem mondtam, nem értem.
Ja, most nézem, mit érthettél félre: én az apjáról beszéltem, t.i., hogy ha nem megy jól a vállalkozása, akkor Csaba segíthetne a nyereménnyel.

veryti 2012.02.24. 13:44:28

Sajnos most mennem kell, elutazunk, mindenkinek mindent köszönök!
Este persze majd nézem a párbajt, és visszaolvasom a kommenteket, mert érdekel a véleményetek, hogy Ti hogyan látjátok a világot!

Szeri van! Hajrá Ati! :P

bigél 2012.02.24. 13:44:42

@pushpang:
ha én oroszlán vagyok, akkor kit kellene szeretnem a játékosok közül???

genevieve 2012.02.24. 13:45:11

@veryti: aham, ezek szerint rajta kivül nem volt bent több férfi:-)

bigél 2012.02.24. 13:45:29

@veryti: Szia! Jó utat! Hajrá Fecó, ne hagyd magad Atti! Essetek ki mindketten! :P :P

fullmoon87 2012.02.24. 13:46:25

@genevieve: Én is vállalkozásban dolgozom, nem olyan könnyű ez mint látszik. :)

nosce 2012.02.24. 13:46:50

@genevieve:
"biztosan keversz valakivel:-)"

nem hiszem, finnyáztad csabit, de nem hiszem h ezt valaha elismered, ilyet nem feltételezek rólad :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:47:04

@bigél: én kérlek oroszlán vagyok és kijelenthetem hogy Péter, Feransz és Vera voltak a szerethető karakterek :D és neked ? :D

fullmoon87 2012.02.24. 13:47:06

@bigél: Ha jól tudom Fecó is Oroszlán. :D

beacska 2012.02.24. 13:48:33

@pushpang: @Lotyóbridzsida: szerintem ti az Aranyparttal keveritek.

genevieve 2012.02.24. 13:48:54

@nosce: én meg emlékszem, hogy azt mondtad nekem, hogy imádod csabit:-))

de nem feltételezem rólad, hogy ezt valaha elismernéd:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:49:15

@fullmoon87: naugye :D oroszlán oroszlánnal és szűzzel jól megérti magát :)

Zsoofka 2012.02.24. 13:49:27

@veryti:
Jó utat! Várunk vissza!

genevieve 2012.02.24. 13:49:30

@fullmoon87: én meg 20 évig dolgoztam az építőiparban:-)

Talpig Jimmy 2012.02.24. 13:49:38

@nosce: Lovag Úr!
felkértek, hogy védd meg Őket?
szerintem nem, mert Ők is meg tudnák védeni magukat, ha így gondolnák

genevieve 2012.02.24. 13:50:17

@fullmoon87: ha már itt tartunk atira inkább jellemző az oroszlán jegyűek viselkedése:-)

bigél 2012.02.24. 13:50:18

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Pétert már szinte csíptem (nem mindig), Feransz túmáccs, de semmi bajom vele, Vera, khmm ... szintén túmáccs, de másképp, mint Feransz.

Csabit kedvelem. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 13:51:00

@lac64: én se gondolnám, hogy Csabáék kőgazdagok lennének; olyan tisztes polgári családnak tűnnek elsőre, semmi extra.
Több infóm nekem sincs erről.
Ha meg úgy is lenne, hogy gazdagok, hát ki nem szarja le?
Számomra az sem befolyásoló Attila irányában pl., hogy nincs lakása. Vagy Fecóval kapcsolatban se érdekelnek a pénzügyei, mint ahogy Ditti is arra cseszi el a pénzüket, amire akarja.

bigél 2012.02.24. 13:51:30

@genevieve: na ne máááááár!!!!! :D :D :D

bár aszondják, hogy az aszcendens is sokat számít, nem elég a sima horoszpók.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:51:35

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ahoj :)
@bigél: akkor a te bolygód másban áll ezt majd a fullmoon elmagyarázza mert én nem hiszek benne :D

foxglove (törölt) 2012.02.24. 13:52:21

csak én gondolom egyedül, hogy a horoszkóp úgy ahogy van, egy bullshit?
:(

bigél 2012.02.24. 13:52:34

@fullmoon87: két oroszlán egy ketrecben ... túmács :D :D

beacska 2012.02.24. 13:56:00

@nosce: :) vmi lakóparkja??? én úgy olvastam, konkrétan a nyereménylakást tartalmazza az a "park" ;D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 13:56:08

@bigél: cáfolom... legjobb barátnőm és pasim is volt már oriban és nagyon jól tud működni ha az egyik ori elismeri a másikat dominánsnak
attól még elmagyarázhatja h nem hiszel benne :)
@foxglove: egyébiránt én sem hiszek benne de vannak alap tulajdonságok amik nagyjából működnek viszont ez a bolygó így meg úgy áll meg aszcendens nekem már porhintés

bigél 2012.02.24. 13:56:18

@mokamini: ebből az utsó hétből nem sokat láttam, szerencsére, így nem nagyon befolyásolja a Pettiről alkotott képemet.
(Amiben azért eleve nem egy grállovag, de a szenyázásai ellenére sokszor csíphető.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 13:57:36

@bigél: én nem vagyok annyira jártas ebben, de a mérleg azt hiszem befigyel, úgyhogy Attilát mindenképp. :D

kamarti 2012.02.24. 13:58:01

@genevieve: a kisfiáért aggódó édesanya mindent a lányára ken... szép. Beteg ez a nő, nem kicsit

@veryti: köszi!

bigél 2012.02.24. 13:59:55

@A JÓSÁGOMÉRT!?:

nekem is van ellenpéldám arra, amit írtam, nem is egy, de jól hangzott, főleg Feransszal kapcsolatban. :)

amúgy meg kakilok rá, ki milyen jegyű. :)

nosce 2012.02.24. 14:00:53

@Talpig Jimmy:
" Lovag Úr!
felkértek, hogy védd meg Őket?
szerintem nem, mert Ők is meg tudnák védeni magukat, ha így gondolnák"

így gondolták le is írták, de nem szálltál le róluk :), én csak elmondtam a kötekedésedről a tényeket :)

bigél 2012.02.24. 14:01:16

@pushpang: basszus, akkor nagyon elfajzottam, mélyen magamba tekintek és nyomok száz sms-t Attira ma este.

nosce 2012.02.24. 14:04:13

@beacska:
":) vmi lakóparkja??? én úgy olvastam, konkrétan a nyereménylakást tartalmazza az a "park" ;D"

A lottó játék nem az ővék ? :)

szélfúttahaj 2012.02.24. 14:05:00

@nosce: A road showk szervezésénél megszerette a konténert biztos, a pénz meg kell, h. nőket találjon magának, max. így képzelem Attikát. Még emlékszem Atttika régi énjére, most akkor mikor adja mindig magát? Melyik az igazi? Mégha a retek azokat nem játszotta vissza, mennyire alázta Fecót is, mert ő most mindenki karakterét a jókat is el akarja tulajdonítani. Ő a dumagép az érzékeny, még jó h. helyes pasi sosem lesz belőle!

Talpig Jimmy 2012.02.24. 14:07:12

@nosce: mert Te vagy az Isten itt?
kinyilatkozol
megszoktuk
itt nagyon sokan leírhatnák, hogy neked mindig cáfolhatatlan meglátásaid vannak, s ha annak valaki ellentmond, avagy csak vitatja már hadjáratot indítasz

nosce 2012.02.24. 14:08:22

@szélfúttahaj:
"Ő a dumagép az érzékeny, még jó h. helyes pasi sosem lesz belőle!"

miért ? ha van elég pénze akkor majd a plasztikai sebész megoldja :)

beacska 2012.02.24. 14:08:37

@nosce: nem az övék, beruházók. de mindegy...egyszer leírták, aztán gyorsan letiltották. Néha megemlítem itt, de úgysem hisz nekem senki, nem is kell, mert tök lényegtelen. Ha NEM Csaba nyeri meg, majd revidiálom a nézetemet ;D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 14:08:39

@genevieve: ó, én az első hetekben még rendesen ekéztem Attilát... :D
Aztán, ahogy jobban MEGÉLTEM a villát, megváltozott a véleményem.

(ezt kicsit félve írom le, Csaba is mit kapott Verától emiatt. :D)

fullmoon87 2012.02.24. 14:08:56

@genevieve: Én is hasonlóban dolgozom (épületgépészet, karbantartás). Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy nem olyan könnyű manapság vállalkozni, de akkor Te is tudod. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 14:09:35

@szélfúttahaj: nana, Dyácska első naptól beleesett ma este megtekinthetjük, szóval csUnyafiú már nem lehet :)
@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ah akkor be se kapcsolom én is megyek 4-re, jó szórakozást fényképezz majd nekem kocsonyát már ha nem tudok kóstolni :)

nosce 2012.02.24. 14:09:42

@Talpig Jimmy:

Te meg Fecó vagy h dörgedelmeskedsz ? Ezt érdemlem a JÓSÁGOMÉRT ??? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 14:11:09

Már csak 10 nap és Éden Hotel! Csak mondom! Beus, készítsd a klaviatúrát!:D

nosce 2012.02.24. 14:11:37

@beacska:

" nem az övék, beruházók. de mindegy...egyszer leírták, aztán gyorsan letiltották. Néha megemlítem itt, de úgysem hisz nekem senki, nem is kell, mert tök lényegtelen. Ha NEM Csaba nyeri meg, majd revidiálom a nézetemet ;D"

lehet Talpig Jimmy tiltotta le és azért keresi a forrást h azt is letíltsa :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 14:12:40

@A JÓSÁGOMÉRT!?: igen, csak néztem, hogy mennyi ideig tart bekapcsolni az izét, de látom, nem is sikerült:D

Nem garantálom, h a tömegtől látni is fogom a kocsonyát, de majd igyekszem, direkt neked! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 14:13:50

@beacska: @nosce: ÉN HISZEK NEKTEK, MERT TI OLYAN JÓSÁGOSAK VAGYTOK! BEUS, TE MINDENKÉPPEN:)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 14:13:52

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :D lusta vok bekapcsolni, mikor jössz a kocsonyanézegetésből?

beacska 2012.02.24. 14:14:34

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: jajjj, éppen most írtam be "otthon", hogy "mikorkezdőőőőődikmárvégreee"

beacska 2012.02.24. 14:16:00

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: :))) köszi, de nem vagyok ELÉG JÓ...sőőőt...mit is szoktak itt rám mondani? Gyűlölködő vagyok, és rasszista ;D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 14:16:01

@A JÓSÁGOMÉRT!?: 8ra itthon akarok lenni, mert az Ember nem hajlandó jönni, muszáj vagyok barátnékkal menni:D Ellenben hozzám meg akar jönni:D

nosce 2012.02.24. 14:16:21

azért érdekes h az anyagi helyzetek felemlegetése így kicsapta a blogon a biztosítékot :) talán csak Fecó anyagi helyzetét nem cáfolta senki....
én nem akarok flamelni úgyhogy jószerivel be is szüntetem a kommenteléseimet itt, mert kezd abszurd lenni a helyzet :)

beacska 2012.02.24. 14:18:18

@nosce: Fecó anyagi helyzetéhez adalék: Angéla új mellei ;D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 14:19:21

@beacska: reklámból csinálta vmi klinika, így szokták az ilyen celebközeli embereknek pl édenszandra, öekikilánya stb

bigél 2012.02.24. 14:20:11

@nosce: kicsapta a biztosítékot? nem vettem észre. még mindig megy a gépem. ;) :P :P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 14:20:41

@A JÓSÁGOMÉRT!?: jó, várlak 2013-ban:D Meghívlak egy vaddisznós, szarvasos kocsonyára:D

Talpig Jimmy 2012.02.24. 14:20:53

@nosce:
"Te meg Fecó vagy h dörgedelmeskedsz ? Ezt érdemlem a JÓSÁGOMÉRT ??? :) "

a GAZSÁGOMÉRT nincs a szótárban? mármint a ... kiében is?
alulműveltté váltam :(
nem ismerem az új szlenget
mea culpa
és a munkahelyemé

Talpig Jimmy 2012.02.24. 14:25:08

@nosce:
"én nem akarok flamelni úgyhogy jószerivel be is szüntetem a kommenteléseimet itt, mert kezd abszurd lenni a helyzet :) "

ugyan :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 14:26:03

@Dorothy, a Vörös Cipellős- Lady N: ú még úgy se kóstoltam mik vannak :D
ma hallottam egy műsorban h a kínai étlapon a sárkány tigrissel azt jelenti kígyó macskával hátaztamindenit

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 14:27:32

@nosce: nemár. :)
Amúgy Fecó is hazudik, mert láttam egy riportban, hogy nem is kunyhóban laknak, hanem narancssárga falak és csipkefüggönyös ablakok előtt bőrgarnitúrán ültek. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.02.24. 14:28:04

@A JÓSÁGOMÉRT!?: :D:D:D:D:D
Én csak így vagyok hajlandó megenni!

Na, megyek, pussz:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 14:29:22

@A JÓSÁGOMÉRT!?: és ma egy "Fecófeleség" az már referencia értékű celebség??
Na ez a durva.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 14:29:34

@pushpang: a narancssárga fal és a csipkefüggöny mióta luxus? és bőrhatású műbőr kanyapét láttunk már? naugye

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 14:30:15

@pushpang: hát a plasztikai klinikáknak is kell a reklám Zangéla meg vótta tévében szóval :D

beacska 2012.02.24. 14:30:32

@A JÓSÁGOMÉRT!?: nem hiszem. Angéla nem "reklámarc"....és amúgy sincs semmi "ingyen", vki mindig fizeti (Szandráét, Nikiért a Viasat3 pölö)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 14:31:27

@beacska: nincs forrásom de majd rákeresek nekem így rémlik...

VaLaky 2012.02.24. 14:32:34

Hali! Jók a települési kommentek.
Ha már megyék, egy régi vicc jutott eszembe, bocsi: Hogyan jellemeznénk a férfiakat, ha megyeként értelmeznénk őket?
20 éves: Heves
30-40 éves: Vas
50-60 éves: Békés
60+: Tolna, de nem megye.

Talpig Jimmy 2012.02.24. 14:32:50

@pushpang: kilakoltatás után az udvarról nézték az ablakot és a csipkefüggönyt, műbőr szedett-vedett alkalmatosságokon ülve?
remélem nem veszed személyes sértésnek, amit írtam? LOL

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 14:33:23

@nosce: mellesleg, ami az abszurditást illeti, a hét eleji, a játékosokat illető jelzőkkel kapcsolatos hajcihőhöz képest, ez itt langyos molyfing volt. :D

Most olvasgatok vissza a régebbi posztokban, hát... de inkább nem mondok semmit, mert úgy érzem, eléggé rezgett a léc, hogy engem is kibasz Hajni, mint Negrót, aztán világíthatok egyedül az éjszakában én is. :D

Talpig Jimmy 2012.02.24. 14:36:01

@pushpang: mi volt itt?
amolyan palotaforradalom?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 14:36:06

@Talpig Jimmy: először is, poénkodtam az előbb.

Másodszor: te biztos naprakészebb vagy Fecóék viselt dolgait illetően, esküszöm nem olvastam sehol utána semminek. Viszont ezek a képek onnan maradtak meg bennem, ahogy Sadi, a kiesése után elment hozzájuk . Akkor nekem, normális, rendezett, kifejezetten jó körülményeknek tűntek az ott látottak.

Hogy azóta kilakoltatták-e őket, nem tudom.

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 14:36:16

@beacska: bezzeg én egy kurva dermarolleres kezelést nem kapok, ehh.

Jimmy, nosce, ne kúrogassátok már egymást, rosszabb hallgatni, mint Fecót.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 14:37:32

@A JÓSÁGOMÉRT!?: mondtam én, hogy luxus? :)
A többit meg lásd T.Jimmynek írt válaszomban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 14:40:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szandika is csak egy olyanra ment el, és nézd meg, mi lett belőle.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 14:40:44

@VaLaky: :D
@pushpang: nem mondtad, csak azt látom szegény Feri már levegőt vesz máris mindenért kikap itt a blogon, hát ezt érdemli a jóságáért? :D

jooasszony 2012.02.24. 14:41:36

@pushpang: @MagasMacska: "Annál a fürdőszobai jelenetnél belegyömtem volna Serit a lefolyóba... "

Mint utólag láthattuk, Gergő a gusztustalan hajtrutymót próbálta a lefolyóból kikaparni, amikor Seri elkezdte a szokásos ritust...szerencsére Gergő nem ragadtatta el magát...

(hozzáteszem az agresszió minden formáját gyűlölöm. Csak arra akartam rámutatni, hogy ebben a felállásban sokszor nem Gergő az agresszor, hanem a tündéri kislány, Seri).

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 14:43:24

@pushpang: ööö.... az egy kozmetikai kezelés, nem plasztikai beavatkozás, vagy mámeg lemaradtam valamiről? :)

shimizu 2012.02.24. 14:45:43

Da best! by far! =D
Köszi Hajni!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 14:49:46

@jooasszony: igen, közben beugrott a jelenet. Én akkor is Gergőnek adtam igazat, Seri provokálta őt, én értettem, mit írtál.

Talpig Jimmy 2012.02.24. 14:50:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én nem merek szólni az út végéről (feltételezett), mert megkritizálhatnak.
piciny kezelécske, és aztán mi a vége???
Szandi szindróma, alkatilag :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 14:51:58

Ja, visszanéztem a tegnapi öfit és azon röhögtem, ahogy krisz próbálja Veronikát békíteni a kanapén és már nem tudom miket duruzsolt neki, mire Veronika:
"Ne csináld már..tudod, hogy szeretem". :D

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 14:56:31

@pushpang: @Talpig Jimmy: az van,hogy erre nekem valóban szükségem van/lenne, és nem hiúsági kérdés. nyaff. :)

VaLaky 2012.02.24. 14:57:40

@fullmoon87: Cris és Veron micsoda jegyileg? Mert születésszabályozásnál el szeretném kerülni, h. belefussak. :) Egyébként szórakoztatnak, naná, de felnevelni? vagy itt számít a hozzáadott érték?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 14:58:50

Ha így halad, Diából meg tényleg csak két nagy önjáró műmell marad a végén.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.24. 15:00:23

Holá mindenki!
Tisztára lelkiállapotban vagyok má, hogy mik történnek itten... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 15:01:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: roller... ugyanmár. Arcbőr feszesítésére az egyik legjobb módszer a copf. Hátul, jó szorosan összehúzva.
Persze, rövid hajnál egy kicsit macerás.:D

hha96 (törölt) 2012.02.24. 15:03:51

@pushpang: Jah és ha a kínai piacon már nem magyarul szólnak hozzád, akkor túlhúztad :D

VaLaky 2012.02.24. 15:04:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jaj de duuurva, mindjárt vége! Hol leszel Te élőben? És hogyan lehet azt követni a velveten, mert ki nem hagynám!

Talpig Jimmy 2012.02.24. 15:06:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
"nyaff. :)"
akkora nem lehet a baj, NYAFFI.
Kijössz, Te ebből is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 15:06:39

@hha96: az csak a Spéter Erzsébet-stádium után következik. :D

Talpig Jimmy 2012.02.24. 15:10:42

@pushpang: általában kiköpi és kettő lesz belőle

fullmoon87 2012.02.24. 15:16:22

@VaLaky: :"DDD
Chris BAK (Halak Vénusszal és Rák Marssal, szóval alapvetően érzékeny típus a srác, könnyen megvezethető)
Veron RÁK (Szűz Vénusszal és Marssal - ő tartózkodóbb érzelmileg)

fullmoon87 2012.02.24. 15:18:38

@VaLaky: Egyébként a csillagjegy (= napjegy) a legkevesebb néha, mert sok tényező (bolygó, fényszögek stb.) közrejátszik. :D Van egy jó hírem: mindenkinek olyan gyereke születik, amilyenre szüksége van. :D (A gyerek választja a szülőt! :P)

VaLaky 2012.02.24. 15:21:50

@fullmoon87: Ja, a pszichiáterem is ezt mondta! :D

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 15:21:54

@pushpang: csatlakozom.

@VaLaky: a Velvet percről-percézi a döntőt, én leszek a khm ... izé.... "szakkomentátor", aki a tévében látottakat dokumentálja. Ezt, és a helyszíni közvetítést láthatjátok (olvashatjátok) élőben, a Velveten. Mivel ott kommentelni nem lehet, lesz egy döntős poszt, amit ITT, A HOGYVOLTON a döntő előtt már megnyitunk, hogy nektek is jó legyen. :)

@Talpig Jimmy: hát ebből már nem, ez egy aknés bőr miatti hegesedés, és ahogy telik az idő, egyre jobban oda kell rá figyelnem, néha most is úgy érzem magam, mintha a The Walking Dead-ből léptem volna elő :D

kamarti 2012.02.24. 15:23:50

na, visszaolvastalak titeket...
mi köze a játékosok (vagy a családjuk) vélt vagy valós anyagi helyzetének a nyereményhez? úgy emlékszem, korábban szinte egyöntetű volt itt a vélemény, hogy ez nem ki szorul rá jobban? játék. M változott?
(de Csabi apja tényleg nagy ász lehet, ha örökre el tudott tüntetni egy cikket/hírt a netről...)

foxglove (törölt) 2012.02.24. 15:26:24

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ennek a cuccnak az a lényege, hogy kollagént juttat a szervezetbe?

VaLaky 2012.02.24. 15:28:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Dejó! Gratulálok, szerintem is szakértő vagy. Szóval vasárnap dupla, tripla élvezet vár. Bár a család is tolerálná...

szélfúttahaj 2012.02.24. 15:29:35

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Bocsi, ennyire tájékozatlan vagyok, nem Fecóba zúgott bele? Izgatottan várom válaszod

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 15:29:45

@foxglove: nem. ennek a lényege az, hogy nagyon apró tűszúrásokkal sebeket ejtenek a bőrön (nem gáz, csak kipirul tőle), ezáltal a bőr arra kényszerül, hogy gyorsabban "csináljon" új bőrt (ne 28 naponként, ugye).
Ránctalanításra is szokták használni, nekem a hegek miatt kéne, lézeres és egyéb módszer (dermabráziós kezelés) nekem azért nem jó, mert az arcom (is) tele van anyajegyekkel, ami egyébként durván szexi némely helyeken, de nem akarnám basztatni őket, ha nem muszáj. Ezzel a módszerrel ki lehet őket kerülni :)

VaLaky 2012.02.24. 15:30:58

@fullmoon87: Ennyi pénzért?!! Egyébkéni is fatalista vagyok. Vagy lusta. Még nem döntöttem el.

foxglove (törölt) 2012.02.24. 15:32:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja értem. én tretinoint próbáltam, de nem jött be.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 15:33:41

@szélfúttahaj: de de :D azt hittem rá gondolsz :))
alig várom ahogy sírva bevallja hogy ráizgult Feriapura :D
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó lesz ez a Velvetes meg hv-s párhuzamos izé :D
@VaLaky: Újpalota de a szomszédos lakótelep :)
@pushpang: okéj :)

kamarti 2012.02.24. 15:34:27

@fullmoon87: meglepett, hogy Atti Mérleg - nem elég vonzó :) kíváncsi lennék egy Holdra, meg egy aszcendensre is, mert én például sok Skorpiót, illetve Skorpió hangsúlyos embert ismerek (többek közt a nagyfiam is ez utóbbi), de egyik sem gonosz, kötekedő, vagy bosszúálló, sokkal jellemzőbb, hogy magukat nyúzzák, mint hogy másokat pl.

fullmoon87 2012.02.24. 15:36:51

@VaLaky: Én a kettő között vagyok. Hiszek a Sorsban, de a Szabad Akaratban is. Abban viszont biztos vagyok (ma már), hogy a gyerek-kérdés Sorsszerű, hisz az sem véletlen, hogy pontosan mikor születik az ember (asztrológiai szempontból).

kamarti 2012.02.24. 15:37:17

nézem a delphoi jósdát:

Ki térjen vissza villába?

Attila
(66%, 923 Szavazat)
Fecó
(34%, 477 Szavazat)

Összes szavazó: 1,400

kíváncsi vagyok, most mennyire lesz pariban ezzel a végeredmény

Talpig Jimmy 2012.02.24. 15:41:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

@Talpig Jimmy: hát ebből már nem, ez egy aknés bőr miatti hegesedés, és ahogy telik az idő, egyre jobban oda kell rá figyelnem, néha most is úgy érzem magam, mintha a The Walking Dead-ből léptem volna elő :D

és???
valahogy csak kilábalsz, lelkileg

Tjuca 2012.02.24. 15:41:33

@Binbir gece: kimaradt bandika: heréd

fullmoon87 2012.02.24. 15:41:59

@kamarti: Elvileg Ikrek Holdja van (mostanában akárki képletébe lesek bele mindenkinek az van...) Aszcendensre én is kíváncsi lennék, de ahhoz ugye pontos óra, perc kéne... Egyébként minden megélés kérdése. Minden jegynek ugyanúgy vannak jó és rossz tulajdonságai. Ki melyiket éli meg. :)

avanivi/ 2012.02.24. 15:42:56

@kamarti: igen, mondja ezt egy skoroió :))

Tjuca 2012.02.24. 15:44:29

@sajtkedvelő: miután terhestesztelt? váó

VaLaky 2012.02.24. 15:44:33

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Csak ezért, mert kerületünk bővelkedik vv sztárokban. Ati a szomszéd házból költözött be, együtt sétáltattunk kutyát.
Veronika a közelben albérletezett, és Gergő szülei is itt laknak. (ezt a kutyások mesélték)

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 15:44:37

@foxglove: én is szedtem rá csomó mindent, meg kenyegettem tán még bölcsőzsírral is, valamennyit javult, de folyamatos karbantartásra szorulok, mint egy régi ezerkettes lada :D

@Talpig Jimmy: jahh, a lelkemmel semmi baj. :) na jó, néha azért ökölbe szorul a gyomrom és irigykedek, ha csodakemikáliás reklámot látok tökéletes arcbőrű leányzókkal, de akkor mindig arra gondolok, hogy ... ööö... inkább nem írom le :DDD
na mék tüzifát hasogatni, tsók.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 15:47:17

@VaLaky: én ÖE sztárokkal vagyok körbevébe, öepeti öenikó

fullmoon87 2012.02.24. 15:49:49

@VaLaky: És milyennek találtad Atit kutyasétáltatás közben? :D

foxglove (törölt) 2012.02.24. 15:50:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az a helyzet, hogy nekem csak a gyógyszeres kezelés vált be, felszínileg csinálhattam bármit, nem használt. de még egyszer már nem vágnék bele egy gyógyszeres kúrába.

kamarti 2012.02.24. 15:51:39

@fullmoon87: honnan tudod a Holdat? (mindenestre ha ez így van, akkor Atti megette a lelkét reggelire :)

@anivivi: mire mondja az igent a Skorpió? :) hogy nem mizantróp egy kicsit se, sőt? :)

@Tjuca: mit mondanak az orrok? Atti mindent visz?

rianna 2012.02.24. 15:51:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: próbáltad már, jó ez a roller? :)
szép jó napot mindenkinek :)

Tjuca 2012.02.24. 15:56:12

@mokamini: szerintem az alapvető különbség az a vita. az egyik csinálja a másik meg, ahogy ő mondta nem tud mit kezdeni egy sajtreszelős szintű vitával, csak néz vagy röhög.

mivel ezt az öt hónapot alapvetően a fantáziátlanság és a "konfliktusok" avagy műbalhék jellemezték, ezért tulajdonképpen egyik embert sem ismertük meg, maximum azt, hogyan vitáznak meg balhéznak. az összes többiből nagyon keveset kaptunk, pedig az embert nem a vitakészsége jellemzi csak és kizáróan.

szerintem.

Talpig Jimmy 2012.02.24. 15:58:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
tökéletesen egyetértek Veled.
Miért is osztanád a nagy nyilvánosságnak azt, amit nem akarsz :D
Erre vagyok én.
A tűzifát rád hagyom.

fullmoon87 2012.02.24. 15:59:02

@kamarti: Van egy asztro programom, a neve: Regiomontanus

Egyébként én pont nem látom őt lelketlennek. :)

Tjuca 2012.02.24. 15:59:09

@kamarti: attila a legnyerőbb orrú, de ma fecót nem fogja földbe döngölni, bármennyire szeretnének sokan 95-5%-ot, jóval kisebb lesz a különbség.

és mivel attila is sűrűn túrja az orrát, meg ki tudja, lehet be is vágott neki valaki, amit nem mutattak, ezért holnap rájuk nézek újra. :-)

VaLaky 2012.02.24. 16:00:29

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Csak azokról nincs ilyen klassz HV, így hamar a feledés homályába vesznek :P

avanivi/ 2012.02.24. 16:01:09

@kamarti: csak magamat vagyok képes "nyúzni"

VaLaky 2012.02.24. 16:05:36

@fullmoon87: Csíptem a palit, jellegzetes (kívülálló)figurája volt a kutyás társaságnak. Talán velünk azért állt szóba, mert nekünk is westie (lányunk) van és kezdetben Tőle, mint gyakorlott kutyatartótól kaptam (kéretlen) tanácsokat, hogyan kell westie-t nevelni, mert makacs jószágok.

Tjuca 2012.02.24. 16:07:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem vagy egyedül. viszont, ha dermabrázia, akkor még a tavaszi nap előtt érdemes, egy kényeztető masszázzsal együtt. kemény az a négy-öt nap utána. :-) fura, mert sokszor fájt a lelkem, aztán, ahogy vénülök, jön meg az eszem meg az önbecsülésem. ;-Í

kamarti 2012.02.24. 16:09:07

@anivivi: no ugye? én is azt tapasztalatam eddig, hogy a Skorpió a legrosszabb önmagához tud lenni... bár amplitúdója van az érzelmeinek, ez tény :)

@fullmoon87: és ahhoz nem kell óra-perc? (A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire - ez egy film címe:)

@Tjuca: nekem ugyan nincs ilyen pontos előrejelzőm :), de ha Atti nyer is, én is remélem, nem megszégyenítő többséggel

kamarti 2012.02.24. 16:11:20

@fullmoon87: Csabiról állítólag szinte semmit nem tudunk. Róla mit mond a program? :)

csicserierika 2012.02.24. 16:24:04

@VaLaky: és ezt csak most mondod ?
Kérhetek egy autogramot tőled ? :)

VaLaky 2012.02.24. 16:30:06

@Peter_Cs: Neked még meglepő, hogy Kinga folyamatosan eszik?? :)

Zsoofka 2012.02.24. 16:30:11

@Peter_Cs:
Az.
Sztrájkolok. Nem nézem meg. Azértse! :)

kamarti 2012.02.24. 16:31:18

a Velvet elég érdekes (értsd: csöppet sem elfogult) cikket írt a kihívásról, az ottani szavazás állása:

Ön szerint ki győz?
Attila 3748, Fecó 3447

avanivi/ 2012.02.24. 16:31:26

@kamarti: Azért nem hiszek az asztrológiában, mert van egy ikertestvérem,akivel mindenben különbözünk :)))

VaLaky 2012.02.24. 16:34:01

@csicserierika: Drágám! Én egy szerény ember vagyok, pont mint Ati. :)
Ugyan van róla néhány mókás élményem, főleg kutyás, de úgy érzem, Ti az elmúlt fél évben jóval több infóhoz jutottatok rolla, mint én azt azt megelőző 2,5 évben.

kamarti 2012.02.24. 16:37:27

@Peter_Cs: @mokamini: van már egy olyan is fenn, amiben Dya azt fejtegeti, hogy Fecó sem közömbös, az elejére meg bevágtak egy "vallomást" Fecótól, az elejéről, valami üvegezős játékból - ezt gondolom a párbaj előtt tolják. elég érdekes, véletlenül épp most és épp egy olyannak, akiről mindenki tudja, hogy egyszer már csalt ugyebár...

@anivivi: hja kérem, nem könnyű ikernek lenni :) attól még az asztrológia állhat, de azon kívül annyi minden van még, ami számít, szóval nem kizárólagos sztem sem

2012.02.24. 16:39:27

Dermaroller? ÚristN! :O Dúrván csúnya eszköznek néz ki, jájjj.

csicserierika 2012.02.24. 16:42:23

@VaLaky: 2,5 év, mókás élmény ?
Ne szerénykedj, neked bejött az élet :)

Zsoofka 2012.02.24. 16:42:52

velvet.hu/blogok/gumicukor/2012/02/24/vv_dya_tenyleg_szerelmes_fecoba/

Én most ezt a szösszenetet óvastam el és megint hányok. nem, nem a konyakmeggytől :)

2012.02.24. 16:44:46

A tévedhetetlen online-os oldal szerint A 66%- F 34% :(

Zsoofka 2012.02.24. 16:45:59

@mokamini:
Azért azt az a mítinget megnéztem volna, amikor a sok visszaköltöző szerencsétlennel közlik a hét forgatókönyvét. Pl. a dyával. szerintem fel sem fogta..... szánalom.

Tjuca 2012.02.24. 16:46:21

@szerivan: nyilván, ha lenne kellemes módszer, ami hatékony, akkor... érted. érted? ennél van durvább megoldás is. oké nem erre gondolok. :-) srvimg08.aprod.hu/images_aprodhu/2275747_2_644x461/ampquotgonoszampquot-maszksi-maszk-kepek.jpg

VaLaky 2012.02.24. 16:46:31

@csicserierika: Ez egy ilyen nap: Ma már bevallottam, hogy fatalista vagyok, most az jön, hogy hedonista is!
Najó, ha így rádumáltál, majd mesélek.

csicserierika 2012.02.24. 16:50:01

@VaLaky: szerintem nem csak engem érdekel, úgyhogy légyszí :)

2012.02.24. 16:51:04

@Tjuca: Megnéztem pár videót rolla, vérzik a bőrük :O

VaLaky 2012.02.24. 16:52:56

@mokamini: LOL, de az ahogy Kingával lefittyedt szájjal kibeszélik, h. ki-kit utál a társaságból, mint két b.lan p.a. Vagy ezt már mondta rá vki?

gonoszkiralylany 2012.02.24. 16:53:52

@mokamini: szerintem ő félreértette, valaki mással kellett volna románckodnia (talán Csabival), de összekeverte :(

Talpig Jimmy 2012.02.24. 16:54:05

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ALAPBÓL tudtam, hogy hasztalan tanácsokat adnak :(
csak a ráolvasás és egyéb gyógymódok segítenek ??? :)
ÉN lehetek a megoldás! :D

VaLaky 2012.02.24. 17:10:00

@csicserierika: Elfogult vagyok, na. Ati különleges pali, érdekes, ahogy itt korábban fogalmaztak. És megosztó is, valóban. Leginkább úgy jellemezhetném, hogy szórakoztató, meghökkentőnek szánt komoly kijelentéseivel szívesen sokkolta a kutyásokat, akiket egyébként saját elmondása szerint legszívesebben kikerült. Ezért agyament időpontokban járt le, pl. hajnali négykor, mert akkor nem kell emberekkel találkozni, szóba állni. Ám időnként órákat lehetett vele beszélgetni, máskor inkább sarkon fordult, és kitért. A kutyájáért bármire hajlandó volt, persze a maga sajátos stílusában. Jellemző sztori: Egyszer pl. arról beszéltünk, h. a környéken betörtek, és egy néninek elvitték a kutyáját is. Másnap nyúzottan fogadott, h. jól kiszúrtam vele, mert egész éjjel nem aludt és azon rágódott, h. ugyan eddig sem gyakran mozdult ki a lakásából, de ezentúl inkább fogad vkit nappalra is Artúr mellé, mert nem meri egyedül hagyni.
Az emberek kevésbé fontosak neki, a véleményük ritkán érdekelte. A nőkhöz is elég furán állt. Soha nem mutatkoztunk be, erre nem került sor, később kiderült ez nála szándékos. "Elég, ha annyit tudnak, az Artúr gazdája."

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.24. 17:10:09

@nosce: ne csináld már...vagy ha igen, akkor gyere eggyel visszább....

sogeking 2012.02.24. 17:19:09

azért még egy módszer van bőrápolásra, de azt itt nem írhatom le :)

sogeking 2012.02.24. 17:21:20

@anica inkognitóban: ettől a kommenttől elhatárolódom :D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.24. 17:28:44

@sogeking: persze, mindennek van határa..:D csak az emberi hülyeség határtalan..:D

Hurri Kán 2012.02.24. 17:30:47

Jó reggelt FB+. :D
Hajrá Báthoryerzsi! :D

Talpig Jimmy 2012.02.24. 17:31:06

én többet vártam a Dyától, egyetértésben Tomoceus Katatiki-vel

inmemancsi 2012.02.24. 17:31:40

reméljük nocsika visszajön kommentkodni a párbajra

inmemancsi 2012.02.24. 17:33:18

@MÉG MI VÁR: ne csináljátok már mindenki nicket vált vagy tikkel a szemem

csicserierika 2012.02.24. 17:33:23

@VaLaky: ó, köszi :) Pont ilyen a villában is . Nekem is vannak kutyasimogató ismerőseim, de mi sem mutatkozunk be, szigorúan a kutya a téma.
Én is akkor vagyok nyugodt, mikor a kutya bent alszik, mert én vigyázok őrá, nem ő rám. :)

Hurri Kán 2012.02.24. 17:34:17

@inmemancsi:
Mindenkit megcsípett a nickváltó bogár. :D
És közben zenét hallgatnak. ;-)

sogeking 2012.02.24. 17:36:40

@MÉG MI VÁR: milyen zenét?

mondjuk ez a névváltás viccesebb lenne, ha egy korábban már létezett nevet választanátok :)

inmemancsi 2012.02.24. 17:39:14

@MÉG MI VÁR: na de a nem fecli rajongókkal mi lesz

csicserierika 2012.02.24. 17:40:38

@MÉG MI VÁR: engem az avatar váltás jobban megzavar, mert csak a képeket nézegetem :)

Hurri Kán 2012.02.24. 17:40:57

@sogeking:
www.youtube.com/watch?v=lAhHNCfA7NI
:D

@inmemancsi:
Nem vagyok Fecli rajongó. Belülről bomlasztok. ;-)

Hurri Kán 2012.02.24. 17:41:33

@csicserierika:
Visszategyem a másik macit? :D

sogeking 2012.02.24. 17:43:01

@MÉG MI VÁR: valami olyant kellene, hogy mindenkinek ugyanaz legyen az avatarja

/amúgy a zene nagyon jó, még nem ismertem

fullmoon87 2012.02.24. 17:43:42

@anivivi: És hány perc csúszással születtetek?

csicserierika 2012.02.24. 17:44:07

@MÉG MI VÁR: össze ne zavarj, bár a baszómackók ideje lejárt, már Veron is lecserélte őket :)

csicserierika 2012.02.24. 17:46:30

@sogeking: "amúgy a zene nagyon jó, még nem ismertem " cseszd meg, rákattintottam , pedig nem volt szándékomban :)

Hurri Kán 2012.02.24. 17:46:52

@sogeking:
Az lenne a haddelhadd :D

@csicserierika:
Én még nem. :D

fullmoon87 2012.02.24. 17:54:16

@anivivi: Öt perc? Ha képzett asztrológus leszek (cirka 4 év) légyszi keress meg, mert nagyon érdekel(tek). :D

fullmoon87 2012.02.24. 17:55:05

@anivivi: És egynemű ikrek vagytok? Külsőleg egyformák?

inmemancsi 2012.02.24. 17:57:05

@MÉG MI VÁR: hiszi a prézli, és bomlasztóhaverod a reszelős hol van?:))

egyemakisszíved 2012.02.24. 17:58:53

Reméljük, Atti nem Fecó talpába szúrta a tüskéket a kiválasztáskor. Úgy nehezére eshet a séta a párbaj helyszínére.

Hurri Kán 2012.02.24. 17:59:04

@inmemancsi:
Ő máshol bomlaszt. Én nyíltan, magamra vonva a figyelmet, elterelve, ő ezalatt titokban. ;-)

csicserierika 2012.02.24. 18:05:08

@sogeking: csak tudnám, honnan ismerem :)

kamarti 2012.02.24. 18:09:48

@szerivan: sztem még változhat. Fecóra sokan szavazhatnak olyanok, akik nem neteznek, Atti szavazótábora pedig egy hete sincs, hogy kiköltekezett

kozi001 2012.02.24. 18:10:07

Sziasztok! Kiváncsi vagyok mit alkot egy Attila-Fecó párbaj a Megasztárral szemben hétvégén! :)

Tjuca 2012.02.24. 18:13:08

@kamarti: na én abban bízom, hogy fecó hajszállal marad alul, és atti tábora jól zsebbe nyúl. ;-P a nyartes pedig nem a mostani párbaj résztvevője, és nem nő lesz. :-D

sogeking 2012.02.24. 18:15:13

@inmemancsi: és mi a választott fegyvernem?

kamarti 2012.02.24. 18:16:25

@Tjuca: ejnye, elvtársnő :) kezdesz úgy beszélni, mint valaki, aki azt szereti, ha minél kevesebbet tudnak rolla, de minél többet szerepelhet :)

avanivi/ 2012.02.24. 18:18:39

@fullmoon87: Jó, majd megkereslek :)))) (hol???)

fullmoon87 2012.02.24. 18:20:03

@anivivi: eternalmoon87 [kukac] gmail [pont] com a mail címem. :)

inmemancsi 2012.02.24. 18:20:03

@sogeking: sajtreszelő, kivera vagy aranyhal?
komolyra fordítva a szót keritsd elő noscet és tessék minket szórakoztatni a párbaj alatt :)) ágyhoz vagyok szögezve:(

inmemancsi 2012.02.24. 18:21:24

@kamarti: hadd szerepeljen:))mozgolódjon csak nehogy botlás legyen a vége

Hurri Kán 2012.02.24. 18:21:34

@inmemancsi:
Párbaj alatt szeretőt elzavarni. ;-)

fullmoon87 2012.02.24. 18:22:32

@kamarti: A program semmit, mert az csak a bolygók helyzetét mutatja. Én mondok. :D (Érzéseim, tapasztalataim alapján.)

Csabi érdekes, mert Ikrek hangsúlyos. Ikrek a csillagjegye (Napja), valamint a Merkúrja és a Vénusza is. Kicsit furcsa, mert én is Ikrek vagyok, de én imádok beszélni, kommunikálni, infót kapni-adni (ez jellemző az Ikrekre). Ő meg olyan kis csendeske, de ez adódhat a Halak Marsa miatt is, meg hogy ilyen lightos. A Halak nem az a szenvedélyes, erőtelejes típus. A Holdja Bak, ez a jegy se a túlcsordult érzelmekről híres. :)

sogeking 2012.02.24. 18:24:16

@inmemancsi: ha Balázs lesz a műsorvezető, akkor lehetne egy perc, és nyersz

kijönnének, és aki egy perc alatt több sajtreszelőt tud egymáson megállítani, az mehet is vissza

fullmoon87 2012.02.24. 18:25:15

@kamarti: A Hold 1-4 naponta vált jegyet, így bár elég gyorsan mozog, de azért jobban behatárolható, mint az aszcendens, ahol órákat tölt egy jegyben és perceken is múlhat a jegy helyzet. :)

Tjuca 2012.02.24. 18:26:01

@fullmoon87: a legdúúúúrvább, hogy 88-as. most néztem az orrukat, erre ledöbbentem, hogy ennyire zsenge. bár a vonásai alapján jóval többnek gondolnám. min. 27-28-nak.

fullmoon87 2012.02.24. 18:27:41

@Tjuca: Te meg orrszakértő vagy? :P Nem tudom nekem egy ideje elveszett a kormeghatérozási tehetségem. :D

Tjuca 2012.02.24. 18:28:03

@sogeking: vagy neki reszeltek. azért ez a nyilvános reszelés is dúúúúrva.

fullmoon87 2012.02.24. 18:30:20

Egyébként ebben a videóban elmeséli a magányos Skorpió jellemzőit Ati.

www.youtube.com/watch?v=XOfc9nkEm-I&feature=related

Sokszor gondolok arra, hogy ha nem találkozok a párommal, akkor ő is ilyen magányos sorsra jutott volna, mert van benne erre hajlam, mint Attilában. Hülyén hangzik, de a Skorpiók (ne értse senki félre!) egy bizonyos szinten ""szeretnek"" szenvedni.

Tjuca 2012.02.24. 18:31:40

@fullmoon87: rettenetesen jól meghatározom a kort, elolvasom az évszámot, és gyors fejszámolás... :-)

nem vagyok orrszakértő. csak tudod ez az egész játék egy orrelmélet alapján megy. petinél tettek egy csavart, lehet unta már, de eddig mindenki az orrszabály alaoján zúgott ki. most fecó fog, bár csak egy kis orrhosszal. :-)
tudod bárki bármit mond, ez a játék erre lett megszerkesztve, nem holmi összeesküvéselméletre vagy közönségakaratra. :-PPP

fullmoon87 2012.02.24. 18:33:16

@kamarti: Egyébként érdekes, mert én Ikrek vagyok és a párom Skorpió. (Persze én is árnyaltabb vagyok ennél: Oroszlán ASC, Szűz Hold, Rák Merkúr, Bika Vénusz, Rák Mars). Nem mondom, néha őrületbe kerget, hogy azzal büntet, hogy csendben van... és néha megrémít a szenvedélyessége, de azért szeretem az én kis Skorpiómat. :P

fullmoon87 2012.02.24. 18:34:09

@Tjuca: LOL. :D Nem semmi, erről lemaradtam. És mik ennek az orrmizériának a szabályai? :D

sogeking 2012.02.24. 18:37:53

@fullmoon87: mindent elhiszek a csillagjegyekről, ha eltalálod melyik vagyok :)

fullmoon87 2012.02.24. 18:41:03

@sogeking: Hehe, ez nem így működik. :D Ehhez látnom kéne téged, sokat beszélgetni veled... És egy emberre lehet nem is jellemző a "csillagjegye", mert más tényezők beleszólnak. Pl. Attila napjegye Mérleg, de azt egyáltalán nem félem benne felfedezni.

Plusz én még kezdő asztro-tanonc vagyok csak. :) Szóval most hitetlenként hagylak sajnos pamlagon. :P

fullmoon87 2012.02.24. 18:41:56

@sogeking: Így a képed alapján Vízöntőt mondanék. De hitetlenként szóba jöhet Bak vagy Szűz ha nagyon tippelni kell. :)

sogeking 2012.02.24. 18:41:58

először mindenki tegye meg tétjeit, majd utána segítek :)

Tjuca 2012.02.24. 18:42:22

@fullmoon87: megnézed szemből a képüket, vagy még jobb, amikor kekszet pakoltak a fejükre. nézzünk két könnyű példát, pl. attila orrát meg cristofel orrát. mindig azok nyertek, akiknek (színházi) jobbra görbül az orra. attilának jobbra görbül, el is van törve. ha megnézed fecó orrát, neki is jobbra görbül, de neki csak a vége. kingának vagy cristofelnek balra görbül az orra.
ezzel lehet szórakozni, az összes párbajnál előre meg lehetett mondani ki esik majd ki, egyedül petykónál nem jött be.

természetesen ez baromi tudományos alapokon nyugvó egzakt elmélet. :-DDD

fullmoon87 2012.02.24. 18:44:01

@Tjuca: Figyelj... mindenben van igazság, szóval lehet még az orrelemzés túlnövi az asztrológiát. :D

Tjuca 2012.02.24. 18:44:42

@fullmoon87: azt biztos. :-PPPPPPPP na én mi vagyok?

kamarti 2012.02.24. 18:45:24

@fullmoon87: magam átkozott Szűz, és még átkozottabb Ikrek asc. :)
remélem, figyelnek, ahol kell, hogy így kiadjuk magunkat :)

de nem az Ikrek asc miatt szimpibb Csabi :) (akinek a Merkúrja azért eléggé ott van, írásban pl., de akkor ezek szerint jól meg van áldva a kettős jegyekkel - ha most elfogult lennék (ami nem vagyok :)), azt mondanám, így egy kicsit még jobban becsülöm, hogy ennyire stabil tudott maradni, igaz, nyilvánvalóan lecsökkentette a rezgésszámát a hétköznapi énjéhez képest)

erről a programról nem tudok semmit, én már elég rég felhagytam az asztrológiával, akkor még külföldi szakkönyvekből fénymásoltuk az efemeridákat...:)

fullmoon87 2012.02.24. 18:45:44

@Tjuca: Könnyebet nem lehetne? Titeket nem nézlek 5 hónapja és nincs meg a születési dátumotok sem. :D Bár a képed neked is Vízöntős. :D

avanivi/ 2012.02.24. 18:47:02

@sogeking: kos,mert nagyon szereted a zenét:)

inmemancsi 2012.02.24. 18:48:10

na és az én csillagjegyem mi?:))

kamarti 2012.02.24. 18:48:22

na, én meg itt magamtól elárulom magamat :)
most sajnálhatja ELP, hogy kivonult, érdekes adalékokat kapna a jellemzésekhez :)

csicserierika 2012.02.24. 18:48:28

@fullmoon87: engem találj ki, öt nap múlva szülinapom van :)

Tjuca 2012.02.24. 18:48:36

@fullmoon87: segítek. a hasam marsosch, a vénuszom jénai, a holdam gollam (ez látszik külső jegyeimen) a napjegyem pedig mostanában a smooth jazzre szól. :-P

csicserierika 2012.02.24. 18:49:12

fenét,csak négy nap kell már hozzá. Oly rég volt, hogy nem emlékszem :)

Tjuca 2012.02.24. 18:49:57

@kamarti: elp mindent tud, minek neki találgatni? :-DDD

sogeking 2012.02.24. 18:50:00

@fullmoon87: a képet óránként cserélni szoktam :) (még várom a tippeket, utána eredményt hirdetek)

kamarti 2012.02.24. 18:50:09

@fullmoon87: nem Féled... :) benned egy Freud is elveszett :)

asszem, Seri is mondta a múltkor, tán Gombinak, hogy Mérleg, ha már mindenki szóba jött, ő se maradjon ki :)

inmemancsi 2012.02.24. 18:50:25

jaj biztos d vitamin hiányom van

Tjuca 2012.02.24. 18:51:05

@csicserierika: az éveid számára kérdeztem rá. azaz az aurád ráncainak számára. :-DDD

fullmoon87 2012.02.24. 18:51:05

@kamarti: Hehe. Engem gyerekkorom óta érdekel az asztrológia. Akkor még a "mi a csillagjegyed" szintjén. 2011-ben rengeteg könyvet olvastam a témában, sokat meg is tanultam, de úgy voltam vele, hogy ezt iskolában szeretném tanulni, így januártól járok suliba is. 4 év múlva pszicho-asztrológiai tanácsadó leszek, ha minden igaz. Bár igazából önismereti okokból vágtam bele, aztán ha egyszer még kis pénzt is keresek vele, akkor még jól is jártam. :P

Akkor Te is nagyon intellektuális lehetsz, mint jómagam. Egyfolytában a MIÉRTeket keresem mindenre és "csak" hinni nehezemre esik. Ráadásul az Ikrek miatt szeretek minden infót begyűjteni és nem egy embernek hinni... Viszont k-rvára sértődékeny is vagyok a Rákok miatt ill. van egy adag feltűnési viszketegségem az Oroszlán ASC miatt, bár alapjában könnyen megjegyeznek az emberek. :P

Nekem Csaba nagyon langyos víz, de sosem vonzottak az Ikrek pasik, a Skorpiókra bukom. Persze ennek ellenére Csabival nincs bajom. Korrektnek tartom, de nem jön be. :D

kamarti 2012.02.24. 18:51:25

@Tjuca: jah, télleg, mi újat mondhatnánk már? :)

fullmoon87 2012.02.24. 18:52:16

@kamarti: Igen, ő Mérleg és ezt le sem tagadhatja. Állandóan csinosítgatja magát. Szép is, nőies is (bár nekem Kinga szebb, még ha paraszt is a viselkedése...)

csicserierika 2012.02.24. 18:52:48

@Tjuca: az kérem nem publikus :)
A ráncaimat megoldom, hátrakötött copffal :)

fullmoon87 2012.02.24. 18:53:39

@sogeking: Akkor ezt bebuktam. :D Hehe. :P De írhatnál kicsit magadról. Mit szeretsz csinálni, mivel foglalkozol, fiú vagy lány vagy. :D Kinek a viselkedése szimpi neked. Bár így se fogom eltalálni. :D

genevieve 2012.02.24. 18:54:30

@VaLaky: na most ehhez képest már 5 hónapja másra van bízva a kutyus:-)

és biztosan azért nem láttuk emlegetni, mert nem vágták be soha az öfibe és éjszaka nem gondol rá...

fullmoon87 2012.02.24. 18:54:46

@csicserierika: Hehe, akkor Halak vagy. Ez nem nehéz. :P

csicserierika 2012.02.24. 18:55:30

@fullmoon87: bizony ám, és empatikus, azért drukkolok Attinak :)

fullmoon87 2012.02.24. 18:55:45

@kamarti: Hát azért nem hiszem h napjegyből és ASC-ből valaki is rád ismerne. :D

Tjuca 2012.02.24. 18:56:15

@csicserierika: az aurám ráncait homeopátiával kezelem, a csillagjegyemnek megfelelően. :-P

fullmoon87 2012.02.24. 18:56:26

@csicserierika: Az empatikusságból én is kaptam egy adaggal. :) HAJRÁ Atti!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 18:56:40

@fullmoon87: említettem korábban, hogy én is Ikrek vagyok, de most jut eszembe, hogy Ikrek az aszcendensem is.
Ez most jó, vagy rossz? :D

fullmoon87 2012.02.24. 18:57:15

@Tjuca: Mondjam h nekem milyen színű az aurám? :D Narancssárga, rózsaszín részekkel. :D

Többen biztos hülyének néztek, de érdekelnek az ilyen dolgok is. Na meg igen, VV-t nézek. :D

2012.02.24. 18:58:40

@sogeking: szerintem skorpió vagy. Ha még beszállhatok.... :)

fullmoon87 2012.02.24. 18:58:42

@pushpang: Hát attól függ Te hogy éled meg. Nincs jó vagy rossz az asztrológiában. Minden tőled függ. A közléskényszer és az infó áramlás akkor nálad is keményen ott van. :D (Meg szétszórtság, társaság-igény stb.)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 18:59:00

@VaLaky: mintha mondták volna de nekem is ez volt a meglátásom :D
@inmemancsi: ne panaszkodj ezt érdemeljük a jóságunkért? :D (egyébként pedig jobbulást! :)

csicserierika 2012.02.24. 19:00:06

@Tjuca: nekem jó így ráncosan is :)

sogeking 2012.02.24. 19:00:08

@fullmoon87: van egy a tizenkettőhöz esélyed :) Attila nem szimpi, Alekot bírtam

fiú, csinálni elég sok mindent szeretek, azzal nem biztos, hogy közelebb jutsz a megoldáshoz :D

fullmoon87 2012.02.24. 19:00:58

@sogeking: Ezaz, ez így nem ér. Légyszi, jelentkezz a VV6-ba, hogy tanulmányozhassalak. :P

kamarti 2012.02.24. 19:01:07

@fullmoon87: hát bennem van Mérleg is (a Holdam), meg Skorpió is (a Marsom és a Neptun), de Attira nem rezgek, sőt :)
Ikrekben nagyon vibráló és nagyon strapabíró pasikat ismerek, de még azt is inkább visszafogottnak mondanám közülük, akinek a munkája olyan, amihez kell exhibici. de már nem gyűjtöm boldog-boldogtalanról az infókat, csak néha nézek meg 1-1 egyedet :)
A lényeg, hogy a változatosság gyönyörködtet és szerencsére nem vagyunk egyformák. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 19:02:18

@genevieve: ha meg emlegetné, megkapná, hogy mit sír egy kutya után. :D

Most őszintén, attól szeret valaki egy másik lényt (embert, állatot), vagy az mutatja meg a valós érzéseit, hogy fejhangon ajvékol utána, Zsöni?

inmemancsi 2012.02.24. 19:02:24

@A JÓSÁGOMÉRT!?: köszcsi, visszakapjuk a régi neved?:)) na és neked mi a csillagjegyed?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:04:00

@inmemancsi: majd a párbaj után mert addig drukkolni kell Feclinek :D
én OOszlán vagyok :D

fullmoon87 2012.02.24. 19:04:01

@kamarti: Hát pontosan ez a jó az egészben, hogy mindenki egyedi és megismételhetetlen és hogy folyamatosan tanulunk egymástól! :) (És ez által önmagunkról.)

Hát én mindenkit meg szoktam nézni, aki eszembe jut. Ugye most nagyon rá vagyok függve a témára és rengeteg választ ad már azon a szinten is, amin én kapirgálok.

Hehe, pedig neked a Marsod miatt még tetszhetne is Atti, hisz neki is Skorpió a Marsa. Na innen látszik, hogy ki hogy éli meg a dolgokat. :P

kamarti 2012.02.24. 19:04:32

@fullmoon87: nem úgy értettem, hanem hogy nem azt várom, hogy találjátok el :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 19:04:48

@fullmoon87: hát, eléggé stimmelnek a dolgok. :D
Ja, most megnéztem, a holdjegyem meg Kos.

sogeking 2012.02.24. 19:04:54

@beebeer: még be :)

@fullmoon87: és Kingának szurkoltam :)

genevieve 2012.02.24. 19:05:02

@pushpang: az emlegetés még nem ajvékolás....

kamarti 2012.02.24. 19:06:30

@pushpang: azé ugrasz neki mindenkinek :)

@fullmoon87: jaj, ne akarj rábeszélni :) nem fog menni, se a külsejére, se a belsejére :)

inmemancsi 2012.02.24. 19:06:31

@A JÓSÁGOMÉRT!?: na jó drukkolhatsz feclinek, azért még szeretnünk:)) én nem drukizok neki:)) attilának se annyira, ajaj...

sogeking 2012.02.24. 19:06:46

@genevieve: ez egy különdíjat megér :)

genevieve 2012.02.24. 19:08:20

@sogeking: ez csak egy érzés volt:-)))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:08:22

@inmemancsi: nem baj ettől én még cejetlek holnap már úgyis másnak kell drukkolni :D
@genevieve: még egy hasonlóság elvtársnő :D

fullmoon87 2012.02.24. 19:08:54

@kamarti: Nem akarlak én, de neked akkor alapjában a szenvedélyesebb pasik jönnek be, nem? Ill. Te is hirtelen haragú lehetsz, esetleg haragtartóbb. (Pl. ugye nekem Rák Marsom van és elég keményen konfliktus kerülő tudok lenni, de az Oroszlán ASC miatt előtör belőlem sokszor az állat azért, ha már eléggé felgyülemlettek a dolgok. És az érzelmes, védelmező, családszerető pasikra bukom. :D)

inmemancsi 2012.02.24. 19:10:04

hogy néz ki 3ez a pataki zita öltöztessék már fel egyszer normálisan szörnyű nem egy szépség, de ennél jobbat érdemelne

Ormi 2012.02.24. 19:10:07

@A JÓSÁGOMÉRT!?:
Ilyen nickkel csak a Süsü lehetsz.

fullmoon87 2012.02.24. 19:10:07

@pushpang: A Kos Hold azért elég forrófejű érzelemvilágot sugall. :D Fejjel a falnak. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:10:24

ez egy játék de nem határok nélkül :D tessenek beépíteni a szótárba

kamarti 2012.02.24. 19:11:04

@genevieve: @pushpang: én egyszer láttam, hogy nézegeti a kutya fotóját és sóhajtozik. úgy hogy biztos máskor is volt ilyen. hangosan nem ajvékolhat, hisz azt hajtotta hetekig , ha Fecó annyit rí a családja után, menjen haza.
ezzel többen egyetértettek itt is. aztán mikor Fecó más nem sóhajtozott annyit, akkor meg az ment, hogy mostanában már nem is emlegeti a családját, há' milyen ember ez....

tudom, hogy aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet, biztos így van ez az állatokkal is, de aki csak az állatokat szereti, az engem nem győzött meg a tengermély éréséről :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 19:11:15

@genevieve: én hallottam őt a kutyájáról beszélni. Persze, gondolom ez nem igazán téma a szerkesztőknek, miért vágnák be?
Seri és Vera is csak párbajok közelében emlegette az öccsét és az unokaöccsét.

Meg hát valljuk be, az első 1-2 hónapot leszámítva, gyak. az esküvőig, Fecó se harapdálta össze a bütyketi a gyerekei hiánya miatt - csak stratégiailag fontos pillanatokban.

Na de mindegy, úgyse láttuk 24 órában a történéseket. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:11:23

@inmemancsi: csípőben nagyon széles
@Ormi: hát a fénykép smafu!!? jadebulgari vagyok ormányos!! :D

sogeking 2012.02.24. 19:13:42

eddig volt:
sárkány, oroszlán, skorpió, kos, vízöntő,
nyilas, halak

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 19:15:31

@kamarti: :D hát köszi.

@fullmoon87: ne is mondd, sokszor úgy érzem magam, mint Arany János éji bogara... Viszont jól ki tudom magam magyarázni utána. :D

kamarti 2012.02.24. 19:15:35

@fullmoon87: de, igen, a szenvedélyesebbek (és Csabi nem is a korosztályom), de hol van Attiban pl. szenvedély? :) talán olyan mélyen, hogy még egy szételemző Szűz se lássa :)

2012.02.24. 19:16:16

@sogeking: Szerintem pók a csillagjegyed.

fullmoon87 2012.02.24. 19:16:34

@pushpang: Ez se elhanyagolható szempont végülis. :P

inmemancsi 2012.02.24. 19:17:22

@A JÓSÁGOMÉRT!?: ja és jó nagy combja van, dehát annyira semmilyen az egész nő, hogy na, ez a barabás éva se semmi:))

fullmoon87 2012.02.24. 19:18:15

@kamarti: Nem tudom, én látom benne. De én elfogult vagyok a skorpió pasik felé. (Vonzanak, minta mágnes...) Persze abban biztos vagyok, engem nem bírna. :D Viszont tuti fejbe verném, ha kikezdene, mármint cseszegetni akarna.

kamarti 2012.02.24. 19:18:22

@pushpang: na most mindketten ugyanazt írtuk rollad. neki válaszoltál, amit, nekem is, amit. Ez vagy te, a kettősjegy :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:18:43

@genevieve: á, Fecó nem számít ilyenkor :D
@inmemancsi: Barabás Évikét szeretem mert úgy hívják mint engem és amúgy tökari és kis értelmes :)

genevieve 2012.02.24. 19:18:47

@fullmoon87: a fejjel a falnak az a bika:-)

a kos az konok, és kitartó a végtelenségig:-))

kamarti 2012.02.24. 19:19:17

@fullmoon87: melyik nőt nem kezdi ki? szigorúan szóban :)

fullmoon87 2012.02.24. 19:19:40

@kamarti: Egyébként ugye nekem Szűz Holdam van, ráadásul kvadrátban a Szaturnusszal. Nem épp kellemes, mikor mindenkit szétkritizálok magam körül és tele vagyok félelmekkel... :D De azért szeretem a Szűz Holdacskámat. *simi*

Talpig Jimmy 2012.02.24. 19:20:28

most döbbenek rá, hogy rajtam kívül alig vallja itt valaki is férfinak magát

genevieve 2012.02.24. 19:20:50

@kamarti: @pushpang:
ezért irtam, hogy vagy a szerkesztők nem vágták be, vagy éjszaka nem beszélt róla:-)

fullmoon87 2012.02.24. 19:20:52

@genevieve: És úttörő (fejjel a falnak), hiszen Ő volt az első (a 12 jegy közül). :) Nagyon tud lelkesedni, de hamar ki is éghet, főleg ha már nem talál kihívást. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:21:00

@csicserierika: kíváncsi vagyok melyik megy vissza és utána a döntőben ki kinek drukkol majd :D
@inmemancsi: mit van benne a tinilány?

Talpig Jimmy 2012.02.24. 19:21:09

mint megfigyelő, szóltam LOL

fullmoon87 2012.02.24. 19:21:48

@kamarti: Egyébként mikor letépte Kingáról a melltartót (vagy mit? nem emlékszem) még az elején egy bulin a vízben. Na ott előjött belőle a féltékeny állat. :D

fullmoon87 2012.02.24. 19:22:41

@Talpig Jimmy: Szerintem itt mindenki nemtelen. Mindegy ki micsoda. :D

csicserierika 2012.02.24. 19:22:55

@A JÓSÁGOMÉRT!?: egyszerű a válasz : Attilinnyó :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:23:36

@fullmoon87: nem mert mindenki vagy fiú vagy lány :D
@csicserierika: és ha kiesik?

inmemancsi 2012.02.24. 19:23:45

@A JÓSÁGOMÉRT!?: jaj ez szép:)@fullmoon87: dehogy mindegy, de a fijuk mindig később gyönnek délután, mert a bányában dolgoznak

VaLaky 2012.02.24. 19:24:02

@genevieve: Én csak kutyás oldalról ismerem, és abban biztos vagyok, h. a legfontosabb dolog neki. Tulképp kutyabolondnak is nevezhetném. Mindent tud a westiekről, rengeteget mesélt róla. Ati pénteken költözött be, de hétfőn még azt mondta, ha nem talál megfelelő helyet Artúrnak, be sem megy.
Több ismerősénél próbálkozott, de visszatáncoltak. Minket is megkérdezett, de nem tudtuk vállalni.
(kerüljük a nyilvánosságot...:) ) Végül Lalához került.
Emlékszel szülinapra okt 21én? Összeférhetetlennek került be, de magát nem tartja annak, ám bizonyos viselkedést elvártak tőle.
(ne mosolyogjon stb.)
Szerintem őszintén nem kívánt nagy felhajtást, csak Artúr látogatása miatt engedte, h. ünnepeljék.

Legutóbb a párbaja körüli onlineban az ágyon fekve nézegette a kutyája fényképét, és beszélt róla Csabival, régebben Ronival éjjelente.

Hét éve helyezett mindent háttérbe a kutya miatt, pl barátnőt is... Vajon most minek költözött be?
Azt állította erre, max két hónap. És mi lett a vége? MI VÁR RÁ?

genevieve 2012.02.24. 19:24:06

@fullmoon87: hát igen:-)

egy sárkány-kos vagyok:-D

Ormi 2012.02.24. 19:24:15

@A JÓSÁGOMÉRT!?:
A fene sem tudja már ezt a sok átalakulást követni.

@inmemancsi:
Szia...már ha az vagy még, akinek látszol... :)

sogeking 2012.02.24. 19:24:25

@szerivan: :D kapsz te is egy különdíjat

Tjuca 2012.02.24. 19:24:28

@genevieve: és én? vigyázz zsöni!:-)

genevieve 2012.02.24. 19:25:03

@fullmoon87: a féltékeny állat folyamatosan elöl volt benne:-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:25:22

@sogeking: én miért nem?
@Ormi: gyvy-ke lett a MÉG MI VÁR :D
de párbaj után visszakeresztelkedünk :)

fullmoon87 2012.02.24. 19:25:25

@genevieve: Én Nyúl-Ikrek (ez nem hangzik olyan jól. :D)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 19:25:46

@kamarti: neked azért reagáltam úgy, ahogy, mert te jobban "ismersz" itt és a szóhasználatod is ezt tükrözte.. őszintén szólva, nem minden alapot nélkülözően. :D

genevieve 2012.02.24. 19:27:03

@VaLaky: hát igen, ez a nagy kérdés...most miért költözött be?:-)

inmemancsi 2012.02.24. 19:27:11

@Ormi: azta pék és minek látszom?

soge eltünt, mert keresi a csillagjegyét?

csicserierika 2012.02.24. 19:28:23

@A JÓSÁGOMÉRT!?: erre a lehetőégre nem gondoltam, unnaturális :)

genevieve 2012.02.24. 19:28:35

@Tjuca: te is kos:-DDD

szerintem mérleg...

genevieve 2012.02.24. 19:29:43

@fullmoon87: lehetetlent kivánsz tőlem:-P

kamarti 2012.02.24. 19:29:47

@genevieve: kos vagy? :)
a bika nem fejjel a falnak, hanem ücsörög és fújtat :)

no, átmenetileg megszabadultok töllem, mer mingyá gyönnek a pasik :) szé estét! és hajrá :)

avanivi/ 2012.02.24. 19:30:35

@fullmoon87: Ott a Kinga a Melindával csókólozott, nézd vissza :)))

jooasszony 2012.02.24. 19:31:04

@VaLaky: Attila kutyás története könnyeket csalt a szemünkbe...hallhatnánk még néhányat?

genevieve 2012.02.24. 19:31:20

@kamarti: kos és ikrek az aszcendensem, tűz a jegyem:-) meg van valami a vészusszal is, de arra már nem emlékszem:-)

inmemancsi 2012.02.24. 19:31:38

@kamarti: na szeva gyere párbajra majd

Ormi 2012.02.24. 19:32:25

@inmemancsi:
Próbálkozásod átlátszó, legalábbis én átlátok rajtad.
Nem találtál képet, mi hozzád fogható...?

csicserierika 2012.02.24. 19:32:38

@VaLaky: azért, hogy adjon magának egy lehetőséget, hogy változzon az élete.
Ő mondta.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 19:33:18

@VaLaky: komolyan mondom, a sok negatív álhír, pletyka és vélemény után, tök jó olvasni róla ilyet is. :)

Mondjon akárki akármit is, nekem akkor is szimpi Attila.

foxglove (törölt) 2012.02.24. 19:35:06

szerintem most van itt az ideje, hogy valaki bedobjon egy coelho-idézetet.
(Viccvót!!) :P

kamarti 2012.02.24. 19:35:08

@fullmoon87: nem csak ott :) végig :)

@VaLaky: legutóbb már családot akart, nem? megfertőzte Fecó :) vagy a jóemberséghez tartozik az emberszeretet is, nem csak a nekünk engedelmeskedő, nekünk kiszolgáltatott, nem viszapofázó állatoké :)

@pushpang: naazé :)

sogeking 2012.02.24. 19:35:20

@A JÓSÁGOMÉRT!?: de olyan van :) sárkány és pók nincs :D

5 perc múlva lezárom a szavazást

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:35:24

@csicserierika: sajnos hajlok erre az eredményre... de azért támogatom szegény JÓ embert lélekben :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2012.02.24. 19:35:39

@Peter_Cs: Nem pornózott, csak pénzért megdugta 1 vadidegen, aztán az arcára, ezt felvette 1 másik vadidegen, míg 1 harmadik vadidegen ezt pénzért forgalmazta.
Ez nem pornó, abban musicalbetét is van.
hxxp://www.xhamster.com/movies/847842/alice_in_wonderland_vintage_movie_f70.html

VaLaky 2012.02.24. 19:36:13

@genevieve: Miért? Miért? erre fél éve itt, felétek kutatom a választ, sajnos máig nem lelem.

És hát jó sok időm ráment, de legalább élveztem, köszi.

kamarti 2012.02.24. 19:36:17

@foxglove: :) :) :)
ez a nap kommentje :)

genevieve 2012.02.24. 19:37:35

@sogeking: pedig van:-)

a kinai horoszkóp szerint legalábbis:-)

foxglove (törölt) 2012.02.24. 19:37:47

@kamarti: ez a soha vissza nem térő alkalom:)

csicserierika 2012.02.24. 19:37:58

@A JÓSÁGOMÉRT!?: ilyen nikkel nem is szabad mást támogatnod, csak a gyengéket :) Ezt kapod tőlem a JÓSÁGODÉRT :)

inmemancsi 2012.02.24. 19:38:31

@sogeking: na nyertem, vagy mondjak mást?:))

foxglove (törölt) 2012.02.24. 19:39:40

@sogeking: csak a tippelde kedvéért: Bak:)

sogeking 2012.02.24. 19:39:41

@genevieve: van egy faragott kínai sárkányom :)

@A JÓSÁGOMÉRT!?: az jópofa állat :)
jó, te is kapsz egy különdíjat

inmemancsi 2012.02.24. 19:40:07

@Ormi: hát lehet is így fogalmazni:)) nem is kerestem:))

genevieve 2012.02.24. 19:40:14

@VaLaky: nos, az én verzióm szerint azért, mert nem volt hova mennie:-)

2012.02.24. 19:40:29

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Te is neki drukkolsz?
@sogeking: És mi lesz az, micoda?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:41:17

@sogeking: én imádom a vízilovakat :D még az alvósplüssállatom is egy vízi :D
@csicserierika: este már újra jadebulgari leszek de addig hajrázok egy kicsit :D

genevieve 2012.02.24. 19:41:28

@sogeking: nekem meg jade köves amulettem:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:41:57

@szerivan: persze :) még a nevemet is átírtam érette :D

2012.02.24. 19:42:09

@VaLaky: Te cejelmesz vagy belé?

VaLaky 2012.02.24. 19:42:25

@csicserierika: @pushpang: Élőben kedvelnivaló, nem hazavinni, de amíg a kutyák bóklásznak, mulattató pasi. Nagyarc, sose gondoltam volna, de egyetértek VVSzandival. Neki lejött. Érezni lehet, amikor a bádogemberben vallóban szív dobog.
Kinga egy félreértés.

sogeking 2012.02.24. 19:43:55

@inmemancsi: :D

@szerivan: valami nagyon jó

eddig egy helyes találat volt, ha jól láttam :)

2012.02.24. 19:44:40

@sogeking: És az nekem is jó lesz?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:45:49

@inmemancsi: de jóóóó :D
@csicserierika: :) amúgy érdekes tényleg ez lesz az egyik legizgalmasabb párbaj két ellentétes karakter, nézem a tegnap éjjeli ont és vacsi volt beszélgetnek ezekről ők is

fullmoon87 2012.02.24. 19:46:12

@kamarti: A Bika szereti a kényelmet, szóval tényleg ücsörög (Bika Vénuszom van, imádom a kényelmet. :D)

inmemancsi 2012.02.24. 19:47:27

@sogeking: és ééén nem kapok különdíjat??

fullmoon87 2012.02.24. 19:47:29

@VaLaky: Úgy látom van, aki egyetért velem, bár én (még) nem sétáltattam vele kutyát, de így a képernyőn át is ugyanaz a véleményem, mint neked. :P

mimózA 2012.02.24. 19:47:43

@fullmoon87: Így lett ő a legjobb szinész. Valami látványosat kellett csinálnia, biztos így olvasta a VV bibliában, amit saját bevallása szerint is rongyosra.

fullmoon87 2012.02.24. 19:48:17

@sogeking: Most elárulhatnád, na. :D

inmemancsi 2012.02.24. 19:48:50

@A JÓSÁGOMÉRT!?: cuki nagyon és kis vöröses a hajacskája, meg bundája:)), mint az igazinak:)

jut eszembe piros cipis dottyka hol van??

Doktor Kotász 2012.02.24. 19:48:51

Ez a tömeges beköltözés furcsa volt.

Pont azokról nem szólt a műsor, akik bent maradtak. Na mindegy...

Megtudtuk, hogy minden ribancnak nem az a szemétség, hogy félrekúr, próbálkozik félrekúrni, hanem az, ha valaki lebuktatja őket.

Egyébként a Serike is fura volt. Eleve úgy ment be, hogy sose senkinek nem volt még a farka benne, csak az ő digójáé, akibe ő húde szerelmes.

Erre végig tolta a picsáját a Gergőhöz, és amikor kibaszta az olasz, még ő volt az áldozat. Most meg, ha letámadja a Gergőt felelősségre vonásilag, ő kéri ki magának, hogy miként beszélnek vele.

Egyébbként meg rúdtáncos.

Szóval okosabbak lettünk ismét.

2012.02.24. 19:49:10

ÚristN! A polírozzuk fényesre Atibogyó phaszát blogra tévedtem.

Ormi 2012.02.24. 19:49:19

@A JÓSÁGOMÉRT!?:
Mert nem tudta megkerülni.

fullmoon87 2012.02.24. 19:49:25

@mimózA: Lehet volt benne feltűnési vágy is. Az elején mindenki ki akart tűnni valahogy... de véleményem szerint ott zsigerien féltékeny volt.

2012.02.24. 19:49:53

@A JÓSÁGOMÉRT!?: mi az hogy rátalált??!! Ő nézte ki magának! Azt állítja bármelyik (BÁRMELYIK) pasi becserkészhető, csak kitartás kérdése az egész....

Tökre ki vagyok akadva. Szerencsés természete van.

fullmoon87 2012.02.24. 19:49:54

@szerivan: Polírozhatjuk másnak is. :D

inmemancsi 2012.02.24. 19:49:56

ez az egy perc és nyersz egyre rosszabb, inkább ne reklámoznák annyira akkor lehet, hogy egy két néző még belekapcsolna

csicserierika 2012.02.24. 19:50:05

@VaLaky: Szandika bölcsebb mint Kingu, aki csak a külsőségeknek él.
Atti bejött Melindának, meg Esztinek is.
Verával meg jó páros lettek volna, ha Vera nem borul meg.

VaLaky 2012.02.24. 19:50:17

@szerivan: LOL. Nem. Csak vannak palik, akikkel el lehet röhögni. Kicsit rajtuk, inkább velük. Lehet, én vagyok a setét oldal, de én csípem, amikor vki szórakozásból, a másik reakcióira kívácsian merészel újszerűen felvetni egy kérdést, tagadni v megkérdőjelezni dogmákat stb. Ezért is szoktam ide. Virágozzék minden virág!
(Ati játékát megzavarta Kinga. X év után elhitte, szerelmes lett, ezáltal zavaros. Mi meg kutyások csak kamilláztunk, ez mi?)

foxglove (törölt) 2012.02.24. 19:50:35

@szerivan: jó neked, én az ezotv-ére...

2012.02.24. 19:50:56

@VaLaky: A bezártság csodákra képes.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:51:11

@Ormi: igen, usziban úsztak egymásba
@szerivan: hajráfecli
@inmemancsi: ori mint én :D elment Dottyka kocsonyafesztiválra! reggel dicsekedett hogy szarvas meg vaddisznó kocsi lesz úúú defini lehet

mimózA 2012.02.24. 19:51:14

@csicserierika: @VaLaky: Nem Kozmix Lala vagy véletlenül? És akkor milyen remeteségről is mesélt ?

2012.02.24. 19:51:30

@foxglove: Ez volt a másik gondolatom :)

sogeking 2012.02.24. 19:51:37

@inmemancsi: mit szeretnél?

@szerivan: hát azt még kitalálom :D:D

inmemancsi 2012.02.24. 19:51:41

@szerivan: hogy arra mozgolódtál? vagy bele botlottál?:))

fullmoon87 2012.02.24. 19:51:59

Egyébként az előző szériánál volt téma Nekedvalóban (vagy mi volt annak a neve), hogy X és Y soha nem jött volna össze a való életben, csak a bezártság hozta őket össze. Nekem az a véleményem, hogy ennek a 14 embernek dolga volt egymással, azért mentek be. Most aki buliban ismerkedik meg a párjával az se jönne össze a másikkal a való életben?

2012.02.24. 19:52:09

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Akkor dagadt lesz, nincs több film.

csicserierika 2012.02.24. 19:52:13

@A JÓSÁGOMÉRT!?: félek, hogy Fecó úgy fog viselkedni, mint a beszavazóján. Atti attól ideges lesz, de ÉN IS :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:52:48

@beebeer: pár évvel fiatalabb cégvezető - mér nem a takarítóemberrel barizott ez is össze de nem?

inmemancsi 2012.02.24. 19:53:14

@sogeking: na ne cicózz velünk, ide a megfejtést :)))

jooasszony 2012.02.24. 19:53:58

@szerivan: "ÚristN! A polírozzuk fényesre Atibogyó phaszát blogra tévedtem.."

a kutyuskás sztorikat és az utána következő tirádákat olvasva én is most jutottam erre a következtetésre...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:54:33

@szerivan: ki? :D
@csicserierika: és Ati kiborul és Fecli szemére hányja hogy éseztérdemeltemtőledbarátokvoltuuuunk :D

mimózA 2012.02.24. 19:55:04

@VaLaky: A gyerekek és a kutyák a VV-ben is nyerők, gondolom a filmekből ennyit ellestek.

2012.02.24. 19:55:29

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Irigykedem! Kellően bátor, nyitott, minden hiányossága ellenére..... Én az "engem el kell rabolni" típus vagyok, na, az szívás. :(
Sok boldogságot nekik egyébként.

csicserierika 2012.02.24. 19:55:47

@mimózA: gondolod, hogy álnéven nyomom ? :)
Én csak empatikus vagyok, a magányos szívek megértője.

fullmoon87 2012.02.24. 19:55:58

Na, akkor polírozzuk fényesre Fecóka faszát a JÓSÁGÁÉRT. Benne vagyok. Beszéljünk róla! :)

genevieve 2012.02.24. 19:56:18

@szerivan: nyugi:-) ez csak a látszat:-)

Ormi 2012.02.24. 19:56:19

@A JÓSÁGOMÉRT!?:
Hajóvonták találkozása -- alacsony vízállás mellett -- nem tilos?

2012.02.24. 19:56:51

@inmemancsi: Ebbe botlottam itt :DDD

csicserierika 2012.02.24. 19:58:00

@fullmoon87: én is éreztem ilyet, csak a BV-ban megint savazta, az zavart meg.

Hurri Kán 2012.02.24. 19:58:00

Hátti mennyit írtatok? Jéééézus ereje :D

2012.02.24. 19:58:38

@jooasszony: Mordor terjeszkedik mindenki láttya.
@A JÓSÁGOMÉRT!?: Dorothy az erotikus ipar hullócsillaga.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 19:58:49

@Ormi: embert nem mutatták lehet valami csinifijúúú :D
@fullmoon87: Ferenc jó ember, szereti a barátait, hűséges és családja van, szükség van a pénzre :D
@beebeer: hát nézd lehet megunta h 50x évig x kg volt tudja sose lesz 50 kg megbékélt magával ahogy ez megtörtént kiegyensúlyozottá vált és rátalált egy férfi :)

fullmoon87 2012.02.24. 19:59:20

@csicserierika: Hát Vera nem 100-as teljesen, de az egyértelmű, hogy bejött neki Atti, csak elcseszte az őrültségeivel és a taktikájával (mert az utolsó napok hisztije az volt).

nathalie 2012.02.24. 19:59:51

mindenkinek szép napot.mikor kezdődik a párbaj?

2012.02.24. 20:00:01

@MÉG MI VÁR: Vedd vissza a lánykori nevedet.
@genevieve: Feclit várod te is? Csak szívrohamot ne kapjon, de sírni biztos fog a párbaj alatt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 20:00:04

@inmemancsi: lázárkának kitaposnám a belit
@szerivan: azt mondta csak nézi ő nem szereti :)
@sogeking: RÁÁÁK

mimózA 2012.02.24. 20:00:08

@jooasszony: Fényezni kell még Attikát, már kevés az idő, Teréz anya történetek is következnek párbaj előtt. A mi jó öreg Mengelénket el kell feledtetni gyorsan!Jó dolgozott a reteknek. Fecónak megszégyenítés jár a párbajon, hogy merte a kis kedvenc tv sztárt kihívni.

genevieve 2012.02.24. 20:01:07

@szerivan: igen, fecót várom vissza :-)

két okból is:-)))

nathalie 2012.02.24. 20:01:36

@foxglove:
nekiálltam!!! de annyira egy balfasz vagyok. lehúztam egy olyan pakkot,amihez nincs felirat,vagyis állandóan csúszkál. úgyhogy a felénél inkább lefeküdtem aludni...

2012.02.24. 20:01:54

@genevieve: A második nem véletlenül az, hogy ellene könnyebb dolga van Sasfészek Csabinak?

2012.02.24. 20:02:00

Valaki tudja ki ez a tufa Berki Krisztián? Vele van tele a TV2, csinált ez a baltaarcú valamit, vagy csak végigdugta a mihaszna celebprostikat?

fullmoon87 2012.02.24. 20:02:23

@A JÓSÁGOMÉRT!?: :D Erre kortesbeszédet is lehet építeni. :D

mimózA 2012.02.24. 20:02:37

@csicserierika: Még a végén kiderül Pettinél is jobban vágod a témát

VaLaky 2012.02.24. 20:02:56

@mimózA: Nem, Lalát nem ismerem, nem erre sétáltat kutyát. Igaz, h. egyedül élt itt albérletben, amit felmondott. A beszavazóján két barátot említett, egyik a kutyára vigyáz (LALA), a másik volt jelen, ő vitte el a mosógépet. Otthonról dolgozott, és kevés kutyással állt szóba, csak ha Artúrt érdekelte a másik eb. Ám a miénk csinoska ám, látod? )

genevieve 2012.02.24. 20:02:59

@fullmoon87: igen, történhetett volna másként is....de azt hiszem nem véletlenül történt úgy minden ahogy történt:-)))

inmemancsi 2012.02.24. 20:03:15

@A JÓSÁGOMÉRT!?: csak mer olyan galamblelkű vagy?:)) ki az a lázár?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 20:04:03

@inmemancsi: a szakácslázár letagadta a gyerekét nem azt mondtad? az volt amikor a kókuszt kiáltottad

2012.02.24. 20:04:35

@MÉG MI VÁR: HAZUDSZ!
@Aludj el, Kisember...: Mi volt az eredeti nicked?

genevieve 2012.02.24. 20:04:38

@szerivan: az egyik az, hogy akkor ati takarodik a .....-ba:-)

a másik, hogy ha nem csabi nyer, fecótól nem sajnálnám a nyereményt:-)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 20:04:46

@fullmoon87: csak azt Csabi nem tudja oly lelkesen és hangosan előadni mint Feransz maga

fullmoon87 2012.02.24. 20:05:08

@genevieve: Az biztos. Az a lényeg, hogy a felek tanuljanak belőle. :)

Az előbb néztem egy videót: viszont Kinga nem bánt meg semmit. Szeretnék én is olyan ösztönlény lenni, mint ő... (Ami szívén, az a faszomatbazdmegen...)

Hurri Kán 2012.02.24. 20:05:11

@A JÓSÁGOMÉRT!?:
MajdénaSZttudom. Még az is lehet, inkognitóba vonulok. Nick és avatar nélkül fogok kommentelni. .D

VaLaky 2012.02.24. 20:05:25

@sogeking: tudtam, h. rák! és a kínai patkány nem stimmel?

inmemancsi 2012.02.24. 20:05:32

@A JÓSÁGOMÉRT!?: dehogy:)) a villalakók vannak a soron, most épp dyuska volt:))

2012.02.24. 20:06:21

@MÉG MI VÁR: Ezt hát. Mit vártál pufi?

inmemancsi 2012.02.24. 20:06:37

@fullmoon87: hát egy pár év múlva fog:))

sogeking 2012.02.24. 20:06:58

@VaLaky: azt hiszem kutya vagy majom, már nem emlékszem :)

inmemancsi 2012.02.24. 20:07:17

@VaLaky: nagyon csinos a pofikája

nathalie 2012.02.24. 20:07:45

@A JÓSÁGOMÉRT!?:
hogyhogy kilenctől? a műsor mikor lesz?

inmemancsi 2012.02.24. 20:07:51

na kivera és attila fognak pornózni

Ormi 2012.02.24. 20:08:45

@beebeer:
Rúgott egyet a Fradin is.
Egy darabig holmi félresiklató volt náluk.

Hurri Kán 2012.02.24. 20:08:52

@szerivan:
Tőled semmit. Félszerzet.

@nathalie:
Ez nem sok. :D

foxglove (törölt) 2012.02.24. 20:09:04

@nathalie: fenébe, majdnem megvolt:) dvdripes pakkot keres, ahhoz van felirat.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 20:09:48

@nathalie: így írja a műsor: 21:00 Valóvilág párbaj élő ... és 23:55-ig... biftos a műsor 2. részében lesz ahogy szokott

inmemancsi 2012.02.24. 20:10:10

bombariadó ez nem lenne rossz:))

csicserierika 2012.02.24. 20:10:33

@fullmoon87: most a fókuszban megint jól beszélt Vera. Szeretne Attival kint is talizni :)

2012.02.24. 20:10:42

@foxglove: Ha ránézek az avatarodra egy színes gramofont látok, de gondolom nem az.

nathalie 2012.02.24. 20:10:56

@foxglove:
egyértelmű,de valahogy leszartam :D
De egész fasza volt,tetszeni fog. Már húzom a másik csomagot.

@MÉG MI VÁR: telhetetlen vagyok

@szerivan: persze,hogy hazudok. De az ő nickjét fogom használni és így drukkolok Fecónak,hogy agyfaszt kapjon.

2012.02.24. 20:11:22

@csicserierika: @inmemancsi: Fognak ők együtt vinnyogni.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 20:11:30

@MÉG MI VÁR: sértődősmogyi :)
@fullmoon87: de hátha elmondhatja maga annyira jó lenne :D szhórakoztatóóóó
@inmemancsi: ó pont nem láttam mi volt??

csicserierika 2012.02.24. 20:11:39

@mimózA: francokat, csak te nem tudod elképzelni, hogy valakinek szimpatikus lehet Attis, pedig DE :)

inmemancsi 2012.02.24. 20:11:47

@foxglove: mit csináltál magaddal??

fullmoon87 2012.02.24. 20:12:00

@csicserierika: Nem néztem, de el is hiszem.

Én Attin is azt láttam, hogy a sok szardobálás ellenére a végére egészen megkedvelte Verát (de kb. mindenkit egyébként).

Hurri Kán 2012.02.24. 20:12:13

@nathalie:
Én is. :D

@szerivan:
Vigyék Dresszt is. Úgyis vége az ügyvédi pályájának.

fullmoon87 2012.02.24. 20:12:31

@A JÓSÁGOMÉRT!?: Az jobb lenne. Megnézném, hogy izgul, hogy jól mondja. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 20:12:33

@szerivan: én is ezt néztem amikor most bent volt Vera h tök jóban lehetnének

foxglove (törölt) 2012.02.24. 20:12:54

@szerivan: nem az:) majd keresek valami értelmezhetőbbet:)
@nathalie: zsíííír!:D

csicserierika 2012.02.24. 20:12:56

@szerivan: az első éjszaka joga Veráé lesz :)

nathalie 2012.02.24. 20:12:57

@nathalie:

@MÉG MI VÁR: telhetetlen vagyok

nem, nem én vagyok telhetetlen,hanem Te.

inmemancsi 2012.02.24. 20:13:21

@A JÓSÁGOMÉRT!?: semmi lényeg, dyuska agyát megerőltetve elmondta, hogy fecóval lehetett volna valami ha nem családos, angéla meg telefonba nem tudom, mert nem figyeltem:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 20:13:39

@fullmoon87: szegény úgy pirul meg izgul mindig na hát nincs szerepléshez szokva :)

nathalie 2012.02.24. 20:13:51

@foxglove:
én szeretem az avatarod és tudom is mi az.Nehogy lecseréld! :D

csicserierika 2012.02.24. 20:15:12

@fullmoon87: igen, tök normális. Bajban vannak az Attis utálók :)

fullmoon87 2012.02.24. 20:15:21

@A JÓSÁGOMÉRT!?: EZ egyébként szimpatikus benne. :) De az, hogy magát JÓNAK (és kizárólagosan jónak) tartja, az nem. Véleményem szerint mindenkiben benne van a jó és a rossz is, mindenkinek vannak jó és rossz döntése is. Még szimpatikus is lenne, ha nem erre akarná kihegyezni a párbajt. :(

Hurri Kán 2012.02.24. 20:15:28

@inmemancsi:
Hát valami vóóóóót. :D :D :D

2012.02.24. 20:15:34

@MÉG MI VÁR: Neki büdös a szája. Vasárnap megmosdottál végre?
@foxglove: Igazándiból ha jól megnézem látom, hogy az egy tanterem melynek végiben baloldalról hajol a tanár jobbról meg egy szőke lány. De mögöttük a falon akkor is egy színes gramofon van :)

csicserierika 2012.02.24. 20:16:08

@nathalie: EZ MI ?
Zavarólag hatsz az idegrendszeremre.

VaLaky 2012.02.24. 20:16:28

@mimózA: Bocs, igazad van, legyen saját véleményed a játékosokról, hiszen fél éve nézhetjük őket extrém, beállított jelenetekben.

Nekem kicsit nehezebb elvonatkoztatni azoktól a tapasztalatoktól, amit korábbi években szereztem. Ma úgy döntöttem, leírom az okát is, miért is vagyok elfogult Atival.

fullmoon87 2012.02.24. 20:16:47

@csicserierika: Az a baj, indok mindig van utálni. :) De sebaj. Én nem szavaztam senkire a VV5 alatt, de a mai párbajra dobtam egy szavazatot Attinak, mert tisztelem, szeretem. Az elismerésem jeléül szavaztam rá. (Lehet megkövezni. :P)

fullmoon87 2012.02.24. 20:17:26

@VaLaky: És nagyon jól tetted!!! Köszönöm szépen, mert csak megerősítettél, hogy jól ítélem meg őt. :)

nathalie 2012.02.24. 20:17:41

@csicserierika:
így próbálom kifejezni,hogy Fecó egy szentember. Bocsánat. SZENTEMBER.

2012.02.24. 20:18:49

@VaLaky: Tudjuk az érzelmi szál miatt mely pórázként köt össze vele :) Ó azok a zimankós novemberi hajnalok, a távolban feldereng egy alak, ó ez csak Atibogyó lehet, szia Artúrbandi mond meg a gazdinak, hogy cejetem.

csicserierika 2012.02.24. 20:19:19

@fullmoon87: jól tetted, ráfér szegénykémre. Egy héten belül több párbaj.
Hátba köpni (így mondjuk Krisz után) :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 20:19:51

@fullmoon87: ember hiba nélkül nincs mint tudjuk :)
@VaLaky: köszönjük a kamingautolást :)

fullmoon87 2012.02.24. 20:20:19

@szerivan: Te kész vagy konkrétan. :D Valld be tudat alattilag vonzódsz Attibogyóhoz. :D

foxglove (törölt) 2012.02.24. 20:20:22

@nathalie: <3 a festékkel összekenős jelenetet nem mertem berakni:)

csicserierika 2012.02.24. 20:20:47

@nathalie: hát MI VÁR RÁM ?
Remélem gyorsan visszacseréled, amint kiesett. :)

2012.02.24. 20:22:48

@foxglove: Áruld már el, hogy mi ez!

csicserierika 2012.02.24. 20:23:09

@nathalie: az jót fog tenni a retinámnak :)
el is dobom a szemcseppemet

jooasszony 2012.02.24. 20:27:19

@VaLaky: Nekem kicsit nehezebb elvonatkoztatni azoktól a tapasztalatoktól, amit korábbi években szereztem. Ma úgy döntöttem, leírom az okát is, miért is vagyok elfogult Atival...."

ezerhála, soraid lámpásként hatottak...

nathalie 2012.02.24. 20:28:31

@foxglove:
szomorú búcsút kell vennem.Nem fogom látni a Dyás nagyjelenetet és AM-t sem.
De a párbaj alatt érkezem,ha minden jól megy ittasan, jókedvűen.

csicserierika 2012.02.24. 20:29:52

@nosce: én meg köszi, tudod mit :)
My hero :)

inmemancsi 2012.02.24. 20:32:29

@nosce: na jóvan azhittem elvesztél

nathalie 2012.02.24. 20:33:50

@foxglove:
még vagyok egy kicsit...
annyira ne siess a búcsúval:D

2012.02.24. 20:33:56

@foxglove: Kemény.
@nosce: Szija! Nem olvasom vissza, de mit csináltál du. itt?

nosce 2012.02.24. 20:34:47

@inmemancsi:
"ágyhoz vagyok szögezve:("

hogy hogy ?

fullmoon87 2012.02.24. 20:35:45

@sogeking: Hehe. Hát ok, és miből kellett volna gondolnunk h rák, így fórum alapján? :D

nosce 2012.02.24. 20:36:25

@szerivan:
semmit fátylat rá, mert unalmas lenne mint ÍFecó :)

inmemancsi 2012.02.24. 20:38:33

@nosce: elestem és meghúzódott a térd és csipőizület mit csináltál szóval kora du?

ő-szinte 2012.02.24. 20:38:36

@szerivan: na, m csend és beke van? :-DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.24. 20:39:45

@nosce: azt hitted, majd pár nappal a vége előtt kisétálsz a villából??:P:DD na, nem, kisapám! :P:DDD
@fullmoon87:
rakcsillagjegy.hupont.hu/4/rak-ferfi-jelleme

2012.02.24. 20:41:27

@ő-szinte: Felszoptuk a hangulatot a párbajra :)

inmemancsi 2012.02.24. 20:41:45

sogekingnek a tuti horoszkóp:

www.ratalalsz.hu/horoszkop/rak nézzétek az embléma alatti dátumot is:))

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 20:43:15

@fullmoon87: vízöntő vagyok oroszlán aszcendenssel, meneküljön mindenki, amerre lát! :)))

genevieve 2012.02.24. 20:44:42

@nosce: elvonultál a nyugiba kicsit, és volt kellő számú rajongó aki visszakönyörgött a villába:-)

ő-szinte 2012.02.24. 20:45:16

Mindenkinek VISZLAT :-DDDDD
Telorol nyomom, szal kb olyan leszek ma este mint akit leszedaltak :-DDD

nosce 2012.02.24. 20:45:35

@anica inkognitóban:
ááááá csak villafeladat vo9lt :)

inmemancsi 2012.02.24. 20:45:56

@nosce: áá dehogy:)) elég muris volt, síeltem és meg akartak állítani, elkaptak és rááltak a lécem hátuljára, aztán kifacsarodott a lábam:))mostmár nem annyira muris:))

szóval tudod, hogy meg kell személyesítened az avatarod hamarosan?:)) fordul instrukcióért jadebulgarihoz, ha átvedlett:))

2012.02.24. 20:46:17

@ő-szinte: Mogyi, akkor semmi sem fog feltűnni :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 20:46:24

@nosce: én is mondtam, hogy nemár.. hálátlan! :D

nosce 2012.02.24. 20:46:26

@genevieve:
"elvonultál a nyugiba kicsit, és volt kellő számú rajongó aki visszakönyörgött a villába:-)"

igen, visszaszavaztak :)

2012.02.24. 20:48:44

@anica inkognitóban: a "napokig duzzog, tele van kacatokkal és rengeteget beszél" stimmel, fiam is rák. :)

Tjuca 2012.02.24. 20:48:50

én ma megtudtam, hogy a karmám az, hogy spirituálisan retardált vagyok. ha jól vettem ki a sorokból a szűz erre utal, a ló meg, hát ne ragozzuk.

igyunk hát! és kifésülöm az aurám ráncait. :-P

nosce 2012.02.24. 20:48:53

@inmemancsi:
"elég muris volt, síeltem és meg akartak állítani, elkaptak és rááltak a lécem hátuljára, aztán kifacsarodott a lábam:))mostmár nem annyira muris:))"

de miért nem dőltél el ha meg akartál állni ? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 20:49:09

@nathalie: "Nem fogom látni a Dyás nagyjelenetet és AM-t sem."

Annamarinak milyen nagyjelenete van beígérve???

ő-szinte 2012.02.24. 20:49:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: en vizonto vagyok skorpio aszcendenssel:-D
Szal ki menekuljon?:-DDDDDDD

sogeking 2012.02.24. 20:49:53

@fullmoon87: hát nem én vagyok a horoszkóp (így mondják?) szakértő :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.24. 20:50:19

@beebeer: enyém is, mérleggel :) imádnivaló krapek, de szegényt lelkileg jó sokszor meg fogja taposni az a sok kis ribizligizi..

Tjuca 2012.02.24. 20:51:37

@sogeking: te az orosz pók szakértője vagy. na meg apókemberezésé. :-PPP

inmemancsi 2012.02.24. 20:53:01

@nosce: cukor vagy épp nem akartam megállni, persze egy fickó akart megállítani, mert nem azt csináltam amit mondott:)) pl. nem álltam meg:)) még jó, hogy nem a bikinis síelést próbáltam:))

dehát ezek a fijuk: velvet.hu/blogok/randi/2012/02/24/csokken_a_nok_iq-ja_az_okos_ferfiaktol/

ő-szinte 2012.02.24. 20:53:12

@szerivan: puffancs, most mifaszt csinaljak???
Evvan :-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 20:53:43

@Tjuca: :D ma nagy formában vagy!
Vagy mit iszol? :))

2012.02.24. 20:54:14

@ő-szinte: na jó, zárjuk rövidre; szűz skorpió ascendenssel szerintem gyilkos párosítás.

nosce 2012.02.24. 20:55:10

@inmemancsi:
"pl. nem álltam meg:)) még jó, hogy nem a bikinis síelést próbáltam:))"

az tényleg jó :) esés után elég hűvös lett volna :)

inmemancsi 2012.02.24. 20:55:15

@pushpang: na várjál, nézzük ki maradt neki.. gerli kiütve, fecli is atti is, petti is kiszopfel szintén csaba?? de azt a sztorit már lenyomta a torkunkon..

fullmoon87 2012.02.24. 20:56:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hehe, amúgy a Vízöntő Nap simán megmagyarázza ezt a stílust, ahogy öfiket írod, az Oroszlán ASC pedig, hogy egy népszerű blog egyik írója vagy (vezető pozícióban megnyilvánuló kreatív energia). Nekem is Oroszlán ASC-em van!!! :)

inmemancsi 2012.02.24. 20:56:59

@nosce: legalább rögtön jegeltem volna a gyulladást:)) @MÉG MI VÁR: köszi:)majd te is visszavedlesz ugye a bomlasztás után, jut eszembe mit is bomlasztasz fecli nem létező imiddzsét?:))

ő-szinte 2012.02.24. 20:57:02

@beebeer: igen, de ez csak sztred van igy :-DDDDDDD

fullmoon87 2012.02.24. 20:58:01

@sogeking: Nem tudom hogy mondják. Egyébként ugye sok minden színezi egy ember karakterét, de akkor gondolom fontos lehet neked a család, az otthon, a biztonság, az érzelmek. Néha páncéllal védheted magad, néha pedig mást védhetsz/óvhatsz a széltől is. :)

2012.02.24. 20:58:06

@anica inkognitóban: én nem féltem, skorpió az ascendense, ribizligizik kizárva. Igaz a hősszerelmes korszakban elviselhetetlen trubadúr, de hát Istenem.... elviseljük. De egy rák/mérleg fiúgyerekről egy pillanatra sem venném le a szemem, te szegééééény!!!!!

avanivi/ 2012.02.24. 20:58:43

@nosce: no, jó hogy megvagy :)

fullmoon87 2012.02.24. 20:59:07

@ő-szinte: Na ezaz. Skorpió ASC KEMÉNY! :D És érdekes lehet a Vízöntő (újító jelleg) nappal. :D Egyébként milyen színű a hajad? :D (Alaphajszín)

Hurri Kán 2012.02.24. 21:00:12

@inmemancsi:
Psztttt!!! :D
Lehet átveszem a másik macis jelmezemet. :D

Tjuca 2012.02.24. 21:00:21

@pushpang: abszcinens vagyok. kvázi. ivós tuja. látod 5 hónapja ennyit tudtál meg rólam. teljesen beszürkültem, de ma elkapott a flash. :-) lehet utsó napom a villában, azt azt se tudom mi a plútóm. hát ezt érdemlem én? :-D

jó éjt, megyek hí a család. :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.24. 21:00:45

@beebeer: két éves kora óta folyamatosan szerelmes, átlag 3 évig ugyanabba, a harmadikból még van egy év...:D

@ő-szinte: {{ szerény mosoly }}

sogeking 2012.02.24. 21:00:46

@inmemancsi: ez oké, de miért bilincseltek az ágyhoz?

@fullmoon87: ez a tipizálás? :)

ő-szinte 2012.02.24. 21:01:10

@fullmoon87: miert, te vagy az uj fodraszom ? :-D

csicserierika 2012.02.24. 21:01:15

@pushpang: remélem nem zuhanyzós jelenet remake :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 21:01:25

a mai vv is tényleg éjfélig fog tartani?? Ez embertelen.

nosce 2012.02.24. 21:02:06

@inmemancsi:
hát mondd meg a pasinak h legközelebb a saját farkára álljon ne a te sílécedre :)

sogeking 2012.02.24. 21:02:19

@inmemancsi: áááá, kitaláltad a gondolatomat :)

nosce 2012.02.24. 21:02:43

@pushpang:
agyon akarják csapni a megasztárt :)

2012.02.24. 21:03:51

@anica inkognitóban: kiválóan hozza a statisztikai átlagot, állítólag 3 évig tart a szerelmes állapot, kémiailag!

sogeking 2012.02.24. 21:04:01

@nosce: meg amíg Dya előadja a szerelmi vallomást, az minimum fél óra :)

VaLaky 2012.02.24. 21:04:47

@nathalie: boldog szülinapot Nati!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.24. 21:05:08

@beebeer: basszus, tényleg, már háromszor férjet cserélhettem volna! te is jókor tudatosítod bennem a dolgot! :DDDD

fullmoon87 2012.02.24. 21:05:14

@ő-szinte: Csak mert van egy skorpió aszcendensű ismerősöm és neki sötét a haja, egy másik meg sötétre festeti. :D

ő-szinte 2012.02.24. 21:06:07

@A JÓSÁGOMÉRT!?: na meg kodolgass egy kicsit :-DDD

fullmoon87 2012.02.24. 21:06:34

@sogeking: Hát mivel a pókember képből és a kommentjeidből ezeket nem tudtam megállapítani: ja. :D 12 archetípús van, de az asztrológia bonyolultabb ennél azért jóval. (12 jegy van 12 házban, x fényszögkapcsolattal, szóval nagyon izgi egy valami. :)

sogeking 2012.02.24. 21:08:46

@fullmoon87: csak vicceltem, egyszer csináltak részletes horoszkópot, valami nagyon trükkös jött ki

@A JÓSÁGOMÉRT!?: érdemes, amennyit gyakorolta

2012.02.24. 21:08:51

@anica inkognitóban: nem állt szándékomban éket verni közétek... :))) Szerintem azok a jó kapcsolatok ahol a bódulat elmúlta után marad valami kapocs. Mondjuk sok ilyet azért nem láttam, de biztos van. :)

ő-szinte 2012.02.24. 21:08:54

@fullmoon87: ahha, ez igy tenyleg kurva logikus :-DDD
Ne mar... :-)

inmemancsi 2012.02.24. 21:09:20

na megint variálnak feclit nem akarják a döntöbe

nosce 2012.02.24. 21:09:40

na ez az állás meglepi :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 21:10:13

Azért volt egy jó kis döbbent csönd egy ideig a stúdióban... :D

fullmoon87 2012.02.24. 21:10:55

@ő-szinte: Ez csak saját megfigyelés, ezért voltam kíváncsi. :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 21:11:05

@pushpang: a fénykép és az állás nem biztos h fedi egymást, cserélgetik h ne legyél biztos :)

Ormi 2012.02.24. 21:11:25

Na, készítik a szopóka-nyalókát Attinak.
Meg nekünk is, azt hiszem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 21:11:47

@foxglove: @nosce: látjátok, a végén győzni fog a JÓ!
Merhát ilyen JÓ kell nekünk, mint amilyen a Fecó. :D

ő-szinte 2012.02.24. 21:12:09

@sogeking: te mar megszallotja vagy a fulbevaloknak :-D

nosce 2012.02.24. 21:12:13

és még kérdezték h ki szavazna Fecóra ? :)

genevieve 2012.02.24. 21:12:21

@pushpang: meg az itt kommentelők lakásában is:-)

fran7 2012.02.24. 21:12:47

Ekkorát már rég nevettem őzikék elmenekültek a házunktól. Dya szerelmes Fecóba? Julia Roberts meg hozzámegy a világ legcsúnyább countryénekeséhez? Mi lesz még itt?

Hurri Kán 2012.02.24. 21:12:55

@pushpang:
JÓból sose nem elég! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 21:13:02

@A JÓSÁGOMÉRT!?: az Éva-Gigi párbaj óta nincsenek illúzióim a szavazást illetően. :)

mocskosmacska 2012.02.24. 21:13:15

Az állás engem is meglepett. Azt hittem attila vezet. De végül is nekem tökmindegy, melyik kerül vissza még két napra.

hha96 (törölt) 2012.02.24. 21:13:16

Na, most kaszálnak a szavazatokon aztán...

ő-szinte 2012.02.24. 21:13:46

@fullmoon87: hattt , nem szerizem a nepszamlalast :-)

inmemancsi 2012.02.24. 21:13:52

mi ebben a jó hogy érthetetlenül sutyorognak

mocskosmacska 2012.02.24. 21:13:53

Azért kíváncsi vagyok az öfire, de remélem valaki figyelmezteti dyát, hogy fecó nős.

genevieve 2012.02.24. 21:13:58

na a végén veronnak még ati is meglesz:-)

nosce 2012.02.24. 21:14:25

Attit utoléri a Petti effektus ? :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 21:14:42

@mocskosmacska: az állást és a fényképeket ne vegyétek készpénznek... tipikus trükk h merre irányítsák a szavazást

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 21:14:52

@genevieve: Jelen állás szerint, el fogok ájulni, ahogy ígértem. :D

ő-szinte 2012.02.24. 21:15:47

@A JÓSÁGOMÉRT!?: nem vagytok tul toppon kodfejtesben :-DDD

sogeking 2012.02.24. 21:16:01

@ő-szinte: és eltaláltam?

@fullmoon87: halak aszcendens, de valahogy minden vizes jegy benne van

fran7 2012.02.24. 21:16:07

@A JÓSÁGOMÉRT!?: A szerelemnek még el is nézném. De hol itt a szerelem? Mert én nem látom sehol. Tudom a Heathrow, de mégis.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.24. 21:16:43

ennek a Dyának annyi az IQ-ja mint egy szál sárgarépának, de komolyan..::D

nosce 2012.02.24. 21:17:00

Dya képes leköltözik Fecóék háza elé és ott rajong majd a szerelméért :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 21:17:04

@mocskosmacska: tudod, mi a fura? Az, hogy bár Attila párti vagyok, de pontosan ezt gondolom most én is.
Megnyerni úgyse nyerheti egyik se a döntőt, arra a két napra meg tök mindegy, hogy melyik megy vissza.

foxglove (törölt) 2012.02.24. 21:17:32

Na, valaki kiszúrta Natit a stúdióban?:D

ő-szinte 2012.02.24. 21:17:45

@foxglove: megteszed, hogy irod mire reagalsz ? Telorol vok :-)

genevieve 2012.02.24. 21:17:59

@pushpang: meglátjuk mi lesz:-))

azért ez a dya story nekem eléggé túmáccs:-)))

inmemancsi 2012.02.24. 21:18:50

a fasírt rágása feclire emlékezteti??

foxglove (törölt) 2012.02.24. 21:18:54

@ő-szinte: a népszámlálásos megjegyzésen derültem:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 21:18:54

Ándzséla meg ott ül közben a stúdióban és családi körben nézi az öfiben Dia szenvedését? :)

sogeking 2012.02.24. 21:18:56

@foxglove: nem látod azt az óriási Hajrá Attila táblát??????? :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 21:18:57

@ő-szinte: biztos morzéztál a kis pufinak
@fran7: nagy dolgok ezek :D

Európai Bigottság 2012.02.24. 21:19:02

ha fecó győz, az nem attila szégyene, hanem a magyar társadalom reprezentatív óriásmintájának számító nézőké.

ezt neee, ezt nem szeretném elhinni. aztán belegondolok, hogy a 10millióból mennyi olyan büdös, műveletlen paraszt van, aki nem tudja mi a mismásol, nem tud beszélni, és szomorúan, de el kell fogadnom, hogy ez a valóság.

fecó győzelme, az egyfogúak lázadása.

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 21:19:04

@fullmoon87: azóta nem hiszek a horoszkópban, mióta azt olvastam: a vízöntő nő szép :DDDD

juj, hol olvastok ilyeneket, hogy a rák tele van kacatokkal és szófosó? énisénis!

ki vezet?

írom a posztot, közben zokogok, nem látom az eleven óceán második részét és fáj a nyakam is. más bajom nincs. :)

genevieve 2012.02.24. 21:20:20

fogadok az lesz a vége, hogy nem is fecóról irta:-DDDDD

Európai Bigottság 2012.02.24. 21:20:21

dia annyira buta, hogy nincsenek érzései. nem is tudhatja mi az a szerelem.

inmemancsi 2012.02.24. 21:20:25

@anica inkognitóban: ne bántsuk a sárgarépákat ők is érző nő(vények)

ő-szinte 2012.02.24. 21:20:28

Bakker, ezt az orbitalis kamut amit Dyacska levag! Hahahahaha

Dr.Kotasz 2012.02.24. 21:20:34

@Európai Bigottság: teljes mértékben osztom a véleményed... szomorú

foxglove (törölt) 2012.02.24. 21:20:38

@sogeking: egy piros kiskosztümös nőt kerestem, aki serikeszerűen megdöbbent fejet vág az eredmény bemutatásakor.

fran7 2012.02.24. 21:21:15

Dya szakdolgozatot írt. Ez valami felbonthatatlan ellentét a számomra és mégis igaz. Én meg küszködök vele.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2012.02.24. 21:22:03

@pushpang: @inmemancsi: jó, ez tényleg bunkóság volt tőlem.. a répákkal szemben..:D

mocskosmacska 2012.02.24. 21:22:11

Vera miért gondolja azt, hogyha ketten sutyorognak akkor, azok gennyes dologra készülnek? Csak gennyes dolgokról lehet sutyorogni?

Eszter is fasza, dyáról ír ilyeneket, aki nem bántotta, amikor kiközösített volt, meg még meg is védte. Hát, gratulálok.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 21:22:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem tudni mert a fényképet és az állást manipulálják de 63-37

ő-szinte 2012.02.24. 21:23:02

@foxglove: koszi , hogy kifejted.
Amugy meg, ha nem? :-DDD

inmemancsi 2012.02.24. 21:24:01

fecli ismeri a szmájlit

Európai Bigottság 2012.02.24. 21:24:02

@A JÓSÁGOMÉRT!?: most miért bántasz? az igazságomért? :DDD

foxglove (törölt) 2012.02.24. 21:24:37

@Európai Bigottság: nézd, az előzőben alek győzött, éva lett a legjobb női játékos 3. helyezettként (most meg serike), miért érzem úgy, hogy ezen nem akadtál ki.

ő-szinte 2012.02.24. 21:26:45

@sogeking: na jo, a kedvedert az lesz! ( de halkan megjegyzem, hogy nem az :-D )

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 21:26:46

Kinga és Dia számára tök érdektelen, hogy egy nős, kétgyerekes fickóról sutyorognak...

Európai Bigottság 2012.02.24. 21:27:02

@A JÓSÁGOMÉRT!?: egyiket sem. 1 napja lehet szavazni, napközben meg msára koncentrálnak az emberek. ezek a végjátékbéle rapidpárbajok teljesen máshogy működnek, mint ahol több napon át, vagy 1 héten át lehet szavazni.

itt a legtöbb szavazat ténylegeseb a műsor alatt érkezik be, tehát itt ez még olyan alacsony szavazatszámnál van ez az arány, hogy így, hogy megmutatták, haaz attila szavazók eléggé aktivizálják magukat, akkor fordíthatnak.

egy 4-7 napos párbajnál a műsorra már olyan nagy a szavazatszám, hogy az szinte megváltoztathatatlan a műsor alatt.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.02.24. 21:27:08

@Európai Bigottság: tele van a tököm az ilyen kib.ott rasszista előítéletes hozzászólásokkal, el se tudod képzelni hogy Fecónak nem csak a fogatlan romák drukkolnak akkor most nem mennék bele hány diplomám van és mennyire tele a tököm az Attila ajnározással - simán csak elmentem egyedül drukkolni mindenkinek további kellemes estét

loverain 2012.02.24. 21:27:31

Hajny! Istenkirály volt ez a mai!

Csak nekem rémlik úgy, mintha nemrég Dya még Shadival lett volna együtt? Arról miért nem esik egy szó se?

Nyugee 2012.02.24. 21:27:49

Bazzz...a 8. utas a halálban az alienkirálynőnek szimpatikusabb volt a vicsora mint Dyának.

mocskosmacska 2012.02.24. 21:27:53

A forgatókönyvírónak nem sikerült ezzel a dya-fecó szerelemmel feldobnia a műsort.

Európai Bigottság 2012.02.24. 21:28:52

@foxglove: miért, kinek kellett volna? jerzynek? cigaretta tesókáknak? énlázárlászlónak?

fran7 2012.02.24. 21:29:04

@pushpang: Mert nem igaz. Mondjuk lehet az a vége poén, hogy Fecó ezzel bizonyít Angélának, hogy egy playmate se kell neki. Angéla meg fő a levében. Fecó lehet mégse lesz papucs?

Hurri Kán 2012.02.24. 21:29:21

Az egyszarvúak nevében is határozottan visszautasítok mindenfajta desztillációt! :D

inmemancsi 2012.02.24. 21:29:34

@A JÓSÁGOMÉRT!?: cukorfalat ne már ,mondtam a múltkor hogy néha ugornyi kell

ő-szinte 2012.02.24. 21:29:34

@sogeking: benak ezek a kreatének :-DDD

Talpig Jimmy 2012.02.24. 21:29:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
mint korábban jeleztem ... szinte bármiben számíthatsz rám :D
ötletek, masszírozás és egyebek
ne csüggedj!

Európai Bigottság 2012.02.24. 21:31:34

@A JÓSÁGOMÉRT!?: nem csak a romák fogatlanok, milyen rasszizmusról beszélsz?

én IQ határt húztam, nem fajit. a többi a te paranoiád szüleménye.

jah, a diplomaszámháborúból meg kinőttem már. miért kell besértődni,mert vki csúnyát írt a fecókádról? felőlem azt írsz az attiláról, vagy bárki másról, amit akarsz. max nevetek rajta, vagy átlépem.

mocskosmacska 2012.02.24. 21:31:40

Most tényleg ez lesz az öfinek a fő témája? Mármint, hogy dya írta-e a levelet...

inmemancsi 2012.02.24. 21:32:00

na mér dyus őszintén szerinted hány lehetőség van??:))

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 21:32:09

@ő-szinte: de. utálom a skorpiókat :DDDD

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 21:32:59

@Talpig Jimmy: hm. addig-addig, hogy még a végén élek vele :)

genevieve 2012.02.24. 21:33:28

nem tudom milyen anyagot adtak dyának, de nagyon ütős cucc lehetett:-)

ennyit a bentléte alatt nem szerepelt, mint ebben a 10 percben:DDDDDD

fran7 2012.02.24. 21:33:50

@mocskosmacska: Umbert Oeco is milyen jó regényt art egy olyan könyvről, ami lehet soha nem is létezett. Akkor a retek is játszhat ilyen nyelvi, irodalmi játékot, nem?

inmemancsi 2012.02.24. 21:34:01

na azért azt még csavarhatták volna, hogy dyus meg fecli kekszeltek is:))

2012.02.24. 21:34:32

@fran7: playmate, de milyen máááár.... Idegbeteg, folyton tikkel, beesett arcú, szerintem anorexiás.... Majd ha Body Sylvi vonaglik Fecó lábainál, és Fecó büszkén átlép rajta, na az már bizonyíték!

nosce 2012.02.24. 21:34:39

Hát Roni-Cris-Petti remek jelenetet mutatott be, de Dya ellopta előlük a sót :)

nosce 2012.02.24. 21:35:19

és még féltettük Dyát :)

inmemancsi 2012.02.24. 21:36:15

@beebeer: bodly szilvi meg kancsli:))

Európai Bigottság 2012.02.24. 21:36:23

@foxglove: nm. amúgy miért csodálozol ezen?sztem az elején is egyértelmű volt, hogy a szerencsétlen túlmozgásos gnóm balekosz fogja megnyerni a vv4-et. ő csinálta a műsort, rajta nevettek az emberek, őt szánták.

akármilyen hülyén hangzik, abból a brigádból ő érdemelte ki.

itt viszont fecó és vera voltak azok, akik szó szerint tönkretették az egészet. nem vagyok egy alekosz fan, de kikérem az ő nevében is, hogy egy fecóhoz hasonlítsuk :)

atandora 2012.02.24. 21:36:29

Hajni, ugye a Lillafüredről szóló megjegyzés csak billentyűzet-botlás volt? Lillafüred gyönyörű, a tó is gyönyörű, az erdő még gyönyörűbb körülötte és a Palota szálló meg a királylányos romantika csúcsa. Én meg miskolci vagyok, úgyhogy Lillafüredért harapok, rúgok és karmolok. Mondjuk a kicsivel fölötte lévő pisztrángosért még jobban. :D

Ugye-ugye-ugye nem a Fecó megy vissza? Léccci-léccci ígérjétek meg! :))))

ő-szinte 2012.02.24. 21:37:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azert probalj meg felul emelkedni rajta :-DDDDDD

fran7 2012.02.24. 21:38:19

@inmemancsi: Biztos nyíregyi titokban, mármint Bódi Sylvi. Csak kamuból mondja hogy debreceni. Krúdy milyen szépeket írt a kancsal nőkről. A kancsal nőkről mindig Krúdy jut eszembe.

genevieve 2012.02.24. 21:39:20

@Európai Bigottság: ahogy mondod, alek a lába nyomába se ér fecónak:-)

Európai Bigottság 2012.02.24. 21:39:37

@Dr.Kotasz: +1
@ő-szinte: +1

:D
jah és ha ma nem fordul meg az eredmény, akkor seri nyeri a VV5-t, mert a döntöben a jóságosokra adandó szavazatok megoszlanak majd. csabi és fecó tábora majdnem u.az.

genevieve 2012.02.24. 21:39:55

na, asszem be kell néznem a nyugiba:-))

inmemancsi 2012.02.24. 21:40:07

mester tamásnak és bereczki zoltánnak van életműve?? nahát

ő-szinte 2012.02.24. 21:42:16

@sogeking: amugy nekem is ez volt az elso gondolatom, hogy bandika stab tag, és kurvara csak jatssza a hulyet :-)

nosce 2012.02.24. 21:42:26

a retek jól tette h megmutatta névvel az állást, mert ha Fecó nyer nem lehet arra hivatkozni, h de mert nem tudták ki vezet és szavaztak volna Attira ha tudják, ha Attila kikap akkor ez van, Fecót jobban díjjazták és kész...és nyerjen a jobb, mindig így kellett volna tenniük...

2012.02.24. 21:43:43

@inmemancsi: kancsi lehet, meg gonosz, meg pösze, de legalább nő, nem egy műmellekkel felszerelt robot. Dyácska marha ronda lesz 10 éven belül, köszönhetően a túlzásba vitt szoláriumnak, fogyókúrának és undorító nyammogásának, nem tudom, nekem mindig úgy tűnik, mintha a műfogsorát tisztítaná vagy rakná helyre a nyelvével.

Hurri Kán 2012.02.24. 21:43:56

@nosce:
Te is tudod, ez a játék nem arról szól, hogy a legjobb nyerjen...

inmemancsi 2012.02.24. 21:44:11

@nosce: na ez érdekes gondolat, szerintem meg azért mutatták, hogy attika nyerjen

ő-szinte 2012.02.24. 21:44:58

@inmemancsi: van de azt itt nem lehet leirni, mert Hajni kibasz :-DDD

Európai Bigottság 2012.02.24. 21:45:17

@genevieve: hát olyan értelemben nem is baj :D

alekosz egy nevetséges barom, ettől volt 'szerethető'. átmenetileg. akkor és ott ő volt a showman.

fecón tényleg csak facepalm kíséreében nevet az ember. önmagában édeskevés lenne.

saját képességei fecót max egy temetés levezetésére predesztinálnák.
az állandó szenvedés, egymás és saját maguk felstuffolása, mártírkodás - ez neked a showbiznisz?

az uristenmégmivárajóságomért egy temetésen ütne fecó orgánumában és előadásmódjában. ebben tudna karriert csináni.

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 21:45:22

jahajistenkém. Remek szellemi csatározások lennének, ha Dyyyyhhhhyyya és Ferenc egy párt alkotnának.

HAJRÁ ATI CSAKAZÉRIS.

nosce 2012.02.24. 21:45:50

@ő-szinte:
Lehet h Bandika masszázsa inditotta be végül Dyát :)

foxglove (törölt) 2012.02.24. 21:46:42

@atandora: megnyugodhatsz, ma Mo-n kizárt, hogy egy fecó győzzön egy attilával szemben.

inmemancsi 2012.02.24. 21:47:06

@beebeer: szegény most se egy szépség, igen bó(v)liban van némi nőiesség legalább, de ha megszólal és valamerre néz..:))

Talpig Jimmy 2012.02.24. 21:47:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
mindig tudtam (éreztem), hogy van bennünk valami közös

2012.02.24. 21:47:32

@inmemancsi: nahát más is a Megasztárt nézi???? Meglepő lesz amit mondok, életművük nincs, de fülük van. Eddig összhangban döntünk, pedig nagyon nem bírom a két pasit.

loverain 2012.02.24. 21:47:54

Ha kicsit romlik az arány nyomok egy SMS-t Fecóra.
Bar ellent mond az elveimnek.

veryti 2012.02.24. 21:48:06

Sziasztok! Most értem gép közelébe. Névvel együtt mutattak százalékokat?

2012.02.24. 21:49:10

@inmemancsi: "bó(v)liban van némi nőiesség legalább, de ha megszólal és valamerre néz..:))" - gondolom ezért futott be karriert a Playboy-ban. De mással nem próbálkoznék én sem a helyében. :)))

genevieve 2012.02.24. 21:49:51

ati azért rendesen be van szarva:-)

ő-szinte 2012.02.24. 21:49:59

@VV Ayesha/FKVN: :-DDD ultra lajk :-DDD

mocskosmacska 2012.02.24. 21:50:06

Igen, attila mert a te csaba eszi a fikáját érved aztán veri a plafont.

inmemancsi 2012.02.24. 21:50:17

@Európai Bigottság: feclit ne bántsd együgyű de ilyennek született, és nagyon sok ilyen van, sok lúd disznót gyŐz egyébként?

mocskosmacska 2012.02.24. 21:50:41

@genevieve: És elég taszító ebben az állapotában.

Európai Bigottság 2012.02.24. 21:50:46

@inmemancsi: nyilván.
mindenki azt hiszi, hogy az RTL csal a szavazatokkal, pedig dehogy.

tudja ő másképpen befolyásolni azt, pl így.

megmutatja, ha a favoritjuk hátrányban van, mert akkor a szavazók észbe kapnak, nő a hajlandóság.
amikor a kedvenc vezet, akkor nem mutatnak, így a hajlandóság egyre csökken és az arány nem változik.

a legegyszerűbb az, amit a vera-eszter párbajnál csináltak, mert az szoros volt. ott annyi a dolog, hogy amikor pillanatnyilag az vezet pár szavazattal, amelyiket akarják vissza, akkor gyorsan lezárják a szavazást. ide-oda ugrál, hogy ki van elől, és amikor épp vera, akkor lezárják.

de olyan nincs, hogy meghamisítják a számokat szerintem. tudnak hatni a nézőkre, és ezt el kell fogadni. már a műsor összevágása is ezt szolgálja egyébként.

avanivi/ 2012.02.24. 21:50:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: én egy nagyon aranyos, szerethető skorpió vagyok :((((

jooasszony 2012.02.24. 21:51:20

@foxglove: megnyugodhatsz, ma Mo-n kizárt, hogy egy fecó győzzön egy attilával szemben. ..."

sajnos, ebben teljesen igazad van.

inmemancsi 2012.02.24. 21:51:49

@beebeer: sajnos próbálkozik, van valami ruhamárkának nevezett cuccuk...nézd meg érdemes, majd horvátévin is azok lesznek az édenben (dottyka figyeld majd:))

mocskosmacska 2012.02.24. 21:52:54

Igen, a vera-ati párbajon attila tényleg nagyon szimpatikusan viselkedett.

Na, annamari is kapott szót.

Ormi 2012.02.24. 21:52:55

"Mondd, te kit választanál?..."
Baszki, én izgulok.
Noha ismerem a helyzetet.

gonoszkiralylany 2012.02.24. 21:53:13

KInga mennyire utálja, h Seri döntős lesz... egy merő rosszindulat ez a nő.

fran7 2012.02.24. 21:53:30

Annamari beszél. Ez most az ő pillanata. Látja Attila lelkét. JLH ebből élt 5 éven át.

foxglove (törölt) 2012.02.24. 21:53:44

@inmemancsi: "együgyű de ilyennek született"
ezzel vitatkoznék, azért ilyen, mert iskolázatlan, műveletlen (és még a Ben Hurt sem nézte meg 100x).

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 21:53:56

@loverain: vegyél az sms árán inkább szotyit és szórd ki a madaraknak... jobban megérdemlik, mint bárki itt a műsorban és az elveid se sérülnek :)

VaLaky 2012.02.24. 21:54:31

@jooasszony: Azt én is sajnálnám, ha ez döntene. De az okokat sosem tudjuk meg.

genevieve 2012.02.24. 21:54:44

@gonoszkiralylany: ahogy elnéztem esztike is hasonló cipőben jár:-)))

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 21:55:36

Na gyerekek, ma kiderül, hogy jövök-e még a héten.:D

VaLaky 2012.02.24. 21:56:21

@gonoszkiralylany: A rosszindulata zavart benne engem is, nem is annyira a hisztik. Ja, és ahogy rápiócázott a fiúkra.

inmemancsi 2012.02.24. 21:57:04

@foxglove: nem negatív jelzőként írtam és nem feltétlenül arra értettem, hogy nem ismer jónéhány szót.. egyszerűen nincs meg benne a józan paraszti ész, ennyi, de lehet pld. akereskedéshez ért..

VaLaky 2012.02.24. 21:57:23

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????: Jössz, Nathi ma (is) ünnepli a szülinapját, azért nincs köztünk :)

fran7 2012.02.24. 21:57:23

Fecó vágod magad alatt a fát. Soha nem gondoltam, hogy ilyen nő szerelmes lesz belém. Angéla meg átment Süsü üzemmódba.

2012.02.24. 21:57:48

@anivivi: a skorpió egy izgalmas jegy, nem értem kinek lehetne bármilyen kifogása a skorpiók ellen... :)) Ráadásul az ízlése is kiváló ugye, példának itt vagyok én, kell ennél több?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 21:57:50

@anivivi: persze, persze... mi meg ismerjük a sztorit a békáról, aki átvitte a skorpiót a hátán a folyón... :D

VaLaky 2012.02.24. 21:58:18

@fran7: jaj, ez volt a cél. Ő egy címlaplányt utasít vissza Angéláért!

genevieve 2012.02.24. 21:58:39

ati jobban parázik mint sehi....

ő-szinte 2012.02.24. 21:58:39

@anivivi:en is :-) és latod, ezt kapom...
A JOSAGOMERT ???

VaLaky 2012.02.24. 21:59:06

@pushpang: De itt nincsenek is békák!

genevieve 2012.02.24. 21:59:28

ati jó emberismerő:-DD

gonoszkiralylany 2012.02.24. 21:59:41

@VaLaky: igen. engem sem a hisztik, hanem a mögöttük húzódó egoizmus...

ő-szinte 2012.02.24. 22:00:26

@pushpang: na koszi faszomatbazdmeg :-D

genevieve 2012.02.24. 22:01:24

@inmemancsi: attól azért elég messze van ez a sztori:-))

mocskosmacska 2012.02.24. 22:01:29

fecó nem is annyira hülye. Ő az egyetlen, akinek leesett, hogy szent seherezádé meg állítólagos nagy komolyan párkapcsolatban, nagy szerelemben volt, amikor már csillogott a szeme.

nosce 2012.02.24. 22:01:48

@MÉG MI VÁR? A JÓ!:
"Te is tudod, ez a játék nem arról szól, hogy a legjobb nyerjen..."

úgy értem h a szavazatok szerint a legjobb :) H amögött ki miért szavaz úgy, az más kérdés :)

2012.02.24. 22:02:13

@inmemancsi: láttam már a márkát, drága viszont ízléstelen. Sosem értettem miért gondolják egyesek, ha sokat költenek ruhára és sokszor otózták már meztelenül már tervezhetnek is. (kivétel a Beckhamné).

VaLaky 2012.02.24. 22:02:47

Atiban pont az a megkapó, amennyire félreérti a többiek jeleit. Képtelen az emberi gesztusokat értelmezni. Ezért képtelen helyzetekbe bonyolódik, mindeközben hosszasan magyarázza ennek az ellenkezőjét.

Niga u mad 2012.02.24. 22:03:06

jaaj ez a fecó olyan hülye hogy dicsak

mocskosmacska 2012.02.24. 22:03:23

@fran7: Igen, nincsen nő, akinek nem esne rosszul, ha a barátja/férje így beszél.

inmemancsi 2012.02.24. 22:03:39

@genevieve: de esélyes, hogy ua. lesz a vége.. ilyeneket nem mondunk, ha barátnőnk van

ő-szinte 2012.02.24. 22:03:41

Ez az ofi idaig eleg unalmas

De Geco josagossagan azert meg mindig felrohogok :-DDD

Huh, és Atti jol beszolt neki :-D

Dr.Kotasz 2012.02.24. 22:03:50

Fecóka megint összevissza beszél....

mocskosmacska 2012.02.24. 22:05:10

Semmivel sem rosszabb fecó, amikor megkérdőjelezi sehi tetteit, mint sehi, amikor megkérdőjelezi kinga szeme csillogását.

Európai Bigottság 2012.02.24. 22:05:25

@ő-szinte: hát igen, valójában rosszindulatú, paranoiás hazudozó. jahés állandóan mártírkodik.

inmemancsi 2012.02.24. 22:05:28

ezt mondtam, józan paraszti ész teljes hiánya feclinél

genevieve 2012.02.24. 22:05:29

ati megint sulykol:-)

gonoszkiralylany 2012.02.24. 22:05:58

lassan Csabi is belefárad Fecókába...

Hurri Kán 2012.02.24. 22:06:19

@nosce:
Mármint akire a több szavazatot teszik...

mocskosmacska 2012.02.24. 22:06:35

Attila elmondja, hogy miért kell őt sajnálni. Mindig van ok, hogy miért ő a legnagyobb mártír.

genevieve 2012.02.24. 22:07:18

milyen kinga ügy bameg?:-)

kinga soha nem volt a barátnőd, soha nem igérte, hogy az lesz, soha nem hitegetett ilyesmivel:)

gonoszkiralylany 2012.02.24. 22:07:18

@mocskosmacska: Sehi nem a szemcsillogást kifogásolta szerintem, hanem h ezzel kapcsolatban hazudtak neki.

VaLaky 2012.02.24. 22:07:19

Ati már megint fél. Az igazi férfi ezt bevallja!?

inmemancsi 2012.02.24. 22:07:51

@mocskosmacska: nyehike se egy észkombájn és fogalmazásilag neki is lenne hova fejlődni, ebben hasonlít feclire

nosce 2012.02.24. 22:08:09

@ő-szinte:
"Ez az ofi idaig eleg unalmas"

azért húzzák ennyit h egyrészt letiporják a megasztárt másrészt meg h Atti szavazói fordítsanak ha tudnak :)

Cimili 2012.02.24. 22:08:19

Mekkora köcsög ez a fecó!

Európai Bigottság 2012.02.24. 22:08:19

@genevieve:kicsit hangosabban, úgy meghallja :)))

nosce 2012.02.24. 22:08:57

@MÉG MI VÁR? A JÓ!:
"Mármint akire a több szavazatot teszik..."

igen

genevieve 2012.02.24. 22:09:12

kiváncsi vagyok megmutatják-e még egyszer az állást?:-)

inmemancsi 2012.02.24. 22:09:33

@nosce: meg ennyi a műsoridő reklámostul mindenestül:))

Cimili 2012.02.24. 22:09:42

@VaLaky: Szerintem csak az vallja be!:)

2012.02.24. 22:10:00

@VaLaky: szerintem az igazi férfi bevallja. Csak a hülyék nem félnek.

mocskosmacska 2012.02.24. 22:10:27

@gonoszkiralylany: Nézd lehet forgatni így úgy a dolgot, de a lényeg. Sehi sem volt tiszteséges claudióhoz. És akárhogy nézzük sehi nagyobb felelősséggel tartozott claudiónak, mint gergő és kinga együttvéve sehinek.

foxglove (törölt) 2012.02.24. 22:10:54

@genevieve: csak az eredményhirdetésnél, amikor már megfordult, tudod.

mocskosmacska 2012.02.24. 22:11:18

@inmemancsi: Meg egyébként is, senki nem kérheti számon a volt kapcsolatát, hogy az kivel flörtöl a szakítás után.

genevieve 2012.02.24. 22:11:19

@VaLaky: be hát, simán...és ha még ejt pár könnycseppet is akkor lesz a legigazibb:-DD

2012.02.24. 22:11:49

@genevieve: soha nem igérte, hogy az lesz, soha nem hitegetett ilyesmivel - ezzel azért vitatkoznék.

Ormi 2012.02.24. 22:11:49

Fecó leugatni nem fogja Attilát, az tuti,
hiszen a saját véleményével sem...harmonizál már a következő percben...
Összetettebb mondatok értelmezése pedig már elérhetetlen számára.
Van még remény.
(Igaz, az is árnyalja a helyzetképet, hogy minden...uncsitesójának legalább három cirpfonja van...)

Ancilla 2012.02.24. 22:12:24

@Európai Bigottság: "ha fecó győz, az nem attila szégyene, hanem a magyar társadalom reprezentatív óriásmintájának számító nézőké."

Ebben a mondatodban a birtokviszonyt helytelenül jelölted. Helyesen az utolsó szó: nézőié.

De én ezért nem titulállak "büdös műveletlen paraszt"-nak.

Sértő, ahogy a magyar nézőkről írsz, akiknek esetleg Fecó az olykor esetlen fogalmazása ellenére is sokkal-sokkal jobb ember, mint Attila, aki most, az utolsó egy-két hétben váltott stílust és arcot, addig hónapokig lelki terror alatt tartotta a villalakók egy részét.

Európai Bigottság 2012.02.24. 22:13:02

@genevieve: színházban is felkiabálsz a színésznek, hogy vigyázz, mögötted!!? :)

genevieve 2012.02.24. 22:15:28

@mocskosmacska: na most feco megcsalta angélát? igen
kiderült? igen
megbánta és vezekelni akart? igen
taperolt, szerizet, csókolgatott bent a villában bárkit is? nem
angéla megbocsátott neki? igen

sehi úgy ment be, hogy párkapcsolatban él? igen
a beköltözés után 1 héttel már cicázott gergővel? igen
volt tapizás,seggdörgölés, simogatás, szerizés miközben egy ágyban feküdtek? igen
eközben hivatalosan még claudió volt a párja? igen...

avanivi/ 2012.02.24. 22:15:54

@beebeer: @pushpang: @ő-szinte: a skorpiónak rengeteg jó tulajdonsága van a nagyon icike-picike rossz mellett :))))
Szerencse a férjem nem olvassa ezt,mert reggelig irogatná azt az icike-picike rosszat.

inmemancsi 2012.02.24. 22:16:32

@Ancilla: nem akarom bántani feclit, vagy védeni attilát, de legalább akkor lelki terror lehet fecli óbégatását és azt hallgatni, hogy komolyan egyszer nem tudja miről beszél:)) nyehike nyerítése se semmi

genevieve 2012.02.24. 22:16:43

@Európai Bigottság: természteseten:-)))

tudod, több fülem van mint fogam:-)

nosce 2012.02.24. 22:17:46

@Ancilla:
"Ebben a mondatodban a birtokviszonyt helytelenül jelölted. Helyesen az utolsó szó: nézőié."

Sztem nincs igazad, pl. ez a feladat a nézőké és nem nézöié :) sztem

ő-szinte 2012.02.24. 22:18:09

@Európai Bigottság:hat bazdmeg, nagyon rohogok ! :-DDD

2012.02.24. 22:18:50

@mocskosmacska: szerintem meg Claudio nem is volt igaz, egy kislány ábrándjait, elképzelését egy párkapcsolatról láthattuk képileg megjelenítve, kiváló szervezésben (ebben anyuka kezét sejtem).
Ha valaki tényleg párkapcsolatban él, nem mond olyanokat, hogy havonta egyszer közeledett az ábrándos Claudijjó szexuálisan, és ha tényleg létező kapcsolat lett volna egy 30 éves pasi nem egy TV-ben látott bejátszást követő 5. másodpercben kiáltja világgá a világhálón, hogy vége, megcsalt a gaz beste kurva.
Engem igazából az is zavart, hogy Claudijjó annyira jó pasi volt, hogy egy sorral több kocka volt a hasán, mint ami biológiailag lehetséges.

Ormi 2012.02.24. 22:18:53

Serike itt van.
:(

foxglove (törölt) 2012.02.24. 22:18:58

@genevieve: ha fecó nem csalt volna, és úgy mondja ezt seherének, akkor azt kapta volna meg, hogy: "te ezt nem tudhatod, nem volt még ilyen helyzetben"

Cimili 2012.02.24. 22:19:21

@genevieve: De Fecónak semmi alapja, hogy e miatt kritizálja.

inmemancsi 2012.02.24. 22:19:35

@nosce: egyetértek:) bár én állandóan elgépelgetem a dolgokat:))

VaLaky 2012.02.24. 22:19:36

@Ancilla: Szerintem ő a manipulátor szerepét kapta. Ezt sokáig játszotta is, bele is bukott sokszor. :)

VaLaky 2012.02.24. 22:20:10

Csaba csutka részeg! LOL

foxglove (törölt) 2012.02.24. 22:20:24

@ő-szinte: neked nem ismerős ez a stílus, mogyoró?

dejoci 2012.02.24. 22:20:34

Seri be van nyomva?

Európai Bigottság 2012.02.24. 22:21:24

@Ancilla: látod ilyesmi a 'modern' szövegszerkesztésnél könnyen előfordul, amikor az ember átír egy mondatod. mezei kommentelésnél belefér...

"De én ezért nem titulállak "büdös műveletlen paraszt"-nak."
fecó jóságából ragadt rád is valami :)

illene megtanulnotok, hogy vannak ilyen vélemények is. azért érdekes, hogy páran mennyire érintve találják magukat, fecót már-már családtagként védelmezik. tudathasadásos egy állapot. egy ecceri tv műsor mit tud kiváltani egyesekből.

engedd már meg nekem, hogy saját véleményem legyen fecóról is, az esetleges győzelméről és a nézőkről is úgy általánosságban. köszi.

vajon miért nem ugrik nektek egy siránkozó asszonykórus, amikor ennél durvábbakat írtok attiláról meg másokról? miért csak a mártírkodó jóságos szent fecó rajongóira jellemző ez a hozzáállás?

gonoszkiralylany 2012.02.24. 22:21:30

@mocskosmacska: persze, Seri sem egy szent. amúgy @beebeer: rel értek egyet, egy igazi párkapcsolat nem ilyen, mint a Claudios sztori...

témázgató 2012.02.24. 22:21:30

@beebeer: "Engem igazából az is zavart, hogy Claudijjó annyira jó pasi volt, hogy egy sorral több kocka volt a hasán, mint ami biológiailag lehetséges." hihihihi:DDD

Cimili 2012.02.24. 22:21:56

Basszus, a Csabika bódult részeg:)))))))

genevieve 2012.02.24. 22:22:46

na tessék:-)))

csabiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-DDDDDDDD

Ormi 2012.02.24. 22:22:56

@dejoci:
Serit elszomoríthatná már valaki...
Csak egy kicsit.

2012.02.24. 22:23:13

@anivivi: ki létezik hiba nélkül??? A tökéletes unalmas. Legalább mi skorpiók, skorpió ascendensek tartsunk össze a teremburáját!

inmemancsi 2012.02.24. 22:23:18

Csabli fogja mondani a kortesbeszédet?:))

inmemancsi 2012.02.24. 22:24:45

@inmemancsi: pushpang!! meneküljünk, nincs nála gitár, de dalra fakadhat még így is!!

Cimili 2012.02.24. 22:25:01

@inmemancsi: Legfeljebb csuklik majd egy párat közben:D

genevieve 2012.02.24. 22:25:02

@foxglove: tudom, nincs rajta sapka:-))

ő-szinte 2012.02.24. 22:25:08

@foxglove: dehogy nem :-DDD egybol kiszurtam :-)

bigél 2012.02.24. 22:25:20

@inmemancsi: jó lesz, vagy így, vagy úgy, de igazi gyöngyszemre számítok :D :D

mozifan 2012.02.24. 22:25:26

Lehetet-e a Cris-Roni-Peti háromszöget alulmúlni? Ez volt Dya. Éss most jött a Tuja :o) KerTv forever!

VaLaky 2012.02.24. 22:25:33

@inmemancsi: vicces lesz Csabi kortese!

avanivi/ 2012.02.24. 22:25:40

@beebeer: szia, én is dupla skorpió vagyok.:))))

mozifan 2012.02.24. 22:26:03

Lehetet-e = Lehetett-e

busifa 2012.02.24. 22:26:19

@dejoci: Csabához képest kevésbé italos! :-)))

genevieve 2012.02.24. 22:26:22

@Európai Bigottság: nem vagyok fecó rajongó...te pedig hülyeségeket irogatsz:-)))

ő-szinte 2012.02.24. 22:26:34

@foxglove: de latod, hogy engem ignoral...:-DDD

elnö_kúr 2012.02.24. 22:26:36

@Ancilla: Há' ezt most bebuktad. Helyesen írta.

bigél 2012.02.24. 22:27:16

@genevieve: nekem nagyon tetszik, szeretem, ha valaki ilyen típus, amikor becsiccsent :D :D

amúgy Balikánk nem annyira követi a műsort, mert Csabinak nem ez az első találkozása az alkohollal, volt már neki pár jól sikerült "randija" a műsor során

Cimili 2012.02.24. 22:27:31

Ha Attika kiesne, nem nézem többé a VV5-t!:D

VaLaky 2012.02.24. 22:27:34

Jaj, rossz előérzetem van. Nagyon nyugtalan a westiem. Veszettül rázza a fiam plüss-krokodilját a szájában!

foxglove (törölt) 2012.02.24. 22:27:48

@ő-szinte: írj neki valami provokatívat:) pl. hajrá Fecó: (viccvót!:))

elnö_kúr 2012.02.24. 22:27:58

Egy igazi férfi, az igaz férfi mindig sír!
Éljen a jóságosság!

genevieve 2012.02.24. 22:28:21

@Cimili: nem kritizálta, csak elmondta, hogy miért nem közeledett sehi felé...ehhez pedig szive joga:-)

Niga u mad 2012.02.24. 22:28:29

Zsámo "gyorsfujtatas"

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 22:28:40

Fecó mi a genyónak bőg?

ő-szinte 2012.02.24. 22:29:09

@beebeer: te biztos nem vagy skorpio ! :-DDD

Szerénke. 2012.02.24. 22:30:09

Hát sziasztok!
Csabcsin könnyesre röhögtem magam, nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez baromi jó volt.:DDD Remélem még többször meg lesz szólítva, de a beszédét nagyon várom.:D

Európai Bigottság 2012.02.24. 22:30:28

@ő-szinte: kaptál már egy plusz egyet :D
tessék +2.
nem ignorállak, csak a VV-t iletően az egyetértésben semmi érdekes nincs :) de az megnyugtat, hogy nem egyedül látom így a dolgokat, gondolom téged is, és azért örülsz nekem :)

én is örülök neked. jöhet a méhecske? :D

Hódos Hajnalka 2012.02.24. 22:30:41

jaj, mi van, mondjátok, mert írom a posztot! ki vezet? miért sír fecó?

mérnincs olyan, hogy vízöntőcsillagjegy.hupont.hu?????

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 22:31:22

@Szerénke.: kár hogy későn jutott eszébe lazulni meg jófejnek lenni.:))

ő-szinte 2012.02.24. 22:31:58

@foxglove: de en bírom of, bakker! Kulonben mar reg irtam volna :-DDDDDD

Balazs de geci! Le reztolvajozta Gecot,hehehe

bigél 2012.02.24. 22:32:00

Hit the road Jack and don't you come back no more, no more, no more, no more ...

salalalala

Cimili 2012.02.24. 22:32:25

Fecó félúton elhagyta a ridiküljét.

Ormi 2012.02.24. 22:33:01

Maradni akar, mert tele van szerivel, de azért, hogy maradhasson, most ki kell mennie.
Ez számára feloldhatatlan ellentét.
És lehet, hogy menteni is kell majd.
Chip és Dale még szolgálatban?...

Cimili 2012.02.24. 22:33:13

Mutattak már százalékot?

Európai Bigottság 2012.02.24. 22:33:15

hát a közönséget elnézve csoda, hogy a nótaTv az elmúlt 5 hónapban még nem csődölt be a nézők elvesztése miatt.

dejoci 2012.02.24. 22:33:20

ajaj, itt a Hayni, pedig csúnyát akartam írni, de kimondta a Balázs helyettem: itt vannak a szeretteid néhány ezren.......

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 22:33:24

Ez a dicsottó densz számomra volt kínos.

foxglove (törölt) 2012.02.24. 22:34:11

@ő-szinte: csak azért javasoltam, hogy felfigyeljen rád is:) de látom, már megtörtént:P
féltékeny is vagyok!

genevieve 2012.02.24. 22:34:40

@Európai Bigottság: a vak lóra is azt szokták mondani, hogy bátor mikor fejjel nekimegy a falnak:-)

Szerénke. 2012.02.24. 22:35:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem nézed? Jaj, hát lemaradtál (szerintem) a legjobb részről. Csabcsi és herevere atom részeg.:DD Élő adásban, már kérdezni sem igen lehet tőlük.:DDD
@Cimili: :)))
@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????: Szerintem lazult máskor is, csak ugye azt nem lehetett mutatni, mert akkor attitól vették volna el a műsoridőt. Én emlékszem nem is egy alkalomra, mikor illuminált állapotba került.:)

2012.02.24. 22:35:22

@anivivi: Húú, a dupla skorpió az tényleg nagyon ott van! Jelzem én csak ascendensben, szűz havában születtem. Ezt úgy kell elképzelni, hogy járok-kelek, mint egy terminátor, infók futnak be, helyre rakom agyban és a jó népnek ha szerencséje van, nem veszem elő ha a rosszabbik énem kerül előtérbe.

gonoszkiralylany 2012.02.24. 22:35:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az egyetlen érdekes dolog eddig ma este, h Csabi részegen beszélget Balázzsal élő adásban!

Cassia30 2012.02.24. 22:36:14

sziasztok. @Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azé nincs, mert az bizonyos részeken már csúnya káromkodásnak hatna...

genevieve 2012.02.24. 22:36:38

@Szerénke.: ajajj, csabi ebben az állapotban kettesben maradt sehivel?:-DDD

VaLaky 2012.02.24. 22:36:41

nem láttam a ködben Nathit!

foxglove (törölt) 2012.02.24. 22:37:40

@ő-szinte: Hol a pufid különben? A stúdióban?

Szerénke. 2012.02.24. 22:38:03

@genevieve: Szerintem most mindent bepótol, amit nem tudott eddig.:DD

Európai Bigottság 2012.02.24. 22:38:06

@genevieve: sok gonosz ember, én inkább megsimogatnám a buksid ott, ahol beverted a falba:)
egy gyógypuszit is adnék rá kincsem :DDDD

ő-szinte 2012.02.24. 22:38:11

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????: kar, hogy ezt is csak a riportszobaban tudta meg, hogy o ma laza és jofej :-DDD

bigél 2012.02.24. 22:38:36

@genevieve: ha így folytatja, akkor már mindjárt mindegy :D ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 22:38:40

Hát, Csaba gyakrabban is lerészegedhetett volna az elmúlt fél évben, igazán szórakoztató látvány volt. :D

Szerénke. 2012.02.24. 22:39:39

@pushpang: Az a baj még ezzel, hogy erre alkalmas emberek nélkül hiába. Most is azért volt jó, mert Balázs szólt hozzá. De ha meg egyedül bepiál, és elalszik, akkor az sem érdekes. Kellenek ehhez a megfelelő partnerek.:)

VaLaky 2012.02.24. 22:39:43

Kinga öccse veron mellett?

ő-szinte 2012.02.24. 22:40:08

@foxglove:ram mindenki felfigyel :-DDD

lac64 2012.02.24. 22:40:30

@genevieve: Hát most 1 órára üres a kégli :D

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 22:40:36

@ő-szinte: kimondottan bírtam most a fejét, hogy nem tudta, milyen rendezvényen van.

Európai Bigottság 2012.02.24. 22:40:57

@genevieve: hát ha vakon rúgkapálsz, akkor tényleg veszélyben lehet az enyém is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 22:41:33

Uramisten, hány percen belül kap infarktust Fecó?
Nem akarok diagnosztát játszani, de izzad, liheg, sápadt... rossz nézni.

Ancilla 2012.02.24. 22:41:52

@jó_sága: .@nosce: Egyikőtök sem látja jól. Ha kiiktatjuk a közbeszúrt bővítményeket (zárójelbe tettem), akkor lehet látni a hibát:
"ha fecó győz, az nem attila szégyene, hanem a magyar társadalom (reprezentatív óriásmintájának számító) nézőké." avagy: a magyar társadalom nézőié

Bocsi! De nem én kezdtem a fogalmazási hibák kipellengérezését,illetve ebből messzemenő következtetések leszűrését. További jó szurkolást - ki ennek, ki annak.

genevieve 2012.02.24. 22:42:00

@Szerénke.: helyes:-))

@lac64: és a kamerák se őket veszik:-))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 22:42:49

@dejoci: genya Balázs tényleg ezt mondta? "dddddddúúúúrva"... :D :D

genevieve 2012.02.24. 22:42:50

@Európai Bigottság: gondoltam, hogy nem fogod érteni:-)

de remélem más érti:-)

inmemancsi 2012.02.24. 22:43:46

@Szerénke.: ebből a szempontból egy pont feclinek, ő ha részeg csinálja egyedül is a műsort:)) - és akkor még el is megy a dolog:))

bigél 2012.02.24. 22:44:23

Úgy döntöttem, szolidaritást vállalok Csabival és Serikével. :)

ő-szinte 2012.02.24. 22:44:27

@foxglove: tudja faszom:-D
Kis puffancs nagyon szeszelyes :-DDD
Lehet, hogy az agynemutartoban kuksol, de az is lehet, hogy a dugiban van az agy alatt:-)

2012.02.24. 22:44:37

Gyerekek, olyan ez a párbaj, mintha a negyeddöntőben meccselnének mondjuk a hollandok a spanyolokkal (vagy mondjuk az angolok az olaszokkal) a döntőt meg valahogy mégis Ukrajna játszaná a Lengyelekkel.

lac64 2012.02.24. 22:45:02

@gonoszkiralylany: Ahogy elnéztem, most nem nagyon érdeklik :D

foxglove (törölt) 2012.02.24. 22:45:07

@Ancilla: pedig helyesen írta, tedd máshova a zárójelet:

nem attila szégyene, hanem a (magyar társadalom reprezentatív óriásmintájának számító) nézőké.

genevieve 2012.02.24. 22:45:41

mekkora lenne, ha balázs megszakitaná a párbajt és azt mondaná...médiatörténeti pillanat következik...meg kell szakitanunk az adást és bekapcsolunk a villába:-DDD

Szerénke. 2012.02.24. 22:46:39

@Cimili: :)
@genevieve: Kíváncsi leszek, hogy a retek hagyja-e, hogy megnyerje a finálét, vagy azt is megnyereti attikával...
@inmemancsi: Én a legénybúcsúsra emlékszem, de ott is volt "társasága". Tehát figyeltek rá, a helyzetből kihozták a legtöbb poént, stb. Én így értettem.:) Mert ha egyedül iszol, aztán a kutya le se szarj a fejedet, akkor hiába jó a kedved, most kivel nevessél...
@bigél: Jól teszed!:D

genevieve 2012.02.24. 22:46:46

@beebeer: na! ne ess azért túlzásokba:-)))

2012.02.24. 22:47:12

Angélának mi baja van?

2012.02.24. 22:48:03

Csaba lejáratja magát.

VaLaky 2012.02.24. 22:48:12

@inmemancsi: Cuki, látod az avataron, de most megerőltető, mert mindig fel kell ugrálni hozzá a VV elől, h. megnyugtassam.
Adtam neki jutifalatot, azzal elbújt!

inmemancsi 2012.02.24. 22:48:42

@Szerénke.: ő ha részeg volt egyedül is produkálta magát:)) és az valahogy jobban sikerült neki, mint józanul:))

genevieve 2012.02.24. 22:49:12

@szerivan: ehh, nem lehet nektek jót tenni:-)

mikor lelazul és poénos akkor az a baj:-)))

Szerénke. 2012.02.24. 22:49:14

@Szerénke.: Meg gondolom, hogy látja, hogy a hites ura nem fogja hazahozni a főnyereményt.
@szerivan: Miért járatná le magát? Csak kicsit becsiccsentett, szerintem tök vicces és szerethető volt. Nem trágárkodott, nem hányt a padlóra (még).:D

2012.02.24. 22:50:04

@Szerénke.: Az nem Fecó műve! Mi köze ahhoz Feclinek?
@ő-szinte: Mit beszélsz? Olló?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 22:50:10

@inmemancsi: sztem Fecó inkább kínos, amikor részeg... olyankor olyan, mint Krisz alaphelyzetben. Túlteng..

Szerénke. 2012.02.24. 22:50:14

@genevieve: Ne reménykedj...:D
@inmemancsi: Én erre a legénybúcsúsra emlékszem csak, ezen kívül nem is nagyon tudok olyat felidézni, mikor többet ivott volna.

ő-szinte 2012.02.24. 22:50:20

@szerivan: nah ,emlegetett szamar :-DDD hol voltal mid puffancs ?

dolna1978 2012.02.24. 22:50:31

ahoj emberek, édentársaknak pacsi! Atinak drukk, mondhatni Ati for president! :-) Egyébként összesherizte f. ágyát legalább?

Cimili 2012.02.24. 22:50:31

Endem már nem is érdekel az egész párbaj.:(( Behozhatalannak tűnik Attika hátránya.

csicserierika 2012.02.24. 22:50:32

@szerivan: na végre, lelkitársam.
Szerintem is pofátlanság, hogy ott lötyköli a pezsgőt,míg legjóságosabb barátja élete párbaja elé néz.
Lehetne elegánsabban is örülni, hogy befeküdte magát a fináléba.

hájdí 2012.02.24. 22:50:37

hajrá Fecóóóó!!

inebhedj - szerintem 2012.02.24. 22:50:42

@Ancilla:

Nekem csitu van, mert én csak egy permanens Baltás-olvasó tuja vagyok, de a párbaj-izgalmak hatására muszáj nekem is idezárójeleznem egyet a vége előtt:

"ha fecó győz, az nem attila szégyene, hanem a (magyar társadalom reprezentatív óriásmintájának számító) nézőké."

És egyébként hajrá Laci!

genevieve 2012.02.24. 22:50:49

@ő-szinte: elárulod nekem, hol láttad ezt az olo beírást?

inmemancsi 2012.02.24. 22:50:57

@VaLaky: édibébi:) legalább mozgalmas a műsor így neked:))

2012.02.24. 22:51:03

@genevieve: de már miért ne, előrehozott döntő, így szokták mondani a szpíkerek. Aztán valaki hősies csata után továbbjut és simán kikap a döntőben.

2012.02.24. 22:51:14

@genevieve:@Szerénke.: Élő adáskor illene józannak lenni, pláne akkor ha számára már nincsen tétje. Ez nem elegáns, nem tud méltósággal győzni.

Szerénke. 2012.02.24. 22:51:20

@szerivan: Persze, nincs köze ehhez fecónak, ettől még hisztizhet miatta. Puszta féltékenység.

Talpig Jimmy 2012.02.24. 22:51:37

@ő-szinte:
"keresi a sajtreszelot :-D"

eszméletlenül el vagyok maradva a szlengtől
kaptam is már érte

Európai Bigottság 2012.02.24. 22:52:04

@foxglove: micsoda lovagias objektivitás :) +1
@szerivan: dyának nagyobb az iplantátuma.

Szerénke. 2012.02.24. 22:52:16

@szerivan: Szerintem nem kell ezt véresen komolyan venni. Balázs sem veszi soha semennyire ezt komolyan, és azon szoktunk a legjobbakat szórakozni.:)

genevieve 2012.02.24. 22:52:29

@Szerénke.: legalább ezt engedjétek meg nekem:-))

inmemancsi 2012.02.24. 22:52:34

@pushpang: nekem szórakoztatóbb ez a túltengése, mint a józan:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 22:52:49

@ő-szinte: már én is akartam kérdezni, hogy mi az amit néha közénk vetsz így néha? Én ilyen (mutatom) feltartott középső ujjra asszociálok, vagy valami hasonlóra... :D

Jaaaaj. Fecó udvarol.

elnö_kúr 2012.02.24. 22:53:12

@Ancilla: Ja, csakhogy nem jól tetted ki a zárójelet. Így kellett volna: "ha fecó győz, az nem attila szégyene, hanem (a magyar társadalom reprezentatív óriásmintájának számító) nézőké."
röviden: ha fecó győz, az nem attila szégyene, hanem a nézőké.

csicserierika 2012.02.24. 22:53:40

Megyek aludni, mert Fecó és Csabi nincs jó hatással a bioritmusomra.
Sziasztok :)

Szerénke. 2012.02.24. 22:53:54

@genevieve: Igazad van, reménykedjünk akkor együtt!:D

Hurri Kán 2012.02.24. 22:53:56

@inmemancsi:
Ugyanez Csabára is igaz :D

ő-szinte 2012.02.24. 22:54:18

@szerivan: hat pufi, csalodtam benned :-) te sem vagy tul fantaziadus :-D csak beneztem faszomatbazdmeg:-) van ket szemem, meg egy orrom, te :-)

elnö_kúr 2012.02.24. 22:54:49

@foxglove: Hopp, most látom, hogy te is kijavítottad:)

Cimili 2012.02.24. 22:55:01

Nabaz, Fecó megen nem érti a kérdést!:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 22:55:23

@csicserierika: á, gondolj arra, hogy előre iszik a medve bőrére. :D

Talpig Jimmy 2012.02.24. 22:55:35

@csicserierika: szia!
ha ezt megengedhetem magamnak :D

fran7 2012.02.24. 22:56:43

Balázs nem jól emlékszik Majka Szabolcs nagyon jó barátok voltak, de legalább egy klikkbe tartozóak voltak. Szabolcsot akarták kitenni és ő mellé állt. Oki is egyideig, csak ő kihátrált.

ő-szinte 2012.02.24. 22:56:45

@genevieve: Jesszus, ne mar... :-DDD csak benezek olo , 2 szem egy orr :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 22:57:18

@ő-szinte: jaaaa... hogy csak ennyit jelent? Nem is tudom, ki a fantáziátlan. :D

csicserierika 2012.02.24. 22:57:50

@pushpang: jó, hogy optimista vagy, ezzel a gondolttal térek nyugovóra :)
Viszlát :)

Cassia30 2012.02.24. 22:58:24

@csicserierika: @szerivan: @Szerénke.: nem lehet, hogy mivel ő láthatóán kedveli Attilát, sőt, ő jobban el lett volna Atival, így most a támaszát és a számára kedvelt barátot is siratja?

ő-szinte 2012.02.24. 22:58:36

@pushpang: jok vagytok, rohogok :-D ezek szerint jol rejtozkodom :-)

foxglove (törölt) 2012.02.24. 22:58:42

@ő-szinte: na haragudj mogyi, de szerintem ez senkinek nem jött le:) a legkevesebb, hogy egy f*szra gondoltunk:)))

inmemancsi 2012.02.24. 22:58:49

@csicserierika: ne már várd ki a végét:))

genevieve 2012.02.24. 22:58:51

@ő-szinte: csak azért kérdeztem, mert egy másik helyen valaki szintén ezzel jelezte azt, hogy benéz:-)

de neki más volt a jelentése:-)

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 22:59:09

@inebhedj - szerintem:
Remélem világos számodra, hogy holnaptól edzés.

csicserierika 2012.02.24. 22:59:32

@Talpig Jimmy: szija pimasz úrfi :)
Jó legyél ! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 22:59:55

@jó_sága: Ha már zárójel, akkor nem így kéne?
"ha fecó győz, az nem attila szégyene, hanem a (magyar társadalom reprezentatív óriásmintájának számító) nézőké."

Mert a te változatodban, ha kivesszük a zárójeles részt, kicsit értelmetlen maradna a mondat. A többivel kapcsolatban nincs megjegyzésem, azt se tudod, miről beszélgettek. :D

Ormi 2012.02.24. 23:00:59

...Hogy az aranyhal túlélte.

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:01:09

ha van képmutató szöveg, ez az volt

inmemancsi 2012.02.24. 23:01:28

@pushpang: zárójel helyett gondolatjel kellene:)) és máris csabai gitározás szintjére emelkedünk

genevieve 2012.02.24. 23:01:31

na, ati is megéli a dolgokat:-))

ő-szinte 2012.02.24. 23:01:35

@foxglove: lehet, hogy en is area mikor beneztem ?:-O :-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:01:35

@csicserierika: naná, nem vagyok egy összeomlós típus.
Nem félsz, hogy nyugtalan lesz az álmod, ha nem tudod, ki győzött? :D

Jó éjt.. :)

elnö_kúr 2012.02.24. 23:01:58

@pushpang: jófanna, aztán röviden is leírtam, hogy érthetőbb legyen,az már csak elütés volt. Izé!

foxglove (törölt) 2012.02.24. 23:02:04

@bigél: huh, megkönnyebbültem, ciki lett volna ha többes számban írom, aztán egyedül én gondolom annak.. nagyon ciki:)

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:02:33

@pushpang: jól tette ki a zárójelet. azért marad értelmetlen önmagában, mert nem mellérendelő, hanem alárendelő. legalábbis, ha jól emlékszem még a nyelvtanórákra...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:03:04

@inmemancsi: igen, én (is) zárójelet tettem volna szívem szerint -mert szeretem amúgy is használni-, de a fenn álló status quo-t nem akartam megbolygatni. :D

bigél 2012.02.24. 23:03:14

@foxglove: kapásból az jutott eszembe, akkor ezek szerint nagyon ciki vagyok én is :D :D

csicserierika 2012.02.24. 23:03:19

@inmemancsi: kelnem kel holnap, és félek, hogy nem tudok elaludni, ha még nézem kell.
Ennyi jóságtól megfájdul a fejem :)

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 23:04:19

Bakker Fecónak valaki szóljon már, hogy ez nem csapatépítő tréning, meg el camino, hanem egy kurva játék 50 milláért. Nem a nagy büdös szeretet a cél, ami miatt bemennek ide az emberek.

inmemancsi 2012.02.24. 23:04:44

@csicserierika: na jó akkor engedünk:) pedig éppen bemelegszik attika. jó pihenést!

hájdí 2012.02.24. 23:04:50

"ha fecó győz, az nem attila szégyene, hanem a (magyar társadalom reprezentatív óriásmintájának számító) nézőké."
- ez a mondat annak a szégyene, aki leírta ezt.
Hajrá Fecó!

csicserierika 2012.02.24. 23:05:02

@Talpig Jimmy: épp, hogy nem szóltam közbe, de a lovagias gesztus megköszöntem farkas úrfinak :)
Tényleg lépek, szia :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:05:32

@Európai Bigottság: eztet nem tudom, mi csak ragoztunk, meg az igekötőket gyakoroltuk nyelvtanórákon, de én tutira így írtam volna...

inmemancsi 2012.02.24. 23:05:53

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????: tudja ő jól, ő ezzel tud nyomulni, hogy szeretet, meg jóság, meg haleluja

Ormi 2012.02.24. 23:06:06

Ha már mutogatták a képeket, meg a százalékokat, most már az lenne fair, ha a kép alatt pörgetnék az aktuális állást...miközben megy a vita.
Vagy nem?...

csicserierika 2012.02.24. 23:06:15

@pushpang: majd azt álmodom, hogy Atti :)

ő-szinte 2012.02.24. 23:06:17

@genevieve: az nem en voltam :-) csak ezen a nicken futok :-)

inmemancsi 2012.02.24. 23:06:47

na itt volt az egyik példa, hogy mennyire köpönyegforgató fecli is

kamarti 2012.02.24. 23:06:56

na, elzavartam a kölköket, hogy állunk? mutattak állás péel?

Szerénke. 2012.02.24. 23:07:00

@fran7: Pontosan, nem is értem, hogy Balázs ezt minek mondta. Ráadásul nem is volt akkor még műsorvezető...

vallatas 2012.02.24. 23:07:27

most értem haza, hogy áll a dolog?
mondjatok állást

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:07:39

@csicserierika:
@Talpig Jimmy: szija pimasz úrfi :)
Jó legyél ! :)
szólj a nosce-nék, hogy ne védjen, mert egyrészről nincs szükséged rá, meg amúgy is kapja b...
hamár

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 23:07:43

@inmemancsi: pontosan ezt utálom az emberekben általában. A Jóságomért, Bezzeg Én, Soha nem tenném veled ezt-azt-amazt, Én Mindig, Én Feláldozom magam, blablabla. Mismáskirály, remélem boldoggá avatják majd.:)

inmemancsi 2012.02.24. 23:08:33

@Ormi: ez nem a fair-ségről szól, hanem arról, ha kell még némi szavazat a favoritnak akkor mutatják -meddig van kiírva a műsor?

genevieve 2012.02.24. 23:08:38

@ő-szinte: azt sejtettem, hogy az nem te vagy:-) (pasi az illető)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:08:42

Fecó olyan volt régen, mint egy nagyra nőtt, pufók puttó... :D

vallatas 2012.02.24. 23:08:43

a jóságomért keféltem félre.
:-)

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:09:03

@Ormi: akkor a fecó szavazók is eaktivizálódnának, valszeg ati jön fel nagyon,őt akarja az rtl, nem fognak mutatni, csak ha segíteni kell neki.
ha már feljött, akkor hülyék lennének megmutatni, mert akkor a fecó szavazók is aktivizálódnának.

@pushpang: mert így helyes. amit ancilla írt, hogy a társadalom nézőié, hát az nonszensz :D
én vmi olyasmire emlékszem, hogy mellérendelő esetén önmagában is értelmes, alárendelőnél nem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:09:21

@vallatas: a párbaj kezdetén 63-37 volt Fecónak.
Azóta nem láttunk állást.

hájdí 2012.02.24. 23:09:46

a csúfság megint hazudik

inmemancsi 2012.02.24. 23:09:51

@vallatas: nem tudunk, megmutatták az elején akkor valami 67-el talán fecli vezetett

genevieve 2012.02.24. 23:10:08

na mikor fogja ati kimondani, hogy HAZUDSZ?:-)

ő-szinte 2012.02.24. 23:10:21

@genevieve: nana! Rolam is azt hittek eleinte :-DDD

bigél 2012.02.24. 23:11:13

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????: érdekes egyébként, mert Kingával kapcsolatban Attinak is volt egy ilyen vonulata: csak én voltam az igaz barátod, én mindig kiálltam melletted, bezzeg én jobban védenélek, stb. stb. (nem feltétlenül szó szerint idéztem)

plusz a másik mondanivalójának kiforgatása, amit most vetett fecli szemére, szintén sok esetben állt Attira os

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 23:11:44

@vallatas: Andzselina én tevégetted, a te érdekedben kurkáltam félre, mert én jóságos szent Ferenc vagyok.:D

vallatas 2012.02.24. 23:11:56

na ne már, hogy ez az új magyar nyerjen.

genevieve 2012.02.24. 23:12:21

@ő-szinte: amikor krisz nevéel jöttél? csodálod?:-)))

vallatas 2012.02.24. 23:12:26

Ferenctestvér 63% ez valami vicc lehet, vagy többen vannak mint gondolnánk.

fran7 2012.02.24. 23:12:51

@Szerénke.: Lehet ő, akkor ismerte őket, amikor a retekhez került. S Szabolcs vezette a lakberendezési műsort, Majka meg hajtotta celebcsajokat.

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:12:53

@genevieve: most hazudott pont. azt mondja, hogy ati hiszi, hogy mindig neki van igaza, pedig a fecó mondta az előbb balázsnak, hogy ő soha nem volt hibás semmiben, mindig a szívére hallgatott. ezt le kellett volna csapnia atinak.

inmemancsi 2012.02.24. 23:13:14

amennyit zabált a kinga, ahhoz képest nem is sok az a tizenvalahány plusz kg

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 23:13:40

@bigél: azért Kinga szerintem eszméletlen rondán kihasználta Attilát. (megjegyzem, nem csak őt.) Kurva gusztustalanul alázta meg pl a táncos játék alatt, viszont törleszkedett hozzá, ha szüksége volt támaszra meg balekra, akivel játszadozhat.

bigél 2012.02.24. 23:13:42

@Európai Bigottság: egyik kutya, a másik egy híján húsz

kamarti 2012.02.24. 23:14:08

Atti játékáról egy kedélyes kisfilm? egy hangos szó, egy hazudsz, egy sértés (oppardon, egy Sárika becsúszott) nélkül? cool

gonoszkiralylany 2012.02.24. 23:14:11

kb az eleje óta várom h Fecó kiessen, ha most tényleg ő nyer, ráadásul Attila ellen, én elásom magam...

genevieve 2012.02.24. 23:14:22

mintha nem ati szervezte volna meg lázasan a legtöbb kijelölést:-DD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:14:40

@Európai Bigottság: bocsi, az előzőt nem szántam neked is, de legalább te is tudod, hogy mennyi van még a párbajból. :D

Szóval, oké, elfogadom, tényleg nem tudom. :)

genevieve 2012.02.24. 23:14:56

eszti zsarolása persze semmi nem volt:-)

Ormi 2012.02.24. 23:14:58

@Európai Bigottság:
Egy számról egy szavazat?
Az segítene. Azon is lehetne berhelni, de talán reálisabb lenne a végeredmény.
(Naiv a lelkem, ugye, ennyi év után is...)

@inmemancsi:
Ja, ilyen volt már..."Akkor a szavazást lezárom...MOST!" (by Lilu, amikor épp a megfelelőn állt a számláló.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:15:53

Fecó A Nagy Játékmester. Kész Vágó István. :D

foxglove (törölt) 2012.02.24. 23:15:53

nocsak nocsak, ez egész frappáns volt fecó részéről

VaLaky 2012.02.24. 23:16:36

@Talpig Jimmy: én ma gyengének érzem. Kinga kiszívta :(

Szerénke. 2012.02.24. 23:16:37

@fran7: Erre már látod nem is emlékszem. Csak a VV1-re, de hogy utána mi volt, arra már nem nagyon.:)

vallatas 2012.02.24. 23:16:41

szentfecótestvér tanai tolják rendesen az sms-t... van itt pénz :-)
jók a programok csak sok itt a k...g

ő-szinte 2012.02.24. 23:16:47

Balazs: nincs mar sok ido...
HAZUDSZ !

bigél 2012.02.24. 23:17:04

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????: szerintem ott oda-vissza működött ez a dolog, Atti is használta Kingát.

De most ettől függetlenül írtam (kimaradt, de valójában ezek legtöbbször Csabival való összehasonlításban hangoztak el, hogy a Csabi így, bezzeg én úgy), hogy sokszor Atti is pont ugyanazokat veti a másik szemére, amit ő maga is elkövet. (Vera dettó.)

kamarti 2012.02.24. 23:17:27

Atti megint magának korteskedik?

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:17:50

@pushpang: akkor van vége az adásnak. de addigra le kell zárni, ki kell hirdetni, vissza kell küldeni, utoljára szólni valakihez. félóra sincs.

genevieve 2012.02.24. 23:18:09

@kamarti: megint lejt a pálya:-)

a végén meg majd eljátsszák amit gigi és éva párbajánál....

VaLaky 2012.02.24. 23:18:34

Netes szavazáson Ati kisfilmje vezet. Szülinapja veri Fec esküvőjét. De dúÚÚrva!

VaLaky 2012.02.24. 23:19:12

@kamarti: Szeri beleszerizett. Lehet, ő.

vallatas 2012.02.24. 23:19:13

@kamarti: nem, most Csabának... kinek másnak édes istenem, hisz párbajozik.

@ő-szinte: de sukár ez a csaj

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 23:19:26

@vallatas: aki bűnös, az szenvedjen:D:D
főleg a majálison, ami a szeretet ünnepe.

genevieve 2012.02.24. 23:19:33

@kamarti: lehet, hogy most sehi fogja mondani neki:-)

legalábbis visszavárni őt fogja, mert azt mondta ati került most hozzá a legközelebb:-))

genevieve 2012.02.24. 23:20:54

@vallatas: mondhatná fecónak is:-P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:20:59

@vallatas: délután belinkeltem egy Fészbúk oldalt, valami roma egyesülté volt, ott is ész nélkül kampányoltak Fecó tesvírnek.
Ma, bementem egy bev.kp. postájára és láttam egy talpig érő nercbundát (+papucs) és 15 kila aranyat viselő terebélyes asszonyt és hasonló megjelenésű családját.... és támadt egy rossz érzésem, a mai párbajt illetően.

bigél 2012.02.24. 23:21:22

@Ormi: az "egy számról egy szavazat" nem igazán lenne nyerő üzleti modell

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:21:36

ne legyetek már ennyire hogyismondjamkategória
attila simán nyer

Emanuelle 2012.02.24. 23:21:51

Döbbenet, hogy Fecó még mindig nem érti, hogy ez nem szeretetterápia hanem egy kemény taktikai játék egy rakás lóvéért.

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:22:51

@Emanuelle: az hagyján, hogy ő nem érti, de lehet, hogy a nézők többsége se érti...

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:23:04

@szerivan: Te meg mit Fecózol? (puszi)

Cimili 2012.02.24. 23:23:27

Még sosenem szavaztam, de most igen.:) Nem hagyhatom, h Fecó menjen vissza!

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:24:59

@szerivan: mennyi csókra váltjuk Fecód vereségét? LOL

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:25:04

@Európai Bigottság: te valami statisztikus vagy bérszámfejtő vagy? :D
Én csak azt mondtam, amit az iptv-n kiírva láttam, hogy annyi van hátra még. És én úgy tudom, hogy az öfi után a párbaj jön. Na! :D

vallatas 2012.02.24. 23:25:34

@pushpang: hehe
tezsvirek!
csak azt nem értem, ha facebookon new york, meg hawaii van megadva mint lakhely... akkor miért vannak még itt...
vicc

Emanuelle 2012.02.24. 23:25:55

Attila nagyon feszült!

vallatas 2012.02.24. 23:26:26

23-77%
az érdekes :-D

Mazlee 2012.02.24. 23:26:30

áááá ezt megnyerték a rómaiak...

bigél 2012.02.24. 23:26:38

23:77, anyám! :O :O

Cimili 2012.02.24. 23:26:38

Basszus, elhúzott ennyire a Fecó?:((

kamarti 2012.02.24. 23:26:39

@genevieve: az elején arccalmutattak állást?
vagy mért mondják, hogy 63 volt Fecónak?

Emanuelle 2012.02.24. 23:26:43

Basszus, ha Fecó nyeri a párbajt kibaszom a tévét

hájdí 2012.02.24. 23:26:50

hehehheee. ati feje

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:26:55

hát ez fecó lesz sajna. győztek a kokerók. gyalázat.

Szerénke. 2012.02.24. 23:26:58

Na, mostmár nem kell sietni a szavazat lezárásával...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:26:58

hát, Attilának meszeltek.

Előzőleg hol voltak a fotók, emlékszik vki?

bigél 2012.02.24. 23:27:19

Inkább essenek ki mindketten!

Szerénke. 2012.02.24. 23:27:55

Nem tudom, hogy miért izgultok, fecó elméletileg a bal oldali.
Csaba, bameg...:D

VaLaky 2012.02.24. 23:28:03

@kamarti: igen, arcot is láttunk. atit lenyomták :(

Emanuelle 2012.02.24. 23:28:22

@Emanuelle: Egyetlen vigaszom lehetne, ha a döntőben országos cimbije Csabika vinné a zsét

genevieve 2012.02.24. 23:28:25

@kamarti: igen, az elején fecónak volt 67 % volt és atinak 37 %

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:28:35

@ő-szinte: gőzöm sincs mi az olo, de gyanítom jelen pillanatban 77 valaki javára. nem tudom mihez jutok vagy jutsz?
vállalod?

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 23:28:36

@Cimili: tudod, a Jóság. Biztos szavaztak a ferences rendi szerzetesek, az indiai jógik, meg az ENSZ segélyszervezetek szent emberei is.

Mazlee 2012.02.24. 23:29:01

ha fecó nyer akkor holnap este a nóta tv is lenyomja nézettségben az rtl-t

TapOut 2012.02.24. 23:29:02

atyaég, ez az állás...

inmemancsi 2012.02.24. 23:29:36

nem sikerült attilát felhozni

genevieve 2012.02.24. 23:29:43

csabi:-)

imádom azt a hülye kis fejét:-DD

VaLaky 2012.02.24. 23:29:47

maguknak mondják a kortest

Szerénke. 2012.02.24. 23:29:59

@bigél: Hát marha jókat szórakozok.:D Hehe, a retek nem engedi, hogy a bentiek mondják el a kortest...:D

syfyboy 2012.02.24. 23:30:11

Fecó szépen kisemmizi Attikát, megérdemli. Nagy szívás lesz ez neki az biztos...

gonoszkiralylany 2012.02.24. 23:30:15

azért nem a bentiek mondják a kortesbeszédet, mert Csabi vállalhatatlan? :D

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:30:20

bár talán az előző állás után a fecó szavazók dajdajoztak, az ati fanok meg megfordították az állást. lehet ezér tnem mutattak azóta állást, nehogy észbe kapjanak a fecószavazók, látva az eredmény fordulását :)

de ez csak egy hiú ábránd. mónikasó vagy vv, mind1. a nézők többsége kalányos. én érzem magam kellemetlenül :D

felka 2012.02.24. 23:30:28

@Mazlee: ..és reméljük a retek ezt nem hagyja...s felhozza attit.

vallatas 2012.02.24. 23:30:51

az álmodat megvalósítottad már, visszahódítottad Angelinát
irány a család!

Cimili 2012.02.24. 23:31:00

Én már előre nagyon szomorú vagyok, nem tudom elhinni. Egyéb szavazáskor mindig kemény 0 %-ot ért el, nem lehet, hogy most nyerjen!!!!!!!!!!!!

gonoszkiralylany 2012.02.24. 23:31:05

A SZÍVE, A JÓSÁGA az fog engem a sírba vinni...

genevieve 2012.02.24. 23:31:17

@gonoszkiralylany: igen, egészen biztosan igy van:-D

kamarti 2012.02.24. 23:31:20

@genevieve: hát ha onnan Attit kihozzák 77-re, akkor most én sem mondhatok mást mint eddig itt sokan: csalás, és kész.
vagy megint 100 szavazat van, mint Lilunál....

ők is látták? arccal?

2012.02.24. 23:31:23

Ha most Fecó megy vissza akkor Csaba nyeri a VV-t. Azt hiszem ezt elmondhatjuk. Attila meg fényes karriert fut be a média világában.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:31:43

@Szerénke.: éva és gigi párbaján volt hasonló, hogy megmutatták a képeket az eljén az állásokkal (gigi vezetett jócskán), aztán a vége felé egy anonim állást, ahol közelítő értékeket mutattak, amik már közelítettek egymáshoz. A végén, maradt ugyanaz az utolsónak mutatott állás, azon az oldalon volt több, ahol eddig Gigi képe volt.
Amikor a végén megmutatták a képeket, az állás ugyanaz maradt, de a képek felcserélődtek.
Itt azért túl nagy a különbség és hát nőtt is azóta... kizárt, hogy Attila nyerjen most már.

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 23:31:54

@Cimili: pont ezt nem értem. Kb annyira népszerű, mint a 29. járóbeteg a Barátok köztben.

ő-szinte 2012.02.24. 23:32:01

Atti de Jo volt bakker!

gonoszkiralylany 2012.02.24. 23:32:05

@Szerénke.: @genevieve: pedig erre vártam, legalább valamin röhögtem volna ma este :D

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:32:19

@beebeer: "Ha most Fecó megy vissza akkor Csaba nyeri a VV-t"
nem, akkor seri, mert a 'jóságosok' szavazóinak két emberre kell szavazniuk :D

VaLaky 2012.02.24. 23:32:19

FeC. könyörgöm, szavazzanak vissza nem hiszem, h. rossz ember vagyok!

Ati: Fec nem rossz ember! A százalékok magukért beszélnek, ha akarnak, szavazzanak....................(hosszú hallgatás )a gongig

Szerénke. 2012.02.24. 23:32:24

@beebeer: De attikával ez is volt eleve a cél, nem? De nyugi, atti fog visszamenni. Fecó a bal oldalon volt a képes mutatásnál.

bigél 2012.02.24. 23:32:29

@beebeer: sajna ez nem biztos, ha Fecó ekkora százalékkal megy vissza, akkor sanszos, hogy Csaba ellen is van esélye

Emanuelle 2012.02.24. 23:32:38

@beebeer: Én is erre tippelek és röhögni fogok ha Szentferenc a végső csatában bukik el. Ha megnyeri...arra nem is akarok gondolni

genevieve 2012.02.24. 23:32:45

@Talpig Jimmy: onnan, hogy álnéven én vagyok a kolossy:-))))

de pszt!

vallatas 2012.02.24. 23:32:45

na, nem hiszem el h Fecó nyer
az nem lehet
soha nem nyert semmit, senki se szavazott soha rá online...
ezt csak is Ati nyerhette, ha Fecó nyerte az csalás.
az fix, vagy dupla segélyt osztottak a héten?

kamarti 2012.02.24. 23:32:58

@Cimili: nem hinném, hogy az ő szavazói netes szavazásokkal bajlódnának...

genevieve 2012.02.24. 23:33:28

@kamarti: nem , ők nem látták...azt hiszem még az előtt mutatták, hogy bárki kijött volna a villából...

nyugi, tudod, hogy ez csak egy játék:-)

Cimili 2012.02.24. 23:33:29

@VV Ayesha/Ati For Prezident, amúgy mi vár még????: Mindent pont úgy látsz, mint én, és fordítva.:))

Szerénke. 2012.02.24. 23:33:59

@pushpang: De akkor évát akarták kihozni győztesnek.

Cimili 2012.02.24. 23:34:07

@kamarti: Igen, ebben igazad van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:34:28

@Mazlee: hát, azt hiszem, engem se nagyon fog érdekelni. A párbaj se.
Most őszintén, ki kíváncsi Seri meg Csaba párbajára? :D

VaLaky 2012.02.24. 23:34:37

mondtam, h. nyugtalan a kutyalányom!

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:34:38

@vallatas: "senki se szavazott soha rá online"

kalányoséknál nincs internet

ő-szinte 2012.02.24. 23:34:51

@Talpig Jimmy: csak benezek (2 szem, egy orr ) hogy frissuljon az oldal a telon

Geco sir , hehehe

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:35:05

@Szerénke.: értem, ezt mondom én is.
Itt ez nem fog megtörténni.

inmemancsi 2012.02.24. 23:35:27

fecli de nem ő lesz a végső nyertes:))

felka 2012.02.24. 23:35:44

de szép volt...!!

gonoszkiralylany 2012.02.24. 23:35:46

na jó baszki, ez kamu. de nagyon örülök :DD

Szerénke. 2012.02.24. 23:35:46

Na, kérem szépen. Igazam van, vagy igazam van?:D

bigél 2012.02.24. 23:35:52

Bazd meg, ezt nem hiszem el

syfyboy 2012.02.24. 23:35:52

basszus....ezt nem gondoltam volna.....

vallatas 2012.02.24. 23:36:11

AZAZ BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezt mondtam, nem nyerhette Fecó!
soha senki nem szavazott rá a neten.
a jóságodért cserébe, könnyes szemmel búcsúzok, viszlát Fecó

felka 2012.02.24. 23:36:16

pezsgőt...gyorsan..!

foxglove (törölt) 2012.02.24. 23:36:28

@Szerénke.: tudtuk ezt, nem csalódtunk az rtl-ben

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:36:31

hehehehe :D

csak igazam lett mégis :)
mivel ez egy 1napos rapidpárbaj, a szavazatok nagy része a műsor alatt érkezik be, így az előzetes arány nem számít.

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 23:36:38

EZAZEZAZEZAZ BASSZAMEEEEEG:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

itt ugrálok:D

Szerénke. 2012.02.24. 23:36:38

Gondolom beindultak a céges telefonok...

Mazlee 2012.02.24. 23:36:55

köszönjük rtl! bár kieshetett volna hamarabb is

vallatas 2012.02.24. 23:36:55

na akkor értelme volt Fecóka 73% láttán rátolnom 100sms-t
:-DDD

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:37:03

@genevieve: én szeretlek (szeretem a mentalitásod), de ez várható volt

foxglove (törölt) 2012.02.24. 23:37:05

@Európai Bigottság: ati nyert, sok kalányos rá talán szavazott?:P hehe:)

ő-szinte 2012.02.24. 23:37:07

Oh, van Isten !

Love Atti !:-)

kozi001 2012.02.24. 23:37:07

77% -ra fordított 67-ről?

Hányan szavaztak előtte? Tízen?

Cimili 2012.02.24. 23:37:22

Attika úriember!:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:37:26

hát, gratulálok és örülök, és remélem, hogy nem manipulált a retek.

Emanuelle 2012.02.24. 23:37:28

Hű, megmenekült a tévém...

barakka 2012.02.24. 23:37:45

IGEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!

kamarti 2012.02.24. 23:37:48

na, örülhettek, nem nyertek a rómaiak és nem tudom, még milyen szép szavakkal illettétek, hanem helyette az emberarcú kutyabarát mehet vissza, nehogy legyen 1 napunk nélküle
remélem, mindenki boldog (és örömében nem is szégyelli magát azokért, amiket ide leírt Fecóval és a népével kapcsolatban, tiszta szívjóságból persze)

Szerénke. 2012.02.24. 23:37:51

@foxglove: Persze... Hányás
Na, attika már kampányol magának. Azért remélem, hogy ezek után csabcsi nyeri a vv-t, attika ne örüljön annyira. Van egy elméletem, de már nem merem leírni, mert olyankor a retek már csakazértis rácáfol.

vallatas 2012.02.24. 23:37:57

@kozi001:
szerintem azt váltotta ki mindenkiből ez a 67% mint belőlem.. és tolták ezerrel Atira
:D

inmemancsi 2012.02.24. 23:38:09

hát lesz itt verekedés:)) rötöel nagyon belenyúlt megint épp most mutatta az állást:))

genevieve 2012.02.24. 23:38:16

@ő-szinte: na, ez viszont tényleg nem volt elegáns:-)

Mazlee 2012.02.24. 23:38:17

na fecó... mégis munkával kell majd eltartani a családot.

nosce 2012.02.24. 23:38:19

na itt van Csabi bűne h Fecót lemészároltatta Attilával, Kinga próbálta Fecót lebeszélni, de Csabi nem szólt egy kurva szót sem...

2012.02.24. 23:38:28

Oppácska! Most sajnálom szegény Fecót, meg a szurkereit....... Szép játék volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:38:30

@genevieve: pedig direkt ide tettem egy párnát, hogy arra omoljak le, ha elájulok. :)

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:38:42

@gonoszkiralylany: nem kamu. tegnap óta lehet szavazni. napközben nem sok szavazat érkezik, emberek dolgoznak.
érkezik mondjuk 100e. aztán a műsor alatt meg ennek a többszöröse.
szal simán előfordulhat.

4-7napos párbajnál másképp van, mert ott napokig mennek a szavazatok, tehát a műsor alatt beérkezők nem tudnak már jelentősen változtatni.

genevieve 2012.02.24. 23:38:52

@vallatas: mennyibe is került neked ez a játék?:-)))

VaLaky 2012.02.24. 23:39:06

@Emanuelle: drukkoltam a tvdnek! Fecó megnősült, Várja a felesége melle(leg)!

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 23:39:09

Az RTL azt akarta, hogy én végignézzem ezt a szériát is. Azért maradt bent Ati:D:D:D:D

felka 2012.02.24. 23:39:10

mindenkinek köszönöm aki szavazott...:)

nosce 2012.02.24. 23:39:43

@vallatas:
"szerintem azt váltotta ki mindenkiből ez a 67% mint belőlem.. és tolták ezerrel Atira
:D "

így van de ez nem baj, nyilt sisakos küzdelem volt, tolhatták volna Fecóra is....

foxglove (törölt) 2012.02.24. 23:39:52

mondtam én, hogy a guminővel nyerhetett volna.

inmemancsi 2012.02.24. 23:39:52

hát angéla arckifejezése miatt is lehet sajnálni szegényt, nem lesz egy hosszú happyland a történetük..

Szerénke. 2012.02.24. 23:39:56

@nosce: Ezt ismerem: ha van rajta sapka azért, ha nincs azért...

vallatas 2012.02.24. 23:39:58

@genevieve:
húha, a pillanatnyi élmény felbecsülhetetlen, minden másra ott a MASTERCARD
:-D

gonoszkiralylany 2012.02.24. 23:40:08

@Európai Bigottság: ez igaz :) bevallom, az állást látva még énis küldtem SMSt, pedig utoljára Petire (és úgy gondoltam, senki másra nem is fogok)

Cimili 2012.02.24. 23:40:10

@Mazlee: :DDD Vagy TV műsort akar majd vezetni.

Emanuelle 2012.02.24. 23:40:11

hálaistennek vége van az állandó úristenezésnek, nemhiszemelezésnek, rovázásnak

genevieve 2012.02.24. 23:40:19

@Talpig Jimmy: ohhh, teljesen zavarba hozol:-)))

ő-szinte 2012.02.24. 23:40:19

@Európai Bigottság: szerintem meg csak az szamit, hogy a retek mit akar :-)

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:40:23

@ő-szinte: most mit szólsz a történtekhez?
itt frissiben
kihullott szegény Fecó

busifa 2012.02.24. 23:40:42

@kozi001: 100 alatt volt az biztos!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:41:00

@Európai Bigottság: ez mondjuk jogos, nem volt napokig tartó győzködés, miegymás.
Ráadásul megmutatták az állást, szóval a szavazókész Attila fanok beindulhattak.

Cimili 2012.02.24. 23:41:02

@felka: Én csak 1-et toltam.:)

kamarti 2012.02.24. 23:41:05

@vallatas: és milyen büszke lehet rá mind...

foxglove (törölt) 2012.02.24. 23:41:46

legalább a sok segélyező cigányozónak nem lett igaza, ez is valami:)

kamarti 2012.02.24. 23:42:05

tényleg úriember, nyilván azért csettinthetett az ajtó előtt

TapOut 2012.02.24. 23:42:07

Bűzlik az egész.

Szép játék volt Fecó!!!!

ő-szinte 2012.02.24. 23:42:10

@genevieve: mi ? Mert telorol vagyok...

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:42:15

@genevieve: feltett szándékom volt (alattomban)

Szerénke. 2012.02.24. 23:42:25

@foxglove: Pedig az az érzésem, hogy nagyon akarták már mondogatni.:))

genevieve 2012.02.24. 23:43:12

@vallatas: és még mondják, hogy ez csak egy játék és nem szabad komolyan venni:-DDDDDDDDD

meg a hülye nézőket szidják:-)

kamarti 2012.02.24. 23:43:16

@genevieve: nem is olvastam szrencsére egész este, csak az utóbbi fél órában, de ez is bőven elég volt

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:43:23

@vallatas: így van. az rtl így tud belenyúlni, de hát ez ilyen. számokat nem hamisítanak, csak irányítják a nézőket.

@kozi001: nem tízen, de lényegesen kevesebben szavaztak napközben, mint adás alatt. ez 1napos párbaj volt.

és a csepegtetett info elbízakodottá tette a fecó szurkolókat - nagyon vezetünk nem kell szavazni már - az ati szurkolók meg 'ámokot futottak' :D

ha közben mutatták volna a változást lehet nem így alakul, de ez az rtl klub játéka :)

vallatas 2012.02.24. 23:43:47

@kamarti:
jósággal kell fogadni ezt :D

RTL azért megszívatott, kamu adatokat tolt, hogy toljuk Atisra ezerrel.
bunkóság volt.
vagy tényleg, ennyire mindenki észbe kapott...

nosce 2012.02.24. 23:43:55

@inmemancsi:
ez volt, de ez nem baj mert nyílt, a többi ami takart volt a geciség

VaLaky 2012.02.24. 23:43:59

@kamarti: Bocs, h. örülök, bárki ellen Fecónak drukkoltam volna. Sőt egy kicsit így is!

gonoszkiralylany 2012.02.24. 23:44:03

Csabi vajon mikorra józanodik ki annyira hogy felfogja, mi történt?

foxglove (törölt) 2012.02.24. 23:44:14

@Szerénke.: jobb így, talán belátják, hogy tévedtek (ugyan, dehogy látják)

felka 2012.02.24. 23:44:18

...na még csak az kéne..hogy a csabi nyerjen...

Cimili 2012.02.24. 23:44:25

Csabinak küldte a puszit?

vallatas 2012.02.24. 23:44:32

@genevieve:
ja, kabaré
ittasan nem akarok több Fecót ennyivel vezetni látni :-D

Hurri Kán 2012.02.24. 23:44:54

Há mondom én érdemlem a fődíjat. :D

ő-szinte 2012.02.24. 23:44:58

@Talpig Jimmy: csak kerdeznek : A JOSAGAERT ??? :-DDDDDDD

Szerénke. 2012.02.24. 23:45:08

@foxglove: Te kis naiv.:)
Na, már megint ezek az ablakok!:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:45:12

@inmemancsi: pont erre gondoltam én is, ahogy megláttam az arcát.

VaLaky 2012.02.24. 23:45:31

@vallatas: Olyan ez nekem, mint a tőzsde: előre eldöntöm, mennyit tolok. Aztán izgulok, h. elég lesz-e. Most féltem. MI VÁR RÁM vasárnapig?

nosce 2012.02.24. 23:45:46

Feco sokkal jobban megérdemelte volna a háromba jutást mint Seri vagy Csaba...

just_one_komment 2012.02.24. 23:45:50

Sziasztok!

Csak annyit szeretnék felvetni azoknak akik esetleges csalást emlegetnek (nem zárom ki hogy az volt :) ), hogy itt egy napig tartó szavazásról volt szó, míg eddig 3-4 nap, és az akkori műsorok kezdetekor már 2-3 napos állást mutattak, míg most egy max fél naposat...

Tehát könnyen lehet hgoy mikor 67-33-ra vezetett Fecó az igaz volt, csak volt kb 100-1000 szavazat abban a pillanatban, utána Atti fanok megtolták mondjuk 10.000 szavazattal (csak az arányok miatt írom) és máris fordult az állás 23-77-re.

Mindez csak felvetés, lehet hogy egy betű nem fedi a valóságot, saját ötlet...

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:45:56

győzike felveszi a temetkezési bt-jébe ilyen ceremónamesternek.

csodaszép temetési beszédeket fog mondani fecó. még az utolsó szemetet is ezrek siratják majd a jóságáért :)

bigél 2012.02.24. 23:46:12

@felka: igen, az kellene :) de nem fogja, Atti nyeri.

VaLaky 2012.02.24. 23:46:14

újra szavazhatunk, nebassz!

vallatas 2012.02.24. 23:46:15

@VaLaky:
én is :-D

tőzsdében azért jobb vagyok, nem nyerem ennyire túl magam :-DDD

bigél 2012.02.24. 23:47:12

@just_one_komment: már kivesézte itt EB kommentelő

Európai Bigottság 2012.02.24. 23:47:34

@gonoszkiralylany: amikor hétfőn a belevalóban magyarázza majd, milyen másodiknak lenni :)

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:47:43

@genevieve:
" én vagyok a főnök:-)))
ohhh, teljesen zavarba hozol:-))) "
idéztem

just_one_komment 2012.02.24. 23:48:16

@bigél: lassú vagyok, bocs, de még regisztrálni is kellett :)

2012.02.24. 23:48:17

Megfordították a képeket :(

genevieve 2012.02.24. 23:48:18

@pushpang: és még én vagyok elvakult szurkoló:-))))

Cimili 2012.02.24. 23:49:00

További jóccakát, sziasztok!:)

Szerénke. 2012.02.24. 23:49:08

Mindenkinek szép estét!:)

syfyboy 2012.02.24. 23:49:20

Így már Csabának sem jósolok sok esélyt, ez van, a malacképű lesz az új celebje Magyarországnak...

ő-szinte 2012.02.24. 23:50:14

@genevieve: jajjj, hat en csak tanultam Sixx-tol :-DDD
Nehogy azt mondja vki, hogy itt nem lehet tanulni :-D

bigél 2012.02.24. 23:50:37

@Európai Bigottság: szerintem Csaba könnyebben viselné a második (harmadik) helyet, mint Attila, kevésbé borítaná ki. Eleve a párbajai előtt nem nyígott annyit, amennyire Attika csinálta a műsort.

Ayesha (törölt) 2012.02.24. 23:51:17

Na jó éjt nektek:))) boldogan megyek aludni.:D

genevieve 2012.02.24. 23:51:41

@ő-szinte: attól még nem volt elegáns:-)

de, hát ez van, ki-ki jelleme szerint:-)

kamarti 2012.02.24. 23:51:47

@vallatas: hányok, bocs.

@VaLaky: nem a drukkolással van bajom. akinek nem inge, tudod...

nosce 2012.02.24. 23:52:50

@Európai Bigottság:
"gy van. az rtl így tud belenyúlni, de hát ez ilyen. számokat nem hamisítanak, csak irányítják a nézőket."

Crisnél is ugyanígy megnyitották és mégse tudott Cris fordítani, szal ez csak egy lehetőség :)

genevieve 2012.02.24. 23:53:07

@bigél: konkrétan egyedül csabinak játék ez a vv5:-))

ati meg állandóan összecsinálja magát a félelemtől...neki igenis vérre megy...

Kunigundah 2012.02.24. 23:54:04

@kamarti: Minden szavaddal egyetértek, és úgy látom itt ezzel lassan csak mi ketten maradunk így. A nap folyamán a többségben befolyásolható (értsd megvezethető, elvakítható)hölgyekből álló kommentelőgárda a kockahomlokú Attilát már felkente olyan magasságokba, amitől őszintén elképedtem. Nem baj, ők is csak azt csinálták, mint a bent lakók az öt hónap alatt. Bár néha tisztán látták, hogy Attila embertelen, mindannyiukat aprította válogatott érzelmi kínzásaival, megingathatatlan felsőbbrendűségével, de azért a végén még Csaba is összespanolt vele. Mert Attila egyébként kurva jó fej, meg vicces és minden. Messzemenő következtetések levonva a nézők általános mentális állapotáról...

TapOut 2012.02.24. 23:54:22

@genevieve: így van, ki-ki jelleme szerint viseli a vereséget vagy a győzelmet :-)

vallatas 2012.02.24. 23:54:29

@kamarti:
hánnyál csak, én is hányok lassan a piától :-)

nosce 2012.02.24. 23:54:30

@VaLaky:
"Olyan ez nekem, mint a tőzsde: előre eldöntöm, mennyit tolok"

Tőzsde ? Milyen ? :)

ő-szinte 2012.02.24. 23:54:54

@szerivan: jajj mikkket monccc ! Hattt olllyant ok nem, cal nem kepzelllled :-DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:54:56

@genevieve: mégis, hogy jön ez ahhoz, hogy én igenis puhára akartam esni? :D

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:55:00

@genevieve: ne hagyd, hogy provokáljanak

vallatas 2012.02.24. 23:55:37

@Kunigundah: mondd ki, hogy agy mosottak vagyunk.
hallani akarom :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.24. 23:55:44

Van ám másik poszt, csak szólok... :D

foxglove (törölt) 2012.02.24. 23:55:48

@kamarti: megmondtam, ma Mo-n egy fecó nem nyerhet egy attila ellen. az ország attila része nem elég érett hozzá. felesleges is egy fecónak indulnia bármilyen műsorban, mert abból csak provokálás lesz.

genevieve 2012.02.24. 23:56:47

@TapOut: gyönyörű két nap elé nézünk:-)

bigél 2012.02.24. 23:57:00

@pushpang: én párna nélkül is puhára esek :)

ő-szinte 2012.02.24. 23:57:54

@genevieve: Persze, itelj el, mert te megteheted :-) mert te egy SZENT vagy!
Ugyan mar, Zsonike...

vallatas 2012.02.24. 23:58:07

@pushpang: valahogy nem akar oda átmenni a nép :-D
itt jobb a hangulat úgy tűnik.

bigél 2012.02.24. 23:58:09

@vallatas: nem az Atti fanok szokták ezt mondani a többiekre? kékharisnyák, unatkozó háziasszonyok, stb. stb. :)

kamarti 2012.02.24. 23:58:44

@syfyboy: valahonnan ismerős ez a figura, akinek a fő érve az őt kritizálókkal szemben, hogy hazudsz, átgázolna mindenkin, hiszen ő a főnök, és egyfolytában csinálja a műsort, mert ő a hős szabadságharcos, a jóember is... és ő is elég magas polcon van....

Talpig Jimmy 2012.02.24. 23:59:09

@szerivan: a rohadékok! mindig ezt teszik
csak forgatjuk a fejünket LOL

foxglove (törölt) 2012.02.24. 23:59:25

@Peter_Cs: ez nem a taktikáról szól, te kis naiv.

nosce 2012.02.24. 23:59:42

@bigél:
"szerintem Csaba könnyebben viselné a második (harmadik) helyet, mint Attila, kevésbé borítaná ki. Eleve a párbajai előtt nem nyígott annyit, amennyire Attika csinálta a műsort. "

igazad van, mivel Csabi jobban bírná legyen ő a második vagy harmadik Attila meg az első :)

bigél 2012.02.25. 00:00:31

@kamarti: valahonnan (még) Európából (sic!)

vallatas 2012.02.25. 00:00:41

@bigél:
biztos, nem végeztem piackutatást :-D
egyébként meg, unatkozó háziasszonyok szerintem ma Atira szavaztak :-)

Kunigundah 2012.02.25. 00:01:27

@vallatas: Az felmentés lenne, aki Attilát hypolja, az sajnos szabad akaratából teszi, és ez ezért is szomorú.

genevieve 2012.02.25. 00:02:47

@pushpang: az esésen van a hangsúly:-)

vallatas 2012.02.25. 00:02:52

@Kunigundah:
remélem senkit nem kényszerítenek, érdekes országban élnénk.
az a szomorú, hogy ilyet feltételezel.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.02.25. 00:03:41

@foxglove: @kamarti: A csatorna Attilának kedvezően mutatta be a kisfilmeket.

Európai Bigottság 2012.02.25. 00:03:47

@bigél: lehet, de ez lényegelen. én is ki lennék, ha az 50milliós versenyben utolsó előttiként végeznék. aki pókerezik, azt tudja milyen bubble-nak lenni :D

@syfyboy:

malac vagy majom. lehet választani :D demokrácia.
celeb lesz egy 2 hónapig. aztán ha túl komlyan veszi, akkor úgy jár, mint a balek. kb 4-5 széria termel ki 1 valamire való kis celebecskét. hol van jenny az RNB hazai királynőjének képzelte magát? molnár anikó is addig volt érdekes, amíg celeb dugta. sehol nincs. vv szabolcs még mszp-s vajon?
leo ágica?

eddig az 1db majkát tudja felmutatni a média ilyen értelemben. atika is kb 2 hónapig lesz érdekes. talán vele is lefut még 1 atika kingát keres trash, aztán ennyi.
az nagyon szánalmas, amikor nem fogják fel, hogy ennyi volt, nem lesz belőlük senki és erőlködnek. pl alekosz és éva a legutóbbiból. de amit gombi művelt most odabent, az is übergáz volt.

nosce 2012.02.25. 00:03:51

@foxglove:
"megmondtam, ma Mo-n egy fecó nem nyerhet egy attila ellen. az ország attila része nem elég érett hozzá. felesleges is egy fecónak indulnia bármilyen műsorban, mert abból csak provokálás lesz. "

sztem nem volt felesleges Fecó hülye volt h nem sehit vitte ott lett volna esélye...

genevieve 2012.02.25. 00:04:03

@vallatas: agymosott vagy:-P

@Talpig Jimmy: imádom, ha provokálnak:-)))

Kunigundah 2012.02.25. 00:04:05

@kamarti: És látod, nekünk (már akinek)mégis Mohács és Attila és a jóember kell...

bigél 2012.02.25. 00:04:37

@vallatas: szerintem nem szavaztak

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 00:05:33

@Kunigundah: de hálistennek itt vagy te, a megtestesült Pharoszi világítótorony, aki megmondja a tutit a kommentelők általános mentális állapotáról és fényt gyújt az éjszakában.

foxglove (törölt) 2012.02.25. 00:05:45

@nosce: azzal egyetértek, hogy seri ellen lett volna esélye

vallatas 2012.02.25. 00:06:02

@genevieve:
alkoholban mosdattam ma az agyam, ez teljesen helytálló most :-D

@bigél: hát ezt te tudhatod, ha végeztél piackutatást.
nekem erről nincs információm.

fullmoon87 2012.02.25. 00:06:34

@Kunigundah: Esetleg felmerül benned, hogy Te látod rosszul Attilát?

kamarti 2012.02.25. 00:06:49

@foxglove: és a retek ugyanúgy van vele, mint itt is sokan: megkapta az esküvőjét, evett-ivott ingyé a büdös kokeró, jókat röhögtünk a rovására (milyen szépen mondta Balázs most is: színfoltja voltál a műsornak... nabazz), de örüjjé, hogy egyáltalán bevettünk a buliba, ennyi volt, szevasz

Kunigundah 2012.02.25. 00:06:52

@vallatas: Semmit nem feltételeztem, épp azt írom, hogy szabad akaratából teszi az, aki Attilát kedveli. Mindössze megjegyeztem, hogy a nők (főleg csordában)-finoman szólva-erősen motiválhatók elképesztő irányokba.

Európai Bigottság 2012.02.25. 00:07:18

@Kunigundah: pont fordítva, de nem baj.
milyen ember szimpatizál egy fecóval? menj már...
mi is meg a mások is?

kamarti 2012.02.25. 00:08:21

@Peter_Cs: ahogy itt (is) elnézem, még ez is mindegy. kár volt ezzel fáradniuk....

Talpig Jimmy 2012.02.25. 00:08:30

@nosce: hát...
Kisbarátom, nagy örömödre - a játék végét tekintve - Csaba elbaszta!
Egyből (másodikból) ki kellett volna taposnia Attikát. Így most már megérdemelten Attila nyer (felfogod?).

bigél 2012.02.25. 00:08:39

@Európai Bigottság: én is ki lennék(pedig nem pókerezek), nem is kicsit, nem vagyok az a higgadt típus, de ettől függetlenül (vagy éppen ezért) bírom, ha valaki képes ezt könnyedebben felfogni, de legalábbis nem hagyja magán eluralkodni a kétségbeesést.

genevieve 2012.02.25. 00:08:46

@vallatas: arra vigyázz, hogy nehogy formalin legyen helyette:-)

fullmoon87 2012.02.25. 00:08:56

@Kunigundah: Én a csordát továbbra is kikérem magamnak, ill. a motiválást. Nehogy befolyásolni kelljen már valaki ilyen vagy olyan irányban. Csak kialakult már mindenkiben 5 hónap alatt egy kép a játékosokról. Ennyi.

Európai Bigottság 2012.02.25. 00:09:16

@genevieve: te biztos megőriznéd a hidegvéred ha 50millióról lenne szó, igaz 'kincsem'? :))
@nosce: nyilván

foxglove (törölt) 2012.02.25. 00:09:21

@kamarti: nekem szar kedvem lett ettől az egésztől, és nem az eredmény miatt. nyerjen ati, oké, ez rendben van, de ez a mocskolódás baszki... és nem mondom, hogy csak az egyik oldal a hibás, mert nem igaz, de utálom ezt a helyzetet, úgy ahogy van.

kamarti 2012.02.25. 00:09:32

@nosce: lófaszt lett volna esélye

genevieve 2012.02.25. 00:09:33

@fullmoon87: szerintem is jól látja atit:-)

vallatas 2012.02.25. 00:09:39

@Kunigundah: csordában, lásd tüntetéseknél van egy szikra...és beindul a kuka borogatás... akkor az nemtől független, ugye.
ez a csordaelv, vagy hogy hívják.
ja, nem vagyok feminista, de azért mégis kezeljük helyén a dolgokat.

Kunigundah 2012.02.25. 00:10:53

@pushpang: De szerencsére itt vagy te, aki személyeskedéstől mentesen tudja lereagálni, ha valaki nem osztozik a sziklaszilárd alapokon nyugvó véleményében. A nézők mentális állapotát véleményeztem három ponttal, magamnak-mintegy. A kommentelőkről nem szóltam effélét, nem tudhatom, hogy az ide irkálók szavaztak is ma este, vagy sem.

vallatas 2012.02.25. 00:11:10

@Kunigundah: csordaösztön
:-D

@genevieve: már Kinga evésmódszerével ettem egy fél bográcsnyi kakaspörköltet :-)

genevieve 2012.02.25. 00:11:12

@Európai Bigottság: simán:-)

lazáznék, meg ilyenek:-)

kamarti 2012.02.25. 00:11:12

@Kunigundah: nekem ugyan nem. a többi nagyokos döntését nyögöm

fullmoon87 2012.02.25. 00:11:23

@genevieve: Én szerintem meg nem. :D De szerintem nem ma fogjuk meggyőzni egymást. :D

bigél 2012.02.25. 00:11:24

@Kunigundah: hagyjátok már ezt a női vonalat, komolyan mondom, a tököm tele lenne veletek, ha lenne. (bocs) Te amiatt, mert Attikára szavaznak, a másik tábor azért, mert Csabikára. A fb+, nő vagyok, háziasszony (egy picit) és nem szavazok senkire!!!!!

(De Csabinak szurkolok - és lehet kékharisnyázni.)

Európai Bigottság 2012.02.25. 00:12:10

@fullmoon87: ilyenkor már nem a véleményt akarják befolyásolni, az már rögzült. csak a szavazási hajlandóságot terelgetik :)

kamarti 2012.02.25. 00:12:26

@Európai Bigottság: az utóbbi 2 hétben nem néztél öfit? nem, nem Fecó a jóember és ezt most már ő is tudja

Kunigundah 2012.02.25. 00:13:05

@fullmoon87: Nem bigott inkvizítor vagyok, mindössze egy néző, akinek nem jött be a "fogd be a pofád!" vagy a "takarodj!" állandó szólamok Attila szájából az elmúlt öt hónapban. (Bocs, utóbbi két hétben látványosan megjuhászodott, akkor 4,5 hónap.)

Európai Bigottság 2012.02.25. 00:13:08

@genevieve: na majd az ascotti derbin futhatsz annyiért :) de csakis vakon :D

genevieve 2012.02.25. 00:13:29

@pushpang: én baromira nem csipem atit, de nem gondoltam azt, hogy ha ő nyer kivágom a tévémet, vagy hanyatt esem, vagy többet nem nézem a vvt, vagy nem jövök hogyvoltozni....pedig rám van sütve, hogy én vagyok elvakult ellenatifan:-DDD

kamarti 2012.02.25. 00:14:21

@Európai Bigottság: na halljuk, milyen ember vagyok?

nosce 2012.02.25. 00:14:35

@Talpig Jimmy:
"Egyből (másodikból) ki kellett volna taposnia Attikát. Így most már megérdemelten Attila nyer (felfogod?). "

asztaaaa, hogy megokosodtál, délelőtt még nem vágtad h nagy arányú Atti győzelem nem kedvez csabinak, örülök h felfogtad és örülök h segíthettem :)

De ne búslakodj sztem még nincs lefutva a döntő...

bigél 2012.02.25. 00:14:39

@genevieve: én most, hogy Atti nyert, márpedig hétfőtől nem nézem a VV-t.

vallatas 2012.02.25. 00:14:49

@genevieve: mondanám, hogy mérjük össze a bankszámláink egyenlegét, és csapassuk
:-DDDDD

genevieve 2012.02.25. 00:15:05

@vallatas: na, legalább tettél némi óvintézkedést:-)

a biztonság kedvéért azért egyél meg pár nagykanál zsír is:-)

foxglove (törölt) 2012.02.25. 00:15:47

valaki vidítson fel, mert tényleg rossz kedvem van... zenét is lehet küldeni...

genevieve 2012.02.25. 00:15:58

@fullmoon87: én nem is akarlak meggyőzni:-)

se téged, se mást:-)

kérdeztél valamit, válaszoltam:-)

nosce 2012.02.25. 00:17:00

@kamarti:
"lófaszt lett volna esélye "

ne búsulj szavazz inkább a döntőben...

genevieve 2012.02.25. 00:17:15

@bigél: egy igazi csabi fan csakis kékharisnya lehet:-)

tudod, amilyet csabi is viselt:-)

vettem egy tucatot belöle:-DDD

kamarti 2012.02.25. 00:17:29

@foxglove: ezért mondom, hogy Seri ellen sem lett volna esélye. csak ott a gogózás-kurvázás is ment volna
egyébként nekem is. de biztos ez az elegáns drukkolás, meg az elegáns nyerés.
2012-ben, Magyarországon.

vallatas 2012.02.25. 00:18:11

@foxglove:
Meghívhatlak egy italra?:-)
mit parancsolsz?:-)
Bacardi+kóla+citrom+csavarosszívószállal megfelel?:-)

és egy kis aláfestő zene:
www.youtube.com/watch?v=9vNoEEv8JdU

genevieve 2012.02.25. 00:18:29

@kamarti: fecó jóember...ez nem egy ilyen szavazáson múlik...erre ő is rá fog jönni pár nap múlva:-)

pocokpocok 2012.02.25. 00:18:35

@foxglove:
Szótár férfiakhoz:
Nem találkoztunk mi már valahol? = Jó segged van.
Romantikus lélek vagyok. = Nincs egy kanyim se.
Szükségem van rád! = Már elfáradt a jobb kezem.
Különbözöm a többi férfitól. = Nem vagyok körülmetélve.
Egy biztos kapcsolatra vágyom. = Elegem van már abból, hogy saját magamnak csinálom.
Te vagy az egyetlen lány, aki valaha is számított nekem! = Te vagy az egyetlen lány, aki nem r...úgott ki.
Szeretnélek közelebbről megismerni. = Hogy aztán a haveroknak eldicsekedhessek.
Ez csak narancslé, próbáld ki! = Na, még 3 kör, aztán már a lábai között is vagyok.
Egyéni arcod van. = Az ágyból azért nem rúgnálak ki, de egy vödör a fejedre nem ártana.
Á, ő nem érdekelt komolyan. = Az istennek se akart lefeküdni velem.
Nagyon hiányoztál! = Annyira kanos vagyok, hogy a fiú szobatársamat is vonzónak találtam.
Jó volt velem? = Nem vagyok biztos a férfiasságomban.
Milyen vagyok az előző barátaidhoz képest? = A micsodám tényleg olyan kicsi?
Csodálatos volt a tegnapi éjszaka! = Ki a fene lehet ez itt mellettem?
Igazán szeretsz? = Néhány mókás dolgot szeretnék veled tenni az éjszaka.
De tényleg igazán szeretsz? = Pár perverz dolgot szeretnék veled tenni az éjszaka.
Mennyire szeretsz? = Azokat a perverz dolgokat most szeretném veled csinálni.
Valamit el kell mondanom! = Jó lenne, ha elmennél a bőr- és nemibeteg gondozóba.
Okvetlenül felhívlak! = Inkább hagynám, hogy vérebek harapják le a férfiúi díszemet, mint hogy téged újra lássalak!
Gondolkodnom kell. = Most már nem tűnsz olyan jó nőnek, mint amikor részeg voltam.
Azt hiszem lehetnénk csak barátok! = Marha rusnya vagy!
Sokat tanultam tőled! = Következőt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 00:18:59

@genevieve: hát, jó kis elméletet kanyarintottál ahhoz a hozzászólásomhoz, ahol épp azt írtam le, hogy biztos nem ajvékolnék itt, ha Attila most kiesne, mivel -ahogy írtam-, szerintem nem nyerheti meg, így hát oly mindegy, hogy most esik ki vagy a döntőt bukja el, majd ezek után csak annyit tettem hozzá, hogy "na jó, de ha ma mégis Fecó nyerne, elájulok".. :D

vallatas 2012.02.25. 00:19:23

@kamarti:
eddig ment a mengelézés, az ellen nem harcoltál ennyire.
:-)
sebaj, a kettős mérce mindig is jellemző volt egy oldalon.

Kunigundah 2012.02.25. 00:19:36

@vallatas: Jól van, nem nekem kellett javítani, ez már jó jel;) Nem kell felháborodni, a nők képesek egymást belelovalni dolgokba, nincs ebben semmi pejoráló, mit kell ezen kikérni? Ez egy tény, ezzel nem azt mondtam, hogy agyatlan hülyék, hanem azt, hogy könnyen lelkesednek valakiért-valamiért, főként ha ebben vannak még társaik is.

genevieve 2012.02.25. 00:19:46

@Európai Bigottság: megtisztelsz, hogy ilyen előkelő helyre vizionálsz:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 00:21:13

@genevieve: nem félsz, hogy meg leszel bélyegezve holmi mentálisan sérült csordatagnak? :D

kamarti 2012.02.25. 00:21:49

@nosce: akkor neked is elmondom: leszarom, ki nyert vagy ki nyer a végén. a körítéstől (és a hozzá dagadó melleken) hányok, ha nem lenne világos

vallatas 2012.02.25. 00:21:57

@Kunigundah:
továbbra sem hiszem, hogy ez nem függő lenne :-)
szerinted csak a nők ilyenek, szerintem nem
erről beszélhetnénk reggelig, nem győznénk meg egymást szerintem.

genevieve 2012.02.25. 00:22:29

@vallatas: ááááá, én csóró vagyok:-)

Kunigundah 2012.02.25. 00:23:03

@Európai Bigottság: Olyan lehetőség kizárt, hogy nem Fecóval szimpatizál valaki, hanem nem szimpatizál Attilával?

genevieve 2012.02.25. 00:23:29

@pushpang: az ájulás elég heves reakció nem?:-)

Talpig Jimmy 2012.02.25. 00:24:00

@nosce: ha "észre" (segítek: agyra) vennéd, itt nem erről a mostani párbajról van szó. Hanem arról, hogy Csabának korábban már simán ki kellett volna hívnia Kedvenced.

bigél 2012.02.25. 00:24:44

@vallatas: szerintem igazad van, embertípus és nem nem függő

vallatas 2012.02.25. 00:24:47

@genevieve: én is, de van segély, provident, uzsora
:-) rengeteg lehetőség, hogyan szerezz sms-re valót... ha nincs más hát, ott a telefonkábel :-D instant, csak le kell szedni.

genevieve 2012.02.25. 00:25:21

na b assz, fecó levele:-DD

vallatas 2012.02.25. 00:25:32

@bigél: köszi, ez jól esik :-)
még így agymosottan is. :p

Kunigundah 2012.02.25. 00:25:33

@vallatas: Peace!:) Igazad van, nem kell kiterjeszteni mindenre azt a tapasztalatot, ahogyan itt ma többen nem győzték, szinte egymás szavába vágva elmagyarázni, hogy Attila nagggyon jó fej.

vallatas 2012.02.25. 00:26:29

@foxglove: köszi, nagyon rég hallottam
:-)
ízlik a drink?:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 00:26:39

@Kunigundah: tök mindegy, hogy kommentelőkről vagy nézőkről írsz.
A nézőkről se tudhatod, hogy ki és hány nő szavazott és ki nem.
Viszont az itt olvasottakra hivatkoztál, persze teljesen személyeskedés mentesen:
"A nap folyamán a többségben befolyásolható (értsd megvezethető, elvakítható)hölgyekből álló kommentelőgárda..."

Az ilyen beszólogatásokért nyitottál új nicket?

bigél 2012.02.25. 00:26:45

@vallatas: legalább volt mit kimosni ;)

vallatas 2012.02.25. 00:27:32

@Kunigundah:
jó ne legyél kiakadva, egyik nap Ati fanok viszik túlzásba másnak a Csabi fanok.
ez a játék már csak ilyen indulatokat hoz elő. gondolom nem voltál még itt más párbajok alatt.
:-)

bigél 2012.02.25. 00:28:32

@Talpig Jimmy: a második párbajánál Attika védett volt, az elsőnél pedig még nem biztos, hogy átlátta a viszonyokat (legeslegelső párbaj)

foxglove (törölt) 2012.02.25. 00:28:34

@vallatas: finom, a következő kört én állom

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.02.25. 00:29:20

@genevieve: fogalmam sincs, még sose ájultam el. De szerintem így leírva, kevésbé heves, mint az, hogy kibaszom a tévémet, meg egyebek - amiket én sose mondtam. :)

bigél 2012.02.25. 00:29:29

@vallatas: már aki, szerintem nem mindenki alázza a többieket, van, akivel jól el lehet poénkodni

kamarti 2012.02.25. 00:29:34

@vallatas: egyszer sem mengeléztem, szóval jónak mondod. de nyugodtan kettős mércézzél, ha jól esik és nincs mit mondani mást. az egyik oldalon kitétel pedig baromi hiteles, tényleg

fullmoon87 2012.02.25. 00:29:45

@Kunigundah: Nekem is a személyeskedéssel volt gondom.

Kunigundah 2012.02.25. 00:30:20

@pushpang: A nézők ivararánya lényegtelen ezesetben. Igaz, akár úgy is olvasható, hogy a nézők és a kommentelők nálam egy halmaz, pedig nem. Viszont e helyen hölgyek egy csoportja egymást megerősítve kedvelte az egekig mai napon Attilát. Aki visszament a kétes mentális állapotú nézői-szavazói kedvnek (vagy az rtl koncepciójának) köszönhetően.
Na akkor ki vagyok? Erre kíváncsi leszek, a vv4-nél voltam erősen jelen, itt nem vagyok jellemző;)

nosce 2012.02.25. 00:30:47

@Talpig Jimmy:
"ha "észre" (segítek: agyra) vennéd, itt nem erről a mostani párbajról van szó. Hanem arról, hogy Csabának korábban már simán ki kellett volna hívnia Kedvenced. "

én vágtam h mit mondtál, te nem fogtad fel h én finoman arra utaltam h utólag okoskodsz mert délelőtt nem mondtál lófaszt se, utólag meg mindenki okos, neked is papertradelned kéne :), örülök h megint segíthettem :)

Európai Bigottság 2012.02.25. 00:31:19

@kamarti: te spec sztem buta, idealista, álszent, humortalan, megkeseredett nyugdíjas, túl sok az időd, túl kevés az inger, a VV nálad pótcselekés, ezért már már valóságként éled meg. számodra kedves szereplők rokoni, baráti státuszba emelkednek, ha támadják őket, akkor olyan vehemensen védelmezitek őket, mintha rólatok lenne szó. ezzel szemben a nektek nem tetsző játékosokat olyan tulajdonságokkal ruházzátok fel, ami konkrétan hamis, és álszen módon olyan alapvető emberi dolgokat is jellemhibaként róttok fel nekik, amit adott helyzetben ti is pontosan úgy csinálnátok, és különben is a játék része. sem ti, sem fecótok nem tudta soha elogadni, hogy ez a játék erről szól. túl komolyan veszitek ezt a műsort, pedig ez egy játék, aminek az a lényege, hogy ilyen-olyan eszközökkel, de kiejtessem a másikat. nem aranyág ez, vagy más jótékonysági műsor, hogy szegény fecó ott a család, a gyerekek, milyen jóember, gaz attila bántja őket, pedig megérdemelné a nyereményt.

nem sértésnek szántam, csak kb ilyen képet alakítottam ki magamban. amatör profilozó vagyok :D

genevieve 2012.02.25. 00:31:20

@bigél: fecó szerint kinga többet érez csabi iránt, mert mikor rákérdezett nem tagadta, de nagyon csillogott a szeme:-)))

dióhéjban ennyi:-)

ja, ati titka meg az, hogy sehire már nőként néz, mert mikor meglátta a fürdőrucijában bűnös gondolatai támadtak...ati kampányol a fináléra:-))))

vallatas 2012.02.25. 00:32:04

@foxglove: de rendes vagy, épp elfogyott a pénzem, így megmentettél egy kínos magyarázkodástól :-D

@bigél: jó, én máshogy látom :-) tudod.

@kamarti: nem rád mondtam, csak hogy nem álltál ki a mengelézők ellen.
érted?:-) rád aztán nem mondtam, hogy mengelézel, nehogy már ezt olvasd ki ebből így, calm down.

@genevieve: ha lenne még pénzem, meghívnálak egy italra :-)

2012.02.25. 00:32:09

@foxglove: Igyunk egy FÉNYt húzóra!

genevieve 2012.02.25. 00:33:16

@pushpang: általában mondtam:-)

én már ájultam el, kellemetlen dolog

genevieve 2012.02.25. 00:34:51

@Európai Bigottság: meg egy hülye barom...már bocsánat:-))

bigél 2012.02.25. 00:35:12

@vallatas: ezt most komolyan kérdem, hogy szerinted tényleg válogatás nélkül alázzák egymást a játékosok fan-jai?

2012.02.25. 00:35:52

@foxglove: Akkor nem teszünk bele vodkát :))) Csapatjuk a málnaszörpöt szódával.

bigél 2012.02.25. 00:36:17

@szerivan: én már jól vagyok :) (pedig csak borozgattam)

genevieve 2012.02.25. 00:37:02

@vallatas: egyrészt igenis kamarti volt az egyik aki szót emelt a mengelezés ellen (is)

másrészt meg csak vizet iszom:-)

(és persze bort prédikálok:-)

vallatas 2012.02.25. 00:37:21

@bigél:
itt többször éreztem hasonlót, kimérten,
burkoltan....
:-)
válogatással, hiszen nagy rafinációval megáldott emberekről beszélünk :-)

genevieve 2012.02.25. 00:37:47

na de hova tünt soge???????

Kunigundah 2012.02.25. 00:38:29

@vallatas: De, azért járok erre elég gyakran:) Nem vagyok fan, így a vége felé viszont azt mondom, a vv4 sokkal jobb volt, legalábbis nekem.

vallatas 2012.02.25. 00:39:16

@genevieve:
akkor nem ma mossuk ki az agyadat! :-D
ha szót emelt, akkor ezt biztos nem látta, az elvakult, átmosott agyam. :-)
@foxglove: Caipirinha nekem megfelel, vagy inkább a Sex On The Beach-re fáj a fogad?:-)

bigél 2012.02.25. 00:39:45

@vallatas: akiknek ráadásul a szempillája is gyönyörű

nem azt mondom, hogy nincs ilyen, persze, hogy van, ki burkoltan, ki kevésbé burkoltan rúg bele a másik félbe, de azt tartom, hogy nem mindegyik kommentelő teszi ezt (kis vicces piszkálódást nem számítok)

kamarti 2012.02.25. 00:39:58

@Európai Bigottság: nem tudsz megsérteni, mert senkim se vagy
de tényleg elég amatőr vagy....

2012.02.25. 00:40:37

@genevieve: A studioban ül és várja a szőke skype-os csajt.

genevieve 2012.02.25. 00:42:10

@vallatas: az én agyamat nem kell kimosni, mert tiszta...nincs benne semmi:-)

vallatas 2012.02.25. 00:42:31

@bigél:
nem fogok senkit sem megnevezni, de nem lenne rossz buli egy vv hogyvolt box gála...
:-D

Talpig Jimmy 2012.02.25. 00:43:17

@nosce: 00:30:47
még csak nem is másolom be!
kapd be! :D

kamarti 2012.02.25. 00:43:32

@vallatas: nem mintha magyarázkodnom kéne neked vagy bárki ásnak, de sztem ha nem teszünk valamit, az is állásfoglalás. a mengelézés 1-1 ember szórványos agymenése volt, soha nem helyeseltem egyiknek se, és mindig volt valaki, aki leoltotta. amikor viszont vita alakult ki a kérdésről, elég egyértelműen elmondtam, mit gondolok.

nosce 2012.02.25. 00:44:05

húúú gyerekek mi lesz itt a vasárnapi döntő után akár Csabi akár Atrti akár Seri nyer lesz itt oltás ezerrel :)

Kunigundah 2012.02.25. 00:44:12

@fullmoon87: Irányodba? Akkor sorry! Mindenesetre mulattató volt látni, hogy a hölgyek exeinek és jelenlegi versenyzőinek csillagjegyei, (s azokból adódó tulajdonságaik), s az irántuk érzett gyengéd érzelmeik befolyásolták őket azirányba, hogy Attilát is szeressék, pusztán azért, mert a szeretett párjuk is skorpió.

vallatas 2012.02.25. 00:44:13

@genevieve:
nemár, hogy azt mondd, hogy üres a fejed
:-DDDDD

szénsavast vagy szénsavmentest parancsolsz?:-)

nosce 2012.02.25. 00:45:02

@Talpig Jimmy:
"még csak nem is másolom be!
kapd be! :D "

megteheted helyettem :)

foxglove (törölt) 2012.02.25. 00:45:04

@vallatas: ebben a sorrendben. utána iszunk egy margaritát is.

bigél 2012.02.25. 00:45:09

@genevieve: szép dolog az önkritika :P :D

vallatas 2012.02.25. 00:45:34

@kamarti: nem kell magyarázkodni, mit innál?:-) kóla, jégkockával, esernyősszivőszállal?:-)

@nosce: hogyvolt box gála lesz. :-D

vallatas 2012.02.25. 00:46:37

@foxglove:
ha velem iszol, arra a bugyid is rá fog menni :-)

@bigél: ő legalább őszinte :-D

bigél 2012.02.25. 00:47:23

@vallatas: néha az az érzésem, hogy szinte komolyabban veszik/vesszük itt a VV-t, mint maguk a játékosok (kis túlzással)

jöhet a box

genevieve 2012.02.25. 00:47:25

@vallatas: viszont én innen csak előre fejlődhetek:-)))

fullmoon87 2012.02.25. 00:47:28

@Kunigundah: Hehe, én meg azt sajnálom, hogy neked ez jött le. Fecó lehetett volna skorpió, akkor is Attinak szurkoltam volna, mert egyszerűen meglátom a tettei mögött az EMBERT.

foxglove (törölt) 2012.02.25. 00:48:35

Hol van soge? Mindjárt vége a bulinak, és ő lett volna a zenefelelős.

Talpig Jimmy 2012.02.25. 00:49:30

@genevieve: ha kivesszük Csabidat, akko' ki?

genevieve 2012.02.25. 00:49:53

@bigél:

".....Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!...."

genevieve 2012.02.25. 00:51:05

@Talpig Jimmy: na ezt mégegyszer, és lassan, hogy én is megértsem:-)

foxglove (törölt) 2012.02.25. 00:51:53

@Talpig Jimmy: igen, tengerpartos-koktélosat, ha lehet.

foxglove (törölt) 2012.02.25. 00:53:20

@Talpig Jimmy: hehe, szerinted nem ismerem fel a linkből?:)

genevieve 2012.02.25. 00:53:45

@foxglove: aranyos vagy, de nekem a mojito túl erős:-))

de egy szex on the beac az jöhet:-)

Talpig Jimmy 2012.02.25. 00:54:14

@foxglove: gyanítom ez csak a cukkoló LOL

Európai Bigottság 2012.02.25. 00:55:09

@kamarti: ez benne a szép :)

@genevieve: az én véleményem kicsit összeszedettebb volt, de sebaj. amúgy sem neked szólt :)

kamarti 2012.02.25. 00:57:20

@vallatas: mér pont kólát? ugyan nyugdíjas még soká leszek, de már nagykorú vagyok elég ideje, úgyhogy valami alkoholos is jöhet. szívószállal :)

vallatas 2012.02.25. 00:58:51

@kamarti:
azért gondoltam a kólára jégkockával, mert az engem mindig megnyugtat, az az édes hideg valami :-)

na mit innál?:-)

genevieve 2012.02.25. 00:59:46

@Európai Bigottság: lófaszt volt összeszedettem:-)

egy csomó közhelyet és előitéletet összedobáltál....

nem nekem szólt, de én meg belepofáztam:-))

kamarti 2012.02.25. 01:00:15

na, Csabának Gergő fog kampányolni a döntőn...

@genevieve: hiába a sok új takarítónő, ahogy hallom, egy barna hosstess lesz az :)

genevieve 2012.02.25. 01:00:47

megint remek temetői hangulat van bent a villában:-))

vallatas 2012.02.25. 01:01:40

@kamarti: najó, döntök akkor én:
Tequila sunrise - Tequila. narancslé, grenadine
:-)

Gergő kampányol Csabinak? köszi Gergő :-D

kamarti 2012.02.25. 01:01:42

@vallatas: mexikóit főztem, szóval jöhet egy kis arany tequila, kipróbálom fahéjjal, az most nagyon menő, nem? :)

bigél 2012.02.25. 01:03:31

@vallatas: nekem is ez jutott eszembe, de a szmájli inkább lefelé görbült :D

kamarti 2012.02.25. 01:04:47

@vallatas: @kamarti: cool, hogy ennyire egy hullámhosszon vagyunk :)

Attinak meg Veron, örüjjé :)

kamarti 2012.02.25. 01:05:37

@genevieve: remek 20 mp :) neki(k) :)

Talpig Jimmy 2012.02.25. 01:05:46

@genevieve: már tudod nézni az on-linet?

vallatas 2012.02.25. 01:06:04

@kamarti: húha, ennyire gyér a felhozatal :-D , végén tényleg Serike nyer.

jaja, nagyon egy hullámhosszon, szinte félelmetes :-)

genevieve 2012.02.25. 01:06:52

@Talpig Jimmy: igen, találtam az egyik oldalon egy linket amin lehet nézni:-)

mondtam, hogy kos vagyok:-)))

kamarti 2012.02.25. 01:07:22

@vallatas: na, mostmá ijesztő is vagyok? köszi :)

hát mit mondjak, Eszti is egy nagyon hiteles ember....

Talpig Jimmy 2012.02.25. 01:07:52

akkor jó, mert segíteni akartam

foxglove (törölt) 2012.02.25. 01:07:57

megyek csitulni, ez a sok koktél a fejembe szállt.
Jó éjt!

genevieve 2012.02.25. 01:08:15

@kamarti: csabi győzelmét már egy gergő se tudja elrontani:-))

tudom, hogy változott a véleményed, de most talán visszatérsz:-)

Talpig Jimmy 2012.02.25. 01:08:42

emlékeztem, hogy gondod volt

genevieve 2012.02.25. 01:08:54

@Talpig Jimmy: aranyos vagy:-)

csak utáltam már kunyerálni:-)

vallatas 2012.02.25. 01:09:56

@kamarti:
hiteles, de az ő bankszámla egyenlege pozitív előjelű
:-)

@foxglove: jó éjt :-)

@genevieve: nem, kmarti-t már átcsábítottam a sötét oldalra, remélem téged is, drágában voltak ám a koktélok :-) remélem, nem hiába költekeztem ennyit.

genevieve 2012.02.25. 01:10:15

@Talpig Jimmy: má megint zavarba hozol:-)

@foxglove: jó éjt:-)

kamarti 2012.02.25. 01:11:47

@genevieve: árnyalódott, nem változott. attól se, hogy jól gondoltam, hogy Fecó kamikaze lesz. de a végével kapcsolatban nem nyilatkozom továbbra sem, tudod miért

genevieve 2012.02.25. 01:12:48

@vallatas: kizárt én nem térek le a sárga téglás útról:-)

genevieve 2012.02.25. 01:13:41

@kamarti: azt hittem nagyobb a változás:-)

bigél 2012.02.25. 01:14:43

@genevieve: ahol a bádogember kísér ;) tudtam én, hogy titokban Atti-fan vagy :D

kamarti 2012.02.25. 01:15:07

@foxglove: jóéjt!

@vallatas: nagyon olcsóra taksálsz te engem. ennyire nem könnyű kimosni az agyam :)
de ez a koktél megtetszett, van is hozzá mindenem, vasárnap összedobom, most már késő van hozzá.

genevieve 2012.02.25. 01:15:46

@bigél: dehogy a szalmabábú a favoritom:-)

kamarti 2012.02.25. 01:16:01

@genevieve: most sértődjek meg, elvtársnő? :)

bigél 2012.02.25. 01:19:22

@genevieve: :D :D

a gyáva oroszlánt meg lecserélték egy mókusra?

vallatas 2012.02.25. 01:19:22

@genevieve: @kamarti:
pedig valaki fent mondta, hogy könnyen lehet manipulálni a nőket :-)
hát én megpróbáltam piával, sajnos lebőgtem.

de azért még lehet bepróbálkozok a döntőig
hehehhe

genevieve 2012.02.25. 01:21:38

@kamarti: dehogy:-) csak a szavaidból erre következtettem:-)

genevieve 2012.02.25. 01:23:03

@vallatas: próbálkozz valami mással:-)

kamarti 2012.02.25. 01:30:05

@vallatas: kólával? :) meg aztán amit itthon is megkapok, azé mijé mennyek a szomszédba? :)

annyit viszont elértél, hogy nem írtam le, hogy sztem meg az az álszent, aki a mengelézésre ugrik, de minden más (rómaizástól a szalonbuzizásig) átmegy a szűrőjén.
de csak ezér nem, mert így összebratyiztunk :)

genevieve 2012.02.25. 01:32:26

jól itt ragadtunk ezen a poszton:-)))

vallatas 2012.02.25. 01:33:14

@kamarti:
azért csak leírtad basszameg :-D
nem lesz több ingyen koktél :-D

@genevieve: na vasárnapig még van időm kitalálni :-)

kamarti, genevieve: jó éjt

kamarti 2012.02.25. 01:33:41

@genevieve: semmi vállalhatatlant nem csinált, de ha tett volna, azzal se nekem árt :)

genevieve 2012.02.25. 01:34:29

@vallatas: neked is...

asszem én is húzok délre:-)

genevieve 2012.02.25. 01:35:35

@kamarti: tudom, tudom:-)

de ha csalódunk valakiben, azt már nem lehet visszacsinálni:-)

kamarti 2012.02.25. 01:35:38

@vallatas: hát ja, valaki fentebb a rafinériát is emlegette :)
jóéjt!

@genevieve: lassan én is lépek, onlájnra asszem hiába várunk ma is.... és ingyen pia sincs több :)

kamarti 2012.02.25. 01:37:20

@genevieve: csalódni nem csalódtam, és már régebben is mondtam, tőlem bevállalósabb is lehetett volna (ha ez nem Kingunellával függ össze :))
na, jóéjt neked is!

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 01:27:05

köszönöm szépen, hogy megtiszteltek azzal, hogy szartok arra, amit akarok.
igazán.

sogeking 2012.02.27. 01:27:53

ez fordítva is igaz

vallatas 2012.02.27. 01:28:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ez az utolsó VV éjszaka :-)
nem engeded el a gyeplőt?:-)

de ha nem hát nem, örültem.

ő-szinte 2012.02.27. 01:32:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne haragudj, de most pont te szartal ránk...

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 01:35:08

@ő-szinte: azt hiszem, nem vagyok köteles senkinek a mocskolódását hallgatni.
a véleményedre meg most sem voltam kíváncsi.

vallatas 2012.02.27. 01:35:43

mind1, a bulinak vége :-)
sziasztok

sogeking 2012.02.27. 01:37:14

a mesének vége, és álmodom..

ő-szinte 2012.02.27. 01:48:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:valóban nem vagy köteles hallgatni. Mondjuk lefajtolhattad volna vele vagy jó szokásodhoz híven kitilthattad volna, mert el merte mondani a véleményét( a stílusat most nem velemenyezem ) ehelyett velünk basztal ki... Köszonjuk:-) És be ne ismerd, hogy hibáztal, mert még veletlenul emberi lennél;-) engem viszont érdekel a velemenyed, hát ebben IS külonbozunk...

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 01:53:39

@ő-szinte: ádegy, dógoznék. ádkettő, nekem itt senkivel nincs fájtolnivalóm. ádhárom, e.bigottság nem azért lett kitiltva, mert nekem elmondta a véleményét. azt utána kezdte. jó éjszakát.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2012.02.27. 01:57:54

ó, de szép is ez,látom itt nem változott semmi, még jó, hogy most csak a finálét láttam az egészből
a belevaló egész remek volt
lehet keresni új homokozót, de a narancssárga lapát már az enyém , meg nekem a homokozóm is a régi, és remekül működik még mindig
nem is tudom miért éreztem késztetést most ideirni, lévén egy éve ki vagyok tiltva innen, talán valami kis nosztalgia

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2012.02.27. 01:59:23

hosszú i betűm sajnos elveszett azt ne is tessék keresni
szépeket mindenkinek

ő-szinte 2012.02.27. 02:00:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:ad négy, nekem mindegy, hogy miért tiltottad ki. De minket miért tiltottál ki???
Faszomatbazdmeg
És jó éjt, ha már mész aludni.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2012.02.27. 02:02:15

@ő-szinte:
bolondos kérdés, én egy éve nem kaptam erre választ

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:02:54

@ő-szinte: te kubai, megrázlak most má, mint krisztus a vargát! :D

euRóPai bigottság 2012.02.27. 02:04:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hiába hazudsz vera :) ott a 2 kommented, ami előzmények nélküli volt. gondolom azért törlöd, mert szar szembesülni az igazsággal :)

ő-szinte 2012.02.27. 02:05:49

@euRópai bigottság: várlak majd az éden hotel hogyvoltnal :-D

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:06:16

Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2012.02.27. 00:09:19
@Európai Bigottság: nem zsöni jött sírni, neki egyébként is van annyi esze, hogy felfogta, neki szólt a kommentem, téged viszont szívem szerint már kibasztalak volna innen, mert nem bírom elviselni az erőszakos, okoskodó önjelölt megmondóembereket.

Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2012.02.27. 00:21:27
@európai bigottság: húzzál már a picsába, fáradt vagyok és még van dolgom.

ki mocskolódott a másikkal először? ki volt erőszakos? ki játsza az önjelölt megmondóembert vera?

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:06:33

@euRóPai bigottság: van még nagybetű? mert fél óra múlva végzek, azért kérdem.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:08:10

@ő-szinte: ott leszek :) pedig eddig nem volt tervben. de ez a hajni nevű koszlobár nyüves riherongy nagyon csábít :))

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:10:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: vannak számok is. hallottál már róluk? azért bevallhatod, hogy néha van tiszta pillanatod, amikor tudatosul benned, hogy ezt te basztad el, és fogod a fejed, hogy úristen, ez tényleg én vagyok, ezt tényleg én csinálom?

igaz? sok magadfajtával találkoztam már. a szó mezei és morvaikrisztina féle jelentésében is...

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:10:54

@euRópAi bigottság: add csak ki magadból, könnyebb lesz. hidd el.

foxglove (törölt) 2012.02.27. 02:11:17

@ő-szinte: ó, azt én is megnézem. sixx imádni fogja. úgy fogja kibaszni az első héten, mint a taknyos zsebkendőt.

ő-szinte 2012.02.27. 02:13:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni, tudod, hogy én empatikus vagyok, ha kell , de néha tényleg elgondolkodhatnal, hogy az emberek miért mondják azt amit. Én sem azért írtam azt amit anno, mert nem volt jobb dolgom. Hanem, hogy hátha elgondolkodsz...

sogeking 2012.02.27. 02:13:26

látom mindenki a kosárlabdát nézi :)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:13:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: éééén? vera, még ilyenkor sem tudod abbahagyni? :D

én adjam ki? ki csinált fesztivált egy sajtreszelő szintű dologból már megint?
én kötöttem beléd mocskolódva? engem kapott el a nerdrage? én tiltogattam a kommentelőket, mrt nem tetszik a pofájuk?

a kotásznak és az őszintének írt kommented stílusa is beszédes...

"menj haza azt tömd be magadnak"

ő-szinte 2012.02.27. 02:15:45

@euRópAi bigottság: azert a stilusodat csiszolhatnad egy kicsit :-)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:16:45

@foxglove: mert miért? sixx még egyszer sem kötött belém. nemis nagyon láttam olyat, hogy csak így előzmények nélkül ráugrott volna valakire, mert nem tetszik neki.

te ott voltál végig az este a posztnál, szóval nem kell vetítetni, te is pontosan láttad, hogy nem én kezdtem ezt, hanem hajni...

sogeking 2012.02.27. 02:17:02

@ő-szinte: most kivételesen nincs igazad :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:17:14

@ő-szinte: na látod. amit emberek mondanak. ez a kulcsszó. azon igen. :)

foxglove (törölt) 2012.02.27. 02:17:54

@euRópAi bigottság: mindegy. jó éjt mindenkinek, egyébként.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:18:42

@ő-szinte: amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. csak nálam erre még rájön a ludasmatyi effektus. de csak ilyen hajnis hozzáállásból: mert megtehetem...

ő-szinte most ő-szintén: te láttál tőlem mocskolódást az este folyamán, mielőtt hajni megtalált volna? kibasználak/húzzál már a picsába szintű dolgokra gondolok.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:19:23

@euRópAi bigottság: érzed már, ahogy a kiadott feszültség hatására a tested lazább és már nem olyan szaporán veszed a levegőt? ugye mondtam, hogy jobb lesz?

sogeking 2012.02.27. 02:21:12

@ő-szinte: ami egy ember szerint kulturált stílus, az egy másik szerint már bőven nem az

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:21:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: és persze rajtad kívül senki sem az. vagy legalábbis te határozod meg...
tehát őszinte sem ember, és kotász sem az...

mert őket is olyan stílusban ugattad le, fenyegetted meg, ami ismét csak beszédes. de nem baj, magadnak hazudhatsz, átverhetsz néhány embert mindig, és átverhetsz mindenkit néha, de nem verhetsz át mindig mindenkit :)

ő-szinte 2012.02.27. 02:21:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: akarmilyen is a stílusa, ő is ember. A kettős mérce nem jó dolog...

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:22:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szánalmas próbálkozás a mosakodása hajni :)

de felesleges, a kommentelők nem vakok, csak sokan nem merik elmondani neked a véleményüket, mert akkor ez a válasz.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:24:33

@ő-szinte: mondom, azért ne tévesszük szem elől azt az apróságot, hogy ő talált meg engem a mocskolódásival. minden olyan előzmény nélkül, ami okot adhatott volna erre.

nálam ez meg felhívás keringőre...

ő-szinte 2012.02.27. 02:28:29

@euRópAi bigottság: hát figyu, a gondolatmeneteddel nagyrészt egyet szoktam érteni, gondolom ez azért már feltűnt:-) viszont a stílus amiben tolod, sokszor hagy kívánni valót maga után... A mairol nem foglalnek állást, mert a kibaszott telon nyomom és kurvara nem láttam a kommentek felét sem, sajnos. De nem vagyok az az megfutamodos típus :-)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:28:38

@euRópAi bigottság: na látja. a végére már egészen megnyugodott.
az az igazság, hogy tényleg hibáztam. ha felismertem volna Önben azt a típust, aki képes arra, hogy másfél perc alatt negyvenhét új nicket gyártson, ki se tiltottam volna, tudhattam volna előre, hogy begőzöl ettől.
belefutok még egy-két ilyen meggondolatlanságba, de van ilyen. akar még valamit mondani?

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:28:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: most amúgy azt írod le, ami benned zajlik le :)
előbb még vicsorogva tiltogattad a nickjeimet. mennyit? 15-t, 20-t? törölgetted a valóságot bemutató idézeteimet, én meg nevetve, forró tea mellett, csokit majszolva és elpipázgatva nevettem magamban rajtad.

most már megnyugodtál, beletörődtél a sorsodba, és feladtad. se tiltás, se törlés, se mocskolódás. csak a magadra erőltetett álcinikus mosakodás.

én csak reménykedni tudok - a te érdekedben - hogy ezeken a dolgokon néha elgondolkozol.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:31:37

@ő-szinte: arra a stílusra gondolsz, amivel az utóbbi pár napban ekézte a többi kommentelőt? na, választ is kaptál arra, miért döntöttem úgy, ahogy.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:32:46

@ő-szinte: a stílus egy eszköz. egyébként igyekszem mindig frappáns lenni, és ez úgy 100%-ban sikerül is ;)
amikor a stílusomat érintő kritikáról beszélünk, azért nem emlegetjük együtt a húzzál már a picsába-val és kibasználakkal, ugye? :)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hagyjad már magad hajni. te ffröcsögtél, te tiltottál ki engem, aztán kotászt, mrt beszélt velem, aztán megfenyegetted őszintét, mert nem azt írta, hogy igen hajni, igazad van.
lezártad a kommenteket, mint a sértődött kiskakasm akinek a szemétdombját más is megkapirgálta.

a nerdrage téged kapott el, ezt már 2 órája leírtam. ezért az 'aki mondja másra, az mondja magára' hozzáállásért már középsőben is meglincseltek volna :d

ő-szinte 2012.02.27. 02:32:57

@sogeking: bébi, pont azt mondtam, hogy a stílusaval van baj néha napján :-)

sogeking 2012.02.27. 02:34:42

@ő-szinte: én arra gondoltam, hogy neked több belefér, mint a kommentelők többségének :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:35:13

@euRópAi bigottság: nem, fent már írtam. van ez a fajta, mint te is, akit, ha kitiltanak, elkezd habzó szájjal őrjöngeni és nickeket gyártani, meg teleóbégatja a posztot azzal, hogy a poszt írója mekkora segg.

általában kiszúrom ezt a típust, azt hittem, te az a fajta vagy, aki, ha kitiltanak, ír egy hatvanezer karakteres levelet, amiben elhord mindenfélének, oszt jóvan.

mondom, néha még belefutok egy-egy ilyenbe, bár egyre ritkábban.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:36:52

@ő-szinte: fú, ezért még tiltva leszel egyszer :) nem most, majd lesből fog támadni :D

hajni: állj a tükör elé, oszt gondolkodj el, hogy ha rólad olyanokat írnának, mint te a villalakókról meg egyes kommentelőkről, akkor mit szólnál...

mert mi látjuk, hogy te még a tizedét se bírod annak, ami pl belőled fröcsög.

ööö a fröcsög, az még belefér? vagy mocskolódtam? :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:37:08

@euRópAi bigottság: jaj, szóval te még ráadásul azt hiszed, hogy körötted forog a világ, értem.
kotász azért lett kitiltva, mert líderrel összeugatott és minősíthetetlen jelzőkkel illette. olvass vissza.
francot azért, mert veled beszélt.

ő-szinte 2012.02.27. 02:37:31

@euRópAi bigottság: nem láttam hogy volt, DE saját tapasztalatombol kiindulva, el tudom képzelni, mert velem igy történt.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:40:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
:D
nicket gyártani? egy vissza klikk, 1 betücsere és egy enter. ennyi :D

neked ennyitől már habozni szokott?
hiába akarod rám hazudni azt, amit te alakítottál ma este, ettől még a valóság nem fog változni. én nevettem rajtad :D

te voltál, aki habzó szájjal tiltogatta a kommentelőket, aztán próbálta zárni a posztokat. kellett vagy 3 mire rájöttél, hogy szélmalomharc.
a tiltásomnál nem volt ilyen gyors a mechanikus agy, de végül megoldottad a problémát egy gyök2-es IQ-t produkálva :D

az elmúlt 2 óra nem az én szégyenem, hanem a tiéd. te járattad le magad :)

ő-szinte 2012.02.27. 02:43:10

@euRópAi bigottság: ha 100 százalékban eltalalnad a stilust, akkor most nem lenne kapaszkodója Hajninak... Akinek szintén hagy kívánni valót maga utan a stílusa...

ő-szinte 2012.02.27. 02:45:33

@sogeking: Igen, ez igaz, valóban több belefér. De most az az én hibám, ha vki álszent? :-)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:45:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó ebbe ne menjünk bele, mert nálam meg líder az, aki már ilyen rögtönítélő népbíróság elé való. kotászt SZDSZ-es kámingáutja ellenére is tudtam tolerálni :)

a kitiltása meg pont arra a kommentre volt válasz, amiben épp téged tárgyaltunk ki.

mondom, nekem meg másoknak hiába magyarázkodsz, mert világosan látjuk, hogy szarrá égetted magad a szeméttdomb feletti hatalomtól eltorzult személyiséged vállalhatatlan megnyilvánulásaival.

akárhogy paszírozhatod a szart, terelhetsz, hazudozhatsz, ezen nem tudsz változtatni. de sebaj, úgyis vannak olyanok, akik ennek ellenére megerősítenek benne neked van igazad.
ha valakik a xenu sztorit elhiszik, akkor ez nem is olyan nagy vasziszdasz.

ne szevasz hódi :) nem így hívtak általánosban? ;DDDD

ő-szinte 2012.02.27. 02:49:14

@euRópAi bigottság: nem hiszem hogy tiltva leszek, de ha Igen, tudja, hogy elég frappáns belépoket tudok kitalálni a visszajovetelhez :-)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:50:16

@ő-szinte: a stílus pont el volt találva, még azt is megkaptam valakitől, hogy enyém a nap kommentje :D jó volt a hangulat, jók voltak a kommentek. jól alakult a dolog, egészen eddig:

Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2012.02.27. 00:09:19
@Európai Bigottság: nem zsöni jött sírni, neki egyébként is van annyi esze, hogy felfogta, neki szólt a kommentem, téged viszont szívem szerint már kibasztalak volna innen, mert nem bírom elviselni az erőszakos, okoskodó önjelölt megmondóembereket.

ennyi.

na kijátszottam magam mára :)

hajni, akkor járunk? :DDD

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:50:38

@euRópAi bigottság: Hódi? De, úgy is, de nem volt igazán jellemző.

nem tűnt fel, hogy magyarázkodnék, de ebben is igazad van.

az van, hogy befejeztem a holnapi képek szerkesztését és felrakását az admin felületre, úgyhogy lefekszem aludni, holnap fél hétkor kelek és rövid lesz a sötét, jó éjt.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:55:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azért egy elnézést, túl lőttem a célon még belférhetne, és jól is állna neked :D

ő-szinte 2012.02.27. 02:59:46

@euRópAi bigottság: nem, azt te csak gondolod, hogy pont el volt találva. Igen, valóban a legtöbbszor, kurva jó és utos amit írsz, DE Igen is néha sok, mégha te megfelelőnek is gondolod :-) és félre ne érts jó amit tolsz, de előtted sem fogok bajbókolni, mint hogy más előtt sem teszem, ha nem érték egyet vmivel :-)

ő-szinte 2012.02.27. 03:01:36

@euRópAi bigottság: arra meg várni kell, nálam is beletelt pár napba :-D

euRópAi bigottság 2012.02.27. 03:13:56

@ő-szinte: azért én ezt fenntartásokkal kezelném, különben rám szóltál volna ;) így is mindig hiányoltad a törődést :)))
utólag már mindent másképp látni.

"arra meg várni kell, nálam is beletelt pár napba :-D"

jó hát nem fogok sírva fakadni, ha nem így lesz :)
ez csak a net. lehet szájkaratézni is(akár moderátornak is) de minek? abban úgyis én nyerek :D minden mellettem szól: szókincs, stílus, elegancia és intelligencia. jah és a szerénység. ha van valami , amit szeretek magamban, az a szerénység.

amúgy a cél - amit hajni sem vett észre - pont az, hogy ha a mocskolódás előkerül, akkor ezt groteszk módon felnyagyítva s mintegy görbe tükröt tartva adom vissza, hogy így rámutassak ennek hiábavalóságára.

az ignore/tiltás a gyengék fegyvere.

na jó éjt :)

ő-szinte 2012.02.27. 03:33:28

@euRópAi bigottság: azért ne huzgald a hajamat ;-) :-D
És miért szóltam volna rád?:-o eleg nagyfiu vagy, gondolom te is észre veszed, ha valami lécen túli... Most ezen csak te is rohogsz, hogy majd én szólok ha túl lősz a célon:-DDDDDDD
És a szerényseg szép tulajdonság:-D
Jó éjt :-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.27. 07:52:07

Ez az európai bigottság kajak az Attila öccse lehet, pont ugyanolyan a stílusa.

ő-szinte 2012.02.27. 12:30:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tenyleg, faszomatbazdmeg :-D
Te is elkaptad az amneziamat?:-)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 13:00:14

@jadebulgari: fátylat rá. meg se történt. igaz hajni? :p

@ő-szinte: serkenti a hajhagymák működését :)

"eleg nagyfiu vagy". csak papíron :)
külső alapján egy 10-est, belső alapján egy 20-ast is letagadhatnék :D

"És a szerényseg szép tulajdonság:-D"
ezért szeretem magamban azt a leginkább :)
süti beállítások módosítása