Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X158

2012. február 23. 23:10 - Hódos Hajnalka

Csernus doki kezdhet rettegni, a tegnapi öfi alapján kiadok egy könyvet "Párkapcsolati problémák nyolcvan ikú alatt" címmel. Balázs szerint - akinek a haja egyre inkább gyermekkoromra, egészen pontosan a kisdobosavatás előtti pillanatokra emlékeztet - néhány lány visszament a Villába sírni. Nekem meg se kellett ehhez moccannom, főleg, hogy meghallottam, Cristofel nyomozni kezd. Meg kell néznem Robert Downey Jr-ral a Sherlock-ot. Megint. Ha már a nyomozásnál tartunk. Hát mindent én se bírok idegekkel, na. Attila kicsikét morog reggel, hazahúzhatna már mindenki a sunyiba, megint kosz, kupleráj van, de csak azért, mert a reggeli antiszociális énjét azért megőrzi a végjátékban is, de fogalmazhattam volna úgy is, nem akar egy böszmét lépni, például F6-ot. Azt majd Fecó fog, amikor kihívja ma késő iccaka. Rögtön ezután az érzelmek háborgó tengerén vergődünk egy lélekvesztőn, elöl Cris keseríti Veronika életét azzal, hogy napi huszonnégy órában baszogatja, a jelenet főszereplői mögött Shadi valószínűleg a ságaselyemsonkát keresi. Vagy a sajtreszelőt. A baltámat nem adom. Ja, előtte még ébredeztek a nyugiban, nézzük meg a helyszínt, és reménykedjünk benne, utoljára látjuk.

Cris faszagyerekre aludta magát, ha Veronika nem képes megmondani Petinek, hogy nem kúrtak, akkor majd ő beszél vele, mint férfi a férfival. Na EZ egy oximoron, drágáim. Mivel a párbeszéd nagyban hozzájárul személyiségfejlődésünkhöz és szókincsünket is hatékonyan fejleszthetjük általa, valamint igen nagy segítséget nyújt ahhoz, hogyan húzhatjuk rafinált módon partnerünket úgy csőbe, hogy észre se vegye, sőt, nem nélkülözi a csavaros logikai elemeket sem, egyszóval nélkülözhetetlen ahhoz, hogy kommunikációs képességeinket himalájai magasságokba emeljük, ezért igyekszem szó szerint idézni, mert hiszem azt, hogy a hogyvoltozással az emberiség javát szolgálom, nem beszélve arról, zászlóvivője, sőt, fanatikus képviselője vagyok a szellemi értékeknek, amit valljuk be, két ilyen szellemóriás, mint Peti és Cristofel, méltán képvisel. Örökké hálás vagyok, hogy szavaikat én tolmácsolhatom és adhatom át az egyszerű tömegeknek, utat nyitva a szellem szabad áramlásának és az elme diadalának. Az események súlyát jelzi, hogy a szerkesztők igen kiváló érzékkel a Derrick zenéjét keverték a párbeszéd alá és csakis és kizárólag az én infantilis jellememnek tudható be hogy utána háromszor meghallgattam Korda György előadásában és visítva röhögtem. Lássuk hát.

Mikor volt nálad Veronika? Csütörtökön, például. Cristofel az egymásnak ellentmondó és milliónyi, az átlagember számára szinte feldolgozhatatlan mennyiségű információ miatt összezavarodik: ööö... és ma milyen nap van? Petinél sincs Gergely-naptár, ezért nem tudja. Az akkor volt, mikor a Veronika rózsaszínű pólóban volt? Peti okosan kibújik a válasz alól, ezért azt hazudja, a fasza se tudja, mi volt Veronikán, ám Cris nem most jött a hathúszassal. De... ti összejártok kúrni? Peti vállvonogatással próbál kitérni a kínos kérdés elől, és a mikróban levő bögre hőmérsékletét ellenőrzi, mikor eszébe jut, a Villába költözéskor a lelkére kötötték, hogy feltétlenül térjen majd ki az időjárásra, mert Gaál Noémi csöcsei miatt a TV2 meteorológiai agymenése népszerűbb, mint az ertéelklubé, ezért anélkül, hogy a válasza furcsatorz lenne, inteLigenciáját megcsillogtatva beleszövi a válaszba azt is, aznap nagy havazás volt. Mikor ment el a Veronika? Péter úriember, ezért nem kíván a magáévá tett hölgy orgazmusáról részletesen beszámolni, egyébként sem híve annak ugye, hogy a biológiai részletekbe belemenjen, ezért flegmán csak annyit vet oda: fél kilenckor. Hallani, ahogy Cristofel agyában kattognak a fogaskerekek: nyolc harminckor? Igen. Péter újra beleszövi mondókájába az időjárást, nem jött a taxi se. Mert havazott. Cristofel szeme összeszűkül, szinte látom, ahogy a milliónyi mozaikból összeáll a kép: ezek konkrét dolgok bazmeg! Peti összetörik a tettenérés súlya alatt: igen, ezek azok. Cris nem végez fél munkát, Shadinál is érdeklődik, na hogyvót aznap este, mikor együtt bulizott az Asszonnyal? Shadi a vállát vonogatja, nem tudja, ő szállt ki előtte a taxiból, aztán dohog, faszt kell őt is belevonni a kamuba. Örülj neki, hülyegyerek, legalább bekerültél az öfibe. Veronika megunja, hogy sóhajtozik a nyugiba, oszt nem rohan senki repülősóval, meg le is szarja mindkét pasi, ezért nekiáll óbégatni a nyugi ajtajába, hova nem süt beja nap, mosméééé nem jön a Cris. Aztán mér köcsög a Peti? Peti vonogatja a vállát, azt mondta neki, meg akar szabadulni a Kubaitól, tessék, a jó úttörő segít, ahol tud. Veronika szeme határozottan csillog, ezért csinálta? Hát ezért? Peti dzsémszbondosan hallgat és beleiszik a már szobahőmérsékletűre hűlt bögrére, na ezért lesz nekem Gorenje mikróm, az a folyadékot melegíti fel. A bögréBEN.

Mivel Kingának is csillogtak a szemei a Villalét alatt legalább egyszer - mennyivel szebb ez a kifejezés, mint a viszketett a pinája, oppardon gyengéd érzelmek támadtak benne - és túl nagy a szeri a Villában, ezért végre fény derül, mivót a Gergővel. Gergő egy játékos egyébként, főleg Serin lehetett látni, más különös ismeretetőjegye nincs. Verának kiment a fejéből, hogy ő botlott, és kiosztja Gergőt, ráment a vonzó és szexi Serire, mert így akarta érdekessé tenni magát, a csaja meg kinn várt, ez nagyon büdös történet, Gergő flegmázik, Serivel is, az vonyít, kijárna neki egy pofon, és szégyellje magát. Gergőnek esze ágában sincs szégyellni magát és ő férfi. Seri szerint nudli. Mit ígért, mit mondott Gergő? Ne legyenek má' hülyék. Mé? Nem alkottak ők párt? De, valószínűleg, de őt nem várták kint meg hagyjuk is, se Seri, se Vera nem tud semmit, Vera egyébként is egy szerencsétlen kiesett barom. Attila már legalább öt percig nem volt képernyőn, meg egyébként is, neki meg kell mutatni, hogy megállja a helyét a médiában majd az elképesztő lényeglátásával meg a fanyar humorával, ami az ő sajátja és az áfonya a fasorba sincs hozzá képest, szóval aszongyahogy mi a vád?! Mivel vádoljátok azt, akin én harsányan röhögtem és elneveztem Analfának, most meg, mivel a Fecó visz párbajozni és már a Kancát se lehet kínozni, minden alkalmat meg kell ragadnom, hogy ne legyek szarfej, mert a néző hülye és felejt, szóval ha az kell, most Gergő mellett állok, valaki mondja ki, mi a vád! Seri artikulálni próbál, azok után, amit vele tett, nem beszélhet így és nem is flegmázhat! Eszterben is felébred a védőügyvéd, bazmeg, a kamari ügy, meg az is eszébe jut, barinők a Nyihogóssal, ezért leordítja Gergő haja helyét, hogy beszélhet így vele? A stílusa van kifogásolva, nem érti? Seri bőg, mintha a seggéből rántotta volna ki, brühühü.

Na akkó itt az ideje, végre balhé van, megtudjátok, mivót, reméljük, lesz még nagyobb is. Láttuk, Gergő egy szál faszba, Kinga tekereg előtte, meg orrfogdosás a VVautóban. Nahhát. Attila most kínosan érezné magát azé. Seri is. Attika meg van sértődve, őrözgette a titkot, mint kuvasz a tanyát, erre a Kinga meg szoftkurváskodik a Gergő pénisze előtt, hát ilyet! KInga aházik és ráng a feje, ez a hisztériás kitörés előjele, öt hónapja nézem, tudom, mi következik. Nem bírja. Mámeg. Pakol is a rózsaszínű bőribe, jön Gergő, nehogymá szarul érezze magát bazmeg! Kinga hazamegy bazmeg. Több bazmeg nincs, mert jön Dya, az Ikrét lehúzza az ágyra, előtte-utána-közbe hajbasztat, Kinga sír, megen kezdődik a terror, brühühü, pedig ő mosolyogni jött be. Hát, aki korpa közé, ugye, mondanám, de persze hogy aszondom, nem kellett volna rázni a lófaszfát és tátott szájjal alá állni királyleányka. Az erkölcsi transzcendenciát most éppen Cristofel képviseli, ésakkómivan, ha a Kinga bement és rázott egyet a Gergőnek, hö? Mi a fasz van akkó?

Kivi előtt Fecó és Shadi beszélgetnek, akárhogy is, Fecó menni fog. Serike Fecóra teszi? Ühüm. Attila is. Kivi után Fecóka rögtön menjen Kinguval a nyugiba beszélgetni, megy Dyuska is, óbazmeg. Csabyka is megy, mert Kinga füttyent egyet neki, mint a kutyának szokás, jujdejóóóó Fecóóóka, mész párbajozni! Fecóka nem küldi el őket a halál faszára, sőt, azt sem mondja, hogy nebasszadmáazagyamat mi a kurva jó ebben, hülye vagy? Attila se járt jobban, őt Veronika simogja, ez kivisz téged, mint a huzat, visszajössz és megerősödsz! Juj! Hogy Fecót megerősítsék, Kingu még ekézi Serit, olyan ideges lett, ahogy játszották az agyukat, megbeszélték! Olyan buta ez a nő, mint a segg, aszitte, pofán rúgja! Ennyi erőszakos kommunikáció és trágárság (lesütöttem a szemem és el is pirultam, sőt, azt is mondtam, hogy a kutyafáját) után szinte kívánom a szerelmi háromszöget, amivel folytatjuk. Na ugyan kik. Ugyan. Kellemes vacsora keretében.

Veronika kiakad a picsányi asztalon, na most közel kell ülni, zseniális. A két pasi megbeszéli, hogy Veronika sírni fog. Krisz vonogatja a vállát, és most micsi? Nem tehetek róla. (fordítás: nem én kúrtam veled Peti, te nem sós ez a szar, amit eszünk?) Veronikának nincs kedve beszélgetni. (fordítás: de, sós, meg hideg is, jó lenne, ha elkezdenétek marakodni rajtam, egyébként, kezdem unni, valaki mondja, hogy szerelmes belém, naaaa.) Hát akkor, Krisz szerint mindenki tiszta lappal, előre. (fordítás: basszál egyedül, hülye kurva. És fogazol szopás közben, csak hogy tudd.) Ő emelt fővel távozik és jó étvágyat kíván. (fordítás: szarok rátok, dögöljetek meg.) Krisz balra el. Peti megfogadja, hogy a VV után tényleg elmegy a fogorvoshoz, mert megint beszorult egy kis húsficak a bal alsó négyes és ötös közé és most emiatt nem tud elég drámai nézést produkálni: És most miért sírsz? (fordítás: ha kimentünk innen, kúrunk? Eljöhetsz velem Tapolcára a hungeszt hotelbe. Na, mit szólsz? Te úgyis Lillafüredre kaptál ilyen izét, az elég szar hely, van ott egy ilyen szaros tó, oszt annyi. ) Veronika nem sír, de hadd legyen már rossz kedve azért, mert vége van. (fordítás: hülye pöcs, azt ígérted, hogy megveszed azt a cuki ruhát a nyújorkerben!) Veronikának fáj, mert nem látják a zemberek, mit csinált a Cristofel vele. (fordítás: bazmeg, azt ígérted, hogy lesz munkám a zertéelnél, erre vége ennek a szarnak és nincs egy kurva forintom se, a hajamat meg újra kéne varratni, körmösnél se voltam két hete, és akkor itt adod a hülyét?!) De hát hazudtál neki folyamatosan! (fordítás: na ezt nekem ne, én is ebből élek, anyukám... de gondolom, ezt a poént nem (sem) érted, jézusom....) Cris ugyanannyit hazudik és ugyanolyan hibás! (fordítás: bazd meg, te szemét, nem erről volt szó!) Na, hát hirtelen rávilágítottunk az igazságra! (fordítás: te tényleg ennyire hülye vagy bazmeg?) Most mi az undorító? Megkértél, hogy szakítani akarsz a Cristofellel, tessék. Megmentettelek a saját hazugságod csapdájából. (fordítás: te ennyire hülye vagy bazmeg?) Te mit érzel irántam, Peti? (fordítás: szóval akkor nem is igaz, hogy szeretsz?) Nagyon szeretlek. (fordítás: hagyjál már a faszba bazmeg.) Ühüm, de hogy? (fordítás: most tényleg nem szeretsz?) Peti néz. (fordítás: aztakurvabazmeg....)

Veronika berohan a nyugiba, leveti magát az ágyra és hason fekve bőg. Egyik lábát felemeli, hogy lássuk a cipő talpán a márkát és hogy cipő új. (fordítás: minden férfi rohadt disznó! dögöljenek meg egytől-egyig! a kurvannyukat! de milyen kibaszottjó ez a cipő, rohadjak meg!) Cris benyit, mosmésírsz? (fordítás: mámeg mi a kibaszott isten fasza van, könyörgöm?!) Kétségbeesve, megtébolyodva a szerelemtől és a női lélek kiszámíthatatlanságától egykori pártfogójánál keres vigaszt: Peti, bazmeg, gyeremá, benn bőg bazmeg! De mér, mikor találkozgatott veled és kúrtatok? Most csak magára lehet dühös! Péter bölcs: Így van. És ezért sír. (fordítás: hagyda a faszba, iszunk egy sört?) Öfi végén Balázs beviszi az utolsó gyomrost, aszongya, vasárnap, a döntőn a kitelepült műsorvezetők többször kikapcsolnak majd. Remélem, én nem fogok, este héttől élőben a Velveten kommentálom az eseményeket, egy élmény lesz. Kommentelni itt, ahogy eddig, lesz döntős poszt, gyertek, rajta-rajta, szakadjon le a pajta!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2143 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Talpig Jimmy 2012.02.25. 01:08:42

emlékeztem, hogy gondod volt

genevieve 2012.02.25. 01:08:54

@Talpig Jimmy: aranyos vagy:-)

csak utáltam már kunyerálni:-)

vallatas 2012.02.25. 01:09:56

@kamarti:
hiteles, de az ő bankszámla egyenlege pozitív előjelű
:-)

@foxglove: jó éjt :-)

@genevieve: nem, kmarti-t már átcsábítottam a sötét oldalra, remélem téged is, drágában voltak ám a koktélok :-) remélem, nem hiába költekeztem ennyit.

genevieve 2012.02.25. 01:10:15

@Talpig Jimmy: má megint zavarba hozol:-)

@foxglove: jó éjt:-)

kamarti 2012.02.25. 01:11:47

@genevieve: árnyalódott, nem változott. attól se, hogy jól gondoltam, hogy Fecó kamikaze lesz. de a végével kapcsolatban nem nyilatkozom továbbra sem, tudod miért

genevieve 2012.02.25. 01:12:48

@vallatas: kizárt én nem térek le a sárga téglás útról:-)

genevieve 2012.02.25. 01:13:41

@kamarti: azt hittem nagyobb a változás:-)

bigél 2012.02.25. 01:14:43

@genevieve: ahol a bádogember kísér ;) tudtam én, hogy titokban Atti-fan vagy :D

kamarti 2012.02.25. 01:15:07

@foxglove: jóéjt!

@vallatas: nagyon olcsóra taksálsz te engem. ennyire nem könnyű kimosni az agyam :)
de ez a koktél megtetszett, van is hozzá mindenem, vasárnap összedobom, most már késő van hozzá.

genevieve 2012.02.25. 01:15:46

@bigél: dehogy a szalmabábú a favoritom:-)

kamarti 2012.02.25. 01:16:01

@genevieve: most sértődjek meg, elvtársnő? :)

bigél 2012.02.25. 01:19:22

@genevieve: :D :D

a gyáva oroszlánt meg lecserélték egy mókusra?

vallatas 2012.02.25. 01:19:22

@genevieve: @kamarti:
pedig valaki fent mondta, hogy könnyen lehet manipulálni a nőket :-)
hát én megpróbáltam piával, sajnos lebőgtem.

de azért még lehet bepróbálkozok a döntőig
hehehhe

genevieve 2012.02.25. 01:21:38

@kamarti: dehogy:-) csak a szavaidból erre következtettem:-)

genevieve 2012.02.25. 01:23:03

@vallatas: próbálkozz valami mással:-)

kamarti 2012.02.25. 01:30:05

@vallatas: kólával? :) meg aztán amit itthon is megkapok, azé mijé mennyek a szomszédba? :)

annyit viszont elértél, hogy nem írtam le, hogy sztem meg az az álszent, aki a mengelézésre ugrik, de minden más (rómaizástól a szalonbuzizásig) átmegy a szűrőjén.
de csak ezér nem, mert így összebratyiztunk :)

genevieve 2012.02.25. 01:32:26

jól itt ragadtunk ezen a poszton:-)))

vallatas 2012.02.25. 01:33:14

@kamarti:
azért csak leírtad basszameg :-D
nem lesz több ingyen koktél :-D

@genevieve: na vasárnapig még van időm kitalálni :-)

kamarti, genevieve: jó éjt

kamarti 2012.02.25. 01:33:41

@genevieve: semmi vállalhatatlant nem csinált, de ha tett volna, azzal se nekem árt :)

genevieve 2012.02.25. 01:34:29

@vallatas: neked is...

asszem én is húzok délre:-)

genevieve 2012.02.25. 01:35:35

@kamarti: tudom, tudom:-)

de ha csalódunk valakiben, azt már nem lehet visszacsinálni:-)

kamarti 2012.02.25. 01:35:38

@vallatas: hát ja, valaki fentebb a rafinériát is emlegette :)
jóéjt!

@genevieve: lassan én is lépek, onlájnra asszem hiába várunk ma is.... és ingyen pia sincs több :)

kamarti 2012.02.25. 01:37:20

@genevieve: csalódni nem csalódtam, és már régebben is mondtam, tőlem bevállalósabb is lehetett volna (ha ez nem Kingunellával függ össze :))
na, jóéjt neked is!

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 01:27:05

köszönöm szépen, hogy megtiszteltek azzal, hogy szartok arra, amit akarok.
igazán.

sogeking 2012.02.27. 01:27:53

ez fordítva is igaz

vallatas 2012.02.27. 01:28:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ez az utolsó VV éjszaka :-)
nem engeded el a gyeplőt?:-)

de ha nem hát nem, örültem.

ő-szinte 2012.02.27. 01:32:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ne haragudj, de most pont te szartal ránk...

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 01:35:08

@ő-szinte: azt hiszem, nem vagyok köteles senkinek a mocskolódását hallgatni.
a véleményedre meg most sem voltam kíváncsi.

vallatas 2012.02.27. 01:35:43

mind1, a bulinak vége :-)
sziasztok

sogeking 2012.02.27. 01:37:14

a mesének vége, és álmodom..

ő-szinte 2012.02.27. 01:48:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:valóban nem vagy köteles hallgatni. Mondjuk lefajtolhattad volna vele vagy jó szokásodhoz híven kitilthattad volna, mert el merte mondani a véleményét( a stílusat most nem velemenyezem ) ehelyett velünk basztal ki... Köszonjuk:-) És be ne ismerd, hogy hibáztal, mert még veletlenul emberi lennél;-) engem viszont érdekel a velemenyed, hát ebben IS külonbozunk...

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 01:53:39

@ő-szinte: ádegy, dógoznék. ádkettő, nekem itt senkivel nincs fájtolnivalóm. ádhárom, e.bigottság nem azért lett kitiltva, mert nekem elmondta a véleményét. azt utána kezdte. jó éjszakát.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2012.02.27. 01:57:54

ó, de szép is ez,látom itt nem változott semmi, még jó, hogy most csak a finálét láttam az egészből
a belevaló egész remek volt
lehet keresni új homokozót, de a narancssárga lapát már az enyém , meg nekem a homokozóm is a régi, és remekül működik még mindig
nem is tudom miért éreztem késztetést most ideirni, lévén egy éve ki vagyok tiltva innen, talán valami kis nosztalgia

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2012.02.27. 01:59:23

hosszú i betűm sajnos elveszett azt ne is tessék keresni
szépeket mindenkinek

ő-szinte 2012.02.27. 02:00:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:ad négy, nekem mindegy, hogy miért tiltottad ki. De minket miért tiltottál ki???
Faszomatbazdmeg
És jó éjt, ha már mész aludni.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2012.02.27. 02:02:15

@ő-szinte:
bolondos kérdés, én egy éve nem kaptam erre választ

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:02:54

@ő-szinte: te kubai, megrázlak most má, mint krisztus a vargát! :D

euRóPai bigottság 2012.02.27. 02:04:12

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hiába hazudsz vera :) ott a 2 kommented, ami előzmények nélküli volt. gondolom azért törlöd, mert szar szembesülni az igazsággal :)

ő-szinte 2012.02.27. 02:05:49

@euRópai bigottság: várlak majd az éden hotel hogyvoltnal :-D

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:06:16

Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2012.02.27. 00:09:19
@Európai Bigottság: nem zsöni jött sírni, neki egyébként is van annyi esze, hogy felfogta, neki szólt a kommentem, téged viszont szívem szerint már kibasztalak volna innen, mert nem bírom elviselni az erőszakos, okoskodó önjelölt megmondóembereket.

Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2012.02.27. 00:21:27
@európai bigottság: húzzál már a picsába, fáradt vagyok és még van dolgom.

ki mocskolódott a másikkal először? ki volt erőszakos? ki játsza az önjelölt megmondóembert vera?

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:06:33

@euRóPai bigottság: van még nagybetű? mert fél óra múlva végzek, azért kérdem.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:08:10

@ő-szinte: ott leszek :) pedig eddig nem volt tervben. de ez a hajni nevű koszlobár nyüves riherongy nagyon csábít :))

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:10:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: vannak számok is. hallottál már róluk? azért bevallhatod, hogy néha van tiszta pillanatod, amikor tudatosul benned, hogy ezt te basztad el, és fogod a fejed, hogy úristen, ez tényleg én vagyok, ezt tényleg én csinálom?

igaz? sok magadfajtával találkoztam már. a szó mezei és morvaikrisztina féle jelentésében is...

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:10:54

@euRópAi bigottság: add csak ki magadból, könnyebb lesz. hidd el.

foxglove (törölt) 2012.02.27. 02:11:17

@ő-szinte: ó, azt én is megnézem. sixx imádni fogja. úgy fogja kibaszni az első héten, mint a taknyos zsebkendőt.

ő-szinte 2012.02.27. 02:13:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni, tudod, hogy én empatikus vagyok, ha kell , de néha tényleg elgondolkodhatnal, hogy az emberek miért mondják azt amit. Én sem azért írtam azt amit anno, mert nem volt jobb dolgom. Hanem, hogy hátha elgondolkodsz...

sogeking 2012.02.27. 02:13:26

látom mindenki a kosárlabdát nézi :)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:13:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: éééén? vera, még ilyenkor sem tudod abbahagyni? :D

én adjam ki? ki csinált fesztivált egy sajtreszelő szintű dologból már megint?
én kötöttem beléd mocskolódva? engem kapott el a nerdrage? én tiltogattam a kommentelőket, mrt nem tetszik a pofájuk?

a kotásznak és az őszintének írt kommented stílusa is beszédes...

"menj haza azt tömd be magadnak"

ő-szinte 2012.02.27. 02:15:45

@euRópAi bigottság: azert a stilusodat csiszolhatnad egy kicsit :-)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:16:45

@foxglove: mert miért? sixx még egyszer sem kötött belém. nemis nagyon láttam olyat, hogy csak így előzmények nélkül ráugrott volna valakire, mert nem tetszik neki.

te ott voltál végig az este a posztnál, szóval nem kell vetítetni, te is pontosan láttad, hogy nem én kezdtem ezt, hanem hajni...

sogeking 2012.02.27. 02:17:02

@ő-szinte: most kivételesen nincs igazad :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:17:14

@ő-szinte: na látod. amit emberek mondanak. ez a kulcsszó. azon igen. :)

foxglove (törölt) 2012.02.27. 02:17:54

@euRópAi bigottság: mindegy. jó éjt mindenkinek, egyébként.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:18:42

@ő-szinte: amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten. csak nálam erre még rájön a ludasmatyi effektus. de csak ilyen hajnis hozzáállásból: mert megtehetem...

ő-szinte most ő-szintén: te láttál tőlem mocskolódást az este folyamán, mielőtt hajni megtalált volna? kibasználak/húzzál már a picsába szintű dolgokra gondolok.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:19:23

@euRópAi bigottság: érzed már, ahogy a kiadott feszültség hatására a tested lazább és már nem olyan szaporán veszed a levegőt? ugye mondtam, hogy jobb lesz?

sogeking 2012.02.27. 02:21:12

@ő-szinte: ami egy ember szerint kulturált stílus, az egy másik szerint már bőven nem az

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:21:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: és persze rajtad kívül senki sem az. vagy legalábbis te határozod meg...
tehát őszinte sem ember, és kotász sem az...

mert őket is olyan stílusban ugattad le, fenyegetted meg, ami ismét csak beszédes. de nem baj, magadnak hazudhatsz, átverhetsz néhány embert mindig, és átverhetsz mindenkit néha, de nem verhetsz át mindig mindenkit :)

ő-szinte 2012.02.27. 02:21:28

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: akarmilyen is a stílusa, ő is ember. A kettős mérce nem jó dolog...

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:22:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szánalmas próbálkozás a mosakodása hajni :)

de felesleges, a kommentelők nem vakok, csak sokan nem merik elmondani neked a véleményüket, mert akkor ez a válasz.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:24:33

@ő-szinte: mondom, azért ne tévesszük szem elől azt az apróságot, hogy ő talált meg engem a mocskolódásival. minden olyan előzmény nélkül, ami okot adhatott volna erre.

nálam ez meg felhívás keringőre...

ő-szinte 2012.02.27. 02:28:29

@euRópAi bigottság: hát figyu, a gondolatmeneteddel nagyrészt egyet szoktam érteni, gondolom ez azért már feltűnt:-) viszont a stílus amiben tolod, sokszor hagy kívánni valót maga után... A mairol nem foglalnek állást, mert a kibaszott telon nyomom és kurvara nem láttam a kommentek felét sem, sajnos. De nem vagyok az az megfutamodos típus :-)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:28:38

@euRópAi bigottság: na látja. a végére már egészen megnyugodott.
az az igazság, hogy tényleg hibáztam. ha felismertem volna Önben azt a típust, aki képes arra, hogy másfél perc alatt negyvenhét új nicket gyártson, ki se tiltottam volna, tudhattam volna előre, hogy begőzöl ettől.
belefutok még egy-két ilyen meggondolatlanságba, de van ilyen. akar még valamit mondani?

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:28:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: most amúgy azt írod le, ami benned zajlik le :)
előbb még vicsorogva tiltogattad a nickjeimet. mennyit? 15-t, 20-t? törölgetted a valóságot bemutató idézeteimet, én meg nevetve, forró tea mellett, csokit majszolva és elpipázgatva nevettem magamban rajtad.

most már megnyugodtál, beletörődtél a sorsodba, és feladtad. se tiltás, se törlés, se mocskolódás. csak a magadra erőltetett álcinikus mosakodás.

én csak reménykedni tudok - a te érdekedben - hogy ezeken a dolgokon néha elgondolkozol.

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:31:37

@ő-szinte: arra a stílusra gondolsz, amivel az utóbbi pár napban ekézte a többi kommentelőt? na, választ is kaptál arra, miért döntöttem úgy, ahogy.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:32:46

@ő-szinte: a stílus egy eszköz. egyébként igyekszem mindig frappáns lenni, és ez úgy 100%-ban sikerül is ;)
amikor a stílusomat érintő kritikáról beszélünk, azért nem emlegetjük együtt a húzzál már a picsába-val és kibasználakkal, ugye? :)

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hagyjad már magad hajni. te ffröcsögtél, te tiltottál ki engem, aztán kotászt, mrt beszélt velem, aztán megfenyegetted őszintét, mert nem azt írta, hogy igen hajni, igazad van.
lezártad a kommenteket, mint a sértődött kiskakasm akinek a szemétdombját más is megkapirgálta.

a nerdrage téged kapott el, ezt már 2 órája leírtam. ezért az 'aki mondja másra, az mondja magára' hozzáállásért már középsőben is meglincseltek volna :d

ő-szinte 2012.02.27. 02:32:57

@sogeking: bébi, pont azt mondtam, hogy a stílusaval van baj néha napján :-)

sogeking 2012.02.27. 02:34:42

@ő-szinte: én arra gondoltam, hogy neked több belefér, mint a kommentelők többségének :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:35:13

@euRópAi bigottság: nem, fent már írtam. van ez a fajta, mint te is, akit, ha kitiltanak, elkezd habzó szájjal őrjöngeni és nickeket gyártani, meg teleóbégatja a posztot azzal, hogy a poszt írója mekkora segg.

általában kiszúrom ezt a típust, azt hittem, te az a fajta vagy, aki, ha kitiltanak, ír egy hatvanezer karakteres levelet, amiben elhord mindenfélének, oszt jóvan.

mondom, néha még belefutok egy-egy ilyenbe, bár egyre ritkábban.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:36:52

@ő-szinte: fú, ezért még tiltva leszel egyszer :) nem most, majd lesből fog támadni :D

hajni: állj a tükör elé, oszt gondolkodj el, hogy ha rólad olyanokat írnának, mint te a villalakókról meg egyes kommentelőkről, akkor mit szólnál...

mert mi látjuk, hogy te még a tizedét se bírod annak, ami pl belőled fröcsög.

ööö a fröcsög, az még belefér? vagy mocskolódtam? :)

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:37:08

@euRópAi bigottság: jaj, szóval te még ráadásul azt hiszed, hogy körötted forog a világ, értem.
kotász azért lett kitiltva, mert líderrel összeugatott és minősíthetetlen jelzőkkel illette. olvass vissza.
francot azért, mert veled beszélt.

ő-szinte 2012.02.27. 02:37:31

@euRópAi bigottság: nem láttam hogy volt, DE saját tapasztalatombol kiindulva, el tudom képzelni, mert velem igy történt.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:40:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
:D
nicket gyártani? egy vissza klikk, 1 betücsere és egy enter. ennyi :D

neked ennyitől már habozni szokott?
hiába akarod rám hazudni azt, amit te alakítottál ma este, ettől még a valóság nem fog változni. én nevettem rajtad :D

te voltál, aki habzó szájjal tiltogatta a kommentelőket, aztán próbálta zárni a posztokat. kellett vagy 3 mire rájöttél, hogy szélmalomharc.
a tiltásomnál nem volt ilyen gyors a mechanikus agy, de végül megoldottad a problémát egy gyök2-es IQ-t produkálva :D

az elmúlt 2 óra nem az én szégyenem, hanem a tiéd. te járattad le magad :)

ő-szinte 2012.02.27. 02:43:10

@euRópAi bigottság: ha 100 százalékban eltalalnad a stilust, akkor most nem lenne kapaszkodója Hajninak... Akinek szintén hagy kívánni valót maga utan a stílusa...

ő-szinte 2012.02.27. 02:45:33

@sogeking: Igen, ez igaz, valóban több belefér. De most az az én hibám, ha vki álszent? :-)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:45:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó ebbe ne menjünk bele, mert nálam meg líder az, aki már ilyen rögtönítélő népbíróság elé való. kotászt SZDSZ-es kámingáutja ellenére is tudtam tolerálni :)

a kitiltása meg pont arra a kommentre volt válasz, amiben épp téged tárgyaltunk ki.

mondom, nekem meg másoknak hiába magyarázkodsz, mert világosan látjuk, hogy szarrá égetted magad a szeméttdomb feletti hatalomtól eltorzult személyiséged vállalhatatlan megnyilvánulásaival.

akárhogy paszírozhatod a szart, terelhetsz, hazudozhatsz, ezen nem tudsz változtatni. de sebaj, úgyis vannak olyanok, akik ennek ellenére megerősítenek benne neked van igazad.
ha valakik a xenu sztorit elhiszik, akkor ez nem is olyan nagy vasziszdasz.

ne szevasz hódi :) nem így hívtak általánosban? ;DDDD

ő-szinte 2012.02.27. 02:49:14

@euRópAi bigottság: nem hiszem hogy tiltva leszek, de ha Igen, tudja, hogy elég frappáns belépoket tudok kitalálni a visszajovetelhez :-)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:50:16

@ő-szinte: a stílus pont el volt találva, még azt is megkaptam valakitől, hogy enyém a nap kommentje :D jó volt a hangulat, jók voltak a kommentek. jól alakult a dolog, egészen eddig:

Hódos Hajnalka, a Baltás Démon 2012.02.27. 00:09:19
@Európai Bigottság: nem zsöni jött sírni, neki egyébként is van annyi esze, hogy felfogta, neki szólt a kommentem, téged viszont szívem szerint már kibasztalak volna innen, mert nem bírom elviselni az erőszakos, okoskodó önjelölt megmondóembereket.

ennyi.

na kijátszottam magam mára :)

hajni, akkor járunk? :DDD

Hódos Hajnalka 2012.02.27. 02:50:38

@euRópAi bigottság: Hódi? De, úgy is, de nem volt igazán jellemző.

nem tűnt fel, hogy magyarázkodnék, de ebben is igazad van.

az van, hogy befejeztem a holnapi képek szerkesztését és felrakását az admin felületre, úgyhogy lefekszem aludni, holnap fél hétkor kelek és rövid lesz a sötét, jó éjt.

euRópAi bigottság 2012.02.27. 02:55:20

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: azért egy elnézést, túl lőttem a célon még belférhetne, és jól is állna neked :D

ő-szinte 2012.02.27. 02:59:46

@euRópAi bigottság: nem, azt te csak gondolod, hogy pont el volt találva. Igen, valóban a legtöbbszor, kurva jó és utos amit írsz, DE Igen is néha sok, mégha te megfelelőnek is gondolod :-) és félre ne érts jó amit tolsz, de előtted sem fogok bajbókolni, mint hogy más előtt sem teszem, ha nem érték egyet vmivel :-)

ő-szinte 2012.02.27. 03:01:36

@euRópAi bigottság: arra meg várni kell, nálam is beletelt pár napba :-D

euRópAi bigottság 2012.02.27. 03:13:56

@ő-szinte: azért én ezt fenntartásokkal kezelném, különben rám szóltál volna ;) így is mindig hiányoltad a törődést :)))
utólag már mindent másképp látni.

"arra meg várni kell, nálam is beletelt pár napba :-D"

jó hát nem fogok sírva fakadni, ha nem így lesz :)
ez csak a net. lehet szájkaratézni is(akár moderátornak is) de minek? abban úgyis én nyerek :D minden mellettem szól: szókincs, stílus, elegancia és intelligencia. jah és a szerénység. ha van valami , amit szeretek magamban, az a szerénység.

amúgy a cél - amit hajni sem vett észre - pont az, hogy ha a mocskolódás előkerül, akkor ezt groteszk módon felnyagyítva s mintegy görbe tükröt tartva adom vissza, hogy így rámutassak ennek hiábavalóságára.

az ignore/tiltás a gyengék fegyvere.

na jó éjt :)

ő-szinte 2012.02.27. 03:33:28

@euRópAi bigottság: azért ne huzgald a hajamat ;-) :-D
És miért szóltam volna rád?:-o eleg nagyfiu vagy, gondolom te is észre veszed, ha valami lécen túli... Most ezen csak te is rohogsz, hogy majd én szólok ha túl lősz a célon:-DDDDDDD
És a szerényseg szép tulajdonság:-D
Jó éjt :-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2012.02.27. 07:52:07

Ez az európai bigottság kajak az Attila öccse lehet, pont ugyanolyan a stílusa.

ő-szinte 2012.02.27. 12:30:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: tenyleg, faszomatbazdmeg :-D
Te is elkaptad az amneziamat?:-)

euRópAi bigottság 2012.02.27. 13:00:14

@jadebulgari: fátylat rá. meg se történt. igaz hajni? :p

@ő-szinte: serkenti a hajhagymák működését :)

"eleg nagyfiu vagy". csak papíron :)
külső alapján egy 10-est, belső alapján egy 20-ast is letagadhatnék :D

"És a szerényseg szép tulajdonság:-D"
ezért szeretem magamban azt a leginkább :)
süti beállítások módosítása