Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 134/135

2012. január 30. 16:09 - sixx

Hajni lassan visszaveszi gyermekét, már csak pár napig kel velem kibírni a hogyvótot, ami ma a vasárnapi párbaj kimenetelének ismeretében kissé zaklatott lesz, előre szólok. Pinu oppardon, Lilu zenés napot ígér, ez VV-nyelven egy gitározó tuját jelent, ami a maga nemében világszenzáció, kár, hogy nem tudom értékelni az olyan igazi művészetet, mint az asztalra szarás, a fekete téglalap fehér alapon és Csaba gitározása. Vera csontig benyal Pistának és kávéval kínálja, Attila szerencsére nem látja, mert alszik, de nem sokáig, mert a Most múlik című kiváló Quimby-dallal felébresztik. És nem üvölt, hanem meghatódva röhincsél. Seher is, bárcsak ne tenné.

A lányokkal kezdünk, Esztert nem engedném színpadra, Seher egy fokkal tehetségesebb, de a legnagyobb meglepetés Kinga, aki valóban vicces, még Pista is megjegyzi, milyen vicces a hiszti élő szobra. Seher előadása nem jön be sem Csabának, sem Attilának, leostobázzák gyorsan, amit a szőkenő fel sem fog. A fiúk jelenetét Vera viszi félre, csak meg ne kritizálja valaki, mert vége a békés próbának. Megússzuk, de Csaba gitározását nem. Attilát a sírógörcs kerülgeti, engem is, bazdmeg, pedig miközben ez ment élőben, én A Dalt néztem. A szünet után Vera kávézni hívja Attilát (!) a teraszra, aki menten rosszat sejt és méregkeveréssel vádolja meg Verát, aki erre nem ugrik (!!!), hanem átváltozik normális nővé. Attila nem csodálkozik, a pszichopatákra jellemző viselkedésformákat mutató Vera állandó vendége unalmas hétköznapjainak.

Vera kedvesen szól Attilához, és a lelkét simogatja a levegőben tett széles gesztusokkal, válaszul a csávó nagyon halkan beszél Verához, de egyszer csak felüvölt, amitől Vera majdnem kiön ti a kávét. A többiek odabent arra a konszenzusra jutnak, hogy Attila érthetetlen, mit művel. Szerintem tök érthető, az ellenségem ellensége a barátom, jól jöhet egy esetleges, egyhetes, ekézésmentes evolúvió, eleve erőltetett esemény ellentmondani eme emlősnek, eh. Kinga nem érti Attilát, aki ezt momentán leszarja, csak az zavarja, hogy Kinga kicsit flegma vele, és pont úgy viselkedik, mint Attila, amikor Kinga Csaba nyakába borult. Színészkedtek, gecó, mondja Eszter, vagy mindketten, vagy csak egyikőtök. Attila Kingától szeretné megtudni, mi is a baja vele egészen pontosan, de nem a hálószobában, mindenki előtt, hanem majd. A majd is eljön, négyszemközt maradnak, a téma Attila féltékenysége. Ennyi.

Este tízkor egy szócsata jön, Pornós Vera vs. Ügyvéd Eszter, csípőből kell válaszolni a kérdésekre, reagálni arra, amit a másik mond, stb.Megállnak egymással szemben, Vera az első pillanattól támad, felsőbbrendűnek képzeled magad, pedig a seggedbe dughatnád az összes diplomádat. keresett a te filmed 1,3 milliót pár nap alatt? Nem? Akkor kussoljá'. Eszter nem hagyja magát, oda-vissza pattog a labda, baszogatják egymást ezerrel, Sehernek minden idegszálával figyelnie kell, mire megérti a feladatot. Eszter és Vera versenyen kívül is simán anyázza egymást, Attila szeretne egy mondatot elmondani a pitláker ügyekben, de amikor Seher beszél, akkor kuss van, nem kéne beleszólni, mondja, Esztert kibaszottul ekézte itten mindenki, én csak megvédtem, kiálltam mellette, hol voltál akkor, Attila? Vera szerint ő is szopott, ja, tudjuk, odakünn, de nem, ő idebentre gondolt. És elítél, mert meg volt alázva. Na jó, lapozzunk.

Kinga és Fecó is összecsap, Fecónak kezd elege lenni az elkényeztetett hisztispicsából, és nem áll le egy percre sem, ami végtelenül mulatságos, mert Kinga egyre csak próbálkozik a megfékezésével, kevés sikerrel. A vége: Fecó leszarja Kinga véleményét, konkrétan. Csaba is beszáll a Fecó-bashingbe, miért is ne, ha már mindenki üti, ő miért ne? Az őszinteségi roham bejön Attilának is, te, Kinga, beszéljünk ŐSZINTÉN. Jó. Itt? Nem, ahol nem vannak, de vannak mindenütt. Akkor majd csendben leszünk. Nem, az úgy nekem nem jó. Miért nem mennek ki a kertbe? Ülnek bele a dzsakuba? Miért ilyen hisztis Attila? És miért fekszik Csaba a szoláriumban? Kínzó kérdések. Attila Fecóval és Verával kitárgyalja Kingát, aki persze hallgatózik, és majd mindjárt kijön és lebassza, de nem, nem buktatja le magát. Hű de kibaszott unalmas ez az epizód, basszameg.

Este van, buli van, a fiúk Vera partyjára mennek, mert ott jobb lesz a hangulat, mint Eszternél, ahol csak Kinga és Seher teszi tiszteletét. Ezt a szopást. A buli természetesen ivás, Verával kezdjük, röppennek a cinuk szépen sorban, és Attila még sok sikert is kíván Verának a kinti létre, és hótthalálos őszinte. Csaba fejét megüti a feles, és faszságokat beszél, jó a hangulat. Bezzeg a kertben, na ott a nők füstölögnek, faszomba, Vera, minek mentek hozzá bulizni ezek a gyökerek? Mert kivételesen nem hisztizett, és normálisan viselkedett, azért. Tánc is lesz odabent a végén, Vera Fecót pörgeti meg. Jesszumpepi. 

Naszóval az van, hogy nincs rip az adásról, van viszont RTL Most, ami egy fos, ha az egérmutatóval nem PONT a kibaszott play/pause gombot találod el, hanem egy tized milliméterrel alá/fölé/mellé böksz, baszhatod, és nem áll meg a videó, nem tudsz képet menteni. Szopás így dolgozni, na. És ha már szopás, az a vicc megvolt, hogy megy egy fekete hajú csaj a boltba, és a kasszánál jön rá, hogy nincs pénze? Na, majd Vera elmeséli a végét, ha kijön. Guminadrágba öltözött Lilu nyitja a szeánszt, mutatunk állást, mondja, tessék, fifty-fifty. Azt hittem, eddigre sikerült eldönteni, ki marad bent és ki húz a vérbe, de ez a Való Világ, itt minden és annak ellenkezője is előfordulhat. Sűrű műsor lesz, előadás, összefoglaló, párbaj, Jézus fasza, sose végzek.

Beköszönés, mindenki jelmezben, Fecónak a szíve mindjárt kiverődik az asztalra, jesszumpepi, ha egy másik testrészét emlegette volna, Pilu infarktust kap helyben. Csaba gitározik, a többiek ülnek és várnak, mást nem is nagyon tehetnek, míg Pilu beszél, addig kuss van. Na, mennek ki szépen sorban, majd megérkeznek a stúdióba, de előtte Pista meg Attila a két mentor mesél pár érdektelen dolgot, ugorgyunk. A belépő Csaba gitárhangjára történik, szépen belépnek, rikkantanak párat, majd Attila felvezeti a szereplőket, akik szépen bemondják erőltetett olasz neveiket, Kingunella, az apád faszát, na. Ja, és Kinga menten bakizik egyet, izgul biztos. Attinello, az, bazdmeg. Ha Csaba egyszer kijön a villából, és gitárosnak áll, facebook-csoportban fogom követelni a betiltását.

A darab elkezdődik, kissé zavaros, az világos, hogy Seher és Észter a két picsa szívatja Kingát, a szolgálót, aki úgy beleéli magát a szerepbe, hogy tényleg öröm nézni, hisztizhet kedvére, ezt neki találták ki. Kicsit sok a három luvnya, de mire viszketni kezdene a bal herém tőlük, megjelennek a faszik, az élen Attila, aki egy jelenség a színpadon, tényleg tehetséges, amolyan színjátszó körösen, de csak mocorog benne valami. A többiekben nem, bár a lassított felvételes verekedés vicces. Attila comic timingja mazaz az időzítés, ahogy a poént felvezeti és lecsapja, kiváló, ezt pedig tanulni nem lehet, erre születni kell. Igen, neki drukkolok, üssetek. A darab végén a narrátorhang rém ciki dolgot művel és egy elvetemült kreatív sugallatára angol szinkronhangokat sorol fel a lakók alá, Kim Basinger tán Sehernek jut, Sandra Bullock meg Eszternek. Nagyon nem kellett volna, inkább tetszettek volna bejátszani egy klasszikus Benny Hill-jelenetet.

Na, üljünk bele az időgépbe és foglaljuk össze a szombatot. Eszter az ünneplő kockás kisgatyát ölti magára, tán tud valamit, amit mi nem? Kinga és Csaba a budi mellett, a húgy- és szarszagban susmorog, Attila meg ettől felbassza magát. Ja, hogy most éppen este van és lefekvés gyön, ezt nem vettem észre. Attila a sötétben lebeképzeltpicsázza Kingát, majd elkezdi osztani, illetve a véleményét mondja el, Kinga meg szarik a farmra, és hátat fordít neki. Attila a titokszobában kinyilvánítja, hogy az sösszes fasza tele van Kingával, mert egy önző picsa, blablablabla, ne beszélgess akkor vele, bazdmeg, oszt jónapot.

Reggel van, most már tutira, Attila a The Walking Dead című zombis sorozatból menekített statisztaként szenved, és nem lesz büfés, mert képtelen ellátni a feladatot tisztességesen. Seher beszól, Attila vissza, te nekem ne pofázz, kislányom, gyerek vagy, kuss a neved. Vitáznak tovább, valahol Attila a paraszt, mert ha mindenkinek kell büfésnek lenni, akkor beállhatna a pultba, nem döglik bele. Odabent Seher, mint egy elbaszott csivava, aminek egyszer végre jutott egy olyan csont, ami nem nagyobb, mint a feje, el nem ereszti a dolgot, és vélt fölényét addig emlegeti és üti vele a vasat, hogy Attila teljesen megunja és elhajtsa a faszba. Nem jár jobban Eszter sem, aki beleszól a vitába, vesztére. Jönnek a színészurak, főpróba ruhában, nem hiszem, hogy ez érdekelne minket.

A szünet után a két párbajozó van terítéken, mindenki elmondja, mit gondol róluk egy-egy búcsúlevélben, ez persze Attila esetében elfajul egy kicsit, Vera kapja az ívet, ahogy arra számítani lehetett, bár a Don Quijote-analógia nagyon ül. Attila Esztert is jellemzi, kétszínűnek és hazugnak nevezi, amitúl az ügyvédcsaj pityeregni kezd, csak nem olyan vastag a bőr az arcán, mint Verának, talán a tömény fehérjepakolás segítene a dolgon. Csaba és Kinga szerint Vera jön vissza, tessék lottót töltetni ezzel a két szellemi fogyatékossal. Eszter és Seher közben kint folytatja a búcsúlevél elemzését, Csaba a háttérben igyekszik kifutni a világból, fuss, Forrest, fuss. Pilu állást mutat, hátha változik a cucc, hát ja, 49-51 az arány, ez akár egy szavazat is lehet, figyelmeztet komoly arccal, lehet, tényleg elhiszi?

A villában három feladatot kapnak a párbajozók, Csabát kellett elcsábítani, tojásfehérjét kell felverni, és betestápolózni a jelentős bőrfelületet, mármint a sajátot. Eszter csábítóként kajakra felállítja Csaba farkát, aki rendesen zavarba jön. Bezzeg Vera, az a szerencsétlenkedés, amit leművel, gyerekes, az egészben Seher szamárbőgése a legjobb, eddig Eszter vezet. Na, jön a felverés, ebben Vera elhúz az elején, ha Fecó nem ugatna végig alatta, még el is viselném a dolgot, így viszont Attilával értek egyet, aki megbolondul tőle. Vera nyeri, 1-1. Na, jön a kenegetés, Kinga elképedt arccal bámulja a produkciót, ő nem lenne erre képes, mondja. Utólag azt mondom, bárcsak Eszter és Vera is így érzett volna. A végén Eszter nyer, de nem feltétlenül joggal, hanem azért, mert nagyobb a tábora. Fair play, my ass. Az eredményhirdetés után Eszter búcsúbulizik, nem érdekes. A lefekvés előtt Kinga és Attila még egymásnak esik, az isten faszát már.

Jön a párbaj, először Eszter búcsúzik el a bentiektől, aztán Vera, kijönnek, leülnek a székbe, és elkezdődik egy egyórás kínlódás, egy ponton Vera arca zavart tükröz, valaki tán csak nem beüvöltötte, hogy castingos pornófilmedet mindenki látta már, nem kell adnod a szűzkislányt odabent? A párbaj nagyjából úgy megy le, ahogy sejtettük, Eszter összeszedettebb, jobban fogalmaz és szimpatikusabb, Vera viszont impulzív és vélhetően azért jön be a nézőknek, mert szeretik látni, ahogy egy ember szétesik az orruk előtt - na, ezt Esztertől nem kapják meg, Vera viszont két hét alatt a teljes idegösszeomlás szélére juthat simán. Nyer is, 51-49 arányban, és visszamegy a villába, ahol Seher kikészül, Fecó meg örömgörcsöt kap. Jóccakát.

Címkék: vv5
762 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ormi 2012.01.30. 16:18:48

Századik! Jubilálok.

raftery 2012.01.30. 16:19:02

sixx-amugy en szemely szerint sajnalom,ha nem te viszed tovabb,jobb igy...
minority report...

Ormi 2012.01.30. 16:21:42

Csak két legény talpon a vidéken?
Alszanak itt, kérem?...

W.Jack. 2012.01.30. 16:22:07

Ezeket imádtam már az Aranypartos időkben is: "esetleges, egyhetes, ekézésmentes evolúvió, eleve erőltetett esemény ellentmondani eme emlősnek" :D. Köszi sixx, remekbe szabott a poszt, ismét :).

Ormi 2012.01.30. 16:39:29

@Ormi:
Csak az ötödik ne...(lásd: privi.) :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 16:40:56

"ez VV-nyelven egy gitározó tuját jelent, ami a maga nemében világszenzáció, kár, hogy nem tudom értékelni az olyan igazi művészetet, mint az asztalra szarás, a fekete téglalap fehér alapon és Csaba gitározása. "

Dettó. :D

Soror Formoza 2012.01.30. 16:41:28

@Ormi: Én mindig magam vagyok :)

Müszélia 2012.01.30. 16:45:31

mindenki írjon posztot, csak műsor ne legyen, mert már nagyon fárasztó. utána meg jön az attila pornóst keres, pornós nem attilát keres, egyik nagyobb lebőgés, mint a másik.

dennis rodman 2012.01.30. 16:50:08

Megésve bár de törve nem... köszi a posztot Sixx!
Való igaz, hogy szarból nehéz várat építeni...

fofofo 2012.01.30. 16:50:49

á, de lassú vagyok

Ormi 2012.01.30. 16:51:06

@pushpang:
A Soma művésztelen-névre hallgató (?) némber körbepisilte Amerikát...
És mindezt gondosan, fotókkal dokumentáltatta.

Performansz, ugye.

"Kik ezek...és miafaszt csinál az ott?...Jaj istenem, már látom...Ó, ne...!"
"Ja...azok...Magyarok. Ráadásul művészek."
"Aztafasztabazmeg."
"Rá se bassz, egyszer már háborúztunk is velük."
"Mi lett a vége?"
"Közös csata nélkül nyertünk."
"Kúl."

Szerintem hazánk megítélésén ez sokat lendített.
Az irány...nem kérdéses.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 16:57:27

@Ormi: igen, emlékszem rá, teljesen kiakadtam rajta.
Szegény amcsik el nem tudták képzelni, ki az a boglyasfejű némber, aki keresztül kasul hugyozza az ő kis országukat. Azon kurva nagyot röhögtem volna, ha valami buzgó yard elkapja őket és jól bevágják a sittre smirgli lelkű feka utcalányok és narkóárusok közé. Na nekik mesélhetett volna a modern művészetről és a mély lelki síkon folytatott transzcendentális vaginamasszázsról... :D

raftery 2012.01.30. 17:07:08

@Ormi: jajjj...
:)
anno reges regen,egy messzi,messzi galaxisban...ja,nem...
volt a nagyfalunak egy demszki nevu "vezetoje",aki rendszeren megrettentette agyament marhasagaival a varoslakokat,fokent a belvaros lakossagat...
nos,az emlegetett kitanalta,hogy milyen jo is lesz az,ha lezarjak a duna egyik hidjat es jol elkeresztelik muveszetek hidjara,merthathogy koll a performanc a nepeknek...
igy is lett,hid lezarva,kihuzva fole naaagy lepedo,raja irva:muveszetek hidja...
es vala az ures hid...
kozepen az aszfaltra elhelyezve egy(1)db 250x250cm meretu linoleumdarab,ezen fetreng hofeher ruhaba oltoztetve 5 "muvesz" mellettuk ket szaxofonyos,kb 14-15 ember meg nezi...
hosunk(aen) megkerde>emmeg mi???mert hidtakaritasnak bonyolult,korulmenyes,amugy meg ertelmetlen...
erre hosunknek tamad a jelenlevok nagyresze,hogy nem erti a muveszetet,mert ez biza "mozdulatszinhaz",amit "free jazzel kevert klezmerre" ad elo a ......(nem emlekszem)nevu "muvesztarsulat"...
hosunk kirobbano rohogeset rossz neven vettek es felszolitottak a tavpzasra,aminek hosunk orommel eleget is tett parjaval egyutt...kozben rohogestol razkodo vallak,konnyek felszarogatasa papirzsebkendovel es egyeb csatolt folyamatok...

no,ezert nem hiszek a mai magyar "muveszekben"...

a spiccer-soma-tehen-gyongyike-mama-gesa,aki melle hinduista zsido(es mindez onbevallas alapjan megyen...)meg erteket utoljara kb ovodaban alkotott,kozepso csoportban,a kotelezo sogyurmazas alkalmaval...

Ormi 2012.01.30. 17:07:25

@pushpang:
Én megfejtettem később.
Megjelölte a területet.
Amerikát annektálta nekünk, és ők még nem tudják.
Szobrot a vitatott megítélésű honleánynak!

BGy · http://babosi.blog.hu 2012.01.30. 17:08:00

Pont jókor! Ezt a kettőt nem láttam, mert elaludtam. Nem véletlenül. :))

Ormi 2012.01.30. 17:12:56

@raftery:
Egyszer telerakták mindenféle elefánttal a Six(x)th-kerületet...
Már majdnem otthon éreztem magam.
Az...tetszett.

raftery 2012.01.30. 17:15:37

@Ormi: igen,arra is elkeszem...
:)
akkor volt a hepaj a bazilka ele tett "seggbedugott" elefankszobor miatt...

raftery 2012.01.30. 17:18:31

@raftery: vagy az nem elefank volt hanem boci???
pffff...

Ormi 2012.01.30. 17:18:33

@raftery:
Igen, miközben mi mosolyogtunk, ellopták pl. a Balettintézetet.
Ez is egyfajta performance volt, ugye.

Ormi 2012.01.30. 17:20:47

@raftery:
Tehén volt a szerencsétlen, és azt sohasem értettem, miért pont a templom mellé kellett rakni...
Vagy nem tudta, mit csinál, aki ezt kitalálta, vagy de, ám akkor kurvára.

raftery 2012.01.30. 17:22:50

@Ormi: pontosan tudta,hogy mit csinal...
ez van...
:(

Ormi 2012.01.30. 17:22:51

Az már a V. kerület, szerintem onnan is tűnettek el dolgokat, miközben a fél város a tehénen rugózott.

pink ninja 2012.01.30. 17:29:42

alliterációóóóóóóóóó \o/

sixx :*

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.01.30. 17:32:53

Én annak örülnék, ha vegyesen írnák a posztokat Hajni és sixx, mindkettőt nagyon bírom, másképp jók, de ennyi epizódon át nehéz frissnek és viccesnek maradni, egy osztott szerzőgárdával viszont folyamatos röhögőgörcs lenne :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.30. 17:34:12

@Ormi: Ennek a szabadtéri tehénkiállításnak volt valami mögöttes tartalma?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.30. 17:34:59

@Ormi: Kellett a konzervatívokra bízni!

Ormi 2012.01.30. 17:54:32

@Peter_Cs:
Klasszikust idézve:
"Ne is tagadja...Egy brancs maguk mind."
Én semmiféle filozófiát nem láttam az elmúlt húsz évben, egyetlen "oldal" működése mögött sem, ha csak azt nem vesszük annak, hogyan lehet még és még többet lehúzni rólunk.
De ezt ne itt vitassuk meg, hiszen ez mégiscsak a Való Világról szól.
(Nem mellesleg, az Ötödikről.)
:)

Hódos Hajnalka 2012.01.30. 18:26:52

@Hooshee: én annak, ha a T. kommentelők nem nyavalyognának folyton valamiért, mert a Kossuth utcai óvoda maci csoportja kutyafasza ahhoz képest, amit produkálni bírtok, pláne hidegfronti betöréskor.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.01.30. 18:35:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Én kérem tisztelettel nem is nyavajogtam :) Mindkettőtök jól írja, nekem majdnem mindegy melyiken röhögök. De ha váltva írjátok, akkor mindenki kussol :)

Hódos Hajnalka 2012.01.30. 18:36:22

@Hooshee: nem fogjuk felváltva írni. pont.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.01.30. 18:40:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jóvanna, meg ne egyél már. Ötlet volt, azt kész, nem kötelező egyetérteni, de lebaszarintani se.

Ormi 2012.01.30. 18:44:21

@Hooshee:
Kilenc életemből egyet elvesztettem Sixx regnálása alatt...
Talán mégiscsak jobb lenne, ha visszaállna az alapállapot.

shimizu 2012.01.30. 18:53:16

Pinu! OMIGOD! Ez de qrva jó! Ha már a ribi maradt, maradhat ez a név is! =) Plíz, Hajni! Ok, nem vagyok törzs-kommentelő, sőt, de azért kérni lehet =]
Pinu! XD Látom is magam előtt a testrését, meg az arckifejezését a főhősnőnek, pedig csak 1x néztem meg az Oscar gyanús alkotást....O__O
BTW, ez most komoly, h pornó oscarra jelölték, v mi fene?

Ormi 2012.01.30. 18:56:27

@shimizu:
Nem hinném, de igen sokat kaszált rajta a jogtulajdonos, mivel ti. egy fillért sem fizettek V-nek az akciójelenetért, ám ez lett a legkeresettebb...(felnőtt)mesefilm a placcon.

ő-szinte 2012.01.30. 19:05:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Faszomatbazdmeg, inkább válaszoljál!:-DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 19:14:57

@gyvy: jaja, de mi lesz éjszaka:D Remélem, azért akkorra már felmelegedsz egy kicsit:D

shimizu 2012.01.30. 19:17:11

@Ormi: csak azért kérdeztem, mert mintha ezt olvastam volna a zIndexen. Néztem is nagyokat, h mi van.
Am gratulálok a Tom Tomnak, v minek hívják a céget, aki megvette a filmecskét+a jogot. Ügyes volt! Pinu meg hadd lássa a bevételi adatokat! =D

Hurri Kán 2012.01.30. 19:17:15

@ladyandhenk:
Jelenleg beérem azzal, ha nem romlik a helyzet. :D

@ő-szinte:
Neked is hali. Nyarat akarok. Most. :)

ő-szinte 2012.01.30. 19:19:28

@gyvy: várjál, elrendelem, hogy legyen! végülis királylány vagyok, faszomatbazdmeg...:-DDD

Hurri Kán 2012.01.30. 19:20:54

@ő-szinte:
Nekem mindegy, csak valaki intézze el. :D

Ormi 2012.01.30. 19:22:44

@gyvy:
Megacsáp!
Ármánykát apportálhatnád.
Elkelne a segítsége egy ily zimankós hétfői napon.

Hurri Kán 2012.01.30. 19:24:48

@ladyandhenk:
Megszorítás van. Most álomból is csak kicsi van. :)

@Ormi:
Állandóan elcsámborog valamerre. :)
Mi ez a metamorfózis? :)

Ormi 2012.01.30. 19:25:45

@shimizu:
Nem fog tőlük nyugodtan aludni, kiváltképp, ha kiesik legközelebb.
Ám alakítása -- állítólag -- tízmilliós szerződést ér...Éppen csak egy revival-t várnak tőle...
Van élet tehát a ValóVilág után...
A sónak tovább kell...szóródnia.

Ormi 2012.01.30. 19:26:58

@gyvy:
Kényszer szülte vakáció.
Most a leánykori nevemen futok. :)

raftery 2012.01.30. 19:27:20

@jadebulgari:
:)))
koszonom...
de epp miben is???
:D

nathalie 2012.01.30. 19:28:19

na,mégse olyan fos ez a nap:valaki végre megcsapta ezt a Körmendi Gábort :D

Hurri Kán 2012.01.30. 19:29:16

@Ormi:
Értem... Lépten-nyomon korlátozzák az emb...elefántot. Szörnyű.

Ormi 2012.01.30. 19:31:11

@gyvy:
Korlátozzák életterünket.
És csodálkoznak a porcelánbolton....

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 19:32:33

@gyvy: jaj, de ennyire?:) Annyira sajnálom:P Valami megoldás?

zoxó 2012.01.30. 19:32:41

Volt egy olyan érzésem, hogy Sixx nem fog velem osztozni Malevics művészetének élvezetében:). Nekem a Fehér alapon fehér négyzet az egyik kedvencem. Mintha én csináltam volna.

Szia, Hajni! Akkor ezt neked küldöm. Címe: Vörös négyzet : egy parasztasszony vizuális realizmusa két dimenzióban.
Mit mondjak, ippeg olyan.
www.russianpaintings.net/articleimg/malevich/malevich_red.jpg

Hurri Kán 2012.01.30. 19:33:46

@Ormi:
Talán valóban szerencsésebb, ha nem a porcelánbolt tölti be a szelep szerepét.

Hurri Kán 2012.01.30. 19:34:54

@ladyandhenk:
Megoldás mindig van. Csak meg kell találni. ;-)

Ormi 2012.01.30. 19:38:22

@zoxó:
A minap olvastam egy olyan angol festőről, akinek képeiért fontmilliókat(!) adnak, de huszonéve(!) nem fest mást, csak pöttyöket(!) de azt sem ő, hanem helyette...mások(!!!).
Nem, nem én hülyültem meg...
Vagyis lehet, hogy igen...mert nem értem.
(Ha megérteném, viszont meghülyülnék, lehet.)
Hát...így állok épp.

Ormi 2012.01.30. 19:40:18

@gyvy:
Menjek hát szelepboltba...leszelepelni?...

zoxó 2012.01.30. 19:42:29

Nem te hülyültél meg, hanem azok, akik erre azt mondják, hogy művészet, és dollármilliókat adnak érte:). Bár ... a pointilisták is csak pöttyöket festettek egymás után. De micsoda különbség!!

Hurri Kán 2012.01.30. 19:44:22

@Ormi:
Nem jobb máshol szelepelni?

Ormi 2012.01.30. 19:46:33

@gyvy:
Csak a főszelepre szerződöm.
Ez elvi kérdés.

ZuzuPetals 2012.01.30. 19:46:34

Köszi sixx, megint baromi jól sikerült írás!

shimizu 2012.01.30. 19:46:40

@Ormi: remélem, nagy karriert fut majd be a filmjeivel..esetleg kap valami Vera faxt keres műsort ő is. XD

Ormi 2012.01.30. 19:48:24

@shimizu:
V-nek már nem kell keresnie, be van táblázva jó előre.
Már ha igazak a fentebb írottak.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 19:53:01

@zoxó: én a kezét törném le annak, aki ilyenre pénzt dob ki, mert ennyi felesleges van...Mennyi, de mennyi emberi életet lehetett volna belőle megmenteni. Jó, tudom, értéke annak van, amit megfizetnek:D Pl Vera?:D

nosce 2012.01.30. 19:58:04

@Ormi:
"Most a leánykori nevemen futok. :) "

leánnyá lettél ? Óbazdmeg :)

nosce 2012.01.30. 20:00:28

@gyvy:
"Megszorítás van. Most álomból is csak kicsi van. :)"

ilyen hidegben, mindenből csak kicsi van :)

nosce 2012.01.30. 20:01:46

@ladyandhenk:
nah mikor indul már a swingerparty ? Mint témaorientáltnak kinevezett kérdezem :)

Ormi 2012.01.30. 20:02:24

@nosce:
Leányítottak.
Ez...silányítás, de még nem adom fel.
Reszkessen a sok porcelán(y).

nathalie 2012.01.30. 20:05:25

most nézem a fókuszt.hát kevesebb hülyébb embert láttam mint ez a dya.Te isten. Ráadásul az előbb lefejelte az asztalt. :D

nosce 2012.01.30. 20:05:48

@Ormi:
"Leányítottak."

remélem nem egy nagy böllérkéssel követték el :)

Ormi 2012.01.30. 20:06:55

@nosce:
Egyetlen "klikk"-el, azt hiszem. :)

nosce 2012.01.30. 20:07:24

@nathalie:
"most nézem a fókuszt.hát kevesebb hülyébb embert láttam mint ez a dya.Te isten"

Mazochista vagy h Dyat nézed ? :)

nosce 2012.01.30. 20:08:21

@Ormi:
beszámoltál sixxnek ? Vagy mi ? :)

ő-szinte 2012.01.30. 20:08:23

Sixx: jó, tudom, faszom nicket választottam...:-DDDDDDDDDDD

nathalie 2012.01.30. 20:09:05

@nosce:
odakapcsoltam és lemerevedtem a döbbenettől :d Ez még a fókusz elején volt. hihetetlen minőségi ez a műsor :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 20:10:00

@nosce: mindenki kihátrál mögülem, így h tartsam meg??:D LEhet, h felhívom Esztit, és akkor együtt megyünk:D

ő-szinte 2012.01.30. 20:11:32

@sixx: jó, tudom, faszom nicket választottam...:-DDDDDDDDDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 20:12:07

@raftery: hát vissza tudod keresni a kommentemnél a nevedre kattintva visszamutat arra amire írtam :)

nosce 2012.01.30. 20:12:12

@ladyandhenk:
én nem fogok kihátrrálni mögüled, igérem :)

nosce 2012.01.30. 20:14:41

@nathalie:

sztem ez a Dya annyit szolizik h elkopik az arcán a bőr, aztán úgy néz majd ki mint bebalzsamozott múmia :)

nathalie 2012.01.30. 20:15:34

@nosce:
már most úgy néz ki :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 20:16:10

@ladyandhenk: engem mint catering-est kineveztetek :) de majd nem nézek oda ha Etti pucéron odatartja

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 20:17:07

De mér kellett Atilláról egymás után két egyforma kép?....

Ormi 2012.01.30. 20:18:02

@gyvy:
Nem gáz.
Raftery helyett következetesen Rafferty-t olvasok...
Pedig nem is ír...Vagyis ír, de nem úgy.
(namindegy)

ő-szinte 2012.01.30. 20:18:03

@sixx: tömény fehérjepakolás:-DDDDDDDDD

nosce 2012.01.30. 20:19:53

@jadebulgari:
" engem mint catering-est kineveztetek :) de majd nem nézek oda ha Etti pucéron odatartja"

akkor te hozod a málna ízű gumit is ? :)

raftery 2012.01.30. 20:20:26

@jadebulgari: je,ezt nem is tudtam...
:)
minden nap tanul valamit az ember fia...
koszonom...
:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 20:21:26

@nosce: hát mit fogsz csinálni?:D

@jadebulgari: attól, h vminek kineveztünk, nem azt jelenti, h nem kell semmi mást csinálnod:D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 20:21:40

@raftery: na és megtaláltad? :) én magamtól gyöttem ám rá :D :D

raftery 2012.01.30. 20:23:18

@jadebulgari: jo,en csak egy ecceru marslako vagyok,nekem nem gond,ha felnyitjak a szemem...
:)))

nosce 2012.01.30. 20:23:29

@jadebulgari:
"szegényt még éheztetik is hozzá.."

biztos most kompenzál h a villában kicsit megmackósodott, így átlagban jó súlyban van :)

ő-szinte 2012.01.30. 20:23:34

@sixx:" Vera viszont két hét alatt a teljes idegösszeomlás szélére juthat simán"

hehehe

nosce 2012.01.30. 20:24:28

@jadebulgari:
" ha azt szeretnéd szopogatni megkapod :D"

nem én, de úgy biztos kapósabb lesz :)

ő-szinte 2012.01.30. 20:25:40

@nathalie: Te nekem itt ne halózzál!:-D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 20:25:55

Kim Basinger Veráé volt, Seheré Sarah Jessica Parker ez a rész teljesen érdektelen és felesleges volt.

nosce 2012.01.30. 20:26:11

@ladyandhenk:
"hát mit fogsz csinálni?:D"

te cak ne foglaslkozz vele csak hajolj előre, időben megtudod :)

nosce 2012.01.30. 20:28:12

@ő-szinte:
Vera meglepően leszedált volt tegnap, jót tett a temperamentusának a győzelem :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 20:28:50

@jadebulgari: biszex parti lesz?:D

@nosce:

na de én nagyon szégyellős vagyok, csak kellene előre tudnom:D

huncut 2012.01.30. 20:29:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szeretném, ha te írnád. :-)
Sixx jó, azt is tudom, hogy ő Atyaúristen 2., de te jobb vagy. Gyere vissza, jó? :-)

nosce 2012.01.30. 20:29:42

@sogeking:
ez, mi ez ? avantgárd szögmérő ? :)

Ormi 2012.01.30. 20:30:08

@ő-szinte:
MI van akkor ha Vera alapjáraton ilyen?
Vagy..idegösszeomlást kapott már huszonvalahány éve, és azóta konzekvensen őrjöng?...
Mindenki arra számít, becsavarodik...
Aztán meg nem.
A többiek meg majd rimánkodnak a kendőért...csak hogy ne kelljen egy fedél alatt élni vele.
(MegaTaktika.)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 20:30:09

@sogeking: ezért se adnék semmit:D (ugye nagyon jó lesz?:))

Szió:D

nosce 2012.01.30. 20:30:42

@ladyandhenk:
"na de én nagyon szégyellős vagyok, csak kellene előre tudnom:D"

nem fogsz belőle semmit látni, szal nem kell aggódnod :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 20:30:57

@raftery: bip bip :D
@nosce: megmackósodott úgy 52 kg-ra? :D
@ladyandhenk: hát nem tom kiket hívkáltatok oda :D
@sogeking: akkor kinek kéne drukkolni?

nosce 2012.01.30. 20:32:05

@jadebulgari:
"megmackósodott úgy 52 kg-ra? :D"

jah, mackó téli álom után :)

sogeking 2012.01.30. 20:33:14

@nosce: ez egy lazacos sushi wasabival,
csak valaki véletlenül ráült

@ladyandhenk: szia, ezért nem is kell, mert nem én csináltam:) /igen, eddig jó:)

Hurri Kán 2012.01.30. 20:33:46

@nosce:
Hát már most sem egy Leonardo-festmény :D

sogeking 2012.01.30. 20:35:01

@jadebulgari: én Kingának:), vagy a kialakuló páros alapján

nosce 2012.01.30. 20:35:35

@sogeking:
"ez egy lazacos sushi wasabival,
csak valaki véletlenül ráült"

remélem azóta is csípi a seggét :)

foxglove (törölt) 2012.01.30. 20:36:00

faja volt a poszt, mint mindig, csak egy hozzáfűznivalóm van: bármilyen hihetetlen, de valakinek tényleg szimpatikusabb pornósvera, mint a pöffeszkedő szex és new york klón.

nosce 2012.01.30. 20:37:27

@gyvy:
sztem azt se tudja ki az, de shádi se tud neki súgni :)

inmemancsi 2012.01.30. 20:38:16

jó ez az uccsó kép, revideálnom kell magam vera még sztár is lehet lenyom egy pornót hutyutyuu és csitu van hazudsz szöveggel -tutti siker

Hurri Kán 2012.01.30. 20:38:54

@sogeking:
Megijednék, ha ebben kapnám a reggeli kávémat. :D

nosce 2012.01.30. 20:39:08

@inmemancsi:
nah hányadikok vagyunk ? :)

Ormi 2012.01.30. 20:39:53

@raftery:
Érdekes, én a nevedet a hajózáshoz kapcsoltam, aztán meg itt van ez a költő...akiről, -- be kell vallanom -- sohasem hallottam...És abban a versben azért hajózásról is szó esik...
:)

sogeking 2012.01.30. 20:40:26

@gyvy: ebből nem szabad inni :D

nosce 2012.01.30. 20:40:59

@sogeking:
egyébként ez nem rossz :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 20:41:17

@sogeking: neked mennyit kellene adnom?:D

@nosce: és mi lesz a többiekkel?:D

@jadebulgari: sok mindenkit, de ezek szerint csatlakozik nosce is::P

Eszter, Ati, mancsi, soge, én (irul-pirul), Te:), meghívott angyalka, julcsi:P

linócsik 2012.01.30. 20:41:29

Nem tudom, miért kell Verát ennyire alázni???A pornós állandó jelző nélkül is tudnánk, kiről van szó. Sokak kedvence, láthatóan a blogot író viszont utálja.. Szíve joga, de nem korrekt, mert itt nem tudja Vera megvédeni magát. A villában megvédi, naponta, de itt kiszolgáltatott a gusztustalan cikkíró ocsmány nyelvével szemben..

Hurri Kán 2012.01.30. 20:41:45

@nosce:
Művtöriben nem hiszem, hogy ütőképes párost alkotnának. :D

2012.01.30. 20:42:05

Bazz, végigolvastam a kommenteket, hát kb. öt volt on:)
Hogy jó példával álljak elő: szerintem Vera közel nem olyan gáz, mint amilyennek tűnik, kicsit humortalan, kicsit merev, az az elveim vannak fajta, de a való való világban az ilyen típussal meglepően jól ki lehet jönni. Bent kicsit megmakkant, furcsállom, hogy a pszichológus nem vette észre, hogy gázok lesznek vele, de az is lehet, hogy pont ezért tették be. Aki engem agyilag lerohaszt, az Kinga, na vele kint kb. két mondatig jutnák, aztán futás. Ha töltöttgalamb őt viszi ki, még bent Serizhetne.

nathalie 2012.01.30. 20:42:55

@ő-szinte:
lófaszt se hallóztam :D

sogeking 2012.01.30. 20:43:06

@ladyandhenk: hát egy négyzet, kör kombinációért - főleg ha van benne narancssárga is - nagyon sokat :D

2012.01.30. 20:43:07

@shitgun: jutnék, mármint, parasztja.

nosce 2012.01.30. 20:43:17

@ladyandhenk:
"és mi lesz a többiekkel?:D"

majd ők is sorra kerülnek :)

Hurri Kán 2012.01.30. 20:45:29

@sogeking:
Dísznek sem akarnám nézni. Akkor inkább belehajítok egy ventilátorba egy tál paradicsomos káposztát, az is van ilyen látvány :D

nosce 2012.01.30. 20:46:29

@sogeking:
ez nem jó, belelóg a füle a kv-ba az meg milyen gusztustalan és egészségtelen már:)

nosce 2012.01.30. 20:48:12

@gyvy:
"Művtöriben nem hiszem, hogy ütőképes párost alkotnának. :D"

Shádi így is ütőképes, nem kell neki hozzá a művtöri :)

mesmes42 2012.01.30. 20:49:34

Lehet hogy én nem értek hozzá, de ezek mintha folyton többen lennének, nem hiszem el hogy nem fogytak még el...
szerintem nem kéne más, csak egy tűzriadó (de igazi), és akkor nem kell a villa lebontásával se vackolódni, meg több kiszavazás se kéne. és akiben van annyi túlélőösztön, h kijut, az még talán meg is érdemli a nyereményt.

nosce 2012.01.30. 20:49:42

@sogeking:
" hát egy négyzet, kör kombinációért - főleg ha van benne narancssárga is - nagyon sokat :D'"

a narancssárga mindig a legdurvább áru extra, csak vastag bukszájú arab sejkek engedhetik meg maguknak :)

Brianna 2012.01.30. 20:52:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni, hát élsz! :) Jó fej vagy, és remélem jól is vagy.

nosce 2012.01.30. 20:54:08

@inmemancsi:
sokra megyünk vele, ha te nem :)

Brianna 2012.01.30. 20:55:36

@shitgun: Lefogadom, hogy direkt pszichológiailag gyenge embereket válogattak be. Ezek annyira hülyék, hogy az ismerőseim között nagyítóval sem találok ilyeneket. :P

inmemancsi 2012.01.30. 21:00:30

@nosce: hát engem a zsüri nem válogatott be, de nem baj, gratula a győzteseknek
www.metropol.hu/bulvar/cikk/837321

nektek meg szervezek másik feladatot:))

inmemancsi 2012.01.30. 21:01:26

@nosce: hát engem a zsüri nem válogatott be, de nem baj, gratula a győzteseknek
www.metropol.hu/bulvar/cikk/837321

nektek meg szervezek másik feladatot:))

sandokan 2012.01.30. 21:02:20

@sixx: elvetted a mondatomat, de legyen.

sogeking 2012.01.30. 21:03:55

@inmemancsi: akkor mégiscsak kellett volna dán dog:)

2012.01.30. 21:04:18

@Brianna: hát, boldog, kiegyensúlyozott, lelkileg vasbeton emberekkel nem is lehet showt csinálni:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 21:05:20

"... RTL Most, ami egy fos, ha az egérmutatóval nem PONT a kibaszott play/pause gombot találod el, hanem egy tized milliméterrel alá/fölé/mellé böksz, baszhatod, és nem áll meg a videó, ..."

Ezek szerint nem csak én vagyok képtelen eltalálni azt a gombot. :@ Nem értem, hogy miért nem csinálják meg a Youtube mintájára, ahol attól is megáll/újraindul a lejátszás, ha egyszerűen beleklikkelek a videó közepébe. :S

inmemancsi 2012.01.30. 21:06:53

@sogeking: á dehogy láttad a nyerőket?@King of Shadows: haho szia

fran7 2012.01.30. 21:07:17

Az aranyhaltól kapott szótárban egyetlen a nem=Nem kifejezés lenne, amit Attila szótár nélkül is megérthetne.

sandokan 2012.01.30. 21:09:27

@Brianna: ezt már sokszor kitárgyaltuk, erre már az angoloknál sem lehetne fogadni.
gyenge, talán beteg, könnyen irányítható, megvezethető és többségében buta emberkéket válogatnak be. tucatnyi művelt forradalmárral nehezen lehetne ilyen típusú műsort csinálni.

sogeking 2012.01.30. 21:09:42

@inmemancsi: igen, annyira nem ájultam el (L. Laura, meg a narancssárga cipő szimpi:)

nosce 2012.01.30. 21:10:57

@inmemancsi:
hát elég csoffadtak kerültek be a 10 közé, pl. a második az kinek tetszett ???? Valakinek az anyja ? :)

inmemancsi 2012.01.30. 21:11:10

@King of Shadows: a múltkori tudományost megértettem, magyarul mániásnak hívják:))

vallatas 2012.01.30. 21:12:15

Kinga panaszkodik :-)
ő nyomul mindig hozzájuk, ő akar embereket a segge alá... most meg ez a baja :-)

Ormi 2012.01.30. 21:13:17

Most aranyhalat kell enniük...Mint az előzőben a rovarokat?...

inmemancsi 2012.01.30. 21:14:01

@sogeking: nekem sokkal szebbek vannak:( van egy gyönyörűséges rózsaszín, meg van szép zöld és lilás, de télen nem hordok körömcipőt mezitláb feltűrt! farmerrel

Ormi 2012.01.30. 21:14:33

@jadebulgari:
Kurvaszarfilmvolt.
Hannibal csak Ridley Scott értelmezésében élt.

Alkaline 2012.01.30. 21:14:35

Amit Kinga megint művel Atival az nem semmi. Rátalált Esztikére, és ilyenkor egyből elfelejti honnan jött. Kétszínű idióta picsa.

liberaliskonzervativ 2012.01.30. 21:14:53

halljatok, ma volt a melypont. nem birom tovabb hallgatni verat. lehalkitottam a tv-t es bebujtam a takaro ala h ne is lassam.

nosce 2012.01.30. 21:15:47

@sogeking:
"akkor mégiscsak kellett volna dán dog:)"

jah, a zsűribe, mint támogató szavazó :)

liberaliskonzervativ 2012.01.30. 21:15:56

jo, mondjuk azer is mer hideg van.

inmemancsi 2012.01.30. 21:16:39

@nosce: az még nem lenne baj, de az öltözetei...:) le vagyok maradva

foxglove (törölt) 2012.01.30. 21:17:05

gáz, nem gáz, de jól néz ki a lilu.

foxglove (törölt) 2012.01.30. 21:18:28

esztike jobban affektál, mint kingulina, pedig...

Ormi 2012.01.30. 21:19:11

@jadebulgari:
Nem vagyok orákulum...Hátha neked bejön.
Én hánytam tőle.
Köze nincs a karakterhez.

inmemancsi 2012.01.30. 21:19:44

@nosce: tessék inkább a swingerpartiban villogni:))@foxglove: a platinaszőke fiatalította de az is igaz, hogy gondolom a haját meg tönkre..

nosce 2012.01.30. 21:20:00

@liberaliskonzervativ:
"halljatok, ma volt a melypont. nem birom tovabb hallgatni verat. lehalkitottam a tv-t es bebujtam a takaro ala h ne is lassam."

nehogymá h nem szórakozol Verán, hát azért küldte vissza a kedves közönség sok sok pénzt áldozva smsre, hálátlan vagy, az van :)

Ormi 2012.01.30. 21:20:09

Még a tenger is megállt szomorúan mögöttük...
MegaHüpp.

sandokan 2012.01.30. 21:20:41

@vallatas: kinguci elérte, hogy ha csak valamelyik srácnál nem borul a bili, nem fogják kiválasztani. ettől még persze mehet párbajra, de ezt valamiért elfelejti, így viszont nagyon jó helyzetben érzi magát, ami rögtön megmutatkozik attilához fűződő kapcsolatában.

most csabika a királyfi, a retek is nyomja, meg kolosi, a csajok is érzik ezt, ezért kinga és seri, igazi lufifújó versenyt tart a szent emberkéért és a lecsöpögő szavazataiért.

nosce 2012.01.30. 21:21:05

Fecó átérzi, mélyen ...

sogeking 2012.01.30. 21:21:29

@inmemancsi: hóban nem, de azért egy fotóstudióban elmegy:)

mint fotó, az 1. és a 4. tetszik

inmemancsi 2012.01.30. 21:22:05

ki súgdolózott és mit

foxglove (törölt) 2012.01.30. 21:22:07

@jadebulgari: kösz, hogy szóltál, én nézni akarom

nosce 2012.01.30. 21:22:10

@sandokan:
"kinguci elérte, hogy ha csak valamelyik srácnál nem borul a bili, nem fogják kiválasztani. ettől még persze mehet párbajra, de ezt valamiért elfelejti, így viszont nagyon jó helyzetben érzi magát, ami rögtön megmutatkozik attilához fűződő kapcsolatában. "

sztem Sehi őt viszi ki, ki mást ? :)

Hurri Kán 2012.01.30. 21:22:40

@Ormi:
Aranyhal finom. Dizájnolt kárász :)

fran7 2012.01.30. 21:23:16

@nosce: Shakespeare művei is azért voltak izgalmasak anno, mert különben járhattak az emberek a bolondokházába szórakozni. Bolondokháza már megvan, hol van Shakespeare?

foxglove (törölt) 2012.01.30. 21:23:23

@inmemancsi: nem tudom, nekem most az egész megjelenése tetszik. egyszerű, de nagyszerű.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 21:23:35

@inmemancsi: Ööö, igen? :O Sok mindent csak angolul ismerek, magyarul nem. :)

Alkaline 2012.01.30. 21:24:04

@sandokan: igazad van. ezért engedi meg magának ezt a viselkedést Atival szemben. De remélem Sehi kiviszi és kint is hagyja

inmemancsi 2012.01.30. 21:24:57

@sogeking: ruha styling lett volna a lényeg:)) nekem most nem volt keret fotózásra, majd legközelebb talán:))

attila mit csinálna ha megtudná bent, hogy vera pornós castingos? -ez már finomabb megfogalmazásom, mint az eredeti:))

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 21:24:58

@foxglove: :D még nem történt semmi a két gyerek otthon egyedül, a katonák betörtek és hirtelen 8 évvel később... :O

sogeking 2012.01.30. 21:26:29

@inmemancsi: na és Fecóóóóó ??:)

foxglove (törölt) 2012.01.30. 21:26:38

@jadebulgari: jaja azt láttam, és a bácsi evett valami kis tollas izét... kicsit mókás volt:D

inmemancsi 2012.01.30. 21:27:02

@foxglove: a ruha teljesen jó, csinos a szabása, a színe szerintem lehetne más nála de az átlagnál tényleg jobb sokkal
@King of Shadows: :))

Ormi 2012.01.30. 21:27:10

@gyvy:
Erről "A hal neve: Wanda" jut eszembe...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 21:28:28

@foxglove: fagyott mókus szerűt? :) most 8 év után az árvaházban visszaemlékezik a fiú kíváncsi vagyok mi lett a húgával bár van egy szomorú sejtésem..

sandokan 2012.01.30. 21:28:30

@nosce: viheti még attilát is, de inkább abban reménykedik a két műanyag nő és el is követ ezért mindent, hogy attilát jelöli meg a vera, fecó, csabika szent hármas, aki majd szerintük közülük választ.

pedig serit simán viheti attila vagy háromszor rápakolt a rúdtáncos és ha kinguci így folytatja még őt is. nehéz már eljátszani attilának, hogy nem érti, mire tartja őt a királylány.

foxglove (törölt) 2012.01.30. 21:28:45

@inmemancsi: igen, a színe talán a szőkéknek nem az igazi

inmemancsi 2012.01.30. 21:28:56

@sogeking: :))) igazad van, az lenne csak a műsor és ezt a retekék nem tudják??

sogeking 2012.01.30. 21:29:00

@ladyandhenk: A2-es méretben egy vörös négyzet és egy sárga kör - 150e. :)

vallatas 2012.01.30. 21:29:03

@Alkaline: Kinga most Sehizni fog!
beáll mögé :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 21:29:09

@nosce: ez a verseny stílus verseny volt, nem pedig szépség, vagy kor verseny, nem?:D Akkor meg?:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 21:29:28

Most nézem, hogy Anna nagyon nekiment Verának a hivatalos oldalán. Nem semmi... :O

nosce 2012.01.30. 21:30:47

@ladyandhenk:
"ez a verseny stílus verseny volt, nem pedig szépség, vagy kor verseny, nem?:D Akkor meg?:D "

pont a stílusa volt szar :)

bbq 2012.01.30. 21:31:28

Biztos sokan megköveztek, de én nagyon bírom, hogy átmenetileg sixx írja a vv-t...

nosce 2012.01.30. 21:33:48

@fran7:
"Shakespeare művei is azért voltak izgalmasak anno, mert különben járhattak az emberek a bolondokházába szórakozni. Bolondokháza már megvan, hol van Shakespeare?"

nemtom, nem Sztív volt az ? :)

inmemancsi 2012.01.30. 21:34:00

@ladyandhenk: hát ez az:))) de milyen stílus?:)) tudtam ám, hogy mást kéne beküldeni, dehát a fijúk letiltottak a piros bőrszoknya combig érő csizma, szőrős kabát kombóról:)) ha veszek hozzá egy zöld fehér táskát, vagy hupililát tuti nyerő lettem volna:))

nosce 2012.01.30. 21:34:59

@ladyandhenk:
"mind általad?:D"

hát a muszáj nagy úr :)

sandokan 2012.01.30. 21:36:09

@Alkaline: ők már öri barik lettek a múlt héten, a szilikon rokonság erősíti őket.
közös feladatuk, hogy minél távolabb kerüljenek attilától, aztán majd persze, ha rajta lesz a zöld kendő, ez megváltozhat.

beszéltünk róla a múlt héten, hogy mind a ketten hasonló kottából játszanak, ez most már nagyon jól látszik és ugye egyik sem az eszével akar érvényesülni.

nosce 2012.01.30. 21:37:02

@inmemancsi:
na j,ó de valamire szavazni kellett már nem volt idő tökölni, ebben volt a legjobb a segged, az is valami :), és a fotó se volt rossz :)

Alkaline 2012.01.30. 21:37:10

@vallatas: hát remélem Sehi nem hagyja

inmemancsi 2012.01.30. 21:37:52

@foxglove: jaj én csak a kinder reklámot látom, és pont kinder chocot eszem:))

Ormi 2012.01.30. 21:39:06

Attila mindkét ribinél bevágódik?...
Mondanám hogy bunkóság, de hát...télleg ez (lenne) a játék (lényege).

busifa 2012.01.30. 21:39:28

két pszicho egymásra találàsa.. Atti visszakapja Verát !?!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 21:39:41

@nosce: azt nem mondtam, h jó, csak te pont a korát emelted ki:D

@inmemancsi: és a karlos cuccokat ugyan ne felejtsd már el:D:D:D Ezen buktunk legutóbb is:P

inmemancsi 2012.01.30. 21:42:30

@ladyandhenk: ok ok értettem:)) na figyu vigyed noscet a swingipartira, én nem tudok menni, mert a seggemről (popsim:) tutkó felismerne:))

linócsik 2012.01.30. 21:43:17

A cikk címe helyesen: VV Verát megalázom...(ugyanis nem megalázták, hanem a cikk alázza)Nem csodálnám, ha feljelentenék az elfogult, alázós szerzőt...

inmemancsi 2012.01.30. 21:43:34

ettől a szereti a fiam is mert szájban oldódik rosszul vagyok:))

Hurri Kán 2012.01.30. 21:44:15

@Ormi:
Nekem egy régi házibuli.

@ő-szinte:
halló

foxglove (törölt) 2012.01.30. 21:45:20

@jadebulgari: ennek az ázsiai csajnak mi köze van hannibálhoz? lemaradtam.

inmemancsi 2012.01.30. 21:46:42

@foxglove: hu ez valami kardozós film? vagy gyilkolászós..

foxglove (törölt) 2012.01.30. 21:48:02

@inmemancsi: én is csak ámulok, hogy ez most mi:DD

Ormi 2012.01.30. 21:48:30

@gyvy:
Némós buli?...
Csak a fiam meg ne tudja...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 21:48:55

@inmemancsi: legalább nem engem cseszeget hátulról majd:D

Amúgy meg nem farsangi swinger buli ez, h álarcban legyen mindenki:D:D:D:D

sogeking 2012.01.30. 21:51:17

Fecó nagy matekos:)
50-50 százalékról indultunk - és a végén fordítottál? :D:D

Hurri Kán 2012.01.30. 21:51:22

@Ormi:
Nem... Egy-két aranyhal megsütődött.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 21:51:49

@foxglove: amikor elszökött az otthonból elment a házba ahol a nő volt az apját emlegette de néha én is csak hallgatom nem nézem :D nem tom segít-e valamit :)

inmemancsi 2012.01.30. 21:52:57

@foxglove: est.hu/cikk/46187/hannibal_ebredese hú én ilyen filmeket nem nézek:)))
@ladyandhenk: ne már!!:)) és ne már azt hittem beöltöztethetek mindenkit.. álarcos cuccnak kell lenni, a filmekben is mindig olyan

fran7 2012.01.30. 21:53:13

Azért Kinga mellett Serinek is nagyon megy a sírás.

Ormi 2012.01.30. 21:54:21

"Kedves Villantásaim!"
(most én röhögök -- magamon)

foxglove (törölt) 2012.01.30. 21:55:17

@jadebulgari: @inmemancsi: hát, azt hiszem most én sem vagyok erre hangulatban:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 21:55:42

@sogeking: látom, már be is öltöztél a swinger partyra:D

@inmemancsi: jó, beöltözünk:D
Mindjárt kitalálom, h mi leszek, te?:D

nosce 2012.01.30. 21:56:05

@ladyandhenk:
"azt nem mondtam, h jó, csak te pont a korát emelted ki:D"

nem azt emeltem ki arra akartam utalni h csakis valakinek a valakije lehetett, mert a stílusa szánalom volt ...

inmemancsi 2012.01.30. 21:56:24

:))ez a vera tényleg beteg és mindig bebizonyítja

nathalie 2012.01.30. 21:57:08

hát gergőről fantáziált. mikor fognak rájönni a megoldásra? :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 21:58:06

@vallatas: "Kinga most Sehizni fog!
beáll mögé :)"
A borg újjáépíti magát, tudod, mint a Terminátor2-ben a folyékony faszi. :D

nathalie 2012.01.30. 21:58:07

@nathalie:
és nem! csabesz volt.egyik jobb mint a másik :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 21:58:54

@nosce: jaaaaaaa, hát ezt a "férfi logikát" nem értem én:D:D:D

nathalie 2012.01.30. 21:59:24

@sandokan:
szia :) azon akkor senki nem lepődött meg,hogy nem attila nevét mondta végül :D

inmemancsi 2012.01.30. 21:59:31

ja attila azért békült verával, hogy valakinek nyöszöghesse akinga sztoriját

fran7 2012.01.30. 21:59:37

Vera titka: Kinga fantáziált egy fiúról. Erre szavak sincsenek.

ő-szinte 2012.01.30. 22:00:39

@gyvy: Neked itt csi21 apukám!

fran7 2012.01.30. 22:00:56

@nathalie: Lehet, mert itt pozitív fantáziáról volt szó.

nosce 2012.01.30. 22:01:10

@nathalie:
sztem gergőről fantáziált, mondta is Dyanak h nagyon megszerizné :)

genevieve 2012.01.30. 22:01:43

hát kitört végre a világbéke a villában:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:01:52

Holnap szabadul A Viszkis Rabló, benne lesz a VV6-ban vajon?

nathalie 2012.01.30. 22:01:59

azt hiszem világvége van. Attila az összes lányhoz odamegy simizni? ha csabához is odament volna, akkor biztos lennék a világvége dologban:D

ő-szinte 2012.01.30. 22:02:41

@foxglove: hova dugtad a mogyorómat????

Hurri Kán 2012.01.30. 22:03:06

Villák proletárjai egyesüljetek!

Hurri Kán 2012.01.30. 22:03:35

@nathalie:
Hát miért pont őt hagyná ki? :D

nathalie 2012.01.30. 22:04:09

@gyvy:
lehet mellé befeküdt :D:D

sogeking 2012.01.30. 22:04:10

egy hétig nem kell néznem a VV-t :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:04:41

Lilu emós frizurája és fosbarna kényszerzubbonya volt már? :D

ő-szinte 2012.01.30. 22:04:48

Na, meg lesz Fecó öröme!!!:-D Itt az alapítvány Fecóka, baszod!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.01.30. 22:04:55

@ladyandhenk:
" jaaaaaaa, hát ezt a "férfi logikát" nem értem én:D:D:D"

ez nem férfi logika, ez a logika :)

sandokan 2012.01.30. 22:05:08

@nathalie: te ezt azért nem érted, mert nőből vagy

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:05:50

@inmemancsi: azt hittem, Fecó fogja elzokogni magát a hírtől, hát erre fel Kinga picsog... ki érti ezt? :D

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:06:12

@pushpang: igen, megbeszéltük mancsival, hogy most jól néz ki:))

nosce 2012.01.30. 22:06:13

@foxglove:
"spájzolom őket, pufi!"

a zoknik alá rejtetted ? :)

inmemancsi 2012.01.30. 22:06:16

ja ez volt, ahol nem adták oda a kecskét, ahol odaadták megették vagy megdöglött, de a nőci narancssárga

Hurri Kán 2012.01.30. 22:06:21

@nathalie:
Monnyuk akkor Fecó sírja el magát. Persze ez így is, úgyis megtörténik. :D

@ő-szinte:
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ayesha (törölt) 2012.01.30. 22:06:49

basszátok meg, imádom ezeket az álszent pofákat ilyenkor. Mekkora színészek.
:D:D:D

sogeking 2012.01.30. 22:06:57

@inmemancsi: ami megmaradt, azt meg eladták :)

ő-szinte 2012.01.30. 22:07:14

@gyvy: ALAPÍTVÁNY! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.01.30. 22:07:15

@ő-szinte:

hol a faszban van már a Pufffiiii ??? :)

busifa 2012.01.30. 22:07:18

Lilu: Örültök? (örüljetek màr FB+ !!!)

Ormi 2012.01.30. 22:07:21

@pushpang:
Nem, de remélem, beugrik egy bankba, hazafelé menet, az első whisky után.

ő-szinte 2012.01.30. 22:08:07

@gyvy: hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe

témázgató 2012.01.30. 22:08:33

@pushpang: azt hittem, csak nekem vannak visszás érzéseim erre a picsogásra, le sem mertem írni. Persze, ha hozzád csatlakozhatom...:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:08:38

@foxglove: nemá'! Úgy néz ki, mintha egy 86'-os OTTÓ katalógusból húzták volna ki.

Ráadásul a ruhának meg vagy hosszabbnak vagy rövidebbnek kéne lennie, de ebben a "magasságban" kusza....

inmemancsi 2012.01.30. 22:08:58

@nosce: na logikadoktor milyen jelmezt szeretnél a swingipartin?

ő-szinte 2012.01.30. 22:09:10

@nosce: nem tom:-((( bedobozolta magát?:-O
én várom vissza... remélem jön egyszercsak

genevieve 2012.01.30. 22:09:22

nem is annyira hülye ez a vera, mint ahogy be lett állitva:-)

sogeking 2012.01.30. 22:10:13

@pushpang: szerintem R-GO gidának öltözött, bár a szín nem teljesen stimmel :)

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:10:15

@pushpang: de izé vagy! szerintem nem is éltél 86-ban, apukám!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:10:27

@Ormi: a szerencsétlen, ilyen renoméval, nem hogy számlát se nyithat, de még a bank előtt se parkolhat. :D

inmemancsi 2012.01.30. 22:11:47

@sogeking: szegény gyerekek és azért a kecskékek is sajnálom...

Hurri Kán 2012.01.30. 22:12:03

@ő-szinte:
Üdülőjük van már? :DDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:12:06

@témázgató: VV jótékonykodásnál KÖTELEZŐ elem a picsogás, nem tudtad? :D
Közben meg az járt Kinga fejében, hogy "faszomatmár, mehetek majd mindenféle tanyákra, csupa sár leszek" :D

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:12:14

@pushpang: egyébként meg azon röhögök, hogy mindjárt jön peticsé azzal, hogy a 80'as évek király!:D

nosce 2012.01.30. 22:12:22

@inmemancsi:
nemtom, legyek velencei főúr :)

kamarti 2012.01.30. 22:12:27

@pushpang: hát ő lett tegnap a legjobb színésznő, nem? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:13:11

@sogeking: baszki, tényleg. :D
Akkor a +/- '86-ot mégiscsak jól lőttem be...

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:13:23

@pushpang: mérges, hogy össze kell sároznia a gumicsizmáját:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 22:13:37

@nosce: Szerintem meg Veráról fantáziál. Egyszer mondta is, hogy nagyon megveregetné... XD

linócsik 2012.01.30. 22:13:49

Kinga az aranyhaltól azt kérte, hogy essen ki Seri ha párbajoznak, közben pedig látszólag támogatja Serit....A szőke hisztis taktikázik, érzi, hogy lassan eljön a párbajuk ideje, de leinkább azt szeretné, ha Seri mást vinne ki-ezért puncsol nála..

inmemancsi 2012.01.30. 22:15:14

azért az szemétség, hogy ezek a szemetek állítólag hoztak valami módosítást és még jogdíjat se kaphat az életét bemutató film után... bezzeg a legnagyobb lopótökök ...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 22:15:22

@nosce: nem, nem, ne keverjük össze a kettőt:) Logikája a nőknek van:P

@sogeking: de ezen csak két lyuk van:P

miért nem nézel egy hétig vv-t???????? Mi történt?

sogeking 2012.01.30. 22:15:34

@inmemancsi: már a múltkor is felbosszantottam magam, de most kihagyom ezt a hetet :)

kamarti 2012.01.30. 22:15:57

www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/156821
Eszter új szót alkotott: megingik :)

de miért Kingáról és Csabáról kérdezték? kíméletből? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:16:22

@kamarti: na, ez egy új infó.. akkor mindent értek. :D

sogeking 2012.01.30. 22:17:36

@ladyandhenk: viszont ehető :)
semmi extra, csak borzasztó képmutatás ez a jótékonysági hét

inmemancsi 2012.01.30. 22:17:58

@pushpang: a gyerekeknek hogy magyarázzák majd el, hogy pornos vera tabu??

jooasszony 2012.01.30. 22:18:30

@busifa: Lilu dumáján kifeküdtem...

ugye azért ez nem akármi?... örültök?... na, dolgozzátok fel...

..főműsoridőben azért kicsit jobban kéne nyomni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.30. 22:18:42

@inmemancsi: Körülbelül.

@fran7: Szerintem olyan nagy titkaik nincsenek, kénytelenek ilyeneket előszedni.

@genevieve: Ezt mondom már hónapok óta!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:21:25

@inmemancsi: nehezen... a gyerekszáj az nem ismer tapintatot. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:22:53

@Peter_Cs: talán nem itt kéne őrsi órát tartanod Peticsé pajtás.

Ormi 2012.01.30. 22:23:04

@inmemancsi:
Alapíthat viszont bankot...És még politikus is lehet.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 22:23:44

@sogeking: ja, h jótékonysági hét lesz..., ezt nem tudtam:)

@foxglove: na, mégis jössz?:) Mi leszel?:)

@inmemancsi: hm?:)

kamarti 2012.01.30. 22:24:32

@inmemancsi: az csak 19%, megmondta most Lilu, hogy 81%ban sikeres volt
egyrészt várom az időt, amikor ez (is) 110%ban lesz sikeres
másrészt bármilyen nemes a cél, elég érdekes dolog épp ezt a "jólmenó" réteget leszedni, évente

kárpátia56 (törölt) 2012.01.30. 22:24:37

@inmemancsi: :) bueno és tojás az igazi, na! de rosszabb is lehetne.

inmemancsi 2012.01.30. 22:25:04

@pushpang: inkább őszintének mondanám őket - ők nem ítélnek általában elfogultan és ezt is csak egy tényként fogják fel.., de majd jön vera a hutyutyucsituvannal -remélem a hazudsz-ot nem veti be..

Hurri Kán 2012.01.30. 22:25:22

@Ormi:
Jó ötlet. És fegyverrel kényszerítené az embereket, hogy tegyék BE hozzá a pénzüket. :)

kamarti 2012.01.30. 22:27:13

@pushpang: először arra gondoltam, hogy a gyerekek csak nem tudnak róla, de aztán arra gondoltam, hogy ehhez ma már valószínűleg óvodások közé kell vinni Verát. úgyhogy erre tippelek.

kíváncsi vagyok, ki kinek a párja lesz.

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:27:16

@ladyandhenk: á, csak belekiváncsiskodtam a jelmezekbe:) érdekes, pont ma délután jutott eszembe a mese...

ő-szinte 2012.01.30. 22:27:41

@gyvy: gondolom hamarosan lesz, mert az aszonyt már beimplantolták, befektetés gyanánt:-D hamarosan indul gondolom a Fecóka show:-DDDDDDDDDDDDDDD

Ormi 2012.01.30. 22:28:02

@gyvy:
Kamatként pedig az ügyfelek, minden hónap elején kapnának...egy üres töltényhüvelyt.

inmemancsi 2012.01.30. 22:28:22

@kamarti: ja mint ahogy a híreket szerkesztik úgy:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:29:44

@inmemancsi: ez igaz, egy bizonyos korig. Aztán már igenis tudnak direkt rosszindulatúak is lenni, sajnos.
De valszeg Verát nem teszik ki ilyen helyzetnek, valami lezsírozott, biztos helyre fogják vinni.

A múltkorinak számomra az volt a legdurvább momentuma, amikor Alekoszt és Évát egy óvodába(!) vitték.. kell a példakép a gyereknek. :D

inmemancsi 2012.01.30. 22:31:11

van egy seherezádé a duna tv-n most, érdekes a film eddig..:))

ő-szinte 2012.01.30. 22:32:14

Na, Anikó a villában!

Hurri Kán 2012.01.30. 22:32:23

@ő-szinte:
Ennek a fele sem tréfa. :D

@Ormi:
Zseniális üzletpolitikai elgondolás.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 22:32:33

@sogeking: ezek se semmik:)

Talán a fiúkra kellene bízni, h kiből mit néznek ki itt a netes kommentek alapján:D Hajrá:D

@foxglove: ahaaa:D:D:D:D:D Csak nem soge juttatta az eszedbe?:D:D:D:D:D:D:D

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:33:31

oké, akkor én most szurkolok, hogy jöjjön össze ani és csaba, hehe:)

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:34:17

@ladyandhenk: nem, a kiskutya, toto, cairn terrierről kerestem képet

Ormi 2012.01.30. 22:34:24

@pushpang:

És a háromévesek tudták(!) ki Szandika.
(Szerették is, de ez már egy másik rémálom.)

ő-szinte 2012.01.30. 22:34:51

@gyvy: ja, nagyon komoly a projekt:-DDDDDD

ő-szinte 2012.01.30. 22:35:33

@sogeking: onlinet nézed? Anikó bent van...

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:36:19

@pushpang: a mostani vv-sek a vv1-n nevelkedtek. mondták, hogy amikor kicsik voltak, nézték. ezzel mindent elmondtam.

penelope garcia 2012.01.30. 22:37:50

Nagyon várom már Hajnit.

Hurri Kán 2012.01.30. 22:38:17

@foxglove:
Elég ijesztő kilátások. :D

inmemancsi 2012.01.30. 22:39:36

@sogeking: hallgatja a síró nyívókat, na gondold meg azért a hetet kihagyom cuccot:))

inmemancsi 2012.01.30. 22:41:36

@kárpátia56: én azt a piskótásat szeretem

kamarti 2012.01.30. 22:41:37

@foxglove: többcsaládos gyerekek, mondja Ancsa, és eléggé karótnyelt a lelkem
de emlékeim szerint tavaly ezt Lilu csinálta és egyenkénti beszélgetés volt, nem?
szóval még lehetnek kettesben :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 22:42:18

Ani fapofával darálja az előre bemagolt szövegét. :D

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:42:24

@kamarti: aninak teszik csabi, szerintem:)

sogeking 2012.01.30. 22:42:45

@inmemancsi: nem:)

pár sort azért bemásolok Peter Cs linkjéből:

-a kétszázmilliónak legalább a fele nem a gyerekek szájában landolt
-A napos csibék hetven százaléka a leggondosabb családoknál is elhullott
-Egy hétig tojtak, aztán semmi, és hát mi sem tudunk a végtelenségig várni...

erről ennyit, a modern média egyik legnagyobb átverése

mozifan 2012.01.30. 22:42:56

Anikó rulez! Sztem egyben leblattolja. Nagyon korrekt csinálja a moderálást. Mondjuk helló viszlát Lilu...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:43:23

@Peter_Cs: tudod, hogy az írásmód miatt szóltam, ne terelj.

inmemancsi 2012.01.30. 22:44:09

@sogeking: és mégegyszer megcsinálják:))

kamarti 2012.01.30. 22:46:11

hesszus, két éven belül nem lesznek hátrányos helyzetű gyerekek, bár még 50ezer ilyen család (!) van

nem 110, hanem 150%-os eredmények lesznek itten kérem...

@foxglove: hánemrom, de mindkettő láthatta már a másikat, ahogy az isten megteremtette :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 22:46:19

@pushpang: Közérthetően: a sok felkiáltójel miatt. :)

Hurri Kán 2012.01.30. 22:46:27

@ladyandhenk:
Biztos vagy benne, hogy ez jó ötlet? :D

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:48:08

@kamarti: béci cinkelte már többször is anit a belevalóban csabival

ő-szinte 2012.01.30. 22:48:11

@sogeking: jótékonysági hét van, és beszélget a villalakókkal

kamarti 2012.01.30. 22:49:16

@inmemancsi: ha már a fránya nép nem fizetett eleget az államadósság alapba...
plusz nyilván Annanmari kedvében is szeretnének járni ugyebár

sogeking 2012.01.30. 22:50:30

@ő-szinte: köszi, hogy szóltál, Anikót kedvelem, de a heti feladat nincs jó hatással a bioritmusomra :)

kamarti 2012.01.30. 22:51:06

@foxglove: hát, Fecóval vagy Attival csak nem húzhatja :) (egyik sincs a villantásokban, csakis azért :))

na, Vera bekérdezett...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 22:51:50

@sogeking:
"A napos csibék hetven százaléka a leggondosabb családoknál is elhullott"
Ezt maguk a "leggondosabb családok" állították? :D

"-Egy hétig tojtak, aztán semmi, és hát mi sem tudunk a végtelenségig várni..."
Baszki, hát ez maga A NONSZENSZ... :D aki ezt mondta, a büdös életben nem tartott baromfit... De az se, aki ezt leírta, mint nyomós érvet. :D

MANCS bazzeg..

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.30. 22:52:31

@sogeking: mindenki:D, julcsi, mancsi biztos, vegyük bele noscét, bulgarit, EDP-t, foxit is:D

@gyvy: igen, biztos vagyok benne:D

sogeking 2012.01.30. 22:55:22

@pushpang: kiragadtam a szövegkörnyezetből, ha érdekel, olvasd el :)

@ladyandhenk: :D

ő-szinte 2012.01.30. 22:55:34

@sogeking: nekem kifejezetten zavaró hatással van az idegrendszeremre:-DDDD

Hurri Kán 2012.01.30. 22:56:08

@pushpang:
Elhullott, igen. Most struccfiókákat mégsem osztogathattak. :D

foxglove (törölt) 2012.01.30. 22:57:08

@pushpang: "A napos csibék hetven százaléka a leggondosabb családoknál is elhullott"
hát banyeg, előfordul az ilyesmi. aki még nem gazdálkodott soha, annál meg főleg.

kamarti 2012.01.30. 23:00:26

@pushpang: azért azt ne felejtsük el, hogy télen befagy a tikok segge is.. tán ezt nem írták bele a tájékoztatóba, ami pedig Ani szavaival olyan, hogy el se tudják rontani a megadakozottak...

másrészt ha Vera ámokfutó, akkor H. Zs. vajon mi? Mert messziről talán don quijote, de közelről és sorozatosan.... hát nem....

kamarti 2012.01.30. 23:02:09

@foxglove: Csabi először meg sem ismerte Anit. szóval máris elvágta magát :)

kamarti 2012.01.30. 23:04:04

engem is a párok érdekelnek.
remélem, nem CsabaKinga lesz

kárpátia56 (törölt) 2012.01.30. 23:04:24

a 3szög ugye Verának nagyon kell Attila, direkt módon, Kingának kell Attila, a meghúzom a haját, tehát szeretem módon, Attila mindent tagad, de bármire kapható. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 23:04:29

@sogeking: elolvastam :)

@foxglove: elő hát. De sajnos azon családok nagy része, akikhez kerültek, az életükben nem tartottak még állatot. Volt erről több cikk, riport, stb. és sajnos az volt a jellemző tapasztalat, amin a tojásos résznél is kiakadtam, hogy azon melegébe' pörkölt, sült vagy kolbász lett a kacsákból, tyúkokból és disznókból, ahelyett, hogy fialtatták vagy szaporították volna.
Hogy a picsába tojjon egy tyúk, ha nem etetik? Pedig vetőmagot is adtak, ha jól tudom.
Na mindegy, nem is akarok ezen tovább rugózni, de én még mindig jobb ötletnek tartom így megpróbálni segíteni, mint a pénzt vagy segélyt osztani. Csak hát munka van vele, az meg ugye...

ő-szinte 2012.01.30. 23:04:44

Bakker, nem elég, hogy kirakták a jó arcokat és alapból uncsi a műsor, most még jótékonysági hét is... duplán lehúzós. Mért nem az elején csinálták ezt, könyörgöm???:-OOO

vallatas 2012.01.30. 23:04:54

Kinga-Sehi
Ati-Csaba
Fecó-Vera
szerintem ezek lesznek.

ő-szinte 2012.01.30. 23:05:16

@jadebulgari: jótékonysági hét van...

Hurri Kán 2012.01.30. 23:07:11

A Retek biztos új célközönség felé akar nyitni. Azt szeretné, több nyugdíjas néző legyen, ezért ez a program. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 23:08:08

@gyvy: pedig 1 tojásból egy egész család jóllakhatna.. :D

sogeking 2012.01.30. 23:08:21

@ő-szinte: a héten nagyot kell alakítanod, hogy ne fulladjon kudarcba az egész :)

ő-szinte 2012.01.30. 23:09:02

@gyvy: hát valahonnan elő kell teremteniük a zsét...

Hurri Kán 2012.01.30. 23:09:35

@pushpang:
A nagyon szűk 20-30 fős rokonság igen. :D

kárpátia56 (törölt) 2012.01.30. 23:09:36

@inmemancsi: azt én is, ha rám bújik, nem dobom ki az ágyamból. :)

ő-szinte 2012.01.30. 23:10:29

@sogeking: akkor érzem, most már nem lesz elég ha csak a bugyimat dobom le...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Hurri Kán 2012.01.30. 23:11:55

Látom, jótékonysági rosé az már megvan. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 23:13:50

@ő-szinte: hallo köszi :D
akkor húzzák az időt egy hét eseménytelenül se kijelölés se semmi

ő-szinte 2012.01.30. 23:14:33

@gyvy: hát a héten sok buli nem lesz... inkább fog ez a ravatalozóhoz hasonlítani.

sogeking 2012.01.30. 23:14:47

@ő-szinte: igen, a múltkor úgyis mindent nekem kellett csinálnom :)

ő-szinte 2012.01.30. 23:15:17

@jadebulgari: nekem te itt ne hallózál!
:-DDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 23:15:53

Kolosi azt hiszi, hogy ezzel megúszhatja a büntetést? Az előzőnél sem jött be... :P

ő-szinte 2012.01.30. 23:16:07

@sogeking: HAZUDSZ! én nagyon odaadó voltam!

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 23:16:40

@ő-szinte: :D :D :D
Vége a Hannibál ébredésének fuj de véres volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 23:17:26

@gyvy: baszki, én egy struccról beszélek, nem egy triceratopsról. :D

ő-szinte 2012.01.30. 23:17:44

@foxglove: de kár, már mész???:-(((
jó éjt mogyi:-) álmodj naftalinnal:-)

ő-szinte 2012.01.30. 23:18:53

Seri mi a faszt bőg????

Hurri Kán 2012.01.30. 23:19:26

@ő-szinte:
Már most ahhoz hasonlít.

@pushpang:
Én is. Csak hát ahová a csirkék nagy része került, izé khm... szóval mérsékelt előrelátó gondolkodással rendelkező réteg, ott nem rendkívüli a 30-40 fős szűk rokonság. :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 23:20:26

@pushpang: én kíváncsi voltam rá de durvább volt mint amire számítottam viszont jól illeszkedik a Hannibál filmekhez
@ő-szinte: még hogy bőg de mér Kinga vigasztalja? eddig még utálták egymást

sogeking 2012.01.30. 23:21:23

@jadebulgari: hol? a parti még csak ezután lesz:)

ő-szinte 2012.01.30. 23:22:07

@jadebulgari: te várjál már, miről beszélsz???

Ormi 2012.01.30. 23:22:30

Miért szebb az, ha Anikó röhög?...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 23:22:33

@gyvy: értem én, ne félj... erről beszéltem fentebb.
Én meg csak azt próbáltam érzékeltetni, hogy a kiccsaládomnak elég 1-2 strucctojás, de a szűkebb rokonságnak már nem biztos. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.30. 23:23:11

Amúgy már várom, hogy egy óvodában majd ilyeneket kérdezzenek a gyerekek:

Seriii, Te azért vagy s*gghülye, mert szőke a hajaaad?

Atiii, ugye most nem leszel olyan ősbunkó, mint a tévébeeen?

Kingaaa, miért mondják rád a felnőttek, hogy bányarém, ha nem is az a neveeed?

Veraaa, mi az a pornóóó és ott mit csináltááál?

Ne sírj Fecóóó! XD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 23:23:44

@sogeking: @ő-szinte: én még az előző partit vállaltam :D megint szerveződik egy ? :D

Hurri Kán 2012.01.30. 23:24:45

@pushpang:
Ma magamat sem értem. :D

sogeking 2012.01.30. 23:25:02

@jadebulgari: nem, ez lesz az előző, csak most lesz, fentebb linkeltem pár ötletet jelmeznek :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.30. 23:26:02

@jadebulgari: én nem is tudtam, hogy van ilyen film... de nem fogom szeretni.
A többit azt kedvelem, főleg Hopkins miatt.

sogeking 2012.01.30. 23:28:42

@ő-szinte: igen, de neked csak feküdnöd kellett :D

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 23:29:57

@pushpang: én is most tudtam meg :D
@sogeking: jahogyezmégaz... jól lemaradtam :)
akkor én leszek kis szesszi szobalány jelmezben :D

Ormi 2012.01.30. 23:36:59

@gyvy:
Maga magát sem érti?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 23:38:56

mindenki olvasta hogy valamikor Kinga családja nyerte az ötöst a lottót? val.szeg innen ered a királylányság

Hurri Kán 2012.01.30. 23:39:25

@Ormi:
Ma nem. Holnap is ma lesz. :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.30. 23:44:09

@Ormi: Anikó mosolyog, kuncog, nevet. nem pedig röhög, nyerít, visít. Énekelni konkrétan tud. stb, legfeljebb néha két másodpercre az ősi ösztönök előtörnek, akkor se úgy, mint a villák (ex)lakói. :D
mármint tényleg. A Kelet Hercegnője eleve viszonylag civilizáltan ment be, érett nőként lépett ki. és mostanra inkább mosolyog, mint kacarászik, és láthatóan van 32 foga, ami önmagában lényegtelen, de képernyőn számít.

ő-szinte 2012.01.30. 23:49:59

@sogeking: igen, amíg minyom volt rajtam... de aztán???:-D

ő-szinte 2012.01.30. 23:51:53

@jadebulgari: igen, de ez egy prájvit parti:-DDD
lehet hogy bővül VIP partira, még majd meglátjuk sogekinggel, hogy milyen igényeink lesznek:-DDDD

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.30. 23:57:26

@ő-szinte: @sogeking: nagyon jó a szervezés :D

Pajtik én balra el, mert ma sincs folyamatos onlány én meg nem őrzöm a feketeséget :D viszonlátás:)

ő-szinte 2012.01.31. 00:00:50

lucskoskáposzta... és mindenki röhög:-DDDDD
miért??????

ő-szinte 2012.01.31. 00:04:02

@sogeking: ahaaaaaaa, légysziiiii! miéééért???

sogeking 2012.01.31. 00:07:39

@ő-szinte: @gyvy: eddig 1:1 ellenében, még bevárok egy szavazatot :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 00:09:45

@ő-szinte: Mert arra gondoltak, hogy Kinga már megint Csabiról fantáziált? :S

ő-szinte 2012.01.31. 00:12:53

@gyvy: na de mééér???:-DDDD

Hurri Kán 2012.01.31. 00:14:33

@sogeking:
Másodszor is nemmel szavazok.

@ő-szinte:
Mert csak. Nem engedélyezem meg. Ennyi. :D

ő-szinte 2012.01.31. 00:15:58

@King of Shadows: vagy csak mindenki a pinára gondolt, hehehe

ő-szinte 2012.01.31. 00:17:46

@gyvy: Aztakurva!:-DDD
Hát ki vagy te itt, hogy megmondod nekünk mit csináljunk? Nem vagy te itt senki apukám! Neked itt csi21!
Hutyutyutyu,hutyutyutyu!

Hurri Kán 2012.01.31. 00:20:47

@ő-szinte:
Jól van. Bánatomban most menek, hupikék vécépapírból tüzet rakok és ott fogok melegedni a lángjánál. :D

ő-szinte 2012.01.31. 00:23:36

@gyvy: De csak akkor, ha közben énekeled hozzá a főcímdalt is, és mindig erősen kihangsúlyozod, hogy:DE NEM!
:-DDD

Hurri Kán 2012.01.31. 00:25:11

@ő-szinte:
Csak a guantanamérát tudom.

ő-szinte 2012.01.31. 00:25:13

@sogeking: ezt még mindig szerizzük:-)

ő-szinte 2012.01.31. 00:27:06

@gyvy: akkor elénekeljük nemked soge-val!:-)

Magas hegyek között, hol a tenger hupikék, ott laknak ők a törpikék...

ő-szinte 2012.01.31. 00:28:01

@sogeking: halló, halló

Énekelünk gyvy-nek, gyere!:-D

sogeking 2012.01.31. 00:31:18

@ő-szinte: nótata, törpapaaaa, hami, tréfi, törpilla...

ő-szinte 2012.01.31. 00:32:48

Háááát bazdmeg! EZT nem hiszem el! Kinga bemegy a zuhanyzóba, leveszi a bugyit, pinát villant, majd felveszi a fürdöbugyit, és abban megy zuhanyozni:-OOOOOOOOOOOOOOOOOOO
akkor biztos én vagyok a hülye, hogy nem értem ez hogy...

ő-szinte 2012.01.31. 00:34:02

@sogeking: ne siess!!:-D

Hatalmas fák között gombaházakban lakunk, és mindig vidámak vagyunk...

ő-szinte 2012.01.31. 00:35:46

@gyvy: figyeltél? most kellett hangsúlyozni! Atti így tanította...

ő-szinte 2012.01.31. 00:38:45

@sogeking: De hallottál már a GONOSZ-ról? A csúf, kopasz Hókuszpókról??...

sogeking 2012.01.31. 00:39:40

@ő-szinte: szegény Hókuszpók mindig melléfog, és aztán mérgesen morog:)

Hurri Kán 2012.01.31. 00:40:29

Ez a dal annyira csodás, hogy le is fekszem tőle aludni. Jóéjt!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 00:41:06

@ő-szinte: Ő volt a másik, aki eszembe jutott. :D De Seri csak havonta egyszer használja...

ő-szinte 2012.01.31. 00:41:08

@sogeking: folytatjuk, mint ha mi sem történt volna:-DDDD

Szegény Hókuszpók mindig mellé fog, s aztán persze mérgesen morog...
(itt jössz:-D, mert azt tudod:-) )

sogeking 2012.01.31. 00:42:36

@ő-szinte: Nótata, Törpapa, Hami, Tréfi, Törpilla, Ügyi, Dulifuli, Okoska

ő-szinte 2012.01.31. 00:42:51

@sogeking: igen, igen, ügyes vagy:-DDD

Nótata, Törpapa, Hami ,Tréfi Törpilla, Ügyi,Dulifuli, Okoska...

ő-szinte 2012.01.31. 00:43:47

@sogeking: Mi vagyunk az icikék, mi vagyunk a picikék, a Hupikék Törpikék!!!!

sogeking 2012.01.31. 00:44:04

@ő-szinte: te titokban gyakoroltál :)

Nyugee 2012.01.31. 00:44:34

Kinga az alkarja belső felét borotválja éppen.
Ha nem tenné, akkor úgy nézne ki, mint Csubakka?

ő-szinte 2012.01.31. 00:47:16

@gyvy: Nem vagy jó mogyi! Mi itt tanítunk téged, te meg... hát miért??? miért érdemeljük ezt???? a JÓSÁGUNKÉRT???

ő-szinte 2012.01.31. 00:48:58

@sogeking: HAZUDSZ!
Nekem nagyon jó a memoárom, na!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 00:49:03

@ő-szinte: Azt a fekete bugyit még ő vitte be magával? Csak mert úgy néz ki rajta, mintha rögtön szétszakadna...

ő-szinte 2012.01.31. 00:50:11

@King of Shadows: igen, hát nehogy elkopjon neki:DDD

ő-szinte 2012.01.31. 00:51:36

@King of Shadows: hehehehe, ez kurva jó:-DDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 00:52:36

Fecó kérdezgeti, hogy Kinga félmeztelenül zuhanyzik-e? Aztán ilyet mond: "Ha NEM lennék nős..." XD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 00:54:01

@ő-szinte: Akkor ha jól számolom most már ötször egymás után kell kefélnie, ha be akarja hozni a lemaradását. :D

ő-szinte 2012.01.31. 00:54:39

@King of Shadows: ja :-D a másik ha esetét meg sajnos nem lehet itt leírni, hehe
Bár most sixx van, lehet, hogy lehet:-DDDD
De nem akarok megint kubai lenni:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.31. 00:55:37

@King of Shadows: Szegény, lehet, hogy túl sem éli...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 01:01:12

@ő-szinte: A másik ez? "Ha nem harapta volna le Vera a ..." :P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 01:04:15

@ő-szinte: Akkor majd Csabcsi eljátszik egy gyászzenét a gitárjával. Vagy mégsem ...

ő-szinte 2012.01.31. 01:07:15

@King of Shadows: Nem, egész más vonal...:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.31. 01:07:54

@King of Shadows: hát inkább neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ő-szinte 2012.01.31. 01:11:47

@King of Shadows: :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 01:13:10

@ő-szinte: Most nézem, hogy Kingának el van színeződve az arca és koromfeketék a körmei. :O

ő-szinte 2012.01.31. 01:22:29

@King of Shadows: kicsit elfelejtette becsukni a szemét amíg szolizott...

ő-szinte 2012.01.31. 01:24:00

Hát rém izgalmas az online, úgyhogy jó éjt:-)

Ormi 2012.01.31. 06:31:07

Mindenkit utálok, aki most ezt nem olvassa... :(

raftery 2012.01.31. 07:02:32

@Ormi: olvastam...

joreggeltet...

raftery 2012.01.31. 07:07:38

@Ormi: amugy raftery olyas fajta kolto volt,aki hallomasok utan irta verseit,leven nem lathatott belole semmit,mert vakon szuletett...
a hajozas az ireknel pedig az egyik dolog a harombol(a masik ketto a krumpli es a vhiskey)amihez mindenki ert...sok kis csatorna szabdalja a zold szigetet,kis vitorlasokkal,csonakokkal kozlekednek rajta a mai napig...

Ormi 2012.01.31. 07:18:10

@raftery:
Jobb reggelt.
Raftery tetszett, köszi az infókat.

linócsik 2012.01.31. 07:51:42

Eszterke mekkorát hazudott a hátrahagyott titkos levelében..De nem robbant nem hogy bomba, még csak egy lufi sem..(esetleg Eszterke otthon, látván, hogy elmaradt a várt hatás...)

suzildi (törölt) 2012.01.31. 08:41:24

Ahhoz képest, hogy MINDENKI azt vallja, nem nézi a valóság-showokat... itt 525 komment van, jele pillanatban... hm... Már Vera ellenes vagyok, különben... rosszabb, mint a Kinguci...

Ormi 2012.01.31. 08:56:35

@suzildi:
Van valahol 17 ezer feletti is.
Láss csodát.

beacska 2012.01.31. 09:14:11

jó reggelt, jó szurkolást! volt vmi érdemleges éjszaka?

hannamontanna 2012.01.31. 09:25:33

Jó reggelt.... nem követtem az összes kommentet, de az volt már, hogy Lilu a párbaj végén húzta az időt, mindenféle erőltetett kérdéseket tett fel, aztán eccercsak azt mondta, hogy "megvan az eredmény....öööö most lezárom a szavazást.." Hát csalás nem volt, csak abban a pillanatban zárták le a szavazást amikor eggyel több volt kiVer-a oldalán....

szélfúttahaj 2012.01.31. 09:44:23

@suzildi: Vajon Vera hogy reagálja le Attila udvarlási rohamait hosszutávon? Remélem nem csicskul be neki! A végén még Kingának is szurkolni kell, mert csak ő meri a véleményét megmondani. Éjjel volt valami szeri?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2012.01.31. 09:48:17

Sixx arrogáns, de összességében jobban tetszenek az írásai, mint Hajninak. Pörgősebb, jobban kiragadja a lényeget.

Ja, a VV-t meg már unom. A párbajt borítékolni lehetett. A VEra és az ő titkos pornója sztori hozza a nézettséget,naná,hogy nem penderíti ki az RTL, depláne,hogy az idiótája még rá is tesz egy lapáttal az "én legalább őszinte vagyok" dumájával. Egy ország várja megfeszülve, milyen képet fog vágni, amikor végre kijön és szembesül a pornóoszkárjával.:)

Remélem, jó közelieket fotóznak majd róla.

Viszont megnyeretni nem fogják vele a játékot, mert egy látens pornóssal azért mégsem kéne. (de a döntősök között sanszos,hogy ott lesz)
Éppen elég volt, hogy a borderline-os Alekosz vitte az előzőt. Jól rá is b.tak.

hannamontanna 2012.01.31. 09:58:02

Én csak attól félek, nehogy Csaba nyerjen... azt a málé eltátott szájat, ahogy bambul folyamatosan. Fecó se nyerjen, mert tényleg halálosan idegesítő, még akkor is ha nem tehet erről, hogy ilyen. Nő nem nyerhet gondolom, Eszter azért is esett ki, mert talán esélyes lehetett volna, amellett, hogy kiVerának vissza kellett menni, mert a Csaba-Fecó-Sehi triótól műsort nem várhatunk. Vera egyet tehet ha kijön, azt mondja, hogy igen pornóztam, éééés??? De akkor a bent magáról összetákolt "képet" is meghazudtolná. Ebből sehogy se lehet jól kijönni. Ati viszont ésszel játszik. Nem lennék meglepve, ha minden szó, gesztus és történés kőkemény terv lenne.... én ilyen szemmel nézem, és így minden szava értelmet nyer.

bigél 2012.01.31. 11:00:30

@hannamontanna:
"Én csak attól félek, nehogy Csaba nyerjen"

Az jó, ha az embernek összesen ennyi félnivalója van. Boldog állapot! ;) :)

ő-szinte 2012.01.31. 11:04:33

@hannamontanna: Akkor jól nézed:-) Kérdés, hogy még egyszer el lehet-e adni ugyanazt a forgatókönyvet...? Mert ha nem, akkor sajnos Csaba nyer...

kitikati 2012.01.31. 11:07:35

@Alfonzina: Nem is b.tak rá annyira. A zsét visszaperlik a tv2-től és ingyenbe volt az egész. Bárki nyerte is volna a vv4-et úgysem nyomnák annyira, mert itt a következő

bigél 2012.01.31. 11:12:21

@ő-szinte:
Világosítsatok már fel, hogy miért akkora probléma, ha Csaba (más kommentelők szerint Attila, Vera, akárki) nyer?

Nem mindegy? Vagy kaptok a lóvéból?

ő-szinte 2012.01.31. 11:19:01

@bigél: Mert Csaba lófaszt sem csinált egész műsor alatt, csak melegedett bent.

Mért te nem kapsz a zséből?! Akkor megszívtad:-DDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.31. 11:19:43

Attila úgy néz ki abban a szerkóban (posztképek), mint Alfonzó meg a fia abban a régi paródiában. :D

www.youtube.com/watch?v=AJQtjdgoD3E

Lotyóbridzsida 2012.01.31. 11:29:52

@ő-szinte:

Lófasz= hiszti és cseszegetés?:))
ez oké?

bigél 2012.01.31. 11:32:50

@ő-szinte: so what? a zemberek szavazták vissza, ha megnyeri, az is a zemberek szavazatán múlik.
egyébként meg ha a "melegedéssel" idáig el lehet jutni (bár én ezzel nem teljesen értek egyet), akkor nem is csinálta olyan rosszul.

dehogynem. csak nekem személytől független. telekommunikáció ...
;)

ő-szinte 2012.01.31. 11:33:11

@Lotyóbridzsida: Az mindegy, hogy mi, csak ne legyen unalmas.Legyen mit nézni. Érted??? Mert ez egy műsor lenne, vagy mi a fasz...:-D

bigél 2012.01.31. 11:33:36

@Lotyóbridzsida: biológiai ismereteim szerint a lófasz valami más ...

ő-szinte 2012.01.31. 11:34:40

@bigél: az emberek szavazták vissza?:-OOO
Te még hiszel a mesékben?:-DDDDDDDD

bigél 2012.01.31. 11:34:41

@ő-szinte: nekem Attika is unalmas, sőt az egész bagázs. tulajdonképp már csak megszokásból kapcsolok oda, ha épp a TV előtt vagyok. itt sokkal érdekesebb.

bigél 2012.01.31. 11:37:01

@ő-szinte: nem az emberek, hanem a zemberek - totál más

amúgy meg f*szomat érdekli, ki szavazta vissza. ha a retek, akkor valamiért mégis érdekes nekik.

Ancilla 2012.01.31. 11:37:06

@ő-szinte: Mit is nem csinált Csaba?
- Nem ordítozott.
- Nem káromkodott.
- Nem áskálódott.
- Nem szervezkedett villatársai háta mögött ellenük.
- Nem hisztizett, amikor ráraktak egy kazal jelet.
- Nem volt rosszindulatú.
- Nem pletykált.
- Nem tagadta meg a feladatok elvégzését.
- Nem váltogatta a barátait.
- Nem állt bosszút.
- Nem sértődött meg.
- Nem alázott meg senkit.
- Nem roppant bele abba, hogy nem ő nyert a boxgálán (noha a szakértők őt hozták ki nyertesnek).

Hát tényleg nem csinált semmit, igazad van.

De nekem éppen ezért rokonszenves, és éppen ezért érdemli meg, hogy nyerjen.

hannamontanna 2012.01.31. 11:37:45

@bigél: :-DDD ezt bebuktam....
Amúgy az, hogy ki nyer, tényleg nem "PROBLÉMA", az nem ott kezdődik. Csak ha már a VV egy JÁTÉK, kb. 50 milláért, akkor azt kellene díjazni, hogy KI JÁTSZIK a legjobban. Azt hogy valaki normális, nem káromkodik, tiszteli a nőket, becsületes, erkölcsös etc. azt itt kint a való világban nagyon díjazom, de ez egy játék/verseny/műsor, aminek szórakoztatás, nézettség növelés és egy rakás pénz a célja. ..amellett, hogy egy szociológus/pszichológus simán írhatna belőle doktorit, legalább 250 oldalt eredetiben....:-)))

az én rózsám vasutas 2012.01.31. 11:39:52

@Alfonzina: Nekem is jobban tetszik az új módi. Legalábbis a Pinu áthúzva Lilu részig tök jó, onnantól megijedtem a színvonaltól, nem mertem tovább olvasni. Feltételezem onnan még jobb.

más

Végre nyomorgós hét. Minden villalakó elmondhatja mennyire rettenetes éa nyomorúságos volt eddigi élete. Vera éhen is halt volna, ha érzékeny lelkű manusok időnként nem nyomnak fejére pár tubus majonézt. Sok borzalom vár most ránk, de nem az ijesztgetés a feladat, inkább tippeljünk.
A hat villalakó az infláció mértékével nagyobb összeget fog összegyűjteni mint a tavaszi gárda. Ebben semmi huncutságot se fogok látni, abban is hiszek, hogy a pénz üjra jó helyre megy.
Gigi szívfacsaró gyermekkori élményeit senki se tudja majd überelni, hiába maradt bent még jónéhány mesemondó. Most sajnálom másodszor, hogy Eszter kiesett, az ő sztoriját meghallgattam volna. Kénytelen leszek Sehiben és Kingunellában bízni, hogy megszorongatják a nagy elődöt.

bigél 2012.01.31. 11:41:18

@hannamontanna: az játszik a legjobban, aki megnyeri ;)

Lotyóbridzsida 2012.01.31. 11:41:44

Na, ez jó téma.

Ki érdemli meg a díjat?

Mit díjaznak az sms-ezők?

A kibírhatatlanságot, vagy a normálisságot?

A hisztit vagy a tiszteletet?

bigél 2012.01.31. 11:44:00

@hannamontanna: hidd el, egysíkú lenne, ha csak Attika/Vera féle karakterek lennének. a doktorihoz is kell a többi játékos, mert igazán a sokféleség az érdekes, hogy kiből mit hoz ki ez az egész.

én nem bánom, bárki nyeri meg, persze szívem szerint örülnék egy csajszinak.

bigél 2012.01.31. 11:45:13

@Lotyóbridzsida: nem az esemesezők, hanem a retek. legalábbis többek szerint.

arra vagyok kíváncsi, hogy amikor a nekik tetsző eredmény jön ki, akkor is a retek keze van-e a dologban?

Ancilla 2012.01.31. 11:45:59

@hannamontanna: Nem biztos, hogy minden néző azon szórakozik, amit te JÁTÉK-ként értelmezel.Engem egyáltalán nem szórakoztatott Peti és Ati gonoszkodása, bármennyire is a JÁTÉK részeként gondolták. Engem idegesített. És idegesített Kinga hisztériája, Attila gúnyolódása.
Most sokkal szívesebben nézem Attilát, mióta az emberi arcát mutatja: jobban élvezem a humorát, a gyors és szellemes reagálásait, a lelki vivódásait. S Verát is, amióta normálisan viselkedik.Az, hogy kit tartunk jó játékosnak, attól függ, hogy mi mit tartunk fontosnak egy emberben és mit tartunk fontosnak egy játékban. Nálam ez a kettő nem válik szét - mint Eszternél. Lám, nem volt nyerő nála sem ez a szemlélet.

bigél 2012.01.31. 11:46:06

@hannamontanna: a műsor és a rakat pénz pedig legyen a retek gondja. ha engem nem érdekel, akkor nem nézem, de nem dőlök a dugámba.

bigél 2012.01.31. 11:50:11

@Lotyóbridzsida: neved alapján ezzel ár rég tisztában kellene lenned. ha mégsem, nem az én tisztem a felvilágosítás. ;) :P :P

veryti 2012.01.31. 11:50:16

Valaki tudna adni egy linket a ma hajnali online-hoz?

Előre is köszi!

nosce 2012.01.31. 11:51:13

@bigél: @Lotyóbridzsida:
az viszonylag könnyen belátható h egy dolog sms-t küldeni valakire, h nyerje meg a játékot és egy másik adott esetben ettől független dolog, h kit , ki miatt néznek egy műsort...:)

Zsoofka 2012.01.31. 11:51:43

Sziasztok!

Lehet, hogy már volt róla szó, de nem értem mi lesz a menetrend, ha Olinak igaza van és tényleg "csak" 4 hétig tart már..... Kettesével fognak kiesni?

hannamontanna 2012.01.31. 11:52:44

@Lotyóbridzsida:
A díjat a LEGJOBB JÁTÉKOS érdemli meg.
Van egy elképzelésem arról, hogy kik küldenek sms-t. Szerintem ők mindig a két párbajozó közötti szimpátia alapján döntenek, de ez egy rossz mondaton is múlhat, mint pl. AM nem túl szimpatikus beszólásain a párbajon. Kis eltérésnél (Vera/Eszter) az rtl jókor állítja le a szavazást enyhe befolyásolásként.
Vera kibírhatatlanabb, mint Eszter, de jót tesz a műsornak. Atika kibírhatatlanabb Csabánál, de ha 50 milláról lenne szó, én sem biztos hogy csak porszívóznék vagy feküdnék a kanapén. Ettől függetlenül megtörténhet, hogy a kanapén fekvés és bambulás ér ennyi pénzt. Én úgy vagyok vele, inkább nézek akciófilmet, mint művészfilmet....
A hiszti a tv-ben szórakoztató, az életben idegesítő. A tisztelet az életben elengedhetetlen, a VV5-ben nem pont ez kell....:-))

hannamontanna 2012.01.31. 11:54:09

@bigél: Igaz. Néha engem is dühít, egyikkel agyonverném a másikat..:-D

Zsoofka 2012.01.31. 11:54:55

@hannamontanna:
Kár, hogy nem van lájk gomb, mert most ezt lájkolnám :)

kamarti 2012.01.31. 12:02:08

Sziasztok!
a múltkorában láttam egy videót, amiben Kolosi többek közt arról beszélt érdemes poztolónknak, hogy
a., sok (volt a VV4-ben) az 50 feletti szavazó (=sok szavazat érkezik vonalasról)
b., a nézői szemlélet megváltozása/megújulása, hogy Alekosz nyerhette
c., idén egyáltalán nem Alekoszt és Évát kerestek (tavaly a játékosok 1/3-a került be direkt castinggal)
stb., stb.

mindezzel együtt továbbra is azt mondom, mindenki úgy játszik, ahogy akar és tud, és az a legjobb játékos, aki a végén megnyeri.

kamarti 2012.01.31. 12:03:36

jaj, és ha valaki megtisztelne :) egy éccakai linkkel, megköszönném!

ő-szinte 2012.01.31. 12:05:06

@bigél: ha nem érdekel, akkor mi a faszt kötöszködsz itt???

Lotyóbridzsida 2012.01.31. 12:05:13

@bigél:

hát még nem vizsgáltam meg lókukit közelebbről az igazat megvallva.

másfajta lények kukijai érdekelnek.:D

Zsoofka 2012.01.31. 12:05:23

@kamarti:
www.facebook.com/video/video.php?v=2466939232739

Erre gondolsz, nem?
Ebben az is elhangzik, hogy a taktikázás nem szitokszó, mint a vv4-ben :)

nosce 2012.01.31. 12:05:23

@Binbir gece:
"Nekem is jobban tetszik az új módi. Legalábbis a Pinu áthúzva Lilu részig tök jó"

ez nem a Pinu Noir-ból jön ? :)

MagasMacska 2012.01.31. 12:07:08

@mokamini: Valami olyansmit beszéltek a múltkor, hogy innentől hetente lesz párbaj.

ő-szinte 2012.01.31. 12:08:51

@bigél: ez koránt sem igaz
:-DDD

az én rózsám vasutas 2012.01.31. 12:08:58

@kamarti: Én azért látok némi hasonlóságot a mostani bentmaradt 6 és a tavaszi 6 karakter között. Mutatom hogy mit:
Alekosz-Attila
Jerzy-Csaba
Éva-Kingunella
Anikó-Sehi
Béci-Fecó
Gigi-Vera
Azt is el tudom képzelni, hogy a válságra való tekintettel a tavaszi forgatókönyvet alkalmazzák, és megismétlődik a végeredmény. Vagy nem.

nosce 2012.01.31. 12:09:59

@kamarti:
"b., a nézői szemlélet megváltozása/megújulása, hogy Alekosz nyerhette"

a lófaszt, ha már ez röpköd itt, akkor Kolosi se értette meg h miért is nyert Alekosz.... :)

Zsoofka 2012.01.31. 12:10:02

@MagasMacska:
Igen, de akkor ma már aréna? mert most az arénázással több az esemény a párbaj előtt, mint a vv4-ben....
vagy szerda aréna és rögtön utána kihívás?

Zsoofka 2012.01.31. 12:11:41

@nosce:
Hááát a VV Lacihoz meg Milóhoz képest azért egész más karakter Alekosz..... Lehet hogy már túl más, mondhatnám, túúúúmács :)

az én rózsám vasutas 2012.01.31. 12:12:21

@nosce: Pinu noir-ja Zsuzsinak volt, Lilu még nem hencegett vele.

ő-szinte 2012.01.31. 12:13:58

@Binbir gece: Nagyjából nekem is ez jön le...

ő-szinte 2012.01.31. 12:15:41

@MagasMacska: egyre csak romlik a nézettség...

nosce 2012.01.31. 12:17:16

@mokamini:
"Hááát a VV Lacihoz meg Milóhoz képest azért egész más karakte"

persze, de Oli nélkül Aleknak esélye se lett volna a "jóarc" Béci/jerzy ellen...

nosce 2012.01.31. 12:18:50

@Binbir gece:
" Lilu még nem hencegett vele."

Vera atán ki tudja még milyen coming out jön itt :)

kamarti 2012.01.31. 12:24:00

@mokamini: igen és igen (nem írtam le mindent, amit mondott és amit gondolok arról, amit mond :)

@Binbir gece: jó, hát ezt még a casting idején mondta, nem tehet róla, hogy mégis így sikerült :)
bár egyrészt jóval kevesebb alkohol fogy - lehet, hogy csak erre gondolt anno :)
(és Jerzyről valami olyasmit mondott, hogy épp a szavazók korfája miatt nem nyerhetett a keringő kisfilmjei/fotói miatt *- azon azért meglepődnék, ha Csabiről ilyesmi derülne ki és nem is árvagyerek :)

@nosce: vagy nem azt mondta, amit gondolt :) vagy te nem úgy érted, ahogy gondolta (nekem ott úgy jött le, úgy érti, Alekosz nem illik az eddigi "jókisfiú" vonalba, tehát a nézők végre megértették, hogy ez egy játék, ahol extrém, szórakoztató, taktikus figurák kellenek, és ezt értékelték benne :))

Zsoofka 2012.01.31. 12:33:40

@nosce:
Ebben egyetértünk. Alekoszt Oli katalizáltatta (na is szó sincs) fel!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.31. 12:40:41

@szélfúttahaj: Túl nagy falat húzott fel mindkettő, hogy ebből valami érdemleges legyen. Vera és Attila most csak tűzszünetet kötöttek, Vera meg akar élni barátságosabb villalétet is és erőt gyűjt a végső összecsapáshoz. Ezzel Attila Kingát akarja kiakasztani, hogy látványosan más lakóra jobban figyel.

Zsoofka 2012.01.31. 12:48:35

És kit tippeltek következő párbajozónak? Seri és Kinga párbaja be fog következni? Vagy öribarinők lesznek?

nyuszi_muszi 2012.01.31. 12:51:30

Szeretném, ha a maradék pár hétben folytatná Sixx a blogot! Hajni is jó, de inkább arra hogy ha nem láttam az öfit akkor megtudjam mi volt, Sixx irományát viszont azért olvasom, h nevessek.....
lassan azért nézem az öfit, hogy másnap legyen min hahotázni! (Így volt ez az édennel is.....)

Lotyóbridzsida 2012.01.31. 12:53:42

@mokamini:

szerintem kinga lesz a kiválaszott és fecó a kihívott.

kamarti 2012.01.31. 13:01:28

senki nem szán meg egy linkkel?
úgy meghallgatnám még egyszer Anitól a sikersztorit a tikokról :)

Lotyóbridzsida 2012.01.31. 13:04:58

@mokamini:

persze. mondjuk jobb fejnek tűnne, ha a serit vinné, de a fecó könnyebb préda.

Zsoofka 2012.01.31. 13:06:02

@Lotyóbridzsida:
Ha úgy lesz, nyugodtan kinnmaradhat mind a kettő, legalább tudják tartani a 4 hetet.... :)

kamarti 2012.01.31. 13:06:52

@mokamini: hát Kinga rajta van, hogy elkerülje...
ez pl. volt már?
valovilag.hu/video/157023

Kingunellának milyen őszinte a mosolya :)

Zsoofka 2012.01.31. 13:10:37

@kamarti:
Jézus. Hová hányjak?
Ez msot valami feladat volt, vagy csak "spontán" alakul a Négyes és ezzel együtt Attila 4 jellel történő megterhelése. Ezek mindjárt falkában fogják támadni azt a "szegény" fiút... vagy csak gonosz vagyok?

Zsoofka 2012.01.31. 13:12:43

@mokamini:
A másik lehetséges Kinga-indok a kedvességre: Seri is hízzon ne csak ő.... :) Igen. Tényleg gonosz vagyok....

ő-szinte 2012.01.31. 13:13:38

@nyuszi_muszi: Jóvan, nyugoggyá meg, én is csipázom sixxet, de itt most csak meghívott vendégművész:-) majd olvassuk az édent!:-)

És ha mégegyszer kimondják a villában, hogy "őszinte", beköltözöm, faszomatbazdmeg!!!!
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Lotyóbridzsida 2012.01.31. 13:16:36

@mokamini:

érthetetlen számomra, hogy miért híznak, amikor ott a futópad ÉS egy országos műsorban szerepelnek??????????

Zsoofka 2012.01.31. 13:18:35

@Lotyóbridzsida:
Én azt a Kinga +17 kilót nem hiszem el, oké. Nagyobb lett. 17 kiló? Az nagyon sok.

Lotyóbridzsida 2012.01.31. 13:22:05

@mokamini:

szerintem csak 12, de az is simán legalább 10% a bemeneti súlyához képest, és az is rengeteg.
ahhoz egész nap enni kell és zéró mozgás...:(

Zsoofka 2012.01.31. 13:24:01

@Lotyóbridzsida:
Nekem mondod.... Itthon négy évig, 2 gyerekkel, én aki napi 10- 12 órákat dolgoztam előtte... De már dolgozom az ügyön, mert 3 hónap múlva ismét emberek közé kell menni....

Lotyóbridzsida 2012.01.31. 13:26:34

@mokamini:

de te nem szerepelsz egy reality sóban, érted...:) komolyan ijesztő a különbség, amikor a beszavazóját mutatják. ott csont és bőr. most meg ilyen husi csaj.

nosce 2012.01.31. 13:28:51

@kamarti:
"(és Jerzyről valami olyasmit mondott, hogy épp a szavazók korfája miatt nem nyerhetett a keringő kisfilmjei/fotói miatt *- azon azért meglepődnék, ha Csabiről ilyesmi derülne ki és nem is árvagyerek :)"

ebből is látszik , ha télleg mondta, h Kolosit nem az eszéért szeretjük, Jerzy majdnem megverte Alekoszt, 80 ezer fácse követővel, téélleg nemtom h vajon végigaludta a vv4 végét, vagy nem tudja mir beszél, de mind1 ez legyen a legnagybb baj :)

kamarti 2012.01.31. 13:29:09

@mokamini: hát nem tudom, kinek az ötlete volt, de lehet, hogy valami fantáziálás vége, amit megvalósítottak a fiúk (ágyba vinni a reggelit Serinek) :)
Kinga meg "véletlenül" épp ott volt :)

sztem nem fognak egyeztetni Attiról, legalábbis direktben. Én egyébként Kingát szeretném kint látni, de nagyon, kíváncsi vagyok a 3 fiúra, amikor nincsenek láncon :)

kamarti 2012.01.31. 13:30:33

@Peter_Cs: köszi!

@nosce: ő a szavazókról beszélt, nekik az a lényeg, nem az ingyenklikkelők

nosce 2012.01.31. 13:31:53

@Lotyóbridzsida:
azért nagy ám bent a sressz, te is belefásulnál 3 hét múlva aztán szarnál bele a kilókba, majd leadod kint alapon :), ráadásul amíg futsz, bent vagy valahol action lehet aminél ha nem vagy ott akkor kimaradsz az aznapi öfiből, azt h nem csinál semmit csak Csabcsi engedheti meg magának, vagy még ő se, majd kiderül...:)

kamarti 2012.01.31. 13:34:10

@nosce: ezzel az erővel rászokhatott volna a cigire, mint Atti
egyrészt a "nagy dolgok", taktikai megbeszélések ott történnek
másrészt állítólag fogyaszt
szóval két legyet ütne egy csapásra. majd kint leteszem alapon :)

nosce 2012.01.31. 13:35:08

@kamarti:
"ő a szavazókról beszélt, nekik az a lényeg, nem az ingyenklikkelők"

én is róluk beszélek, a fácse baírásokból látszott h rengetegen tolták ott az sms-t Alekra meg előtte Évára,a vv5-ben másképp lesz persze mert Petti aki ez megszervezhetné, nem a fácsét szervezi hanem a kinga hasonmásokat kúrja le inkább :)

szélfúttahaj 2012.01.31. 13:53:36

@hannamontanna: Így is lehet nézni, de ettől még nem szimpatikus. Valószínüleg tényleg volt rá egy két éve, h.kitanulmányozza a vv-t. A nézők sztem nen értékelik kellőképpen ezirányu szakképzettségét, így marad az Atti-peti só.Igaz én Alekot sem képzeltem nyerőnek, csak mikor a vége felé ő folyt mindenhonnan.

Brianna 2012.01.31. 13:54:38

Láttátok ezt, azt írják néhányan visszamennek a villába:
www.nlcafe.hu/sztarok/20120131/kik_mehetnek_vissza_a_vv-villaba/

De MINEK, könyörgöm? Örüljünk, hogy kiestek. XD Ennyire még nem tartunk a végén, a VV4-ben akkor mentek vissza páran, amikor már csak 4 játékos volt versenyben. Ennyire unalmas lenne már a műsor?
Így a még bennlakók nem veszik olyan komolyan, miért féljenek a kieséstől, ha úgyis bármikor vissza lehet menni. :P

kamarti 2012.01.31. 13:56:12

@nosce: :):)
jó, pontosítok, ő az 50 feletti, (vonalas) telefonon szavazókról beszélt na, mer szte az volt a többség

egyébként KIngáról jut eszembe: arra nem gondoltatok, hogy azé balhézik Attival és húz Csabihoz (Fecót következetesen nyírva), mert a setét oldal két alapfigurája esett már ki Atti mellől és nem akar erre a sorsra jutni?
amilyen őszintén mosolyog Serire, és amilyen elszántan nyírja Attit és Fecót, abszolút kinézem belőle

kamarti 2012.01.31. 13:59:53

@Brianna: azér ez elég feltételes módban van
a jótékonysági héttel biztos nem keverik például, meg vicces lenne Gergőt visszaküldeni Csabának - az orrműtétje előtt vagy után? :) (ráadásul úgy, hogy Seri is bent van)

kozi001 2012.01.31. 14:01:01

@kamarti: "nézői szemlélet megváltozása"
Olivér ott nyomta a kampányt mindenhol h nyerjen a "barátja" és így ő is kapjon egy kis aprópénzt a feleségkereső asszisztálásával!
Nélküle nem tudom h h nyert volna Alekosz!

Nem mondom egy szerkesztőnek az a jó ha meg tudja tölteni az adásokat! Cristofelt is nagyon sajnálták h kiesett...!
De most valószínűleg pont ezért van CSabának sok szavazója! H most tuti egy értelmes nyerjen!

kamarti 2012.01.31. 14:06:14

@nosce: @kozi001: na de Pettinek (a beváltott aprópénz = Kinga hasonmások :)) mellett nem snassz, hogy egy Oli lenyomja?

hannamontanna 2012.01.31. 14:19:59

@kozi001: Az értelmesek a Legyen Ön is milliomos!-ban nyernek. Itt a legrafináltabbnak kellene nyerni. Aki a legügyesebben kiszámolja, hogy ki mikor kire tesz jelet, ha ez lesz védett és az a kiválasztott, akkor az kit visz ki, és ha engem, akkor ez esetben én legyek a szimpatikusabb mégis. Attól, hogy valaki nem kedveli Atit, nem szavaz Csabára. Atira az fog szavazni, aki kedveli. Alekre is azért szavaztak, mert olyan hihetetlenül "egyedi" volt. Mint amikor azért nevetünk valakin, mert jó tudni, hogy van nálunk hülyébb...

hannamontanna 2012.01.31. 14:23:04

@kamarti: Peti szerintem olyan unott fejjel ment be, hogy ha nincs bent Ati, akkor már hamarabb kijön. Ha most bármit is csinál, az csak Atihoz kötődhet. Nem hinném, hogy egyébként ennyire szem előtt akar lenni. Ő a háttérből szereti mozgatni a bábokat... gondolom.

Hódos Hajnalka 2012.01.31. 14:24:36

@nyuszi_muszi: őszintén sajnálom, de ma már az én billentyűzetemből fog kiszabadulni a mai poszt, elhiszem, hogy nagy tragédia ez, de őszintén remélem, túlélhető.

hannamontanna 2012.01.31. 14:27:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ..mondhatnám azt is, hogy első, de az gyerekes..:-DD

kozi001 2012.01.31. 14:29:24

@kamarti: Péter valóban intelligensebb, de én bár nem vagyok oda érte, a kampányolást jól csinálta Olivér és nem tudnám Pétert úgy elképzelni h discoban buzdítja a népet sms-ezésre és ujjongjon ha megint talált vkit, aki már 200 sms-t küldött "Alekínnyó barátjára"!
Max facebookon nyomulhatna!

@hannamontanna: Szerintem Alekoszban inkább csak a Szalacsi/bikicsunáj/Uhrin Benedek "egyedisége" jelent meg!
Attilával nekem nincs bajom!

ő-szinte 2012.01.31. 14:31:06

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ja, és ez mikor várható, faszomatbazdmeg?:-DDDD

MagasMacska 2012.01.31. 14:32:04

@mokamini: Nem tudom. Aréna és jótékonykodás nem igazán megy együtt, lehet, hogy mostantól nincs aréna. De lehet, hogy kedd - megmérettetés, szerda-kiválasztás, péntek - kihívás, vasárnap - párbaj.

hannamontanna 2012.01.31. 14:32:46

@kozi001: Én sem tudom elképzelni Pétert lezabált pólóban, csípás szemekkel programot ismertetni Atival, hogy most mi a menet...

MagasMacska 2012.01.31. 14:36:00

@kamarti: Ahonnan én szoktam nézni, ott még nincs fent.

Hódos Hajnalka 2012.01.31. 14:36:23

@ő-szinte: rövidesssen. tudod, először a munka, aztán a szórakozás. :D

kamarti 2012.01.31. 14:40:47

@MagasMacska: ők valahogy úgy számolták, hogy még 2 hét a köv párbajig (akkor lesznek öten), aztán 1 hét múlva 4-en, újabb 1 hét múlva hármas döntő
sztem is e várható, nem hinném, hogy kihívják őket ujjongani, hogy a műsor alatt összegyúlt még 100 milla, majd aztán kettőt, hogy az egyik essen ki. botorság lenne. szóval sztem ezen a héten efelől még nyugodtan alhatnak (tunk).
ja, és Oli is azt mondta tegnap, hogy "nem egészen 4 hét a végéig"

kamarti 2012.01.31. 14:41:59

@MagasMacska: Peticsé már megszánt, sztem te is használhatod :)

MagasMacska 2012.01.31. 14:46:17

@kamarti: Lehet. Akkor még négy hét. A linkre meg lecsaptam én is.

csicserierika 2012.01.31. 14:48:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
avanivi is ma szabadul, mint a viskis ?
(bocsi avanivi ) :)

ő-szinte 2012.01.31. 14:58:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: faszom a munkába, szórakozni akarok! mert én királylány vagyok! faszomatbazdmeg:-D

bigél 2012.01.31. 15:10:27

@nosce: persze, ez a két dolog nem feltétlenül fedi egymást (de azért nem is totál független)

viszont nem olyan egyszerű megmondani, hogy ki miatt nézik a műsort. ki ezért, ki azért. felmerült ugye a művészfilm-akciófilm párhuzam. mindkettőnek megvan a maga tábora.
és vannak olyanok is,akik hangulat függvényében bármelyikre vevők.

bigél 2012.01.31. 15:13:11

@hannamontanna:
"Itt a legrafináltabbnak kellene nyerni"

Kiszopfelnek???? :O ;) :)

hannamontanna 2012.01.31. 15:20:44

@bigél: Én úgy gondolom, ő mint első kieső nem a rafináltságban, hanem a temperamentusban, szempillahosszban, gyönyörű testben és megnyerő külsőben jeleskedett.... atyaég, de nehéz volt leírni..:-DDDD

bigél 2012.01.31. 15:21:14

@hannamontanna:

Komolyra fordítva: nem feltétlenül az a legrafináltabb, aki mondja/sejteti magáról, hogy ő most ezt csinálja, hogy szívatja/megvezeti a többieket, stb. stb. Ez simán visszafelé is elsülhet el, hiszen a szavazóközönség nem homogén elegy, van akiben az effajta játék visszatetszést kelt, láthatjuk itt is, a HV-on.

Egy ÉH vagy Survivor típusú játék más, ott a közönségnek nincs beleszólása (ill. talán a Survivornél a döntőben, jól emlékszem?).

bigél 2012.01.31. 15:22:08

@hannamontanna: csak arra utaltam, hogy saját magát előszeretettel nevezte rafinált kubai srácnak, ezen mindig jókat szórakoztam

bigél 2012.01.31. 15:23:27

@hannamontanna: van egy gyanúm, hogy odáig voltál/vagy érte

hannamontanna 2012.01.31. 15:25:03

@bigél: :-DDDDD az még nem elég, ha ő annak hiszi magát...mint köztudott.:-))

hannamontanna 2012.01.31. 15:26:31

@bigél: De sajnosszerencsére nem engem választott....:-DDD

bigél 2012.01.31. 15:28:53

@ő-szinte: mert ehhez van kedvem :P

plusz azt írtam, hogy itt (mármint a HV-on sokkal érdekesebb, szereetm olvasni a kommenteket, a kialakuló vitákat

bigél 2012.01.31. 15:29:57

@hannamontanna: hápersze, tudom én, de olyankor annyira kis cukorfalat volt, azzal a hatalmas önbizalmával :)

bigél 2012.01.31. 15:33:57

@ő-szinte: pedig sok benne az igazság, hidd el

kamarti 2012.01.31. 15:36:05

@hannamontanna: nemtom, melyiket volt a legnehezebb leírni, de gyönyörű test? hát.... :)

hannamontanna 2012.01.31. 15:39:56

@bigél: ..amit gipszbe öntött?..:-)

hannamontanna 2012.01.31. 15:43:04

@Zwekedly: Lehet hogy Csabának kellett nyerni.... én is meglepődtem. Műsort tudott csinálni.
@kamarti: Mindet nehéz volt leírni. Azt, hogy pojáca, azt viszont nagyon könnyű.:-D

bigél 2012.01.31. 15:55:13

@hannamontanna: ő szerintem tipikusan a túmáccs kategória, túl nagy intenzitással kezdett, gyakorlatilag nagyon hamar mindent megmutatott, hogy mi várható tőle

hannamontanna 2012.01.31. 15:58:55

@bigél: Igen, az ilyen egyszerű embereket egyszerű kiismerni. De jó volt a vizuál menedzsmentje. Nagy-nagy lufi, belül meg levegő.. Szerintem még Balázs is azt hitte a beszavazón, hogy van benne valami.

2012.01.31. 16:06:51

Sziasztok halucik! Miről maradtam le?

hannamontanna 2012.01.31. 16:09:11

@szerivan: Szia! Kívántunk, és Hajni ír..:-DD
Bocs sixx... nem tudunk összehasonlítani almát körtével...

hannamontanna 2012.01.31. 16:12:49

@szerivan: Még nincs, de lesz.... ő mondta..:-D

nosce 2012.01.31. 16:32:49

@szerivan:
"ziasztok halucik! Miről maradtam le? "

Szijjja mogyi :), olyan swingerpartyról maradtál le h még :)

2012.01.31. 16:39:28

@nosce: De dúúúrvááán. Kik voltak ott, milyen volt? Mesélj el mindent, nem mondom el senkinek :)

nosce 2012.01.31. 16:39:49

@kamarti:
"nemtom, melyiket volt a legnehezebb leírni, de gyönyörű test? hát.... :) "

miért ?nem árult zsákbamacskát előkapta a farkát, ha kellett, ha nem :)

liberaliskonzervativ 2012.01.31. 16:39:54

@szerivan: felrohogtem a metron! te aljas haluci :DD

liberaliskonzervativ 2012.01.31. 16:42:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: juuu! tegnap mar sirtam. a vvt keptelen vagyok nezni vera miatt, innen meg hianyoztal.
most viszont oromkodok, juu

nosce 2012.01.31. 16:42:42

@szerivan:
mindenki álarcban volt, csak ladyt meg mircsit ismertem meg, a seggéről :) Hááát tudod....nagyon ott volt minden :)

2012.01.31. 16:45:59

@nosce: HAZUDSZ! Bisztos meghívásos alapon ment, neveket akarok.

liberaliskonzervativ 2012.01.31. 16:48:51

@nyuszi_muszi: nalam pont forditva van. mmint hajnien nevetek tobbet. erdekes ez :)

nosce 2012.01.31. 16:50:56

@szerivan:
te HUZUDSZ! tudni kellett a jelszót "könyvesházi fiúk", oszt jöhettél ...:)

2012.01.31. 16:53:54

@nosce: Így nem is sajnálom, ez így túmáccs, tudni kell kivel megy az ungabunga.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 16:54:03

@nosce: engem megismertél a popsimról?:O

Ki sem választottátok, h ki mibe legyen:D

@liberaliskonzervativ: más a stílus, a maga nemében mind a 2 jó, viszont ezt Hajnival szoktam meg, ellenben ez jó volt vérfrissítésnek is.

ő-szinte 2012.01.31. 16:54:29

@szerivan: Na, előmerészkedtél a kis rókalyukból???
Nekem itt ne hallózzál....

ő-szinte 2012.01.31. 16:55:58

@szerivan: Elég hardcore lehetett, mert még én sem mentem el:-DDD

Zwekedly 2012.01.31. 16:57:10

@nosce:
És ő-szinte seggét nem ismerted fel?
Itt van ni:
kep.psharing.com/630662.jpg

2012.01.31. 16:58:10

@ő-szinte: Sziiia :))) A Jövő Informatikusai Kongressziusán volta, több napos rendezvény.

@ladyandhenk: Most akkor volt party vagy nem? A mogyi folyamatosan hazudik.

nosce 2012.01.31. 16:58:41

@Zwekedly:
erre nem emlékszem, ez biztos nem is ö :)

nosce 2012.01.31. 17:00:03

@ladyandhenk:
"Ki sem választottátok, h ki mibe legyen:D"

minek ?, úgyis hamar ledobjuk :)

nosce 2012.01.31. 17:01:04

@szerivan:
túmács, túmács, van amikor ugrani kell, mert kimaradsz a tuti jóból :)

nosce 2012.01.31. 17:02:07

@szerivan:
"A Jövő Informatikusai Kongressziusán volta, több napos rendezvény.
"

50 GB RAM volt a belépőjegy ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 17:06:17

@szerivan: én nem tudok róla:D, megbeszéltük, h a fiúk mondják meg, h ki miben legyen, kire milyen ruhát képzelnek el:D

@nosce: de soge azt mondta, h a rucikon lyukak lesznek:D

kamarti 2012.01.31. 17:06:39

@nosce: én arról lemaradtam. szerencsére :)
uh a hát... a másik testére vonatkozott :) :)

nosce 2012.01.31. 17:08:08

@szerivan:
már hiányoltunk ám, h majd csak akkor bújsz elő a rókalyukból, mikorra felfaltad az összes mogyorót :)

nosce 2012.01.31. 17:09:38

@ladyandhenk:
"de soge azt mondta, h a rucikon lyukak lesznek:D "

és ölelni, falni a másik bőrét, az semmi ? :)

2012.01.31. 17:10:45

@nosce: Miről beszélsz?
@ladyandhenk: Akkor csak álmodta nosce, hogy túlvan a bulin :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 17:20:06

@nosce: ezt vele kell megtárgyalni, én azt sem tudom, h miről beszélsz, én szende Dorothy akarok lenni:D, tehát én naiva vagyok:D

@szerivan: ááá, biztos csak kellőképpen beleélte már magát:D:D:D:D:D Amit nem is csodálok:P

ő-szinte 2012.01.31. 17:23:12

@Zwekedly: Sírok rajtad bazdmeg!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Még mindig a fenekemet akarod???:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem is csodálom, mert kurva jó darab:-DDDDD

ő-szinte 2012.01.31. 17:29:46

@szerivan: sziiiijjjamijjja:-)
Este jövök:-) most megyek Fecóskodni:-D
Hijjjányoztál -o-

ő-szinte 2012.01.31. 17:51:23

@szerivan: pufi, el nem tűnj nekem estére!:-DDDDDDDDDDDDD mert aztán hallózhatok neked:-D

Talpig Jimmy 2012.01.31. 18:37:44

@szerivan: 50 GB RAM-od van? felveszlek a fürtre :D

FGSuperman 2012.01.31. 18:58:43

Vera priceless:
"Csaba nekem nem jön be, és amikor úgy kell valakit megcsókolni az nem az igazi"

bezzeg ha leszopni kellett volna...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 19:01:51

Most már nincs kedvem semmihez... ;(
Tudom, ez off volt. :(

nosce 2012.01.31. 19:08:01

@ladyandhenk:
"én nem tudok róla:D, megbeszéltük, h a fiúk mondják meg, h ki miben legyen, kire milyen ruhát képzelnek el:D"

akkor nem te voltál a buliban a ladys ruhában ????? na mind1 sajnálhatod :)

nosce 2012.01.31. 19:13:44

@FGSuperman:
"Vera priceless:
"Csaba nekem nem jön be, és amikor úgy kell valakit megcsókolni az nem az igazi"

bezzeg ha leszopni kellett volna... "

lehet az a baj , h verát a castingon elkényeztették és más mérethez van szokva, nem Csabcsi virslijéhez :) Ezért nem is jöhet szívből a megszerizés :)

zoltano21 2012.01.31. 19:16:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: AAA, nem lesz tobbet szo Vera osszemaszatolt fejerol... :(((

inmemancsi 2012.01.31. 19:24:35

sziasztok
eszter rajongók kókusz elé!

nosce 2012.01.31. 19:25:35

@ladyandhenk:
"hát...mi van a csaj seggével?:) "

Semmi, nagyon szép volt, de akkor ez nem te voltál ezek szerint :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 19:29:59

@nosce: valamiről nagyon lemaradtam:) Mikor lesz a következő lehetőség?

FGSuperman 2012.01.31. 19:46:40

@nosce:
ki a kicsit nem becsüli:-)

inmemancsi 2012.01.31. 19:49:06

na én se nézem a héten az öfiket

pink ninja 2012.01.31. 19:50:08

@King of Shadows: ???
akarsz róla beszélni? :)

Ormi 2012.01.31. 19:54:27

@King of Shadows:
A kedvetlenség is elmúlik egyszer, hogy átadja helyét a rosszkedvnek.

Zsoofka 2012.01.31. 19:55:38

Sziasztok! Lesz ma poszt? Vagy Hajni idejött kiosztani a hisztis népet és megint hopponmaradunk?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 19:59:40

@mokamini: ez az elkövetkezendő 4 órában kiderül:D

Reménykedjetek, h ne legyek itt, mert akkor szokott mindig kijönni az új:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 20:19:44

@Peter_Cs: nem kell elhinni mindent, hidd el, csak a bulvárnak szól ez:D

@Ormi: meddig?:D

Ormi 2012.01.31. 20:33:17

@ladyandhenk:
Végkimerülésig.
Vagy addig, míg nem elégítik ki kíFáncsiságunkat.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 20:42:25

@ladyandhenk: @pillangod: @pushpang: Senkinek sem akarom elrontani a kedvét, ártottam én már épp eleget másoknak, de röviden:

Munkanélküli vagyok, az voltam egész életemben és soha nem is fognak alkalmazni mert nincs tapasztalatom.

Barátnőm soha nem volt, nem is lesz, nem is lehet.

Barátaim sincsenek. Most is másfél órát kellett várnom a szájsebészet előtt teljesen egyedül és néznem kellett, hogy mások nincsenek egyedül.

Most már eléggé fáj a fogam ahhoz, hogy ne tudjak enni, de kihúzatni sem tudom. Annyira félek tőle, hogy rosszul leszek és 1,5 óránál tovább nem bírok ott maradni...

inmemancsi 2012.01.31. 20:43:22

na ezt a filmet se láttam soha egészben m1 pedig 100x leadták már

inmemancsi 2012.01.31. 20:46:19

@King of Shadows: jaj szegény apránként kell nekilátni a dolgoknak 1: soha ne mond, hogy soha 2. van amin túl kell esni, ha nem gondolsz rá, hanem erőszakolod magadban, hogy lazíts el, könnyebben megy majd, mindenki fél, csak akkor tudod legyőzni a félelmet, ha nem gondolsz rá

Ormi 2012.01.31. 20:48:29

@King of Shadows:
Idefigyeljbazmeg, kiverem én a fogadat, utána elmegyünk vodkázni/sörözni, csaj is lesz majd, mert többen vannak, mint mi, a munkát elkerüljük, mert amúgy sem fizet jól, és holnap mindenkinek elbasszuk itt a kedvét, hogy ne legyen jó nekik akkor, ha mi másnaposak vagyunk.

Megfelel?

Hurri Kán 2012.01.31. 21:04:00

@Ormi:
Én is másnapos leszek. Akkor is elbasszátok az én kedvemet is?

Ormi 2012.01.31. 21:09:10

@gyvy:
Mikor leszel te másnapos?
És hogy mernénk kedvedet szegni?...
(A fogakat...hagyjuk.)

genevieve 2012.01.31. 21:13:32

csabikám reggelit csinál sehinek:-D

Hurri Kán 2012.01.31. 21:13:58

@Ormi:
Amióta az ellenség keze ide is betette a lábát, mindenkiben nem bízom. :)

mocskosmacska 2012.01.31. 21:14:00

@King of Shadows: Tudom, hogy sovány vigasz, de 22 évesen én is így éreztem és nagyjából ez volt velem a helyzet. Aztán változtak a dolgok.

Ormi 2012.01.31. 21:15:49

Bárhogy is bámuljuk, BálnaVera igen határozott lépésekkel masírozik a döntő irányába...

témázgató 2012.01.31. 21:16:41

@genevieve: ez a nagy reggeli csinálás is egymás felé hajtja Attilát és Verát.

inmemancsi 2012.01.31. 21:18:09

@Ormi: nyerni semmiképp nem fog

Ormi 2012.01.31. 21:18:11

@gyvy:
Az ellenség ellenKezül, kezelhetetlen ellenséggel pedig nem közösködünk.

fran7 2012.01.31. 21:19:22

@témázgató: Ha cserébe összejön Serivel, akkor még meg is érheti neki. Ati-Vera duó úgyse sokáig bírja ki egymás mellett. Bár mindketten élvezik ha szenvedhetnek.

GL-581 g 2012.01.31. 21:20:07

FB+ királylány miért túráztatja magát folyamatosan Verán, ha a csaj annyi figyelmet sem szentel rá, mint a talpára tapadt rágógumira?

És Lilu miért öltözött úgy, mintha szülői értekezletre menne? :D

Hurri Kán 2012.01.31. 21:20:13

@Ormi:
Ellenséggel SSKK nem közösködöm. :)

2012.01.31. 21:20:17

@Peter_Cs: jelzem, én már sokszor éreztem, hogy megcibálnám azt a nyafka kis ribizligizit, a kubai sokak vágyát teljesítette be szvsz. :)
Fiam a múlt héten futott össze Veronikával, jött haza nagy vigyorogva, hogy szembe jött vele az a... az a picsaszájú... tudod, te nézed azt a szart Anya! tudod az a VV izé, háááát képzeld, akkora mint egy kutya ülve, nekem mellig ér. :)

Ormi 2012.01.31. 21:20:23

@inmemancsi:
gyvy?...
Azt sohasem tud6tyúk.

Ormi 2012.01.31. 21:21:56

@gyvy:
Közellenséggel közösködni nem feltétlen hoz ellenségeskedést közénk.

fran7 2012.01.31. 21:22:05

"VV Gombi" Seherezádéra hajt. Én meg Nina Dobrevra. S ez egy újság reklámja, főcíme.

kamarti 2012.01.31. 21:24:44

@genevieve: csak jelezném, hogy már korábban megtippeltem, hogy az ő ötlete volt :)

és sajnos azt is eltaláltam, hogy Kingucit nem éppen a nemes szándékok vezérlik.... állandóan Csabi nyomában van, nyírja Verát (és nem úgy, mint Csabi a "majd neked is sütök, ha kiesik a legjobb barátnőd" poénnal). Annyira remélem, hogy Csabi lepattintja. sőt auz is, hogy Atti is. és akkor hisztizhet, hogy honnan lesz műsorideje....

egyébként van ám új poszt, most láttam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.31. 21:24:45

@King of Shadows: közhelyesnek tűnik, de gondolj arra, hogy ennél csak jobb jöhet. Én évekig kapaszkodtam ebbe a 4 kurva szóba, aztán egyszer csak jobb lett.
Ami azt illeti, én elfogadnám Ormányos kolléga javaslatát a helyedben. :D

Hurri Kán 2012.01.31. 21:25:08

@Ormi:
Azt nem is szeretnék :)

kamarti 2012.01.31. 21:27:21

@fran7: és Sehi anyu áldását adta.
Ó meg megküzd Kiszeltüncivel Csabiért MILF kategóriában:)

kamarti 2012.01.31. 21:33:07

Kingunella tényleg szét van esve, borzasztóan parázhat, hogy rossz lóra tett
é ahogy látom, a többiek fsza is televan már Kingattival
ahogy az enyim is :)

fran7 2012.01.31. 21:33:27

Fecó jól szólt. Szerdára kibékülnek,

vallatas 2012.01.31. 21:34:32

ez most minek bőg?
kibaszott műhiszti

van új poszt

fran7 2012.01.31. 21:35:09

Vera azért marad bent, hogy szembesítsen minket azzal, hogy milyen torz világkép, ahol csak saját magunk körül forgunk.

Ormi 2012.01.31. 21:35:15

@gyvy:
Kingatlan.
Villát szeretnék.
...
És V erre gyúr....
Érdekes.

kamarti 2012.01.31. 21:42:25

@Ormi: Kinga pedig a Verátlanra, de ugye ott van neki ellenfélnek még Sehi is
kapálózik is

Talpig Jimmy 2012.01.31. 22:00:49

hááát, ez így nagyon hiteles...
H. Zsuzsának derogálna?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.31. 22:06:50

@ő-szinte: @sogeking: pajtik én is igennel szavazok ha még nem derült ki akkor kiderül hogy ez mi volt ez?
ahoj jó estét mindenkinek! :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.31. 22:32:35

@Binbir gece: Anikó-Sehi azért erős :) Sehi agyilag kicsit lemaradt Anikótól :)

DE MÉR csak én írkálok? HUN vannak a törpiek!?

2012.01.31. 22:33:53

@jadebulgari: Miért beszélgetsz magadban? A végén még jól megszponzorál a Zádory.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.31. 22:42:43

@szerivan: juhéj szihja :D derégenvótál,
mindenkit kitiltottak hogy senki nem ír? :D

2012.01.31. 22:46:54

@jadebulgari: Pici hobbitka, van új poszt már kb. 150 kommenttel...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.31. 22:48:39

@szerivan: jé nálam ez az utolsó... akkor lehet hogy én vagyok kitiltva? ez sokmindent megmagyaráz :D

GL-581 g 2012.01.31. 23:24:25

Jól érzékelem, hogy Miss FB+ szép lassan egyedül marad? Csaba ugyan vele van, de hát az annyit ér...

Érdekesen alakulnak az erőviszonyok, és mindenki az ellenségével lóg.
Simán el tudom képzelni, hogy vasárnap Kinga kapja a zöldet. Lehet, hogy még Attila is rápakolja. :D

2012.01.31. 23:38:13

@GL-581 g: Azt nem tudom, de már van új poszt :) Ne itt motyogj magadban.
süti beállítások módosítása