Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 134/135

2012. január 30. 16:09 - sixx

Hajni lassan visszaveszi gyermekét, már csak pár napig kel velem kibírni a hogyvótot, ami ma a vasárnapi párbaj kimenetelének ismeretében kissé zaklatott lesz, előre szólok. Pinu oppardon, Lilu zenés napot ígér, ez VV-nyelven egy gitározó tuját jelent, ami a maga nemében világszenzáció, kár, hogy nem tudom értékelni az olyan igazi művészetet, mint az asztalra szarás, a fekete téglalap fehér alapon és Csaba gitározása. Vera csontig benyal Pistának és kávéval kínálja, Attila szerencsére nem látja, mert alszik, de nem sokáig, mert a Most múlik című kiváló Quimby-dallal felébresztik. És nem üvölt, hanem meghatódva röhincsél. Seher is, bárcsak ne tenné.

A lányokkal kezdünk, Esztert nem engedném színpadra, Seher egy fokkal tehetségesebb, de a legnagyobb meglepetés Kinga, aki valóban vicces, még Pista is megjegyzi, milyen vicces a hiszti élő szobra. Seher előadása nem jön be sem Csabának, sem Attilának, leostobázzák gyorsan, amit a szőkenő fel sem fog. A fiúk jelenetét Vera viszi félre, csak meg ne kritizálja valaki, mert vége a békés próbának. Megússzuk, de Csaba gitározását nem. Attilát a sírógörcs kerülgeti, engem is, bazdmeg, pedig miközben ez ment élőben, én A Dalt néztem. A szünet után Vera kávézni hívja Attilát (!) a teraszra, aki menten rosszat sejt és méregkeveréssel vádolja meg Verát, aki erre nem ugrik (!!!), hanem átváltozik normális nővé. Attila nem csodálkozik, a pszichopatákra jellemző viselkedésformákat mutató Vera állandó vendége unalmas hétköznapjainak.

Vera kedvesen szól Attilához, és a lelkét simogatja a levegőben tett széles gesztusokkal, válaszul a csávó nagyon halkan beszél Verához, de egyszer csak felüvölt, amitől Vera majdnem kiön ti a kávét. A többiek odabent arra a konszenzusra jutnak, hogy Attila érthetetlen, mit művel. Szerintem tök érthető, az ellenségem ellensége a barátom, jól jöhet egy esetleges, egyhetes, ekézésmentes evolúvió, eleve erőltetett esemény ellentmondani eme emlősnek, eh. Kinga nem érti Attilát, aki ezt momentán leszarja, csak az zavarja, hogy Kinga kicsit flegma vele, és pont úgy viselkedik, mint Attila, amikor Kinga Csaba nyakába borult. Színészkedtek, gecó, mondja Eszter, vagy mindketten, vagy csak egyikőtök. Attila Kingától szeretné megtudni, mi is a baja vele egészen pontosan, de nem a hálószobában, mindenki előtt, hanem majd. A majd is eljön, négyszemközt maradnak, a téma Attila féltékenysége. Ennyi.

Este tízkor egy szócsata jön, Pornós Vera vs. Ügyvéd Eszter, csípőből kell válaszolni a kérdésekre, reagálni arra, amit a másik mond, stb.Megállnak egymással szemben, Vera az első pillanattól támad, felsőbbrendűnek képzeled magad, pedig a seggedbe dughatnád az összes diplomádat. keresett a te filmed 1,3 milliót pár nap alatt? Nem? Akkor kussoljá'. Eszter nem hagyja magát, oda-vissza pattog a labda, baszogatják egymást ezerrel, Sehernek minden idegszálával figyelnie kell, mire megérti a feladatot. Eszter és Vera versenyen kívül is simán anyázza egymást, Attila szeretne egy mondatot elmondani a pitláker ügyekben, de amikor Seher beszél, akkor kuss van, nem kéne beleszólni, mondja, Esztert kibaszottul ekézte itten mindenki, én csak megvédtem, kiálltam mellette, hol voltál akkor, Attila? Vera szerint ő is szopott, ja, tudjuk, odakünn, de nem, ő idebentre gondolt. És elítél, mert meg volt alázva. Na jó, lapozzunk.

Kinga és Fecó is összecsap, Fecónak kezd elege lenni az elkényeztetett hisztispicsából, és nem áll le egy percre sem, ami végtelenül mulatságos, mert Kinga egyre csak próbálkozik a megfékezésével, kevés sikerrel. A vége: Fecó leszarja Kinga véleményét, konkrétan. Csaba is beszáll a Fecó-bashingbe, miért is ne, ha már mindenki üti, ő miért ne? Az őszinteségi roham bejön Attilának is, te, Kinga, beszéljünk ŐSZINTÉN. Jó. Itt? Nem, ahol nem vannak, de vannak mindenütt. Akkor majd csendben leszünk. Nem, az úgy nekem nem jó. Miért nem mennek ki a kertbe? Ülnek bele a dzsakuba? Miért ilyen hisztis Attila? És miért fekszik Csaba a szoláriumban? Kínzó kérdések. Attila Fecóval és Verával kitárgyalja Kingát, aki persze hallgatózik, és majd mindjárt kijön és lebassza, de nem, nem buktatja le magát. Hű de kibaszott unalmas ez az epizód, basszameg.

Este van, buli van, a fiúk Vera partyjára mennek, mert ott jobb lesz a hangulat, mint Eszternél, ahol csak Kinga és Seher teszi tiszteletét. Ezt a szopást. A buli természetesen ivás, Verával kezdjük, röppennek a cinuk szépen sorban, és Attila még sok sikert is kíván Verának a kinti létre, és hótthalálos őszinte. Csaba fejét megüti a feles, és faszságokat beszél, jó a hangulat. Bezzeg a kertben, na ott a nők füstölögnek, faszomba, Vera, minek mentek hozzá bulizni ezek a gyökerek? Mert kivételesen nem hisztizett, és normálisan viselkedett, azért. Tánc is lesz odabent a végén, Vera Fecót pörgeti meg. Jesszumpepi. 

Naszóval az van, hogy nincs rip az adásról, van viszont RTL Most, ami egy fos, ha az egérmutatóval nem PONT a kibaszott play/pause gombot találod el, hanem egy tized milliméterrel alá/fölé/mellé böksz, baszhatod, és nem áll meg a videó, nem tudsz képet menteni. Szopás így dolgozni, na. És ha már szopás, az a vicc megvolt, hogy megy egy fekete hajú csaj a boltba, és a kasszánál jön rá, hogy nincs pénze? Na, majd Vera elmeséli a végét, ha kijön. Guminadrágba öltözött Lilu nyitja a szeánszt, mutatunk állást, mondja, tessék, fifty-fifty. Azt hittem, eddigre sikerült eldönteni, ki marad bent és ki húz a vérbe, de ez a Való Világ, itt minden és annak ellenkezője is előfordulhat. Sűrű műsor lesz, előadás, összefoglaló, párbaj, Jézus fasza, sose végzek.

Beköszönés, mindenki jelmezben, Fecónak a szíve mindjárt kiverődik az asztalra, jesszumpepi, ha egy másik testrészét emlegette volna, Pilu infarktust kap helyben. Csaba gitározik, a többiek ülnek és várnak, mást nem is nagyon tehetnek, míg Pilu beszél, addig kuss van. Na, mennek ki szépen sorban, majd megérkeznek a stúdióba, de előtte Pista meg Attila a két mentor mesél pár érdektelen dolgot, ugorgyunk. A belépő Csaba gitárhangjára történik, szépen belépnek, rikkantanak párat, majd Attila felvezeti a szereplőket, akik szépen bemondják erőltetett olasz neveiket, Kingunella, az apád faszát, na. Ja, és Kinga menten bakizik egyet, izgul biztos. Attinello, az, bazdmeg. Ha Csaba egyszer kijön a villából, és gitárosnak áll, facebook-csoportban fogom követelni a betiltását.

A darab elkezdődik, kissé zavaros, az világos, hogy Seher és Észter a két picsa szívatja Kingát, a szolgálót, aki úgy beleéli magát a szerepbe, hogy tényleg öröm nézni, hisztizhet kedvére, ezt neki találták ki. Kicsit sok a három luvnya, de mire viszketni kezdene a bal herém tőlük, megjelennek a faszik, az élen Attila, aki egy jelenség a színpadon, tényleg tehetséges, amolyan színjátszó körösen, de csak mocorog benne valami. A többiekben nem, bár a lassított felvételes verekedés vicces. Attila comic timingja mazaz az időzítés, ahogy a poént felvezeti és lecsapja, kiváló, ezt pedig tanulni nem lehet, erre születni kell. Igen, neki drukkolok, üssetek. A darab végén a narrátorhang rém ciki dolgot művel és egy elvetemült kreatív sugallatára angol szinkronhangokat sorol fel a lakók alá, Kim Basinger tán Sehernek jut, Sandra Bullock meg Eszternek. Nagyon nem kellett volna, inkább tetszettek volna bejátszani egy klasszikus Benny Hill-jelenetet.

Na, üljünk bele az időgépbe és foglaljuk össze a szombatot. Eszter az ünneplő kockás kisgatyát ölti magára, tán tud valamit, amit mi nem? Kinga és Csaba a budi mellett, a húgy- és szarszagban susmorog, Attila meg ettől felbassza magát. Ja, hogy most éppen este van és lefekvés gyön, ezt nem vettem észre. Attila a sötétben lebeképzeltpicsázza Kingát, majd elkezdi osztani, illetve a véleményét mondja el, Kinga meg szarik a farmra, és hátat fordít neki. Attila a titokszobában kinyilvánítja, hogy az sösszes fasza tele van Kingával, mert egy önző picsa, blablablabla, ne beszélgess akkor vele, bazdmeg, oszt jónapot.

Reggel van, most már tutira, Attila a The Walking Dead című zombis sorozatból menekített statisztaként szenved, és nem lesz büfés, mert képtelen ellátni a feladatot tisztességesen. Seher beszól, Attila vissza, te nekem ne pofázz, kislányom, gyerek vagy, kuss a neved. Vitáznak tovább, valahol Attila a paraszt, mert ha mindenkinek kell büfésnek lenni, akkor beállhatna a pultba, nem döglik bele. Odabent Seher, mint egy elbaszott csivava, aminek egyszer végre jutott egy olyan csont, ami nem nagyobb, mint a feje, el nem ereszti a dolgot, és vélt fölényét addig emlegeti és üti vele a vasat, hogy Attila teljesen megunja és elhajtsa a faszba. Nem jár jobban Eszter sem, aki beleszól a vitába, vesztére. Jönnek a színészurak, főpróba ruhában, nem hiszem, hogy ez érdekelne minket.

A szünet után a két párbajozó van terítéken, mindenki elmondja, mit gondol róluk egy-egy búcsúlevélben, ez persze Attila esetében elfajul egy kicsit, Vera kapja az ívet, ahogy arra számítani lehetett, bár a Don Quijote-analógia nagyon ül. Attila Esztert is jellemzi, kétszínűnek és hazugnak nevezi, amitúl az ügyvédcsaj pityeregni kezd, csak nem olyan vastag a bőr az arcán, mint Verának, talán a tömény fehérjepakolás segítene a dolgon. Csaba és Kinga szerint Vera jön vissza, tessék lottót töltetni ezzel a két szellemi fogyatékossal. Eszter és Seher közben kint folytatja a búcsúlevél elemzését, Csaba a háttérben igyekszik kifutni a világból, fuss, Forrest, fuss. Pilu állást mutat, hátha változik a cucc, hát ja, 49-51 az arány, ez akár egy szavazat is lehet, figyelmeztet komoly arccal, lehet, tényleg elhiszi?

A villában három feladatot kapnak a párbajozók, Csabát kellett elcsábítani, tojásfehérjét kell felverni, és betestápolózni a jelentős bőrfelületet, mármint a sajátot. Eszter csábítóként kajakra felállítja Csaba farkát, aki rendesen zavarba jön. Bezzeg Vera, az a szerencsétlenkedés, amit leművel, gyerekes, az egészben Seher szamárbőgése a legjobb, eddig Eszter vezet. Na, jön a felverés, ebben Vera elhúz az elején, ha Fecó nem ugatna végig alatta, még el is viselném a dolgot, így viszont Attilával értek egyet, aki megbolondul tőle. Vera nyeri, 1-1. Na, jön a kenegetés, Kinga elképedt arccal bámulja a produkciót, ő nem lenne erre képes, mondja. Utólag azt mondom, bárcsak Eszter és Vera is így érzett volna. A végén Eszter nyer, de nem feltétlenül joggal, hanem azért, mert nagyobb a tábora. Fair play, my ass. Az eredményhirdetés után Eszter búcsúbulizik, nem érdekes. A lefekvés előtt Kinga és Attila még egymásnak esik, az isten faszát már.

Jön a párbaj, először Eszter búcsúzik el a bentiektől, aztán Vera, kijönnek, leülnek a székbe, és elkezdődik egy egyórás kínlódás, egy ponton Vera arca zavart tükröz, valaki tán csak nem beüvöltötte, hogy castingos pornófilmedet mindenki látta már, nem kell adnod a szűzkislányt odabent? A párbaj nagyjából úgy megy le, ahogy sejtettük, Eszter összeszedettebb, jobban fogalmaz és szimpatikusabb, Vera viszont impulzív és vélhetően azért jön be a nézőknek, mert szeretik látni, ahogy egy ember szétesik az orruk előtt - na, ezt Esztertől nem kapják meg, Vera viszont két hét alatt a teljes idegösszeomlás szélére juthat simán. Nyer is, 51-49 arányban, és visszamegy a villába, ahol Seher kikészül, Fecó meg örömgörcsöt kap. Jóccakát.

Címkék: vv5
762 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2012.01.31. 16:39:28

@nosce: De dúúúrvááán. Kik voltak ott, milyen volt? Mesélj el mindent, nem mondom el senkinek :)

nosce 2012.01.31. 16:39:49

@kamarti:
"nemtom, melyiket volt a legnehezebb leírni, de gyönyörű test? hát.... :) "

miért ?nem árult zsákbamacskát előkapta a farkát, ha kellett, ha nem :)

liberaliskonzervativ 2012.01.31. 16:39:54

@szerivan: felrohogtem a metron! te aljas haluci :DD

liberaliskonzervativ 2012.01.31. 16:42:39

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: juuu! tegnap mar sirtam. a vvt keptelen vagyok nezni vera miatt, innen meg hianyoztal.
most viszont oromkodok, juu

nosce 2012.01.31. 16:42:42

@szerivan:
mindenki álarcban volt, csak ladyt meg mircsit ismertem meg, a seggéről :) Hááát tudod....nagyon ott volt minden :)

2012.01.31. 16:45:59

@nosce: HAZUDSZ! Bisztos meghívásos alapon ment, neveket akarok.

liberaliskonzervativ 2012.01.31. 16:48:51

@nyuszi_muszi: nalam pont forditva van. mmint hajnien nevetek tobbet. erdekes ez :)

nosce 2012.01.31. 16:50:56

@szerivan:
te HUZUDSZ! tudni kellett a jelszót "könyvesházi fiúk", oszt jöhettél ...:)

2012.01.31. 16:53:54

@nosce: Így nem is sajnálom, ez így túmáccs, tudni kell kivel megy az ungabunga.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 16:54:03

@nosce: engem megismertél a popsimról?:O

Ki sem választottátok, h ki mibe legyen:D

@liberaliskonzervativ: más a stílus, a maga nemében mind a 2 jó, viszont ezt Hajnival szoktam meg, ellenben ez jó volt vérfrissítésnek is.

ő-szinte 2012.01.31. 16:54:29

@szerivan: Na, előmerészkedtél a kis rókalyukból???
Nekem itt ne hallózzál....

ő-szinte 2012.01.31. 16:55:58

@szerivan: Elég hardcore lehetett, mert még én sem mentem el:-DDD

Zwekedly 2012.01.31. 16:57:10

@nosce:
És ő-szinte seggét nem ismerted fel?
Itt van ni:
kep.psharing.com/630662.jpg

2012.01.31. 16:58:10

@ő-szinte: Sziiia :))) A Jövő Informatikusai Kongressziusán volta, több napos rendezvény.

@ladyandhenk: Most akkor volt party vagy nem? A mogyi folyamatosan hazudik.

nosce 2012.01.31. 16:58:41

@Zwekedly:
erre nem emlékszem, ez biztos nem is ö :)

nosce 2012.01.31. 17:00:03

@ladyandhenk:
"Ki sem választottátok, h ki mibe legyen:D"

minek ?, úgyis hamar ledobjuk :)

nosce 2012.01.31. 17:01:04

@szerivan:
túmács, túmács, van amikor ugrani kell, mert kimaradsz a tuti jóból :)

nosce 2012.01.31. 17:02:07

@szerivan:
"A Jövő Informatikusai Kongressziusán volta, több napos rendezvény.
"

50 GB RAM volt a belépőjegy ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 17:06:17

@szerivan: én nem tudok róla:D, megbeszéltük, h a fiúk mondják meg, h ki miben legyen, kire milyen ruhát képzelnek el:D

@nosce: de soge azt mondta, h a rucikon lyukak lesznek:D

kamarti 2012.01.31. 17:06:39

@nosce: én arról lemaradtam. szerencsére :)
uh a hát... a másik testére vonatkozott :) :)

nosce 2012.01.31. 17:08:08

@szerivan:
már hiányoltunk ám, h majd csak akkor bújsz elő a rókalyukból, mikorra felfaltad az összes mogyorót :)

nosce 2012.01.31. 17:09:38

@ladyandhenk:
"de soge azt mondta, h a rucikon lyukak lesznek:D "

és ölelni, falni a másik bőrét, az semmi ? :)

2012.01.31. 17:10:45

@nosce: Miről beszélsz?
@ladyandhenk: Akkor csak álmodta nosce, hogy túlvan a bulin :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 17:20:06

@nosce: ezt vele kell megtárgyalni, én azt sem tudom, h miről beszélsz, én szende Dorothy akarok lenni:D, tehát én naiva vagyok:D

@szerivan: ááá, biztos csak kellőképpen beleélte már magát:D:D:D:D:D Amit nem is csodálok:P

ő-szinte 2012.01.31. 17:23:12

@Zwekedly: Sírok rajtad bazdmeg!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDD
Még mindig a fenekemet akarod???:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Nem is csodálom, mert kurva jó darab:-DDDDD

ő-szinte 2012.01.31. 17:29:46

@szerivan: sziiiijjjamijjja:-)
Este jövök:-) most megyek Fecóskodni:-D
Hijjjányoztál -o-

ő-szinte 2012.01.31. 17:51:23

@szerivan: pufi, el nem tűnj nekem estére!:-DDDDDDDDDDDDD mert aztán hallózhatok neked:-D

Talpig Jimmy 2012.01.31. 18:37:44

@szerivan: 50 GB RAM-od van? felveszlek a fürtre :D

FGSuperman 2012.01.31. 18:58:43

Vera priceless:
"Csaba nekem nem jön be, és amikor úgy kell valakit megcsókolni az nem az igazi"

bezzeg ha leszopni kellett volna...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 19:01:51

Most már nincs kedvem semmihez... ;(
Tudom, ez off volt. :(

nosce 2012.01.31. 19:08:01

@ladyandhenk:
"én nem tudok róla:D, megbeszéltük, h a fiúk mondják meg, h ki miben legyen, kire milyen ruhát képzelnek el:D"

akkor nem te voltál a buliban a ladys ruhában ????? na mind1 sajnálhatod :)

nosce 2012.01.31. 19:13:44

@FGSuperman:
"Vera priceless:
"Csaba nekem nem jön be, és amikor úgy kell valakit megcsókolni az nem az igazi"

bezzeg ha leszopni kellett volna... "

lehet az a baj , h verát a castingon elkényeztették és más mérethez van szokva, nem Csabcsi virslijéhez :) Ezért nem is jöhet szívből a megszerizés :)

zoltano21 2012.01.31. 19:16:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: AAA, nem lesz tobbet szo Vera osszemaszatolt fejerol... :(((

inmemancsi 2012.01.31. 19:24:35

sziasztok
eszter rajongók kókusz elé!

nosce 2012.01.31. 19:25:35

@ladyandhenk:
"hát...mi van a csaj seggével?:) "

Semmi, nagyon szép volt, de akkor ez nem te voltál ezek szerint :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 19:29:59

@nosce: valamiről nagyon lemaradtam:) Mikor lesz a következő lehetőség?

FGSuperman 2012.01.31. 19:46:40

@nosce:
ki a kicsit nem becsüli:-)

inmemancsi 2012.01.31. 19:49:06

na én se nézem a héten az öfiket

pink ninja 2012.01.31. 19:50:08

@King of Shadows: ???
akarsz róla beszélni? :)

Ormi 2012.01.31. 19:54:27

@King of Shadows:
A kedvetlenség is elmúlik egyszer, hogy átadja helyét a rosszkedvnek.

Zsoofka 2012.01.31. 19:55:38

Sziasztok! Lesz ma poszt? Vagy Hajni idejött kiosztani a hisztis népet és megint hopponmaradunk?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 19:59:40

@mokamini: ez az elkövetkezendő 4 órában kiderül:D

Reménykedjetek, h ne legyek itt, mert akkor szokott mindig kijönni az új:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.31. 20:19:44

@Peter_Cs: nem kell elhinni mindent, hidd el, csak a bulvárnak szól ez:D

@Ormi: meddig?:D

Ormi 2012.01.31. 20:33:17

@ladyandhenk:
Végkimerülésig.
Vagy addig, míg nem elégítik ki kíFáncsiságunkat.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.31. 20:42:25

@ladyandhenk: @pillangod: @pushpang: Senkinek sem akarom elrontani a kedvét, ártottam én már épp eleget másoknak, de röviden:

Munkanélküli vagyok, az voltam egész életemben és soha nem is fognak alkalmazni mert nincs tapasztalatom.

Barátnőm soha nem volt, nem is lesz, nem is lehet.

Barátaim sincsenek. Most is másfél órát kellett várnom a szájsebészet előtt teljesen egyedül és néznem kellett, hogy mások nincsenek egyedül.

Most már eléggé fáj a fogam ahhoz, hogy ne tudjak enni, de kihúzatni sem tudom. Annyira félek tőle, hogy rosszul leszek és 1,5 óránál tovább nem bírok ott maradni...

inmemancsi 2012.01.31. 20:43:22

na ezt a filmet se láttam soha egészben m1 pedig 100x leadták már

inmemancsi 2012.01.31. 20:46:19

@King of Shadows: jaj szegény apránként kell nekilátni a dolgoknak 1: soha ne mond, hogy soha 2. van amin túl kell esni, ha nem gondolsz rá, hanem erőszakolod magadban, hogy lazíts el, könnyebben megy majd, mindenki fél, csak akkor tudod legyőzni a félelmet, ha nem gondolsz rá

Ormi 2012.01.31. 20:48:29

@King of Shadows:
Idefigyeljbazmeg, kiverem én a fogadat, utána elmegyünk vodkázni/sörözni, csaj is lesz majd, mert többen vannak, mint mi, a munkát elkerüljük, mert amúgy sem fizet jól, és holnap mindenkinek elbasszuk itt a kedvét, hogy ne legyen jó nekik akkor, ha mi másnaposak vagyunk.

Megfelel?

Hurri Kán 2012.01.31. 21:04:00

@Ormi:
Én is másnapos leszek. Akkor is elbasszátok az én kedvemet is?

Ormi 2012.01.31. 21:09:10

@gyvy:
Mikor leszel te másnapos?
És hogy mernénk kedvedet szegni?...
(A fogakat...hagyjuk.)

genevieve 2012.01.31. 21:13:32

csabikám reggelit csinál sehinek:-D

Hurri Kán 2012.01.31. 21:13:58

@Ormi:
Amióta az ellenség keze ide is betette a lábát, mindenkiben nem bízom. :)

mocskosmacska 2012.01.31. 21:14:00

@King of Shadows: Tudom, hogy sovány vigasz, de 22 évesen én is így éreztem és nagyjából ez volt velem a helyzet. Aztán változtak a dolgok.

Ormi 2012.01.31. 21:15:49

Bárhogy is bámuljuk, BálnaVera igen határozott lépésekkel masírozik a döntő irányába...

témázgató 2012.01.31. 21:16:41

@genevieve: ez a nagy reggeli csinálás is egymás felé hajtja Attilát és Verát.

inmemancsi 2012.01.31. 21:18:09

@Ormi: nyerni semmiképp nem fog

Ormi 2012.01.31. 21:18:11

@gyvy:
Az ellenség ellenKezül, kezelhetetlen ellenséggel pedig nem közösködünk.

fran7 2012.01.31. 21:19:22

@témázgató: Ha cserébe összejön Serivel, akkor még meg is érheti neki. Ati-Vera duó úgyse sokáig bírja ki egymás mellett. Bár mindketten élvezik ha szenvedhetnek.

GL-581 g 2012.01.31. 21:20:07

FB+ királylány miért túráztatja magát folyamatosan Verán, ha a csaj annyi figyelmet sem szentel rá, mint a talpára tapadt rágógumira?

És Lilu miért öltözött úgy, mintha szülői értekezletre menne? :D

Hurri Kán 2012.01.31. 21:20:13

@Ormi:
Ellenséggel SSKK nem közösködöm. :)

2012.01.31. 21:20:17

@Peter_Cs: jelzem, én már sokszor éreztem, hogy megcibálnám azt a nyafka kis ribizligizit, a kubai sokak vágyát teljesítette be szvsz. :)
Fiam a múlt héten futott össze Veronikával, jött haza nagy vigyorogva, hogy szembe jött vele az a... az a picsaszájú... tudod, te nézed azt a szart Anya! tudod az a VV izé, háááát képzeld, akkora mint egy kutya ülve, nekem mellig ér. :)

Ormi 2012.01.31. 21:20:23

@inmemancsi:
gyvy?...
Azt sohasem tud6tyúk.

Ormi 2012.01.31. 21:21:56

@gyvy:
Közellenséggel közösködni nem feltétlen hoz ellenségeskedést közénk.

fran7 2012.01.31. 21:22:05

"VV Gombi" Seherezádéra hajt. Én meg Nina Dobrevra. S ez egy újság reklámja, főcíme.

kamarti 2012.01.31. 21:24:44

@genevieve: csak jelezném, hogy már korábban megtippeltem, hogy az ő ötlete volt :)

és sajnos azt is eltaláltam, hogy Kingucit nem éppen a nemes szándékok vezérlik.... állandóan Csabi nyomában van, nyírja Verát (és nem úgy, mint Csabi a "majd neked is sütök, ha kiesik a legjobb barátnőd" poénnal). Annyira remélem, hogy Csabi lepattintja. sőt auz is, hogy Atti is. és akkor hisztizhet, hogy honnan lesz műsorideje....

egyébként van ám új poszt, most láttam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.31. 21:24:45

@King of Shadows: közhelyesnek tűnik, de gondolj arra, hogy ennél csak jobb jöhet. Én évekig kapaszkodtam ebbe a 4 kurva szóba, aztán egyszer csak jobb lett.
Ami azt illeti, én elfogadnám Ormányos kolléga javaslatát a helyedben. :D

Hurri Kán 2012.01.31. 21:25:08

@Ormi:
Azt nem is szeretnék :)

kamarti 2012.01.31. 21:27:21

@fran7: és Sehi anyu áldását adta.
Ó meg megküzd Kiszeltüncivel Csabiért MILF kategóriában:)

kamarti 2012.01.31. 21:33:07

Kingunella tényleg szét van esve, borzasztóan parázhat, hogy rossz lóra tett
é ahogy látom, a többiek fsza is televan már Kingattival
ahogy az enyim is :)

fran7 2012.01.31. 21:33:27

Fecó jól szólt. Szerdára kibékülnek,

vallatas 2012.01.31. 21:34:32

ez most minek bőg?
kibaszott műhiszti

van új poszt

fran7 2012.01.31. 21:35:09

Vera azért marad bent, hogy szembesítsen minket azzal, hogy milyen torz világkép, ahol csak saját magunk körül forgunk.

Ormi 2012.01.31. 21:35:15

@gyvy:
Kingatlan.
Villát szeretnék.
...
És V erre gyúr....
Érdekes.

kamarti 2012.01.31. 21:42:25

@Ormi: Kinga pedig a Verátlanra, de ugye ott van neki ellenfélnek még Sehi is
kapálózik is

Talpig Jimmy 2012.01.31. 22:00:49

hááát, ez így nagyon hiteles...
H. Zsuzsának derogálna?

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.31. 22:06:50

@ő-szinte: @sogeking: pajtik én is igennel szavazok ha még nem derült ki akkor kiderül hogy ez mi volt ez?
ahoj jó estét mindenkinek! :)

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.31. 22:32:35

@Binbir gece: Anikó-Sehi azért erős :) Sehi agyilag kicsit lemaradt Anikótól :)

DE MÉR csak én írkálok? HUN vannak a törpiek!?

2012.01.31. 22:33:53

@jadebulgari: Miért beszélgetsz magadban? A végén még jól megszponzorál a Zádory.

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.31. 22:42:43

@szerivan: juhéj szihja :D derégenvótál,
mindenkit kitiltottak hogy senki nem ír? :D

2012.01.31. 22:46:54

@jadebulgari: Pici hobbitka, van új poszt már kb. 150 kommenttel...

jadebulgari a.k.a. Simon's cat (törölt) 2012.01.31. 22:48:39

@szerivan: jé nálam ez az utolsó... akkor lehet hogy én vagyok kitiltva? ez sokmindent megmagyaráz :D

GL-581 g 2012.01.31. 23:24:25

Jól érzékelem, hogy Miss FB+ szép lassan egyedül marad? Csaba ugyan vele van, de hát az annyit ér...

Érdekesen alakulnak az erőviszonyok, és mindenki az ellenségével lóg.
Simán el tudom képzelni, hogy vasárnap Kinga kapja a zöldet. Lehet, hogy még Attila is rápakolja. :D

2012.01.31. 23:38:13

@GL-581 g: Azt nem tudom, de már van új poszt :) Ne itt motyogj magadban.
süti beállítások módosítása