Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X120 - 1X122

2012. január 16. 22:30 - Hódos Hajnalka

Na, hát vége a Fakabát hétnek és legnagyobb sajnálatomra Péter Villalétének is, azt mondjuk nehezen tudtam megfejteni, ugyan melyikük az értelem és melyik az érzelem, ugye nem kell magyaráznom, mire gondolok? A párbaj igazi nyertese úgyis Attila, megint róla szólt a hét, és félő, mivel a Királylány ment vissza, az elkövetkező hetekben sem szabadulunk meg a fájdalmas vergődéstől, ha már Kingu baszik cselt szőni. Nincs más hátra, csak előre, gyia. Bár az éjszakai őrjárat nem túlságosan bonyolult, nemigen sikerül ellátni, bár Fecó szemmel láthatóan kurva elégedett azzal, milyen fess az egyenruhában. Plédike, cigi, zabálás, Fecó elég sok ami filmet láthatott, mondjuk ott nem fogdossák össze retkes kézzel a fánkokat csokis után kutatva, de ne legyünk elégedetlenek. Attila és Csaba a szolgálatot igen stílusosan oldják meg, Attila hadonászik az ágyban fegyverrel, gatyában, Csaba a Bözse akváriumát piszgálgatja a fegyverrel, aztán mindketten döglenek, Attila meg is magyarázza, egy kupolában vannak, ugyan mire vigyázzon?

Rövid volt a sütét, reggel Kinga még bugyiban, Péterék seholse, kicsit gyorsabban, uraim, mindenki ácsorog és rájuk várnak. Péter hagyja a faszba, nagy szükség az órán a gumibotra nem lesz. Attila még fölrakja azt gyorsan. Cirka negyed óra alatt sikerül felgombolni Péter vállapját, Eszter akkor át szeretné adni a jelentést, annyi történt, hogy nem történt semmi. És erről másfél oldalt írt? Hihi, igen. Oszt a szolgálatot hogyan hajtjuk végre? Aham, szóval éberen. Mi tud ezen tompítani? Eszter szerint egy kupica pálinka, hihi. Igen, fogyasztott röviditalt. Ja, hogy ezért bünti jár? Élt már túl nehezebb dolgokat is. Attiláék bezzeg becsülettel ellátták a szolgálatot. Csaba összefoglalná akkor. Az első két és fél órát abszolút járőrözéssel töltötte, majd egy kicsit megfáradt és lefeküdt Báthory Erzsébet Úrnő mellé. De nem aludt. Azért beleírta a szolgálati naplóba, lehet, hogy elalszik, hogyha mégis, akkor bele legyen írva. Aham, fasza, akkor mindenki büntit kap, nemre, korra és beosztásra tekintet nélkül. Mindenki szolgálatban lesz éjjel, nincs nyavalygás meg hiszti, felnőtt emberek vagyunk, két órát ki kell bírni.

Zárásképpen a tegnapi anyaggal foglalkoznak, Attila felel. A helyszínt biztosító rendőr odamegy, bekarikázza a helyszínt, vigyáz, hogy ne nyúkáljanak, és megvárja, míg odaér az, aki ért hozzá. Ez se kutyafasza, de Kingu az, aki igazán odabasz: ujjnyomot úgy veszünk, hogy a mágneses rudunkat belenyomjuk. A feketébe. És akkor az felszívja a mágnesport. A rúd vége ilyen szőrös. Vigyázni kell, hogy csak a szőrök érintsék. Az ezredes úr eddig bírja, Kinga inkább üljön le, amíg ő kiröhögi magát és nem tudja értékelni a feleletet. Akkor inkább ismerkedjenek a helyszínelő táskával. Az UV-fénynek mindenki örül, pláne, mikor spermafoltokat találnak vele az ágyon. Még Lilu is megjegyzi, a lényeget a Villalakók bármiben meg tudják látni. Baj van, Attila már nem is blokkolná Kingát, mert olyan szinten flegma vele, hogy már kezd rá nem is nézni. Péter szerint Kinga az önző nő prototípusa. Jahh, azt meg Fecótól már hallotta, hogy Attila nem fog mellé állni. Igen? Na akkor ennek Attila utána jár, nehogymá a Fecó megint kavarjon valamit. A konyhában rövid, ám annál sértettebb beszélgetés arról, ki kerüli a másikat és Kingának mi esett mámeg szarul. Atti ne aggódjon, nem lesz ilyenről szól, hogy ki mellé áll. Jó, akkor ezt mondd meg a Fecókádnak is bazmeg. És Kinga ne mondja se élő adásba, se máskor, hogy szereti őt. Kingát ne érdekli, mi tűnik kamunak meg mi nem, engem meg nem érdekel ez az egész. Hát, akkor sok sikert. Ekkor már a busifánál nyígnak, Kingának Attila nagyon-nagyon fog hiányozni, mert ő volt itt a legfontosabb ember és ezen semmi nem változtat. Semmi. Még az se, ha visszafelé fog forogni a Föld. Attila most is önző a végtelenségig, Kinga gondoljon bele abba, hogy őt most helyzetbe hozta. Hát Kinga gondolt rá. Szegény Attila magára marad, ha Kinga visszajön. Pont leszarom, egyébként.

Nahálistennek, toborzóirodát kell nyitni, avagy kikimellé. Kinga azt szeretné, ha azok állnának mellé, akik szeretik őt és azt szeretnék, ha visszajönne. De az is mellé állhat, aki úgy érzi, hogy a Peti játéka nem túl fair. Peti is szeretne maga mellé egy kis csapatot. Azok álljanak mellé, akik hajlandóak búcsúbulikon részt venni, beszédeket tartani, kritikákat írni. Inkább bátor nyulakat, mint gyáva oroszlánokat vár. Ezzel kezdetét veszi Attila nagyjelenete, Hamlet kutyafasza ehhez képest. Az obligát kínlódás úgy kezdődik, hogy járt az agya, az egyik szeme sír, a másik nevet. Egyéb testfunkciókról most nem esik szó, úgyhogy arra gondolt, hogy beáll a semleges Vera mellé, hogy picit elnyomja. Öt perc műgyötrődés és műgondterhelt gondolkodás után mégis Peti mellé áll, mert elfelejtette, hogy a cinkostársak a bajban is cinkostársak. De így is szarul érzi magát. Kinga bőg és nem gondolta volna. Azt most nem mondja, hogy nem hiszi el, ettől óriási űr támad bennem. Attila se tudja pontosan, most miért állt Peti mellé, nem akar a Kinga ellen állni. Ezzel álmodott éjjel. Tényleg. És Peti ne mondja rá, hogy gyáva oroszlán, bassza meg. A kókler úgy látszik, engedélyezett jelző. Péter vállat von, tesze-tosza vagy bazmeg, de arról nem ő tehet. Heló Vera, Attila megjött, kirúgták, újra semleges.

Kinga búcsúbulija egy igazi Királylányos parti. Először ódákat zengenek hozzá, ezt - azzal a szándékkal, hogy maradék olvasóim ne veszítsem el - kihagyom a posztból. Csaba lesz a Királyfi, Fecó az udvari bolond, Eszter és Attila a szolgák. Attila természetesen megsértődik és Péterrel hörög, ez a szereposztás elgondolkodtató. Kinga úgy osztotta a szerepeket, ahogy négy hónapja itt élnek. És nincs is tudatában. Kinga szarul érzi magát, igen, Attila miatt, de nem azér', hanem amazér'. Ne gondolja ám, hogy olyan kurva könnyű jó döntést hozni. Ez folytatódik még egy ideig, de idegrángást kaptam és hagytam a francba az egészet. Minden eddiginél őrültebb éjszaka következik, na, én ilyen kijelentéseknek már nem dőlök be. Attila be akar törni a valahova, de a zárfeltörést a törvény bünteti. Aztán a Cinkostárs Bt. lép akcióba, el akarják lopni a szobabiciklit, de a rend éber őrei, Fecó és Eszter észreveszik. Megpróbálják őket lefegyverezni, de Eszterék szolgálnak és védenek, leragasztózzák Attilát egy székhez a nappaliban. Mivel Péter mindent megígér, ezért őt csak leteperik. Nem maradnak ám békibe, Péter ellopja Vera új vállapjait se, Csabának ezt jelenteni kell. Dehogy kell, nézze csak a falat. A vállapot elrejtik Vera cuccai közé, akit ez olyannyira érzékenyen érint reggel, hogy megfenyegeti Pétert, ha nem keríti elő a vállapokat reggel nyolcra, olyan cirkusz lesz, amilyet még nem baszott Európa. Seri szerint nem jó ötlet terrorizálni Petit, mert konkrétan idegbeteg és kurvanagy balhét fog előidézni. Nem, csak morog Attilának, miután Vera nyakon önti egy pohár vízzel és ébresztő apukám felkiáltással. Kicsit leidegbetegezi a csajt, aztán felveti ötletként, basszák ki a hálóból a gecibe. Attila nincs benne, és nem kell megsértődni, hogy most nem mondott azonnal megoldást, ez egy speciális helyzet.

Ha eddig nem lett volna százhúz a pulzusunk, akkor majd most, mert hihetetlen izgalmak következnek. A Hungaroring tanulópályáján szerencsétlenkednek, mert a jó rendőrnek el is kell kapni a bűnözőt, ha ne adj isten, gépkocsival menekülne. Attila egész életében nem vezetett. Ma sem fog. No, Seri és Vera. Seri nyomja a gázt, mint süket az ólajtót, úristen, Vera kicsúszott. Igen, de nem elég messzire, röhög Péter. Csaba ezt elbaszta. Attila azt hitte, csak poénból tolja így, de Csaba tényleg béna. Fecó nagyon-nagyon félt, mert nincs hozzászokva olyan autókhoz, amiben gombok vanna, a Ladás-fílinghez van hozzászokva. Kinga fegyverrel a kezében visítozik, toljad, Peti! Nagyon jó, bele a lukba, és el se ütöttek senkit! Péter akár be is csukhatja a szemét, úgyse látnak semmit! Péter trükközött egy picikét, az úgyse az ő autója elvén. Egyesben csinálta végig a pályát. Megszületnek az eredmények, Peti lesz a Lauda, Verát szétvágja az ideg, hogy az utolsó helyen kullogott. Hiába fáradtak el úgy ebbe a rettentően izgalmas kalandba úgy, mintha három műszakban güriztek volna egy fonógyárban, otthon bűnügyi helyszín fogadja őket, mert a távollétükben betörést szimuláltak, úgyhogy éhen halni is csak később lehet.

Alkossanak bizottságokat és válasszanak bazmeget. Természetesen Péter és Attila lesznek a bosszok, Péteréké a konyha, Kinga viszi a nagyítót. Verával kibasznak, ő lesz a járőr, aki biztosítja a helyszínt, magyarán a szoba közepén áll, mint fasz a lakodalomban, csak rajta van láthatósági mellény is. Csaba figyeljen oda, na, így kell lábnyomot csinálni. Na, Attiláék készen is vannak. Ilyeneket találtak, hogy egy semmit, még egy semmit, meg egy kicsivel több semmit. Elöljáró érkezik, be kell számolni az elvégzett melóról. Attiláék természetesen seperc alatt lebuknak a csinált lábnyommal, de ez eltörpül a balhé mellett, ugyanis találtak egy szerelmes levelet is Vera címzéssel. Hogy ki az a Kocsis Tibor, örök rejtély marad számomra. Vera kivonul bőgni a szaunába, mindenki néz bután, én is, brühühü, nem az fáj, hogy megint kiröhögik meg összeszenezték a gyöngybetűkkel írott levelet, hanem az, hogy most nézem, nem írtam le. Szóval, fáj, na. Fecó, az irgalmas nővér jön vigasztalni, az van, hogy tényleg bizonyítéknak nézhették ám a levelet, mert a párnája is lenn volt a földön, a levél meg a párna alatt volt. Verát nem érdekli, a genya Esztike az oka mindennek! Tényállás esete forog fenn, ezt tisztázni kell! Tényleg nem tudták, hogy a KocsisTibi megírta Verának, hogy állávjú, Attila tanúsítja is, hogy Eszter nem tudhatta, mit feketéz össze a szőrös rúddal. Péter is vallomásba kezd, na ide vezet a rendőrhöz méltatlan magatartás, anyukám, kellett neked böködni a gumibottal meg leönteni vízzel, én basztam földhöz a párnádat, úgy kerülhetett az orgonaillatú levélkéd a földre. Még a vállapokat is bevallják, mert muszáj volt. Az ezredes úr elégedett. A tisztázással. A munkával kevésbé, mindkét csapat elégtelent kap, mert szerencsétlen balfaszok voltak mindahányan, Eszter meg is sértődik és lecsituvanoztatja Kingát.

Hogy a párbajjal is foglalkozzanak, a csapatoknak el kell mondani a másik félről, milyen etikai vétséget követtek el. Péter bűnelemzése következik. Ennek a görénynek az alapmotivációja az, hogy ki akarja ejteni a játékosokat, a bent levőket eszközként használja. Péter leszarja, szerinte az a képmutató, aki azt mondja, nem az a célja, hogy a többiek kiessenek a vérbe. Vera persze most is kényszert arra, hogy levegőztesse a gyomrát, ne kanyarintsa el abba az irányba, hogy ő milyen vicces fijúka, mert arról van szó, hogy nem egyenes. Hábazmeg Verám, ha így gondoljátok, miért a Kinga az első, akinek eszébe jutott, hogy na, ha te így, viszlek magammal, he? Eszter kapja meg a szót, itt az ideje, hogy felnyissák Kinga szemét arról, milyen is ő valójában. Méltatlanul bánik a Villatársaival, többek között a plüssállatokkal, és jó lenne, ha végre színt vallana, most akkor ő Királylány, vagy Paris Hilton? Kinga röhög, a saját stábja viszont ma a seggében hordja a humorát, Fecó felháborodik, micsoda hülyeség ez, tessék legalább annyit mondani, hogy hisztis kurva, essél ki a faszba! Verának se tetszik, hogy Péterék elviccelik, amit csinálnak, az nevetséges és értékelhetetlen. Petiék nem értik, mi a baj, Kinga se, Fecó most komolyan azt szeretné, ha pocskondiáznák őt? Ezen elbalhéznak vagy öt percig, Peti elégedett röhög a sok hülyén, bevallom, én is.

És 42-58, vajon Kingának kell kicsit kevesebbet hisztizni, vagy Péternek kell jó útra térni? Mert az biztos, hogy változtatni kell. Valamiért ez biztos. Az is, hogy záróvizsga van, most is a két stréber igyekezett legjobban. Párban fognak vizsgázni, akkor egy kalappal. Amíg Vera vizsgázik, Attila adja a hálóban a nyomit, a három csík azt jelenti, harmincados. A harmincados harminc embernek parancsol. Seri, mint járőrvezető egy körözött személlyel szemben intézkedik, nem, nem lövöldözhet, mert a személy együttműködik. Seri a testnyílásokba nem nyúkál bele, mert az már motozás lenne. A vizsgabizottság teljesen ledöbben rajta, de járőrözni azért nem mennének vele. Fecó nyugodjon meg és a saját szavaival mondja el. Csaba nem görcsöl rá, a közrend azt jelenti, hogy legyen rend az utcán. Attila késes támadást hárít, akkor ő előveszi és a törvény nevében. Ha nem, akkor ráordít, hogy a kurva anyádat, dobd el a kést, mert fegyvert fogok használni. Azonnal lead egy figyelmeztető lövést a levegőbe, és ha még mindig nem, akkor verbális kommunikációval próbálja rávenni. Egy kicsit fenyegetőzik is. Kinga át se nézte az anyagot, random módon, viccesen tervez vizsgázni. Hát a gumibot, mint kényszerítő eszköz most éppen nincs nála, de hosszú és fekete. Péter nem mulasztja el elmondani, hogy nagy ívben tojik a vizsgára. Most ez komoly, hogy Kinga közepes eredménnyel végzett? Természetesen bőgés és nem hiszi el. A hét nyertese Vera, aki Edussal akar találkozni, Kinga meg ne bőgjön, mert ő egyébként is királylány és nem rendőr!

Kénytelen vagyok pár szót írni a szépségversenyről is, pedig. Seri nyeri, aki még mindig azt gondolja, hogy az agresszív, flegma arckifejezés nőies és szexi, pedig csak annyira, mint amikor egy yorki próbál félelmetesnek tűnni. Eszter Péter szerint inkább volt egy BKV-ellenőr, mint szexi, Kinga meg egy dinka-panka (manka?) tornászlány. Nagy meglepetésre Attila és Csaba párost alkotnak, a táncitánci végén megy is a szövegelés, na, Attila máris új cimbi után néz. Persze, Pétertől tanulta, hogy akkor kell, mikor a másik még megvan. Mivel Attila kerek másfél percig felszabadult volt és vidám, gyorsan elmegy megkérdezni Kingut, miért kerüli őt. Nem kerüli. De de. De nem. Akkor mi a baj? Semmi. De van. De nincs. Miért kell így eltelnie ennek a napnak? Kingu figyuzzon, Attila nem akart ezzel a hovaállással semmit ám. Akkor most utálja? Nem. Akkor ölelkeznek. A párbajozók alvópartnert választhatnak. Válasszon Kinga. Ne, válasszon Peti, mindig Kinga az első. Akkor Eszter. Akkor Attila. Jó, de Kinga ne kapjon agyvérzést, hogy kapott kettőszázharminc rózsaszínű plüssálatot. Van rózsaszínű lufi is! Hát Kinga megőrül! Juj, rózsaszín ágyat csinálnak neki! Attila tényleg nem alhat ott? Nem. De akkor hülyén fog kinézni a rózsaszínű takaró alatt. Péter azért választotta Esztert, mert filozofikus hangulatban volt és ha jó beszélgetést akar, és ebből a négy lányból kell választani, akkor egyértelmű. Ha holnap kiesik, akkor is nyertes, mert amit akart, játszhatta, és sok mindent megtudott magáról. Az Achilles-ina a nőkhöz való kapcsolata, mert ő egy rohadék, de például Eszter is egy prototípus az életében. Attila táguljon, mert az unikornist - ami egyébként rózsaszínű - nem lehet lerakni a fődre, és már az eltört gerincű rózsaszínű kutyának is megvan a helye. Attila is akar egy unikornist. De nem. Kingu cuki. Olyan cuki, mint az unikornis. Attila megölelheti uniformis nélkül? Igen, de Kingának büdös a haja. Nem baj. Az van, hogy ez életük legnagyobb valamilye, hogy bekerültek ide, és Kingu azért fontos mert itt lett Attilának a legfontosabb valakije. Sírok.

A stúdióban őrületes a feszültség, legalább 380V, Balázs reméli, hogy már megettük izgalmunkban az összes háztartási ropit, az a keksz egyetlen Bubukám, mutasd az állást. 35-65, valaki elsettenkedett. Kapcs a Villába, hát hogymint vagytok otthon, Kingukám? Már elindulhatnának, mert szarrá idegeskedte magát. Péternek elég jók az idegei, volt már pár párbaj, de most izgul legjobban. Viszony kisfilm, Kinga, miért mondtad, hogy nem bízol Petiben? Mert hallott az előéletéről, utána meg látta, hogy használja az embereket. Azt meg nem is gondolta volna, hogy őt is ki akarja tessékelni a Villából, mert a viszonyuk azért jó volt. Peti azért tette Kingára a jelet, mert nagyon maga alatt volt, annyira, hogy már-már feladta a játékot és ment volna kifele. És, javult a rendőrhéten a viszony? Hogyne, annyira, hogy rám rakta a zöld kendőt. Na jó, a többit a stúdióban, Kinga, kettő perc, gegv. Kinga szeretne úgy kimenni, hogy kellemes emléket őriz mindenkiről. Mindenkinek, akit szeret, puszi, akit nagyon szeret, annak ölelés. Ha kiesik, a fiúk csinálják ki a csajokat! Kinga a stúdióban, hihi, nagyon félt, hogy zakózik egy kurva nagyot a lépcsőn. Nagy pofon volt a zöld kendő, átértékelt sok mindent. A taktikája az őszinteség és csak picit hisztis. Péter nem sajnálja magát, mert a párbaj a játék része. A maga módján megszeretett mindenkit, ha visszajön, továbbra is azon lesz, hogy kiessenek a játékból. Balázs kap egy ötvenest kenőpénznek, nem, ez nem szerencsepénz, ez Péter vagyona. Motiválta a főnyeremény, de a VV a legjobb játék, imádja. Nézzük Kingát, mikor KirálylányésParisHilton. Hihi, hát ez a kedvesebbik énje. Erről több szó nem esik, de kiderül, hogy idegesítik a lányok, a fiúkkal könnyebben megtalálja a hangot, és Péter szerint a saját sikereinek tud örülni, a másokénak nem annyira. Attila áll hozzá legközelebb. Nyilvánvaló. Péter játékstílusát az elején még viccesnek tartotta, de most már sunyinak gondolja. Most is taktikáztak, azért került rá a zöld kendő, és bugyutának nézte. Azt hitte, nem jön rá? Kinga picit hisztis kisfilm. Hihi, hát ez így szórakoztató és ő kint is ilyen. Péter szerint is szórakoztató. Szerintem kibaszott idegesítő.

Péter a Casanova kisfilm és a kis hódítások. Volt olyan lány, aki valóban közel állt hozzá? Veronika. Kinga szerint Vera az elején taktika volt, Péter vigyorog, hát, a kellemest a hasznossal. Balázs rákérdez, hogy tudott Péter ennyire beleszaladni a csillagnézős sztoriba? Péter röhög, hát ha ezt is meg tudja csinálni, akkor igazán nagy király és azt hitte, a két csaj annyira utálja egymást, hogy nem állnak egymással szóba. Kinga bejött neki? Hiába jött be, egyszer sem tudtak randizni, de Kingu megoldotta így a randit. Attilához fűződő viszony. Péter hogy látja a Kingatti vergődést? Hát izé, ez egy elég hullámzó dolog. Ugyanazokat a köröket futják és nem arra mén az egész, amerre Attila szeretné. Kinga védekezik, ha ez érdekkapcsolat lenne, akkor folyamatosan jóba lennének, de ő azért is lebassza Attilát, ha az jobbra teszi a cigisdobozt. Hullámzó a kapcsolat, mert elég nehéz természetű emberek mindketten. Az állás 39-61, ex-Vévések, hát nehéz szavakat találni, haladjunk is tovább, mert Cristofel nem okosodott. Kortesbeszédek. Csabán szemműtétet lehetne végezni közben, Kinguka a kis vehemens királylány, aki olyan szerethető módon kibírhatatlan picsa, hogy muszáj visszaküldeni. Attila azt szeretné, ha Peti menjen vissza, hogy neki legyen kivel gonoszkodni meg taktikázni. Ha Peti nincs, ő elpuhul és az nekünk se jó. Kapcs a Villába, ki kit vár vissza, megint Attiláé a főszerep, mert kinyögi, hogy Pétert várja vissza, Kingu természetesen megsértődik. Jöjjön az igazság pillanata, 42-58, Kinga! Kinga ki, Péter árválkodik a székben, Balázs kurvára benézte, mert nem adta fel, csak nem sikoltozott meg nem vergődött. Úristen, Kinga visszajött, Péter bölcselkedve üzen mindenkinek, ne felejtsétek el, hogy ez csak ez játék, Tapolcáig kéne valahogy eljutni randalírozni, egy élmény volt, na vár az utca! Péter 114 napot töltött a Villában. Én imádtam, hiányozni fog.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
707 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ő-szinte 2012.01.16. 22:53:32

Hogyhogy nincsenek hozzászólások???:-)

2012.01.16. 22:55:39

Good morning Seattle!

ő-szinte 2012.01.16. 22:56:20

@szerivan: NA MI VAN ÖCSÉÉÉÉÉÉÉÉÉM?:-)

ELP 2012.01.16. 22:56:33

szép jó estét!

girbeguba 2012.01.16. 22:57:29

Dejó lesz mit olvasni

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 22:58:08

@ő-szinte: fél órája fenn van és senki nem vette észre? :D

ő-szinte 2012.01.16. 22:59:29

@pushpang: Ja, mert én senki vagyok...

2012.01.16. 23:00:35

@pushpang: Talán mert máskor 168 óra is eltelik két poszt között :)

ő-szinte 2012.01.16. 23:02:08

@sogeking: na akkor nézd meg csak jobban...:-D

sogeking 2012.01.16. 23:03:41

@ő-szinte: megnéztem, senki sem elsőzött, tehát én vagyok az első :)

mann 2012.01.16. 23:04:29

Ezereggyedikkkkkk

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:05:14

@ő-szinte: már megint hazudsz!
A 22.30-tól 22.54-ig terjedő időre gondoltam, de ha te mászolyogni akarsz, hát tessék! :D

sogeking 2012.01.16. 23:05:58

@ő-szinte: nézd meg a szabálykönyvet :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:06:26

@szerivan: hát igen, 4ezres hsz-átlagnál az ember már észre se veszi..

barakka 2012.01.16. 23:09:32

Hajni,nekem is hiányozni fog,nekem itt lett vége a VV5-nek...

Némber Ván 2012.01.16. 23:11:47

"A hetedik te magad légy!"

2012.01.16. 23:11:56

Ágyközösség...fb+

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:16:02

Én lemaradtam valamiről: Kocsis Tibó tényleg írt szerilevit Verának??? Mikor, hogy, miért, meg egyáltalán!??

2012.01.16. 23:16:54

@pushpang: Te félszerzet mit nézel????

Némber Ván 2012.01.16. 23:17:17

@pushpang: A fellépés után írt levelet Verának és Csabinak is. Nem volt szerelmes, de kedves, baráti hangvételű igen.

ő-szinte 2012.01.16. 23:18:51

most minden nap veszekedniük kell este???

Krissyfurrr 2012.01.16. 23:19:08

csókolom, csókolom!

hohohohóóóó, végre új poszt! :D Most pedig belevetem magam az olvasásba! :D

2012.01.16. 23:19:20

Az onlineban hányt Fecó?

2012.01.16. 23:20:09

@ő-szinte: Fel kell lendíteni a Zádory forgalmát.

2012.01.16. 23:23:16

@ő-szinte: Külső programon vannak.

Némber Ván 2012.01.16. 23:25:43

Vajh miért viszket a tenyerem, ahányszor Dressz megnyilvánul? Jobban, mint Attitól?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:27:18

@szerivan: mi van Peti, elloptad szerivan jelszavát?

A levélügyről meg csak annyit tudtam, hogy Vera Fontos Levelét Amit A Párnája Alatt Őrzött, az a szemét Eszti összekormozta egy rúddal, amiből szőrök állnak ki.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.16. 23:28:07

@Némber Ván: ja, most már értem, köszi.

Hm... Csaba vajon hol őrzi azt a levelet...?

Hurri Kán 2012.01.16. 23:29:04

@Némber Ván:
Mert nem mosakszol rendesen? :)

ő-szinte 2012.01.16. 23:30:54

@szerivan: az itteniekre gondoltam:-)))

Némber Ván 2012.01.16. 23:32:45

@gyvy:
Az egymásra dobált mocsok a képernyő előtt rajtam landol.
Lehet, ez a probléma forrása. :-)))

Úviusz 2012.01.16. 23:33:00

Lilu: "Csabától olyan nagyon sok mindent nem láttunk, konfliktusa sincs nagyon..."
tényleg nincs neki sok, de ha még azokat is basznak bevágni, mint pl a maiba a Serivel lefolytatott kis vitájukat akkor miről beszélünk? végülis nem láttunk még eleget kingáék és fecó fantasztikus vitáiból, azokból kérnénk többet a jövőben is, köszönjük.

2012.01.16. 23:33:46

@Némber Ván: Vagy a szennyesben turkáltál és hozzáértél Vera gombás bugyijához.

Hurri Kán 2012.01.16. 23:36:22

@Némber Ván:
Ez esetben sztrájkolj. Fordíts hátat a képernyőnek. Vagy kezeld kesztyűs kézzel a problémát. :D

ő-szinte 2012.01.16. 23:38:01

Állítsad le magad Attila????
Ez a nő tényleg BOLOND, hehe

fran7 2012.01.16. 23:38:38

Hajniban nem hagyott mély nyomott az X-faktor hét. De most melyik Kocsis Tibi írt levelet Verának?
Volt valami érdemleges a mai öfiben?

2012.01.16. 23:40:13

Unom ezt a VV-t, azt hiszem ezentúl az elegáns távolságtartást fogom alkalmazni.

ő-szinte 2012.01.16. 23:41:35

@szerivan: én is unom. de akkor hogy faszolunk egymással????
Gondolkodj Pufi!:-D

sogeking 2012.01.16. 23:43:01

@ő-szinte: költözzetek be egy villába, és kamerázzátok be :)

ő-szinte 2012.01.16. 23:44:52

@sogeking: Nem úszod meg, jössz te is! hehe

Némber Ván 2012.01.16. 23:51:00

@szerivan: Na most te vagy bugyifetisiszta, vagy nőgyógyász vagy, hogy ez jut az eszedbe! :-))))

(Jópofa a helyesírás ellenőrző, bugyifetisiszta pirossal aláhúzva, javítási javaslat: "ugyanennyiszer".)

2012.01.16. 23:52:43

@Némber Ván: Vagy csak nézek onlinet :)))

sogeking 2012.01.16. 23:53:35

@ő-szinte: de a selyemsonka-készlet az enyém :)

ELP 2012.01.16. 23:55:30

@gonoszkiralylany: Még van bohóc a církusz megy tovább :))

ő-szinte 2012.01.16. 23:55:33

@sogeking: NYERTÉL!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.16. 23:56:29

@szerivan: Hát igen azt hiszem én is visszaadom a mandátumom.)

Némber Ván 2012.01.16. 23:57:16

@szerivan: Az online nézés egy másik perverzió, az a mazochizmus. :-))

ELP 2012.01.16. 23:58:00

@szerivan: Lesz igen , de az már nélkülem.

2012.01.16. 23:59:33

@Némber Ván: Én is úgy gondolom, le kéne jönni az anyagról mert annyira nem jó.
@ELP: Majd visszatérsz másik nicken :)

ELP 2012.01.17. 00:00:46

@szerivan: Nahh ez az ami kizárt,,,rájöttem nem egészen nekem való ez.

2012.01.17. 00:01:45

@ELP: Öreg vagy hozzá?

ő-szinte 2012.01.17. 00:02:18

@sogeking: odabaszott az avatarod! vonyítok!!!!!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.17. 00:03:18

@szerivan: Nem azért,,aki olyan típusú mint én h mindenben keresi a logikát,,az ne fogjon bele ilyesmi elemzésébe.

2012.01.17. 00:05:45

@ELP: Akkor sudokuzzál abban van logika.

2012.01.17. 00:06:55

Virslit süt a sudár Kingu.

ELP 2012.01.17. 00:07:16

@szerivan: Az egy teljesen más túl száraz.

ő-szinte 2012.01.17. 00:08:47

@sogeking: látom:-D naggggggggyon jó:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.01.17. 00:11:03

Inkább nézem, hogy főznek csak Atibogyót és Zsemlefej Serit ne kelljen néznem :O

gonoszkiralylany 2012.01.17. 00:12:02

@ELP: á, a többiek nem érdekelnek :) Serinek szurkolok innentől de nézni nem nagyon fogom.

2012.01.17. 00:12:50

@sogeking: Ó te fijú, küldtem neked dalt és ignorálsz?! Nem kapsz holnap selyemsonkát.

ELP 2012.01.17. 00:13:09

@gonoszkiralylany: Hát akkor hogyan fogsz szurkolni?

vallatas 2012.01.17. 00:14:16

erre elveszik bazdmeg!
Pedig Sehi csak most kezd bele :-)

ELP 2012.01.17. 00:14:26

@szerivan: Kihagytál egy fontos szót azt h titán :))

jooasszony 2012.01.17. 00:15:28

Seri és Kinga 10 centis lenőtt haja stb... a lányok eléggé le vannak tramplisodva...

ELP 2012.01.17. 00:16:12

@vallatas: Majd holnap megkapod készen,,egy kicsit más változatban.

2012.01.17. 00:17:13

@sogeking: Nem fb+ csak köszönni mert különben megszórlak és kint hagylak mint a szart!
@ELP: Titán???

ELP 2012.01.17. 00:18:11

Jóskaaaaaa levelet hozott a postaaaaaaaa

sogeking 2012.01.17. 00:18:49

@szerivan: ezt nem tudtam, azt hittem, csak meg kell hallgatni

ELP 2012.01.17. 00:19:29

@szerivan: Gyakran használod ezt a szót h ifjú ,,,ehhez hiányzik a titán! capisco??

ELP 2012.01.17. 00:20:19

@gonoszkiralylany: Jahh távszurkolás , az is jó valamire:))

2012.01.17. 00:20:56

@ELP: Tájékozatlan vagy a villabeli szlengben. Fecó szokta mondani, hogy "ó te lány" erre Vera "ó, te fijú". Nem nézel onlinet???

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 00:23:46

@szerivan: pfuuuuj bazmeg:D:D:D
@jooasszony: én má az előző szériában is mentem volna Kazal 13 centis lenövésén segíteni két kiló hajfestékkel. Úgy kellett lefogniuk a zembereknek. Fáj nekem az ilyesmi, na, a jóságomért lenőtt séró a jutalom.

ELP 2012.01.17. 00:24:33

@szerivan: Ahha,,,,nézem nézem,,,de néha nem látom,,:))

jooasszony 2012.01.17. 00:31:40

Na ki a főszereplő onlányban?...
nem fogjátok kitalálni... na jól van elárulom, Attila...ez egyfajta hiánypótlás, hisz alig láttuk mostanság

2012.01.17. 00:32:27

Ati gyűjti a szavazatokat.

2012.01.17. 00:32:59

Éden Hotel 2 mikor lesz?

ELP 2012.01.17. 00:33:57

@jooasszony: Bocsánat de utasítás azaz parancs,,azt meg nem lehet ám csak ú megcseszni mert,,,,,:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 00:34:45

@Némber Ván: Mert sunyi, alattomos, kegyetlen, önző és kétszínű, azt, akivel előzőleg jóban volt, simán hátba támadja, ha érdekei úgy kívánják, maga a kétlábon járó korrupció!

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 00:39:47

@Peter_Cs: Peti, te minden mondatod végére felkiáltójelet teszel?
:)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 00:40:11

@pushpang: Eszter ezzel iszonyúan görény és kegyetlen volt, még vicsorgott is hozzá kárörvendően! Mintha elfelejtette volna, hogy ki védte, amikor még ő is számkivetett volt!

Hurri Kán 2012.01.17. 00:40:17

Jó papagáj alszik szépen. :)

Hurri Kán 2012.01.17. 00:41:04

@VV Ayesha/FKVN:
Most csak egyet. Néha beragad a gomb, akkor bizony becsúszik 10-12 is. :D

jooasszony 2012.01.17. 00:41:26

@ELP: ...ezért is hála a szerkiknek, hisz látható, hogy körültekintően, minden játékos számára biztosítja az esélyegyenlőséget...

Hurri Kán 2012.01.17. 00:42:53

@Peter_Cs:
Petőfi Sándor, Sir Winston Churcill, Graham Hill, stb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 00:45:06

@gyvy: Sorold még jó papagáj módjára!

Hurri Kán 2012.01.17. 00:47:11

@Peter_Cs:
Psszttt! Neked ilyenkor már az alvóhintán van a helyed. Majd reggel folytathatod.

ELP 2012.01.17. 00:47:45

@jooasszony: Nézd,,,nem látunk bele az rtl kártyáiba,,ami tény hozott nézettséget,,,a további terve mi vele a csatornának,,,nem tudom,,,,.
És biztosan te is látod a beérkező üzenetek egy harmada atikinga.

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 00:48:10

@gyvy: bazmeg! és csak most szólsz????

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.01.17. 00:49:32

@Némber Ván: az rendben van , hogy a baltas demon miatt neha idenezek, mondjuk el nem olvasom, amit ir, de hogy Te VV-t nezzel? egy vilag dolt bennem ossze
de azert szeretlek

jooasszony 2012.01.17. 00:52:49

@ELP: mint nagy kártyás, szeretem a tiszta lapokat és nem szeretem a cinkelteket...

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 00:55:39

@gyvy: hogy ezeket nekem így kell megtudnom...

ELP 2012.01.17. 00:56:18

@jooasszony: Uhha , ez most jelképes v tényleges poker v ulti?,,,

GL-581 g 2012.01.17. 01:01:36

@Peter_Cs: Ez gyönyörű jellemzés volt Lapátfülről! :D

@szerivan: Szerintem március... de nagyon várom már! :(

jooasszony 2012.01.17. 01:05:32

@ELP: jelképesen és ténylegesen... társaságban, minden amire van csapat..

ELP 2012.01.17. 01:10:40

@jooasszony: Értem , a cinkelt lapokat én sem szeretem.
Mivel te vagy az autentikus személy szeretném megkérdezni , h egy jó asszony tényleg mindent megbocsájt? :))

GL-581 g 2012.01.17. 01:15:06

@szerivan: Mégsem. Sajnos csak nyáron. :( Most mentek ki forgatni.

Amúgy a mai online dögunalom. :P

ő-szinte 2012.01.17. 01:22:31

@szerivan: nem tom, de szóljál majd:-DDDDDDDDDD

ELP 2012.01.17. 01:23:55

@ő-szinte: még csak most készül,,

GL-581 g 2012.01.17. 01:44:22

Ej, de elvették a képet... :-/

Némber Ván 2012.01.17. 02:12:00

@hagyma:
1. Baltás démon még mindig jó barátnőm, naná, hogy idenézek, hogy mit alkotott.
2. Az egyik játékosnak tanara voltam. Hát csak kíváncsi vagyok rá!
3. Hidd el, elég jól lemintázza ez a kis mikrokozmosz a külvilágot, én meg lehet, hogy vojeur vagyok, csak azt hazudom, hogy szociometriai interakciókat tanulmányozok.
4. És egyébként is, te meg mi a fenét keresel itt? :-PPP

ő-szinte 2012.01.17. 02:15:04

@szerivan: most kérdezzem meg,hogy leléptél-e köszönés nélkül?:-DDD

2012.01.17. 02:18:46

@ő-szinte: Igen :) Félig alszom, és a dobozokat is el kell pakolnom innen. Projektben vagyok.

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.01.17. 02:51:04

@Némber Ván: a baltast es teged, mehogy azt hidd elolvastam, vagy lattam 2mp-t is:) nane nem vagyok hulye
az ittenieket sem nezem
szivemen viselem a sorsotokat
a baltas ugye most lelki valsagban van
veled nem tudom mi a turo van:)
de ha VV-t nezel nagy baj nem lehet

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.01.17. 02:52:26

remelem kolkonc mar polozik:)

hagyma · http://hagyma.blog.hu/ 2012.01.17. 02:59:33

mert azt ne feledd, ha erkolcsileg lelkileg es fizikailag normalis gyereket akarsz, arra a legjobb ut az uszoda
lsd en
/van mas ut is, de semmikeppen a vv:)/

ő-szinte 2012.01.17. 03:26:48

@szerivan: Milyen dobozokat pakolsz te ilyenkor pufi???

Közbiztonság Szilárd 2012.01.17. 05:35:40

A vállapot valójában úgy írják: váll-lap.
Meg sakk-készlet (mármint a váll-lapot nem írják úgy, hogy sakk-készlet, csak analógiák, bármit jelentsen is ez a szép szó).
Meg persze valamije NEM ly.

Egyébként meg végre kiakolbólították a főgecit!
(Vezetni is úgy vezetett, ahogy bent élt: gyáva geci módjára, végig 1-esben...)

Már csak Attilát meg Verát kéne. Meg Kingát.

A jeges pályán kicsúszást meg csak az bénázza és fikázza, aki már próbálta, és meg tudta tartani a kocsit.
Seri és Csaba teljesen jól vezetett, Ladával csapatni pedig tényleg más fíling, már csak a hátsókerékhajtás miatt is. Ezeket szintén próbálni kell ahhoz, hogy meg lehessen érteni, miről beszélek. A Lada semmivel sem volt rosszabb, mint a vele egyidős és egy kategóriás nyugati verdák (VW Golf I-II., Opel Kadett és első Astrák, Ford Fiesta stb., talán csak a kormánya keményebb kicsit, meg persze az alulkormányzottság-túlkormányzottság szembenállás a fent említett elsőkerék-hajtású nyugati verdákkal szemben; hátsókerekes autót vezetni újra meg kell tanulni annak, aki elsőkerekeshez van szokva, különben nagy huncutságokra képes csúszós úton).
És vezetni tényleg ezeket az automatika nélküli autókat élvezet - más kérdés, hogy az automatikával ellátottakat meg biztonságosabb.
(Ha árulnának újonnan, tutira Golf I-est vennék, esetleg kockalámpás Lada 1300-ast, tiszta mechanika, ha lerobban is az út mellett, hozzá lehet nyúlni, és elindul. A fedélzeti számítógépeseket (ECU stb.) csak szakember tudja életre lehelni, de az is csak ideális körülmények között, a megfelelő számítógépes programok birtokában, és az nem a Windows XP.)

Annak meg addig örülj, míg nem tudod, ki az a Kocsis Tibi, az ország idei fahangja (vagy firhangja).

380 V (szóköz a V előtt) már nincs, 400 V van, és a 220 is 230 vagy 10 éve. Most olyanokba nem mennék bele, hogy fázisfeszültség meg vonalfeszültség, hogy a delta- és csillagkapcsolást már ne is említsem. :-)

Kinga egy ostoba picsa (melyik nő nem?), miután Attila azt mondja, Pétert várja vissza, még mindig szóba áll vele, sőt, pártját fogja pl. Fecó ellenében, aki tényleg mindig mellette volt.

Esztert azért megnézném, amikor végignézi kint, hogy Péter simán rápakolta volna a jelet most is, minden szívbaj nélkül. Egy értelmes nő hogy lehet ennyire segg buta?
Ennyire baszatlan már?

Seri tényleg egy nagyon jó csaj (bár itt a villában kicsit kinarancsbőrösödött segge, ahogy látom).
Ha valaki kicsit odafigyelne rá, tök értelmes nőt lehetne belőle nevelni.
(Vállalnám. :-)

Utána írhatna erre a blogra valóságsókról például. :-)P

Közbiztonság Szilárd 2012.01.17. 05:48:19

@Némber Ván:
Hááát... vojeur?
Tényleg erősen romlik a felsőoktatás színvonala, ha ilyet tanárok leírnak...

@ELP:
Nem.
De minden asszony életében van egy pillanat, mikor úgy érzi, hogy olyat tenne, amit nem szabad... :-)
(Pl. belepiszkálna két szöggel a konnektorba.)

capisco = E/1, azaz magadtól kérdezed, neked kell tudnod a választ.

@gonoszkiralylany:
Mindig csodálkoztam, hogy ki szereti a rosszindulatú idióta aljas barmokat, de ahogy látom, van rájuk igény.
Végül is a pszichológusnak is élnie kell valamiből...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.17. 06:24:28

Jó reggelt!!!

Szép napot Mindenkinek! Végre hideg van kint, jelenleg Miskolc -8 fok:)

Csak már rügyeztek a fák, bokrok, azok le fognak fagyni...Látom előre, hogy növekedni fognak a lefagyott zöldség miatt az árak:( És még sorolhatnám.......Nem normális ez! A magyar embernek hó kell!!!!!!!!! Havat akarok! Jelzem, nálunk eddig összesen másfél cm hó esett! Katasztrófa...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.17. 06:29:08

@Közbiztonság Szilárd: megjegyezném, h Peti miatt volt JÁTÉK a játék! A többiek csak vannak, őrjöngenek, stb, de nem játszanak...Ő legalább felfogta a játék lényegét, főleg, h nem hitközösségbe ment be, h mindenáron mindenki szeresse egymást! Taktikázott, gondolkodott, keverte a szálakat, stb!!!! Nem az embert kell imádni, hanem a karaktert, és az igenis jó volt!!!!

Imre apó 2012.01.17. 06:40:59

Hajni! Csak az írásod kell olvasnom, azon állandóan tudok röhögni. A VV nem az én műsorom. Ki az aki ezt még nézi? :)

TapOut 2012.01.17. 07:56:31

Muszáj ezzel a gyöngyszemmel kezdenem:
"A Királylány levelében Fecót bírálta, a Dumagép csak hebegett-habogott, hogy mentse magát Seri és Eszter előtt, amin végül Kinga sértődött meg."
Kedves cikkíró egyébként MIT néz?? Fecó hol próbálta magát menteni Seri és Eszter elött? Miért hebegés-habogás, mikor valaki 3 (majd 4) emberrel szemben próbálja magát megvédeni? És miért csak a vita első 3 percét vágták be? Hol van az, mikor Fecó kérésére (valamit megkért Seritől, hogy olvasson fel újra) Seri undorító stílusban, mint egy szellemi fogyatékosnak felolvasta újra az egész levelet? (Ezt az undorító hangnemet késöbb is megtartotta, én Fecó helyében biztos nem tudtam volna magam türtőztetni) Hol van az, mikor a kis falka (a jóbarát Kingucival az élen) Fecó majd minden szavába belekötnek és kiröhögik? És hol van az, mikor Attila iszonyat bicskanyitogató, lekezelő stílusban vitatkozik szerencsétlennel, majd mivel mással nem tud érvelni, jön a hazugozás, meg lebüdösözés?
Fecónak nyilvánvaló kommunikációs hátránya van a többiekkel szemben, ebből a szempontból ő leggyengébb láncszem, a falka pedig megérzi a vérszagot. Röhej, hogy olyat vetnek a szemére, amit már minden egyes lakó megtett, egyesek pedig büszkék is rá. Kinga milyen barátságról papol, mikor minden egyes alkalommal Fecó ellen fordul és kiröhögi, kigúnyolja? Fogalma sincs, mi fán terem a barátság, és igazi hülyepicsához méltóan azután a férfi után fut, aki többször is beletörölte a lábát. Nyilvánosan és a háta mögött is.

beacska 2012.01.17. 08:02:43

sziasztok!
mi volt a 2 titok?

van-e szándék 2012.01.17. 08:17:58

@beacska: Peti: dugott Verával; Kinga: Fecó a háta mögött kibeszéli

Állítsuk meg a ......... 2012.01.17. 08:25:15

Végre kiesett az egyik rtl által berakott főgeci.
péter után mehetne atilla is.

beacska 2012.01.17. 08:25:16

@van-e szándék: köszi!
azt tudom, Fecó mit mondott erre (gondolom elkezdett a madarakról beszélni), de mit mondott Vera? vagy szóra sem érdemesnek nyilvánította?
érdemes végig pörgetnem az onlányt, fent van legalább??

van-e szándék 2012.01.17. 08:27:14

a tegnapi poszt kommentjei között van..
Vera azt mondta: nem volt aktus, aktus nem volt :D

huncut 2012.01.17. 08:44:52

@TapOut: Miért Hajnin kéred számon az adás szerkesztését? Ő csak arról ír, amit az adásban lát.
Az események elemzése pedig szubjektív, hiszen mindannyian másképp értelmezzük a látottakat.
Szerintem túl komolyan veszed ezt az egészet, pedig tudjuk, ez csak egy játék. :-)

beacska 2012.01.17. 08:52:38

@TapOut: a "nektek az én Jóságommal van bajotok"-dumával nem lehet mást lenni, csak kiröhögni, meg kigúnyolni.
Fecó vagy megzökkent, mint Vera, vagy (és ez a rosszabbik verzió) nem, hanem neki a glória egész életében szorítja a fejét, ebben az esetnem viszont egész életében csalódott, és meg nem értett lesz, akit a környezete kiközösíti és a lábát törli bele.
De én nem sajnálom, így jár, aki tanulás helyett a Szappanoperák világában tölti az életét....

csicserierika 2012.01.17. 09:13:13

Jó reggelt !
Én nem tudom, hogy ki hogy van vele, de engem egyre kevésbé köt le ez a széria.
A vv4 sokkal jobban beszippantott.
Javaslatom a szerkesztőknek, hogy küldjenek be régi vv-seket.
Jerzyt, hogy megcsattogtassa végre a két P-át, Esztit és Verát.
Lacit, hogy Fecó ne egyedül eddzen.
Zsófikát a Sehihez, mert mindkettő szeret énekelni.
Gigit Kinguhoz, hogy megismertesse a házimunka rejtelmeivel.
Alekoszt és Évát egy rekesz pálinka és kisebb hordónyi Irsai társaságában Attila kikészítésére küldeném be.
Csabcsinál tanácstalan vagyok, talán Gombi kéne, olyan szépen ülnének csendben a kanapén.
Bónuszként kakukktojás Tordas.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 09:19:48

@csicserierika: egyetértek, de annyi kitétellel, hogy én Attilának Évát küldeném be, Verának meg Alekoszt.
Sokkal viccesebb lenne. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 09:24:49

@beacska: amikor Fecónak elcsuklott a hirtelen elvékonyodott hangja, amikor azt mondta, hogy "nektek az én jóságom a bajotok? Az Én Jóságom?!" hát én lepadlóztam.
Egy puncifazonúra beretvált arcú nagydarab férfi öregasszonyhangon ilyeneket mond... egyszerűen szürreális volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 09:26:55

@csicserierika: ja, és Csabának remek választás lenne Gombi. Csaba gitározna, Gombi énekelné, hogy "jólvagyok", majd amikor megunták, szép csendben kis légszíveket küldözgetnének Kingának a szaunából... :D

csicserierika 2012.01.17. 09:27:48

@pushpang: jó, de attól Jerzyt még megdolgoztatnám Verán is :)

csicserierika 2012.01.17. 09:30:09

@pushpang: na igen, ez az aktívabb időszakuk lenne :)

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 09:30:12

@csicserierika: szigorúan kísértetpózban:))))

csicserierika 2012.01.17. 09:33:15

@VV Ayesha/FKVN: az úgy autentikus :)
Tegnap a Laca hívószóra nem reagáltál, pedig arra MMKK előjössz :)

nowo 2012.01.17. 09:34:20

@huncut: Sziasztok!

Bocs,hogy beleszólok,hisz nem nekem írtad,de Tap Out minden szavával egyetértek.
Ha valamelyikünk hosszabban írja le a véleményét,az nem azt jelenti,hogy túl komolyan (azaz a szívünkre) vesszük,hanem igyekszünk részletesebben elemezni.Én is sokszor szoktam így.

beacska 2012.01.17. 09:34:24

@pushpang: a szürreális még az, hogy bent van, és sokan be is szopják ezt a viselkedést. Még a végén megéljük, hogy eléri, hogy VALÓBAN szentté fogják avatni :DDD

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 09:36:15

@csicserierika: ELŐJÖSSZ:DDDD
(térdemet csapkodva röhögök)
pedig itt vótam. A Lacázásra bizti azért vagyok érzékeny, mert kettő is van nekem olyanom. Mármint nem ilyen kivénhedt GI Joe-Laca.

@beacska: a boldoggá avatás már megvolt, beküldték neki Endzsit.

csicserierika 2012.01.17. 09:38:50

@VV Ayesha/FKVN: bocsi előre is, de nekem Lacáról mindig te jutsz eszembe:)
Nyugi csak azért, mert te is ugrassz rá, mint én :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 09:39:33

@csicserierika: na egye fene.
Bár, ha előbb Esztit rendezi le, Verának csak mócsingok maradnának belőle.. :D

beacska 2012.01.17. 09:40:12

most ugye, az a kérdés, a köv. párbajra ki viszi ki magával a Szentet? Attila v. Eszter?

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 09:40:15

@csicserierika: vörös posztó a szememben az a temperamentus amit ő képvisel.
Nekem meg mindig eszembe jutsz Alekról és Attiláról, valahogy mindig egy oldalon állunk.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 09:43:00

@beacska: @VV Ayesha/FKVN: most úgy rosszalkodunk itt Fecó "rovására", mint a tanár nélkül maradt osztály...
De mindjárt jönnek a hívek és kapunk a képünkbe. :D

csicserierika 2012.01.17. 09:44:01

@VV Ayesha/FKVN: én még még mindig tudok azon nevetni, hogy küldte előre harcba Zsófikát, meg Gombit, ő meg kivitette magát mentővel :)
Mielőtt bárki nekem esne ezért, másnap Laca egy kávéházban kisimulva vihorászott :)

csicserierika 2012.01.17. 09:45:12

@pushpang: miért ? Vannak ?
Kamillázok :)

nowo 2012.01.17. 09:47:10

@TapOut: Kinga egyébként azt nem viseli el,hogy Fecó "összebarátkozott" Verával.Neki Attila is,Fecó is,és bármelyik férfi,csak akkor kell,ha az éppen szemet vet másra,vagy más nő szemet vet rájuk,avagy,ha csak barát,akkor nem barátkozhat mással.
Birtokolni és kisajátítani akarja őket,de ha már a lábai előtt hevernek,könnyedén beléjük rúg.
Nem véletlenül hívta be az apját,és nem az anyját.
Attila meg csak taktikai okokból kell neki.Elégedetten konstatálta,hogy Eszter féltékeny a kapcsolatukra.

Nem csodálkoznék,ha kint le sem sz@rná Attilát.
Valahogy úgy,ahogy Éva is kijelentette,hogy csak érdekből barátkozott Alekosszal...:)

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 09:53:23

@csicserierika: mekkora harcos ez a Laca, William Wallace hozzá képest lófasz.

hu.wikipedia.org/wiki/Szentt%C3%A9_avat%C3%A1s

csak FYI, a mihez tartás végett, Fecó érdekében.

beacska 2012.01.17. 09:54:33

@pushpang: jaajjj, hadd rosszalkodjaaaak! gyorsan kihasználom az alkalmat, hogy lehet, később inkább úgysem jövök ide ;DD

nowo 2012.01.17. 09:55:09

Most jut eszembe,Attila még Kinga titkába is beleszólt.
Először tippeket akart neki adni,majd kikötötte,hogy csak róla ne írjon semmit...

Na,ez Attila...

beacska 2012.01.17. 09:56:40

@nowo: én úgy érettem, hogy a "róla" az Pétert jelenti....:(((

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 09:58:15

@csicserierika: azt hiszem megállapíthatjuk, hogy abban a szériában Laci volt a villa taktikusa. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 09:59:52

@VV Ayesha/FKVN: Alakul. Hiszen Fecó már boldog. (ándzsela..)

nowo 2012.01.17. 10:01:03

@beacska: én úgy értettem,hogy magára gondolt,de majd visszanézem.

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 10:02:26

@pushpang: de még milyen. Mesteri színvonalon űzte a dolgot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 10:03:26

@nowo: most egyetértek veled.. :)
És igen, Kinga tutira le se fogja szarni idekinn Attilát (max. addig viseli el, amíg muszáj lesz együtt mutatkozniuk itt-ott).
De feltételezem, hogy a többiekkel is ezt fogja csinálni... az ő kinti világába nem fér bele egy raktáros Fecó vagy egy csóró amatőr zenész (bár, ha Cs. megnyeri a játékot, még bármi lehet.. :D)

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 10:05:16

@pushpang: Fecó hol raktáros? Kegytárgyboltban?

csicserierika 2012.01.17. 10:07:16

@pushpang: he, he... megúszta a párbajt :)

van-e szándék 2012.01.17. 10:10:42

@pushpang: Attila sokkal hamarabb szarja majd le Kingucit :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 10:19:47

@VV Ayesha/FKVN: azt nem tudom. De a vv után el tudnék neki képzelni egy sekrestyés vagy egy kántori állást.. :)

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 10:24:27

@pushpang: vagy lehetne hivatásos elősiránkozó.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 10:26:18

linket valaki az éjjeli onlányról??

amely linket én bányásztam az sehogyan sem műkszik...

Anselmo 2012.01.17. 10:34:27

Fecó megtanulhatja azt, hogy ha az ember pitbullokat simogat, azok előbb-utóbb a kezébe harapnak. Kíváncsi vagyok, kit visz majd magával párbajozni.

nowo 2012.01.17. 10:39:19

@beacska: azt mondta Attila (az első harmad vége felé látható/hallható),hogy:
"csak ne legyek benne".

csicserierika 2012.01.17. 10:44:50

@VV Ayesha/FKVN: mind a kettő parasztokat vezetett, ill próbált vezetni :)
FYI ? Én már a FKVN-t sem értem a nickedben :)

vallatas 2012.01.17. 10:46:11

@nowo: akkor Kinga becsicskult :-)

Szent Fecó prédikálásait valaki összevághatná egy mixbe, reggelente ébredéseknél hasznát venném :-)

penelope garcia 2012.01.17. 10:48:43

Már akartam kérdezni, hogy lehet azt tudni, hogy egy feltűnően buta, agresszív, kőbunkó, baltaarcú, tehenoid alkatú hisztispicsa mitől királylány?

biohazard 2012.01.17. 10:52:06

Hogyan kell értelmezni a "napra pontosan körülbelül négy hónapja költöztek be"-t?

mocskosmacska 2012.01.17. 10:52:39

Nekem a nagy kérdése ennek a szériának: Péter és eszter miért nem dugtak?

beacska 2012.01.17. 10:57:37

@mocskosmacska: mert P. a Télapótól megkapta a levelet, hogy "...és hagyd abba a csöcsörészést"...ha megfigyeled, onnantól Veronikától is eltávolodott...

zorro001 2012.01.17. 10:59:10

@biohazard: ez az "olyan mintha, pedig dehogy" kifejezés egyik változata.

@penelope garcia: elhatárolódom ettől a kérdéstől köztudomású tényeket nem kell megmagyarázni.

van-e szándék 2012.01.17. 10:59:45

@biohazard:
talán így: soha a való világok történetében nem volt még olyan, hogy napra pontosan körülbelül négy hónapja költöztek be, most egy kicsike reklámocska, aztán jövünk vissza
:)

mézescsók 2012.01.17. 11:03:18

@TapOut: Hogy tegnap a titkok felolvasása után mentegette-e magát Seri és Eszter előtt Fecó, azt nem tudom, mert nem láttam az öfit, de igenis volt rá példa. Amikor azt az etikai bizottságosdit adták elő (online közv. láttam talán szombaton éjszaka), Fecó kiakadt azon, hogy nemá, miféle "vádak" ezek Péter részéről, miért nem a lényegre tér és hoz fel konkrétumokat. Péter kifejtette, hogy az elmúlt hónapok alatt mindig minden hasfájásukat megtárgyalták és neki nincs kedve mégegyszer végigmenni az egészen, akkor kiderült, hogy Fecó nem csak a játék lényegét nem érti, de bizony mellé is beszél, a téma ugyanis nem Ő volt, a marhanagy és őszinte érzéseivel.Ettől függetlenül F. úgy érezte, hogy eljött az Ő nagy pillanata és ez a Fecó showtime. Akkor mondta, hogy vannak, akikkel nem tud együtt élni, pl. Seri, Eszter és talán még Attila, ez utóbbiban nem vagyok biztos.
Seri akkor közölte, hogy én is utállak Fecókám, de azért tudok veled együtt élni, hiszen több, mint három hónapja együtt vagyunk itten bent, la! Szóval hogy is van ez a dolog? Végül is természetesen nem tudtam meg semmi konkrétumot, legfeljebb, hogy Serit nagyon fiatalkának tartja. Ez viszont sem nem bűn, sem érdem.
A vitákban és a védekezésekben Fecó mindig mindent ütő érve, hogy őszinteségének bizonyítéka: "még sírtam is!" Ez az érv aztán a szemében megfellebbezhetetlen bizonyíték.
Nem szimpatikus a pasas, régen kint lenne a helye.
@nowo: Apukája nevelte félre a kicsi lányát, ebbe a lányos apák időnként beleesnek. Szerintem sem véletlenül Őt hívta be és nem az anyját.

Én sajnálom, hogy Péter kiesett. Nem miatta, hanem a saját szórakoztatásom végett.

van-e szándék 2012.01.17. 11:06:07

@mézescsók: Fecó bármikori sírása a legnagyobb kamu bent, ez Attila megrendezett kivonulása óta tudható

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 11:14:02

@mocskosmacska: de hát dugtak. Csak Péter elegánsabban fogalmazott. :D

van-e szándék 2012.01.17. 11:20:36

@Peter_Cs: Vera gyakorló elmebeteg..nem kérdés :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 11:20:58

@biohazard: mert fontos médiatörténeti pillanatokat nehéz konkretizálni.

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 11:21:55

@csicserierika: FKVN=faszomkivan

FYI=for your information

:D

ő-szinte 2012.01.17. 11:30:14

@zorro001: Hali! Legközelebb írnál egy receptet inkább?:-D
Nem jött be a fejnyomogatás sajna...:-(

Ladeek 2012.01.17. 11:30:50

Kár, hogy Peti kiesett. A maga kis gonoszt troll módján sokat dobott a játékon és a riportszobában adott kommentjei egyszerűen zseniálisak voltak :) Kinga vernyogása sajna már nagyon unalmas, nem is beszélve az Attival való szenvedésnek mert az is mindkét fél részéről szánalmas.

Szerencsére már rendeződnek az új körök, lassan Fecó lesz az új főgonosz, ami színt hoz Vera őrültködése mellé. Amire nagyon kíváncsi vagyok: Atti folytatja-e a Kingával való kínlódást és emellé még összebarátkozik-e Csabival? Kinga elvágta magát Fecónál, ha Csabit is le tudják nyúlni ez által 3 kör alakulna ki. Vera-Fecó, Ati-Kinga-Csaba, Seri-Eszti. Szerintem ez elég valószínű. Én Serit és Esztit erősnek tartom, de Csabát nagyon tolja a szektája így Ati sokáig juthat ha vele barátkozik, de a végén tuti elvérzik. Ugyanakkor Seri és Atti nem voltak még párbajozni, nem tudni mögöttük mekkora tábor áll.

ő-szinte 2012.01.17. 11:32:15

@vallatas: Tényleg ez a vágyad? Fecóra ébredni???:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.01.17. 11:35:52

@ő-szinte: ha meghallom a hangját, biztos gyorsan felkelnék , hogy lenyomjam a hangját :-)
célnak megfelelő

van-e szándék 2012.01.17. 11:40:41

@vallatas: ha mellé teszed Vera hangját, le se fekszel :)

gonoszkiralylany 2012.01.17. 11:52:55

@ladyandhenk: nem magát az embert szerettem (bár amúgy nekem ő maga is szimpatikus, és egyáltalán nem tartom rosszindulatú idióta aljas baromnak), hanem ahogy játszott, volt humora, voltak gondolatai. nekem bejönnek a manipulátorok egy ilyen műsorban, nélkülük dögunalom lenne (lesz?) az egész. Fecót és Kingát viszont már nem bírom tovább nézni, úgyhogy innentől kezdve hanyagolni fogom a VV-t.

beacska 2012.01.17. 11:55:46

@Peter_Cs: számomra akkor vált világossá, hogy vmi nincs rendben nála, amikor hosszasan fejtegette, hogyan fog együtt bulizni a kinti világban Attilával FEJBEN. Még haza is viszi utána Attilát! Ezt nagyon komolyan mondta, és gondolta.
Még ő is bevallotta, hogy néha nem tudja utólag elkülöníteni a valóságot a saját képzeletétől. Ha kívánod, megkeresem neked ezt a beszélgetést. nagyon döbbenetes volt...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 11:58:20

@csicserierika: Kinézetre és viselkedésre is hasonlított a Survivorre. Szerintem arra számolt, hogy a mentőt le tudná győzni egy párbajon ezért kivitette magát vele, csak nem jött össze és a mentő visszament (a bázisra).

Én akkor a mentőkre szavaztam...

csicserierika 2012.01.17. 11:58:28

@VV Ayesha/FKVN: :) kéne hozzád egy szótár :)
De hol van a hatodik ember ? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 11:58:45

@beacska: Ekkor szerintem csak Attilát akarta kifigurázni!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 11:59:49

@beacska: Vera tud mestersége emlékeket gyártani??? Én is tudok, de többségitől még nem láttam ilyet...

csicserierika 2012.01.17. 12:02:48

@King of Shadows: most Pettit hasonlítod Lacához ?
Bár vannak hasonlóságok, hogy nem akartak párbajra menni pl., de a kettőjük játéka közt azért zongorázni lehet a különbséget.
A Peti szórakoztató volt, Laca meg unalom.

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 12:06:18

@csicserierika: :D "dehát már csak öten vagyunk, alekosz"

beacska 2012.01.17. 12:06:46

@King of Shadows: micsoda? bocs, ezt nem értettem. Vera KIGONDOLJA, hogy mi lenne, ha, MEGÉLI az eseményeket, és utána úgy TUDJA, hogy megtörténtek. ezeket nevezhetjük mesterséges emlékeknek is akár, de nevezhetjük Alternatív Valóságnak is. Ha Vera NEM TUDJA, hogy ez csak a képzelete szüleménye, akkor bizony bolond. vagy vmi más idegenhangzású betegségben szenved.

atila68 (törölt) 2012.01.17. 12:07:24

No és mi van a transzvesztitával?
Valaki homályosítson már fel végre, mert elmerülök a tudatlanság édes mocsarában!

beacska 2012.01.17. 12:09:07

@Peter_Cs: nem. Én már többször láttam tőle ilyen jeleket (beszélgetéseket, eseményeket említett, ami nem úgy történt), de akkor és ott ő maga fogalmazta meg. És igen, Péter és Attila igyekezett elviccelni a dolgot, de Vera nem. És Attila ez után a beszélgetés után vezette be a Vera Alternatív Valósága szókapcsolatot.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 12:13:02

@beacska: A VV maga egy alternatív valóság!

az én rózsám vasutas 2012.01.17. 12:13:18

Húzós kis napom lesz, sok a pótolnivaló. Próbálom egyszerre nézni az elmúlt két éjszakát - na ez így túlzás, inkább hallgatni - de 2 Kinga 2 Verával soknak tűnik. Bár most volt egy jó rész, Kinga saját magának érvel, de szarik rá.
Többen elemzik Kinga szarkeverő levele utáni vitát. Jóságos Fecó lett kikiáltva vesztesnek, pedig a kép nem egyértelmű. Lássuk a vita pozitív és negatív elemeit:

+ Fecó még életében nem hazudott, ezt jól és sokszor kiemelte
+ Megfelelő debil képet vágott minden érvéhez
- Nem hangsúlyozta eléggé, hogy amíg ő a villában van, addig minden villalakó jól fog járni
- Attila gyenge volt mint a harmat. Fárasztó és unalmas, helyében a történteket a két romlott sörre fognám.
- Kinguci jó levelet írt, de kihagyta a ziccert. A srácok vitája végefelé sírva kellett volna fakadnia, és a kamerába visítani, hogy lehet együttélni két ilyen agresszív állattal?
+ Sehi próbálta Csabát becsalogatni a műsorba
+ Csaba baszott belemenni
+ Ahol most tartok, ott még Vera csendben van. Szegénykém biztos még emészti, hogy a kismókus jobban örült Attilának mint neki. Mondjuk ez papírforma volt. Ezzel a gyerek anyja is így lehetett, ezt ma fogjuk látni. Minimum egy töltött káposztás jelenetet jósolok.
- Eszter nem egy gyorsreagálású hadtest, neki idő kell míg indulatait összeszedi. Tartok tőle, egyszer hallani is fogjuk véleményét a vitáról.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 12:17:14

@csicserierika: Persze! Ugyanúgy néznek ki, mindkettő kerülte a balhékat, és egyik sem akart párbajozni. Más eszközöket alkalmaztak, hogy elérjék ugyanazt a célt. Mindkettő bele is bukott és megszégyenítve végezte. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 12:26:04

@beacska: A mesterséges emlék ugyanolyan mint az igazi (igazinak érzékeled), de természetesen nem történt meg. Viszont ha arról kérdeznek még a hazugságvizsgálót is simán kiakaszthatod, mert Te az igazat mondod, ugyanis akkor mondasz igazat, ha azt mondod, amire emlékszel.

Ha látod, hogy valami zöld, de állítod, hogy az piros, akkor hazudsz. Ha pirosnak látod és ennek hangot is adsz, akkor nem hazudsz (az meg egy más kérdés, hogy a tárgy zöld).

Ha meg tudja csinálni (önhipnózissal nem nagy ügy), akkor simán állíthat valótlanságot és ő el is tudja hinni, hogy igazat mond.

csicserierika 2012.01.17. 12:53:04

@King of Shadows: azzal a különbséggel, hogy Peti soha sem tagadta, hogy ódzkodik a párbajtól, mivel érezte ős is, hogy egyszer fog kimenni, vissza már nem térhet, mert stílusa nem lehet nyerő.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 12:58:58

látom retek elkezdte tudatosan rombolni esztert a maga és a vilatársak meg a nézők szemében, azzal, hogy a rengeteg sms-ből kiválasztott egy elég negatívat és beküldte neki, felteszem a retek most áll "bosszút" a titokban kiküldött karkötő miatt, nyilván az a céljuk, hogy eszter imidzsét rombolva a játékosokkal rátetessék a jelet, de van gyengébb játékos is nála, tehát elvileg még visszajöhet, kivéve, ha a retek más akar..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 13:03:53

@csicserierika: Péter olyan játékban tudna nyerni, ahol a játékosok egymást szavazzák ki és nincs közönségszavazás.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 13:05:09

@Brr: Amekkora lapátfülű nyúl ez az Eszter, simán rászolgált erre!

csicserierika 2012.01.17. 13:13:57

@Peter_Cs: igen, én is így gondolom.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 13:16:59

@Peter_Cs:

ez a "lapátfülű nyúl" paraméter szerintem véletlenül keveredett a programodba, ne legyél büszke rá!

ő-szinte 2012.01.17. 13:28:16

@gyvy: gondoltam, hogy vmi ilyesmi lesz:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

draci 2012.01.17. 13:32:04

Péter távoztával a műsor érdektelen, amit súlyosbít, hogy a hisztis 3,14csa viszont visszament. Ez kettős csapás, nézhetetlen. Sajnálom, RTLKlub, buktad.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 13:39:10

@Brr: Attól még ennek a paraméternek az értéke TRUE!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 13:40:49

@csicserierika: Viszont az egy olyan helyzetben enyhén szólva is veszélyes lehet, mert a többiek ráugorhatnak ha tudják, hogy fél. Az, hogy mégsem (t)ették meg nem Peti érdeme, hanem a társai hülyesége.

Ahogy az sem feltétlenül célravezető, ha valaki nagyon felfújja magát.

Hurri Kán 2012.01.17. 13:41:01

Most csak egy felkiáltójel van... Vírus kerülhetett a programba. Az ellenség keze betette a lábát...

beacska 2012.01.17. 13:48:25

@King of Shadows: oké, akkor elmondom: a családomban is van egy ilyen ember. nagyon szeretem, nagyon közeli családtagom, de rémes vele élni: pont azt élem meg, mint a többiek (főleg Péter) Verával: mond vmit, és tudja, hogy igaz. én meg tudom, hogy nem. És mindig én vagyok a szar alak, mindig én baszok ki ővele. Én nem tudom bebizonyítani, mert NEM történt meg...egyszer kifakadtam egy családi összejövetelen, mire az öcsém nagy szemekkel rám nézett: Veled is ezt csinálja? Velem állandóan, és de én már leszarom...szóval qurva szar egy ilyen Alternatív Valóságúval együtt élni, és tutira nem normális dolog....

MagasMacska 2012.01.17. 13:54:25

Nézem a tegnapit. Tényleg átrendeződnek a viszonyok. Most épp Seri és Vera smúzol, látszik-e, hogy Seri sírt, mert az a rosszindulatú kurva (vagyis) Kinga meg ne lássa. És így tovább.

beacska 2012.01.17. 13:56:16

@MagasMacska: Most, hogy Péter kívül van, Vera nem lesz olyan ideggóc.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 13:56:27

@MagasMacska: Szerintem Kinga és Fecó a két következő kieső.

nosce 2012.01.17. 13:57:16

@pushpang:
"de hát dugtak. Csak Péter elegánsabban fogalmazott. :D'"

dreszter meg Petti Dugtak ? Valamiről lemaradtam ? :)

nosce 2012.01.17. 13:59:40

@csicserierika:
"A Peti szórakoztató volt, Laca meg unalom."

Nem márr, Laca is fergeteges mulattató volt, amikor eddzéssel keményen rákészültek a párbajokra :)

beacska 2012.01.17. 13:59:42

@nosce: neeem, Vera és Peti, még anno...

ő-szinte 2012.01.17. 14:00:42

@nosce: ilyenről én sem tudok...

nosce 2012.01.17. 14:02:48

azért Attila a ma estiben jó volt, mikor mondta h ő már egyedül maradt villában a hallal meg talált egy Petti fényképet a szobűában azt majd kiteszi mint Fecó Angélát és azt nézi :)

nosce 2012.01.17. 14:04:49

@beacska: @ő-szinte:
de pushang erre válaszolt :
"Nekem a nagy kérdése ennek a szériának: Péter és eszter miért nem dugtak?"

@pushpang:
"de hát dugtak. Csak Péter elegánsabban fogalmazott. :D'"

szal itt valami hiba lehet a mátrixban :)

mézescsók 2012.01.17. 14:07:24

@van-e szándék: Az hát. Ezt a többiek is tudják (A. mondta tegnap, hogy Fecó unjuk), rajta kívül.

MagasMacska 2012.01.17. 14:09:19

@nosce: Atti, amikor elkezdte ezt a "barátot keres" feladatot, egész normális volt.

ő-szinte 2012.01.17. 14:09:36

@nosce: téveszmés a mogyi. biztos rosszul sikerült a klónozás:-D

Jut eszembe, hol van pufi? hajnalban még vmi dobozokat pakolt a félszerzet...

van-e szándék 2012.01.17. 14:09:51

@nosce: csak elképzelte, hogy Vera elképzelte, és ettől mindenki azt hiszi, megtörtént :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 14:13:57

@nosce:

csak orális szex volt peti és vera között, de nem tüdőzte le... és az veránál nem számít szexnek...

vagy peti részeg volt, és azt hitte, hogy szexeltek, vagy csak tudta, hogy úgyis távozik örökre, mert megmondták neki a riportban, hogy itt a vége, a pénztárnál vegye fel a fizetését, és távoztával ott akart hagyni egy szálkát a vera körme alatt...

nosce 2012.01.17. 14:14:22

@ő-szinte:
"téveszmés a mogyi. biztos rosszul sikerült a klónozás:-D"

jó, újra bootoljuk :)

miért pakolt dobozokat a félszerzet ? abban lopta haza a villából a mogyorókat ? :)

beacska 2012.01.17. 14:15:24

@King of Shadows: szerintem Péter nem lett megszégyenítve, de mindegy...
Szóval, nekem az a gondolat menet tetszett, amit Péter mondott saját magáról a többieknek a szembesítéskor: "bármelyikőtök kivihetett volna, de nem mert, csak Kinga. Miről beszéltek? még csak 1 lila kendőt sem szereztem, hogy megkönnyítsem a helyzeteteket"...és tényleg, kettőt is elszórakoztak Attilával (egyet Veronnak akartak, csak Eszter lett belőle, meg egyet Kingának-a Hálátlannak)
Én nem láttam a párbaj előtt sem, hogy félt volna, sztoikus nyugalommal nézett vele szembe. És előtte sem félt, csak nem akart párbajozni. Nála jobban csak Csaba nem akart, ő görcsösen gyűjtötte a lilákat....ő is fosott volna???

beacska 2012.01.17. 14:17:36

@nosce: te is szoktál lopni? vagy miért gondolod ezt másról? nem szégyelled magad?

na jó, részemről mára vége, megjöttek a gyagyák!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 14:17:46

@nosce: ja, nem veráról volt szó? Párdon, nem akartam itt pletykát terjeszteni.. :D

Tjuca 2012.01.17. 14:20:49

@mézescsók: fecó meg hülye, mert riposztként odadanolhatta volna, hogy

valahol biztos unnak már
máshol lennél újra sztár
az élet néha megkínál
de egy nyár fecskét nem csinál...

hiába tény, hogy marha bátor vagy
cowboynak úgysem tűnsz csak marhapásztornak

én pl. attilát unom, de nagyon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 14:20:56

@Brr: hát, azon az ominózus éjszakán, vihogva rohant ki Dia és Kinga, hogy "hihihi, ezek dugnak, bmeg, ezek dugnak!"...
Én mindenesetre Verának akkor se hiszek, ha kérdez, miért pont ebben mondana igazat?

nosce 2012.01.17. 14:21:10

@van-e szándék: @Brr:

sztem Petti gabalyodás közben beküldte a kis pufit, nem hiába aludt gatya nélkül. A dmatracon Atti ágynaműjében már megvolt köztük a zorális sex :)

nosce 2012.01.17. 14:22:52

@beacska:
"te is szoktál lopni? vagy miért gondolod ezt másról? nem szégyelled magad?"

persze h szoktam, a rezet szeretem :)

van-e szándék 2012.01.17. 14:24:58

@pushpang: mondjuk - Petit elnézve - Vera gondolhatta azt szex közben, hogy nincs szex, hanem ez, mondjuk, városnézés Lisszabonban, és akkor viszont igazat mond :)

Tjuca 2012.01.17. 14:25:38

@beacska: görcsösen gyűjtötte? ööö. az elsőért ment, mint a gép, kellett is, mert ő mint izompacsirta lett beállítva, hülyén nézett volna ki, ha annyiszor besül, mint gergő. a többit kb. úgy gyűjtötte, mint az örsök az úttörőtáborban. de nem értem mi azzal a baj, ha valaki egy játékot meg akar nyerni? ha aréna azt, ha a vv, azt?

van-e szándék 2012.01.17. 14:26:36

@nosce: kérdés, hogy feltűnt-e neki a kis pufi :))

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 14:26:53

@nosce: mert az úgy felkészít, nemde?:))))))

Küldjék már be vendégnek bakker, hadd röhögjek.

nosce 2012.01.17. 14:26:58

@MagasMacska:
Atti egy sóman mikor Kinga pisilt az is jó műsor volt...

Tjuca 2012.01.17. 14:28:29

@nosce: lehet vera azt hitte az a bőrkeményedése volt. :-P szívás, ha csak az egyik tudja biztosan, hogy töltőre tette a másikat, miközben másik nem érzékelte azt. :-O) de huzigálás biztosan volt, ezt vera mondta.

nosce 2012.01.17. 14:29:16

@van-e szándék:
"kérdés, hogy feltűnt-e neki a kis pufi :))"

sztem is ebben van a nézeteétérés kulcsa :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 14:29:17

@pushpang:

nem tudom mi történt, de mind a ketten részegek voltak, annyi szent, ha jól emlékszem, a jakkuzziban jöttek össze egy bulin..

mindenesetre az előjátékot valamiért egyik lány se gondolja szexnek a villában, pedig..., de hagyjuk...

van-e szándék 2012.01.17. 14:29:24

@Tjuca: és mivel húzta? mondta neki, hogy te hörcsög, mire P. felállt és elment? :D

nosce 2012.01.17. 14:30:25

@VV Ayesha/FKVN:
"Küldjék már be vendégnek bakker, hadd röhögjek."

sztem a villában Laca vállalhatna párbajra felkészítést :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 14:31:02

@Tjuca: Fecónak nincs ilyen irányú műveltsége... de mondhatnám azt is (hogy az általad megidézett terepen maradjak) - "mit tehet a sejt, ami mit se sejt.."? :)

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 14:33:46

@nosce: kamikazéknak. Ha ki akarsz esni, készítsen fel téged LL Cool Laca.

Tjuca 2012.01.17. 14:34:20

@van-e szándék: amikor a büdös ruháit dobálta, akkor vágta oda, hogy bezzeg, mikor még a fütyijét huzigálta nem volt ilyen büdi igénytelen...

ez megmaradt, mert ez a huzigálás, mint kifejezés, hm nem hétköznapi. vizuális vagyok, és vera vehemenciáját ismerve arra bondoltam, hogy az elbújt fütyit akarta kihúzni valahonnan peti hasából. :-O áú

Tjuca 2012.01.17. 14:36:18

@pushpang: ne is mond a sejtesdit, sejtelmed sincs miben mesterkedek. na nem negyedik sz. utódon dolgozom, de sejt, meg sztori... tudnék mesélni. :-P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 14:36:34

@van-e szándék: és mi van, ha Vera azt hitte, hogy Pán Péter csodálatos világába csöppent és azóta is azt hiszi, hogy csak álmodta.

De az is eszembe jutott, hogy egyszerűen nem vette észre a dolgot, vagy valami egészen másnak hitte. :D

nosce 2012.01.17. 14:38:20

@VV Ayesha/FKVN:
"kamikazéknak. Ha ki akarsz esni, készítsen fel téged LL Cool Laca."

ö egymaga elintézné a párbajt, akit felkészít egyból ki is mehetne az útcára nyíló ajtón a studióban :)

Tjuca 2012.01.17. 14:39:39

@van-e szándék: nem akarom tudni. remélem nem a fogával. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 14:39:43

@Brr: azt ugye nem tudhatjuk, hogy mennyi idő után rohantak ki onnan, hiszen az öfiben ez az eset is össze volt vágva.
Én is azt mondom; két huszonéves fiatal lány, már csak el tud tájékozódni a hangok alapján. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 14:39:53

@pushpang:

"mit tehet a sejt, ami mit se sejt.."? :)

csak üzemel...

nosce 2012.01.17. 14:40:00

@Tjuca:
"amikor a büdös ruháit dobálta, akkor vágta oda, hogy bezzeg, mikor még a fütyijét huzigálta nem volt ilyen büdi igénytelen... "

persze mert akkor előtte egész nap shádi parfümjével locsolta magát :)

van-e szándék 2012.01.17. 14:40:58

@pushpang: már várom, hogy a videóját látva azt mondja: látjátok, csak el kell képzelni és megtörténik :D

Tjuca 2012.01.17. 14:42:07

@nosce: ki? vera? :-))) mindenki rájárt arra a pacsulira? eddig csak attiláról tudtam, meg gergőről.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 14:42:11

@Tjuca: ez így nemér! mit sejteskedsz? Valld be! Valld be!

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 14:42:30

@nosce: 2 perces EXODUS lenne a műsor. Méltatlan hozzá a párbaj kifejezés.:D

Tjuca 2012.01.17. 14:43:14

@Brr: és ha még nem is tácol, akkor se sejt, se lejt.

Tjuca 2012.01.17. 14:44:32

@pushpang: nem. itt mindenki előtt? kérdezz rá szépen magánban, ha nagyon akarod tudni. :-P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 14:45:50

@beacska: Értem. Ez részben tanulható képesség, ha az illető agya fogékony rá. Akié nem az, az egyszerűen képtelen ezt elsajátítani. Gondolom törölni is tud, ahogy én is (ha az egyik megy, a másik már tényleg nagyon egyszerű). Ezt neveztem el "mesterségesen előidézett amnéziának", mert a pszichológiai szakszlenget nem teljesen ismerem.

De ha Vera tud emlékeket gyártani (én nem vettem észre rajta), akkor elvileg törölni is tudja őket, és ebből következik, hogy...

Egyébként a titkosszolgálatoknál szoktak az ilyenek nagy mennyiségben előfordulni, érthető okokból.

Ha a "nem normális" azt jelenti, hogy "nem átlagos", akkor tényleg nem az.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 14:49:27

@pushpang:

igen, az lehet, hogy miután a többiek kirohantak, vera megijedt, hogy még a játék elején vannak, és ő az első, aki ott szexel, és hogy néz ez ki, mert elvileg még nem tudhatott arról, hogy kinn mi került nyilvánosságra, és "kimenekült" péter ágyából...

de az is belefér nekem, hogy peti csak egy utolsó ziccert akart otthagyni verának hálából mindenért, amit kapott tőle...

ugyanakkor volt az az ominózus eset, amikor vera egyértelműen veronikát mondta ki párbajellenfélnek a többieknek a nyugiban, és nyilván ezért megrótták a riportban, és erre annamarit választotta, viszont mindenkinek a szemébe hazudva (nézőknek szereplőknek egyaránt) azt állította, hogy soha egy percig nem gondolta veronikát kivinni, hanem kezdettől annamarit... szóval ő tényleg lehet, hogy elhiszi a saját hazugságait, és ezért nincs is fogalma arról, hogy a többiek nem...

éppen ezért ebben az esetben nem tudjuk mi történt, de gyanakodni fogunk, hogy most is hazudik...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 14:55:54

www.valovilag.hu/video/155495

a családlátogatások nem kiesés előtt szoktak lenni?

van-e szándék 2012.01.17. 14:57:25

@Brr: ha igaz, amit állítanak, hogy csak igazat lehet írni a titoklevélben, és a szerkesztők hagyják jóvá, akkor tuti, hogy hazudik.. bár a jóváhagyást neki is tudnia kell, így csak el kell képzelnie, hogy nincs jóváhagyás, és már okés is :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 14:57:45

@King of Shadows: azt sugallod, hogy Vera is olyan (lesz), mint a Total Recall-ban a Svarci? :D

TapOut 2012.01.17. 14:58:20

@huncut: ne haragudj, de miről beszélsz? mit kértem számon Hajnin?Olvastad a posztot? Láttál benne olyan részt, ami hasonlított arra, amit kiragadtam? VV honlap megvan? Szoktad tanulmányozni?
VV honlap cikkírója pedig ne legyen szubjektív, legyen elfogulatlan és tájékoztasson, mert ez a dolga.

Közbiztonság Szilárd 2012.01.17. 15:00:59

@ladyandhenk:
Gondolkodott?
Egy undorító, hazudozó, nagyképű, gyáva szar alak volt.
(És nem, nem játszott, ő ilyen. Még hogy keverte a szálakat... Hol kell röhögni?)

De ha te az ilyeneket szereted, akkor kívánok sok ilyet a környezetedbe.

@beacska:
Megzökkent? Nem talán megzakkant?

Ha nem láttad Péteren, hogy be van szarva, akkor te nagyon rossz emberismerő vagy.

@csicserierika:
Fecó Csabival edz (illetve Csabi vette rá, hogy eddzen vele).

@pushpang:
A cigányok körében ez megszokott. Ezt hozta otthonról.

Csabának szerintem Kinga mint nő nem jön be. Meg állítólag van csaja idekint.

@VV Ayesha/FKVN:
Mi a lófasz az a temperamentus?

@penelope garcia:
Gondolom, attól, amitől te penelope garcia vagy.

@Ladeek:
Csabát a szektája? Mesélj, mit tudsz, amit mi nem.

Attila mögött biztos nagy tábor áll, hisz minden szavazást ő nyer.
(Mondjuk Esztivel kimehetne, akkor kiderülne ez pontosabban, de az idiótákat szereti a nép, nem véletlenül nyert Alekosz sem.)

@gonoszkiralylany:
Humora? Gondolatai? Péternek?
Hát neked sem lehet valami magas az igényszinted...

@Peter_Cs:
Ezt a lapátfülű nyulat már az elején sem értettem. Elmagyaráznád?

@draci:
Na ja, Kolosi Péter azóta telesírt két vödröt, mióta a hozzászólásodat olvasta.

@nosce:
Szerintem nem dugtak, csak Peti gondolta, még utoljára odabasz Verának, aztán mosakodjon, ha tud.

TapOut 2012.01.17. 15:03:09

@huncut: azt meg majd én eldöntöm, hogy a játék mely részét mennyire veszem komolyan, remélem megengeded, kösz

van-e szándék 2012.01.17. 15:05:13

@TapOut: nem vagyok Hayny ügyvédje, de halkan megjegyzem, hogy már a második évadot blogolja, és sokan (a legtöbben) a stílusa miatt ragadtunk itt.. oly nagy a cybertér, keress másik helyet, ahol jól érzed magad..de ha maradsz, persze az sem gond :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 15:11:06

@beacska: A Survivort, aki mindent túlélt legyőzte egy félresikerült Barbi. Nekem ez ... ironikus.

"Én nem láttam a párbaj előtt sem, hogy félt volna, sztoikus nyugalommal nézett vele szembe. És előtte sem félt, csak nem akart párbajozni. Nála jobban csak Csaba nem akart, ő görcsösen gyűjtötte a lilákat....ő is fosott volna???"

Nem is úgy értem, hogy ténylegesen félt (Mitől kellene ott félni, nem a fogászatra mennek?), hanem el akarta kerülni a párbajt. Igen, Csaba is ezt csinálja, mert neki is van esze.

Végül is a párbajon a nézők előre fizetnek a játékosnak, hogy csináljon műsort, ezt tekinthetjük akár egy hallgatólagos megállapodásnak is. Egyszer-kétszer még gond nélkül szavaznak a kedvencükre, de harmadszor, vagy többször már veszélyes üzem. Minél többször párbajozik, annál jobban elhasználódhat a tábora...

foxglove (törölt) 2012.01.17. 15:17:55

@TapOut: tegnap én is pont ezt írtam, mennyire botrányosak a cikkek a vv oldalon (gy.k.: nem a hogyvoltról van szó és nem Hajniról).

nosce 2012.01.17. 15:21:02

@Közbiztonság Szilárd:
"Szerintem nem dugtak, csak Peti gondolta, még utoljára odabasz Verának, aztán mosakodjon, ha tud."

na igen ez is egy lehetőség, csak az a baj h ezt Petti már akkor mondta Attinak a villában, amikor még messze állt a kieséstől, sőt ez még Verához is visszajutott anno....

draci 2012.01.17. 15:26:30

@Közbiztonság Szilárd: nem érdekel a hüppögésed, sicc issza a hisztispicsa szoknyája alá

TapOut 2012.01.17. 15:28:08

@mézescsók: meg kell néznem ezt a bizottságosdis (de hülye szó) feladatot, de Serivel a probléma akkor kezdődött, mikor ő igaszságosztási rohamában számon kérte Fecón, hogy hogy öltözött fel az énekverseny bemutatkozó videójához. Mert, hogy az Kingának (aki, mint tudjuk roppant közel áll Serihez) mennyire rosszúl esett. Fecó ezt teljesen a helyén kezelte, és meg is mondta Serinek tegnap, hogy ez csak mondvacsinált ürügy volt arra, hogy belekössön, mert őt érzi a leggyengébbnek, és kell az indok a jelrakásra (vagy kihívásra).
Nyilván másként látjuk Fecót. Biztosan idegesítő lehet a többieknek is sok dolog, hogy nem tudja magát kifejezni, körülír dolgokat, nem tér a tárgyra, stb...
De nekem mégis indokolatlan és eltúlzott az a mértékű támadássorozat, amiben újabban része van. Voltam már olyan közösségben, ahol 1 ember hatására ugrottak többen egy másiknak. Meggyőződésem, hogy Attila indította és szítja ezt a folyamatot, azóta, mióta Fecó nyíltan szembeállt vele. Kingával is ezt csinálta, mikor összevesztek (ki akarta rakni, mindennek elmondta), majd mikor kibékültek, hipp hopp minden elfelejtődött. Fecóval viszont esély sincs a békülésre, ezért válik vele szemben Attila egyre kegyetlenebbé.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 15:30:50

@pushpang: Nem feltétlenül, én mindig magamból indulok ki.

Állítólag Verát bántották gyerekkorában (engem is), tud emlékeket gyártani (jéé, én is), tegnap olvastam, hogy néha olyan, mintha egy másik személy lenne, feltételezhetően az, aki bántotta (ezt is meg tudom csinálni). A hasonlóság ott van.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 15:33:43

Egyébként Vera Fecón kívül csak Kingával van beszélőviszonyban, és az utóbbival azóta, hogy majdnem összeverekedtek. Lehet, hogy Petinek is majdnem pofán kellet volna vágnia és rögtön rendeződött volna a kapcsolatuk... :D

Tjuca 2012.01.17. 15:33:59

kicsit kulturálódtam, és belehallgattam az x faktorba. hű, ez hallgathatalan. :-( laár olyan hamis volt, hogy felénél elkapcsoltam. de mind hamis. :-(

TapOut 2012.01.17. 15:41:24

@van-e szándék: mit kértem számon Hajnin, te szerencsétlen??? Olvass már és értelmezz!! Képzeld, én is itt voltam már a VV4 idején is, és??? Most egymást fogjuk máshova küldözgetni??

Közbiztonság Szilárd 2012.01.17. 15:42:05

@nosce:
Te, én tegnap megdugtam Claudia Schiffert.

Remélem, még időben mondom, mielőtt bármi történne velem, hogy ne ahhoz lehessen kötni.
Ennél fogva természetesen igaz is, nem?

@draci:
Hát így nevezed anyádat? És ő tudja?

van-e szándék 2012.01.17. 15:43:14

@TapOut: már elnézést kértem... :)

TapOut 2012.01.17. 15:44:54

@foxglove: esküszöm NEM HISZEM EL!! Ilyen nincs bakker, már a második jön nekem, hogy Hajnin kértem számon. Nem olvassák a posztot, csak ész nélkül kommentelnek, ami éppen jön??

Közbiztonság Szilárd 2012.01.17. 15:45:16

@King of Shadows:
Orvos látott már?
Ezt a jelenséget skizofrénia néven ismeri az orvostudomány.

(De van jó oldala is: a skizofréneknek több nő jár. :-)

nosce 2012.01.17. 15:45:46

@Közbiztonság Szilárd:
"Te, én tegnap megdugtam Claudia Schiffert."

amennyiben egy szál faszban aludtál vele egymásratekeredve, megfontolom amit mondasz :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 15:46:35

@King of Shadows: én nem hallottam/olvastam róla, hogy bántalmazták volna gyerekkorában.
Annyit találtam vele kapcsolatban, hogy 17 éves korában meghalt az édesapja.

2012.01.17. 15:47:00

@TapOut: Nagyon csalódtam benned pufi! Hajni csak leírja amit lát, objektíven, te meg támadod és még HAZUDSZ is! :DDDD

TapOut 2012.01.17. 15:47:38

@van-e szándék: még nem tartottam ott. rendben.

nosce 2012.01.17. 15:49:11

@szerivan:
szijjjjaaaa pufi :)
itt tanakodunk milyen dobozokat pakoltál ó te lyány :)

2012.01.17. 15:49:47

@TapOut: Olyan sötétek ezek a mogyik itt :)

2012.01.17. 15:54:21

@nosce: Műveletlenek vagytok, adom a linket a dobozolásomhoz:
2:25:48-2:26:03 és 2:43:25-2:43:52
www.youtube.com/watch?v=-jMx1xdNndA&feature=player_embedded

Mindkettőt nézd meg puffancs, úgy áll csak össze a logikai háló.

2012.01.17. 15:55:20

@nosce: Műveletlenek vagytok, adom a linket a dobozolásomhoz:
2:25:48-2:26:03 és 2:43:25-2:43:52
www.youtube.com/watch?v=-jMx1xdNndA&feature=player_embedded

Mindkettőt nézd meg puffancs, úgy áll csak össze a logikai háló.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.17. 15:55:40

@gonoszkiralylany: egyetértek:)

@Közbiztonság Szilárd: inkább 100 olyan barátom legyen, mint Péter...Köszönöm, én is ilyeneket szeretnék...Téged pl nem, legalább ez a veszély nem fenyeget!

És van humora a pasinak, még ha te nem is érted!

TapOut 2012.01.17. 15:55:47

@szerivan: jaj hagyjuk, szerivan :-)

Zsoofka 2012.01.17. 15:56:26

www.valovilag.hu/video/155535

Inkább nézzétek ezt meg, mókás. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 15:58:52

@Tjuca: Nálam nem a szüleim miatt van, hanem a volt osztálytársaim miatt. :)

@Közbiztonság Szilárd: Látott, több is. Disszociatív identitásom van, ami NAGYON NEM skizofrénia (rákereshetsz az előbbire, ha akarsz).

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 16:00:30

@pushpang: Én meg 20 voltam amikor meghalt az édesanyám. :O Újabb közös pont.

Most vettem észre, hogy mennyi közös van benne és bennem. :S

csicserierika 2012.01.17. 16:03:43

@nosce: na de mindÉg csak holnaptól... :)

2012.01.17. 16:06:34

@foxglove: Miért cserélted le az avatarod?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 16:07:18

@ladyandhenk: Tudom, viszont keveri a szezont a ... azzal. :)

mézescsók 2012.01.17. 16:11:08

@Tjuca: Én gyakorlatilag mindet. Gyenge csapat, gyenge castingolók, gyenge kreatív háttéremberek. DE, ha csak e két emberről beszélünk, akkor én Fecót jobban.
@TapOut: Nem emlékszem kristálytisztán az öltözködős históriára, nyilván nem érdekelt, de nyilván így volt. Ha Seri belekötött - és Kingára hivatkozva - az érdekes, mert úgy általában nem az a kötözködő típusnak látszik. Azt viszont nem feltételezem, hogy Seherében akkor az munkált volna, hogy előkészítse Fecó kiválasztását. Ahogy én láttam, a villa e két lakója többnyire símán elkerülte egymást. Nem emlékszem olyan momentumra, hogy akár beszélgettek, táncoltak volna, közös feladatban lettek volna, stb. Ennek lehet az oka egyszerű ellenszenv. Van olyan, hogy minden különösebb apropó nélkül valamit nem bír az ember. Lehet az oka valami, másnak talán csekélységnek tűnő mozzanat, amit mi talán nem láttunk. Lehet csupán közömbösség is, hogy nyomokban sem érdeklik egymást és azonkívül, hogy a válogatás szeszélye folytán egy villában laknak, az ég egy adta világon semmi közös nincs bennük. Nem tudom, ötletelek csupán. Abban viszont biztos vagyok, hogy jó látom: ezek úgy éltek eddig a villában egymás mellett, mintha a másik ott sem lett volna.

A másik: ahogyan fogynak a villában, azok is feltűnnek, akik eddig ellébecolhattak ott bent a többiek farvizén. Ahogy egyre kevesebben vannak, ezáltal egyre közelebb kerülnek a nyereményhez, egyre érdekesebb lesz a kiválasztás-kihívás kérdése és felszínre jöhetnek egyrészt a lakók olyan tulajdonságai is, amikről eddig nem tudtunk, másrészt szóba jöhetnek olyan piszlicsáré sérelmek, események is, amikre a játék elején vállat is vonhattak akár, mert voltak jelentősebb történések is.
Én bevallom, Fecót kezdettől nem kedvelem és kb. 2 hónapja kérdeztem meg itt, ezen a fórumon, hogy tulajdonképpen mit keres a villában. Nem szeretem a kenetteljes modorát, a bólogatását, azt, hogy határozottan sem ember, sem ügy mellett nem állt ki (eddig),hogy mindig ellavírozott nála erősebb személyiségek mellett, hogy a reakciója a dolgokra az a következőkből áll: "úristen!!!", "de durva!!!", majd sírás. Tisztelem, ha egy férfiember felvállja az érzelmeit. Elborzaszt, ha az jut róla eszembe, hogy ha nő lennél kisapám, akkor hisztis p...-nak hívnálak.
Egyre kevesebben vannak azok, akik még nem párbajoztak. Várható, hogy lassan kiküldik őket, ami nem is baj. Talán a bentiek Fecót tartják ezek közül a leggyengébbnek és ezért irányul rá egyfajta össztűz. Hogy Attila is ott van a dolgok mögött, az szerintem kétségtelen. Én mindenesetre örülnék, ha kimenne végre Fecó, de más biztos másképpen látja. Párbajt vívni érte mindenesetre nem fogok érte. Még szópárbajt sem.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 16:11:12

@TapOut:

linket és honlaponevet kellett volna kitenned az idézethez, hogy egyértelmű legyen kit és honnan idézel...

TapOut 2012.01.17. 16:12:56

@foxglove: sokszor nagyon egy rugóra jár az agyunk, már megfigyeltem!
VV honlap meg botrányos, legtöbbször meg sem próbál tárgyilagos lenni, a cikkek zöme ötödikes szinten van, nem tudom, milyen félkegyelmű szerkeszti.

nosce 2012.01.17. 16:14:01

@szerivan:
áhááhhááá , már az elsőből levágtam :), neked is a felszeletelt pufit kell elcsomagolnod ? :)

Közbiztonság Szilárd 2012.01.17. 16:14:49

@ladyandhenk:
Ó, hát hogyne lenne már... Ha te mondod...

Mondjuk hozzád hasonlókat én sem szeretnék, ez tény. Valamiért nem bírom az idiótákat.

nosce 2012.01.17. 16:15:15

@csicserierika:
"Te, én tegnap megdugtam Claudia Schiffert."

igen, kell h előbb fejben összeálljon :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.17. 16:21:30

@Közbiztonság Szilárd: én sem szeretem az idiótákat, még jó, hogy kettőnk közül csak TE vagy az!

TapOut 2012.01.17. 16:28:25

@Brr: aki elolvassa a posztot, és nagyjából tisztában van a honlapon történő eseményekkel, annak egyértelmű. Mivel a blog a VV5-el foglalkozik, esetleg lehet feltételezni, hogy mások is képben vannak a honlappal kapcsolatban és Hajni posztját is kellően tudják értelmezni... Aki nem, az esetleg még mindig megkérdezheti, hogy ezt az írást honnan a fenéből szedtem, ez esetben szívesen segítek linkkel, meg bármi mással...
Eléggé túltárgyaltuk az ügyet, tovább léphetünk?

Lotyóbridzsida 2012.01.17. 16:31:09

az a vicces pettikében, hogy érzelmi intelligenciája kimerül abba, ha henceghet, hogy kit csinált meg és kit nem.
ilyet nem tinikorban csinál utoljára az ember?
vera tök korrekt volt, hogy nem hisztizett rajta, hanem vérnyugalommal közölte, hogy márpedig nem volt szex, lapozzunk.
by the way: ki a tökömet érdekel, hogy ezek tényleg dugtak-e vagy sem???:)))

nosce 2012.01.17. 16:33:19

@szerivan:
puffffiiii hova tetted a sziszegő gépet ? :)

2012.01.17. 16:34:29

@nosce: Miért, Atibogyó őt csomagolta?? :DDD
@ladyandhenk: Miért a piros szemű sátán kutyája az avatarod?

2012.01.17. 16:35:01

@nosce: EZ MI? Te is projektben vagy???

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 16:35:37

@TapOut:

egy blogot nem így olvasnak az emberek, nem jegyzik meg szó szerint, ami le van írva, csak átfutják,

de egy idézet esetén mindenképpen meg kell nevezni a forrást, miért tudnák az olvasók honnan idézel? nem gondolatolvasók...

2012.01.17. 16:36:37

@Brr: Én megjegyzem képzeld el, mert én kurva okos vagyok bleeeee! :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.17. 16:37:56

@szerivan: az az én ebem, barna a szeme:)

Ha Én vagyok a Sátán, akkor valóban a sátán kutyája:D

2012.01.17. 16:39:31

@ladyandhenk: De én ettöl megijedek mint Verániká a Halloween partitól :O

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 16:40:33

@ladyandhenk: Vagyis ... rendőrködik. Mondjuk a neve alapján ez nem csoda. :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 16:41:00

@szerivan:

grat! csak az a baj, hogy itt még vannak sokan mások is, meg lehet előzni egy csomó félreértést a forrás megnevezésével...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 16:42:11

@Brr: A köztársasági elnök sem szokta megnevezni a forrást... :D

TapOut 2012.01.17. 16:42:39

@mézescsók: én is meglepődtem Serin, nekem sem tűnt "belekötős" tipusnak, sőt inkább empatikusnak és jóindulatúnak láttam. Viszont nagyon rafinált. Ahogy te is mondod, a játék a vége felé közelít. Az is közrejátszik persze, hogy az egyre kevesebb ember közül, az aki eddig csak közömbös volt, most egyből a sor végére kerül. Seri azonban nagyon tudatos, és az egész játék során nagyon okosan pozicionálta magát, és gyanúm szerint már kinézte magának Fecót, mint leggyengébb láncszemet, akit párbaj esetén lesz indoka kihívni. De mások is alapoznak erre, nem csak Seri.
Szópárbajt tényleg felesleges vívni, véleményt lehet cserélni, nyilván egyikünk sem akarja a másik véleményét megváltoztatni :-)

nosce 2012.01.17. 16:45:09

@szerivan:
"Megszórlak!!!!"

sóval ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.17. 16:45:23

@szerivan: jó, akkor rakok mást ki:) Csak a nyugalmad kedvéért:P

TapOut 2012.01.17. 16:46:05

@Brr: jézusom...
Tudod mit? Hogy megelőzzük az 5 órán keresztül tartó párbeszédet,
IGAZAD VAN.

Program leállhat, frissíthetsz, jó munkát!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.17. 16:46:26

@nosce: @szerivan: borssal?:)

A kutya is só-bors:P, mármint a szőre színe:P

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 16:47:13

@Lotyóbridzsida:

igen, és pornófelvételek se készültek, és vera nem veronikát akarta kivinni elsőre párbajozni, és nem is mondott ilyet a nyugiban, hanem rögtön annamarit akarta kivinni, csak hallgatott róla, és az egész szóra sem érdemes, mert senkit se érdekel,

továbbá nyilvánvaló, hogy csak és kizárólag peti hazudik, és vera mindig igazat mond...

csicserierika 2012.01.17. 16:48:50

@nosce: hogy mi van ? Te most összefektettél engem Schiffer kisasszonnyal ? :)
Én még L.Lacáról beszéltem TE :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 16:49:34

@Közbiztonság Szilárd: Lapátfülű nyúl: Vera hasonlata Eszterre, Eszter gerinctelenségére sunyiságára, kétszínűségére utalva.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 16:50:51

@TapOut:

köszi, kicsit fárasztó volt, hogy többen is megtámadtak téged, mert azt hitték te meg hajnit támadod, mert nem tudták honnan az idézet, és félreérthető volt a helyzet, és te meg értetlenül lehordtad őket...

ettől az ügytől függetlenül is idézőjel és forrásmegnevezés-mániás vagyok, de most meg se mukkantam volna, ha mások (többen) nem észrevételezik...

nosce 2012.01.17. 16:51:53

@csicserierika:
"hogy mi van ? Te most összefektettél engem Schiffer kisasszonnyal ? :)
Én még L.Lacáról beszéltem TE :)"

az még sziládtól maradt ott :), de én is Lacáról beszéltem, fejben készült fel mindig, mert amúgy sokat evett :)

csicserierika 2012.01.17. 16:54:36

@Lotyóbridzsida: az valóban az én tökömet sem érdekli, de akkor mi a tökömért írta múltkor Vera a titoklevelében, hogy Kingu szeme hogy csillogott a külsőrandi után.
Az mitól volt olyan szenzációs ?
Nyugodtan bevallhatta volna, hogy Pettike szétnézett kicsit bent is :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 16:54:48

@Peter_Cs:

kedves peti_cs-program, én is értetlenül állok eszter vonzalma előtt attila felé, sőt állítom rosszat tett a megítélésének, de ez nem jelenti azt, hogy ezért sunyi vagy kétszínű lenne,

én ugyanilyen értetlenül álltam vera vonzalma előtt peti felé, viszont nem gondoltam, hogy a vonzalom miatt kellene smasszernek, viszályszítónak, bajkeverőnek, konfliktushajszolónak, hazugnak neveznem, volt elég más ok rá...

nosce 2012.01.17. 16:55:28

@Peter_Cs:
"Lapátfülű nyúl: Vera hasonlata Eszterre, Eszter gerinctelenségére sunyiságára, kétszínűségére utalva."

tökéletes hasonlat, mint tudjuk a nyúl nem geruinces állat :)

csicserierika 2012.01.17. 16:56:16

@nosce: ja, értem :)
Ott dől el minden hát nem igaz ? :)

2012.01.17. 16:56:31

@ladyandhenk: Ez milyen cuki :))) figyelmes villalakó vagy.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 16:59:54

@nosce:

"tökéletes hasonlat, mint tudjuk a nyúl nem gerinces állat :)"

ezt megnyugtató tudni...

viszont a nyúl sunyi és kétszínű?

ez is újdonság volna nekem...

egyébként vicces volt az a jelenet, amikor vera tapsifülesként ugrált, még én is nevettem rajta, viszont az is nyilvánvaló volt, hogy a megőrülés szélén áll, biztos kapott valami atombiztos nyugtatót...

Tjuca 2012.01.17. 17:00:13

@nosce: a kommentek... tényleg fikázott dresz?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.17. 17:02:40

@szerivan: ez a valódi eb ám:D

A villabékéért mindent meg kell tenni:D Ha így, akkor így:)

nosce 2012.01.17. 17:02:41

@csicserierika:
"Ott dől el minden hát nem igaz ? :)"

jah, fejben, meg a punciban, látod h Peti becsülete ezen áll vagy bukik, és lehet h célfotónak kell döntenie mint úszásnál h elérte-e az utolsó húzással a falat :)

vallatas 2012.01.17. 17:02:47

www.valovilag.hu/video/155533
"úristen"
ez aztán közkedvelt szó mostanság a villában :-)

2012.01.17. 17:03:59

@Brr: De akkor kiszednék onnan, úgy tudom folyamatosan figyelik őket orvosok.

TapOut 2012.01.17. 17:05:53

@Brr: sajnálom, hogy fárasztottunk, hidd el ennél sokkal fárasztóbb dolgok is előfordulnak itt, nem is kell messzire menni.
Értetlenül nem hordtam le senkit, nagyon is értettem, mi a szitu, az első esetben meg is magyaráztam a dolgot, majd miután a magyarázat ELLENÉRE másodszor is ugyanazzal jött valaki, kicsit felkaptam a vizet.
Többen meg képben voltak, na akkor kinek van igaza?
Én nem vagyok forrásmegnevezés-mániás, de emiatt nem is érzem magam hibásnak. Megmondtam, bárkinek szívesen segítek linkkel, akit érdekel, és nem felszínesen mond véleményt olyan dologról, amit csak ÁTFUTOTT, nem pedig elolvasott. Mert aki ELOLVASSA, az tudja, hogy ilyen rész nem volt benne, de még ha nem is olvassa el, legalább meggyőződhet róla, hogy jogosan bírál-e.

Téma lezárva

vallatas 2012.01.17. 17:06:15

@szerivan: ja, lacikatonát is figyelték
:-D
a végső stádium előtt épphogy kimentették :-))))))

2012.01.17. 17:09:05

@vallatas: Az más volt, hirtelen borult meg. Kimentették nem? Azóta jól van? Igen. Semmi óriási veszély nem volt ott, összeomlott, annyi történt.

vallatas 2012.01.17. 17:11:03

@szerivan: mint a kártyavár. :-)))
igazad van, csak egy jóízűt akartam röhögni.
o>

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 17:12:17

@TapOut:

kár, azt hittem tanultál az esetből.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 17:13:47

@nosce: Peti mikor szerzett vadászati engedélyt lamantinra? :D

@szerivan: Nem, csak akkor, ha a lakók szólnak, hogy helyzet van. Atti mondta...

vallatas 2012.01.17. 17:14:52

@szerivan: cornetto smiley :-D
nem, ez a tisztelgés jele: o>
-.-
o/

2012.01.17. 17:19:59

@King of Shadows: Ezt nem hiszem, ez kamu. Ki van zárva, hogy megvárják mert nem biztos, hogy egyáltalán észreveszi-e valaki ha megkattan. Annak pont az a jele, hogy az illető nem tud rolla...

2012.01.17. 17:20:36

@vallatas: És ami alatta van? Buborékfújó smiley? Ne kínozz :))))

mézescsók 2012.01.17. 17:24:20

@Wakka: Kösz. Ha más is így látja, akkor talán nem nagyon néztem mellé.
@Lotyóbridzsida: Még jó, hogy nem hisztizett. Hisztizett ezügyben hetekkel ezelőtt eleget. Azóta zakkant meg.
@TapOut: Egyetértek veled. Seri megítélésében is. Az utolsó mondatomat nem azért írtam, mert bárkit is meg akarnék ingatni a véleményében. Tisztelem mindenki álláspontját, természetesen a viszonzás reményében. Nem is azért írtam, mert bármiféle "támadást" véltem felfedezni az ellenvéleményben. Pofonegyszerű az ügy: számomra Fecó annyira gyenge, hogy több időt nem szánok rá.

Verával kapcsolatban tünt fel ma valami: egyre többen emlegettétek itt a hv-n a sanyarú gyerekkorát, mármint hogy onnan eredeztethetően jellemhibás, na jó, legyünk udvariasak: mentálisan sérült.
Ez a gyerekkoros dolog tény? Volt róla szó valahol? Vagy esetleg megindult valakinek a fantáziája és ennek tudja be a viselt dolgait?
Mert akkor van két mondatom:
1./ A rossz gyermekkor nem mentség az ámokfutásra (ld. előző széria: Jerzy).
2./ Ha csak meglódult valakinek a fantáziája, akkor így születnek a legendák és nehogymár azért nyerjen, mert elterjed, hogy szegénynek szomorú gyerekkora volt?

Erről jut eszembe a származás. A napokban azon is problémáztak többen, hogy Vera anyja házmester, Attila szülei mezőgazdasági munkások. A származásáról tehet a legkevésbé valaki, ezt felróni nem izléses.

2012.01.17. 17:25:27

@King of Shadows: "Szandika kiborult, Éva - úgy tűnt - pánikrohamot kapott, de amúgy is sok az indulat, sírás. Pszichológus volt benn náluk?

- Abban az esetben beszélne velük, ha szükség lenne rá. Pszichiáter figyeli őket folyamatosan, ő ajánlásokat tesz, ha valakit problematikusnak talál. Ő nem ítélte meg kirívó eseménynek az előzőeket. Abból, hogyan cselekszik valaki a közösségben, hogy mit mond, mennyire van magánál, mennyire befordult, abból szakember látja, hogy be kell-e avatkozni vagy sem. Most szerencsére semmi gond nincs, Szandika azóta jól van. Általában a kiboruló játékosokkal a villanővér beszél, a riportszobában, de ebben az esetben én is megerősítettem abban, hogy ha akar, elmehet, nincs retorzió. Ha közveszélyes lesz, mást bánt, akkor pedig a szabályok szerint el kell hagynia a villát. Amúgy pedig biztattam, hogy ragadja meg a lehetőséget, amit a műsor adhat neki. Orvosi felügyelet pedig van, Laci, Gina igénybe is vették. "

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 17:27:47

@Brr: Túldramatizálod a helyzetet Vera elmeállapotával kapcsolatban! Ha őrült lenne, a csatorna rég kiszedte volna a villából!

csicserierika 2012.01.17. 17:28:37

@nosce: mindent be kellett volna kamerázni, remélem a köv. szériánál már odafigyelnek erre :)

TapOut 2012.01.17. 17:28:50

@Brr: annyit biztos, hogy blogot nem olvasnak az emberek, hanem csak átfutnak és többnyire utána nem is emlékeznek rá (Forrás: Brr · mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 16:35:37)
Te is biztos örülhetsz, ha a te blogodat így olvassák...

2012.01.17. 17:29:03

@Peter_Cs: Én is így gondolom, de azt el kell ismerni, hogy sokszor groteszk a viselkedése.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 17:31:03

@TapOut:

ez nem az én blogom, csak besegítek nekik...

de köszi a reklámot!

Hurri Kán 2012.01.17. 17:32:15

A papagáj szónoklata

Egy ritka bátor
papagáj kitört a rácsos kalitkából.
Kint magához intett
néhány cinkét, pintyet,
hogy mint szabad szellem,
szónoklatot tartson a rabtartók ellen.
És mert gyakorlott lett régen a beszédben,
el is kezdte szépen,
a Nagy Igazságot rikoltva szét:
- Gyurrrika széép!

csicserierika 2012.01.17. 17:32:19

@mézescsók: sok mindenben egyetértek veled, főleg az utolsó mondattal.
Érzem, valami vibrálás kezdődött köztünk :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 17:34:11

@Peter_Cs:

Nem értem ezt a bizalmat retek felé, mi lehet a forrása? Nem bizonyította már a retek elégszer, hogy képes emberéletekkel és szellemi-lelki épséggel játszani, mind a játékosok, mint a nézők tekintetében?

De te tudod, még ha csak egy program is vagy...

mézescsók 2012.01.17. 17:35:01

@pushpang: Ma olyan puskaporosnak tűnik a hangulat, csak ezért szólok: olvastam a hozzászólásodat (Vera apjának halála), ezen túlmenő gyerekkori traumára voltam kiváncsi.
Bár már annyira nem is vagyok.

csicserierika 2012.01.17. 17:35:27

@gyvy: magnéziumot ? Vagy jobb, ha kiírod magadból ? :)

Hurri Kán 2012.01.17. 17:36:21

@csicserierika:
Le akarsz fényképezni? Vannak már korszerűbb eljárások. :D

TapOut 2012.01.17. 17:37:03

@szerivan: forrásmegnevezés???? :-DDD
@Brr: kit érdekel, kié? te hirdeted :-)

zorro001 2012.01.17. 17:37:32

Majmokkal vagyok körbezárva - gondolta a rács.

Tjuca 2012.01.17. 17:37:46

na hát akkor 49. perctől. ki is fikázik??? :-( blááá

csicserierika 2012.01.17. 17:38:15

@gyvy: ott repül a kismadár (akarom mondani a papagáj ) :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 17:38:53

@szerivan: Pedig megvárják és csak akkor avatkoznak be, ha már egyértelmű (amikor Kinga ütni akart). Én ebben a bent lévőknek hiszek és nem az RTL hivatalos közleményeinek.

Ahogy az RTL szerint minden magától történik bent. Ehhez képest Atit a riportban utasították arra a jelenetre, amikor feladta a játékot (ezt is ő kotyogta ki).

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 17:41:05

@mézescsók:

nem mentség, többször is írtam, hogy amikor az ember felnőtt, szembe kell néznie magával, és felelősséget kell vállalni a jelleméért, cselekedeteiért, nehogy öntudatlanul tovább adja, a rosszat, amit kapott...

én gondoltam veránál az abuzált gyerekkort abból, ahogy viselkedik, úgy vélem, hogy csak újra játssza, amit gyerekkorában vele műveltek, mert nagyon markánsan látszik a viselkedésén, hogy gyerekkorában hogyan bánhattak vele, és most ugyanezt adja tovább, mert nem tudta kinőni...

szerintem is mindegy, hogy mi volt a szülők foglalkozása, mert nem ezen múlik a bántalmazás, mindenesetre ennek a nyomait vera ugyanolyan látványosan viseli, ahogy FBM meg a totál elkényeztetést...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 17:42:22

@gyvy: Keress rá az indexen, ott is ugyanezt nyomja. Ráadásul írásjelre pontosan ugyanazt. :D

csicserierika 2012.01.17. 17:42:28

@gyvy: egy macskát kéne bevetni :)

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 17:42:36

@Brr: Hagyd a Robotzsarut, tavaly is megszokhattuk már, kétoldalú kommunikáció lehetetlen vele.

Hurri Kán 2012.01.17. 17:44:19

@King of Shadows:
Napi egy sokk-forrás is elég. :D

@csicserierika:
Lehet. Ha ezen múlik, kölcsönkérek akár egy szibériai tigrist az állatkerttől. :D

nosce 2012.01.17. 17:44:32

@csicserierika:
"mindent be kellett volna kamerázni, remélem a köv. szériánál már odafigyelnek erre :)"

jah aztán beszólnak, Seriiii hüvelypooortttt :)

csicserierika 2012.01.17. 17:48:08

@nosce: jaj, te (jó értelemben vett ) hülye :)

csicserierika 2012.01.17. 17:49:16

@gyvy: pedig a macska szájában kiabálna csak igazán :)

foxglove (törölt) 2012.01.17. 17:56:59

@VV Ayesha/FKVN: mert akinek írtad, ahhoz képest a "robotzsaru"* csak egy lelkes amatőr.

*forrás: www.imdb.com/title/tt0093870/

2012.01.17. 18:12:07

@TapOut: FB+ eszembe jutott :))))
@King of Shadows: Te ezt hiszed én meg azt.

nosce 2012.01.17. 18:19:52

@szerivan: pufiii jelentse már hol a sziszegő gép, meddig várjakkk???? :)

2012.01.17. 18:24:28

@nosce: A wc-ben, ahol szükség van rája.

nosce 2012.01.17. 18:28:35

@szerivan:
na végre h megtaláltad, azt hittem már ezt is rejtegeti valaki a ruhája alatt....szép arcod van :)

mimózA 2012.01.17. 18:52:11

@TapOut: Igen Seri már az öltözködős sztorinál kérés nélkül belekötött csupán kedvtelésből, mert semmi oka nem volt rá, én is csodálkoztam, de érzi, h.gyenge Fecó, + gyengítik, de bármelyik kihívja F-nek drukkolok, mert én meg Teréz anya vagyok.

MagasMacska 2012.01.17. 19:27:28

@mimózA: És még indokolja is. Már az előző kiválasztásra készülve mondogatta, hogy Fecó szerint őa Gergő nélkül gyenge, tehát kivihető. (És ez akár lehet is, nem hallottam. Kötözködésre való indoknak viszont tökéletes.)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2012.01.17. 19:39:34

Még mindig nem értem, hogy lehet egy felnőtt nőnemű lényt királylánynak hívni, de lelkük rajta. Egyszer majdcsak rájövök.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 19:43:41

@neccharisnyás útonálló: Királyné: a király felesége, ő maga nem gyakorol hatalmat.
Királynő: ténylegesen regnáló female személy.

Kingának nincs valós hatalma, se férje, tehát marad a királylány...

MagasMacska 2012.01.17. 19:46:58

@neccharisnyás útonálló: Mindaddig királylány, míg férjhez nem adják.

nosce 2012.01.17. 20:20:12

@foxglove:
ha valaki eszméletlen akkor nem tud az oldalán fejüdni, nem ?

nosce 2012.01.17. 20:21:01

@nosce:
ha valaki eszméletlen akkor nem tud az oldalán feküdni, nem ?

nosce 2012.01.17. 20:24:19

@King of Shadows:
"Királyné: a király felesége, ő maga nem gyakorol hatalmat.
Királynő: ténylegesen regnáló female személy."

A sakkban van a király és van a felesége aki a királynő :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 20:29:49

@nosce: Az Vezér. Kérdezd meg a görögöt. Vagy Kingus faterját... :P

nosce 2012.01.17. 20:30:51

@King of Shadows:
vezér, alternatív nevén királynő :)

zorro001 2012.01.17. 20:32:43

@nosce:
"vezér, alternatív nevén királynő :) "

töke van a menyasszonynak??:-D

mocskosmacska 2012.01.17. 20:38:06

@foxglove: Nekem elsőre hihetetlen, hogy egyik kukkolómunkatársnak (vagy hogy hívják ezeket, akik a tükör mögül figyelnek) sem esett le, hogy most közbe kellene avatkozni.

nosce 2012.01.17. 20:40:31

@zorro001:
"töke van a menyasszonynak??:-D"

úgy tűnik, ez a köznapi neve nincs mit tenni :). Megjegyzem a Vezér miért lenne feltétlen hímnemű ? :)

zorro001 2012.01.17. 20:41:53

@nosce: soroljuk fel a történelem híres női vezéreit. ezért???

nosce 2012.01.17. 20:44:17

@zorro001:
"soroljuk fel a történelem híres női vezéreit. ezért???"

ok kezdem pl. Jeanne d'Arc :)

zorro001 2012.01.17. 20:46:10

@nosce: még, még, még! :-P :))

nosce 2012.01.17. 20:51:03

@VV Ayesha/FKVN:
Zrinyi Ilona h legyen magyar is :)

fran7 2012.01.17. 20:57:36

Milyen szempontból kell női vezéreket megnevezni?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 21:00:35

@mocskosmacska: Ne felejtsd el, hogy az a dél-amcsi kultúrának, az ottani közönségnek készült. Náluk teljesen megszokott dolog, hogy a miniszterelnök jelöltjeik összeverekednek az élő tévés vitában... :)

mocskosmacska 2012.01.17. 21:05:28

Sehi olvas: "Mert én teljes őszinteségét adtam nekem."

fran7 2012.01.17. 21:08:52

Mi lesz itt? Seri kommunikációs formákról beszél, amit tanulni lehet. Az inkák tudtak valamit?

mocskosmacska 2012.01.17. 21:09:11

Hu, sehi kihagyhatta volna ezt a "szüleidnek meg kellett volna tanítani...." mondatrészt.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:10:02

@King of Shadows: Mondjuk tényleg más kultúra, ezt nem vettem figyelembe.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:10:34

Tényleg nem írtak jót egymásról vagy csak az rtl kihúzta, hogy nehogy nyugalom legyen?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.17. 21:11:35

@fran7: a messzi északon nemnulla női miniszterelnök volt.

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 21:13:58

Másikfecó.Na Csabitó felébredt vagy mi van?

mocskosmacska 2012.01.17. 21:14:56

Azért nem semmi, hogy vera magáról írt egy öndicsőítő kantátát.

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 21:15:56

Ezt a hímnős izét jó lenne már kívül látni...viszket tőle a tenyerem.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:16:33

Vera nem tudja kezelni, hogy a lányok úgy beszélnek, mint a kocsis......

mocskosmacska 2012.01.17. 21:17:04

@VV Ayesha/FKVN: Nem semmi, amit most előadott. Önismeret nulla.

Hurri Kán 2012.01.17. 21:17:10

@VV Ayesha/FKVN:
Verára, Fecóra vagy Csabára gondolsz? :D

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 21:17:23

@mocskosmacska: és utána mit mond? LESZAROM.:DDDD
a kultúrnő.

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 21:18:13

@gyvy: Csabánál és Fecónál azért viszonylag egyértelmű a nem kérdése.:)

nosce 2012.01.17. 21:19:31

@mocskosmacska:
"Azért nem semmi, hogy vera magáról írt egy öndicsőítő kantátát."

végül is ö ismeri magát a legjobban :)

Hurri Kán 2012.01.17. 21:21:41

@VV Ayesha/FKVN:
Amennyiben neked az elöl Rómeó, hátul Júlia státus egyértelmű. :D

fran7 2012.01.17. 21:21:55

@kárpátia56: Sőt a sivatagban is volt női miniszterelnök. De ezt miért mondod nekem? Csak arra kérdeztem rá mi célból kell női vezéreket vezetőket mondani, hogy nehogy véletlenül rosszat mondjak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 21:22:11

Gyerekek, ne nevessetek ki, de van egy olyan erős nagy sejtésem, hogy

VERA UNOKAÖCCSÉNEK APJA: ATTILA!

nézzétek meg, olyanok mint két tojás! a kis Eduárd olyan mint Attila, csak kicsi kiadásban...

úgyhogy szerintem kollektíve folyamodjunk és óvjuk meg ezt a vv5-öt, mert itt valami nagyon nem stimmel...

BUNDA! BUNDA! BUNDA!

kamarti 2012.01.17. 21:22:46

@mocskosmacska: nekem meg az jutott eszembe, hogy Ati azért ment neki, mert bosszantotta, hogy ez nem neki jutott eszébe egy biztos összefoglalós feladatnál... :)

nosce 2012.01.17. 21:22:56

@mocskosmacska:
"Tényleg nem írtak jót egymásról vagy csak az rtl kihúzta, hogy nehogy nyugalom legyen?"

a retek hiába húzná ki azt ők nem tudják, így nem is okoz nyugtalanságot :))

mocskosmacska 2012.01.17. 21:23:22

@VV Ayesha/FKVN: 30 másodperccel azután, hogy kikérte magának, hogy ő rondán beszélne.

@nosce: Ha a félre szót behelyezzük az ismeri és a magát közé, akkor helyes a mondat.

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 21:23:38

@Brr: bakker épp most néztem, hogy tök olyan a kiskölök!!!!:)
amúgy kinek a kisfia?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 21:25:04

@VV Ayesha/FKVN: Az (szó szerint) vérben fürdött. Mármint az igazi Báthory Erzsi...

kamarti 2012.01.17. 21:25:06

@VV Ayesha/FKVN: kezd hasonulni Kingához... sajnos

mocskosmacska 2012.01.17. 21:25:09

@kamarti: Attila elég pszhicho, de szerintem nem ebben az irányban.

zorro001 2012.01.17. 21:26:12

@fran7: mert a sakktól eljutottunk oda (Vezér= Kirélynő), hogy előítéletesen a vezérről feltételeztem, hogy férfi.
ennek cáfolatául kezdték el Nosce-ék a női vezéreket felsorolni.

felka 2012.01.17. 21:27:00

hutyutyutyu anyukám....

bírom az attilát, na.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:27:31

@kamarti: ATtila inkább leszólni szereti magát. Most is elkezdte, hogy "Az én családom is rendes, csak én vagyok ilyen."

felka 2012.01.17. 21:28:14

figyeljétek meg villán kívül vera is emberi lesz...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2012.01.17. 21:28:18

@Brr: Akkor Ati ezért őrjöngött, mikor Petiék az ágyában b@sztak? :O

kamarti 2012.01.17. 21:28:44

@mocskosmacska: folyamatos szereplési kényszere van
na persze a megszokás is nagy úr :)
bár a tegnapi onlájn alatt új gondolataim támadtak Attiról

mocskosmacska 2012.01.17. 21:28:52

Jött a béke angyal és megsuhintotta attilát és verát a szárnyával?

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 21:29:03

@felka: szerintem tök korrektül áll Ati ehhez a látogatósdihoz.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.17. 21:29:59

Attila kurva jól szopatja Verát, és még ő is élvezi.

kamarti 2012.01.17. 21:30:15

@felka: meg Atti is...

@mocskosmacska: na ezek azok a mondatai, amikről tudom, hogy nem gondolja komolyan.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:30:17

@kamarti: Igen, szereplési kényszer van, azt én is aláírom, de nem ez az elvakult önimádat.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:31:00

@kamarti: Igen, azt várja, hogy ellentmondjanak neki. De magát nem dicsérni, szereti a másikból kihúzni.

felka 2012.01.17. 21:31:03

@VV Ayesha/FKVN: én már a beszavazója óta csipem. persze néha szenya, de ki nem az...

kamarti 2012.01.17. 21:31:34

@mocskosmacska: most nézzük az Annamari-Csaba II-t....

vallatas 2012.01.17. 21:31:45

sapkát :-D
gyereket tuti érdekli
épp leszarja :D

felka 2012.01.17. 21:32:31

most meg figyelem a kiskrapekot mennyire hasonlóak a vonásai attiláéhoz..

mocskosmacska 2012.01.17. 21:33:15

Látom, hogy vera jókedvű, de nekem feláll a szőr a hátamon, amikor valaki azt hiszi, hogy egy gyerekkel úgy kell beszélni, mintha hülye lenne.

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 21:33:17

@felka: nálam is "szerelem volt első látásra".:D

kárpátia56 (törölt) 2012.01.17. 21:33:54

nekem tetszik, hogy Attilának vannak belső szervei. :) máj, vese, tüdő, ééés szív.

fran7 2012.01.17. 21:34:43

Miért az öccséről beszél Vera? A szőke csaj a mostohája, vagy nem értem?

kamarti 2012.01.17. 21:35:26

@vallatas: nem vihette Kocsis Tibi levelét...:) azért elég korlátozottak a lehetőségeik

mocskosmacska 2012.01.17. 21:35:33

@fran7: VAlszeg az unokaöccse szót rövidítette le.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:36:26

@kamarti: Hajtogathatott volna neki kishajót vagy főzhetett volna csokipudingot vagy valamit. De végül is ez már tényleg az ő dolga.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.17. 21:36:27

Vera felszabadult! Szerintetek volt már ilyen?

nosce 2012.01.17. 21:36:46

Fecó: ásítás, hát, duurva nagyonduurva :)

fran7 2012.01.17. 21:36:52

@mocskosmacska: De minek? Nem értem nekem is van unokaöcsém nem is egy, de nem hívom őket öcsémnek.

foxglove (törölt) 2012.01.17. 21:37:35

Esztikétől még mindig nem lett hiteltelen a mediátor-szerep? ehh.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.17. 21:38:27

én már annyira unom attikát.... minden kibasztott öfi zömében róla szól... faszombazdmeg! :-P

mocskosmacska 2012.01.17. 21:39:16

@fran7: Nincsen saját családja és nagyon vágyik rá. Ebben a helyzetben meghülyülnek a nők.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.17. 21:40:04

@fran7: van amikor unokanővéremet én is nővérkémnek hívom... sztem ki hogy szereti...

foxglove (törölt) 2012.01.17. 21:40:25

@fran7: én már mástól is hallottam. szokás kérdése.

fran7 2012.01.17. 21:42:46

@mocskosmacska: Ezt is megértem, sőt ezért nem is szabad bántani. De azt is mondta, hogy napi kétszer-háromszor beszél vele telefonon. Ezt ismerve a négyéves gyerekeket, nem hiszem el. Amúgy azt gondoltam, hogy az öccsét nem mutatták, s az ő családjához mentek ki. Csak nem akart szerepelni a tv-ben.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:43:32

Vera és attila.........akkor most nézek át a maradj talponra.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:44:06

@kárpátia56: Ez valami új festészeti irányzat?

vallatas 2012.01.17. 21:44:12

kéne valami hajtépős bunyót rendezni Seri és Kinga között!
online összeszavaznánk őket :-)

kamarti 2012.01.17. 21:44:17

na, Atti egyetlen érve: a másik hazudik

kár, hogy ebből a Kingával való rövid csörtéből kiderült, mi a metódusa a relatív valóságok megteremtésére...

mocskosmacska 2012.01.17. 21:45:20

@fran7: Passz. Végül is szerintem a családja tényleg jó, ha kimarad.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:45:58

Az a hülye, aki még leáll verával vitatkozni. Nincsen értelme.

vallatas 2012.01.17. 21:46:05

Kinga-Vera bunyót is kell szervezni.
Kinga gyűjti az ellenfeleket :-)

kamarti 2012.01.17. 21:46:15

@mocskosmacska: ha erre azt mondanám, hogy negyed órájuk volt fölkészülni, arra bizti azt mondanád, már napok óta tudja, mért nem hajtogatott korábban...
szóval ejtsük ezt :)

inmemancsi 2012.01.17. 21:46:23

ez a vera egy brutál, úgy néz ki mint egy transzveszti sittes

mocskosmacska 2012.01.17. 21:47:34

Verának annyira nincsen semmi kapcsolata a valósággal, hogy félelmetes.

vallatas 2012.01.17. 21:47:34

"persze"
"persze"
Fecó megint bólogat mint a bólogató jános
:-)))

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 21:47:48

Ne kuncorásszon.
miért, ki a fasz vagy te, Verácska?

Persze a pincsi kiment utána.:D

mocskosmacska 2012.01.17. 21:49:41

@inmemancsi: A kinézete a legkisebb baja.

@VV Ayesha/FKVN: "miért, ki a fasz vagy te, Verácska?"
Ő mindenkinél felsőbbrendűbb és joga van mindenkinek parancsolni, csak a többiek olyan alantasok, hogy ezt nem veszik észre, ezért nem engedelmeskednek neki. LEgalábbis vera agyában ez van.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.17. 21:49:45

Fecó sok hozzáadott-értéket tesz egy beszélgetésbe. most Verának egyet mondott, de azt négyszer: Há persze! Persze!

busifa 2012.01.17. 21:49:59

@mocskosmacska: igen,de azt a neoprimitívek művelik! :))

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.17. 21:50:01

köszönöm balázs!! ezt már én is kérdeztem itt vmelyik nap :-D

a változatosság kedvéért ismét egy attilás blokk következik a reklám után. sírok...

felka 2012.01.17. 21:51:07

@VV Ayesha/FKVN: szerintem boritékolható a győzelme. ezért is mutatják őt mindig..

fran7 2012.01.17. 21:51:21

Vera élő cáfolata annak a mondásnak, hogy aki hazudik annak ismernie kell az igazságot.

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 21:51:41

@mocskosmacska: egy nagy röhögésfaktor lenne számomra, ha bejátszanák nekik a tévén Verácska életműdíjas blowjobját. Úgy, hogy mindenki ott van, az említett is. Na azt magyarázza meg a művésznő.

inmemancsi 2012.01.17. 21:53:59

@fran7: :)) van ilyen mondás??

mocskosmacska 2012.01.17. 21:54:26

@VV Ayesha/FKVN: Szerintem össze kellene vágni egy vera káromkodás összest és rögtön azután, hogy a többi lányt leszólja a káromkodásért és bejelenti, hogy ő ilyet sosem tesz lejátszani.

zorro001 2012.01.17. 21:54:39

@kárpátia56: neked él az a címed, amivel ide regeltél? van számodra egy átadandó üzim.

vallatas 2012.01.17. 21:54:58

@VV Ayesha/FKVN: azonnal feladná a játékot, vagy a rajta röhögőket péppé verné!

mocskosmacska 2012.01.17. 21:55:02

@kárpátia56: Fecó nagyon romboló verának. Erősíti vera teljesen hamis önképét.

inmemancsi 2012.01.17. 21:55:20

@mocskosmacska: azért az arany igazság, hogy épp testben épp lélek, a külső hat a belsőre, a belső meg a külsőre, egyre gázabb szegény

kamarti 2012.01.17. 21:55:33

@Papucs Orrán Pamutbojt: van neki. tegnap este abban állt fejen az ágyán :) (Ati: ezt ki nem tudja megcsinálni? Eszti: na lássuk! a többit a képzeletedre bízom :)

gondolom, a következő blokkban abban lesz az udvaron....

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 21:56:38

@vallatas: az még nem teszi semmissé az arcpakolását.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 21:58:00

Jaj ne. Vera meg Seri nehogy egymásra találjon itt a végén.

mocskosmacska 2012.01.17. 21:58:28

@inmemancsi: A Hófehérke horrováltozatának a leírásában van, hogy a "törpék torz teste torz lelket takar". Akkor lehet, hogy verával is ez van.

fran7 2012.01.17. 21:58:36

@inmemancsi: Politikusokra szokták használni.

busifa 2012.01.17. 21:59:07

@VV Ayesha/FKVN:

ès ezt a belevalòban èlőben adnàk, így nem lehetne megvàgni Vera örjöngését!

MagasMacska 2012.01.17. 21:59:24

Most Seri tényleg azért zokog, mert Atti Kingát hívta meg???

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 21:59:44

@vallatas: nem értem, miért Esztert hívta helyette. Tényleg Kinga miatt?

mocskosmacska 2012.01.17. 22:00:10

@vallatas: Nekem is az az érzésem, hogy sehi túlreagálja a dolgot. Verának meg ha lenne egy csepp esze inkább lenyugtatná, hogy ne csináljon ebből nagy ügyet, tényleg nem lenne jó buli a két szőkét összeereszteni, szegény attila is két tűz között van stb...de ő inkább szítja a hangulatot.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.17. 22:00:24

Seri aranyosabban hisztizik, mint Kinga. Olyan, mint egy kiscica.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 22:00:49

@MagasMacska: vagy azért, mert nem akart Verával kettesben maradni? Én is félnék.

mocskosmacska 2012.01.17. 22:01:00

@pushpang: Én most megértem, hogy nem akar két olyan nőt meghívni, akik utálják egymást. Én is békét akarnék a partymon.

kamarti 2012.01.17. 22:01:12

@vallatas: Ati napok óta fűti Kinga ellen. de valami vitába beleszólt a lány, és az a beleszólás Atinak nem kedvezett. meg is mondta Serinek, hogy minden számít, máskor figyeljen, mert visszakapja az ilyesmit

MagasMacska 2012.01.17. 22:02:45

Atti most csinálja azt, amit Pettivel megbeszéltek Csaba semlegesítésére? És ez a lökött Csaba beveszi??? Ezzel tényleg ki lehet venni a játékból!

genevieve 2012.01.17. 22:02:59

látom attilával mindenki szemben megy az autópályán:-D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.17. 22:03:11

@kamarti: ott vaaaan!!! :-D ott a hosszú naci! :-D

kamarti 2012.01.17. 22:03:17

ja, szembe a 82%-nál múlt el Atikám
a háta megett még a múlt héten is anyáztad
de sebaj

genevieve 2012.01.17. 22:04:15

csaba! ne legyél hülye!

Ayesha (törölt) 2012.01.17. 22:04:28

Csabi rájött hogy tél van?
ott a hosszúnadrág.:D

vallatas 2012.01.17. 22:05:08

@VV Ayesha/FKVN:
:DDDD
igen, ez a rövidnadrág dolog nagyon kemény.
biztos, olcsó a gáz az RTL-nek és van bent vagy 30fok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 22:07:18

@mocskosmacska: viszont magára haragíthatja Sehit, akivel eddig azért jól elvolt.
Kinga meg úgyis megbékélne egy kis duzzogás után..

felka 2012.01.17. 22:07:23

@kárpátia56: ha sír,olyankor én is mindig megsajnálom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.17. 22:09:00

@genevieve: látod, látod, ő se tökéletes... és nagyon úgy tűnt, hogy már régóta várta ezt a nyitást. :)

kamarti 2012.01.17. 22:09:11

@genevieve: én meg attól félek, hogy lassan mind beveszi, hogy csakis Vera és Fecó :(

@MagasMacska: igen, csak most nem durván, hanem kedvesen. és el fogja érni hogy ő legyen a mérték (ld. Seri kirohanása, Csabi reakciója stb.)

@Papucs Orrán Pamutbojt: aszitted, hazudok? :)

fogadjunk, hogy Csaba lesz a villamester

mocskosmacska 2012.01.17. 22:09:41

@pushpang: Szerintem azért ment hozzá, hogy őt hogy szereti. Nehéz minden túlérzékeny nőnek a kedvére tenni.

kamarti 2012.01.17. 22:10:48

@vallatas: meg ő nem járkál ki dohányozni-üldögélni

kárpátia56 (törölt) 2012.01.17. 22:10:48

Egymást nagyon jól értékelik a lakók. Mindegyikük csak mag irányába hiteltelen. de maradt 2 egész jó kivétel. Vera, Csaba. Ez egész jó hétből. Fecó egy átmenet, szerintem tudja is, hogy csak direkt támadáskor lép túl az udvariasságon. Ez jó is, rossz is. A mindenkinek megfelelés, amit akart, az olyan taktika, hogy én mindenkivel kedvesen bánok, elnézem nekik a faszságaikat. Tehát jobb ember vagyok. Lehet, de lehet, hogy nem.

vallatas 2012.01.17. 22:12:16

@kamarti: nem szereti a friss levegőt, fura.

akkor ma nem lesz online :-(

busifa 2012.01.17. 22:16:32

Már megijedtem, hogy a fejràzòs feladattal lehetett lila kendőt szerezni, de azèrt ezt mègse kellene! Pszichomotorral rendelkezők nyertek volna :-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 22:19:45

@mocskosmacska:

egyes szám harmadik személyben írta vera magáról a kantátát? mert akkor a hasadást bizonyítottnak látom...

egyébként ez az önjelölés a "magad uram, ha szolgád nincsen" példamutató etalonja!

meg ez szómágia is, nyilván úgy gondolja, hogy ha ő egy nyertes jelölt, és ez ki is van mondva, akkor azt a közönség elhiszi, sőt esetleg a villatársak is...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 22:22:47

@MagasMacska:

Csaba paraméter és esemény független, teljesen mindegy mi történik a villában, be se kellett volna mennie, csak beadni egy rövidfilmet róla és akkor is megszavazzák győztesnek...

mocskosmacska 2012.01.17. 22:24:45

@Brr: Szerintem ő egyszerűen nem látott más megoldást a feladatnak, minthogy önmagát írja és hogy magáról mindent jót leírjon, nem is jutott eszébe, hogy más ember a világon van. Egyszerűen már mást nem lát csak saját magát, meg pár idegesítő hangyát, akik nem tisztelik eléggé őt, de azokat is csak akkor veszi észre, ha azok szólnak hozzá. Egyszerűen már annyira beteg az a csaj, hogy igazából nem is nagyon elképzelni, ahogy gondolkodik, mert egy beteg embertől nem várjuk egészséges logikát.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 22:27:26

@kárpátia56: Szerintem ez a kinti énje, a balhékat a bezártság hozza ki belőle.

mocskosmacska 2012.01.17. 22:29:20

@Peter_Cs: És szerinted miért van az, hogy ő az egyetlen, aki bent teljesen kifordult önmagából, a többiek tudják valamennyire kontrollálni magukat?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 22:33:48

@vallatas: Seherezádé-Kinga - Seherezádénak van igaza! Kinga nagyon görény vele, sajnálom a csajt!

@pushpang: Pedig az lesz, szövetségesekké válnak!

@Brr: @mocskosmacska: Nyugaton, főleg az angolszász világban így működik az önmenedzselés, Vera nem gáz, csak az álságos álszerénység távol áll tőle!

MagasMacska 2012.01.17. 22:35:10

@Brr: Nem. Ő a legkisebb királyfi. De ha beáll a gonosz nagyvezír szolgálatába, akkor annyi neki.

mocskosmacska 2012.01.17. 22:36:06

@Peter_Cs: Szerintem az önismeret áll tőle távol. Aki jól mendzseli magát, azt nem tökéletesnek látja magát, hanem látja a saját erényeit és hibáit is, amit korrigál, hogy még jobb legyen.
Egyébként éveket éltem és dolgoztam kint az angolszász világban, de az ilyet ott is magától elszállt, beteg picsának hívták.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 22:36:09

@mocskosmacska: Azért meg lehet érteni Vera helyzetét! A kinti világban ő a fantasztikus nagynéni, a megbecsült kereskedő, stb. a riportfilmjeiből kiindulva, bent meg a kirekesztett, a primitív gúnyolódás állandó célpontja.

mocskosmacska 2012.01.17. 22:36:59

@MagasMacska: Egyébként ebben a csabi-ati párosításban van valami érdekes. Kíváncsi vagyok, hogy ati csabit is úgy el fogja-e nyomni, mint petit.

MagasMacska 2012.01.17. 22:37:28

@Peter_Cs: Nekem az a gyanúm, hogy ez kint sem működik. Azért akarja olyan nagyon elhitetni, hogy ez így van.

MagasMacska 2012.01.17. 22:38:37

@mocskosmacska: Ez az elkövetkezendő napok nagy kérdése. Ha lesz egy jópofa kettős, az lehet mindkettőnek jó. De ha bármelyik enged, az érdekes szavazati arányokat hozhat.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 22:39:53

@MagasMacska: Akkor a beköltözése előtti riportfilmjei manipuláltak?

mocskosmacska 2012.01.17. 22:41:40

@Peter_Cs: Utálom, ha valakit kiközösítenek, esztert is védtem emiatt, az előző szériában meg tordast, mert igazából egyik sem volt szimpatikus, utálom, ha valakit nyomosabb ok nélkül kiközösítenek. De vera esetében ezt ő maga járta ki magának. Ő szívatott mindenkit ahogy belépett a villaajtón és ha valaki visszavágott neki, akkor sírva rohant, hogy brühühühü engem bántanak, agresszív volt, kötekedő, mindenkit lenézett, most mit vár?
Hogy kint milyen tökéletes élete volt, arról nem vagyok meggyőződve, mivel vera szavára nem lehet adni. Ahogy felháborodott mégcsak a feltételezésen is, hogy ő valaha is rondán beszélt, úgy lehet, hogy a nagy sikerei is csak ennyire igazak. Nézd, annak a nőnek egy pszichiáter kellene, mert rossz nézni.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 22:42:29

@mocskosmacska:

sick cunt? - még nem hallottam...

vagyis amerikában legalábbis nagyon szegényes a káromkodás kultúrájuk, és csak négybetűseket, illetve alkalmanként az ötbetűseket ismerik: fuck, bitch, cunt...

ha szóvá tennéd, hogy jelzőt kellene hozzá tenni, akkor néznének rád mint egy elmésre, hogy mit fárasztod magad...

mocskosmacska 2012.01.17. 22:42:32

@MagasMacska: Én is el tudom képzelni, hogy lesznek jó pillanataik.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.17. 22:45:25

@Peter_Cs:

"megbecsült kereskedő" (?) (mondja ő?)

ne haragudj, peti_cs program, de szólni kellene a programozódnak, hogy valamit nagyon félreprogramozott benned...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 22:50:09

@Brr: Ez jön le a bemutatkozó kisfilmjéből és a beköltözése előtti utolsó riportjából.

MagasMacska 2012.01.17. 22:58:06

@Peter_Cs: Ki csinálta ezeket a filmeket? Én későn kapcsolódtam be. Azt vették fel, amit ő mondott, azokkal az emberekkel, akiket ő nevezett meg? Akkor lehet. Ha nem, ha az RTL "független" embereket keresett, akkor tényléeg bent történt vele valami. (Ha nekem lenne beleszólásom egy ilyen filmbe, akkor velem sírna az ország, amiért más kapta a Nobel-díjat...)

kamarti 2012.01.17. 22:58:30

@vallatas: ó bakker, ne már! amikor meg kint sétál Fecóval az a baj...
nem vagy te bëlga? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 23:02:32

@MagasMacska: A bemutatkozó filmeket a csatorna készítette, szerintem azokkal, akiket a játékosjelöltek megjelöltek. Végső soron a csatorna döntötte el, kiből mit hangsúlyoz ki.

MagasMacska 2012.01.17. 23:02:57

@Naspolya: De elsőzni nem lehet!!!!!

ő-szinte 2012.01.17. 23:02:57

Fél órája van új poszt, én vagyok megint az első, de nem fogadja a kommenteket...
Mi a fasz ez????????????????????

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.17. 23:05:56

@ő-szinte: "Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra! "

MagasMacska 2012.01.17. 23:06:09

@Peter_Cs: És ha a reteknek ő kellett - általuk már ismert összeférhetetlensége miatt - akkor az "elismert, sikeres kereskedőt" vette figyelembe.
Egyébként attől, hogy kibírhatatlan, még tényleg lehet jó kereskedő. Ha jó árut ad el. De azzal más is az lenne.

Naspolya 2012.01.17. 23:06:28

@MagasMacska: én nem is akartam/szoktam, de az valóban feltűnt, hogy még egy komment sincs...

ő-szinte 2012.01.17. 23:07:01

@Peter_Cs: a feliratot én is látom...:-)
de mért ???

MagasMacska 2012.01.17. 23:07:07

@ő-szinte: Szerintem egy csomó "első" van, csak senkiét nem fogadja.

ő-szinte 2012.01.17. 23:07:58

@Naspolya: Tegnap sem volt... szintén már egy fél órája fent volt a poszt, mikor kommenteltem elsőként..

busifa 2012.01.17. 23:09:05

@ő-szinte: Hajni nem enged elsőzni!

ő-szinte 2012.01.17. 23:09:17

@MagasMacska: Szólni kéne Hajninak, vagy Atyaúristen II.-nek, hogy befosott a rendszer...

ő-szinte 2012.01.17. 23:10:09

@busifa: semmilyen kommentet nem fogad:-)

2012.01.17. 23:12:00

Nektek van online? Nekem azt írja, hogy csak mo-i IP címről nézhető az adás :O

busifa 2012.01.17. 23:12:18

@ő-szinte: tehát az elsőt se! :-)

MagasMacska 2012.01.17. 23:12:59

@szerivan: Ezt nem tudom, néha nekem is beírja - pedig mindig ugyanonnan nézem.
De most az Aréna miatt nincs.

MagasMacska 2012.01.17. 23:13:51

@ő-szinte: Én nem tudok neki szólni. (Még az Atyairtenhez előbb eljut a fohászom..)

nosce 2012.01.17. 23:13:51

@szerivan:
mér honnan nézed ? :)

2012.01.17. 23:14:05

@MagasMacska: Gondoltam, hogy nekik ez a sünetel felirat, de legalább ne hazudjanak.

nosce 2012.01.17. 23:14:45

@ő-szinte:
"Szólni kéne Hajninak, vagy Atyaúristen II.-nek, hogy befosott a rendszer... "

te biztos nem lehetsz most is első az a baj :)

tena_lady 2012.01.17. 23:15:06

Miért nem lehet a 123. összefoglalóhoz kommentelni? Vagy ez a probléma csak nálam létezik?

MagasMacska 2012.01.17. 23:16:01

Pedig dicsérném, mert nagyon jó. Mármint az új poszt.

2012.01.17. 23:17:07

@ő-szinte: Szia mogyi! Neked mit ír ki az online?

nosce 2012.01.17. 23:17:31

@ő-szinte:
szia :)
egyszer nár volt ilyen akkor valaki szólt Hayninak és ő átállította

busifa 2012.01.17. 23:18:57

Elàllófülüek általi szavazás Kingára! :))))

kamarti 2012.01.17. 23:19:14

@MagasMacska: én se elsőzni akartam, hanem megköszönni az újabb Eszti örökbecsűt:
"esetleges búcsúlevél".... :)

nosce 2012.01.17. 23:19:49

@szerivan:
a közvetítés hamarosan....

MagasMacska 2012.01.17. 23:21:01

@busifa: Hááááá., nekem is eláll kicsit a fülem, és pirulva bevallom, hogy drukkoltam, na de szavazni????

kamarti 2012.01.17. 23:21:33

Jrzy és Miló a belevalóban, ha már onlájn nincs
Miló szerint mindenki esélyes, jó lenne, ha lány nyerné
Jerzy egyetért :), de szte Fecó és Seher esélytelen, Miló szerint Fecó esélyes
jó lesz ez :)

busifa 2012.01.17. 23:24:02

@MagasMacska: Valakikből csak összejött az 58%

MagasMacska 2012.01.17. 23:24:44

Se komment, se online? Akkor megyek Benzonival Versailles-ba.

2012.01.17. 23:28:20

@MagasMacska: De ez nem akadályozott sose? Úgy értem ha volt online akkor nem zavart bele az IP címes ívással?

MagasMacska 2012.01.17. 23:30:14

@szerivan: De. Volt két este, amikor nem tudtam nézni, pedig lett volna. De azt hittem, csak velem szemétkedik, mert gépcsere utáni két nap volt (talán öt hete).

2012.01.17. 23:33:15

@MagasMacska: ÚristN, de dúúúrvvvva. És mit csináltál?
@ő-szinte: Du. leírtam noscénak, keresd vissza. Link is van benne.

busifa 2012.01.17. 23:35:38

@MagasMacska: sztem se sokkal több lehetett :-)

nyekmec 2012.01.17. 23:37:57

Hiba történt a komment elküldése során, kérjük, próbáld meg újra!
nem tudok kommentelni az új blogba

MagasMacska 2012.01.17. 23:38:35

@MagasMacska: Néztem hülyén, és ugrasztottam a rendszergazdámat (aki az öcsém). Ő meg csak vonogatta a vállát, nem tud mit csinálni, az IP címem a gépváltással nem változott, próbáljam meg holnap. Holnap ugyanez volt a helyzet. Aztán holnapután már nem. És nem tudom, miért történt.

2012.01.17. 23:40:24

Hol tudom megnézni az IP címem?

2012.01.17. 23:41:07

@ő-szinte: Ne engem kérdezz, engem ignorál, holnap megszórom.

MagasMacska 2012.01.17. 23:41:38

@szerivan: Na, ennél könnyebbet kérdezz!!! És az öcsém nincs itthon, megkérdezni sem tudom. De gondolom, lesz itt, aki segít. (Amellett, hogy valószínű, a tiéd sem változott...)

vallatas 2012.01.17. 23:43:13

@ő-szinte: beza, aréna miatt nincs :-)

ő-szinte 2012.01.17. 23:43:50

@szerivan: mióta ignorál? mi vót?

ő-szinte 2012.01.17. 23:44:20

@vallatas: te olvassál is, ne csak írjál:-)

2012.01.17. 23:45:21

@MagasMacska: Lehet vallatás meghekkelt :(
@vallatas: IP címemet hogy tudom megnézn i?
@ő-szinte: Azt mondta büdös szám.

2012.01.17. 23:45:52

@ő-szinte: És onnan? Már jártam a vezérlőpulton.

ő-szinte 2012.01.17. 23:47:40

@szerivan: vmi parancssort kell keresni és oda beírni vmit
de azt már nemtom mit:-D

2012.01.17. 23:48:12

@ő-szinte: Én nem írok be semmi! Legyen ott.

vallatas 2012.01.17. 23:50:38

@szerivan:
who.is/
Your IP is: a te IP címed!

@ő-szinte: csak a sárgát figyeltem
:-)

ő-szinte 2012.01.17. 23:51:02

@vallatas: veled mi van? kimúltál?:-d

zorro001 2012.01.17. 23:51:25

megnyílt a kommentelési lehetőség odaát

2012.01.17. 23:53:34

@vallatas: Ez biztonságos oldal? Nem akarok phishing áldozata lenne.

vallatas 2012.01.17. 23:56:02

@ő-szinte: ki, túlaludtam magam :-D

@szerivan: az biza

Talpig Jimmy 2012.01.17. 23:57:47

@szerivan: parancssorba beírod, hogy ipconfig

vallatas 2012.01.18. 00:00:27

@ő-szinte: bárcsak én is így érzeném :-D

ő-szinte 2012.01.18. 00:01:10

@vallatas: az új poszton vagyunk bakker:-DDDDDDD

vallatas 2012.01.18. 00:03:29

@ő-szinte: nem akartam az új posztot szemetelni :)
de ha annyira akarod, hát legyen.
:-D

Talpig Jimmy 2012.01.18. 00:03:29

start menü -> minden program -> kellékek -> parancssor -> és beírod ipconfig

2012.01.18. 00:06:00

@Talpig Jimmy: Jájjjj, fekete felületen villog a kis kurzor, oda írjam be? Akarom én ezt?

mézescsók 2012.01.18. 00:20:27

@csicserierika: Én úgy emlékszem, hogy már az előző szériában is volt rá péélda. Az egyetértésre.
@Brr: Elfogadom, hogy a neveltetés, a gyerekkor sokat számít, de egy bizonyos kor után az ember felel a saját arcáért. Vera azért már nem annyira hamvas, hogy ne tudnhatná kontrollálni az ösztöneit, viselkedését, stílusát.

Közbiztonság Szilárd 2012.01.18. 05:26:33

@zorro001:
Nem egészen.
Ez úgy hangzik: majmok köré vagyok zárva - mondta a rács.

Ha gondolkodsz kicsit, te is rájössz.

zorro001 2012.01.18. 08:31:27

@Közbiztonság Szilárd: jó, ezen majd gondolkodom, napközben úgysincs min :-P
köszönöm, ó, Mester, hogy tanítasz bennünket! :-P :-D
(egyébként tartalom alapján valszeg a tiéd a helyes. most mi lesz? elzárás, vagy elég a nyilvános bűnbánás?:D)

Közbiztonság Szilárd 2012.01.19. 01:03:35

@zorro001:
Gondolom, nyilvános szopás a Kossuth téren, délben, fényszóróvilágítás mellett. :-)

De nem engem. :-)

zorro001 2012.01.19. 13:55:38

@Közbiztonság Szilárd: nem lehetne a Hősök terén? Ott már van hagyománya. :-PP

bknn 2012.01.21. 14:27:51

Na, a köpcös kiesésével javult a féreg/normális arány a villában. A következő kieső Attila lehetne. A további sorrend remélem így alakul: fikaevő dr. Eszter - Sehere - Vera - Fecó - Kinga. Csabát győztesnek!
süti beállítások módosítása