Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X116

2012. január 10. 14:00 - Hódos Hajnalka

Ha minden jól megy, sohasem fogjuk többet hallani a fülsértő vernyogást, ugyanis túlestünk négy számon. Azért bucskáztunk rajtuk keresztül, mert a VillaLakók duettekre osztották magukat, köszönjük, Balázs. Én még nem tudom, mire osztom fel magam, a sódar, ódalas, lapocka biztos, hogy benne lesz. Nem erisztenek minket egykönnyen, akkor is megnézzük, hogyan telt az utolsó próba, ha belesüketülünk is, márpedig itt rend lesz, ha a fene fenét eszik is, a hülye néző tartsa a pofáját és örüljön, hogy lyuk van ott, ahol kell és szelel, ha éppen nem kell sms-t küldeni, hö. Ilyen korán Királyel Kingának nem is köszön, mert eltöri a gerincét és hát ennyire ne örüljenek nekik. Petinek esze ágában sincs örülni, nagyon haragszik. Nem bírja ezt a mocskos, tetvest koránkelést idegekkel, na. Eszter énekét se bírja jobban, igaz, amiatt nem haragszik, inkább elkeseríti a nyugiszobából kiszűrődő kísérteties üvöltés. Jaj, Kinguci ne parázzon már, nemcsak a Tibi nem lesz itt, hanem a Norbi se, legalább kollektíven szar az egész, egyébként is kuss, tegnap kapott ajcsiba sálat. Csaba - a Vékony(abb) nem szereti túlpróbálni a dolgokat, Vera hisztizik, mert nem találja el a hangokat, a ritmus se jó és bazi rossz az egész, kurva szar. A nyűg általánosnak tűnik, ja, hogy Attilának is kell énekelni? Jó, akkor mosolyog, ja, hogy az meg nem elég. Csak az van, hogy nem jön ki hang. Majd ott. Enikő felcseszi magát, akkor elölről és ezzel a hozzáállással Attila elmehet a náthásba, ráadásul a miki sem volt a szájánál. Ha jobban belegondolok, Miklós nekem még egyáltalán nem volt a számnál. Egyéb ragok (toldalékok?) szabadon választhatók. Ennél nagyobb baj, hogy Serike elgondolkodott és rosszul kezdte magát érezni. Pontosan ugyanígy vagyok ezzel én is. Ha Serike gondolkodik vagy kiesik valami a száján, amit többszörösen bővített mondatnak szán, én is nagyon rosszul kezdem magam érezni. Enikő lelket önt, ahelyett, hogy viaszt a fülembe, sőt, már a forró ólomba is beleegyeznék.

A nap nyígásversenyének győztese egyértelműen Attila, szeretné visszakapni a régi Villaéletét, ehelyett itt a mentornő, meg a nyavalygós Seri, akinek mellesleg a zapja faszát. Írnám, hogy felcsendül, de hát, szóval Kinga felvinnyog a nappaliban, ettől a Manipulátor elérzékenyül, mikor így énekel, újra beleszeret. Háde nem cuki? Iszonyú cuki. Péter nem osztozik a lelkesedésben, ja, cuki, de te se vagy százas barátom, jól odabaszott neked a bezártság. Cukiság ide vagy oda, attól még a csaj elbírja a jeleket a táblán! Vastag Csaba úgy elérzékenyül Kingáéktól, hogy még a könnye is kijön, szerintem hazudik és kínjában sírta el magát. Hármacskán picsognak a kanapén, egészen addig, míg Attila oda nem szól, a slágertémánál jártak? Nem, másnál, de tökmindegy, merre jártak. Miután Vastag Csaba felfújja a gumicsónakot és kievez a könnyek tengerén a Villából, Kinga és Fecó morgolódnak, micsoda egy gyökér ez az Attila, mindenkivel bunkóskodik, a Csabába is csak azért kötött ám bele, mert jóképű, nem úgy, mint ő.

Mivel Verát jó három napja senki nem akarta megtépni és nem hallhattuk a legendás csituvant sem, kapnak egy jó kis feladatot, mindenki mondja el, kiben csalódott a Villában, hátha végre tényleg összeverekednek. Fecó kezd, nem lesz meglepő, Attilában csalódott. A távolodás nem fog közeledésbe átfordulni. Ezt a mondatot kinyomtatom és olvasgatni fogom. Olyankor, mikor úgy érzem, képtelen vagyok monitorra vetni egy kibaszott mondatot. A régi bari nem fog visszajönni, eléldegélnek, elvannak, de valami véget ért. Valami fáj. Mivel Attila sem a szarkazmus, sem a gunyoros szavakat, de még a vitriolos megjegyzés szófordulatot sem ismeri, ezért megint jön az ironizálással, aztán a riportszobában próbál megint valami nagyot mondani: Fecó úgy dobálja a barátságait, mint a szennyes ruhát. Péter egy esetben lepődött meg, méghozzá Csabán. A Fecó legénybúcsúján. Hát ő nem is gondolta volna. Kinevette, még jobban berúgatta, nahát. Vera beleszól, pont Péternek jár a szája, mikor ugyanezt csinálta Veronikával? (Ha Vera nem szólna bele, én beleszólnék, és Shadit leitatni meg tököt húzni a fejére, köpcös kis kaszanovám, az smafu?) Vera, bár a kutya nem kérdezte, csahol, jó lenne, ha Peti nem oktatna senkit, nem véletlenül esett ki Veronika, meg kell nézni, hány százalékot kapott az idiótája, kiesett a picsába, ahogy kellett. Hála a jó égnek, megszabadult tőle. Peti befejezi, ha Vera nem hallgatja végig, aztán ki-ki a saját stílusában nekimegy a másiknak. Mi van, Vera kapott pár emberi szót, hogy így kinyílt a csipája?

Attila kezdené mondani, hogy ő Verában csalódott, de a csaj lekussoltatja, Peti se sértegesse és leszarja, hogy Attila azt hajtogatja, feladat van. Peti szerint Vera primitív stílusban tolja, Vera szerint Peti egy dagi dög. Itt még röhögök, de kezdem baszottul unni. Az a baj Verával, ha normálisan bánnak vele az emberek, teljesen elszáll magától és minősíthetetlenül viselkedik. Peti meg pitiáner. Jó, akkor Attila alázza meg megint Verát, fessen róla torz képet. Mikor Attila azt mondja, azt hitte, hogy Vera egy intelligens nő, felpattan a kanapéról, a két mocsok szövegét nem fogja hallgatni pont ma, mikor fontos ez az este, és kiviharzik cigizni. Petinek a töke tele van azzal, hogy ez a nő itt mindenkit terrorizál és mindenkinek ugat. Pedig ők csak segíteni akarnak szegénynek a személyiségfejlődésben. Attila kicsikét belerúg Kingába és Fecóba is, el nem mulasztaná, mehetnek ám utána nyalogatni a sebeit, ja, és Kinga lett volna a másik, akiben csalódott, de Kinga otthagyja és bemegy a hálóba. Most sem folyt vér, a fenébe, akkor nézzük, mi történt a Nagy Duett alatt.

Fecónak a menésére kell figyelni, hogy kicsiket lépjen és középen érjenek össze Kingával. Az énekléssel meg foglalkozzon, aki akar. Péterék nyomnak egy refrént, Vera Csabának osztja az észt, sokat kell mosolyogni. Ha rá, vagy a kamerába néz, mosolyogjon, megértette? Attila puskát ír a kezére és Serikét biztatja, Eszter is elfelejtette a szöveget, de nem gáz, nem baj. Basszuk meg, most megint elfelejtette a szöveget, hát beszarik. Persze meg a taktikázás is, Eszter, Attila és Péter megbeszélik, hacsak nem lesznek védettek, Kingára rakják, ha igen, akkor Vera az áldozat. Ha mind a ketten szabadok, Attilának akkor is Vera a kiszemeltje. Serike jöjjön már ki egy pillanatra sustorogni, az van, hogy ha náluk lesz a kendő, akkor Kingát küldik ki, jó? Adja Isten. Mindenki elmondja, milyen fantasztikus produkciókat láthattunk, jó, hagyjuk, unom a nyáladzást, Attila eldicsekszik azzal is, hogy randira hívta Enikőt, de hogy mit válaszolt, az titok. Igen, itt a kedvenc részem, mi történt közvetlenül a kiválasztás után? Az, hogy Csaba a riportszobában kifejti, örül, de szívesebben adta volna Kinguciéknak a kendőt, mert ők vannak terítéken és rossz az embernek ezt látni. Míg Kinga közöti magára a kendőt, olyan kurva csönd van a Villában, nemhogy a légy zümmögését, de a vakond túrását is lehet hallani, gondolom, mindenki azt várja, hogy a Kutai lány mikor kezd el magán kívül őrjöngeni, de ő elegánsnak szánt mozdulattal felpattan, és akkor megbontja a csendet.

Az öribarik közül először Csaba érkezik hozzá a hálóba, aztán Fecó. Kinga nagyon furán érzi magát, de valószínűleg nem emiatt ráncigálja a mellén a ruhát és ölelgetni kell. A szaunában megvilágosodik, Attila azért pocskondiázza mostanában meg azért mondogatja mások előtt a hibáit, mert azt akarja, hogy kiessen! És tudta azt is, hogy ő kapja a jeleket. Attila eközben műlelkifurdal, akár meg is tudta volna akadályozni, hogy Kingucira kerüljön, szíve szerint még most is megvédené, de az esze nem engedi, hogy kiálljon mellette. Adna neki tanácsot, segítene neki, de ez a hajó már elment. Kinguci leszarja. Lényegében mindent. Még a szart is. Bármelyiküket kivinné, leszarja, hogy Peti erősnek hiszi magát, meg Naaagy Manipulátornak, azt is leszarja, hogy Eszti nyolcvan százalékkal jött vissza. Majdnem biztos benne, ki lesz az, de az majd szerdán kiderül.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2387 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BarBwire 2012.01.10. 22:01:00

Vera egyre férfiasabb.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.10. 22:01:51

Seri, Peti, Eszti nem merték lebuktatni Atit, félnek ők Atitól is, meg Kingától is. Mondjuk ez az, hogy pont Ati áll a sztori mögött.

BarBwire 2012.01.10. 22:02:05

@ladyandhenk: de ha mégse nyersz, majd küldök neked teletangát.

Alkaline 2012.01.10. 22:03:01

@nathalie: igazad van :) köszönje szépen meg, és takarodjon haza

inmemancsi 2012.01.10. 22:03:14

@kárpátia56: meg ők is mögötte állnak, bele mentek a buliba akkor lennének tökösek

petike ellen lenne a legnagyobb esélye

BarBwire 2012.01.10. 22:04:10

@inmemancsi: dekár, hogy nem mi döntünk...

nathalie 2012.01.10. 22:05:19

úgy néz ki megint petinek és attilának kell gondoskodni arról, hogy ne fulladjon teljesen unalomba a műsor.

KennyCor7ez 2012.01.10. 22:05:39

A Hobbit, hogy üvölt:)pfej

kárpátia56 (törölt) 2012.01.10. 22:06:41

@Brr: szerintem pornósként is bilinccsel, ostorral, igazoltató FBI jelvénnyel dolgozott Vera.

hájdí 2012.01.10. 22:08:11

@foxglove: nem ám,ezért is támogatom tegnap óta:))és remélem,kiviszi vmelyik "nagy taktikust"!

jooasszony 2012.01.10. 22:08:40

@kárpátia56: nagyon szánalomhegy volt a négyes.... és a legjobb az , hogy a hisztis szőkehp úrinőként kezelte a helyzetet...van itt kérem csavar néha-néha

hájdí 2012.01.10. 22:09:57

@nathalie: most(is) vera provokálta,h legyen feszkó,neki köszönjük:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.10. 22:10:49

@BarBwire: jaj, köszönöm szépen, remélem, nyerek:)

Jó éjt Mindenkinek!!!!!!!!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.10. 22:11:46

@inmemancsi: szerintem Eszti is meggyengült, bele kell húznia, ha Kingus kihívja, mert egy-két hete egy szürke egér, sehol a swingerparty arculat. Peti kihívása tetszene, de ehhez bizonytalan Kinga. Benne lenne minden a pakliban egy Kinga-Peti párbajban

A csatorna jól járna, kib.szott sok sms jönne.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 22:12:08

@kárpátia56:

nekik volt egy külön megbeszélésük még azelőtt, hogy az összeférhetetlen összeveszett újra Kingával, és sok verzió volt, hogy attól függően ki kapja a lilát fognak rakni, első körben verára, második körben kingára, mi ebben a rossz?

kinga rakhat többször is eszterre, de eszter nem rakhat kingára? petinek egyszerűen nem maradt más akire rakhatott volna, mert fecóval volt egy kölcsönös megnemtámadási megállapodásuk, szóval egy egyebeesésről van szó... viszont ahhoz képest, hogy megerősítette őket elhatározásukban az összeférhetetlen, ő maga aztán gyáván visszakozott, pedig az lenne a nagy húzás, ha őt vinné ki párbajozni kinga..

nathalie 2012.01.10. 22:12:19

@hájdí:
a holnapi előzetesre írtam :)

hájdí 2012.01.10. 22:12:33

@ladyandhenk: nyertél,számolgatás nélkül is:)

ELP 2012.01.10. 22:13:21

@nathalie: Áhh feco akkor sír amikor akar.
Egy mondvacsinált indokkal lépett ki.

hájdí 2012.01.10. 22:14:24

@nathalie: ópardon,az előzetesnél épp nem figyeltem oda:)

2012.01.10. 22:16:11

Csabika zavarban van, nem csodálom.

ELP 2012.01.10. 22:16:54

@nathalie: Félő h már az is kevés lesz.

bigél 2012.01.10. 22:17:17

@szerivan: szegény, úgy járt a lába az íróasztalnál, látszott, hogy legszívesebben máshol lenne

bigél 2012.01.10. 22:18:31

@ELP: szerintem meg jó lesz a hét, én ma jól szórakoztam.

jooasszony 2012.01.10. 22:19:44

@kárpátia56: Kinga nagyon ösztönös, utolsó pillanatban is változtathat...ezért olyan "cukik" vele , mert tudják, hogy végletekig szeszélyes..az utóbbi napokban Kinga játszmái tudatosabbak, pl. tegnap a bulin szokásával ellentétben nem lett tajtrészeg elsőként...

jooasszony 2012.01.10. 22:24:46

@Brr: mindhárman konzultáltak előzetesen Attilával, aki nemhogy áldását adta, de egyenesen buzdított a jelrakásra...

ellenkező esetben egyik sem mászott volna Kingára..

krumplicukor 2012.01.10. 22:28:41

@jooasszony: Ez így van, az első megbeszélésen egyikőjükben sem merült fel Kinga, az mondjuk más kérdés, h Csaba-Vera védettsége miatt másra nem igazán tudtak tenni, amit azért két pillanat alatt át lehet látni. Kinga egyébként át is látta, pusztán azon volt besértődve, h őt választották és nem Fecót.

jooasszony 2012.01.10. 22:32:15

@szerivan: jó a sapód czicza.... most esik le mi a viselet...

inmemancsi 2012.01.10. 22:32:36

attila ebben a rendőrszerelésben olyan mint tréfi a hupikék törpikékből adni kéne neki egy meglepetés dobozt:))

kamarti 2012.01.10. 22:37:12

azért Ati veszélyes játékot űz: öribarija és szerelme, Kinga megszórása után (akinek alig egy hete ígérte meg, hogy ha nem akarsz, akkor nem fogsz kiesni pl.) feltenni ezt a "taktikáztok?" kérdést a harcostársaknak az "ellenség" előtt.... mindhárom feje egy tanulmány volt....

MagasMacska 2012.01.10. 22:38:14

Most akkor mégsem kell e társakkal aludni?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.10. 22:38:40

@jooasszony: megvédték Attilát, meg magukat. De inkább csak úgy, ahogy Móricka azt elképzeli, mert Kinga azért vágja ám ezt.

ELP 2012.01.10. 22:45:51

@kárpátia56: Én azt hiszem egy olyan ember került itt érzelmi csapdába - most azon lehet vitatkozni h ez az érzelem milyen jellegű - vagy akár lehet egy sima sexuális vonzalom /nyersebben , meg akarta dugni/.
Ezekből nem lett semmi.Kinga szélsőséges kirohanásait , azt hiszem egyedül ő tudta kezelni valamilyen szinten.

Ati rájött itt már semmi esély , se barátságra, se szerelemre.El akarja távolítani azt a személyt aki szerinte minden bajnak az okozója és akitől kapott már hideget meleget.

Azt hiszem ezt egyedül kinga tudná talán visszafordítani , mert ő már nem több ati szempontjából . mint egy játékos akinek ki kell esnie.

Hogy kinek volt ebben az egészben nagyobb szerepe , h a dolog idáig fajult és h jó e ez a megoldás?
Ennek megitélése már nagyon egyéni dolog.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.10. 22:45:52

@jooasszony:

mondom, hogy már két nappal korábban pálcikákkal meg kupaktetőkkel kisakkozták a nyugiszobában: peti, seri és eszter, hogy ki kire fog rakni, az összeférhetetlen később veszett össze kingával és mondta nekik, de ők már korábban kisakkozták, csak véletlen egybeesésről van szó, hogy az összeférhetetlen is pont ezt akarta, meghogy a vera és csaba volt védett...

ő-szinte 2012.01.10. 22:46:32

@ELP: hiába köszöngetek?:-)

mocskosmacska 2012.01.10. 22:48:09

@KennyCor7ez: Macskatrancsírozáshoz is gyomor kell, sőt élveboncoláshoz is. MÉgsem tisztelem azokat, akik ezt teszik.

ELP 2012.01.10. 22:48:49

@ő-szinte: Szia:)Hát ha a priviben le van írva , akkor nem koptatnám feleslegesen a számat :)

ELP 2012.01.10. 22:50:00

@ő-szinte: Írtam Kedves , még meg is hajoltam üdvözlésedre , bele is vertem a fejem az asztalba :)

ő-szinte 2012.01.10. 22:50:06

@ELP: Mi van leírva priviben???

ELP 2012.01.10. 22:51:52

@ő-szinte: Áhh bocs benéztem , ezt Te írtad pufinak:)

mocskosmacska 2012.01.10. 22:52:12

Na végre! Nemcsak én mondom azt, hogy igazából attila használta ki kingát, hanem csaba is.

Egyébként az első jelentben nem volt semmi az alsógatyája.

Fecó kezd megtanulni vitatkozni. TEtszett, ahogy a végén lehurrogta attilát, aha, hazudok, jó, akkor hazudok.

ő-szinte 2012.01.10. 22:52:55

@ELP: és mi van pufival, hová lett?

mocskosmacska 2012.01.10. 22:53:14

Ja, és szegény sehit sajnálom. Most egy hétig nagyon vigyázni kell minden mozdulatára.
Egyébként mi lesz a nyereménye a legjobb rendőrpárosnak?

sogeking 2012.01.10. 22:53:58

@mocskosmacska: kölcsönösen kihasználták egymást :)

ELP 2012.01.10. 22:54:08

@ő-szinte: Nem tudom , nem közölte velem hova megy:)

ő-szinte 2012.01.10. 22:55:54

@sogeking: Te benyújtottad a liszensz kérelmet? És fizettél érte?:-D Faszomatbazdmeg!

MagasMacska 2012.01.10. 22:57:09

@mocskosmacska: Részt vehet egy külső programon, amit ő választhat ki. (Azt nem mondták, hogy szabadon, vagy elpre meghatározott listából.)

ELP 2012.01.10. 22:57:46

@ő-szinte: Leírjam röviden h mi volt?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.10. 22:58:58

igen, ez érdekes, hogy Kinga hogyan kezeli most magában az Attila-kérdést.

sogeking 2012.01.10. 22:59:08

@ő-szinte: leszakítottam szellemi nagyságod gyümölcsét :)

ő-szinte 2012.01.10. 22:59:33

@ELP: Igen, megköszönném:-) De azért ne olyan röviden, mint a múltkor:-DDD

mocskosmacska 2012.01.10. 23:00:30

@MagasMacska: Köszi.

@sogeking: 100%-ig kintről úgysem tudjuk megítélni, de én úgy látom, hogy egy perverz pöcs kiválasztott egy szüleitől függő, önállótlan félig gyerek lányt, akit terrorizálhat, mert attilának feltétlen szüksége van egy nőre, aki bánthat. Lehetőleg védtelen legyen, szóval nem egy önálló, felnőtt nő.

ő-szinte 2012.01.10. 23:00:37

@sogeking: Hát veszem észre faszomatbazdmeg:-DDD
Most találhatok ki vmi mást...:-(

mocskosmacska 2012.01.10. 23:01:06

Kinga jó hatást tett a zöld kendő. Mintha kevesebbet hisztizne.

sogeking 2012.01.10. 23:01:21

@mocskosmacska: igen, de Kinga is számtalanszor elküldhette volna

ELP 2012.01.10. 23:01:24

@ő-szinte: De tudok jobbat : www.valovilag.hu/video/154807 - ez tényleg bőbeszédű:)

foxglove (törölt) 2012.01.10. 23:01:30

@ő-szinte: éreztük pufi, hogy így fogsz reagálni, ha meglátod. olvass vissza:)

sogeking 2012.01.10. 23:02:02

@ő-szinte: nem kell, majd holnap megváltoztatom, csak ma ez volt a kampánykitűző

ő-szinte 2012.01.10. 23:04:35

@sogeking: nem elég, hogy kiborítasz azzal, hogy lopsz, most már te meg én, egy és ugyanaz??? Hábahábazeg, nem kapok levegőt öccsééééééém:-DDD

mocskosmacska 2012.01.10. 23:06:31

@sogeking: Attila pont ezért választotta kingát, mert kingának kell egy biztos pont és attila azt lengette előtte, hogy ő a biztos pont.
Egyébként érdekes a csaj. Hónapokig hagyta, hogy attila terrorizálja, az előző barátja meg verte (legalábbis a bulvárlapok szerint, aztán ha ott ezt írják az még nem biztos, hogy igaz.)

ő-szinte 2012.01.10. 23:06:55

@ELP: kösz, ezzel aztán most ki vagyok segítve...:-D
Most mondod, vagy sem?:-)

sogeking 2012.01.10. 23:07:09

@ő-szinte: majd talán a párbajon :)

sogeking 2012.01.10. 23:08:17

@gyvy: lehet Sehi rosszul terjesztette el a kifejezést :D

ELP 2012.01.10. 23:09:47

@ő-szinte: De hát meg tudod nézni h mi volt az összefoglalóban, vagy nem erre vagy kiváncsi?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.10. 23:11:02

na, bepótoltam a mai öfit... Hááát, eléggé szimpatikus oldalát mutatják a szekrik Kingának.. Így, hogy leválasztották Attiról, és hozzácsapódott Csabi-Fecó pároshoz, lehet hogy nem ezen a héten távozik...

Hurri Kán 2012.01.10. 23:11:10

@sogeking:
nyelvbotlás lehetett :DDD

ő-szinte 2012.01.10. 23:11:34

@sogeking: És mi van az asszimilálással? Te olvadtál belém vagy én beléd?:-DDD

sogeking 2012.01.10. 23:15:32

@ő-szinte: szimbiózis, véletlenül leöntöttem magam sörrel, és összeragadtunk

(a Kinga fanklub már készül a párbajra)

ELP 2012.01.10. 23:15:39

@kárpátia56: Beszálltunk egy páran elemezni ezt a műsort már ez sem volt egy épelméjű ötlet.
Aztán kiderült h tárgyilagosan ezt lehetetlenség.Ez nem egy egyszerü darab vagy film , itt sok mindent teljesen külön kell választani hiába olvasol hozzá , az írások 90% - a egyéni.

ő-szinte 2012.01.10. 23:18:41

@sogeking: Ja, vagy úgy:-) Mesélsz az öfiről, mert idáig értelmes választ nem kaptam:-)))

ő-szinte 2012.01.10. 23:22:41

Úgy látom, későn jöttem, de annál nagyobb lendülettel. Erre mit látok? Mindenki befáradt...
Mogyik, faszomatbazdmeg!

sogeking 2012.01.10. 23:23:03

@ő-szinte: rendőr akadémia hét, Eszter dobozból iszik, közben hozzádől Attilához

Fecó a sarkára állt, és 'beolvasott' Attilának - pl. miatta sírt a box hetén (Péter eben a kérdésben nem állt A. mellé)

Attila elrontotta Sehi pisztolyát, Csabi és A. igazoltatták az éppen alvó Kingát, aki a rendőri parancs ellenére sem vette le a nadrágját..

ELP 2012.01.10. 23:24:57

@ő-szinte: Jól látod , ez a helyzet.

ő-szinte 2012.01.10. 23:26:16

@sogeking: Huhhha:-O ez az eszter dobozból iszik közben Attira dől...:-OOOO ?
Aért köszi:-D

ELP 2012.01.10. 23:26:24

@ő-szinte: És tartok tőle h ez nem vihar előtti csend.

ő-szinte 2012.01.10. 23:27:25

És Seri énekel... ne máááááááááár!

ő-szinte 2012.01.10. 23:28:10

@ELP: Ok, értem. Majd csak elszórakoztatom magamat:-D

jooasszony 2012.01.10. 23:29:22

@Brr: hallom, hogy mondod...
attól még úgy van, ahogy én mondom...DDD.

ELP 2012.01.10. 23:30:27

@ő-szinte: Látod másfél órája, semmi nem történt , most sem egy régi smokie nótával kisérletezik ,,,,ati remete lett,,,és kész

ELP 2012.01.10. 23:31:24

@ő-szinte: Én meg majd kontrázok néha néha :)

ő-szinte 2012.01.10. 23:31:52

@ELP: Atti remete lett??? ez hogy?:-)

ő-szinte 2012.01.10. 23:33:02

@ELP: ok:-)))

Na, hátha most lesz vmi játék!

ő-szinte 2012.01.10. 23:34:34

Bazdmeg, mogyorót és szotyit KELL enniük...
hát ez...:-O

ő-szinte 2012.01.10. 23:36:23

@sogeking: El vagyok képedve, hogy mi nem történik bent...
Nem úgy értettem, te!:-) Nagyon köszi a tudósítást, csak nem térek magamhoz, ettől a hírtől:-DDD

ELP 2012.01.10. 23:38:37

@ő-szinte: Szomorúan be volt gubózva tegnap , ma meg egy bilinccsel vacakol.

vallatas 2012.01.10. 23:39:12

Fecó tényleg dumagép... beszél mindig mindent, rohadt idegesítő!
esnél már ki, zárnák már ki.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.10. 23:39:41

@mocskosmacska: Attila nem véletlenül él prostikkal "szerelmi" életet. Ott egy ötezresért uralkodhat kétszer öt, v. háromszor egy percig, hetente kétszer.
Kinguci egy elkényeztetett házimacska, de így is, vagy pont ezért életképes a világban, csak a ki-nem-tartottság fenyegeti, de a kitartottság, ahogy minden korban, manapság is működőképes.
Van sanszuk változni, főleg Kingának. de van is hova önállósodni, kilépni a mindig valaki/valakik kis neveletlen hercegnőjének szerepéből.

ő-szinte 2012.01.10. 23:42:44

@vallatas: Igen, már a hangjától is visítani tudnék:-) Kinga honnan veszi, hogy Febr 28-án lesz vége a mókának???

ő-szinte 2012.01.10. 23:43:56

@ELP: Értem. Talán megviselte Kinga elvesztésének lehetősége:-DDD

ELP 2012.01.10. 23:44:37

@ő-szinte: Fogalmuk sincsen , atya ég,,,,én mindjárt befejezem a rögzítést,,,jahh azt nem lehet , akko leveszem a hangot

vallatas 2012.01.10. 23:45:37

@ő-szinte: forgatókönyv biztos csak addig van... utolsó fejezet feb 28., amikor bukfenceznie kell a stúdióban.
Ki vannak égve a játékosok, most mindet megpofoznám.
minden héten be kell küldeni hozzájuk valakiket, hogy legyen valami mert már annyira halványak.

vallatas 2012.01.10. 23:47:06

@kárpátia56: Kinga meg prosti, ahogy elmondta. legyen gazdag maffiózó aki eltartja bmw meg verzáccse
csak nem hivatásos, hanem akit az x5-be az anyósülésen látsz.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.10. 23:47:41

@ELP: :) az biztos.
Hogy egy klasszikusból idézzek:
Brian élete:
"-Ti mindnyájan önálló egyéniségek vagytok!
-Igen, mi mindnyájan önálló egyéniségek vagyunk!"
ők a maradék 10%. :) zóval igen, némi konszenzust leszámítva (az is inkább a tényérzékelés), mindenki egyénien határozza meg a vélt motivációkat és szimpátiát.

ELP 2012.01.10. 23:47:50

@ő-szinte: Nézd én tényleg nem tudom.
És most írok egy személyes dolgot - nem szoktam ilyet - szeretnék vele elbeszélgetni , mint emberrel.

2012.01.10. 23:50:12

Éjszakai műszak parancsára jelen!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.10. 23:50:42

@vallatas: :)
Atinak még lesz ezzel munkája. Az biztos, hogy anyagilag jobban jön ki a "hagyományos" kurvázással. Kinga egyszerűen drága Atinak. :D

2012.01.10. 23:50:48

nosce megbüntette végül foxglove-ot?

ő-szinte 2012.01.10. 23:52:07

@vallatas: Már megint pofozkodsz bazdmeg?:-DDD
Félelmetes vagy...:-D
Várom, nekem mikor keversz le egy kibaszott nagyot:-DDD

vallatas 2012.01.10. 23:52:16

@kárpátia56: az biztos, egy Kinga féle csajt fenntartani fél milliós költséggel jár havonta, hogy lefoglalja magát.

mondjuk én ezeket vinném be azonnal az apehba és addig nem engedném ki őket míg töredelmesen be nem vallják az illegális foglalkozásukat.

2012.01.10. 23:56:21

@ő-szinte: Nehogy azt mond neki, hogy agresszív mert akkor kijön belőle a geri.

jooasszony 2012.01.10. 23:56:23

Attila most mondja, hogy eredetileg úgy tervezte, hogy ő fogja Kingát védeni, de most nem hajlandó becsatlakozni az Csabi/Feco bolyba...

ő-szinte 2012.01.10. 23:56:56

@szerivan: Véééééééééééééégre! Kerestelek már:-)

2012.01.10. 23:57:37

Kivitték már a fertőzött vizeket?

nowo 2012.01.10. 23:58:35

Fecó ma csillagos ötöst kapott tőlem!:)

2012.01.10. 23:58:41

Azóta kint vannak???

vallatas 2012.01.10. 23:59:27

Kinga szerintetek kit visz ki?
mindenki mondjon egy nevet és akkor nem lesz pofon :-D

ő-szinte 2012.01.10. 23:59:27

@szerivan: Látod, hogy csak röhög rajtam... ahelyett, hogy jól megpofozna,:-DDDDD vagy tényleg! fojtogatna, mint Geri. Bár gondolom Geri is pofozkodik.:-)

ELP 2012.01.10. 23:59:33

@nowo:Szar lehet neked :)

ő-szinte 2012.01.11. 00:00:04

@szerivan: fertőzött víz??? mi van???????

vallatas 2012.01.11. 00:00:33

@ő-szinte: Á Geri csak a kameráknak keménykedett, egyébként meg egy szerény srác ki füttyszóra főzi bárki kajáját!

jooasszony 2012.01.11. 00:00:34

@nowo: Nagyon jól mondta, ezt az ütős technikát tanitják (....nem hagyod, hogy megszakítsák a beszéded..)

2012.01.11. 00:00:51

Nem értem ha 5 db kétszemélyes ágy van akkor hogy fordulhat elő, hogy 8 ember között vannak olyanok akiknek nincs ágyuk?

ő-szinte 2012.01.11. 00:01:06

@szerivan: Olvass,p-t amíg elmegyek pisilni:-)

vallatas 2012.01.11. 00:01:34

@nowo: Ha Fecónak akarsz kedveskedni, tolj eléje egy talicska nemesfémet.

2012.01.11. 00:02:17

@ő-szinte: Arra vágysz, hogy üssenek? Nem lennék meglepve, Szólj neki, olyan félénk :)

ő-szinte 2012.01.11. 00:04:57

@vallatas: Ellenben veled, aki bármikor gátlások nélkül felpofoznál egy csajt:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

2012.01.11. 00:05:15

@vallatas: Petit remélem, de Esztert viszi.

ő-szinte 2012.01.11. 00:05:51

@szerivan: nem hiszem, mert ez már egy másik:-)

vallatas 2012.01.11. 00:06:01

@ő-szinte: ja, így jár az aki a mónika show-on nőtt fel :-D

jooasszony 2012.01.11. 00:06:29

Seri szerint Attila ugyanolyan szindrómában van , mint ő Gergővel...

vallatas 2012.01.11. 00:06:37

@szerivan: szerintem Serit, és akkor összeakasztjuk a bajszunkat Kingával.
nem lesz itt szerivan hangulat

ő-szinte 2012.01.11. 00:07:04

@szerivan: Igeeeeeeeeeeeeeeen! Úgy akarom!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csak én is félénk vagyok és nem merek neki szólni:-DDD

2012.01.11. 00:08:12

@vallatas: Kingu maradjon. Te vele vagy ellene?

nowo 2012.01.11. 00:08:32

Attila szeretné már Kinga nélkül kipróbálni a villát,én meg nélküle...:)

2012.01.11. 00:09:23

Az ágyakat elmagyarázná nekem valaki?

ő-szinte 2012.01.11. 00:10:06

@szerivan: Persze, hogy ellene... Vallatás sunázná Serit:-)

ő-szinte 2012.01.11. 00:11:16

@szerivan: Ja és gondolom meg is pofozná Serit:-DDD
ha már...:-)

ELP 2012.01.11. 00:12:05

@szerivan: Van aki egyáltalán nem akar ágyat.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 00:12:22

Attika: "úgy szerettem volna, hogy ha Kingára kerül a kendő, akkor én akartam volna védeni, de így Csabival meg Fecóval nem akarok együtt agyalgatni, csak ha megkér a Kinga, de nem fog...
Viszont a becsület annyit megkíván, hogy ne tegyek kinga ellen semmit... "

Mondja úgy, hogy ő intézte úgy, hogy mások Kingára pakoljanak jeleket...

Nah, Attika ilyen ember...

ő-szinte 2012.01.11. 00:12:57

@szerivan: Hát az úgy van, hogy nincs öt dupla ágy. Vetted, mogyi? Elvittek egy csomó ágyat... nézed a műsort???
Mert én csak ritkán látom sajnos, de feltűnt, hogy elillantak az ágyak:-)

nowo 2012.01.11. 00:13:08

Húbasszus,Fecót jól kitárgyalták...

vallatas 2012.01.11. 00:13:14

@ő-szinte: meg, bár lehet azt nem szereti
:-D
azaz AZT se!

ő-szinte 2012.01.11. 00:13:58

@vallatas: Csak szeretnél mellette lenni...:-DDD

2012.01.11. 00:14:01

@Papucs Orrán Pamutbojt: Kifordult magából. Múlt héten még bujciztak. Min vesztek össze?

vallatas 2012.01.11. 00:14:06

@nowo: hát ha ez igaz amit mondanak róla, akkor tényleg az.

ő-szinte 2012.01.11. 00:16:34

@vallatas: Hát sanszos , hogy nem szereti szegény:-D
De a pofozás még bejöhet attól...ki tudja mihez van szokva?:-DDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.11. 00:18:08

@szerivan: HAZUDSZ! És olvass! vagy válaszolj! választhatsz:-)))

2012.01.11. 00:18:49

@ELP: Olyan nincs, ágy kell. Vera és Fecó akar kisírni magának egy ágyat. Erről jutott eszembe hogy ez hogy merülhet fel egyáltalán...

nowo 2012.01.11. 00:19:07

@vallatas: nem hallottad tegnap az onlányban (feladat volt),amikor Fecó Eszter nevében nyilatkozott,hogy Csabival kapcsolatban milyen szexuális vonatkozású gondolatai voltak?
Akkor volt,hogy részletesen elmesélte az előbb hallottakat...
Majd Eszter megcáfolta,hogy ő csak odáig jutott,hogy megcsodálta Csaba fenekét.

vallatas 2012.01.11. 00:19:29

@ő-szinte: viszont ha nem szeret semmit, akkor nehéz lesz a kedvében járni :-D
marad megint a pénz... FB+!

2012.01.11. 00:20:05

@ő-szinte: Már mindkettőt megtettem 23:44-kor.

vallatas 2012.01.11. 00:20:47

@nowo: nem hallottam, elég volt ennyit hallani belőle amit idéztek!

HAZUDSZ!

Vera bugyija meg szaros!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.11. 00:20:55

@Papucs Orrán Pamutbojt: Éva alábbi szavai pont Attilára illenek (nem pedig akkori játékostársára): www.youtube.com/watch?v=gKyPPUeudqo

ő-szinte 2012.01.11. 00:21:20

Atti komoly! Kinek a bugyija szaros??? Veráé?

2012.01.11. 00:21:25

@nowo: De ez feladat volt, mondania kellett részletesen. Télleg furcsántorz volt, de ezt mondták neki.

vallatas 2012.01.11. 00:21:49

Seriék elmentek felkutatni Vera szaros bugyiját :-DDD

ő-szinte 2012.01.11. 00:22:43

@szerivan: jó, de arra írtam még...

2012.01.11. 00:23:23

@ő-szinte: Nem kaptam meg :((((

nowo 2012.01.11. 00:23:23

Hú,micsoda szaralak ez az Attila.
Ez majd otthon is átvizsgálja a felesége összes bugyiját?

Na ezért nem lesz neki soha felesége...
Remélem minden csaj rövid idő múlva fejvesztve menekül tőle...

ő-szinte 2012.01.11. 00:23:32

@vallatas: Azt hiszem, ezt erősen benézted akkor:-DDD

2012.01.11. 00:24:10

@ő-szinte: Megnézted az 5 ágyat?

nowo 2012.01.11. 00:25:20

@szerivan: oké,csak Péter szerint ilyenkor mindenki a saját gondolatait mondja el.
Majd demonstrálták is Attilával,hogy ők hogy teljesítették volna ezt a feladatot.(nem nézed most az onlányt?)

vallatas 2012.01.11. 00:25:34

@ő-szinte: de attól még szerivan Seri felé. :p

TapOut 2012.01.11. 00:26:50

@nowo: ha így folytatja, Fecó a játék végére még képes lesz megvédeni magát viták során :-)
@vallatas: már hiányzott egy kis nemesfémezés Fecó kapcsán, azta, de rohadt frappáns...

Egyébként szerintem Seri nem viszi Kinga, tudja, hogy abból a párbajból ő nem jönne ki jól. Eszter és Peti között fog választani. Továbbra is tartom, ha Esztert viszi és kint hagyja, Kinga fan leszek!

2012.01.11. 00:27:25

@nowo: Nem hiszem, hogy ez 100%-ig igaz lenne. Fecó van annyira gyerekesen naiv, hogy csak elmondja a dolgokat, nem gondolkodik. Én nem veszem őt férfinak így rá nem érvényes az, hogy egy férfi mit tenne ebben a szituációban.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 00:29:18

@szerivan: Atti még a hét elején talán összeveszett Kingával, hogy miért nem takarít.. vagy a múlt héten? már nemtom...
Lényeg, megelégelte h a csaj kihasználja.. Amit értettem is, és tökre támogattam...
De nem is az öfik miatt, hanem az onlájnok miatt annyira ellenszenves lett Attika.. Pedig nagyon bírtam eddig... Verának csomószor tök feleslegesen beugat (tényleg feleslegesen, csinálja a feladatot tegnap is, és ha kell ha nem beszól, Vera pedig le se reagálta, mintha nem is hallaná)
Kedzem elhinni a Vera monológját, hogy csomószor Atti provokálja, csomószor le se reagálja stb.. És tényleg..
Most meg annyiszor mondja el Petiéknek, hogy ő mennyire Kinga mellett állna, és nem tesz ellene semmit, nehogy miatta essen ki, amíg Peti-Sehi-Eszti el nem hiszik.. Holott pont ők pakoltak Kingára, Atti utasítására...
Okádék ez a csávó.. Kár érte, pedig jó arcnak tűnt...

Most meg megy a többiek fikázása, mert komolyan merik venni a rendőr hetet, és gyakorolnak, meg komolyan veszik a jelentéseket... Verának jó volt az a mai mondata, hogy "Petike, tudod a nyeremény elég nagy, úgyhogy igen, én komolyan veszem a feladatokat". És tökre megértem amúgy... És ha élvezi mellesleg? Akkor miért ne vegye komolyan akár a Fecó vagy Vera vagy bárki más?? Miért ne?

ő-szinte 2012.01.11. 00:29:53

@nowo: Atti szar alak??? Akkor Verával mi van, akinek szaros a bugyija????
Csak ámulok és bámulok! Tehát az nem baj, ha szaros a bugyi, de megnézni az főbenjáró...ahha, értem.
Hát ehhez, csak gratulálni tudok neked!!!!

ő-szinte 2012.01.11. 00:31:22

@szerivan: néztem. nem értem, mert előtte meg eltűntették. Sőt, volt bent 2 tábori ágy is...
Komolyan nem értem...

2012.01.11. 00:31:35

@Papucs Orrán Pamutbojt: Utálom, hogy nem veszik komolyan a feladatokat. Azért mentek be FB+ hogy szórakoztassanak!

ő-szinte 2012.01.11. 00:32:34

@vallatas: Jó, jó, szerizd:-)
De azért pofont kapok?:-)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 00:32:52

@vallatas: Nem akarok itt undorítóskodni, de az is elképzelhető, hogy nem szaros, hanem *khmm* Verának nehéz napjaiban nem sikerült időben kimenni a WCre tampont cserélni... De komolyan ez a program, hogy nézegetjük másnak a mosott bugyiját, hogy milyen foltok nem jöttek ki belőle a mosás után?? Szánalom bammeg...

sogeking 2012.01.11. 00:33:55

@ő-szinte: te a VV extrém verzióját nézed?

2012.01.11. 00:34:40

@ő-szinte: Faktor hét miatt kellett a hely.

vallatas 2012.01.11. 00:34:46

@ő-szinte: egyébként, tökéletes tipp Verának reggeli nagy munka után kell zuhanyoznia...

@szerivan:
én azt utálom, hogy ilyen mű feladatokat kell kapniuk, hogy tudjunk mit nézni...
mert egyébként a kanapén aludnának :-D

látni is szerintem, hogy több VV nem is lesz a közeljövőben, kifújt!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 00:35:38

@szerivan: most is ment a szövegelés, hogy mekkora spicli a Fecó meg a Vera, mert jelentették, hogy a Petiék aludtak, amikor vmi rendőrös feladat volt, talán járőrözés vagy hasonló, nemtom, gondolom a holnapiba lesz benne (vagy nem)...
Jajj de gáz... hutyutyutyu... Tényleg igaza volt, hogy itt nyereményért játszanak, és ez a hozzá vezető út...
HAJRÁÁ VERA! :D

vallatas 2012.01.11. 00:35:51

@Papucs Orrán Pamutbojt:
mégis mit csinálnának ott?
máskor meg az a program, hogy kössenek egymásba egy el nem mosott villa után...
jáj

2012.01.11. 00:37:16

@vallatas: Ne tökölj, kapja azt a pofont ő-szinte?

ő-szinte 2012.01.11. 00:37:28

@Papucs Orrán Pamutbojt: Basszus, ha látja, hogy gixer történt (mert tételezzük fel, hogy menstruál) komolyan nem áll neki kimosni a saját bugyiját??? Bedobja a közösbe???
Hát bazdmeg, most már tényleg én kérek elnézést, minden igénytelen nő miatt!!!!!
Ezt nem hiszem el FASZOMATBAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nowo 2012.01.11. 00:37:37

@ő-szinte: Köszönöm!:)

Azért majd később gondold át a szitut...

Biztos,hogy szaros volt?
Nahát,Attila meg sem tudta mutatni?
Jé,lehet,hogy nem is volt az?

ő-szinte 2012.01.11. 00:38:25

@sogeking: Nem. Miért?
Ez volt most online.

vallatas 2012.01.11. 00:39:09

@szerivan: nem, még nem érett meg rá :-D

2012.01.11. 00:39:28

@kárpátia56: Szerinted nem így van?

nowo 2012.01.11. 00:39:32

@ő-szinte: én meg elnézést kérek minden hiszékeny nőtől,aki az aljas Attilának kontroll nélkül minden szavát elhiszi...

ő-szinte 2012.01.11. 00:39:47

@vallatas: Bazdmeg, ezt már nem akartam így kirészletezni:-DDD de igen, az valóban segítene:-D

sogeking 2012.01.11. 00:41:12

@ő-szinte: akkor jó, hogy nem nézem:)

ő-szinte 2012.01.11. 00:42:42

@nowo: Te, ezen nincs mit átgondolni. Ha szaros, ha véres, mossa ki bazdmeg a két kis kezével! Ne rakja már oda a többihez! Vagy dobja ki...
Hát komolyan!

ő-szinte 2012.01.11. 00:43:43

@sogeking: Csak azt nem értem, mért hiszed napok óta, hogy vmi extrém változatot nézek?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 00:45:19

ez a mai online tök jó, máskor halál unalmas. Vera most is jól nekiállt.

nowo 2012.01.11. 00:45:22

@ő-szinte: De nem volt az!Bazdmeg te!

Úviusz 2012.01.11. 00:45:45

azért kíváncsi vagyok, hogy a mai öfi után fogja még bárki is azt mondani serire, hogy egy "értelmes nő".

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 00:45:56

@ő-szinte: nem azt mondtam... nyilván mossa ki rendesen!!! Ez lenne az alap!

ELP 2012.01.11. 00:46:19

Miért nem tanul már ez a kinga az üzenetekből??????? Atya úristen!!!!

ő-szinte 2012.01.11. 00:46:20

@nowo: Jesszusom! Nem arról van szó, hogy minden szavát elhiszem. Amúgy a csajok megerősítették, hogy ők is látták...
Arról van szó, hogy Vera igénytelen! Sőt, nem csak igénytelen, hanem gusztustalan is!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 00:47:35

@Úviusz: húú lemaradtam volna vmiről? :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 00:48:41

azért nem lennék olyan táborban, ahol vera vagy attila a felügyelő...

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 00:48:48

Oh,oh
Egy rendőrnő az álmom
Régóta őrá vágyom
Olyan szédítő
Rendőrnőőő
Vera az álomrendőrnő, hogy kapná be (a kapná be ironikus az ő esetében).

ő-szinte 2012.01.11. 00:49:34

@nowo: Ki vagy te, hogy megmondod nekem, hogy mit csináljak?
És mindegy, hogy melyik, véres, vagy szaros volt, a csajok megerősítették. de gondolom ez is elkerülte a figyelmedet...

sogeking 2012.01.11. 00:50:08

@ő-szinte: mert fura dolgok történnek :) az összefoglalóban csak sírás, ordítozás, néha egy nyerítés, ilyenkor meg mindenki sziporkázik

2012.01.11. 00:50:31

Éjfélkor? 0:35 van náluk.

2012.01.11. 00:51:04

Fánk :))))))))) Mondtam, hogy kell fánk!

nowo 2012.01.11. 00:51:52

@ő-szinte: a csajok nem erősítették meg.
Attila azt mondta,hogy már nem látszik,mert kifakult,kifehéredett,vagymi.

Amúgy Attila meg bugyikat vizsgálgat?

Ajánlom neki a legújabb japán szolgáltatást:nők leadják használt bugyijaikat,férfiak meg megveszik és azt szagolgatják.(a napokban hallottam)

ő-szinte 2012.01.11. 00:52:04

@sogeking: Talán nézni kéne...:-DDD

2012.01.11. 00:52:47

@sogeking: Ez kivételesen nem ő-szinte alternatív valósága, ez télleg így van.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 00:52:56

@ő-szinte: LOL! Persze, h a csajok mondtákk.. Ezek szerint lemaradtál arról, amikor nem találták a foltot, és Atti mondta, hogy mindegy, mondjátok azt, h látjátok! :D

hájdí 2012.01.11. 00:53:13

@ő-szinte: valóban gusztustalan ez a szaros(?) bugyi-téma,azt is minősíti,aki otthagyja,így,már ha igaz volt egyáltalán..de ugye nem mondod komolyan,hogy normális az,aki képes ezt keresgélni nyolc ember közös szennyeséből,ezt ellenőrizgetni?

vallatas 2012.01.11. 00:53:16

@Úviusz: sosem volt az, viszont szép szeretni való! :-)

@ő-szinte: tudod mire jöttem rá így most?
Mennyire beletudják élni a nézők magukat ebbe a való világba, és sokszor azonosulnak bizonyos szereplőkkel...
és ha az ő szereplőjüket sértés vagy bármi más kellemetlen hatás éri, akkor a néző maga IS magára veszi.
Rohadt jól ki van ez találva basszus :D

ő-szinte 2012.01.11. 00:53:48

@szerivan: csak eltűntél:-)

Tudod, hogy negyedórás csúszásban van az online...

vallatas 2012.01.11. 00:54:38

@hájdí: az volt, hogy a földre volt ledobva Vera bugyija múltkor abból volt az első ilyen balhé.
Akarva akaratlanul belebotlasz.

nowo 2012.01.11. 00:54:41

@ő-szinte: te mondtad nekem,hogy bazd meg,erre írtam,hogy bazd meg te.
Ki vagy te,hogy ilyenekre szólítasz fel engem?

ő-szinte 2012.01.11. 00:54:46

@nowo: De, megerősítették, onnan jött a menstruálós feltételezés is...

sogeking 2012.01.11. 00:54:51

@ő-szinte: most pont nem jó a netem

ELP 2012.01.11. 00:54:54

Kinga: Nem érdekelnek az sms -k , egyetlen info,,,nem értem ezt a csajt!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 00:54:57

@szerivan: nem, szerintem Fecó az új érzéketlen alfahím. :DDD csak azért mosolyogtam, mert egyetértek. veled, s nem rajtad nevetek, ahogy mondják. Fecónál meg..hmmm :)

2012.01.11. 00:55:47

Ebből nem lesz alvás, ez az első online amiben végig műsor lesz nem prdig 2-től alszanak.

ő-szinte 2012.01.11. 00:56:38

@hájdí: Nem gondolom, hogy keresgélte. Lehet, hogy bepakolt vagy kipakolt a mosó-szárító gépbe/ből...

vallatas 2012.01.11. 00:57:06

Sőt, úgy volt a földön Vera bugyija, hogy oda volt már ragadva földhöz :-D
bár ezt képi bizonyítékkal nem tudom alátámasztani, csak anno valamelyik éjszaka adásban beszéltek erről.

ő-szinte 2012.01.11. 00:57:19

@vallatas: Most én éltem bele magamat szerinted?

2012.01.11. 00:57:30

@ő-szinte: Azért mondom, hogy VVidő szerint 0:35 felolvasták, hogy mi lesz éjfélkor...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 00:57:43

@ő-szinte: azt én vetettem fel, mert itt ment a szaros bugyizás :D

@vallatas: Amúgy veszi fel magára akinek hat anyja van, csak utálom ha emberek elbeszélnek egymás mellett :) Én már csak ilyen érzékeny lelkű lány vagyok, igen fejlett az igazságérzetem :DD

2012.01.11. 00:58:05

ÁHÁHÁHHÁÁÁ-ÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁ

ő-szinte 2012.01.11. 00:58:29

@sogeking: ja!:-D és ide hogy írsz?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.11. 00:59:02

@nowo: én őszinte vagyok...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 00:59:08

Hmm nem tudjátok ki a "hang" a villában??
"Kinga mikroport?" Így egész szexi hangja van... :D

2012.01.11. 00:59:10

Fecó nevetése kitesz egy falka hiénáét.

vallatas 2012.01.11. 01:00:17

@ő-szinte: nem, pont hogy nem! :-)

@Papucs Orrán Pamutbojt: te vagy a célpont
:-) néha fogd fel úgy, hogy ami bent van az egy múvi. Én így bírom végignézni a legkeményebb horror filmeket is.
Voltam Hollywoodban! :-)

2012.01.11. 01:00:47

Csaba: Jobbról jéghegy! :DDDDDDDDDDDDD szenzációs!

ő-szinte 2012.01.11. 01:02:09

@Papucs Orrán Pamutbojt: Hát ha te vagy Seri meg Dressz, akkor biztosan... mert beszéltek ám tamponoktól kezdve mindenről a menstruációval kapcsolatban, de biztos az sem volt...

sogeking 2012.01.11. 01:03:47

@ő-szinte: mert tekertem 5 percig a kurblit, és éppen beindult

nowo 2012.01.11. 01:04:02

@ő-szinte: jó.

Attila akkor is beteges (és egy szaralak),hogy bugyikat vizsgálgat.(szerintem)

Vera meg ezek szerint igénytelen,ha a csajok is megerősítették.

2012.01.11. 01:04:10

Ilyen nekem is kell! Meglepően szexi Csabi hangja mikor abba az izébe beszél.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 01:04:33

@Úviusz: ez új szintje a zenei élménynek.
Justin Bieber elbújhat mögöttük.
különösen az utolsó 10 másodperc meggyőző. A finálé mindig a legjobb.

2012.01.11. 01:04:55

@sogeking: A sas leszállt. Kígyó a sasfészekben.

sogeking 2012.01.11. 01:05:21

300 kiló vas - 15.000 forint :)

sogeking 2012.01.11. 01:06:02

@szerivan: brékó, fényév távolság

2012.01.11. 01:06:07

Aludnom kéne, de ezt nem lehet nem nézni :)

ő-szinte 2012.01.11. 01:06:33

Basszus, csak most látom, hogy Vera hogy néz ki!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

2012.01.11. 01:06:42

@sogeking: Boldogság, gyere haza!

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 01:07:05

@vallatas: félrement drága, pont én vagyok az az ember, aki az ilyen valóságshowkat totál kívülről szemlélem... :D Ennyire figyelsz rám látod??? :D

ő-szinte 2012.01.11. 01:07:37

@vallatas: Pedig azt hittem, hogy végre érik az a pofon:-DDDDDDDDD

sogeking 2012.01.11. 01:07:39

@szerivan: halrrlrrod amrrrit monrrdrok?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 01:07:49

@nowo: ezért is nem értem, hogy mi a vita TRÁGYA :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 01:08:43

csaba beletrafált, mikor azt mondta, hogy hiába panaszkodik attila, hogy kinga kihasználta őt, mikor pont fordítva, attila használta ki a kingát,

tény, hogy folyamatosan ráakaszkodott, betegesen féltékeny volt, lelki zsarolással akarta kontroll alatt tartani, nem engedte, hogy szabadon kommunikáljon villatársaival, előadta, hogy rajta múlik, hogy kinga megy e vagy marad, ami egy nagy hanta volt, megpróbálta azzal büntetni kingát, amikor az szembefordult vele, hogy rá akarta tetetni a zöld kendőt, ő maga gyáva volt rátenni, szóval nem megvédte kingát, hanem pont fordítva..

attila kingát elsősorban arra használta, hogy általa érdekes legyen, jojózott a lánnyal és terrorizálta

ő-szinte 2012.01.11. 01:09:30

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ilyen jóban vagytok, hogy figyelnie kellene rád?.-DDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.11. 01:10:12

@szerivan: Ti meg mi a faszt csináltok pufik?:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

sogeking 2012.01.11. 01:10:25

KITT, szállj ki a kocsiból!

2012.01.11. 01:10:34

Vera ezekkel a vállapokkal olyan mint Olivér a piros pontokkal. Így éjfél ELŐTT nem ezzel kéne foglalkozni.

vallatas 2012.01.11. 01:11:10

@Papucs Orrán Pamutbojt: jójó, csak annyira beleélted magad, már attól tartottam, hogy hétvégén hitelt veszel fel és sms bombázásba kezdesz :-D valamelyik áldozat oldalán.

egyébként tudom, hogy nem vagy olyan csak, ez a VV erősen erre a vonalra, épül és sokszor a legkeményebbek is elcsábulhatnak :D

@ő-szinte: látom, nagyon kivagy már éhezve egy "méretes" pofonra :-D

ő-szinte 2012.01.11. 01:11:38

Atti nagyon komoly! Sírok!:-DDDDDDDDDD

2012.01.11. 01:11:41

ÉJFÉL VAN, GOOOONG!

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 01:12:03

Verától ellopták a szolgálati naplót, a váll lapot.

2012.01.11. 01:12:19

@ő-szinte: Walkie talkie-n beszélünk.

sogeking 2012.01.11. 01:13:00

@ő-szinte: vegyél te is egyet, 300 kiló vas

2012.01.11. 01:13:20

@vallatas: ADj neki, hiszen kéri. Egy nőt nem szabad visszautasítani, ezt Eszter óta tudjuk :)

sogeking 2012.01.11. 01:14:34

@szerivan: legalábbis Esztert nem szabad

GL-581 g 2012.01.11. 01:14:37

Jaj, nekem annyira elegem van már abból, hogy Vera hazudik, Fecó hazudik, Kinga hazudik, Csaba hazudik, csak az az áldott lelkű ártatlan bárányka Atilla-baba mond igazat azzal a színarany szájával, hogy egyem meg a szelektív memóriáját! :P

ő-szinte 2012.01.11. 01:15:30

@vallatas: Méretes? Ezt eddig nem mondtad... azt hittem szimpla pofozás lesz:-DDD

jooasszony 2012.01.11. 01:15:58

@Brr: nagyon jól mondod.... miután szembement jött a bünti a züldkendő, csak ott ment mellé a számítása, hogy Kinga Csaba/Fecora tud támaszkodni...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 01:15:59

@ő-szinte: Akár még meg is ragadhat amit írok :D
@vallatas: nincs az az isten h én erre költsek egy fillért is :DD

sogeking 2012.01.11. 01:16:08

@GL-581 g: annyiszor elmondja, hogy még ő maga is elhiszi

vallatas 2012.01.11. 01:17:28

@GL-581 g:
szerintem meg HAZUDSZ! :-D

@szerivan: Remélem őszinte nem olyan mint Eszter :-D

ő-szinte 2012.01.11. 01:21:08

@vallatas: Na bazdmeg, most meg fikázol?:-D

És nézd, mit írtam GL-581-nek...:-)

ő-szinte 2012.01.11. 01:22:11

@szerivan: te meg csicskujjá öcsééééééém!:-)

vallatas 2012.01.11. 01:25:15

@ő-szinte: nem :-)
aludj jól!

mostantól nekem csitu van :)
jó éjt mindenkinek!

ő-szinte 2012.01.11. 01:25:24

Vera úgy néz ki abban a rendőr cuccban, mint ha vmi rossz leszbi pornóhoz öltözött vola...

sogeking 2012.01.11. 01:28:30

@ő-szinte: rossz leszbi pornó nincs :)

nowo 2012.01.11. 01:30:07

Az igényes Attila meg csak minden második nap fürdik...:)))

ő-szinte 2012.01.11. 01:31:30

@sogeking: Na ezt gondold át:-) Mondom érthetőbben: Vera van a filmben, rendőrnőnek öltözve... :-DDD

ő-szinte 2012.01.11. 01:33:00

Ezek mit loptak megint?:-DDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.11. 01:34:41

@sogeking: Na neeeeeeeeeee :-DDDDDDD
Hihhhhhhetetlen vagy!:-)
Ha a másik okés, akkor mehet?
Neeeeeeeeeeeee
:-D

ő-szinte 2012.01.11. 01:35:40

Síííííííííííírok Kingán!
Én nem vagyok rendőr, én királylány vagyok! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.11. 01:37:58

@ő-szinte: A járőrnaplót meg a rangjelzést , reggel ezért nyílvános akasztás lesz :)

ő-szinte 2012.01.11. 01:41:23

@ELP: Te hol voltál idáig???
Jó lett végül az onlájn:-))) Kinga pl most Csabi farokverésére kíváncsi:-DDD
Érdekes...:-)

2012.01.11. 01:41:28

@sogeking: Simlis vagy nagyon! Hogy tudtunk walkie talkie-zni net nélkül?

ELP 2012.01.11. 01:42:51

@ő-szinte: Csináltam egy gépet most lett kész.:)

ELP 2012.01.11. 01:43:33

@ő-szinte: Jahh azt már láttam , kinlódnak:)

2012.01.11. 01:44:11

@ő-szinte: Ezt a csicskulást nem értem.

sogeking 2012.01.11. 01:44:43

@ő-szinte: na ezt már tényleg nem hiszem el :)

@szerivan: írtam is, hogy be kell kurblizni, és akkor egy darabig jó ->

www.innovationsinnewspapers.com/wp/wp-content/uploads/2007/01/23925.jpg

2012.01.11. 01:48:56

@sogeking: Félek, hogy ezen kicsi a RAM.

ő-szinte 2012.01.11. 01:48:58

@szerivan: Mondom én, hogy kamuzik!:-)))

ő-szinte 2012.01.11. 01:50:23

@sogeking: Mondom, hogy nézd! Olyanokat hagysz ki...!

ő-szinte 2012.01.11. 01:51:53

@szerivan: Majd megérted, ha nagyobb leszel, vagy olyan privid lesz amit olvasol is, vagy tudok válaszolni a válaszra, stb:-)))

sogeking 2012.01.11. 01:52:02

@szerivan: tényleg kicsi, csak az utolsó 5 hozzászólást tudja betölteni

ő-szinte 2012.01.11. 01:53:27

@szerivan: Hát hazudóóóóóóóós!:-) Bekurblizza a netet... kurblizós netet már nem is gyártanak...:-D

2012.01.11. 01:53:31

@ő-szinte: Olvasnám FB+ ha lenne mit. Tegnap 22:43-kor jött tölled levél.

ő-szinte 2012.01.11. 01:58:55

@szerivan: Pufi! Azóta már írtam két másikat ma... nemértem.
Szerintem te szopatsz:-D

ELP 2012.01.11. 01:59:56

@ő-szinte: Kurblis net , ez jóóó :)

2012.01.11. 02:00:07

@ő-szinte: Nem! Újra beléptem.

Ati most megy a fosos vízért! :O

ELP 2012.01.11. 02:02:08

Hölgyeim , nyugodalmas jóccakát:)

ő-szinte 2012.01.11. 02:03:28

@szerivan: Mi volt az a fosos víz? küldd a linket még egyszer légyszi:-)
A privi gondot halasszuk holnapra, faszom írja meg harmadszorra is. Már fáradt vagyok faszolni:-)

ő-szinte 2012.01.11. 02:04:49

@szerivan: Mennyünk aludni pufi!:-)
Jó éjt!

GL-581 g 2012.01.11. 02:34:14

@ő-szinte: @vallatas: LOL :DDD

A kástéros bugyogó háborújában nem jelentkeznék egyik lövészárokban sem szolgálattételre, mert az egész téma pfuj - de valami elgondolkodtatott.

Milyen érdekes, hogy eddig bárkivel is volt Attilának konfliktusa, arról az illetőről megtudtuk, hogy miért is gusztustalan. Csaba ugye fikaevő, Shadinak rohad a lába, Eszter úgy fosik, mintha kötelező lenne és büdös tőle a vécé, Vera bugyija vonalkódos, Fecónak áporodott izzadságszaga van... milyen szerencse, hogy a mi kis mókamesterünk olyan tiszta, mint a frissen hullott hó. :-/

Spéter46 2012.01.11. 03:22:48

Csaba pont 25 percet reiszolt a zuhany alatt.

Spéter46 2012.01.11. 03:24:39

Megint könnyű napja lesz!:-)

traff 2012.01.11. 07:22:53

"kétliteres S-Budget szénsavas ásványvíz coliform baktériummal szennyezett. Az érintett vizeket kivonják a forgalomból - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) kedden."

index.hu/belfold/2012/01/10/bakteriummal_volt_szennyezett_a_csanyi_asvanyviz/

jájj, ezt isszák a villában, a Csaba-Kinga randin is a tojásosdobozos szobában ez volt az asztalom.

nosce 2012.01.11. 07:59:23

elsőőőőőőőőőőőő

beacska 2012.01.11. 08:03:20

jó reggelt, jó szurkolást!

éjszakai műszak, mi történt az éjjel??

CÁÁÁÁPAAA!

nosce 2012.01.11. 08:17:32

@beacska:
állítólag kiderült h Vera bugyija szaros asszem ez volt az esti brékinnyúz :)

nowo 2012.01.11. 08:26:06

@beacska: jó reggelt!

Ritka gusztustalan onlány volt.
Attila Vera bugyiját vizsgálgatta és vonalkódosnak találta.
Majd ezen a vonalon továbbhaladva megtudhattuk,hogy Seri és Eszter hogy látta meg a saját édesanyját azokon a bizonyos napokon...
Ezen kívül Fecóról megállapították,hogy látens buzi.
Csabának a nap folyamán kangörcse volt,úgyhogy,ha kimegy,az első takarítónőnek nekiesik.:)

Kb. ennyit láttam.
:)

beacska 2012.01.11. 08:29:39

Peti Csabának a rendőrségi karrierjéről:
"De tudod, hogy az egész Kormány mögötted áll? Így már érthető, hogy miért jössz vissza!"
:DDD a számból vette ki a szót!

beacska 2012.01.11. 08:31:26

@nowo: köszi....volt már részünk ennél szörnyűbb élményben is: mikor Fecó nullához konvergáló, Attila 45 perces szexuális életébe nyertünk betekintést, valamint megláthattuk a képet a 15 éves Kingáról szopás közben...

nowo 2012.01.11. 08:37:02

@beacska: Attila 45 percig nyomja,vagy összesen volt neki 45 perces szexuális élete?;)

mocskosmacska 2012.01.11. 08:40:18

@nowo: De milyen perverz dolog, hogy valaki egy olyan ember használt alsóneműjét vizsgálgatja, akit utál.
De hogy volt? Kesztyűben? Szagolgatta is?

beacska 2012.01.11. 08:40:45

@nowo: azt mondta, hogy neki mindegyik aktusa PONTOSAN (aláhúz) 45 percig tart. Több éves "gyakorlattal" állította be azt az időt...

nowo 2012.01.11. 08:50:23

@mocskosmacska: azt hiszem,de nem akarok hazudni,a kimosott cuccok között akadt rá.
Megmutatta a csajoknak (Sehi és Eszter)és Petinek is,de addigra már nem látszott annyira.

Mindenesetre én,Attila eddigi működését tekintve,el tudom képzelni,hogy mindenre kiterjedő figyelemmel,a mindenkori vele élő nők bugyijait is vizsgálgatja...
Úgyhogy ő is elmehetne nyomozónak,mint Csabi...;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 08:58:19

Jó reggelt!
Lenne néhány fontos kérdésem így korán reggel:
1.) szerivan, ő-szinte, vallatas és ELP tkp. milyen neműek? (Vannak tippjeim, de azok hétről hétre változnak.)
2.) Mi van Vera bugyijával?

milkacica 2012.01.11. 08:58:50

sziasztok
na ez az attilas-bugyivizslatos sztori biztos nem fog öfit látni...bár kiváncsi lennék lillu fejére

beacska 2012.01.11. 09:00:40

a 01.09.-ben nagyon aranyos volt az utolsó 5 perc: Csaba, amikor azt gondolta, hogy Attila már alszik, odakuporodott az ágyába (együtt kellet aludniuk), Attila kb. 2 percig tűrte, és közben direkte csikorgatta a fogát, aztán megkérdezte, meddig akar még maradni...:DDD mire Csaba hazakullogott...:DDD jó fej volt mindkettő...

nosce 2012.01.11. 09:07:49

@pushpang:
"1.) szerivan, ő-szinte, vallatas és ELP tkp. milyen neműek? (Vannak tippjeim, de azok hétről hétre változnak.)"

-sztem ez egyértelmű, nő,nő,pasi,pasi ilyen sorrendben...:)
-Vera bugyijáról már írtam :)

még valami ? :)

mocskosmacska 2012.01.11. 09:08:54

@milkacica: Az összesküvőkben is leadták, igaz csak a késő esti műsorban, ahogy valamelyik retardált összeondózza a fürdőkilincset, hogy valamelyik másik belenyúljon.

ELP 2012.01.11. 09:21:43

@pushpang: A magam neméről nyilatkozom ffi vok , amúgy ennek több apró jele is van , csak figyelni kell.
És ez miért lényeges ? És te melik vagy?:)

ELP 2012.01.11. 09:24:30

@nowo: Tul van ez az egész bugyi téma reagálva , legalább is részedről.

ELP 2012.01.11. 09:28:51

Amúgy ú 3 óra tájban csabi önálló sexuális életét is meg lehetett tekinteni , amit a zuhany alatt háttal bizonyos tevékenységet végez.
Nem premier planban volt, a hölgyek nagy bánatára:)
Ez egy természetes dolog , de diszkréten is meg lehet oldani.)

ELP 2012.01.11. 09:29:49

És mindennek tetejében szép jó reggelt mindenkinek!

vallatas 2012.01.11. 09:35:04

mondjuk ha nem lett volna Vera bugyi story, hát megint miről csámcsognánk kérem szépen :-)
Remélem leadják, ahogy Eszter Seri nyomulnak be Ati vezetésével a mosókonyhába Vera bugyiját keresve :D
valami jó kis aláfestő zenével.

Fecó se volt semmi azért, Ati bekapcsolta a vokitokit, közben meg Csabát kérdezte, hogy ugye mostanában milyen hülye a Fecó... jön vissza Fecó erre: "hallottam mindent, véletlen bekapcsolva hagytátok a vokitokit..."
áucs

MissX 2012.01.11. 09:36:22

így jár, aki este 9-kor már alszik :( lemara mindenről.

jó reggelt! :)

vallatas 2012.01.11. 09:37:15

@ELP: reggelt neked is.

Csabi akkor ezért nyugodt ennyire :-)
Lefekvés előtt 2óra edzés és jobb kéz sex.

ELP 2012.01.11. 09:40:43

@vallatas: @MissX: jó reggelt nektek is ,áhh siralmas és szánalmas ez az egész már.

ELP 2012.01.11. 09:43:18

@MissX: Tul sokat nem vesztettél de rövidesen láthatod majd az iccaki történéseket :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 09:47:05

@nosce: @ELP: oké köszi :) csak azért kérdeztem, mert tetszik, hogy milyen "gyerekek" tudnak/tudtok lenni néha :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 09:48:10

@nosce: szóval Vera bugyija meg vonalkódos és azt pont Attila olvasta le? Hát ciki... :D

ELP 2012.01.11. 09:48:48

@pushpang: Ez mindenkiben ott lakozik. De nem válaszoltál az én kérdésemre!:)

MissX 2012.01.11. 09:48:56

@ELP: á, majd max csak 5 körültől, addigra érek haza. melóhelyen tiltva van a valóvilag.hu is és a youtube is. vajon miért? :)

MissX 2012.01.11. 09:49:59

mennyire beteg embernek kell lenni, hogy valaki a másik bugyiját nézegesse. meg nem szagolta?

ELP 2012.01.11. 09:55:26

@MissX: Meg akarják védeni az erkölcsödet holmi ilyen szennyes támadások elől:)

ELP 2012.01.11. 09:56:12

@MissX: Itt mindent lehet , ez a való világ ::)

PanDaNaci 2012.01.11. 09:56:15

@ELP: mennyire apró "jelek" ? :)
Jó reggelt!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 09:57:01

@GL-581 g:

"hogy egyem meg a szelektív memóriáját! :P"

attól durva, hogy kb. egy másodperces hazugságaira már nem emlékszik..

tegnap aztán áttörése lehetett, mikor kinga azt mondta neki, hogy hagyja békén, mert befeküdt eszter ágyába azzal, hogy elanyátlanodva érzi magát...

ELP 2012.01.11. 09:59:32

@PanDam Aci: Cirka kalkula ú 3 mm magas és 2 széles :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 10:02:01

tegnap éjjel együtt nevettem velük ezen:

"Én nem vagyok rendőr, én királylány vagyok!"

Kinga sokkal felszabadultabb és jókedvűbb amióta rajta van a zöldkendő, lehet felszabadult, hogy esetleg van esélye kimenekülni a villából, vagy egy jót kardozni valakivel a nagyközönség előtt... ha van egy kis esze az összeférhetetlent viszi ki, mert akkor mindenki kingára fog szavazni, aki utálja az összeférhetetlent...

ELP 2012.01.11. 10:02:18

@MissX: Jahh és soha ne gondold azt h az a normális amit Te gondolsz! Mert a mai világban kapásból megcáfolnak !:)

ELP 2012.01.11. 10:03:25

@Brr: Ember használd már az eszedet!

PanDaNaci 2012.01.11. 10:08:11

@ELP: Hm... valóban apró. :)

MissX 2012.01.11. 10:12:04

@ELP: igen igen, kezdek rájönni :)

ELP 2012.01.11. 10:14:37

@MissX: Akkor Te már egy fokkal előrébb vagy , én néha még csak csodálkozom :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 10:14:49

@GL-581 g:

"Milyen érdekes, hogy eddig bárkivel is volt Attilának konfliktusa, arról az illetőről megtudtuk, hogy miért is gusztustalan. (...) milyen szerencse, hogy a mi kis mókamesterünk olyan tiszta, mint a frissen hullott hó. :-/"

de olyan szempontból hasznos volt a szerepeltetése, hogy legalább az ő esetében világos, hogy kerülni kell minden körülmények között, akit meg a villán kívül is átver ezek után, az nem tanulta meg ezt a féléves kis leckét... ennél többet senki sem tehet értük..

vallatas 2012.01.11. 10:15:52

sehi: hol van a naplo?
attila: a tv2-n. azurak csabaval, minden vasarnap este.

:-D

MissX 2012.01.11. 10:17:40

@vallatas: ez így? komolyan? :D :D :D

ELP 2012.01.11. 10:21:28

@MissX: De ennek van köritése , nem egy kviz kérdés volt , majd nézd meg! Néha néha el lehet csípni egy két eredeti humoros részt is:)

PanDaNaci 2012.01.11. 10:22:40

@vallatas: ez a szöveg biztosan nem lesz leadva az öfiben. :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 10:23:28

@krumplicukor:

de a nyugiszobában mind a hárman mondták kingát is, a jelrakást a lilakendőtől tették függővé...most két lila kendőről beszélünk, és már kevesen vannak a villában, tehát elég nehéz lehetett volna nem kingára rakni, kivéve ha fecóra raknak, de peti nem tehette a megállapodásuk miatt, eszter meg serit támogatta.. plusz rá nagyon sokszor tett már kinga..

Úviusz 2012.01.11. 10:26:29

én arra lennék kíváncsi, hogy miért nem adták le tegnap a beavatós estét? vagy az ma lesz? ott legalább volt 1-2 jó poén...

MissX 2012.01.11. 10:34:06

@Úviusz: beavatós este? hogy én mindenről lemaradok :(

aszem hétvégén youtube előtt ülök és nézem az éjszakaiakat

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.11. 10:39:13

@vallatas: Attila durván belerondított lakótársai magánszférájába genyóságból!

@Brr: Kinga csak akkor megy vissza, ha valamelyik manipulátort kihívja.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.11. 10:43:36

@Brr: Attila bent a fő stresszor, ha nincs jelen a társaságban, mindenki felszabadult és nincsenek nagy balhék se. Olyan ember, akit MMKK el kell kerülnünk.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.11. 10:44:31

@Brr: De a szembesítéskor volt pofájuk letagadni a taktikázást!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 10:49:41

@Peter_Cs: nem inkább Vera rondított bele durván a bugyijába? :D

ő-szinte 2012.01.11. 10:58:00

@pushpang: Persze, hogy hétről-hétre változik a nemünk:-DDD

foxglove (törölt) 2012.01.11. 10:59:00

Éva az oldalán februári meglepetést említ, gondolom beköltözik a villába...

foxglove (törölt) 2012.01.11. 10:59:38

ja kimaradt a FBM a mondat végéről:)

beacska 2012.01.11. 11:00:35

@Peter_Cs: ezt mondjuk én sem értem. Miért kellett letagadniuk? Ők hármukra nem raknak, ketten védettek, plusz Attilára sem raknak....maradt Fecó és Kinga....mi van akkor, ha összebeszéltek???
nem értem, miért kell ebből akkor cécót csinálni...Asszem Csaba és Kinga is Eszterre tett...erre miért nem kérdeznek rá? Mert nyilvánvaló, azért...de leszarják, és igazuk van.
Aki nem beszél össze, az úgy jár, mint Fecó, hogy utána pompásan lehet panaszkodni a szaunába: hogy mind áldozatok vagyunk, sorba leszednek minket....jaaaa, erről szól a játék...

ELP 2012.01.11. 11:03:37

@ő-szinte: Szép jó reggelt! Az ő tippjei változik hétről hétre nem mi !:)

ELP 2012.01.11. 11:04:46

@foxglove: Vagy férjhez megy :)

ő-szinte 2012.01.11. 11:06:41

@ELP: Szia!
Én vállalom a nemváltoztatást. Ha ezzel őt meg tudom erősíteni a véleményében:-D és akár hétről hétre:-DDDD

ő-szinte 2012.01.11. 11:07:18

És jó reggelt mindenkinek!:-)

ELP 2012.01.11. 11:09:11

@ő-szinte: Nehéz lesz ,nehéz lesz ,,,,:)
És ő melik nem Te tudod?

ő-szinte 2012.01.11. 11:10:45

@pushpang: Vigyázz, mert szerivan is pont így kezdte...csak nem bírt leszakadni arról, hogy fiú vagyok-e vagy lány? Aztán mi lett belőle is...:-DDDDDDDD

foxglove (törölt) 2012.01.11. 11:11:34

csabi durván kankós. de jól áll neki. izé.

ELP 2012.01.11. 11:14:38

@ő-szinte: Akko majd udvarolok neki :)

ő-szinte 2012.01.11. 11:16:03

@foxglove: Micsoda Csabi??? Durván miiii?:-)

ELP 2012.01.11. 11:17:18

@ő-szinte: Eldúdolom neki asszongya h :
A tranzisztor kor hajnalán , volt egy kalandos éjszakám , megtörtént de én nem bánom,,,,:)

szélfúttahaj 2012.01.11. 11:17:57

@GL-581 g: + csak ámultam és bámultam mikor tegnap lehazugozta Fecót!

foxglove (törölt) 2012.01.11. 11:20:41

@ő-szinte: szóljál ha szeretnéd megnézni mogyika.

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 11:24:54

Sziasztok,
Ma semmi okosat nem tudok mondani a vv-ről. Ezt meg kellett osztanom veletek! :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 11:25:58

""Attila további erényei (...) hogy szavára dalolva mennek párbajozni, vagy elárulják barátaikat a villalakók. Sőt Cristofel szerint Attila könnyen lehetne szektavezér is. Ez pedig igazán jó hír Attilának, mivel ha kiesik a játékból, legalább lesz mivel elütnie az idejét."
comment.blog.hu/2012/01/11/vv_attilanak_delejes_ereje_van

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 11:27:56

@Brr: Misztifikálják a srácot. Egyszerűen van humora és érzéke ehhez a játékhoz. Sok embernek fáj ez.

ő-szinte 2012.01.11. 11:28:01

@foxglove: Nem azért, te! Hanem az elírásod miatt!:-DDD

vallatas 2012.01.11. 11:29:42

szektavezér nagy rafinációval :-D

@ő-szinte: mivan te kankós, nem aludtál eleget?:-) kevesebb onlinet kéne nézned

ő-szinte 2012.01.11. 11:34:03

@vallatas: Nem tudtam abbahagyni:-) Bár Csaba hajnali akciójáról így is lecsúsztam:-D
De tegnap megérte nézni. Volt bugyi bőven:-DDD

ő-szinte 2012.01.11. 11:35:21

@vallatas: olyanokat mint kiszop, bármikor elvezetget, hehe

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 11:39:59

@Szőrcsim.bók: "Egyszerűen van humora és érzéke ehhez a játékhoz. Sok embernek fáj ez. " ha csak humorérzéke volna az rendben lenne, de ő sajna nem csak ez, hanem az összes többi is, amit most nem sorolok fel újra...

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 11:41:27

@Brr: Járulékos problémák :D

KennyCor7ez 2012.01.11. 12:00:24

ehh fecskék:)Azaz jó étvágyat az ebédhez fecsketársak.Ez a 45 perces Ati csúcs.Ő beállította az évek alatt:D Hogyne! egy kezén megtudja számolni a kapcsolatait nővel,a többiről nem beszélve.A Vera bugyis sztorihoz meg csak annyit,hogy úgy csinálnak mintha a nőknek nem lehetne befirkálni.Miért?Ők nem emberek?Ők kiizzadják stb stb stb Lófaszt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 12:09:20

@ELP: félig inkognitóban vok:)

Azért sötét a pofám....

ELP 2012.01.11. 12:11:28

@ladyandhenk: inkognitóban???
Hát ki elől kell eltitkolni magadat? Az ember elől?:)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 12:12:29

@GL-581 g: Ez már nekem is feltűnt! :)
@nowo: @beacska: Azért ennél több történt...
Már leírtam este, de akkor kopi:
"De nem is az öfik miatt, hanem az onlájnok miatt annyira ellenszenves lett Attika.. Pedig nagyon bírtam eddig... Verának csomószor tök feleslegesen beugat (tényleg feleslegesen, csinálja a feladatot tegnap is, és ha kell ha nem beszól, Vera pedig le se reagálta, mintha nem is hallaná)
Kedzem elhinni a Vera monológját, hogy csomószor Atti provokálja, csomószor le se reagálja stb.. És tényleg..
Most meg annyiszor mondja el Petiéknek, hogy ő mennyire Kinga mellett állna, és nem tesz ellene semmit, nehogy miatta essen ki, amíg Peti-Sehi-Eszti el nem hiszik.. Holott pont ők pakoltak Kingára, Atti utasítására...
Okádék ez a csávó.. Kár érte, pedig jó arcnak tűnt...

Most meg megy a többiek fikázása, mert komolyan merik venni a rendőr hetet, és gyakorolnak, meg komolyan veszik a jelentéseket... Verának jó volt az a mai mondata, hogy "Petike, tudod a nyeremény elég nagy, úgyhogy igen, én komolyan veszem a feladatokat". És tökre megértem amúgy... És ha élvezi mellesleg? Akkor miért ne vegye komolyan akár a Fecó vagy Vera vagy bárki más?? Miért ne?"

Plusz:
Eltűnt ugye a napló amibe vezetni kellett a Veráéknak az eseményeket
majd az Eszternek (ő a hálóban Attival és Petivel, Kinga próbál aludni mellettük lévő ágyon) volt egy tippje h hol lehet, atti kiment és ott volt
bevitték, tele írták Vera ellenes dolgokkal..
majd eszter kiment sehihez, aki verával őrködik kint
sehi szidta verát, h hülye picsa, "nem gondolod tán h aludni fogsz? feladatunk van.. őrködnünk kell"
mindegy, eszter vissza
vera tovább kereste a könyvet, tologatta az asztalokat (full halkan, legalábbis én így nem hallottam) és eszter kiment, hogy nem lehetne e halkabban, zavarja a közrendet

eszter vissza

hihi haha

kinga fogta magát, felkelt és kiment

atti kérdezte tőle, h mi van most beárulsz minket?

kinga mondta neki, h haggyááá má attila,

atti kérdezte petitől, h most ennél normálisabban hogy lehet hozzá szólni? de tényleg?

peti erre: hagyd a picsába, ha nem kíváncsi rád, akkor bármilyen normálisan szólsz hozzá ennyi

na most sztem a "na mivan beárulsz minket" nem épp a normális kategória

Rézfaszú 2012.01.11. 12:15:12

Attila tényleg egy nagyon erős személyiség, egy ilyen zárt közösségben úgy mennek a dolgok, ahogy ő akarja, pedig neki is csak két keze, két lába van, ugynaolyan ember, mint a többi és a játékosok többsége mégis kimosta az agyát és beáll mögé, bármit tervez.
Eszter, a nagy ügyvédnő, az önálló nő, a szupercsaj is kész volt lefeküdni neki, sírt egy kicsit, de vállalta, hogy kimegy párbajozni.
Ahogy a nagy alfahím Gergő is, nagy volt a szája, de mégis Attila mondta meg neki, hogy kire tegyen minden kiválasztásnál. Ki is esett.
Kinga szintén engedte, hogy hülyét csináljanak belőle, bár ez tulajdonság benne volt amúgy is.
Fecó szintén. Barátság-sértődés stb. Hisztik.
Iszonyúan gyenge személyiségek vannak bent, akik nem képesek ellenállni Attilának.
Csaba képes volt ezt a manipulációt elkerülni, de olyan áron, hogy emiatt ő lett a "szürke" közellenség.
A való életben Attila egy iszonyúan veszélyes ember lehet. Igazi pszichopata, aki használja, majd eldobja az embereket.

Rézfaszú 2012.01.11. 12:18:34

@Szőrcsim.bók: Érzéke van az emberek tárgyként való használatához.
Nekem is szórakoztató a ténykedése, de tudom, hogy ez Attila nagyon komoly személyiségzavara miatt van.
Ted Bundy-t is nagyon szórakoztató lehetett kívülről nézni, csak kettesben maradni vele nem annyira.

ELP 2012.01.11. 12:18:51

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ez egy játék , melybe annyi de annyi minden belefér.
Mindenkinek megadatott a lehetőség h játsszon van akik élnek vele és van akik nem.Mert itt is érvényes: minden út visz valahova , lehet h jó felé , lehet h nem , de mindenkinek el kell indulnia valamerre! :)

ő-szinte 2012.01.11. 12:20:48

@GL-581 g: Biztos Atti sem tökéletes. De jó a marketingje:-D

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 12:24:19

@Rézfaszú: Valóban, de nem is arra szavaznak az emberek, hogy kivel szeretnének együtt élni :D:D

MagasMacska 2012.01.11. 12:27:35

@Papucs Orrán Pamutbojt: "na most sztem a "na mivan beárulsz minket" nem épp a normális kategória "
Attinál ez a normális kategória. (És ezért nem normális nálam a csávó)

ELP 2012.01.11. 12:27:52

@ladyandhenk: Áhh nem olyan könnyű dolog az :)

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 12:28:13

@ő-szinte: inkább azt mondanám jó volt a marketingje... Mostanság mintha saját magával akarnák lejáratni...

az én rózsám vasutas 2012.01.11. 12:31:54

Az új alkotmány szerint minden magyar állampolgár beleszarhat az alsójába. A más bugyingójába tojás vagy az arra tett kisérlet üldözendő. Vagy ha nem kell üldözni, az elkövető vagy szándékozó ellen helyben, akár aránytalan mértékű megtorlást is alkalmazhatunk.

Attila 45 perces sztorija taktikai húzás. Egy 32 éves ember már látott IHM-et és tudja mikért érhető el, hogy a nő sikoltozzon. Aktus után töröld a farkad a függönybe.

ELP 2012.01.11. 12:33:08

@Binbir gece: Világos !az már más kérdés h ott mekkorát buktunk :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 12:44:57

5 óra 17 perc:

Kinga a szaunában rendőregyenruhában:

"inkább elmegyek ribancnak, minthogy rendőr legyek"

nosce 2012.01.11. 12:51:43

@ő-szinte:
szia :)

fenn van már az onlány ?

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 12:51:48

@ő-szinte: én ezt úgy mondom, hogy szimpatizáltam Attival, szórakoztam a Verás vitákon, és drukkoltam neki amikor lepattintotta hétvégén Kingucit...
De a héten minden ok nélkül áll bele vitákba (ezt az onlájnok alapján mondom), már egy Fecó agya is elpattan, és eltűnik a makogása, össze tud Atti ellen hozni egy egész helytálló monológot (az a Fecó, aki Csabinak a kortesét nem merte vállalni eleinte), és egy Petike is van, aki nem állt ki legnagyobb cinkostársa ellen, inkább Kingával megállapította, hogy Fecónak mennyire igaza van.. Ez most csak egy példa, de van több is..
Kicsit olyan, mintha ő generálna mindenkivel konfliktust, de a társai csak ha 4en vannak, akkor vállalják fel Attit és bólogatnak neki, hogy igaza van, de amikor ott kell lenni a többiekkel, akkor hallgatnak mélyeket, és Attit egyedül hagyják.. Ergo ezáltal lejáratja saját magát.. Mondom, ez ez a hét.. És elég furcsának találom ezt a "hirtelen" váltást...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 12:52:43

@nosce: kb 8 hozzászólással előtted...
Emberek, legalább az utolsó 15 hozzászólást olvassuk már el!!! :D

nosce 2012.01.11. 12:52:46

@Binbir gece:
"Az új alkotmány szerint minden magyar állampolgár beleszarhat az alsójába. A más bugyingójába tojás vagy az arra tett kisérlet üldözendő. "

a tegnapi műsor után asszem nem emlegetem a bugyit egy darabig :)

nosce 2012.01.11. 12:58:44

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"De a héten minden ok nélkül áll bele vitákba (ezt az onlájnok alapján mondom), már egy Fecó agya is elpattan, és eltűnik a makogása, össze tud Atti ellen hozni egy egész helytálló monológot (az a Fecó, aki Csabinak a kortesét nem merte vállalni eleinte), és egy Petike is van, aki nem állt ki legnagyobb cinkostársa ellen, inkább Kingával megállapította, hogy Fecónak mennyire igaza van.. Ez most csak egy példa, de van több is.."

sztem nem jól látod, vegyük sorba. Feco az egyik legnagyobb csapatépítő és manipulátor a villában, ugye összehozta Kingát Csabát, illetve a másik oldalról Verát ők vannak így négyen, szal Fecót egyáltalán nem kell lebecsülni. Azután ott van Peti, többek között azért nem állt ki Atti mellett h nehogy Kinga kivigye és ezért puncsol Kingucinak is, meg helyesli amit Fecó mondott...hát így :)

nosce 2012.01.11. 13:02:24

@pushpang:
"szóval Vera bugyija meg vonalkódos és azt pont Attila olvasta le? Hát ciki... :D "

lehet h Vera bugyija nem is vonalkódos volt hanem traktornyom volt rajta :)

nosce 2012.01.11. 13:04:47

na megint szanaszét gurultak a mogyik :)

nosce 2012.01.11. 13:09:59

@foxglove:
"Éva az oldalán februári meglepetést említ, gondolom beköltözik a villába... "

vagy nem iszik egy álló napig :)

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 13:12:17

Nem vonalkódos, csak erős dohányos....

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 13:13:38

@nosce: nem lebecsültem... minden amit írtam tény.. visszakereshető, megtekinthető.. ferdítés nélküli...
Tény, hogy félt a Csaba kortesét elmondani.. tény, hogy azért mert nem mer/tud kiállni beszélni... tény, hogy Csaba többször magyarázta neki, hogyan kezelje a konfliktusait... Tény, hogy most perceken át úgy nyomta a szöveget, hogy Attila csak pislogott, legalábbis alig tudott közbeszólni..

Ha valami az én véleményem, akkor azt odaírom, hogy "szerintem".. De ezek a dolgok akárhogy is nézem megtörténtek :)

nosce 2012.01.11. 13:30:42

@Papucs Orrán Pamutbojt:
"Tény, hogy félt a Csaba kortesét elmondani.. tény, hogy azért mert nem mer/tud kiállni beszélni.."

Na most nem azért nem merte elmondani mert félt hanem mert besértődött h Csaba megrótta Veronika szüleizése miatt, ezt az udvaron be is vallotta valakinek, nemtom kinek talán Kingának...

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 13:38:17

@nosce: Ezért is... De ne mond már, hogy Fecó olyan nagy szónok?? :D Jó, sokszor beszél.. Mellébeszél...

beacska 2012.01.11. 13:40:09

@nosce: Péter már vagy 3* elmondta Attilának, ő nem tud semmit arról, mi történt Attila és fecó közt. Ő nem fog belebeszélni ebbe a vitába, mert fogalma sincs róla. A legtöbb, amit tehet, az annyi, hogy alkalom adtán rákérdez fecónál és vitát provokál...csak előbb adódott alkalom, mint ő provokálhatott volna.

Én megértem Pétert. Nem akar Attila eszköze lenni. Nem hagyja magát manipulálni. Már ez is baj? ettől sunyi ő, igaz? Megmondta Attilának nem egyszer, ha A. ezt nem érti meg, akkor duzzogjon (mégsem teszi)

Fecó monológjáról meg az a véleményem, hogy nem véletlenül mondta Csaba, hogy egy zagyva katyvasz volt. Mert az volt, csak megvágták. Számomra még így sem került bele értelem és TÉNYEK. Csak a szokásos mantrázás kicsit összefüggőbben

ő-szinte 2012.01.11. 13:44:49

@nosce: szia. nem tudom, nem néztem

ELP 2012.01.11. 13:51:26

@beacska: Feco mind1 h ki ellen vagy éppen mellett " érvel " , mert erre ő alkalmatlan:)

beacska 2012.01.11. 13:53:41

@ELP: én úgy láttam, inkább döbbent csend volt, és nem az elismerés miatt...
Hogy ordított....az ilyennel nem is lehet mit kezdeni, ordítsa ki magát. Olyan volt, mint amikor egy kisgyerek elhatározza, hogy na, most jól megmondja a magáét, és így is tesz, de rajta kívül senki sem tudja, miről is beszél :DDD

ELP 2012.01.11. 14:00:38

@beacska: Igen olyasmi , előbb én is csak lestem , na most aztán,,,,,de jobb lett volna ha mond egy hatalmas úrrriiiisstent cifrázva egy deduuurvvvaaa - val és ha még ehhez legyint is egyet ,,lehet h hatásosabb lett volna.

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 14:06:29

Hmm... Kinga például eléggé bólogatott... Peti is... És nem a kihívása miatt bólogatott Kinga mellett, mindenki értette volna ha kiáll Atti mellett, hiszen ez a megszokott séma.. De most nem... Sőt...
Még Atti is sérelmezte.. Sőt, Atti még a tegnapi onlájnban is a Fecós kirohanáson agyalt..

ő-szinte 2012.01.11. 14:06:49

@Papucs Orrán Pamutbojt: Ahha. Atti meg a minden ok nélkül...
Azért érzed az ellentmondást:-D

Papucs Orrán Pamutbojt 2012.01.11. 14:09:45

@ő-szinte: nem... Ezen a héten?? Te is nézed az onlájnokat, neked nem magyarázom el... És ismételgetni sem fogom magam.

avanivi 2012.01.11. 14:12:07

@Binbir gece: " a függönybe" ????én minden előzmény nélkül sikoltozom b+ :)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:15:54

Jelentem, tegnap 58-szor mondta Attila, h Vera!!!!!!!!!!!!!!!:)

nosce 2012.01.11. 14:17:19

@Papucs Orrán Pamutbojt:
akkor is ügyes a fecó ha Kinga visszajön akkor már többségbe is kerülnek...szónoknak meg szar de nem ezt hiszi magáról az biztos :)

ELP 2012.01.11. 14:18:02

@ladyandhenk: Jó h nem már karácsonykor válaszolsz a húsvéti lapomra ::) de attól még lehet h igazad van:)

nosce 2012.01.11. 14:19:50

@beacska:
Peti alapból senki mellett nem áll ki soxor még magáért sem :) ö lavíroz, az emberekkel nem konfrontálódik így éri el azt h nem raknak rá jelet v csak keveset...az h ezt hogy indokolja Attinak az meg mellékes :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:20:03

@ELP: hát, na, ha tudnád, h mi történt velem azóta....:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:21:48

@nosce: így van, ő ebben jó, ezt mesterien csinálja, ez tény:)

avanivi 2012.01.11. 14:22:23

@Papucs Orrán Pamutbojt: Fecókának hetekig a Kingucika mosta az agyát, aztán Angéla igazitotta el, most a Vera mossa az agyát. Amit a Csaba mond neki arra pedig nem figyel.
Az esküvőjére mindenki morgott,kivéve Kinga és Csaba.Azt nem tudol,hogy Attilável miért vesztek össze kb tavaly novemberben??

nosce 2012.01.11. 14:23:12

@avanivi:
".Azt nem tudol,hogy Attilável miért vesztek össze kb tavaly novemberben?? "

én tudom :)

ELP 2012.01.11. 14:23:27

@ladyandhenk: Jajjj ,,,,hát mi?? súgd meg!:)

nosce 2012.01.11. 14:24:28

@ladyandhenk:
Csak nem angyalt láttál ? :)

ELP 2012.01.11. 14:24:47

@nosce: azt mondat neki h az apád szerszáma:)

avanivi 2012.01.11. 14:25:09

@nosce: jav Attilával...
Miért ???

ELP 2012.01.11. 14:26:30

@ladyandhenk: Én annyira izgulok :)ki is kapcsoltam a többi gépet :)

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 14:28:17

Az ominózus Fecó megmondja az őszintét Attilának kirohanásban példaként említette, (hivatkozva az esküvős jelenetre) hogy egy barát nem mondja azt a másiknak, húzzon ki a villából családi életet élni.
Ezzel nekem az a problémám, hogy akkor már nem voltak barátok. Sőt, ha nem csal az emlékezetem, akkor csak pár napig-hétig voltak jóban. Kiismerte Fecót. Utána meg már felesleges barátságról beszélni.
Javítsatok ki, ha rosszul emlékszem.

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 14:30:09

Fecó gondolom valamelyik leányneveldéből jött ki, ahol nem ismernek indulatszavakat. Vagy csak olyanokat, hogy DE DÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRVA, ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRISTEN!!!!!

nosce 2012.01.11. 14:30:53

@avanivi: @ELP:
nem azért, hanem azért mert Fecót anno megvádolták h Attila csicskája (talán még sms is volt) , és akkor kezdett leválni Attilától és orientálódott csaba irányába, a besértődés az apja szerszámán már ez után volt és az eltávolodás látványos lezárása...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:33:25

@nosce: @ELP: na jó, de csak a ti kedvetekért:D

Nem, nem láttam angyalt, én magam vagyok az:D

Szóval, lementem ebédelni, jött a postás, csaholt a kuty, jött a reklámújság kihordó emberke, csaholt a kutya, jött a szemetes kocsi, csaholt a kutya....Annyira felidegesített vele, h fogtam magam, kimentem etetni, aztán jól bezártam a kennelbe:D Megfélemlítettem, h maradjon nyugton, aztán bejöttem. Ettem. Majd egy üvegbe tettem köveket. Aztán bejöttem. Majd feljöttem a géphez, ez mind. Kérdés?:D

ELP 2012.01.11. 14:34:17

@nosce: Igazad van , de ez az indulatszó volt a záróakkord , ami feco szemében súlyos sértésként van azóta is emlegetve , mint a család szájra vétele gyanánt.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:34:36

@Szőrcsim.bók: most nem azért, de az miért baj, ha nem szitkozódik, káromkodik? :O

nosce 2012.01.11. 14:35:26

@ladyandhenk:
"Szóval, lementem ebédelni, jött a postás, csaholt a kuty, jött a reklámújság kihordó emberke, csaholt a kutya, jött a szemetes kocsi, csaholt a kutya....Annyira felidegesített vele, h fogtam magam, kimentem etetni, aztán jól bezártam a kennelbe:D Megfélemlítettem, h maradjon nyugton, aztán bejöttem. Ettem. Majd egy üvegbe tettem köveket. Aztán bejöttem. Majd feljöttem a géphez, ez mind. "

bazky nem is bírom követni, annyira pörögtél :)

ELP 2012.01.11. 14:36:20

@ladyandhenk: Áhhhh,,,hát ez olyan hétköznapi :)
Azt hittem valami igen izgalmas valami, mert már ez a vv,,,,, " náting ":)

nosce 2012.01.11. 14:37:12

@ELP:
"ami feco szemében súlyos sértésként van azóta is emlegetve , mint a család szájra vétele gyanánt."

persze az h felemlegették a családi ékszert :), de ez már csak ürügy volt, mégse mondhatta h nem akartam a csicskád lenni tovább :)

ELP 2012.01.11. 14:39:51

@ladyandhenk: Nem az a baj , hanem ő ezeket a szavakat ú használja mint Te az ést. , bár most már van más is, a boldogság gyere haza,,,,:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:40:11

@nosce: @ELP: ugye?:D Én mondtam, h ha tudnátok, h mi történt velem:D

Mit hétköznapi? Mindennap szoktatok üvegbe köveket rakni?:D

Meg sem kérdezitek, h miért tettem mindezt?:D

ELP 2012.01.11. 14:41:10

@nosce: nincs több ellenvetésem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:42:00

@ELP: jó, hát Isten nevét a szádra hiába ne vedd, oké..., de ez tetszik benne csak, h nem káromkodik:D

MagasMacska 2012.01.11. 14:42:02

Azt hiszem, igazából a kamatos illetve kamat nélküli kölcsön volt a végső ok (ennek kapcsán hangzott el a káromkodás). Atti tényleg minősíthetetlenül reagált arra, hogy nem uzsorázhatja Gergőt, mert Fecó ad neki kölcsön.

ELP 2012.01.11. 14:42:49

@ladyandhenk: Uhh tényleg! Akko figyu lady N ! Légy szí mond már meg mi a fészkes fenének raksz Te az üvegbe köveket??:)

nosce 2012.01.11. 14:44:37

@ELP:
"Akko figyu lady N ! Légy szí mond már meg mi a fészkes fenének raksz Te az üvegbe köveket??:)"

hát hogy ne legyek szanaszét :)

nosce 2012.01.11. 14:45:11

@ELP:
"Akko figyu lady N ! Légy szí mond már meg mi a fészkes fenének raksz Te az üvegbe köveket??:)"

hát hogy ne legyenek szanaszét :)

Tjuca 2012.01.11. 14:47:10

@ladyandhenk: pont azért, amiért egy nő sört merészel inni. :-D

nosce 2012.01.11. 14:48:19

@MagasMacska:
"Azt hiszem, igazából a kamatos illetve kamat nélküli kölcsön volt a végső ok "

az is már csak következmény volt, Fecó különben meg akarta tartani Attilát infó forrásnak a másik oldalról, ahogy Kinguci is, csak egy idő után Atti bemutatott neki, és Kingucinak is, mert semmilyen viszonzást nem kapott érte....

Tjuca 2012.01.11. 14:48:32

@ELP: mintha csak eszter jegyezte volna meg volt...

ELP 2012.01.11. 14:49:12

@nosce: Hát nem hiszem h ez ennyire logikus lenne:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:49:54

@ELP: @nosce: ezt egy kutyakiképzőtől tanultam:)

Egy másfél literes műanyag üvegbe köveket raksz, lezárod persze. Ha a kutya nem jót csinál, hozzávágod. Aztán megtanulja, h azt nem szabad csinálni. Később elég, ha megzörgeted, tudni fogja, h helytelen, amit tesz, ha véletlenül eszébe jutna. Ha hozzávágod, csak megijed, nem fáj neki, tehát humánus, baja nem lesz tőle.

Jaj, köszi, ezt úgy meg szerettem volna osztani veletek:D

Tjuca 2012.01.11. 14:50:14

@ladyandhenk: megmondta dressz, ez nem hittantábor. tessék káromkodni, alázni, csinálni a showt! :-)

nosce 2012.01.11. 14:52:17

@ladyandhenk:
asztaaaa :)

más kunsztokat is tudsz ? :)

Tjuca 2012.01.11. 14:52:21

@ladyandhenk: azt nem mondta meg, én meg honnan tudjam? azt sem tudom mi az a műsor. :-PPP

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:52:29

@Tjuca: de engem nem úgy neveltek, én nem szoktam csúnyán beszélni:) (irul-pirul)

Tjuca 2012.01.11. 14:53:04

@ladyandhenk: mondjuk hozzávágod egy csivavához, nem biztos, hogy lesz mire emlékeznie.

ELP 2012.01.11. 14:53:23

@ladyandhenk: Azt a tirpák életbe,,,,ezt a büdös életbe nem találtam volna ki:)
Látod nosce , mondtam én,,,,a női logika csodákra képes:) - jó tudom átvetted! :)
De ezt akkor is olyan jó volt leírni:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:54:07

@nosce: most nem jut eszembe hirtelen, de ez nem elég izgi?:D:D:D:D

@Tjuca: ne haragudj, tudom, h évek óta a pincében van a tv is, meg a számítógép is:D

avanivi 2012.01.11. 14:54:40

@nosce: emlékszem ilyen sms-re én is. Angéla pedig egyik Belevalóban mondta telefonon, hogy jobb lenne, ha nem barátkozna Attilával. Az esküvő ezután volt.Félt a boxtól ,és ezért is az Attila a hibás és még rít is ?? Akkor is potyogtak a könnyei amikor tudta, hogy kamu az Ati távozása a villából, csak szerepjáték ,és simán tudott sírni !

Tjuca 2012.01.11. 14:54:52

@ladyandhenk: én sem szoktam. elég szánalmas reputáció ez manapság. megyek magamba szállok. :-DDD

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 14:55:41

@ladyandhenk: "most nem azért, de az miért baj, ha nem szitkozódik, káromkodik? :O"
Nem baj, csak ne viselkedjen úgy, mint egy szűzlány, aki még sosem hallott ilyet. És ne értse félre. Pl. ha elküldik a picsába, akkor ne kezdje el keresni a konkrét helyet.
Egyébként értékelem, hogy nem beszél csúnyán. Nem értékelem viszont a sok hatásvadász majom meglepődését.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:56:10

@Tjuca: itt speciel egy malinoisra gondoltam:D:D:D:D

Mondjuk azt könnyebb kezelni, mint egy nagy méretűt:) Meg annak elég egy kis 2dl-es:D

Elnézést, nem tettem hozzá, h ez csak nagyobb méretű kutyáknál alkalmazandó:D

MagasMacska 2012.01.11. 14:57:26

@ladyandhenk: Jó ötlet!! Nálunk a macskát kellett rendszabályozni, neki elég volt a spirccelés is. De egy időben kellett három-négy spriccelő a lakás különböző zugaiba...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 14:59:11

@Szőrcsim.bók: pedig szívesen keresné a helyet, hidd el:) Minden pasi, szerintem:D

Jó, szerintem is egy nyámnyila csávó, nem is tartom férfinek:D Egy férfi legyen......:D

Tjuca 2012.01.11. 14:59:52

@ladyandhenk: persze. ott tartom a chippendales fickók mellett...

tudod, én az az átlagnéző vagyok, aki egy tuját kedvel, és még egy ízeset se káromkodik köszönésképpen, ezért érthető, ha azt se tudom mitől műsor egy műsor, sokszor hosszasan elmagyarázta nekem itt a zöm, hogy mit is kellene szeretnem, oszt csak nem akarózik (f)elfog(ad)nom.

megyek is, iszok egy kis sört mielőtt megyek gyerekért a zoviba. :-D

Tjuca 2012.01.11. 15:01:34

@ladyandhenk: oké, 14 kilós leánygyerek hisztijeire mit ajánlasz?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 15:01:46

@Tjuca: én is, el is bújtam:) Szóljatok angyalnak, ha megjönne, h az ólban vagyok valahol:D:D:D

@MagasMacska: mert mit csinált a gaz?:D

Tjuca 2012.01.11. 15:03:21

@ladyandhenk: csak mondom 9,5 kilós fiúgyerek is pedzi, bár ő nem oly cizellált, azt dob, ami éppn jön. kíváncsi leszek kutyakiképző lesz vagy katona, vagy vadakat terhelő juhász... :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 15:06:09

@Tjuca: oké, de közelről beszélgess az óvónénivel:D Csak h még véletlenül se érezze nőiességedet meg:D

Gyerekem nincs, nem tudom, h mit kell velük kezdeni:)

avanivi 2012.01.11. 15:08:01

@Tjuca: Én már ma pezsgőspohárból fogom inni, mert hát egy nő úgye mégse.
Egyébkélt évente kb 8 üveg sört iszom és már szégyenkezem.A pezsgőt aaazt szeretem:))))

Duncan Idaho 2012.01.11. 15:08:31

@ladyandhenk: én úgy láttam a tükör iskolásoktól, hogy a kutya mellé kell az üveget dobni, nem fontos eltalálni.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 15:09:14

változatlanul azt gondolom, hogy jó srác ez a gergő..

rtlklub.hu/musorok/fokusz/videok/154787

Tjuca 2012.01.11. 15:10:00

@ladyandhenk: :-P majd ha lesz, fogsz te még 5 literes demizsont is kövekkel töltögetni. :-D de szép is az anyai hivatás. ezt sose felejtsd el. :-)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 15:12:34

@Duncan Idaho: mellé is jó, de nálunk azt játéknak tekintette, bezzeg így:D

@Tjuca: igen, így már alig várom:)

Amúgy rászóltál, mert egy 5 literes is megvan töltve kövekkel:D

Inkább juhász lesz az:D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 15:13:27

@Szőrcsim.bók:

rosszul emlékszel, és fecónak van igaza,
aki azután is megbízik majd az összeférhetetlenben idekinn, hogy hónapokon át napi szinten lehetett követni az egyetemes emberutálatát, átveréseit, gátlástalan szembe hazudozásait és egocentrikus téveszméit, az magára vessen... beleértve a reteket..

Tjuca 2012.01.11. 15:14:06

@avanivi: nomármost én egyet szültem nyár elején, egyet nyár közepén, egyet nyár végén. mindháromnál jutott kánikula. amikor szomjúhoztam sört ittam, és baromira nem érdekelt semmiféle reflexió, akármilyen nőies hölgyből is áradt. és ezt a szokásomat azóta is megtartom, ha nyáron melegem van, és sört kívánok, akkor sört iszom. aki látott, az meg el tudja dönteni, hogy mennyire vagyok nőies vagy sem. :-D egy fikarcnyi szégyenérzet nincs bennem, még ilyen hülyeséget, hogy a sörivás nem nőies. :-DDD

girbeguba 2012.01.11. 15:15:12

@Tjuca: hisztinél csak az a lényeg hogy ne engedj neki. Én szankcionálok is nincs mese, édesség és ha nagyon elszalad a ló akkor bünti szőnyegen kell ülni

MagasMacska 2012.01.11. 15:21:14

@ladyandhenk: Asztalra mászott, függönyre kapaszkodott, asztalt karmincált, fotelt noppolt.., mindazt, amit a macskák szívesen csinálnak. A karmok használatáról akartuk leszoktatni, többé kevésbé sikerült. Ettől mág a fotelt használhatja.

Tjuca 2012.01.11. 15:22:59

@girbeguba: 8-) nyugi mi sem most kezdtük, azért vannak eszközeink, sőt, nem tudom hol tartasz (szőnyegszélből ítélve az elején) azért mi már láttunk egy viszonylag végefelé járó egyedfejlődést is. hat éves korhoz közeledve elmondható, hogy van remény, hogy egyikőtök sem hülyül meg.

de tankönyvi példát hozva ott van attila. ő pl. megakadt egy átlagos négyéves szintjén. ha négy évesen gyerek még mindig olyan hülye hisztis, mint attila, akkor ott baj van, újratervezés, mert állítólag 5 éves korig van lehetőség bármiféle "nevelésre". mint látjuk, ha ez elmarad, akkor egy hisztiládát felnőttként már lehetetlen kezelni.

MagasMacska 2012.01.11. 15:25:48

@Tjuca: "de tankönyvi példát hozva ott van attila. ő pl. megakadt egy átlagos négyéves szintjén. ha négy évesen gyerek még mindig olyan hülye hisztis, mint attila, akkor ott baj van, újratervezés, mert állítólag 5 éves korig van lehetőség bármiféle "nevelésre". mint látjuk, ha ez elmarad, akkor egy hisztiládát felnőttként már lehetetlen kezelni. "

Ez a villalakók jelentős részére igaz... Csak ezt sokat műsornak nevezik.

Tjuca 2012.01.11. 15:25:48

@ladyandhenk: erre jó a több gyerek. az éppen nem hisztiző egyed 10* hatásosabban kezeli le a hisztist, mint a szülők. sőt, ha helyesen kezelted pár alkalommal, visszacsatolásként láthatod, miképpen olt le téged egy 5,5 éves, mikor éppen téged kap el a roham. :-D

örvendetes a teli demizson. :-)))) remek, előrelátóc anya leszel. :-D

avanivi 2012.01.11. 15:29:17

@Tjuca: nálad a pont,én sem gondolom másként.:))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 15:30:12

@Tjuca: azt mondod, h a kutyán gyakorolok előre?:D

@MagasMacska: áááá, ő csak mindennap az új környezetet igényelte:D

MagasMacska 2012.01.11. 15:32:48

@ladyandhenk: Tegnap nem volt elég bolyhos a fotel, de ma az lesz - gondolta minden reggel.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 15:34:12

@MagasMacska: pontosan, tudtam én, h te is így gondolod:)

Úgy vélem, h értékeled a cica kreativitását:D

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 15:34:25

@ladyandhenk: Itt minden nő a férfilelkek (khhhmmmm) ismerője ?!?! :D:D

@Brr: Konkrétan miben tévedtem? Most komolyan kérdem. Lécci tényekkel.

szélfúttahaj 2012.01.11. 15:34:42

@nosce: Szerintem nem Fecó érdeme a laza 4-es, hiszen őket Attika sodorta egymás karjaiba!Peti valószinüleg fél, de az a jó h. ő nem A-tól van betojva.

avanivi 2012.01.11. 15:36:41

@Tjuca: Ha Attila hisztis, akkok Kingát minek nevezed???
Nem ezt kerestem ,de kicsit nézzetek bele:))
www.youtube.com/watch?v=aUtqFuZXRuM

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 15:37:43

@Brr: Még egy dolog a bizalomról. Ez egy játék, amely ármány és szerelemről szól... no meg a többi fasságról :D:D Ne vonjunk már le konzekvenciát abból, hogy itt ki hogyan viselkedik.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 15:43:04

@Szőrcsim.bók: itt minden nő tökéletes is, és igen, mindent tudunk:P

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 15:43:40

@ladyandhenk: Már nem is gondolok semmire, nehogy kitudódjon :D:D

avanivi 2012.01.11. 15:47:05

Kinga Serit talán azért nem meri kivinni, mert előszedhetnek valamit Gergőről és róla, Petit valszg nem meri,marad Eszter, pedig Fecó lenne a jó választás.

sandokan 2012.01.11. 15:47:09

@Papucs Orrán Pamutbojt: fecóka a heti aktuális kamara előadásában, két konkrét példát említett, az apád micsodáját és a kiválasztást. kár volt.

az előbbi két barát között simán belefér. de tegyük fel, hogy isaura valóban ilyen érzékeny, rendben, viszont akkor kinguci durva anyázására a szaunában, miért nem akadt ki? mert az tényleg sok volt. vajon akkor miért nem sírt, sőt, most már újra öribarik.

a kiválasztással kapcsolatban, meg szimplán hazudott, ez az igaz ember. attila csupán azt mondta, hogy „mindenedet elérted, amiért bejöttél, szerintem itt az ideje, hogy haza is menj a kis családodhoz.” ennyi.
egyébként pont fecóka volt az egyedüli, aki veronika családját belekeverte a játékba, amikor csabika mellett kampányolt az udvaron. emlékszünk még, ugye, a „szülei szégyellik”, pedig nem is.

vera fertőző, ez most már biztos. a szent négyes (cs,f,k,v) meg most vagy elveszítette a realitás érzékét vagy szimplán hazugság versenybe kezdtek.

avanivi 2012.01.11. 15:53:33

@sandokan: Most képzeld, kijön Fecó,és ez a szent ember meglátja a Veráról készült naccerü videót, mit fog mondani ???

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 15:57:21

@Szőrcsim.bók:

mint mondtam, aki nem képes levonni a tanulságot mindabból, amit eddig láttunk négy hónapig az magára vessen...

ez nem egy előre megírt színdarab, és ők nem színészek, akik egy megírt darabot előadnak, ők magukat adják, ez ennek a műsornak a lényege..

az én rózsám vasutas 2012.01.11. 16:05:31

Tényleg van egy képes beszámoló Csaba munkásságáról a mai anyagban, azt hittem csak viccöltök. Jó hogy mutatták, enélkül egy élménnyel szegénybbek lennénk. Napi kvízünk a jelenet tanulságára kérdez.

Ez meg mi volt?

A: Rendőrheti fegyverkarbantartás. Ápolunk és fényesítünk.
B: Jéééééé, nem is tudtam, hogy Csaba kétkezes.
C: Csaba nem jön zavarba, ha sarokba szorítják.
D: Nem véletlen mondogatja folyton Lilu, ez egy egyéni játék.

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 16:10:41

@Brr: Valszeg nem értünk egyet. Nem adják magukat.
Te tudnál természetesen viselkedni egy olyan idegen környezetben, kamerák pásztázó tekintetében (ez nagyon költői volt:), ahol más kultúrkörből érkezett, szedett-vedett (elnézést, kiválasztott) emberek laknak veled egy légtérben, akiknek céljuk megszerezni ugyanazt a lóvét, amivel te szemezel?
Ez könnyített feltételekkel a katonaságnál sem működött. Igaz, ott nem is ez volt a cél.

fran7 2012.01.11. 16:12:43

@Brr: Ez igaz, de az Attila szervezkedései mutatják, hogy milyen könnyen belépnek egy "megírt" szerepbe, mert könnyebb azt csinálni, amit mondanak, mint valamennyire menni a saját fejük után. Ezért tudta olyan gyorsan lerendezni a kiválasztó jeleket Attila.

sandokan 2012.01.11. 16:12:54

@avanivi: "ez meg mi? úristen, ezt nem hiszem el!"

sandokan 2012.01.11. 16:16:07

@fran7: nem véletlenül választanak ilyen műsorokba könnyen befolyásolható, megtörhető, megvezethető embereket. tucatnyi szabadságharcossal és potenciális miniszterelnökkel, csak a büntetésekről, meg szabályszegésekről szólna a játék.

sandokan 2012.01.11. 16:23:38

@avanivi: mondjuk csabika sokszor megdicsért szellemi képességeit is kétségbe vonom a tegnapi adás után. szerinte kinga soha nem hagyta cserben attilát és mindezt fa arccal. na ez most akkor vagy nagyon hülye vagy végig hazudta az egész játékot. mert most biztosan nem mondott igazat, hiszen a kérdés inkább az, hogy mikor állt ki mellette.

amúgy, ez az áldott jó ember, mást sem csinál fecókával és a királylánnyal, mint attilát savazzák, persze kizárólag a hát mögött. nem csak képmutatók, de hihetetlenül unalmasak is, legalább már tudjuk, miért nem mutattak többet csabikából korábban. furcsa összefoglaló volt, még tekerve is.

fran7 2012.01.11. 16:26:23

@sandokan: Ehhez még az tenném hozzá, hogy bizonyos sémákat archetípusokat mutatnak be. Amit láttak valahol és eredményesnek gondolnak. Mármint a szereplők.

avanivi 2012.01.11. 16:32:53

@sandokan: Most néztem meg én is a tegnapi öfit.
Amit a Kingu a táncos héten rendezett Attilával már az elég szemétség volt.
Azt gondolom, hogy az attilának küldött sok sms borítja ki őket.

sandokan 2012.01.11. 16:49:22

@avanivi: de ez milyen nevetséges már. mit számít az sms, semmit. amikor minden szavazást a szent ember nyer meg és a heti feladatok is rá vannak kitalálva.

kíváncsi vagyok a jelenetre, ha egyáltalán beteszik, amikor tegnap kiderült, hogy éppen rendőrnek tanul a lelkem, amit eddig az öribarik előtt is elhallgatott.

avanivi 2012.01.11. 16:58:53

@sandokan: Rendőrnek készül a Csaba ? Akkor azért nem akarta elárulni,hogy mi a második fősuli ?Kár volt, mert itt minden kiderül.Még az a jó, ha "csak"az igaz dolgokat tudjuk meg.Úgy csinál, mitha szégyelné ezt, nem is értem.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 16:59:42

@avanivi: ennyire nem hülye kinga, az smsekkel az a baja (elmondta), hogy úgy érzi, minden atival való konfliktus után kap egy megerősítést attila a "nézőktől(=rtl)", hogy dejóvagy,nekedvoltigazad,ígytovább stb, és ez kezdi frusztrálni.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 17:02:00

@sandokan: @avanivi: hát, már nem biztos, hogy rendőrnek tanul. és ha ez igaz, akkor a heti feladat csak baszogatásképpen épült rá.

avanivi 2012.01.11. 17:03:02

@foxglove: Talán elgondolkodhatna rajta :)))

KennyCor7ez 2012.01.11. 17:06:30

@avanivi: Csak annyit ,hogy de jó lenne a pasi helyébe lenni:D

sandokan 2012.01.11. 17:08:36

@foxglove: szegény, végül is könnyebb, mint szembenézni a saját hibáinkkal.

a kornyikálós hétben pont az volt az egyedül értékelhető, azon túl, hogy véget ért, ami a sehi+attila párossal történt. a táncos héten a párjuk megfosztotta őket attól a pillanattól, amit most sikerült közösen átélniük.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 17:09:50

@avanivi: azon nincs mit gondolkodni, hogy irányítják-e fentről a játékot...

nosce 2012.01.11. 17:11:28

@Binbir gece:
"ényleg van egy képes beszámoló Csaba munkásságáról a mai anyagban, azt hittem csak viccöltök. Jó hogy mutatták, enélkül egy élménnyel szegénybbek lennénk. Napi kvízünk a jelenet tanulságára kérdez.

Ez meg mi volt?'"

sztem
E nyújtási gyakorlat :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 17:11:53

@sandokan: de nem biztos. le vagy maradva.

avanivi 2012.01.11. 17:14:55

@KennyCor7ez: Ő ilyet nem csinál :))) /
/mondta égy éjszakai beszélgetésben/

KennyCor7ez 2012.01.11. 17:17:51

@avanivi: Játék..azt mondanak amit akarnak.Ha Attila 45 perc múlva elmegy akkor az úgy is van.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 17:18:49

@avanivi: úgy látszik nem voltam elég érthető. mindegy, hagyjuk.

avanivi 2012.01.11. 17:22:56

@foxglove: Te a Csabára írtad, én pedig a Kingára gondoltam, mert ott nyomtad a válaszgombot, igaz ??? Így már gömbölyű?

Zelefánt 2012.01.11. 17:23:49

Csaba, az értelmességi, aki a kamerák kereszttüzében recskázik...
Minden nő álma, akinek szavaztatómasina van a műkörmei között.

Ám mi van, ha közben Attilára gondolt?...

KennyCor7ez 2012.01.11. 17:23:52

Mind1 a lényeg ,hogy kérem a jelen lévőket tegyék meg tétjeiket az esti témához.Kit visz ki a HP?

KennyCor7ez 2012.01.11. 17:25:35

@Zelefánt: Ez szerintem nem értelmiség függő.Szükségletnek hívják.:)Persze a Hobbitra gondolt nem?:-D

beacska 2012.01.11. 17:26:43

@ELP: én tudtam ;DDD, de csak mert én is kutyás vagyok...(nem bolhás, nem tetves, kicsit molylepkés)

Zelefánt 2012.01.11. 17:30:28

@KennyCor7ez:
Azért látványosabb és közönségbarátabb lett volna, ha inkább ráugrik valamelyik ribire...
Így...meglehetősen sajátos értelmezésekre is alkalmat adott...melyeket mások már korábban...felvetettek.

beacska 2012.01.11. 17:32:09

@Tjuca: én is iszom sört, de szigorúan csak pohárból. egyrészt, szeretem látni, hogy néz ki, másrészt bármit nem veszek a számba (számhoz) ;DD

sandokan 2012.01.11. 17:32:25

@Zelefánt: mi van? gondolta a félmeztelen kondizást már megunták a nézők, hát emelt a csapásszámon. egyébként a bamba srác nem a kamerának játszik, á, az kizárt.

@foxglove: ez így kevés, nem gondolod?

Zelefánt 2012.01.11. 17:35:09

@KennyCor7ez:

Észtert öngyilkosság, a két gyökérrel szemben esélye sincs, Vera/Csaba felfalná, de őket, úgy emlékszem, amúgy sem hívhatja ki...Marad a zsákmányállat: Fecó.
(Sehere meg...azért necces, mert jobban néz ki...majd kifelejtettem...)
(Maradt még valaki?...)

KennyCor7ez 2012.01.11. 17:36:02

@Zelefánt: Persze, Hogy csőbuzi?És akkor mi van?melyik ribire?A 2 Hp-re akik papírszalvétával fogják meg a faszt?Vagy a 2 kiéhezett vadmacskára?nincs nagy választék odabent.Én is kicsaptam volna max a taksi alatt.:)ott szolídabb.

Zelefánt 2012.01.11. 17:36:36

@sandokan:
Tán...nem is tu(d)ja, hogy veszik?...

Tjuca 2012.01.11. 17:37:40

@beacska: írtam én arról, hogy miből iszom? üvegből nem, mert nem tudok üvegből inni. dobozból sem tudok. ezen egyszerű oknál fogva egyéb hagyományos módon iszok. pohárból, korsóból, slagból, csapból, forrásból stb. mondjuk zacskóból sem iszom, attól undorodom.

tehén tőgyéből sem iszom, pedig olyat is láttam már...

ezt kiveséztük.

KennyCor7ez 2012.01.11. 17:39:24

@Zelefánt: Osztom a véleményedet .Én sem fogalmazhattam volna jobban.Vigye Fecót,úgyis várják a pulyák otthon.

Zelefánt 2012.01.11. 17:39:34

@KennyCor7ez:
Na, azért ahol nagy az ínség, ott a segítség is közel.
Vera és Észter szerintem hempergett volna egyet...kettőt...
A szőke ribikben mostanság csalódni vélek.
Felhígult a mezőny, túl sok hidrogént adtak el.

KennyCor7ez 2012.01.11. 17:40:55

@Tjuca: A slagos ivászatot megnézném:)De csak ha a pólódra is jut belőle.

Tjuca 2012.01.11. 17:45:23

@KennyCor7ez: te azt nem néznéd meg, maradjunk ennyiben. ha a vizes pólóm miatt romolhatna a renomém... szétdurrantanám a hátsódat sörétessel, mint a szél. nem szoktam reklámozni, de fiatalkori bohóságból megszereztem a vadászengedélyt. nem akartam elárulni, de szerintem itt az ideje, hogy tudd van, aki másfél literes palackokkal bobálózik, van aki meg odapörköl. :-D

azért szerivan? 8-P

ELP 2012.01.11. 17:46:37

@beacska: Hát Te egy kis professzor vagy én meg csak egy sobri bunkó ezen a területen :)

Szőrcsim.bók 2012.01.11. 17:46:37

@Zelefánt: "Csaba, az értelmességi, aki a kamerák kereszttüzében recskázik...
Minden nő álma, akinek szavaztatómasina van a műkörmei között.

Ám mi van, ha közben Attilára gondolt?..."
Ezt jó többször is látni!! Király volt!:D:D

ELP 2012.01.11. 17:53:41

@Szőrcsim.bók: De még előtte megkérdezte fecot: jössz még ide vissza - mármint a fürdőbe - a válasz : nem miért?
- Mert ki akarom verni!
Én meg a balhé kedvéért kitettem volna egy táblát as fürdősz, ajtajára!

Ne zavarj mert recskázom!

nowo 2012.01.11. 17:54:02

@KennyCor7ez: HP szerintem Pétert viszi ki és vissza is fog jönni.

ELP 2012.01.11. 17:54:43

@beacska: De én nem haragszom Rád :)

ELP 2012.01.11. 17:56:41

@beacska: És kiváncsi vagyok a véleményedre , A Te személyes meglátásodra: ki lesz kinga ellenfele!:)

Zelefánt 2012.01.11. 18:00:18

@nowo:
Nem hinném, a Tengerimalac profi túlélő.
Ha másképp nem megy, életben tartják, mesterségesen.
És különben sem hinném, hogy a HHP bárkinek a szíve csücske lenne.
SZERIntem a családja küldte be a Villába, hogy legalább addig is nyugtuk legyen.
És a távkapcsolót is eláshatták a kertben, azt hiszem.

Zsoofka 2012.01.11. 18:03:16

@nowo:
És ha úgy gondolkodik, hogy a 3 jelet A-nak köszönheti, és tőle kell megszabadulni, különben hiába jön vissza, mehet megint, mert a csicskák mennek a főellenség A. után? Vagyis húz egy merészet és kiviszi A-t? Vagy ez túl bonyolult gondolatok egy szőke királylánynak :)

Zelefánt 2012.01.11. 18:05:45

@mokamini:
Ennek a királylánynak...igen kicsi a birodalma....

Zsoofka 2012.01.11. 18:06:26

@ELP:
KI? :) Az egyik tuti ... :)

ELP 2012.01.11. 18:08:20

@mokamini: hmmm,kiről írtad ezt a kis szösszenetet ? ha tudod akko az :)

Zsoofka 2012.01.11. 18:10:34

Szerintem elég kétségbeesett és elszánt Kinga, hogy meglépje, plussz 150%-ig meg van győződve, hogy az igazság az ő oldalán van az összes Ati-konfliktusban.

ELP 2012.01.11. 18:14:11

@mokamini: Más is befolyásolja őt , azért külső jelek ellenére tudja ő mennyit köszönhet atinak.
De ha ennek ellenére még is megteszi , még a saját tábora is ellene szavaz!

Zsoofka 2012.01.11. 18:16:26

@ELP:
Meglássuk.....
Nekem ebben az egy esetben lenne érdekes Kinga párbaja. Amúgy hajrá Ati! De azért szeretném látni Ati fejét + Peti rip.szobai kárörvendezését, ha ez a kihívás bekövetkezik :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 18:21:56

@mokamini: nem bízok abban hogy meglépi, szerintem eléggé agymosva van már az összeférhetetlen által, hogy ne vigye ki, pedig nagyon nagy húzás lenne, az összes többi játékos híve szavazna rá, mert e pillanatban az összes játékos főellensége az összeférhetetlen, egyetlen ember nem tud erről, eszti, de még az ő szavazótábora is tudja, hogy ha nem nyeri meg a vv5-öt, azt az összeférhetetlennek köszönheti..

sandokan 2012.01.11. 18:23:36

@mokamini: nem véletlenül rakják össze ezen a héten folyamatosan péterrel és az attilának írt dicsérő, támogató üzenetek feltűnően nagy száma sem ok nélkül kerül be most a villába. így próbálják meg befolyásolni és a két lány felé terelni a királylányt. meglátjuk.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 18:23:51

@fran7:

ők magukat adják abban is, hogy egy manipulátor pszichésen dominálni tudja őket...

Zsoofka 2012.01.11. 18:23:55

@Brr:
Én bízom ebben a párbajban, a fentiek miatt várom is :)

ELP 2012.01.11. 18:23:56

@csicserierika: Köszönjük az infot . Én ezzel egyetértek.Ha így gondolja , akkor jobb ha előtte megbékél atival.A jelenlegi állás szerint ez eddig nem történt meg.

Zsoofka 2012.01.11. 18:25:40

@ELP:
nem kötnek békét, az tuti....

2012.01.11. 18:26:24

Jááájjjj Csabi, te Csabi! Miért nem a wc-ben intézted ezt el? Búcsút mondhatsz az Akadémiának :(

2012.01.11. 18:27:11

Brékó, brékó! Sas ma felmászik a kígyófészekbe.

ELP 2012.01.11. 18:31:05

@Brr: Utoljára reagáltam az agyrém gondolataidra még ha tiszteletbe is tartom.
" összes többi játékos híve szavazna rá, " - ez egy hibás következtetés!

csicserierika 2012.01.11. 18:31:51

@ELP: én már nem tudok kiigazodni. Ebben a játékban mindig visszaküldik akit kint szeretne látni a többség, most viszont elégé kiegyenlített a két tábor.
Mekkora arca lesz Kingunak, ha visszamenne, én nem is akarok belegondolni.

ELP 2012.01.11. 18:32:33

@szerivan: Meg egy pár nép fia szavazatnak:)
A sas leszállt : vétel::)
Csókolom:)

2012.01.11. 18:33:40

@csicserierika: Te kit szeretnél vissza? A hobbitot? Puszinyuszit? Kanosesztit?

2012.01.11. 18:34:09

@ELP: Vettem. Csá pufi :)

csicserierika 2012.01.11. 18:34:48

@ELP: de ezt nem teszik be az öf-ba, így Ilonka néniék sem látják, akik az sms-eket szokták küldözgetni Csabcsinak.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 18:35:03

@szerivan: vagy úgy volt vele, hogy most már mindegy?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 18:35:23

@Rézfaszú:

kedves rézfaszú, a ted bundi példa egzakt...

csicserierika 2012.01.11. 18:36:02

@szerivan: ebben a sorrendben :)
Kingát akarom bőgni látni, de nem az örömtől, és Fecó képét is megnézném :)

ELP 2012.01.11. 18:36:09

@csicserierika: Van még egy szempont amit ugyan kevesen emlegetnek és sokan nem hisznek benne - mit akar az rtl?
Sztem ez létezik . ha ezt is figyelembe veszed akkor már bőven 2 esélyes a játszma :)

arkangyal44 2012.01.11. 18:36:11

Szép estét kedves kommentlakók,látom nem késtem le semmiről,puszka kedves Ladym ha itten vagyol:))

2012.01.11. 18:37:34

@foxglove: Lehet... vagy csak már nem volt beszámítható állapotban :)))
Mogyi, hallottad Csabit a walkie talkieba beszélni? Meglepően cekci volt a hangja :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 18:37:53

@arkangyal44:
Szióka!

oh, pont most jöttem:)

Tegnap írtam neked:)

Zelefánt 2012.01.11. 18:37:57

@csicserierika:
Saját magát nem hívhatja ki?
Leguatná egyik a másikat, és valamelyikük csak visszamenne...
(Menekülési lehetőség, e helyzetből.)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 18:39:07

@mokamini:

fura, de peti kiesését sajnálni fogom

(már ha őt hívja ki kinga, mert peti és attila már többször elviccelődtek azon, hogy peti bárki ellen kiesik, tehát neki minden erővel el kell kerülnie a párbajt)

szóval ő a legintelligensebb a villában - persze mert ő retek embere - bár ő is aljas, de azt hiszem őt tudnám kezelni...

2012.01.11. 18:39:11

@csicserierika: Kingut akarom a villába, én bírom. Igazándiból télleg nem értem, hogy merül fel Fecó és Ati neve! Bármelyiket kihívni árulás.

2012.01.11. 18:40:04

@arkangyal44: Te küldted a fekete kocsit a háza elé?

arkangyal44 2012.01.11. 18:40:15

@ladyandhenk: én meg válaszoltam :))cupp

foxglove (törölt) 2012.01.11. 18:40:33

@szerivan: írtam a másik mogyinak is reggel, hogy nagyon kanos volt már szegényke.
Nem hallottam:(

ELP 2012.01.11. 18:41:44

@csicserierika: Ez sajna igaz. Sovány vigasz de a mi csapatunk tudja - de nem szavaz.
Ahol mi lakunk van egy 81 éves néni nagy vv és csaba rajongó és szavaz is.Én szoktam neki levinni az éjszakai történéseket dvd- re kíírom neki.Na msot ő meg jár az idősek klubbjába remélem ezt jól kivesézik , aztán mint a népmesét szájhagyomány útján,,,,,,,:)

arkangyal44 2012.01.11. 18:41:52

@szerivan: sofőrrel együtt egy limót küldtem,ne gyalogoljon az én drágám :)D

csicserierika 2012.01.11. 18:42:03

@ELP: igen, irányítanak valamilyen szinten, de a szavazásokat leszarják szerintem. Ha mindent iránytanának, akkor nem esett volna ki Krisz az elején.

csicserierika 2012.01.11. 18:43:59

@Zelefánt: félek, hogy a családja ezerrel nyomja, hogy még pár hétig nyugtuk legyen:)

2012.01.11. 18:45:33

@arkangyal44: De megijedt és leszaladt a pincébe :))) Kérdezd meg tölle.

csicserierika 2012.01.11. 18:46:04

@szerivan: nem is fogja őket, mert az tényleg bukta lenne.
Én látni akarom, ahogy kiesik, nem nagy kérés ez, majd imádkozom a jakuzinál :)

ELP 2012.01.11. 18:46:06

@csicserierika: Áhh ő már közveszély számba ment :)

2012.01.11. 18:46:44

@ELP: EZT NEM HIIIISZEEEM EL!!!! ÁHÁHÁHÁ-ÁHÁHÁHÁ!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 18:47:15

@arkangyal44: válaszoltam.

Sajnos a kocsi elment, mert úgy megijedtem, h vmi ÁVÓs járgány! Olyan nagy volt.

@szerivan: igen, igen, még mindig itt kucorgok, nem merek még mindig feljönni, csak annyit tudok, h elment a kocsi, azért nem mentem nem tom hova:D

2012.01.11. 18:47:54

@csicserierika: Csak előtte dobj bele egy tablettát, tiszta retek az a víz.

2012.01.11. 18:48:53

@ELP: Krisz közveszélyes?

ELP 2012.01.11. 18:49:04

@szerivan: Vegyél be gyorsan valamit!:)
Mit nem hiszel?

foxglove (törölt) 2012.01.11. 18:49:55

@szerivan: hallgatom, mogyika, de semmi különöset nem hallok... pedig már úgy elképzeltem

ELP 2012.01.11. 18:50:02

@szerivan: Ha begurult volna , kő kövön nem marad:)

csicserierika 2012.01.11. 18:50:03

@ELP: na de , mennyit tanultunk rövid idő alatt is tőle :)

2012.01.11. 18:50:30

@ELP: :))) Miért kéne, ez Fecó féle nevetés volt.
DVD-n nézi a néni amit azok a gyökerek művelnek...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 18:50:36

@ELP: :D:D:D:D:D:D

Szegények, micsoda napi téma van:D

2012.01.11. 18:51:03

@foxglove: Az adott időponttól?

csicserierika 2012.01.11. 18:51:43

@szerivan: nem akarok belegondolni, hogy mik úszkálhatnak benne :)

ELP 2012.01.11. 18:52:25

@szerivan: @ladyandhenk: Mondtam h rajongó!:)
És akkor bátorkodom felrakni a kérdést , miért mi mit csinálunk?:)

csicserierika 2012.01.11. 18:52:41

@ELP: na de , mennyi új szót tanulhattunk volna még :)

2012.01.11. 18:55:36

@foxglove: Nekem tetszett, mély lett tölle.

ELP 2012.01.11. 18:58:12

@csicserierika: Mivel én teljesen önszántamból vállaltam - nekem első és utolsó vv - elemzésést , gondoltam h lesznek " érdekes " emberkék.Most is elfogadom a szereplőket.
De benne voltak nem uralható érzelmi kitörések,,,jobb ez így:)

csicserierika 2012.01.11. 18:59:15

@Binbir gece:
E: most vallatja a kígyót a sasfészekben

nosce 2012.01.11. 18:59:49

@szerivan:
"Jááájjjj Csabi, te Csabi! Miért nem a wc-ben intézted ezt el? Búcsút mondhatsz az Akadémiának :( "

egyébként én is erre gondoltam nagy fasz volt :)

az én rózsám vasutas 2012.01.11. 19:01:53

@csicserierika: Nem mertem végignézni, mi lett a vége? Köpött a kígyó?

nosce 2012.01.11. 19:03:14

@Binbir gece:
"Nem mertem végignézni, mi lett a vége? Köpött a kígyó? "

jah, addig kínozta amíg bevallott mindent :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 19:04:08

@ELP: 1, nem 81 évesen, legalábbis én, rólatok nem nyilatkozhatom:)
2, én nem is nézem:), én csak beszélgetek veled:)

@Binbir gece: megkapom már a bugyimat?:)

nosce 2012.01.11. 19:04:26

@ELP:
"Ahol mi lakunk van egy 81 éves néni nagy vv és csaba rajongó és szavaz is.Én szoktam neki levinni az éjszakai történéseket dvd- re kíírom neki"

mérr nem pen drivera az olcsóbb és gyorsabb lenne :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 19:05:05

@nosce: most az a téma, h Csaba ejakulációhoz segítette önnön magát?:)

nosce 2012.01.11. 19:05:10

@ladyandhenk:
"megkapom már a bugyimat?:) "

vonalkódost akarsz ? :)

nosce 2012.01.11. 19:06:03

@ladyandhenk:
"most az a téma, h Csaba ejakulációhoz segítette önnön magát?:) "

hát nemtom de nagyon igyekezett :)

ELP 2012.01.11. 19:08:31

@ladyandhenk: Értem Kedves Lady N.A 81 hez még én is messze vok.
Azt nem tudtam h nem nézed :)

ELP 2012.01.11. 19:09:59

@nosce: Nincsen gépe , a lejátszóján pedig nincs usb - s lehetőség.

nosce 2012.01.11. 19:11:40

@ELP:
áhhháááá, értem

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 19:13:09

@nosce: nem, azt az ünnepit:D

Van erről felvétel valahol, ahogy próbálkozik?:)

@ELP: akkor mát tudod! Hónapokkal ezelőtt meguntam, én csak társalgok:D

Trójai 2012.01.11. 19:14:32

Mindegy, kit visz ki, Kinga fog visszamenni.
Ez a forgatókönyv.

Én szóltam.

csicserierika 2012.01.11. 19:15:41

@Binbir gece: szemét kígyója, mindenkit bemártott :)

csicserierika 2012.01.11. 19:17:18

@ladyandhenk: végre letett valamit az asztalra :)

ELP 2012.01.11. 19:17:32

@Trójai: Remélem nem fertőzöl - bár a nod beengedett - a gondolatod megfontolandó.

ELP 2012.01.11. 19:18:51

@ladyandhenk: Most már emléxem , h egyszer már ezt leírtad , mea culpa :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 19:19:19

@Trójai: fecske tanszék nevében drukkolok, h így legyen, amíg nem Petit, Esztit viszi!!!!:)

@csicserierika: na, letette végül?:)

csicserierika 2012.01.11. 19:19:49

@Trójai: majd kihívás után megkérdezzük orrjósunkat Tjucát. Eddig százszázalékos volt a találatija, ha jól emlékszem, úgyhogy nyugtával a napot... :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 19:20:22

@ELP: na jó, lásd kivel van dolgod:) Megbocsájtok:P:P:P

csicserierika 2012.01.11. 19:20:33

@ladyandhenk: le, bár nem azt amit vártunk, de így sem rossz :)

százegydiplomás 2012.01.11. 19:23:14

Szerintem ezen a videon Serri a szőke lány, nem?
www.xhamster.com/movies/934784/torture_treatment.html
Vagy csak az ikertesója?

ELP 2012.01.11. 19:24:02

@ladyandhenk: Tudtam h nemes lélek vagy:)

nosce 2012.01.11. 19:25:19

@csicserierika:
kiterítette a lapjait :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 19:27:17

@Szőrcsim.bók:

minden szereplő elmondja, hogy nagyon hamar elfelejtik a kamerákat, és fel se tudják fogni, hogy az tényleg őket veszi... szóval igen, természetük szerint viselkednek, különben ennél sokkal feszélyezettebbek lennének...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 19:27:32

@csicserierika: végre nem tujáskodik, lehet róla beszélni?

De van vmi felvétel róla???????????????????????????????? Még úgysem láttam ilyet sose:D

@ELP: tudtam, h tudod:D
Mi ez az új avatar?:D

inmemancsi 2012.01.11. 19:28:16

mér kell erőltetni ezeknek a nyári lányoknak sincs sok hangjuk

ELP 2012.01.11. 19:29:42

@ladyandhenk: Le kellene már cserélni a régit mert öregít és most kisérletezgetek:)

inmemancsi 2012.01.11. 19:30:25

basszus már megint kilenckor kezdik és és három órát sza...nak ezzel

csicserierika 2012.01.11. 19:32:51

@százegydiplomás: ugyan már , te viccelsz, akkor ezen logika alapján a szőrös manus Fecó lehet, a segítő meg Andzsela.

csicserierika 2012.01.11. 19:34:25

@nosce: terített betlit mondott :)

ELP 2012.01.11. 19:35:13

@inmemancsi: A jóért meg kell szenvedni:)

csicserierika 2012.01.11. 19:35:35

@ladyandhenk: az a vicc, hogy én sem láttam, de élénk a fantáziám :)

csicserierika 2012.01.11. 19:37:23

@ELP: a fenét, csak hallottam apámékat nem egyszer :)
Most lebuktam az idegen tollakkal :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 19:37:49

@csicserierika: én nem tudom, h miről beszéltek, elképzelni sem tudom:)

VALAKI LINKET, PLÍZZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!

inmemancsi 2012.01.11. 19:38:43

@ELP: újító szellemedet átvéve, akkor egy újabb újdonsült mondás: a sz..ért meg kell szenvedni:)) bocs:))

csicserierika 2012.01.11. 19:39:24

@ladyandhenk: ha még nem is hallottál ilyenről, akkor inkább maradj ilyen hamvas :)

ELP 2012.01.11. 19:40:15

@ladyandhenk: maradjunk annyiban h szeretném elérni :)

ELP 2012.01.11. 19:43:58

@csicserierika: Nahh szép dolog mondhatom:)
Azt szeretném tőled megkérdezni h a csicserinek a nevedben van e köze a borsóhoz és ha van , h jött össze ezzel a szép női névvel?:)

ELP 2012.01.11. 19:45:02

@inmemancsi: Igen néha a szó szoros értelmében meg kell szenvedni :)))))))
Én kérek elnézést:)

arkangyal44 2012.01.11. 19:48:04

@ladyandhenk: Hogy telt a napod? én a nyuszist bővítettem, apámtól kapok egy szép lepke bakot,meg a szomszédból egy californiai anyát :)megy külfödre dolgozni a szomszéd,és levágni meg nem akarja olyan szép,és fiatal anya.

csicserierika 2012.01.11. 19:49:18

@ELP: mert belecsicsergek mindenbe(állítólag, de én tagadom ), plusz a nevem :)
Egyébként csipike szerettem volna lenni, mint a kutyusom, de foglalt volt a név.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 19:50:02

@ladyandhenk:

remélem erre gondolsz, ha nem, ignoráld

(2012.01.11. 12:23:40)
már korábban egyszer kitettem:

mindenesetre 4 óra 53 perckor csabi:

www.youtube.com/watch?v=Plu-w8kWcNE&feature=player_embedded

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 19:53:15

@arkangyal44: asszem neked is:)

A napom eltelt, megnézheted fent, h pl hogy:)

Tiszta tenyészet lesz:) Majd muti kép:P

Neked h telt a nap?

@csicserierika: esküvő előtt semmi ilyen:)

@ELP: reméljük, lesz rá alkalmad, h megérd azt az 1 évet még a 80hoz:D

ELP 2012.01.11. 19:54:06

@csicserierika: Az tipikus női tulajdonság . Köszi az ismertetőt :)

ELP 2012.01.11. 19:55:16

@ladyandhenk: Te Lady N , ne cicózzál már velem :) - szeretném:)

csicserierika 2012.01.11. 19:57:56

@ELP: nem is szoktak férfinak nézni, mint Verát :)
Apropó, múltkor ment a találgatás, hogy kire hasonlít. Szerintem az 50-es évekbeli sztahanovista filmekből a vasesztergályos fiúkra.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 19:58:32

@Brr: jaj, köszi, köszi, nem ingnorálok én semmit:D

De én szakadtam a röhögéstől ezen, mármint Csaba fenekén:D:D:D:D

ELP 2012.01.11. 20:00:15

@csicserierika: Igen most h így belegondolok , tényleg. Téli egyenruhában meg a régi NDK - s rendőrhölgyekre :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 20:00:17

@arkangyal44: hé, nem ment el az üzenet elvileg, megkaptad??????????????????????????????????? Hibát jelzett ki!!!

csicserierika 2012.01.11. 20:00:55

@ladyandhenk: helyes, csak a nászéjszakán majd kamillázhatsz, mint Sehi a Gergőére :)

liberaliskonzervativ 2012.01.11. 20:01:46

sztem esztert hívja ki. már csak azért, mert a gergős kihívást leszámítva a lehető legunalmasabb verzió érvényesült.

csicserierika 2012.01.11. 20:04:34

@ELP: jaj, már annyi is elég, hogy NDK-s :)

Tjuca 2012.01.11. 20:05:39

@Trójai: szerintem meg pont nem, az orra miatt. én is szóltam.

köztünk most se szeri, se száma?

csicserierika 2012.01.11. 20:05:58

@szerivan: ti kezdtetek el brékózni, én csak jelentettem :)

inmemancsi 2012.01.11. 20:06:54

haho ez két óra körül mii??

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 20:07:21

@Brr: mármint a ritmikusan összehúzódó fenék?:D:D:D

@arkangyal44: azóta küldtem újat:D

@csicserierika: kamillázhatok???:O

Hm?

ELP 2012.01.11. 20:08:16

@csicserierika: Hát néha azért megsajnálok egy kicsit.

2012.01.11. 20:08:49

@Binbir gece: Nem mutatták, VISZONT azt figyelmet, hogy 2 tusfürdős flakon ott volt a zuhanyzóban...legalább azokat felszedhette volna. Nem ér összekenni mások dolgait.

csicserierika 2012.01.11. 20:09:14

@ladyandhenk: Sehi szokta mondani, én úgy fordítanám le, hogy pislog nagyokat :)

inmemancsi 2012.01.11. 20:12:04

@ELP: jó tényleg bocsi online 2:04 körül:))

ELP 2012.01.11. 20:12:39

@csicserierika: Igen,,,tudom tudom,,,nem érdemli meg a sajnálatot.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 20:13:34

@szerivan: amúgy olyan nem szép dolog, h ezt mutatják, szerintem...Én meg vagyok olyan köcsög, h meg is nézem:D

@csicserierika: már miért pislognék, tudom én a dolgomat, ösztönből:D:D:D:D:D:D

ELP 2012.01.11. 20:14:08

@inmemancsi: Gondolom ezt nem nekem szántad :)

arkangyal44 2012.01.11. 20:15:14

@ladyandhenk: hm... biztos nekem küldet kincsem??

kamarti 2012.01.11. 20:16:16

tudom, hogy van ennél slágergyanúsabb téma is a tegnapi onlájnból :), de ai azt illeti ez az Eszter szánalmasabb, mint gondoltam
a fiúkat túllihegve próbál genyóskodni, beszólogatni stb. (persze közben azért félrehívja Kingát, hogy elmagyarázza az apró botlását, hisz ő is ember), vakargatja Atit és lelkizik vele - szóval nemhogy mindent megtesz, amit kérnek tőle, hanem egyenesen túl akarja szárnyalni még azt is, amit még csak gondoltak, nem is kértek. visszataszító.

azt nem tudom, hogy AtiPeti komolyan úgy gondolja-e, h azért barátkozik velük, mert a bosszúra vár - de én innen úgy látom, nagyon nem így van

2012.01.11. 20:18:06

Aki még nem hallotta brékózni Csabit és vallatni a kígyót azoknak link:
www.youtube.com/watch?v=Plu-w8kWcNE&feature=player_embedded

2012.01.11. 20:19:19

@ladyandhenk: Mi csak azt tudjuk nézni amit mutatnak. Lehettek volna szemettebbek is ha oldalról mutatják... Ha wc-ben csinálja tuti nem láttuk volna.

nowo 2012.01.11. 20:19:56

Meg tudná nekem valaki magyarázni,hogy valójában Péternek,Eszternek és Sehinek mi oka volt Kingára tenni a jelüket?
Csak azért,mert Attila megparancsolta nekik,vagy meggyőződésből?(közben ő a végén nem merte rárakni)

Miért nem Fecóra pakoltak?
(Lehet,hogy valamiről lemaradtam...)

inmemancsi 2012.01.11. 20:20:07

@ELP: igen, de ez tényleg jó, a többieknek is: online 2:10 körül!:))

ELP 2012.01.11. 20:21:51

@szerivan: Bealudt a kameramann ő is csak ember:)

2012.01.11. 20:22:40

Az mikor volt, hogy Csabi bekucorodott Ati mellé aki elküldte? Megnézném.

2012.01.11. 20:23:32

Hol vannak a pufikáim?????????

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 20:24:12

@arkangyal44: hát basszus, már 3szor elküldtem:D

Még egyszer, talán most?:)

2012.01.11. 20:25:12

@kamarti: Dúúúúrvaaaa ahogy Eszti nyomul Atira, szégyen az a nő!

inmemancsi 2012.01.11. 20:25:15

basszus ezek tényleg fertőzött fizet vedelnek:)) vera már vérhastünetes:))

csicserierika 2012.01.11. 20:25:25

@ELP: nem arról van szó, mert lehetne , DE NEM :)
Az a baj vele, hogy nem érti a humort, alig látni nevetni, állandóan fancsali képet vág, az olyan lehangoló tud lenni.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 20:26:35

@kamarti: nekem az is tetszett, ahogy "én nem vagyok rasszista, DE..." Eszti szerint csúnya dolog, hogy Fecó fegyverként használja a... hátrányát.
Mondja ezt ő, aki a kövérségére alapozta az egész villalétét.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 20:26:54

@szerivan: :D:D:D, vesd fel az rtl-nél, hátha tanulhatnak az itteni pasik, ha látnak valami izgit:D

2012.01.11. 20:27:13

@ELP: Valaki írta reggel, visszakeresem.

2012.01.11. 20:28:49

@ELP: beacska 2012.01.11. 09:00:40
a 01.09.-ben nagyon aranyos volt az utolsó 5 perc: Csaba, amikor azt gondolta, hogy Attila már alszik, odakuporodott az ágyába (együtt kellet aludniuk), Attila kb. 2 percig tűrte, és közben direkte csikorgatta a fogát, aztán megkérdezte, meddig akar még maradni...:DDD mire Csaba hazakullogott...:DDD jó fej volt mindkettő...

ELP 2012.01.11. 20:29:27

@csicserierika: pontosan ezért , mert attól függetlenül h összetákolt magának egy szerepet , megsavanyodott emberke valamiért ide kint is .

ELP 2012.01.11. 20:31:27

@szerivan: Én erre nem így emléxem , csak oda ment az ágyhoz ati megmozdult és erre ő vissza is ment.

kamarti 2012.01.11. 20:32:39

@szerivan: a hétfői onlájn utolsó 5 perce

még ha csak nyomulna ez a szerencsétlen, mert megértem, hogy fiatal, hormonok, meg Ati az esete :), egészségére :). de basszus a normál életben sem bírom azokat a nőket, akik azt hiszik, akkor vagányak, és akkor jönnek be a pasiknak, ha náluk is trágárabbak, többet vedelnek stb. borzalom, nem bánnám, ha Kinga kivinné és kint hagyná

csicserierika 2012.01.11. 20:33:05

@ELP: én alapvetően más típus vagyok, ezért nem tudok vele azonosulni, na meg előtte az élet. Mitől is ilyen búvalbélelt? Az ilyen örökké sajnálkozni fog magán.

arkangyal44 2012.01.11. 20:35:34

@ladyandhenk: azért nem jön el mert sok a re re re re re :)))

kamarti 2012.01.11. 20:37:27

@foxglove: ja, nem rasszista (sőt, már csak a hivatásánál fogva is nyilván nagyon toleráns), de egyrészt neki ne szóljon oda egy feka, h white girl, másrészt meg Fecónak állandó alapszaga van, ún ájer.... mindezt Ati vakargatás közben. (Aki csak azért ment oda, hogy kibeszélje vele, mennyire bassza a csőrét, h Kingának hiába szólogat be, nem ugrik, nem üvölt, nem hisztizik....)
kicsit későn vették el a hangot, asszem....

ELP 2012.01.11. 20:38:26

@csicserierika: Én sem azonosulok ,,csak hát , igen ,,nehéz lehet így élni .
Az okát azt nem tudjuk - azt , h az újságok ezt meg azt írnak most nem konkrétan róla hanem ú általában én arra semmit nem adok.

kamarti 2012.01.11. 20:39:15

@ELP: először...de mindkettő kitartó volt... bizti belealudtál a végébe... :)

2012.01.11. 20:43:53

Méltánytalanul elfeledett rész a hétfői onlineból, Csabi, te Csabi :DDDD
5:24:45-től és 5:31-től
www.youtube.com/watch?v=hyY_cGeAHrM&feature=player_embedded

ELP 2012.01.11. 20:44:11

@kamarti: Nahh látod az lehetséges :)

kamarti 2012.01.11. 20:45:30

@kamarti: mondjuk az utóbbi két napban beküldött sms-eket hallva az volt az érzésem, Kinguci nem csak Atinak, meg néhány nézőnek okozott csalódást a nulla hisztivel, hanem az rtl-nek is....

csicserierika 2012.01.11. 20:45:43

@ELP: sok mindent szeretett volna, de kérdés, hogy mit tett érte. Akart ő már rendőr lenni, képzőművészetire járni, velvet év arca lenni, pornózni, most meg celeb. Ez sem fog neki bejönni, csak ideig-óráig.
Basszus , a végén még megsajnálom (de nem ) :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 20:45:47

@kamarti: hát igen, a black boy/white girl probléma alapján tényleg nagyon kemény dolgokat élt meg ez a csaj...
(azt nyilván elfelejtette, hogy ati szerint ő is büdös...meg nem is illene ebbe a gondolatmenetbe)

nowo 2012.01.11. 20:47:53

@nowo: senki nem magyarázza el nekem?:(

nosce 2012.01.11. 20:49:19

@szerivan:
itt vagyunk pufiiii :)

ELP 2012.01.11. 20:49:19

@csicserierika: Igen elég sok időt szenteltünk már neki azt hiszem majd változtat ha tud, ha meg nem akkor ú maradt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 20:49:20

@kamarti:

"AtiPeti komolyan úgy gondolja-e, h azért barátkozik velük, mert a bosszúra vár - de én innen úgy látom, nagyon nem így van"

peti azért gondolja ezt, mert szimplán és egyszerűen magából indult ki...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 20:49:42

@arkangyal44: vagy mert szar a citromail:)

@nowo: segítenék, de nem tudom:)

MissX 2012.01.11. 20:51:01

jo estet! tul egy redbullon, remelhetoleg kitartok a kivalasztas vegeig :)

2012.01.11. 20:51:12

@nowo: Eszter parancsból,Sehi utálja KIngut, Peti meg még ezt tudja valahogy megindokolni.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 20:51:28

@kamarti:

ja, a retek olyan sms-t ír és küld be a villába, amit nem szégyell, és hát nagyon úgy néz ki, hogy a retek semmit sem szégyell...

kamarti 2012.01.11. 20:52:21

@szerivan: nagyon küzdött, de hiába. láttuk már a karácsonyi reggeli készítésnél, hogy Ati, ha kell, kivárja az idejét :)

amúgy nekem néha már kicsit gyanús, hogy állandóan porondon tartják Petivel ezt a Csaba-Fecó homoerotikus szálat, miközben hát az övék is eléggé érzelmes és mély férfibarátságnak tűnik.... :) annak ellenére, hogy Ati minden nőre kényszeresen rámegy, most éppen Serire, de csakis görcsöt látok ezekben

és az is kedvenc részem volt a tegnapi onlájnból, ahol összefoglalta, hogy Kingucinak azért jön be Vastag Csaba, mert jól néz ki, népszerű, ismert és nyilván lóvéja is van. Gondolom, Murienikőről ezek nem mondhatóak el...:)

nosce 2012.01.11. 20:52:24

@szerivan:
mit kell nézni Csabcsin ? :)

ELP 2012.01.11. 20:52:36

@MissX: Jó estét kivánok ,kösd be magad ne h elrepüljél!:)

nosce 2012.01.11. 20:53:57

@szerivan:
te itt mi a faszt csinált Csabi ? Holdkóros ? :)

MissX 2012.01.11. 20:54:17

@ELP: csak nem, de majd kapaszkodom :)

2012.01.11. 20:54:26

@MissX: Pillanatokon belül kiderül, az RTLül cirka 1,5 órát jelent. Csinálj egy kávét is a biztonság kedvéért.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 20:54:46

@nowo:

már két nappal a kinga-összeférhetetlen összeveszés előtt peti-sehi-eszter végigjátszották a variációkat a két lila kendő függvényében, és vera és csaba védettsége esetén ez volt a variáció, amúgy ez tényleg az utolsó körök egyike, ahol kinga még olyan ellenfelet tud választani magának, akit tuti kint tud hagyni...

csicserierika 2012.01.11. 20:55:23

@szerivan: feladat volt a járőrtárs mellett aludni ? Vagy mi ?

2012.01.11. 20:55:27

@nosce: A rendőrpároknak együtt kellett aludni, de nem mert befeküdni Ati mellé. Hangosan röhögtem annyira aranyos ez a Csabi fiú, nagyon kisgyerek még.

ELP 2012.01.11. 20:55:40

@MissX: Kapaszkodj a fellegekbe!:)

arkangyal44 2012.01.11. 20:55:55

@ladyandhenk: ezért nem is szeretem annyira,az üzletit a másikról bonyolítom:)

MissX 2012.01.11. 20:56:08

@szerivan: tudom tudom, a rovid reklam is negyedora naluk :)

meg egy kave es az onlinet is vegignezem szerintem :)

kamarti 2012.01.11. 20:57:14

@szerivan: ja, és hát Peti nemigen akart Fecóra tenni, Sehi meg egész jól becsicskult Atinak, meg a barátnőjének, Eszternek (aki persze valahogy kihagyta a számításból, hogy az általa annyira kedvelt Serinek elméletileg nagyobb az esélye arra, hogy Kinga kihívja, mint neki, aki már kétszer visszament, magas százalékokkal...)

@foxglove: ó, hát régen volt, igaz se volt... meg aztán ha Kinguci végre kikerül, vagy bent marad, de megmarad az örihari, talán mégis lesz esélye az alfahímnél... kit érdekel az önbecsülés, ha kinéz egy kereken 45 perces aktus ? :)

csicserierika 2012.01.11. 20:57:46

@szerivan: akkor Csabcsi fegyelmi vétséget követett el :)

nosce 2012.01.11. 20:58:26

@szerivan:
"A rendőrpároknak együtt kellett aludni, de nem mert befeküdni Ati mellé"

hát mogyi ezt 10x is visszanézhettem volna akkor se értem meg :)

ELP 2012.01.11. 20:58:29

Nos akkor ízzítsunk!!:) Ütött az óra!:)

nowo 2012.01.11. 20:58:48

@ladyandhenk:Te sem?:)
@szerivan:Péter miért nem Fecóra pakolt?
@Brr:szóval Kingáért (aláhúzva) történt az egész?Ravasz!(ha bejönne)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 20:59:51

@arkangyal44: na, tekints üzletnek:)

Megkaptad már a Mikulás ajándékom?:)

nosce 2012.01.11. 21:00:16

@szerivan:
mondtam már h szép az arcod ? :)

csicserierika 2012.01.11. 21:00:54

@szerivan: Esztinek is van oka utálni, mert eléggé kapott Kingutól, mert kihívta szépemlékű Dyát, és kint hagyta FB+ is innen datálható :)

csicserierika 2012.01.11. 21:03:01

na , én nézem, mert azok közé tartozom, akik bevallják :)

kamarti 2012.01.11. 21:03:19

@nosce: Ati kijelentette, hogy márpedig ő nem alszik együtt Csabival, ha a fene fenét eszik, akkor se. Csabi kitalálta, hogy ha elalszik, befekszik mellé, Peti ajánlkozott, hogy ne virrasszon, ő majd felébreszti, amikor aludni tér, addigra biztos Ati is horpasztani fog. Peti ébresztett, Csabi küzdött, Ati fogcsikorgatott, mintha aludna, majd pár perc után megkérdezte visszahúz-e Csabi a helyére végre. ennyi történt. jó hosszan :)

@csicserierika: szóval épp az ellenkezője, ő nem akart kihágást, meg büntetést Ati miatt.

ő-szinte 2012.01.11. 21:04:36

@szerivan: Besírtam a külvilágos dolgon:-DDDDD

nosce 2012.01.11. 21:05:54

@kamarti:
köszi :) én az elején azt hittem alvajáró :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 21:07:15

@arkangyal44: a másik emilre küldtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D

Nem igaz, azt nem dobta vissza:D

evangeline07 2012.01.11. 21:07:37

Juj, erre kelni. Én tuti megkérdezném milyen bűnt követtem el.. :)

nosce 2012.01.11. 21:08:12

ez az Atti Sehi duó tényleg büntet :)

MissX 2012.01.11. 21:08:21

na ettol nagyobb buntetes az lett volna ha eszter eneklesere ebrednek

ő-szinte 2012.01.11. 21:08:23

Atti félálomban röhög:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

kamarti 2012.01.11. 21:08:25

azért az tényleg mekkora húzás lenne, ha kiválasztaná Atit. elnézném a képét a következő napokban...:)

Ati élvezi, hogy ők szólnak a hangszóróból :)

fran7 2012.01.11. 21:09:10

@evangeline07: Ők tudják, mit követtek el.

ő-szinte 2012.01.11. 21:09:58

@evangeline07: Én is csak kapkodtam volna a levegőt:-DDD

nosce 2012.01.11. 21:10:24

mentálisan felkészültek a tanulásra :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 21:10:26

látványpékség :) beszar, behugyoz :DD

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:11:19

Imádom a Sehi röhögését.Hp egyből dacol.Takarodjon haza.

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 21:12:09

hovatűnt Anica? és jó estét

MissX 2012.01.11. 21:12:13

en altalanosiskolas koromban szerettem az ejszakai orseget a nyaritaborokban. mindig volt kakao meg alma az oroknek :) nem ertem miert nem teszik nekik :)

kamarti 2012.01.11. 21:12:32

azért az duuuurva, amikor néha elönti őket az érzés, hogy most két rendőr vegzálja őket, akik tényleg rendőrök és nem bohócok, mint ők....

arkangyal44 2012.01.11. 21:12:36

@ladyandhenk: Lehet postagalamb hozza az üzit,és az is gyalog jön :::)DD

mocskosmacska 2012.01.11. 21:12:45

Eszter elég erotikusan motoz.

nosce 2012.01.11. 21:12:57

Eszti ráfogott Petti bránerére :)

kamarti 2012.01.11. 21:13:32

Eszter, bakker, mekkora tuskó, de tényleg

ő-szinte 2012.01.11. 21:13:46

PUUUUUUFFFFFFFFFFIIIIIIIIIIIII!

mocskosmacska 2012.01.11. 21:13:55

Attila testhezálló feladatot kapott.

ZuzuPetals 2012.01.11. 21:14:38

@nosce: ő már bárkiére ráfogna. :)

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:14:50

Takarodj...most fog üvöltözni a Hobbit.

mocskosmacska 2012.01.11. 21:15:44

Spar budget áruk mindenhol bevillannak.

nosce 2012.01.11. 21:15:46

Pettti de kemény :)

ő-szinte 2012.01.11. 21:16:13

Petti kicsit túljátszotta...

kamarti 2012.01.11. 21:16:26

azért ha Peti rendőrtanonc lenne valójában, már biztos lenne az útilapu :)

Kardhal.0 2012.01.11. 21:17:12

Jaj, azért Peti nem semmi volt. :)

kamarti 2012.01.11. 21:17:45

jaj, hát gondoltuk, hogy nem a bredpitt fegyvereit kölcsönözte a TEK, Lilu...

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:18:09

jah legyen,Sehi még néz ki valahogy...Tűűűűűt tűűűűűűt

mocskosmacska 2012.01.11. 21:18:43

Óh, pedig én azt hittem hogy igaziak.
Tényleg megkérdezhetnék azt is, hogy ha igaziak lennének a fegyverek, akkor a melyik lakók melyik lakótársát nyírná ki legelőször.
A válaszok:
péter verát
attila verát
attila kingát
kinga attilát
attila csabát
eszter kingát
vera akárkit

Kardhal.0 2012.01.11. 21:18:48

Eszter meg megint minősíthetetlen volt.
Viszont midig tud újat mutatni, valami meglepőt és még lejjebb küzdi magát.

ő-szinte 2012.01.11. 21:19:00

Jesszusom, csak most látom, hogy milyen farmer van Lilun! Elég gázul áll rajta...

girbeguba 2012.01.11. 21:19:57

Sziasztok! Csak most kapcsoltam be a tévét de szívem szerint már kapcsolnám is ki. Azt hittem az éneklésnél nem lehet rosszabb. De lehet.

nosce 2012.01.11. 21:20:18

@mocskosmacska:
"vera akárkit "

vera nem akárkit, hanem mindenkit, a többieknek nem jutna :)

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:20:36

@ő-szinte: Az egész nő csöves ahogy van.

MissX 2012.01.11. 21:20:52

vajon kit visz ki? olyan izgi :D

foxglove (törölt) 2012.01.11. 21:21:48

a legviccesebb idáig az volt, hogy lilu azt hitte, bárki is aggódik a villalakók testi épségéért.
HÁT NEM!

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:22:35

@nosce: Ő csinálná jól,mind1-ik megérdemelné.Bár én sajnálnám a golyót is beléjük.hihihi

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 21:23:26

Peti jó volt :) Kár, hogy nincs Kingának egy illő rang a rendőrségben. túl összetett karakter egy egy közönséges hierarchikus erőszakszervezethez. itt nincs udvartartás.

nosce 2012.01.11. 21:24:16

@foxglove:
sztem ezt a 12-es karika miatt kell elmondania, vagy valami ilyesmi :)

rumoskola 2012.01.11. 21:24:21

Csak nekem hiányzik a rendőr-hétről Gergő?
az lett volna az igazi, ha őt tanítgatják körözött személy elfogására :)

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:24:26

Nem hiszem ,hogy combos lesz Kinguci,gyenge embert visz,nincs elég vér a pucájában.

nosce 2012.01.11. 21:26:07

@KennyCor7ez:

jah vera előadhatná vérfarkas módban is, az igazán izgi lenne :)

ő-szinte 2012.01.11. 21:26:14

@KennyCor7ez: Ez igaz:-) de a naci még ki is hangsúlyozza:-D

nosce 2012.01.11. 21:26:47

@rumoskola:
"Csak nekem hiányzik a rendőr-hétről Gergő?

sztem megvárták a rendőrhéttel Geri kiesését :)

girbeguba 2012.01.11. 21:27:27

Én vagyok az egyetlen aki nem alszik teljes utcai ruhában?

2012.01.11. 21:27:45

@foxglove: Ezt mire mondta? Nem nézem.

@nosce: Mondtam már, hogy szép a hátad?

@ő-szinte: Szia mogyi :) Pushpangot érdekli a nemünk...ki hallott ilyet! Nem mindegy az neki? :))

Kardhal.0 2012.01.11. 21:27:46

Csabi mintha hülyének nézne. :)
(márha tényleg járt rendőr suliba)

arkangyal44 2012.01.11. 21:28:19

@girbeguba: ezért van aza a mondás,hogy soha nem mond ,hogy soha:))DDDDDDD

nosce 2012.01.11. 21:28:23

Serinek: még egy rúd hiányzik középről, téééényleeggg, jóó :)

ő-szinte 2012.01.11. 21:28:35

Vera hogy néz ki...!
Priceless

kamarti 2012.01.11. 21:28:41

jesszus, hát jogsijukat vették??? :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 21:28:52

tumáccs volt.
imádom ezt a csajt!! :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 21:29:01

@szerivan: arra, hogy hiába hadonásznak, nem igaziak a fegyverek.

nosce 2012.01.11. 21:29:26

Fecó jelentkezik rendőrnek :)

girbeguba 2012.01.11. 21:30:03

Na jó én bevallom ha rendőr irányítja a forgalmat akko r az előttem haladót kell követni. Ha én vagyok a sorban az első na az szívás!

ő-szinte 2012.01.11. 21:30:06

@szerivan: Hehe. Mondtam neki, hogy vigyázzon, mert te is így kezdted...:-D
Aztán mi lett belőled is...:-DDDDDDDDDD

nosce 2012.01.11. 21:30:17

@szerivan:
"Mondtam már, hogy szép a hátad?"

most csak gyönyörködsz benne, vagy meg is maszirozod ? :)

barakka 2012.01.11. 21:30:52

Jaj,Vera má megint hogy néz ki...

kamarti 2012.01.11. 21:31:07

vannak ilyen beszólogatós tahók, nem kell rájuk figyelni :)

nosce 2012.01.11. 21:31:14

Eszti elvesztette a fonalat a jaj de megdugnálak anyukámra :)

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:31:51

Fasza az a fütty.Eszter megoldotta.

arkangyal44 2012.01.11. 21:32:00

a reteknek nincs humora,én kingára egy teherautot tettem vona:)

2012.01.11. 21:32:27

@girbeguba: Te milyen igénytelen vagy! És még büszke is vagy rá, dúúúúúrrrvaaaa! Nekem van alvós gumicsizmás is, meg hótaposóm.

ő-szinte 2012.01.11. 21:32:38

Kinek fáj még a feje rajtam kívül???

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:32:45

@barakka: Igen Vera csinosabb mint a többi tehén.Igazad van :D

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 21:33:07

@kamarti: Moszkva, elnézést, Széll Kálmán téri jogsik ezek.

kamarti 2012.01.11. 21:33:07

@nosce: meg Vera :)

hogy is volt ez a többiekhez lebutított beszédű Eszter örökbecsű a káoszról? remélem, Hajni felírta, mert szeretném még olvasni :)

ő-szinte 2012.01.11. 21:33:46

@arkangyal44: Lassan inkább alá kell az:-DDD

foxglove (törölt) 2012.01.11. 21:33:49

@kamarti: a káosz megtartásra került!
:D

2012.01.11. 21:34:01

@nosce: Most masszírozom, mindig közben mondom.

nosce 2012.01.11. 21:34:08

@ő-szinte:
nekem tegbap fájt,, vagy az nem ér ? :)

girbeguba 2012.01.11. 21:34:43

@szerivan: jaj jaj na le is dobom a pizsim és húzok farmert meg nagykabátot ha ez a menő :-)

kamarti 2012.01.11. 21:34:57

@foxglove: ó, köszi :)

na nézzük a bátrakat, mit nyilatkoznak :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 21:35:29

@kamarti: nem ezt mondta, csak tippeltem:)

MissX 2012.01.11. 21:35:33

ez a sal petin valami design elem?

nosce 2012.01.11. 21:35:39

@szerivan:
"Most masszírozom, mindig közben mondom. "

lemosol elölről is ? :)

hájdí 2012.01.11. 21:36:26

remélem,fecóra hallgat a királylány

girbeguba 2012.01.11. 21:36:42

@MissX: nem, egyszerű nyakháj takaró elem

2012.01.11. 21:37:10

@nosce: Csúnnya fijú! Csak azt tehetjük meg amit a púderek eddig megtettek.

girbeguba 2012.01.11. 21:37:50

@szerivan: ö ö ö na hozom az alapazót

nosce 2012.01.11. 21:38:46

Csabi jó arc legerősebb ellenfelét Esztit akarja kivitetni :)

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:38:56

Semleges phaszfej...pfej

sogeking 2012.01.11. 21:38:56

nem kell ennyit variálni, vigye ki Attilát :)

girbeguba 2012.01.11. 21:39:08

Ati semleges. Hímnős

MissX 2012.01.11. 21:39:08

hogy ez a seggfej mindenbol kihuzza magat...

hájdí 2012.01.11. 21:39:18

@szerivan: atiék ellen oltja:)én pedig annak nagyon-nagyon örülnék:)(és persze vera is erre buzdítja:)

kamarti 2012.01.11. 21:39:20

Atikám, ez nem feladat volt véletlenül?
úgy értem, ez is...

nosce 2012.01.11. 21:39:38

@szerivan:
vera lemosta Bandikát is :)

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:40:11

Figyeljétek meg kiviszi A 45 perces Attilát.Mekkora show lenne.

genevieve 2012.01.11. 21:40:48

hehe:-)

ati rápakoltatta a jeleket kingára, most pedig be van sértődve, hogy kinga nem kér tőle segítséget:-9

ő-szinte 2012.01.11. 21:41:17

most jön a bugyi?:-D

kamarti 2012.01.11. 21:41:35

@nosce: sztem Eszti ellen nagyobb esélye lenne, mint Seri ellen....

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 21:41:41

eszti sötét, mint az éjszaka.

nosce 2012.01.11. 21:41:56

@sogeking:
"nem kell ennyit variálni, vigye ki Attilát :) "

Akkor a Kinga fun clubnak kell vasárnap hazaszállítani, béreljetek egy limót :)

nosce 2012.01.11. 21:42:43

@ő-szinte:
"most jön a bugyi?:-D "

jájjjj elment a kedvem a bugyitól :), de helyileg itt következett :)

girbeguba 2012.01.11. 21:42:54

Jaj szegény Ati nincs elég ideje gondolkodni hah hah hah

hájdí 2012.01.11. 21:43:09

atiék új "négyese" így nagyon irritáló

kamarti 2012.01.11. 21:43:26

@genevieve: mekkora szánalomhegy már ez a fickó....

@KennyCor7ez: arra én is befizetnék... talán még egy vélemény sms-sel is :)

válságba jutott a kapcsolatuk, Lilu, na nemár

genevieve 2012.01.11. 21:43:34

@kárpátia56: és bent ki szerelmes?:-)

mert, hogy ati nem az tuti:-)))

sogeking 2012.01.11. 21:44:02

@nosce: miért kellene a Kinga fanklubnak hazaszállíttatni Attilát?

girbeguba 2012.01.11. 21:44:05

@kamarti: sztem is Eszti jó Peti meg még jobb választás lenne

ő-szinte 2012.01.11. 21:44:09

@nosce: Nem csodálom:-) a műsoros bugyi nem szokott nagy kedvet csinálni:-DDD

foxglove (törölt) 2012.01.11. 21:44:23

bazdmeg. a szarosbugyikeresés csínytevés.

mocskosmacska 2012.01.11. 21:44:33

@nosce: Tényleg és nem a párbjoan.

Attilát meg már tényleg megmutatnám egy pszichiáternek.

Verának meg szólnia kellene, hogy a teljesen testhezálló farmer csak a nagyn szép lábú és fenekű nőknek áll jó. Ja, meg a melltartó.

nosce 2012.01.11. 21:44:35

@kamarti:
"sztem Eszti ellen nagyobb esélye lenne, mint Seri ellen.... "

sztem az egyetlen aki Csabát verheti az Eszti, szal kinga esélytelen, bár lehet Eszti is sokat kopott...

kamarti 2012.01.11. 21:44:48

csínytevéseket bakker.
nevezzük néven: mivel provokálták már megint Verát...

ő-szinte 2012.01.11. 21:44:50

@sogeking: bekurbliztad a netet?:-DDD

MissX 2012.01.11. 21:44:55

istenem, megint egy feloraig tarto par perc

MagasMacska 2012.01.11. 21:45:20

Már megint kezdődnek az óvodás "csnytevések"? Jaj, de únom már őket!

nosce 2012.01.11. 21:45:21

@sogeking:
"miért kellene a Kinga fanklubnak hazaszállíttatni Attilát? "

Attilát nem kell mert őt a négerek viszik majd :)

ő-szinte 2012.01.11. 21:45:28

@kamarti: Hogy te milyen szigorú vagy!:-D

Tjuca 2012.01.11. 21:45:57

@mocskosmacska: mi? a melltartó, csak a a nagyon szép lábú, és fenekű nőknek áll jól? :-D

foxglove (törölt) 2012.01.11. 21:46:10

@MagasMacska: hát éppen ez az, hogy ez minden lesz, csak nem csínytevés. lilu megint kimagyarázta.

sogeking 2012.01.11. 21:46:30

@nosce: Eszter stílusa ellen valami érzelmes, impulzív karakternek lehet esélye szerintem - Csabival kb. egyformák

kamarti 2012.01.11. 21:46:55

@nosce: hát ezt Eszti is így gondolja... de sztem téved, annyira ócska lett ez a nő, hogy az valami félelmetes

nosce 2012.01.11. 21:46:59

@gyvy:
"Ki vezet? :)"

Kinga fej fej mellett :)

hájdí 2012.01.11. 21:47:07

@kamarti: és majd megint az lesz,h ezt is vera kezdte...:)

Tjuca 2012.01.11. 21:47:15

@nosce: hova viszik? ez itt a kérdés. 8-P

nosce 2012.01.11. 21:47:47

@sogeking:
igen de az sztem Vera lehet...

Tjuca 2012.01.11. 21:48:07

@sogeking: ööö. nem. szerintem.

sogeking 2012.01.11. 21:48:20

@nosce: egy szvingerklubba járnak?

kamarti 2012.01.11. 21:49:43

@ő-szinte: egész éjjel ezt csinálták, alpári és undorító módon, csak ezért.
sztem Vera nem teljesen ép, de nagyon unom már ezt a két barmot, meg a nevetséges magyarázkodásokat a riportban.
és tanulságos volt a tegnapi négyes beszélgetésük: még egymásnak is mismásolnak bakker...

nosce 2012.01.11. 21:49:49

@sogeking:
még nem de ha megnézi Vera filmjét, majd fognak :)

sogeking 2012.01.11. 21:50:53

@Tjuca: szerintem igen:)

@nosce: vagy akár Fecó

kamarti 2012.01.11. 21:51:09

@hájdí: ja, meg hogy mindenkivel összeveszett....
nem csípem, ha teljesen hülyének néznek a médiákok. vagy a politikusok :)

nosce 2012.01.11. 21:51:28

@ő-szinte:
"bekurbliztad a netet?:-DDD "

Betett még 50 giga RAM-t így már csordogál a net :)

ő-szinte 2012.01.11. 21:51:30

@kamarti: én jól szórakoztam az éjszakain:-DDD

Hurri Kán 2012.01.11. 21:52:15

@nosce:
Kinek a feje mellett? :D

@foxglove:
Dya hogy áll? :D

sogeking 2012.01.11. 21:53:05

@ő-szinte: be, el is fáradt a kezem..

MissX 2012.01.11. 21:53:09

az a rosszindulat, ami petiben van...

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:53:12

@Peter_Cs: Hol?az ablakon?Lófaszt:D csöves

hájdí 2012.01.11. 21:53:31

ó,a nagy kanok,istenem,elveszik a vállapot.)

nosce 2012.01.11. 21:53:33

@sogeking:
"vagy akár Fecó "
Fecó szegény ...egyszerű lélek :)

genevieve 2012.01.11. 21:53:49

na mi van, atinak most nagy pofája, mikor neki kellene valami feladatot megcsinálni?:-))))

nosce 2012.01.11. 21:54:05

@sogeking:
"be, el is fáradt a kezem.. "

nem annyira mint csabcsinak :)

kamarti 2012.01.11. 21:54:10

és Lilu még egyszer elmondja, h csínytevés

Ati meg elegáns akar lenni. eddig nem tűnt fel, hogy ismerné ezt a szót....

sogeking 2012.01.11. 21:54:33

@gyvy: 132%-on, de még lehet jobb is :)

Tjuca 2012.01.11. 21:54:53

@sogeking: szerintem tök mások. már csak azért is, mert egyiket csípem, másikat nem. az egyik azt hiszi tud beszélni, holott nem is. a másik azt hiszi nem tud beszélni, holott de. az egyiknek tudok nevetni a viccein, a másiknak nincsenek viccei. az egyiktől a falat kaparom a kezdetektől, a másiktól meg nem. az egyik végig önfejűen játszik, vállalva azt, a másik végig nyalt. hát ennyi bennük az azonos.

nosce 2012.01.11. 21:55:03

@gyvy:
"Kinek a feje mellett? :D"

azt majd Vera éjszaka eldönti :)

2012.01.11. 21:55:17

@nosce: De Attila hátát masszírozta. Én Bandika féle férficsöcshöz nem nyúlok, hányszor mondtam, hogy ne egyél annyit!

sogeking 2012.01.11. 21:56:13

@Tjuca: nyilván én nem a te szemszögedből nézem:)

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:56:16

Erre most majdnem Írtam egy csúnyát te köcsög Hobbit geci.GRrrrr fúj de szétbasznám a fejét.

Hurri Kán 2012.01.11. 21:56:44

@sogeking:
És lehet még több?

@nosce:
Kit dönt el Vera éjszaka? :D

kamarti 2012.01.11. 21:56:57

@ő-szinte: hát én nem.
és sztem Esztike anyja sem. bár lehet, hogy őt csak az zavarja, ha a kislánya sokat bagózik, az nem, amikor azt meséli a fél országnak, hogy az anyja akkor is meztelenül mászkált a lakásban, amikor cérna lógott a lába közül...

sogeking 2012.01.11. 21:57:42

@gyvy: ha szorgalmasan csavargatja a tincseit akkor igen

Tjuca 2012.01.11. 21:57:55

@sogeking: persze. :-P ezért írtam, hogy szerintem nagyon nem egy típus.

nosce 2012.01.11. 21:58:08

@szerivan:
"De Attila hátát masszírozta. Én Bandika féle férficsöcshöz nem nyúlok, hányszor mondtam, hogy ne egyél annyit! "

jól van jól van, de ne gyere ilyen közel mert büdös a szád :)

MagasMacska 2012.01.11. 21:58:11

Tényleg de undorító ez a két aljadék!

genevieve 2012.01.11. 21:58:12

hát én most ütném ati-petit de hirtelen.......

a jó édes anyjukkal szórakozzanak....

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 21:58:13

@KennyCor7ez: Relatív igenis buta, mert Peti, Csaba, Vera azért fejben mindig színesebb, eredetibb, okosabb nála, Vera nem színes, de eredeti és okos, sötétnek nem sötét, csak kis fasiszta.
Atival szerintem egy szinten van. Nem csinál semmit a legutóbbi párbaja óta. szerinted igen? a múltbeli swingerparty eseménynek számít ebben a közösségben? Oszt ennyi esztike.

KennyCor7ez 2012.01.11. 21:59:03

szánalmas pöcsfejek...

Kardhal.0 2012.01.11. 21:59:08

Attiláék szánalmas szintet ütötték meg.

Hurri Kán 2012.01.11. 21:59:17

@sogeking:
Bandikának nincsenek is tincsei.

kamarti 2012.01.11. 21:59:18

na, én még ilyen birkózást CsabiFecótól nem láttam...

2012.01.11. 21:59:55

@Tjuca: Kikről beszélsz?

Kardhal.0 2012.01.11. 21:59:58

Azért Attila ahogy nézte a Verát és kéjsóváran várta, hogy beguruljon...

nosce 2012.01.11. 22:00:14

@gyvy:
"Kit dönt el Vera éjszaka? :D "

nem az a kérdés, hanem h kinek vágja le éjszaka a fejét :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 22:00:30

és a csicska rögtön megy, ha geciskedésről van szó. nem hiszem el.

kamarti 2012.01.11. 22:00:35

két frusztrált fszkalap. uncsi és szánalmas

2012.01.11. 22:00:47

@nosce: FB+ az áporodott izzadságszag dől a zakódból...

Tjuca 2012.01.11. 22:00:49

meséljetek már mit csináltak, én itt sötétben csak az 50 gigás netet kurblizgatom

genevieve 2012.01.11. 22:00:59

és közben meg nyomatják, hogy vera az akivel nem lehet normálisan élni....

pfejjj....

2012.01.11. 22:01:28

@sogeking: brékó, a sas leszáll!Akkor le kell lőni.

Tjuca 2012.01.11. 22:01:28

@szerivan: hátha kitalálod. :-P

Hurri Kán 2012.01.11. 22:01:33

@nosce:
NAgy kár monnyuk egyikért sem lenne. De kezdhetné sajátjával. :D

sogeking 2012.01.11. 22:02:47

@Tjuca: abból a szemszögből néztem, hogy egy párbajon hogy viselkednének
Attila - kisstílüen oltogatná az ellenfelet
Péter - valahogy furmányosan próbálná megvezetni
Fecó - sírna, nevetne, kiabálna
Vera - ordítana, cinikusan piszkálódna
Kinga - talán ő is ordítana
Sehi - ezt nem látom magam előtt
Csaba/ Eszter - viszonylag higgadtan viselkednének

MissX 2012.01.11. 22:02:57

ezek megvannak gyozodve, hogy a nezoknek tetszik a viselkedesuk? szerintem naaaagy tevedesben lehetnek.

arkangyal44 2012.01.11. 22:03:53

@genevieve: szerintem feladatban kapták,hogy csináljanak műsort,mert szegény Hajninak nem lesz miről írnia:))

nosce 2012.01.11. 22:06:31

@szerivan:
"FB+ az áporodott izzadságszag dől a zakódból... "

nincs is rajtam zakó, bazdmeg hát éppen a hátamat mosod, beteg eleme, a zakó a Fecóé :)

nosce 2012.01.11. 22:09:44

@szerivan:
"brékó, a sas leszáll!Akkor le kell lőni. "
FB+, a sas leszállt a fészekbe, csak pontosan :)

sogeking 2012.01.11. 22:10:08

csak mert nincs 50 GB RAM-om már nem is kommentelhetek?

@szerivan: két szoba közt a csend..

nosce 2012.01.11. 22:11:26

@ő-szinte: :)
"a műsoros bugyi nem szokott nagy kedvet csinálni:-DDD "

hát nem is csinált :)

2012.01.11. 22:11:31

@Tjuca: Kereshettem vissza...az együttműködés teljes hiányát bevéstem a szolgálati naplóba.

@nosce: Nem moslak TE GYÖKÉR, a szaunában masszírozlak. Haggyállbékkében!

2012.01.11. 22:12:03

@sogeking: Fényééév távolsááágh.

ő-szinte 2012.01.11. 22:12:14

@sogeking: Sehi énekelne és táncolna, te!:-DDD

nosce 2012.01.11. 22:12:41

@sogeking:
"Kinga - talán ő is ordítana"

sztem Kinga csak akkor ordítana ha előtte mattra inná magát :)

sogeking 2012.01.11. 22:12:52

@szerivan: krsssh, mssssssssshs, hallasz?

csicserierika 2012.01.11. 22:12:56

@sogeking: Sehi odatenné magát , mint a boxban, úgyhogy nem ajánlott kivinni.

sogeking 2012.01.11. 22:13:31

@ő-szinte: de a párbajon kérdések is vannak:) vagy eltáncolná?

nosce 2012.01.11. 22:13:45

@szerivan:
"Nem moslak TE GYÖKÉR, a szaunában masszírozlak. Haggyállbékkében! "

és rajtam van a zakó , huzzál már el :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 22:13:50

Sehi díszbe vágta magát, mert ő lesz a kihívott.

hájdí 2012.01.11. 22:14:27

huu,serinek milyen színe van!:)

2012.01.11. 22:14:48

@foxglove: Már elkezdődött a ceremónia?

@nosce: Hol marad a tisztelet FB+?

MissX 2012.01.11. 22:15:03

fent maradok es ilyen bad gateway-el kell talalkoznom. ez az en formam

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 22:15:06

@arkangyal44: még mindig nem ment át? Küldjél már vmi képet nekem!

nosce 2012.01.11. 22:15:35

@sogeking:
"de a párbajon kérdések is vannak:) vagy eltáncolná? "

akár, a pábajon nem igazán múlik semmi :)

Zelefánt 2012.01.11. 22:15:38

A kamerára ragasztottam volna azt a kurva rágót, bazmeg.
Ki ez a ribi, hogy beugasson?...

ő-szinte 2012.01.11. 22:15:39

@sogeking: Nem, rosszabb... elénekelné:-DDD

Tjuca 2012.01.11. 22:16:38

senki nem mondja meg mit csinált a két ökör?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 22:16:48

@sogeking: legalább te megkaptad az üzimet??????????????????

Angyal, te miért nem???

sogeking 2012.01.11. 22:17:40

@szerivan: amint Noszály Sasa megérkezik :)

@nosce: akkor minek párbaj, kisorsolják kő-papír-ollóval :)

Tjuca 2012.01.11. 22:18:07

@ladyandhenk: ha megvigasztal én se kaptam meg
8-O)

nosce 2012.01.11. 22:18:08

@Tjuca:
"senki nem mondja meg mit csinált a két ökör? "

Attila behozta a bőröndöt, Petti semmit

ő-szinte 2012.01.11. 22:18:35

Pofon????
Vallatás bent volt Kingánál?:-DDDDDDDDD

sogeking 2012.01.11. 22:18:45

@csicserierika: lehet, de verbálisan nehezebb lenne :)

@ladyandhenk: igen, és el is olvastam :D

nosce 2012.01.11. 22:18:50

@sogeking:
"akkor minek párbaj, kisorsolják kő-papír-ollóval :) "

mert akkor Atti nyerne tutira :)

2012.01.11. 22:18:59

Ki volt már tárgyalva az a téma, hogy a Lilu egy hülye picsa?

Tjuca 2012.01.11. 22:19:30

@nosce: és ez az akkora attrakció? azt hittem legalább megsütötték az aranyhalat.

ő-szinte 2012.01.11. 22:19:37

@szerivan: Faszomatbazdmeg!
Vallatás Kingát pofozta meg...

nosce 2012.01.11. 22:19:49

@szerivan:
"Hol marad a tisztelet FB+? "

szeretlek téged te bolond :)

hájdí 2012.01.11. 22:20:21

tetszik,h kinga magánál van most

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 22:20:33

@Pökhendi Pökös Pajtás: biztos, de egyetértünk!!!

@sogeking: jó, de angyal meg nem:(

Örülök, h te igen:D

nosce 2012.01.11. 22:20:40

@Tjuca:
"és ez az akkora attrakció? azt hittem legalább megsütötték az aranyhalat. "

azt majd Attila a titoklevélben végrendelkezi :)

arkangyal44 2012.01.11. 22:20:47

@ladyandhenk: nem tudom,pecenként nézem
de semmi:(

ZuzuPetals 2012.01.11. 22:21:26

Nem viszi Attilát. :((

evangeline07 2012.01.11. 22:21:34

Olyan "szomorú", hogy FB+ csak a három, rá jelet tevőt veszi bele a számításába. Kár, hogy nem Attilát viszi.

nosce 2012.01.11. 22:21:40

Lilu: Attila arra kérlek vedd ki... :)

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:22:01

@kárpátia56: Legyen úgy,ahogy érzed.Én azt mondom ,hogy miért kellene színesebbnek lennie?A többi színes?Fecót kivéve,alapból színes, de lófaszt sem csinál.Unalmas fos.Eszter csak visszavett és nem pattog.Nem illetném a buta jelzővel.Nem vagyok Eszter fan.Vera meg lehet hogy fasiszta de nem fasisztább a köcsög 45 perces Attilánál.Meg nem értem ezt a csinál, nem csinál dolgot,miért kell nekik bármit is csinálni?Azért ,hogy mi szórakozzunk?Alapvetően különböző emberek vagyunk ,mindenkinek más emberi viselkedés tetszik,mindenki megtalálja a magának színpatikus egyént.Szerintem nem kell itt pakolni magukat.Mi meg szórakozunk azokon akiket csipázunk.

nosce 2012.01.11. 22:22:13

@ZuzuPetals:
"Nem viszi Attilát. :(( "

vidd ki te :)

ZuzuPetals 2012.01.11. 22:23:26

@nosce: @evangeline07: sajnos nem látja, hogy Attila intézte az egészet.

nosce 2012.01.11. 22:23:27

Kinga a titokszobában, még most is abból élt amit Atti mondott neki, a két hazifasszal nem sokra ment...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 22:23:32

@arkangyal44: jó, akkor még utoljára, egyszer megpróbálom!!!!!!

inmemancsi 2012.01.11. 22:23:44

ajaj pedig petttit kéne vinnie

sogeking 2012.01.11. 22:24:05

@ladyandhenk: szolgáltatótól is függ, majd ha a tengerimalacok elkezdik tölteni a generátort, hirtelen megjelenik :)

hájdí 2012.01.11. 22:24:13

petit viszi..úgy is jó...:)

nosce 2012.01.11. 22:24:34

@ZuzuPetals:
"sajnos nem látja, hogy Attila intézte az egészet. "

nem ö intézte el, csak tudta már 2 héttel előtte h rá fogják rakni mondta is Kingának...

sogeking 2012.01.11. 22:29:29

a blogot tiszteltetem

MagasMacska 2012.01.11. 22:30:16

Ezek tényleg Attit akarják kivitetni vele?

2012.01.11. 22:30:52

@nosce: "házifasz" ! Köszönöm, megmosolyogtam ezt a találmányt!

ZuzuPetals 2012.01.11. 22:31:01

@nosce: Akkor ez nekem kimaradt.

hájdí 2012.01.11. 22:31:03

istenem,de unom ezt a kingaati dolgot.....

Tjuca 2012.01.11. 22:31:08

@MagasMacska: kik?

én belőletek élek, de akadozik a blog :-(

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:31:20

@Tjuca: 3 batyu f..sz simán befér:)

2012.01.11. 22:32:09

@Tjuca: Bal alsó hatos - tömés

nosce 2012.01.11. 22:32:25

@ladyandhenk:
"és a csincsillák?:D"

azok nem tekernek most, csak híznak és nagy csöcsöket növezstenek :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 22:32:47

@MagasMacska: dehogy! én éppen ellenkezőleg látom, kingát és atit is bent akarják látni továbbra is.

MagasMacska 2012.01.11. 22:33:01

@Tjuca: Az RTL. Olyan jeleneteket játszik be, amik vérforralóak. Pl. a bikinitépést...

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:33:02

Lilu Miért nem megy a picsába már ezzel az én vagyok a műsorvezető és én vagyok a kircsi.Húzzál te is Lilu a picsába.

arkangyal44 2012.01.11. 22:33:11

@Tjuca: pedig még 1500 hozzászólás se nem van:)

Tjuca 2012.01.11. 22:33:31

@KennyCor7ez: én csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy nem csak okos, de szép is.

az hab a tortán, hogy ez a kép a nevelésünk titkai c. könyv promóciós bemutatóján készült. kérdem én, gyerek meglátja visszamarad-e a fejlődésben?

sogeking 2012.01.11. 22:33:33

@ladyandhenk: ők is elég jól tekernek:)
bár az előbb egy sün költözött a monitoromba

@ő-szinte: én tettem tönkre, csak hogy közben okulhass az Attila - Kinga bejátszásokból :)

sogeking 2012.01.11. 22:34:55

@Tjuca: khm.., de ki lehet az asztal alatt?

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 22:35:30

@arkangyal44: az is nagy volt, basszus? Te csak a kicsi méretet szereted?:)

arkangyal44 2012.01.11. 22:35:56

szerintem sherikét viszi,a többi nagyon erős neki,bár sheri is necces:)

beacska 2012.01.11. 22:36:31

remélem Pétert viszi, jól jönne neki egy kis megerősítés!!!

2012.01.11. 22:37:23

@ő-szinte: Mindig tudtam, hogy sok benne a rejtett agresszió. Talán még téveszmés is, jó lesz vigyázni vele.

@csicserierika: Félek igen.

jooasszony 2012.01.11. 22:37:30

@evangeline07: Kinga nem képes tanulni...ö a fától az erdőt nem látó eset..

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:38:00

Imádom a süniket, de most nem akarok sünit.

arkangyal44 2012.01.11. 22:38:44

@ladyandhenk: az elsőn volt egy babakocsit toló hölgy,oszt más semmi,a másodikon meg már ottan voltál :)D amúgy a kisebb méretet szeretem az nem fogyaszt sokat :)DD

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 22:39:10

@KennyCor7ez: ez egyébként teljesen igaz, amit az elvárások különbségéről írsz. Én csak 1 néző vagyok, tehát tényleg nem tudom, hogy mások miért szavaznak erre-arra. van aki a szórakoztató viharkeltésért nézi, és van aki nem. mindenesetre nálam az előbbi nyerő.

nosce 2012.01.11. 22:39:46

@szerivan:
"Mindig tudtam, hogy sok benne a rejtett agresszió. Talán még téveszmés is, jó lesz vigyázni vele.
"

ma már nem kell félni tőle, nincs nála most több pofon :)

sogeking 2012.01.11. 22:41:22

@Tjuca: még megy a csapatépítés (Eszterrel)

nosce 2012.01.11. 22:41:24

@Tjuca:
még csak a szót :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 22:41:50

A reklám előtt Lilu megint hozta a formáját. Igazi, belevaló, szadista kápó.
A hideg is kiráz tőle.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 22:41:55

@arkangyal44: hát, na:) én küldtem, nálad nem stimt valami, ha a kicsit szereted:P

ő-szinte 2012.01.11. 22:43:15

Megint engem emlegetnek...

nosce 2012.01.11. 22:43:24

@sogeking:
"én tettem tönkre, csak hogy közben okulhass az Attila - Kinga bejátszásokból :) "

akkor szarjál sünt :)

nathalie 2012.01.11. 22:43:52

úgy nézem volt miből válogatni a konfliktusok szempontjából :D

Tjuca 2012.01.11. 22:44:01

@foxglove: ja pedig már léptem volna.

sogeking 2012.01.11. 22:44:22

@nosce: nem akarom, hogy Attila belenézzen a gatyámba:)

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:44:33

@kárpátia56: Ez a helyes.Én az emberi pozitív tulajdonságok miatt nézem.Csak sajnos kevés ilyen van.De ez egy játék, ezért nem várok sok pozitív dolgot.

ő-szinte 2012.01.11. 22:44:34

@nathalie: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, dehogy!:-D

arkangyal44 2012.01.11. 22:44:59

sherike titokban kimehet szolizni,hogy ennyire barna,mert a fehér cucc nem dob rajta ekkorát szerintem,vagy Fecó bagaróljával sminkelt ?:)DD

Tjuca 2012.01.11. 22:45:47

@sogeking: kíváncsi lennék az övé milyen állapotban van. :-B

ő-szinte 2012.01.11. 22:46:25

@arkangyal44: Vmi önbarnítóval kenik magukat. Atti mindig el is álmosodik tőle, ha bekeni vele az arcát:-DDDDDDDDDDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 22:46:59

Köcsög Vera milyen leplezetlenül önelégült arcot vágott, ahogy a két lány Gergő miatt magyarázkodott egymásnak.. :D

nosce 2012.01.11. 22:47:01

@sogeking:
"nem akarom, hogy Attila belenézzen a gatyámba:) "

ha mégis negtenné, mondd azt h menstruálsz :)

arkangyal44 2012.01.11. 22:47:18

@foxglove: na de ennyire? és a többi mért nem használja ?

Tjuca 2012.01.11. 22:48:15

@arkangyal44: nekik vastag a képükön a bőr, beszívja. :-P

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:48:27

Mennyire ronda ez a Kinga atyaég.És milyen magabiztosságot 'próbál' mutatni.

sogeking 2012.01.11. 22:48:31

@Tjuca: én nem, nekem ez már túl sok a kultúrából:)

@nosce: vagy letépem a melltartóját

foxglove (törölt) 2012.01.11. 22:48:33

@arkangyal44: mert serike a közönségesebb külsőt preferálja.

nosce 2012.01.11. 22:49:11

@foxglove:
"barnítókrém."

a bugyiban ? :)

sogeking 2012.01.11. 22:49:42

@foxglove: inkább lazac, mint barna:)

arkangyal44 2012.01.11. 22:49:42

@ő-szinte: Kinga mért nem kent magára egy csipetet? úgy néz ki mint egy alkoholista,felpuffadt arc vizenyős szemek,nekem egy antinő:)DD ha ő a királylány én a sárkánynak szurkolok:)

vallatas 2012.01.11. 22:49:45

Seri nagyon nyomja, paris hilton, királylány!

jól mondja :-)

nosce 2012.01.11. 22:49:57

@vallatas:
"jó estét :-) "

hoztál magaddal sok pofont ? :)

Tjuca 2012.01.11. 22:50:25

@sogeking: egyszer elnéztem a zokniját. ha a gyerekről olyat szedek le, azt meg sem próbálom mosni, megy a kukába. :-O ezek után inkább nem érdekel a gatyája. mondjuk mosásban nem ismerek téfát, vagy fehér, vagy kuka.

vallatas 2012.01.11. 22:51:01

kurva jók ezek a bejátszások Kinga leüvölti Fecó fejét :-DDD

hájdí 2012.01.11. 22:51:20

ha peti/atit vinné,életemben először szavaznék is.

genevieve 2012.01.11. 22:51:50

@Tjuca: mindenből feketét kell venni:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 22:52:09

@KennyCor7ez: a fészbúkon! a fészbúkon! a fészbúkon! most osztottam meg egy sünt.

vallatas 2012.01.11. 22:52:21

@nosce: azt nem, csak büdös zoknikat :-D
hátha valaki megakarja szagolni :))

sogeking 2012.01.11. 22:52:33

@Tjuca: szerintem ők is így csinálják, kapják a szponzortól az új ruhákat, a régiekkel meg ki tudja mi lesz:) /zokniszponzor úgy látszik nincs

nosce 2012.01.11. 22:53:01

@foxglove:
"mindig a bugyi! "

HAZUDSZ! :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 22:53:23

@arkangyal44: most viccelsz ugye? a fehér, természetes bőr igénytelenebb, mint a barnítókrémes?

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:53:49

@kárpátia56:D Nem vagyok fészen mert ciki.:D Más a felfogásunk.

nosce 2012.01.11. 22:54:03

@vallatas:
"azt nem, csak büdös zoknikat :-D
hátha valaki megakarja szagolni :)) "

hát nemtom mennyire örülnek ennek a mogyik :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 22:54:12

@nosce: van már egyenruhád? ha nincs, akkor előre köszönsz!

sogeking 2012.01.11. 22:55:03

kezdődik, hajrá Kinga!

arkangyal44 2012.01.11. 22:55:05

@ladyandhenk: Bocsáss meg drága,nem láttam kérdést. mit kérdeztél kedves?

Tjuca 2012.01.11. 22:55:16

@genevieve: 16 hónapos kapott egy ilyet www.abcbabygifts.co.uk/acatalog/skull-520.jpg anyám elhűlt. képzeld el, ha a csajok is csupa ilyet hordanának. :-P mondjuk legkisebbnek nagyon maszkulin lett a ruhatára. pöpec.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 22:55:28

@foxglove: de Kingának nem fehér van, hanem rőtt. :D

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:56:11

Ez az Sehi :D csúnyán lenézte a HP-t nyihaha:)

Tjuca 2012.01.11. 22:56:44

@sogeking: hajrá! hajrá!

csak hogy, ne érezd magad egyedül. :-)

arkangyal44 2012.01.11. 22:56:53

@foxglove: annyirra nem értek hozzá bocsánat,a látvány után megyek,:)DD

nosce 2012.01.11. 22:56:54

@foxglove:
"van már egyenruhád? ha nincs, akkor előre köszönsz! "

a retek felvásárolta az összeset, a vv5-re, vagy mindenki téged akar megbüntizni :)

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:57:17

tikk takk tikk takk megy az idő és semmit nem mond, lófasz ez a nő.

Tjuca 2012.01.11. 22:57:23

@pushpang: nem haragszom. szerintem nem. :-)

vallatas 2012.01.11. 22:57:30

Serinek nagyon előnytelen ez a vagonnyi smink, ő természetesebb arccal szebb.

Peti!

Szerénke. 2012.01.11. 22:57:42

Aztakurvaaaaaaaaaaaaa!!!!
Faszomatbazdmeg!!! De jó vagy!!!:)))

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:57:49

juhééééééééééééééééééééé

sogeking 2012.01.11. 22:57:53

hú, ez kemény lesz, de szerintem jó választás :)

Dr.Kotasz 2012.01.11. 22:57:55

Peti hagyd kint a FB+ Kingát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vallatas 2012.01.11. 22:57:59

Hajrá Peti, Kinga gyáva volt!

hájdí 2012.01.11. 22:58:03

yessssssssssssssssssss

evangeline07 2012.01.11. 22:58:10

kivételesen volt esze..:)

KennyCor7ez 2012.01.11. 22:58:23

de sajnos visszamegy:( a HP

Szerénke. 2012.01.11. 22:58:25

@foxglove: Mééé'? Szerintem nem rossz választás.:D

nosce 2012.01.11. 22:58:29

@Tjuca:
Peti a szar is megfagyott benne

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 22:58:31

nah, ez volt a logikus választás

ZuzuPetals 2012.01.11. 22:58:42

Szerintem az egyetlen, akivel szemben Kinga kint marad.

MissX 2012.01.11. 22:58:43

remelem peti tavozik is

foxglove (törölt) 2012.01.11. 22:58:46

@pushpang: már megint élő adásban hazudsz!

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2012.01.11. 22:58:47

Sok mindent lehet mondani, de tökös választás.

genevieve 2012.01.11. 22:58:50

remélem petike megköszöni most ezt atikának:-)

ő-szinte 2012.01.11. 22:58:50

Tökös! Petti hazamegy!:-)

vallatas 2012.01.11. 22:58:56

Kinga most azt magyarázza, hogy Peti volt eddig gyáva, erre Kinga lép egy szintén gyávát :-D
napi fail

Hajrá kerti törpe!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 22:59:13

@vallatas:

kinga megy vissza... petinek nincs elég nagy választóbázisa

panoz (törölt) 2012.01.11. 22:59:19

Peti a lehető legjobb ellenfelet kapta, mert mindketten egyéni módon ellenszenvesek.

hájdí 2012.01.11. 22:59:20

lealázza FBM a hörcsögöt:))))))))))nagyon:))))

sogeking 2012.01.11. 22:59:33

Péter nem fél, csak éppen beszélni nem nagyon tud :)

Tjuca 2012.01.11. 22:59:37

hát ezt megfőzték. hajrá kinga. szerintem -orr alapján- peti megy vissza. aztán ki tudja. :-)

jó éjt!

Kardhal.0 2012.01.11. 23:00:13

Attila arckifejezése... :)))

vallatas 2012.01.11. 23:00:20

@Brr: nincs hát, hisztikirálynő népszerű!
@ő-szinte: mert taktikázott :-)

evangeline07 2012.01.11. 23:00:22

Attila majd játssza az eszét, hogy szegény Péter, közben meg pár hete azt kérte a Mikulástól, hogy Péter haverja még előtte essen ki..:S Képmutató..:)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:00:29

@Szerénke.: a pufi szórakoztató... sehi meg eszter nem az...
Beugrottál a vizsgán?

2012.01.11. 23:00:38

Megy a pocok, he-he!

pink ninja 2012.01.11. 23:00:43

@ő-szinte: azt ígérted a múltkor, hogy fecó lesz a köv. kieső...
ehh

Szerénke. 2012.01.11. 23:01:00

@foxglove: Az mindent visz!
De most az rtl-re lennék kíváncsi, hogy melyik kezüket vágják le.
Amúgy szerintem FBM-et fogják támogatni, mióta kiment a veronka azóta a pufi elég lagymi...

arkangyal44 2012.01.11. 23:01:09

@ladyandhenk: Levél nem volt,csak két kép,amiből egy volt jó amin vagyol :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:01:31

@Brr: hát, sztem Kingának sincs nagy, legfeljebb protest szavazatokra számíthat.

csicserierika 2012.01.11. 23:01:44

Kingu így akart még egyet rúgni Attiba, de remélem utoljára. Ennyit az őszinte beszédről. Hajrá dagidög !

vallatas 2012.01.11. 23:02:08

Igazából csak azt sajnálom, hogy bármelyik
esik ki a show színvonala csökken :-(
Miért nem Esztert vitte?FB+!
gyávakirálylány

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 23:02:16

@Tjuca: @genevieve: viszont a feketék sarokrésze kopik szét nagyon hamar, pláne, ha hordom, és mivel szép, hordom. ezért a fekete is tud hamar kukalizálódni.

nowo 2012.01.11. 23:02:32

Bravo Kinga!!!:)))

Mostantól kezdve Csaba és Vera mellett Kinga is a kedvencem!!!:))

Hajrá Kinga!!!:)))

Szerénke. 2012.01.11. 23:02:34

@foxglove: De tudod milyen rossz idekint a megítélése. Anno kiszopfelt sem sikerült a villába visszajuttatni, pedig az rtl vért izzadt.:DDD
Jaj, ne is mond. Olyan ökörségeket kérdeztek... Holnap tudom meg. De a vicc az egészben az, hogy az összes szóbeli hely betelt, és nem nagyon akarják bővíteni...

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:02:40

@pushpang: neked meg a tested jó, de a fejed nem.

ELP 2012.01.11. 23:02:47

@szerivan: A döntés jó , nyerni fog Élőben megmondta h szereti az atit , a köb lépés atié.Minden hepi :)

ELP 2012.01.11. 23:03:34

@vallatas: De h gyáva,,,,,,,okos :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:03:49

@Tjuca: na épp megakartam kérdezni, mi van az orrokkal? :D

Én rohadtul nem szeretem Petit, de inkább ő menjen vissza, mint Kinga.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:04:01

@Szerénke.: ezt én is utálom, a hülye létszámkorlátot. egy csomó vizsgáról lemaradtam már emiatt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 23:04:27

@vallatas:

nem gyáva a kinga, hogy petit viszi, hanem vissza akar menni, ez teljesen korrekt, kingára rakni volt peti első taktikai hibája, de nem nagyon volt választása, mert már annyira szűk volt a választhatók köre, rakhatott volna fecóra, és akkor egál lett volna kinga és eszter között és csabiék esztert küldték volna, eszter pedig valszeg fecót vitte volna...

ő-szinte 2012.01.11. 23:04:38

@vallatas: Na ezt most nem értem. Csak akkor lett volna bátor ha Attit viszi?
Ők Pettit is erősnek gondolják...

vallatas 2012.01.11. 23:04:42

@ELP: tudom sajnos, nem néztem volna ki belőle :-D

Tjuca 2012.01.11. 23:04:43

@pushpang: még nem beszél. :-) a csajoknak bejött. (mármint a tesóknak)

Hurri Kán 2012.01.11. 23:04:46

S télleg bent maradnak a létező legunalmasabb arcok a végére. Szerintem rendezzenek a villában is festékszáradás-néző bajnokságot. :D

nowo 2012.01.11. 23:05:12

Éreztem,hogy Pétert fogja kihívni,mert a tanácsadásnál kétszer is kihangsúlyozta,hogy nagyon érdekli Vera véleménye.(Vera Pétert javasolta.)
(Hiszen Vera Gergőt vitte ki,ami ugyanolyan bátor tett volt,mint most Pétert kihívni...)

skorpioqueen 2012.01.11. 23:05:43

@nowo: Sziasztok! Örülök én is veled!

Zelefánt 2012.01.11. 23:05:47

@gyvy:
:)
Vagy felhőszámlálót...azon a kis lyukon keresztül...

csicserierika 2012.01.11. 23:05:51

Nem mert lányokkal kiállni. Szerintem az sms-ek alapján döntött. Peti kapja a legkevesebb dicséretet, ami nem jelent semmit, úgyhogy királylányos integetéssel elbúcsúzunk Kingutól.

ő-szinte 2012.01.11. 23:05:56

@pillangod: Én ilyet neeeeeeeeeeem:-)

vallatas 2012.01.11. 23:06:18

@Brr: Szerintem Esztert kellett volna vinnie, vele volt igazi problémája.
Petit okos lépés volt kivinni, ilyen 90-10%-al jön majd vissza.

@ő-szinte: ja, Ati is jó választás lett volna :-) de most mondta, hogy szereti :-D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 23:06:22

Kiszállok a fecskeklubból!!!!!

HAJRÁ PÉTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:06:30

@pushpang: fésztufész már nem lenne ilyen nagy arcod.

Szerénke. 2012.01.11. 23:06:31

@foxglove: Hát de fbm, még csak jan. 11 van. És már csak két vizsgaalkalom, amik be vannak telve...:S

ELP 2012.01.11. 23:06:54

@vallatas: Kolosi még megmentheti a só érdekében.

csicserierika 2012.01.11. 23:07:17

@gyvy: azt én akartam ellőni a másik poszton, te poéngyilkos :)

KennyCor7ez 2012.01.11. 23:07:24

@ladyandhenk: Tessék?Áruló:(Még valaki?

Ayesha (törölt) 2012.01.11. 23:07:54

@pushpang: na ja.Én is így vagyok, Kinga kihoz belőlem mindent, amit tegnap és tegnapelőtt megettem, plusz még valami állatiasat is. A hörcsögöt se csípem, de inkább, mint ez a Baukó-klón.

@gyvy: a VV6ba szívesen látnám a Tropicarium lakóit. Azok is érdekesebbek, mint Csabika meg Fecike.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 23:08:04

@evangeline07:

jaja, boldog lesz, hogy kinga megy vissza, többször is viccelődtek egymással, hogy peti az első párbaján kiesik...

peti már egy leharcolt valóságshow játékos, nincs ok arra, hogy a nézők visszaküldjék...

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:08:26

@Szerénke.: tudom, nálunk is ez van... az utolsó előttire még időben fel tudtam jelentkezni, de a tárgyból mostantól vizsgaidőszak végéig nincs egy db üres hely sem...

TapOut 2012.01.11. 23:08:27

Nagyon bíztam, hogy Kinga kiviszi és talán kint hagyja Esztert, de az tényleg nagyon rizikós lett volna, így, hogy Kinga még nem mérettette meg magát. Na, nincs mese, még egy darabig el kell viselni ezt a kretén, undormány nőt.

lucc.gizi 2012.01.11. 23:08:31

szerintem jól döntött kinga, peti mehet ukrán kurvákat kergetni:-)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 23:09:21

@nowo:

nem kell bátorság peti kihívásához, a visszajelzésekből, amit beadtak nekik egyértelmű volt, hogy petinek zéróhoz közelít a támogatottsága..

ELP 2012.01.11. 23:09:40

@csicserierika: Most tévedsz , ha csak az rtl nem lép.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:09:54

@TapOut: átérzem. majd csabi, ő nem parázik tőle.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:09:55

@gyvy: jaja! :D
ma olvastam én is erről, hát a végén még megérjük, ahogy Lilu feszülten közvetít a villából, hogy "Csaba most nagyon erősen néz, de Fecó sokkal jobban figyel és mélyebben éli meg ezt a médiatörténeti eseményt".

Morcz 2012.01.11. 23:10:02

@Kardhal.0: Az mindent vitt! :)))

A mai öfi viszont jó volt, széjjelröhögtem rajta magam. Ez a Vera mekkora egy humortalan stréber spicli.

Hurri Kán 2012.01.11. 23:10:31

@Zelefánt:
Az nem jó. Úgy eccerre csak egy tud számlálni.

@csicserierika:
Í.J. :P :)))

@VV Ayesha/29:
Így van. Ráják tök cukik. Piranhák is. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 23:10:46

@KennyCor7ez: hé, előre szóltam, ha PETIT, ESZTIT viszi, akkor kiszálltam a klubból:D Tehát nem vagyok áruló:D

2012.01.11. 23:10:52

@ELP: Atinak megzavarta az agyát ezzel a húzással, zavarban volt a nagy manipulátor.
@ladyandhenk: Ezt a fecskések sskk nem értettem.

Ayesha (törölt) 2012.01.11. 23:10:57

@Brr: Kingára mi ok van?:D Atival úccse lesz kufirc, a csaj mást nem nagyon tud a vonyításon kívül. Igazad van Petivel kapcsolatban is, de Kinga mellett se nagyon tudok érveket felhozni.

_most_ 2012.01.11. 23:11:22

hát szerintem Peti simán kiesik, neki max VV Bandi ellen lett volna komoly esélye.

vallatas 2012.01.11. 23:11:22

@Brr: Kingába meg még sok üvöltözés van hátra ugye?
:-D
bár FB+-zés egyre kevesebbet alkalmazza, szerintem rászóltak, hogy ne legyen annyira Éva-klón!
@ő-szinte: lehet tényleg szereti, csak furán fejezi ki magát :-D

csicserierika 2012.01.11. 23:11:27

@ELP: minden bizodalmam a csatornában van , csak nem hagyják, hogy kiessen az egyik legszórakoztatóbb riportszobai narrátoruk, aki elmagyarázza a népnek, hogy mit , hogy kell értelmezni :)

Morcz 2012.01.11. 23:11:46

@VV Ayesha/29: A tropicarium lakói tényleg érdekesebbek mint az a bamba rendőrtanonc meg a picsogó bazseváló pöcsfej.

Hurri Kán 2012.01.11. 23:11:53

@pushpang:
Nem?
Esetleg egy kicsit meg is sajnálnám Lilut, hogy ezt kell közvetítenie. :)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 23:11:53

@Szerénke.: @foxglove: figyu, nálatok nincs az, hogy minden szóbeli vizsgán a jelentkezők negyede-fele nem teszi tiszteletét? el kell menni, ha nem ütközik. hátha. nálunk a 15 helyes szóbelire tegnap 8-an mentünk el. de ez csak egy konkrét példa, nem tuti, h általános.

kamarti 2012.01.11. 23:12:26

no, Atti vajon mellik játékszerit veszíti el vasárnap?

Ayesha (törölt) 2012.01.11. 23:12:37

@gyvy: cukibbak mint ez a Hozéármándó, aki öltönyben porszívózik.:)))

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:12:55

@kárpátia56: de. csak sajnos ha nem vagy feljelentkezve, nem ér semmit, ha ott vagy, nem fognak levizsgáztatni.

Szerénke. 2012.01.11. 23:13:04

@foxglove: Hát most ki lett keresve, hogy a törvény mit határoz erről, és "sajnos" benne van, hogy jogom van egy vizsgához, és egy javítóhoz is. Úgyhogy oda és azt neki!:)))
Remélem aki legközelebb kint marad, az szvingeszter lesz.:)))

Morcz 2012.01.11. 23:13:14

@ladyandhenk: hehehe! Én is örülök, hogy nem őket vitte, bár Attilát vihette volna, elvégre ezt neki köszönhete.

Mondjuk fogadtunk az asszonykámmal, kit visz ki és én nyertenm. :))

ő-szinte 2012.01.11. 23:13:28

@vallatas: Szerintem nem a klónság miatt szóltak, hanem a kurva sok büntetés miatt:-DDD

ELP 2012.01.11. 23:13:44

@csicserierika: Ffi szemmel a szőke nekem jobb , de neked ebben teljes mértékben igazat adok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:13:47

@foxglove: csitu van! Te az én szememben nem vagy vitapartner, és jobb lesz, ha előre köszönsz

Morcz 2012.01.11. 23:14:39

@kamarti: nem tudom, mert kétesélyes a dolog, viszont ha van egy csöpp esze akkor most semleges marad!

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:15:05

@Szerénke.: de előtte a TO-n mindenképen kell jelezni az ilyet, nem?

vallatas 2012.01.11. 23:15:14

@ő-szinte: :DDDDDDDDDDD
Na vajon Kinga fog bukfencezni ha megnyeri?:DDD
vagy behúzott nyakkal integet mint a kínai szépségek :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:15:27

@kamarti: ő jól jár, mert egy így is úgy is marad neki, és mégiscsak eggyel kevesebben lesznek. :)

csicserierika 2012.01.11. 23:15:39

@ELP: marad még egy szöszi, ne légy telhetetlen :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:15:41

@pushpang: kiviszlek és kinthagylak. Eeeeenyi!

ő-szinte 2012.01.11. 23:15:55

@szerivan: Pufi, úgy látom jönnek a klónok...:-D
Pushpang asszimilálódot:-DDD

Ayesha (törölt) 2012.01.11. 23:15:58

@Szerénke.: a szvingeszter a szilveszter XXX változata?:D
engem jobban zavar Übermensch Vera meg Kingucee.

ELP 2012.01.11. 23:16:18

@szerivan: Most duplán zavarban van , mert ő már megtette az első lépést kinga felé , várta a válszt , az most megjött.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 23:16:25

@szerivan: valaki elnevezte fecskeklubnak, mivel 1 fecske nem csinál nyarat, 2, 3 4....gyűltek az emberek, tehát nyarat akarnak az emberek a klubban!:D

@Morcz: na, és mi a nyereményed?:D

csicserierika 2012.01.11. 23:16:34

Jó éjt nektek ! :)
Csitulok :)

Tjuca 2012.01.11. 23:16:39

@pushpang: előszedtem, a kedvedért, nem olyan vad :-P thumbs4.ebaystatic.com/m/mrU6MpmBo3_9ZhvdwwhyMzw/140.jpg

jó éjt, szép álmokat! :-)

ELP 2012.01.11. 23:17:23

@csicserierika: Már bocsi, de ha peti és közte kell választanom,,,,hát akko.,,csak néznem kell nem vele élnem:)

julcsi29 2012.01.11. 23:18:10

Jó estét!

Szeretnék csatlakozni a FB+ fan clubhoz! :))) Hol lehet jelentkezni? :))))
Tökös lépés volt,ezt vártam már mióta valakitől!!!! :P :DDDD

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 23:18:26

@ladyandhenk: a hűtlenség a hazaárulás minősített esete. vagy fordítva. egyébként máig a btk része, nemcsak Iránban és az Usában. szerintem jó is. na mindegy, 30 napos határidővel vissza lehet könyörögni magadat, ami tagsági szavazással jár, valamint retorziókkal.

Szerénke. 2012.01.11. 23:18:35

@foxglove: Persze, de valaki már írt a profnak, hogy figyi má' kéne még hely, erre közölte, hogy ők már annyi, de annyi helyet biztosítottak... Ja, de mivel beugróköteles ez a szutyok, így nem tudsz, csak úgy feljelentkezni, és összesen 5 beugrólehetőséget adott meg:
dec. 16. (még azt sem tudtam, hogy milyen lett a pótzh-m és 21-én voltam másból)
jan. 3., (itt is másik tárgyból voltam) 5.
jan 11., 13. Szóval ez érdekes lesz.:) De nem offolok tovább.:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:18:40

@gyvy: na én aztán nem. Nem is tudom, hogy mi lenne a számára a méltó büntetés, amiért jelenlétével rongálja az idegrendszerem. :)

Hurri Kán 2012.01.11. 23:18:40

@VV Ayesha/29:
Szerintem tollseprűt kéne dugni a seggibe,a tökére meg viharlámpát akasztani hogy mindezt éjszaka is tudja csinálni.

KennyCor7ez 2012.01.11. 23:19:12

@ladyandhenk: A valaki ,én voltam és megalakítottuk a fecskeklubbot.Kevesen maradtunk/maradtam.Én vagyok egy fecske.

KennyCor7ez 2012.01.11. 23:19:48

Egyedül nem érek semmit:D

kamarti 2012.01.11. 23:19:50

@Morcz: már a jelrakásnál nagy bátran "semleges" maradt....

@pushpang: maja, és ha Peti megy, akkor még az újévi malac farkát se hiába húzkodta... :)

ma szokatlanul szánalmasra sikeredett az Ati-szereplés az öfiben, és erre az élőben még csak rátett.

2012.01.11. 23:20:00

@ő-szinte: Csak kamillázok kuzin! :)) Pushpang, foxglove :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:20:05

@Tjuca: hát, végülis mosolyog.. :D

Jó éjt! :)

sogeking 2012.01.11. 23:20:23

@KennyCor7ez: gyere át a Kinga fanklubba :)

Ayesha (törölt) 2012.01.11. 23:20:29

@gyvy: és mindeközben a Bódottág gyere haza szólna. Csatlakozna gitárkísérettel a szuperzsaru is.

2012.01.11. 23:20:54

@pushpang: Te milyen nemű vagy ezen a héten?

vallatas 2012.01.11. 23:20:59

@kamarti: szarul vágták meg :-D
bár a szaros bugyit berakhatták volna.

Szerénke. 2012.01.11. 23:21:22

@VV Ayesha/29: Az a baj, hogy szvingeszter annyira mérhetetlenül sunyi és simulékony, hogy ennél már a pszichopaták is jobbak.:D

2012.01.11. 23:21:49

@sogeking: Mit szólsz brékó, Kingunk jól választott!Győzelem!

Morcz 2012.01.11. 23:21:58

Ja ezek ma jutottak eszembe (VV "utolsó mondatok"):
:)))))
Kinga: Faszomatmáárbazdmeeeeg!!!!!!
Sheri: Na jó, nekem ez már too much....
Fecó: Megmondom az őszintét....
Attila: Hazudsz!!!!
Vera:Hutyuytyu! Te nekem ne pofázzál, te egy SENKI vagy!
:))))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.11. 23:22:10

@Brr: @hájdí: @vallatas: @ladyandhenk: @VV Ayesha/29: Kinga megy vissza, Péternek sokkal kisebb a támogatottsága itten kint. Itt az ideje az egyik manipulátor kiesésének.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.11. 23:22:14

peti magának tartogatta fecót párbajra, mert ő az egyetlen, aki ellen úgy gondolta visszajöhet, de azt a párbajt későbbre tartalékolta, most abban bízott, hogy el tudja kingával játszani amit eszterrel játszott el, hogy rárak, majd hízelgéssel eltériti párbajozási szándékától, ez bevált eszternél, de kingát nem olyan fából faragták...

vagy egyszerűen arról van szó, hogy retek embereként peti ennyi időre volt hitelesítve, most kell kiesnie...

a következő körben viszont esztert fogják küldeni, és ő verát viszi, és szerintem kinn is hagyja...

ha eszter védettséget szerez, akkor sehit küldi fecó és kinga, és sehi kingát viszi és kinn is hagyja...

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 23:22:25

@julcsi29: végre egy új antigonosztörpe ember!! huh, már elkezdett teljesen szélsőséges irányba tolódni a dolog.
FB+előre!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:22:34

@ő-szinte: muszáj volt megvédenem magam, mert belém kötött. (ja, mert gyáva.)

ő-szinte 2012.01.11. 23:22:35

@szerivan: Te, én mondtam Pushpangnak, hogy ne kérdezősködjön a nemünk iránt, mert pórul jár... vagy Foxnak mondtam?
Kurva amnézia!:-D
És látod! Máris...
Ez hihhhhhhhhhhhhhetetlen!:-D

TapOut 2012.01.11. 23:22:45

@foxglove: remélem! Ennyi undort valóságshow játékos még nem hozott ki belőlem.

Ayesha (törölt) 2012.01.11. 23:23:05

@Szerénke.: nem pszichopaták hanem b-tlan típusú libák. Főleg Vera. Kurva féltékeny mindenkire, akit legalább megkívántak az elmúlt 70 évben.

Morcz 2012.01.11. 23:23:11

@Szerénke.: Miért baj ha Dressz taktikázik?

vallatas 2012.01.11. 23:23:32

@Peter_Cs: persze, Kinga megérdemli, hogy nyerjen ha már a CKM fotózást nem nyerte meg :-D

KennyCor7ez 2012.01.11. 23:23:33

@sogeking: Soha!Gusztustalan egy ember.Bedobnám a köztörvényeseknek desszertnek.

sogeking 2012.01.11. 23:23:39

@szerivan: hát remélem:) srsssshh, gyere ki a szaunába

ELP 2012.01.11. 23:23:43

vera örül a legjobban , már ossza az észt

2012.01.11. 23:23:50

Villalét...utálom ezt a szót.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:23:54

@ő-szinte: hazudsz! nem nekem mondtad! ne támadj falkában!

nosce 2012.01.11. 23:24:15

@csicserierika:
"Kingu így akart még egyet rúgni Attiba, d"

hát lehet h ez volt benne, vidd ki aki legjobban fáj :)

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:24:31

@TapOut: belőlem sem! vv évát utáltam kb. ennyire.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:24:46

@foxglove: @ő-szinte: @szerivan: na most már bírjatok magatokkal, mert mindenkit jól kiviszek és mehettek ungabungázni!

beacska 2012.01.11. 23:24:48

Fecó szerint jobb lenne a hangulat Peti nélkül a villában! ez király!!!!

Csaba viszont hallgat, mint a csuka.

2012.01.11. 23:25:02

@sogeking: Győzött az igazság :)
Vétel.A nyugiban vagyok.

ő-szinte 2012.01.11. 23:25:18

@vallatas: Azt én is hiányoltam:-D
Azért ezek a reteknél totál hülyék! Ez olyan nézettséget hozott volna... megspékelve Csabika akciójával:-DDDDDDD

KennyCor7ez 2012.01.11. 23:25:20

@ELP: Csak azt mondja ami szerintem korrekt.A Hobbit egy féreg.

Hurri Kán 2012.01.11. 23:25:31

@VV Ayesha/29:
Csak nehogy megigyon egy svepszet előtte, fejibe száll a buborék és a guantanamérát kezdi el kontrázni közben. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:25:38

@foxglove: sztem VVÉvát én utáltam a legjobban. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.11. 23:26:06

@kárpátia56: jelzem, itt csak egy klubról volt szó:D

De Kinga számomra nem fontos, csak van, aki még annyira sem:D

@Morcz: grat:D

@KennyCor7ez: hajrá:D

Jó éjt Mindenkinek!!!!!!

Morcz 2012.01.11. 23:26:21

Vera éppen Petit feketíti be Kingánál.

sogeking 2012.01.11. 23:26:28

@szerivan: iszom egy kis ásványvizet. pitypitypity.

vallatas 2012.01.11. 23:26:42

@ő-szinte: :DDDDD
az hozna még nézettséget, ha a pofozkodó Damu Rolandot beküldenék egy hétre :-D

@beacska: Fecó meg a bólogató János szerepében újfent :-D

ő-szinte 2012.01.11. 23:26:48

@pushpang: Ki vagy te, hogy meg mondd nekem, hogy mit csináljak? Nem vagy te itt senki!

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:26:49

@pushpang: már megint hazudsz:) ÉN jobban utáltam:)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 23:27:03

@Peter_Cs: remélem a Sors is így tervezi ezt a hetet.

beacska 2012.01.11. 23:27:07

olyan jó hallgatni ennyi rendes ember véleményét...broáf...megyek is aludni

2012.01.11. 23:27:13

@sogeking: Ne igyál, fossal szennyezett!!!!

Ayesha (törölt) 2012.01.11. 23:27:38

@szerivan: villalét, taktika, őszinte, kivisz, rárakom, zöldkendő, tábor, erőviszonyok.

:)

@beacska: szerintem meg Fecó nélkül.:) kiesküvőzte magát, satöbbi, mehet nászútra Tapolcára.

nosce 2012.01.11. 23:27:43

@szerivan:
"Atinak megzavarta az agyát ezzel a húzással, zavarban volt a nagy manipulátor."

Igen mert Atti mondta az urdvaron Pettinek, h lehet h téged visz és kint is hagy, Petti akkor nem volt boldog :)

Hurri Kán 2012.01.11. 23:27:45

@Morcz:
Kizárt. Valamit félreértesz. Ő sose tenne ilyet. :D

Morcz 2012.01.11. 23:27:55

@szerivan: De a villában mégis mindenki azt issza...lesz it még bennt olyan járvány...:)))

hájdí 2012.01.11. 23:28:08

@Peter_Cs: én is kingát mondtam.sőt,most szavazok is,nem kingára,hanem peti ellen.:)

Szerénke. 2012.01.11. 23:28:09

@VV Ayesha/29: Nekem teljesen mindegy, hogy hogyan nevezzük, egyre gondolunk.:)
Én sem szeretem az ilyen típusúakat, de ettől még mindig kevéssé tartom undorítónak, mint azt a típust, aki a szemedbe mosolyog, a hátadban meg forgatja a kést.
@Morcz: Úgy zusammen a csaj zavar, ahogy negédeskedik és utána megy és kibeszél. Ez nem taktika, ez jellem.

sogeking 2012.01.11. 23:28:13

@ladyandhenk: jó8

@szerivan: de hát ezért fizet a szponzor, innom KELL.

ELP 2012.01.11. 23:28:18

@beacska: aludj jól, remélem nem haragszol?:)

KennyCor7ez 2012.01.11. 23:28:49

@Morcz: Nem kell feketíteni, mert fekete az már magától.

beacska 2012.01.11. 23:28:51

érdekes, hogy Csaba hallgat....

Morcz 2012.01.11. 23:29:25

@VV Ayesha/29: Egyetértek, Fecó húzzon haza, az örökös puszolkodós ölelgetős szereplése és tök gáz.

2012.01.11. 23:29:41

@Morcz: De akkor megfertőznek minket, mert nekünk azt kell csinálniuk amit nekik :(

TapOut 2012.01.11. 23:29:42

@foxglove: én még őt sem ennyire. Bár talán igaz, hogy az idő mindent megszépít...

vallatas 2012.01.11. 23:29:46

Vera, Kinga új taktikája egyébként ez a jó szerep, nagyon lovagolják ezt a pozíciót szerintem Fecótól lesték illetve Csaba pozitív sms-i is nagy szerepet játszottak.
:-)

Peti nem Kingának ajánlotta fel, hogy ingyen csináltat neki új melleket?:-D

ő-szinte 2012.01.11. 23:29:48

@vallatas: Nekem a pofozkodásról...:-D
Ja, és nem is mondtad, hogy bent voltál Kingánál:-)

2012.01.11. 23:30:21

@TapOut: A fényév távolság szépít meg mindent :)

nosce 2012.01.11. 23:30:39

@sogeking:
"de hát ezért fizet a szponzor, innom KELL. "

jó igyál, de gróf Báthori Erzsébetnek ne adj mert megmurdel :)

Morcz 2012.01.11. 23:31:11

@Szerénke.: értem, lehet hogy van ebnne valami, de mint párszor tapasztaltuk sok múlik a vágáson is.:)
Jól emlékszem, hogy anno a VV1-ben 0-24-ig ment az online?

kamarti 2012.01.11. 23:31:30

@vallatas: én már leírtam korábban ma, hogy se AtiPeti fszságai, se Eszteranyu lógó tamponcérnája nem szórakoztat.... bocs

Hurri Kán 2012.01.11. 23:31:34

@VV Ayesha/29:
Amíg tart a VV, addig pihen, addig ez a baszómackó helyettesíti. :)

beacska 2012.01.11. 23:32:13

csak engem érdekel jobban a fröcsögésnél, hogy Attiláék miről beszélnek?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:32:18

@ő-szinte: @foxglove: nem akartok inkább falkában ignorálni engem?!

sogeking 2012.01.11. 23:32:20

@nosce: majd adok neki selyemsonkát

Morcz 2012.01.11. 23:32:21

@szerivan: igyatok inkább Balfit, csak ragaszátok át a címkét! :)))

nosce 2012.01.11. 23:32:33

@gyvy:
"Amíg tart a VV, addig pihen, addig ez a baszómackó helyettesíti. :) "
erre most nagyob az igény :)

ELP 2012.01.11. 23:32:36

@beacska: Valamit mondtam délután,,h sobri bunko vagyok ,,,,de akkor minden oké:))

kárpátia56 (törölt) 2012.01.11. 23:32:48

ez a Horst Fuchst-os upc reklám végre jó. :D ti láttáttok anno a senkisenézi idősávban tv-shoppoló Horst Fuchst-ot és Gááábi nevű segítőjét? nekem az maradandó élmény volt.

2012.01.11. 23:32:59

Lesz búcsúszex Ati és Peti között?

kamarti 2012.01.11. 23:33:18

@nosce: de azt is mondta érzelmes hangon a fiúbarijának, hogy érte fog legjobban izgulni...
és most még gondolom, felkészíti Kinguciból Pettit

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.11. 23:33:26

@beacska: engem nagyon érdekelne, de sajnos permanens technikai problémák miatt nem tudok onlájnozni. :(

vallatas 2012.01.11. 23:33:32

@kamarti: nem olvastam, kihívás előtt jöttem... bocs
De nem is Eszter, hanem Vera.

ő-szinte 2012.01.11. 23:33:44

@pushpang: De:-DDD De mosot már csicskujjá öccccsééééééééééém

2012.01.11. 23:33:50

@beacska: Engem az IS érdekel, de az fröcsögés hidd el.

sogeking 2012.01.11. 23:33:55

@szerivan: csak ha tiszta Peti gatyája

ELP 2012.01.11. 23:33:57

@beacska: Igen mert ati van a legzsarabb helyzetben most,,,szint kell vallani :)

Morcz 2012.01.11. 23:34:06

Ja kíváncsi vagyok a véleményetekre a ki kit támogat kérdésben, az én két verzióm a támogatókról.

minimum:
Peti: Attila
Kinga: Fecó, Csaba

maximum:
Peti: Attila, Eszter, Sheri
Kinga: Csaba, Fecó, Vera

Várom a véleményeket

Szerénke. 2012.01.11. 23:34:15

@Morcz: Tudom, hogy összevágják, de azért nehezen tudnák ezt így összevágni, ha meg sem tenné.:)
Igen, jól emlékszel, az 0-24 volt. És a vicc, hogy most azzal indokolták, hogy nem lehet, hogy nincs meg hozzá a technikai fejlettség...:DD

beacska 2012.01.11. 23:34:36

@ELP: jaaa, a kutyák? ááááá (nagy legyintés)

véleményed a párbajról? vagy még megvitatjátok? holnap visszatérjünk rá?

vallatas 2012.01.11. 23:34:41

@beacska: lehet téged igen, de akkor meg az lesz, hogy megint Atiékat mutatják...
szó éri a ház elejét :-)

Morcz 2012.01.11. 23:34:43

@ELP: igen, pont erről beszélnek.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:34:58

@pushpang: jóvan. ignorállak! de csak hogy tudd, ez nem hittantábor.

ő-szinte 2012.01.11. 23:35:10

@szerivan: micsoda felvetések, mogyika:-D

Morcz 2012.01.11. 23:35:16

@Szerénke.: na nee, ennél szarabb indokot...

kamarti 2012.01.11. 23:35:22

@szerivan: esélyes :) ha már egyiknek sem sikerült nővel :)

2012.01.11. 23:35:38

@kárpátia56: Az nem egy kitalált karakter?

beacska 2012.01.11. 23:35:40

@pushpang: ááá, nem maradsz le semmiről...én is lenémítottam, hallgathatatlan

nowo 2012.01.11. 23:35:57

@szerivan: :DDD

Peti Attilának is tartogat egy dobozt.

Attila kinyitja,oszt' egy boxkesztyű ugrik ki belőle...:)

zorro001 2012.01.11. 23:36:25

@kárpátia56: egy kis önirónia.Winklerék jó arcok :)

nosce 2012.01.11. 23:36:53

@kamarti:
"de azt is mondta érzelmes hangon a fiúbarijának, hogy érte fog legjobban izgulni...
és most még gondolom, felkészíti Kinguciból Pettit "

igen mondta, de tök mind1 kit készítenek fel meg hogyan, a szavazatok már kialakultak azon nem igen lehet változtatni..ezzel csak etetik egymást meg magukat, de azart se ér :)

Hurri Kán 2012.01.11. 23:36:55

@nosce:
Ugye? :)

@KennyCor7ez:
Nagykorú vagyok. Még ha a hozzászólásaimon nem is látszik. :)

@szerivan:
Csaba nélkül? Kizárt. :D

kamarti 2012.01.11. 23:37:01

@Morcz: nálam esélyes Ati és Vera semlegessége

hájdí 2012.01.11. 23:37:18

@szerivan: "Lesz búcsúszex Ati és Peti között?
:DD
a nyugiban tuti együtt töltik az utolsó éjszakát:))

KennyCor7ez 2012.01.11. 23:37:22

Fecó mikor felsírt anyja picsájából egyből azt mondta PERSZE.A köcsög nem tud mást mondani.

vallatas 2012.01.11. 23:37:23

Vera:"Peti bolond, nem normális"
:-D
valahogy úgy érzem Verát jobban érdekli a párbaj mint Kingát.

nowo 2012.01.11. 23:37:25

@beacska: :O

Nem mentél még el aludni???;O

Morcz 2012.01.11. 23:37:26

@nowo: elképzeltema dobozos jelenetet és majdnem leestem a székről a röhögéstől. :))))

beacska 2012.01.11. 23:37:27

@vallatas: hát ez tényleg jobb. több időm marad ;D

2012.01.11. 23:37:28

@sogeking: Akkor nem, büdös jószág a pocok.

@ő-szinte:@kamarti: Érzem köztük az érzelmi szálat

ELP 2012.01.11. 23:37:51

@beacska: Holnap átbeszéljük,,,megvárom a többiek véleményét,,,ha így jó lesz

2012.01.11. 23:38:05

@sogeking: Ti milyen világlátott mogyik vagytok :O

beacska 2012.01.11. 23:38:10

@nowo: bocs. maradhatok még egy kicsit?

Morcz 2012.01.11. 23:38:31

@kamarti: igaz lehet, valóban van rá esély, akkor nálad hogy nézne ki a két tábor?

ő-szinte 2012.01.11. 23:39:15

@vallatas: Hát ő akart menni, na!:-D

beacska 2012.01.11. 23:39:28

@ELP: aham. gondoltam...nnna, jóéjt!

nowo 2012.01.11. 23:40:21

@vallatas: figyi,ma ahogy nekiment,amikor Attila az istennek sem akarta elővenni az igazolványát,istenbizony úgy éreztem,hogy Peti a 3 hónapos visszafojtott dühét öntötte ki Attilára...mármint az Attila iránt érzett visszafojtott dühét...

kamarti 2012.01.11. 23:40:24

@vallatas: én nem arról beszéltem, aki nem volt ott, és baszkódtak vele (Vera), hanem arról, aki a saját anyjáról intimpistáskodott (Eszter). ha nézted, tudod, miről beszélek.

bíztam benne, hogy Esztert viszi, ő is gondolt rá, mer eléggé pislogott....

vallatas 2012.01.11. 23:40:41

@ő-szinte: az lett volna pedig az igazi Kinga-Vera :-D
De látod most mekkora barinők már... egy héttel ezelőtt meg Verától kapott idegrohamot Kinga és majdnem kizáratta magát.
smafu

Morcz 2012.01.11. 23:40:50

na Kingának megint nem kell manikűrös.

ő-szinte 2012.01.11. 23:40:55

ÉN NEM AKAROK RENDŐR LENNI! ÉN KIRÁLYLÁNY AKAROK LENNI!

nosce 2012.01.11. 23:41:27

@gyvy:
"Csaba nélkül? Kizárt. :D "

csabcsit Fecó pippantotta le verbálisan Attiék ki is röhögték h ez már szinte látens buziság :)

2012.01.11. 23:41:41

@ő-szinte: Az olyan cuki volt :)

Morcz 2012.01.11. 23:42:10

@nowo: ebben lehet valami, vagy nagyon jó színész a manó. :)

2012.01.11. 23:42:30

@nosce: Ők szinte nélkül értették.

ELP 2012.01.11. 23:42:30

@ő-szinte: Maraggyá mááá ! :)))

MagasMacska 2012.01.11. 23:42:36

@vallatas: Nem hiszem, hogy ez barátság. Ez csak átmeneti szövetség.

barakka 2012.01.11. 23:42:48

@foxglove: engem Vera irritál még,de őt inkább szánom,Kingától meg tényleg hánynom kell.sztem vv éva csak a gyenge másolata...remélem hazamegy!!!

nosce 2012.01.11. 23:42:49

@vallatas:
Kinga nem merte kihívni Serit mert akkor ki csinálja meg neki a sminkjét a párbajra? :)

vallatas 2012.01.11. 23:43:28

@kamarti: én Esztert vártam vagy Serit.
Serit féltettem, azt hittem őt gyengének tartja és azért fogja vinni, de szerintem fél, hogy bejátsszák a fürdős jelenetet és alul maradt volna a párbajon.
Esztert meg reméltem.

@nowo: elfojtott düh az veszélyes, előjön belőle majd egyszer úgy mint anno Kingából Vera felé.

Morcz 2012.01.11. 23:43:34

@kamarti: Kifejtenéd ezt az intimpistáskodó részt, mi történt ott pontosan?

ő-szinte 2012.01.11. 23:43:40

@vallatas: Hát, azért a barinőtől messze vannak:-D csak közel tartják az ellenséget:-D
Kinga említett téged a riportban, mondta, hogy meglepődött a pofontól amit kapott:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.01.11. 23:43:48

@szerivan:
"Ők szinte nélkül értették. "

jól van mogyi, nem akartam itt a blogban buzizni :)

Morcz 2012.01.11. 23:44:36

@nosce: hehehehehe!!!! :))) lehet, hogy nemcsak látens...

ő-szinte 2012.01.11. 23:44:57

@szerivan: Hú, de Pettiék hogy elcsodálkoztak. Szerintem el sem hitték, amit hallottak:-DDDDDDDDDDDDDDD

vallatas 2012.01.11. 23:45:23

@ő-szinte: az a baj a mai adásról lemaradtam, mert a natgeón hitler pályafutását mutatták, valahogy jobban lekötött :-D

sogeking 2012.01.11. 23:45:27

@nowo: az újfajta feromonnak jelentkeznek az első mellékhatásai :)

Morcz 2012.01.11. 23:45:48

@ő-szinte: Jó, csak ne maradj a villában "Királylány" :)

MagasMacska 2012.01.11. 23:46:14

@vallatas: Már tegnapelőtt láttam, tényleg jó volt!!

2012.01.11. 23:46:39

Szóljatok be a riportba, hogy hideg a levegő amit befújnak.

ELP 2012.01.11. 23:46:48

Kinga most elbizonytalanodott m milyen erős a peti,,,,ha tudná,,,,:)))

ő-szinte 2012.01.11. 23:47:29

@vallatas: persze, ez érthető. szereted az agressziót:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

MagasMacska 2012.01.11. 23:47:30

@MagasMacska: Vagy ez most a második rész???

kamarti 2012.01.11. 23:48:09

@Morcz: a te maximumodból hoztam ki őket :)

Morcz 2012.01.11. 23:48:20

Még mindig ezeket mutatják....:(

Hurri Kán 2012.01.11. 23:48:27

@nosce:
Biztos, hogy csak verbálisan? :D

nosce 2012.01.11. 23:48:43

@Morcz:
"hehehehehe!!!! :))) lehet, hogy nemcsak látens... "

Eszter csititotta őket h a felesége is hallja ne mondjanak ilyet, erre Attila h de azt is hallotta amit Feco mondott :), mondjuk gyanusan sokat sertepertélt Fecó a fördőszobában Csabcsi faszverése előtt :)

MagasMacska 2012.01.11. 23:49:20

Peti-puszi Kingának. Jajjjj...

TapOut 2012.01.11. 23:49:26

@KennyCor7ez: gratulálok ehhez, te idióta

2012.01.11. 23:50:44

@MagasMacska: Helyesen: jááááájjjjjjjjjjjj

nowo 2012.01.11. 23:50:46

@MagasMacska: egyetértek!hidegrázásom van...

nosce 2012.01.11. 23:50:52

@gyvy:
"Biztos, hogy csak verbálisan? :D "

csabcsinak már meg is kellett kérdeznie h be akarsz még jönni Fecó?, aszondta miért ?, mert kiverem a faszom...

Morcz 2012.01.11. 23:51:16

@nosce: :)) na igen, valahol olvastam hogy a titkolt rendőrtanoncunk 24 percen át művelte azta tevékenységet, és gyanús, hogy a Story magazinban olvastam asszem, hogy még nem volt komoly kapcsolata.

vallatas 2012.01.11. 23:51:46

@MagasMacska: igen nagyon jó volt, nem tudom ez hanyadik rész volt vagy mi, sajnos nem az elején kapcsoltam be és a végéről is lemaradtam mert a kiválasztás végét csak megnéztem :-)
de szerintem egy részes volt, mert csak a hatalomra jutására utal a címe.

@ő-szinte: :DDDD

kamarti 2012.01.11. 23:52:28

@vallatas: én is Eszterben reménykedtem, és sztem Csaba is, azért hallgat...

Petinek sztem egy esélye van, ha úriember marad - de szó ami szó, nagyon simán vissza lehetne fordítani ellene azt, amivel ő indokolta a jelrakását: mérettesse meg magát

MagasMacska 2012.01.11. 23:53:53

@vallatas: Akkor az "Út a hatalomba". Csak reménykedtem, hogy még folytatódik.

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:54:05

@Morcz: az nagy hülye volt akkor, aki ezt írta, a kezdéshez képest 5 perc múlva már az ágyban aludt.

MagasMacska 2012.01.11. 23:54:39

@kamarti: Csaba már nem hallgat. Csak Eszter előtt nem beszélt. Figyelmeztette is Kingát Eszter távozása után, hogy ne higgyen neki.

Morcz 2012.01.11. 23:54:53

most az akváriumnál vannak, dögunalom...

Morcz 2012.01.11. 23:55:41

@foxglove: biztos beleszámolta a Fecóval töltött verbális előjátékot is. :)))

kamarti 2012.01.11. 23:55:56

@szerivan: én nem mondom, hogy ők a homokosok, bár eléggé érdekes, hogy állandóan porondon tartják ezt a témát, de hogy iszonyú frusztrált mind a kettő, és nem az ő választásuk volt, hogy harmincon túl még nem volt/nincs tartós kapcsolatuk, az biztos nem véletlen

2012.01.11. 23:55:57

@MagasMacska: Verának ne higgyen teee :)

ő-szinte 2012.01.11. 23:56:04

Már megint az UNALOMBRIGÁD...

foxglove (törölt) 2012.01.11. 23:56:05

Fecó mindjárt rákezd, hogy Én soha idáig még nem láttam halat!

jooasszony 2012.01.11. 23:56:58

@kamarti: Esztert nagyon jól jellemezte Kinga...

de a csavart a játékba ezzel a kihívással hozta...mert kérdés, hogy Attila mit lép.. Kinga mellé áll, vagy a barátja mellé, akit "rávet", hogy tegyen arra a Kingára, akit ő akar büntetni..

ő-szinte 2012.01.11. 23:57:14

@foxglove: Nem, nem. Arról beszél amihez ért: az időjárásról:-DDD

vallatas 2012.01.11. 23:57:23

@foxglove: gyorstüzelő biztos.
@MagasMacska: igen megnéztem ez csak egy részes :-( ha esetleg tálánál tőlük valami hasonlót, ne habozz, oszd meg :-)

kamarti 2012.01.11. 23:57:29

@MagasMacska: Vera az az Eszter...:) Kinga megint elég józan, fura. Többet mutatott az utóbbi hétben, mint amit feltételeztem róla

Hurri Kán 2012.01.11. 23:57:34

@nosce:
Ez több információ, mint amennyire szükségem volt. :D

nosce 2012.01.11. 23:57:46

@foxglove:
"Fecó mindjárt rákezd, hogy Én soha idáig még nem láttam halat! "

akkor se amikor a halastavat lehálózták ? .)

2012.01.11. 23:57:52

@kamarti: Én sem gondolom Atiról, csak Petiben érzek valami furcsát. De nem ők vannak ezzel kapcsolatban porondon hanem Csabi-Fecó ami hülyeség.

ő-szinte 2012.01.11. 23:57:53

@sogeking: Viccelsz?:-)
Fecó és Csaba:-DDDDDD

ő-szinte 2012.01.11. 23:58:34

@szerivan: Mogyi, nem olyan nagy hülyeség az... hehe

MagasMacska 2012.01.11. 23:59:18

@szerivan: Hiányzott egy vonatkozó??? Az ember a saját mondataiból néha nem hiányolja, pedig...

vallatas 2012.01.11. 23:59:33

@kamarti: múltkor Csaba mondta, hogy már őt is zavarja néha, hogy Fecó a homokos téma alájátszik.

közben udvaron Fecó...

sogeking 2012.01.12. 00:00:15

@ő-szinte: azt hittem őket nem kedveled

MagasMacska 2012.01.12. 00:00:22

@MagasMacska: Ja, bocs, tényleg Veráról írtam. Csak közben épp Eszter dumált a fülembe.

Morcz 2012.01.12. 00:01:28

na mivel úgy lászik most picsogóék vannak újabban állandóan terítéken, így megyek aludni. Jó éjt mindenkinek! :)

Hurri Kán 2012.01.12. 00:02:41

@foxglove:
Előfordul, hogy lehalásznak egy halastavat. Akár a tulajdonos beleegyezése nélkül. És ilyenkor általában a kihalászott halak ellenértékét nem hagyják ott a vízparton egy kő alá rejtve, érted :)

foxglove (törölt) 2012.01.12. 00:02:47

na belevaló. kíváncsi vagyok, leadják-e a recskázást.

kamarti 2012.01.12. 00:03:32

@Morcz: nem szívesen, mert annyira alja volt, de a tegnapi onlájnban meg lehet nézni részletesen is. Ati Vera bugyiját vizslatta a harcostársakkal, ennek örvén Seri elmesélt egy necces, de még talán vállalható történetet az anyukájáról, amit Eszter tromfolt azzal a sztorival, hogy ők otthon meztelenül közlekedtek, és 8 évesen nem értette, miért lóg az anyja lába közül cérnaszál...

na, nagyvonalakban

Morcz 2012.01.12. 00:03:35

@vallatas: érdekes, smit írtál, mert a játék elején Fecó Attila után ment mint egy pincsi, most meg Csaba után, ezek szerint nem az Atti-Petti duó megy majd a Day matracra... :))) De hogy azt tutira nem adják le az öfiben és a honlapra se teszik fel az fix.

nosce 2012.01.12. 00:04:42

@gyvy:
"Akár a tulajdonos beleegyezése nélkül. "

akár... :)

Morcz 2012.01.12. 00:05:09

@kamarti: na puff, szerintem mindenki mondott már olyat, amiről később esett le,h oyg nem kellett volna. Párszor én is bevallom. Seri mit mesélt? :)

kamarti 2012.01.12. 00:05:21

most azon röhögök, hogy Veron fáziskésésben van: most lesz a Belevalóban új szerelmével, Krisszel, miközben ezelőtti szerelme, Peti, talán már vasárnap kint lesz :)

Zsaöni!!! Béci!!! alig jut szóhoz Kinga döntésétől. vagy nemtom, mitől :)

nowo 2012.01.12. 00:05:50

Kinga szerintem most nem mond igazat Csabibak és Fecónak,mert igenis számított neki Vera véleménye,csak ciki nekik bevallani.

vallatas 2012.01.12. 00:05:51

@Morcz: á fiú sex kiverné a balhét a szalainál :-D de tényleg új lenne a valóságshow történelmében

nosce 2012.01.12. 00:06:00

@kamarti:
"Zsaöni!!! Béci!!! alig jut szóhoz Kinga döntésétől. vagy nemtom, mitől "

sztem Gigitől :)

MagasMacska 2012.01.12. 00:06:06

@Morcz: Hogy rányitott az anyjára a wc-ben, amikor menstriuált, és üvölteni kezdett, hogy az anyu vérzik és meg fog halni.

Szerénke. 2012.01.12. 00:06:25

@Morcz: Miért, nem vicces?:D
@ő-szinte: A fiúknak fütyije van, a lányoknak meg puncija!!!:D
Na, most megyek fürdeni, mert enyhén felmérgelt pár okostojás a suliból. Azt hiszik, hogy attól, hogy felsőbb évesek mindent jobban tudnak. Ez önmagában csak azért vicces, mert a legjobb embert találták meg arra, hogy basztassák, csak ezt nem tudják.
Na, de ez egyéni szocproblém.:)
Mindenkinek szép, nyugalmas álmokat!:)))

ő-szinte 2012.01.12. 00:06:48

@vallatas: Arra azért küldenék egy sms-t...:-DDD

kamarti 2012.01.12. 00:10:23

@Morcz: hát nézzed meg, nem vagyok én tudósító :)

@szerivan: azért vannak porondon vele, mert AtiPeti ott tartja. minimum uncsi.

@vallatas: Fecó így védekezik a prosztóság ellen, hogy poénra próbálja venni.

Hurri Kán 2012.01.12. 00:10:35

@foxglove:
Örülök, hogy segíthettem.

@kamarti:
Minden adott egy édeshármashoz.

nosce 2012.01.12. 00:10:36

@vallatas:
"á fiú sex kiverné a balhét a szalainál :-D de tényleg új lenne a valóságshow történelmében "

majd leadja az öfi előtt a retek a Brokeback Mountain filmet :)

kamarti 2012.01.12. 00:12:49

@nosce: én a sapkájára tippeltem :)

@gyvy: Veron két bukott nyeretlennel? nemtom, meddig tartana :)

vallatas 2012.01.12. 00:12:51

@ő-szinte: :DDDD na akkor lehet én is, bár igazából akkor sem :-D
@kamarti: biztos, nem tudom igazából amikor Csabi ezt mondta épp milyen szituációra gondolt.
@nosce: :-)

ELP 2012.01.12. 00:12:58

@nowo: Teljesen mind1 , kinga saját szempontjából a lehető legjobb , döntést hozta.

Peti sztem le fogja ezt az egészet szarni.Még azt is feltételezni tudom h úriemberként fog viselkedni az elkövetkező napokban.

Ha peti kieseik akkor játék szempontjából veszíteni fogunk ez tény.

nosce 2012.01.12. 00:13:26

@gyvy:
"Minden adott egy édeshármashoz. "

Cris nem nevezett el kamerát Veronikáról szal Petti a komoly kapcsolat :)

kamarti 2012.01.12. 00:14:54

Belevaló sms-ek többsége és szkájpos szerint Kinga jó döntést hozott, illetve hajrá Kinga

nosce 2012.01.12. 00:15:49

@ELP:
"Ha peti kieseik akkor játék szempontjából veszíteni fogunk ez tény. "

Aztán Csabcsi kiviszi párbajra Attit, Atti meg kifelé lekapcsolja a villanyt :)

2012.01.12. 00:15:51

Mit dolgozik Kinga?

Hurri Kán 2012.01.12. 00:16:02

@kamarti:
mindenkinek pontosan ugyanannyi ideje van rá, hogy élvezze. :D

@nosce:
Micsoda??? :D

foxglove (törölt) 2012.01.12. 00:16:31

@gyvy: nagyon hasznos információ volt, köszönöm.

kamarti 2012.01.12. 00:16:49

@kamarti: mire leírtam, megjöttek a hajrá kerti törpe sms-ek :)

Hurri Kán 2012.01.12. 00:16:54

@szerivan:
Másodállásban illemtanárnő.

ELP 2012.01.12. 00:17:07

@nosce: Akkor lőttek mindennek,,,

Morcz 2012.01.12. 00:17:11

Jó éjt mindenkinek, jó veletek eszmét cserélni, mindig kikapcsolódok egy nehéz nap után. :)

kamarti 2012.01.12. 00:18:51

@gyvy: vajon több vagy kevesebb, mint az Atietalon 45 perc? :)

mondjuk Veron ügyes, ha a két fiút egy időre tudja hozni :)

ELP 2012.01.12. 00:18:59

@Morcz: jóccakát akko gyere holnap is:)

2012.01.12. 00:20:01

Csokisfánkot akarok.

ő-szinte 2012.01.12. 00:21:06

@szerivan: És milyen hülye bazdmeg! Elárulja a titkos kis bizniszeit... :-)

nosce 2012.01.12. 00:21:29

@kamarti:
"vajon több vagy kevesebb, mint az Atietalon 45 perc? :)"

ha fénysebességgel megy Atti akkor az a 45 perc elég hosszú tud lenni :)

ő-szinte 2012.01.12. 00:21:50

@szerivan: Pufi ne egyél már!:-)
Mit edzel amúgy?

kamarti 2012.01.12. 00:21:56

na, kiderült, Béci min izgult: Krisz és Veron nem akart beülni a taxiba, mert épp veszekedtek egy határidőnaplón :)

na nekem ez a túmaccs :):) :)

2012.01.12. 00:22:00

Ati bánatában a korsó fenekére néz.

nosce 2012.01.12. 00:22:08

@szerivan:
"Csokisfánkot akarok."

nagy lesz tőle a csöcsöd mogyi, nem adok :)

sogeking 2012.01.12. 00:22:53

@szerivan: ha már Enikő nincs bent:)

@ő-szinte: na jó, de csak viccből :P

kamarti 2012.01.12. 00:23:00

Veron és Krisz szerint Peti fog kiesni

2012.01.12. 00:23:03

@ő-szinte: Nem eszem, csak jól esne.
Cardiozni szoktam általában.

Hurri Kán 2012.01.12. 00:23:06

@kamarti:
Attinak nem kell 45 perc. 37 másodpercen belül bárkit kiidegel. :D

nosce 2012.01.12. 00:23:15

@gyvy:
"Másodállásban illemtanárnő. "

vagy smink mester :)

2012.01.12. 00:24:18

@nosce: Az miért lenne baj?

kamarti 2012.01.12. 00:24:39

@nosce: hát, nekem Atiból 1perc is sok lenne, nemhogy 45 :)

sogeking 2012.01.12. 00:25:16

Cris és Veronika dekoltázsban versenyez:)
(Veronikának nagyobb lett a szája???)

vallatas 2012.01.12. 00:25:50

Fecó kapott a pofájára
/me ördögi kacaj

nosce 2012.01.12. 00:26:53

@sogeking:
"(Veronikának nagyobb lett a szája???) "

Cris felpumpálta előtte :)

kamarti 2012.01.12. 00:28:13

@gyvy: a 45 perc a szexre van kialakítva :)

jelentem Veron és Krisz házasodik. Mit szól ehhez Peti???
Ja, és Leonidásznak (gondolom, VV) fáj a foga Seherre - ez lesz a holnapi műsor, meg valami új Klaudiólevél, valamint Seher anyukája - ezek azt hitték, hogy Seher-Kinga párbaj lesz? :)

nosce 2012.01.12. 00:28:51

@gyvy:
"Mozdulatművész. "

rajzfilm figura :)

nosce 2012.01.12. 00:31:11

@szerivan:
"Az miért lenne baj? "

ha nem nem, én tudok rugalmas lenni :)

2012.01.12. 00:31:22

@nosce: Nekem már nem is válaszolsz?

ő-szinte 2012.01.12. 00:32:15

@szerivan: Hát nem tudom a rangsort baszod!
De biztos főnök vagyok:-DDDDDDD

sogeking 2012.01.12. 00:32:16

akkor leszek én a gigabitbull:)

2012.01.12. 00:32:19

@nosce: Pufi, én lány vagyok! Nekem nem hátrány a nagy mell...

ő-szinte 2012.01.12. 00:32:44

@szerivan: Nem. Csak nekem válaszol:-)))

nosce 2012.01.12. 00:33:14

@kamarti:
"Ja, és Leonidásznak (gondolom, VV) fáj a foga Seherre - ez lesz a holnapi műsor,"

Az a Leonidasz is egy nettó balfasz, és még bömöse sincs, bár az Kinga szintje, Seri meg prémium kategória :)

2012.01.12. 00:33:30

@ő-szinte: Nem, az vezérezredes én vagyok.

Hurri Kán 2012.01.12. 00:34:31

@kamarti:
Ja.Nem tudom. Én inkább nem kezdek bele, ha nincs időm. :D

nosce 2012.01.12. 00:34:39

@szerivan:
"Pufi, én lány vagyok! Nekem nem hátrány a nagy mell... "

vágtam pufi, még délután meg is védtelek titeket öszintével, de lánynak se jó ha Szolnokra mutat a nagyobb mell :)

ő-szinte 2012.01.12. 00:35:02

@szerivan: Rosszul tudod, de majd kijavítalak:-DDD

ELP 2012.01.12. 00:35:35

@szerivan: Áhh kizárt 2 nap alatt nem lehet ekkorát ugrani.Itt is meg van a ranglétra:)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.12. 00:36:00

@szerivan: van lila borítású fekete húsvéti csokitojásom (3 is), óriási adag fehér töltelékkel. a nyuszi előbb jött idén. jöhetsz értük.

foxglove (törölt) 2012.01.12. 00:36:12

Becsicskultam. jóéjszakát!

vallatas 2012.01.12. 00:36:21

@nosce: Kinga egyébként milyen kategória?
nálam az öregasszony kategóriába esik néha :-(

2012.01.12. 00:36:31

@ELP: Dandártábornokban kiegyezhetünk?

ő-szinte 2012.01.12. 00:36:48

@ELP: micccccccccccsoda???:-)

nosce 2012.01.12. 00:37:51

@vallatas:
"Kinga egyébként milyen kategória?"

Kinga a bömös kategória, Seri merdzsó vagy wannabe lambo kategória :) persze a saját értékítéletük alapján :)

2012.01.12. 00:38:48

@kárpátia56: Jól értem, hogy értem?!

sogeking 2012.01.12. 00:39:02

@nosce: mindegy, csak olasz legyen

kárpátia56 (törölt) 2012.01.12. 00:39:11

a fecske-csoportnak kell lelkész? én szívesen állok a szövetség morális tartásának élére.

2012.01.12. 00:39:38

@vallatas: Engem szórakoztat :)

ő-szinte 2012.01.12. 00:40:07

@foxglove: Jó éjt!
Aztán holnap térjél magadhoz merhanemakkor újra kell klónozni:-D

vallatas 2012.01.12. 00:40:10

@nosce: ejsze, bmw nálam merci fölött áll :-) merci az öreg német üzletemberek kocsija.

@ő-szinte: mert úgy néz ki :-) bár van amikor eltalálja a haját, a rúzst, a sminket akkor meg teljesen correct.

2012.01.12. 00:40:44

@ő-szinte: újra kell klónozni ÁHÁHÁHÁ-ÁHÁHÁHÁ

ő-szinte 2012.01.12. 00:42:09

@szerivan: Eredetiből kevés van:-D

nosce 2012.01.12. 00:42:11

@vallatas:
"ejsze, bmw nálam merci fölött áll :-) merci az öreg német üzletemberek kocsija."

Hát azért még a forma1-ben sem a luuúzer kategória :)

de viszont az a jó Serinek keveset akarnak dugni, és korábban halnak :)

nosce 2012.01.12. 00:43:54

@sogeking:
"mindegy, csak olasz legyen "

Lehet h összejönnek megint Claudjióval ? :)

2012.01.12. 00:44:02

Szerink van, hogy Hajninak nincs ideje erre járni, mert úgy kigyomlálná a sok gyökérséget amit összehordunk, hogy nem győznénk naponta újra regelni.

ő-szinte 2012.01.12. 00:45:02

@szerivan: Faszért pofázol???
Csi21!

nowo 2012.01.12. 00:45:11

@kamarti: "jelentem Veron és Krisz házasodik."

Ez komoly?

kárpátia56 (törölt) 2012.01.12. 00:45:55

@szerivan: az ajánlat még ÁLL. a tojáspiac keresleti, vagy kínálati? ezt sose tudom.

ő-szinte 2012.01.12. 00:46:36

Jól hallottam? Csabi azt mondta, hogy FURI?:-)

2012.01.12. 00:46:42

@kárpátia56: Attól függ melyik oldalon állsz :)

Hurri Kán 2012.01.12. 00:47:27

Jóéjt. Csendesen legyetek, beteg a mosómedvém.

vallatas 2012.01.12. 00:47:50

Ati bemutatta Csabának, hogy kell pisztolyt pörgetni... :D azért ezeket remélem leadják.

2012.01.12. 00:48:32

@gyvy: Mit szedsz gesztenye, hogy a téveszméidet is megosztod velünk?

nosce 2012.01.12. 00:49:23

@ő-szinte:
"Csabi azt mondta, hogy FURI?:-) "

gyakran szokta mondani...pl. ez olyan furi...:)

ő-szinte 2012.01.12. 00:50:01

@szerivan: Lehet, hogy a baszómacira gondolt, csak ez a népies elnevezése:-D

nosce 2012.01.12. 00:50:27

@gyvy:
"Jóéjt. Csendesen legyetek, beteg a mosómedvém"

akkor ne engedd oda hozzá a pitont :)

joéjt :)

Úviusz 2012.01.12. 00:51:30

jajj ne a pufi lett a kihívott:D remélem viszi magával a dugi sósmogyoróit is ha kiesik:D

2012.01.12. 00:52:00

@Úviusz: Elrejti a pofazacskóiban.

nosce 2012.01.12. 00:52:45

@Úviusz:
"remélem viszi magával a dugi sósmogyoróit is ha kiesik:D "

azt nem viszi mert annyi nem fér a bőröndbe, viszont a titoklevélben leírja h hol találják meg :)

ő-szinte 2012.01.12. 00:53:43

Valaki homályosítson már fel, hogy hogyan lehet megoldani, hogy az onlinet is és a blogot is egyszerre lássam egyugyanazon képernyőn?
És szivatás kizárva, mert mindenkit megfertőzök az amnéziámmal!:-)

kárpátia56 (törölt) 2012.01.12. 00:53:58

@szerivan: ja, igen. :D mindig elfelejtem. kis megértő vagyok.

2012.01.12. 00:53:59

Vera betakarítja magát a fináléba?

nosce 2012.01.12. 00:55:26

@ő-szinte:
két böngésző ablakot nyitsz és úgy helyezed el h lásd az onlányt meg a blogot is azaz ne takarjon rá

2012.01.12. 00:56:19

@ő-szinte: Honnan tudtad, hogy ilyet egyáltalán lehet??? :O

2012.01.12. 00:56:50

@nosce: Ez fapados megoldás, kis butus.

nosce 2012.01.12. 00:57:22

@szerivan:
"Honnan tudtad, hogy ilyet egyáltalán lehet??? :O "

mert nagyot álmodni :)

nosce 2012.01.12. 00:59:00

@szerivan:
"Ez fapados megoldás, kis butus. "

de mindig múködik és nem fagyasztja meg a gépet meg egybek :) amúgy meg legtutibb a 2 monitor kis butus :)

nosce 2012.01.12. 01:00:13

nah jóéjt mindenkinek :)

2012.01.12. 01:00:14

@nosce: Az egyik szemeddel ezt nézed a másikkal azt mint egy kaméleon vagy biztonsági őr?

sogeking 2012.01.12. 01:00:20

@ő-szinte: miért eddig külön képernyőn nézted a blogot és az onlájnt??? :D:D

kárpátia56 (törölt) 2012.01.12. 01:02:04

jó éjt pufik, mogyik, valamint mindenki másnak, aki szereti. az alvást.

vallatas 2012.01.12. 01:02:23

@ő-szinte:
img856.imageshack.us/img856/310/oszinte.jpg
deskpins-el!

Kinga:"Meg kell állapítani Seherezádé nem okosabb mint egy ötödikes." :D
öcsém, a háta mögött fikázza mindig Serit :-( taplaj
közben meg, nagy bari nőzik a zuhanyzóba... fak

ő-szinte 2012.01.12. 01:02:32

@nosce: már próbáltam, nem jó:-)

nosce 2012.01.12. 01:02:38

@szerivan:
"Az egyik szemeddel ezt nézed a másikkal azt mint egy kaméleon vagy biztonsági őr? "
a pasik több dolgot is tudnak egyszerre nézni, van h 4 monitort nézek egyszerre és nemvok biztonsági őr :)

2012.01.12. 01:02:51

Vera: Az ezredes úr kiadta
ÁHÁHÁÁHHÁHHHHÁÁÁÁ-ÁHÁHHHHÁÁÁÁ

ő-szinte 2012.01.12. 01:03:25

@szerivan: Talán van agyam és használom? De ez csak tipp persze:-DDDDDDDDDDDD

2012.01.12. 01:03:34

@nosce: Te álmodban félrebeszélsz pufika, csituljál!

2012.01.12. 01:04:15

@ő-szinte: ÁÁÁÁÁh, az nem lehet. Tippelj másra :)

ő-szinte 2012.01.12. 01:04:26

@sogeking: Röhögjél csak!:-) És rá sem jöttetek eddig!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

nosce 2012.01.12. 01:04:45

@ő-szinte:
tedd le az onlányt a jobb alsó sarokba, a blog ablakot meg húzd össze és told fölé a bal felsőbe....de lehet h így se jó :(

2012.01.12. 01:05:22

@nosce: ÚristN 4 kamera? Minek az neked?

nosce 2012.01.12. 01:05:33

@szerivan:
hú de nagy pofád van megint :)

ő-szinte 2012.01.12. 01:06:18

@vallatas: Megteszed, hogy ezt a két linket elküldöd priviben? Köszönöm:-)
És mi a picsa az a deskspin???

nosce 2012.01.12. 01:06:19

@szerivan:
4 monitor nem kamera :)

sogeking 2012.01.12. 01:07:02

@ő-szinte: az onlájnt a VV honlapon nézed, vagy külön?

nosce 2012.01.12. 01:07:44

na jóéjt mindenkinek :)

2012.01.12. 01:07:50

@nosce: Beszippantott a VV :) Minek 4 monitor?

2012.01.12. 01:08:28

@nosce: Hol a tisztelet te kretén???

vallatas 2012.01.12. 01:08:39

@ő-szinte:
két ablakot nyitsz[egyik mondjuk a hogyvolt], a való világos ablakot akkorára igazítod, hogy csak az online látszódjon! ezután deskspinset élesíted, ez azt jelenti ha a másik ablakba klikkel akkor is ELŐL marad a deskpines ablak éppenséggel az online.
printszkrinemen láthatod működésben!

ő-szinte 2012.01.12. 01:08:47

@vallatas: És köszi a segítséget, holnap megpróbálkozom a dologgal:-)

ő-szinte 2012.01.12. 01:09:37

@sogeking: vv honlap. van külön is?

kamarti 2012.01.12. 01:11:20

@foxglove: és nem csak neki :)

@nowo: amennyire ők :)

ELP 2012.01.12. 01:11:57

@szerivan: Parancs az parancs , látszik h nem voltál baka :)

ő-szinte 2012.01.12. 01:12:05

@vallatas: Te, ezen a nyelven én nem beszélek!:-)
Lófaszt sem értettem belőle:-DDDDDDD
Azért átküldöd a linkeket? Majd jövök kérdezősködni, ha nem megy:-)

2012.01.12. 01:13:13

@ELP: Miért Vera volt....??

2012.01.12. 01:14:45

Jó éjt dagidögök!

vallatas 2012.01.12. 01:15:47

@ő-szinte: már megadtam a linkeket :-D
minek küldjem még egyszer :P

@szerivan: jó éjt

lassan megyek én is, villában is aluka van

kamarti 2012.01.12. 01:16:12

na, Ati lebukott :)
kockásfüzetes pro-kontralistás módszerrel szokott dönteni az ilyen nehéz helyzetekben
mint Rory Gilmore :):)

ELP 2012.01.12. 01:18:50

@ő-szinte: Túl bonyolítjátok a dolgot milyen böngésződ van?

ő-szinte 2012.01.12. 01:19:13

@vallatas: jó fej vagy...
ha holnap kismillió komment lesz és mondjuk nem nyitja meg a gép, akkor üvöltözzek neked, vagy mi???
Ne szopassál már!:-)

ő-szinte 2012.01.12. 01:20:32

@ELP: olyan ezüstös:-)
de van tüzesróka is csak az fényesen csillogó gyorsabb:-)

vallatas 2012.01.12. 01:21:49

@ő-szinte: ja de most nem tudod lementeni a linkeket :-D
de még én melozzak ezzel is holnap :DDD
pofozkodás lesz ebből! :P
@kamarti: Ati akkor ezt valami sorozatból lopta?:D

Vera befekszik Seri mellé!
juj

ELP 2012.01.12. 01:22:28

@ő-szinte: a firefox , az a tüzes

sogeking 2012.01.12. 01:22:39

@ő-szinte: külön is meg lehet nyitni, de most nem találom.

a két ablakban megnyitás átméretezéssel miért nem jó?

kamarti 2012.01.12. 01:24:10

@vallatas: Gilmore Girls :)
csak ott a csajszi 17 :)

ELP 2012.01.12. 01:25:13

@ő-szinte: Fel tudsz oda jönni ahol már egyszer voltunk?

vallatas 2012.01.12. 01:25:39

@kamarti: én is használok ilyesmit, de csak fogadási stratégiáknál :-)

na jó éjt mindenki, onlinennak vége van.

ő-szinte 2012.01.12. 01:26:07

@ELP: Jaj, most vicceltem, te! Az ezüstös és fényesen csillogó az a Chrome:-DDDDDDD
És a másik nevét is tudom:-D
De ennél sokkal tovább nem terjed a tudásom:-)
Illetve azt tudom még, hogy mindig megkérek vkit vmire:-DDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2012.01.12. 01:26:48

@ELP: Megint nyomul:-DDDDDDDDDDD

ELP 2012.01.12. 01:27:29

@ő-szinte: Segíteni akarok Te nagyon Te :)))

ő-szinte 2012.01.12. 01:32:27

@vallatas: Ha-ha! Képzeld el, eszembe jutott , hogy lementsem:-)
csak úgy egyszerűbb lett volna... és látom nem érted, hogy nem vagyok túl hozzáértő.
Igen,tudom, pofozkodás lesz:-D

ő-szinte 2012.01.12. 01:34:55

@sogeking: Mert úgy húzza össze a vv oldalt, hogy nem az online van benne... önkényes:-( nem értem, nem lehet akárhogy húzgálni...
Kúúúúúúúúúúúúúúrva idegesítő!

ő-szinte 2012.01.12. 01:35:40

@ELP: mingyáááááááá:-)

ELP 2012.01.12. 01:36:39

@ő-szinte: jóóóóóóóóó:)

sogeking 2012.01.12. 01:37:03

@ő-szinte: és akkor megjelenik a gördítősáv, és szépen odagörgetsz, hogy látszódjon :)

ő-szinte 2012.01.12. 01:41:58

@sogeking: nem nagyon értem mi van...:-)

sogeking 2012.01.12. 01:43:05

@ő-szinte: szerintem csak tetteted :P

ő-szinte 2012.01.12. 01:50:49

@sogeking: akkor gondold ezt.És ha majd mindennap megkérdezem, hogy hogy kell akkor majd hátha el is mondod...

milkacica 2012.01.12. 07:27:39

Jó reggelt :)
Jaj de örülnék ha ez a pufigyerek kint maradna...

beacska 2012.01.12. 07:29:03

jó reggelt, jó szurkolást!

CÁÁÁÁPAAAA!

MissX 2012.01.12. 08:35:43

jó reggelt! hála a redbullnak, még az online elejét is láttam. tovább is bírtam volna nézni, de miután majd 10 percen keresztül a fecó fújtatása volt a leghangosabb, mint akinek légszomja van, meguntam.
és mostmár én is hallottam, hogy ennek a feconak nincs önálló gondolata. elmondott vera valamit ő meg szinte szó szerint megismételte.

milkacica 2012.01.12. 08:46:46

kiváncsi vagyok hogy Ati kit fog visszavárni? :)

MissX 2012.01.12. 08:48:05

@milkacica: ez tényleg érdekes lesz. főleg ha petit várja vissza és kinga megy vissza.

mocskosmacska 2012.01.12. 08:50:12

Bármelyik esik ki sajnálni fogom. JObb lett volna, ha sehit viszi, az a csaj számomra dögunalom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 08:54:32

Jó reggelt!
Volt vmi érdekes az onlájnban?
(ő-szinte, foxglove és szerivan ne is válaszoljanak, mert úgyis hazudnak)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 08:57:18

@mocskosmacska: ja, vhogy én is így vagyok vele... bár Serivel meg nincs különösebb bajom, engem Fecó idegesít a legjobban.
Na meg Vera.

mocskosmacska 2012.01.12. 08:59:00

@pushpang: Én is sajnáltam, hogy vera védett.

Anselmo 2012.01.12. 08:59:07

Ezennel ünnepélyesen visszavonok minden rosszat (minden rossz felét), amit Kingáról írtam. Hamut is szórok a fejemre. Van vér a pucájában, el kell ismerni. Nem egy csicskát vitt ki, hanem a csicskák irányítóját. Ezzel magasan dreszter fölé emelte magát a szememben, akkor is ha borg. Neki drukkolok a párbajban.

Önöket asszimiláljuk, az ellenállás hasztalan.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 09:00:27

@Anselmo: Kinga már nem borg, mert megdagadt. És dagadt nem lehet borg.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 09:03:18

@mocskosmacska: pedig egy Kinga - Vera párbaj micsoda csemege lehetne.
Vera megpróbálná eljátszani amit Veronikával (szolíd, halkszavú, sajnálatra méltó, stb.), de Veronika nem (volt) alkalmas ellenfél arra, hogy kihozza belőle az alapállapoti állatot, amire viszont Kinga képes lehet. :D

mocskosmacska 2012.01.12. 09:05:41

@pushpang: Majd azt nézd meg, hogyha peti kiesik verának hogy ki fog nyílni a csipája. Észre sem fogja venni, hogy neki ez égés, hogy mások takarítják el az ő ellenségeit, aztán ő van olyan nagy pofával, mintha az ő érdeme lenne. Pedig neki is lett volna alkalma párbajra hívni veronikát, petit és attilát is. Csak pont olyan gyáva, mint attila.

Anselmo 2012.01.12. 09:10:00

@pushpang: "alapállapoti állat" nem ezt hívják alliterációnak? :)

MissX 2012.01.12. 09:12:34

az is érdekes, hogy most kinga meg vera milyen jóban van. tegnap éjszaka teljes egyetértésben beszélgettek.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 09:13:45

HAJRÁ PÉTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HAJRÁ PÉTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 09:14:01

@mocskosmacska: személyektől függetlenül, én senkivel kapcsolatban nem tudom azt mondani, hogy gyávaságból visz párbajra valakit. Adott esetben valszeg te se a legerősebb(nek hitt) játékost vinnéd, hanem azt akivel szemben esélyesnek érzed magad arra, hogy visszatérj.
Lehet persze nagyon húzni, ami be is jött pl. Csabának Kiszop ellen, meg bejöhet Kingának is Peti ellen, ezáltal jócskán és talán indokolatlanul megerősödve (ismét csak Csabát említem), de azért az ilyesmi mindig öngyilkosság szagú..
Ebben az esetben tökre sajnálom, bármelyik is esne ki (Kingának jobban örülnék), mert akarva, akaratlan, de mozgatói a benti eseményeknek.

milkacica 2012.01.12. 09:20:38

nem hiszem hogy a bentiek komolyan feltételezték volna hogy Pufit viszi...

Anselmo 2012.01.12. 09:23:23

@pushpang: 7/9 a StarTrek egyik szereplője, aki borg volt, de aztán kiszabadították (domború, szőke színésznő, kizárólag testhezálló, szűk ruhákban - valahogy megjegyeztem).

Alejandro Puzante Kakante 2012.01.12. 09:25:16

Peti kiüti Kingát a párbajon, mint bantu négert a mocsárláz :-)

ELP 2012.01.12. 09:31:14

szép jó reggelt mindenkinek!

ELP 2012.01.12. 09:32:01

@Okocha: kizárt.ha az rtl is úgy akarja

ELP 2012.01.12. 09:34:50

@ladyandhenk: @MissX: Üdv hölgyeim:)Hogy aludtatok?:)

ELP 2012.01.12. 09:35:25

@milkacica: Volt aki igen reálisan látta.

ELP 2012.01.12. 09:36:11

@milkacica: Én azt hiszem h ez kingától függ.

MissX 2012.01.12. 09:36:11

@Okocha: olivérről is úgy gondolták, hogy mennyire erős és mégis kiesett. én nem borítékolnám peti győzelmét. az is lehet, hogy ha esetleg beépített játékos, úgy gondolják a szerkesztők, hogy itt az ideje kiesnie.

MissX 2012.01.12. 09:39:46

@ELP: aludni jól, de valahogy nagyon hirtelen lett reggel.

ELP 2012.01.12. 09:40:19

@pushpang: MIért hazudnának?:)

ELP 2012.01.12. 09:41:16

@MissX: Ennek csak örüljél, rövidebbek az éjszakák és hosszabbak a nappalok , jön a tavasz:)

ELP 2012.01.12. 09:44:42

@ladyandhenk: Hát ennek örülök . bíztosan jól szórta el az álomport a Sandmann:)

MissX 2012.01.12. 09:47:57

@ELP: félkómásan nem erre asszociáltam, de végülis, miért ne? felfogás kérdése :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 09:48:46

@ELP: bizonyára:P

Te már megint fiatalítod magad?:D

ELP 2012.01.12. 09:49:04

@MissX: Még félkómás vagy?:)

ELP 2012.01.12. 09:50:09

@ladyandhenk: Hát ezt meg miből logikáztad ki?:)

MissX 2012.01.12. 09:51:24

@ELP: már nem, fél 7-kor voltam mikor pittyegett a telefon, hogy ébresztőőőőőő! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 09:53:11

@ELP: abból a hihetetlenül komoly avatarodból igyekeztem, csak a kort nem tudtam megállapítani:D

ELP 2012.01.12. 09:54:20

@MissX: Also, hát az már igen régen volt, akkor most már ideje üdének és frissnek lenned :)

ELP 2012.01.12. 09:55:40

@ladyandhenk: Na látod ez a kis figura kortalan.
Fiatal és még is bölcs:)

MissX 2012.01.12. 09:55:50

@ELP: o igen, roppantul friss vagyok és üde :)

ELP 2012.01.12. 09:57:30

@MissX: Át is üt a biteken keresztül majd szétveti a monitort:)

beacska 2012.01.12. 10:02:37

@ELP: hali!

nnna, mi az álláspont párbaj ügyben?
leírom az enyémet:

Mivel Kinga semleges nekem, Peti viszont szimpatikus, előre kikötöm, hogy nem tudok elfogulatlan lenni, ezért vagyok kíváncsi érzelemmentes más véleményekre:
-Kinga megtette a szívességet Fecó Barátnak, és kihívta azt, akit ő már rég nem mert volna, valamint Verának megtette azt, amit ő nem mert 2 hete...ez nekem nem tűnik részéről elég indoknak, tehát nem a taktika győzött, hanem az érzelmek-0:1 Petinek
-Péter 3 hete egy lilakendőt "adott" Kingának, ami sokkal többet nyom a latba, mint 1 db. jelet tenni vkire-0:2
-hiába vallott szeretetet Kinga élőben tegnap, nagyon hazugsággyanús volt, úgyhogy ő itt ne beszéljen sunyiságról és igazságról, egykutya Péterrel-1:3
.-Kinga nem tesz sokat hozzá a játékhoz, Attival újat nem mutat, plusz az Attila-Csaba nagy tengelyen ő egy elmozduló alkatrész, mint ilyen felesleges 1:4
-sokan gyűlölik Pétert, de Kinga-fanok tábora is csak az elmúlt 3 napban kezdett dagadni-2:5
-Attila-fanok és elvetemült taktikázók számára Kinga uncsi, Péter kell oda, hisz akkor Attila egyedül marad a győlölet-tábor (fecó és Vera) ellen 2:6 Petinek

persze ezek a tippek nem érzékeltetik az arányokat, könnyen lehet, hogy a 2 többet nyom a latban, mint a 6...hisz Péterről van szó....báár Kinga hisztijei is elég megosztóak
-

mocskosmacska 2012.01.12. 10:03:08

@pushpang: NEm tudom, hogy mi alapján hívnék ki embereket, ha bent lennék. Most azt mondom, hogy nagyon dominálna az, hogy kivel van problémám.

Verában nem is elsősorban az zavar, hogy nem aközül a három ember közül hívott ki párbajozni, akikkel tényleg baja van, hanem az, hogy ilyen hülye indokot mondott, hogy veronika nem méltó arra, hgoy vele párbajozzon (eszter legalább őszinte volt dyával kapcsolatos kihívásával). És főleg azzal, hogy miután veronika kiesett olyan trágárul és nagyképűen és nagy mellénnyel nyilatkozott a párbajáról ("ki is esett a picsába, ahogy kellett", "meg lehet nézni hány százalékot kapott"), hogy az visszatetsző volt, főleg, hogy egy olyan emberről mond ilyeneket, akit ő nem mer. Mint amikor a kisegér elfut a macska elől, de amikor a bulldog megtépi a macskát és az már nem tud védekezni, akkor odamegy a cicához gúnyolódni, hogy lám milyen gyenge vagy.

KennyCor7ez 2012.01.12. 10:06:42

@TapOut: Jó reggelt!Mihez gratulálsz és miért vagyok idióta?Picit gondolkozzál miket írogatsz.
Meséljetek mi volt éjjel?Szaros bugyi 2.0?

genevieve 2012.01.12. 10:08:38

ne felejtsük már el, hogy ez a játék a végső győzelemért megy és a nyereményért:-)
hogy kit hívnak ki és milyen indokkal, azt úgyis az győzelem igazolja..

milkacica 2012.01.12. 10:10:02

szvsz Kinga most megbántottságból választott, nem várta Petitől a jelet megkapta, most kiviszi...Ő szerintem annyira nem mérlegelte hogy ki ellen tudna visszajönni vagy sem.

genevieve 2012.01.12. 10:11:56

@milkacica: azért kingának ennél vastagabb a védőburka, hogy ennyi megbántsa:-)

ha kinthagyja pétert, akkor atinak eltünt a másik "védőbástyája" is...se esztis, se seri nem akkora támasza mint péter...

beacska 2012.01.12. 10:13:18

@milkacica: szerintem az a lilakendő azért ért annyit, hogy legyen egy jokere egy jelre...hallgatott a gyűlölet szavára, és nem az eszére.

MissX 2012.01.12. 10:14:01

@genevieve: igen igen, ezért nem is értem, hogy miért mondják azt, hogy ez vagy az gyáva, mert gyengébbet visz ki. állítólag petin kívül mindenki nyerni ment be. engem is csak az érdekelne, hogy visszajussak a párbajról, nem az, hogy legyváznak-e.

genevieve 2012.01.12. 10:19:47

@MissX: plusz ők bent másként itélik meg az erőviszonyokat mint a nézők...

milkacica 2012.01.12. 10:19:58

@genevieve: gondolod hogy Atin akart ezzel egyet vágni?

genevieve 2012.01.12. 10:23:29

@milkacica: konkrétan nem hiszem, hogy ez volt a célja, csak mérlegelhette ezt is mint indok a péterre rakás mellett

milkacica 2012.01.12. 10:23:51

@MissX: igen eddig még csak Vera hangoztatja nagyon, hogy Ő nyerni jött és akarja is

Anselmo 2012.01.12. 10:24:08

@milkacica: szerintem meg a józan ész nem mond ellent az érzelmeknek ebben az esetben (sem). Az egy dolog, hogy odabent erősnek hiszik Pétert, de vajon hány néző fog sms-t küldeni érte? Legfeljebb azok, akik Kinga ellen voksolnak, nem pedig Péterért. Kb 70%-ra tippelek Kinga javára.

az én rózsám vasutas 2012.01.12. 10:25:11

Kinguci az előző kihívásoknál mintha azt mondta volna, ő azt fogja kivinni, akit a legjobban gyűlöl. Nem úgy, mint ez az aktuális köcsög, akit csak azért választotta ezt vagy azt, hogy őt idegesítse. Hogy Pétet jó döntés, azt nem tudom. Azt se hogy gyáva. Csak azt, hogy hülye. És az egész Kinguci fater hibája.
Mert mit hall egy fiatal az apjától, amíg eléri a viszonylag normális elmét, a 16-20-38-45 éves kort? Blablablabla fiam, mindig legyék jóban a szakácsnővel blablablabla. Az atyai tanács eleje és vége megmaradt Kinguci fejében, csak a köztes dolgok estek ki. Annyira már ismerjük a lányt, hogy ő hibás nem lehet, tehát a vén marha a hunyó. Gergő után a másik háztartási robot is kieshet. Remélem ki is fog. Gyerekek még ezek, legközelebb jobban odafigyelnek a vén hülyére. 22 évenként mondanak olyat, amit érdemes megfogadni.

ELP 2012.01.12. 10:25:49

@beacska: szióka:)
Megpróbálok sorba reagálni , még nem tudtam mindenkivel beszélni így a véleményem saját:
- szivességet ha tett is nem ez volt az ő fő oka.
- lila kendő , ebben igazad van
- vallomás élőben , ezt én sem tudom 100 százalékosan eldönteni h igaz v nem.

Összegezve: ha figyeled az beérkező üzeneteket a nézőknek az ati kinga pár szimpatikus ha nincsenek együtt már reklamálnak.
Kingának nem volt más váasztása ha bent akar maradni csak a peti - de ezt csak mi tudjuk h p elég gyenge kinga nem.
Azért választotta mert vagy ráhíbázott . tökös lánynak akart látszani - sikerült.
Nem derül ki egyértelműen a kiválasztás oka

ő-szinte 2012.01.12. 10:31:25

@vallatas: Nem megy faszomatbazdmeg! Most ott tartok, hogy már telepíteni sem tudom ezt a szart...:-(

ELP 2012.01.12. 10:34:10

@ő-szinte: Szép reggelt ! nyugi már !:)
Gyere és segítek! :)

mocskosmacska 2012.01.12. 10:35:11

@MissX: Viszont visszaüthet, ha valaki folyton olyat hív ki, aki gyenge, azt akivel még tényleg baja van békénhagyja párbajilag. EGy idő után ronthat a szimpátiaindexén.

mocskosmacska 2012.01.12. 10:37:23

@mocskosmacska: Szal ez a lavírozok a langyos vízben technika egy idő után ellenszenvesé válik.

ő-szinte 2012.01.12. 10:37:31

@ELP: Kösz, de mára asszem elég volt:-D már most sík ideg vagyok!!!!!!!!
Nem igaz, hogy egy faszom programot sem tudok letölteni...
Utálom ezt a játékot, én ezt nem akarom játszani, én királylány akarok lenni, faszomatbazdmeg!

MagasMacska 2012.01.12. 10:37:32

@beacska: Egy kicsit én is elfogult vagyok minden irányba, így az én véleményem sem általános. Kinga hisztijét még mindig egy fokkal kisebb borzongással nézem, mint Peti vállap-letépését, füzetcsenését meg a hasonó "csínyeket".

beacska 2012.01.12. 10:37:59

@ELP: ...hááát, én Kingát is elég gyengének látom...a legszebb pillanatai az elfancsalodott képéből fognak állni. Nem nagyon jut olyasmi az eszembe, ami mély nyomott hagyott volna bennem vele kapcsolatban...

ő-szinte 2012.01.12. 10:39:02

@ELP: És kurvára nem szép reggel, ha már ...:-)))
De hátha neked szép:-)
Jó reggelt!

ELP 2012.01.12. 10:39:42

@ő-szinte: Milyen programot, ?? nem kell oda semmi. De ahogy gondolod én ott vagyok :)

jooasszony 2012.01.12. 10:39:45

tegnapi onlányban volt valamilyen vélemény Attilától a kiválasztásról?

MissX 2012.01.12. 10:40:58

@mocskosmacska: igen, de egy idő utána amúgyis kiszóródnak a gyegének vélt játékosok. két nagyarányú győzelem után meg a bentiek nem merik rátenni a jelet, vagy kihívni. pl eszter ugye. nem olyan rossz taktika ez.

mocskosmacska 2012.01.12. 10:41:01

@MagasMacska: Nekem az jutott az eszembe tegnap, hogy fecót is utálják, az ő váll-lapjait mégis eszükbe sem jutott letépni. Hogy miért minden verára megy ki?

beacska 2012.01.12. 10:41:14

@MagasMacska: én egy kicsit igyekszem úgy tekinteni rájuk, hogy mit adnak hozzá a műsorhoz. Hogy mi szól amellett, hogy a csatorna bent tartsa őket (bocs, de engem a szimpátia eléggé hidegen hagy...), melyikük passzol a forgatókönyvbe...bááár, az általam felsoroltak közt nem csak ezek szerepeltek

beacska 2012.01.12. 10:41:51

@mocskosmacska: mert ő volt a "felelős" tegnap

ELP 2012.01.12. 10:43:08

@beacska: Persze vannak egyéni vélemények , de összességében nézve , ha jól megfigyelted ati-kinga vonal valamiért bejön a nézőknek és erre az rtl is épített , h meddig azt én nem tom.

milkacica 2012.01.12. 10:44:40

@MagasMacska: nekem Peti riportszobai beszédei irtó ellenszenvesek-Kinga meg neveltetéséből adódóan hisztisp....

ELP 2012.01.12. 10:44:46

@ő-szinte: Szép az csak Te még a dühtől nem látod :):)

mocskosmacska 2012.01.12. 10:44:48

@MissX: Igen, de eszter pont emiatt vesztette el kint a népszerűségét. Mindenki azt hitte, hogy egy erős attila ellentábor lesz, de ő inkább kihívta azokat, akiket gyengébbnek vélt, aztán az erősnek vélt attiláék mellé csapódott, így nem túl népszerű figura idekint. Lehet, hogy tényleg bent marad a döntőig, mert senki nem meri kihívni, de ott nem hiszem, hogy nyeri fog. (Ha meg megnyeri, akkor tévedtem)

Az első szériában volt egy Oki nevű játékos. Senki nem merte kihívni vagy kiválasztani, mert mindenki erősnek gondolta. (Később valamelyik villatársa nyilatkozta, hogy részegek folyton bekiabáltak a villába, hogy "király vagy Oki!" és emiatt félt tőle mindenki)
Aztán a hármas döntőben utolsó lett valami nagyon kevés százalékkal.
Szóval nehéz megtippelni bent a dolgokat erőlét szempontjából. Viszont, hogy kit utálok és emiatt hogyan maradhatok "hiteles" azt könnyebb.

beacska 2012.01.12. 10:45:08

@ELP: ugyanannyi az Attila-Péter jókvagytokegyütt sms. Az, hogy péter nem kap sms-t az a ridegtartásának is lehet a következménye

MagasMacska 2012.01.12. 10:47:36

@beacska: Azért az emberek jelentős része szimpátia alapján nézi a műsort. Nem titok, hogy az első adások után le akartam morzsolódni, mert untam, ha Csaba nem kerül be, nem nézem. És ha Csaba és Kinga kikerül, abba is hagyom. Vagy Lady, aki máris kijelentette, ha Péter megy, ő is megy. Most már csak az a kérdés, ki hány embernek szimpatikus, és akkor kiderül, hogy az illető mennyit tesz a műsorhoz. (Nem csak az a műsor, ha valaki állandóan szemétkedik - de ez már személyes vélemény.)

beacska 2012.01.12. 10:47:48

@ELP: az ÉH-t például kompletten Ádám-Dani barátságra építették fel. Nekem már az első perctől fogva gyanús volt, hogy Péter nem véletlenül férkőzött Attila "bizalmába". Az ő kapcsolatuk nagyon emlékeztett Á-D-ra, csak számottevően kevesebb a homo-vonal.

ELP 2012.01.12. 10:47:51

@beacska: Figyu , akár hogy is van kingáék bizonyos érzelmi szálon futnak , amit te említessz az csak szimpla műsor.

beacska 2012.01.12. 10:48:41

@MagasMacska: és ki az, aki állandóan szemétkedik?

ELP 2012.01.12. 10:49:17

@beacska: Azt én nem láttam.
Itt p nek nem volt más választása.

beacska 2012.01.12. 10:49:35

@ELP: volt érzelmi szál Péter-Veronban, sőőőt Veron-Crisben is....és mi lett belőle

beacska 2012.01.12. 10:51:01

@ELP: dehogynem. választás mindig van. választhatta volna Fecót is ;DDD DE NEM

MissX 2012.01.12. 10:51:13

@mocskosmacska: eszternél az volt a gond, hogy atiékhoz csapódott és becsicskult neki.

az okis dologra én is emlékszem.

ELP 2012.01.12. 10:51:15

@beacska: Az mind mind kamu és kamu!
Itt egy teljesen más szitu van!

beacska 2012.01.12. 10:51:51

@ELP: áááá, mindegy, megyek dolgozni, mert nem készül el magától. Vasárnap minden kiderül

ELP 2012.01.12. 10:52:03

@beacska: Áhhhh,,,az a faszi tönkrement ebben a játékban:)

MagasMacska 2012.01.12. 10:52:30

@beacska: Szerintem Péter és Attila. Lehet, hogy ezt mások viccesnek tartják, szerintem vagy szemétség, vagy óvodás szintű nem is tudom mi. Ezt az "eldugom, hogy keresse, esetleg intőt is kapjon miatta" játékot már alsósként is cikinek találtuk az osztályban - nem is maradt velünk az illető csak fél évet.

ELP 2012.01.12. 10:52:45

@beacska: oké,,,légy jó ha tudsz!:)

ELP 2012.01.12. 10:54:48

@ő-szinte: Jössz vagy nem jössz?? segítsek v ne segítsek? Döntsél !! :)

ő-szinte 2012.01.12. 10:55:15

@ELP: vallatás adott egy linket, amivel kis ablakban lehet nézni. tudod, olyan kép a képben v mi, de most még telepíteni sem tudom ááááááááááááááááááááááááááááá
de ma már nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni faszomatbazdmeg, úgy felbaszott ez a szar!

ő-szinte 2012.01.12. 10:56:27

@ELP: Én ma már nem idegelem magamat , elég volt. Királylány akarok lenni és kész!

ELP 2012.01.12. 10:57:22

@ő-szinte: Mert megbonyolították az egészet , miért írnak egy olyan embernek egy bonyolult dolgot aki ehhez semmit nem ért és van egyszerübb megoldás is.
Higgadjál már le!:):)

ELP 2012.01.12. 10:59:17

@ő-szinte: Oké tudomásul vettem , onnan kiléptem , majd jelzed ha szeretnél e témában okosodni :)

beacska 2012.01.12. 11:01:58

@MagasMacska: na még gyorsan erre válaszolok. szerintem meg ezek a dolgok nem szemétségek, csak bosszantóak. Nekem Fecó, Vera és a most már hozzájuk csatlakozó Kinga állandó utálkozásai, az igazság kiforgatásai, azok, amik antipatikussá teszik őket.
Én attilát, Esztert és Pétert úgy látom, hogy ők hajtogatják, hogy milyen szemetek, de közben nem azok, csak így nem fognak bennük csalódni. A JÓ könnyebben elbukik, de nehezebben látja be...

ő-szinte 2012.01.12. 11:02:17

@ELP: Nem higgadok! Királylány akarok lenni!

ELP 2012.01.12. 11:04:51

@ő-szinte: Hát ahogy úri szeszélyed diktálja:)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 11:13:18

a koczka, vagyis Peti el van vetve, már csak az az érdekes, hogy többel vagy kevesebbel jön e vissza kinga, mint vera és eszter az utolsó párbajaikról...

mivel ez esetben ők hárman férfi ellen győztek, tehát az erőrangsort az fogja adni, hogy ki mennyivel jött vissza egy férfival folytatott párbajról..

el se tudom képzelni, hogy ki szavazna petire, tehát a kérdést nem tudom megválaszolni, talán attila fanok szavaznak majd rá? mert peti kiesésével attila gyengül és az elszánt attilafanok talán talán szavaznak rá, de ez sem biztos, igaz, ha megint kibékülnek kingával, akkor visszaerősödhet.. de kinga visszatérése mindenképpen tovább gyengíti esztert..

én remélem, hogy kinga kevesebbel jön vissza, mint vera és eszter, de mivel ezek százalékarányok és nem abszolút számok, ezért garancia semmire sincs...

a legközelebbi körben elvileg fecó és/vagy vera fog kiesni..

Tjuca 2012.01.12. 11:19:30

orr alapján peti megy vissza.
de szerintem most annyira petinek áll a zászló (khm), mivel mindenki azt hiszi, hogy rá senki sem szavaz, ezért az esélytelenek nyugalmával indul. ilyenkor szokott megdőlni a papírforma.

(nekem azért spéci ez a párbaj, mert sosem akartuk tudni a gyerekeink nemét születésük előtt. az elsőnek a kinga vagy péter nevet választottuk. csak egy kicsin múlott, hogy nem peti lett. :-P)

mocskosmacska 2012.01.12. 11:21:34

@beacska: Nekem is ellenszenvesebb vera állandó "én vagyok a felsőbbrendű" monológjai és fecó fejbólogatása. Amit attila az iskolai héten tett, hogy mindent elhülyéskedett irritáló volt, de vera mindent holt komolyan veszek, merev vagyok, mint a fagyott kutya lába és egy percnyi lazulás sem engedélyezhető hozzáállása sem jobb. Ő ezzel vonzza, hogy a hülyegyerekek ilyen váll-lap ellopási poénjait.
Egyszerűen nekem is az az érzésem, hogy verát csak úgy lehet kibírni, ha néha kiakasztja az ember.

ELP 2012.01.12. 11:26:14

@Tjuca: Azt ne feledd h a kinga ati macska egér kapcsolatának még nincsen vége .
Nézd meg a regényeket , filmeket v akár az életet érzelmek csapongásából még lehet szerelem.

Tehát erre még lehet építeni.

milkacica 2012.01.12. 11:26:49

kiváncsi leszek Sehit ki viszi ki? igazából nagy konfliktusai nincsenek, most tömörödni látszik APE triohoz, de ez is langyos viz...igy akar a dontoig is elsetalhat.

csicserierika 2012.01.12. 11:29:44

@Tjuca: ha ez így lesz, akkor leborulok a jakuzi előtt, hátha jelenésem is lesz :)

ELP 2012.01.12. 11:30:38

@milkacica: Nagyon előre mentél , legalább a vasárnapot várd meg:)

Zwekedly 2012.01.12. 11:32:48

Hogy mik vannak!
Nos, én meg azt remélem, Kinga vasárnap kinyomja a Furunkulust.

Tjuca 2012.01.12. 11:34:15

@ELP: iagz szerelem, igaz barátság. attila híresen jó ezekben. :-) igazad van.

ha kinga megy vissza, tovább folyik majd az igaz nyűglődés az igaz barát nélkül. ha peti megy vissza megy majd az igaz barátság az igazi nő nélkül. sehogy sem jó ez. :-P

fanyar vagyok, mert nekem elnézve ezeket az igaz embereket sosem jutottak igazi érzelmek ideki'. :-D bár utóbbi még nem bizonyított ugye, még nem gyűlt össze a mókus őrs, még lehet nekem is lesz részem igaz kapcsolatokban 9-ből 4-en látnak rá esélyt, pedig nagyon különbözünk. a lényeg, hogy mindenki objektíven kezeli a tényeket, és támogatnak a döntéseimben az onlinejaim kedvező megítélései alapján. :-D

Tjuca 2012.01.12. 11:42:09

@csicserierika: ó csak bele ne ess, ahhoz hideg van. :-)

Ancilla 2012.01.12. 11:43:56

Sziasztok! Hadd tegyem én is hozzá a gondolataimat a mai eszmecseréhez.

Nekem sem Kinga, sem Peti nem szimpatikus,tehát nem vagyok elfogult egyikükkel kapcsolatban sem. De ha lélektani okokat keresünk egy-egy szavazás mögött, akkor talán a következő szempontok dönthetnek:

Kinga meglehetősen ösztönlény, nem valószínű, hogy előre megfontoltan, tudatosan viselkedik úgy, ahogy viselkedik. A nézők jobban el tudják fogadni az erős felindulásból elordított trágárságokat, durvaságokat, mint a hideg fejjel, előre megfontolt, hidegvérrel végigvitt szemét "taktikázást". Péter nem azért ellenszenves, mert taktikázik, senki sem olyan hülye, hogy egy taktikai játékban ezt bűnül rója föl, hanem azért, ahogyan ezt teszi. Lekezelően beszél a hátuk mögött a többiről, sőt, egyenesen hülyének nézi őket (lásd Krisztofel vagy a szűz fiú. A szemükben egészen mást mutat mond, fondorlatos módon veszi őket rá mindenre, ami a tervének megvalósulását segíti, kárörvendő és emellett gyáva is. Minden eddigi ténykedése arról szólt, hogy Ő ne menjen ki párbajozni, és ezért bárkit lelkifurdalás nélkül beáldozott.

A nézők magasról tesznek arra, hogy mi jó az rtl-nek vagy mi nem. Az legyen az ő gondjuk. A nézők nem műsorszerkesztők, hanem hétköznapi emberek, akik nem tudnak a saját rokon- vagy ellenszenvük fölé emelkedni. Miért is tennék?

S valóban szívesebben nézem én is Kinga hatalmas kirohanásait, mert ezek olyanok, mint a zivatarfelhők. Neki vannak kifejezetten emberi megnyilvánulási is, és én azért tartom őt őszintének, mert heves vérmérséklete nem is teszi lehetővé a szavai, tettei fölötti kontrollt. És van benne megbocsátás, sőt utólagos megbánásra való hajlam is.

Lehet, hogy Péter a valóságban nem ilyen, de nem szívesen lennék a barátja, mert nem tudnék bízni benne. Kingához pedig tudni kellene alkalmazkodni(ami persze egyáltalán nem lenne könnyű dolog), de nem gondolnám soha, hogy a hátba szúr.

Ezért én - akármennyire is ártana a hiánya a műsornak - Péter nem szeretném tovább nézni.

milkacica 2012.01.12. 11:44:11

@ELP: OKOK várok, várom a vasárnapot de igazából a keddet...de másmiért :)

szélfúttahaj 2012.01.12. 11:47:35

@beacska: Érdekes meglátás, mi a lényeg, amit mondanak, vagy h.tényleg azok, a benti ténykedésük alapján. Szerintem kint is, hiszen hosszutávon szemetet nem lehetne játszani.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 11:49:50

@Ancilla: elfogadom, én Péternek szurkolok tovább akkor is:)

ELP 2012.01.12. 11:50:13

@Tjuca: Uhha,,,itt nem az igazi megdönthetetlen akármikről van szó.
Csupán egy egyszerű magyarázat arra h miért kell még valaki egy műsorba.:)

ELP 2012.01.12. 11:51:18

@milkacica: Jajj mi lesz kedden?? megosztod velem?? úgy sem hallja más ! :)

ELP 2012.01.12. 11:55:10

@Ancilla: Korrekt kis vélemény! És a mi még jobb 90% - reális! Gratulálok!:)

milkacica 2012.01.12. 11:58:38

@ELP: hát ez inkább SZVV mint VV5 :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 12:02:15

@ELP: nem is, csak olvassa:D

Nem értek egyet mindennel ancilla véleményével:D

kamarti 2012.01.12. 12:08:06

@Ancilla: nem tudom, ezek a szavazások a különböző onlájn felületeken mennyire mérvadóak, de ahol én néztem, magasan Pétert szerették volna párbajellenfélnek, és a VVblogon most is 60-40-re áll a szavazás Kingának

egyébként tegnap a belevalóban egy néző is azt mondta, Peti taktikája - épp a riportszobai megnyilvánulásai miatt - csakis a benti erős vagyok imidzsre és a párbaj elkerülésére épülhetett, hiszen tisztában van vele, hogy kifelé mennyire nem rokonszenves amit csinál és amit mond. Szóval max abban reménykedhetett, hogy legalább az ötig eljut ezzel a taktikával, mert egy párbajnál nincs esélye.

azt már csak én teszem hozzá, hogy az is Kinga malmára hajthatja a vizet, hogy meglepően jól viseli a zöld kendőt, amivel mindenkit meglepett int is, bent is, Petinek meg nemigen van már újdonság a fegyvertárában.
aztán majd meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.

ELP 2012.01.12. 12:08:54

@milkacica: Oké de mi az SZVV?:)

mézescsók 2012.01.12. 12:09:10

@beacska: Nem vagyok Péter imádó, de alapvetően egyetértek a véleményeddel.
1./ Kingánál szarabb indokot a kihívásra kevesen mondtak eddig a villában, még talán senki.
2./ A választásában a hiúsága nagy szerepet játszott: na, most aztán megmutatja, hogy nem taktikából választ, hanem mert tökös csaj! Ki meri vinni az erős játékost. Vera (mert védett), Csaba (mert védett és barát) és Fecó (mert hol barát, hol nem) kivételével mindenkire tudott volna húzósabb indokot felhozni.
3./ Attilával a duettje inkább unalmas, mint érdekes. Mostanában többször nem voltak párok a játékokban és nem emlékszem, hogy hiányolta volna bárki.
4./ Ha vannak a A. és K. között érzelmi szálak, akkor azok nagyon elfutnak egymás mellett. Én úgy gondolom, hogy Attilának lehetséges, hogy az elején megtetszett Kinga és kiszúrta magának, mint lehetséges érzelmi vonalat (csak tudnám, hogy mi a francnak erőlteti a csatorna ezeket a dolgokat!), de hamar átjött, hogy habitusa, neveltetése, stb. miatt a benti csajok közül az egyetlen, akit fel tud használni. Attila Kingából azt hozza ki, amit akar: a műsort. Közben elég rendesen sikerült lejáratnia a lányt, amihez fékezhetetlen indulatai miatt príma alany volt.
5./ Kinga bármilyen normális arcát is mutatja az elmúlt pár napban, nem, nem felejtem el neki az elmúlt három hónapot a néha indokolt, de többnyire nem indokolt hisztijeivel, üvöltözéseivel, kényeskedésével, bölcsis stílusával. Álmaimban ne jöjjön elő a Betlehemes játékkori ringatózása és csicsergése. Ha mégis előjönne, bármelyik Kinga-fannal szívesen cserélek álmot!
6./ Péter nélkül unalmasabb lenne a játék. Nem kedvelem, de nem is igazán törekedett arra, hogy közönségkedvenc legyen. Végig taktikázott, ez is volt a célja. Többek ellen szervezkedett, de vérig nem sértett senkit, senki személyiségébe nem gázolt.
Az, hogy nem győzni ment be, elég hülye érv, épeszű ember el nem hiheti. Hacsak azért nem hiszi el, mert Péter mondta és Ő aztán nem hazudik, becses egy férfiú! Azon túlmenően, hogy nyilván szeretheti az efféle játékokat, különben már nem jönne be már a harmadikba, ugyan miféle hozadéka lehetne számára a Vv-nek? A pár hétig, hónapig tartó "ismertség", haknizás? Állítólag médiaközelben dolgozik, akkor meg?
Hacsak az nem persze, hogy CKM vagy Playboy címlap akar lenni, mert ez az érv a talpán áll, mindent üt.

milkacica 2012.01.12. 12:12:06

@ELP: SzemélyesValóVilág :)

_most_ 2012.01.12. 12:14:22

@Ancilla: Péternek még az a hátránya szerintem, hogy se nem csinálja látványosan a műsort, mint Attila, se nem a jó oldal villabeli megtestesítője, mint Csaba. Persze lehetne előnye, hogy vicces, de azt meg nem nagyon rakják be az összefoglalókba.

ELP 2012.01.12. 12:14:32

@milkacica: Also, hát az az igazi , bár nem tom mi az ezen belül , de akkor sok sikert keddre - is!:)

Ancilla 2012.01.12. 12:16:03

@mézescsók: "Többek ellen szervezkedett, de vérig nem sértett senkit, senki személyiségébe nem gázolt."

A szemében valóban senkinek nem gázolt a személyiségébe (Verán kívül, de ott kölcsönösség volt), a hátuk mögött viszont igen. Ha kijönnek a villából a lakók, és végignézik, kiről mit mondott Péter a háta mögött (a riportszobában vagy Attilának), akkor fognak vérig sértődni.

MagasMacska 2012.01.12. 12:17:12

@beacska: Számomra lehet, hogy csak bosszantó, mert én nézem, de annak, aki nap mint nap elszenvedi, annak bizony szemétség.

vallatas 2012.01.12. 12:18:46

tegnapi online:
www.youtube.com/watch?v=H8jJFh-hbXU&feature=player_embedded
lehet volt már nem tudom.

Hajrá kertitörpe!

ELP 2012.01.12. 12:19:57

@mézescsók: 3-5 pont összevonva , azt h mi innen mit látunk és mi van 2 ember fejében , az teljesen más!
Egy biztos erős érzelem nélkül nem alakul ki sem szeret sem gyűlölet.
És ez az érzelem mindkettőben meg van

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 12:22:31

Tegnap éjjeli onlány link megvan valakinek? Köszönöm.

vallatas 2012.01.12. 12:23:59

Egyébként azon nevettem, hogy Seri panaszolja villában, hogy még mindig nem kapták meg az ajándékot a harisnyatépős verseny után :-) csak ugye RTL azt a részt nem adta le, így nem tudnak ajándékot se adni, mert ugye miért is kapnának... nézők nem értenék.

Kinga wc-ben elmondja, hogy mennyire szereti ugye a Serit stb... erre az esti onlineba Csabának kibeszéli, hogy egy ötödikes szinten van és, hogy milyen buta. Mert ő a királylány, ő aztán nagyon értelmes :-)

MagasMacska 2012.01.12. 12:26:23

@lami83: Péter vicces??? Hááát. Egy ovis szintjén. És abból még túl sok is, amit bevágnak.

2012.01.12. 12:26:29

@pushpang: Az ezredes úr parancsba adta, hogy őrizd Peti talpán a bőrkeményedést! Legközelebb nem úszod meg ennyivel kis púder...

2012.01.12. 12:27:47

@beacska: Peti nem utálkozik?

2012.01.12. 12:28:33

@vallatas: Segítettél az analfa mogyinak telepíteni a progit?

mézescsók 2012.01.12. 12:32:10

@Ancilla:
Van, aki olyan hülye, hogy taktikai játékban a taktikát bűnnek tartja. Ha az csinálja, akit utálok,akkor szemét geci, ha a kedvencem, akkor érhető és logikus lépés.
Kinguci olyan ösztönlény, aki remekül tudja uralni rosszabbik énjét, amikor akarja. Ld. elmúlt napok.
Nekem a villában Kinga a napraforgó. Megbánást még nem láttam rajta, elnézést egyszer kért Csabától, amikor az a fejére olvasta, hogy hányszor állt ki mellette.
Inkább P. barátja lennék, mint Kingáé. Mire megbarátkoznék vele ugyanis, addig megismerném ezt az oldalát is és tudnám kezelni. Ha nem, akkor megérdemelném. Egyébként nem hiszem, hogy a barátaival ilyen, ne felejtsük el, hogy ez a villa és nem a mindennapi közeg. Kingáról viszont feltételezem a barinőivel is az irigységet, rosszindulatot bármi miatt: mert az enyém jobb pasi, a kocsim gyorsabb, nekem már csak Tűzföld elég egzotikus, nem Hawai, nem küszködök a kilóimmal, stb.
Biztosan bennem van a hiba, de én esténként nem vágyom már zivatarfelhőkre, jut abból napközben is elég. Nem szivecskés csóközönt akarok, de a hiszti, a visítozás, az állandó bőgés nem üdít fel.
Amíg Hajni rendszeresen írt (biztosan van rá oka, amiért nem teszi és kívánom, hogy sikerüljön minden gondja-baja úgy, ahogy szeretné), nem néztem az öfiket. Most is csak falatokban tudom elviselni és ebben nagy szerepe van a cselszövő lánynak.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 12:36:35

Peti, 2 óra 21 percnél:

"Még én is kaptam sms-t, hogy valaki a példaképének tart, hát gondolj bele milyen világban élünk!"

www.youtube.com/watch?v=H8jJFh-hbXU&feature=player_embedded

_most_ 2012.01.12. 12:41:12

@mézescsók: mégis mi volt a baj Kinga indokával a kihívásnál? Ha úgy nézzük Péter hátba szúrta, hisz nemrég még segített neki lila kendőt szerezni, most pedig rárakta jelet, amivel tudta, hogy párbajozni küldi. Másik meg Péter az állandó sunnyogásával meg akarta úszni a párbajokat, ez azért sokaknak szúrta már bent a szemét.

ELP 2012.01.12. 12:41:58

@mézescsók: Nem kell azonosulni , csak nézni , képzeld el h színházban vagy - ezer éve nem voltam :) - és felgördül a függöny,,,,:)

kamarti 2012.01.12. 12:42:42

@mézescsók: azért abban, amit KInga éjjel, meg a kiválasztás után mondott, nagyon is van igazság: Petivel kapcsolatban mindenki kint világosodott meg a kiesettek közül...

mézescsók 2012.01.12. 12:50:24

@Ancilla: Helyesbítek: én is így gondoltam, kimaradt az, hogy szemtől szembe nem szemétkedik.
@ELP: Minden emberi kapcsolatnak van valamilyen érzelmi oldala. Ha valaki nem érdekel, az is valamilyen formában érzelmi megnyilvánulás, mert a közömbösség is az. A gyülölet pláne, de én nemcsak gyűlöletet nem látok, de szeretet sem.
Nyilván nem vagyok formában, hogy szerencsétlenül fogalmazok (ld. előbb is), de megpróbálom megmagyarázni.
Attila és Kinga közötti érzelmi vonalak nem egy irányba futnak szerintem. Én elhiszem, hogy Attilának Kinga nőként bejött, voltak/vannak így ezzel mások is ott bent. Ahogy ÉN látom ez nem fejlődött a pasasnál szeretetté annak ellenére, hogy tett gesztusokat Kinga felé. Normális esetben (most nem azon polémiázunk, hogy Attila normális-e)azt, aki szeretek, nem bántom, nem készítem ki, nem igyekszem belőle kihozni a legrosszabbat, és mindezt úgy teszem, hogy nem csapom be és nem hazudok neki.
Kingában a szeretetnek a leghalványabb jelét sem fedeztem fel. Kétségbeesést, rémületet inkább, amikor felvetődött Attila kihívása, mert Kinga villalétét Attila alapozta meg. A gyűlöltnek sem a hétköznapi oldalát látom a lányban, amit látok, az az undor, a fizikai viszolygás. De azt aztán nagyon. És nemcsak azért, mert "önfeledt" pillanataiban, felcseszett idegállapotban mondja és ki is mutatja, hanem a testbeszédéből.
Szóval az érzelmi szálaik legfeljebb az egymás kihasználása szintjén fonódnak össze - szerintem.

2012.01.12. 12:58:39

@mézescsók: Láttad őket múlt héten? Kinga mindig bújcizott, a testi undor nem áll meg a lábán mint érv. Csabától viszolyog testileg, Atitól nem.

mézescsók 2012.01.12. 13:05:49

@lami83: Mindenki mással szemben erős és támadhatatlan érveket tudott volna felhozni. Peti nem egy jellemóriás ott bent és ezt a többiek is tudják, mint ahogy azt is, hogy taktikával tölti a napjait. A tegnapi öfiben sem tudtak épeszű érvet felhozni, hogy miért éppen Péter kapta a kendőt. Hogy rátette a jelet? Hát, jelrakás nélkül ez a játék bizony nem úszható meg. Hogy miért éppen rá és nem mondjuk Fecóra? Mert Attila úgy ítélte meg, hogy ennek most van az ideje és Péter ezzel egyetértett. Hogy esetleg rosszul döntött Péter? Hát, istenem, van ilyen. Egyébként nem is biztos, hogy rosszul döntött, mert talán már Ő sem élvezi annyira Kinga villalétét, talán úgy gondolja, hogy Csabáékkal nagyon megerősödhet. Mittudomén!
Kamartinál a pontom: KINT lehet látni, hogy milyen Péter, nem ott bent.
@ELP: Nem azonosulok, nem is próbálkozom vele. Csak néha kikapcsolódni vágyok, ellazulni, stb. Színházba sajnos nem mindennap jutok el, a Vv-t sajnos mindennap láthatom, ha akarom. Nem mindig akarom. Ezért nem is látok és tudok annyit, mint Ti és nyilván ezért értelmezek félre dolgokat és ezért írok ritkán.
@kamarti: Ld. előző hsz-re adott válaszom.

mézescsók 2012.01.12. 13:07:42

@szerivan: Most száguldanom kell kb. egy órás megjelenésem van, de ha visszajövök kifejtem. Én éppen az ellenkezőjét látom!

ő-szinte 2012.01.12. 13:22:10

@vallatas: Szia! Írtam neked privit is meg csérogtam itt a blogon is. Tudom hogy inkább pofoznál, de nem segítenél mégis...? Ott tartok, hogy le sem tudom tölteni azt a szart...:-(
ÉN KIRÁLYLÁNY AKAROK LENNI! na:-D

ő-szinte 2012.01.12. 13:23:45

@szerivan: Nem bazdmeg, még azt sem. nem elég, hogy pofozná a csajokat, még segíteni sem...:-D

ő-szinte 2012.01.12. 13:26:01

@szerivan: Pufi! Ezek a klónok a fejünkre nőnek:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.12. 13:27:25

Egyik párbajozó sem kedvencem. Játéktaktikailag Kinga visszajutása és Péter kiesése a jobb megoldás. Péter visszamenetelével maradnának az erőviszonyok és mennének ugyanazok az állóháborúk. Kinga visszatérésével Attila is gyengülne, a többiek felbátorodhatnak, hogy a manipulátorokkal is szembe lehet szállni és a végjáték egyéni játékok felé menne el.

2012.01.12. 13:28:16

@ő-szinte: Én örülök, hogy az újoncok mesterként tekintenek rehánk :)

2012.01.12. 13:29:15

@Peter_Cs: Szoros lesz, eddig 58-42 az állás Pingunak.

kamarti 2012.01.12. 13:31:31

@szerivan: háát, azért az a bujcizás elég visszafogott volt.... viszont Csabát kérte már meg, hogy ölelje meg, és még sosem láttam, hogy ortájozott volna, hogy hozzá ne érjen (ahogy Atival többször)
és ez az együttalvás dolog is elég érdekesen alakul hármuk közt

ő-szinte 2012.01.12. 13:35:25

@szerivan: Mert hiú vagy pufi!:-D
De hát jó tanárod voltam:-DDDDDDDDDDDDDDD

2012.01.12. 13:37:54

@ő-szinte: A második mondatod alapján én lennék hiú? :DD Csak az ezredes meg ne tuggya!

ő-szinte 2012.01.12. 13:42:14

@szerivan: Látom azért csak leesett az a második mondatom:-D

az én rózsám vasutas 2012.01.12. 13:51:51

Már lehet tippelni?
Akkor nézzük a helyzetet reálisan.
Péter kicsi, gusztustalan, alattomos, hazudik ohne szemrebbenés, akaratos, irritáló, képmutató, idétlenül vigyorog, sumák mint a kettes kolbász*. Elvileg minden képessége megvan ahhoz, hogy kétharmaddal visszamenjen.

(Nem saját adat, a szerző hozott anyagból dolgozik. Pétert hihetetlenül rokonszenves embernek tartja)

nowo 2012.01.12. 14:00:25

@kamarti: nem Te mondtad tegnap este,hogy az sms-ekből sejthetik,hogy Péter gyenge,mert alig kap?

nowo 2012.01.12. 14:08:33

@nowo: Az én (távolabbi) tippem:
Attila párbaj nélkül gyalogol be a kettes döntőbe,Csabával.

Majd hasonló érvek alapján,amit felsoroltál Petinél,meg is nyeri a vv5-öt...:(

nowo 2012.01.12. 14:09:16

@Binbir gece: bocs,Rád akartam előzményezni...

kamarti 2012.01.12. 14:10:29

@nowo: sztem nem. legalábbis nem emlékszem

nowo 2012.01.12. 14:15:29

@kamarti: szóval,aki ezt írta,szerinte Péterről lehet bent sejteni,hogy gyenge,mert alig kap dicsérő sms-t.
Ezért nem volt bátor tett Kingától kihívni.

Szerintem meg az volt,és Vera Gergő- kihívása hatott rá,mert az is elég bátor húzás volt.

Valamint Kinga is ráment a kétszínű,sunyi vonalra,mint vera gergőnél.

ELP 2012.01.12. 14:16:52

@mézescsók: Érdekesen és érthetően írsz , és amikor olvasom elbizonytalanodom egy kicsit.
De azt hiszem hogy az ati képtelen kezelni ezt a problémát és sokszor büntetni akar , ami sztem hülyeség.

ELP 2012.01.12. 14:19:07

@mézescsók: Akkor bocs én azt hittem beleéled Magad , és még nem is nézed rendszeresen! . ahhoz képest egész jó amit írsz!:)

ELP 2012.01.12. 14:20:03

@ő-szinte: Lehiggadtál már?.:)

kamarti 2012.01.12. 14:20:07

@nowo: hát ha valamiből lehet sejteni bent erőviszonyokat, az sztem az X-factoros szavazás, és abban Petiék utolsó helye, de Kingát nem tartom annyira elmésnek, hogy ezen elgondolkodott volna (sőt, még Eszter se, vagy legalábbis hangot nem adott neki, bár a tegnapi kihívásnál elég ijedten pislogott, szóval lehet, hogy magában végigzongorázta)

bent sztem egyértelműen úgy értékelik, hogy váratlan/merész húzás

kamarti 2012.01.12. 14:23:19

@kamarti: kint meg a párbajban érintettekkel kapcsolatos szimpátiájuk alapján :)

Zwekedly 2012.01.12. 14:23:58

@ő-szinte:
Ne barcogj annyit! Nem lehetsz királylány. Túl kicsi a segged.

Szőrcsim.bók 2012.01.12. 14:27:07

@Zwekedly: "Ne barcogj annyit! Nem lehetsz királylány. Túl kicsi a segged."
Viszont pirítósra jó lesz :D:D

ő-szinte 2012.01.12. 14:27:31

@ELP: Persze, én királylány vagyok -o-

bocs szeri, kölcsön vettem:-)

Szőrcsim.bók 2012.01.12. 14:28:35

Hajrá Péter. Elegem van a női picsogásból!!! :D:D

nowo 2012.01.12. 14:29:20

@kamarti:"hát ha valamiből lehet sejteni bent erőviszonyokat, az sztem az X-factoros szavazás, és abban Petiék utolsó helye."

Ha jól tudom,bent nem tudták a százalékarányokat,így azt sem,hogy Petiék utolsók lettek.

Mindegy,csak arra a hsz-odra reagáltam,amiben azt írtad,hogy a bentiek kint szembesülnek majd igazán Petivel,amikor visszanézik a riportszobás nyilatkozatait.Ez igaz.

De Kinga magyarázatában az nagyon helytálló volt,hogy megjelölte indokként,hogy Peti párbaj nélkül,sunyi módon akarja végiglavirozni a játékot.

Emellé,ha azt vesszük,hogy Kinga valóban nem annyira észlény,hanem inkább ösztönös,így azt sem mérte fel igazán,hogy az sms-ek alapján Péter nem annyira népszerű,akkor mindent összevetve,a maga módján bátor húzás volt kihívni Attila legerősebb bástyáját...(Csaba annak idején ezzel érvelt...hehe).

milkacica 2012.01.12. 14:30:23

@Zwekedly: barcogj :) új szavakat is tanul itt az ember :)

ő-szinte 2012.01.12. 14:31:34

@Szőrcsim.bók: Örülök, hogy népszerű vagyok...

ELP 2012.01.12. 14:33:21

@ő-szinte: Hát igen: nagy a király és minden ember fél , csak a bolond él ú ahogy beszél,,,,:)

ELP 2012.01.12. 14:36:35

@milkacica: Itt minden van mint a mesében ,,:)

kamarti 2012.01.12. 14:39:46

@nowo: persze, nem tudták, sőt, direkt azt mondta nekik Lilu, hogy nem a sorrendet mondja, na de gondolhatták, hogy ez csak félrevezetés, meg az világos volt, hogy Csaba még Verával is nyerni tudott.
és azt hiszem, egyedül Fecó vette be azt a "nem a valódi sorrendet mondjuk" dolgot, mert ő beszélt arról, hogy szte köztük és Csabáék közt dőlt el a dolog.
viszont a Peti sunnyogást ez a hármas (Kinga-Csaba-Fecó) elég jól látja és eléggé ki is tárgyalták a kiválasztás után

jooasszony 2012.01.12. 14:42:33

@nowo: úgy gondolom Kingától ez nagyon bátor húzás volt. eddig senki nem mert az Attipeti tengelyre tenni.

Meg voltam győződve, hogy valami csajos (Seri) párbaj lesz, ...nagy kérdés mit lép Attila.. ki mellé áll, áll-e valaki mellé, vagy semlegesként lapulni fog??

mézescsók 2012.01.12. 14:54:49

@szerivan: Kamarti válaszolt helyettem. Attilához egyszer láttam bújni, amikor bepánikolt, hogy mi lesz nélküle. Hozzáérni - nem Seri-Gergő összetapadásra gondolok - és még mellé ülni sem. Táncolni sem nagyon szoktak együtt a bulikon. Viszont néha meg kell nézni K. arcát, ha Attila mellette van.
Csabától egyáltalán nem idegenkedik, sőt.
@kamarti: Én is ezt látom, de lehet, hogy nem azt nézem, amit Szerivan.
@ELP: Nem tudja kezelni, mert nem komplett. Nem állítom, mint oly sokan mások, hogy elmebeteg, de rájátszik mindenre.
Sem időm, sem kedvem mindig nézni, de ha odavetődök, akkor figyelek. Általában. Ha éppen nem, akkor legfeljebb melléfogok, de ettől sem kapok idegbajt. Valamivel jobban érdekel, mint mondjuk a kvantummechanika, de annál kevésbé, hogy minden öfin és online közvetítésen lógjak.

mézescsók 2012.01.12. 14:56:29

@Szőrcsim.bók: Most nem azért, de nem Péter mellett kampányoltam ma egész nap???

Szőrcsim.bók 2012.01.12. 14:58:47

@mézescsók: Nem olvastam vissza:( Visszacsókollak :D:D

Tjuca 2012.01.12. 15:06:17

@jooasszony: szerintem "teljes" mellszélességgel peti mellé áll. és ezzel fog visszajutni peti.

Tjuca 2012.01.12. 15:08:04

meccsoda érzelmi amplitúdók, dzsízösz.

@mézescsók: szerintem igyál egy kis páleszt, jót tesz az idegeknek. :-P

ELP 2012.01.12. 15:12:22

@mézescsók: Nos akkor itt most felbomlott a nagy egyetértésünk.
Az h nem komplett valaki és ráadásul ezért nem tudja kezelni , ez így nem állja meg a helyét.
Én sem vok komplett és ez egy nagyon tág fogalom.
Nem tisztem őt megvédeni , nem is akarom.
De a kezelendő alany + a körülmények + nőkkel való bánás + .....had ne soroljam ezek keményen közrejátszanak.

Kvantum paktum , az már komoly:)
Mi összeálltunk heten , haverok h megpróbáljuk megfejteni a vv lelkivilágát , látod mi sem vagyunk egészen koplettek!:)

Zsoofka 2012.01.12. 15:12:38

Sziasztok!
Egyetértek, bátor volt P kihívásával.
De ha az undorfaktort nézzük szerintem K-t többen utálják kinn. Más kérdés Péterre van e fizetőképes kereslet. Vagyis lesz e aki költ rá 300 forintot....

Szőrcsim.bók 2012.01.12. 15:12:40

@Tjuca: "meccsoda érzelmi amplitúdók, dzsízösz."

Ebből egy szót értettem: érzelmi.
Májfolt :D:D

MagasMacska 2012.01.12. 15:15:47

@milkacica: Régi ez már. (Bár igazából barcogni a szarvasok szoktak.)

mézescsók 2012.01.12. 15:21:45

@Tjuca: Pompásan érzem magam és 5 előtt nem iszom!
@ELP: Nem mondtam, hogy nem szeretem a nem kompletteket! Bár Attilát mondjuk nem.

KennyCor7ez 2012.01.12. 15:22:40

Ha már homár a sunnyogásról beszélünk Fecóka mit csinál?Sunnyog a végéig.Pedig van nézőközönsége,majd a tesók szavaznak rá.Kivi leszek kik lesznek a következők akik összecsapnak.Mind1 melyik megy most vissza egyik sem érdemli meg,hogy bent legyen a villában.Tartózkodom.

Tjuca 2012.01.12. 15:27:49

@mézescsók: jó, akkor én sem, megnyugodtam, hogy csak a karakterek heveskedtek, nem a szíed. :-P

nowo 2012.01.12. 15:29:53

@KennyCor7ez: nem egy rossz megközelítés...:)

Tjuca 2012.01.12. 15:32:10

mi lenne, hogyha a következő párbaj közönségszavazatok alapján menne. az utolsó három körmérkőzik, és csak egy mehet vissza. :-D persze természetesen mindezt ott helyben tudják meg, semmi felkészülési idő. el vannak kissé kényelmesedve.

nowo 2012.01.12. 15:36:23

Az az igazság,hogy tudom,sokan szeretik (itt is) Attilát,de számomra annyira domináns,erőszakos személyiség,és olyan lehengerlően "játszik" (nem az én ízlésem,felfogásom szerint),hogy szinte kétségtelen,nem lesz ember,aki ki merné hívni.
Így már nem is annyira izgalmas a játék,mert annyira kiszámítható a végeredmény...Tegnap,ahogy kifelé menet még odavetette Kingának,hogy hívj ki,ha mersz,na abban minden benne volt...:(

Szőrcsim.bók 2012.01.12. 15:38:25

@nowo: Olivér is hasonlóan lehengerlő volt.... oszt kiesett mintasz@r.

nowo 2012.01.12. 15:39:01

@Tjuca: bravó!:)
Én is gondoltam már rá,hogy néha a közönség küldhetne ki párbajozókat...:)

Szőrcsim.bók 2012.01.12. 15:39:20

@nowo: Megkért, hogy tolmácsoljam őt itt. Azt akarta kifejezni ezzel, hogy neki mind1, hogy kint vagy bent....

ármány és szerelem 2012.01.12. 15:40:06

Én Péter, Attila és Eszter miatt nézem a játékot, mert nekik van eszük. Intelligens és nagyon vicces, néha cinikus megnyilvánulásaik vannak, amikhez hasonlókat a többiek közül senki nem tud produkálni. Csodálkoztam is, hogy ebben a szezonban vannak ilyenek, mert az előző szériában egyáltalán nem voltak. Tartok tőle, hogy most a kis ganajtúrónak annyi, a szerkesztőknek valahogy be kell indítani a Csaba-Vera-féle csapatot, mert azok még Veronika távozása után sem bírják Attilával meg Péterrel a tempót. Én sajnálni fogom a gömbölyű kombinátort.

nowo 2012.01.12. 15:40:28

@Szőrcsim.bók: :)
Ó,a Próféta szólna belőled!!!:)))

Szőrcsim.bók 2012.01.12. 15:43:57

@ármány és szerelem: Nem vagyok egyedül :D
Egyébként tényleg ehhez kell az intelligencia :D

milkacica 2012.01.12. 15:52:08

@ármány és szerelem: Eszter mióta visszament a párbajról csak annyit csinált hogy hozzácsapodott Atiékhoz, elsusputyolnak, Pufi megölelgeti s ennyi. Mióta nem szúr szemet az A-P párosnak azóta semmi sincs vele...azt mondja amit AP mond sugall neki, ugy viselkedik ahogy AP elvárja...ennyi

ármány és szerelem 2012.01.12. 15:52:37

@Szőrcsim.bók: Szép neved van. Erről jut eszembe, hogy ma kaptam egy levelet egy nagy hagyaték (...) ügyében Mr. Chiu Yiu-Hing-től s ez a levél így kezdődik: bók a szezon. Fordítsd vissza!

TapOut 2012.01.12. 15:52:44

Igen, főleg Eszter! Neki aztán olyan vicces és intelligens megnyilvánulásai vannak, hogy el sem hiszem, hogy ilyen létezik.
:-O
Kár a kis köpcösért, még kavarhatott volna 1-2 hétig...na mindegy. Majd a többiek isznak az egészségére, amig ő a tv előtt követi az adást :-)

Szőrcsim.bók 2012.01.12. 15:57:23

@TapOut: De nem is görcsöl rá...
Ellenben Verához traktort húznak... Csabának belül fog fájni... Fecó elsírja magát...

@ármány és szerelem: Ezt is elb@szt@m :D:D

TapOut 2012.01.12. 16:05:25

Bár Tjuca eléggé elbizonytalanít, hiszen az orrjósda eddig 100%-ig bevált...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 17:07:16

@mokamini:

hát itt egy minta a nemfizetőképes keresletből és úgy tűnik köztük is több a kingára szavazó... ennek az oldalnak a jóslatai a legtöbbször bejöttek:

* Kinga
(60%, 370 Szavazat)
* Péter
(40%, 248 Szavazat)

www.valovilagblog.com/

kamarti 2012.01.12. 17:10:18

Ati tulképpen boldog lehet, mindenképp ő van a középpontban...

www.nlcafe.hu/sztarok/20120112/ll_a_bal_vv_kinga_padlora_kuldte_attilat/

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 17:15:39

Az egész azon fog múlni, h az RTL mit akar!

1, legyen-e férfi többség
2, ne legyen...

Ezen felesleges túl sokat gondolkodni!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 17:16:05

itt is hasonló az adat, mindenképpen kinga vezet, nem tudom végül kik fognak kingára szavazni, de arról végképp sejtésem sincs, hogy petire kik...

www.nlcafe.hu/sztarok/20120112/ll_a_bal_vv_kinga_padlora_kuldte_attilat/

Kire szavazol a VV-párbajon?

* Kinga: 56%
* Peti: 44%

Szőrcsim.bók 2012.01.12. 17:17:07

@Brr: Gondolom ruppótlan férfi szavazók voltak... :D:D

szélfúttahaj 2012.01.12. 17:17:13

@jooasszony: Igen és én azt várom, h.Peti a titokban felnyitja a többiek szemét. Jó lenne látni a többiek arcát, mikor a pici Attikáról kiderül ő ejtette ki bariját. Petinek is mennie kell már mert uncsi a sok szövegelés, szerintem Kinga bátor volt és most először őt várom vissza. Kiváncsi lennék arra is A milyen új szereposztást találna ki. Talán az egész világ ellenem van, pedig én csak egy szegénysorsu kisfiu vagyok.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 17:40:00

Kingának kezdettől nem volt szüksége az összeférhetetlenre, inkább fordítva, jól látja ezt csabi, mert mikor az összeférhetetlen kingát mániájává tette és ráakaszkodott, ezzel csinált magának műsort, ez is egy tervezett lépés volt, a lányt csak eszközként használta, most azt hitte gyengíteni fogja kingát azzal, hogy kiküldi, ehelyett kinga megerősödött és ügyesen a házban lakó leggyengébb játékost választotta ki...

kamarti 2012.01.12. 17:52:24

@Brr: és azt se felejtsük el, hogy Ati Kingának köszönheti, hogy még nem párbajozott....
viszont ha most ő megy vissza, nem irigylem....
Ati-Eszter-Seri még inkább összezárhat a "barátjuk" siratása mentén, a másik oldalon marad Csaba és Fecó, hozzájuk csapódva a Kingának lekötelezett Vera, aki inkább csak gyengíti bármelyiküket és egyre terhesebb is számukra.
szóval ha Eszter vagy Seri nem húz valami váratlant, beállhat megint egy állóháború, két tűz között Kingucival...

igaz, az se lenne számomra izgalmasabb, ha Peti menne vissza

Zsoofka 2012.01.12. 17:57:42

@szélfúttahaj:
Simán el tudom képzelni, hogy ezt a szerepet veszi fel. Már látom is az arckifejezését! :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 18:05:46

@kamarti:

sehi nem volt nagy péter rajongó,

a következő körben:
fecó sehire rakja,
sehi kingára rakja,
kinga, csaba eszterre rakja,
eszter és attila csabára rakja
vera attilára rakja

csaba és eszter között dől el ki megy ki párbajozni,

ez akkor lenne így, ha nem lenne lila kendő...

ebben az esetben kinga döntene csaba és eszter között, és esztert küldené párbajozni, aki kiviszi fecót és kinnhagyja... kivéve, ha csaba megkéri, hogy egy ilyen felállásban őt küldje és ő kiviszi esztert, és jelen állás szerint kint is hagyja...

ha kinga visszatér attila nem fog összeomlani, hanem tovább folytatja a kutya-macska játékot, ami továbbra is benntartja..

nem tudom mi kellene ahhoz, hogy csaba inkább verát vigye ki és esztert későbbre hagyja...

Zsoofka 2012.01.12. 18:07:35

@Brr:
húúúúú lehet te vagy titokban a forgatókönyv író? nekem ez túl távoli.....

Tjuca 2012.01.12. 18:19:39

@Brr: pláne, ha mégis petya farol vissza.

az én rózsám vasutas 2012.01.12. 18:19:49

@Brr: Kihagytad a levezetésből Alekoszt. Jövő héten beküldik teljes jogú játékosnak. Ő is Fecóra pakol, aki végre hazamegy és ott álmodik valami újat.

A 60-40 lehet hogy jó lesz, de csak jelzésértéke van. Az derül ki belőle, hogy jelen állás szerint öreg Kinguciéknak tetszik a mostani csendes lakás és szeretnék azt további két hétre bebiztosítani. Viszont a pénzes szavazásnál bajban lesznek, ne felejtsük, a papa új fogsora megbolygatta a családi kasszát.

sandokan 2012.01.12. 18:20:28

@mézescsók: "Van, aki olyan hülye, hogy taktikai játékban a taktikát bűnnek tartja. Ha az csinálja, akit utálok,akkor szemét geci, ha a kedvencem, akkor érhető és logikus lépés."

Tökéletes. Mondjuk akiknek vagy akikről szól, úgy sem értik meg.

Persze lehetne folytatni, hogy ha a kedvenc provokál az rendben van, ha végre őt is megkóstolják, akkor az förtelmes, lásd a tegnap esti komment halmazt. Meg a bambák kibeszélhetik a másikat, másra egyébként sem képesek , fordítva ez már alattomos és felháborító.

A srácok megmondták a kornyikálós éjszakán, hogy ebben ennyi volt, csinálhatnak bármit, csabika úgyis hazaér a végén, de legalább jót játszottak, szórakoztak a birkákon.

ELP 2012.01.12. 18:21:22

@mézescsók: Teljesen megnyugodtam.:)

kamarti 2012.01.12. 18:24:46

@Brr: hűha, ez merész... :)
csak azt nem értem, ha nincs lila kendő, miért Kinga döntene :)

@mokamini: @szélfúttahaj: nem mintha ez a mártírszerep új lenne, hallottuk már eleget a 4 hónap alatt, hogy ki mennyire hálátlan, ki mennyire nem érti, és hogy ő milyen ártatlan... stb.
plusz mindenki hazudik.
élő adásban IS....

mocskosmacska 2012.01.12. 18:26:24

@Brr: Lehet, hogy verát fogja vinni. Elég rendesen ki nem állhatja.

kamarti 2012.01.12. 18:27:08

@Binbir gece: vagy annyira beleszerettek Atiba, hogy mégis szívesebben látnák mellette a kislányukat, mint azt kelljen nézni, hogy Ati gumibottal kergeti Fecót, mint tegnap éjjel... :)
meg nyilván le van fagyasztva a káposzta is, szóval esetleg mégis befektetnek :)

kamarti 2012.01.12. 18:28:51

@mocskosmacska: ezt én is így látom, plusz nyilván azzal is tisztában van, hogy nem is erősíti őket, sőt.
ha addig még egy Fecó vesztes párbaj is lemegy, meg is bizonyosodhat róla.

fran7 2012.01.12. 18:29:21

@Binbir gece: Nagy baromságnak tűnik, amit mondasz, de az egy zseniális húzás lenne, ha most beköltözne Alekosz a villába. Olyan nézettségi bummot csinálna, hogy azt el se tudnánk képzelni. Alek lehet erre játszik. Bemenne ő ingyen is, de ha ezzel megtarthatja a zsét, akkor az ébenszínű testőrök egész hada se tudná visszatartani.

kamarti 2012.01.12. 18:32:00

@sandokan: persze hogy nem, hiszen a tisztánlátást és az eszet itt csakis az AtiPeti rajongók képviselik. mit is vársz azoktól, kik őket nem csípik? nyilván ugyanolyan birkák, mint a kedvencük.
vagy köcsögök, mint Peti szerint a nézők.
bár ő nem tett különbséget, szóval az ő rajongói is....

Zelefánt 2012.01.12. 18:40:11

@fran7:
Ha Tajgetosz felmerülne a Villában, egy nézőt legalább elvesztenének.
Meg azokat is, akik az ÖsszeEsküvőkön hányták anno össze magukat, mikor megjelent.

Tjuca 2012.01.12. 18:43:16

@kamarti: nyugi, nem vagy egyedül! puszikat dobok, észt nem adhatok, hisz nekem is kevés van. :-*

az én rózsám vasutas 2012.01.12. 18:47:57

Tehát Eszter és Péter alapvetően erősen kapitalista beállítottságú. AEKB. Már csak meg kell jegyezni és nincs többé egy hét helybentopi.

nowo 2012.01.12. 18:49:56

@sandokan: persze,Csabi úgy is néz ki,mint aki bamba.

kamarti 2012.01.12. 18:49:57

@Tjuca: :) :)
de legalább így megértjük egymást :) ezen az azonos alsó szinten :)

kamarti 2012.01.12. 18:52:31

@Zelefánt: én a beköltözését akkor támogatnám, ha már csak Ati meg Eszti lenne bent....
bár azt sem nézném, de itt elolvasnám, ahogy egymásnak feszülnek a nagyok és az élveteg nő....

nowo 2012.01.12. 18:54:05

@kamarti: de azért most még nézed,vagy már most sem?

Úviusz 2012.01.12. 18:55:51

Eszter online-ban:
-Remélem azért kint valaki szponzorálja a plasztikai műtétem.
érdekes...

2012.01.12. 18:55:57

@ladyandhenk: Ribiriadó :) Te is bugyikat küldözgetsz, a PINCÉBŐL?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 18:56:05

@mocskosmacska:

csak az zavart össze, hogy most azt szerette volna, ha kinga esztert viszi, és ő is eszterre tette a jelét, csaba eddig verára még nem tett, azt hiszem, ez nem zárja ki, hogy őt vigye, de valamiért úgy látom a saját csillagtérképén jelen állás szerint mégis eszter idegesíti..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 18:56:53

@Úviusz:

hát mondjuk ez szomorú, hogy ő is erre az útra lép...

2012.01.12. 18:57:54

@Brr: Mindig ezen az úton volt, csak az nem látta aki nem akarta.

az én rózsám vasutas 2012.01.12. 18:59:22

@ladyandhenk: Most nem lehet, vasárnap jelenésem van a Kinguci táborban, oda rendesen fel kell öltözni.
Hülyéket írkálok. 4:3-ra verte a perszém a verádat. Maradsz bugyingótlan.

inmemancsi 2012.01.12. 19:01:17

@Binbir gece: van hajad és milyen színű

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 19:01:17

@fran7:

vajon lesz esze az rtl-nek és per helyett behívja alekoszt? lehet, hogy nem, mert ez a többi játékost is szerződésszegésre inspirálná...

viszont alekosz helyből lejátszaná attilát (az összes alekosz közhelyével együtt), ugyanis ő nem csinál hiúsági kérdést abból, ha elutasítják és nem érzékenykedik emiatt, ő észre se veszi, hogy elutasították, mert a másik (mindenki magán kívül) tökéletesen hidegen hagyja, sőt ha a másik elutasítja, kifejezett élvezettel tölti el...

az én rózsám vasutas 2012.01.12. 19:01:23

@szerivan: 2.27 körül van, sok meglepit mondanak. Fecó pl fehérnemű modell lesz. Csórikám még nem tudja mi az.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 19:05:41

@szerivan: miiiii??????????:)

Ez a nyereményem elvileg:)

@Binbir gece: hm?????????Mondtam, h 58-szor mondta, h Vera, keress vissza:), tehát várok esetleg hétfőig a bugyimra:P

2012.01.12. 19:10:33

@Binbir gece: Véletlenül 1:27-től kezdtem nézni és ahogy Vera takarít abban van valami mélyebb tartalom. Mint Ágnes asszony lepedőjét mossa, kb. akkora lendülettel takarítja retket a pultról mintha azzal a saját lelki mocska is eltűnne.

kamarti 2012.01.12. 19:13:19

@nowo: ha nem nézném, nem írogatnék itt...

mondom én, hogy le van gafyasztva a káposzta Attinak:

valovilag5.postr.hu/pszichologus-elemzi-kingat-majd-a-szulei-is-megszolalnak/

nosce 2012.01.12. 19:13:42

@szerivan:
"Mint Ágnes asszony lepedőjét mossa, kb. akkora lendülettel takarítja retket a pultról mintha azzal a saját lelki mocska is eltűnne. "

mi a tököm van már veled mogyi h ilyen lírai hangulatba kerültél ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 19:14:57

@szerivan: ez olyan költői volt:P

Binbir ünnepi bugyija:) volt..., de nem akarja elküldeni, lehet, elküldöm angyalt érte:P

2012.01.12. 19:15:36

@nosce: Nem tudhatom a szavazóimnak mi jön be :)
Megnézted? 1:29-től nagyon dúúúrrvhhaaa.

nosce 2012.01.12. 19:15:46

@Binbir gece:
"Fecó pl fehérnemű modell lesz. Csórikám még nem tudja mi az. "

mondjuk nem teljesen így volt, de látszik h Peti más dimenzióban mozog kb kettővel több van neki mint Fecónak :)

sandokan 2012.01.12. 19:18:44

@kamarti: látom a szívedre vetted, meg a vasalókör is szépen összezárt. vajon miért?

hogy mit várok? mondjuk a képmutatást, a személyeskedést hanyagolhatnád, de látva, hogy naponta megtalálsz veled egyet nemértő emberkéket, szerintem ez túl sok lenne, ezért tőled konkrétan már semmit. egyébként
végül a kutya vagy a macska mellett döntöttél?

nosce 2012.01.12. 19:21:52

@szerivan:
Verát én mindig átugrom árt az idegrendszeremnek :)

nosce 2012.01.12. 19:24:02

@szerivan:
"Mi a nyeremény? "

Binbir bugyit igért, esetleg meg is répázza a szerencsés nyertest :)

2012.01.12. 19:24:29

@nosce: De csak sikál, nem beszél :)

2012.01.12. 19:25:18

@nosce: Micsoda kecsegtető ajánlat.....

ELP 2012.01.12. 19:25:20

@kamarti: Kikérem magamnak én csak saját magamért rajongok:)

ELP 2012.01.12. 19:25:58

amúgy szép estét!

2012.01.12. 19:26:45

@ELP: És ő-szintéért :)

ELP 2012.01.12. 19:27:20

@szerivan: Áhh ma leszerepelt előttem:)

jooasszony 2012.01.12. 19:30:59

@szélfúttahaj: remélem Attila (Kinga jelölésével kapcsolatos) mozgását megmutatják a párbaj napján... legyen világos a brigád előtt, hogyan áldozza fel a játszmáiban a barátait..

2012.01.12. 19:32:57

@ELP: Mi történt? :O

2012.01.12. 19:33:31

@jooasszony: Szerelemben és háborúban mindent szabad.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.12. 19:34:49

@szerivan: Milyen lelki mocska? Te rémeket látsz!

@nosce: Pedig érdemes Verát megnézni-meghallgatni!

nosce 2012.01.12. 19:35:06

@szerivan:
megnéztem elég akkurátus :)

nosce 2012.01.12. 19:36:09

@szerivan:
"Micsoda kecsegtető ajánlat..... "

hát már lemaradtál róla hiába is sajnálod :), de sztem ír még ki új vetélkedőt :)

nosce 2012.01.12. 19:37:14

@Peter_Cs:
"Pedig érdemes Verát megnézni-meghallgatni! "

egy pszichológusnak biztos :)

ELP 2012.01.12. 19:37:40

@szerivan: Mivel technikai analfa felajánlottam h segítek - úriember így szokta - erre ő :, jajj nem , mert neki elege van ebből,,,nyűglődik jobbra balra,,aztán meg látom h írogat , h nem bírja megoldani a problémát,,,,:)

nosce 2012.01.12. 19:38:06

@Zelefánt:
"Ha Tajgetosz felmerülne a Villában, egy nézőt legalább elvesztenének."

nem is nézed bazky :)

mocskosmacska 2012.01.12. 19:43:33

@Úviusz: Ezen felröhögtem.

@Brr: Az első kiválasztásnál csaba verára tett. Most lehet, hogy azért nem javasolta, mert lila kendő van verán, így nem volt képben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 19:44:48

@nosce: még így sem akarja elküldeni a nyereményem, így elveszíti a presztízsét nálam:D

@ELP: erre csak egyet tudok mondani:NŐ!:)

mocskosmacska 2012.01.12. 19:45:24

@Peter_Cs: Az a rengeteg feldolgozatlan agresszió, düh és sértődöttség.

nosce 2012.01.12. 19:45:41

@ladyandhenk:
"még így sem akarja elküldeni a nyereményem, így elveszíti a presztízsét nálam:D"

igazi politikus alkat :)

ELP 2012.01.12. 19:46:03

@ladyandhenk: Igen , én meg imádom ezt a határozottságot :))

csicserierika 2012.01.12. 19:46:19

@Binbir gece: ajaj, az a sok fellépés Dubajban... :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 19:46:56

@Peter_Cs:

"Pedig érdemes Verát megnézni-meghallgatni!"

de jót nevettem, csókoltatom a programozódat, és üzenem neki, hogy tegyen bele a válaszaidba pár véletlenszerű, előre kiszámíthatatlan csavart, hogy kicsit hitelesebb legyél...

nosce 2012.01.12. 19:48:14

@csicserierika:
"ajaj, az a sok fellépés Dubajban... :) "

peti megszervezi azt is :)

nosce 2012.01.12. 19:49:52

@ladyandhenk:
"még így sem akarja elküldeni a nyereményem, így elveszíti a presztízsét nálam:D"

sztem dobd meg kővel telerakott üveggel :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 19:53:11

@nosce: azt mondod, h neveljem meg?:) Tanulékony?:D

@ELP: most elgondolkodtam, hogy mennyivel is magasabb szinten állunk, mint a férfiak...Sehol sem vagytok hozzánk képest:D

csicserierika 2012.01.12. 19:53:49

@nosce: részesedésért természetesen.
Dagidög nem hülye :)

nosce 2012.01.12. 19:56:47

@ladyandhenk:
"azt mondod, h neveljem meg?:) Tanulékony?:D"

sztem adjunk neki egy lehetőséget :)

nosce 2012.01.12. 19:57:54

@csicserierika:
"részesedésért természetesen.
Dagidög nem hülye :) "

jól lehúzza majd a balszfasz villalakókat :)

ELP 2012.01.12. 19:59:48

@ladyandhenk: Igen amikor a spejzban le kell venni a legfelső polcról a lekvárt . és ilyenkor játsszátok kicsi vagyok , székre állok,,,,,:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 20:00:49

@nosce: azt mondod? Na, jó, legyen:)

De a bugyimat akkor is kérem:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 20:03:19

@ELP: hát...lehet, h nem ugyanarra gondoltunk?:D

Erkölcsi, észbeli képességeinkre gondoltam összehasonlításképpen!:D

@nosce: meg is érdemlik, nem?:D

csicserierika 2012.01.12. 20:05:24

@nosce: he, he, Fecóka máris ráharapott :)

nosce 2012.01.12. 20:07:48

@csicserierika:
Fecóban megfogant az ajánlat, bár az elején zőccséges bótban gondolkodott :)

2012.01.12. 20:09:53

@ELP: Így akarja fenntartani az érdeklődésed :)))

@ladyandhenk: EZ MI? Nyertél egy bugyit? Hobbit vagy, hogy nincs saját bugyid? Mit tettél érte és hol vannak a pályázati feltételek?

nosce 2012.01.12. 20:10:06

@szerivan:
"Például pornó... "

ott nem sokat beszélt :)

ELP 2012.01.12. 20:11:05

@ladyandhenk: Huha ha ezt az örök témát megnyítjuk akkor karácsonyig nem állunk fel a gép mellől:))

2012.01.12. 20:12:41

ANALFA HOL VAGY??? Brékó, brékó, veszed?

nosce 2012.01.12. 20:13:56

@szerivan:
"Nyertél egy bugyit? Hobbit vagy, hogy nincs saját bugyid?"

ne mondd h nem remegnél bele, ha frissen borotvált puncira húzhatnád fel Binbir ajándék bugyiját :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 20:14:09

@szerivan: van, de nekem binbir ünnepi bugyija kell, azt nyertem meg...lehetett játszani, h egy villalakóhoz-egy szó, és hányszor mondja ki, akié a legtöbb, az nyer:D

@nosce: hát aztán mit csinált?:D

@ELP: ööööö, kár belekezdeni, mert nekem lesz igazam:D

ELP 2012.01.12. 20:15:25

@szerivan: Ez igazán megtisztelő számomra :))

ELP 2012.01.12. 20:25:03

@ladyandhenk: Az nem biztos,de az igen h ilyen beszélgetést írásban nem vállalok :))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 20:39:42

"Fecóban megfogant az ajánlat, bár az elején zőccséges bótban gondolkodott :)"

ezen én is elképedtem, nem hiszem el, hogy bemegy egy valóságshowba, ahol hónapokon át éjjel-nappal szerepeltetik, sztárt csinálnak belőle, speciel indulhatna majd a következő x faktorban, és ő utána csak egy kis zöldséges boltot akar, ezt nem hiszem el, valami nagyon nem stimmel itt, vagy mindenkit megtréfált, teszi az ártatlant, és várja, hogy ötleteket adjanak neki...

nosce 2012.01.12. 20:43:56

@szerivan:
vicc volt mogyi, és kettős feltételesmód, és nehari

zoxó 2012.01.12. 20:44:30

hahó!! Poszt van!! Én meg ott magányoskodom.

ELP 2012.01.12. 20:45:13

@ladyandhenk: Oké csak az asszony meg ne tudja!:))

2012.01.12. 20:48:03

@nosce: A punimat sskk ne emlegesse senki online!

jooasszony 2012.01.12. 20:48:41

@Brr: Peter magyarázza Fecónak, hogy a vv marketing ereje, brand stb.. hozza a példát, hogy péel az Eszter nagyon jól tenné, ha társkeresőt nyitna, ezzel az arccal az milyen hiteles lenne... Eszter meg rögtön mondja a piacképes árkategóriákat 500 000 és 200 000 stb.. és szolgáltatás csomagokat..

..vannak itt azért elég érdekes elképzelések, csak ezeket az onlányban lehet elcsipegetni...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 21:22:52

Tegyétek már meg petit a főszerkesztőnek, minek kapna csabi egy ilyen sok fantáziát kívánó állást?

itt lehet szavazni:

www.valovilag.hu/szavazas/2797

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 21:24:13

@jooasszony:

tudom, láttam már reggel az onlányt...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 21:40:08

Vera egyre inkább hasonlít egy egész éjszakára az asztalon felejtett, összeharapdált kovászos uborkára.
Egy ilyen mószerolós, árulkodós, helyezkedős ostoba némbert sose szeretnék munkatársnak.
Semmilyen társnak.
süti beállítások módosítása