Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X116

2012. január 10. 14:00 - Hódos Hajnalka

Ha minden jól megy, sohasem fogjuk többet hallani a fülsértő vernyogást, ugyanis túlestünk négy számon. Azért bucskáztunk rajtuk keresztül, mert a VillaLakók duettekre osztották magukat, köszönjük, Balázs. Én még nem tudom, mire osztom fel magam, a sódar, ódalas, lapocka biztos, hogy benne lesz. Nem erisztenek minket egykönnyen, akkor is megnézzük, hogyan telt az utolsó próba, ha belesüketülünk is, márpedig itt rend lesz, ha a fene fenét eszik is, a hülye néző tartsa a pofáját és örüljön, hogy lyuk van ott, ahol kell és szelel, ha éppen nem kell sms-t küldeni, hö. Ilyen korán Királyel Kingának nem is köszön, mert eltöri a gerincét és hát ennyire ne örüljenek nekik. Petinek esze ágában sincs örülni, nagyon haragszik. Nem bírja ezt a mocskos, tetvest koránkelést idegekkel, na. Eszter énekét se bírja jobban, igaz, amiatt nem haragszik, inkább elkeseríti a nyugiszobából kiszűrődő kísérteties üvöltés. Jaj, Kinguci ne parázzon már, nemcsak a Tibi nem lesz itt, hanem a Norbi se, legalább kollektíven szar az egész, egyébként is kuss, tegnap kapott ajcsiba sálat. Csaba - a Vékony(abb) nem szereti túlpróbálni a dolgokat, Vera hisztizik, mert nem találja el a hangokat, a ritmus se jó és bazi rossz az egész, kurva szar. A nyűg általánosnak tűnik, ja, hogy Attilának is kell énekelni? Jó, akkor mosolyog, ja, hogy az meg nem elég. Csak az van, hogy nem jön ki hang. Majd ott. Enikő felcseszi magát, akkor elölről és ezzel a hozzáállással Attila elmehet a náthásba, ráadásul a miki sem volt a szájánál. Ha jobban belegondolok, Miklós nekem még egyáltalán nem volt a számnál. Egyéb ragok (toldalékok?) szabadon választhatók. Ennél nagyobb baj, hogy Serike elgondolkodott és rosszul kezdte magát érezni. Pontosan ugyanígy vagyok ezzel én is. Ha Serike gondolkodik vagy kiesik valami a száján, amit többszörösen bővített mondatnak szán, én is nagyon rosszul kezdem magam érezni. Enikő lelket önt, ahelyett, hogy viaszt a fülembe, sőt, már a forró ólomba is beleegyeznék.

A nap nyígásversenyének győztese egyértelműen Attila, szeretné visszakapni a régi Villaéletét, ehelyett itt a mentornő, meg a nyavalygós Seri, akinek mellesleg a zapja faszát. Írnám, hogy felcsendül, de hát, szóval Kinga felvinnyog a nappaliban, ettől a Manipulátor elérzékenyül, mikor így énekel, újra beleszeret. Háde nem cuki? Iszonyú cuki. Péter nem osztozik a lelkesedésben, ja, cuki, de te se vagy százas barátom, jól odabaszott neked a bezártság. Cukiság ide vagy oda, attól még a csaj elbírja a jeleket a táblán! Vastag Csaba úgy elérzékenyül Kingáéktól, hogy még a könnye is kijön, szerintem hazudik és kínjában sírta el magát. Hármacskán picsognak a kanapén, egészen addig, míg Attila oda nem szól, a slágertémánál jártak? Nem, másnál, de tökmindegy, merre jártak. Miután Vastag Csaba felfújja a gumicsónakot és kievez a könnyek tengerén a Villából, Kinga és Fecó morgolódnak, micsoda egy gyökér ez az Attila, mindenkivel bunkóskodik, a Csabába is csak azért kötött ám bele, mert jóképű, nem úgy, mint ő.

Mivel Verát jó három napja senki nem akarta megtépni és nem hallhattuk a legendás csituvant sem, kapnak egy jó kis feladatot, mindenki mondja el, kiben csalódott a Villában, hátha végre tényleg összeverekednek. Fecó kezd, nem lesz meglepő, Attilában csalódott. A távolodás nem fog közeledésbe átfordulni. Ezt a mondatot kinyomtatom és olvasgatni fogom. Olyankor, mikor úgy érzem, képtelen vagyok monitorra vetni egy kibaszott mondatot. A régi bari nem fog visszajönni, eléldegélnek, elvannak, de valami véget ért. Valami fáj. Mivel Attila sem a szarkazmus, sem a gunyoros szavakat, de még a vitriolos megjegyzés szófordulatot sem ismeri, ezért megint jön az ironizálással, aztán a riportszobában próbál megint valami nagyot mondani: Fecó úgy dobálja a barátságait, mint a szennyes ruhát. Péter egy esetben lepődött meg, méghozzá Csabán. A Fecó legénybúcsúján. Hát ő nem is gondolta volna. Kinevette, még jobban berúgatta, nahát. Vera beleszól, pont Péternek jár a szája, mikor ugyanezt csinálta Veronikával? (Ha Vera nem szólna bele, én beleszólnék, és Shadit leitatni meg tököt húzni a fejére, köpcös kis kaszanovám, az smafu?) Vera, bár a kutya nem kérdezte, csahol, jó lenne, ha Peti nem oktatna senkit, nem véletlenül esett ki Veronika, meg kell nézni, hány százalékot kapott az idiótája, kiesett a picsába, ahogy kellett. Hála a jó égnek, megszabadult tőle. Peti befejezi, ha Vera nem hallgatja végig, aztán ki-ki a saját stílusában nekimegy a másiknak. Mi van, Vera kapott pár emberi szót, hogy így kinyílt a csipája?

Attila kezdené mondani, hogy ő Verában csalódott, de a csaj lekussoltatja, Peti se sértegesse és leszarja, hogy Attila azt hajtogatja, feladat van. Peti szerint Vera primitív stílusban tolja, Vera szerint Peti egy dagi dög. Itt még röhögök, de kezdem baszottul unni. Az a baj Verával, ha normálisan bánnak vele az emberek, teljesen elszáll magától és minősíthetetlenül viselkedik. Peti meg pitiáner. Jó, akkor Attila alázza meg megint Verát, fessen róla torz képet. Mikor Attila azt mondja, azt hitte, hogy Vera egy intelligens nő, felpattan a kanapéról, a két mocsok szövegét nem fogja hallgatni pont ma, mikor fontos ez az este, és kiviharzik cigizni. Petinek a töke tele van azzal, hogy ez a nő itt mindenkit terrorizál és mindenkinek ugat. Pedig ők csak segíteni akarnak szegénynek a személyiségfejlődésben. Attila kicsikét belerúg Kingába és Fecóba is, el nem mulasztaná, mehetnek ám utána nyalogatni a sebeit, ja, és Kinga lett volna a másik, akiben csalódott, de Kinga otthagyja és bemegy a hálóba. Most sem folyt vér, a fenébe, akkor nézzük, mi történt a Nagy Duett alatt.

Fecónak a menésére kell figyelni, hogy kicsiket lépjen és középen érjenek össze Kingával. Az énekléssel meg foglalkozzon, aki akar. Péterék nyomnak egy refrént, Vera Csabának osztja az észt, sokat kell mosolyogni. Ha rá, vagy a kamerába néz, mosolyogjon, megértette? Attila puskát ír a kezére és Serikét biztatja, Eszter is elfelejtette a szöveget, de nem gáz, nem baj. Basszuk meg, most megint elfelejtette a szöveget, hát beszarik. Persze meg a taktikázás is, Eszter, Attila és Péter megbeszélik, hacsak nem lesznek védettek, Kingára rakják, ha igen, akkor Vera az áldozat. Ha mind a ketten szabadok, Attilának akkor is Vera a kiszemeltje. Serike jöjjön már ki egy pillanatra sustorogni, az van, hogy ha náluk lesz a kendő, akkor Kingát küldik ki, jó? Adja Isten. Mindenki elmondja, milyen fantasztikus produkciókat láthattunk, jó, hagyjuk, unom a nyáladzást, Attila eldicsekszik azzal is, hogy randira hívta Enikőt, de hogy mit válaszolt, az titok. Igen, itt a kedvenc részem, mi történt közvetlenül a kiválasztás után? Az, hogy Csaba a riportszobában kifejti, örül, de szívesebben adta volna Kinguciéknak a kendőt, mert ők vannak terítéken és rossz az embernek ezt látni. Míg Kinga közöti magára a kendőt, olyan kurva csönd van a Villában, nemhogy a légy zümmögését, de a vakond túrását is lehet hallani, gondolom, mindenki azt várja, hogy a Kutai lány mikor kezd el magán kívül őrjöngeni, de ő elegánsnak szánt mozdulattal felpattan, és akkor megbontja a csendet.

Az öribarik közül először Csaba érkezik hozzá a hálóba, aztán Fecó. Kinga nagyon furán érzi magát, de valószínűleg nem emiatt ráncigálja a mellén a ruhát és ölelgetni kell. A szaunában megvilágosodik, Attila azért pocskondiázza mostanában meg azért mondogatja mások előtt a hibáit, mert azt akarja, hogy kiessen! És tudta azt is, hogy ő kapja a jeleket. Attila eközben műlelkifurdal, akár meg is tudta volna akadályozni, hogy Kingucira kerüljön, szíve szerint még most is megvédené, de az esze nem engedi, hogy kiálljon mellette. Adna neki tanácsot, segítene neki, de ez a hajó már elment. Kinguci leszarja. Lényegében mindent. Még a szart is. Bármelyiküket kivinné, leszarja, hogy Peti erősnek hiszi magát, meg Naaagy Manipulátornak, azt is leszarja, hogy Eszti nyolcvan százalékkal jött vissza. Majdnem biztos benne, ki lesz az, de az majd szerdán kiderül.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
2387 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kamarti 2012.01.12. 17:52:24

@Brr: és azt se felejtsük el, hogy Ati Kingának köszönheti, hogy még nem párbajozott....
viszont ha most ő megy vissza, nem irigylem....
Ati-Eszter-Seri még inkább összezárhat a "barátjuk" siratása mentén, a másik oldalon marad Csaba és Fecó, hozzájuk csapódva a Kingának lekötelezett Vera, aki inkább csak gyengíti bármelyiküket és egyre terhesebb is számukra.
szóval ha Eszter vagy Seri nem húz valami váratlant, beállhat megint egy állóháború, két tűz között Kingucival...

igaz, az se lenne számomra izgalmasabb, ha Peti menne vissza

Zsoofka 2012.01.12. 17:57:42

@szélfúttahaj:
Simán el tudom képzelni, hogy ezt a szerepet veszi fel. Már látom is az arckifejezését! :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 18:05:46

@kamarti:

sehi nem volt nagy péter rajongó,

a következő körben:
fecó sehire rakja,
sehi kingára rakja,
kinga, csaba eszterre rakja,
eszter és attila csabára rakja
vera attilára rakja

csaba és eszter között dől el ki megy ki párbajozni,

ez akkor lenne így, ha nem lenne lila kendő...

ebben az esetben kinga döntene csaba és eszter között, és esztert küldené párbajozni, aki kiviszi fecót és kinnhagyja... kivéve, ha csaba megkéri, hogy egy ilyen felállásban őt küldje és ő kiviszi esztert, és jelen állás szerint kint is hagyja...

ha kinga visszatér attila nem fog összeomlani, hanem tovább folytatja a kutya-macska játékot, ami továbbra is benntartja..

nem tudom mi kellene ahhoz, hogy csaba inkább verát vigye ki és esztert későbbre hagyja...

Zsoofka 2012.01.12. 18:07:35

@Brr:
húúúúú lehet te vagy titokban a forgatókönyv író? nekem ez túl távoli.....

Tjuca 2012.01.12. 18:19:39

@Brr: pláne, ha mégis petya farol vissza.

az én rózsám vasutas 2012.01.12. 18:19:49

@Brr: Kihagytad a levezetésből Alekoszt. Jövő héten beküldik teljes jogú játékosnak. Ő is Fecóra pakol, aki végre hazamegy és ott álmodik valami újat.

A 60-40 lehet hogy jó lesz, de csak jelzésértéke van. Az derül ki belőle, hogy jelen állás szerint öreg Kinguciéknak tetszik a mostani csendes lakás és szeretnék azt további két hétre bebiztosítani. Viszont a pénzes szavazásnál bajban lesznek, ne felejtsük, a papa új fogsora megbolygatta a családi kasszát.

sandokan 2012.01.12. 18:20:28

@mézescsók: "Van, aki olyan hülye, hogy taktikai játékban a taktikát bűnnek tartja. Ha az csinálja, akit utálok,akkor szemét geci, ha a kedvencem, akkor érhető és logikus lépés."

Tökéletes. Mondjuk akiknek vagy akikről szól, úgy sem értik meg.

Persze lehetne folytatni, hogy ha a kedvenc provokál az rendben van, ha végre őt is megkóstolják, akkor az förtelmes, lásd a tegnap esti komment halmazt. Meg a bambák kibeszélhetik a másikat, másra egyébként sem képesek , fordítva ez már alattomos és felháborító.

A srácok megmondták a kornyikálós éjszakán, hogy ebben ennyi volt, csinálhatnak bármit, csabika úgyis hazaér a végén, de legalább jót játszottak, szórakoztak a birkákon.

ELP 2012.01.12. 18:21:22

@mézescsók: Teljesen megnyugodtam.:)

kamarti 2012.01.12. 18:24:46

@Brr: hűha, ez merész... :)
csak azt nem értem, ha nincs lila kendő, miért Kinga döntene :)

@mokamini: @szélfúttahaj: nem mintha ez a mártírszerep új lenne, hallottuk már eleget a 4 hónap alatt, hogy ki mennyire hálátlan, ki mennyire nem érti, és hogy ő milyen ártatlan... stb.
plusz mindenki hazudik.
élő adásban IS....

mocskosmacska 2012.01.12. 18:26:24

@Brr: Lehet, hogy verát fogja vinni. Elég rendesen ki nem állhatja.

kamarti 2012.01.12. 18:27:08

@Binbir gece: vagy annyira beleszerettek Atiba, hogy mégis szívesebben látnák mellette a kislányukat, mint azt kelljen nézni, hogy Ati gumibottal kergeti Fecót, mint tegnap éjjel... :)
meg nyilván le van fagyasztva a káposzta is, szóval esetleg mégis befektetnek :)

kamarti 2012.01.12. 18:28:51

@mocskosmacska: ezt én is így látom, plusz nyilván azzal is tisztában van, hogy nem is erősíti őket, sőt.
ha addig még egy Fecó vesztes párbaj is lemegy, meg is bizonyosodhat róla.

fran7 2012.01.12. 18:29:21

@Binbir gece: Nagy baromságnak tűnik, amit mondasz, de az egy zseniális húzás lenne, ha most beköltözne Alekosz a villába. Olyan nézettségi bummot csinálna, hogy azt el se tudnánk képzelni. Alek lehet erre játszik. Bemenne ő ingyen is, de ha ezzel megtarthatja a zsét, akkor az ébenszínű testőrök egész hada se tudná visszatartani.

kamarti 2012.01.12. 18:32:00

@sandokan: persze hogy nem, hiszen a tisztánlátást és az eszet itt csakis az AtiPeti rajongók képviselik. mit is vársz azoktól, kik őket nem csípik? nyilván ugyanolyan birkák, mint a kedvencük.
vagy köcsögök, mint Peti szerint a nézők.
bár ő nem tett különbséget, szóval az ő rajongói is....

Zelefánt 2012.01.12. 18:40:11

@fran7:
Ha Tajgetosz felmerülne a Villában, egy nézőt legalább elvesztenének.
Meg azokat is, akik az ÖsszeEsküvőkön hányták anno össze magukat, mikor megjelent.

Tjuca 2012.01.12. 18:43:16

@kamarti: nyugi, nem vagy egyedül! puszikat dobok, észt nem adhatok, hisz nekem is kevés van. :-*

az én rózsám vasutas 2012.01.12. 18:47:57

Tehát Eszter és Péter alapvetően erősen kapitalista beállítottságú. AEKB. Már csak meg kell jegyezni és nincs többé egy hét helybentopi.

nowo 2012.01.12. 18:49:56

@sandokan: persze,Csabi úgy is néz ki,mint aki bamba.

kamarti 2012.01.12. 18:49:57

@Tjuca: :) :)
de legalább így megértjük egymást :) ezen az azonos alsó szinten :)

kamarti 2012.01.12. 18:52:31

@Zelefánt: én a beköltözését akkor támogatnám, ha már csak Ati meg Eszti lenne bent....
bár azt sem nézném, de itt elolvasnám, ahogy egymásnak feszülnek a nagyok és az élveteg nő....

nowo 2012.01.12. 18:54:05

@kamarti: de azért most még nézed,vagy már most sem?

Úviusz 2012.01.12. 18:55:51

Eszter online-ban:
-Remélem azért kint valaki szponzorálja a plasztikai műtétem.
érdekes...

2012.01.12. 18:55:57

@ladyandhenk: Ribiriadó :) Te is bugyikat küldözgetsz, a PINCÉBŐL?

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 18:56:05

@mocskosmacska:

csak az zavart össze, hogy most azt szerette volna, ha kinga esztert viszi, és ő is eszterre tette a jelét, csaba eddig verára még nem tett, azt hiszem, ez nem zárja ki, hogy őt vigye, de valamiért úgy látom a saját csillagtérképén jelen állás szerint mégis eszter idegesíti..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 18:56:53

@Úviusz:

hát mondjuk ez szomorú, hogy ő is erre az útra lép...

2012.01.12. 18:57:54

@Brr: Mindig ezen az úton volt, csak az nem látta aki nem akarta.

az én rózsám vasutas 2012.01.12. 18:59:22

@ladyandhenk: Most nem lehet, vasárnap jelenésem van a Kinguci táborban, oda rendesen fel kell öltözni.
Hülyéket írkálok. 4:3-ra verte a perszém a verádat. Maradsz bugyingótlan.

inmemancsi 2012.01.12. 19:01:17

@Binbir gece: van hajad és milyen színű

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 19:01:17

@fran7:

vajon lesz esze az rtl-nek és per helyett behívja alekoszt? lehet, hogy nem, mert ez a többi játékost is szerződésszegésre inspirálná...

viszont alekosz helyből lejátszaná attilát (az összes alekosz közhelyével együtt), ugyanis ő nem csinál hiúsági kérdést abból, ha elutasítják és nem érzékenykedik emiatt, ő észre se veszi, hogy elutasították, mert a másik (mindenki magán kívül) tökéletesen hidegen hagyja, sőt ha a másik elutasítja, kifejezett élvezettel tölti el...

az én rózsám vasutas 2012.01.12. 19:01:23

@szerivan: 2.27 körül van, sok meglepit mondanak. Fecó pl fehérnemű modell lesz. Csórikám még nem tudja mi az.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 19:05:41

@szerivan: miiiii??????????:)

Ez a nyereményem elvileg:)

@Binbir gece: hm?????????Mondtam, h 58-szor mondta, h Vera, keress vissza:), tehát várok esetleg hétfőig a bugyimra:P

2012.01.12. 19:10:33

@Binbir gece: Véletlenül 1:27-től kezdtem nézni és ahogy Vera takarít abban van valami mélyebb tartalom. Mint Ágnes asszony lepedőjét mossa, kb. akkora lendülettel takarítja retket a pultról mintha azzal a saját lelki mocska is eltűnne.

kamarti 2012.01.12. 19:13:19

@nowo: ha nem nézném, nem írogatnék itt...

mondom én, hogy le van gafyasztva a káposzta Attinak:

valovilag5.postr.hu/pszichologus-elemzi-kingat-majd-a-szulei-is-megszolalnak/

nosce 2012.01.12. 19:13:42

@szerivan:
"Mint Ágnes asszony lepedőjét mossa, kb. akkora lendülettel takarítja retket a pultról mintha azzal a saját lelki mocska is eltűnne. "

mi a tököm van már veled mogyi h ilyen lírai hangulatba kerültél ? :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 19:14:57

@szerivan: ez olyan költői volt:P

Binbir ünnepi bugyija:) volt..., de nem akarja elküldeni, lehet, elküldöm angyalt érte:P

2012.01.12. 19:15:36

@nosce: Nem tudhatom a szavazóimnak mi jön be :)
Megnézted? 1:29-től nagyon dúúúrrvhhaaa.

nosce 2012.01.12. 19:15:46

@Binbir gece:
"Fecó pl fehérnemű modell lesz. Csórikám még nem tudja mi az. "

mondjuk nem teljesen így volt, de látszik h Peti más dimenzióban mozog kb kettővel több van neki mint Fecónak :)

sandokan 2012.01.12. 19:18:44

@kamarti: látom a szívedre vetted, meg a vasalókör is szépen összezárt. vajon miért?

hogy mit várok? mondjuk a képmutatást, a személyeskedést hanyagolhatnád, de látva, hogy naponta megtalálsz veled egyet nemértő emberkéket, szerintem ez túl sok lenne, ezért tőled konkrétan már semmit. egyébként
végül a kutya vagy a macska mellett döntöttél?

nosce 2012.01.12. 19:21:52

@szerivan:
Verát én mindig átugrom árt az idegrendszeremnek :)

nosce 2012.01.12. 19:24:02

@szerivan:
"Mi a nyeremény? "

Binbir bugyit igért, esetleg meg is répázza a szerencsés nyertest :)

2012.01.12. 19:24:29

@nosce: De csak sikál, nem beszél :)

2012.01.12. 19:25:18

@nosce: Micsoda kecsegtető ajánlat.....

ELP 2012.01.12. 19:25:20

@kamarti: Kikérem magamnak én csak saját magamért rajongok:)

ELP 2012.01.12. 19:25:58

amúgy szép estét!

2012.01.12. 19:26:45

@ELP: És ő-szintéért :)

ELP 2012.01.12. 19:27:20

@szerivan: Áhh ma leszerepelt előttem:)

jooasszony 2012.01.12. 19:30:59

@szélfúttahaj: remélem Attila (Kinga jelölésével kapcsolatos) mozgását megmutatják a párbaj napján... legyen világos a brigád előtt, hogyan áldozza fel a játszmáiban a barátait..

2012.01.12. 19:32:57

@ELP: Mi történt? :O

2012.01.12. 19:33:31

@jooasszony: Szerelemben és háborúban mindent szabad.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2012.01.12. 19:34:49

@szerivan: Milyen lelki mocska? Te rémeket látsz!

@nosce: Pedig érdemes Verát megnézni-meghallgatni!

nosce 2012.01.12. 19:35:06

@szerivan:
megnéztem elég akkurátus :)

nosce 2012.01.12. 19:36:09

@szerivan:
"Micsoda kecsegtető ajánlat..... "

hát már lemaradtál róla hiába is sajnálod :), de sztem ír még ki új vetélkedőt :)

nosce 2012.01.12. 19:37:14

@Peter_Cs:
"Pedig érdemes Verát megnézni-meghallgatni! "

egy pszichológusnak biztos :)

ELP 2012.01.12. 19:37:40

@szerivan: Mivel technikai analfa felajánlottam h segítek - úriember így szokta - erre ő :, jajj nem , mert neki elege van ebből,,,nyűglődik jobbra balra,,aztán meg látom h írogat , h nem bírja megoldani a problémát,,,,:)

nosce 2012.01.12. 19:38:06

@Zelefánt:
"Ha Tajgetosz felmerülne a Villában, egy nézőt legalább elvesztenének."

nem is nézed bazky :)

mocskosmacska 2012.01.12. 19:43:33

@Úviusz: Ezen felröhögtem.

@Brr: Az első kiválasztásnál csaba verára tett. Most lehet, hogy azért nem javasolta, mert lila kendő van verán, így nem volt képben.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 19:44:48

@nosce: még így sem akarja elküldeni a nyereményem, így elveszíti a presztízsét nálam:D

@ELP: erre csak egyet tudok mondani:NŐ!:)

mocskosmacska 2012.01.12. 19:45:24

@Peter_Cs: Az a rengeteg feldolgozatlan agresszió, düh és sértődöttség.

nosce 2012.01.12. 19:45:41

@ladyandhenk:
"még így sem akarja elküldeni a nyereményem, így elveszíti a presztízsét nálam:D"

igazi politikus alkat :)

ELP 2012.01.12. 19:46:03

@ladyandhenk: Igen , én meg imádom ezt a határozottságot :))

csicserierika 2012.01.12. 19:46:19

@Binbir gece: ajaj, az a sok fellépés Dubajban... :)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 19:46:56

@Peter_Cs:

"Pedig érdemes Verát megnézni-meghallgatni!"

de jót nevettem, csókoltatom a programozódat, és üzenem neki, hogy tegyen bele a válaszaidba pár véletlenszerű, előre kiszámíthatatlan csavart, hogy kicsit hitelesebb legyél...

nosce 2012.01.12. 19:48:14

@csicserierika:
"ajaj, az a sok fellépés Dubajban... :) "

peti megszervezi azt is :)

nosce 2012.01.12. 19:49:52

@ladyandhenk:
"még így sem akarja elküldeni a nyereményem, így elveszíti a presztízsét nálam:D"

sztem dobd meg kővel telerakott üveggel :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 19:53:11

@nosce: azt mondod, h neveljem meg?:) Tanulékony?:D

@ELP: most elgondolkodtam, hogy mennyivel is magasabb szinten állunk, mint a férfiak...Sehol sem vagytok hozzánk képest:D

csicserierika 2012.01.12. 19:53:49

@nosce: részesedésért természetesen.
Dagidög nem hülye :)

nosce 2012.01.12. 19:56:47

@ladyandhenk:
"azt mondod, h neveljem meg?:) Tanulékony?:D"

sztem adjunk neki egy lehetőséget :)

nosce 2012.01.12. 19:57:54

@csicserierika:
"részesedésért természetesen.
Dagidög nem hülye :) "

jól lehúzza majd a balszfasz villalakókat :)

ELP 2012.01.12. 19:59:48

@ladyandhenk: Igen amikor a spejzban le kell venni a legfelső polcról a lekvárt . és ilyenkor játsszátok kicsi vagyok , székre állok,,,,,:))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 20:00:49

@nosce: azt mondod? Na, jó, legyen:)

De a bugyimat akkor is kérem:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 20:03:19

@ELP: hát...lehet, h nem ugyanarra gondoltunk?:D

Erkölcsi, észbeli képességeinkre gondoltam összehasonlításképpen!:D

@nosce: meg is érdemlik, nem?:D

csicserierika 2012.01.12. 20:05:24

@nosce: he, he, Fecóka máris ráharapott :)

nosce 2012.01.12. 20:07:48

@csicserierika:
Fecóban megfogant az ajánlat, bár az elején zőccséges bótban gondolkodott :)

2012.01.12. 20:09:53

@ELP: Így akarja fenntartani az érdeklődésed :)))

@ladyandhenk: EZ MI? Nyertél egy bugyit? Hobbit vagy, hogy nincs saját bugyid? Mit tettél érte és hol vannak a pályázati feltételek?

nosce 2012.01.12. 20:10:06

@szerivan:
"Például pornó... "

ott nem sokat beszélt :)

ELP 2012.01.12. 20:11:05

@ladyandhenk: Huha ha ezt az örök témát megnyítjuk akkor karácsonyig nem állunk fel a gép mellől:))

2012.01.12. 20:12:41

ANALFA HOL VAGY??? Brékó, brékó, veszed?

nosce 2012.01.12. 20:13:56

@szerivan:
"Nyertél egy bugyit? Hobbit vagy, hogy nincs saját bugyid?"

ne mondd h nem remegnél bele, ha frissen borotvált puncira húzhatnád fel Binbir ajándék bugyiját :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2012.01.12. 20:14:09

@szerivan: van, de nekem binbir ünnepi bugyija kell, azt nyertem meg...lehetett játszani, h egy villalakóhoz-egy szó, és hányszor mondja ki, akié a legtöbb, az nyer:D

@nosce: hát aztán mit csinált?:D

@ELP: ööööö, kár belekezdeni, mert nekem lesz igazam:D

ELP 2012.01.12. 20:15:25

@szerivan: Ez igazán megtisztelő számomra :))

ELP 2012.01.12. 20:25:03

@ladyandhenk: Az nem biztos,de az igen h ilyen beszélgetést írásban nem vállalok :))

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 20:39:42

"Fecóban megfogant az ajánlat, bár az elején zőccséges bótban gondolkodott :)"

ezen én is elképedtem, nem hiszem el, hogy bemegy egy valóságshowba, ahol hónapokon át éjjel-nappal szerepeltetik, sztárt csinálnak belőle, speciel indulhatna majd a következő x faktorban, és ő utána csak egy kis zöldséges boltot akar, ezt nem hiszem el, valami nagyon nem stimmel itt, vagy mindenkit megtréfált, teszi az ártatlant, és várja, hogy ötleteket adjanak neki...

nosce 2012.01.12. 20:43:56

@szerivan:
vicc volt mogyi, és kettős feltételesmód, és nehari

zoxó 2012.01.12. 20:44:30

hahó!! Poszt van!! Én meg ott magányoskodom.

ELP 2012.01.12. 20:45:13

@ladyandhenk: Oké csak az asszony meg ne tudja!:))

2012.01.12. 20:48:03

@nosce: A punimat sskk ne emlegesse senki online!

jooasszony 2012.01.12. 20:48:41

@Brr: Peter magyarázza Fecónak, hogy a vv marketing ereje, brand stb.. hozza a példát, hogy péel az Eszter nagyon jól tenné, ha társkeresőt nyitna, ezzel az arccal az milyen hiteles lenne... Eszter meg rögtön mondja a piacképes árkategóriákat 500 000 és 200 000 stb.. és szolgáltatás csomagokat..

..vannak itt azért elég érdekes elképzelések, csak ezeket az onlányban lehet elcsipegetni...

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 21:22:52

Tegyétek már meg petit a főszerkesztőnek, minek kapna csabi egy ilyen sok fantáziát kívánó állást?

itt lehet szavazni:

www.valovilag.hu/szavazas/2797

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2012.01.12. 21:24:13

@jooasszony:

tudom, láttam már reggel az onlányt...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2012.01.12. 21:40:08

Vera egyre inkább hasonlít egy egész éjszakára az asztalon felejtett, összeharapdált kovászos uborkára.
Egy ilyen mószerolós, árulkodós, helyezkedős ostoba némbert sose szeretnék munkatársnak.
Semmilyen társnak.
süti beállítások módosítása