Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x88 - 1x90

2011. december 13. 19:45 - Hódos Hajnalka

Túl vagyunk, ezen is, nem is bánom. Nemcsak Verát, engem is azzal fenyegettek tegnap, vér fog folyni, jó, rá is szolgáltam, de nem bírok magammal és csakazértis, mérhetetlenül és soha nem múló jóindulattal köszöntök minden juventínót az alábbi - mondjuk ki - remekművel, luca-luca kitty-kotty, mindenkinek van búzája?

Igen, képes voltam elvenni a kutyától. 

Ott tartottunk, hogy közeleg a Nagy Pillanat, hálistennek már csak egy-két nap maradt a felkészülésre, a bunyósok egyre fáradtabbak, az edzők egyre elszántabbak, Péterben például látni akarják a tüzet és eszébe ne jusson elviccelni ezt a meccset! Egymást figyelik, Attilának jó mozgása van, ha nem erőlködik, Eszter meg nézze Verát, nagyon erős, a ringben is ezt fogja csinálni. Először neki fog ugrani, hogy megfélemlítse. Petiék az udvarról, Attiláék a ringből mutogatnak félreérthetetlen jeleket egymásnak, némi kisrakás-nagyrakás következik vihánccal egybekötve, majd Kinga és Csaba leseggezése, de ezt edzőül úgy mondják, mentálisan nagyon gyengék. Ezt kell kihasználni. Seri próbálkozzon a vonzás törvényével is. A vudut nem javasolják neki, csodálkoztam is, azt viszont legalább egyszer engedje már meg, hogy lecsússzon róla a csőtop, ami bokszedzéshez kifejezetten ideális viselet. Kinga ne rinyáljon, erősebb és technikásabb Serinél, Viki üti Kingát, mint szódás a lovát, közben ujjong, néz téged, gyerünk, hadd ijedjen meg, ne aludjon semmit! Eddig tart a balhé- hiszti- és bőgésmentes rész, és itt kezdődik Vera drámája az orrtöréssel, nézzük.

A feladat nem más, álljanak ki és mondják el, ki miért tartja magát esélyesnek? Attila azért gondolja, hogy ő fog nyerni, mert Péter lába az idők során elcsökevényesedett, elég erős hasizmot növesztett és a keze akár egy általános iskolás gyerek vonalzója. Csakhogy Péter majd jól hasba vágja! A kellemes hangulatú faszméregetésbe Vera szól bele, egy perc után elfáradnak majd, mert mindkettejüknek katasztrofális az állóképessége, ráadásul Attila dühből üt. Ha Peti ügyes, az alacsony termetét ki tudja majd használni. Péter és Attila kicsit kiröhögik Verát, de az csak mondja a magáét, nyomja, mint süket az ólajtót. Csaba nagy hátránya, hogy nem kapott még nagyon durva ütéseket. Ha bekap két-három ütést, elmegy a kedve az élettől is, úgy fog sírni a sarokban, mint egy kislány. Csaba mutogatja Gergőnek, a jobb karjától rettegjen, mert a baltól még ő is fél, vagy talán fordítva, de ez annyira kínosan szar volt, hogy le se akartam írni. Péter pszichikai terrorral él, lényegében vértócsát és halált vizionizál, Attila Csabának drukkol, de annyira idétlen, teszetosza a mozgása, hogy úgyis Gergő fog nyerni. Vera nem tudja magát fényezni, lesz ami lesz. Attila az amilyen az aggyonisten elvét követve elmondja neki, Eszter fog nyerni, mert neki van agya és tudja, mi az, hogy ütés. Juj, a Királylány meg a Szőke Ciklon összeöltöztek és az egyetlen céljuk, hogy szétüssék egymás orrát. Bár Seri nyomorék, ha ballal is, de oda fogja tenni magát. Gergő szerint nagyon durva meccsük lesz és végig fog menni, a belük is lógni fog, de Seri nyer. Atti Kingának drukkol, ki másnak, azért fogja megnyerni, mert hosszabbak a kezei. Kinga örül, juj, mindenki szerint ő fog győzni, mert Seri lesérült, olyan jóóó!

Hogy ki mindenki döntött úgy, hogy Attila és Eszter randizzon, fogalmam sincs, de ennél jobban nem is tudtak volna kibaszni velem. A randi egyébként a szokásosat jelenti, ízléstelen környezetben – jelen esetben mécsesek között – bebasznak és döglenek a dzsakuba, miután megzabáltak fél tálca szendvicset. Eszer csengő kacaja rádob a hangulatra egy lapáttal, nem mondom. Attila Kingáról kérdezgeti, de Eszter nincs vele olyan viszonyban, a Serit kéne megkérdezni, vele az elmúlt napokban többet beszél. Hogy mi minden történhetett még ezen a remek hangulatú randevún, sose derül ki, mert dráma van, Kinga fürcsizni megy és meghallja, hogy Vera róla beszél Fecónak. Vera épp azt fejtegeti, amit Kinga csinál, szánalmas és ez az első igazi hátbaszúrás a Villában! Hogy őt aki visszajött egy párbajról! És azokkal kezd barátkozni, akikre panaszkodott! Konkrétan szánalmas! Vera nem fogja nézni, ki kinek a barátja, ha megint párbajozni megy, az hétszentség. Fecó azzal a bárgyú mosollyal a képén bólogat, és hátigenezik, férfiaknál ez azt jelenti, meg se hallja, amit Vera mond, bezzeg Kinga hallja, be is vágja maga mögött az ajtót, hogy csak úgy nyekken, adj neki bőgni. A paplan alatt, hogyne, a koreográfia a szokásos, bőgésből hirtelen átváltunk fúriává, segítenek is neki, Péter háborog, na menj te a picsába, ezt mondta a Fecó? Nahát álljunk meg egy szóra, nem ez az a pillanat, mikor Fecót megszórják jelekkel kariajinak? Kinga hüppög, a kis szutykos kurva mindennek elhordta. Jaj, jaj, nagy a baj, Veronika rohan is ki az Atyaúristenhez, a Kinga sír, hát ez minimum annyit jelent, hogy visszafelé kezdtek el folyni a folyók, már amelyiknek nem vált vérré a vize. És nem vigasztalja senki, ettől meg tűzeső fog hullani az égből. Attilának sajnos be kell mennie, hogy dumáljanak. Fecó senkit sem szeret, hüpp. Kingát se. Hát figyelj, az van, hogy eljött a te felismeréspillanatod. A Fecó nem szeret minket. Hogy-hogy mér, bazmeg, mer’ ő ilyen. Hát, ennyi volt, de azért Attila rámegy picit a történetre. Csaba elvonul Fecóval a nyugiba, odafigyelhetne legközelebb azért, mire bólogat, mert ezek itt belekapaszkodnak félmondatokba és úgy kicsinálják, mint a szart. Fecó nem érti. Veronika se szokta Fecó, hagyd a fenébe. Hogy a Kinga azt hinné? És vele meg se beszéli? Hát ő ezt nem érti.

Végre egy kis jóleső káröröm, kedves Péterrel tudatják, a nézők döntése alapján Verával kell, hogy töltse az éjszakát. Péter arckifejezése utánozhatatlan. Azoké a testileg-lelkileg megkínzott emberekére emlékeztet, akik már beletörődtek nemcsak a halálba, az újabb kínzásokba, a még számtalan, rájuk váró megaláztatásra, de abba is, hogy nincs kiút. Hatalmas lelkesedéssel megrendeli a D-matracot. Közben a két Veronika összeszövetkezik, szívassák meg a Petit. Vera azt mondja neki, Veronika sír miatta a fürdőben. Nemcsak én nem értem a dolog lényegét, Veronika sem, mert pisi előtt kérdezgeti Verát, mi van akkor, ha Peti bejön hozzá a fürdőbe, ő meg nem sír? Küldd ide baszod, én nemcsak zokogok, de karmolom is magam kínomban. Megfigyeltem egyébként, a nagy dolgok Veronikával mindig a fürdőben történnek, ott volt mogyis a lehelete is. Veronika még odavakkant Péternek, ahogy a papucsférjnek szokás, Béla, fiam, megmondtam, hogy ma délután elmész és elintézed ezt meg ezt, még mindig itt vagy, éppen olyan hülye vagy, mint apád! Szóval a szoba romantikus legyen! Mindenféleképpen. A régi emlékek kedvére. Mivel Péter stílusérzéke mindig is jó volt, körberakja a D-matracot rúzsaszirmokkal, szándékosan nem használtam a telehinti szót, mert csak a szélén van, a körberakja szót végképp nem akartam, mert inkább ökörhugyozás az, mint kör. Juj, de cuki, és van csoki is! Meg minden! Hát ez a Peti olyan édes, mint a méz! Jó, tudom, hogy erős lesz, de báboznak az ágyban fehér mackókkal. Igen. Tényleg. Péter szerint azért, mert Vera olyan, mint egy durcás kislány, és a gyerekekkel bábozni szoktak, ezért aztán úgy döntött, lefekszenek és elbábozzák a problémát. Veramaci elárulja Pétermacinak, hogy Veronika sírt. Őmiatta, igen. Most, igen. Hát Pétermaci ettől olyan szomorú lesz, basszuk meg mindannyian, hogy mindjárt el is alszik.

Ha Pétermaci nem is lett mérhetetlenül szomorú, Veronika az lett. Micsoda dolog ez, hogy Péter azt hiszi, ő bőg a fürdőszobában és nem megy utána? Mekkora egy kamu. Undorító szánalmas féreg. És biztos dugnak is a Verával, tuti. Biztosan, mert Vera leborotválta a lábát és kilakkozta a körmét is. Hánemtom. Én is. Nem tudtam, hogy ez azt jelenti, de akkor innentől kezdve nyitott vagyok mindenre, a bábozáson kívül. És hát elérkezett. Lilu haja fasza, hogy a kolompokat a nyakában hány vezérürüről szedték le, megszámolni se tudtam, a miértre meg nem is keresem a választ egy ideje. Balázs még a ring közepén, mindenki őrjöng, de bírjuk ki még azt a fél órát! De csak ha duzzoghatok közben. Nem, nem hagynak, Vera táncol az idegeimen, mert nemcsak látom, beszél is. Elmondja Veronikának, Péter szart arra, hogy ő bőg. Azt mondta, nem tartaná jogosnak, ha ezen kibukott volna, mert nem ő tehet róla, hogy együtt kellett aludniuk. Egyébként alvás volt, de nem pozitív. De nehogy elmondja, hogy elmondta. Á dehogy! Tágas égen andalog, fénylik, mint a csillagok. Péter reggeli közben rákérdez Veronikára, te, ez sűrűn előfordul, hogy ti ketten tesztelgettek engem, mert rühellem ám faszául. Nem, nem ez a ciki, az a ciki, ha húsz éves lányok csinálják. Megdugni őket, miután hugicáztunk nem ciki, a szerző megjegyzése. Veronika kerek-perec elküldi a picsába Pétert, először a tükörbe, aztán ugassál nekem, hallod-e. Attila fel van háborodva, hogy történhetett ez, mi van itt, a Veronika végül nem teszi Verára a jelet se? Esze, fasza megáll. Nekem is, mert mérlegelés következik, üzengetéssel egybekötve.

Eszter, akiről végre kiderült, hány kiló, de fogalmam sincs, mert nem írtam fel, kegyetlen lesz Verával! Célja a lila kendő. VV Dagadt Királyány 68,3 kg. Az nagyon kemény! Kinga üvölteni kezd, Vera, a dagadt disznó fogja be. Eszter sem érti miért kell negatívan izélni, neki meg csitu van. A többiek is üzengetnek, mindenki kurva vicces, tényleg, Seriék megint egymásba vannak gabalyodva, Seri dagadt és nyomorék, Gergőnek meg bibis az arca. Én agyhalott vagyok. Tőlük. Gondolom, mindenki számára egyértelmű, mit csinál Kinga a mérlegelés után. Bőg, igen. Lassan ő itt a legdagadtabb! Hány kiló vagyok bazmeg? Attila és Eszter próbálják vigasztalni, de Kinga üvölt tovább, de hogy lehet ekkora paraszt? Mert úgy hívják, hogy Vera. Vera Kingára fröcsög, azok után, hogy Kinga úgy beszélt vele, mint a kutyájával, engedtessék már meg neki! Egyébként is, mit képzel magáról? Olyan jellemtelen emberek vannak itt! És Eszter konkrétan a pálmát viszi. (Livistona lat.) Eszter úgy beszél, mint egy kocsis. És ez tipikusan az a történet, mikor kígyót melengetük a mellkasunkon. Miután Vera megdöntötte az ötven másodperc alatt elmondott közhelyes szólások világrekordját, és elmondja a riportban, Fecó egy kincs, még odaugat Eszternek, fogja kisebbre a száját, mert ő volt az egyedüli, aki kiállt mellette, mikor egyedül volt, meghallgathatjuk, mit tanácsoltak az edzők a kis tanítványoknak, említettem már, hogy rühellem a pofázós feladatokat?

Vera fél. Nagyon tart attól, hogy Eszter leüti, mint a szart. Attila komolyan fogja venni a meccset, a Péter a legjobb barátja idebenn, nem is tehetne mást, mint hogy kiüti? Viki nyugtatja Kingát, Seri azért hivatkozik a fájós kezére, mert már indokot keres. Higgye el, hogy amit tegnap az edzésen látott, attól összezuhant és be van szarva. Vikinek nincs könnyű dolga, ott a másik beszari is. De Csaba nem az ütéstől fél, hanem a sérüléstől. Tart Gergőtől. Közös fotó, harci fejjel, és akkor vágjunk bele, mert mindenki a bunyóra vár. Én speciel a végére, nézzük, hogy zajlik. A lányok másfél perces meneteket bokszolnak, a fiúk két percet, a szabályok ugyanazok, mint egy igazi meccsen. Eszter és Vera kezd, megmutatják, hogyan készültek fel, ilyen kisfilm mindenkiről készült, csak tudnám, minek. Eszter a kis pajzán érkezik libazöld, kapucnis nájlonotthunkában, Vera belépője kicsit keményebbre sikerült, Eszter mintha lakodalomba készülne. A kesztyűjén vért akarok felirat és hát az a pókemberes póló, ami a segítőn volt, az odabaszott. Erdei Zsolt szakkommentátor szerint Vera tehetségesebbnek látszott a felkészülés során, az ügyvédnő viszont leleményes és fifikás. Megszólal a gong, hát puhatolózásnak nincsen nyoma. Egymásnak esett a két lány, de egyelőre nem túl pontosak az ütések, fordítok, luftok és cséphadarás. Az első menet kiegyenlített, a szünetben Verának, mintha élénkebb lenne a tekintete. A második menetben Eszter mintha dűlőre akarná vinni a dolgot, Vera kifordul, de oda-vissza megy a dolog! A harmadik menetnél járunk és jól bírják a lányok! Fantasztikus párbaj, a védekezést dobta mindenki, fordítok, ütik egymást, mint a szart. Senki nem gyengült el, le a kalappal a lányok előtt, a nyertes Vera! Interjú, nem, nem volt feszült, bár beígérték, de nem folyt a vére!

Mielőtt a Királylány és a Szőke Ciklon összecsapna, Balázs meglátogatja a VIP szektort, ahol Mike Tyson, Mickey Rourke és XVI. Benedek mellett ott áll Cristofel, nyilván köldökig kigombolt felsőben, ahogy kell, ne, ne találjanak most egymásra. Tudod-e, hogy milyen rendezvényen vagy. Hogyne tudná, ez a Győri Balett díszelőadása. Egyébként az ő szemében Eszter nyert. Itt van Shadi is, ő Verának drukkolt. Barbiintegetéssel, behúzott fejjel, érkezik a Királylány, hihetetlen bevonulás volt, mint egy kórházba készült volna bevonulni. Seri úgy jött be, mintha egy jó hangulatú szombat esti buliba érkezett volna, fontos információ, hogy mindketten szilikoncicikkel sportolnak, de ezek az izék ma már pengék. Húha, húha, taktikázást itt azért nem lehet látni, hát igen, Serit kicsit ellökte. A Királylány fejéről lecsúszik a fejvédő, nem is egyszer, össze kell húzni. Seri kokettál addig, igen, Zsolttal is előfordult, hogy kimosolygott a ringből a családjára. Huszonhat év boksz után. Arról nem szabad beszélni, kinek jobb a védekezése, mintha két gereblye összedőlt volna. Míg a kigombolt ingű, gyantázott mellkasú hímpáva körbehordozza a táblát a szünetben, Kinga hisztizik, mert Seri nem boxol, Vikit nem érdekli, két szóval helyrerakja, na húzzon vissza a ringbe! A második menetben mintha kezdene ökölvívás kialakulni. Ütik egymást, mint a répát. Kinga fárad és mintha elment volna a kedve a bunyótól. Vikit nem érdekli, akkor odamész és ütöd tovább! Meg kell csinálni! Gyerünk, megcsinálod!Serinek talán több a pontos ütése, puszidobálás után egyhangú pontozással ő nyer, Kinga bőg, de szerintem kár is volt leírnom. Balázs szerint ez a bunyó nyomokban bokszot is tartalmazott, Seri menne lukingolni, a kommentátorok szerint Seri irányított, Kinga feladta a küzdelmet. Niki Belucci és Fresh Andi(?) Kingának drukkoltak. Ó, és itt a Kazal, akinek a közelében továbbra sem lehet nyílt lángot használni. Éva Serinek drukkolt, mert Kinga egy szar nő, hát köszönjük, Balázs még szeretett volna, de Évából úgyse jön ki több.

Menjünk tovább, jönnek a pasibunyók. Attila Erdei Zsolt szerint úgy vonult be, mint egy huszonthatszoros világbajnok, Balázs szerint nagy arca van, ha kap egyet-kettőt Pétertől, még nagyobb lesz. Lássuk, mire képes Péter. Hát arra alig, hogy bemásszon a ringbe, aztán gong, igen, ez már emlékeztet az ökölvívásra. Kis poénkodás Péter hasvédőjén, aztán konstanst huhúú, mert betalált a balegyenes és Attila gyomorra is megy. Petinek eddig esélye sincs, nem is nagyon ütött, talán a végét látjuk a mérkőzésnek. Ennek a mérkőzésnek nincs sok értelme. Szünetben azért kap egy lelkifröccsöt, nem tudok nem röhögni azon, nincs semmi bajunk, el sem talált, ne a csajt nézd, üssél! De Péter nem üt, sőt, kétszer rá is számolnak. Péter egyfajta hős, a helytállásért megérdemli a dicséretet! Attila, védett vagy! Péter iszonyú hősiesen küzdött! És hát megérkezett az X Faktor, amin elegánsan túl is lendülnék, már csak azért is, mert egy kockát nem láttam a műsorból és azt sem tudom, ki fia borja. És itt a talán leginkább várt meccs, Csaba léggitározik, hedbengel és csapkod a levegőbe. Azonnal megy az üzengetés, ez a meccs lesz a koronája a gálának. A Sáskaharcos valószínűleg sáskamozgást fog produkálni, nem, mégsem, különös taktikát választ, beugrik Gergő kezei közé és utána menekül. Hopp, kiugrott a fogvédő! Húha, Gergő, Gergő, Gergő! Parádés első menet után két nagy ütés Gergőtől, újra röpül a fogvédő, Csaba orra meg egyre jobban vérzik. Hujjujjujj, ez megint nagy ütés volt! Ott is kiesett a fogvédő, egyszerűen kiverte a szájából!. És hogy bírja még Csaba! A harmadik, döntő menet, gondolom, az izgalom a tetőfokára hágott, csak én nem vettem észre. Csaba eltáncol, Gergő kitartóan hajkurássza, a mindenit neki! Gergő orra is vérzik, áll az óra, a hülye fogvédő állandóan kiugrik, mi lesz ebből? Mi lesz ebből? Viki örül, Zsolt nem mer jóslatokba bocsátkozni, óriási csata volt! A kiegyenlített küzdelemből Gergő kerül ki győztesen, pár szó az orrsövényferdüléséről, köszönjük, az nem derül ki, lábgombája van-e, a nap legjobb pillanatai, gyorsan csücsülés, mert kezdődik a kiválasztás.

Lilu és a stáb le vannak nyűgözve, valami hihetetlen volt, Kinga hiába vágja a pofákat, ő is nagyon ügyes volt. Seri, futás a bőröndért, igen, túlpörgött liba, te vagy a Villamester, fél perc lesz indokolni és nincsenek kisfilmek sem, halleluja. Pár szót beszéljünk a gáláról, kinek mi járt a fejében? Péterében Attila ökle, úgy négy másodpercenként. Vera megint jön azzal, Eszter össze akarta törni az orrát, Eszter csalódott, Csabának iszonyat nagy élmény volt, köszöni. Na, gyí. Gergő arra rakja a jelet, akivel baszott férfias küzdelmet vívott, ez Csaba. Csaba sem eszmélt még fel teljesen, de Eszter. Fecónak nehéz volt a döntés, Veronika, sajnos még mindig rád rakom. Veronikának gyomorgörcse van, Fecó, szevasz! Péter rövid lesz, mert Attila szétverte az orrát és az állkapcsát, ne haragudj Fecó, te ma nem harcoltál. Attila nem érti az áskálódását ennek az embernek, azon kívül, hogy néha rászól, ne túrja az orrát, mostanában nem tesz ellene semmit. Csaba, menj haza és otthon edd a fikát! Kinga legszívesebben a férgek-férgére rakná, de Vera védett, ezért Veronika. Seri extázisban van, iszonyatosan boldog, nehéz volt a döntést meghozni, mert jól elvagyok vele, de Csaba. Vera is Csabára rak, de visszavárja. Esztertől is megkapja Csaba a jelet, bocsi. Csaba számított rá, nem, nem zavarja, nyilván nem jó érzés, de ha menni, kell, akkor menni kell. Nem Csaba, az a halál meg a hasmenés. Lilu blúzáról az a nem túl jó vicc jutott eszembe, mikor Kovácsné dicsekszik a szomszédasszonynak, hogy a férje futni kezdett. De miért van rajta mindig piros nyakkendő? Az a nyelve.

Az öfit a gála napjának délelőttjével kezdjük, a két lúzer, aki nem bokszol egyesével kérdezzék meg a csajokat arról, amiről a két hét alatt már kilencvenkilencszer megkérdezték őket, mi a faszt várnak az estétől. Eszternek volt egy mélypontja, elégedetlen volt magával, gyíkká is változtatták, az is elmúlt és a lila kendőhöz festette a körmeit. Ződre. Vera hajlamos lebecsülni saját magát és sajnáltatni is hajlamos magát, őt akarják innen kirakni. Vajon, miért? Benn a nappaliban Kinguci arról faggatja az ő Attikáját, lehet-e még vékony. Zabálás közben. És, leszel még Fecó barátja? Mert Attilát már nem érdekli Fecó. Már csak játszik vele, érzések nélkül. De Kinga az természetesen más. Neki örül, mert visszakapta. Bakker, Kinga jön, jaj, ölelje meg az ő kis Attikáját, mert most megint akkora a bariság, hogy mindjárt összepisilem magam. Igen, Kinga izgul és már előre tudja, ha győz, nem fog őszinte elismerést kapni, mert mindenki úgyis azt mondja, hogy a Seri keze. Serikében van egy természetes drukk, de úgy megveri Kingát, hogy összeszarja magát. Kinga kicsit nyavalyog, ő úgy szeretne valamiben végre nyerni. Sose volt jó semmiben, nem tud hangszeren játszani, vékony se vagyok, okos se. Művelt se vagy. Attila, kénytelen vagyok azt mondani, tíz pont.

Mi történt a ringen kívül. Hát többek között Veronika libabőrös és valamiért egy két méteres aranyszínű farkat húz maga után, de ezen kívül még sok minden. Sorra érkeznek haza a bunyósok, elsőként Eszter, bőg, Veronika vigasztalja. Fecó felkapja Verát és megpörgeti, Eszter sziszeg, karácsonykor is itt lesz bazmeg ez a büdös kurva! Ajaj, már abból nem lehet sok jót sejteni, ahogy Kinga benyit, megy a szaunába, lesz itt olyan hiszti, amilyet még nem baszott Európa. Nem is akárhogy, fogvédőben! Nem bokszolt, hanem EZT csinálta végig, a faszomat! És ő nyert! Kurva ideges, mert ő MEGTANULT bokszolni! Meghal, olyan rossz. Mi a fasz lesz most? És mikor jön már Attila? Veronika is bőg, mert Péternek vérzik a kis szája, végre érkezik Kinga Attikája, szeretgeti őt meg Esztert, aki előtte még bőgve püföli a zsákot úgy, mintha Vera lenne. A nappaliban csúnyán összeugatnak, Vera szól először oda, szép volt Eszter, kár, hogy kikaptál. Eszter egy higgadt, átgondolt és végtelenül intelligens „kapd már be a faszt és kussoljál, büdös kurva” mondattal felel. Attila segít Eszternek, a büdös az igaz, a kurvát meg majd kinn megtudjuk! Nagyonszeri van, Gergő olyan ügyes volt, majd elfelejtettem. Kiválasztás előtt Attila gyorsan végigrohan a társaságon, a Csabára kell rakni, Eszter kicsit bőg még, ha Csabi őt viszi ki, megöli! Csaba meg is kapja szépen az öt jelet, átvonul Fecóval a nyugiba, Attila megint belelépett Fecó lelkébe, hát milyen ember ez? Menekülési útvonal voltam, legyint Csaba. Az van, hogy ketten maradtak és ki akarják őket csinálni. De Fecó tűzön-vízen keresztül megvédi a barátját. Csaba, neked meszeltek bazmeg. Attila biztosítja Fecót, nagyon csúnya kampányt fognak folytatni, Csaba összes megevett fikáját elő fogják hozni, ha kell!

A boksz gálát ünnepi vacsorával ünnepelhetik meg, már amennyire a Villában ünnepi lehet egy vacsora ezzel a bagázzsal. Gergő leveszi a kalapot Csaba előtt, ő neki adta volna a meccset. Attila utólag bánja, hogy végigvitte a meccset Péterrel, cserébe öt napig neki lehet igaza. Kinga megsértődik Fecóra, mikor az azt mondja, Seri hogy nekiugrott, az első két menetben nem nagyon volt boksz. Az asztalra basz, feláll, bevágja maga után az ajtót, az a véleménye, hogy Fecó egy hazug sunyi dög, húzza le magát a vécén. Gyűlöli is, alap. Verát is, a hangját is. Ebben véletlenül egyetértek, mert kinn Attila és Vera ugatnak össze, azon, Attila szerint Vera nem viseli méltósággal a győzelmet. Pökhendi, beképzelt, osztja az észt és megalázza azt, akit legyőzött. Ne is rakjuk ki, hanem szórakozzunk rajta. Na, több se kell, ki vagy itt te Attila, hogy ki akarsz engem rakni? Egy senki vagy! Vera mutogat, Attila vigyorogva osztja, én baszottul unom. Vera természetesen az drága kincsének panaszkodik, természetesen a nyugiban, Attila, Péter és Veronika megbeszélik az asztalnál, Verát távol tartják maguktól, csak agresszívan kommunikálnak vele és ezt kiterjesztik a többiekre is. Ha valakinek beszól, ott teremnek. Kérek szépen kézmasszázst, köszönöm.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
1180 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2011.12.13. 19:50:28

ne ijegössetek gyerekek :))
ja, harmadik, bibibí :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:54:40

@capa05: beelőztél..:D most akkor mi legyen? összebújunk az első helyen, vagy mi??:P:DDDD amúgy kösz..
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: harmadikozni olyan gyerekes...:PP:DDD
(Sokkot kaptam..:D)
@gyvy: mert különben???:DDD

arkangyal44 2011.12.13. 19:55:42

ez sem dobogós hely,de sebaj lényeg hogy benne vagyunk a zenekarban :))

Tüzitündér 2011.12.13. 19:56:29

Bassz, nekem soha senki nem foglal helyet..... :(:( na, akkor mének a tűzoltomhoz!

arkangyal44 2011.12.13. 19:58:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Drága Hajni annyira tudtam,hogy valami huncit fogsz csinálni ,de bevallom arra gondoltam,hogy az első helyre teszed magad ha már ennyit dogoztál értünk,de az az áldott szerénységed na:)DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:58:52

@Tüzitündér: én átadom neked az enyémet... nekem úgyis másfél van most..:)jó lesz a második hely?? :)

Hódos Hajnalka 2011.12.13. 19:59:40

@arkangyal44: áh, angi rámhozta a frászt és kapkodtam mint a nemtomki a ménkűhöz vagy hogymongyák :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 19:59:49

én szemét vagyok, de annyira szeretném, ha ez a hülye Fecó SZERDA ESTE megdugna valakit a villában..:DD mert ennyi romantikát már nem bírok elviselni :D

Tüzitündér 2011.12.13. 20:00:58

@anica inkognitóban: Tudtam, hogy reád :):) számíthatok, cukker vagy, de télleg megyek a tűzoltómhoz!:):):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 20:02:52

@Tüzitündér: előbb rendőrök, aztán tűzoltó? :D;) jól megy..:DDD

krumplicukor 2011.12.13. 20:06:53

@anica inkognitóban: Most mér' akarod h szegény Csabi még ezt is bevállalja? Hát nincs elég baja enélkül is? ;) :)

inmemancsi 2011.12.13. 20:06:57

@anica inkognitóban: áá fecli nem ér rá, most hallom, holnap lánykérés lesz tvö2-éknél, szóval

arkangyal44 2011.12.13. 20:07:43

Régen szimpi volt ez a Vera lány de egyre jobban kezdem megutálni,lassan kell egy spárga a lábára,mert el fog szállni magától,annyira be van képzelve,mert el tudta verni Esztit.

inmemancsi 2011.12.13. 20:07:56

fecó nem ér rá, mert lánykérés lesz a tv2n.. szerencsétlen:)))

Tüzitündér 2011.12.13. 20:08:27

@anica inkognitóban: "A" tűzoltó már állandó, a rendőr meg ideiglenesen nálam állomásozó volt! :)

fater63 2011.12.13. 20:10:43

@Tüzitündér: Jó estét!
Egy smasszer még bele fér? Bocsi..

mocskosmacska 2011.12.13. 20:11:09

@arkangyal44: INdexen verát valaki le vérpistikézte. Szerintem tök illik rá.

fater63 2011.12.13. 20:17:57

@Tüzitündér: BOCSÁNAT!!! Viccnek szántam.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 20:27:02

@krumplicukor: @inmemancsi: dögök...:DDDD
@Tüzitündér: igen, tudom..:D de azért jó volt egy pillanatra eljátszani a gondolattal, nem? :D;)
@fater63: szerintem jó vicc volt..:D

csicserierika 2011.12.13. 20:29:35

az első képen rejtett agressziót vélek felfedezni :)

kamarti 2011.12.13. 20:29:36

@krumplicukor: ha már fiú, akkor inkább Ati, ő ragadott meg minden alkalmat, hogy hempereghessen Petivel meg Bunyós Pityuval, plusz Fecót végképp leszakajtaná Kingáról, akit viszont féltékennyé tehetne, hátha úgy beéri vele is

fater63 2011.12.13. 20:32:55

@anica inkognitóban: Köszi, de remélem Tüzitündér megtud bocsájtani....

Krumplee Bogár 2011.12.13. 20:33:32

Csaba egyértelműen jobb volt a ringben, pontosabb, hatékonyabb, mint Gergő, aki nagyon jól alkalmazta azt az ősi trükköt, hogy amint elkezdik ütni, gyorsan kiköpi a fogvédőjét, a mérkőzésvezető leállítja a meccset, időt nyer, pihenhet, az ellenfél lendülete megtörik.
A sokadik fogvédő köpésnél meg kellett volna inteni. Ez elmaradt.

Fecónak kellett volna bokszolni Péter helyett.

A játékosok Attila csicskáivá váltak, amikor azonnal rábólintottak Csaba kicsinálására. Személyiség nélküli csicskák pedig nem nyernek valóságshow-t. Attila jól felismerte, hogy ezeket az embereket irányítani lehet és kell is. Ők nem nyerni mentek be, hanem engedelmeskedni, meghúzódni, alkalmazkodni a legerősebb kutyához.

Vera pornózása meg szerintem 2011-ben már annyira átlagos, hogy senki nem ez alapján fogja megítélni. Van neki elég más hibája, ami miatt utálni lehet.

Eszter igazi primitív módon reagált a gúnyolódásra, ütésre emelte a kezét, hisztizett. Egy ügyvédnő részéről ez elég kifogásolható mentalitás. Ő sem jobb, mint a többi.

Hurri Kán 2011.12.13. 20:34:00

Om mani padme hum. Om mani padme hum. Om mani padme hum.

mocskosmacska 2011.12.13. 20:36:36

@Krumplee Bogár: 2011-ben a pornózás már átlagos???? Az én környezetemben nem.

zoxó 2011.12.13. 20:41:29

Nézem, nézem az első képet, és az Istennek nem bírom megfejteni az ikonográfiai mondanivalóját. Mi baja van Hajninak azzal a fekete-fehér izével?????

mocskosmacska 2011.12.13. 20:41:47

@capa05: Ja, biztos az a baj, hogy én 2 kg-mal a súlyhatár felett vagyok. Bár ebben most benne van a gyerek, a méhlepény és a magzatvíz is.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 20:44:15

@mocskosmacska: na tessék, most ezért nem lehetsz pornósztár...francba! :DDD

zoxó 2011.12.13. 20:44:53

Mondjuk én már a londoni olimpiára készülő formaruhákat sem értettem ma. Úgyhogy ez nem az én napom. Ez sem.

Hurri Kán 2011.12.13. 20:48:38

@anica inkognitóban: @pushpang:
Nem. Érkezik esti mantra-adagunk. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 20:48:56

@zoxó: de mocskosmacska a súlyhatárt lépte át..:D (egyébként terhesen sem áll meg az élet, de nekem azért bizarr erről pornófilmet csinálni... egyébként semmi gondom a műfajjal, de vannak vonalak, amiket kösz, nem..)
@mocskosmacska: ne sírj, ettől még élhetsz teljes életet! :P:DDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 20:49:42

@gyvy: tudom, ez amit írtál egy tibeti buddhista mantra, teee..:P

Hurri Kán 2011.12.13. 20:50:09

@zoxó:
Elkötelezett Roma-drukker lévén, a tegnapi Roma öregfiúk-Juventus meccs eredményét próbálta kedvezővé varázsolni a Juvét sziNbolizáló zebra vuduzásával. :D

Hurri Kán 2011.12.13. 20:51:22

@anica inkognitóban:
Azt én honnan tudjam, mit tucc, vagy mit nem tucc? :DDD

Tjuca 2011.12.13. 20:51:41

@anica inkognitóban: amiről meg értekeztek, az a púpos tantra.:-P

zoxó 2011.12.13. 20:52:23

@gyvy: köszönöm. Gondoltam, hogy valami foci, de hát mit tudok én a futballőrületről??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 20:54:17

@gyvy: nagyjából már sejthetnéd...:P (kicsit sértődött szmájli ):))
@Tjuca: ez a poén fájt :))))

csicserierika 2011.12.13. 20:54:40

@anica inkognitóban: éreztem, hogy nem jól árnyaltam :)

Hurri Kán 2011.12.13. 20:54:50

@zoxó:
Nincs mit. :)
Nem tudom, mit tucc a fociról. :)

nathalie 2011.12.13. 20:56:54

kinga fotói újra-újra megnevettetnek :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 20:57:24

@csicserierika: :))
@gyvy: azt hiszem, hülyén fogsz meghalni :P:DDDDDDD

capa05 2011.12.13. 21:02:56

@zoxó: Azt mondjuk én sem a női az 50 éveket idézi köpeny ruha... viszont ha a fehér betét rész cserélhető akkor le is ehetik magukat...

penelope garcia 2011.12.13. 21:03:38

Kezdem sajnálni ezt a szerencsétlen Kingát. Tré gyerekkora lehetett, ha ennyire képtelen elviselni azt, mikor éppen nem királylány. Minden nap bőgni? Többször is? Szerintem kezd csúnyán szétesni. Segítség kéne neki, mert ebből baj lesz.

fran7 2011.12.13. 21:04:35

@zoxó: A kés a zebrák torkán volt, de még sem lett mészárlás. Szerencsére Hajni nem egy idős nénin, öreg hölgyön mutatta be frusztrációját. (AS Roma-Juve 1:1)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 21:06:46

@gyvy: nem fáj végülis..:))))és ha röhögsz??:D

fran7 2011.12.13. 21:07:50

Balázs Joachim Löwnek öltözött?

zoxó 2011.12.13. 21:08:10

@penelope garcia: Szerintem maximálisan seggkinyalós gyermekkora volt abból a fajtából, amikor a gyereknek csak joga van kötelességek nélkül.

penelope garcia 2011.12.13. 21:08:45

@capa05:

Ja, tisztára munkás-otthonkába oltott pártedli. Bájos.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 21:10:02

@zoxó: sajna, elég sokan nőnek fel úgy, hogy nem tanulják meg, hogy nekik is mondhatnak nemet...szabályok , korlátozás nélkül.. és azért annak nem nagyon van jó vége...

Hurri Kán 2011.12.13. 21:11:24

@anica inkognitóban:
Nagyságrendekkel akkor sem lesz jobb a helyzet.

@fran7:
Miért, fel van öltözve? :)

zoxó 2011.12.13. 21:11:26

@penelope garcia: a fekete-piros színpárosítás kimondottan finom és visszafogott. A fene a jódógukat. Ennél még a Makány-vízió is különb volt.

Hurri Kán 2011.12.13. 21:12:44

@zoxó:
Fogadjunk, még egy rongyos kölyök-box edzésre sem vitték el a szülei. :D

zoxó 2011.12.13. 21:13:19

@anica inkognitóban: hát nem, itt az élő példa. Ráadásul szerencsétlen csaj szerintem állandóan azt hallotta, hogy elég, ha szép vagy. De még az sem, a fényképek alapján.

fran7 2011.12.13. 21:14:12

@gyvy: Valószínűleg a stylistnek ő a példaképe, onnan jön a kardigán ötlet.

zoxó 2011.12.13. 21:15:26

@gyvy: valamint nem íratták be valami tánc- és illemhelyre. És nem hallotta az Alma együttest sem irinyó-pirinyó korában. Úúúúúgy tudom sajnálni:)).

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 21:16:17

@zoxó: jut eszembe, elő kellene vennem a piros szoknyámat....:)
pedig szegény Kinga lehetne szép, ha lenne benne valami kevés kis báj, vagy kedvesség, mosolygósság, megszépíthetné.. dehát nincs...

capa05 2011.12.13. 21:16:54

@zoxó: valahol olvastam, hogy kislány korában (Kinguci) gyerek modell volt.. még kép is volt a cikkhez..:(

hájdí 2011.12.13. 21:16:59

hányok Ati+kinga látványától.

foxglove (törölt) 2011.12.13. 21:17:16

ez sokáig fog még tartani?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 21:17:40

@gyvy: nekem meg egy Kormorán szám villant be... mindenesetre köszi, hogy eszembe juttattad, legalább meghallgathattam ismét. :)

MagasMacska 2011.12.13. 21:18:38

Na, kíváncsi vagyok, mennyire leznek a nézők szőrős szívűek. (Én nem leszek az!)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 21:21:13

Fecó meg még ott se volt a telefonnál, de már előre sírt. Szerintem gyakorol, mikor senki se látja.
De esélyes, hogy valami siratóasszony lehetett előző életében.

Ilyen picsogós férfi mellett, milyen jó lehet nőnek lenni...

zoxó 2011.12.13. 21:21:28

@capa05: hát... abban sem lehetett valami sikeres. De legalább hisztizni megtanult.

kamarti 2011.12.13. 21:22:53

@MagasMacska: vajon mi történt Balázzsal? jön a karácsony? nagyokat ütött Csaba vasárnap? (Gergőnek még mindig ölég rendes orrproblémája van). Vagy megváltozott a csatorna hozzáállása a léggitározó tujához?
mer azt értem, hogy felmérik a szavazótáborát/szimpátiáját

capa05 2011.12.13. 21:22:53

@pushpang: a gyerek otthon edz a "Sír a telefon" című slágerre!!:DDD

beacska 2011.12.13. 21:23:10

@MagasMacska: szerinted ez reális? ilyen csúnyán kitáncolni...(fejcsóva)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 21:23:22

@MagasMacska: nem kéne tovább szopatni Csabát ezzel. Így karácsony környékén gyökérség lenne nem megadni a lehetőséget, hogy beszéljen a szeretteivel.
Ezt valszeg az rtl is így gondolja, már régen eldöntötték, hogy felmentik a bünti alól, de úgy csinálják, mintha (ez is) a nézőkön múlna.

beacska 2011.12.13. 21:24:19

@pushpang: nemcsak Csaba nem beszélt: Vera, Veronika, Eszter, Péter sem...kihagytam vkit?

Hurri Kán 2011.12.13. 21:24:59

Stílszerűen Fecóék esküvői bevonulós zenéje a No woman, no cry c. dal lehetne.

beacska 2011.12.13. 21:25:16

nemcsak Csaba nem üzent haza:Vera, Veronika, Eszter és Péter sem!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 21:25:20

@beacska: szerintem meg bunkóság lenne egész játékidő alatt tartani a büntetést... nem embert ölt..és más is megtette már a játék során, hogy odaszaladt a családtagjaihoz..

kamarti 2011.12.13. 21:25:39

@pushpang: mondjuk sztem nem biztos, hogy épp ezt annyira bánta volna, hogy nem beszélhet bele egy süket telefonba...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 21:26:42

@capa05: :D simán!
Mint az egyik tehetségkutatóban amikor a hogyishívjáknak a gyereke is ott volt az egyik dalnál. Tovább is jutott.
Bocsánat, tényleg nem jut eszembe, melyik csatorna, melyik versenyzője volt, de azóta az illető felesége megplasztikáztatta a hasát. Ez biztos.

MagasMacska 2011.12.13. 21:26:46

@kamarti: @beacska: @pushpang: Valószínüleg ők is érzik, hogy ennél nagyobb dolgokért sem adtak ekkora büntetést, és az erőket is fel akarják mérni.
Ahogy látom, bizony alakul az eredmény...

capa05 2011.12.13. 21:27:21

@kamarti: az igazi ökölvívóknak direkt kioperálják az alsó porc részt vagy eltörik.. Az orrbavágás kis ütésnél is lila szem aljat okoz..

lac64 2011.12.13. 21:27:30

@kamarti: Olvastam egy-két napja a VV honlapon a mikulás levélkapós videó alatti kommenteket. Rengeteg volt, szinte mind Csaba büntetésével volt kapcsolatban, és ott az rtl minden volt, csak szép és jó nem. Úgyhogy a szimpátia szavazás előre megvolt

kamarti 2011.12.13. 21:27:44

@beacska: mármint az öfiben. de a villában gondolom igen, csak biztos nem volt ennyire ütős, mint Kingucié meg Atié és Fecóé

MagasMacska 2011.12.13. 21:27:50

@beacska: Vagy csak nem láttuk őket...

fran7 2011.12.13. 21:27:56

Baranyában van még kötelező tüdőszűrés? Mert mostanába kezdik megszüntetni őket. Pénz hiányában.

mocskosmacska 2011.12.13. 21:28:01

Csaba vagy vera lesz-e fecó tanúja?

loverain 2011.12.13. 21:28:19

most akkor a lagzi miatt nem lehet kihívni Fecót se?

Niga u mad 2011.12.13. 21:29:10

Nem valami barátságos a néni :D:D

mocskosmacska 2011.12.13. 21:29:16

Fecó nem gyanakszik, hogy egyedül őneki kell tüdőszűrőre menni?

dr. gernika 2011.12.13. 21:29:36

Micsoda gyémántos rajhercegnő ez az Angéla.

MagasMacska 2011.12.13. 21:29:50

Hát, romlik az arány...

mocskosmacska 2011.12.13. 21:30:12

Vajon kibírja-e mind a nyolc idióta, hogy ne szólja el magát?

loverain 2011.12.13. 21:30:47

fúú de nem örülnek a Nagy Manipulátorok :D
el fog terelődni róluk a figyelem!!!
lehet hogy napokra!!!!

mocskosmacska 2011.12.13. 21:30:49

Basszus, fiúk, legalább nem angéla előtt!!!!!!!!!!

loverain 2011.12.13. 21:31:36

@mocskosmacska: a többiek biztos voltak beköltözés előtt

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.12.13. 21:31:36

Csak én pislogok értetlenül?!

"Abban kérem a segítségeteket, hogy amit most elmondtam nektek, arról a Fecó ne sejtsen semmit."

hájdí 2011.12.13. 21:32:06

@loverain: Csabi soha nem hívná ki Fecót.

foxglove (törölt) 2011.12.13. 21:32:36

@gernika: ezt a kifejezést sem hallottam még.

hájdí 2011.12.13. 21:32:43

milyen gonoszak,rosszmájúak,irigyek ott bent...

Líder Máximo 2011.12.13. 21:32:56

hi, MUMUSUNK van ma? :)
Tegnap voltam egy lánynál, akinek miután adtam egy kis dellát, megnézte, látom-e még a hasamtól a csávázógépem. Ő látta. Egyébként önként csinálja, s jól :D

MagasMacska 2011.12.13. 21:33:47

Hát Péter és Attila feje nemhogy egy esküvőt, de még egy válópert is megér!

loverain 2011.12.13. 21:33:51

@hájdí: igazad van, erre nem gondoltam
nálam benne volt a lehetséges áldozatokban, csak mert nem védett

mocskosmacska 2011.12.13. 21:33:52

Kinga, ezt a hétéves kislányok szoktál csinálni az esküvőkön.

LóBéla 2011.12.13. 21:34:22

na lelövöm a poént.

azért hangoztatják a műsorvezetők is, hogy Fecó ezért ment be, mert Fecónak választania kell majd: Angéla vagy Villa.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 21:34:34

@pushpang: Kökény Attila?
@fran7: Hajdú-Biharban is, azt hiszem, 30 fölött kötelező...de lehet, hogy azért, mert nagyobb a tbc-s betegek aránya, mint a Rózsadombon??:DDD
@capa05: ez komoly????

foxglove (törölt) 2011.12.13. 21:35:01

eszter undorítóan röhög.

LóBéla 2011.12.13. 21:35:09

aztán lesz egy válópere is odabent, és azon eszter lesz az ügyvédje.

mocskosmacska 2011.12.13. 21:35:15

Jó, kinga tényleg röhejes, de nekem ez a viselkedés sokkal szimpibb, mint attiláék szájhúzogatása.

fran7 2011.12.13. 21:35:16

Csabi szóról-szóra megmondta Atisék véleményét, hogy terelt Gyoma büszkesége, amikor szembesítették ezzel.

Hurri Kán 2011.12.13. 21:35:30

@Líder Máximo:
PSSSSSZZZTTT!!! :)

A kurvákat már bevitték?

capa05 2011.12.13. 21:35:38

@Líder Máximo: nem kis irigységgel, de csárázó gép !!!:DD

hájdí 2011.12.13. 21:36:05

Eszter esküvőfüggő.ez egyre hülyébb.

mocskosmacska 2011.12.13. 21:36:26

Most kinga szimpibb lett.

LóBéla 2011.12.13. 21:36:38

@fran7: budapesten van. 1-2 hete kapott a 9 éve halott apám behívót tüdőszűrésre.

kamarti 2011.12.13. 21:36:47

@paldudik: ez két dologra volt jó:
látjuk a reakciókat
illetve tudni fogjuk, megteszik-e, hogy ne szólják el magukat vagy ne szóljanak be

ja, meg hogy hogyan ideologizálja meg Ati a reakcióikat

genevieve 2011.12.13. 21:37:03

ezt a sok rosszindulatú, genyó embert...

jól emlékszem, hogy veronikához visszament cris? feconak mi köze volt akkor veronika boldogságához?

hájdí 2011.12.13. 21:37:14

Kinga most először szimpatikus.

mocskosmacska 2011.12.13. 21:37:41

Most kingának adok igazat.

loverain 2011.12.13. 21:38:19

atayisten Fecónak ez volt az első tüdőszűrése, hogy így odavan?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 21:38:49

Balázs eddig nem bokacsizmában volt?!

LóBéla 2011.12.13. 21:38:57

@mocskosmacska: a válópert tudom, a másik csak tipp :D

MagasMacska 2011.12.13. 21:39:05

@genevieve: Ati-Peti akkor is verte a tamtamot.
Legalább következetesek. Mindent utálnak, ami nem nekik jó.

loverain 2011.12.13. 21:39:12

@genevieve: azaz
az a bajuk, hogy most Fecóval lesz tele az öfi

mocskosmacska 2011.12.13. 21:39:12

Vera összeveszett mindenkivel. Meglepő fordulat.

kamarti 2011.12.13. 21:39:18

@foxglove: és bólogat é igeez a mindenki örül a hírnek? kérdésre...

mondjuk Atipeti a bemutatkozás után leírta Angélát, pedig akkor még nem is tudták, miért ment be

capa05 2011.12.13. 21:40:14

micsoda elmés ötlet!!! Édes fa....om!!:DDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 21:40:24

@capa05: ez nagyon brutális!
@LóBéla: gratulálok a népességnyilvántartónak (vagy az anyakönyvvezetőnek, aki nem vezette ki) :S ilyenkor szégyelljük magunkat mások helyett..

mocskosmacska 2011.12.13. 21:40:38

FEcőnak visszaadta a bátorságot az hangelváltoztató gép?

loverain 2011.12.13. 21:41:41

vidd a Fecót, mert ő a legjobb barátod :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 21:41:53

ezek a hangok! :D:D

Veronika óriási volt. :D

hájdí 2011.12.13. 21:42:35

nagy kár,h a Homlokarcú védett.Csabi vigye Petit,vagy Veronikát,mindegyik ellen nyerne

mocskosmacska 2011.12.13. 21:42:39

@loverain: "aha, logikus" -ezen röhögtem.

Alkaline 2011.12.13. 21:43:09

@hájdí: szimpatikus?? 20 perce még Fecó osztotta

vallatas 2011.12.13. 21:43:22

de ciki villa esküvő, ez valami rossz vicc?
Fecó Csabán és Verán kívül mindenkit gyűlöl, jó lesz így az esküvő...
fantasztikus

Alkaline 2011.12.13. 21:43:48

@Alkaline: Fecót. egy t lemaradt :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 21:44:02

@pushpang: anyós mindig elmeséli, mit olvasott a Hot magazinban :DDDDDDDD

never again 2011.12.13. 21:44:55

Jó estét!

Esztertől hányok!

ennyi

vallatas 2011.12.13. 21:45:56

Fecó annyira egyenes mint egy hullahopkarika

mocskosmacska 2011.12.13. 21:46:33

Eszter akkor most kiakad, hogy valaki lehet, hogy úgy gondolja, hogy lehet, hogy ő becstelen? Ő most tényleg azt hiszi, hogy becsületes?

Petinek jó a próbálkozása, hogy fecót leválassza veráról.

mocskosmacska 2011.12.13. 21:47:22

@vallatas: Végül is szerintem itt bent mindenki beszél mindenkiről a háta mögött.

fran7 2011.12.13. 21:47:28

Fecó, hogy mondja annak a négy embernek a szemébe, hogy becstelennek, akik terrorizálják a többieket, főképp a gyengéket, s igyekeznek folyamatosan körön kívülre taszítsanak embereket.

hájdí 2011.12.13. 21:47:39

@Alkaline: azért ,mert akkor látni igazán,hogy ki milyen ember,amikor egy másik boldog valamiért..akkor láthatod,hogy tud-e örülni önzetlenül a másik örömének vagy irigy,gonosz. Kinga öröme őszinte volt.Először én is azt hittem,csak az esküvőnek örül,mint egy kislány,de utána kiosztotta a többi gonosz dögöt,és ez tetszett.

kamarti 2011.12.13. 21:48:24

@mocskosmacska: tényleg vicces volt ez a tetemrehívás. és a na, mondjad, mondjad, épp tőle

mocskosmacska 2011.12.13. 21:48:38

Mondjuk szerintem is meg fogja fecó égetni magát verával.

hájdí 2011.12.13. 21:48:52

@mocskosmacska: itt is meg a való életben is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 21:51:17

@fran7: ne moralizálj, a végén olyan leszel, mint ő. Hát hiányzik az neked?! :D

never again 2011.12.13. 21:51:29

@pushpang: Nem csoda, hogy az összes többi a Csabát akarja kint tudni, ő az egyetlen értelmes odabent. Félnek tőle, mint a tűztől, ezért közellenség.

foxglove (törölt) 2011.12.13. 21:51:49

remélem, azt is bevágják, ahogy Szent Eszter kéjesen röhögve csapkodja bele Vera cuccait a zsákba.

LóBéla 2011.12.13. 21:51:51

fecó mindig kiáll az elesettek mellett.
nem napraforgó, csak 5 percenként más esik el :)

mocskosmacska 2011.12.13. 21:52:07

Verát miért nem dobják bele megint a medencébe?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.13. 21:52:07

@mocskosmacska: Péter csak a hatalmi pozícióját félti!

fran7 2011.12.13. 21:52:08

@mocskosmacska: Mert Attilával és Petivel nem égette meg magát. Csaba, Kinga, akik valamennyire kiállnak mellette. Verával, ha rá is fázik, akkor legalább korrekt volt valakivel, akivel más nem. Mondjuk az ilyen fáj a legjobban, de ilyen az élet.

capa05 2011.12.13. 21:52:11

@mocskosmacska: jól megdugja majd Verát és lehet villaválás is..D

foxglove (törölt) 2011.12.13. 21:53:34

@capa05: akarod mondani, Vera dugja meg őt!

fran7 2011.12.13. 21:53:46

@pushpang: Néha van ilyen kísértésem. Majd vigyázok,;)

kamarti 2011.12.13. 21:54:35

@hájdí: hát biztos dobni fog egy hátast szegény, ha megtudja, amt mi már tudunk...
viszont Verától is elég érdekes volt ez az elszólás a riportban, hogy azért örül Fecónak, mert így jobban idegesítheti Atipetit. fel sem merül benne, hogy ezen Fecó is veszthet, vagy ha igen, nem érdekli. szép is az önzetlen barátság. ez a szerencsétlen meg csak bólogat, és minél inkább basztatják a bólogatásért, annál inkább azon az oldalon marad...

capa05 2011.12.13. 21:55:24

@foxglove: nekem, azaz nekik úgy is jó!!:DD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.13. 21:55:33

@never again: Csaba Pétert kiviszi és kint is hagyja!

mocskosmacska 2011.12.13. 21:55:45

@fran7: Attilát és petit sem bírom jobban, mint verát. De most nem ők az aktuálisak fecóégésben.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 21:56:06

@foxglove: Vera cuccait én is kéjesen röhögve vagdosnám a kukászacskóba, igaz én nem vagyok szent. :D

Azért Igazságbajnoka Verát se kell félteni... Ahogy kihajigálta a Peti cuccait a szoba másik végébe, mint a szart, előtte meg ott sipítozott, hogy az ő cuccait el ne törjék, el ne szakítsák, mert balhé lesz. :)

Hurri Kán 2011.12.13. 21:56:29

@Peter_Cs:
Most már Peti-fan is lettél? Csak hogy tudjam, a mantrát mivel kell majd kiegészíteni.

kamarti 2011.12.13. 21:56:35

@foxglove: benne volt az ajánlóban, ahogy óvatosan bezúdította a cuccokat, a többi meg röhög

jooasszony 2011.12.13. 21:56:38

@mocskosmacska: én is meglepődtem... Angélával egyedül Kinga volt kedves vendéglátó..a többség tahó volt.

MagasMacska 2011.12.13. 21:56:39

@kamarti: Vera is szemét alak. Csak egy kicsit kevésbé, mint Atipeti

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.13. 21:57:23

@kamarti: Verának ez a csipkelődése semmiség a két taktikus gyíkoskodásához képest!

foxglove (törölt) 2011.12.13. 21:58:40

@pushpang: nem érdekel kiről van szó, más személyes dolgainak a baszkurálása prosztóság. ruhákat dobálni is az, igen, de a rongálás más.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 21:58:58

@never again: ez azért sántít, mert az első perctől kezdve ki akarják golyózni, pedig akkor még nem is tudták, hogy mennyire értelmes. :)

ZuzuPetals 2011.12.13. 21:59:20

Esztert kedveltem az elején, de egyre irritálóbb és egyre nagyobb az arca, csak tudnám mire, mert a gerincességére biztos nem.

kamarti 2011.12.13. 21:59:53

@jooasszony: nono, Esztike is ott sertepertélt ám!

huh, Gergőnek nem csak az orra, hanem a szeme is. a győztes :)

fran7 2011.12.13. 22:00:18

@mocskosmacska: Csak arra céloztam ha Fecó nyitni akar valamerre, akkor mindenhol benne van a megégés. Vere/Atipeti a cseberből vederbe esés mondás posztmodern változata.

Alkaline 2011.12.13. 22:01:23

de örülök hogy ezt leadják, hatalmas volt tegnap az egész online :D

mocskosmacska 2011.12.13. 22:01:25

@fran7: Persze, mindehol ott van a megégés lehetősége, de van ahol kevésbé. Pl. csabában annyira nem, de atipetivera pszichotrióban nagyon. MEg pl. egy eszter szintű gerinctelen nőben is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:02:00

@foxglove: így van. Ezért is utaltam arra, hogy Vera gondolkodás nélkül baszta ki Peti holmiját, akár tönkre is mehettek volna.

kamarti 2011.12.13. 22:02:01

@pushpang: azért még a büdöszokni se törik
Eszterke megint maga ajánlkozik
és kivel is veszett össze, amiért bosszút álltak a többiek (azaz költöztettek)?

MagasMacska 2011.12.13. 22:02:33

Ja igen, Kinga ezért a pakolás-röhögésér visszaesett még a tegnapi alá is.

loverain 2011.12.13. 22:02:46

lemaradtam.....
miért álltak neki kipakolni Vera cuccait?

Alkaline 2011.12.13. 22:03:18

@loverain: mert Vera kérte hogy rakják egy zsákba

ZuzuPetals 2011.12.13. 22:04:02

@MagasMacska: és a nevetése ha lehet még borzasztóbb, mint ha ordítva bőg.

mocskosmacska 2011.12.13. 22:04:45

@MagasMacska: Igazából szerintem ezt a viselkedést vera harcolta ki magának, úgyhogy nem tudom sajnálni. Mondjuk attila is megérdemelne hasonló bánásmódot.

never again 2011.12.13. 22:04:46

Ezért hízol te dömper! :D :D :D

fran7 2011.12.13. 22:05:03

@mocskosmacska: Ugyanígy gondolom.
Petit megalázták? Mi lesz vele, ha egyszer megtörténik vele. Bár ez a mogyoró rejtegetés, nem gyenge.

loverain 2011.12.13. 22:05:04

@Alkaline: az megvan, de addigra csomó cucca kint volt
hol kezdődött?

BarBwire 2011.12.13. 22:05:05

Hali, Verát nem szeressük.
Miez az esküvős izé?

mocskosmacska 2011.12.13. 22:05:17

@loverain: Mert vera megkérte rá őket.

kozi001 2011.12.13. 22:05:17

Te mogyorókat spejzolsz pufi? Ezért hízol dömper! :)

mocskosmacska 2011.12.13. 22:06:16

VAjon vera meddig tud azzal bentmaradni, hogy a többiek piszkálásán kívül semmit nem tesz?

Alkaline 2011.12.13. 22:06:18

@loverain: előtte a szobában, ami szét volt szórva cucca, azt összeszedték egy zsákba, és utána a többi cuccot

MagasMacska 2011.12.13. 22:06:21

@loverain: Nem. A cuccait nem ő kérte. Csak az első zsák után mondta, hogy akkor a többit is.

fran7 2011.12.13. 22:07:00

Ez a négyen fekszünk egy ágyon, hogy jobban lássuk a történéseket, ez valami koleszos szokás? Nekem is így törték össze.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:07:23

Na, szegény Csabán megkönyörültek a nézők. :D

MagasMacska 2011.12.13. 22:07:32

Lehet, hogy Balázs (és az RTL) sem akar mártírt csinálni Csabából?

mocskosmacska 2011.12.13. 22:08:00

Verával nem lehet kommunikálni. Nem hallja meg azt, amit más mond, közbevág másnak, ő meg csak mondja mondja mondja.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:08:07

Tényleg köcsög ez a Vera.
Bocsi Peticsé, ez van. :)

MagasMacska 2011.12.13. 22:08:15

@mocskosmacska: Miért, a többiek mit csinálnak mások piszkálásán kívül?

mocskosmacska 2011.12.13. 22:08:54

@MagasMacska: Pedig ezzel a boxmeccsel már azt tették.

ZuzuPetals 2011.12.13. 22:09:04

@pushpang: vagy egy előzetes felmérés, hogy Csaba mennyire szimpatikus kint és hogyan kell majd belenyúlni a szavazásba...?

Alkaline 2011.12.13. 22:09:07

@MagasMacska: előtte maguktól szedték össze, ez így igaz. De szét volt szórva

Hurri Kán 2011.12.13. 22:09:17

@Peter_Cs:
A tirpákságban? Ez így van, ahogy mondod.

foxglove (törölt) 2011.12.13. 22:09:22

@pushpang: ennél sokkal gázabb volt, amikor annak idején a szemetet az ágyra borította. Azt kb. ugyanolyan szintű szemétségnek érzem, mint Attiláék mostani akcióját. Ez a ruhadobálás sehol nem volt.

hájdí 2011.12.13. 22:09:24

@pushpang: Vera is idióta,soha nem mondtam az ellenkezőjét.Viszont:Ő az egyetlen,aki bátran,nyíltan felvállalja a "manipulátorokkal" a konfliktusokat,kiáll magáért,és igen,provokál is,mert okosan nem hagy magából folyton áldozatot csinálni,nem nyal be nekik,szinte ő az egy,aki nem(plusz Csabi).Emiatt vmivel többet ér a szememben,mint a többi szerencsétlen hülye Atipeti táborában.

fran7 2011.12.13. 22:09:49

@mocskosmacska: Bizonyos értelemben nem olyan rossz taktika ez. A gyávák, mint Seri, Eszter, Gergő, ha nem kapnak engedélyt a támadására, akkor nem fognak rátenni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.13. 22:10:17

@pushpang: Ez így tisztességes, örülök neki.

mocskosmacska 2011.12.13. 22:10:26

@MagasMacska: Sokat mások sem. De a többieknek legalább mind valami pozitív kapcsolata a villatársaival, ha unalmas dolgokról is, de néha beszélgetnek egymással. VEra meg:
1. mást piszkál
2. fecóval szidja a többieket

foxglove (törölt) 2011.12.13. 22:11:20

Volt egy csíkos mókusom, idén pusztult el, na ő rejtegette így a mogyorót és a diót. Még hasonlított is.

beacska 2011.12.13. 22:11:29

@fran7: Shadi pálinkával csencselt ;D

loverain 2011.12.13. 22:11:31

@mocskosmacska: @Alkaline: @MagasMacska: köszi, így már értem :)
szal szanaszét van mindene, de ő osztja a többieket hogy rendetlenség van....
gyökér

mocskosmacska 2011.12.13. 22:12:29

@fran7: Remélem nem lesz igazad, mert nekem már bejövetele óta herótom van a csajtól.

fran7 2011.12.13. 22:12:31

@ZuzuPetals: Ha Balázs nem figyelt volna oda, akkor szóról-szóra ugyanígy kommentálta volna a szavazást.

kamarti 2011.12.13. 22:12:38

@mocskosmacska: nem, az edzőruháit vagy mijét tették ki a szégyendombra (idézet Atitól). erre megkérte őket, hogy az éjjeliszekrényéről is rakják bele a cuccait egy zsákba (beledobálták röhögve)
ezután dobálta ki Peti koszos ruháit és a dugimogyoróját a kinti szekrényből

@pushpang: aközött, hogy a bent lévő néhány személyes holmit belebasszák egy nejlonzsákba, meg aközött, hogy a koszlott ruhákat kihajigálják egy szekrényből? de igen, azért mondom.
Persze közben értem, hogy ha ezt dzsúliaroberc csinálja bredpittel, az sokkal szexibb, mintha Vera Petivel, de hát ez a vv és nem a mexikói :)

MagasMacska 2011.12.13. 22:12:44

@mocskosmacska: Ebben igazad van. De a balhé generálása már elég. A többség "műsort" akar, azt pedig Vera adja.

Hurri Kán 2011.12.13. 22:13:03

@Peter_Cs:
Nem, becsicskulás nélkül is egy közönséges csótány.

mocskosmacska 2011.12.13. 22:13:18

@Peter_Cs: Hát, ha a csaj így folytatja, akkor a villából egyenesen egy másik zárt intézetbe megy.

LóBéla 2011.12.13. 22:13:57

@never again: ezzel a hozzáállással leszel kedves a blikk.hu-ra fáradni.
ott szervezhetsz anyázással egybekötött közös TV-köpködést amikor ati&peti vannak képernyőn

fran7 2011.12.13. 22:14:32

@beacska: Az meg van, hogy a török kamionosok bebújnak a kamion alá és úgy alkoholizálnak, mert úgy Allah nem látja őket? Shadi is ezért rejtegethette a páleszt.

mocskosmacska 2011.12.13. 22:15:02

@MagasMacska: Igazából veráról és attiláról is ugyanaz jut az eszembe. HOgy oké, oké most királynak érzik magukat bent, de mi lesz velük kint ezzel a viselkedéssel?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:15:03

@Peter_Cs: ugyanmár... ezt lehet úgy is csinálni, mint pl. Csaba. Ő se csicskul, mégse tahó és közönséges, mint Vera.

kamarti 2011.12.13. 22:16:00

@loverain: ja, látszott, hogy mindenki másnak katonás rendben vannak a cuccai...

MagasMacska 2011.12.13. 22:16:17

@LóBéla: Bocs, de nem látom, hogy anyázott volna. Bztos jól idéztél?

beacska 2011.12.13. 22:17:24

@fran7: ...:DDD erre nem gondoltam, de jó! ;D
de állítólag kereskedett vele...

kamarti 2011.12.13. 22:17:30

@MagasMacska: taktikát váltottak vele szemben. tanulnak Atitól, már kint is ő irányít... :)

beacska 2011.12.13. 22:18:53

MIÉRT MARADT KI A KÉT FIÚ ÁLMA AZ ÖSSZEFOGLALÓBÓL!!!

ez méltánytalansááág!!!

foxglove (törölt) 2011.12.13. 22:19:00

@LóBéla: majd akkor fog átfáradni, ha valamelyik admin kibassza. nem tudom, érthető-e.

foxglove (törölt) 2011.12.13. 22:19:53

@beacska: szerintem a belevalóban leadják.

atandora 2011.12.13. 22:20:16

Annyira, de annyira szeretném ha megmutatnák a villában a népségnek Vera magasröptű videóját ... istenien szórakoznék a szívatásokon utána. :D

beacska 2011.12.13. 22:20:27

Annyira tudtam, hogy majd itt is beindulnak a be nem váltott esküvői álmok, és a női könnycsatornák az esküvő szóra!!!

mocskosmacska 2011.12.13. 22:20:35

Van egy olyan tippem, hogyha attila most kiesne, akkor peti csabával próbálna összenőni egy szövetségbe.

beacska 2011.12.13. 22:21:11

@foxglove: áááá, az nem az igazi!!! :(((

loverain 2011.12.13. 22:21:15

@mocskosmacska: ami eddig
nyilván nem ok nélkül nincsenek Attilának barátai, és menekülnek Vera elől a pasik

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:21:16

@ZuzuPetals: hát ezt nem tudom, de egyértelmű, hogy a rtl fel AKARTA oldani ezt a büntetést és így mégsem csinált segget a szájából (mint rendesen) és nem érheti őket a következetlenség vádja...
Akármi is lett volna a tényleges szavazás eredménye, mi úgyis ezt láttuk volna.

Amúgy jól tették, Csaba is megérdemli a kapcsolatot a szeretteivel így karácsony tájékán.

mocskosmacska 2011.12.13. 22:21:22

@atandora: Egyébként mit csinál rajta? Én nem mertem végignézni.

foxglove (törölt) 2011.12.13. 22:21:51

@beacska: gondolom a témája miatt odaillőbb(?)

kamarti 2011.12.13. 22:22:03

@pushpang: ebben egyetértünk.
de hát Csaba uncsi, így meg lehet szidni Verát és lehet szórakozni Atipetin. nem? szóval ha nem lenne Vera, ki a fene provokálná a két nagy manitut (akik szintén élvezik, mert azért a Peti jajdemegaláztak siráma nekem nem volt hiteles)

mocskosmacska 2011.12.13. 22:22:21

@loverain: És most bent mindketten istenkirálynak érzik magukat. Csak arra nem jönnek rá, hogy legkésőbb három hónap múlva vissza kell menniük a külvilágba, ahol nem tolerálják ezt a viselkedést.

Hódos Hajnalka 2011.12.13. 22:22:32

nahh, meséljetek, ki a hülye és miért, három napja nem olvastam kommenteket. szóval?

zorro001 2011.12.13. 22:24:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jut eszembe: nem merted leszúrni a tigrist?

mocskosmacska 2011.12.13. 22:24:47

Azért verának érdemes elolvasni az adatlapját:
" A való életben is sokszor kerültem és kerülök olyan szituációkba, amikor a női féltékenység miatt kell, megvédjem magam, pedig jóindulatú és segítőkész ember vagyok."

" Megbocsájtó vagyok és az értékrendem a helyén van."

kamarti 2011.12.13. 22:25:03

@beacska: ja, pedig milyen jól mutatott volna a kurvakérés rögtön Angéla és az esküvői reakciók után. 12-es karikával....
méltányos lett volna tényleg

mocskosmacska 2011.12.13. 22:25:20

@beacska: Igen, de jelenleg peti szövetségese attila.

MagasMacska 2011.12.13. 22:26:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mindenki okos, mindenki kedves, mindenki illedelmes, minden a legnagyobb rendben van.

fran7 2011.12.13. 22:27:14

@mocskosmacska: Ő végig nyitva tartja ezt a kiskaput. Talán ebből látszik, hogy van némi esze. Vagy tudja, hogy néha nem árt egy-két tisztességes barát is.

loverain 2011.12.13. 22:27:42

@mocskosmacska: hehehe
megnézném Attilát miután be mer szólni az első sittesnek idekint aki ezután jól beveri a fejét :D
Vera meg egy életre elkapálta magát minden faszi előtt (kivéve PetiCsét)
sskk nem fog vele szóbaállni egyetlen épelméjű se

capa05 2011.12.13. 22:29:09

@MagasMacska: na azért az a kommentelő akinek csak 60 kilós barátnői vagy ismerősei vannak nem kispályás..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:29:17

@hájdí: oké, valószínű, hogy ez a célja, de nagyon szarul csinálja.
Nem áldozattá kezd válni a bentiek és főleg a nézők szemében, hanem szociopata vadállattá. Na és erre rohadtul rájött Attila és Peti is, mivel pontosan azt csinálják, amit kell; kicsit "megprovokálják" Verát, aztán hagyják dühöngeni, röhögnek rajta és Vera remekül belehergeli magát és látjuk mi történik.
És közben nem veszi észre, hogy ezzel éppen hogy tompítja Attiláék (korábbi) tuskóságait, viszont egyre rosszab képet alkot magáról.

sogeking 2011.12.13. 22:29:49

Hiba tĂśrtĂŠnt a rendszerĂźnkben. A hiba kijavĂ­tĂĄsĂĄig kĂŠrjĂźk tĂźrelmed ĂŠs megĂŠrtĂŠsed. :D

Hurri Kán 2011.12.13. 22:30:16

@capa05:
Az én barátnőm sincs 60 kiló. Most hizlaljam fel, vagy mit csináljak? :D

foxglove (törölt) 2011.12.13. 22:31:15

@gyvy: attól függ, hogy pornózik-e.

atandora 2011.12.13. 22:31:50

@mocskosmacska: mindenkinek máshol van az értékrendjének a helye. Vera pl. szerintem akkor jól elzárta, amikor forgatott.

Ja, hogy mi van a "filmben"? Casting. Semmi extra. Némi erotikusnak szánt, de leginkább kínos vonulás, vergődés a kanapén, mű-kéjes nyögdécselés, maszti imitáció, vibrátorral játék és orál. Lehet, hogy van más is, de én se lassítva néztem végig, hanem bakugrásokkal.

loverain 2011.12.13. 22:32:07

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nekem csak egy problémám van kedves Hajny.
Naponta szeretlek olvasni, ez a heti kettő tönkrebassza a bioritmusomat.
Az internet szar és unalmas, ha te nem írsz posztot nincs mit olvasnom.

Na, kiírtam a bánatomat!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:32:29

@mocskosmacska: főleg az utolsó mondat, hogy mennyire illik rá... :D

LóBéla 2011.12.13. 22:33:01

@fran7: akkor peti fog nyerni. szabolcs a csokit rejtegette, és megnyerte :D

capa05 2011.12.13. 22:33:09

@gyvy: azt hiszem alúról lehet közelíteni..:///

fran7 2011.12.13. 22:33:20

@loverain: Milyen filmet lehetne abból írni, hogy a megkeseredett Vera és Éva elkezdik keresni egyetlen rajongójukat Peti-Csét mondjuk 20 év múlva. Mikor elfogyott az Irsai és teljesen lemondtak arról, hogy férfi szóba áll velük. Egyszerre lehetne roadmovie, szatíra, vígjáték és természetesen dráma. Bocs, Peti, te csak a végefőcímben jelennél meg a lemenő nap előtt, ahogy a feminizmusról tartasz előadást.

atandora 2011.12.13. 22:33:23

@gyvy: egyik se? Egyetlen női ismerősöd se? :)))

capa05 2011.12.13. 22:34:37

@gyvy: nem is kérdeztem, hogy a sokból hány barátnődre vonatkozik a súlyhatár..?:D

Hurri Kán 2011.12.13. 22:34:45

@foxglove:
Nem pornózik.

@capa05:
Most megnyugodtam. :D

@fran7:
Azért csak összeöntögetnek némi pezsgőt, meg ezt-azt is. :D

beacska 2011.12.13. 22:35:14

@kamarti: miért? csak Fecó fancsali képét nézzük? én TÉNYLEG méltánytalannak tartom az esküvőt. Fecó nem csinál bent semmit, csak történnek vele az események...
erre kap egy 1,5 millás esküvőt a semmire! Az enyémet miért nem fizették ki?

jaa, bocs, edz. És az bizony derék dolog és követendő példa, de ezt kint is csinálhatja.

mocskosmacska 2011.12.13. 22:35:28

@loverain: Én is kíváncsi vagyok arra a férfira, aki egy ilyen vera szerű képződménnyel együtt tud élni. Bár felültesen ismerek egy csajt, aki kinézetre és stílusra is pont olyan trampli, mint vera. Neki van egy jó nagy papucs férje.

LóBéla 2011.12.13. 22:35:37

@loverain: akkor én nem leszek hajni kedvence, de én csak a kommenteket olvasom. a posztokat soha :)

Hurri Kán 2011.12.13. 22:35:44

@atandora:
Most nem róluk van szó.

@capa05:
Egy van csak. Öregszem. ;-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:35:52

"Csúnya kampány lesz. Az összes megevett
fikát előveszik Csaba ellen."
És mindezt az index címlapon.. :D:D

foxglove (törölt) 2011.12.13. 22:36:23

@gyvy: akkor sajnos nem tudom, mit kell tenni, erre nem terjedt ki a rendelet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:36:43

@beacska: de lefogyott 12 kilót!!!! ezt csináld utána! :D

LóBéla 2011.12.13. 22:36:52

@mocskosmacska: nincs olyan.
a vera félék miatt vannak a családi gyilkosságok. vagy ő szúr, vagy őt szúrják. átvittértelembenkonkrétan

beacska 2011.12.13. 22:37:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hajni, itt vagy???

azt kérdi a férjem, (aki nem a Columbo felesége), hogy te vagy-e a Roma fórumon a hellokitti?

Hódos Hajnalka 2011.12.13. 22:37:45

@pushpang: hallodhülyevagy? én írtam. :DDDD

hájdí 2011.12.13. 22:38:15

@pushpang: engem jobban irritál Attiláék gerinctelen féregsége,mint az hogy Vera megőrül,sokszor nekik köszönhetően.

mocskosmacska 2011.12.13. 22:38:30

@atandora: Igazából verával nem a pornó a legnagyobb baj. Amiatt inkább sajnálom, mert szerintem az antiszociális gátlástalansága miatt került bele egy ilyen helyzetbe.
Igazából az a megdöbbentő ezekbe a bejegyzésekben, hogy mennyire nem ismeri önmagát.

beacska 2011.12.13. 22:38:35

@pushpang: én is. nyáron...nem utána, előtte ;D

Hódos Hajnalka 2011.12.13. 22:39:49

@beacska: nem, vagyis, igen, itt vagyok, de nem én vagyok a hellokitti. :D

fran7 2011.12.13. 22:40:16

@beacska: Mondjuk nem Fecó kérte a dolgot. De amikor megtörténik ezzel Fecó esélyeit elvágják a győzelemre. Hiszen duplán jutalmaznák. Olyat meg az rtl nem csinál. S ha belegondol az ember a fanyalgóknak igazuk van. Egy friss házas ember, minek lakna tovább a villában, ha az asszony otthon várja. Fecó ezzel elveszítheti minden motivációját a játékra. Ezt szerintem tudják a csatornánál. S szép búcsúműsort csinálhatnak Fecó kiköltözéséből kétmilliós nézettséggel Mert ugye a szerelem győz.

Hurri Kán 2011.12.13. 22:40:33

@foxglove:
Értem. Én voltam a figyelmetlen, nem tudtam, hogy csak erre vonatkozik. :)

kamarti 2011.12.13. 22:41:31

@beacska: jó, hát ahhoz mondjuk bőven elég volt végignéznem az öfit, hogy tudjam, neked mi a véleményed a fecó-eskövőről...

azt nem egészen értem, miért kellett volna az rtl-nek kifizetnie a te esküvődet (edzessz?), de biztos, hogy olyan esküvőt szerettél volna, amiről már egy egész ország tud, csak te nem? és olyanok képét kell közben nézned, akik fújnak rád emiatt? nem hinném, hogy Fecó álma ez volt...

loverain 2011.12.13. 22:41:34

@LóBéla: posztot mmkk (bár ez a mai későn jött, elteszem nehezebb időkre, mondjuk holnapra - sose lehet itt már tudni), kommenteket csak ha marad rá időm
sokkal jobb volt mikor még nem voltam munkásember:D

beacska 2011.12.13. 22:41:45

lehet, hogy zizzent vagyok, de én pl. szívesen látnám Verát vacsorára pl. Szerintem jó táersaság lenne, szórakoztató. nem hiszem, hogy kritizálná a rendet, a tisztaságot vagy a főztömet.

Én hiszem, hogy alapesetben tud disztingválni...csak bepörgött...Péter, csárázd már ki!!!

MagasMacska 2011.12.13. 22:42:38

@capa05: De őt Hajni már ismeri.

foxglove (törölt) 2011.12.13. 22:43:02

@gyvy: lassan kirajzolódik előttem az ideális nő képe: 60 kg alatt van, pornózik és swingerclubba jár. hajaj.

beacska 2011.12.13. 22:44:13

@capa05: és mi van? (nem tudom hallgatni se :(((

elárulták már Fecónak? (én megtettem volna ;D)...a csalásban is csalunk

Hurri Kán 2011.12.13. 22:44:29

@foxglove:
Ez esetben nem volt még ideális nőm. :D

Hurri Kán 2011.12.13. 22:45:21

Egy belső hang azt súgja, Vera és Kinga az esküvőn mocskos módon be fognak rúgni, és botrányt rendeznek. :D

MagasMacska 2011.12.13. 22:46:03

@pushpang: Hát, bizony, az Index már csak ilyen.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:46:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: le se tagadhatnád! :D
Én meg csak most láttam meg és valahogy olyan... szürreális volt. :D

/juteszembe Hajni, nem kell egy vadiúj, római illetőségű, római színű (vörös alapon sárga), ROMA feliratú póló?/

Alkaline 2011.12.13. 22:46:52

@beacska: teljesen egyetértek, mire fel kap egy esküvőt...

kamarti 2011.12.13. 22:46:54

@fran7: csakhogy a fanyalgók bent nem ezért fanyalogtak, ez már csak a magyarázkodás volt az elemi reakció után.
pedig ha átgondolnák, azt látnák, hogy ezzel (Fecó kivételével a játékból) Verának se lesz bokszzsákja, és Csabának se lesz bent csak egy hisztis Kingája a jelen állás szerint. már ha bent marad

capa05 2011.12.13. 22:47:30

@beacska: a 4 gyóztes plusz Csabi győzelmi ünnepet tarthatnak .. egyhangú szavazással ( többség lett) meghívhattak még 2 nem kendőset.. A meghívottak Peti és Veronika... Kinga igéretéhez hűen (előre igérte) hisztizik!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:47:34

@gyvy: az esküvőn mindenképp lesz botrány. :D

fran7 2011.12.13. 22:47:50

@gyvy: Ha csak esküvő lesz, akkor nem, ha lesz rendes vacsora csigatésztával és éjfélkor töltött káposztával, akkor igen. Az esküvői vacsorán hogy oldanák meg, hogy ne legyen hír kintről?

Hurri Kán 2011.12.13. 22:48:41

@pushpang:
Erősen bízom benne. :D
Legjobb lenne, ha az anyakönyv vezető is be lenne rúgva, és összeadná Csabát és Verát. :D

atandora 2011.12.13. 22:49:00

@foxglove: magassági határ nincs is?

foxglove (törölt) 2011.12.13. 22:49:01

@pushpang: ki fogja elkapni az esküvői csokrot? valamiért egy eltorzult fejű kinga ugrik be

MagasMacska 2011.12.13. 22:49:33

Hoppá, lemaradtam!! Ezútal miért hisztizik a királylány?

kamarti 2011.12.13. 22:49:38

no, menek megnézem magam a Népstadionban :)

atandora 2011.12.13. 22:50:47

@kamarti: hmm ... nem kicsit irigyellek ...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 22:51:02

@beacska: "Szerintem jó táersaság lenne, szórakoztató. nem hiszem, hogy kritizálná a rendet, a tisztaságot vagy a főztömet."
Á, csak megvetően rád nézne és csak annyit kérdezne flegmán, a tányérra mutatva: ez mi? mégis mi ez a szar?

zizzent vagy, maradjunk ennyiben. :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.13. 22:51:32

Úgy fest Kinga és Attila összeveszett vmin a nap folyamán. Csak nem az esküvőn (mármint Fecóén)?

Hurri Kán 2011.12.13. 22:53:06

@fran7:
Biztonsági őrt kell minden vendég mellé állítani, és ha valamelyik vendég kinti híreket kezd mondani, lehúzni neki két marha nagy pofont. :D

Alkaline 2011.12.13. 22:54:36

elindítom az onlinet erre mi az első, Kinga hisztizni kezd, mondnom ilyen nincs....

LóBéla 2011.12.13. 22:55:53

@hájdí: gerinctelen féregség? te melyik műsort nézed?

fran7 2011.12.13. 22:55:54

@gyvy: És a biztonsági őrökre is állítani egy biztonsági őrt.:)

capa05 2011.12.13. 22:55:57

@MagasMacska: gondolom mert ő is benne volt a legjobb meccsbe!

Hurri Kán 2011.12.13. 22:56:42

@fran7:
Ha ők is kintről jönnek. :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.13. 22:56:48

Na, a kajában azért benne van a Kingus.

beacska 2011.12.13. 22:56:56

@pushpang: szerintem nem tenne ilyet...hacsaak...hacsak nem kezdem azzal, hogy csúnya a fülbevalója...de nem szokásom ;D

Hódos Hajnalka 2011.12.13. 22:57:39

@pushpang: egy eredeti roma mezért beírom ide a címem, telefonszámom, érted :DD

beacska 2011.12.13. 23:00:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mi egy (nem is, kettő) eredeti roma mezért egy fél délutánt áldoztunk be...;D meg vagy 200 eurót...

Alkaline 2011.12.13. 23:01:47

miről dumálnak? kire van Kinga kiakadva?

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.13. 23:02:12

Kinga: "És akkor be kell jelentenem, h hugyálnom kell?"

kamarti 2011.12.13. 23:03:00

@atandora: mer öreg vagyok, mint az országút? :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.13. 23:03:11

@Alkaline: Attilára, h nem hívta meg a kiváltságos buliba.

ő-szinte 2011.12.13. 23:04:05

Hali, vki elmondja, hogy mi volt az öfiben? Meg az óta...? köszi.

MagasMacska 2011.12.13. 23:04:08

Hát, most Eszter láthatja, hogy bizony csak töltelék akkor is, ha pacsiznak vele.

capa05 2011.12.13. 23:04:15

@Alkaline: a többiekre ..is, ő veszített és nem is szeretik!!:DD

Alkaline 2011.12.13. 23:04:53

@MolnarErik: ki a fasznak hiányozna egy hisztis picsa egy buliról. Erre nem jön rá Kinga?

foxglove (törölt) 2011.12.13. 23:05:44

@ő-szinte: karácsony előtti kamutelefonálás a családnak, titkos esküvő szervezése és a tegnapi éjjeli vera balhé.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.13. 23:07:30

Megszavazzuk a nobel békedíjat a csabinak?

azért nem semmi, amit kibír végtelen nyugalommal az összeférhetetlen világbajnoktól..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.13. 23:08:18

Kinga: "Ezt az egészet azért találták ki, h engem idegesítsenek."

capa05 2011.12.13. 23:08:58

@ő-szinte: most meg buli van a gyözteseknek meg Csabinak, meghívhattak 2 vendéget a többiből , akik Peti és Veronika!
Kinga egyfolytában lázad!!! hisztizik!:d

LóBéla 2011.12.13. 23:09:03

kinga:"arról volt szó, hogy kimehetünk a mosókonyhába szarni meg hugyálni"

eszter fecónak: "ha odamész, hogy mindjárt beszarsz, akkor kiengednek szarni"

ő-szinte 2011.12.13. 23:09:38

@foxglove: Köszi.

Jesszusom, ez megint itt van?!? :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 23:09:58

@gyvy: balhé nélkül nincs is jó esküvő! Itt aztán különösen nagy a valószínűsége... :D

MagasMacska 2011.12.13. 23:10:02

Lehet, hogy az RTL az esküvőt akarja megelőzni, azért zárja Fecót össze a két csajjal???

foxglove (törölt) 2011.12.13. 23:11:06

@ő-szinte: :) én úgy kérdeznék tőle valamit, de nekem már nem válaszol. téged is ignorált már?

vallatas 2011.12.13. 23:11:17

Kinga show... imádom :D

hihetetlen irigy ez a lány, és nagyon mocskos a szája :)

ő-szinte 2011.12.13. 23:11:18

@capa05: Oh, köszi.
A MUMUS hogy került ide? Nem szóltatok neki, hogy jövök? :-)

capa05 2011.12.13. 23:12:11

@ő-szinte: melyik a sok közül??:D

ő-szinte 2011.12.13. 23:12:40

@foxglove: Viccelsz? Én az elsék között voltam, hehe
De így legalább nyugodtan elküldhetem a picsába :-)

kékdelfin 2011.12.13. 23:13:05

@foxglove: nekem még talán válaszol.

foxglove (törölt) 2011.12.13. 23:13:30

@ő-szinte: figyi... engem már VV4 alatt ignorált! hoppácsak!

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.13. 23:14:10

Na, Kinguci most már mehet szarni + hugyálni :)

ő-szinte 2011.12.13. 23:14:18

@capa05: Amelyiktől Brrzadok :-)))

foxglove (törölt) 2011.12.13. 23:14:56

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): óó. kérdezd már meg tőle, hogy ő tényleg a Forgács Zsuzsa? (rákattintottam az oldalára) egyszer (15 éve) olvastam tőle egy könyvet, halálkomoly.
vagy ez már túl személyes?

kamarti 2011.12.13. 23:15:24

ez a Bódi gyerek milyen cizelláltan reagált az esküvő-kurvakérés kombóra. ki se néztem volna belőle

foxglove (törölt) 2011.12.13. 23:15:55

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): á, inkább ne kérdezd meg. annyira mégsem érdekel.

ő-szinte 2011.12.13. 23:16:10

@foxglove: Ja, hát aki tud, az tud! :-)))
Mondjuk engem csak azért nem, mert én akkor még a fasorban sem voltam :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 23:16:54

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: sajnos ez nem sportmez, de esküszöm legközelebb hozok olyat is neked. :)
Majd lefotózom és a méledre elküldöm a képet és ha úgy gondolod, hogy esetleg jól jöhet otthoni szuttyogáshoz, akkor majd megbeszéljük, hogy melyik fa odvába rejtsem. :D

ő-szinte 2011.12.13. 23:17:22

@foxglove: De geci vagy! :-DDDDDDDDD

foxglove (törölt) 2011.12.13. 23:17:27

@ő-szinte: olyan agymenései voltak akkor is, beszarnál.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.13. 23:17:50

"Tuti, h most online adásban minket mutatnak, ahogy szenvedünk."

Hurri Kán 2011.12.13. 23:18:17

@ő-szinte:
Nem néz se istent, se embert. :D

LóBéla 2011.12.13. 23:18:43

@Brr: ennyémáinne te álentellektüel a sok hülyeségeddel együtt.

gyűjtsé verának, mert áldozat. nem is pornózott, csak a szemét barátja kiadta a házivideóját, de ha pornózott is, az csak véletlen lehetett, gyenge pillanatában lelki terrorral rávették.

maradj inkább az írásnál, úgyse értesz hozzá, csakúgy mint a liberó álértelmiség nagyja.

vagy szerkesztgesd a saját magadról szóló wikipedia bejegyzést, ahogy 'költőtársad', illetve gyárts még 1-2 olyan nonszensz szóösszetételt, mint az "anyaszerkesztő" :D
vagy így minden szó elé odabiggyeszthetnéd, hogy anya, mert te már olyan kurvanagy értelmetlenségi feminista vagy, hogy ez a minimum.

a liberó 'művésztársadalom' mit szól hozzá, hogy VV függő vagy? és azt is úgy adod elő, hogy itt mindenkinek a szőr feláll a hátán tőled :)

ő-szinte 2011.12.13. 23:19:22

@foxglove: Mesélj, mert nem tudom visszanézni, lefagy az oldal...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 23:20:46

@LóBéla: ezmiez? miért kell fecónak és kingának a mosókonyhában lenni, vagymi??? :D

foxglove (törölt) 2011.12.13. 23:20:48

@ő-szinte: nézd meg az egyik utánam írt kommentet, ahhoz képes nem is.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.13. 23:20:54

Kinga most értesül róla, h a kisfiúknak is van erekciója.

Hurri Kán 2011.12.13. 23:21:07

@Brr:
Csak ha mint a villa legbékésebb nője kapja, akkor.

Hurri Kán 2011.12.13. 23:21:50

@ő-szinte:
Hát a MUMUS. Elefánt a porcelánbótban, érted. :D

ő-szinte 2011.12.13. 23:23:04

@gyvy: Te, most rohadtul nem értelek. Homályosíts már fel, hogy most mi?

foxglove (törölt) 2011.12.13. 23:23:32

@ő-szinte: na jó, ma úgyis tényleg geci vagyok. Ilyenek, hogy Alekosz szavazótábora azokból áll, akiknek az esküvőjén zenélt, és ez Mo. jelentős százaléka.
Bocs, nem tudom pontosan idézni:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 23:24:35

@kamarti: de Melinda (?) hangja még mindig olyan hatású, mint a félresiklott kréta a táblán...

Hurri Kán 2011.12.13. 23:24:46

@ő-szinte:
Hát kérdezted, MUMUS? Nem szóltunk, hogy jössz? Erre mondtam, hiába szólunk neki, attól még gyün, merhogy nincsen tekintettel senkire. :D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.13. 23:25:08

Na bassz, úgy látszik Eszti túl intim infókat közöl, h le lehessen adni.

ő-szinte 2011.12.13. 23:25:54

@foxglove: Az utsót láttam csak, a nobel- békedíjas balhét. De az is elég beteg :-)

Hurri Kán 2011.12.13. 23:26:03

@MolnarErik:
Pedig elmúlt este 10, mehet a 18+ tartalom. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.13. 23:26:36

@atandora: Nem nagy cucc, olyan nagy érdekesség nincs a videóban, akár otthon is felvehették volna.

@fran7: Van egy olyan érzésem, Csaba kihívottja (nagy valószínűséggel Péter) után Fecó esik ki.

@gyvy: @capa05: @pushpang: Borítékolva van egy Kinga brutálhiszti!

ő-szinte 2011.12.13. 23:26:48

@gyvy: Úristen, úristen! Teljesen elvették az eszemet! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ő-szinte 2011.12.13. 23:27:54

@gyvy: Biztos titkos, non pubikus info volt.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.13. 23:28:37

@LóBéla:

Sikerült megkönnyebbülnöd végre, hogy telepötyöghetted az oldalt a nagy semmivel, és kiengedhetted a levegőt a hámozott lufidból?

Hát nagyon remélem!
Jó éjszakát, szép álmokat!

Hurri Kán 2011.12.13. 23:28:39

Éssss... Mantra indul. :D :D :D

LóBéla 2011.12.13. 23:29:15

fú le volt halkítva, nem hallottam az elejét.

fecó örökölt vmi kanadába menekült fémtolva rokontól, és eszti öröklésjogot tanít neki?

kamarti 2011.12.13. 23:29:24

@pushpang: igen, de nem beszél butaságokat és nem is indulatos

capa05 2011.12.13. 23:31:06

Na még ez is Shadi és Dya összejöttek és holnap csókolóznak a TVben..

foxglove (törölt) 2011.12.13. 23:31:35

@LóBéla: nem, eszti fémtolva rokonáról volt szó.

ő-szinte 2011.12.13. 23:31:36

@Brr: Te, most Bélát küldted el aludni, vagy megnyugodhatunk, hogy véget ért a mantra mára?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.13. 23:32:14

@pushpang: Ezerszer inkább Melinda, mint Kinga vagy Veronika!

Hurri Kán 2011.12.13. 23:33:09

@capa05:
Minket az ág is húz... :D

@ő-szinte:
Itt a másik mantra-felelős is...:S

capa05 2011.12.13. 23:33:25

@LóBéla: Eszti a saját örökségéről és Amerikában élő féltestvéreiről tart előadást!!

capa05 2011.12.13. 23:34:02

@kamarti: Olivér mondta az előbb a belevalóban..

kékdelfin 2011.12.13. 23:34:03

@LóBéla: Nem! Eszter a saját családjáról beszél.

LóBéla 2011.12.13. 23:34:39

@Brr: "Sikerült megkönnyebbülnöd végre, hogy telepötyöghetted az oldalt a nagy semmivel, és kiengedhetted a levegőt a hámozott lufidból?"

ez egy ilyen nagy és elismert liberális írótól nagyon harmatos teljesítmény.

legalább ne lennél összefüggéstelen, bár akkor nem jelenhetnél meg az ÉS-ben olyan 'nagyságokkal' együtt, mint Kántor Zsolesz, vagy Rapai Ágnes barátosnéd.

s te lennél az, akit ha kivonnánk a magyar kultúrából, nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülősbarack? hinnye :)

most legalább olyan gci voltam, mint vv kalapácsember attila,mi?

ő-szinte 2011.12.13. 23:35:56

@gyvy: Tudom, hogy neked ő a kereszted :-)

kamarti 2011.12.13. 23:37:25

@LóBéla: nem játszhatnátok le ezt valahol máshol? már bocs, de kurvára off és nagyon idegesítő rengeteg helyet foglal....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.13. 23:37:46

@LóBéla: Náculni nem itt kell, sőt sehol se!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 23:38:20

@kamarti: azt nem tudom, hogy mit mondott, mert nem figyeltem, csak a hangjára kaptam fel a fejem egy idő után, hogy kiezmiez.
Mondjuk ő sose tűnt egy hektikus típusnak, most meg már miért lenne az? :)

kamarti 2011.12.13. 23:38:29

@capa05: ööö az ment a háttérben oszt mégse hallottam??? öregszem :)

kékdelfin 2011.12.13. 23:38:37

@kamarti: Engem érdekel. Ugord át!

Hurri Kán 2011.12.13. 23:38:58

@capa05:
Megint olvasnom kell egy szösszenetet a nagy megrázkódtatásra. :D

@ő-szinte:
Igazából nem, jól szórakozom rajta, ahogy feszül, csak baromi fárasztó egy idő után. Vagy össze kéne neki dobni egy csajra, az lehet a baj, hátha utána jobb lesz? :D

nathalie 2011.12.13. 23:39:20

én csak most nézem vissza a mait. attila és péter mosolya nem őszinte angéla bejelentésekor :D:D:D ja, nem is mosolyognak :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.13. 23:40:11

@LóBéla:

ha anyával akarsz beszélni, akkor hagyj üzenetet neki az oldalán, én csak az egyik kisegítő vagyok a könyves blogjaikon... kapis?

köszi, puszi!

kamarti 2011.12.13. 23:40:25

@pushpang: hát nemtom, elég kurtánfurcsán rakták ki őket, most meg mehet be jópofizni. de lehet, hogy ha már, akkor jobb az elején kiesni

ő-szinte 2011.12.13. 23:40:41

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Bazd meg, hogy te mindig azt írod, amit gondolok! Hihhhetetlen :-)

kamarti 2011.12.13. 23:41:23

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): gondolom, nem lesz róla szavazás. vagy igen?

ő-szinte 2011.12.13. 23:41:34

@kamarti: Akkor ne olvasd, légyszi. :-)

capa05 2011.12.13. 23:42:46

@kamarti: a végszó volt én láttam is hallottam is.. az x faktoros beköszönés után még visszajött a kép Olivérre..!:D

ő-szinte 2011.12.13. 23:42:48

@gyvy: De, én is úgy gondolom, hogy egy jó szopás sokat segítene rajta :-)))
Hátha Vera hamarosan kijön, hehe

Hurri Kán 2011.12.13. 23:43:20

@kamarti:
Te is nagyon idegesítő tudsz néha lenni. Most akkor mi legyen?

kamarti 2011.12.13. 23:43:37

@capa05: már elsőre is elhittem :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 23:43:57

gyerekek, miért kell a játszótéren beleköpni a homokozóba?? :O

Hurri Kán 2011.12.13. 23:44:22

@ő-szinte:
Hátha ő is oda láncolja magát a kijárathoz? Attól tartok, ekkora szerencsénk nem lesz. :D

Hurri Kán 2011.12.13. 23:45:08

SZehe-rihi-vahaahaan :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 23:45:43

@kamarti: engem is érdekel a dolog, mivel egy párszor már engem is IGNORÁLT, amikor nem értettünk egyet bizonyos dolgokban, vagy amikor szokás szerint nem volt humoránál és egy idő után, minden mondatot személyeskedés okán kikért magának.

ő-szinte 2011.12.13. 23:45:58

@kamarti: Lesz, mert elintézem!

Ezúton megkérném rajongómat, hogy holnapra készítsen statisztikát is. Köszönöm.

kékdelfin 2011.12.13. 23:46:13

@anica inkognitóban: mert a nedves homok jobban formálható;)

LóBéla 2011.12.13. 23:46:44

@Brr: @Brr: ne hazudozz, már ezerszer elárultad magad. olvastam amit a vera pornó képei kapcsán alakítottál anno...

meg a Brr sem véletlen...csak a magánhangzók lettek kivéve.

de ezt én itt le is zártam veled. beszéljünk inkább a veráról. szerinted a szerződésben benne volt, hogy szemen lövik? vagy átvágták?

capa05 2011.12.13. 23:47:32

@gyvy: van valami tartalmas??:DD

ő-szinte 2011.12.13. 23:47:52

@gyvy: Na, jó, dobjuk össze a zsét! :-)

kamarti 2011.12.13. 23:48:07

@gyvy: nem hinném, hogy gyűlölködtem volna, vagy bárkivel személyeskedtem volna, esetleg bárki politikai (vagy egyéb) hovatartozását, nem blogos (vélt vagy valós) munkásságát feszegettem volna. sztem a vv mentén kommentelek. de ha nem így van, szólj (akkor, mikor ezt teszem).

vagy mondjam azt, hogy ugorj át, ha nem tetszik?

2011.12.13. 23:50:07

@MolnarErik: Persze, de milyen komoly Excel2010 grafikon...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.13. 23:50:38

@szerivan: mi a szar volt október 10-16 között?! :D

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.13. 23:50:47

@LóBéla:

mondom, ha anyával akarsz beszélni, hagyj neki üzenetet az oldalon! Én csak az egyik segéderő vagyok.

puszi, jó éjt!

ő-szinte 2011.12.13. 23:50:55

@szerivan: A terem buráját, faszomat bazdmeg! :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 23:51:05

@szerivan: a statisztikusok már a spájzban vannak!!!!! :D
( ez Zwekedly műve lehet...:D )

Hurri Kán 2011.12.13. 23:51:39

@capa05:
Az mindig van. :)

@kamarti:
Egy szóval sem mondtam, hogy ezt tetted volna, csak másnak is sztem ugyan annyi joga van kifejteni a véleményét, mint neked, mindössze erre céloztam. :)

MagasMacska 2011.12.13. 23:52:31

Ennél a bulis "beszélgetésnél" még Eszter családja is érdekesebb.

Hurri Kán 2011.12.13. 23:52:53

@pushpang:
fucKinga sokat volt az öfikben :D

ő-szinte 2011.12.13. 23:53:50

@anica inkognitóban: Igazából a MUMUS-t Brr-re találtam ki, csak a többire is rá lett húzva. De majd találok mindenkinek megfelelőt :-)

kamarti 2011.12.13. 23:54:05

@pushpang: hát nemtom, engem is ignoráltak már, nem haltam bele. de nem értem, mi értelmes jöhet ki egy ilyen stílusú és témájú "beszélgetésből"? majd az egyik vagy a másik megtörik és bevallja az összes bűnét?

ő-szinte 2011.12.13. 23:55:25

@kamarti: jobb lenne, ha azt mondanád :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.13. 23:55:44

@ő-szinte: számomra ez olyan lett, mint a borg kifejezés.. a változó, állandóan átalakuló, személyektől függetlenül ugyanazt a viselkedésmintát mutató halmaz...

2011.12.13. 23:55:57

Mi történt a kuzin orrával?

kamarti 2011.12.13. 23:57:32

@gyvy: nem is az "alapjogokkal" van a problémám. hanem a témával, ami puszta személyeskedés és gyűlölködés, ami sztem sehová nem vezet. ez persze az én véleményem, és csak kérés volt. mások ettől még élvezhetik.

2011.12.13. 23:58:06

Nem a vesztes szokott orrot törni...

LóBéla 2011.12.13. 23:58:27

@MagasMacska: na kellett neked leírni, át is kapcsoltak. 5 perc a késleltetés ezekszerint :)

ő-szinte 2011.12.13. 23:59:10

@anica inkognitóban: Persze, értem. csak azért lenne jó elkülöníteni őket, hogy ne kelljen fölösleges köröket futnunk, hogy melyik az. de meg van a megoldás, beszámozom őket bazdmeg! :-DDD

ő-szinte 2011.12.14. 00:00:34

Dressz, hogy hazudik!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 00:01:05

@ő-szinte: jaj, de jó! nekem eddig ez hiányzott az életemből.:DDD de most megvilágosodtam..:P:DDDDDDD

ő-szinte 2011.12.14. 00:01:16

@ő-szinte: Kinga meg irígyli... azta milyen buta kurva! :-)

kamarti 2011.12.14. 00:01:43

@ő-szinte: nem szívesen ismételek másokat :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 00:02:08

Na tessék, itt a bizonyíték, h lehet könyvtárban csajt felszedni.

2011.12.14. 00:02:56

@ő-szinte: Azt, hogy nem feküdt le a Gucci táskással?

capa05 2011.12.14. 00:04:03

@szerivan: egy kézilabdával 6 ról telibe nyomnak akkor is eltörik az orrod...

Hurri Kán 2011.12.14. 00:04:07

@kamarti:
Megint nem értesz, nem egyről beszélünk, de hagyjuk. Nem ezért vagyok itt. :)

ő-szinte 2011.12.14. 00:04:27

@MolnarErik: Jó, de milyet...? :-DDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 00:04:37

@ő-szinte: röhögök..:DD elképzeltem, hogy miután megszámoztad őket, milyen remek kis statisztikákat fog belőle csinálni Zwekedly :DDDDDDDD

ő-szinte 2011.12.14. 00:05:18

@szerivan: Ja. Nagggyon komoly... :-)

2011.12.14. 00:05:33

@capa05: Ez nem releváns válasz. Csabinak kellett volna nyerni.

Hurri Kán 2011.12.14. 00:06:38

@ő-szinte:
Jaja. M1, M2, így jó, nem? Ja, van M3, a statisztikusunk. :D

2011.12.14. 00:06:46

@ő-szinte: Nem tudom elképzelni azt a pénzes pasit ahol ő reprezentál 80 kilósan, nem életszerű :p

reloaded 2011.12.14. 00:07:08

Remélem zsír törpedót viszi ki Csaba.

Vera meg meg utáltatja magát, hogy nem veszi észre, hogy másoknak tele van a tökük a sok kritikától.
Én meg mondanám nekik, oké hallottuk már egyszer légyszi ne ismételd, mert herótunk van tőle. Ha el akarod mondani, akkor menj félre és mondd meg annak, akinek akarod. Hiába van igaza, lemérgezi a légkört.

capa05 2011.12.14. 00:07:28

@szerivan: tégy panaszt.. ezen már nem fognak változtatni... bunyóban nincs videobíró!

ő-szinte 2011.12.14. 00:08:16

@gyvy: Jó, de bocs, a sorrendet én osztom :-DDDD

2011.12.14. 00:08:54

Csak én érzem lehangolónak a bulit?

kamarti 2011.12.14. 00:09:12

@ő-szinte: hát aki ezt mondta... de ma már nem mondok semmit, jóéjt.

ő-szinte 2011.12.14. 00:09:47

@szerivan: Ezért (is) mondtam, hogy hazudik.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 00:10:12

@szerivan: engem sem dob fel... mondjuk, én nem is nézem..:D

ő-szinte 2011.12.14. 00:10:25

@kamarti: Mondd nyugodtan, én nem futok el :-)

2011.12.14. 00:11:28

@anica inkognitóban: Hallgatni is fárasztó.
Jó éjt pufikáim!

capa05 2011.12.14. 00:12:40

van olyan érzésem, hogy direkt Kingát szivatják azzal, hogy nem bulizhat.. most 3 többen iszoganak... Még ha Éva lenne akkor gazdaságilag jelentős veszteség lenne.:DD

MagasMacska 2011.12.14. 00:12:53

Na, most lesz az, Veronika püföli Pétert.

Hurri Kán 2011.12.14. 00:13:16

@szerivan:
Á, Vera még betol egy-két pohárral, aztán kiakasztja a bazmegométert :D

TapOut 2011.12.14. 00:13:36

@LóBéla: te ki a fasz vagy, hogy máshova küldözgetsz normálisan véleményt nyilvánító embereket?

ő-szinte 2011.12.14. 00:14:30

Veronika jól nyomja! És igaza van sajna. :-)
De azt nagyon élvezem, hogy Peti hogy szenved, hehe, megásta a saját sírját, Veronika csak belelöki :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 00:14:53

@szerivan: ezért nem is hallgatom :Djó éjt! :)
@capa05:
kezdesz te is összefüggéstelenül, illetve ragozás nélkül beszélni..:P:DDD
@gyvy: józanon is idióta..:D

Hurri Kán 2011.12.14. 00:16:03

@capa05:
Á, dehogy, ő nem olyan igényes. Beéri a lepattanóval is. :D

nathalie 2011.12.14. 00:16:39

döntöttem: eszter a legszánalmasabb. Ő attila árnyékában is alszik?? amikor pakolta vera cuccait azon röhögtem, hogy nyugodtan a sajátját is pakolhatná :D

verának nagyon fontos szerepe van. médiatörténeti pillanatot fog lenni amikor kényszerzubbonyban viszik ki :D

ő-szinte 2011.12.14. 00:19:01

@gyvy: Brr M1, Zwek M2, Pcs M3(csak miattad:-) )

És innentől mindenki úgy csnálja, hogy már VAN lista!

capa05 2011.12.14. 00:19:07

@anica inkognitóban: ha nem világos.. 3 emberrel többen ittak volna odabent mi kár keletkezett volna???
De ha gondolod bővebben kifejtem!!!:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 00:20:15

@capa05: tágra nyílt szemekkel és fülekkel iszom a szavaidat :DDDDDDDDDDDDD

TapOut 2011.12.14. 00:21:54

@nathalie: ó, eljön majd az a pillanat is, amikor Eszter a saját cuccát pakolja. Lesz ott pofáraesés.

ő-szinte 2011.12.14. 00:23:55

@nathalie: Az Eszteres megállja a helyét :-)

MagasMacska 2011.12.14. 00:25:51

Hát Seher és Veronika alaposan el van hanyagolva! Nehezményezik is.

ő-szinte 2011.12.14. 00:26:17

Bakker, Veráékat akarom!

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 00:28:14

jó éjszakát :))
én megyek, hogy reggelre ne legyen nápolyi masztiff-fejem, aludnom kell.

hájdí 2011.12.14. 00:30:42

@LóBéla: Attilát,Pétert,Esztert gerinctelen féregnek látom,ezen nincs mit magyarázni szerintem.De miért zavar ez téged ennyire?

nathalie 2011.12.14. 00:30:51

@ő-szinte:
aztán örülsz a lagzinak? :D

MagasMacska 2011.12.14. 00:31:07

Veronika a pircingről: prolikurvás, azért szedtem ki. Akár bent is hagyhatta volna...

ő-szinte 2011.12.14. 00:31:45

Ez a Gergő-Sehere is mi a faszt nyűglődik itt? Ajhelyett, hogy basznának... egyből megszűnne a faszkó köztük :-)

ő-szinte 2011.12.14. 00:32:41

@nathalie: Nem sokat tudok róla :-( nem mondott senki semmi konkrétat :-( Megteszed? :-)

nathalie 2011.12.14. 00:35:09

@ő-szinte: ha seri túléli az alfa hágását... :D

fecónak esküvője lesz angélával. Fecó erről nem tud (kétlem). kb ennyit tudunk egyenlőre. és hogy nem lesz koszorúslány (kinga legnagyobb bánatára) és csaba tanú szeretne lenni.A többiek pedig nem örülnek.

MagasMacska 2011.12.14. 00:35:41

Na, én is elmentem aludni. Viszlát délelőtt!

ő-szinte 2011.12.14. 00:36:38

Micsoda egy rohadt geci ez a Gergő! Nem elég, hogy félre kúr(bár már ezért is apró darabokra vágnám fel a farkát a csaj helyében) de még ki is teregeti. Az über pedig, hogy ország - világ előtt.
Áááááááááááááááááááááááááááááá

capa05 2011.12.14. 00:37:37

@ő-szinte: Sehi a nyugiszobában csak próbára tette Gergőt hogy fog-e nyomulni... Az ágyban tiltakozott, hogy hozzáérjen a melléhez..
Pedig Veronika fogadást szervezett vagy kötött, hogy fognak-e dugni?? :DD

TapOut 2011.12.14. 00:38:08

@ő-szinte: PetiCs, én bírlak!!!! A VV4 idején néha sikítófrászt kaptam tőled Éva miatt, de mostanra megszoktam :-))

LóBéla 2011.12.14. 00:39:00

@nathalie: sztem tud. amikor visszajött a tüdőszűrésről, olyan boldog volt, hogy madarat lehetett volna fogatni vele. belenézett a kamerába, ütött 2-t a bokzsákba, és vigyorogva ment be.
sztem tudta már akkor...

ő-szinte 2011.12.14. 00:39:51

@capa05: Sehere azért tiltakozott, mert egy frigid szűzkurva.
Veronika meg megint jól nyomta! :-)

kékdelfin 2011.12.14. 00:40:17

@ő-szinte: Na, az ilyenek miatt kúrnak félre a pasik;)

ő-szinte 2011.12.14. 00:41:22

@TapOut: Most ezt nekem írtad? Ha igen, akkor lefordítanád? Mert nem értem...

Hurri Kán 2011.12.14. 00:43:07

@nathalie:
Pedig Kinga, és Vera, két részeg koszorúsbálna... Mekkora móka lett volna :D

Némber Ván 2011.12.14. 00:43:43

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
"És biztos dugnak is a Verával, tuti. Biztosan, mert Vera leborotválta a lábát és kilakkozta a körmét is. Hánemtom. Én is. Nem tudtam, hogy ez azt jelenti, de akkor innentől kezdve nyitott vagyok mindenre, a bábozáson kívül."

Tudom ám, hogy miért nem vagy te nyitott a bábozásra, Pumpuc óta tudjuk, hogy aki bábozik, az szopni fog. :-DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 00:45:53

sokat tanulok csabitól, hogy hogyan kezeljem az agresszorokat... köszönettel tartozom neki, elképesztő mit kibír..

na, valamire csak jó lesz ez a vv5,

pedig elég gyenge a vv4-hez képest, abban nem kalkulálgattak minden pillanatban a szereplők, nem volt ennyire célorientált mindenki..

most is rémes ahogy nyalnak csabának a védettek, hogy nehogy petit vagy veronikát vigye..

ő-szinte 2011.12.14. 00:46:46

@gyvy: Műsor van az M1-en...

vallatas 2011.12.14. 00:46:56

Shere olyan kapcsolatot akar ahol csak ölelkezés van?

vagy csak én nem értem h wtf??

capa05 2011.12.14. 00:47:21

@ő-szinte: a felháborodásodnak biztosan megvan az oka..én már hallottam amikor 2 lány versenyző hangosan vitatta meg a folyosón mit műveltek egymás pasijaival..:D

TapOut 2011.12.14. 00:48:24

@ő-szinte: PetiCs-nek címeztem a te hsz-edre reagálva. Bocs, ha nem volt világos.

nathalie 2011.12.14. 00:48:32

@LóBéla:
ezért gondoltam én is. de már előtte is furcsán ment ki. vagy ennyire természetes hogy egy embert kiválasztanak csak úgy kötelező tüdőszűrőre?

Hurri Kán 2011.12.14. 00:49:04

@ő-szinte:
Dehogy van. Akkor nem itt parádézna :D

ő-szinte 2011.12.14. 00:50:04

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): A pasik azért kúrnak félre, mert GYÁVÁK megmondani , hogy bébi, ennyi volt...

nathalie 2011.12.14. 00:50:13

@ő-szinte:
az lenne vicces, ha fecó nászajándékba a hatvanmilliót kapná :D:D

kékdelfin 2011.12.14. 00:51:25

@ő-szinte: Hát most jó nagy marhaságot mondtál;)

capa05 2011.12.14. 00:52:09

@nathalie: azért egy esküvőnél vannak dokumentumok amit be kell mutatni.. meg ellenőrizni..stb azt valahogy meg kell szerezni, meg valamit aláírni.!:DD
Milyen szar lett volna ha lenne még az 1 hónapos kivárási idő is..:D

kozi001 2011.12.14. 00:52:19

@capa05: :)
Évának jó lenne ez a széria! Alig isznak itt! :)

ő-szinte 2011.12.14. 00:53:48

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Ez utóbbit "család csak egy van" kifejtenéd?

capa05 2011.12.14. 00:54:11

@kozi001: szerintem, direkt vissza vannak fogva..Peti azért nyomná, ahogy látom.:D

nathalie 2011.12.14. 00:54:16

@capa05:
vagy elhálják a d-matracon a házasságot, aztán közben meg nem is igazi az egész! na , az egyenesen botrányos lett volna :D
vagy ha fecó nemet mond. Bár az az rtl-nek csak jól jött volna :D
pap is lesz? templomot felhúznak a villaudvarba? erről van info? :)

ő-szinte 2011.12.14. 00:55:16

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): Ja, ja, mondom, hogy te már csak tudod... biztos nagy a tapasztalatod ezen a téren.

kozi001 2011.12.14. 00:55:38

@capa05: Peti még nyomná, de ő is csak emberi szinten! :)

capa05 2011.12.14. 00:56:09

@nathalie: azt hiszem, szó volt róla, hogy csak anyakönyv vezető..

nathalie 2011.12.14. 00:58:04

@capa05:
akkor egy-két százaléknyi szavazat kiesik. ejej:D

Hurri Kán 2011.12.14. 00:58:04

@kozi001:
Igen, előző brigádhoz képest nagyon visszafogottak. :D

kozi001 2011.12.14. 00:58:53

A lantos nem tudja mi az h félszerzet!
Bezzeg a headbang az megy! :)

ő-szinte 2011.12.14. 00:59:52

@capa05: Ha mindkét lány beleegyezett, az nem megcsalás!

capa05 2011.12.14. 01:00:51

@nathalie: nem biztos, mert ha azt nézik, hogy milyen vallás szertartása szerint csinálják, lehet több is kiesne..
Így ez nem befolyásol sokat!!

tena_lady 2011.12.14. 01:01:13

A 4 meccsből egyikre fogadtam volna nagy tételben és nyertem is volna, de sajnos nem tettem. Nem kérdés, hogy a Seri-Kinga meccs lett volna az. Kinga mit csinált már végig hiszti nélkül? Semmit, egy hisztis picsa, semmi kitartással és emellett még full sötét is, Attila úgy manipulálja, hogy észre se veszi. Jó, talán más sem mindig, de Kinga soha. Nem értem, hogy miért nem küldték még párbajozni.
Ezen az alapon remélem, hogy Csaba Veronikát viszi.

capa05 2011.12.14. 01:02:47

@ő-szinte: na hát ahogy kivettem az üvöltözésből ott nem volt cserebere megegyezés..:DD Valami egyéb esemény alkalmából derült ki!!

kozi001 2011.12.14. 01:03:06

@capa05: Ehhez hasonló élményem volt amikor a 4-es villamoson egy lány jó hangosan és részletesen ecsetelte telefonon a barátja szerény teljesítményét és utána amikor kinyílt a villamos ajtó akkor ugrott a pasija nyakába...!
Többen somolyoghattak..! :)

ő-szinte 2011.12.14. 01:03:18

Na, Vera kimondta a frankót!

ő-szinte 2011.12.14. 01:05:23

@capa05: Ajaj! Az elég kellemetlen, de legalább ők vittek voltak :-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 01:05:31

Vera: "Attól tartok, h vannak olyan helyzetek, amiket nem tudok kezelni."
:DDDDD

Zelefánt 2011.12.14. 01:07:08

@kozi001:
Ezeknek semmi nem elég.

Hurri Kán 2011.12.14. 01:08:52

@Zelefánt:
Szégyentelen némberek. :D

vallatas 2011.12.14. 01:10:37

Gergő feje nagyon oda van, széjjel vert arc :)
fáj az orra, le van ragasztva, szemei alatt fekete foltok...

Zelefánt 2011.12.14. 01:11:04

@gyvy:
Háttérben álló fába szorulunk mindannyian, aztán meg csak ordítanak, hogy "Te féreg!"

LóBéla 2011.12.14. 01:12:48

@hájdí: szerintem szánalmas, hogy valakiből ilyen indulatokat vált ki a műsor, hogy gerinctelen férgez valakiket azért, mert azok játszanak. azt teszik, ami a játék lényege. te még a finomabb kiadás vagy, mert itt azért más a színvonal, de a blikk.hu-n pl tenyésznek a radikálisabb 'elvtársaid', akik TV-t köpködnének, vagy szeretnék, ha kizárnák az attiláékat, mert "gerinctelen férgek" meg csak. és utána valakik az utcán jól meg is vernék őket, amiért szemetek a csabával.

mitől lennének gerinctelen férgek? gecik a játék érdekében, az tény, de gerinctelennek nevezni őket...
attila teljesen konzekvens a maga rendszerében, peti meg a legőszintébb játékos, ő mindig mindent elmond a nézőknek a riportszobában: hazudik, átver, manipulál. ez a játék lényege, mert 1 valaki nyerhet csak.
bár megbeszélhették volna, hogy nyerjünk azonnal mindannyian 4.2 millát. 13 feladja a játékot, amikor megtelt a villa, az uccsó marad másnapig és felmarkolja a lóvét, amit szétosztanak.

vagy lehetne az is, hogy 7 csabi gyerek elgitározgat a nyugiszobában, miközben 7 fecó hol sirdogál, hol nótázik.

király műsor lenne. ott aztán lenne gerincesség meg show.

Zelefánt 2011.12.14. 01:14:10

@vallatas:
Ha valakit orrba basztak, akkor ez...így működik.
Engem az exnejem minden reggel kisminkelt, mielőtt melózni indultam.
És nem is vette észre...szinte senki.

ő-szinte 2011.12.14. 01:17:05

Attila kurva aranyos most!

LóBéla 2011.12.14. 01:17:49

@nathalie: nekem ez ugrott be, mikor ment a TV-ben: ez tudja, attól ilyen boldog.

orvosi okokból sem kockáztathatják, hogy meglepik vele. elsírja magát, aztán meghal örömében :)

azért remélem bódiguszti ott lesz, és egyszer lemegy az árányéső a csáládomrá jajj

ő-szinte 2011.12.14. 01:17:58

És Kingának meg tetszik... :-)

Hurri Kán 2011.12.14. 01:18:37

@Zelefánt:
Na jó, nem mind ordít azért.

ő-szinte 2011.12.14. 01:19:28

@LóBéla: Te hülye vagy! De a jó értelemben :-)

vallatas 2011.12.14. 01:20:14

@Zelefánt:
nekem orrbabaszás óta csak ropog/recseg :)

vallatas 2011.12.14. 01:20:54

Kinga beverte a fejét :DDDDDD

ő-szinte 2011.12.14. 01:21:35

Hát, Kinga... Isten nem bottal ver. :-)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 01:21:47

Most vajon komolyan megijedt az Atti v ezt is megjátssza?

Zelefánt 2011.12.14. 01:22:37

@gyvy:
Ha nem ordít, az csak azért van, mert már arra sem tart érdemesnek.

Hurri Kán 2011.12.14. 01:22:43

Attila mijér pincsizik utána megint???

ő-szinte 2011.12.14. 01:23:10

@gyvy: Nem, csak játszottak Attival és baleset érte.

Hurri Kán 2011.12.14. 01:23:27

@Zelefánt:
...s hosszú, néma csend...

vallatas 2011.12.14. 01:23:52

"nem lehet egy agyvérzésem???"
és közben picsog, ez most komoly?????

ő-szinte 2011.12.14. 01:24:00

@gyvy: Nem tudom, de nagyon aranyos :-)

nathalie 2011.12.14. 01:24:33

@LóBéla:
hát én egy Bódivól alapból számoltam :) De sztem megkapjuk az egész családot...

Hurri Kán 2011.12.14. 01:24:38

@ő-szinte:
Szerintem inkább szánalmas.

kozi001 2011.12.14. 01:25:01

Kinga: NEm lesz ettől agyvérzésem?

Attila: Ahhoz agy is kéne!

:)

Zelefánt 2011.12.14. 01:26:00

@vallatas:
Ha a fején lévő bármelyik lyukon keresztül vérzik, akkor nem.

ő-szinte 2011.12.14. 01:26:38

@gyvy: Ezt azért gondolod, mert pasi vagy. De a csajoknak bejön ám...

LóBéla 2011.12.14. 01:27:21

@vallatas: vera - "mi történt. fejbe csapott az attila?"
a jóindulatú :D
kezdem elhinni, hogy vera rájött, hogy ő már annyira szánalmas, hogy csak akkor maradhat bent, ha ezt már groteszk szintre emeli. kezdi olyan szinten csinálni a feszt, hogy az már tényező a show szempontjából. éva kicsit ócskább kiadásban. neki voltak jó pillanatai. verának csak szarok vannak, azért 'érdekes'.

kinga - "nagyon félek, hogy meghalok" :D
félpercenként váltogatva röhög vagy rinyál.

nathalie 2011.12.14. 01:29:33

@LóBéla:
nem tudom eldönteni, hogy vera valóban az őrület határán van vagy amit említesz, hogy direkt viszi át már ennyi túlzóba az egészet, mert úgy gondolja, erre a feszkóra tuti kiváncsiak lesznek. Illetve attila és péter gyűlölők táborát célozta meg a plusz szavazatokért.

ő-szinte 2011.12.14. 01:29:43

Hát sehere! Trombózis (rombusz)van a fején... jesszus!

LóBéla 2011.12.14. 01:32:25

sheri: "ilyen izé, trombi vagy mi." trombózis
:DDDD
ő már tényleg az a fajta, akit az ember csak finoman kilök az anyósülésről lassan gurulva. az ilyenért nem állunk meg :)

utánavágni egy 3 kötetes petőfi összest fizetség gyanánt, oszt jónapot.

ő-szinte 2011.12.14. 01:33:53

@nathalie: Atti most jól csinálja. És Kinga meg be fogja kajálni. Látszik, hogy puhul már...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 01:33:53

@LóBéla: Játéktaktikailag igazad van, ebben a típusú showban a becsicskuló és/vagy elszürkülő vagy eleve szürke töltelékjátékosok azok, akik nem a villába valók, a játékban a taktikusok droidhadseregének gyalogosai, epizodisták. A VV3 is bebukott, hogy az elején kiszórták a húzókaraktereket. Ebben a játékban Melinda lecserélése Eszterre óriási baklövés volt, Melinda sokkal inkább benne volt a sűrűjében. A VV5-ben Péter, Attila és Vera a három fő húzókarakter.

vallatas 2011.12.14. 01:34:50

@Peter_Cs:
Pétert és Kingát is ide venném, egyébként igazad van.

LóBéla 2011.12.14. 01:36:24

@nathalie: is-is
a kettő szerinted kizárja egymást?
ha nem lenne biztos ebben, akkor fogná magát és kimenne. ő hisz magában minden áron. szerintem még azzal is tisztában van, hogy teljesen kivetkőzött magából.

tuti amúgy is egy sárkány, tehát élőben is előjön ez belőle ritkán, és alaptermészete is gusztustalan, de azért ez egy extrém helyzet, hogy 1 sírós fémtolvajon kívül mindenki lenézi, megveti, kiröhögi. az életben azért más közegben van.

most mondja vera, hogy muter terrorizálta és szapulta őket. itt a magyarázat sokmindenre...

Zelefánt 2011.12.14. 01:36:50

@LóBéla:
Ezekről a szereplőkről nekem mindig Jay jut fejembe, a Kevin Smith-filmekből, akinek már szinte életidegen módon nem volt köze semmihez, de mégis folyton pofázott.

ő-szinte 2011.12.14. 01:38:11

@Peter_Cs: Bocs, de Melindát nem véletlenül cserélték le. Nagyon antipatikus volt, a lerobbant kiélt külsejével, és a repedtfazék hangjával. És a személyisége sem volt túl színes. Ezzel szemben Dressz...

Zelefánt 2011.12.14. 01:39:02

@Peter_Cs:
Hát, a baltafejű Melindát láttam a cool-on...SZERIntem, mindenki jobban járt, hogy eszteresítették a karakterét.

LóBéla 2011.12.14. 01:39:22

@Peter_Cs: melindával kapcsolatban tévedsz.

annyira jellegtelen, hogy azóta el is tűnt. shadit legalább megverték(volt az újságban), kiszopfel állandóan szerepel, annamari is volt a spin-up műsorokban, bulvárhírekben, de bandi gyerek és melinda mintha nem is lettek volna.

LóBéla 2011.12.14. 01:41:49

@Zelefánt: nem tudom, én őket mindig azokkal kapcsolatban hozom fel, akik képesek lennének az egész vagyonukat elkölteni arra, hogy megverjék azt, aki csúnyát írt róluk :)

a csaba 'szurkolók' jó nagy része ilyen kb

Zelefánt 2011.12.14. 01:49:52

@MolnarErik:
Baszki, már a VVV-ben sem lehetsz biztonságban, ha le akarsz lépni a némbertől, mert olyan esküvőt szerveznek számodra, ahonnan semmiképp sem visszakozhatsz, mert oda a játék, ha elszaladsz, ráadásul az egész Zombia tanúja lesz annak, hogy beadtad a derekad...és még mosolyognod is kell hozzá...
Ha a csaj két bátyja egy-egy duplacsövűvel jelenne meg, akkor is több esélye lenne szegény féleszűnek...mint így.

kozi001 2011.12.14. 01:52:34

@Zelefánt: Nekem az vele a kritikám h 2 hetet volt bent mindössze, de úgy szidja Attilát pedig azt se láttam h beszélgettek egyáltalán...! Bár lehet!
Mert h a Shadi nem szereti Attilát az rendben van!

Zelefánt 2011.12.14. 01:54:13

@kozi001:
Talán állandó néző/szavazó lehet, nem?...

kozi001 2011.12.14. 01:56:25

@Zelefánt: Szerintem rosszindulatú ! Vagy csak szóltak neki h sikkes Attilát szidni! nemtom!

Zelefánt 2011.12.14. 01:57:45

Attilát nem lehet szidni.
Létezik, működik.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 01:57:57

@ő-szinte: @Zelefánt: @LóBéla: Nekem Melinda jobban bejön, ő is ugyanúgy ollózott, stb. volna.

@kozi001: Verát szerencsére védi. Ő élt velük 2 hetet.

vallatas 2011.12.14. 01:58:34

Sehi-Geri összeköltözés, jaj mi lesz :)
megmondom, sex nem... csak balhé :)

ő-szinte 2011.12.14. 02:01:24

@vallatas: De pont azért balhéznak, mert nem szexelnek :-DDD

kozi001 2011.12.14. 02:02:12

@Peter_Cs: Nekem mind1! Csak feltűnt h odabent szolíd volt kint meg támad!

ő-szinte 2011.12.14. 02:02:50

@Peter_Cs: Ok, értjük, hogy neked jobban bejön. Nekünk meg nem. Azt lehet?

vallatas 2011.12.14. 02:02:58

@ő-szinte:
Seri most komolyan mit akar szerinted?
ő már a sex szótól is kivan...
Gergő meg tudjuk nem bírja sokáig ezt az egymás nyakában, simogatás only dolgot.

ő-szinte 2011.12.14. 02:06:45

@vallatas: Csodálod, hogy Gergő nem bírja? Én sem nagyon lennék oda ezért...
Sehere meg azért ilyen szerintem, mert még életében nem volt még csak egy "majdnem" orgazmusa sem. Olyan, mint aki totál frigid. Ezért sem érti Gergőt... :-)

Zelefánt 2011.12.14. 02:13:41

Tudom,hogy ez nem az a blog...de én beleszaladtam a "Kelj fel komám, ne aludjál!" c. Jancsó-produkcióba....
Vannak-e sorstársaim?...

Zelefánt 2011.12.14. 02:22:05

@Peter_Cs:
Hát...eddig nem ez jutott fejembe...de igyekszem felnőni a feladathoz.
Az biztos, egyébként, hogy jobb, mint a Showder Club.

Zelefánt 2011.12.14. 02:38:18

@Peter_Cs:
...

Te utálsz engem, ez már tisztán látszik.

beacska 2011.12.14. 07:41:24

jó reggelt, jó szurkolást!

Megálmodtam a tutit: Válaszút elé állítják Fecót: vagy a Villa vagy a Szerelem. Vasárnap a párbaj előtt meg bejelentik: Fecó hazamegy, a párbaj elmarad, KELLEMES ÜNNEPEKET mindenkinek!

mocskosmacska 2011.12.14. 07:46:19

@vallatas: Blikk szerinte eltört az orra. Ja, és shadi és dya összejöttek.

mocskosmacska 2011.12.14. 07:51:40

@beacska: Rtl klub lemondana az sms-ekről?

capa05 2011.12.14. 07:54:34

@beacska: Rossz éjszakád lehetett! Máskor valami könnyebbet egyél vacsorára!A VV ről azért már embert próbáló.... D Igy nem lesz meg Fecó álma, hogy a kis purdék a nyeremény lakásban rohangálnak..::DDD

mocskosmacska 2011.12.14. 07:55:36

Állítólag éjszaka a lila kendősök nagyon próbálták meggyőzni csabát, hogy nehogy petit vagy veronikát vigye. Eszter ennyit számít nekik, pedig az mindent megtesz nekik.

mocskosmacska 2011.12.14. 07:58:52

Mondjuk én azért szeretném, hogy petit vagy veronikát vigye, mert szeretném látni a fejeket, ahogy a lila kendőt valamelyik karjára csavarja. Meg remélem az rtl klub azzal is megajándékoz karácsonyra, hogy csaba visszajöttekor is láthatom a fejeket.

beacska 2011.12.14. 08:01:45

@mocskosmacska: Veronika ellen visszajönne Csaba, Peti ellen reménytelen. Mivel eddig mindig a váratlan jön be, tutira nem Pétert viszi ki...kááár...jól jönne P.-nek egy kis megerősítés...

beacska 2011.12.14. 08:02:55

@mocskosmacska: Attila úgy gondolja, Eszter bárki ellen visszajön (kivéve A. és P.), így ha azt akarja, hogy Csaba kint maradjon, mindenképpen Esztert kell forszíroznia...

capa05 2011.12.14. 08:05:47

@mocskosmacska: jaj már megint adod alá a lovat..megint írja majd, hogy csak a vesztesnek törhet el az orra..:((

mocskosmacska 2011.12.14. 08:11:33

@KvakCaptain: MÉg van bennük 2-3 cikk. De ha tényleg igaz (0,000000001% esélyt látok rá), akkor sok boldogságot nekik.

Rubicon 2011.12.14. 08:24:57

esztert fogja kivinni szvsz

Rubicon 2011.12.14. 08:27:51

@mocskosmacska: Az tényleg nem korrekt, hogy Eszter ellen szóltak.Ki? Attila?
Mondjuk Veronikát gyengének tartják, így a végére önmaguknak tartogathatják. Az erősek meg szórják ki egymást.

capa05 2011.12.14. 08:27:58

@mocskosmacska: pedig Shadi már egyszer szakitott Dyával !! Dya biztosan visszakönyörögte magát!!! :DD
Hol van Dyácskának a kitartó szerelme akiért egy sms után elsírta magát??://

beacska 2011.12.14. 08:37:07

@capa05: igazad van, nem álmomban volt: lefekvés előtt zuhanyoztam, eldugult a lefolyó, elárasztotta a fürdőt. Éjfélkor mentettem, ami menthető, felmostam, takarítottam. Akkor merengtem félálomban ezen ;DDD

az sms-problémára is van megoldás! Közlik a párbaj eredményhirdetésén: mivel 50-50% (vagy ahhoz közeli) az eredmény, a nézők nehezen döntenek. EZÉRT marad bent mindkettő!

Müszélia 2011.12.14. 08:42:40

@zorro001: én nem. sskk. már a vv4-nél elvesztettem a minősíthetőségi jogomat.

Müszélia 2011.12.14. 08:46:15

@hájdí: nyíltan felvállalja a sajátmaga által generált konfliktusokat. vera még sok pofont fog kapni az élettől, és lesznek nagyobb pofáraesései, mint a brillbabes kanapéja előtt.

beacska 2011.12.14. 08:54:51

hallgatom a 12.12-13.-at. Nagyon fárasztó ezt még hallgatni is....hogy ezek nem unják? szerencsére most térnek át a "levegőnek nézem, veled beszélgetek" módszerre...kösz, fiúk!!

Müszélia 2011.12.14. 09:25:18

@foxglove: 50 kg alatt, és kívül-belül szőke

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 09:25:29

@LóBéla: meg amikor visszament, azon túl, hogy vigyorgott, mint egy idióta, össze-vissza beszélt, hogy egy aaaakkkooora nagy gép volt ott, meg egy másik naaagyon nagy gép is volt még ott, szóval nagyon furán viselkedett...

Az rtl valszeg biztosra akart menni, mert mi lenne, ha a derék vőlegény esetleg nemet mond, vagy urambocsá' infarktust kap örömében, ha meglátja a több réteg habos csipkefüggönybe öltöztetett aráját?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 09:27:22

Ja, és Seri meg Gergő most akkor dugtak vagy nem dugtak??

mézescsók 2011.12.14. 09:34:05

@nathalie: "aztán meg nem is igazi" - tudomásom szerint a házasságkötési szándékot legalább 30 nappal előbb a házasulóknak SZEMÉLYESEN kell bejelenteniük az aktő-nek. Indokolt esetben a 30 nap lehet rövidebb is, pl. egészségi állapot, terhesség, külföldi utazás, de
- itt mi a rendkívüli ok?
- 30 nap helyett 5 perc a bejelentkezés?
Az nem baj, ha az RTL showt csinál, de ne akarná elhitetni velünk, nézőkkel az érvényességet.

A tegnapi csúcs nekem Angéla volt. Abban kérte a segítséget, hogy Fecó ne tudjon az esküvőről! Hát, bazdmeg, minek mondtad el? Kreatívabb is lehetett volna a szerkesztő, hihetőbb dumát is kitalálhatott volna! Pláne, ha arra gondolok, hogy a villalakóknak az esküvővel kapcsolatban semmi dolguk: nem főznek, nem címeznek meghívókat, nem rendelnek virágot, nem foglalnak asztalt az utolsó vacsorához, stb.

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.12.14. 09:36:04

@pushpang: Seriről el tudnád képzelni?
Mondjuk ha Geri egy fojtófogással sakkban tartja amíg...akkor esetleg :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 09:37:37

@beacska: Ez bennem is felmerült, csak úgy, h nem marad el a párbaj, így a műsor 2 héttel kevesebb ideig termeli a nem elég kielégítő nézettségi adatokat.

ő-szinte 2011.12.14. 09:39:55

@pushpang: Csak ez számít, mi? :-DDD

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.12.14. 09:40:52

@mézescsók: Pont ezért értetlenkedtem tegnap én is.

"Finyi, nyertem a lottón. De ezt csak azért mondtam el, hogy ne mond el senkinek h nyertem. Ok?"

Ez mennyire kreatív már.

beacska 2011.12.14. 09:41:10

@MolnarErik: én csak azért gondoltam, mert Karácsony előtt menjen haza 2 ember is? (mert az nálam ALAPVETŐ, hogy Fecó nem maradHAT)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 09:41:51

Nekem viszont az tűnt fel, h Eszti milyen ügyesen maga köré gyűjtött 3 csajt, és egy 4-es blokk ilyen kevés játékosnál nagyon erős lehetne, csak kár, h semmit nem tud kezdeni a lehetőséggel, mivel Kinga totál önfejű, Veronika meg a Petire hallgat taktikai kérdésekben.

MagasMacska 2011.12.14. 09:42:20

@mézescsók: Dehogy nincs dolguk. Beszélni kell róla. Sokat, sokféle érzelemmel.

jooasszony 2011.12.14. 09:46:11

aki "aranyosnak" tartja Attilát, gondoljon arra, hogy csak egy napot munkahelyen vagy akárhol kibirni vele...nekem van egy "szelidebb" változatú ismerősöm.... ha lehet nagyivben kikerülöm.

Müszélia 2011.12.14. 09:49:50

@capa05: sajnos, láttam a csapnivalóban. az úgy volt, hogy dyának felvezettek két síkhülye pasit, akik halál szerelmesek bele, hogy válasszon közülük. aztán fölvezették shadit, aki megjelent egy szál rózsával, és olyan szép volt, mint egy sumér harcos, 5000 év után kiásva a föld alól.
dyának kötelező volt választani, persze hogy shadit "választotta," (lehet, hogy előre megmondták neki, így kell tenni) de fogadok, hogy ebből nem lesz semmi. shadi nem tudja dyácskát eltartani, akkor meg miről beszélünk.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 09:50:54

@beacska: Még 1 hónapja én is úgy gondoltam, h karácsony előtt visszatetsző lenne párbajoztatni, de most úgy, h pont kellő időben van a párbaj előtte.
A 2 ember együtt viszont lehet, h tényleg erős.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 09:52:32

@jooasszony: Nekem Verával kapcsolatban jut ez mindig az eszembe.

jooasszony 2011.12.14. 09:55:56

@MolnarErik: igen, de Vera kikerülhető, míg Attila nem...mig a Vera-tipusnál nagyrészt tőled függ, hogy lesz-e csata, addig Attilánál nincs hatalmad a kontrollgomb felett.

ő-szinte 2011.12.14. 09:56:26

@jooasszony: Te ,látom nem érted, hogy ez egy műsor. Nem kell sem együtt élned vele, sem, a közelében lenned, ha nem akarod. egyszerűen kikapcsolod a tv-t :-)

Tjuca 2011.12.14. 09:57:26

nem értem az atipetizést.

ati: önjeölt főnök, neki ott kell lenni mindenben, köze nem volt az egész verás sztorihoz, mégis ő volt a főszereplő

peti: sokkal érdekesebbet alakított. mindenki fecót sunyizta, erre odamegy, hogy na elő a farbával. peti ott olyan játékot adott elő, ami zseniális volt. tekenőbe öntött víz. megpróbált poénokkal elütni ezt-azt, de csak finoman. hagyta, hogy attila hergelje magát, hagyta, hogy fecó bedőljön, miközben ő végig sunyított.

fecó: ugye az elején ő nem volt ott, már csak a ruhadobálásra érkezett. kiállt vera mellett, de valóban nem látta át az egész sztorit. próbálta kiszedni a többiekből a tényket- ami nem jött össze- és próbálta tudatni, hogy attól mert vera egy barom, még ugyanolyan baromnak tartja a másik kettőt. ezt finom lókupec stílusban adta elő.

nem egészen világos, hogy miért tartják az ürgét jellemtelennek, én nem látom annak, petit jóval inkább annak látom. azért mert attila direktívákat ad ki, és aki nem teljesíti, az már jellemtelen, cris szavaival élve nonszensz. fecó eléggé a saját feje után megy, párszor nekiment attilának. hogy mi a különbség köztük? ezt attila fogalmazta meg. neki peti azért kell, mert mindegy, hogy igaza van-e vagy sem, akkor is mellette van, hogy meglegyen az EGYSÉG. fecónak meg ez az út nem kell. vera eszelős, de most éppen neki adott igazat.

eszti: tőle miért nem kérdik meg, hogy miért jellemtelen? sokkal köpönyegforgatóbb, mint bárki benn, nincs és soha nem is volt saját véleménye. erre borzalmasan rá fog faragni.

jooasszony 2011.12.14. 10:01:38

@ő-szinte: látom Te nem érted, hogy itt ebben a műsorban bizonyos karakterekről, tipusokról van szó....és amikor learanyozunk valakit, akkor esetleg szempont lehet az is, amiről én írtam...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 10:09:50

@jooasszony: ő meg lehet, hogy veled lenne így. :D
Én Verával kapcsolatban érzek ilyet,
de hálistennek, egyikünknek se kell egyikükkel se együtt lenni, igaz-e? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 10:10:49

@ő-szinte: :D na tessék, már megint.
Ha előbb olvasok, mint írok, nem szaporítom fölöslegesen a szót...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 10:14:19

@jooasszony: ez nem igaz, mert Verát nem lehet kikerülni. Ha valaki kikerülné, ő igenis tesz arról, hogy ne lehessen megtenni. Nyilvánvalóan provokálja a többieket, durván beszól bármiért, direkt szembe megy bárkivel, bármivel, hogy konfliktust gerjesszen, aztán játszhassa az áldozatot persze... kikerülni se lehet, mert megy utánad, hogy az övé lehessen az utolsó szó.

MagasMacska 2011.12.14. 10:19:24

@pushpang: Igen, de ha a te megközelítésed a helyes, akkor ez is csak egy karakter, tehát nem elítélendő. Ha ő így akarja kicsinálni a többit, akkor rajta, ez is lehet egy nyerő taktika.

Hódos Hajnalka 2011.12.14. 10:26:22

Basszus, beleírtam a posztba, hogy VIZIONIZÁL és nem szól senki??? :DDDDD

Tjuca 2011.12.14. 10:27:13

@nathalie: szerintem gyárilag hibás.

nowo 2011.12.14. 10:28:29

Sziasztok!
Van egy olyan érzésem,hogy Csaba Pétert fogja kihívni.Nem "éri be" Eszterrel.
Abból indulok ki,hogy Cristofelt kihívni is öngyilkos akciónak tűnt,mégis bejött neki.
Remélem van annyira okos,hogy átlátja,Péter csak gyávaságból nem tette rá a jelét.
Esztert is kihívhatja,hisz Dya kiesése óta nem kedveli.Na,akkor koppanna nagyot az ügyvédnő,hogy kár volt becsicskulni Attilának a jelrakáskor.(Ott bőgött,hogy rárakja ugyan a kedvükért,csak nehogy őt vigye ki.)
Én azért drukkolnék Eszterkének,hogy kiessen,hogy nehogy a "büdös ká" Verával kelljen töltse az ünnepeket...:)
Ez a két tippem van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 10:31:33

@MagasMacska: én nem ítélem el, csak kurvára nem bírom. :)
Amúgy sztem nem lesz nyerő taktika, mert úgy fog járni, mint Attila, hogy eszméletlen indulatokat gerjeszt és megutáltatja magát. Teszi mindezt nőként, ami súlyosbítja a helyzetet. Szerintem.

Zsoofka 2011.12.14. 10:33:20

@nowo:
Mindennel teljesen egyetértek.
Egy szól Veronika kihívása mellett: akkor egyszerre rúg Petiatiba :) Kiviszi és kinn hagyja Chris mellett :)

Én remélem, hogy csicska-Esztert viszi, nagyon jó lesz látni a képét, ha most ő marad kinn 75/25 arányban. Szerintem nagyon sok szavazót veszített gerinctelensége miatt...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 10:34:44

@nowo: Ezt látja, de ő Péter annyiszor hangoztatott fő elvével kokettál: Azt vidd ki, aki a legjobban fáj a fő ellenfelednek. Persze ez alapján Kingát kéne, de az neki is fájna, így marad Veeronika. Vagy marad a régi elve mellett, és Esztit viszi.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 10:35:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: A nem létező szavak kitalálása a kreativitás jele.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 10:38:55

@jooasszony: A való életben kikerülhető, de a Való Világban nem.

Tjuca 2011.12.14. 10:40:24

@LóBéla: azért itt is van kommentelő, akiből csak úgy ömlik a düh meg undor, pedig nem is csabának drukkol. :-(

ő-szinte 2011.12.14. 10:46:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Az hagyján, hogy leírtad, de még el sem olvastam :-D

ő-szinte 2011.12.14. 10:47:03

@Tjuca: Belőled meg a hülyeség ömlik. És?

nowo 2011.12.14. 10:49:03

@mokamini:jaj,ezért a 75:25-ért drukkolok én is,de nagyon!!!Persze Csaba javára!:)

LóBéla 2011.12.14. 10:49:21

@beacska: ezt mr tegnap megírtam :) még kérdezték is, hogy bennfentes vagyok-é :)

azért hangoztatják balázsék is, hogy "Fecó azért jött be, hogy visszahódítsa az asszonyt", tehát nem a nyereményért. nem is tehetnék meg, hogy utána engedik játszani, hisz az jogtalan előny lenne számára népszerűségben az összes többivel szemben, ami vállalhatatlan. még ha ezt a tuja meg a rinya fel sem fogja.

angéla beslisszan menyasszonyi ruhában, balázs bejelentkezik és elmondja fecónak, hogy te azért jelentkeztél ide, hogy visszaszerezd az asszonyt, nem a fődíjért, az asszony megbocsájtott, elérted a célod, csak igent kell mondanod. nyertél. a nőt, de ennyi. az esküvő meg nyilván nem a villában lesz, vagy lesz ott vmi kis bohóckodás, aztán itt kint az igazi, rokonyokmár biztos szervezik. 1-2 tonna réééééééééééézbű meg is van.

ő-szinte 2011.12.14. 10:49:26

@pushpang: Közben láttam, hogy mire írtad. Most meg te írtad amit én akartam, úgyhogy kvittek vagyunk :-)

jooasszony 2011.12.14. 10:52:35

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: @pushpang:@gyvy: tényleg jó és kifejező szó.. szerintem fontos a hétköznapok nyelvújítása...beszédben most is sokszor keletkeznek jól-eltalált szavak...

Tjuca 2011.12.14. 10:53:05

@ő-szinte: cinkosan összekacsintva bunkózni másokkal az az intelligens humor. ugye?
vállalom, belőlem a hülyeség ömlik, de nem is köpködök másokat, meg a homokózóba sem köpök bele. nem lehet mindenki oly intelligens, okos, humoros, mint itt többen, vannak eccerű emberek eccerű véleménnyel.

MagasMacska 2011.12.14. 10:54:59

@pushpang: Értem én, hogy kurvára nem bírod. Csak akkor te is értsd meg, hogy más meg Attilát vagy Petit vagy bárkit kurvára nem bír.

Hurri Kán 2011.12.14. 10:57:13

@LóBéla:
Nem. Lagzi bent a villában kell, hogy legyen. Kell a nézőknek is az üveggyöngy. :)

nowo 2011.12.14. 10:59:28

@MolnarErik: Igen,az az alattomos Peti jellemében,hogy úgy fő ellensége Attila mellett Csabának,hogy nem tűnik annak.
Jó,persze,tudom,hogy ez a végső kimenetelt tekintve egyéni játék,de pl. Gergő nagyon leszerepelt nálam azzal,hogy minek utána legyőzte Csabát(saját maga által bevallottan is nagyon szoros küzdelemben),ezek után még rúgott bele egyet és rárakta a jelét,Serivel együtt,csak mert ők is becsicskultak Attilának és Petinek.
(Mert valljuk be,Peti ugyanúgy szervezte és jóváhagyta ezt a jelrakást,csak Attila lett a kivitelező).
Szóval,Gergő egy pitiáner alak!

ő-szinte 2011.12.14. 11:01:31

@Tjuca: Olykor-olykor bele kell köpni a homokozóba, hogy ne legyen olyan steril. És amúgy is, száraz homokból nem lehet várat építni...
És vannak egyszerű emberek, az már biztos :-)

lac64 2011.12.14. 11:08:16

@kozi001: Vessél meg, de én sem tudom. Ez valami fantasy?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 11:08:45

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szerinted meglepődünk mi még bármin is???:P:DDDD

örülök, hogy a beleköpni a homokozóba szófordulat beépült a köztudatba..:D bár először belehugyoznit akartam írni, de aztán úgy gondoltam, mégiscsak úrinők vagyunk, fszmtbzdmg :DDDD

Tjuca 2011.12.14. 11:11:25

@ő-szinte: igen, egészen addig vicces, amíg te köpködsz vagy hugyozol.

nap kérdése, ki az erősebb, aki a homokozóba hugyozik, vagy aki közli, hogy ezt nem kéne.

és akkor írhatod, hogy m4. magasról leszarom.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 11:15:41

@beacska:

peti nagyon gyenge idekint, akárki megverné kivéve, ha retek nagyon belenyúl a saját zsebébe és ingyen osztogat szavazókártyákat az utcasarkon petiért...

csaba kisujjból megveri petit, csaba mögött egy nagy szavazótábor áll, részben főiskolások és egy egész "szakágazat"... na meg az egyszerű böcsületes emberek hada, akiknek mostanra az is szimpatikus, hogy minden szadizást lebilincselő nyugalommal kibír a kaki keverők részéről...

nem örülnék, ha retek beáldozná esztert, remélem csabának lesz esze és petit viszi... sokkal több karaktert tudna ezzel meggyengíteni a saját javára, mint eszter kiesésével,

egyszerre gyengítené a két verát és persze elsősorban a jellempszihopatát...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 11:16:20

@Tjuca: Eszti miért lenne köpönyegforgató, azzal ment be, h mindenkivel jóba lesz, és ha teheti, ehhez is tartja magát. A véleményét megmondja azoknak is, akikkel jóban van, és azoknak is, akikkel rosszban. Sőt még azt is elmondja mindenkinek, h ez nem az öribari kerestetik.

Hurri Kán 2011.12.14. 11:18:16

M3... Jesssszzzz :D :D :D

capa05 2011.12.14. 11:19:35

@gyvy: utolér a vég!:DDD egyébként jó reggelt!:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 11:20:06

@capa05: köszi :)))) bocsi, lefagyott a rendszer...nem a politikai-gazdasági... bááár..:D

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 11:22:40

@Brr: Nekem nagyon szimpatikus Csaba (leszámítva a bambulásait), de a játék szempontjából nagyon unalmasnak és destruktívnak (a sok lila kendő miatt) találom.

ő-szinte 2011.12.14. 11:25:07

@Tjuca: Ó, hogy szeretnél a listán szerepelni? Hát mért nem ezzel kezdted? Sajnos te ahhoz kevés vagy, de csak próbálkozz nyugodtan :-)
Viszont lehetne a neved: A HUGYOS
Mellesleg én max. pisilni szoktam, de hugyozni..., hehe

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 11:26:27

@Brr: Szerintem most van az ideje Péter kiesésének, ezzel Attila meggyengülésének is. Játéktaktikailag a legjobb lépés lenne, legtöbbet Attila vesztené és Veronika. Vera nem gyengülne meg jelentősen. Csaba visszamenetele a becsicskulóknak is jó lecke lenne!

ő-szinte 2011.12.14. 11:27:36

@Brr: nem tudom, te melyik műsort nézed, de Peti nem gyenge egyáltalán. Arról meg ne is álmodj, hogy a szavazások nem belsőleg manipuláltak, és a retek klubbot érdekelné, hogy te mit is akarsz.

kozi001 2011.12.14. 11:28:10

@lac64: Olyasmi! Gyűrűk Ura!

ő-szinte 2011.12.14. 11:29:01

@gyvy: Most , szinte mindegyik adás fogható... :-DDD

Tjuca 2011.12.14. 11:29:51

@MolnarErik: csíkos-kockás játék? amikor picsogott, hogy ő, hogy azokkal?
aztán a kevés visszajelzésből jött, hogy attila mégis kifizetődőbb, meg csaba. csaba feszt lerázza, így attila után kapar. röhögni nem vele röhögnek, max. rajta, és ezt tudja. ha nem, akkor szegényke...
bár annyira ostoba, ha nem akar párbajozni, utolsóként bárki másra tehette volna a jelet. mondjek nem kevesebb az esélye akkor sem, de így annyira butus lépés volt ez. (bár sztem nem ő megy)

valahogy nem hiszem, hogy nem érzi, hogy vele kapcsolatban nem túl őszinte attila mosolya. még petié is őszintébb.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 11:30:22

@Peter_Cs: Péter kiesése Csabával nem lenne jó, mert azt üzenné a játékosoknak, h a játék helyett a lehető legjobban fogják vissza magukat, és lehetőleg ne csináljanak semmit, ne másszanak bele konfliktusokba, ne poénkodjanak stb...

nowo 2011.12.14. 11:31:35

@ő-szinte: VV-Méter szerint gyenge Peti.
Igaz,a szerint Csaba is hátul kullog...:(

Tjuca 2011.12.14. 11:31:57

@ő-szinte: figyelj, ezt most hagyd abba! ha primitív akarsz lenni, keress magadnak ehhez partnert!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 11:37:23

@MolnarErik:

csaba bambulásai szerintem védekezés, amikor támadják akkor üresjáratba megy át (üveges lesz a tekintete), hogy az állandó támadások ne hatoljanak zsigerig, és ne tüzeljen vissza csípőből, egy igen figyelemreméltó személyiség, bár Dyához és fbmegkingucihoz való vonzalmát nekem nehéz megértenem..

hiába maradna benn végig a jellempszihopata, a nézők a legvégén mindig a jófiút szavazzák meg, (esetleg jókislányt, majd meglátjuk kiesik e) a vv4- szerintem azért lehetett egy kivétel, mert kintről oli tehetségesen szervezte a szavazócsapatokat alexnek... amúgy a szépfiú nyert volna ott is...

Hurri Kán 2011.12.14. 11:37:41

@ő-szinte:
LAssan itt az idő, hogy belevessem magam ebbe a szellemi orgiába. :DDD

ő-szinte 2011.12.14. 11:38:44

@Tjuca: Bocs, de te fogod megmondani nekem, hogy mit csináljak? :-)))
Szerintem olvasd vissza, hogy mit írtál, és gondolkodj el rajta, hogy ki volt a primitív. Persze azt csinálsz , amit akarsz :-)

Hurri Kán 2011.12.14. 11:38:45

@Brr:
Te miről beszélsz? Csabánál az üveges tekintet az alapbeállítás.

ő-szinte 2011.12.14. 11:39:58

@gyvy: Hááát. Persze én neked sem mondom meg, hogy mit csináléj :-)

nowo 2011.12.14. 11:40:15

@Brr: Dyához és Kingucihoz való vonzódását én sem igazán értem.

Hurri Kán 2011.12.14. 11:40:17

@Peter_Cs:
Nem gyengülne meg, persze. Már nem tud hová gyengülni.

lac64 2011.12.14. 11:42:00

Azért ez nem az alapműveltség része :) Én csak a filmet láttam, abban is benne volt?

MagasMacska 2011.12.14. 11:42:09

@lac64: Gyűrűk Ura. Fontos lehet, de nem kötelező. (Egyébként számomra alapmű.)

LóBéla 2011.12.14. 11:43:48

@nowo: szemét peti. csinálj róla vudubábut és szurkáld a kötőtűddel mami :D

peti nélkül egy poén nem sok, de annyi sem lenne bent.

alattomos? mindent elmond a nézőknek a riportszobában. itt a nézőkkel kell őszintének lenni, nekik játszol, nem a 9 másik madárral, akik elől el akarod vinni a lovettát. bár peti sztem 100%-ra tudja, hogy ő nem lehet az, mert itt a nézők döntenek a kiesésről, nem ők maguk között.

@MolnarErik: eszti petit javasolta csabának, utána meg megbeszélte attilával, hogy ők ketten hogyan vannak egymással, és milyen jó, de jó nekik stb stb.
nagyon szánalmas lett ezzel az "azért vagyunk hárman, mert én jól látok, ő jól hall, ő meg csak úgy itt van velünk" helyzetével.
a kényszeredett pacsizás múltkor, az egyből ugrás, hogy a vera cuccait ő is dobálhassa a zsákba...totál lejáratta magát. és primitív is. miért nem mentem a jogra anno. ha ez el tudta végezni, akkor én azóta vmi adjunktus lennék.

vagy lehet, hogy miniszterelnök? te úristen.

ő-szinte 2011.12.14. 11:44:07

@Brr: Figyelj, te bámulatosan hülye vagy! Komolyan, mutogatni kéne téged. De nem!

Persze, a legvégén mindig a jót szavazzák meg. Élő példa: Alekosz.
Érzed az ellentmondást vagy ahogy "magyarul" te mondanád ambivalenciát magadban?

MagasMacska 2011.12.14. 11:44:26

@MolnarErik: De azért rinyál, ha Attiláék mellőzik. Bizony, Atiék számára sem öribari keretetik.

ő-szinte 2011.12.14. 11:45:25

@gyvy: Én ezen a Csaba üveges tekintet-védekezés olyat röhögtem!

Anselmo 2011.12.14. 11:45:56

Azt hiszem, Csaba kint tudná hagyni Esztert, más meg nem nagyon, ezért őt kellene kivinnie. És akkor a Péter+Attila párosnak se lenne ágyúgolyója, akivel kilöveti a neki nem tetsző játékosokat. A végső győzelemre meg se Péter, se Attila (javítok: se Pufi, se Mengele) nem esélyes, Eszter meg az lenne.

Egyébként nekem VERA az új kedvencem. Lenyűgöz a belőle áradó agresszió, kombinálva azzal, hogy szemtől szembe küldi el ezt a gennyes bandát a picsába.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 11:45:56

@gyvy: én meg hogy leharapjam a nyelvem, mert lassan úgy beszélek miattatok mint egy kocsis.. most elvonulok és kukoricára térdepelek önként....

MagasMacska 2011.12.14. 11:46:01

@MolnarErik: Igen, de amint feladat van, nem bambul. És nem az lenne a retek dolga, hogy feladatokat adjon? Okoskodókat, humorosakat, ügyességieket, akármilyeneket, de ne hagyja őket bambulni?

Anselmo 2011.12.14. 11:48:26

@nowo: "Dyához és Kingucihoz való vonzódását én sem igazán értem."

én értem. az ember nem mindig az agyával gondolkozik.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 11:50:36

@Tjuca: Ezt már egyszer kifejtettem, szal ő azzal ment be, h mindenkivel jóba lesz (újra építi a meglévő csapatot), de nagyon nem jött be, utána váltott a módszeren, és lépésről lépésre csinálta, mindig várva, h az illető közeledjen felé (Kingucira majd 2 hónapot kellett várnia).
Csak közben összebalhézott Verával (pont azon, h megmondta neki a véleményét, és Vera ezt hátbadöfésnek vette).
Kétszínű inkább az elején volt, amikor mindenkiről a háta mögött mondta el a véleményét, és pont az összeomlás után lett ilyen szempontból nyílt.

LóBéla 2011.12.14. 11:51:43

@Brr: "hiába maradna benn végig a jellempszihopata, a nézők a legvégén mindig a jófiút szavazzák meg"

így nyert jerzy is

nowo 2011.12.14. 11:53:46

@LóBéla: mamizd a nénikédet,oké?

Peti igenis alattomos.Azt hiszed,hogy a való életben le tud állni?Ott is ugyanezt csinálja,csak sajnos ott nincs riportszoba,ahol eljátszhatná az őszintét.
A riportszobában elmondottakkal kapcsolatban is került ő már ellentmondásba saját magával szemben is.
Úgyhogy már néha saját maga is elveszíti a fonalat,annyit kombinál.
Igen meggyőző típusnak tűnik,de mindenesetre,ő az,aki,ha azt mondja,hogy süt a nap,ki kell menni megnézni,hogy igazat mond-e.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 11:54:19

@MagasMacska: Igen, de a feladatok csak mellékesek, a játék a lényeg. A feladatok csak akkor szórakoztatóak, amíg balhéznak, szórakoznak közben, ha mindenki csak a feladatra koncentrál, uncsi lesz.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 11:55:41

@Anselmo:

oké, ez igaz, pontosabb lenne, ha azt írnám, hogy nem tudom átélni, az értelem felől nézve érthetetlen...

fran7 2011.12.14. 11:56:02

@ő-szinte: Van ráció abban, amit Brr mond. A végső hármas, akiből választani lehetett. A teljesen vállalhatatlan Éva, a barátnőjét otthagyó, általa sógorának nevezett Bécinek beszólogató, chippendale-fiú és a sarki kocsmából szalajtott, mindenki által ismert figurát hozó Alek. Sajna köztük Alek jófiúnak volt mondható, akármennyire nehéz is ezt kimondani.

Anselmo 2011.12.14. 11:56:43

@nowo: "Ott is ugyanezt csinálja,csak sajnos ott nincs riportszoba,ahol eljátszhatná az őszintét."

Péter nagyon okosan rájött, hogy ebben a játékban van a villalakókon kívül egy további szereplő: a közönség, akik ki- vagy visszaszavaznak játékosokat. A riportszobában a közönséget igyekszik manipulálni, hogy biztosan értsék, Péter mennyire jó fej a történetben.

nowo 2011.12.14. 11:57:58

@Anselmo: jujjjj!!!
Vigyázz a mengelézéssel;DDD

Amúgy minden szavaddal egyetértek!!!:)

Anselmo 2011.12.14. 11:58:29

@Brr: az értelem szervéből, az agyból a vér néha átáramlik egy másik szervbe...

nowo 2011.12.14. 11:58:46

@Anselmo: na,erről van szó!!!

LóBéla 2011.12.14. 12:00:05

@Anselmo: attila nem esélyes? te másik bolygón élsz? :)
sztem kezd annyira egyértelmű lenni, mint anno alekosz győzelme. bár a nyuggermamik és a b@szatlan p*csák a 15 éven aluli nedvesbugyis kiscsajokkal megerősítve okozhatnak meglepetést csaba révén. lehet, hogy az SZMK most kiveszi a bankból, ami anno összejött isaura felszabadítására és esmeralda szemműtétjére, és abból mind csabára küldenek sms-t. be szép is lenne, ha a bobby dallasból való kiírásáért életét áldozó mami ezt megélhette volna. mennyi csudát rejtett volna még neki a TV.

attila csaba döntő lesz, ez tuti.

Tjuca 2011.12.14. 12:01:25

@MolnarErik: lehet. egyszerűen nem érzem egyenesnek egyetlen megnyilvánulását sem. :-(

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 12:01:30

@LóBéla:

pont azt írtam, hogyha oli nem szervezte volna nagyon tehetségesen kivülről alex kampányát, akkor jerzy nyert volna..

nagyon kicsi volt a szavazatkülönbség jerzy és alex között, szóval oli kampánya nélkül simán megnyerte volna jerzy..

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 12:01:54

@LóBéla: Hát igen, a 2 nagy taktikus mellé csak szeretne felnőni, de amit a 3 csajjal csinált az kimondottan ügyes, kár h mégse tudja kihasználni, pedig akkor tényleg számításba kéne venni.
Neki tényleg jó lenne Peti kiesése, mert akkor a helyére léphetne Atti mellett (talán).
Petivel egyébként az, amit négyszemközt megígértünk, ahhoz tartjuk magunkat, egyébként meg nyugodtan (és minden harag nélkül) hátbadöfhetjük egymást elvhez tartják magukat.

LóBéla 2011.12.14. 12:02:55

@nowo: ".Azt hiszed,hogy a való életben le tud állni?"

te ismered?

na mutatok vmi érdekeset :)

forum.index.hu/Article/showArticle?t=9027995&la=113427554

a topiknyitás dátumát érdemes nézni

Anselmo 2011.12.14. 12:03:00

@nowo: pushpang jelenlétében nem is használom "azt" a szót :)))

nowo 2011.12.14. 12:03:55

@Brr: én is az értelem felől közelítettem...:)))

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 12:04:07

@LóBéla: Mivel az előzőt fiú nyerte, ezt sztem lány fogja.

Anselmo 2011.12.14. 12:05:42

@LóBéla: azt el tudom képzelni, hogy Attilát nem tudják kirakni a többiek, és ott marad a döntőig, de azt nem, hogy Csabát akárcsak megszorítsa a közönség szavazásán.

Anselmo 2011.12.14. 12:07:07

most pedig dolgoznom kell (a munkahelyem ragaszkodik hozzá, hogy a fizetésemért ezt meg kell tennem), további jó kommentelést...

ő-szinte 2011.12.14. 12:07:09

@fran7: Alek, mint jófiú? Hát ez új nekem.
Én egészen más kritikákra emlékszem őt illetőleg :-)
Eszerint jövőre már Attila is jófiú lesz. Istenem, hát az idő mindent megszépít... :-)

Tjuca 2011.12.14. 12:07:40

@LóBéla: ne feledd, hogy attila esélyei némileg romlottak alekosz idióta húzásával. természetesen ennek nem lenne szabad befolyásoló tényezőnek lennie, de lehet az rtl újratervezést csinál, és megnézi, hogy kiben mi van tervezhetőség szempontjából, bevállalnak egy attilát, aki népszerű, de keresztbe tehet nekik, mint alekosz, vagy inkább a jó fiú irányába mozdulnak el. ez egy trash reality, a szerkesztőkön/feladatokon/összevágáson múlik szinte minden. ha akarják így, ha akarják úgy láttatnak egy-egy embert.

beacska 2011.12.14. 12:08:18

@LóBéla: az ötlet jó, én még tovább gondoltam ;DD
mert párbaj lesz, de +1 kiköltözés nem...ezt próbálom kifundálni ;DD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 12:09:51

@Anselmo:

jaj, vettem vettem az adást, már kettővel ezelőtt... szerencsére velem az ilyesmi ritkábban fordul elő...

de hogy közvetlenül mellette rikácsoljon, sivalkodjon valaki minden apróságon kiakadva, és ő változatlanul vonzódjon hozzá, ezt nehéz megértenem... jó jó, nem azzal a szervemmel, a másikkal...

beacska 2011.12.14. 12:11:03

@Brr: nem szoktam neked válaszolni, de megteszem:

nem, Peti nem gyenge idekint....;DDD

lehet sokszor mondogatni, meg leírni, attól még nem lesz igaz. Még úgyis erős, ha a sok JÓEMBER dafke Csabára szavaz ;DDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 12:12:29

@Anselmo:

ja, engem is beleterorrizált a helyi (itteni) összeférhetetlen és csatlósa, hogy mellőzzem a mengele szó használatát..

Most akkor ez csicskulásnak számít, vagy a felesleges hőzöngések megkurítására tett kísérletnek?

beacska 2011.12.14. 12:12:45

@Peter_Cs: sajnos, Peti bent maradna per pill. Csaba ellen...Veronikát kell vinnie, ha vissza akar menni

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 12:14:05

@LóBéla: Idézet a topikból 2001:
"Mint mondottam, kifejezetten emberi roncsok alkotására specializálódtak. Rendkívül fejlett érzékükkel kikeresik az éppen legmegfelelőbb áldozatot, aztán lecsapnak. Ritkán tévednek, ezeket a tévesen kiválasztott áldozataikat később a baráti körükben lehet megfigyelni. Potenciális áldozataik közt számos "csitri" található. Ezek könnyen befolyásolhatók, mert a művészet ezen ágával még sosem találkoztak, és nem is tudnak hathatósan fellépni ellene.
Például mondok egy példát: Knizner művész úr egy alkalommal 3 perc alatt ríkatott meg egy lányt CSAK verbális úton!"

nowo 2011.12.14. 12:15:10

@LóBéla: ez a kniznerpeti ez a mi Petink?
És akkor mi van,ha valaki jó fej az éjszakában?
Dolgoztál vele egy munkahelyen?A barátod?

Egyébként én egy típusról beszéltem,nem konkrétan Petiről.Így az is lehet,hogy belevetítettem olyan dolgokat is,ami a való életben,konkrétan ebben a Petiben nincs benne.

Állítsuk meg a ......... 2011.12.14. 12:15:11

pszichoati, szociopeti, sittesgergő, XXLeszti-szép kis bagázs
hányadék banda

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 12:15:39

@beacska:

peti eddig minden közönségszavazáson hátul kullogott, de számomra ő végülis közömbös, ezért nem fogok bajvívni veled róla, egy biztos, csaba kissujból leveri, ha kiviszi...

(kivéve, ha peti annyira fontos az rtlnek hogy szavazókártyákat osztogat érte, mint feljebb említettem, de a játéknak ebben a szakaszában nem hiszem)

beacska 2011.12.14. 12:16:16

@lac64: egyébként az a röhej, hogy ez a titulus Péternek nem is sértés, a Shadi buliján mondta, hogy a Gyűrűk Ura trilógia a kedvenc olvasmánya. Többször is megvolt neki...:DDD (mint nekem is ;D)

debramorgan 2011.12.14. 12:18:15

biztos leírták már sokan: ez a Kinga hiszti a szaunában a meccs után ultrabrutál undorító és szánalmas volt, engem teljesen kiakasztott, de mondjuk már a mérlegelésnél is.
Attila szerintem nagyon jól nyomta a bokszot, magához képest korrekt is volt, nekem úgy tűnt, ha valóban beleadott volna mindent, Petit úgy kellett volna felmosni...
a többi az olyan semmilyen volt, nekem, mondjuk nem is vagyok boksz fan:)
szerintem Csabi valószínűleg kint fog most maradni, mert akiket kivinne, azok ellen gyenge, pl. Peti, Veronika, szerintem Eszter ellen is az. de meglátjuk, kit hív ki.
egyébként Attila csinálja a legjobban, nagyon ért ehhez a valóságsó játékhoz, látszik rajta az érzelmi fejlődés, szerelmes, mér pityergett is, de műsort is csinál...a bunkó dolginál meg közli, hogy hát ő ilyen, hát ő egyedül él X éve, stb. jól nyomja, na.

nowo 2011.12.14. 12:19:15

@MolnarErik: idáig már el sem jutottam.

beacska 2011.12.14. 12:21:56

@LóBéla: bocs, ezt nem értem...miért fontos, hogy 2000-es???

nosce 2011.12.14. 12:22:26

szerintem az igaz h tiszta szavazásnál Pétert alig karcolnák az sms-ek, Péter erejét a csoporton belüli mozgások pozícionálások/manipulálások adják.
Az is igaz h a végső győzelemre csak olyan karakter lehet esélyes akivel mint emberrel sokan szimpatizálnak az emberek illetve aki mellett ott a Fácse.
Úgy tűnik h a mind a szimpátia mind a fácse most a tuja mellett áll a főiskolások miatt, ezért ha ezt a mostani pábajt viszi akkor valszeg a háromban van.
Erős még, végül is csak feltételezhető okból Eszter, aki mögött a háziasszonyok/átlagos/nem celeb nők állhatnak ha le nem morzsolt belőlük jó adagot a swingerkedéssel, és főleg az esküvő de enélkül is erős Feco akit nyilvánvalóan a romák támogatnak, egy esküvő révén pedig összerendeződhet a tábor, és ez valszeg PC szempontok miatt a reteknek sincs ellenére, lehetne egy roma győztes.
Attila a fentiek miatt elvileg esélytelen a győzelemre, és a Verával való baszakodása is tovább reszeli a lehetőségeit. Valamilyen most még nem látható okból azonban később meghájpolhatják (Fecó, vagy Csaba ellen) de ez most nem látszik, sztem.

LóBéla 2011.12.14. 12:23:36

@Anselmo: néztem pár netes ati-csabi szavazást, és ott attila a nyerő. meg múltkor még a "hivatalos" faszbúk oldal lájkolóiban is ő vezetett, igaz nem sokkal.

meg azt ne felejtsük el, hogy aki nem csabi-fecó 'szavazó', az a végén attilára fog szavazni, akárkit is támogatott korábban.

@MolnarErik: lány még soha nem nyert. most sem fog, mert főleg nők szavaznak, és azok nem szavaznak nőre :p
szabolcs, laci, miló, alekosz. még második sem volt soha csaj. majka, péter, leo, jerzy.

@Tjuca: mi köze van attilának alekoszhoz? jah a betűvel kezdődik a nevük.

beacska 2011.12.14. 12:27:55

@nosce: én azt gondolom, Csaba szavazótábora mostanra leszűkült a fősulisokra, akiknek azóta kigúvadt a szemük a telefonszámlától, amit a lelkes jótékonysági akció után kaptak. Százszor meg fogják gondolni, hogy Karácsony előtt hány sms-t áldoznak be (ha volt pénzük feltölteni)
December van, hó-, és évvége....nem a reményteli október ;D

Csabának annyi...

Tjuca 2011.12.14. 12:28:08

@nosce: eszter nem a swinger klub miatt vesztett szavazókat.

most megnéztem a belevalót a jósnővel. ari. na de a kérdések alapján várható az, hogy vagy pénz, vagy asszony. olivér kerek-perec rákérdezett, hogy mi a fontosabb, szerelem vagy a pénz. szóval szerintem itt véget is fog érni a játék fecónak.

LóBéla 2011.12.14. 12:28:25

@beacska: ez olyan mintha alekosz rajongói topik nyílt volna 2005ben mondjuk. akkor még nem volt senki.

LóBéla 2011.12.14. 12:29:46

@beacska: dehogy szűkült le. olvass bele a blikk kommentekbe mondom. cska tájékozódás végett, nehogy ott ragadj. a hogyvolt azért mégis más színvonal :)

beacska 2011.12.14. 12:30:07

@LóBéla: jaaa, értem...szerintem ez vmi szűkbaráti körű poénkodás lehetett...

beacska 2011.12.14. 12:30:57

@LóBéla: jajjjj, néha még a HV is sok ;DD

beacska 2011.12.14. 12:33:40

@LóBéla: amúgy azért gondolom, hogy leszűkült, mert 1 hónapja még Csaba nyert MINDEN nézői szavazást 65-70%-al. Aztán elkezdett feljönni az Attila, később a Peti is (volt, hogy 30% felett volt vmire, már nem tudom, mire), és a bokszost tutira Péter nyerte, nem véletlenül az ő nevét mondták először, nem ő van elől a névsorban. Poénból meg nem hiszem, hogy a Csaba-fanok rányomnának, hogy lássák őt kiütődni.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 12:34:58

@LóBéla: A régiek ebből a szempontból nem számítanak a VV4 valójában egy új VV kezdete volt (reboot). És az új szériánál a stáb jobban kézben tartja a szálakat, mint régen.

Hurri Kán 2011.12.14. 12:35:36

@beacska:
Nem nyert minden szavazást. Ki a legjobb csaj a villában szavazáson csak 3. lett. Nem is érem, hogy történhetett.

az én rózsám vasutas 2011.12.14. 12:36:32

A földlakók 78%-a érzelmi alapon vévéizél, így kénytelen a szakma is megszólalni.
Fecónak joga van a boldogsághoz és ahhoz is, ami minden magyar focicsapat MNK-s álma, bejutni a 8 közé. Tavasszal a Fecó kategóriában indult Rácz testvérpár példát mutatni ment be, aztán mégis ott ette a penész őket négy hónapig. Pedig a példa hamarabb jött, mint Angéla Sánel.

más szakmai

Csaba földlakó vasárnap férfivá lett avatva, nem választhatja ellenfélnek se Esztert se Veront. 170 centi és 90 kiló körül keres valakit magának, de még fejben nem döntötte el ki legyen az.

szakmai elismerés

Szőkeking földlakó díszoklevélben részesül selyemsonkás mondásáért. Megpróbáltam kijárni neki egy kétszemélyes villabejárást, de repültem mint a szar. Holnap újra próbálkozom, talán a főkapun több szerencsém lesz.

Tjuca 2011.12.14. 12:36:38

@LóBéla: semmi közük egymáshoz. pusztán annyi, hogy az rtl megnézi azt, hogy ki vállalható győztesként, és ki nem. szerintem attila rizikós. alekosz vállalhatatlan lett. lehet nem akarnak rizikózni.

csaba alá váhtak, ahol csak tudtak, lilu meg fényesre nyalta attila fenekét. attilát nem nagyon büntették eleinte. folyamatosan nézik a visszajelzéseket, és nem véletlen, hogy balázs, mintha levette volna a tujázós lemezt, és elengedték a büntetését.

erre írtam, hogy újratervezés is lehet, hogy jobb ma egy milo/szabolcs/csaba, mint egy bizonytalan alekosz/attila.

természetesen semmi közük egymáshoz, mint ahogyan a játék is színtiszta, minden csak és kizáróan a versenyzőkön múlik. ;-P mivel attila erős játékos, nagyon jó hűzásai vannak, pláne, ha nem húz bele (pl. egy fikázással) ezért simán nyerhet. innen a szerkesztőkön múlik mi is lesz, kit vállalnak be végül, a csendest vagy a balhést.

beacska 2011.12.14. 12:37:14

@gyvy: későn kapcsolt a "felelős" egyetemista ;DDD biztos ZH időszak volt...

nosce 2011.12.14. 12:37:49

@beacska:
a netes közönségszavazás max egy két scriptet jelent, nem többet, abból nem sokat lehet levonni egy pénzes szavazásra vonakozólag....

beacska 2011.12.14. 12:40:05

@nosce: hát, akkor Csaba cseszheti...;DDD

én biztos vagyok benne, hogy sok szavazót veszített, csak itt kesergett egy nagy rakás, hogy hogy megbánta...és ez egy nyavalyás blog csak, ahova szitkozódni, lábat törölni járnak az emberek

Tjuca 2011.12.14. 12:46:01

2005 nem a survivor időszak?

irógép 2011.12.14. 12:48:30

Kb. egy igazán szerethető karakter nincs ebben a műsorban, amennyit látok ebből, de ez a Vera annyira gáz, hogy csak na:)

nowo 2011.12.14. 12:56:46

Nem tudom,hogy egyetértetek-e velem,de szerintem nem fair a többi játékossal szemben,hogy Fecónak esküvőt rendeznek a villában.
Anno már azzal sem értettem egyet,hogy visszaengedték Crist Veronikához,majd felajánlották,hogy választhat,kivel akar randizni,Cris-szel,vagy valaki mással a villából?
Milyen alapon?
Ilyen kivételezés nem lehet a játék jellegéből fakadóan,vagy félreértek valamit?

lac64 2011.12.14. 12:58:09

@beacska: Aha, Peti nyerte a bokszost.

Az online szavazás eredménye:
Fiúk:
Csaba: 27,9 %
Attila: 23,2 %
Péter: 5,1 %
Gergő: 4,8 %
Fecó: 3,1 %

valovilag.hu/cikk/507975

beacska 2011.12.14. 13:01:07

@lac64: hát akkor nem, amikor én néztem, még nem írt ki semmit...de az előtte írtakat tartom! ;D

lac64 2011.12.14. 13:03:19

@beacska: Az sem igaz. Csaba, VAGY Attila nyert minden szavazást.

beacska 2011.12.14. 13:06:32

@lac64: igen, nem is mondtam, a bokszon kívül. Én azt mondtam, vmelyiken 30% felett volt (nem azt, hogy ezzel megnyerte)
bocs, de nem fogok utána nézni. Megrökönyödtem, megjegyeztem, részemről a dolog lezárva. De ha te érzel magadban késztetést, megteheted, hogy utána nézel az utókor számára, csak hogy szavamon fogj ;DDD

capa05 2011.12.14. 13:07:20

@lac64: valami nem stimmel a szavazással meg a kiírással..... Olvasd el a lányokét is!! Ott ugye Eszter az utolsó és mégis bunyózott, holott Veronika előtte végzett!!
Bár csak az a statisztika jó amit megad csinálsz.. ez régi igazság!:D

Állítsuk meg a ......... 2011.12.14. 13:07:55

Az is kivételezés volt, amikor állandóan kacsacsőrű emlős kedvében jártak, visszahozták neki krisztofórót, meg kiengedték randizni péterrel.
atillának a pszichopatának még a kutyáját is bevitték a születésnapjára, ehelyett jól fenékbe kellett volna rúgni
ott rinyált egész este
ez egy erős férfi?
veront a kacsacsőrű curvát nagyon védi a két kis seggturkász, atilla és péter

Csabától meg elvontak minden külső kapcsolatot.

Tjuca 2011.12.14. 13:10:22

@nowo: szerintem sem jó ötlet, több szempontból sem. nem oda való. avítt vagy sem, az eskünek egy életre szóló értéke van, ez nem egy vicc. :-(

kár, hogy eladták a lelküket. és ugyan kevésszer tudok azonosulni kingával, de rajta láttam egyedül, hogy érzi, hogy ez nem egy vv-s "feladat", nem egy d matracos kufirc, és tényleg őszintén örült.

nosce 2011.12.14. 13:11:30

@nowo:
"Nem tudom,hogy egyetértetek-e velem,de szerintem nem fair a többi játékossal szemben,hogy Fecónak esküvőt rendeznek a villában."

Fecó villaházassága meglepő lehet, de ez az ő taktikája, projektje, ő ezzel indult, a retek meg nyilvánvalóan befogadta a projektjét hiszen már az elején kiszámolta (kb. 4 kéz ujjai kellenek hozzá) h ezzel fűrészelheti majd az összeesküvők népszerűségét. Tehát nincs ebben semmi kivetnivaló, ahogy Péternek a RIP szobabeli őszinteség úgy neki meg ez a taktikája...mondjuk a többieket meglepte vele alaposan :)

Tjuca 2011.12.14. 13:14:01

@capa05: a statisztika olyan, mint a bikini, csak a legfontosabbat rejti szem elől, mást mindent megmutat.

a szavazás stimmel, nekem is ez rémlett, bár én csak fecó 3,1%-ra emlékeztem. :-(

az utolsó két játékosokról döntöttek az edzők, egyenlő szavazatnál a közönség szavazatai voltak döntőek. mivel veronnak fájt a csuklója, ezért mind a négy edző eszterre szavazott.

kozi001 2011.12.14. 13:15:29

@ő-szinte:
Sztem ezt jól mondta!
Olivérék úgy szervezték a kampányt h az erősebb ellenfeleket (Anikó, Béci?) kiejtsék h Alekosznak a döntőben, amikor már tényleg oda kell adnia pénzt vkinek már biztosan ne legyen komoly ellenfele...!

Jerzy hozta ugyan a "rettegett" jófiú karaktert, de nem volt elég erős!

Ha most Csabát(vagy Esztert?) nem tudja az Attila kampány kinyomni egy párbajon, a döntőben szerintem megverné Atillát...!
(Bár hozzáteszem ő sokkal értelmesebb mint Alekosz! )

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 13:15:35

@capa05: Azért mert az utolsó 2 közül az edzők döntöttek, csak a fiúknál ez egál volt.
Veronika egyébként se bokszolhatott, az ismertetés után háborgott is, h h felmerült, h egyáltalán bokszolhatna.

LóBéla 2011.12.14. 13:16:17

@MolnarErik: ehhez képest u.az történt, mint a VV1-3-ban :D
melyik lány nyerne itt, ne vicceljél

@Tjuca: te vmi RTL-es kockázatelemző vagy? :) mitől lenne rizikós? miben rizikós? ezek nagyon a saját szubjektív kivetüléseid, vagy egyéni asszociációid. szerintem ez másban fel sem merült, meg egyébként sem így működik.

de ha így is működne, csabával mit kezdenek? bambul vagy tekergeti a fejét. ennyit tud. attila aármit is állít magáról, egy extrovertált személyiség. csaba totál introvertált. ha nem szólítanák meg, azt hinném katatón.

Tjuca 2011.12.14. 13:20:32

@capa05: és eztán az edzők rakták össze a párokat. vera ha jól emlékszem 68 kiló, tehát pont annyi, mint kinga. ezzel az erővel lehetett volna más párosítás is, mondjuk vera sheri, kinga eszter.

fiúknál pedig, ha szintén a súlyt nézzük, akkor is lehetett volna más leosztás. ezt csak azért írom, mert előtte voltak online szavazások, és akkor a "nézők" más párosokat szerettek volna látni.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 13:24:32

@beacska:

wishful thinking (vágyvetítő gondolkozás)

csabára nem csak a fősulisok szavaznak, hanem mivel nyomozónak készül, sokan az "örsről" is rászavaznak, meg azok, akik nehezen viselik, hogy a pszichopaták hogyan szadizzák a házban csabát... szerintem ebből sokan vannak...

Tjuca 2011.12.14. 13:24:52

@LóBéla: igen. saját. szubjektív. vélemény. és? ilyen a ilyen a blog. :-P
"csabával mit kezdenek? bambul vagy tekergeti a fejét. ennyit tud."
erre meg, ha nem haragszol nem reagálok, mert ez, meg az erre válaszolgatás a mantra. :-)

beacska 2011.12.14. 13:25:17

Én azt gondolom, jó lenne, ha Pétert vinné, ki, jót tenne az önbizalmának, nem lehet ennyire félni a párbajoktól, csak tartani kell tőlük.
Péterre azért szavaznának sokan, mert olyanok is küldenének, akik pl.
-Attilát kedvelik - hogy ne gyengüljön
-Attilát ÉS Pétert szeretik nézni - ez egyértelmű
-szeretik a "taktikát" - Attilának egyedül nehéz dolga lenne bent, folyton magában kéne motyognia, ha azt szeretné, hogy megértsék kint is, mit miért...

valamint a csatorna-kvócienset nem is számítottuk ;D

kamarti 2011.12.14. 13:31:38

@beacska: mondjuk itt folyton változik mindenki hozzáállása a szavazás tisztaságához, de mi van akkor, ha Péter azért "fél" a párbajtól, mert mint beépített embernek van egy megállapodása a csatornával: neki az a feladata, hogy bent kavarjon, minél tovább elkerülve a párbajt, ehhez kintről minden segítséget megkap, de ha párbajozik, kiesik, mert mindenki tudja, hogy beépített ember, és nem akarnak balhét.
ez sztem sok mindent megmagyarázna a viselkedésében.

ForeignerBR 2011.12.14. 13:31:41

Kb. ez van az emberekell is orszagszerte magyarban....sajnos.

ő-szinte 2011.12.14. 13:34:07

@kozi001: Meglátjuk, hogy hogy lesz. :-)
Én csak remélem, hogy Atti nyer. Szerintem "megdolgozik" érte :-)

beacska 2011.12.14. 13:35:16

@kamarti: lehet...de nem hinném, hogy ilyen megállapodás születhet. Már volt vagy 3 nagymeglepetésű párbaj, szerinted milyen balhé lehetne? semmilyen...néhányan megesküdnének, hogy soha többet nem nézik...na bummm...

ő-szinte 2011.12.14. 13:36:11

@Brr: Értsdmér meg, hogy hiába szavaz bárki! Az rtl az atyaúristen és ők döntik el, hogy ki nyerje. Ennyi. Ha ignorálsz, ha nem.

nosce 2011.12.14. 13:39:04

@Brr:
"csabára nem csak a fősulisok szavaznak, hanem mivel nyomozónak készül, sokan az "örsről" is rászavaznak,"

Egy fontos szempontot vetettél fel amire nem akartam kitérni, mert korai és lehet h nem is lesz szerepe, h miért és hogyan is hájpolhatják meg Attilát Csaba ellenében, hát például pont ezzel....

capa05 2011.12.14. 13:39:25

Csak úgy megjegyzem.. azokra a rendőri szavazatokra én nem számitanék..annyit nem keresnek hogy az ilyen "úri" mulatságokra, mint emelt díjas szavazásra pénzt költsenek...

lac64 2011.12.14. 13:39:53

@capa05: Három egyenes ágon ment be, az utolsó kettő közül az edzők "választhattak". Jó vicc volt, hiszen Veron akkor már napok óta nem edzett, úgyhogy összesen 4 lány volt

ő-szinte 2011.12.14. 13:40:27

@nosce: Most ne már, hogy még te is azt gondolod, hogy nem manipulált a szavazás?

vallatas 2011.12.14. 13:43:35

Csaba igazából lehet úgy esne ki mint egy Bandika, de Attila támogatásával még Attila fölé került szerintem.

Attila, Csaba a legnépszerűbb szerintem a netes szavazók körében. Egyik mert vállalható, nincs semmi hülyesége, a másik meg csinálja a dolgait.

Nekem inkább az a kérdés, hogy Eszter után ki megy Sehere vagy Kinga.
Megint kéne egy trükk, hogy két védett kendő legyen pl: Csaba és Vera kapná, akkor elég érdekes is lenne a szituáció :)

kamarti 2011.12.14. 13:44:33

@beacska: csak egy feltevés persze. de annyiféle gondolattal eljátszunk itt, nem?...

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 13:45:49

@LóBéla: Az igazat megvallva, nekem a szabályos, fiú-lány kiesések keltették fel a figyelmemet.

nosce 2011.12.14. 13:46:08

@ő-szinte:
sok szempontból manipulált de csak egy bizonyos határig lehet elmenni, és a végén utolsó 3, sztem elengedik...:)

capa05 2011.12.14. 13:47:09

@lac64: ezért írtam, hogy nem jó a statisztika .. pláne ha ingyé hülyeségekre szavazhatsz...
lásd! legjobb nő szavazás.. a bunyónál döntés.. milyen lett volna a vőlegény lila monoklival a szeme alatt!
Az isten nem mosta volna le hogy kényszerből nősült...(jó ez csak vicc)

Tjuca 2011.12.14. 13:50:48

a netes szavazás- különösen az rtl honlapján- vicces. egy 1,0-ás júzer, aki netet használ de nem programozó, ha frissíti az oldalt, és van türelme, annyiszor szavaz, ahányszor csak akar. egy tapasztaltabb felhasználó, aki ért ehhez ír egy-egy jó kis scriptet, ha van ideje. tehát ez valamennyire a technika "harca".

a telefonálgatós pénzes dolgok már másabbak, ott nincs ennyire átlátható manipulációs lehetőség.

nosce 2011.12.14. 13:52:05

na még kis elemzés :)

A vv4 nagy novuma volt Oli és a Facse elsöprö szerepe és győzelme a játékban, de a vv5 is sok újat hozott a játékba. Attila, Alekosz kamerára figyelését totálissá tette minden megszólalást konfliktust minden napon és percben abból a szemőpontból rendez le, h az a kamerákon átszűrődve mit hoz neki és mit a másiknak (sajnos többször bedurran, és akkor alaposan túllőve, el is bassza a népszerűségét (pl. Kinga meg most Vera esetében..) ujdonság még Peti RIP szobabeli őszintesége, érdekes lesz majd megnézni mennyire hatásos ez a magyar álszenteskedő jóemberkedő közfelfogásával és megitélésével szemben, na és Fecó villaházassága is unikum, ami alapvető emberi mozzanatok csatasorba állítását hozta a villa-előrejutásban...

Tjuca 2011.12.14. 13:52:33

de visszajelzés szempontjából nem rossz a netes szavazgatás sem, egyrészt elbizonytalanítja a bentieket, másrészt a teljesen érdektelen embereknek nem írogatnak scripteket. :-)

vallatas 2011.12.14. 13:54:14

@Tjuca:
én spec kipróbáltam írtam rá szkriptet, letoltam 5000szavazatot Sherikére, és kb meg se moccant :)
ip/szavazat rendszer van szerintem, bár ha lenne mobilon internetem[minden megszakítás után új ip címet kap], akkor lehet hatásosan működne a szkriptem :)

beacska 2011.12.14. 13:54:44

@MolnarErik: ha Fecót vesszük a köv. kiesőnek, akkor Csabának egy lányt kell kihívnia. HA (!) Fecót hazaküldik, és HA (!) lesz kari előtt 2 kiesés (nem hiszem)

Tjuca 2011.12.14. 13:57:20

@vallatas: őszinte részvétem. de remélem nem keseredtél el! :-)ki tudja hányan írkálnak. azt tudom, hogy a keresztfiam is tolja, nekik ez érdekesség, még ifjú, és hát ezzel is tanul valamit. :-P az osztályukban mindenki scripteket gyártogat. :-)))

vallatas 2011.12.14. 14:03:29

@Tjuca:
á dehogy, csak itt írta valaki, ezt és leteszteltem gyorsan :)

mítosz törő vagy hogy hívjak mythbusters szerepben tetszelegtem.

capa05 2011.12.14. 14:07:35

@beacska: az idén ez az ucsó kiejtés!:)

beacska 2011.12.14. 14:09:00

@capa05: tudom. ezért is mondom, hogy nem hiszem, hogy dupla lesz!

hájdí 2011.12.14. 14:09:13

@LóBéla: az,hogy így neveztem őket,egy vélemény,nem indulat,ha te annak látod,te bajod.engem,ha zavar a műsor,lehalkítom vagy kikapcsolom a tévét és nem nézem tovább.hogy miért látom őket annak,nem fogom neked megmagyarázni,aki így látja őket,ahogy én ,érti ,te meg ezek szerint nem fogod.A show,a műsor számomra Cris volt,amióta nincs,erőlködés az egész,poén sehol,Crisen ordítva röhögtem.Akkor még Veronikán is.Az,hogy kinek mi a szórakoztató,ne te döntsd el.

beacska 2011.12.14. 14:11:23

@capa05: láttad a tegnap éjszakait? érdemes gyötrődni vele? (láttad tegnap előtt, ahogy Péter magyarázta Veronikának, hogy ha bent akar maradni, jó lenne hozni vmi figurát, mert már nagyon lapos, mire a libuska csak annyit jegyzett meg, hogy a Peti kitért vmelyik ostoba kérdése előtt - ilyenkor gondolom, hogy MÉGSEM olyan okos)

kozi001 2011.12.14. 14:12:07

@nosce: Így van! olyan meglepetés erejű, egyoldalú kampány már nem lesz soha!

Ami nem feltétlenül egy rossz dolog...!

_most_ 2011.12.14. 14:13:34

Szerintem ezt a vv-t már Csabi megnyerte, és ehhez igazából semmit se kellett tennie, csak hagyni, hogy a többiek megmutassák magukat.

Dragonair 2011.12.14. 14:14:10

Kinga pfúúúúj és Eszter és Attila....remélem minnél hamarabb kint lesznek! rohadtul irritálnak.. -_-

Milliárdos várja kint VV Esztert...newsee.hu/tartalom/milli%C3%A1rdos-v%C3%A1rja-kint-vv-esztert

a másik szerelmes pár...:
newsee.hu/tartalom/vv5-els%C5%91-igazi-szerelmes-p%C3%A1rja

ő-szinte 2011.12.14. 14:15:26

@nosce: Nem tudom, hogy milyen mértékben nyúlnak bele. De sanszos, hogy a végén is. Gondolom mérlegelnek a szavazatok mennyisége és a retek érdeke szerint.

capa05 2011.12.14. 14:22:09

@beacska: nem néztem vissza, de élőben elég sokáig néztem.. Elég sokat szerepelt Eszter és magáról valamint a családjáról beszélt, Kinga szokás szerint hisztizett..
Úgy gondolom érdemes megnézned!:)

nosce 2011.12.14. 14:22:39

@ő-szinte:
a végén nem érdeke belenyúlni a reteknek a szavazásba, mert a músor ott úgyis végetér, másrészt meg egy celebet épít fel és ott az a fontos h alapból sokan lájkolják mert az majd emeli a későbbi műsoraik nézettségét amiben szerepeltetik :)

kamarti 2011.12.14. 14:23:11

@Dragonair: hát, nem biztos, hogy anyu - akinek a lánya közben híresség lett :) - jól tette, hogy épp most jött ezzel elő, amikor Eszter párbajesélyes

Dragonair 2011.12.14. 14:24:35

@kamarti: szerintem a legjobbkor :P én bírtam nagyon Esztert, de nagyon durván kifordult.. :/

hájdí 2011.12.14. 14:27:12

@nosce: Attila harmatgyengén,szánalmasan majmolja Alekoszt.

vallatas 2011.12.14. 14:29:25

@hájdí:
igen? ez nekem új, hogy ő majmolná Alekoszt.

kamarti 2011.12.14. 14:30:54

@Dragonair: na jó, de anyu nyilván azt szeretné, ha nyerne a lánya, hogy még büszkébb lehessen a család hírességére :)

hájdí 2011.12.14. 14:35:20

@vallatas: úúúj?:)kamerába nézés,többször idézett Alekosztól(nem fogom visszakeresni,de sokszor volt),a szeretethez való hozzállása,a családhoz(pont azt játssza,amitől sajnálták,szánták A-t),és minden kapcsolathoz(h egyedül van,nincsenek igazán barátai),próbálja majmolni kingával az A+Éva párost(de Ati ezt is elbaszta,mert belezúgott tényleg,és úgy viselkedik ebben a "kapcsolatban",mint egy óvodás KISLÁNY),és sorolhatnám..Nem csak nekem tűnt fel,beszéltem erről mással is.

hájdí 2011.12.14. 14:38:38

@hájdí: Csakhogy:Alek inkább volt szerethető,vállalható figura az esetlenségével,egyedi stílusával(még ha szar is volt,de nincs még egy ILYEN hülye).
Attila viszont semmilyen stílussal rendelkezik leginkább,annyi,hogy rosszindulatú,de nagyon.

Zsoofka 2011.12.14. 14:48:18

@hájdí:
Hááááát nem tudom. Amikor Alekosz részegen b.szogatta Évát meg a többit a vége felé egy éjszaka, minden volt csak nem szerethető.... Szerintem Attila azért vállalhatóbb, mert néha (gyakran) ott a száján a félvigyor, amiből látszik, nem veszi ő olyan komolyan magát és "csak" szerepet játszik.

kozi001 2011.12.14. 14:50:30

Odaüt kivégzésként a VV5 Alekoszéknak! :)

Meglátjuk a nézettségi adatokat h mit hoz Fecóék "romalagzija" a tv2 fináléval szemben...! :)

www.origo.hu/teve/komment/20111214-keresztbetesz-a-tv2nek-az-rtl-a-penteki-showval.html?SYSref=NONE&cmnt_page=1

kozi001 2011.12.14. 14:53:15

@hájdí: Alekosz szerethető, vállalható?
Utolsó hónapot vagy a Feleségkeresőt nézted? Vagy h most miket produkál az összeesküvőkben..?

hájdí 2011.12.14. 14:53:53

@mokamini: a félvigyor azért van,mert torz az ember.Attila akkor szerepel például,amikor eljátssza az új barátjának,Eszternek,hogy megszerette.Ilyenkor van valami torz vigyor az arcán.

hájdí 2011.12.14. 14:55:10

@kozi001: Alekosz vállalható VOLT,akkor ,amikor ment a VV4.Így a pontos.:)Többi tényleg gáz.

hájdí 2011.12.14. 14:59:46

@hájdí: akkor nem játszott szerepet,mikor tiszteletlen bunkó volt a tanárokkal(legyen az "osztálytársaival" 32 v hány évesen),akkor ,amikor Csabival egy tányérból kellett enniük pl,előtte lopkodott magának ezt-azt a hűtőből,hogy Csabi aztán ne ehessen,majd bevitte a banános,müzlis káposztát..Ez minden volt,csak poénos és vicces nem,gonosz volt,amilyen ő maga.És nagyon szánalmas.

LóBéla 2011.12.14. 15:03:41

@hájdí: a cristofelesben egyetértünk.
"na mi van öcsém"
de ő sem csak önmagában volt vicces, kellett hozzá péter (pl a könyvesház fiúkkal :D) vagy attila amikor latolgatják, hogy mi lesz a krisz-dya randin: "1 faszvillantás minimum, megspékelve néhány erotikus mivanöcsémmel"
következő bevágás - dya és krisz jacuzziban, utóbbi csapkodja a vizet és hangosían ordít - na mi van öcsém.

a nézők meg is érdemlik, hogy egy hülye fejtekergetős tuját szavaztak vissza, és megfosztották magukat a sok röhögéstől.

és ahogy ő magyarázta, hogy t.képpen ő az ész a bandában, csak megjátsza a hülyét :DDD
vagy amikor veronika kitalálta, hogy bepalizza - aztán 3 nap múlva le volt kúrva :D

kozi001 2011.12.14. 15:05:11

@hájdí: Mondjuk ha én rákérdezek az egykori Alekosz-függő kollegámnál erre a kávészünet alatt, tényleg nem tud hová bújni...! :)

Zsoofka 2011.12.14. 15:09:39

@hájdí:
Szerintem Csaba idegesítése is egy szerep. Illetve csak lenne, mert nemigen jön össze neki :) Nem tudom mi kell ahhoz, amivel Csabit ki lehetne hozni a sodrából. :)

hájdí 2011.12.14. 15:09:50

@LóBéla: akkor Péter még szimpi volt nekem is.Akkor még Attilával egymás ellen játszottak és ennek így kellett volna maradnia,sokkal érdekesebb lenne a játék.De Péter elfogyott,miután a "fiai" kiestek,és ott baszta el,hogy azt hitte,kénytelen szövetkezni Attilával.Így szerintem meggyengült(kint),,nekem ezért lett ellenszenves,mert gyáva,nagyon.

Zsoofka 2011.12.14. 15:11:03

@mokamini: De legalább próbálkozik vele... Lassan ugyan kezd túlzásba esni, mert egyszerűen nem akar összejönni neki :)

hájdí 2011.12.14. 15:11:32

@mokamini: Csabit gyűlöli és féltékeny rá,Kinga miatt.

Zsoofka 2011.12.14. 15:18:47

@hájdí:
Te tényleg úgy gondolod, hogy szerelmes Kingába? Tuti, hogy az is egy szerep: csak használja, hogy legyen neki egy szerelmes oldala.

hájdí 2011.12.14. 15:24:30

@mokamini: tényleg úgy gondolom,méghozzá betegesen bele van zúgva.

LóBéla 2011.12.14. 15:26:36

@hájdí: a "fiai kiestek"? te mit néztél?
kiejtette őket. vagy csak odaállította a szakadék szélére őket ;)
nem utána szövetkezett attilával, hanem közben. fecót s sikeresen leválasztotta róla, és most már ők ketten vannak úgy, hogy MMKK segítenek egymásnak.

MagasMacska 2011.12.14. 15:28:06

@hájdí: Szerintem nincs belezúgva. Csak nem bírja, hogy Kinga kiszámíthatatlan. Így hogy taktikázzon. Meg kell valami rokonszenves vonás is a nézők felé. Szegény, szegény elutasított szerelmes!

Zsoofka 2011.12.14. 15:29:16

@hájdí:
Kár, hogy ez nem olyan mint a matekpélda és nem lehet hátralapozni a megoldáshoz, mert ha ilyen lenne, lenne rá egy fogadásom, hogy nem szerelmes....

Zsoofka 2011.12.14. 15:31:13

@MagasMacska:
Ponnn így látom én is! Szegény fiú, akit egyszerre "kínoz" a szerelem és a hisztis nő!

Hurri Kán 2011.12.14. 15:33:13

@pushpang:
Lassan mehetünk a hóra, ha így folytatódik. :DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 15:37:43

@kozi001: Azért R. Kristóf is jól nyomja:
"Az esküvő egy nagyon egyedi sztori, és nem Fecó, hanem a nézők miatt van: a megbocsátó a feleséggel együtt ez a történet része. Ha nem adnánk le adásban, akkor a VV5 törzsnézői nem kapnának teljes történetet, mert legfeljebb a Fókusz-ból vagy cikkekből értesülnének arról, mi lett később velük"
Azért nem kéne ennyire bevallani, hogy az első perctől kezdve be volt ütemezve az esküvő.
Szegény Fecót teljesen hiteltelenné teszik ezzel, kárba vész a sok vér és könny, amit határtalan epekedésében hullajtott duzzogó asszonya miatt. :D
És már az is nyilvánvaló, hogy miért fogyott le 12 kilót. Mégiscsak fessebb egy slank vőlegény, ugyebár...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 15:38:13

@gyvy: mennék is esküszöm, csak esne már végre... :D

hájdí 2011.12.14. 15:40:33

@LóBéla: nem MMKK.Simán beárulta Petit Veronikának,nem?
Ő ejtette ki őket?:)Semmi nem jött be még a taktikájukból,egyiknek sem!Csak Shadi,de ott meg mindegy volt nekik,Eszti v Shadi..

kamarti 2011.12.14. 15:42:12

@pushpang: hm. akkor most egyenként fogják nyomni a játékosokat? a múltkor még Petiatit háypolta, most Fecót... tényleg ennyire szar a nézettség?
(amúgy nekem ebből nem következik, hogy Fecót mondjuk választás elé állítják)

hájdí 2011.12.14. 15:42:45

@MagasMacska: "szegény,elutasított szerelmes",akit sajnálni lehet, max Cris volt...
szánalmas,nevetséges elutasított szerelmes pedig Attila és AM volt.

kamarti 2011.12.14. 15:44:40

@hájdí: nem a nézők véleményéről (ami AtiKinga kapcsán azért ennél árnyaltabb sztem), hanem a szerepről beszélt...

MagasMacska 2011.12.14. 15:45:00

@hájdí: Cris, mint szerelmes??? Na, ez új. Ckris csak hódítani akart. Veronikát, Esztert, Kingát, mindegy, csak nő legyen.

hájdí 2011.12.14. 15:46:16

Amikor Gergő randizni vitte Kingát,attila olyan volt,mint egy igazi öngyilkos hajlamú ,kattant,zavarodott nő,aki érzelmi zsarolással tartja rettegésben párját..Akkor is pont ugyanilyen volt,amikor mint egy mantrát ,hajtogatta Kingának,hogy ne merészeljen Csabival barátkozni.
És nem azért teszi ezt,mert mint ellenfelet akarja gyengíteni Csabit,az elején nem gondolta,hogy Cris ellen vagy egyáltalán bárki ellen visszajönne Csabi.

LóBéla 2011.12.14. 15:50:08

@hájdí: csak utána peti mégis segített neki kingánál, és rájöttek mindketten, hogy veronikakeverte a szart.
aztán ugye itt volt a boksz, ami után attila végre úgy érezheti, hogy ténylegesen ő a donkihóte, és peti az ő szancsópanzája. már teljesen más a leányzó fekvése azóta.

tegnap előtt fecónak, tegnap eszternek vázolta a kettejük kapcsolatát: akkor is egymás mellé állnak, ha tudják, hogy nem nekik van igazuk.

peti ennyi idő alatt már levette, hogy ő ezt a játékot nem nyerheti meg.vagy eleve beépített játékosként küldték be.

hájdí 2011.12.14. 15:50:11

@MagasMacska: ha már szerep..Cris eljátszotta,Veronika el is hitte,mi meg röhögtünk rajta nem keveset.
Attila nem szerepel e téren,nyűglődik,vergődik,most,hogy Kinguci megint szóba áll vele,repked,mint egy pillangó.

hájdí 2011.12.14. 15:52:23

@LóBéla: donkihóte,elájulok:Dén is kiütném a 49kg-mal petit v bárkit,ha az meg se próbálna ütni...)és attól,hogy Atikának azóta még jobban megnőtt az arca(homloka),ez még nevetségesebb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 15:54:33

@kamarti: Veronika is kapott már hátszelet, Verát is bennhagyták a film ellenére.... ehh.. nem is tudom, miért felejtjük el néha, hogy itt semmi sem történik csak úgy, magától. :)

Szerintem Fecó azt fogja mondani (persze magáááától), hogy ő ezért jött, bizonyított, asszonkát visszakapta, nincs miért benn maradnia...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 15:56:25

@hájdí: :D:D ne viccelj már! Krisztofel mint szegény, elutasított szerelmes?? ezt nem gondolhatod komolyan...

Tjuca 2011.12.14. 15:56:28

@hájdí: én bízom benne, hogy csaba kingát viszi. pont ezért. oda szúrjon, ahol tényleg fáj.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 15:59:49

@hájdí: meg se próbálta ütni, viszont örömmel hagyta, hogy szétverjék az állát... persze, Peti csak ilyen. D:

Olvaslak téged és dézsavűm van.

kamarti 2011.12.14. 16:01:08

@pushpang: igaz, igaz, én csak az ennél is direktebb marketinget soroltam...
vessetek meg, de én bízom benne, hogy Fecót nem rakják ki (magától persze)

hájdí 2011.12.14. 16:04:12

@pushpang: Cris eljátszotta,és az ,akinek kell,elhitte!Tényleg nem érted,mit írok?A nézők imádták a Cris-Veronika párost,volt min nevetni,ha csak játszotta,ha nem.
Attila meg ahogy vergődik ezzel a sztorival,az sokakat irritál szerintem,hogy ezzel nem kelt szimpátiát ,az biztos,úgy tűnik,még Ati "rajongóinál" is kiveri a biztosítékot.
Ha tényleg úgy láttad Petit,mint aki valóban odaáll és küzd,akkor ezzel nem vitatkozom,mert nem tudok.

kamarti 2011.12.14. 16:04:52

@Tjuca: én is arra szavazok, hogy Kingát nem viszi, mert az meg az ő "szerepével" nincs összhangban

mondjuk azt tényleg nem tudom én se, mit eszik a csajon, azt se tudom, Ati szerelmes-e vagy csak használja a némbert, ahogy Veronnak mondta, de sztem vicces, ahogy állandóan körbepisili, és mindent megtesz, hogy Csabát végre kint lássa, jó messze az ő Kingucijától. Azt a Csabát, aki láthatóan meg se mozdítja a kisujját sem a nőért.

hájdí 2011.12.14. 16:05:18

@Tjuca: sajnos nem fogja,mert vmikor egész jó viszonyban volt Kingával,ezt pedig ő tiszteletben tartja.

mocskosmacska 2011.12.14. 16:06:21

@kozi001: Nem kellett ezeket néznem. Nekem már a vv-ben sem volt, sem szerethető, sem vállalható.

Zsoofka 2011.12.14. 16:07:29

@Tjuca:
Ugyanezzel a logikával Ronit is viheti, az egyszerre fáj Atipetinek!

Zsoofka 2011.12.14. 16:08:35

@hájdí:
Ebben egyetértünk:
Eszter, Péter, Roni jöhet szóba. És szerintem Esztert viszi.

Tjuca 2011.12.14. 16:09:14

@mokamini: szerintem nem. peti megkönnyebbülne, egy némberrel kevesebb, attila meg ejtene fél csepp műkönnyet, közölné, hogy ez könnyű megoldás volt, és ennyi. kinga hiánya kicsit megtántorítaná.

mocskosmacska 2011.12.14. 16:10:55

@mokamini: Én petire tippelek. De lehet, hogy csak reménykedem. Kinézek csabából annyi észt, hogy rájöjjön, hogy eszter hiánya fel sem tűnne a nagy cselszövőknek.

Zsoofka 2011.12.14. 16:11:30

@Tjuca: Némber :) De rég hallottam ezt a szót. De nagyon ott van: Péter háremére totál jó :)

kamarti 2011.12.14. 16:12:01

@kamarti: ja, és ugyanezért van a bögyiben az alfahím is, akinek viszont Csabi helyette is betörte az orrát, meg ott van neki a Serikereszt, szóval magától is távol marad, és egyébként is analfa :) Gecó mint pasi nem jelent veszélyt az édeskettesükre, érzelmileg meg már leszakajtotta róla (ehhez kapóra jött a Fecó-Vera liezon). egyedül Petit nem tekinti veszélyesnek Kingára nézve, sztem már az elejétől, de amíg a két V (vagy legalább az egyik) bent van, addig azzal biztosan elvan az öribarija és nincs ideje Kingázni

hájdí 2011.12.14. 16:12:12

@mocskosmacska: én ugyanezt remélem,ugyanezért.

MagasMacska 2011.12.14. 16:15:37

Ti sem látjátok fent a tegnapi online-t?

Zsoofka 2011.12.14. 16:16:32

@kamarti:
Továbbra sem hiszem, hogy a Kinga-ügy egy pillanatig is komoly lenne A. részéről. Csak egy jól felépített szerepjáték :)

hájdí 2011.12.14. 16:16:37

@kamarti: pontosan,lehet innen a nagy barátság...:)Bár néha Petire is féltékeny,pár napja talán,Kinga Petivel beszélgetett,vérben forogtak attila szemei.és egyből ment kérdezősködni,számonkérni(mind a két félhez,persze),hogy miről volt szó..

kamarti 2011.12.14. 16:19:24

@mocskosmacska: hát nem tudom. azért ha a bentiek szemével nézzük, Esztert kint hagyni nagyobb tett lenne, mint Eszter két fölényes győzelme. sztem benne lenne a pakliban, hogy a két nagy manitu nem csak együtt, hanem külön-külön is elgondolkodik a Csabához fűződő viszonyán (+ Kinga, akiek Ati "biztonságot ad" ugye). és Peti nyitva is hagyta magának ezt a kaput, ahogy látom, plusz az ő érdekeit (nők) nem sérti és még hálás is lehet neki, hogy nem vitte ki, hiszen őt nem védte a kendő.
szóval akár még ez is bolydíthat egyet a villaerőkön - akár úgy is, hogy Csaba továbbra is tuja marad, ahogy eddig, csak a többiek vitustáncolnak körülötte :)

mocskosmacska 2011.12.14. 16:22:12

@kamarti: Nem hiszem, hogy peti hálás lesz , ha nem kapja meg a lila kendőt. Eszternek sem túl hálásak, pedig az mindent megtesz értük.

kamarti 2011.12.14. 16:23:33

@mokamini: én is hajlok rá, hogy egyáltalán nem szerelmes, de neki (is) kell a hárem, legalább 1tagú, ez sztem afféle hatalmi kérdés is (ahogy persze az udvartartás többi tagjával szemben is). Hát milyen alfa már az, akinek még egy tikocskája senincsen? :)

Zsoofka 2011.12.14. 16:27:11

@kamarti:
Na ebben egyetértünk! :)

kamarti 2011.12.14. 16:31:32

@mocskosmacska: sztem Esztert nem tartják ellenfélnek, jól látják, hogy értük még kamikáze is a csaj, és nem is volt olyan helyzetben, hogy őket kihíja
Csaba más tészta: pasiként is versenyképes velük szemben, az arénában is, bokszban is, és jelenleg eléggé korlátozottak a lehetőségei, Peti a helyzet miatt kiszolgáltatott, akkor is, ha nem rá tette a jelet
és sztem Péter az a duóból, aki inkább ésszel játszik, Atit elég gyakran elragadják az indulati. de hát majd látjuk, mi lesz

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 16:37:09

@mokamini:

de múltkor is nem az volt, hogy nem az evidensen elvárhatót tette? márpedig egyenes logika alapján esztert kellene vinnie, mert az eszter rakott rá...

viszont a péter a mostani legjobb barátjára, támaszára, fecóra tette, ezzel veszélyeztette csaba nyugodt jövőjét a házban...

plusz eszter erősnek tűnik, sok dicsérő sms-t kap, a peti szinte semmit, ha csaba utálja zsigerből esztert, akkor persze lehet, hogy őt viszi, ha meg akarja rogyasztani attilát, akkor petit viszi, pengetett is valamit a saunában, hogy ott kapja el petit és attilát, ahol legjobban fáj nekik,

viszont, ha ez netán veronikát jelentené, akkor az lehet, hogy gyávaságnak tűnne a közönség szemében, de ettől még csba jönne vissza...

cris után nem lehet tudni hogyan választ, kiszámíthatatlan, viszont tény, hogy
petihez nem kell bátorság, eszter nagyobb rizikó..

lehet, hogy bevállalja... de én nem örülnék neki..

Hurri Kán 2011.12.14. 16:39:13

Hmmm... M3... :D :D :D

kamarti 2011.12.14. 16:41:42

@mokamini: mindig öröm ilyent olvasni :)

Hurri Kán 2011.12.14. 16:42:12

@hájdí:
Kérdés? Óhaj? Sóhaj? Megjegyzés? Mondjad bátran, én meg legfeljebb jól leszarom, más nem történhet.

hájdí 2011.12.14. 16:43:39

@gyvy: van,akinek te vagy az M akárhányas.Tedd,mint én a tiédet,máris kvittek vagyunk.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 16:45:40

Miért van, hogy semmi értelmes gondolatot nem tudok írni?:)

Hurri Kán 2011.12.14. 16:47:18

@ladyandhenk:
Hát, ez ma elég sokkakal így van. :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 16:48:59

@gyvy: Nem is tudom, de a VV-vel kapcsolatban nincs egy gondolatom sem, egyre inkább hidegen hagy:)
Magadra gondoltál amúgy?:D

Hurri Kán 2011.12.14. 16:49:51

@ladyandhenk:
Nem, mert én nem csak ma nem tudok egyetlen értelmes gondolatot leírni, hanem úgy általában, soha nem megy :D

zorro001 2011.12.14. 16:50:12

@ladyandhenk: ezt a kérdést mi is feltettük már. magunkban. de nemcsk veled kapcsolatban.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 16:53:18

@gyvy: jaaaaaaaaaa:), végül is szép az, ha bevallod saját magadnak is- egy idő után:):) És mi az M3, M5? (azon kívül, h autópálya?:))

@zorro001: de én egész nap meg sem szólaltam:D

Hurri Kán 2011.12.14. 16:54:54

@ladyandhenk:
Mumus1, Mumus2, stb. Tudod, van pár emebr, akiknek mindenről ugyan az a 2-3 dolog jut eszükbe, és ezt nem restek naponta akár több százszor leírni. :DDD

zorro001 2011.12.14. 16:56:27

@ladyandhenk: már telepatikusan is gyilkosak a gondolataid, szenyorita.

hájdí 2011.12.14. 16:58:10

@gyvy: és Mx,akinek a legértelmesebb gondolata,hogy mikor tud elsőként kommentelni..és más "poénjával" menősködni.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 16:59:08

@zorro001: na, ezt már más is mondta, lehet, h van benne valami, ez lesz a célkitűzésem, gondolkodom rajta:D:D:D:D:D

@gyvy: jaa, jó tudni:) De ez egy blog, legalább nem kell sokáig visszaolvasni:) Nem baj az, legalább van meggyőződésük:), ezért vagyunk mások:D:D:D

zorro001 2011.12.14. 17:02:03

@ladyandhenk: rendben. visszatérünk a témára ha gondolkodtál. Z.

nowo 2011.12.14. 17:04:00

@Brr: Péterrel nem rogyasztaná meg Attilát,mert,ahogy itt valaki korábban leírta,Attila csak örülne,mint Alekosz Oli kiesésének:egy erős ellenféllel kevesebb (hiába "barát")!
Ha Pétert kiejtené,azzal magának is jót tenne,mert megerősödne!
De Eszter kiejtése is nagy bravúr lenne.Különösen 75:25 arányban!?;)

mocskosmacska 2011.12.14. 17:07:12

@nowo: Akárhogy is, attila már most tart csabától. (Ezt tuti, ő, mármint attila mondat, hogy ő nem merné kivinni a tuját). Csaba akárkit ejtene ki, attila félelme fokozódni. És valószínűleg ezáltal az utálata is.

mocskosmacska 2011.12.14. 17:08:46

@nowo: Igazából péter kiesése azért rogyasztaná meg attilát jobban, mint esztié, mert attila eddig péterrel együtt érinthetetlennek hitte magát.

nowo 2011.12.14. 17:10:43

@Tjuca: hijj,de szép lenne!!!:D

Hurri Kán 2011.12.14. 17:11:06

@ladyandhenk:
Igaz, végül is nekünk segítenek ezzel. :DDD

hájdí 2011.12.14. 17:13:12

@mocskosmacska: igazad van abszolút,és ha Csabi visszajön a párbajról(és tuti visszajön),a viszonyok nagyon átrendeződnek majd,főleg,ha Petit hagyja kint..másképp állnak majd a Tujához pl Gergő ,Seri ,szóval érdekes lesz.Atit sem fogják már erősnek tartani,ha Peti kiesik,az ő köreiből is vándorolnak majd át a másik csapathoz a "katonái",vagy szépen sorban kiesnek Csabiék ellen.

mocskosmacska 2011.12.14. 17:14:06

@hájdí: Nekem is ez jutott az eszembe. MÁrmint, hgoyha peti ellenében csaba visszajön, akkor gergő rá fog jönni, hogy ők mekkora cimbik.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 17:17:26

@nowo:

olyan értelemben rogyasztaná meg, hogy a többiek manipulálása kicsit nehezebb volna..

peti fényévekre van olitól minden tekintetben, oli tényleg barátja volt aleknek, peti meg csak stratégiai qvázi-alkalmi szövetségese Attilának...

mindenesetre peti nélkül a villalakók inkább mennének a saját fejük után, mint a két machinátor szövetségi akarata szerint...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 17:19:58

Úgy vélem, hogy a műsor szempontjából Csabának mindenképpen ki kellene esni! Nézők szempontjából is. Nem mint ember, hanem mint játékos. Régen is voltak ilyen játékosok, akkor sem volt szerencsés, szerintem. Nem kell példálózni Szabolccsal, neki drukkoltam anno, de Majka volt érdekesebb.
Fecó menjen haza, örüljön, ha nősül, sok terhet levesznek a válláról. Bár, én ezt nem vállalnám be, az is biztos. Különleges, egyedi esküvő, tény, de számomra nem meghitt!
Pétert sokan leírják, pedig ő játszik jól, teljesen mást csinál bent, utána mást közvetít a nézőknek. Érződik a múlt. Viszont emiatt nem gondolom, h nyerhet, sajnos:(
Kinga is a műsort csinálja. Vera is. Ők kellenek. Pont emiatt. A műsor ha tetszik, ha nem, nem arról szól, hogy legyünk kedvesek, bájosak, aranyosak. Főleg, h van egy tv stáb, aki mozgatja a szálakat, lehetsz akármilyen érdekes, ha nem találnak annak, nem fognak bevágni. Ezért jó, amit csinálnak!
Attila is emberileg nem feltétlen jó, a készítőknek igen, Péter nélkül sem veszne el, nem rogyasztaná meg, sztem.
Eszter meg több, mint aminek tűnik...
Veronika szót sem érdemel...Ő is mehet...Csaba vinné, akkor biztosan Csabának drukkolnék:)

Ui.: A fecó esküvő tényleg nem igazságos, mégis a műsornak jót fog tenni a nézettség szempontjából!

vallatas 2011.12.14. 17:20:28

@nowo:
"Attila csak örülne,mint Alekosz Oli kiesésének:egy erős ellenféllel kevesebb (hiába "barát")"

Éjszakai onlineban ellenkezőjét mondta, nem örülne neki, mert neki szüksége van egy társra a hülyeség alkotásában.
Míg Péter szerinte egyedül is elég jól elboldogulna.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 17:21:54

@gyvy: látod, jön a KARÁCSONY, legyél pozitív, lásd meg a jót:)

@hájdí: nem hiszem, h biztosan visszamenne Csaba Peti ellen...

Hurri Kán 2011.12.14. 17:23:06

@ladyandhenk:
Egyetlen (na jó, két) esetben nem akarok pozitív lenni. :)

Hurri Kán 2011.12.14. 17:24:42

@ladyandhenk:
Hepatitiszhez sem ragaszkodom. :D

beacska 2011.12.14. 17:26:08

@ladyandhenk: én biztos vagyok benne, hogynem ;D

sziaaa!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 17:26:15

@gyvy: na, akkor ezek kivételével lásd meg embertársaidban a jót:)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 17:26:24

@hájdí: Nem ez volt a helyzet, Atti megkérte Petit, h dolgozza meg Kingát az ő számára, de az jutott el a füléhez, h Peti ellene fogja megdolgozni, erre kérdezett rá.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 17:27:27

@beacska: szió, majd írhatnál hozzánk is:D

Akkor én is biztos vagyok benne, és nem is vagyok befolyásolható:D:D:D

hájdí 2011.12.14. 17:28:03

@ladyandhenk:ha a netes szavazásokat vesszük(ami nem mindig szentírás,cris ezekben népszerű volt,,)Peti sehol sincs a nézőknél.Még párbajozni sem volt,szóval nem tudhatjuk,persze,de én azt gondolom mégis,hogy Csabi bárki ellen visszamenne jelenleg.Eszter lett volna ellenfele talán,de mióta csontig benyalt Attiláéknak,szerintem keményen vágja maga alatt a fát(fejszét).

vallatas 2011.12.14. 17:29:18

@ladyandhenk:
Csaba 100%, hogy visszamegy bárki ellen, ha ő párbajozni megy mindig megkapja majd az aktuális ellenfele, hogy márpedig őt tolja az RTL és ezért kap majd egy rakat szavazatot, illetve legkönnyebb Csaba viselkedését felvállalni a nézőknek, családi ebéd közben sem lesz vita róla, és VV 5 seria után se lesz, hogy hogy voltál képes egy olyan suttyó alaknak szurkolni mint Sittes, Mengele, Gogós, Pornós stb...
hisz Szalai Annamari is ezeket akarja eltüntetni a képernyőről.

hájdí 2011.12.14. 17:33:11

@MolnarErik: nem emlékeztem már,mi volt a téma,amiről beszéltek,de mindegy is,azért hoztam fel ezt példának,mert Ati mindig,mindenkit kivallat,szó szerint,hogy miért és miről beszélt Kingával.Fecót,Veronikát,Pétert,stb.Ez szánalmas nekem,ez az ovis viselkedés.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 17:40:00

@vallatas: te magad írod, h nem lesz vita! Az egész valóság shownak az a lényege, h VITA legyen, az emberek beszéljenek róla.
1, Vera pornó: mindenki beszél róla, szörnyülködik, de megnézik, tudják már, h kiről van szó.
2, Attiláról mindenki beszél, mert mekkora......., és sorolhatnám...
3, box: persze, h Gergő nyert, akkor is ő nyert volna, ha elfekszik és rászámolnak., Miért? Mert beszélnek róla, hőbörögnek, stb. TÉMA az emberek között. Nem az a lényeg, h megállapítsák, h de cuki, helyes a fiú. A műsorkészítők szempontjából NEM AZ!!!

Itt sosem volt szó a nézőkről. És nem is lesz!

@hájdí: Krisz addig kellett, amíg a műsort csinálta, megvolt, mehet. A netes dolgok nem annyira relevánsak. Persze, h Csaba népszerű az emberek körében, mert normális. Sokat nem is látod cserében. Ha mindenki ilyen lenne, mehetnének haverkodni Hajdú Petyával a bukással kapcsolatban. Intrika kell, ármánykodás, stb. Az a lényeg!
azt meg nem tudhatjuk, h most már mennyire van elege Csabából az RTLnek. Nem csinál semmit, aranyos, kedves. Egy Pétert nem érdemes kiraknia, aki csinálja a műsort! A lényegét érted, amit írok?:)

Ez nem a véleményemet tükrözi, mégmielőtt...

beacska 2011.12.14. 17:45:33

@vallatas: jaaa, és ezek komoly szempontok műsorszerkesztés szempontjából! sőőőt, most elkezdtük átnevelni a nemzetet!! ;D

hájdí 2011.12.14. 17:51:54

@ladyandhenk: Abszolút értelek.Peti olyasmi,mint Olivér volt tavaly..bár ő csinálta a show-t,kavarta a szálakat(jobban is,mint péter)senki sem gondolta volna,hogy kiesik olyan hamar.Csabit pedig pont mostanában nem fikázza az RTL,kell,hogy bent maradjon,mert mint kiderült(győztes párbaj Cris ellen,aréna-győzelmek,nézők netes szavazásai),ő az egyetlen igazi ellenfele Attilának,Péternek(és ezen még az RTl is meglpeődött ugye) ,ez az ellentét(ami úgy tűnik ,el sem múlik)fenntartja majd az egyensúlyt.

hájdí 2011.12.14. 17:53:35

@hájdí: elég,ha Peti kieseik,Ati marad ármánykodni.Hogy ki lesz ebben társa,az majd kiderül.

beacska 2011.12.14. 17:55:32

@hájdí: szar lesz neked, amikor Csabi kiesik ...:(((

hájdí 2011.12.14. 17:57:18

@beacska: nagyon szar lenne,buknék egy fogadást.majd kiderül hétfőn(?):)

capa05 2011.12.14. 18:01:23

@beacska: fent van az éjszakai onlány.)

beacska 2011.12.14. 18:01:46

@hájdí: jaaa, mivel én hiszem, hogy a héten csak fecó esik ki, szóval az esemény még várat magára...

én bírom Csabát, de olyan kis édes középjátékosnak tartom. Nagyságát Attila ellenszenve adja, amivel nem lehet vv-t nyerni. szerintem. Saját karaktert kéne ehhez felmutatni...

beacska 2011.12.14. 18:03:18

@capa05: úúúú, de sokáááá...sajna, most fogyott el a netezésre az időm, innentől bánya van :(((

nem baj, majd holnap! ja, cápa, azt akartam kérdezni tőled, szerinted fecó tudta már este? (most már biztosan)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 18:05:17

@ladyandhenk: Szerintem Vera castingvideóját elterelésnek dobták be a Csaba-Gergő mérkőzés értékelése miatti vitáról.

hájdí 2011.12.14. 18:05:48

@beacska: Csabi megy párbajozni,Fecót semmiképpen nem viszi,ő csak más úton eshet ki,nem Csabi ellen.
Nekem se a kedvencem(nincs is ilyenem Cris óta),de szimpibb,mert nem gonosz,és ez nekem elég.

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 18:09:03

@Peter_Cs: A castingvideo már több mint 1 hónapja téma. Sztem csak a te végleges meggyőzésedre került elő a végső bizonyíték :)

MolnarErik · http://heraldika.blog.hu/ 2011.12.14. 18:09:53

@hájdí: Arra gondol, h az esküvő után szépen hazamegy.

Hurri Kán 2011.12.14. 18:10:12

@Peter_Cs:
Szerintem a Moszadnak és az MI5-nek a keze is benne lehet.

capa05 2011.12.14. 18:12:49

@beacska: szerintem igen ! Úgy jött vissza a "tüdőszűrésből", mint akit baszni visznek,mosolyogva belepaskolt a rugós labdába....
Amikor én hazaérek tüdőszűrésről soha nincs attól olyan jó kedvem...DDDDD

capa05 2011.12.14. 18:14:52

@gyvy: Pakisztánnak is nagyon komoly titkosszolgálata van...:DDD

Hurri Kán 2011.12.14. 18:19:27

@capa05:
Az ő kezük is benne lehet? :)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 18:19:49

@MolnarErik: A konkrét videó közlésére értettem.

inmemancsi 2011.12.14. 18:28:55

milyen jó kedve van a fecónak a tegnapi online elején

capa05 2011.12.14. 18:29:46

@gyvy: hát erősen véleményes..DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 18:32:53

@capa05: @gyvy: a fekete helikopterek már közelednek..:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 18:35:48

@Peter_Cs: az nem lett volna szerencsés, mert akkor kevesebbet foglalkoznak a műsorral...

@capa05: @gyvy: semmi Maffia, se olasz, se ukrán, se orosz?:)

sogeking 2011.12.14. 18:37:46

@anica inkognitóban: milyen helikopterek? valaki azonosította Attilát?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 18:39:43

@sogeking: Összeesküvés-elmélet... Mel Gibson.. amikor a film végén megjelennek, miközben végig mindenki hülyének, paranoiásnak tartotta... nem láttad??

Hurri Kán 2011.12.14. 18:39:44

@anica inkognitóban:
Majd lelövöm. Van kis hatótávolságú, háztartási RPG-m.

@ladyandhenk:
Nem tudom. A KGB majd kideríti. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 18:42:40

@gyvy: Igen felszerelt házban élhetsz:) Titkos fegyverraktárad is van?:)

És az FBI? CIA smafú? És mi van a spionfiókával?:)

sogeking 2011.12.14. 18:44:21

@anica inkognitóban: elképzelhető, hogy láttam, de nagy hatással nem lehetett rám :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 18:44:55

@gyvy: ha Made in China, ne bízz benne feltétlenül! :DD
@capa05: réti vagy harci??:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 18:48:35

@sogeking: egy fárasztó hétköznap estéjén meg lehet nézni :) még mindig inkább mint a Lucecitát vagy a VV-t..:DDD

nathalie 2011.12.14. 18:49:38

@inmemancsi:
jóhogy, hát esküvője lesz :D

foxglove (törölt) 2011.12.14. 18:50:31

sziasztok mókuskák. remélem, ma már mindenki spájzolt magának egy kis mogyorót.

foxglove (törölt) 2011.12.14. 18:52:27

@nathalie: láttad már ezt? www.valovilag.hu/video/151913

hogy próbál kontrázni a száni az elején:) szinte vicces:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 18:53:37

@sogeking: ja, te is csak kommentelni jársz??:DDDD adj egy pacsit! :)))))))

sogeking 2011.12.14. 19:01:04

@anica inkognitóban: majd ha két ember közül legalább az egyik kimegy az utca feliratú ajtón.. :)

@ladyandhenk: már azt sem tudom, Melinda kivel van jóban - a profilképed Balázs vagy Lilu?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 19:03:36

@sogeking: én néhanapján belenézek, de akkor is inkább háttérzajként megy, közben minden mást csinálok..és nem ez az életem..:D hála istennek, bár lehet, hogy nem lenne olyan rossz érzés gyökkettőnek lenni...:DDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 19:08:49

@sogeking: Jaj, természetes, hogy Lilu:) Lehet, h a kép túl kicsi, és ezért nem jól kivehető:)

TapOut 2011.12.14. 19:09:30

Veronika rendesen be van tojva...
Érdekes, akkor nem ganajtúrozza Pétert, mikor információt akar belőle kiszedni. Péter meg nem adja könnyen, szerintem még élvezi is, ahogy a csaj fő a saját levében.

sogeking 2011.12.14. 19:11:57

@ladyandhenk: mert ha esetleg Péter lenne, kénytelen lennék berakni avatarnak Kingát :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 19:15:38

@sogeking: az érdekelne, h milyen képet tennél be:)

Amúgy ő Lilu, csak álarcban van, de TE így is felismerted:)

sogeking 2011.12.14. 19:17:44

@ladyandhenk: milyent? zuhanyzósat.

@anica inkognitóban: nálam még háttérzajnak sem jó, mert általában egyből leveszem a hangot:)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 19:18:52

De jó, a Fókuszban Dia, és Shadi hatalmas szerelmének történetét láthatjuk:D:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 19:19:37

@sogeking: mivel itt nem téma sem az új Munka Törvénykönyve, sem a hajléktalanellátás, valamennyi infót muszáj beengednem..:DDDD

Tüzitündér 2011.12.14. 19:23:14

Sziasztok!

Ezek szerint nem lesz ma poszt... :(

sogeking 2011.12.14. 19:26:57

@ladyandhenk: jó, de csak egy pillanatra, és nem láttál semmit :)

nathalie 2011.12.14. 19:28:17

@foxglove:
száni kicsoda?
Eszter mint szánalmas? :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 19:28:48

@sogeking: nem, nem láttam semmit:(:):):)
Köszcsike:D:D:D:D

@Tüzitündér: szióka!

foxglove (törölt) 2011.12.14. 19:30:25

@nathalie: aha:) a jelenléte teljesen elviccesteleníti petit és attilát:(

nathalie 2011.12.14. 19:35:52

@foxglove:
ugye???? én se tudtam röhögni! komolyan mondom, hogy amikor a bolondvera bekerült a képbe, akkor mosolyodtam el először :D

Ritkán látni ennél az Eszternél szánalmasabb és unalmasabb nőt.

inmemancsi 2011.12.14. 19:37:41

ez a rubin kristóf állat hülye

foxglove (törölt) 2011.12.14. 19:39:54

@nathalie: ez akkora suttyóság kb. a részéről, mint amikor két színész a színpadon egy jelenetet ad elő, valaki meg folyamatosan belepofázik az első sorból.

Tüzitündér 2011.12.14. 19:40:34

@anica inkognitóban: erre a szájra, már nem szájfény kell, hanem korong ecset! :):)

inmemancsi 2011.12.14. 19:44:25

na és ha megvolt az esküvő, akkor karácsonyra legyen megint egy két csere jöjjön ki mind és menjen be azorbán meg a többi

nathalie 2011.12.14. 19:46:01

@foxglove:
elbassza az ember szórakozását. remélem ma kiválasztja csaba. Ma lehet csabának választani?

sogeking 2011.12.14. 19:47:36

@anica inkognitóban: ő is Veronika, legalábbis a szájáról mindig valami ilyesmi ugrik be:)

foxglove (törölt) 2011.12.14. 19:48:22

@sogeking: követelem, hogy a cica alakítsa Jokert a következő betmenben.
@nathalie: úgy tudom igen.

Tüzitündér 2011.12.14. 19:49:08

Na, áálékosz házas asszony kezét kéri minggyárt!:):)

capa05 2011.12.14. 19:51:03

@Tüzitündér: Szia! (külön) Hogy te miket nézel???::o

nathalie 2011.12.14. 19:51:03

@inmemancsi:
azt hittem Dubaiba járnak... mindig tanul valamit az ember :D

a százmilliós résznél hangosan felröhögtem :D

kozi001 2011.12.14. 19:53:02

@Tüzitündér:
Hiába Csengéék nyernek! Alekosz max ihat a lagzin! :)

sogeking 2011.12.14. 19:53:11

@foxglove: meglátom mit tehetek :)

Tüzitündér 2011.12.14. 19:53:42

@anica inkognitóban: na, egyszerre.... :):):) milyen érdekes! :)

inmemancsi 2011.12.14. 19:56:47

@nathalie: én meg a hírességnél:))

Tüzitündér 2011.12.14. 19:57:28

@anica inkognitóban: lehet, hogy a "lenyelik" miatt van:):):):)

Tüzitündér 2011.12.14. 19:59:34

@capa05: cerbusz cápa! :) rászoktam arra is sajnos, kövezz meg......

capa05 2011.12.14. 20:01:43

@Tüzitündér: nekem nem tisztem megitélni.. elég ha esetleg a párod megbírál..:DDD

Tüzitündér 2011.12.14. 20:03:00

@capa05: ó Ő most "szoliban" van! :):) ilyenkor lehet! Nálam van a távirányító!

nathalie 2011.12.14. 20:03:08

@inmemancsi:
az meg a másik :D azt hittem már véget értek azok a sztorik, amikor nők húsz év múlva is azzal villogtak, hogy meg akarták venni őket öt kecskéért külföldön, majd elkezdődött az egymásra licitálás. de úgy néz ki nem, valaki még ezzel haknizik :D:D

capa05 2011.12.14. 20:04:08

@Tüzitündér: Akkor most zongorázol??:DD

Tüzitündér 2011.12.14. 20:05:11

@capa05: igeeen, egy perc alatt 30 filmet és egyebet tudok megnézni! :):)

inmemancsi 2011.12.14. 20:05:17

ekkora baromságot legyen e menyasszonyi csokordobás - és ezért egyesek pénzt kapnak, jó hogy semmit nem ér a forint

capa05 2011.12.14. 20:07:18

@Tüzitündér: legalább nem unod magad!:DD

inmemancsi 2011.12.14. 20:10:52

@nathalie: nincs új a nap alatt:)))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:17:28

Amúgy holnap lesz 1 éve, hogy elindult Hajni itteni sikertörténete:) Biztosan tartogat valami meglepetést nekünk:D

capa05 2011.12.14. 20:19:56

@ladyandhenk: pl ma nem ír posztot, mondjuk az nem meglepő... sajnos:((((

Tüzitündér 2011.12.14. 20:20:28

@ladyandhenk: jah, mindenkit meghív magához sütizni!

Tüzitündér 2011.12.14. 20:24:50

@capa05: Neked sem szólt? Holnap este 9 Baja Igazság utca! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:25:00

Bocs TT, ez nem rád való célzás volt..:DDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:28:27

@capa05: @Tüzitündér: burkolt célzás akart lenni, hogy LEGYEN VALAMI meglepi:D:D:D:D:D

Akkor is ez egy nagy esemény:)
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani annak a Barátomnak, aki felhívta a figyelmemet az oldalra és a VV-posztra! Köszönöm, h elvette a tanulási időt tőlem, mert olyan jól éreztem/érzem magam:D:D:D:D

capa05 2011.12.14. 20:29:06

@Tüzitündér: Hát nem , nem is vagyok ismerős arrafelé nagyon régen a Sugovicánál voltam 2 hétig edzőtáborban, de azon kívül csak a fő tér (ha annak hívják)

evangeline77 2011.12.14. 20:31:21

Sziasztok! Megnéztem Vera casting videóját, hát számomra ez gusztustalan.. :) (Tudom, beteg vagyok, hogy ilyenekre vetemedek..:S) Sokkot kaptam!!!!

capa05 2011.12.14. 20:33:11

@ladyandhenk: nem téveszted az Oscar gálával? Ott szoktak mindenkinek köszönetet mondani..PPP

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:33:33

@Tüzitündér: pedig hogy örülne, ha a blog összes olvasója és kommentelője beállítana hozzá..:DDD

capa05 2011.12.14. 20:33:46

@evangeline77: melyik rész dobott ennyire fel??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:34:17

@ladyandhenk: azért ne felejtsd el a Világbékét sem! :P:D

zoxó 2011.12.14. 20:36:01

@anica inkognitóban: mekkora buli lenne!!! Vinnék tuját.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:36:59

@capa05: öhm, talán arra hajtok titokban:D (pornó-oscar?:)) Gyakorolni kell mihamarabb:D

@anica inkognitóban: Bizonyára nagyon értékelné, és jól meg is hívattatjuk magunkat, megismerkedünk Pötyivel, és az egész családdal:D Lehetőleg karácsonyra is:D

evangeline77 2011.12.14. 20:38:22

@capa05: Ahogy bekapta a brét és közben nyögött. De az első lábszéttárásnál is csak pislogtam. :O:O:O:O Kislány vagyok én még ehhez..:P Hihetetlen ez a Vera milyen érzékeny...

Tüzitündér 2011.12.14. 20:39:23

@ladyandhenk: sőt a szüleidet sem, hogy felneveltek! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:39:37

@anica inkognitóban: Oh, köszi, h említed!

Köszönöm a családomnak, hogy nem szólnak bele, hogy milyen honlapokat nézek (igaz, nem is tudnak róla), köszönöm a kutyáimnak, akik tartották bennem a lelket:), köszönöm a kommentlakóknak, akik megnevettetnek, és mindenkinek köszönöm, mert...

Jut eszembe a világbéke nem a szépségversenyeken van?:D Én az Oscarra gyúrok:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:40:11

@zoxó: szerintem azt mondaná, már csak az hiányzott neki..:D
@ladyandhenk: ha meg már akkora utat megteszünk, csak maradni kellene újévig... jókat főzhetne nekünk szilveszterre..:D
@evangeline77: hát, vannak ilyen dolgok..:P:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:41:22

@evangeline77: :D:D:D, ne lepődj meg, de egy ilyen nem kislányoknak való filmben már csak ilyet csinálnak:D És ez "csak" casting volt:D

Tüzitündér 2011.12.14. 20:41:40

@evangeline77: és erre kényszerítették a "gazok" :):)

capa05 2011.12.14. 20:45:22

@Tüzitündér: @ladyandhenk: na majd kaptok mindjárt!!! (azt hiszem) M2 től!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 20:46:27

@evangeline77: Semmi extra nincs benne, akár otthon is felvehették volna.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:46:41

@anica inkognitóban: jó, úgysem volt még tervem:D

Remélem, hogy még nem olvassa holnapig a kommenteket, mert megtudja szervezkedést:D Ja, szilveszterkor legyen lencse sali, az finom is, és még szerencsét is hoz:D

Mivel Hajnalka gasztroblogger, gondolom, nem bánja, ha mindenki lead neki egy rendelést, hogy mit kér enni karácsonyra, például:D

evangeline77 2011.12.14. 20:47:11

@Tüzitündér: Csúnya, rossz bácsik! Illetve itt csak egy bácsi van..

Mint egy nyalóka..:) Nagyon jóó!:):)
(Még mielőtt megkérdeznétek, igen, láttam már életem során pornót, de ez a Vera.. :):)

@ladyandhenk: Állítólag nem nyújtott jó teljesítményt, ezért nem lett belőle egy új generációs Michelle Wild.

Tüzitündér 2011.12.14. 20:47:19

@Peter_Cs: akár.... de nem ott vették fel szerintem

evangeline77 2011.12.14. 20:49:52

@Peter_Cs: Egyébként szerintem sincs. Nem szado-mazo, még csak nem is anál, egy sima orál van benne, meg magánakció. De itt a hangsúly azon van, hogy Vera, aki benn játssza az erkölcsös faszamegmondó embert, semmivel sem jobb mint Veronika, vagy Seri.. Sőőt, kíváncsi leszek az érzékeny lelkével hogy fogja megélni ezt, ha kijön.

Sosem értettem, hogy a nők miért akarnak pornózni. Én előbb mennék a Mekibe dolgozni..

capa05 2011.12.14. 20:50:53

@ladyandhenk: itt a falnak is füle van... itt mozog a moszad meg a többi ilyen szervezet!De ha figyelmes vagy meglátod!!:PP:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:52:10

@evangeline77: a Mekibe ma már jogászdiploma a belépő..:DDD

Tüzitündér 2011.12.14. 20:53:17

@anica inkognitóban: amennyiben nem mondod ki, NÍ-t fogok neked mondani :):)

capa05 2011.12.14. 20:53:19

@evangeline77: nem rossz ott sem a fizetés (talán) de ebben a hivatásban azért több jön össze.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:54:59

@anica inkognitóban: jó, leesett, és ő az, akinek a nevét nem mondjuk ki, de TUDJUK KI?:D

Tüzitündér 2011.12.14. 20:55:48

@evangeline77: dehogy akart ő pornózni! Csak a csúnya bácsik kényszerítették és azt mondták neki, hogy a gyalog galopp magyar változatát fogják forgatni...Na! :):)

evangeline77 2011.12.14. 20:58:20

@anica inkognitóban: Hááát, hamarosan lesz, lenne, ha most is éppen nem passzívon lennék a munka miatt..

@capa05: Hm.. Nekem nincs az a pénz, hogy ilyesmire vetemedjek. Meg amúgy is, jól keresek.

A videó legjobb része mikor kamerába suttogva mondja: "élvezz az arcomra"... Ebből valami jó kis remixet kellene csinálni és beküldeni. :D

Már nem emlékszem a Pandora-s story hogy volt, akkoriban még "kisgyerek" voltam.. De őt ugye lebuktatták a többiek előtt? De hogy? Beküldték a felvételt, vagy egy levélben megírták nekik?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:58:33

@Tüzitündér: Lovag vagy??:P:DDD
@ladyandhenk: megírtam neked, de Gyvy a nagy szakértőjük..:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:58:49

@evangeline77: erre meg csak azt tudom mondani, hogy a férfit kell megkérdezni, meg őt (lsd magánaction:)), max a filmezéshez nem volt jó! Bár az itteni pasik bizonyára meg tudják mondani már csak ránézésre is, hogy mennyire dolgozik jól:D

evangeline77 2011.12.14. 21:00:19

@Tüzitündér: Szegény kicsi Vera!!!!! Nem mondod, hogy így kihasználta őt egy mocskos, undorító producer? :):) Lehet tényleg nyalókát várt, azért nyitotta ilyen nagyra a száját.. :)

(a ribanc az nálam ribanc.. :) - Vagy ilyet itt nem szabad mondani? )

evangeline77 2011.12.14. 21:08:41

Olyan jó látni Mr.Sittes törött orrát.. :)

LóBéla 2011.12.14. 21:13:37

vera arca mikor felfogta, hogy nem jött be a basztatás, lepergett petiről :D

priceless

nathalie 2011.12.14. 21:14:55

témánál vagyunk :D attila nem jön be mint férfi kingának, de amikor ölelkeznek, nem élvez erre attila? :D

nathalie 2011.12.14. 21:16:02

de kurvára unatkozhatnak ha már takarítás is vicces program nekik :d

never again 2011.12.14. 21:18:53

Eszter nagyon gyorsan felejti el, hogy kik akarták kirakni a villából.

Hogy benne van már minden szemétkedésben Vera ellen, és most Caaba ellen is.

szomorú

Tüzitündér 2011.12.14. 21:19:04

csináltak egy ilyen ceremóniát... :):)
fecó vááá

nathalie 2011.12.14. 21:19:05

annyira szeretném ha eszter hívná ki csabi. Csabinak drukkolnék :d

LóBéla 2011.12.14. 21:19:11

@evangeline77: de szabad :) az igazságot ki lehet mondani, le lehet írni.

de van itt néhány feminista liberó álértelmiségi itt, akik totál elképsztő módon nincsenek kapcsolatban a valósággal,

amit itt vera VS pornó kapcsán előadtak sok mindent megmagyaráz arról, amit ezek romulán-fajvédelmi megmozdulás címén előadnak.

kár hogy nincs ilyen animációs inzert, amikor eszter megnyilvánul: ilyen kis buboréktippekben a képernyő széle felé repdesnének kifelé a negatív százalékok - -1.43%,-0.86%

nathalie 2011.12.14. 21:23:28

@LóBéla:
az animációs inzert az év ötlete volt! :D:D úgy szeretném ha vlami számítástechnikai zseni megcsinálná egy best of eszterre:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 21:24:48

@LóBéla: pont ezen röhögtem én is, teljesen lefagyott a procija és az arca... :D

ZuzuPetals 2011.12.14. 21:25:08

@never again: Nagyon lejáratja magát, ahogy a sarkukban liheg és próbál a poénokra rátennie egy lapáttal.
Remélem Csaba kiviszi és hazaküldi szépen.

kékdelfin 2011.12.14. 21:30:12

durcás bagoly!:)
Karaj!

dr. gernika 2011.12.14. 21:33:16

Még mindig nem volt szavazás Kinga vibrátoráról????

dr. gernika 2011.12.14. 21:34:08

@gernika: Bocs, Verát akartam írni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 21:34:27

Úristen. Inkább 2 hisztiző Kinga, mint 1 halk Vera.
Ez a nő előző életében a múlt században a Tisza-mentén élt és légypapírméreggel gyilkolta a környezetét.

Talpig Jimmy 2011.12.14. 21:35:31

még a feltételezés is sértő, hogy nincs olyan ember, aki Mindig Igazat Mond :)

kékdelfin 2011.12.14. 21:38:06

Én egy vödör szart öntenék a vera fejére minden alkalommal, amikor ilyen kis édesen beszélget.
Ja, hogy akkor folyamatosan hordani kellene a szart?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 21:38:45

Vera olyan, mint tata az autópályán: Nédda' a sok marha, mind szembe jön velem...

LóBéla 2011.12.14. 21:39:10

@nathalie: és hozzá ilyen régi pénztárgép csilingelés :)

@pushpang: beteg.

most hány mami pityereghetett fecó 'jóságán'.

sosem fordulok ellened, aztán 2 perc múlva 'elárulja'. a jó fecó.

réééééééééz, óóóóóóóóh.

never again 2011.12.14. 21:39:31

@ZuzuPetals: Valaki az egyik korábbi Eszter-párbajon írta, hogy van az az eset,amikor a kiközösített joggal az, mert tényleg rossz ember. Ahogy eddig látszik, Eszter tényleg az. A gonosz kis karikatúrája a 2 manipulátornak, akik a második párbaja után megbeszélték, hogy arra fogják használni, hogy "szórja ki" a többieket, úgy fordítják, ahogy nekik tetszik. Egy elvileg tanult nőtől én nem ezt vártam, hatalmas csalódás.

foxglove (törölt) 2011.12.14. 21:40:16

jaj. még egy menyasszony=még egy esküvő? lilu most ijesztget?

kozi001 2011.12.14. 21:40:36

Fecó "ÉN NEM KELTEM KI MAGAMBÓL!" :)

Vesd össze:
Kérek egy türelemjátékot! DE AZONNAL!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 21:46:01

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): így is olyan arcot vág a felhúzott orrával, mintha szart kentek volna a bajuszára.

De van remény, látszik, hogy most már kezd fáradni! Kinga szavai után érezni lehetett ahogy ült a vízben, hogy nem zsigerből jött a szöveg, hanem gondolkodnia kellett, hogy mit is mondjon, ami elég sértő lehet ahhoz, hogy kihozza K.-t a sodrából. Nem is volt olyan gördülékeny, mint szokott...

Én a többiek helyében kollektíve IGNORÁLnám, előbb-utóbb belefulladna a saját hülyeségébe. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 21:46:01

@pushpang: Kinga egy elkényeztetett liba, aki megszokta, hogy mások úgy táncolnak, ahogy ő fütyül! Vera meg mindenért megküzdött az életben! Ezerszer inkább Vera!!!!!!!!!!!!

@never again: Ez így van, remélem, hamar kiesik!

ZuzuPetals 2011.12.14. 21:46:08

@never again: tanult nő, de ez max. a kitartását mutatja meg: seggelt 5 évig egy jogi karon. Sajnos az intelligenciával ez nem függ össze lsd. mostanában a megnyilvánulásait.

LóBéla 2011.12.14. 21:46:55

@pushpang: és egy ilyen kis tehetségtelen angolkóros nyüves játsza Lukréciát, amikor 'magyarba' forgatják a bordzsákat? há hol voltak a casting ügynökségek, amikor ilyen alapanyag van nálunk.

amúgy remélem verának nem lesz családja soha. tönkre fogja tenni, és 45-50 éves korára az alkohol végett minden rejtett elmebetegsége előjön. itt ebben a szituban ez jól megmutatkozik, hogy a nyomás és a feszültség mit okoz benne.

@ZuzuPetals: hát azért most még inkább ejtse ki a csabát, aztán verát, kingát stb.
felőlem akár még döntős is lehet, ha harmadik lesz. ilyen kis lótifuti harmadik, mint éva, anikó, anett...

kamarti 2011.12.14. 21:47:31

azért Fecó tényleg növeszthetne egy kis tököt, és mondhatná azt is Verának, hogy csitu már
ebből a nem tudok senki mellé állni, meg sírba visz a jó szívemből nem ért ez a némber, meg se hallja, ami nem róla szól

bár mondjuk tényleg Kingucinak is van egy vitakultúrája, amiben Ati kedvesen erősíti is, szóval reménytelen a két csaj meg a "megbeszéljük" egy mondatban

ZuzuPetals 2011.12.14. 21:49:07

@LóBéla: nem tudom ki írta korábban, de én is úgy gondolom, hogy csaba jó arra, hogy atipeti ellenpólusa legyen. Szerintem ha másért nem (bár én kedvelem), ezért szükség van rá.

capa05 2011.12.14. 21:49:42

Milyen okos ez a Kinga! Mi kell egy esküvőhöz és tudja!!

LóBéla 2011.12.14. 21:49:46

@ZuzuPetals: szörnyen primitív, és emiatt egyre jobban utálom magam, amiért feladtam a jogi egyetemet anno :)

ha ez elvégezte és VV-ig vitte, akkor én egy jogi egyetemmel 35 éves koromra pártvezető és miniszterelnök lennék vajon? :)
dézsa WU-m van. WU2-m.

LóBéla 2011.12.14. 21:50:46

@ZuzuPetals: te látsz benne ellenpólust?
akkor már csabi menjen ki, és álljon vissza a peti VS attila dolog ;)

ZuzuPetals 2011.12.14. 21:51:49

@LóBéla: joggal kapcsolatban ugyanezt mondhatom el magamról.. :)

Ellenpólust látok csabában, nem intrikus, nem köcsög, csak úgy "van". :)

foxglove (törölt) 2011.12.14. 21:53:10

Itt vagy, nati? Bolondvera the best:)

evangeline77 2011.12.14. 21:55:56

Vera tényleg megőrült. Nekem szórakoztató, de ha vele kellene élnem, rettegnék tőle..:) A párnám alatt tuti tartanék vmi önvédelmi eszközt. Ez egyszer bekattan és legyilkolja élő adásban az egész bandát..:)

never again 2011.12.14. 21:56:31

@ZuzuPetals: Ezért nagyon fájó, hogy őt mutatják, mint tanult nőt :(.

Lassan tényleg átszokom a heti 1-2 VV nézésre :)

kozi001 2011.12.14. 21:57:07

Veronika007-es ügynök jelent! :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 21:57:18

@evangeline77: Túlzol! Vera csak a megfelelő ellenerőt vonultatja fel!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 21:58:34

@Peter_Cs: vááá.. kérlek ne fárassz már ezzel a hülyeséggel. :)

Te pont ugyanazokon a fázisokon mész keresztül Verával kapcsolatban, mint amiken Évával az előzőben.
Minél inkább kilóg a lóláb a kedvencedet illetően, minél többen fogjuk a fejünket a hülyeségeitől, te annál jobban hergeled bele magad és véded körömszakadtáig a védhetetlent és a vállalhatatlant.
Ez biztos valami lelki szükséglet lehet nálad, nem tudom, de miért pont ilyen hülye picsákért kell harcolnod..?? :D :D

LóBéla 2011.12.14. 21:59:03

@ZuzuPetals: pont ezért nem az. alternatíva, nem ellenpólus. ahhoz kevés.

a peti-ati szövetség amúgy is ilyen ruszki-amcsi barátság 45ből :)
csabi ki, és akkor el kell gondolkodniuk egymáson. hidegháború ;) ez nem kicsit osztaná meg a bentieket.

csaba effektíve nem nyújt semmit. semmit. nem fog történni semmi vele. minden interakció, ami vele kapcsolatos, az mások által gerjesztett. ha más nem basztatná, akkor komolyan nem történne vele semmi. ülne, bambulna, és tekergetné a fejét. akkor szólalna meg, ha lilu vagy balázs kérdezné.

ZuzuPetals 2011.12.14. 22:04:03

@LóBéla: én nem vagyok abban biztos, hogy csaba tényleg csak ennyit csinál, mmax. az rtl ennyit mutat.
És lássuk be, dreszter sem túl izgalmas.
szerintem atipeti nem fordul egymás ellen, csak a legvégén. Ha addig ki nem esnek.

LóBéla 2011.12.14. 22:13:20

@pushpang: de most mit vársz egy libbant hímnemű feministától. az ember egy 'kétlábonjáróönellentmondás' (bocs, férfit nem tudtam írni egyszerűen :D)

peti a legnagyobb játékos vazzeg :)
hülyék a magyar nézők, mondom én. kriszen meg ezen lehetett nevetni, egyik már repült, és most ezt is kint akarják tudni? beszarás.

inkább legyen nézhetetlen a műsor, de ezek a g*ci, alja emberek ne nyerhessenek már 60 milliót. adjuk annak a csabinak, az jó gyerek, soha nem látni - kb ez az átlag vidéki VV néző hozzáállása

fecó annyira szar színész, hogy nem tudja eljátszani a tudatlant. pontosan tudja, hogy esküvő és megy haza. és majd lesz fecó mozgalma ale..izé, csabáért. kiesik attila és peti, de lesz bent béke és szeretet, csaba majd gitározik naphosszat, vera meg miután 21.századi zsándárkként menybe ment, r-go gida nyomja majd a go-go gidák mellet. nyuggerotthonokban minden este magától zuhannak a protkók a poharakba pontban 9kor. písz,láv. csaba a végére akkora hippi lesz, hogy egyből otthagyja a rendőrtisztit, és a 12 millát elveri egy nemibeteg-gondozóban.

LóBéla 2011.12.14. 22:14:13

@ZuzuPetals: ha történne vele vmi érdekes, azt megmutatnák.

amikor attila beszól neki, basztatja, akkor mutatják is. na meg, amikor kiválasztják :)

LóBéla 2011.12.14. 22:16:01

@LóBéla: *r-go gidaként újjászületve. bocs, elb@sztam a szerkesztgetés közben

jooasszony 2011.12.14. 22:39:12

Lilunál pancserebb képernyőst még nem láttam!!!!!!Kretén kérdések..és nem vár rá választ.

hájdí 2011.12.14. 22:58:09

Eszti hogy be van szarva.

hájdí 2011.12.14. 22:59:41

ügyes.bár nem ezt reméltem.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 23:01:04

csabi, csabi, csabi, de hülye vagy!

capa05 2011.12.14. 23:03:18

@capa05: Jó döntés!!!!XDDDDDDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 23:05:11

@Brr:

Lilu bátor döntésnek tartja veronika kihívását, hát megállaz ész és rögtön el is kezd szivacsosodni..

a bátorság petihez kellett volna, de csak azért, mert bent azt hiszik, hogy petinek van szavazó bázisa, pedig nincs...

bátor csabi konkrétan a jelenleg leggyengébb választhatót választotta...

capa05 2011.12.14. 23:09:32

Veronikának most már bele kell szerelmesednie Petibe, ha bent akar maradni!!!:DDDD

nowo 2011.12.14. 23:39:00

@Brr: nem hülye,hidd el!
Először a gyengébbeket kell kiszórni,és az is erősíti őt.Alekosz egyszer volt kiválasztott,akkor is Zsófikát vitte.
Legközelebb már csak Gombi hívta ki,direkt azért,hogy kintmaradhasson.
Többet nem is lett kihívott.
A két manipulátor,valamint az Analfahím és a csajok is (Vera kivételével) gyávák,mint a nyulak.
süti beállítások módosítása