Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1x88 - 1x90

2011. december 13. 19:45 - Hódos Hajnalka

Túl vagyunk, ezen is, nem is bánom. Nemcsak Verát, engem is azzal fenyegettek tegnap, vér fog folyni, jó, rá is szolgáltam, de nem bírok magammal és csakazértis, mérhetetlenül és soha nem múló jóindulattal köszöntök minden juventínót az alábbi - mondjuk ki - remekművel, luca-luca kitty-kotty, mindenkinek van búzája?

Igen, képes voltam elvenni a kutyától. 

Ott tartottunk, hogy közeleg a Nagy Pillanat, hálistennek már csak egy-két nap maradt a felkészülésre, a bunyósok egyre fáradtabbak, az edzők egyre elszántabbak, Péterben például látni akarják a tüzet és eszébe ne jusson elviccelni ezt a meccset! Egymást figyelik, Attilának jó mozgása van, ha nem erőlködik, Eszter meg nézze Verát, nagyon erős, a ringben is ezt fogja csinálni. Először neki fog ugrani, hogy megfélemlítse. Petiék az udvarról, Attiláék a ringből mutogatnak félreérthetetlen jeleket egymásnak, némi kisrakás-nagyrakás következik vihánccal egybekötve, majd Kinga és Csaba leseggezése, de ezt edzőül úgy mondják, mentálisan nagyon gyengék. Ezt kell kihasználni. Seri próbálkozzon a vonzás törvényével is. A vudut nem javasolják neki, csodálkoztam is, azt viszont legalább egyszer engedje már meg, hogy lecsússzon róla a csőtop, ami bokszedzéshez kifejezetten ideális viselet. Kinga ne rinyáljon, erősebb és technikásabb Serinél, Viki üti Kingát, mint szódás a lovát, közben ujjong, néz téged, gyerünk, hadd ijedjen meg, ne aludjon semmit! Eddig tart a balhé- hiszti- és bőgésmentes rész, és itt kezdődik Vera drámája az orrtöréssel, nézzük.

A feladat nem más, álljanak ki és mondják el, ki miért tartja magát esélyesnek? Attila azért gondolja, hogy ő fog nyerni, mert Péter lába az idők során elcsökevényesedett, elég erős hasizmot növesztett és a keze akár egy általános iskolás gyerek vonalzója. Csakhogy Péter majd jól hasba vágja! A kellemes hangulatú faszméregetésbe Vera szól bele, egy perc után elfáradnak majd, mert mindkettejüknek katasztrofális az állóképessége, ráadásul Attila dühből üt. Ha Peti ügyes, az alacsony termetét ki tudja majd használni. Péter és Attila kicsit kiröhögik Verát, de az csak mondja a magáét, nyomja, mint süket az ólajtót. Csaba nagy hátránya, hogy nem kapott még nagyon durva ütéseket. Ha bekap két-három ütést, elmegy a kedve az élettől is, úgy fog sírni a sarokban, mint egy kislány. Csaba mutogatja Gergőnek, a jobb karjától rettegjen, mert a baltól még ő is fél, vagy talán fordítva, de ez annyira kínosan szar volt, hogy le se akartam írni. Péter pszichikai terrorral él, lényegében vértócsát és halált vizionizál, Attila Csabának drukkol, de annyira idétlen, teszetosza a mozgása, hogy úgyis Gergő fog nyerni. Vera nem tudja magát fényezni, lesz ami lesz. Attila az amilyen az aggyonisten elvét követve elmondja neki, Eszter fog nyerni, mert neki van agya és tudja, mi az, hogy ütés. Juj, a Királylány meg a Szőke Ciklon összeöltöztek és az egyetlen céljuk, hogy szétüssék egymás orrát. Bár Seri nyomorék, ha ballal is, de oda fogja tenni magát. Gergő szerint nagyon durva meccsük lesz és végig fog menni, a belük is lógni fog, de Seri nyer. Atti Kingának drukkol, ki másnak, azért fogja megnyerni, mert hosszabbak a kezei. Kinga örül, juj, mindenki szerint ő fog győzni, mert Seri lesérült, olyan jóóó!

Hogy ki mindenki döntött úgy, hogy Attila és Eszter randizzon, fogalmam sincs, de ennél jobban nem is tudtak volna kibaszni velem. A randi egyébként a szokásosat jelenti, ízléstelen környezetben – jelen esetben mécsesek között – bebasznak és döglenek a dzsakuba, miután megzabáltak fél tálca szendvicset. Eszer csengő kacaja rádob a hangulatra egy lapáttal, nem mondom. Attila Kingáról kérdezgeti, de Eszter nincs vele olyan viszonyban, a Serit kéne megkérdezni, vele az elmúlt napokban többet beszél. Hogy mi minden történhetett még ezen a remek hangulatú randevún, sose derül ki, mert dráma van, Kinga fürcsizni megy és meghallja, hogy Vera róla beszél Fecónak. Vera épp azt fejtegeti, amit Kinga csinál, szánalmas és ez az első igazi hátbaszúrás a Villában! Hogy őt aki visszajött egy párbajról! És azokkal kezd barátkozni, akikre panaszkodott! Konkrétan szánalmas! Vera nem fogja nézni, ki kinek a barátja, ha megint párbajozni megy, az hétszentség. Fecó azzal a bárgyú mosollyal a képén bólogat, és hátigenezik, férfiaknál ez azt jelenti, meg se hallja, amit Vera mond, bezzeg Kinga hallja, be is vágja maga mögött az ajtót, hogy csak úgy nyekken, adj neki bőgni. A paplan alatt, hogyne, a koreográfia a szokásos, bőgésből hirtelen átváltunk fúriává, segítenek is neki, Péter háborog, na menj te a picsába, ezt mondta a Fecó? Nahát álljunk meg egy szóra, nem ez az a pillanat, mikor Fecót megszórják jelekkel kariajinak? Kinga hüppög, a kis szutykos kurva mindennek elhordta. Jaj, jaj, nagy a baj, Veronika rohan is ki az Atyaúristenhez, a Kinga sír, hát ez minimum annyit jelent, hogy visszafelé kezdtek el folyni a folyók, már amelyiknek nem vált vérré a vize. És nem vigasztalja senki, ettől meg tűzeső fog hullani az égből. Attilának sajnos be kell mennie, hogy dumáljanak. Fecó senkit sem szeret, hüpp. Kingát se. Hát figyelj, az van, hogy eljött a te felismeréspillanatod. A Fecó nem szeret minket. Hogy-hogy mér, bazmeg, mer’ ő ilyen. Hát, ennyi volt, de azért Attila rámegy picit a történetre. Csaba elvonul Fecóval a nyugiba, odafigyelhetne legközelebb azért, mire bólogat, mert ezek itt belekapaszkodnak félmondatokba és úgy kicsinálják, mint a szart. Fecó nem érti. Veronika se szokta Fecó, hagyd a fenébe. Hogy a Kinga azt hinné? És vele meg se beszéli? Hát ő ezt nem érti.

Végre egy kis jóleső káröröm, kedves Péterrel tudatják, a nézők döntése alapján Verával kell, hogy töltse az éjszakát. Péter arckifejezése utánozhatatlan. Azoké a testileg-lelkileg megkínzott emberekére emlékeztet, akik már beletörődtek nemcsak a halálba, az újabb kínzásokba, a még számtalan, rájuk váró megaláztatásra, de abba is, hogy nincs kiút. Hatalmas lelkesedéssel megrendeli a D-matracot. Közben a két Veronika összeszövetkezik, szívassák meg a Petit. Vera azt mondja neki, Veronika sír miatta a fürdőben. Nemcsak én nem értem a dolog lényegét, Veronika sem, mert pisi előtt kérdezgeti Verát, mi van akkor, ha Peti bejön hozzá a fürdőbe, ő meg nem sír? Küldd ide baszod, én nemcsak zokogok, de karmolom is magam kínomban. Megfigyeltem egyébként, a nagy dolgok Veronikával mindig a fürdőben történnek, ott volt mogyis a lehelete is. Veronika még odavakkant Péternek, ahogy a papucsférjnek szokás, Béla, fiam, megmondtam, hogy ma délután elmész és elintézed ezt meg ezt, még mindig itt vagy, éppen olyan hülye vagy, mint apád! Szóval a szoba romantikus legyen! Mindenféleképpen. A régi emlékek kedvére. Mivel Péter stílusérzéke mindig is jó volt, körberakja a D-matracot rúzsaszirmokkal, szándékosan nem használtam a telehinti szót, mert csak a szélén van, a körberakja szót végképp nem akartam, mert inkább ökörhugyozás az, mint kör. Juj, de cuki, és van csoki is! Meg minden! Hát ez a Peti olyan édes, mint a méz! Jó, tudom, hogy erős lesz, de báboznak az ágyban fehér mackókkal. Igen. Tényleg. Péter szerint azért, mert Vera olyan, mint egy durcás kislány, és a gyerekekkel bábozni szoktak, ezért aztán úgy döntött, lefekszenek és elbábozzák a problémát. Veramaci elárulja Pétermacinak, hogy Veronika sírt. Őmiatta, igen. Most, igen. Hát Pétermaci ettől olyan szomorú lesz, basszuk meg mindannyian, hogy mindjárt el is alszik.

Ha Pétermaci nem is lett mérhetetlenül szomorú, Veronika az lett. Micsoda dolog ez, hogy Péter azt hiszi, ő bőg a fürdőszobában és nem megy utána? Mekkora egy kamu. Undorító szánalmas féreg. És biztos dugnak is a Verával, tuti. Biztosan, mert Vera leborotválta a lábát és kilakkozta a körmét is. Hánemtom. Én is. Nem tudtam, hogy ez azt jelenti, de akkor innentől kezdve nyitott vagyok mindenre, a bábozáson kívül. És hát elérkezett. Lilu haja fasza, hogy a kolompokat a nyakában hány vezérürüről szedték le, megszámolni se tudtam, a miértre meg nem is keresem a választ egy ideje. Balázs még a ring közepén, mindenki őrjöng, de bírjuk ki még azt a fél órát! De csak ha duzzoghatok közben. Nem, nem hagynak, Vera táncol az idegeimen, mert nemcsak látom, beszél is. Elmondja Veronikának, Péter szart arra, hogy ő bőg. Azt mondta, nem tartaná jogosnak, ha ezen kibukott volna, mert nem ő tehet róla, hogy együtt kellett aludniuk. Egyébként alvás volt, de nem pozitív. De nehogy elmondja, hogy elmondta. Á dehogy! Tágas égen andalog, fénylik, mint a csillagok. Péter reggeli közben rákérdez Veronikára, te, ez sűrűn előfordul, hogy ti ketten tesztelgettek engem, mert rühellem ám faszául. Nem, nem ez a ciki, az a ciki, ha húsz éves lányok csinálják. Megdugni őket, miután hugicáztunk nem ciki, a szerző megjegyzése. Veronika kerek-perec elküldi a picsába Pétert, először a tükörbe, aztán ugassál nekem, hallod-e. Attila fel van háborodva, hogy történhetett ez, mi van itt, a Veronika végül nem teszi Verára a jelet se? Esze, fasza megáll. Nekem is, mert mérlegelés következik, üzengetéssel egybekötve.

Eszter, akiről végre kiderült, hány kiló, de fogalmam sincs, mert nem írtam fel, kegyetlen lesz Verával! Célja a lila kendő. VV Dagadt Királyány 68,3 kg. Az nagyon kemény! Kinga üvölteni kezd, Vera, a dagadt disznó fogja be. Eszter sem érti miért kell negatívan izélni, neki meg csitu van. A többiek is üzengetnek, mindenki kurva vicces, tényleg, Seriék megint egymásba vannak gabalyodva, Seri dagadt és nyomorék, Gergőnek meg bibis az arca. Én agyhalott vagyok. Tőlük. Gondolom, mindenki számára egyértelmű, mit csinál Kinga a mérlegelés után. Bőg, igen. Lassan ő itt a legdagadtabb! Hány kiló vagyok bazmeg? Attila és Eszter próbálják vigasztalni, de Kinga üvölt tovább, de hogy lehet ekkora paraszt? Mert úgy hívják, hogy Vera. Vera Kingára fröcsög, azok után, hogy Kinga úgy beszélt vele, mint a kutyájával, engedtessék már meg neki! Egyébként is, mit képzel magáról? Olyan jellemtelen emberek vannak itt! És Eszter konkrétan a pálmát viszi. (Livistona lat.) Eszter úgy beszél, mint egy kocsis. És ez tipikusan az a történet, mikor kígyót melengetük a mellkasunkon. Miután Vera megdöntötte az ötven másodperc alatt elmondott közhelyes szólások világrekordját, és elmondja a riportban, Fecó egy kincs, még odaugat Eszternek, fogja kisebbre a száját, mert ő volt az egyedüli, aki kiállt mellette, mikor egyedül volt, meghallgathatjuk, mit tanácsoltak az edzők a kis tanítványoknak, említettem már, hogy rühellem a pofázós feladatokat?

Vera fél. Nagyon tart attól, hogy Eszter leüti, mint a szart. Attila komolyan fogja venni a meccset, a Péter a legjobb barátja idebenn, nem is tehetne mást, mint hogy kiüti? Viki nyugtatja Kingát, Seri azért hivatkozik a fájós kezére, mert már indokot keres. Higgye el, hogy amit tegnap az edzésen látott, attól összezuhant és be van szarva. Vikinek nincs könnyű dolga, ott a másik beszari is. De Csaba nem az ütéstől fél, hanem a sérüléstől. Tart Gergőtől. Közös fotó, harci fejjel, és akkor vágjunk bele, mert mindenki a bunyóra vár. Én speciel a végére, nézzük, hogy zajlik. A lányok másfél perces meneteket bokszolnak, a fiúk két percet, a szabályok ugyanazok, mint egy igazi meccsen. Eszter és Vera kezd, megmutatják, hogyan készültek fel, ilyen kisfilm mindenkiről készült, csak tudnám, minek. Eszter a kis pajzán érkezik libazöld, kapucnis nájlonotthunkában, Vera belépője kicsit keményebbre sikerült, Eszter mintha lakodalomba készülne. A kesztyűjén vért akarok felirat és hát az a pókemberes póló, ami a segítőn volt, az odabaszott. Erdei Zsolt szakkommentátor szerint Vera tehetségesebbnek látszott a felkészülés során, az ügyvédnő viszont leleményes és fifikás. Megszólal a gong, hát puhatolózásnak nincsen nyoma. Egymásnak esett a két lány, de egyelőre nem túl pontosak az ütések, fordítok, luftok és cséphadarás. Az első menet kiegyenlített, a szünetben Verának, mintha élénkebb lenne a tekintete. A második menetben Eszter mintha dűlőre akarná vinni a dolgot, Vera kifordul, de oda-vissza megy a dolog! A harmadik menetnél járunk és jól bírják a lányok! Fantasztikus párbaj, a védekezést dobta mindenki, fordítok, ütik egymást, mint a szart. Senki nem gyengült el, le a kalappal a lányok előtt, a nyertes Vera! Interjú, nem, nem volt feszült, bár beígérték, de nem folyt a vére!

Mielőtt a Királylány és a Szőke Ciklon összecsapna, Balázs meglátogatja a VIP szektort, ahol Mike Tyson, Mickey Rourke és XVI. Benedek mellett ott áll Cristofel, nyilván köldökig kigombolt felsőben, ahogy kell, ne, ne találjanak most egymásra. Tudod-e, hogy milyen rendezvényen vagy. Hogyne tudná, ez a Győri Balett díszelőadása. Egyébként az ő szemében Eszter nyert. Itt van Shadi is, ő Verának drukkolt. Barbiintegetéssel, behúzott fejjel, érkezik a Királylány, hihetetlen bevonulás volt, mint egy kórházba készült volna bevonulni. Seri úgy jött be, mintha egy jó hangulatú szombat esti buliba érkezett volna, fontos információ, hogy mindketten szilikoncicikkel sportolnak, de ezek az izék ma már pengék. Húha, húha, taktikázást itt azért nem lehet látni, hát igen, Serit kicsit ellökte. A Királylány fejéről lecsúszik a fejvédő, nem is egyszer, össze kell húzni. Seri kokettál addig, igen, Zsolttal is előfordult, hogy kimosolygott a ringből a családjára. Huszonhat év boksz után. Arról nem szabad beszélni, kinek jobb a védekezése, mintha két gereblye összedőlt volna. Míg a kigombolt ingű, gyantázott mellkasú hímpáva körbehordozza a táblát a szünetben, Kinga hisztizik, mert Seri nem boxol, Vikit nem érdekli, két szóval helyrerakja, na húzzon vissza a ringbe! A második menetben mintha kezdene ökölvívás kialakulni. Ütik egymást, mint a répát. Kinga fárad és mintha elment volna a kedve a bunyótól. Vikit nem érdekli, akkor odamész és ütöd tovább! Meg kell csinálni! Gyerünk, megcsinálod!Serinek talán több a pontos ütése, puszidobálás után egyhangú pontozással ő nyer, Kinga bőg, de szerintem kár is volt leírnom. Balázs szerint ez a bunyó nyomokban bokszot is tartalmazott, Seri menne lukingolni, a kommentátorok szerint Seri irányított, Kinga feladta a küzdelmet. Niki Belucci és Fresh Andi(?) Kingának drukkoltak. Ó, és itt a Kazal, akinek a közelében továbbra sem lehet nyílt lángot használni. Éva Serinek drukkolt, mert Kinga egy szar nő, hát köszönjük, Balázs még szeretett volna, de Évából úgyse jön ki több.

Menjünk tovább, jönnek a pasibunyók. Attila Erdei Zsolt szerint úgy vonult be, mint egy huszonthatszoros világbajnok, Balázs szerint nagy arca van, ha kap egyet-kettőt Pétertől, még nagyobb lesz. Lássuk, mire képes Péter. Hát arra alig, hogy bemásszon a ringbe, aztán gong, igen, ez már emlékeztet az ökölvívásra. Kis poénkodás Péter hasvédőjén, aztán konstanst huhúú, mert betalált a balegyenes és Attila gyomorra is megy. Petinek eddig esélye sincs, nem is nagyon ütött, talán a végét látjuk a mérkőzésnek. Ennek a mérkőzésnek nincs sok értelme. Szünetben azért kap egy lelkifröccsöt, nem tudok nem röhögni azon, nincs semmi bajunk, el sem talált, ne a csajt nézd, üssél! De Péter nem üt, sőt, kétszer rá is számolnak. Péter egyfajta hős, a helytállásért megérdemli a dicséretet! Attila, védett vagy! Péter iszonyú hősiesen küzdött! És hát megérkezett az X Faktor, amin elegánsan túl is lendülnék, már csak azért is, mert egy kockát nem láttam a műsorból és azt sem tudom, ki fia borja. És itt a talán leginkább várt meccs, Csaba léggitározik, hedbengel és csapkod a levegőbe. Azonnal megy az üzengetés, ez a meccs lesz a koronája a gálának. A Sáskaharcos valószínűleg sáskamozgást fog produkálni, nem, mégsem, különös taktikát választ, beugrik Gergő kezei közé és utána menekül. Hopp, kiugrott a fogvédő! Húha, Gergő, Gergő, Gergő! Parádés első menet után két nagy ütés Gergőtől, újra röpül a fogvédő, Csaba orra meg egyre jobban vérzik. Hujjujjujj, ez megint nagy ütés volt! Ott is kiesett a fogvédő, egyszerűen kiverte a szájából!. És hogy bírja még Csaba! A harmadik, döntő menet, gondolom, az izgalom a tetőfokára hágott, csak én nem vettem észre. Csaba eltáncol, Gergő kitartóan hajkurássza, a mindenit neki! Gergő orra is vérzik, áll az óra, a hülye fogvédő állandóan kiugrik, mi lesz ebből? Mi lesz ebből? Viki örül, Zsolt nem mer jóslatokba bocsátkozni, óriási csata volt! A kiegyenlített küzdelemből Gergő kerül ki győztesen, pár szó az orrsövényferdüléséről, köszönjük, az nem derül ki, lábgombája van-e, a nap legjobb pillanatai, gyorsan csücsülés, mert kezdődik a kiválasztás.

Lilu és a stáb le vannak nyűgözve, valami hihetetlen volt, Kinga hiába vágja a pofákat, ő is nagyon ügyes volt. Seri, futás a bőröndért, igen, túlpörgött liba, te vagy a Villamester, fél perc lesz indokolni és nincsenek kisfilmek sem, halleluja. Pár szót beszéljünk a gáláról, kinek mi járt a fejében? Péterében Attila ökle, úgy négy másodpercenként. Vera megint jön azzal, Eszter össze akarta törni az orrát, Eszter csalódott, Csabának iszonyat nagy élmény volt, köszöni. Na, gyí. Gergő arra rakja a jelet, akivel baszott férfias küzdelmet vívott, ez Csaba. Csaba sem eszmélt még fel teljesen, de Eszter. Fecónak nehéz volt a döntés, Veronika, sajnos még mindig rád rakom. Veronikának gyomorgörcse van, Fecó, szevasz! Péter rövid lesz, mert Attila szétverte az orrát és az állkapcsát, ne haragudj Fecó, te ma nem harcoltál. Attila nem érti az áskálódását ennek az embernek, azon kívül, hogy néha rászól, ne túrja az orrát, mostanában nem tesz ellene semmit. Csaba, menj haza és otthon edd a fikát! Kinga legszívesebben a férgek-férgére rakná, de Vera védett, ezért Veronika. Seri extázisban van, iszonyatosan boldog, nehéz volt a döntést meghozni, mert jól elvagyok vele, de Csaba. Vera is Csabára rak, de visszavárja. Esztertől is megkapja Csaba a jelet, bocsi. Csaba számított rá, nem, nem zavarja, nyilván nem jó érzés, de ha menni, kell, akkor menni kell. Nem Csaba, az a halál meg a hasmenés. Lilu blúzáról az a nem túl jó vicc jutott eszembe, mikor Kovácsné dicsekszik a szomszédasszonynak, hogy a férje futni kezdett. De miért van rajta mindig piros nyakkendő? Az a nyelve.

Az öfit a gála napjának délelőttjével kezdjük, a két lúzer, aki nem bokszol egyesével kérdezzék meg a csajokat arról, amiről a két hét alatt már kilencvenkilencszer megkérdezték őket, mi a faszt várnak az estétől. Eszternek volt egy mélypontja, elégedetlen volt magával, gyíkká is változtatták, az is elmúlt és a lila kendőhöz festette a körmeit. Ződre. Vera hajlamos lebecsülni saját magát és sajnáltatni is hajlamos magát, őt akarják innen kirakni. Vajon, miért? Benn a nappaliban Kinguci arról faggatja az ő Attikáját, lehet-e még vékony. Zabálás közben. És, leszel még Fecó barátja? Mert Attilát már nem érdekli Fecó. Már csak játszik vele, érzések nélkül. De Kinga az természetesen más. Neki örül, mert visszakapta. Bakker, Kinga jön, jaj, ölelje meg az ő kis Attikáját, mert most megint akkora a bariság, hogy mindjárt összepisilem magam. Igen, Kinga izgul és már előre tudja, ha győz, nem fog őszinte elismerést kapni, mert mindenki úgyis azt mondja, hogy a Seri keze. Serikében van egy természetes drukk, de úgy megveri Kingát, hogy összeszarja magát. Kinga kicsit nyavalyog, ő úgy szeretne valamiben végre nyerni. Sose volt jó semmiben, nem tud hangszeren játszani, vékony se vagyok, okos se. Művelt se vagy. Attila, kénytelen vagyok azt mondani, tíz pont.

Mi történt a ringen kívül. Hát többek között Veronika libabőrös és valamiért egy két méteres aranyszínű farkat húz maga után, de ezen kívül még sok minden. Sorra érkeznek haza a bunyósok, elsőként Eszter, bőg, Veronika vigasztalja. Fecó felkapja Verát és megpörgeti, Eszter sziszeg, karácsonykor is itt lesz bazmeg ez a büdös kurva! Ajaj, már abból nem lehet sok jót sejteni, ahogy Kinga benyit, megy a szaunába, lesz itt olyan hiszti, amilyet még nem baszott Európa. Nem is akárhogy, fogvédőben! Nem bokszolt, hanem EZT csinálta végig, a faszomat! És ő nyert! Kurva ideges, mert ő MEGTANULT bokszolni! Meghal, olyan rossz. Mi a fasz lesz most? És mikor jön már Attila? Veronika is bőg, mert Péternek vérzik a kis szája, végre érkezik Kinga Attikája, szeretgeti őt meg Esztert, aki előtte még bőgve püföli a zsákot úgy, mintha Vera lenne. A nappaliban csúnyán összeugatnak, Vera szól először oda, szép volt Eszter, kár, hogy kikaptál. Eszter egy higgadt, átgondolt és végtelenül intelligens „kapd már be a faszt és kussoljál, büdös kurva” mondattal felel. Attila segít Eszternek, a büdös az igaz, a kurvát meg majd kinn megtudjuk! Nagyonszeri van, Gergő olyan ügyes volt, majd elfelejtettem. Kiválasztás előtt Attila gyorsan végigrohan a társaságon, a Csabára kell rakni, Eszter kicsit bőg még, ha Csabi őt viszi ki, megöli! Csaba meg is kapja szépen az öt jelet, átvonul Fecóval a nyugiba, Attila megint belelépett Fecó lelkébe, hát milyen ember ez? Menekülési útvonal voltam, legyint Csaba. Az van, hogy ketten maradtak és ki akarják őket csinálni. De Fecó tűzön-vízen keresztül megvédi a barátját. Csaba, neked meszeltek bazmeg. Attila biztosítja Fecót, nagyon csúnya kampányt fognak folytatni, Csaba összes megevett fikáját elő fogják hozni, ha kell!

A boksz gálát ünnepi vacsorával ünnepelhetik meg, már amennyire a Villában ünnepi lehet egy vacsora ezzel a bagázzsal. Gergő leveszi a kalapot Csaba előtt, ő neki adta volna a meccset. Attila utólag bánja, hogy végigvitte a meccset Péterrel, cserébe öt napig neki lehet igaza. Kinga megsértődik Fecóra, mikor az azt mondja, Seri hogy nekiugrott, az első két menetben nem nagyon volt boksz. Az asztalra basz, feláll, bevágja maga után az ajtót, az a véleménye, hogy Fecó egy hazug sunyi dög, húzza le magát a vécén. Gyűlöli is, alap. Verát is, a hangját is. Ebben véletlenül egyetértek, mert kinn Attila és Vera ugatnak össze, azon, Attila szerint Vera nem viseli méltósággal a győzelmet. Pökhendi, beképzelt, osztja az észt és megalázza azt, akit legyőzött. Ne is rakjuk ki, hanem szórakozzunk rajta. Na, több se kell, ki vagy itt te Attila, hogy ki akarsz engem rakni? Egy senki vagy! Vera mutogat, Attila vigyorogva osztja, én baszottul unom. Vera természetesen az drága kincsének panaszkodik, természetesen a nyugiban, Attila, Péter és Veronika megbeszélik az asztalnál, Verát távol tartják maguktól, csak agresszívan kommunikálnak vele és ezt kiterjesztik a többiekre is. Ha valakinek beszól, ott teremnek. Kérek szépen kézmasszázst, köszönöm.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tüzitündér 2011.12.14. 20:20:28

@ladyandhenk: jah, mindenkit meghív magához sütizni!

Tüzitündér 2011.12.14. 20:24:50

@capa05: Neked sem szólt? Holnap este 9 Baja Igazság utca! :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:25:00

Bocs TT, ez nem rád való célzás volt..:DDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:28:27

@capa05: @Tüzitündér: burkolt célzás akart lenni, hogy LEGYEN VALAMI meglepi:D:D:D:D:D

Akkor is ez egy nagy esemény:)
Ezúton is szeretnék köszönetet mondani annak a Barátomnak, aki felhívta a figyelmemet az oldalra és a VV-posztra! Köszönöm, h elvette a tanulási időt tőlem, mert olyan jól éreztem/érzem magam:D:D:D:D

capa05 2011.12.14. 20:29:06

@Tüzitündér: Hát nem , nem is vagyok ismerős arrafelé nagyon régen a Sugovicánál voltam 2 hétig edzőtáborban, de azon kívül csak a fő tér (ha annak hívják)

evangeline77 2011.12.14. 20:31:21

Sziasztok! Megnéztem Vera casting videóját, hát számomra ez gusztustalan.. :) (Tudom, beteg vagyok, hogy ilyenekre vetemedek..:S) Sokkot kaptam!!!!

capa05 2011.12.14. 20:33:11

@ladyandhenk: nem téveszted az Oscar gálával? Ott szoktak mindenkinek köszönetet mondani..PPP

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:33:33

@Tüzitündér: pedig hogy örülne, ha a blog összes olvasója és kommentelője beállítana hozzá..:DDD

capa05 2011.12.14. 20:33:46

@evangeline77: melyik rész dobott ennyire fel??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:34:17

@ladyandhenk: azért ne felejtsd el a Világbékét sem! :P:D

zoxó 2011.12.14. 20:36:01

@anica inkognitóban: mekkora buli lenne!!! Vinnék tuját.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:36:59

@capa05: öhm, talán arra hajtok titokban:D (pornó-oscar?:)) Gyakorolni kell mihamarabb:D

@anica inkognitóban: Bizonyára nagyon értékelné, és jól meg is hívattatjuk magunkat, megismerkedünk Pötyivel, és az egész családdal:D Lehetőleg karácsonyra is:D

evangeline77 2011.12.14. 20:38:22

@capa05: Ahogy bekapta a brét és közben nyögött. De az első lábszéttárásnál is csak pislogtam. :O:O:O:O Kislány vagyok én még ehhez..:P Hihetetlen ez a Vera milyen érzékeny...

Tüzitündér 2011.12.14. 20:39:23

@ladyandhenk: sőt a szüleidet sem, hogy felneveltek! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:39:37

@anica inkognitóban: Oh, köszi, h említed!

Köszönöm a családomnak, hogy nem szólnak bele, hogy milyen honlapokat nézek (igaz, nem is tudnak róla), köszönöm a kutyáimnak, akik tartották bennem a lelket:), köszönöm a kommentlakóknak, akik megnevettetnek, és mindenkinek köszönöm, mert...

Jut eszembe a világbéke nem a szépségversenyeken van?:D Én az Oscarra gyúrok:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:40:11

@zoxó: szerintem azt mondaná, már csak az hiányzott neki..:D
@ladyandhenk: ha meg már akkora utat megteszünk, csak maradni kellene újévig... jókat főzhetne nekünk szilveszterre..:D
@evangeline77: hát, vannak ilyen dolgok..:P:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:41:22

@evangeline77: :D:D:D, ne lepődj meg, de egy ilyen nem kislányoknak való filmben már csak ilyet csinálnak:D És ez "csak" casting volt:D

Tüzitündér 2011.12.14. 20:41:40

@evangeline77: és erre kényszerítették a "gazok" :):)

capa05 2011.12.14. 20:45:22

@Tüzitündér: @ladyandhenk: na majd kaptok mindjárt!!! (azt hiszem) M2 től!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 20:46:27

@evangeline77: Semmi extra nincs benne, akár otthon is felvehették volna.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:46:41

@anica inkognitóban: jó, úgysem volt még tervem:D

Remélem, hogy még nem olvassa holnapig a kommenteket, mert megtudja szervezkedést:D Ja, szilveszterkor legyen lencse sali, az finom is, és még szerencsét is hoz:D

Mivel Hajnalka gasztroblogger, gondolom, nem bánja, ha mindenki lead neki egy rendelést, hogy mit kér enni karácsonyra, például:D

evangeline77 2011.12.14. 20:47:11

@Tüzitündér: Csúnya, rossz bácsik! Illetve itt csak egy bácsi van..

Mint egy nyalóka..:) Nagyon jóó!:):)
(Még mielőtt megkérdeznétek, igen, láttam már életem során pornót, de ez a Vera.. :):)

@ladyandhenk: Állítólag nem nyújtott jó teljesítményt, ezért nem lett belőle egy új generációs Michelle Wild.

Tüzitündér 2011.12.14. 20:47:19

@Peter_Cs: akár.... de nem ott vették fel szerintem

evangeline77 2011.12.14. 20:49:52

@Peter_Cs: Egyébként szerintem sincs. Nem szado-mazo, még csak nem is anál, egy sima orál van benne, meg magánakció. De itt a hangsúly azon van, hogy Vera, aki benn játssza az erkölcsös faszamegmondó embert, semmivel sem jobb mint Veronika, vagy Seri.. Sőőt, kíváncsi leszek az érzékeny lelkével hogy fogja megélni ezt, ha kijön.

Sosem értettem, hogy a nők miért akarnak pornózni. Én előbb mennék a Mekibe dolgozni..

capa05 2011.12.14. 20:50:53

@ladyandhenk: itt a falnak is füle van... itt mozog a moszad meg a többi ilyen szervezet!De ha figyelmes vagy meglátod!!:PP:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:52:10

@evangeline77: a Mekibe ma már jogászdiploma a belépő..:DDD

Tüzitündér 2011.12.14. 20:53:17

@anica inkognitóban: amennyiben nem mondod ki, NÍ-t fogok neked mondani :):)

capa05 2011.12.14. 20:53:19

@evangeline77: nem rossz ott sem a fizetés (talán) de ebben a hivatásban azért több jön össze.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:54:59

@anica inkognitóban: jó, leesett, és ő az, akinek a nevét nem mondjuk ki, de TUDJUK KI?:D

Tüzitündér 2011.12.14. 20:55:48

@evangeline77: dehogy akart ő pornózni! Csak a csúnya bácsik kényszerítették és azt mondták neki, hogy a gyalog galopp magyar változatát fogják forgatni...Na! :):)

evangeline77 2011.12.14. 20:58:20

@anica inkognitóban: Hááát, hamarosan lesz, lenne, ha most is éppen nem passzívon lennék a munka miatt..

@capa05: Hm.. Nekem nincs az a pénz, hogy ilyesmire vetemedjek. Meg amúgy is, jól keresek.

A videó legjobb része mikor kamerába suttogva mondja: "élvezz az arcomra"... Ebből valami jó kis remixet kellene csinálni és beküldeni. :D

Már nem emlékszem a Pandora-s story hogy volt, akkoriban még "kisgyerek" voltam.. De őt ugye lebuktatták a többiek előtt? De hogy? Beküldték a felvételt, vagy egy levélben megírták nekik?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.12.14. 20:58:33

@Tüzitündér: Lovag vagy??:P:DDD
@ladyandhenk: megírtam neked, de Gyvy a nagy szakértőjük..:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.12.14. 20:58:49

@evangeline77: erre meg csak azt tudom mondani, hogy a férfit kell megkérdezni, meg őt (lsd magánaction:)), max a filmezéshez nem volt jó! Bár az itteni pasik bizonyára meg tudják mondani már csak ránézésre is, hogy mennyire dolgozik jól:D

evangeline77 2011.12.14. 21:00:19

@Tüzitündér: Szegény kicsi Vera!!!!! Nem mondod, hogy így kihasználta őt egy mocskos, undorító producer? :):) Lehet tényleg nyalókát várt, azért nyitotta ilyen nagyra a száját.. :)

(a ribanc az nálam ribanc.. :) - Vagy ilyet itt nem szabad mondani? )

evangeline77 2011.12.14. 21:08:41

Olyan jó látni Mr.Sittes törött orrát.. :)

LóBéla 2011.12.14. 21:13:37

vera arca mikor felfogta, hogy nem jött be a basztatás, lepergett petiről :D

priceless

nathalie 2011.12.14. 21:14:55

témánál vagyunk :D attila nem jön be mint férfi kingának, de amikor ölelkeznek, nem élvez erre attila? :D

nathalie 2011.12.14. 21:16:02

de kurvára unatkozhatnak ha már takarítás is vicces program nekik :d

never again 2011.12.14. 21:18:53

Eszter nagyon gyorsan felejti el, hogy kik akarták kirakni a villából.

Hogy benne van már minden szemétkedésben Vera ellen, és most Caaba ellen is.

szomorú

Tüzitündér 2011.12.14. 21:19:04

csináltak egy ilyen ceremóniát... :):)
fecó vááá

nathalie 2011.12.14. 21:19:05

annyira szeretném ha eszter hívná ki csabi. Csabinak drukkolnék :d

LóBéla 2011.12.14. 21:19:11

@evangeline77: de szabad :) az igazságot ki lehet mondani, le lehet írni.

de van itt néhány feminista liberó álértelmiségi itt, akik totál elképsztő módon nincsenek kapcsolatban a valósággal,

amit itt vera VS pornó kapcsán előadtak sok mindent megmagyaráz arról, amit ezek romulán-fajvédelmi megmozdulás címén előadnak.

kár hogy nincs ilyen animációs inzert, amikor eszter megnyilvánul: ilyen kis buboréktippekben a képernyő széle felé repdesnének kifelé a negatív százalékok - -1.43%,-0.86%

nathalie 2011.12.14. 21:23:28

@LóBéla:
az animációs inzert az év ötlete volt! :D:D úgy szeretném ha vlami számítástechnikai zseni megcsinálná egy best of eszterre:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 21:24:48

@LóBéla: pont ezen röhögtem én is, teljesen lefagyott a procija és az arca... :D

ZuzuPetals 2011.12.14. 21:25:08

@never again: Nagyon lejáratja magát, ahogy a sarkukban liheg és próbál a poénokra rátennie egy lapáttal.
Remélem Csaba kiviszi és hazaküldi szépen.

kékdelfin 2011.12.14. 21:30:12

durcás bagoly!:)
Karaj!

dr. gernika 2011.12.14. 21:33:16

Még mindig nem volt szavazás Kinga vibrátoráról????

dr. gernika 2011.12.14. 21:34:08

@gernika: Bocs, Verát akartam írni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 21:34:27

Úristen. Inkább 2 hisztiző Kinga, mint 1 halk Vera.
Ez a nő előző életében a múlt században a Tisza-mentén élt és légypapírméreggel gyilkolta a környezetét.

Talpig Jimmy 2011.12.14. 21:35:31

még a feltételezés is sértő, hogy nincs olyan ember, aki Mindig Igazat Mond :)

kékdelfin 2011.12.14. 21:38:06

Én egy vödör szart öntenék a vera fejére minden alkalommal, amikor ilyen kis édesen beszélget.
Ja, hogy akkor folyamatosan hordani kellene a szart?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 21:38:45

Vera olyan, mint tata az autópályán: Nédda' a sok marha, mind szembe jön velem...

LóBéla 2011.12.14. 21:39:10

@nathalie: és hozzá ilyen régi pénztárgép csilingelés :)

@pushpang: beteg.

most hány mami pityereghetett fecó 'jóságán'.

sosem fordulok ellened, aztán 2 perc múlva 'elárulja'. a jó fecó.

réééééééééz, óóóóóóóóh.

never again 2011.12.14. 21:39:31

@ZuzuPetals: Valaki az egyik korábbi Eszter-párbajon írta, hogy van az az eset,amikor a kiközösített joggal az, mert tényleg rossz ember. Ahogy eddig látszik, Eszter tényleg az. A gonosz kis karikatúrája a 2 manipulátornak, akik a második párbaja után megbeszélték, hogy arra fogják használni, hogy "szórja ki" a többieket, úgy fordítják, ahogy nekik tetszik. Egy elvileg tanult nőtől én nem ezt vártam, hatalmas csalódás.

foxglove (törölt) 2011.12.14. 21:40:16

jaj. még egy menyasszony=még egy esküvő? lilu most ijesztget?

kozi001 2011.12.14. 21:40:36

Fecó "ÉN NEM KELTEM KI MAGAMBÓL!" :)

Vesd össze:
Kérek egy türelemjátékot! DE AZONNAL!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 21:46:01

@Szomszéd Márgítká (valoravaltokolcson): így is olyan arcot vág a felhúzott orrával, mintha szart kentek volna a bajuszára.

De van remény, látszik, hogy most már kezd fáradni! Kinga szavai után érezni lehetett ahogy ült a vízben, hogy nem zsigerből jött a szöveg, hanem gondolkodnia kellett, hogy mit is mondjon, ami elég sértő lehet ahhoz, hogy kihozza K.-t a sodrából. Nem is volt olyan gördülékeny, mint szokott...

Én a többiek helyében kollektíve IGNORÁLnám, előbb-utóbb belefulladna a saját hülyeségébe. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 21:46:01

@pushpang: Kinga egy elkényeztetett liba, aki megszokta, hogy mások úgy táncolnak, ahogy ő fütyül! Vera meg mindenért megküzdött az életben! Ezerszer inkább Vera!!!!!!!!!!!!

@never again: Ez így van, remélem, hamar kiesik!

ZuzuPetals 2011.12.14. 21:46:08

@never again: tanult nő, de ez max. a kitartását mutatja meg: seggelt 5 évig egy jogi karon. Sajnos az intelligenciával ez nem függ össze lsd. mostanában a megnyilvánulásait.

LóBéla 2011.12.14. 21:46:55

@pushpang: és egy ilyen kis tehetségtelen angolkóros nyüves játsza Lukréciát, amikor 'magyarba' forgatják a bordzsákat? há hol voltak a casting ügynökségek, amikor ilyen alapanyag van nálunk.

amúgy remélem verának nem lesz családja soha. tönkre fogja tenni, és 45-50 éves korára az alkohol végett minden rejtett elmebetegsége előjön. itt ebben a szituban ez jól megmutatkozik, hogy a nyomás és a feszültség mit okoz benne.

@ZuzuPetals: hát azért most még inkább ejtse ki a csabát, aztán verát, kingát stb.
felőlem akár még döntős is lehet, ha harmadik lesz. ilyen kis lótifuti harmadik, mint éva, anikó, anett...

kamarti 2011.12.14. 21:47:31

azért Fecó tényleg növeszthetne egy kis tököt, és mondhatná azt is Verának, hogy csitu már
ebből a nem tudok senki mellé állni, meg sírba visz a jó szívemből nem ért ez a némber, meg se hallja, ami nem róla szól

bár mondjuk tényleg Kingucinak is van egy vitakultúrája, amiben Ati kedvesen erősíti is, szóval reménytelen a két csaj meg a "megbeszéljük" egy mondatban

ZuzuPetals 2011.12.14. 21:49:07

@LóBéla: nem tudom ki írta korábban, de én is úgy gondolom, hogy csaba jó arra, hogy atipeti ellenpólusa legyen. Szerintem ha másért nem (bár én kedvelem), ezért szükség van rá.

capa05 2011.12.14. 21:49:42

Milyen okos ez a Kinga! Mi kell egy esküvőhöz és tudja!!

LóBéla 2011.12.14. 21:49:46

@ZuzuPetals: szörnyen primitív, és emiatt egyre jobban utálom magam, amiért feladtam a jogi egyetemet anno :)

ha ez elvégezte és VV-ig vitte, akkor én egy jogi egyetemmel 35 éves koromra pártvezető és miniszterelnök lennék vajon? :)
dézsa WU-m van. WU2-m.

LóBéla 2011.12.14. 21:50:46

@ZuzuPetals: te látsz benne ellenpólust?
akkor már csabi menjen ki, és álljon vissza a peti VS attila dolog ;)

ZuzuPetals 2011.12.14. 21:51:49

@LóBéla: joggal kapcsolatban ugyanezt mondhatom el magamról.. :)

Ellenpólust látok csabában, nem intrikus, nem köcsög, csak úgy "van". :)

foxglove (törölt) 2011.12.14. 21:53:10

Itt vagy, nati? Bolondvera the best:)

evangeline77 2011.12.14. 21:55:56

Vera tényleg megőrült. Nekem szórakoztató, de ha vele kellene élnem, rettegnék tőle..:) A párnám alatt tuti tartanék vmi önvédelmi eszközt. Ez egyszer bekattan és legyilkolja élő adásban az egész bandát..:)

never again 2011.12.14. 21:56:31

@ZuzuPetals: Ezért nagyon fájó, hogy őt mutatják, mint tanult nőt :(.

Lassan tényleg átszokom a heti 1-2 VV nézésre :)

kozi001 2011.12.14. 21:57:07

Veronika007-es ügynök jelent! :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.12.14. 21:57:18

@evangeline77: Túlzol! Vera csak a megfelelő ellenerőt vonultatja fel!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.12.14. 21:58:34

@Peter_Cs: vááá.. kérlek ne fárassz már ezzel a hülyeséggel. :)

Te pont ugyanazokon a fázisokon mész keresztül Verával kapcsolatban, mint amiken Évával az előzőben.
Minél inkább kilóg a lóláb a kedvencedet illetően, minél többen fogjuk a fejünket a hülyeségeitől, te annál jobban hergeled bele magad és véded körömszakadtáig a védhetetlent és a vállalhatatlant.
Ez biztos valami lelki szükséglet lehet nálad, nem tudom, de miért pont ilyen hülye picsákért kell harcolnod..?? :D :D

LóBéla 2011.12.14. 21:59:03

@ZuzuPetals: pont ezért nem az. alternatíva, nem ellenpólus. ahhoz kevés.

a peti-ati szövetség amúgy is ilyen ruszki-amcsi barátság 45ből :)
csabi ki, és akkor el kell gondolkodniuk egymáson. hidegháború ;) ez nem kicsit osztaná meg a bentieket.

csaba effektíve nem nyújt semmit. semmit. nem fog történni semmi vele. minden interakció, ami vele kapcsolatos, az mások által gerjesztett. ha más nem basztatná, akkor komolyan nem történne vele semmi. ülne, bambulna, és tekergetné a fejét. akkor szólalna meg, ha lilu vagy balázs kérdezné.

ZuzuPetals 2011.12.14. 22:04:03

@LóBéla: én nem vagyok abban biztos, hogy csaba tényleg csak ennyit csinál, mmax. az rtl ennyit mutat.
És lássuk be, dreszter sem túl izgalmas.
szerintem atipeti nem fordul egymás ellen, csak a legvégén. Ha addig ki nem esnek.

LóBéla 2011.12.14. 22:13:20

@pushpang: de most mit vársz egy libbant hímnemű feministától. az ember egy 'kétlábonjáróönellentmondás' (bocs, férfit nem tudtam írni egyszerűen :D)

peti a legnagyobb játékos vazzeg :)
hülyék a magyar nézők, mondom én. kriszen meg ezen lehetett nevetni, egyik már repült, és most ezt is kint akarják tudni? beszarás.

inkább legyen nézhetetlen a műsor, de ezek a g*ci, alja emberek ne nyerhessenek már 60 milliót. adjuk annak a csabinak, az jó gyerek, soha nem látni - kb ez az átlag vidéki VV néző hozzáállása

fecó annyira szar színész, hogy nem tudja eljátszani a tudatlant. pontosan tudja, hogy esküvő és megy haza. és majd lesz fecó mozgalma ale..izé, csabáért. kiesik attila és peti, de lesz bent béke és szeretet, csaba majd gitározik naphosszat, vera meg miután 21.századi zsándárkként menybe ment, r-go gida nyomja majd a go-go gidák mellet. nyuggerotthonokban minden este magától zuhannak a protkók a poharakba pontban 9kor. písz,láv. csaba a végére akkora hippi lesz, hogy egyből otthagyja a rendőrtisztit, és a 12 millát elveri egy nemibeteg-gondozóban.

LóBéla 2011.12.14. 22:14:13

@ZuzuPetals: ha történne vele vmi érdekes, azt megmutatnák.

amikor attila beszól neki, basztatja, akkor mutatják is. na meg, amikor kiválasztják :)

LóBéla 2011.12.14. 22:16:01

@LóBéla: *r-go gidaként újjászületve. bocs, elb@sztam a szerkesztgetés közben

jooasszony 2011.12.14. 22:39:12

Lilunál pancserebb képernyőst még nem láttam!!!!!!Kretén kérdések..és nem vár rá választ.

hájdí 2011.12.14. 22:58:09

Eszti hogy be van szarva.

hájdí 2011.12.14. 22:59:41

ügyes.bár nem ezt reméltem.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 23:01:04

csabi, csabi, csabi, de hülye vagy!

capa05 2011.12.14. 23:03:18

@capa05: Jó döntés!!!!XDDDDDDD

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.12.14. 23:05:11

@Brr:

Lilu bátor döntésnek tartja veronika kihívását, hát megállaz ész és rögtön el is kezd szivacsosodni..

a bátorság petihez kellett volna, de csak azért, mert bent azt hiszik, hogy petinek van szavazó bázisa, pedig nincs...

bátor csabi konkrétan a jelenleg leggyengébb választhatót választotta...

capa05 2011.12.14. 23:09:32

Veronikának most már bele kell szerelmesednie Petibe, ha bent akar maradni!!!:DDDD

nowo 2011.12.14. 23:39:00

@Brr: nem hülye,hidd el!
Először a gyengébbeket kell kiszórni,és az is erősíti őt.Alekosz egyszer volt kiválasztott,akkor is Zsófikát vitte.
Legközelebb már csak Gombi hívta ki,direkt azért,hogy kintmaradhasson.
Többet nem is lett kihívott.
A két manipulátor,valamint az Analfahím és a csajok is (Vera kivételével) gyávák,mint a nyulak.
süti beállítások módosítása