Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5901-5904

2011. december 12. 14:00 - dj Zax

Vanda Ruanda helyett rehabra, Géza Gáza helyett a Magit-szigetre pattan meg, utóbbi Alizzal, aki Csodaország helyett választotta a randit a Kertész fiókával. Zsófit aggasztja a remete sztori, mert sok képremeket festett Oszi. El is mondta Zsoltnak, aki örült a kép boltnak. Innen folytatjuk, idei utolsó Barátok Közt Hogyvoltunkat olvashatjátok. Élvezzetek ki minden percet, majd jelezzétek, ha tetszett. Hanna Montana a laptopján falhoz vágós, konyhapulton hegesztős szexet néz és méltatja a résztvevő pasi hajlandóságát. Linda is kommentál, de ő a romantikára hegyezi ki lényeget. Hannánk élvezné a keménykedést, meg a nyakba harapást, Linda szerint a vámpírok csinálnak ilyet, inkább a virágszirmok, a pezsgő és a szív alakú ágy. Szerintem meg mindegy, mert a végén valakit úgyis kegyetlenül meg fognak dugni. A lényeg, Balázst valahogy informálni kellene a titkos vágyakról még az első szex előtt. Nem tudom mit gondolnak ezek a fiatalok az első szexről, de ha TV-ből nézik a koreográfiát, könnyen süllyedhetnek egy vidámparki céllövölde szintjére, ahol nem hogy a három pálcás fasz alakú nyalókát, de még az egy pálcás hereszorítót sem sikerül kilőniük.

Műértőkém répa szeletelő Zsófit zaklatja az Oszi féle képekkel, mert hogy a szimata nem csal, a képek körül titok van. Valljuk be őszintén a 21.században egy hegyekben bezárkózott festő remete tényleg elég szar sztori. Közben értekezlet van a Berényi Kft-nél, Majoros Emília nevű értékbecslő kikérdezéséhez szerveződik a projekt. Miki is jönne. András örül, Nóra nem, ennyi elég is nekem. Dúl a rex party a Rózsában, Peti és Balázs dákóznak önfeledten, míg Peti rá nem kérdez Hannára és az első dugásra. Balázsnak hirtelen dolga akad a világűr másik sarkában, de Peti forszírozza a témát, pedig elég égő lehet a csávónak, mert ha hónapok óta nem mozog a csajban, akkor tuti csapatja magának, az meg ugye szükséges, csak nem annyira szalon képes. Gondoljunk csak bele, ha valaki elkezd recskázni a szalonban az milyen hülyén néz ki. Balázs megy Linda jön és vámpíros, véres mozifilmre csábítja Petit, aki kérhet csípőset a csipszre. Ha meg lesz biciklije, akkor engedi vele menni, csak mondom.

Zsófi húz el otthonról, majd kilóg a bele, Zsoltba fut bele. Meséli a műértő újságírót. Zsolt persze mindjárt intézkedne, az ősi módszerekre esküszik, Zsófi nem annyira. Közben Linda bizniszt ajánl Balázsnak. Intézze el, hogy Peti elmenjen vele a moziba a vámpíros filmre, cserében átküld neki egy thrillert, amelyiken használati utasítás van Hanna Montana tevepata alakban, középtájt beszipkázott bugyijához. A Berényi Kft irodájában András méltatja Miklós cár jellemrajzát negatív hangvételben, egy elhibázott mondat és Miklós cár távolról nézheti a Kft-t. Delikvensünk majd erőfeszít. A parkban Zsófi a kis piros magassarkú szandáljában csúszik el egy nagy adag kutyaszaron. A szexi szandi magas sarka valszeg szebb napokat látott, pont az ilyenekre szokta mondani Steve cimborám, hogy ezt kell erősen megmarkolni, amikor hátulról tolod a csajt. Mondjuk kutya szaros tűsarkat ritkán markolászik az ember szex közben, most is inkább a takarítás miatt került rivalda fénybe ez a csinos darab. Egy padon ülő, tőzsdei híreket olvasó hajléktalan segíti ki Zsófit egy darab újság papírral. Szóba elegyednek, a hómlessz szebb napokat látott értelmes ember, rettent buta tekintettel. Műértőkémnek tuti ez kell!

András, Nóra és Miklós cár éppen Majoros Emíliához indulnak, mikor Gizi hozza a hírt, leomlott egy fal az építkezésen. Oda azonnal szakértő kell, így András nem megy Nórával és Miklós cárral vidékre. Nóra megvárná Andrást, de az, az „itthon hagyod ezt a sértődött exfeleség fílinget” szöveggel műti meg altatás nélkül az ügyvédnőt. A végén még elsüti a „ház jövője forog kockán” című klasszikust, amit Gizi kerek szemekkel figyel. Ezt Balázs is tudja, csak ő a kerek szemeket a Hanna bugyijának kulcsát jelentő thriller nézése közben adja elő. Közben cseng a telefon. Nem tudjuk meg ki az, de késő este érkezik, az tuti. Majd ő hív fel egy másik számot. Azt meg meghívja ebédre, pizza lesz dupla sajttal, meg ilyesmi. Ebből úgy vágom, hogy Miklós cár hazaszólt, hogy későn jön, Balázsé a kecó, az meg nyomban felhívta Hannát, hogy jól megpajszerolhassa. Csak egy alap szabályt felejtett el! Sose zabáltasd be a csajodat dugás előtt, mert abból nem dugás lesz, hanem póztól függően alvás vagy hányás.

Gizi közben adja-veszi az információt Vili bácsival, aki játssza az autistát. A „ház jövője forog kockán” a téma. Vili bácsi szerint, ha Berényiék bukják a házat, akkor kilakoltatják, mert ők csak szívességből lakhatnak ám itt, Berényi Zoltán végrendelete alapján. Rózsa kert helységében Hanna meséli, hogy pizzára hivatalos Balázshoz. Peti is menne, mert pizzát enne, de Linda rugdossa a lábát az asztal alatt. A srác úgy veszi a lapot, hogy elmehetne a Kapcsoltam! – című megboldogult TV műsorba szakértőnek. De Linda magyarázza a thrillert – amiben tudniillik több a szex, mint az egyéb sztori és már hallani is ahogy leesnek az érmék Peti krosszbár funkcionalitással megáldott fejében. Nem csalás, nem ámítás, ott perverz szex lesz, nem vitás. Közben Nóra és Miki érkezik meg vidékre, megállnak egy felázott földes úton. Nóra készült, csinos virgácsait becsúsztatja egy jól szituált, zöld, trágyás csizmába. Miklós cár viszont nem készült, így Sebestyén Júliát meghazudtolva csúszkál makkos cipőben a sárban. Ez nem volt benne az árban.

Zsolt ér haza egy nagy csokor bocsánat-kérő virággal és egy üveg dugjunk-borral. A parkból ismert hómlessz az, aki fogadja, festő remeteként Zsófi bemutatja. Megkínálja a dugjunk-borból, Zsoltikánk meg csak tombol. Nóra és Miklós közben bemennek a vidéki házba, ahol egy szőke nőci (feltehetően Majoros Emília) seprűvel kergeti a csirkéket. Lesz válasz, ha van segítség. Visszakapcsolunk a Zsozsó rezidenciára, ahol hómlesszünk kóstolgatja a kaját, utána meg Zsófit és Zsoltot. Érzi, hogy vaj van a kis hölgy fején, így libamájat kér, pezsgőt és kaviárt. Na meg egy mangót, érettet, mert annak jó a leve. Illetve fürdőszobát 1 órára, szappant, borotvát és egy puha törölközőt. Zsolt arcára a „Hát a faszom nem kőne?” örök érvényű klasszikus ül ki, ráncokba gravírozva. Nóra és Miklós persze csirkéket gyűjtenek vidéken, Miklós makkosa tiszta tyúk szar, a forgatókönyvírók elég jól belehúztak a fekál témába mára.

Hanna érkezik közben Balázshoz pizzára, az meg – ahogy a filmben látta – azonnal feldobja a konyhapultra, kéz lefog, nyak megharap és ahogy a nagykönyvbe meg van írva, már gyomron is van rúgva. Balázs görnyedt pózban magyarázza, a bizonyítványt, hogy Linda mesélte a thrillert, amiben többet dugnak, mint amennyit félnek. Neki meg többet fáj, mint amennyit dug. Közben Zsolt torpedózná meg Alajos, a hómlessz, remeteként való pozícionálását a festmény piacon, de Zsófi ragaszkodik a nagy ötlethez. Alajos okos, értelmes és még igényes is. Csak ezeket az igényeket Zsolt kell fizesse. Udvaron sepregető Vili bácsi próbál rá Andrásra ház témában, de az most nem ér rá mert omló falat szakért, tépjen Vili bá’ sorszámot és különben is sepregessen a saját háza táján. Zsolt intézné ínyes mester menüjét, pezsgő száraz legyen ám, mert az édes, cukortartalma miatt nem megy a kaviárhoz. Zsolt befenyít, ha Zsófinak baja lesz, kicsontozás indul. Alajos fürdene, de Zsófi letiltja, a hajléktalan festőművészt így, koszosan és büdösen lehet a leghitelesebben alakítani, különben szagot fog Műértőkém.

Hanna Lindát osztja az eljárt szája miatt, Balázs meg Petinek panaszkodik gyomorba térdelésről. Száz szónak is egy a vége, lesz itt dugás nem is akármilyen, csak győzzük kivárni. Közben Vili bácsi küldi be kula kapitányt az almaszószba, meséli Lacinak meg Gabirexiának, hogy rajtuk van a szopóálarc, mert baj van a házzal és lehet, hogy mehetnek mind a híd alá aludni. Egy kis hangulatkeltés és máris András lesz az utolsó senkiházi. A tudatlanság királyai szerint nagy a gáz. Ezt Majoros Emília sem cáfolja meg, amikor a kollektív csirke szedés utáni kölcsönös bemutatkozáskor Miklós cár kimondja a vezeték nevét. Rögtön vágja, hogy rokona a Berényi Zoltánnak, hiszen egy ilyen gazembert nehéz elfelejteni. Zsozsó rezidencián folyik az interjú, Alajos mesél a csődbe ment életéről, a feleségéről és a gyerekeiről. Műértőkém kenyérre kenve, húz is megírni a cikket, hómlesszünk meg fürdeni.

Hanna kopogtat ismét Balázsnál, jött elszívni a békepipát és úgy néz ki Balázs örömmel adja a szájába. Édes a békülés, smár kezdődik, a többit majd később. Kukkantsunk át Zsozsóékhoz, ahol érkezik a mangó és a kaviár. Alajos fürdik, kap pár darabot Zsolti ruhatárából és használja a kölnijét is. Zsófi szerint még többet tehetnének érte, például vehetnének neki egy lakást. Zsoltnak úgy görcsbe rándul az arca, hogy a ráncaival a homlokán sört lehetne nyitni. Folyik tovább a Hanna-Balázs szex party, csiklandozással nyitunk és valszeg csiklózással fogjuk folytatni, de Hanna kerekedik felül: Most akarom! – mondja beizgulva és úgy néz, mint akinek pollent szórtak a tangájába. Klaudia érkezik közben a Zsozsó rezidenciára, ahol megismerkedik Alajossal, akinek irtó jó az ízlése. Zsolt receptorai mindjárt érzékelik a jeleket és marasztalja a kígyót, hátha jobban megismerkedik Alajossal – a hómlessz gourmand-nal.

Hanna-Balázs szex party véget ért, elosztva egy rend ruhát, Balázs egy nadrágban, Hanna egy ingben áll neki pizzát fogyasztani. Inkább együk meg később, javasolja Balázs, így újabb menet kezdődik és ezt innen nézve addig folytatják, amíg gőzt nem lehel a pisztoly. Alajos megy közben „haza” a kaviár ebédről, kézcsók a kígyónak, balra el. Zsolt vágja oda Klausznak az élest, hogy ez az Alajos egy hajléktalan. Az meg simán lehülyézi Zsófit, aki még mindig kecót akar szerezni a tagnak. Vidéki idillben Nóra és Miklós cár önfeledten limonádézgat Emíliával és mesélik, hogy az ő értékbecslésével támaszthatják alá a ház vásárlást. De ez nem lesz olyan egyszerű, mivel Emíliára is nyomós érvekkel hatott Berényi Zoltán, ugyanis dugtak. Közben Zsófikánk robog át a Vili bácsi által felsepert udvaron a piros kutyaszaros szandijában. A kapuban Műértőkémbe fut bele, aki újságolja az élest. Utána nézett ennek az Alajosnak a neten és nem fogja kitalálni, hogy mi a foglalkozása. Gyilkos.

Ezzel a mesteri fordulattal és a következő Barátok Közt verssel kíván a Hogyvolt Barátok Közt tagozata minden kedves olvasónknak Boldog Karácsonyt és Új Évet!

Karácsony a Mátyás téren, Vili bácsi takarít
Hanna, Linda, mindent élvez, Aliz, Kinga megvadít.
Juli és a gyerek sereg Klaudiát pumpolá
Kérdés, hogy a Miklós megint miért szart be a fa alá.

Szabi pincér futkározik, Non-Stop Ádám készen áll,
Balázs, Peti logarléce csajok bugyijára vár.
Berényiék visszatérnek, András lesz a főhunyó
Barátok Közt ünnepelni, heje-huja, jaj de jó.

Luca és a Timike, nem díszítik fel a fát
Zsolt és dögös Zsófi állja, a vacsora legjavát.
Atikám és Nóra végül egy kis szexet összeüt.
Boldogság a Mátyás-téren, s Karácsony van mindenütt.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.12.12. 14:21:34

A hideg kirázott.... Megváltás a szünet. Ki az aki ezt a borzalmasan erőltetett történetet kiizzadta magából????? DJ zax...nem tudom hogy bírod végig nézni?? Minden elismerésem.

Johnny336 2011.12.12. 15:29:41

Hannácskának finom sonkái vannak :)

orchidea25 2011.12.12. 15:47:34

Szuper volt ez az összefoglaló is! Komolyan mondom, hiányozni fog a Mátyás tér lakóinak borzongatóan izgalmas kalandjairől szóló napi jelentésetek. Örjítő még a gondolat is, hogy a hogyvolt nélkül néznem kéne ezt a szörnyűséget.. A versért külön hála és várlak vissza mind a hármótokat jövőre:-) Boldog Karácsonyt!

shc 2011.12.12. 16:49:36

azt nem thriller, hanem trailer:D vagy én néztem be?:D

janeausten 2011.12.12. 20:53:49

Jó pihenést és januárban újult erővel folytasd! Remélem, ez a szünet a forgatókönyv íróinak is jót tesz, mert most nagyon fáradtnak tűnnek...Esküszöm, a saját családomról különbet tudnék összeszedni, az legalább valamivel életszerűbb lenne, több köze lenne a magyar valósághoz....na de sebaj, azért nézzük 12 (?) éve.

balatoni_ 2011.12.12. 21:14:07

Király volt! A képek is, Novák bugyuta pofájával az élen.
Meg a sonkák is... :))
süti beállítások módosítása