Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5899-5900.

2011. december 08. 14:19 - villanella

A tegnapi Barátok közt részt gyakorlatilag két mondatban össze lehetne foglalni, de azért leírom részletesen a semmit, rendben? Úgyis van időm, és le is kell nyugtatnom magam, mert holnap érkezik hozzám édesanyám, és előre izgulok, hogy képes leszek-e megfelelően kitakarítani, illetve van-e elég nagy lábasom a húsleveshez, illetve lehet, hogy ahhoz nem is lábas kell, hanem fazék, ezt a kettőt mindig keverem. Na de hagyjuk is, nézzük akkor, mi történt a drogossal, a hamisítókkal és azokkal, akik úgy döntöttek, legyünk szerelmesek egymásba, ha azok, akiket egyébként szeretünk, nem szerelmesek belénk.

5899. rész:
Zsófihoz épp megérkezik Zsolt, Oszit dicsérik mindketten, milyen ügyesen fest, és lehet, be kellene íratni valahová. És Zsolt szerint Zsófi eladhatná a mesterműveit, mert egy zsák pénzt keresne vele. De nem, mert ez céltalan festészet, nem művészet. Zsófi nem akar csalni, mert ő rendes ember, nem mint Zsolt. Micsoda zene közben a háttérben, vidám, gyors, őrület. Egyébként meg Zsolt felvilágosítja Zsófit, hogy már elbaszta, mert csaló. És ha egy kép jó, akkor mindegy, ki festette. Én is így vagyok a művészettel egyébként.

Géza és Aliz smárolnak, közben romantikus zene. Géza megáll, nem pontosan tudja, hogy most mi van. De Aliz nyugtatja, hogy Ádám már rég nincs a képben. Csók folytatódik.

Otthon András Julit kérdezi, hogy hogy van a kis Lindsey Lohen. Meg hogy mi történt a bulin egészen pontosan. Amíg a hársfatea készül, Juli elmondja briefly, mi történt. Borzalmasan nézett ki, reszketett, mint a nyárfalevél, ekkor András átöleli, mert egy igazi férfi. Miért mond ilyeneket, hogy őt mindenki gyűlöli? Csak az a hülye drog beszél belőle. Juli parázik, hogy elbaszott valamit a nevelésében. Még jó. Mindenképpen szakember segítségére lesz szükség. Lacihoz fordulnak majd, mert Csabának is voltak hasonló problémái. Vandának persze szólnak, mert kikészülne, ha a háta mögött. Priceless Juli csatja, csak mondom.

Vissza Zsófiékhoz, mert Zsófinak ötlete van. Az Izabellától kapott pénzt jótékony célra ajánlja majd fel, mert a lelkiismeret. Zsolt persze kurvára kiakad. Inkább vegyen cipőt, mint, hogy vadidegeneknek. Bírom ezt a Zsoltot, na. Óriáspoén, Zsófit akarja mute-olni a tévékapcsolóval.

Gabirexia és Laci romantikáznak egy hegedűszós film nézése közben. Laci vinné a szobába Gabit, de megjön Kinga, akit azonnal etetne Gabi, csakhogy ő fáradt, úgyhogy zuhany és alvás. Gabi odaoson, zavarná-e Kingát, ha éjjel kufircolnának a Lacival. De Kingát nem zavarja mások boldogsága.

Géza és Aliz továbbra is egymás száját falja. Géza meg akarja mutatni, hogy nem csak orálisan király, de Aliz időt kér. Kanapé, és vallomás tovább, mi van Kingával. Nem hiányzik neki Kinga, le kell zárni a múltat. Aliz nem akar megint pofára esni. De Gézának Kinga már eszébe sem jut, és vezetés közben is egyfolytában Aliz jár az eszében. Randi hármasban holnap? Lucával, Margitszigeten? Csókkal jelzik az igent. Aliz nem marad ott éjszakára. Rendes lány.

Reggel virradt Budapestre, Péter most hallja Vanda sztoriját anyutól. Aggódik az anyjáért is, és szerinte Vanda nem ép. Juli szerint érzelmi bizonytalanság és szeretethiány, pedig ő annyira szereti. Például annyira, hogy a nagyapjához zavarta, mert nem bírt vele mit kezdeni. Soha sem fogja elfelejteni a tegnap estét. Vanda kijön. Egy kakaót kér anyutól, igazi főzőset. Petivel traccsolni kezd. Megbánást tanúsít. Nézi az sms-t, amit Ivettől kapott, hogy akkor folytatás.

Luca Alizzal beszélget a konyhában a Margitszigeti kirándulásról. Jön Ádám, megtudja, hogy randi lesz. Azonnal féltékennyé válik, de titkolja. Luca bírja Gézát, mondja Ádámnak.

Vanda sírni kezd a kakaó felett. Ne haragudj anyu, olyan hülye vagyok. De nem vagy az, csak kipróbáltál valamit, amit nem kellett volna. És minden rendbe jön, együtt megoldunk mindent, és segítek is.

5900. rész:
Zsófi még mindig azokat a kurva festményeket pakolgatja, amikor jön Izabella és egy férfi. Dénes látni akarja a festőzseni többi képét. Színdinamika, és azonnal meg akarja venni Izabella. De a képek már nem eladók. A művész meghasonlott önmagával. Nem fest több képet, és nem fogja eladni őket. Találkozni akarnak a remetével, Izabella még arra is rávenné, hogy folytassa a munkát. De nem lehet, mert elzárkózva él. Hogyan ismerte meg? Kirándultunk az urammal az erdőben, lerobbant a kocsi, behívott magához minket, amíg eláll az eső. Ajaj, Zsófi rosszul hazudik, mást mond, mint a kiállításon. Izabella szerint ez a sors keze volt. Mindegy, megy a hazudozás.

Klaudia is fent van már a nagycsaládnál, Vanda azt szeretné, ha senki se tudná meg, mi történt vele, azért ez elég szürreál, tekintettel a ház lakóira, ugye. Az egyetemi haveroktól is messzebb kell kerülnie. Klaudia Ausztriába küldené a leányt. Mert van ott egy ismerőse egy jó nevű rehabilitációs központban, és a pénz nem számít. Köszi nagyi, óh, ez csak természetes. Kezdj el pakolni kisanyám, ha az én unokámról van szó, akkor lesz hely, nó para.

Ádám az udvaron Gézába fut, hallom kibékültetek. Ja, igen. Hova is mentek? Kis féltékenység, hogy Ádám látta-e átöltözni Alizt, kis nevetgélés, minden fasza.

Zsolt az irodájában pakolászik, érkezik Zsófi. Végre elmentek Izabelláék, elmeséli a kiselőadását. Zsolt nyugtatja, hogy semmit sem tudnak rábizonyítani. Jön megint azzal, hogy a három képet eladhatta volna, de Zsófi örül, hogy vége.

A nagycsaládban mindent összeszedtek, Vanda bepakolt, mehet is. Andrástól kérdezi, végig bírja-e majd csinálni. Hogyne, hisz okos, meg ügyes. Banditától elnézést kér, hogy kibírhatatlan volt, az meg azonnal lecsap a szobájára, mint kárpótlás. Klaudia érkezik, hogy induljanak már, a faszom. Péter pedig német szótárt ad ajcsiba, pár képet is tett bele magáról, hogy a honvágya elmúljon, ha rájuk néz.

A Rózsából indul Géza és Aliz randija, piros rózsát kapott anyu, szerelmes belé Géza, vagy miért piros? Csók, Luca fújol. Ő soha sem fog csókolózni. Kinga a háttérben kivan a féltékenységtől.

Az udvaron Linda is búcsút vesz Vandától. Vanda reméli, hogy használhatja majd a netet. És majd írnak, meg minden. Vanda megy, még Szabitól is szeretne elbúcsúzni. Szabi pont ott van, van-e egy perce. Persze. Megyek terápiára. Szabi meglepődik.

Zsófi otthon pakol a konyhában, csöngetnek. Visszajött a műértő. 10 perc még, ha lehetne. És mióta érdekli a festészet? Régóta, Nápolyban éltem gyerekkoromban. Érted, indoklás. Festő is akart lenni, de már nem szokott festeni. A csávó azt gondolja, hogy ő festette a képeket. Egészen véletlenül nem maga az a barlanglakó remete? Nem tudott bekerülni a művészvilágba, ezért találta ki ezt a mesét, ne is tagadja.

Szabolcs és Vanda leülnek, Klaudia kivan, hogy soha sem fognak odaérni. Dzsépéesz. Így hívta András a GPS-t. Vanda elnézést kér Szabolcstól a sok hülyeségért és szemétségért, de a lényeg, hogy meggyógyuljon. Romcsi zene, ölelés. Vanda visszanéz, az anyja nyugtatja, hogy nemsokára visszajön. Azt mondja, hogy ez egy hirtelen fordulat az életben, de csupa jó dolog jön majd. Hirtelen fordulat, na persze, kb. ezredszer paterolja el a kiscsajt otthonról. Na, ez a szál akkor jegelve, kíváncsian várom a mai részt, hát ti?

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása