Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt 5885-5886

2011. november 29. 09:33 - cybergreg

Eseménydús napra virradtunk, Karolináék költöznek, Zsófi este kiállítást nyit, szóval kezdenek felgyorsulni az események. A költöztető teherautó nem túl nagy, talán nincs sok cuccuk, vagy az új hely lesz sokkal kisebb. Attila érkezik Mercijén, mi ez a zsibvásár itt? Ez vicces, itt most Miki volt a tájékozottabb a lány ügyében. Nem kempingezni megyünk, kedves új apukám, hanem ki lettünk téve az utcára. Anya munkát keres, azért nincs itt.

Vanda magához tért, osztja az észt Szabinak szokásos félrecsúszott pólójában. Méghogy én drogos, ugyanmár. Néha gyorsítom magam, de ki nem? Kimondatik a tételmondat: Vanda, neked segítségre lesz szükséged. Ezek szerint lesz elvonó meg névtelen csoport. Mindjárt átviszlek anyádhoz fejmosásra, addig egyél reggelit. Ez nem vicc, függő vagy, az őseidnek tudnia kéne róla. Vanda szerint nem. Juli már az elviselhetetlen szinten ideges, amikor megjönnek. Hát te meg hol a túróban voltál eddig? Á sehol, egy havernál aludtam. Szabi közbeszól, nem pont így volt, és előveszi a cuccos tasit.

Oszi, Zsolti reggeliznek, közben Ki nevet a végén?-t játszanak. Oszi nyer, de bebukta, mert mégse, túldobta a célkockát, az úgy nem ér. De hát anyával így szoktuk játszani. Anyád csalni tanít, de én majd megtanítalak szabályosan játszani. Jó vicc ez így Zsoltitól a tisztességes játékról. Zsófi sürög, ideges, ma lesz a nagy megnyitó. Kezdi a marketingkampányt a családban, Oszi, ugye eljössz a megnyitómra? De az tök uncsi, inkább néznék filmet helyette. Még puszit is ad Oszkárnak, fúúj, utálom, ha puszilgatnak. Örülj neki, mondja Zsolti, hozzám nem is szólt, utál.

Zsófi a lenti irodában sem népszerűbb a meghívásával, Claudia szerint ma este már nem jön el senki, az én ügyfeleim elfoglalt emberek. Mondjuk, ha aznap reggel küldi el a meghívókat egy esti rendezvényre, az tényleg halott ügy. Szerintem senki nem jön el. Aliz, legalább az emilt küldd szét mindenkinek. Megkaptátok egyáltalán? Ja igen, csak a spam mappába érkezett. És ti ugye eljöttök? Lesz pezsgő meg szendó. Majd meglátjuk, egyelőre nem érdekel senkit. A kétszemélyes költöztetőbrigád megérkezik az új kecóba, ami nagyon gáz, egy szoba, de az hót mocsok. Vécé és fürdő az udvaron. Attila szörnyűlködik, itt nem lakhattok. Hát bocs fater, én keresek egyedül, és nem telik kacsalábakra meg forgásra. Attila segíteni akar, ne sírj, itt van zsepi. Menj el, majd a Norbival befejezzük a pakolást. Ki az a Norbi? Az nem derül ki. Böbe megjön, szerinte is menjen el.

Bandita az udvaron a Dexi kutyát trenírozza egy labdával. Nóra jön, nekirepül a labda. Jaj bocsánat. Semmi gond, biztos véletlen volt. Vilibá duzzog: gyerekek, hiába beszél nekik az ember. Az udvaron Aliz, Lucus és Ádám reggeliznek. Aliz szerint ezeknek a milliomosoknak nincs jobb dolguk, mint kiállításokra járni ronda mázolmányokat nézni. Tök gáz. Pedig Ádám szerint poén lehet, ő szívesen elmenne. Tényleg? Van két meghívóm, menjünk együtt! Luca beszól, de anya, nem most mondtad, hogy hülyeség az egész? Ádámmal nem!

Andrásék nézik a cuccot, mi ez, szőlőcukor? Hát nem egészen. Kislányom, te drogos vagy? Szabi bevallja, nála volt az éjjel, de szanaszét volt drogozva. Fejmosás, üvöltözés kezdődik. Szabi szerint becsülendő, hogy ezek után ide mer állni. Mondjuk ha nincs Szabi, Vanda egy szót se szólt volna az egészről, szóval ez így nem állja meg a helyét teljesen. A szobában eközben Peti léggitározik. Bandi érdeklődik, mi van ott kint? Fejmosás, Vanda drogozik. Tyű, tényleg, és honnan szerzi be az anyagot? Bandika, ha csak egy apró gondolatkezdemény formájában eszedbe jut, hogy kipróbáld, én beverem az a buci fejedet. Vanda egy idióta.

Böbe és Karolina próbálják levakarni a méteres mocskot a falról. Böbe szerint mégis hagyni kéne, hogy Attila segítsen. Böbe elmeséli, hogy történt az „eset”, de ezt nem részletezném. Böbe szereti Karolinát, ez a lényeg. Nóra kaját hoz Attilának az irodába. Rájöttem valamire! Bandika az udvaron megdobott egy lasztival. De még gyerek, nem kel rá haragudni. Te is gyerek voltál a Böbe-affér idején, ezért te se lehetsz hibás. Ez aztán a gondolatmenet! A galériában Zsófi pattog körbe, leüvölti az összes pincért, futárt, szendvicskészítőt. Mondtam, hogy ne legyen hagyma rajta! Kár volt új céget szerződtetnem pincérkedni, tök amatőrök. A sütiken meg összeesett a hab. Rúghatok ki mindenkit. Megy tovább a Juli-Vanda drogvita, menjél elvonóra, de nem vagyok függő, de igen, de nem, kezd unalmas lenni. Szabi elmegy, Juli köszöni. Vanda is menne a nagyfaterhoz, szó sem lehet róla, akkor nem tudunk drogelvonni, itt kell maradnod. Be akartok zárni? Akkor csináljuk élesben, itt a telefonom, hívd a zsarukat, csukassatok le nyugodtan! Én a helyükben tényleg ezt tenném.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.11.29. 11:14:23

Újabb borzadály rész, és most a hv sem szórakoztatott. Azt hiszem kifulladt ez a dolog. Mit lehet ebből kihozni? Semmit. Még a kiállításon valami Clau-span milliomos megveszi Oszika mázolmányát, ezen kitör a botrány, Vanda megszökik, Nóra féltékeny lesz mert Atika szorgoskodik újdonsült kislányánál, Bandika is kipróbálja az anyagot.......istenem. Amúgy én még nem irigykedtem milliomosokra, miközben étteremben reggeliztem. Egyik sem fordult elő...:-)))

Johnny336 2011.11.29. 11:19:41

Ezt a népnevelést, mint a kábszeres cucc, tiszta Szomszédok. Elvonó, én nem vagyok függő, segítség kell, le tudok szokni, ha akarok...az összes ilyenkor elhangzó obligát frázis. Peti a léggitározással nagyon alja...
Szerintem Zsófinak felesleges aggódnia, nem a szendvicsekkel lesz a gond ezen a gyökér a bemutatón, hanem a "nyerserős", összeszabdalt, fostalicska, ákom-bákom mórickaábrákkal - a 7 hónapos kisfiam nyáltócsája több művészi értéket hordoz, mint néhány modern művész "alkotása" :D

hannamontanna 2011.11.29. 11:34:44

@Johnny336: :-))) Igen. Egy ismerősöm mondta amikor egy egyéves firkált? "...de ügyes vagy! Minden művész így kezdi....és van aki így is fejezi be..."

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.29. 13:19:13

Mostanában minden sorozatban, és egyéb műsorokban is hírt kreálnak a drogokból.
Szörnyű a média, nagyon az.

Sudák 2011.11.29. 15:54:47

tudod, hogy mi a függő? Toszi képe a szopi kiállításán!

Zsoofka 2011.11.29. 20:24:44

VALAKI VEGYE MÁR LE A VANDÁLRÓL AZ T A FEHÉR SZÖRNYŰSÉGET!!!!!!!!!!
süti beállítások módosítása