Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X62

2011. november 15. 15:45 - Hódos Hajnalka

Na, visszatértünk a rendes kerékvágásba, azaz minden napra egy mese, még azon is sikerült elegánsan felülemelkednem, hogy Anna pajti meggyalázta a gyufatésztámat juhtúróval ÉS nutellával, ja, vannak ilyen emberek, de ha harc, legyen harc, legközelebb nem viszek fogsoremelőt, mikor nála alszom, én se most jöttem a hathúszassal. Nem ússzuk meg, a héten riszálják így is, úgy is. Keleti Andrea, Südi Iringó és Angyal András meghirdetik a Villában a Szombat esti láz táncversenyt, az elődöntőben ugyanaz a szakmai zsűri fog dönteni a párok sorsáról, amelyik a műsorban is, a végső döntés viszont a mi kezünkben van. A győztes pár díja különleges, a párok kínosak. Szerivanék, Annamari és Csaba, Fecó Eszterrel, Kinga Attilával, Péter Verával, Veronika Shadival tolja. Mindenekelőtt nézzük meg, hogyan nem fognak táncolni, bár ez csak a második kedvenc jelenetem, az első számú a biztonsági őr a zseblámpával a Nekem 8 c. filmben:

Attila látványosan szenvedni kezd, őt tánccal ki lehet kergetni. Bármi jobb lett volna. Akármi, csak ne tánc. Jézus, rumbázni fognak? Az ilyen csípőtekerős tánc? Igen, de Andi azért választotta ezt, mert itt a férfinak nem kell sok dolgot csinálni, elég a férfias jelenlét. Hogy ez dicséret, vagy sértés, döntse el mindenki.

El is kezdik rögtön a gyakorlást, Kinga szerint Attila elég kétballábas, de azért igyekszik, Attila azt sérelmezi, hogy Kinga nem engedi el magát, nincs köztük intim közelség. Veronika örül és jól járt Shadival, mert nagyon-nagyon-nagyon jól táncol. Nem mindenki ilyen szerencsés, Péter menekülne ebből a történetből, én röhögök, mert jó érzékkel Shakira La Tortura c. számára táncolnak. Egyébként mambót. Vera fel is idegesíti magát és mivel abszolút nem tud bánni az ő Petikéjével, rögvest el is kezdi baszogatni, miért nem szól, hogy nem akar táncolni? Vagy hogy vele nem akar? Péter a fejvesztve menekülni próbáló férfiak haggyámá, necsinádmáacirkuszt sablonszövegével válaszol, Vera tovább feszíti a húrt, vele ne játssza a flegmát meg ne nézze hülyének, mert nem az! Verának ajánlanám A férfi agy és a női agy c. kisfilmet, mindenki bátran klimpírozza be a Youtube-on és lássanak csudát! Péter egyre erőtlenebbül próbálkozik nefárasszámá, épp most mondta volna, hogy kezdjenek gyakorolni, de Vera elveszi a kedvét. Vera előhúzza a „nem kell nekünk kommunikálni, Péter, majd ha úgy érzed, hogy gyakorolni akarsz, akkor kérjél meg” kártyát. Kérjél meg! Addig ő egyedül gyakorol és leszarja! Péter sóhajt, lefekszik a kempingágyra és elmenekül a semmi-dobozába.

Eszter is elégedett Fecóval, mintha mindig is együtt táncoltak volna, Csaba és BTA párosát leginkább a Fából Faragott Királyfi öldöklő küzdelme a Lószúnyoggal címmel tudnám illetni. Veronika kattog. Nem szó szerint, a Cristofel-sztorin, ezért lehetőséget kap, hogy videoüzenetet küldjön neki. Serinek lelkizik, én előre félek, hogy ő is fog mondani valamit. Eltelt két hét és Veronika nem tudja, mi van, a Peti meg csepegteti az infókat és annyira rossz. Amúgy meg tökre hiányzik neki a Kubai. Seri legnagyobb meglepetésemre érthető magyarsággal kiejt a száján olyan mondatokat, aminek értelme is van, Veronika szedje össze magát és tegyen pontot az ügy végére. Hagyja nyitva azt a kis rést az ajtón és ennyi. Muszáj felnőttként kezelni ezt a szitut. Veronika úgy ácsorog a kipakolt nappaliban, mint egy ázott veréb, elmondja Krisznek, az érzései nem változtak, de ahhoz, hogy vidám legyen, ne kattogjon és tudja hozni a formáját, ahhoz az kell, hogy ezt az egészet lezárja, mert nem jut egyről a kettőre. Azt azért hozzá teszi, ha esetleg Krisz hűséges, akkor majd veri a fejét a plafonba. Ennek örömére kimegy és elszív egy cigit. Péter már az ajtóban namivannal fogadja. Hát Veronika megüzente, hogy szakított. Hoppá! Jobb lesz ez így. Péter szerint is, ölelkezés. A háttérben alig hallhatóan Vera feje szétrobban.

Hogy ma is legyen genyázás, azt a feladatot kapják, véleményezzék egymást. Hú, az Annamari hogy odaült a Csaba mellé! És meg is változott! Kecses! BTA próbálja elütni a témát, áhh, a push up melltartó csodákat tesz, de a többieknek tetszik a téma, Annamari, te szerelmes vagy! Csaba alig hallhatóan megkérdezi, van-e valami tömény, BTA vihog, elég legyen már ebből! De tök jó páros vagytok, komolyan, Annamari, neked jót tesz a Csabi! Kingáék nem járnak ilyen jól, Gergő szerint Attila annyira szenvedélyes, mint egy pohár kefír. A riportban kissé jobban kifejti, kínszenvedés lesz nekik ezt a táncot végigcsinálni. Vera mély lelki gyengédséget jósol. Szerivanék tánca a vonzás-taszítás miatt lesz jó. Kingának egész más véleménye van, ahogy elnézi a testbeszédüket, azt látja, Seri sokkal szenvedélyesebb, Gergő viszont nagy ívben leszarja Serit, mert így kifelé áll a lába. Serinek ezt tetszett, mert nagy adag féltékenység van ebben a mondatban, bár a hálóban már úgy fogalmaz, mekkora egy féltékeny kurva ez a Kinga! Úgy látszik, mindenkinek lelki baja van, Attila Verának panaszkodik, Kinga kihasználja őt. Jól tudja, hogyan viszonyul hozzá és visszaél ezzel. Le is szarja, nem érdekli, mi van vele, a véleménye sem érdekli és iszonyú önző. Bezzeg mikor a saját érdeke úgy kívánja, és szüksége van rá, akkor nagyon csicseri (erika, javaslom a nickváltást), nagyon incifinci. És nagyon tudja, mit kell ahhoz tenni, hogy Attila összeomoljon. De azért beszélget vele. Még egy darabig. Aztán pá. Vera szerint ez paranoia, Kinga nem kihasználja, hanem bástyának szeretné használni Attilát. Hogy Attila mire szeretné használni Serit, egészen konkrétan nem derül ki, ő a kössenek paktumot kifejezést használja, mikor kihívja a nyugiba. Persze nem ront ajtóstul a házba, előtte megkérdi, mit szól a dolgokhoz, amiket lát? Seri nem lát semmit, de lehet, hogy azért, mert Gergő hidegen hagyja. Vagy azért, mert belement a szemfesték a szemébe, megjegyzem, ma egész jó a sminkje. Attila előáll az ötlettel, barátkozzanak többet és feltűnőbben. Serinek nem okoz gondot Attilát ölelgetni, de nem, mert nem akar beleesni megint ebbe a Gergő sztoriba. Attila viccel próbálja elütni a dolgot, pedig milyen jók lennének együtt, sorstársak is, Attila nem agresszív, soha nem beszélt csúnyán Serivel és még az ágyban is jobb, mint az ösztönlény. Fasza, elment a net, pedig ma gyorsabb akartam lenni a villámnál is. Hol tartottam? Ja igen, mi történt a kiválasztás után közvetlenül?

Eszter bőgött, Seri vigasztalta, és megígérte, hogy ő fogja mondani a kortesbeszédét. Vera magyarázkodott Péternek, nem féltékenységből rakta a jelet. Péter göthös és elintézte a csajt egy félvállról odavetett, hát csak van ennél több eszed mondattal. BTA és Shadi összevesztek, a kis korcs kutyakölyök nem tűri, hogy vele bárki úgy beszéljen, mintha a seggéből rántotta volna ki. Kinga bedöglött a nyugiba, Attila utána, nem húzott a faszba, hanem ott maradt. Kinga félti a bőrét, Eszter okozott már meglepetést és úgy érzi, benne van abban az öt-hat emberben, akit Eszter kiválaszthat. Attila győzködte, hogy bízzon már benne, bassza meg, nincs egyedül. Vera és Eszter koccintottak, aztán Eszter megfogadta, hogy nem fognak belőle mártírt csinálni és bevallotta, egyedül érzi magát. Hogy én mit csináltam közvetlenül a kiválasztás után, nem emlékszem, most visszadugom a modemet és ha nincs net, válogatott káromkodások fogják elhagyni csókra álló számat. Ó, hogy a….. A Lakók megtudták, a táncverseny győztesének jutalma az, elhagyhatják a Villát és találkozhatnak családtagjaikkal. Attila ránéz Kingára, szar párod lett, nekem nincsenek családtagjaim. Ezt nem értem, a hülyegyereknek nem az anyjáék küldték a pálinkát? Vagy Gyomaendrődön a szülők nem számítanak családtagnak? Netán azt ki kell érdemelni külön, hogy valaki Attila családtagjának számítson? Ehh, hagyjuk is. Kinga bőgve kirohan a nyugiba, nem hiszi el. Hangos hüppögés és kétségbeesett nyögésekkel kísért műsírás, könnyekkel ugyan, de akkor is, könyörgöm. BTA benn a hálóban csillogó szemekkel vallja be Csabának, neki azt jelentené ez a nyeremény, amit Csabának az első lila kendő. Miután Csaba azt válaszolja, akkor azért fog teljes erőbedobással küzdeni, mert Annamarinak ez fontos, BTA ráborul, még puszit is kap, Csaba fejét érdemes megnézni, a húbazmeg és az ésilyenkómivan között minden arckifejezés kiül rá, az aranyos kis jelenetet nem nézhetjük tovább, mert a bőgőmasina még mindig hisztizik.

Már azt is elfelejtette, hogy néznek ki a kinti emberek. Hát az van Kinga, hogy egy különleges kór elterjedése miatt mindenkinek nőtt még két keze, tényleg. Attila számára nincs nyeremény. De Kinga szereti a családját és rohadtul hiányoznak, kurvára szeretné őket látni, kurvára! Jó, azt azért mondjuk ki, hogy szartál a feladatra, utáltad, nem bírtál hozzám érni, de most már szívesen rám másznál, csak hogy te megint nyerj valamit! Kinga két kedvenc szavát ismételgeti, gusztustalan, undorító, aztán hirtelen eszébe jut, hogy ilyenkor sírni szokott és sajnáltatni magát. Miért érdemlem ezt? Bömbölés, ajtóbebaszás. Ezt a szerencsétlen Pétert őszintén kezdem sajnálni, azt meg végképp nem értem, az ilyen trikóhoz miért nem lehet olyan melltartót húzni, aminek nem látszik a pántja, mert ez így kurva cseszkó, nemcsak Verán, a többi csajon is. Péter miért ilyen rideg? Ennek most tétje van! Peti hümmög, ez férfiul azt jelenti, ne kezdd, könyörgöm, el ne kezdd bazmeg! Jó, akkor Vera egyszerű lesz: mi a jó büdös faszom történt veled másfél hete? Miért gondolom, hogy gusztustalan, undorító amit a Veronikával csinálsz? Péter próbálja kitalálni, mi lehet a megfelelő válasz, nem akar érzelmi viszonyba keveredni, ha látja, hogy Vera többet érez, felelősséggel tartozik iránta, Vera meg se hallja, ezért kerülsz? Öfi végén Péter olyat tesz, amit még nem a Villaléte alatt: őszinte. Fejvesztve menekül az ilyen nőktől, és úgy érezte magát, mint egy sarokba szorított, nyomorult kis állat. Elhiszem, Petikém, veled vagyok!

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
974 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nathalie 2011.11.15. 16:00:28

nem tudom abbahagyni a röhögést a bevágott filmen. :D:D:D hátezmiez?:D:D nagyon gáz. gázabb mint dirty dancing.

Virágék 2011.11.15. 16:01:22

Nem, 6.:D

"Eszter bőgött, Seri vigasztalta, és megígérte, hogy ő fogja mondani a kortesbeszédét."

Ez már tegnap is megütötte a fülemet.
Mi lesz, ha őt viszi ki Eszter?
Úgy látszik, ezzel Seri nem számol:)

genevieve 2011.11.15. 16:02:16

@nathalie: tudom, ezt fogod mondani akkor is amikor csabikám megnyeri a vv5-öt:-))))

van-e szándék 2011.11.15. 16:03:29

jobb lett volna a Nekem8-ból betenni az őrt, az mindent visz :)

capa05 2011.11.15. 16:06:05

Köszönöm anica! Majd meghálálom!:DD

MagasMacska 2011.11.15. 16:06:24

@Virágék: Miért számolna? Most éppen öribarik. Talán még szerdán is azok lesznek.

nathalie 2011.11.15. 16:08:46

@genevieve:
de, azt tökéletesen elhiszem, hogy egy humortalan országban élek és egy jelenleg csak a majmok nyelvén beszélő szerencsétlen kapjon hatvanmilliót, aki semmit nem csinált érte. De, ezt könnyen eltudom képzelni :D

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 16:13:58

@nathalie: ez a Hölgyválasz c. film egyik jelenete. Láttad?

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 16:15:14

@van-e szándék: most ilyen hangulatban voltam. ;)

nathalie 2011.11.15. 16:17:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
egyszer ment a tv-ben, de ott kapcsoltam el amikor rájöttem, hogy ez a film arról szól, hogy a gere-t tanítja a lopez táncolni, mert a faszi nagy vágya hogy megtanuljon táncolni. még az első táncórákat is láttam és az oly sikerese kiválasztott mellékszereplőket is. Aztán kellett kapcsolnom. Sajnos nem tudtam nyomon követni a fejlődést :D

genevieve 2011.11.15. 16:18:18

@nathalie: nézd, ha egy idóióta majom már kapott akkor ez a minimum:-)

(jelenleg minden erő és ész feladatot megnyer, de valóban ez semmi:-)

genevieve 2011.11.15. 16:19:09

@nathalie: ez azért már elég súlyos:-D

nathalie 2011.11.15. 16:19:40

@genevieve:
eszeveszetten ügyes. milyen ész feladatot egyébként?

capa05 2011.11.15. 16:21:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jó ez, de az "Egy asszony illatá"ból is lehetett volna egy kis jelenet.

genevieve 2011.11.15. 16:21:18

@nathalie: azt amire ati azt mondta, hogy ez az ő képességeit meghaladja:-)

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 16:22:49

@nathalie: a film mondjuk abszolút nem erről szól, de mindig az tudja jobban, aki elkapcsolt a bugyutaságról. de legalább burkoltan a tudtunkra adtad, hogy nem csíped a csajos-romantikus filmeket, és hogy milyen tökös vagy, ez is valami. :)

nathalie 2011.11.15. 16:23:21

@genevieve:
ha attila azt mondta, akkor az biztos úgy van. Természetesen csabesz képességeit semmi nem haladhatja meg. :)

Virágék 2011.11.15. 16:23:46

@MagasMacska: Eszternél sosem lehet tudni:)

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 16:24:28

@capa05: meg még sok másból, de nekem ehhez volt kedvem :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.15. 16:24:44

@genevieve: Az Aréna Csabának, Eszternek és Verának kedvez szellemi-testi erejük miatt.

krumplicukor 2011.11.15. 16:25:44

Hú, Hajni, miközben tegnap néztem a Peti-Vera jeleneteket, nekem is a Női agy és a férfi agy című kis előadásrészlet jutott eszembe, annyira örülök, h lett egy kapcsolódási pontuk ;) :)

De tény, ennél jobban demonstrálni se lehetett volna az ott elhangzottakat :)

Angyal Andrisnak meg örülök a képrenyőmön.

nathalie 2011.11.15. 16:26:42

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
jaj, hagyjuk már, nem a tökösséget akartam azzal kifejezni, hogy ezt a jelenetet gáznak találom, és fél óra után le lehetett vágni, hogy a film egy fos.számomra fos. :) persze az is az én szegénységi bizonyítványom ha nem tudom kifejezni csajos mivoltomat azzal, hogy szar filmeken szipogok, mert az annyira nőies...:)

Hurri Kán 2011.11.15. 16:27:06

@Peter_Cs:
Verának milyen szellemi ereje van? Mesélj.

nathalie 2011.11.15. 16:30:14

@genevieve:
de a csajt nem is akarja :D szerencsétlen, tényleg sajnálom ez miatt az am ügy miatt...

genevieve 2011.11.15. 16:30:14

@Peter_Cs: akkor csak csinál valamit, nem?:-)

ok, nem geciskedik, sunnyog, poénkodik mások kárára...ebben az értelemben tényleg nem csinál semmit:-)

genevieve 2011.11.15. 16:33:19

@nathalie: és ennek ellenére meg fog mindent tenni, hogy nyerjenek....még akkor is ha nem fog sikerülni:-)

az meg az én szegénységi bizonyitványom, hogy ez szimpatikusabb mint ati-kinga nyüglődése:-)

nathalie 2011.11.15. 16:35:18

@genevieve:
dehogy. hát ez még nekem is szimpatikusabb. bár azt hiszem ha gergőt vera orálisan kényeztetné még az is szimpatikusabb lenne mint attila és kinga nyüglődése.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 16:40:59

@capa05: az a legszebb filmjelenetek egyike...
ööööö... a megháláláson mit is értünk pontosan??:P:DD

kamillazok 2011.11.15. 16:43:28

@Virágék: Dehogynem, azért törleszkedik Eszterhez. :)

capa05 2011.11.15. 16:47:56

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nem bírálat volt, csak ajánlat ha mégegyszer teszel be hasonlót!:)

sandokan 2011.11.15. 16:48:14

@nathalie: na, most, majdnem megkértem a kezed. én hősöm. telitalálat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 16:49:13

Csabának olyan az arca, mint aki arra gondol: "úristen, és ezt odakinn az összes ismerősöm látja!" :D

nathalie 2011.11.15. 16:51:22

@pushpang:
totális rémület, enyhe undorral és értetlenséggel :D csodálatos fotó :D

genevieve 2011.11.15. 16:51:57

@pushpang: szerintem arra is gondolt:-)

capa05 2011.11.15. 16:52:33

@anica inkognitóban: meghatározhatod!:D
Aztán a végrehajtás 50% ról indul:P:DD

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.15. 16:53:55

"Csaba és BTA párosát leginkább a Fából Faragott Királyfi öldöklő küzdelme a Lószúnyoggal címmel tudnám illetni."

csillagos ász a Baltás tündérkének...

A többieknek az éjszakai villantásos műmellek elleni ördögűzési gyakorlat:

„MIT MUTOGATJA ITT A MELLEIT! MÉG ILYET! NEM SZÉGYELLI MAGÁT?”

mindenamino.blog.hu/2011/07/17/mit_mutogatja_itt_a_melleit_meg_ilyet_nem_szegyelli_magat_rapai_agnes

zoxó 2011.11.15. 17:04:33

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: OK, akkor most én emelem a tétet:)). Ez nálam mindet visz:

www.youtube.com/watch?v=6eRSGCIse7M

capa05 2011.11.15. 17:08:12

@kamillazok: feltettem a youtube ról

Zsoofka 2011.11.15. 17:08:36

Sziasztok!

I love Gyomaendrőd :)

Hajni! Lehet, hogy már írtad, de én nem vagyok túl régi követőd, így lemaradhattam....
Neked van valamiféle kötődésed e városkához?

kamarti 2011.11.15. 17:10:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem akarnék tudálékosnak látszani, mint Shadi, mikor felolvassa a pálinkacimkét :), de ha ezt a filmet szeretted, érdemes megnézni az eredetijét, ha szembe jön, nagyon klassz film (japán)
port.hu/holgyvalasz_-_en_tancolnek_veled_shall_we_dansu/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=16796117&i_topic_id=1

nathalie 2011.11.15. 17:13:18

@zoxó:
na, ezt én is nagyon szeretem :)

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 17:17:23

@zoxó: :) ez tényleg jó, nem láttam!

@capa05: hogyne láttam volna, minden ÁlPákínó (ahogy a mama mondja) filmet láttam! :)
de az én jelenetem alatt pluszban Gotan Project szólt, az is fontos ám! :)

@mokamini: szia, nem, VVAttila gyomaendrődi. nekem annyi kötődésem van, hogy volt egy főnökasszonyom, aki szintén onnan származott.

@kamarti: nem is tudtam, hogy az eredeti változata japán, köszi! :)

Hurri Kán 2011.11.15. 17:17:54

@nathalie:
Ehhez még keveset ittam. :DDD

Zsoofka 2011.11.15. 17:19:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Igen, Attiláról tudok.... Az öcsém osztálytársa volt általános iskolában :)

zoxó 2011.11.15. 17:20:34

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nézd meg az egészet, nagyon érdemes, szerintem az egyik legjobb táncfilm.

Na akkor ha már említésre került a sírva röhögős:

www.youtube.com/watch?v=lpoi6wfgHek
3:20-tól:D

never again 2011.11.15. 17:39:22

Szép Estét!

GENEVIEVE jövök, tarts ki, látom megy az össztűz kedvencünkre :).

never again 2011.11.15. 17:44:22

Amúgy szerintem gonosz játék, amit csinálnak BTA-val, ugyanis szegény lány képes tényleg elhinni, hogy közte és Csaba közt lehet valami, és az ilyen lányok bizony nagyon szenvednek csalódáskor :(

never again 2011.11.15. 17:45:03

Péter pedig megérdemli Verát!!!! Remélem, lesz még fúriább is a csaj.

Zsoofka 2011.11.15. 17:48:41

Szerintem a szerkesztők már nem is akarnak úgy csinálni, mint akik nem manipulálják az eseményeket. A pár-leosztások egyértelmű bizonyítékai ennek.....

Tjuca 2011.11.15. 17:53:28

@nathalie: én mindig az esetleneken röhögök, az övék a szimpátiám. eddig annamari bőven nyerő táncban. olyan, mint egy betépett bambi. :-D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 17:59:23

@capa05: ha ezt az adócsoport hallaná!!!!! :P:DDD
amúgy meg az 50% az a vagy igen, vagy nem..:P:P:DDD
@never again: melyiküknek akarsz te rosszat??:P:DD

MagasMacska 2011.11.15. 17:59:33

@Tjuca: Szegénykém most kezdi élvezni, addig jó neki amíg ezek a szintén botlábúk nem röhögik ki.

Tjuca 2011.11.15. 18:00:56

@MagasMacska: én nem kiröhögöm. amúgy én a bugaci rottyantósban vagyok jó, statikus rugó némi togyorgással. ebben viszont nagyon jó vagyok. de

www.youtube.com/watch?v=TmbreKJOnmI

majd edzek

playoff szakáll 2011.11.15. 18:07:06

Kinga megnyeri a táncversenyt, mi lesz az első mondata a családnak...
"Kurvára hiányoztatok a faszomat bazmeg hogy néztek ki!!!"

Tjuca 2011.11.15. 18:08:55

@MagasMacska: a lelkesedés számít.

amúgy meg ami nem öl meg megerősít. :-) szerintem am és csaba tudnak magukon röhögni, gondolom sejtik, hogy nem ők a táncparkett ördögei, de még csak látványelemnek sem ők a tutik.

MagasMacska 2011.11.15. 18:09:25

@Tjuca: Nem rád gondoltam, hanem a bentiekre. (Egyébként én táncban egy Attila kettő vagyok, azzal a különbséggel, hogy itthon, egyedül vadul ropom, de társaságban, egy másik emberrel - kizárt dolog.)

Tjuca 2011.11.15. 18:13:39

@MagasMacska: hm. mi mindketten attik vagyunk a párommal tánctudásilag, de rájöttünk, hogy ez rohadtul nem számít. így pl. lakodalmakon kimegyünk rugózni, meg totyorgunk, kicsit riszálunk, de nem ücsörgünk az asztalnál. mi jól akarjuk magunkat érezni. utálom a döglött bulikat, és ez egyféle misszió, ha már mi is táncolunk, akkor a többieknek nem nehéz átugrani a föld alá süllyesztett lécet. :-P

never again 2011.11.15. 18:13:44

@anica inkognitóban: Péternek, kár lenne titkolnom :).

Tjuca 2011.11.15. 18:15:05

itt egyébként a "táncos" múlttal rendelkezőktől nekem nagyobb az elvárás, hogy ne legyenek ribisek. szerintem ezt nehezebb lesz hozni. veronika egyelőre aranyos volt, és sehi is, majd meglátjuk.

capa05 2011.11.15. 18:19:46

@anica inkognitóban: de onnan csak indulunk!:DDD
Egyébként igazad van a tegnapi 3 helyért én is megkaptam a jutalmat!:PPP

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 18:27:03

@capa05: jaaa..:DDD ígéret vagy fenyegetés???:DDD:PPP

capa05 2011.11.15. 18:29:31

@anica inkognitóban: én korábban már felajánlottam a választás lejetőségét:D

mocskosmacska 2011.11.15. 18:29:46

Azért mindkét főgonosznak megvan a maga büntetése. Kingának attila, péternek vera. Bár vera keményebb, pedig attila a szemetebb.

mocskosmacska 2011.11.15. 18:31:39

@gyvy: Rászáll péterre és minden életet kiszív belőle.

Hurri Kán 2011.11.15. 18:32:34

@mocskosmacska:
Maradjunk annyiban, messzire nem jut vele :D

nathalie 2011.11.15. 18:33:10

én tegnap valami rövidített cuccot néztem, mert most néztem meg a teljes táncrészt. Még mindig röhögök :D Ahogy attila odatipeg kinga mögé, fecó ahogy követi a tanárt és csaba és am együtt, fergeteges :D ez egy kurva nagy kibaszás volt velük :D

capa05 2011.11.15. 18:33:45

@mocskosmacska: azt azért Péter is szeretné:DDD

mocskosmacska 2011.11.15. 18:35:06

@capa05: Szerintem ő már csak egy nyugodt veramentes napot szeretne.

mocskosmacska 2011.11.15. 18:35:44

@gyvy: Ő nem, de pétert áldozat szerepébe látják a nézők az agresszor/taktikus helyett.

capa05 2011.11.15. 18:36:18

@mocskosmacska: Azért csak van benne még némi élet!:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 18:36:52

@never again: hza ezt nem szívod vissza, nem leszek a barátod és soha többet nem adom oda a kislapátomat! :P:P:DDDDDDDDDDDDDDD

@capa05: franca, ezt el....tam..:P:DDDD

mocskosmacska 2011.11.15. 18:39:55

@capa05: Egyre kevesebb. Vera tipikusan az a nő, aki szakítás után még jó ideig üldözi a volt barátját, a barátnőivel kémkedik utána stb. Én már az elején mondtam, hogy súlyos defektes a csaj pszichésen.

Hurri Kán 2011.11.15. 18:40:05

@mocskosmacska:
Újabb példa Vera óriási szellemi magasságára. :D

mocskosmacska 2011.11.15. 18:40:47

@capa05: Maradjunk annyiban, hogy péter jobban járt volna, hogy bta-val tantrázik.

never again 2011.11.15. 18:40:53

@anica inkognitóban: Nem szívom! Nem takony ez ;).
Na, öfire visszajövök, addig is kellemes csabázást mindenkinek!

mocskosmacska 2011.11.15. 18:41:47

@gyvy: Lehet, hogy nem lenne segghülye, csak annyira súlyosan zavart pszichésen, hogy csak ez és a rosszindulat látszik belőle.

mocskosmacska 2011.11.15. 18:43:12

@never again: Én bírom csabát, szerintem sokkal szórakoztatóbb, mint attila nézni, akit két dolgot tud:
- leszólni mindent
- kingával pszichózni.
Ha van valami, ami unalmas már, akkor az ez.

Hurri Kán 2011.11.15. 18:44:37

@mocskosmacska:
Ez a játék sajnálatos módon úgy működik, hogy mindenki az, és olyan, ami a képernyőn átjön/ lejön belőle.

capa05 2011.11.15. 18:45:27

@ladyandhenk: mielőtt elalszol, megvan már a jutalom?:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 18:45:38

@nathalie: azért Richard Gere-t én is megtanítanám táncolni...:DDD
@never again: broáááf.... ráérsz...:P:P:D
@capa05: és a hirtelen halál ??:DD;))))

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.15. 18:46:55

@capa05: szeretnéd, h közelítsek hozzád?:) Elalszom én melletted is, de aztán ne bökdöss reggel:)

capa05 2011.11.15. 18:48:38

@ladyandhenk: Jutalom lenne nekem?:PP:DD

kozi001 2011.11.15. 18:48:54

Csaba feje! :)

Nem jó neki a szilikon? (Dya, Kinga)
Viszi a Halál...! :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.15. 18:50:14

@capa05: mindenképpen, szerintem, hidd el, velem minden nagyon jó:P

Hurri Kán 2011.11.15. 18:50:44

@anica inkognitóban:
Táncolni, mi? Eszem azt a finom modorodat. :DDD

nathalie 2011.11.15. 18:51:15

@anica inkognitóban:
azt hiszem ez lehet a probléma, hogy én semmire se tanítanám meg :D
Van egy olyan dolog nálam, hogy amelyik színészért anyu odavan és ezt hallottam kiskoromban, azok nekem nagyon nem jönnek be. Egyszer azt éreztem egy pillanatra, hogy a pierce brosnan jóképű, teljesen kikészültem. mi jöhet ez után: tom selleck, steven seagal??? :D:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 18:54:43

@gyvy: nem értelek...:P:P:DDDDDD
@nathalie: az ízlések különbözőek, szerencsére... az utóbbi kettő engem sem dob fel..:)
@capa05: ebben a nagy tülekedésben??:P:P:P:D

Hurri Kán 2011.11.15. 18:55:38

@anica inkognitóban:
Nem a Te hibád. sokan így vannak ezzel :D

Hurri Kán 2011.11.15. 18:56:48

@nathalie:
Ezek mind Llorenzo Lamasnak a cipőjét sem köthetik meg. :D

capa05 2011.11.15. 18:59:12

@ladyandhenk: ha elaludnál mégis ugye nem horkolsz?:P:D

nathalie 2011.11.15. 19:00:38

@gyvy:
a Mega Shark vs. Giant Octopus-ban valóban maradandót alkotott :D:D:D

egyébként meg akkor michael dudikoff inkább :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.15. 19:02:19

@capa05: nem, és te?:) De lehet, h nem fogunk mi aludni, ha sokat ......:P

Hurri Kán 2011.11.15. 19:02:47

@nathalie:
Egyik jobb, mint a másik. Csodálom, hogy még nincs ott a talplenyomatuk a Kis Magyar Broadway-n, mondjuk az éjjel-nappali csirkés előtt. :DDD

Cassia30 2011.11.15. 19:03:17

Nézte valaki a tegnapi online-t?

Könyörgöm, ezek közül egyik se járt iskolába? Még nem jöttek rá, hogy ha bevizezik a szivacsot, esetleg le is tudják törölni a táblát, és nem áll fel mindenkinek a szőr a hátán?

nathalie 2011.11.15. 19:04:11

@gyvy:
Vajna sétány :D:D:D

Hurri Kán 2011.11.15. 19:05:55

@Cassia30:
Szia! :)

@nathalie:
Az sem rossz. Nagy nevű zenészeinknek meg már csak egy Bódiguszti-passzázs kéne. :D

.lll. 2011.11.15. 19:10:52

köszcsi Hayny,ez fájin volt:

"Csaba és BTA párosát leginkább a Fából Faragott Királyfi öldöklő küzdelme a Lószúnyoggal címmel tudnám illetni"
DDD

Cassia30 2011.11.15. 19:13:55

Kicsit lemaradtam az utóbbi napokban az eseményekről, mivel egyébként is csak félig-meddig szoktam nézni az öfiket, most meg még annyira sem. Úgyhogy kellettek már nekem Hajni posztjai mint a sivatagban a pohár víz (byVera) :) De úgy látom megérte kiszáradni, ez megint csúcs.

Tüzitündér 2011.11.15. 19:16:34

@anica inkognitóban: Helló angi! Írtál reggel valami kaszkadőr dolgot verának.... :):) nem dublőrre gondoltál véletlenül?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 19:17:59

@Tüzitündér: felénk kaszkadőr, de a te kifejezésed is találó..:DDDD

mocskosmacska 2011.11.15. 19:19:19

Tudom, hogy még korai tippelgetni, de szerintetek ki lesz bent az utolsó ötben?
Szerintem a következőek (onnan gondolom, hogy őket nyomja az rtl) vera, kinga, attila, gergő és talán péter. Azért gondolom, mert ők az rtl nagy kedvencei a elit tanulók, akik lilu tanárnénitől és balázs tanárbácsitól csak dicséretet kapnak, míg a rettenetes shadi gyerek és csaba folyton szidást és a tanári konferencián is rájuk panaszkodnak.
De ha tényleg ők lennének az utolsó ötök az a következő szempontból lenne izgalmas: Ezek öten mást nem tudnak egymás baszogatásán kívül (kivéve gergő), ha egyedül vannak összezárva, akkor mit tudnak tenni egymással?

sogeking 2011.11.15. 19:22:33

@mocskosmacska: hú, Péter és Attila az utolsó 5-ben nekem túl sok a jóból :D

nosce 2011.11.15. 19:24:23

@mocskosmacska:
én még pont akkor tippeltem mielőtt Eszterék bementek a villába
Csaba, Feco, AM volt a tipp...

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.15. 19:27:10

@mocskosmacska:

igen, egyetértek, csabika helyes gyerek, de nem értem, hogy miért üldözi esztert "nem bírom, nem tudom miért, de nem bírom" - ez volt a legtöbb, amit ebben a témában mondani tudott... ellenfélnek érzi, vagy csaba a beépített ember... bár túl lükén játszik, szóval azért azt hiszem peti, mengele, és fecó gyanúsabb jelöltek a beépített ember szerepére...

capa05 2011.11.15. 19:27:49

@anica inkognitóban: attól függ hogy milyen pozitúrában szereti! Lehet, hogy a dublőrnek át kell csapni kaszkadőrbe!:)

Tüzitündér 2011.11.15. 19:27:59

@Cassia30: hogy sikerült a krumpli főzelék vasárnap?

nosce 2011.11.15. 19:29:05

@sogeking:
Alexandra és Enikő bekerülhetne a háromba :)

Tüzitündér 2011.11.15. 19:29:11

@anica inkognitóban: értettem úgyis ám! :):) visítoztam itthon egyedül a röhögéstől! :) szerencsére nem volt semmi a számban! :):)

Cassia30 2011.11.15. 19:29:48

@Tüzitündér: :) Köszi, hála az itt kapott jótanácsoknak, egész jól. Azt hiszem ezután máskor is meg merek próbálkozni vele :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 19:30:54

@capa05: Veronika - Alekoszt mint előzményt tekintve - a fülébe is dughatja..:DD
@Tüzitündér: nana.....;) :DDDDD

Hurri Kán 2011.11.15. 19:32:40

@nosce:
És Dya? Vele mi lesz? :D

Tüzitündér 2011.11.15. 19:33:54

@anica inkognitóban: jó az, aki rosszra gondol.... :):):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 19:36:34

@gyvy: én meg pont a fordítottját akartam kérdezni, hogy ők lesznek a VV döntőben Péterrel és Attilával? de megelőztél :P
@Tüzitündér: és hülye, aki nem..:)

nosce 2011.11.15. 19:46:54

@gyvy:
Éppen Dya is beférne hajbasztratásban marandót alkotott :)

nosce 2011.11.15. 19:49:43

@nosce:
Éppen Dya is beférne, hajbasztatásban maradandót alkotott :)

Hurri Kán 2011.11.15. 19:51:02

@anica inkognitóban:
Jó, neked most a kaszkadőrökön járt az eszed, megértem, hogy lemaradtál. :D

csak magamat képviselem 2011.11.15. 19:55:08

@nathalie: @anica inkognitóban: demosmé...? nem jön át a képen az a perfekt bajusz a húsáruvillantós minifarmerrel? cö-cö. Steve pedig minden kaszinótulajdonos őslakos nevében számol le a szervezett bűnözéssel.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 19:55:38

@gyvy: jó, hogy azt nem mondod mindjárt, hogy éppen castingoltam..:P:P:P
igyál inkább valamit,ne provokálj! :P:P:D

mocskosmacska 2011.11.15. 19:57:23

@oázis: péternek nekem is nagyon beépített ember jellege van. Csabát abból a szempontból meg tudom érteni, hogy nekem sem szimpatikus eszter. Viszont tényleg gerincesebb dolog lenne, ha az őt kitúrni akaró péterre vagy attilára tenne.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 19:59:48

@csak magamat képviselem: most egész más szemel nézek a fent említett két színészre.:P:D

Hurri Kán 2011.11.15. 20:00:56

@anica inkognitóban:
Kizárt, hogy castingoljál. Egy kiadós castingolás után biztos nem lennél ilyen ideges. :DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 20:03:47

@gyvy: ha ideges leszek, észre fogod venni :PPP :D de hormonális oka annak se szokott lenni, úgyhogy kedves vagy, de ne aggódj értem..:DDDD

Hurri Kán 2011.11.15. 20:05:11

@anica inkognitóban:
Ez megnyugtat. Ezek szerint ha elfogy otthon a sör, az nem hormonális ok. :DDD

capa05 2011.11.15. 20:07:15

@Tüzitündér: ezek szerint a száj a gyengéje!!!:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 20:09:06

@gyvy: nálam biztos nem, mert abból csak a citromos/narancsos jöhet..:)) és mint azt már említettem, tudok inni, de csak társaságban szoktam, buliban úyhogy ez kiőve.PD egyéb ötlet?? :P:

Hurri Kán 2011.11.15. 20:09:50

@anica inkognitóban:
Van, de inkább nem írnám le. :D

capa05 2011.11.15. 20:18:58

@Tüzitündér: el nem tudom képzelni!:)))

capa05 2011.11.15. 20:21:29

@Tüzitündér: Bár egy puha formás száj tényleg figyelemre méltó.Én inkább láb, popsi irányból tekintek felfelé. Ez persze nem zár ki különösen szép egyéb testrészt.

Tüzitündér 2011.11.15. 20:25:37

@capa05: én momentán a pofikádra, meg az elragadó mosolyodra gondoltam! :):)

capa05 2011.11.15. 20:27:24

@Tüzitündér: ja, nem vettem ezt a lapot?!:P:DD

Tüzitündér 2011.11.15. 20:27:53

@capa05: el-ragad-ó! de már nem "ragozom" tovább... :):)

genevieve 2011.11.15. 20:31:22

@zoxó: IIIIIIIIIMÁDOM:DDDDDDDDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 20:38:42

@capa05: sokkot kaptál, mert ilyen jó még sosem volt? :PP:DDD

capa05 2011.11.15. 20:44:48

@anica inkognitóban: igen, olvastam róla, ha a cápát hirtelen a hátára fordítják transzba tud esni, mintha hypnotizálnák!
Bár még nem fordítottak gerincre, de lehet már fejben lejátszottam.)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 20:46:03

@capa05: nem tudod, miből maradtál ki..:P:DDDDD de persze ezt én csak úgy hallottam..:DDDDDD

capa05 2011.11.15. 20:50:50

@anica inkognitóban: aki neked mesélte, kérd meg, hogy mesélje el nekem is!:P:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 20:53:32

@capa05: jó, majd átadom neki..:DDD:P bár én óvatos lennék a helyében, mert ezek a tűhegyes fogak - a mosoly ellenére - nem veszélytelenek..:P:D

Tüzitündér 2011.11.15. 20:59:49

@capa05: @anica inkognitóban: Jó éjszakát nektek én megyek, egy élmény volt ma (is) veletek! :):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 21:02:00

@Tüzitündér: jó éjt:) én sem sokáig fogok már itt heppizni...nyúlik a szám..:(

capa05 2011.11.15. 21:03:35

@Tüzitündér: jó éjszakát nektek, de ezen az avataron lehet, hogy nem is mosoly van hanem erőlködés?PP:DDDD

liberaliskonzervativ 2011.11.15. 21:05:59

@mocskosmacska: pont ezen gondolkodtam. annamari tuti benne lesz. annamari nem gáz egyáltalán, őszinte és vicces. mától ő a kedvencem.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 21:06:54

@capa05: engem most elzavartál aludni???:O:PP:DDDD én csak a tündértől köszöntem el, de ha muszáj, Apu....:(( :PPPP:DDDD
úgy érzed, hogy erőlködsz??:P

never again 2011.11.15. 21:07:12

@genevieve: Itten vagyok:).

Lilu lapos melllkasa büntet.

inmemancsi 2011.11.15. 21:07:49

de legalább jobb a haja

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 21:09:29

Lilu magához képest elég jól néz ki...

capa05 2011.11.15. 21:10:52

@anica inkognitóban:
"jó éjt:) én sem sokáig fogok már itt heppizni...nyúlik a szám..:(" ezt nem én írtam! csak elolvastam, hogy te mit írsz és erre reagáltam. Nekem jó hogy itt vagy!:DD

genevieve 2011.11.15. 21:11:23

@never again: na csabi segit cipekedni a d matracot:-)

liberaliskonzervativ 2011.11.15. 21:12:39

vera az a nő, akitől tényleg menekülni kell. iszonyat durva.

genevieve 2011.11.15. 21:12:59

vera milyen kis agresszív?:-)

kamillazok 2011.11.15. 21:13:25

Véged van, Péter, ha letelik az az egy-két hét!

genevieve 2011.11.15. 21:13:33

szép volt peti:DDDDDDDD

éljen az önzetlenség:-)

liberaliskonzervativ 2011.11.15. 21:13:37

a nagy taktikus péter szerint ez a szöveg kinek jön be?

never again 2011.11.15. 21:13:40

Vera nem fordítva ül a lovon és nem Péter nyomul kicsit jobban Veronikára?

A "nemzet hörcsögé"-n azóta bazsalygok:)

inmemancsi 2011.11.15. 21:13:54

@liberaliskonzervativ: petike se egy magyóhímzés, össze kellene zárni őket:)

cöcö 2011.11.15. 21:14:38

most kéne Eszternek Veronikát, Pétert vagy Kingát kivinni. tutira visszajönne.
Vera reakcióját abszolút értem.

capa05 2011.11.15. 21:14:40

@ladyandhenk: hú te még fent vagy azt hittem elaludtál!:)

kamillazok 2011.11.15. 21:15:09

Most Verának a féltékenységtől függetlenül igaza van. Péter hülyeséget csinál, ez beteges.

never again 2011.11.15. 21:15:12

@genevieve: Ugye hogy aktív szereplője az öfinek? :D

Vera nem veszi észre hogy milyen sok? Mutassák már inkább Csabát, mondjuk alvás közben vagy mittomén....

capa05 2011.11.15. 21:16:01

@anica inkognitóban: most fogsz vagy magázol?:P:DD

liberaliskonzervativ 2011.11.15. 21:16:11

peti szemét, de vera bazzeg. hú.

liberaliskonzervativ 2011.11.15. 21:17:14

annamariék a legjobbak!! kész vagyok-44

inmemancsi 2011.11.15. 21:17:51

Annamarinak el kellene mennie valami nőiességet fejlesztő tanfolyamra

inmemancsi 2011.11.15. 21:18:35

südi iringót egy művirág szalon támogatja

genevieve 2011.11.15. 21:18:53

viszont verának jó a mozgása:-)

kamillazok 2011.11.15. 21:18:53

Péter elégedett önmagával. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.15. 21:19:19

@ladyandhenk: ha nem haragszol, beszélgettünk.. de én most megyek, parancsolj, tiéd a pálya..

@capa05: ma már nem jutunk szóhoz, majd megbeszéljük legközelebb..:DDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 21:19:36

Olyan volt Péter, mint valami fertelmes cukrosbácsi, ahogy Veronika fülébe ontja a mételyt az ágyban.
Olyan arcot meg csak a Gyilkos Elmékben látni, mint amikor kikísérte a szobából az udvarra... az a tekintet!

Jól emlékszem, hogy ő valami gyermekkonfliktuskezelőpszihomókus vagymi? Szentszar.

never again 2011.11.15. 21:19:40

Azért kíváncsi lennék hogy táncolt volna Csaba Dyuskával? :)

Az a baj, hogy Annamari hirtelen kitört érzelmei miatt még bohóckodni se tudnak a feladaton.

rianna 2011.11.15. 21:19:53

@inmemancsi: szegénykém, olyan szögletesen mozog:)

kamillazok 2011.11.15. 21:20:00

Seriben lenne spiritusz (táncügyileg), ha el tudna vonatkoztatni az állandó pucsítástól.

kamillazok 2011.11.15. 21:21:12

Seriék győznek, van köztük szenvedély, vonzalom és jól is mozognak mindketten.

genevieve 2011.11.15. 21:22:15

@never again: hát igen, meg az se segit, hogy szegény ancsi nagyon darabos....

inmemancsi 2011.11.15. 21:22:25

@kamillazok: meg attól a fejtől amit folyamatosan vág

never again 2011.11.15. 21:22:32

@kamillazok: Tény és való, hogy őket a legjobb nézni együtt.

genevieve 2011.11.15. 21:22:48

atinak azok az érzelmes arcok amiket vág:-DDDDDDD

capa05 2011.11.15. 21:22:51

@kamillazok: igen én is így látom:)

Atok 2011.11.15. 21:22:52

Liberian Girl.. lalala :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.15. 21:23:28

@capa05: @anica inkognitóban: á, csak még felébredtem közben, de már megyek is:)! :P:P:P További jó társalgást nektek! Majd jó éjt!

Szép estét Mindenkinek!

inmemancsi 2011.11.15. 21:23:39

@rianna: igen, ki van ölve belőle az összes nőiesség, valamit biztos vissza lehetne hozni

inmemancsi 2011.11.15. 21:24:25

az attila a legnagyobb hisztis picsa

foxglove (törölt) 2011.11.15. 21:24:57

sziasztok!
Annamari annyira esetlen, hogy az már bájos, imádom a mozgáskultúráját!:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.15. 21:25:25

@liberaliskonzervativ: @genevieve: @kamillazok: @cöcö: @never again: Verának igaza van, Péter ezzel a Veronika projekttel csak lenullázza magát! Remélem, Eszter kiviszi valamelyik taktikust, vagy Veronikát!

kamillazok 2011.11.15. 21:25:34

Szegény Andi, belement Péternek ebbe a szokásos hisztijátékába.

capa05 2011.11.15. 21:26:38

Tegnap kinek mi baja volt Andika csípőjével?

inmemancsi 2011.11.15. 21:26:39

veronika meg shadi jó

genevieve 2011.11.15. 21:26:44

milyan szar érzés is amikor az ember nagy duzzogva félrevonul, és senki le sem szarja és nem megy utána:-D

never again 2011.11.15. 21:27:01

@genevieve: Te se tudnád nagyon megélni a nőiességed, ha tudnád, hogy a fiú, akivel táncolsz, viszolyog tőled. Főleg úgy, hogy te meg epekedsz utána.

foxglove (törölt) 2011.11.15. 21:28:13

südiiringó, keletiandrea, ez nem az én hetem lesz...:S

fran7 2011.11.15. 21:28:22

Közben nézem a magyar-lengyelt. A fiúk annyira lelkesek, mint Ati a táncban. De ők legalább nem pénzért csinálják.

kamillazok 2011.11.15. 21:28:31

@never again: Hát, nem t'om, szerintem a vonzalom inkább nőiessé teszi az ember lánya mozgását... AM gátlásosnak tűnik inkább.

Alkaline 2011.11.15. 21:28:46

Veronikáék jók :)

rianna 2011.11.15. 21:28:47

@inmemancsi: az intézetben nem sok mintája lehetett :(

@kamillazok: jól néznek ki együtt, tényleg csak Seri arckifejezésén kell változtatni és a riszára induló fenekén :)

genevieve 2011.11.15. 21:29:02

szegény fecó se egy géppuska lábú:-D

de legalább ők élvezik, akár csak shadi és veron

inmemancsi 2011.11.15. 21:29:11

@Peter_Cs: a nőiesség nem kinga, vagy dyus:))sőt nem is eszterke és még csak nem is sherike:))

kamillazok 2011.11.15. 21:30:07

@rianna: Lesz ebből még szerivan! :)

rianna 2011.11.15. 21:30:10

végre vki önként pozitívan nyilatkozott Eszterről.

sogeking 2011.11.15. 21:30:35

holnapi szavazás: kapjon -e randit AM és Csaba?

inmemancsi 2011.11.15. 21:31:41

@rianna: intézetis volt? nem is tudtam, mindenesetre külsejével belsejével érdemes lenne foglalkoznia

fran7 2011.11.15. 21:31:45

Seri tanácsa olyan bölcsnek hangzik, de ne Annamari, ne, ne mutasd ki az érzelmeidet. Ha a srác megmondta, hogy nem. A nem az nemet jelent.

never again 2011.11.15. 21:31:47

@kamillazok: Igen az, mert látja, és érzi, hogy nem kell Csabának (szépen fogalmazva). Seri meg hülye, hogy adja alá a lovat.

liberaliskonzervativ 2011.11.15. 21:31:47

feco kimondta: vele baratok leszunk. sirok!!

inmemancsi 2011.11.15. 21:32:19

@Peter_Cs: jaj Peti, de örülök végre egyetértünk valamiben:))

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.11.15. 21:32:31

Ebből a hvból 1 BETŰT nem olvastam még, csak rácicceltem h ekcsüell legyek azért mánna.
Hajny, anno a vv4nél kesztelek el olvasgatni(hupilila fingom nincs h sikerült idetalálnom), de azóta ittragadtam(ne szummázzuk az időt halehet), sőt(!) visszefelé is bepótoltam azizét. Olvastalak estébémittomén, aztán ma eljutottam arra a kóros szintre, h elkeztem visszanézni, monnom ez a baltás télleg ilyen tutteró személyiség?! Ráadásul NŐ! :D
Sokat olvastam ma, jókat, a szemem utál téged, mert már lassan folyik ki a helyéről, de még mindig kívánja az írásaidat.
Szépen idexartam a zút közepire?dőjel
Amúgymeg lilu egy karótnyeltpiccs, bali meg a helyén tudjakezelni ezt a valóság sót. Első11őő!!4!4

JA! éspersze most akkor nekiesek ennek a posztanisk
Sazar ez a szibezettrum, ellenben szinezett...

foxglove (törölt) 2011.11.15. 21:34:18

valamelyik belevalóban mesélte Annamari barátnője, hogy Annamarinak idáig Csaba-szintű, vagy annál jobb pasijai voltak, és mindegyik úgy fogadta először a közeledését, mint Csaba.

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 21:34:39

@paldudik: :))) hát ez most nagyon kellett, köszi!

genevieve 2011.11.15. 21:34:43

@never again: ez igaz, de poénosra még lehetne venni:-)

bár ezzel a csókodizes cuccal sajnos elment a sansz...de az embernek fel kell tudni mérni a terepet és akkor nem kerül ilyen csávába.., ha tudom valakiaről, hogy egy dya tipusu csajra izgul, én meg nem vagyok olyan akkor nem vallok szint.....igaz, ancsi még elég fiatal ehhez

rianna 2011.11.15. 21:36:45

@kamillazok: este az onlineban elég sokat voltak egymásbafonódva. (kb. 10 percet láttam :)

@inmemancsi: a belsőt kell megerősíteni előbb, másképp néznének rá, ha magabiztosabb lenne a fellépése. A külsőn öltözködéssel lehetne leginkább javítani, az erős felsőtestet sporttal se nagyon lehet titkolni.

foxglove (törölt) 2011.11.15. 21:37:12

hülyeállat zenei szerkesztő! gonosz vagy!:D

kamillazok 2011.11.15. 21:37:29

AM gyakorlása hajnalban volt, úgy nézzétek.

nathalie 2011.11.15. 21:38:14

am aranyosan esetlen, de könyörgöm csabi mit csinál??? csak én érzem úgy hogy ezt a komolyan csinálja???

genevieve 2011.11.15. 21:38:41

táncolj csabi, táncsolj csabi, táncolj csabi:-)))))

never again 2011.11.15. 21:38:47

Csabának jobban áll, ha nem táncol :D

SZÖRNYŰŰŰŰ!!!! :D :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.15. 21:38:48

Csaba úgy táncol, mintha szélmalom lenne!

foxglove (törölt) 2011.11.15. 21:39:04

@genevieve: pont akartam írni, hogy remélem, figyeltél!:)

nathalie 2011.11.15. 21:39:13

@foxglove:
:D:D óriási volt a zene :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 21:39:25

csaba a kígyótestű, mindezt a bee gees stayin' alive-ra! :D:D:D

inmemancsi 2011.11.15. 21:39:28

@rianna: hát nekem ez a szakmám, teljesen igaz az épp testben épp lélek dolog, egy kis mozgással már másképp érezné magát, egy frizurával, jó sminkkel szintén, máshogy néz a tükörbe és ez belülre is hat, nála így kellene kezdeni.. egyébként ő az akinek előnytelen adottságai miatt kifejezetten ajánlott a műmell

MagasMacska 2011.11.15. 21:40:05

Hülye Fecó!!!! Most ásta el magát nálam!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 21:40:34

@nathalie: á, véletlenül se AZ jut az eszünkbe... :D

never again 2011.11.15. 21:40:55

@genevieve: igen

de Csaba csak azért táncoljon, hogy mutassák, a "dancing with the stars"-ba inkább ne hívják meg.

inmemancsi 2011.11.15. 21:41:13

nyerje meg annamari, csabát meg zárják ki az arénából egy hétre:))

genevieve 2011.11.15. 21:41:36

@foxglove: naná, rá vagyok cuppanva a tévére:-))))

már tiszta nyál a monitor:-DDDD

nathalie 2011.11.15. 21:41:40

@pushpang:
azt hiszem szerzett most egy újabb szavazóbázist :D:D

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 21:42:24

@inmemancsi: ép testben épp, hogy élek :D

sogeking 2011.11.15. 21:42:27

ó, Kinga vissza akar kerülni a fanklubomba

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.15. 21:42:34

@rianna: Annamáriára ráférne az önbizalomerősítés! Sportos alkatával is lehet igazán vonzó nő!

Hurri Kán 2011.11.15. 21:42:41

Nyugtassatok meg, hogy nem innen castingolnak az RTL celebtáncolós műsorának következő szériájába. :D

nathalie 2011.11.15. 21:43:34

szegény csabesz meg kinguci, az üldözöttek...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 21:43:45

@nathalie: szerintem csaba meglepi vendége Steiner Kristóf lesz! :D

sogeking 2011.11.15. 21:44:00

@gyvy: ne aggódj, nem fognak kiszorítani, te is indulhatsz :D

rianna 2011.11.15. 21:44:23

@inmemancsi: értem, én inkább arra gondoltam, h előnytelenebb külsejű nők is szoktak érvényesülni, ha kellő önbizalmuk van. A sport persze fontos, sőt, a műmellel is egyetértek.

genevieve 2011.11.15. 21:44:25

@inmemancsi: azért ne csabi legyen már a hibás, mert nem jön be neki ancsi:-)

a köcsög rtl, hogy erölteti ezeket a hülye szerelmi szálakat....

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 21:44:46

Sajnos Seri beszerezte nálam a második piros pontot, ajajj.

kamillazok 2011.11.15. 21:45:00

A "kézzel, papírra írt blogot" naplónak hívják.

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 21:45:31

@sogeking: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD gyvy, bocs......

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 21:45:35

@Peter_Cs: rájöttem, hogy azért a te jó szívedért kedvellek, azért! :D

genevieve 2011.11.15. 21:45:38

@pushpang: ő most ment férjhez, a mézesheteit tölti, nem ér rá:-)

nathalie 2011.11.15. 21:45:48

@gyvy:
de hát miért?? csodálatos lenne :D:D

inmemancsi 2011.11.15. 21:46:22

@genevieve: nem hibás, csak nem szépen viselkedik..férfiasan meg egyáltalán nem

never again 2011.11.15. 21:46:27

Csabi olyan édes volt, ahogy elbújt, miután Kinga odahajolt hozzá :) Látszott, hogy full zavarba jött.

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 21:47:16

@pushpang: hm. tán egy húron pendülünk? :)

Alkaline 2011.11.15. 21:47:45

Vera igazán unintelligens volt megint :D
De Veron normálisan kezelte legalább. Ne hisztivel

genevieve 2011.11.15. 21:47:47

@inmemancsi: szerintem meg még mindig ő oldja meg az ellenérzéses dolgot a legnormálisabban

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.15. 21:48:02

A turbószájú szörnyecske nagyon jó! :D

inmemancsi 2011.11.15. 21:48:09

@rianna: igazad van teljesen szerintem azért neki láthatóan adna némi önbizalmat az átalakítás.

kamillazok 2011.11.15. 21:49:00

Ki írta ezt Seriékről? Mert az előbb épp az ellenkezőjét állapítottuk meg.

Hurri Kán 2011.11.15. 21:49:01

@sogeking:
Nem vagyok celeb. Habár, ha a kommentelők közül is válogatnának...:DDD

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Hát így én is eltáncolnék, azt ugye tudod? :DDD

@nathalie:
Monnyuk vicces lenne, az biztos. :D

genevieve 2011.11.15. 21:49:22

@never again: jaja, cuki volt:-D

milyen kár , hogy nem csabi-kinga

ati-ancsi páros van:-D

kamillazok 2011.11.15. 21:49:56

Vera korrekt. Amiket mond, abban igaza van.

genevieve 2011.11.15. 21:50:08

fuuu, vera ......önként szopatja magát:-)

never again 2011.11.15. 21:51:30

@genevieve: Mondjuk kezdeményezhetnék, hogy váltsanak párt. Nem tudom, engedné-e a retek.

Hacsak ez megint nem az Attila húzása Kingától, hogy gerjessze a feszkót, Csaba pedig neki csak eszköz.

kamillazok 2011.11.15. 21:53:29

Veronika bedarálja Pétert. Vicces, hogy ezt a nagy machinátor nem látja át.

genevieve 2011.11.15. 21:53:42

@never again: van alapja annak amit ati érez és mond, de azért erősen ráerősit a hisztire......

foxglove (törölt) 2011.11.15. 21:53:47

@genevieve: nekem tetszik az annamari-csaba páros. Annamari aranyos, ahogy borzasztóan zavarban van, de titokban élvezi a csabi közelségét.

inmemancsi 2011.11.15. 21:53:51

jó lenne ha veron nem feküdne le ezzel a csúszómászó petivel-

MagasMacska 2011.11.15. 21:54:59

Azért tetszik, amikor Attila sittesezi Gergőt. Mert ő ugyen, ő nem...

sogeking 2011.11.15. 21:55:22

hiába, csapatépítésben Attila a legjobb :D

@gyvy: mire a műsor elkezdődik, még simán lehetsz:)

genevieve 2011.11.15. 21:55:48

@kamillazok: atit meg kinga fogja bedarálni...már olyan ideges, hogy beszélni, érvelni sem tud...most nagyon szánalmas volt...

eszti ki ne vigye se veronikát, se kingát:-D

dr. gernika 2011.11.15. 21:56:22

Tényleg nem vadromantikából mondom, de így csak azok tudnak balhézni, akik szerelmesek...

MagasMacska 2011.11.15. 21:56:37

@pushpang: Kiröhögte Annamarit. Mintha ő egy Fred Aster lenne!

genevieve 2011.11.15. 21:57:18

@foxglove: egyébként alkatilag, magasság, suly összeillenének...és ha nem igy indult volna ez a tánctanulás, nem lett volna gond köztük...

genevieve 2011.11.15. 21:58:29

@gernika: vagy akik közül az egyik tényleg nem birja fizikailag a másikat:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.15. 21:58:31

@genevieve: Ezek a dögledező románckodások már unalmasak!

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Seherezádé, ha így folytatja, a villa jótündére lesz.

@kamillazok: Egytértek!

MagasMacska 2011.11.15. 21:58:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Igen, nekem is az az érzésem, hogy egyike az igen kevés embernek, akibe szorult jóindulat. Csak ne lenne szegény olyan gyerekesen ostoba!

Hurri Kán 2011.11.15. 21:59:29

@sogeking:
Igaz, ma már nem olyan bonyolult ez. :D

rianna 2011.11.15. 22:00:04

@kamillazok: én élvezem, ahogy a butuska kiscsaj az ujja köré csavarja a körmönfont machinátort. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.15. 22:00:35

@genevieve: Ebben is van ráció, ezesetben a két taktikus rövidesen lenullázza magát.

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:01:23

@genevieve: zsöni. tanuld már meg a hajni-posztok szlengjét, könyörgöm. házhó mén a lófaszért. na.

@gernika: vagy húsz éve házasok és már csak az évfordulón dugnak úgy, hogy közben megy a jóban-fosban.

genevieve 2011.11.15. 22:01:26

@kamillazok: igen, csak ne a féltékenység szólna belöle:-)

kamillazok 2011.11.15. 22:01:33

@genevieve: Nincs halálosabb a fajok nőstényénél. ;-)

inmemancsi 2011.11.15. 22:02:13

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: én is arra gondoltam, hogy azért egy picit hasonlít alekoszra, úgyhogy bejön veronnak

genevieve 2011.11.15. 22:02:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jóvanna, tudtam, hogy valami ilyesmi...csak nem jutott eszembe:-))

lófaszfára gondoltam, de azt gyorsan elvetettem:-)

kamillazok 2011.11.15. 22:02:47

@inmemancsi: Veronnak ki nem jön be? Lassan tőle kér szaktanácsot Casanova. :P

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:03:30

@MagasMacska: meg ezek az allűrök. és jól is táncol, ha a ezt a ribanctekergést elfelejti. :)

kamillazok 2011.11.15. 22:05:16

@genevieve: Ha levesszük a féltékenységet, akkor is igaza van. Sőt, még felvállalja ezt az öngyilkos helyzetet is, hogy úgy mondja meg az igazat, hogy ő maga - mint valaki, akire rá lehet sütni, hogy féltékenységből beszél - rosszul jön ki a helyzetből.

genevieve 2011.11.15. 22:05:22

na, most ati és kinga jól kimondják egymásról amit egyébként gondolnak....

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:06:09

@genevieve: lófaszfa. :DDDDD ez de aranyos :DDDDD

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.11.15. 22:06:18

Máréppen ki akartam kaccsaolni a tévét, mikor látom h még mindig ez a náccerű izé van műsoron a szokásoso attinga vergődéssel...tiszta human centipede...legalábbis jólállnanekik.
Előre attist, látniakarom nguciarcát :D

Alkaline 2011.11.15. 22:06:33

na Kinga megint megmutatta mire képes :D

foxglove (törölt) 2011.11.15. 22:06:36

ez a jelenet kicsit beállítottnak tűnik...

kamillazok 2011.11.15. 22:06:47

Valakinek, aki már elment, utánaköpni, hogy "húzás", nem nagy bátorság. :P

dr. gernika 2011.11.15. 22:07:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Igazából most a keresztszüleim jutottak eszembe, akik 35 balhés év után költöztek szét, de a "kertben" meg egyéb családi rendezvényeken még mindig összejárnak veszekedni...

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:07:40

@paldudik: attinga, úristen! ez olyan, mint a brangelina! kösziköszikösziiiiii! :D

genevieve 2011.11.15. 22:07:50

szép, volt ati......

felka 2011.11.15. 22:09:41

készüljünk az Ati-Gergő párbajra...majd valamikor.

liluka erre csak a nyereményeket bírja becsicseregni...

Alkaline 2011.11.15. 22:09:45

igaza volt most Attilának, Gergő paraszt volt. Aztán meg előadja magát kint a többieknek...

fran7 2011.11.15. 22:09:45

Mi van Lilu arcbőrével? Mi ez a szín?

inmemancsi 2011.11.15. 22:09:47

@kamillazok: hát veron "agyával" nem nehéz:))- ezzel nem bántani akarom:))

loverain 2011.11.15. 22:09:56

na, én mától bírom Gergőt
nekem eddig teljesen tuja volt

genevieve 2011.11.15. 22:10:21

@kamillazok: vera, csak egyet akar: ütni és bosszút állni, pont mint ati

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.11.15. 22:10:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Sztem megdolgoztál érte, nem kell köszönnöd, ez nálam zsigerből jön :)
Lilu mér használ olyan(túlsok) jelzőt?!?
Hihetetlen, lehetetlen, végtelenül, pókhálósan.

genevieve 2011.11.15. 22:11:15

sehi mióta levállt gergőről, milyen kis okos lett:-)

kamillazok 2011.11.15. 22:11:32

@genevieve: Az lehet, de ez nem zárja ki, hogy igaza legyen.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.11.15. 22:11:41

Szerintem ha a sittescelebrokon kivinné Attilát, tuti kinn maradna. :)

nathalie 2011.11.15. 22:11:48

mi a szar történik? most komolyan kérdezem. A négy kis kedvencem mindegyik sorra hülyét csinál magából egy ellenkező nemű miatt. miééért???

genevieve 2011.11.15. 22:11:54

@Alkaline: gergő volt paraszt?:-DDDDDDDD

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:12:46

@nathalie: bocsánat, kapkodva olvasok vissza, de nekem az jutott eszembe, ha egyre gondolunk, ha Dyus muslincát kergetett, akkor Csaba bazmeg a megtestesült Siva a disznóól mellett!

foxglove (törölt) 2011.11.15. 22:12:54

@nathalie: neked mióta van négy kedvenced? attiláról tudok csak.

Mazlee 2011.11.15. 22:13:13

attila most nagyon fax volt...

kamillazok 2011.11.15. 22:13:14

Na, Veronika Kriszt választja vagy nem?

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:13:26

@genevieve: félrenyeltem. azért ne túlozzunk....

MagasMacska 2011.11.15. 22:13:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Még az is lehet, hogy mire kimegy a villából felnő.

genevieve 2011.11.15. 22:13:43

@kamillazok: persze, mondtam is, hogy igaza van:-)

@nathalie: most akkor próbálok diszkréten röhögni, nehogy megbántsalak:-DDDDDD

capa05 2011.11.15. 22:14:20

@genevieve: csak provokálni akar:)

kamillazok 2011.11.15. 22:14:36

@genevieve: Akkójó, végül csak megegyezünk mindig. :)

loverain 2011.11.15. 22:14:36

@genevieve: sztem kifejezetten jó fej volt :)
tetszett nagyon ahogy Attila nem tudott mit kezdeni azzal hogy nem húzza fel magát, nem szól vissza

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:14:48

@gernika: nemtom, én egy kiegyensúlyozott pecsvörk családban élek :DDDD

nathalie 2011.11.15. 22:14:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
ezen most hangosan röhögtem :D:D siva a diszóól mellett. Nem, Hajni nem erre gondoltam, de most már csak erre tudok :D:D:D

genevieve 2011.11.15. 22:14:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: miért, ma már a második okosságot mondja:-)))

két hónap alatt semmi, most meg hirtelen kettő is:-)
ez ám a fejlődés:-)

Turambar 2011.11.15. 22:15:16

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: Sztem is kiejteti magát Attilával amúgy.

liberaliskonzervativ 2011.11.15. 22:16:20

seri cuki vt ma is.
off: le van ragasztva a jobb kezem mutatújja, esküszöm olyan, mintha levágták vna a fél kezem, nem tudok gépelni rendesen :D és az egeret se tudom használni. tragikus.

genevieve 2011.11.15. 22:16:21

@capa05: akkor jó helyen jár, mert ha bántja valaki gergőt, arra nagyon tudok ám ugrani:-DDDD

liberaliskonzervativ 2011.11.15. 22:17:00

úristen, hosszú ú az ujjam. booocs

MagasMacska 2011.11.15. 22:17:22

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Esetleg a disznóól túlzás.... de néha tényleg mintha hat karja lenne...

genevieve 2011.11.15. 22:17:28

@foxglove: olyanok vagytok, na...:-DDDD

pedig jó az ha egy srácnak annyi keze van mint sivának:-D

nathalie 2011.11.15. 22:17:43

@genevieve:
persze, hogy gergő volt a paraszt :D:D
egyébként nevess nyugodtan, ezen már csak azt lehet :d

genevieve 2011.11.15. 22:18:23

@loverain: szerintem is:-)

ati meg házhoz ment a lófaszért:-)
(hajni: most jól irtam?:-)

genevieve 2011.11.15. 22:20:00

@nathalie: ati szegény már nagyon kétségbe van esve ....

viszont, ha mindez egy taktika része, akkor megemelem a kalapom és oscart neki:-)

Hurri Kán 2011.11.15. 22:20:27

@genevieve:
Persze. Dugás közben is ki tud nyitni egy üveg bort. :D

Meridian74 2011.11.15. 22:20:30

Na, végre, valaki aki megmondta végre a frankót. Attila, ahogy odabaszta Gergőnek, hogy te meg ezen mit vigyorogsz __te sittes__?

Végre! :P

A kézmozdulata is mindent elárult.
:)

nathalie 2011.11.15. 22:20:48

@foxglove:
1, attila
2, péter
3,veronika
4, vera

ez a szeretet sorrendem :D:D

dr. gernika 2011.11.15. 22:21:23

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Jó neked. Én egy idegbeteg csonkában. :D

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:21:44

@genevieve: :DD igen! kéne most is olyan, mint az alekoszban az aztakurvahétszentségit, nem?

Javaslat, mindenki?

genevieve 2011.11.15. 22:22:08

@nathalie: azt azért el lehet mondani, hogy nem egyszerű az izlésed:-D

2011.11.15. 22:22:09

Rossz helyre kommenteltem. Nem is vártam friss posztot hiszen ebben a hónapban már volt egy.

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.11.15. 22:22:27

Ha elmondaná vki h kell avatárt izélni, mekköszönném...innen látszik h vén fasz vagyok nah.

nathalie 2011.11.15. 22:22:53

@genevieve:
már én is kétségbe vagyok esve!!! :D Most még péter is lemegy kutyába, aztán hamarosan rózsaszín köntösben a szaunába fognak csokifagyit magukba tömni sírás közben, hogy a lányok nem szeretik őket! teljesen el vagyok keseredve. Talán attilánál most van remény, ha kinga berágott. de hát már annyiszor láttunk ilyet...

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:23:15

@gernika: az ugyanaz, csak én ilyen trendin nevezem magunkat :DDD

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:24:06

@paldudik: apa, kezdődik! :DDDDDD
(régiek tudják, miről beszélek)

nathalie 2011.11.15. 22:24:23

@foxglove:
vera... eddig próbáltam titkolni, de a moslék bedobással az ágyba dologgal megfogott :D tetszik ez a terminátor üzemmódja is, ahogy kikészíti a szeretett férfit és végleg meggyűlölteti magát. annyira tipikus. természetesen nem fogadnám barinőmnek és szomszédomnak, de hát engem szórakoztat.istenem...

genevieve 2011.11.15. 22:24:33

@nathalie: hát, kinga most konkrétan kiröhögte...ő van helyzeti előnyben...
nehéz ez nekem is, mert kingucit sem birom, igy nehéz ati ellen drukkolni:-)

Lall-R 2011.11.15. 22:24:34

Attila irigy a Gergőre, mert ő sikertelen a nőknél, és csak szeretne olyan lenni, mint Gergő.
Egyébként alapszabály, hogy börtönviseltnek nem szólunk be full komolyan. hogy sittes, főleg, ha kopasz, szétvarrt és kigyúrt.Megnéztem volna, h az utcán vagy egy szórakozóhelyen vajon be e meri neki köpni.
Gyáva patkány.

capa05 2011.11.15. 22:24:37

@paldudik: ahová írod a kommented oda van írva kék betűkkel aztán útmutatás szerint.

sogeking 2011.11.15. 22:24:58

@paldudik: alul a komment doboz felett, neved mellett profil felirat, majd utána jobb felül újra profil, majd baloldalt indapass avatar...

Hurri Kán 2011.11.15. 22:26:46

@paldudik:
Egy újabb fertőzött :)

Dragonair 2011.11.15. 22:27:21

áááá végreee!!! Az életet adó betevő!! Köszönjük néked Baltás kisasszony! :]

más: Csaba is megvillantotta amire én nem voltam kíváncsi... -_- newsee.hu/tartalom/vv-csaba-megvillantotta-%C3%A9kszereit

genevieve 2011.11.15. 22:28:07

de abban most már teljesen biztos vagyok, hogy olvasnak bennünket...pár napja irtuk, hogy kéne valami olyan feladata ami felerősíti az érzelmeket, mondjuk valami táncikálás...és tessék:-)

most aztán mindenki kiborult, megy a dráma, hiszti, móka és kacagás ezerrel:-))

ma reggel meg a földalattin lépcsőjén előttem ment két nő, egyik kérdezte : te nézed a vv-t?
a másik: ááá nem, csak elolvasom a neten:-D
én meg egyből azon agyaltam, vajon kik lehetnek ők az itteniek közül?:-D

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.11.15. 22:28:14

Nyehehe, köszi mindenkinek :D
Totál 1értlmű, csak mielőtt kérdezel, nézz szét...máeszt magamnakmondom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 22:29:19

@fran7: azt én nem tudom, de koraeste beszélt valami rendezvény kapcsán egy elé tartott mikrofonba, és TELJESEN másként nézett ki smink nélkül, otthonkafrizurában.
Elképesztően ronda kalapácsképe van civilben. :O Rémísztő belegondolni, mire képes egy kis festék és púder...
A szemei meg olyanok, mint egy szovjet háborús filmben a gonosz német tankparancsnoknak.

genevieve 2011.11.15. 22:31:00

@pushpang: mindenki egészen másként néz ki smink és frizura nélkül:-)

loverain 2011.11.15. 22:33:38

@Lall-R: hehehe azt én is!
normális helyen már sokán pofánverték volna

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 22:34:47

@Lall-R: beszól Neki, A Sittesnek, bár nem illik, mert kigyúrt, kopasz állat.
Egyben gyáva féreg is. :D eztígymosthogy?

Mellesleg Attila egyszer azt mondta, hogy neki megér egy állcsonttörést, hogy Gergőt kizárják.

Dragonair 2011.11.15. 22:34:48

@genevieve: nem értem a kérdést? :O én nem néztem meg ;)titeket terrorizállak vele (nyilván aki megnézi azt)

2011.11.15. 22:35:32

@nathalie: Vera az a típus aki ha belekattan a szerelembe akkor roston kisüti a pasit és felzabálja mert csak az övé amit megeszik.

kamillazok 2011.11.15. 22:36:53

@szerivan: Tényleg, Gergő után jött a villába azzal a dumával, hogy Gergő (a kulcsos) ott nem tud elmenekülni előle!

paldudik · http://webshop.garmix.hu/ 2011.11.15. 22:37:22

Knguci engem a Csipike a zÓriástörpére emlékeztet. Elálló fül estébé. Velem van a baj, tudom...pedig jómese volt, igaz inkább kértem h tegyük be a véháesbe a magányos farkast chuck norrissal. Húzta, de vitte!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 22:37:55

@genevieve: azért nem mindenkinél ennyire durva a változás, nyugtass meg.

julcsi29 2011.11.15. 22:38:21

Szép estét Mindenkinek!@Dragonair: megnéztem,és egyetértek a szöveg utolsó sorával,ezért igazán felesleges volt :DDD

Dragonair 2011.11.15. 22:39:05

@julcsi29: látod...egy igazi kókadt virslit...

genevieve 2011.11.15. 22:39:09

@Dragonair: azt mondtad megvillantotta azt amire nem voltál kiváncsi, ezt úgy lehetett érteni, hogy megnézted:-)

bocs:-)

julcsi29 2011.11.15. 22:40:21

@Dragonair: Virsliii????Az azért vastagabb,nem?? :)))

genevieve 2011.11.15. 22:40:39

@pushpang: deee, főleg azoknál akiket először sminkben szoktál meg:-)

Hurri Kán 2011.11.15. 22:43:27

A 3 csaj miért együtt fekszik?

hosszútávú véraláfutás 2011.11.15. 22:43:30

Jó estét mindenkinek!
Végre én is kijutottam a bányából. Most jön az élvezet öfi, hogyvolt, komment olvasás képében. (Ez nem képzavar vajon?)
Közben olvastam egy főcímet arról, hogy a kubai megcsalta élete nagy szerelmét, de részleteket nem tudok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 22:44:15

@julcsi29: érdekes, az index címlapján is virsliként emlegetik... :D

julcsi29 2011.11.15. 22:45:39

@pushpang: Ez az elnevezés most megalapozottnak tűnik :))

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 22:47:07

Aszongya. Isten vagyok. Mérnökként dolgozom a zeonnál. Aztakurva. Néha elfelejtem kikapcsolni a tévét, és ilyenek történnek velem. Rángok, mint Dya.

genevieve 2011.11.15. 22:47:20

@hosszútávú véraláfutás: te is beálltál a sorba?:-D

ennyi élvezet egy estére?:-D

julcsi29 2011.11.15. 22:48:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nahát,személyesen Ő szólt Hozzád? :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 22:48:36

@julcsi29: szegény Csaba... egy fél ország az ő virslijén csámcsog. :D

nathalie 2011.11.15. 22:49:40

@szerivan:
persze közben úgy gondolja, hogy teljesen jól csinálja a dolgokat :d

julcsi29 2011.11.15. 22:50:12

@pushpang: pedig nem lehetne annyi embert jól lakatni vele :DDD

genevieve 2011.11.15. 22:50:27

@pushpang: nyugi, az még nőni fog:-D

genevieve 2011.11.15. 22:51:32

remek, már két napja csabiról megy a témázás:-DDD

Dragonair 2011.11.15. 22:51:46

@julcsi29: krinolin, de Gergőé nagyobb ..ez gáz a téma nem, vagy csak nekem ?:O :] (igen megnéztem már..)

genevieve 2011.11.15. 22:53:09

@Dragonair: :-DDDDD

@julcsi29: nem ismered a hús és vér metodikát?:-P

julcsi29 2011.11.15. 22:53:44

@Dragonair: valahol igazad van,kicsit gáz :)De látod,a fél ország is látja,beszél róla :)

Lall-R 2011.11.15. 22:54:28

@pushpang: Nem gondoltam volna, hogy részletezni kell, de akkor a gyengébbek kedvéért:
Beszól neki a villában, mert tudja, hogy nem eshet fizikai bántódása emiatt.Ezért gyáva az én szememben.

julcsi29 2011.11.15. 22:55:03

@genevieve: dehogynem :) a látottak alapján azonban nem vagyok biztos benne,hogy ez lehet vér..,szerinted az?

nathalie 2011.11.15. 22:56:20

@genevieve:
legalább itt róla menjen, ha már bent senki nem foglalkozik vele :D:D

genevieve 2011.11.15. 22:56:54

@julcsi29: nem tudom, de majd kideritem:-P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 22:56:57

@Dragonair: méghogy krinolin. Esetleg(!) debreceni.. :D
Gergőé tényleg nagyobb. Viszont Péter csomija is megér egy misét, ahogy a Belevalóban mutatják alvás közben. Mint valami kis zaklatott, riadt állatka. :D

hosszútávú véraláfutás 2011.11.15. 22:57:31

@genevieve: hát ugye délelőtt és du kávészünetben már egy nagyot élvezkedtem, munka he-, akarom mondani közben. Azt be kellett pótolnom, így viszont lemaradtam az új posztról (Hajni ezer köszönet ismét, hódolat, még nem értem a végére) és a többiről. Most akkor ezt is be kell pótolnom. Micsoda rémes mókuskerék!

genevieve 2011.11.15. 22:57:47

@nathalie: végül is a műsor a nézőknek szól, nem?:-)

és ahogy elnézem nagyon is foglalkoznak vele bent:-D

julcsi29 2011.11.15. 22:57:50

@nathalie: de,bent is nézték erősen a fenekét :) igaz akkor volt rajta ruha :)))

Hurri Kán 2011.11.15. 22:58:36

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
??? Ittál a pálinkából, ami még nem borult ki? :DDD

@pushpang:
Azt ő csak szeretné. :DDD

@julcsi29:
:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 22:59:01

@Lall-R: köszi, hogy elmagyaráztad ismét. :D
Akkor én is nekifutok még egyszer: szerintem tudatosan provokálta, mert tudja, hogy ez a kényes pontja G.-nek. Ha nekimegy, kizárják. Ha gyávaság, ám legyen. :)

julcsi29 2011.11.15. 23:01:41

Remek.:D Röhögök :) A bent lévő összes férfi lassan a terítékünkre kerül Csabi,Péter,Gergő a többiek még nem voltak,vagy már régebben esetleg? :)))Holnap lehet,hogy a nők jönnek? :)

nathalie 2011.11.15. 23:01:41

@julcsi29:
sose értettem ezt a férfisegg iránti vonzalmat. egy jó vádli, az igen, de egy segg... :D

genevieve 2011.11.15. 23:02:03

@pushpang: dehogy volt tudatos az a provokálás:-D

abszolute érezhető volt, hogy totál kétségbe van esve és csak csapkodott maga körül, ha nem gergő van ott, hanem BÁRKI más, abba köt bel.....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 23:02:23

@gyvy: á, sztem lenne azért néhány önkéntes is. :D

genevieve 2011.11.15. 23:03:07

fuuuu, most van lili a coolon:-)

tényleg elég szörnyű:-)))

@pushpang: ingyen van:-D

nosce 2011.11.15. 23:04:16

@pushpang:
"Viszont Péter csomija is megér egy misét, ahogy a Belevalóban mutatják alvás közben. Mint valami kis zaklatott, riadt állatka. :D"

Péter lehet h már megdugta verát is meg veronikát is, csak azok nem vették észre :)

julcsi29 2011.11.15. 23:04:46

@gyvy: nem,Fecó :DDD (jó,Kinga is :) )
@nathalie: egy véleményen vagyunk,jó,persze ne legyen totyakos,de a vádli sokkal jobb :)+ a felsőtest és a karizma :))))

Hurri Kán 2011.11.15. 23:05:08

@pushpang:
Lesz majd Csaba feleséget keres műsor is? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 23:05:35

@genevieve: ha nem mondta volna Attila néhány napja, amikor a Kingával randizott G., hogy neki megér egy pofánbaszást, hogy Gergőt kizárják, akkor lehet, hogy én is így látnám...
Persze ettől még lehetett benne egy jó adag hirtelen indulat is.

Hurri Kán 2011.11.15. 23:06:11

@julcsi29:
Ajjajj.. Én már mindent nem értek itt. :D

Dragonair 2011.11.15. 23:06:13

@pushpang: DEBRCENI? A Gergőé akkor meg mia ló f...? *,* :Đ

TapOut 2011.11.15. 23:07:16

@pushpang: sokadszorra bizonyosodik be, hogy nem szabad kajálni poszt-és kommentolvasás alatt.
Most majdnem félrement a falat :-))

nathalie 2011.11.15. 23:07:40

@julcsi29:
a karizom vagy a karizma (mint ellenállhatlan személyiség)? Nem mindegy... de mondjuk mindegyik jó ha van :D:D

genevieve 2011.11.15. 23:07:48

@pushpang: de azért tetszett, hogy ati ribancozott és az a shadi aki elvileg nem tiszteli a nőket ment oda, szólni, hogy ne beszéljen igy :-DDDD

julcsi29 2011.11.15. 23:07:59

@gyvy: iszol Te rendesen??? :)))
Ne adj tippeket a reteknek szerintem,milyen lenne egy Csabis feleségkereső????

nosce 2011.11.15. 23:08:25

@nathalie:
"sose értettem ezt a férfisegg iránti vonzalmat. egy jó vádli, az igen, de egy segg... "

az izmos segg a kitartó erőteljes dugáshoz kell :)

genevieve 2011.11.15. 23:08:49

@nathalie: csabinak mindkettő van:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 23:09:28

@Dragonair: hát, az a vákuumcsomagolt féle na, nem az eredeti! Amúgy is azt mondtam, hogy esetleg.. :D
Gergőé akkor már inkább krinolin.. krinolinka.

S ki tudja mi lapul Fecó selyem alsójában...

Hurri Kán 2011.11.15. 23:10:29

@julcsi29:
Kérdésedre a válaszom határozott igen.
Milyen lenne? Teljesen jó. Elmennek álomrandira, és Csaba a végén azt a csajt választja, aki mellett a leghamarabb tud a lehető legmélyebben elaludni. :D

julcsi29 2011.11.15. 23:10:29

@nathalie: Mindkettő!Kicsit összevontam,mint Krisz,de látod,Te is megértetted rögtön :DDD

sogeking 2011.11.15. 23:11:19

@gyvy: ha AM is nevez, nem tudna aludni :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 23:11:35

@genevieve: hát, ehhez nem tudok hozzászólni, mert nem tudom Shadi miként vélekedik a nőkről... ha ő van porondon, általában akkor szoktam kimenni pl. pisilni. :)

Dragonair 2011.11.15. 23:11:47

@pushpang: azt már végképp nem szeretném látni..így is súlyos károkat szenvedtek a látóidegeim :( :P

Turambar 2011.11.15. 23:12:21

@Lall-R: Most nem azért mondom, de ha kettejükre nézek, sztem Attila adná a nagyobb pofont.

julcsi29 2011.11.15. 23:12:54

@gyvy: Izgi lenne tényleg.Ha megkérnénk,Hajni biztos szívesen írna nekünk gyönyörű tájakról,kellemes éttermekről,panziókról egy programajánlót a látottak alapján :DDD

Hurri Kán 2011.11.15. 23:13:00

@sogeking:
Neki majd direkt hamisan gitározik, hogy elmeneküljön. :D

nathalie 2011.11.15. 23:13:31

@nosce:
jó, azt nem mondtam,hogy nem kell, csak hogy nem értem az örült vonzalmat :D

julcsi29 2011.11.15. 23:14:07

@sogeking: Viszont ha Dyus is nevez,egy adásba belefér :)))

sogeking 2011.11.15. 23:16:39

@julcsi29: persze, lesz egy cuki randi :)

@gyvy: AM nem ad ilyen apróságokra :D

Hurri Kán 2011.11.15. 23:16:51

@julcsi29:
Hát Csaba temperamentusáról nehéz lenne hosszú öfit írni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 23:17:13

@TapOut: én ma többször is megsoroztam a gépet egy kis szotyival... :D

Hurri Kán 2011.11.15. 23:17:26

@sogeking:
Azt mondod, ANNYIRA hamisan nem lehetne játszani? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 23:18:38

@gyvy: épp csak nyúlfarknyit, hogy stílusos legyek. :D

sogeking 2011.11.15. 23:19:23

@gyvy: nem ám, úgy örülne, hogy Csabi játszik neki :D

csak magamat képviselem 2011.11.15. 23:19:27

kezdem megérteni Serit, a szintjéhrz képest visszamenőleg is.
min bukott el Gergő közgázfelvételije?
mára Arany János bogara ő
zúg az éji bogár, nekimegy a falnak, nagyot koppan akkor, azután elhallgat.
remélem hozza ezt a szintet Gergő.
Seri már a vacsi elején néz nagyokat az agresszor dumáján.

jóéjt puszinyulak és uraim!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 23:20:56

@Dragonair: én Péter éjjeli felvételeinél éreztem úgy, mint a falusi diszkóban... tudod, stroboszkóp. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.15. 23:21:55

ismét csak dicsérni tudom a coolon a zenei szerkesztőt és a vágót.. :D

julcsi29 2011.11.15. 23:23:53

Bocsi,picit offolnék.Van e köztetek valaki,aki vizsla kutyusban otthon van,és tudna priviben néhány infót adni a márkával kapcsolatban? ON

nathalie 2011.11.15. 23:27:03

@julcsi29:
csak annyit tudok róluk, hogy futtatni, futtatni, futtatni :D talán csaba tudna segíteni, hogy ne legyen annyira off... :D:D:D

MagasMacska 2011.11.15. 23:27:14

Azért ma sem kényeztet az online...

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 23:27:37

visszakapaszkodtam a sztrádára, kapaszkodok kurvára, mert nem lehet tudni, mikor dönt úgy ma a szolgáltató, hogy kuss van.
gyvy, nem, nem ittam a pálinkáról, ami kiborult, de az milyen cuki volt már bazmeg, mikor "töltsünk a Hajninak" felkiáltással egyből az asztal alá öntöttétek a nedűt.
sose elejtem el.
kapjátok be. :DDD

Hurri Kán 2011.11.15. 23:28:20

@pushpang:
Hosszabbat nem bírna el a téma :D

@sogeking:
Nem biztos, hogy akarom látni, hogy fejezi ki az örömét. :D

Hurri Kán 2011.11.15. 23:29:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Most (is) kurvára röhögök. :DDD

Akkor honnan a fent említett idézet? :D

julcsi29 2011.11.15. 23:29:56

@nathalie: Küldök is neki mindjárt SMS-t :)

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 23:30:36

@nosce: te seggből dugsz, szívem? hát hála a jóistennek, hogy.... :DDD

Dragonair 2011.11.15. 23:34:08

@pushpang: jujjj, nah azt se láttam még..

julcsi29 2011.11.15. 23:34:13

@MagasMacska: hát nem,úgy látszik ez már tendencia lesz. :( Mondjuk már igazán hozzászokhattunk volna.Csak tudnám,akkor Lilu miért nem azt mondja : "és ne felejtsék el,mindennap nézhetik a villából az élő közvetítést este 10 és hajnal 5 között,már ha van/lesz/mi úgy döntünk??!!Legalább kérnének néha elnézést,hogy szar a technikájuk,vagy a szervezésük!Hát milyen szolgáltatás az ilyen?Na.

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 23:34:49

@gyvy: az volt, hogy velkámpálinka, höjj, igyunk. kitöltötték a pálinkámat (négy decit), ez itt egy mértékegység volt. ittam két kortyot, serte és perte... erre kitalálták, hogy arrébb rakják az asztalt. de hogy! úgy, hogy mindent rajta hagytak, sütiket, sört, fényképezőgépet, MINDENT.
elkezdik cincálni az asztalt. mi borult fel? az én pálinkám. erre négyen a torkomnak ugranak, hogy ÉN VAGYOK A HÜLYE.
így csodálkoztam egy pillanatig, aztán mondtam, ja, tényleg én vagyok a hülye, hogy egy kerti asztalt elkezdek vonszolni négy méterrel arrébb úgy, hogy nem pakolok le róla semmit.
nahh... a többit a karajon, mert én írom :D

nathalie 2011.11.15. 23:35:17

csabának új nevet adtam a mai tánci után: Billy Elliot :D:D

julcsi29 2011.11.15. 23:36:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ez milyen magas labda volt!Mi meg hagytuk elszállni!! :)))De Te leütötted! :DDD

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 23:37:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: úristen, neked mesélem el a sztorit, mikor te voltál az egyik tettes. az van, hogy azt hittem, magasmacska kérdezi, de akkor most moderálom az egészet :DDDD

Hurri Kán 2011.11.15. 23:37:49

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Tudom, hogy mi volt. :D
Alig várom. :D

"Aszongya. Isten vagyok. Mérnökként dolgozom a zeonnál. Aztakurva. Néha elfelejtem kikapcsolni a tévét, és ilyenek történnek velem. Rángok, mint Dya."
:D Erre gondoltam.

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 23:38:45

@gyvy: ez egy reklám a tévében, baszki :DDDDD

sogeking 2011.11.15. 23:40:45

@nathalie: miért Csabának adsz új nevet, kiábrándultál Attilából??

TapOut 2011.11.15. 23:41:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: négy DECI pálinka???? ezt csak így velkámdrinknek?

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 23:41:57

@TapOut: húbazmeg, ne tudd meg.... :DDDD

Hurri Kán 2011.11.15. 23:42:09

@TapOut:
Ez barokkos túlzás ebben a formában, az egész utcában nem volt annyi pálinka :DDD

sogeking 2011.11.15. 23:42:18

@TapOut: Hajninak biztos ez a mennyisége

Anselmo 2011.11.15. 23:42:50

@gyvy: akkor tényleg Istent mondott? utólag azt hittem, biztos István volt.

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 23:42:54

@TapOut: juj és te itt? prüntyizünk? itt lehet, a karajon szigorú szabályok vannak...

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 23:43:48

@sogeking: dögök, egész nap nem ittam ennyit :D

TapOut 2011.11.15. 23:44:35

@nathalie: imádom azt a filmet!
Csabát megnézném, ahogy belelkesül, mint a kissrác, amikor az apjának táncolt :-)))))

Hurri Kán 2011.11.15. 23:44:38

@Anselmo:
Nem tudom, nem láttam ezt a reklámot.

MagasMacska 2011.11.15. 23:44:40

@nathalie: Jaj, ne is említsd! Az a Hattyúk tava kicsit megfeküdte a lelkemet...

MagasMacska 2011.11.15. 23:45:23

@sogeking: Mert Attila nem tudja eltáncolni a haldokló hattyút.

sogeking 2011.11.15. 23:45:49

@nathalie: átlátok a szitán, mindig mondod, hogy senki nem foglalkozik Csabával, közben te vagy a fő foglalkozó :)

Hurri Kán 2011.11.15. 23:46:16

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Közlemény:
Hajni az egész nap folyamán talán ha 7 cent pálinkát ivott, a többit ugyanis mindig kiöntötte, mielőtt megitta volna. :D
Így jó lesz? :D

sogeking 2011.11.15. 23:47:04

hú, egyszer olyan Hattyúk tavát láttam a Szegedi Kortárs Balett előadásában...

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 23:47:13

@TapOut: izé, bocs, összekevertelek egy karaj kommentelővek, bocs :DDD

nathalie 2011.11.15. 23:47:16

@TapOut:
belelkesült :D:D nekem tisztára az az érzésem volt, ahogy ott táncolt lelkesen a többieknek, gyakorolt, hogy mindjárt odarohan a szekrényéhez előhúzza a balett cipőt meg a bokamelegítőt és annyit üvölt: VÉGRE! :D
egyébként a maga módján aranyos volt, de tényleg úgy éreztem, hogy gitározás után talán ez lehet a második hobby...:D:D

nathalie 2011.11.15. 23:48:07

@sogeking:
tudom, a legjobb reklám én vagyok neki :D:D

Hódos Hajnalka 2011.11.15. 23:48:30

@gyvy: a ragozás nem egészen stimmel.... :DDD

TapOut 2011.11.15. 23:49:27

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: prüntyizhetünk, de csak röviden, még vár a nyavalyás házimunka :-P

TapOut 2011.11.15. 23:52:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: francba, pedig már azt hittem prüntyizhetünk :-)))))

2011.11.15. 23:52:36

Miért csodálkozik Veron, hogy rágördül a malac éjjel? Könyörgöm, egy meSZtelen pasival alszik összebújva, mégis mit várt?

nosce 2011.11.15. 23:54:40

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

van az a póz ahol szükség van rá :)

MagasMacska 2011.11.15. 23:56:59

@szerivan: Összetévesztette a macival, na! Van ilyen...

MagasMacska 2011.11.16. 00:02:24

Azért Vera erőteljesen dolgozik azon, hogy az utolsó pillanatban lehessen egy párcsere.

sogeking 2011.11.16. 00:06:15

@MagasMacska: teljesen üres színpad, csak a közepén volt egy ágy és egy zuhanyrózsa, ahogy a darab kezdődött lejött pár plazmatévé fentről, amiken láng lobogott.. a táncoslányok félmeztelenek voltak, csak be voltak púderezve, ami a darab végére a hőség miatt lefolyt - amúgy az előadás szuper volt

ez is nagyon jó (már ha valaki szereti Juronics stílusát):
www.youtube.com/watch?v=GIw5gJW6vNk

MagasMacska 2011.11.16. 00:08:18

Uhhhh! Ehhez képest a hattyúherceg tényleg semmi.

julcsi29 2011.11.16. 00:10:43

Mindenkinek Jó Éjt,én balra el,megnézek egy filmet,vagy elalszom rajta :)))

TapOut 2011.11.16. 00:11:41

Annamari és Csaba kettőse CUKI!!!!!!!!!!!!

foxglove (törölt) 2011.11.16. 00:15:45

most vissza kell néznem a flashdance-annamari videót:D

nathalie 2011.11.16. 00:17:30

@foxglove:
csaba balettjét se felejtsd el :D

TapOut 2011.11.16. 00:20:31

@julcsi29: jaj, akartam neked válaszolni, nővéreméknek vizslájuk van, ha valami konkrétan érdekel, írd meg nyugodtan, megkérdezem. Ahogy már nati írta, fontos a sok mozgás, és tudtommal elég érzékeny kis lelkük van :-)

foxglove (törölt) 2011.11.16. 00:24:13

@nathalie: ha lenne egy kis humorérzékük, felcserélnék a szerepeket, Csabi lehetne a nő, Annamari a fiú. mármint a táncban. vagy izé.

nathalie 2011.11.16. 00:31:28

@foxglove:
én egy órája azon röhögök, hogy eszembe jutott egy klipp. nem írhatom ide melyik, de az előadó Electric six :D:D:D

MagasMacska 2011.11.16. 00:32:06

@foxglove: Tulajdonképpen a Billy Eliott és a Hattyúk tava óta ez motoszkál a fejemben...

foxglove (törölt) 2011.11.16. 00:33:52

@MagasMacska: a Billy Elliot az egyik kedvenc filmem, csak mondom:)

foxglove (törölt) 2011.11.16. 00:35:55

@nathalie: szerintem kitaláltam, melyik:)

nathalie 2011.11.16. 00:38:27

@foxglove:
gondoltam, hogy ennyi is elég, ügyes gyerek vagy Te :D:D

TapOut 2011.11.16. 00:38:52

Tévedtem, ahogy Csaba Kingának fikázza Annamarit, az baromira nem cuki.
Sehinek viszont megint jópont. Régóta érzem, hogy nagyon jólelkű ez a lány.

MagasMacska 2011.11.16. 00:39:22

@foxglove: Azt hiszem, a filmet én nem is láttam, csak olvastam róla. És talán az előzetest.

Hódos Hajnalka 2011.11.16. 00:45:42

nahh, jóccaka, három kommentet benéztem négy deci pálinka nélkül, ez egy jel, hogy tán jobb lenne... :D

MagasMacska 2011.11.16. 00:59:37

Nem kellene kolbászt csinálniuk. Megint éhes lettem.

Hurri Kán 2011.11.16. 01:00:43

@MagasMacska:
Már ha ezt annak lehet nevezni. Komolyan mondom, rossz nézni.

MagasMacska 2011.11.16. 01:09:26

@gyvy: Hát nézni rossz, de attól még éhes lettem...

MagasMacska 2011.11.16. 01:11:20

Na jó, mot megyek aludni, mielőtt veszélybe kerül a hűtő.

Jó éjt!

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.16. 07:28:38

Jó reggelt Mindenkinek!

@julcsi29: írtam neked privátba eb ügyben:) Írtam nagyon okosakat!:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 08:13:19

'reggelt!
Nahát, már mindenkinek van avatarja?

Ezek a semmirekellők meg kolbászt csináltak az éjjel? Miből?

Elképzelem Shadit, amint az ujját nyalogatja gyúrás közben, hogy a befűszerezett nyershús ízét kielemezze... :D
Mondjuk nálunk ehhez jelentős mennyiségű házipálesz dukál, bár így néha kicsit szélsőséges a végeredmény, de mink vidékiek, szeressük az erőset... ugye Hajni! :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 09:05:39

Úgy látszik, ma mindenki eltévedt a ködben...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.16. 09:08:16

@pushpang: oh, dehogy:), mindenki a gyönyörű deres tájat bámulja biztosan, mint én:) Oly' csodás:)

MagasMacska 2011.11.16. 09:11:43

@pushpang: Mindenki nem csinált, csak a meghívottak. Ahogy elhallgattam - már amikor volt - Annamari-Csaba és Vera-Péter.

Líder Máximo 2011.11.16. 09:30:40

Wow, az a tegnapelőtti Kvintett-poszt :)
Drága Hajni, csak most tudom megköszönni!

A zenei szerkesztőnek meg egy nagy puszit! Amikor AM hippiruhában, sírva bemutatja Serinek a táncát képesek voltak ezt alávágni:

www.youtube.com/watch?v=IwWUOmk7wO0

Qvajó!

Tjuca 2011.11.16. 09:33:00

@nathalie: hát nekem a bellett egy furcsa műfaj, lehet csinálni szinkronúszó kivitelben, de szertornászként is. :-P van egy-két figura, akiknél nem zavar, ahogy baleetoznak. www.youtube.com/watch?v=qdqjn-M-lhU&feature=relmfu

Líder Máximo 2011.11.16. 09:36:42

@van-e szándék: Korrekt kis lejáratókampány az RTL-től, Alekoszt kihúzták a szarból, de ahogy olvasom, vissza is nyomják oda.

Popcorn, chips, hátradől,
apu, folytatóóóódik!!!

van-e szándék 2011.11.16. 09:38:56

@Líder Máximo: aki csak kicsit is figyel, az tudja, hogy Kolosival nem nagyon érdemes ujjat húzni :)

nathalie 2011.11.16. 09:39:55

@Tjuca:
engem is csak csabánál :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 09:40:27

@MagasMacska: ez a Gergőék féle forraltboros buli volt? Vagy mit nem értek? :)

Tjuca 2011.11.16. 09:40:47

@Líder Máximo: én már dícsértem a szerkesztőt, hangmérnököt. (de nem ugyanaz, hullámzik , néha döbbenetesen jó zenék vannak. a pink martinin kaptam fel a fejem, hogy ajvé, valaki beszabadult, aki nem csak a tücctüccöt ismeri?)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 09:43:29

@van-e szándék: és ez a derék félnótás hogy akarja majd a bíróság előtt bebizonyítani, hogy valójában nem egy nyomorult gyorstüzelő, hanem egy igazi tömegpusztító fegyver?? Előkapja és...? :D

Tjuca 2011.11.16. 09:45:08

@nathalie: tavaly egy évig ment a balett a lányom ugye, de átigazolt rockyra. párszor néznünk kellett ballerinákat, barátkoznom kellett a műfajjal. örültem, hogy ő nem volt balettos, de a kisebb nagyon oda tendál, és ő ügyes is. :-O) legkisebb meg remélem focizni fog, ha meg nem, lesz nekünk is egy billy elliotunk. :-)

Tjuca 2011.11.16. 09:49:05

@Líder Máximo: egyik kedvenc. na hasonlót várok am-tól, rázza meg magát, és bohóckodjon, nyerni fognak.

MagasMacska 2011.11.16. 09:50:47

@pushpang: Nem, ez a következő, az Eszter-Fecó féle disznótoros buli.

MagasMacska 2011.11.16. 09:55:08

@pushpang: Majd hoz szavahihető tanúkat...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 10:05:16

@nathalie: amikor a háttérben táncolt, olyan volt Csaba, mint egy ittas kaszáspók. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 10:06:25

@van-e szándék: az elszürkült fehér trottygatya remélem súlyosbító körülmény lesz. :D

nathalie 2011.11.16. 10:07:00

@Tjuca:
hát elég kemény dolog... nem éppen egy tinglitangli. Már ha normálisan csinálják. Én mást sportoltam, de az osztályban általánosban a pár balettos lánynál rendszeres volt a sírás...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 10:07:10

@MagasMacska: jaja értem, köszi! Mindig elfelejtem, hogy onlájnban már a másnapi eseményeket látjuk.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 10:11:16

@Líder Máximo: igen durván beindult, az biztos... minden nap újabb réteg szart kennek Alekosz izmos felsőtestére, hát mit mondjak, valahol azért megértem.

VaLaky 2011.11.16. 10:12:09

@Tjuca: sziasztok!

Nagyon csípem ezt a táncos hetet a villában. Elsősorban Nektek köszönhetően, mert soha nem látnék ennyi klassz zenés-táncos videót, mint amire itt rámutattok. Köszi, ezt is, ezt is. :)

VaLaky 2011.11.16. 10:13:25

@Líder Máximo: Köszi, régi emlékek, ha feltódulnak...

foxglove (törölt) 2011.11.16. 10:18:17

@pushpang: ha jól tudom (ha nem, valaki kiigazít), akkor ilyen esetekben a nyilatkozat módja, stílusa is lehet mérvadó, valóságtartalomtól függetlenül.

Tjuca 2011.11.16. 10:18:36

@nathalie: sírni nem hagynánk. itt egy kedves, nagyon profi fiatal nő tanítja a gyerekeket, teljes szívvel. a kislányok élvezik, noha unalmas, és száraz, soha nem sírtak. az enyémnek egyszerűen nem jött be az a kötött mozgás, bár a tanárnőt nagyon kedvelte, na meg a tűz, víz, repülőt a végén.
ezzel együtt nem az állami operaházba szántuk, de ha azt látnánk, hogy szenved, nem leli örömét, elfárad, sír, akkor mi beszélnénk le. a rocky sem piskóta, ő még csak ovis, és négyütemű fekvőtámaszt csinálnak, meg komoly hosszú tánclépéseket, de rajong érte. neki az ugráláson van a fő hangsúly.

bármelyik sport fájdalmas, ha keményen csinálják, netán hülye az edző, de mi nem vagyunk a versenysport hívei, csak mozogjanak örömükre. :-) ha pókfocizni akarnak, akkor pókfocizzanak, ha balettozni, akkor balettozzanak. :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 10:21:43

@foxglove: persze.... magam se úgy tartom valószínűnek, ahogy leírtam, csak jól esett elképzelni. :)

foxglove (törölt) 2011.11.16. 10:23:32

@pushpang: pedig arra a bizonygatásra én is kíváncsi lennék:)

Líder Máximo 2011.11.16. 10:29:06

Azért ez kemény: mivan Sittes!

Börivan nézése rendesen befeszül. Aztán meg pofonról beszél, hogy úgy megcsapja, elesik. Eddig nagyon élethű a két faszkalap, a csajok generálják a feszkót rendesen alájuk :D

genevieve 2011.11.16. 10:30:35

@Tjuca: minden tánc alapja a balett:-)

de ha mást nem, nagyon jó tartást ad a gyerekeknek és szépen fejlődnek az izmaik (rendesen meg vannak dolgoztatva) és a lányok nagyon kecses mozgásúvá vállnak tőle:)

saját tapasztalat:-)

VaLaky 2011.11.16. 10:45:18

@Líder Máximo: Nézem az online-t, azon nincs meg ez a vita, csak az utórezgések, a kibékülés kommentálása Fecónak a zuhany alatt. Vajon megéri Gergőnek, hogy felhúzza magát e két dilinós miatt?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 10:46:17

@genevieve: emlékszel az éjjel miről beszélgettünk? Gergő vs. Attila...
Na én is pontosan ezt mondtam, amit most olvasok a postr.-en:

..."A féltékeny Attilából most már minden kijön. Elege van az egészből. A randiból, amiről lemaradt ezek meg ketten ki tudja mit csináltak. Elege van az alfahím kisugárzásából és abból, hogy minden nő őt akarja, őrá meg nem bagózik egyik sem. Folyamatosan provokálja Gergőt, aki mint egy terminátor, amelyiknek lemerült az eleme mozdulatlanul mered rá és igyekszik megzabolázni az indulatait. Nem kis erőfeszítés árán végül sikerül úgy tennie, mintha lenne más gondolata is, mint földbe döngölni Attilát. Később bevallja, hogy igen csak közel járt ahhoz, hogy lecsapja volt szövetségesét.

Attila egy patkány. Innentől kezdve az én szememben egy patkány. Bunkó volt! A börtönös sztorimmal lehet viccelődni, egy bizonyos szintig. Azért, mert ő egy érzelmi debil, lehet nekem beszólogatni, de az első ütésig! Nekem senki ne dumáljon semmit. Azon gondolkodtam, hogy magamra pakoltatom a jeleket és kiviszem – mondja a többieknek kicsivel később a kertben.

Gergő nehezen érti meg, hogy olyan helyen van, ami bár hasonló korábbi lakhelyéhez, de teljesen más szabályok működtetik. Attila ezt remekül látja és mindent meg is tesz azért, hogy riválisát belehajszolja egy kizárásba. Egy héttel ezelőtt már lefektette a taktika irányvonalát, miszerint inkább bevállal egy álkapocs törést, de megszabadul Gergőtől...."

Szóval itt még bármi lehet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 10:48:54

@pushpang: jaaa, az áLkapocs törés csak a cikkben szerepel, én az igaziról beszéltem. :D

genevieve 2011.11.16. 10:50:31

@VaLaky: abba a szituban gergő volt pont rosszkor, rossz helyen:-)

csak ült és várta, hogy elkezdődjön az ő bulijuk, ati meg összeugatott kingával és valakibe bele kellett kötnie

ahhoz képest gergő egész higgadtan kezelte a szitut:-)

nathalie 2011.11.16. 10:51:47

én úgy látom, hogy ezt a dolgot gergő kezdte. Eléggé megnőtt az arca, amikor kiderült, hogy kinga is oda van érte. Amikor attila eljátszotta, hogy kimegy, majdnem hogy nem tapsikolt örömébe. Most meg tényleg kaján pofával vigyorgott azon, hogy kinga osztja attilát. Attila lehet, hogy egy paraszt, de gergőnek meg sunyiságért nem kell a szomszédba mennie...remélem hogy kitör belőle az állat, és nem fog ellavírozni a sarokban csendben ülve a döntőig.

genevieve 2011.11.16. 10:53:02

@pushpang: mondjuk ez mindkét részről csak duma:-)

itt is hányan, de hányan mondják azt, hogy megvernének valakit az odabentiek közül a viselkedésük miatt:-DD

és egyébként gergő azt is mondta, hogy majd akkor agresszívozzák amikor ténylegesen megüt valakit...
és én is ezt mondom, addig amig csak szájkarate megy ez lepkefing....mindkét fél részéről...

genevieve 2011.11.16. 10:54:50

@nathalie: ja igen tudjuk, kinga ati tulajdona és másnak még ránéznie sem szabad:-DD

VaLaky 2011.11.16. 10:55:33

@genevieve: Aki Ati és Kinga "közé" áll, az mindig rossz helyre téved. és magára vessen. Ez lett Csaba veszte is.:)

nathalie 2011.11.16. 10:55:56

@genevieve:
nem, nem így értettem. majd még gyakorlom az érthető megfogalmazást, mert teljesen mást szerettem volna kifejteni...szomcsi vagyok :(

VaLaky 2011.11.16. 10:59:05

@nathalie: Szia Ati klubfőnök! Jó látni. :) A randiban szerintem főleg az fájt Atinak, hogy előző este ecsetelte Kingának az ágyban, hogy már Ő az alfa, mert ezt Gergő metakommunikációjából így derül ki számára (elhúzódik a fürdőben, hogy le ne fröcskölje, nem pedig rászól). Ezután másnap a nagy pofára esés: na kit választ Kingucija?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 11:00:53

@genevieve: de mi nem vagyunk összezárva, és virtuális pofonokért még Hajni se kapta elő a baltáját. :D

Szerintem a verbális agresszió sokszor legalább olyan hatásos, mint a fizikai.
Mondjuk Gergőnél én nem éreztem még annyira átütőnek ezt, mint ahogy Sehere próbálta ezt néha belénk sulykolni, de nem tudhatjuk, hogy ki, mikor lépi át a határt nála.

Líder Máximo 2011.11.16. 11:03:11

@VaLaky: Igen, ezt a vitát megnézném onlineban, teljes terjedelemben én is. Mondjuk az is igaz, hogy egy VV-játékban ezek az öriharik kb. jó, ha 1-2 napig tartanak, mégis ez egy komolyabb súrlódás volt Mengele és a Sittes között. Fecó mozdulatain lehetett látni, hogy komolyan moderálja magát, ez kint simán egy állcsúcs.

nathalie 2011.11.16. 11:03:27

@pushpang:
a verbális agresszió egy ilyen helyzetben sokkal hatásosabb, mint a testi. Főleg mert nem jár kizárással :D

genevieve 2011.11.16. 11:05:02

@VaLaky: sajnos van egy rossz hirem ati számára:-)

nem róla szól az élet, és a villalét sem:-)

genevieve 2011.11.16. 11:05:42

@nathalie: semmi gond, érthető volt ez igy is:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 11:06:07

@nathalie: hát igen.. :)

Ugyanonnan ollózva:
"Most fogadhatnak a nézők, hogy mi történik meg hamarabb: Veronikát lefektetik harmadszor, vagy Attilát szájon vágják először?" :D

genevieve 2011.11.16. 11:06:53

@pushpang: én egyáltalán nem érzem olyan átütőnek, mint ahogy mindenki azt próbálja súlykolni, de hát gergő egy sittes agressziv állat:-DDDD

genevieve 2011.11.16. 11:07:55

@pushpang: még nem:-)

de alakul a helyezet:-D

VaLaky 2011.11.16. 11:07:57

@genevieve: Mondjuk Atti a következő algoritmus szerint működik:
1. Zavar amit csinálsz!
2. Megmondom hogy legyen!
3. Várom a reakciót.
4. Nem jó válasz.
5. Nyomatékosítom a kérést.
6. Még mindig lesz.rod?
7. Totális támadás, nincs pardon.
+bármi megengedett részemről
8. Jó válasz. :)
Ezt szinte minden szitura ráhúzza, és a másik féltől függ, milyen hamar jut el a 8. pontra. Kinga is hagyta magát puszilgatni, amikor Fecó előtt demonstrálta, h. már minden OK köztük.
Jaj!

VaLaky 2011.11.16. 11:10:30

@pushpang: Tippem Veronika :)
Ati a kisollónál is ügyesen kitáncolt, mégiscsak manipulátor, v mi a szösz?!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.16. 11:12:15

@nathalie:

nem értem, a jelenetben mengele sokadszorra iszonyú ostobán és agresszívan viselkedett élete párjával, nem privátban tette ezt, hanem nagyközönség előtt, ugyanis a műsort elsősorban a többieknek meg a kameráknak csinálta, ezen miért is nem vigyoroghat egy jelenlevő?

én úgy látom, hogy Gergő nagyon is fékezi és fegyelmezi magát, méghozzá elég durva, éles helyzetekben, sokkal, de sokkal normálisabb mint mengele, aki mindenkit befenyít az agresszív pszihopatizmusával.. és gátlástalanul kiengedi a hangját és durvaságait, hogy kompenzálja, hogy nincs sikere a nőknél..

genevieve 2011.11.16. 11:13:38

@VaLaky: ha már rejtett agresszióról beszélünk:-)
atiban jóval több van mint ott bent bárkieben...

gergőnek csak a szája jár, amilyen hirtelen elborul az agya, úgy el is múlik nála

ati viszont belehergeli magát a dologba...
és most nem figyelt eléggé amikor kinga megkérdezte nem szeretsz? két napja mit mondtál? és ati tagadta....na ezért sem fogadja el kinga ati közeledését, még a lelkit sem....a fizikait meg soha nem is fogja, mert egyszerűen taszitja őt ati...és ez lassan odáig fajul majd, hogy gyülölni fogja az érintését is..

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.16. 11:13:56

@VaLaky:

ja, az gusztustalan volt, kinga meg volt zsarolva a tánccal, elképzeltem mit érez belülről (számol lassan magában hogy kibírja és fejben elrepül a Marsra)

VaLaky 2011.11.16. 11:14:47

@genevieve: de pl. a Hütte party, ahová meg sem hívták mégiscsak róla szólt.:)

nathalie 2011.11.16. 11:16:59

@VaLaky:
Téged is :D
Attilának minden fáj ami kingával kapcsolatos, ez tény.

genevieve 2011.11.16. 11:17:59

@Brr: no igen:-)
az alapszitu az volt, hogy a társaság fele készülődött a buliba
ati és kinga ült a kanapén, csendben
ati megszólalt és elkezdte mondani a magáét kingának aki olvasott valamit, megindult a szócsata...ati ekkor azért kezdte el baszogatni kingát, hogy miért a többiek előtt beszél...kinga ekkor kapta fel végleg a vizet és elviharzott....és hát gergő meg ott ült éppen....
szerintem nem is kiröhögte atit...nekem olyan érzésem volt, mintha azon vigyorogna, hogy lám ilyenek a csajok, ha hisztiznek....kb. ezt csinálta vele sehi, csak fordított szituban

genevieve 2011.11.16. 11:19:05

@VaLaky: ettől szerintem atinak nem lett jobb:-)

VaLaky 2011.11.16. 11:19:34

@Brr: Ez könnyen elképzelhető, bár én őt sem féltem. Maradhatna is ott!
Ebben a csatában ő is bevet minden elképzelhető női fegyvert.

nathalie 2011.11.16. 11:19:50

@Brr:
el se tudom képzelni, hol kezdjem a meggyőzésedet, milyen logikával támasszam alá álláspontomat és milyen tényekre hívjam fel a figyelmet attilával kapcsolatban, amikor MENGELÉNEK hívod :D:D:D:D Ha félhalott csecsemők életét mentené meg puszta kézzel, szerintem Te akkor is gyűlölnéd. Nos ennek az elvakult gyűlöletnek én vagyok itt az ellenpólusa: feltétlen szeretet :D:D:D csodálatos. :D

fran7 2011.11.16. 11:20:41

Érdekes volt, ahogy átfutott Ati agyán, hogy nem lehet a másiké az utolsó szó, s addig nyomta, amíg bírta. Okos enged, de én nem - ahogy felénk mondogatni szokták.

VaLaky 2011.11.16. 11:20:51

@VaLaky: ja, és egyáltalán nem elegáns!

genevieve 2011.11.16. 11:21:23

@Brr: na most kinga akkor csinálná a legjobban, ha szarna a táncos feladatra, alapvetően tudhatná, hogy akkor se nyernének ha ati teljes szívvel csinálná..igy meg zsarolható...és ha látná ati, hogy nem akkor ő is visszavenne magából

nem tudom ki mondta, de ati tényleg egy energiavámpir:-)

genevieve 2011.11.16. 11:22:53

@fran7: ez gergő agyán is átfutott:-)

lac64 2011.11.16. 11:22:58

@VaLaky: Hát most nem eszerint az algoritmus szerint működött. A vita szempontjából szinte folyamatosan egyre rosszabb helyzetbe hozta magát. Beleköt Kingába mindenki előtt, amikor Kinga felveszi a kesztyűt, akkor közli miért itt beszélik meg mindenki előtt. Bejelenti, hogy otthagyja Kingát, amikor ez Kingát nem hatja meg, akkor ottmarad. Belemegy egy ki tud nagyobb sértést a másik fejéhez vágni óvodás játékba, majd amikor Kinga végül elmegy, akkor beleköt Gergőbe.

A 8. pont sem jön be neki mindig, ha nem áll nyerésre a vitában, akkor az jön, hogy "Takarodj ki innen", vagy ennek szinonimái.

genevieve 2011.11.16. 11:23:49

@nathalie: látod, látod...én pedig szépen atinak hivom:-)
megtisztelem a rendes nevével...nem úgy mint sokan itt csabikámat:-P

genevieve 2011.11.16. 11:24:38

@lac64: köszönöm, köszönöm tökéletesen megfogalmaztad:-)

nathalie 2011.11.16. 11:25:15

@genevieve:
pirospont :D
Nem zavar, ha mengelének hívja. Csak hát most miről próbáljam meggyőzni :D azért kicsit erősebb mint a tuja.. :D
de csabit BE-nek hívom már.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 11:25:22

@VaLaky: az hát, csak néhány finom úrinő afféle bárdolatlan háborús bűnösnek próbálja őt beállítani. :D :D

A kezdetektől fogva azt mondom, hogy Attila igazi arcát még mindig nem ismerjük... De igazat adok pl. Zsöninek, hogy benne is sok elfojtott indulat van, simán robbanhat ő is.

VaLaky 2011.11.16. 11:25:42

@fran7: Jó mondás, lenyúlhatom? :)
pl Felénk mást mondok: egyik hülye, másik hülye! de a tiéd jobb! :)

genevieve 2011.11.16. 11:26:38

@nathalie: csabit nem lehetne egyszerűen csabinak hivni?:-)

ha, már....:-)

mondjuk engem nem zavar...csak kicsit logikai bukfenc máson számon kérni valamit amit magunk nem tartunk be:-)

Tjuca 2011.11.16. 11:27:24

@nathalie: engem zavar, hogy őszinte legyek a mengelézés és a gilisztázás is, de ezzel bizonyára egyedül vagyok.

lac64 2011.11.16. 11:27:38

@genevieve: Látom, Te is ezen a vonalon indultál :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 11:27:43

@nathalie: csak óvatosan, mert többé te se állhatsz szóba vele! :D

genevieve 2011.11.16. 11:28:08

@Tjuca: igazad volt:-)

mondjuk kingát meg képtelen vagyok sajnálni ezért:-)

nathalie 2011.11.16. 11:28:18

@genevieve:
rendben. csabi.

de hát egyébként fent írom, hogy nem kérem rajta számon, miattam szarcsimbóknak is hívhatja, csak nem tudom ezek után miről kellene győzködnöm :D úgyhogy sztem itt nincs logikai bukfenc.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 11:29:54

@fran7: nekem ez a kedvencem: "a hülyének is megéri, hát még nekem... " :D

VaLaky 2011.11.16. 11:30:01

@genevieve: Szerintem Kinga dettó vámpír! Szegény Fecó már csak halovány árnyéka önmagának. Na majd Eszti , az új barát mellett kivirul. Amúgy sokkal jobban örülnék, ha Ati táncolása lehetne a téma, de ezt Kinga fancsali pofája cseszte el.

Tjuca 2011.11.16. 11:30:09

@nathalie: a be nem zavar. nem azért, mertz ő aranyos, hanem, mert valakire azt írni, hogy mengele elég súlyos. :-( a tuja sem zavar, mert az olyan semmi.

nathalie 2011.11.16. 11:32:06

@genevieve:
egyébként meg én a legtöbbször csabinak meg csabesznak hívom ...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 11:35:11

@Tjuca: Egyszer-egyszer belefér az ilyesmi a nyomaték kedvéért, vagy mert adott pillanatban poén lehet, de minden hsz.-ben 3x leírni pl. hogy mengele, az már olyan... :/

Ki a giliszta? :D

foxglove (törölt) 2011.11.16. 11:35:15

@pushpang: velem már máriaterézia korában megszakította a kapcsolatot:)

Tjuca 2011.11.16. 11:35:39

csak én látok hasonló párkapcsolati algoritmusokat veránál és attilánál? de még a vitakészségük is hasonló.

Tjuca 2011.11.16. 11:37:48

@pushpang: sandokant kérdezd!:-D b.e. nem központoztam. billy elliot.

genevieve 2011.11.16. 11:41:43

@VaLaky: tudom, ezért irtam, hogy nem tudom őt sajnálni:-)

Lotyóbridzsida 2011.11.16. 11:42:15

szimplán annyi történik, hogy a péter nagyon rossz taktikát választott a verával kapcsolatban.
ugyanis sunnyog. őszintén meg kellene mondania neki, hogy már nem érdeklődik a vera iránt, ehelyett terel, mellébeszél, kihátrál.
szerencsére a vera nem hagyja békén, hanem szólogat be neki feszt, amit meg is értek. pontosan megérdemli a péter a folyamatos csesztetést a sunnyogásáért cserébe. (őszinteségből csillagos 1-es)
az ilyen vera típusú tökös csajok az őszinte szóból értenek. ő is pontosan így kommunikál. mindenkinek az őszintét, ha tetszik, ha nem.
továbbra is érthetetlen számomra, hogy mit eszik egy ilyen kis gonosz kerti törpén, aki 12 éves lufiszájú és mellű lányokra gerjed.

genevieve 2011.11.16. 11:43:04

@Tjuca: nem csak te:-))

b.e. nagyon aranyos volt:-)

foxglove (törölt) 2011.11.16. 11:44:42

@Tjuca: láttad, ahogy egyszer táncoltak? akkor rendesen izzott a levegő

nathalie 2011.11.16. 11:46:48

@Lotyóbridzsida:
sztem vera abból sem értene. akkor meg teljes szívéből gyűlölné és arra szánna minden energiát, hogy tönkre tegye veronikával való kapcsolatát és megutáltassa mindenkivel. Most már elindult veránál a gépezet, nincs megállás :D

nathalie 2011.11.16. 11:47:55

@nathalie: ja, hát már most arra szán szinte minden energiát :D:D bocs.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 11:48:39

@Lotyóbridzsida: hát ezzel tökéletesen egyet értek.
Számomra az is vicces Péterrel kapcsolatban, ahogy a riportszobában elmagyarázza, hogy mit miért csinál, ő a nagy, tapasztalt stratéga. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 11:49:54

@nathalie: nem hiszem, szerintem megértené, ahogy L.B. is mondta, viszont ettől függetlenül - vagy épp ezért -, továbbra is basztatná a Pétert.

nathalie 2011.11.16. 11:52:04

@pushpang:
ja, azt megértené, hogy vége van köztük, de akkor sem hagyná annyiba. Vera sztem az a csaj, aki akkor fejezte be a párkapcsolatát, ha azt már teljesen leépítette. Magyarul a férfinak annyira elege van már belőle, hogy se látni nem akarja, se szólni hozzá és rosszul van ha ránéz, és egy kicsit fél is tőle:D

Lotyóbridzsida 2011.11.16. 11:52:46

@nathalie:

mondjuk veronika engem kb 2 nap alatt készítene ki a nyervogásával, meg a dörgölőzésével, úgyhogy tök megértem a verát. üldözni mondjuk nem üldözném, de nagy ívben kerülném, az ziher. ami eleve paradoxon 120 nm-en összezárva.:)
mondjuk tény, hogy ez a viselkedés a verát sem teszi szimptikussá.
mentségére legyen mondva, hogy azért a péter hozzádörgölődzött még pár hete, aztán egyszercsak elkezdte nagyívben leszarni. én sem érteném a dolgot, főleg, ha én is elkezdtem érezni valamit. az a minimum ilyenkor, hogy van annyi vér a másik pucájában, hogy bocs anyukám, tévedtem. ráadásul ők egymást nézik egész nap, komolyan úgy kell a péternek, hogy ahelyett, hogy 2 perc alatt lerendezné, inkább tűri, hogy a vera lihegjen a nyakában feszt kérdőjelben állva.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 11:53:46

@nathalie: szóval az ilyenek dobálják tele csikkel, meg kutyaszarral az ex postaládáját, meg írkálnak mindenfélét a közösségi oldalakon róluk? :D

nathalie 2011.11.16. 11:54:26

@pushpang:
bocs a kutyaszaros veronika. :D ő csinálta ezt nem?? :D:D

Lotyóbridzsida 2011.11.16. 11:55:32

@pushpang:

pont ettől hiteltelen kis mitugrász.
"fő okos"...ja...:D csak őszintén ki ne kelljen mondani az érzéseimet, mert "baj" lesz...inkább hagyom hogy szívják a vérem.:))) tipikus puhapöcs viselkedés.

fuligdzsin 2011.11.16. 11:55:41

Végig olvastam mindent,kezdem érteni az életet(miért olyan-amilyen) .

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 11:56:11

@nathalie: ????? nem igazán értem most ezt... Veronika ilyet csinált?

Ezek szerint TÉNYLEG létezik ilyen nő?! :D

nathalie 2011.11.16. 11:56:59

@pushpang:
vera kifinomultabb (ez a csámcsogsz bazdmeg miatt nem jön le annyira...). Őbelőle kinézem, hogy veronika legjobb barátja lesz és péter legnagyobb döbbenetére ő kezdi el irányítani a csajt. mondjuk gergő felé :D:D:D

Lotyóbridzsida 2011.11.16. 11:59:02

@fuligdzsin:

na!:D
kvázi pszichológiai tanulmányokat folytatsz itt?

nathalie 2011.11.16. 11:59:15

@pushpang:
veronika adatlapja:

Legőrültebb dolog, amit eddig tettem:

Mikor a volt pasimmal összevesztem, bosszúból egész éjjel kutyaszart gyűjtöttem és több zsáknyi is összegyűlt, végül mindet a háza elé borítottam.

Ezen röhögtem egy napig, hogy a hülye sztem kézzel szedte össze egész éjszaka a kutyaszart, de méltó bosszút állt... :D:D

nathalie 2011.11.16. 12:01:16

@Lotyóbridzsida:
azért azt nekem is le kell írnom, hogy számomra peti vonzódása veronikához totál cukros bácsi. Főleg azért mert a lány úgy beszél mint egy ötéves, péter meg a felnőtt férfit adja már beköltözése óta. Krisztofellel olyanok voltak mint az ovisok, de péterrel sztem elég durva párost alkotnak. Szóval én is eléggé kiakadnék, ha ezt látnám a volt faszimtól, baszópajtimtól vagy akárminek nevezzük.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 12:05:47

@nathalie: őrület!
Édes lehetett, ahogy duzzogón csücsörítve a szájával, magában puffogva szedegette a kutyaszart a sötétben... :D

most már el kell olvasnom a többiek adatlapját is.

nathalie 2011.11.16. 12:07:08

@pushpang:
péterén röhögtem:

Előfordulhat olyan helyzet, ami miatt feladnád a játékot:
Vesegörcs

:D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 12:09:05

@nathalie: nekem attól fordult fel a gyomrom, amikor mutatták valamelyik öf-ban, ahogy a sötétben hozzásimult Veronikához és ragacsos szájjal suttogott a nyakába, hogy "te olyan kis édes tündérke vagy, tudod?"... vagy vmi ilyesmiket.
Rohadék kis játék ez.

Tjuca 2011.11.16. 12:09:29

@nathalie: a survivort azért adta fel.

ynámnak volt veseköve, görcsei, azt mondta ő még olyan fájdalmat az életben soha nem érzett. :-(
szóval ezt el tudom hinni.

nathalie 2011.11.16. 12:10:33

@Tjuca:
ööö, tudom. Ezért szellemes hogy beírta :D

Lotyóbridzsida 2011.11.16. 12:10:34

@nathalie:

igen, tök jól látod.
egy normális ember számára sem egészséges az ilyen kapcsolat. egy 19 éves lány (ráadásul ilyen egyértelműen gyerekes) meg a 35 éves pasi, az simán apa-lánya kapcsolat.
jól látja ezt a vera, és jogosan van kiakadva emiatt, mert totális ég és föld a két nő.
szerintem arról van szó, hogy a veronika nem szellemi/lelki kihívás a petinek, ezért jobb neki, mint a vera. nem kell gondolkodnia, ÉS nem lát bele a veronika úgy, ahogy a vera átlát rajta. ettől a típusú "átlátástól" a pasik nagy százaléka agyát elhagyva menekül.
az meg tök mindegy, hogy arra fogja, hogy nem akar érzelmeket vinni a játékba. nem. ez arról szól, hogy beszart a verától. vagy szimplán kiábrándult belőle, és fosik bevallani.

Tjuca 2011.11.16. 12:10:48

@pushpang: kettőn áll a vásár.

Tjuca 2011.11.16. 12:13:20

@nathalie: nem láttam a survivort, a vesegörcsöt igen. :-( tán így érthető, hogy miért nem röhögöm magam halálra. akármilyen pocok is, nem kívánom, hogy megint vesegörcse legyen. (bár ugye akkor jégeralsóban kellene aludni derékmelegítővel, nem ott mezítelenkedni. amúgy sem kellene erőltetni a pucérkodást na)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 12:14:33

@Tjuca: hát igen. Veronikát se az eszéért szeretjük (mondjuk a szépségéért se), de talán van annyi sütni valója, hogy még időben észre veszi Péter mesterkedéseit.
Első lépésként mondjuk vetethetne fel vele egy gatyát éjszakára...

nathalie 2011.11.16. 12:14:44

@Lotyóbridzsida:
hát meg sztem jobban dugná veronikát. szilikon stb. Petinek ez sztem jobban bejön.
Meg valamiért ebben a Petiben is van egy olyan "who is your daddy?" dolog. simán elképzelem, hogy a beöltözős sexnél a kisiskolás kosztümöt választaná párjának.
Bár még oly sok férfi ezt tenné, ugye? :P
És valahogy úgy is beszél vele, mint egy kislánnyal. Attila legalább megpróbál normális, kedves hangon beszélni veronikával, de peti totál úgy szól hozzá mint egy ovóbácsi... nekem konkrétan felfordul a gyomrom tőle.

genevieve 2011.11.16. 12:14:48

@nathalie: tényleg pont olyan mint ati:-)

nathalie 2011.11.16. 12:16:07

@Tjuca:
nem, nem a vesegörcsön röhögtem. Hanem az irónián, hogy ezt beírta. Ha elolvasod az adatlapját, akkor látod, hogy hasonlóan válaszolt a többi kérdésre is.
pl
Legőrültebb dolog, amit eddig tettem:

Átlőttek a befagyott Balaton jege alatt mint emberi torpedó

Mi az amit biztosan nem tennék meg fődíjért:

Soha nem szerepelnék pénzért reality-ben.

stb

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 12:17:14

@nathalie: "Meg valamiért ebben a Petiben is van egy olyan "who is your daddy?" dolog. simán elképzelem, hogy a beöltözős sexnél a kisiskolás kosztümöt választaná párjának."
Lehet, hogy Péter japán?! :D

Lotyóbridzsida 2011.11.16. 12:19:46

@nathalie:

ráadásul úgy igazán gyomorforgató csak, hogy nyilvánvaló, hogy a V-ka még mindig a latinkukit szereti, csak azért szakított vele, mert ezek ketten telebeszélték a fejét azzal, hogy a latinkuki megcsalja kint. a péter meg csak vigaszkukinak jó, mert hogy nem vonzódik hozzá, mint férfihoz ez egészen nyilvánvaló.
éééééés, akkor még mindig nem tudjuk, hogy milyen lány, mert az előéletéről nem tudunk semmit. lehet, hogy simán bevállal bármilyen kapcsolatot. kvázi ilyen riherongy, és nem érdekli, hogy szerelmes-e vagy sem. aki jön azzal dug, azt jóvan (alekosz).:D:D

genevieve 2011.11.16. 12:21:21

@Lotyóbridzsida: hát most ki fog derülni, kit választ randipartnernek:-)

nathalie 2011.11.16. 12:23:37

@genevieve:
remélem attilát!!!!! :D:D:D

MagasMacska 2011.11.16. 12:39:45

@Líder Máximo: Nem azt mondta, hogy megüti. Azt mondta, hogy amíg nem üti meg, addig ne dumáljon arról, hogy ő erőszakos!

VaLaky 2011.11.16. 12:42:00

Bocs, csak betettem a csülköt a sütőbe. Most visszaolvasok.

MagasMacska 2011.11.16. 12:49:31

@pushpang: Hogy ki a giliszta? Eddigi tapasztalataim szerint - természetesen - Csaba.(Tévedés joga fenntartva.)

VaLaky 2011.11.16. 12:51:56

@lac64: Sajnos a Kingánál már belegabalyodott ebbe az ügybe érzelmileg, így nem bírja követni a saját stratégiáját sem. :)
A poén az, hogy ez csak a látszat, amit az öfiben mutattak, + h. a többiek ezen kattognak odakint. ÁM eközben a hálóban Kinga ismét a karjaiba omlott, és ez volt amin megdöbbentem. Hogy MÉGIs működött a dolog. Még demonstrálta is később Fecónak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 12:56:15

@MagasMacska: ja, én még a virslinél tartottam, ezek szerint fogy?! :D

VaLaky 2011.11.16. 12:57:51

@nathalie: Szerintem Pétert Veronkával a hasonló múlt köti össze: mindketten szerepeltek már valóságsóban. Ez az a nagy előny, amit a többiek megpróbálnak ledolgozni. Más ám fejben lejátszani a szitut végignézve mások erőlködését, akár több szérián át is, és más a saját bőrt vásárra vinni.
Ők már megtették, és mindketten tanultak belőle. Ez a tény teszi őket erőssé, és ezért nagy közöttük az összhang. Fél szavakból is...

MagasMacska 2011.11.16. 12:58:29

@pushpang: A virsli a későbbi - a most aktuális.

Cassia30 2011.11.16. 13:01:24

@Lotyóbridzsida: @nathalie: nekem ez a Veron dolog még mindig nagyon kérdőjel. Már úgy értem maga a nő. Mindig megdöbbenek, amikor normál emberi hangon kezd el beszélni, és ilyenkor sokszor kiderül az is, hogy nem is olyan hülye, mint amilyennek eladja magát. Kislánynak meg végképp ne nevezzünk senkit csak azért, mert nyervog, meg affektál. Azért ez a nő megjárt már egy ilyen műsort, és hát nem volt szégyenlős sem Alek, sem Cris ágyában...

Cassia30 2011.11.16. 13:02:32

@VaLaky: szia! nagyon mennék már haza, de még van 3 órám a melóból. de egy kicsit megpróbálom itt jól érezni magam.

Cassia30 2011.11.16. 13:05:30

@MagasMacska: menjek már haza, vagy érezzem jól magam? :) az elsőt nem biztos, hogy értékelné a főnököm, erről a második kis kicsapongásomról meg nem tud :)

VaLaky 2011.11.16. 13:06:06

@Cassia30: Az +lesz! Én el sem jutottam, mert itt ragadtam. :) Most kezdtem el nézni a tegnapi online-t.

nathalie 2011.11.16. 13:07:40

@Cassia30:
hát azt nem állítottam, hogy szégyenlős :D
Egyszerűen nem akarom látni ezeket az összebújásokat péterrel, mert valamiért totál gyomorforgató nekem.
de hát ez az apucizás nagy divat lett, szóval lehet én vagyok lemaradva... :D

Cassia30 2011.11.16. 13:09:08

@nathalie: azzal én is egyetértek, hogy gyomorforgató az összebújásuk, nem is értem, hogyan kerültek ezek össze. Bár nekem az Ati-Kinga nyíglődés is gyomorforgató.

Cassia30 2011.11.16. 13:14:18

hát látom mindenki dolgozik, kénytelen leszek én is. Este majd még bekukk. Sziasztok!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 13:21:50

@Cassia30: 20 éves korára szép kis karrier, nem mondom.

Matrix_ 2011.11.16. 13:32:47

Az nem lehet Péternél, hogy viszket a kis virslije, és mivel Veronkán látja - ellentétben a többi libával - hogy nem szégyenlős ilyen reality szexnél (merugye a műmacsó kubai szabadságharcos sámfájára is ráhúzódott, de legalábbis volt a kezében....), hogy megfelelő verbális és nonverbális jelekkel el tudja érni, hogy rákucorodjon az övére is. Még lehet neki is ajánl majd üzletet, hogyha megcsinálhatja akkor a játék alatt megvédi mégjobban. :) szerintem!

nosce 2011.11.16. 13:34:06

Bár Attilát lehet meghülyítette Kinga, de nem biztos. Attila nagyon is a műsornak játszik és figyel arra h mit vesznek a kamerák, hamar leoltja shádit meg a tuját h ne alakuljon ki nagyobb vita amit bevághatnának, vagy ne az ő hátán, nem ad nekik "végszó"-t h músort csinálhassanak belőlük. Tehát azért (is) van Kingával mert akkor tudja h állandó főszereplője a műsornak, és ez erősti a pozícióját. Most pedig nagyon is lehet h azért csinálja a feszkót Kingával h felhozza Kingát h Eszter ne merje Kingát vagy őt kivinni. A másik h a sittes beszólás pedig lehetett egy teszt is, amit a múltkor mondott talán Péternek h hamar ki lehet borítani Gergőt és bevállalna egy állkapocs törést Gergő kiejtéséért, azt kipróbálta most fél élesben..

genevieve 2011.11.16. 13:37:47

@nosce: az a sittes beszólás már nem volt tudatos:-)

beszélni is alig tudott az idegességtől:-)

nosce 2011.11.16. 13:39:51

@genevieve:
"az a sittes beszólás már nem volt tudatos:-)"

persze mérges volt, de sztem tudatosan lépte át a határt, van ilyen h te se vágsz akármit a másikhoz nagy haragodban sem :)

avanivi 2011.11.16. 13:40:18

sziasztok :)
A Veron többi pasijára lennék én nagyon kiváncsi, hogy azok is hasonló kaliberűek voltak, mint Alek és Krisz ?

nathalie 2011.11.16. 13:41:00

@Matrix_:
lehet, hogy igazad van. De ettől még nem jó nézni, ahogy tündérkirálynőzik gügyögő hangon, veronika meg nyafog hozzá ötéves szinten. Mi van ha a dugás is ilyen lesz és nekünk meg majd ezt kell néznünk?!?! :D:D

genevieve 2011.11.16. 13:42:30

@nosce: dehogyisnem, teljesen általános, hogy van amikor az ember olyan ideges, hogy azt sem tudja mit mondjon, és kibe kössön bele, hogy fokozni tudja a haragját...

genevieve 2011.11.16. 13:43:02

@avanivi: azért eléggé a két véglet:-)

nathalie 2011.11.16. 13:43:26

@genevieve:
ugye?! én is ezt mondom :D:D

genevieve 2011.11.16. 13:44:25

@nathalie: mondjuk az egészben az az undorító, hogy 10-ed ennyiért esztit megfuttatták a pokolban....

nosce 2011.11.16. 13:45:08

@genevieve:
"dehogyisnem, teljesen általános, hogy van amikor az ember olyan ideges, hogy azt sem tudja mit mondjon, és kibe kössön bele, hogy fokozni tudja a haragját..."

én akkor sem :), és sztem Attila sem...

Hurri Kán 2011.11.16. 13:45:52

@nathalie:
Nem lesz egy felemelő látvány valószínűleg. Ugyanakkor a semminél több. :DDD

nosce 2011.11.16. 13:47:14

@gyvy:
sztem jó action lesz az, Veronika simán bekérdezi majd h Peti ez még nőni fog ? :)

genevieve 2011.11.16. 13:48:56

@nosce: 35 évesen már nem fog:-)

pedig ráférne:-)

Hurri Kán 2011.11.16. 13:49:18

@nosce:
Engem inkább az érdekel, hogy Veron vajon élvezés közben is csipog? :DDD

nosce 2011.11.16. 13:50:31

@gyvy:
Ezt Petivel soha nem tudjuk meg :)

genevieve 2011.11.16. 13:51:28

@gyvy: én nem szeretném megtudni:-)

nosce 2011.11.16. 13:51:38

@genevieve:
lagalább alsógatyában aludhatna a hülye :)

Hurri Kán 2011.11.16. 13:52:33

@nosce:
Az már kiderült, h Csabával sem. Attila és Fecó elég érdektelen eddig V. irányába, Alfaapuci talán -Serivel való viszonyából extrapolálva- 2047-ben eljut oda, hogy megsimogassa a hátát.
Így attól tartok, ebben a műsorban ezt nem fogjuk megtudni. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 13:54:36

Nahát, Annamarit úgy hívják, hogy Néma Annamária és sosem szexelne a fődíjért, illetve a legutáltabb embertipus számára a plázacica. Ja és szméagol a kedvence! :D

Matrix_ 2011.11.16. 13:55:10

@nathalie: Az nem mondtam, hogy jó nézni. sőt tényleg van benne némi Osztin Páverszes Dagidög... nem is folytatom :D
Az meg ahogy szabadkozott a kis kacsaszájúnak, hogy "én nem röhögtem, én nem írtam semmit, én megvédtelek..." az meg a szánalmas kategória top-ja volt. épphogy nem pitizett mint egy kis elhízott pincsi... :D

genevieve 2011.11.16. 13:56:20

@gyvy: dehogy:-)

majd befogom a fülem:-)

nathalie 2011.11.16. 13:57:53

@Matrix_:
valamit szted adnak neki, amitől úgy viselkednek mint a szerencsétlenség iskolapéldái. Lehet gergőtől most vonták meg az adagot, elvégre eddig ő is csak gügyögve tudott beszélni... :D

MagasMacska 2011.11.16. 13:59:48

@MagasMacska: Érezd jól magad! (És lógj haza, ha mégis megteheted...)

Hurri Kán 2011.11.16. 14:00:30

@genevieve:
Gondolod, túl hangosan röhögnék közben? :D

Matrix_ 2011.11.16. 14:02:36

@nathalie: belekeverik a bacardibrézerbe! vagy a cigibe. :) De a nagy "manipulátortól" még kiábrándítóbb. átmegy manipinátorba...:))

sandokan 2011.11.16. 14:02:40

@nathalie: a sittes szakács állítólag azért ment be, hogy bizonyítson, de kérdem én, így kinek tud? Legfeljebb a helyi don vagy stohl buci lehet rá büszke.

Az meg elég furcsa, hogy a bentiek valamiért nagyon rettegnek tőle. De miért? Valószínű, hogy nem az ollós sztori volt az első és utolsó kirohanása, csak nekünk nem mutatták meg ezeket.

MagasMacska 2011.11.16. 14:02:45

@nosce: Na, akkor azonnal töpörödni kezd!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 14:03:46

@gyvy: hát, amikor Kiszoppal a paplan alatt mutyiztak, akkor nem egészen csipogott. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 14:06:53

@genevieve: na látod, már Nosce is kezdi!
De te rendíthetetlen vagy... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 14:07:41

@nosce: nem lehet meggyőzni, tegnap óta próbálkozom! :D

nathalie 2011.11.16. 14:08:11

@sandokan:
gergőn sztem képernyőn keresztül is érezni lehet az agressziót. El nem tudom képzelni, milyen lehet vele élni. Senki nem mer neki semmit szólni. Poénkodni is csak úgy poénkodnak vele, ha ő nagy kegyesen engedélyt ad rá. Szerintem neki a tekintély szóval kezdődik a biblia...

MagasMacska 2011.11.16. 14:12:17

Most kezdtem el nézni a tegnapit - ott, ahol abbahagytam, a kolbászgyártásnál. Közben érdekes hangokat és indulatszavakat adnak ki. Még nem mutatták, de el tudom képzelni, ahogy a többiek redőnyre tapadó fülekkel próbálják kitalálni, hogy ez most mi is??

sandokan 2011.11.16. 14:15:05

@nathalie: akkor is valami hiányzik az egyenletből. viszont attila végre megint férfi volt, pedig már kezdtem benne is kételkedni. persze az időzítés megint nem stimmelt. közben olvasom, hogy valaki szerint meg gyáva. eh. nem véletlenül mondják az okosok, hogy bonyolult nyelv a magyar.

mondjuk, az durva volt, hogy a kinti csapatból senki nem mondta azt a sittes drogosnak, hogy apa, ez most célba talált.

belenevettél a képébe? igen.
amikor te voltál hasonló szituban attila ugyanezt csinálta? nem
ráindultál kingára? igen
azt mondtad attilának, hogy nem fogsz? igen
akkor, miért patkányozol? mert én vagyok az alfahím

nathalie 2011.11.16. 14:20:42

@sandokan:
én azon röhögtem magamban, hogy na, akik utálják attilát biztos, megtalálják gergő igazságát.
Bár egyébként azt nem tudtam helyrerakni, hogy az oly sokszor elhangzó kérdések tükrében : Te mit szólnál ha ilyen lenne a szomszédod? Te mit szólnál ha a lányod ilyennel lenne stb gergő hogyan fér be az igazság bajnoka pozícióba. Attila pszichopata, de ha gergőre ki van mondva hogy sittes akkor az bunkóság... na persze. biztos azt a pár ezer ekit is a postát dobta be hozzá...

genevieve 2011.11.16. 14:27:34

@pushpang:
@sandokan:

hogy miket bele nem láttok gergőbe:-)

semmi rettegnivaló nincs abban a pasiban:-)

egy nagydarab, nagyhangú férfi, de tök ártalmatlan, biztos vagyok benne, hogy soha életében nem ütött és nem is fog megütni senkit (nőket meg pláne nem)...

genevieve 2011.11.16. 14:29:04

@nathalie: gergő megjárta a sittet, ez tény:-)

de amilyen szándékkal mondta attila, az a bunkóság:-)

MagasMacska 2011.11.16. 14:31:16

Na, Annamari magára talált. Megint Csabával húzták, hogy le meri-e Csabit smárolni. Mire visszavágott: ha Peti lésmárolja Eszter, ő is Csabát. Fecó rákérdezett Csabinál, te hagynád? Mire Csaba: akkor igen!

van-e szándék 2011.11.16. 14:31:29

@genevieve: a "hülye picsa", "hülye kurva" (by Gergő) meg szimplán sittes szleng? :))

genevieve 2011.11.16. 14:31:42

@nathalie: én nem utálom attilát, én csak viszolygok az ilyen tipusú emberektől (verától is és pétertől is)

gergő pedig teljesen semleges nekem, nem tetszik amit sehivel csinált, de az sem tetszett ahogyan sehi beszólt neki...

nathalie 2011.11.16. 14:32:14

@genevieve:

Ha rajtam röhögött volna úgy valaki, akkor az én számból is hasonló bukott volna ki. Lehet nem a sittes, de sztem azzal még jobban járt volna. aki kárörvend, az viselje el a visszavágást.

genevieve 2011.11.16. 14:32:36

@van-e szándék: csak ő használja bent ezeket?:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.16. 14:33:11

@Lotyóbridzsida: Ez a helyzet, de én névrokonommal ellentétben pont fordítva választanék, Verát és nem Veronikát.

@nathalie: Eléggé pedofil áthallása van ennek!

sandokan 2011.11.16. 14:33:13

@nathalie: a mai előzetes videón nézd meg péter szemét, amikor bejelentik, hogy a kacsa a kubait is viheti. már éppen nyeregben érezte magát, erre tessék, kezdheti majd előröl. nagyon nagy.

van-e szándék 2011.11.16. 14:33:16

@genevieve: nem.. de nem is egyedül Attila a bunkó :)

genevieve 2011.11.16. 14:33:31

@nathalie: gergő nem kárörvendőn mosolygott:-)

nah mindegy, én sem akarok senkit meggyőzni...én igy láttam, más meg úgy...

nathalie 2011.11.16. 14:33:49

@genevieve:
hát inkább péterek, verák, attilák. Legalább ők kezelhetők, meglepetést nem okoznak. De a sunyi kis gergőktől és fecóktól mentesnek meg...

genevieve 2011.11.16. 14:34:56

@van-e szándék: nem is mondtam soha ilyet:-)

ati, ha nem érzi bármilyen szempontból fenyegetve magát tud emberi is lenni (pár percig:-)

nathalie 2011.11.16. 14:36:08

@sandokan:
láttam tegnap a műsorban. Jót röhögtem. Szerencsétlen péternek nem elég, hogy nem jön össze a taktika, még egy veronikát sem fog tudni összeszedni. Akkor tényleg sírni fogok a röhögéstől :D:D
bárcsak attilát vinni veronika :D

van-e szándék 2011.11.16. 14:36:09

@genevieve: aki Kinga mellett nem érzi fenyegetve magát, az nem ember :D

genevieve 2011.11.16. 14:36:50

@nathalie: nekem inkább egyik sem:-)

ha már akkor: csabi (természetesen), ancsi, sehi, eszti, és shádi (bár nem birom a tudálékos embereket, de ő még kezelhető szerintem:-) és normális közegben még veron is

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 14:37:36

@genevieve: én arra reflektáltam egyetértőleg, hogy Nosce szerint Attila tudatosan provokálta Gergőt, szerinted meg csak úgy kicsúszott a száján.
De bele, Gergőbe, esküszöm nem láttam semmit.. :) amit meg igen, azt korábban már elmondtam.

genevieve 2011.11.16. 14:38:07

@nathalie: csúcszik a kéthetes projekt:-)

szerintem az rtlnek ezért van egy perverz lelke:-)

mennyi energiát feccölt bele peti a projektbe és most a célegyenesben kezdheti elölről:-DD

Matrix_ 2011.11.16. 14:38:47

@sandokan: Sőt a folytatásban kint győzködi a szerencsétlen, hogy megint át fogja baszni... stb. épphogy nem térdel le könyörögve, hogy "Engem vigyél, én tiszta szívemből szeretlek. Öngyi leszek, ha nem viszel.... tiszta depi lettem..." Szánalmas:) Veronika meg szerintem élvezi, hogy van egy kiskutyája... :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.16. 14:39:26

@Matrix_: @nathalie: Ez a Péter eléggé gáz pasi lehet, ha erre a nőre van ráindulva! Én hideglelést kapok az ilyen nőktől!

@genevieve: Eszter nem csináét semmi rosszat, csak hangosan gondolkodott.

genevieve 2011.11.16. 14:39:29

@pushpang: annyiban tudatosan, hogy gerő volt a látóterében:-)

ha bárki más van ott akkor abba köt bele...

sandokan 2011.11.16. 14:40:46

@nathalie: elnökasszony, jár pont.

az is szép volt, ahogy csabika annamari valóban légyriasztó mozgását véleményezi. drágaságom, amit te csinálsz, annak sincs sok köze a történethez.

nathalie 2011.11.16. 14:43:25

@genevieve:
a felsorolt emberek esetében meg csak az a problémám, hogy szeretek ébren lenni, ha valakivel kommunikálok... :D:D
Shadi esetében ébren lennék, viszont valószínű lepofoznám egy idő után, vagy sírva könyörögnék, hogy hagyja abba. :)

Matrix_ 2011.11.16. 14:44:18

@Peter_Cs: Én nem tudom mit hoz ki egy ilyen hosszú összezártság az emberből ezért nem nyilatkozom, hogy milyen pasi, de amit produkál az nagyon kínos. LEhet, hogy csak kényszerből csinálja (lásd: könnyebben kapható lyuk mint a többi), lehet, hogy taktika van mögötte (ha csak megjátssza az egészet akkor viszont zseniális:)) fasztudja. De ezt így most látva szánalom.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.16. 14:44:55

@sandokan: @nathalie: @genevieve: Szerintem egy hangember, aki rájátszik a "hírnevére", erősebbnek mutatja magát, mint amilyen, attól függetlenül ultragáz, hogy milyen bunkó egyesekkel.

nathalie 2011.11.16. 14:45:47

AM esetében számomra valami olyan végtelenül egyszerű jellem bontakozik ki, amilyet csak filmekben látni. Ő a Halál álarca mögött tényleg csak arra vágyik, hogy vlaki szeresse, ugye? Már szinte várom a pillanatot, amikor a gonosz szurkolólányok (kinga, vera) ráveszik, hogy másszon be csaba ágyába meztelenül, mert a gyereknek bejön. Tiszta tinifilm.

genevieve 2011.11.16. 14:46:07

@nathalie: persze, de nem kötelező hallgatni:-)

szerintem shadi is tudja, hogy sokk:-)

és neki nyugodtan lehetne azt mondani: apukám, most menj vegyél egy kis levegőt az udvaron:-)

Tjuca 2011.11.16. 14:47:45

@sandokan: mi talált célba? attila férfi volt? ugyan már, egy duzzogó ovis. megcsinálom, de felállok, nem megyek, menjél te... mi volt ebben férfias? kinga nem egy észlény, de még ő is lekezelte, otthagyta, mint a tyúktaknyot, és pont ugyanazt a reakciót váltotta ki belőlem a jlenet, mint gergőből. szerintem a többiek is csak röhögtek, de gergő volt a legközelebb.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 14:48:09

@genevieve: persze, Fecót is letesittesezte volna ugye? :)

sandokan 2011.11.16. 14:48:11

@genevieve: ez az, már meg is érkeztünk, megint szépen levezetted. gyurikát a számok, téged meg a valóság nem zavar. ha neked ez jó, legyen.

genevieve 2011.11.16. 14:48:16

@nathalie: mindenki arra vágyik, hogy Valaki szeresse:-)
de nem mindegy, hogy ki az a Valaki:-)

genevieve 2011.11.16. 14:49:02

@pushpang: nyilván nem, mert fecón az nem ütött volna:-)

most elbeszélünk egymás mellett:-)

genevieve 2011.11.16. 14:49:47

@Tjuca: pontosan:-)

ez pofázom már 3 órája:-D

Matrix_ 2011.11.16. 14:50:15

@nathalie: Na férfiszemmel az is egy horrorfilmes jelenet ám!! :)))
Nem csoda ha nem tud Csaba nőként nézni rá, és amikor próbál elvonatkoztatni (tánc közben)akkor AM látványa rögtön visszarántja a véres valóságba :D

genevieve 2011.11.16. 14:50:20

@sandokan: ahogy elnézem a valóság téged sem zavar:-D

nathalie 2011.11.16. 14:50:39

@genevieve:
akkor am jól választott, hiszen a kedves csabi a legjobb választás mindenkinek :D:D

shadi esetében a többiek folyamatosan mondják neki, hogy sok vagy. de nem érti meg. megtisztelő, hogy azt hiszed, hogy én hatni tudnék rá, de sztem nem... :D:D:D

genevieve 2011.11.16. 14:51:09

@Peter_Cs: tudálékos, erőszakos és borzasztó a stilusa....

pedig a beszavazóját azt gondoltam, hogy szimpi

nathalie 2011.11.16. 14:51:33

@Matrix_:
valljuk be, hogy kurva nehéz most férfinak lenni a villában :D :D

genevieve 2011.11.16. 14:52:07

@nathalie: pontosan, a kedves csabi jó választás mindenkinek:-)

genevieve 2011.11.16. 14:53:03

@Matrix_: egyébként a kedves csabi azt mondta, hogy zavarja őt az a tény, hogy nem tudja ancsi érzelmeit viszonozni:-)

Hurri Kán 2011.11.16. 14:53:28

@genevieve:
Akit nem zavar, hogy egy baszómackóban több élet van mint benne, annak okvetlenül. :D

Tjuca 2011.11.16. 14:53:38

@nathalie: tisztelettel küldök két dackorszakost. át fogod értékelni, amit írtál. :-DDD egy idő után bármilyen (bár szerintem attila hisztijei elég kisstílűek néhány profi 4 éveséhez képest) hiszti után csak bámulsz rá, és röhögsz, és csak bámulsz, és röhögsz vagy otthagyod. lehet csak é vagyok ezzel így, de tényleg rohadt unalmas lehet naponta többször hallgatni végig egy 32 éves fickó hisztijeit.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.16. 14:54:24

@Matrix_: Lehet, hogy Csabának nem a magas, sportos alkatú nők jönnek be.

Matrix_ 2011.11.16. 14:54:28

@nathalie: én nem a bentiek szemszögéről beszélek. Nekünk lenne szörnyű!! :D

genevieve 2011.11.16. 14:55:28

@Tjuca: ezt csak az tudja átélni akinek volt már szerencséje dackorszakos gyerekkel:-D

akinek nem, annak ati hisztije jogos és/vagy cuki:-D

genevieve 2011.11.16. 14:56:08

@gyvy: azért ha az a baszómaci kinguci vagy dyuci lenne, megtelne élettel:-)
ha érted mire gondolok:-D

sandokan 2011.11.16. 14:56:35

@Tjuca: szerinted. de még ebből a történetből is attilát kihozni hunyóként, most nagyon finom leszek, bizony elég érdekes. de valamiért nem vártam mást.

Lotyóbridzsida 2011.11.16. 14:56:40

@Peter_Cs:

Na, akkor nem én vagyok a defektes gondolkodású.:)
Verával csak annyi a probléma, hogy nagyon negatív és nagyon férfias. Szüksége volna egy kis nőies lágyságra, és jókedvre, nevetésre. VAGY ha ilyen eleve, akkor nem játszák nekünk be, ugye.
Mindazonáltal mindig jogosnak ítélem a megjegyzéseit és az észrevételeit másokkal kapcsolatban.

Tjuca 2011.11.16. 14:57:02

@nathalie: ja és pontosan azt csinálta, viselte a "baromi nagy" visszavágást. nem ütött, nem csinált semmit csak lesajnálta. ebből attila nem jött ki jól, sajna sehogy, mert sakk-matt volt.

ez itthon így folytatódik, hogy azért csinálsz nekem kakaót? fejedre, vagy már lehűltél? megiszom. :-P ők meg dohogtak kint meg bent, mert macsók.

genevieve 2011.11.16. 14:58:02

@Peter_Cs: csabának a magas, 90-60-90 -es paraméterekkel bíró nők jönnek be:-)

ebben pl. egyezik atival:)

Lotyóbridzsida 2011.11.16. 14:58:12

@Lotyóbridzsida:

A fiúk az olyan lányokat szeretik, akik olyanok, mint a "friss nyári fuvallat".:))
Jókedvűek, pozitívak, lazák, vidámak, stb.:)

Hurri Kán 2011.11.16. 14:59:20

@genevieve:
Lehet, csak ez a megtelés nem térben és időben egyszerre történne, már ha Te is érted, amiről beszélek. :DDD

Jó, lehet, ők gyakorolnának Csabára valamilyen hatást, mellettük nem 4, hanem 7 és fél perc múlva aludna el, ennyi. :D

nathalie 2011.11.16. 14:59:25

@Tjuca:
hát sztem a sittes után már nem volt őszinte az a mosoly, viszont az enyém legalább az lett :D:D
itt sajnos engem most nem lehet meggyőzni. Ha valamit kárörvendésnek vélek, belőlem még nagyobb paraszt lesz mint attilából. Egyszerűen élvezet letörölni a vigyort egy kárörvendő ember arcáról. Próbáld ki. felemelő :D:D

Tjuca 2011.11.16. 14:59:35

ettől függetlenül gergő durva, agresszív, és paraszt a nőkkel, de itt most kb. semmit nem csinált. szerintem. aztán utána egy kicsit megtupírozta, hogy alfának tűnjön, de kb. ennyi.

(végighallgattam, ha jól értem, nem akart senkit lecsapni, hanem azt hajtogatta, hogy akkor mondják rá, hogy agresszív, ha lecsapta a másikat, mint a taxiórát, addig kuss)

Matrix_ 2011.11.16. 14:59:51

@genevieve: Ez azt jelenti virágnyelven, hogy undorodik tőle. Csak Csabi az ilyen rendes gyerek, hogy még a háta mögött sem akarja megbántani :D:D:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.16. 15:01:22

@Lotyóbridzsida: Szerintem jó így vagány, határozott nőnek, de vannak helyzetek, amikor lazább is lehetne. "Mindazonáltal mindig jogosnak ítélem a megjegyzéseit és az észrevételeit másokkal kapcsolatban." - Egyetértek, én is így látom!

genevieve 2011.11.16. 15:02:14

@gyvy: ki tudja mi lenne, ha....?:-)

Tjuca 2011.11.16. 15:03:23

@sandokan: nézd vissza! hisztis paliknál nincs rosszabb. ja de a hiszisp....k.
ha nem érzed, hogy ati hisztizik, mint egy szaros gyerek, akkor bocs, én kérek elnézést. :-D

sandokan 2011.11.16. 15:03:34

@Matrix_: most már nem biztos, hogy élvezi. azért péter elég látványosan egy újabb szintre akar lépni. lehet ebből még karaktergyilkosság mindkét oldalon.

nekem seri helyezkedése tetszik. nem hinném, hogy taktika lenne, túl egyszerű hozzá, inkább ösztönös, de jól csinálja. főleg,ha valami csoda folytán továbbra is távol tudna maradni a gorillától.

Hurri Kán 2011.11.16. 15:03:44

@Lotyóbridzsida:
Vannak azért egyéb fontos dolgok is, de ezek mindenképpen köztük vannak. :)

genevieve 2011.11.16. 15:04:06

@Matrix_: pontosan:-D

@Peter_Cs: az a gond, hogy magával szemben nem ilyen éleslátó:-)

nathalie 2011.11.16. 15:04:19

@Matrix_:
nincs ideje most erre az am dologra, gyakorol ugyanis a táncra :D:D ő, egy feszes gatya és egy tükör :D
istenem, ma megint megnézem, amikor am és tánctanár beszélgetnek és a tükörben látszik ahogy csaba pörög-forog egymagában :D:D:D

genevieve 2011.11.16. 15:05:29

fuuu, de várom eszti kit hív ki:-DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.11.16. 15:06:21

@sandokan: Nekem az nagyon tetszett, amikor a kiválasztás után Esztert vigasztalta és lelkesítette Seherezádé! Remélem, több lesz belőle, mint egy egyszerű Borg!

Tjuca 2011.11.16. 15:07:10

@nathalie: na vájál. lefordítom, te örjöngsz valamin, mert kiborultál, bejön a párod, látja, hogy téped a hajad, meg dobálod magad, hogy nincs egy rongyod, amit felvegyél, ő vinnyog az orra alatt, és jól képentörlöd? :-DDD csak szeretném elképzelni.

sandokan 2011.11.16. 15:11:21

@nathalie: az onlineban annamari nem érti, hogy miért nem mozdul rá csabika. pedig már mindent megpróbált. lehet, idézem, hogy nem a lányokat szereti. szemét peti, persze csak bólogat. szegény lány nagyon más rendezvényen járhat.

nosce 2011.11.16. 15:11:58

@Matrix_:
"őt a folytatásban kint győzködi a szerencsétlen, hogy megint át fogja baszni... stb. épphogy nem térdel le könyörögve, hogy "Engem vigyél, én tiszta szívemből szeretlek."

ezért ez a Péter egy büdös nagy gyökér (crist mutatták valamelyik műsorban h hazugságvizsgálóval akarja bizonyítani Veronnak h nem csalta meg) szal Péter helyében én a müsor után még 2 hónapig a villában bújkálnék mert hatamas verést fog odakint leakasztani :)

nathalie 2011.11.16. 15:12:07

@Tjuca:
nem, de közlöm vele, hogy akkor most elindulok költeni, így röhögjél....:D

nathalie 2011.11.16. 15:12:41

@nosce:
ja, ahol elbukott, hogy két csajjal is kavart, nem? :D:D:D

nathalie 2011.11.16. 15:14:58

@sandokan:
kezdem sajnálni am-t. tényleg úgy érzem, hogy mindenki ezen röhög bent a villába. mindenki látta a Carrie-t ugye?
elevenítsük fel a történet leírást:

A jelentéktelen külsejű, gátlásos Carrie White sokat szenved iskolatársai otromba vicceitől. Otthon sincs nyugta, mert bigottan vallásos anyja még arra sem képes, hogy felvilágosítsa a női lét rejtelmeiről. Így nem csoda, hogy szinte összeomlik, amikor a zuhanyozóban szembesül az első menstruációját kísérő jelenségekkel. A többiek irgalmatlanul kigúnyolják, amit már a tanárnő sem tűrhet. Megbünteti a főkolomposokat. Együk, Sue Snell megbánta már, amit tett és ráveszi a barátját, Tommyt, hogy legyen Carrie partnere az iskolai bálon. Ám Chris, a másik lány, nem hagyja annyiban: bosszút forral és a fiújával együtt gonosz tervet szőnek Carrie ellen. Ám egy dologgal nem számolnak: hogy Carrie-nek különleges, emberfeletti képességei vannak. A bálteremben hamarosan elszabadul a pokol.

egész jó öfi lenne belőle... :D:D

nosce 2011.11.16. 15:15:11

@nathalie:
lehet kamu hazugságvizsgálat volt mint amilyen az Alek feleséget keresben :), de a verést sztem akkor is begyüjti :)

nathalie 2011.11.16. 15:19:05

@nosce:
krisztofel tuti azt hitte át tudja verni a hazugság vizsgálót... :D:D de egyébkét meg biztos majd erre pazarol pénzt a retek. rákötöttek két madzagot, valaki meghuzogatott egy tollat egy papír lap fölött. ennyi :D:D

genevieve 2011.11.16. 15:19:47

@nathalie: na most csak egy kérdésem van:-)

ancsi miért nem petire, vagy gerire, vagy fecóra vagy shadira gerjedt rá? (most hagyjuk a belső tulajdonságokat:-)

azt mondta mint pasi egyik sem jön be neki...

egyszerűen mindenkinek! el kéne tudni fogadni, hogy a fizikai vonzalom (kémia) nem befolyásolható, az nem meg parancsszóra vagy akaratra, az van vagy nincs.... és ezért senkit nem lehet hibáztatni...pláne nem erőszakkal lenyomni a másik torkán..., vagy büntetni miatta

sandokan 2011.11.16. 15:21:38

@Tjuca: tőlem aztán nem kell.
ez egy több napos történet végére tett pontot. amit ezek szerint te nem vettél, vagy nem akartál észrevenni. nem jókor borította ki a bilit, mert attila taktikai érzéke a nullával egyenlő, de amit tett, azt jogosan tette.

egyébként mifelénk, aki rámegy a másik párjára, azt hívják patkánynak és itt most lényegtelen, hogy mi a helyzet kingucival, mert elviekben ezt a két srác a fürdőben letisztázta. a többit meg levezettem, csak el kellene fent olvasni.

Matrix_ 2011.11.16. 15:23:55

@nathalie: Az a baj, hogy AM túl komolyan veszi ezt a tincitáncit. HA tudja, hogy falábú és poénra venné, lehet ő is jobban élvezné. Így be fog kattani. szerintem :)

nathalie 2011.11.16. 15:23:57

@genevieve:
általában nálam a kémiai vonzalom olyannál erősödik fel, aki felém is ezt érzi (kivéve bradpitt). nem voltam még olyan stádiumban mint am. Nem tudom elképzelni,hogy mindenfajta visszajelzés nélkül én szinte epekedjek valaki után. csak azt írtam, sajnálom, mert a többiek kiröhögik. És hát mondjuk csabi sem mond annyit, figyi, ne röhögjetek már rajta, ugye?

egyébként meg négy hete nem petinek vallott szerelmet? miről beszélünk? :D:D

Lotyóbridzsida 2011.11.16. 15:25:12

Eleve arról szól ez a hét, hogy röhögjünk a botlábúakon. Szokás szerint alázásra játszik a csatorna. Táncolni nem tudó embereknek kínszenvedés megmoccanni főleg ország-világ előtt.

Mondjuk Csaba tényleg vicces, amint gyakorol és csapkod a csápjaival.:)))

genevieve 2011.11.16. 15:26:31

@nathalie: most csak szimpla vonzalomról beszélek, nem erősödésről:-)

azt mondta petihez sem külsőleg vonzódik, hanem lelkileg:-)

sandokan 2011.11.16. 15:27:06

@genevieve: "ancsi miért nem petire, vagy gerire, vagy fecóra vagy shadira gerjedt rá?"

most komolyan? nálad hetente törlik a winchestert? kezdte petivel, vacsora, szeretlek, emlékszel?, aztán talán attila volt soron, most csabika az aktuális következő áldozat.

MagasMacska 2011.11.16. 15:27:27

@Lotyóbridzsida: Mert Csaba nem szenved közben (mint pl. Attila, vagy Péter, esetleg Annamari)

genevieve 2011.11.16. 15:28:13

@sandokan: kinguci, nem párja atinak:-D

és miután tisztázták a fürdőben azt, hogy gergő nem megy rá, nem láttam olyasmit, hogy ráment volna:-))

de lehet csak nem mutatták az öfiben:-)

mellesleg kinguci választotta gergőt a randira és nem fordítva...

nah, de hiába:-D

sandokan 2011.11.16. 15:29:22

@Matrix_: a múlt idő talán helyénvalóbb volna.

nathalie 2011.11.16. 15:29:43

@Matrix_:
olyan ez mint az ő saját kis dirty dancinge... csak nem lesz olyan befejezés :D:D

genevieve 2011.11.16. 15:31:04

@sandokan: baszki, miért nem olvasod el figyelmesen amit irok?:-D

nathalie 2011.11.16. 15:32:20

@sandokan:
ez volt a nap kommentje :D:D:D

Hurri Kán 2011.11.16. 15:35:50

@sandokan: @nathalie:
Tiszta hülyék vagytok, de így van egyébként :D :D :D

nathalie 2011.11.16. 15:36:10

@genevieve:
na ezért sajnálom am-t. Péterhez lelkileg, csabához külsőleg. Ennél nem lehetne rosszabb a helyzet :D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 15:36:13

@genevieve: na de annamari korábban Péternek/-ről mondta el, hogy mennyire emlékezteti a régi kapcsolatára, mennyire bejön neki ezért és hogy milyen jó vele, stb. Most meg egy Csaba?!
Csélcsap ő is. :)

nathalie 2011.11.16. 15:36:52

@nathalie:
de fordítva! :D:D:D sírok :D:D

van-e szándék 2011.11.16. 15:37:07

@nathalie: valójában meg a fődíjhoz :)

Hurri Kán 2011.11.16. 15:38:19

@pushpang:
Dehogy is. Te is rosszul látod. ő a szegény, ártatlan, meg nem értett, megsebzett galamblélek prototípusa. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 15:39:00

sziasztok :)
francba, míg idetáncoltam, kétszer léptem rá a szoknyám aljára, meg a cipőm sarka is megnyekkent....

genevieve 2011.11.16. 15:39:39

@pushpang: igen, de péter csak lelkileg emlékezteti a volt barátjára:-)

csaba meg külsőleg is bejön neki:-)

de ezzel csak annyit akartam mondani, hogy a vonzalmat vagy annak hiányát nem lehet senki számonkérni:-)))

sandokan 2011.11.16. 15:41:12

@nathalie: ezt nem szabad, ezen most hangosan felnevettem. pedig már olyan boldog voltam, de ezzel most simán beelőztél.

Matrix_ 2011.11.16. 15:41:14

@nathalie: kitudja!:) Bár Csabi se egy Patrim Svéjzi, de AM... :)))

@sandokan:
Igazad van! :D

nathalie 2011.11.16. 15:43:54

@Matrix_:
ha esetleg csaba úgy indítja a táncot, hogy am ül a széken és a gyerek rámutat: senki nem ültetheti babyt a sarokba! én visítozni fogok. Talán lesz egy kiemelés is... :D:D:D

Tjuca 2011.11.16. 15:44:45

@sandokan:

-kinga nem volt a nője, kölcsönösen cicáznak meg pszichóznak egymással
-gergő meg annyira nem nyomult rá, ha mégis, akkor abban minimum kinga is benne volt.

de akkor utoljára, ez a polémia kb. az volt, mikor a metrón összebalhézik két ember, erre az egyik belekötött a mellette ülőbe, mert az ránézett.

na de szerintem itt zárjuk le, mert tök mást gondolunk.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 15:45:09

@nathalie: lehet, hogy Brad is érzi, csak bátortalan..:D
a poligráfot nem egyszerű átverni, mi voltunk a kolleganőkkel.. a csaj,aki sáros volt, a negyedik órában bukott..:D
@genevieve: amikor a bolt közepén fetreng ordítva és azt érzed, hogy megérted bizonyos esetekben a hirtelen felindulásból elkövetettet??:DD

nathalie 2011.11.16. 15:46:17

@anica inkognitóban:
ja, olvastam, hogy megdugott itt egy nőt. Nem is tudtam,hogy ilyenre készül!! :D
gondolom a sáros csaj nem volt egy kubai macsó... :D

Tjuca 2011.11.16. 15:46:40

annamarinak drukkolok, baromi sok melót tesz bele, és ha valaki, akkor ő nyfoghatna, hogy na ő nem áll ki táncolni. hajrá!

sandokan 2011.11.16. 15:46:47

@genevieve: "de ezzel csak annyit akartam mondani, hogy a vonzalmat vagy annak hiányát nem lehet senki számonkérni:-)))"

csak, ha arról a gaz attiláról van szó, igaz-e? olyan nagy kérés, hogy legyünk már következetesek. ha az egyiknek lehet, elnézzük neki, akkor már a másiknak is. persze nem a valóságban.

Tjuca 2011.11.16. 15:47:43

@anica inkognitóban: holnap kapom meg a szajrét. küldök majd fotót, ha érdekel, szólj! :-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 15:48:49

@anica inkognitóban: akkor van még remény a kis csalfánál.. egyébként a múltkor jöttem rá, hogy nekem azért tetszik (most már), mert kezd egyre Robert Reford-osabb lenni..:)
nem, szimplán egy gerinctelen idióta volt a csaj....nem közszférába való...

sandokan 2011.11.16. 15:49:19

@Tjuca: én már tegnap lezártam, csak nem akartam tiszteletlen lenni. lehet, hiba volt.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 15:49:47

@nathalie: @anica inkognitóban: neked akartam írni, nem magamnak..:9
@Tjuca: oké, köszönöm szépen.:)

avanivi 2011.11.16. 15:50:28

@pushpang: AM minden kiválasztás, kihívás elött bekattan, csak lassan már elfogynak a pasik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 15:50:35

@nathalie: Csaba meg miért nem állítja le őt? Két normális mondattal véget tudna vetni ennek a (z Annamari számára) megalázó helyzetnek; Am. se égetné magát és neki se lenne kellemetlen a helyzet.

De nem teszi, mert egy sunyi kis köcsög ő is és tudja, hogy így, legalább így, lehet néhány perce az esti öfikben. :D

Tjuca 2011.11.16. 15:50:52

@nathalie: de. :-D shadihoz lelkileg, péterhez külsőleg.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 15:51:45

@avanivi: akkor - mivel Zizi már nincs a villában- egy lehetősége marad..:D

Tjuca 2011.11.16. 15:54:39

@avanivi: ha elfogynak, jönnek kettesével, aztán a nők...:-)

nathalie 2011.11.16. 15:55:04

@anica inkognitóban:
ugye!!! robert redfordos kezd lenni, de miért nem paul newmanes????? Nálam pont ez a probléma!!! :D:D

Tjuca 2011.11.16. 15:55:40

@pushpang: szerintem a csókod ízénél tökéletesen érthetően lekoptatta.

sandokan 2011.11.16. 15:56:30

@pushpang: á, kizárt. ezt nagyon rosszul látod. a tuja nem ilyen. jól táncol, okos, intelligens, becsületes, egyenes gyerek és iszonyatosan izmos. ja meg vicces, ezt valamiért majdnem kihagytam. egyébként a célját elérte, sajnos.

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.16. 15:57:18

Édes a Cris gyerek, még akkor is, ha a sírása eléggé műsírás

www.valovilag.hu/video/148709

remélem elmegy vele randizni veronika, nem bírnám ki, ha ez a két kölök nem gurulhatna le együtt még egy jó nagyot egy hegyoldalon a két vén kéjenc és önző pasi: lereszelt arcú peti és mengele miatt...

nathalie 2011.11.16. 15:57:25

@pushpang:
ja, meg suttogva mondja pont kingának meg pont fecónak, hogy milyen szar am, meg mennyire kellemetlen az egész. Fecó helyett kiírhatta volna faliújságra, kinga helyett meg ha szarral dobálja am-t az se lenne kevésbé megalázó mint magával az gonoszság királynőjével röhögni rajta.

nathalie 2011.11.16. 15:58:29

@anica inkognitóban:
csak anyu redfordos. Ezt már írtam tegnap, aki anyunak igen, az nekem nem. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 15:58:31

@Tjuca: akkor azt még mindenki csak viccnek v. poénnak gondolta Am. részéről, sztem Csaba is.
Még pislogott is körbe abból az okos kis buksijából, hogy hol a kandikamera.. .:)

genevieve 2011.11.16. 15:59:01

@anica inkognitóban: hálistennek ilyesmiben saját részről nem voltam kitéve...de láttam már ilyen gyereket:-D

Matrix_ 2011.11.16. 15:59:39

@Tjuca: CSak kitartó mint a táncban:)
Szerintem CSaba max Attilásan tudná lekoppintani: "Csak a Bénító Testű Anomáliát ne! Mondtam, hogy takarodj Te idióta!" meg ilyenek :)) (bocs, ha nem pontosan idéztem:))

avanivi 2011.11.16. 15:59:44

@anica inkognitóban: @pushpang: lehet jön a neonzöld kaszkadőr, vagy dublőr ?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 16:00:02

@sandokan: sok nagymama mint nem adna egy ilyen onokáért... sóhaj...

Meg hát, ő megmondta, hogy ha visszamegy a párbaj után, szélvihar, orkán és cunami lesz, fenekestül forgatja fel a villa életét... hát nem bejött neki? :D

genevieve 2011.11.16. 16:00:03

@sandokan: mondom senkin:-D

te nagyon nem birsz engem ugye?:-D

genevieve 2011.11.16. 16:02:23

@pushpang: a sunyi kis köcsög direkt riszálja magát ancsinak:-DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:03:27

@nathalie: ja, tényleg, te voltál..:DDDD
@genevieve: az enyém próbálkozott, mint mindegyik gyerek bizonyos életkorban.. mondtam, majd elfogy a levegőd..:DD
@avanivi: van itthon pasi..:DDD

sandokan 2011.11.16. 16:04:17

@pushpang: tényleg, a cunami kimaradt. rohadt balázs, hogy erre mindig felhívja csabika, meg a nézők figyelmét. piacra biztos nem mehet ki testőrök nélkül, mert a nagymamik meglincselik.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 16:04:37

@nathalie: úúúúristen, erről nem is tudtam! :D

Amíg nem teszi egyértelművé, hogy nem érdekli, addig az a szerencsétlen Am. ott fog reménykedve repkedni körülötte.

nathalie 2011.11.16. 16:06:01

@genevieve:
hát valaki nagyon büszke volt tegnap a seggére... győzte mutogatni... :D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 16:06:30

@genevieve: lásd, amit natinak írtam. :)

Nagyon remélem, hogy Am. csak a kiválasztás miatt foglalkozik Csabával, tökre nem lenne jó, ha tényleg komolyabban érdekelné.

avanivi 2011.11.16. 16:07:21

@anica inkognitóban: AMarira gondoltam nem rád :)))

sandokan 2011.11.16. 16:07:31

@genevieve: azt senki nem állította, hogy neki.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:09:31

@avanivi: jól van na, gyvy tegnapi kis csipkelődése után már üldözési mániám lett..:DDD
@genevieve: ne szívd mellre, ezek csak viták, attól még szerethet :)

capa05 2011.11.16. 16:09:36

Sziasztok!
Valamilyen érdekes dologból kimaradtam?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:13:43

@capa05: hááát...attól függ, mi miatt..:P:DDDD
@gyvy: ne röhögj, te sunyi orv-olvasó! :P:DD

Hurri Kán 2011.11.16. 16:14:42

@anica inkognitóban:
Még csak kuncogok. A fokozatosság híve vagyok. :D

capa05 2011.11.16. 16:17:16

@anica inkognitóban:
Bokros teendőim voltak! (mielőtt kérdésként felmerülne nem kis.- és nem nagydolog)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:17:24

@gyvy: te meg a fokozatosság???::DDDD:PP nahiszen..::PP

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:18:49

@capa05: fel sem tételeztük..:P:DDDD gondolom, kishalakat pusztítottál..:P:DDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 16:19:17

@Virágék: ettől mindig jókedvem lesz.. olyan cukik. :D

capa05 2011.11.16. 16:22:26

@anica inkognitóban: Sajnos nem de ha így folytatjuk az lesz!:PPPP

avanivi 2011.11.16. 16:24:12

@pushpang: Lócsolóember ? Lehet a következő az lesz, de nagyon szánalmas AM viselkedése,remélem nem fokozza tovább.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:26:48

@pushpang: már csak a modern talkingos fiúk néztek ki jobban.:DDDDDDD
@gyvy: pedig nemigen! :P:DD
@capa05: lehet, hacsak nem egy kölyökcápa vagy :PPP:DDDD akkor egy nagy hal simán bekaphat! :PPPP:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:29:28

@genevieve: kicsi az esély, hogy összezárva kell élnetek.. bár ki tudja, a Sors útjai kifürkészhetetlenek..:PP:DD

Hurri Kán 2011.11.16. 16:29:34

@anica inkognitóban:
Teljesen fokozatosan vagyok hedonista állat, mi olyan bonyolult ezen, amit nem lehet megérteni? :DDD

Virágék 2011.11.16. 16:30:50

@pushpang: Pedig nem sokkal szebbek, mint AM:)

avanivi 2011.11.16. 16:34:00

@anica inkognitóban: olvahatnékom van,mondjuk egy jó kis öfi hv-t orvul elolvasnék most mint @gyvy: :))

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:37:45

@gyvy: pedig azt hittem, szerzetes vagy..szent ember...:PPPP:DDD
@avanivi: HHBD biztosan szüli..:)

capa05 2011.11.16. 16:38:07

@anica inkognitóban:
világ életemben ettől tartottam!:DD

avanivi 2011.11.16. 16:38:49

Titokban reménykedem, hogy Kungucicicát viszi ki Eszter, és kint is marad Kingucibabycica mint az ikertesó..
Gonosz_-E vagyok ?

capa05 2011.11.16. 16:39:20

@anica inkognitóban:
Ez pedig császárral nem megy, ezt spontán kell megszülni!:P:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:39:50

@avanivi: igen, de jól áll neked..:DDD
@capa05: mert biztos ellustultál a nagy büdös óceánban :PP:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:40:52

@capa05: viszont érzésteleníthet, meg fogjuk érteni..:D

Tüzitündér 2011.11.16. 16:41:16

@capa05: @anica inkognitóban: Sziasztok fiatalok! Mondjátok már megem a színtiszta igazságot, álmodtam-é aztat a jelenetet, hogy veronka nyerte meg a tánci-táncit? ( nem ittam alkoholt tegnap, mielőtt kérdés merülne fel ezirányban ) :):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:43:15

@Tüzitündér: nem tudom, de ha bejön, egyrészt Kinga legyilkolja álmában (mondjuk, belevisítja a fülébe, hogy a f@szomatb@zdmeg!), másrészt téged megégetünk Budapest székesfőváros főterén, mint az utolsó boszorkányok egyikét..:DDDDD

sandokan 2011.11.16. 16:45:11

@avanivi: nem.

drága eszter, kedves forgatókönyvírók, a múltkor nem hallgattatok rám, ezért megint csak azt kérem, adjátok kingucinak a lila kendőt. csak most az egyszer. köszönöm.

Tüzitündér 2011.11.16. 16:47:17

@anica inkognitóban: akkor Te nem láttad? Úristen az már milyen, hogy ilyeneket álmodom.....Melyik lenne az a főtér a nyilvános kivégzésemre? :):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 16:51:25

@Tüzitündér: én tegnap 1/2 10 környékén elhúztam aludni..:)) de az, hogy két mondatot váltottunk és most meghalt a levelezőrendszerem, az gyanús....:P
@gyvy: rögtön láttam..:PP:DD

capa05 2011.11.16. 16:52:58

@Tüzitündér:
Sürgősen pótold ezt a hiányosságot, nem mondom azt hogy 4 dl apperitif mint hajnalkának, de egy erős stampó belefér!:)))

Tüzitündér 2011.11.16. 16:55:03

@anica inkognitóban: Na, ha még azt is kitalálod, hogy gyíkká változtattalak..... :):):)

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.11.16. 16:55:33

@avanivi:

ha Eszter faszombazdgmeg kingucira tesz, akkor ezzel elveszi mengele játszószerét, aki emiatt nagyon megkeserítheti a maradék villa életét... Hogy fogják azt kibírni, hisz már így is életveszélyben vannak, de főleg Eszter... Nem, Eszternek mengelét vagy petit kell kivinnie, csak akkor lesz nyugalma, ha erőt mutat fel, különben továbbra is takarítóeszköznek használják a többiek, ha ezt nem érti meg és Shadit viszi, akkor sokan nem veszik majd a fáradtságot, hogy szavazzanak rá...

Tüzitündér 2011.11.16. 16:56:38

@capa05: iszonyatos fejgörcsöm van, épp most gondolkodtam egy kis értágításon! :):)

capa05 2011.11.16. 16:56:49

@Tüzitündér: mégegyet tudnék javasolni, hogy ha ilyen rémálmaid vannak, könnyebbet vacsorázz!:D

Tüzitündér 2011.11.16. 16:59:47

@capa05: az nincs :( meg nem is szeretem. Házipálesz. Megkínálhatlak? :):)

capa05 2011.11.16. 17:00:35

@Tüzitündér: persze és egészségünkre!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.11.16. 17:02:04

@Brr: reggel már kértünk, hogy légyszíves hagyd már abba ezt a kényszeres mengelézést.
Komolyan mondom, neked sokkal rosszabb kisugárzásod van, mint akit annyira gyűlölsz a villában.

Tüzitündér 2011.11.16. 17:03:23

@capa05: :):) psssszz.... anicának elbasztam a gépét! :):):)

Cassia30 2011.11.16. 17:04:54

Sziasztok! Újra itt.

capa05 2011.11.16. 17:05:54

@Tüzitündér: Mivel sikerült? Vírust küldtél rá?///

Cassia30 2011.11.16. 17:07:40

Most nézem a tegnapi videókat a vv oldalán. Hát mit mondjak. Andreának, Iringónak és a helyes táncos fiúnak (nem, nem Csabára gondoltam, hanem az igazi táncosra) gratula. És megszavaznék nekik mondjuk egy türelem érdemrendet. Nem is tudom, hogy ezt hogy bírják. Bár ha belegondolok, a tánc iszonyatos önfegyelemre tanít, ez tény.

capa05 2011.11.16. 17:10:03

@Tüzitündér: hát az már szinte egy kalap alá esik!:)))

Tüzitündér 2011.11.16. 17:12:08

@capa05: már tényleg aggódom, hogy így eltűnt az éterben!

capa05 2011.11.16. 17:12:33

@Tüzitündér: @anica inkognitóban:
Ezt játszátok le, ha két "boszi" összejön??:PPPP

Cassia30 2011.11.16. 17:12:43

@ladyandhenk: azaz! köszi! Tudtam, hogy van benne valami angyali :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 17:15:00

@capa05: azt szeretnéd látni, fogadjunk! :PPP:DDD ezért jött rád máris a cápavész :PPP:DDDD ;)))))
@Tüzitündér: nem fogunk, így van??:))))

egy kicsit lelépek, de szemem a pályán! :PP:D

Tüzitündér 2011.11.16. 17:16:34

@anica inkognitóban: de nem ám! én is megyek tazmánt sétáltatni, de jövök vissza.....

capa05 2011.11.16. 17:16:45

@Tüzitündér: Látod előkerült, lehet a seprűvel voltak gondok!:DDDDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.16. 17:17:13

@capa05: annyira köszönöm, h engem nem tartasz boszinak:P

@Cassia30: igen, már régen is tetszett a srác a táncis műsorban:), csak olyan vékony:(

capa05 2011.11.16. 17:18:21

@ladyandhenk:
Nehogy azt hidd, még benne vagy az "utazó keretben":)))

Cassia30 2011.11.16. 17:19:21

@ladyandhenk: vékony, mint általában a táncos fiúk. de tényleg helyes, meg hát az a fajta "kecsesség" ami a táncosokban megvan, nekem nagyon bejön.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.11.16. 17:23:58

@capa05: hm???????? Kis ebihallá változtatlak akkor, az sem zavar?:)

@Cassia30: igen, ez igaz:), felszed magára egy pár kilót és jöhet:)

capa05 2011.11.16. 17:26:51

@ladyandhenk: nem rossz projekt, mert ha békává növöm ki magam akkor csókolgathatnak a lányok, hogy királyfi legyek!:PP:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.11.16. 17:32:28

@capa05: jobban jársz a nőkkel mint a lányokkal..:DDDD
@Tüzitündér: helló :)

Tüzitündér 2011.11.16. 17:43:07

@capa05:@anica inkognitóban: nem a középkorban vagyunk már, hogy söprűvel járjunk Teeee hol élsz??? autóval biza! Igaz Jányom anica? :):):)
süti beállítások módosítása