Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5853-5854

2011. november 07. 15:22 - dj Zax

Túl vagyunk egy Attikám vs. Miklós cár befőtt nyitogató párbajon (dö vinör iz Gizi), egy alakuló, féltékenységgel kombinált szerelmi triangulumon Kinga, Aliz és Géza részvételével és végre hazatért Havajról a Barátok Közt szarrá égett Pitt-Jolie házaspárja – legalább is a gyermekszámot tekintve nagy a hasonlóság. A fogamzásgátló história is csúcsosodni látszik szopóágon, valszeg Zsófi lesz a rövid végén, merthogy Zsolt egy kőkemény „miapicsa?” típusú arcszerkezettel lelt rá a szponzor joghurtok között rejtőző babastop tablettára. Ezért ma tuti felhúzza Zsófit a felmosó fára, de kezdjük is el a mára jutó epizódunk elemzését. Zsolt fedett pályás távolba nézés közben bölcselkedik a kapszulákon, mikor érkezik a külön bejáratú festőnője: Piktorína. Kezében három darab autószalon ablak méretű festmény, csomagolja is ki a műveket, szépek mi? Faszt – burkolja a joghurtot Zsolt mogorván. Van egy rossz híre is: nem mennek Rómába. Legalább Piktorína a veréstől nem ott esik kómába. Csak mondom.

Kinga tép be a Rózsába, ahol Nincs Megállás Ádám várja a műszak cserélős terveivel. Köll neki a ma délután. Meg a holnapi is. Hát a faszom nem kőne? – kérdi Kinga a bécsi gyors által amputált lábú baktert is megszégyenítve. Nem, csak a délutánok. Egyet kaphat, ha jól kihasználja kettő lesz belőle, pláne ha oda megy, ahová gondolom. A szerelemre éhes fizetőképes kereslethez. Timike közben Atikámmal ebédel és érdeklődik a hazaköltözésről, mer Atikám jobban mesél, mint az ügyvédnő. Kíváncsi lennék én azokra a mesékre, amivel ezt a gyereket etette. De lenne is egy testhez álló feladat Atikám számára: Donkihótét ismeri-e, meg tudta-e, hogy szélmalmokkal harcolt? Mert akkor papírból meg szívószálból kellene építeni egy szélmalmot. Atikám arcban olyat torzít, mint akinek ipari mágnessel húzták ki a fogát: béna volt technikából. Még jó, hogy ez irodalom. De legalább már tudjuk miért dobta ki Nórikája: nem volt jó a technikája.

Ádám egyezteti le Viviennel a délutánt. Kinga kollégánál kikönyörögve a kisegítés, kósza kufirc kezdődhet, kiköszörült kemény kurbli készítve. Zsozsó rezidencián meg rágjuk tovább a „Római vakáció lefújva” felütést. De Zsófi kurvára szarik rá, a kiállítást intézi, legalább marad rá lóvé. De bocs, húzni kell galériát takarítani mert kosz, mocsok és hullaszag van. Elmegyek megnézetni magam – próbálja meg Zsolt kiugratni a fogamzásgátlót a bokorból. Piktorína nem érti. Tudod Zsófi, pénisz alak megfelelőség, makkátmérő, ondósüllyedés, megmérik colstokkal, rálógatnak két malomkövet, gipszbe öntik és kap róla oklevelet is. Zsófi szerint nincs szükség ilyesmire, egyszer már összejött a kölke, majd összejön megint, ha össze akar, na csá. A villában eközben Klaudia és Juli terít ünnepi ebédhez olyan madár csicsergés közepette, amitől konkrétan kedvem lenne szotyolázni egy rendeset. Pletykához használják ki a rendelkezésükre álló időt és teret, mindjárt a szájukra is veszik a Nóra-Atikám-Miklós cár szerelmi konvojt. Hál Istennek Atikám nem Juli affér miatt lépett meg, így lapozhatunk is egy kurva nagyot.

Aliz eteti Luca kölkét, közben egy szép cipőről álmodozik, amire nincs pénze. Ádám érkezik, mandzsetta gombol, köll-e kaja kérdi Aliz. Különben is randim lesz Gézával. Nekem meg két bombázóval, mondja Ádám, szerintem ő nyert. Egy hotelba hívta őket, hogy nem menjen a tranzit idő. Ja és csomagoljatok egy kis kaját, mire hazaérek, hagyja meg a fizetett csődör. Tapló, mondja csalódottan Aliz és megeszi az egészet. A következő rész valszeg gyomorrontásos Aliz és Kertész Géza romantikus egy légtérbe fingós randijáról fog szólni, de ne rohanjunk előre. Zsolt kószál a Zsozsó rezidencián az Antal bébi (röv: antibaby – a szerk.) kapszulával. Maj asztalra letesz, alma hámozó kés felvesz és „kell rá kukucskáló nyílás” alapon kegyetlenül legyilkolja az egyik színes mázolmányt. Csak döfi, csak döfi, s a végén nézi: emmán döfi. Eközben az utóbbi részekben Sean Connery-vá, George Michael-lé avagy Vlagyimír Iljiccsé avanzsált Miklós cár szólítja le az ügyvédnőt a folyosón. Lobbizik egyet a saját kis elbaszott szexuális élete érdekében: segítene Timire vigyázni, problémákat oldani, terhet levenni Nóra válláról válláról, de az utóbbihoz Nóra szerint ehhez el kellene húznia a világegyetem másik sarkába.

Aliz és Géza szövik a cselt Géza konyhájában, mert Ádámot nem sikerül sehogy sem féltékennyé tenniük. Nem csoda, akinek két randi jut egy napra, az nem ér rá féltékenykedni. Alizon fodros miniszoknya, Géza igazán megcsinálhatná, jegyzem meg halkan. De csengetnek, András érkezik a „Géza egy hős” mantrával, meg egy szatyor piával. Köszönet a boldog évekért és Máté megmentéséért. Aliz lehet, hogy mégis csak marad a hősnél, hátha egyszer szobra lesz a Hősök terén, Géza fejedelemként, az úgy is hiányzik. Közben Zsolt bátyó szarrá szúrta a szépművészeti alkotásokat, szó nem érheti a ház elejit, nagyon lealázta Piktorína képeit. A szét szabdalt képek halomban a kanapén, kulcs csörgés, Linda érkezett. Micsinálsz fater vazz? Az meg mutatja a tablettás dobozt, amit Teletubbie-nak nem hívhatunk, mert ugye Piktorína már szedi egy ideje, így max félig tabiról beszélgethetünk. De félre értés van ittenék, mert azt a szart Ő szedi – hazudja be kis spiné Piktorína bőrét mentve. Zsolt pedig csak nézi az alkotást, a kés élre hányt csendéletet és olyan ráncokat villant, hogy a sapkájába menetet kell vágni, ha fel akarja csavarni a fejére.

A pengeélre hányást egy hotel szobában folytatjuk, ahol Nincs Megállás Ádám nevéhez méltóan megkezdi a mára rendelt két randialany közül a szőkébbiknek a feldolgozását. Forró ölelkezés, smár, telefoncsörgés, nyálcsóva. Sürgős hívás, Dolores az. Már itt van a hotelben, jó lenne ha Ádám szaporázná a lépteit és amúgy Isten igazából megcsattogtatná a pajszerével a nagy piros húsevő virágját. Úriemberünk a másik oldalon csak diszkrét Igen, Nem válaszokkal dolgozik, pedig egy határozott Talánnal többre menne. Fedő sztorit nyom a szőkének: recepcióról kerestek, hogy rossz helyen áll az autó. 20 perc múlva itt vagyok, addig ülj be a kádba és nyúlj magadhoz bébi. Az se baj, ha lerendezed magad, alszol egyet és hazamész, teszem hozzá, mert ez most simán elment Dolorest nyársalni és azt már korábbról tudjuk, hogy igazi kis TV (tölteni való) csajról beszélünk, aki vákummal szívja ki a velőt a kis bakfaszból. Addig is Nóra és Klaudia elmélkednek az élet nagy dolgairól és Attikámról. Érkezik Timike színes karton papírért, mert hogy szélmalmot épít Atikámmal Donkihóténak. Nóra és a szipirtyó álla egyszerre esik le, most jöhetne Misi Mókus és bebaszhatná a vén kígyónak a szájába állítva egy stop táblát.

Zsolt és Linda mentik a menthetetlent, a szétkúrt képek restaurálását indítványozzák, a fater még át is nyúl a képen, hogy lássa mennyire volt hatékony az alma hámozó kés. Segítek: nagyon. Érkezik Piktorína és megnézheti a Zsolt által újra értelmezett műveit. Már-már toporzékolásba kezdene, amikor Linda falaz egy akkorát, amekkorán szkvassolni lehetne. Mondja a tabletta ügyet és magyarázza a fateri képbosszút. Piktorínában tiszteleg egyet a ZiL belső, jól vágja, hogy ma nem neki osztották ki a Béke Nobel-díjat. Tell Vilkó bácsi söpröget békésen az udvaron, Szabi tartja szóval, amíg fel nem bukkan Aliz, Géza fejedelem kecójából elfalcolva. Kitömi ésszel, patkányozza egy kicsit Gézát, oszt mint aki jól odaszart a kanapéra tovább áll. De Tell Vilkó örül, hogy a fiacskája újra talált egy kis szépséget. Meg is hívja őket vacsorálni. Ügyvédnő lakásán eközben technika szakkör, Timike specifikálja Atikámnak a szélmalom projekt részfeladatait. Érkezik Miklós cár, majd előadja a gondos család apát és beáll a harmadiknak szélmalmot készíteni, ki is veszi Atikám kezéből az ollót. A homokozóban ezért már kis lapáttal verték volna cipóra az arcát az ovisok.

Ádámunk eközben össze borult Dolores-szel is, akinél a „felhozok egy pezsgőt” szöveggel próbál időt húzni. Most már kezd érdekelni, hogy mivel fogja lepattintani az egyik csajt legalább egy órára, hogy a másikat úgy emberesen megrépázhassa. Nagy valószínűséggel a szőkének jut az üresen kattogó fegyver, mert Dolores nem fürdik, nem húzza az időt, csak dugni akar vadul, Ádám pedig nem szabadul. A Vili-Gizi rezidencián meg Linda meséli a falazást a muternak. Érkezik Piktorína, beszédem van veled Linda.Verbális adok-kapok kezdődik, Linda meséli a kép késelést, meg hogy még jó, hogy ő jött be először és nem lett Zsófi is felnyársalva alma hámozó késsel. Lényeg, hogy kölke kell, csak nem most, de hogy mi lesz, azt még a forgatókönyv írók sem tudják megmondani ebben a pillanatban.

Miklós cár rakja ki Atikámat technika óra után Nóra lakásából. ’Kösz hogy benéztél” szöveggel zárul Miki mókatára. De Atikám beleköt, hogy itten állandóan versengés van, meg ilyenek, de Miklós cár lepontagyúzza Atikámat, meg ne Timikével játsszon papás-mamásat, ha vannak neki saját gyerekei is, akiket heti egyszer látogat. Határozottan parázs a hangulat, itt még valakit meg fognak csizmázni, az tuti. Közben Dolores készül Ádámot megerőszakolni, ennek megfelelően előkerül a bilincs és Ádám már hozzá is van rögzítve a franciaágyhoz. De cseng a telefon, Dolores kislánya az, aki hazahívja a kis csöcsös-farost és anyu megy. Jön hónap vagy a hónap végén. A bilincs kulcsot meg otthagyja az asztalon. Úgy 3 méterre az ágytól. Ádám biztos megvárja. Így meg. És tuti szarrá fogja dugni, ha visszajön.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannamontanna 2011.11.07. 15:38:11

Hát én ezen most konkrétan könnyesre röhögtem magam....kösziköszi! Már a filmen is, de ott a sírástól könnyeztem, kezdve a két díszhím ovis versengésén, - még fogják Nóri haját is huzkodni - , aztán Vili papa Magdi anyussá válásán át Alíz-Géza féltékennyé tevési projektje, de csúcspont a bilincses hardpornó lett volna. Hát ebből nem tudom hogy jönnek ki. Az nem érdekel, hogy nonstop ádám hogy jön ki belőle, mert az történetszálilag nem érdekel, de a forgatókönyvíró miaszart akart ezzel? És ha elüti a villamos Dolorest, ott fog éhen halni????

cybergreg · http://www.cybergreg.hu 2011.11.07. 17:14:19

Jajj, a Misi mokust a stop tablaval most nagyon elhittem! :))

Kullancs1983 2011.11.07. 18:47:29

Belegondoltatok már, hogy ez talán egy pornósorozat? Csak a magyarországi részekből kihagyják a szexjeleneteket, ezért nincs semmi értelme a történetnek.
süti beállítások módosítása