Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5843-5844

2011. október 27. 12:00 - dj Zax

Az előzőekben Géza – aki már nem nős - lett a hős, Emmának – akinek nyú a csöcse – megmenekült az öccse, Vanda – aki nem egy banda tagja – magát drogosnak vallja és Atikámat – akinek ütött az óra – kidobta Nóra. De itt a folytatás kedves gyerekek, most már sehova se menjetek. Az események a gyermek bázissá avanzsált András kecóban folytatódnak. Emma – Vanda párbeszéddel kezdünk, Emma segíteni szeretne Vandácskának, de én ezt inkább basztatásnak hívom. A szöszi az egyetemen szokta a drogot, nálunk még az alkesz volt a divat, de hát haladni kell a korral és meg kell ismerkedni a porral. Nyúcsöcs érti, de bukás van az egyetemen, amit az Emma-farzsebből előkerülő dokumentum is alátámaszt. Hej de lettem volna farzsebtöltelék ezen a faron! Vanda bukóba van jó pár tárgyból, de sok a vizsga, ellopták a laptopot, szóval van kifogás, de benyit Peti. Na húzás innen kifelé! Ez itt magánterület. Stricheljetek máshol, éppen elég Banditát elviselni. Ja és vigyétek a pizzás dobozt! Viszik is, mielőtt még holnap a saját lábán távozik. Peti körülnéz. Bejön neki a rend. Ha tudná, hogy ez a trend.

Vili-Gizi rezidencián Linda fejti a biteket a számítógépnél, Gizi pakolgat, Vili bácsi meg egy hót másik szobából sztorizgat üveg csörömpöléssel egybekötve. Neki is csak azt tudnám mondani mint pár száz résszel korábban Julinak, aki porszívózás közben indított vitafórumot, hogy nálunk ezért kurva nagy verés jár. Végül előkerül Vili bácsi egy szponzor sörrel, megkínálja magát, oszt meséli a Géza féle gyermek megmentési akciót. Gizi azonnal ebédre citálná Gézut, hogy oridzsinál hallja a sztorit, mert Vili bácsi csak össze-vissza beszél. Különben is jöjjön mindjárt az Ádám is, mer az meg szimpatikus. Biztos a MÁV Szimpatikusok között zenél, mondjuk részek óta nem láttuk, nem lennék meglepve ha ennyi ribanc után a sebeit nyalogatná. Bár ehhez félbe kellene törni a gerincét, úgyhogy valszeg inkább más nyalogatja a sebeit. Tippem is lenne, de ne rugaszkodjunk el életmentő Gézától, akit fater azért aranyba nem ver, szentté nem avat, de büszke rá, mint Lagarder a Növer-vágásra.

A Rózsában időközben Gabirexia tárazza ki a zsetont a tárcájából Kingának, közben meséli a Laci féle titkárnői állást. Kinga szerint bátor, mer még alig járnak, oszt mán is együtt dolgoznak. Én tudok olyat is akik alig dolgoznak pár hete együtt már is járnak, úgyhogy nem értem a problémát. Géza és Zsófi is egy asztalnál verik a hegedűtokot a Rózsában, oszt tárgyalják a nagy életmentő eksönt. Zsófi is büszke Gézára, de most már kezd nagyon fájni ez a téma. Érkezik Tell Vili bácsi, akinek szintén, szóvá is teszi, hogy nem kő itten dicsekedni. De azért hívja ebédre Gáz-Gézut, Gizi főz gázon gőzgombócot, gazella gerincet és gezemicéket. Innen kezdve nem tudom, hogy kiváltság-e vagy büntetés-e ez az ebéd és Géza arcát nézve is teljes a bizonytalanság.

Kapcsolunk a gyermek bázisra, ahol Nyúcsöcs még mindig szakadatlanul pakol magassarkúban és félvállra eresztett kimenő ruhában, baszlatja Petit, aki segíthetne, az viszont a malacot vakerálja. Furcsa egy ízlése van, maradhatna inkább Lindánál, de csengetnek, malac a dobozba, a szipirtyó érkezik. Mi ez a röfögés? Ja te köhögsz Peti fiam? Az meg már menti is a menthetőt a karton dobozban, viszi hátra a szobákba. Na azért van ott ekkora bűz, retek és hullaszag. A vén szatyor faggatja Emmácskát Máté balesetéről és Géza hőstettéről, amit a Nórától hallott bazmeg! Na eccer fel kellene göngyölíteni egy ilyen pletykaláncot és minden résztvevőt elverni egy kurva nagy lapáttal, az lenne a jó. De Emma védi Vandát - aki nem látott még pandát - hogy ilyen meg olyan gondjai vannak, de kérdezze csak meg Klausz tőle, biztos elmondja. Vagy nem, de biztos boldog lesz, hogy megemlítette.

Éjjeli lámpa fényénél száras alsó-trikó kombóban Ádám nyitogtatja a hűtőt. Otthon vannak, mert ég bent a villany, jelezném. Csak víz kell belőle, nagyot slukkol, de Aliz szexi lila neglizsében betámaszt neki hátulról, már csak a felcsatolható műbrokkentyú hiányzott a mozdulatsorból. Nem akarod eltéveszteni a szobát? – érkezik a felkérés egy keringőre Aliz szájából, de Ádámot köti az egyezség, meg különben is egész héten hullamerevség volt a pöcsbe, most alvás idő van, hopp! Aliznak kopp. Nyúcsöcs izomtrikóban dunnyaszt a tévé előtt, érkezik Vanda a buliból, aki esik, kell, röhög, vihog, de vége az indokolatlan jókedvnek, Nyúcsöcs veszi elő a legkeményebb szülői feddéseseket, ezért ilyenek a jegyeid, mert csak bulizol és a többi és a többi, mire Vanda vág vissza egy frappánsat: nem én feküdtem be apám ágyába! És valóban egy újabb rokoni megvilágítás kerül előtérbe, ugyanis: Vanda és Emma mostoha testvérek, de amíg Emma Vanda faterjával hümmögött a sótartóba, addig Vanda mostohaanyja is volt. Na ezért szeretem én a BK-t! Mert itt nincsen lehetetlen.

Gabirexiát osztja ki feladattal Pumukli: számla fénymásolás és elküldés a feladat. Eccerű ez, mint a bokor alá gugyulászás. Laci el, Gabirexia meg nézi a fénymásolót, mint gyújtogató a vizes téglát. Halvány fingja sincs az apparát működéséről, de érkezik Aliz, akire mindig lehet számítani, majd felsorolja a hülye szabályait. Lényeg a faszverés és naplopás, dolgozzanak a főnökök. Mondjuk az elsőt nem tudom hogy oldják meg a lányok, de valszeg most jön képbe a felcsatolható. Gyermek bázison reggeli készülődik, rántotta a menü, Bandita a malacot eteti az asztalról. Érkezik a Szipirtyó, malac eltüntet, kölkék haptákba. Vizsgálja a Mátét, legszívesebben kórházba fektetné, intubálná, infúzió és szívmasszázs, csak akkor lenne nyugodt, ha Doktor Ház is ránézne. Majd rászáll Vandára, mint légy a trágyás csizmára: beszédem van veled onokám, de nem itt és nem most és nem csak a majdnem balesetről. Hoppá retikül, a banya kipécézte a szőkét, lehet, hogy eladja kurvának.

Gabirexia szerencsétlenkedik a telefonokkal és a papírokkal, érkezik Laci, de hagyja dolgozni a mamát, vegye csak fel a telefont és tagadja le. Gabirexia veszi, hallózik, értetlenkedik, majd leteszi. Valszeg összekeverhetett valamit a számlákkal. Mondja is Lacinak, akinek a száján citerázni kezd az ideg. De semmi gond, mondja. Kapd be, gondolja. Géza megint a Rózsába hesszel, érkezik Vanda Máté rajzával, aki megörökítette a nagy életmentőt egy nagy sárga pacaként. Pfúj, de giccses. Mondjuk lehet hogy sokat nézte a kis csávó a Béjvaccsot, oszt a rajzon nem is Gézu, hanem David Hasselhoff van vízi mentő mellényben. Közben Vanda elpályázik a vén kígyó asztalához asztaltársaságnak, aki faggatja, hogy mia sté, mer hogy valami nem fasza, azt a vén táskás szemű is látja. Vanda meg bevallja a kamu frankót: anyagi gondjai vannak az egyetemen. Be is szarok. Anyagi mi? Nincs pénze anyagra. Közben Pumukli menti a menthetetlent telkofonon, magyarázza a számlázást az üzlettársának, de az nagyjából pont szarik rá az éteren keresztül. Csináljon másik céget dühöng Pumukli, majd beront a budira.

Vili bácsiéknál fől az ebéd, hús még nem puha, csipetke már szétfőtt, nem lennék Géza és Ádám helyében, az biztos. Linda sem, így húzza is a belét kék-fehér csíkos miniben. Ma tuti tengerész fétis lesz a műsor, félszem imitálás, kalózcsizma imádat, lehet, hogy még egy vitorlát is felhúznak, ahogy azt kell. Kezdem irigyelni ezt a Petit. Csengetnek, egy rajz az. Mögötte Géza, büszke Máté fiú mázolmányára. Példakép lettem, újságolja. Az lettél. Meg Tutanhamon. Nyúcsöcs pakolászik otthon (még mindig!!!), mikor érkezik Vanda. Köszöni, hogy nem köpte be a másik spiné. Lehetnek barik, vagy leszbik, mindegy is, lényeg, hogy verbálisan fél perc alatt tisztára nyalják egymás pináját. Linda is megjelenik a tengerész szerepjátékhoz öltözve, csak csók csattan, mégsem marad, húz vissza a családi ebédre. Megint olvasta a blogot, a zaklatója megint feltolt rá valami brutál dolgot. Hogy mit, azt nem tudjuk meg, de elárulom, hogy azt nem én írom.

Kezdődik az ünnepi ebéd, Géza kölkékről álmodozik, Nincs Megállás Ádámnak viszont nem kell csaj, közben kiveszik a leves javát, Géza csurgat egy kis tajtékot a szörpre, egyszóval uncsi na. Vandához Klaudia érkezik, szerződtetné hostessnek a rendezvény szervező cégébe! Előbb utóbb tényleg kurva lesz, én mondom nektek. Nem kifejezetten örül a kis spiné, hogy dolgozni kell, de azért lenyúlja a mamát még egy kis előleggel. A malacot meg tüntessétek el, mert büdös is, meg szaros is. Társasházba nem való. Ebben egyet értünk, meg aztán úgy is ennék egy jó malac sültet. Következő részben disznó vágás, pörzsölés, elkapják a malac grabancát. Tell Viliéknél asztal bontás, vésés, kalapálás, amit ilyenkor szoktak. Mindenki köszöni az ebédet, húznak haza. Gizi esik neki Vili bá'-nak, hogy mit basztatja a Gézát, amikor annak nagy tervei vannak. Gyerek meg ilyenek, csak a Kingát kell neki beszervezni anyának, mert azt lájkolná. Azt lájkolnám én is, csak mondom. Gizi már főzi ezt a levest is, és ha nem vigyáznak a fiatalok, könnyen belefőhetnek. Közben tüntetés van az udvaron, az elégedetlen munkavállalók puccsolnak Novák Laci ellen, hogy leveszi róluk a sápot. Laci szerint Tibikém el is mehet, de erre az emberek bedühülnek, kiszorítják Lacit a térről, ráadják a szopóálarcot és megfenyegetik. Nagyon.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: barátok közt
4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miszerint 2011.10.27. 13:40:29

nem jutok szóhoz, itt minden BK hv-író zseni!! köszönöm a szép perceket!

Kullancs1983 2011.10.27. 15:11:13

Micsoda rímek! Ha ez így megy tovább, a jövőheti részeket már dalban mondod el..:D

hannamontanna 2011.10.27. 15:59:49

Hát ez jó volt! Bár az átjön, hogy szenvedés volt nézni..:-)
Linda állandóan ilyen nagy fodros szoknyákat visel, pedig pont nem kéne.
Vanda pedig egyre jobban játszik... ha belegondolok a kezdetekbe, húúú nagyon rossz volt. Most már el is hiszek neki mindent.

Lady.Vengeance 2011.10.27. 21:40:35

Köszi, tényleg mindegyikőtök jó!

Gabirexia valami zseniális mimikával élte át, míg Lacit puccsolták. :D
süti beállítások módosítása