Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Barátok közt - 5825-5826.

2011. október 14. 16:00 - villanella

Az elmúlt pár részt csak Zaxx és CyberGreg hogyvoltjait olvasva követtem, de így is majd megpusztultam, hogy mi a lófaszt akar ez a Juli mondani így, a nagy subróza, akarom mondani, in Rózsa esküvő előtt. Szóval tűkön ültem éjszaka a laptop előtt, mert tegnap este úgy alakult, hogy három üveg rozét és két munkatársat választottam a Mátyás tér lakosai helyett, bár ez mellékszál, de közben sokszor jutott eszembe a vihar és a szakító Balázs, és minden. És lássuk be, az izgalom felesleges volt.

5825. rész:

Andrásnál a két házasulandó, Juli nem is tudja, miért rohant át, András meg kedves. Ami azt illeti, van azért baja, de csak az, hogy rettenetesen szereti Andrást, aki akárhogy is, a világ legnagyobb balfasza. Soha sem szeretnék ismerni egy ilyen embert. Ott szopatják, ahol lehet. Na, mindegy, a Juli fél. Hogy tényleg el akarja-e venni feleségül. Mert ő dehogy is gondolta meg magát.

E közben Ádám és Aliz ölelkezve alszanak, mikor Aliz felébred egy zajra. Még alig hajnalodik Ádám szerint, meg öt percük csak van, hogy gyorsan beakassza, és ha más nem, neki jó legyen, érted. De Aliz kőkemény, nem akar dugni. Mondjuk megértem. És per pillanat ő a főnök, és ne hagyja cserben, mert Klaudia nem viccel. Ekkor Lucus benyit, kereste az anyját. Mit csinál ott Ádámnál. Hát nem érzi jól magát Ádámka, köhög, ő csak teát meg gyógyszert hozott. De Lucus gyanít valamit.

Színes hajgumikat önt az asztalra Klaudia, Attila érkezik és Nórát keresi, aki Mikinél öltözteti Timit. Életem legbonyolultabb mondatainak leírására a Bk hogyvoltok vettek rá, az tuti. Klaudia beszólogat Attilának, mint aki mindent tud. Hisz mindent tud. Attilát nem érdekli, mi lesz Timike hajában. Klaudia leleplezi a dolgot, Attila máris magyarázkodik. Nem történt olyan, amiért érdemes felrúgni egy esküvőt. De Klaudia meggyőzte Julit arról, hogy amiről András nem tud, az nem is fáj neki. Na, most a Klau kezeiben vannak a csávóka golyói. Ajaj, Juli az Andrásnál van, mi az a rémisztően fontos dolog, amit meg kell beszélniük. Házőrzőnek ne menj el, drága Klaudia, javasolja Attila.

A folyosón belefut Attila Juliba, de megnyugodhat, mert nem mondott semmit Andrásnak. Kivágta magát. Megérkezik Nóra és Timi is, őrölten pörög mindenki, hihetetlen.

A Rózsában Lucus kérdi Szabit, hogy ha férjhez megy az anyja, neki is lesz-e apukája. Dominikának és Fanninak sincs apuja az osztályban, Timinek meg kettő van, mert ők el vannak válva, milyen szerencsés. Lucus Ádámot szeretné apukának, mert ők már úgyis együtt alszanak. Hiába köhögött az Ádám, tudod, ki hiszi el, hogy beteg. Nem is láttam odabent teát. Ha azt mondták, az úgy van, mondja a bölcs Szabolcs.

Klaudia tanácsokat oszt Julinak. Nem kell ölelgetni a vőlegényt, mert elkenődik a smink. Timike elkészült, gyönyörű, de ő koszorús lány akart lenni, nem gyűrűvivő. Megjött a kocsi közben, Julika sminkel megállás nélkül, de mi a fasznak? Kurvára érdektelen beszélgetés, Nóra és Timi el, majd Klaudia vall. Hogy eszébe sem jutott hosszú ideig, hogy van egy gyereke, és nem tudta, hogy ekkora boldogság, hogy van egy lánya, és hogy ott lehet az esküvőjén, meg része lehet az életének. Szokásos lassú zongora, nem tudom, mivel érdemeltem ki ekkora boldogságot, és nehogy elkenődjön a sminked. Szuper. Indulnak.

Ádám hangfalakat pakol a Rózsában, Lucuska rexezik, Kinga Szabinak parancsolgat. Aliz és Ádám beszélgetnek, Szabolcs pedig beszól nekik. Együtt vagytok, oké, de muszáj a gyerek előtt csinálni? Amíg nem törődsz a gyerekeddel, addig van hozzá közöm. Az a baj, hogy az Aliz hazudott. Nem kellett volna reggelig maradni. Most a Luca kombinál. Kinga közbeszól, Aliz meg utasít, foglalkozz azzal, amiért fizetnek. Aliz kemény, mert ő a főnök. Mindenki a dolgára.

Esküvői helyszín, őrült jó muzsika, héliumos lufit szívnak a gyerekek. Mondjuk az fun, mi is ezt csináltuk úgy jó féléve, Lady Gagát énekeltünk Bobésbobek hangon. Peti nevetteti a csajokat meg Balázst. Zsófi lapokat osztogat, hogy jó kívánságot írjanak rá az "ifjú" párnak. Ifjú, bazdmeg, beszarok. Lufira lesz akasztva a sok jóság, és akkor úgy. Ha földet ér, akkor valaki feladja és visszajut Julihoz, de jó lesz. Klaudiával ezt már régóta csináljuk. Zsófi maga tervezte a kártyát, és a családot is tervezik. Dani és Bandita is együtt sétálnak, az anyakönyvvezető meg ideges, elejt mindent. Lacit és Gabit is láthatjuk, természetesen Gabi alakjáról van szó. Egy krumpliszsákban is gyönyörű lenne, mondja neki Laci, és szerintem ezt egy héttel ezelőtt már mondta, de Gabi szerint szar minden. Laci meg a zen maga.

Ádámhoz ez alatt egy szőke nő érkezik a Rózsa teraszon. Hűha, őrült flört. A botsáska lány meghívja egy jótékonysági bálra. Lucus kihallgatja. Mikor mondaná a nő, hogy mennyit fizet majd, Aádámka gyorsan lesmárolja, hogy ne hallják, de hát ugye Lucus ezt mind látja.

Megint az esküvő. Mindenki jól szórakozik, kicsit erősre keverték a madárcsicsergést. Vanda hazament átöltözni, mert szétszakadt a ruhája. Dani az anyjával beszél telefonon, kivan. Mert ezt így nem lehet. Még a fogadáson beszél majd az apjával. Balázs összekoszolta Hanna ruháját véletlenül. Volt pofád sms-ben szakítani. Mert ennyire voltál fontos. Mindenki mindenkit szid. Elindul a zene, érkezik a menyasszony, húdeszép. Istenem, ez de gáz. Attila lehajtja a fejét, mikor ránéz.

5826. rész:

Hajózzanak az élet tengerén, a viharokban se feledjék el ezt a percet. De nem áltatná a házasulandókat, az élet folyamatos küzdelem. Attila és Nóra összemosolyognak, Timike meg elhagyta a gyűrűt. Az egyiket. Nóra és Attila megbeszélik mutogatva. Most mi lesz.

A Rózsa teraszán Ádám pakol, jön Luca és visszaadja a táskát, amit kapott. Vidd innét. Neked nem vagyok Lucus, csak Luca. Nem árulom el, mi a baj. Már nincs szükségem erre a táskára, köszönöm, hogy rám gondoltál vele, de nem fogadhatom el. Én döntöttem így. Már nem szeretem a táskát.

Nóra keresgéli a gyűrűt, miközben Illés Júlia igent mond. Berényi András is. Meg kéne keresni a gyűrűt, mondja Attila, de ne most, úgyhogy a helyzetet megoldva odaadja a sajátját. Ajaj, az Attila gyűrűje kerül valamelyik ujjára. Micsoda jelkép ez. Hitvesi csók jön, taps, meg huhogás.

Megint a Rózsában. Hosszú ideje ez a legunalmasabb rész, azt hiszem. Luca szalvétára rajzolja Vandát a gyönyörű ruhájában. Csörög Aliz telefonja, mondja, hogy minden tökéletes. Nem lesz malőr, Klaudia. Mindenki lassan simogatja az asztalt, olyan, mint egy durván betépett banda, esküszöm. Minden rendben, Lucus is befejezi a rajzolást. De mi bajod van Lucus, miért nem segítesz, ez nekem fontos, ne tegyél keresztbe. Ő akart koszorús lány lenni, de nem ő lett. És úgyis átveri egymást majd a friss házaspár, és titokban mást csókolnak meg, a végén meg úgyis elválnak. Okos ez a gyerek. Holmi tortával próbálja az anyja feldobni.

Vanda hívja Klau üzenetrögzítőjét, hogy elszakadt a ruha, haza kellett mennie, de a dugó miatt már nincs értelme visszamenni. Közben vörösbort iszik a kanapén. Ekkor tájt pont én is ezt tettem, csak rozéval, ha jól számolom. Mondjuk rajtam nem volt habosbabos ruha, anyi szent.

Hanna az esküvő helyszínén, vagy helyszínéről rohan egy fa felé, talán rájött az aprófosás? Nem, Balázs meglepi. Aha, szóval ez egy műszakítás volt. Hátulrólölelés, verbálispetting, majd csók.

Lucus még valami rosszat fog csinálni, ez tuti. Most épp egy gyöngyből készült szar cuccot baszogat, bár ez nem fontos. Jön Ádám, vagy elfogadod a táskát, vagy kidobom. Dobd ki. Oké, már viszem is. De nem viszi, leguggol beszélgetni. Átverte Anyut. Sosem talál majd olyat, aki rendes. Én nem fogok eltűnni, mondja Ádám. Anyámmal alszol, aztán meg mást csókolgatsz, most kivel akarsz lenni.

Mindenki a gyűrűt keresi az esküvőn, Juli köszöni a kölcsöngyűrűt, Nóra meg elnézést kér, majd odaadják az árát. Puszizkodás van, Attila is ad. Laci ilyen gyönyörű esküvőt még életében nem látott. Miki is gratulál. Zsófi érkezik, hogy elengedjék a jó kívánságok lufiját. Visszaszámlálás, zéró is van, a lufik mennek fel, és vokál van a zenében, én ilyet még nem basztam, jeee, déjbájdéj. Anyátok.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

4 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lady.Vengeance 2011.10.15. 00:02:53

CSalódott vagyok, még jó, hogy nem nézem, csak olvasom...
Azért vártam volna valami apróbb kataklizmát nászfronton mindenképpen.

villanella 2011.10.15. 00:33:26

@Lady.Vengeance: Hat ez az. Semmi drama nem volt, csak "elore jelzes", hogy majd lesz. Ilyen szart.
süti beállítások módosítása