Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X30

2011. október 12. 12:23 - Hódos Hajnalka

Alig csitultak el a Nagy Kisolló Botrány hullámai, máris itt a D-matrac Hirig, nem bántam volna, ha Cristofel kevésbé éli bele magát a szerepébe, mert Vinyov – Pötyi trimmelés utáni neve – felébredt a szaralakozásra és az istennek nem maradt békén, össze is vesztünk, hogy hol a mamuszom, azóta sem derült ki. Biztos a kisolló mellett. Nem baj, cserébe eldugtam a lábatlan-kezetlen majmot, amilyen az aggyonisten, ugye. A románckodást követő reggelen Krisz kubai diszkrécióval nyújtja át Veronika bugyiját, Veronika kéri, a tegnapit nehogy mondja bárkinek is. Nem is kell, hallotta mindenki. Fecónak is csak azért, mert Krisz tudja, hogy ő nem mondja senkinek. Hogy Verának miért, az már nem derül ki, az igen, Veronika olyan szinten nyögött, hogy be kellett fogni a száját. Így. Kinga nem szívbajos típus, hallod, dugtatok? Dehogyis! De azt hogy láttad? Miért, szerinted nem hallom? Hogy őszinte legyek, én látni se akarom.

Attila a helyükben már dugna, de ki az a nő, aki hozzá nyúlna? Most mi van, elég jó pontokat kapott a szexisség skálán, de Veronika nem mond részleteket. Azt azért kiböki, Kinga szerinte vonzódik Csabához. Sem Attila fogcsikorgatását nem hallani a mikroportban, sem a bőrének szakadását, ahogy a körmeit a tenyerébe vájja, azt igen, hogy csalódott állapotban van, mert Kinguci nincs többé az életterében és ez rosszul esik neki. Be is vonulnak hármacskán a szaunában, megbeszélni. Van most benned valami megbántás tőlem? Vanhá. Kinga már nem tud mit mondani, már őszinte sem tud lenni, elég keveset bazmegol, igazából ez tűnik fel. Attila megígéri, hogy nem fogja keresni a társaságát, nem baszogatja, nem keverednek konfliktusokba. Kinga, miután hosszan nézegeti a fogait, odamondogat, benned nincs érzés senki felé, te nem érzel barátságot senki felé, benned nincsenek érzések bazmeg! Te egy érzéketlen ember vagy, és ezt viselem a legnehezebben. Attila leveszi a szemüvegét és hosszan néz, miután pontosan tudja, hogy ezeket a kemény szavakat bevágják majd az öfibe.

A rekordkísérletet, mint feladatot nemigen tudom értelmezni, ilyen még nem volt, hogy egyszerre zuhanyozzon minden Lakó, hát mindjárt össze is pisilem magam az elragadtatástól, szóval, a feladat az volt, hogy gongszóig zuhanyozni kellett, aztán rohanás a szaunába, aztán a medencébe, végül a dzsakuba. Közben néhányan okoskodnak a riportban, mivel itt mindenki kurva okos és egyből rájöttek, hogy ez csapatépítésre szolgált. A rekordkísérlet nem jött össze, gongszó előtt kijöttek a dzsakuból, mert a csapat agy nélküli része viccesnek tartotta az ötfokos vizet ezerrel fröcskölni. Márpedig feladat ide vagy oda, Attila ezt nem vállalja be. Cserébe ki is beszélik a háta mögött a medencében, szar alak és mossa Fecó agyát. Attila és Fecó bevonulnak a nyugiba és arról elmélkednek, ennek egy Gergő-Attila vagy egy Gergő-Fecó párbaj lesz a vége, aztán Attila kifejti, még azt sem tartja kizártnak, hogy Gergő megüti a nőket. Az az agresszív tekintet piszlicsáré ügyekben, ha nem itt lennénk, már eljárt volna a keze! Az Agymosott hümmög, szokás szerint.

Ennyi nyomasztó feszültség után ránk fér egy kis bolondozás, addig talán kezünk remegése is megszűnik, a főszerepben Zizike, a szupermalac. Zizi hallgat a nevére és tudja Annamarit követni. Tud pitizni, a gombot is tudja nyomni, ölben is tud lenni, és a szája pont úgy néz ki, mint amikor – határozott tiltásom ellenére – a mama pörköltszaftos csipetkét ad a Pötyinek ebédre. Zizi utolsó trükkje sajnos, csak Péternél működik, tud puszit adni Péter lábujjára. A nézők szavaztak, a lakók családokra szakadnak, én forgatom a szemem. A három Keresztapa Péter (don Pedro, alias don Pepe), Fecó (don Alfredo), és Gergő, akinek nem jegyeztem meg a nevét, mert annyira humorosnak találtam mindezt, hogy szénné röhögtem magam. Hazudtam az előbb. A családok összeülnek. Attiláék családját az ármány és a szerelem tarja össze, céljuk vállalkozásaik sikeres működtetése. Ennek érdekében prostituálják Veronikát. Péter családja mkk megvédi egymást, vita esetén összeül a család. Megegyeznek, más család tagjait átverni és megkárosítani nem bűn, Péter meg majdnem elfelejti bevenni hatodik pontnak, nincsenek önálló cselekedetek egyeztetés nélkül. Gergőék korrekt együttműködésre alapoznak, na, nekik annyi is. Don Alfredo és Don Pepe ezután rendelkezik a szerelmesek sorsáról és áldásukat adják Crisre (Giovanni) és Veron (a Legsötétebb Patkány) frigyére.

Hogy a szerelmi jóslatok beválnak-e, kit érdekel, nem tudhatjuk, de két párnak lehetőség adatik egy rendhagyó őszi randevúra, már készítem is a Máté Péter lemezt, hull az elsárgult levél. Kinga Csabával, Dya Shadival randizik. Attila kivan és másfél nap alatt akkorát csalódott Kinguciban, hogy eltemette. Nem kell megijedni, egyelőre csak a lelke legmélyebb bugyraiba. A rendhagyó őszi randi két kisasztalkából áll, én felvonyítok, mert életemben először látom az úgynevezett körbetapsit, amit, bár Idó barátnőm megesküdött, hogy nem urban legend, én mégsem hittem el. Ma fel is hívtam nagy örömömben. Szóval van gesztenye, meg kürtőskali! Meg forralt bor, jajdejó! (körbetapsi) A randik rendkívül unalmasak, egyszer röhögtem csak fel, mikor nathalie nevű atomkommentelőnk azt írta: „Shadi kérdésére – mit nézel meg először egy férfiban? – a helyes válasz gondolom, az lett volna, a haját”. Dyának nem kell vigyázni az alakjára, mert genetika, gonoszul vigyorgok, huszonkét évesen még nekem se kellett. Shadi nagyra értékeli Dyát, aki fenséges és csodálatos is. Juj, Diusnak nem szoktak bókolni. Shadi őszinte és komolyak a szándékai, én meg fogom a fejem, huszonhárom évesen olyan mentalitással tolja, mintha egy többszörösen elvált, késő ötvenes pasi lenne deres halántékkal, aki arra vár, hogy valaki bearanyozza hátralevő napjait. Csaba egész randi alatt vigyorog, mint a rohadt paradicsom, Kingustól megtudhatjuk, van jó irányú és zavarban levős meglepődés, és ha Csaba írta volna a jóslásos levelet, akkor nem dobta volna ki és jólesett volna.

A D-Matrac Hirig a nappaliban indul, Attila tökeit most kell elkapni, kurvára egyedül van, nem érzi jól magát és leromlott. Attól is ki van borulva, hogy nem tud hol aludni, nincs privát szférája. Ez adja a GKKT-nek az ötletet, Krisz bérelje ki két éjszakára a matracot, Shadi meg ragaszkodjon ahhoz, hogy ágyban akar aludni. Krisz indul is a nyugiba, megbeszéli Attiláékkal, ha két napig bérli a matracot, komplett ágyat kapnak, de beszéljenek a Shadival is, mert a Kingával és a Csabával alszik egy ágyban. Az üzlet megköttetik, de Sehere elkotyogja nekik, Krisz másnak ígérte az ágyat. Több se kell a Machinátornak meg az Agymosottnak, bemennek a szobába, na kinek fáj a lelke amiatt, hogy ők privatizálták a matracot? Mikor elhangzik a hazudtál, átbasztál minket kérdés, Krisz kisgatyiban felpattan és artikulálatlanul ordítva kussolni kezd, szaremberezik. Nem hazudtam a pofádba, kussoljál bazmeg! Fecó hitetlenkedve röhög, és csapkodja a térdét, Krisz, kifogyván az eddig érvekből, lehúzza a gatyáját és segget mutat Attilának, ezért szép ez a műsor. Shadi meg minek örül, hogy végre itt egy ügy? Ne keverje bele a maga ügyét, mert ez itt Attila ügye. Fecó véletlenül abbahagyja a röhögést, ettől annyira meglepődik, hogy ő is óbégatni kezd, mutogatva. Megtiszteled az öregebbet! És persze megmondja az őszintét is. Ő tizenöt, Attila tizennégy napot csövezett a földön! Végre elhangzik a Villában veszekedéskor megszokott rakjátok ránk a jeleket, majd kivonulnak a szobából. Fecó Attilának bizonygatja, a Krisz megütött volna! Shadi és Krisz vigyorogva lepacsiznak egymással, sajnos, Pétert nem mutatják, pedig kíváncsi lettem volna a fejére.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
988 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genevieve 2011.10.12. 12:54:42

hát ezt nem hiszem el:-)

Mitya Ivanov 2011.10.12. 13:00:58

én az készítők helyében eltenném a házból a szúró és vágóeszközöket

suzy q 2011.10.12. 13:05:40

vééégre a kedvenc modatom:)) bár a kiviszlek és kint hagylak jobb lett volna, de azért így is ütött.

szegény dia. shadi két nappal ezelőtt magyarázta, hogy nem kell neki komoly kapcsolat, meg minden, és gondolom azért dyára startolt, mert megdugja, aztán úgyis kiesik, nem kell vele foglakozni, mehet tovább a kövi csajra.

mondjuk nem értem az ízlését, dehát ez egyéni szocproblem.

bukott madonna két nagy didivel 2011.10.12. 13:10:14

tudom, hogy sok mindenből kimaradtam, most biztos hullanak rám a kövek mint a Brian életében, de

Hajni mióta vagy baltás démon? és miért pont az?

kékdelfin 2011.10.12. 13:11:19

@MagasMacska: Hawaii ironman vb.-n igen. Ott az első 10 a dobogós:)

nathalie 2011.10.12. 13:12:46

köszi Hajni, nagy megnyugvás ez nekem. Azt hittem, hogy csak úgy szerepelhetek postban, amikor közlöd, hogy ki kellett tiltani másokat zavaró attila imádatom miatt :D

genevieve 2011.10.12. 13:15:16

nézem a tegnap előtti onlányt:-)

ez a csabi tényleg okos kis pasi:-)

nathalie 2011.10.12. 13:15:18

Ennek a Veronikának a szája elég jól beállt. biztos az éjszaka miatt :D:D félelmetes az a kép. :)

genevieve 2011.10.12. 13:15:57

jééé, most látom végre kinga baszómaciját:-)

pp's wifey 2011.10.12. 13:16:19

sziasztok!

ezt a cuba libre-t de leütném, unszimpatikus kis köcsög. sajnos mostanában a fiatalok többsége ui. remélem megüt valakit és kirakják a csába.

lehet szőke vagyok, de miért nem alszanak addig hárman egy ágyban, míg ki nem esnek annyian, hogy elférjenek rendesen? attól még utálhatják egymást, de azért elnézni, hogy vannak,akik a földön alszanak ...

genevieve 2011.10.12. 13:18:46

mekkora duma: ha nem fúj a szél, megáll a hajó:-D

eszti és gergő alszik egy ágyban (neki is van macija...esztinek:-)

pp's wifey 2011.10.12. 13:19:45

sehere vajon direkt selypít, mert az szerinte szexi vagy gyárilag ilyen? borzalmas hallgatni, ahogy ezzel a töketlen alfahímmel nyafog

MagasMacska 2011.10.12. 13:19:56

@Kékdelfin: Mások fürgébbek voltak. (És 100 méternél többet nem tudok futni...)

genevieve 2011.10.12. 13:19:59

vera meg petivel alszik, aki simogatja a meztelen hátát?????

Hurri Kán 2011.10.12. 13:21:29

@bukott madonna két nagy didivel:
Az egyik kommentelő nevezte el így. ;-)

VV VéVé 2011.10.12. 13:23:17

@gyvy: egy város legenda kezdete... :)

nathalie 2011.10.12. 13:24:25

@genevieve:
ja, azt én is láttam. ahhoz képest, hogy behány a lánytól... Mondjuk Peti AM haját is csavargatta. Meg az is lehet, hogy ők már rég együtt vannak, csak napközben bonyolítják a szerelmüket, ami az online-ban nincs benne, az öfibe meg nem rakják be őket :D:D

Hurri Kán 2011.10.12. 13:24:49

@VV VéVé:
Nincs elegendő információm. :)))

genevieve 2011.10.12. 13:25:31

@nathalie: én még mindig a tegnapelőtti onlányt nézem, nagyon-nagyon érdekes:-)

kékdelfin 2011.10.12. 13:26:20

@MagasMacska: akkor fuss sok-sok 100m-t egymás után;) Pl. egy maraton csak 422 db 100m, és ebben benne van plusz öt lépés levezetésnek:)

nathalie 2011.10.12. 13:28:03

@genevieve:
mert csaba egyre okosabb?? :D:D

nathalie 2011.10.12. 13:30:23

még van egy kínzó kérdésem: miért kaptam az atom jelzőt?

capa05 2011.10.12. 13:32:03

@genevieve: Te vállaltad volna legalább a félmaratont?

genevieve 2011.10.12. 13:33:48

@capa05: felet?:-D

hát 5 km-ert már le tudok futni:-) az mennyi is?:-) egy 8-ad?:-)

genevieve 2011.10.12. 13:34:41

@nathalie: egyre?:-)

kettőre:-)

jó meglátásai vannak egyébként, de most nem rá gondoltam, hanem a többiek reakciójára a D matracos ügy után:-)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 13:35:22

@bukott madonna két nagy didivel: szerintem, egyikőnk sem szeretné, ha rólunk írna két hasábot ebben a baltás stílusban..:D

nathalie 2011.10.12. 13:35:53

@genevieve:
na, ezeket nem tudom felfogni agyilag. Ha meg a valami baja lesz a gyereknek, akkor meg csodálkozik hogy felelősségre vonják.

nathalie 2011.10.12. 13:36:44

@genevieve:
még most is röhögök, hogy krisztofel a seggét mutatja érvként attilának :D:D

capa05 2011.10.12. 13:38:32

Hayny !
Az online ból én úgy emlékszem, hogy Crist mintha chicconak (csiccsónak) nevezték volna el.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 13:38:58

@nathalie: azért ezt a kiszopfel fiút elnézve az ember nem csodálkozik, hogy nő a leszbikusok száma...

genevieve 2011.10.12. 13:39:07

@nathalie: ha már vajúdik a csaj attól nem lesz semmi baja a gyereknek:-)
sok esetben küldik el a szülészek lépcsőzni a kismamákat, hogy jobban/gyorsabban táguljanak..

gondolom nem sprinterte végig a távot, csak kényelmes jó tempóban futott, és valószinűleg edzett is rá

genevieve 2011.10.12. 13:40:24

@nathalie: na tessék:-) ugye, hogy te is röhögsz rajta:-)

@fkangi: vagy a homoszexuálisoké:-) szerintem ő a legfeminimebb a pasik közül:-)

genevieve 2011.10.12. 13:40:55

@capa05: mintha egy kis rosszallást éreznék ki a hangodból:-)

kemény keleti kommentelő 2011.10.12. 13:41:14

A kisollós balhé jobb volt, az ágyakat könnyű elosztani. Vannak karakterek, akiknek az ilyen munkaeszköz, tehát tulajdonosi joguk megkérdőjelezhetetlen. Ilyen a karrierista, a plázacica, a szenvedélyes nő és a skalpvadász. Nyolc további karakterből kettő beszélgethet első szerelmes csókjukról a dématracon, a másik hatnak a helye adott. Shadi aludjon a padlón, onnan lehet törekedni felfelé, Attila meg férhetetlenkedjen össze magával a kanapén.

forrás: logiga.hu

nathalie 2011.10.12. 13:41:34

@genevieve:
orvosi tanács ellenére...
Most erre tényleg kell magyarázat? Ment volna hegyet mászni, azt tuti engedik neki. Nem arról van szó, hogy valaki üljön otthon a nemzés pillanatától, de miért az utolsó órában kell valakinek eszetlenkedni, amikor egy másik ember életért is felelős?

nathalie 2011.10.12. 13:43:18

@genevieve:
hát persze hogy nevetek. Én azt írtam korábban is, hogy nevetek rajta. Itt attilával nevetek krisztofelen, előtte attila helyett nevettem gergőn stb :D

genevieve 2011.10.12. 13:44:23

@nathalie: azért mert megindulhat a szülés:-)
lehet már szerette volna, ha beindul:-)

genevieve 2011.10.12. 13:45:02

@nathalie: akkor rosszul emlékeztem, hogy te nem tartottad mulatságosnak a jelenetet:-)
bocs

elmo27 2011.10.12. 13:45:08

Attila egy patkány! A kubájer gyerek csak simán hülye, de legalább nem rosszindulatú, csak idegesítő. Attila viszont a velejéig aljas, igazi szarkeverő, aki viszont vérig van sértve, ha vele ugyanezt teszik. Rettentően irritál a f@szi, nem csodálkoznék, ha fidelcastro bemosna neki egyet. A nőkkel szemben való viselkedése meg egyenesen tanítani való. Hogyan nem szabad a nőkel bánni. Ha Kinga nem félne tőle, meg nem járna kizárással, már régen tökön rúgta volna.

capa05 2011.10.12. 13:45:20

@genevieve: Ó dehogyis!Minden tiszteletem a tiéd.Én csak úgy sohasem szerettem futni, labda után inkább,vagy labdázás közben. Focizni csak szeretek, de kézilabdáztam.

Tjuca 2011.10.12. 13:46:41

@genevieve: nekem a három nem volt 6 óra vajúdással. ott a személyzet futott. :-D

mondjuk ez számomramegszállottság. pont olyan, mint valaki a doktorijáról megy szülni vagy csak 40 kilókat emel, meg 40 km-t evez naponta... akkor minek (akkor és ott) gyerek? nekem nem megy az egy fenékkel öt ló meglovagolása. a többi női hölggyel ellentétben egyszerre csak egy dologra tudok koncentrálni. :-D ha szülök, akkor arra, ha meg futok, akkor arra. :-)

nathalie 2011.10.12. 13:46:49

@genevieve:
nem bírom a szupernőket, sztem csak ezért a felháborodás :D Nem értem miért nem ül otthon és retteg a szüléstől, én ezt tenném a helyében, nem futkároznék. :D:D

capa05 2011.10.12. 13:47:57

@genevieve: De lépcsőzni nem az Epire re küldik.

capa05 2011.10.12. 13:50:50

@Binbir gece:
Ha Bandika bent maradt volna, neki matracon vagy ágyban kellett volna kiverni?.. (szigorúan logikusan)

kékdelfin 2011.10.12. 13:51:37

@genevieve: Azt hittem azt írod, hogy a nők közül. A pasik közül azért a legfeminimebb büszke címért csabi is harcban van erősen:)

Tjuca 2011.10.12. 13:51:54

@elmo27: azért én most megkérdőjelezem azt is, hogy tényleg sík hülye-e és azt is, hogy nem rossz indulatú. ez merő szarkeverés volt, amiben azért nyakig benne volt. ugye elcserélte a duplaágyat egy duplamatracra, majd ráállította shadit az ügyre, hogy túrják le onnan a két matracbérlőt. ebben azért nem sok jóindulat van ugye? (ha pedig gyönyörű szempillájú kölyköm 18 évesen így ugatna velem, bizonyosan nem lennék elégedett, mint szülő. :-()

Tjuca 2011.10.12. 13:54:41

@nathalie: tegnap írtad, hogy nincs gyereked. ne rettegj! mindig csak akkor kell izgulni, ha már beléptél a folyóba. előre minek? sosem tudhatod. ;-P és itt most nem fogok bezzegelni, de nekem abszolút "kellemes meglepetés" volt, sokkal keményebb menetekre számítottam. :-)

VV VéVé 2011.10.12. 13:54:58

@Tjuca: gyerek van? hány éves?

genevieve 2011.10.12. 13:56:13

@capa05: bocs, megszoktam már a szmájli jeleket és ha nem látom akkor azt hiszem halálosan komoly osztás:-)

sajnos ennél többre azt hiszem nem leszek képes:-(

én is inkább a labda után rohangálnék:-)

valaha (a múlt században) én is kézilabdáztam:-)

nathalie 2011.10.12. 13:57:40

@Tjuca:
nyugalom nem rettegek :D de mivel hipo vagyok, ezért gondolom, hogy szülés előtt ezt tenném :D

biohazard 2011.10.12. 14:00:55

Komolyan mondom, Attilát marha gyorsan ki kellene tenni a vvből, az, hogy még az a kongófejű Cristofel is rájött, hogy szociopata, súlyos. Valakit előbb-utóbb bántani fog (amúgy a melltartóletépésért miért nem csapták ki? Mi számít majd súlyos esetnek, a szárazbassza Kingát?)

kékdelfin 2011.10.12. 14:02:00

@genevieve: Mit múlt század!? Mondd ki, múlt évezred!:)

genevieve 2011.10.12. 14:02:04

@Tjuca: nem vagyunk egyformák:-)

én egy éjszakát vajúdtam a fiammal (nem fájt egyébként, illetve amennyire igen, azt simán elviseltem), de hajnak 2-kor én is úgy voltam vele, hogy most már jöjjön ki a gyerek mert unom a dolgot:-)

@nathalie: eleinte rettegsz majd, de amikor eljön az idő (elvileg, vagy már túl is hordtad), akkor már csak az lesz benned, hogy legyen már vége:-)

genevieve 2011.10.12. 14:03:05

@capa05: a lépcsőnek mindegy mi a neve:-)

3 emelet 100-szor vagy 3000 lépcső egyszer:-)

VV VéVé 2011.10.12. 14:03:26

@Tjuca: Már csak azért, mert szerintem Kiszopfel üvöltözése nem kirívó eset a 18 év körüli, ittas suttyók körében. Persze szülővel szemben durva lenne, de itt nem is erről volt szó.

genevieve 2011.10.12. 14:03:48

@Kékdelfin: ezt kikérem csabi nevében:-)

azért mert poénból csinált egy gesztust még nem feminim:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 14:04:38

sztem meg kiszop direkt rájátszott. már a nappaliban is mondta, hogy "ebből biztos balhé lesz, de leszarom".

kicsit túl is játszotta.

genevieve 2011.10.12. 14:04:52

@Tjuca: az én tényleg gyönyörű szempillájú fiam sose üvöltene igy senkivel:-)

nathalie 2011.10.12. 14:05:10

@genevieve:
hát nem is egy gesztustól feminim... :D

VV VéVé 2011.10.12. 14:07:06

@biohazard: jogos a felháborodásod, ha kidobás nem is járt volna neki, de valami büntit mindenképpen megérdemelt volna. (Legalább írták volna ki, hogy a versenybizottság vizsgálja a Kinga-Attila incidenst, mint az F1-ben)
Én kíváncsi vagyok Attilára, milyen, amikor elveszíti az önkontrollját.

kékdelfin 2011.10.12. 14:07:13

@genevieve: Nem a gesztus, hanem úgy egyáltalán. A beszéde a megjelenése.

genevieve 2011.10.12. 14:07:18

@nathalie: na majd jól megrománckodja kingát azzal a feminim stilusával:-D

attilának meg faszacsávóként, csak a .... marad:-)

Tjuca 2011.10.12. 14:08:50

@genevieve: nem. :-D szerencsés vagyok.

genevieve 2011.10.12. 14:09:14

@Kékdelfin: sok szörös arcú deltás nőt láttál már?:-)

segítek: deltás azt jelenti, hogy széles váll, keskeny csipő ami tipikusan a férfias alkat:-)

mig a keskeny váll, széles csipő, has a női tipus

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 14:09:29

@gyvy: egészen pontosan kettő, ha jól emlékszem :P

@nathalie: nyehhe. mondtam tegnap, hogy na ezt akkor beleírom, nem? az atomkommentelő meg a törzskommentelő szinonimája. hát így. :)

@capa05: én Giovannit írtam fel, de tulajdonképpen mindegy is. :)

könyörgöm, ne szüljünk, ebédelek! :)

nathalie 2011.10.12. 14:09:57

@genevieve:
még a kezével is jobban jár mint ezzel a kingával. Aztán remélem nem lesz sírás, amikor a nász után kinga imádkozó sáska stílusban felfalja a csabi gyereket...
:D:D:D

dr. gernika 2011.10.12. 14:11:19

@genevieve: Na akkor mi volt? Tényleg dugtak?

genevieve 2011.10.12. 14:11:20

@Tjuca: igen, van akinek tényleg eszméletlenül fájdalmas...

genevieve 2011.10.12. 14:12:58

@nathalie: attila ezt azért másként látja:-)

khmm, a száját nem evésre fogja használni:-)

@gernika: szerintem csak az egyik kommentelő kollega vicceskedett:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 14:13:27

@VV VéVé: tojinoki :) de most már balzsamecetes rukolát eszegetek. úgy fél órája :D

Tjuca 2011.10.12. 14:13:59

@VV VéVé: nem szülővel. és nem csak ma. azé' én is voltam 18, láttam már ittast is, meg üvöltözőst is. :-D csak egy normális közegben helyreteszik ezt.

nathalie 2011.10.12. 14:16:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
nem tudtam, hogy mire írtad :)

azt hittem hirtelen, hogy az atom valami szörnyűségest jelent mint az atombomba stb :D

genevieve 2011.10.12. 14:17:04

@Tjuca: lassan fel kell állítani egy villaszabályzatot, ahogyan feco is megmondta:-)

- nem vesszük el más tulajdonát
- nem üvöltözünk egymással
- nem mondjuk el a véleményünket
- nem vitatkozunk
- nem mosolygunk
- nem minősítjük egymást

tujának álcázzuk magunkat:-)

aztán nem lesz miről vitázniuk a hv olvasóknak és tévé nézőknek:-)

Virágék 2011.10.12. 14:17:12

Shadi mikor önti a korsó sört Attila fejére? A beszavazóban ezt mondta ez a pöcs hangember, nem?

VV VéVé 2011.10.12. 14:17:40

@Tjuca: viszont a Villa nem tartozik a normális közegek közé. Épp a tegnapelőtti onlinban néztem, hogy nem lehet egyszerű órákon keresztül zsebre dugott kézzel járkálni abban a házban úgy, hogy semmi dolgod sincs. Nem csoda, ha sorra megzakkannak, illetve ha inkább konfliktusokat generálnak, csak hogy múljon az idő...

nosce 2011.10.12. 14:18:22

@genevieve:
"khmm, a száját nem evésre fogja használni:-)"

sztem is lehet h hozzálát megenni, de a farkával kezdi :)

Hurri Kán 2011.10.12. 14:20:24

@nosce:
Mármint Csabáéval? :DDD

VV VéVé 2011.10.12. 14:20:32

@Virágék: Ja, Shadinak megüzenhetnék a szerkesztők, hogy elfeledkezett valamiről... Behívhatnák a titok-ba, ahová be lenne készítve egy pohár sör (finom utalásféleképpen). Lehet Attila is érdekesen reagálna egy előzmény nélküli támadásra.

nosce 2011.10.12. 14:21:40

@genevieve:
"szerintem csak az egyik kommentelő kollega vicceskedett:-)"

hát én KIngából simán kinézem, ha benyom akkor csodákra képes :) végül is egy ágyban alszanak, akár a baszómaci helyett is véletlenül ráfordulhat :)

nosce 2011.10.12. 14:22:23

@gyvy:
persze, csabai nem ? :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.10.12. 14:22:44

@gyvy:

köszi :))

A ..karajon is így írt a múltkor oszt gondoltam rákérdezek már mer... :DDDD

Tjuca 2011.10.12. 14:22:58

@VV VéVé: igen, meg nyilván különféle defekt típusokat tettek egybe, hogy legyen só.

@genevieve: eggen. bár személy szerint jobban élvezem a speckommandót vagy a blődli játékokat. és bevallom a matracbalhénál tetszett attila és fecó konfliktus kezelése. csak röhögtek.

dr. gernika 2011.10.12. 14:23:18

@pp's wifey: Én már rég beköltöztem volna a szaunába.

traff 2011.10.12. 14:24:08

Hajnika, a bugyiodaadás előtt a kamera ráközelített a bugyira, ami sárga csíkos volt, húgyfolt vagy folyásnyom.Láttad-e?

Nagy volt az is, amikor Krisz le'pszichopata barom'-ozta Attilát:D

Mi az a körbetapsi?

Kinga a kürtőskali darabokat ette úgy, mintha egy nyúl káposztalevél darabokat dugdosna a szájába?

bukott madonna két nagy didivel 2011.10.12. 14:24:35

@fkangi:

az biztos! időnként úgy aprít, hogy még :DD

Mazlee 2011.10.12. 14:25:31

@VV VéVé: és rögtön mehetne is haza... nem bánnám. unalmas figura.

Hurri Kán 2011.10.12. 14:26:46

@nosce:
Jó, Kinga se egy lumen, de tán egy álló farkú férfit egy baszómackótól még meg tud különböztetni részegen is. :D

bukott madonna két nagy didivel 2011.10.12. 14:27:00

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

Szejjja! :)

basszus miattad kell elkezdenem nézni, hogy felvegyem a ritmust....
utállllak! :DDDDDDDDDD

VV VéVé 2011.10.12. 14:27:00

@Mazlee: Már miért kellene hazamennia? Attila is szándékosan leöntötte Kingát sörrel valamelyik este, abból se lett semmi!

Mazlee 2011.10.12. 14:28:23

@VV VéVé:

az előző VV-ben az üditősflakonért vagy mifaszért is menni kellett haza.

Irkutszk 2011.10.12. 14:28:29

Vicces, hogy a zárt közösségben hogy alakulnak át az értékek, az értékrend.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 14:33:53

youtu.be/Pk570-Tqt1Y?t=6h7m12s

Atilla, Fecó és Kinga értékeli a tegnap esti balhét, közvetlenül a történtek után.

nosce 2011.10.12. 14:34:30

@gyvy:
azt biztos érezte h ma nagyon beindult a baszómackó :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 14:39:29

@bukott madonna két nagy didivel: hajni is szociopata..:DDD

@gyvy: tudod te, milyen baszómackókat gyártanak manapság??:DDD

@Irkutszk: ez nem is zárt közösség, hanem zártosztály :D

sapka 2011.10.12. 14:39:45

veronika úgy néz ki az első képen, mintha a brad pitt forgatásról szökött volna meg.

dr. gernika 2011.10.12. 14:42:51

@genevieve: A Maratonka 3,5, az még nekem is menne. :D

Hurri Kán 2011.10.12. 14:43:42

@fkangi:
Ma is sok volt a pezsgő? :DDD

VV VéVé 2011.10.12. 14:44:00

A képeket nézegetve beugrott: ti nem vakultok meg, amikor a szaunában váltogatják a kamerákat? Szerintem baromira idegesítő (nem tudom fennt milyen kamera van, aminek fekete-fehér a képe).

dr. gernika 2011.10.12. 14:45:58

@genevieve: Mondjuk a magzatvíz elfolyás után én azért beszálltam volna egy kocsiba, még jó hogy nem pottyantotta a gyereket a célvonalra. :)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 14:46:31

@traff: hogy őszinte legyek, vajmi kevés figyelmet fordítottam Veron bugyijára :)

körbetapsi: örülünk valaminek, vagy hirtelen meglátunk valamit, jujj! indulatszót hallatunk, ugrálunk és az óramutató járásával megegyező irányban aprókat tapsolunk sikkantgatva.

@bukott madonna két nagy didivel: :DDD

morgo1229 2011.10.12. 14:49:57

Ez a kacsacsoru meggyozodott rola, es igenis teljes tudataban volt annak hogy ez a Kiszop egy szelhamos, megis lefekudt vele. Majd most jon, hogy "jaj engem minden pasi megszivat"

Szamomra undorito, hogy a 10 masik ember fule hallatara szexeltek. Ezt nagyobb bunkosagnak tartom mit Attila eddigi barmelyik szekirjat.

Az arab gyerek pedig nagyon egyszeru. Pacsiztak a Kiszoppal a matracos balhe utan arra, hogy odakinn megverik az Attilat.

Az ugyvedcsaj meg csatlakozott a vitahoz es mar masodszor blodsegeket mondott. Esz nincs. Sajnos hiaba a diploma, intelligencia az mashol jar.

Kicsit egyhangu itt a blogon ez az Attila utalat. En nem ertem.

genevieve 2011.10.12. 14:51:31

@genevieve: 42-nek, na:-)

@morgo1229: ez nem igaz, többen (4-5) is szeretik:-)

Hurri Kán 2011.10.12. 14:52:28

@fkangi:
Vegetáriánus leszel? :D

dr. gernika 2011.10.12. 14:53:28

@genevieve: A Spar Maratonon 3,5 volt. Mondjuk a 4,2 se gáz, annyi megvolt ma reggel is. :)

Dragonair 2011.10.12. 14:54:37

nagyon jó az első kép, Veronika mint egy zombi...

ezen már csak ez tesz túl.. :,D
newsee.hu/tartalom/egy-temet%C3%A9sen-besz%C3%ADvott-h%C3%A1rom-nyugd%C3%ADjas

capa05 2011.10.12. 14:57:58

@morgo1229: Mit kellene rajta méltatni?

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.12. 14:59:38

Azt hiszem, a tegnapi öfi után én legszívesebben bebújnék a szekrénybe. Nekem erre nincs beépítve az idegrendszerem.
Klasszisokkal idiótább ez a gárda, mint az előző, pedig Alekosz után azt hittem, már nem nő fű. Pedig de. :D

kékdelfin 2011.10.12. 15:00:11

@genevieve: Attól, hogy szőrös az arca, meg van izma, még lehet nőies. Ráadásul én nem a küllemét firtattam, hanem a viselkedését, beszédét. (én is szőrös arcú (szívű) vagyok és deltás is, de messze nem vagyok ilyen nőies:)

capa05 2011.10.12. 15:00:44

@VV VéVé:
Az az infra azaz éjjel látó (lehet, hogy csak fényerősítős) kamera.Sötétben szoktak átváltani arra.

dr. gernika 2011.10.12. 15:01:59

@VV VéVé: "Én kíváncsi vagyok Attilára, milyen, amikor elveszíti az önkontrollját."
Én nem. És szerintem Kinga sem.

genevieve 2011.10.12. 15:02:14

@Kékdelfin: hogy szőrözős vagy azt tudom:-D

na és milyen viselkedési momentum utal nála nőiességre?
mond 7 példát!:-D

atlantisz72 · http://www.avatarsdb.com/avatars/rayman_raving_rabbids.jpg 2011.10.12. 15:04:15

Én az első pillanattól amikor Attilát megláttam, azon gondolkoztam, hol láttam már egy hasonló fejet. Rájöttem: a Houseban volt egy korábbi évadban egy zsaru, akit megszívatott House és a fagyi keményen visszanyalt. Sajnos nem tudom a színész nevét... Kellően pszichopata fejet tudott vágni..

VV VéVé 2011.10.12. 15:04:33

@Gem121: Ezt most miért mondod? Szerintem sokkal több az értelmes fazon most, mint bármelyik előző szériában. Attila, Csaba, Shadi, Péter, Gergő, ÚjVera, BTA, talán Eszter. Persze vannak olyan műsorok is, ahol magas intelligenciájú emberek vannak összecsukva, de azt a közszolgálatiak adják, késő este.

Dragonair 2011.10.12. 15:04:48

ezt a baromságot azért űbereli... az sms nyak -_- tudom h nem tartozik ide, olyan jól el lehet itt dumálni minden faszságról és az nagyon az :D
newsee.hu/tartalom/sms-nyak-szindr%C3%B3ma-mobiloz%C3%B3k-leg%C3%BAjabb-betegs%C3%A9ge

dr. gernika 2011.10.12. 15:06:16

@Tjuca: Igen, itt én is nekik adtam igazat. Mondjuk igazuk is volt.

VV VéVé 2011.10.12. 15:06:58

@capa05: Gondoltam erre is, de azt a képet miért kell váltogatni - ráadásul a párbeszédek alatt tök indokolatlanul és ritmustalanul - egy teljesen más tónusú, más fényerejű színes képpel?

kékdelfin 2011.10.12. 15:08:21

@genevieve: Csak hetet? Nincsenek konkrét példáim, nekem ez egy összbenyomás a látottakból.
De azért nincs örihari, ugye?;)

capa05 2011.10.12. 15:13:28

@VV VéVé:
Erre már csak a szerkesztő tudná a választ

genevieve 2011.10.12. 15:14:15

@Kékdelfin: nincs hát:-)

főleg mert te is szörösarcú, deltás vagy:-D

nekem bejön:-P

genevieve 2011.10.12. 15:15:08

@bukott madonna két nagy didivel: szia:-)

lassan mindenki visszatér a tetthelyre:-)

MagasMacska 2011.10.12. 15:15:18

@King of Shadows: Szerintem meg Éva rémesen irritáló, csak engem nem kérdeznek.

nosce 2011.10.12. 15:15:41

@VV VéVé:
egyrészről az érdekes emberek gyülekezete nem ad műsort, mert lehetne a diliházból napi 1 órában olyan műsort lehetne összevágni a 24 órából h mindenki szakadna a nevetéstől. Ott sokkal érdekesebb emberek vannak. Az értelmes meg egy overstatement ki lenne az ? a semmit nem mondó/csináló csaba ? a 8 általánosos Attila ? a többdiplomás de szakdoliját mástól beszkennelő péter ?, az alapvető szavakat nem ismerő újvera ?

VV VéVé 2011.10.12. 15:16:06

@capa05: OK, de csak az én szemem érzékeny rá?

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.12. 15:17:43

@VV VéVé: Ezt most azért mondom, mert az előző vv-t nézve dőltünk a csajokkal a röhögéstől és azt gondoltuk, csoda vicces dolog ennyi hülyén szórakozni, villaszlenget nyomni és egy tárgyalás közben hangosan felvinnyogni, ha az ügyfél azt mondja, "mindig, minden körülmények között...". :D
Simán úgy tűnt, hogy sikerült überelhetetlen alakulatot összehozni a vv4re, de most már látszik, hogy van új a nap alatt... :D

Az "értelmes" szót azért összességében még mindig nem használnám a társaságra.
VV "bazmeg te csak kevered a kakit" Kinga képtelen arra, hogy 3 összefüggő mondatot alkosson úgy, hogy abban az igeidők és a ragozás stimmeljen.
Azonban még így is fényévekkel kommunikatívabb, mint Dya, aki folyton rángatózik és dobálja a haját.
A Kacsát speciel bírom, de ez az én egyéni perverzióm, nekem az előző szériában is Szandika volt a kedvencem. :D
Attila szerintem nem értelmes, csak kevésbé hülye, mint a többiek, viszont cserébe pszichopata. Alekosz sárgulhat mellette.
Csaba se nem szép, se nem okos, viszont cserébe' csöndben van és nem sok vizet zavar.
Shadi nem tudom milyen, első blikkre szerintem ő az, aki relative életképes a gárdából.
Péter szintén nem normális, de legalább lehet röhögni rajta.
Gergő nagyon okos, nagyon szép, amúgy meg egy tahó. Nem tetszett, ahogy a hajánál fogva visszahúzta Sehikét a medencében. Jelzem, megérdemlik egymást mmeg a dééématracot is. :D
ÚjVera olyan sötét, mint az éjszaka.
BTA... megalol.
Dr. Bubó aranyos, mert elnevetgél, és ha kibírja, hogy ne villogjon azzal, hogy ő milyen kurva okos, akkor még jó eséllyel klientúrája is lesz a saját ügyvédi irodájához 29 évesen.
A kubait imádom, teljesen odavagyok az ilyen ösztönvezérelt gyönyörű szempillájú macsókért. :D

Késő este én már hajcsizok, így sajna lemaradok a magad iq-ról, de nem is baj, mert csak kisebbségi érzésem lenne tőle és nem tudnék aludni. :D

capa05 2011.10.12. 15:18:35

@VV VéVé:
Igazság szerint engem nem zavar

bukott madonna két nagy didivel 2011.10.12. 15:19:28

@fkangi:

:DDDDDDDDD

amúgy érdekelne, hogy milyen baszómackókat gyártanak.... ;)

TapOut 2011.10.12. 15:20:33

Zizimalac trenírozásából mutattak egyáltalán valamit? Gondolom Péternek és Annamarinak nem 1 napjába telt betanítani a mutatványokat. De úgy látszik az Attila-Kinga Saga sokadik részét érdemesebbnek tartották bevágni az összefoglalókba.
Pedig VV Zizi sokkal érdekesebb :-)

capa05 2011.10.12. 15:21:53

@Gem121:
És az "agymosott" szerintem idióta szócső?
Kimaradt az értékelésből.

dr. gernika 2011.10.12. 15:22:10

@Dragonair: Gyönyörű. Hogy röhöghetett az elhunyt, ha látta őket "odafentről". :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.10.12. 15:23:09

@genevieve:

szééééééééépppppppp lassssssssssaaaaaannnnnnn :DDDD

olvasni olvasgattam, csak nem mindig volt időm, de lassan már néznem is kell, mert nagyon lemaradok! :))))

TapOut 2011.10.12. 15:23:24

Egyébként még a tegnapi témához: Doktor Kotásznak köszi a leírást, de meg is néztem az egész sztorit, és igen Attiláéknak igazuk volt a matracos ügyben.

capa05 2011.10.12. 15:23:35

@TapOut:
Az online ben mutatták, hogy Am tanítgatta és jutalom falatkákat kapott.

MagasMacska 2011.10.12. 15:24:18

@TapOut: Zizimalacnak tegnap villognia kellett (pitizés, gombnyomás, ölbeugrás), és fényesen teljesített. Nem csoda, minden szempontból kenterbe veri az egész bandát. Okosabb is, malacabb is.

ő-szinte 2011.10.12. 15:24:21

@TapOut: Attiláéknak sokszor van igazuk. És sokszor nincs.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.12. 15:25:32

@capa05: Hát ő meg egy agymosott, szerintem is idióta szócső. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 15:25:48

@gernika: mert, azt hitted, a Barátok közt-maraton???:P:DD
@bukott madonna két nagy didivel: majd keresek neked valamilyen szakmai oldalt..:DDD

TapOut 2011.10.12. 15:25:49

@King of Shadows: VV Éva véleményére nem adok. Illetve annyiban igen, hogy akit ő utál, az rögtön szimpatikussá válik :-)

nosce 2011.10.12. 15:27:48

@fkangi:
lehet h egy bszómackó shopot kéne nyitni, és kasza lenne :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 15:27:53

@bukott madonna két nagy didivel: mindig röhögök a nickeden, két okból:
1.: a sorozat jut szembe
2: a lökött anyám szórakoztatja néha magát azzal, hogy így hív..:DDD

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 15:28:09

FIGYELEM, NEHOGY LEMARADJON VALAKI! :)))

NekedValó
A mai Nekedvalóban a villában kialakult erőviszonyokról és vezéregyéniségekről lesz szó, és először hallhatjátok a Cristofel himnuszt, a „Na, mi van öcsém?”-et.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.12. 15:28:16

@MagasMacska: Simán támogatnám, hogy Zizire is lehessen szavazni. Szerintem toronymagasan megnyerné a VV-t. :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 15:28:46

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nyézasto! :P:DD
@nosce: te hoztad az ötletet, én a zsakértelmet..:D már csak lóvé kéne..:D

TapOut 2011.10.12. 15:28:57

@ő-szinte: rendkívül bölcs meglátás :-)

genevieve 2011.10.12. 15:29:57

@nosce: nekem egy szőrösarcú, deltás kéne:-D

ő-szinte 2011.10.12. 15:30:38

@TapOut: Hát igen, mindjárt nevet is váltok,:-)

genevieve 2011.10.12. 15:31:11

@fkangi: van 100 forintom, bevesztek csendestársnak?:-)

VV VéVé 2011.10.12. 15:32:21

@Gem121: Az értelmes szót nem abszolút értékben írtam, csupán viszonyítva az előző sorozatok versenyzőihez. Úgy gondolom, hogy az általam felsoroltak - az eddig látottak alapján - magasabb IQ-val rendelkeznek, mint az előzők átlaga.

bukott madonna két nagy didivel 2011.10.12. 15:32:29

@fkangi:

khööööm....izé....khööööm jó! :DDDDDD

TapOut 2011.10.12. 15:32:47

@Gem121: egyetértek. Nyereménylakást Zizinek!!

ő-szinte 2011.10.12. 15:33:24

@VV VéVé: Te melyik műsort nézted idáig? :-)

genevieve 2011.10.12. 15:33:26

@VV VéVé: tudod az úgy van, hogy az idő megszépíti a valóságot:-)

most a bezzeg az előzőek van, és a mostaniakat meg szidni kell:-)

a vv6ban meg majd ezeket frankózzák:-)

capa05 2011.10.12. 15:33:31

@Gem121:
Persze, hogy Attila vele is kötözködhessen??? Az idióta cimborája meg levágná Újévre.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 15:33:53

@TapOut: pedig én úgy vagyok vele, hogy ha valami véletlen folytán olyan elmebeteg lennék, hogy bemennék a villába lakni hosszútávra, biztosan kellene egy állat, ami segít a túlélésben. A malac erre tökéletes, ugyanis okos, tanulékony...Tuti, hogy a túlélésben segítene, ezért jó, hogy ott van nekik, szerintem:)

penelope garcia 2011.10.12. 15:36:10

Én ezt a matracos dolgot nem értem. És miért alszanak a földön valakik? Ez valami feladat? Vagy nincs elég ágy? És akkor még olyan is van, hogy hárman alszanak egy ágyban? (Ez de szar lehet.)
Szóval, semmit nem értek.

bukott madonna két nagy didivel 2011.10.12. 15:36:54

@fkangi:

a sorozat miatt találtam ki, hát meg a tények miatt. :)

neked is mindig beleér a leveses tányérba, ha leülsz az asztalhoz? :DDDDDD

néha halálosan zavar az általa keltett holttér is...... :DDD

VV VéVé 2011.10.12. 15:37:02

@ladyandhenk: A túlélésben is csak addig segítene, amíg el nem fogy :)

nosce 2011.10.12. 15:37:12

@genevieve:
jó, gyüjtöm az igényeket :)

ő-szinte 2011.10.12. 15:37:25

@penelope garcia: Még úgy sem, hogy vannak akik hárman alszanak egy ágyban.

nosce 2011.10.12. 15:38:20

@fkangi:
majd gyvy-t megkérdezzük neki hátha van :)

TapOut 2011.10.12. 15:39:03

@ladyandhenk: abszolút egyetértek. Ezért is hiányoltam az összefoglalókból Annamari és Zizi kettősét, nekem nagyon sokat elárul egy emberről az, ahogyan az állatokkal bánik.

genevieve 2011.10.12. 15:39:19

@ő-szinte: a matracon nem az elve ott lévő két heverő alkalmatosságra teszik?

vagy az kényelmetlen?

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.12. 15:39:36

@capa05: Szerintem Zizi fel sem venné Attila kötözködéseit, és nem dőlne be a manipulációinak sem. Amúgy is Péter lábát csókolgatja. :D :D
Levágni nem lehet, tiltja a villaszabályzat, hogy a lakók bántsák egymást.
És külön vicces lenne, ha Zizi kapna egy saját ágyat... :D :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 15:40:00

@genevieve: simán, de ahhoz hangosat is kerítenünk kell..:DD
@bukott madonna két nagy didivel: nekem jó a genetikám, de holttér van..:DD
@ladyandhenk: ott annyi állat van, de annyi...:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 15:40:15

@TapOut: Én sem, de ez a mondat azért felkeltette a figyelmemet: "Cristofel szerinte önbizalom-hiányos, de szerethető fiú, akinek abszolút lehet esélye a fődíjra."

Önbizalom hiányos? Akkor milyen lenne önbizalommal? :P

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 15:40:40

@nosce: neki erre tuti, még kölcsön is ké, ha muszáj..:DD

ő-szinte 2011.10.12. 15:40:48

@TapOut: Hát ez igaz! Például meg lehet nézni, ahogy sehere beszél és viszonyul szerencsétlen malachoz. Merő utálat az a nő.

nosce 2011.10.12. 15:41:12

@penelope garcia:
egyrészt a reteknek ennyi ágyra telt a büdzséből (nem is az ágy lenne drága hanem a hálót megnövelni h elférjen), akinek meg nem jut ágy annak feladat no meg kibaszás, a végére úgyis csak hárman maradnak akkor minek mindenkinek ágy az elején...

dr. gernika 2011.10.12. 15:41:47

@fkangi: Rosszul hangsúlyoztad fejben, amit írtam. ZSöninek azt mondtam bátorítólag, hogy a Maratonka 3,5 km azt le tudja futni, ő meg szerintem azt hitte, hogy csak becéztem a Maratont. Ezért írt 4,2-t rosszul, amire én azt hittem, rosszul tudom, mire javított, hogy 42. Az meg a rendes Maraton. Na.

genevieve 2011.10.12. 15:41:47

@fkangi: itt elég sok hangos van:-D

@Gem121: van neki, úgy nevezik, hogy szalma:-)

az lenne a vicces, hogy ha a többieknek kellene zizi vackán aludni:-D

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 15:42:23

@TapOut: most ordítottam rá Pötyire, hogy ha nem fejezi be a hisztit, hozom a porszívót! :DDD

nosce 2011.10.12. 15:42:26

@fkangi:
az igaz elvégre létezik baszómackó testvériség is :)

genevieve 2011.10.12. 15:43:00

@nosce: nem hiszem, hogy az rtl-t a plusz ágy, vagy négyzetméter vágná a földhöz:-)

ez is konfliktus forrás:-)

nosce 2011.10.12. 15:43:25

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Haynalka igazán hívhatnád pötyi kezetlenlábatlan majmát baszómackónak :)

nathalie 2011.10.12. 15:44:53

@morgo1229:
hetek óta próbálom megtörni ezt az egyhangúságot, mivel nekem a kedvencem Attila, de úgy néz ki, hogy akkor nem sikerült. :D

genevieve 2011.10.12. 15:44:55

@ő-szinte: nem, a matracot mindig úgy hurcibálják be a garázsból és ráteszik valamire

Hurri Kán 2011.10.12. 15:45:12

@fkangi: @nosce:
Nincs baszómackóm. Egyéb kérdés? :D

nosce 2011.10.12. 15:45:16

@genevieve:
nagy sóher a retek ne félj :) a hálót 40%-kal kellene megnövelni azért már lehajol a retek is :)

dr. gernika 2011.10.12. 15:45:21

@King of Shadows: Hát, mondjuk nem fényezné magát ilyen izzadságszagúan, ami általában az önbizalomhiányos emberek jellemzője.

genevieve 2011.10.12. 15:45:33

@nathalie: nyugi, nemsoká megjönnek az elv-társaid:-)

ő-szinte 2011.10.12. 15:45:56

@genevieve: Most melyik matracra gondolsz?

genevieve 2011.10.12. 15:47:08

@nosce: gipszkartonból, meg egy kis fűrészporos tapétából nem akkora költség az:-)

egy plusz ágy max. 4 m2-t jelentene szerintem

TapOut 2011.10.12. 15:47:17

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: és felszívod vele vagy mi? :-)))
vagy azt adod neki, hogy levezesse a kangörcsét?

capa05 2011.10.12. 15:47:19

@ő-szinte:
Ez lehet, hogy csak a malaccal van így, én például ha egy patkányt tettek volna egy terráriumban akkor sem gondoskodnék róla.

Ice pick 2011.10.12. 15:47:58

Alekosz a VV4-ben simán csak egy okoskodó lúzer volt, de a VV5-be már sikerült igazi pszichopata szereplőt is találni Attila személyében. Alekosz legalább idegesítően volt szerencsétlen, nem volt kisebbségi komplexusa, hanem teljesen tévesen jó pasinak és kifinomultnak értékelte magát, komolykodott, okoskodott, de legalább nem volt agresszív.

Attila pedig már félelmet keltően viselkedik, kisebbségi komplexusa van, üldözési mániája, mindenkit gyűlöl, de mégis próbál pár embert manipulálva csapatot szervezni maga köré, akikben szintén nem bízik és bármikor kitörhet ellenük is. Nem irigylem azokat, akiknek a kinti életben naponta kell vele találkozni.

Eszter a jogász csak elég buta szegény, lehet, már értem miért nem ment az ügyvédi irodája, miért érte meg neki jobban beköltözni a villába.

nathalie 2011.10.12. 15:48:32

@genevieve:
hát elég kevesen vagyunk, de így izgalmas :D tudom, hogy nem tévedek :D:D

Cinkes 2011.10.12. 15:48:39

Hol van már az aranypart HV???!!!

nosce 2011.10.12. 15:48:41

@genevieve:
tető nem is kell ? meg padló se ? :)

Hurri Kán 2011.10.12. 15:49:13

@nosce:
Minek? B@szok én mackó nélkül is. :D

capa05 2011.10.12. 15:50:05

@genevieve: Az már akkora mint a Korda -és Balázs Klári ágya.

genevieve 2011.10.12. 15:50:32

@nathalie: ha ez vigasztal én is kisebbségben vagyok:-)

nathalie 2011.10.12. 15:51:13

@genevieve:
állj át!!! már mióta mondom! :D

genevieve 2011.10.12. 15:51:39

@nosce: a tető se nagy cucc, a padló meg pláne:-)

genevieve 2011.10.12. 15:52:13

@gyvy:hűűűűűűűűűlye:-)

dr. gernika 2011.10.12. 15:52:17

@nathalie: Nardnak is nagy kedvence. Szerintem azért, mert hasonlítanak egymásra. Mondjuk megsértődött, mikor ezt mondtam neki. :)

nosce 2011.10.12. 15:52:22

@genevieve:
jobb arányosan számítani mert nyilván szekrény is kéne meg közlekedés útvonal stb. de ha ekkora a "palota" azt bőviteni már nem kevés összeg lenne...

genevieve 2011.10.12. 15:52:46

@nathalie: nem állok át az erő sötét oldalára:-P

fehér angyal vagyok, vagymi:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 15:53:06

@Cinkes: türelem.

@TapOut: attól fél :)) ha nagyon rossz, be is kapcsolom :))

genevieve 2011.10.12. 15:53:36

@nosce: ezért irtam 4 m2-ert!

az ágy nagyjából 2, megközelítés, szekrény stb, másik 2.

nathalie 2011.10.12. 15:54:34

@gernika:
jaja, lassan összeírom, hogy még kinek kedvence, hogy karácsonyra ajándékot tudjak küldeni mindenkinek. Azt hiszem nem ez rontana anyagi romlásba :):)

nosce 2011.10.12. 15:54:46

@gyvy:
akkor nem te lennél a törzsvásárló a shopban :)

sandokan 2011.10.12. 15:55:07

@nathalie: viszont összetartunk a végsőkig, van stratégiánk és nem ismerünk lehetetlen küldetést.

TapOut 2011.10.12. 15:55:59

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: egyébként a gyerekkori kutyánknak a poszívó inkább jutalom volt, imádta mikor végighúztuk rajta a csövet, tiszta élveteg fejet vágott, és ha abbahagytuk, jött a porszívó után.

dr. gernika 2011.10.12. 15:56:26

@nathalie: Milyen ajándékra gondoltál? :))) Megfontolom a dolgot. :D

sandokan 2011.10.12. 15:56:43

@genevieve: tényleg? eddig nem ezt tapasztaltam, ettől még lehet, hogy ez csak formahanyatlás a részedről.

Hurri Kán 2011.10.12. 15:56:56

@nosce:
Nem. De ha adnak százalékot, küldök hozzájuk vevőket.
Télleg... Lassan kéne szervezni a baszómackóboltot. :D

genevieve 2011.10.12. 15:57:09

@nosce: na szóval most megnéztem, hogy a rózsadombon átlag kategóriában mennyi a négyzetméter ár,

kb. 400.000.- forint, ez 4 m-re vonatkoztatva 1,6 forint...nem hiszem, hogy ez megrendíteni a költségvetésüket:-)

sandokan 2011.10.12. 15:58:07

@nathalie: esetleg ha bővebben kifejtenéd mire is gondoltál

nosce 2011.10.12. 15:58:33

@genevieve:
sztem több..mondjuk betehettek volna legalább emeletes ágyakat, de a problámát az is okozza h a teljes létszám idejét megnyujtották...

genevieve 2011.10.12. 15:58:42

@sandokan: attól még, hogy te nem ismered el, nekem lehet igazam:-)

nathalie 2011.10.12. 15:59:27

@sandokan:
melyiket kell bővebben kifejtenem? most kicsit elmaradtam...

MagasMacska 2011.10.12. 15:59:31

@capa05: Egy idő után valószínűleg mégis. Mert a minimális törődésre is választ kapsz, és akkor aztán jön a kapcsolat. Ez csak az olyanoknál nem jön be, mint Sehere

Mindig mondom, hogy nem az ember választ állatot, hanem az állat embert. és ha az állat barátkozni akar, annak ember nem tud ellenállni. Persze, ha nem ember hanem plázacica, akkor más a helyzet.

sandokan 2011.10.12. 16:01:15

Figyeltétek, hogy a kubai gyereknek milyen jellegzetes feje van, amikor elkezd reszketni, hogy lebukik.

Ilyen volt, amikor csabika megkérdezte, hogy most akkor hol is élt az első hat évében kubában vagy itt, mert némi ellentmondásba került saját magával. vagy amikor veronika elmondta neki, hogy tudja mit csinál, meg most is. ilyenkor lefagy, kikerekedik a szeme, megnyúlik az állkapcsa, nyel egy nagyot. Az ilyen balekkal jó igazán pókerezni.

genevieve 2011.10.12. 16:01:15

@nosce: ezt mondom, ez is egy konfliktus forrás:-)

én már attól is megőrülnék, ha idegennel (és ők azért a "szerelmeseken" kívül még idegenek egymásnak) kellene egy ágyban aludnom, nem 3-asban, vagy a földön...

mondjuk én már kiköltöztem volna a szaunába, vagy a kanapéra, vagy zizi mellé:-)

capa05 2011.10.12. 16:01:46

@genevieve:
Ez a villa azért messze van a Rózsadombtól. Ott van közelben a vasút, az online ban lehet hallani.Amikor az udvaron vannak szinte csak azt hallani amikor elmegy a vonat.

nosce 2011.10.12. 16:01:54

@genevieve:
de nem 1 ágy kell ide hanem 4 kell és ne azt számold hanem mennyi a költsége 16 nm bővítésnek valszeg 400 rugóból nem jön ki a nm ár...

nosce 2011.10.12. 16:02:43

@capa05:
de a rózsadombon tudod mikor kapsz 400 rugóért 1 nm-t _)

Tjuca 2011.10.12. 16:03:00

@genevieve: igen, de ahhoz azt az elcseszett atomreaktorbúrát kellene bővíteni, a felvevő-kamerarendszert, több kameraállás, több ember, az egészet áttúrni két hétért, ááá így már nem annyira ócsó. meg nem üdülni mentek be, úgy vannak ezzel. szerintem simán lehet földön aludni.

dr. gernika 2011.10.12. 16:03:10

@genevieve: Najó, akkor ketten laknánk a szaunában, mert én már ott vagyok. :)

MagasMacska 2011.10.12. 16:03:15

@nosce: Nem kellene bővíteni, kitalálták már az emeletes ágyat. Még konfliktus is lehetne, kié a felső polc, és ki tériszonyos.

genevieve 2011.10.12. 16:03:59

@capa05: ezért számoltam ráhagyással:-)

@nosce: miért most mennyi van bent?

úgy láttam egy ágyon alszanak 3-an, az plusz 1 fő
és egy alszik a földön, plusz 1 fő

összesen: 2 fő és annak elég egy kétszemélyes ágy, ami cirka 2 m2....

kékdelfin 2011.10.12. 16:04:23

@TapOut: nem felszívja, leszívja;) (Bocs hayny!)

ő-szinte 2011.10.12. 16:04:44

@gernika: Én viszont kibéreltem hat hónapra előre a nyugit. Úgyhogy akinek nem tetszik, az nyugodtan tegye rám a jelét!

sandokan 2011.10.12. 16:05:06

@nathalie: az ajándék típusát. különböző kategóriák lesznek vagy mindenki ugyanazt kapja.

capa05 2011.10.12. 16:05:27

@genevieve: Még a beharangozóban volt az újdonságok között, hogy felének jut ágy.

nosce 2011.10.12. 16:05:58

@genevieve:
én úgy tudom 10 van bent....akkor még 4 kéne....kultúrországban kultúrhelyen

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.12. 16:05:58

@capa05:

A környék eleve egy lerobbant hely. Évekig dolgoztam nem messze onnét egy borospince felett :D Fincsi galvániszap, azbeszt, van minden ott mint a búcsúban. :D

nathalie 2011.10.12. 16:06:15

@sandokan:
saját készítésű kis rajzokba gondolkozom :D Természetesen akik az elejétől drukkolnak Attilának azok szebbet kapnak :D

MagasMacska 2011.10.12. 16:06:34

@genevieve: Úgy néztem, öt kétszemélyes ágy van. Vagyis még kettő kellene.

genevieve 2011.10.12. 16:07:38

@Tjuca: de már az előző részben is kevés volt az ágy:-)
arra meg volt 7 évük, hogy bővitsenek...izé ez egyébként teljesen új építés ....tehát ha akarták volna lehetett volna nagyobb:-)
vagy kevesebb ember...
az arénát meg tudták épiteni, kameraállásostúl, stb.

ő-szinte 2011.10.12. 16:07:50

@nathalie: Akkor jelentkezem a listára.

nathalie 2011.10.12. 16:08:25

Én az rtl helyében csak a faanyagot adtam volna, meg a hozzávalókat, aztán kifarigcsálhatták volna az ágyaikat. annyi idejük van egyébként is. akkor marhára nem lenne probléma az ágyhiány :D

nosce 2011.10.12. 16:08:27

@gyvy:
próbáld meg :) valami panelszerű lepattantat nagy szerencsével amiből max a másik ház falát látod :)

genevieve 2011.10.12. 16:08:36

@gernika: veled aludnék, mert te már nem vagy számomra idegen:-D

de a szőrös baszómacim vinném ám:-)

MagasMacska 2011.10.12. 16:08:55

@genevieve: Nem, hát az tiszta sor, hogy így akarják. Már megoldották volna, ha nem.

genevieve 2011.10.12. 16:09:54

@capa05:
@nosce: @MagasMacska:

ööööö.....
az első adásokat még nem néztem:-)
nem tudom mennyi van bent

sandokan 2011.10.12. 16:11:00

@MagasMacska: gondolod, véletlen. egy újabb feszültség forrás és persze a kapcsolatok megerősítésében is fontos szerepe van. simán be lehetne osztani, hogy hetente egyszer mindenki alszik egy napot a földön, persze albániában.

genevieve 2011.10.12. 16:11:19

@MagasMacska: vannak megoldások erre is, pl. kempingágy amit napközben összecsukhatnának, este meg a nappaliban szétnyithatnának

genevieve 2011.10.12. 16:12:18

@sandokan: igen, csak aki már egyszer bevackolt az ágyba, szekrénybe az úgy védelmezi aztán, mint gergő a kisollóját:-D

ergó: konfliktus forrás:-)

sandokan 2011.10.12. 16:12:38

@nathalie: azt a műsort úgy hívják, hogy survivor. de tényleg jó lenne.

ő-szinte 2011.10.12. 16:12:58

@genevieve: Nem akarlak megbántani de direkt nincs több ágy. Ez nem egy szanatórium.

dr. gernika 2011.10.12. 16:13:26

@genevieve: :D
Ok, de a baszómacit csak azután használd, hogy biztosan elaludtam. :D

Amúgy a megoldás pár camping ágy lenne, míg ki nem esnek négyen. Az azért tényleg nem nagy tétel, és az ágyak között is elfér.

capa05 2011.10.12. 16:13:50

@genevieve: Azon azért könnyed petting is artista mutatvány.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 16:13:55

@genevieve: Főleg azután, hogy ledobtak egy egész arénát a villa mellé. :)

@TapOut: Én is :).

@gernika: Szerintem meg pont túlzott önbizalomra utal. Abból vontam le ezt, hogy nekem gyakorlatilag nincs önbizalmam és én nem is szoktam fényezni magam. Az ellenkezőjét viszont rendszeresen csinálom...

ő-szinte 2011.10.12. 16:14:18

@gernika: Neked is elmondanám, direkt nincs több ágy.

Hurri Kán 2011.10.12. 16:14:59

@nosce:
Nem, leestek eléggé az árak. :)

Hurri Kán 2011.10.12. 16:16:03

@capa05:
A függőágyhoz képest semmi. :D

nathalie 2011.10.12. 16:17:59

@sandokan:
hát valamit akkor is kellene csinálniuk napközben, mert ez így megint majd unalmas lesz. Az rtl meg kb olyan feladatokat tud nekik kitalálni, amit egy általános iskolai kimittudon is gáznak találnék vagy csöcsvillantós feladatod tud kitalálni. Sokkal jobb lenne ha nem a fekvés lenne a fő program napközben.Amikor gergőt meglátom seherével egymáson feküdni már rosszul vagyok.

beacska 2011.10.12. 16:18:06

sziasztok! végigolvastalak titeket, majdnem mindenki Attiláék vállát veregeti. hááát, szokás szerint én MEGINT másképp látom:
1. Fecó ne legyen nagyra, hogy ő hány napot és hol aludt: ők jöttek be elsőnek, rögtön kaprtak is ágyat, gyakran az újakat küldték a földre (nem számoltam a napokat). de attól, hogy ők régebben vannak bent, még hangosabban üvölthetnek?...
2.Míg ők bent nyugiznak, a többiek 12-en nyomorognak a szellőzés nélküli fingszagban és hallgatják egymás horkolását (-1, mert Fecó sem kicsit horkol)
3. most jönnek a korukkal, meg hogy fáj a derekuk? vegyenek maguknak otthonra D-matracot (ez volt a reklám) és pihenkézzenek otthon.

NEM ÉRTEM, AZ RTL MIÉRT HAGYJA, HOGY 2 EMBER KISAJÁTÍTSA A NYUGIT???

4. nem a matraccal volt a bajuk, hanem Attila úgy érezte, hülyére akarják venni. Visszanyalni látszott a fagyi.

Péter elérte, amit akart: a két hülye egyre jobban elszeparálja magát (külön
alszik). marha nagy taktika A. részéről. és Fecó csak engem irritál????

dr. gernika 2011.10.12. 16:18:48

@ő-szinte: Ch! Ilyet lehet?
@nathalie: Hüjeattila mennyenhaza! :D
@sandokan: Úgy érted, értelmes emberek simán beosztanák. Ahogy a VV4-ben a kereskedős héten is kibaszhattak volna a szervezőkkel, ha mindenki bedobja a ládáját a közösbe.
@genevieve: Na, tök egyre jár az agyunk. Akkor kibérelem a szaunát fél évre. :)

capa05 2011.10.12. 16:19:42

Ha meg akarták volna oldani, akkor tatamit az egész szobába és van hely dögivel.Mindenkinek párna takaró és kész.

ő-szinte 2011.10.12. 16:19:42

@nathalie: Én is hasonlóan okádni tudnék , de főleg seherétől.

ő-szinte 2011.10.12. 16:21:54

@nathalie: Úgy látom Gernika nem kap ajándékot karira...

capa05 2011.10.12. 16:21:55

@beacska: Lehetek a barátod! Nekem is ő a "gyengém".

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 16:22:01

Egyébként az RTL milyen óvintézkedésekkel készült arra az esetre, ha komolyabb balhé törne ki a villában? A lakókra számítanak, hogy megfékezik a résztvevőket, vagy van erre egy külön osztag a folyosókon? Mert erre a mai napig sem bírtam rájönni...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.12. 16:22:51

Mit szólna a Borg, ha ismét Vera lenne védett? Azt megnézném!

nosce 2011.10.12. 16:23:06

@gyvy:
hát lehet , most tényleg nem néztem, de akkor venni kell mert többe kerül megépíteni :)

dr. gernika 2011.10.12. 16:23:12

@King of Shadows: Bocsánat, a kevés önbizalommal rendelkező nemtúlértelmes emberek csinálják ezt.

capa05 2011.10.12. 16:23:56

@nosce: az egyenlő 2 dupla ággyal, ahogy MagasMacska levezette a mértékegységet.

Gem121 · http://kispocs.blog.hu/ 2011.10.12. 16:24:49

@beacska: Fecó engem csak addig irritált, amíg énekelt és folyton okoskodott. Amióta csak hümmög és bután néz Attilára, azóta elvagyok vele, olykor még szórakoztat is. Pl tegnap, amikor üvöltözött és mutogatott. Vagy az előtti napon, amikor üvöltözött, mutogatott és sírt. Vagy előtte, amikor üvöltözött, mutogatott, sírt és elszaladt.

Amúgy én speciel szívesen veregetném Attila vállát. Hátulról. Bézbólütővel.

Egy percig reménykedtem, hogy Shadi tartja a szavát és nyakonönti ügvözlésképpen egy korsó sörrel, de sajnos az élet nem fenékig tejszínhab. :(

dr. gernika 2011.10.12. 16:25:52

@ő-szinte: Tudom. Csak azért hoztam fel a példát, hogy lehessen látni, milyen egyszerű lenne megoldani, ha az lenne a cél.
@beacska: Ez lett volna az első estéjük a nyugiban, ennél azért Gigiék is többet használták.

nosce 2011.10.12. 16:26:37

@capa05:
persze ö is ugyanazt mondta...

sandokan 2011.10.12. 16:27:11

@gernika: igen, úgy. persze az sem biztos, hogy szabad nekik.

@nathalie: ezt egy kicsit szélesebb halmazra bővíteném.

nathalie 2011.10.12. 16:27:34

@ő-szinte:
hát nem, gerinka nem fog ajándékot kapni...:) innen már nehezen tudna javítani.:)

capa05 2011.10.12. 16:28:18

@King of Shadows:
Valószínű hogy van 2-3 biztonsági ember.Egy ilyen gipszkartonon nem nehéz átmenni.Bizonyára van belűről letapétázva 1-2 vészkijárat.

genevieve 2011.10.12. 16:28:59

@ő-szinte: öööö...ezt pofáztam én is idáig:-D

sandokan 2011.10.12. 16:30:56

Amúgy megint láthattunk egy példát arra, hogy milyen könnyen lehet 18-20 éves buta gyerekeket manipulálni. Úgy, hogy önként áldozzák fel magukat, vívják meg mások helyett a csatákat. Katonaság, szurkolói csoportok, kóla és mariska árusok.

Nem kell más, mint egy szellemi vezető (péter), egy „katonai” vezető (Gergő), néhány agyatlan végrehajtó (kuba, arab, csabika) és már csak ellenséget kell találni. Mindegy, hogy az a szomszéd, a volt osztálytárs, az egykori csapattárs, esetleg munkatárs, vagy egy villalakó, aki őt várta két hete a beszavazó adásában.

Furcsa látni a falka viselkedését is. Kinga, aki mindenről tudott, hiszen előtte beszélték meg, de gusztustalan módon hallgatott róla. Az ügyvédnő, aki meg nem tudott semmiről, de mégis megint szirénázott. Veronika meg, bár ez nem került adásba, a konyhában pont petinek mondta, hogy csalódott a két egykori barátjában. Nem érti őket. A világot sem, de ezt már én teszem hozzá.

ő-szinte 2011.10.12. 16:31:08

@genevieve: Akkor félre értettelek.

capa05 2011.10.12. 16:33:00

@nathalie:
Az már teljesen mindegy.

nathalie 2011.10.12. 16:34:41

@gernika:
írtam is hogy mindegy, de nem ment el a komment, meg hogy akkor mégis kapsz ajándékot.
És irigykedem :D:D

nosce 2011.10.12. 16:36:17

@ő-szinte:
és akkor miért pont ennyi van ? komoly csoportdinamikai kutatások alapján számítógépes szimuláció kihozta h 14 embernek pontosan 10 ágy kell mert akkor a legnagyobb a feszkó ? :)
Jól hangzik :)

ő-szinte 2011.10.12. 16:37:37

@nosce: Én csak öt ágyat látok.

genevieve 2011.10.12. 16:37:58

@capa05: de azért mekkora médiatörténeti pillanat lenne:-)

jöhetne lilu/balázs a vészjósló hangjával és bejelentené:-)

capa05 2011.10.12. 16:37:58

@nosce:
Az csak akkor jó , ha 2 kiesőnként kivisznek egy ágyat is!

dr. gernika 2011.10.12. 16:39:07

@nathalie: Köszi, majd bekeretezzük. :D
@ő-szinte: De. Nem panaszkodtam. :) Amúgy ő nem pszichopata, csak szerinte asperger-gyanús, és a 18-as EQ-ja ellenére Attilával valahogy mélységesen tud empatizálni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 16:39:43

@gernika: Cristo tényleg ostoba, ebben egyetérthetünk.

@capa05: A hűtő mellett tényleg van egy ajtó, ott hozzák be a kaját. Ezt még az előző VV idején mutatták. Csak érdekesnek találtam, hogy az RTL arról sosem beszél, milyen eszközökkel tartja fenn a rendet. Mondjuk nem láttam, hogy bárki is megkérdezte volna tőlük... :O

genevieve 2011.10.12. 16:39:54

@gernika: kinek a hasonmásával? gergő, sehe, vagy attila?:-)

nathalie 2011.10.12. 16:40:57

@genevieve:
hát marhára remélem hogy attiláról beszélünk!!! :D

ő-szinte 2011.10.12. 16:41:11

@gernika: Mi az az Asperger-gyanús? Hál'ist'n nem vagyok jártas ebben a témában.

nosce 2011.10.12. 16:41:32

@capa05:
na még ráadásul ha szándékolt lenne valami ilyesmi lehetne :) de amúgy egyáltalán nem biztos h lineáris...

ő-szinte 2011.10.12. 16:42:40

@nosce: Persze. de 14 emberre 5 dupla ágy , igen is feszültség generáló forrás.

morgó medve 2011.10.12. 16:45:07

most akkor a nyihaha srác tényleg megb*szta Kingucit? állítólag hajnalban

ő-szinte 2011.10.12. 16:45:48

@nosce: Már az is durva, hogy csak egy háló van. Anno , a kezdetek kezdetén 2 háló volt.

nosce 2011.10.12. 16:46:00

@ő-szinte:
"igen is feszültség generáló forrás."

az ez igaz én is irtam az elején h akinek nem jut annak feladat és szopatás, csak ez szerintem szükségből erény kategória nem zseniális tervezés mert akkor pl. fenntartanák végig ezt a feszültséget :)

dr. gernika 2011.10.12. 16:46:58

@genevieve: Attila.
@ő-szinte: Nard, de csak őszerinte. Előző szériában Alek volt asperger-gyanús, hát rá nem emlékeztet egy cseppet se.

capa05 2011.10.12. 16:47:06

@morgó medve:
Az információ nem ellenőrzött, sőt !!!

capa05 2011.10.12. 16:49:03

@ő-szinte: Birbin dobta be délelőtt.

ő-szinte 2011.10.12. 16:49:29

@nosce: Azért nem tartják fent sokáig, mert később már nem kell generálni a feszültséget. Ugyan is lesz bőven belőle már generálás nélkül is.

ő-szinte 2011.10.12. 16:50:48

@gernika: Mi az az asperger és nard? Légyszi! Mondom nem vagyok szakértő.

morgó medve 2011.10.12. 16:51:27

@ő-szinte: az unokatesóm keresztannyának a szomszédjának az üknénikéjének a sógorának a lánya mondta, hogy látta hajnalban
gomboltam rakérdezek itt, hátha...

MagasMacska 2011.10.12. 16:52:35

@ő-szinte: Az Asperger egy állapot. Jóval enyhébb, mint az autizmus, más tünetekkel is járhat, nézz utána.

Nard az egyik kommentelő társunk.

capa05 2011.10.12. 16:53:27

@ő-szinte:
Leírása szerint hajnalban volt mégis online és ő látta. Pontosan a tegnapi kommenteknél találod .

MagasMacska 2011.10.12. 16:54:35

Nemsokára lesz öfi. HA Csabát nem látjuk, akkor igaz volt.

sandokan 2011.10.12. 16:57:07

@nathalie: olivérnek is küldhetsz egyet, de lehet, hogy mindjárt kettőt, mert attila és péter fan.

"ők azok akik igazából játsszák a játékot, és nem csak éldegélnek a kulipintyóban."

MagasMacska 2011.10.12. 16:58:24

@sandokan: Ő aztán csak tudja.Olyan ügyesen játszott, hogy még!

dr. gernika 2011.10.12. 16:59:11

@ő-szinte: Bazze, guglizz rá az asperger szindrómára, Nard meg egy kommentelő, aki a pasim, jelenleg ő: @A Jó Meglepően Izmos Hercege:

ő-szinte 2011.10.12. 17:01:17

Tehát ha birbin igazat mondott, akkor jól tippeltem tegnap és Attila lett védett.

capa05 2011.10.12. 17:04:30

Fent van a lány döntő megvan a védett lány is.Ha akarjátok megírom.

MagasMacska 2011.10.12. 17:06:29

@capa05: Küldjed, lécci! Vagy ha a többiek nem akarják, akkor priviben.

MagasMacska 2011.10.12. 17:07:21

@capa05: Na neee... Mit kellett csinálni? Hajat csavargatni??

sandokan 2011.10.12. 17:07:41

@MagasMacska: khm, viszont azt pontosan látta, hogy ki nyerheti meg a játékot. ettől még tévedhet, de nathalie ajándéka akkor is jár neki.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 17:07:51

@ő-szinte: Csak vicceltem. A tegnapelőtti onlineban együtt feküdtek, Péter magyarázott valamit, az Újvera meg folyamatosan röhögött. És nagyon kicsi volt köztük a távolság...

capa05 2011.10.12. 17:08:25

@MagasMacska: Ugyanúgy lökdösték egymást mint a fiúk és Kingával mérkőzött.

ő-szinte 2011.10.12. 17:08:35

@MagasMacska: Nem, erőpróba volt először.

Anselmo 2011.10.12. 17:10:17

Na bezzeg most senki nem tesz megjegyzéseket Lilura. Pedig akik fiokázták, azok most elismerhetik, hogy frenetikusan dögös bombázó volt abban a ruhácskában.

ő-szinte 2011.10.12. 17:10:33

@capa05: Én nem láttam a videón, hogy nyert volna valamelyik is...

Anselmo 2011.10.12. 17:11:20

fiokázták = fikázták

capa05 2011.10.12. 17:11:59

@King of Shadows: újvera rendesen rátette a lábát Petire.Onnan már igazán csak egy mozdulat kellett volna becsusszanáshoz.

Müszélia 2011.10.12. 17:12:02

mivel attilát is, kiszopot is utálom, elég nehezen tudom eldönteni, melyiküknek van igaza.

Akármi Áron 2011.10.12. 17:12:44

@nathalie: most még kevés időm van, de az ajándék osztásra feltétlen ideérek, naná..., merthogy rögvest az elején, még csak ketten láttuk Attilában a pluszt:DDD És ugye nem vagyunk csélcsapok:)

ő-szinte 2011.10.12. 17:13:24

@ő-szinte: Ok, még is csak meg van.

ő-szinte 2011.10.12. 17:15:09

@Anselmo: Nem emlékszem. Milyen ruha volt?

dr. gernika 2011.10.12. 17:15:47

@Anselmo: Nem is emlékszem, mi volt rajta tegnap. Egyáltalán, ő volt tegnap?

capa05 2011.10.12. 17:16:31

Biztos csak bulváros videócím, de tetszik
Shadi beszállt Veronikáékhoz harmadiknak.Sajna még nem tudtam elindítani.

ő-szinte 2011.10.12. 17:16:39

@capa05: Ok, meg van. Csak még magamnak is meg kellett írnom.:-)

dr. gernika 2011.10.12. 17:18:12

@Müszélia: Pedig így a legkönnyebb mert objektív maradsz.

Anselmo 2011.10.12. 17:18:21

@ő-szinte: @gernika: mivel nem nőből vagyok, nem tudok jól ruhákat leírni, de egy drapp(vagy olyasmi) kosztüm, térd fölött végződő szoknyával. Jól állt neki.

Anselmo 2011.10.12. 17:18:55

@gernika: határozottan ő volt, nem Balázsra gerjedek.

ő-szinte 2011.10.12. 17:19:48

@Anselmo: Ok, emlékszem. Pont megint az jutott róla eszembe, hogy úgy néz ki, mint kisiskolás az ünnepélyen...

capa05 2011.10.12. 17:20:55

@Anselmo: Biztos lekávézta a fellépő ruháját és valamelyik dolgozó kölcsönadta neki.

Anselmo 2011.10.12. 17:20:59

@ő-szinte: jobb az alakja, mint egy kisiskolásnak :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 17:21:33

@capa05: Becsúszni a focimeccsen kell... Bocs! XD

ő-szinte 2011.10.12. 17:22:10

@Anselmo: Sajnálom. Majd szólok ha jól néz ki. Egyébként a legtöbbször az a baj, hogy nem tudja viselni, amit ráadnak. És ehez társul sokszor a rémesen el nem talált haj és a mellésikerült smink. Pedig jól meg lehetne csinálni...

ő-szinte 2011.10.12. 17:23:12

Lehet, hogy jobb az alakja, de elég lepattant. Ez van.

Anselmo 2011.10.12. 17:24:01

@capa05: "Biztos lekávézta a fellépő ruháját"

egy csomó szó van mindenféle árnyalatra (pld mi lehet az a "bés"?), de ezek nagy része rejtély számomra.

capa05 2011.10.12. 17:24:04

@capa05:
Igyekeztem szalonképesen fogalmazni, mert délelőtt kaptam az arcomba,a "megcsinálta" szóért. (Csaba Kingát)

Anselmo 2011.10.12. 17:25:25

@ő-szinte: "Pedig jól meg lehetne csinálni... "

Igen, nekem is ez jutott eszembe róla tegnap.

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 17:25:59

@Anselmo: férfiaknál az egyszerűen barna. :D

dr. gernika 2011.10.12. 17:26:58

@Anselmo: Akkor azért nem emlékszem rá, mert olyan uncsi volt a ruhája. Általában olyan borzalmasan néz ki, hogy arra kapom fel a fejem. :)

ő-szinte 2011.10.12. 17:28:12

@gernika: Na, akkor van amiben egyet értünk.

capa05 2011.10.12. 17:29:31

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Semmi komoly csak írta hogy ennél vulgárisabb kifejezés is jobb. Aranyos volt és igyekeztem irodalmi kifejezésekkel érzékeltetni a mondanivalómat.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.12. 17:29:47

@capa05: Igen? :O A dugáshoz egyáltalán nem értek, mert sosem csináltam...

Anselmo 2011.10.12. 17:30:09

@gernika: ezek szerint csak nekem tetszett. Nincs mit tenni, velem kell beérnie :)

ő-szinte 2011.10.12. 17:31:48

@Anselmo: Hát, egyedi ízlésed van.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 17:33:03

@gernika: ezt az egyet utálom a netben: nincs mimika, nincs hangszín, hanglejtés.:S
@genevieve: sok hangember..:DD
@gyvy: ezek után??:P:DD mi lehetne?:P:DD

capa05 2011.10.12. 17:34:14

@ő-szinte:
Miért? Valami kis hibája mindenkinek van, nekem pl mint nő Újvera is bejönne.

Hurri Kán 2011.10.12. 17:35:20

@fkangi:
Pedig bíztam a fantáziádban. :DDD

ő-szinte 2011.10.12. 17:35:28

@capa05: Külsőre nekem is. Sőt, a beszavazón marha jól nézett ki. De ő is belülről rohad...

dr. gernika 2011.10.12. 17:36:19

@ő-szinte: Miért ne lenne? Mert én használok guglit? :)
@Anselmo: Nem emlékszem, ha látnám, lehet hogy tetszene. :)

Anselmo 2011.10.12. 17:37:19

@capa05: Újvera nekem nem, de "29 évesen ügyvédi irodám van"-nak szép az arca. Az alakja nem annyira.

capa05 2011.10.12. 17:41:26

@Anselmo: Kis szemérmes még, a melltartót mindig a trikó alatt veszi le.Valamelyik nap ügyesen öltözött mert nem látszott olyan töltött galambnak.

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 17:42:29

@capa05: meglepődtem, nem tűnnek érzékeny lelkűnek a kommentelők :D

ő-szinte 2011.10.12. 17:42:42

@capa05: És mikor a bugyit húzta az nem zavarta hogy látszik a sunája?

dr. gernika 2011.10.12. 17:44:24

@capa05: @ő-szinte: Az arca szép, az alakját egy-két hónap alatt rendbe lehetne hozni, de az agya menthetetlen.

ő-szinte 2011.10.12. 17:45:52

@gernika: Senki sem lehet tökéletes...

dr. gernika 2011.10.12. 17:52:36

@ő-szinte: - üvöltötte Baunkó Éva. :)

capa05 2011.10.12. 17:54:09

Átléptem megnézni a Shadi beszáll harmadiknak című video eposzt.Hát jó bunkó ! Cris meg Veronika " kényztetik egymást a dugi szobában erre ez meg beszalad és rájuk ugrik!
El sem merem képzelni mi lett volna ha ezt mással csinálja.

b_ágens 2011.10.12. 17:55:24

nekem a kedves Fecóról a GonoszMajom villan be folyamatosan, ahogy meglátom. Attila meg csak szerintem egy ilyesztő gnóm?

capa05 2011.10.12. 17:58:03

@b_ágens:
Ahogy látom te sem kapsz karácsonyra ajándékot!!!

Anselmo 2011.10.12. 18:02:52

@b_ágens: Attila a náci tisztek érzelmi intelligenciájával (és fizimiskájával) rendelkezik, egyébként semmi baj vele.

Fecó nem gonoszkodik, talán ő a legjámborabb a társaságból.

ő-szinte 2011.10.12. 18:03:45

@capa05: Én meg néha felvisítok!:-DDDD

capa05 2011.10.12. 18:04:58

@Anselmo:
Nekem az tetszett aki azt írta, hogy Tánczos Gáborra hasonlít.

ő-szinte 2011.10.12. 18:05:09

@Anselmo: Na, csak figyelj, milyen jámbor lesz majd...

dr. gernika 2011.10.12. 18:08:55

@ő-szinte: Poén volt. Mindegy, hagyjuk. :)

prof. Perselus Piton 2011.10.12. 18:12:35

még mindig nem tudom, hogy attila pszicho- vagy szociopata-e inkább...de remélem, nem tud kijönni a dobozból :-)))

b_ágens 2011.10.12. 18:14:34

@Anselmo: ó, a GonoszMajom se volt gonosz, csak szeretett mutogatni meg kiabálni

Anselmo 2011.10.12. 18:24:42

@b_ágens: "volt" múlt időben? valamiről lemaradhattam... na majd este megnézem, mi történt. Most lelépek.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 18:34:41

@gyvy: neked lehet, hogy fantázid van., nekem tapasztalatom :P:P:DDDD
@Anselmo: nem rossz srác pedig..:D csípem a humorát :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 19:05:13

@VV VéVé: Ha más nem, arra is ideális lenne:D

@TapOut: dettó!!! Sokat elárul egy emberről! Aki egy állatot bánt, bármit képes megtenni!!!

@fkangi: lehet, h sok az állat bent, de én értelmes lényekről beszéltem:D, nem róluk:D

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Mit csinálsz te a porszívóval, és a kutyával? (aki milyen "márkájú" is?:D)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 19:06:24

@capa05: szióka:)

Vissza kellett olvasnom, le vagyok maradva:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 19:12:04

@capa05: nem kaptál az arcodba, csak leírtam,milyen gázosnak tartom ezt a szót.:P:P:DDDD
@gernika: de ugye, nem csak ennyit kommunikáltok,amit itt???:P:DDDD
@ladyandhenk: a bizniszünk bukdácsol,mert nem elég együttműködő mindenki :DD

capa05 2011.10.12. 19:13:30

@fkangi: Leírtam, hogy aranyosan!

Hurri Kán 2011.10.12. 19:15:45

@fkangi:
Nem szoktam automatikusan mindenki orrára kötni, hogy mim van. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 19:17:12

@gyvy: neszójjábe, mert kiköltözök a nyugiszobába! :P:DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 19:20:58

@gyvy: ott tutira nem.. egyébként a te avataroddal nem arcoskodnék arról,mit kötsz automatikusan mások orrára...:P:P:DDD

Hurri Kán 2011.10.12. 19:21:55

@fkangi:
Akinek nem tetszik, nem nézi. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 19:22:13

@fkangi: látom, én is várom a fényképet napok óta, oszt még válaszra sem méltat:D

Így nem lesz ő sem gazdag, mi sem:D

@gyvy: mert nincs is semmmmmmiiiiiiiiddddddd!:D:D:D:D:D

Hurri Kán 2011.10.12. 19:23:00

@ladyandhenk:
Akkor pláne nem kötöm.: D

Hurri Kán 2011.10.12. 19:23:38

@fkangi:
HA tudnál, nem írnál ennyi zagyvaságot. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 19:27:45

@ladyandhenk: engem az izgat, hogy MI nem leszünk gazdagok! :D

@gyvy: de csak nem lehetsz százaségő, ha mindig tudsz rá válaszolni.. értened kell a logikát:P:D

dr. gernika 2011.10.12. 19:28:04

@fkangi: Nem a képzeletbeli barátom. :D

Hurri Kán 2011.10.12. 19:29:44

@fkangi:
Egy takaréklángelme vagyok. Képzeld el, ha eccer úgy istenigazából beindulok. .D

BarBwire 2011.10.12. 19:31:51

Sziasztok, viszem a gyereket fürdeni, majd alvás, és jövök. Addig magyarázzátok el, hogy tényleg megdugta Csabika Kingát? Attila megtudta? Öngyi lett?

csak magamat képviselem 2011.10.12. 19:33:59

@fkangi: igen, ez a sok barom, aki nem vállalja fel az identitását és fiktív szerepet játszva névtelenül osztja az észt. hm. úgy érzem, valami bántja az egómat.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 19:36:55

@BarBwire: Valaki azt mondta, h igen, hajnalban:) Nem hiszem, h öngyi lett:)

@fkangi: igen, de őket sem érdekli, h nem lesznek, ő érdekük is lenne:P:P:P

@gyvy:
na, légyszííííííííííííííííí, te, mint takaréklángelme:P

csak magamat képviselem 2011.10.12. 19:44:08

:) oh, megnyugtattál. :) amúgy is engem így anyakönyveztek. A Tsákmagamovics család 1351-ig tudja visszavezetni a vérvonalát, amikor a Kijevi rusz felől a Kárpát-medencébe vándoroltak.

csak magamat képviselem 2011.10.12. 19:55:19

mára beoffolok, mert a tegnapit lekéstem, a mait megnézem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 20:15:03

@fkangi: ja, az egész hogyvolton ketten vagyunk szegények?:O:P

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 20:19:25

@ladyandhenk: Pötyi korcs, de ezt suttogtam, mert olyan kis érzékeny lelkű. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 20:25:39

@ladyandhenk: nekem van egy fél házam, fél kocsim, fél gyerekem és egy fél kutyám.:P:DD
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó, hogy nem jelelted:P:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 20:28:01

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nevezzük keveréknek, ha érzékeny lelkű a drága:D

Akkor nevezzük mától: ÉLP-nek:) (érzékeny lelkű pötyi)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 20:28:26

@fkangi: @csicserierika: hehe. igazság szerint én nem Kubára, hanem Belzebubra tippelek, ami a vérvonalat illeti. :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 20:29:53

@fkangi: na, h nem ment el az üzi!

Szóval, csak én vagyok szegény:) Nekem csak 2 kutya van a nevemen:) Ennyi!:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 20:35:06

@ladyandhenk: nézd a dolog pozitív oldalát:a neked könnyebb lenne elköltözni :)
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Pötyi legalább nem mutogatja állandóan a farkát..:D

csicserierika 2011.10.12. 20:40:13

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: akár az enyém, akit csak ördögfiókának hívok, lány létére :)

csicserierika 2011.10.12. 20:41:46

@fkangi: nem is mutogatni szokták, hanem nyalogatni :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 20:50:35

@csicserierika: fordított analógiát alkalmazva:ha Pötyiben kubai vérvonal lenne, akkor elképzelhető lenne több hasonlatosság közte és Kiszopfel között.. tehát nem lehetetlen, hogy egy idő után azt látnánk,Kiszop nemcsak lóbál,de nyalogatja is magát.. de legalább tudnánk, ki szop..:DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 20:51:29

@fkangi: de jó, manapság könnyebb a híd alá menni:D Köszi:D

@csicserierika: így is mondhatjuk:D

csicserierika 2011.10.12. 20:53:25

@fkangi: ha, ha..., majdnem lenyeltem a nyalókámat :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 20:55:03

@ladyandhenk: a szabadságnak ára van..:P:DDD
@csicserierika: ne olvass szex közben!! :P:P:DDDD

nosce 2011.10.12. 20:55:19

@fkangi:
Kiszopfelét jelenleg Veronika szopja, hacsak ezzel a feltöltött szájjal orvosilag nincs eltiltva tőle :)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 20:55:54

@fkangi: Pötyi a fekete tökeit mutogatja, merthogy hanyatt alszik, széttárt lábakkal. a ribanc. akarom mondani, hímringyó :D

hunvanmindenki????

capa05 2011.10.12. 20:57:14

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Tátott szájjal olvasom a csevegéseteket.

csicserierika 2011.10.12. 20:58:12

@fkangi: :P a nők több felé is tudnak figyelni egyszerre :) :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 20:59:15

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: az olyan édes tud lenni:D

Hé, már unsz minket?:D

Jut eszembe, be kell engednem a kis dögöt:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 21:00:02

@nosce: szerintem közben biztos azon is jár az agya, nehogy valami baja legyen a kurva drága ajkainak..:D
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a mienk csaj, annak aludnia sem kell hozzá.. hozzászólsz és már hanyatt is vágja magát... most,hogy belegondolok, csak szeretethiánya van.. mint Veronikának, vagy Seherének..:D

capa05 2011.10.12. 21:01:11

Na lassan kezdődik az Öfi , kíváncsi vagyok, hogy Binbir jót írt-e?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 21:01:20

@csicserierika: na jó, de van az a szint, amin túl a nyalókát lenyelni akkor sem praktikus ;) :DD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 21:02:14

@fkangi: mit csináltok azzal a kutyával, h szeretethiánya van? A mieinknek nincs:P

nosce 2011.10.12. 21:04:31

@capa05:
jót írt én biztos vagyok kinga és csaba nem csinált semmi rosszat :)

Egyébként minek megszavazni h lesz-e valami Kinga és csaba között ? Ha az igen győz akkor extra piáért vagy ráksaliért dugnak ? :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 21:05:00

@ladyandhenk: reggeltől estig dolgozunk...két hónapja befogadtuk a kis hajléktalan, bolhás dögöt és azóta legszívesebben ki sem szakadna a hátsónkból. sír miden reggel, mikor elmegyünk otthonról. de szerintem csak színészkedik, napközben meg bulizik, kergeti a macskákat..:)

Tüzitündér 2011.10.12. 21:05:03

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: szerintem szájról is tud olvasni! :)Korcs... milyen idióta szó ez! Ne csodálkozz, hogy eltűntette a papucsodat, megérezte, hogy mit fogsz este mondani Róla.

nosce 2011.10.12. 21:06:08

@fkangi:
képzeld ha a nagy szopásban leszakadna félig Veronika ajka, lenne nagy sikoltozás, felvérné mind a 14 alvó embert :)

capa05 2011.10.12. 21:07:23

Azért kíváncsi lennék, hogy zizi hatására a tenyésztőnél hányan jelentkeznek egy ilyen kismalacért?

capa05 2011.10.12. 21:09:09

Hülyeséget írtam... kíváncsi vagyok

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 21:09:45

@nosce: ááááá, vizuális alkat vagyok :DD azért megnézném hogy nézne ki :D
@capa05: tamagocsiból is több százezer fogyhatott el anno..

capa05 2011.10.12. 21:10:28

Milyen Marylines filling?

sogeking 2011.10.12. 21:10:33

alakul, de mikor lesz a mézbirkózás?

fran7 2011.10.12. 21:10:38

A Lostban voltak ilyen sziréna hangok, mikor Jackéket fogva tartották.

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 21:12:13

@capa05: ööö... hát két évvel ezelőtt, a hőgyészi szarvasgomba fesztiválon én is elkértem Sütike tenyésztőjének a telefonszámát :D

jóvanna...........

capa05 2011.10.12. 21:15:16

Nem két napja ismeri hanem 18, ez már egy kipróbált ismeretség!!

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 21:18:58

@capa05: a szerelem mértékegysége meg: tegnapelőtt előtt óta, ugye :D

dr. gernika 2011.10.12. 21:21:11

@capa05: Á, csak provokált bisztos. :(

capa05 2011.10.12. 21:22:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Át kell értékelnünk az eddig megszerzett és tapasztalt ismereteinket.
Ilyen léptéknél 5 hét után arany lagzi van.

nosce 2011.10.12. 21:25:09

@fkangi:
biztosítótűvel fognák neki gyorsba össze h folytatni tudja a játékot :)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 21:25:54

@fkangi: nekem is :DDDD

@Tüzitündér: ÉN vagyok a falkavezér. ennyit kéne észben tartania. :D

@capa05: mi ketten már lelkitársak vagyunk, igen.

capa05 2011.10.12. 21:26:13

Most hogy már több alkalommal bejelentkezett Lilu, meg kell állapítanom, hogy dögös. Először át akartam kapcsolni más csatornára, hogy ez nem a VV.

capa05 2011.10.12. 21:26:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Igen és már eccer lehettem a párod is..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 21:27:00

Kezdek megint visszapártolni Attila mellé. A sok agyatlan gyökér hogy' vérszemet kapott, Kriszop meg már-már falkavezerének érzi magát. Vagy Napóleonnak. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 21:28:24

@nosce: azt hiszem, ilyen aberrált megoldási módhoz is kuplungosnak kell lenni egy kicsit..:DD:P

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 21:29:20

@fkangi: arról le kell szoktatni, mert idegbeteg lesz tőle, nem jó, ha sír...:)

capa05 2011.10.12. 21:29:37

Cris nézi az Amerikai focit!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 21:29:59

@capa05: de már a negyedik másodpercben akkorát kaszált a lábával, mint egy óriásdaru. Iszonyatosan irritál. Ja és toporog, mint akinek folyamatosan pisilnie kell.
Vki írta fentebb, hogy kurvára nem tudja viselni a ruháit. Hát tényleg nem. Meg biztos zavarja, hogy folyamatosan figyelnie kell a hátracsavarodó térdére, hogy ne látszódjék. De akkor miért adnak rá ilyen szűk gatyákat?

capa05 2011.10.12. 21:30:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: akkor még nem tudtuk, hogy azt szabad-e?

fran7 2011.10.12. 21:30:25

Vera úgy néz ki mint Albert Györgyi a rosszabb napjaiban.

sogeking 2011.10.12. 21:30:34

Vera hogy akarja legyőzni Pétert ?? :D

nathalie 2011.10.12. 21:30:38

vera kicsit hízott fejre.

nosce 2011.10.12. 21:32:35

télen mivel arénáznak majd hógolyózással vagy hóemberépítéssel ? :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 21:32:40

@nathalie: az ollós sztorinál nem adtam neki igazat, meg tényleg elég bizarr a feje, de jó figyelni a "játékait". Még ha azok is morbidok néha. :)

capa05 2011.10.12. 21:33:22

@pushpang:
Igazad van! A hátracsavarodó térd leginkább a lapos sarkú cipőben jön ki.

loverain 2011.10.12. 21:33:42

szerencsétlen Veron!

nathalie 2011.10.12. 21:34:04

ennyi? kilökni a körből?

sogeking 2011.10.12. 21:34:41

ó, belement a homok a szemébe?

kékdelfin 2011.10.12. 21:34:51

hehe, a kis arabs hogy drukizott dijának, mintha a csaja lenne!

loverain 2011.10.12. 21:35:08

@nathalie: jah, én is vmi bonyolultabbra számítottam
bár nem értem, miért...

dr. gernika 2011.10.12. 21:35:14

Eskü nem tudom a két csajt megkülönböztetni. Legalább kaphattak volna különböző színű sisakokat.

nathalie 2011.10.12. 21:35:23

Jaj de jó, Kinga kiesett, de jó, de jó, de jó :D

kékdelfin 2011.10.12. 21:35:29

uram isten, de bénák ezek a nők. semmi fizikumuk

nathalie 2011.10.12. 21:36:20

@loverain:
levinni a földre és egy marék homokot megetetni vele. az igen. de ez így? Vagy legalább homok és vér, az aréna istene stb.

loverain 2011.10.12. 21:36:53

vhogy ez a Csba gyerek mindig nyer

dr. gernika 2011.10.12. 21:36:54

Péter hogy rácsipogott már Lilura...

genevieve 2011.10.12. 21:37:03

péter, hogy meg tudja magyarázni a gyengeségét:-D

capa05 2011.10.12. 21:37:40

Hú !! kemény volt .

loverain 2011.10.12. 21:38:14

@nathalie: de azt nem engedik nekik, hogy vér is folyjon :D
pedig de megnézném!

dr. gernika 2011.10.12. 21:38:20

@fran7: dreszter meg mint a zandrás törvénytelen lánya a Barátokköztből, plusz 20 kg.

genevieve 2011.10.12. 21:38:24

érdekes, hogy shadi meg oda fecohoz....

nathalie 2011.10.12. 21:38:35

@pushpang:
de hát ez nem sumó! :)

capa05 2011.10.12. 21:38:47

Fecónak ez a félrelépés otthon sem jött be.

nathalie 2011.10.12. 21:39:10

az érhet, hogy elgáncsolom, majd a hajánál fogva kirángatom?

dr. gernika 2011.10.12. 21:39:37

Ki volt az a rohadék, aki világos tapadósnacit adott dreszterre???

nathalie 2011.10.12. 21:40:03

@loverain:
egy nyelvet beszélünk! :D:D:D

sogeking 2011.10.12. 21:40:27

@nathalie: vagy odateszek az asztalra egy világító szájfényt, hátha elcsalja a másik játékost :)

kékdelfin 2011.10.12. 21:40:33

ez nem is körmérkőzés.

genevieve 2011.10.12. 21:40:47

itt biza letört egy-két köröm:-D

dr. gernika 2011.10.12. 21:41:15

Hehe hülye picsák. :)

genevieve 2011.10.12. 21:41:23

@ladyandhenk: nem attila a legjobb bari?:-)

capa05 2011.10.12. 21:41:27

Hogy begerjedt a saját irodás.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 21:41:36

@nathalie: csak nőiesen :DD
Kiszopnak a fülbevalót kellett volna a fejéhez préselni, beszart volna, ahogy az átdugó odanyomódik..

genevieve 2011.10.12. 21:42:04

hmmm, nem azt mondta valaki délután, hogy sehi lett a védett?

kékdelfin 2011.10.12. 21:42:19

krisz, te iqbetyár!.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 21:42:32

@nathalie: dehogynem, ott is ki kell tolni, penderíteni a másikat a körön kívülre. Párna nélkül persze. :)
Meg így konferálta fel Lilu is, úgyhogy az! :D

loverain 2011.10.12. 21:42:52

jajj, ez állat lesz!
Kiszopfel és a logika!!!!

capa05 2011.10.12. 21:43:03

Bocsánat a délutáni félre tájékoztatásért. valovilagblog.com a hibás!

genevieve 2011.10.12. 21:43:27

@gernika: WOW...tényleg:-)

nem tudtam rájönni, honnan ismerem:-)

nathalie 2011.10.12. 21:43:31

seherének csak annyit mondtam volna, hogy nem vera ül gergő ölében?, sztem magától kifut :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 21:44:05

@genevieve: nem, Attilát mondták:)

Hajrá Eszter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyébként Shadi ember...A másiknál ezt kétlem:)

capa05 2011.10.12. 21:44:08

@genevieve: én voltam de a már említett címen ez volt.

nathalie 2011.10.12. 21:44:24

@pushpang:
rtl sumó kb olyan mint az rtl rekordkísérlet: lófasz :D

capa05 2011.10.12. 21:45:52

Rossz érezni a megvető pillantásotokat !

nathalie 2011.10.12. 21:46:15

Gondolom miután kiderült, hogy krisztofel is bent van és a második feladat nem az erőről szól, az rtl válság stáb összeült: talán a színeket felismeri, nem? meg a formákat? legyen akkor ez a feladat... :D

BarBwire 2011.10.12. 21:47:02

hali, az az izé az sumó volt? kétlem.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 21:47:22

@capa05: Én szeretlek, amúgy sem hittem el:D, csak amit látok:D:D:D:D

capa05 2011.10.12. 21:48:13

Holnap azért(csak úgy bejelentkezés nélkül) olvashatlak titeket?

kékdelfin 2011.10.12. 21:48:55

@BarBwire: valóvilág sumo, valóvilág körmérkőzéssel.

nathalie 2011.10.12. 21:49:04

jézus, ma lilut a férje öltöztette! jól néz ki! más magyarázat nem lehet.

foxglove (törölt) 2011.10.12. 21:49:30

sziasztok,

könyörgöm, Krisz üsse ki a logikai versenyben drEsztert, én annyira röhögnék...

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 21:49:42

@nathalie: max. azt az alsó tagozatban használt logikai készletet válogattatják szét vele, de csak vagy szín, vagy forma szerint.. a kettő kombinációja már sok(k)lenne neki.

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 21:50:08

Lilu haja ma olyan 40es, 50es évekbeli haj, de jó áll neki!

Lilu bejelentéséből ítélve Kuba nyert. Nem?

kékdelfin 2011.10.12. 21:50:11

@foxglove: há' várjá', a feladatot sem érti!

genevieve 2011.10.12. 21:50:18

eszter, neked világos...gondolom:-D

capa05 2011.10.12. 21:50:43

Hogy mondják kubaiul hogy zöld? már hogy megértse?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 21:50:52

Igazi testhez álló feladatot kapott Kriszop. :D

BarBwire 2011.10.12. 21:51:10

@genevieve: gyorsabb voltál, de azért ez a mondat ütött.

nathalie 2011.10.12. 21:51:24

@fkangi:
van az a teknős, aminek a hátán különböző lyukak vannak, és a különböző kis kockákat bele kell rakni. azt hiszem kétéveseknek fejlesztő játék. na, sztem az is sok lett volna most itt...

biohazard 2011.10.12. 21:51:33

Cristofeltől ez a szúnyoghessegetés utána bajusztörlés keresztvetés akar lenni?

nathalie 2011.10.12. 21:52:14

nyolcan segítenek neki, beszarok :D

genevieve 2011.10.12. 21:52:30

@biohazard: igen

mindenki krisznek drukkol?

dr. gernika 2011.10.12. 21:52:33

Höhö kiszopfelnek IQ feladat, degonossssz. :D

MagasMacska 2011.10.12. 21:52:44

Ez szánalmas. Csak azért, hogy Csaba essen ki!

kékdelfin 2011.10.12. 21:53:14

kisz, te lekoppintani sem tudtad volna!

sogeking 2011.10.12. 21:53:14

Eszternek adok egy naaagy pirospontot :)

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 21:53:16

@capa05: mondom, én szeretlek:)

Éljen, Eszter, éljen, éljen:):)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 21:53:33

@nathalie: jaja, az tényleg elég lett volna..:D

nyolcan tesznek ki együtt egy felnőtt embert..:S

nathalie 2011.10.12. 21:53:40

@MagasMacska:
nem, nem. nem szánalmas. örvendetes :D

foxglove (törölt) 2011.10.12. 21:53:49

fenébe. drEszter minekvan?

kékdelfin 2011.10.12. 21:53:55

@genevieve: nem, újvera dottorénak drukizott

nathalie 2011.10.12. 21:54:33

@sogeking:
eszternek én is bevéstem a pirosat :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 21:54:33

Nincs meleg víz, és állítólag mégis Dugtak?:O Hol itt a higiénia?:D:D:D:D

forexfelix 2011.10.12. 21:55:04

Jujj hideg viz két napig? hát ez a pláza cicáknak olyan mint 10 korbácsütés :)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 21:55:24

igazság szerint most zokogok.
magamra ismertem kiszop feladatmegoldása közben. :DDD

capa05 2011.10.12. 21:55:55

Ó ez a barom! Vall a titkos kedvesnek!!!

nathalie 2011.10.12. 21:56:12

Na milyen jófej ez az attila és a krisztofel?? nem??? hát veszekszenek tegnap és csak azért hogy azt a lófaszjóskát kiejtsék szövetkeztek. ezt szeretem én emberek!!! :D:D király.

sogeking 2011.10.12. 21:57:07

kénytelen leszek Melindától átpártolni valakire, Vera alapból szimpatikus lenne, de túl kiismerhetetlen

Doktor Kotász 2011.10.12. 21:57:36

A hülye Kiszopfel még a feladatot sem érti. :-D Ennél csak akkor lettek volna szemetebbek, ha integrálnia kell. :-D

Egyébként ma Kiszopfel bevallotta Péternek, hogy az ágybalhét direkt csinálta Kiszopfel úgy, hogy Attila ártatlan volt.

capa05 2011.10.12. 21:58:03

@nathalie: Akkor Cris is kap ajándékot!

Doktor Kotász 2011.10.12. 21:58:18

Ezt a megbeszéltük a párbajt nem értem...

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 21:58:20

@sogeking: Melinda??????:D:D:D:D

Gondolom, feltűnt, h már nincs:D

MagasMacska 2011.10.12. 21:58:43

Na jó, akkor Csaba ki, én meg nyugodtan utálhatom az összes többit.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 21:59:08

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: őszintén szólva, belőlem is csak a kárörvendés szólt. :D

nathalie 2011.10.12. 21:59:51

@capa05:
kriszt kedvelem egyébként is :D

szerelmes vers?! édes istenem. na, ezért is kedvelem attilát. mégis mi a lófaszt lehetne írni?

loverain 2011.10.12. 21:59:54

Hát én most nem tudom, hogy mit higgyek.
Sztem mindenki jobban utálja bent Attilát, mint Csabát.
Akkor minek ez a nagy szövetkezés szerencsétlen ellen?
És miután mindenkinek az agyára ment ez a psziho állat, miért csinálják amit kitalált?
Valaki világosítson fel! Semmit nem értek!

forexfelix 2011.10.12. 22:00:07

@pushpang: tán már arra sem emléxünk ki volt. MÁr csak arra, hogy nem mosdott :) Így múlik a világ dicsősége :)

dr. gernika 2011.10.12. 22:00:07

Tekintélyed bakker :DDD
Na ki is gyűjti az idei elszólásokat?

BarBwire 2011.10.12. 22:00:13

@ladyandhenk: van vízforraló, de lehet, hgoy ez egyiküknek se jut az eszébe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 22:00:24

Az a sötét sáv Attila karján az ott most maga a tetkó, vagy az még mindig a csomagolás?

genevieve 2011.10.12. 22:00:39

@MagasMacska: aztán, hogy meg fog nyúlni attila arca, mikor csabi visszajön a párbajról:-D

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:00:58

@ladyandhenk: ennyi térlátásom van, mint neki.
és igen, volt idő, mikor bp-en multireklámok alapján tájékozódtam.
egy ilyen után mondták a telefonban azt, "ha ideérsz, megütlek. ököllel." :DDDD

sogeking 2011.10.12. 22:01:07

@ladyandhenk: eltelt egy kis idő, mert amúgy sem mutatták :D

a többiekből annyira egyik karakter sem érdekes nekem, Vera legalább valamilyen
(Eszterrel még kivárok:)

fran7 2011.10.12. 22:01:17

A tekintély az egyik olyan szó, amit nehezen tudnék szerelmes versbe integrálni. Bár belegondoltam, annyira még se nehéz. Bár Cris nem tudja mit jelent.

nathalie 2011.10.12. 22:01:23

attila: elbocsátó, szép üzenet :D:D

forexfelix 2011.10.12. 22:01:34

sztem kubai fifikás, olyan vehemenciával lökte ki attilát, inkább a tegnapi cirkuszt játszották le, nem megbeszélt kiesés volt

capa05 2011.10.12. 22:01:35

Puncit igy még nem hallottam megnevezni!

kékdelfin 2011.10.12. 22:01:44

@genevieve: főleg, ha egymással mennek ki

genevieve 2011.10.12. 22:01:48

ez csodálatos egy vers volt:-)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:01:49

@pushpang: juj, ezt már akartam mondani, hogy rájöttem! EZ MAGA A VARRÁS!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.12. 22:02:12

Csaba szerelmesverse kb egy ásványvízreklámnak is gyenge volt.

dr. gernika 2011.10.12. 22:02:27

Kingácska csak az uccsó két sort értette.

MagasMacska 2011.10.12. 22:02:45

Attila arca a versolvasás közben!!!!

BarBwire 2011.10.12. 22:02:51

@pushpang: az tetkó, de engem is zavar.

sogeking 2011.10.12. 22:02:52

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: mondták már neked, hogy gyönyörű a tekintélyed? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 22:03:18

"s ne feledd, gondolataimban egy nagy szív maradsz" :D:D beszarok

dr. gernika 2011.10.12. 22:03:28

tükörrel szembe nézek. :DDD

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 22:03:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: jó, akkor nem szóltam:D

És mit ábrázolt a varrás, volt valami csillag benne, nem?

capa05 2011.10.12. 22:03:33

Csak kecskerím nem volt benne!

genevieve 2011.10.12. 22:04:28

attila feje is csodálatos:-D

@forexfelix: nem hát, csak ők is megmagyarázták mint péter a saját kiesését:-)

evangeline77 2011.10.12. 22:04:37

ez a seherezádé milyen hülye. nem esik le neki..:S

dr. gernika 2011.10.12. 22:04:38

Gergő sokat olvasott a böriben, ez egész értékelhető.

sogeking 2011.10.12. 22:04:50

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: persze, most tanultam egy másik kubai csődörtől :)

fran7 2011.10.12. 22:05:34

@gernika: Így írjon az ember fia szerelmes verset. Csak az ajánlatot értik meg belőle.

loverain 2011.10.12. 22:06:01

@Kékdelfin: játék, játék...
nekem túl bonyolult! :D

sogeking 2011.10.12. 22:06:26

Shadi nem írt verset?

kékdelfin 2011.10.12. 22:06:40

@loverain: képzeld a bentieknek milyen bonyolult:)

evangeline77 2011.10.12. 22:06:42

Eddig a Csilláról ebben a műsorban sosem lehetett hallani, de fura hogy hirtelen bevágtak róla ezt azt. Eddig max a bulvársajtóban írtak róla.. De nem? Vagy lemaradtam?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 22:06:57

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: hát, mire ezt kivarrták neki ilyenre, nem csodálom, hogy megzizzent közben. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 22:06:58

@sogeking: @MagasMacska: állat volt..:DD

azért én nem szívesen kapnék egy ilyen Gargő-féle verset Sehi helyében

evangeline77 2011.10.12. 22:07:16

@sogeking: Ahogy Fecó, vagy Peti sem. Az övék nem annyira érdekes, hisz nem románckodnak..

genevieve 2011.10.12. 22:07:59

ez igen, sétáló jancsika:-)

nathalie 2011.10.12. 22:08:25

ki a faszom az a csilla?

evangeline77 2011.10.12. 22:08:26

@fkangi: Én sem. Szegény csaj elég szánalmas volt, hogy felállt és erőltette a vigyort, közben meg full nem róla szólt a story..

De ha tényleg van ez a Csilla nevű nő, akkor a Gergő extrém gáz, hogy rányomult egy foglalt nőre, miközben ő is az...

Doktor Kotász 2011.10.12. 22:08:45

Attila akkor lett volna frappáns, ha ezt írja:

Éjszszaka van tök sötét, tök sötét.
Búj hozzám kedvesem, te tök sötét...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 22:08:47

basszus, úgy vagdosták egy pillanatra össze a képeket, hogy azt hittem, Péter az a kopasz állat. :D

Gorlaami 2011.10.12. 22:08:47

A Donok mióta isznak Johnnie Walkert? Bourbont esetleg.

sogeking 2011.10.12. 22:09:25

@stella03: játékból bárkinek lehet írni, Shadi írhatott volna Dyának, Peti meg akár Annamarinak, vagy Verának

dr. gernika 2011.10.12. 22:09:33

@foxglove: Hát hozzám ilyen ajánlattal jött volna, kihajítom.

evangeline77 2011.10.12. 22:09:39

@nathalie: a bulvár sajtóban megjelent róla az elmúlt 1 napban pár cikk. Állítólag Gergővel összejövőben voltak a villa előtt, de úgy döntöttek, jegelik a kapcsolatot és Gergő azt kommunikálja, hogy szabad. Meg hogy valami labdát kapott tőle Gergő, amit mindig szorongat. Gondolom ilyen stresszlabda..

nathalie 2011.10.12. 22:10:06

remélem attila követelni fogja az első éjszaka jogát :D:D

liberaliskonzervativ 2011.10.12. 22:10:21

unom mar peter okoskodasait.

evangeline77 2011.10.12. 22:11:00

@sogeking: Szerintem írtak is. Csak az övéket direkt nem vágták be.. Mert nem érdekes a show szempontjából..

BarBwire 2011.10.12. 22:11:20

@stella03: azt szokta dobálgatni, meg birizgálni. Azért ez pozitivum a csaj számára, mert sokszor kézben van.

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:11:27

@nathalie: sztem alekosz tündéje, csak itt gergő alekosz.
érted, ugye? :D

nathalie 2011.10.12. 22:11:42

@stella03:
értem. akkor most így már tetszik gergő verse :D:D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 22:11:46

@nathalie: a nagy, láthatatlan szerelem, akivel már volt majdnem 3 hete kapcsolata, bizony!!!

sogeking 2011.10.12. 22:12:09

csak mondom, a Becherovka és a Saxobeat joga nálam van :)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:12:11

@liberaliskonzervativ: nahátaggyisten, maga meg hol a csába járt ennyi ideig? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 22:12:31

" V: - és akkor nem is érintkezhetünk fizikailag?
A: - én ezt nem fogom megszegni
V: effelől semmi kétségünk nincs, Attila"

Nem tudom, veronika ösztönösen szól be néha ilyen jókat, vagy tényleg rafkósabb mint gondolja az ember?

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:12:52

@sogeking: höhö. csak úgy mondom, hogy itt MINDEN JOG nálam van, szivi.
nyehhehhehhehhehhe.

sogeking 2011.10.12. 22:13:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: csak úgy mondom, van két hibapontod, mindjárt doblak a medencébe :D

dr. Dottyka, a Vörös Cipellős, Katgimis Angyal 2011.10.12. 22:14:09

Olyan ronda pasi ez a kubi macsó 18 éves csávó!!! Hogy, miért jön be ez a nőknek?:D

genevieve 2011.10.12. 22:14:18

na, most aztán mindenkiből kijön a kis geci énje:-)

BarBwire 2011.10.12. 22:14:28

Ez Péter játéka, rohadtul élvezi.

evangeline77 2011.10.12. 22:14:35

@BarBwire: Jaja, állítólag ez egy jel a csajnak kifelé, hogy még mindig kitart mellette. A cikkben írták azt is, hogy sokszor akkor is fogja a labdát, mikor Seri fekszik a mellkasán.. Nekem ez akkor is érdekes...:S

sogeking 2011.10.12. 22:15:16

@stella03: értem, hát ez azért nagy hatalom:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 22:15:19

@stella03: Sehere nyomult rá Gergőre, szerintem... ő meg pasi, ahhoz képest, amit a kiscsaj összepucsított, meg dörgölte a seggét, Gergő még nagyon visszafogott is..

nathalie 2011.10.12. 22:15:21

istenem, ha veronika hüvelygörcsöt kap péter ijeszgetésétől és mentőt kell hívni,akkor az rtl-nél tegnap nagy buli volt :D:D:D

capa05 2011.10.12. 22:16:01

@stella03: még az elején volt egy nem szerkesztett elszólás.Itt a bulvárnak a forgatókönyvnek megfelelően (1-2 nappal előtte ) szólnak,mi fog következni.(de lehet egyből megadják a címet vagy az egész infót)

BarBwire 2011.10.12. 22:16:21

@stella03: nekem is van labdám, benn a cégnél, hogy néha szorongassam, de eddig csak felidegesített.

kékdelfin 2011.10.12. 22:16:21

@stella03: szereti az édeshármast.

ő-szinte 2011.10.12. 22:17:00

@nathalie: Brrrrrrr... bele se gondolok, hüvelygörcs! :-DDDD

dr. gernika 2011.10.12. 22:17:01

@stella03: Hát remélem jól pofára ejti a kis riherongyot.

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:17:35

@sogeking: jó, de a rizsfelfújton kívül mi a másik? :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 22:18:08

@liberaliskonzervativ: én meg azt unom, hogy történjen bármi a villában, Péter mindent úgy kommunikál a kamerának és a beosztottainak, mintha ő találta volna ki, ő alakította volna úgy, tkp. ő mozgatja a szálakat.
Mindezt persze utólag vallja be. :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 22:18:16

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: igazából én is nagy-nagy bizalmat szavaztam meg Veronikának, amikor feltételeztem némi tudatosságot.de én hiszek a jellemfejlődésben :))

@sogeking: akié a távirányító, azé a hatalom..

sogeking 2011.10.12. 22:18:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: a másikat csak megelőlegeztem, mert jó fej vagyok :D

valaki beavatna, mi az a hüvelygörcs?

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:20:05

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: faszér kell itt nickeket váltogatni, egy napig gondolkodtam, ki vagy. :DDD

evangeline77 2011.10.12. 22:20:43

@BarBwire: Nekem is, google-ös, mikor az ügyfelek rommá zúzzák az elmém azzal vezetem le a stresszt..:D

@gernika: Én is! Úgy utálom ezt a Seherezádét!!

@Kékdelfin: Ki nem? (csak vicceltem..)

@capa05: olyasmit is olvastam, hogy a Csilla meg a Claudio majd összefognak..:) Remélem az kamu. Egyik szánalmasabb, mint a másik..

@fkangi: Igaz! De amíg Seherezádénál mindig azt láttam, hogy csak dugni akar, addig nekem Gergő úgy tűnt, mintha tényleg belezúgott volna a csajba.. Akkor lehet rosszul láttam..:S

ő-szinte 2011.10.12. 22:20:53

@sogeking: Tulajdon képpen a vaginalizmus.

nathalie 2011.10.12. 22:21:03

@gernika:
egy ismerőssel megtörtént. ez csak reális gondolkozás, nem beteg! :D:D

Hurri Kán 2011.10.12. 22:21:06

@nathalie:
Rosszabb. Bár a VV5 után lehetne neki is egy feleségkereső műsort csinálni, amolyan VIII. Henrik stílusában.
Amelyik nő a műsor végéig életben marad, az lesz a felesége. :DDD

Egyébként általános jóestét! :)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:21:19

@sogeking: a medencébe pillantok is ám, jól vigyázz.

krisztofelnek csak dekoltázsos pólói vannak?

liberaliskonzervativ 2011.10.12. 22:21:26

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: o, ne is mondja! az egyik macskam lelki serult, a masik inkontinenciaban szenved, minek kovetkezteben harom napja mosonőset jatszok, de cserebe legalabb az osszes letezo textil csuditiszta a lakasban. egyelore. szoval csak felugrottan nap mint nap, de a macska - kulonosen a segge - mozgasanak kovetese nem hagyott kibontakozni. gondolkodom a tenna ladyn, illetve, ijesztegetem attila kepevel, de attol csak meg inkabb megindul nekije.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 22:21:29

@ladyandhenk: nem, ez a fázis később szok lenni..:DDD
@pushpang: :DDDDDD

Dragonair 2011.10.12. 22:21:33

VV5: Vágatlan gruppen! *_*

jááájjjááájjjjjjjjájjjj ...

newsee.hu/tartalom/vv5-v%C3%A1gatlan-gruppen

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:21:55

@gyvy: jó sokáig ebédeltél, bazmeg :DDDD

dr. gernika 2011.10.12. 22:22:00

jujj veron hogy fog most sunát mosni? Senkinek nem jut eszébe tűzhelyen vizet melegíteni?

kékdelfin 2011.10.12. 22:22:08

@stella03: Jó van, majd priviben megbeszéljük;)

Dragonair 2011.10.12. 22:22:30

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: sztem csak az a 2-3 van neki ,) :P és már azok is kinyúltak azért ilyenek

BarBwire 2011.10.12. 22:22:34

@gyvy: ilyen későn? lefektetted a mazomacit?

nathalie 2011.10.12. 22:22:45

egyébként sztem rossz szót használok...

evangeline77 2011.10.12. 22:23:13

@Dragonair: Ez komoly? meg kell néznem..:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 22:23:27

@gyvy: amelyik koporsóban élő nőt találnak..:DD

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:23:51

@liberaliskonzervativ: ezért van kankutyám. négykézláb felmosni néha életveszélyes, de lehet kezelni. főként a "gazdit nem kúrjuk" óbégatással.

BarBwire 2011.10.12. 22:24:06

Veronika takaró-fetisiszta

Dragonair 2011.10.12. 22:24:39

@stella03: hát dugás van benne, de...hagyjuk a kacsacsőrű+ nyálautomata... hányok komolyan :/

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:25:19

@gernika: nincsenek parasztlányok. azok tudnak lavórba' is.
például én.

dr. gernika 2011.10.12. 22:25:53

@nathalie: Ne is mondj ilyet, most erre fogok gondolni. :)

nosce 2011.10.12. 22:26:17

@fkangi:
ma nem dugták meg kingát :)

nathalie 2011.10.12. 22:26:44

még jó hogy nincs bent egy skót duda, kit tudja veronika hányadik hangszer lenne csak az után...

Hurri Kán 2011.10.12. 22:26:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Fejlövésben lévő szervezet vagyok, sokat kell ennem, bocs. :D

@BarBwire:
Igen, és kurva nehezen bírtam vele. Egy állat! :D

@fkangi:
Az sem rossz... Akit kiszavaznak, viszik a hóhérhoz. Vagy már előtte, vagy Attila intézi eská. Mindegy, majd a kreatívok eldöntik. :D

evangeline77 2011.10.12. 22:26:59

@Dragonair: Hát, ez nagyon beteg volt..:D

nathalie 2011.10.12. 22:27:55

@gernika:
elnézést :D én is üvöltöttem először, hogy miért kell nekem ilyet lemondani! :D

ő-szinte 2011.10.12. 22:28:11

@pushpang: Persze, de neki nem igazán lehet hüvelygörcse.

fran7 2011.10.12. 22:28:13

Holnap Seri Gergő nyűglődés. Valami új forgatókönyvet kitalálhatna már a retek.

capa05 2011.10.12. 22:28:18

@gernika: Ez rendben is van, de én nem láttam lavort.
Másrészt a dzsaku melegíthető.
Van még a mosógép abban is lehetne.

Hurri Kán 2011.10.12. 22:28:40

@nosce:
Nincs még vége a napnak. :D

Lasombra 2011.10.12. 22:29:17

A világ legjobb randija
Ki más lenne, mint Dya?
Tekintélye megigéz a transzba
Gyorsan csobbanok is a medanszba

Shadi neked nem való,
Minek szamár, ha itt a ló?
Ki erős, okos és bátor
Ja és cool, mint a refridzserátor!

jó, estét, jó szurkolást,
kicsit késtem
az öfit néztem, csak net nem volt

Zsöni, eligazítást kérek, hogy sirassam-e előre Csabát, vagy jó tesz neki egy korai jelölés, amivel azt visz ki, akit akar, és egy párbajgyőzelem megerősíti?

dr. gernika 2011.10.12. 22:29:47

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Parasztjány vagyok.
Bár a legutóbbi pesti tapasztalataim szerint egy sima központi csőkarbantartás alatt is lehet gyakorolni.

genevieve 2011.10.12. 22:29:56

kmmmm...egy izé...baszókutya vagymi:-)

nathalie 2011.10.12. 22:30:14

@Lasombra:
baszki, azóta írom az attilának írt versemet, de Te megelőzték a dyással :D

liberaliskonzervativ 2011.10.12. 22:30:21

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nekem elfelejtettek szolni, h a macska nem egyenlo azzal a nagyoncukidormolo szorcsomoval, ehelyett a macska szo sokkal inkabb egy vizelogeppel kombinalt ordogot takar, ami soha nem alszik. vagy ha igen, akkor is a fejeden. sebaj. ha 13 evig el, akkor mar csak 12 evet es 9 honapot kell kibirnom.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 22:30:56

@nosce: na, majd egy idő után meg azon fog menni a hiszti, hogy már mindenki mást, csak őt nem... :)

@gyvy: te is egy állat vagy..:DD:P mondtam már?:P

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.12. 22:31:32

@ladyandhenk: Teljesen korekt, hogy Eszter a védett.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 22:31:38

@Dragonair:
Ezt mikor rakták ki?

"Shadi beszállt harmadiknak Veronikáékhoz 2011-10-12
Megtekintve: 20812" !!!!!!! :D

dr. gernika 2011.10.12. 22:31:53

@capa05: Hát szerintem tuti van lavór, csak nem a zuhanyzóban tartják, hanem a mosókonyhában.

Dragonair 2011.10.12. 22:32:42

@pushpang: sztem ma délután... beteg darab házi pornó :D

evangeline77 2011.10.12. 22:33:01

@gyvy: Én nem hiszem, hogy a Kinga valakivel összekeveredne benn ilyen szinten. Ő tipikusan az a nő, ahogy mondjuk Seri is, hogy mindig kell nekik 1-2 pasi, aki odavan értük, mindent megtenne nekik, de közben elég hülye ahhoz, hogy követelőzzön, vagy megsértődjön, mert gyakorlatilag nem kap semmit.. Először Attila lett volna Kingának ez. De Kinga arra nem számított, hogy Attila egy pszichopata (bocs, nathalie!!), így most Kingának duplán szüksége van valakire, aki mögé bújhat úgymond. Egyrészt Attila elöl, másrészt kell valaki, akitől mindig visszacsatolást kap, hogy milyen szép, okos, különleges és kívánatos nő.

capa05 2011.10.12. 22:33:31

@gernika: Lehet, onnan még nem közvetítettek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 22:34:01

@gernika: nedves törlőkendőt használnak. Többször is lehet(ett) hallani az öfikben, ahogy egyik-másik lány kereste..

genevieve 2011.10.12. 22:34:39

@Lasombra: először is csudálatos a versed:-)

másodszor, ne sirassuk csabit, ha most kimegy és nyer a párbajon egyrészt szétröhögöm magam majd attila arcán, másodszor össze fogja szarni magát mindenki, mert azt hiszik ő a leggyengébb:-))

fő az optimizmus:-)

(azért remélem nem dyát fogja kivinni)

Hurri Kán 2011.10.12. 22:34:44

@fkangi:
Te még nem. :D

@stella03:
Attila az, ezt kár tagadni. ;)

evangeline77 2011.10.12. 22:35:13

@stella03: hogy NE követellőzzön. elírtam, bocs. késő van.

dr. gernika 2011.10.12. 22:35:18

@nathalie: Nem baj. Írjad, megvárom. :)

Lasombra 2011.10.12. 22:35:39

@nathalie: jujj, bocsi.
de ezzel még nem zártam be a piaci résed. nyugodtan fejezd be. én Attisnak nem fogok írni, megígérem.

legfeljebb Csabinak kell egyet rittyentenem outsource-ban. :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.12. 22:36:13

@Lasombra: Attila meg beledőlhetne saját kardjába taktikailag! Csaba még nem eshet ki, neki még komoly feladata van a VV5-ben! Attila viszont már semmi újat nem tud mutatni!

capa05 2011.10.12. 22:36:14

@Peter_Cs:
Hát a fiúk nem igazán támadják...

Lasombra 2011.10.12. 22:36:52

@genevieve: hülye vicc lenne.
akkor válságértekeznünk kell.
tényleg nem akarom, hogy a kedvencedet... kedvencünket hagyja kint az üdvöském. :P

ő-szinte 2011.10.12. 22:37:12

@pushpang: Hát, az nem igazán helyettesíti a fürdést.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.10.12. 22:37:54

@genevieve:

Remélem kiesik a majomcsaba. Rendkívül taszító középszerű senki :(

genevieve 2011.10.12. 22:38:01

@Peter_Cs: szerinted miért nem eshet ki csabi?

teoretikusan érdekelne:-)

capa05 2011.10.12. 22:38:17

@genevieve: a Kingás vacsorán nagy "halra" vágyott.Onnan visszajönni győztesen.

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:38:22

@liberaliskonzervativ: :) pötyi is összehugyozott mindent, de mi lakásfelújítás előtt voltunk, nem bántuk a szőnyeget.
tudott újítani: gyomorsavas és hány. teljesen jó. :DD

jóccak, megjött a zuram :)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 22:38:32

jó éjszakát mindenkinek! :)
kameraképes arcra van szükségem holnap: a retekklub Házon kívül c.műsorában kell hivatalból okosnak lennem.. megígérem nektek, a blog nevét bemondom... én bemondom,az tuti..:DDDDD

Lasombra 2011.10.12. 22:39:42

@fkangi: a Házon kívül késő este van, nem? addig bőven alhatsz. :)

genevieve 2011.10.12. 22:39:53

@A Jó Meglepően Izmos Hercege: én meg biztos vagyok benne, hogy nem esik ki:-)

nathalie 2011.10.12. 22:39:59

@fkangi:
ott láthatunk??? a házon kívülben?? miről lesz a téma? remélem nem lehúzós, attól a műsortól utána mindig egy szarnak érzem magam...

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:40:24

@fkangi: engemiiiiiiiiiis lécci! meg sixxet iiiiiiiiiiis :)))) léééécilééécilééééécccciiiiiiiiiiiiii!!!!

genevieve 2011.10.12. 22:40:35

@Lasombra: nem szeretem mikor válság van:-)

kivéve, ha kubai:-)

Hurri Kán 2011.10.12. 22:40:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:
Neked is! :)

@fkangi:
Mikor megy adásba? :)))
Jó éjt! :)

nathalie 2011.10.12. 22:42:27

@fkangi:
ja, kérlek azt mond be: Attila, szeretünk!!! :D

BarBwire 2011.10.12. 22:43:05

@fkangi: akkor megnézünk! Ugye csajok?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 22:43:20

@ő-szinte: azt nem, de meg lehet vele tisztálkodni, ha nincs más.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.12. 22:43:45

@genevieve: Attilát frusztrálja jelenléte, általa Attila egyre több böszmét lép és kitaktikázza a játékból magát, mármint Attila. Egyes villalányok bioritmusára is jó hatással van és lesz a Csaba.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.12. 22:44:23

@Lasombra: ja, csak napközben veszik fel..:D@nathalie: tegnap elvittünk intézetbe két 13 éves kölyköt, akik gereblyével félholtra vertek egy 81 éves nénit, gyermek-agresszió a téma. szerintem ennél többet ne akarjatok tudni, nem valami szívmelengető.
@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: ezt már nehezen tudnám megjeleníteni a szövegben..:D de az," hogy volt", simán elbújik.. nem vállaltam túl magam-...:DDDD
no, tényleg pá:)

genevieve 2011.10.12. 22:44:40

@fkangi: árgus szemekkel figyelni fogjuk:-)

ő-szinte 2011.10.12. 22:45:18

@nathalie: Mit szólsz, Péter és kiszop hogy vágta maga alatt a fát? De csak így tovább, köszönjük,ettől erősödik Attila és Fecó.

MagasMacska 2011.10.12. 22:45:31

Vajon annyira tépik egymást odabent, hogy nem merik megmutatni?

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 22:46:01

@fkangi: jóccaka. javaslom a "és akkor úgy határoztunk, baltát ragadunk, és egy démont hívunk segítségül. six perc múlva meg is jelent..."
:DDD

dr. gernika 2011.10.12. 22:48:45

@pushpang: Akkor Veron miért van úgy kétségbeesve?

nathalie 2011.10.12. 22:50:17

@ő-szinte:
az az igazság, hogy én pétert és krisztofot is bírom. mindegyiket másért, de én elröhögök rajtuk. azt meg jó volt nézni, hogy attila és krisztof legyőzték ellenszenvüke és megbeszélték, hogy krisztof nyer, csak hogy csaba takarodj! legyen. Szeretem ezt hogy mindegyik utálja csabát :D:D

genevieve 2011.10.12. 22:50:27

@gernika: mert hideg volt a viz a fazonírozott .....-nak:-)

capa05 2011.10.12. 22:50:37

@fkangi: Pedig gereblye helyett balta lenne az eszköz, és és nem hat hanem six csapással ölték meg.
És most elmondják hogy volt...

genevieve 2011.10.12. 22:51:51

@nathalie: csak attila utálja:-)

kinga pl. szereti:-)

a többinek legrosszabb esetben is semleges:-)

feco sem utálja:-)

Lasombra 2011.10.12. 22:52:21

@fkangi: csak viccőtem. próbáltam. :)
bár én nem vagyok eleme az ugyecsajok halmaznak, de majd megleslek én is jól. főleg arra leszek kíváncsi, hogy a gyerekagresszióra hogyan fogod spontán rákötni a hogyvolt blogot. :D

@Ifj. Báró Loff-Ász Jóska: a hideg víz jót tesz a kubai libidónak. Veronika meg talán nem mosott fogat, mert ha a hidegtől összemegy a matéria a szájában, akkor lötyögni fog.

dr. gernika 2011.10.12. 22:52:35

@fkangi: Hűűűű majd szólj, mikor adásban leszel! :))

MagasMacska 2011.10.12. 22:53:42

@nathalie: Nem utálják, de ez teljesen mindegy. Elég gyengének találják ahhoz, hogy maguk helyett kiküldjék.

ő-szinte 2011.10.12. 22:53:52

@nathalie: Osztom a nézeteidet, csak arra akartam kitérni, hogy a két nagyon okos tudtán úgy erősíti Attilát és fecót, hogy azt hiszik gyengítik. Azon viszont csodálkoztam, hogy Kiszop megértette a helyzet fontosságát.

nathalie 2011.10.12. 22:54:00

@genevieve:
azért abban megállapodhatunk, hogy olyan mondás nincs: Akit kinga szeret, az rossz ember nem lehet :D:D még egy szög csaba koporsójában: kinga szereti :D:D

egyébként krisztofra, péterre, attilára írtam :D

Lasombra 2011.10.12. 22:55:23

@genevieve: Fecó genetikailag képtelen az utálatra. ha teszem azt Szigorú Víver helyett ő játszott volna a Nyolcadik utas a halálban, akkor még ma is vígan fröccsözgetne meg snapszerozgatna az aliennel.

nathalie 2011.10.12. 22:55:51

@MagasMacska:
hát sztem egyik sem kedveli. mindegyik egy nyálas kis hülyének tartja. Ennek hangot is adtak, nem én álmodom.

genevieve 2011.10.12. 22:57:49

@nathalie: szerintem túlértékeled attilát:-)

krisz, péter és attila nem mindenki:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 22:57:57

Veronika olyan a poszt felső képén, mint a Sikoly.

dr. gernika 2011.10.12. 22:58:10

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Hayny, nem tudod, a hekkerekről szóló méltán zseniális új magyar sorozatot hogyvoltozza már valaki? Nard itt elemzi nekem privátban az első 10 perc 50 szakmai hibáját, és nem fair, hogy csak én röhögök. :)

capa05 2011.10.12. 22:58:32

Na adás nincs így jó éjt mindenkinek, a kitartóknak jó mulatást!

nathalie 2011.10.12. 22:58:33

@genevieve:
hát ebben a vv-ben nekem jelenleg igen:D

genevieve 2011.10.12. 22:59:06

@nathalie: a nem kedvelés, nem egyenlő az utálattal

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.12. 23:00:59

@gernika: nem tudom... lehet, hogy ő még nem használt sose törlőkendőt és a jeges víz gondolatára is tényleg görcsbe rándul hüvelye? :D

genevieve 2011.10.12. 23:01:22

@nathalie: most mondjam azt, hogy az nem mérvadó?:-D

MagasMacska 2011.10.12. 23:01:33

Nem baj. Addig hajrá Csaba, amíg van, utána hajrá Kinga,, mert az egyetlen, aki hülyét tud csinálni Attilából!!

Hurri Kán 2011.10.12. 23:02:49

@pushpang:
Az a festmény azért jobban sikerült.

nathalie 2011.10.12. 23:03:28

@genevieve:
ne, inkább nem mond :D most már kialakult bennem az az érzés, hogy nekünk más a férfi ideál :D:D

genevieve 2011.10.12. 23:05:00

@nathalie: huuu, baszki neked attila férfi ideál?:-D

ő-szinte 2011.10.12. 23:06:53

Nem azért de MA mért nincs online?

ő-szinte 2011.10.12. 23:07:38

Most indult el. Már van villapénzük is.

dr. gernika 2011.10.12. 23:08:42

@genevieve: Francba, ennyit Nard hogyvoltos karrierjéről. :)
Na majd rábeszélem h nyisson rá egy külön blogot. :)

MagasMacska 2011.10.12. 23:10:03

Feco mint Vespasianus. Adóztatja a wc-t!

genevieve 2011.10.12. 23:11:10

@gernika: viszont azóta meg volt a második rész is hétfőn...
azt már nem bírtam végig szenvedni:-)

Dragonair 2011.10.12. 23:11:48

hát nem tudom miért nem nyitja meg...nekünk megnyitotta :/ bocsika

Mesüge Ügynök (törölt) 2011.10.12. 23:12:26

Attila nagyon égő, teljesen következetlen és alig-alig van önkritikája, magát viszont nagyon tudja sajnálni. Még nincs késő, hogy változtasson, de sajnos elég szerény képességűnek tűnik ahhoz, hogy a dumánál többre legyen képes. Kár - bár törvényszerű - , hogy a többiek ilyen látványosan ellene fordultak, mert ezzel szánalmat ébreszt a nézőkben, amit viszont a mocskos szemétségeit figyelembe véve nem igazán érdemel meg.

dr. gernika 2011.10.12. 23:12:39

@pushpang: Muszáj ezt a hüvelygörcsöt folyton emlegetni??? :)

kékdelfin 2011.10.12. 23:12:57

áá, ez fasság most, inkább nézem a kenot!

nathalie 2011.10.12. 23:14:19

@genevieve:
most már egyre inkább :D:D

MagasMacska 2011.10.12. 23:15:55

@Kékdelfin: Igaz. Én is lelépek, mert ezt nem lehet kibírni.

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 23:16:32

@gernika: mostmiafaszvan? nard = nathanp? :)

genevieve 2011.10.12. 23:17:08

@nathalie: hmmm, eddig azt mondtad elvonatkoztatsz attól, hogy ők bent vannak te meg kint:-)

viszont ebben az esetben nem vitatkozom, mert izlés dolgában sose teszem:-)

akkor már csak azt tudom kivánni, hogy találjon meg az ideálod:-)

nathalie 2011.10.12. 23:18:55

@genevieve:
:D hát elvonatkoztatok, de most mit tehetnék ha attila engem szórakoztat :D

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 23:19:42

@genevieve: ha blogolsz, a második szabály: a kommentelők mindig többet tudnak mint te, mert TE mindenből kimaradsz. :)

dr. gernika 2011.10.12. 23:19:48

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Nemnem. :)
Nard elemzi itt nekem a Hactiont, miközben nézi, én laikusként is vinnyogok, és eszembe jutott, hogy hogyvoltozhatná. Erre kérdeztem rá, de zsöni belinkelte, hogy nathanp már csinálja. Szóval erről lemaradtunk.

genevieve 2011.10.12. 23:21:08

@gernika: kommenteltem is, sőt meg is néztem:-)

dr. gernika 2011.10.12. 23:24:19

@genevieve: Láttam. :)
nathanp inkább Dezsőmélt írjon. :))

nathalie 2011.10.12. 23:24:34

@genevieve:
köszönöm. ha a villa előtt várja valaki, aki azt üvölti, hogy majd én leszek a barátod! Na, az én vagyok :D:D

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 23:24:40

@gernika: sixx örül minden jelentkezőnek, és van csomó sorozat. nem kell megvárni a "szolgálati közleményt" :) hajrá! :)

ja és mindig kimarad. szabóZé is egy istenkirály, na. :)

genevieve 2011.10.12. 23:25:38

@nathalie: jobban örülne a barátnőnek szerintem:-)

dr. gernika 2011.10.12. 23:32:09

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Ez lett volna annyira testhezálló neki, hogy felötlött bennem, ő mondjuk meg se hallja, csak idézgeti az ökörségeket.
Eddigi kedvencem, ehhez mondjuk kommentár sem kell:
"MINDEN EMAIL AMIT EBBEN AZ ORSZÁGBAN ÍRNAK VAGY KAPNAK MI LÁTJUK"

dr. gernika 2011.10.12. 23:34:17

@nathalie: No, aztán lássalak ám az első párbaján a szurkolói között! :)

dr. gernika 2011.10.12. 23:44:19

@genevieve: Jó nagy szivecskés transzparenssel. :)

Hódos Hajnalka 2011.10.12. 23:48:57

@gernika: hát az bebaszna, oppardon :DDDD

nathalie 2011.10.13. 00:11:23

@gernika:
kitépem balázs kezéből a mikrofont és azt fogom üvölteni, hogy attila! nálad van a kulcsom!!!!

no mail, no problem 2011.10.13. 00:14:53

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

van egy majd' 40 kolleganőm, matematikus, több nyelvet beszél, a szakmájában expert, és hetente minimum egy körbetapsit előad, mert szeret örülni. nagyon. és ez egy olyan munkahely, ahol ahol min 1 diploma, (mind reál, meg mérnők) és kb 2 beszélt nyelv jut egy főre. azért vannak másodpercek, amikor átfut rajtam, hogy hol a kamera, ez tiszta vv. mondjuk a lényeg már megvolt, a körbekúráson a csapat egy része már túl van.

TapOut 2011.10.13. 00:44:34

bazz, most olvasom az esti kommenteket és szétröhögöm magam, Pötyi, golyónyaló kubai, leszakadt ajkak, nyalóka...kész...

nathalie 2011.10.13. 00:56:10

@no mail, no problem:
"lényeg már megvolt, a körbekúráson a csapat egy része már túl van. "

biztos ezért tapsol :D:D:D

Hurri Kán 2011.10.13. 00:59:12

@nathalie:
Már ha a körbekúrás boldogabbik végén volt, érted :DDD

nathalie 2011.10.13. 01:00:21

@gyvy:
nem, baszki nem értem, van a körbekúrásnak boldogabb vége is??? :D:D

Hurri Kán 2011.10.13. 01:01:39

@nathalie:
Tudod, mint a tápláléklánc...:DDD

SSTamás 2011.10.13. 08:20:48

Akkora barom voltam, amikor korábban azt hittem, hogy Kuba csak megjátssza a hülyét, de a kockaösszerakós feladat megmutatta, hogy tényleg nagyon szerények a képességei.

Lilut nem irigyeltem, látszott rajta, hogy próbálja megértetni a szabályokat Krisszel, de látja, hogy nem csillan meg a felismerés szikrája a srác szemében.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 08:49:19

hát, gyerekek, belenézegettem a videóba, amin a srácok a szerelmes verseket olvassák fel. kövezzetek meg, de nekem a Péteré marhára tetszett.. valószínűleg egy nyálasra vett közhelygyűjteménytől hánynék, de ez humoros volt :D

Müszélia 2011.10.13. 09:00:14

jó ez a mafiafőnökösdi. tipikusan az a játék, ami mindenkiből kihozza az állatot. mondjuk attilából és kiszopból nem nehéz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 09:01:56

@capa05: ideérsz tízig? besegíthetnél :DDD
@nathalie: valami gyógyszert azért írassál már magadnak, mert szükséges :P:DD
@gernika: már te is érzed??:D
@gyvy: aztán majd valami fekete özvegy fel ne faljon..:DD@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Haynalka, te most értetlen vagy?? ne nézd a VV-t, ha így hat rád! :P:D

Müszélia 2011.10.13. 09:03:22

@nathalie: hülyék utálják az egyetlen normálist.

Hurri Kán 2011.10.13. 09:05:53

@fkangi:
' reggelt. :)

Ha jó volt, utána felfalhat, mit bánom én. Persze ha jó volt, miért falna fel? :D

nathalie 2011.10.13. 09:06:11

@fkangi:
másfajta védekezési módszerre gondoltam, de tulajdonképpen igazad van :D:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 09:18:42

@gyvy: felijedés volt, nem ébredés..:D
nem tudom, nem vagyok otthon a témában <álszent, pillarebegtetős, ártatlanpofás szmájli >

@nathalie: basszus, már megint igazam van!! :DDD:PP

Hurri Kán 2011.10.13. 09:21:54

@fkangi:
Hú... sajnállak... tényleg... elég unalmas és üres életed lehetett :D :D :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 09:26:20

@gyvy: azt hiszem, eljutottunk arra a pontra, ahol azt kell mondjam: elmész te a picsába és ha odaértél, mondd meg, hogy én küldtelek! :P:DD

@Müszélia: ez az életben is sokszor így van...

capa05 2011.10.13. 09:28:07

@fkangi: Itt vagyok!! Bármiben állok rendelkezésedre!(nekem nincs smile- m)

Hurri Kán 2011.10.13. 09:29:11

@fkangi:
Eszem azt a kis cizellált lelked. Egyúttal tolmácsolom megkülönböztetett forró kézcsókomat! :DDD

nowo 2011.10.13. 09:31:38

Hajrá Csaba!Remélem visszaszavazzák!

Hogy én hogy utálom Esztert!
Talán azért,mert akkora szájat tátott a matracos jelenetnél Attiláékra (online láttam),holott ott spec. Attiláéknak volt igazuk,és egyáltalán,miért pofázik bele mindenbe azon a sipítozó hangján?
Akit még utálok,az Gergő,rém sunyi.
És azok a szemek a kisollós jelenetnél...
Seherezádénak kimondottan irritál a stílusa.
Vera katasztrófa,azok a pofák,amiket vág,no humor,csak merő ostobaság.

Ezek az emberek irritálnak,a többi elmegy.
Sajnálnám,ha Csabát kiszavaztatnák,mert megfelelő ellenpólusa a sok agyatlannak.
Kinga meg egészen más személyiséggé válik,amikor Csabával randizik.Megszépül!:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 09:32:19

@capa05: jó, akkor elkezdhetnéd megírni a beszédemet, amit majd az Oscar-díj átvételekor elmondok. köszi :DDD

@gyvy: annyira cizellált a lelkem, hogy a kolleganőm tegnap közölte, hogy ritka randán tudok beszélni, bizonyos helyzetekben simán kilóg egy lófasz a számból..:DDD
hódolj, alattvaló, ez az Élet rendje! a férfiak létének értelme ez..:P:P:DDDD

Hurri Kán 2011.10.13. 09:34:43

@fkangi:
Nem vagyok férfi. Én egy UFO vagyok. Bocs. :DDD

capa05 2011.10.13. 09:34:56

Te már kapsz ajándékot ha el nem szúrod!
Azért kíváncsivá tattél, hogy a sírós ember mivel "fogott" meg?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 09:35:36

@gyvy: ezért nem készül a gipszminta!!! :DDDD

capa05 2011.10.13. 09:37:09

@fkangi: Hogyne !!!
Csak a stáb és a család legyen benne, vagy ez a kis hogyvoltos közösség is meg legyen említve?( már hogy kinek vagy hálás?)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.13. 09:41:34

@nowo: Csaba még maradjon, menjen inkább valamelyik agyhalott, pl. Krisztofel vagy Veronika!

nathalie 2011.10.13. 09:42:43

@nowo:
majdnem minden oké, de Hajrá Csaba? Kinga szépül???

nathalie 2011.10.13. 09:43:23

@Peter_Cs:
hát krisztofel és veronika nehogymááár!!

genevieve 2011.10.13. 09:44:10

@nowo: ezt gondolom én is csabiról és kingáról:-)

bár kinga elég agyatlan ettől függetlenül:-)

capa05 2011.10.13. 09:44:46

@nathalie:
Nagyok a lehetőségek!!

genevieve 2011.10.13. 09:45:35

@Peter_Cs: Te peticsé:-))ezen széria alatt kifejezetten szimpatikus vagy nekem :-)

dr. gernika 2011.10.13. 09:53:17

@fkangi: Még nem, de nem akarom, hoyg a kellő pillanatban eszembe jusson. :D

avanivi 2011.10.13. 10:01:27

Helló mindenki !!
@fkangi: @gyvy: Most akkor ti románcoskodtok ??

genevieve 2011.10.13. 10:05:21

tegnap ezek szerint nem megint nem volt élő?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:07:14

@avanivi: ÉN nem..:DD ez a lökött gyvy csókolgatja a kacsóimat..:D de nem töltetem fel az ajkaimat a kedvéért, úgyhogy semmi paplanbuli..:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:08:03

@genevieve: lefordítom: eddig ki nem állta a pofádat:DDDD
nem, nem, csak viccöltem! :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:10:40

@fkangi: meg ugye, nem vagyok én perverz, hogy ufókkal románcoskodjak..:DDD

Hurri Kán 2011.10.13. 10:21:19

@avanivi:
Szia! :)
Nem, nem olyan az én temperamentusom. :D

avanivi 2011.10.13. 10:22:03

@fkangi: A tekintélyes pillantásod megigézte !!( szeretnél látni Krisz versét !)
Nem tölteted fel az ajkadat ?? Pedig a Veron is milyen szép lett :)

avanivi 2011.10.13. 10:24:52

@gyvy: Szia ! A temperamentusod látjuk !!

Hurri Kán 2011.10.13. 10:26:36

@avanivi:
Tehetek én róla, hogy állandóan letámadnak, és meg kell védenem magam? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:27:30

@avanivi: jó, bevallom, én is irigylem Veronika szépségét és eszét, azért cikizem :DD
azért bennem felmerül a gyanú gyvy temperamentusát illetően, hogy egyszer meggypálinka és vörösbor nélkül is meg kellene hallgatnunk...:DD
@gyvy: szkeptikusok vagyunk, bocs :P:DD

Hurri Kán 2011.10.13. 10:30:03

@fkangi:
A ti helyetekben én is az lennék. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 10:30:08

@nathalie: :DDDDD

fkangi, elment már a stáb??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:32:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: még most várom őket, azért vagyok ilyen formában:D
@gyvy: bmeg, annyira szenvedsz, de annyira!!! :P:DDDDD

avanivi 2011.10.13. 10:32:44

@fkangi: Csak akkor hallhatod, ha beszél álmában.

Hurri Kán 2011.10.13. 10:33:45

@fkangi:
Háppersze hogy szenvedek. Rohadék megrendelő megint késik az előleggel. :D

avanivi 2011.10.13. 10:35:36

@gyvy: Amikor Pom-pom voltál akkor is így volt ?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:36:03

@avanivi: mondjuk, erre is olyan nullához közelítő az esély..:D
@gyvy: te igen, de mi a mi helyünkben elégedettek lehetünk :P:D
@TapOut: végülis ez a fórum is egy diliház, csak nem bentlakásos.:D

Hurri Kán 2011.10.13. 10:37:16

@avanivi:
Akkor még rosszabb volt a helyzet. :D

@fkangi:
Most irigykednem kéne? :D

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 10:38:29

@fkangi: jó, én közben mondatokon gondolkodom.
ilyeneket:

"..... hogy volt-e olyan alkalom...."

"... úgy emlékszem, hogy volt olyan alkalom...."

"... hogy volt-e? persze!...."

:D

nathalie 2011.10.13. 10:44:14

csak olyan morbid dolgok jutnak eszembe ezzel a fkangi-s interjúval és kérdésekkel kapcsolatban, amit már nekem sincs pofám leírni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:45:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: rendben,észben tartom ezeket a lehetőségeket..:)

@avanivi: ugye, hogy szív, vagy szúr?? magától nem lehet ennyire..:DD

@gyvy: irigykedsz is :P:P:DD

na, by all, Hayny, jót írjál megint! :)

avanivi 2011.10.13. 10:53:47

@fkangi: Á , azt sem hiszen el hogy iszik, szerintem absztinens:))

beacska 2011.10.13. 10:55:23

szerintem Attila magabiztosan Csabára fog szavazni, és közben a többiek ráteszik a jelet Fecóra. Ez egy logikus lépés lenne....

avanivi 2011.10.13. 11:01:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szia Hajny ! Örülök, hogy meggyógyultál :)Várjuk délután az adagunkat, főleg hogy a baromira izgis családokról mit fogsz írni ?

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 11:10:26

@avanivi: fogggalmam sincs. Sigis szerint ez volt az eddigi legjöbb öfi.
kinek a pap, ugye :D

Tjuca 2011.10.13. 11:25:52

azért elnézve az itteni kommentelőket csabító annyira nem esélytelen. mondjuk, ha egy újverát visz vagy egy seherenyenyerét, akkor visszamegy. :-)

nathalie 2011.10.13. 11:30:30

A gazdagréti családokat szívesebben nézném mint ezt így.

Tjuca 2011.10.13. 11:31:28

én nem értek itt valamit. nem a vizet vonták meg, hanem a meleget. mi a kérdés? aki nem fürdik, simán leönteném. nem komálom a büdös embereket. és igen észrevettem a csíkos lila bugyit, szépen nézett rá péter. fincsi lehetett arra ébredni, hogy az orránál egy olyan bugyi, amin buliztak a hüvelygombák. :-D

beacska 2011.10.13. 11:32:08

@Tjuca: én nem is nagyon értem, mi ez a Csaba-mánia. szerintem Csaba a múlt hét jelöltje volt. Jaaa, hogy Cris és Attila leragadt ott...?

genevieve 2011.10.13. 11:37:22

@Tjuca: ilyen időben hideg vizben fürödni nem egy leányálom azért:-)

melegitéshez meg konyha és edényhasználat kell, amiért fizetni kell

Tjuca 2011.10.13. 11:38:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

baltát kerestek, de csak gerebléyt találtak a fészerben, és azzal ütötték a nénit. a néni az egyik ütéstől elvesztette orientációját, mert támadó démonról kiabált kétségbeesve. az egyik támadó pólóján a six(X)tynine felirat állt, ami egy csoportot jelöl. interneten értekeznek, egy tv-s sorozatról osztják meg véleményüket egymással. szellemi vezetőjüket követik külső és belső megnyilvánulásaikkal, neki jelentenek nap, mint nap, mi hogy volt.

Tjuca 2011.10.13. 11:40:53

@genevieve: milyen időben? a zuhanyzóban fűtenek? két napról beszélünk, én évekig tusoltam hideg vízzel. :-D vannak kolik, ahol nincs elég melegvíz. azért jajj ne már. :-) törlőkendő, meg cicamosdás, csak mert nincs melegvíz, lavórt nekik, hajny mondta volt tökéletesen.

genevieve 2011.10.13. 11:51:19

@Tjuca: azért mert te évekig tusoltál hideg vízzel, nekik még lehet rossz érzés hideg vízzel fürödni:-)

az más kérdés, hogy ha akarnák, meg tudnák oldani:-)

a muszáj egyébként is nagy úr, én is visítoznék a hideg víz miatt, de ha nincs más akkor azzal fürödnék:-)

Tjuca 2011.10.13. 12:03:57

@genevieve: nananana lehet rossz érzés, de mint írtam két nap. :-) azé nemá. ez merő hiszti. simán betetet szilikont bárhova, meg kivarratja magát, de hisztizik, mer' csak hidegvíz van, mert sudribunkó volt a társaság. fn.hir24.hu/itthon/2011/10/12/kegyetlen-tel-var-a-pest-megyei-gyerekekre/ amúgy. na mi a két nap hidegvíz ehhez képest?

nathalie 2011.10.13. 12:06:19

azt hiszem lehetne ennél nagyobb problémájuk is. Ez a nincs melegvíz sztem egy olyan dolog, hogy még annyit sem volt érdemes pazarolni rá, mint amennyi idő alatt lilu bemondta.

Tjuca 2011.10.13. 12:06:27

amúgy meg mind beírta, hogy nincs az a körülmény, meg feladat, amit ő ne... amúgy a feladatot nem teljesítőkkel csak elbeszélgetnék a következményekről, szép számban vannak. :-P

Tjuca 2011.10.13. 12:09:18

spéci én rohadt ideges lennék, ha valami kórségot szednék össze a törlőkendőkézés miatt. :-O

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 12:32:59

@pushpang: annak hát. olvass vissza, fkangi ma nyilatkozik a házon kívül stábjának, méghozzá úgy, hogy - meglehetős nyomásra - megpróbálja beleszőni a "baltás démon", a "hogyvolt" és a "sixx" szavakat, így megemlékezvén kis közösségünkre :D

mi meg gyűjtjük neki a jobbnál jobb ötleteket. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 12:39:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: olvastam én még az este, meg visszaolvastam a többit is, értem én, csak valahogy... szóval érted. Nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy az a szerencsétlen öregasszony mit élhetett át.
Persze fkangi is nyilatkozhatna inkább a kacsacsőrűek és a lábasfejűek párzási szokásairól, de hát nem ezzel foglalkozik.. :)

Tjuca 2011.10.13. 12:40:48

@pushpang: sajnos az alap szituáció nagyon nem vicces. ebben igazad van. :-(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 13:15:22

Valaki el tudná magyarázni, hogy miért lett ekkora ügy a vízprobléma? Két napig nem kéne fürödniük és meg is lenne oldva. Kapnak mindenféle dezodort, meg parfümöt, tehát szaguk sem lenne.

Tapasztalat, mert hetente egyszer fürdök (munkanélküli vagyok és sokba kerül a víz...).

morgo1229 2011.10.13. 13:26:42

@King of Shadows: a szuz munkanelkuli, elegge rad jar a rud

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 13:50:05

@morgo1229: Egész életemben ez volt.

@genevieve: Igen. :) És tegnapelőtt óta eszembe jutott hol láttam Dyát élőben (ennek nagyon örülök). Néha lerántottam a HÉV-megállóban. :)

Tjuca 2011.10.13. 13:50:32

@pushpang: bocs, tényleg őrült szar kedvem van. nem volt vicces. :-(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 14:28:51

@morgo1229: Mármint aneked szóló részben? Nem, nem dolgoztam soha életemben, mert nincs tapasztalatom, anélkül meg nem vesznek fel. Árufeltöltőnek sem...

morgo1229 2011.10.13. 14:46:00

@King of Shadows: marmint, hogy szuz is vagy meg munkanelkuli is, de vegul is net van.
Ha oszthatom az eszt akkor azt mondanam, hogy civil szervezethez mennek melozni, parttime es ingyen, aztan beleirnam a cvbe.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 15:04:14

@morgo1229: Igen, tényleg szűz, tényleg ellátatlan munkanélküli és tényleg 26 vagyok.

Másvalaki nyugdíjából élek, azért van például net. Az ingyennel meg az a baj, hogy nem adnak érte pénzt, mert az érettségis minimálbért azért szeretném megkapni, ha már van érettségim. Más végzettségem nincs is... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:15:34

@Virágék: hát nézem ezt a tegnap esti izét. Egy kibabrált kurva szót se értek ebből a mi mennyibe kerül játékból.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:20:52

Kriszop úgy néz ki ebben a fehér, testhezálló dekoltál felsőben, mintha a Minden lében két kanálból lépett volna elő. Nemis, inkább a Bee Gees-ből :D

busifa 2011.10.13. 15:26:30

Sziasztok!

Hol van már a mai poszt?

Tud valaki róla valamit?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:27:54

@King of Shadows: döbbenet, ahogy Kriszopnak kinyílt a csipája és a kurvanagy egójától megrészegülve össze-vissza beszél.
"neked meg EKKORA füled van" :D Tiszta dedó.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 15:34:45

@pushpang: Készülj, mert ma ő fog randizni Aleknével. :P Közben a Survivor is az Újverával.

kékdelfin 2011.10.13. 15:42:22

@pushpang: Hehe, ez hülyébb, mint eddig gondoltam. Megtestesít mindent, ami egy embert viszataszítóvá tesz. Remélem neki különleges engedéllyel nincs választói joga.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 15:47:16

@pushpang: Nem, Krisz fog randizni az egyik Verával, Peti meg a másikkal.

Nem láttam. Az online alapján viszont Vera tantráztatása benne lesz az összefoglalóban. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:49:05

@Kékdelfin: eddig olyan szerethető hülyének tűnt, de ezt tényleg idióta. És mióta hogyismondjam... amióta mederbe került a szekszuális élete, azóta szinte elviselhetetlen. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:50:36

@King of Shadows: akkor nem értem, mi a különleges abban, hogy Kriszop Veronikával randizik? Ismerkedési estet biztos nem tartanak. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:51:19

Seherének meg mi a baja? A keze is be van kötve, de tök szomorúan ül ott.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 15:59:02

@pushpang: Szerintem az adás fele arról fog szólni, hogy az a két idióta beszélget. :D

fran7 2011.10.13. 16:05:39

@pushpang: Pedig lehet rájuk férne. Mit tud Cris Veronról meg fordítva? Tudom most naiv vagyok.

genevieve 2011.10.13. 16:09:02

@fran7: hát azt, hogy veronika teste egy gitár
és crisz egy gitár virtuóz:-)

no mail, no problem 2011.10.14. 23:27:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem, de tudom miért kérdezted :))

@nathalie: te nem nálunk dolgozol véletlenül? xD
süti beállítások módosítása