Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV5 - 1X30

2011. október 12. 12:23 - Hódos Hajnalka

Alig csitultak el a Nagy Kisolló Botrány hullámai, máris itt a D-matrac Hirig, nem bántam volna, ha Cristofel kevésbé éli bele magát a szerepébe, mert Vinyov – Pötyi trimmelés utáni neve – felébredt a szaralakozásra és az istennek nem maradt békén, össze is vesztünk, hogy hol a mamuszom, azóta sem derült ki. Biztos a kisolló mellett. Nem baj, cserébe eldugtam a lábatlan-kezetlen majmot, amilyen az aggyonisten, ugye. A románckodást követő reggelen Krisz kubai diszkrécióval nyújtja át Veronika bugyiját, Veronika kéri, a tegnapit nehogy mondja bárkinek is. Nem is kell, hallotta mindenki. Fecónak is csak azért, mert Krisz tudja, hogy ő nem mondja senkinek. Hogy Verának miért, az már nem derül ki, az igen, Veronika olyan szinten nyögött, hogy be kellett fogni a száját. Így. Kinga nem szívbajos típus, hallod, dugtatok? Dehogyis! De azt hogy láttad? Miért, szerinted nem hallom? Hogy őszinte legyek, én látni se akarom.

Attila a helyükben már dugna, de ki az a nő, aki hozzá nyúlna? Most mi van, elég jó pontokat kapott a szexisség skálán, de Veronika nem mond részleteket. Azt azért kiböki, Kinga szerinte vonzódik Csabához. Sem Attila fogcsikorgatását nem hallani a mikroportban, sem a bőrének szakadását, ahogy a körmeit a tenyerébe vájja, azt igen, hogy csalódott állapotban van, mert Kinguci nincs többé az életterében és ez rosszul esik neki. Be is vonulnak hármacskán a szaunában, megbeszélni. Van most benned valami megbántás tőlem? Vanhá. Kinga már nem tud mit mondani, már őszinte sem tud lenni, elég keveset bazmegol, igazából ez tűnik fel. Attila megígéri, hogy nem fogja keresni a társaságát, nem baszogatja, nem keverednek konfliktusokba. Kinga, miután hosszan nézegeti a fogait, odamondogat, benned nincs érzés senki felé, te nem érzel barátságot senki felé, benned nincsenek érzések bazmeg! Te egy érzéketlen ember vagy, és ezt viselem a legnehezebben. Attila leveszi a szemüvegét és hosszan néz, miután pontosan tudja, hogy ezeket a kemény szavakat bevágják majd az öfibe.

A rekordkísérletet, mint feladatot nemigen tudom értelmezni, ilyen még nem volt, hogy egyszerre zuhanyozzon minden Lakó, hát mindjárt össze is pisilem magam az elragadtatástól, szóval, a feladat az volt, hogy gongszóig zuhanyozni kellett, aztán rohanás a szaunába, aztán a medencébe, végül a dzsakuba. Közben néhányan okoskodnak a riportban, mivel itt mindenki kurva okos és egyből rájöttek, hogy ez csapatépítésre szolgált. A rekordkísérlet nem jött össze, gongszó előtt kijöttek a dzsakuból, mert a csapat agy nélküli része viccesnek tartotta az ötfokos vizet ezerrel fröcskölni. Márpedig feladat ide vagy oda, Attila ezt nem vállalja be. Cserébe ki is beszélik a háta mögött a medencében, szar alak és mossa Fecó agyát. Attila és Fecó bevonulnak a nyugiba és arról elmélkednek, ennek egy Gergő-Attila vagy egy Gergő-Fecó párbaj lesz a vége, aztán Attila kifejti, még azt sem tartja kizártnak, hogy Gergő megüti a nőket. Az az agresszív tekintet piszlicsáré ügyekben, ha nem itt lennénk, már eljárt volna a keze! Az Agymosott hümmög, szokás szerint.

Ennyi nyomasztó feszültség után ránk fér egy kis bolondozás, addig talán kezünk remegése is megszűnik, a főszerepben Zizike, a szupermalac. Zizi hallgat a nevére és tudja Annamarit követni. Tud pitizni, a gombot is tudja nyomni, ölben is tud lenni, és a szája pont úgy néz ki, mint amikor – határozott tiltásom ellenére – a mama pörköltszaftos csipetkét ad a Pötyinek ebédre. Zizi utolsó trükkje sajnos, csak Péternél működik, tud puszit adni Péter lábujjára. A nézők szavaztak, a lakók családokra szakadnak, én forgatom a szemem. A három Keresztapa Péter (don Pedro, alias don Pepe), Fecó (don Alfredo), és Gergő, akinek nem jegyeztem meg a nevét, mert annyira humorosnak találtam mindezt, hogy szénné röhögtem magam. Hazudtam az előbb. A családok összeülnek. Attiláék családját az ármány és a szerelem tarja össze, céljuk vállalkozásaik sikeres működtetése. Ennek érdekében prostituálják Veronikát. Péter családja mkk megvédi egymást, vita esetén összeül a család. Megegyeznek, más család tagjait átverni és megkárosítani nem bűn, Péter meg majdnem elfelejti bevenni hatodik pontnak, nincsenek önálló cselekedetek egyeztetés nélkül. Gergőék korrekt együttműködésre alapoznak, na, nekik annyi is. Don Alfredo és Don Pepe ezután rendelkezik a szerelmesek sorsáról és áldásukat adják Crisre (Giovanni) és Veron (a Legsötétebb Patkány) frigyére.

Hogy a szerelmi jóslatok beválnak-e, kit érdekel, nem tudhatjuk, de két párnak lehetőség adatik egy rendhagyó őszi randevúra, már készítem is a Máté Péter lemezt, hull az elsárgult levél. Kinga Csabával, Dya Shadival randizik. Attila kivan és másfél nap alatt akkorát csalódott Kinguciban, hogy eltemette. Nem kell megijedni, egyelőre csak a lelke legmélyebb bugyraiba. A rendhagyó őszi randi két kisasztalkából áll, én felvonyítok, mert életemben először látom az úgynevezett körbetapsit, amit, bár Idó barátnőm megesküdött, hogy nem urban legend, én mégsem hittem el. Ma fel is hívtam nagy örömömben. Szóval van gesztenye, meg kürtőskali! Meg forralt bor, jajdejó! (körbetapsi) A randik rendkívül unalmasak, egyszer röhögtem csak fel, mikor nathalie nevű atomkommentelőnk azt írta: „Shadi kérdésére – mit nézel meg először egy férfiban? – a helyes válasz gondolom, az lett volna, a haját”. Dyának nem kell vigyázni az alakjára, mert genetika, gonoszul vigyorgok, huszonkét évesen még nekem se kellett. Shadi nagyra értékeli Dyát, aki fenséges és csodálatos is. Juj, Diusnak nem szoktak bókolni. Shadi őszinte és komolyak a szándékai, én meg fogom a fejem, huszonhárom évesen olyan mentalitással tolja, mintha egy többszörösen elvált, késő ötvenes pasi lenne deres halántékkal, aki arra vár, hogy valaki bearanyozza hátralevő napjait. Csaba egész randi alatt vigyorog, mint a rohadt paradicsom, Kingustól megtudhatjuk, van jó irányú és zavarban levős meglepődés, és ha Csaba írta volna a jóslásos levelet, akkor nem dobta volna ki és jólesett volna.

A D-Matrac Hirig a nappaliban indul, Attila tökeit most kell elkapni, kurvára egyedül van, nem érzi jól magát és leromlott. Attól is ki van borulva, hogy nem tud hol aludni, nincs privát szférája. Ez adja a GKKT-nek az ötletet, Krisz bérelje ki két éjszakára a matracot, Shadi meg ragaszkodjon ahhoz, hogy ágyban akar aludni. Krisz indul is a nyugiba, megbeszéli Attiláékkal, ha két napig bérli a matracot, komplett ágyat kapnak, de beszéljenek a Shadival is, mert a Kingával és a Csabával alszik egy ágyban. Az üzlet megköttetik, de Sehere elkotyogja nekik, Krisz másnak ígérte az ágyat. Több se kell a Machinátornak meg az Agymosottnak, bemennek a szobába, na kinek fáj a lelke amiatt, hogy ők privatizálták a matracot? Mikor elhangzik a hazudtál, átbasztál minket kérdés, Krisz kisgatyiban felpattan és artikulálatlanul ordítva kussolni kezd, szaremberezik. Nem hazudtam a pofádba, kussoljál bazmeg! Fecó hitetlenkedve röhög, és csapkodja a térdét, Krisz, kifogyván az eddig érvekből, lehúzza a gatyáját és segget mutat Attilának, ezért szép ez a műsor. Shadi meg minek örül, hogy végre itt egy ügy? Ne keverje bele a maga ügyét, mert ez itt Attila ügye. Fecó véletlenül abbahagyja a röhögést, ettől annyira meglepődik, hogy ő is óbégatni kezd, mutogatva. Megtiszteled az öregebbet! És persze megmondja az őszintét is. Ő tizenöt, Attila tizennégy napot csövezett a földön! Végre elhangzik a Villában veszekedéskor megszokott rakjátok ránk a jeleket, majd kivonulnak a szobából. Fecó Attilának bizonygatja, a Krisz megütött volna! Shadi és Krisz vigyorogva lepacsiznak egymással, sajnos, Pétert nem mutatják, pedig kíváncsi lettem volna a fejére.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: vv5
988 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hurri Kán 2011.10.13. 00:59:12

@nathalie:
Már ha a körbekúrás boldogabbik végén volt, érted :DDD

nathalie 2011.10.13. 01:00:21

@gyvy:
nem, baszki nem értem, van a körbekúrásnak boldogabb vége is??? :D:D

Hurri Kán 2011.10.13. 01:01:39

@nathalie:
Tudod, mint a tápláléklánc...:DDD

SSTamás 2011.10.13. 08:20:48

Akkora barom voltam, amikor korábban azt hittem, hogy Kuba csak megjátssza a hülyét, de a kockaösszerakós feladat megmutatta, hogy tényleg nagyon szerények a képességei.

Lilut nem irigyeltem, látszott rajta, hogy próbálja megértetni a szabályokat Krisszel, de látja, hogy nem csillan meg a felismerés szikrája a srác szemében.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 08:49:19

hát, gyerekek, belenézegettem a videóba, amin a srácok a szerelmes verseket olvassák fel. kövezzetek meg, de nekem a Péteré marhára tetszett.. valószínűleg egy nyálasra vett közhelygyűjteménytől hánynék, de ez humoros volt :D

Müszélia 2011.10.13. 09:00:14

jó ez a mafiafőnökösdi. tipikusan az a játék, ami mindenkiből kihozza az állatot. mondjuk attilából és kiszopból nem nehéz.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 09:01:56

@capa05: ideérsz tízig? besegíthetnél :DDD
@nathalie: valami gyógyszert azért írassál már magadnak, mert szükséges :P:DD
@gernika: már te is érzed??:D
@gyvy: aztán majd valami fekete özvegy fel ne faljon..:DD@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Haynalka, te most értetlen vagy?? ne nézd a VV-t, ha így hat rád! :P:D

Müszélia 2011.10.13. 09:03:22

@nathalie: hülyék utálják az egyetlen normálist.

Hurri Kán 2011.10.13. 09:05:53

@fkangi:
' reggelt. :)

Ha jó volt, utána felfalhat, mit bánom én. Persze ha jó volt, miért falna fel? :D

nathalie 2011.10.13. 09:06:11

@fkangi:
másfajta védekezési módszerre gondoltam, de tulajdonképpen igazad van :D:D:D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 09:18:42

@gyvy: felijedés volt, nem ébredés..:D
nem tudom, nem vagyok otthon a témában <álszent, pillarebegtetős, ártatlanpofás szmájli >

@nathalie: basszus, már megint igazam van!! :DDD:PP

Hurri Kán 2011.10.13. 09:21:54

@fkangi:
Hú... sajnállak... tényleg... elég unalmas és üres életed lehetett :D :D :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 09:26:20

@gyvy: azt hiszem, eljutottunk arra a pontra, ahol azt kell mondjam: elmész te a picsába és ha odaértél, mondd meg, hogy én küldtelek! :P:DD

@Müszélia: ez az életben is sokszor így van...

capa05 2011.10.13. 09:28:07

@fkangi: Itt vagyok!! Bármiben állok rendelkezésedre!(nekem nincs smile- m)

Hurri Kán 2011.10.13. 09:29:11

@fkangi:
Eszem azt a kis cizellált lelked. Egyúttal tolmácsolom megkülönböztetett forró kézcsókomat! :DDD

nowo 2011.10.13. 09:31:38

Hajrá Csaba!Remélem visszaszavazzák!

Hogy én hogy utálom Esztert!
Talán azért,mert akkora szájat tátott a matracos jelenetnél Attiláékra (online láttam),holott ott spec. Attiláéknak volt igazuk,és egyáltalán,miért pofázik bele mindenbe azon a sipítozó hangján?
Akit még utálok,az Gergő,rém sunyi.
És azok a szemek a kisollós jelenetnél...
Seherezádénak kimondottan irritál a stílusa.
Vera katasztrófa,azok a pofák,amiket vág,no humor,csak merő ostobaság.

Ezek az emberek irritálnak,a többi elmegy.
Sajnálnám,ha Csabát kiszavaztatnák,mert megfelelő ellenpólusa a sok agyatlannak.
Kinga meg egészen más személyiséggé válik,amikor Csabával randizik.Megszépül!:)

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 09:32:19

@capa05: jó, akkor elkezdhetnéd megírni a beszédemet, amit majd az Oscar-díj átvételekor elmondok. köszi :DDD

@gyvy: annyira cizellált a lelkem, hogy a kolleganőm tegnap közölte, hogy ritka randán tudok beszélni, bizonyos helyzetekben simán kilóg egy lófasz a számból..:DDD
hódolj, alattvaló, ez az Élet rendje! a férfiak létének értelme ez..:P:P:DDDD

Hurri Kán 2011.10.13. 09:34:43

@fkangi:
Nem vagyok férfi. Én egy UFO vagyok. Bocs. :DDD

capa05 2011.10.13. 09:34:56

Te már kapsz ajándékot ha el nem szúrod!
Azért kíváncsivá tattél, hogy a sírós ember mivel "fogott" meg?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 09:35:36

@gyvy: ezért nem készül a gipszminta!!! :DDDD

capa05 2011.10.13. 09:37:09

@fkangi: Hogyne !!!
Csak a stáb és a család legyen benne, vagy ez a kis hogyvoltos közösség is meg legyen említve?( már hogy kinek vagy hálás?)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.10.13. 09:41:34

@nowo: Csaba még maradjon, menjen inkább valamelyik agyhalott, pl. Krisztofel vagy Veronika!

nathalie 2011.10.13. 09:42:43

@nowo:
majdnem minden oké, de Hajrá Csaba? Kinga szépül???

nathalie 2011.10.13. 09:43:23

@Peter_Cs:
hát krisztofel és veronika nehogymááár!!

genevieve 2011.10.13. 09:44:10

@nowo: ezt gondolom én is csabiról és kingáról:-)

bár kinga elég agyatlan ettől függetlenül:-)

capa05 2011.10.13. 09:44:46

@nathalie:
Nagyok a lehetőségek!!

genevieve 2011.10.13. 09:45:35

@Peter_Cs: Te peticsé:-))ezen széria alatt kifejezetten szimpatikus vagy nekem :-)

dr. gernika 2011.10.13. 09:53:17

@fkangi: Még nem, de nem akarom, hoyg a kellő pillanatban eszembe jusson. :D

avanivi 2011.10.13. 10:01:27

Helló mindenki !!
@fkangi: @gyvy: Most akkor ti románcoskodtok ??

genevieve 2011.10.13. 10:05:21

tegnap ezek szerint nem megint nem volt élő?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:07:14

@avanivi: ÉN nem..:DD ez a lökött gyvy csókolgatja a kacsóimat..:D de nem töltetem fel az ajkaimat a kedvéért, úgyhogy semmi paplanbuli..:DDD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:08:03

@genevieve: lefordítom: eddig ki nem állta a pofádat:DDDD
nem, nem, csak viccöltem! :DD

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:10:40

@fkangi: meg ugye, nem vagyok én perverz, hogy ufókkal románcoskodjak..:DDD

Hurri Kán 2011.10.13. 10:21:19

@avanivi:
Szia! :)
Nem, nem olyan az én temperamentusom. :D

avanivi 2011.10.13. 10:22:03

@fkangi: A tekintélyes pillantásod megigézte !!( szeretnél látni Krisz versét !)
Nem tölteted fel az ajkadat ?? Pedig a Veron is milyen szép lett :)

avanivi 2011.10.13. 10:24:52

@gyvy: Szia ! A temperamentusod látjuk !!

Hurri Kán 2011.10.13. 10:26:36

@avanivi:
Tehetek én róla, hogy állandóan letámadnak, és meg kell védenem magam? :D

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:27:30

@avanivi: jó, bevallom, én is irigylem Veronika szépségét és eszét, azért cikizem :DD
azért bennem felmerül a gyanú gyvy temperamentusát illetően, hogy egyszer meggypálinka és vörösbor nélkül is meg kellene hallgatnunk...:DD
@gyvy: szkeptikusok vagyunk, bocs :P:DD

Hurri Kán 2011.10.13. 10:30:03

@fkangi:
A ti helyetekben én is az lennék. :D

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 10:30:08

@nathalie: :DDDDD

fkangi, elment már a stáb??

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:32:41

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: még most várom őket, azért vagyok ilyen formában:D
@gyvy: bmeg, annyira szenvedsz, de annyira!!! :P:DDDDD

avanivi 2011.10.13. 10:32:44

@fkangi: Csak akkor hallhatod, ha beszél álmában.

Hurri Kán 2011.10.13. 10:33:45

@fkangi:
Háppersze hogy szenvedek. Rohadék megrendelő megint késik az előleggel. :D

avanivi 2011.10.13. 10:35:36

@gyvy: Amikor Pom-pom voltál akkor is így volt ?

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:36:03

@avanivi: mondjuk, erre is olyan nullához közelítő az esély..:D
@gyvy: te igen, de mi a mi helyünkben elégedettek lehetünk :P:D
@TapOut: végülis ez a fórum is egy diliház, csak nem bentlakásos.:D

Hurri Kán 2011.10.13. 10:37:16

@avanivi:
Akkor még rosszabb volt a helyzet. :D

@fkangi:
Most irigykednem kéne? :D

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 10:38:29

@fkangi: jó, én közben mondatokon gondolkodom.
ilyeneket:

"..... hogy volt-e olyan alkalom...."

"... úgy emlékszem, hogy volt olyan alkalom...."

"... hogy volt-e? persze!...."

:D

nathalie 2011.10.13. 10:44:14

csak olyan morbid dolgok jutnak eszembe ezzel a fkangi-s interjúval és kérdésekkel kapcsolatban, amit már nekem sincs pofám leírni.

anica inkognitóban · www.lepcsankparty.blog.hu 2011.10.13. 10:45:11

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: rendben,észben tartom ezeket a lehetőségeket..:)

@avanivi: ugye, hogy szív, vagy szúr?? magától nem lehet ennyire..:DD

@gyvy: irigykedsz is :P:P:DD

na, by all, Hayny, jót írjál megint! :)

avanivi 2011.10.13. 10:53:47

@fkangi: Á , azt sem hiszen el hogy iszik, szerintem absztinens:))

beacska 2011.10.13. 10:55:23

szerintem Attila magabiztosan Csabára fog szavazni, és közben a többiek ráteszik a jelet Fecóra. Ez egy logikus lépés lenne....

avanivi 2011.10.13. 11:01:37

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: Szia Hajny ! Örülök, hogy meggyógyultál :)Várjuk délután az adagunkat, főleg hogy a baromira izgis családokról mit fogsz írni ?

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 11:10:26

@avanivi: fogggalmam sincs. Sigis szerint ez volt az eddigi legjöbb öfi.
kinek a pap, ugye :D

Tjuca 2011.10.13. 11:25:52

azért elnézve az itteni kommentelőket csabító annyira nem esélytelen. mondjuk, ha egy újverát visz vagy egy seherenyenyerét, akkor visszamegy. :-)

nathalie 2011.10.13. 11:30:30

A gazdagréti családokat szívesebben nézném mint ezt így.

Tjuca 2011.10.13. 11:31:28

én nem értek itt valamit. nem a vizet vonták meg, hanem a meleget. mi a kérdés? aki nem fürdik, simán leönteném. nem komálom a büdös embereket. és igen észrevettem a csíkos lila bugyit, szépen nézett rá péter. fincsi lehetett arra ébredni, hogy az orránál egy olyan bugyi, amin buliztak a hüvelygombák. :-D

beacska 2011.10.13. 11:32:08

@Tjuca: én nem is nagyon értem, mi ez a Csaba-mánia. szerintem Csaba a múlt hét jelöltje volt. Jaaa, hogy Cris és Attila leragadt ott...?

genevieve 2011.10.13. 11:37:22

@Tjuca: ilyen időben hideg vizben fürödni nem egy leányálom azért:-)

melegitéshez meg konyha és edényhasználat kell, amiért fizetni kell

Tjuca 2011.10.13. 11:38:32

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon:

baltát kerestek, de csak gerebléyt találtak a fészerben, és azzal ütötték a nénit. a néni az egyik ütéstől elvesztette orientációját, mert támadó démonról kiabált kétségbeesve. az egyik támadó pólóján a six(X)tynine felirat állt, ami egy csoportot jelöl. interneten értekeznek, egy tv-s sorozatról osztják meg véleményüket egymással. szellemi vezetőjüket követik külső és belső megnyilvánulásaikkal, neki jelentenek nap, mint nap, mi hogy volt.

Tjuca 2011.10.13. 11:40:53

@genevieve: milyen időben? a zuhanyzóban fűtenek? két napról beszélünk, én évekig tusoltam hideg vízzel. :-D vannak kolik, ahol nincs elég melegvíz. azért jajj ne már. :-) törlőkendő, meg cicamosdás, csak mert nincs melegvíz, lavórt nekik, hajny mondta volt tökéletesen.

genevieve 2011.10.13. 11:51:19

@Tjuca: azért mert te évekig tusoltál hideg vízzel, nekik még lehet rossz érzés hideg vízzel fürödni:-)

az más kérdés, hogy ha akarnák, meg tudnák oldani:-)

a muszáj egyébként is nagy úr, én is visítoznék a hideg víz miatt, de ha nincs más akkor azzal fürödnék:-)

Tjuca 2011.10.13. 12:03:57

@genevieve: nananana lehet rossz érzés, de mint írtam két nap. :-) azé nemá. ez merő hiszti. simán betetet szilikont bárhova, meg kivarratja magát, de hisztizik, mer' csak hidegvíz van, mert sudribunkó volt a társaság. fn.hir24.hu/itthon/2011/10/12/kegyetlen-tel-var-a-pest-megyei-gyerekekre/ amúgy. na mi a két nap hidegvíz ehhez képest?

nathalie 2011.10.13. 12:06:19

azt hiszem lehetne ennél nagyobb problémájuk is. Ez a nincs melegvíz sztem egy olyan dolog, hogy még annyit sem volt érdemes pazarolni rá, mint amennyi idő alatt lilu bemondta.

Tjuca 2011.10.13. 12:06:27

amúgy meg mind beírta, hogy nincs az a körülmény, meg feladat, amit ő ne... amúgy a feladatot nem teljesítőkkel csak elbeszélgetnék a következményekről, szép számban vannak. :-P

Tjuca 2011.10.13. 12:09:18

spéci én rohadt ideges lennék, ha valami kórségot szednék össze a törlőkendőkézés miatt. :-O

Hódos Hajnalka 2011.10.13. 12:32:59

@pushpang: annak hát. olvass vissza, fkangi ma nyilatkozik a házon kívül stábjának, méghozzá úgy, hogy - meglehetős nyomásra - megpróbálja beleszőni a "baltás démon", a "hogyvolt" és a "sixx" szavakat, így megemlékezvén kis közösségünkre :D

mi meg gyűjtjük neki a jobbnál jobb ötleteket. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 12:39:58

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: olvastam én még az este, meg visszaolvastam a többit is, értem én, csak valahogy... szóval érted. Nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy az a szerencsétlen öregasszony mit élhetett át.
Persze fkangi is nyilatkozhatna inkább a kacsacsőrűek és a lábasfejűek párzási szokásairól, de hát nem ezzel foglalkozik.. :)

Tjuca 2011.10.13. 12:40:48

@pushpang: sajnos az alap szituáció nagyon nem vicces. ebben igazad van. :-(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 13:15:22

Valaki el tudná magyarázni, hogy miért lett ekkora ügy a vízprobléma? Két napig nem kéne fürödniük és meg is lenne oldva. Kapnak mindenféle dezodort, meg parfümöt, tehát szaguk sem lenne.

Tapasztalat, mert hetente egyszer fürdök (munkanélküli vagyok és sokba kerül a víz...).

morgo1229 2011.10.13. 13:26:42

@King of Shadows: a szuz munkanelkuli, elegge rad jar a rud

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 13:50:05

@morgo1229: Egész életemben ez volt.

@genevieve: Igen. :) És tegnapelőtt óta eszembe jutott hol láttam Dyát élőben (ennek nagyon örülök). Néha lerántottam a HÉV-megállóban. :)

Tjuca 2011.10.13. 13:50:32

@pushpang: bocs, tényleg őrült szar kedvem van. nem volt vicces. :-(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 14:28:51

@morgo1229: Mármint aneked szóló részben? Nem, nem dolgoztam soha életemben, mert nincs tapasztalatom, anélkül meg nem vesznek fel. Árufeltöltőnek sem...

morgo1229 2011.10.13. 14:46:00

@King of Shadows: marmint, hogy szuz is vagy meg munkanelkuli is, de vegul is net van.
Ha oszthatom az eszt akkor azt mondanam, hogy civil szervezethez mennek melozni, parttime es ingyen, aztan beleirnam a cvbe.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 15:04:14

@morgo1229: Igen, tényleg szűz, tényleg ellátatlan munkanélküli és tényleg 26 vagyok.

Másvalaki nyugdíjából élek, azért van például net. Az ingyennel meg az a baj, hogy nem adnak érte pénzt, mert az érettségis minimálbért azért szeretném megkapni, ha már van érettségim. Más végzettségem nincs is... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:15:34

@Virágék: hát nézem ezt a tegnap esti izét. Egy kibabrált kurva szót se értek ebből a mi mennyibe kerül játékból.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:20:52

Kriszop úgy néz ki ebben a fehér, testhezálló dekoltál felsőben, mintha a Minden lében két kanálból lépett volna elő. Nemis, inkább a Bee Gees-ből :D

busifa 2011.10.13. 15:26:30

Sziasztok!

Hol van már a mai poszt?

Tud valaki róla valamit?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:27:54

@King of Shadows: döbbenet, ahogy Kriszopnak kinyílt a csipája és a kurvanagy egójától megrészegülve össze-vissza beszél.
"neked meg EKKORA füled van" :D Tiszta dedó.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 15:34:45

@pushpang: Készülj, mert ma ő fog randizni Aleknével. :P Közben a Survivor is az Újverával.

kékdelfin 2011.10.13. 15:42:22

@pushpang: Hehe, ez hülyébb, mint eddig gondoltam. Megtestesít mindent, ami egy embert viszataszítóvá tesz. Remélem neki különleges engedéllyel nincs választói joga.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 15:47:16

@pushpang: Nem, Krisz fog randizni az egyik Verával, Peti meg a másikkal.

Nem láttam. Az online alapján viszont Vera tantráztatása benne lesz az összefoglalóban. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:49:05

@Kékdelfin: eddig olyan szerethető hülyének tűnt, de ezt tényleg idióta. És mióta hogyismondjam... amióta mederbe került a szekszuális élete, azóta szinte elviselhetetlen. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:50:36

@King of Shadows: akkor nem értem, mi a különleges abban, hogy Kriszop Veronikával randizik? Ismerkedési estet biztos nem tartanak. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.10.13. 15:51:19

Seherének meg mi a baja? A keze is be van kötve, de tök szomorúan ül ott.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.10.13. 15:59:02

@pushpang: Szerintem az adás fele arról fog szólni, hogy az a két idióta beszélget. :D

fran7 2011.10.13. 16:05:39

@pushpang: Pedig lehet rájuk férne. Mit tud Cris Veronról meg fordítva? Tudom most naiv vagyok.

genevieve 2011.10.13. 16:09:02

@fran7: hát azt, hogy veronika teste egy gitár
és crisz egy gitár virtuóz:-)

no mail, no problem 2011.10.14. 23:27:55

@Hódos Hajnalka, a Baltás Démon: nem, de tudom miért kérdezted :))

@nathalie: te nem nálunk dolgozol véletlenül? xD
süti beállítások módosítása