Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jersey Shore 4x04

2011. október 10. 08:00 - adamsék

Ott tartunk, hogy a pokol kapuja ugye nyitva van. Ronnie és Sammi újra járnak, Snooki tagadja, hogy lefeküdt volna Mike-kal, a kettő külön is elegendő indokot szolgáltat a Jersey Shore-ban ahhoz, hogy három rövid után valaki kapjon egy pofont, de együtt olyan csillagállást eredményez, amely mellett mindenki jobban tenné, ha meggondolná azt a negyedik felest. De ezeket a gyerekeket nem ilyen fából faragták.

Újabb másnap reggel Firenzében, a lotyó ikrek két részletben kirakva. A fő téma Deena előző esti rablása, amiről Vinny részletesen beszámol Ronnie-nak, aki teljesen padlót fog a sztoritól. Vinnynek a szánalmas nyivákolás helyett inkább szégyenkeznie kéne, hogy nem tudott olyat kínálni a csajszinak, amitől nála maradt volna, hanem inkább a csufi kis törpenőt választotta. Lepcses szájú Ronnie persze megy a csajokhoz, Snooki és Sammi egyaránt kiakadnak, duettben hangzik fel az íííííí-zás.

A fiúk együtt mennek reggelizni, a másik téma Snooki vs. A Helyzet, most megvolt vagy sem. Szitu a testvére életére esküszik, hogy megvolt neki Snooki. A Helyzet önkéntes igazmondó juhász, a nép hangja, aki akkor is megmondja a tutifrankót, ha ez később fájni fog, de utálom ezt a típust. A csajok is együtt nyomják, a csúcstalálkozó végeredménye, hogy elhatározzák, Snookinak fel kell hívnia Jionnit, és el kell mondania, mit terjeszt Mike. Természetesen Deena leszbi kalandja is terítékre kerül, Deena védekezik, csak smárolás volt, semmi más, utána elunta és átküldte az ikercsajt Vinnyhez. Elkerülhetetlen egy outing, megtudhatjuk, hogy Snooki egyszer megnyalt egy női mellbimbót, fura volt, íííí.

Hazafelé vesznek egy óriáskalapot az óriásnőnek, így kiderül, hogy Jenninek súlyos tévképzetei vannak az olasz divatról. Otthon a srácok már a konyhában sürögnek, készül a hagyományos vasárnapi vacsi. Deena jelentkezik a pofonért, amikor leül közéjük, és így számtalan (amúgy tényleg jó) szóviccet kell elviselnie, még szerencse, hogy a felét nem érti, amitől még nagyobb persze a derültség. Deena végül persze megsértődik és elvonul. Közben Snooki telefonos gyónást tart Jionninak, a fiú talán elhiszi, hogy nem volt semmi, a beszélgetést végül egy bájos kis büfivel zárja a másik törpe.

A lányok kalapos gombának öltöztek a vacsorához, de a hangulat ennek ellenére is elég fagyos. Deena ügye továbbra is a középpontban, aki nyilatkozni kényszerül, hogy nem volt nyalás, bár az iker felajánlotta, ő nem élt vele, és utána vissza is küldte Vinnyhez. A fiúk szerint Deena a fasztorlaszkodás mellé a rablást is hozzáadta bűnlajstromához, és ezért még lakolni fog, de durván. A két szivatókirály, Vinny és Pauly D kitalálják, hogy tréfából, és persze büntetésből kirakják Deena ágyát a közös szobából. Az igazán elmés ötletet hamar tett is követi, a nyomi kis Vinny annyira lelkes, hogy el is esik nagy igyekezetében. Mikor Denna meglátja az ágyát a nappaliban, teljesen kiborul. Pánikrohamot kap, sír, zokog. Jenni, a ház pszichológusa és békebírója közbenjárására leülnek megbeszélni, ahol kiderül, hogy Pauly szerint Deena megváltozott, hülye és hisztis, ráadásul kurvás. Deena megtörik és bevallja, hogy nincs jól, és bánatában iszik, és olyankor hülyeségeket csinál. Végül kikényszerítik belőle, hogy bocsánatot kérjen Vinnytől, amiért ellopta a csajt, szánalmas, hogy a kis pöcsnek ez kellett.

Békeszex helyett eljön az első munkanap, a nyerő hármas, Pauly és a minik, Deena és Snooki. Marco, a főnök, okosan berakja a csajokat tésztát gyúrni, míg Pauly D rikkancsként köröz a pizzéria előtt. A fiú lubickol a szerepben, a két lány pedig minden percét rühelli a melónak, még a kukászsákba bújás sem dobja fel őket. Ezért szereznek két üveg bort, amit a szolgálati WC-ben igyekeznek az arcukba tolni, de a főnök rájuk tör és még a Deenának megjött, csak tampont adok neki sem tudja távol tartani. Bár Snookiék tagadnak, Marco megtalálja a bort és teátrálisan a mosogatóba önti. A dolgos napot megkoronázandó a pizzéria ajtajában álldogáló Paulyt leszarja egy galamb. Bukta! Eközben Ron Jennivel kilátogatott a piacra, ahol szebbnél szebb portékát szerzett szerelmének, Samminek. Csupa nívós darab: súlyemelőöv, ordenáré fehér láncos lakktáska és egy seggkilógatós, tapadós partidressz, mindez hamisítatlan kínai piacos stílusban. Sammi teljesen el van olvadva. Mi rosszat sejtünk, miközben a retardált és a szuka azon elmélkednek andalgás közben, hogy milyen király, hogy most nem ők csinálják a balhét.

Snooki és Jenni is vacsorázni mennek kettesben, öribarik egymás között, hiányzik nekik a dugás persze, Snooki alig várja, hogy megérkezzen Jionni a ruháival és a péniszével. Megtudjuk Jennitől, hogy lehet a partnerünk pélójából dildót csináltatni, és ő ezt fontolgatja Rogerével. Tök romi! Jenni kissé tanácstalan, hogy mi legyen Hanna (Ronnie tartalékos csaja) látogatásával. Egy gyors flashback bemutatja az előző szériából az idevonatkozó részeket: névtelen levél írása Samminek arról, hogy Ron más nőkkel kavar, lebukás, óriásbalhé, hajtépés, csajbunyó. Á, inkább hagyjuk a picsába!

A buli új helyre megy, hip-hop est van, megy a dörzsi ezerrel. Vinny olaszul csajozna, de nem jár sikerrel. Sammi már szépen beállt, természetesen Ront monitorozza, aki magában táncikál a színpadon. Persze élesszemű Sam azonnal kiszúrja, hogy csajjal táncol, és szemmel veri ezért Ronnie-t, majd dúlva-fúlva kivonul, majd összeakadó nyelvvel számon kéri a meg nem történteket. Természetesen ugatás, majd szakítás, Ronnie egyedül megy haza. Szitu és Pauly becsajoztak, egy szőke, egy barna, természetesen haza is viszik őket, de Pauly csaja nem akar ágyba bújni, Pauly meg kiakad, faszér’ jöttél ide hajnali négykor, dumálgatni?! A szöszi igazi fasztorlaszként lerángatja barátnőjét is A Helyzetről, és dolgukat végezetlenül távoznak. Ilyenkor csak egyvalaki segíthet: Britney, aki közli, hogy mindjárt ott van. Ebben a lányban az a csodálatos, hogy mindig egy órán belül képes odaérni valahova, ha szexről van szó.

Részeg Sammi meg akarja beszélni a dolgokat, de Ron kivágja a szobából. Szitu visszavonul a dugiszobába, de előtte meg figyelmezteti a vitázó Sammiéket, hogy emlékezzenek rá, hogy ők szeretik egymást. Sammi lefekszik aludni, de előtte még elmondja Ronnie-nak, hogy A Helyzet elmondta neki, hogy Ron azzal dicsekedett a múltkor a diszkóban, hogy öt csaj várja, hogy hazavigye őket. Ezúttal Ron komolyan berág, lecsatolja strasszos karperecét, ledobja a bulizós pólót és egy szál farmerben és duzzadó izmokkal ront rá a rekamién gyanútlanul fekvő Mike-ra. Felemeli a heverőt Szitustól, miközben rekedtes hangon kárál, csupa sípszó az egész, persze. Szembesítés a hülye Sammivel, A Helyzet tagad, ő nem emlékszik, hogy mondott volna bármit az állítólagos öt csajról. Erre Ron berohan a szobájukba és a Jerseyben már begyakorolt módszerrel kikúrja Mike cuccait a szobából. A Szitu próbálja nyugtatni, Sammi is békítőleg tántorog, a többiek riadtan néznek. Ezzel ér véget a rész, de a következőben folytatódik a balhé, lesz minden, sírás, verekedés, mentők.

Kíváncsi vagy Sixx exkluzív videóira, ajánlóira, kritikáira? Csatlakozz a UPC Magyarország Facebook-oldalához!  

Címkék: jersey shore
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szotyoriheni 2011.10.12. 09:37:47

Neharagudj haver, de közöd sincs az egészhez, szerintem még ne erőltesd ezt! Nem bántásból, de az írásod gyenge és kicsit se vicces. Azt hogy Vinnyt miért kellett kipécézned, végleg nem értem. Ketten Paulyval viszik a humoros oldalát, nélkülük csak dráma és szarkavarás lenne és a kutya nem nézné az egészet. Próbálkozz valami mással;)
süti beállítások módosítása