Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban-Rosszban 8x1566-8x1567

2011. szeptember 16. 16:00 - Mária

Margit egy laza vacsorára készült, ami komolyra fordult. Nem mond igent Áronnak, aki nem tervezte előre a gyűrűt, ezek szerint impulzusvásárlás volt az akárhány karátnyi gyémánt. Fecóné szül, a 30. hétben van, Vera tartja a frontot és Kardosért nyafog. Bandi és Emil isznak, részegen rázzák az asztal fölött a nem létező hajukat, hörögnek is hozzá, kár, hogy a léggitározás elmarad. Jön két Tolouse-Lautrec vásznára kívánkozó lány, nem úgy néznek ki, mint a rocker csajok, hanem úgy, mint az abszintos kurvák az 1800-as évek végi Párizsból. Fecóné még mindig szül, Kardos megjön, Vera elrohan, ma már nagyon nem is látjuk. Józsi elképedve kérdezi, kinek a felesége szül, mikor megtudja, kiakad. Margit végre megkegyelmez Áronnak és mond pár jó szót az ujjára húzott gyűrűről, majd elárulja, hogy terhes.

Fecó meglépni készül, hagyja a feleségét, hagyná Józsit és Viktort, ha Tamás atya éppen ott lenne, a csapot és a papot is otthagyná. Pongráczéknál Tamás atya és Olivér a téma. Kicsit fényeztem magam Vera előtt, mondja Fecó, ilyen szánalmas dumával még sose csajoztam, vágja rá Viktor, majd jól orrba vágja a tenyérbe mászó arcú orvoslátogatót. Áron próbálja lazán venni az apaságot, amikor már nagyon laza, megkérdezi, hogy kitől van a gyerek, LOL. Pongrácz lecseszi Bettit, pont abban a témában, amiben egyedül neki van igaza, továbbra sem értem, hogy miért dönt egy szívsebész és egy könyvelő a drogos gyerek terápiájáról. Betti helyében viszakérném azt a fél vesét, amit a tökfej Pongrácznak adott, ha állami kitüntetéseket vissza lehet kérni, fél vesét miért ne lehetne viszakérni egy dilettáns és hatalommániás kórházigazgatótól? Vera közben az öltözőben sír, Józsi és Viktor vigasztalja.

Az abszintos kurvának látszó vöröske a piercingjeit mutogatja Bandinak, majd felírja az izmos férfikarra a telefonszámát. Bandi el lesz csábítva, akárki meglássa, mert ki van borulva, hogy Böbe még nem hívta. A szőke ribi ezalatt Emilt puhítja, a bicepszét fogdossa, de egyértelmű, hogy legszívesebben egészen más irányba nyúlkálna, csakhogy Emil még nincs kellően megpuhítva, ami kellene ahhoz, hogy később kellően kemény legyen majd. Olivér egy telefont intézett volna az orvosi szobából, amikor belép Vera, elterelő hadműveletként a rezidenslányon kezdi követelni a mobilját. Közli Verával, hogy kimenőt kapott, mire a lány visszakérdez, hogy erről én, mint a kezelőorvosa, miért nem tudtam? Azért bammeg, mert neked is egy idióta főnök jutott, pont olyan, mint sok másiknak. De szép lehet olyan munkahelyen dolgozni, ahol mindenki úgy szegi meg a szolgálati utat, ahogy akarja, és a fejek feletti átnyúlkálásban a cégvezető a legaktívabb.

Böbe a konyhaasztalnál duzzog, húsz SMS-t írt Bandinak, de egyet se küldött el, írjon ő, magyarázza Orsinak. Nehogy már a fejemhez vágja, hogy zaklatom, mikor ő tűnt el napokra. Hiszen csak tegnap ment el, mondja Orsi, de ez nekem olyan, mintha ezer éve elment volna, nyafog Böbe, szerelmes a csaj. Olivér végre telefonhoz jut, szervezi magának a heroin adagját. Bandi felolvas Emilnek a szerelmesfüzetből a tábortűznél, Tiffanyt mintha az én kis Böbikémről mintázták volna, mondja. Tiffany felsóhajtott, amikor Anthony átölelte, olvassa Bandi, mire a szomszéd bokorban valaki elereszt egy rókát. Margit azt álmodja, hogy lánya született, és már nagy.

Margit az álmáról mesél Áronnak, aki már azt tervezi, hogy a gyerek fiú lesz, focista, és Bencének vagy Márknak hívják majd. Szabi babot ültet cserépbe, viszi az iskolába, WTF, ez nem óvodás, vagy első osztályos házi feladat? Az egyik lemegy a Balatonra, a másik egész nap a paszulyával foglalkozik, velünk meg nem törődik senki, lamentál Böbe, miközben nagyon irigy Bandira. Ekkor belép a konyhaajtón a Rocksámán, ügyesen gyógyul a bordatörése és a vérömlenye, menne a Balatonra Bandi után, Böbét is vinné magával. Acélból vannak a csontjaim, mondja, jó lehet neki, ha repülni akar, reméljük, hogy az idegeit is megacélozta, mielőtt Böbével ül egy asztalhoz. Meséli, hogy megverték Bandit a motorostalálkozón, erre Böbe csupa aggódás lesz és kapkod a mobilja után. Rocksámán mondja, hogy menjenek utánuk, ő, Böbe meg Orsi, mire az asszony felcsattan, te miről beszélsz, ez egy motorostalálkozó, tele van züllött alkoholistákkal, nem gondolod, hogy leviszem a lányomat? Miért ne, Orsi nagylány már, ebben a jelenetben is pontosan úgy van öltözve, mint egy mindenre kapható japán iskoláslány.

Olivér közben Gyöngyinek meséli, hogy kimenőt kapott a főorvostól, a recepciós lányon olyan ruha van, mint amit épp most szaggattak le róla. Tamás atya és a drogos indulnak, de előtte az atya még beszól Bettinek, aki véletlenül arra jár, majd úgy néz a lány után, mint aki még gyorsan el fog menni, mielőtt elmennének a városba a kendőbuzival. Betti mintha sokat fogyott volna az atya haldoklós jelenete óta. Rocksámán végül meggyőzi Böbét azzal, hogy Bandi legszívesebben hazajönne, annyira egyedül érzi magát, Orsi ezalatt kétlapos villanyrezsót súrol a gáztűzhely tetején, WTF, Bodolaiéknál kikapcsolták a gázt? Margit előző esti romantikus vacsorájáról már az egész kórház tud. Mi lenne, ha velem reggeliznél, javasolja Viktor, de nem megy a dolog, mert Margit Telekes doktorhoz készül, az új nőgyógyászához.

Olivér végre kiszabadult, rávetette magát a kisbolt kínálatára, de ez csak álca, valójában ide várja a dílert a heroinnal. Alig várom, hogy Tamás atya jól megszívja a a nagy szíve miatt és végre Bettinek legyen igaza. Olivér elzavarja mogyorós csokiért a papot a másik polchoz, hogy zavartalanul bonyolíthassa le a tranzakciót, ami persze nem jön össze, ezért jó hangosan áthívja az atyát a Macsekba. Azt hittem, valami maradandót akar neki venni, valami medált, amiről az eszébe jut, képed el a pap, mikor meghallja, hogy azért mennek át a Macsekba, mert Olivér somlói galuskát venne Verának ajándékba. Margit hiába várja Telekest, a nőgyógyász lemondta a rendelést, kapja helyette Kardost, mint helyettesítő orvost. Te nőgyógyászati vizsgálatot kértél, kérdezi Kardos elképedve, és az elképedése még nagyobb lesz, amikor meglátja Margit laboreredményeit. Kardos vérnyomást mér, pulzust számol, majd vért vesz Margittól.

Bandi és Emil felriadtak az előző esti iszákolás után, és Tiffany esélyeit latolgatják Antoniónál. Kolbászt esznek kolbásszal, sörrel és kávéval. Felbukkan a két motoroscsaj, dominaszerkóban. Van kenyerünk, csípős kolbászunk, LOL, mondja Emil, mire a szőke ribanc felsóhajt, légyszi, csinálj nekem katonákat! Tamás atya és Olivér átmennek a Macsekba, egy egyáltalán nem feltűnően öltözött arc megy utánuk, aki azonnal bele is nyúl Kristóf pulton hagyott tárcájába. Közben Bandit a Balatonon láncra veri a vörös domina, a szőke meg Emillel pendül egy húron, kiderül, hogy ugyanazt a szoftpornó sorozatot olvassák. Tamás atyát ezalatt majdnem megvezeti a két drogos, Kardos pedig megcsinálta Margit gyorstesztjét, és rossz hírrel tér vissza a nőhöz. Margit ösztrogénszintje nagyon alacsony, az FSH értéke pedig azt mutatja, hogy Margitnak korai klimaxa van. Ezen a ponton Kardos megágyaz Margit kétségbeesésének, amikor rábólint arra, hogy akkor most nem lehet gyerekem? Ezt az egyértelműen nemleges választ talán nem kellett volna, hol van ilyenkor a sorozat orvosszakmai tanácsadója?

Böbe és Rocksámán megérkezik a találkozóra, ez jó, a rossz az, hogy Emilt a szőke ribi mellett találják, míg Bandi és a kis vörös Icuka Böbe néni ujjongó sikítozására mászik elő a sátorból.

Címkék: jóban rosszban
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kullancs1983 2011.09.16. 17:17:03

Ezek most tényleg így képzelnek el egy motorostalálkozót? Jó, én se voltam olyan nagyon sokon, meg hülye is van mindenhol, de akkor is! Bár ahová a Patakit hívják föllépni...

Mária 2011.09.17. 18:46:22

@Kullancs1983:

Ez nem egy egyszerű motorostalálkozó volt, hanem az alsóörsi Harley-Davidson Open Road Fest :)

Hogy Pataky mit csinált ott? Lehet, hogy ő dobálta a motorblokkot XD
süti beállítások módosítása