Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Jóban-Rosszban 8x1542-8x1543.

2011. augusztus 31. 14:00 - King of the walruses

A szín Tamás atya hadoklásával indul, a beáramló orvosok gyorsan kibasszák Bettit a kórteremből, ne legyél már itt láb alatt, he, Áron pedig jól megdefibrillátorozza az atyát. Közben „mostmárjólvagyok” István és Szilvi a két zabigyerekkel hesszel a konyhában, Gergő tipikus magyar középiskolásként kosárlabdával indul találkozni a haverokkal, Kristóf pedig megy dolgozni a Macsekba, jobbulást, APA!

Snitt, Viktor Verát faggatja, hogy miért lett Olivér vizelete negatív. A csaj védi Olit, de Viktor gyanakszik. Tuti kamuzol, ribanc! Dugtok, vagy csak szopod, de falazol neki, az kurva élet, na lépjünk is tovább.

Megy az újraélesztés, Betti pantomimozik a kórterem előtt, végül Barbara jön oda, egy ideig catfightolnak, majd Barbinak sikerül elrángatnia a töltött galambot. Viktor még mindig azon őrlődik, hogy jóvizeletű Olivér lenyúlja a csaját (te dobtad ki, te barom!), ő meg tehetetlen, de szerencsére Margit meghallgatja. Betti tényleg vigasztalhatatlan, hiába is próbálkoznak a csajok, na, ugorjunk, Szilvi és István hallgatja a kemoterápiás instrukciókat Viktortól, szar lesz, de túl lehet élni, mindenkire máshogy hat. Tehát szar lesz.

  

Az újraélesztés folytatódik, és hát persze, igen, sikerül visszahozni az atyát a siralomvölgyből. Rózsaszín szemű Olivér Verával kombinál, de csak szőrmentén, miközben a két Szilvi harcol a folyóson. Legyünk már jóban itt, a halál árnyékában e! Dehogy leszünk, menj anyádba, de kurva! Mindeközben Betti hisztije odáig fajul, hogy a csajok – egy újfent csak catfight sessionért kiáltó cselekménysor kifutásaként – bebasznak neki egy nyugtató injekciót.

 

Vera és Olivér kokettálása folytatódik, Katona megjelenik, jól olvasó Olivér elolvassa a katonának a szöveget, mehetsz is vissza a lövészárokba. István szarul viseli a kemót, Szilvi, kérlek hagyjál. Egyre rosszabbul lesz, végül karjából a tűt kitépve vet véget a dolognak. Betti végre kiütve, az atyának kevés az esélye, de VAN! Viki és sárga cipőtalpú Olivérhez újabb összeesküvő érkezik: Feka. Erzsi, aki ebben a magyar hétköznapokat tökéletesen tükröző sorozatban az „alsóbb osztályokat” képviseli, rájön, hogy a tegnap megálmodott lottószámok előidézéséhez pontosan azt kell csinálni, amit tegnap: képeket nézegetni, dugni, csoki fagyit enni. Vikiék nagy terve egyébként körvonalazódik: valahogy elkábítják-bebaszatják a Katonát és kiszednek belőle valami zaftosat, végül pedig jól beszopatják.

 

Otthon Claudia biztosítja támogatásáról Szilvit, miközben István bemegy pihenni. A két csaj egyre közelebb kerül egymáshoz, simi, smár, vágás és már Istvánt szopják, de persze nem, csak Szilvi kéri fel Claudiát a lelki szemetesvödör megtisztelő szerepére. Nyápic Roland és Katona is folytatja mocskos kis szervezkedését a nagy hatalomátvétel ügyében! Eközben Erzsi Ottó ezredeshez megy a képért, hogy legyen mit nézegetni, a százados odaadja neki, de azért arcán látszik a megdöbbenés: ez meg mi a fasz volt?!

 

Viki és Feka próbálja behúzni a csőbe a Katonát, de kemény dió ez, nem megy könnyen, aztán végül a seggnyalás bizonyul jó taktikának. Szilvi megnyitja lelke feneketlen szemetesládáját Claudia előtt, felfedi csalárd csábításainak csacska csűrcsavarjait Jenővel. Barbi és a Don eközben boroznak, de betoppan az enyhén ittasnak tűnő Nándor és tönkreteszi a hangulatot.

 

Erzsi rekonstruálni próbálja a tegnap estét, Bandit instruálja, ami egy idő után meglehetősen szürreális, és a jól megválogatott zene is csak ráerősít. A Don parasztlengővel kínálja meg Nándit a régi sérelmekért, a Katona pedig katona történeteket mesélve rálép a bebaszás sikamlós útjára, annak ellenére, hogy a full kivilágított és kongó helyiség elég átlátszó helyzetet teremt. Mindenesetre szépen isznak, ivást imitálnak, beleöntik a Katona italába a varázsszert. Végre  nagy nehezen sikerül elaludnia.

 

Nándi Kardosnál is jár a tulajdonrész miatt, ahol is megszerzi az aznapi második luftgyanús ütést a képére. Némi kakaskodás után persze leérveli a lúzer Kardost, aki Nyápicot is magára haragítja, mivel maffia Nándi Bea elgázolását helyezi kilátásba. Erzsiék az tegnapi ágyjelenetet is rekonstruálják, aminek lényeges részeit szerencsére a szanaszét vágott film jótékonyan kihagyja.

 

Címkék: jóban rosszban
3 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bütty 2011.08.31. 18:49:16

Az a Viki egyébként Vera, jó ez, talán kicsit túl sok a káromkodás benne, bár én bírom az ilyet, de ez nekem már sok volt.

doris78 2011.08.31. 19:41:44

@Bütty: én is így gondolom

alapjában véve nincs gondom a káromkodással- de ebben az írásban már zavaróan sok volt, okkal - ok nélkül...nem volt igazán szórakoztató

Mosómedve! 2011.09.01. 20:15:14

A túlzott káromkodást nem teszem szóvá, már megtették előttem, viszont (ha jól tudom) a Halász családban nem két zabigyerek van, Gergő szülei István és Szilvia.
süti beállítások módosítása