Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Borgiák-játék HBO ajándékokért

2011. július 20. 15:50 - sixx

Kérem szépen, ma is játszunk egyet, a Borgiák örvén menten. Ha valaki látta a sorozatot vagy olvasta a hogyvoltot, akkor nem lesz nehéz dolga, aki meg nem, az vagy szedje le az epizódot valahonnan, vagy nézze meg az HBO On Demand szolgáltatásában (én is ott nézem). A kérdés, amire válaszolni kell péntek délig, a következő:

Mit ajánl fel Firenze szövetségéért cserébe Cesare Borgia Machiavellinek?

A válaszokat tessen szépen nekem elküldeni úgy, hogy ide tetszenek klikkolni, és máris jön az automatikus mail, lenyűgöző, hol tart a technika manapság. A kommenteket letiltottuk, a Facebookon sem javalljuk a próbálkozást. Ja, és miért érdemes tipródni? Három nyertesünk Borgiák-habzóbort, Borgiák-plakátot, Trónok harca-tollat és Gengszterkorzós cipőpucoló-készletet nyer, a nyerteseket az HBO értesíti majd ki. Sok sikert!

Címkék: játék borgiák
Szólj hozzá!

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása