Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x13 - Az új főnök

2011. június 11. 10:00 - Hoppancs

Derek az új főnök, narrál is ezerrel a vak bizalomról, ami nem árt, ha megvan a betegben az agyát felszeletelő sebész iránt. Ő maga persze csak saját becses személyében bízhat, meg abban, hogy nem esik majd lincselés áldozatául, amikor becsoszog a kórházba. Meredith nem ígér semmit. Owen és Cristina roppant szenvedélyesen szeretik egymást. Odabent már mindenki értesült a puccsról, folyik is az izgatott társalgás arról, kiket fog majd Shep fenéken billenteni. Miranda páciense közben felébred műtét közben, ami annyira durva, hogy villódzó képekkel kell alátámasztani. A hibás persze a Mercy West-es altatóorvos, mivel onnan csupa debilt szalajtottak.

Owen nem akar beszélni Teddyvel a kínos témákról, inkább csatlakozik a Derek öltözetét cikiző csapathoz. Shep kis beszédet mond, amit a kollégák változatos mimikával és általuk szellemesnek talált beszólások kíséretében hallgatnak. Richard érkezése véget vet a mókának, de a taps nem marad el. Karevet ezúttal Robbins viszi magával, mert hallotta, milyen jól állnak neki a gyerekek. Avery gúnyosan néz. Mark nem szól Lexiehez. Ex-főnök durcásan bámul az új főnökre és Jenningsre, akik a rendelkezésére álló lehetőségeket taglalják. Ezekből kettő van, egyik az elvonó utáni próbaidős visszatérés, másik a korai nyugdíjazás és lehajtott fejjel elkotródás az intézmény közeléből. Richard időt kér, Shep méltatlankodik, zene felerősödik.

Bailey próbál higgadtan referálni Leslie Wilson operációjáról. A tumort eltávolítottuk, minden szép és jó, igaz, hogy ön magához tért, miközben a beleit igazgattam, de reméljük, hogy nem emlékszik. Sajnos de, úgyhogy le is hervad a mosoly a dokik arcáról. Miranda úgy bepörög, hogy nyomban le is monologizálja Warren, a boldogtalan aneszteziológus fejét. Karev és Robbins egy Brad nevű tinit vizsgál, aki az apja szerint szimulál, és hajlandó magát hosszas, kellemetlen vizsgálatoknak kitenni, hogy ne kelljen spanyoldogát írnia. Brad esküdözik, hogy ez nem igaz, a fater a költségek miatt aggódik. Yang ideges, mert Altman Averyt vette maga mellé helyette, és Teddy zavart dadogása sem nyugtatja meg.

Bailey visszatér Lesliehez, hogy biztosítsa arról, minden rendben lesz, de a roppant antipatikus lány nem kíván vele tárgyalni, mert hallotta, hogy bepánikolt, miközben benne kotorászott. Hisztizik, remegő szájjal kiabál, felszakítja a sebét, meg minden. Lexie kötéseket tépked szét, miközben Torresnek sírja el Markkal kapcsolatos bánatát. Callie elköpi, hogy a sármos exbarát ráadásul nem is egyszer húzta meg Addisont. Hopsz! Robbinsék azon tanakodnak, mi lehet Brad baja, elvégre suliundor ide, vagy oda, az mégsem valószínű, hogy csak poénból cétézteti agyon magát. Karevnek támad egy ötlete, de annak igazolásához feltáró műtét kéne, az meg ugye még a CT-nél is drágább. Na, ezt adjátok be apunak!

Cristina szóba hozná Teddyt, de Owen ezt megakadályozandó gyorsan a szájába mászik. Richard és Derek jelenetet rendez a jobb dolog híján őket bámuló tömegnek. Warren diadalmasan jelenti a megzuhant Baileynek, hogy nem az ő hibája volt a kis incidens, mivel Leslie szervezete gyorsabban bontja le az altatószereket az átlagnál. Bailey azonban nem könnyebbül meg, mert a beteg megtiltotta, hogy hozzáérjen, pedig megint operálni kéne. Yang a heves szex eredményeképpen megégette a popóját a ventillátornál. Ez nosztalgikus hangulatba hozza Lexiet, mert ő és Mark is vadul nyomták régebben.

Brad faterja még mindig nem hiszi el, hogy a fia rosszul van, és nem csak az ő pénzét akarja pazarolni testének felnyittatásával. Ideje közölni vele, milyen irtózatos kínok közt fog kimúlni a kölke, ha későn derül ki, mi a gond. Ez valószínűleg hatni fog. Leslie megengedi, hogy Meredith megműtse, mert ő kedves volt vele, amikor végig kellett néznie, hogy Bailey kétségbeesetten rendezgeti a belsőségeit. Meredith anyját is emlegetve ad elő megható beszédet a csendben maga elé meredő Richardnak, aki helyett Miranda kénytelen lelket önteni az aggódó rezidensbe. Brad elkezd össze-vissza vérezni a műtét után, Karevnek megint fel kell nyitni a szülők idegesítő ordibálásának kíséretében. Ez valami kardiológiai gond lesz, máris csipogtatják Teddyt, majd Cristinát.

Utóbbi épp Owen alatt izzad, mikor befut a hívás, és ott is marad. Altman majd megoldja, most úgyis Avery van hozzá beosztva. Kénytelen is elfogadni utóbbi segítségét, miután Yangre hiába vár. Bailey Leslie újabb darabolása közben majdnem bocsánatot kér Warrentől, de azt azért mégsem. A beavatkozás remekül sikerül, Mer szépen odateszi magát. Cristina, Owen és Teddy hármasban zördül össze. Brad apja még mindig pofázik, ahelyett, hogy megköszönné, hogy megmentették a gyereke életét, úgyhogy Alex helyre teszi. Arizona viszont neki olvas be, amiért elvesztette a fejét. Azért jár egy kis dicséret is, mégiscsak megmentette a srácot, vagy mi.

Derek záróbeszédet mond, visszavesz pár embert (pl. Aprilt, jaaaj…) és bocsánatot kér Leslietől. Lexie pityereg Mark mellett a liftben, Yang pedig elmeséli, hogyan vesztette el önmagát Burke mellett, és hogy nem akarja, hogy Owennel is ez legyen. Richard belemegy az elvonóba, mert mégsem teljesen hülye.

Címkék: grace klinika
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2011.06.12. 18:49:39

Na végre, már nagyon vártam, köszi!!!!
süti beállítások módosítása