Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X113

2011. április 09. 13:10 - Hódos Hajnalka

A tegnapi összefoglaló nyomasztóbb volt, mint Paul Auster eddig megjelent regényei együtt véve, Pötyit el is tiltottam a tévétől, nem mintha a depressziótól félteném, hanem észrevettem, ha nem tetszik neki valami, alekoszozik a fejével, hát mindennek van határa! Mivel előttem sokan sok sületlenséget összehordtak már Laciról, ezért nekem csak olyanok jutottak, hogy az élet szép, mindig van remény, soha ne add fel és végül, de nem utolsósorban azért vannak a jóbarátok. Majd elfelejtettem, borúra derű. Béci és Anikó magasröptű gondolataival kezdjük a napot, bicsaklik a feje. Reggel kijön, úgy tesz mintha, aztán leül és bicsaklik a feje. Segítek, Laci napi programját vázolták. A Harcos megérkezik, na, mi van? Mindegy, hosszú. Az általános felháborodás után Laci elmeséli, hogy tele van szurkálva, a szívének hálistennek semmi baja, olyan szervi vagy pszichés dolgok lehetnek, ami a szívére kihat. Az összes létező vizsgálatot megcsinálták rajta, tolták jobbra-balra, mindenki pörgött. Tele van a töke saját magával.

Laci levelet kap. Szeretnénk neked felajánlani egy lehetőséget, hogy a lelkiállapotod minél hamarabb a helyére billenjen. Lehetőséget adunk arra, hogy találkozz édesanyáddal. Béci szívhez szóló hangon olvassa a levelet, a füléből kilógó pink fültisztító pálcika némiképp oldja a drámai hangulatot. Döntsd el és egyértelműen mondd ki, hogyan döntöttél. Laci fél pillanatot kér, hadd gondolja ezt végig. Anikó felnéz a teknyőbűl, nincs ezen mit gondolkodni, fiam! Béci kortesbeszédbe kezd. Lelkileg is trébe vagy két hónapja, itt ülsz mint egy hülyegyerek, csak a feladatokra állsz fel. Le vagy punnyadva, csak kifelé gondolkodsz. Tudom hogy nehéz húsz évet elfelejteni, vagy tovább vinni egy újabb vonalat képviselni. Laci meg se hallja, amit Béci mond, szótlanul bámul maga elé, majd köszöni a lehetőséget, élne vele.

Megérkezik Laci anyukája, szia drágám, kicsi szívem! Nem is vagy te olyan túlsúlyos! Cérnavékony csókolomok kísérik őket a kertben, milyen csinosnak tetszik lenni! Laci lovaglópálcája, hogy ő tele van szurkálva. Vénásan. Anyukája tud mindent, beszélt a doktornővel. Édesem, játssz! Most egy új élet fog kezdődni neked! Egy varázslatos élet! Majd meglátod, mennyire jó dolgod lesz! Én tudom. Jó, hát anyu mindent tud, azt is mondta tíz évvel ezelőtt, hogy megnyeri a lottó ötöst. Anya és fia nevetgélnek, Anikónak már nincs türelme Lacihoz, Béci reméli, hogy anyukája ad két pofont Lacinak, neki lehet, őt nem zárják ki. Laci anyukája nem egy túsztárgyaló, de itt és most tán nem is arra van szükség. Próbálj meg vidám lenni, nincs okod a szomorúságra! Anya félreérti a dolgokat, Laci nincs megreccsenve, csak jár az agya, sok minden hiányzik neki.

Irányítsd a gondolataidat fiam, és amikor nem jó gondolatok jönnek, azonnal irányítsd máshova. Mindenben azt lásd meg, ami jó. Tudom, mennyire előnyödre válik, hogy te itt vagy most. Ha kijössz, megváltozol. Megváltoztatott ez a lét, sokkal jobban rátaláltál önmagadra. Kinn átértékelődnek a dolgok, egy hatalmas kaput tudsz kinyitni. Bezárod azt, ami volt, és most fogsz igazán élni! Ezt adja a Villa, érted? Lejár az idő, te vigyázzál magadra, szívem! Pihenj, ha tudsz, és ne izgasd magad. Adok még egy puszit.

Mindenki reménykedik, na mizu? Minden rendben? Persze, anyám kiosztott, ennyi. Azt mondta, hogy mindenki borzasztóan sokat fejlődött az evolúcióba’ és hogy mindenkinek akkora lehetőség ez, amit itt tanulunk. Abba hát, az evolúcióba'. Béci lecseszi ne toporogjon, Laci szédül, tele van gyógyszerekkel, nem kíván enni. Várjatok, kicsit leülök. Ajajj, Laci, mint a ketrecbe zárt tigris. Láttam már ilyet és nem feltétlenül az Összeomlás c. filmre gondolok, ha nem tudnám, mi következik, se számítanék semmi jóra. Szarul vagy? Nagyon. Tudod mi ez? A pánik. Laci zihál, pillanatok alatt öregedett húsz évet. A Villában át tudta gondolni az elmúlt húsz évet, átértékelődött minden. Ezt a húsz évet, amit letett az asztalra, nem tudja hova tenni. Egy ilyen felismerés szó szerint lesokkolja az embert, feldolgozása egy borzasztó nehéz folyamat. A neve pedig midlife crisis, bébike.

A nyugiszobában elhangzanak a tragikus mondatok: én, Lázár László, jelenleg olyan helyzetbe kerültem, hogy úgy gondolom, hogy fel kell hogy adjam ezt a játékot. Az ok az elmúlt húsz év. A munka, a stressz és a folytonos hajtás most jött ki az itteni, nyugvó állapotban. Sem fizikálisan, sem pszichésen ezt a versenyt száz százalékos odaadással nem tudom folytatni. Orvosi segítségre van szükségem, hogy tovább tudjak lépni az életben. Komolyan szeretnék veletek beszélni, lép ki a riportszobából Laci. Nekem itt ez a játék a mai nappal befejeződött, nem tudom tovább folytatni. Hadd mondjam legalább végig, fakad sírva Laci. Nagyon örülök, hogy megismertelek benneteket annak ellenére, hogy volt vita közöttünk. Nem így akartam, nem így szerettem volna. Nem vagyok abban az állapotban, hogy folytatni tudjam. Van egy olyan dolog, amivel meg kell küzdenem és húsz éve nem tudok vele megküzdeni. Előjött belőlem. Ne haragudjatok rám. Remélem, azért pár jó dolgot át tudtam vinni nektek. Remélem, nincs harag a szívetekben.

Mire Laci a búcsú végére ér, mindenki sír, Alekosz megfejthetetlen fejjel áll, Laci azt ismételgeti, ne haragudjatok. Anikó a nyakába borul, Éva sírva lép oda, nem akartam azt mondani, tudod! Azt akarom, hogy gyógyulj meg! Ne felejts el minket ám! Mindenki öleli és simogatja Lacit, Anikó zokog, de ne menj már el, majd összeszedünk! Higgyétek el, ez most más. Játsszátok tisztességesen ezt a játékot! Laci sír, új életcélja van, segíteni az embereken, mert tett pár olyan dolgot az életben, amire nem büszke, ezt szeretné jóvátenni. Álljatok helyt! Ne készítsétek ki egymást. Harcoljatok, de emberségesen! Legyetek jók! Anikó vinné a bőröndöt, jajmár, vigyázz magadra, Laci kilép az ajtón, csend. Béci leroskad, fogja a fejét, Anikó remegő kézzel rágyújt, Alekosz járkál, hát ez azért nem akármi, gyerekek! Látszott rajta, hogy valami nem stimmel, de ennyire? Béci sokat veszít Laci távozásával. Veszített egy barátot, sokszor úgy viselkedett, mint egy apa. Jó ember… Anikó a hálózsák alatt sír, a riportszobában arról beszél, Laci nagyon közel állt hozzá, érdekelte, mi van vele, és őt is érdekelte, mi van Lacival. Nehéz lesz, azért így irányítgatott minket, hogy ne legyen akkora káosz. Ezeknek nincsenek előjelei. Ezek egyszer előjönnek, azt’ kész. Hát ez ilyen. Igen, ez Alekosz volt.

Csendesen telik az este, Béci kezébe sskk ne adjanak többet fejszét, könyörgöm! Éva paradicsomot szeletel, bár ne látnám azt se, hogy a tarjával mit csinálhat, nem tudom, késheggyel böködi őket, maradjunk a gyalázza szónál. Jerzsi a fejét rázogatja, egy méterrel a cél előtt adta fel a versenyt. Béci is próbálja megmagyarázni a történteket, próbált segíteni, már két hónappal ezelőtt látta, hogy mi a probléma, de Laci nem mondott el semmit. Semmit nem mondott el, leült, mint az iszap. Újra bebizonyosodik, hogy nem mindegy, ha az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik. Alekosz nyakatekert monológba kezd. Laci biztos jól megállja a helyét a csatatéren, puskákkal, ő egy katona, de nem készült föl megfelelően erre a játékra. Hozott magával olyan dolgot, amit pont nem kellett volna, de ha már, valahogy el kellett volna rendezni. De ezért nem ő a hibás. Az egykék teljesen más életutat járnak be. (Hö – a szerző megjegyzése) Laci nem vált le a szülőkről, nem kapcsolódott le. Nem mondom, hogy bárgyú baromság, amit mond, a témáról viszont nem Alekosztól hallanám a hülye lózungot, ajánlom mindenkinek Csernus Felnőtt húsleves c. könyvét. Tán hitelesebb egy picikét, mint az Érdi Rambo.

Béci szerint Laci túl sokat gondolkodott kifelé, megvan-e a háza, az autója, a társa, az anyja háza, ezen kattogott. Ott ült az asztalnál és ugyanolyan fejet vágott, mint Gombi, csak ő nem sírt és nem mondta. Alekoszból újra kitör a lélekbúvára, ezért van ő azon a véleményen, hogy a kinti dolgokkal nem szabad foglalkozni. Béci szerint pont Alekosz az, aki a legjobban várja köztük a kinti visszajelzéseket és Alekosz az, aki soha nem mutat ki érzelmeket. Kár azt gondolni, hogy nincsenek meg azok az érzések. Egyetlenegy hely van, ahova azok az érzések nem valóak. Ahol most vagyunk. Alekosz azt is észrevette Lacin, hogy bizalmatlan az emberekkel szemben. Ott vannak a párkapcsolatok, a lányok, a barátok, nem volt olyan kapcsolata, ami hosszú távon működött volna. Mindig ő volt az, aki hoppon maradt, ez is mély nyomot hagy az emberben. Lacinak ki kéne tárulkoznia, igazi kapcsolatokat kéne kiépítenie, legyen bizalmasabb! Nem kell mindenkit lenyomozni, mindenkiben az ellenséget látni! Aztán még mond baromságokat a Laciban levő ingerültségről és bezzeg ő hogyan (nem) ment bele a konfliktusokba, mert Laci hiába állítja, nincs önuralma. Hát megnyugtató, hogy vannak olyan boldog, az élet minden szegmensében kiegyensúlyozott emberek, mint Alekosz, mától ő a példaképem. Aki ennyire felnőtt, érett személyiség, ilyen életbölcsességgel rendelkezik, akinek a kapcsolatai ilyen rendezettek és képes ilyen mértékű önkontrollra, az nekem a példaképem. Ő a horatiusi arany középút, a Mester, a Guru, az, Aki.

Béci nosztalgiázik, emlékeztek, mikor bejött, azt mondta, hogy ő még nem nevetett ennyit életében! Ühüm. Két nap! Hidd el nekem, hogy visszajön! Összeszedi magát, anyukája adja neki a pozitív gondolatokat. Anikó naivitása megmosolyogtat. Lehet, hogy beküldenek helyette másikat! Bejön a Tordas! Jön a Tordas extra! Nem hiszem, de hogy egy klasszikus idézzek, a lényeg a lényeg, a folyó folyik tovább.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
575 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KittyKotty 2011.04.09. 13:29:49

Na, csak nem első úgy, hogy ma regisztrált ??

CigányPista 2011.04.09. 13:30:20

Ne bántsátok Tohonya Lacit! Éppen most hallottam, hogy már szervezné a csapatot, akik Líbiába mennének. Állítólag a LÍBTV is csinál egy VV-t, és ő lenne a promóciós vezető.ستول
helyett (bocs: Stohl helyett, mert állítólag ő most két és fél évig nem fog ráérni.)Azt mondják, ezért kellett kijönnie a villából, mert megkapta Kadhafi zöld könyvébe rejtett üzenetet.

No, de félre a tréfát. Egyszerűen befosott. Rájött, hogy 4-5 hónap után nincs már senki, akit maga előtt tudna tolni a párbajra, így nagy esély van arra, hogy őt választják ki. Azt is tudta, hogy semmit sem csinált azon kívül, hogy néha őrjöngött, és "majd kinn megmutatom" -mal reagált a társainak. Tohonya Laci! Nem volt kár érted, nem lettek kevesebben a villában a te távozásoddal! Húzz vissza a Golanra - bár már azok is kinevetnek, ha meglátnak. Az meg, hogy rájött, ismert lett az arca? Nézzetek meg róla több évvel ezelőtti videokat. Már ott tudta róla , akit érdekel, ki ő . Csak duma! Befostál, Tohonya!

csicserierika 2011.04.09. 13:31:57

na ne, most akartam sziesztázni.
Megyek olvasni.
Harmadik !

Trevlovics 2011.04.09. 13:43:49

nagyon gyors volt a mai, remélem nem a kabát rovására :)
alekosz kemény kritikát kapott! :)

csicserierika 2011.04.09. 13:45:46

@KittyKotty: üdv. Ki a kedvenced, mert ez nagyban fogja befolyásolni további kapcsolatunkat :)
Éva képe megint ütött.

Trevlovics 2011.04.09. 13:48:41

@csicserierika: itt nem olyan vészes, mert ... hogy mondjam, az alkalomhoz illő arca van

fran7 2011.04.09. 13:56:25

Rubin Kristóf azt mondta, hogy a VV személyiségfejlesztő. Valahogy nehezen hiszem el, hogy Magda Marinkoból az a néhány évtizednyi Csillagbörtön Szent Ferencet csinál. Bár van ilyenre példa, de talán, nem ilyen módon kellene kommentálni az eseményeket.

Trevlovics 2011.04.09. 14:00:00

@fran7: a személyiségfejlesztés szerintem is túlzás, inkább önismereti tréning, az meg egyénileg dől el, hogy az önismeret egy nagyobb vagy egyszerűen más foka romboló vagy építő hatással van rá

fran7 2011.04.09. 14:07:15

@Trevlovics: A bajom ezzel az, hogy ezt bármire rá lehet húzni. A bölcs ember szinte bármiből tud tanulni. De azok az emberek ne adják elő nekem ezt, akik direkt megalázó helyzetekbe hoznak embereket, s manipulálják őket és a róluk megjelenő dolgokat, pusztán profitmaximalizálási célokból. Az ne mondja, hogy ez személyiségfejlesztés. Hanem kérjen bocsánatot, s mondja azt, hogy azért nem egészen ezt szerettük volna. S legalább egy pillanatig gondolja így.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 14:11:16

Ezek montírotott képek. Nem létezik, hogy a lányok ilyen jól tartják magukat öt nap dzsungel után.
Lacához Momót kellett volna beküldeni nem az anyukáját. Bálához is Dzsenifer Sánel jár hetente kétszer nem a mama. Ekkora büntetést egy játékos sem érdemel.

Tüzitündér 2011.04.09. 14:11:30

@fran7: nem fog bocsánatot kérni, mert ezt akarta és elérte a célját!

multi84 2011.04.09. 14:11:36

@fran7: Szerintem az a két barom aki az rtl-től nyilatkozott szenttül meg győződve arról hogy ők még jót is tettek és várják azt hogy hátbaveregessék őket meg köszönő levelet írjanak nekik.
Nem sajnálom a Lacit de hogy úgy nyilatkozzanak róla mintha ez egy pozitív történet lenne, mintha egy jól sikerült terápia lett volna a vv a lacinál ahol végre megismerhette önmagát. Pofám szakadna le ha ilyenek nyilatkoznék....

Trevlovics 2011.04.09. 14:13:44

@fran7: nem szabad összekeverni a két szálat szerintem, legalábbis, ha a csatorna szempontjából nézed egyrészt van ez, amit írsz, manipuláció és profitmaximalizálás, mint cél, ÉS mellesleg a résztvevőknek lehet ez személyiségfejlesztés is, de ez valóban nem szempont ott, úgyhogy ilyen értelemben tényleg álszentség lenne ezzel jönni. amúgy meg igazad van, bármire mondhatjuk, hogy személyiségfejlesztés, amiből tanul az ember.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 14:17:36

@CigányPista: Van egy átírási hibád, szín helyett sín kellett volna így: شتول

Albino Vernyul 2011.04.09. 14:18:45

Itt vagymuk a legkonnyesebb jelenetek, csak eros idegzetueknek..:

www.valovilag.hu/video/124807

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 14:21:22

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Dehogynem! A csajok sokkal jobban bírják ezt a helyzetet!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 14:22:33

@multi84: A Blikk hű tanítványaiként más helyett, más nevében nyilatkoztak! Tróger munka!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 14:24:20

@multi84: Pedig a villalét után jön el a valódi szembesülés.

fran7 2011.04.09. 14:24:33

@Trevlovics: Vágyálom az, hogy a bulvármédia működtetői, a két nyilatkozó, pillanatokra beismerjék maguknak, hogy követtek el hibákat a műsorkészítés alatt. Túl hosszú időtartam, nem megfelelő pszichológusok alkalmazása, megalázó feladatok, folyamatos maskarák, erőltetése a szexuális életnek, viták folyamatos gerjesztése, túl semmittevő hétköznapok, túl sok alkohol rendelkezésre bocsátása, amik odavezetnek, hogy emberek menekülnek, pszichoszomatikus tünetekbe, depresszióba. Ez nem a lakók hibája, ez a műsorkészítők hibája. S ezt nekik tudni kéne. Nem az egyszeri rtl bedolgozónak, kameramannak, hanem a két vezetőnek kell ezzel tisztában lennie.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 14:25:35

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Még egy ilyet teszel velem olyan háborút kapsz amilyet még nem láttál. Felteszek 4 óra Zámbó Árpit reklámszünet nélkül.

Albino Vernyul 2011.04.09. 14:26:31

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ize, Aniko igen.. Evat ugy jellemeztek, aki ranezett, kiegett retinaja.....

2011.04.09. 14:42:52

hát bazmeg, evés közben azért az utolsó előtti kép ütött.
nem, nem hánynom kellett, de amit csak lehetett, félrenyeltem a röhögéstől.

Drogon 2011.04.09. 14:50:45

Ahogy Bélának és Jerzsinek hangtalanul gurultak le a könnycseppek - az odabaszott. Hiába, Boys don't cry.

Na, ha az nem volt őszinte, akkor jelölöm őket Oscar-díjra.

Albino Vernyul 2011.04.09. 14:52:23

@fran7: Ez volt a cel.. Ezert hasznaltak ezeket az eszkozoket.. Feszultseget, veszekedeseket, hiriget akartak minden aron kelteni, ez volt a musor koncepcioja.. Mar az emberek osszevalogatasa is igy tortent.. Minnel tobb zakkantat eybeterelni, aztan nezzuk hogy esnek egymasnak.. Ezert volt "ennyi" felado, parbajjal kimenekulo.. Ehhez viszonyitva, azt kell mondanom, hogy a bentiek tobbsege eleg jol vizsgazott, nem ment le allatba..

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.09. 15:01:50

a fenti képen is látszik h éva a képernyőre termett, igazi showgirl

Drogon 2011.04.09. 15:04:06

@Peter_Cs: Éva mindig így néz ki, ha nincs kivakolva.

Mikor Éva beköltözött, tök csinin kisminkelve, és másnap mutatták a reggeli kelést, hát újra kellett bútolnom magam - komolyan nem tudtam azonosítani az előző napi lánnyal, olyan hihetetlen szörnyen nézett ki. És még akkor a jelleméről (illetve annak hiányáról) nem is tudtam semmit.

traff 2011.04.09. 15:15:52

ez a midlife crisis kurva kemény dolog, ne vicceljetek vele,én most jövök ki egy öngyilkolós gödörből amibe emiatt kerültem

KittyKotty 2011.04.09. 15:22:14

@csicserierika: Már régóta olvaslak Benneteket (pontosabban a téli vizsgaidőszak óta), és már nagyjából mindenkinek tudom a "hovatartozását". Azt kell mondanom, hogy - sajnos - nem különösebben fogsz rajongani értem, mert én Béci drukker vagyok, és nem vagyok valami jó véleménnyel Alekoszról és Éváról, de mindenki véleményét maximálisan tiszteletben tartom. Úgyhogy szerintem jövőbeni kapcsolatunkat ne ez határozza meg, mert, mint személyiség, szimpatikus vagy nekem, mert jól érvelsz, és többnyire másokat is meghallgatsz =)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.09. 15:26:43

@KittyKotty:

Én mostanában kezdem megszeretni Alekoszt. Itt a dzsungelben egész "fogyaszthatóvá" vált, és már nem idegesít annyira.

Persze nekem kezdettől a négyek bandája volt a szimpatikusabb, a többiekkel az volt a legfőbb gondom, hogy unalmasak. És ezért nehéz lelkesedni értük.

öregpaci 2011.04.09. 15:28:33

Paul Auster melyik regénye nyomasztó?

KittyKotty 2011.04.09. 15:34:18

@MÁRIA TERÉZIA: Igazából nekem nincs is igazi kedvencem, egyáltalán a VV is csak Hajninak köszönheti, hogy nézem, mert hiába olvastam a színvonalas összefoglalókat, ha nem tudtam, kikről is szól =P
Vannak Alekosznak és Évának is pillanatai, amikor én is "megtérek" egy kicsit, de többnyire Bécinek szurkolok, mert tetszik a kitartása és a játékhoz való hozzáállása, de igazából nekem mindegy, ki nyer, mert az én életemen úgysem változtat =P

fran7 2011.04.09. 15:34:39

@öregpaci: A NY trilógia például az, de a MR. Vertigo se leányálom.
Mondjuk számomra az igazán nyomasztó a Száz év magány.

Drogon 2011.04.09. 15:40:24

@MÁRIA TERÉZIA: Dettó. Csak mikor levegőt vesz és rákapcsol az ideges, hadaró beszélésnek csúfolt valamire, akkor lelohadok.

Annyira kiborg ez a csávó, hogy esküszöm a retek fejlesztette ki és tette a műsorba, hogy tesztelje az embereket, hogy reagálnak egy ilyen fejlesztésre.
Ha meg nem, akkor egy fullideges, feszült, komplexusos fiú, akinek ez a villalét lesz egész életének értelme/fénypontja.
A dzsungeles próbája meghatott, de ha fossá innám magam, én is kibírnám féllábon is.

_most_ 2011.04.09. 15:42:19

Kezd unalmas lenni a műsor, most hogy ilyen kevesen vannak már, sokkal érdekesebb lett volna egy ilyen utolsó ötös: Éva, Alekosz, Szandi, Olivér és Tordas.

lucabrazi 2011.04.09. 15:46:52

Csak óvatosan merem felvetni, de a posztíró igancsak hiányzik a karajról. Nekem. Ez van no.

Tüzitündér 2011.04.09. 15:48:52

Én béketűrő jányka vagyok, de már az első hónapban felgyújtottam volna a boglyát s a lángjánál pedig megsütöttem volna a gúnárt...

Kelly és a szexi dög 2011.04.09. 15:50:30

20 év puncihiány odabaszott a mama kedvencének.
Gombóc Artúr rájött, hogy Anikóhoz hasonló husikát szájkaratéval soha nem szerezhet meg.

Drogon 2011.04.09. 15:58:35

@Kelly és a szexi dög: Mér', Alekosznak se baszott oda.

jorda 2011.04.09. 16:02:37

Szapulják és kisebbítik Alekoszt 8 általános végzettsége miatt.
Az Őt kritizálók döntő része egyszerűen nem érti mondanivalóját,okoskodását.

Ezt hívják funkcionális analfabétizmus-
na.(El tudom olvasni nehezen a szöveget,de nem értem.)
Magyarországon az általános iskolából kikerülők egyharmada ebbe a körbe tartozik egy felmérés szerint.)

A tegnapi összefoglalóban Alekosz által kifejtett gondolatmenettel lehet egyetérteni,lehet nem. Egy azonban biztos!
Ilyen lényegretörően,kristálytisztán egyetemet végzett emberek jelentős része sem volna képes fogalmazni.

KittyKotty 2011.04.09. 16:08:43

@jorda: Nem szeretnék kötekedőnek tűnni, de ne emeljük már piedesztálra, mert olyan szavakat használ, amelyet a legtöbb ember nem. Nem attól lesz valaki értelmes, hogy ismer ilyen szavakat, hanem azokat használni is tudni kell. Mondjuk, én már eleve csodálkozom azon, hogy odabenn még soha nem szólt neki senki, hogy néha fogalomzavarban van...csak példaképp: kollektív tudat (egy embernek?), lovaglópálca, akopaliptikus...

KittyKotty 2011.04.09. 16:09:40

@KittyKotty: Amúgy feltűnt már Nektek, hogy heti váltásban használja a szavakat? Az e heti termés a lovaglópálca és a kontakt volt...

mézescsók 2011.04.09. 16:11:46

@fran7: Korrekt vélemény. A Vv szinte eddig minden kiesettjéből szemetet csinált, általában a kiesés előtt, hogy tudjuk, Ő fog menni. Ezért aztán egy picit sem hiteles, amit Rubin Kristóf, vagy a szóvivő Dobosi Adrien mond. Ezen azért el lehetne gondolkodnia a műsorszerkesztésnek, mert egyszer bejön, talán kétszer is, de harmadszor nem. Lehet, hogy egyedül vagyok a sokmillió tv-néző között, de nem hiszem. A csatorna szemét lépései miatt nem nézem pár hete a Vv-t (a hv-t viszont olvasom) és ez arra is kihat, hogy az utána következő műsorokat sem nézem és nincs is hiányérzetem. És ha elvesztem azt a bizalmamat egy csatornában, hogy engem - egyes szám első személyben - szórakoztatni képes, akkor nem nézem. Velem nem vesztenek sokat, de ha még sokan mások is így gondolják, akkor egyáltalán nem biztos, hogy hosszabb távon ennek nem lesz hatása. Ez viszont nem az én gondom.

Lacinak szerintem be sem szabadott volna mennie a villába. Az sajnálatos, hogy ezt értelmes emberként előzőleg maga nem mérte fel, láthatott előtte elég Vv-t. Azon viszont csodálkozom, hogy előzőleg állítólag fizikai és mentális állapotról is készítettek vizsgálatot és nem szúrták ki a gerincsérvet. A mentális gyengeség - bár ez Mme Chauchet asztala volt, aki mostanában nem jelentkezik a hv-n, biztosan meg van rá az oka, amiért nem - előre talán nem látható. Van úgy, hogy nincs különösebb előjele, de aztán egyszercsak bekattan az ember. Szerintem egyébként Laci nem kattant be, hanem előtte felmérte az esélyeit és döntött. Ebben szerepet játszhatott a fizikai állapota is.

Még mi játszhatott szerepet? Szerintem pl. az, hogy mindazok, amit hangoztatott (hit, becsület),ott bent nem számítanak. Ezek lehetnek jó szlogenek egy tömeggyűlésen, plána karlendítésekkel kísérve, de ott bent nemcsak, hogy nem értékelik, de nem is értik és nem is igazán akarják érteni.
Ez a közösség nem a fennkölt érzelmek és hazafias érzések kifejezésére jött létre.
Rá kellett jönnie, hogy a fizikuma nem alkalmas a játékok teljesítésére. És nemcsak azért, mert hízott. Egy negyven éves férfi teste nem úgy működik, mint egy húszévesé. Hogy sokat evett? Persze. Pótcselekvés az unalmas, semmittevő napokért. Gigi takarított. Alekosz ivott, Éva szintén piált és cigizett. Béci aludt. A többi meg most nem jut eszembe.
Arra szerintem nem gondolt, hogy párt fog találni a villában. Férfiként tetszhetett neki Anikó, de értelmes emberként eszébe nem juthatott, hogy kapcsolata lehetne vele. Anikó erre alkalmatlan, gyenge, érzelgős és buta.
Elhiszem, hogy a lelki problémái (mi a francot keresek itt egyáltalán) fizikai tüneteket okoznak. (Amikor a nővéremet többéves küzdelem után leterítette a rák és már nem tudott felkelni, akkor azt vettem észre magamon, hogy szinte képtelen vagyok elmenni az ágyam
tól az ajtóig, pedig fizikálisan
rendben voltam és amikor Ő fulladt, akkor én is - a halála után megszüntek a tünetek. Ezt csak azért írtam le, hogy tudjátok, tudom, miről beszélek.)
Semmi szégyellnivalója nincs. Tévedett, amikor bement, mert nem kellett volna. Kijöhetett volna előbb is, ezt is rosszul mérte fel, kivéve persze, ha a csatorna akciója volt, hogy pont most, ami nem lepne meg. Nehéz helyzetbe Béciéket hozta, ez egyértelmű.

Laciról itt kint sokat nem tudhatunk már meg, nem az a típus, aki a bulvárnak alávetné magát. Milyen érdekes, Gigi kikerülése előtt tele volt a sajtó azzal, hogy milyen ordas kurva, a kikerülése után meg szinte néma csönd. Laci is méla csöndbe fog merülni, pedig őszintén hiszem, hogy a jelenlétével, a józanságával, az élettapasztalatával sokat segített a nála fiatalabbaknak. Nem Alekoszra és Évára gondolok, mert ők menthetetlenek.

dr. gernika 2011.04.09. 16:17:22

@KittyKotty: Lehet, van egy minden-héten-két-új-szó wc papír készlete. :)
Én is csodálkozom, hogy még senki sem oltotta le a helytelen szóhasználat miatt, én nem bírnék ki egy napot sem enélkül.

KittyKotty 2011.04.09. 16:21:05

@mézescsók: Laci alapvető problémája szerintem is az, hogy csalódott magában a társaságban. Írtad, hogy az előző VV-kből már tanulhatott volna. Véleményem szerint - de lehet, hogy csak az idő szépíti meg - az előzőek sokkal emberközelibbek voltak, egyik-másikban saját magamra ismertem, és a műsor szerkesztése sem elsősorban a vitákra épített, hanem a vidámabb, vagyis inkább nyugodtabb pillanatokra. Évához hasonló karakter volt annak idején Györgyusz - ugyanúgy kiabált és őszinte is volt -, mégis sokkal többen szerették, mert volt benne valami emberi. Az első két széria alapján én sem sokat gondolkodtam volna, hogy kipróbáljam magam. Jelenleg annyira megváltozott a szórakoztatóipar, hogy az emberek ma már kevésbé kíváncsiak az emberre, és inkább a showmanre, aki emberibb, de már nem közénk való. Szerintem ez az, amit Laci nem mért fel eléggé. Emberileg tökéletes lett volna egy első vagy második szériába, de mint showman, a negyedikbe már kevés volt. Sajnálom őt, mert hasonló korú édesapámmal, és meg tudom érteni (édesapám alapján is), hogy milyen lehetett (nem) felvenni a versenyt a fiatalabbakkal...

KittyKotty 2011.04.09. 16:22:28

@gernika: Pont azon filóztam valamelyik nap, hogy engem hogy utálna a nagyérdemű, mert hogy én egy pillanat alatt helyre tettem volna - mármint nyelvhasználati szempontból... Szerintem népszerűtlenebb lettem volna, mint Ildi XD

Drogon 2011.04.09. 16:28:01

@KittyKotty: Alekosz Okostojásként ment be, ezt a karaktert simán hozza.
Okoskodik, azt hiszi okosat mond. És megjegyzem, szerintem kurvajól csinálja, Évát is magához láncolta (Corvinusos diploma - muhaha), nem szólva a sok Alekosz rajongóról. Nagyon jól tud manipulálni.
Persze, szerencsére manipulálni csak a szobapáfrány ikújú embereket lehet.

KittyKotty 2011.04.09. 16:34:06

@perpetum: Tudod, lehet engem sznobnak tartani, de az ilyen szintű szótévesztéseket oly mértékben nem tudom tolerálni...más meg ezen szórakozni is tud XD

vitek 2011.04.09. 16:38:46

@fran7: nagyon egyetértek veled.

smartdrive 2011.04.09. 16:38:53

előre szólok, hogy ne lepődjetek meg: a következő szériában, vagy ha nem akkor, az azt követőben, de előbb-utóbb biztosan meg kell halnia valamelyik jöbőbeli szereplőnek a játék alatt

sandor26 2011.04.09. 16:42:13

Senkinek nem tűnik fel, hogy okoska új szüleménye egy véletlen képzavar: lovaglópálca=vesszőparipa?
Csak ne törjetek "lándzsát" felette :)

dr.pupak30 2011.04.09. 16:43:05

mi a faxom van lacikával ? az, hogy nem vált le anyukáról még mindig és ez marhára zavarja, csak nem meri megmondani anyucinak, mert fél. mi a megoldás hát, elnyomni ezt a vágyat és kibukni. mer az egyszerűbb bmeg.

Drogon 2011.04.09. 16:48:27

@KittyKotty: Érted - csak a szobapáfránynak imponál Alekosz szövegelése :)

vitek 2011.04.09. 16:49:55

@mézescsók: már megint nagyon sok mindenben egyetértek veled, örülök hogy írtál. Én se nézem már az összefoglalókat, csak a HV-t olvasom, meg ha a kommentekben írják hogy valamit érdemes látni akkor rákeresek utólag a youtubeon (pl tegnap Laci kiesését megnéztem). A Gigivel kapcsolatos híreket mostanában többet olvasom mint amennyit a vv-ből látok, érdekel hogy mi lesz vele, hogyan birkózik meg a bulvárhadjárattal. Nekem eléggé úgy tűnik hogy jól csinálja, nem tört össze, tudja kezelni, nem véletlen hogy most már nem mocskolják annyit. Mondjuk ő tudja hogy ilyen ez a showbiznisz. Szegény Laci viszont, akinek ugye hit és becsület meg hasonló szavakkal van tele a feje, már Éva jellemtelenségeit se viselte jól, hát akkor ezt hogy fogja vajon.

2011.04.09. 16:50:40

@sandor26: ja, pont mint a "bort beszélsz, vizet prédikálsz", bár ez nem alektől származik. de hát végülis ez is csak egy képzavar, mi mást lehet csinálni a borral, mint beszélni? :)

Drogon 2011.04.09. 16:52:00

@pupak30: A szereplők közük még senki nem vált le a tejet adó csecsről. Csak fiatalabbak éppen. László megunta szerintem. Most majd lesz közszereplő, lesznek csajok, lesz család, meg hit és becsület.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.09. 16:54:03

@sandor26: feltűnt és a hárommal ezelőtti posztban már eleget röhögtünk rajta

csicserierika 2011.04.09. 16:54:15

@jorda: tegyük hozzá, hogy szokott olvasni, sőt egy esti online-ban láttam, mikor mesélte Bécinek, hogy vannak 2-300 éves könyvei is. Nem hiszem, hogy nem lapozgatja. Amikor villalevelet olvasnak, messze nem ő a legrosszabb felolvasó.
Sakk-szakkönyvek a kedvencei, ugye azt is olvasni, sőt érteni is kell.
Az, hogy nem suk-süköl és nák-nék-ozik, az is feltételez némi intelligenciát.
Kerek egész mondatok nem jellemzőek a villalakókra, ála ez azért össze szokott jönni.

vitek 2011.04.09. 16:54:37

@KittyKotty: az Rtl-nek szüksége van Alekosz hülyeségeire, ezt kajálja a nép. Éppen ezért nem mutatják, ha valaki néha leoltja miattuk, és ha valaki módszeresen ráállna és oltogatná ezek miatt, úgy kipenderítenék mint a pinty. Ha bent ilyet csinálnál, nemhogy népszerűtlen lennél, de olyan lejáratókampányt indítanának ellened, és módszeresen kicsinálnának, hogy csak na.

Tanulságos ebből a szempontból Zsuzsi esete. Ő kiosztotta Alekoszt, hogy milyen szánalmas pasi, erre Olivér, aki ugye felismerte az Alekoszban rejlő lehetőségeket, nekiment és pillanatok alatt elérte hogy kivágják a csajt villából. És ez még a jobbik eset volt, mert így nem volt szükség arra hogy a bulvár és az Rtl cafatokra cincálja Zsuzsit.

hha96 (törölt) 2011.04.09. 16:54:47

@smartdrive: vagy mondjuk vki terhes lesz? Igaz ahhoz kéne vmi behatolás is... az S4 ebből a szempontból gyenge eresztés.

dr.pupak30 2011.04.09. 16:58:36

@perpetum: elképzelhető. fel nem foghatom az ilyen gondolkodásmódot. Lacika bizony széllel szembe hugyozik. hit és becsület. nagyon szép. csak olyan mint tiszában árral szemben úszni. nem is csodálom, ha kibukik. hit és becsület helyett pontosan elég, ha valaki megtanul boldogulni az életben, nem hal meg 50 évesen, nem köti fel magát és lehetőleg nem árt másoknak.

csicserierika 2011.04.09. 16:59:21

@perpetum: azért itt is ő a fő téma . Úgy látom jól manipulál valóban :)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.09. 16:59:34

amúgy durva h valakinek a becsületről a karlendítés jut eszébe dehát itt tartunk

vitek 2011.04.09. 16:59:36

@perpetum:
"Annyira kiborg ez a csávó, hogy esküszöm a retek fejlesztette ki"
:DDDDDDDDDDDDD

Solera · http://www.gali-na.hu 2011.04.09. 17:00:27

Újra bebizonyosodik, hogy nem mindegy, ha az okos hülyéskedik, vagy a hülye okoskodik.
Ezen beszartam, gratulálok! :)

Solera · http://www.gali-na.hu 2011.04.09. 17:03:58

@csicserierika: Gyerekek, ez marhaság...
Olvasson Ludas Matyit, vagy blikket, de olvasson. Az a lényeg.
(jó a blikk nem jó példa.Csak olvasson valami írott szöveget, ennyi.)

dr.pupak30 2011.04.09. 17:04:16

@perpetum: mármint nem a tiédet hanem a júdeai kommandósét

_most_ 2011.04.09. 17:04:29

@hha96: Volt már terhesség, vagy a vemhes csótányok nem számítanak?

Drogon 2011.04.09. 17:04:54

@pupak30: Maximálisan egyetértek.

locsolóember 2011.04.09. 17:06:19

@csicserierika:
Légy üdvözölve a szobapáfrányok klubjában. ;)

fran7 2011.04.09. 17:10:09

@Solera: Igazad van, de irodalmat azért olvasunk, hogy a ismerjük azt a nyelvi regisztert, ami a legmagasabb szintű. De ha csak Blikket olvasod, akkor a hegyi juhpásztorok szókincs színvonalát érted meg, éred el. Az meg nagyon kevés. Gondolj az idegen nyelvi tanulmányaidra. A give me ten euros elég, ahhoz, hogy pincér legyél a Balaton parton. De ha olyan dolgot akarsz megbeszélni valakivel, aminek érzelmi és értelmi mélysége van, akkor jó ha olvastál, némi angol szépirodalmat, s nem csak a Sunt.

vitek 2011.04.09. 17:12:41

@jorda: "Az Őt kritizálók döntő része egyszerűen nem érti mondanivalóját,okoskodását."

Ez jó poén volt tényleg, Alekosz olyan magasságokban van hogy mi azt már nem értjük :D

Ember, pont arról van szó, hogy Alekosz baromságokat hord össze. Nem azért nem értjük, mert buták vagyunk, hanem azért mert értelmetlen amit mond (KittyKotty már hozott néhány példát fentebb, nem sorolom).
Nem mi vagyunk a funkcionális analfabéták, hanem ő, nézz meg néhány videót ahol megírják nekik hogy mi a feladat, és 10 percig magyaráznak neki a többiek mire ő is felfogja.

locsolóember 2011.04.09. 17:14:38

@mézescsók:
Csak az utolsó bekezdésre:
"Béci és Anikó magasröptű gondolataival kezdjük a napot, bicsaklik a feje. Reggel kijön, úgy tesz mintha, aztán leül és bicsaklik a feje. Segítek, Laci napi programját vázolták."
A nemmenthetetlen fiatalok jellemzése a példamutatásról.

_most_ 2011.04.09. 17:20:17

@vitek: Mi van, Zsuzsi kiosztotta Alekoszt, ezért Olivér szándékosan kizáratta, ez valamai vicc?

fran7 2011.04.09. 17:22:16

@vitek: Én nem akartam jordának válaszolni, mert nekem nem Alekosz értelmi képességeivel vagy kommunikációs képességeivel van problémám, hanem azzal, hogy sokkal magasabbnak van beállítva, mint amilyen az valójában. Nem nézem le, mert 8 általánosa van. Sem azért mert rosszul használ idegen szavakat. Ez megtörténik mindenkivel. De azért nem ő mondta el a gettysburgi beszédet, vagy az I have a dream kezdetű beszédet, vagy nem Pázmány kaliberű beszédmondó ő. Ő egy egyszerű érdi srác, aki élvezi a villalétet és most értelmi képességeit szavait úgy igazgatja, hogy tovább benn maradjon. S néha jókat lehet nevetni rajta, néha meglepően érti a közeget, ahol van, néha meg idegesítő egoista.

Solera · http://www.gali-na.hu 2011.04.09. 17:22:53

@vitek: Volt ilyen munkatársam...
Az első héten ittam szavait, hogy milyen jól tájékozott stb...
Egy idő után megfigyeltem van kb 100 bejáratott mondata, azt ismételgeti, nagyon jól.
Alekosz is ilyen. Tudás nulla, de vámpírként szívja magába az "intelligenciát sugalló" mondatokat.
Viszont nem nagyon érti... :)

dr. gernika 2011.04.09. 17:26:04

@KittyKotty: Mikor ezt én mondtam itt pár napja, beképzeltnek néztek. :)

nagyon gromek 2011.04.09. 17:26:51

Az van (szerintem), hogy Alekosz ötöd műveltsége, vagy funkcionális analfabétizmusa valami hallatlan önbizalommal párosul. Gátlástalanul használ számára ismeretlen szavakat és el nem múló lelkesedéssel rakja össze belőlük barokkos és többnyire teljesen értelmetlen körmondatait.
Mivel a többieknek sem állnak felette iq-ban, viszont úgy néz ki, kevésbé gátlástalanok, csak azt érzik valószínűleg, hogy valami nem stimmel Alekosz mondandójában (erre már céloztak többször), de kijavítani nem tudják.

vitek 2011.04.09. 17:27:04

@fran7: teljesen egyetértek azzal amit mondasz. Éppen azért írtam amit írtam, mert jorda azt tette amit te is kifogásolsz: sokkal magasabbnak állította be, mint amilyen az valójában.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 17:28:45

@vitek: Azért kíváncsi lennék, milyen lehetett volna a VV4, ha Zsuzsi lett volna a központi figura. Éva mellett ő volt még igazán hiteles nő.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 17:30:38

@vitek: Amikor Éva vagy Anikó olvassa a VillaBlikk sms-eit, akkor is visszakérdez néha, hogy mi is volt az üzenet.

dr.pupak30 2011.04.09. 17:30:43

egyébként szerintem is alekosz egyszerű mint a faék és ha jobban utánagondol az ember, ugyan jól hangzik amit mond, de nem sok értelme van. nekem az tetszik benne, hogy szórakoztatásra elsőrangú, mert nem szürke, hanem egyéniség és ki meri mondani amit gondol még akkor is ha hülyeséget mond és az alapján ítélik meg később. ez a pali tökéletes sómen lehetne, ha kicsit kikupálnák valami kisegítőiskolában. ellentétben hitésbecsület júdeai kommandóssal aki még saját magát is hülyíti. látszik is ki a beteg és ki nem

fran7 2011.04.09. 17:32:09

@nagyon gromek: Szerintem Alek élvezi, hogy itt időnként nem küldik el az okoskodásai miatt a búbánatba. S ez ad neki egy olyan magabiztosságot, amit eddig nem tapasztalt. S ez tovább növeli a magabiztosságát.

CigányPista 2011.04.09. 17:32:13

@locsolóember: Hát biz' itt az igazság! Bécinek meg Napraforgónak addig kellett Tohonya Laci, amíg volt egy plusz ember, aki nem rájuk, hanem a másik csapatra teszi a jelet. Az igazi véleményük meg ez volt róla, amit elmondtak.
Laci bácsi! Húzzon haza!

CigányPista 2011.04.09. 17:34:42

Holnap Alekosz megkapja a ződ kendőt, oszt' kiviszi Anikót. Utána Erzsike kap jelet, és bárkit visz ki, nem megy vissza. Így már meg is van a hármasbefutó

vitek 2011.04.09. 17:35:22

Na találtam Alekosz értetlenségéhez egy videót, itt van, 3:26tól érdemes nézni. Aztán lehet rajta gondolkodni Jorda hogy szeretnél-e ilyen intelligens munkatársakat magad mellé, akinek mindent 15ször kell elmagyarázni :)

www.youtube.com/watch?v=V-7yqCVVukU

Solera · http://www.gali-na.hu 2011.04.09. 17:36:55

@CigányPista: Szerintem amit mondtak azt jó szándékkal mondták, biztos a Lacinak is említették, de a "hit és becsület" inkább tovább üldögélt....
Lacinak ez volt a legrosszabb döntése, hogy bement a villába, ezek után a testőr szakmában nem nagyon fogják jegyezni.

KittyKotty 2011.04.09. 17:38:04

Számomra az a jelenet volt sokatmondó Alekosz rossz szóhasználatát illetően, amikor a bogrács mellett beszélgettek Jerzy-vel és Bélával, és azt mondta, hogy "visszaigazolást nyert". Pontosan a kontextusra nem emlékszem, de én hasonlóan reagáltam, mint a két fiú - megdöbbentem. Akkor a fiúkkal értettem egyet (holott őket sem tartom egy nagy észlénynek), mert egyszerűen abban a közegben ez a kifejezés nem azt jelentette, amit azután Alekosz próbált bemagyarázni nekik. Számomra az volt a csúcs, hogy megpróbálta úgy beállítani, hogy a fiúk kiforgatják a szavait, holott ő használt rossz kifejezést, amely a félreértéshez is vezetett...

Solera · http://www.gali-na.hu 2011.04.09. 17:38:22

@CigányPista: Szemét húzás lenne, inkább Jerzsire szavaznék...

vitek 2011.04.09. 17:39:17

@lami83: nem vicc, így volt, ha visszanézed hogy mi volt akkor láthatod hogy Zsuzsi kiosztja Alekot, hogy undorító, szánalmas pasi, nem csoda hogy egyik nőnek sem kell. Ezután Olivér nekiment, az Rtl meg kapott az alkalmon és kizárta Zsuzsit.
Olivér egyébként később maga is bevallotta, hogy ezért ment neki Zsuzsinak.

vitek 2011.04.09. 17:47:39

@Peter_Cs: jaj én nagyon nem bírtam Zsuzsit, szóval nem azért mondtam hogy visszatérjen. De te meg vigyázz, Éva féltékeny lesz ha megtudja hogy nem ő az egyetlen nő az életedben!

Albino Vernyul 2011.04.09. 17:48:09

@mézescsók: Mindig kihozzatok belolem, hogy ellenkeznem kell.. De ez belso kesztetes, ha szerintem ne valos dolgok kerulnek leirasra.. Na lassuk..

"Férfiként tetszhetett neki Anikó, de értelmes emberként eszébe nem juthatott, hogy kapcsolata lehetne vele. Anikó erre alkalmatlan, gyenge, érzelgős és buta."

A latszat csal, az a leany sok minden, de nem gyenge.. Sokat nyusszog, sir, nyavajog, de ezzel kiadja magabol a feszultseget, amire Laci pl. keptelen volt.. Van egy jo adag kisebbrendusegi erzese, illetve onbizalomhianya, de ettol eros, mert ebbol fakad nala egy teljesitmeny/bizonyitasi kenyszer.. Adj neki barmilyen feladatot, boven a hatarai felett fog benne teljesiteni... A jotekonykodasi het ota, folyamatosan olyan feladatokat kapnak, ami nem a profilja (katonai het, bentiek-kert jatek, dzsungel tortura), es fizikalisan, lekileg is kizsaroljak oket.. Ennek elenere meg mindig birja..
Erzelgos.. Ez teny.. De szerintem ez egy nonel nem hatrany...:)
Nos butanak vegkepp nem neveznem.. Szinte minden intellektualis feladatot hoz folyamatosan, illetve a kozos feladatoknal a legtobb esetben O az egyik motor.. A tobbieket is nagyon relisan kepes felmerni, illetve az adott helyzetek is.. Igaz az erzelmei erosen befolyasoljak a reakcioit, es a donteseit.. Amiben hatranya van igazan, az az eletkorabol adodik, illetve a csaladi hatterbol.. 22 eves, sok olyan helyzettel meg nem talalkozott, ami itt eloadodik, es ezekben az anyjara szokott tamaszkodni, aki most nincs, ezert improvizal.. Vagy jol, vagy rosszul.. Tobbnyire jol..
Lacival kapcsolatba nehez felmerni, de inkabb apapotleknak tekinti, mint masnak..
A szep barna szemek, az aranyos pofika, es a kislanyos stilus sok mindent eltakar am..;)

fran7 2011.04.09. 17:49:13

@Peter_Cs: Csak az eredeti Mr. Bean barátja Anglia miniszterelnöke lett, én nem szeretném ha Olivérre ez a szerep várna Magyarországon.;)

nagyon gromek 2011.04.09. 17:49:54

@fran7: igen, ez lehet. viszont ennek fényében érdekes, hogy indulhatott ekkora önbizalommal. a való életben sem küldte el senki, hogy apukám, se füle se farka annak, amit beszélsz? hol élhetett ez az ember, retardáltak között?

Hódos Hajnalka 2011.04.09. 17:54:49

@öregpaci: ha olvastad őket, és számodra egyik sem, irigyellek.

@lucabrazi: köszönöm szépen :)

@mézescsók:

"Egy negyven éves férfi teste nem úgy működik, mint egy húszévesé."
Ez több, mint vicces.

dr. gernika 2011.04.09. 17:55:52

@sandor26: Óh köszi hogy szóltál mester, nélküled bizonyosan hülyén haltunk volna meg...

fran7 2011.04.09. 17:59:26

@nagyon gromek: Szerintem ő egy nagyon bezárkózott életet élt. Szülei kocsmája, lagzin zenészkedett, ahol belefér az ilyen típusú ember a társaságba. Azonkívül biztonsági őr, ott meg el volt magának. Magabiztos meg azért lehetett a VV-ben, mert első beköltöző. Végig egy olyan csoportba volt, ami vakcsoportként indult és senki nem akart abból kilépni. Sőt ezért voltak ellenségesek Ildivel, mert fenyegette, hogy felbomlik a nagy barátság, csoport kohézió. Ezért is ugrottak neki. Ahogy egy kívülállóval tenni szokták.
Anikó meg ennek ellentetje ő a kívülállókba akart folyamatosan belekapaszkodni. Ezt titulálták szerelemnek. S ezért nem volt ő igazán Laci számára pálya, mert ez látszik rajta. Egyszer valószínűleg jó feleség lesz. Kellő kitartással, kedvességgel, a részéről, de nem a Laci számára.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.09. 18:04:01

@nagyon gromek: Ha szolt barki is Alekosznak hogy milyen retardalt, nem fogta fel. Nem ment at a szuron.

VKP 2011.04.09. 18:05:15

Azért sosem felejtem el a Laci kutyakemény kommandós dumáját.
"Egyenként kell levadászni Őket"... Asszem csak saját maga lelki "súlycsoportjával" nem volt tisztában... Sőt szerintem látta már, hogy elfogytak azok az emberek, akik csatába mentek volna... Neki meg hát elindulni egy vesztes háborúba...

Miss Snooks 2011.04.09. 18:06:08

Fura,hogy Anikót milyen sokan butának látjátok. Szerintem a legtaktikásabb játékos. Többször váltott már oldalt és mostanáig mégis megúszta a kiválasztást. Nem lepődnék meg ha megnyerné az egészet.

Albino Vernyul 2011.04.09. 18:07:47

@CigányPista: Azt tettek, amit Te is, En is, mindenki tesz, ha a kornyezeteben ilyesmi tortenik.. Csak Te nem latod ilyenkor kivulrol magadat.. "Kibeszelik" az illetot, probalnak rajonni mi a baj.. Evat kiveve, egyik se talakozott ilyen problemaval szemtol-szembe, ezert mindegyik ideges, es nem ertik, hogy mi folyik elottuk, ennek milyen kovetkezmenyei lehetnek.. A feszultsegbol jonnek Belanal a poenok, Anikonal meg a kislanyos alurok.. Akkor fogjak fel, hogy mi a nagy budos helyzet, mikor Laci elmondja nekik, hogy kilep..

vitek 2011.04.09. 18:09:52

@lami83: na most elolvastam újra amit írtál, lehet hogy félreérthető voltam. Nem azt mondom hogy Olivér konkrétan kizárásra játszott (bár még az is lehet), hanem hogy szándékosan támadta be Zsuzsit. (Az hogy milyen messzire juttatta el, nyilván Zsuzsi reakcióján is múlt.)
Szóval amikor azt mondom hogy Olivér ezt később maga is bevallotta, azalatt nem azt értem hogy bevallotta hogy ki akarta záratni Zsuzsit, hanem azt hogy bevallotta hogy azért akart nekimenni Zsuzsinak mert az beszólt Alekosznak. Valamelyik Rtl-es műsorban nyilatkozta ezt Olivér a kiesése után. Persze ő úgy tálalta hogy ez a szándéka a nagy barátságukból fakadt, csak hát én a barátságukat nem hiszem el (egy ilyen csávó valaha is barátkozna egy ilyen szerencsétlennel mint Alek? Ugyan már, csak azért lóg rajta mert látja hogy népszerű, lehet belőle pénzt csinálni. Olivér ugyebár maga is műsorvezető volt korábban, pont Liluék mellett, szóval tudja ő merre hány méter)

nagyon gromek 2011.04.09. 18:09:59

@fran7: nekem is az lett volna a másik tippem (sokat nem tudok róla), hogy odakint egy magának való figura, akit nemigen lehet kimozdítani a saját kis köréből.

visszatérve az eredeti gondolatmenetemre (nekem ez a lovaglópálcám :), azért az elég borzasztó hogy egy 8 általánost végzett ember marhaságait a villában sem az érettségivel, sem a magasabb végzettséggel bírók nem tudják helyretenni. és ezt inkább a többiek kritikájának szánom.

2011.04.09. 18:11:08

@vitek: húbasszus, ez tényleg fájdalmas :)

avanivi 2011.04.09. 18:11:22

@Peter_Cs: Mr Bean szinész és nem alapjáraton hülye, hanem játsza a hülyét.

vitek 2011.04.09. 18:16:10

@nagyon gromek: én meg pont azt mondom hogy nagyon jól teszik hogy nem rakják helyre ilyenkor, mert az Rtl kicsinálná őket ha egy jól fizető karaktert elnyomnának

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 18:17:48

@avanivi: Pontosabban: Rowan Atkinson a színész, aki eljátssza Mr. Bean hülye figuráját.

avanivi 2011.04.09. 18:22:49

@Peter_Cs: igen úgy gondoltam,köszi.

nagyon gromek 2011.04.09. 18:23:18

@vitek: nem mindegy, hogy szándékosan nem teszik helyre, vagy azért mert nem tudják, hogy az apokaliptikus nem akopaliptikus.

vitek 2011.04.09. 18:31:08

@nagyon gromek: ah, értem. Ebben igazad van.

locsolóember 2011.04.09. 18:32:00

@VKP:
"Holnaptól edzünk. Kőkeményen."

bimmer 2011.04.09. 18:35:00

Tényleg van, aki Alekosz sokszor értelmetlen körmondatain idegeskedik, és drukkol , hogy valaki tegye már helyre? lol

Albino Vernyul 2011.04.09. 18:42:18

@nagyon gromek: Aniko magyar tanar felig-meddig.. Eva egytemre jart, Gigi gimnazium, most egytem, Laci se hulye.. Szerinted egyik se tudta volna megfingatni..?! Nem mertek nekimenni, mert Alek a kiforgatasban jo, masreszt minek a feszultseg, harmadreszt O a csatorna favoritja.. Streamben tenyleg eleg sokszor volt, hogy Aniko, vagy Eva magyarazza el neki a feladatokat, vagy egy-egy sms-t ertelmeznek neki..

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 18:43:43

@bimmer: Alek két hete csak tőmondatokban beszél, annyira unja a többieket. Meg is lehet őt érteni. Az tartja életben, hogy 4 hét múlva végre fertőtlenítheti a kecót a Ráczok után és fogadhatja a csajokat.

Miss Snooks 2011.04.09. 18:44:27

@vitek: @nagyon gromek: Érdekes kérdés, hogy miért nem teszi helyre Alekoszt a többi lakó. Néha azt gondolom, hogy hiányzik a verbális eszköztáruk hozzá, vagyis pl. ők sem ismerik fel amikor A. rosszul használ idegen szavakat.
De ez csak egy része annak a hamis képnek amit Alekosz vetít magáról,és szerintem meglepődnénk ha visszanéznénk a régebbi adásokat. Alekosz az elején sokkal marginálisabb szerepet töltött be a csoporton belül mint most, és a lakók is sokkal nyiltabban kritizálták. És ami a legszembetűnőbb,hogy maga Alekosz is mennyivel jobban meghúzta magát. Nyilván érzik a lakók, hogy mennyire gáz Alekosz, de az Rtl őket is kőkeményen manipulálja pl. a beküldött (és gondosan megszűrt) nézői sms-ekkel.Ha csak egy visszajelzést kapsz hónapokon át, akkor nyilván öntudatlanul is akár, de próbálsz annak az egynek (ez esetben a vélt nézői elvárásnak) megfelelni. És ehhez még csak "gyenge karakternek" sem kell lenned, ez természetes emberi reakció.

vancrow 2011.04.09. 18:44:43

@fran7: Nekem az volt a tapasztalatom hogy átlagos szókinccsel is elég jól lehet boldogulni, csupán helyesen kell összeválogatni a szavakat. Sokszor amúgy sem a szavak a lényeg, hanem a mögöttes, a gondolatmenet. Nem biztos hogy attól mély valami hogy cizellált. (ha jól használtam) :)

Joebachi 2011.04.09. 18:53:17

Bántja a lelkiismeret a sok megölt, megkínzott palesztin emberért. Akiket "áldásos" izraeli katonai szolgálata alatt részesitett kezelésben

vitek 2011.04.09. 18:55:45

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: jól van Tomoceusz, eddig nem voltam biztos benne hogy te rejtőzöl emögött a nick mögött, de ezután a komment után nincs bennem kétség. Ilyen genyó dolgokat kevesen tudnak ilyen sunyin írni.

nagyon gromek 2011.04.09. 18:55:58

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem tudom, hogy nem merik vagy nem tudják. Ahogy megfigyeltem egyik sem a verbális kommunikáció bajnoka a villában. A legjobban Anikónak megy szerintem a karazsnyikov ellenére. :) De lehet, hogy csak kihagy az agyam, ha őt figyelem. :)

@Miss Snooks: ebben van valami. nem nézem az elejétől, úgyhogy nem tudom akkor milyen viszonyok voltak.

bimmer 2011.04.09. 19:01:12

@Miss Snooks:
"Nyilván érzik a lakók, hogy mennyire gáz Alekosz, "

Miért gázabb, mint a többiek?

VKP 2011.04.09. 19:02:43

@locsolóember: Ezt nem értem. Kifejtenéd, hogy mire gondoltál?

Miss Snooks 2011.04.09. 19:23:08

@bimmer: miért gáz Alekosz ? jaj,hol is kezdjem?

Gáz, hogy valaki az elmúlt százvalahány napban az emberi érzéseknek a szikráját sem villantotta fel. Soha nem volt szomorú, nem szenvedett a családja hiányától, nem mutatatta ki a szeretetét senki (sem benti lakó sem kinti ember) felé.

Gáz, hogy valaki harmincvalahány évesen olyan kinti életet teremtett magának, hogy a benti fullasztó, manipulált, intim emberi kapcsolatokat, izgalmas külső ingereket nélkülöző közeg számára a csúcs, eddigi életének a fénypontja.

Gáz, ha egy férfi bérmely nőben csak szexuális fantáziájának a tárgyát látja, semmi mást.

Gáz, ha valaki hatalomhoz jut, azt rögtön felhasználja a másik ember ellen (lásd Évával való viszonya v. katonai hét)

Gáz, ha valaki ennyi idősen egy felvett szerepet játszik illetve folyamatosan kompenzákl, mert nem képes szembenézni az addigi élete kudarcaival.

Hamarjában ennyi jutott az eszembe:)

fran7 2011.04.09. 19:24:07

@vancrow: Igazad van, például én 10 éve rákerestem a már emlegetett I have a dream kezdetű beszédre. Most se tudok jól angolul, akkor még annyira se tudtam, mégis értettem a szöveget. Átjött. Egyszerű és nagyszerű szöveg. De ahhoz, hogy jól boldogulj, ahhoz kell nyelvi kompetencia, ahol fel tudod mérni, miképp kell beszélni a haverok közt, miképp nagymamáddal, miképp írsz meg egy hivatalos levelet, milyen szavakat használsz mesemondás közben, egyetemi szemináriumon. Ezért azt gondolom, hogy egyszerű szavakkal is mindent meg lehet oldani, de az nem jelenti azt, hogy ne értenéd a legnehezebb szöveget. 800 szó elég a napi rutinhoz, de ez bizonyos értelemben nem jelent nyelvtudást. De nem is szabad nyelvtennácinak lenni, aki kijavítja Shakespearret is.

locsolóember 2011.04.09. 19:27:44

@VKP:
Csak egy másik idézet volt Harcoslaci kutyakemény kommandós dumájából.

csicserierika 2011.04.09. 19:29:02

most jöttem vissza, látom nem változott semmi. Alek a gumicsont. Valamit nagyon tudhat,hiszen évek múlva is csak rá fogunk emlékezni, meg Éva ordibálásaira :)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 19:34:24

@vitek: Genyó dolgok? Ugyan. Én igen sportszerű kommentelő vagyok, négy benti játékost éltetek felváltva.

vancrow 2011.04.09. 19:35:04

@fran7: remekül megfogtad az i have a dreammel, pont erre gondoltam. A folytatás is jól hangzik, főként a kompetencia felmérése. Nagyjából erről szól az Alekoszos téma is ha jól látom, az eberek keresik a kompetenciáját, próbálják skatulyázni; mert hát nem egyszerű a lelkem. A nyelvtudást ebből a szempontból furcsa dolognak tartom, (említésed szerint 800 szavas napi rutint tudsz) mert kissé becsapós...a többi százezer fogalommal, dologgal is tisztában vagy, csak nem vágod arrafelé hogy mondják. Sokszor ezért mutogatnak kézzel lábbal a turistának, és érti. Nem tudom mi a szó a lépcsőre a különböző nyelveken, de van rá univerzális mozdulat :) A nyelvtannáci a helyesíráson lovagol és nem a fogalmazáson ha jól tudom...van olyan hogy "fogalmazásnáci"? Mert ha igen Alekosz igazi csemege lehet.. :)

locsolóember 2011.04.09. 19:37:30

@csicserierika:
(Szoba)páfrányokkal minden rendben? :DD

fran7 2011.04.09. 19:41:45

@vancrow: A subbán volt fenn a CEU vezetőjének angol köszöntője. Azt úgy kivesézték, mintha mindenki perfekt angol lenne Magyarországon, s a csávó éppen a Tiszántúli tájszólás suksükjét hozta volna. Emiatt félek én is angolul beszélni, mert a magyarok kijavítanak, az angolok meg örülnek, hogy beszélek velük. Ezért mindenki merjen angolul beszélni, csak tudja, hogy mennyi is az ő nyelvtudása.
A 800 szó kutatási adat.

bimmer 2011.04.09. 19:44:31

@Miss Snooks:

Engem nem érdekel ilyen mélységekben egyik benti segg sem.

Ugyanannyira gáz mindegyik, Alekosz legalább egy vicces figura.

fran7 2011.04.09. 19:45:00

Aki még egyszer a csínytevés szót használja zárja ki a retek klub a játékból.
Van egy olyan játékom, ha valaki valamit kritizál, akkor rákérdezek magamban, hogy az valójában nem az ő hibája, amit bennem lát meg. Érdekes dolgokra lehet jutni.

Lijiang 2011.04.09. 19:45:08

Ani az igazí kígyó, egy energiavámpírral keresztezve.

dr. gernika 2011.04.09. 19:46:32

Hát komolyan mondom, Éva haja már szürreális...

sandor26 2011.04.09. 19:47:36

droid_ 2011.04.09. 16:54:03
valóban, megtaláltam, köszi

gernika 2011.04.09. 17:55:52
Igazán nincs mit, csak nem szerettem volna, ha "az ellenség keze betenné a lábát" :)

vancrow 2011.04.09. 19:48:37

@fran7: a beszélt nyelvtudáshoz is szükséges egyfajta gátlástalanság, pont ahogy Alekosz dobálja a számára ködös fogalmakat, szemberebbenés nélkül :) 800 szavas napi rutin amúgy szerintem elég jónak számít, kutatás ide vagy oda. Főleg ha minden nap másik 800 :)

fran7 2011.04.09. 19:51:20

@vancrow: Megfelelő 800-ról van szó. Egy amerikai ismerősöm egyik első megtanult magyar szava a villanytűzhely volt. Nincs benne a 800-ban.

dr. gernika 2011.04.09. 19:52:28

Éva: "Jézusom, több szabályt nem szegek"
De fogsz...

inmemancsi 2011.04.09. 19:53:27

most miért nem büntették meg évát?

Miss Snooks 2011.04.09. 19:54:29

Kívánom, hogy Lilunak élete hátralevő részében, olyan aranyosan udvaroljanak a férfiak mint amilyen aranyosan szerinte Alekosz udvarolt Évának :-DDD

joszif 2011.04.09. 19:54:56

Mi ez a hirtelen nagy fenyegetés, a legaktívabb szereplő a héten az Éva... szerintem addig fogják csűrni csavarni míg megvonják tőle a védettséget....

inmemancsi 2011.04.09. 19:55:01

@gernika: és ez a szerencsétlen még büszke rá...

lac64 2011.04.09. 19:55:16

Egyre inkább az az érzésem, hogy a vv kreativak betegek. Koporsóba kell befeküdni? Normálisak ezek?

fran7 2011.04.09. 19:56:12

@Miss Snooks: Ironikus akart lenni Lilu csak nem sikerült neki.;)

vancrow 2011.04.09. 19:56:29

@fran7: Az én főnököm egyszerre több dolgot is, "csak egy sört", de a kedvence az uborkafej volt. Amerikaiak :)

Lijiang 2011.04.09. 19:57:01

@lac64: Évától az esik neki rosszul, hogy miért emlegeti a bizalmatlanságot, meg a 3 lépést, miközben ezt gyakorlatolag ő kezdte Évával szemben, és miért nem vígasztalta az Éva is őt (nyilván 3 lépés távolságról), amikor Éva párbaja előtt Anika rosszkedvű volt, na ez az energiavampkodás. Kígyó: egyedül Jerzyt nézi levegőnek, mivel egyedül tőle nem tart párbajilag.

dr. gernika 2011.04.09. 19:57:26

@joszif: Ez a cél egyértelműen. Holnapig még megússza szerintem, de mire a kiválasztottnak párbaj ellenfél kell, tutira meg fog szegni valamit.
@inmemancsi: De most megkapta Alektól, hogy ő a PomPom. :)

Lijiang 2011.04.09. 19:57:49

@lac64: még jó, hogy nem ássák el őket:)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 19:57:49

Pókot kell kiharapni a sarokból és ilyenkor nincs Gigi. Szegény apára vár a feladat.
Végre lehet Alekról is rosszat mondani. Szánalmas a haja. Azonnal adjanak be neki brillantint.

dr. gernika 2011.04.09. 19:58:16

Lilura miért kell mindig brutálszar farmerokat adni?

karolinabeszarova 2011.04.09. 19:58:22

Éva olyan súlyosan megszegte a villaszabályzatot, hogy még egy ejnye- bejnyét sem kapott! De most aztán, ha még eccer, úgy vigyázzá ám!Bazzeg ez egyre szánalmasabb! olyan hideg volt éjjel a többiek mégis kibírták!

karolinabeszarova 2011.04.09. 19:59:25

@gernika: épp azt mondtam, szerintem az Balázs gatyája, neki pont leér bokáig és tökét is lenne hova tenni :D

Miss Snooks 2011.04.09. 19:59:41

@fran7: az a szörnyű érzésem van, hogy nem annak szánta:-D

foxglove (törölt) 2011.04.09. 19:59:53

"Anikót meg kell büntetni"
kinek képzeli ez magát??

@gernika: bár így lenne

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 20:00:37

@Lijiang: Anikó hihetetlen erénye, hogy nem akar az őszínteség fellegvára lenni és példákat mutogatni. Úgy jó az a nő ahogy van.

dr. gernika 2011.04.09. 20:04:35

Szerencsétlen Aninak segíthettek volna, már az elejétől mondogatta, hogy a jacu az, egyértelmű is volt. És utána még ő szidta magát, úristen mennyi hülyeséget mondott pedig a többi...

Lijiang 2011.04.09. 20:04:48

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: így messziről nekem is jó. a 3 lépés nagyon kevés lenne.

Trevlovics 2011.04.09. 20:04:48

megnézném, ahogy bemegy a levél, kedves éva, a mosókonyhában találsz egy nagykést, vágd el béci torkát.
a következő jelenetben éva küzd a késsel béci ellen és visít, nem érted, hogy meg kell csinálnom, nem szeghetek szabályt, LEVESZIK A KENDŐŐŐT! :)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 20:05:39

Kis bongyor lány. Rögtön ráismertem kire gondolt Éva.

lac64 2011.04.09. 20:06:30

@Lijiang: Még van négy nap hátra.

inmemancsi 2011.04.09. 20:07:21

ez az alekosz nevezetű szánalmas

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 20:09:30

@Lijiang: Most vissza kellett ovasnom, hogy idézhessek ideillő klasszikust. Én szívesen lennék 30 percre energiavámpír, hogy Anikóval kereszteződjek.

joszif 2011.04.09. 20:10:54

Nem igazán értem Alekoszt ha azt akarják hogy Béci legyen a kiválasztott akkor miért támadja Anikót ha így halad simán kaphat három jelet és borul a taktikájuk....

Trevlovics 2011.04.09. 20:13:56

@joszif: annak, hogy alekosz anikót támadja, két oka van szerintem. az egyik, hogy béci felé tolja kicsit, ha közelebb kerülnek bécinek nehezebb választania anikó vagy jerzsi közül
a másik ok meg sajnos az, hogy egy ideje már elhitte magáról, hogy ő benn a megmondóember, az atyaúristen és akit ő fikáz meg ő napraforgóz azt a nézők is szarnak meg napraforgónak fogják látni

2011.04.09. 20:16:01

@joszif: lehet, hogy úgy gondolja, legyen ő a kiválasztott és Anikót akarja vinni....

lac64 2011.04.09. 20:16:11

@joszif: Két, három napja ugyanezt írtam. Úgy csinálnék, mintha Anikó még mindig hozzánk (Alek-Éva) állna közel. Erre elkezdte folyamatosan baszogatni (napraforgó, szotyola, stb), most meg ez. Aztán lehet, hogy 'csak' idegileg akarja kicsinálni.

2011.04.09. 20:16:27

@bimmer:
"Tényleg van, aki Alekosz sokszor értelmetlen körmondatain idegeskedik, és drukkol , hogy valaki tegye már helyre? lol"

Igen, van. Mert csak szimplán egy retardált majom - ha nem vetted volna még észre. LOL.

@Miss Snooks:
Köszönöm a kommentedet, végre valaki, akivel egy rugóra jár az agyam! Csak egy picit helyesbítenék: Alek nem gáz, hanem FOS!!!

joszif 2011.04.09. 20:18:30

@beebeer: Hát én azt gyanítom hogy ha Alek lesz a kiválasztott akkor az utolsó pillanatban visszatáncol Anikó párbajra hívásától...

2011.04.09. 20:19:35

@Trevlovics: elhitte magáról, hogy ő benn a megmondóember, az atyaúristen és akit ő fikáz meg ő napraforgóz azt a nézők is szarnak meg napraforgónak fogják látni

És ebbe fog belebukni? Remélem. Egyre irritálóbb ez a kettős. Nekem legalábbis.

2011.04.09. 20:21:23

@joszif: és akkor kiviszi Jerzsit?
Nem elegáns, Évája ki lesz akadva...

Jerzsi nagyon jólelkű gyerek, én ennyi konfliktus után nem biztos, hogy elviselném, hogy Éva ölelgessen.

lac64 2011.04.09. 20:24:11

@beebeer: Jerzsi levelében volt a lényeg. Alekosznak a döntőben Éva az igazi ellenfél, mivel százalékokat vehet el tőle a közös szavazóbázis miatt.

2011.04.09. 20:25:36

@lac64: nem láttam a leveles részt, csak a végét, szegény Anikót.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 20:29:17

@lac64: Ebből is látszik, hogy Jerzy a falka esze. Béla csak az ő hátán kapaszkodott az 5 közé.

2011.04.09. 20:29:56

Nekem úgy tűnik Buci nagyon tart a csótányoktól. :) Én hagynám kimászni őket, legyen az RTL gondja, hogy összetakarítsa őket.

joszif 2011.04.09. 20:33:50

Remélem Éva nyeri a hetet, most megérdemelné szerintem.

Trevlovics 2011.04.09. 20:34:00

@beebeer: igen, jerzsi próbája brutál volt. lehet, hogy könyökkel lelökntem volna a helyében a csótányos dobozt, mintegy véletlenül, oppardon bocsánat, de ügyetlen vagyok.

Lijiang 2011.04.09. 20:34:13

nézőtársam meglátása szerint mióta Gigi kiesett, azóta van béke a villában. van benne valami...

Lijiang 2011.04.09. 20:36:06

alek belőtte a haját a tyúk tiszteletére:)

lac64 2011.04.09. 20:36:50

@beebeer: Jerzsi írt Bécinek, amiben valami olyan volt, hogy Alek és Éva erősek, de ez nem baj, mert megoszlik a a szavazatuk a közös bázis miatt(legalábbis szerintem ez volt az értelme). Egyébként Alekon kívül mindenki próbált normális levelet írni, például Ani Jerzsinek írt Gigi nevében egy nagyon klassz és kedves levelet.

arkangyal44 2011.04.09. 20:37:29

szép estét kommentlakok. nekem úgy tűnik a retek bevásárolt a tescó gazdaságos csirkecombot,és azt etetik a lakokkal,mondjuk nem is csodálkozom a spóroláson,hisz Laca gyerek a VV5 költségvetését is felette :)

Albino Vernyul 2011.04.09. 20:37:47

@Lijiang: Eva az tenyleg energiavampir, nezd meg szegeny Alek hogy fogy, Eva meg puffad...;)
Ani ad, es kap erzelmeket.. Hat O mar csak ilyen..:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 20:42:01

@Miss Snooks: @Selkath, Bloemfontein díszpolgára: Ezeken felül a leggyávább is a villalakók közül, szerintem ő a fő feszültségforrás, Éva is sokkal nyugodtabb lenne, ha Alekosz emberként és nem droidként üzemelne.

2011.04.09. 20:42:01

@Trevlovics: talán ettől tartott Buci is. Mit nem adtam volna, hogy megnézzem ahogy visítozva menekül....
Nem rosszindulatból, de majdnem mindenkinek van valamilyen fóbiája, a zuram a békáktól undorodik; egy nyaraláskor bemászott a cipőjébe egy nagydarab példány, ő meg reggel mit sem sejtve húzta volna fel, mi meg arra ébredtünk, hogy ez a nagydarab ember fejhangon visítozva rohangál fel és alá,
a kezében a 44-es edzőjével. :)
A béka sajnos kimúlhatott, valószínűleg infarktusban.

fran7 2011.04.09. 20:42:51

@arkangyal44: Nem vagy jóindulatú, de igazad lehet.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 20:43:51

@arkangyal44: Laca csak tegnap távozott és máris visszatért, mint robbantási szakember. Idekint napi 18 órában szerel tortákat.

Trevlovics 2011.04.09. 20:43:53

@beebeer: és azóta nem próbáltad meg otthon megviccelni olyasmivel, hogy éjjel beleteszel egy merőkanál túrót a cipőjébe?

2011.04.09. 20:44:32

@lac64: Anikó kedves lány, ráadásul meglepően jól bírja a zord körülményeket, én azt hittem lesz nyafi, de semmi.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 20:45:10

@gernika: @inmemancsi: Ez a védettség elvételével való fenyegetés azért durva!

inmemancsi 2011.04.09. 20:45:52

@Peter_Cs: az, el kellett volna venni tőle, milyen már, hogy az a büntetés, hogy legközelebb megbüntetlek:))

2011.04.09. 20:45:57

@Trevlovics: ááááá, nem. Tisztelem a fóbiáját, nem zargatom, különben ki mentene meg itthon a rágcsálóktól meg a pókoktól? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 20:47:26

@joszif: Pedig Alekosz most akárkit kint hagyna, vállalja be Anikót!

lac64 2011.04.09. 20:49:12

@beebeer: Egyetértek. Ha a mai próbát megcsinálja, akkor minden tiszteletem az övé. Lezárt koporsóban ezekkel a dögökkel?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 20:50:18

@beebeer: Szerintem ez az Éva-Jerzy viszonyban kifejezetten jó, kibékülés és korrekt viszony is lehet az eredménye.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 20:50:55

@inmemancsi: Na és ha elveszik, akkor mi van? Kiválasztott nem lesz, ahhoz már sovány a falka. Béla meg csak nem választana ellenfelül egy kis védtelen nőt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 20:51:45

@inmemancsi: Olivér esetében is ezt mondták egyesek, a végére Olivér leroncsolódva esett ki.

Trevlovics 2011.04.09. 20:52:10

@lac64: lezárt üvegkkoporsós feladat? kurva élet, alek a beépített ember, már az összefoglalóban megmondta, hogy támadj fel hófehérke

inmemancsi 2011.04.09. 20:53:32

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: miért ne lenne?:)) ezzel a fejjel, védtelennek meg nőnek nem mondanám ahogy látom:))

joszif 2011.04.09. 20:53:40

Nem tudom ti hogy vagytok vele de nekem az a bajom ezekkel a feladatokkal hogy nem tudom komolyan venni hogy valóban kockázatos, nyílván olyan kígyót raknak oda ami talán még le is van szedálva vagy egyáltalán nem harapós fajta a két pók az eddigi adásokban még megmozdulni sem mozdult, nyílván azok a pókok sem az agresszivitásukról híresek.
A csótány/szökcske azt még undorítónak sem mondanám bár nyílván nagyon szar érzés lehet ha rámászik az emberre. A kukac meg csak egyszerűen undorító de az a legkönyebb mindig...
Nem azt mondom hogy csörgő kígyót meg valami agresszív pókot és társait rakják be, inkább menjenek rá akkor az undorító dolgokra.
Rakjanak be egy vizes bödönt és egy csípős meduzzát aztán ha megmar akkor pisilje le a segítőtárs, nah az vicces lenne.

dr. gernika 2011.04.09. 20:53:51

@Peter_Cs: Ja, hát én is szanaszéjjel aggódom magam. :)

_most_ 2011.04.09. 20:54:13

Ez az online szavazás szerintem kamu :)
Sok mindent elhiszek, de hogy a bátorságpróbákra minden nap más embert szavaznak meg, annak elég csekély a valószínűsége.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 20:54:38

@beebeer: @lac64: Szerintem Anikó is megcsinálja. Ez Alekosznak lesz lebőgés!

inmemancsi 2011.04.09. 20:54:51

@Peter_Cs: éva már régóta le van roncsolódva:)), úgyhogy nála ez a veszély nem áll fenn

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 20:56:17

@joszif: Ezek a feladatok inkább a pszichikai gátak leküzdésére épülnek.

joszif 2011.04.09. 20:56:41

Még egy jó eszembe jutott egy olyan üveg kalitka amit teleszöttek a pókok és nem lehet belelátni, nincsen benne pók de ezt ők nem tudják és bele kell nyúlni :D

dr. gernika 2011.04.09. 20:57:07

@arkangyal44: Szerintem a torta is tescós volt.

2011.04.09. 20:57:21

@Peter_Cs: az a baj, hogy Évád nem a korrektség mintapéldánya, bármennyire is ezt gondolja magáról.
Jerzsi korrektebb, és messze nem olyan "retardált", mint amennyire elterjedt róla. Mióta nincs Gigi többet látunk belőle, és az nem rossz! :)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 20:58:45

@inmemancsi: Béla példát fog nekünk mutatni jövő héten és kiviszi Alekot. 18.-án már együtt mehet shoppingolni a hugival.

2011.04.09. 20:59:57

@joszif: azért az undort nagyon nehéz legyőzni, például én ezért nem eszek bogarakat, pedig mostanában nagyon ajánlják.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 21:00:43

@beebeer: Így van. Már csak Bécit kell kivenni mellöle, mert gyengíti a közös szavazóbázis. Hajrá Jerzy!

joszif 2011.04.09. 21:00:57

Vagy adni egy éjjellátó készüléket valamelyiknek besötétíteni és egy két denevért elengedni vagy csak azt mondani hogy denevér és valójában két-három fecske lenne, a hangszórókból meg denevér hangot adni. Lehetnének akadályok a szobában és meg kéne keresni valamit lehetnének ott is mit tudom én vizesárok benne angolnával meg hasonlók :D

lac64 2011.04.09. 21:02:07

@joszif: Alapvetően a fóbiáról szól. Aki fél a kígyóktól, annak mondhatod, hogy nem bánt. Az eszeddel tudod, ennek ellenére parázol tőle.

joszif 2011.04.09. 21:02:10

Anikónak azt a feladatot adnám hogy lóhúst kell ennie :D még undorító sem lenne de tuti kikaparná a falat :D

2011.04.09. 21:05:42

Most még egyelőre nem igazán tudom eldönteni a leveles feladat kapcsán, hogy alek tényleg ennyire nem érzi a különbséget megható és sértő/bántó/bunkó között, vagy direkt szúrt oda Anikónak. Bár hajlok arra, hogy tényleg nem érti, mi volt a baja a levelével mindenkinek.

2011.04.09. 21:06:47

@joszif: kicsit elszaladt veled a ló szerintem, jó a szlogen tényleg csak egy maradhat, de nem életben!!!!!!

dr. gernika 2011.04.09. 21:07:18

@joszif: De egy gonosz dög vagy te, ne menj börtönőrnek. :)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 21:08:00

@joszif: Már megint arra kényszerítesz, hogy gondolkozó állást vegyek fel. De nem. Miért nem eszik Anikó lovat?

joszif 2011.04.09. 21:08:28

De lehetne azt is hogy meg kell főzniük a beküldött kakast/tyúkot(nem figyeltem mi volt az) és ki meri levágni, ezen is tuti elhasalnának.

Amúgy nem értem hogy miért csak este van feladat. Napközben lehetnének erőnléti feladatok, próbák minden féle...

2011.04.09. 21:09:22

@lac64: jujj, egyszer láttam egy műsort egy meglett faszival, aki a cicáktól félt. annyira de annyira rettegett, hogy még úgy is alig volt képes meglenni egy helyiségben a cicussal, hogy az zárt ketrecben volt.
pont valami fóbialegyőzős natgeo/spektrum/animal planet műsor volt, sajna már nem emlékszem, hogy neki sikerült-e :)

_most_ 2011.04.09. 21:09:27

@joszif: Sokkal jobban ellehetne hitetni, hogy veszélyes a pók, ha mondjuk Stohl eljátszaná, hogy megcsípi, majd elviszik hordágyon. Ezután faarccal beküldenék Lilut, hogy akkor Jerzy beteszed-e a fejed a pók mellé.

inmemancsi 2011.04.09. 21:09:38

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ki tudja:)) én nem vagyok béla rajongó, az biztos, hogy eleve jobban járt mint alek meg éva, akik degeneráltak - a műsor alapján persze - eleve:))

joszif 2011.04.09. 21:11:56

@gernika: :DDD én is meglepődtem magamon, lehet én is megbuktam volna a stemfordi kísérleten :D

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Mert imád lovagolni meg imádja a lovakat. Egyszer láttam egy műsort a spektrumon ahol lóhúst ettek étteremben, nagyon nehezen kezdtek neki, de azt mondták hogy finom.

inmemancsi 2011.04.09. 21:14:23

@joszif: milyen dolog már lóhúst enni, nem vagy valami állatbarát

joszif 2011.04.09. 21:14:28

@lami83: jaja, sokkal jobban rá kéne paráztatni őket, ez így nem buli :D

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 21:17:47

@inmemancsi: Nem lennék most se Éva, se Alek helyében. Alaposan odapörköltél nekik.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 21:20:08

@joszif: Már értem. Nem vagyok jó lóban, csak kolbászban falom. Közben nem gondolok rá, milyen jó a hátán ülni.

inmemancsi 2011.04.09. 21:24:30

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: nem hiszem, a nyilvánvaló az nyilvánvaló, ők meg úgyis vannak olyan önzőek, primitívek, hogy ezt nem ismerik fel, pedig az már legalább jelentene valamit:)) a rosszindulatban pedig nem lehet legyőzni őket

dr. gernika 2011.04.09. 21:25:35

@hullámpapír: Én mostanában zöldségfóbiásokkal nézek hasonló realityket, szanaszéjjel tudom röhögni magam. :D Mondjuk mikor az egyik a haltól volt rosszul, azt megértettem...

Lijiang 2011.04.09. 21:27:15

@hullámpapír: abban volt egy másik pasi, aki meg az öreg néniktől parázott.

joszif 2011.04.09. 21:28:57

@Lijiang: :DDDDD a macskásat láttam de ez az öreg nénis nagyon jó lehetett :DDDD

2011.04.09. 21:33:34

@Lijiang: el nem tudom képzelni, milyen traumát szenvedhetett el valaki egy idős hölgytől, hogy fóbiája alakult ki... :)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 21:35:57

@inmemancsi: Alekban számításaim szerint 8.3%-kal van több a rosszindulat mint Jerzyben, akit kenyérre lehet kenni. A másik három külön kategória. Éva és Anikó nő, így sokat elnézek nekik. Már megint ki maradt? Béla. Ezzel a Bélával mindig csak a gond van meg a bánat.

2011.04.09. 21:41:20

@gernika: jézus, hogy lehet egy zöldségtől rettegni? krumpli- és zellerfóbia, vagy hogy? :))

dr. gernika 2011.04.09. 21:41:27

@beebeer: Gondolom, gyerekkorában meg kellett puszilnia egy párat...

2011.04.09. 21:42:36

@Lijiang: hát tőlük néha én is :)

dr. gernika 2011.04.09. 21:44:39

@hullámpapír: Konkrétan attól féltek, hogy meg kell enniük, de tényleg komolyan paráztak, mikor látták, ahogy készül az ételük. :) Egy pasinak már én is komolyan drukkoltam, nem is hittem volna, hogy meg mer kóstolni egy egész kicsi káposztát, mikor sikerült, igazi diadal volt. :D

joszif 2011.04.09. 21:47:58

Egy olyan feladatot is szivesen megnéznék hogy lennének feladatok(pl. egyen hernyót stb..) egyesével behívnák a villalakókat a riportszobába ott megkapná az instrukciókat és el lehetne dönteni hogy bevállalja vagy átpasszolja egy tetszóleges személynek. Persze a többiek tudta nélkül. Aztán amikor már mindenki megcsinálta vagy átpasszolta. Nyílván előbb utóbb mindenkivel kicseszett volna egy másik lakó akkor levetíteni nekik a tv-n. :DDD
Tuti lenne anyázás belőle.

sogeking 2011.04.09. 21:48:21

idős néniket én is félnék megenni, lovakat még csak csak

inmemancsi 2011.04.09. 21:48:34

@hullámpapír: ezt már én is jeleztem, nem is volt ellenvetés, aranyos különben, csak a béla nevű játékos szúrja a szemét:))

2011.04.09. 21:49:06

@gernika: ez nagyon kész :)
szegények, tudom, hogy nekik nem vicces, de ez számomra annyira abszurd, mert hát ugye nem kötelező megenni, és attól sem kell félni, hogy lesből támad, szóval tényleg nem értem :)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 21:49:27

@hullámpapír: 28 éves korban az már nem olyan nagy probléma. Van vagy 150 centi, annyi bőven elég. Ismerek olyan manust, aki ilyen mérettel sokra vitte. És körülötte még többet.

2011.04.09. 21:52:43

@Peter_Cs: hát kérlekszépen, ezt már sokszor, sok poszt alatt kifejtettük, nem is mennék bele még egyszer, egy nő mitől nő, de a lényeg, hogy évában a nő ismérveiből nem sok van meg.
az hogy cicije meg nunija van, csak annyit jelent, hogy nőneműnek született, de sem ettől, sem magassarkú cipő viselésétől nem lesz még nőneműből nő.
egyébként az alien sem rossz tipp, biztos azok között is vannak nőneműek, tehát elképzelhető.

TapOut 2011.04.09. 21:53:22

@Lijiang: ez tetszik, olyan monty python-os :-D

2011.04.09. 21:53:51

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ezt a 28 éves nők nevében határozottan kikérem. és élesen el is határolódom évától a fent említett oknál fogva.

TapOut 2011.04.09. 21:56:05

@joszif: az inkább Szandika volt. Mikor a futópadon volt, akkor is "lóként" akart futni.
"Engem nem dob le a laú"

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 21:58:45

@hullámpapír: Csóró Éva. Csak péter_cs, Alek és én közelítjük meg három lépésnél közelebbre. Mit fog ez csinálni csütörtökön ha végre kijön?

Albino Vernyul 2011.04.09. 22:06:33

Na nezzuk mikor lesz stream, es hogy hofeherke mire ment a koporsoval..

genevieve 2011.04.09. 22:12:22

hello-bello

a CSISZ-t senki nem nézi?:-)

Albino Vernyul 2011.04.09. 22:15:00

Kulonben en nem lennek abban biztos, hogy Bela kijeloles eseten nem megy neki Aleknak kihivasilag.. Ha most nem nyer, a dontoben se fog.. Nekiallhat igy is... En ezt csinalnam, ha macso vagyok, jojjon a fight.. Mert a masik 2 valasztas Jerzy a sogor, vagy Aniko, aki no... Raadasul mar tervezgeti, hogy kint milyen musorral fog haknizni..

genevieve 2011.04.09. 22:15:10

@fran7: semmi, én nem nézem:-)

olvastam:-)

Lijiang 2011.04.09. 22:15:19

@genevieve: én néztem, egész jók voltak

genevieve 2011.04.09. 22:16:37

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

a hülye alek azt hiszi őt nem hivná ki béci:-DD

hát pedig de:-) ha ő lesz a kiválasztott, bizony ráteszi a kendőt alekra:-)

az rtl-nél meg maguk alá csinálnak:-DDD

Lijiang 2011.04.09. 22:18:17

@genevieve: szerintem tuti nem, mert Béci is nyerni akar, nyerni meg csak a döntőből lehet, nem fog kockáztatni.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 22:19:30

@hullámpapír: Végre egy nagyon messziről kommentelő, aki tud ékezettel írni.

fran7 2011.04.09. 22:19:59

@genevieve: Azt jól tetted, én a Barca meccset szenvedtem végig közben. Így háttér tévézve nem volt egyik sem túl kiemelkedő. Bár furcsa volt Buci és Balázs után egy empatikus műsorvezető.

genevieve 2011.04.09. 22:20:22

@Lijiang: nem, ha most nem győzheti le alekot, akkor a döntőben sem!

és ha kinthagyja alekot akkor már övé a győzelem!
éva összeszarná magát félelmében, jerzynek nem ellenfél, és anikónak sem.

TapOut 2011.04.09. 22:21:57

@Albino "karazsnyikov" vernyul: azt azért nem akarhatja a csatorna, mert bármelyikük esik is ki, a döntő teljesen súlytalan lesz. Nem fogják elsütni ezt a párbajt a fináléig.

@genevieve: szia zsönö! válaszolok nemsoká'!

genevieve 2011.04.09. 22:21:59

@fran7: biztosan besokalltam már a vv-ből, de pár napja inkább könyvet olvasok:-)

Lijiang 2011.04.09. 22:22:19

vv honlapon jerzyt a "kígyójáról elhíresült" jelzős szerkezettel látták el.

genevieve 2011.04.09. 22:23:10

@TapOut: szia:-)

oksa

egyébként egyetértek,

pont az lenne mint amikor oli kihívta bécit, azért is fenyítették be olit, mert nem lett volna annak a párbajnak még ideje...

TapOut 2011.04.09. 22:23:40

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: helóka, én Új-Mexikóból irok, és hosszú i kivételével mindennel rendelkezem!

Lijiang 2011.04.09. 22:24:08

@genevieve: volt már rá példa, hogy a döntőben nem az nyert, akit a legnagyobb esélyesnek tartottak. amikor vége a műsornak, ucsó szavazáson a szórakoztatási faktor kevésbé játszik.

fran7 2011.04.09. 22:24:09

@genevieve: Azon múlik, hogy Béla azt végiggondolja, hogy igazán még most tud ebben az öt hétben pénzt csinálni a VV-vel, s ezért húz egy merészet, ha kiüti Alekot nyer, ha ő esik ki, akkor tud annyi pénzt keresni, hogy abból szintén megél egy évig jó színvonalon.

Miss Snooks 2011.04.09. 22:25:09

@Peter_Cs: Hát igen, Éva nem a szívem csücske, de amit Alekosz művel vele az tényleg undorító. Éva helyében a bátorságpróbán bedobtam volna még azt a pár kígyót Alekosz mellé a kádba az elszenvedett lelki sérülésekért :)

joszif 2011.04.09. 22:26:46

@Lijiang: utoljára minig a jófiúkra szavaznak, ha top3-as lesz a jerzy akkor simán nyerhet...

Albino Vernyul 2011.04.09. 22:28:04

@Lijiang: Aniko oriasi kockazat.. Csak azt tudjak rola, hogy jo sms-eket kap.. Bela macso gyerek, szerintem nem szivesen esne ki egy no ellen, akkor inkabb mar a legnagyobb ellenfel ellen bukna.. Azthiszem Gigi is azt mondta Aleket hivna.. Szoval rezeg a lec minden formaban..

Lijiang 2011.04.09. 22:28:48

@joszif: ja, ezért béla érdeke, hogy éva-alek-béla döntő legyen. ezt sztem tudja is.

Trevlovics 2011.04.09. 22:28:51

@Miss Snooks: nézőknek csinálják, ezzel tudnak érdekesek maradni. alekosz biztos, de nem csodálkoznék azon se ha ledumálta volna évával is. már nem tud annyira "szívből" felháborodni rajta. :)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 22:28:56

@TapOut: Kis felvágós. És ha a sört a hasadba öntenéd nem a billentyűzetre még íd is lenne.

genevieve 2011.04.09. 22:29:00

@Lijiang: a döntőnél nem a szórakoztató faktor játszik???? hanem mi?:-DDDD

@fran7: szerintem végiggondolja...amikor oli kihívta akkor is megmondta, ha nem tudja legyőzni olit, akkor minek maradjon bent, hiszen akkor biztosan nem nyerhet....

és ugye megbeszélték alekkal, hogy nem basztatják egymást már a párbajig, ha ezek után alek felrugja ezt a "megállapodást", akkor nyílvánvaló, hogy meg kell vele mérkőzni....

Trevlovics 2011.04.09. 22:30:17

mondok egy "genyó" dolgot, szerintem anikó viszonylag erős, ha most nem marad kinn, akkor döntős, mert következő párbaj anyák napján van, ott szerintem nem esik ki...

Lijiang 2011.04.09. 22:31:30

@genevieve: oli hívta ki bélát, szóval mind1, hogy akkor béla mit mondott. döntő után nincs műsor, amin szórakozni kellene, ezért nem játszik ez a tényező, ééérted?:)

nosce 2011.04.09. 22:32:34

@genevieve:
Szerintem is Aleket most jégre vitte Éva ha nem jégre tette a Bécire tevéssel, mert azzal h savazza Anit Bélához nyomja közelebb. És így Béla lehet h nem Anit hívja ki már csak Lacira való tekintettel se , így marad Alek. Ezt Alek sztem nem gondolta végig. Évának ez esetben marad a Jerzy párbaj vagy lesz egy Ani Jerzy párbaj és már a háromban is van, szal neki jó a taktika...Alek meg esetleg ki is eshet Béci ellenében…

genevieve 2011.04.09. 22:33:10

@Lijiang: a döntő után tényleg nincs műsor:-)

ezért kell a döntővel műsorozni:-DD

kitikati 2011.04.09. 22:33:14

Bécinek csak úgy van esélye, ha a hármasdöntőben Évával és Alekosszal kerül össze. Egyedül Alekosszal szerintem kockázatosabb. Bár nem tudom miért tartják Alekoszt olyan erősnek. Ezer éve nem párbajozott.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 22:33:20

Az Udine kiegyenlített a 88.percben a Róma ellen. Nem láttam a gólt, de tuti les volt.

2011.04.09. 22:33:45

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: mire nem jó egy magyar billentyűzet :)

Trevlovics 2011.04.09. 22:34:11

@nosce: én pont ezért gondolkodom, hogy alekosz annyira meggondolatlanul magabiztossá vált (magát nem is mondta egyik nap, mikor elemezték ki hívn ki béci), hogy szerintem leadták már neki a drótot, hogy lesz saját műsora -> nyeregben van.

Lijiang 2011.04.09. 22:34:20

@genevieve: rájöttem, utolsó szó mániás vagy;P

genevieve 2011.04.09. 22:34:26

@nosce: még a végén kiderül, hogy éva a legnagyobb taktikus:-)

genevieve 2011.04.09. 22:35:06

@Lijiang: nem, csak udvarias:-)

ha szólnak hozzám, válaszolok:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 22:35:17

@buppi: Régebben boxolt.

Nem volt les az előző. Nyer a Róma.

joszif 2011.04.09. 22:36:26

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: MI lehet Hajnival :DDD szegény biztos tiszta ideg...

genevieve 2011.04.09. 22:36:32

@Trevlovics: ezt mondom én is, alekban fel sem merül, hogy béci őt is kihívhatja....

rianna 2011.04.09. 22:38:08

@TapOut: kicsiny falumból nem szoktam kommentelni, de mindig vágytam rá, hogy ezt elmondhassam: alt+j=í alt+i=Í
:D
csak a jobboldali alt-tal működik

genevieve 2011.04.09. 22:39:33

kedvenc reklámunka tv-2ön:-)))

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 22:40:00

@joszif: Úgy kell neki. Majd legközelebb a Siófok-Fradit nézi, ott nem történik semmi.

TapOut 2011.04.09. 22:40:24

@Trevlovics: egyetértek, szerintem ez egy hallgatólagos megállapodás közöttük, néha azért látszik Éva "műfelháborodása"

inmemancsi 2011.04.09. 22:40:46

@Trevlovics: biztos, hogy meg kellett mondani neki, hogy eldöntse szerepel-e benne vagy sem, különben elég érdekes lenne jogilag, hogy hirdetik (be is perelhetné az rtl-t érte) kivéve persze, ha ez is benne volt a csodaszerződésükben, hogy bármilyen más műsorban is kötelesek részt venni:))

2011.04.09. 22:40:54

@rianna: ííííÍÍÍÍÍÍÍ, tényleg! :D

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.09. 22:41:06

www.rtlklub.hu/
Alekosz
53%

Anikó
8%

Béci
27%

Éva
10%

Jerzy
2%

genevieve 2011.04.09. 22:42:03

@Trevlovics: azért az ma is büntetett, ahogy előadta a gombóc artúrt keverve a pom-pom meséivel:-D

lamb79 2011.04.09. 22:42:13

@genevieve:
El sem tudnád hinni, mennyire szeretnek egy Beci-Alekosz párbajt látni, bárcsak a próféta szólna belőled :)
Amúgy Laci kiesésével érdekes szituáció állt fel- itthon! Kedves asszonyság elkezdett érdeklődni a VV4 iránt. Számomra ez nagyon érdekes és fárasztó, lévén nem beszél magyarul a lelkem, kénytelen vagyok neki fordítani angolra. 2 epizód után Alekosz lett a kedvence, azért mert a szöveget összerakva a testbeszeddel rajta kifejezetten jókat mulat.

(Mi lesz velem, jó ég! Talán majd a peter gabriel lemezeimet is le akarja majd nyúlni!? Mindennek van határa:D )

avanivi 2011.04.09. 22:43:13

Alek belepirult,amikor Jerzsitől megtudta,hogy talán nem olyan kíváló ötlet, ha az Éva döntős lesz.
Jerzsit fogja kivinni, de akkor Alek szemét kikaparja Éva az fix.
Nekem nem tetszik , hogy a lányoknak nem hívnak fodrászt, olyan megalázó,tudom,hogy dzsungel meg játék,de egy kis festéket is adhatnának,már a nézők miatt is.

Miss Snooks 2011.04.09. 22:43:13

@Trevlovics: lehet,hogy igazad van, bár nekem Éva kiakadása igazinak tűnt. Bár Éva van annyira bizonytalan a külsejét illetően, hogy még egy megdumált genyózáson is valóban megsértődjön. :D

genevieve 2011.04.09. 22:43:22

@inmemancsi: benne van, 1 vagy 2 évig menniük kell bármibe ahova az rtl-előirja nekik...

TapOut 2011.04.09. 22:44:03

@rianna: ÚRISTEN, most leborulok elötted, halálkomolyan!!

10 hónapja esz a fene, hogy nincs hosszú i-m, BAKKER

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.09. 22:44:31

Biztos, hogy Alek nyeri. A Béci azonkívül, hogy egy szépfiú, aki időnként dühbe gurul mit szállított? Azt hiszem mostanra már épp elég Alek fan van, hogy ő nyerje meg.

Ezen kívül a mennyasszonyos játékban pont hogy jól jön, hogy övé egy új lakás, kocsi, havi egymillió és utazás, mert ezekkel jól lehet csábítani, és mindez jó háttér egy házassághoz, ha mindez nincs akkor mégis mitől lenne show a show? Ki akarna egy volt kocsmába költözni Alekhez?

genevieve 2011.04.09. 22:44:33

@lamb79: a béci-alek párbaj mindenképpen meg lesz!

a kérdés, hogy most vagy a végén?

genevieve 2011.04.09. 22:45:19

@lamb79: azt is fordítod neki ahogy a nőkre nyomul? az is tetszene neki ha rá nyomulna igy?

joszif 2011.04.09. 22:46:03

bejött az online, felovasták a levelet és tuti nem fogják leadni azt amikor már elkezdik mondani egymásnak a dolgokat...

lamb79 2011.04.09. 22:46:16

@MÁRIA TERÉZIA:
Pont tegnap néztem én is a népszerűségi indexet. Azért az nagyon durva hogy Eva most lenyomna Anikot egy parbajon, mindig erősebbnek gondoltam Anit.

nosce 2011.04.09. 22:46:16

@Trevlovics:
egyértelműen óvatlanná vált, feleslegesen őltogatja Anit is, pedig másképp csajozhat egy vv győztes milliomos, mint egy vv-ben feltünt lakodalmas zenész, biztonságiőr :)

genevieve 2011.04.09. 22:47:12

@MÁRIA TERÉZIA: na de kérem szépen, nem lehet alekot akarni csak azért mert ő alek?:-DDDDDD

kell neki rásegítésként a lakás, pénz, milliók?:DDDDDD

Lijiang 2011.04.09. 22:47:17

@genevieve: de legalább fizetnek érte ugye?

nosce 2011.04.09. 22:48:28

@genevieve:
Igen Éva végiggondolta ezt az eghészet, nem véletlenül uszítja Alekot Ani ellen...mert egyébként nincs különösebb oka h Aleknek utálnia kéne Anit...

lac64 2011.04.09. 22:49:20

@MÁRIA TERÉZIA: Ezzel az a baj, hogy soha nem nullázták még le, így nem láthatod a szimpátia változásokat. Laci kiesésével is csak annyi történt, hogy a szavazatokat már az öt emberhez arányosították. Nem vitatom, hogy Alek vezet, de szerintem messze nem ilyen aránnyal

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 22:49:30

@rianna: Melyik gombbal lehet felvenni az onlinet? Béci épp az emberi szeretetről beszél, ebből tanulni akarok.

rianna 2011.04.09. 22:50:56

@hullámpapír: @TapOut: sosem volt magyar billentyűzetem, muszáj volt felkutatnom:)

genevieve 2011.04.09. 22:52:01

@Lijiang: természetesen:-)

szavanként 100 forint...

neked nem? micsoda lúzer vagy:-D

lamb79 2011.04.09. 22:52:33

@genevieve:
Hat, nem tudom. Ő általában utalja a valosagshowkat, azt mondta hogy Németországban ez meg gazabb. Valahogy Alekosz fogta meg- az Anit kedveli legkevésbé, Beci szamara semleges, Jerzyre meg azt mondta hogy hasonlít valami nemet variete csillagra. De Laci kivonulasakor egymás vállán bogtunk:)

Kolkom 2011.04.09. 22:52:42

De ha nem tudja az Alek, hogy mit szánnak neki, akkor úgy egyszerűbb a rábeszélés ha csóró maradt. Havi egy millával bárhol lehet csajozni.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 22:52:59

Alek nem ivott katonaság alatt.
Ez tényleg hülye.

TapOut 2011.04.09. 22:53:10

@rianna: légpuszi, légszÍv!!

Townsend 2011.04.09. 22:53:47

@MÁRIA TERÉZIA: Egész szép kocsmai háremet tudna összehozni magának. Más kérdés, hogy meddig tudná megtartani.

TapOut 2011.04.09. 22:54:09

@genevieve: huh, ez nagyon ült :-)))

lac64 2011.04.09. 22:54:18

@avanivi: Nekem tetszik. Ani smink nélkül is helyes maradt, Éva meg kb 45-nek néz ki.

Lijiang 2011.04.09. 22:54:20

@genevieve: nekem betűnként fizetnek annyit:)

joszif 2011.04.09. 22:56:06

Anikónak szerintem nem sikerült túl jól a próba, nagyon szomorkás a feje

genevieve 2011.04.09. 22:57:04

@lamb79: akkor feltétlenül be kell mutatnod őket egymásnak:-)

lac64 2011.04.09. 22:57:05

@lamb79: Mikor Gigi kiesett, ezen a szavazáson 5 százalékon, Éva pedig 9 százalékon állt. Ugye tudjuk, hogy a végeredméyn 51-49 lett, tehát erre a szavazásra túl sokat nem adnék.

inmemancsi 2011.04.09. 22:57:05

Anikó nagyon igazat mondott. Alekosz ugyanaz aki volt

joszif 2011.04.09. 22:57:18

@joszif: most hogy megszólalt már tuti hogy nem sikerült neki.... érezni a hangján

2011.04.09. 22:57:28

@rianna: ügyes, ügyes :)
nekem beletelt vagy fél évembe, mire a hajdani laptopomon felfedeztem a hosszú í-t, mivel a szokott helyén nem találtam, így elkönyveltem, hogy nincs is :) pedig volt, csak elbújt :)

inmemancsi 2011.04.09. 22:57:40

@lac64: mert anikó csinos éva meg nem

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 22:59:00

@inmemancsi: Haszontalan az a lány. Minél kevesebb dumával akarja megúszni ezt az idegtépő feladatot.

lamb79 2011.04.09. 22:59:39

@genevieve:
Ki tudja? Lépéselőnyben vagyok kicsit, anno Alekosz megpróbálta lecsapni a baratnomet amikor meg kicsit egyutt zeneltunk XD nem sikerült neki :) ezt elmesélték, azt mondta hogy neki nem lenne vonzó mint férfi, de szívesen megismerne. Azt mondta hogy lehetne tőle tanulni- főleg önuralmat és kombinacios készséget. Érdekes észjárás, nem hiába járunk na :)

_most_ 2011.04.09. 22:59:42

@genevieve: Alekot biztos nem merné Béci kihívni, tudják, hogy ő a legerősebb és Béci nem fog feleslegesen kockáztatni, mert neki a nyeremény a legfontosabb.

2011.04.09. 23:00:11

@lac64: éva valami brutálisan leépültnek néz ki, ezt most minden rosszindulat nélkül állapítom meg. sokkol.

genevieve 2011.04.09. 23:00:38

@hullámpapír: van valami segédprogram a gépen ahol le van írva melyik billenytyűvel milyen jelet lehet előhívni...

inmemancsi 2011.04.09. 23:01:11

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: ne aggódj majd alekosz behozza a szövegelés lemaradást

rianna 2011.04.09. 23:01:37

@TapOut: :D úgyszintén

joccakát mindenkinek

Albino Vernyul 2011.04.09. 23:01:38

Ejjj, Aniko total kivan.... Teljesen passziv...

genevieve 2011.04.09. 23:01:59

@lamb79: igen, igen nagy elmék ha találkoznak:-)

lac64 2011.04.09. 23:03:17

@hullámpapír: Az a durva, hogy nem csak az arca. A mai online blikkben van egy fotósorozat Ani és Éva iszapbirkozásáról, Éváról nem éppen jól sikerült fotók vannak.

genevieve 2011.04.09. 23:03:21

@lami83: értem tehát, ha alek a legerősebb akkor most nem győzheti le, de a döntőben meg igen?:-D

logikus:-D

Lijiang 2011.04.09. 23:04:20

@genevieve: viszont így már érthető, hogy gigi miért hadar annyira.

lamb79 2011.04.09. 23:04:23

@genevieve:
Meg is tennem csak hogy vagizzak XD

inmemancsi 2011.04.09. 23:04:33

@lac64: nem photoshoppolták ennyi:))

genevieve 2011.04.09. 23:05:58

@lamb79: ennyire számit mit gondol alek?:-)

genevieve 2011.04.09. 23:06:38

@Lijiang: mert olyan tűzrőlpattant menyecske:-)

2011.04.09. 23:07:26

@genevieve: na arra akkor nem figyeltem, de mondom, volt is í billentyű, csak nem vettem észre :) most meg magyar billentyűzetem van, tehát max. néhány norvég karakter hiányzik olykor, de azt is megoldom.
azért elrakom talonba :)

Lijiang 2011.04.09. 23:07:37

@genevieve: bélának csak a döntőben van esélye alek ellen, más is írta már, ott a jófiúkra szavaznak. persze tekinthetjük alekot is jófiúnak:)

avanivi 2011.04.09. 23:08:13

@genevieve: Nekem azért fizetnek, hogy számolom a szavaitokat ! / nem én vagyok a bazzzmegszámláló az egy kicsit több lét kap /

Townsend 2011.04.09. 23:08:19

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Lehet, hogy bölcs? Ha nincs mit mondania, hallgat. Kezdjünk odafigyelni rá!

genevieve 2011.04.09. 23:11:16

@hullámpapír: megnyitsz egy word doksit, van egy olyan lehetőség, hogy szinbólum, na onnan aztán válogathatsz:-)

azt is leirja, hogy melyik betűparanccsal lehet beirni:-)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 23:11:28

Sose tudjuk meg lehet-e füttyel kakast hívni közös beszélgetéshez. Próbálta megúszni a rohadt dög a feladatot, de Éva szerint neki is szenvednie kell.

2011.04.09. 23:11:47

@lac64: jaja, azt is láttam, de azért a feje az mindent visz, nagyon ijesztő.
az a durva, hogy azért róla keringenek nem is olyan régi (2-3 éves) fotók is a neten, amiken jól néz ki, de lehet, hogy az becsapós a smink meg az ápoltság miatt, nem tudom.

genevieve 2011.04.09. 23:13:02

@avanivi: akkor még többet irok:-)

2011.04.09. 23:13:57

@genevieve: köszi, ez még jól jöhet! :)

_most_ 2011.04.09. 23:14:05

@genevieve: A döntőben hárman lesznek, ott kicsit több esélye lehet, meg addig még akármi is történhet, például Alek feladja a játékot, mert hiányzik neki Tünde.

genevieve 2011.04.09. 23:14:27

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

tuti az lesz a következő jutalmas játék, hogy el kell vágni a kakas nyakát, meg kell kopasztani és akkor lesz vacsi:-D

joszif 2011.04.09. 23:14:32

Anikó elárulta magát, amikor éva beszélt hogy a feladatok így meg úgy akkor azt mondta hogy ezt most inkább hagyjuk. ezzel egyértelművé tette hogy elhasalt a mai próbán...

joszif 2011.04.09. 23:16:39

nem igazán volt érhető számomra a Béci... most akkor kinek hozott és kinek nem hozott kaját. Ti értettétek?

genevieve 2011.04.09. 23:16:49

@joszif: szerintem eddig évának volt a legkönnyebb feladata ....megnéztem volna mikor a hajára szórják a csótányokat, vagy hogyan nyomta volna az arcát abba az undoritó arcpakolásba....

Lijiang 2011.04.09. 23:18:16

@genevieve: ja, majd béci megoldja, mint a favágást:D

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 23:19:00

@genevieve: Miért kéne levágni? Éva elkezd neki bókolni az előző hangján és a kakas harakirit követ el. Bár a többitől is megüti a guta reggelig.

nosce 2011.04.09. 23:20:27

@joszif:
és akkor mit esznek ? Leveleket ? :)

2011.04.09. 23:21:38

ezeknél az undi feladatoknál miért versengenek a segítő szerepért? dupla kaját kap a segítő, vagy mi?

nosce 2011.04.09. 23:21:58

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
és mi van ha a kakas Laca, csak jól álcázza magát ? :)

genevieve 2011.04.09. 23:22:54

@hullámpapír: ha nem éváról lenne szó azt mondanám mert segíteni akar a másiknak:-)

Lijiang 2011.04.09. 23:23:23

@hullámpapír: azért, mert addig is történik valami. a közhiedelemmel ellentétben a börtönben is szeretnének dolgozni a rabok, legalábbis a többségük, csak nem tudnak nekik elég munkát adni.

nosce 2011.04.09. 23:23:33

@Townsend:
akkor Éva ráb@szott ö a legkövérebb :)

2011.04.09. 23:24:59

@genevieve: @Lijiang: és Jerzy vajon milyen logika alapján választotta épp évát? tudta, hogy ő hatékonyan fogja segíteni, mert nem fél Jerzy fejét kígyók közé tuszkolni? :)

Townsend 2011.04.09. 23:25:05

@nosce: Éva roston, hajában.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 23:26:12

@nosce: Akkor egy HÉB tetkó lenne a seggén és már rég felrobbantotta volna a többieket. Különbenis már aludna ilyenkor.

nosce 2011.04.09. 23:27:58

@Townsend:
szájában citrom karikával :)

Albino Vernyul 2011.04.09. 23:29:06

@joszif: Ahogy kinezett latszott.. Csak megerositesre vartam.. Aztan kibokte, hogy lelkiismert furdalasa van.. Akkor mar biztos volt.. Vagy be se mert menni, vagy az elso nyitasnal megadta magat...
Bela probajanal mondta, hogy a fejre ontott csotanyoknal vege lett volna, hogy a hajaba maszanak, brrrr.... Na ebbol lehetett szamolni...

inmemancsi 2011.04.09. 23:30:45

@Albino "karazsnyikov" vernyul: kazal se lett volna olyan bátor, ha ráreresztik a csótányokat, pedig ő nem nőnemű igazából. ne várjuk már egy nőtől el, hogy ő szerezze meg a kaját, már az őskorban sem ez volt állítólag

nosce 2011.04.09. 23:31:29

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
igaz, túl átlátszó lett volna ha Lacát így küldi vissza az rtl :)

nosce 2011.04.09. 23:34:07

@inmemancsi:
"ne várjuk már egy nőtől el, hogy ő szerezze meg a kaját, "

miért ? a zoroszlánoknál is a nők szerzik a kaját :)

2011.04.09. 23:36:43

@genevieve: áhá... most nézem :)
közben Jerzy is elmondta kb. ugyanezt. nagyon jó vagyok ma :))

Townsend 2011.04.09. 23:36:53

@genevieve: Tudok még ilyeneket: Anikó saját könnyében párolva, Béci konfitálva, Laci időben tűnt el, gondolhatjátok mi várna rá a nagyvágósúlyával.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 23:39:40

Jerzytől megint tanulhattunk egy új kifejezést. Amíg Oli bent volt, Béci nem lapult mint szar a fűben, hanem még szokta a kamerákat. Remek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 23:39:57

@hullámpapír: Mert Évát tartotta ebben tapasztaltnak.

@genevieve: Miért nehéz ezt elfogadnod?

Townsend 2011.04.09. 23:40:06

@nosce: Az a jó az állatvilágra hivatkozásban, hogy mindenre van példa és meg is tudják magyarázni.

_most_ 2011.04.09. 23:40:48

@Townsend: Fehérborban pácolt Éva.

2011.04.09. 23:41:15

@genevieve: nem tehetek róla, de Jerzy, ahogy bedugja a fejét azon az izén számomra mindig úgy fest, mintha épp megszületne :) tisztára, mint a babák a szülőcsatornában :)

2011.04.09. 23:43:00

@nosce: akkor hülyeség az egész szavazósdi, minden este évát kell beküldeni :)

genevieve 2011.04.09. 23:43:39

@Peter_Cs: az elmúlt 132 nap alapján :-)

Townsend 2011.04.09. 23:44:57

@lami83: A borról jutott eszembe, hogy sört még nem láttam bent. Vagy csak én nem vettem észre?

nosce 2011.04.09. 23:46:31

@Townsend:
muszáj megmagyarázni mert különben el lehet menni kaját szerezni :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 23:47:06

@hullámpapír: Minden este mást kell beküldeni, az a tisztességes!

mézescsók 2011.04.09. 23:47:21

@vitek: Róla nem túl sok baromságot hordott össze a bulvár, ezért talán könnyebben kezeli. Viszont, ha van esze, a kommenteket nem olvassa.

@locsolóember: Gőzöm nincs, mi köze a példamutatásnak Anikó és Béci eszmecseréjéhez, de biztosan van, ha úgy látod. Viszont - ha kérhetem - ne magyarázd meg.
Éváról és Alekoszról korábban már annyit írtam, hogy eszem ágában sincs ismételgetni, miért tartom menthetetlennek őket. Visszakeresheted, ha érdekel, de jobban jársz, ha nem teszed.

@CigányPista: Messze nem értek egyet veled. Ha valakiknek, akkor nekik lett volna a továbbiakban is szükségük Lacira, mint létszámra. Béci-Laci-Jerzy hármasa állt szemben Alekosz-Éva duettjével. Anikó meg napra forog. Így meg majdnem patthelyzet állt elő.

@droid_: Nem nekünk jutott eszünkbe, hanem Lacinak. Ő kezdte.

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Az érzelgősséget letudtuk. A gyengeségről: az elején a fizikai teljesítményeit elismertem. A játék végére határozottan gyengült, ami nem csoda a teljesítendő feladatok (dzsungelhét, katonáskodás, stb.) ismeretében, de a többiek is ugyanezt élik meg. Nem fizikai gyengeségét az állandó rinyálásában látom. Ami a butaságot illeti: hát azt visszavonhatom éppen, de a többi sem szellemóriás, nem nagy kunszt értelmesnek látszani köztük.
Az életkora semmire sem mentség, az összes Vv-lakót nézve Alekosz, Éva és Laci képviselte a viszonylag "idősebb" korosztályt, a többi kb. egyívású vele.
A barna bociszemek nem hatnak rám, mert nőből vagyok. Viszont tiszteletben tartom az ízlésedet.

Hajni több, mint viccesnek találta azt a megjegyzésemet, hogy egy negyvenes pasas nem úgy müködik, mint egy huszas. (nincs most kedvem visszakeresni). Konkrétan a csontozatra, az izomszerkezetre gondoltam, ami merevebb, kötöttebb, kevésbé hajlékony, ezért egyes feladatok teljesítése nehezebb lehet számukra. Van, ahol a kor viszont előny: a szexben fényévekkel jobbak egy huszas kölyöknél!

2011.04.09. 23:47:38

@Peter_Cs: jaj, nem érted te a tréfát.

nosce 2011.04.09. 23:47:57

@hullámpapír:
szerintem ezzel ott mindeki kiegyezne :)

2011.04.09. 23:48:53

@genevieve: igyekszem :))
hát de nem olyan, mint egy leharcolt nőstényoroszlán? :) ja nem, hím, azoknak van sörénye.

genevieve 2011.04.09. 23:53:01

@Peter_Cs: azt sejtettem:-))

@hullámpapír: leharcoltnak, elég leharcolt...lehet, le vannak takarva az ablakok?

genevieve 2011.04.09. 23:54:21

na, jóccaka mindenkinek:-)

nosce 2011.04.09. 23:55:06

@mézescsók:
"Van, ahol a kor viszont előny: a szexben fényévekkel jobbak egy huszas kölyöknél!"

Kár h Gigi nem próbálta be Jerzy mellett a Lacát is, most elmesélhetné a fókuszban a különbséget :)

Townsend 2011.04.09. 23:59:24

@nosce: Jaj, ne má! Itt élő emberek vannak!

Townsend 2011.04.10. 00:04:36

@mézescsók: "Van, ahol a kor viszont előny: a szexben fényévekkel jobbak egy huszas kölyöknél!"
És remélhetőleg a látása is gyengébb.

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 00:07:28

@nosce: Nem kell mindent szó szerint venni, mézescsók csak bókolni akart a kommentelőknek, amit mi innen köszönünk is neki.
Jerzy lendülete irigylésre méltó volt. Reméltem, hogy Gigi fejével sikerül átütnie a falat, pechemre nem jött össze. De a 6 pontot feltétlen megérdemelte így is.

Hódos Hajnalka 2011.04.10. 00:07:29

@borzash: hát ha te mondod, akkor biztos úgy van.

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 00:16:50

Alekoszra és Bécire van kiélezve a győzelem szele. Gyönyörű volt Évám.

joszif 2011.04.10. 00:27:05

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Éva úgy mondta ezeket a dolgokat mintha ő is a tv-ben látná az egészet. Nagyon jól összefoglalta a helyzetet.

joszif 2011.04.10. 00:31:34

nah mostmár 100%-ig biztos A béci kimondta hogy Ani nem csinálta meg a bátorság próbát...

Albino Vernyul 2011.04.10. 00:40:04

Beci.. Evanak.. "Ha egy normalis ember.. Nem jo.. Ha egy emberibb ember.. Ez se jo..." Tehat, ha lenne ezek kozul valamelyik, akkor megnyerhetne..:)
Durvul a stream, mikor van.. Jerzy eppen Aleknek vazolta a Napraforgozas effekt ket oldalat.. Valakinek tetszehet nezok kozul, valakiknek nem..

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 00:46:36

@joszif: Béci ma este elintézte, hogy holnap három jelet kapjon. Jerzy nem értheti ezt a negédes hangú gyűlölködést, de Anikó nem egy felejtős típus. Két játékos már a négy között van. Éva és Jerzy. Az Anikó-Alekosz-Béci álomdöntőnek annyi.

Albino Vernyul 2011.04.10. 00:54:00

Ani pokerezik Jerzyvel.. Igy beszelik meg a jatekbeli eselyeiket..

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 01:10:15

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Béla nem ismeri Anikó kinti életét, csak feltételezései vannak, Éva szépen jön ki a paranoiából, amiben eddig volt, Jerzy kezd megvilágosodni és ez szép fejlődés tőle, Alekot mindenki kettyencsnek hitte elöször, most már csak tízből kilenc, valami ilyenek hangzottak el.
Az ilyen dumákat én rögtön átteszem emberi fogyasztásra alkalmas környezetbe, nehéz pontosan idéznem az eredetit. Anikó is csak a lényeget vette szerintem, az neki bőven elég. Alekkal kapcsolatban szarban vagyok. Abból a manusból kinézem, hogy szóról-szóra fog idézni Bélától, ha szüksége lesz rá.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.10. 01:46:20

Hello-bello, hello-bello!

Áhh, kell nekem autóversenyeket néznem az éjszaka közepén.

Aki szeretne sírósat nézni, feltétlenül nézza majd meg a Sennát.

dpalmer 2011.04.10. 02:18:46

Nagyon durva bír lenni egy pánikroham. Sajnos, tudom, miről beszélek...
A Béci panelbölcsességei úgy felb.sztak, hogy szívlapáttal csaptam volna szét azt a vidéki-szépfiú-fejét.

Albino Vernyul 2011.04.10. 04:52:45

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem tudom, amit hallani lehetett Bela modanivalojabol Aniko fele, az ult, es ezt O is tudja..;)

Albino Vernyul 2011.04.10. 04:58:46

Azert Ani jol mellefogott, hogy Eva mar nem beszel ki annyit.. Tudna miket nyom ellene a hata mogott, lenne siras-rivas.. Holnap is lesz a kivalasztas utan, mikor atejti...

lac64 2011.04.10. 07:34:05

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Anit figyelmeztették, remélem vette az adást. A tegnapi Belevalóban volt egy rövid bekapcsolás, amikor éppen blikk volt, Ani nagyon szájbarágós SMS-t kapott, amiben szépen körbeírták, hogy Éva át fogja vágni.
Igazából nagyon nem tud mit tenni. Ahhoz, hogy ne működjön Éváék taktikája, Jerzsit kéne rábeszélni, hogy Alekoszra tegyen, de ennyire szerintem Jerzsi sem hülye.
Alekoszra lennék kiváncsi, hogy vajon elgondolkodott-e azon, hogy Éva a szavazatmegosztás miatt esetleg elütheti a fődíjtól, ha mindketten döntősök

locsolóember 2011.04.10. 08:19:01

@mézescsók:
"...pedig őszintén hiszem, hogy a jelenlétével, a józanságával, az élettapasztalatával sokat segített a nála fiatalabbaknak."
Anikó és Béla pedig a fentebb idézett módon értékelte ezen segítséget.
Így van köze a kettőnek egymáshoz.
Nem kell visszakeresnem; mindig elolvasom "elemzéseidet".

PS.:
Ez egy fórum, ahol emberek osztják meg véleményüket _egymással_.
Egyesek leírnak valamit, mások ezt valamiért fontosnak tartják, és válaszolnak rá.
Esetleg megmagyaráznak valamit.
Úgyhogy kérni kérheted - max. átscrollozod.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.10. 08:29:10

Jóreggelt!
Meg lehet vhol nézni azt a részt, ahol/amiben Alekosz megírta ominózus levelét Anikónak, amitől az kiborult?

Albino Vernyul 2011.04.10. 09:02:22

@locsolóember: "Gőzöm nincs, mi köze a példamutatásnak Anikó és Béci eszmecseréjéhez, de biztosan van, ha úgy látod. Viszont - ha kérhetem - ne magyarázd meg."

Kicsit csusztatsz.. Ott arrol beszelgettek, hogy miket lattak mostanaban, mik voltak az elojelei annak, ami tortent.. Az, hogy miket beszelgetett veluk, egyes helyzetekben milyen tanacsokat kaptak, arrol meg gozod sincs, mert az osszefoglaloban ilyenek nem kerultek be.. Streamben lehetett neha elkapni ilyen beszelgeteseket, megjegyzeseket.. Szolval egy felreetelmezett dolog utan probalsz velemenyt alkotni..

Albino Vernyul 2011.04.10. 09:09:01

@pushpang: Egyszeru mitol kattant.. Alekosz megint jol raszurt neki, ebben zseni a ficko.. Anikonak fontos mit gondol az anyja, nem akar neki csalodast okozni.. Piszkald ezt meg kudarcok emlegetesevel, Alekosz modon, reagalni fog..

benkoo 2011.04.10. 09:15:06

Két dolog lehet:
1. puhapöcs
2. lesz egy műsora.
vagy mindkettő!
álkarate ninya.

Albino Vernyul 2011.04.10. 09:18:41

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ja eloben Bela tobbet mondott, a felvett anyagbol estek ki reszek.. Meg mondta neki, hogy onzetlennek tartja (Ani ezert tert vissza az 500 forinra, meg hogy tobbszor kihasznaltak), illetve hogy tobb dolgot bent nem csinal (fozes), de Bela szerint, ha valaki megkeri, szo nelkul pik-pakk megcsinal barmit..

lac64 2011.04.10. 09:22:49

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Látszik a többiek rekacióin is. Miközben olvassa Alek a levelét egy pillanatra bevágják Évát. Mosolyog aztán elkomorul, Béci a végén vigasztalóan megsimogatja. A többiek is levették, hogy Alekosz bunkó volt.
Óriási volt egyébként is a kontraszt, a többiek mind próbáltak normális levelet írni, függetlenül attól, hogy milyen a viszonyuk a másikkal (lásd Béci, Anikó).

dr. gernika 2011.04.10. 09:32:05

@lac64: Így van.

Megvilágosodtam, aki nem olvasott Harry Pottert, ugorjon át. De Alek és Éva kicsit olyan, mint Voldemort és Bellatrix. Bella egy borzalmas és gonosz banya, de vannak érzései, ezek teszik emberivé. De Voldi, bár mindig is kifinomult volt a modora, tudott viselkedni társaságban, ezáltal nagyszerűen megtévesztette az embereket, soha nem volt képes a szeretetre. Bűntudat nélkül gázolt át mindenkin, aki az útjába állt. Anikót is biztos vagyok benne, hogy szánt szándékkal bántotta most meg, aztán meg játszotta a hülyét.

Albino Vernyul 2011.04.10. 09:35:48

Bela elemez->Aniko, Eva, Jerzy elemez->Alekosz, Eva, Aniko...:

www.youtube.com/watch?v=3_vVDte6XK4

Albino Vernyul 2011.04.10. 09:47:21

@gernika: Hihihi, igy van.. Ezt magyarazgatom egy ideje..:)

namkuzu 2011.04.10. 09:53:15

Csernust mint hiteles forrást megjelölni szihó témában igen hihetetlenül hiteltelen, de az ívbe sajna belefér.

Mérges 1234 2011.04.10. 09:57:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Poffázzuk már itt egy ideje páran, hogy Alekosz olyan, mint egykibaszott gép (ugyan hibás szoftverrel.)

Érzelem nulla, Laci kivonulása útán is, semmi érzelmet nem mutatott, ehelyett ey csomó értelmetlenséget dobált egymásra, a saját világa logikája szerint.

Alek veszélyesen hülye.

Lizalány 2011.04.10. 10:04:39

@Doubledecker: Persze,nem tiszta a srác.De azért lássuk be,ha ő nem lenne,dögunalom volna az egész.

Mérges 1234 2011.04.10. 10:09:31

@Lizalány:

Ja, ja én is viccesnek tartom, tartottam, de egyre többször megrémít.

De tényleg vicces, főleg amíg oda be van zárva.

És az Éva tényleg egy fokkal normálisabb lett, de lehet csak azért, mert nemkap már piát...

Lizalány 2011.04.10. 10:14:58

@Doubledecker: Ha észrevetted,az Alek minden játékot komolyan vesz,tökre átszellemül.Ezt a játékot is komolyan veszi,egy sakkmester.Az meg,hogy az érzelmeit nem mutatja ki...hát vannak ilyen emberek.Pl én se sírnék senki előtt.Soha,semmilyen körülmények között:)
Az Éva télleg normálisabb,nyugisabb lett.Jót tett neki a párbaj.Kimondottan teccett ahogy a Jerzsivel örömködött.

Albino Vernyul 2011.04.10. 10:24:10

Evaval vigyazzatok.. Kozeleg a donto.. Minden parbaj elott is meg szokott "szelidulni"..

Mérges 1234 2011.04.10. 10:29:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Szerintem amúgy is csak a pia bevitel csökkenése miatt normalizálódott......

Alek pedig szerintem nem tudatos, egyszerűen csak beteg, de azért vicces.

lac64 2011.04.10. 10:46:31

@Doubledecker: Ne haragudj, de mostanában már nem vicces. Abban semmi vicces nincs, ha valaki rámászik valakire, és folyamatosan baszogatja, mást pedig nem csinál. Tudom taktika, meg csak egy nyerhet, de számomra ez akkor is taszító.

inmemancsi 2011.04.10. 10:47:31

@Lizalány: más az, ha valaki nem akarja, tudja kimutatni az érzelmeit és más az aki érzelmileg sivár. Alekosz kis kialakított világában kevés lehet az érzelem, ez látszik az emberekhez és a nőkhöz való viszonyából (a nőknél tuti többet érne el, ha legalább eljátszana valami érzelmet) és ez a mostani kevés érzelem is a csúcs lehet, hiszen most elemében, közegében van, nem úgy, mint a való életben.

frea 2011.04.10. 11:06:11

Sziasztok!Megnéztem a tegnapit, olvastam a kommenteket. Boglya szinte emberi magatartást mutat, szinte nem is ismertem rá.A levelek jók voltak, az egyetlen hülye kivételével tényleg olyan levelet írtak, ami akár a családtól jöhetett volna. Az Alkesz állítólag minden szerepbe bele tudja élni magát.Úgy látszik, itt túl nagy volt a kísértés, nem tudta megállni szemétkedés nélkül. Egyre unalmasabb, már ellőtte a poénjait, lassan csak a bunkó , tanulatlan , rosszindulatú igazi énje marad, a mázat lekoptatta az idő.

frea 2011.04.10. 11:09:47

@Lizalány:Olyan messze van a sakkmestertől, mint Makótól Jeruzsálem. Tud sakkozni, mint még nagyon sokan.

frea 2011.04.10. 11:13:00

@inmemancsi: Azért is érzi magat itt jobban, mint kint. Itt jópofinak tűnhet a hülyesége, és taktikának , ha nem mutat érzelmet.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.10. 11:13:29

@Lizalány: A harmadik párbajgyőzelme jót tett a lelkének, meg is érdemelte!

témázgató 2011.04.10. 11:16:17

@frea: Nem tudom, férfi, vagy-e vagy nő, inkább az utóbbira tippelek.
Alekosz esetében az az érzésem, hogy a nők a az IGAZIT, az általuk ELVÁRTAT keresik. Nagyon kevés férfi van ilyen, nem tudom, ki találta meg a kommentelők közül.
Miért keressük a tökéletest Alekoszban?
Nem a saját életünkben keressük?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.10. 11:16:44

@inmemancsi: @frea: Alekosz egy érzelmi analfabéta, semmi empátia nincs benne, érdekember.
Ez is Éva, a sikerélmények (párbajgyőzelem, bátorságpróba) jót tettek önbizalmának.

inmemancsi 2011.04.10. 11:27:25

@témázgató: bocs, hogy hozzáteszek valamit, dehát dehogy keres az ember ebben tökéletest:)) csak némi emberit, ha már bezárták másik x mennyiségű ember közé.

én nő vagyok és szerintem a nők többségének alekosz a nemtelen, egyáltalán nem lehet rágondolni, mint férfira -de ezt már elmondták bent neki egypáran:))

de az a szép az életben, hogy mindenkinek tetszik valaki (valamiért legalábbis:)) - úgyhogy majd a párkeresőben megnézheted azokat akik "őt :)) keresik"

frea 2011.04.10. 11:28:33

@témázgató: Igazad van, nő vagyok. Nem keresek semmit, csak nézem a játékot. Nem zavarna ez az ember, van még sok hasonló buta másutt is. Az zavar, hogy egy láthatólag beteg, beszélni még magyarul sem tudó, bolond embernek piedesztált építenek. Szeretem a helyén kezelni a dolgokat. Nevessen rajta, aki mulatságosnak tartja, nevesse ki, aki látja, hogy milyen debil, de lassan legenda lesz belőle, és ez maga a siralom.

frea 2011.04.10. 11:31:13

@Peter_Cs: Most valóban normális arcát mutatja.

frea 2011.04.10. 11:33:56

@inmemancsi: Van egy érzésem, hogy nem őt fogják keresni, csak a lehetőséget. Tudod, benne leszek a tv-ben!

frea 2011.04.10. 11:37:16

@inmemancsi: Egyébként még eszem ágába nem jutott Alkeszra férfiként nézni.

lac64 2011.04.10. 11:38:22

@frea: A társainak valóban a normálisabb arcát mutatja. A háttérben viszont nem, lásd Anikóval kapcsolatos ügyeit. Nem az zavar, hogy nyerni akar, vagy ő akar lenni az első nő, hanem az, hogy ezt tiszteségesebb módon meg lehetne oldani, nem ezen a sunyi módon.

témázgató 2011.04.10. 11:45:01

@inmemancsi: @frea: El vannak zárva a külvilágtól, 136. napja. Ezalatt átértékelődik az ember saját magáról alkotott képe - milyennek lát a környezetem - ez nagyban befolyásolja az énképemet. Ha az jön vissza ennyi idő alatt (másfél évszakváltás), hogy én egy igazi egyéniség vagyok, akkor megerősít abban, hogy ezt így kell csinálni.
Mindez feledteti az eddigi kudarcokat (Alekosz), vagy felerősíti (Laci).

inmemancsi 2011.04.10. 11:52:09

@frea: ezért mondtam, hogy mindenki tetszik valakinek valamiért:)) - szerencsétlen - amiről azért ő is tehet - ezért fog "tetszeni" aztán lehet, hogy neki ez is bőven elég, hogy ezért tetszik, sőt:))

frea 2011.04.10. 11:52:41

@lac64: Gusztustalan, és jól mondod, sunyi. Az a baj, hogy sajnos a szerkesztők is rásegítenek sokszor. Amikor a Szandra ment párbajozni a Bécivel, kétszer fejtette ki elég hosszasan, hogy a nézőknek elegük van a jelrakásból, és szerinte a nézők Szandrát szavazzák vissza. Szerencsére nem így lett. Közben Alkesz végig a kamerába nézett, mintha tudta volna, leadják az öfiben. Nagyon pipa voltam, annyira kilógott a lóláb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.10. 11:59:13

@frea: Elfér Mr. Bikicsunáj, Szalacsi bácsi és Uhrin Benedek mellett, az a kategória.

frea 2011.04.10. 11:59:59

@témázgató: Igen, ő elhiszi, hogy , hogy az eddigi élete tabula rasa, nála van a bölcsek köve. Ez elég jól kijött, amikor Kasza Tibi kérdezgette, és magát zseniként aposztrofálta. Aztán a fejtegetés végén a magányos maradt, de ilyet még nem láttam, hogy valaki ennyire túlsúlyozza magát.

csicserierika 2011.04.10. 12:01:07

Én azt látom, hogy Alek nagyon jól csinál valamit, hiszen itt is 80 százalékban róla és érintőlegesen Éváról megy a polémia.
Azt hiszik egyesek, ha minden nap (mindegy mit csinál Alek) beírja, hogy hülye, akkor az úgy is van.
Kár pedig, mert egy idő után paradox hatást fog kiváltani.
Miért van, hogy a legtöbb Alek és Éva fan alig foglalkozik a többiekkel a villából?
Talán azért, mert túlságosan szürkék és érdektelenek (ebben a játékban való részvételükre értem, nem a kintire )
Igaz, itt Alek kinti életének is külön szakértői vannak.
Alek a tipikus, magányos kisember , akinek nagyon is megvan a magához való esze, jól hozza az okostojás karaktert.
Kifogástalan.
Minden irodalmi műben is elengedhetetlen kellék a végén a katarzis, itt a műsorban remélem Alek győzelme lesz az.

frea 2011.04.10. 12:03:18

@Peter_Cs: Ezek azért nem kapnak ekkora publicitást. Nézz meg egy újságos standot, majd minegyiken rajta és benne van ez a gagyi ember.

témázgató 2011.04.10. 12:04:43

@csicserierika: én téged ismeretlenül imádlak - már egy hónapja. Tök jó fej vagy, sajnálom, ha véget ér a vv., hol lesz ez a sok jó arc.
Folytassuk valahol máshol!!!!

inmemancsi 2011.04.10. 12:04:45

@lac64: egyetértek. magát adja: sunyi, mint állat:))

inmemancsi 2011.04.10. 12:05:42

@csicserierika: attól sem lesz okosabb, hogy ezt írogatod:))

frea 2011.04.10. 12:07:57

@csicserierika: Mi az az okostojás karakter?Mert ha a síkhülye szinonimája, akkor ok. A baj pontosan az, hogy egy hülyére hiába mondják , hogy hű de okos, rá is olvashatnak, ugyanolyan debil marad. Remélem, nem ő nyer.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.10. 12:12:58

@frea: Az okostojás jelentése: a hülye, aki okoskodik.

Albino Vernyul 2011.04.10. 12:15:00

@frea: Hehehe.. Alek nagyon sokszor hasznalja a "kibeszelest".. A riportszobaban, de sokszor egy-egy parbeszedben is nem a bentinek beszel, hanem ki a nezoknek.. Altalanosan Alek nem tul nagy agy.. De strategiaban, masok manipulalasaban, nagyon ott van.. Ertem ezt a bentiekre, es a nezokre egyarant..

rafijo 2011.04.10. 12:20:42

@csicserierika: Nagyon gáz, amit írsz.
Szerinted Győzike is jól csinált valamit? Vagy Kiszel Tünde, Pákó, Benkő, stb? Aleksoz pont ugyanolyan szánalmas, mint a fentiek. Rajta röhögsz és nem vele. Erre jött rá Olivér az elején, amikor meghallotta, hogy miket beszél.

sogeking 2011.04.10. 12:21:40

@gernika: ha Alek a Nagyúr, akkor Jerzy Ronald Weasley? :D

sogeking 2011.04.10. 12:24:17

@gernika: mondjuk az vitathatatlan tény, hogy Voldemort is furán csavargatja a fejét:)

Albino Vernyul 2011.04.10. 12:24:21

Laci volt a Blikk chatjan.. Bekerdeztem 3-4-et, de semi valasz.. Vagy baki van a bongeszomben, es nem ment at, vagy a szekesztonek nem tetszett, vagy Laci nem akart ra valaszolni.. Ez van..

www.blikk.hu/blikk_sztarchat_popup?tema_id=102

rafijo 2011.04.10. 12:26:54

Ezek a bátorságpróbák se korrektek. Éváé volt eddig a legkönnyebb. Kézben kellett átvinni 1-1 darab állatot. Még Bécinél is volt könnyű rész, amikor kézzel benyúlt a kígyók vagy pók mellé. De nála már volt nehéz is pl. a fejére öntött bogarak. Alekosznál is a kádban úszkáló kígyó, sikló nem volt egyszerű. De egyértelműen Jerzsynek volt a legnehezebb eddig. Remélem ő nyeri a heti díjat.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.10. 12:30:55

@Albino "karazsnyikov" vernyul:
Jó nagy semmit mondó válaszok, olyan gyengék, mint ő maga. Nagy sumák szövegek, amit óvodásoknak szoktak el hinteni. Minek ment be oda, ha ennyire ostoba válaszokat adott. Igen is sunyi, nekem nagy csalódás. Azt gondoltam valamivel egyenesebb lesz. Duma, duma, duma

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.10. 12:35:30

@rafijo: Éva, ki pörgette, hogy a kezében kell át vinni. Ha a fejét pörgette volna, akkor ott kellett volna. Most erről nem ő tehet. De tényleg Jerzsié volt a leg nehezebb. Mindegyiket megcsináltam volna, de az övé hááááát.

Kivétel 2011.04.10. 12:37:17

@lac64: kikérem magamnak a 45-ötösök nevében!!:) ha így néznék ki, Dunának mennék:)

johanna-ne 2011.04.10. 12:38:04

@csicserierika: Kedves Erika! Nagyon tetszenek a hozzászólásaid.Azonos véleményen vagyok veled. További szép napot.

rafijo 2011.04.10. 12:38:34

@Ari11: szerintem teljesen normális válaszokat adott. Mit vártál?
Egyébként nem tudom mit néznek azok, akik olyanokat írnak ,hogy maga előtt tolta az embereket a harcba. Szó sincs erről. Azok a társai ki akartak menni és könyörögtek a szavazatokért (Gombi, Szandika). Gigit pedig Éva hívta ki. Szóval nem Lacin múlott.

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 12:38:41

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Lacában egy diplomata veszett meg. Kint is olyanokat válaszokat nyomat, hogy nehogy rátegyük a jelet. Valaki megrázhatná, attól talán felébred.

rafijo 2011.04.10. 12:41:22

@Ari11: Tudom, hogy kipörgette, de a többieknek nem volt lehetőségük pörgetni. Gondolom a szerkik rájöttek, hogy unalmas lenne, ha mindenki csak a kezével dolgozna. Én 1-2 dolgot nem vállaltam volna. Pl. a pókot vagy a kígyókat Jerzsy helyében.

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 12:42:18

@rafijo: Nem véletlenül küldték Jerzyt kigyót nyalogatni. Biztosra mentek, kellett a hat zseton az éhezőknek.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.10. 12:44:08

@rafijo: Ezek mind, elkerülő, és kitérő válaszok voltak. Gyerekeknek, lehet ilyen válaszokat adni. Mi végig követtük a bent létét. Most hogy ki ment, többet, jobbat, frappánsabb válaszokat vártam tőle. Mivel 40-éves, okos tapasztalt ember. Sajnos nekem ezek csak ciki sunnyogásnak tűntek. Ha neked ez normális, el fogadom.
Meglátjuk más milyennek ítéli az itt írok közül.

csicserierika 2011.04.10. 12:44:15

@témázgató: köszi, látod bedobtam egy kis kavicsot a tóba, hagy hullámozzon kicsikét :)

csicserierika 2011.04.10. 12:45:29

@inmemancsi: én néha csak belecsapok a lecsóba, mikor megunom a sok savazást.

csicserierika 2011.04.10. 12:51:29

@frea: Leírtam, hogy meg van a magához való esze, vagyis, nem tanult, de valójában ő látja legkomplexebben a dolgokat a bentiek közül (most ők a viszonyítási alap), tudja, hogy szórakoztatni kell , miközben kiéli az összes eddig felgyülemlet dolgait is miközben nem görcsöl, mint pl Béci, hogy essen már szó róla is néha.

csicserierika 2011.04.10. 12:52:19

@johanna-ne: üdv. szent johanna.
Kevesen vagyunk, de így szép :)

Albino Vernyul 2011.04.10. 12:58:42

Na.. Itt van Aniko/Alek regi beszelgetese, aki meg nem latta.. Erdemes megnezni.. Mindkettorol jonnek le dolgok.. Azert erdemes megnezni Aniko viselkedeset is, akkor, es most az osszefoglalokban.. Az akkori felszabadult, kiegyensulyozott, a mostani feszult, zakkant, sokszor gyerekes.. 2 honap ennyit rombol odabent..

indavideo.hu/video/Alekosz_ejszakai_monolog

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 12:59:25

@Ari11: Vannak jó riportalanyok is a kiesettek közül. Oli szép, világos mondatokban szokott Béciről nyilatkozni, Zsuzsi is jól mondja el három mondatban, amit Gigiről tudni érdemes. Laca se olyan rossz, ha van kihez hasonlítani. Egy Leonidaszhoz vagy egy Zsófihoz képest isten a pali. Szigorúan szakmai szemmel Tordas és Gina közé teszem, kicsit lemaradva Gombitól.

locsolóember 2011.04.10. 13:00:49

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
Tomó, most burkoltan lebuziztad ezt a szegény fiút? :P

inmemancsi 2011.04.10. 13:04:25

@csicserierika: azt te csak hiszed, hogy belecsapsz:))szerencsétlen kedvenced is azt hiszi, hogy majd bele tud csapni:))

csicserierika 2011.04.10. 13:06:36

@inmemancsi: azért bejött nekem is,ugye? :)

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 13:14:04

@locsolóember: Dehogy. Nem lehet az a srác, akkor már összejött volna Bécivel. Csak szeret örömet okozni annak, aki épp az orra elött van.

csicserierika 2011.04.10. 13:17:47

@rafijo: Győzike is jól meg él a győziségből. Pákó, meg Kiszel az szánalom kategória, mert nincs annyi eszük sem, hogy átlássák saját helyzetüket. Ez ugye Alekról nem mondható el.
Benkő meg a könnyebbik utat választotta, és celebkedik, megjegyzem,engem soha nem kötött le a pucér lantozása ill. gusztustalan altáji hangeffektjei.
Alektól távol áll az ilyen megnyilvánulás.

csicserierika 2011.04.10. 13:21:33

@témázgató: visszatérve az előző válaszodhoz.
Én csak koca netező vagyok, hírek, vásárlás , böngészés, stb.
Soha sem chateltem, ide is csak Alek első párbaja előtt regisztráltam,(addig én is csak olvastam), mert már nem bírtam cérnával.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.10. 13:23:49

Benkő az akit nem engednék a való világban. Iszonyúan lehúzza magát a műsort. Remélem, nem küldik be, mert azonnal felgyújtom a tv-ém.

Soror Formoza 2011.04.10. 13:24:03

Ez az eredmenye a StoryOnline szavazasnak:

Baratkozna Alekosszal?
65% igen - 35% nem

Zenelhetne Alekosz a szuletesnapjan?
75% igen - 25 % nem

Adna munkat neki?
14% igen - 86% nem

Randevuzna vele?
8% igen - 92% nem

Agyba bujna vele?
2% igen - 98% nem

Egy menyasszonykereso musor elott eleg elgondolkoztato lehet az rtl-nek a nagy nocsabasz megitelese. Itt csak nok szavaztak, ugy tunik nem alekosz a kedvencuk ...

sogeking 2011.04.10. 13:25:26

@jahuu: a helyes kérdés:
randizna/ágyba bújna vele tv kamerák előtt? :D

csicserierika 2011.04.10. 13:26:19

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: jaj, te Hugo nem változtál. Továbbra is felröhögök egy-egy beírásodon :)

csicserierika 2011.04.10. 13:28:42

@jahuu: én ugye nőnek vagyok mondható.
A munkán kívül én is így szavaztam volna, ez még nem azt jelenti, hogy nem ő a legjobb fej bent. Kint sem lesz most már problémája, amire vágyott, meg fogja kapni.

Soror Formoza 2011.04.10. 13:29:27

@sogeking: A felmeres nem azokkal keszult akik jelentkeznenek a musorban. Rohejes is lenne :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.10. 13:29:29

Hát érdekes számok, de ha Benkő elég jó nézettségű műsort dobott össze. Eben a feleség kereső szériában. Akkor Alekosz simán szuper lesz. Feldobják, gondolom Olivérel, Évát is eltudom képzelni, hogy feltűnik benne, mint féltékeny hárpia : ))
Lehet azon majd sokat nevetni.

Soror Formoza 2011.04.10. 13:33:22

@Ari11: Mar nem is probalom elkepzelni azt a musort amit Oliverrel kell feldobni. Brr...

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 13:37:59

@jahuu: Ezek szerint ez egy barátkozós-zenélős műsor lesz viszonylag kevés munkával. A számok hihetőek, bár nem tudom miből gondolod, hogy csak nők szavaztak.

locsolóember 2011.04.10. 13:40:13

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
:-)
Akkor csak én voltam túl rosszindulatú. :P

neduddki21 2011.04.10. 13:40:54

@csicserierika: Régóta olvaslak benneteket, és Tőled ezt a szöveget legalább ötször olvastam már. Érvelésed szerint valamit nagyon tud Alekosz, mert sokat beszélnek róla. Csakhogy akkor is beszélhetnek valakiről sokat, ha valamit nagyon nem tud. És itt szerintem ez a helyzet.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.10. 13:47:44

Na én lépek. Mert rá száltatok a kedvencemre Alekoszra. Pedig Béciről is írhatnátok máááá valami kiemelkedőt. Hogy mitől is volna ő a nyerő, melyik részben szórakoztatok a humorán ?? Miben kiváló, mért sziporkázóan okos ? Mert nálam valahogy, annak is örültem ha meg tudtam érteni mit mond. Majd vissza nézek, elolvasni azt amit Béci humoráról, intelligenciájáról írtatok.

Soror Formoza 2011.04.10. 13:48:04

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:
A cikk kezdodott igy : "Szavaztak a nok" :) Szerintem sincs garancia ra, hogy csak nok szavaztak. Akkor is normalis eredmeny.

Soror Formoza 2011.04.10. 13:57:00

@Ari11: Szerintem nem dicserni kell egyik masik versenyzot, hanem a helyen kezelni. Mindenikrol mutatnak jot is, rosszat is (nem igazsagos aranyban), nem kell komolyan venni, csak egy jatek.

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 13:58:36

@jahuu: Az. A többi játékosról nincs valami felmérés? A sunázási hajlandóságot nagyjából be tudom lőni játékosokra lebontva, de hány százalék adna munkát Bécinek? Rajtam kívül persze, nekem van száz hektár hagymásom, a srácnak meg remek dereka.

dr. gernika 2011.04.10. 14:00:48

@neduddki21: Igen, az előbb egy barátnőmmel például nagyon sokat beszélgettünk egy -nekem volt, neki jelenlegi- kollégáról, aki valamit nagyon nem tud. Sok mindent...
Vannak ugyebár a híres emberek, meg a hírhedtek, nem kéne összekeverni.

csicserierika 2011.04.10. 14:06:49

@neduddki21: ezt kb két napja írtam először, és most vetettem be másodjára.
Pontosság !
Beszéljünk Béláról. Kezd légyszií !

csicserierika 2011.04.10. 14:08:05

@Ari11: éppen most tettem én is ajánlatot, de mindig süket fülekre találok.
Szerintem annyira unalmas figura, hogy szóra sem érdemes :)

Townsend 2011.04.10. 14:08:12

@neduddki21: Nem az a kérdés, hogy alek milyen, hanem, hogy milyennek látják. Az meg inkább a "látót" minősíti.

Soror Formoza 2011.04.10. 14:09:34

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Latod, neki maris jobban az eselyei :)
Repat is termeszthetsz, akkor a sogor is jon :)

Townsend 2011.04.10. 14:10:25

@Ari11: Mert Béci nem kéjeleg a saját hülyeségében.

csicserierika 2011.04.10. 14:11:37

@Townsend: most minősített esetté lettem nyilvánítva ?
Olvassatok több Lőwy Hugot :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.10. 14:12:03

@jahuu:

az RTL-nek pont azt a 2%-ot kell felderítenie, aki hajlandó ágyba bújni vele Alekosszal...

és a többiek meg nézni meg fogják a tövöben, mert hisz: 65% baratkozna Alekosszal...

sőt 75% esetében még
zenelhetne is Alekosz a szuletesnapjan?

plusz ott lesznek a segédei, akik erősíteni fogják: Oli, Szandi, Éva

Mondjuk nem mindenkit nézünk, akit utálunk, nekem pl H.H. a határ, ő a legalja, őt se nézni, se hallgatni nem tudom, mert konkrétan kifordul tőle a gyomrom. De Alekot nézem, még ha sokszor is viselkedik hülyén.

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 14:16:18

@MÁRIA TERÉZIA: Idóben szólok, Hajnalka nem csípi a negatív kritikát.

Trevlovics 2011.04.10. 14:17:48

alekosznál a háromfejű kisborjú jelenség játszik. őt tényleg lehet mutogatni tévében.

Soror Formoza 2011.04.10. 14:23:24

@MÁRIA TERÉZIA: En akkor szoktam elkapcsolni az rtl-rol mikor Oli kezdi az "ici-pici Alekinyot" .
Emlekeztek meg a valoVilag reklamjara? A pikameres fiuk, jo zene. Mit igertek es mi lett belole ...(((

Townsend 2011.04.10. 14:25:12

@csicserierika: Utánaolvastam L.H-nak. Szerinte alekot az isten is közös képviselőnek teremtette. Ezzel egyetértek, mivel házmesterség már nincs, pedig abban lett volna a legjobb, trikóban, fekete hajhálóval a fején a bérház udvarán - olyan helyen, ahonnan belátható a terep - ultizás, szivar a száj sarkában, pia. Amúgy hrabalosan.
Nem sértésnek szántam, de a véleményed rólad kell, hogy szóljon.

Trevlovics 2011.04.10. 14:44:45

@csicserierika: ha valóban béláról akarsz olvasni, itt van neked TomiHugó, aki a legnagyobb rajongókat megszégyenítő fáradozással, időt és pénzt nem kímélve akár óránként több 10 kommentben tolmácsolja hátulról minden elképzelhető módon valószínűleg a te ízlésedre formázottan (is) fent nevezett egyénnel, illetve a tezsvérével és egyéb rokonaikkal kapcsolatos zsigeri véleményét.

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 14:46:10

@Townsend: Az előző H.H-t még értettem, ezt a mostani L.H-t nem, de biztos nagy csóka lehet, hogy érdemes utánaolvasni. A filmes hasonlat jó, nem árt ha van olyanban egy házmester, egy gonosz öregasszony, egy széplány és egy feltűnően jólápolt lengyel. A gond megint Cséplő Gyurival van, aki rossz forgatásra ment.

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 14:53:24

@Trevlovics: Kezdjek én is debil alkeszozni? Nem az az normális, ha fenntatjuk az egészséges egyensúlyt? Nekem tulajdonképpen mindegy, ha te foglalkozol Bélával, én írok Alekról. Úgyis a bögyömben van, így nyakkendő nélkül baromi slampos.

Trevlovics 2011.04.10. 15:04:27

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: én bárkivel foglalkozom, akivel kapcsolatban épp van mondanivalóm. veled csak az a baj, hogy itt egy olyan fórumot találtál, ahol a valódi véleményed nem lenne szalonképes, ezért mindenféle fondorlatos, utalgatós módon körbe kell írjad. tudnék ajánlani neked honlapot, ahol nem kéne ennyire vigyáznod, olyan lenne, mintha hazaérnél :) azér nem teszem, mert úgy venné ki magát, mintha azt akarnám, hogy elmenj, holott semmi ilyesmi szándék nincs bennem.

mézescsók 2011.04.10. 15:15:16

@locsolóember: albino szerintem válaszolt helyettem is. Scrollozni nem szoktam.

@Doubledecker: A kezdetekkor az itt kommentelők komplett diagnózisokat állítottak fel Alekoszról. Egyet is értettem velük. Aztán ahogy az idő múlt, úgy érzem, letisztult a képem. Szerintem nem bonyolult jellem, még csak nem is elmebeteg. Egyszerűen sznob. A világképe szerint az úriember ismérve a nyakkendő (az már nem zavarja, hogy kockás inghez csíkosat húzzon). A műveltség fokmérője a bonyolult és általában érthetetlen mondatsor. A szivarozás a felső tízezer szokása (szerinte), a pipázás még inkább. A szerepjátékokban prímán érzi magát, mert magára húzhat egy klisét.(Emlékezzetek rá, amikor Évát a cseléd szerepkörére oktatta - iskolapéldája volt annak, amire gondoltam.)Egy dzsentlemen (gentleman a problémásabbak kedvéért) sohasem mutatja ki az érzelmeit, nem végez alantas házimunkát, mindig mindent ugyanabban az időpontban végez és kilenc óra előtt nem iszik. Ha kell, akkor nagy kegyesen megmutatja magát a fárasztóbb feladatokban is, de csak azért, mert egyrészt vagy nem húzhatja ki magát, vagy másrészt célja van vele.
Ami ebből a sorból kimarad, az a nőkhöz való viszonya, de azt sem érzem őszintének. Végig sértett volt Gigi és Gina visszautasítása miatt, ez utóbbi "érzelme" talán nem is volt annyira komoly, mert egy pillanatig sem gondolhatta, hogy egy csaj - bármilyen múlttal is, amiben én személy szerint nem találok kivetnivalót - a férje jelenlétében majd vele fekszik le. Gigit sose tudta kezelni. Évával remek páros. Mindkettő a maga szerepét játssza, amihez a másik partner és ezt tudják. Valamikor - még ott volt Olivér is - hármasban beszélgettek. Egy ágyon feküdtek, Éva Olivért masszírozta, Alekosz arról beszélt, hogy hogyan osztályozza a nőket. Van, akivel szexel, a másikkal iszogat, a harmadikkal beszélget, stb. Éva megkérdezte, hogy Őt hova sorolná. Azt válaszolta, hogy veled iszogatnék és a politikáról beszélnék. Szerintem ekkor volt őszinte. A többi megnyilvánulása a játék része.
Ja, és Éva bármennyire is szeretne, sosem lesz celeb. Bár ésszel nem tudom felfogni, hogy vágyhat erre valaki. Kovi azt mondta Gigiről, hogy nem lenne jó pornószinésznő, mert hiányzik belőle valami (ez különben dícséret volt a bulvárhírekkel szemben), Évából is hiányzik valami. De az is lehet, hogy több van benne, ami nem kellene.
Nem én vagyok az orákulum és egyáltalán nem biztos, hogy igazam van. Én így látom, de hát az élet éppen attól nagyszerű többek között, hogy ugyanazokat a dolgokat másképp látjuk.

az én rózsám vasutas 2011.04.10. 15:27:45

@Trevlovics: Én se bántásból mondom, de ez 12 egytucat vélemény. Aki Éván fröcsög az korrekt véleményt formál, aki Bélán és Gigin mulat, az csak azért teszi, mert allergiás a Béla és Gigi nevű embertársaira. A Zsuzsikra érdekes módon nem, itt valami félreértés lehet a háttérben. De az 5 pont így is jár.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.10. 15:31:47

@jahuu:

Vigyázat! H.H. NEM (ismétlem NEM) Hódos Hajnalkát jelenti, a két H-s név csak egy fatális véletlennek köszönhető egybeesés, ám kiírni nem fogom H.H. nevét, annyira taszít az illető... (mondjuk úgy, hogy tévés személyiség, és annyit még segítek, hogy az ország intelligencia tesztjén igen alacsonyra jött ki az IQ-ja, és utána el is ment pszichológushoz, hogy magyarázza el a világnak, hogy ez az alacsony pontszám nem jelenti azt, hogy ő unintelligens)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.10. 15:34:35

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Vigyázat! H.H. NEM (ismétlem NEM) Hódos Hajnalkát jelenti, a két H-s név csak egy fatális véletlennek köszönhető egybeesés, ám kiírni nem fogom H.H. nevét, annyira taszít az illető... (mondjuk úgy, hogy egy ok nélkül túlfizetett tévés személyiség, és annyit még segítek, hogy az ország intelligencia tesztjén igen alacsonyra jött ki az IQ-ja, és utána el is ment pszichológushoz, hogy magyarázza el a világnak, hogy ez az alacsony pontszám nem jelenti azt, hogy ő unintelligens)

mézescsók 2011.04.10. 15:39:17

@neduddki21: A napi összefoglaló hivatalos ideje egy óra. Ennek a fele kb. reklám. Közben vannak még a műsorvezetők szövegei, marad tiszta adásidő - és most jóindulatú vagyok - félóra, de inkább 20 perc. Ennek jórésze Éva-Alekosz veszekedésével megy el, a többi riportszoba. Miért Éva-Alekosz? A többi biztos, hogy érdektelenebb? Laci mesélt ott bent a kiképzős és keleten töltött éveiről. Tuti, nem érdekelt volna senkit? Béci beszélt arról, hogy mit csinált ott kint. Nemcsak a gyerekkori balhéiról, hanem a zenélésről, a családjáról, a hajnali piacozásról, a táncról. Ez sem érdekelt volna senkit? Jerzy beszélt arról, hogy hogyan próbált meg saját lábán megállni háttér nélkül és a testvérével, szüleivel való kapcsolatáról. Ez is érdektelen volt? Anikó mesélt a kinti életéről, a színjátszásról, az álmairól, az anyjával való kapcsolatáról, hogy hogyan támogatták egymást. Erre sem lett volna vevő senki? Gigi beszélt a fehérnemű bemutatós dolgairól, a táncos múltjáról, az érzelmi gubancairól, csevegtek Jerzyvel Ibizáról, a könnyűnek egyáltalán nem nevezhető műfajról, amiben dolgoznak. A csatorna szerint ez sem volt közérdeklődésre számot tartó. (A fentieket az online közvetítésekből tudom, amikor még néztem és tőletek.) Szóval kedves olvtársam itt arról van szó, hogy arról tudunk beszélgetni, amit elénk tárnak. Amit pedig az RTL elénk tár az Éva-Alekosz. Ezért aztán bármennyire is nem vagyok híve semmilyen manipulációs elméletnek úgy általában, itt kénytelen vagyok kételkedni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.10. 16:27:53

@mézescsók:

hát amit leírsz elég érdektelennek tűnik számomra... Béci gyerekkora nem izgat fel, Gigi fehérnemű show-i még látva (pl hotelben) is untatnak, Laci keleti kalandjait biztos, hogy nem vághatták volna be probléma, esetleg pereskedés nélkül...
süti beállítások módosítása