Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X112

2011. április 08. 14:45 - Hódos Hajnalka

Tegnap este, mikor a második pici szünet alatt kiálltam az erkélyre cigizni, azon röhögtem, lassan olyan vagyok, mint a mama. Ha ő olyideges, a küvesre áll ki. Persze nem ettől nyugszik meg, leinti az első Mártonszállásra tartó autót és leüvölti a haját az arra járó szerencsétlennek. Na jó, könnyű helyzetben van, ott ismer mindenkit, sőt. A falu kilencvenkilenc százaléka így vagy úgy rokony. Ha a mama délelőtt olyideges, fellélegezhet mindenki, mert a postás kapja meg a magáét. Később kétségbeesetten hajtogattam, miért hagyom, hogy beszippantson a műsor, és fenyegettem Andrist, áruld már el, mi a szent szar történt, mert beírok a tévébe! És a műsor utolsó percében végre fény derült arra, mi fogja alapjaiban megváltoztatni a Villa életét. Laci feladta a versenyt. Sem pszichésen, sem fizikailag nem bírná folytatni. Egyelőre ennyit tudunk, a miértekre ma este kapunk választ. Mivel megígértem S-nek, hogy írok valami jót is Laciról, legyen. Batya, kapd össze magad baszki, mert nem lesz ennek jó vége! Na jó, még egyet. Szép színűek a szemeid, Laci. Visszateheted őket.

Nyűgösen indul a reggel, Béci halálra fagyott, Anikó a hajával beszélget, mi ez? Ez? Ez? Ez? Alekosz pakolászik a ládájában, Laci a mellkasát markolássza. Alekosz és Éva félrevonul sakkozni. Éva Bécit küldené párbajozni, mert ha visszajön, lesz lila kendője és engem nem visz ki legközelebb, mert védett lesz ő, érted? Érted? Alekosz Jerzsit küldené. Anikó azt akarja, hogy a Jerzsire rakjuk, mert ha a Jerzsi kap hármat, akkor Anikót viszi és akkor az Anikó visszajön! Azt kéne megtudni, ha a Jerzsi kire rakja. Te ki tudnád belőle szedni, olyan okos vagy, én meg nem annyira. Annak a fényében raknánk a jelet, hogy ő kire rakja! Azt kéne vele elhitetni, hogy ha téged választ, őt viszed. Neked kéne sugallni neki. Jó! Mondd meg neki, hogy Alekosz azok közül fog választani, akik rá teszik a jelet. Megszületik a terv, a Kettes elégedett, Béci dohog, még most is tudnak az emberek mögött beszélgetni! Alekosz és Éva nagyon belejöttek, Lacit sem kímélik. Hol van már az a Laci, aki ide bejött? Sehol. Tiszte agresszív, elfojtott düh, az az igazság, hogy a Lacinak már nem kéne itt lennie. Már rég nem, mit keres itt? Már amikor az Olivér kiment párbajozni, már akkor be volt fáradva! Párbaj nélkül jutott el idáig? Kezdem azt hinni, hogy Alekosz és Éva kis viaszbábokat rejtegetnek a ládájukban. A Lacit ábrázoló már úgy nézhet ki, mint egy sündisznó. Béciét el sem merem képzelni.

Levél érkezik, Laciért hamarosan mentő érkezik, mert orvosi kivizsgálásra van szüksége. Segítsenek neki pakolni és búcsúzzanak el tőle. Gongszóra, az fontos. Há’ mi a bajod? Lacinak semmi baja nincs és nem megy sehova. Meg a hócipője is tele van. Anikó, a Laciért jön egy helikopter! Köszönjük, Éva. Mi tagadás, Laci szarul néz ki. Lehet, hogy pszichés, lehet szívelégtelenség, infarktus, lehet pánikroham, egy csomó dolog lehet! Vicceskedéssel próbálják oldani a feszkót, hallod, hozzál két sajtburgert! Nekem egy lángost, tejfölösen, jó fokhagymásan! Tényleg, milyen rég ettem lángost, holnap veszek is a piacon és valamelyik reggeli kommtelő szóljon rám, hogy ne felejtsek el bemenni a kabátomért a tisztítóba, köszi. Laci kitotyog a Villa elé, amíg lefektetik és beteszik a hordágyat a mentőautóba, Alekosz szavait hallhatjuk: vannak olyan emberek, akik visszafogják magukban a dolgokat, magukban tartják, nem adják ki. Gyűlik, gyűlik, halmozódik. El tudom képzelni, hogy megcsömörlött. Az ő mostani állapota pszichés eredetű. Hát van ilyen, sajnos van ilyen. Laci távozása után Anikó nem érti, miért csinálja ezt a kislányoskodást, hogy jaj ő nem, meg jaj neki nem, aztán vita tör ki Alekosz, Béci és Jerzsi között, mert Alekosz valami olyasmit mond, most visszaigazolást nyert, ezt Béci is és Jerzsi is másképp értelmezi, de az egész vitából nem értettem egy kukkot sem és a hiba nem az én készülékemben van.

A jutalomjátékban minden Lakó részt vesz, most is a kulcs a tét. A kulcsok hengerekben vannak, ezeket kell feltölteniük vízzel a fejükre erősített ereszcsatornák segítségével. Jerzsi, Alekosz és Éva az ereszfejűek, Anikó hordja a vizet, Béci önt. Évának már az elején minden baja van, bele fog esni a medencébe, most feszítik a fejét, az egész víz a ruhájára ment. Ha megtaláljuk a kucsot, biztos megiszok egy pálinkát! Bécinek fáj a keze, Évának nem bírja a nyakizma, Alekosz a kontakt szót hajtogatja. A víz folyik, te nem vagy jó Alek, mert a kérdőjel megint benned van. Állj előrébb és a nyakadat húzd fel! A végtelenül unalmas játékban tízből kilenc kulcsot sikerül megszerezniük, Éva és Alekosz tudatalattija úgy összehangolódott a feladat során, hogy egyszerre vesznek ki egy-egy üveg pálinkát és bort a ládából, viháncolva örülnek. Béci is szívesen elszopogatott volna a tűznél egy pálinkát, de élelmesebbek voltak nála és hoppon maradt. Mi? Hallodhülyevagy? Dehogy kínálták meg!

Az esti bátorságpróbán Béci vesz részt. Már várta, mert az ember fél az ismeretlentől és még csak kutyát meg macskát simogatott. Anikó szeretne segéd lenni, mondd ki a nevem! Elviszlek Anikó. Andris nagyon sok szeretettel köszönti őket a dzsungel szépségszalonjában. Először hajmosás balzsampakolással, aztán pedikűr, manikűr, a végén egy kellemes arcpakolás. Nem lesz annyira vészes, mint amilyennek látszik. Andris mosolyától nem lennék nyugodt. Béci vattát dug a fülébe, engedelmesen hátra hajtja a fejét, Anikó meg önti rá a csótányokat. A fejére, Anikó, a fejére, mert meg fogom állítani! Béci arca merő csótány, másznak be a ruhája alá, prüszköl, fújtat, de még meg kell keresnie a korongot. Sikerül, Anikó segít leporolni magáról a dögöket. Később bevallja, ő ennél a feladatnál elvérzett volna. A pedikűrös feladatnál egy angolnákkal teli tartályból lábbal kell kivenni a korongot, Bécinek meglepően gyorsan sikerül, beszélgetése Andrissal, és meg lehet őket enni, tovább tart, mint maga a feladat. Manikűr jobb kézzel. Anikó, te is megnézed? Hát ez semmi, ide simán benyúlnék. Két kígyó tekereg a tartályban, Béci egyszer visszarántja a kezét, de másodszorra simán veszi az akadályt.

Manikűr bal kézzel. Anyuuuu! Ez tényleg egy madárpók. Hopp, a korong már kinn is van. Béci, vedd fel a búvárszemüveget. Igen, ebben kettő van, mert ez a leggusztustalanabb feladat. Akarod-e tudni az összetételét ennek az anyagnak? Anikó nem. Én sem, elég az állaga és a színe. Béci sem. Sertés vékonybél, csonti, szemgolyó, hallé, tojásfehérje. Fincsi. Kéz hátratéve, csak szájjal veheted ki. Azon gondolkodj, hogy nyitod ki úgy a szád, hogy minél kevesebb menjen bele. Blöeee. Béci rövid bugyborékolás után kiköpi a korongot, köpködj, úgy van! Nagyon ügyes vagy! Újabb merülés után megvan a második korong is, kár volt vacsoráznom. Miért kell ilyenbe jelentkezni, miért? Béci köpköd, Buci röhög, Anikó a riportszobában csodálkozik, Béci olyan gyorsan megoldotta a feladatokat, arra sem volt idő, hogy szurkoljon! Béci élménybeszámolója alatt Éva rémülten ugrál, nem hiszem el, neeeee! Tudod, hány csótány elszabadult? Ment már a faszomba! Béci szerint Alekosz feladata durvább volt. Anikó szeme elkerekedik. Hülye vagy? Tele volt a fejed csótánnyal! Mindenki boldog, mert jóllaknak.

Vacsora után eljött az alkalom, hogy Jerzsit megpuhítsák. Biztos jó még a tűz a grill alatt. Elöljáróban kijelenteném, ha minden konspiráció így zajlott volna le, a középkor maga, mint történelmi korszak, egyben mint fogalom nem létezne. Először is megegyeznek, hogy Alekosz bemegy a vécébe, mert a félrevonulás feltűnő. Arra számítok, hogy Éva beveti színészi képességeit, erre föl odaáll a dézsában fürdő Jerzsi elé és nekiszegezi a kérdést: hallod, te tudod már, kire fogod rakni a jelet? Jézusmáriaszentjózsef. A színjáték kiteljesedik, bizalmaskodva odahajol: figyelj, csak annyit akarok mondani, ha Alekra teszed a jelet, tuti, hogy kivisz, ha három jelet kap! Csak ennyit akarok mondani. Jerzsi nem most jött le a falvédőről. Ki akarod szedni belőlem, hogy kire teszem a jelet. Hiába kapcsolódik be a beszélgetésbe Alekosz, a terv dugába dőlt, Jerzsi összegzi a lényeget. Ő effektíve meg lett fenyegetve. Nem csodálkoznék, ha éjjel Gigi macijának a fejét találná a hálózsákjában.

A sámán játék lényegében az igazmondó hinta, érdekesebb lett volna, ha liánokon kellett volna lengeni közben, a fiúk Tarzannak, a lányok Jane-nek öltözve, Csita lehetett volna mondjuk Jerzsi. Mivel Gombi már nincs a Villában. A sámán kiül középre egy legyezőpálmából és Olivér ananászából készült fejdíszben és elmondja a többieknek, szerinte ki milyen taktikát alkalmaz a VV hátralevő részében. Anikó úgy látja, Éva Alekosz által igazán erős, tudja is, erre alapoz a továbbiakban. Ha összetartanak, akár a döntőig is eljuthatnak. Éva kikéri magának, ez úgy hangzott, mintha az Alekosz hátán kapaszkodott volna idáig. Barátok vagyunk, meg fogjuk egymást óvni mmkk. Béci is arra gondol, hogy Alekosz Éva motorja. Kíváncsi lenne arra, ha Alekosz nem lenne, mi lenne. Évának szarul esik, hogy ezt mondják, ő egy különálló személyiség.

Alekosznak sem tetszettek a hallottak, Béci lovaglópálcája (mondja már meg neki valaki, hogy az vesszőparipa) hogy az Éva az ő hátán kapaszkodik fel, ő az értelmi szerző, ezt spricceli szét a levegőbe. Éva Alekosznak panaszkodik az asztalnál, ebből ő nem kér, hogy azt higgyék, Alekosz miatt van benn, akkor inkább kisétál. Egyedül is erősnek érzem magam! Fejezd ezt most be! Úgyse figyelnek. De figyelnek. Nem veszed észre, hogy pont ezt szeretnék? Ez egy új fogás kettőnkön! Végül is, a paranoia jeleit Alekosz még nem mutatta. Az öfi záró képein a meggyötört arcú Laci picsog arról, hogy ő végiggondolta az életét és kimén. Isten hírivel.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
522 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rianna 2011.04.08. 14:52:33

szegény madonna :D

rianna 2011.04.08. 14:54:36

@sogeking: kis csalafinta, másodszor senki sem hitt neked :D

sirokkó 2011.04.08. 15:03:31

ezek szerint csak fos9????

Trevlovics 2011.04.08. 15:05:54

hát már nem azér, de jerzsi egyik eddigi bénázása sem tűnt nekem olyan szánalmasnak, mint amikor most éva (év közvetve alekosz) megpróbálta kiszedni belőle, hogy kire rak jelet :)

frea 2011.04.08. 15:06:17

A 10-es a legjobb!/mi mást mondhatnék?/

frea 2011.04.08. 15:10:55

Azt magyarázza el nekem valaki, miért mondta Alkesz, hogy bejött a papírforma, átlátott Jerzy a szitán. Ha előre tudta, hogy nem tudják megvezetni, mire volt jó az egész színjáték?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 15:12:19

Éva ha megfeszül sem tud jó színésznő lenni. Neki az álarcok felvétele az őszinte, leplezetlen jelleme ellen van.

Ezért nem sikerült Jerzy megpuhítása.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 15:16:25

@frea: Saját magáért. Ha van rajta sapka, ha nincs. A lényeg, hogy mondhassa a végén, hogy bejött a papírforma. Hogy okosnak tűnjön.

Trevlovics 2011.04.08. 15:16:26

@frea: nem is neki volt igazán fontos ez, szerintem nem érdekelte, évának volt fontos, ő győzködte, mert ha most béci megy, akkor megúszta a béci elleni párbajt, most is meg következő alkalommal is. hízelgett is alekosznak amennyire tudott, te okos vagy én nem nem :D alekosz viszont letolta magáról a feladatot végül, éva meg úgy oldotta meg ahogy.... láttuk :)

Thulea 2011.04.08. 15:16:38

:-D Anyám most jött és az utcában hallotta már, hogy röhögök!

frea 2011.04.08. 15:17:32

Hajni!Azt üzeni a tisztítós, hogy régen evett lángost, vigyél neki légyszi, ha mész a kabátodért!

joszif 2011.04.08. 15:18:13

Balf...ok voltak nagyon, az egészet úgy kellett volna felvezetni Jerzynél hogy nah most akkor kire rakod a jelet ha én védett vagyok kedves barátom. De még ez is hülyeség mert nyíltan meg ugyse válaszolja meg.
80% hogy Anikóra rakja.
De ahogy már tegnap mondtam akkor taktikát váltanak, Alekosz szemétkedik tovább Anival kap minimum két vagy három jelet kiviszi Anikót ezzel megvédi Évát aki a következő párbajon kiviszi Jerzy-t és így Alek és Éva benne van a top3-ban Bécivel. Persze ez csak akkor jöhet így össze ha nem küldenek be senkit. Továbbá Alekosz tökös és bebizonyítja hogy tényleg kiáll az Éva mellett. Mert ha Jerzy-t vinné most ki Akkor Éva - Ani párbajon simán kiesne az Éva.

frea 2011.04.08. 15:18:58

@Gee Halen: Hát ettől csak hülyébb lett, és értelme nem volt annak, amit mondott.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 15:19:00

@frea: Hajni, én is beszéltem vele! Azt mondta hagyjad, még egy napig bennmarad a cucc, mert véletlenül tejfölös-fokhagymás-zsíros lett, ahogy lángost evett közben!

joszif 2011.04.08. 15:20:12

Mondjuk még a Bécis vonal sem veszett ügy így hogy kiesett a Laci.

-Sarq- 2011.04.08. 15:20:19

A 4. kép egyszerűen mindent elmond Éváról. Anno még gyerekkoromban láttam sokszor, hogy a szocializmus építésében megfáradt középkorú nők megvették reggel munkába menet a kétdekás cserkót és a bolt előtt ugyanezzel a mozdulattal húzták meg az üveget. Az arcuk és a hajuk is hasonló volt.

frea 2011.04.08. 15:20:30

@Trevlovics: Azért ennyire nem hihetik magukat okosnak, vagy annyira hülyének a másikat.

frea 2011.04.08. 15:22:05

@Gee Halen: Igen, de holnap is kér a pucerájos egy lángost!Sajtos tejfölöst!

Trevlovics 2011.04.08. 15:23:17

ja tényleg, képek, állat a buci nevetős kép! :)

frea 2011.04.08. 15:25:14

@-Sarq-: Hát, nem igazán nőies a kép, jól beszippantotta ez a némber. Biztos gondot okozott volna , ha megkérdezi, ki inna belőle. Á, nem alkoholista.

frea 2011.04.08. 15:26:37

@Trevlovics: Azon nem tudtam volna kacagni, nagyon undorító volt az utolsó feladat.

Mikibachy 2011.04.08. 15:30:56

Kamu pánikroham feat infarktus! Laci végre harca indult. Chuck Norris kérte, hogy segítsen az izé... ilyen deszantolásban.

frea 2011.04.08. 15:33:24

Ez a lovaglópálca is érdekes. Tudta, hogy van benne valami ló, meg bot, a jelentése meg kit érdekel!

MegLepke 2011.04.08. 15:40:03

Az a liános lengedezés engem is érdekelt volna.:) Szerintem a sámán fejdíszük olyan volt mint a Madagaszkárban a maki főnöknek.

2011.04.08. 15:44:56

Piás kép éváról prájszlessz :)) Nincs is szükség szavakra.

Lacit sajnálom.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.04.08. 15:47:59

Szerintem Laci érezte: eddig olyan keveset mutatott, hogy ha bárki kiviszi, kint is hagyja (még a zöld állatkák is), ezért nyomta el a nagyhalált, hátha méltósággal tud távozni.
Mondjuk tényleg bebaszhatott volne egyet-kettőt a két Machiavelli light-nak, mielőtt lelép... :)

MegLepke 2011.04.08. 15:48:23

Na igen, Anikó mindenkinek kínálgatta a linzert, de ez a két jómadárnak eszébe nem jutott. Tán még az üveget is kinyalták volna, ha ki lehet fordítani.

Mikibachy 2011.04.08. 15:57:56

@Lopott Torta (Möff CAT): jó ez így, mert a büszke harcos szilaj lelke megroppant volna egy esetleges párbajnál, ahol az anyukája egyetlen esemese nem mozdította volna el az állást 100:0-ról akkor sem, ha a kis Lacikája egyedül megy ki és csak arra köll savazni, hogy visszamenjen-e.

_most_ 2011.04.08. 15:59:18

@frea: Jerzyt meglehetett volna vezetni, csak Éva nem volt éppen körmönfont, és ezt jegyezte meg Alekosz, hogy miután megtudta mit mondott Éva, azután már papírforma volt, hogy Jerzy át lát a szitán.

avanivi 2011.04.08. 15:59:36

@MegLepke: Önzők és alkeszek ,szerintük ez a csapatmunka és nem volt lelkifurdalás,gyorsan megitták,nehogy kérjen valaki.

avanivi 2011.04.08. 16:04:17

@lami83: Ez csak azt jelenti, hogy Alkosz össze-vissza beszél, és hülyének gondolták Jerzsit, pedig ők azok.Jerzsi megjegyezte,hogy -Éva ,pont veled fogom megbeszélni?

frea 2011.04.08. 16:05:45

@avanivi:Ha a Béci csinálta volna, lett volna ájvékolás, meg hogy úgy viselkedett, ahogy várták etc. Így persze minden egész más. Ettől olyan undorító a zsák meg az ő foltja.

joszif 2011.04.08. 16:07:46

@MegLepke: az elötte való nap volt ha jól emlékszem, amikor ők választhattak mondták is hogy nincs már benne a csoki meg semmi, csak pia.

_most_ 2011.04.08. 16:11:55

@frea: Én azt vártam, hogy hagyják a francba jutalomjátékot és Béci feltöri a ládát :)

karolinabeszarova 2011.04.08. 16:12:19

Sziasztok!
Na ezen a pia lenyúláson én is kiakadtam! Béci helyében az utcsó 2 korongot leszarom,(annál is inkább, mert szájjal sskk nem nyúlkálnék olyan trutymóban) legfeljebb aki piált nem eszik!
A másik: Laciért mentő jön, erre Alkesz Mi történt???
bazzeg ott vannak összezárva a kertben x négyzetméteren és nem veszi észre ha a másik szarul van?!

2011.04.08. 16:13:51

@bukott madonna két nagy didivel: :) akkor ezek szerint holnap leszel első, ugye? :)

Trevlovics 2011.04.08. 16:15:38

@avanivi: igen, az nagy volt, ahogy jerzsi megkérdezte, éva, mér akarnál nekem pont te segíteni? :)
hát én nem, én csak mondtam, hogy szerintem alek akkor kivisz téged, ha rá szavazol.
ja hogy fenyegetsz? :)

avanivi 2011.04.08. 16:16:35

@frea: Igazad van, az a lényeg ,hogy ők túlélik .
Lehet,hogy Lacinak nagyobb baja van , mint amit nekünk megmutatnak.Nézd meg a második képen Alkosz arcát. Azon gondolkodom hogy ő tud-e sirni?
Látható volt valamikor, hogy sírt?

karolinabeszarova 2011.04.08. 16:20:23

@avanivi: nem csak, hogy nem sírt, de én semmi érzelmet nem láttam még az arcán. Akkor sem amikor azokat a csóró alultáplált gyerkőcöket mutogatták.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 16:26:08

@hullámpapír:

áááá nem hiszem :) talán majd hétfőn... :)

(megnéztem, írtam, beléptem) :D

Jamesboci 2011.04.08. 16:26:16

Buci megint be van lőve.. őt kéne inkább megfürdetni, egy kád lósz@rban..
jellemző, egyik szereplő se mondta: nyaljátok ki a seggem, ezt nem csinálom.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 16:27:15

@karolinabeszarova:

nem mert belülről figyeli önmagát és hát nehéz kikeveredni :)

frea 2011.04.08. 16:30:00

@avanivi: Lacit sajnálom, bár megkönnyebbültem, amikor kiderült, hogy "csak" kilép a játékból. Ok nélkül biztos nem hagyta volna abba. Nem, Alkosz nem sír, szerintem nem is szeret, eddig semmilyen érzelmet nem láttam rajta. A félelmet max., amikor bátorságpróbán volt. Nem kötődik érzelmileg senkihez, csak érdekből barátkozik. Mindig egyenesen a kamerába néz, és próbálja elhitetni, hogy milyen okos.

forexfelix 2011.04.08. 16:31:50

Nem csoda hogy Lacesz kiborult. Szembesült vele, hogy amit ő tud az ide nem kell. Két alkesz egyik 8 elemivel, a sztár, ráadásul Alkesz a szeretett Anikóját is hol csókolgatja , hol halálba idegesíti. Ő meg 4 danos mester és thetetlen ezekkel. Kinn meg volt rá a helyzetmegoldó ütése, itt meg csak nyel, és képtelen elvieselni, hogy ezek állandóan hülyét csinálnak belőle.
DE az isfura,hogy egy kommandó kiképzést kapott desszantos, hogy nem birja a lelki terrort, hiszen a kiképzésnek az is része.

karolinabeszarova 2011.04.08. 16:32:25

SZerintem Lackó ment volna már vasárnap, amikor meglátta, hogy azt a repedtsarkút visszaküldték!

frea 2011.04.08. 16:33:27

@karolinabeszarova: Inkább dühös volt, hogy nem ő lesz a hülyeségeivel a középpontban. Nem volt túl lelkes, de nem mondhatta, hogy pont beletojik, ki mennyit és mikor eszik.

rainkarmation 2011.04.08. 16:34:55

Sziasztok (56?!) Mekkora lehetett a baj, ha egy "Lázár" nem bírt többé felkelni és járni...

karolinabeszarova 2011.04.08. 16:39:08

@forexfelix: Normális lelkületű ember szerintem sem bírja ezt sokáig. Én tegnap totál egyet értettem, azt hiszem gernika? írta, hogy az elejétől fogva szívatná alkeszt, én pont ugyan ezt mondtam, azt kell csinálni vele amit ő tesz másokkal! Hülyézném folyamatosan, KIJAVÍTANÁM a szarul használt kifejezéseit, stb. aztán megnézném, meddig bólógatna. Idióta!

2011.04.08. 16:41:30

@bukott madonna két nagy didivel: nagyon ügyes vagy, büszke vagyok rád! :)

perszepolisz 2011.04.08. 16:42:07

Megértem Lacit nem ide való. De nem tudom, mit várt a játéktól? Mindenesetre Őt nem fog naponta a Nekedvalóban rikácsolni.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 16:45:33

@hullámpapír:

:) ááá hadd el... még mindig nem találtalak meg :DDDD
megyek haza, majd otthonról újra megpróbálom. ez a explorer egy szar.

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 16:50:05

Az egyik kép homályos, nem látszik kik mászkálnak a csótányon.
Az Albertirsaa-aa jó volt megint.

csicserierika 2011.04.08. 16:54:20

nem értem, miért kellett volna Aleknak sírni? Fordított esetben Laca biztos bömbölne ? Ugyan miért?
Jól mondta Alek, hogy pszichés okok miatt lett beteg Lacánk. Én már régen megírtam, hogy többet vártam tőle. Azt hittem, hogyha vki negyven évesen egy ilyen játékra jelentkezik, az min. laza, jó humorú és könnyebben veszi a lelki dolgokat, mivel több tapasztalata van a kis suttyóknál. Ehelyett befeszült már elejétől fogva. Kellett volna, hogy annyi intelligenciája legyen, hogy rájöjjön, hogy itt nem úgy ugrál a többi, ahogy ő szeretné, asszimilálódni kellene a szituációkhoz és emberekhez.
Benézte, így járt, ennyi.
Az életben ettől sokkal nagyobb tragédiák fordulnak elő emberekkel és talpon maradnak.

avanivi 2011.04.08. 16:55:07

Nem tudom nézni ,mert rosszul vagyok ezektől a gusztustalan férgektől,ki volt az a marha aki ezt kitalálta azt nagyon szeretném tudni .
Mit hordanak még össze hét napig,és milyen betegséget szednek össze? Ez nooormális??
Ki lehet a féregbeszállitó??
Most jutott eszembe, jó fogyokúra lenne nekem, ha minden nap mutatnának egy tál földigilisztát!!BRRR.

karolinabeszarova 2011.04.08. 16:57:53

@csicserierika: Nem kell neki sírni, félreérted, csak kb ostobenkó fejet vág mindig, sohs s emmi érzelem nem látszik rajta , nekem ez ijesztő!
És az életben ha tragédia ér általában nem vagy egyedül!

csicserierika 2011.04.08. 16:59:26

@karolinabeszarova: mert a többi választékos kerek egész mondatokkal beszél. Igaz?
Elejézől fogva lenézték Alekoszt és, most rájöttek, hogy ezt most benézték, na ezt nehéz megemészteni nekik.

csicserierika 2011.04.08. 17:04:18

@karolinabeszarova: Alekosz a legtudatosabb bent. Jól csinálja, mert látod a visszajelzések az ő javára szólnak.
Béla is nagyon akar, de semmi eredeti nincs a srácban, csak a görcsösség jön le.
Béla szerintem azért népszerű, mert protest szavazatokat tud magénak Alekkal szemben.

karolinabeszarova 2011.04.08. 17:05:33

@csicserierika: most nem a többiről volt szó és nem is a beszédről! Látom még mindig nem érted!
De mindegy, pont az ilyenek miatt "megy mennybe" ez a segghülye!
:D

Albino Vernyul 2011.04.08. 17:08:34

www.valovilag.hu/video/124653

Mindenki megzakkant, meg Bela is meg van utve, 0.44-nel Alekosz megjegyzi fapofaval..: "Ez hianyzott mar csak..".. Most ezt erthetem az empatia megnyilvanulasanak, de masnak is...

Albino Vernyul 2011.04.08. 17:12:04

@csicserierika: Nem nezik le, eleg hamar lejott nekik, hogy Alek nem az a bohoc, akinek kintro nezik.. Inkabb nem szeretik, mert unjak a jatekait..

avanivi 2011.04.08. 17:12:14

@karolinabeszarova: Nagyon beképzeltek az Éva is és Alkosz is.Sokkal többet képzelnek magukról mint amilyenek.
Ha szerényebbek ,szerethetőbbek lennének.

senior Muhaha 2011.04.08. 17:13:25

És a műsor utolsó percében végre fény derült arra, mi fogja alapjaiban megváltoztatni a Villa életét. Laci feladta a versenyt."

-azt hiszem könnyesre röhögném magam, ha bejelentenék, hogy Laci távozása miatt és után elmarad a kiválasztás, de megszünik a védettség is egyúttal! Egyszer úgyis eljön ez az idő, lehet előrehozzák. Egy hónap múlva vége az egész VV-nek. Szóval én a védettség megszűnésére gondolok, mint a villa életét meghatározó eseményre..
És akkor Éva megtanulhat repülni is a koszbangurulás után :DDD

CigányPista 2011.04.08. 17:14:36

Az azért érdekes volt tegnap, hogy a retek fókusza GIGI-mosdatásba kezdett. Bemutatta, hogy az erotika kiállításon a drága apáca-lány csak fürdőruhás képeket készített, ami persze - szerinte is - vállalható. Valahogy a neten mindenki által már látott piros polós "szopnék.hu" feliratos polót elfelejtették bevágni. Hja, persze! Akkor dőlt volna a Gigi az apácalány koncepció! Mocsok retekklub. Ezekkel akarja megnyeretni a játékot. Bécike megint cigány vajda képet vág majd.

sogeking 2011.04.08. 17:15:49

mindenki be van képzelve :D

Laci helyett Pongót a villába.

senior Muhaha 2011.04.08. 17:16:59

@karolinabeszarova: teljesen igaz. Alekoszt a saját idegesitő stílusával porrá lehetne alázni, kérdés, ezt az idióta stílust ki tudná 3-4 hónapig "visszajátszani" (visszafocizni by alkesz) neki?!

CigányPista 2011.04.08. 17:17:15

Végre, újra láthatom a villában, nagy kedvencemet, "Tordas"-t! Hajrá, Gyöngyi! Hajrá! Te vagy a jó! ...vagy hogy is hívnak, Ildikó! Mindegy!

CigányPista 2011.04.08. 17:18:04

Tohonya Laci meg most jött rá, hogy ez az első olyan alkalom a dzsungeles játék, amikor nem mondhat nemet arra a felkérésre, hogy bizony Tohonya, most te mész csótányöntésre. És már a gondolattól is beleremegett. Hiszen ez nem a Golan-fennsík, ahol az Uzijával ő volt az úr.

senior Muhaha 2011.04.08. 17:20:18

@CigányPista: istenem, neked semmi sem jó? az, hogy hónapokig láthattad a fókuszban, belevaló, nekedvaló, blikk, bors és egyéb helyeken, az nem számit?
Azt meg sem hallottad, amit ugyanebben a riportban a prOlika nyilatkozott ugye? Álszenten azt mondta, hogy ő sosem támadta Gigit, és nincs semmi baj ezekkel a képekkel, ő CSAK AZT NEM ÉRTI, hogy bent miért nem hozakodott elő a Gigi ezekkel? Érted ? Bent el kellett volna dicsekednie vele?!
Milyen mosdatásról beszélsz?

karolinabeszarova 2011.04.08. 17:20:56

@senior Muhaha: nagyon jól tudok ping-pongozni (BY én:D) a szavakkal, eddig még akivel vitába szálltam ,vagy elkullogott, vagy igazat adott. Nem tudom bírnám -e hónapokig, de szerintem pont azért basztatnám, mert nem bírnám elviselni. Tévén keresztül is annyira irritáló, hogy borzalom!

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 17:22:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Alek bunkó volt, el kellett volna játszania a nagyhalált Laca elvesztése miatt. Ennél gusztustalanabb már csak Éva volt a párbaj utáni hellóbellós visszajövetelével. Szemernyit se foglalkozott Bélánk gyászával.

avanivi 2011.04.08. 17:22:37

@sogeking: jóvannna.
Ki az a Pongó?

Kelly és a szexi dög 2011.04.08. 17:23:41

Elhitte valaki is, hogy ez a dagadtmadár egy kőkemény kommandós-testőr-harcművész?

Kipukkadt a kungfu panda-lufi, ez van, ha az ember az utóbbi 20 évben nem látott puncit!

CigányPista 2011.04.08. 17:24:29

@senior Muhaha: Hát éppen ez az! Bevágták az "apáca-lány" szövegét, a kommentben pedig arról volt szó, hogy vállalható fotók készültek a kiállításon. De nem tették be a szopnék-ost. És bizony a villában is az az apáca-fílinget akarta mutatni. Pechje van, vagyis inkább hülye, hogy nem tudja, ha valóban volt ilyen kép, leszbi-gyilok videó, mindent megtalálnak.

CigányPista 2011.04.08. 17:25:55

Látod, Tohonya Laciról is kiderült a végén: nemhogy kommandós stílusa nem volt, de még egy óvodás is többet bír nála.

CigányPista 2011.04.08. 17:27:12

Látod, Pongó jó ötlet! Kár, hogy ő tv2-s, nem retkes.

karolinabeszarova 2011.04.08. 17:27:12

@CigányPista: aki takaró alatt baszik az apáca?????
Ez nekem új!
Amúgy meg nem mindegy mi van a polóján, szakadjatok már le erről! Nekem is van Bitch goddes feliratú polóm és hordom, és vannak fűrdőrucis képeim is, mégsem mondja rám senki, hogy egy ribanc lennék!

CigányPista 2011.04.08. 17:28:35

@karolinabeszarova: Kedves beszarova asszony! Majd akkor lesz ez pariban a te pólóddal, ha te is fényképezteted maga egy szopnék.hu-s pólóban.

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 17:29:06

Megvan Szandika új orra.
Gigit kirázta a hideg Laca miatt.
Én vele vagyok így.

CigányPista 2011.04.08. 17:29:10

Na, Szandikának benyomtak egyet, vagy megrúgta a ló?

karolinabeszarova 2011.04.08. 17:30:46

És akkor én is kurva leszek?
amúgy miss. és nem mrs.

sogeking 2011.04.08. 17:33:10

ez nagyon gáz, Laci nélkül megbeszélik mi lehet a baj.

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 17:36:10

@sogeking: Én bugyiküldő Momót hiányolom. Végre kint van a préda ez meg sehol. Ki fog derülni, hogy egy jópofa manus udvarolt a benti Lacának. Trevlovics mindig gyanús volt nekem.

csicserierika 2011.04.08. 17:37:49

@karolinabeszarova: most épppen Lacit menesztik az égbe :) (neked valóban ) :)

elizon pucsnik 2011.04.08. 17:37:59

Jobbulást az úrnak.
Ő nem vmi keménygyerek? Ha igen akkor az ég óvjon az ilyen testőrtől...

CigányPista 2011.04.08. 17:38:04

@karolinabeszarova: Bocsánatot kérek. Ezek szerint a kedves papa a beszarov, nem a kedves férj!
Amúgy pedig nem leszel kurva. Éppen, hogy apáca leszel! Csak annak is mutasd magad!

2011.04.08. 17:39:55

@CigányPista: Le vagy maradva egy körrel, Gigi fikázása múlt héten volt terítéken, mára elavult. Ez a hét éva meztelen fotóinak elemezgetésének a hete.

csicserierika 2011.04.08. 17:40:07

@karolinabeszarova: nem kullogtam, ha megírnám mit csináltam besírnál, na az a tragédia, nem ami a villában megy.

CigányPista 2011.04.08. 17:41:09

@hullámpapír: azt magának csinálta, és nincs rajta az ajánlata, mit is tenne szívesen!

sogeking 2011.04.08. 17:41:26

Gigit alig ismertem meg:) jól néz ki

viszont tényleg vennem kell egy lila inget
(minden trendi celeb azt hord: Béci, Gombi, Stohl)

karolinabeszarova 2011.04.08. 17:41:40

@csicserierika: nem rád és az itt lévőkre írtam, ha félre érthető voltam akkor bocs!

CigányPista 2011.04.08. 17:43:17

Műsorvezető: "Mi az oka, hogy Laci összeroppant?"
Zsófi: "Szerintem az, hogy nem bírta tovább!"
Zsófika, nem az eszedért szeretünk. De akkor miért? Az énekedért? Azért sem!

csicserierika 2011.04.08. 17:43:21

@Albino "karazsnyikov" vernyul: játszanak ők is.
Anikó és Béci kis április tréfája azt hiszem nem tett jót Laca állapotának, egyik legkényesebb pontján érintették.
Ehhez képest Alek agyalásai Évával semmi, de hiszen a többiek is állandóan kalkulálnak. Egyiknél szörnyű, másiknál megengedett?

karolinabeszarova 2011.04.08. 17:43:45

@csicserierika: azt nem nézem,nekem tiszta mounika sóó csak több a foguk :)

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 17:45:53

Mi a túró van itt, Laca feldobta a prakkert? Leonidasz már el is mondta a nekrológot.

Az igazi Vaszilíj Zajcev 2011.04.08. 17:46:05

Nem értem azokat, akik azt mondják: ne bántsák lackómackót! Miért is? Ez a zsirdisznó eladta magát, közszereplő lett, ezáltal többet is kell eltűrnie, elviselnie. Ez az ember tökéletesen lenullázta magát minden téren.
Az erőgyakorlatokban még Alekosz is legyőzte, pszichésen pedig becsődölt.

CigányPista 2011.04.08. 17:46:38

Egyébként ez a Laci egy karakter! Még általánosban tanult a dicsőséges 133 napról, ahogyan nevezték az 1919-es Tanácsköztársaságot. És ő is megcélozta Kun Béláék rekordját! ...És sikerült!

csicserierika 2011.04.08. 17:48:35

@karolinabeszarova: én is csak az elejét bírtam, még sskk nem néztem végig, mert fáj.

2011.04.08. 17:49:06

@CigányPista: aki magának csinálja, nem feltétlenül tölti fel önszántából a netre...
félreértések elkerülésére: nem vennék fel szopnék.hu feliratú pólót, illetve nem dolgoznék olyan rendezvényen, ahol ez a munkaruha, de fel sem töltenék meztelen fotót magamról egyetlen oldalra sem "büszkeségből", szóval számomra a kettő ugyanaz a kategória.

2011.04.08. 17:51:14

@Albino "karazsnyikov" vernyul: te érted, hogy Anikó miért kér tőle bocsánatot? én sajna nem hallom, csak annyit, hogy "ne haragudj, hogy brühühü..."

2011.04.08. 17:51:18

Ebbe a szériába meglepően gyenge embereket válogattak be. Hárman úgy estek ki, hogy még párbajozni sem voltak. A párbajozók nagy része meg úgy ment párbajozni, hogy haza akart menni.

rianna 2011.04.08. 17:51:52

Van egy pólóm, ami majdnem olyan, mint a Szandié. Most mit csináljak, égessem el?:D

@avanivi: a lila jó, ne beszéld le róla:)

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 17:51:59

@hullámpapír: Akkor Kanadában fát vágni is rokonszakma. Szerintem azt se csinálnád szívesen.

2011.04.08. 17:52:43

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: nem azt írtam, hogy nem csinálnám szívesen, hanem, hogy nem csinálnám. nem mindegy.

inmemancsi 2011.04.08. 17:53:12

@Az igazi Vaszilíj Zajcev: te meg eleve egy nulla vagy, ha ilyen szövegeket nyomatsz. ideje lenne talán magaddal foglalkozni. (nem vagyok laci rajongó)

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 17:54:42

@B.Cs.: Joey Tribiani lenne Alek egyetlen igazi ellenfele. Jobb bent mint kint témakörben verhetetlenek.

sogeking 2011.04.08. 17:55:51

Katka szexi tanító néninek öltözött

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 17:57:51

@hullámpapír: Az tuti más. Én se vágnék fát szívesen -80 fokban, de ha felkérést kapok, ráugrok a témára azonnal.

sogeking 2011.04.08. 17:59:07

@rianna: szerintem Pongó ellen tiltakozott, nem a lila ing ellen:)

Albino Vernyul 2011.04.08. 17:59:23

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Nem kell eljatszani semmit.. Csak mar tobb alkalommal ugy tunik, hogy minimalis erzelmeket mutat masok irant.. A jotekonykodasi heten nagyon latszott, azt gyakorlatilag vegigszenvedte.. Ez pl. elony bent a jatekban, de hatrany kint, az emberi/parkapcsolataiban..

rianna 2011.04.08. 18:01:56

@sogeking: ja, akkor nem mondtam semmit :D

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 18:02:34

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Alek szenvedett? Ilyet csak az ír, aki nem látott engem azon a héten.

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 18:05:47

Gigi nem nézi a vv-t. Szakmai nulla a csaj. Hahó Rubin Kristóf! Itt vagyunk vagy negyvenen szakértők, ne ezeket a gyöketeket mutassátok.

sogeking 2011.04.08. 18:08:46

ennyi erővel én is énekelhetnék a belevalóban :D alakítok egy formációt Trixivel

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 18:09:25

Az éjszakai műszak megint ráfaragott. Nem láthatta Bodnár Attilát karriere csúcsán a vv-ről énekelni. Az asszonyt sajnos otthon hagyta.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 18:15:46

Márki Zsuzsi és Béres Anett is benne van a NV-ban! Zsuzsi dögös a bőrkabátban, Anett meg aranyos!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 18:19:32

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Ez a nő ultra gáz! Semmi egyéniséget nem látok benne!

inmemancsi 2011.04.08. 18:20:47

micsoda parókája van dehúzzeldzsoninak

Albino Vernyul 2011.04.08. 18:23:30

@csicserierika: Kibeszeltuk, tisztazva lett, hogy seggberugast erdemelnek.. Valoszinuleg pont azert futottak ebbe bele, mert kozelrol ismertek Lacit, ugy hittek birni fogja a poent.. Es nem kell most itt csusztatni, nem ezert kattant be..
Amit Eva/Alek muvel, az meg hideg szamitas.. Nem hiba, nem egy nagy baromsag, hanem tudatos, megfontolt cselekedet.. Ez a kulonbseg..

Albino Vernyul 2011.04.08. 18:30:18

@hullámpapír: Aniko Lacinak..:
"Mi is nagyon szeretunk.. Jaaaj, ne haragudj, ha undi voltam.."
Mint lathato, nala egybol felmerult, hogy biztos hibas valamiben.. Masoknal mindig csak mas lehet a hibas..

caillard 2011.04.08. 18:31:28

Sziasztok! Én megkönnyebbültem, hogy a Laci csak feladta a játékot. A Buci úgy vezette fel, hogy szentül hittem, minimum meghalt szegény.

2011.04.08. 18:35:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: köszi, igen, az egyértelmű volt, hogy hibásnak érzi magát valamiért, csak azt nem értettem, mi az.

Albino Vernyul 2011.04.08. 18:35:25

Utalom a narancsot, ha mag van bene... Pfujj.. (Egy kis szines, a valo eletembol..)..;))

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 18:43:26

@hullámpapír:

szerintem még az is, hogy április 1-én belement, hogy jól megszívassák azzal, hogy Anikó szerelmes belé, az együtt töltött éjszaka után (ahol persze semmi nem volt) a nyugiszobiban. Már akkor is érezte, hogy az erős lesz, mondta is a Bécinek, hogy nem kéne...

amúgy üdv újra! :)

Albino Vernyul 2011.04.08. 18:45:21

@caillard: Na jah, mikor Buci elodta a szoveget, 2 dologra tipppeltem.. Baleset valamelyik proban, vagy valaki bekattant.. Nem tudom melyik szarabb..

sogeking 2011.04.08. 18:45:41

@bukott madonna két nagy didivel: legegyszerűbb lett volna Lacit meghívni a belevalóba.

csicserierika 2011.04.08. 18:46:24

@Albino "karazsnyikov" vernyul: nem csúsztatok, csak tényt közöltem.
Nehogy már Alekék vigyék el a balhét Laca kiborulása miatt.
Ha olyan tökös, nem lázítja Zsófiufót, és Gigit a párbaj előtt, és felajánlja Gombinak v. Szandinak, , hogy majd ő előre megy és rá rakjanak és kiviszi már végre Aleket v, Évát, ha már ennyire nem lehet velük együtt élni.
Ezek után kapta a sok sunyizós sms-t , majd köv. Anikó féle nem tudom mi és most még Éva is visszajött. Ha ezeken kiborult, akkor vele van a baj, és nem mással, aki bent van a villában.
Ennyi.

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 18:49:33

Valahol olvastam, hogy a Dzsidzsi Szentendréről külföldön nem eladható név, így lett Gia. Meg azért, mert kisértetiesen hasonlít egy hetvenes évekbeli modellre. Rá: www.acephotos.org/c10233973/gia-carangi-photo.html
1960-as születésű a csaj, így 76-77-ben lehetett a csúcson. Cikk és videó sajnos nincs Gia1 és Djozey Caspar lamúrjáról.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 18:50:36

@sogeking:

igen, az biztos, de gondolom ápolás alatt van...

amúgy maga meg egy nagy pernahajder! :))
szívatod itt a dolgozót :DDDD

Csigataposó 2011.04.08. 18:50:51

"...Béci köpköd, Buci röhög..", en de visszaszoltam volna, ne rohogj! a bortonben neked ez vacsorad les! :)
Szerintem nekik szerzodesuk tiltjat hogy barmit kommentet tegyenek buci/lilurtl-re. :(

sogeking 2011.04.08. 18:54:59

@bukott madonna két nagy didivel: most mit csináltam? magázódunk, vagy sem? :D

Albino Vernyul 2011.04.08. 18:55:55

@bukott madonna két nagy didivel: Az a helyzet, valakivel anno beszelgetett ilyesmikrol, hogy van mikor nem erzi a hatarokat, csak kesobb jon ra, hogy valamit nem jol csinalt.. Kint ilyen dolgokat mindig megbeszelt az anyjaval, az adott neki egy kontrollt.. Bent nincs ilyen, magara van utalva..

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 18:57:22

@sogeking:

most semmit! szerencséd! :))) még az előző poszt miatt!!

csak akkor, ha rossz vagy!:DDD mármint akkor magázlak! :DD

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 18:58:23

@Csigataposó: Elvileg Béci nem tudhatja, hogy Buckó dutyiban utazik. Hacsak nem volt múlt kedden a Blikk címoldalán a hír, aznap hiányoltuk az éjjeli onlájnt. Valamiért nem akartak vidáman röhögő villalakókat mutatni nekünk.

joszif 2011.04.08. 19:01:15

Fogadni mernék hogy most az rtl lép egy böszmét(f6?!) amire senki nem számít, most hogy a Laci kiesett.

Albino Vernyul 2011.04.08. 19:03:09

@csicserierika: Senki nem mondja, hogy Alek hibas lenne Laci miatt, ezt honnet szedted..?! Laci miatt Laci a hibas, hogy se Belanak se Anikonak nem beszelt a gondjairol.. Mind a ketto tudott volna neki segiteni..
Alek annyiban merult fel, hogy ha erzelmek tombolnak korulotte, lathatoan nem igazan erzi at, hogy a tobbieknek mi is a baja, zavarban van tole.. Ezert nincs kint valoszinuleg normalis parkapcsolata, nem tud mi kezdeni egy kapcsolatban az erzelmekkel, nem tud kotodni..

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 19:03:59

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

egyébként szerintem fontos, hogy olyan emberek vegyenek körül, akik "úgymond" :) tükröt tartanak eléd, különben elkanászodás lesz, értem ez alatt, hogy torzul érzelmileg, lelkileg, vagy akár azt hiszi hogy ő aztán a legfaszább a világon és senki ne is ugasson neki, vagy pedig összeroppan, vagy zizi lesz.
én zizist ismerek.szörnyű, pedig családja is van, mondhatná neki valaki, hogy ájjjá má meg gondolkodni, de nem teszik, ezért már olyan magasságokban van, hogy pofán tudnám vágni sokszor, pedig üvölt róla, hogy önértékelési zavarokkal küzd, meg nem tudja magát elhelyezni a világban.

Albino Vernyul 2011.04.08. 19:08:11

Felkeszulni, lesz sok konny...

sogeking 2011.04.08. 19:08:55

Buci van, akkor nem nézem :)

joszif 2011.04.08. 19:10:32

Elég hülyén vezetik fel a dolgot. A hit és becsület emberének vannak olyan dolgai amikkel nem tudott elszámolni és ezért agyalt rajta és rosszul lett. Érdekes...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:10:49

Buci jobban aggódik Laciért mint magáért... megható.

Ja, és hisz a reinkarnációban: "Laci előző életében..."

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:12:25

"Mondom, hogy nagyon érdekes helyzet az ENYÉM..."

Ház az, Buci.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:13:28

Bucit egészen fellelkesítette a bátorságpróba, nahát!

Áájjj... nem kell ennyi dráma, RTL, anélkül is megértjük.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 19:15:18

@Gee Halen:

lár pur lárosan: áhá értem, maga átvitte az értelmét! :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:17:01

Azta leborult, Éva mint egy lesben álló oroszlán.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:19:33

Alekosz pólóján keresztbe van vetve a mikroportja, és csak annyi látszik: "Alkosz". :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:22:27

Évát meg Alekoszt rendkívül meghatotta a helyzet: Alekosz alszik, Éva rezignáltan bagózik, míg Béci meg Anikó lelkesen integet meg csókolomozik a mamának.

Jerzy meg biztos szarik valahol :D

sogeking 2011.04.08. 19:22:37

ez pontosan mikor történt ami megy?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:23:27

"Amikor nem jó gondolatok érnek beléd..."

Mégis csak el lehet ültetni másvalakiben gondolatokat! :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 19:23:38

@Gee Halen:

ez annyira édes volt.... :) Anikó olyan volt, mint egy 13 éves :)

rianna 2011.04.08. 19:24:32

Aranyos a Laci-anyuka

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:25:31

Nem igazán értettem a mama mondanivalóját, bennem van a hiba?

the sandwich maker 2011.04.08. 19:26:34

@Gee Halen: és Béci és Anikó közben nem mulasztják el azért kiröhögni Lacit, szigorúan a barátság nevében. :)

Soror Formoza 2011.04.08. 19:27:34

"Mindenki sokat fejlodik evolucioban" by Lazar Laszlo

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:27:55

@the sandwich maker: Azért nem röhögték ki, de rendesen kitárgyalták a bioritmusát.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 19:31:19

@Gee Halen:

na meg a kofidisz.... :)

nézzük meg a hűtőt, akkor nem? :DDD nálunk ma hideg lesz, nálatok? Oldalborda főzött valamit? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:31:29

Tényleg megható egyébként, hogy Buci jobban meg van roppanva Laci rossz kedélyállapotán, mint saját 28 hónapi börtönén.

Kemény gyerek...

csicserierika 2011.04.08. 19:32:37

@Albino "karazsnyikov" vernyul: úgy látom, itt már mindenki Alek szakértő.
Nem feltétlen érzék nélküli, aki nem sír bele a kamerába, vagy nem ugrál örömében, hogy mennyit gyűjtöttek a gyerekeknek.
Nekem szimpatikusabb , mintha megjátszaná, de ez nem azt jelenti, hogy belül nem örül. Szerintem.

the sandwich maker 2011.04.08. 19:33:09

@Gee Halen: legalább tudjuk, hogy nem Éva az egyetlen, aki másokat kitárgyal a hátuk mögött.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 19:33:24

@Gee Halen:

azon is meg van roppanva, sőt ettől tud jobban drámázni, amúgy meg a sóóónak folytatódnia kell...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:33:45

@bukott madonna két nagy didivel: Nem ,mer' takarított meg bevásárolt, de ma én is igyekeztem kedvében járni, a 35 perces munkából gyaloglást még megtoldottam egy kitérővel, vettem neki az éjszakai műszakhoz kólát, Lakáskultúrát, minipizzát, Toffifee-t (az a kedvence). Már nincs itthon :(

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:34:58

@the sandwich maker: Nem, csak az derült ki, hogy őszinték és magukat adják.

Béci azt mondta, hogy "PARANORMÁLIS"?

Albino Vernyul 2011.04.08. 19:36:01

@the sandwich maker: Tehetetlenseg.. Idegessegukben dumaltak, tipikus kinjukban rohogtek effekt.. Ahogy fekudtek, Anikonak folyton jart a laba, igy adta ki a belso feszultseget..

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 19:37:52

@Gee Halen:

sajnálom.....

annyira édes vagy, hogy ennyi mindennel elhalmoztad! :) egy igazi lovag vagy, tök jó! :)

the sandwich maker 2011.04.08. 19:38:15

@Gee Halen: @Albino "karazsnyikov" vernyul: jól van tesók, már kezdtem félni, hogy valamelyikük esetleg szavazókat vesztett, de most már megnyugodtam.

the sandwich maker 2011.04.08. 19:39:04

@Gee Halen: "Nem, csak az derült ki, hogy őszinték és magukat adják." ezt azért még belájkolnám, szmájlit is kapsz: :-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:42:13

Hámmég Bécinél is eltört a mécses. Meg a "másik" :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:43:43

Hát aki erre azér' aszongya, hogy műbalhé, meg szimuláció, annak még kutyája sem volt.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:44:24

Még Jerzynek is csorog a könny fektében.

Alekosz 27 mp elteltével elemez.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 19:45:17

@Gee Halen:

itt aztán volt minden...

(elbőgtem magam...NORMÁLISSSSS????)

sogeking 2011.04.08. 19:45:37

@Gee Halen: ő így kezeli le a feszültséget:)

csak én hallottam, hogy valami olyant mondott, hogy tett valamiket amire nem büszke, és rendbe akarja tenni?

lac64 2011.04.08. 19:48:13

Azért az eléggé megdöbbentő, hogy Laci egy nap alatt kb. 20 évet öregedett

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:48:21

Ez a Laci kisfilm jóóóó...

De mi a rákért memento hangulatot gyártanak az egészhez?

Kekec1 2011.04.08. 19:48:51

kellett nekem bekapcsolnom, ki is akadtam rendesen.... rögtön az elején alkesz a levélből értesül hogy Lacinak baja van..., miközben felolvasta, hogy jön érte a mentő, megkérdezte Lacitól, hogy hát neked meg mibajod? még szerencse, hogy egy fedél alatt élnek több hónapja, különben azt is megkérdezte volna, hogy ki az a Laci.... foskilences röhögcsélése amint béci osztja Lacit annak távollétében, buci drámai hangneme, kész vagyok komolyan... annyira depis lettem, hogy rögtön öngyi leszek.

témázgató 2011.04.08. 19:48:53

Hát nem volt hosszú a Laci-féle összefoglaló. A retek klub megkönnyebült, hogy nem kell tovább szenvednie az összefoglalóval.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:49:35

@sogeking: Igen, és itt volt igaza Alekosznak, hogy ebben a 133 napban volt elég ideje ezt forgatni magában.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.08. 19:50:34

@Gee Halen:

ráadásul a Buci úgy beszél mintha meghalt volna....

Emanuelle 2011.04.08. 19:53:24

Alek dermesztő. Ennek a palinak tényleg
nincsenek érzései, látszott, ahogy abszolút nem tud mit kezdeni a helyzettel, körülötte mindenki rovázott, még a kazalfejű is, ő meg nem értette az egészet. Élő szövet a fémvázon.

diko37 2011.04.08. 19:53:44

Olyan szánalmas volt a magyarázata Laca pacáknak.Se füle se farka a mondani valójának.Ilyen az élet. Anikó meg állandóan ájulásig sírja magát.Könyörgöm,nem meghalt csak feladta a már amúgy is vesztett csatát.Gyenge volt,megették a fiatalok!Minek ment be?Játék az élet,ő sajnos nem tud játszani!Neki is van vaj a fején, az biztos nekem ez jött le.

Albino Vernyul 2011.04.08. 19:54:09

@csicserierika: Nem Alek szakerto, de ha most is nezted, olyan mint egy szikla a viharban, meg Eva is kivolt, csak Alek nem.. Ilyen.. Nincs ezzel baj, csak magyarazza, hogy miert vannak kint problemai pl. a nokkel.. Ettol nem rossz ember, csak problemas..

csicserierika 2011.04.08. 19:54:18

@Gee Halen: vv5-nél ő lesz a pszichomókus.
MegláSSátok

2011.04.08. 19:54:24

bazmeg, az rtl videói olyan foskilencesek, hogy fél órát csak hagyom tölteni azért, hogy utána 20 másodpercig tudjam nézni újabb pufferelésig... komolyan, buci fürdés után befejezte a mondatot, amit fürdés előtt elkezdett. és nem volt egy hosszú mondat.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:54:53

@Emanuelle: Pont azt akartam leírni, csak a pillanat annál azért meghatóbb volt (bakker, öregszem - ilyeneket írok le), ölelése a egy terminátor érzelemdússágához konvergált.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:56:40

Bázeg, Béci, ezentúl csak két kézzel kívánsz poharat fogni? Hogy lehet így fát hasogatni?

joszif 2011.04.08. 19:56:49

Fúúúúú de utálom amikor Jó filmek zenéjét vágják be ezalá a műsor alá.
Most jelenleg a k-pax-ből. Áááááá

csicserierika 2011.04.08. 19:57:00

@Albino "karazsnyikov" vernyul: akkor nézd meg a szemeit. Többet mond, minta belebőgne a kamerába. Egyébként Alek mindig hangoztatta, hogy bírja Lacát, nem rajta múlott, hogy nem lettek nagyobb spanok.
Hálát rebegek, hogy nem Alek és Éva elemezte ki Lacát, mert most kapnának a pofájukra :)

Doktor Kotász 2011.04.08. 19:57:26

A papírhuszár a saját pszochikai hadviselésébe rokkant bele. Szájkaratézott a köbön, azt rájött, hogy mi a helyiértéke.

Emanuelle 2011.04.08. 19:57:48

@sogeking: Bizonyára kényerült megtenni olyan dolgokat, amik egész életében kísértik. Elvégre nem könyvelő, hanem katonaember. Itt nem semmi, ami elvonta volna a gondolatait ezektől a dolgoktól.

Na, Alek elemez. Megvan a retekklub új tévépszichomókusa.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 19:58:12

Alekosz elemez, Laci nem volt felkészülve a játékra.

Körmondatban pszichologizál, nem "kapcsolódott le" Laci a szülőkről.

Hát neki sikerült. Sőt, emberi mivoltáról is.

sogeking 2011.04.08. 19:58:32

ha arra járok Bucit megdobom egy naranccsal.

Emanuelle 2011.04.08. 19:59:02

@csicserierika: Egy rugóra jár az agyunk úgy látom.

diko37 2011.04.08. 19:59:03

Alekosz mondja az igazságot!Van rálátása a dolgokra.

Kekec1 2011.04.08. 20:00:00

mennyire jól látja Béci...

Emanuelle 2011.04.08. 20:00:23

@Gee Halen: Ha jól láttam, amikor már végképp úgy érezte, hogy várnak tőle némi emberei gesztust, akkor megigazította Laci gallérját.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 20:00:52

@Emanuelle: Hát igen. Nem tudom miket csinált, de azért nem hiszem hogy foglyokat kínzott volna. De nyilván az olyan esetek is felőrlik az embert, ha elfordul a segítségért nyúló kéz elől, majd ugyanezt a kezet később tőböl leszakadva látja vissza.

Emanuelle 2011.04.08. 20:01:43

@Gee Halen: Ezen már tegnap besz@rtam.
Ennyire bénán fát hasogatni..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 20:02:39

@diko37: Valóban, de ebből is látszik, hogy amolyan "jó értelemben vett" pszichopata.

rianna 2011.04.08. 20:03:20

@Emanuelle: nagyon igazad van.

A konyhapszihológus monológjában már elvesztettem a fonalat. Ha vki érti, írja le

Kekec1 2011.04.08. 20:03:39

könyörgöm, valaki magyarázza meg mi a fizikai meg pszichikai önkontrol közötti különbség (by lény)...

diko37 2011.04.08. 20:04:04

Úúúúúgy sajnálom!!!!

Emanuelle 2011.04.08. 20:04:11

@Gee Halen: Például. De lehet, hogy ölnie
is kellett. Az lenne az ijesztő, ha simán átlépne ilyen dolgokon. Alekből simán kinézném pl., ő jól megmagyarázná, oszt kész.

Kekec1 2011.04.08. 20:04:52

@rianna: én azt nem értem minek ment ki LAci, itt bent ingyen és bérmentke kianalizálták volna, ennyi szakértő egy rakáson...

Lone Starr (törölt) 2011.04.08. 20:05:47

Ez a ma esti a legjobb öfi az eddigi összes közül.
Nagyon érdekes rész volt.

Emanuelle 2011.04.08. 20:07:21

@Kekec1: Fizikai, ha megállom, hogy egy péklapáttal tarkón vágjam Alekot. Pszichikai, ha még azt is elhitetem magammal, hogy inkább össze-vissza csókolnám azt az okos fejit neki:-)

Kekec1 2011.04.08. 20:08:55

@Emanuelle: :))) ez utóbbit én inkább perverziónak diagnosztizálnám :)))

Lone Starr (törölt) 2011.04.08. 20:09:54

@Kekec1: Akkora beépített empátiája van, ugye? Jó, hogy nem baszta még le is.

joszif 2011.04.08. 20:10:39

Elég nagy esélye van most Évának, ha Bécire rakják és ő választhat akkor tuti Anikót viszi, ha a többiek mind alekra rakja nak akkor neki kell kivinnie Anikót és Akkor még egy Éva-Jerzy párbaj és bentlehet Éva is a 3-ban. Ezt csak ők szúrhatják el, főleg alek ha nem vállalja be az Anikós párbajt.

Kekec1 2011.04.08. 20:11:39

@Lone Starr: hát, a hangsúlya az eléggé lebaszás-gyanús volt, de minimum számonkérő...:)

rianna 2011.04.08. 20:11:47

Nem akarok profánkodni az általános nagy szomorúságban, de aki kér káposztás laskát, szóljon:)

csicserierika 2011.04.08. 20:12:19

@Kekec1: az egyik testileg fáj, a másik lelkileg.

diko37 2011.04.08. 20:12:26

Jön a magyarázkodás,langyosszöveg.Már elég jó passzba van Laci tegnaphoz képest,megis gyógyult.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.08. 20:12:30

ezt az évás képet lementem, így majd meg tudom mutatni a gyereknek, kik is voltak a proletárok

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 20:12:38

Szar dolog a pánikroham, együtt tudok érezni vele. Már nem maga a roham, hanem a szituáció.

Amikor tested-lelked nem kívánja azt a helyzetet amiben éppen vagy, vagy bele vagy kényszerítve.

Húú, rosszabb passzban lennék itt totál egyedül, és mondjuk nem kommentelgetnék itt,, a sötétben üldögélve elkezdenék rágódni egynnémely múltbéli dolgon, tuti rámtörne egy újabb roham, egyszerűen belehergelném magam.

Teljesen világosnak és valóságosnak vélem ami Lacival történt.

Kekec1 2011.04.08. 20:13:11

@csicserierika: mikor elemezte, hogy aleknek mennyire fontosak a kintről jövő visszajelzések.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 20:15:33

@Kekec1: Annyira, hogy Alekosz még a fejét is leszegte, amolyan "cseszd meg, fejezd ezt be" stílusban.

csicserierika 2011.04.08. 20:16:01

@Kekec1: igen, megerősítésre vár. Ez nem újság, mindig megköszön minden észrevételt,és megfontolás tárgyává teszi, hogy idézzek is egy kicsit tőle. :)

lac64 2011.04.08. 20:16:34

@joszif: Sajnos a Béci-Ani a sanszos. Ha Alekra kerül, szerintem Ő nem fogja Anikót vállalni, mert biztosra akar menni, így vinné Jerzsit.
Én szeretném azért látni Éva fejét, ha a Béci-Ani párbaj után Ani jelenne meg az ajtóban.

joszif 2011.04.08. 20:18:01

@lac64: Az se lenne mondjuk rossz, 2 lány 1 pasi a top-3-ban ilyen még ugyse volt a való világ történelmében :D.

sogeking 2011.04.08. 20:18:02

@rianna: ha előbb elárulod, hogy mi az, majd akkor nyilatkozom :)

diko37 2011.04.08. 20:19:37

Elfajzott egy széria!

rianna 2011.04.08. 20:20:12

@sogeking: apróra vágott káposzta, tésztával, sok-sok borssal :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.08. 20:20:39

Gyerekek, Éva rettenetesen néz ki smink nélkül. Ma láttam az öfit és megijedtem. Hirtelen azt hittem, egy azték maszk van rajta, de nem!

joszif 2011.04.08. 20:22:37

@BGy: Anikó szintén zenész ebben a témában...

lac64 2011.04.08. 20:22:53

@joszif: Lenne olyan érdekes (ha nem érdekesebb), mint a Béci-Alekosz-akárki hármas. Éva biztos kiakadna.

lac64 2011.04.08. 20:23:42

@joszif: Lenne olyan érdekes (ha nem érdekesebb), mint a Béci-Alekosz-akárki hármas. Éva biztos kiakadna.:)

rianna 2011.04.08. 20:25:08

@sogeking: hát, nálunk azt mondják, lement ott még hat ökör is:D Legyen akkor porcukor:))

joszif 2011.04.08. 20:25:27

Fókuszban a török orvoshos a török vész utcából érkezik páciens. Hihetetlen mekkora vicceket kreál az élet :DDDDDDDdd

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.08. 20:26:35

@joszif: ha a két csajból kellene választani, Anikó fényévekkel szebb smink nélkül. Naturálisan, nem unnaturálisan és Jerzy is érti.

lac64 2011.04.08. 20:26:38

@joszif: Anit ebből a szempontból nem említeném egy lapon Évával. Most ki volt sírva a szeme, ez látszott rajta. A tegnapi öf-ben kifejezettten jól nézett ki smink nélkül is.
Szegény Éva így ránézésre vagy 15 évet öregdett a héten.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 20:29:18

@joszif: Ez kellene lennie!

@BGy: Ne ijedezz, nincs okod rá!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.08. 20:33:55

@Peter_Cs: nekem még katódsugárcsöves tévém van, azaz minden részletet nem ad ki, tűéles képe nincs, de Éva ezen sem szép, akkor milyen lehet HD-ben? :)))

Albino Vernyul 2011.04.08. 20:38:39

@csicserierika: Alek szemen az latszott, hogy mar elemzi mi a helyzet, hogy kell folytatni a jatekot.. Semmi mas.. Mondtam, O ilyen..
Eva most az egyszer ugy viselkedett, ami normalis.. Nem volt jo viszonyban Lacival, megterhelte a dolog, de nem spilazta tul..
Jerzy csendesen magaba intezte a dolgot, ilyen volt eddig is..
Aniko es Bela pontosan azt hoztak, ami ilyen helyzetben lenni szokott.. A mama latogatasakor probaltak megerteni mi van, remeltek, hogy megoldodik, ezert ment a duma a tapasztalataikrol.. Mind a ketto feszult volt, es bizonytalan, ilyenkor ezt valahogy oldani kell.. Ezert becsusznak poenok.. En is ezt csinalom, ha szar helyzetben vagyok, akkor elviccelem.. A mama tavozasa utan mindenki feszulten figyelte, hogy Lacival mi van.. Aztan mikor kiderult mi a nagy helyzet, mindenki hozta, ami varhato volt az eddigi 5 honap reakcioibol.. Bela/Jerzy tartotta magat, Aniko bogott, Eva kicsit bogott, Alek meg toporgott, aztan elemzett..

joszif 2011.04.08. 20:39:06

360-at forog veled a világ. by.: gigi

:DDDDD

Talpig Jimmy 2011.04.08. 20:42:23

Lacinak is egy "Feleséget keres" műsort!!!

csicserierika 2011.04.08. 20:42:47

@joszif: én észrevételezni akartam.
Akkor most ott van ahonnan kiindult?

joszif 2011.04.08. 20:44:35

@feszület: Abba bele is halna szerintem.
Az a baj hogy egy ilyen műsor után mindent megkaphat csak a békés családi idillt nem. Nesze neked felismerés...
Még ha lett volna egy párkapcsolata amit folytathatna akkor talán de így hogy akkor most az első nők valamelyikét majd feleségülveszem az minden lesz csak nem az amire vágyik...

vitek 2011.04.08. 20:45:56

@Gee Halen: fél órája nem szóltál hozzá, remélem nem Lacin meg ilyesmiken gondolkodsz! Nem ér beborulni, azonnal kezdj el kommentelni! Mit gondolsz a többiekről most? Anikó reakciója? Éva? Alekot már írtátok hogy érzéketlen, azzal teljesen egyetértek.

Lizalány 2011.04.08. 20:46:14

@feszület: télleg,lehet,hogy szegénynél a szexhiány is közrejátszott.Nem ? :)

vitek 2011.04.08. 20:46:32

@Gee Halen: fél órája nem szóltál hozzá, remélem nem Lacin meg ilyesmiken gondolkodsz! Nem ér beborulni, azonnal kezdj el kommentelni! Mit gondolsz a többiekről most? Anikó reakciója? Éva? Alekot már írtátok hogy érzéketlen, azzal teljesen egyetértek.

Emanuelle 2011.04.08. 20:46:39

@diko37: Persze, mert megszűnt a közeg, amiben előjött a pánikroham.
Volt már hasonló nálam is, szinte ugyanolyan tüneteket produkáltam mint Laci, hiperventilláltam ezerrel, volt minden bajom. Aztán ahogy jött, el is múlt és soha többé nem jött elő. Szóval ne gondold, hogy Laci esetleg megjátszotta az egészet.

Townsend 2011.04.08. 20:46:50

@feszület: Ajaj, Laci ezt is "megoldani akarja". Mármint a feleség, család, gyerek, ilyenek. Mikor ő maga is óriáscsecsemő.

csicserierika 2011.04.08. 20:48:03

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Alek szeme megdöbbenést mutatott, de miért is magyarázom, mikor itt egyesek csak Anikó szemét látják?
Semmi bajom, hogy kibeszélték, mert igazuk is volt, csak az zavar, hogyha ezt a másik páros teszi (elemzi a helyzetet), na akkor az már világra szóló érzéktelenség.
Ennyi.
Amúgy preferálom, hogy Anikót preferálod, de láss is néha :)

vitek 2011.04.08. 20:49:43

Amúgy Alekot nagyon sajnálom, szegény tényleg teljesen beteg. Teljesen az az érzésem, hogy nála nem rosszindulatból van az hogy ennyire nem érinti meg a dolog, hanem hogy így van bedrótozva. Vannak emberek akik úgy születnek, hogy nem tudnak mosolyogni, vagy mások arckifejezését, érzéseit értelmezni. Na Aleknél valami hasonlót érzek, hiányzik belőle valami ami más ember számára természetes, ez valami születési rendellenesség lehet hogy ilyen robotszerű.

Emanuelle 2011.04.08. 20:50:12

@feszület: Én hozzámennék. Simán.
Persze ha előbb elolvashatnám az aktákat róla. Elvégre nem szeretnék egy éjjel arra ébredni, hogy szívem szotyolája álcafestékben kést szorít a torkomhoz:-)

csicserierika 2011.04.08. 20:50:32

@vitek: pedig világosan megmagyarázta, hogy mit érez. Légyszi vedd át újra az anyagot, mert ez csak kettes alá. :)

lac64 2011.04.08. 20:50:49

Tegnap nem arról volt szó, hogy ma elmondják, mik a következményei Laci kiesésének a játékra vonatkozóan?

vitek 2011.04.08. 20:52:47

@diko37: na ez nagyon igaz, nem véletlen szerintem hogy ennyi szar kijön ebben a mostani vv-ben. Nagyon elcseszték a készítők, a szereplőválogatást is, de nem csak azt, kiléptek a műfaji korlátokból, veszélyes vizekre eveztek nagyon sok mindenben, totál felelőtlenek, aztán meg jön a hárítás, nem a mi hibánk, az előző életükről van szó, aha, persze, és köze nincs a VVben történtekhez, mi? Szemét állatok ezek az Rtl-esek, felelőtlenül játszanak mások életével (ezt most nem csak Lacira mondom)

Talpig Jimmy 2011.04.08. 20:53:42

dobhatom el a nickemet :(

vitek 2011.04.08. 20:53:47

@csicserierika: ezt most nem értem, mit akartál mondani?

csicserierika 2011.04.08. 20:53:53

@vitek: mégsem ő a beteg, sőt igazi jó tanácsot mondott Lacának, hogy vegye észre a jót is az emberekben, ne akarjon mindenkit lenyomozni, legyen nyitottabb.
Ha ez neked beteges (felelőtlenül dobálózol állandóan ezzel a jelzővel ), akkor lehet, hogy nálad vannak bekötve rosszul a dolgok.

csicserierika 2011.04.08. 20:54:30

@vitek: nézd vissza, hogy mit mondott Alek az érzéseiről a villában. Egyes.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 20:55:12

Én majdnem pityeregtem, hiába, elérzékenyülős vagyok. Viszont a pityiben megakadályozott Alekinnyó dexteri hozzáállása, amin nagyon kellett röhögnöm.

vitek 2011.04.08. 20:56:44

@csicserierika: jaaaaa, jó, nem értettem hogy Alekről beszélsz, mert nekem azt írta ki hogy a Gee Halen-nek írt kommentemre írtad amit írtál.

Doktor Kotász 2011.04.08. 21:02:20

@Kekec1: "mennyire jól látja Béci..."

Alekosz is ugyanazt látja, csak nem akarja a másik ember látását átszínezni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:05:57

@vitek: Jaj, nem. Letöltöttem egy NASCAR futamot, azt nézem.

Azért aranyos vagy :)

Doktor Kotász 2011.04.08. 21:06:43

@Emanuelle: "Például. De lehet, hogy ölnie
is kellett. Az lenne az ijesztő, ha simán átlépne ilyen dolgokon. Alekből simán kinézném pl., ő jól megmagyarázná, oszt kész. "

Kellett a francokat. Katonáskodott pár évet, hogy jobbra át, balra át, majd leszerelt, és alapított egy örző-védő kft-t. Az, hogy adta a Rambót, meg a süket dumát, az nem jelent semmit.
Indított egy pszichikai hadviselést, amibe maga zakkant bele.

avanivi 2011.04.08. 21:07:36

@Gee Halen: Veled érzek ,hasonló cipőben járok.
Sírtam de ez nálam könnyen, megy egy Anikó vagyok.
Laci anyukája nagyon aranyos ,és a Béci, Anikó is.Éva is sírva kért elnézést Lacitól, Jerzsi pityergett, de Alkosz egy fatuskó.

dr. gernika 2011.04.08. 21:07:55

Ehemm, szóval Laci azért hagyta el a házat, mert rájött, hogy sürgős nősülnivalója van 40 évesen? Zseniális.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:08:58

Azért megnéztem a Kókuszt, LAci egészen kisimult, pedig alig 24 órája, hogy kint van. Vagy 70 kiló lelki teher leugrott róla.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 21:10:17

@lac64: Úgy tudom, kimarad a következő párbaj.

penelope garcia 2011.04.08. 21:10:19

Éva egyre ramatyabbul fest. Már olyan, mint egy negyvenes, ötgyerekes mosónő...

Béci helyében sikítva kaptam volna szívrohamot, trombózist és agyhúgykövet, sikítva haltam volna meg, sikítva tettek volna koporsóba, temettek volna el, és még mindig sikítanék. Az idők végezetéig.

Laciért meg kár. Kedveltem. Remélem, kap segítséget ahhoz, hogy összekapja magát.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:11:23

@gernika: Igen, Alkosz meg azért, mert sürgős tosznivalója :)

Bár feltételezem, ha összejönne neki egy numera Évával, utána csak annyit mondana:

"A... tízes skálán ezt egy 4-esre értékelem, megmondom miért: blablablablablabla
blablablablablabla
blablablablablablablabla
blablablablablablablablabla
blablablablablablablabla
blablablablablablablablablabla
blablablablablablabla
blablablablablablablablabla
blabla blablabla
blavblablablablablablabla"

vitek 2011.04.08. 21:13:40

@csicserierika: ne haragudj, de szerintem itt te vagy az aki belemagyaráz dolgokat, nem én. Linkelj be videót, hol ad neki jó tanácsokat? Én azt látom, hogy amíg Laci szenvedett, ő csak nézte hidegen, a többiek megpróbáltak segíteni neki vagy legalábbis látszott rajtuk hogy megérinti őket a dolog. MIUTÁN Laci kiment, elkezdte elemezni a dolgokat, amíg bent volt nem adott neki semmiféle tanácsot. Igenis szerintem ebben van valami beteges, hogy a másikkal nem együttérez hanem hidegen szemlélve elemzi. Nézd meg újra ezt a videót:
www.valovilag.hu/video/124807
5:16nál Alek arckifejezése egészen döbbenetes.

Tompó 2011.04.08. 21:14:56

A legrosszabb az a Laci távozásában, hogy ettől függetlenül nem fejezik be hamarabb!! Pedig már reménykedtem! Szegény Éva is reménykedik, hogy lányok közül ő lesz az első...de nem lesz!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:16:47

@Tompó: "A legrosszabb az a Laci távozásában, hogy ettől függetlenül nem fejezik be hamarabb!! Pedig már reménykedtem!"

Cseszed, ne nézd!

lucc.gizi 2011.04.08. 21:18:16

@joszif: gigi 360 fokos nagy fordulatán én is besírtam...

arkangyal44 2011.04.08. 21:18:51

Szép estét kommentlakok. Alek érzései,legalábbis amit látni lehetett rajta.Lacával kapcsolatban,csak annyi volt amit ki is mutatott,nem álszenteskedik mint a többiek.Tudomásul kell venni mindenkinek, ez nem egy csapatjáték,a végén csak egy nyerhet,és ha logikusan gondolkodom ,én is csak arra jutottam volna,na eggyel kevesebb.

Doktor Kotász 2011.04.08. 21:19:20

@vitek: Már miért kellett volna korábban együttérezni Lacival, aki csak osztotta az észt, hogy pszichikai hadviselés, meg ezért, meg azért Alekosz, megy amazért.

Bement a delláért, hogy megmutatja, mi a becsület, és rájött, hogy pont az veszett oda. Látta, hogy sansza nincs, és ettől kiborult.

lucc.gizi 2011.04.08. 21:21:26

Lacikommandónak meg egy istenes nagy dugásra, simizésre van szüksége, oszt' egyből helyrekattanna:-)

joszif 2011.04.08. 21:22:04

@Tompó: jelen pillanatban a laci távozása miatt óriási esélye van rá, míg laci bentvolt nem sok volt neki de most, ha nem Jerzy lesz a kiválasztott akkor nagyon nagy esélye van hogy Béci vagy Alek ellen kiesik az Anikó.

Éva, Alek rárakják Bécire. A maradék háromból mondjuk Jerzy rárak Anikóra akkor Bécit mondja az Éva és a Béci alekot tuti nem viszi a döntő elött... marad az Anikó.
Ha a maradék három ember rárakja Alekra akkor megmutatkozhat az Alek Éva barátság és kiderül hogy Alek bemeri-e vállalni Anikót a Jerzy helyett amivel előkészíti a következő párbaj ahol Éva kiviheti Jerzy-t.

Doktor Kotász 2011.04.08. 21:22:09

@Emanuelle: "Ismered Lacit? "

Kellene?

Nekem az elején szimpatikus volt, de rájöttem, hogy pont azzal nem rendelkezik, amivcel kérkedik.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 21:23:32

Szerintem ha én bent lettem volna, és mondjuk balhés lett volna a kapcsolatom Lackóval, tuti, hogy ebben a helyzetben odamegyek, megölelem és bocsánatot kérek tőle, hogy ha esetleg megbántottam. Akármennyire utáltam is.
Egy ilyen annyira meg tudja változtatni a viszonyt...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:23:41

Szerintem az áprilisi tréfa után zuhanhatott meg nagyon. Nem feltétlenül a konkrét eset miatt, hanem azért, mert akkor jött rá, hogy addigi személyes élete kb. ilyesmik sorozata volt.

Doktor Kotász 2011.04.08. 21:24:38

@joszif: Szerintem mind Alekosz, mind Béci a másikat vinné ki párbajra.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 21:25:46

@Gee Halen: Az egy kibaszott ízléstelen valami volt,nem is tréfás szerintem. Undorító.
Pedig sose bírtam az ilyen szájkarate embereket, mint Laci.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.08. 21:26:30

Na már a Fókuszban ön maga volt Lacika. Mint egy kisgyerek, hogy ő mekkora sztár, meg, hogy körbe vették a barátai. Olyan mint egy óvodás, aki fő vezért játszhat újra. És Alek igen is a leg normálisabb a benti férfiak közt, vannak helyzetek és egy férfi nem sírhat. Ez is egy helyzet volt. Szomorú, de nem az a ritka helyzet,
Mikor egy férfi sír. Béci és Jerzsi még gyerek, ezért sírtak.

Doktor Kotász 2011.04.08. 21:26:54

@Ayesha: Vagy nem. Alekosz a legkevésbé képmutató.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:27:32

@Ayesha: Hát az tényleg legalja volt. Értelmi szerzői is megérdemelnének egy úthenger-áthajtásos büntetést.

vitek 2011.04.08. 21:28:13

@Gee Halen: ja hát az tényleg nagyon gáz volt. A résztvevők szégyellhetik magukat miatta, kegyetlen dolog így játszani más érzelmeivel.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.08. 21:28:23

@Gee Halen: Igen, akkor jött rá, hogy ő még ilyen levelet nem kapott. Egy pillanatra boldog volt, látszott.
Aztán az igazi nagy barátok bele röhögtek az arcába.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:29:06

@Doktor Kotász: Alekosz tényleg olyan mint a hagyma. Amint lehámoznád róla a a külső látszatot, nem marad belőle semmi.

Ez az ember MAGA. Brrr...

Albino Vernyul 2011.04.08. 21:29:29

A Lacis fokusz riport alapjan, Aniko es Gigi kap fel-fel Laci skalpot a gyujtemenyebe.. Lacink a kanapen ules, es elfojtas melle rajott 2 dologra ahogy nezem.. Egyreszt, hogy lehetne egy rendes parkapcsolata a munka helyett, es 5 honapig volt 2 hasonlo koru lanya, mint ami elvileg az eletben is lehetne, es az milyen jo erzes.. Sokkolo lehetett ezzel szembesulni..

csicserierika 2011.04.08. 21:30:10

@vitek: most végig szenvedtem újra, semmi extrát nem láttam. Ha neked ez félelmetes, akkor nem egyet néztünk. Volt benne döbbenet, de nem spilázta túl, és igen, el kezdett gondolkozni az okokon.
Már máskor is mondta Lacinak, és most, hogy kiment és kibeszélték, akkor mondta azt amit már említettem, hogy nyitottabbnak kellene lennie.
Béci pl állandóan olyan boci szemekkel néz.
Azt mivel lehet magyarázni?

Soror Formoza 2011.04.08. 21:30:22

@Gee Halen: Mondtam en, hogy insectofobias Laci. Egyszeruen beparazott a bogaras feladatoktol. Most, hogy elmult a veszely, mar meg lehet magyarazni mindenfele regi traumakkal. Persze, hogy megviselte a bezartsag, de nem ez az igazi ok. Akkor nem lenne tul rajta ilyen hamar.

csicserierika 2011.04.08. 21:31:28

@Doktor Kotász: én is ezt próbálom megértetni másokkal.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:31:41

@jahuu: Igen, biztosan a csótányok voltak. A csótányok félelmetesebbek mint egy elcseszett élet.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.08. 21:32:28

@Gee Halen: Te miről beszélsz, milyen hagyma ??Milyen semmi ???
Ja már rá jöttem, Béciről beszélsz.

joszif 2011.04.08. 21:32:34

@Gee Halen: Alekosz a szerencsétlen hülyegyerek kategória akit az ember a tv-ben elnéz élvezi a baromságait de se barátkozni se semmit nem szeretnének tőle az emberek, főleg nem a családtagjuk ként látni.

lac64 2011.04.08. 21:33:16

@Ari11: Nem igazán értem a kommentedet. Béci és Jerzsi azért könnyezte meg, mert ők szorosabb kapcsolatban voltak Lacival. Őket megrázta, Alekot nem annyira. A sírásnak semmi köze ahhoz, hogy férfiak, vagy 'gyerekek.
Aleknek nincsenek érzelmei, vagy ki tudja őket kapcsolni. Legalábbis az utóbbival kapcsolatban magyarázott valamit este a tűznél a többieknek, hogy a villában nincs helye az érzelmeknek (ha jól értettem)

Townsend 2011.04.08. 21:33:29

@csicserierika: Mert Bécinek gyárilag boci szemei és az ahhoz tartozó nézése van.

joszif 2011.04.08. 21:33:43

@joszif: maximum annyit hogy egy estét átbuliznak vele de nem vele röhögnek hanem rajta...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:34:18

Én az áprilisi "tréfa" dologban egyet nem értek. Béci tuskó volt, hogy előjött ezzel. Jerzy egy kérdőjel, nem tudom hogyan bólintott rá, végülis majdnem mindegy.

Na de Anikó?

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 21:35:31

@Doktor Kotász: én megtettem volna. Nem képmutatásból!!! Hanem mert én alapvetően utálok rosszban lenni bárkivel, és a haragom is elég hirtelen dolog. Gyorsan jön, gyorsan megy. De amit mondok, azt mindig komolyan gondolom. És ha én lettem volna Laca egyik "ellensége" akkor is igazából emberiességből kértem volna bocsánatot, noha tudom, hogy nem leszünk a legjobb barátok soha, de legalább ne rühelljük egymást.

@Gee Halen: leginkább. Vagy valami hasonló kedves és barátságos poént, revansképpen.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:35:32

@Ari11: Várj, lefordítom magamnak én is mondandód:

???
???
!!!

Meridian74 2011.04.08. 21:36:33

Laci a második beépített ember volt, nem kell ezt ragozni.. Így tudták megoldani, hogy kivegyék a játékból, akárcsak Olivért.

Ne magyarázza azt nekem senki, hogy ez nem igaz, mert egy "harcedzett" ember nem viselkedik így. Ez röhej.

vitek 2011.04.08. 21:37:29

@csicserierika: én nem azt mondom hogy baj, hogy elkezd gondolkodni az okokon, csak nekem az a furcsa hogy közben nem láttam rajta az együttérzést. Mintha KIZÁRÓLAG intellektuálisan érintené meg a dolog, érzelmileg nem; ez volt az ami szerintem hiányzott a tekintetéből. Ezért mondom hogy hiányzik valami a személyiségéből, ami más embernél természetszerűleg ott van. De mégegyszer mondom, nem tartom ezért gonosz embernek vagy ilyesmi, épp azt mondom, hogy valószínűleg nem tehet róla.

lac64 2011.04.08. 21:38:38

@Gee Halen: A riportszobában mindenki félt a 'tréfától', ezért én akkor azt gondoltam, hogy azt is előírták nekik, hogy mit kell csinálniuk. Furcsa volt az is, hogy x hónap után véletlenül előkerültek azok a szívecskék a kertlakó Jerzsi nadrágjából.

vitek 2011.04.08. 21:40:27

@Gee Halen: szerintem Anikó Bécinek akart vele imponálni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:41:01

@Meridian74: Igen.

A harcedzett emberek barlangokban laknak és vasszegecset esznek. Éjjelente a tölgyfagyökér alól is kikaparják a vietkongot feszültséglevezetés gyanánt , ha át is kell fúrni a földgolyón. Sírás helyett is hugyoznak. A vécécsésze is kettéreped ez alatt.

Townsend 2011.04.08. 21:41:37

@Gee Halen: Anikó a túlreagáló és ezért tűnik pl. jólelkűnek, hisztisnek, stb. De van, hogy kiesik a "jaj, olyan nyíltszívű virágszál vagyok" szerepből és átmegy kúlba. Akkor meg a "hát ilyen vagyok, oszt annyi" a műsora. Közben sírás, cigizés felváltva.

Townsend 2011.04.08. 21:43:00

@Gee Halen: Ez melyik részben volt? Vagy ez már egy másik sorozat?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:43:25

@Townsend: Hát, amikor olyan jégkirálynő, akkor egyenesen visszataszító. Ne essék félreértés, nem vagyok hímsoviniszta, de úgy vettem észre, ilyen mértékű hidegvérűségre csak a nők képesek, ha felszívják magukat... meg Alekosz :D

rianna 2011.04.08. 21:44:21

@arkangyal44: attól hogy nem csapatjáték, még emberekről van szó, és egyedül Alek nem mutatott egy csöppnyi emberséget sem. Egy normális ember még egy idegent is megsajnál, ha látja, hogy mennyire szenved.
A többieken meg látszott a megrendülés, még Éva sem alakoskodott, de ezt már leírták itt többen.

vitek 2011.04.08. 21:46:20

@Gee Halen: :D
Hallod, én nagyon bírom ám a dumádat.

De amúgy tényleg én sem értem ezt, hogy a harcedzett emberek így meg úgy. Hát basszus, pont közöttük sokkal nagyobb a mindenféle lelkibajos, depressziós, öngyilkos, stb. Szerintetek az Öbölháború-szindrómát miről nevezték el, a baromi nagy léleknyugalomról amivel ezek az emberek rendelkeznek?

rianna 2011.04.08. 21:48:51

nézi vki a nagy duettet? Tilláék nagyon szarul énekeltek, Árpa és Falusi Mariann viszont meglepően jól :)

lac64 2011.04.08. 21:49:12

@Townsend: Szerintem meg a cool a szerep. Akkor veszi fel, ha keménynek akar látszani.

Townsend 2011.04.08. 21:51:45

@Gee Halen: A nőknek ötletesebben kell gonoszkodniuk, a fizika erőben mutatkozó hátrányuk kiegyensúlyozására.

genevieve 2011.04.08. 21:52:13

hello-belló, hát helló-belló:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 21:55:35

@lac64: Pontosan. Akiknél már zsigerből jönnek az ilyen profi katonadumák, azok többnyire olyanok mint Alekosz. De ez a military héten teljesen be is bizonyosodott.

2011.04.08. 21:58:30

@genevieve: sziamia, milyen volt a színház? Víg? :))

Townsend 2011.04.08. 21:58:46

@lac64: Szerintem meg mindkettő szerep. Ha ezeket elhagyná, csak langyos szépke lenne. Bréking: próbálom fúrni Anikót.

genevieve 2011.04.08. 21:59:34

@hullámpapír: szar:-(

el is jöttünk a szünetben....

látom itt viszont meg volt a műszakváltás:-D

genevieve 2011.04.08. 22:00:36

@hullámpapír: ja, operett...

a vígben még csak jó darabot láttam az elmúlt 20x évben:-)

takácsalfréd 2011.04.08. 22:01:32

@avanivi: látszik, hogy anikó vagy, ugyanolyan buta. Nem tudod felfogni az intellektuális dolgokat.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 22:01:35

@genevieve: Hát, vót dráma itten, az én szemembe is majdnem belefújt a huzat egy érzelemszilánkot.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 22:02:16

@joszif: Ez lenne a legjobb! Alekosz bárkit kivihet, azt kint is hagyja, legyen bevállalós!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 22:02:45

Kezd el olvasni 7 órától, ahol sokat kommenteltem. Ott kezdődik.

arkangyal44 2011.04.08. 22:03:29

@rianna: Milyen emberségről beszélsz drága? mit mutatott míg benn volt? alig mutatott valamit a feladatokban,még a lányok is jobban teljesítettek nála.Azon kívül,hogy kizabálta az RTL-t a vagyonából sok mindent nem mutatott.Én sem rendültem meg,hogy kiesett,egy színjáték volt az egész amit sokan megettek,Ma meg vidáman mosolyogva ad interjút?? egy nap alatt meggyógyult??ugyanmár.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:03:50

@Townsend: szerintem így se sokkal több. Sőt, ha sír, nem is olyan szép.

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 22:03:53

Láttunk már pár moslék összefoglalót, de ez a mai benne van a top3-ban. Ha Laca nem távozik, ő is végleg elalszik a kertben mint a többiek. Béla este hatkor még pont ugyanabban a pozicióban vakarózott, mint 11-kor. A hiperaktív ezúttal Anikó volt két lapulevél elmosogatásával. És ezek a legjobb jelenetek voltak, az unalmasak nem kerültek adásba.
Ilyenkor szokott jönni valami váratlan fordulat. Mondjuk Laca tajkártyája érvénytelen és jövő héten gyűjtést rendeznek kórházi ellátásáért.

2011.04.08. 22:05:59

@genevieve: :))))
de legalább kimozdultál :)
a vígszínház meg itt megvár :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 22:06:26

@penelope garcia: Nem értem, miért savazod állandóan Évát!

genevieve 2011.04.08. 22:06:46

@Gee Halen: idáig olvastam vissza, és megnéztem a videót....én is telebőgtem 10 pézsét....

és jellemzően mindenki jellemzően úgy reagált ahogyan minden mást is.....és a többséggel ellentétben szerintem alek is megrendült, csak ő mindig beszél, most is igy vezette le a feszkót

ani sírt mint a záporeső, évának most elakadt a szava, béci nem hitte el, jerzy némán sírt

nekem ebből az jön le, hogy sok dolgot tényleg nem láttunk a benti történésekből és valószinűleg laci többet jelentett ott bent nekik mint amennyire az el volt tusolva...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.04.08. 22:07:19

@Meridian74: Egeeeeeeeeeeeeeen.
Végre valaki látja Laci RTL nél van megbízva.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 22:07:28

@arkangyal44: Megint magamból indulok ki. Legszarabb napom volt, amikor elkezdődött a pánikbetegségem, amikor másodszor tört rám a pánikroham az akkori munkahelyem miatt. Az egyik legboldogabb meg akkor volt, amikor effektíve megerősítést nyert, hogy soha többé nem kell ott dolgoznom. Ez volt két nappal utána.

LAci most még euforikus, mert nem kell semmivel sem foglalkoznia pár napig, amíg összeszedi magát. Majd ha elkezdi fúrni az RTL, meg elépakolják a négyhavi csekkeket, visszatér minden a régi kerékvágásba.

genevieve 2011.04.08. 22:08:10

@hullámpapír: jah, elmentünk vettünk két nagy fagyit:-D

csicserierika 2011.04.08. 22:10:11

@Ayesha: miért kellett volna bocsánatot kérnie?
Belegondoltál, ha Évár jön a pánik, ami elég sanszos lett volna, akkor is ekkora sírás -rívás lett volna? Ugyan már, mindenki tisztességgel lereagálta és a sómasztgoon.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.08. 22:10:12

@genevieve: Évát nagyon megviselhette Laci önkéntes kiesése, hogy még a Tordasos beszóláson sem tudott nevetni, pedig máskor igencsak jókedvre derítik az ilyen beszólások.

Townsend 2011.04.08. 22:10:15

@Ayesha: Gonoszkodok tovább: olyan, mint egy óvodás, aki anyu ruháját, cipőjét felveszi, kifesti magát és nőcisen próbál viselkedni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 22:11:41

@Ari11: Én is beépített vagyok az RTL-nél. Most komolyan! Hát mondom!

pelerin 2011.04.08. 22:11:56

nem egyformák az emberek alkesz intellektuel nem érzelgős azért olyan amilyen attól függetlenül nem rossz ember. éva tényleg öreg és csúf smink nélkül anikó mellett mintha az anyja lenne.

2011.04.08. 22:12:05

@genevieve: évának egy jópont, amiért bocsánatot kért Lacitól, ez volt az első eset idáig a vv történetében, hogy éva (na jó, ma megérdemli a nagy kezdőbetűt), szóval Éva felismerte, hogy a viselkedése hatással van/lehet más emberekre, és az lehet negatív is. Vagy negatívabb, mint amennyire szeretné.
Na szóval a folyó folyik tovább, de Évának már van egy pirospontja.

genevieve 2011.04.08. 22:12:34

@Peter_Cs: igen, szegény éva, hogy meg van most viselődve, ezzel is csak őt bántják.....
pffff.....

csicserierika 2011.04.08. 22:13:35

én már kezdem sajnálni a tv2-t, hogy kapar a rtl után. Szánalom ez a nagy duett nevű valami, a hetvenes évekbeli díszlettel és unalmas celebekkel.
Zsűri : Fasza Tibi, Balázs Klári, Dobrádi Ákos, és term. a műsorvezető Liptói Kaludia és szegény Majka, aki teljesen tájidegen ebben a közegben. Még sms-ezni is lehet. Hát kíváncsi lennék, hogy mennyit tudnak behülyíteni, mikor a retek már kezdi kimeríteni a jó öreg szavazók bukszáját :)

genevieve 2011.04.08. 22:14:11

@hullámpapír: oké legyen neki egy pirospontja....

(bár elég hülyén jött volna ki, ha most másként viselkedik)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:15:26

@csicserierika: Én csak beleéltem magam egy olyan szerepkörbe, hogy pl én is ott vagyok és mondjuk geciskedtem volna/sokat balhéztam Lacival a rosszulétet megelőzően. Én biztos odamentem volna hozzá. De ez én vagyok. Nem állítottam, hogy bárkinek kötelessége lenne...

csicserierika 2011.04.08. 22:15:53

@Townsend: megfogalmaztad, amit én nem tudtam, mert nem lett volna ilyen szalonképes.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 22:15:58

Érdekes, most nézem vissza a videót, LAci grasszál körbe az udvaron, kapkodja a levegőt.

Egy az egyben lejátszódott velem ez egyszer. Csak mentem, meg sem bírtam állni, bőgtem és rettegtem hogy valaki meglát így. Olyan szaporán vert a szívem, hogy azt hittem infarktust kapok. Kisétáltam a város széli erdőig, ott majdnem összehánytam magam idegességemben.

Szóltam volna a feleségemnek, hogy jöjjön értem, annyira ki voltam merülve (borzasztóan sokat kivesz az emberből egy pánikroham), de nem volt nálam a telefonom. Alig bírtam hazavonszolni magam.

2011.04.08. 22:16:46

@genevieve: hát igaz, de máskor nem szokta érdekelni, hogy hogy jön ki a viselkedése :) nekem ez most olyan megszeppent bocsánatkérésnek tűnt, de ne aggódj az egészségemért, biztos, hogy nem viszem túlzásba :))

csicserierika 2011.04.08. 22:17:32

@Ayesha: odament hozzá mindenki, és kifejezte, hogy bánatos is miatta, de mégis még mit kellett volna ? Vedd költői kérdésnek.

rianna 2011.04.08. 22:17:41

@arkangyal44: szóval, drága, szerinted teljesen normális, hogy annyi érzelem sem volt benne, mint egy csúszómászóban? Mert mindegy, ez úgyis csak egy játék?
Azért lehetett látni szabad szemmel is, hogy nem színjáték volt. Kijött, megszabadult a tehertől, az, hogy mosolyog, nem azt jelenti, hogy meggyógyult.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:19:12

@csicserierika: szerintem Éva nem kapott volna ennyi figyelmet.Mármint a játékostársaitól.

@Townsend: és gombnyomásra tud sírni meg szerelmet vallani.

genevieve 2011.04.08. 22:21:14

@hullámpapír: nos párszor már én is bedőltem éva jókislányságának, de kb 2 perc után mindig visszavált:-)

csak igyekszem minden emberben megtalálni valami pozitívumot:-)

arkangyal44 2011.04.08. 22:21:43

@csicserierika: Szép estét drága csicsergő Erikám:) Rájöttem te vagy kicsiny kuglófom egy szem mazsolája:))DD

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:22:12

@csicserierika: nem, nem akarom költői kérdésnek venni, mert TELJESEN félreértesz engem.
Én csupán illusztráltam, hogy ÉN mit tettem volna, vagy hogyan tettem volna. Nem bíráltam senkit - vagy legalábbis nem akartam. Ennek ellenére totál kiforgatod a szavaimat...

csicserierika 2011.04.08. 22:22:37

@rianna: miért kell állandóan ilyen jelzőkkel illetni ? Én láttam, hogy meglepődött, majd láttam, hogy megdöbbent.
Annyi történt csupán, hogy nem játszotta meg magát . Éva hálistennek , mivel elég ideggyenge tudott sírni, így most nincs bántva.
Éva omlott volna össze, akkor mi lett volna? Béci és Laca sírva borul össze, majd letakarják a kamerákat, hogy ne lássák az ordenáré fetrengésüket a röhögéstől . Ez lett volna.

2011.04.08. 22:23:08

@genevieve: dettó :)
hát, valakiben könnyebb, valakiben kevésbé... :)

Miss Snooks 2011.04.08. 22:23:30

@Gee Halen: Nekem is volt egyszer egy ilyenem a 7-es buszom, azt éreztem,hogy megfulladok aztán hiperventilláltam,lekászálódtam, hazavánszorogtam és két napig nem voltam hajlandó elhagyni a lakást. Nem volt egy leányálom. Szerencsére egy pszichológus pár hónap alatt helyreakott, de egyébként teljesen jellemzó, hogy a pánikroham nem az adott stresszhelyzetben jön elő, hanem amikor a stressz után leresztesz. szóval ez tuti nem megjátszás volt Laci részéről.

csicserierika 2011.04.08. 22:24:31

@Ayesha: ne legyél ennyire nő, te forgatod ki, hiszen te dexterezted le :)

Townsend 2011.04.08. 22:25:55

@Ayesha: Viszont a próbatételeken nyújtott teljesítményeit nem tudom hova tenni. Ötletek?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 22:27:20

@Ayesha: Lehet, de nem azért mert a többiek tuskók, hanem mert már látták egypárszor magából kivetkőzve. Nem lett volna egyszerű eldönteni, hogy mi a helyzet, csak ha pl. huzamosabb ideig fennáll a szitu.

genevieve 2011.04.08. 22:27:25

@csicserierika: drága, lehagytad a szmájlikat:-)

csicserierika 2011.04.08. 22:27:29

@Ayesha: csak olyan pejoratív a felhangja.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:27:46

@Townsend: klasszikus trollhozzászólással fogok válaszolni.
FAKE.
:D:DD

nem tudom, valszeg a többiek annyira látványosan bénák, hogy ő meg már valóságos lumennek tűnik mellettük.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:28:47

@csicserierika: óó mert még nem ismertek. Na akkor ez megbeszélve:))))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.08. 22:29:04

@Ayesha: A kislányok még ilyenek.

Egy betű csak a különbség az "öribari" és az "örihari" között.

csicserierika 2011.04.08. 22:29:25

@genevieve: mert ez most vérkomoly volt :)
Nem akartam ma bajuszt akasztani veled, ezért nem reagáltam arra, hogy igyekszel észre venni másikban a jót. Erre írtam volna, hogy látod Alektól mindig lehet tanulni :)

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 22:29:41

Online szokatlanul hamar.
Falnak.

Miss Snooks 2011.04.08. 22:30:07

@Ayesha: Dexter a világ legszimpibb pszichopatája :) Szóval ne hasonlítsuk Alekoszt SSKK hozzá. Aleksz max. Patrick Batemanhez hasonlítható, mínusz a jó állás,jó külső, jó kecó és jó cuccok. :)

Townsend 2011.04.08. 22:30:54

@Ayesha: Dexter tényleg letett pár dolgot az asztalra - hogy Laci kedvenc fordulatával éljek - és nemcsak szóvirágilag.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:31:31

@Miss Snooks: én Batemant is bírtam.
Bocs, kicsit beteges vagyok.
:D
Mindig is foglalkoztattak az ilyen figurák, tudományos alapon.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:34:26

@Townsend: igen. Pl a hűtőkocsis gyilkoncot.

genevieve 2011.04.08. 22:35:09

@csicserierika: ha komoly volt akkor meg ejnye-bejnye...alekot nem lehet minősíteni , hogy reagál bánatában??? akkor a többit se!

ha alektól akarsz tanulni akkor tedd.....én csak azt mondtam, hogy a saját habitusa szerint reagált...csak megjegyeztem, és nem minősítettem

Townsend 2011.04.08. 22:39:30

@Ayesha: Nem is bírtam egyszerre kiolvasni az American Psycho-t, annyira nyomasztó volt. Batemanhez képest Dexter egy elsőáldozó. Lelkileg legalábbis.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:42:55

@Townsend: mert Dexternek volt kijárata. Időlegesen legalább.

Patnek meg nincs.

csicserierika 2011.04.08. 22:43:11

@genevieve: Alek mondta, hogy meg kell látni a jót mindenkiben, erre reagáltam nem másra. Mivel te is ezt írtad, hogy a pozitívumot igyekszel látni másokban.
Semmi bajom nem volt még ma veled, hacsak a hello bellot nem veszem figyelembe, mert az fájt :)

genevieve 2011.04.08. 22:45:43

@csicserierika: ugye nem gondolod komolyan, hogy én ezt most alek hatására gondolom így?:-DDD

édes vagy, majd igyekszem összekapni magam, nehogy megbántsalak valamivel...

akarod, hogy a hello-bellot töröltessem?:-)

Bagamoyo 2011.04.08. 22:47:01

Az mán' volt, hogy: HOZD EL A CUCCOT A TISZTÍTÓBOL??

Townsend 2011.04.08. 22:47:49

@Ayesha: Dexter belső monológjai nagyon viccesek, P. B. viszont csak és kizárólag velőtrázóan vérfagyasztó.

csicserierika 2011.04.08. 22:50:35

@genevieve: nem,csak add önmagad,így nyerhetsz csak:)

rianna 2011.04.08. 22:51:20

@csicserierika: én nem láttam semmi megdöbbenést, ettől még lehet, hogy a mélyben kavarogtak az érzelmek :) Ez esetben biztos, hogy szakember segítségére van szüksége.

avanivi 2011.04.08. 22:51:37

@takácsalfréd: Miért is írtad ezt nekem?

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:51:45

@Townsend: szerintem priceless, ahogy kiborul a névjegyen.
A kurva zenei elemzéseit nem bírtam hova tenni viszont:D

Albino Vernyul 2011.04.08. 22:51:51

@csicserierika: Neked az a fixa idead, hogy utalom Aleket.. Nem utalom, neha meg kedvelem is, de latom a hianyossagait, erossegeit, es tudom, hogy jatszik.. Ezt szoktam elemezni is.. Evat utalom, ezt kijelenthetem.. Borzadok tole, egyben sajnalom is.. A tipius torteto, aki mindenen, es mindenkin atgazol, de celjat soha nem eri el... Becit neha kedvelem, neha nem.. De inkabb pozitiv szemelyisegnek tartom, csapatjatekos, figyel a tobbiekre, stb.. Jelenleg a nyeresre megy, de igy is kijonnek ezek belole.. Igaz neha bunko, es macso. Jerzy alapjaban pozitiv, de nekem valahogy ugy eltunik.. Anikonak meg egyertelmuen szoritok, az altalam felalitott ertekhalot O kozeliti meg legjobban..

csicserierika 2011.04.08. 22:53:23

@rianna: ő maga jobb szakember lassan, mint azok a pszichomókusok, akik a vv4 válogatást végezték.
Meglásd, a vv5-nél szakértő lesz :)

arkangyal44 2011.04.08. 22:53:56

@rianna: Az hogy ki a csúszómászó,az egy kisebb vita trágyát képezhetné.Nézd nekem nem volt a szívem csücske Laca ez tény,és ha figyelted Alek barátunk egy rossz szót nem mondott róla mikor kiment,csupán összefoglalta a történteket a maga módján.

genevieve 2011.04.08. 22:54:54

@csicserierika: ha igy haladsz ledöntöd peti-cs trónját:-)

Townsend 2011.04.08. 22:57:07

@Ayesha: Amilyen választékosan kínzott, - lehet, hogy csak gondolatilag, de akkor is - többet néztem volna ki belőle zenei izlés tekintetében.

csicserierika 2011.04.08. 22:58:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul: akkor mi majdnem egyetértünk, azért is reagálok mindig, mert éppen ezért nem mindig értelek.
Azt lássuk be, hogy te kicsit részre hajlóbb vagy Anikóval, és néha igazságtalan Alekkal, na ekkor szoktam közbecsicseregni.
Elévülhtetlen érdemeid vannak viszont a linkjeid miatt.

csicserierika 2011.04.08. 22:59:03

@genevieve: végre, hogy rájöttél.
Tudod mióta pályázok rá? :)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:59:35

@Townsend: pl Whitney Houstont én is bírom (ha jól emlékszem, őt is elemzi) - persze nem a mostani, hanem a régebbi állapotában. Bár igaz hogy a felsőezerből nemigen nézném ki ezt a zenét.

Szerinted tényleg megcsinálta, vagy csak gondolta? És ha igen, miért tette?:D

rianna 2011.04.08. 23:01:55

@csicserierika: ennek elég nagy a valószínűsége :D Doktor Alekszej a villában rendel:)

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 23:02:25

Jerzy élvezi ezt a hetet.
Elvileg pár órával ezelött dugta a fejét pókok és krokodilok közé.
Az asztalon annyi bónuszkaja, hogy nem tudják megenni.
Jerzy perverzke gyanús.

Townsend 2011.04.08. 23:05:33

@Ayesha: Nem szeretnék olyan emberrel találkozni, akinek akár csak a gondolatai ilyenek. A többit holnap, mert le akarnak lökni a székemről, el a géptől.

csicserierika 2011.04.08. 23:08:27

én eltűnök, jóccakát

dr. gernika 2011.04.08. 23:42:52

@arkangyal44: Szerintem ahogy kisírták a szemüket, abban nem volt semmi álszenteskedés, még Éva is megrendült. Abban biztos vagyok, hogy amint becsukódott az ajtó Laci után, ez volt az első gondolata, de Alek volt az egyetlen, akinek már a bejelentés pillanatában.

Emanuelle 2011.04.08. 23:43:17

@Doktor Kotász: Az, hogy mit gondolsz és mi az igazság az két dolog. Ha nem ismered Lacit, akkor honnan veszed, hogy jobbraát-balraát katona volt? Ne ítélj meg úgy valakit, hogy állítasz valamit, amiről fogalmad nincs és ezzel a nemtudással alapozod meg a véleményedet róla. Nem korrekt dolog.

Emanuelle 2011.04.08. 23:48:57

@Ari11: Alek azért nem sír, mert ő a bádogember. Berozsdásodna tőle.
Méghogy férfi...Oké, szórakoztató a hülye dumájával, de könyörgöm, mondjatok már valami jót erről az emberről? Miben,mitől olyan jó? A nőkhöz nem ért, szerintem az ágyban is csak maszatol, kétbalkezes, tanulatlan, amit a hülye benyögéseivel takargat, de a legnagyobb baromságokat is ő mondta a villában. Ügyefogyott, férfiatlan, puhány, soroljam még?
Cáfoljatok meg, én örülnék a legjobban!

dr. gernika 2011.04.08. 23:51:34

@csicserierika: "Béci pl állandóan olyan boci szemekkel néz.
Azt mivel lehet magyarázni?"
Azzal, hogy ilyen boci szeme nőtt neki.

dr. gernika 2011.04.08. 23:56:10

@lac64: Majd átgondolja ezt, ha jól nem nyeri meg a játékot...

dr. gernika 2011.04.09. 00:03:18

@Gee Halen: Nem nőnek kell lenni ehhez, hanem Baknak. Ani tudtommal az (Alek is), és én is tapasztaltam már ezt bak pasival. Befagy tőlük a pokol is.

dr. gernika 2011.04.09. 00:07:23

@Ayesha: Mutass egy nőt, aki szép, mikor sír.

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:07:42

@gernika: nemár basszus. Pedig benned bíztam,h nem skatulyázol ilyen áltudományok szerint.

(egy másik bak)

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:10:19

@Ayesha: "én megtettem volna. Nem képmutatásból!!! Hanem mert én alapvetően utálok rosszban lenni bárkivel, és a haragom is elég hirtelen dolog. Gyorsan jön, gyorsan megy. De amit mondok, azt mindig komolyan gondolom. És ha én lettem volna Laca egyik "ellensége" akkor is igazából emberiességből kértem volna bocsánatot, noha tudom, hogy nem leszünk a legjobb barátok soha, de legalább ne rühelljük egymást."

Alekosznak nem volt miért bocsánatot kérni. Sajnálta, hogy kiesett, ennyi pont elég. Meg is mondta, hogy korábban azért kerülte a maga részéről a konfliktusokat Laca részéről, mert instabilnak tartotta. A konfliktusokat mondjuk mindenkivel kerülte...

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:11:30

@Doktor Kotász: én sokszor irigylem, hogy neki ilyen nyugalmas természete van. Jó neki.

dr. gernika 2011.04.09. 00:12:30

@hullámpapír: Könnyebb volt most empatikusnak lennie, mert Lacinak pánikrohama volt, azt pedig jól ismeri. Tényleg szimpatikusan reagálta le, végre nem magával foglalkozott.

dr. gernika 2011.04.09. 00:13:53

@Ayesha: :DDD Bennem ne bízz, ha a barátnőimmel elkezdünk egy új ismerősről beszélni, a neve után általában a csillagjegye következik. :D

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:15:36

@gernika: na szép. Szóval akkor összesen 24 féle ember létezik.:)))))

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:19:43

@Albino "karazsnyikov" vernyul: "Jerzy alapjaban pozitiv"

Szerintem meg egy retardált birka, aki néha kosnak képzelve magát béget.

Pl. Aniküt azért fikázta, mert szerinte gazdag a családi háttere, ezért utálni kell, míg ő egy lelenc, akit illik szeretni. Egyrészt téved, amikor Aniküékat lóvésnak hiszi, másrészt, meg ha nem tévedne, akkor is csak egy fasz lenne. Mellesleg Éva is akkor elviselhetetlen, ha Jerzy vagy a két Rácz baszogatta. Amúgy csak szimpla idegbeteg, de jóindulatú.

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:20:17

@Ayesha: bocs elírtam. 12. Nem oda figyeltem, hanem Jack Bauerre.

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:26:01

@Ayesha: Ha Alekoszra gondolsz, akkor nem nyugalmas a természete, hanem csak enyhén autista. Nem jut eszembe pontosan milyen szindrómája lehet (ansperger vagy ansberger vagy valami hasonló), de jellemző rájuk a magas intelligencia. Na ez Alekoszban nincs meg. :-) De ettől függetlenül olyan agyalósak. Einsteinnek is ez volt a betegsége, de mivel kiemelkedően intelligens volt, értelmes dolgokon agyalt. Azokra azt mondják, hogy őrült zseni, hóbortos géniusz. A kulcsmásoló nagyot köszön nekik, mert hetente járnak hozzájuk. :-) Na mivel Alekosz átlagos intellektuel, sokszor mulatságos, ahogy átlagos ésszel nagyot akar gondolni. :-)
Én csípem ezeket az arcokat. :-)

Albino Vernyul 2011.04.09. 00:26:07

Kis KT Anikohoz.. Mindenki mashogy viselkedik mas-mas helyzetekben, mas a hanghordozasa, az artikulacioja, testartasa, mimikaja, stb.. Nala ezek sokkal intenzivebben jelentkeznek.. Neha tudatos, de tobbnyire vagy kulso, vagy belso ingerekre (erzelmekre) valt koztuk, sokszor pillanatok alatt tobbet is ugorva..
Cool (Ha erosnek, tokosnek akarja mutatni magat, ebbol hamar kiesik, mert 50 kiloval ez nem konnyu az alfahimek kozott...:)
15 eves tinilany (Ha faradt, ebbe csuszik le, de hasonlot hasznal akkor is, ha valakitol kerni akar valamit..)
Tanarneni (Mikor valami ismeretet akar atadni, vagy gyerekek kozelebe kerul..)
Realis no (Ha valamit el akar magyarazni a masiknak az elet nagy dolgairol, ertelmerol, vagy eppen valakit szembesit onmagaval "Nezd Eva.."..)
5 eves (Ha valamin meglepodik, vagy orul..)
Kis kekec (Ha un valamit, feszult, vagy felidegesitik..)
Musorvezeto (Ha musorvezetoi feladatot kap..)
Szineszno (Versmondas, szoveg felolvasas..)
Normal (ha minden rendben.:)
Meg van neki nehany, de ennyi is eleg..:)
Az affektalo vekony hangtol, a mely bugoig bejar mindent, kozben a testbeszede is valtozik.. Hulyen tudom csak megfogalmazni, olyan mintha alszemelyisegek csereberelodnenek nala..
Igazsag szerint en halalra rohogom rajta magam...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.09. 00:28:38

@gernika: Ehh, hát én meg a csillagjegyek...

Maradjunk annyiban, hogy voltam egyszer gyakornok egy rádiónál.

Egyszer nem volt kész a horoszkóp adás időre, és mivel már volt belőle probléma korábban (a műsorvezető nem olvasta be egyszer, erre elkezdtek ÖMLENI a telefonok, hogy hol van a "hori"), improvizáció gyanánt valami előző évi ment le.

Eddig még senki nem szólt vissza, hogy a reklámdíjakból részesedést kér a megkárosítás miatt :D

Talpig Jimmy 2011.04.09. 00:29:15

itt az előbb valaki azt írta, hogy Alekosz entellektüel...

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:29:42

@Doktor Kotász: én is csípem:)
na de azért csak irigylem, hogy ő aztán nemigen húzta fel magát semmin eddig.
:D
na jó, a Béla-oltás végül is olyasmi volt de mégsem.

dr. gernika 2011.04.09. 00:31:13

@Ayesha: Nem, dehogy, az aszcendens is nagyon számít, meg minden ember horoszkópjában van vagy 12 féle jegy (az összes bolygó+Nap és Hold hol állt a születésekor), csak a kicsiket már nem tudjuk róla, ezért csak a napjegy alapján sztereotipizálunk. :)

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:31:41

@Emanuelle: Akkor trombitált a zenekarban. :-)
Én voltam katona, és a tiszti állománytól nem esek hasra. Még lőni sem tudtak. Lőgyakorlaton volt egy sematikus ábra a lövedék parabola pályájáról. Na az egyik agyas tiszt azt mondta, hogy azért "púpos" a lövedék pályákja, mert alákap a szél. Na mondom ez hülye. A lövés előtt tartott elméleti oktatást két percben, de az alap dolgokat nem mondta el. Mondjuk kapásból a légzés visszatartását...

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:33:44

@Emanuelle: Az egyetlen ember, akiben nyomokban sincs rosszindulat?

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:34:13

@gernika:
Valahogy nem hihető számomra, hogy az én jellememre a bolygók meg égitestek hatással voltak születésemkor.
Pl napjegyem és aszcendensem alapján nekem egy kurvára rendmániás, elvágólagosan és idegesítően precíz, besavanyodott aggszűznek kéne lennem.
Nem igazán stimmel.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.09. 00:34:56

@Doktor Kotász: Engem csak besoroztak. De kaptam haladékot az egyetem miatt. Sorozás után kb. egy évvel meg is szűnt a sorkatonaság.

Kommendáns Szombathelyen - ez lettem volna.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.09. 00:36:26

@Ayesha: Csak azért, mert most nem vagy őszinte, nem magadat adod.

dr. gernika 2011.04.09. 00:36:39

@Ayesha: Csak nem szűz az aszcendensed? :)

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:37:50

@Gee Halen: taktikázom persze,mert nem akarom magam betakarítani a döntőbe.

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:38:56

@gernika: de. de rohadtul nem passzol.
csak tényleg 1-2 dolog, a többin meg térdet csapkodva röhögtem.

dr. gernika 2011.04.09. 00:48:49

@Ayesha: Hát az én részletes analízisem döbbenetesen passzol rám, de nem akarok én senkit meggyőzni. Csak néha itt a blogtérben is kiszakad belőlem a horoszkópozás. :)
Mentem aludni, jóccak.

lamb79 2011.04.09. 00:55:37

Barátnom nem koveti a VV4et, sajnos magyarul nem tud (csak az angolt-németet-litvánt érti). Próbáltam neki fordítani Laci búcsúzását, és a végén mind a ketten konnyekben tortunk ki.

Laci egy teljesen jó ember, még ha nem is a legokosabb fajtából. Rendkívul sajnálom hogy el kellett mennie. Most megyek és iszok egy whiskeyt az egézségére.

Ez pedig a VV4 idáigi legemberibb jelenete volt szerintem.

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:57:11

@Ayesha: "Valahogy nem hihető számomra, hogy az én jellememre a bolygók meg égitestek hatással voltak születésemkor"

Akkor te azon ritka megbecsülendő nők közé tartozol, akik nem hisznek marhaságokban.

A csillagjegyekről elég annyit tudni, hogy az égbolton pár csillagot képzeletbeli vonalakkal összekötöttek, és isteneknek gondolták, tulajdonságokat rendeltek hozzájuk, és kialakult egy pogány babona.

Egyrészt, a föld tengelyében van egy közel 25 ezer éves imbolygás, ami miatt 2350 évenkét egyel eltolódnak a csillagjegyek. A csillagjegyek időtartama azt jelenti, hogy a felkelő nap melyik csillagjegynél található. Na a lényeg, hogy a horoszkópok már régen nem a valós csillagállásokkal számolnak. Tehát egy csillagjegy nem attól tart addig, amíg azt az újságban olvasni lehet, és ahogyan a horoszkópokat számolják. Majdnem egy teljes jeggyel elvan csúszva. Krisztus születésekor (karácsony) a legrövidebb nappal és leghosszabb éjszaka idelyén a felkelő nap a halak csillagképre kezdett mutatni. Előtte egy másikra, ami a halak előtt van. A halak is a jelképe Jézusnak. A lényeg, hogy babonából jelentőséget tulajdonítottak a csillagoknak, és ami rendszert kidolgoztak, az már régen nem is tükrözi a régi csillagállásokat. Valójában nincs összefüggés a csillagállások és a tulajdonságaink között. Példa erre két egyszerre született ember, akik tök eltérő személyiségek lesznek.

Doktor Kotász 2011.04.09. 01:00:18

@lamb79: Mivel emberi dolog a mutatott kép összeomlásakor összeomlani, ez valóban így van.

témázgató 2011.04.09. 07:20:32

Borsonline.hu: Mindenkit átvert: kutya baja a ValóVillából kimenekült Lacinak.
Családot alapítana, gyerekeket akar, tegnap sírt, ma már nevetett a haverokkal, édesanyjával. A luxusbörtönben megvilágosodott, rádöbbent, hogy eddig csak a pénzt hajszolta értelmetlenül.
... na, ezen is túl vagyunk...

dr. gernika 2011.04.09. 07:49:44

Hajni ne felejts el elmenni a tisztítóba a kabátodért.

Albino Vernyul 2011.04.09. 08:27:26

@témázgató: Megint a bulvar hulyeseg ezzel az atverttel... Eltunt a benti nyomas, a barataitol pozitiv ingereket kapott, most jol van.. De ezek a rohamok barmikor visszajohetnek, ha nem kezelik.. Ezt erdemes elolvasni..:

hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1nikbetegs%C3%A9g

Tytonia 2011.04.09. 08:56:56

a játék elején drukkoltam Lacinak, aztán valóban egyre jobban elszürkült, csak a "harc" és a "csata" maradt ebben a "kőkemény" "történetben". mindemellett számomra sosem tett olyat, ami alapján negatívan ítélném meg. az áprilisi tréfa szerintem is sok volt neki, és cseppet sem volt vicces, kicsit csalódtam Anikóban, hogy hagyta rábeszélni magát. az első sokk után érdekes volt figyelni az arcokat, egyik-másikon egyértelműen olvasható volt a gondolat, hogy megint eggyel közelebb a célhoz.
eléggé esélyes, hogy Anikó lesz az egyik párbajozó és Jerzyn kívül bárki kiverheti. sajnálnám, mert még nőneműként is jó ránézni, és jobban megérdemelné a végjátékot Évánál, bár szerintem Évának mindegy, nagyon úgy nézi ki, hogy tök mindegy meddig jut, előbb-utóbb belőle is csak egy újabb áldozat lesz a médiában - és a média nem sajnálja majd felemelni és aztán elengedni a kezét.

lac64 2011.04.09. 09:05:21

Jó reggelt! Az online-ban azért még emlegetik Lacit, Aleknek is eszébe jutott, hogy vajon mi lehet vele.

Kicsit más: lehet ezeket a játékosokat szidni, hogy hogyan viselkednek, de én a kreatívokat ütném mostmár. Éjjel már éppen lefeküdtek volna, mikor jött a feladat: álláskeresés során az álláskereső társ esélyeit kell megfúrni egy 'jóindulatú' levéllel.

Albino Vernyul 2011.04.09. 09:32:38

Tegnap esti stream..:
Alek/Eva fejuket tomik (kozben megemlitik, hogy beuvoltottek nekik valamit hangosbemondoval).. Nemi Laci emlegetes.. Ani a csotanyvedo, Jerzy a koleszterin fobias.. (Sok csamcsogas, aki nem birja, keszuljon fel..;)
www.youtube.com/watch?v=dl7BlQG-53Q

Belanak csak a szeme kivanja, ki mit foz, majd bent.. Nincs Laci, elment az orajuk.. Cidri van.. Ani megkuzd a rizsaval, es tukmalja a maradek husat..
Jerzy elvezi a hetet.. Tisztitokura Jerzynek..:) Megint buta pszicho jatek, adas el..
www.youtube.com/watch?v=YEnx-6r8kPQ

Blikk mar nalunk, nem mutattak milyen SMS-eket kaptak.. Eva olvasgatja, aztan Aniko szokas szerint begyujti.. Nagy kupac pled, takaro, egyik alatt Eva, masik alatt Aniko.. Alvas..
www.youtube.com/watch?v=r5rDvBKrqeE

lac64 2011.04.09. 09:43:58

Éva-Anikó iszapbirkózás. Szegény Éváról ritka előnytelen képek is születtek

www.blikk.hu/galeria/VV4_iszapbirkozas

Albino Vernyul 2011.04.09. 09:44:26

@lac64: En azt se ertem, miert nem kapnak satrat.. Ez nem a cseszett dzsungel (ejjel is 30 fok, magas paratartalom mellet), hogy egy szal agyon lehetne rendesen aludni..

Albino Vernyul 2011.04.09. 09:53:29

@lac64: Ez a Laci tavozas napja, az utolso kep szerepel az osszefoglaloban is (Ani mos).. Eva feladta, ez jo duma.. Ahogy nezem Eva hatat, es Ani labra meneset, jol hanyattcsapta labkihuzassal..;))

lac64 2011.04.09. 09:53:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ez az egész hét elcseszett. Hulla fáradtak, éjjel hideg van (nem a hőmérséklet a baj, hanem az erős szél), baromi nagy zaj (a múltkor nem értették egymás szavát, amikor vonat ment el mellettük), fény. Igazából csak kóvályognak.
A bátorságpróbák egyre genyóbbak, (személy szerint Béci utolsó próbájánál majdnem elhánytam magam), kiváncsi vagyok mi lesz a következő, és mikor fogja valamelyik azt mondani, hogy ezt már nem.
A villába sikerült betelepíteni a csótányokat (valami olyat beszéltek, hogy a fürdőben 10-t tapostak el), ha valemelyik Ani szóhasználatával "vemhes", és lepetézik, akkor aztán nézelődhetnek.

lac64 2011.04.09. 09:59:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Akkor ezt miért nem adták be, nem illett a szomorú hangulatú öf-be?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.09. 09:59:48

@lac64: Zajok.

Az vicces volt, hogy Laci legdrámaibb pillanatában éppen valami irtózatos kerékcscsikorgás hallatszott be.

Online-ban is volt Alekosznak egy megjegyzése miközben zabáltak, hogy "na, figyelnek minket". Gondolom jól beóbégatott megint valaki.

vitek 2011.04.09. 10:04:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: elolvastam, idéznék:

Enyhe fokú, még a beteg által kontrollálható pánikrohamok ill. betegség esetén a gyógyszeres kezelés nem feltétlenül szükséges, B vitamin, MAGNÉZIUM, folsav készítmények, nyugtató hatású gyógyteák fogyaszthatók.

Most kéne erről is írni egy Blikk vagy Bors cikket, 'Anikó a felelős Laci kiborulásáért', alá pedig kifejteni hogy micsoda cselt szőtt, az áprilisi tréfával kiborította majd nem adott neki magnéziumot, a fekete özvegy fondorlatos módon újabb játékostársát ejtette ki.

témázgató 2011.04.09. 10:07:23

@vitek: A "fekete özvegy" feltételezés nagyon tetszett...
Téged ezek a nívós újságok hamar fel fognak fedezni..:)

vitek 2011.04.09. 10:08:07

Ja amúgy félre ne érts, valójában teljesen egyetértek veled, csak arra akarok rámutatni hogy a bulvárnak hiába sorolsz bármilyen érvet, tényt, pillanatokon belül ki tudják forgatni és bármilyen hülyeséget képesek összehordani. És itt most nem csak a néphülyítés része zavar, hanem az is hogy mennyire szemétség egy pánikbetegbe így belerúgni ahogy ők teszik, hogy szimuláns meg mittudomén, pont arra nincs szüksége szerencsétlennek hogy még a bulvárnak kelljen magyarázkodnia basszus.

vitek 2011.04.09. 10:09:43

@témázgató: ugye hogy ugye? Nagy szakma ez a bulvár, nagyjából három cikk elolvasása után ki lehet ismerni és hasonló színvonalú írásokat gyártani.

témázgató 2011.04.09. 10:21:50

@vitek: Anikó ezt a Maci Lacit is az ujja köré csavarta, mint Olivért. Csak Olivér erre még időben ráébredt és még azelőtt kimenekült a karmai közül, mielőtt még teljesen összetört volna lelkileg! (Borsonline.hu)
Az ottani hozzászóló azért kismiska hozzád, hol van ő a fekete özvegy jelzőtől...

vitek 2011.04.09. 10:33:40

@témázgató: nem mondod hogy ezt a vonalat valaki komolyan gondolja? A dolog abszurditására rámutatva megpróbálok sületlenséget összehordani, erre kiderül hogy valaki tényleg így gondolkodik, LOL

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 10:51:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Évának csak sok szeretetre van szüksége, alapjáraton jófej, jóindulatú és kifejezetten csinos és szép nő!

Anikó csapongó kapcsolatromboló, az apahiányát veri le a párkapcsolatban levő férfiakon zsigeri alapon.

Alekosz sokszor saját érzelmeivel sincs tisztában, ezt okoskodással palástolja, viszont jó stratéga.

Béla akkor lenne rokonszenves, ha bunkó macsóságait levetkőzné.

Jerzynek önállósodnia, okosodnia kellene, akkor még egy korrekt úriember is lehetne, mert jóindulatú ember.

Albino Vernyul 2011.04.09. 11:08:11

@lac64: Egyre rosszabb probak lesznek.. Tegnap azthiszem szajjal kelet kiszedni a korongokat mindenfele izek kozul.. Hat igen, ugyis nol a feszultseg a vegjatek miatt, kevesebben vannak, ezert leulnek, unatkoznak, magukba kattognak, plusz ezek a gyermeteg probak.. Inkabb valami porgosebb feladatok kellenenek, ami feldobja oket, es nem ridegtartas, plusz vendegek.. Foleg a bentiek-kert jatek utan.. Allandoan feszultseget akarnak generalni a buta pszicho jatekokkal is, illetve a korulmenyekel.. Minden aron veszekedeseket, meg dramakat akarnak.. Leszarom, az volt mostanaban a legjobb osszefoglalo, mikor a kertiek lopni akartak, a csajok meg elkaptak oket.. Mindenki porgott, es jo hangulat volt.. Most meg punnyadas, a streamet is tiszta depi...

Albino Vernyul 2011.04.09. 11:14:57

Hummm, szerintem igen szabadulni akarnak Evatol, nagyon huzza le Alekot az intrikaival.. Marpedig Alek nepszerusege kell az uj musorhoz.. Nem csodalkoznek, ha talalnanak valami urugyet..:

"A Blikk újságformájában, azt is írják h Évától elvehetik a lilakendőt, mert nem akarta csinálni a feladatot, és feladta. Nem tom mennyire hülyeség de megérdemelné."

Trevlovics 2011.04.09. 11:36:56

egyáltalán nem tartanám korrekt dolognak, ha éváról levennék a lila kendőt, attól függetlenül, hogy a párbaját is egy borzasztóan inkorrekt dolognak tartottam a csatorna részéről.
viszont ha igaz, hogy a villába integrálódott egy népesebb csótány populáció az abból a szempontból még vicces lehet, hogy a progyuször nyilatkozata alapján a laci kiesésével szürkébbé váló villát úgy fogják feldobni, hogy ismert emberek (celebek?) mennek majd be vendégként. nagy dilemma lehet ez az ominózus celebeknek, menny és pokol, kamera és csótány :)

Albino Vernyul 2011.04.09. 11:49:15

@Trevlovics: Az angyali enem azt mondja szemetseg lenne, az ordogi, hogy ugy veszne, ahogy nyert... Meg verekednek..:)
Szerintem Ani arra jatszik a csotany vedelemmel, hogy elszaporodnak, ellepnek mindent, mindenki kimenekul onkent, O meg mind elnevezi bent, eteti, simogatja oket, es megnyeri a jatekot..;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 11:53:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Te még hiszel a pletykalapoknak? Éva nem húz le senkit! Éva a két fő fűszer egyike, a másik Alekosz! Egymás nélkül elszigetelődnének és elszürkülnének, mindkettejük a show motorja!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 11:54:21

@Trevlovics: Benkő Dániel és társai jó ötletnek tűnnek!

Meridian74 2011.04.09. 11:59:59

@Gee Halen: voltam katona, csak egy évig, de ennél sokkal durvább körülmények közt kellett lennünk, mint a villa... és sok mocskos geci embert kellett elviselnünk, de mégse sírtunk.

Trevlovics 2011.04.09. 12:04:14

@Peter_Cs: már bocsánat, de egész másként látjuk, ha már maradunk a hasonlatodnál, éva nem fűszer, hanem amit felkaparunk a lábos aljáról, ha odakozmál a "show". nagyon nem értek egyet azzal, hogy vele legalább történik valami, mert abszolút nem mindegy, hogy mi. nagyon sok konfliktust gerjeszt, akár lehetne érdekes is ettől, de ezek mindig ugyanazok, hetek, hónapok óta mindig ugyanoda lyukadunk ki vele, szerintem sokkal érdekesebb konfliktusok alakulhattak volna bent, ha kicsivel korábban távozik, éva jelenléte leegyszerűsíti, illetve sematizálja odabenn a viszonyokat, egy nagyon hangos, de teljesen egysíkű karakter.

2011.04.09. 12:07:58

@gernika: hah! nekem igen! :)

dr. gernika 2011.04.09. 12:08:17

@Peter_Cs: Na ez az, amit csak egy troll ír le. :DD

Trevlovics 2011.04.09. 12:11:27

@Peter_Cs: remélem ezt csak a csótányok miatt mondod :)
én azt szeretném, hogy, ha celebet is küldenek be, de valamilyen feladattal, amivel rá lehet világítani a bentiekre. én úgy küldenék be celebet, hogy pl valami hülyeséget hangoztasson a bentiekkel kapcsolatban, olyant, ami nem igaz, viszont többször el kéne mondania több napon keresztül és úgy viselkednie, mint akinek valóban ez a véleménye. kíváncsi lennék az emberekre is itt kint, hogy be lehet-e beszélni nekik hülyeséget, másrészt meg főleg a bentiek érdekelnének, hogy ki mennyi idő után állna mellé és hangoztatná ő is saját véleményeként a dolgot, esetleg csak azért mert a celeb mondja. aztán a kijövetele előtt az illetőnek meg kéne mondania, hogy természetesen hülyeség amit mondott, nem úgy van, feladatba kapta, hogy ezzel a véleménnyel jöjjön be. megnézném kik és mekkorát esnének benn pofára.

Trevlovics 2011.04.09. 12:27:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul: mér, csótányokat meg csontit belélegezni jobb? :) ebben legalább van izgalom és úgyis azt akarják mutatni, hogy milyenek a bentiek és hogyan reagálnak bizonyos helyzetekre. ezzel lehetne :)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 12:29:33

@Trevlovics: Éva helyett vissza kéne tenni Gigit, Alek helyére meg Zsuzsit. Aztán beküldeni nekik pár Bangót, Győzit, Juniort és ifjabb Sánta Ferenc népizenekarát. Ezzel pénzt is lehetne spórolni, a következő Önök kérték helyett le lehetne adni egy öf-ot.

Albino Vernyul 2011.04.09. 12:31:08

@Trevlovics: Csak ne Pako, Benko, meg Delhusa menjen be.. Valami normalis kene..:)

Trevlovics 2011.04.09. 12:31:09

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: te nagy kópé vagy, sose változol, csak a neved ;)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.09. 12:31:40

@Peter_Cs: el vannak ezek már szürkülve. mindkettőnek kellene a "vagány", aki megcsinálja a hülyeségeket, amire aztán éva tudna helyeselni, alekosz meg tudná viccesen elemezni. így nem lenne feltűnő, h előbbi ideroncs, utóbbi pedig önmagában punnyadt. de nincs már bent ember, akihez így lehetne csapódni, ezért alekosz unalmas lett (a semmit elemzi + átveszi évától a sunyiságot), éva pedig egyre visszataszítóbb (iszik, rikácsol és a semmi elemzését helyesli és utánozza)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 12:56:09

@Trevlovics: Éva nélkül megborulna bent minden, kevés idő van hátra, hogy valami működőképes társaság kialakuljon Éva nélkül. Évának finalistának kell lennie, azután meg Alekosz új műsorában Olivér mellett tanácsadónak! Éva egyszerűen a képernyőre, a show-kra termett!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 13:03:23

@Trevlovics: Korábbi villalakók is színesíthetnék a show-t, pl.: Kismocsok Elvis, Anett, Ágica.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 13:04:29

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Gigi és Zsuzsi szerintem tépnék egymást bent az első balhénál!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.09. 13:12:22

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Pedig épp most vált mind a kettő szerethetővé, Alek is sokat komolyodott a dzsungelben, és Éva is elviselhetőbb mióta visszament a párbajról.

Gigi mióta kiment kivirult, jön-megy, szerepel, felszabadult a szolgalétből, amit ugye a villában vitt, részben mint szerep, részben mint amit rálőcsölt a bátyja meg a másik mije, akik ültek rajta mint két súlyos vadkan.

Mivel Giginek semmi esélye nem volt hogy megnyerje a VV4-et, ezért minek raboskodjon a villa nevű rabszolgatáborban tovább? Ráadásul Béci elvileg megigérte neki, hogy feleznek, ha nyer, illetve ez volt a javaslata, hogy felezzenek bármelyikük is nyer, amire nem is tudom mit felelt Gigi, hogy rendben vagy se, de mindegy is, ez a nézőknek lett szánva úgyis, hogy ha nekünk adjátok a díjat, akkor egy egész család jár jól...

Tehát ettől kezdve Giginek a villában lenni csak szívás.

Ha tényleg Bécire rakja a jelet Éva és Alek, akkor valszeg Anikó esik ki a legközelebbi körben, ami neki is felszabadulás lesz, hisz megnyerni a vv4-et úgy se tudja, viszont amúgy is ő fog a legtöbbet profitálni a lányok közül. Őt még biztos látjuk, színpadon, tévéképernyőn és filmvásznon. Mert tehetséges a csaj, a legtehetségesebb mind közül.

Éppen ezért hadd maradjon meg Évának legalább a 3. hely, mert utána nem nagyon lesz mit csinálnia, ha csak el nem megy egy átprogramozóba, kezdhetné a Alcohol Anynomussal.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 13:14:33

@Peter_Cs: A szerkesztők sokszor hibáztak. Idönként kaphattak volna a bentiek 1-1 kameramentes órát, amikor őszíntén megbeszélhetik a problémáikat egymással. Utána kiderült volna, hogy Oli arcát egy villába beugró macska karmolta össze, Gigi a sötétben nekiszaladt az ajtófélfának, Alek hátában a kés meg valahogy ráesett a konyhaszekrény tetejéről.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 13:26:44

@MÁRIA TERÉZIA: Kezdem sajnálni, hogy Gigi kiesett, mostanában többet látjuk mint odabent. Pörög a csaj rendesen, a párizsi munkái mellett feltünően sok műsorban szerepel, mellette soppingol, barátnőzik és otthon félmunkaidőben takarít. Kezd hasonlítani az igazán nagy embereinkre, akiknek nem gond a 8 felelős beosztású állásuk mellett mintaférjnek és példás családapának lenni.
Béci ha lehet ne nyejen. Fiatal, erős, szép, tele energiával, várja kint a nagybetűs élet. Nyerjenek a reménytelen esetek, van bent legalább három.

Albino Vernyul 2011.04.09. 13:31:32

@MÁRIA TERÉZIA: Valamit benezel Evaval kapcsolatban.. Nagyon csoken az azsioja..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.09. 13:37:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Dehát valakik csak visszaszavazták!

Szerintem fordított a helyzet, az elején utálták sokan az Évát, és most nagyobb a becsülete, de tény, hogy a legtöbbre az Anikó fogja vinni a lányok közül. Egyértelműen ő a legtehetségesebb. Szandi is sokra vihetné, csak nagyon rapszódikus a természete, folyton maga alatt vágja a fát.

A Giginél bizonytalan vagyok, mert egyelőre mintha nem fogná fel, hogy a szexipar árt neki. Ha ő továbbra is ott akar karriert befutni, akkor csak bizonyos korhatáros műsorokban fogják szerepeltetni, annak sohasem szokott szép lenni a vége.

Albino Vernyul 2011.04.09. 13:42:44

@MÁRIA TERÉZIA: Evat az Alekosz hivok nyomtak vissza.. Ma mar nem biztos, hogy megtennek, ahogy olvasgatom..

csicserierika 2011.04.09. 13:48:12

gyertek át, van új poszt

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.09. 13:48:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Évára az Éva hívek, plusz a "négyes hívei nyomták", Oli, Szandi, és Alek barátai.

Gigire meg Béci, Laci, és Jerzy barátai,

Ez így van rendjén, Éva 3. lesz a VV4-ben, csodálkoznék, ha nem így lenne, de kétségtelen villán kívül, nem fog nagyon profitálni a villalétéből, kivéve, ha kijövetel után megvilágosodna, és ezt a megvilágosodását hasznosítani is tudná. Amire azért van egy kicsi esély.

témázgató 2011.04.09. 15:24:54

Idönként kaphattak volna a bentiek 1-1 kameramentes órát, amikor őszíntén megbeszélhetik a problémáikat egymással. Utána kiderült volna, hogy Oli arcát egy villába beugró macska karmolta össze, Gigi a sötétben nekiszaladt az ajtófélfának, Alek hátában a kés meg valahogy ráesett a konyhaszekrény tetejéről.
Még mindig hangosan röhögök...!!!!

locsolóember 2011.04.09. 17:18:52

Jé, Tomoceusz nikket váltott?
:DD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.10. 12:45:40

@Meridian74: NYilván komoly magánéleti gondjai vannak/voltak. És ez szerintem tök független attól, ki mennyire harcedzett/keménylegény stb.
süti beállítások módosítása