Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X112

2011. április 08. 14:45 - Hódos Hajnalka

Tegnap este, mikor a második pici szünet alatt kiálltam az erkélyre cigizni, azon röhögtem, lassan olyan vagyok, mint a mama. Ha ő olyideges, a küvesre áll ki. Persze nem ettől nyugszik meg, leinti az első Mártonszállásra tartó autót és leüvölti a haját az arra járó szerencsétlennek. Na jó, könnyű helyzetben van, ott ismer mindenkit, sőt. A falu kilencvenkilenc százaléka így vagy úgy rokony. Ha a mama délelőtt olyideges, fellélegezhet mindenki, mert a postás kapja meg a magáét. Később kétségbeesetten hajtogattam, miért hagyom, hogy beszippantson a műsor, és fenyegettem Andrist, áruld már el, mi a szent szar történt, mert beírok a tévébe! És a műsor utolsó percében végre fény derült arra, mi fogja alapjaiban megváltoztatni a Villa életét. Laci feladta a versenyt. Sem pszichésen, sem fizikailag nem bírná folytatni. Egyelőre ennyit tudunk, a miértekre ma este kapunk választ. Mivel megígértem S-nek, hogy írok valami jót is Laciról, legyen. Batya, kapd össze magad baszki, mert nem lesz ennek jó vége! Na jó, még egyet. Szép színűek a szemeid, Laci. Visszateheted őket.

Nyűgösen indul a reggel, Béci halálra fagyott, Anikó a hajával beszélget, mi ez? Ez? Ez? Ez? Alekosz pakolászik a ládájában, Laci a mellkasát markolássza. Alekosz és Éva félrevonul sakkozni. Éva Bécit küldené párbajozni, mert ha visszajön, lesz lila kendője és engem nem visz ki legközelebb, mert védett lesz ő, érted? Érted? Alekosz Jerzsit küldené. Anikó azt akarja, hogy a Jerzsire rakjuk, mert ha a Jerzsi kap hármat, akkor Anikót viszi és akkor az Anikó visszajön! Azt kéne megtudni, ha a Jerzsi kire rakja. Te ki tudnád belőle szedni, olyan okos vagy, én meg nem annyira. Annak a fényében raknánk a jelet, hogy ő kire rakja! Azt kéne vele elhitetni, hogy ha téged választ, őt viszed. Neked kéne sugallni neki. Jó! Mondd meg neki, hogy Alekosz azok közül fog választani, akik rá teszik a jelet. Megszületik a terv, a Kettes elégedett, Béci dohog, még most is tudnak az emberek mögött beszélgetni! Alekosz és Éva nagyon belejöttek, Lacit sem kímélik. Hol van már az a Laci, aki ide bejött? Sehol. Tiszte agresszív, elfojtott düh, az az igazság, hogy a Lacinak már nem kéne itt lennie. Már rég nem, mit keres itt? Már amikor az Olivér kiment párbajozni, már akkor be volt fáradva! Párbaj nélkül jutott el idáig? Kezdem azt hinni, hogy Alekosz és Éva kis viaszbábokat rejtegetnek a ládájukban. A Lacit ábrázoló már úgy nézhet ki, mint egy sündisznó. Béciét el sem merem képzelni.

Levél érkezik, Laciért hamarosan mentő érkezik, mert orvosi kivizsgálásra van szüksége. Segítsenek neki pakolni és búcsúzzanak el tőle. Gongszóra, az fontos. Há’ mi a bajod? Lacinak semmi baja nincs és nem megy sehova. Meg a hócipője is tele van. Anikó, a Laciért jön egy helikopter! Köszönjük, Éva. Mi tagadás, Laci szarul néz ki. Lehet, hogy pszichés, lehet szívelégtelenség, infarktus, lehet pánikroham, egy csomó dolog lehet! Vicceskedéssel próbálják oldani a feszkót, hallod, hozzál két sajtburgert! Nekem egy lángost, tejfölösen, jó fokhagymásan! Tényleg, milyen rég ettem lángost, holnap veszek is a piacon és valamelyik reggeli kommtelő szóljon rám, hogy ne felejtsek el bemenni a kabátomért a tisztítóba, köszi. Laci kitotyog a Villa elé, amíg lefektetik és beteszik a hordágyat a mentőautóba, Alekosz szavait hallhatjuk: vannak olyan emberek, akik visszafogják magukban a dolgokat, magukban tartják, nem adják ki. Gyűlik, gyűlik, halmozódik. El tudom képzelni, hogy megcsömörlött. Az ő mostani állapota pszichés eredetű. Hát van ilyen, sajnos van ilyen. Laci távozása után Anikó nem érti, miért csinálja ezt a kislányoskodást, hogy jaj ő nem, meg jaj neki nem, aztán vita tör ki Alekosz, Béci és Jerzsi között, mert Alekosz valami olyasmit mond, most visszaigazolást nyert, ezt Béci is és Jerzsi is másképp értelmezi, de az egész vitából nem értettem egy kukkot sem és a hiba nem az én készülékemben van.

A jutalomjátékban minden Lakó részt vesz, most is a kulcs a tét. A kulcsok hengerekben vannak, ezeket kell feltölteniük vízzel a fejükre erősített ereszcsatornák segítségével. Jerzsi, Alekosz és Éva az ereszfejűek, Anikó hordja a vizet, Béci önt. Évának már az elején minden baja van, bele fog esni a medencébe, most feszítik a fejét, az egész víz a ruhájára ment. Ha megtaláljuk a kucsot, biztos megiszok egy pálinkát! Bécinek fáj a keze, Évának nem bírja a nyakizma, Alekosz a kontakt szót hajtogatja. A víz folyik, te nem vagy jó Alek, mert a kérdőjel megint benned van. Állj előrébb és a nyakadat húzd fel! A végtelenül unalmas játékban tízből kilenc kulcsot sikerül megszerezniük, Éva és Alekosz tudatalattija úgy összehangolódott a feladat során, hogy egyszerre vesznek ki egy-egy üveg pálinkát és bort a ládából, viháncolva örülnek. Béci is szívesen elszopogatott volna a tűznél egy pálinkát, de élelmesebbek voltak nála és hoppon maradt. Mi? Hallodhülyevagy? Dehogy kínálták meg!

Az esti bátorságpróbán Béci vesz részt. Már várta, mert az ember fél az ismeretlentől és még csak kutyát meg macskát simogatott. Anikó szeretne segéd lenni, mondd ki a nevem! Elviszlek Anikó. Andris nagyon sok szeretettel köszönti őket a dzsungel szépségszalonjában. Először hajmosás balzsampakolással, aztán pedikűr, manikűr, a végén egy kellemes arcpakolás. Nem lesz annyira vészes, mint amilyennek látszik. Andris mosolyától nem lennék nyugodt. Béci vattát dug a fülébe, engedelmesen hátra hajtja a fejét, Anikó meg önti rá a csótányokat. A fejére, Anikó, a fejére, mert meg fogom állítani! Béci arca merő csótány, másznak be a ruhája alá, prüszköl, fújtat, de még meg kell keresnie a korongot. Sikerül, Anikó segít leporolni magáról a dögöket. Később bevallja, ő ennél a feladatnál elvérzett volna. A pedikűrös feladatnál egy angolnákkal teli tartályból lábbal kell kivenni a korongot, Bécinek meglepően gyorsan sikerül, beszélgetése Andrissal, és meg lehet őket enni, tovább tart, mint maga a feladat. Manikűr jobb kézzel. Anikó, te is megnézed? Hát ez semmi, ide simán benyúlnék. Két kígyó tekereg a tartályban, Béci egyszer visszarántja a kezét, de másodszorra simán veszi az akadályt.

Manikűr bal kézzel. Anyuuuu! Ez tényleg egy madárpók. Hopp, a korong már kinn is van. Béci, vedd fel a búvárszemüveget. Igen, ebben kettő van, mert ez a leggusztustalanabb feladat. Akarod-e tudni az összetételét ennek az anyagnak? Anikó nem. Én sem, elég az állaga és a színe. Béci sem. Sertés vékonybél, csonti, szemgolyó, hallé, tojásfehérje. Fincsi. Kéz hátratéve, csak szájjal veheted ki. Azon gondolkodj, hogy nyitod ki úgy a szád, hogy minél kevesebb menjen bele. Blöeee. Béci rövid bugyborékolás után kiköpi a korongot, köpködj, úgy van! Nagyon ügyes vagy! Újabb merülés után megvan a második korong is, kár volt vacsoráznom. Miért kell ilyenbe jelentkezni, miért? Béci köpköd, Buci röhög, Anikó a riportszobában csodálkozik, Béci olyan gyorsan megoldotta a feladatokat, arra sem volt idő, hogy szurkoljon! Béci élménybeszámolója alatt Éva rémülten ugrál, nem hiszem el, neeeee! Tudod, hány csótány elszabadult? Ment már a faszomba! Béci szerint Alekosz feladata durvább volt. Anikó szeme elkerekedik. Hülye vagy? Tele volt a fejed csótánnyal! Mindenki boldog, mert jóllaknak.

Vacsora után eljött az alkalom, hogy Jerzsit megpuhítsák. Biztos jó még a tűz a grill alatt. Elöljáróban kijelenteném, ha minden konspiráció így zajlott volna le, a középkor maga, mint történelmi korszak, egyben mint fogalom nem létezne. Először is megegyeznek, hogy Alekosz bemegy a vécébe, mert a félrevonulás feltűnő. Arra számítok, hogy Éva beveti színészi képességeit, erre föl odaáll a dézsában fürdő Jerzsi elé és nekiszegezi a kérdést: hallod, te tudod már, kire fogod rakni a jelet? Jézusmáriaszentjózsef. A színjáték kiteljesedik, bizalmaskodva odahajol: figyelj, csak annyit akarok mondani, ha Alekra teszed a jelet, tuti, hogy kivisz, ha három jelet kap! Csak ennyit akarok mondani. Jerzsi nem most jött le a falvédőről. Ki akarod szedni belőlem, hogy kire teszem a jelet. Hiába kapcsolódik be a beszélgetésbe Alekosz, a terv dugába dőlt, Jerzsi összegzi a lényeget. Ő effektíve meg lett fenyegetve. Nem csodálkoznék, ha éjjel Gigi macijának a fejét találná a hálózsákjában.

A sámán játék lényegében az igazmondó hinta, érdekesebb lett volna, ha liánokon kellett volna lengeni közben, a fiúk Tarzannak, a lányok Jane-nek öltözve, Csita lehetett volna mondjuk Jerzsi. Mivel Gombi már nincs a Villában. A sámán kiül középre egy legyezőpálmából és Olivér ananászából készült fejdíszben és elmondja a többieknek, szerinte ki milyen taktikát alkalmaz a VV hátralevő részében. Anikó úgy látja, Éva Alekosz által igazán erős, tudja is, erre alapoz a továbbiakban. Ha összetartanak, akár a döntőig is eljuthatnak. Éva kikéri magának, ez úgy hangzott, mintha az Alekosz hátán kapaszkodott volna idáig. Barátok vagyunk, meg fogjuk egymást óvni mmkk. Béci is arra gondol, hogy Alekosz Éva motorja. Kíváncsi lenne arra, ha Alekosz nem lenne, mi lenne. Évának szarul esik, hogy ezt mondják, ő egy különálló személyiség.

Alekosznak sem tetszettek a hallottak, Béci lovaglópálcája (mondja már meg neki valaki, hogy az vesszőparipa) hogy az Éva az ő hátán kapaszkodik fel, ő az értelmi szerző, ezt spricceli szét a levegőbe. Éva Alekosznak panaszkodik az asztalnál, ebből ő nem kér, hogy azt higgyék, Alekosz miatt van benn, akkor inkább kisétál. Egyedül is erősnek érzem magam! Fejezd ezt most be! Úgyse figyelnek. De figyelnek. Nem veszed észre, hogy pont ezt szeretnék? Ez egy új fogás kettőnkön! Végül is, a paranoia jeleit Alekosz még nem mutatta. Az öfi záró képein a meggyötört arcú Laci picsog arról, hogy ő végiggondolta az életét és kimén. Isten hírivel.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
522 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:51:45

@Townsend: szerintem priceless, ahogy kiborul a névjegyen.
A kurva zenei elemzéseit nem bírtam hova tenni viszont:D

Albino Vernyul 2011.04.08. 22:51:51

@csicserierika: Neked az a fixa idead, hogy utalom Aleket.. Nem utalom, neha meg kedvelem is, de latom a hianyossagait, erossegeit, es tudom, hogy jatszik.. Ezt szoktam elemezni is.. Evat utalom, ezt kijelenthetem.. Borzadok tole, egyben sajnalom is.. A tipius torteto, aki mindenen, es mindenkin atgazol, de celjat soha nem eri el... Becit neha kedvelem, neha nem.. De inkabb pozitiv szemelyisegnek tartom, csapatjatekos, figyel a tobbiekre, stb.. Jelenleg a nyeresre megy, de igy is kijonnek ezek belole.. Igaz neha bunko, es macso. Jerzy alapjaban pozitiv, de nekem valahogy ugy eltunik.. Anikonak meg egyertelmuen szoritok, az altalam felalitott ertekhalot O kozeliti meg legjobban..

csicserierika 2011.04.08. 22:53:23

@rianna: ő maga jobb szakember lassan, mint azok a pszichomókusok, akik a vv4 válogatást végezték.
Meglásd, a vv5-nél szakértő lesz :)

arkangyal44 2011.04.08. 22:53:56

@rianna: Az hogy ki a csúszómászó,az egy kisebb vita trágyát képezhetné.Nézd nekem nem volt a szívem csücske Laca ez tény,és ha figyelted Alek barátunk egy rossz szót nem mondott róla mikor kiment,csupán összefoglalta a történteket a maga módján.

genevieve 2011.04.08. 22:54:54

@csicserierika: ha igy haladsz ledöntöd peti-cs trónját:-)

Townsend 2011.04.08. 22:57:07

@Ayesha: Amilyen választékosan kínzott, - lehet, hogy csak gondolatilag, de akkor is - többet néztem volna ki belőle zenei izlés tekintetében.

csicserierika 2011.04.08. 22:58:11

@Albino "karazsnyikov" vernyul: akkor mi majdnem egyetértünk, azért is reagálok mindig, mert éppen ezért nem mindig értelek.
Azt lássuk be, hogy te kicsit részre hajlóbb vagy Anikóval, és néha igazságtalan Alekkal, na ekkor szoktam közbecsicseregni.
Elévülhtetlen érdemeid vannak viszont a linkjeid miatt.

csicserierika 2011.04.08. 22:59:03

@genevieve: végre, hogy rájöttél.
Tudod mióta pályázok rá? :)

Ayesha (törölt) 2011.04.08. 22:59:35

@Townsend: pl Whitney Houstont én is bírom (ha jól emlékszem, őt is elemzi) - persze nem a mostani, hanem a régebbi állapotában. Bár igaz hogy a felsőezerből nemigen nézném ki ezt a zenét.

Szerinted tényleg megcsinálta, vagy csak gondolta? És ha igen, miért tette?:D

rianna 2011.04.08. 23:01:55

@csicserierika: ennek elég nagy a valószínűsége :D Doktor Alekszej a villában rendel:)

az én rózsám vasutas 2011.04.08. 23:02:25

Jerzy élvezi ezt a hetet.
Elvileg pár órával ezelött dugta a fejét pókok és krokodilok közé.
Az asztalon annyi bónuszkaja, hogy nem tudják megenni.
Jerzy perverzke gyanús.

Townsend 2011.04.08. 23:05:33

@Ayesha: Nem szeretnék olyan emberrel találkozni, akinek akár csak a gondolatai ilyenek. A többit holnap, mert le akarnak lökni a székemről, el a géptől.

csicserierika 2011.04.08. 23:08:27

én eltűnök, jóccakát

dr. gernika 2011.04.08. 23:42:52

@arkangyal44: Szerintem ahogy kisírták a szemüket, abban nem volt semmi álszenteskedés, még Éva is megrendült. Abban biztos vagyok, hogy amint becsukódott az ajtó Laci után, ez volt az első gondolata, de Alek volt az egyetlen, akinek már a bejelentés pillanatában.

Emanuelle 2011.04.08. 23:43:17

@Doktor Kotász: Az, hogy mit gondolsz és mi az igazság az két dolog. Ha nem ismered Lacit, akkor honnan veszed, hogy jobbraát-balraát katona volt? Ne ítélj meg úgy valakit, hogy állítasz valamit, amiről fogalmad nincs és ezzel a nemtudással alapozod meg a véleményedet róla. Nem korrekt dolog.

Emanuelle 2011.04.08. 23:48:57

@Ari11: Alek azért nem sír, mert ő a bádogember. Berozsdásodna tőle.
Méghogy férfi...Oké, szórakoztató a hülye dumájával, de könyörgöm, mondjatok már valami jót erről az emberről? Miben,mitől olyan jó? A nőkhöz nem ért, szerintem az ágyban is csak maszatol, kétbalkezes, tanulatlan, amit a hülye benyögéseivel takargat, de a legnagyobb baromságokat is ő mondta a villában. Ügyefogyott, férfiatlan, puhány, soroljam még?
Cáfoljatok meg, én örülnék a legjobban!

dr. gernika 2011.04.08. 23:51:34

@csicserierika: "Béci pl állandóan olyan boci szemekkel néz.
Azt mivel lehet magyarázni?"
Azzal, hogy ilyen boci szeme nőtt neki.

dr. gernika 2011.04.08. 23:56:10

@lac64: Majd átgondolja ezt, ha jól nem nyeri meg a játékot...

dr. gernika 2011.04.09. 00:03:18

@Gee Halen: Nem nőnek kell lenni ehhez, hanem Baknak. Ani tudtommal az (Alek is), és én is tapasztaltam már ezt bak pasival. Befagy tőlük a pokol is.

dr. gernika 2011.04.09. 00:07:23

@Ayesha: Mutass egy nőt, aki szép, mikor sír.

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:07:42

@gernika: nemár basszus. Pedig benned bíztam,h nem skatulyázol ilyen áltudományok szerint.

(egy másik bak)

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:10:19

@Ayesha: "én megtettem volna. Nem képmutatásból!!! Hanem mert én alapvetően utálok rosszban lenni bárkivel, és a haragom is elég hirtelen dolog. Gyorsan jön, gyorsan megy. De amit mondok, azt mindig komolyan gondolom. És ha én lettem volna Laca egyik "ellensége" akkor is igazából emberiességből kértem volna bocsánatot, noha tudom, hogy nem leszünk a legjobb barátok soha, de legalább ne rühelljük egymást."

Alekosznak nem volt miért bocsánatot kérni. Sajnálta, hogy kiesett, ennyi pont elég. Meg is mondta, hogy korábban azért kerülte a maga részéről a konfliktusokat Laca részéről, mert instabilnak tartotta. A konfliktusokat mondjuk mindenkivel kerülte...

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:11:30

@Doktor Kotász: én sokszor irigylem, hogy neki ilyen nyugalmas természete van. Jó neki.

dr. gernika 2011.04.09. 00:12:30

@hullámpapír: Könnyebb volt most empatikusnak lennie, mert Lacinak pánikrohama volt, azt pedig jól ismeri. Tényleg szimpatikusan reagálta le, végre nem magával foglalkozott.

dr. gernika 2011.04.09. 00:13:53

@Ayesha: :DDD Bennem ne bízz, ha a barátnőimmel elkezdünk egy új ismerősről beszélni, a neve után általában a csillagjegye következik. :D

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:15:36

@gernika: na szép. Szóval akkor összesen 24 féle ember létezik.:)))))

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:19:43

@Albino "karazsnyikov" vernyul: "Jerzy alapjaban pozitiv"

Szerintem meg egy retardált birka, aki néha kosnak képzelve magát béget.

Pl. Aniküt azért fikázta, mert szerinte gazdag a családi háttere, ezért utálni kell, míg ő egy lelenc, akit illik szeretni. Egyrészt téved, amikor Aniküékat lóvésnak hiszi, másrészt, meg ha nem tévedne, akkor is csak egy fasz lenne. Mellesleg Éva is akkor elviselhetetlen, ha Jerzy vagy a két Rácz baszogatta. Amúgy csak szimpla idegbeteg, de jóindulatú.

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:20:17

@Ayesha: bocs elírtam. 12. Nem oda figyeltem, hanem Jack Bauerre.

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:26:01

@Ayesha: Ha Alekoszra gondolsz, akkor nem nyugalmas a természete, hanem csak enyhén autista. Nem jut eszembe pontosan milyen szindrómája lehet (ansperger vagy ansberger vagy valami hasonló), de jellemző rájuk a magas intelligencia. Na ez Alekoszban nincs meg. :-) De ettől függetlenül olyan agyalósak. Einsteinnek is ez volt a betegsége, de mivel kiemelkedően intelligens volt, értelmes dolgokon agyalt. Azokra azt mondják, hogy őrült zseni, hóbortos géniusz. A kulcsmásoló nagyot köszön nekik, mert hetente járnak hozzájuk. :-) Na mivel Alekosz átlagos intellektuel, sokszor mulatságos, ahogy átlagos ésszel nagyot akar gondolni. :-)
Én csípem ezeket az arcokat. :-)

Albino Vernyul 2011.04.09. 00:26:07

Kis KT Anikohoz.. Mindenki mashogy viselkedik mas-mas helyzetekben, mas a hanghordozasa, az artikulacioja, testartasa, mimikaja, stb.. Nala ezek sokkal intenzivebben jelentkeznek.. Neha tudatos, de tobbnyire vagy kulso, vagy belso ingerekre (erzelmekre) valt koztuk, sokszor pillanatok alatt tobbet is ugorva..
Cool (Ha erosnek, tokosnek akarja mutatni magat, ebbol hamar kiesik, mert 50 kiloval ez nem konnyu az alfahimek kozott...:)
15 eves tinilany (Ha faradt, ebbe csuszik le, de hasonlot hasznal akkor is, ha valakitol kerni akar valamit..)
Tanarneni (Mikor valami ismeretet akar atadni, vagy gyerekek kozelebe kerul..)
Realis no (Ha valamit el akar magyarazni a masiknak az elet nagy dolgairol, ertelmerol, vagy eppen valakit szembesit onmagaval "Nezd Eva.."..)
5 eves (Ha valamin meglepodik, vagy orul..)
Kis kekec (Ha un valamit, feszult, vagy felidegesitik..)
Musorvezeto (Ha musorvezetoi feladatot kap..)
Szineszno (Versmondas, szoveg felolvasas..)
Normal (ha minden rendben.:)
Meg van neki nehany, de ennyi is eleg..:)
Az affektalo vekony hangtol, a mely bugoig bejar mindent, kozben a testbeszede is valtozik.. Hulyen tudom csak megfogalmazni, olyan mintha alszemelyisegek csereberelodnenek nala..
Igazsag szerint en halalra rohogom rajta magam...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.09. 00:28:38

@gernika: Ehh, hát én meg a csillagjegyek...

Maradjunk annyiban, hogy voltam egyszer gyakornok egy rádiónál.

Egyszer nem volt kész a horoszkóp adás időre, és mivel már volt belőle probléma korábban (a műsorvezető nem olvasta be egyszer, erre elkezdtek ÖMLENI a telefonok, hogy hol van a "hori"), improvizáció gyanánt valami előző évi ment le.

Eddig még senki nem szólt vissza, hogy a reklámdíjakból részesedést kér a megkárosítás miatt :D

Talpig Jimmy 2011.04.09. 00:29:15

itt az előbb valaki azt írta, hogy Alekosz entellektüel...

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:29:42

@Doktor Kotász: én is csípem:)
na de azért csak irigylem, hogy ő aztán nemigen húzta fel magát semmin eddig.
:D
na jó, a Béla-oltás végül is olyasmi volt de mégsem.

dr. gernika 2011.04.09. 00:31:13

@Ayesha: Nem, dehogy, az aszcendens is nagyon számít, meg minden ember horoszkópjában van vagy 12 féle jegy (az összes bolygó+Nap és Hold hol állt a születésekor), csak a kicsiket már nem tudjuk róla, ezért csak a napjegy alapján sztereotipizálunk. :)

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:31:41

@Emanuelle: Akkor trombitált a zenekarban. :-)
Én voltam katona, és a tiszti állománytól nem esek hasra. Még lőni sem tudtak. Lőgyakorlaton volt egy sematikus ábra a lövedék parabola pályájáról. Na az egyik agyas tiszt azt mondta, hogy azért "púpos" a lövedék pályákja, mert alákap a szél. Na mondom ez hülye. A lövés előtt tartott elméleti oktatást két percben, de az alap dolgokat nem mondta el. Mondjuk kapásból a légzés visszatartását...

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:33:44

@Emanuelle: Az egyetlen ember, akiben nyomokban sincs rosszindulat?

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:34:13

@gernika:
Valahogy nem hihető számomra, hogy az én jellememre a bolygók meg égitestek hatással voltak születésemkor.
Pl napjegyem és aszcendensem alapján nekem egy kurvára rendmániás, elvágólagosan és idegesítően precíz, besavanyodott aggszűznek kéne lennem.
Nem igazán stimmel.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.09. 00:34:56

@Doktor Kotász: Engem csak besoroztak. De kaptam haladékot az egyetem miatt. Sorozás után kb. egy évvel meg is szűnt a sorkatonaság.

Kommendáns Szombathelyen - ez lettem volna.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.09. 00:36:26

@Ayesha: Csak azért, mert most nem vagy őszinte, nem magadat adod.

dr. gernika 2011.04.09. 00:36:39

@Ayesha: Csak nem szűz az aszcendensed? :)

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:37:50

@Gee Halen: taktikázom persze,mert nem akarom magam betakarítani a döntőbe.

Ayesha (törölt) 2011.04.09. 00:38:56

@gernika: de. de rohadtul nem passzol.
csak tényleg 1-2 dolog, a többin meg térdet csapkodva röhögtem.

dr. gernika 2011.04.09. 00:48:49

@Ayesha: Hát az én részletes analízisem döbbenetesen passzol rám, de nem akarok én senkit meggyőzni. Csak néha itt a blogtérben is kiszakad belőlem a horoszkópozás. :)
Mentem aludni, jóccak.

lamb79 2011.04.09. 00:55:37

Barátnom nem koveti a VV4et, sajnos magyarul nem tud (csak az angolt-németet-litvánt érti). Próbáltam neki fordítani Laci búcsúzását, és a végén mind a ketten konnyekben tortunk ki.

Laci egy teljesen jó ember, még ha nem is a legokosabb fajtából. Rendkívul sajnálom hogy el kellett mennie. Most megyek és iszok egy whiskeyt az egézségére.

Ez pedig a VV4 idáigi legemberibb jelenete volt szerintem.

Doktor Kotász 2011.04.09. 00:57:11

@Ayesha: "Valahogy nem hihető számomra, hogy az én jellememre a bolygók meg égitestek hatással voltak születésemkor"

Akkor te azon ritka megbecsülendő nők közé tartozol, akik nem hisznek marhaságokban.

A csillagjegyekről elég annyit tudni, hogy az égbolton pár csillagot képzeletbeli vonalakkal összekötöttek, és isteneknek gondolták, tulajdonságokat rendeltek hozzájuk, és kialakult egy pogány babona.

Egyrészt, a föld tengelyében van egy közel 25 ezer éves imbolygás, ami miatt 2350 évenkét egyel eltolódnak a csillagjegyek. A csillagjegyek időtartama azt jelenti, hogy a felkelő nap melyik csillagjegynél található. Na a lényeg, hogy a horoszkópok már régen nem a valós csillagállásokkal számolnak. Tehát egy csillagjegy nem attól tart addig, amíg azt az újságban olvasni lehet, és ahogyan a horoszkópokat számolják. Majdnem egy teljes jeggyel elvan csúszva. Krisztus születésekor (karácsony) a legrövidebb nappal és leghosszabb éjszaka idelyén a felkelő nap a halak csillagképre kezdett mutatni. Előtte egy másikra, ami a halak előtt van. A halak is a jelképe Jézusnak. A lényeg, hogy babonából jelentőséget tulajdonítottak a csillagoknak, és ami rendszert kidolgoztak, az már régen nem is tükrözi a régi csillagállásokat. Valójában nincs összefüggés a csillagállások és a tulajdonságaink között. Példa erre két egyszerre született ember, akik tök eltérő személyiségek lesznek.

Doktor Kotász 2011.04.09. 01:00:18

@lamb79: Mivel emberi dolog a mutatott kép összeomlásakor összeomlani, ez valóban így van.

témázgató 2011.04.09. 07:20:32

Borsonline.hu: Mindenkit átvert: kutya baja a ValóVillából kimenekült Lacinak.
Családot alapítana, gyerekeket akar, tegnap sírt, ma már nevetett a haverokkal, édesanyjával. A luxusbörtönben megvilágosodott, rádöbbent, hogy eddig csak a pénzt hajszolta értelmetlenül.
... na, ezen is túl vagyunk...

dr. gernika 2011.04.09. 07:49:44

Hajni ne felejts el elmenni a tisztítóba a kabátodért.

Albino Vernyul 2011.04.09. 08:27:26

@témázgató: Megint a bulvar hulyeseg ezzel az atverttel... Eltunt a benti nyomas, a barataitol pozitiv ingereket kapott, most jol van.. De ezek a rohamok barmikor visszajohetnek, ha nem kezelik.. Ezt erdemes elolvasni..:

hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A1nikbetegs%C3%A9g

Tytonia 2011.04.09. 08:56:56

a játék elején drukkoltam Lacinak, aztán valóban egyre jobban elszürkült, csak a "harc" és a "csata" maradt ebben a "kőkemény" "történetben". mindemellett számomra sosem tett olyat, ami alapján negatívan ítélném meg. az áprilisi tréfa szerintem is sok volt neki, és cseppet sem volt vicces, kicsit csalódtam Anikóban, hogy hagyta rábeszélni magát. az első sokk után érdekes volt figyelni az arcokat, egyik-másikon egyértelműen olvasható volt a gondolat, hogy megint eggyel közelebb a célhoz.
eléggé esélyes, hogy Anikó lesz az egyik párbajozó és Jerzyn kívül bárki kiverheti. sajnálnám, mert még nőneműként is jó ránézni, és jobban megérdemelné a végjátékot Évánál, bár szerintem Évának mindegy, nagyon úgy nézi ki, hogy tök mindegy meddig jut, előbb-utóbb belőle is csak egy újabb áldozat lesz a médiában - és a média nem sajnálja majd felemelni és aztán elengedni a kezét.

lac64 2011.04.09. 09:05:21

Jó reggelt! Az online-ban azért még emlegetik Lacit, Aleknek is eszébe jutott, hogy vajon mi lehet vele.

Kicsit más: lehet ezeket a játékosokat szidni, hogy hogyan viselkednek, de én a kreatívokat ütném mostmár. Éjjel már éppen lefeküdtek volna, mikor jött a feladat: álláskeresés során az álláskereső társ esélyeit kell megfúrni egy 'jóindulatú' levéllel.

Albino Vernyul 2011.04.09. 09:32:38

Tegnap esti stream..:
Alek/Eva fejuket tomik (kozben megemlitik, hogy beuvoltottek nekik valamit hangosbemondoval).. Nemi Laci emlegetes.. Ani a csotanyvedo, Jerzy a koleszterin fobias.. (Sok csamcsogas, aki nem birja, keszuljon fel..;)
www.youtube.com/watch?v=dl7BlQG-53Q

Belanak csak a szeme kivanja, ki mit foz, majd bent.. Nincs Laci, elment az orajuk.. Cidri van.. Ani megkuzd a rizsaval, es tukmalja a maradek husat..
Jerzy elvezi a hetet.. Tisztitokura Jerzynek..:) Megint buta pszicho jatek, adas el..
www.youtube.com/watch?v=YEnx-6r8kPQ

Blikk mar nalunk, nem mutattak milyen SMS-eket kaptak.. Eva olvasgatja, aztan Aniko szokas szerint begyujti.. Nagy kupac pled, takaro, egyik alatt Eva, masik alatt Aniko.. Alvas..
www.youtube.com/watch?v=r5rDvBKrqeE

lac64 2011.04.09. 09:43:58

Éva-Anikó iszapbirkózás. Szegény Éváról ritka előnytelen képek is születtek

www.blikk.hu/galeria/VV4_iszapbirkozas

Albino Vernyul 2011.04.09. 09:44:26

@lac64: En azt se ertem, miert nem kapnak satrat.. Ez nem a cseszett dzsungel (ejjel is 30 fok, magas paratartalom mellet), hogy egy szal agyon lehetne rendesen aludni..

Albino Vernyul 2011.04.09. 09:53:29

@lac64: Ez a Laci tavozas napja, az utolso kep szerepel az osszefoglaloban is (Ani mos).. Eva feladta, ez jo duma.. Ahogy nezem Eva hatat, es Ani labra meneset, jol hanyattcsapta labkihuzassal..;))

lac64 2011.04.09. 09:53:46

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Ez az egész hét elcseszett. Hulla fáradtak, éjjel hideg van (nem a hőmérséklet a baj, hanem az erős szél), baromi nagy zaj (a múltkor nem értették egymás szavát, amikor vonat ment el mellettük), fény. Igazából csak kóvályognak.
A bátorságpróbák egyre genyóbbak, (személy szerint Béci utolsó próbájánál majdnem elhánytam magam), kiváncsi vagyok mi lesz a következő, és mikor fogja valamelyik azt mondani, hogy ezt már nem.
A villába sikerült betelepíteni a csótányokat (valami olyat beszéltek, hogy a fürdőben 10-t tapostak el), ha valemelyik Ani szóhasználatával "vemhes", és lepetézik, akkor aztán nézelődhetnek.

lac64 2011.04.09. 09:59:40

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Akkor ezt miért nem adták be, nem illett a szomorú hangulatú öf-be?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.09. 09:59:48

@lac64: Zajok.

Az vicces volt, hogy Laci legdrámaibb pillanatában éppen valami irtózatos kerékcscsikorgás hallatszott be.

Online-ban is volt Alekosznak egy megjegyzése miközben zabáltak, hogy "na, figyelnek minket". Gondolom jól beóbégatott megint valaki.

vitek 2011.04.09. 10:04:36

@Albino "karazsnyikov" vernyul: elolvastam, idéznék:

Enyhe fokú, még a beteg által kontrollálható pánikrohamok ill. betegség esetén a gyógyszeres kezelés nem feltétlenül szükséges, B vitamin, MAGNÉZIUM, folsav készítmények, nyugtató hatású gyógyteák fogyaszthatók.

Most kéne erről is írni egy Blikk vagy Bors cikket, 'Anikó a felelős Laci kiborulásáért', alá pedig kifejteni hogy micsoda cselt szőtt, az áprilisi tréfával kiborította majd nem adott neki magnéziumot, a fekete özvegy fondorlatos módon újabb játékostársát ejtette ki.

témázgató 2011.04.09. 10:07:23

@vitek: A "fekete özvegy" feltételezés nagyon tetszett...
Téged ezek a nívós újságok hamar fel fognak fedezni..:)

vitek 2011.04.09. 10:08:07

Ja amúgy félre ne érts, valójában teljesen egyetértek veled, csak arra akarok rámutatni hogy a bulvárnak hiába sorolsz bármilyen érvet, tényt, pillanatokon belül ki tudják forgatni és bármilyen hülyeséget képesek összehordani. És itt most nem csak a néphülyítés része zavar, hanem az is hogy mennyire szemétség egy pánikbetegbe így belerúgni ahogy ők teszik, hogy szimuláns meg mittudomén, pont arra nincs szüksége szerencsétlennek hogy még a bulvárnak kelljen magyarázkodnia basszus.

vitek 2011.04.09. 10:09:43

@témázgató: ugye hogy ugye? Nagy szakma ez a bulvár, nagyjából három cikk elolvasása után ki lehet ismerni és hasonló színvonalú írásokat gyártani.

témázgató 2011.04.09. 10:21:50

@vitek: Anikó ezt a Maci Lacit is az ujja köré csavarta, mint Olivért. Csak Olivér erre még időben ráébredt és még azelőtt kimenekült a karmai közül, mielőtt még teljesen összetört volna lelkileg! (Borsonline.hu)
Az ottani hozzászóló azért kismiska hozzád, hol van ő a fekete özvegy jelzőtől...

vitek 2011.04.09. 10:33:40

@témázgató: nem mondod hogy ezt a vonalat valaki komolyan gondolja? A dolog abszurditására rámutatva megpróbálok sületlenséget összehordani, erre kiderül hogy valaki tényleg így gondolkodik, LOL

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 10:51:26

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Évának csak sok szeretetre van szüksége, alapjáraton jófej, jóindulatú és kifejezetten csinos és szép nő!

Anikó csapongó kapcsolatromboló, az apahiányát veri le a párkapcsolatban levő férfiakon zsigeri alapon.

Alekosz sokszor saját érzelmeivel sincs tisztában, ezt okoskodással palástolja, viszont jó stratéga.

Béla akkor lenne rokonszenves, ha bunkó macsóságait levetkőzné.

Jerzynek önállósodnia, okosodnia kellene, akkor még egy korrekt úriember is lehetne, mert jóindulatú ember.

Albino Vernyul 2011.04.09. 11:08:11

@lac64: Egyre rosszabb probak lesznek.. Tegnap azthiszem szajjal kelet kiszedni a korongokat mindenfele izek kozul.. Hat igen, ugyis nol a feszultseg a vegjatek miatt, kevesebben vannak, ezert leulnek, unatkoznak, magukba kattognak, plusz ezek a gyermeteg probak.. Inkabb valami porgosebb feladatok kellenenek, ami feldobja oket, es nem ridegtartas, plusz vendegek.. Foleg a bentiek-kert jatek utan.. Allandoan feszultseget akarnak generalni a buta pszicho jatekokkal is, illetve a korulmenyekel.. Minden aron veszekedeseket, meg dramakat akarnak.. Leszarom, az volt mostanaban a legjobb osszefoglalo, mikor a kertiek lopni akartak, a csajok meg elkaptak oket.. Mindenki porgott, es jo hangulat volt.. Most meg punnyadas, a streamet is tiszta depi...

Albino Vernyul 2011.04.09. 11:14:57

Hummm, szerintem igen szabadulni akarnak Evatol, nagyon huzza le Alekot az intrikaival.. Marpedig Alek nepszerusege kell az uj musorhoz.. Nem csodalkoznek, ha talalnanak valami urugyet..:

"A Blikk újságformájában, azt is írják h Évától elvehetik a lilakendőt, mert nem akarta csinálni a feladatot, és feladta. Nem tom mennyire hülyeség de megérdemelné."

Trevlovics 2011.04.09. 11:36:56

egyáltalán nem tartanám korrekt dolognak, ha éváról levennék a lila kendőt, attól függetlenül, hogy a párbaját is egy borzasztóan inkorrekt dolognak tartottam a csatorna részéről.
viszont ha igaz, hogy a villába integrálódott egy népesebb csótány populáció az abból a szempontból még vicces lehet, hogy a progyuször nyilatkozata alapján a laci kiesésével szürkébbé váló villát úgy fogják feldobni, hogy ismert emberek (celebek?) mennek majd be vendégként. nagy dilemma lehet ez az ominózus celebeknek, menny és pokol, kamera és csótány :)

Albino Vernyul 2011.04.09. 11:49:15

@Trevlovics: Az angyali enem azt mondja szemetseg lenne, az ordogi, hogy ugy veszne, ahogy nyert... Meg verekednek..:)
Szerintem Ani arra jatszik a csotany vedelemmel, hogy elszaporodnak, ellepnek mindent, mindenki kimenekul onkent, O meg mind elnevezi bent, eteti, simogatja oket, es megnyeri a jatekot..;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 11:53:22

@Albino "karazsnyikov" vernyul: Te még hiszel a pletykalapoknak? Éva nem húz le senkit! Éva a két fő fűszer egyike, a másik Alekosz! Egymás nélkül elszigetelődnének és elszürkülnének, mindkettejük a show motorja!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 11:54:21

@Trevlovics: Benkő Dániel és társai jó ötletnek tűnnek!

Meridian74 2011.04.09. 11:59:59

@Gee Halen: voltam katona, csak egy évig, de ennél sokkal durvább körülmények közt kellett lennünk, mint a villa... és sok mocskos geci embert kellett elviselnünk, de mégse sírtunk.

Trevlovics 2011.04.09. 12:04:14

@Peter_Cs: már bocsánat, de egész másként látjuk, ha már maradunk a hasonlatodnál, éva nem fűszer, hanem amit felkaparunk a lábos aljáról, ha odakozmál a "show". nagyon nem értek egyet azzal, hogy vele legalább történik valami, mert abszolút nem mindegy, hogy mi. nagyon sok konfliktust gerjeszt, akár lehetne érdekes is ettől, de ezek mindig ugyanazok, hetek, hónapok óta mindig ugyanoda lyukadunk ki vele, szerintem sokkal érdekesebb konfliktusok alakulhattak volna bent, ha kicsivel korábban távozik, éva jelenléte leegyszerűsíti, illetve sematizálja odabenn a viszonyokat, egy nagyon hangos, de teljesen egysíkű karakter.

2011.04.09. 12:07:58

@gernika: hah! nekem igen! :)

dr. gernika 2011.04.09. 12:08:17

@Peter_Cs: Na ez az, amit csak egy troll ír le. :DD

Trevlovics 2011.04.09. 12:11:27

@Peter_Cs: remélem ezt csak a csótányok miatt mondod :)
én azt szeretném, hogy, ha celebet is küldenek be, de valamilyen feladattal, amivel rá lehet világítani a bentiekre. én úgy küldenék be celebet, hogy pl valami hülyeséget hangoztasson a bentiekkel kapcsolatban, olyant, ami nem igaz, viszont többször el kéne mondania több napon keresztül és úgy viselkednie, mint akinek valóban ez a véleménye. kíváncsi lennék az emberekre is itt kint, hogy be lehet-e beszélni nekik hülyeséget, másrészt meg főleg a bentiek érdekelnének, hogy ki mennyi idő után állna mellé és hangoztatná ő is saját véleményeként a dolgot, esetleg csak azért mert a celeb mondja. aztán a kijövetele előtt az illetőnek meg kéne mondania, hogy természetesen hülyeség amit mondott, nem úgy van, feladatba kapta, hogy ezzel a véleménnyel jöjjön be. megnézném kik és mekkorát esnének benn pofára.

Trevlovics 2011.04.09. 12:27:25

@Albino "karazsnyikov" vernyul: mér, csótányokat meg csontit belélegezni jobb? :) ebben legalább van izgalom és úgyis azt akarják mutatni, hogy milyenek a bentiek és hogyan reagálnak bizonyos helyzetekre. ezzel lehetne :)

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 12:29:33

@Trevlovics: Éva helyett vissza kéne tenni Gigit, Alek helyére meg Zsuzsit. Aztán beküldeni nekik pár Bangót, Győzit, Juniort és ifjabb Sánta Ferenc népizenekarát. Ezzel pénzt is lehetne spórolni, a következő Önök kérték helyett le lehetne adni egy öf-ot.

Albino Vernyul 2011.04.09. 12:31:08

@Trevlovics: Csak ne Pako, Benko, meg Delhusa menjen be.. Valami normalis kene..:)

Trevlovics 2011.04.09. 12:31:09

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: te nagy kópé vagy, sose változol, csak a neved ;)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.04.09. 12:31:40

@Peter_Cs: el vannak ezek már szürkülve. mindkettőnek kellene a "vagány", aki megcsinálja a hülyeségeket, amire aztán éva tudna helyeselni, alekosz meg tudná viccesen elemezni. így nem lenne feltűnő, h előbbi ideroncs, utóbbi pedig önmagában punnyadt. de nincs már bent ember, akihez így lehetne csapódni, ezért alekosz unalmas lett (a semmit elemzi + átveszi évától a sunyiságot), éva pedig egyre visszataszítóbb (iszik, rikácsol és a semmi elemzését helyesli és utánozza)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 12:56:09

@Trevlovics: Éva nélkül megborulna bent minden, kevés idő van hátra, hogy valami működőképes társaság kialakuljon Éva nélkül. Évának finalistának kell lennie, azután meg Alekosz új műsorában Olivér mellett tanácsadónak! Éva egyszerűen a képernyőre, a show-kra termett!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 13:03:23

@Trevlovics: Korábbi villalakók is színesíthetnék a show-t, pl.: Kismocsok Elvis, Anett, Ágica.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.09. 13:04:29

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: Gigi és Zsuzsi szerintem tépnék egymást bent az első balhénál!

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.09. 13:12:22

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó:

Pedig épp most vált mind a kettő szerethetővé, Alek is sokat komolyodott a dzsungelben, és Éva is elviselhetőbb mióta visszament a párbajról.

Gigi mióta kiment kivirult, jön-megy, szerepel, felszabadult a szolgalétből, amit ugye a villában vitt, részben mint szerep, részben mint amit rálőcsölt a bátyja meg a másik mije, akik ültek rajta mint két súlyos vadkan.

Mivel Giginek semmi esélye nem volt hogy megnyerje a VV4-et, ezért minek raboskodjon a villa nevű rabszolgatáborban tovább? Ráadásul Béci elvileg megigérte neki, hogy feleznek, ha nyer, illetve ez volt a javaslata, hogy felezzenek bármelyikük is nyer, amire nem is tudom mit felelt Gigi, hogy rendben vagy se, de mindegy is, ez a nézőknek lett szánva úgyis, hogy ha nekünk adjátok a díjat, akkor egy egész család jár jól...

Tehát ettől kezdve Giginek a villában lenni csak szívás.

Ha tényleg Bécire rakja a jelet Éva és Alek, akkor valszeg Anikó esik ki a legközelebbi körben, ami neki is felszabadulás lesz, hisz megnyerni a vv4-et úgy se tudja, viszont amúgy is ő fog a legtöbbet profitálni a lányok közül. Őt még biztos látjuk, színpadon, tévéképernyőn és filmvásznon. Mert tehetséges a csaj, a legtehetségesebb mind közül.

Éppen ezért hadd maradjon meg Évának legalább a 3. hely, mert utána nem nagyon lesz mit csinálnia, ha csak el nem megy egy átprogramozóba, kezdhetné a Alcohol Anynomussal.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 13:14:33

@Peter_Cs: A szerkesztők sokszor hibáztak. Idönként kaphattak volna a bentiek 1-1 kameramentes órát, amikor őszíntén megbeszélhetik a problémáikat egymással. Utána kiderült volna, hogy Oli arcát egy villába beugró macska karmolta össze, Gigi a sötétben nekiszaladt az ajtófélfának, Alek hátában a kés meg valahogy ráesett a konyhaszekrény tetejéről.

az én rózsám vasutas 2011.04.09. 13:26:44

@MÁRIA TERÉZIA: Kezdem sajnálni, hogy Gigi kiesett, mostanában többet látjuk mint odabent. Pörög a csaj rendesen, a párizsi munkái mellett feltünően sok műsorban szerepel, mellette soppingol, barátnőzik és otthon félmunkaidőben takarít. Kezd hasonlítani az igazán nagy embereinkre, akiknek nem gond a 8 felelős beosztású állásuk mellett mintaférjnek és példás családapának lenni.
Béci ha lehet ne nyejen. Fiatal, erős, szép, tele energiával, várja kint a nagybetűs élet. Nyerjenek a reménytelen esetek, van bent legalább három.

Albino Vernyul 2011.04.09. 13:31:32

@MÁRIA TERÉZIA: Valamit benezel Evaval kapcsolatban.. Nagyon csoken az azsioja..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.09. 13:37:50

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Dehát valakik csak visszaszavazták!

Szerintem fordított a helyzet, az elején utálták sokan az Évát, és most nagyobb a becsülete, de tény, hogy a legtöbbre az Anikó fogja vinni a lányok közül. Egyértelműen ő a legtehetségesebb. Szandi is sokra vihetné, csak nagyon rapszódikus a természete, folyton maga alatt vágja a fát.

A Giginél bizonytalan vagyok, mert egyelőre mintha nem fogná fel, hogy a szexipar árt neki. Ha ő továbbra is ott akar karriert befutni, akkor csak bizonyos korhatáros műsorokban fogják szerepeltetni, annak sohasem szokott szép lenni a vége.

Albino Vernyul 2011.04.09. 13:42:44

@MÁRIA TERÉZIA: Evat az Alekosz hivok nyomtak vissza.. Ma mar nem biztos, hogy megtennek, ahogy olvasgatom..

csicserierika 2011.04.09. 13:48:12

gyertek át, van új poszt

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.09. 13:48:42

@Albino "karazsnyikov" vernyul:

Évára az Éva hívek, plusz a "négyes hívei nyomták", Oli, Szandi, és Alek barátai.

Gigire meg Béci, Laci, és Jerzy barátai,

Ez így van rendjén, Éva 3. lesz a VV4-ben, csodálkoznék, ha nem így lenne, de kétségtelen villán kívül, nem fog nagyon profitálni a villalétéből, kivéve, ha kijövetel után megvilágosodna, és ezt a megvilágosodását hasznosítani is tudná. Amire azért van egy kicsi esély.

témázgató 2011.04.09. 15:24:54

Idönként kaphattak volna a bentiek 1-1 kameramentes órát, amikor őszíntén megbeszélhetik a problémáikat egymással. Utána kiderült volna, hogy Oli arcát egy villába beugró macska karmolta össze, Gigi a sötétben nekiszaladt az ajtófélfának, Alek hátában a kés meg valahogy ráesett a konyhaszekrény tetejéről.
Még mindig hangosan röhögök...!!!!

locsolóember 2011.04.09. 17:18:52

Jé, Tomoceusz nikket váltott?
:DD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.10. 12:45:40

@Meridian74: NYilván komoly magánéleti gondjai vannak/voltak. És ez szerintem tök független attól, ki mennyire harcedzett/keménylegény stb.
süti beállítások módosítása