Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x98 és 4x99

2011. március 26. 10:15 - Hódos Hajnalka

Bízom benne, hogy minden hogyvoltkatona magához tért a tegnap esti Torkosborz-Hollandia labdarúgó mérkőzés után, én nyertem egy üveg cídert, tippelni tudni kell. Meg focizni is, ugye. Nagy nap ez a mai, ez az utolsó kétszámjegyű poszt, a dupla foskilences elnevezésért nem engem illet az álló ováció, hanem Albino vernyul kommentelőnket, köszönjük, tegnap este egy rendfokozattal előléptettem. Nézzük, mi történt a villaktanyában. Sejtettem, hogy Jerzsi és Éva kibírják röhögés nélkül azt a három órát, amit egymással kell eltölteniük az őrségben. Ők is. Érdekes lesz ez a három óra. Mármint hogy sok. Ne csodálkozz, ha majd elkezdek itt izé, külföldi nyelven beszélni meg lövöldözni. Dehogy kezd. Alszol? Dehogyis, fenn vagyok. Kábé annyira, mint a férfiak többsége vasárnap a Forma-1 alatt, néha felébrednek saját horkantásukra, gyorsan mondanak valami hülyeséget önmaguk megnyugtatására, aztán bőr alól tovább szemlélik az eseményeket. A következő horkantásig.

A két parancsnok mindentudó, Éva mentegetőzik, ő tényleg nem aludt, csak. És egyébként is, volt egy rés, azon kilátott. És olyan fáradt most, mint az állat. Jerzsi is keresi a kifogásokat, neki hátproblémái vannak és nem tud fél óránál többet támasz nélkül ülni. Minden neszre felemelte a fejét. A parancsnok urak tanácstalanok, az őrséget alfa állapotban még senkinek sem sikerült ellátnia. A kérdés is kínzó, meg lettünk-e vezetve? Szerintem, mint mindig. Jó, akkor ebben a kérdésben döntsön a rajparancsnok. Alekosz keményebb és szigorúbb, mint Ágica a Virítomban bármikor, minekután elmulasztották az őrszolgálat maximális végrehajtását, ezért ma ismét önöket osztom be őrszolgálatra, ugyanabban az időpontban. És akkor majd legalább megtanulják, hogy őrségben tilos az alvás! Nem lehet fölébredni! El sem kell aludni! Végeztem! Éva hisztizve nemfogomkibírnizik, de ez nem érdekel senkit.

A reggeli torna mindenkinek jólesik és megtudhatjuk az arany igazságot, a fájdalom nem más, mint amikor a gyengeség távozik a testből, ezt még akkor emésszük egy kicsit. Új egyenruhát kapnak a villakatonák. Felavatjuk, örülünk neki, használjuk, elnyűjük. Na, mámeg csak a baj van a felszereléssel, nincs meg a tépőzáras bizbasz Anikó és Éva sapkájáról. Jaj tudom, hogy állományjelzőnek hívják, de miután a jegyzeteimben kétszer is leírtam, hogy állományjavító, maradnék a bizbasznál. Évának nem is volt ilyen. A másik sapkán se. Csak meglett. Jaj, ne tessék elárulni a többieknek. Éva gondolkodó állásba, a többieknek oszolj. Szétszóródunk, tevékenykedünk, Alekosz a fél szemét Éván tartja. A kárörvendő röhögésért legszívesebben taknyán tenyerölném. Oszolj után Alekosz önszorgalomból alakizik, ezt kínosabb nézni, mint a tegnapi meccset, de Béci döbbent feje miatt megéri.

A pihenőidő Anikó nyafogásával kezdődik. Béééééciiiii, ha te leszel a kantin kulcsának őrzője – ez úgy hangzik, mint egy elbaszott, eddig ismeretlen Andersen mese – akkor csokit szeretnééééééék. Mivel Anikó menstruációs ciklusáról még nem húztuk le az összes bőrt, megjegyezném, hogy ez egy fontos bizonyíték arra, még mindig megvan neki, a nők többsége ilyenkor kívánja az édességet. Alekosz felháborodik, Anikó nem mer tőle csokit kérni, vagy mi van? Anikó vállrándítva közli, hogy egy nap többször nem akart kérni. Este kért, gondolta, máskor nem lehet. És ezt Alekosz elmondhatta volna normálisan is. Kezdetét veszi a vita, amin Béci szórakozik a legjobban, a lényeg, hogy Alekosz mostanában úgy beszél Anikóval (és Évával) mintha a seggéből rántotta volna ki őket, majd ha visszajön az a stílus, amit Anikó kedvel, akkor hajlandó beszélni Alekosszal. Alekosz szerint a feszkókeltés a cél és Anikó belébeszél dolgokat. Elhangzik a visszafocizás szó, Anikó reméli, hogy gólt lőtt. Alekosznak elege van. Anikó, ha akar, ügyet csinál bármiből, elég ügyes hozza. Kiforgatja az ember szavait, és ami a legrosszabb, nem hagyja, hogy az ember befejezze, mit szeretne mondani. Bagó mondja verébnek.

Tanúi lehetünk a rettenetesen fantáziátlan menetdal megszületésének. Villakatona vagyok, minden szabályt betartok, kora reggel felkelek, vigyorogva ébredek, satöbbi. Az ihlés közben Alekosz és Éva összeugat, az ürügy egy rím. Lehet, hogy Éva megszokta, hogy így beszél a férfiakkal, de Alekosszal nem fog, és Alekosz hogy beszél mostanában, egyébként is okosnak hiszi magát, közben buta. Jó, rendben van, elfogadom, lehet így is. Ha lett volna még tizenöt percük, akkor a menetdal is jobb lett volna, most jöttek bele az ihletbe! Két madár ide bejött, minden szarba beleköt. Na, ez már jobban tetszik. A hét legjobb villakatonájának egy tablet lesz a jutalma. Megnézik, nem esik ki a szemük, aztán Éva kijelölheti az őrséget. Alekosz és Laci, öttől hatig Gigi. Béci módosíthatja, ha akarja. Nagy meglepetésre vállalja Alekosz helyett az őrködést. Senki nem érti, mindenki kérdezgeti, miért. A riportszobában erre az a válasz, hogy Alekosz gyengébb, mint egy lány, most, hogy beteg, még gyengébb, a többieknek az, hogy semmi jelentősége nincs, eddig is pihent, pihenjen most is. Alekosz a gesztust intelligens megnyilvánulásnak értékeli, adósa Bécinek. A nap legjobb katonája egyébként Béci lesz. Éva döntése miatt Alekosz a baráccságra hivatkozva lecseszi. Szemrebbenés nélkül beosztottál volna őrségbe betegen. Annyira már nem vagy beteg, csak köhögsz, lázad nincs. Éva rikácsol Alekosz után, az rezignáltan kever magának valamit a szobában és megjegyzi, a hangulat is tudja betegíteni az embert. Ő sem érti, mitől nem jó a hangulat, sokszor csak ámul-bámul.

Mivel Alekosz geci durva parancsnok volt, Béci eldugja a sapkáját. Jerzsit is beavatja, aki szerint Alekosz ideális alany, hogy vicc alá vesse. A parancsnok úr segít keresgélni, büntetésből tízet guggol, a riportszobában idétlen böszmeségnek, pitiánerségnek titulálja a történteteket. Az öfit lűdözéssel zárjuk, az anatómiai lőlap kifejezést az életben nem fogom elfelejteni. Cihelődés közben Jerzsi puskája elsül, nyolcvansok csajos fekvőtámasz a büntetése ért, ami nem könnyű. Egy iksz szám után semmi nem könnyű. Beszélni se. Éjszaka megszólal a sziréna, riadó! Amíg a katonák tollászkodnak, a parancsnok úr felfedezi, hogy valami ketyeg. Nem bomba! Ez mi? Mi a francnak maguknak időmérő kézikészülék? Tovább keresgélnek, levetkőztetik Jerzsit, megtapossák. Nem őt, a nadrágját, meg a zubbonyát. A stopperen kívül előkerül egy tojásóra is, szopás. Az éjszaka hátralevő részében Béci habosra beszéli a száját a nyitott szemmel alvó, ásítozó Lacinak, ezt a hitelesség elvesztésének utolsó atomjainak értékelem.

Mi a fasz van veled, mondtam, hogy ne feküdjél le fél órára! Laci ül az ágyon, Béci baszogatja, közben ágyaz neki és pattog, mindenki, ébresztő! Gigi, mit szólnál, ha teliverném a tesódat? Béci agresszorba vált, mert Laci nem sorakozik rendesen, Jerzsi késik és szövegel, Évát és Jerzsit fogdába küldi a tojásóra és a stopper miatt, mondhatni, Bécinek ma reggel a macska is kurva és még a szar is keserű. Jerzsi örül a fogdának, megváltás. Hülye vagy? Megrögzött szabályszegő leszek. Éva vihog, de csak addig, amíg Laci nem ellenőrzi és nem jelenti Bécinek, hogy a foglyok ülnek és érdekesen néznek ki a fejükből. Bécit nem érdekli a vízhólyag, neki is van, álljanak fel, különben Laci guggol. A foglyok morognak, hát ez rosszabb bazmeg, mint bármi!

Éva és Alekosz ebéd után elvonulnak a nyugiszobában, hogy megbeszéljék a viszonyukat. Éva végigbólogatja Alekosz barokkos körmondatait a barátságról, állítsák vissza azt, ami volt, ne húzzák magukra a vizes lepedőt, mert ha ők veszekednek, velük van a foglalkozás és őróluk elterelődik a figyelem. De abba is hagyhatják. Éva nem akarja abbahagyni, mert szereti Alekoszt. Nagyon jók voltunk eddig, amit felépítettünk, szuper. Romboljuk le? Dobáljuk egymásra a jelet, menjünk párbajozni és akkor megint megúsznak egy párbajt? Ezért vagyok kényes arra, hogy mások előtt veszekszünk. Közös erővel megtalálják minden baj okozóját, a ravasz rókát, Anikót. Minden balhé hátterében ő állt. A kapcsolatromboló az oka még annak is, hogy Zsófi, Szandi, Olivér kiestek. Tán még annak is, hogy a nap nem nyugaton kel fel. Csinálja a naivat, közben elég rafinált. Fineszes! Próbálom összeszedni, gonosz kis törpenapraforgó, kis kígyó, ravasz róka szemben az életképtelen görénnyel. Éva vezet.

A délutáni foglalkozás tárgya a közelharc alapjai. Azt nem tudom, mennyire életszerű, ha az ellen cigarettával támad, ezzel az erővel támadhatna egy üveg ruszlival is, de hagyjuk. A bemutató során az elektromos cigaretta mindenki nagy derültségére a medencébe pottyan, amit Béci a csapatzászlóval akar később kipiszkálgatni a vízből. A zászló szent és sérthetetlen, a katona legféltettebb kincse! Megértette? Amíg ordítoznak vele, Béci fekvőtámaszban tartja magát. Éva, hozza ide a zöld kutyát. Az állatka, csak úgy mondom, tudom, mi neveztük el. Tegye le mögé! Nem úgy, ami a maga fantáziája szerint kellene most, hogy következzen. Na, kússzon fel rá a lábaival! Nagyon jó, és most tartja magát! A büntetést fokozzák azzal, hogy Bécit fogdába zárják, aki, bár nem értettem pontosan, de a dugd föl magadnak a zászlódat mondattal véleményezi a történteket. Amíg feltakarítom az asztalról a kiborított kávét, átöltözöm és töltök egy újat, addig oszolj után mindenki egyénileg tevékenykedik a körletben. Oszolj!

Alekosz röhögőgörcsöt kap az álcafestés céljának magyarázata alatt. Nehogy valaki információ híján maradjon, az a lényege, hogy az ellen ne vegye észre, hogy közelítünk az objektum felé. Gondolkodó állás, Alekosz kinyújtott kezén tartja a fegyvert. Ha földet ér a fegyvere, kinn alszik az éjjel, de Alekosz feszt röhög. A parancsnok Joker mosolyt fest a szájára. Tetszek Önnek, Alekosz? Nem, parancsnok úr. Mérnem? Tetszik. Tetszek vagy nem tetszek? Tetszik! Férfiakhoz vonzódik, Alekosz? Nem parancsnok úr! Akkor hogy tetszek magának? Belsőleg, parancsnok úr! Ezt már szeretem. Mindenki kifesti magát, Anikó, ez nem arcpakolás, Laci úgy néz ki, mint aki belefeküdt a spenótba, a feladat egyébként egyszerű. Berontanak. A csak a fegyveres célokat semmisítik meg és nem kezdenek vaktában lövöldözni utasítás már senkinek nem maradt meg a fejében, ezért berontanak és széttyúznak mindenkit, mint a szart. Örülnek.

Megvizsgálták a célokat, mikor bejöttek? Anikó, a szemben levő célnak a kezében mi van? Fegyver, uram. Na ne zsongítson, és a másik? Pitypang, uram! Szerencsétlen nénike szedi a virágot a mezőn, maga meg lesorozta! Nem lőttem, uram. Ki lőtte le a pitypangost? Laci, nem szereti a virágot? Volt még egy hiba, amikor lejárt az idő, Alekosz még benn tartózkodott, kvázi elhalálozott. A másik csapat nagyon tökösen, vagy töketlenül ugye hajtotta végre a feladatot. Az öfi végén Alekosz és Éva röhögcsélnek a kertben, a téma a tisztekkel való együtt pálinkázás. Á, szerintem ezek nem isznak. Dehogynem, hogyne innának! Látom rajtuk. Főleg a hajas! A kopasznak egészségesebb az ábrázata és nem borvirágos az orra. Jó lenne, ha holnap a banketten itt maradnának a szakik iszogatni egy kicsit. Ez így szokott lenni. Amikor leszerelés van, a kiskatonák a parancsnokokkal kimennek egy kocsmába és jól berúgnak. Ez így szokott lenni. Eláznak? El. Én nem arra vagyok kíváncsi, jól berúgnak-e, hanem arra, Anikó melyiknek fog szerelmet vallani, hallodhülyevagy, hát a valóvilágot szolgálom!

A képeket a valóvilág.hu oldalról cepeltem ide.

Kösz a képeket S., és még egyszer tudodmit meg légszívet! :)

Címkék: vv4
963 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2011.03.26. 10:21:11

Hajni! Csak két megjegyzés, remélem a magyar válogatott tagjai forgolódtak álmatlanul az el nem végzett munka miatt és nem te.
2. Ha valaki üveg ruszlival támadna meg, én elég gyorsan békét ajánlanék és kérnék belőle. Lehet Kadafiéknak is így kellene megoldani a problémát. (Már ha a ruszli ebben az esetben az ecetes heringet jelenti.)

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 10:32:11

@fran7: nyúl háromnál otthagytam a meccset és elvonultam nézni a szlovén-olaszt, azonsevótmit.
a ruszli finom :)

2011.03.26. 11:06:10

@Hódos Hajnalka: megjegyzem, míg Robben egyben volt, 7:0-át jósoltam, mikor megtudtam, hogy sérült (már megint) az első tippet 4:0-ra módosítottam.
A fene enne meg, miért nem fogadok? :(

Ééédes volt tegnap Hajdú B., van Bommelről: ő is sérült, de annyira nem sajnáljuk, nehéz őt szeretni. :)))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.26. 11:07:25

A magyarok kedvetlenül játszottak, semmi letámadás, szoros emberfogás. Nekem úgy tűnt, a hollandok is elunták hamar. A labdabirtoklás mennyi volt? 10%-90% ?

gastro vazze 2011.03.26. 11:10:23

@Hódos Hajnalka: Tisztelettel jelentem, a poszt elolvastam, az abban foglaltakat megertettem es az informaciot, ha velemenyeznem kellene, akkor a jokedvre derito jelzovel illetnem!
Jelentem ugyancsak egy laza 4-0-t tippeltem a szobanforgo labdarugojatek vegeredmenye szempontjabol, kedden azonban az ellen meg fog elegedni ketto darab dugoval is. Ugymond.
Na megyek tevekenykedni!

suzy q 2011.03.26. 11:10:36

laci olyan, mint aki befeküdt a spenótba. priceless:))))

rianna 2011.03.26. 11:12:26

jó reggelt. Az összefoglaló nekem jól jött (mint mindig amúgy),egyik részt sem láttam.

dr. gernika 2011.03.26. 11:12:31

Jah, nagyon könnyű kapcsolatgyilkos feketebárányt csinálni Anikóból, pedig nyilvánvaló, hogy ő csak a halálmacska a Dr. House-ból, az sem megölte a betegeket, csak azok mellé feküdt, akiknek már közel volt a vég.
Én egyébként a kopaszra tippelek, mármint szerelemvallás-ügyileg.

gastro vazze 2011.03.26. 11:16:21

@fran7: Akkor coming out... Egyszer kirobbantottam egy tomegverekedest a muraui snowboardbajnoksag esti bulijaban, amint egy masik magyar nyakan elnyomtam egy Marlbi lightot...visszakezbol kaptam egy briost es akkor elkezdodott... Szoval lehet ego cigivel tamadni, de valoban veszelyes - annak, aki a cigit tartja:)))

Albino Vernyul 2011.03.26. 11:17:53

@Albino vernyul: Neeeeeeeeeeeeeeeem.... Sniff, lekestem... Megyek megkeresem a kisparnam...:((

fran7 2011.03.26. 11:19:31

@gastro vazze: Ebben Hajni kételkedett, nem én. Nekem csak a ruszlitól futott össze a nyálam. Coming outokat nem túlzásba vinni.:)

perszepolisz 2011.03.26. 11:22:10

Asszem jövő szombaton Anikó mehet párbajozni, mert ma ő lesz a kiválasztott.
A tegnapi 0-4-et én is letaláltam, de én a szünetre tippeltem ezt.

Albino Vernyul 2011.03.26. 11:31:16

Na, a tegnap este vegebol a 2 ertekelheto video, amikor nem csak seggrazas van, hanem beszelgetes is.. Illetve aztan jon Gigi kacaraszasa vegtelenitett videokon..:)

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/2/MT9M74C9ZEY

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/1/XJuA9Q-lEjk

MagasMacska 2011.03.26. 11:31:37

Ez többet ért, mint a tegnap esti meccs.

pong a ping 2011.03.26. 11:34:23

@perszepolisz: Akkor Eva merges lesz, mert le fogja nyulni erzsit elole :)

Albino Vernyul 2011.03.26. 11:39:04

@perszepolisz: Mar csak azt arulja el nekem valaki, Aniko kire rak jelet..?! Evat meg mindig "baratnonek" hiszi.. Gigire nem akarja, mert kedves volt vele a heten.. Belara nem, beszelgettek 3 orat orsegben, azota is figyel ra, hogy megigyon napi 2 liter folyadekot.. Lacira biztos nem.. Jerzy gratulalt neki a het megnyeresehez (2-en voltak Evaval, a tobbi nem), meg puszit is adott neki.. Marad Alekosz, arra meg minek.. Vajh mit talal ki, hogy valaki nem rajzolt eleg legszivet..?!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.26. 11:46:41

A Forma-1 alatt én is be szoktam aludni. Megnézem a rajtot, aztán a kis zümmögésben elbóbiskolok. Magamra ismertem. :)))

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 11:47:05

@BGy: Olyan még a hattrickben sincs. :) Biztos több, mint tíz, ez a meddő mezőnyjáték. Nem fölény, csak játék. Örömfoci. :) Azaz bánatfoci.

csicserierika 2011.03.26. 11:48:03

azt hittem, hogy ez a hét Bécinek és Lacinak fekszik majd a legjobban.
Istenkém, hát lebőgtek megint. Van ez így.
A taknyán tenyerelést indokolatlannak tartom Alek esetében, szerintem Béci érett meg egy istenesre, mikor az orra alatt motyogott vissza a kiképzőnek büntetése alatt.
Alek hogy elbeszélgetett Jerzsivel az őrség alatt, míg Béci a sziporkázó sztoriaival bealtatta Lacát. Kezdem sajnálni :)

perszepolisz 2011.03.26. 11:48:05

Anikó szerintem Jerzyre rakja a jelet és azt fogja mondani, hogy a 4 hónap összesitése miatt. Jerzy Évára rak,de nem számit, mert Anikóra rak alekosz, éva, Gigi. anikó évát hivja ki és kinn is hagyja. szerintem...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 11:48:50

Leborotváltam a bajuszom 3 vagy 4 év után. Alaposabb munkát végeztem mint Alekosz.

dr. gernika 2011.03.26. 11:49:38

@Albino vernyul: Béci eleve védett. Szerintem Jerzy vagy Alek, ha őszinte akar lenni.

gyutyka 2011.03.26. 11:50:39

A maiért is egy nyalintás.

dr. gernika 2011.03.26. 11:57:33

@Gee Halen: Jól tetted, a bajusz nyomi.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 11:59:44

@gernika: A feleségem egyik borotváját kellett használnom, meg szárazon nyomtam, mert nekem semmi ilyen cuccom nincs évek óta.

Az összes arcszőröm a szám körül nő. Azért a többit megtartottam :)

kozlekedo 2011.03.26. 12:00:52

Ezt a katonai hetet folytatni kellene, csak a vezetőket le kell cserélni a Szőke Andrásra és Badár Sándorra.

Zelefánt 2011.03.26. 12:02:10

@beebeer:
Két (nagyjából) idézet Robbentől:
"Én, amióta első osztályú futballista vagyok, nem fejlődtem semmit, csak épp most egészséges vagyok."
"Amikor elindulok a labdával, még magam sem tudom, hol fogok kikötni."
A csávó 33 kilométeres sebességgel tud futni, mindezt persze a labdával.
Meg lett volna a hetes, azt hiszem, ha játszik.

Zelefánt 2011.03.26. 12:05:54

@BGy:
Egy az egyben. A rajt utáni tülekedés még megvan, aztán a 18-20. körnél bealszom, de a végére általában felébredek.

Albino Vernyul 2011.03.26. 12:08:01

@gernika: Igaz.. De reg volt mar az utolso parbaj...:)

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 12:09:00

@perszepolisz: remélem. Éváról konszenzus van. 70-ből 69 kommentelő tüntetné el a fenébe. Persze ez nem reprezentatív a populációra. Ha igen, anak örülni fogok.
Ha Alekoszt hívja ki, beindul a pártközpont is. Amire nem is lesz szükség, még mindig ő a misztikus görög isten. Értelmetlen a kultusz, ami köré épült, de természetes. Félek, a fináléig kirobbanthatatlan.
Legalább Anikó ciklusa véget ér a párbajra, remélem odateszi magát. Alekosz ellen kevés lesz ez is. Szerintem a női szavazók 80, a férfi szavazók 60%-a MMKK Alekre küld sms-csapatokat. Pláne Anikó ellen. Évánál más lenne a helyzet. Őt kéne kihívnia, ha oda jut a helyzet.

Zelefánt 2011.03.26. 12:09:14

Miért is Anikó van a célkeresztben?

Zelefánt 2011.03.26. 12:13:12

@Lone Starr:
Dehogy. Laci és Jerzy tök fölöslegesek, csak higítják a mezőnyt.
(MegaGigi, de ő csak utánuk következik.)
Most -- kétszer -- valami erős figurát kellene jelölni -- Béla, Tajgetosz, Éva -- akik kiszórnák a felesleget.
Már szerintem.

fran7 2011.03.26. 12:18:13

@Zelefánt: Ráadásul Robben a focista pályafutása befejezése után, gonosz és csúnya búr telepeseket játszhat, akivel riogatják szegény Soweto-i gyerekeket.
Másrészt menjen Jerzsy, Laci, Gigi, Anikó ebben a sorrendben. Jerzsynek kívánom nézze egy kicsit kívülről Gigit, akkor gyorsan elmúlna a vonzalma.

dr. gernika 2011.03.26. 12:24:52

@Gee Halen: Szakmunkásbajszod volt ráadásul? :D
Ha már így belejöttél, kapd le a többit is, elvégre szombat van. Lepd meg az asszonyt. ;)

Zelefánt 2011.03.26. 12:24:58

@fran7:
Miért, eddig a röntgenfelvételeit nézegette, vagy mi?
(Az autót nem fogadnám el, mert csak összetörném, aztán meg magyarázkodhatnék. A csajozást pedig már úgy is megette a fene.)
Anikó megérdemelné, hogy a "legjobb" négy közé jusson.

fran7 2011.03.26. 12:25:54

@gernika: Aztán meg magyarázkodhat szerencsétlenje, hogy milyen nő vette is rá erre.

pong a ping 2011.03.26. 12:26:20

@Zelefánt: Mert a lanyok feltekenyek a szepsegere, +Eva feltekeny ra Alek miatt, Alek feltekeny ra Eva miatt, mindenki feltekeny arra hogy megint o nyert valami "ertekeset" (katonai hetet es vele a tabletet), folyamatosan szerelmes bele a fel orszag az sms-ek alapjan. Nomeg ugye a gigi-erzsi-laci-bela negyes massziv, igy a harombol kell valakit kiszorni. Alektol felnek, Eva vagy Aniko a sanszos, de mivel Eva es Alek is magyaraz Anikonak, igy most mindenki ra fog ugrani, mert azt hiszik sebzett vad... Lesz ma siras boven, aztan osszeszedi magat Ancsa es a jovo heten "nagyon" kinthagy valakit. Ettol fuggetlenul a kovetkezo parbajon mar vszinu elverzik, de a top5 meglesz.

Zelefánt 2011.03.26. 12:27:09

@gernika:
De lehet, hogy azt hinné, egy emelettel lejjebb csöngetett be.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 12:27:23

@gernika: Ettől a bajusztól szabadultam meg, az alsó ajak alatti részek maradtak :)

http://twitter.com/#!/GeeHalen

pong a ping 2011.03.26. 12:29:23

@supern0va: illetve tudja bela es gigi is, hogy erzsit viszi majd ki, es ez nekik jo. Bela megszabadul a sogortol aki d*gja a hugit, gigi meg felszabadul az utolso hetekre, bizva benne, hogy az "uj es szabad gigi" meg erosebb lesz mint most. Ki van ez talalva odabenn.

Zelefánt 2011.03.26. 12:30:17

@supern0va:
Még életemben nem szavaztam senkire, de bárki is lesz Anikó ellenfele, én a hüppögő királylányra szavazok.
(Remélem, persze, hogy nem Évát próbálja kivinni...)

fran7 2011.03.26. 12:30:34

@Zelefánt: Egyik "kedvenc" szövegem a csajozásról a következő. Egy nő mondta tesójáról és feleségéről: Inkább aludt volna a bátyám, mikor megismerkedtek, mindenki jobban járt volna. A nők néha mondana gonosz, de igaz dolgokat, amikkel tönkrezúzzák az ember elképzeléseit és ideáit.
Anikót a legjobb 4-be.

dr. gernika 2011.03.26. 12:35:10

@kozlekedo: Mucsi Zoltánnak jobban örülnék, csak akkor a főműsoridőben egy az egyben le is vehetnék a hangot. :)

@Zelefánt: Éva nem erős, csak a pofája nagy.

Zelefánt 2011.03.26. 12:36:39

@gernika:
Inkább nézném/hallgatnám őt, mint az enteriőr Lacit/Jerzy-t.

dr. gernika 2011.03.26. 12:41:10

@fran7: Hát még, ha virágot is venne neki. :)
@Gee Halen: Jól tetted, baszki. Tisztára mint az első pasim az általános iskolai ballagási fotóján. :D

2011.03.26. 12:47:11

@Zelefánt: :)
Robben tényleg alig fejlődhetett valamit, mindig ugyanazt csinálja, csak olyan iszonyatos sebességgel, hogy ritkán akad valaki aki meg tudja megakadályozni hogy a bal hosszúba lőjön.
Szerény véleményem szerint mi magyarok marha jók vagyunk álló fociban, értem ez alatt a csocsót, gombfocit még a strandfocit is, de a nagypályán az az össze-vissza futkosás az egyszerűen nem a sajátunk! Általában PL meccseket szoktunk nézni, ha véletlenül elcsípünk egy "bohócligás" mérkőzést bántóan látszik a sebességkülönbség és nem csak fizikális hanem gondolati sebességre gondolok.

A következő párbajra a legérdekesebb tipp az Anikó-Éva párbaj lenne, de szerintem a kiszámíthatóbb Éva-Jerzy párbaj jön majd össze.
Éva annyira, de annyira benn akar maradni, hogy tutira megy. Bárki mással szemben nem sok esélye lenne.

Albino Vernyul 2011.03.26. 12:48:19

@Zelefánt: Aleknal Aniko van jelen pillanatban a marketing savazasos celkeresztben 2 napja.. Egyszeru, le kell gyengiteni Anikot, Eva miatt... Aleknak Eva a megbizhato unterman, kiszamithato kire rak jelet, ha kell taktikusan is, lehet vele mubalhezni, ezzel elfoglalni az adasidot, es barmit lenyel a dontoert... Ellenben Aniko a sajat feje utan megy a jelrakasoknal, nem lehet folyamatosan froclizni, kibekulni vele, froclizni, kibekulni vele mert kiborul, es ez kockazat.. Aleknek O tul kiszamithatatlan... De mivel azt felmerte, hogy kb. Evaval hasonlo szinten vannak, igy most nekiallt a politikaban szokott modszerrel (amit eloszeretettel kovet nyomon a valo eletben..), vagyis a negativ infok sulykolasaval csokkenteni a nepszeruseget.. Mondj el valakirol minnel tobbszor valami rosszat, rakj hozza nemi elferditett valos infot, es egy ido utan mar az is ketelkedni kezd, hogy van benne valami igazsag, aki amugy kedveli az illetot.. Az elkotelezett szavazotabort viszont megerositi, hogy az epp celbavett szemely az ellenseg, azaz noveli a szavazokedvet.. Ez altalaban jol mukodik, de van mikor visszaut..

genevieve 2011.03.26. 12:50:22

jó reggelt mindenkinek:-)

Desperatefan14 2011.03.26. 12:53:08

Anikó nem lesz kiválasztott... Györgyi, Éva húga írta facebookon, hogy az már felhívták telefonon hogy Éva lesz, és keressen a Nekedvalóba rajongókat, rokonokat.

Zelefánt 2011.03.26. 12:53:18

@beebeer:
Egy Liverpool-Arsenal szünetében kapcsolgattam, és valami Videoton-Haladás-szerű izére futottam rá, ami teljesen olyan volt, mintha a videót felezővel lassítva vetítették volna le.
Elgondolkodtató volt a különbség.

Erről van szó, Éva kezdje meg a takarítást.

perszepolisz 2011.03.26. 12:55:57

@Desperatefan14:
mi most egy kicsit itt a fórumon elvetettük az összeesküvés elméleteket, de persze bármi lehet.

fran7 2011.03.26. 12:56:46

@Albino vernyul: Amúgy Anikóval vigyáznia kell, mert ő az a típus, akit meg lehet sajnálni. S az rengeteg szavazatot hozhat. Bécit, Lacit, Gigit, Évát senki nem fogja megsajnálni, kivéve, ha valami tényleg tragikus dolog történik velük. Ezért csak távolról savazhatja Anikót, de úgy se, hogy alattomosnak tűnjön.

Albino Vernyul 2011.03.26. 12:57:35

@Desperatefan14: Nekem van egy tippem, hogy ilyen felszolitast minden eselyes rokonsaga kapott.. Csak nem mindenki rohan vele faszbukozni..:)

dr. gernika 2011.03.26. 12:57:44

@Albino vernyul: Ez nagyon logikusan hangzik, de komolyan kinézel ennyi tudatosságot Alekból? Úgy értem, látszik rajta, hogy folyamatosan gondolkozik, de megy vele ennyire? Azt is benézte, hogy Szandika kint hagyja Bécit.

Zelefánt 2011.03.26. 12:59:25

@Albino vernyul:
Igen, de mi (és a szavazók) kívülről nézzük őket, és pontosan tudjuk, mikor ki betlizik.
Tajgetoszra aki gerjed, az beteg.
Ha puskacsővel kényszerítenének, akkor sem tudnám egyetlen mondatát értelmezni, a viselkedése pedig talány.
És ő a nyerőjelölt?...

perszepolisz 2011.03.26. 12:59:51

Alek szerintem jobban tenné, ha nem savazná anikót mert azzal valóban csak erősiti. én pl. inkább, negligálnám.

fran7 2011.03.26. 13:00:03

@Zelefánt: A világ legjobb focimeccse is unalmas, ha úgy nézed, akármilyen gyorsan futkorásznak benne. Azért láttunk már olyan BL, PL meccset, ahol bekiabálhattad volna, hogy szúrd ki, ha pattog. És nem nevetett volna ki senki.

Desperatefan14 2011.03.26. 13:02:01

@Albino vernyul: Jó, de neki biztosra mondták. Nem titkolom hogy kedvelem Évát, ezen senkivel nem fogok veszekedni, mindenkinek más a véleménye, de még annyi hogy a húga rajongói oldalakra írta, hogy aki szeretne jelentkezzen, szóval nem kell ám leszólni, csak mert segíteni akar a testvérének.

2011.03.26. 13:02:52

@Zelefánt: Ja, ja, mi is a Pool meccs szünetében tévedtünk rá egy magyar meccsre, nem is emlékeztem kik játszottak. :)

Ezek szerinted tuti, hogy a kiválasztott ma este Éva lesz?

Albino Vernyul 2011.03.26. 13:03:28

@fran7: Igen, ez benne a kockazat.. Meg az, hogy Aniko mikor kapcsol, hogy mi folyik korulotte..

Zelefánt 2011.03.26. 13:05:14

@fran7:
A világ legjobb focimeccsét a(z akkor még nyugat)németek vívták a franciákkal, 1984-ben.
Abban minden benne volt, még az is, amit el sem tudna képzelni az ember.
Igen régen volt, de azóta sem láttam ahhoz mérhetőt.

Desperatefan14 2011.03.26. 13:05:22

@beebeer: A húgának ezt mondták hogy tuti. Aztán ki tudja mit akarnak...

Albino Vernyul 2011.03.26. 13:05:51

@Zelefánt: Te utalod.. Nagyon sokan viszont ezert-azert szeretik, es fanatikusan szavaznak ra.. Ugymond kultusza van..

Zelefánt 2011.03.26. 13:07:14

@beebeer:
Nem tudhatom a tutit, de az lenne logikus, ha az erősebbek kiszórnák a jelentéktelenebb figurákat.

Albino Vernyul 2011.03.26. 13:08:16

@Desperatefan14: Nem szolom le, de valoszinuleg bent kerdezgeti oket a villanover, illetve a beszelgetesekbol elemezgetnek aszerkesztok, hogy mi varhato.. Aztan, ha valos az, hogy szolnak a rokonsagnak, akkor mindegyiknek szolnak..

Desperatefan14 2011.03.26. 13:10:03

@Albino vernyul: Ebben iagazd van csak arra értettem amit írtam, hogy nem midnenki rohan facere.

dr. gernika 2011.03.26. 13:11:25

@Desperatefan14: Csak azt nem értem, hogy abban a bizonyos telefonban nem ígértettek vele titoktartást? Már a tiszta játék _látszatát_ sem kell őrizni?

fran7 2011.03.26. 13:11:30

@Zelefánt: Nekem az nem ragadt meg. EB-meccs volt ugye? A francia-spanyol döntőre emlékszem Arranzubia potyájára, akiről később kiderült milyen jó kapus volt. 7 éves voltam. Én az Iniesta Chelsea elleni gólja és brazilok vb-győzelme után már nem kívánok semmit a focitól. Csak egy apró hetedik bajnoki címet a csapatomnak.

sogeking 2011.03.26. 13:11:43

egyszer nem nézem éjjel, és buli van? na szép.

Desperatefan14 2011.03.26. 13:14:03

@gernika: Hát azt nem tudom. Ennyit írt.

csicserierika 2011.03.26. 13:14:45

@Albino vernyul: karakter gyilkosságnak hívják, és Béla is előszeretettel alkalmazza, pl. őrség alatt Anikóval, riportszobai megnyilvánulások stb...
Alek már Oli esetében is jól látta, hogy a fekete özvegytől óvakodni kell, ami tovább folytatódott Szandikával. Anikó a műbalhék fenoménja odabent, majd ártatlan ajakbiggyesztéssel sértődötten elvonul.
Ez nem csekély számú férfinek bejön.

2011.03.26. 13:17:57

@Zelefánt: nem ugrik be a 84-es francia-NSZK, nem az a meccs, mikor a német kapus letarolta a kiugró francia csatárt?
A'sszem az 82-ben volt, emlékszem Anyám elsírta magát a meccs után. A kapust meg Schumachernek hívták, az egy világ utálta meg.

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 13:21:19

Valaki tegnap virított a nyomi tejfölös csukájával. Üzenem szeretettel, hogy fehérborban párolva, medvehagymás krumplipürével se vót szar.
Meg az a nem kevés csukaikra se, amit letoltam. Höhö.

fran7 2011.03.26. 13:25:42

@beebeer: Szerintem az 86 volt és vb elődöntő. Mármint Schumacher és a francia találkozása.

Trevlovics 2011.03.26. 13:27:54

S-nek boldog születésnapot! :)
szerintem kitaláltamm, persze lehetne a másik is, de nem hiszem ,hogy emánuelnek hívják :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 13:29:51

@Zelefánt: Engem elragadott az Anikót kijelölés szomorú előszele. De ha nem így lesz, én csak örülök, szóval remélem igazad van.

2011.03.26. 13:30:40

@fran7: nem, utána néztem gugliban, 82, de VB elődöntő, hogy kicsit igazad legyen neked is :) 3-3 a vége tizenegyesekkel a németeké. És Toni Schumacher a félreértések elkerülése végett, a francia srác Battiston volt, eszméletlen állapotban vitték le a pályáról. Még két fogát is elvesztette. A bíró szerint szabályos volt az eset, ezen a mai napig nem tudok napirendre térni.

Zelefánt 2011.03.26. 13:32:50

@fran7:
EB, a döntőbe jutás volt a cél, volt hosszabbítás is, ahol már a franciák látszottak továbbjutni, de a németek fordítottak, feledhetetlen.
(És érdekes, már a döntőre nem is emlékszem, még arra sem, hogy ki volt a németek ellenfele. /Guglizni pedig lusta vagyok./)

pong a ping 2011.03.26. 13:32:58

@csicserierika: Ancsa a legtobb vitabol ugy jon ki, hogy a ferfiak 10%-a felpofozna, de 90%-a megolelne es babusgatna, vigasztalna, gondkoskoda rola. Ezt o is tudja, szerintem vilag eleteben hasznalta ezt a tehetseget (csinos arc, meleg barna ozike szemek, pici nyavogos hangszin = nem kell tobb).

VV elotti eletekrol keveset tudunk, ezert sokat hiszik, hogy amit benn latunk, az csak a VV-nek szol, pedig nem feltetlen.
- Evabol siman kinezem, hogy egesz eleteben ilyen hiszterika volt, es emiatt respekt neki, mert meg sem probal valtozni. Van ilyen ismerosom, meg sem probaljuk kezelni, ha a gyujtas rajta van, ra kell hagyni a dolgokat, aztan majd megnyugszik.
- Szerintem Aniko sem sokat valtozott, lenyegeben ugyanugy hozza ezt a "mentsetek meg, bantanak a nagyok" stilust. Elethen bejott neki, itt is eljutott vele idaig.
- Alek is 99%-ban egy flugos mr bean/monk keverek, de egy-egy kosztumos jatek kihozza belole az "allatot", ami miatt neha ketelkedek benne, hogy a valo eletben is ilyen lenne. Foleg, hogy azokbol amit elmondott magarol, nagyon keves koszon vissza odabenn, vagyis valamelyik resze a sztorinak santit. De attol meg mulatsagos, bar utobbi idoben inkabb faraszto.
- Laci sunyisaga szerintem felvett alarc (vagy pedig a vakondkommandos a valo eletben is egy kis csicska lotuszfaktusz a cegenel, amit nehezen tudok elkepzelni),
- ahogy a gigi mosono/szendeszuz szerepjateka is egy vicc, eleg csak ranezni az arcara egyes szituaciokban, az mindennel tobbet mond.
- Erzsi meg szegeny ugy el van nyomva, hogy azt sem tudja mar mi merre hany meter, bar o elegge egyszeru gyerek ahhoz hogy szineszkedjen, o vszinu ilyen az eletben is. Gyerekkent balhes volt - ismerve a csaladi dolgait nem csoda - de felnott korara inkabb csak kulso csendes szemlelokent eli a mindennapokat.
- Bela szinten eljatsza a jofiut, de rajta is latszik, hogy egyre kevesbe tudja ezt a latszatot fenntartani.

De hat ez egy showmusor, ez kell ide :) Az igazi reality akkor lenne, ha rejtett kamerakkal dolgoznanak a resztvevok tudta nelkul...

rianna 2011.03.26. 13:33:33

Én most legszívesebben Lacit látnám kinn. Még saját magáhz képest is beszürkült az utóbbi időben.

@Gee Halen: az a haj is mehet ám a bajusz után:)

Trevlovics 2011.03.26. 13:33:46

jó, nagyon csúnya meccs volt, de ne essünk már hanyatt a robbentől. bazi gyorsan fut, de mindösszesen egy csele van, hirtelen vált irányt, visszaveszi a labdát a másik lábára és eltekeri a hosszú felé. a válogatott valahol csalódást is okozott meg nem is. erre lehetett számítani, azt tudtam, hogy ennyit tudnak a labdával, az kicsit csalódás volt, hogy ennyit tesznek meg labda nélkül

Zelefánt 2011.03.26. 13:34:36

@beebeer:
Baszki, az emlékezet hogyan szelektál?
Na most akkor hogyan is volt (és mikor is)?

Trevlovics 2011.03.26. 13:34:39

@csicserierika: generált bennem ez egy kérdést, mégpedig,hogy mitől bőgött le jobban laci és béla mint bármelyik másik a héten?

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 13:38:52

@Zelefánt: Sok beteg ember van, ne feledd. A titokzatos magányos személyiség együttérzést kelt, segíteni akarást -horrible dictu- önzetlen támogatást eredményez. A racionális döntéselmélet szerint (amit ugyan nem szeretek) az ember haszonelvű. Mikor rajong Alekoszért, a saját hasonló kudarcainak nem kudarcként való felfogása motiválja. Persze kudarcai mindenkinek vannak, csak nem mindenki a gonosz társadalmat és az ok nélküli okozatot (ún. szerencse - ez de hülye fogalom) hibáztatja.
Gonoszság természetesen létezik, de A társadalom nem gonosz, vagy jó. Az emberek azok, de köztük olykor az áldozatok is.
Alekosz csak kellően extrovertált, hogy kifejezze rajongói helyett ezt az életérzést.

Zelefánt 2011.03.26. 13:39:38

Zelefánt:
Hitelemet vesztve már abban is kételkedem, hogy ki is vagyok valójában.
Magam ellen fordítom ormányomat, és szembesülök azzal, aki a túlsó végén van.
A Gugli úgysem hazudik.
De ki volt a másik döntős? (Ebből nem engedek, mert tényleg nem emlékszem.)

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 13:40:24

Ezzel NEM azt állítom, hogy mindenki, aki sziNpatizál vele, az beteg.

Zelefánt 2011.03.26. 13:40:58

@Lone Starr:
Nekem szinte csak kudarcaim vannak, de egy faszt akkor sem kultiválnék.

sogeking 2011.03.26. 13:41:41

@Lone Starr: már pont válaszolni akartam:)

2011.03.26. 13:42:45

@Zelefánt: a Schumacher Battiston eset 1982-ben volt VB elődöntőn. Tuti. Emlékezetes családi meccsnézés volt, mondom Anyám elsírta magát a végén, mindig is francia drukker volt, Apám meg felbontotta a nagy eseményekre félretett pálinkáját, akkora megrázkódtatás érte. :)

Tíz:59 2011.03.26. 13:43:06

A Szatyorszáj még a Villában van?

Albino Vernyul 2011.03.26. 13:43:41

@gernika: Azok az autisztikus vonasok, azok.. Bizonyos iranyokban nagyon jo, mas iranyokba nagyon hulye.. Pont azokban jo, amik ehhez a jatekhoz odabent kellenek.. Nem veletlenul elvezi a villat.. Vagyis nagyon is kenezem belole...

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 13:43:52

@supern0va: Truman-show? :) Az egy tényleg érdekes film.

Bogi és Burkó 2011.03.26. 13:47:32

elképesztően unalmas a műsor így, hogy hetekig nincs kiválasztás-kihívás-párbaj. a héten néhány percig láttam a tv-ben a vv-t,nincs mit nézni rajta.

Hajni,felnézek rád, hogy még írni is képes vagy róla.

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 13:49:02

@Zelefánt: Tudom, azaz nem, mert ezt te tudod megítélni, de pont erről beszélek. Mindenki másképp reagál a kudarcokra.

Zelefánt 2011.03.26. 13:49:26

@beebeer:
Köszi, rosszul emlékeztem.
(Tényleg érdemes ide járni.)
De a meccs az igazi dráma volt.

Két óra múlva itt vagyok.

Láng Fáni.

Trevlovics 2011.03.26. 13:50:48

anikónak szerintem jót tenne, ha levetítenék neki a nyugiszobás alekosz-éva dialógust.

Ancilla 2011.03.26. 13:52:40

Már megint egy csalásra derült fény: Alekosz sapkakereső jelenetét állítólag kétszer játszatták el. (Vagy esetleg rosszul vágták össze? - ezt gondolom én.)
Figyelmesen nézzétek - különösen a 3. perc után - az Alekosz ágya mellett álló komódot:
valovilag4.postr.hu/alekosz-itt-a-sapka-hol-a-sapka/

2011.03.26. 13:52:58

@Zelefánt: De ki volt a másik döntős? (Ebből nem engedek, mert tényleg nem emlékszem.)
Kik lett volna? Kik azok akik mákkal és pocsék játékkal döntőznek míg a másik véres harcok árán kerül oda?
Az olaszok.
Bocs Hajni. :)

csicserierika 2011.03.26. 13:54:43

@supern0va: korrekt volt, hasonlóan látjuk. Én Lacitól többet reméltem a beszavazón látottak alapján és nem tudom mire vélni, hogy mitől ilyen sótlan.
Szerintem Oliékhoz kellett volna csapódnia és vállalnia a lazább énjét, de mostanra szétesett.
Alek meg egy kukacoskodó, rendmániásnak tűnt első látásra nem is volt szimpi, de hozza a karakter amibe be lett választva és javára szól, hogy félre tudta tenni a rendmániáját , kiderült róla sok egyéb, pl. filmes mániája, amit igazán jól alkalmaz egyes szituációkban.

Trevlovics 2011.03.26. 13:56:48

@beebeer: ajjaj, itt most nekem is bólogatni kell :)

csicserierika 2011.03.26. 14:00:08

@Trevlovics: mert úgy gondoltam, hogy ez az ő közegük lesz. Béci a sportos, fegyelmezett katona és Laci úgyszintén.
Ehhez képest beleszürkültek.
Min. a tabletet kettőjük közül valamelyiknek kellett volna kiérdemelnie.

Trevlovics 2011.03.26. 14:05:03

@csicserierika: szerintem meg pont az ilyen valós vagy képzelt elvárások miatt nehezebb, amikor valakitől többet várnak, mint másoktól. meg egy kicsit zavarban vagyok, béciről meg laciról sok mindent olvastam itt (nagyképű, sunyi, dagadt, agresszív, stb...), de azt, hogy sportos fegyelmezetett katonák, csak most, hogy elvárásoknek kellett volna megfelelni :)

Bogi és Burkó 2011.03.26. 14:11:59

@Ancilla: nem, kizárt dolog, hogy ilyenfajta manipulációk lennének a vv-ben. hiszen rubint k. is megmondta , hogy sskk nem tennének ilyet :)

fran7 2011.03.26. 14:15:27

@Trevlovics: Ez a való világ, ha előadod, hogy szeretsz focizni és csináltál ilyet, akkor nem elég ha te vagy a legjobb, messze a legjobbnak kell lenned. Különben semmilyen elismerést jó szót nem kapsz, hát még tabletet.

csicserierika 2011.03.26. 14:18:18

@Trevlovics: ezt a táncos és katonai múlttal magyaráznám, ez tételez fe valamennyi állóképességet és fegyelmezettséget. Tévedtem.

Atok 2011.03.26. 14:23:43

@Albino vernyul: Alekot tulbecsulik sokan, mint strategat. Ha kicsit gondolkodna, akkor mar kiejtette volna vhogyan a Becit. Alek a donton kivul semmi mas parbajt nem veszthet el SSKK. Bela egyeduli eselye Alek ellen a vegso donto. Aleknek ezt tudnia kene, de szerintem nem tudja. A multkor is azt mondta, h Becit most nem hivna ki, ha tehetne akkor sem...

Atok 2011.03.26. 14:26:52

@Zelefánt: Szerintem meg a kezdeti Alekosz-Oliver-Szandika trio miatt. Akkor csak szinte roluk szolt a VV, szerintem a nezettseg is miatta(uk) lett olyan mint amilyen.

Albino Vernyul 2011.03.26. 14:35:13

@csicserierika: Igen annak hivjak, mar egyszer leirtam errefele, megpedig Hajninak..;))
Oli maganak kereste a bajt, meg is kapta.. Manipulalta Anikot, rajta vesztett.. Alek azt latta meg keson, hogy a nagy haverja elcseszte a taktikazast.. De O sajat maga jelentette ki, hogy Aniko jol viselte a helyzetet, nem jott be az a reakcio, amit feltetelezett.. A tobbi Olin mult, de ezeket mar kiveseztuk.. Szandikat meg pont ellenkezo iranyba probalta huzni, hogy ne akarjon parbajozni.. Sikertelrnul.. Ennyi..

Albino Vernyul 2011.03.26. 14:37:46

@Trevlovics: Nagy moka lenne.. De ugyse fogjak meghuzni...

Albino Vernyul 2011.03.26. 14:42:03

@Atok: Azert nem hivja ki, mert kockazat.. Tudja, hogy erosebb, de nem tudja mennyivel.. Meg is egyeztek Belaval, hogy a dontoig menjenek a tobbiek parbajozni.. Megnemtamadasi egyezmenyt kotottek..

fran7 2011.03.26. 14:43:05

@Atok: Szerintem Alek akkor lenne nyerő helyzetbe ha sikerül elérnia, hogy Béci és Gigi együtt jusson a döntőbe. Nehezen oldanák meg a szavazat jó eloszlását Béci családja.

Albino Vernyul 2011.03.26. 14:48:39

@Ancilla: Ezt mar jopar forumon kiveseztek, itt is.. Tobb szinezetu egyenruhajuk van, a szurkehez tartozo sapka van az asztalon, Alek meg a zoldes szinuben feszit.. Bementek, kerestek a sapkat, meglett a szurke, tovabb kersetek a zoldet, nem lett meg, tavoztak.. A vago meg kivagta a szurke sapi megtalalasat, es kipakolasat.. Ennyire egyszeru..

dr. gernika 2011.03.26. 14:56:22

@Lone Starr: Hát ha Alekosz tükrözi vissza a magyar társadalom nagy részének jellemét, akkor kurva nagy szarban vagyunk.

Albino Vernyul 2011.03.26. 14:57:06

@sportogadas: Nema egy spam... Szerintem ne klikkeljetek ra...;))

penelope garcia 2011.03.26. 14:58:56

Jujj, hogy ez a Bélakatona millen snájdig egy férfiállat.
Beh elmennék vele a vursliba körhintázni! ;)

csicserierika 2011.03.26. 14:58:56

@Atok: szerintem, szimplán azért, mert őt tartja a legerősebbnek és nem akar fejjel a falnak menni. Szeretne minél tovább bent maradni, ezért mindig olyat fog kivinni, aki ellen van esélye. Ő is fél minden párbaj előtt, nem becsüli le az ellenfelet, mert a nézők okozhatnak neki is meglepetést.

Madár Fokker 2011.03.26. 15:00:38

Nem olvastam végig az összes kommentet, csak rákerestem, ezért lehet már volt!
Csak nekem jutott az eszembe a lövöldözésről a Men in Black egyik jelenete? Még a a könyves poén is ugyanaz volt:

www.youtube.com/watch?v=cRXNNqNfQBs

penelope garcia 2011.03.26. 15:03:49

@Albino vernyul:

Hajni majd kiteszi a szűrét egykettőre. :)

dr. gernika 2011.03.26. 15:04:02

@Albino vernyul: Igen, de ehhez a játékhoz legalábbis ahhoz, hogy egy-két lépéssel előre tudjon gondolkodni, meg talán még irányítani is, empátiára is szüksége lenne, hiszen nőket próbál manipulálni, azok megértésébe egy átlag férfi is belebukik. Ha csak autista(közeli) a szentem, akkor ez az életben nem fog menni neki. Ellenben ha beigazolódik egy balsejtelmem (pszichopata), akkor viszont nagyonis...

penelope garcia 2011.03.26. 15:05:11

Meglehetősen OFF:
Azt tudjátok-e, hogy miért nem okos ötlet HV olvasása közben sárgarépát reszelni?

arkangyal44 2011.03.26. 15:05:56

@Hódos Hajnalka: Köszi Hajnika ,én is szeretlek :))DD

dr. gernika 2011.03.26. 15:07:57

@csicserierika: Szerintem Lacinak egyszerűen nincs bent társasága, amiben a szórakoztató önmagát tudná adni. Túl öreg, a többiek infantilisek lehetnek a szemében, nem tudja velük felvenni a ritmust. Szerintem is több van benne, de nem fog tudni kibontakozni.

Albino Vernyul 2011.03.26. 15:08:11

Nohat, nohat... Jonnek a dolgos villa hetkoznapok, mik is tortennek odabent.. Meg semmilyen promo nincs fent a normal penteki tortenesekrol a VV oldalan az esti adashoz, de a ma hajnali Gigi/Jerzy sex igen.. Ejnye-ejnye...

dr. gernika 2011.03.26. 15:17:45

@rianna: "Nagyon jó vele együtt élni, egész nap csak alszik, főzni nem tud, de nagyon finomat rendel"
LOL, álompasi, Szandika nem tudja, mit szalasztott. :D

Atok 2011.03.26. 15:22:20

@fran7: Igen, ez igy van. Csak Gigi senki ellen nem jonne vissza, tehat ha parbajra megy, akkor kinn is marad. Egetlen eselze ha vhogz elszlalomizik a dontoig, de az meg gondolom ok is tudjak, hogy az meg ongyilkossag lenne.
Most jon az Eva Erzsi parbaj, utana pedig Aniko kiejti Gigit.

rianna 2011.03.26. 15:23:01

@gernika: ugye?:D Én azért drukkoltam nekik, nagyon zsák a foltját típusú találkozásnak tűnt. Ha meg Szandi elköltözik,akkor annyi beebeer exkluzív sztorijainak :)

Zelefánt 2011.03.26. 15:25:46

@beebeer:
Olaszország csövestanya -- legalább is a futball-bolygón.

csicserierika 2011.03.26. 15:26:57

@gernika: azért negyven éves még nem olyan öreg (tudom, hogy mit beszélek :) )
attól, még nem kellene ennyire befeszülnie.
Azt is tudhatta előre, hogy többségében huszonévesek közt lesz. Azt gondolja talán, ha ökörködik elveszti a kint renoméját? Pedig csak javára vált volna.
Mindegy, elcseszte.

Zelefánt 2011.03.26. 15:32:23

@rianna:
Ez egy nagy-nagy szerelem volt, de az idő, mint tudjuk a fizikából, állandóan rövidül.
Hovatovább egy szimpla kúrást sem tud már befejezni az ember. (Tarantino-nál: 3 perccel később.../Jackie Brown/)

dr. gernika 2011.03.26. 15:33:06

@rianna: Szemétkedni kellett volna vele néha, meg időnként csak úgy szarni a fejére. Egyből érezte volna Szandika a bizsergést.

fran7 2011.03.26. 15:40:23

@gernika: Lehet kiderült Gotti nem is volt bűnőző. Szandika kiábrándult.

rianna 2011.03.26. 15:43:35

@Zelefánt: nekem erről az jutott eszembe, hogy
www.youtube.com/watch?v=9c0wIk6K8tw
Fizikából sosem voltam jó :)

@gernika: Szandinak olyan pasi kell, aki kordában tartja, megmondja merre az annyi, mit csinálhat és mit nem :)

dr. gernika 2011.03.26. 15:45:50

@csicserierika: Amilyen kis dilisek vannak ott a -szerintem- normálisak között, én is befeszülnék. A korban közel állókkal (Alek, Éva, Oli), meg pont az élettapasztalataim alapján elvből nem álltam volna szóba.

Zelefánt 2011.03.26. 15:48:20

@fran7:
Kiderülhetett, hogy afféle jóságos vidéki körorvos a pasi, aki még az éjszaka közepén is segíteni indul a rászorulóknak, ha hívják, ellenszolgáltatás nélkül, persze.
A Guminőnek ez értelmezhetetlen, tehát tuti buzi lúzer.
(B-változat: A pasinál nem volt otthon biciklipumpa.)

fran7 2011.03.26. 15:57:27

@gernika: A probléma ezzel az, hogy nem mehetsz le az ő szintjükre, de nem is vághatsz fel, vagy hordhatod magasan az orrod. Laci a legegyszerűbb utat választotta háttérbe vonult. Ami nem rossz taktika csak ez egy tv-műsor.

Zelefánt 2011.03.26. 16:00:01

@fran7:
Már azt sem értem, hogyan is kerülhetett be.
Ezzel az erővel egy kaktuszt is berakhattak volna (amit még csak locsolni sem kell hónapokig.)

rianna 2011.03.26. 16:02:17

off

ajánló: Csábító nyomozó az m2-őn, aranyos sorozat, jobb mint a címe:)

dr. gernika 2011.03.26. 16:10:30

@rianna: Jaja.
@fran7: Hasonló társaságban engem akkor is beképzeltnek tartottak, mikore
szimplán csak háttérbe vonultam. Legalább ő ezt elkerülte. Bár a helyében én már rég halálba szekáltam volna Alekot, persze csak akkor, mikor támadásra használja a kis szóvirágait. Nem igaz, hogy ő nem vágja, mekkora hülyeségeket beszél sokszor.

@Zelefánt: Akartak egy intelligens embert is a műsorba, csak hát ugye nincs rá kereslet.

csicserierika 2011.03.26. 16:14:05

@gernika: nem szerencsés bent elzárkózni bárki elől is. Előítéletesség eleve elzárkózni bárki elől is. Később, nem mondom, lehet némi fenntartás a másikkal szemben, de alapvetően a mostani hét emberrel tudnék kommunikálni.
Zsófikától mentem volna csupán a falnak, na meg Zsuzsi egyszerű viselkedésétől.(most finom voltam)

Zelefánt 2011.03.26. 16:16:53

@rianna:
A legdögösebb rendőrcsaj Marlene Jobert volt, a hetvenes/nyolcvanas évek
fordulóján.

Jelenet:

Szatír, a szabványosan csakis számukra gyártott esőkabátban.
Felhúzza a függönyt (s vajon mi is van alatta?)
Rendőr csaj: szétrántja a bőrkabátját, de ott meg egy igen nagy stukker lakozik.
Szatír: Izé..., s utána gyorsan összecsomagol, és balra el.

(Rendőrök háborúja, vagy valami ilyesmi volt a címe, a másik főszereplő Claude Brasseur.)(Aki Sophie Marceau faterje volt a Házibuliban.)

Állítólag Eva Green ennek a Marlene Jobert-nek a lánya.

Igaz lehet-e ez?...

Zelefánt 2011.03.26. 16:19:21

@gernika:
Intelligens emberre ugyan lenne kereslet -- legalábbis részemről -- de ki is lenne az?...

picigyongy 2011.03.26. 16:23:43

Hajni ! Igéretedet teljesítetted -de csak most tudtam olvasni- a tejfölös csukát is ,,,,Szárad a tejfölös-sajtos pontyom, öntöttem már rá mustártól kezdve mindent, ami itthon van , hagyma ,szalonna ,de akkor is: száraz.
Nem tudom, hogy a dupla foskilences milyen értelemben lett használva, de eszembe jutott korunk nagy gondolkodójának mondása: ha a fos összeáll, akkor is szar marad..- Hofi-
Ezzel a VV-ra utaltam , nem a receptre!! Köszi az összefoglalókat : remélem lesz érdekesebb a műsor és nem kell mazoistává válnod !

fran7 2011.03.26. 16:25:14

@csicserierika: Zsófival csak annyit kellett volna csinálni, hogy néha kicsit okosabbnak nézed mint amilyen és odafigyelsz arra, amit mond. Akkor még egy bizonyos jó kapcsolatot is ki lehet az ilyen típussal alakítani. Mondjuk férfiaknak kicsit könnyebb ez egy 20-as szőke kislánynál.
Zsuzsival nehezebb lett volna normális kapcsolatot kialakítani. Szerintem ő csak a tv-ben látott normális emberi kapcsolatot, mintahogy Szandika is. Csak Sanyi pátyolgatta őt, mint ha az apja lett volna. Ki tudja milyen okból?

picigyongy 2011.03.26. 16:26:49

@fran7: Én csak azt szeretném tudni, hogy ki finanszírozza Szandika újabb plasztikai műtéteit és a fogát?!

rianna 2011.03.26. 16:28:12

@Zelefánt: hogy ti miket tudsz:))
A sorozatot nem kapom az imdb-n, de EG-ről azt írják, hogy her mother, named Marlène Jobert, is an Algerian-born (during the time Algeria was part of France) French actress.

Olyan esőkabátban szatírokon kívül jártak valakik valaha?:D

dr. gernika 2011.03.26. 16:28:13

@csicserierika: Nem véletlenül nem jelentkeztem a műsorba. :)
A szóba nem állást persze úgy értettem, hogy az udvariassági fordulatokon túl, de baráti kapcsolatra nem törekedtem volna egyikkel sem, az biztos. Évával kábé úgy beszélgettem volna, mint ahogy Gigi szokott: teszek-veszek, ő magyaráz a hátamnak, én meg odavetek néha egy-egy szót, félmondatot. Alekról messziről bűzlik, hogy lúzerbe oltott potenciális elmebeteg, ilyennel is megjártam már, meg Olivérszerű társaságközéppontja-megmondóember, valójában bűnözésre hajlamos buta senkivel is, akinek csak egy kicsit kell megpiszkálni az egóját ahhoz, hogy kitörjön belőle a tajtparaszt.
Zsófika hüpi, lefárasztott volna, de valszeg soha nem lett volna konfliktusunk. Zsuzsit nem kommentálom, nem érdemes rá, de tőle biztos, hogy mindig 3 méter távolságot tartottam volna.
Mivel nagy valószínűséggel Anikó az egyetlen, akivel többé-kevésbé közös hangot találtam volna, az elsők között estem volna ki. :D

Zelefánt 2011.03.26. 16:28:38

@picigyongy:
Hofi ezt Szendrő Józseftől hallotta, még Debrecenben, s az eredetileg így hangzott:

Rendező: Milyen lesz így az előadás?
Szendrő: Hát egy fos, de ha igyekeztek, még szar is lehet belőle.

Zelefánt 2011.03.26. 16:30:06

@rianna:
Igen, de azokat mind letartóztatták.
(Prejudikáció.)

Zelefánt 2011.03.26. 16:31:02

@fran7:
Ő megúszta, mert hát zsaru volt.

Vili bácsi 2011.03.26. 16:37:09

Azt azért látni kell, hogy a kopasz csávó simán dugná a kóchajú Évát.

picigyongy 2011.03.26. 16:37:11

@Zelefánt: MAjdnem - de csak majdnem - ugyanaz...Bevallom,régóta nem idéztem Őt - nagy Ő -vel...-és keverem is , de köszi !
Ettől függetlenül sz....unalmasabb. Időhúzásnak jó volt a csatorna szempontjából, de nem a legszórakoztatóbb volt egymás után a jótékonysági hét, gála, most meg a csicskázás...se kedvük, se idejük veszekedni

csicserierika 2011.03.26. 16:38:22

@fran7: nincs nekem olyan határtalan türelmem, hogy ezt eljátszam Zsófinak :)

dr. gernika 2011.03.26. 16:40:30

@fran7: Na pont ezt akartam írni.

Zelefánt 2011.03.26. 16:42:19

@picigyongy:
Már ha jól értettem, Neked sem tetszett ez a hét -- nekem sem.
Tök csöves az egész.
Zaklatott/szétcsúszott-e vagy?

fran7 2011.03.26. 16:42:40

@csicserierika: Azért mondtam, hogy fiúknak könnyítés a szőke, fiatal nőkkel így bánni. Akkoris, ha nem akar tőle semmit az emberfia.

csicserierika 2011.03.26. 16:43:54

@gernika: mégis ez un. lúzerbe öltött elmebeteg (nem tudom , miért kell ilyen erő jelzőket használni ?)potenciálisan nyerőesélyes és a legtöbbet vele foglalkoztok itt is.
Ajánlottam már többször is, hogy beszélgessünk a többiekről is.
Unalmasak, szürkék,vagy mi a kóchenger van? (klasszikust idéztem ) :)

Zelefánt 2011.03.26. 16:44:19

@Vili bácsi:
A zemberek további harmada is.

fran7 2011.03.26. 16:48:09

@csicserierika: Értem, hogy kedveled Alekoszt, de sajnos be kell lássad azért az ilyen jellemzéseknek is van némi jogalapja. Nem azt mondtam, hogy igaz, csak utalnak jelek arra, hogy Alek személyiségének problémái a későbbiekben ilyen irányba fordulnak.

picigyongy 2011.03.26. 16:53:05

@Zelefánt: Mintha mindig ugyanazt láttam volna - kétszer csak a félidőig jutottam....Bemutató mi lesz , mi lesz a reklám után - másnap mi volt, mi volt a reklám után..Már kívűlről tudom aztt, hogy nyávog Anikó a csokiért...stb..Összefoglaló , amibe a legszórakoztatóbb részeket vágják össze..Milyen lehet a többi ? Szét vagyok szórva ....

Albino Vernyul 2011.03.26. 16:54:39

@picigyongy: Azt nem arulom el, hogy eredetileg milyen ertelemben lett volna hasznalva a dupla fos 9-es, de ugye ez a poszt dupla, bent van a 99-es poszt, az utolso a ket szamjegyuek kozul, es fosnak nez ki a reality tema miatt, de minosegi iras.. Mert ugye a fos 9-es az Aniko.. Anno az ur-szolga jatekban csak 9.-nek volt megszavazva a tobbiek altal erossegben (ekkor mondta magara, nemi konycseppek kozepete), no de minosegi kilencedik mint tudjuk, eleg csak ranezni.. Szerintem Hajni most ebben az ertelemben hasznalta.. Meg szerintem mi is igy hasznaljuk..

dr. gernika 2011.03.26. 16:56:19

@csicserierika: Csak pontosan és szépen idézz, ha nem értesz velem egyet. Találkoztam már klinikai esetekkel, és a tapasztalataim alapján Alek finoman szólva aggasztó.
Amúgy abban a kommentemben én 7 emberről beszéltem, de te csak őt ragadtad ki. Akkor most kivel is van probléma?

csicserierika 2011.03.26. 16:56:26

@fran7: jó, hogy így aggódnak érte sokan :)
Majd az idő eldönt mindent, hogy ki fog becsavarodni, csak meg ne lepődjünk :)

Vili bácsi 2011.03.26. 16:57:54

@Zelefánt:

Akkor én bizony "ellenzékben" vagyok...:)

picigyongy 2011.03.26. 17:00:05

@Albino vernyul: OKÉ ! Értelmi -érzelmi alapon gondolkodtam ....azaz nem gondolkodtam : egyből ez jutott eszembe!

picigyongy 2011.03.26. 17:03:11

@Albino vernyul: Most olyan vagyok, mint az Ildi , akit utoljára szavaztak be...Összeszokott társaság és így olyan, mint amikor valaki beleszól a nagyok dolgába....

genevieve 2011.03.26. 17:03:31

@Zelefánt: ő szintén nagyon bejövős kategória, és imádtam ezt a jelenetet:-)

csicserierika 2011.03.26. 17:05:04

@gernika: mert a többivel én is egyetértettem, csupán nem szeretem, ha valaki kilóg kicsit a sorból, máris pszichózzák.
Igen, nem mindennapi a viselkedése, a szófordulatai, de éppen ezért tűnik ki a többiek közül, és igen, engem szórakoztat, jókat vidulok rajta.
Miért kell örökké magyarázkodnom ?
Könyörgöm beszéljünk már Béciről pl.
este mondta, ha fizet egy ötezressel és háromezer-nyolcszáz a számla, akkor kettőezer-kettőszázat kap vissza.
Van-e érettségije?

Zelefánt 2011.03.26. 17:06:27

@picigyongy:
Szívem, ha igazán szarul akarod magad érezni -- reklám nélkül -- akkor ajánlom Neked a Dogville-t (Lars von Trier), vagy az Eraserhead-et David Lynch-től.
Tajgetosz utána megkönnyebbülés lesz, azt biztosíthatom.
De vajon melyik a való világ?...

Albino Vernyul 2011.03.26. 17:07:46

@Zelefánt: Nekem tetszett ez a het.. A katonasdi nagyon sok dolgot kihozott a valos jellemukbol, ki milyen, hogy reagal, ha nyomas ala helyezik pszichikailag/fizikailag, illetve mikent is viselkedik, ha hatalmat kap a tobbiek felett, ha egyutt kell mukodni, es ha torodni kell masokkal.. A jotekonykodas, es most ez a het is aranybanya volt, emberismereti olvasokonyv..

genevieve 2011.03.26. 17:09:04

@Zelefánt: a dogville-t ne ajánld szegénynek mert még az ereit is felvágja miután félig megnézte:-D

picigyongy 2011.03.26. 17:10:55

@Zelefánt: Melyik a Való világ - olyan , mint a kerítés: ki van kint, ki van belül.....

picigyongy 2011.03.26. 17:12:42

@genevieve: Aranyos vagy, ne félts, ilyen biztosan nem fordulna elő : eccerűen elalszom.....

Zelefánt 2011.03.26. 17:20:30

@picigyongy:
A Radírfej után ez velem egy darabig nem fordult elő.

picigyongy 2011.03.26. 17:21:05

@Zelefánt: Belegondolva , a Dogville-t láttam ...Miért olyan tragikus neked ?

Zelefánt 2011.03.26. 17:25:27

@Albino vernyul:
Nem tévedtem.
Az emberiség 85-90 százaléka bármikor azonosul a legborzalmasabb rendszerekkel, s betartja azoknak minden reguláit, és el is hiszi, hogy ezt kell csinálni, hiszen a Hatalom ezt mondta.
Éva csak azért kivétel, mert hülye, nem tudatosan áll ellen, csak mert dafke.
Riasztó ám ez, gyerekek.

Zelefánt 2011.03.26. 17:26:32

@picigyongy:
A Dogville-t könnyű darabnak tartom a Radírfejhez képest, azért.

picigyongy 2011.03.26. 17:27:00

@Zelefánt: AZt hiszem nem aludtam el, kb. a 2 óra után otthagytam - családi mozizás....

dr. gernika 2011.03.26. 17:30:07

@csicserierika: Nem kicsit lóg ki a sorból, de jól van, lapozzunk.

Béci - egy évig én kényszer-recepciós voltam, és időnként én is elszámoltam magam. Általában többet akartam visszaadni, jobban mondva ellenkező esetre nem emlékszem, arra nagyon figyeltem. Nem csak érettségim van (négyes matek), de másfél diplomám is (igaz, bölcsész :D), mégis előfordult olyan, hogy egy kedves bácsi hozott vissza egy egész ezrest, mert olyan hajtás volt, hogy én is ugyanúgy elszámoltam magam, ahogy Béci. Addigra már észrevettem a hiányt, és készültem a pénztárcámból pótolni, szerencsére vannak ilyen becsületes emberek.
Lényegalényeg, nem szent a srác, és nem is zseni. Elszámolta, gyorsan mondta, másra figyelt, lehet a következő percben már javította is magát, csak az már nem került adásba.
Nekem szimpatikus, mert elfogadható hibái vannak, bőven a normális határain belül. És sokszor kimondja a véleményemet, már amikor nem fogja vissza magát.

@genevieve: Jajj, ne is juttasd eszembe most azt a filmet. :) Én sem vagyok túl jó passzban, az előbb még a 7x15 Dr House epizódon is teljesen kiborultam.

genevieve 2011.03.26. 17:35:56

@gernika: ááá béci....tutti, hótzicher, hogy dirrekt számolta el magát:-)

(könnyü ezt elhinni annak, aki eleve ezt akarja hinni)

miért nem nézel inkább valami vígjátékot?:-)

Zelefánt 2011.03.26. 17:38:08

@gernika:
Szökött ribi (Kidman) beszáll a fater (Caan) autójába.
-- Ölj meg mindenkit.
-- Mindenkit?...
-- Igen, mindenkit.

Hát igen.

picigyongy 2011.03.26. 17:39:29

@gernika: Nem : egy darabig vártam , hogy....aztán dehogy. lehet, hogy hangulat kell az ilyen filmekhez . nekem még nem volt és szerintem nem is lesz...

csicserierika 2011.03.26. 17:42:54

@gernika: ez a bajom, pontosan. Én sem hoztam volna fel, mert pitiánerségnek tartom ezen lovagolni, csak kíváncsi voltam a reakcióra. Az a bajom csupán, ha ez fordítva történik, és Alek mond ilyen sutaságot, hát apukám kapna itt hideget-meleget, lenne hülyétől az alul iskolázottig minden.
köszönöm, a teszt sikeres volt :)

csicserierika 2011.03.26. 17:43:56

@genevieve: Ben Hur megy a Cool-on. Alapmű rajongóknak :) :)

kiraaaaa 2011.03.26. 17:45:19

Hát ez igazán jó lett:)

dr. gernika 2011.03.26. 17:45:28

@genevieve: Öööö ez jött le abból, amit írtam?

House-on általában nevetni szoktam, de ez most nem olyan rész lett.

@Zelefánt: A gyereklikvidálós rész volt a legkeményebb.

genevieve 2011.03.26. 17:47:08

@gernika: nem abból amit te irtál:-)

hanem amit te válaszoltál erikának, arra konktráztam:-)

(veled egyet szoktam érteni:-)

picigyongy 2011.03.26. 17:48:35

Belegondolva, moziban is aludtam már el, Művészfilm : Homok asszonya...

picigyongy 2011.03.26. 17:49:54

@genevieve: Inkább nyugdíjas ! De lehet, hogy van benne valami, emos lehetek...

genevieve 2011.03.26. 17:52:17

@picigyongy: megtévesztett a neved:-)

az a képzetem, hogy kis filigrán fiatal lány vagy:-)

picigyongy 2011.03.26. 17:53:00

@Zelefánt: ennél már csak rosszabb, hogy agymosás után el örül is neki,

Zelefánt 2011.03.26. 17:53:44

@csicserierika:
A Ben Hur csöves.
(Most ne jöjjünk azzal, hogy hány Oscar-díjat kapott, mert a Titanic is ugyanannyit, és az is csöves.)
A kocsiverseny-jelenet az egyetlen ütős része a filmnek, de azt sem William Wyler rendezte, (sem Andrew Marton, aki a tömegeket terelgette), hanem az aktuális second unit director.
A főszereplőt viszont igen löktem a Majmok bolygójában.

K Tomoceusz 2011.03.26. 17:54:13

Ma volt születésnapja Kokónak az állatkerti gorillának. Mindenki banánt vitt neki, én Gigi villakatona négerré maszkírozott plakátját. Kokó könnyes szemmel rebegett el egy halk köszönömöt, majd kiosztotta a banánokat a családtagok között. A plákát elött ábrándozó gorilla 9-18-ig látogatható a Budapesti Állatkertben.

genevieve 2011.03.26. 17:54:31

@picigyongy: a suttogások és sikolyok cimű bergman örökbecsűt se nézd meg szerintem:-D

azt én is moziba láttam, még mindig sokkhatás alatt állok:-)

dr. gernika 2011.03.26. 17:57:28

@picigyongy: Oké, de ha nem láttad a végét, ne értetlenkedj, hogy mi rajta a tragikus. :)

@csicserierika: Alek nem egyszer-egyszer mond sutaságot, hanem naponta többször. Ha megnézed az aranyköpések listáját, mindenki mondott már marhaságokat, mégsem terjedt el mindenkiről az általános vélemény, hogy nem ismerik a magyar nyelvet. Hibázni lehet, de ha valaki következetesen rosszul használ dolgokat, azzal kitűnik.
Most komolyan azt akartad ezzel bizonyítani, hogy akit kedvelek, annak mindent elnézek? Tudok rá olyat mondani, amivel nem értek egyet - Éva és Alek cuccainak elrejtését én sem találtam poénnak és ugyanúgy elleneztem volna, mint a többiek a villában. (hiába nem bírom azokat, akik ellen irányult)
És volt még egy alkalom, a parlamenti időszakban, mikor Évát akarta büntetni és Anikóval keveredett vitába. Ott sem volt igaza, azaz túlságosan rugalmatlanul viselkedett, Anit pedig nem hallgatta végig annak ellenére, hogy szerintem igaza volt.

genevieve 2011.03.26. 17:58:11

@picigyongy: azt hiszem valamikor minden hölgy volt olyan:-)

(én is:-)

Albino Vernyul 2011.03.26. 18:03:55

@Zelefánt: Igazi sulyos erkolcsi dilemmat azert nem kellett megoldaniuk, Te meg errol beszelsz.. Elegge szoft dolgokban kellett donteniuk, de azert itt is kijottek a kulonbsegek.. Teljesen eles helyzetben, lehet, hogy egy megrogzott szabalykoveto mond nemet valamilyen parancsra, es egy kulon utas egyenieskedo lesz a legnagyobb hithu kiszolgaloja valami szornyusegnek.. Ez azert csak egy jatek volt, de szimulalt egy helyzetet, amire mindenki reagalt, ugy ahogy..

genevieve 2011.03.26. 18:03:59

@gernika: én alek sapkájának eldugását sem tartottam poénosnak abban a szituban:-)

picigyongy 2011.03.26. 18:09:36

@gernika:mit tartott tragukusabbnak: a tartalmát vagy az előadás módját...Azt hiszem, hogy ez az a film, melynek a befejezésével nem értenek egyet.

dr. gernika 2011.03.26. 18:10:37

@genevieve: Igen, már vágom. :)

No sorold még a filmeket, amiket nem szabad most látnom. :D

picigyongy 2011.03.26. 18:11:00

@genevieve: bevallom :filingrán , pici én soha....de pszt

kén-e egy nick? 2011.03.26. 18:12:38

Hát ami a meccset illeti, az nem egyszerű szopás volt, hanem már komoly bukkake-party.

genevieve 2011.03.26. 18:13:01

@gernika: inkább miket nézz meg:-)

ha nevetni akarsz akkor feltétlenül nézd meg az il ciclione (latin vér) ciműt:-))
kb. 20-szor láttam , de még mindig nevetek:-)

vagy az 5. elemet:-) (nagyon bejövős)

vagy nézz meg pár részt a jóbarátokból:-)

a micsoda nő is mindig jól jön:-)

genevieve 2011.03.26. 18:13:49

@picigyongy: az én képzeletemben az vagy:-)

dr. gernika 2011.03.26. 18:14:22

@genevieve: Határeset, én 1-2 perc után odaadtam volna neki, de úgy általában a más tulajdonára, intim szférájára vonatkozó átverések nem jönnek be. Magyar Kész átverés show-t nem is nézek, nekem az nem vicces már.

@picigyongy: Ezt most így ahogy van, nem értem.

genevieve 2011.03.26. 18:16:29

@gernika: a kész átverést utálom, egyszerűen felháborítónak tartom ahogy viselkednek azokkal az emberekkel!

itt azért nem tetszett a sapka eldugása, mert komoly büntetést vonhatott maga után a dolog....

genevieve 2011.03.26. 18:18:07

úgy látom senkit nem hoz lázba a ma esti kiválasztás:-)

dr. gernika 2011.03.26. 18:19:48

@genevieve: Ezekből az elsőt nem láttam, majd rákeresek, köszi. :)

A jóbarátokat a télen nyomtuk végig az emberrel, mert anno nem látta, és muszáj volt pótolni.
Lehet, este megnézem a Bazinagy görög lagzit a tévében, az még csak kb. másfélszer volt meg...

Zelefánt 2011.03.26. 18:20:57

@genevieve:
Ezekre én mind lőnék. (Különös tekinettel a Jóbarátokra.)
(Annál lejjebb már csak a ribik nyújorkban vannak.)

genevieve 2011.03.26. 18:22:06

@gernika: javasolnám még megnézésre, a volt egyszer egy amerika-t...de az elgondolkodtatóssírós:-)

picigyongy 2011.03.26. 18:23:55

@genevieve: jogos....El van könyvelve, hogy megy Éva - Alekra miért tennének ? Akit kivizs, kint hagyja...Nekem tetszene egy olyan variáció, hogy Gigi -és szerdán kiviszi Jerzit, mert az a leggyengébb....legyen egy kis meglepetés

genevieve 2011.03.26. 18:25:06

@picigyongy: és mi van, ha éva lacit választja?:-)

Zelefánt 2011.03.26. 18:29:47

@genevieve:
Most nemed ázsióját igencsak felefelé emelted.
Tovább, tovább, van még mit javítani! :)

picigyongy 2011.03.26. 18:30:45

Szerintem nem lenne olyan nagy meglepi -elvileg az a cél, hogy gyengébbet vigyen ki - A helyében megpróbálnám Gigit: vagy -vagy

rianna 2011.03.26. 18:31:04

@gernika: jókedvhez ajánlanám a Wedding Crashers-t és a Seinfeld-et.

@Zelefánt: pffff....pasi:-D (bocs zsöni, nem tudtam jobb replikát kitalálni :))

csicserierika 2011.03.26. 18:31:26

@gernika: véleményem szerint nem rosszul, hanem indokolatlanul használ idegen kifejezéseket, attól olyan körülményes, de éppen ezért szórakoztató.

genevieve 2011.03.26. 18:31:55

@Zelefánt: a nemem ázsiója köszöni szépen jól van ott ahol van:-)

A sárkány közbelép:-P

avanivi 2011.03.26. 18:32:44

Hajnitól idézek :"Jaj tudom,hogy állományjelzőnek hívják,de miután kétszer is leírtam hogy állományjavító ,maradnék a bizbasznál"
Hajnika imádlak.

picigyongy 2011.03.26. 18:32:59

Aki a starttól szeretné nézni holnap reggel a Forma 1-t,az ne felejtse el előre állítani az órát ! Szép estét!

genevieve 2011.03.26. 18:33:02

@rianna: biztosan lett volna szellemesebb is, de nekem ez jutott eszembe:-)

csicserierika 2011.03.26. 18:34:12

@picigyongy: de hiszen tegnap este még dugtak :)

Zelefánt 2011.03.26. 18:36:40

@genevieve:
Mindaddig, amíg ránk nem kényszerítitek, hogy "ugyeugyeteismegnézedmerttökcukiigaz?"
Hát...
A kezdet kezdetén még talán.

picigyongy 2011.03.26. 18:38:32

@csicserierika: És ? Más a munka , más a szórakozás ..Nekem nagyon műnek tünik ez a románc ..

genevieve 2011.03.26. 18:39:16

@Zelefánt: miért kényszerítenék bárkire is bármit???

ha viszont téged rá lehet kényszeríteni, hogy megnézz olyasmit amit nem szeretnél, akkor nem az én készülékemben van a hiba:-)

dr. gernika 2011.03.26. 18:39:49

@genevieve: Jaja, azt Nard nézette meg velem a múltkor, nem tenne most jót nekem. :)
@rianna: Köszi. :)

rianna 2011.03.26. 18:39:55

@gernika: most jutott eszembe, Oscar, Sylvester Stallone-val:)

@genevieve: tavaszi fáradt vagyok, vagy mi, nem sok gondolatom volt ma :D

Zelefánt 2011.03.26. 18:42:12

A volt nejemet háromszor vittem el moziba.
A repertoár:

"Madárka"
"Jákob lajtorjára"
"Rosencantz és Guildenstern halott"

Mondta, hogy soha többé ne.

picigyongy 2011.03.26. 18:42:19

@genevieve: szépen kijavítottad : illik. Ugyanakkor szeretkezés : erről egészen más koreográfia jut eszembe : ez dugás , de ebből is elég silány...

csicserierika 2011.03.26. 18:42:20

@picigyongy: lezárták a fárasztó katona hetet. Nincs ezzel semmi baj(by Balázs)
csak közöltem.
Nem mellesleg egyes nézőknél ez szavazatot is jelenthet.
Közlöm: nem nálam !

genevieve 2011.03.26. 18:42:47

@rianna: Oscar MMKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HA-TAL-MAS :-DDDD

Zelefánt 2011.03.26. 18:43:25

...egy "r" kimaradt, ó jaj.

genevieve 2011.03.26. 18:43:52

@Zelefánt: az őrületbe akartad kergetni őt?:-)

vagy , csak tudja mire számithat melletted?:-) sirás-rívás-örökké esik az eső, depresszió?:-)

genevieve 2011.03.26. 18:44:40

@csicserierika: @picigyongy:

láttátok a pontos koreográfiát?:-)

Zelefánt 2011.03.26. 18:45:02

@genevieve:
Szépen néz és pislog.
(Ugye e fegyver nem ismeretlen előtted...)
Kényszer?...

picigyongy 2011.03.26. 18:45:18

@csicserierika: szerintem neked igértem meg tegnap -én nem felejtettem el...-hogy ma reklámostől megnézem a kiválasztást : csak egy rossz pontot kaptam...

picigyongy 2011.03.26. 18:46:48

@genevieve: náluk ? Nem - de szerintem nem is lesz,,,,,De emlékeimben még él....

csicserierika 2011.03.26. 18:47:41

@picigyongy: köszi, azért írtam úgy, mert nevén szerettem volna nevezni a dolgot :)
A krumplileves legyen krumplileves.

picigyongy 2011.03.26. 18:47:52

@Zelefánt: És egy ilyen türelmes asszonyt elhagytál - vagy hagytad, hogy elhagyjon ?!

genevieve 2011.03.26. 18:48:04

@Zelefánt: de, ismeretlen....

sose használtam ilyesmit

rianna 2011.03.26. 18:48:43

@genevieve: lelki társak vagyunk, már le sem lehet tagadni. Gernikának is biztos tetszeni fog :)
Stallone-t azóta tartom igazi színésznek, mióta a filmet láttam.

dr. gernika 2011.03.26. 18:48:45

@Zelefánt: Kitalálom: így provokáltad ki a válást...

@csicserierika: Ha szerinted nem használja rosszul, akkor te sem ismered a jelentésüket...

Most el, öfire majd igyekszem vissza.

genevieve 2011.03.26. 18:48:57

@picigyongy: ez szimplán csak előitélet :-)

Zelefánt 2011.03.26. 18:49:11

@genevieve:
Tíz évig bírta, annyira mégsem lehetett rossz.
Ám a rózsaszín idétlenkedések sokkal kevésbé fedik le a valóságot, mint a fenntebb felsorolt nyomasztó mozik -- sajnos.

arkangyal44 2011.03.26. 18:49:11

@genevieve: Szép estét,minden lehetséges kivéve ezt a variációt :)))

csicserierika 2011.03.26. 18:49:31

@genevieve: sajnos, fene a kíváncsi pofámat. Abban reménykedtem, hogy verbális csak :)
Amúgy Szandika-Anikó liezont a paplan alatt tényleg nem voltam hajlandó kukkolni:)

csicserierika 2011.03.26. 18:51:43

@picigyongy: ma javíthatsz, de ma már két órás a bünti :) (öf.)

haruka 2011.03.26. 18:52:06

@genevieve: úristen, a Latin vér annyira jó film! nem hittem volna, hogy van még ember rajtam, meg barinőmön kívül, aki egyáltalán ismeri! :D

genevieve 2011.03.26. 18:52:22

@Zelefánt: ebben igazad van, de ha az élet alapvetően olyan kemény, hideg és rideg és őrületbe kergető...akkor szerintem egyáltalán nem bűn, ha időnként szeretünk megnézni valami limonádét, ami alatt nem kell gondolkodni, csak jól mulatni:-)

azt hiszem nem ártana neked sem egy jóízű nevetés, mint ahogy arra már tegnap is rájöttem:-)

Zelefánt 2011.03.26. 18:54:18

@gernika:
Hát, a válásnál felmerült, hogy egy éjszaka alatt 17-szer hallgattam meg a Blade Runner-ből a Memories Of Green-t.
De nem ez futtatott bennünket a zátonyra.

genevieve 2011.03.26. 18:54:31

@csicserierika: azt minek neveznéd egyébként?:-D

csicserierika 2011.03.26. 18:54:50

@gernika: szerintem amiket használ, azoknak tudja a jelentését, de vannak újabbak, amit csak ezután fog beépíteni a szövegkörnyezetébe. Pl. pikírt
Igen, én meg hülye vagyok :)

arkangyal44 2011.03.26. 18:55:12

Egy váláson én is túl vagyok 23 év után,de nem volt veszekedés kapott 20 millát,és menjen amerre lát:)

genevieve 2011.03.26. 18:55:35

@haruka: viccelsz?:-)

alapmű:-))

meg van benne minden ami kell

latin vér, latin temperamentum, humor, romantika, jó poénok, jó zene:-)
és persze a napsütötte toszkána:-)

Zelefánt 2011.03.26. 18:56:53

@haruka:
Hát persze, még cca 850 ember, aki a filmen dolgozott.

csicserierika 2011.03.26. 18:57:15

@genevieve: valaki mondott egy jó kifejezést erre, ha eszembe jut, bizisten megírom, mert nagyon találó.
Amúgy fene a gusztusát. Ennyi jut eszembe :)

genevieve 2011.03.26. 18:57:17

@arkangyal44: öööö, bizonyos szempontból elég egyszerűen látod a világot:-)

genevieve 2011.03.26. 18:58:17

@csicserierika: ki-ki izlése szerint:-)

avagy, lehet nem is tudod mi az igazán jó:-)

csicserierika 2011.03.26. 18:58:44

@arkangyal44: estét neked is !
Látod, tartom a frontot, még nem múlt el a harci kedvem , így a katonai hét után sem :)

Trevlovics 2011.03.26. 18:59:36

@arkangyal44: te drága ember, nem keresel egy önzetlen, jóravaló, a maga módján vonzó Trevlovicsot néhány hónapra feleségnek?

genevieve 2011.03.26. 18:59:50

@Zelefánt: jajj te ember:-DDDDD

olyan vagy mint az agresszív kismalac:-)

csicserierika 2011.03.26. 18:59:51

@genevieve: öreg vagyok én már ilyen úri huncutsághoz :)
A jó régi bevált módszert alkalmazom :)

genevieve 2011.03.26. 19:00:51

@Trevlovics: néhány hónap??

23 év! egy év nincs 1 milla
akkor 1 hónap mennyi is?:-)

kb. minimálbér:-)

csicserierika 2011.03.26. 19:01:23

@arkangyal44: nem lehetne, hogy elválnék tőled ? :)

arkangyal44 2011.03.26. 19:01:30

@genevieve: Nézd minek bonyolítani a dolgokat?? ügyvédek,földhivatal bíróság,elsőfok,másodfok,fellebbezések,viták.Így volt egyszerűbb :))

Trevlovics 2011.03.26. 19:02:03

@genevieve: csak reménykedtem benne, hogy nem időarányos a dolog. ha meg igen, majd úgy viselkedem, hogy 1 hónap minimum 2 évnek tűnjön :)

haruka 2011.03.26. 19:02:11

@genevieve: :) kár, hogy csak szar minőségben van meg, rendes DVD-n sehol nem találtam meg. piripííí! :))

Zelefánt 2011.03.26. 19:02:19

@genevieve:
A turbóribik nyújorkban nem szellemesek, mint ahogyan a jóbarátok sem.
Az utolsó sorozat, amelynek emberséges humora volt, az az 1979-es Taxi, Danny DeVito-val, Christopher Lloyddal, Andy Kaufmannal, meg egy zsidó színésszel, akinek nem jut eszembe a neve, de játszott a Függetlenség napjában is.
Bizony, röhögtem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.26. 19:02:30

@genevieve: ugye tudod, hogy nem kötekedni akarok, de ugye nem azért nem tartottad poénosnak, mert a Béciék találták ki? :) Mellesleg Alekosz ezt megelőző viselkedése tényleg kívánt már egy kis fricskát neki.
Eljátszottam a gondolattal, hogy ha Istenkirálysztárceleblazacsávó Olivér tette volna (aki még májkrémmel is körbe kente volna a sapi belsejét), most mindenki az ő kiváló humorérzékén hahotázna. :D

Trevlovics 2011.03.26. 19:04:28

@Zelefánt: Taxi! veled beszélgettem már erről ugyanitt? Jim (?) tiszteletes!

genevieve 2011.03.26. 19:04:41

@arkangyal44: nézd nem az én dolgom, csak mintha te mindent a pénzen át néznél és intéznél el, közben pedig azt irod, hogy először egy mekdoniba vitted a kiszemelted, nehogy a pénzedért szeressen meg:-)

a feleséged meg leélt vele 23 évet.....
gondolom társas volt, szeretett, gondoskodott rólad...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.26. 19:05:49

gen., ezt egy órával ezelőtti hsz-edre írtam, ott fagyott be a netem, ha gondolod tekintsd tárgytalannak. :D

genevieve 2011.03.26. 19:06:32

@haruka: nekem meg van dvd...megbeszéljük a dolgot, ok?

genevieve 2011.03.26. 19:07:15

@Zelefánt: látom a régi iskola hive vagy:-) helyes:-)

de azért vannak ám új dolgok is a nap alatt:-)

Zelefánt 2011.03.26. 19:07:49

@Trevlovics:
Nem, de örülök, hogy otthon vagy a témában!
A Taxi -- szerintem -- a legjobb TV-sorozat volt, amit láttam.

genevieve 2011.03.26. 19:08:15

@pushpang: drága, azt hiszem itt én vagyok az egyik legnagyobb béci fan:-DDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.26. 19:10:35

@genevieve: tudom, tudom... ezért írtam, hogy "tudod, hogy nem kötekedni akarok" :D

arkangyal44 2011.03.26. 19:10:36

ez így volt igen ,csak tudod mikor rájössz arra,hogy hülyére vesznek,akkor te is másként nézed a dolgokat,kb 5 éve váltam el,és keresgéltem,mondhatni kicsit élveztem az életet:)De már nem megy olyan jól mint régebben,nekem is betett a válság:(

Trevlovics 2011.03.26. 19:11:14

@Zelefánt: akkor nem veled beszéltük, amikor a tiszteletesnek melót akartak szerezni és eldöntötték, hogy beveszik maguk közé taxisnak, és elkísérték a kresz vizsgára, ahol próbáltak súgni a teljesen beállt tiszteletesnek? nagyon 14 éves voltam, talán szerelmes is, nagyon szép nyári este volt, otthon ültünk a családdal, minden rendben volt akkor még, és addig röhögtem a tévé előtt, hogy begörcsölt a gyomrom és közben majdnem bepisáltam :)

genevieve 2011.03.26. 19:12:27

@pushpang: jó, csak a szövegből úgy jött le mintha én is azért mondtam volna mert béci ellenes vagyok:-)

(pedig ha bárki csinálta volna nem tartottam volna poénosnak)

oli hülyeségein egyszer nem tudtam nevetni

genevieve 2011.03.26. 19:14:00

@arkangyal44: okéoké, tényleg nem az én dolgom, és minden rosszindulat nélkül irtam :-)

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 19:16:52

@Trevlovics: hideg, hideg :))

@Madár Fokker: utaltak is rá a jelenetben, azt kérdezte a parancsnok, mivan, meninblekket játsszunk? :))

@Zelefánt: egészen pontosan megkérdezték Sz-t, mi a véleménye az előadásról. Fos. És ha összeáll? Hát akkor még lehet szar!

@arkangyal44: :DD

Ja, és nevetős film: Vaklárma :D

arkangyal44 2011.03.26. 19:21:00

@genevieve: tudom és semmi baj,minden tiszteletem a tied,és ezért is válaszoltam:)

dr. gernika 2011.03.26. 19:40:37

@rianna: Láttam már sokszor. :)
@Zelefánt: Persze csak humorizáltam. :) De le merném fogadni, hogy a pesszimizmusod szerepelt az okok között.
@csicserierika: Komolyan az a véleményed, hogy van fogalma arról, mit jelent pl. a kollektív tudat, ha képes volt vele ilyen mondatot alkotni: "Nem jut el a kollektív tudatáig" ???
@arkangyal44: Tőlem nem akarsz elválni? *szempillarebegtetés* :)

dr. gernika 2011.03.26. 19:42:24

Aszta, Ani letyűzte Gigit? :D

genevieve 2011.03.26. 19:48:47

nahát alek meg tudja magyarázni azt amikor ő nem viselkedik katonához méltóan:-)

"szegény" éva hasonlóért mit kapott tőle:-)

dr. gernika 2011.03.26. 19:50:52

"Az erő az erőből származik"

Yoda mester forog az erőben...

genevieve 2011.03.26. 19:56:44

@gernika: a félelem a kis halál.....

inmemancsi 2011.03.26. 19:57:35

Anikó tényleg a párkányhoz támaszkodott a könyökeivel

genevieve 2011.03.26. 20:00:16

@inmemancsi: egy baja van bécinek, nem tudja az ilyen dolgokat úgy elmondani, hogy az nem rosszul süljön el....

a parancsnokok meg miért nem figyeltek?

Albino Vernyul 2011.03.26. 20:00:19

Vazze, hogy atszerkesztetek az ejszakai mokat... Hogy Aniko miert ment ki fegyverrel, azt full kimaradt.. Beci zaszlo fetis akcioja is.. Durva..
Alekoszt pofancsapnam.. Mikor O volt a kapo, meg pihenoidoben is elvagolag vett mindent.. Most meg kell a lazasag.. Jezus...

dr. gernika 2011.03.26. 20:01:25

Lilu zseniálisan összegezte a vitát... ezért aztán téphette a száját Béci két percig Aninak.

Ehe,előzetesben:
Éva: úgy hiányzik a tavasz...
Alek: hát szexeljünk akkor.
Jön a süketek párbeszéde, csapó 457...

gastro vazze 2011.03.26. 20:01:34

Azt kell, hogy mondjam, hogy Bécinek igaza van..

Trevlovics 2011.03.26. 20:01:40

anikó valóban támaszkodott. éva hamar feladja a feladatokat, semmi nem érdekli, amiből neki nem származik közvetlen előnye, bezzeg anikót biztatta nagy hangon, tényleg nagyon remélem,hogy bejátszák kiválasztás előtt amit alekosszal beszéltek anikóról :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 20:01:40

Jó estét!
Miken tudnak problémázni...
Ani orgazmusszerű leülése miatt már volt értelme a jelenetnek.
Csalás, Bécikém, persze. Nem kő ezt olyan komolyan venni. Ani meg minek megy bele? Kikényszerített konfliktusok ezek.

csicserierika 2011.03.26. 20:01:44

@gernika: jó ez kimaradt, de szerintem tudja mit jelent, de itt tényleg nem jól alkalmazza :) szuvenír joga (másik klasszikus)

genevieve 2011.03.26. 20:01:56

@Albino vernyul: különösen azt tetszett, hogy sunyin hallgatott mikor kérdezték a parancsnokok mi történt az éjjel....
elhagyta az őrséget, nem csak kicsit lazult

MagasMacska 2011.03.26. 20:02:50

@genevieve: Hiszen csak javítani akarta a hangulatot...

*azta* 2011.03.26. 20:04:00

:) a Béla -aki nem győzte hangsúlyozni, hogy az Alekosz gyengébb a lányoknál- megen kikapott az Anikótól egy erőnléti próbán :D

csicserierika 2011.03.26. 20:04:02

@Albino vernyul: akkor parancsnokot játszott, most közkatonát. Mindig megfelelően a szerephez.Mi a gond ?

Ancilla 2011.03.26. 20:04:09

@Albino vernyul: Valaki nyilván megmondta neki a riportban, hogy kicsit esett idekinn az ázsiója a keménykedés miatt. Alekosz semmit sem csinál, semmit nem mond előre megfontolt szándék nélkül.

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 20:04:11

@Albino vernyul: Ezt én is akartam írni. Rajparancsnokként, mint Anikó helyesen mondta, mindenkivel úgy bánt, mint akit a seggéből rángatott elő.
Most meg hiányzik a mókázás, mi? Az olyan szerves része Alekosz seregének.

genevieve 2011.03.26. 20:04:49

huhh de fejbe tudnám vágni oli-t, ebbe a reklámba kurvára idegesítő

csicserierika 2011.03.26. 20:05:07

@gernika: ez jó volt :) megnevettettél

genevieve 2011.03.26. 20:06:48

@csicserierika: reméljük a hóhér szerepét sose kell majd eljátszani neki.......

Ancilla 2011.03.26. 20:06:55

Olivér azt mondta Fábrynak, hogy az Alekosz-nagygyűlésekért pénzt kap. Vajon kitől?????????

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 20:07:19

@csicserierika: Na oké, a szerepelmélet, szerepazonosulás, szereptávolítás, stb. goffmani tudományos kategóriákban igazad van.
Alekosz ez alapján tényleg következetes. :)

Albino Vernyul 2011.03.26. 20:09:30

@csicserierika: Kar, hogy nem tehenet, aztan inszeminatort, aztan kurvat az utcasarkon, aztan erkolcsoszt.. Hol van Nagy Sandor, az erdi biztonsagi or...?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:13:27

@inmemancsi: Nemcsak, hogy "hozzáért a könyöke", hanem úgy últ ott mint nyugdíjasok a termálban.

dr. gernika 2011.03.26. 20:17:00

Nyóvan Ani megérdemli, megmég egy becsülettérdszalagrendet is. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:17:18

Akció, önfeláldozás, lelkiismeret, harc, becsület, könnyek.

Ja, meg böfögtem is.

inmemancsi 2011.03.26. 20:17:24

@Gee Halen: jaja támaszkodott azt írtam, de te költőibben fejezed ki magad:))

na ki lesz a kiválasztott?

genevieve 2011.03.26. 20:17:44

@gernika: legalábbis egy harisnyakötőt:-)

dr. gernika 2011.03.26. 20:18:52

@Ancilla: Azt a műsort ne emlegesd, sokadszor húztam fel magam rajta, de mostmár tényleg utoljára...

genevieve 2011.03.26. 20:19:21

ez most aranyos és őszinte a csajokitól és jezytől is, még bécitől is:D

MagasMacska 2011.03.26. 20:20:45

@genevieve:
Nem ilyen önző, dehogysenem! Az egész társaságét. Hiszen ezt a lazulást még a kiképzők is szeretik!

genevieve 2011.03.26. 20:21:17

szerintem mióta villában vannak most szórakoznak először őszintén és felszadúltan:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:21:20

Alekosz kiköpött olyan azzal a sapkával meg a borával, mint a kerületi Kisfaludy Általános Iskola portása.

dr. gernika 2011.03.26. 20:21:30

@genevieve: Hát amilyen hálás közönség most, kettőt is. :D

dr. gernika 2011.03.26. 20:22:04

NA, most nevettem egyet Alekon is.

genevieve 2011.03.26. 20:22:14

jajj, megvakultam:-D

alek:-D

dr. gernika 2011.03.26. 20:23:14

@gernika: Kalauznak öltözött amúgy?

rianna 2011.03.26. 20:24:13

Alek nem tudja, hogy kell a sztriptízgatyát levenni.

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 20:24:22

@Albino vernyul: Igen, azért ilyen szintű kényszeres alkalmazkodási túlzást én soha nem láttam még, mint Alexander the Great részéről.
Sok hölgyet, tán még urat is izgat: ki valójában Alekosz?
Engem már nem, belefáradtam az ürge random szerepválasztásaiba, szerepcseréibe.

Amúgy meg itt a tavasz, dagad a fasz!
Is'nt that right, Alek?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:24:42

Alekosznak az a szerncséje, hogy jelen körülmények között akárhányszor elsütheti szövegét. Nincs itt olyan, hogy kiröhögi egy lány és elmegy.

genevieve 2011.03.26. 20:25:04

most viszont igaza van évának

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:25:47

Szerintem rászóltak Alekoszra, hogy direkt kezdje adni a szánalmast, megsajnálják a feleségjelöltek.

genevieve 2011.03.26. 20:26:39

@Lone Starr: engem aztán egyáltalán nem érdekel ki nagy alekosz

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:26:41

"Hülyegyerek" - az első korrekt és kompakt jellemrajz Évától.

genevieve 2011.03.26. 20:27:27

@Gee Halen: nehogy már azt hidd, hogy a jelöltek alekosz miatt jelentkeznek:-D

dr. gernika 2011.03.26. 20:27:28

Alek ott bassza el, hogy férfinak hiszi magát.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:27:45

Jaj de jó - már nem ég az arcom a délelőtti száraz borotválkozás után. Egész borvirágosnak néztem ki, csak nem éreztem olyan jól magam.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:28:27

@genevieve: Azé' hidd el, olyan is van. Na, az az igazán félelmetes.

Albino Vernyul 2011.03.26. 20:29:49

Vaaa, ez milyen osszeallitas volt.. Alek az egesz buli alatt Aniko utan kajtatott, Evanak majdnem felrobbant a feje, allandoan ment dorgolozni, a vegen a haloban, a felig reszeg Anikonal be is probalkozott, de megint kikosaraztak.. Azert meg megszagolgatta Anikot, ahogy az kibujt mellete... Szepen szerkeszt az RTL..:)

genevieve 2011.03.26. 20:29:55

@gernika: azért az tetszik ahogy ő kezeli és beszél a nőkkel, de évának meg azt ecseteli, hogyan kellene egy férfival viselkedni a nőknek/évának:-)

Soror Formoza 2011.03.26. 20:30:04

Az rtl forgatokonyveben Alekosz a foszereplo. A tobbi csak mellek vagy statiszta. Ez igy megy az elejetol.

genevieve 2011.03.26. 20:30:56

@Albino vernyul: lehet nem is férfinak hiszi magát, hanem kutyának?:D

dr. gernika 2011.03.26. 20:31:33

@Gee Halen: :DDDD Az a kék az bor volt? Milyen szőlőből? (nem ér aszondani h kékszőlőből)

@rianna: azt se tudja, hogy kell megmozdulni. Túl messze volt a színpad a lányoktól, az ő koreográfiája a közönség nyalogatása.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:32:41

@genevieve: Hát, most van a tüzelés, a két kutyám is pont ugyanezt csinálja. A kanvizsla bepróbálkozna hátulról, a szuka tacskókeverék leugatja, az meg nem tudja mire ez a nagy harag.

inmemancsi 2011.03.26. 20:33:10

@gernika: ja, a feleségkeresős műsor helyett minimum legalább azt kellene elsajátítattni vele, hogy a 10 tuti "csajozós" mondatát felejtse el, helyette fogja be a száját és úgy talán megsajnálja valaki

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:34:27

Lilu bejelentette, hogy elindult a kiválatsztás.

Én el is kezdtem nyáladzani.

dr. gernika 2011.03.26. 20:35:41

@Albino vernyul: Majd belinkeled?
@genevieve: A jóöreg kettősmérce. Fú, tőlem mit kapott volna... sosem kíméltem a fajtáját.

genevieve 2011.03.26. 20:37:34

@gernika: ahogy béci is mondta, már én is elküldtem volna arra a bizonyos kóchengeres faszba egyszer és mindenkorra

dr. gernika 2011.03.26. 20:38:04

@inmemancsi: Figyu, azok a nőnemű lények, akik önként vállalják, hogy bemennek érte versengeni, megérdemlik, hogy így udvaroljanak nekik. Érdeklődéssel várom, de ha Hajni nem tudósítja, csak egy részt fogok nézni.

@Gee Halen: Ok, bocsi.
Mostmár nem kommentelek, nézem.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:38:41

"Nosztalgikus hangulatba kerültem..."

Alekoszt kísértik a vietnámi traumák?

rianna 2011.03.26. 20:39:32

Érdekes, hogy Lilu általában hadar, most meg, hogy más emberekkel kell kommunikálni, szótagolva beszél :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.26. 20:40:52

Jól látom, hogy Lilu magassarkú bohóccipőben van? :O

Az itthoni esti kötelezők miatt rendszeresen lemaradok a jó részekről, de mindenért kárpótolt, hogy láttam Alekoszt rúdtáncolni egy vadgalambszürke fecskebugyiban.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:41:47

@pushpang: Az a "rúdtáncolás" inkább olyan volt, mint aki fél a hideg víztől.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 20:45:38

@genevieve: Ebben Évának van teljesen igaza.

@rianna: Ahogy a műsor tempója megkívánja.

@pushpang: Lilu ma is dögös, úgymint Éva!

inmemancsi 2011.03.26. 20:46:26

@pushpang: valami olyasmi és transzvesztita műszempillát raktak rá

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:46:50

@Peter_Cs: Lilu dögös? Ha 3D-s közvetítés lenne, a műszempillájával csiklandozná a hasam.

inmemancsi 2011.03.26. 20:49:05

@Gee Halen: Peter_Cs ízlésficamos, így kell elfogadni:))

rianna 2011.03.26. 20:49:09

@Peter_Cs: el kell húzni a műsort?A lakók nem értenék, ha gyorsan beszél?:))
A Lilu-imádatod új, vagy csak én nem tudok róla?

dr. gernika 2011.03.26. 20:53:41

Hehe, Éva konfliktusos kisfilmeket akar látni a párbajon. Ennyi erővel ő bárkivel kimehetne a villából.

dr. gernika 2011.03.26. 20:54:58

Lilu az ....... ....., facér kell azt éreztetni Évával, hogy a picsaságai kellemesek a nézőknek?

Bogi és Burkó 2011.03.26. 20:56:15

@Peter_Cs: Lilu dögös ??? kérlek, ne kínozz ! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 20:56:29

Jaj, de büszkék vagyunk rád Évuci, hogy ilyen huncutul karakán módon kivágod magad mindenből, hihihihi!

dr. gernika 2011.03.26. 20:56:36

@inmemancsi: Jaja, már én is összegeztem, hogy a hüpi szőkék az esetei.

inmemancsi 2011.03.26. 20:58:52

@gernika: és persze alekosz az egyik legjobb katona volt. Kiváncsi lennék Hajnika hogy bírja a iLuka mai szövegét.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.26. 20:58:56

Milyen vicces lett volna, ha Göring Nürnbergben azt mondja: "Ilyen vagyok, így kell elfogadni, ennyi!"

Kivlov 2011.03.26. 20:58:57

Alekinnyó!!!
Lilut sunáznám... :P

Kivlov 2011.03.26. 20:59:37

@Yooha:
ezt kellett volna mondania...

genevieve 2011.03.26. 20:59:37

az jó érzés, hogy mások azt csinálják amit mond?:D

MagasMacska 2011.03.26. 21:00:32

Jerzy nyal?? Most nagyot esett a szememben...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.26. 21:00:55

@gernika:

Lehet a saját életét akarja látni :)

@Yooha:

Neki legalább volt annyi önkritikája, hogy még a kivégzése előtt megölte magát :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.26. 21:01:58

@Nard: Várjunk még, itt még nem ítéltek el senkit :)

Kivlov 2011.03.26. 21:02:10

@redhaven:
akciós sör az alagsori kisboltban. az elmúlt 3 napban a 22.-et iszom... :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 21:03:13

@Nard: Évánál?

"Athén - szikrázó napsütés, a haj még mindig tart. New York - szitáló eső, a haj még mindig tart. Krematórium mélye - a haj még mindig tart."

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 21:03:40

Mindenki bekente magát Betadine-nal. :) Tiszta sárga a pofijuk. Én is nyomatom minden este.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 21:05:17

"nem voltak olyan feszületek"

Laci mélyen hívő lehet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.26. 21:07:31

@Gee Halen: igen, kicsit félősnek tűnt, de lehet, hogy csak azért ijedt meg, mert hirtelen nem jutott eszébe, hogy is csinálta Demi Moore a filmben. :D

dr. gernika 2011.03.26. 21:08:14

Remélem az összes nő egyszerre kezd majd menstruálni, aki bemegy Alekért vaze, megérdemelné!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 21:08:29

"Jobban felveszek dolgokat mint az átlagember."

Üvegtigris: "ha a földre kerülsz, vegyél fel onnan valamit" - vagy valami ilyesmi

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.26. 21:09:05

@Peter_Cs: hát erre nem lehet mit mondani. Te egy megátalkodott vagy! :D
De hogy már a lilu is?!

Kivlov 2011.03.26. 21:09:35

@gernika:
mind1. 5 hónapig odabent p*nci nélkül.
az a pár nap idekint már mind1. és ha kijön, azt dug meg akit akar...

inmemancsi 2011.03.26. 21:09:48

Éva károgásos sípítása elviselhetetlen

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.26. 21:10:32

@Peter_Cs:

A dögöst úgy érted, mint akiket a dögkútból húztak fel? :)

inmemancsi 2011.03.26. 21:10:36

@Kivlov: már írtam valakinek, hogy ahhoz dugni is kéne tudni..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.26. 21:11:36

@Kivlov:

Inkább azt aki hagyja magát :) Biztos lesz pár idióta aki leáll a pszichoboynak puncit tartani, de normális nő, biztosan nem.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 21:11:43

Éva leszarja Alekoszt, de az már nem kóser ha ő is leszarja őt.

Ezt érti "bizalmas viszony" alatt?

Kivlov 2011.03.26. 21:11:56

@inmemancsi:
:)
azt mondja a tag, h kb 100 nővel volt.
örök igazság: "b*szni csak b*szva lehet megtanulni."
ergo, szerintem ő már tud valamit...

dr. gernika 2011.03.26. 21:12:17

@inmemancsi: Holnap meglátjuk. :)
@MagasMacska: Enyémben is.
@Nard: :)
@Gee Halen: LOL

Na, amit most letol, az sünösvascsődíjas tényleg: csak az én csicskám lehet a semmiért cserébe, senki másért, csak engem kívánjon, hogy naponta meg tudjak sértődni, amiért le akar velem feküdni!
Ostobenkó MNK

genevieve 2011.03.26. 21:13:00

az igaz barátság fő jellemzője, hogy állandóan marják egymást???????

mi a fasz van?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 21:14:25

Éva konfliktusos kisfilmeket akart...

...

BRUHAHAHAHAHAHHAHAHAA!!!

inmemancsi 2011.03.26. 21:14:37

@Kivlov: hát ha a piszmogás, meg a maszatolást annak hívják, akkor bocs, de, hogy baszni nem tud az biztos. Látszik a fickó viselkedésén, dolgokhoz való hozzáállásán, hogy milyen lehet a szexhez való viszonya:)) Az meg, hogy ki mit mond, komolyan elhiszed, hogy talált magának 100 nőt??:)))

genevieve 2011.03.26. 21:15:20

szeritem éva mászna jezyre:-D

inmemancsi 2011.03.26. 21:15:59

nem bírom ezt a nőt, Alekosz a mester..

Kivlov 2011.03.26. 21:16:32

@inmemancsi:
Hááát, nem tudom, te milyen nemű vagy, de szerintem annyira buta az átlagnő (legalábbis tapasztalatom szerint), hogy 2 összefüggő szép mondat, 1-2 ital és már V alakban a lába ruha nélkül...

dr. gernika 2011.03.26. 21:16:51

@Kivlov: Nanananana vigyázz mit állítasz, még találkozhat velem is!

@Nard: :DDD

Kivlov 2011.03.26. 21:17:04

retardált légpisztoly :))))))
böszmegálló :))))))))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.26. 21:18:09

@inmemancsi:

Hát simán elképzelt magának még többet is :)
@gernika:

Nyilván kis celebpasi kell neki, akivel elmehet bulizni a többi celeb közé, Majka-jellegű "karriert" akar befutni, mondjuk tizedannyi tehetség sincs benne, mint Majkában, pedig annál egy darab félkemény ömlesztett sajtba is több tehetség szorult. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.26. 21:18:21

@Lone Starr: az azért furcsa, hogy minden kiválasztás,párbaj alkalmával valamiért ilyen sárgák.
De a legdurvább Olivér volt a párbajon, frakkban, meg azzal a fejjel. /Valaki, talán Friedmann Juci, úgy jellemezte, hogy úgy néz ki, mint egy olcsó bronzszobor, ezen is napokig röhögtem. :D/

genevieve 2011.03.26. 21:19:05

@Kivlov: ennyire meg kell dolgoznod egy dugásért?:-D

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 21:19:27

Ezt a jelenetet vártam. Aleknek nincs igaza, egy szót kellett volna mondania.
Anikó túlreagálta, jött is a sírógörcs.
Utána azért méltóságteljesebben baszta le Alekoszt.

Amíg tizenhatan voltak, a kintről hozott udvariassági kényszer miatt okés volt a retyózás.
Ha majd hárman lesznek, nem lesz gond, hogy ütköznek a fürdő előtt.
Most ahhoz már pont kevesen vannak, hogy az ingerküszöb magasan maradhatott volna, mert 120 napja élnek egymás képében. Ahhoz meg pont sokan vannak, hogy beoszthatnák a slozit.

A katonák is beBetadineoztak. :)

Kivlov 2011.03.26. 21:20:08

@genevieve:
áhhh. nőket nem szoktam szeszre meghívni. ha szponzort keres, menjen máshoz. :D

dr. gernika 2011.03.26. 21:21:03

@Kivlov: 100 dugásból olyan sokat nem lehet tanulni...
@inmemancsi: Állítólag nőknél 2-vel szorozni, pasiknál 3-al osztani kell a bevallott számot.
És egyetértünk, Alek szerintem az a fajta, aki elmaszatol, aztán kikéri magának, ha a nőnek nem volt jó. Biztos azért, mert nem tudja, hogy kell bánni egy igazi férfival. *broáf*

genevieve 2011.03.26. 21:22:49

@Kivlov: most megleptél, azt hittem pedig, hogy egy igazi uriember vagy:-)

genevieve 2011.03.26. 21:23:23

@gernika: pontosabban már meg sem lehetne fogalmazni amit most leírtál:-)

inmemancsi 2011.03.26. 21:24:10

@Kivlov: nő:)) szóval
1. ezzel a szöveggel Alektól egy két mondat és inkább a Duna:))
2. ha esetleg talált kettőt mondjuk aki széttette a lábát ahogy mondod, azt, hogy esetleg be tudja tenni nem nevezném baszásnak, mondjuk toszogatásnak esetleg.

3. nőként a férfi viselkedéséből, ahogy megfog, csókol stb. simán ki lehet venni, hogy milyen az ágyban, szerencsétlen tényleg azért tekint a csajokra, mint lyukakra, mert olyan lehet a teljesítménye, mint a trottyos gatyája. Ha tényleg lett volna száz nő közelében nem csorogna szerencsétlen nyála így, ezért élvezi ezt a műsort többek között, mert nők közelében lehet, úgy, hogy azok nem (tudnak) menekülni előle.

Kivlov 2011.03.26. 21:24:14

@genevieve:
az vagyok, nem is akármilyen, de válság van... :D

genevieve 2011.03.26. 21:24:28

@gernika: évának is odavágta, hogy ha ő nem kell neki az biztosan azért van, mert éva frigid......

ez a legszánalmasabb amit egy pasi mondani tud, ha nem jön össze neki a nővel..

dr. gernika 2011.03.26. 21:25:18

@Nard: Kíváncsi vagyok, ki lesz az első áldozata, Hajdú Peti már foglalt. :)

(megtaláltam a dugi bagódat, holnapig gondolkozhatsz, mit adsz érte :P)

@genevieve: :D

@Kivlov: Áhá, szóval csak fiúkákat itatsz le, most már kezdem érteni a hozzáállásod. :)

Atok 2011.03.26. 21:26:07

Azert kemenyen beolvastak a tobbiek Aleknek a kapitanykodasa miatt :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 21:26:59

@rianna: A Viván és a Benne leszek a tévébenben is jót szórakoztam rajta, vicces.

@Gee Halen: @Bogi és Burkó: @Nard: Jól néz ki, jó nő!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 21:27:00

"A valódi kiválasztás most kezdődik."

Most Lilu beismeri, hogy a néző agyát húzták eddig feleslegesen?

Kivlov 2011.03.26. 21:27:04

@gernika:
nem itatom le őket (isznak ők maguktól is). csak barátok közt néha ez kéri a kört, néha az...

Kivlov 2011.03.26. 21:30:25

@genevieve:
megyek a PeCsába. gyere, és bebizonyítom :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.26. 21:30:28

@Peter_Cs:

Perverz vagy! Nem Liluval meg Évával gyógyítják az impotenciát, az is biztos.

@gernika:

Bakker, hol volt? :)

genevieve 2011.03.26. 21:31:03

@Kivlov: olyan helyre én nem megyek:-D

genevieve 2011.03.26. 21:33:21

éva vagyis, nem gigit kéne megszexuálnia, hanem téged:-DDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 21:33:52

Éva az összes SAJÁT rossz tulajdonságát Jerzynek tulajdontja. Az azért már valami...

Kivlov 2011.03.26. 21:33:53

dzsörzi: retardált légpisztoly :D

dr. gernika 2011.03.26. 21:35:25

De szép szeme van Jerzynek...

@Nard: háháh, olyan vagy, mint egy öreg kutya. :D

@genevieve: azaz

Kivlov 2011.03.26. 21:36:41

hehehe
az lesz a nagy, ha visszajön a szőke és védett lesz...
akkor laccerék beledőlnek a saját kardjukba. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.26. 21:37:00

@gernika:

Nem is tudtam, hogy volt dugi bagóm :) Biztos beesett valahova.

Kivlov 2011.03.26. 21:39:19

@genevieve:
:)))))))))))
a légpisztoly ellen? 55-60 lesz kb az Éváé, simán visszajön...

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 21:39:24

@Nard: Egyszer fél doboz hevert a szekrényben egy ing felső zsebében. :) Azt az örömöt...

kérődzőgiliszta 2011.03.26. 21:39:40

Üdv minden régen látott és kitartó putrista néninek és bácsinak! Lepkének persze külön is!
Mi a pontos helyzet? Ki lett kiválasztva? (Bocs, de nem vagyok tv-közelben!)

MagasMacska 2011.03.26. 21:40:04

@Kivlov:
Majd tesznek Alekra. Már mindegy...

inmemancsi 2011.03.26. 21:40:09

@Kivlov: szőke inkább a Jerzsy lehet mint az ocsmányul melírozott eredetileg barna koszcsomó hajú))

kérődzőgiliszta 2011.03.26. 21:41:30

Ha jól következtetek a vájtfülűek félszavaiból, akkor Borzika a szerencsés és Jersey lesz a várható áldozat?

genevieve 2011.03.26. 21:41:57

@Kivlov: na majd csak figyelj:-)

Kivlov 2011.03.26. 21:42:38

@MagasMacska:
Alekra nem mernek.
miután kicsalták belőle, h gombárt 70% fölött küldte haza...

dr. gernika 2011.03.26. 21:42:44

Most komolyan azt a 2x1 méteres lábmosót kell úszómedenceként reklámozni minden műsor végén?

Tompó 2011.03.26. 21:44:48

Remélem Évának lesz esze és nem az árvaházi homopornóst, hanem a dagadt dzsungelharcost viszi ki!! Akkor tuti visszamegy!! Évaaaaaaaaaaaaaaaa

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 21:45:06

@gernika: A legjobb az egészben, hogy van olyan vízforgató, ill. szivattyú márka, hogy "Grundfos".

Na, ez is pont olyan.

Kivlov 2011.03.26. 21:45:28

@Tompó:
Gigit kéne. dzsörzét bárki, bármikor kinnhagyja...

dr. gernika 2011.03.26. 21:46:31

@Nard: Nemnem, látszott, hogy direkt előlem rejtegeted. :) Bontatlan doboz, mit kapok? :))))

@genevieve: Nagy igazság. :) Hangját se hallanánk többé.

És Jerzy jön vissza MMKK, lehet rám hivatkozni.

MagasMacska 2011.03.26. 21:47:08

@Kivlov: De most nem Gombival megy ki.

Atok 2011.03.26. 21:47:13

@Kivlov: Pont azert rakjak ra majd a Racz testverek. Anikora nem raknak mert o kinnhagyja Gigit, ugyhogy a logikus valasztas lesz Alek, aki viszi Lacit. (bar az volna a legszebb az egeszben, ha Alek Becit vinne a Laci helyett - de sajnos nem fogja)

Kivlov 2011.03.26. 21:48:35

@Atok:
nem Lacit viszi majd, hanem gigit...

Atok 2011.03.26. 21:50:57

@Kivlov: Lehet, a multkor mondta is. En most ez ugy irtam, ahogy ok gondolkodjak. De a legnagyobb csavar akkor is az lenne ha Belat vinne. Beci mar tok nyugodtan varhatja a dontot miutan "lezsiroztak" Alekkal, hogy nem fogja ot kihivni.

Tompó 2011.03.26. 21:51:03

@Kivlov: Nem vagyok én abban olyan biztos!!!! A kedves "nézők" (rtl) megtámogatná a sanyarú sorsú árvaházit!!!!Egyszer már megtette....(hogy is került a villába???)@Gee Halen: A broáfba remélem belefuladtál!!!!!!

genevieve 2011.03.26. 21:51:23

@gernika: éva és alek addig mantrázza, hogy jerzy retardált és gyenge, hogy azt hiszik ez tényleg igy van...

egyrészt nincs igy, másrészt évát nagyon-nagyon sokan nem birják

egy éva-jerzy párbajban jerzy ellen nem fog senki szavazni....de éva ellen igen

dr. gernika 2011.03.26. 21:51:26

Nincsenek ferde hajlamaim de a Kinder Buenos csaj zavarba tud hozni...

Atok 2011.03.26. 21:53:03

@Tompó: Szerintem meg az rtl erdeke pont az, hogy Eva maradjon benn. Erzsi egy szurke kiseger es Eva nelkul Alek is egyedul maradna.

Tompó 2011.03.26. 21:53:05

közben elküldtem a javítást is csak nem engedte még be!!!!!!

genevieve 2011.03.26. 21:53:07

@gernika: hehe, a kedvenc reklámom:-D

Kivlov 2011.03.26. 21:53:11

@genevieve:
jerzy ellen nem. de mellette klasszisokkal kevesebben mint éva mellett.
mert az alkosok mind nyomnak évára. viszont szvsz a bélások, gigisek sz*rnak a légpisztolyra...

Tompó 2011.03.26. 21:54:18

@Atok: Neked legyen igazad!!!!!!

Tompó 2011.03.26. 21:54:58

úgy látom nem is fogja...

genevieve 2011.03.26. 21:55:36

@Kivlov: szerinted ennyi alkoholista van magyarországon?:-D

Atok 2011.03.26. 21:55:40

@genevieve: Vagy lattak vmi online statisztikat :) Azer ne feledjuk, hogy - bar tudom, hogy nem igazan mervado - a statisztika szerint Alek es Beci utan, Evananak van a legnagyobb tabora, Erzsinek pedig a legkisebb.

dr. gernika 2011.03.26. 21:56:11

@Gee Halen: :)
@Atok: Béla védett.
@Tompó: Beragadt a 4-esed?
@genevieve: Ha hinnék abban, hogy tiszták a szavazások, én is küldenék rá sms-t.

genevieve 2011.03.26. 21:56:40

@Atok: na, azok a statisztikák:-D

Kivlov 2011.03.26. 21:57:07

@genevieve:
nem. bár lehet.
csak a langyoskodás nem a TVbe való hétköznap este 7kor. a légpisztoly mehet haza táncolni. Évát most Alek, Bélu, Anikó tudná verni. a többi nem...

Atok 2011.03.26. 21:57:26

@gernika: A kovetkezo kivalasztasrol beszelunk termeszetesen es akkor mar nem lesz.

dr. gernika 2011.03.26. 21:58:34

@genevieve: Meghasadt az elmém, vagy kollektív a tudatunk? :D

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 21:59:01

@kérődzőgiliszta: héj, heló, hol jártál? részletes beszámolót kérek :))

@Tompó: baszki, még mindig ez az avatarod? hihetetlen....

Atok 2011.03.26. 21:59:29

@genevieve: Ja, de mas nincs :) az rtl fooldalan talaltam. Azt se felejtsuk el azert, hogy Evae idaig a legnagyobb parbaj %.

genevieve 2011.03.26. 21:59:46

@Kivlov: langyoskodást csak anió és szandi között láthattak a nézők és azt sem eset 7kor

éva viszont az alkoholizálást elég keményen tolja szinte mindig amikor piád adnak be nekik

dr. gernika 2011.03.26. 21:59:47

@Atok: Jabocs, lemaradtam, mint egy foskilences.

redhaven 2011.03.26. 22:00:59

@kérődzőgiliszta: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ...mennyit emlegettünk:)))

Kivlov 2011.03.26. 22:00:59

@genevieve:
és akkor mi van?
a szesz kis mennyiségben egészséges. nagy mennyiségben orvosság :D

Tompó 2011.03.26. 22:01:00

@Hódos Hajnalka: Ha nem tűnt volna fel kedves Hajni megváltoztattam!!!!! Egyébként meg 6 hetet már csak kibírtok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VV5-re mást választok.....

genevieve 2011.03.26. 22:01:12

@Atok: szerintem egy párbajt se lehet összehasonlítani a másikkal

genevieve 2011.03.26. 22:02:02

@Kivlov: ja, te is alkoholista vagy?:-D

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:02:50

@Tompó: jajdejó, rákérdezhetek? Mengele? :DD
Ne szívd magad, poén volt, ombre.

Atok 2011.03.26. 22:02:54

@genevieve: Ez igy van, ismetelni csak Alekosz tudott :)

redhaven 2011.03.26. 22:03:36

erzsimnek valahogy nem előnyére változott a búrája.

genevieve 2011.03.26. 22:03:46

@Atok: na azok a párbajok:-D

nem kéne túlmisztifikálni szerintem:-)

genevieve 2011.03.26. 22:04:44

@Atok: béci ellen mégse meri megkockáztatni:-)

miért nem bécit hivta ki pl. zsófi helyett?

Kivlov 2011.03.26. 22:05:06

@genevieve:
kutyát nem érdekli, h ki mennyit iszik. ez nem az angolkisasszonyok című műsor.
ha bent lett volna 5, tordas, 5 laci + 5 dzsörzé, akkor az ember a falat csikargathatta volna az unalomtól. ennyi...

redhaven 2011.03.26. 22:05:09

@Tompó: vévé5 is lesz?
azmár 1 évig fog futni?
lilu ott szüli meg a kis Sálat.

Tompó 2011.03.26. 22:05:18

@Hódos Hajnalka: Nem, nem ő!! Meglepetés lesz! Annyit elárulok, senki nem fogja szó nélkül megállni!!!!!(nem világháborús "hős"):DDD

dr. gernika 2011.03.26. 22:05:45

@Hódos Hajnalka: És még mindig agresszív.

Megvan az esti vidám műsor, Dextert fogok nézni.

kérődzőgiliszta 2011.03.26. 22:05:51

@jahuu: Köszönöm!
A "kit visz ki" kérdéssel azért óvatosabban bánnék! Láttunk már itt karón varnyút! (Bár az összefoglalólak már legalább két-három hete nem követem.)
Szóval Éva kapott egy bónusz szereplési lehetőséget, arra, hogy tovább erősödhessen! Okos! Imádkozzunk, talán hazudik majd valami érdekeset, amin el lehet majd csámcsogni bulvárfirkászéknak! Pl. ki akarta még megdugni (Havason, és Alekoxon kívül) és kinek volt a barátnője!

redhaven 2011.03.26. 22:06:01

@Peter_Cs: mi lesz véled ha véva kiesik?

genevieve 2011.03.26. 22:06:27

@Kivlov: engem pl. érdekel:-)

nem vagyok kutya:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:07:22

@Tompó: ezt a faszt világháborús hősnek még idézőjelben sem nevezném, ennek ellenére tűkön ülök.

Atok 2011.03.26. 22:07:23

@genevieve: Ha visszanezed az akkori of-t, rogton a Belat akarta vinni, de Oliverek lebeszeltek. Aztan meg az egesz heten Zsofika nyeggette Alekot. Szerencseje volt Becinek :)
De amugy igazad van, tenyleg nem meri kivinni a donto elott.

Tompó 2011.03.26. 22:07:40

@redhaven: Lehetséges, hisz jobb lett a nézettség mint várták...Ha lesz akkor majd késő ősszel!!!

genevieve 2011.03.26. 22:07:44

@redhaven: mi lenne vele?

már takarítja a lakását, hogy nála lakhasson éva:-)

fésülni fogja a haját reggel-délben-este:-)

redhaven 2011.03.26. 22:07:56

@Gee Halen: nekem fingom sincsen arról,hogy miért áll tarajként az összes pasi haja...
és nem akar kimenni a divatból...

Atok 2011.03.26. 22:08:17

@genevieve: Ezt csak arra irtam, hogy mindket parbajt ugyanazzal a kulonbseggel nyerte :)

Kivlov 2011.03.26. 22:08:35

@genevieve:
akkor nézzél travel channel-t 11 után. ott csak "szeretet" van.

genevieve 2011.03.26. 22:08:37

@Atok: ja persze, azért vitte zsófit mert az nyaggatta:-D
mert aztán alek olyan befolyásolható szegénykém:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 22:09:22

@redhaven: Nekem pl. ha megmosom és megszárítom, három perc erejéig pont olyan mint Faludy Györgyé volt.

Tompó 2011.03.26. 22:09:48

@Hódos Hajnalka: Akkor remélem hamar indul az új széria, nem szeretném ha miattam nagyon összeszurkálnád a popsid:DDD

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:09:54

@gernika: mi kutyánk kölyke. meg aztán, amelyik ugat....... :DD

redhaven 2011.03.26. 22:09:56

@Tompó: csak nem egy Hódos Hajnalka profilt nyomsz majd?:)

redhaven 2011.03.26. 22:11:07

@Gee Halen: az enyémen beszarnának ha mosás után hajszárítóznám.

Atok 2011.03.26. 22:11:14

@genevieve: Pont ez a baj Alekosszal. Sokan irnak mindenfelet, hogy hogyan mikepp taktikazik, de szegenynek nincs annyi esze :) Ha lenne, Beci mar reg csak a huginak szorithatna otthonrol :)

genevieve 2011.03.26. 22:13:04

@Atok: lónak az izéjét:-D

béci fogja megnyerni a vv-t

Sumi91 2011.03.26. 22:13:14

Sziasztok mindig olvasom ezt a blogot
és nézem a VV4-et jól szórakozom.
Az Éva olyan mértékben idegesít ,hogy
a légpisztolyra kell dobnom szavazatot.

redhaven 2011.03.26. 22:13:20

@Peter_Cs: sztem nem fog kiesni.
örzse ellen semmiképpen.
a retek nem felejtette még el,hogy mily nehezen nyafogtak:)

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:13:28

@Gee Halen: :DDD hüjje
Nekem, ha hosszú, és nincs ritkítva, akkor pont olyan, mint éváé amikor így szétáll neki és nincs benne bongyor meg három kiló lakk. ezért rövid.

@Tompó: fakír vagyok. ez jól látszik az avatarodhoz való hozzáállásomból is. :D

Tompó 2011.03.26. 22:14:19

@redhaven: Szerintem megölne vagy ilyesmi:DD

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:15:21

@redhaven: ebben az esetben maradjon inkább ez :DDD

@Sumi91: szia bébike, üdv a klubban. épelméjűség kizárt. :)

genevieve 2011.03.26. 22:15:47

@Sumi91: na megmondtam, vagy megmondtam?:-)

redhaven 2011.03.26. 22:15:49

@genevieve: ezt asszem te sem gondolod komolyan.
talán,ha,1324napon keresztül nem jácca a jófiút.
hitelesség hol marad?

genevieve 2011.03.26. 22:16:23

@Kivlov: szerintem most indulj el a PeCsába:-D

genevieve 2011.03.26. 22:17:00

@redhaven: de, abszolúte komolyan gondolom!

Kivlov 2011.03.26. 22:17:08

@genevieve:
mennék, de a cimborám tökörészik, mert már délután berúgott. most eszmél :D

Soror Formoza 2011.03.26. 22:17:43

@kérődzőgiliszta: Biztos nem fog kockaztatni. a szerinte leggyengebbet viszi, mar ha az rtl erdekeit is ez szolgalja, mert a nezettsegert mindent kenytelenek bevallalni. generalnak majd mubalhet jovo heten, mert szerintem az erdeklodes mecsappant az utobbi idoben. en is csak a poszt miatt es altal kovetem, tobbnyire innen a lelatorol )

inmemancsi 2011.03.26. 22:17:54

milyen jól néz ki a kim basinger ebben a 2004-es filmben az rtl-n

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:19:27

@genevieve: majd újrafogalmazza a mondókáját. ;)

genevieve 2011.03.26. 22:20:22

@Kivlov: csak óvatosan a tökörészéssel:-)

dr. gernika 2011.03.26. 22:20:28

Tyű ti tudtátok, hogy ha borotvazselét használtok, akkor olyan lesz a penge hangja, mint egy F1 autóé?
Túl sok reklámot nézek...

redhaven 2011.03.26. 22:21:12

@genevieve: én senkinek nem szurkolok.
ha leveszed bréla szemöldökét,akkor még mindig olyan szívdobogtató?:))
mondjuk én falramászok a lassan beszélő emberektől.

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:23:29

@inmemancsi: és ebben ki is merül minden, amit a filmvásznon tud.

genevieve 2011.03.26. 22:24:04

@redhaven: áááá dehogyis....

szemöldök fetisiszta vagyok:-DD

Lone Starr (törölt) 2011.03.26. 22:24:28

@Tompó: De tragikus sorsú, nem? Mondjuk ez pont nem lenne "közös" Mengelével, mert ő 7x évesen halt meg betegségben. De vmi politikus, v. költő lesz. Vagy rokonod? Vagy ez is, az is? Na?

Ez a Mobil izgi, de felszínes. Statham jó arc, de csak egy szintig.

Tompó 2011.03.26. 22:25:00

@redhaven: Nem szurkolsz senkinek?? De azért csak van olyan akinek szeretnéd látni a döbbent csalódottságot az arcán??!!! Vagy nem vagy gonosz?

genevieve 2011.03.26. 22:25:43

@Hódos Hajnalka: azért csak kapott egy oscart egy szar alakitásért a szigorúan bizalmasban:-D

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:26:04

@genevieve: húbazze, ez súlyos. :DDD nálatok is akciós a sör a kisbótba'? :DDD

Atok 2011.03.26. 22:26:30

@jahuu: Mar nagyon el van nyujtva az egesz. Szerintem a kovetkezo kivalasztaskor jeloljek ki Alekot o pedig vigyen ki egyszerre harom embert, aztan hajra.

Tompó 2011.03.26. 22:27:43

@Lone Starr: Tragikus!!! Nagyon, az egész lénye egy nagy tragédia:DDD@genevieve: Megérdemelte tök jól hozta a kurvát...:DDD

genevieve 2011.03.26. 22:28:08

@Hódos Hajnalka: itt bivalybasznádon nincs kisbót:-)

kérődzőgiliszta 2011.03.26. 22:28:16

@inmemancsi: Azt tudom, kim az apám! Meg azt is, kim az anyám! Na de kim Basinger?

genevieve 2011.03.26. 22:29:16

@Tompó: bocs, a luxus prostituáltat!

Sumi91 2011.03.26. 22:29:18

Ti is észrevettétek hogy Liluka megint
rászállt a Bécire?
Azt a jelenetet miért nem adja be az Rtl mikor Alek meg a Kócos Anit kiálltják ki
népellenségnek,(ez a sunyiság -nagyon őszinte Évi- előtte meg Anival szidták a félkegyelmű Balekoszt)
Ennek a kettőnek sosem volt barátja,kint elmennének egymás mellett,itt bent csak kényszerből vannak egymással nincs más.

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:30:01

@genevieve: a bridzsitdzsonsz is kapott a tájszólásos parasztpicsáért (Hideghegy), oszt azóta mi van? juj, le tudom írni. lófasz és esti fény. :DDD

kérődzőgiliszta 2011.03.26. 22:30:22

@genevieve:
Jajj! Hát bizony nem egy Audrey Hepborn!
:-)
De sunáznám!
:-)
Még egyszer!

Albino Vernyul 2011.03.26. 22:31:40

@gernika: A videoban nemi buli vege, aztan Laci-Bela agyalnak, hogy Bela milyen cuccokat fog kapni, ha kimegy, jon Aniko becsiccsenetve, dumalnak, aztan jon majd Alek is, es akcio...:)

www.youtube.com/user/megaszar5#p/a/u/2/MT9M74C9ZEY

Itt meg az eleje erdekes, Aniko-Bela a "csalasrol", meg a nyeresrol, aztan jon Jerzy az uriember...:)

www.youtube.com/user/megaszar5#p/a/u/1/XJuA9Q-lEjk

Atok 2011.03.26. 22:31:53

@Sumi91: Evat benn szeretnek tartani meg egy darabig - nagyon helyesen :)

genevieve 2011.03.26. 22:32:06

@Hódos Hajnalka: oscart már elég egyszer is megkapni:-D

Soror Formoza 2011.03.26. 22:32:11

@Atok: Nem lehetne ezt holnap? ;)

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:32:36

@Sumi91: De Béci kétszer is leoltotta Lilut a ma esti műsorban. Egyszer, mikor azt mondta, kérdezze meg azt is, milyen volt Alekosz katonának, mikor nem parancsnok volt, ha már tökéletes katonának titulálta, másodszor meg akkor, mikor Anikónak hízelgett azzal, hogy még senki nem utalt arra, hogy riválist lát valakiben. Akkor mondta, hogy Olivér is meg más is használta ezt a szót. Tetszett.
Bár Béci ma nem volt szimpi az öfiben.

Tompó 2011.03.26. 22:33:12

@genevieve: Elnézést kérek az 1000 dolláros ribi már tényleg luxus:DDDD Bivalynaszádi vagy???? Akkor majdnem földik vagyunk:DD Itt lakom a szomszédban Tahófalván(kihittevolna):DDDD

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:34:27

@kérődzőgiliszta: ne haragudj, de 1) ehhez már késő van 2) nem ittunk eleget. :DDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 22:34:36

@Atok: Minél tovább bent, van annál jobb!

redhaven 2011.03.26. 22:34:45

@Tompó: úgy meguntam az összeset...
arra azért befizetnék amikor a 3-as döntőn a retek bejelentené,hogy bocs,az ősszes lakás elkelt,de akciósan van egy 15m2 szuterén,a kocsit ellopták,alóvét nem is gondolták komolyan.
de van egy 2dolláros óra.
azértmehet a harc.

Tompó 2011.03.26. 22:35:14

@Peter_Cs: Szép banda!! De hazánk szülöttei közül választottam:DDD

inmemancsi 2011.03.26. 22:35:26

@Hódos Hajnalka: azért az se semmi, hogy valaki tényleg jól nézzen ki a filmvásznon -akkor is, ha mondjuk sipákolnia kell, vagy dobálják:)), ehhez a szerepéhez meg nem is kell több úgy látom.

genevieve 2011.03.26. 22:36:32

@Tompó: nem akarok hizelegni, de számomra nem hihetetlen, hogy tahófalvi vagy:-D

Atok 2011.03.26. 22:37:48

Anikonak negyese volt a lotton mielott bejott - a skandinavon :)

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:39:41

@inmemancsi: ööö...a többihez se kellett több :)))

@genevieve: ahogy az utóbbi hat évet nézzük kim karrierjében, nem úgy tűnik. :))

Atok 2011.03.26. 22:40:26

Igazmondo hinta, ki kihez vonzodik leginkabb a villaban (ha nem lenne kinti kapcsolat).

Soror Formoza 2011.03.26. 22:40:44

@Peter_Cs: Mar masodszor hivatkozol a nagy vezetore. (bar most nem toltottem le, csak gondolom...) erintett vagy?

genevieve 2011.03.26. 22:41:34

@Hódos Hajnalka: rengeteg szinésznő van így, nekik még szobrocskájuk sincs:-)

egyébként a 8 mérföldben is nagyon jó volt szerintem

Atok 2011.03.26. 22:41:36

Lacinak meglepo modon Aniko jon be leginkabb - birja a formajat, szemet, orrat. Van szexualis kisugarzasa. Az a fajta dolog van meg benne amit a Laci nagyon szeret a nokben, a nezes es csabito tekintet.

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:41:42

Na kiszálltam, közvetítsetek csak, geneieve és Kivlov, nehogy abbahagyjátok, jók vagytok :)))
jóccaka.

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:43:07

izé, genevieve, bocs. :)

genevieve 2011.03.26. 22:43:28

@Atok: átvetted az éjszakai műszakot?:-)

genevieve 2011.03.26. 22:44:02

@Hódos Hajnalka: én maradok még de kivlov szerintem már a PeCsában van:-D

Atok 2011.03.26. 22:44:36

@genevieve: Bocs, nem szeretnek belekontarkodni.) Nem "kozvetitek" :)

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:45:20

@Gee Halen: jajdeédivagy, jó, akkor maradok. (nehéz a békát a tónak ugrasztani alapon) :)))

@genevieve: :DDD sztem is.

genevieve 2011.03.26. 22:45:37

@Atok: ááá, félreértettél!!

csak érdeklődtem, hogy most ki az aki közvetit és kire figyeljek!

iszom szavaid:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 22:46:51

@Hódos Hajnalka: Bőszen rajzolom itt a légszíveket.

Teljesen idióta vagyok, közben Kraftwerket nyomtam be. Pedig világ életemben utáltam.

K Tomoceusz 2011.03.26. 22:48:02

Sose tudjuk meg hogy Béci Jerzyt vagy Alekot sunázná.

redhaven 2011.03.26. 22:48:03

na...így van ez redhaven.
stretta,
meg magas c,
kettő...

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:48:35

@Peter_Cs: húbazmeg, csak azt ne itt, már az Évából kiindulva.... :DDD

@Gee Halen: ó tényleg, zene.

Tompó 2011.03.26. 22:49:25

No lépek én is! Süße Träume!!!

kérődzőgiliszta 2011.03.26. 22:49:27

@genevieve:
Pölö a Björknek nyomtam volna egyet a Táncos a sötétbenért!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 22:49:40

@Hódos Hajnalka: Gondoltam a Megadeth kicsit zajos lenne Laci fejtegetéseihez.

genevieve 2011.03.26. 22:50:45

@Atok: most komolyan megsértődtél?

már szaggatom is a ruhám és hamut szórok a fejemre:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:53:04

@jahuu: jaj értem én a viccet, csak nem szeretem :DDD egy héten csak három-négy alkalommal eszem vízben élő lényeket és nem tervezek előre, úgyhogy fogalmam sincs, holnap mit eszünk. lehet, egy kis halat :DDDDD

@Gee Halen: arra gondoltam, itten nálam van csönd. ;)

Atok 2011.03.26. 22:53:05

Mint ahogy gondoltam, Beci mindenkit lekardozna a villaban ha nem lenne kinn senkije.

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:54:30

@genevieve: valamit rosszul csinálunk, este tizenegy és lelépnek a faszik :DDD

Atok 2011.03.26. 22:55:09

Erzsi ugy gondolta, hogy egy, ketto esetleg harom lannyal fog szexualis kapcsolatot kialakitani a villaban. De arra nem gondolt, hogy komoly kapcsolatra tesz szert.

genevieve 2011.03.26. 22:56:05

@Hódos Hajnalka: kéne egy rúd, hogy táncolhassunk:-)

Albino Vernyul 2011.03.26. 22:56:31

@Hódos Hajnalka: Holgyem koszonom a megemlitesemet a posztban, ezzel 0.00000000000000000000000001%-al novekedett az eselyem, hogy Eva celebnek nez.. Amitol rettegek... Most bujkalhatok eletem hatralevo reszeben...;)

Soror Formoza 2011.03.26. 22:59:32

@Hódos Hajnalka: Most a 100. poszt kapcsan jott a gondolat. Viszont az eddigi halas receptek izes leirasa alapjan kepes lennek a "haltortat" is megkostolni. (nem elek viz mellett, ritkan jutok halhoz) :)

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 22:59:58

@genevieve: rúd, ugyanmár. stop a műanyag szoknya nyuszipomponnal a fenekemen álá Éva. Rózsaszínű csizmában.
Belegondoltam.
Mégsem. :))))))

Atok 2011.03.26. 23:00:03

Kezdodik Alekosz monologja. Kicsit atmegy szakmaiba. Harom kulonbozo alanyrol beszelunk. Vmit elkezd hablatyolni Gigirol, hogy ok ketten milyen jol megertik egymast az agyban *kep el*

agylízing 2011.03.26. 23:00:30

@redhaven: "mondjuk én falramászok a lassan beszélő emberektől."

A sávszélességgel van gondja. Kb. olyan lassan is gondolkodik. Ha nagyon töri a fejét, még a száját is elfelejti kinyitni beszéd közben.

sogeking 2011.03.26. 23:02:48

Kim Basingerhez milyen autó kell?

redhaven 2011.03.26. 23:02:53

@Atok: rendeletileg kellene megtiltani (legkésőbb a vv15-nél),hogy kapcsolatban élők bemenjenek.

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:03:07

@Hódos Hajnalka: En leptem le, viszont megvacsoraztam..

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:04:27

@Albino vernyul: Akarom mondani NEEEEEEEM leptem le....

redhaven 2011.03.26. 23:05:14

@agylízing: ezzel brélára gondoltam.
csak nem forszíroztam,mert a rettenetes penelopé már sok lett volna ily kései órán.

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 23:05:54

@Albino vernyul: hallodhülyevagy? mi lenne velem nélküled (is)? :) Mondjuk, a százalék kicsit sért, amit magadnak adtál, kissé sértő. :DD

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:08:33

Kiegeszits Lacihoz.. Neki parkapcsolat kene, nem csak sex, elmenni setalni, valaki hozzabujjon, ilyesmi.. De szerinte Aniko nem akarna egy hosszabb kapcsolatot egy 40 eves pasival.. A kis hamis, feldobta a labdat Anikonak..
Alekosz meg egyszeruen ugy nyomta a szoveget, mintha a valosagban dugna Gigit.. Nala inkabb nem neveznem ezt parkapcsolatnak, vagy barmi pozitiv dolognak..
Azt jol hallottam az elso online elesitesnel, hogy Aniko meg csak egyszer volt a Balatonon, azt is az anyja nyerte..?

rianna 2011.03.26. 23:08:47

@sogeking: helikopter vagy kisrepülőgép. A Sentinelhez (nem tudom a rendes nevét) milyen kocsi kell? :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 23:10:42

Alekosz, te barom. Ekkora kretén kérdést még szexuális felvilágostáson sem tesznek fel.

Atok 2011.03.26. 23:10:59

Gigi ul a hintaban, de Erzsin kivul nem jon be neki senki. Alekosz orult volna, ha ot szavazzak meg a nezok egy kis "egereszesre". Jerzsi olyat nyujtott neki az egy ora alatt ami tokeletesen kielegitette. Az egy orat stopperrel mertek es gong volt a vege :)

Atok 2011.03.26. 23:12:53

Evatol kerdeztek a castingon, hogy nem szeretnenek-e parkent indulni Adammal. Evanak nagyon bejon Beci teste - hasznalna :)

Atok 2011.03.26. 23:13:37

Evanak idealis lenne egy Beci testbe bujt Alekosz.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 23:13:43

Béci teste Alekosz "belsejével".

S-gerincoszloppal, szalámi, kaviár és bor gyomortartalommal?

sogeking 2011.03.26. 23:15:06

@rianna: akkor marad Szandika, ő legalább jól tud rendelni:)

kocsit akarsz neki venni???

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 23:15:24

Egy csók esélye lehetett volna Alekosznak Évától, ha nincs az Ádám, talán még a szexet is.

Rohanok hányni.

rianna 2011.03.26. 23:16:36

@sogeking: hát ha már kocsiban mérjük az embereket :)

Atok 2011.03.26. 23:17:12

Eva nem tartja elkepzelhetetlennek, hogy ha nem lenne parkapcsolata, akar egy csok is elcsattanhatott volna kozottuk Alekosszal. Sot meg akar a dugast is el tudja kepzelni. Alek ugy erzi, hogy ujra van remeny. :) Eva nem szeretne Blikk cimlaprol visszalatni, hogy Adam elhagyta. Szerintem ezzel mar elkesett ;)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 23:19:12

Remélem Ádám nézi ezt az élő műsort. Bár lehet, hogy éppen csajozik valami bárban.

sogeking 2011.03.26. 23:19:14

@rianna: na jó, akkor vegyél neki egy tankot:)

Atok 2011.03.26. 23:19:17

Ha vmi diszkoban Beci raszallna Evara, lehet, hogy az elso alkalommal elmenne vele.

K Tomoceusz 2011.03.26. 23:19:22

Éva hosszas gondolkodó állás után már sunázna Alekkal, de sajna párkapcsolatban él. Remélem holnap nézői szavazás lesz, bejátszák-e neki Ádám félrebaszását.

Atok 2011.03.26. 23:20:31

Evan ott a zold kendo. Ezt ne felejtsuk azert el :)

genevieve 2011.03.26. 23:20:57

@Atok: csak nincs éván véletlenül a zöld kendő?:-DDDDDD

agylízing 2011.03.26. 23:21:01

@redhaven: Tudom, hogy nem Erzsókra gondoltál. Bélára értettem amit írtam. ;)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 23:21:05

Na, a cigiszünetben azért kiderül, hogy a kazal csak kedvességből mondta Alekoszra a dolgait.

Anikóval közben képzeletben szexualizálnak Bécivel. Vagy mi.

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:21:49

Anyatok... Elvettek... Eva csak kegyes hazugsagbol mondta Alekoszt, most mondta Anikonak.. Csak a Beci, Alek kizart...

Atok 2011.03.26. 23:22:47

Eva szerint Beci 100x jobb csavo mint Erzsi. Kinn a terazson Anikonak is elmondja, hogy talan reszegen smarolna Alekkel - ha nem lenne senkije. Aztan vmi terdelesrol meg szopasrol(?) kezdnek beszelni *kep el*

rianna 2011.03.26. 23:23:17

@sogeking: már miért ne vehetnék? Van vmi kifogásod ellene?:)

genevieve 2011.03.26. 23:23:20

@Albino vernyul: remélem ezt játszák be egyszer a társaságnak:-D

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:23:42

Hozzatennem Eva csak esetleg reszegen csokolozna Alekkel, erre Aniko, ez egyre rosszabb...

mama ottmarad 2011.03.26. 23:23:59

Most van egy hazudós hinta is???

Sziasztok :)

Hajni, köszi a duplát, nem csalódtam. :DD "Sejtettem, hogy Jerzsi és Éva kibírják röhögés nélkül azt a három órát, amit egymással kell eltölteniük az őrségben." Én nem bírtam ki ...de te ezt a 99-et, gratulálok.
A jubilánsra bekészítek egy kis irsai félét, és gondolom, a kommentlakók meghálálják/juk, ahogy a múltkor is.

Atok 2011.03.26. 23:24:29

@genevieve: ugyanez jutott az en eszembe is :)

genevieve 2011.03.26. 23:24:42

@sogeking: mi ez a kocsi mánia a pasiknál?

pénisz hosszabbítás?:-)

genevieve 2011.03.26. 23:25:54

@Atok: és mos mi jár az eszemben?:-D

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:26:04

@Atok: Valaki emlitett ilyet, azon szornyulkodtek azt hiszem.. Talan valaki veszi az adast, oszt holnap visszanezzuk...

sogeking 2011.03.26. 23:27:19

@genevieve: ezt most jól megfordítottad, a nőknél van kocsi mánia :)

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:27:20

@genevieve: Ja.. Minnel nagyobb a kobcenti, annal kisebb a futyulo...

Atok 2011.03.26. 23:28:01

@genevieve: Szerintem negy betu es ecire vegzodik... :) juj, de ketertelmu lett ez igy :D

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:29:01

Kedveskeim, az orak elore tekereserol ne feledkezzetek meg... 2.00->3.00 mert aztan lekessuk az F1-et...:)

Soror Formoza 2011.03.26. 23:29:59

@Albino vernyul: Helyesen: Kicsi kuki, nagy kocsi :)

genevieve 2011.03.26. 23:30:01

@Albino vernyul: egy klarinétosnak milyen autója lehet?:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 23:30:18

Ja, visszajátszák Éva hintahazugságát, és már magam előtt látom a következő jelenetet:

Éva alszik, Alekosz felkel, és órák hosszat az áya mellett áll amolyan támadó puma testtartásban. Éva felriad: "Alekosz, mi a f***t csinálsz?" *csönd* "Alekosz, megijesztesz!" (ágyból felpattan, takaróját maga elé tartva)
"Alekosz beletörődő teikntettel lassan az irányába néz "Csalódtam benned!" Sarkon fordul, konyhába ki.

Atok 2011.03.26. 23:30:27

@Albino vernyul: Remelem, a masodik helyert azert lesz kuzdelem.

rianna 2011.03.26. 23:31:40

@Gee Halen: :D:D
ez így nagyon életszerű

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 23:32:54

@mama ottmarad: jaj, köszönöm, de egy csendes vasárnap délutánnak jobban örülnék, így öregesen, járókerettel.
meg hát, az előző sem rólam szólt, de megvan az ideje a vetésnek meg az aratásnak, meg a sírásnak és a nevetésnek, satöbbi, mint tudjuk.

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:33:44

Azert Anikot jol kihagytak, most nem tudjuk meg, hogy mit valaszolt Laci feldobbott labdajara..

Atok 2011.03.26. 23:35:38

Rose bort, Perle pezsgot, meg egy uveg kecskemeti palinkat kaptak.

sogeking 2011.03.26. 23:35:59

@jahuu: akkor azok a nők, akik nagy kocsit akarnak, igazából kicsi kukit szeretnének?

Atok 2011.03.26. 23:36:26

Alekosz szervezi a harmast Anikoval es Evaval. Csak a felsotestet fogja hasznalni.

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 23:37:19

@jahuu: ismerőseim ismerősei mesélték, hogy ez nem feltétlenül van így, egyébként mindenkit gyűlölök, mert most vacsoráztam. nem norbiápdétegy szerint, legyen elég ennyi.

Atok 2011.03.26. 23:38:30

Eva kinevezi Alekoszt, hogy holnaptol noszogassa, hogy felalljon a futogepre, mert jol szeretne kinezni. Ha emlekem nem csal, ugyanezt mar eljatszotta a mult heten vagy ket hete is, csak akkor epp Becivel. Alekosz a szavan fogja - ami eleg sanszos - aztan lesz megint eleg balhezos vagokep az esti of be :)

Soror Formoza 2011.03.26. 23:39:55

@sogeking: Akiknek az auto fontos, a szerelem hazugsag. Valamit, valamiert.

Atok 2011.03.26. 23:41:59

"Fergeteges" kivansagmusor lesz. Mar megijedtem, hogy mindjar bevonul Tibiba a villaba. Mindenki kerhet 3 szamot es ra kell irni, hogy kinek kuldi a dalt. Egy listarol kell dalt valsztaniuk.

genevieve 2011.03.26. 23:43:10

jajj elfelejtettem , hogy megy a belevaló

desperado, a két kiképző, és oli természtesen

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 23:45:11

@genevieve: jaja, de én meg lemaradtam Béci farkáról, oppardon, valaki látta, hogy mi volt ott valójában?

dr. gernika 2011.03.26. 23:45:45

@Hódos Hajnalka: Még egy halrecept és trollkodni kezdek...

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:45:51

@Atok: Erre Aniko mondta neki, csak a fulet hasznalhatja, de kulon.. Na ez nem tetszett Aleknak...:)

Atok 2011.03.26. 23:46:34

Mikozben a dalokat valogatjak, felemlegetnek par tv sorozatot. Laci nagyon szerette Paulat es Paulinat. Csak epp nem vagtam, hogy most es komolyan mondta vagy ironikusan, mert levettek a kepet.

genevieve 2011.03.26. 23:46:47

huhha

most tényleg mutatják gigi és jerzy együtt

hát izé......

most az ügyesek felvehették gigit csengőhangnak

Atok 2011.03.26. 23:47:55

@genevieve: Nekem nincs belevalom. Ha vmi "erdekes" van benne, irajatok lecci leecci :) Bart mondjuk ez az erdekes szo eleg erdekes ebben a kontextusban :)

mama ottmarad 2011.03.26. 23:49:22

@Atok: Perlé (olasz) pezsgőt, vagy a Gedeon-féle Perle gyöngyöző bort? Mert az nagyon nem mindegy.
Úgy látom, a csatorna rajta van Éva ismételt berúgatásán, mert a gyorsítás miatt, tuti, h töményet is fog inni a pezsgő (min. 3 dl) előtt. Broáf.

genevieve 2011.03.26. 23:49:30

@Atok: a legutolsó bejátszásból az tünik, hogy állva is tartották a takarót:-)

Atok 2011.03.26. 23:50:27

@genevieve: Mar reg fenn van a video a vv oldalon. Te nem koveted az esemenyeket?! ;)

genevieve 2011.03.26. 23:50:53

most egy csaj sztrippel ...

genevieve 2011.03.26. 23:51:42

@Atok: a tegnap esti történés?:)

Albino Vernyul 2011.03.26. 23:53:08

@Hódos Hajnalka: Csak neked, 4.00-nal kezdodik Beci.. Az elefantot elemezd magad, en maradok a lanyoknal..:)

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/8/I6Qfxq5o-a4

Hódos Hajnalka 2011.03.26. 23:54:12

@gernika: mi a bajotok a halakkal? :D

@Albino vernyul: jaj de prűdek lettünk...

genevieve 2011.03.26. 23:54:17

hát úgy tünik nem tényleg nem követem az eseményeket:-)

genevieve 2011.03.26. 23:56:33

na élő a villából, alekot mindenki oltja és manipulátornak hivja:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 23:56:55

Vizespohárbúl iszom a géptisztításra való pálinkát.

Ez már a Légy jó mindhaláligban sem volt kóser.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.26. 23:58:23

@genevieve: Á, pont lemaradtam. Remélem Éva betintázva megosztja vele amit az előbb Anikóval.

Atok 2011.03.26. 23:58:41

@genevieve: Akkor az oltas nalunk meg csak most jon? :) Mi kb 15perc offsettel latjuk az elot ha jol vettem le.

Atok 2011.03.27. 00:05:34

TV2 on vmi foszer mindjart letyuz vki a karasnyikovval :)

Albino Vernyul 2011.03.27. 00:06:29

@Hódos Hajnalka: Ferfi vagyok vagy mi, valahogy nem vonz Beci elefantja... Ez nem prudseg, csak mas az orientaciom... Amugy Laci meg megmutatta a hatsojat, ha erdekel keresd meg magad...;) A csajok viszont hamar megszabadultak a kurvas ruhaktol, es mi tagadas, a katona szerko jobban bejon melltartoval, lehet, hogy perverz vagyok..;))

kékdelfin 2011.03.27. 00:07:14

@Atok: A belevalóban ennél többet mutatttak. Volt yoda-póz is:)

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:07:23

@genevieve: hihihihihi
@Atok: az karazsnyikov, te. és hosszú úval tyúzunk. tyútyútyútyútyú, nagyon hülye vagyok???? :DDD

mama ottmarad 2011.03.27. 00:09:38

@Atok: köszi, ennyit a minőségről. (Az egyik 1500 Ft, a Perlé pezsgő 9000.)

genevieve 2011.03.27. 00:10:08

szombat este van és mi egymást szórakoztatjuk:-)

tényleg együtt kéne néznünk a döntőt:-D

Trevlovics 2011.03.27. 00:11:52

szomorú vagyok, mert nagyon erősen gondolkodom, hogy a következő párbajon szavazni fogok, a másikra. ennyire nem szippanthat be ez a műsor :)

genevieve 2011.03.27. 00:14:19

@Gee Halen: maj szkópolni fogunk (by győzike)

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:16:26

@genevieve: hát basszus, lemondtam az esti főzést, mert a digi nem akar kompatibilizálni több cuccal és nem tudom felvenni az öfit. szóval, asszem, az a minimum, hogy szórakoztassatok :DDD

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:19:05

@Peter_Cs: jajdeédesvagy, tényleg ennyire hülyének nézek ki?

genevieve 2011.03.27. 00:19:09

@Hódos Hajnalka: hát csináljuk, csináljuk:-)

Trevlovics 2011.03.27. 00:19:19

na akkor én fel is veszek egy felnagyított szifilisz baktériumot ábrázoló alsógatyát és kérnék valami zenét

mama ottmarad 2011.03.27. 00:21:10

@Trevlovics: ráadásul Lilu ma - érzésem szerint -sztárolta Évát. Aki az amúgy szép fogsorát villogtatta dagadó kebellel.
Először örültem, hogy ez a hét leviszi az ázsióját ennek a kibírhatatlan boszorkának, és tessék, erényt kovácsolnak belőle?
De ki akar pénzt költeni Éva miatt? Eddig nem nagyon működtek az ellenszavazatok.

Trevlovics 2011.03.27. 00:21:12

és óraállítás van, senki ne feledje :)

Atok 2011.03.27. 00:21:34

Vmit jatszani fognak, de lemaradtam, hogy mirol szol a jatek. Neveket huzzak egy boritekbol

Trevlovics 2011.03.27. 00:23:25

@mama ottmarad: én is egyre nehezebben viselem lilu néhol diszkrét, néhol viszont egész nyíltnak tűnő befolyásolási kísérleteit. egy megfelelő szakos hallgató írhatna ebből egy diplomamunkát

Atok 2011.03.27. 00:23:36

Beci szerint, ha Laci hasznalati targy lenne - akkor fakanal lenne.

Albino Vernyul 2011.03.27. 00:23:43

Milyen allatok/targyak lennenek, es masokat minek kepzelnek.. Uj feladat.. Pl. Eva mi lenne, ha.... Alek beszolt..: roka... Minden aron a feszultseget akarjak kelteni.. De nagyon be vannak most indulva, isznak, es varjak a zeneket, szoval szerintem nem nagyon izgatjak magukat... Anikonak mar megartott a palika..

Atok 2011.03.27. 00:24:24

Alekosz szerint Laci egy Hajdu villanybojler lenne :D

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:24:54

@Peter_Cs: ne érzékenykeggyé, klikkeseggyé :)))

@Gee Halen: hát nekem semmilyen, de érdeklődve várom a többiek beszámolóját. nemcelebekről azért tudok érdekfeszítő történeteket :DDD

Atok 2011.03.27. 00:25:21

Alekosz szerint ha Eva allat lenne, akkor kaviar lenne :p

Trevlovics 2011.03.27. 00:25:52

@Hódos Hajnalka: köszi, de ez nem tipikus rudas zene :) egy rsg gyakorlatot tudok bevállalni rá maximum, buzogánnyal. :)

Trevlovics 2011.03.27. 00:27:33

@genevieve: erre lehetne akár, de némi szentségtörés érzete van a dolognak így :)

genevieve 2011.03.27. 00:27:37

@Trevlovics: buzogánnyal? ne hencegj:-D

milyen kocsid van , he?:-D

Atok 2011.03.27. 00:27:51

Eva Anikot egy kulonlegesen inyenc edessegnek kepzeli el - monjuk mascarpone mousse - amit vmi elit etteremben, mondjuk a Gundelben keszitettek el.

Albino Vernyul 2011.03.27. 00:27:57

@Atok: Aniko szerint szamurajkard..:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 00:28:12

Ha már mindenki ilyen mutsikás hangulatban van.

Egyik kedvenc feldolgozásom:
www.youtube.com/watch?v=xyvFhrDzLfY

genevieve 2011.03.27. 00:28:39

@Trevlovics: méé, nem vadnak születtél?:-)

Atok 2011.03.27. 00:29:13

Alekosz Aniko fulebe duruzsol mar egy ideje. Eva ra is szol "Alekosz, ha te iszol rad jon a dughatnek, gyere vissza!"

Albino Vernyul 2011.03.27. 00:29:15

Behhhhh, Alek mar megint szagolgatja Anikot... Vazze, ez egy korcs kutya reinkarnacioja..

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:29:19

@Trevlovics: jahhát én személyeskedni akartam. buzogány. aha, értem én. :))))

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:30:21

@genevieve: hehe, egyre jár az agyunk :DDDD

Trevlovics 2011.03.27. 00:31:24

@genevieve: na, éreztem, hogy félreérthető! legyen labda vagy szalag. gyerekkoromban úgyis dobáltam egy rongyot a levegőbe és szaladtam alá, nem tudtam, hogy az már rsg, viszont mivel nem a talajt néztem, hanem a rongyot a levegőben, pereceltem és betört az állam. a legdurvább sport!

mama ottmarad 2011.03.27. 00:31:34

@Trevlovics: :))) Szereplőmegítélés és szavazói hajlandóság befolyásolása nyílt és fedett módszerekkel, az sms-bevétel növelésének tervezése kereskedelmi televíziózásban.
Kereskedelmi és marketing szakosoknak.

Atok 2011.03.27. 00:31:41

Erzsi szerint Alekosz olyan ital lenne amibol csak egy van es ha megittad akkor baszhatod. Eva szerint vmi kozonseges otthon fozott palinka.

Trevlovics 2011.03.27. 00:32:55

@Hódos Hajnalka: Na ebből már jól nem jövök ki, úgyhogy mindjárt megkérek egy illetékest, hogy legyen szíves törölje a szóban forgó hozzászólásomat :)

genevieve 2011.03.27. 00:32:58

@Hódos Hajnalka: ma már te vagy a második hölgy akivel egyre jár :-D

mama ottmarad 2011.03.27. 00:33:26

@Peter_Cs: tudtam, hogy szerinted igen:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 00:35:27

Na, legyen egy igazi nyári sláger.

Reggel megyek kocsival munkába, ezt szoktam nyomatni. Elég döbbenten szoktak nézni az ebmerek télen, amikor teljesen lehúzott ablaknál kiszűrődik :D

www.youtube.com/watch?v=A29sPHhnHcw

Trevlovics 2011.03.27. 00:37:07

@mama ottmarad: mondjuk erre nem is gondoltam, hogy bevételnövelő céllal megy ez, én inkább abban gondolkodtam, hogy eredményt befolyásoló céllal, de igazad van, ez kettős feladatot is ellát

Atok 2011.03.27. 00:37:27

Aniko azt mondja Aleknak, ha kitalalod milyen szamot kertem neked, akkor... De Alek belefolytja a szot es kitalalja. Szerencseje, hogy nem ajanlott fel semmit.

Trevlovics 2011.03.27. 00:37:39

@Hódos Hajnalka: végülis, egy jó röhögésér' mindent! :)

genevieve 2011.03.27. 00:38:29

@Gee Halen: én meg ezt , olyan mint egy orgazmus:-DDDDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 00:40:04

@genevieve: Micsoda? o_O Ha nem árulod el, rátöröm a feleségemre az ajtót :D

Albino Vernyul 2011.03.27. 00:40:14

@Atok: Mar kezdet unni a tapizast, azert dobta be, le is fagyott, mikor Alek ravagta szamot... De gyorsan felpattant, azzal az indokal, hogy hoz poharakat..

dr. gernika 2011.03.27. 00:40:19

@Hódos Hajnalka: Azon túl, hogy hánynom kell tőlük, semmi. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 00:41:02

@Gee Halen: Neki legalább szép hangja van, üdítő kivétel ebben a stílusban!

genevieve 2011.03.27. 00:41:29

@Gee Halen: nem hallod ki a zenéből?:-D

Atok 2011.03.27. 00:42:42

Most mintha az Ezo.Tv-t neznem. Aszcendesnekrol beszelnek. Aniko es Eva jartas a temaban.

genevieve 2011.03.27. 00:43:10

@Gee Halen: beraktam a linket nem?
.
az első tétel kb 2,80-ig

www.youtube.com/watch?v=nGdFHJXciAQ

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:43:30

@genevieve: lemaradt a zene. vagy most mi van?

dr. gernika 2011.03.27. 00:43:36

@Gee Halen: Olvastam mindent, de nem találtam.

genevieve 2011.03.27. 00:44:00

@genevieve: ja bocs:-D

már el vagyok varázsolódva:-D

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:45:09

@genevieve: aztakurvabazmeg. te tényleg erre indulsz be? :DDDD

Trevlovics 2011.03.27. 00:45:45

@gernika: felteszem a mai táncommal keresett teljes bevételemet (mer remélem lesz ilyen) arra, hogy természetes víz mellett nőttél fel. a halak nagyon finomak tudnak lenni. a teszkóban a halastavakban tenyésztett zsíros és szomorú lelkiállapotú pontyok nem szolgálják a halak, mint étel jó hírnevét a világban. gyerekkoromban a dunában még sokkal több hal volt, a dunai nyurgaponty rántva olyan volt, mint a legfiatalabb bárányhús, illetve még olyanabb. egyáltalán nem volt az a "halíze", amit sokan nem szeretnek, egy brutális izomtorpedó az a hal. én is nagyon régen nem ettem, de amikor azt látom, hogy valaki szidja a halat, mint ételfajtát, arra gondolok, hogy bárcsak csinálhatnék neki ilyent, egyrészt mert megváltozva a véleménye, másrészt meg én is ehetnék megint :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 00:47:22

@genevieve: Most már oké.

Elárulom az egyik perverzitásom: klasszikus zenei tételekre (közéjük tartozik a teljes Négy Évszak) üvöltő motorhangokat mixelek és néha az megy a kocsiban.

Nincs felemelőbb mint Vivalidi + egy Ferrari hangja az autóban.

Mondtam, hogy autóbuzeráns is vagyok? Ld. link a nevem mellett.

genevieve 2011.03.27. 00:47:24

@Hódos Hajnalka: ha figyelsz, megérzed hidd el:-D

Trevlovics 2011.03.27. 00:47:47

@Trevlovics: kimaradt egy nem az egészből, megyek inkább órát állítani :)

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:49:37

@Trevlovics: ez mind szép, csakhogy eddig hadonásztál a buzogányoddal meg minden és táncot még nem láttunk, pedig idehordtunk vivalditól (elnézést kérek) az egynyári slágerig mindent, mi kéne még?

Atok 2011.03.27. 00:50:17

Koccintanak a hat het mulva esedekes szopasra.

dr. gernika 2011.03.27. 00:50:20

@Gee Halen: Nagy lájk.
Olyan gyönyörű ez a nő, hogy sírnom kell.

No, menek aludni lassan. Szóval ha most beállítom a telefonom az ébresztőt 6.30-ra, akkor 7.30-kor kelek majd?

genevieve 2011.03.27. 00:50:59

basszus, tegnap is itt basztam a rezet 2-ig, mai is ...mi lesz igy velem?:-)

Atok 2011.03.27. 00:51:19

@gernika: Telefonfuggo gondolom.

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:53:57

@genevieve: hülyéskedtem, szeretem. :) csak izé... hogy trev erre vetkőzzön és pörögjön egy rúdon.
juj eszembe jutott valami.

TREV, KÉSZÜLJ, ERRE AKARUNK! :)))

www.youtube.com/watch?v=D15-_3yJKqg&feature=related

genevieve 2011.03.27. 00:53:57

@gernika: nem:-)
igen:-)

de 6,30kor fog ébreszteni óra szerint:-)

Trevlovics 2011.03.27. 00:55:11

mi jöhet még egyébként a tematikus hetek sorában? volt már iskolai hét, most a katonaság, volt már szülő-gyerek kapcsolat, talán lassan esedékes lenne egy nyugdíjas hét, persze semmi tiszteletlenség, nem arról van szó, hogy egymást kacsáztatják, de egy járókeret szerintem belefér, az udvaron csak azzal lehet közlekedni, mindenkinek őszre kell festeni a haját (istenem, éva magától kimenne, de legalábbis visszasírná az alaki kiképzést), esténként pedig sztárvendégek a villaotthonban, aradszky lászló, karda beáta, stb...

genevieve 2011.03.27. 00:56:09

@Hódos Hajnalka: ja nem erre pörögjön, csak beindult a fantáziám egyébként:-D

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 00:56:24

@genevieve: jajmá. mi lesz a maradék tekintélyemmel a mai este után? kommentelőket bírok virtuális sztriptízre. sőt. mindehhez dj vagyok. te vittél a bűnbe, a te hibád egyébként, igen. :))))))

genevieve 2011.03.27. 00:56:39

@Gee Halen: há, de most miért is?:-)

genevieve 2011.03.27. 00:57:34

@Hódos Hajnalka: na, ezt mindjárt gondoltam:-DDD

fos 9-es lettem:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 00:58:12

@Hódos Hajnalka: Én egyébként egy szál alsógatyában ülök itt, de psssssszt!

Trevlovics 2011.03.27. 00:58:33

@Hódos Hajnalka: jó, szerzek egy ilyen kalapot plusznak, ez nekem is megfelel és ez a ritmus a legfelsőbb szinteken kompatibilis a csípőprotézisemmel :)

Atok 2011.03.27. 00:58:53

Kezdodik a kivansagmusor. A musorvezeto - Aniko.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 00:59:34

@Hódos Hajnalka: Nem baj, zenére is szükségünk van meg egyéb szórakozásokra.
A King Crimson egyik klasszikusának feldolgozása: www.youtube.com/watch?v=JiCKCQdP6O0

dr. gernika 2011.03.27. 01:00:19

@Trevlovics: 11, klóros vizű medence mellett nőttem fel. Kurvasok birka van a környéken és annak is utálom a húsát. Ettem én már sokféle halat, adtam nekik esélyt, de ha valaki ezzel jön, hogy azér nem szeretem, mer nemettemmég jót, akkor zokogni tudnék.

@Gee Halen: Én már nem, egy időben fanatikusan és voltam is kint (meg sok pilótát levadásztam), de már nem hat meg. Kurvasok dolgom van holnap, azért kéne korán kelni.

@Atok: kösz, akkor lehet, hogy mégis 6.30-kor kelek. :S

Atok 2011.03.27. 01:00:58

Beci es Gigi szerint Aniko tuti kap vmi musort a villa utan. Aniko a riportszobaba tart a kellekekert, Eva utanaszol mond meg $^#%@$%^#!-nek , hogy udvozlom *kep el*

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 01:02:15

@Gee Halen: kacsás pizsiben vagyok. nyertem?

@genevieve: áááááááááááááááááá

@Trevlovics: hülye, neked a rúdnál kell vetkőzni, még mindig nem világos? genevieve, segíts!

@Peter_Cs: juj, máris!

dr. gernika 2011.03.27. 01:02:21

@genevieve: Na te is sokat segítettél. :D

genevieve 2011.03.27. 01:02:32

na akkor egy kis könnyű dal mindenkinek a szép álmokért:-)

www.youtube.com/watch?v=1rAsoLm1Ges

Trevlovics 2011.03.27. 01:03:05

@gernika: jó, lehet közhelyes, de attól még lehet igaz is. :) de nem akarlak átnevelni, ha nem hát nem, úgyis fogytán a bolygó készlete :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:03:32

@Hódos Hajnalka: Na most hogy nyerjek, még az alsógatyát is levettem. Nyertem. Pont.

Überelnéd? :)

genevieve 2011.03.27. 01:04:37

@Hódos Hajnalka: én már csak magamon tudok segíteni:-)

jó éjt mindenkinek:-)

Albino Vernyul 2011.03.27. 01:06:21

@Atok: Eva el akarta tole kerni a musorvezetest, vagy mi a fene, mondta, hogy ok, de Eva viszavonult azthiszem... Laci, meg Bela azzal huzta Anikot, hogy a Vivara kersesnek musorvezetot, azert kapja O ezeket a feladatokat.. Viszont enyhen be van csiccsentve, kicsit tulporog...:)

Atok 2011.03.27. 01:06:23

Laci Charliet kert Alekosznak, egyutt kell a dalra tancolniuk :)

pong a ping 2011.03.27. 01:06:23

@Trevlovics: Hat lehet meg valami festo/szobrasz/stb muveszeti het is, bar az egyetlen show elem itt talan az akt modellek festese lenne.

Valami filmes het is lehetne, minden nap ujra kellene forgatniuk egy-egy hiresebb film bizonyos reszet, parodiazalva, vagy horrorositva, zenesitve, barhogy csak mas stilusban mint volt.

Mindenkeppen valami olyan kellene, ami egesz nap lekoti oket, nem csak napi 4-5 orara, mert az ugy necces.

mama ottmarad 2011.03.27. 01:06:34

@Trevlovics: ki tud többet és jobbat főznicsirke farhátból, melyik gyógyszeren van nagyobb tb támogatás, illetve melyik gyógyfürdőben lehet jobbakat a vízben sakkozni/csajozni/pasizni?

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 01:06:35

@genevieve: hát annyira Wagnerre számítottam, hogy nem is tudod azt elképzelni :DDDD

@Gee Halen: sízokni. nyertem?

Trevlovics 2011.03.27. 01:08:17

@Hódos Hajnalka: megyek már megyek, csak a koreográfiát gyakoroltam, na!

Atok 2011.03.27. 01:09:11

Eva Erzsivel, Alekosz Gigivel lassuzik Charliera. Alekosz suttog Gigi fulebe :)

dr. gernika 2011.03.27. 01:11:42

@Hódos Hajnalka: Nekem van macis és birkás is, de most csíkosban vagyok pont, szóval nyertél. :)
@genevieve: Ezzel meg Nard szívébe lopnád bele magad. :)
@Trevlovics: Meghagyom neked az összeset.

Jóccak

Trevlovics 2011.03.27. 01:11:51

@Atok: én úgy látom, hogy alekosznak csak annyi a célja, hogy gigi arca felé tartsa a száját, ezért gigi ugyan átkarolja a nyakát de erősen kifordulva tipeg :)

mama ottmarad 2011.03.27. 01:13:43

További kellemes estét mindenkinek :)

Trevlovics 2011.03.27. 01:15:30

most döbbenek rá, hogy hát tényleg, éva párbajozni megy, nagyon sok igézőnek szánt kamerába nézéssel, némi mellmutogatással és alekosz húzásával terhelt hét várható

Trevlovics 2011.03.27. 01:15:59

@Hódos Hajnalka: de már rég csinálom, nem jó rudat nézel! :)

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 01:17:13

fú minden csaj lefeküdt aluka, én meg namileszezek?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:18:18

@Hódos Hajnalka: Nekem még tart a pálinkám meg a filmem közben egy jó darabig még.

Albino Vernyul 2011.03.27. 01:18:28

Eva szereti Anikot.. Talalkoztak mar a castingon is, Eva folyamatosan puncsol.. Megerezte, hogy Aniko lehet, hogy TV-s lesz, kell a kapcsolat.. Aniko mondta neki, ha rajta mulik, lesz munkaja...

Trevlovics 2011.03.27. 01:18:49

@Hódos Hajnalka: a hosszútávíró magányossága :)

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 01:20:44

@Trevlovics: hüjje, ugyenez jutott eszembe.... :DDDD

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 01:21:54

@Gee Halen: szóval nézhetek egy másik rudat is. ejha :D

Atok 2011.03.27. 01:22:13

Laci hatalmasat bulizik ma is

Albino Vernyul 2011.03.27. 01:22:28

@Trevlovics: Bazzzz, es elkezdodott, Eva elkezdte az egyetlen tancformat nyomni a kamerakba, amit ismer, az egyetlen dogos pofikavagassal, amit ismer.. Borsodzik a hatam..

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 01:22:50

@Trevlovics: vagyis nekem a... hagyjuk........

Trevlovics 2011.03.27. 01:23:08

éva kamerába táncolt, alekosz nagyon nézte, aztán anikó évához lépett, beszéltek pár szót, közben alekosz odalépett és rácsapott éva seggére aztán gyorsan elsomfordált. éva hátrafordult, de úgy döntött most nem csap patáliát :)

Atok 2011.03.27. 01:24:01

Alekosz leadja a rendelest, szeretne egy uveg edes vorosbort es egy uveg Bacardit.

Trevlovics 2011.03.27. 01:28:53

@Albino vernyul: én is ettől féltem az imént. alekosz ha tényleg van valamennyi esze, akkor azt csinálja majd, amit most is épp csinál, anikóval táncol és közben alkalomszerűen harapdálja a nyakát, anikó visít ugyan, de az egészet éva is látta :)

Albino Vernyul 2011.03.27. 01:29:42

Bazz, ez az Alek ez egy pondro.... Brrrrr, mint egy meztelencsiga..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:30:52

Jerzy mozgásáról a formgalomirányító rendőrök jutnak eszembe.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 01:31:52

@Gee Halen: @Trevlovics: @Albino vernyul: Plusz Alekosz egy savanyú örömgyilkos, féltékeny betegesen, ha a másik ember jól érzi magát!

Albino Vernyul 2011.03.27. 01:32:17

@Trevlovics: Aniko Evat hivta oda, hogy szedje le rola Aleket.. Aztan leszurta Lacit, hogy kerte, hogy segitsen..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:33:23

Ez kész: Éva rázza magát a kólázó (!) Alekosznak, ő meg rendületlenül csak a tükröt nézi szúrós szemmel.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:35:48

Bazmeg, Alekosz megint harapdálja Anikót, hátulról szorító fogásban.

Jerzy üvölt: jiiiiiéééé madafakaaaaz!

Alekosz a "Titkos szerelem" c. számot küldte volna egy ismeretlen embernek, Jerzy odarohant ölelkezni :D

Helyette szól Évának valami, ami mellé Alek szónokol egy sort.

A szám pedig: jég dupla whiskeyvel.

Trevlovics 2011.03.27. 01:37:47

éva elkezdte a párbajra való felkészülést, táncol alekosznak, harapdálja a nyakkendőjét, nyalogatja a száját ( a sajátját, egyelőre) alekosz arcába hajolva :) hő és még csak ma volt a kiválasztás, mi lesz még itt.

Atok 2011.03.27. 01:38:23

Aniko beugrott Alek olebe, de szerinem rogton meg is banta :)

Trevlovics 2011.03.27. 01:38:49

alekosz most elkapta megint anikót, genyó módon kihasználja a helyzetet....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:39:27

Húha, Évával elszaladt a ló. Harapsálja Alek nyakkendőjét, öltögeti a nylevét, hátulról is lecsapna, erre Alek menekül. Leült a kanapéba, most a kazal vonaglik neki, de ölébe ült Anikó és a mellét puszilgatja, Alek látszólag fojtogatja "téged akarlak"..

Anikó sikitozik, Alek csókolna, Anikó tolja minden eszközzel, vihognak mint szilvalekvárok erjedéskor. Valamilye elszakadt Anikónak, Gigivel menekül.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 01:41:30

@Trevlovics: Alekosznak halvány lila fingja sincs a viszonosságról! Ha ő állítja be a csajt bizonyos állásba, az neki természetes, ha meg a csaj csinálja, azt meg nem követi le! Hányinger!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 01:43:34

@Gee Halen: A military héten női parancsnokot kellett volna Alekoszra állítani!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:45:14

Hö, poén: Jerzy és Béci ráijesztetek a kameramanokra.

Vagy legalábbis azt hitték.

Kazal a fejét túrja. Lcai ül és néz. Anikó menekül Alekosztól. Jerzy felkapta gigit. Alekosz rezignált bérgyilkos módjára grasszál a körletben.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:46:31

Hú, Beat it jön. A szóló a csnegőhangom.

Kitaláltátok volna, hogy Eddie Van Halen fan vagyok? :)

Trevlovics 2011.03.27. 01:49:16

@Gee Halen: alekosz az imént a mikroportba beszélve két üveg édes vörösbort kért illetve egyéb italokat, mert "csínján vannak" benn az üdítőkkel és elég jó a hangulat, most szerintem azért mászkál, mert várja a küldeményeket

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:49:38

Gigi, te láma! Béna léggitározás. A tappinghez nem pengetni kell! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:55:55

Úúúú, a Scream. Az mekkora király szám! Hát még a klipje.

Albino Vernyul 2011.03.27. 03:49:19

Nahh.. Alek vegul leallt, kiment.. Eva kiment utanna, beszelgettek.. Laci meghivta Anikot valami extra etterembe, mikor rajuk kerult a tancolas, es meg akarja beszelni a dolgaikat... Megint Aleken a sor, ugyan azt a szamot kerte megint.. Aniko is hulye, leall vele tancolni, persze jon a tapi, akkor meg leallitja, hogy ezt mar nem... Na, Eva nyali Aniko fele, aztan most folyamatosan sugdoz Aleknek, hogy a masik ket csaj nem oszinte, mind kigyo, napraforgo, mindenkit csak kiasznalnak, O tudja, hogy Gigi nem oszinte Jerzyvel, ki kell nyirni oket, Laci egy malac, fel tole, meg meg valakirol beszelt, kozben mosolyog Anikora, tancol vele, aztan folytatja Aleknak ugyan ezt a sugdosast.. Amugy O meg Alek oszintek, szeretik ezt a jatekot.. Jesszus, tisztara beteges...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 04:01:58

@Albino vernyul: Nem kavarás ez, csak taktikázás és helyzetelemzés!

pong a ping 2011.03.27. 04:05:49

@Peter_Cs: Siman csak most fogta fel, hogy megy parbajozni, es fel. Plusz alkohol, plusz feltekenyseg.

Albino Vernyul 2011.03.27. 04:16:16

@Peter_Cs: Lehet taktikanak hivni, de ez a no maga a pocegodor... Felelmetes..

Albino Vernyul 2011.03.27. 04:31:30

Na, most Aniko fikazas a legmagasabb fokon... Retteg tole, iszonyuan feltekeny.. Alek rabeszelne, hogy vigye ki, de osszepisilte magat, hogy akkor biztos kinnmarad..

Albino Vernyul 2011.03.27. 04:40:08

Lefekudtek.. Szerintem remalmaim lesznek, hogy ez a nonek nevezett nostenyordog kiszabadul onnet.. Be kene zarni Alekkal a feleseget keresek musorba, addig is biztonsagba lenne tole az emberiseg...

Spéter46 2011.03.27. 06:29:42

Nem vitás Évát el kell kezdeni gyógyítani!
Azt pedig csak Villán kívül lehet!

Albino Vernyul 2011.03.27. 07:39:22

Bocs, neha kicsit elragadtattam magam.. Remelem valaki felvette az estet, mert azert hatborzongato volt...
Na, F1...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 07:46:58

@Albino vernyul: Hát ezt az Éva dolgot már nem láttam, de egyszerűen szánalmas és alattomos.

Még hogy a többiek a napraforgók és ő az igazi barát... döbbenet!

Persze azért rázza magát neki, meg a hintában elmondja, hogy akár még le is feküdne Alekosszal (háta mögött meg az ellenkezőjét), de hát ott az Ádám és csakis ő, és ő eyedül...

Dehát Alekosznak meg úgy kell, hogy egyszerűen nem lát tovább a farkánál.

Ill. azért remélem ennél több esze van és helyén tudja kezelni Éva nyomulását.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 07:54:47

Ha vége a VV-nek, a hogyvolt blog ezen fejezetit ki kellene könyv formájában adni, fejezetenként a legjobb kommenteket mellékelve :)

dr. gernika 2011.03.27. 08:06:21

@Albino vernyul: Elég szomorú, hogy ilyenkor egy pofon nem megengedett...

Soror Formoza 2011.03.27. 09:53:43

Jo reggelt!
Mi volt itt az ejszaka?! Mi ez sok szetdobalt ruha, bacilusmintas also es egyebek. Uristn!

Albino Vernyul 2011.03.27. 10:09:42

Mi van, Eva reggelre kiszabadult a villabol, es kipusztult a blog...?!;)

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 10:17:44

@jahuu: ööö...leszerelő bulit tartottunk :DDD

Albino Vernyul 2011.03.27. 10:21:38

@Hódos Hajnalka: Beraktatok a spejzba a tyu-tyu-tyu puskakat az elefanti melle..?!;)

Soror Formoza 2011.03.27. 10:33:48

@Hódos Hajnalka: es vegyetek mar le Trevlovicsot a rudrol...

viola narvilly 2011.03.27. 10:43:31

Bocs, ha valahol már írva volt, de Hajnalkát meg szeretném kérdezni, hogy matarcsaje a névnapját?

vitek 2011.03.27. 11:02:54

@Trevlovics: nekem is pont ez jutott eszembe. Persze tudjuk, Éva igazából nagyon őszinte, egyáltalán nem játssza meg magát, csak valahogy mindig pont olyankor erősödnek fel nála ezek a viselkedésformák amikor párbajra megy.

locsolóember 2011.03.27. 11:08:46

Gigi nyögdécseléseinek/sóhajainak letöltött csengőhangjai farvizén szeretne bevitorlázni a döntőbe, vagy dobott egy mentőövet Jerzsinek?
S mit fog szólni a mama?
Bélát meg sem említem.

vitek 2011.03.27. 11:09:45

Régóta nem kommenteltem, kis update hogy azóta hogyan alakultak a preferenciáim: továbbra is Jerzsi a kedvenc játékosom, Éva egyre mélyebbre süllyed, és érdekes módon Alekosz már nem irritál annyira, a katonai héten volt néhány pillanat amikor jót derültem rajta, sőt olyan is amikor egyetértettem vele.

Happymaker 2011.03.27. 11:13:02

Itt a videó a tegnapi Gigi Jerzy szexjelenetről:

valovilag4.postr.hu/szex-a-tovabbjutasert-18

vitek 2011.03.27. 11:13:08

@locsolóember: szerintem egyszerűen nem bírták tovább. Az látszik hogy a kameramentes óra volt a fordulópont, akkor lefeküdtek, és átszakadtak ezzel bizonyos gátlások, most már engednek néha a vágyaiknak. Szerintem jól teszik, amikor megpróbálták elfojtani őket, akkor kezdtek megzakkani már.

vitek 2011.03.27. 11:17:51

Egyébként elég rosszindulatúnak tartom azokat az olvasatokat, amelyek szerint a továbbjutásért szexeltek volna. A dolog elég szervesen épült fel, régóta vannak együtt, sokáig próbálták visszafogni magukat, aztán kezdtek felőrlődni ebben, akkor jött a kameramentes óra, s azóta sokkal felszabadultabbak, úgy általában és a szexben is.
A bentiek körül szerintem Éva az egyetlen aki hajlandó lenne szexelni a továbbjutásért, sokszor került már a közelébe Alekosszal amikor párbaj előtt voltak, és mindig újra eltávolodott tőle a párbaj után.

Albino Vernyul 2011.03.27. 11:18:45

Gyerekek, ez a Gigi-Jerzy liezon, ez semi extra... Amit Eva muvelt ejjel, az valami...

Tompó 2011.03.27. 11:21:41

@Albino vernyul: Mit csinált???? Részletes tájékoztatást kérek!!!:DDD

vitek 2011.03.27. 11:22:19

@Albino vernyul: nincs esetleg videód erről?

Mérges 1234 2011.03.27. 11:32:35

Éva csodálkozik, miért nincsenek barátai, miért tűlja mindeki....

Mi pedig tudjuk. Nemcsak rosszindualtú, nagyon butuska is szegény, azért akárhogy csinálja az emberekben csak vissaztetszést kelt.

Nem lehet mit hozzáteni, félelmetes.

Albino Vernyul 2011.03.27. 11:33:46

Hat eddig egyvalaki mondta, hogy valamilye van a tegnap esterol, majd felrakja.. Mikor lejatszodott ez, mar eleg keso volt, ugytunik a koros keplopok nem voltak fent.. De a remeny hal meg utoljara.. Majd leirom nagyjabol..

Szaffi B. 2011.03.27. 12:08:35

Boldog névnapot Hajnalka! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 13:02:05

Egyébként ez, hogy a továbbjutásért szexeltek volna, max. Jerzyből zudnám kinézeni, de ha erre Gigi pl. azt mondta volna, hogy légyszi ne, nem lett volna belőle semmi.

Saját példámból is tudom, hogy a leglehetetlenebb helyeken is kipattanhat a szikra. Mondjuk ilyen helyzetben a férfiak szerintem kevésbé szívbajosak :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 13:05:18

Amikor bejegyeztem, hogy 3 óra, hajnalban, direkt figyeltem a szémítógépen az időt, és tényleg - 1:59-ről rögtön 3:00-ra ugrott. Micsoda felfedezés! :)

A Forma 1-en meg nem sikerült bealudnom, csak utána. Tök ugyanaz volt a szituáció, mint a tavalyi utolsó versenyen.

avanivi 2011.03.27. 13:11:22

Hajnalka, sok boldog névnapot, akkor is ha nem ma tartod.
Mivel már nem tartom a szülinapomat, nekem minden évben kettő névnapom van az ajándékok miatt.
Problémát csak az ikertesóm okoz.

Bogi és Burkó 2011.03.27. 13:17:23

huhúúú, nagyon durva éjszaka lehetett :)))

Hajni, boldog névnapot a legfelsőbb szinteken !

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 13:23:10

Évában azt nem értem, mégis hoyan szeretne celeb lenni.

Majd az egyéniségéért, a sugárzó szeélyiségéért fognak sorbanállni a csatornák meg a lapok?

Sorban jönnek a feladatok a villában, ami nem tetszik neki, abba egyszerűen beleszarik, és megy cigizni inkább. Csakhogy a celebségben pont ugyanez történik. Majd mondja a csatorna, hogy mit kellene csinálni, ő meg ugyanúgy nem fogja teljesíteni, elég hamar kegyvesztett lesz.

K Tomoceusz 2011.03.27. 13:31:15

Nemsokára jönnek nemnormálisék csúcsot döngetni, így most kell szakmázni. Jerzy és Gigi nyugiszoba rendeltetésszerű használatáért 7 pontot érdemel. Igaz, a gyakorlat magas erősségi foka miatt 5 pontról indul, bizonyítás elött közvetlenül irritálóan röhögő macát nem könnyű megdugni. Jerzynek ez sikerült és jár a 3 pluszpont is lepedőakrobatikáért. Gigi túlzásba vitt csattogtatása miatt azonban 1 levonásra került.
Nem csípem Gigi búráját, lehet hogy szőrös szívvel bánok a pontokkal, a sportszerűség azt kívánja, vetítsék le a jelenetet Bélának, hátha ő többre értékeli a gyakorlatot. Elvégre jó teljesített mint villakatona, jutalmat érdemel.

genevieve 2011.03.27. 13:34:02

@K.Tomoceusz: szerintem add vissza a szakmunkás bizonyítványod:-D

Kivétel 2011.03.27. 13:44:27

@csicserierika: pont ez jutott nekem is eszembe:)))

Vackorkörte 2011.03.27. 13:52:23

Boldog névnapot, Hajni!

genevieve 2011.03.27. 14:40:20

@Albino vernyul: alek és éva még annál is szánalmasabb mint ahogy gondoltam:-)

genevieve 2011.03.27. 14:42:19

azért lacát lehet sajnálni, szegény nagyon nem érzi jól magát....

csicserierika 2011.03.27. 14:51:46

@K.Tomoceusz: ritkán szólsz, de most is felröhögtem. Hülye vagy te :) (a jó fajtából )

Albino Vernyul 2011.03.27. 14:52:36

@genevieve: Inkabb azt nezd, a vegen milyen vasvilla szemekkel nezi Aleket, mikor benyulkal Anikonak..

2011.03.27. 14:53:15

@Albino vernyul: brrrr, valamiért engem ezek az alek-jelenetek mindig végtelenül felidegesítenek, nem is értem, miért nézem meg őket :)
Szerintem csak azért nem lesz belőle erőszakolós gyilkos, mert minden nemi erőszak közben/után meg lesz győződve róla, hogy az áldozat igenis akarta, csak legfeljebb kérette magát egy kicsit, amit nem átall majd fapofával előadni kamerák, vagy a bíróság előtt sem. Remélem, egyszer valaki levágja a farkát.
Egyébként napsütéses vasárnapot mindenkinek, Hajninak meg boldogságos névnapot :)

genevieve 2011.03.27. 14:53:51

@Albino vernyul: mondtam én, hogy tipikus kertész kutyája szindróma:-)

mikor lilu rákérdezett akkor is azt mondta, neki ugyan nem kell alek, de másnak meg nem adja

locsolóember 2011.03.27. 14:54:41

Frissítgettek már szaporán? :DD

genevieve 2011.03.27. 14:55:51

@locsolóember: már fél órája percenként:-)

genevieve 2011.03.27. 14:56:37

@hullámpapír: jajj, most látom, hogy megváltozott az avatarod:-)

szia:-)

MegLepke 2011.03.27. 14:58:12

Lepke honvéd szolgálatra jelentkezik. Jelentem, elolvastam a dupla posztot. Most várom Hajni kerek száját - már posztilag.

genevieve 2011.03.27. 14:59:17

@MegLepke: hiányoltunk az este, csak nem akartam beirni, hogy merre ..... a rezet?:-D

2011.03.27. 15:00:30

@genevieve: szia :)
még nem találtam meg teljesen az identitásomat, úgyhogy elképzelhető még néhány változás a jövőben, de mindig hullámpapír maradok :) és mindig magamat adom :DD

genevieve 2011.03.27. 15:04:22

@hullámpapír: csak már megszoktam, hogy mindenkit az avatarjáról azonosítok:-)

MegLepke 2011.03.27. 15:05:15

@genevieve: a rezet ugyan nem, de valami hasonló...:)

genevieve 2011.03.27. 15:06:49

@MegLepke: most sejtelmesen mosolygok:-)

genevieve 2011.03.27. 15:12:25

@locsolóember: az azért f eltünő:-)

szerintem hajni nem állította át az óráját:-D

MegLepke 2011.03.27. 15:14:32

@genevieve: :)) Látom, te vagy most őrségben.:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.27. 15:18:27

Szandikát és Olivért bírtam legjobban, bár nem mindig, csak amikor nevettek, mikor görcsöltek az szomorú volt, olyankor az egész VV showt utáltam, hogy miért nem ad nekik egy kis privát szférát... most jobb híján Éva és Anikó a kedvenceim, bár ők is tudnak rémesek lenni, de szavazni mindenképpen Évára fogok. Nincs különösebb bajom Jerzyvel, egy jóindulatú srác, csak hát tényleg szürke, az meg hogy lepedő mögött csattog, és látszik a mozgás, annyira nem érdekes, ha az ember pornót akar nézni, akkor nem a VV-t nézi. Gigit sajnálom, mert egy fáradt takarítónő, akit megcsináltak, szerintem az RTL vele is visszaél, nincs meg benne az az extra kicsi valami, amitől sziporkázó, vagyis érdekes lehetne, de ő sem ellenszenves. Igazából egyedül Bécitől tartok, tőle azért mindig minden körülmények között távol tartanám magam...

Zelefánt 2011.03.27. 15:18:56

Lelőttek, most próbálok feltápászkodni.
Mi történt?...

genevieve 2011.03.27. 15:19:50

@MÁRIA TERÉZIA: na, 2 n apig nem volt itt idióta:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.27. 15:25:25

@genevieve:

Szia genevieve, jól értem, hogy idiótának hívtál?

2011.03.27. 15:27:31

új poszt, lehettek másodikok :)
süti beállítások módosítása