Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x98 és 4x99

2011. március 26. 10:15 - Hódos Hajnalka

Bízom benne, hogy minden hogyvoltkatona magához tért a tegnap esti Torkosborz-Hollandia labdarúgó mérkőzés után, én nyertem egy üveg cídert, tippelni tudni kell. Meg focizni is, ugye. Nagy nap ez a mai, ez az utolsó kétszámjegyű poszt, a dupla foskilences elnevezésért nem engem illet az álló ováció, hanem Albino vernyul kommentelőnket, köszönjük, tegnap este egy rendfokozattal előléptettem. Nézzük, mi történt a villaktanyában. Sejtettem, hogy Jerzsi és Éva kibírják röhögés nélkül azt a három órát, amit egymással kell eltölteniük az őrségben. Ők is. Érdekes lesz ez a három óra. Mármint hogy sok. Ne csodálkozz, ha majd elkezdek itt izé, külföldi nyelven beszélni meg lövöldözni. Dehogy kezd. Alszol? Dehogyis, fenn vagyok. Kábé annyira, mint a férfiak többsége vasárnap a Forma-1 alatt, néha felébrednek saját horkantásukra, gyorsan mondanak valami hülyeséget önmaguk megnyugtatására, aztán bőr alól tovább szemlélik az eseményeket. A következő horkantásig.

A két parancsnok mindentudó, Éva mentegetőzik, ő tényleg nem aludt, csak. És egyébként is, volt egy rés, azon kilátott. És olyan fáradt most, mint az állat. Jerzsi is keresi a kifogásokat, neki hátproblémái vannak és nem tud fél óránál többet támasz nélkül ülni. Minden neszre felemelte a fejét. A parancsnok urak tanácstalanok, az őrséget alfa állapotban még senkinek sem sikerült ellátnia. A kérdés is kínzó, meg lettünk-e vezetve? Szerintem, mint mindig. Jó, akkor ebben a kérdésben döntsön a rajparancsnok. Alekosz keményebb és szigorúbb, mint Ágica a Virítomban bármikor, minekután elmulasztották az őrszolgálat maximális végrehajtását, ezért ma ismét önöket osztom be őrszolgálatra, ugyanabban az időpontban. És akkor majd legalább megtanulják, hogy őrségben tilos az alvás! Nem lehet fölébredni! El sem kell aludni! Végeztem! Éva hisztizve nemfogomkibírnizik, de ez nem érdekel senkit.

A reggeli torna mindenkinek jólesik és megtudhatjuk az arany igazságot, a fájdalom nem más, mint amikor a gyengeség távozik a testből, ezt még akkor emésszük egy kicsit. Új egyenruhát kapnak a villakatonák. Felavatjuk, örülünk neki, használjuk, elnyűjük. Na, mámeg csak a baj van a felszereléssel, nincs meg a tépőzáras bizbasz Anikó és Éva sapkájáról. Jaj tudom, hogy állományjelzőnek hívják, de miután a jegyzeteimben kétszer is leírtam, hogy állományjavító, maradnék a bizbasznál. Évának nem is volt ilyen. A másik sapkán se. Csak meglett. Jaj, ne tessék elárulni a többieknek. Éva gondolkodó állásba, a többieknek oszolj. Szétszóródunk, tevékenykedünk, Alekosz a fél szemét Éván tartja. A kárörvendő röhögésért legszívesebben taknyán tenyerölném. Oszolj után Alekosz önszorgalomból alakizik, ezt kínosabb nézni, mint a tegnapi meccset, de Béci döbbent feje miatt megéri.

A pihenőidő Anikó nyafogásával kezdődik. Béééééciiiii, ha te leszel a kantin kulcsának őrzője – ez úgy hangzik, mint egy elbaszott, eddig ismeretlen Andersen mese – akkor csokit szeretnééééééék. Mivel Anikó menstruációs ciklusáról még nem húztuk le az összes bőrt, megjegyezném, hogy ez egy fontos bizonyíték arra, még mindig megvan neki, a nők többsége ilyenkor kívánja az édességet. Alekosz felháborodik, Anikó nem mer tőle csokit kérni, vagy mi van? Anikó vállrándítva közli, hogy egy nap többször nem akart kérni. Este kért, gondolta, máskor nem lehet. És ezt Alekosz elmondhatta volna normálisan is. Kezdetét veszi a vita, amin Béci szórakozik a legjobban, a lényeg, hogy Alekosz mostanában úgy beszél Anikóval (és Évával) mintha a seggéből rántotta volna ki őket, majd ha visszajön az a stílus, amit Anikó kedvel, akkor hajlandó beszélni Alekosszal. Alekosz szerint a feszkókeltés a cél és Anikó belébeszél dolgokat. Elhangzik a visszafocizás szó, Anikó reméli, hogy gólt lőtt. Alekosznak elege van. Anikó, ha akar, ügyet csinál bármiből, elég ügyes hozza. Kiforgatja az ember szavait, és ami a legrosszabb, nem hagyja, hogy az ember befejezze, mit szeretne mondani. Bagó mondja verébnek.

Tanúi lehetünk a rettenetesen fantáziátlan menetdal megszületésének. Villakatona vagyok, minden szabályt betartok, kora reggel felkelek, vigyorogva ébredek, satöbbi. Az ihlés közben Alekosz és Éva összeugat, az ürügy egy rím. Lehet, hogy Éva megszokta, hogy így beszél a férfiakkal, de Alekosszal nem fog, és Alekosz hogy beszél mostanában, egyébként is okosnak hiszi magát, közben buta. Jó, rendben van, elfogadom, lehet így is. Ha lett volna még tizenöt percük, akkor a menetdal is jobb lett volna, most jöttek bele az ihletbe! Két madár ide bejött, minden szarba beleköt. Na, ez már jobban tetszik. A hét legjobb villakatonájának egy tablet lesz a jutalma. Megnézik, nem esik ki a szemük, aztán Éva kijelölheti az őrséget. Alekosz és Laci, öttől hatig Gigi. Béci módosíthatja, ha akarja. Nagy meglepetésre vállalja Alekosz helyett az őrködést. Senki nem érti, mindenki kérdezgeti, miért. A riportszobában erre az a válasz, hogy Alekosz gyengébb, mint egy lány, most, hogy beteg, még gyengébb, a többieknek az, hogy semmi jelentősége nincs, eddig is pihent, pihenjen most is. Alekosz a gesztust intelligens megnyilvánulásnak értékeli, adósa Bécinek. A nap legjobb katonája egyébként Béci lesz. Éva döntése miatt Alekosz a baráccságra hivatkozva lecseszi. Szemrebbenés nélkül beosztottál volna őrségbe betegen. Annyira már nem vagy beteg, csak köhögsz, lázad nincs. Éva rikácsol Alekosz után, az rezignáltan kever magának valamit a szobában és megjegyzi, a hangulat is tudja betegíteni az embert. Ő sem érti, mitől nem jó a hangulat, sokszor csak ámul-bámul.

Mivel Alekosz geci durva parancsnok volt, Béci eldugja a sapkáját. Jerzsit is beavatja, aki szerint Alekosz ideális alany, hogy vicc alá vesse. A parancsnok úr segít keresgélni, büntetésből tízet guggol, a riportszobában idétlen böszmeségnek, pitiánerségnek titulálja a történteteket. Az öfit lűdözéssel zárjuk, az anatómiai lőlap kifejezést az életben nem fogom elfelejteni. Cihelődés közben Jerzsi puskája elsül, nyolcvansok csajos fekvőtámasz a büntetése ért, ami nem könnyű. Egy iksz szám után semmi nem könnyű. Beszélni se. Éjszaka megszólal a sziréna, riadó! Amíg a katonák tollászkodnak, a parancsnok úr felfedezi, hogy valami ketyeg. Nem bomba! Ez mi? Mi a francnak maguknak időmérő kézikészülék? Tovább keresgélnek, levetkőztetik Jerzsit, megtapossák. Nem őt, a nadrágját, meg a zubbonyát. A stopperen kívül előkerül egy tojásóra is, szopás. Az éjszaka hátralevő részében Béci habosra beszéli a száját a nyitott szemmel alvó, ásítozó Lacinak, ezt a hitelesség elvesztésének utolsó atomjainak értékelem.

Mi a fasz van veled, mondtam, hogy ne feküdjél le fél órára! Laci ül az ágyon, Béci baszogatja, közben ágyaz neki és pattog, mindenki, ébresztő! Gigi, mit szólnál, ha teliverném a tesódat? Béci agresszorba vált, mert Laci nem sorakozik rendesen, Jerzsi késik és szövegel, Évát és Jerzsit fogdába küldi a tojásóra és a stopper miatt, mondhatni, Bécinek ma reggel a macska is kurva és még a szar is keserű. Jerzsi örül a fogdának, megváltás. Hülye vagy? Megrögzött szabályszegő leszek. Éva vihog, de csak addig, amíg Laci nem ellenőrzi és nem jelenti Bécinek, hogy a foglyok ülnek és érdekesen néznek ki a fejükből. Bécit nem érdekli a vízhólyag, neki is van, álljanak fel, különben Laci guggol. A foglyok morognak, hát ez rosszabb bazmeg, mint bármi!

Éva és Alekosz ebéd után elvonulnak a nyugiszobában, hogy megbeszéljék a viszonyukat. Éva végigbólogatja Alekosz barokkos körmondatait a barátságról, állítsák vissza azt, ami volt, ne húzzák magukra a vizes lepedőt, mert ha ők veszekednek, velük van a foglalkozás és őróluk elterelődik a figyelem. De abba is hagyhatják. Éva nem akarja abbahagyni, mert szereti Alekoszt. Nagyon jók voltunk eddig, amit felépítettünk, szuper. Romboljuk le? Dobáljuk egymásra a jelet, menjünk párbajozni és akkor megint megúsznak egy párbajt? Ezért vagyok kényes arra, hogy mások előtt veszekszünk. Közös erővel megtalálják minden baj okozóját, a ravasz rókát, Anikót. Minden balhé hátterében ő állt. A kapcsolatromboló az oka még annak is, hogy Zsófi, Szandi, Olivér kiestek. Tán még annak is, hogy a nap nem nyugaton kel fel. Csinálja a naivat, közben elég rafinált. Fineszes! Próbálom összeszedni, gonosz kis törpenapraforgó, kis kígyó, ravasz róka szemben az életképtelen görénnyel. Éva vezet.

A délutáni foglalkozás tárgya a közelharc alapjai. Azt nem tudom, mennyire életszerű, ha az ellen cigarettával támad, ezzel az erővel támadhatna egy üveg ruszlival is, de hagyjuk. A bemutató során az elektromos cigaretta mindenki nagy derültségére a medencébe pottyan, amit Béci a csapatzászlóval akar később kipiszkálgatni a vízből. A zászló szent és sérthetetlen, a katona legféltettebb kincse! Megértette? Amíg ordítoznak vele, Béci fekvőtámaszban tartja magát. Éva, hozza ide a zöld kutyát. Az állatka, csak úgy mondom, tudom, mi neveztük el. Tegye le mögé! Nem úgy, ami a maga fantáziája szerint kellene most, hogy következzen. Na, kússzon fel rá a lábaival! Nagyon jó, és most tartja magát! A büntetést fokozzák azzal, hogy Bécit fogdába zárják, aki, bár nem értettem pontosan, de a dugd föl magadnak a zászlódat mondattal véleményezi a történteket. Amíg feltakarítom az asztalról a kiborított kávét, átöltözöm és töltök egy újat, addig oszolj után mindenki egyénileg tevékenykedik a körletben. Oszolj!

Alekosz röhögőgörcsöt kap az álcafestés céljának magyarázata alatt. Nehogy valaki információ híján maradjon, az a lényege, hogy az ellen ne vegye észre, hogy közelítünk az objektum felé. Gondolkodó állás, Alekosz kinyújtott kezén tartja a fegyvert. Ha földet ér a fegyvere, kinn alszik az éjjel, de Alekosz feszt röhög. A parancsnok Joker mosolyt fest a szájára. Tetszek Önnek, Alekosz? Nem, parancsnok úr. Mérnem? Tetszik. Tetszek vagy nem tetszek? Tetszik! Férfiakhoz vonzódik, Alekosz? Nem parancsnok úr! Akkor hogy tetszek magának? Belsőleg, parancsnok úr! Ezt már szeretem. Mindenki kifesti magát, Anikó, ez nem arcpakolás, Laci úgy néz ki, mint aki belefeküdt a spenótba, a feladat egyébként egyszerű. Berontanak. A csak a fegyveres célokat semmisítik meg és nem kezdenek vaktában lövöldözni utasítás már senkinek nem maradt meg a fejében, ezért berontanak és széttyúznak mindenkit, mint a szart. Örülnek.

Megvizsgálták a célokat, mikor bejöttek? Anikó, a szemben levő célnak a kezében mi van? Fegyver, uram. Na ne zsongítson, és a másik? Pitypang, uram! Szerencsétlen nénike szedi a virágot a mezőn, maga meg lesorozta! Nem lőttem, uram. Ki lőtte le a pitypangost? Laci, nem szereti a virágot? Volt még egy hiba, amikor lejárt az idő, Alekosz még benn tartózkodott, kvázi elhalálozott. A másik csapat nagyon tökösen, vagy töketlenül ugye hajtotta végre a feladatot. Az öfi végén Alekosz és Éva röhögcsélnek a kertben, a téma a tisztekkel való együtt pálinkázás. Á, szerintem ezek nem isznak. Dehogynem, hogyne innának! Látom rajtuk. Főleg a hajas! A kopasznak egészségesebb az ábrázata és nem borvirágos az orra. Jó lenne, ha holnap a banketten itt maradnának a szakik iszogatni egy kicsit. Ez így szokott lenni. Amikor leszerelés van, a kiskatonák a parancsnokokkal kimennek egy kocsmába és jól berúgnak. Ez így szokott lenni. Eláznak? El. Én nem arra vagyok kíváncsi, jól berúgnak-e, hanem arra, Anikó melyiknek fog szerelmet vallani, hallodhülyevagy, hát a valóvilágot szolgálom!

A képeket a valóvilág.hu oldalról cepeltem ide.

Kösz a képeket S., és még egyszer tudodmit meg légszívet! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atok 2011.03.27. 01:24:01

Alekosz leadja a rendelest, szeretne egy uveg edes vorosbort es egy uveg Bacardit.

Trevlovics 2011.03.27. 01:28:53

@Albino vernyul: én is ettől féltem az imént. alekosz ha tényleg van valamennyi esze, akkor azt csinálja majd, amit most is épp csinál, anikóval táncol és közben alkalomszerűen harapdálja a nyakát, anikó visít ugyan, de az egészet éva is látta :)

Albino Vernyul 2011.03.27. 01:29:42

Bazz, ez az Alek ez egy pondro.... Brrrrr, mint egy meztelencsiga..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:30:52

Jerzy mozgásáról a formgalomirányító rendőrök jutnak eszembe.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 01:31:52

@Gee Halen: @Trevlovics: @Albino vernyul: Plusz Alekosz egy savanyú örömgyilkos, féltékeny betegesen, ha a másik ember jól érzi magát!

Albino Vernyul 2011.03.27. 01:32:17

@Trevlovics: Aniko Evat hivta oda, hogy szedje le rola Aleket.. Aztan leszurta Lacit, hogy kerte, hogy segitsen..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:33:23

Ez kész: Éva rázza magát a kólázó (!) Alekosznak, ő meg rendületlenül csak a tükröt nézi szúrós szemmel.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:35:48

Bazmeg, Alekosz megint harapdálja Anikót, hátulról szorító fogásban.

Jerzy üvölt: jiiiiiéééé madafakaaaaz!

Alekosz a "Titkos szerelem" c. számot küldte volna egy ismeretlen embernek, Jerzy odarohant ölelkezni :D

Helyette szól Évának valami, ami mellé Alek szónokol egy sort.

A szám pedig: jég dupla whiskeyvel.

Trevlovics 2011.03.27. 01:37:47

éva elkezdte a párbajra való felkészülést, táncol alekosznak, harapdálja a nyakkendőjét, nyalogatja a száját ( a sajátját, egyelőre) alekosz arcába hajolva :) hő és még csak ma volt a kiválasztás, mi lesz még itt.

Atok 2011.03.27. 01:38:23

Aniko beugrott Alek olebe, de szerinem rogton meg is banta :)

Trevlovics 2011.03.27. 01:38:49

alekosz most elkapta megint anikót, genyó módon kihasználja a helyzetet....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:39:27

Húha, Évával elszaladt a ló. Harapsálja Alek nyakkendőjét, öltögeti a nylevét, hátulról is lecsapna, erre Alek menekül. Leült a kanapéba, most a kazal vonaglik neki, de ölébe ült Anikó és a mellét puszilgatja, Alek látszólag fojtogatja "téged akarlak"..

Anikó sikitozik, Alek csókolna, Anikó tolja minden eszközzel, vihognak mint szilvalekvárok erjedéskor. Valamilye elszakadt Anikónak, Gigivel menekül.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 01:41:30

@Trevlovics: Alekosznak halvány lila fingja sincs a viszonosságról! Ha ő állítja be a csajt bizonyos állásba, az neki természetes, ha meg a csaj csinálja, azt meg nem követi le! Hányinger!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 01:43:34

@Gee Halen: A military héten női parancsnokot kellett volna Alekoszra állítani!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:45:14

Hö, poén: Jerzy és Béci ráijesztetek a kameramanokra.

Vagy legalábbis azt hitték.

Kazal a fejét túrja. Lcai ül és néz. Anikó menekül Alekosztól. Jerzy felkapta gigit. Alekosz rezignált bérgyilkos módjára grasszál a körletben.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:46:31

Hú, Beat it jön. A szóló a csnegőhangom.

Kitaláltátok volna, hogy Eddie Van Halen fan vagyok? :)

Trevlovics 2011.03.27. 01:49:16

@Gee Halen: alekosz az imént a mikroportba beszélve két üveg édes vörösbort kért illetve egyéb italokat, mert "csínján vannak" benn az üdítőkkel és elég jó a hangulat, most szerintem azért mászkál, mert várja a küldeményeket

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:49:38

Gigi, te láma! Béna léggitározás. A tappinghez nem pengetni kell! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 01:55:55

Úúúú, a Scream. Az mekkora király szám! Hát még a klipje.

Albino Vernyul 2011.03.27. 03:49:19

Nahh.. Alek vegul leallt, kiment.. Eva kiment utanna, beszelgettek.. Laci meghivta Anikot valami extra etterembe, mikor rajuk kerult a tancolas, es meg akarja beszelni a dolgaikat... Megint Aleken a sor, ugyan azt a szamot kerte megint.. Aniko is hulye, leall vele tancolni, persze jon a tapi, akkor meg leallitja, hogy ezt mar nem... Na, Eva nyali Aniko fele, aztan most folyamatosan sugdoz Aleknek, hogy a masik ket csaj nem oszinte, mind kigyo, napraforgo, mindenkit csak kiasznalnak, O tudja, hogy Gigi nem oszinte Jerzyvel, ki kell nyirni oket, Laci egy malac, fel tole, meg meg valakirol beszelt, kozben mosolyog Anikora, tancol vele, aztan folytatja Aleknak ugyan ezt a sugdosast.. Amugy O meg Alek oszintek, szeretik ezt a jatekot.. Jesszus, tisztara beteges...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 04:01:58

@Albino vernyul: Nem kavarás ez, csak taktikázás és helyzetelemzés!

pong a ping 2011.03.27. 04:05:49

@Peter_Cs: Siman csak most fogta fel, hogy megy parbajozni, es fel. Plusz alkohol, plusz feltekenyseg.

Albino Vernyul 2011.03.27. 04:16:16

@Peter_Cs: Lehet taktikanak hivni, de ez a no maga a pocegodor... Felelmetes..

Albino Vernyul 2011.03.27. 04:31:30

Na, most Aniko fikazas a legmagasabb fokon... Retteg tole, iszonyuan feltekeny.. Alek rabeszelne, hogy vigye ki, de osszepisilte magat, hogy akkor biztos kinnmarad..

Albino Vernyul 2011.03.27. 04:40:08

Lefekudtek.. Szerintem remalmaim lesznek, hogy ez a nonek nevezett nostenyordog kiszabadul onnet.. Be kene zarni Alekkal a feleseget keresek musorba, addig is biztonsagba lenne tole az emberiseg...

Spéter46 2011.03.27. 06:29:42

Nem vitás Évát el kell kezdeni gyógyítani!
Azt pedig csak Villán kívül lehet!

Albino Vernyul 2011.03.27. 07:39:22

Bocs, neha kicsit elragadtattam magam.. Remelem valaki felvette az estet, mert azert hatborzongato volt...
Na, F1...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 07:46:58

@Albino vernyul: Hát ezt az Éva dolgot már nem láttam, de egyszerűen szánalmas és alattomos.

Még hogy a többiek a napraforgók és ő az igazi barát... döbbenet!

Persze azért rázza magát neki, meg a hintában elmondja, hogy akár még le is feküdne Alekosszal (háta mögött meg az ellenkezőjét), de hát ott az Ádám és csakis ő, és ő eyedül...

Dehát Alekosznak meg úgy kell, hogy egyszerűen nem lát tovább a farkánál.

Ill. azért remélem ennél több esze van és helyén tudja kezelni Éva nyomulását.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 07:54:47

Ha vége a VV-nek, a hogyvolt blog ezen fejezetit ki kellene könyv formájában adni, fejezetenként a legjobb kommenteket mellékelve :)

dr. gernika 2011.03.27. 08:06:21

@Albino vernyul: Elég szomorú, hogy ilyenkor egy pofon nem megengedett...

Soror Formoza 2011.03.27. 09:53:43

Jo reggelt!
Mi volt itt az ejszaka?! Mi ez sok szetdobalt ruha, bacilusmintas also es egyebek. Uristn!

Albino Vernyul 2011.03.27. 10:09:42

Mi van, Eva reggelre kiszabadult a villabol, es kipusztult a blog...?!;)

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 10:17:44

@jahuu: ööö...leszerelő bulit tartottunk :DDD

Albino Vernyul 2011.03.27. 10:21:38

@Hódos Hajnalka: Beraktatok a spejzba a tyu-tyu-tyu puskakat az elefanti melle..?!;)

Soror Formoza 2011.03.27. 10:33:48

@Hódos Hajnalka: es vegyetek mar le Trevlovicsot a rudrol...

viola narvilly 2011.03.27. 10:43:31

Bocs, ha valahol már írva volt, de Hajnalkát meg szeretném kérdezni, hogy matarcsaje a névnapját?

vitek 2011.03.27. 11:02:54

@Trevlovics: nekem is pont ez jutott eszembe. Persze tudjuk, Éva igazából nagyon őszinte, egyáltalán nem játssza meg magát, csak valahogy mindig pont olyankor erősödnek fel nála ezek a viselkedésformák amikor párbajra megy.

locsolóember 2011.03.27. 11:08:46

Gigi nyögdécseléseinek/sóhajainak letöltött csengőhangjai farvizén szeretne bevitorlázni a döntőbe, vagy dobott egy mentőövet Jerzsinek?
S mit fog szólni a mama?
Bélát meg sem említem.

vitek 2011.03.27. 11:09:45

Régóta nem kommenteltem, kis update hogy azóta hogyan alakultak a preferenciáim: továbbra is Jerzsi a kedvenc játékosom, Éva egyre mélyebbre süllyed, és érdekes módon Alekosz már nem irritál annyira, a katonai héten volt néhány pillanat amikor jót derültem rajta, sőt olyan is amikor egyetértettem vele.

Happymaker 2011.03.27. 11:13:02

Itt a videó a tegnapi Gigi Jerzy szexjelenetről:

valovilag4.postr.hu/szex-a-tovabbjutasert-18

vitek 2011.03.27. 11:13:08

@locsolóember: szerintem egyszerűen nem bírták tovább. Az látszik hogy a kameramentes óra volt a fordulópont, akkor lefeküdtek, és átszakadtak ezzel bizonyos gátlások, most már engednek néha a vágyaiknak. Szerintem jól teszik, amikor megpróbálták elfojtani őket, akkor kezdtek megzakkani már.

vitek 2011.03.27. 11:17:51

Egyébként elég rosszindulatúnak tartom azokat az olvasatokat, amelyek szerint a továbbjutásért szexeltek volna. A dolog elég szervesen épült fel, régóta vannak együtt, sokáig próbálták visszafogni magukat, aztán kezdtek felőrlődni ebben, akkor jött a kameramentes óra, s azóta sokkal felszabadultabbak, úgy általában és a szexben is.
A bentiek körül szerintem Éva az egyetlen aki hajlandó lenne szexelni a továbbjutásért, sokszor került már a közelébe Alekosszal amikor párbaj előtt voltak, és mindig újra eltávolodott tőle a párbaj után.

Albino Vernyul 2011.03.27. 11:18:45

Gyerekek, ez a Gigi-Jerzy liezon, ez semi extra... Amit Eva muvelt ejjel, az valami...

Tompó 2011.03.27. 11:21:41

@Albino vernyul: Mit csinált???? Részletes tájékoztatást kérek!!!:DDD

vitek 2011.03.27. 11:22:19

@Albino vernyul: nincs esetleg videód erről?

Mérges 1234 2011.03.27. 11:32:35

Éva csodálkozik, miért nincsenek barátai, miért tűlja mindeki....

Mi pedig tudjuk. Nemcsak rosszindualtú, nagyon butuska is szegény, azért akárhogy csinálja az emberekben csak vissaztetszést kelt.

Nem lehet mit hozzáteni, félelmetes.

Albino Vernyul 2011.03.27. 11:33:46

Hat eddig egyvalaki mondta, hogy valamilye van a tegnap esterol, majd felrakja.. Mikor lejatszodott ez, mar eleg keso volt, ugytunik a koros keplopok nem voltak fent.. De a remeny hal meg utoljara.. Majd leirom nagyjabol..

Szaffi B. 2011.03.27. 12:08:35

Boldog névnapot Hajnalka! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 13:02:05

Egyébként ez, hogy a továbbjutásért szexeltek volna, max. Jerzyből zudnám kinézeni, de ha erre Gigi pl. azt mondta volna, hogy légyszi ne, nem lett volna belőle semmi.

Saját példámból is tudom, hogy a leglehetetlenebb helyeken is kipattanhat a szikra. Mondjuk ilyen helyzetben a férfiak szerintem kevésbé szívbajosak :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 13:05:18

Amikor bejegyeztem, hogy 3 óra, hajnalban, direkt figyeltem a szémítógépen az időt, és tényleg - 1:59-ről rögtön 3:00-ra ugrott. Micsoda felfedezés! :)

A Forma 1-en meg nem sikerült bealudnom, csak utána. Tök ugyanaz volt a szituáció, mint a tavalyi utolsó versenyen.

avanivi 2011.03.27. 13:11:22

Hajnalka, sok boldog névnapot, akkor is ha nem ma tartod.
Mivel már nem tartom a szülinapomat, nekem minden évben kettő névnapom van az ajándékok miatt.
Problémát csak az ikertesóm okoz.

Bogi és Burkó 2011.03.27. 13:17:23

huhúúú, nagyon durva éjszaka lehetett :)))

Hajni, boldog névnapot a legfelsőbb szinteken !

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 13:23:10

Évában azt nem értem, mégis hoyan szeretne celeb lenni.

Majd az egyéniségéért, a sugárzó szeélyiségéért fognak sorbanállni a csatornák meg a lapok?

Sorban jönnek a feladatok a villában, ami nem tetszik neki, abba egyszerűen beleszarik, és megy cigizni inkább. Csakhogy a celebségben pont ugyanez történik. Majd mondja a csatorna, hogy mit kellene csinálni, ő meg ugyanúgy nem fogja teljesíteni, elég hamar kegyvesztett lesz.

K Tomoceusz 2011.03.27. 13:31:15

Nemsokára jönnek nemnormálisék csúcsot döngetni, így most kell szakmázni. Jerzy és Gigi nyugiszoba rendeltetésszerű használatáért 7 pontot érdemel. Igaz, a gyakorlat magas erősségi foka miatt 5 pontról indul, bizonyítás elött közvetlenül irritálóan röhögő macát nem könnyű megdugni. Jerzynek ez sikerült és jár a 3 pluszpont is lepedőakrobatikáért. Gigi túlzásba vitt csattogtatása miatt azonban 1 levonásra került.
Nem csípem Gigi búráját, lehet hogy szőrös szívvel bánok a pontokkal, a sportszerűség azt kívánja, vetítsék le a jelenetet Bélának, hátha ő többre értékeli a gyakorlatot. Elvégre jó teljesített mint villakatona, jutalmat érdemel.

genevieve 2011.03.27. 13:34:02

@K.Tomoceusz: szerintem add vissza a szakmunkás bizonyítványod:-D

Kivétel 2011.03.27. 13:44:27

@csicserierika: pont ez jutott nekem is eszembe:)))

Vackorkörte 2011.03.27. 13:52:23

Boldog névnapot, Hajni!

genevieve 2011.03.27. 14:40:20

@Albino vernyul: alek és éva még annál is szánalmasabb mint ahogy gondoltam:-)

genevieve 2011.03.27. 14:42:19

azért lacát lehet sajnálni, szegény nagyon nem érzi jól magát....

csicserierika 2011.03.27. 14:51:46

@K.Tomoceusz: ritkán szólsz, de most is felröhögtem. Hülye vagy te :) (a jó fajtából )

Albino Vernyul 2011.03.27. 14:52:36

@genevieve: Inkabb azt nezd, a vegen milyen vasvilla szemekkel nezi Aleket, mikor benyulkal Anikonak..

2011.03.27. 14:53:15

@Albino vernyul: brrrr, valamiért engem ezek az alek-jelenetek mindig végtelenül felidegesítenek, nem is értem, miért nézem meg őket :)
Szerintem csak azért nem lesz belőle erőszakolós gyilkos, mert minden nemi erőszak közben/után meg lesz győződve róla, hogy az áldozat igenis akarta, csak legfeljebb kérette magát egy kicsit, amit nem átall majd fapofával előadni kamerák, vagy a bíróság előtt sem. Remélem, egyszer valaki levágja a farkát.
Egyébként napsütéses vasárnapot mindenkinek, Hajninak meg boldogságos névnapot :)

genevieve 2011.03.27. 14:53:51

@Albino vernyul: mondtam én, hogy tipikus kertész kutyája szindróma:-)

mikor lilu rákérdezett akkor is azt mondta, neki ugyan nem kell alek, de másnak meg nem adja

locsolóember 2011.03.27. 14:54:41

Frissítgettek már szaporán? :DD

genevieve 2011.03.27. 14:55:51

@locsolóember: már fél órája percenként:-)

genevieve 2011.03.27. 14:56:37

@hullámpapír: jajj, most látom, hogy megváltozott az avatarod:-)

szia:-)

MegLepke 2011.03.27. 14:58:12

Lepke honvéd szolgálatra jelentkezik. Jelentem, elolvastam a dupla posztot. Most várom Hajni kerek száját - már posztilag.

genevieve 2011.03.27. 14:59:17

@MegLepke: hiányoltunk az este, csak nem akartam beirni, hogy merre ..... a rezet?:-D

2011.03.27. 15:00:30

@genevieve: szia :)
még nem találtam meg teljesen az identitásomat, úgyhogy elképzelhető még néhány változás a jövőben, de mindig hullámpapír maradok :) és mindig magamat adom :DD

genevieve 2011.03.27. 15:04:22

@hullámpapír: csak már megszoktam, hogy mindenkit az avatarjáról azonosítok:-)

MegLepke 2011.03.27. 15:05:15

@genevieve: a rezet ugyan nem, de valami hasonló...:)

genevieve 2011.03.27. 15:06:49

@MegLepke: most sejtelmesen mosolygok:-)

genevieve 2011.03.27. 15:12:25

@locsolóember: az azért f eltünő:-)

szerintem hajni nem állította át az óráját:-D

MegLepke 2011.03.27. 15:14:32

@genevieve: :)) Látom, te vagy most őrségben.:)

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.27. 15:18:27

Szandikát és Olivért bírtam legjobban, bár nem mindig, csak amikor nevettek, mikor görcsöltek az szomorú volt, olyankor az egész VV showt utáltam, hogy miért nem ad nekik egy kis privát szférát... most jobb híján Éva és Anikó a kedvenceim, bár ők is tudnak rémesek lenni, de szavazni mindenképpen Évára fogok. Nincs különösebb bajom Jerzyvel, egy jóindulatú srác, csak hát tényleg szürke, az meg hogy lepedő mögött csattog, és látszik a mozgás, annyira nem érdekes, ha az ember pornót akar nézni, akkor nem a VV-t nézi. Gigit sajnálom, mert egy fáradt takarítónő, akit megcsináltak, szerintem az RTL vele is visszaél, nincs meg benne az az extra kicsi valami, amitől sziporkázó, vagyis érdekes lehetne, de ő sem ellenszenves. Igazából egyedül Bécitől tartok, tőle azért mindig minden körülmények között távol tartanám magam...

Zelefánt 2011.03.27. 15:18:56

Lelőttek, most próbálok feltápászkodni.
Mi történt?...

genevieve 2011.03.27. 15:19:50

@MÁRIA TERÉZIA: na, 2 n apig nem volt itt idióta:-)

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.27. 15:25:25

@genevieve:

Szia genevieve, jól értem, hogy idiótának hívtál?

2011.03.27. 15:27:31

új poszt, lehettek másodikok :)
süti beállítások módosítása