Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X89

2011. március 16. 15:00 - Hódos Hajnalka

„Gyötrelmesebben haladtak mint gondolta volna. Egy óra alatt talán ha egy mérföldet tudtak megtenni. Megállt és visszanézett a fiúra. A fiú megtorpant várt. Azt hiszed meg fogunk halni ugye? Nem tudom. Nem fogunk meghalni. Jól van. Nem hiszel nekem. Nem tudom. Miből gondolod hogy meg fogunk halni? Nem tudom. Ne mondogasd már egyfolytában hogy nem tudom. Jó. Miért gondolod hogy meg fogunk halni? Nincs ennivalónk. Majd találunk valamit. Jó. Meddig bírja ki az ember élelem nélkül? Nem tudom. Mégis mit gondolsz? Talány néhány hétig. És aztán? Holtan esik össze? Igen. Rosszul tudod. Az ember sokáig kibírja étel nélkül. Van vizünk. Ez a legfontosabb. Víz nélkül nem lehet sokáig életben maradni. Jó. Nem hiszel nekem. Nem tudom. A fiú arcát fürkészte. Kezét túlméretezett hajszálcsíkos kabátjának zsebébe dugta. Azt hiszed hazudok neked? Nem. De úgy gondolod a halállal kapcsolatban hazudnék? Igen. Jól van. A halállal kapcsolatban talán hazudnék. De most nem haldoklunk. Jó.” (Cormac McCarthy: Az Út) Ezen a héten a ValóVilág4 játékosainak bevonásával az alultáplált gyermekek javára indult gyűjtés. Ha szeretnél segíteni, az SMS szám: 06-91-334-334, díja: 252Ft + Áfa (63 forint) bruttó: 315 forint.

Béci egész éjszaka nem aludt, mindent megnézett Adrin. Örömteli éjszaka volt. Nem is a búcsú volt nehéz, hanem hogy mennyi dolog változik kinn. Jó lenne követni az eseményeket, vigyázni rá. Plusz pont Bécinek, ahogy a rögtönzött paravánt tartotta. Tetszett.

A Lakók feladatot kapnak, állítsanak össze egy listát azokról a tápanyagokról, amire egy 10-12 éves gyereknek feltétlenül szüksége van. Alekosz tejkenyérben gondolkodik. Azt hittem, kóbászkaviárban fog. Lehurrogja Évát, mert az szerinte bevásárlólistát ír. Várjávárjávárjá Anikó, a margarin meg a vaj az nem ugyanaz, főzéshez használják a margarint. A Flora is margarin, nem vaj. Az szintetikus, mondja Jerzsi, a vaj az teljesen más. Nem kell sokáig várni a pontos definícióra, a vaj az kemény, jelenti ki ellentmondást nem tűrően Laci. A margarin növényi eredetű, próbálkozik Jerzsi, de Alekosz hajthatatlan. Jó, rá van írva, hogy margarin, de csak azért, hogy jobban érthető legyen. Alekosz, ne idegesítsél már! A margarin főzéshez való! Nem eszik meg magába! Ez mi, dugja az orra alá Anikó a Flora dobozát. Ez vaj. Szívbarát margarin, ők a hülyék, nem? Jó, hagyjuk. Szerintem is, ennyi ökörséget ilyen rövid idő alatt még nem hallottam, pedig. A lista nyögvenyelősen készül, Laci nem adna gyereknek disznóhúst. Megjegyzem, ami a kocsmából jön ki, az a disznó, ami az ólból, az a sertés. Marhát se. Alekosz tovább cincálja az idegeimet, fontos a gyerekeknek a csokoládé. Meg a tea. Az is fontos, az egyik legfontosabb. Az hát, jó erős feketetea, citrompótlóval, négy evőkanál cukorral, hogyne lenne fontos.

A téma ugyanez, csak megérkezik Kinga, a dietetikus, aki végre eldönti a vaj vagy margarin vitát. Kinga érkezésével a beszélgetés nem lesz színvonalasabb, sőt. Megtudhatjuk, hogy a margarin azért jó, mert meg lehet vele kenni a kenyeret és nem olyan száraz akkor az étel és hogy a gyerekek a szénhidráttól tudnak rendesen futni, tanulni meg egyebek. Mit jelent az alultápláltság? Kivan a bordája. Visszavonja a fejlődésben. A többi okos mondatot nem idézném, egy napra ennyi hülyeség éppen elég. A lakók el tudnák képzelni, hogy lenne egy kertjük, és abból állítanák elő az ételeket. Milyen ételeket tudnátok elkészíteni ezekből az alapanyagokból? Éva húslevest és rántott húst. Én is most mondtam a mamának hétvégén, hogy a fejes saláta mellé kéne két sor rántott hús palánta, ha felszedjük a borsót, a helyét bevetjük húsleves maggal. A nyúlhústól idegenkednétek-e? Igen, de én nem ezt várom, hanem a szegény nyuszikázást. Jól van, megy ez, Gigi sajnálja a szegény nyulat. Kinga elköszön, mozgást javasol a lakóknak én meg hallgatok most jó mélyen.

Ezen a héten a lakók semmit nem kapnak készen, csak azokat az alapanyagokat használhatják, amivel a programban részt vevő családok gazdálkodnak majd, mindent nekik kell elkészíteni. Rögtön neki is állnak húst sütni, a főzelék meg se fordul a fejekben. A főzőcske közben megérkezik Lilu, abban a sárga pruszlikban nyáron nem mennék a Sugó partra sétálni, ezt a színt imádják a bogarak, találnak egy jó kis vackot és beszélgetnek. Hogy emlékszel, milyen volt a gyerekkorod? Jerzsi elmeséli, hogy volt egy közös udvar, hat család, hat lakás, egy pottyantós vécé. A lakás 15-20 négyzetméteres volt, ami konyhából és egy szobából állt, nem volt fürdőszoba. Emlékszik az éhezésre, volt, hogy édesanyukája hétfőn főzött egy fazék rizst és egész héten azt ették. Ha nem volt kaja, kölcsön kellett kérni. Mindig úgy vásároltak be a nővérével, hogy sok legyen és olcsó. Akkor jött rá, hogy alultáplált volt, mikor bekerült az állami gondozásba és két és fél hónap alatt felszedett hat kilót. Mintha egy szegény ember belecsöppenne egy királyságba, azt éreztem. Laci szülei sok dolgot megvontak maguktól, ez a program megadta az értelmet, hogy bejött a Villába. Anikóék kiköltöztek tanyára, a disznóólakat építették újjá, abból lett a házuk. Az udvaron volt a vécé, lavórban fürödtek. Szegénység volt, de anya olyan típusú nő, aki a jég hátán is megél. Éva is sokszor nélkülözött, sokszor nem volt pénze kajára, a cigiről nem is beszélve. Ha a barátai meghívták étterembe, elcsomagoltatta a kaját, hogy hazavigye. A nélkülözés számára az alapvető élelmiszerek hiányát jelenti. Az élelem, a kaja a legfontosabb.

Kezdem egy kicsit úgy érezni magam, hogy egy kinek volt szarabb versenyt zajlik a szemem előtt, aztán a cinikus énem megszégyenülten elkullog. Mi az, amit szeretnél? Egy saját szobát, válaszolja Béci. Alekosz szokás szerint hülyeségeket beszél, szeretné látni az eredményt, szeretné átlátni a feladatokat, minden feladat annyit ér, amennyit az ember kihoz belőlük. Gigi a legizgatottabb, ezt hadonászással fejezi ki. Az, hogy albérletben laknak, mind az ötükre nagy nyomás. Nekünk soha nem volt saját szobánk. Aztán lelkesen gesztikulál tovább, ennek a programnak meg kell valósulnia. Lilu távozás előtt beleeszik a hagymás krumpliba, de nem marad ebédre, mert már kinn kéne, hogy legyen, ez a mama halála, a mai napig olyat kapok fakanállal a kezemre érte, hogy könny szökik a szemembe, de nem, akkor sem szokom le róla.

Iskolák részére készül a felhívás, éneklés, zene, tánc, dohogás, hogy megint az a bizonyos két ember hiányzik. Alekosz a haját bazirgálja a tükörben, Éva sminkel. Laci nem akar szólni nekik, mert nem az apjuk, másnap meg ő lesz a negatív majom. Mi a téma, érkezik Alekosz. Éva, mire ideérsz, befejezzük! Na hát hallottam jó ötleteket, aztán ő is leül végre, sok köszönet nincs benne, mi a fene köze van a sportnak az éhező gyerekekhez? Készül a szöveg, Laci inkább azt írná, hogy országos összefogás, Anikó kiröhögi, na ez megint ilyen hit és becsület! Évának tetszik, Laci szerint eleget sírdogáltak már. Éva és Alekosz összebalhézik az asztalnál. Éva, fogyókúra? Most mit idegesítesz? Mi közöd van hozzá, hogy mennyit eszek? Neked meg olyan borostád van, mint az állat! Gigi csendesíti őket, falra hányt borsó. Az ötletelést bősz magolás követi és láthatjuk a werkfilmet is, igen érdekfeszítő a ki hányszor, hogyan bakizott, mondjuk Gigi és Éva szarógalamb pózát sem értem, azt pláne, Béci miért a zöld állatkára ül, de űdóguk. Béci annyira nem gyökér, hogy súgógép kelljen neki, aztán a riportszobában bevallja, meg kellett jegyeznem két mondatot, és a Jerzsi jobban beszélt, mint én, már nem azért mondom. Én se.  

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
716 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sólámpa 2011.03.16. 15:00:55

Pontos vagy nagyon!!!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.16. 15:05:40

Első ötben! És most elolvasom, bár tegnap is nagyon unalmas volt. Egy hétig lesz ez a segélyes dolog?

Sólámpa 2011.03.16. 15:13:51

Tudom, hogy fontos a jótékonykodás de így ez a műsor szerintem szörnyű.( Abszolúte nézhetetlen)Köszi Hajni a sárga pruszlikot!

ptxwux 2011.03.16. 15:16:46

Unalmas már a VV4.Már nem is nagyon nézem, elég ha itt olvasom-legalább itt van min röhögni.

genevieve 2011.03.16. 15:18:37

Hajnika: a szarógalamb póz azért kellett, hogy látszódjon a VV logó:-)

genevieve 2011.03.16. 15:19:23

@avanivi: hehe ,becsapódás áldozata lettél:-)

tribeca 2011.03.16. 15:27:20

hát a tegnapi volt eddig a legeslegselegeslegszarabb, unalmasabb öf. Hajni, minden elismerésem a tiéd, nem csodálkoznék, ha azt mondanád, hogy vért izzadtál, mire ebből kihoztál vmit.
ja, és a "saláta mellé kéne két sor rántott hús palánta" :)))) ez milyen beszólás már? fetrengve röhögök még mindig. éljen Hajni!

lucc.gizi 2011.03.16. 15:29:11

Rémes volt a tegnapi adás - én is úgy éreztem, h. egymást akarták túllicitálni, h. kinek volt szarabb a gyerekkora..
Hát, lehet, h. most érzéketlen bunkónak leszek itt kikiáltva, de ezek szerint én és a környezetem nagyon szerencsések voltunk, mert még a nagy szocializmusban sem éheztünk soha...amit a lakók levágtak (talán kivéve Jerzsyt) szánalmas volt. Szoktam rendszeresen adományozni, de nem hiszek az alapítványokban, hanem személyesen viszem/visszük el a barátaimmal, akkor biztos lehetek benne, h. tényleg megkapja az, akinek szánom.

Holabög Rém 2011.03.16. 15:29:29

Úúúúúúgy imádom, amikor megjelenik egy százkilós dietetikus és okosakat mond az egészséges táplálkozásról :)

frea 2011.03.16. 15:29:34

Szerintem Lóci effektus, hogy olyan nagyok a nagyok. Így közvetlenebb.

capa05 2011.03.16. 15:30:00

Köszi a posztot , tegnap sem maradtam le semmiről.

dr. gernika 2011.03.16. 15:30:51

Sírvaröhögtem megint.
Igen, azt én is megjegyeztem rosszindulatúan, hogy egy karfiolseggű, hájfejű dietetikus nekem nem túl hiteles, és lőn, a megnyilvánulásai sem voltak azok.
Még jó, hogy most már lehet terméket megjeleníteni, különben nehéz lett volna beégetni Alkeszoszt.
Azzal, ahogy a feladathoz állnak, megint csak magukat minősítették (jó kis villabeli fordulattal élve), bár én sem értem, hogy az éhező gyerekek körében mi szükség van a sport népszerűsítésére.

frea 2011.03.16. 15:32:15

@lucc.gizi: Valami oka biztos volt, hogy bementek. Ők nem voltak olyan szerencsések.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.16. 15:35:13

Tegnap ismét bebizonyosodott, hogy ezek az emberek tök sötétek. Eddig hol éltek? Laci 40 éves korára nem tudja, mi a vaj? Éva bazi nagy nélkülözései! Elcsomagoltatta a kaját az étteremben, ahol a barátai fizették a kaját (és az Irsait). Ezek alapján én is nélkülöztem a koliban, mert volt, amikor már a hétfői buliban elmulattam a heti pénzemet. Utána párizsi tejföllel egy hétig.:)))
Egyedül Jerzy tűnt hitelesnek, a többinél kamuszagot éreztem.

avanivi 2011.03.16. 15:36:49

@genevieve: Igen látom, enyém a fos9.Hurrrrá!

gastro vazze 2011.03.16. 15:39:25

@lucc.gizi: ha a villában elmondtam volna, hogy nőttem fel, ezek kizárnak engem az tuti :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 15:41:10

@BGy: Árnyék és pokol! Nekem csak egy kérdésem lenne. Ha Év@lagnak annyira nincs pénze mégis mi a jó tetves, kóchengeres frászt keresett egy étteremben? És miért járkál bulizni, drogozni meg inni? Én egyiket sem csinálom, életemben nem voltam étteremben és mégis itt vagyok. :)

genevieve 2011.03.16. 15:41:35

@lucc.gizi: nem tudom hány éves vagy, de a villabeli fiatalok kb. 20-25 évesek..
mint az én gyerekeim, tehát bőven nem a "klasszikus" szocializmusban éltek/nek

én viszont abba nőttem fel, pest mellett egy faluban és igen anyukám csirkét tartott és a nagyszüleimtől kaptunk télen egy levágott disznót,(fel kellett dolgoznunk), apukám pedig a kertben amit tudott termelt amit tudott....nem, nem éheztünk szó szerint, de pl. téliszalámi egy évben kétszer volt húsvétkor és karácsonykor és az is csak a vendégeknek! (tojáskarikával és reszelt sajttal:-)

mama ottmarad 2011.03.16. 15:45:56

A képekről:
A kicsi, piros kabátos Twiggy (egykori, soványságáról híres világhírű sztármodell)egyszerűen gyönyörű,

Alekosz néz egy böszmét,

Nagy ötlet volt a két szájhőst a pisszegő poszter elé állítani.

Kösz Hajni, szépen átvezetted, grat. :)

dr. gernika 2011.03.16. 15:46:34

@genevieve: Meg egy kis erőspistával a tetején, nem? És a szalámi csak a szendvics egyharmadát boríthatta, ha jól emlékszem. :)

mama ottmarad 2011.03.16. 15:51:36

@Holabög Rém: ez igaz, :)
ám sokan nem tudják, hogy nők esetében a hízásnak gyakran hormonális oka van.

fityfiritty 2011.03.16. 15:52:45

Hajnika, köszi a rejtést. Illetve összefoglalót, na. Ma is sikerült a szarból várat építened. Szép volt.

Egyetlen dologban azonban ellent kell mondanom neked. Azt írod: "Megjegyzem, ami a kocsmából jön ki, az a disznó, ami az ólból, az a sertés..." Hát kérdezem én tőled, úgyis mint ex-malackarajostól, hány sertésvágáson is vettél részt? Mert az minden kétséget kizáróan tényszerű, hogy a böllér soxor olyan részeg mint a disznó, mégsem az ő torkára kerül a hideg vas... Szóval ez a részeg sertés - leölt disznó téma kicsit zavaros nekem :DDD
A két sor rántott hús palánta odabaszott, remekmű. Anyósommal megbeszélem, mi is kipróbáljuk...

dr. gernika 2011.03.16. 15:53:46

@gidabiga: Oh bocsánat, a kettőt mindig keverem. :)
@genevieve: De ne feledjük még a vékony zöldpaprika csíkokat sem, amiket személy szerint nem szerettem.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.16. 15:54:31

Jerzsire gerjedtek, pedig a csávó, a munka könnyebb végét fogja meg. Homo űjság,tánc, női partikon. Nem volt könnyű gyerek kóra, de azért, most feketén szépen el, lébecol a világban. Nyugdíj fizetés, egy fillér sem. Mi meg majd fizetjuü neki a segélyt, ha megöregszik. Normálisak vagytok, kerek egészben kell nézni, a helyzetet, már az előző posztban is, éppen csak el nem sirattátok, szegény nyugdíj csaló Jerzsit. Bravóóóóó

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.16. 15:55:45

@gernika: Piros Arannyal! Csemege és csípős változatban. Ja, a savanyú uborka karikáról ne feledkezzünk el!

genevieve 2011.03.16. 15:57:36

@gernika: nálunk tv-paprika volt:-)

fran7 2011.03.16. 15:58:04

@genevieve: Kicsi fiatalabb lehetek, mint te, gyermekeid korából ítélve, de ismerős a történet. De én erre nem mondanám,hogy éhezés, főleg anyámék szemébe. Mert az nem éhezés, hogy éltünk dinnyén és vajaskenyeren, mert kocsit akartak venni a szüleim. Ez az élet természetes része. @gernika: Akkor ez valami általános recept lehetett, mert én is ettem ilyen szendvicseket otthon.

gidabiga 2011.03.16. 15:59:38

@fityfiritty:

rántott húst még én is termesztenék, szerintem nem is győzném :D
@gernika:

vendégségkor a szendvicsek elengedhetetlen kelléke volt csipetnyi reszelt sajttal :)
@BGy:

azaz, a csemegeuborka :DDD

szerintem most csinálok is magamnak egy szendvicset, megkívántam :)
majd azt is vetek, nyáron már csak szedni kell :D

Holabög Rém 2011.03.16. 16:00:55

@mama ottmarad: én speciel tudom. Ennek ellenére a hitelességet nem erősítik a hormonális okok.
Olyan ez, mint a TV2 egykori welness műsora, a 2 testőr. Volt a tömzsi dagi, meg a nyurga ropi. Éveken keresztül ment a műsor, a dagi egyetlen buznyák grammot se bírt fogyni. A ropi meg ugyanolyan ropi maradt.

fran7 2011.03.16. 16:00:56

@fityfiritty: Ez egy híres Hofi szám része. Mármint az idézet. Intertxtualitás, ami rejtett.

-Sarq- 2011.03.16. 16:02:11

Miért kellett egymásra licitálni sanyarú gyerekkor ügyben?...

A táplálkozással kapcsolatos okosságaik pedig szerintem a műsor eddigi mélypontjai voltak. Lassan visszasírom Tordast...

Szaffi B. 2011.03.16. 16:04:06

@Ari11: "gyerek kóra" az valami betegség? :D

genevieve 2011.03.16. 16:04:19

@Ari11: ne haragudj, de ez most fájt:-DD

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.16. 16:05:58

Túl éled valahogy, ennél nagyobb baj, soha ne érjen. Bocsika...

genevieve 2011.03.16. 16:06:15

@fran7: ezért irtam, hogy szó szerint nem éheztünk:-)

és azért is, ha egy mostani huszonéves gyerek éhezett gyerekkorába, ott nagyon-nagy bajok lehettek.....

genevieve 2011.03.16. 16:07:17

@Ari11: ezek szerint a többi villalakó is ellébecol feketén a villában:-)

velük nincs problémád?:-)

the sandwich maker 2011.03.16. 16:09:15

@-Sarq-: hát nem tudom, az legalább kiderült, hogy a túrótorta egészséges... :D

mama ottmarad 2011.03.16. 16:09:46

@Holabög Rém: nem kötözködni akartam, csak kiegészítésnek szántam.
Az említett műsorról sose hallotam, érdekes lehetett. Vannak öröklött tényezők, amiken max. a plasztikai sebész tud változtatni. Egyszerűbb (és olcsóbb) elfogadni a tényt, mint átszabatni magunkat. Kivéve a kóros eseteket. Erre is volt példa a műsorban.

Sólámpa 2011.03.16. 16:10:00

Ó látom mindenki ismeri az iskolai farsangi bálos szendvicset!
Nem nélkülöztünk, de nálunk téliszalámi csak egyszer volt egy évben, nekem 10 dkg, ha osztálykirándulásra mentem!!!

mama ottmarad 2011.03.16. 16:11:50

@mama ottmarad: a lényeg lemaradt:
biztos, ha keresnek, találtak volna egy egészségesebb külsejű diaetetikust!

Hódos Hajnalka 2011.03.16. 16:13:36

@BGy: Jerzsire fel voltam készülve, de az, amikor Béci kimondta a saját szobát és ahogy nézett, fú, az nagyon rosszul érintett.

Trevlovics 2011.03.16. 16:13:43

@-Sarq-: én már legelső jótékonysági adás után belinkeltem a 4 yourksihrement :)
éva megen összekeveredett kicsit, nem arról kellett beszélni, hogy milyen az amikor valaki ugyan melózhatna de inkább élősködik (elnézést péter csé és aki még szereti évát!), hanem arról, hogy gyerekként, amikor gyakorlatilag nincs lehetőséged tenni a helyzeted ellen, mennyire voltál, illetve voltál-e kiszolgáltatva a szegénységnek.

genevieve 2011.03.16. 16:14:15

@Hódos Hajnalka: 3 nagy gyerek lakik egy szobában!

csicserierika 2011.03.16. 16:14:34

nekem szép gyerekkorom volt, pedig nem jártunk étterembe. először felvágottat a menzán láttam és sohasem vettünk pick szalámit. A szendvicsre kizárólag házi szalámi került otthon. Zavarban vagyok, most akkor én hova is tartozom :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.16. 16:14:57

"Én minden nap éjfélkor kimásztam a cipősdobozból, tisztára nyaltam az úttestet, ettem egy kevés hideg salakot, napi 23 órát dolgoztam a gyárban 4 évenként egy pennyért, és amikor hazamentem, apu ledarált minket a húsdarálón."

mézescsók 2011.03.16. 16:15:50

Nagyon sok munkával, szorgalommal meg lehet termelni szinte mindent, amire szüksége van egy családnak falun. Nagyszüleimnél láttam. Tartottak teheneket, disznókat, baromfiakat. A saját zöldség- és gyümölcsszükségletet megtermelték. A háztájiban az állatoknak krumplit, kukoricát, valamilyen répát, szőlőjük volt, kaszáló. Lényegében a kenyéren kívül az élelemet előállították. Viszont irgalmatlanul sok munkával. Az állathoz hajnalban kelni kell, fejni, almozni, etetni, a kertet kapálni, a fákat, szőlőt permetezni, stb. És mindezt nem ötletszerűen, hanem akkor, amikor annak ideje volt.
Ezért vagyok szkeptikus az ilyenfajta kezdeményezéseket illetően. Mert lehet adni földet, vetőmagot, talán még gépeket is, de érteni kell a mezőgazdasághoz pont úgy, mint bármi más szakmához. Különben el lesz barmolva az egész.

gidabiga 2011.03.16. 16:17:39

@the sandwich maker:

a csokitorta is az, és kész :D
@Hódos Hajnalka:

amíg el nem költöztem a szüleimtől, én is egy szobában laktam a húgommal.
engem is rosszul érintett, mert sokat szemétkedett :D

dr. gernika 2011.03.16. 16:17:47

@Ari11: Jerzsynek 8 általánosa van, 0 szülői háttérrel. De azért jár esti középsuliba, hogy letehesse az érettségit, talán akkor majd talál normális munkát is, szerintem ez nagyon is dícséretes.
Igen, pornózott, szerintem ez nem meglepő, elég nagy százalékban találja meg a szakma az intézetis gyerekeket. Ettől én még nem ítélem el, azt nézem, hogy milyen ember, valamint mik a céljai, tervei. Az, hogy tanul, nem nevezhető ellébecolásnak, és nem hiszem, hogy a sanyarú gyerekkorára hivatkozva akar érvényesülni. Nyugdíjcsaló? Gondolod, jó kedvéből? 3 hónapig valamilyen szinten én is az voltam, mert a fizum felét borítékban kaptam, de még így is örültem, mert meg kellett élnem.
Nem tudom, honnan tudod, hogy egyik jövedelmét sem vallotta be soha, de ha így is van, ez még mindig jobb, mintha bűnözni kezdett volna, ahogy sok sorstársa. Nagyon kevés lehetősége van, ámde jól néz ki, én megértem, hogy él vele, ha az önfenntartása a tét.

@-Sarq-: Na, azért ennyire ne menjünk el a végletekig. :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.16. 16:19:43

Ne@genevieve:
Nem a villában nem .Meg nézném, Gigi adózott e valaha, vagy Béci, vagy Éva, Jerzsi. A szórakoztató iparon belül. Csak Laci, meg Alek a kis biztonsági őrszolgálata után. Az esküvők után, tuti nem. Szandinak, sem gyűlhet, a nyugdíj.
Egyikkel sincs problémám. Majd a mi gyerekeinknek lesz, ha fizetik a segélyt nekik, pár év múlva.
Egy bizonyos szempont alapján válogatták, a játékosokat, szinte mind problémás, ezért egy kicsit vissza tetsző, most ez a jótékonysági hét. Ennyi a gondom vele, ők maguk sem tudnak azonosulni, a feladattal. Vagy túl játsszák, vagy egy erőltetett hangon, mondják be a szövegeket. Még egyiket sem láttam, természetesen beszélni, ebben a feladatban.

genevieve 2011.03.16. 16:20:16

@mézescsók: vagy abba kell születni és már gyerekkortól csinálni...

de az biztos, hogy csak lepakolják nekik a cuccot és legalább egy termés betakarítást nem kisérnek végig akkor abból nem lesz semmi eredmény...
3 éve ültetek fűszernövényeket a kertben (na jó próbálkozom), de eddig még mindig tönkrement...pedig követtem a "használati" utasitásokat...

Trevlovics 2011.03.16. 16:22:40

a villalakóknak sincs külön szobájuk :(

genevieve 2011.03.16. 16:23:14

@Ari11: hmm, a mi gyerekeinknek, sőt már nekünk sem lesz nyugdíjunk...

csak kicsit furcsa volt számomra, ahogy kirohantál jerzy ellen.....

genevieve 2011.03.16. 16:24:39

@Hódos Hajnalka: béci, gigi és van egy bátyjuk laknak együtt egy szobában....
az 3 gyerek....

-Sarq- 2011.03.16. 16:27:09

Ja, az is olyan hihető, amit Béci már nem először hangoztatott, hogy ha jött egy "tesó" és nem volt pénze, odaadta neki ami a zsebében volt, ha csak 500 vagy 2000 Ft volt is.

Alekosszal meg nettó kibaszás ez a jótékonykodás, őt már az is halálra stresszeli, ha rálépnek a szőnyegére, vagy bemegy valaki az ő Való Villájába.

dr. gernika 2011.03.16. 16:27:27

@the sandwich maker: Én ezt lelkesen támgatom! :D Azon viszont csodálkoztam, hogy a túrórudi, mint egészséges édesség szóba sem került, szerintem simán be lehetne venni az alapvető élelmiszerek közé. :)))

@Sólámpa: Szalvétába csomagolva, gondolom. :) Nem is finom a szendvics a táska alján kinyomódott vajba ragadt szalvétadarabkák nélkül. :P

@gidabiga: Jó dolog a saját szoba, de még egy szenya testvértől is többet kap az ember, mint egykeként. Én szívesen megosztottam volna az enyémet egy tesóval.

mama ottmarad 2011.03.16. 16:27:52

@Hódos Hajnalka: öten egy térben, mmkk, úristN! Ezt problémát abból is lehetett látni a már műsor elején, hogy a tesók mindenhová felülnek. Nekem az furcsa, és illetlen, mikor a konyhaasztalon, vagy a mosógép tetején gubbaszt valaki felhúzott lábakkal. Engem otthon lezavartak volna. Náluk az volt a saját külön tér, ahol nem voltak útban egymásnak.

Trevlovics 2011.03.16. 16:28:41

a mezőgazdaság különböző ágai egyenként is szinte teljes embert kívánnak. korábbi növénytermesztési próbálkozásaimat az állattartás húzta mindig keresztbe. pl. gyerekkoromban próbáltam a kertbe epret ültetni, de a kutyánk mindig kiásta.

Hódos Hajnalka 2011.03.16. 16:29:11

@genevieve: nem, ezek már felnőtt emberek. legalábbis kor szerint.

biztosan magamból indulok ki, de ha én nem tudnék heti többször elvonulni, magamban lenni, azt hiszem, úgy a negyedik héten vinnének el egy, a Kultúrcsürhe produkcióban látott Éva-féle szerkóban.

Egyke vagyok, nincs tapasztalatom arról, hogy tesóval kell megosztani a szobát.

the sandwich maker 2011.03.16. 16:29:23

@gidabiga: végül is az is növényi, mint a margarin, úgyhogy simán!

genevieve 2011.03.16. 16:30:44

@mama ottmarad: a lányom az átadó ablakba szeret felülni:-) és nem azért mert nincs saját külön tere, csak ott szeret lenni amikor én a konyhában szöszmötölök:-)

mama ottmarad 2011.03.16. 16:32:14

@gidabiga: Gida! Lehet, hogy a nővérem vagy??? Ez esetben te sem voltál piskóta :DDD

genevieve 2011.03.16. 16:32:48

@Hódos Hajnalka: most már elvileg (!?) felnőttek, de amíg felnőttek?:-)

teljesen igazad van, kell egy hely ahová el tudnak vonulni a gyerekek/felnőttek....

én pl. ezért vettem a nyakamba egy lakáscserét, hogy a két gyereknek legyen saját külön kuckója:-)

the sandwich maker 2011.03.16. 16:33:24

@gernika: a Túró Rudi mmkk egészséges, nem is tudom ez hogy nem jutott eszükbe. A bundás kenyér ellen meg offenzívát indított a dietetikus nőszemély, hol itt az igazság.

dr. gernika 2011.03.16. 16:35:18

@Trevlovics: Ja igen, el kell őket különíteni, mikor tyúkjaink voltak, az ő területükön egy mm. növény sem volt, amint kihajtott valami, egyből lecsípték.
A kutya ás, kotor, egyértelmű. A macskáról azt hinné az ember, hogy nem okoz kárt, de a beltériek a szobanövényeket gyilkolják, a kültéri meg anyám szerint "kifekszi" a veteményest. :D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.16. 16:35:45

@genevieve: Azért rohantam ki, Jerzsi ellen, mert őt emelték ki, nagyon. Pedig fel találja ő magát. Ráadásul, tényleg egy rendes kis krapek. Csak annyira semmit nem mutat. Nem értem mit keres ebben a műsorban. Ehhez még add hozzá, hogy nagyon bírom Alekoszt : )) És elfogult vagyok. Mert mostanában ő sem sziporkázik, pedig eddig ő volt az egyetlen, aki szórakoztatott.Persze én sem élnék vele, egy napot sem : )))

genevieve 2011.03.16. 16:35:55

@mama ottmarad: annyira azért nem kicsit, csak szék nem volt benne....
de örököltünk egy sámlit, azóta én oda ücsörgök, a lányomnak maradt az átadó a kedvenc helye:-)
törökűlésben:-)

genevieve 2011.03.16. 16:36:49

@Ari11: ahhoz képest, hogy most rendes kiskrapekozod, az előbb azt hittem a vérét akarod venni:-D

avanivi 2011.03.16. 16:37:09

Azt olvastam valamelyik "celebhiradóban", hogy Gigi örökbe fogadott egy kenyai árvát.Jelképes örökbe fogadás,havonta bizonyos összeggel támogatja egy alapitványon keresztül.
Beteg a kislány ,a pénzen gyógyszert vesznak.
Már majdnem elértük a kenyai szintet, nálunk is ezt kellene és nem a vetőmag osztogatást. Hogy fognak örülni egy zsák vetőmagnak!
Minden gyerek lakjon jól, hoztunk egy kis vetőmagot! Majd összel ha a nyulak nem zabálják le , ehettek káposztát!

-Sarq- 2011.03.16. 16:37:22

Ha valaha adakozni fogok, a célszemély az a szerencsétlen lesz, aki Alekosz gyermekének mondhatja magát. Élmény lesz neki teán és bundás kenyéren felnőni, közben az apja történeteit hallgatja arról, amikor ő kaviárt evett a valóvilágban.
Szerencsétlen gyerek, születésétől kezdve egy emberkísérlet alanya lesz...

genevieve 2011.03.16. 16:38:58

@-Sarq-: valami ilyesmit gondoltam én is amikor láttam, mit művelt anikóval az gyerek-szülő feladat kapcsán.....

mama ottmarad 2011.03.16. 16:40:59

@Trevlovics: az elmegyógyintézetben sincs :)

(Sőt, már az se nincs, de ezt hagyjuk.)

genevieve 2011.03.16. 16:41:17

hogy mi-minden eszébe nem jut az embernek ilyenkor:-)

tudja valaki milyen a cibere leves?:-)

Trevlovics 2011.03.16. 16:41:27

nem tudom miért probléma az, hogy egy dietetikus esetleg kórosan el van hízva. mindannyian tudjuk ugye, aki dudás akar lenni, pokolra kell annak menni. nehéz szakma a dietetikusé. sokszor van úgy az ember, hogy enne valami könnyűt este, egy kis rukkolát vagy fenyőmagcsírát, de ott a hivatástudat. és akárhogy húzza a száját, azért mellé ki is nyitja és kötelességtudóan csak tolja és tolja befelé a furcsa levet, a zsírban oldódott tört paprikát, a nokedlit és az omlós cupákot. az ellenséget meg kell ismerni, ha eredményesen akarjuk felvenni vele a harcot! hány és hány dietetikus szenved ma a világon, miközben fél óra kardio után sóvárog, de mégis le kell üljön a tévé elé és meg kell egye azt a 2 szelet kibaszott oroszkrém tortát! több tiszteletet nekik!
:)

csicserierika 2011.03.16. 16:41:41

@Ari11: szerintem túllőtt az rtl a célon, hogy eddig nyúzza a műsort.
Mostanra minden karakter kifulladt, ennyi volt bennük. Senki sem fog már újat mutatni.
Most az adakozós hét után fel fog jobban pörögni a műsor remélem, mert számításaim szerint minden héten lesz most már párbaj. Régen is úgy volt, hogy az utolsó négyben már nem lesz védettség és úgy marad bent a három akire egy időben lehet majd szavazni.

gidabiga 2011.03.16. 16:41:46

@gernika:

most, hogy felnőttek vagyunk mindketten ( haha :D ), most már tényleg jó :)
@mama ottmarad:

én csak visszaütöttem, te árulkodós :)))
@the sandwich maker:

naugye :D
de sütibe MMKK vaj :D

dr. gernika 2011.03.16. 16:43:06

@the sandwich maker: Egy időben azon gondolkoztunk a barátnőmmel, hogy külföldön hogy nőnek fel azok a gyerekek, akik nem ismerik a túró rudit? Szegények, minőségi éhezésben szenvednek.
A bundás kenyér fini, szintén nem szabad megvonni a fejlődő szervezettől (sem). Mink' úgy készítjük, hogy falatkázzuk a kenyeret, beledobáljuk a tojásba, majd azt sütjük ki kanálnyi étolajon. Eszméletlen finom, és nem tocsog a zsírtól.

@-Sarq-: Én inkább Alekosz vazektómiájára adakoznék...

Trevlovics 2011.03.16. 16:44:24

@gernika: kifekszi, marha jó! hallottam már de évek (évtizedek) óta nem :)

mama ottmarad 2011.03.16. 16:45:27

@genevieve: a sámli mmkk a legcsaládiasabb bútordarab! :)

Albino Vernyul 2011.03.16. 16:46:31

@mézescsók: Es regen hozza lehetett jutni kukoricahoz (pl. bongeszessel), es egyeb termenyekhez, amivel etetni lehetett az allatokat.. Vagy igy, vagy ugy, de elo lehetet teremteni.. Pl. visszaterve a kukoricara, a TSZ-es idoben sok kukoricat otthagytak a kombanjok a foldon.. Az ember gyereke kiment, es osszeszedte.. Megvolt a etetni valo a csirkeknek, kacsaknak, egyib baromfiaknak.. Most ott rohad el, mert a magangazda agyonut, ha ramesz a foldjere.. A tap, es egyeb arak az egekben.. Nincs foldjuk, amin a szenat, szalmat megtermelik.. Es igy tovabb.. Sok ilyen csalad varosbol ment ki falura, mert ott tudtak venni valami oreg hazat.. Lehet, hogy eletukben nem lattak foldben zoldseget, vagy csirket vakumcsomagolas nelkul..

genevieve 2011.03.16. 16:46:35

@gernika: ha nem minden nap eszel zsírban/olajban tocsogó bundás kenyeret, semmi bajod nem lesz tőle:-)

arról nem is beszélve, hogy keverve van rendesen az alultápláltság és az éhezés szó

mert a kettő azért nem egészen ugyan az!

gidabiga 2011.03.16. 16:47:18

ugye azért nem szenvedek valamiből hiányt, mert nem szeretem a túró rudit? :)
na jó, a gurut, meg a pontkettőt fogcsikorgatva, de a többit nem

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.16. 16:47:36

@genevieve: Dehogy, csak félek, vele nyeretik meg a játékot. Az annyira hasonlítana, Utasi Árpika effektusra.
Meg az a bajom még, hogy olyan vacak az esti összefoglaló, hogy itt mesélünk inkább, saját gyerek korunkról. :))Mert még ez is érdekesebb. Mint ahogy ezt az amúgy, jó célt, tálalták, vagy hogy lilu képviseli bent. Vacak feladatokat találtak ki, hozzá. Hát bánt, hogy rossz a műsor.

the sandwich maker 2011.03.16. 16:47:59

@gernika: ezt majd kipróbálom, az én eddigi legjobb újításom a sajtreszelékkel felturbózás volt. Azt tudom mondani, hogy én magyarságom legjobb kifejezését a Túró Rudiban, a Pick szalámiban, a kürtős kalácsban és a hasonlókban találom meg. Baromi nehéz ezek nélkül élni. De ha más nem jön be, nyitok külföldön egy kürtőskalácsost és rohadtul meggazdagszom.

csicserierika 2011.03.16. 16:49:14

@gidabiga: hogy micsoda? Magyar-e vagy? :)

mama ottmarad 2011.03.16. 16:49:22

@gidabiga: hallodhülyevagy? Imádok benned mindent, ismeretlen nővérem! :)

genevieve 2011.03.16. 16:50:39

@Ari11: valakinek csak meg kell nyernie a műsort:-)

mama ottmarad 2011.03.16. 16:55:39

Sose készül el a ma esti spenót és bundáskenyér, ha feltartotok!
További kellemes estét, elmélkedést, nosztalgiázást, és önkéntes a-da-ko-zást kívánok! :)

gidabiga 2011.03.16. 16:56:45

@csicserierika:

a klasszikus sportszelet ér? :DDD
@mama ottmarad:

:DDD
de csak ha nem árulkodsz, hogy itt lopom a napot :D

Albino Vernyul 2011.03.16. 16:58:03

Amugy a Lilus beszelgetesnek volt egy masik verzioja, mikor egymasnak mondtak el a gyerekkori dolgaikat.. Az kicsit bovebb volt, es erthetobb.. Kar, hogy azt nem vette fel senki, azutan volt egy Laci-Aniko beszelgetes, Gigi es felrement Jerzyvel, egyedul az Alek-Eva hazaspar foglalkozott egybol massal...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.16. 17:00:22

@genevieve:
Hát meg. De ez a hülye gyerek Alekosz,legalább megnevettetett párszor, ha fáradt voltam.

mama ottmarad 2011.03.16. 17:00:22

@gidabiga: csak önvédelemből árulkodtam, ma már szégyellem. (Elpirul.)
Mindig azt gondoltam, te vagy a nyerő :)

nosce 2011.03.16. 17:00:37

@Hódos Hajnalka:

"Megjegyzem, ami a kocsmából jön ki, az a disznó, ami az ólból, az a sertés."

Ami meg at erdőből az a vadsertés ? :)

Atok 2011.03.16. 17:03:02

Be kene mar fejezni ezt a musort, mint mar irta vki elottem - kifulladt az egesz - mar reg nem szorakoztato. Az elejen nagyon csiptem Alekot, de mar az o karaktere is kifaradt. Az lesz a vege, hogy elnyujtsak meg vagy 2 honapig a musort, aztan a vegen odaadjak a fodijat vmi szurke egernek.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.16. 17:05:07

@nosce: Amelyik az erdőből jön elő, az még lehet, szatír disznó is.. : )))

Hódos Hajnalka 2011.03.16. 17:06:01

@nosce: nem :) valaki fenn már írta, Hofi mondta "A malac a disznóból, a disznó a kocsmából jön elő".
Ezt facsartam ki, és arra akartam utalni vele, ha a húsról beszélünk, vagy a hentesnél vagyunk, akkor általában úgy fejezzük ki magunkat, hogy sertéscomb, sertés szűz és nem azt mondjuk, hogy disznóhús. na.

Trevlovics 2011.03.16. 17:06:08

@Atok: dehogy kéne, csak fel kéne gyorsítani kicsit. van még vissza néhány érdekes párbaj. sőt, az eddigi párbajokhoz képest (megkockáztatom) csak érdekes van már. :9

Bogi és Burkó 2011.03.16. 17:06:13

@BGy: Jó nektek. Nektek legalább volt cipősdobozotok !

Lelki társam vagy :) annnnyira vártam, hogy kinek jut először eszébe !

genevieve 2011.03.16. 17:06:35

@Ari11: alekosz engem csak fárasztott

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 17:07:06

@-Sarq-: Mert parancs érkezett a felső vezetéstől (vagy Lilutól), hogy próbáljanak minél nagyobbat mondani?

És most derült ki, hogy miért kellett mindenáron kizavarni Szandált. Az lett volna szép baleset ha ő mondja, hogy így-úgy nem volt pénzük, de a pofáját és a kannáit mégis megcsináltatta valamiből. Persze én nem tudom, hogy mennyi egy plasztikai műtét...

Atok 2011.03.16. 17:08:37

@Trevlovics: Ezt mondom en is, mar tul van huzva. Ha ment volna heti szinten a szerda kihivas/szombat parbaj, akkor jobb lett volna, sot mar az erdekes parbajokon is tul lennenk :)

nosce 2011.03.16. 17:08:56

@Ari11:
főleg ha közben, a ballon kabátját elől széttárja :)

Hódos Hajnalka 2011.03.16. 17:10:19

És igen, a könyv végén meghal a kisfiú apukája.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.16. 17:10:22

@genevieve:
Mert biztos komolyan vetted, az együtt élés szabályait. Az életben is biztos nagyon határok mentén élsz.
Ha így néztem volna, én is kiakadtam volna, mint a bentiek.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.16. 17:13:17

@nosce: Ha,ha, ha, ha : ))))))) Na az már biztos hogy az, ha már ballonban van.

Albino Vernyul 2011.03.16. 17:14:39

Akit erdekel, a 86-os of-ben 23.56-tol gangesz osszfoglalta par villalako gyerekkori dolgait par hozzaszolasban..

nosce 2011.03.16. 17:19:49

@Hódos Hajnalka:
a sertés névvel pont az a bajom, h ahogy te is mondod, árucikkhez kapcsolódó megnevezés, és ez dehonesztáló, mert a disznó elsősorban is állat, és nem sertéshús fajtákból összerakott áru....

nosce 2011.03.16. 17:24:49

@Ari11:
vagy skót szoknyában gatya nélkül :)

-Sarq- 2011.03.16. 17:28:56

@Atok: Alek karaktere nem fáradt ki, csak túljátssza már, ahogy a nagy Olivér is tette.
A két párbaján tapasztaltakból, plusz abból, hogy Balázs állandóan, Lilu időnként fényesre nyalta a seggét (mellesleg most, hogy Lilu bemászkál, nehezen tudja elrejteni, mennyire undorodik Alektól, a korábbi fényezés felsőbb utasítás volt), rájött, hogy ő odakint kurva népszerű és elkezdte adni a lovat a nézők alá, nyomja a "vígszínházat". Egyre ellenszenvesebb, egyre önteltebb. Már a legegyszerűbb kérdésre sem tud izzadtságszagú kifejezések mellőzése nélkül válaszolni.

fran7 2011.03.16. 17:29:04

Közben a NekedValó átalakul Jerry Springer showba megy át. Csak nálunk műsorvezetőből lesz politikus, míg Jerry politikusból lett show gazda.

traff 2011.03.16. 17:33:08

Na, az értelmes ember, ha azt kérdezik tőle, mire van szükség a fejlődéshez, az tényleg nem bevásárlólistát ír, hanem az alapvetőeket sorolja, hogyaszondja fehérje, szénhidrát, zsiradék.

Szerintem sem mennek sokra sokan a vetőmagokkal. Attól nem lakik jól egy gyerek. Kell rezsirevaló, főzni kell, gázpalack, tűzhely, a növénytermesztéshez szakértelem, szabadidő. A főzéshez sem elég a sárgarépa meg a krumpli.Nagy hangzatos puffogtatás, pesti elképzelés, falun sose járt emberektől.

A farsangi szendvics, ahh, érzem az illatát a fonnyadt szenyának:))

mézescsók 2011.03.16. 17:35:05

@Albino vernyul: azért a tsz-nek más "haszna" is volt, pl. aki nem vetett búzát, annak adott. Nyilván nem ingyen - talán munkaegység vagy valami ilyesmi fejében -, de emlékszem, hogy hatalmas ládákban állt a liszt a kamrában és isteni volt a házi sütött kenyér, de hagyjuk a nosztalgiázást.
A Vv lakók szerintem városi gyerekek lehettek. ezért nem rovom fel nekik, hogy ez a fajta háló nem az a fajta háló, ami egyből prezentálja a halat. Az alapítvány vezetőinek viszont tudniuk kellene, mint ahogy azt is, hogy már volt számos ilyen kísérlet, de zömük kudarcba fulladt.
A bölcsek köve egyébként még csak kölcsönbe sincs nálam, jó megoldást nem tudok azonkívül, hogy munkahely kellene, de sok, azonkívül ember is, aki akarna ott dolgozni.

@Ari11: és miért ne érdemelné meg, hogy megnyerje a játékot vagy miért érdemelné meg kevésbé? Egy kicsit sem rosszabb embernek, mint a többi.

Különben,ha nem számítom a két nővéremet, akkor én is egyke voltam! És a fiatalabbal közös szobában sinylődtem. Állandóan lerázott magáról és veszekedett velem állandóan, ha elvettem valamilyét! Szóval sanyarú gyerekkorom volt. Viszont 10 éves voltam, amikor férjhez ment, a továbbiakban egyedül bitoroltam a szobát és sokáig rettenetesen hiányzott, Persze Béciéknél más a helyzet. Mi nem albérletben laktunk és nem két fiúval osztozkodtam. Bár biztosan sok hasznosat tanultam volna tőlük, ha így belegondolok.

dr. gernika 2011.03.16. 17:36:02

@Trevlovics: Azaz, párom is imádja, és mióta hallotta, előszeretettel használja mindenre, ahova a dög merészel lefeküdni: "Kifekszi a szőnyeget/kanapét/laptoptáskát stb." :D

@genevieve: Nagyon finom, főleg sajttal, de utána tényleg meg sem bírok mozdulni, így nagyon ritkán eszem. A falatkásat viszont kb. hetente, ipari mennyiségben is fel tudnék falni belőle. :)

rafijo 2011.03.16. 17:36:13

Amióta nincs bent Olivér, azóta Alkesz egyre unalmasabb. Néha Évával házaspárbajoznak, de ennyi.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.16. 17:39:27

@-Sarq-:
Ebben van valami, de még most is miatta nézik a valóvilágot. Még Béci, a tiniknek szintén nyerő, meg az idősebeknek. persze hozzá teszem, hogy nekem. A többiek, nagyon gyengék.Az is haladás, hogy már nem sírnak annyit.

Zelefánt 2011.03.16. 17:43:25

Elgondolkodtató, hogy ez a csupa sanyarú sorsú, frusztrált, lelkileg sérült, szociopata valahogy mind a médiában, illetve a szórakoztató(szex)iparban képzeli el a kitörési lehetőséget.

Tompó 2011.03.16. 17:44:42

Most ezeket a Ráczékat miért nyomják ennyire????? Bemegy a barátnő, kameramentes óra, szálloda, most meg ez a tánc "tanítás"..... Ez már geciség a többiekkel szemben!!!!!!

lac64 2011.03.16. 17:48:14

Többen írjátok, hogy egymásra licitáltak sanyarú sors kérdésben, és egyedül Jerzy volt hiteles.
Én ezt nem így éreztem. Megkérdezték őket, elmondták. Anikó abszolút nem sajnáltatta magát, elmondta, hogy udvarra jártak és lavórban fürdött, DE anyukája a jég hátán is megélt, most pedig megvan mindene. Nekem Béciék is hihetőek voltak. Egyedül Évának a dumájánál kapott el a harctéri idegesség, mert az, hogy felnőtt korában nem képes dolgozni és emiatt üres a hűtője, nehogy már azonos kategória legyen a többiek gyermekkori élményeivel.

Zelefánt 2011.03.16. 17:48:18

@Tompó:
Igaz! Tajgetosz sem kapta még meg a luxuskurváját!
Botrány!

dr. gernika 2011.03.16. 17:49:26

@gidabiga: Dehogynem, túrórudihiányt szenvedsz, te kis szegény! De nyugodj meg, ettől még élhetsz teljes értékű életet *buksisimi* itt vagyok pölö én, aki a halat utálja, ezáltal Hajni halászléfőzését is meglehetős rezignáltsággal olvasta, és ezt büszkén vállalja. :D

@the sandwich maker: A sajtreszeléket már én is feltaláltam. :) Mind a sima rántottába, mind a falatkákhoz adva finom.
A kürtőskalács bizniszt támogatom, csak arra figyelj légyszi, hogy az ízesítésben ne legyen már több a kristálycukor, mint maga az ízanyag, mert baromi kiábrándító, mikor az csikorog az ember foga alatt. :(

@csicserierika: :D

@traff: "A farsangi szendvics, ahh, érzem az illatát a fonnyadt szenyának:)) " Mikor már kicsit megszáradt rajta a sajtreszelék, mi? :)

dr. gernika 2011.03.16. 17:55:12

@Zelefánt: Ha nem lenne illegális, a zertéel szerintem be is fizetné csak a show kedvéért, és amilyen kis mocskos vagyok, meg is nézném, hogy mit szerencsétlenkedik vele.

gidabiga 2011.03.16. 17:55:35

@gernika:

nem baj, ettem farsangi szendvicset, csak az enyémben friss volt minden :)
még a piros arany is bontatlan volt :)

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 18:00:56

Juj ez az Algaevő...micsoda bölcsességeket mond, elájulok.
Azt a dekkes öregnénét megint behívták:D:D

2011.03.16. 18:03:26

@Ayesha: én is arra jöttem haza, hogy Szandika szétoltja a nézőket, a szereplőket is! :DDDD

MegLepke 2011.03.16. 18:04:21

Szandi meg ordítozik a nekedvalóban. Be van rúgva?

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 18:06:32

@beebeer: szerintem a nénje már elszívta a kubai dohányültetvényeket is:D

Zelefánt 2011.03.16. 18:09:42

@gernika:
De hát már volt ilyen, igaz, réges-régen, Majka és az amorf félvak csávó idejében, akinél egy idő után félő volt, hogy megdugja a felfújható orkát.

2011.03.16. 18:10:49

@Ayesha: már másodszor szerepel, hiába bújtatták most más stílusú ruhába, ezt a "Luis Amstrong" orgánumot nem lehet összetéveszteni senkivel. :))))

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 18:13:17

@beebeer: nagyon durván nyomja:D ha nem nézek oda, azt hiszem h egy faszi beszél:)

Trevlovics 2011.03.16. 18:13:18

@Zelefánt: igaz, okinak leszerveztek egy romantikus randevút az akkori escort kínálat akciós részlegéből

2011.03.16. 18:13:59

Húúú, Sanya bejövő zenéje AC/DC, a Thunder volt. Nem túlzás ez?

2011.03.16. 18:15:41

@Ayesha: Na, faszinak is elég leharcolt lenne ez a hang! Nem tudom mivel foglalkozik ez a nő, de erre a hangra karriert lehetne építeni.

2011.03.16. 18:22:09

Most meg Sugarloaf. Szandika megkapja rendesen, nem Irma néni a köcsögdudával danolászik valami rettentőt.

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 18:22:32

Azért Alga remélem észrevette, hogy Gyérheni sokkal jobb csaj, mint amilyen ő valaha is lehetne...:)

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 18:24:15

@beebeer: mert az már megvolt, jött az a kucsmás majom a dermesztő nótájával:D

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 18:26:37

@gidabiga: mi történt?:D szerintem a retekszerkesztők pontosan erre gondoltak, amikor kitalálták, hogy ki mire vonuljon be:D

csicserierika 2011.03.16. 18:32:17

@gernika: én a locsolókat vártam vele, de ahogy öregszem egyre kevesebben jönnek, és egyre több szendvicset zabálok fel :)

2011.03.16. 18:34:16

Közben kis kutatómunkát végeztem:

"egfőképpen Alekoszt támogató nagygyűléseket rendezek diszkókban, szórakozóhelyeken. Mondjuk ezekre nincs olyan nagy szükség, mert - ahogy felmérem a helyzetet -, tulajdonképpen mindig bebizonyosodik, hogy Alekinyo az első számú kedvenc az országban. Elsősorban pálinkázom és sörözöm a közönséggel, néha sört csapolok vagy élménybeszámolót tartok a DJ-pultnál. Énekelni, táncolni vagy akár vetkőzni nem fogok, nem csinálok magamból hülyét. Lehet, hogy érkeznek ilyen irányú kérések is, ezek azonban el sem jutnak hozzám, elakadnak a menedzseremnél - én már csak azt kapom meg, hogy hova megyünk. Ami nagyon durva élményem volt nemrég, hogy leült mellém egy tizenhat-tizenhét éves csaj, én megöleltem, mire bepisilt. "

Olivér "dolgozik". Gondolom ezer fokon ég (benne az alkohol).

www.origo.hu/teve/20110311-haknikorkep-a-valovilag-4-vv4-kiesettjeivel-leonidasz-zsuzsi-gombi-oliver.html?

csicserierika 2011.03.16. 18:35:56

@gidabiga: jól van, nem vagy menthetetlen :) (sport szeletre válaszolva)

2011.03.16. 18:36:01

@Ayesha: volt annál rosszabb már ebben a műsorban, Kasza Tibiéket néztem legutóbb, zsűrizniük kellett az amatőr fellépőket, hááááát, megdolgoztak a pénzükért, az biztos.

Albino Vernyul 2011.03.16. 18:36:12

Ajaj, felmerultunk az SG-n...:

© Takezo ma 18:27 #58296
A hogyvolt.blog.hu-t szokták linkelni az Index címlapon mindig. Sztem még az a legkulturáltabb.

csicserierika 2011.03.16. 18:47:08

kellett nekem emlegetnem valamelyik nap a Rákóczi Ferit. Most olvastam, hogy bemennek a villába a morning show-sok , és onnan adnak műsor az adakozás hetében.

the sandwich maker 2011.03.16. 18:49:28

@gernika: igyekszem, én azt bírom, mikor ki van írva 10 különböző íz és ehhez képest mindegyik tök ugyanolyan. :D
@Albino vernyul: mihilyeheeen kedveseeeeek!
@beebeer: előre féltem Alekoszt Olivértől, mert az biztos, hogy Olikánk be fogja nyújtani ezért a nagy segítségért a számlát.

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 18:50:37

@the sandwich maker: a sör-és pálesz számlákat. Képzelem, ahogy a pultosoktól ÁFÁs számlát kéreget minden ivászatnál:D:D:D

2011.03.16. 18:55:50

@the sandwich maker: én nem féltem Alekoszt, nem az az adakozó típus. Még Olivér barátja felé sem, főleg, ha kiszagolja, hogy a pénzére hajt. Én személy szerint még azt sem tudom elképzelni, hogy felhívja friss nyereménylakásába, még rálép a szőnyegre, belehány a WC-be, meg ilyesmi.

2011.03.16. 19:00:09

Engem inkább az foglalkoztat, hogy milyen már, hogy Olivér megölel egy 16 éves lányt, az meg az izgalomtól (?) bepisil.
Sajna, nincsenek jelen alfahímjeink hogy referáljanak a kérdéskörben, vajon ez pozitív vagy negatív történés egy férfi életében?

the sandwich maker 2011.03.16. 19:02:50

@beebeer: Olivér haverjait elnézve nem fognak meghívásra várni. :D Nem tudom, mihez fog akkor kezdeni a pénzből, oké, elküldi a mamát Zalakarosra, vesz egy üveg drága konyakot meg egy doboz szivart, de aztán? Mert szerintem neki a kocsma pincéje tökéletesen megfelel, főznek, mosnak rá, stb. Majd meglátjuk a velvetből meg a Borsból.
@Ayesha: jaaaj, egy idő után már az áfa szót is olyan nehéz kimondani, ez emberpróbáló feladat lehet. :D

the sandwich maker 2011.03.16. 19:03:29

@beebeer: ez miiii?? erről lemaradtam, szószerint bepisilt?

the sandwich maker 2011.03.16. 19:07:59

@beebeer: szelektív a látásom, köszi!

joszif 2011.03.16. 19:16:12

mikor lesz már vége ennek a hétnek. áááá

Zelefánt 2011.03.16. 19:17:33

Most valami falugyűlés-szerű van a VV-összefoglalóban, amit nem nagyon értek.
(Most kapcsolódtam be.)
Nem ez az a falu, ahol mindenkit Bélának hívnak?...
Gyerekek ugrálnak, meg a Ráczék.

szorokin · http://quauaua.tumblr.com 2011.03.16. 19:17:39

csak a címhez egy megjegyzés:

előbb utóbb mindenkiről kiderül, h
nehéz gyerekkora vuóót

bár nem mindből lesz sorozatgyilkos.
sőt vannak sorozatgyilkosok nem nehéz gyerekkorral is....

hihihi

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 19:17:47

Elismerem hogy Bélátok most nagyon aranyos a gyerekekkel. Fullkomolyan mondom.:)

2011.03.16. 19:19:22

@Ayesha: Na ugye, Bélának van érzéke a gyerekekhez.

Albino Vernyul 2011.03.16. 19:19:37

Oooo.. Alek/Eva mire tanitja a gyerekeket ma..? Mondjuk elkepzeltem.. Konyakos pohar tartas, es szivar meggyujtas, bor osszeontogetes, kazal razas, es kopes..;))

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 19:20:47

@beebeer: majd csinál is Adrikának vagy tizet, és mindegyik gyerek monogramja rá lesz tetoválva a testére.:D

the sandwich maker 2011.03.16. 19:21:56

@Ayesha: ez most tényleg tök aranyos volt, nem csak Béla, hanem az egész jelenet.

lucc.gizi 2011.03.16. 19:24:36

Jájjj, ez a műsor fájdalmasan lapos már! Retek meg akkor lenne gáláns, ha a párbajokra bejött sms-ek árának x %-át ajánlaná fel az éhező gyerekeknek, és pl. a villalakók segítenénk egy nap szétosztani a vetőmagot, zöldséggumót, vagy vmi hasonló. Ez a kuncsorgás nekem inkább taszító. Realista vagyok, na.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.16. 19:28:35

ISteneeeeeeem, jaaaaaaaajj, jaaaaAAAAAJJJ!

Majd a büdöset szarik az egyik, már máshogy szól a jaj :)

bévé 2011.03.16. 19:30:13

Alek arcszeszt tett fel a kecskék kedvéért. :D

the sandwich maker 2011.03.16. 19:30:25

Ezek most nagyon nehéz pillanatok nekem. Volt egy szeretett kecském, Elek, akit mindig sétáltattam és vittem ide-oda, hogy lerágja a füvet, stb.Nagyon aranyos volt és tökre szerettem... hadd ne mondjam el, mi lett a sorsa... :( (Alekoszt meg most nem szeretem, mi az hogy aránytalan? Mert ő pont az arányosságáról híres.)

gangesz76 2011.03.16. 19:30:42

Jó estét!:)

Most harsányan röhögök Alekon, bepacsulizta magát két kecske miatt:DDDD

Ja és a kecskék nem egyenletesek (hát az Alekok sem:D )

Szólj, ha kell 2011.03.16. 19:31:36

...bazz Alekosz! Te milyen lehetsz egy kecske szemével?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.16. 19:32:20

Alekosz igazi tanácsadóvá lépett elő:

"Fejjed... FEJJED!... Fogd meg a tőgyét!"

fran7 2011.03.16. 19:33:31

Ha ott a gida, akkor nem sok minden lehet a kecske tögyében. Mondjuk így nem pusztul el a kecske. Az RTL szerencsére biztosra ment.

Lone Starr (törölt) 2011.03.16. 19:34:08

@the sandwich maker: Alek testtartása maga az aranymetszés!... :)

zsok 2011.03.16. 19:34:30

De bazz+ minek egy gidát nevelő kecskét fejni? Oszt a gidának majd cumisüvegben visszaadják a tejet?

bévé 2011.03.16. 19:34:51

Alek stampedliből a kecsketejet

Albino Vernyul 2011.03.16. 19:36:14

Aniko atment 5 evesbe..;)) Viszont bator, hogy bement egybol.. Alek, jezusom.. Jerzy megtaltosodott... Na Eva vegre tud valamit.. Fejni.. Vajh hol tanulta..?!;))

Lone Starr (törölt) 2011.03.16. 19:38:04

@Szólj, ha kell: Szerintem amilyen az emberek szemével is. Szpesöl.

fran7 2011.03.16. 19:38:20

@zsok: Ha nem fejed a kecskét beszárad a tőgye és abba bele is pusztulhat. Ha a lakók balfékek a gida akkor is megvédi a kecske egészségét.

zoxó 2011.03.16. 19:38:32

@zsok: pontosan így kell:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.16. 19:39:18

Nabazzeg, valaki feltalálta azt ami évezredekig működött?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.16. 19:42:13

Nemá! Alekosz megszagolta Anikót élő egyenesben, broáf!

Lone Starr (törölt) 2011.03.16. 19:42:39

Alek szimatolja Anikó vállát. Félelmetes a látvány Alekra eső fele.

bévé 2011.03.16. 19:42:56

és bazmeg a 25 milla hallatán is szenvetlenül néz maga elé rezzenéstelen arccal

the sandwich maker 2011.03.16. 19:44:58

éééééés igen!!! beöltözős feladat, úgyis rég volt már.

Albino Vernyul 2011.03.16. 19:46:38

Agyam eldobom.. Elo bejelentkezes, Alek stikaban megszaglaszta Aniko vallat... Amugy az arszeszezes... Valamelyik bedobta, hogy gyerekek jonnek be, erre Alek megkerdezte, lesznek koztuk lanyok is..? Aztan elrohant arcszeszezni.. Erre ott voltak a kecskek...;)))))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.16. 19:46:40

25 millió hogy elég 1250 családnak 1 évig? Vagy elértettem?

gidabiga 2011.03.16. 19:47:10

még szép, hogy a kecske egészségét védem, kiét védjem, ezekét? :DDD

gangesz76 2011.03.16. 19:49:24

@Albino vernyul: ...még jó hogy nem startolt rá a kecskére, az is láááány:)

Albino Vernyul 2011.03.16. 19:49:46

@gidabiga: Gida ne izgulj, csak 1 napig voltak naluk...:) Mondjuk a rossz fejesto begyulladhat a togye.. Vagy mas, ha Alekosz ejjel szerelmet vallott neki.. De ne is gondoljunk ilyenre...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.16. 19:49:55

Detroit külvásrosi részeit, amik már elnéptelenedtek és elgazosodtak, már nyövénytermesztésre és állattartásra használják a szeény rétegek.

fran7 2011.03.16. 19:54:07

@Gee Halen: Mennyire meglepődtek volna ha otthagyják nekik a kecskéket. 1 mázsa krumplit 20 kiló liszttel 2 l olajjal. S azzal húzzák ki amíg lehet. Minden egyes nap plussz 1 milla a győztesnek.

the sandwich maker 2011.03.16. 19:55:37

Simán kitölthették volna ezzel a két kecskével a fél műsoridőt, annyira aranyosak.

gidabiga 2011.03.16. 19:55:40

@Albino vernyul:

én csak a gida vagyok :D
a kecskével azt csinálnak, amit hagy nekik :D

rianna 2011.03.16. 19:58:30

Ani és Béci aranyosak

Lone Starr (törölt) 2011.03.16. 19:59:02

Anikó tud ülni... :)
Ez a fajta röhögőgörcs mindenkivel megesik néha.

bévé 2011.03.16. 19:59:32

"ehhez ragaszkodom, mint felvételvezető" - by Alek

Zelefánt 2011.03.16. 20:00:07

Anikónak végre nem a zokogástól potyognak a könnyei.
Mennyivel másképp is néz ki, mint bedagadt fejjel.

zsok 2011.03.16. 20:03:53

@zoxó: hát nem. Gida rendesen végzi a dolgát, akkor az a tőgy nem szárad be, fejni meg nem kell. Beteg, gyulladt tőgyű állatot pedig feltételezem nem küldenek be.

Lone Starr (törölt) 2011.03.16. 20:03:57

Alekosz amerikai Észak Dél ellen cuccban van.

nyanyanya 2011.03.16. 20:04:00

Alekoszt miert oltoztettek Lincolnnak?:DDD

dr. gernika 2011.03.16. 20:07:25

@Zelefánt: Ó,asztat én nem láttam. :)

Neszeneked csapatjáték Alekosz...

bévé 2011.03.16. 20:08:04

Hajni, ezt Az út c. filmet most láttam nemrég, hát nem volt rossz, de annyira, de annyira nyomasztó. elment az életkedvünk egy napra. ami nem baj. csak nem voltunk felkészülve. :D

Albino Vernyul 2011.03.16. 20:08:26

@nyanyanya: A parokajaban viszont egy kokos hippinek nezett ki...
Azert erdekes, tegnapra Aniko/Beci csinalt hiradot, egesz este azzal szenvedtek, es azt nem mutattak meg.. Ehemmm....

the sandwich maker 2011.03.16. 20:08:49

Ez valami hihetetlenül unalmas. Unalmas. Unomunomunommm...

Lone Starr (törölt) 2011.03.16. 20:09:12

Éva egész jó szinkronszínésznő lehetne. Persze "afféle" nőket tolmácsolna, mint ő maga. Bocs, Éva. Jó a hangod.

penelope garcia 2011.03.16. 20:10:05

Na, a Ráma, a Delma, a Flóra és még sorolhatnám, mennyi "szívbarát" margarin gyártója és forgalmazója most mind foghatja a fejét: mi a francnak költöttek évtizedeken keresztül milliárdokat a margarinok reklámozására, ha 7-ből 7-nek fogalma sincs róla, hogy merre hány méter?!
Szerintem egy 10 éves gyerek is tudja, mi a különbség margarin és vaj között. ezek a villások mindig meg tudnak lepni valamivel. :O

Zelefánt 2011.03.16. 20:10:10

Zsebtévé-híradó?...

Zelefánt 2011.03.16. 20:11:12

Anikó jó lenne Versmondó-lánynak.

dr. gernika 2011.03.16. 20:12:01

@the sandwich maker: Jaja, ugyanarra vezethető vissza a probléma, amit már mondtam: a közös íz, a répacukor! :)

ON: remélem a híradó alatt mindenkinek megvolt a l'art pour l'art társulat idevágó jelenete a bemondóverseny döntőbe be nem jutó versenyzőivel. :)))

penelope garcia 2011.03.16. 20:13:08

@Albino vernyul:

Nekem is kezd gyanús lenni.
Eleinte attól féltem, hogy a szélütöttet akarják kihozni győztesnek. Aztán inkább a "kivételes cigány" került előrébb, s manapság egyre gyakoribb a "hányattatott sorsú árva" pozitív bemutatása.
Egyébként én szívesen látnám Bécit is, Jerzyt is és Lacit is győztesen, csak Alekoszt és Évát nem.

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 20:13:29

be vagyok szarva a holnapi interjúm miatt (2.kör)...
nem is bírtam nézni az öf második részét, elmentem sétálni.

fran7 2011.03.16. 20:14:20

Alekosz és Éva gyereke, ha ők közösen nevelnék fel, külön öröm és kimeríthetetlen kutatási forrás lenne számtalan pszichológus csapatnak.

Zelefánt 2011.03.16. 20:15:03

@Lone Starr:
Idegesítő a hangja: túl magas, és orr.
Főként ha elveszíti az önuralmát.
Már így előre nem irigylem azt a figurát, akinek egyszer majd ő lesz az anyósa.

Zelefánt 2011.03.16. 20:17:24

@penelope garcia:
Vigyázni kell: "cigót" írtam kb. 19.45-körül, és töröltek.
(Azt nem feltételezem, hogy Éva frizuráját bírálva jutottam erre a sorsra.)

zoxó 2011.03.16. 20:17:40

@zsok: kell a kecsketej vagy nem? Mert ha kell, akkor te fejed, és a gidának külön adsz + még a tőgyből a maradékot kiszívja. Nagyanyám is így csinálta. Sosem volt beteg tőgyű állata és gyenge gidája.

Albino Vernyul 2011.03.16. 20:18:28

Ajaj, Alekosz aktivizalta magat Aniko fele.. Ha ez komolyodik, Evabol elojon a furia... Baj lesz itt tesok, baj....

biró lóránt 2011.03.16. 20:22:14

VV Alekosz egy héten belöl szexelni fog nádai kisasszonnyal szerintem.

Amúgy ma az RTL Klub Reggeli cimű műsorában VV Szandika volt az egyik vendég aki első közszereplése alkalmával elkésett kb. fél órát. Nem csoda, hogy az RTL nem nagyon tervez vele.

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 20:24:34

@biró lóránt: és köbö 2 percet pofáztak vele. Nagyon megérte meghívni:D:D:D

csicserierika 2011.03.16. 20:25:03

@Albino vernyul: Éva kezdi lepattintani, de amint rajta lesz a kendő, újra nyomulni fog Alekra.
Nekem inkább előemberes volt Alek a 48-as frizurájával :)

Soror Formoza 2011.03.16. 20:26:27

"es ami meg nagyon-nagyon fontos" by Balazs - ezerszer!

the sandwich maker 2011.03.16. 20:27:59

@jahuu: össze fogom számolni, ki mondja többször a nagyont, Lilu vagy Balázs. Remek ivós játék lehetne belőle.

Zelefánt 2011.03.16. 20:28:11

@biró lóránt:
Az eddigi szigorú hangvételű hozzászólásaiból számomra az következik, hogy Ön valamiért nem rokonszenvezik nádai (sic) kisasszonnyal.
Tévedek-e?

dr. gernika 2011.03.16. 20:28:23

@Yooha: Én is ezen agyaltam, asszittem úgy jön ki, hogy ennyi család kap egy évig egy tál ételt.
De most már elosztottam, egy családra jut egy 20 ezres vetőmagcsomag.

Amúgy a nap mondata szerintem az volt,mikor megérkezett Béci és Gigi, mondták nekik, hogy kaptak kecskét, mire Béci hót ártatlanul: "Le kell vágni?"
:DDD Az lenne a 12 karikás valóságshow. :))

bévé 2011.03.16. 20:29:13

@the sandwich maker: jaja, mint a HIMYM-ban Robin actually-je. :)

Zelefánt 2011.03.16. 20:31:21

@gernika:
Elültetik, rendben van.
És majd egy év múlva esznek?

the sandwich maker 2011.03.16. 20:31:36

@bévé: az nem a but..ahmmm (bátámmm) volt?

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 20:31:58

@gernika: én tuti végigbőgtem volna és szerveztem volna egy rögtöngyűjtést a kecske elárvult családtagjai számára:D:D:D

dr. gernika 2011.03.16. 20:32:52

@Ayesha: Szorítok neked holnap, ha te szorítasz nekem holnapután. :)

penelope garcia 2011.03.16. 20:33:28

De hát hogy' lehet ennyire óvatlan az rtl, hogy kecskét küld be???
Alekoszt lekötözik legalább? Az a szerencsétlen nőstényállat nincsen tőle biztonságban!!!
Riasztani kell a PETA-t, amíg nem késő!

biró lóránt 2011.03.16. 20:33:36

@Zelefánt: ön nem téved, tényleg nem rokonszenvezek vele. Bár úgy tudom, hogy ezen a vévé-hogyvolton sokan kedvelik.

Soror Formoza 2011.03.16. 20:34:17

@the sandwich maker: Amit ilyen erosen nyomatnak mindig a forditott hatast hozza, szerintem.

the sandwich maker 2011.03.16. 20:34:35

@Ayesha: olyan személyként mondom ezt, aki már látott pucéran kecskét: sikítva vetném magam a paplan alá és 3 napig ki se jönnék onnan.

penelope garcia 2011.03.16. 20:35:37

@Zelefánt:

Nekem nincs miért vigyáznom.
Cigót írni bunkóság, nagyon helyes, ha nem engedik, hogy rasszistáskodj és törölnek.
A cigány pedig egy népcsoport.

csicserierika 2011.03.16. 20:35:57

@penelope garcia: mindig Alekosszal foglalkozol. Erről kérdezz meg szakembert:)

Zelefánt 2011.03.16. 20:38:46

@biró lóránt:
Személyes ügy, vagy csak ösztönös?

@penelope garcia:
Ó.

penelope garcia 2011.03.16. 20:40:28

@csicserierika:

Legfeljebb majd szóba állok magammal. :)

(Bekerült a családunkba egy ilyen csákó. Nem öröm. Szóval projiciálok.)

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 20:42:14

@gernika: simándyjózsef:D
te mit csinálsz? vizsga v szintén állásinterjú?

biró lóránt 2011.03.16. 20:45:56

@Zelefánt: nem személyes ügy, csak már a beszavazóshowján sem volt szimpatikus nekem, meg azóta sem sokszor.

dr. gernika 2011.03.16. 20:47:36

@Zelefánt: Ahhoz, hogy anyós lehessen, előbb fel kell nevelnie egy gyereket. :S

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 20:50:11

@biró lóránt: én egyetlenegyszer nevettem rajta szívből, amikor Évát parodizálta:D
amúgy nem bírom a kiscsajt.

csicserierika 2011.03.16. 20:51:06

@penelope garcia: kigugliztam. Ez a kifejezés unnautrális, nem fogom beépíteni szövegkörnyezetembe, mert nem kompatibilizálok vele :)

dr. gernika 2011.03.16. 20:54:04

@Zelefánt: Nem, 1-2 hónap alatt beérik pár dolog, aztán a többi, de 1 évig tudtommal semmilyen zöldséget nem kell érlelni. No mindegy, ez az akció bevallottan nem az instant etetésre irányul.

@Ayesha: :D Áh, meg sem bírtam volna nézni. Egyszer voltam disznóölésen, akkor is hátat fordítottam.

@penelope garcia: :D

biró lóránt 2011.03.16. 20:54:21

@Ayesha: ja, az Éva-paródia tényleg jó volt, még a frizura is stimmelt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.16. 20:54:48

@Lone Starr: Ne becsüld már le Évát! Éva képernyőre való, saját műsorral! Van valami különleges bája, ahogy beszél Éva és amilyen a nézése.

Albino Vernyul 2011.03.16. 20:55:49

@biró lóránt: Nem hinnem.. Folyamatosan eltanacsolja..;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.16. 20:59:05

@penelope garcia: A vaj a természetes, az egészséges, a margarin viszont vegyipari termék, növényi olajokból állítják elő hidrogénezéssel, amiből tömény transzzsírsav lesz. tudatosvasarlo.hu/cikk/konyhai-mumus-transzzsirsavak

Zelefánt 2011.03.16. 20:59:35

@gernika:
A legtöbb nővel megtörténik, a hatásfok és a végeredmény persze személyfüggő.
(Engem speciel a nagyszüleim neveltek fel, mert anyám...hmm...nem volt igazán alkalmas; leginkább a lelkesedés hiányzott belőle, hogy úgy mondjam.
És jól jártam.
Bocs a fél-OFF-ért.)
Végül is képzeljük el, hogy felnevel egy gyereket (és persze közben nem változik), aki ráadásul még a személyiségjegyeit -- legalábbis részben -- örökli...Hát kilenc élete legyen annak, aki abba a családba beházasodik.
Persze ez csak afféle gonoszkodás.

penelope garcia 2011.03.16. 20:59:52

@csicserierika:

Viszont roppant professzionális és ha ilyeneket használok, akkor majd mindenki elhiszi, hogy rém okos vagyok. Van, akinek bejön. :)

rianna 2011.03.16. 21:01:50

@Ayesha: @gernika: szorítok mindkettőtöknek, majd ha cserébe visszaszorítást kérek, szólok :)

penelope garcia 2011.03.16. 21:02:29

@Peter_Cs:

Ja. Van valami baja. Nem különleges. :P

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.16. 21:04:44

@penelope garcia: Csakhogy mi ezt tudjuk, viszont egy-két villalakó nem, vagy elégtelenül, főleg Alekosz.

Zelefánt 2011.03.16. 21:08:05

@gernika:
Az igaz, hogy nem kell egy év az aratáshoz, de az is, hogy a mélyszegények fele vidéki, egykori iparvárosok lerobbant lakótelepein él.
Ott esetleg bevethetnék a játszótereket.
Nem szívózni akarok, de ez az egész leginkább a nyakig érő vízben való futáshoz hasonlít.
Bár segíthetne, segítene.

K Tomoceusz 2011.03.16. 21:10:37

Kecskemama 1 napot töltött a villában. Ennyi idő alatt zabálta fel az alultáplált játékosok káposztakészletét. A többi jelenet rettenetes és nyomorúságos (idézet).

biró lóránt 2011.03.16. 21:11:17

Emlékeztek a párbaj után köttetett VV Béci-VV Alekosz megegyezésre? (hogy most már menjen más párbajozni, mert ők már kétszer voltak)
Egy az egyben mint valami nagyhatalmi szerződés. (Molotov-Ribbentrop paktum jut róluk eszembe)

dr. gernika 2011.03.16. 21:12:57

@Peter_Cs: Milyen műsort tudnál elképzelni neki?

@Zelefánt: Belegondolni is borzalmas.

@rianna: Okés. ;)

Emőke1 2011.03.16. 21:14:03

Ettől az Alekosztól még az a jámbor állat is milyen ideges lett.

the sandwich maker 2011.03.16. 21:14:03

@biró lóránt: mondjuk azt nagyvonalúan elfelejtették, hogy Éva is kétszer volt kint.

penelope garcia 2011.03.16. 21:14:09

@Peter_Cs:

Te, Péter. Legalább meg fogod keresni a csajt, mikor kiesik, és elhódítod Ádámtól?
Ha ennyire oda vagy érte, akkor megérdemel egy próbálkozást. Lehet, hogy te vagy a világon az egyetlen, az igazi számára. Talán egymásnak teremtett benneteket az ég.
Ígérd meg, hogy meg fogod próbálni.

genevieve 2011.03.16. 21:16:21

@johanna-ne: nemnem:-)

a cibere leves: cukor, ecet, viz, bele kenyér bélből katonák

lebbencs leves: piritott száraztészta, pirospaprika, burgonya:-)

dr. gernika 2011.03.16. 21:17:49

@Zelefánt: Gondolom, erre az akcióra önként lehet jelentkezni azoknak, akik igénylik és vállalják.
Legalábbis jelen helyzetemben én nem lennék kisegítve egy zsák vetőkrumplival, max kisütném én is az embernek. :D
A városiaknak maradna a köz-és távmunka, más ötletem nekem sincs.

rianna 2011.03.16. 21:18:18

@biró lóránt: nagy elmék, ha találkoznak...

Emőke1 2011.03.16. 21:18:24

@genevieve: cibere inkább áztatott korpa alapú, Az savanyodik meg úgy magától:)

dr. gernika 2011.03.16. 21:20:40

@Peter_Cs: Úgy érted egy olyan műsor, ahol más emberekre kell figyelnie? Mármint saját magán kívül? :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 21:21:15

@K.Tomoceusz: De legalább a kecske is megmaradt, és a káposzta is jól lakott. Vagy valami olyasmi...

@biró lóránt: Azt nem csodálom, mert ők egyenként is major hatalmak a villában. Bécinek akkora "vízágyúja" van, hogy eláraszthatná vele a fél villát, Aleknak viszont a lendülete és a "harci morálja" hasonlóan impresszív. Szerintem most jön az a rész, amikor elosztják a "befolyási övezeteiket" is, különös tekintettel Gigire és Anikóra (Béla mindenféleképpen igényt tart az utóbbira, Alek meg nyo - ma - té - ko - san kifejezte érdekeltségét az előbbivel kapcsolatban).

biró lóránt 2011.03.16. 21:21:26

VV Alekosz szivesen beszélgetne VV Évával közéletről és politikáról. (még az elején mondta)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.16. 21:23:11

@gernika: Mint pl. az Ellen Show, vagy a Conan O'Brian Show - ilyenekre gondoltam.

rianna 2011.03.16. 21:23:26

@Peter_Cs: milyen talkshowban szokás leordítani a meghívottak fejét?:D

biró lóránt 2011.03.16. 21:23:26

@King of Shadows: a végén meg felosztják egymás közt Lengyelországot. (VV Jerzy)

genevieve 2011.03.16. 21:25:32

@Emőke1: régen volt már, de szerintem a mamám fehér kenyeret sütött a kemencében:)

rianna 2011.03.16. 21:26:56

@Zelefánt: kind of, de nem épp Éva stílus...:)

biró lóránt 2011.03.16. 21:28:45

VV Éva szerintem teleshopping-gal fog kezdeni és onnan majd törtet felfelé.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.16. 21:28:46

@rianna: Jerry Springer Show - de Éva nem fogja leüvölteni a vendégek fejét.

the sandwich maker 2011.03.16. 21:29:06

@rianna: Fábry se figyel soha a vendégekre, én észre se venném a különbséget. Leraknának Éva elé egy tükröt, és kész a show.

genevieve 2011.03.16. 21:29:57

@biró lóránt: inkább olyan ágac féle megfejtéses műsorba:-)

fran7 2011.03.16. 21:30:31

@Peter_Cs: Ha Ellen showt csinálna Éva akkor nem sok esélyed lenne nála.;)
Meg az lenne vicces ha Éva lenne az új Oprah, a pozitív életszemlélet hirdetője.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.16. 21:32:58

@fran7: Az Ellen Show csak a vicces dolgai miatt jutott eszembe.

@genevieve: Csak ezt nézed ki belőle?

rianna 2011.03.16. 21:33:12

@Peter_Cs: épp ezt akartam mondani, de túl lelassított az irsai. Springernél azért elég sok ingerre kell lazán reagálni, szerinted neki sikerül? Két kövér némber catfight-ja, pl., Évánk erre mit mondana?

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 21:33:43

@fran7: utóbbi akkor jöhetne létre, ha összejönne Peticsével és a nagy bódottág ezt hozná ki belőle:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 21:34:10

@biró lóránt: Az már meg is történt. Béci a sógora(?), Alek meg a tanára lesz. :)

Zelefánt 2011.03.16. 21:37:36

@rianna:
Divat? --- nincs ízlése.
Szépség? --- izé...esetleg orosz csajoknak, de ők amúgy is ismerik már a kétcentis vakolatot.
Főzőcske? --- láttuk már, egy varánusz is felfordult volna a rántott szeletétől.
Közélet? --- "Rajtam kívül?!"
Kulturális program? --- inkább támasszák fel Juhász Elődöt.
Stand up comedy? --- nincs humora, mindent tüdőre vesz.
Éva Show (á la Mónika) --- már a második adásban tűzharc bontakozna ki a stúdióban.
Talk show? --- "Mi a f...nak pofázol vissza, te hülye?!"

És így tovább.
Van-e még ötlet, kedves Peter Cs.?

fran7 2011.03.16. 21:39:16

@rianna: Épp azért lenne jó, mert nem érdekelné. Amit én láttam a Jerry-showból egy normális átlag empátiával rendelkező ember beleérezve a sorsokba, megbolondulna.
PetiCS ugye fiú vagy?

Lone Starr (törölt) 2011.03.16. 21:40:12

@genevieve: "Hány háromszög van a képen???" :D by Ágica asszem

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.16. 21:41:12

@fran7: Igen, XY ivari kromoszómaszelvényű homo sapiens sapiens egyed.

rianna 2011.03.16. 21:44:18

@fran7: Most iq-teszt ide vagy oda, Éva nem buta. szerinted annyira érzéketlen, hogy hidegen hagyná egy Jerry féle sztori?

@Zelefánt: :D:D

dr. gernika 2011.03.16. 21:44:52

@Peter_Cs: Hát ezt most elképzeltem. :) Kábé 3 adás nagyon vicces lenne, aztán nem tudnának több vendéget leszerződtetni, a stábbal összeveszne, a fizetett közönségből senki nem merne az első sorokba ülni...

rianna 2011.03.16. 21:51:15

@gernika: Évát el tudnám képzelni egy ilyen asztro-showban. Ott úgyis kikapcsolják a telefonálót, szóval nem tesz fel zavaró kérdéseket, és nem szól közbe.

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 21:51:52

Mindegyikőtöket úgy képzelem el élőben, mintha úgy nézne ki, mint az avatar, ami itt látható. Ennek megfelelően pl Peticsé egy gitár.
Ugye hülye vagyok?

Ancilla 2011.03.16. 21:53:03

Szép estét, kedves Hajnalka és Kommentelők!

Nem felejtettelek el Benneteket, de négy napig Erdélyben voltam, és most megpróbálom utolérni magamat. És természetesen el akarom olvasni a kimaradt posztokat is.

Teljesen meglepődtem ma este, hogy a VV-ben milyen hatalmas stílusváltás következett be: mindenki szeret mindenkit?? Még nem volt időm a gyökerekig elmenni, de mintha nem is ezt néztem volna eddig...

További kellemes estét!!

genevieve 2011.03.16. 21:53:27

@Ayesha: akkor én gyönyörű vagyok:-D

the sandwich maker 2011.03.16. 21:53:59

@Ayesha: de te úgy nézel ki, ahogy az avatarod, nem? :D (vízipipád is van?)

biró lóránt 2011.03.16. 21:56:44

@Ancilla: ez csak a felszin, ugyanúgy utálják egymást a villalakók, mint eddig.

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 21:56:50

@genevieve: mondom, én azt gondolom, hogy te - és mindenki -ÖNARCKÉPET tettél fel:D de biztos szép vagy ha kicsit is hasonlítasz a nénire:)
@the sandwich maker: igen, úgy nézek ki. A vízipipa nem az enyém, az uramé, de nem engedem senkinek, hogy megtöltse:) csak én töltök:)

dr. gernika 2011.03.16. 21:58:03

@rianna: Ez az első, amire azt mondom, hogy testhezálló. :D

@Ayesha: :D Én olyan vagyok, mint az előző avatarom, a képek között még fenn van.

Frenk a hal 2011.03.16. 21:58:07

szép estét!
eléggé érdektelensége burkolóztam a vv-t illetően :-((( egyszerűen unalmasak lettek a 'karakterek'...

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 21:59:29

@gernika: iiigen, ilyen barna hajú, fekete ruhás:)emlékszem ám:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.16. 22:01:41

@Ayesha: És ha Nicolae Ceauşescu lenne az avatárom, akkor minek néznél? :):):)

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 22:03:02

@Peter_Cs: akkor meggyőződésem volna, hogy te úgy nézel ki.:D
Tudom, nem vagyok normális, ez már valami másik dimenzió.

rianna 2011.03.16. 22:04:47

@Ayesha: én csak azért tettem jó lábakat az avataromra, mert nekem is jó lábaim vannak, de itt senki sem vette észre még :(((((

@Peter_Cs: na Éva Elena Ceauşescu szerepére tökéletes lenne .

csicserierika 2011.03.16. 22:05:45

@Emőke1: felénk a cigánymeggyből készült, tejes lisztel való behabarással készült, hidegen fogyasztandó nyári leves

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 22:08:32

@rianna: de én már figyelgettem hogy rianna, aki két láb, igen jól néz ki:D
@genevieve: ez aranyos:D:D:D
@csicserierika: vigyázz, ne mondd ki azt a szót:)))

rianna 2011.03.16. 22:11:33

@Ayesha: köszönöm, aranyos vagy :)))

csicserierika 2011.03.16. 22:13:51

@Ayesha: hezitáltam is erősen :)
egyébként hosszú hajam van, és most feltűzve hordom. Amikor belenézek a tükörbe mindig Geneiveve jut eszembe. Gondoltam nem idegesítem vele, mert sohasem egyezik a véleményünk.:)
Egyébként nem vagyok egy Audry H. , de a haj és nézés hasonló nagyon.

Albino Vernyul 2011.03.16. 22:14:28

@Ayesha: Igen, en egy aranyos nyuszi vagyok.. Megsimogatsz..?:)

the sandwich maker 2011.03.16. 22:15:41

@Ayesha: legalább te választhatod ki az ízt. :D
@rianna: csak most láttam meg a képeden a lábakat, de ez az én hibám, van velem valami stikk, ami miatt mindig kérdezőgilisztát meg csicserecsicskát látok. Retardált légpisztoly vagyok, ennyi.

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 22:16:45

www.youtube.com/watch?v=f8cHxydDb7o&feature=related

aztamicsodazene...:P
Hol van ehhez az Áutló??
*táncikál, csápol

@rianna: szívesen:)

csicserierika 2011.03.16. 22:19:56

@genevieve: köszi, megkönnyebbültem. Már hetek óta piszkálta a csőrömet. Most már mindig egymásra gondolunk, jó?
Nem , nem akarom tudni a válaszodat :):)

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 22:20:31

@the sandwich maker: általában nem panaszkodunk a töltésemre:) keverni szoktam, 2-3 félét együtt. Mert vannak ízek amik önmagukban rohadtul nem jók:)

@csicserierika: akkor neked is olyan szép őzikeszemed van?

@Albino vernyul: hozol csokitojcit húsvétkor?:D

Ezt bírom, hogy elkezdte mindenki magára venni:D

rianna 2011.03.16. 22:22:10

@the sandwich maker: nem gond. Én is kérdezőgilisztát olvastam, amíg valaki nem szólt, hogy nem is az:))
Először Sarah Jessica Parkert akartam avatarnak, de aztán rájöttem, hogy annyira nem reprezentál engem. És egy jó kis lábsorozatot találtam a gugliban, röviden ennyi a sztorim :)

csicserierika 2011.03.16. 22:22:21

@Ayesha: barnának barna, de ne essünk túlzásokba. Audry az Audry, én csak karikatúra :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 22:22:33

@Ancilla: Az onlineban eddig is látszott, hogy többnyire jól elvannak egymással, csak az nem kerül be az összefoglalókba. :)

Bogi és Burkó 2011.03.16. 22:22:43

@Ancilla: szia Ancilla. hiányoztál.

a villában vihar előtti csend honol

gidabiga 2011.03.16. 22:25:23

@rianna:

mért, ő nem kérdezőgiliszta? :D

vazz, mindig annak láttam :D

csicserierikát meg csicserikának :D

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 22:27:52

@gidabiga: wazz tényleg nem KÉRDEZŐ????
jókor derül ki h diszlexiás vagyok:D:D:D

csicserierika 2011.03.16. 22:28:37

@gidabiga: nekem sem tetszik, de első felindultságomban ezt választottam.
: ) Régen csitrinek hívtak.

csicserierika 2011.03.16. 22:29:28

@Ayesha: diklexiás ahogy Győzike mondaná :)

genevieve 2011.03.16. 22:30:28

@gidabiga: hehe, egy hete kitárgyaltuk, hogy szinte mindenki annak látta:-DDD

dr. gernika 2011.03.16. 22:32:11

@Ayesha: Én is mindig annak láttam, amíg valaki szóvá nem tette. :D

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 22:34:09

Mindegy, nekem már kérdező marad. Kész:)
Legalább annyira értelmetlen,mint a Kérődző:D

gidabiga 2011.03.16. 22:34:33

@genevieve:

hát akkor mi? :D
@Ayesha:

nem vagy diszlexiás, Frajdzsigát kell megkérdezni :D
@csicserierika:

nekem sem az enyém :D

csicserierika 2011.03.16. 22:35:44

@Ayesha: vetélkedő műsorban pedig:
terpeszállás helyett terepszállás :)
Bár most így leírva, nem is olyan egyértelmű :)

csicserierika 2011.03.16. 22:37:06

@gidabiga: pedig cuki, és jól nézel ki a képen. Éppen sportolsz? :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 22:39:10

Most visszanéztem a Nekedvalót. Dika rendesen osztotta a Kócbabát... :O

rianna 2011.03.16. 22:39:28

@gidabiga: @Ayesha: néhány napja vki rácsodálkozott, aztán többen is comingout-oltunk ez ügyben.
Ez, szerény nyelvtani ismereteim szerint azért van, mert az agyunk a magánhangzók nélkül is "tud olvasni", és mi egyszerűbb, odaillőbb magánhangzókkal helyettesítettük be a mássalhangzók közötti helyet :)) Ergo, nem vagyunk diszlexiásak.

Ayesha (törölt) 2011.03.16. 22:40:08

@Peter_Cs: édesapám "A Csizmaorrú Nő"-nek hívja. Szerintem meg neki is gyűjthetnének a villalakók kajára.

Albino Vernyul 2011.03.16. 22:43:20

Alekosz megkerdezte mi az az Uhu.... Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj...

rianna 2011.03.16. 22:45:46

@Peter_Cs: én is szeretem. Igazából nem szép, de vonzó nő.

gidabiga 2011.03.16. 22:46:06

@csicserierika:

legalább az avataron :D
amióta tavasz van, próbálom rávenni magamat újra, de egyelőre a lustaság vezet, de úgyis legyőzöm :D
@genevieve:

kösz :D
@Albino vernyul:

nem ismeri a ragasztót? :DDD

gangesz76 2011.03.16. 22:46:22

@Albino vernyul: sikerült is beépítenie a szövegbe úgymond uuuuhhhh:)

gangesz76 2011.03.16. 22:47:41

@gidabiga: télleg, megboldogult gyerekkorom ragacsa:)

Albino Vernyul 2011.03.16. 22:50:24

Hihi, Alek nem tudott ramaszni Anikora.. Ugyesen "kiterdelte"....... A fene... Elvettek.....

gangesz76 2011.03.16. 22:53:08

@gidabiga: igen, a jó öreg rapid:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 22:55:13

A Brigadier General beszédet mond Giginek és ehhez úgy felgyűrte a pulóvere ujját, mint aki verekedésre készül. XD

Zelefánt 2011.03.16. 22:57:33

@gangesz76:
Az általánosban a tenyerünkről szedegettük le a megszáradt ragasztóhártyát. Minden felnőtt értetlenül állt a jelenség előtt -- most már én is.
A hülyeség minden generációban jelen van, csak épp más-más formában jelentkezik.

csicserierika 2011.03.16. 22:57:46

@rianna: A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestögée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek: eyegül az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lyegeen, Ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad, A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btűeket, hneam tleejs sazakvat ovals.
Íme a bzoinytéik.
Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysersáií fmonisáokgkal !

Ezt adják be a villalakóknak :)

Zelefánt 2011.03.16. 22:59:08

Ha Anikó enged Tajgetosznak, én kibaszom a TV-t az ablakon, és nem veszek másikat, az tuti.

gangesz76 2011.03.16. 22:59:41

@Zelefánt: de milyen szép emlékek maradtak meg róla, nem? Ahogy olvastam amit írtál, egyre szélesebben mosolyogtam ahogy eszembe jutott hogy tényleg:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 22:59:59

@csicserierika:

Az elírás és a szar helyesírás, két különböző dolog. Az egyik figyelmetlenség, a második meg szimpla retardáltság.

Zelefánt 2011.03.16. 23:01:04

@csicserierika:
Tényleg erőfeszítés nélül olvasható.
Számomra sokkal zavaróbb, ha valaki pl. ékezetek nélkül ír.

rianna 2011.03.16. 23:01:19

@Zelefánt: anikó szerintem csak Bécinek engedne, ha...:D

csicserierika 2011.03.16. 23:02:00

@Nard: nem nyaltad meg a humorgömböt? Azt hittem tetszik :)

Kolkom 2011.03.16. 23:02:51

Hát Hajnalka kéne egy két újabb főzőcske, recepttel együtt, mert ezzel a jótékonysággal a Retekklub nagyon leülteti a műsort. Talán csaphatnánk egy segítő, receptsort olcsó és finom ételekből.
Például Somogyból a tepszis prósza.
Végy 2 kg krumplit, hámozd meg és vágd fel karikára. Készíts palacsinta tésztát ízlésednek megfelelőt, de a cukrot hagyd ki. A lényeg, hogy sűrűbb legyen a normál tésztánál. A krumplit terítsd szét egy serpenyőben, a palacsinta tésztát borítsd rá, egy doboz tejfölt (pénztárca függő mekkora) oszd szét a tepsiben. Most már csak a sütőnek kell dolgoznia, ez lehet akár 40 perc is 200 fokon. Ha szépen megbarnul és a krumpli puha, illetve a tészta megsült csak a tálalás van hátra. Én szeretem ha szépen kockára vágva késsel-villával ehetem. De nagyon jó a fillingje, ha a kezembe veszem és harapom mint egy pizza szeletet.
Jó étvágyat mindenkinek !

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 23:02:57

Béci vett magának egy full ... HD(!!!) tévét egy ismerősétől (ennyit a nélkülözésről). Erről a hivatalos, szakmai véleményem az, hogy: Pfff.

sogeking 2011.03.16. 23:03:07

én meg akkor dobom ki, ha Bécinek enged:)

gangesz76 2011.03.16. 23:03:28

@csicserierika: mi az hogy "eikgy"??? hát hogy értsem így a szöveget ha nem írod helyesen le hogy "eiygk"???:DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 23:04:30

@gangesz76: Ő lesz a nehézlovasság? :)

@Zelefánt: Vegyél a Béla ismerősétől...

Albino Vernyul 2011.03.16. 23:05:25

Alek beteg... Szegeny Gigit beegette, es 0 pontot adott neki... No fene, Aniko visszajott a cigizesbol megsimogatni Gigi hatat, aki sertodotten elvonult sutit sutni.... Ezek kezdenek tul jobban lenni odabent, meg a vegen ori-bari lesz a villaban, es nem szavaznak ki senkit...

dr. gernika 2011.03.16. 23:07:09

@csicserierika: :D Copyztad, vagy bepötyögted? :)

@King of Shadows: Az eleje is kihagyhatatlan...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 23:07:15

@Albino vernyul: Gigi láthatóan meg is bántódott, csak azt sem mutatja ki. :)

Zelefánt 2011.03.16. 23:07:17

@rianna:
Nem vagyok homo, de a Béla legalább kinéz valahogy, s ráadásul -- eddig úgy tűnik -- komolyan veszi, hogy kihúzza a játékidőt tapogatózás nélkül.
(A barátnőjét is meghajthatta volna, de mégsem tette, ez mindenképpen tartásra utal.)
Tajgetosz viszont katasztrófa.

rianna 2011.03.16. 23:07:38

Miféle mixer ez? Olyan hangja van, mintha falat fúrnának.

sogeking 2011.03.16. 23:08:04

a láncfűrésztől nem hallom, miről beszélnek

gangesz76 2011.03.16. 23:09:23

@King of Shadows: az elméleti nehézlovasság...Lázár Elméleti Nehézlovas Golan-fennsík Hitésbecsület Szócsataló Ennyiatörténet László...

csicserierika 2011.03.16. 23:09:51

@gernika: most ne szégyeníts meg. Hülye vagyok a géphez. Bepötyögtem a szórakoztatásotokra :)

gangesz76 2011.03.16. 23:10:05

@csicserierika: ezt el, nem kicsit, nagyon:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 23:10:57

@gernika: Tüdő az erőcsávó, aki nőnek álcázza magát? Természetesen csak a műsor kedvéért. :)

@rianna: @sogeking: Azt hittem fogfúró...

Albino Vernyul 2011.03.16. 23:13:26

@sogeking: Alekot szidta Jerzy, meg Laci is.. Vigasztaltak Gigit a konyhagep fedeseben...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 23:13:29

@gangesz76: Most jött a levél, hogy holnap harcba vezetheti a háromfős kommandóját (Ő Lázár László, Ribikó, és a lengyel ... VÁLOGATOTT!).

@sogeking: Beírtam egy kommentet full-HD tévé vásárlással kapcsolatban. Még Béci is megengedhette magának...

Albino Vernyul 2011.03.16. 23:14:36

Aniko, Laci, Jerzy megy Borsodba ahogy nezem... Elobb jott a level...

rianna 2011.03.16. 23:16:10

@Zelefánt: nem kell szégyellni, ha szerinted jól néz ki, attól még nem leszel homo :D Bátornak kell lenni, és az ilyen dolgokat kimondani.
Amúgy egyetértek :)

Zelefánt 2011.03.16. 23:16:19

@gangesz76:
Kommandós Laciról ki fog derülni, hogy robot -- mint Ash az Alien-ben --; miután kecsketejet fog köpködni, leverik a fejét, de utána még elmeséli majd, mi is a ValóVilág értelme.
A többiek pedig igen elszörnyedve menekülnek majd a fedélzetről. (Pl. lesz olyan is, aki saját magát hívja ki párbajra, csak hogy szabadulhasson, mert utána legalább haknizni lehet még.)
Már alig várom.

sogeking 2011.03.16. 23:16:51

@King of Shadows: úgy én is megengedhetném:) (de amíg nem biztos a biznisz, nem dobom ki a full oldschool TV-met)

á, azt hittem Laci meghagyja az új séróját

gangesz76 2011.03.16. 23:17:26

@King of Shadows: Azt majd jól megnézzük ahogy megregulázza a rászorulókat:)

No én megyek aluszkálni, jó éjt mindenkinek, kipihentnek kell lennem, mert holnap titkos küldetésen leszek:)

dr. gernika 2011.03.16. 23:19:07

@csicserierika: Drága vagy. :D

@King of Shadows: Is. Az egész műsor egy szégyen, a vendégekkel, a műsorvezetővel, a közönséggel, és persze Szandikával az élen, aki bazmegozik délután ötkor...

gangesz76 2011.03.16. 23:19:23

@Zelefánt: Akkor a végső párbaj Lázár Robot László és Nagy Szexkiborg Alekosz között fog zajlani:)

Na tényleg mentem, pápá:)

rianna 2011.03.16. 23:19:28

Alek nagy magányában néz a semmibe és szivarozik közben...

dr. gernika 2011.03.16. 23:21:12

@gernika: Jól látom, hogy ez a Jenny nevű izé oktatja Szandit arról, hogy mijaz hogy ki akart jönni, mikor kábé öt percet töltött anno a villában? Ha jól emlékszem, ő volt a valahanyadik széria első kiesője.

Zelefánt 2011.03.16. 23:22:07

@rianna:
Mivel a nők csak becsmérlően tudnak nyilatkozni egymásról ("...fúj, látod, milyen közönséges; Én azt fel nem venném semmiképp; Mit képzel ez magáról?!; ...és tudod hogy a múlt hónapban kivel...?" stb.), ezért egyből coming outként értékelik, hogy ha egy pasi azt mondja a másikról, "hogy kinéz valahogy".
Bravó.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.16. 23:25:28

@rianna:

Szerintem a kecskéről álmodozik. A görög vér ugye...

:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 23:25:33

@Zelefánt: Nekem pont ugyanez jutott eszembe Alekról. Érdekes... :)

Persze előbb még feldobja Anikót az étkezőasztalra, és egy összetekert újságot belenyom a szájába. :D

Albino Vernyul 2011.03.16. 23:26:19

Aniko megint felporgott, most szedi szet a villat, hogy elvigye annak a kislanynak, akinek az az alma, hogy egyszer eljusson egy vendeglobe.. Beci probalta lebeszelni, hogy ott lesz az egesz falu, furcsan nezne ki....

sogeking 2011.03.16. 23:29:00

@Albino vernyul: csak be akar menni a vendéglőbe?

Zelefánt 2011.03.16. 23:30:11

@Nard:
Vigyázni, ez már nem PolCorr.
Ma már megintettek, ketten is.

rianna 2011.03.16. 23:30:15

@Zelefánt: Vicceltem, ne sértődj már meg :D
Amúgy egyszer megvédtem Anikót, mert valaki szerint nagy hasa van, sőt, Évát is megvédtem, amikor Alek a brazil táncosokhoz hasonlította. Vannak adottságaink, amivel születünk, s amelyeket megváltoztatni nem vagy kismértékben lehet, nem szeretem, amikor ezeket hozzák fel valaki ellenében.
Ha mondok két példát jó nőre, megnyugszol?:)

pong a ping 2011.03.16. 23:30:16

Na Ancsa osszepakolta a fel villat ajandek gyanant a holnapi csaladlatogatashoz. Mindjart jon a "hang" es lebeszeli errol a titokszobaban :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 23:31:16

@gernika: Jól. Dika el is szólja magát, hogy csak akkor ivott alkoholt, ha az feladat volt...

Zelefánt 2011.03.16. 23:33:57

@supern0va:
Csak engem ki ne vigyenek.
Imádom a kocsma-miliőt.

rianna 2011.03.16. 23:34:30

@Albino vernyul: innen is látszik, mennyire fake volt a kisfilm. Egy nélkülöző kislány étterembe akar menni. Tényleg? Nem inkább jóllakna vagy elmenne állatkertbe vagy vidámparkba? Én semmiféle gyereket nem tudok elképzelni, aki étterembe vágyna.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 23:34:54

@gangesz76: Szerintem majd elmagyarázza, hogy nem vetőmag kell nekik, hanem hit és becsület és ezt Ő, L.L(!!!) személyesen fogja garantálni. Magokat meg majd kapnak. Ha nem bent ... akkor majd kint! :D

Albino Vernyul 2011.03.16. 23:39:00

@sogeking: Biztos.. Megnezi, es hazamegy... Nah, Eva csinal neki kacsat, es elviszik... Beci javasolja, vigyenek el minden kajat.. O meg csinal tokfozeleket a valyoglakoknak...

dr. gernika 2011.03.16. 23:47:49

@rianna: Lehet, hogy a mekire gondolt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.16. 23:48:38

Anikó Martonyit emlegette, erre elvették a képet.

Albino Vernyul 2011.03.16. 23:50:04

@rianna: Izee... Kepzeld el, lehet olyan gyerek, akinek az etterem a vidampark, mert azt ismeri helyi szinten.. Ott jokat lehet enni, es a falu felso tizezerje oda jar...
Martonyiba mennek, Kazincbarcika felett egy zsakfalu...

rianna 2011.03.16. 23:51:57

@gernika: lehet, de nekem akkor is fura.

Minden tiszteletem Lepkének, és bárkinek, aki közvetített eddig éjszakánként. Nem könnyű ennyi megszakítással. Én el is búcsúzom, jó éjt!

Zelefánt 2011.03.16. 23:53:40

@rianna:
Na és hol vannak a(z általad jónak vélt) csajok?

pong a ping 2011.03.16. 23:54:19

@rianna: Fene tudja, szegeny gyerek nem etterembe akar menni, hanem egy jot enni, es ezt hol mashol tudna elkepzelni mint egy etteremben? A faluban gondolom ott megy el elotte nap mint nap, latja hogy esznek ott az atlagemberek, joizuen, finomakat, miert ne akarna o is kiprobalni...

Persze, a rtl kemenyen kiszinezi a sztorit, ahogy azt illik, de botorsag azt allitani hogy kamu a dolog. Furcsabb dolgok is vannak am itt keleten :)

Albino Vernyul 2011.03.17. 00:02:47

A csaj behulyitett mindenkit, most pakoljak ki az uditos hutot..:) Laci mar szervezkedik, hogy menjenek majd le, ha kikerulnek, es rakjak rendbe a hazat... Beci helyesel..

Albino Vernyul 2011.03.17. 00:03:39

Laci kieszi a hutot.. Feltankol a holnapi utra...

Zelefánt 2011.03.17. 00:05:56

@supern0va:
Miféle étterem lehet egy halott faluban?...
A falu felső tízezerje...(by Vérnyúl) ez különösen tetszett.

Albino Vernyul 2011.03.17. 00:07:01

Mondjuk azt nem tudom, hogyha elviszik a fel villat, kajat, szappanokat, tusfurdoket, ruhakat, uditoket, Aniko macijat, akkor hova rakjak a kocsiba Lacit...;)))

Zelefánt 2011.03.17. 00:09:01

@Albino vernyul:
A motort is kiszedik, s oda is pakolnak, a túlélő pedig húzza majd.

Albino Vernyul 2011.03.17. 00:09:07

@Zelefánt: Kocsma... Oda jar a polgasmester ebedelni...;)

rianna 2011.03.17. 00:10:05

@gernika: @Albino vernyul: @supern0va:
nem a kampány jogosságát kérdőjeleztem meg, vagy azt, hogy vannak éhező gyerekek, nem kell a torkomnak ugrani. Nekem igenis fura, hogy étterembe vágyik és nem azt mondja, hogy még sosem lakott jól, vagy csirkepaprikást, hamburgert, vagy bármi más számára ismeretlen vagy a tévében látott kaját enne.

@Zelefánt: Gisele Bündchen, Natalie Portman.

Zelefánt 2011.03.17. 00:10:47

@Albino vernyul:
És a lakosok az üvegen át nézik, vagy mi?

pong a ping 2011.03.17. 00:11:31

@Zelefánt: Nem tudom, nem ismerem azt a falut, de etterem alatt most ne egy elit helyre gondolj. Hivhatsz etteremnek egy sima vendeglot is, egy faluvegi csardat, vagy barmilyen kesdobalot ahol van konyha reszleg es Marika a helyi kocsmaros epp foz is valamit ha kerik.

Zelefánt 2011.03.17. 00:13:19

Audrey Hepburn, Shirley McLaine -- persze fénykorukban, Sade szinte mindig.

Zelefánt 2011.03.17. 00:16:51

@Zelefánt:
Utóbbi Riannának szólt.

@supern0va:
Persze, jártam már ilyen helyeken, de ha még szerencsétlen gyerek ODA SEM tud a szüleivel mondjuk legalább egyszer bejutni, akkor ebben az országban kurva nagy baj van.
(Tudom, hogy kurva nagy baj van.)

rianna 2011.03.17. 00:18:42

@Zelefánt: Shirley annyira nem, inkább Meryl Streep, vagy isabella Rosselini.

"Miféle étterem lehet egy halott faluban?...
A falu felső tízezerje...(by Vérnyúl) ez különösen tetszett."
Ezt én sem mondhattam volna jobban.

sogeking 2011.03.17. 00:21:45

Tatabányán voltam párszor egy étterem kocsma kombóban. A hely nagyobbik felében iszogattak a helyi alkeszok, a másikban meg ha igény volt rá, a tulaj néni összedobott vmi kaját. (rántott szelet, flekken)

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.17. 00:25:57

Úristen mi a kurvaélet van már, hogy KIBEBASZOTT HÓNALJSZAGÚ VALÓSÁGFOSHOW-KRÓL írnak emberek "epizódismertetőket" és még ilyen 4X89 izéket is írnak, mintha valamilyen sorozat lenne, más emberek meg több, mint 400 kommentet írnak rá? EZÉRT KASZÁLJÁK EL A FRINGE-ET, BASSZÁTOK MEG!!!

sogeking 2011.03.17. 00:27:40

@Bokortalan Lajtalan: mert a fringe producerei itt olvassák a kommenteket?:)

Zelefánt 2011.03.17. 00:27:57

@rianna:

Shirley évtizedekkel megelőzte a korát, már akkor dögös, kissé cinikus ribiket játszott -- amihez meg is volt a megjelenése -- amikor a prűd Amerikában ez nem volt még elfogadott, mégsem hányták le a fejét, mert vitathatatlanul tehetséges volt (s ma is az).
("Sweet Charity", "Irma, te édes", meg ami még nem jut eszembe, mert már ittam.)
Audrey a Breakfast at Tiffany's-ben gyönyörű ugyan, de vérszegény hozzá képest.
Ezek a Giselé-k pedig csak mozgó próbababák, Portman pedig a Leon-ban volt a legszebb (noha pedofil sem vagyok).

Albino Vernyul 2011.03.17. 00:31:47

@Zelefánt: Ja kb..
@rianna: Itt az ideje, hogy megmeritkezz a magyar rogvalosagba.. Egy jo korulmenyek kozott elo embernek hihetetlen dolgok ezek, de az O kicsi vilagukba kitermelodnek ilyen furcsasagok..

rianna 2011.03.17. 00:35:29

@Zelefánt: mondjuk a modelleket én sem szeretem, egyedül Gisele, aki szerintem megéri a pénzét.
Akkor mondok még egyet, Penelope Cruz? Ő sem annyira szép, de nagyon jó színésznő.

rianna 2011.03.17. 00:38:34

@Albino vernyul: elbeszélünk egymás mellett. Nem érted, vagy szándékosan félreérted, amit mondok.

Zelefánt 2011.03.17. 00:39:02

@Bokortalan Lajtalan:
a) Mi a fasz az a FRINGE?
b) Volt itt már 1400-nál is több komment. (Talán több is, de én erre emlékszem.)
c) A cybertér (elvileg) korlátlan.
d) Az ízlés ficamos, de nem felróható.

Zelefánt 2011.03.17. 00:42:41

@rianna:
Nekem mindig az összenőtt szemöldökű apáca(?) jut eszembe róla Almodóvar egyik régebbi filmjéből...és ez nekem nem jön be.
Ha meg modell, akkor legalább Cindy Crawford, az a csaj talán még most is ott van, pedig már nem mai darab.

sogeking 2011.03.17. 00:43:01

@Bokortalan Lajtalan: rossz lóra tettél, mert a fringe az egyik kedvenc sorozatom, és nem tudok róla, hogy miattam kaszálnák el:)

Albino Vernyul 2011.03.17. 00:47:08

@Bokortalan Lajtalan: Volt olyan poszt, ami 3000 feletti kommentet termelt... Ha megutne a guta, tarcsazd a 104-et...;)

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.17. 00:48:09

@Zelefánt: "Az ízlés ficamos, de nem felróható."

Tévedsz barátom, nyalod a banánom! Az, hogy Wagnert vagy Rahmanyinovot szereted-e jobban, vagy hogy a magyar konyhát vagy a kínait, ízlés dolga. Az, hogy Fekete Pákó szar, meg az, hogy a McDögleszben fost árulnak, TÉNYKÉRDÉS baszomalássan. Ugyanígy áll ez az alpári, taknyos, szopós-baszós valóságfosokkal is!!!

@sogeking: Hát akkor most megtudtad!

Zelefánt 2011.03.17. 00:53:33

@Bokortalan Lajtalan:
Abszolúte.
De akkor mi a gond?
Amennyiben a FRINGE egy sorozat, és esetleg nem jött be a forgalmazóknak, nagy a valószínűsége, hogy nem mi ástuk alá, aki itt eszmét cserélünk a fosról.
Wagnertől inkább a nyitányokat bírom, Brahmst szeretem, meg Chopint, de az már neked nyálas lesz, Banános Lajos.
Csáp.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.17. 01:00:05

@Zelefánt:

„Gyötrelmesebben haladtak mint gondolta volna. Egy óra alatt talán ha egy mérföldet tudtak megtenni. Megállt és visszanézett a fiúra. A fiú megtorpant várt. Azt hiszed meg fogunk halni ugye? Nem tudom. Nem fogunk meghalni. Jól van. Nem hiszel nekem. Nem tudom. Miből gondolod hogy meg fogunk halni? Nem tudom. Ne mondogasd már egyfolytában hogy nem tudom. Jó. Miért gondolod hogy meg fogunk halni? Nincs ennivalónk. Majd találunk valamit. Jó. Meddig bírja ki az ember élelem nélkül? Nem tudom. Mégis mit gondolsz? Talány néhány hétig. És aztán? Holtan esik össze? Igen. Rosszul tudod. Az ember sokáig kibírja étel nélkül. Van vizünk. Ez a legfontosabb. Víz nélkül nem lehet sokáig életben maradni. Jó. Nem hiszel nekem. Nem tudom. A fiú arcát fürkészte. Kezét túlméretezett hajszálcsíkos kabátjának zsebébe dugta. Azt hiszed hazudok neked? Nem. De úgy gondolod a halállal kapcsolatban hazudnék? Igen. Jól van. A halállal kapcsolatban talán hazudnék. De most nem haldoklunk. Jó.” (Cormac McCarthy: Az Út) Ezen a héten a ValóVilág4 játékosainak bevonásával az alultáplált gyermekek javára indult gyűjtés. Ha szeretnél segíteni, az SMS szám: 06-91-334-334, díja: 252Ft + Áfa (63 forint) bruttó: 315 forint.

Béci egész éjszaka nem aludt, mindent megnézett Adrin. Örömteli éjszaka volt. Nem is a búcsú volt nehéz, hanem hogy mennyi dolog változik kinn. Jó lenne követni az eseményeket, vigyázni rá. Plusz pont Bécinek, ahogy a rögtönzött paravánt tartotta. Tetszett.

A Lakók feladatot kapnak, állítsanak össze egy listát azokról a tápanyagokról, amire egy 10-12 éves gyereknek feltétlenül szüksége van. Alekosz tejkenyérben gondolkodik. Azt hittem, kóbászkaviárban fog. Lehurrogja Évát, mert az szerinte bevásárlólistát ír. Várjávárjávárjá Anikó, a margarin meg a vaj az nem ugyanaz, főzéshez használják a margarint. A Flora is margarin, nem vaj. Az szintetikus, mondja Jerzsi, a vaj az teljesen más. Nem kell sokáig várni a pontos definícióra, a vaj az kemény, jelenti ki ellentmondást nem tűrően Laci. A margarin növényi eredetű, próbálkozik Jerzsi, de Alekosz hajthatatlan. Jó, rá van írva, hogy margarin, de csak azért, hogy jobban érthető legyen. Alekosz, ne idegesítsél már! A margarin főzéshez való! Nem eszik meg magába! Ez mi, dugja az orra alá Anikó a Flora dobozát. Ez vaj. Szívbarát margarin, ők a hülyék, nem? Jó, hagyjuk. Szerintem is, ennyi ökörséget ilyen rövid idő alatt még nem hallottam, pedig. A lista nyögvenyelősen készül, Laci nem adna gyereknek disznóhúst. Megjegyzem, ami a kocsmából jön ki, az a disznó, ami az ólból, az a sertés. Marhát se. Alekosz tovább cincálja az idegeimet, fontos a gyerekeknek a csokoládé. Meg a tea. Az is fontos, az egyik legfontosabb. Az hát, jó erős feketetea, citrompótlóval, négy evőkanál cukorral, hogyne lenne fontos.

A téma ugyanez, csak megérkezik Kinga, a dietetikus, aki végre eldönti a vaj vagy margarin vitát. Kinga érkezésével a beszélgetés nem lesz színvonalasabb, sőt. Megtudhatjuk, hogy a margarin azért jó, mert meg lehet vele kenni a kenyeret és nem olyan száraz akkor az étel és hogy a gyerekek a szénhidráttól tudnak rendesen futni, tanulni meg egyebek. Mit jelent az alultápláltság? Kivan a bordája. Visszavonja a fejlődésben. A többi okos mondatot nem idézném, egy napra ennyi hülyeség éppen elég. A lakók el tudnák képzelni, hogy lenne egy kertjük, és abból állítanák elő az ételeket. Milyen ételeket tudnátok elkészíteni ezekből az alapanyagokból? Éva húslevest és rántott húst. Én is most mondtam a mamának hétvégén, hogy a fejes saláta mellé kéne két sor rántott hús palánta, ha felszedjük a borsót, a helyét bevetjük húsleves maggal. A nyúlhústól idegenkednétek-e? Igen, de én nem ezt várom, hanem a szegény nyuszikázást. Jól van, megy ez, Gigi sajnálja a szegény nyulat. Kinga elköszön, mozgást javasol a lakóknak én meg hallgatok most jó mélyen.

Ezen a héten a lakók semmit nem kapnak készen, csak azokat az alapanyagokat használhatják, amivel a programban részt vevő családok gazdálkodnak majd, mindent nekik kell elkészíteni. Rögtön neki is állnak húst sütni, a főzelék meg se fordul a fejekben. A főzőcske közben megérkezik Lilu, abban a sárga pruszlikban nyáron nem mennék a Sugó partra sétálni, ezt a színt imádják a bogarak, találnak egy jó kis vackot és beszélgetnek. Hogy emlékszel, milyen volt a gyerekkorod? Jerzsi elmeséli, hogy volt egy közös udvar, hat család, hat lakás, egy pottyantós vécé. A lakás 15-20 négyzetméteres volt, ami konyhából és egy szobából állt, nem volt fürdőszoba. Emlékszik az éhezésre, volt, hogy édesanyukája hétfőn főzött egy fazék rizst és egész héten azt ették. Ha nem volt kaja, kölcsön kellett kérni. Mindig úgy vásároltak be a nővérével, hogy sok legyen és olcsó. Akkor jött rá, hogy alultáplált volt, mikor bekerült az állami gondozásba és két és fél hónap alatt felszedett hat kilót. Mintha egy szegény ember belecsöppenne egy királyságba, azt éreztem. Laci szülei sok dolgot megvontak maguktól, ez a program megadta az értelmet, hogy bejött a Villába. Anikóék kiköltöztek tanyára, a disznóólakat építették újjá, abból lett a házuk. Az udvaron volt a vécé, lavórban fürödtek. Szegénység volt, de anya olyan típusú nő, aki a jég hátán is megél. Éva is sokszor nélkülözött, sokszor nem volt pénze kajára, a cigiről nem is beszélve. Ha a barátai meghívták étterembe, elcsomagoltatta a kaját, hogy hazavigye. A nélkülözés számára az alapvető élelmiszerek hiányát jelenti. Az élelem, a kaja a legfontosabb.

Kezdem egy kicsit úgy érezni magam, hogy egy kinek volt szarabb versenyt zajlik a szemem előtt, aztán a cinikus énem megszégyenülten elkullog. Mi az, amit szeretnél? Egy saját szobát, válaszolja Béci. Alekosz szokás szerint hülyeségeket beszél, szeretné látni az eredményt, szeretné átlátni a feladatokat, minden feladat annyit ér, amennyit az ember kihoz belőlük. Gigi a legizgatottabb, ezt hadonászással fejezi ki. Az, hogy albérletben laknak, mind az ötükre nagy nyomás. Nekünk soha nem volt saját szobánk. Aztán lelkesen gesztikulál tovább, ennek a programnak meg kell valósulnia. Lilu távozás előtt beleeszik a hagymás krumpliba, de nem marad ebédre, mert már kinn kéne, hogy legyen, ez a mama halála, a mai napig olyat kapok fakanállal a kezemre érte, hogy könny szökik a szemembe, de nem, akkor sem szokom le róla.

Iskolák részére készül a felhívás, éneklés, zene, tánc, dohogás, hogy megint az a bizonyos két ember hiányzik. Alekosz a haját bazirgálja a tükörben, Éva sminkel. Laci nem akar szólni nekik, mert nem az apjuk, másnap meg ő lesz a negatív majom. Mi a téma, érkezik Alekosz. Éva, mire ideérsz, befejezzük! Na hát hallottam jó ötleteket, aztán ő is leül végre, sok köszönet nincs benne, mi a fene köze van a sportnak az éhező gyerekekhez? Készül a szöveg, Laci inkább azt írná, hogy országos összefogás, Anikó kiröhögi, na ez megint ilyen hit és becsület! Évának tetszik, Laci szerint eleget sírdogáltak már. Éva és Alekosz összebalhézik az asztalnál. Éva, fogyókúra? Most mit idegesítesz? Mi közöd van hozzá, hogy mennyit eszek? Neked meg olyan borostád van, mint az állat! Gigi csendesíti őket, falra hányt borsó. Az ötletelést bősz magolás követi és láthatjuk a werkfilmet is, igen érdekfeszítő a ki hányszor, hogyan bakizott, mondjuk Gigi és Éva szarógalamb pózát sem értem, azt pláne, Béci miért a zöld állatkára ül, de űdóguk. Béci annyira nem gyökér, hogy súgógép kelljen neki, aztán a riportszobában bevallja, meg kellett jegyeznem két mondatot, és a Jerzsi jobban beszélt, mint én, már nem azért mondom. Én se.

Köszönöm a képeket S-nek!

Zelefánt 2011.03.17. 01:12:36

@Bokortalan Lajtalan:
Kidobott erőfeszítés volt részedről copyzni a cikket, mert így kezdődik az oldal.
Persze hogy az alapanyag riasztóan szar, és önnmagáért beszél, de hát az benne lényeg, hogy erről az egészről mi is jut eszedbe -- már azon kívül, hogy mint írtad, fos.
Én ide a társaság kedvéért járok, és még mindig nem tudom, mi az a FRINGE, de biztos valami elképesztően intellektuális témakör lehet.
Bár az ilyesmi sajnos ritka jelenség a TV-képernyőkön, lehet, hogy Te szerencsés vagy.
Mi vélhetően kevésbé, de azért igyekszünk jól érezni magunkat.

sogeking 2011.03.17. 01:19:44

hogy eshet az eső, ha a kupolában van a villa?

sogeking 2011.03.17. 01:26:55

@Zelefánt: láttam párszor, de arra nem emlékszem, hogy csináltak esőt:)

pong a ping 2011.03.17. 01:32:36

@sogeking: Nem teljesen zart, a teteje nyitott, legalabbis ott engedtek ki a lufikat par hete.

arkangyal44 2011.03.17. 07:20:03

jó reggelt, ahogy nézem nem sok minden történt az éjjel :(

foodlfg 2011.03.17. 07:36:23

"A Villalakóknak nehéz gyerekkoruk volt"
Leszarom.

dr. gernika 2011.03.17. 08:24:10

@rianna: Nem fura, a riportból látszott, hogy úgy adták a szájába. Azaz megkérdezték tőle, hogy járt-e már étteremben, ha igen, szeretne-e, és már csak a választ vágták be.

K Tomoceusz 2011.03.17. 08:25:20

@arkangyal44: Mi az, hogy nem történt semmi? Mostantól van Martonyi-követőnk és nem félünk azt használni(idézet). Olvashattuk azt is, hogy egyik kollegánk Erdélyben volt 4 napig, amire rettenetesen kiváncsiak voltunk. Zavart is, hogy senki se kért tőle egy kis élménybeszámit.

frea 2011.03.17. 08:35:36

@Bokortalan Lajtalan: Szia Banános Bokros Lajos!Emelkedett stílusodból egyértelműen kitűnik, hogy művelt, igényes értelmiségi vagy. Határozottságod lenyűgöz, olyan régóta vártam már, hogy valaki egyértelműen határozza meg végre, hogy mi a szar, és mi a jó. Így is van, miféle skandallum,hogy itt olyanon mernek emberek szórakozni, ami nem méltó!Most be kell rohannom, mert Fafner és Fasolt értem jöttek, hogy behajtsanak az öreg Wotantól a Walhalla fejében. Most már azt is tudhatod, hogy Rahmanyinov fan vagyok. Nyugodj le, Frea.

Albino Vernyul 2011.03.17. 08:51:19

Felutotte a fejet a troll korsag.. Remeljuk csak vandortrollok...

frea 2011.03.17. 09:11:43

@Albino vernyul: Hogy mi a fenének nyomta be az egész cikket, ő sem tudja. Utálom az ilyen kioktató betolakodókat.

nawazzeg 2011.03.17. 09:12:13

Feltunt valakinek,hogy Alekosz tavozoban a Liluval folytatott beszelgetesrol az ajtobol visszaszolva nem azt mondja ,hogy "jol all a sarga"???Legalabb is a szaja nem ugy mozog mintha azt mondana...

frea 2011.03.17. 09:15:20

@nawazzeg: Azt is mondta. Csak Lilu kivételesen nem kezdett hát ez az Alekoszozni.

iszlipó 2011.03.17. 09:50:31

Nekem ez jut eszembe:

1: Hm. Szép ez a naplemente.
2: És milyen finom ez a bor! Igaz?
3: Úgy, ahogy mondod. Ki gondolta volna negyven évvel ezelõtt, hogy
majd itt fogunk ülni nemes bort kortyolgatva.
1: Bizony senki! Akkoriban örültünk, ha egy csésze teát ihattunk.
2: Egy csésze hideg teát!
3: Amiben nem volt se citrom, se cukor.
4: Se tea!
1: És persze csorba volt a csésze.
3: Nekünk csészénk se volt. Mi újságpapírból ittunk.
2: Mi meg vizes rongyot ettünk vacsorára.
4: De szegényen is boldogabbak voltunk. Boldogabbak, mint most!
1: Éppen azért, mert szegények voltunk. Apám mindig azt mondta, hogy
a pénz nem boldogít, fiam.
3: Igaza volt! Én boldogabb voltam, amikor semmim se volt. Egy romos
kis házban laktunk. A tetõ tele volt lyukakkal.
2: Nektek legalább volt házatok. Mi huszonhatan laktunk egy szobában
bútor nélkül. A padló fele hiányzott, ezért mind egy sarokba
kuporodtunk, hogy le ne essünk.
4: Szerencse, hogy volt szobátok! Mi a folyosón laktunk.
1: Óh! Én arról csak álmodtam, hogy bárcsak egy folyosón lakhatnánk.
Nekünk az kastély lett volna. Mi a szemétdombon laktunk. Minden
reggel arra ébredtünk, hogy ránköntenek egy rakomány rothadó halat.
Folyosó, ház? Hah!
3: Amikor azt mondtam: ház, egy földbe vájt lukat értettem rajta,
szakadozott vászonnal beborítva. De nekünk, az ház volt!
2: Minket kilakoltattak a mi földbe vájt lyukunkból. Attól kezdve
a tóban laktunk.
4: Mázlisták! Nektek legalább volt tavatok. Mi viszont százötvenen
éltünk egy cipõsdobozban az út közepén.
1: Kartondobozban?
4: Igen.
1: Micsoda kényelem! Mi három hónapig egy összetekert újságpapírban
laktunk. Hatkor keltünk. Kitisztítottuk az újságpapírt, ettünk
egy darab száraz kenyérhéjat. Napi tizennégy órát dolgoztunk a
malomban heti hat pennyért. Utána hazamentünk, és apu addig vert
minket a szíjával, amíg el nem aludtunk.
2: Micsoda luxus! Mi hajnali háromkor kijöttünk a tóból. Ettünk egy
marék meleg salakot. Húsz órát dolgoztunk a malomban havi két
pennyért. Aztán hazamentünk, és apu a fejünket, meg a nyakunkat
verte törött üveggel. Ha szerencsés napunk volt!
4: Én minden éjfélkor kimásztam a cipõsdobozból. Tisztára nyaltam
az úttestet. Ettem egy kevés hideg salakot. Huszonhárom órát
dolgoztam a malomban. Négy évenként egy pennyért. És amikor
hazamentem, apu felszeletelt a kenyérvágó késsel.
3: Na jó! Én este tízkor keltem. Azaz fél órával azelõtt, hogy
lefeküdtem. Ittam egy csésze hideg mérget. Napi huszonkilenc
órát dolgoztam a malomban. Én fizettem érte a fõnöknek. Aztán
hazamentem, és apu minden este hidegvérrel legyilkolt. Utána
meg énekelve táncolt a síromon.
1: Ezek a mai fiatalok meg nem hisznek el nekünk semmit.
4: Bizony nem!
2: Nem!
3: Bizony!

Albino Vernyul 2011.03.17. 09:50:55

@arkangyal44: De... Megint tanulmanyozni lehetett egy csoport mukodeset, illetve a benne levo emberek reakcioit.. Vegyunk egy embert, jelen esetben Anikot.. Raporgott a villa szetszedesere, es az alkatreszek elszallitasara a csaladnak.. A tobbiek egy resze eloszor a realitas talajan maradt (Laci, Beci), hogy ugyse lehet, illetve, hogyha kiernek, es ott lesz az egesz falu esetleg, furcsa lesz, ha csak ennek a csaladnak visznek dolgokat.. Aztan voltak, akik neztek mi tortenik, de pozitivan alltak hozza (Gigi, Jerzy).. Vegul volt a semleges Alekosz, a kulso megfigyelo.. Ja, Evat ki ne felejtsem, mint Aniko jobbkeze, es tamogatoja.. Ez volt az alapallas..
Vegig lehetett nezni, hogy egy ember lelkesedese, hogy ragad at a tobbire, es a vegen mar mindenki pakolt, ruhakat valogatott, es taskakat keresgelt.. Meg Alekosz is eljutott odaig, hogy tanacsokat adott...
Eva volt a legerdekesebb.. Jelen pillanatban ugytunik eleg jol kijon Anikoval.. Vegig segitet neki.. Es mas teren is allandoan megy a metakommunikacio (kivancsi leszek meddig megy ez igy..;)).. Persze kijottek Eva jellemvonasai, marha lelkesen pakolta ki ami ingyen van (furdo cuccok, uditok), de mar a sajat dolgainal jott a nincs egy rongyom se effekt.. A legvicceseb az volt, hogy a karacsonyi dobozok kozul Eva mar kinezte a legszebbet, ami Szandie volt, es ra is irta a nevet..;) De le kell szogeznem, hogy most pozitiv ertelemben csalodtam benne, kitalalta, hogy megsuti a masnapi kacsajuk, hogy el tudjak nekik vinni, es a vegen mar a sajat cuccai kozul is osszeszedett egy stocnyit..
Ez a kis tortenessorozat jol modellezte mi tortenik a valos tarsadalomban, egy-egy ilyen akcio soran.. Erdekes volt vegignezni...

nawazzeg 2011.03.17. 09:55:49

@frea: Azt hallod,de figyeld meg Alekosz szajat...lehet ,hogy hasbeszelo???
@gernika: Igen,en is szeretnem tudni,hogy mi hangzott el valojaban...Nezzetek meg!!!

Albino Vernyul 2011.03.17. 10:03:56

@nawazzeg: Az hangozott el, hogy "Lilu megbaszlak"... Csak ez tul unnaturalis volt, ezert Alekosz vedelmeben kiszinkronizaltak...

K Tomoceusz 2011.03.17. 10:08:36

@nawazzeg: Én tudok szájról olvasni. Alek: Éva, erre a csajra mondtad, hogy egyre nagyobb a bélése?
A stáb szavazásra bocsátotta lemehet-e adásba. Balázs igen, Lilu nem, Buci tartózkodott. Így lett Lilunak szép sárga blúza.

K Tomoceusz 2011.03.17. 10:13:23

@iszlipó: Gonosz vagy. Én sajnálom Gigit, aki 13 éves koráig nem ismerhette a hennessyt.

dr. gernika 2011.03.17. 10:13:32

@nawazzeg: Linkeld be, én most nem keresgélem.

iszlipó 2011.03.17. 10:22:46

@K.Tomoceusz: én pedig csak 27 évesen ébredtem rá, hogy nem ugyanaz, mint a Tennessee

mama ottmarad 2011.03.17. 10:24:55

@iszlipó: köszönöm blogtársam :D

Kinek nem jutott eszébe ez a remekmű, aki valaha látta ezt, és megértette?

mama ottmarad 2011.03.17. 10:35:44

@nawazzeg: az feltűnt-e valakinek, hogy Alekosz a villa Cserhalmi Györgyének nevezte magát? Ez olyan sokk volt, hogy eszméletlenre röhögtem magamat, és nem emlékszem semmire az öfiből :DDD

Albino Vernyul 2011.03.17. 10:38:37

A tegnapi bok feladat.. Anikonal panik gombot nyomtak, kimaradt, Alek meg bejelentkezett a Villla Tahoja oregbecsu kozonsegdijert...:

www.youtube.com/watch?v=SpWUCoW8dG0&feature=feedu

csicserierika 2011.03.17. 10:39:07

@mama ottmarad: jaj, gonosz vagy:)
Csak azon gondolkozott, hogy cserhalmisra vegye-e a figurát. Plusz pont neki.

the sandwich maker 2011.03.17. 10:48:25

@Albino vernyul: remélem mutatják majd Éva fejét Alekosz Anikó dicsérete közben. :D Azért a "ne feszítsd már be a térded" durva volt.

gidabiga 2011.03.17. 11:01:00

@csicserierika:

jajne :(
szerencsére ki van zárva, hogy cserhalmis tudjon lenni :D

K Tomoceusz 2011.03.17. 11:01:37

@Atok: Miért nc? Már egy rövid cikkből is kiderül, hogy Jerzy nem csak szerethető figura, de családja kimagaslóan legértelmesebb tagja is.

K Tomoceusz 2011.03.17. 11:06:16

@gidabiga: Jó volt Alek, mint Cserhalmi. Tehetséges a benti gárda, Béci is Nb1-esen adja Cséplő Gyurit.

frea 2011.03.17. 11:10:17

@mama ottmarad: Még néztem is, hogy mit keres
Cserhalmi a műsorban, aztán rájöttem, csak Nagy Sanyi vette cserhalmisra a figurát. Kísértetiesen hasonlítanak egymásra!

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.17. 11:14:20

@Zelefánt: Kidobott erőfeszítés volt részedről copyzni a cikket, mert így kezdődik az oldal.
Persze hogy az alapanyag riasztóan szar, és önnmagáért beszél, de hát az benne lényeg, hogy erről az egészről mi is jut eszedbe -- már azon kívül, hogy mint írtad, fos.
Én ide a társaság kedvéért járok, és még mindig nem tudom, mi az a FRINGE, de biztos valami elképesztően intellektuális témakör lehet.
Bár az ilyesmi sajnos ritka jelenség a TV-képernyőkön, lehet, hogy Te szerencsés vagy.
Mi vélhetően kevésbé, de azért igyekszünk jól érezni magunkat.

gidabiga 2011.03.17. 11:14:52

@frea:
@K.Tomoceusz:

le vagyok maradva néhány lépéssel :D

mama ottmarad 2011.03.17. 11:16:34

A nagy sándorpapagáj (Psittacula eupatria) a madarak osztályának a papagájalakúak (Psittaciformes) rendjébe, ezen belül a papagájfélék (Psittacidae) családjába és a nemespapagáj-formák (Psittaculinae) alcsaládjába tartozó faj.

hu.wikipedia.org/wiki/Nagy_s%C3%A1ndorpapag%C3%A1j

dr. gernika 2011.03.17. 11:16:41

@Albino vernyul: Tényleg nagyon bunkó volt.
@nawazzeg: Köszi, de annyira szagatottt nálam a kép, hogy lehetetlenség volt a szájáról olvasni.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2011.03.17. 11:16:42

@frea: "Most be kell rohannom, mert Fafner és Fasolt értem jöttek, hogy behajtsanak az öreg Wotantól a Walhalla fejében."

WIKIPÉDIA RULEZ!

Zelefánt 2011.03.17. 11:18:44

@Bokortalan Lajtalan:
Látom, még nincs vége, pedig nem hétfő van, hanem csütörtök.
(Babonák napja, csütörtök, amikor a legnehezebb -- írja a költő, de azért én rendre hétfőn szoktam a legszarabbul érezni magam. Ennyit a művészet és a valóság viszonyáról.)

frea 2011.03.17. 11:19:15

@Bokortalan Lajtalan: Igaz, és gyorsan kerestem hozzá utólag egy nevet.Te olyan okos vagy, neked csak a Wiki marad?Csalódtam fiam, leülhetsz, karó!

Toszkana 2011.03.17. 11:21:15

Gyerekek, Éván az a szürke "macskanadrág". Borzalmas !

Zelefánt 2011.03.17. 11:26:40

@K.Tomoceusz:
Tajgetosz tényleg porba alázta a szakadt csajt? (10 jó pont; az eddigi -1270 helyett nálam most -1260-on áll.)
Lila/Lili/Lilu, vagy ki az ördög helyében én egyszer két percnél (fogmosás ideje, kb.) többet töltenék a tükör előtt, és utána egy másik beosztásért folyamodnék a szerkesztőknél, a kamerák látószögén kívül.

the sandwich maker 2011.03.17. 11:26:53

Jaj de jó, azt hittem lekéstem a trollt! Légyszi fejtsd ki miért vagyok primitív és plankton IQ-jú, amiért VV-t nézek!
@frea: szerintem pszichológiai hadvisel épp, valaki csinálta ezt már sokszámsokbetűvel is.

frea 2011.03.17. 11:26:54

@Bokortalan Lajtalan: Mellesleg nagyon csodálkoznék, ha ezt így valahol megtalálod. Miért ereszkedsz le hozzánk, hozzád ez nem méltó!Nézz ki még pár operaszerzőt, zeneszerzőt, és művelődj. Rád fér, mi pedig hidd el, ha nehezen is, de megleszünk nélküled.

frea 2011.03.17. 11:30:06

@the sandwich maker: Idejön, mindenkit leugat, a fene hívta!Kit érdekel, hogy szerinte mi szar, és mi jó?Ha nem érdekel valami, nem megyek oda. Sötét bunkó.

the sandwich maker 2011.03.17. 11:32:02

@frea: Ne idegeskedj ezen, a csütörtökök már csak ilyenek. Ha nem etetjük majd csak tovább áll.

frea 2011.03.17. 11:34:50

@gidabiga: Szia Gida, bejött ez az okostojás, kifejtette, ez itt egy szar, bemásolta Hajni egész cikkét, és siránkozott, hogy miattunk nem tud valamit nézni. Meg ez egyértelműen szar, a Wagner meg a Rahmanyinov ízlés kérdése. Kissé berágtam rá. Fene se hívta, a véleményére meg nem vagyok kíváncsi. Ha az vagyok, majd kérdezek.

mama ottmarad 2011.03.17. 11:35:51

@Toszkana: szegénykének nagyon előnytelen minden szűk cucc.
Nagy baj, hogy csak a fejét nézi a tükörben. Majd Peticsé szól neki :)

frea 2011.03.17. 11:35:51

@the sandwich maker: Ok, igazad van, egy betűt sem adok többé neki. Élvezzen máshol.

gidabiga 2011.03.17. 11:37:20

@mama ottmarad:

ja, hogy az papagáj? :DDD
@frea:

átszkrolloztam az első mondat után az összes hsz-ét :D

frea 2011.03.17. 11:39:28

@the sandwich maker: Olvastam, az meg könyvet akart írni. Miért nem mennek oda, ahol nem zavarnak, vagy ami érdekli őket?Szerencsétlen flótások.

frea 2011.03.17. 11:40:43

@gidabiga: Csak felmegy a pumpád tőle.

Hódos Hajnalka 2011.03.17. 11:42:22

@frea: más választása nem nagyon van ;)

mama ottmarad 2011.03.17. 11:46:58

@mama ottmarad: tudom, hogy nevekkel bunkóság viccelni, nem annak szántam. Van itt abszolúte pozitív kompatibilitás. Tanulékonyság, hűség, beszéd szeretete. Nagyon kedves papagály :)

Zelefánt 2011.03.17. 11:47:55

Noha már kezdtem kételkedni benne, de azért mégiscsak vagyok valaki: most olvasom, hogy a névnapomon fellép Budapesten Bryan Ferry.
Szabadságot már úgy is kivettem, most már csak egy szimpla bankrablás van hátra, és ott leszek.

frea 2011.03.17. 11:51:39

@mama ottmarad: Hát ez szebb, mint a mi Nagy Sándorunk!Bár ez is hasonlóan zöld volt, amikor Béci és Gigi élménybeszámolót tartott!

Albino Vernyul 2011.03.17. 11:54:43

@Zelefánt: Akkor leszel valaki, ha Alekoszal is talalkoztal mar.. Ilyen Bryan Ferryk senkik hozza kepest.. Ezt jol jegyezd meg...;))

frea 2011.03.17. 11:58:46

@Albino vernyul: Vagy legalább Szundikával. Bryen Ferry!

mama ottmarad 2011.03.17. 12:06:42

@csicserierika: én sose gonoszoználak le téged. Tedd rám a jelet, oszt kinn hagylak :))) (sátáni kacaj)

mama ottmarad 2011.03.17. 12:09:10

Nehéz szívvel megváltam a vállalt szerepem szerinti, "Szandika tetovált szemöldöke"-től, és aktualizáltam az avataromat.

Albino Vernyul 2011.03.17. 12:14:52

@frea: Nyugi, kicsit relaxalj, trollokon nem idegeljuk magunkat...:

www.youtube.com/watch?v=TMdpyWaC68o&feature=related

Zelefánt 2011.03.17. 12:18:00

@jahuu:
Vagy Katerina.
De inkább az előbbi.

Zelefánt 2011.03.17. 12:25:14

@frea:
Nem tudom, hogy jól olvastam-e, de Szundika most a pankrációban(!) gondolkodik.
Elképzelem, ahogy földhöz vágják és kipukkad és szétfolyik és egy csomó vegyvédelmi védőöltözetbe bújt katasztófaelhárító szalad összeporszívózni a belőle származó fertelmes és veszélyes anyagokat, úgymint lustaság, léhaság, harsányság, ostobaság, (ki)állhatatlanság, no meg (a legveszedelmesebb) sötétség.

arkangyal44 2011.03.17. 12:36:00

@Albino vernyul: Kedves nyuszi,az hogy nem történt semmi ,azt arra értettem hogy nem nagyon volt közvetítés 01.32-kor volt az utcsó kommenet,ha Lepkécske vanik ő képes közvetíteni ahogy az udvaron nő a műfű,egészen hajnalig,míg olvasom az éjjeli kommenteket,meg tudom inni a reggeli kávém.

csicserierika 2011.03.17. 12:39:49

@mama ottmarad: én már megkaptam többször is, gondoltam trendi leszek :)

Szentpeter 2011.03.17. 12:40:50

Szandika gondolkodik ? ...nebazdmeg...

arkangyal44 2011.03.17. 12:43:30

megyek betolok az arcomba egy kis hamit,vesevelőt csináltam,van bőven ha szereti valaki.céklasaláta van hozzá :)

frea 2011.03.17. 12:49:14

@Zelefánt: Azt hiszem, ragaszkodik a veszélyes anyagaihoz, sőt, még büszke is rájuk.

csicserierika 2011.03.17. 12:51:41

@Albino vernyul: megnéztem. Én meg úgy látom, hogy csupán rosszul esett Aleknak, hogy még hacsak játszásiból is,de kapjon pár jó szót egy lánytól Gigi kigúnyolta helyette, mert nagyon bátor lány a bátyus gatyája mögé bújva és állandó házi majma (Jerzsi) védelmébe. Egyébként nem tűnt fel, hogy mikor Béciék kint voltak falun Jerzsi egész felszabadult volt?
Anikónak bármikor ott van Laci. Éva mostanában válik le Alekról, most látszik, hogy csak érdek miatt és jobb híján haverkodott Alekkal. Azért öröm lesz nézni majd Évát, hogy fog szűkölni Alek barátságáért, ha megint kap egy kendőt. Most ahogy nyomják Jerzsit és Gigiéket, nem hiszem, hogy Éva bárki ellen is visszamenne.
Szófosásom lényege, hogy Alek a legmagányosabb odabent, és még egy kis talmi kedvességet is sajnáltak tőle.

Albino Vernyul 2011.03.17. 12:52:00

@arkangyal44: A fene.. Ide azt a vesevelot...:)
Lepkenek bizos ejjeli feladatai voltak.. Bevallom, a nagy keszulodes vegefele en is bealudtam...;))

-Sarq- 2011.03.17. 12:53:14

@Zelefánt: Szandika csak az estek háziasszonya lenne, a pankrációhoz a női alapanyagot Lázár HÉB László (azaz Lázár Hit és Becsület László) szállítaná.

Albino Vernyul 2011.03.17. 13:03:35

@csicserierika: Jerzy kicsit felszabadultabb amugy is.. Illetve tobbet mutatnak meg belole az osszefoglalokban, mint eddig, es azt is mashogy.. Hozzak fel RTL-ileg..
Alek meg sokszor maganak koszonheti az elzartsagot.. Tulprimadonnaskodja a szerepet mostanaban.. Raadasul tegnap ejjel is, mig a tobbiek felporogtek a cucc osszerakasban, O lefekudt az agyara, es kesz.. Kivonja magat sok dologbol, ezzel fokozza a kulonallasat.. Ez a felesleges Gigis odaszuras, megint teljesen ertelmetlen volt..

frea 2011.03.17. 13:12:16

@Albino vernyul: Sanyi leginkább a nyakkendője igazgatásával van elfoglalva.

csicserierika 2011.03.17. 13:13:50

@Albino vernyul: gondolom azért, mert már Éva is és mindenki kezdi kiközösíteni szép finoman. Érzik, hogy kint baromira erős és ez az egy fegyverük ellene. Nem hibáztatom őket, de vegyük már észre, hogy Alek is egy érző ember . Majd csak vége lesz ennek a hétnek, és remélem kissé felpörög már végre a műsor.

mézescsók 2011.03.17. 13:16:32

@mama ottmarad: Én meg a szívemhez kaptam. Cserhalmi Gy. a kedvenc magyar színészem, erre tessék...
@Albino vernyul: És mindezzel k...va nagyon -nagyon segítettek a családon.
@rianna: Én meg legfeljebb - emberközeli helyen - egy lepusztult kocsma pultja mögött tudom elképzelni! Minden más helyen közveszélyes lenne a publikumra.
@beebeer: Ez ám a karrier!
Egyébként nem lehetséges, hogy tajtsiker volt a pisilős kiscsaj?
@frea: Az élménybeszámoló nagyon jó volt. Én azt éreztem rajta, hogy jól érezhették magukat és tényleg örültek, egymás szájából vették ki a szót, feldobta őket. Nem emlékszem más olyan kinti programra, ahonnan ennyi lelkesedéssel jöttek volna vissza. Még a lovaglásról és a gokartozásról sem.

John May R 2011.03.17. 13:18:48

ötszázhatvannegyedik :) Sziasztok!

frea 2011.03.17. 13:18:50

@mézescsók: Nekem is nagyon tetszett, őszinték voltak és boldogok.

frea 2011.03.17. 13:20:16

@mézescsók: A kiscsaj örömében, vagy ijedtében pisilt be?Erről nem szól a fáma.Nem mindegy!

mama ottmarad 2011.03.17. 13:21:38

@frea: kényszeres igazgatásával ... kicsit esőember. Fura és szerethető, de nagy-nagy türelem kell hozzá, ha állandóan mellette vagy.
Nekem elég mesterséges, ahogy az Évát Anikóra cserélő titkos művelet zajlik. Eléggé fegyelmezetten hajtják végre.
Ezt szánják frissítésnek? Kíváncsi leszek, hogy a., Ani mikor küldi el a pitlibe, b., Éva meddig bírja féltékenységi jelenet nélkül?

dr. gernika 2011.03.17. 13:26:06

@csicserierika: Alek gondolkozzon el rajta, hogy miért nem kedvesek vele. Én sem lennék az vele, egy percig sem.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 13:28:09

@gernika:

Én addig terrorizálnám amíg fel nem adná az egészet :)

frea 2011.03.17. 13:33:52

@mama ottmarad: Éva eddig is rühellte, de jóformán csak vele maradt beszélő viszonyban. Fura, de számomra nem szerethető. Buta, egoista, önző, lusta, műveletlen, szerintem ő sem érti, hogy mit kajolnak rajta. Ráadásul utolérte a buta emberekre jellemző elszállás, ettől meg egyre unszinpatikusabb. Szerethető egy csetlő botló, de jóindulatú ember, de egy okoskodó , üres, érzelem nélküli báb nem.

genevieve 2011.03.17. 13:36:05

@csicserierika:

nem azért, hogy most is ellentmondjak neked, de:-)

neked az nem mond semmit, hogy anikó a térdét tette alek elé, nehogy közelebb tudjon jutni hozzá?:)))))

a másik, hogy alek ezt a feladatot is arra használta, hogy egy kis potya tapihoz jusson, akkor miért is kéne giginek kedveskedni és jó szavakat adni?

dr. gernika 2011.03.17. 13:37:16

@frea: Egyetértés. Soha nem láttam arra példát, hogy Alek önzetlenül tett volna bármit is egy lakótársáért.

genevieve 2011.03.17. 13:37:55

@frea: nem érti, de most már teljesen rájátszik erre a szerepre, egyre nagyobb lesz az arca...
viszont béci, a párbajon rádöbbent, hogy elszaladt vele kicsit a ló, és ő vissza is vett magából
bár szerintem jogosan van/volt nagy az arca:-D

dr. gernika 2011.03.17. 13:41:24

@genevieve: Jogosan hát, bár nekem ez nem volt nagy. Ha valaki megérdemelten büszke magára/a teljesítményére, akkor a szememben akkor lesz visszatetsző, ha (ál)szerénykedni kezd.

Albino Vernyul 2011.03.17. 13:43:02

@mézescsók: Nezd.. Persze ettol nem lesz penz, meg munka, meg egesz csalad.. De ezt Ok nem is tudjak megteremteni nekik.. Ha szereznek egy jo napot, egy kicsit felrazzak Oket, esetleg kapnak nehany hasznalhato ruhat, cuccot, mar az is valami..A figyelemfehivas amiben igazan tudnak segiteni.. Ahogy olvastam az Alapitvany oldalan, nem csak ez az akcio van, hanem gyujtenek az iskolai etkeztetes kiegeszitesere, stb.. Sok-sok ilyen akcio kell, valamit segit.. A gondokat viszont csak orszagos szinten lehet kezelni, ehez mindenki kicsi, gazdasag, es politika fuggo...

gidabiga 2011.03.17. 13:43:34

@John May R:

szia! :)

én nem láttam a tegnapi öfit, majd Hajniból kiokosodom :)
lelőtték az onlájn tévét :(

frea 2011.03.17. 13:45:02

@gernika: Csak magával van elfoglalva, nincsenek érzelmei. Én, én, én.Van az egész lényében valami iszonyú taszító. Nem írom le, mit mondott a nagynéném/pszichiáter/, mert a Sanyi rajongók megskalpolnának. Szeresse, akinek ez jön be.

dr. gernika 2011.03.17. 13:46:55

@Albino vernyul: Sajnos az én gyerekkoromban is volt olyan, aki szinte csak az iskolában evett. :( Ezekre kéne fokozottan odafigyelni, a tanítási szünetekben is. Ingyenes napközi, programok, stb.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 13:47:26

@frea:

Én kíváncsi vagyok rá, mit mondott. Nem fog senki megskalpolni!

genevieve 2011.03.17. 13:47:51

@gernika: én is igy látom:-)

kiváncsi leszek a mai összefoglalóban, hogyan reagálta le éva és alek a gyerekekkel való találkozást.

dr. gernika 2011.03.17. 13:48:41

@frea: De,írd le csak nekem légyszi, majd megvédelek. Kíváncsi vagyok végre egy szakértői véleményre.

genevieve 2011.03.17. 13:49:20

@gernika: először az jutott eszembe, hogy nincs is sanyi nevű villalakó:-DDDD

frea 2011.03.17. 13:50:12

@genevieve: Ezt sem értettem soha. Oliver kiosztott mindenkit, ocsmány stílusban. Éva üvölt, mindenkit leugat, Sanyi rátámad Bécire és Jerzyre, mindez rendben. Csóri Bécinek egyszer lesz tele a hócipője, és megy a hűha. Miért is kéne csak neki szentnek lennie?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.17. 13:51:47

@frea:
viszont tegnap is csak ő tudott nevetést kihozni belőlem:)
meg a kecskék

frea 2011.03.17. 13:53:21

@gernika: Csak az egyiket, jó?Asperger szindrómás. A másikat majd valamikor később.

genevieve 2011.03.17. 13:54:21

@frea: kettős mérce:-)

ha valakivel szemben zsigeri az előítéletünk akkor azzal szemben nehéz objektiven viselkednünk

pl. nekem is nagyon nehezen megy, de igyekszem nem ócsárolni azt akit nem kedvelek...

dr. gernika 2011.03.17. 13:54:25

@genevieve: Nekem meg Szandi Sanyija. :DD

genevieve 2011.03.17. 13:55:11

@frea: na most guglizhatunk:-D

dr. gernika 2011.03.17. 13:55:49

@frea: Az Asperger múltkor már volt itt téma, és elolvastam a tüneteket- tényleg illenek rá.
A másik a pszichopata? :)

genevieve 2011.03.17. 13:56:27

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

érdekes, nekem meg az volt a reakcióm, hogy mekkora luzer....

bepacsulizza magát, mintha azon múlna, hogy rágerjednek a nők.....

az a fej tanulmány volt, mikor rájött, hogy kecskék a vendégek.....

biró lóránt 2011.03.17. 13:57:40

Legyen a népszerűség mértékegysége mostantól az ALEK.

1000 alek = 1 kiloalek

John May R 2011.03.17. 13:57:44

@gidabiga: hát én a tegnapit pont láttam, majd kérdez, ha nem értesz valamit :)

frea 2011.03.17. 13:57:49

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Sanyi kérlek Nagy Sándor, akinak az Alekosz név jobban tetszett. Becsületes neve Sándor. Akkor még érteném a dolgot, ha tudna görögül. A Sándor neki túl snassz. Ez olyan, mint Borbála barátnőm, aki halálosan megsértődött, mert senki nem volt hajlandó Barbarának hívni. Azóta kinőtte.

gidabiga 2011.03.17. 13:57:55

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Alek, nem?
a neve magyarul Sanyi, úgy tudom

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.17. 13:58:05

@genevieve:
és ezért roppant szórakoztató is volt:)

gidabiga 2011.03.17. 13:58:49

@John May R:

én soha semmit nem értek, tudod, szőke... :D

John May R 2011.03.17. 13:59:19

@gidabiga: Nagy Sándor, a görög. Egészen pontosan :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 13:59:38

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Sanyi a ló, aki meghalt. A lókupec le akarta nyúzni a bőrit. Nem kapott bicskát. :(

@genevieve:

A parfüm sokat számít! Alekosz esetében viszont igaz ez: Ha a szart üvegben felrakod a polcra, egyből lekvárnak hiszi magát.

dr. gernika 2011.03.17. 13:59:47

@genevieve: Nard komolyan aggódott a kecskemama erényéért az éjjel. :)

genevieve 2011.03.17. 14:00:01

@frea: alekosz, ,mint alekszandrosz röviditve?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.17. 14:00:06

@gidabiga:

értem, de már meg is jött a válasz:))

@frea:
volt már a vévék történetében indián meg elvis is :)

én azért maradok az Alekosznál, hamár..:)

genevieve 2011.03.17. 14:07:19

@gernika: úgy tudtam nagy sándor meleg volt:-)

genevieve 2011.03.17. 14:10:18

azért azt meg kell jegyeznem, ha már az előbb a kettős mércét emlegettem, hogy mostanság éva egészen normálisan viselkedik:-)

dr. gernika 2011.03.17. 14:10:38

@genevieve: Jajjmár, csak széles látókörű. :))

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.17. 14:12:45

@genevieve:
ezen nem fogunk összeveszni, azt hiszem:)
de gondolom a mondást ismered, meg az értelmét is:)

genevieve 2011.03.17. 14:13:44

@gernika: vagy sok mindenre nyitott:-)

gidabiga 2011.03.17. 14:14:15

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

de a pap ugye nem Ralph atya?
mert tőle felborult a bioritmusom :D

genevieve 2011.03.17. 14:15:31

@gidabiga: a fiatal ralph atyától?:-)

attól nekem is:-D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.17. 14:16:07

@genevieve:
:))

@gidabiga:
azt hiszem ma nem vagyok a top-on, ki az a Ralph atya?:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 14:16:28

@genevieve:

Alexandros nem volt homár, hanem mindent megdugott. Nőt, férfit, ami kéznél volt. :) Akkoriban ez ok volt. :)

genevieve 2011.03.17. 14:16:43

@gidabiga: bár ő is nyitott gondolkodású férfi volt:-)

genevieve 2011.03.17. 14:18:03

@Nard: aham, akkor ezért példakép aleknak, ő is megdugna lassan mindent ami kéznél van....

(bocsánat akit sértettem ezzel a megnyilvánulásommal)

frea 2011.03.17. 14:18:42

@gernika: El is vitték gyorsan, felmérve a veszélyt.

genevieve 2011.03.17. 14:18:45

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: a tövis madarak főszereplője volt, kb 30 éve

dr. gernika 2011.03.17. 14:19:14

@Nard: Azért félted te azt a kecskét! :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.17. 14:20:23

@genevieve:
Azt én nem néztem, csak emlékszem rá, hogy nagy sikerű sorozat volt:)

@gernika:

nem kevés:)
csak akkor még nem néztem meg mindent:)

genevieve 2011.03.17. 14:20:25

@gernika: jajj istenem csak nehogy kacsát is kapjanak:-D

dr. gernika 2011.03.17. 14:22:21

@frea: Megúszta szegénykém.
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Pedig akkoriban nem sok választás volt. :)
@genevieve: Vagy nyulat!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 14:22:33

@genevieve:

Nagy Sándor makedón volt, nem görög. :) Ezt sem tudja a nyomorékja.

@gernika:

A görög vér miatt! Még a végén beküldik azt buzukis csávót, hogy énekeljen neki! :) Delhusa Gjon vagy ki a tököm.

gidabiga 2011.03.17. 14:24:15

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Tövismadarakban az atya :)
de Chamberlaintől a hideg ráz :)

genevieve 2011.03.17. 14:24:24

@Nard: én azt nézném meg, ha a benkő-t küldenék be hozzájuk:-DDDDDD

John May R 2011.03.17. 14:25:02

@Nard: Alekosz görög csak erre akartam utalni, most nagyon beletenyereltél...

gidabiga 2011.03.17. 14:26:33

@genevieve:

pedig a kacsa jófej, a Jóbarátokban is milyen kedves háziállat volt :)

genevieve 2011.03.17. 14:28:04

@John May R: Alekosz magyar.
Az édesanyja görög.

genevieve 2011.03.17. 14:28:40

@gidabiga: igen, a japános is szeretik:-D

2011.03.17. 14:33:19

@mézescsók: "Egyébként nem lehetséges, hogy tajtsiker volt a pisilős kiscsaj?"

Ezen elgondolkodtam, nem állítom, hogy marhára jó kislányként még sosem kerültem illuminált állapotba, egyszer előfordult és emlékszem, mikor a szoba forogni és az ágyam meg liftezni kezdett, na még akkor is kimentem a WC-re hányni, azon buktam meg az ősök előtt, hogy a folyosón faltól-falig támolyogva tettem meg az uszkve 3 méteres utat, mint egy hibbant flippergolyó. Bepisilésről szó sem volt úgy két éves koromtól.

Egyébként most néztem meg egy Jonathan Rhys-Meyers filmet, pusztán azért, mert ebben a pasiban van valami határtalanul vonzó titokzatosság, odavagyok érte, meg a TV-ben is láttam, ha véletlenül itt teremne és átölelne tutira nem a magam alá pisilés jönne szóba, nálam a tetszési index gyomortáji bizsergésben nyilvánul meg. :)

mama ottmarad 2011.03.17. 14:33:22

@frea: ő egy szánnivalóan periférikus, alapvetően jóindulatú, évaszerűen egoista, félrenevelt kölök. Nem szimpi, de nem ellenszenves- mint műsorelem. Ha testi közelségben lenne, sokkolóval védekeznék :)

John May R 2011.03.17. 14:33:28

@genevieve: te meg nem érted a viccet, nem kell mindent túlmagyarázni. kire mondták a vévében, hogy így görög, meg úgy görög, hát nem Jerzyre... :)

gidabiga 2011.03.17. 14:33:43

@frea:

már azelőtt is kirázott :)
nem bírom a bájgúnár pasikat :)))
@genevieve:

én is, enni :D

dr. gernika 2011.03.17. 14:34:10

@Nard: Az albán. :)
@genevieve: Jááááj. Ha valamit, akkor én tényleg azt nézném meg, hogy beküldenek neki egy mindenre elszánt rajongót (hogy mégse reklámozzuk már a prostitúciót), aztán lássuk, mit kezd vele a nyugiszobában. A pszichológusok esszé-hegyeket írhatnának róla az esti online után.

frea 2011.03.17. 14:36:20

@gidabiga: Az egyébként érdekes, hogy sosem említik, hogy Chamberlannal indultak a kórházi sorozatok. Dr. Kildere címmel futott, láttam belőle részeket.

gidabiga 2011.03.17. 14:38:06

@frea:

nem rémlik, szerintem nem láttam.

Albino Vernyul 2011.03.17. 14:39:31

@beebeer: Ejnye... Hat elment a csaj... Olitol mindenki elmegy... Ki igy, ki ugy...;))

genevieve 2011.03.17. 14:39:31

@John May R: jajj már, dehogy nem értem:-DDD

genevieve 2011.03.17. 14:41:14

@Albino vernyul: azért ennek a kis infónak hogy örülhetett enikő

frea 2011.03.17. 14:44:09

@mama ottmarad: Nem vitatkozni akarok, de pont a jóindulatot nem látom. Tiszta jóindulatból megette iszákos cimbijével az egész banda kenyerét, persze marha bátor volt a főbikával a háta mögött. A megtermékenyítős szövege óta hidegrázásom van tőle. Gyanítom mást akart a csajokkal, fel se fogta, milyen marhaságot mond.

2011.03.17. 14:45:49

@Albino vernyul: franc se tudja, Olitól engem a hideg ráz ki, ha látom. Maradok inkább Jonathan Rhys-Meyersnél mára. :)

K Tomoceusz 2011.03.17. 14:46:21

Alekosz egy hülye, Sándorként kitalálhatott volna jobb nevet is magának. Lehetne Lilu, Buci vagy Gigi, hogy csak a szakmai példáknál maradjunk.

15 perccel adás elött egy örömteli hír. Már második hete nyomjuk le a konkurens csatornát kommentekben, pedig ott repkeknek a kukik meg a puncik.

frea 2011.03.17. 14:46:58

@Albino vernyul: Tényleg, mi van az Enivel?Már szinte hiányzik.

genevieve 2011.03.17. 14:49:00

@beebeer: megsasoltam:-)

eeeeegen:-DD

frea 2011.03.17. 14:49:06

@K.Tomoceusz: Pfúj. Szívesebben nézek gidákat, és nagyon várom a Rákóczi Ferit!

frea 2011.03.17. 14:51:23

@beebeer: Zavaró az a hapsi. 40-45 évesnek gondoltam, állati kiélt az arca.

K Tomoceusz 2011.03.17. 14:52:13

@frea: Pedig fontos az információszerzés. Végre láttam jászkarajenői lakost.

2011.03.17. 14:52:31

@genevieve: Ugye, ugye, beebeer néni nem téved! :DDDDDDDD

gidabiga 2011.03.17. 14:53:19

@frea:

nem gondoltam, hogy valaha ilyen fontos szerepem lesz :D

mama ottmarad 2011.03.17. 14:53:54

Tévedés ne essék, messze nem a kedvencem (nincs közöttük olyan) Alek, csaupán szerettem volna megemlíteni mellette szóló érveket ... nem volt könnyű.
Tény, hogy rajta mulatunk a legtöbbször, ha borzongva is.
A tegnapi műsorban 3 poénra emlékszem, ebből 2 hozzá kapcsolódott. (Arcvíz, Cserhalmiság.)
Szánalomból is ő kapta tőlem a legtöbbet: Lilunak előadottak, a híradó szerkesztése.

genevieve 2011.03.17. 14:54:33

@beebeer: ha most pasi lennék, és ő meg nő, akkor azt irnám, hogy sunapozitiv:-DDD

2011.03.17. 14:54:49

@frea: zavaró?????? 40-45?????? Édes lyányom, ne ragadj le egyetlen képnél, ilyen magárahúzó delejes tekintetet nem sokat látsz.
Bár tényleg nem az a tipikus kaliforniai szépfiú, de az nálam csak előny!!!

frea 2011.03.17. 14:54:50

@K.Tomoceusz: Lehet, hogy a trollunk is ott ügyködik, és csak dühös volt?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 14:55:41

Kiderült, hogy autista vagyok. El is bujdokolok. 45 SQ 18 EQ :(

frea 2011.03.17. 14:56:19

@beebeer: Én sem csípem a szépfiúkat, de az Oliver arca túl közönséges.

genevieve 2011.03.17. 14:56:45

@mama ottmarad: lehet, de én jobban szeretek valakivel együtt nevetni, mint valakin nevetni:-)

2011.03.17. 14:57:42

@Nard: Ne keseredj el, volt főnököm szerint: egészséges ember nem létezik, csak nincs megfelelően kivizsgálva!

genevieve 2011.03.17. 14:58:20

@frea: inkább markáns:-)

de most én mondom, hogy kinek a pap:-)

gidabiga 2011.03.17. 14:58:52

@genevieve:

hát, ketrecbe zárt embereken csak nevetni lehet, velük együtt sosem :)

2011.03.17. 14:59:30

@frea: én nem tudom miért taszít, de nagyon taszít. Valaki írta már itt, hogy olyan, mintha mindig piszkos lenne, én nem tudom, de láttára nem bizsereg, émelyeg a gyomrom.
Ráadásul kőbunkó és marhára el van szállva magától. Szvsz.
Már bocs a rajongóitól!

frea 2011.03.17. 15:00:30

@beebeer: Képzelheted, ha a kedvenc színészem Edward Norton. Ő sem az a tipikus szépfiú.

genevieve 2011.03.17. 15:01:11

@Nard: mi történt? akarsz róla beszélni?:-)

genevieve 2011.03.17. 15:02:00

@beebeer: állj, akkor most kiről beszélünk?:-)

2011.03.17. 15:05:30

@frea: ne mááááár! Imádom, már az Harcosok Klubja előttről is!!! Amerikai história X.
Olyan kis ártalmatlan úri fiú kinézete van, de veszélyes darab! Ráadásul talán ő az egyetlen általam ismert színész aki első három filmjével megcsinálta az életművét.

the sandwich maker 2011.03.17. 15:07:22

@frea: Eeeedward Nortooooon!!! Ő a legmagasabb szinteken szép, egyénisége kisugárzik a külsejére, mint a piramis csúcsa a sivatagra.

2011.03.17. 15:08:00

@genevieve: én ömlengek itt OFF-ban Jonathan Rhys-Meyers szemeiről.
Csak nem Alekoszra értetted???? Mert akkor elhatárolódok! :)

genevieve 2011.03.17. 15:09:11

@beebeer:az ömlengésig oké:-)

de ki taszít?:-)

2011.03.17. 15:10:54

@genevieve: Olivérre mertem ezt írni, de nem akartam megsérteni véleményemmel senkit, aki Olivér fanja. Belőlem ezt hozza ki, gondolom azért túléli.

genevieve 2011.03.17. 15:12:50

@beebeer: ja, igy már ok:-)

egyetértek:-)

genevieve 2011.03.17. 15:13:24

@frea: ja, és akkor itt is keveredés volt, olivér sskk

2011.03.17. 15:15:47

@genevieve: összegzem Jonathan Rhys-Meyers, Edward Norton mmkk, Olivér sskk. :)

genevieve 2011.03.17. 15:18:37

@beebeer: de a legmagasabb szinteken johnny deep:-)) MMKKK

tegnap is annyira - de annyira az álmosvölgyben:-D

mama ottmarad 2011.03.17. 15:22:11

@genevieve: egyetértek. Csakhogy nem nagyon van kivel és min együtt nevetni. Talán tegnap Anikóval, a kényszerröhögés okán, azt is azért, mert eszembe jutott a Balázs múltkori szűnni nem akaró röhögése :)

A kiskecske vitte a pálmát tegnap, rajta nem lehetett nem mosolyogni :)

2011.03.17. 15:22:42

@genevieve: Hol volt tegnap az Álmosvölgy legendája? Az egy tök jó film és még csak egyszer láttam.
Depp nálam respekt, mint színész, de nincs bizsergés gyomortájon. :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 15:23:31

@genevieve:

Kitöltöttem egy ilyen EQ-SQ tesztet. EQ az érzelmi hányados, az SQ pedig a rendszerező hányados. Nagyjából egy tál bab érzelmi potenciáljával rendelkezem. Az SQ-m meg átlagon feletti. A teszt kiértékelésében az volt hogy a 20 körüli EQ-val rendelkezők valszeg autisták.

A jobb alsó sarokba az extrém férfias aggyal rendelkezõk kerültek, közülül a 20 pont körüli EQ-val rendelkezõk nagy valószínûséggel autisták.

A másik meg:

Ön 45 pontot ért el.

A nõk átlagosan 24, a férfiak 30 pontot érnek el. Az Ön rendszereket elemzõ, feltáró, megértõ képessége átlagon felüli.

genevieve 2011.03.17. 15:25:20

@beebeer: fem3,, kb 10-től

mondjuk én már láttam vagy 5ször:-)

genevieve 2011.03.17. 15:26:37

@Nard: ezért ne legyél szomoru:-)

szar a teszt és kész:-)

genevieve 2011.03.17. 15:27:52

@Nard: hol link?
kitöltöm:-D

genevieve 2011.03.17. 15:30:39

hol a link....na, tiszta hülye vagyok:-)

mama ottmarad 2011.03.17. 15:36:20

@beebeer: Edward Norton tekintete MMKK lájk :)

frea 2011.03.17. 15:41:50

@beebeer: Visszajöttem. Igen, nekem is az Amerikai história X ben lett a kedvencem. Imádom.

genevieve 2011.03.17. 15:45:13

@frea: a tesztnek amit nard töltött ki

2011.03.17. 15:48:56

@Nard: találtam hasonló tesztet, csak nagyon nehezen olvashatóak a kérdések. Nekem 50,20, ezek szerint kiegyensúlyozott agyam van. Bár a 20-szal nem értek egyet, még hogy az én rendszerelemző, -feltörő képességem átlagon aluli?!!
Szar a teszt!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 15:49:04

@genevieve:

www.fn.hu/modules/teszt_sq/v1/iv0.html

Ha szarul jelenik meg, akkor a firefoxnál a View menu-character encoding-Western(ISO-8859-1) -et kell beállítani.

2011.03.17. 15:50:18

@mama ottmarad: nekem Edward Norton úgy egyben mmkk like. Biztos a tehetség az, ami megszépíti az embereket.

genevieve 2011.03.17. 15:52:21

@Nard: na, már itt elbasztam a megoldó készségem:-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 15:52:44

@beebeer:

Edward Norton nekem is nagy kedvencem. Főleg az a kis mosoly amikor letérdel a rendőröknek :) (Hetero férfi vagyok) :)

2011.03.17. 15:53:23

@frea: Én már előbb, valami Richard Gere filmben figyeltem fel rá, töbszörös személyiségű ministráns fiút alakított és volt egy jelenet, mikor a félénk, félszeg fiú átváltott az agresszív énjére. Na az volt az a pillanat, mikor megjegyeztem a nevét.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 15:55:17

@beebeer:

Igen, Gere volt az ügyvéd aki ingyé' elvállalta az ügyét a srácnak. Emlékszem rá :) Dögölj meg Smaciban is remek volt, de akkor Robin Williams volt a genya :) Na neki áll igazán jól a gonosz szerep :)

2011.03.17. 15:57:24

@Nard: igen, megvan a jelenet, de aztán, ahogy tarkóra tett kézzel távolodik, beteszik a kocsiba, az a mosoly, ahogy kezd eltűnni, ahogy lassan felfogja mit tett és mi lesz ennek a tettnek a következménye....
Mondom én, három filmmel megcsinálta, hogy kihagyhatatlan a filmtörténetből, a többi csak bónusz. A Harcosok Klubja után bónuszkorszakát éli. Szvsz.

2011.03.17. 15:58:57

@Nard: Ezt a Smacit nem láttam, vagy nem a magyar címén. Edward Nortont mindig angolban nézem, idegesít a magyar szinkron, ezt a kultúrált orrhangot képtelenség magyarítani.

dr. gernika 2011.03.17. 16:05:37

@Nard: "Nagyjából egy tál bab érzelmi potenciáljával rendelkezem."
Tanúsítom! :D

@genevieve: Nem, tényleg ilyen. :)

genevieve 2011.03.17. 16:07:47

@Nard: na aszondja, hogy

EQ: 57
SQ: 40

ez alapján kiegyensúlyozott agyam van:-)

Albino Vernyul 2011.03.17. 16:17:23

EQ 45 A pontszáma alapján Ön átlagos képességekkel rendelkezik mások érzéseinek megértése, és az azokra való helyes reakciók terén. Tud bánni az emberekkel, nem hiányzik Önbõl az ehhez szükséges érzékenység és figyelem.

SQ 41.. Az Ön rendszereket elemzõ, feltáró, megértõ képessége átlagon felüli.

Es ferfi agyam van.. Meg jo...;))

genevieve 2011.03.17. 16:32:17

@genevieve: SQ alapján nekem is férfi agyam van:-)

ami viszont meglepő lehetne:-)
bár én már megszoktam:-)

dr. gernika 2011.03.17. 17:03:38

@genevieve: Fogjuk rá. :) (vele élek)
EQ: 37
SQ: 22
Nagyjából erre számítottam, átlag alatti (de kiegyensúlyozott) vagyok mindkettőből, de legalább az IQ-m magasabb, ha érvényesek még az 5 évvel ezelőtti eredményeim...

haruka 2011.03.17. 17:30:36

@Nard: nekem csak 25 jött ki, érdekes. és férfiagyam van, ezen mondjuk annyira nem lepődtem meg.
süti beállítások módosítása