Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X89

2011. március 16. 15:00 - Hódos Hajnalka

„Gyötrelmesebben haladtak mint gondolta volna. Egy óra alatt talán ha egy mérföldet tudtak megtenni. Megállt és visszanézett a fiúra. A fiú megtorpant várt. Azt hiszed meg fogunk halni ugye? Nem tudom. Nem fogunk meghalni. Jól van. Nem hiszel nekem. Nem tudom. Miből gondolod hogy meg fogunk halni? Nem tudom. Ne mondogasd már egyfolytában hogy nem tudom. Jó. Miért gondolod hogy meg fogunk halni? Nincs ennivalónk. Majd találunk valamit. Jó. Meddig bírja ki az ember élelem nélkül? Nem tudom. Mégis mit gondolsz? Talány néhány hétig. És aztán? Holtan esik össze? Igen. Rosszul tudod. Az ember sokáig kibírja étel nélkül. Van vizünk. Ez a legfontosabb. Víz nélkül nem lehet sokáig életben maradni. Jó. Nem hiszel nekem. Nem tudom. A fiú arcát fürkészte. Kezét túlméretezett hajszálcsíkos kabátjának zsebébe dugta. Azt hiszed hazudok neked? Nem. De úgy gondolod a halállal kapcsolatban hazudnék? Igen. Jól van. A halállal kapcsolatban talán hazudnék. De most nem haldoklunk. Jó.” (Cormac McCarthy: Az Út) Ezen a héten a ValóVilág4 játékosainak bevonásával az alultáplált gyermekek javára indult gyűjtés. Ha szeretnél segíteni, az SMS szám: 06-91-334-334, díja: 252Ft + Áfa (63 forint) bruttó: 315 forint.

Béci egész éjszaka nem aludt, mindent megnézett Adrin. Örömteli éjszaka volt. Nem is a búcsú volt nehéz, hanem hogy mennyi dolog változik kinn. Jó lenne követni az eseményeket, vigyázni rá. Plusz pont Bécinek, ahogy a rögtönzött paravánt tartotta. Tetszett.

A Lakók feladatot kapnak, állítsanak össze egy listát azokról a tápanyagokról, amire egy 10-12 éves gyereknek feltétlenül szüksége van. Alekosz tejkenyérben gondolkodik. Azt hittem, kóbászkaviárban fog. Lehurrogja Évát, mert az szerinte bevásárlólistát ír. Várjávárjávárjá Anikó, a margarin meg a vaj az nem ugyanaz, főzéshez használják a margarint. A Flora is margarin, nem vaj. Az szintetikus, mondja Jerzsi, a vaj az teljesen más. Nem kell sokáig várni a pontos definícióra, a vaj az kemény, jelenti ki ellentmondást nem tűrően Laci. A margarin növényi eredetű, próbálkozik Jerzsi, de Alekosz hajthatatlan. Jó, rá van írva, hogy margarin, de csak azért, hogy jobban érthető legyen. Alekosz, ne idegesítsél már! A margarin főzéshez való! Nem eszik meg magába! Ez mi, dugja az orra alá Anikó a Flora dobozát. Ez vaj. Szívbarát margarin, ők a hülyék, nem? Jó, hagyjuk. Szerintem is, ennyi ökörséget ilyen rövid idő alatt még nem hallottam, pedig. A lista nyögvenyelősen készül, Laci nem adna gyereknek disznóhúst. Megjegyzem, ami a kocsmából jön ki, az a disznó, ami az ólból, az a sertés. Marhát se. Alekosz tovább cincálja az idegeimet, fontos a gyerekeknek a csokoládé. Meg a tea. Az is fontos, az egyik legfontosabb. Az hát, jó erős feketetea, citrompótlóval, négy evőkanál cukorral, hogyne lenne fontos.

A téma ugyanez, csak megérkezik Kinga, a dietetikus, aki végre eldönti a vaj vagy margarin vitát. Kinga érkezésével a beszélgetés nem lesz színvonalasabb, sőt. Megtudhatjuk, hogy a margarin azért jó, mert meg lehet vele kenni a kenyeret és nem olyan száraz akkor az étel és hogy a gyerekek a szénhidráttól tudnak rendesen futni, tanulni meg egyebek. Mit jelent az alultápláltság? Kivan a bordája. Visszavonja a fejlődésben. A többi okos mondatot nem idézném, egy napra ennyi hülyeség éppen elég. A lakók el tudnák képzelni, hogy lenne egy kertjük, és abból állítanák elő az ételeket. Milyen ételeket tudnátok elkészíteni ezekből az alapanyagokból? Éva húslevest és rántott húst. Én is most mondtam a mamának hétvégén, hogy a fejes saláta mellé kéne két sor rántott hús palánta, ha felszedjük a borsót, a helyét bevetjük húsleves maggal. A nyúlhústól idegenkednétek-e? Igen, de én nem ezt várom, hanem a szegény nyuszikázást. Jól van, megy ez, Gigi sajnálja a szegény nyulat. Kinga elköszön, mozgást javasol a lakóknak én meg hallgatok most jó mélyen.

Ezen a héten a lakók semmit nem kapnak készen, csak azokat az alapanyagokat használhatják, amivel a programban részt vevő családok gazdálkodnak majd, mindent nekik kell elkészíteni. Rögtön neki is állnak húst sütni, a főzelék meg se fordul a fejekben. A főzőcske közben megérkezik Lilu, abban a sárga pruszlikban nyáron nem mennék a Sugó partra sétálni, ezt a színt imádják a bogarak, találnak egy jó kis vackot és beszélgetnek. Hogy emlékszel, milyen volt a gyerekkorod? Jerzsi elmeséli, hogy volt egy közös udvar, hat család, hat lakás, egy pottyantós vécé. A lakás 15-20 négyzetméteres volt, ami konyhából és egy szobából állt, nem volt fürdőszoba. Emlékszik az éhezésre, volt, hogy édesanyukája hétfőn főzött egy fazék rizst és egész héten azt ették. Ha nem volt kaja, kölcsön kellett kérni. Mindig úgy vásároltak be a nővérével, hogy sok legyen és olcsó. Akkor jött rá, hogy alultáplált volt, mikor bekerült az állami gondozásba és két és fél hónap alatt felszedett hat kilót. Mintha egy szegény ember belecsöppenne egy királyságba, azt éreztem. Laci szülei sok dolgot megvontak maguktól, ez a program megadta az értelmet, hogy bejött a Villába. Anikóék kiköltöztek tanyára, a disznóólakat építették újjá, abból lett a házuk. Az udvaron volt a vécé, lavórban fürödtek. Szegénység volt, de anya olyan típusú nő, aki a jég hátán is megél. Éva is sokszor nélkülözött, sokszor nem volt pénze kajára, a cigiről nem is beszélve. Ha a barátai meghívták étterembe, elcsomagoltatta a kaját, hogy hazavigye. A nélkülözés számára az alapvető élelmiszerek hiányát jelenti. Az élelem, a kaja a legfontosabb.

Kezdem egy kicsit úgy érezni magam, hogy egy kinek volt szarabb versenyt zajlik a szemem előtt, aztán a cinikus énem megszégyenülten elkullog. Mi az, amit szeretnél? Egy saját szobát, válaszolja Béci. Alekosz szokás szerint hülyeségeket beszél, szeretné látni az eredményt, szeretné átlátni a feladatokat, minden feladat annyit ér, amennyit az ember kihoz belőlük. Gigi a legizgatottabb, ezt hadonászással fejezi ki. Az, hogy albérletben laknak, mind az ötükre nagy nyomás. Nekünk soha nem volt saját szobánk. Aztán lelkesen gesztikulál tovább, ennek a programnak meg kell valósulnia. Lilu távozás előtt beleeszik a hagymás krumpliba, de nem marad ebédre, mert már kinn kéne, hogy legyen, ez a mama halála, a mai napig olyat kapok fakanállal a kezemre érte, hogy könny szökik a szemembe, de nem, akkor sem szokom le róla.

Iskolák részére készül a felhívás, éneklés, zene, tánc, dohogás, hogy megint az a bizonyos két ember hiányzik. Alekosz a haját bazirgálja a tükörben, Éva sminkel. Laci nem akar szólni nekik, mert nem az apjuk, másnap meg ő lesz a negatív majom. Mi a téma, érkezik Alekosz. Éva, mire ideérsz, befejezzük! Na hát hallottam jó ötleteket, aztán ő is leül végre, sok köszönet nincs benne, mi a fene köze van a sportnak az éhező gyerekekhez? Készül a szöveg, Laci inkább azt írná, hogy országos összefogás, Anikó kiröhögi, na ez megint ilyen hit és becsület! Évának tetszik, Laci szerint eleget sírdogáltak már. Éva és Alekosz összebalhézik az asztalnál. Éva, fogyókúra? Most mit idegesítesz? Mi közöd van hozzá, hogy mennyit eszek? Neked meg olyan borostád van, mint az állat! Gigi csendesíti őket, falra hányt borsó. Az ötletelést bősz magolás követi és láthatjuk a werkfilmet is, igen érdekfeszítő a ki hányszor, hogyan bakizott, mondjuk Gigi és Éva szarógalamb pózát sem értem, azt pláne, Béci miért a zöld állatkára ül, de űdóguk. Béci annyira nem gyökér, hogy súgógép kelljen neki, aztán a riportszobában bevallja, meg kellett jegyeznem két mondatot, és a Jerzsi jobban beszélt, mint én, már nem azért mondom. Én se.  

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
716 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.17. 14:16:07

@genevieve:
:))

@gidabiga:
azt hiszem ma nem vagyok a top-on, ki az a Ralph atya?:))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 14:16:28

@genevieve:

Alexandros nem volt homár, hanem mindent megdugott. Nőt, férfit, ami kéznél volt. :) Akkoriban ez ok volt. :)

genevieve 2011.03.17. 14:16:43

@gidabiga: bár ő is nyitott gondolkodású férfi volt:-)

genevieve 2011.03.17. 14:18:03

@Nard: aham, akkor ezért példakép aleknak, ő is megdugna lassan mindent ami kéznél van....

(bocsánat akit sértettem ezzel a megnyilvánulásommal)

frea 2011.03.17. 14:18:42

@gernika: El is vitték gyorsan, felmérve a veszélyt.

genevieve 2011.03.17. 14:18:45

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: a tövis madarak főszereplője volt, kb 30 éve

dr. gernika 2011.03.17. 14:19:14

@Nard: Azért félted te azt a kecskét! :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.17. 14:20:23

@genevieve:
Azt én nem néztem, csak emlékszem rá, hogy nagy sikerű sorozat volt:)

@gernika:

nem kevés:)
csak akkor még nem néztem meg mindent:)

genevieve 2011.03.17. 14:20:25

@gernika: jajj istenem csak nehogy kacsát is kapjanak:-D

dr. gernika 2011.03.17. 14:22:21

@frea: Megúszta szegénykém.
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Pedig akkoriban nem sok választás volt. :)
@genevieve: Vagy nyulat!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 14:22:33

@genevieve:

Nagy Sándor makedón volt, nem görög. :) Ezt sem tudja a nyomorékja.

@gernika:

A görög vér miatt! Még a végén beküldik azt buzukis csávót, hogy énekeljen neki! :) Delhusa Gjon vagy ki a tököm.

gidabiga 2011.03.17. 14:24:15

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Tövismadarakban az atya :)
de Chamberlaintől a hideg ráz :)

genevieve 2011.03.17. 14:24:24

@Nard: én azt nézném meg, ha a benkő-t küldenék be hozzájuk:-DDDDDD

John May R 2011.03.17. 14:25:02

@Nard: Alekosz görög csak erre akartam utalni, most nagyon beletenyereltél...

gidabiga 2011.03.17. 14:26:33

@genevieve:

pedig a kacsa jófej, a Jóbarátokban is milyen kedves háziállat volt :)

genevieve 2011.03.17. 14:28:04

@John May R: Alekosz magyar.
Az édesanyja görög.

genevieve 2011.03.17. 14:28:40

@gidabiga: igen, a japános is szeretik:-D

2011.03.17. 14:33:19

@mézescsók: "Egyébként nem lehetséges, hogy tajtsiker volt a pisilős kiscsaj?"

Ezen elgondolkodtam, nem állítom, hogy marhára jó kislányként még sosem kerültem illuminált állapotba, egyszer előfordult és emlékszem, mikor a szoba forogni és az ágyam meg liftezni kezdett, na még akkor is kimentem a WC-re hányni, azon buktam meg az ősök előtt, hogy a folyosón faltól-falig támolyogva tettem meg az uszkve 3 méteres utat, mint egy hibbant flippergolyó. Bepisilésről szó sem volt úgy két éves koromtól.

Egyébként most néztem meg egy Jonathan Rhys-Meyers filmet, pusztán azért, mert ebben a pasiban van valami határtalanul vonzó titokzatosság, odavagyok érte, meg a TV-ben is láttam, ha véletlenül itt teremne és átölelne tutira nem a magam alá pisilés jönne szóba, nálam a tetszési index gyomortáji bizsergésben nyilvánul meg. :)

mama ottmarad 2011.03.17. 14:33:22

@frea: ő egy szánnivalóan periférikus, alapvetően jóindulatú, évaszerűen egoista, félrenevelt kölök. Nem szimpi, de nem ellenszenves- mint műsorelem. Ha testi közelségben lenne, sokkolóval védekeznék :)

John May R 2011.03.17. 14:33:28

@genevieve: te meg nem érted a viccet, nem kell mindent túlmagyarázni. kire mondták a vévében, hogy így görög, meg úgy görög, hát nem Jerzyre... :)

gidabiga 2011.03.17. 14:33:43

@frea:

már azelőtt is kirázott :)
nem bírom a bájgúnár pasikat :)))
@genevieve:

én is, enni :D

dr. gernika 2011.03.17. 14:34:10

@Nard: Az albán. :)
@genevieve: Jááááj. Ha valamit, akkor én tényleg azt nézném meg, hogy beküldenek neki egy mindenre elszánt rajongót (hogy mégse reklámozzuk már a prostitúciót), aztán lássuk, mit kezd vele a nyugiszobában. A pszichológusok esszé-hegyeket írhatnának róla az esti online után.

frea 2011.03.17. 14:36:20

@gidabiga: Az egyébként érdekes, hogy sosem említik, hogy Chamberlannal indultak a kórházi sorozatok. Dr. Kildere címmel futott, láttam belőle részeket.

gidabiga 2011.03.17. 14:38:06

@frea:

nem rémlik, szerintem nem láttam.

Albino Vernyul 2011.03.17. 14:39:31

@beebeer: Ejnye... Hat elment a csaj... Olitol mindenki elmegy... Ki igy, ki ugy...;))

genevieve 2011.03.17. 14:39:31

@John May R: jajj már, dehogy nem értem:-DDD

genevieve 2011.03.17. 14:41:14

@Albino vernyul: azért ennek a kis infónak hogy örülhetett enikő

frea 2011.03.17. 14:44:09

@mama ottmarad: Nem vitatkozni akarok, de pont a jóindulatot nem látom. Tiszta jóindulatból megette iszákos cimbijével az egész banda kenyerét, persze marha bátor volt a főbikával a háta mögött. A megtermékenyítős szövege óta hidegrázásom van tőle. Gyanítom mást akart a csajokkal, fel se fogta, milyen marhaságot mond.

2011.03.17. 14:45:49

@Albino vernyul: franc se tudja, Olitól engem a hideg ráz ki, ha látom. Maradok inkább Jonathan Rhys-Meyersnél mára. :)

K Tomoceusz 2011.03.17. 14:46:21

Alekosz egy hülye, Sándorként kitalálhatott volna jobb nevet is magának. Lehetne Lilu, Buci vagy Gigi, hogy csak a szakmai példáknál maradjunk.

15 perccel adás elött egy örömteli hír. Már második hete nyomjuk le a konkurens csatornát kommentekben, pedig ott repkeknek a kukik meg a puncik.

frea 2011.03.17. 14:46:58

@Albino vernyul: Tényleg, mi van az Enivel?Már szinte hiányzik.

genevieve 2011.03.17. 14:49:00

@beebeer: megsasoltam:-)

eeeeegen:-DD

frea 2011.03.17. 14:49:06

@K.Tomoceusz: Pfúj. Szívesebben nézek gidákat, és nagyon várom a Rákóczi Ferit!

frea 2011.03.17. 14:51:23

@beebeer: Zavaró az a hapsi. 40-45 évesnek gondoltam, állati kiélt az arca.

K Tomoceusz 2011.03.17. 14:52:13

@frea: Pedig fontos az információszerzés. Végre láttam jászkarajenői lakost.

2011.03.17. 14:52:31

@genevieve: Ugye, ugye, beebeer néni nem téved! :DDDDDDDD

gidabiga 2011.03.17. 14:53:19

@frea:

nem gondoltam, hogy valaha ilyen fontos szerepem lesz :D

mama ottmarad 2011.03.17. 14:53:54

Tévedés ne essék, messze nem a kedvencem (nincs közöttük olyan) Alek, csaupán szerettem volna megemlíteni mellette szóló érveket ... nem volt könnyű.
Tény, hogy rajta mulatunk a legtöbbször, ha borzongva is.
A tegnapi műsorban 3 poénra emlékszem, ebből 2 hozzá kapcsolódott. (Arcvíz, Cserhalmiság.)
Szánalomból is ő kapta tőlem a legtöbbet: Lilunak előadottak, a híradó szerkesztése.

genevieve 2011.03.17. 14:54:33

@beebeer: ha most pasi lennék, és ő meg nő, akkor azt irnám, hogy sunapozitiv:-DDD

2011.03.17. 14:54:49

@frea: zavaró?????? 40-45?????? Édes lyányom, ne ragadj le egyetlen képnél, ilyen magárahúzó delejes tekintetet nem sokat látsz.
Bár tényleg nem az a tipikus kaliforniai szépfiú, de az nálam csak előny!!!

frea 2011.03.17. 14:54:50

@K.Tomoceusz: Lehet, hogy a trollunk is ott ügyködik, és csak dühös volt?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 14:55:41

Kiderült, hogy autista vagyok. El is bujdokolok. 45 SQ 18 EQ :(

frea 2011.03.17. 14:56:19

@beebeer: Én sem csípem a szépfiúkat, de az Oliver arca túl közönséges.

genevieve 2011.03.17. 14:56:45

@mama ottmarad: lehet, de én jobban szeretek valakivel együtt nevetni, mint valakin nevetni:-)

2011.03.17. 14:57:42

@Nard: Ne keseredj el, volt főnököm szerint: egészséges ember nem létezik, csak nincs megfelelően kivizsgálva!

genevieve 2011.03.17. 14:58:20

@frea: inkább markáns:-)

de most én mondom, hogy kinek a pap:-)

gidabiga 2011.03.17. 14:58:52

@genevieve:

hát, ketrecbe zárt embereken csak nevetni lehet, velük együtt sosem :)

2011.03.17. 14:59:30

@frea: én nem tudom miért taszít, de nagyon taszít. Valaki írta már itt, hogy olyan, mintha mindig piszkos lenne, én nem tudom, de láttára nem bizsereg, émelyeg a gyomrom.
Ráadásul kőbunkó és marhára el van szállva magától. Szvsz.
Már bocs a rajongóitól!

frea 2011.03.17. 15:00:30

@beebeer: Képzelheted, ha a kedvenc színészem Edward Norton. Ő sem az a tipikus szépfiú.

genevieve 2011.03.17. 15:01:11

@Nard: mi történt? akarsz róla beszélni?:-)

genevieve 2011.03.17. 15:02:00

@beebeer: állj, akkor most kiről beszélünk?:-)

2011.03.17. 15:05:30

@frea: ne mááááár! Imádom, már az Harcosok Klubja előttről is!!! Amerikai história X.
Olyan kis ártalmatlan úri fiú kinézete van, de veszélyes darab! Ráadásul talán ő az egyetlen általam ismert színész aki első három filmjével megcsinálta az életművét.

the sandwich maker 2011.03.17. 15:07:22

@frea: Eeeedward Nortooooon!!! Ő a legmagasabb szinteken szép, egyénisége kisugárzik a külsejére, mint a piramis csúcsa a sivatagra.

2011.03.17. 15:08:00

@genevieve: én ömlengek itt OFF-ban Jonathan Rhys-Meyers szemeiről.
Csak nem Alekoszra értetted???? Mert akkor elhatárolódok! :)

genevieve 2011.03.17. 15:09:11

@beebeer:az ömlengésig oké:-)

de ki taszít?:-)

2011.03.17. 15:10:54

@genevieve: Olivérre mertem ezt írni, de nem akartam megsérteni véleményemmel senkit, aki Olivér fanja. Belőlem ezt hozza ki, gondolom azért túléli.

genevieve 2011.03.17. 15:12:50

@beebeer: ja, igy már ok:-)

egyetértek:-)

genevieve 2011.03.17. 15:13:24

@frea: ja, és akkor itt is keveredés volt, olivér sskk

2011.03.17. 15:15:47

@genevieve: összegzem Jonathan Rhys-Meyers, Edward Norton mmkk, Olivér sskk. :)

genevieve 2011.03.17. 15:18:37

@beebeer: de a legmagasabb szinteken johnny deep:-)) MMKKK

tegnap is annyira - de annyira az álmosvölgyben:-D

mama ottmarad 2011.03.17. 15:22:11

@genevieve: egyetértek. Csakhogy nem nagyon van kivel és min együtt nevetni. Talán tegnap Anikóval, a kényszerröhögés okán, azt is azért, mert eszembe jutott a Balázs múltkori szűnni nem akaró röhögése :)

A kiskecske vitte a pálmát tegnap, rajta nem lehetett nem mosolyogni :)

2011.03.17. 15:22:42

@genevieve: Hol volt tegnap az Álmosvölgy legendája? Az egy tök jó film és még csak egyszer láttam.
Depp nálam respekt, mint színész, de nincs bizsergés gyomortájon. :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 15:23:31

@genevieve:

Kitöltöttem egy ilyen EQ-SQ tesztet. EQ az érzelmi hányados, az SQ pedig a rendszerező hányados. Nagyjából egy tál bab érzelmi potenciáljával rendelkezem. Az SQ-m meg átlagon feletti. A teszt kiértékelésében az volt hogy a 20 körüli EQ-val rendelkezők valszeg autisták.

A jobb alsó sarokba az extrém férfias aggyal rendelkezõk kerültek, közülül a 20 pont körüli EQ-val rendelkezõk nagy valószínûséggel autisták.

A másik meg:

Ön 45 pontot ért el.

A nõk átlagosan 24, a férfiak 30 pontot érnek el. Az Ön rendszereket elemzõ, feltáró, megértõ képessége átlagon felüli.

genevieve 2011.03.17. 15:25:20

@beebeer: fem3,, kb 10-től

mondjuk én már láttam vagy 5ször:-)

genevieve 2011.03.17. 15:26:37

@Nard: ezért ne legyél szomoru:-)

szar a teszt és kész:-)

genevieve 2011.03.17. 15:27:52

@Nard: hol link?
kitöltöm:-D

genevieve 2011.03.17. 15:30:39

hol a link....na, tiszta hülye vagyok:-)

mama ottmarad 2011.03.17. 15:36:20

@beebeer: Edward Norton tekintete MMKK lájk :)

frea 2011.03.17. 15:41:50

@beebeer: Visszajöttem. Igen, nekem is az Amerikai história X ben lett a kedvencem. Imádom.

genevieve 2011.03.17. 15:45:13

@frea: a tesztnek amit nard töltött ki

2011.03.17. 15:48:56

@Nard: találtam hasonló tesztet, csak nagyon nehezen olvashatóak a kérdések. Nekem 50,20, ezek szerint kiegyensúlyozott agyam van. Bár a 20-szal nem értek egyet, még hogy az én rendszerelemző, -feltörő képességem átlagon aluli?!!
Szar a teszt!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 15:49:04

@genevieve:

www.fn.hu/modules/teszt_sq/v1/iv0.html

Ha szarul jelenik meg, akkor a firefoxnál a View menu-character encoding-Western(ISO-8859-1) -et kell beállítani.

2011.03.17. 15:50:18

@mama ottmarad: nekem Edward Norton úgy egyben mmkk like. Biztos a tehetség az, ami megszépíti az embereket.

genevieve 2011.03.17. 15:52:21

@Nard: na, már itt elbasztam a megoldó készségem:-D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 15:52:44

@beebeer:

Edward Norton nekem is nagy kedvencem. Főleg az a kis mosoly amikor letérdel a rendőröknek :) (Hetero férfi vagyok) :)

2011.03.17. 15:53:23

@frea: Én már előbb, valami Richard Gere filmben figyeltem fel rá, töbszörös személyiségű ministráns fiút alakított és volt egy jelenet, mikor a félénk, félszeg fiú átváltott az agresszív énjére. Na az volt az a pillanat, mikor megjegyeztem a nevét.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.17. 15:55:17

@beebeer:

Igen, Gere volt az ügyvéd aki ingyé' elvállalta az ügyét a srácnak. Emlékszem rá :) Dögölj meg Smaciban is remek volt, de akkor Robin Williams volt a genya :) Na neki áll igazán jól a gonosz szerep :)

2011.03.17. 15:57:24

@Nard: igen, megvan a jelenet, de aztán, ahogy tarkóra tett kézzel távolodik, beteszik a kocsiba, az a mosoly, ahogy kezd eltűnni, ahogy lassan felfogja mit tett és mi lesz ennek a tettnek a következménye....
Mondom én, három filmmel megcsinálta, hogy kihagyhatatlan a filmtörténetből, a többi csak bónusz. A Harcosok Klubja után bónuszkorszakát éli. Szvsz.

2011.03.17. 15:58:57

@Nard: Ezt a Smacit nem láttam, vagy nem a magyar címén. Edward Nortont mindig angolban nézem, idegesít a magyar szinkron, ezt a kultúrált orrhangot képtelenség magyarítani.

dr. gernika 2011.03.17. 16:05:37

@Nard: "Nagyjából egy tál bab érzelmi potenciáljával rendelkezem."
Tanúsítom! :D

@genevieve: Nem, tényleg ilyen. :)

genevieve 2011.03.17. 16:07:47

@Nard: na aszondja, hogy

EQ: 57
SQ: 40

ez alapján kiegyensúlyozott agyam van:-)

Albino Vernyul 2011.03.17. 16:17:23

EQ 45 A pontszáma alapján Ön átlagos képességekkel rendelkezik mások érzéseinek megértése, és az azokra való helyes reakciók terén. Tud bánni az emberekkel, nem hiányzik Önbõl az ehhez szükséges érzékenység és figyelem.

SQ 41.. Az Ön rendszereket elemzõ, feltáró, megértõ képessége átlagon felüli.

Es ferfi agyam van.. Meg jo...;))

genevieve 2011.03.17. 16:32:17

@genevieve: SQ alapján nekem is férfi agyam van:-)

ami viszont meglepő lehetne:-)
bár én már megszoktam:-)

dr. gernika 2011.03.17. 17:03:38

@genevieve: Fogjuk rá. :) (vele élek)
EQ: 37
SQ: 22
Nagyjából erre számítottam, átlag alatti (de kiegyensúlyozott) vagyok mindkettőből, de legalább az IQ-m magasabb, ha érvényesek még az 5 évvel ezelőtti eredményeim...

haruka 2011.03.17. 17:30:36

@Nard: nekem csak 25 jött ki, érdekes. és férfiagyam van, ezen mondjuk annyira nem lepődtem meg.
süti beállítások módosítása