Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X87

2011. március 14. 15:00 - Hódos Hajnalka

A tegnap esti összefoglalóról a szakközépiskola jutott eszembe, pontosabban a gépírás órák. Hosszú hetekig vertük a mechanikus Erika ill. Optima írógép billentyűzetét a metronómra. Hosszú hetekig semmi más nem történt, csak a metronóm kattogott és hangosan bégettük az alaptartás nyolc betűjét, hogy rögzüljön: a es dé ef köz jé ká el é köz a es dé ef köz jé ká el é köz. Közben verte az ablakot a csendes őszi eső. Lélekölő. Mivel az alaphelyzet reménytelenebb, mint az Idétlen időkig c. filmben, és mert félő, hogy a Kesergések és Búcsúzások Napja kifog rajtam, a poszt érdemi része a bekezdések alatti apró betűs részben található, Trevlovics azt ígérte, jön szakérteni. És akkor jöjjön, aminek jönnie kell, elsősorban ez, én má' nem mondok semmit:

Éva nadrágja le van lakva, ez a kisebb baj, a nagyobb, hogy úgy néz ki benne, mint a vastagbélbe túl lazára töltött hurka. Alekoszt kérdezgeti, mit tippel a párbajra. Hát ha a nézők kellőképpen be vannak gorombulva és már tele van a hócipőjük az alkotmánnyal (Muhaha, mondom én, hogy Alekosz ügyesen üzen a kamerán keresztül, remélem, az érintettek is nézik a VV4-et!) akkor visszaküldik a Szandit. Ja, a százalékra gondolsz? Mindenképpen kicsi, nem lesznek ott nagy kiugrások. Bajai halászlét főzünk, a T. szegedi kommentelők kezdjenek melegíteni a véres küzdelemre. Mivel a hal többször támad fel halottaiból, mint egy B-kategóriás zombifilm összes szereplője, célszerű tisztítva, darabolva, sózva hazavinni. Ha mégsem fogadjuk meg ezt a szívből jövő baráti tanácsot, a konyha újrafestésén kívül számíthatunk arra, hogy a kezünkben vergődő-csúszkáló hal egyre kétségbeesettebb nyomorgatása miatt elfakad az epe. Nem a miénk, a pontyé fog elfakadni, a miénk majd akkor, mikor a gyilkolás végén diadalittas tekintettel a konyhából elindulva egy dupla lutz-cal indítunk, és hasra esünk a nyálkás pikkelyeken, amik, hasonlatosan a karácsonyi tűlevelekhez, még a halfőzés után két hónappal is felbukkannak, a leglehetetlenebb helyekről.

A nézők szavazata alapján Béci kortársbeszédét Jerzsi, Szandikáét Éva mondja. Éva felajánlja Anikónak, hogy mondja ő, Alekosz lecseszi Évát, hogy ne legyen önző. Ez nem önzőség, csak tudom, hogy a Szandikának jobban esne az Anikótól, mint tőlem. Meg fogom csinálni, elhiheted. Éva azt sem tudja, hogy álljon neki, Alekosztól kér segítséget, aki röhögve azt tanácsolja, adjanak a nézők még egy lehetőséget Szandinak. Éva gyakorol, az úgy gondolom nagyon jól meg neki. Közben a hálóban Pisziék nyűglődnek, nem arról szól ez az egész, hogy az az ember mondja a beszédedet, aki a legjobban szeret, vagy ilyesmi, hanem arról, hogy valaki mondjon egy beszédet, azt’ cső. Jobb is így, mert Pocok elbömbölte volna magát, most meg anyatigrisként fogják védelmezni. Aztán Szandi szeretnivaló hülye és picsogás, nem tudok rád haragudni, hüpp. Én akkor veszem elő a papírzsepit, mikor Béci és Jerzsi párbeszédét hallom. Béci diktál: úgy érzem, ebben az egy percben… Te úgy érzed? Hát te. Alekosz egy késsel kapirgálja a lekvárosüveget a nyugiszobában, nekem ettől pillanat alatt önti el a szar az agyamat, mint ahogy a kockasajt kifejezéstől is, Jerzsinek nincsenek érzelmei, nincs saját stílusa egyénisége, ő egy utánozóművész. A Pannon Ciceró felbaszta az agyát a kortesbeszéden és szar a szituáció, hogy a Szandika meg a Béci. Jó, de valahol az egész szitut a Szandikának köszönhetjük. Téged szavaztak meg, mondani kell valamit. A bajai halászléhez öt alapanyag kell, hal, hagyma, fűszerpaprika, víz és só. Én pontyból szeretem igazán, ha vegyes halból főzzünk, a hal háromnegyedét akkor is a ponty tegye ki és vigyázzunk a csukával, meg tudja bolondítani, de nem jó, ha túlságosan kiugat belőle. A törpéket pucolja, akinek hat anyja van, egyébként is, abból főzzünk inkább pörköltet. Ha bográcsban főzünk, mindig keményfával tüzeljünk, gázégő használata halászlé esetén az első lépés a guminő felé. A tűz nagy lángon lobogjon, ez nem pörkölt, forrástól számítva harmincöt-negyven perc alatt kész, jó tűz nélkül nincs jó halászlé.

Izgalmas feladat, mindenki mondja el, melyik Lakót tartják a legerősebbnek és a leggyengébbnek. Én magamat tartom a legerősebbnek, a leggyengébbnek meg azt, aki ezeket a feladatokat kitalálja. Laci Alekoszt és Bécit tartja a legerősebbnek, Jerzsit és Szandit gyengének, utóbbit azért, mert többször mondta, nincs kedve itt lenni. Éva Alekosszal méretné meg magát, de ellene nem tudna győzni, őt tartja az abszolút favoritnak. Jerzsit, Gigit, Lacit tartja gyengének, mind a hármat legyőzné egy párbajban. Jerzsi szerint Béci a legerősebb, a leggyengébb Anikó és Éva. Alekosz azzal kezdi, hogy megnevezi azt, aki ellen visszajönne. Bebizonyítaná, hogy egy stikkesnek lehet esélye visszajönni, Jerzsi. Aki ellen nem jönnék vissza, az Éva. Béci most megy egy párbajra Szandikával, amit valójában fellépésnek fog fel. Lehet, hogy nagyképűségnek hangzik, de mindegyikük ellen visszajönne, egyedül az Alekosz az, akivel erős lenne a párbaj. Gigi azért mondja Jerzsit, mert neki cicije és puncija van, és ha ketten mennének ki, lehet, hogy erre többen szavaznának. Hörgök. Anikó, ha Jerzsivel menne párbajozni, győztesen térne vissza és egyértelműen Alekoszt tartja legerősebbnek. Szandi fénykorában erős volt, mindenkit kint hagyott volna, Alekoszon kívül. A mostani állás szerint mindenki kint hagyná, egyedül Jerzsivel lenne kétesélyes a párbaj. Jerzsi szerint egyáltalán nem biztos, hogy ő a leggyengébb, Alekosz úgy gondolja, hadd mondják, legalább békén hagynak, addig is egy kis nyugalmam van, addig is tudom végezni a dolgom, tudom magam jól érezni, aztán Bécit ekézi Szandinak. Őt érzékenyen érintette volna, ha neki azt mondják, nem párbajozni, hanem fellépni megy. Ez a másik lenézése. Mintha ez az ő showműsora lenne! Milyen megalázó egy duma ez, apukám! A miniszterelnök nem mond ilyet! (Hajajj…) Ennél jobban az ellenfelet lenézni nem lehet. Szandi jajmározik és zabál. Az ágyban, hol máshol? Személyenként fél kiló halat számítsunk, a többi egyszerű, mint a faék. Egy kiló halhoz egy közepes fej hagyma, egy púpozott evőkanál fűszerpaprika és 1, illetve 1,2 deci víz. Egy liter vizet azok adjanak hozzá, akik sűrű lével szeretik. A feldarabolt, besózott halat helyezzük a bográcsba, szórjuk rá az apróra vágott hagymát, öntsük fel a vízzel. Kezdjük nagy lángon főzni, igyuk meg a második unicumot. Egyszercsak hoppá, barnás hab bukkan fel, örüljünk. Fikázzuk barátaink fűszerpaprikáját. Tegyünk fogadalmat, hogy nem nyomkodjuk bele az egész macskapöcse paprikát a tányérba, mint múltkor.

Össznépi kesergés feladatként, búcsúztassák el a párbajozókat. Kezdem magam úgy érezni, mintha egy önjelölt messiás önismereti csoportján vennék részt. Bécivel kezdünk. Laci igaz barátot talált a személyében, szeretné, ha ez kint is folytatódna. Anikó nagyon jó embernek tartja. Mostanában kezd helyreállni a dolog kettőnk között, kívánom, hogy teljesüljön minden, amit el szeretnél érni az életben! Jerzsi Sógijelöltnek szólítja Bécit, rezzenéstelen arccal jegyzetelek tovább. Kilencven napja itt vagyok és te mindent meg tudtál mozgatni az emberben. Megmutattad, hogy értékeid vannak. Sok jót mesélhetnék, de most inkább nem, ha nem haragszol. Már nem is az önismereti csoporton érzem magam, hanem a Getsemáné kertben. Én is vért izzadok. Gigi mindjárt elbőgi magát. Igazából ha te maradsz kinn….na ülj le. Nem, el akarja mondani, aztán könnyes szemekkel mégis inkább leül. Laci nagyon örül, hogy megismerhette Szandit, vigyázzon magára. A legfontosabb dolog a mellkasnál meghúzott vízszintes vonal a levegőben. Éva csak a jóra fog emlékezni, csak a szépre és nagyon szereti. Nem fogja hagyni, hogy egy széltoló elcsábítsa. Anikó hosszan ölelgeti Szandit. Te ismersz itt engem legjobban, annak ellenére, hogy soha nem kérdezel, mégis mindig tudod, mit érzek. Úgy fogadtalak el, amilyen vagy és az összes hibáddal együtt szeretlek. Nekem te vagy a leggyönyörűbb. Mindig hallgass a Sanyira. Alekosz megsimogatja Szandika szeretetközpontját. A háta közepét. Nekem nem ott van, de oda kívánom Alekoszt, meg ezt a jelenetet úgy ahogy van. Mikor a lé forrni kezd, szórjuk rá a fűszerpaprikát, vigyázzunk, nehogy kifusson. Analóg viszonyokat fedezhetünk fel James Bond és a halászlé között: rázva, nem keverve! A fakanál nem pálya, forrásig egyáltalán nem kell piszkálgatni a halat, forrás után viszont rázzuk néhányszor a bográcsot. Ez egyrészt baromi látványos, tisztára úgy néz ki, mintha profik lennénk, másrészt nem törjük össze a halat, és a fűszerpaprika is szépen eloszlik. A forrástól számított 5-6 perc után kóstoljuk meg, ha kell, sózzuk. Ha túl ritka a lé, szórjunk rá még egy kis fűszerpaprikát. Ekkor tesszük bele a belsőséget is, a fiú halnak teje, a lány halnak ikrája van. Bele szoktuk rakni az úszóhólyagot is, leánykori nevén pukkantyú.

A következőkben végignézhetjük Jerzsi kortesbeszédét és a párbaj eredményhirdetését a bazmeg ott van a Sanyi barátnője, hát hol leszek kirohanást is beleértve. Béci visszaérkezik a Kriptába, Anikó picsog, Béci majd elmondja az eredményt, ha lenyugodtak a kedélyek. Jerzsit imádták, Anikó megvan, tényleg. Alekosz szivarozik, annak örül, ha van egy kis eszük a testvéreknek, akkor most visszavesznek a lendületből. Meg a Bécit is elgondolkodtatja egy-két dolog. Ha ezek után is folytatja ezt a mentalitást, akkor tényleg buta. Éva azt reméli, hogy folytatja, és minél előbb kiesik. Heten vagyunk, érdekes lesz innen a téma. Megnézem, hogyan viselkedik az Anikó és ettől teszem függővé, hogy bízok-e benne vagy sem. Kimondottan figyelni fogok a viselkedésére. A megfigyelt személy a hálóban kesereg Lacinak az általa szeretett emberek elvesztéséről, Bécinek fáj a párbaj, aztán a konyhában beszélgetnek, Béci betáncolta és berappelte magát a fináléba. Anikóba belecsapott az istennyila, neki van önbizalma és vége annak az időszaknak, hogy mindenen elsírja magát. Erős, felnőtt nő, meg fogja nyerni ezt a játékot! Béci elmeséli Szandika kirohanását, aztán Alekosszal megbeszélik, menjenek most már a többiek párbajozni. Így van, kétszer voltunk! Nem egyszer, kétszer! Van olyan, aki egyszer sem, hadd menjenek azok. A bajai halászlét gyufatésztával esszük, a boltban a Stranszki Júlia tésztát keressék, szerintem az a legjobb. Mondjuk, nálunk a mama gyúrja, bibibí. Először a levet fogyasztjuk el a tésztával, utána a halat. Kétféle iskola van, az egyiknél a tészta a lével egy nagy tálban kerül az asztalra, és külön tálra kiszedik a halat. Az egyszerű lelkek, mint például mi is, csak a tésztát tesszük tálban az asztalra, és közvetlenül a bográcsból szedjük rá a levet, majd a halat is. Nem hűl ki és egyszerűbb melegíteni, ha később még valaki enne. Mindig az mer, aki a halat főzte. A másik fontos szabály, hogy a vendégek között mindig több fejes van mint derekas. Farkasok nincsenek. Vagyis igen, AS Romának hívják tisztességesen. A bajai halászléhez mindig félszáraz vörösbort szolgáljunk fel. Mivel puffaszt, előtte nem árt egy pálinka. Ha jó a halászlé, a haldarabok egyben maradnak, nem törnek-szakadnak széjjel szana.

Nincs kegyelem, most akkor adjanak egymásnak tanácsot, ki hogyan tudná megnyerni a játékot? Jerzsi Alekoszt húzta, kicsit röhögnek rajta, na hadd menjen! Jerzsi napi egy mosást és teregetést, heti 4-5 alkalom főzést és edzést , napi takarítást javasol Alekosznak, mert vannak nők, akik szeretik a házas férfiakat. Gyorsan összeszámolom, ezek alapján eddig én körülbelül hány ValóVilágot nyertem így itthon, nagyon sokat. Éva próbál rávilágítani, mi volt a feladat, Jerzsi hajthatatlan, nem változtatna semmit Alekoszon, ez plusz lenne. Anikó szívhez szóló levelet fogalmaz Lacinak, azt érzem, kezded feladni. Bízz magadban, nem vagy egyedül. Ha azt is érzed, hogy elfáradtál, ne mondd ki, mindig jön egy új nap. Ez úgy hangzik, mint valami rossz egynyári sláger szövege, remélem, senkit nem ihlet meg. Éva Jerzsit húzta. A sors ironikus. Nagyon aranyos és rendes srác vagy. Rohadt nehezen mutatod ki az érzéseidet. Vonatkoztass el a Bécitől és a Gigitől, nyisd ki a szád, legyen nagyobb hangod, lássanak belőled többet, izé-hozé, mit tudom én. Alekosz Bécit húzta, na Rácz úr, álljunk neki! A humor, a szórakoztatás el-en-ged-he-tet-len kelléke ennek a játéknak! Azért nem tartalak téged ennek a szériának a győztesének, nem azért mert veled valami gond van. Nem vagy kompatibilis azzal az eszmével, ami ezt az egészet képviseli. El tudok képzelni egy erős második helyet, mert hozod azt a mintát, amit az emberek az előző szériákban megkaptak. De az a pici plusz, amiben az egész rejlik, az nincs meg. Ha elkezdenél azon dolgozni, hogy meglegyen, visszaesnél egy-két helyet, az a legbölcsebb, ha tartod ezt a mintát, és megkapod a stabil második helyet.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogattam.

És S. is küldi, köszi! :)

Címkék: vv4
420 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K Tomoceusz 2011.03.14. 15:06:44

Húúúúúúúúúúú de pontos (idézet filmből)
Az ajjjjajos rész tényleg ajjjjajos vót.

rainkarmation 2011.03.14. 15:19:09

Ritka madárként még pontszerző helyen...

rainkarmation 2011.03.14. 15:20:59

..hittem magam: a hetedik, az magam lettem..

.lll. 2011.03.14. 15:21:22

a legjobb ponty a kiskunsági tavakban található,mivel szikes az aljuk/persze a tiszai sodrófa veri,de honnan annyi bőség/

hajrá Zsörszé!

Szaffi B. 2011.03.14. 15:22:30

A halászlé unnaturális egy étel a legfelsőbb szinteken. :D Most elolvasom a poszT.

the sandwich maker 2011.03.14. 15:27:08

Jövendőbeli férjuram fogja csak igazán meghálálni ezt a posztot. Főzhetnénk legközelebb valami egyszerűbbet azért, mondjuk paprikáskrumplit, amit a magamfajta konyhai retardált légpisztolyok is el tudnak készíteni?

K Tomoceusz 2011.03.14. 15:29:45

@the sandwich maker: lásd fent krumplistészta. Kiveszed a tésztát és belelógatsz kolbászt.

.lll. 2011.03.14. 15:30:58

@Trollseprű/ ki az a Milo?:

kontár kézbe,héccencség,hogy az

frea 2011.03.14. 15:34:10

Hú, ha ilyet tudnék főzni, biztos kapnék simit a szeretetközpontomra. A törpét nem szeretem, nehezen lehet megölni.

Trevlovics 2011.03.14. 15:45:25

no most én is úgy kommentelek, hogy a posztot még nem olvastam, csak az apróbetűst. remek a leírás, igen, nálunk is szinte pontosan így készül, plusz a külön tészta és bográcsból rámerés is stimmel. két apró kiegészítést tennék, a megpucolt, összedarabolt, besózott halat a hagymával hagyjuk állni egy darabig a bográcsban, mielőtt felöntjük és elkezdjük, hogy "összeérjenek". ha jól van besózva a hal, akkor a levet utána már egyáltalán nem kell sózni, megkapja az ízét a haltól. a relatíve kevés hozzávaló okán felmerülhet, hogy honnan lesz az egésznek íze, hát onnan, hogy a lehető legtovább főzzük, ennek érdekében pedig egy kevés finom fehérborral meg szoktuk locsolni, egyrészt az íze "megbolondítsa" kicsit a lét, másrészt összerántja a halat és tovább lehet főzni kicsit, anélkül, hogy szétfőne. egyébként gratulálok :)

igényes 2011.03.14. 15:49:50

Gigi egyszer már győzött a puncijával, mert még a bátyja is bekerült. Micsoda értékes puncija lehet. Miután kikerül a műsorból, nem győzi majd a liciteket. A tolvaj bátyja, és a haszonért pinát, csöcsöt adó testvér ne legyen már győztes!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.14. 15:50:14

Lilu terhes?
Dika tegnap szétoltotta Gőzikét. Úgy helyrerakta, sírtam örömömben.

Halászlét csinálnék, de nem víz közelében élek. Lerándulni a teszkóba, hogy a húsos kupán vágja azt a kivénhedt, algamérgezéses dögöt, meg olyan undi.

Trevlovics 2011.03.14. 15:51:59

a nem párbajozni hanem fellépni arra utalt, hogy nem fogják egymást cseszegetni, nem lesz párbajozós hangulat. alekosz is tudta ezt szerintem, csak megpróbálta mégis felkúrni valahogy szandika agyát :)

MegLepke 2011.03.14. 15:55:18

Éhes lettem. Én utálom a halat, a halíze miatt, viszont a halászlét meg szeretem. Hal nélkül, sok tésztával és kenyérrel, csípősen. És mivel nálunk csak a sógorom (és most már miattam) van otthon gyufatészta, ezért természetesen az külön főzve, külön tányérban kerül az asztalra.

Hajcsattka 2011.03.14. 16:00:49

@MegLepke: Nyami, halászlé terén egyezik az ízlésünk :) bár én nem ragaszkodom a tésztához, csak a helyet foglalja a lé és friss,puha kenyér elől :)))

Személy szerint örülnék,ha minden napra jutna egy apróbetűs recept. :) Csak aztán nehogy hirig legyen,hogy ki hogy készíti. :)

Hajcsattka 2011.03.14. 16:02:59

@neccharisnyás útonálló: Lemaradtam a tegnapi műsorról,miből gondolod,hogy terhes?

MegLepke 2011.03.14. 16:04:28

@Hajcsattka: az a lényege nálam, hogy jó sűrű legyen. Én az összes levest olyan sűrűn eszem, hogy megáll benne a kanál.:)

Támogatom a kezdeményezést! Minden poszthoz egy receptet kérünk! Ki csatlakozik? Ezennel aláírást gyűjtök.

1. Hajcsattka
2. MegLepke

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.14. 16:05:54

@Hajcsattka: Ránéztem a képre. Vagy csak nyeglén tartja magát?

frea 2011.03.14. 16:07:23

@MegLepke: Nem ettem még tésztával, csak kenyérrel. Ezt a gyufatésztát sem ismerem, de biztos finom hozzá, ki fogom próbálni.

the sandwich maker 2011.03.14. 16:08:02

@MegLepke: csatizom én is, hát hogyne tenném!

Hajcsattka 2011.03.14. 16:08:22

@neccharisnyás útonálló: szerintem csak fura a testtartása :)

bknn 2011.03.14. 16:08:49

Akkor sem ennék halat, ha az életem múlna rajta. Na jó, akkor talán igen, de nem sokáig maradna benn...

MegLepke 2011.03.14. 16:10:33

Akkor folytassátok a listámat a nevetekkel.:)

frea 2011.03.14. 16:11:46

@nemvállalom:Egyik fajtáját sem szereted?

Szaffi B. 2011.03.14. 16:17:12

@lófő: Nem megfőzni, megenni. Szuvenír véleményem, nem vagyok konyhai kultúrbarbár.

locsolóember 2011.03.14. 16:21:12

@frea:
A törpétől óvakodni illik.

miszerint 2011.03.14. 16:23:18

egyrészt csatlakozom a , másrészt szegedi kommentelők, hogyvolton a helyetek: a szegedi halászlé ja zigazi! hö!
1. Hajcsattka
2. MegLepke
3. frea
4. neccharisnyás utónálló
5. miszerint

(így gondoltad Lepke?)

locsolóember 2011.03.14. 16:28:39

@miszerint:
1. Hajcsattka
2. MegLepke
3. frea
4. neccharisnyás utónálló
5. miszerint
6. locsolóember (ha megoldható, kicsit nagyobb betűmérettel kérném)

frea 2011.03.14. 16:31:12

@locsolóember:Igazad van, eszembe se jutott. Beugorhatott volna!

kékdelfin 2011.03.14. 16:31:27

1. Hajcsattka
2. MegLepke
3. frea
4. neccharisnyás utónálló
5. miszerint
6. locsolóember (ha megoldható, kicsit nagyobb betűmérettel kérném)
7. Kékdelfin

Sólámpa 2011.03.14. 16:32:52

@locsolóember:
1. Hajcsattka
2. MegLepke
3. frea
4. neccharisnyás utónálló
5. miszerint
6. locsolóember (ha megoldható, kicsit nagyobb betűmérettel kérném)
7.sólámpa (én is )

Trevlovics 2011.03.14. 16:34:04

szerintem napi szinten nagy meló lenne mindig recept, pláne úgy, hogy tényleg valami autentikus, gyakorlati tapasztalaton alapuló leírás lenne jó mindig. ilyeneket, mint a mai is, nagyon szívesen olvasok, de szerintem reálisabb ha ritkábban van, nem minden adáshoz, csak bizonyos alkalmakkor. pl kiszavazós menű, vagy ajánlat párbajsó nézéshez.

Sólámpa 2011.03.14. 16:35:20

@Sólámpa: leszek fos9( az előbbi elveszett)

MegLepke 2011.03.14. 16:43:32

@Trevlovics: van hátra két hónap a műsorból, az kb. 60 receptet jelent. Még egy vékonyabb szakácskönyvben is több recept van. Nem kellene minden napra halászlé szintű. Azok jönnének jól pont az alkalmakra. Többi napokon lehetne krumplis tészta nehézségű akár - ezek Hajni stílusától igen kellemes fűszerezésűek lennének. Persze majd ő eldönti mennyire lehetséges ez és mennyire nagy meló.

Kivétel 2011.03.14. 16:44:19

@Sólámpa: 1. Hajcsattka
2. MegLepke
3. frea
4. neccharisnyás utónálló
5. miszerint
6. locsolóember (ha megoldható, kicsit nagyobb betűmérettel kérném)
7.sólámpa (én is )
8.Kivétel

rianna 2011.03.14. 16:45:21

1. Hajcsattka
2. MegLepke
3. frea
4. neccharisnyás utónálló
5. miszerint
6. locsolóember (ha megoldható, kicsit nagyobb betűmérettel kérném)
7.sólámpa (én is )
8. rianna

Én szeretem a halat, halászlét, és a legtöbb tengeri herkenytűt:)
Ha lesz holnap is recept, akkor a rakott krumplit javasolnám, bonyulultabb ételek majd jöhetnek később.

the sandwich maker 2011.03.14. 16:46:06

hogy kihagytatok engem, kis hamisak! megyek a paplan alá sírni...

1. Hajcsattka
2. MegLepke
3. frea
4. neccharisnyás utónálló
5. miszerint
6. locsolóember (ha megoldható, kicsit nagyobb betűmérettel kérném)
7.sólámpa (én is )
8. the sandwich maker (leánykori nevén Liriope)

the sandwich maker 2011.03.14. 16:46:48

@Kivétel: @rianna: tudjátok mit, akkor tegyétek rám a jelet!!!

rianna 2011.03.14. 16:49:21

Úgy látom, én rontottam el a listát, akkkor legyen így: :)
1. Hajcsattka
2. MegLepke
3. frea
4. neccharisnyás utónálló
5. miszerint
6. locsolóember (ha megoldható, kicsit nagyobb betűmérettel kérném)
7.sólámpa (én is )
8. Kivétel
9.rianna
10. the sandwich maker (leánykori nevén Liriope)

Albino Vernyul 2011.03.14. 16:52:15

Maradjunk abban, a teszta jo lekvarral, makkal, dioval, kakaoval, tojassal, porkolttel, meg ilyesmikkel, de a halaszlet elrontani vele vetek...;)

the sandwich maker 2011.03.14. 16:54:35

Én úgy látom nem csak engem hagytatok el:

1. Hajcsattka
2. MegLepke
3. frea
4. neccharisnyás utónálló
5. miszerint
6. locsolóember (ha megoldható, kicsit nagyobb betűmérettel kérném)
7.sólámpa (én is )
8. Kivétel
9.rianna
10. the sandwich maker (leánykori nevén Liriope)
11. Kékdelfin

rianna 2011.03.14. 16:59:46

Lilunak btw ez az első normális frizurája. A bongyorítás, kontyolás és egyebek elég unnaturálisan állnak neki.

Albino Vernyul 2011.03.14. 17:03:05

Ja igen.. Klikk-Csurhe klipp allas a VV oldalon megnezesileg..: 71k-51k...

locsolóember 2011.03.14. 17:03:14

@locsolóember:
E'bactam - rakjátok rám a jelet, és...
UtÓnálló

the sandwich maker 2011.03.14. 17:04:04

@locsolóember: én csak ctr c ctrl v-ztem tesó... :D
1. Hajcsattka
2. MegLepke
3. frea
4. neccharisnyás utonálló
5. miszerint
6. locsolóember (ha megoldható, kicsit nagyobb betűmérettel kérném)
7.sólámpa (én is )
8. Kivétel
9.rianna
10. the sandwich maker (leánykori nevén Liriope)
11. Kékdelfin

mézescsók 2011.03.14. 17:08:53

Alekosz már nem egyszer tévedett az esélyeket illetően. Éva utána gondolhatna ennek és sugallnám is neki telepatikus úton, ha csípném, de nem.

Anikó és Szandi szerelmetes nyávogása rettentően untatott, jó, hogy vége. Anikó kezd Lacihoz csapódni, nem hiába mondták rá, hogy szivárvány. Bár ez mellékes körülmény, mert nőként nem érdekel, de megjegyzem az érte rajongó férfi olvtársaimnak, hogy 20-21 éves korára rettenetesen nagy a hasa. Ez genetikai probléma, amin segíthetne, de esze ágában sincs. Nincs 10 éve és pálcikalábai lesznek, nagy hasa és kiélt feje.Tudom, miről beszélek, nem egy ilyen van a környezetemben. És akkor a beképzelt, kiskirálylány mentalitását még nem is említettem, mert az külön téma.

Néha már azt gondolom, hogy a szavazó nézők (ha vannak ilyenek) szent elhatározása, hogy megtanítják Jerzyt beszélni. Nyilván azért szavazzák a kortesbeszédekre, meg a jó röhögés végett is. A szerencsétlenkedése nekem inkább szimpatikus. Én tanultam retorikát, ezzel nem vagyok egyedül, mert a szakmámhoz tartozik. Ugyanakkor ismerek számos remek szakembert, aki képtelen a nagyobb közösség előtti értelmes megszólalásra. Meg olyanokat is, akik csak azok előtt képesek szabatosan kifejteni a gondolataikat, akikben bíznak és eleve nem azzal számolnak, hogy humorforrás lesz belőlük. Szóval "a haraggal kérlek, ne siessetek itt se, mindenkinek elkel, hogy mindenki szeresse" (Bertolt Brecht: Marie Ferrar gyermekgyilkos esete - bár gőzöm nincs, honnan jutott eszembe).

Éva, a nagy barátnő nem volt túlságosan odáig az örömtől, hogy kortesbeszédet mondhatott, ami persze jól sikerült, mert verbálisan a csaj nagyon jó. Ha a barátosnémról lenne szó, akkor valamivel több lelkesedést mutattam volna. És a nagyeszű Alakosznak sem volt semmi ötlete. Lehet, hogy Szandi mégsem volt akkora nagy arc és körülimádott?

Jerzy úgy volt jó, ahogy volt, szórakoztatott mindenkit. Azért a mondanivaló átjött. Alekosztól nyilván nem tanul semmit, ugyanis nem lehet tanulni tőle semmit. A. jól tudja egymáshoz fűzni a mondatokat, akár van értelmük, akár nem. Még csak nem is helyesen artikulál. Ha meg tudná arra tanítani, hogy gondolja végig mi a célja a mondanivalójának, mit akar kifejezni, ezt hogyan építse fel, stb., akkor lenne értelme, de így marad egy hülye töltelékfeladatnak, amiből J. fog rosszul kijönni, mert A. szavazóiban fel sem merül, hogy A.-tól nincs mit tanulni, annyira klisékből müködő és üres ez a f... úgy, ahogy van.

Ez a véleményem arról is, hogy ki milyen tanácsot adna a társának arra vonatkozóan, hogy miként nyerhetné meg a játékot. Már az ötlet idióta - miért adnék én jó tanácsot az ellenfelemnek, hátha megfogadja!!! Az jött ki jól belőle, aki nem vette véresen komolyan. Ott bent már ezerszer elmondták, hogy mi a véleményük egymásról,kit tartanak esélyesnek és miért, stb. Ez a műsoridő kitöltésére való program volt, nem más. Amúgy volt néhány lakótárs, akinek nem is lehetett volna semmi érdemlegeset mondani, mert annyira meg vannak győződve önnön kiválóságukról, hogy nincs fülük a külvilágra (sztem Gigin és Jerzyn kívül senki, mert halványabb karakterek, de nekem ezért szerethetőek, amivel nyilván egyedül vagyok, de legalábbis nem sokan).

(Amúgy semmilyen vizi állatot nem eszek meg, bár sok fajtát kósoltam. Ellenben főzök, ha kell és állítólag nem is rosszul, szóval jöhetnek az ötletek.)

the sandwich maker 2011.03.14. 17:11:20

@Kivétel: talán most. :D
@locsolóember: a jelekért meg kell küzdenünk, én meg akarom magamat méretni!
@Albino vernyul: ez is egy olyan dolog, amit eddig nem mertem megkérdezni... de ti talán nem röhögtök ki. mit jelent a számok mellett a k? (kiló?)

the sandwich maker 2011.03.14. 17:15:09

@mézescsók: Anikónak "rettenetesen nagy a hasa"? ÚristN!!! (nem, nem értünk egyet.)

the sandwich maker 2011.03.14. 17:17:19

@miszerint: semmi baj, meg szoktam már, hogy csak egy foskilences vagyok, de azért még nem tört el a bizalomtükör. :)

mézescsók 2011.03.14. 17:21:44

@the sandwich maker: a korához és a testsúlyához képest igen, szinte lóg. Nézd vissza a képeit. Hozzá viszonyítva még Éva is formásabb, kerekebb, de arányosabb. Anikónak eleve nincs izomzata, laza, puha a teste és kb. annyira narancsbőrös, mint Éva.De ez csak egy vélemény, nem muszáj egyetértenünk.

the sandwich maker 2011.03.14. 17:24:15

@mézescsók: én még egyszer nem vettem észre, hogy Anikónak olyan rettenetesen nagy hasa lenne, de ha linkelsz képet megszakértem.

rianna 2011.03.14. 17:31:41

@mézescsók: lehet, te már látod a hasra hízás előjeleit, de rettenetes nagy hasnak azért nem nevezném:D

Albino Vernyul 2011.03.14. 17:32:03

@the sandwich maker: Gyakorlatilag igen... Nem tudom a pontos eredetet, de azthiszem angolbol jon, es informatikus szleng az alapja.. Azaz, ha ilyet latsz, irj a szamok moge 3 nullat...:)

kékdelfin 2011.03.14. 17:37:41

@Albino vernyul: KILÓgramm, KILÓméter...
ezer

locsolóember 2011.03.14. 17:38:22

@the sandwich maker:
Én megküzdök érte.
71k-51k = 71000-51000

Albino Vernyul 2011.03.14. 17:38:23

@mézescsók: Hat van rajta vagy 2 centi kis pocika a deszka verziohoz kepest.. Ez ugy kb. mindegyik csajon bent megvan, vagy tobb.. Erzesem szerint a holgy nem a szived csucske...;)

locsolóember 2011.03.14. 17:40:52

@Kékdelfin:
Helyett : kilOgramm, kilOméter
Bots. :)

Spéter46 2011.03.14. 17:42:13

Ez a post és a hozzászólások pont annyit érnek, mint a bajai halászlé ...... a szegedihez képest :)

kékdelfin 2011.03.14. 17:42:48

@Albino vernyul: azt írtad nem tudod a pontos eredetét:)

kékdelfin 2011.03.14. 17:44:31

@locsolóember: Tudom. A hangsúly miatt írtam úgy, ahogy "mondjuk". Bots;)

pong a ping 2011.03.14. 17:51:07

@mézescsók: "Anikó kezd Lacihoz csapódni, nem hiába mondták rá, hogy szivárvány."

Laci hónapok óta vár egy olyan szituációra, amikor Ő kerülhet közelebb a szívszerelméhez, Ancsához. Igen, Anikó sem hülye, látja ezt már régóta. A vakondkommandós eddig ült a cserepadon, hiszen nem tudta volna kiütni Bélát, Zsófit, Olivért vagy Szandit a nyeregből. De most elfogytak a riválisok, és megteheti azokat a lépéseket, amelyeket már százszor elgondolt magában. Bármilyen feladat is van, érdemes megnézni/visszanézni Laci tekintetét, hogyan néz Anikóra.

Az ember társas lény. A villa olyan szinten ingerszegény környezet, hogy ha nincs valaki akivel beszélhetsz, akivel megosztod a nyűgjeidet, belebolondulsz. 3-4 órák telnek el naponta bármi féle történés nélkül, úgy, hogy se újság, se tévé, se rádió, semmi, csak 7-8 másik ember, pár doboz cigi, meg pár kondigép. Mit tudsz csinálni ilyenkor? Takarítasz ezredszer is, futsz a futógépen milliomodik kilométeredet, cigizel mint a gyárkémény, vagy ugyanazokat a témákat hozod fel ezredjére is. Kell valaki akivel eltöltöd az időt. Ráczék és a ret. légpisztoly ott vannak egymásnak, Éva és Alek tíz évig is elélnének így, Lacinak nem maradt más mint Anikó.

És vicces, amikor örök barátságról beszélnek a villalakók... Francokat, két héttel a vége után már a telefont nem veszik fel egymásnak, hagyjuk már. Érdekszövetségek vannak odabenn, amelyek bármikor borulhatnak és borulnak is ha majd az 50misi lesz a tét.

Lijiang 2011.03.14. 17:51:13

rajtam kitört az egészséges életmód, zabkenyérrel próbálkoztam ma, fűrészpor, kuka, maradékból zabnokedli, egy kis desznyózsírral (újabban rehabilitálták) megpróbálom feljavítani, mer ez is elég szar. halászlével jobban jártam volna, de rossz emlékeket ébreszt, mert a legjobb halászlevet, amit életemben ettem, egy ismerősöm csinálta, aki aztán molesztálta a 6 éves gyerekemet, de már meghalt. a halászléfőző. höhö

egyébként azért respekt a bentieknek, azon gondolkodtam, hogy miután így belemásznak egymás egojába, nagy teljesítmény újra beszélő viszonyban lenni, persze rákényszerülnek, de akkor is.

lac64 2011.03.14. 17:54:31

@mézescsók: "Anikó kezd Lacihoz csapódni, nem hiába mondták rá, hogy szivárvány." Anikó és Laci a kezdetek óta jóban vannak, ez a többiek villalakó előtt sem titok. Mindenkinek kell lelki támasz, Anikó ezt egy kicsit nehezen találja meg, illetve a lelki társai kihullanak mellőle (hogy miért, arról Albinó vérnyúlnak van egy szerintem elgondolkodtató véleménye), ettől nem gondolnám, hogy szivárvány.

the sandwich maker 2011.03.14. 18:02:12

@Albino vernyul: a, koszi! azt hittem vmi mindenkinek egyertelmu dolog, es en vagyok az rk.

fityfiritty 2011.03.14. 18:06:50

Hajni! Köszi a mai VV4 - Halászlé kombót. Nekem tetszik, hozott anyagból ugye a fodrász se sok mindent tud kihozni :)))))

Azért azon beszartam, amikor Alkeszosz eszmeiségről beszélt ezzel a szarral kapcsolatban... itt az általad használt "eszme" nem üt akkorát, mint az eredeti, de tudjuk be annak, hogy már alig vártad, legyen vége a napi gyötrelemnek...

Történjen bármi, amíg te írsz erről az "eszmeiséget" hordozó fosról, én hűséges olvasód maradok :)

Albino Vernyul 2011.03.14. 18:11:03

@supern0va: Mar tegnap irtam, hogy alakul a dolog.. Laci megteszi azt, amit Alek majd a megfigyeles utan akarna.. Azaz aktivizalta magat.. A parbaj utan Aniko bevonult a haloba, Laci ment utana vigasztalni.. Tegnap meg az alapitvanyos level utan is sokat beszelgettek.. Aniko szokas szerint tulporgott a szegeny gyerekeken (60 ezer csaladot akart a keblere olelni, es szet akarta osztogatni a villat..;), Laci csipkedte le a vadhajtasait.. Ha igy folytatja, O lesz Anikonak a kov. biztos pont... Aztan kiesik... Bar ez Aniko nelkul is be fog kovetkezni jo esellyel..

sogeking 2011.03.14. 18:13:17

tiltakozom:) Aninak nincs nagy hasa.

pong a ping 2011.03.14. 18:18:44

@Albino vernyul: Pontosan. Tudom, csinált Ancsa olyat a "múltban", ami miatt esetleg a szivárvány jelzőt megérdemelhetné, de ez a tegnapi pont nem volt az.

fityfiritty 2011.03.14. 18:22:59

@sogeking: Csatlakozom. Pisziposzija van :)

Albino Vernyul 2011.03.14. 18:24:51

@Kékdelfin: Azt nem tudom, hogy kerult at pontosan a magyar net-es szlengbe, de gyanithatoan az infotmatikusok a hibasak..;))

redhaven 2011.03.14. 18:26:20

üdvök!
egészen jót ettem ebből a halászléből!!!

Albino Vernyul 2011.03.14. 18:27:49

Aniko terhes genetikailag... Itt egyertelmuen latszik, ez mar a 8. honap lehet... Es a laba is nagy...;))

kephost.hu/image-9BAF_4D7AB9FD.jpg

MegLepke 2011.03.14. 18:28:53

@redhaven: üdvözöllek dicső lovag! Nekem is ízlett.:)

Lijiang 2011.03.14. 18:32:34

@Albino vernyul: ez csak egy piszi poszi, max 3. hónap, amikor még semmi nem látszik.

56.hope.road 2011.03.14. 18:34:55

@K.Tomoceusz:
Szia K.T.!
Bocs, hogy csak most válaszolok a tegnapira, de nem volt időm rá.
Nem vettem személyeskedésnek a válaszodat, nekem ez az egész azért nem annyira fontos, hogy besérüljek egy válaszon. :)
Igazából azt akartam kihozni az egészből, hogy komoly különbséget látok, ha az ember a csajánál nyomul -akár a kelleténél erőszakosabban is- , illetve, ha "passzív" nőknél akar sikereket elérni mondjuk az Alekosz-féle tapizásos-szuszogásos módszerrel.
Szerintem ez utóbbi a szánalmas, de mivel az én szavam sem szentírás, elfogadom, ha más ezt másként látja.

mama ottmarad 2011.03.14. 18:37:20

Csatlakozom:
Baromi jó lett a halászlés öfi, a gyufatészta kifejezett kedvencem.
Tájjellegű recepteket MMKK szívesen olvasok.
Ani hasa nagyobb a kelleténél, mert lusta disznó. A párbaj napi rucit pedig aprítsa fel kisollóva, és fésülje homlokba a haját.
Ani barátsága taktika, szisztematikus kiszórása az ellenlábasainak. Ügyes.

mama ottmarad 2011.03.14. 18:38:36

@mama ottmarad: Javítom: SSKK NE fésülje homlokba a haját.

fityfiritty 2011.03.14. 18:41:33

@mama ottmarad: Höh, elsőre nem értettem miért kéne neki homokba fésülnie a haját... :)

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.14. 18:41:54

@Lijiang:
Úristen! (félve kérdem: ugye, nem te ölted meg? - szar vicc, jóvanna!)

sogeking 2011.03.14. 18:43:15

@mama ottmarad: teljesen mindegy, hogy fésüli a haját, akkor is cuki:)

56.hope.road 2011.03.14. 18:45:09

Hú, de nagyon fasza kaja a halászlé, hogy a poszt érdemi részével is foglalkozzak. Ez persze nem azt jelenti, hogy a VV-s rész szar, csak azt, hogy van fontossági sorrend is a világon. Amúgy iszom a szavaidat Hajni, ha halászlé a téma, ha nem. :))

Lijiang 2011.03.14. 18:46:00

@Zsit (nyau és rémizé): nem tartottam volna méltónak rá;)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.03.14. 18:48:38

@MegLepke: Csatlakozom én is! Kicsit bővíteném a repetoáromat :-)

Albino Vernyul 2011.03.14. 18:53:28

18-as karika kint, es retus vedelem bekapcsol... CKM fotok...:

data.hu/get/3611606/CKM_2011_-_04._VV4_Bombazok.rar

Zsit (nyau és rémizé) · http://ittanyugatihatarszelen.blog.hu 2011.03.14. 18:53:57

@Lijiang:
szerintem hagyd azt a halászlét! :)
Remélem, a gyerekben nem maradt meg maradandóan semmi!

Bogi és Burkó 2011.03.14. 19:03:46

csatlakozom a mozgalomhoz. holnap is főzzünk valamit !

Alek mit érzett a kisfilm után ?:))

forexfelix 2011.03.14. 19:04:27

A Nagy Beszarosz lepaktált Bécivel,nehogy kiessen. Na majd ő ismegkapja Olitól a beosztását a belevalóban:)

forexfelix 2011.03.14. 19:09:54

Az OK hogy nincs pénz, meg munkanélküliség, de akkor az udvaron a kupit hogy nemért rá eltakarítani?

forexfelix 2011.03.14. 19:11:29

Lehet a következő filmben Önkénteseket keresnek majd, akik felássák helyettük a kertet.

Csigataposó 2011.03.14. 19:18:00

"1, illetve 1,2 deci " liter lesz az. kilonkent 1 ill 1.2 deci viz meg porkoltnek is keves. Hajni javitsad mindenkep mert ez a poszt legfonotosabb resze.

joszif 2011.03.14. 19:20:53

hát én eddig bírtam nézni, rohadtúl nem vagyok erre kiváncsi , ha ez érdekelne akkor néznék híradót, fókuszt, meg a többi hasonló műsort amiben szerencsétlen emberket mutogatnak.
A laci álszent dumája hogy jaj a tojás amit szétdobáltak jaaajajajjajajaja, annyi áramból amennyi ott elmegy egy nap annyiból 5 családot el lehetne láni ennyi erővel.
A kisfilm meg olyan hatásvadász volt hogy egy kicsit sem tudtam együttérezni velük...

kisRita 2011.03.14. 19:22:37

Pannon Cicero: D
a legnagyobb, szakadtam.

kékdelfin 2011.03.14. 19:23:17

@Csigataposó: Utána betűvel kiírva már litert írt. Nekem fel sem tűnt. Bár én ismerem a receptet.

forexfelix 2011.03.14. 19:23:48

@joszif: Ha RETEKÉK annyira szociálisan érzékenyek, akkor miért nem ajánlják fel az egyik párbaj bevételét, miért tarhálnak ki még egy SMS szavazást?

Lanois 2011.03.14. 19:29:15

Hónapokig nyüszögtetek, hogy kapjanak a villalakók valami normális feladatot, pl jótékonykodjanak. Tessék. Megkaptátok. Megint nem tetszik. Veletek van a baj, nem velünk a clubban.

dr. gernika 2011.03.14. 19:29:42

Hogy ez a Lilu milyen egy hülye picsa...

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.14. 19:30:04

Hajni! Nagyon tetszett, hogy Laci szerint "a legfontosabb dolog a mellkasnál meghúzott vízszintes vonal a levegőben."

A mai műsor nagyon szar és álszent.

Trevlovics 2011.03.14. 19:30:18

bocsánat, anikót egyszerűen nem bírom nézni, mikor szerepel... :)

dr. gernika 2011.03.14. 19:33:52

Oké, megcsinálták a kisfilmet. És mit fognak csinálni a többi 6 napon?

Kassian 2011.03.14. 19:34:03

Az RTL miért nem ajánlja fel egy adás teljes reklámbevételét az sms tarhálás helyett...?

joszif 2011.03.14. 19:34:52

@Trevlovics: szintén így érzek a kész kisfilmből ő lógott ki leginkább, olyan természetellenesen hangsúlyozott hogy rossz volt nézni/hallgatni...

Csigataposó 2011.03.14. 19:34:59

@Kékdelfin: En meg olvasok olyan alaposan es fozok olyan jol, hogy egybol kiakadt a szemem rajta. :D

dr. gernika 2011.03.14. 19:36:46

Alek tanmeséje *facepalm*

2011.03.14. 19:37:35

@Trevlovics: igen, sok volt a csaj, nagyon sok. A többiek is, de Anikó mindenkin túl tett.

MagasMacska 2011.03.14. 19:38:45

@Lanois:
Az a baj, hogy itt nekünk kell jótékonykodni. Márpedig, ha megteszem, azt nem az RTL égisze alatt teszem. Van pénzük elég, szánják rá azt.

dr. gernika 2011.03.14. 19:38:53

Sosetosz tanítja Jerzyt csajozni *facepaaaaalm*

Csigataposó 2011.03.14. 19:38:54

Egyebkent meg grat hajninak azt hittem ma nem lesz poszt egy ilyen Roma-Laziot egy nap alatt nem lehet foldolgozni, meg ugy sem hogy gyoztek.

MagasMacska 2011.03.14. 19:40:52

Atyavilág, hogy küldeném el Alekoszt egy ilyen szöveg után...

Kivétel 2011.03.14. 19:42:10

Szerencsétlen Jerzy..:) jól tűri..

dr. gernika 2011.03.14. 19:42:18

@MagasMacska: Figyelted közben mit súgott Gigi? "Alek nem érhetsz hozzám!" :D

Lijiang 2011.03.14. 19:45:36

én az sms árát inkább egy kéregetőnek adom az aluljáróban. így nem kell eltartani az alapítványi apparátust.

vS 2011.03.14. 20:00:15

Kedves Lanois, a jó Isten tartson meg abban a hitben, hogy "veletek a clubban" nincs baj. És ha majd egyszer fölfedeznél némi álszent metódust a "club" működésében ne haragudj meg magadra, hogy ez kicsit későn esett le.

MagasMacska 2011.03.14. 20:04:24

@Lanois:

Mert ne az én pénzemen fényezzék magukat. Tegyék a saját reklámbevételeikből.

Majd én adom úgy, ahogy jónak látom (valamelyik olyan szervezettel, amelyiknek ez nem reklám.)

rianna 2011.03.14. 20:05:23

Csatlakozom azokhoz, akik szerint álszent és hatásvadász volt a ma esti megmozdulás :(
Ani szereplése meg egyenesen taszító, nem tudott eltekinteni önnön nagyszerűségétől, mézesmázos volt meg édi-bédi.

MagasMacska 2011.03.14. 20:06:26

@gernika:

Nem. Én most arra gondoltam, amikor "vizsgáztatta" Jerzyt.
(És utána az a riport, hogy J már öt-hat mondatot tud, és ezt tőle tanulta. Hiszen ő sem tud hat egybefüggő mondatot értelmesen elmondani...)

Zuzimama 2011.03.14. 20:06:43

Agatha Christie "A 10 kicsi néger" c. könyve jut eszembe, amikor már fogynak az emberek a szigetről és méregetik egymást ki lehet a gyilkos.
Itt is méregetik egymást, hogy ki lehet(ne) a győztes.

Albino Vernyul 2011.03.14. 20:07:30

Aniko elovette a kepzett beszedstilusat, azert logott ki nektek a tobbiek kozul.. Egyebkent az ejjeli adas alapjan O latja at legjobban a hatteret, illetve Laci, konkret szemelyes tapasztalatokra epitve meg meg Jerzy... Alek/Eva meg az ellenkezo oldal.. Felszinesen ertik, de a problema melyere nem latnak...

MagasMacska 2011.03.14. 20:08:00

@MagasMacska:

Bocs, azt akartam írni, hogy nem vettem észre. De jó!!

sogeking 2011.03.14. 20:09:27

@Zuzimama: az nagyon jó könyv:) , a VV-ben nem lesz olyan csattanó

csicserierika 2011.03.14. 20:11:26

@forexfelix: ha nem ezt teszi, akkor meg nagyképú. Nem Béci vetette fel egyébként?
Amúgy jól gondolkoznak. A döntőben fognak megmérkőzni.

redhaven 2011.03.14. 20:12:47

@rianna: ennyire gyengén "rendezett" filmet nem lett volna szabad a reteknek csinálni:(((

Lanois 2011.03.14. 20:14:20

@vS: Ha elégedetlen vagy a clubbal, akkor ne nézzed. Ennyi a nagy tudomány.

@MagasMacska: Nem kötelező adakozni. De ha valaki küld egy sms-t, és abból bekajál egy gyerek, az miért baj? Mi ezt nem azért csináljuk, hogy a vv népszerűbb legyen. Ellenkezőleg. A vv népszerüségét használjuk fel, hogy segítsünk.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 20:14:39

@Lanois: Erről eszembe jutott, amikor az elején még mindenki azzal kritizálta őket, hogy gyerekes indokokkal pakolják a jelet (felzabálta a szalámit, kidobta a kaját, csúnyán nézett rá, ...). És mindenki azt mondta, annyi eszük nincs, hogy rápakoljanak ara, akit a legerősebbnek tartanak, és az kiejthetné azt, akitől a leginkább meg akarnak szabadulni...

Amikor elkezdték, az lett a baj, hogy így unalmas, meg ezt azonnal fejezzék be, stb. A közönségnek semmi sem jó, de ennek ellenére is nézi... :D

K Tomoceusz 2011.03.14. 20:16:32

Holnap 15 órakor egy a mainál hosszabb recepttel fogunk megismerkedni.

csicserierika 2011.03.14. 20:20:26

@MagasMacska: A minden gyermek lakjon jól, országos kezdeményezés élén Hegedűs Zsuzsa szociológus áll. Ahogy láttam a tv-ben tényleg tesz is az ügy érdekében.
Nem száraz tésztát osztogat, hanem halkonzervet, sajtot, zöldséget stb.., ami a gyerekek fejlődéshez nélkülözhetetlen. Legalább az rtl is hozzátesz egy kis reklámmal, habár szebb lenne, ha megtoldaná a pénzt ugyanannyival, amennyi összegyűlik majd.
Én sokat gondolkozta, hogyha az én gyerekemnek kellene éheznie, én bekopognék minden házba, hogy elvállaljak bármilyen munkát. Agyon tudnám csapni, aki felelőtlenül potyogtatja a gyerekeket .
Most ne essetek a torkomnak.

nosce 2011.03.14. 20:21:14

@Lanois:
" De ha valaki küld egy sms-t, és abból bekajál egy gyerek, "

Ha már reklám film, a "minden gyerek lakjon jól" helyett "minden gyerek jóllakjon" kellene, ugyanis a lakjon jól az mást jelent, és azon aligha segít egy sms, szerintem...:)

Lanois 2011.03.14. 20:22:12

@King of Shadows: Eegen. Erről beszélünk.:)

vS 2011.03.14. 20:23:08

@Lanois: Köszönöm a tanácsodat, de nem írtam, hogy elégedetlen vagyok, valamit félreértettél. Nagyon is érdekel a csatorna, szerintem baromi izgalmas, hogy pl mit állít egy-egy szituról, és pl ehhez képest mi a valóság. Mértékadó csatorna (legalább is sokan nézik), érdekel mi van ott. A megjegyzésem arra vonatkozott, amit írtàl.

Lanois 2011.03.14. 20:31:36

@vS: Jó, akkor nézzél minket.

vS 2011.03.14. 20:37:40

@Lanois: Számíthatsz rám. Belátásos tanulás, ez jó jel. (a többiektől bocs az offért)

Zuzimama 2011.03.14. 20:37:47

@sogeking: szerintem is zseniális könyv, bár a vége nem kifejezetten a kedvencem.
Lehet, hogy a VV kimenetele sem fog tetszeni?

Mindenesetre ugyanazt a pszichikai feszültséget érzem a VV kapcsán, főleg Hajni összefogalóját olvasva, mint ebben a regényben. Mindenki csak méregeti a másikat, latolgat, szövetségest keres majd lépre megy.

Lanois 2011.03.14. 20:39:49

@Mme Chauchat: hiányoztam?

@nosce: meglátom mit tehetek...

Mme Chauchat 2011.03.14. 20:42:37

@Lanois: ÚristN, eeegen... miazhogy! Nagyonis...Merre jártál?

Lanois 2011.03.14. 20:44:13

@MagasMacska: ezt csak az erikának mondjad.

MagasMacska 2011.03.14. 20:49:26

@Lanois:

Jó, neki mondom.
Még nem igazán megy a válaszkattintás.

2011.03.14. 20:50:57

Elképesztően undorító volt a mai VV (eleje). Nem a jótékonykodással van bajom, hanem a kib...ott tálalással! Gusztustalan, mesterkélt negatívan hatásvadász volt az egész. Pedig én élek-halok a hatásvadász képsorokért (Michael Bay és Roland Emmerich filmjei a kedvenceim), de ezen a kisfilmen inkább dühös lettem, nem elérzékenyült.
És ahogy a többi kommentelő írja, miért nem a Retek jótékonykodik? Persze jó bolt a mi zsebünkből kihúzni a pénzt... Kedves RTL Klub, majd én eldöntöm, hogy akarok-e jótékonykodni, nem kell engem ösztökélni és nem kellett volna ezt a Való Világba belekeverni! :(((

sogeking 2011.03.14. 20:52:40

@Zuzimama: a feszültség tényleg hasonló, de egy Christie könyvet pont azért veszek a kezembe, A VV-nél meg alapból kizárom:)
(csak akkor nézem, ha szórakoztat)

a könyv végével csak annyi bajom volt, hogy a történethez képest túl rövid a magyarázat

Lanois 2011.03.14. 20:55:12

@Mme Chauchat: Én jártam merre? Hiszen itt voltam végig. Vagyis inkább csak esténként, mert napközben nem. Tudod?

Mme Chauchat 2011.03.14. 20:59:46

@Lanois: tudom...csk azt néztem, figyelsz-e. Ha a retek hatásvadászatot sem rendezne, a népeknek még fogalma sem lenne arról, mit jelent: jó, jóság, jótékonyság, jótékonykodás.

Virágék 2011.03.14. 20:59:48

Nem értem Laci hogyan élhetett olyan mélyszegénységben, amiről beszél? Ő bőven a szocializmus alatt volt gyerek, mint én. Egyedül nevelte kb.10 éves korától az anyja, mint engem(+öcsém). Jó, nem ettünk banánt, narancsot, csak karácsonykor.
De könyörgöm, éhezni biztos nem éhezett, akkoriban könnyebb volt megvenni az alapdolgokat, mint most!
Én simán elcserélném a mostani életszínvonalamat az akkorival!

csicserierika 2011.03.14. 21:00:27

unatkoztam, átnéztem a blikkre.
Ott egy vv-vel kapcsolatos cikk kommentjeit olvasva, rátaláltam egy az egyben az előbb fentebb általam írt hsz-t. Betűről, betűre, idézőjel nélkül, pálinkás györgy néven.
Ez most hogy?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 21:01:18

@Lanois: :)

@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: Off: az avatarodról csak egyvalamit szeretnék kérdezni: "KOTOR?" :).

the sandwich maker 2011.03.14. 21:02:53

nem tud valaki torrentet a vvhez?

És egész héten jótékonykodni fognak? mikor lesz legközelebb kiválasztósdi?

rianna 2011.03.14. 21:04:20

@csicserierika: Az előbbi,legfrissebb? Gyors volt az úriember :)

zoxó 2011.03.14. 21:07:36

@csicserierika: volt itt a pcc nevű "kolléga", aki viszont más posztokról másolgatott ide:)).

csicserierika 2011.03.14. 21:07:53

@rianna: Igen, a Hegyedűs Zsuzsás, és a végén a ne essetek a torkomnak is :)
Lehet, hogy kompatibilizáltam Alekosszal és engem is idézgetnek majd :)

redhaven 2011.03.14. 21:08:06

@Mme Chauchat: Madam!!!
ezt a népek nevében kérem ki.

the sandwich maker 2011.03.14. 21:08:53

@csicserierika: na jó, megtaláltam a blikken a hozzászólásod mását, és ez durva. :D szerintem kérdezz rá, lehet, hogy titkos rajongó.

(Pálinkás György, üdv ha itt jársz!)

csicserierika 2011.03.14. 21:10:07

@zoxó: én a párbaj előtt már felhívtam a figyelmet, hogy hamarosan megjelenik.
Volt aki testi fenyítést ígért emlegetése kapcsán :)

dr. gernika 2011.03.14. 21:11:31

@csicserierika: Nekem is az jutott eszembe a 6 gyerekes családnál, hogy a 3-4-iknél nem tűnt fel, hogy nehezen élnek? Persze költői kérdés, mert annak az "anyának" aki képes otthagyni a gyerekeit, miért is tűnne fel...

the sandwich maker 2011.03.14. 21:11:43

@csicserierika: ohó, lehet, hogy én vagyok? *hamiskás mosoly*

redhaven 2011.03.14. 21:11:58

@csicserierika: telepatikus bablevest főztetek mindketten,és komoly konzisztencia alakult ki.:)))

rianna 2011.03.14. 21:12:43

@csicserierika: én még nem estem a torkodnak soha, bár az itteni munkásságoddal többé-kevésbé képben vagyok :D
Nem lenne jó érzés, ha a mondataid ezer és ezer Alekosz-fan ajkain csüggnének?:D

the sandwich maker 2011.03.14. 21:13:17

@gernika: na nekem ma ez a nap kommentje. :D

Mme Chauchat 2011.03.14. 21:13:22

@redhaven: te nem vagy népek, te Meggylakó vagyol

Lanois 2011.03.14. 21:15:13

@csicserierika: Ülj le kérlek. Lazítsd el magad, és vegyél egy mély levegőt. Tudnod kell, hogy egy szembesítés nem mindíg kellemes dolog. De azt is tudnod kell, hogy számodra ez az egyetlen út a gyógyulás felé. Nyilvánvaló számunkra, hogy te ezidáig abban a meggyőződésben éltél, hogy nő vagy. Nincs is ezzel semmi baj. De tudnod kell, hogy ez nem a teljes igazság. Sőt. Itt ez a tükör. Fogd a kezedbe. György! Nézz szembe önmagaddal és láss!

zoxó 2011.03.14. 21:15:15

Nagyon OFF: Hobó Kossuth-díjas:)). Csak úgy.

csicserierika 2011.03.14. 21:22:22

@the sandwich maker: @redhaven: @rianna: :):)
@Lanois: titokban gyorsan önismereti tréninget tartottam magamban, hogy most fiú esetleg leány vagyok-é? Esetleg a másik énem kerekedett már megint felül?
Majd a blog pszichológusa megmagyarázza :)
Most mennem kell. Later

the sandwich maker 2011.03.14. 21:23:39

@csicserierika: szerintem a másik személyiséged nem véletlenül vette fel a Pálinkás nevet, blogpszichológus, elemezd ki eztet is!

the sandwich maker 2011.03.14. 21:26:25

@King of Shadows: mire nekem ez betölt, vége lesz a műsornak. Majomparádén fent van azt hiszem, de ahhoz meg nincs meghívóm. Nehéz az élet.

Mme Chauchat 2011.03.14. 21:27:20

@csicserierika: nem probléma. Házi feladat: többszörös intelligencia-elmélet

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 21:32:21

@Virágék: A szocializmusban sokkal jobb volt: gyárak, üzemek, termelőszövetkezetek termeltek és megélt a nép. A második felében már ipart is vállalhatott megfelelő szakismerettel bárki. Akkor épült fel az ország közösségi ingatlanállománya is. Munka volt, középszinten meg lehetett élni. A kapitalizmusban ez veszett el, mára segélyért dolgozik a nép, tsz-ek, gyárak sincsenek szinte. Vissza a termelőjavakat a népnek!

Virágék 2011.03.14. 21:39:07

@Peter_Cs: Te is ilyen öreg vagy, vagy filmekből láttad mindezt:)))

Tompó 2011.03.14. 21:39:26

@Peter_Cs: Hogy ez mekkora Böszmeség!!!!!

Virágék 2011.03.14. 21:45:53

@Tompó: Most meg kell védenem Peter cs-t!

Tompó 2011.03.14. 21:50:56

A gyárak, üzemek termeltek: igen leginkább veszteséget, meg eladhatatlan termékeket, elavult korszerűtlen technológiával!!!Vállalhattak ipart: igen mivel a külföldi hitelekből már nem telt az életszínvonal további emelésére,így megengedték az embereknek a mellékest így jobban élhettek néhányan és állambácsinak nem kerültek pénzbe!A kapitalizmusban nem veszett el semmi!!! Ellopták!!! Kik? Akik az elmúlt 20 évben döntési pozíciókban voltak (a parlamentben)!!!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 21:55:50

@Virágék: Szüleim példáján. A "rendszerváltáskor" mentem középiskolába.

Virágék 2011.03.14. 21:56:24

@Tompó: Mér, most nem lopnak?
Nem termelnek eladhatatlan szart?
Nem vagyunk teli hitellel?
Miről beszélünk?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 21:56:34

@Tompó: Böszmeség az, amit a rablókapitalizmus művel!

csicserierika 2011.03.14. 21:57:59

@Mme Chauchat: már az intelligencia-elméletnél elakadtam :) Hogy mi van?

csicserierika 2011.03.14. 21:58:48

@the sandwich maker: szerintem megismertük pcc nevét :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 21:59:03

@Tompó: A piac is elveszett meg Európa helyett a harmadik világ termel. Európának vissza kel szereznie iparát, mezőgazdaságát és belpiacát!

the sandwich maker 2011.03.14. 22:00:03

@csicserierika: jahahahahaaj, ne fessük falra az ördögöt! :D

Mme Chauchat 2011.03.14. 22:03:58

@csicserierika: többszörös-intelligencia elméletet említettem...hátha eldönti a nő/ffi én-vitát

Albino Vernyul 2011.03.14. 22:04:04

@Peter_Cs: Csendesen megjegyzem, a nagy megelesben jutottunk idaig... Meg lehet nezni, a II vilaghaboru utan hova jutott a nyugat, hova a keleti blokk... Az NSZK, illetve az NDK.. Ha anno nem ezen az oldalon rekedunk, kozel lehetnenk eletszinvonalban Ausztriahoz.. Ehelyett meg elveszett 45 ev....

Virágék 2011.03.14. 22:05:09

@Peter_Cs: Én meg 64-ben születtem, na ezért hiteltelen nekem Lázár Menjünkharcolni László könnye a sanyarú gyerekkoráról!

csicserierika 2011.03.14. 22:08:40

@Mme Chauchat: értem, akkor ne törődjek, a lábam közt fityegő plusz kinövéssel, vagy vegyem figyelembe ? Összezavarodtam:)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.14. 22:09:16

www.nytimes.com/interactive/2011/03/13/world/asia/satellite-photos-japan-before-and-after-tsunami.html
Na a Japán diákok, gyűjtöttek 870.000 ft
Devecser és Kolontár, iszap ár károsultjainak. Onnan a messze távolból.
Már fel vettem a kapcsolatot, azzal a magyar egyetemista lánnyal, aki kint van. Várom a válaszát.Na nem sok, de 5000 ft-ot el raktam, ha meg jön a válasz, a megbízható helyről.

csicserierika 2011.03.14. 22:12:46

@Virágék: nem akarok offolni, de Gy. F. is a sanyarú gyerekkorával jött, hogy csak stercre futotta vacsorára. Megkérdezték, hogy mi az, mire azt mondta, hogy pirított liszt. Atyám, attól úgy megfulladt volna, hogy ihaj.
Hajni talán tudja mi az.

Albino Vernyul 2011.03.14. 22:13:18

@Virágék: Akkor se elt mindenki jol.. Csak nem lattad a TV-ben, mert a diktatura gepezete jol mukodott.. A vegefele bukott ki egyre tobb dolog, mikor mar szetrohadt az egesz...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.14. 22:14:08

@rianna: Veled is teljes az egyet értésem, nem is tudnék hozzá írni semmit.

MagasMacska 2011.03.14. 22:18:12

@csicserierika:
Ezt még én is megmondom. Van, aki a császármorzsát hívja így, de az igazi sterc, az olyan, mint a császármorzsa csak tojás nélkül és gríz helyett liszt. (Ha nagyon sanyarú a sorsod, akkor tej helyett kevés víz) Tipikus dunántúli étel, anyám néha csinált magának nosztalgiából. Én nem szerettem - pedig az övé egy de luxe változat volt, kompóttal.

Virágék 2011.03.14. 22:19:06

@csicserierika: Ja, Orbán meg nem kapott repetát a mákos buktából, azt falhozbaszta!
Rohadt egy kor volt!

Albino Vernyul 2011.03.14. 22:19:50

@Albino vernyul: Ja igen, en ettem ilyen izet.... Inkabb hagyjuk milyen...:)

csicserierika 2011.03.14. 22:21:41

@Albino vernyul: most már megtudod, hogy mennyire öreg vagyok, de egyidős vagyok a miniszterelnök urakkal, és az én időmben éhező gyereket nem láttam az iskolában és a környékünkön sem. Attól lehettek, de ez akkor még jobban a szülők szégyene volt, mert akkor kötelező volt dolgozni, ha hatékony volt, ha nem, tehát volt annyi bevétele a családnak, hogy a betevő meglegyen.
Nem gazdag vidéken élek pedig. Viharsarok.
Ja, és köszi. Soha sem hallottam ilyen ételt, akkor már engedte volna fel egy kis vízzel és megvan a rántott leves.

csicserierika 2011.03.14. 22:22:57

@MagasMacska: köszi , már felvilágosított vérnyúl.
Csíramálé megvan?

Virágék 2011.03.14. 22:24:12

@Albino vernyul: Béfejezem már e témát, mert kivágnak innen! De! Kérdezd meg erről a volt bányászokat, a munkásszálláson élő, most hajléktalanokat vagy engemet, aki 26 éves koromig benne éltem. És nem néztem a tv-t 100-adnyit sem, mint most!

MagasMacska 2011.03.14. 22:25:04

@csicserierika:

Meg. Nem igazán ízlett. Pedig nagy várakozással néztem elé, mert Jókai azt írta "fenséges". Nos, nem találtam annak.

csicserierika 2011.03.14. 22:26:39

@MagasMacska: aki nem eszi gyerekkorától, annak nem jön be, de én nyitott vagyok a stercre. A pesti úri bionépnek pedig ajánlani tudom.

MagasMacska 2011.03.14. 22:30:17

@csicserierika:
Egyék búzacsírát, úgy jobban hangzik. Nálunk is van itthon, sógornőm csíráztatja, én meg elkerülöm.

genevieve 2011.03.14. 22:32:43

eszméletlen, hogy még azért is képesek vagytok valakit megszólni , mert 30 éve ő merészelt szarabbul élni mint ti:-(

csicserierika 2011.03.14. 22:36:42

@genevieve: a szülői felelősség problémáját próbáltam feszegetni.
Én fát vágnék, v takarítanék, de a gyermekem nem éhezhet.

7vZdhz 2011.03.14. 22:38:28

@Tompó: Tudod miért termeltek veszteséget?Mert munka és fejlesztés helyett harcoltak, pontosabban kiharcoltak.Pl. harcoljuk ki, hogy új óvoda épüljön vagy legyen új járda.Én gyerekként ezen mindig jókat derültem, mert apám ilyenkor azt morogta, hogy dógozni kéne... jól.Na az életszínvonalról annyit, hogy 3-an voltunk testvérek, de én zsíros kenyéren és szalonnán kívül mást nem vacsoráztam a tanár szüleim mellett.Ennyit a boldog hidegháborús időkről.

genevieve 2011.03.14. 22:38:54

@csicserierika: nem arra reagáltam.

nyilván, ha tudom milyen rosszak a körülményeim, akkor az első után nem szülök még 5 gyereket és megpróbálok mindent megtenni, hogy legyen pénzem....de pl. észak-magyarországon nagyon-nagyon rosszak a körülmény munka-lakás-szociális háló tekintetében.

Virágék 2011.03.14. 22:39:09

@genevieve: Nem szóljuk meg, csak nem hisszük el! Te se higgy el mindent, ami a tv-ből jön!

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2011.03.14. 22:40:44

most direkt van a posztban kortársbeszéd kortesbeszéd helyett?

mézescsók 2011.03.14. 22:41:14

@the sandwich maker: @rianna: @Albino vernyul: @supern0va: Nem kardinális kérdés Anikó hasa, de általában szoktam válaszolni, ha kicsit később is.
Képet nem linkelek, de egészen konkrétan megszakértheted, ha megnézed a villafotózásról az öf.-t. Egy ajtón jönnek ki Évával és ez utóbbi klasszisokkal jobban néz ki, pedig nem a kedvencem.
Holnap lesz talán több időm, akkor majd megkeresem a képet, ha egyáltalán megéri ez a téma, hogy molyoljunk rajta még egy ideig.
Lehet, hogy sarkosan fogalmaztam, ezért most pontosítok: az alkatához és a korához képest tűnik nagynak az a pocak/pocakocska/poci vagy amit akartok. Vékony nő nulla izomzattal. Ha törődne magával (ráférne némi vádlierősítés is), bombázó lehetne.
Nem, nem kedvelem a hölgyet, de ugye nem kötelező? Egyébként nem a külseje miatt nem vagyok vele "kompatibilis", hanem a stílusa zavar.
Azzal teljesen egyetértek, amit a villakapcsolatok fontosságáról írtatok. Ettől függetlenül Anikó eléggé elkerülte Lacit.

Virágék 2011.03.14. 22:41:15

@7vZdhz: De milyen jó vót az a zsíros kenyér! Nem olyan ócska műszar, mint most!

genevieve 2011.03.14. 22:42:05

@Virágék: persze, mert az mérvadó és hiteles ahogy te éltél és amit beírtál.....

the sandwich maker 2011.03.14. 22:43:04

@Albino vernyul: érdekes, mert mi ezt meg a lepcsánka maradékának hívjuk.

Virágék 2011.03.14. 22:43:32

@genevieve: Hát én jobban hiszek magamnak, mint a törikönyveknek!

csicserierika 2011.03.14. 22:44:54

@genevieve: fentebb én is írtam, hogy felelőtlen gyermekvállalással van bajom.
Itt délen a határnál sem jobb.
Mikor jöttünk haza a gyerekekkel egy pesti egy hetes nyüzsgés után, otthonunk felé haladva két falu között kiszálltunk a kocsiból és el kezdtünk hangosan nevetni, mert egy árva autót nem láttunk percekig, és találgattuk, hogy most lementünk a térképről, vagy mi van? Elég nagy a nihil errefelé :(

genevieve 2011.03.14. 22:45:44

@Virágék: bocs, de te lacit kérdőjelezted meg és nem a törikönyvet......

na mindegy, a lényeg, hogy te nem éheztél...

csicserierika 2011.03.14. 22:47:46

@Virágék: kristály cukorral megszórva(jól van na én így szerettem), esetleg pirospaprikával meghintve(ez már jobban hangzik?)

genevieve 2011.03.14. 22:48:09

@csicserierika: tudom, de sajnos attól mert a szüleik nem gondolkoztak, vagy nem akartak, vagy nem tudtak, azoknak a gyerekeknek pl. akiket mutattak (és a többinek akiket nem) nem lesz több ételül és jobban a körülményeik.

Albino Vernyul 2011.03.14. 22:49:40

@csicserierika: Falun/videken konyebb volt, ott volt haztaji... Egy pesti 100 eves szetrohadt berhazban, ahol Laci felnott, azert mas volt a helyzet... Nem olyan egyszeruk ezek a dolgok.. De ezt tul hosszu lenne megvitatni, es foleg ennek a blonak a profiljaba nem illik bele..

sogeking 2011.03.14. 22:49:52

@mézescsók: én szóba sem állok olyan nővel, akinek az Aniénál kisebb a hasa:)

(a lába pedig vádlierősítés nélkül is jó)

csicserierika 2011.03.14. 22:53:05

@genevieve: csak olyan sziszifuszinak tűnik. Teljes megoldás sohasem lesz.

Virágék 2011.03.14. 22:56:18

@csicserierika: Az én anyukám sosem készített stercet, bocsi így nem tudok véleményt mondani! Én városi leány vagyok, mi grízes tésztát ettünk!

Albino Vernyul 2011.03.14. 22:56:35

Maaa megint halott az online, vagy csak nalam fekete a kepernyo...?!:)

csicserierika 2011.03.14. 22:57:25

@Albino vernyul: ere hosszan tudnék válaszolni, de tényleg ne offoljunk annyit.
a háztáji kialakulásának is meg voltak a speciális okai.
Befejeztem :)

Albino Vernyul 2011.03.14. 22:59:17

@Virágék: Az daras teszta errefele... Van aki porcukorral, van aki lekvarral, van aki savanyusaggal eszi.. Nem mondom, hogy a kedvencem, de hazi barack lekvarral eheto..

csicserierika 2011.03.14. 23:01:05

@Virágék: szóval lány vagy. Az avatarod unnatuális, nem kompatibilizálsz vele.
A zsíros kenyérre tettem cukrot :)
Jól van na, nem kell lehánynod, én így is szerettem :)

rianna 2011.03.14. 23:01:22

@mézescsók: nekem akkor is kákán a csomót-kérdésnek tűnik Anikó hasa. Biztos meghízott egy kicsit, és biztos jót tenni neki egy kis sport, de azért rettenetes nagy hasnak akkor sem mondható:)

Virágék 2011.03.14. 23:02:59

@Albino vernyul:Ja, az egyik konyhás nénink kiírta az étlapra, hogy DARÁZS TÉSZTA! És én sokáig ezért nem ettem meg:DDDD

Virágék 2011.03.14. 23:04:08

@csicserierika: Na, azt sem ettem soha! Mennyi minden kimaradt az életemből!

csicserierika 2011.03.14. 23:05:29

@Virágék: szerintem csak éhes gyerek tudja megenni, már én sem bírnám :)
Jó éjt mindenkinek, hol van az éjszakai műszak?

the sandwich maker 2011.03.14. 23:12:53

Megnéztem az összerakott társadalmi célú hirdetést, és Éva annyira unnaturális benne. Nem lesz ebből műsorvezetői karrier úgy érzem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 23:21:14

@the sandwich maker: Éva képernyőre termett vagány nő!

@oscar dirlewanger: ÜberLOL!!! :D:D:D:D:D:D:D

the sandwich maker 2011.03.14. 23:28:10

@Peter_Cs: igazi misön impásziböl téged meggyőzni, de a kedveskedő, modoros hangja abban a kisfilmben elég ijesztő. Az lehet, hogy a többiek vették rá, hogy így beszéljen, de elég természetellenesnek hat.

Tompó 2011.03.14. 23:28:42

@7vZdhz:Jaj de rossz duma!!! Csak zsíroskernyér meg szalonna....tanár szülők mellett... ugyan már...!!! Engem anyám egyedül nevelt nyamvadt kis gépírónőként, mégis ettünk normális ételt. Nem volt habzsi dőzsi, de nem zsíros deszkát rágtunk!!!! Egyébként sem bírtam soha megenni a zsíroskenyeret!!!

Tompó 2011.03.14. 23:32:39

Remélem Éva berág valamin a héten és leordít mindenkit, mert ez a nagy szeretet, egyetértés, jótékonyság hét halál unalmas lesz. Már a mai öf-n is majdnem hánytam....

mézescsók 2011.03.14. 23:36:01

@sogeking: izlés kérdése. Ha neked jó, nekem mindegy.
@rianna: a rettenetesen nagy hasat pontosítotam.
Anikó hasa annyira nem érdekel, hogy több szót vesztegessek rá.
Vale!

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.14. 23:38:42

Anikó hasijával kapcsolatban azért az sem mindegy, hogy bőséges vasárnapi ebéd előtt, vagy az után tekintjük-e meg.
Az viszont csak nekem tűnik fel, hogy az igéző szempár és a durci-édi ajkak között a kívánatosnál tekintélyesebb orrmányzat terebélyeskedik?

oscar dirlewanger 2011.03.14. 23:40:51

@Peter_Cs: hátha egy alvilági nigger leszámolás folytán, amilyenben 2 pac is megdöglött, évikénket is szarrá lőnnék a nigga kanija mellet....ámen)))))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 23:40:59

@csicserierika: Máshol...
Én most az Al Jazeerát és a BBC-t olvasom, mert úgy néz ki meg fognak szaladni az események valahol, és az engem érdekel... :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 23:50:34

@Tompó: Hiányolod a balhékat? Pár nap múlva valaki újrakezdi úgyis.

@oscar dirlewanger: Ekkora nagy katasztrófát csak nem kívánhatsz! Ha Éva nincs, kit és mit néznél?!!!

oscar dirlewanger 2011.03.15. 00:12:18

@Peter_Cs: esetleg lövöldözni emósokra, vagy nietzschét olvasni, szóval lehet találni más hasznos programot, mint ezt a szart nézni))))

dr. gernika 2011.03.15. 00:12:42

@Peter_Cs: Néha kicsit már kiesel a szerepedből, túlságosan érezhető az irónia. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.15. 00:18:02

@oscar dirlewanger: Ha ez a show bedöglik, még ott van a National Geographic, Discovery ID, Spektrum, TV Paprika, marxista irodalom, angol humor, stb.

sogeking 2011.03.15. 00:24:38

felébredt a kameramann

sogeking 2011.03.15. 00:29:58

mindjárt én is visszaalszom, ha ilyen érdekes lesz:)

Desperatefan14 2011.03.15. 00:36:22

Jó ez a jótékonysági hét, engem csak az zavar hogy még 2 hét a kiválasztásig... nem értem miért nem lehet szombaton, nem értem hogy fél 8-tól 22:10-ig mit fognak mutogatni, akkor is ilyen szomorú filmeket? Simán lehetne kiválasztás sztem.

Frenk a hal 2011.03.15. 00:46:12

szép estét!
napok óta le vagyok maradva. csak azt nem tudom - még mindig - h r.bélát miért nem büntették meg más tulajdonának elvétele miatt...

Desperatefan14 2011.03.15. 00:49:34

@Frenk a hal: Ne érts félre, én is nagyon meglepődtem rajt és elég csúnya dolog volt, de nem fogják megbüntetni... sajnos.

Jadru 2011.03.15. 00:49:49

@Frenk a hal: Üdv,
Az még csak adásba sem került..

Frenk a hal 2011.03.15. 00:53:05

@Jadru:
tudjátok akárki tette volna, ez egy nagyon 'csúnya' dolog volt, és mindenképp büntetést érdemelt volna. mindenkit minden sz..ért megbüntettek. más tulajdonának elvétele az lopás. vhogy aránytalanul kezelik itt a megrovásokat...

Bredan 2011.03.15. 00:53:17

Jó ez a jótékonykodás, engem csak az zavar, hogy:

1.) Dög unalmas lesz a hét.

2.) RTL csinálja, ami még akkor is hazudik, ha kérdez? /Manipulálás, cenzúrázás, a "közvetítés hamarosan folytatódik". Köszi.

3.) Ezt az alapítványt nem ismerem, nem akarom azt állítani, hogy kárba megy a pénz... de ismerek alapítványokat, mint például a Magyar Gyermekéheztetési Alapítványt, ahol mindenhová megy a NAGY pénz, de oda a legkevésbé, ahová a laikus jótékonykodók szánják.

És a híres-nevezetes online közvetítésben ismét "közvetítés hamarosan folytatódik" van... bravó!!!

Vajon mit titkolnak???

Frenk a hal 2011.03.15. 00:58:52

@Bredan:
egy elterelő jótékonysági összefogás mindig kell, az sosem jön rosszul :-)

Desperatefan14 2011.03.15. 01:03:21

@Bredan: Áhh ha én segíteni akarok, az 100 százalék hogy nem az RTLnek küldök smst... más lehetőség is van. Úgy beszélnek erről mintha nem lenne más út CSAK az RTL-nek smst küldeni.. Lilu pedig kifejezetten idegesítő.

Frenk a hal 2011.03.15. 01:09:46

@Desperatefan14:
csatlakozom. eleve nem bíznék az rtl klubban. lehet h összegyűjtenek x összeget és azt be is vallják, j az az alapítványé, de valójában x+y összeget zsebelnek be. y meg az övék. eszembe nem jutna - amúgy sem - ezért smst küldeni. egyszerűen nem hiszek bennük.
az meg a másik nyitott kérdés számomra, h ezt az ostoba lilut miért nyomatják és mikor lövik fel végre az űrbe szkafander nélkül?!

Albino Vernyul 2011.03.15. 01:11:36

Beci..: "Aniko ugy fel van porogve, hogy szinte az egeszet O irta.."
Valami szoveget irtak azt hiszem az adakozashoz, es valami felvetel lesz belole... Volt bent egy diatetikus, es a 1X eves gyerekek taplalkozasi szuksegleteirol beszelgettek, errol szol a szoveg..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.15. 01:13:25

@Frenk a hal: Amiért Dikát sem büntették meg, amikor nem takarította a fürdőszobát, pedig kellett volna...

Jadru 2011.03.15. 01:14:57

Na igen, Béci szerint diAtetikus, de dietetikus lesz az inkább

Frenk a hal 2011.03.15. 01:15:29

@King of Shadows:
de őt megbüntették másért...és azért egy takarítást ne említsünk már egy lopással egy kalap alatt...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.15. 01:15:32

@Frenk a hal: Ja! Prolivér és társai is ellopta (vagyis megitta) Alek nyeremény pezsgőjét, és nem büntették meg érte...

Desperatefan14 2011.03.15. 01:18:30

@Frenk a hal: Igen és Lilu úgy csinál mintha az egészet ők találták volna fel! mármint az adakozást, ma is annyira idegesítő volt mikjor mutatták hogy bennt van a villában, ja és a holnapiban is bennt lesz. Azt hiszem addig máshová kapcsolok.

Frenk a hal 2011.03.15. 01:18:47

@King of Shadows:
azt nem láttam, de az is büntetést érdemelt volna, mert az is lopás. mindig ők hajtogatják, h mennyien nézik őket (főleg a ráczok) és így példamutatás meg úgy példamutatás...ehhez képest ilyen gusztustalan enyveskezű magatartást tanúsít. mondjuk nálam már ez előtt leszerepelt...

Frenk a hal 2011.03.15. 01:19:51

@Desperatefan14:
megértem, már a reggeliben is visszajött a reggeli kávé ha megláttam őt...

Desperatefan14 2011.03.15. 01:21:36

@Frenk a hal: De legalább mikor Olivér lopott azt nyíltan csinálta és bocsánatot kért Alekosztól, bevallotta hogy egy állat volt. Na ez a különbség a 2 lopás között.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.15. 01:21:54

@Frenk a hal: Jó, akkor azt nem említjük egy lapon.

És amikor a Prolivér ellopta Zsófufóék vajkrémjét? Meg amikor a Kócbaba kirámolta az egész fürdőszobát a párbaja előtt?

Bredan 2011.03.15. 01:23:18

Béci... lopás vagy nem lopás? Tudhatjuk?
A videón csak annyit láttunk, hogy felnyitja Éva ládáját és kivesz belőle valamit. De honnan tudjuk, hogy előtte pár szóban nem beszélte meg ezt Évával??? Lehet, hogy lebizniszelték...

Egyébként meg, ha már lopás... nekem az a kedvencem, amikor Éva összeöntögette a többiek pezsgőjét a saját poharába, aztán meg csak lapított, amikor mindenki keresni kezdte, hogy hova tűnt a pezsgő a poharából. :-)

Desperatefan14 2011.03.15. 01:24:06

@King of Shadows: nem akarok Éva és Olivér mellé állni, mert nem szentek, de Olivér a vajkrémlopást is nyíltan csinálta, látta is mindenki, Éva meg kifosztja a fürdőt, jó az is közös tulajdon, de azért ez a ládáknál más volt mert mindent cseréltek.

Frenk a hal 2011.03.15. 01:24:21

@Bredan:
na hát is szép volt :-))

Desperatefan14 2011.03.15. 01:25:19

@Bredan: Arról meg azt olvastam hogy titkos feladat volt :) mármint az összeöntögetés, de abban teljesen igazad van hogy előre megbeszélhették ezt nem tudjuk.

Bredan 2011.03.15. 01:26:25

@Desperatefan14: Oké, én nem tudtam, hogy titkos feladat volt.
És azt sem állítom, hogy Béci lebizniszelte a dolgot Évával... csak nem tartom ezt a lehetőséget sem kizártnak.

Desperatefan14 2011.03.15. 01:27:15

@Bredan: Nem is biztos csak azt olvastam. Ki tudja mi az igazság itt :D

Bredan 2011.03.15. 01:28:13

@Desperatefan14: Legfelebb az tuti, hogy Éva full alkoholista.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.15. 01:29:05

@Desperatefan14: Egyrészt a vajkrémnél meg pénzből kellett gazdálkodniuk, másrészt meg a lopás akkor is az ami, ha látják, hogy lopok. :)

A fürdőszobai cuccok meg lehet, hogy közösek, de nem biztos, hogy az RTL pótolja nekik, ha valaki lenyúlja. A csatorna mondhatja azt is, hogy majd pár nap múlva lesz...

Jadru 2011.03.15. 01:31:18

A tesók holnap mennek egy iskolába

Albino Vernyul 2011.03.15. 01:31:33

LOL.. Aniko ismeri a kacsa toportyut... Csirket, kacsat, meg nyulat fognak enni.. Most agyalnak, hogy csinaljak majd meg a nyulat...:) Meg kenyeret sutnek... Parolt kaposzta a kacsahoz, nincs lila, jo lesz feherbol.. Kezdek ehes lenni.. Eva/Alek furdik, a tobbiek meg spanoljak a gyomorsavam..:)

Desperatefan14 2011.03.15. 01:31:56

@King of Shadows: Persze hogy attól is lopás hogy látják, én csak arra akartam utalni hogy Béci játssza a szentet meg az erkölcsöset.

Bredan 2011.03.15. 01:32:17

Háááát... ez a közvetítés mennyire vicces már! :-)
Gigi azt említi, hogy reméli, kapnak kokárdát... majd hozzáteszi, hogy biztos kérni kell, mert...

És ennyi. Már ki is lövik.

2011.03.15. 01:32:29

A villában tényleg nincs senki, aki tudja, mit jelent valójában az a szó, hogy feszület? És hogy a szó, amit keresnek, az a feszkó? :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.15. 01:32:30

@Desperatefan14: Remélem Béci lopása, az első helyébe került. Az RTL -nek igen el kéne ezen gondolkodni. Mert a lopás az LOPÁS.Nem adta vissza, hogy vicc volt, egy szó sincs erről, az igen visszatetsző, keksz lopásról.Pedig mindenki látta már.M ost valaki vagy lop, röhögve, mint láttuk, vagy játssza az elérzékenyült, adomány gyűjtőt.Gigikével együtt, mert mint láttuk, ő is falazott Bécinek, nem vitte vissza ő sem Évának. Ilyen még tényleg nem volt az eddigi, valóvilágok ban.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.15. 01:33:49

@Desperatefan14: Azért annyira nem játszotta, a riportban meg is ugatták ezért...

Desperatefan14 2011.03.15. 01:35:43

@Ari11: Sőt még Laci is látta és ő is kuncogott egyet rajta.. akkor hol a HIT ÉS BECSÜLET? Igen Olivér és Éva is loptak, de nem is mondják magukról hogy példát akarnak mutatni, van önkritikájuk.

Bredan 2011.03.15. 01:39:48

@Ari11: Ismétlem... honnan tudjuk, hogy lopás volt?
És ha lebizniszelték - csak azt nem mutatta az RTL??
Volt olyan helyzet, amikor Laci odaszólt Bécinek, hogy "kiveszek egy rántott húst, oké? Majd lerendezzük." Ha ez a másfél mondat nem kerül adásba, akkor csak azt láthattuk volna, hogy Laci önhatalmúlag elvesz - "lop" - egy darab rántott húst.
Ha Béci lopott, Éva miért nem csapott másnap patáliát a hiányzó keksz miatt?

Bredan 2011.03.15. 01:44:35

Laci az izraeli élményeiről mesél... érdekes lenne... de persze ismét jön az RTL-es cenzúra, gyorsan vált a kamera a hálószobára, az egyedül pislogó Évára... nyilván érdekesebb!
Micsoda mocsok egy cég! :-(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.15. 01:45:49

Jezsy szerint köztudott, hogy van órájuk ...

Bredan 2011.03.15. 01:48:39

És frankó: némi zúgás mellett bámulhatjuk Jerzyt, amint mozdulatlanul hever az ágyban.

Albino Vernyul 2011.03.15. 01:49:11

@Bredan: Ja, a kibucokrol meselt... Hogy mindegy kinek mennyi a fizetese nevleg, mindenki egyforma osszeget kap... Konkretizalta hol volt kibucban, stb. erre elvettek, es nezhetjuk Jerzyt alvas kozben.. Izgi...

Bredan 2011.03.15. 01:50:53

Hajrá. Jerzy, csak így tovább... aludjál, mi majd nézünk! :-)

Bredan 2011.03.15. 01:52:51

Na jó, nekem mára elég. Jó nap volt, szép unalmas nap volt. Megyek filmet nézni. További jó szórakozást mindnekinek, aki még bírja!

Jadru 2011.03.15. 01:58:24

Anikó gyakorolja a szöveget, amit a 'VV Híradóban' fog elmondani

dr. gernika 2011.03.15. 02:02:58

@Desperatefan14: Az volt a legidegesítőbb, mikor a nagy jótékonyságmaszlag után megkérdezték tőle, milyennek tűnik a villa bentről, és ő kifele menet félvállról visszavetette, hogy "koszosabbnak".
N.C.

Desperatefan14 2011.03.15. 02:05:51

@gernika: Igen mintha ő valaki lenne.. pff.. nem tudom akkor ma miért nem Balázs ment be, bárki csak ne Lilu!! Holnap is ott fog ülni, és semmitelen fejet vágni, mert még arra sem képes hogy normális arcot vágjon.

Jadru 2011.03.15. 02:47:34

Villany leoltva, Alek fekszik, gyakran megigazítja,avagy megvakargatja a farkát, aztán néha meg is szagolja a kezét.

hexensussz 2011.03.15. 07:54:53

Jóreggelt!
Még sehol nem fújtak ébresztőt? :)

Albino Vernyul 2011.03.15. 08:24:06

@hexensussz: Ebresztooooo... Jo reggelt valyogvetoook... Akarom mondani lakoooook...;)

hexensussz 2011.03.15. 09:05:56

@Albino vernyul: A kommentek hiányából látszik, hogy nem falusi népek járnak ezen a tájékon. :)))
(Ünnep idevagyoda, engem reggel vagy a feketerigó, vagy a szomszéd traktorja ébreszt.)

Eznemsemmi 2011.03.15. 09:08:01

Lepke, olvasol?

A stáblistából: A hang: Nagy Sándor (aki a Csillag Születikben lesz műsorvezető).

Virágék 2011.03.15. 09:30:26

Jó reggelt!
Akit így a zászlófelvonás után ez érdekelné inkább:
www.youtube.com/watch?v=UmttuShtj18

hexensussz 2011.03.15. 09:42:20

@Virágék: Vajon hány önkínzó olvasó van a blogban, aki képes egy ilyen, 15 perces produkciót végignézni-hallgatni? :)

Virágék 2011.03.15. 09:45:42

@hexensussz: Figyi, míg várok a leves habjára, hogy feljöjjön, nekem simán belefér!
De nem köt. megnézni!

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 09:46:45

Jó reggelt, Gyerekek!

Kértek traubit?:)))

Mi történt, semmi??:))))

MagasMacska 2011.03.15. 09:47:35

@hexensussz: Engem meg a szomszéd mosógépe. (Nem is vagyok felhőtlenül vidám.)

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 09:50:30

Azon gondolkodtam, hogy az R.B. tetkót át lehet majd írni Robira, mint a Sebestyén-t Szabi és Én-re.:D:D:D:D

Lanois 2011.03.15. 09:52:20

Mit neszeztek itt hajnalban!? Most már nincs kedvem visszafeküdni. Inkább kimegyek a teraszra és elültetek két borotfát. Remélem nem lesznek már fagyok.

MagasMacska 2011.03.15. 09:55:48

@Lanois:
A borotfák híresen fagytűrők.

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 09:56:34

@Lanois:

Nem voltam itt, nem követtem, hogy mit mondtatok rá, de én 2 percig sem bírtam nézni tudálékos alekoszt, ahogy próbálta az ostoba agyával osztani a Jerzsit. Viszont szomorúan konstatáltam, hogy ahelyett, hogy megtagadta volna a feladatot, inkább nyűglődött azzal a félkegyelművel. Szégyelje magát az rtl.

Albino Vernyul 2011.03.15. 09:59:09

@Lotyó Bridzsida: Marmint Alek a felkegyelmu...?!;)) En eloben lattam.. Azota borzongok...

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 10:03:08

@Albino vernyul:

ja, hogyne. mármint Jerzsi ahelyett, hogy megtagadta volna, inkább végignyomta annak a pszichóroggyantnak a baromságait...:((
Úgy veszem észre, hogy senkisek sincs normális akarat ott bent...

K Tomoceusz 2011.03.15. 10:09:09

Nem látok a vv oldalán vetőmagszámlálót. Mindegy, majd vasárnap megtudjuk mennyi gyűlt össze erre és mennyi 63ft-onként egy új focistadionra.
Nem tudtuk meg azt sem, mennyibe kerül egy R.B. tetkó vagy egy művészi pucérnénis kép. Viszont kiderült, hogy egy alfahím bár rengeteg extrém helyen töcskölt már, a titokszoba túl extrém. Béla, Béla gyanús voltál nekem mindig, az alfahímek szégyene vagy. Ne mesélj bugyuta sztorikat, vedd vissza a rózsaszín sapit és add önmagad.

Lanois 2011.03.15. 10:14:01

@MagasMacska:Hülye vagy? :) Nincsenek is borotfák!

@Lotyó Bridzsida: Átadom az üzeneted a clubnak.

Soror Formoza 2011.03.15. 10:17:25

@Lotyó Bridzsida: Szia! Azt gondolom Alekosz komolyan beleéli magát "zseni" szerepbe, amibe bele lett sodorva, egyre jobban erodálva pedánsan felépített imidzsét. Hosszú még az idő a végéig. Jerzsi felé meg elindulhat egy szimpátia áradat az átélt megaláztatás miatt. De, egyértelműen szégyellje magát az RTL, függetlenül a céltól, amiért elkövették ezt a gazságot.

Albino Vernyul 2011.03.15. 10:20:26

@K.Tomoceusz: Olyan cinikus vagy... Mint en.. Adj egy pacsit teso....;)

K Tomoceusz 2011.03.15. 10:24:43

@jahuu: Mi volt ebben a gazság? Szerinted Lacánk szeret egy szál tangában riszálni? 54%-ra adom, hogy nem. Feladat volt, azt végre kell hajtani, benne van a szerződésükben.

liliana13 2011.03.15. 10:24:59

Hihetetlen, az emberek milyen rosszindulatúak egyesekkel, és elfogultak másokkal.
Meg ne kövezzétek már a Bécit egy csomag kekszért, honnan tudjátok, hogy a többiek nem csentek-e egymástól, attól, hogy azt nem láttátok a közvetítésben? Honnan tudjátok, nem küldetés volt-e az is?
Ezerszer inkább vegyenek el egy csomag kekszet tőlem, minthogy leköpjenek, lecigányozzanak, anyukámat emlegessék, hátam mögött folyamatosan szidjanak, kibeszéljenek, avagy semmittevő, überlusta, egész nap lézengő, hasznavehetetlen alkeszokkal kelljen együtt élnem, rájuk főznöm, mosnom, takarítanom, és hallgatni az álintelligens baromságaikat, amikkel mérgezik az agyamat, létemet.
Inkább a keksz.

MagasMacska 2011.03.15. 10:29:26

@jahuu: Az RTL cinkos, amiért kiadta ezt a megalázó lehetőséget, de az igazi "szégyelje magát" az a csürhe, aki ezt Alekoszra bízta. Különösen azért, mert egy olyan embert hoztak ilyen helyzetbe, akinek tényleg nincs annyi önbizalma, hogy ezt üvöltve (vagy tapasztalata, hogy megszégyenítően) visszautasítsa. És ezért tartok attól, hogy ez a rokonszenváradat nem fog megindulni.

dr. gernika 2011.03.15. 10:29:54

@jahuu: Egyetértek, már az első pillanattól kínosan megalázónak tartom ezt a beszédórát, de onnantól hogy Alek tartja, mindennek az alja...

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 10:32:21

@jahuu:

Nagyon érdekes, hogy a Béci volt képes egyedül kiosztani ezt a címeres tahót, és valamiért senki nem osztja következetesen, és folyamatosan. Mindenki elnéz, meg kussol, meg hagyja magát alázni ezáltal a nyolcosztályos biztonságiőrök szégyene által. Ez mindent elmond a benti emberekről, sajnos...

Viszont ha lepörgetem, hogy mi fog történni az Alekkal itt kint, akkor lehet hogy már előre sajnálom. Kb lesz 1 jó éve, amikor mindenki a barátja lesz, aztán egyszer csak kifogy alóla a média, és nem fogja érteni, hogy mi történt. Meg fog zakkanni, és csak még rosszabb lesz, mint volt.

MagasMacska 2011.03.15. 10:33:42

Mindenesetre szívesen látnék egy olyan órát, ahol Jerzy (vagy bárki Éván kívül) leszokási órát tart Alekosznak, aki majd "vizsgázik" ebből a témából. Merthogy a folyton ivást egy kicsit rosszabbnak tartom a lámpaláznál.

Albino Vernyul 2011.03.15. 10:34:45

@liliana13: Apropo.. Alek, meg Eva a nagy Aniko megfigyelok, a bizalom kerdeskoreben, tegnap ugy sakkoztak Anikoval a hata megett a taktikai megbeszelesukon, mint egy sakkbabuval.. Errol ennyit...

dr. gernika 2011.03.15. 10:36:14

@MagasMacska: Az RTL a hibás,ők találták ki a feladatot, és az eddigi szavazások eredményeiből pontosan tudhatták, hogy ki fogja nyerni.

@Lotyó Bridzsida: like

Soror Formoza 2011.03.15. 10:37:35

@K.Tomoceusz: Laci igenis szerette, sőt a legjobban végre is hajtotta a feladatot. Egyedül ő volt vicces, és ez is volt a cél. Hogy szórakoztasson. De, mi tud vicces lenni egy Alekosz által tartott "beszédórán"?

K Tomoceusz 2011.03.15. 10:37:44

@gernika: Ebben igazad van. Alek beszédórái már tényleg uncsik, lehetőséget kéne adni a többieknek is. Sajnálom, hogy az össznépi szavazásnál Laca csak 2. lett, megnéztem volna mit tud kihozni Jerzyből. És a feladat Lacából. A többiekkel nem is érdemas foglalkozni, bár fekvőtámaszban 110%-ot nyújtanak, érdekes módon a szöveges feladatokban ez lecsökken egyszámjegyűre.

K Tomoceusz 2011.03.15. 10:41:00

@jahuu: Laca sztriptizét volt szerencsém élőben közvetíteni, remek volt. Alek közepes volt, más tuti jobb lett volna, de ezt már leírtam.

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 10:45:12

@jahuu:

Azon tudok még röhögni egyedül, hogy minden alkalommal, amikor éva libafingnyi erővel visszautasítja az alekosz dugási szándékait, alek minden alkalommal meg tud sértődni.:D::D:D:D

ebből látszik, hogy semmiből nem tanul, hogy még 9 hónap villalét is kevés volt, hogy felfogja az agya helyével, hogy SENKI SEM AKAR VELE DUGNI.:D:D:D

MagasMacska 2011.03.15. 10:48:13

@K.Tomoceusz:
Kihagytad a legérdekesebb lehetőséget, beszédórát adni Aleknek. Emberpróbáló feladat lenne.

Soror Formoza 2011.03.15. 10:51:20

@Lotyó Bridzsida: Azt is figyelembe kellene venni Jerzsivel kapcsolatosan, hogy az ő anyanyelve a lengyel, lengyelül gondolkodik, abból fordít magyarra. Ez megmagyarázza azt a bizonyos "bambán" töltött időt amit a megszólalásig eltölt. Nem mindig jut eszébe a megfelelő szó (pl. házias - házas ). Szép magyar nyelvünket nagyon nehéz megtanulni az idegeneknek. Tapasztalatból tudom és nagyon rosszul esne ha a többségiek minden egyes alkalommal kiröhögnének, ha tévedek. Volt néhány alkalom mikor Jerzsi lengyelül beszélt. Természetesen nem értettem mit mond, de pergett a nyelve.

the sandwich maker 2011.03.15. 10:51:27

@Frenk a hal: A Dobosi Adriennke nyilatkozta, hogy a lopás a villában nem bűn... ja bocs, tudod, ez a való világ.

"Ő azért nem kap büntetést, mert nem szegte meg a villaszabályzatot" - velvet

(amúgy akkor az Évát is meg kellett volna büntetni a pialopkodásért)

Gerendai 2011.03.15. 10:52:24

Nézzétek sokan ezt az "okos" műsort!
Igy lehet új celebeket csinálni.
Szükség van még néhány semmittevőre ebben az országban.
Hájrá!

Soror Formoza 2011.03.15. 10:52:45

@K.Tomoceusz: Annyira szeretem az avatarod, hogy nem vagyok képes vitatkozni Veled. Igazad van.

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 10:55:30

@dnsk:

Köszönjük a bölcs sorokat!:D
Most megmentetted a lelkünket az örök kárhozattól!:D:D:D

MagasMacska 2011.03.15. 10:56:09

@dnsk:
Rábeszéltél.
Nézzük.

Soror Formoza 2011.03.15. 10:56:45

@Lotyó Bridzsida: Szeretnék most egy szavazást az rtl részéről "Ki tanitsa meg Alekoszt dugni?" Mivel eddig ezt a csak Jerzsiék művelték a villában, méltó visszavágás lenne Aleknak.

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 10:57:27

@jahuu:

igen, nekem is van többnyelvű kolleginám, és érthetlen kérdései vannak sokszor a magyar nyelvtannal kapcsolatban, pedig itt nőtt fel.:)))

ennek a megértéséhez már egy bizonyos fokú intelligencia szükségeltetik, amit nem csodálom, hogy sem alek, sem a csaotrna nem bír produkálni.

ilovecooking 2011.03.15. 10:58:48

@liliana13: Elkeserítőnek elkeserítő, de semmiképp sem hihetetlen, mert ezt hívják kettős mércének! Elég gyakori jelenség egy olyan országban ahol az emberek 90%-a nyílt vagy latens rasszista...

Lotyó Bridzsida 2011.03.15. 10:59:58

@jahuu:

Vagy inkább ki tanítsa meg csajozni, mert már itt elvérzik mindig, azért nem tud dugni.:D

El sem merem képzelni, hogy milyen önsorsrontó, magát semmibe sem vevő nő kattanik majd rá erre a nyomorultra, ha kijön...

Mme Chauchat 2011.03.15. 11:03:46

@jahuu: Nos, a fordítók, tolmácsok furcsán mutatnának, ha e "reakcióidő" szükségszerűen jelentkezne a más nyelvből fordítás során. Miután van arra példa, hogy ez pillanatnyi zavar nélkül is kivitelezhető, Jersey-nél tényleg bambaságról van szó.

MagasMacska 2011.03.15. 11:07:28

@Mme Chauchat: Azért egy átlagos képességű embernél ez okozhat problémát. A tolmácsok kevesen vannak és rengeteget kellett tanulniuk ahhoz, hogy ezt a szintet elérjék.

Soror Formoza 2011.03.15. 11:07:45

@Lotyó Bridzsida: Sajnos celeb lesz, ami számomra érthetetlen okból megemeli sekszepílt bizonyos körökben. :)

Mme Chauchat 2011.03.15. 11:10:28

@MagasMacska: hm, igaz lehet. Ám Jersey kétnyelvű, átlagosnak tehát semmiképpen sem tekinthető.

Soror Formoza 2011.03.15. 11:11:50

@Mme Chauchat: Bocsánat, igazad van. Én nem mertem ilyen magas szintekhez hasonlitgatni, csak a többi villalakóhoz, különösen Alekoszhoz viszonyítva.

MagasMacska 2011.03.15. 11:18:19

@Mme Chauchat: Igen, a kétnyelvűség előny. Csakhogy a többi képessége erősen átlagos.

Van ismerősöm, aki ugyan nem kétnyelvű, de vagy 40 éve itt él. Akcentussal beszél, nem mindig jól ragoz és olykor orosz szavakat kever a mondataiba. Nem röhögi ki senki, tehát gátlástalanul, szapora nyelvvel teszi. De ha valakit egy intézetben állandóan kinevettek, abban kialakul egy olyan gátlás, ami nem engedi kimondani azt,ami eszébe jut, hanem előbb végiggondolja, hogy az tényleg jó-e. És ilyenkor bizony bamba.

Albino Vernyul 2011.03.15. 11:20:27

Olvasgatva itt-ott, Alek beszedoraja nagyon tetszik azoknak, akik mindent neki szavaznak meg.. Szerintuk oriasi.. No ez van..
Ha komolyan vettek volna a dolgot minden oldalrol, a villaban egy olyan ember van, aki ilyen temaban tudott volna ertekelhetot nyujtani.. Szerintem le se kell irnom a nevet, egyertelmu..;))

Tompó 2011.03.15. 11:36:24

@Lanois: Beszédóra!!! Nem affektálás óra!!!! Anikó kilőve!!@Albino vernyul: Nem nem egyértelmű, igazából egyik sem tud értelmes mondatokat megfogalmazni!!!!Négy kategóriára osztottam őket: 1: szegényes szókincs 2: egyáltalán nem tud beszélni 3: affektál 4: sok szót használ, de mivel nem tudja a jelentésüket rosszul használja őket!!!!! Lehet tippelni, ki melyik csoportba tartozik!

Mme Chauchat 2011.03.15. 11:38:59

@jahuu: @MagasMacska: mindenben egyetértek veletek. Itt befigyel a nyelvelsajátítás kapcsán a "kritikus periódus"-elmélet, az artikulációs bázisok különbözősége, valóban. Egyénenként változó, természetesen. Azonban Jersey eddig megismert karakterisztikája azt mutatja, h nem a nyelvvel kapcsolatos a problémája alapvetően.

balfaszék 2011.03.15. 11:42:24

Kedves Hajni!
A bevezetővel, hogyis mondjam, műmájert csináltál magadból (mondjuk, a nép rajongott Érted).
Eddig!

Lanois 2011.03.15. 11:47:14

@Tompó: Anikó nagyon szépen beszél, Kristóf is megmondta. Ő kicsit jobban ért ehez, mint te.

Mme Chauchat 2011.03.15. 11:49:24

@Lanois: kiejtési gyakorlat: vajkrém, vajkrém, vajkrém

Tompó 2011.03.15. 11:52:05

@Lanois:Ja Kristóf azt mondta, akkor biztos úgy van.....Miből gondolod, hogy egy pösze beszédhibás jobban ért hozzá mint én, vagy bárki más! Én normális hangot még nem hallottam Anikó szájából! Vagy bohóckodik mű-paraszt beszéddel, vagy affektál!!!

Lanois 2011.03.15. 11:58:15

@Tompó: Hülye vagy? Akkor hallgasd meg, ahogy a saját versét szavalja. Sok kortes színész vehetne tőle órákat.

@Mme Chauchat: haladó szinten pedig: vajh krém? vajh krém? vajh krém?

Albino Vernyul 2011.03.15. 12:02:56

@Tompó: Psszt.. Figyeld Anikot, mikor "musort" vezet feladatban, illetve Lacival komoly dolgokrol beszelgetnek.. Akkor teljesen mashogy beszel.. Az amator szineszkedes miatt valoszinuleg jart hangkepzes, beszedkepzes orakra, es tanitokepzobe jart.. Ott is tanulnak ilyen dolgokat.. Mar irtam, ne tevesszen meg a szep arcocska, meg az alap erzelmi hulyesegei.. Ez olyan, mint jonehany kitartast igenylo feladat, amiben meglepoen eros volt, pedig nem nezne ki belole az ember..

Lanois 2011.03.15. 12:07:53

@norah01: Mióta erre vártam! Köszi, rohanok.

arkangyal44 2011.03.15. 12:24:15

Szép napot kommenlakok. Kaptok egy kis humort,hogy szebben induljon a délután::)))

Egy szöszi naplója.
Szeptember 1.

Most naplót írok. Szerettem volna ideírni, hogy mikor kezdtem bele, de hiába kérdezgetem már reggel óta az emberektől, hogy hány óra van, mindig mindenki mást mond! Úgyhogy csak annyit mondhatok, hogy a sárga színű kör nemrég ment le, és felment az ezüst színű. (Beesteledett - a szerk.) Bár hétfő van, jól telt a napom. Egész reggel egy jó viccen röhögtem, aminek végre leesett a poénja. A Béla mesélte pénteken. Kicsit fáradt voltam, mert tegnap videót néztünk. Már eleve későn kezdtünk bele, mert tök sokáig tartott összeszedni 19 embert, meg alig fértünk el a lakásban. De muszáj volt ez, mert a filmre rá volt írva, hogy 18 alatt nem ajánlott.

Szeptember 4.

Ma vezetni tanultam. Amikor beültem az autóba, nagyon felháborodtam, mert ott 3 pedál volt, nekem meg 2 lábam van. Ma kiderült, hogy terhes vagyok. Ikreket várok. Ezt onnan tudom, hogy két terhességi tesztet vettem és mind a kettő pozitív lett. Nem is volt olyan gáz a terhességi teszt, azt hittem, hogy nehezek lesznek a kérdések.

Szeptember 11.

Ma a férjem otthon hagyta a mobilját. Felhívtam őt, de csak a hangposta
jelentkezett. Hagytam neki üzenetet, hogy jöjjön haza a mobilért. A mai nap csupa bosszúság ért. Egyrészt 3 órát álltam a mozgólépcsőn, mert áramszünet volt a plázában. Aztán amikor a főnök hivatott, nem tudtam bemenni. Ugyanis ki volt írva az ajtóra, hogy "HÚZNI". Én mondtam is, hogy "húúú", de az ajtó nem nyílt ki.

Szeptember 16.

Borzasztó! A barátnőmet, aki szintén világos hajszínű, megcsalta a pasija. Szegény, amikor le akarta lőni a fickót, annyira elérzékenyült, hogy a fegyvert saját magára fogta. A fazon mondta neki,hogy ne lőjön, mire azt válaszolta: nyugi, te leszel a következő. De aztán mégse halt meg, inkább beiratkozott egy reinkarnációs tanfolyamra. - Egy vagyonba került, de hát egyszer élünk! - mondta.
Szeptember 25.

Ma kaptam ajándékba két vasgolyót, de az egyik elveszett,a másikat meg elrontottam. Sajnos a kifestőimet már mind kiszíneztem, ezért a férjem adott egy lapot, aminek mind a két oldalára rá volt írva:"Fordíts!" Ezzel elment a délután.
Szeptember 30.

Ma akartam venni egy miniszoknyát, de az eladó közölte, hogy az egy öv. Megkérdezte az egyik ismerősöm, hogy: - Mennyi az évi fizetése? - Sajnos,nem ismerek semmiféle Évit. Ma egyébként akartam névjegykártyát csináltatni. A pasas a boltban mutatott egy csomó mintát, de nem jó, mert nekem olyan kéne, amin az én nevem van.

Október 1.

Már egy hónapja írom a naplómat. Gyötör a kíváncsiság, hogy vajon érdekli-e az embereket egy szöszi naplója? Amíg ez kiderül, addig elkezdem kiszínezni a vadiúj kifestőmet.

Mindenkit puszikál: Szöszi

frea 2011.03.15. 12:27:02

Anikó egy okos, tehetséges csajszi. Jár főiskolára, játszik a Jelky András című darabban Baján, és egy póker klubban osztó. Mindezt kitartás és céltudatosság nélkül nehéz lenne így paralel csinálni.

frea 2011.03.15. 12:35:25

@arkangyal44:Nomen est omen, klassz. Mégis, javasolhatnám inkább a Legszőkébb nevet?Puszi!

K Tomoceusz 2011.03.15. 12:53:02

Kétnyelvű Jerzy drágám ilyen volt Alekóra elött:
www.youtube.com/watch?v=nJaXkNtP2rI
Ebben a témakörben a srácot védeni szép és nemes feladat, talán jobb lenne más keze által fejlődni hagyni, innen út csak felfelé visz. Maradjunk annyiban, hogy Jerzy feltűnően jólápolt.

mama ottmarad 2011.03.15. 12:55:10

@arkangyal44: csúnya dolog az előítélet!

arkangyal44 2011.03.15. 13:01:28

@mama ottmarad: Drága mama, ebben semmi előítélet nem van,és megsúgom és csak neked,hogy imádom a szőke nőket:)) ui:és a többi hajszínűt is :))DDDD

Lanois 2011.03.15. 13:02:25

@Mme Chauchat: Ok, az kettő plussz az enyém, az már egy tró!

maghozo 2011.03.15. 13:16:26

@K.Tomoceusz: Alektől egy valamit lehet tökéletesen megtanulni . Azt, hogy : " Nem számít a véleményed "
Mondhatsz bármit :DDDD

maghozo 2011.03.15. 13:25:49

@Lanois: Remekül néznél ki :)...rozsaszin köntös ... a rövid változatba ... hatalmas papuccsal... szájcsücsörítés ...

Soror Formoza 2011.03.15. 13:32:12

@arkangyal44: Ebben nem volt semmi vicc. Ez mind igaz DDDD

mama ottmarad 2011.03.15. 13:33:45

@arkangyal44: szereted, a magad módján, igaz? Azért, mert nem érzed, még van benne.
A poénok egyébként tök jók :))

maghozo 2011.03.15. 13:35:09

A lámpaláz egy érzés .S nem leküzdeni kell hanem elfogadni . Jerzsi mihelyt elfogadja magát olyannak amilyen e dolog fokozatosan kimarad . Ameddig azt sulykolják bele ,hogy küzdj addig a tünetek felerősödnek.
De ezt retekék honnan is tudhatnák ?
Mivel ott az egész stáb tünetmentes .

Soror Formoza 2011.03.15. 13:40:37

@maghozo: Most halabol Jerzy megtanitja Alekosznak a szep, helyes testtartast.Es ragyurat fenekre, mert lattuk hogy nezett ki sztriptizen. Brrr Ezt kerjuk feladatul rtl!

mézescsók 2011.03.15. 13:42:10

@Trevlovics: Miből gondolod?
@Lotyó Bridzsida: nem feladat volt, aminek a megtagadásáért büntetés járt volna? Vagy ez nem kötelező volt? Szandit sem ejnye-ejnyézték, pedig rendre szabotált?
Alekosz képes hosszan beszélni, csak általában nem "kompatibilis" (ezt a szót tegnap tanulta!) a mondanivalója. Éva alkalmasabb lett volna rá, mert ha éppen magánál van, szabatosan és jól fogalmaz. Sajnos ritkán fordul vele elő.
Anikó jól ad elő olyasmit, amit a szájába adnak vagy van ideje felkészülni rá.
Laci nem artikulál jól.
Béci sem.
Gigi igen, ott viszont az elfogultság esete forog fenn. Arról már nem is beszélve, hogy szerintem Jerzy azokkal, akiket szeret - na, jó: kötődik valamilyen szinten (ha feltételezzük, hogy ez love) - és megbízik, képes a hétköznap szokásos kifejezés módra.
@MagasMacska: Jerzy szokott tolmácskodni, alkalmanként fordít is, de akkor nem saját gondolatait kell visszaadnia. Ugyanakkor nekem is vannak idegen anyanyelvű ismerőseim és néha elképedek, hogy mit nem értenek, hogyan fejezik ki magukat, miért gondolkodnak el hosszabban a válaszon, miért használnak szópaneleket (pedig mi is megtesszük, de hányszor!!!), de nem nevetem ki őket. Főleg nem cikizem. Én is szerencsétlenkedtem már külföldön, pedig azt hittem, ismerem a nyelvet.
@Mme Chauchat: Amúgy kinek a karakterisztikája van rendben ott bent különben? Ha kérhetnélek: mindig odafigyelek a véleményedre, általában egyet is értek vele, ezért jó lenne, ha aa játékosok nevét rendesen írnánk. Ha már a műsorvezetők olyan bunkók, hogy jó viccnek tartják, hogy Dzsörzit mondanak. Az egyik legmegalázóbb dolognak tartom a rossz névhasználatot (most nem a becenevekre gondoltam). Képzeld el, ha a való világban valaki, akinek a mindennapjaiban szerepelsz valamilyen szinten, rendre hülyén használná a nevedet. Legyél szinkronban az eddig megismert karakterisztikáddal!

Lanois 2011.03.15. 13:49:34

@maghozo: Hülye.:))) Ajándékba veszem.

Soror Formoza 2011.03.15. 13:52:01

@K.Tomoceusz: Annyi, intezetben eltoltott ev utan megtortenik, hogy "jolapoltta" valik az ember. ;)
De akkor is neki van a legjobb feneke.

kékdelfin 2011.03.15. 13:52:02

Gondolom az Audrey rajongók most a viasat3-ra vannak tapadva, azért nem kommentelnek:)

Trevlovics 2011.03.15. 13:56:12

@Kékdelfin: hát elég hülyén mutatna egy R.B tetkó egy római vakáción

Soror Formoza 2011.03.15. 14:03:03

@Lanois: Mar ne rohanj! En mire leertem mar lebontottak a satrat es pakoltak az arut a szekerre :)

maghozo 2011.03.15. 14:08:36

@jahuu: Alekoszal azt kellene gyakoroltatni ,hogy hogyan fejezzük ki magunkat tőmondatokba , csak a lényeget ... megtanítani meditálni pohár nélkül (mivel az csak pótcselekvés).

mama ottmarad 2011.03.15. 14:11:27

Ketved RTL! máris küldök egy tányérnyi esemest, mert én se vagyok fából.
De nem túl bizalomgerjesztő egy ismeretlen alapítvány! Jó szavazzunk neki bizalmat, mert alapvetően egyetértek azzal, hogy nem folyamatosan adakozni kell, hanem megteremteni az önellátás feltételeit.
Igaz, beledöglik pár kisállat, és elpusztul rengeteg palánta, de ami megmarad, azt jobban meg fogják becsülni, mint Anikó nagy maciját.
Csak halkan kérdezném meg, ki fogja fizetni a locsolást, a trágyát, a permetezőszert, az eszközöket?
Amíg vágásérett nem lesz az első nyuszi, addig szopják az ujjukat, miközben Alekosz 200 szóból variált szónoklatait hallgatják. Biztos tele lesznek vele!

mézescsók 2011.03.15. 14:11:39

@Trevlovics: latin szó, köszönést jelent: isten hozott, isten veled. Tegnap du. a temetőben jártam, onnan jutott eszembe.
Most meg az jutott eszembe, hogy nyilván provokálsz engem, mert tudod, hogy mit jelent, de már mindegy, leírtam a választ és azért sem törlöm.

Trevlovics 2011.03.15. 14:32:52

@mézescsók: nem jó hozzáállás, miért provokálnálak? nem tudtam mit jelent, csak azt, hogy spanyoloktól hallottam sokat

Mme Chauchat 2011.03.15. 14:46:41

@mézescsók: Megtisztelsz. Igen, kérlek, készséggel, kérlek. Minthogy az említett, idegen nevű fiatalemberről még nem derült ki, miként írják a nevét, magam a kiejtésből igyekeztem visszafejteni ('dzsörzé'-Jersey). Megkérdezném, hogy a Te nick-ed miért kisbetűs, különösen az általad leírtak fényében? A benti, villabéli karakterisztikákról szólva, nem az a kérdés, kié van rendben, hanem az, hogy a magunk karikatúráit miképpen reflektáljuk bennük.

sogeking 2011.03.15. 14:58:48

nem tudja valaki, hogy be lehet -e állítani, hogy a profilba feltöltött képeket ne méretezze át?

Albino Vernyul 2011.03.15. 15:00:04

@K.Tomoceusz: Picsaba ezzel a WOW-os linkkel... Ratalaltam innet indulva veletlenul az egy honappal ezelotti Aniko-Alek beszelgetesre.. Vegigneztem, bar lattam eloben.. Bosszut fogok allni, belinkelem az egeszet az uj poszthoz majd..;))
De... Aki eleg kivancsi, es anno nem latta, annak erdemes megnezni.. Lelazultak, kinyiltak, nem jut eszukbe a kamera.. Valoszinuleg ez a beszelgetes tobbet elarul roluk, mint 50 osszefoglalo.. Ez az Alek nekem is tetszik, itt normals, emberi, es ahogy Anikot Oli ugyben probalja ravezetni dolgokra, az nagyon jo.. A mostani pozolos Alekosz, viszont nagyon nem kezd tetszeni.. Nah... Most ennyi..

caillard 2011.03.15. 17:02:12

Sziasztok! Én csak azon tünődöm, hogy a lakók többsége miért Alekoszt érzi a legerősebbnek? Valóban saját maguk látják-e így, vagy csak a beérkező üzenetekből a nézők véleményét teszik magukévá?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.15. 18:21:23

@caillard: Általában bejuttatják hozzájuk a közönségszavazások eredményét, és azokon rendszeresen Alek győz. Ráadásul a százalékokat nem is közlik velük...

2011.03.15. 21:22:19

@King of Shadows:
Jaj, bocs így megkésve, de a válasz a kérdésedre: IGEN!!! :))) (de csak az első rész...)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.15. 23:16:32

@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: Semmi gond! :)

Gondoltam, hogy ha az, akkor az első, mert - ha jól emlékszem - a másodikban nincs Manaan. :)

scopolamin 2011.04.26. 12:54:12

Valaki mondja már meg, hogyan kell megkeresni a legújabb bejegyzést.

az én rózsám vasutas 2011.04.26. 15:25:35

@scopolamin: Az első 86-ot már bepótoltad? Csak utána lehet továbblépni, ilyen a rendszer. Minden poszt végén van egy elolvastam gomb, ha rákattintasz automatikusan bejön a következő. Ezzel pár nap alatt eljutsz a 130-asig.

Hódos Hajnalka 2011.04.26. 15:28:33

@Bánatos halszemű mamlasz Löwy Húgó: :DDDD de szenya vagy!

@scopolamin: ha az oldal tetején levő hogyvolt feliratra kattintasz, akkor mindig a legfrisebb posztot láthatod. persze nemcsak vv4-ről van szó, görgess lefelé az egérrel. pusszancs.
süti beállítások módosítása