Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X86

2011. március 13. 12:30 - Hódos Hajnalka

Sietek mindenkit megnyugtatni, a titokzatos hölgy nem vette el Szandikától a Sanyit, nincs köztük semmi, Nikinek hívják és jár a lovardába, Szandika is ismeri. Mondta Sanyinak, hogy szeretne elmenni a párbajra, mert nem volt még ilyenen, Sanyi meg mondta neki, három-négy sms és jöhetsz. Igen, biztos, hogy ő volt az, még akkor is, ha Niki fiatal, a stúdióban meg egyébként tiszta öreg volt a feje, és igen, volt ló a BeleValó stúdiójában, a Csengő névre hallgató póni, azt is vésse mindenki jól az agyába, hogy lovat nem csókolgatunk! Szájon pláne. Lilut megint sötétben öltöztették, azt a piros rúzst sem erőltetném, a hajáról meg inkább nem is írok semmit, András táncol a tilinkózásra és mindketten egy számomra ismeretlen előadóművészt éltetnek, akiről fontos tudnunk, hogy egyedül vágta le a haját. Nagy ügy, aki olvasta Murphy kisasszony törvénykönyvét, tudja, hogy naponta nők ezrei esnek neki körömollóval a hajuknak könnyek között. Ki-ki a saját fürdőszobájában, fodrásztól hazajövet. Én egyszer csináltam ilyet, a frufrum nem lett az igazi, hetekig Zsákfoss volt itthon a becenevem.

Az öfi öfijében a Klikk klipforgatásával kezdünk, Szandi szabotálja a feladatot. Mér most, mér kell ilyen korán, szúr a szíve, rosszul van, fáradt, leszarja, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Béci megértő, hagyd a picsába, mindig ezt csinálja! Jerzsit elkapja a gépszíj, ötletek garmadával áll elő. Amikor az jön,hogy nem vagyok néma, odaállok az akvárium elé. A következő perceket fuldokló röhögéssel töltöm, mert egy dög vagyok, nem vagyok néma, a szószátyár halak mellett. Lehet humoros elemeket is? Persze. Mi lenne, ha a futógépet beállítanánk az ajtóval szembe és arra szaladnék. Vagy szaladnák. Futnák az, Jerzsi. Szandi gyűrött fejjel jajistenemez az ajtóban, aztán visszafekszik. Anikó bonyolultnak találja a forgatókönyvet, meg sztori sincs. Jó, én csak elmondom a véleményem, ha nem probléma. Mi baj van Ani? Elszívok egy cigit, nem miattad vagyok ideges.

Ki nem állhatom ezt a gyereket, mi a faszt csináljak Laci, most mondd meg! Nem bírom elviselni a Jerzsit! Bármit mondok, fintorog meg ilyen flegma, neki nem tetszik amit mondok, szerinte az hiszti. És csak akkor csinálja, amikor a Béci meg a Gigi ott van, de most már beszélek az agyával! Alekosz szerint Jerzsinek kényszeres megfelelni akarása van Béci és Gigi felé. Dikuska még mindig döglök, Béci imádja, mikor ilyen aktív. Kellene a kliphez Éva és Alekosz is, ők szintén döglenek, Éva azért nem akarja, mert ez nem az ő klipje, nem fog egy odaállni egy másodpercre, mint egy statiszta, úgyhogy köszöni, kihagyja. Ezután megtekinthetjük teljes egészében az elkészült klipeket, egyik fantáziátlanabb, mint a másik, ugorgyunk, megérkezik a Villába a várva-várt cékáem!

A csajok izgatottak, huhúúúú, Anikó és Gigi a címlapon! Ne add nekik oda, ne add nekik oda! Na, most megnézlek, hmmm jó! Hát itt nagyon idióta fejem van, neeeeem. Mindannyian gyönyörűek, Szandi nem elégedetlen, aztán mégis. A riportszobában Alekosz véleményezi a lányokat, az, hogy Szandika megmutatta a mellének teljes terjedelmét, teljesen természetes. Mintha a hétköznapokon is fedetlen keblekkel járkálna. Ha nagyon kritikus szeretne lenni, Éva feneke azért némi kívánnivalót hagy maga után, nem az igazi, Gigi szőreiről most nem esett szó.

Levél érkezik, öltözzetek át és indulhat a karnevál! Amíg a csajok cihelődnek, a fiúk Alekosz ötlete alapján lezsírozzák előre a versenyt. Nézzük meg, kit kéne kihozni győztesnek, kinek van a legnagyobb szüksége önbizalomra, sikerre. Béci Dikát javasolja. Hozzuk ki a Dikát, hogy ösztönözzük, legyen jó hangulata, érezze jól magát, de szoros legyen az eredmény. A terv dugába dől, hogy stílusos legyek, Szandikát hat lóval sem lehetne kihúzni az ágyból. A csajok ráznak, Éva mambónájtklubra veszi a figurát, de egészen élvezhető, jól áll neki a kék semmi, amiben van, persze még tánc közben se bírja befogni, Laci ide se néz! Szandikát hiába szólítják, Évát sem lehet meggyőzni az újrázásról, a zsűri szigorú, lehúzzák a pontszámát hétre, így nem lehet csábítani, kész, vége! Lányok, gyertek, fütty! Lassan a netene meg a csibate is elfogadott lesz az egymás közti kommunikációban. Alekosz értékel, Lilu szerint őt az isten is bikinis lányok zsűrizésére teremtette, kívánom neki.

Először is sajnáljuk, hogy a negyedik versenyző nem lépett színre, szerettük volna megcsodálni a bájait, erre nem került sor, ezért az ő produkcióját értékelhetetlennek minősítettük. A harmadik Anikó, nem azért, mert nem tud táncolni, hanem azért, mert benne sokkal több van, nem jött föl a tartalék. Nem is értettük, miért fogtad vissza magad. A második helyezett Éva, mindenben kifogástalan volt, egy probléma akadt. A hájam. Nem a háj, a hájad kitűnő volt, sőt, emlékeztetni szeretnélek benneteket, hogy a brazil táncosokra jellemző a kicsit nagyobb has, kicsit terebélyesebb comb, fenék, ezt a kategóriát a legfölsőbb szinteken hoztad. Éva bőgve elvonul, Alekosz nem érti, hova megy, remélem, valami olyan eszközért, amivel koncolni lehet. A nyertes Gigi, mind megjelenésben, mind kéz-, csípő-, fenék-, és boka(!)mozdulatokban a legmagasabb szinten teljesített. Éva meg vessen magára, ha megvárta volna a véleményezés végét, akkor rájött volna, hogy Alekosz mit akart mondani, de önfejű és makacs volt.

Szandika pakolászik, ettől Anikó kivan. Elrakta a kis cuccait. Béci a szobában latolgat, meg merem kockáztatni, hogy ez komolyabb lesz, mint az Olivér-Béci párbaj. Főleg, hogy beszóltam Alekosznak, Évának, rontott az imidzsemen, biztos, hogy rontott. Biztos, hogy elvesztettem ötszázezer szavazót, na aludjatok jól. Gigi és Jerzsi elvonulnak a nyugiszobába, Gigi méltatlankodik. Azon van kiakadva, hogy Szandi ekkora primadonna, megengedi magával szemben, hogy telibe szarja a többieket, fogja magát és nem vesz részt a mai feladatban sem, mert dagadt. Jerzsi most mit csináljon vele, ilyen, saját magát minősíti. Jó, de Gigi meg hadd mondja már ki néha! Szandi PisziPocoknak suttog vigyorogva az ágyban, alig várja a holnapot, lehet, hogy visszajön! Elhangzik az add önmagadat mondat, de már csak legyintek, aztán PisziPocok megbeszéli Évával a következő kiválasztást. Gigire fog rakni mert ki akarja vinni.

Kapcsoljuk a Villát, Szandika, hogy vagy? Jól vagyok. Béci is, el is énekli. Andris sejtette, hogy a párbajozók egymás mellett fognak ülni, ez egy ilyen este. Ki hogyan vélekedik a párbajról? Gigi egyáltalán nem örül, szoros küzdelem lesz, indulat nincs benne, csak csalódottság. Béci megint elmondja a Jerzsis szövegét, kiegészítve azzal, hogy ő egy okos és felnőtt báty (bővebben ld. Nicsak, ki beszél még) és nem akarta, hogy a húga megtörjön. Azt szeretné, hogy jó legyen a hangulat és azok maradjanak a Villában, akik jóban vannak. Szandi szerint Bécinek nagyobb esélye van. Erre Andris, hogy egy kicsit összezavarja őket, elárulja, hogy rendkívül szoros az állás. Szandika elámul, ezek után? Hát csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm szépen. Milyen volt a kapcsolat kisfilm. Szandi, melyik fiú állt hozzád közelebb, Olivér vagy Béci? Mikor itt volt az Olivér, azóta van megreccsenve, mióta elment. Aztán a Béci befurakodott a szívébe. Azért hívta ki őt, mert eldöntött valamit a fejében, és a Béci volt ehhez a megfelelő partner. Bécin már nincs nyomás, muszáj mindent megtennie, hogy visszatérjen a Villága.

Szandika, kettő perc, gegv. Eljött az én időm. Nem készültem beszéddel. Laci, rejtett agresszió? Nyoma sincs, csak hit és becsület van. Jerzsi, tudod ki vagy nekem, a H-gyerek! Vigyázzatok egymásra, mindent bele! Drága Piszikém, nagyon szeretlek, köszönök mindent, ne sírj! Alekoszt nem értettem, elnézést, Éva, köszönöm az elejét, csak a jóra emlékezzünk, folyt.köv. kinn. Legjobb és legszebb pillanatok. Szandi bevonul a stúdióba, úgy hinti a csókokat és jár körbe, mint egy egyslágeres díva, akit húsz évvel a sikerei után meghívtak haknizni valahova, aztán a szokásos eltorzult fejű hiszti, megyek haza kiabálás, úgy dobog, hogy mindjárt kiesik. Erre vártam, megkaptam. Azért fontos, mert benn vagy ingerszegény a környezet, vagy mindenki fel van ingerelve. A párbaj baráti hangulatú lesz, a versenyre azért jelentkezett, mert az volt a célja, hogy bebizonyítsa, nem lehet elsőre ítélni.

Béci, két perc, gegv. Csak annyit, hogy akárki akármit gondol, szeretlek titeket. Alekosz, bármi volt köztünk, kijött, néha ki kell adni, rajtad csattant, de a Dunakanyart megmutatom. Anikó, örülök hogy kezd visszatérni a régi kerékvágás. László, mit mondjak neked? Ha úgy van, vigyázz mindenkire. Évát nem értettem, csak annyit, itt bent más. Gigi, ne rinyázzál már, Béci legjobb pillanatai. A stúdióban táncs, kézcsók Lilunak, hatvannégy fogú mosoly, nagy ölelés Szandálnak. Bosszant, hogy kiválasztott vagy? Mostanában jövök kifelé, ennek örülök. Szeretné megtalálni a középutat és igen, ki volt akadva, a bizalom miatt. Rövid intermezzo szabálysértés miatt, a lényege, hogy Béci és Gigi hozzátartozói(?) barátai(?) beordítoztak a Villába, Béci és Gigi visszaordítozott, ilyeneket, hogy szeretlek, ne költsetek, meg boldog névnapot anyunak. Kisfilm, Szandi kapcsolatai, Andris levonja a következtetést, téged a Villában mindenki szeret. Volt egy négyes, miért ment szét? Mert Olivér elment és ő volt a mozgatórugó. Mikor elment, Szandi úgy érezte, vége van, a játéktól nagyon nagymértékű szeretetet és hűséget kapott, valamint iszonyat mennyiségű humort. Béci, mit lehet Szandiban szeretni? Bécinek először nem volt szimpatikus, de igaz, hogy nem szabad elsőre ítélni, Szandi érzelemgazdag lány, vannak tervei, ahhoz képest, hogy 21 éves és jó hallgatni.

Mi van a másik Dikával? Béci sokszor ki tudja zökkenteni, sokszor lusta, de már így fogadták el, és igen, ez sokszor bomlasztó, de hát ez van. Kisfilm, Béci kapcsolatai, mintha szándékosan távol tartana magától mindenkit. Igen, de ő ilyen. Ha a Villában nagyot kell csalódni, az a játék vége. Mi történt a héten? Elpattant benne valami, eddig bírta. Ami igazán zavarja, azok a diszkriminatív megjegyzések, ha az anyukáját becsmérlik. Szandi, hogy bírná Béci a maradék időt? Béla nagyon erős egyéniség, neki nem terhelő visszamenni, na neki se lenne az, Béci kiélvezi a játék minden percét és túl tud lendülni a dolgokon. Te kire szavaznál? Ha a régi Szandi lenne, akkor magamra. Szandi jól érzi magát, még nem fogja fel, hogy itt van, Béci szerint ez a párbaj teljesen más, de jobban izgul. Szandi konfliktusai. Mi lesz Gigivel? Mondtam neki, hogy ez egy játék és mindenre fel kell készülni. A Ráczok erősek, erős nőről beszélünk, egy éjszakát sír, és nem lesz semmi gond. Béci konfliktusai, juj volt az isten farkán a forgó stanecli! Lilu szörnyülködik néhány pillanatig, micsoda indulat van Béciben. Mind a két Béci én vagyok, néha kijön. Tényleg idegesítő, ami benn van, mivel huszonnégy órát kell benn lennem Alekosszal, sok. Ex-villalakók, Milo Szandinak üzen, Béci úgysem tudja, hogy ő kicsoda.

Kortesbeszédek. Éva rikácsol, ha Szandi apja helyébe lenne, lekeverne egy atyait. Szandi gazdag érzelemvilágú, ami a szívén, az a száján, erőt adna neki, szavazzák vissza, Szanda, erős vagy, kibírod, hajrá! Jerzsi megforgatja az egész világot! Nem lehet elmondani egy perc alatt, mit tett le száznyolc nap alatt az asztalra. Céltudatos, életvidám, hűséges, nem lusta, nem dohányzik és igazán nyerni akar, szavazzanak Bécire, mert ő benn akar maradni! Röhögés, taps, ne magyarázkodj, Jerzsi, jó voltál! Fantomképek, hatvan-negyven, nem változott. Mit látok az arcodon, Szandi, megijedtél, hogy nyerhetsz? Én úgy gondolom, hogy Béla nyer. Szandi egyre sűrűbben tekintget ki a nézőkre és valami van. Ki kit vár vissza, Alekosz, Éva és Anikó Szandit, a többiek Bécit, nem gyorsult fel a szívverésem. Mi lesz Anikóval? Ki lesz bukva, de túl lesz rajta, Laci az, akiben reménykedhet. Nagyon szereti, nagy a tisztelet iránta, mert mindig jó tanácsokat adott, amit persze Szandi soha nem fogadott meg. Megvannak az eredmények, hatvan-negyven. Béci! A stúdióban éljenzés, a párbajozók összeölelkeznek, Szandika visít Béci fülébe, hát bazmeg, ott a Sanyi barátnője! Bélát kipaterolják a stúdióból, Szandika óbégat, ki az, ki az a nő?

Hiszti, sírás, Andris gyorsan odahúzza a széket, láttam, hogy felhúztad magad! Nem érdekel, hogy kiestem, de ott a Sanyi barátnője, hát hova fogok visszamenni, bőg Szandi. Elvette! Elvette tőlem, hát kiteszem a lábam, és ez van! Nyugodj meg, nem jól látod, Sanyi is mondja, hogy minden rendben, nézzük meg a búcsúfilmedet. Hát ez szép volt. Szandi bólogat. Andris saját magát hozza példának, te nem hiszed el, hogy téged szeretnek. Vigyázz magadra. Akarj boldog lenni és akkor boldog leszel. KicsiPisziPocok, ne sírjál életem, megmondtam, hogy mi lesz! Köszönöm a végtelen türelmet, gondoskodást, te leszel a halfelelős, a halakat naponta háromszor kell etetni. Senki nem fekhet a hajamra, ööö…a helyemre. Lilu visszaérkezett a stúdióba, nagyon szereti Szandit. Meg kell tanulnod boldognak lenni, ígérd meg, hogy észreveszed és élvezni fogod a szeretetet. Béci szomorúan érkezik vissza a Villába, két ok miatt, most lenne az egy éves évfordulójuk, készített Adrinak ajándékot, de nem adhatta át (Kristóf jól le is baszta), nagyon hiányzik neki, és Szandikát is sajnálja. Gigi hálistennek Béci nyakába visít, ez kicsit tompítja a hangerőt, Béci mindenkit megölel, Alekosz arcán megfejthetetlen vigyor, jó étvágyat a vasárnapi ebédhez! 

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogattam.

Köszönöm a képeket S-nek! :)

Címkék: vv4
604 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

K Tomoceusz 2011.03.13. 12:55:30

Ahogy a viccben van, legalább megpróbáltad. Ebből a tegnapi napból akkor se lehetett volna többet kihozni, ha vársz vele háromig.

drazsebora 2011.03.13. 12:58:02

hogy gyarapítsam az összeesküvés-elméletet: www.valovilag.hu/cikk/358989
mégis honnan tudták pénteken hogy Szandál lesz a kieső??? Mindegy, úgyis javítva lesz a dátum...

Kivétel 2011.03.13. 13:00:41

Ezt az átverést:)) Hol van még három óra:))) Az ember gyanútlanul erre téved, és aztán itt ragad:)))

gibson 2011.03.13. 13:03:17

óóóó jessszzz! :)

K Tomoceusz 2011.03.13. 13:03:20

Írjunk valami jót is. Egyenlő erők küzdelmében Bélánk megérdemelt győzelmet aratott, jobb volt a sminkje, a mosolya és a légtelefonja. A család is bírja még sms-el, ez örömteli, mert Gigivel se könnyű az élet odabent. Legfeljebb majd beüvöltenek a villába, kislányom a Jerzyt vidd ki, azt olcsóbban megússzuk.

Úviusz 2011.03.13. 13:18:09

az olis párbaj előtt is kiírták ezt a sztárchatet.

rexter 2011.03.13. 13:27:23

nahat, szandika annyira elásta magát az utobbi 2 hétben, hogy még az alekosz melletti és béci elleni protestszavazatok sem segitettek rajta. anelkul mondjuk 90-10% ban esett volna ki.
mostmar jolenne ha az undorito jellemu es lopofaju lofogu gigit vinné ki valaki, tutira kiesne vééééégre.

Wakka 2011.03.13. 13:32:20

Legközelebb kiesik a lengyel srác,azután Anikó,majd Lacibá.Na majd onnantól lesz izgalmas(?)

the sandwich maker 2011.03.13. 13:40:39

@K.Tomoceusz: az annyira gyönyörű lenne, ha a Gigi kivinné a Jerzsit... mennyi kortárs munkanélküli drámaírónak adhatnának ihletet!

hidewatch 2011.03.13. 13:50:33

"hetekig Zsákfoss volt itthon a becenevem."

Köszi Hajni, vizuális típus vagyok, hangosan felröhögtem, made my day :D:D:D:D:D

Bloodscalp 2011.03.13. 13:51:30

@drazsebora: és még tetézik is:)
A kérdezés módjáról és a Sztárchat pontos működéséről ITT olvashatsz bővebben.

the sandwich maker 2011.03.13. 13:51:31

Éva kikukucskáló fenekéért az első képen külön köszönet S.-nek! Peticsénk biztos oda lesz érte.

the sandwich maker 2011.03.13. 13:52:24

@the sandwich maker: második kép, az elsőn 2 fenék van, nem egy.

mézescsók 2011.03.13. 13:52:44

@rexter: Miért undorító jellemű? Na, sorold, de szépen, lassan írd, hogy én is megértsem. Minden észérvre nyitott vagyok. Ja, és az is kérném még, hogy közöld, ki ott bent az etalon szerinted, és persze, hogy miért.

Lanois 2011.03.13. 13:53:33

@Wakka: Anikó kiesik? Bárcsak mindíg ilyen önfeledt nevetéssel telnének a tavaszi vasárnapok.

2011.03.13. 14:04:19

Tetszett Szandál párbajozós rucija :)

phúú 2011.03.13. 14:05:57

Az Alkesz jól manipulálja a nézőket,jók a beszólásai.Minden alkalommal amikor éppen veszi a kamera.

.lll. 2011.03.13. 14:09:22

ennek örömére énekeljük el a Blikeseggyé című opuszt

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.03.13. 14:15:37

Azt hiszem számomra itt a vége a VV nézésnek. Ez a Béci az elmúlt napokban olyan ellenszenvessé vált, hogy egyszerűen képtelen vagyok elviselni a képernyőn. Sajnos ő ment vissza, így legalább már egy nézőt elveszítettek:)

.lll. 2011.03.13. 14:22:33

egy ganaj kiesett,még maradt hét,a pszihopata kiborg biztos befutónak tűnik

csillagkutya seven 2011.03.13. 14:26:16

szandát sajnálom. szegény ani, mindig kint maradnak szerelmei...undorító egy gárda ez a tohonyalaci,béla, gigi, erzsi.

56.hope.road 2011.03.13. 14:31:33

@K.Tomoceusz:
Üdv!
Megnéztem a puncikás videót.
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nem találtam benne semmi furcsát. Kb. 100 napja bent vannak, éreznek is egymás iránt valamit, nyilván kívánják is egymást. Jerzsy puncikát akar. Na és? Én is gyakran.
Alekosz olyan nőknél próbálkozik. akik vagy nem akarnak tőle semmit, vagy egyenesen írtóznak tőle. Ez a fajta tapizás már 15 évesen is ciki. Aki csak így tud testi kontaktot szerezni magának, az maga a szánalom a köbön.
Alekosz NEM tud csajozni, bár ő meg van győződve az ellenkezőjéről.

56.hope.road 2011.03.13. 14:34:05

@drazsebora:
Ez jó.
(Nem lehet, hogy a párbaj után update-elték a cikket, nevesítve a kiesőt?)

the sandwich maker 2011.03.13. 14:48:22

ŐKristófsága Alekoszról: "Olyan tévéműsorban tudna működni, ahol önmagát kell adnia. Egy Vacsoracsata, egy Celeb vagyok, ments ki innen! vagy egy párkereső műsor épp neki való."

Aelkosz feleséget keres Edit asszonysággal, mint ahogy azt már sokan megjósolták itt. Most jön majd csak el a szép új világ a kereskedelmi televíziózásban.

gastro vazze 2011.03.13. 14:52:03

Zsákfoss a bolondos! :D (imádom:)
szuper lett megint:)

K Tomoceusz 2011.03.13. 14:53:36

@56.hope.road: Személyeskedésnek vetted a múltkorit pedig nem volt az. Minden férfinak szólt, aki kényes az orrára. Jerzy gyerek nózija is le lett volna rúgva Gigink 46-os lába által, szerencsére a kamera vette az esetet, így az megúszta a törést, a lány meg nem vesztett értékes szavazatokat. Szűziesen visszahúzta a farmerját, ezzel megőrizte imidzsét.
Ezzel nem azt akarom mondanu, hogy nem lehet igazad. Már Gigi alatt 4 lépcsővel is működhet a Jerzy féle technika. Azokban a nőkben sajna gyenge vagyok, de hátha Alek beszél majd róluk valamelyik éjszaka.

2011.03.13. 14:54:34

@the sandwich maker: Ez csodáááálatossss lesz Dániel! Hm... Alékosssz!

hexensussz 2011.03.13. 15:06:22

@koimbra: Szegény retekklub, valószínű össze is omlik a veszteségtől. :)

Zuzimama 2011.03.13. 15:07:04

Mi a búbánat lehet egyébként a fémkofferben? Mert hogy a teljes ruhatár nem fér bele az hóttuti, fogkefének, fogkrémnek meg elég lenne egy kisssszatyi.

pong a ping 2011.03.13. 15:07:18

@Wakka: Az ország fele szerelmes Ancsába, titkon vagy nyíltan, elég csak belemosolyognia a kamerába és megy az sms áradat a férfiaktól. Nagyon jól tudja mit miért csinál, sokan legyintenek rá, mondván egy labilis "kiccsaj" - de ő csendben és villámgyorsan alkalmazkodik mindig az új helyzetekhez, úgy, hogy egy lépéssel a történések előtt már látja mi fog jönni, és reagál. Egy percig sem kell attól tartani, hogy kiesik a döntőig.

gastro vazze 2011.03.13. 15:11:20

@the sandwich maker: az biztos, hogy lesz egy alekosz csajt keres (vagyis valakit, aki végre megadja magát neki) spinoff...dzsonié adásba sem kerül szerintem:)

the sandwich maker 2011.03.13. 15:15:52

@Zuzimama: megfigyeléseim szerint szívüknek kedves, rájuk jellemző dolgokat szoktak belepakolni, például szívecskés kispárnát. Ha már beköltöznek, mégiscsak legyen valami jele a dolognak. E logika mentén kéne a párbajon zöldkendő helyett (játék)pisztolyt adni.
@gastro vazze: legjobban szegény dzsonit sajnálom, hiába tapasztottam a kezem a képernyőre, mégse lesz abból semmi? :(
@beebeer: alig várom, beleolvasgattam abba a hogyvoltba, most keresem a torrentet, hogy magamévá tehessem azt az egész fántásztisse műsort.

Zuzimama 2011.03.13. 15:21:39

@the sandwich maker: vagy retardált légpisztolyt. :D

hauvarju 2011.03.13. 15:31:17

satusogorjerzsi, stukkeresbela, lopofajugonoszgigi meg hitbecsuletdicsoseglaci, nos ok a leg ellenszenvesebb figurak a villaban....
Tobbek szerint mar elore tudtak hogy a raczgyerek fog visszamenni (valami titokzatos levelrol beszelnek) raadasul a bekiabalast a villaba sem buntettek, mi a lof@sz van rtl, alakitjuk a szabalyokat.........???? Mi jon meg ezutan??? Orakon keresztul valtozatlan volt az szavazoarany......

zoxó 2011.03.13. 15:39:02

A comcéd fenn ül a tetőn és fogja a fejét. Most micsináljak???

Tompó 2011.03.13. 15:41:24

@K.Tomoceusz: Ha Giginek 46-os a lába akkor hányas a papucsa????? Mer az min.5 számmal nagyobb rá!!!!!!!

Tompó 2011.03.13. 15:44:42

@Zuzimama: Egy robbanószerkezet!!! Az indító egység meg Rubin Kristófnál, ha valaki nem "megengethető" módon viselkedik a párbajon, a főnök már ugrik is a piros gombra és likvidálják a renitenst!!!!!!

GGG77 2011.03.13. 15:47:03

Csak a két Rácz takarodjon végre.

Horizont 2011.03.13. 15:49:57

@supern0va: Talán azért, mert tényleg szép lány! Ha meg jól eltalál egy sminket gyönyörű. Jól ötvöződik benne a kislányosság, (ki ment meg de azonnal effektussal) és a nőiesség. Szeretik a férfiak az olyan nőt akit gyámolítani lehet, kellene. Na Anikót lehet, néha olyan kis elesettnek mutatkozik és az örökös sírás.Bejön ez a pasiknak. Jobban mint egy céltudatos,erélyes, hideg szingli.

Még soha nem néztem bele a Belevalóba, mert Győzikével ki lehet üldözni a világból.Most se kellett volna arra járnom. Nem csak ő miatta, hanem Olivér miatt sem. Atyaég, hogyan lehet valaki élő műsorba ilyen tahó.Érezni rajta mennyire elszállt magától. Vagy részeg volt.(?) Eddig se úgy tűnt mint akinek volt gyerekszobája, de ez a tegnap esti??Undorító volt.
Ha Szandika ügyesen sáfárkodik a megszerzett ismertségével, nem ő fog azon izgulni, hogy Sanyi beengedi-e, hanem Sanyi fog nyomulni utána. Én azért megsajnáltam Szandit. Azt a kétségbeesést, hogy hová fog ő menni?Szüleinek meg gratulálok.

redhaven 2011.03.13. 15:50:47

@hauvarju: vakvarjú,azért nem változott az arány,mert globálisan bejött 1milliárd 967millió 492ezer 002 darab esemes a nagy izgalomra(lilu bugyingóját is átt kellett strukturálni menetközben),míg itthonról szavaztak 13-an,de olyan csúfságot mégsemmondhattak,hogy abból is 11 üz a venyigefertájról érkezett.
mindenesetre andrás mosolya egyszera régi szép időkre hajazott a vége tájt:))

Tompó 2011.03.13. 15:57:07

@redhaven::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csincsilla72 2011.03.13. 16:38:19

Alekosz és Évibévi kénytelen lesz átgondolni szomorú helyzetét. A nagy négyesből ketten maradtak. Időközben az is kiderült, hogy csöppet nem értelmesebbek a többieknél, kár a nagy arc. Évike az első párbajánál igen jó eséllyel repül.

K Tomoceusz 2011.03.13. 16:42:53

Vérnyúl kollega másodszor is kösz a linkeket, nem tudom mi lenne velem nélküled. Ez a tom gyerek már 4. napja alszik a nyugiban.

off

Jól olvastam? Fradi-Vidi 0:5? Pedig már jó kezekben az is. Ilyesmi létezik?

Albino Vernyul 2011.03.13. 16:46:37

Nagyjabol az elso 4 igy nez ki..:
Alekosz
Beci
Eva
Aniko
Alekosznak erzesem szerint nagy elonye van, Beci is eros, a 2 lany meg fej-fej mellett halad.. Ha parbajozniuk kell, valoszinuleg nem viszik ki egymast, mindenki a maradekbol valaszt.. Es valoszinuleg kint is hagynak a naluk gyengebbeket... Ha nem tortenik semmi egetrengeto, akkor az fog donteni a dontobe kerulesrol, hogy a 2 lany kozul melyik milyen utemben kerul ki parbajozni, es mikor ki lesz eppen vedett.. Mert a 4-ben Bela Evat, Alek meg Anikot vinne ki parbajozni, ha rajuk kerulne a jel.. A 2 lany kozul meg a fene tudja melyik menne vissza, ha egymas ellen vivnak a parbajt.. Talan Eva lenne elonyben az Alek fanok miatt, igaz eddig nem igazan latszottak ezek az atszavazasok.. Ez a parbaj lenne a legkiszamithatatlanabb..

Mr. Hilter 2011.03.13. 16:53:24

Undorítóan rikító ezeknek a képeknek a színvilága. Neonzöld, lila, broáf. Mint az értelmi figyatékosoknak kialaított fejlesztő ingerszoba. Valóban idiótáknak való.

Albino Vernyul 2011.03.13. 16:58:44

Videoklipp megtekintes a VV oldalon.. Klikk-Csurhe 44k-32k.. Hozzak azt az aranyt, ami az elso nyers valtozatoknal volt..

elizon pucsnik 2011.03.13. 16:59:16

Kik "nyertek" az előző háromban?Aki névszerint tudja a választ,nézheti tovább a négyet...

mréveiller 2011.03.13. 17:08:56

Anikó erősen suna + aranyos a tájszólása is. a vvt alekosz nyeri az egész média őt sztárolja

awender 2011.03.13. 17:20:04

"Alekosz arcán megfejthetetlen vigyor, "

Elmagyarátom :) Béla bement és Gigi gyakorlatilag kiugrott az ajtón és a nyakába borult. Ez olyan őszinte és kedves jelenet volt, melyet érző szívű ember mosoly nélkül nem tud végignézni, még akkor sem, ha a számára épp nem oly kedves emberek teszik ezt.

Emiatt mosolygott, mert nem vigyor volt, hanem mosoly. A vigyorban van kényszeredettség vagy gonoszság, ebben nem volt.

Nekem megvan az összes rész, tehát tudom elemezni a kérdéses részeket - ezt most pont nem kellett - egyből átjött mi is az a mosoly.

caillard 2011.03.13. 17:39:13

Örülök, hogy megtaláltam ezt az oldalt, Hajni szövege nagyon tetszik.
Alekosz tényleg autista? (Nincs a "vonalban" valaki szakember?) Egyébként én is mosolynak láttam, meg is lepődtem.

BÁNYAI 2011.03.13. 17:43:26

Hát tegnap este a Gáspár-Valkó páros vezette Belevaló egy része azért mindennél jobb volt. Az, amikor Olivért bekapcsolták, és az egy "Kussoljál, Győzi!"-vel reagált a lény állandó beledumálásába. Ezért érdemes volt fenn maradni az este! Ezt a mondatot felteszem csengőhangnak!
www.youtube.com/watch?v=DlqTlSrKfDk&feature=player_embedded#at=98

Zuzimama 2011.03.13. 17:43:51

@Tompó: na ezt el is tudnám képzelni. :D Mondjuk mi a renitens viselkedés? Mert amit Szandika csinált a párbaj után az nekem renitens volt, Rubin Kristóf meg szerintem dörzsölgette a markát az ingyenhiszti láttán.

Albino Vernyul 2011.03.13. 17:47:05

@caillard: Nem autista.. Es ilyen hulyesegek hol terjednek..?! Itt olvashatsz rola..:

hu.wikipedia.org/wiki/Autizmus

K Tomoceusz 2011.03.13. 17:48:29

@awender: Ez az érző szív csak a bentiekre vonatkozik vagy a kommentelőkre is?

Zuzimama 2011.03.13. 17:49:15

@elizon pucsnik: öööö, Milo, Szabi és Laci. :D

K Tomoceusz 2011.03.13. 17:50:12

@BÁNYAI: Már megbocsáss BÁNYAI kollega, de legalább akkora perverz állat vagy mint én.

BÁNYAI 2011.03.13. 17:53:27

@K.Tomoceusz: Ha Te tudnád, hányszor mondtam ugyanezt, hogy Kussoljál, Győzi! a Győzike-show idején háttér tv-zés közben, de ez az állat csak nem kussolt! Most végre megtette!

BÁNYAI 2011.03.13. 17:54:15

@Zuzimama: Igen, ők voltak! és azt is tudod, ki ellen volt a végső harcuk? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.13. 17:56:22

@caillard: Alekosz autista?

És akkor szófosással meg nyomulással leplezi visszahúzódó természetét?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.13. 18:01:37

Jaj, már látom, hogy fog Zolivér kuncsorogni Alekosz nyereménye után:

"Alekosz, tesóm, legjobb barátom! Örülök, hogy te lettél a tribunus, és a nay négyes nem bomlott fel - de lássuk be, Éva nem volt egy játékos alkat, nekem hiányzott az Enikő, a Szandi meg bármilyen jó fej volt, sík hülye volt. Ha nem 10-esen égtem volna végig, ketten párbajoztunk volna, tudod jól. Méltó ellenfelek lettünk volna, mindketten megérdemeltük volna azt a pénzt. Én amíg kint voltam, minden percet azzal töltöttem tesó, hogy rád szavazzanak az emberek. Keményen dolgoztam, hogy te ott lehess, ahol. És ha tényleg ketten párbajoztunk volna a végén, én rögtön odaadtam volna neked a pénz felét, mert te igazi barátom vagy, és megérdemelted volna. Érted amit mondok, tesó?"

valowriter 2011.03.13. 18:07:24

Egy nappal a párbaj előtt már leírták, hogy Szandika esik ki! Ezt a linket mindenki ossza meg ahol csak tudja.
valovilag4.postr.hu/egy-ujabb-titokzatos-dolog/

Zuzimama 2011.03.13. 18:07:34

@BÁNYAI: nem. :D A vicc az, hogy annakidején a BB-t néztem nem a VV-t, ezeket csak a netről tudom.

karolinabeszarova 2011.03.13. 18:09:40

Azért olyan sok píz csak nem mehet be a szavazásokból, ha má a feka testőrökre sem telik a reteknek!:D

Amúgy meg itt írta valaki régebben, hogy ezekből a %-okból nem sok minden derül ki, lehet Szandi 40-e több volt darabra mint pl. prolivér 30-a.A régebbi vvknél mindig a darabszámokat írták ki!

cassini 2011.03.13. 18:12:52

Mészáros Szabolcs VV1
Vitkó László VV2
Gyukin Milowan VV3

Akkor nézhetem tövább a műsort???

Ami kezd arról ha nem vagyok ember akkor nyerek, mert kezdenek némelyek elszállni, de nagyon. kezdve Alekáosszal mert a fejében az van. Látszik is a 91IQ.
Éva meg egy hülye picsa, olyan mint Olivér csak nőben. Ezek ketten másokra aggatják azokat a jelzőket amik őket jellemzik. Az RTLKLub pedig megvezeti a nézőket mint Magyarországot az Orbán- kormány.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 18:13:56

@karolinabeszarova: Szerintem most azért nem küldték oda azt a két ajtónállót, mert látszott volna, hogy milyen alacsony a Szandra, az meg (enyhén szólva is) előnytelen. Elég csak megnézni, hogy néztek ki Bömbi mellett...

Ha már az ajtónállóknál tartunk: mindig ugyanaz a kettő volt ott, vagy ezek szabvány alapján készülnek a gyárban?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 18:15:35

@valowriter: Az csak a párbaj után került oda, láttam. A dátum meg lehet, hogy egyszerű elgépelés...

karolinabeszarova 2011.03.13. 18:22:54

@King of Shadows: Dehát nem pont az a lényeg, hogy böhöm nagynak látszódjanak?Bár én nem értettem azt sem, minek voltak ott.
Lehet tegnap valmi vip-bbet kellett nekik védeni, mint holmi kis vályoglakók :D

Albino Vernyul 2011.03.13. 18:25:08

@valowriter: Unalmas.. Ezt nevezik azthiszem Hoaxnak.. Minden ezzel van tele, ossze-vissza masolgatjak be folyamatosan mindenhova...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.13. 18:26:25

Jut eszembe, az első Big Brotherben is volt ilyen kintről beüzengetés. Két kiesett csóka bedobott egy csokit, amire felírták jókívánságaikat.

Bogi és Burkó 2011.03.13. 18:28:18

Hajni, köfi az öfit :)))))))))

(pironkodva kérek elnézést)

karolinabeszarova 2011.03.13. 18:30:24

a lilutól tegnap én is idegbajt kaptam,szivesen tarkón b@sztam volna egy vizes heringgel, pedig nem vagyok 1 rambóné. Ezzel az alek nyomatással, "ZSENNIális, elképesztő,lányok zsürizése...", már üvöltöttem, hogy vidd haza bazmeg.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 18:36:04

@karolinabeszarova: Arról, hogy eddig minek voltak ott, az jutott eszembe, hogy pont MOST nem voltak, amikor az egyik párbajozót (Dikát) meg akarják verni...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 18:37:32

@Albino vernyul: Az...
Meg az is, hogy nem mozdult ki a százalék a párbaj kezdete óta.

Toszkana 2011.03.13. 18:42:14

Az egész előre el van rendezve, most már én is belátom. A következő párbajok: Éva-Jerzy nyer Éva, Alek-Laci nyer Alek, Gigi-Éva nyer Gigi, Béla-Anikó nyer Béla. A végső sorrend: Béci, Alek, Gigi. Most borítékolom. (Ja és utálom a Bécit, csak már sokszor kiderülz, hogy meg van bundázva a ráczoknak.)

karolinabeszarova 2011.03.13. 18:42:33

@King of Shadows: na erről lemaradtam, kik akarják megverni és miért?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 19:03:39

@Toszkana: A Kócbaba legyőzné a Ráczildit ... Egyébként Bécinek is az lenne a jó, ha két, vagy három kör múlva kiesne a húga...

K Tomoceusz 2011.03.13. 19:06:57

@Toszkana: Első ránézésre jónak tűnik, így tovább nőtt a tuti győztesek listája.

Jerzy (beépített ember)
Olivér (dettó, ellene szól hogy már kiesett)
Alek (ranglistavezető)
Anikó (egy nagy elme tippje)
Béci (újonc a listán)

hexensussz 2011.03.13. 19:07:14

@King of Shadows: Ezen a linken nem lépett egy kissé túl az idő?

the sandwich maker 2011.03.13. 19:08:34

@King of Shadows: kackac, koncentrálj inkább Éva latexos lábaira. :D

Béci olvas: "...mond a párbajon KORTÁRS beszédet" Hát basszus mááán!!! :D

témázgató 2011.03.13. 19:15:55

Hát azért azt nem gondoltam, hogy Béci saját kortes beszédét maga kellett, hogy diktálja szegény Dzsörzinek...

K Tomoceusz 2011.03.13. 19:16:13

Új információ. Anikó 5be akar jutni. A kövi párbi Ani-Gigi.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.13. 19:17:47

@Toszkana: Amit írsz, az pont ellene van annak a feltételezésnek, hogy a Ráczok nyernek. A végén, azt hiszem 3-ból fog eldőlni a nyertes, és ha Gigi és Béci is benne van, csak egymás elől vennék el a szavazatokat.

De legyen így, ahogy Bélát nézem, erre nem jött még rá... :)

Albino Vernyul 2011.03.13. 19:29:56

@the sandwich maker: Mar nem emlekszem melyik bakizta el anno, azota igy mondjak bent..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 19:29:57

@the sandwich maker: Most a sál nélkül tökéletes lenne Lilu megjelenése.

hollario 2011.03.13. 19:30:58

Alekosz napról-napra mocskosabb, aljasabb féreg. Mindig van lejjebb ennek a szemétnek.

the sandwich maker 2011.03.13. 19:31:37

@Peter_Cs: egyetértünk, tök jó a haja.
@Albino vernyul: nem hiszem, hogy csak ironizálnának, mikor kortársnak mondják, retardált légpisztolynak sikerült kimondani 4-szer is helyesen.

the sandwich maker 2011.03.13. 19:34:28

BUZZ LIGHTYEAR AKCIÓBAN!!!!

Elemer 2011.03.13. 19:34:50

@Peter_Cs: nekem tetszett a polója és egyébként nem értem, hogy miért kell folyton a megjelenésén rugózni. alekosz csak felveszi az atlétáját és már megy is a show, szóval nem a ruha teszi az embert

Albino Vernyul 2011.03.13. 19:38:03

@King of Shadows: A parbajon alig mozognak a %-ok.. Nem csak ezen, minden.. Max. 1-2%-ot... Ez egyszeru matek.... Mivel napokig lehet szavazni, olyan szavazattomeg gyulik ossze a musorra, hogy igazabol a musor alatt leadott szavazatok kulonbsege eltorpul az ossz. szavazatszamhoz kepest.. Igy ahhoz, hogy igazi mozgas legyen, a meglevo szavazatokhoz kepest nagy aranyu szavazattomeg kene, es annak is egy iranyba kene eltolodnia.. Ez van.. Nem mindegy, hogy egy vakondturasra raksz ra egy vodor foldet, vagy a Himalajara...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 19:38:04

@Peter_Cs: Ez az állandó, istenverte ennyizés már gusztustalanabb, mint az a Kócbabának álcázott qrva...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 19:39:29

@Albino vernyul: A Kócbaba-Tordas párbajon elég nagy arányban kimozdult az arány. :)

dr. gernika 2011.03.13. 19:42:24

Nem értem, miért kell Jerzyt alázni ezzel a beszédórával. Gondolom Alekot fogják megszavazni. :S

Albino Vernyul 2011.03.13. 19:45:19

@King of Shadows: Megoldas... Keves volt a szavazat...;)

csincsilla72 2011.03.13. 19:50:38

@King of Shadows: Mivel érvei már nincsenek, mard az ennyizés. Évikének sem olyan nagy már a szája. Esélyei igen rosszak.

Trevlovics 2011.03.13. 19:50:47

sziasztok, meg tudja valaki mondani, hogy mennyi?

Elemer 2011.03.13. 19:53:53

béci és alek megegyeztek abban, hogy ezentúl inkább párbajozzanak a parasztok. megjegyzem tökéletesen igazuk van, az elmúlt három párbajon nem sok izgalom volt, gyakorlatilag mindenki tudta előre az eredményt kint is, bent is

Albino Vernyul 2011.03.13. 19:57:57

Na, a ket fobika (Alek-Beci) megnemtamadasi szerzodest kotott.. Amen..
Aniko olyan atelessel adta elo, hogy mekkora az onbizalma, es hogy megnyeri, hogy meg egy Mercit se tudna rasozni ingyen senkire...:))

dr. gernika 2011.03.13. 20:03:31

@mézescsók: Erre én is kíváncsi vagyok.

És nanáhogypersze Alek lett szerencsétlen Jerzy beszédtanára. :S

truegrit 2011.03.13. 20:03:46

@hollario: "Alekosz napról-napra mocskosabb, aljasabb féreg. Mindig van lejjebb ennek a szemétnek. "

Alekosszal szembeni érveid fegyvertára olyan szegényes, mint Etiópia édesvíz készlete. Azt tanácsolnám neked, bumfordi barátom, hogy több mondanivalót tömködj az ideböfögött zagyvaságaidba -amiket többszöri nekifutásra sem vitt rá a lélek hogy "mondat"-nak nevezzem-, különben nagyon gyorsan nyílvánvaló lesz mindenki számára, hogy annyira vagy sokrétű, mint egy vállait kényszeresen, romagangsztásan dobáló szentendrei műrepper.

Soror Formoza 2011.03.13. 20:08:40

@Trevlovics: Nem kerdezel ra, hogy mi harmincegy?!

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 20:09:07

Jó, akkor a holnapi posztban megtanulunk bajai halászlét főzni, hogy legyen benne valami érdemi rész is.

Trevlovics 2011.03.13. 20:10:01

@Hódos Hajnalka: na azt viszont kritikus szemlélettel megszakértem némi érintettség okán

Trevlovics 2011.03.13. 20:10:30

@jahuu: ne haragudj, de ne csináljuk végig :)

Elemer 2011.03.13. 20:15:45

@Trevlovics: ha nem tetszik, nem kellett volna elkezdeni. ENNYI!

Trevlovics 2011.03.13. 20:17:46

na, elég! :) beszéljünk a műsorról. most van élő, bement egy levél, hogy éva már kapott is egy ajánlatot a filmiparból, a metro-goldwyn-mayertől, szegény kiöregedett oroszlán helyét venné át

Albino Vernyul 2011.03.13. 20:17:52

@Hódos Hajnalka: Most lebuktal Hajni.. Biztos Anikonak drukkolsz, es tole kaptad a bajai halaszle receptet...;)))
Amugy a halaszlevet kar elcseszni teszta fozesre..;))

Zuzimama 2011.03.13. 20:18:35

Miért nem lehet a hogyvolt-vv öfijeit kezdőlapnak betenni?

Trevlovics 2011.03.13. 20:19:01

@jahuu: köszi, akkor én is. határon túlról vagy, ugye?

Wakka 2011.03.13. 20:21:33

@Hódos Hajnalka: Én nagyon várom,mert szeretem a "főztödet".
Ami pedig a kommenttengerben való boldog lubickolást illeti,én megértem.

Elemer 2011.03.13. 20:21:56

ahogy langyosodik a műsor, úgy lesz egyre uncsibb az itteni élet is. kellene hívni néhány trollt

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 20:22:20

@Trevlovics: hát jó :)

@Albino vernyul: te most szemtelenkedsz? :)))

@Zuzimama: sajnos nem tudom.

hexensussz 2011.03.13. 20:24:15

@Albino vernyul: Valószínű így van, ahogy írtad. A nézők számára informatívebb lenne, ha nem százalékban adnák meg a szavazati arányokat, hanem a tényleges szavazatszámokat közölnék.
(De valószínű a Retekéknek nem érdeke, hogy a pórnép tudja, mennyi is a bevételük a szavazásból.)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 20:24:53

@hexensussz: De, csak feljebb kérdezték tőlem, hogy kik akarnak egy eléggé ... unortodox plasztikai műtétet végrehajtani Szandálon, és ott volt leírva. :)

@Albino vernyul: Erre gondoltam én is. Csak gondoltam meg kéne dönteni azokat az összeesküvés elméleteket, melyek szerint gyanús, hogy nem mozdul ki az arány. :)

@csincsilla72: Jah. Csak én nagyon nem bírom a hipokritákat, a köpönyegforgatókat, továbbá azokat, akik a pillanatnyi érdekeik szerint változtatják a véleményüket és rendszeresen ellentmondanak önmaguknak. És végletesen elfogultak valami/valaki felé... :)

Trevlovics 2011.03.13. 20:25:00

@Hódos Hajnalka: de akkor nem ám csak duma, benne legyen a recept és nem egy "bóti", hanem amit otthon csináltok/tatok. :)

Trevlovics 2011.03.13. 20:25:34

@jahuu: na akkor üdvözöllek, az örvendekből tudtam :)

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 20:25:35

@Wakka: akkor jó :)

@Elemer: mert bezzeg a normális emberek kinn sétálnak, kirándulnak a verőfényes napsütésben meg ilyenek, mg a barátaikkal vannak, nem a monitor előtt döglenek naphosszat :)))

Lanois 2011.03.13. 20:25:44

Hová tűntek a feka testőrök, akik elkisérik a párbajozókat a stúdióba? És milyen alapon?

Soror Formoza 2011.03.13. 20:26:46

@Elemer: nincs igazad. miota nem mennek innen a jo otletek a kreativoknak, azota laposodott el a musor :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 20:27:30

@Elemer: Harry Potter óta tudjuk, hogy azokat a pincében érdemes keresni. :P

Trevlovics 2011.03.13. 20:27:38

@Lanois: azokat azért tették oda, mert nem nézték ki a lakókból, hogy a tömeggel körülvett folyosón odatalálnak a stúdióba. biztonsági őrök révén az eredmény felemás lett, mert a gyakorlások során a 8 tesztelt őrből átlagosan 6-7 szintén eltévedt.

Trevlovics 2011.03.13. 20:29:12

egyébként a Csengő nagyon aranyos volt! rájöttem, hogy szandikát egyelőre igazán lovon keresztül lehet szeretni, de ne tessék szó szerint.

Wakka 2011.03.13. 20:30:28

@Hódos Hajnalka: Néha azért nézz át amoda is.Komoly kihívód akadt.

Albino Vernyul 2011.03.13. 20:30:47

@Hódos Hajnalka: A szemtelenkedes tavol alljon tolem.. Nagyon tavol, hogy kepzelhetsz ilyet... Megyek is sirni.. De kene egy rozsaszin furdokopeny, meg egy mamusz.. Anelkul nem olyan utos...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 20:31:14

@Lanois: Elmentek megkeresni és előállítani azokat a "Rácz-brigádokat", amik megpróbálták szabotálni az RTL Klub információáramlási szupremáciáját. Ezek közvetlenül Kolozsytól kapják az utasításaikat, aki le is b@ssza őket, ha lqrják az akciót...

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 20:33:54

@Trevlovics: :D

@Wakka: átnézni átnézek.

@Albino vernyul: na meg a paplan. alatta kell.

Elemer 2011.03.13. 20:48:40

visszatérve szandikára, ahhoz képest, ahogyan indult ebben a játékban, elég csúnya véget ért. ha nem hagyja így el magát, szerintem simán bekerülhetett volna a döntőbe, mert népszerű volt, amolyan alekoszi értelemben. sokan szerették, nevettek a beszólásain, ami a szívén, az a száján, stb. azt sokan megjósoltuk, hogy rá egy bb évihez hasonló sors vár majd idekint, de azt még én sem gondoltam volna, hogy ez ilyen gyorsan megtörténik. tegnap pont arra a részre kapcsoltam oda, amikor totálisan kikészülve ordítozott, hogy ki ez a nő. azért egy kicsit elszomorodtam

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 20:51:47

@Lanois: Amint látod elég volt megemlítenem őket, és mindenki el is hallgatott... :D

sogeking 2011.03.13. 20:52:26

ha tudta volna, hogy Sanyíínak új csaja van, nem akar kijönni:)

Trevlovics 2011.03.13. 20:54:40

@sogeking: a tegnapi párbaj alapján egészen új megvilágításba került, hogy sanyi miért ment rimánkodni az ertéelnek, hogy ne zárják ki szandikát :)

Trevlovics 2011.03.13. 20:57:44

lehet, hogy szandika később majd élete legjobb időszakának fogja nevezni azt, amikor a villában volt, de hogy sanyi a sajátját annak fogja nevezni az biztos :)

sogeking 2011.03.13. 20:58:11

@Trevlovics: igen, de inkább az Anettot kellett volna melléültetni:)

Wakka 2011.03.13. 20:59:21

Mi köze Szandikának Sanyi bácsi magánéletéhez?Nem az volt,hogy csak a szállásadója?

Trevlovics 2011.03.13. 20:59:33

@sogeking: anett már le van osztva másnak, ő majd alekoszt és a sikerét fogja meglovagolni :)

Bogi és Burkó 2011.03.13. 21:01:22

@Hódos Hajnalka: Hajni, én Tisza-parti lány vagyok. Halászléfőzést tanítani ? nekem ?
az ügyvédek ezt hívják "kibékíthetlen ellentét"-nek :)))))))))

/na jó, bevallom, hogy annyira szeretem a halat, hogy a bajai halászlét is megeszem. titokban :) /

sogeking 2011.03.13. 21:01:29

@Trevlovics: ennyi azért kijár az Alkesznek, szerintem neki már azért megérné:):)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 21:01:42

@Elemer: Lőrincz Alexandra sajnos a VV Párkányi Évája, ami az önsorsrontást illeti. Játékostársai sem tudtak rajta segíteni, ha meg kezdte magát jól érezni a négyesben, akkor állt át a klikkbe, amiért megvetés lett osztályrésze, ha kezdett sikereket elérni valamiben, akkor pánikszerűen abbahagyta.

Trevlovics 2011.03.13. 21:01:50

@Wakka: így van, szállásadója és ezért természetes, hogy 100%-os figyelmét neki szenteli! ez a baj a magyar turizmussal, hogy ez nem így természetes! :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 21:03:50

@Trevlovics: Ahhoz még Zolivérnek is lesz egy (de inkább több) keresetlen szava... :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 21:07:15

@csincsilla72: Te csak azt hiszed! Tévképzetekbe lovallod bele magadat, Éva még mindig az egyik legerősebb karakter, ha ő lesz a következő kiválasztott, akkor azt, akit kivisz, azt kint is hagyja! Ennyi!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 21:10:13

Na jó, majd szóljatok, ha kivittétek a ... szemetet! :@

Elemer 2011.03.13. 21:11:39

@Peter_Cs: pontosan bb évi miatt, figyelhettek volna egy kicsit jobban a castingnál, de vagy ennyire bénák voltak, vagy jobban számított, a showelem, mint az, hogy az adott játékos kibírja-e épségben az egész játékot.

Wakka 2011.03.13. 21:13:18

@Hódos Hajnalka: Én meg a kuktás posztodat keresem amott,de hiába.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 21:13:26

@Elemer: Mindent a nézettségért csinál a csatorna.

Tompó 2011.03.13. 21:15:28

@King of Shadows: Én úgy hallottam a Kolossy Jerzsyt kúrogatta....így került be a villába...

2011.03.13. 21:17:27

@Bogi és Burkó: szegedi rokonaim soha nem halászlét, csakis hallét főznek. A halász levét egye meg más alapon. :)

Tompó 2011.03.13. 21:18:39

@Lanois: Rájöttek, hogy a feka testőröknek lejárt a vízuma, illegálisan tartózkodtak az országban ezért visszatoloncolták őket a Kongói dzsungelba....

Bogi és Burkó 2011.03.13. 21:19:28

@beebeer: nálunk is vannak aki szigorúan hallé-nek emlegeik, nekem nagyon nem áll rá a szám.

sogeking 2011.03.13. 21:20:25

Szandi lerúgta a kamerákat mielőtt kiment?

Bogi és Burkó 2011.03.13. 21:27:08

@Peter_Cs: van külön dunai is ? az miben más mint a bajai ?

Tompó 2011.03.13. 21:28:48

Párbajok:

Éva-Laci: Éva
Anikó-Gigi: Anikó
Jerzy-Alek: Alek
Éva-Béci: Béci

Döntő:1:Anikó
2:Alek
3:Béci

2011.03.13. 21:35:08

@Tompó: nem tudom, miért gondolod, hogy Éva Lacit vinné ki párbajozni... Reszket annyira a bentmaradásért, hogy csakis a leggyengébbet, Jerzyt vinné ki.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 21:36:57

@Bogi és Burkó: A dunai alaplevébe belefőznek egy kis krumplit (kb. 10 literenként 1-2 szem) és kb. 1/2-1 kg hagymát a halaprólékon (minél többféle halból, nyesedékből, gerincből) kívül. Azután átpasszírozzák és ízesítik sóval, pirospaprikával, belefőznek egész erőspaprikát ízlés szerint (az alaplevet kellemesen pikánssá teszi, az ereje nagyja benne marad), amit tálaláskor külön ízesítőnek tálalnak. Az átpasszírozott, ízesített alaplébe belefőzik az elősózott halszeleteket (elsősorban ponty) és úgy tálalják.

csincsilla72 2011.03.13. 21:42:19

@Peter_Cs: Én?:-)))) Ó, te szerencsétlen:-)
Drukkolj csak nyugodtan. De azért olyan rosszat nem kívánok neked, hogy ilyen nőt kapj ki az életben.

2011.03.13. 21:43:13

@Peter_Cs: na jóóóvan, be lehet fejezni kérem!
Úgy ennék egy kis halászlevet, pedig eddig nem is voltam éhes.
Gondolni kellene a fogyókúrázó fórumtársakra, nem?

Bogi és Burkó 2011.03.13. 21:45:09

@Peter_Cs: a krumplit leszámítva, akkor olyan, mint a tiszai. illetve nálunk a belefőzött hal is inkább vegyes.
hozzáteszem, nem vagyok valami nagy gasztronáci halászlében, szerintem teljesen átjárhatók ezek a halászé kategóriák, lényeg, hogy mindenki főzzön olyat ami neki izlik és együnk sok jó magyar halat.

Albino Vernyul 2011.03.13. 21:45:28

@Peter_Cs: Nyamm.. Kiveve a krumplit...:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 21:48:30

@Hódos Hajnalka: Arra, aki a valóságot egy bizonyos villalakó sötét akaratának megfelelően akarja betorzítani, és teljes mértékben, TEL - JES - MÉR - TÉK - BEN ignorálja a realitást. Ez a személy köpönyegforgató, mindent a kiemelt jelentőségű szereplő érdekei szerint magyaráz, teljes ... MÉRTÉKBEN képtelen az objektivitásra. Ha kell még önmagának is ellentmond és állandóan kettős mércével mér, ugyanúgy, mint a "Vévé" Anett. Ez a "személy" valójában a Kócbaba akaratának extenziója. És ez a "személy" ... Peticsé!

Szeretném hangsúlyozni, hogy ez viselkedésmód elleni offenzíva a részemről. Ugyanígy rá szoktam világítani például az Alek-Béci antagonisztikus ellentétet övező - mondjuk úgy - részrehajló állításokra is. Balhézni továbbra sem fogok, néha hangot adok a véleményemnek, mikor azt célszerűnek látom aztán csendben szemlélődök tovább. :)

Viszont (ez a bekezdés nem neked szól)! "Én ilyen vagyok, nem tudok mit csinálni vele, nem kell állandóan provokálni, és akkor nem retaliálok. Meg egyébként is, csak őszinte vagyok. :D"

(Ez viszont már igen.) Az előző volt a "terápiás célzattal felhívom a súlyos delúziókban szenvedő célszemély figyelmét az általa preferált karakter (Év@lag) magatartás terén adódó alapvető hiányosságaira". :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 21:48:35

@Bogi és Burkó: Haltej, ikra ia fel tudja dobni a halászlevet.

@Albino vernyul: A krumplit nem érzed az ízén, csak egy kicsit sűríti az alaplevet.

Bogi és Burkó 2011.03.13. 21:52:15

@Peter_Cs: namosmá tényleg hagyd abba ! :) rajongj inkább Éváért, attól nem folyik a nyálam :)

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 21:52:45

@King of Shadows: Azt akarod mondani, hogy távolítsam el a Peticsét, különben nem kommentelsz ide?

Lanois 2011.03.13. 21:53:02

@Bogi és Burkó: tudom, hogy a kérdésem nem kapcsolódik közvetlenül a tárgyhoz, de te egy tiszai lány vagy, vagy kettő?

redhaven 2011.03.13. 21:54:00

@Peter_Cs: hogy vagytok képesek ilyen finomságokról értekezni eme kései órán??
mingyá kikoppan a szemem!!

Bogi és Burkó 2011.03.13. 21:54:39

@Lanois: egy :) a lányom és a plüssmacskája :)))

Albino Vernyul 2011.03.13. 21:57:19

@Peter_Cs: Nem ko bele kumpi, az a rantott hahoz ko, kuktas verzioban.. Jo suru atpassziorozott halacska ko, es az, ho tiltsak ki a szalkat a halbo....;)
Viszont most eszek egy paradicsomos halat, mert ehes lettem...:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 21:58:37

@King of Shadows: Nem kampányt kell folytatnod ellenem, hanem vitatkoznod kellene.

Lanois 2011.03.13. 21:59:10

@Bogi és Burkó: ez már három. te, a lányod, és plussz a macskája. ne hozz zavarba.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 21:59:52

@Albino vernyul: Jó a hal mindenkor, különösen bármikor! (Meg mellé egy kis szamorodni vagy ófurmint.)

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 21:59:54

@Peter_Cs: Megkérlek, hogy te most ebbe ne szólj bele, köszi.

Albino Vernyul 2011.03.13. 22:00:14

@Peter_Cs: Ize.. Veled nem lehet vitatkozni Eva ugyeben, fundamentalista vagy....;)

redhaven 2011.03.13. 22:01:38

@Albino vernyul: nekem még egy rohadás paradicsos halam sincsen itthon,,,

Lanois 2011.03.13. 22:04:08

Én nem szeretem a halászlét, mert az nem vegetáriánus étel. A halaknak a vízben a helyük, ott úszkáljanak, ne a gyomorsavban.

Albino Vernyul 2011.03.13. 22:04:36

@redhaven: Libazsir, csaszarszalonna, paradicsomos hal....:)

MegLepke 2011.03.13. 22:06:07

Jó estéket! Miafasz van itt? Kiteszem a lábam és rögtön ez lesz? :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 22:06:34

@Lanois: Nem tudod, milyen finomságokat hagysz ki!

redhaven 2011.03.13. 22:07:23

@Albino vernyul: egy tábla százéves csokit bányásztam elő...:))))
angolszalonna kedden füstölődik,a két hátsósonka pácban szelídül.
de,most,muszáj vok csokit enni...

redhaven 2011.03.13. 22:08:27

@MegLepke: úgy vártalak...
még Giliszta is jöhetne!!

Lanois 2011.03.13. 22:10:35

@MegLepke: Szevasz! Mizujs?
Neked alapvetően hány centis a mellbőséged miniméterben?

@Peter_Cs: Gondolod még soha nem ettem halászlét életemben? Ne gondold. Ettem, és szerettem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 22:11:27

@Lanois: Akkor most miért nem? Nem értem a vegetariánusokat.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 22:11:40

@Hódos Hajnalka: Ilyet nem állítottam. :) Az csak egy ... indirekt támadás volt. Vagyis nem a célszemélynek mondom, de igyekszem úgy fogalmazni, hogy sejthető legyen kinek szólt. Egyszerű retorikai manőver, amit a permanens csatározással töltött húsz évem alatt fejlesztettem ki. :)

Én az ... állapotom miatt egyszerűen IMÁDOK harcolni. Ha észreveszem, hogy ez valakit zavar (általában mindenkit zavarni szokott XD), akkor egyszerűen váltok, és felfüggesztem a diplomáciai attakot. Ez egy ... meglehetősen korrekt felfogás, én úgy gondolom. :)

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 22:16:01

@King of Shadows: Röviden: Peticsé nem lesz innen eltávolítva, se a te, se más bojkottja és nyomásgyakorlása miatt.

Hosszabban: Ez nem egy zártkörű klub, hanem egy internetes blog. Kommentelők jönnek és mennek, néha olyanok is, akiket nem szívesen látunk.
Lehet, hogy hibáztam, nem gondoltam az Olivér-Béci párbajnál, hogy ennyire elszabadulnak az indulatok, lehet, hogy hibáztam, hogy a betegségem alatt türelmetlen voltam, ingerült és nyűgös, de azt hiszem, kifejeztem, hogy fontosak számomra a kommentelők, fontosak, hogy vagytok és írtok ide.
Nem egyszer, nem kétszer.
Az értelmetlen hiszti, a sértődés, a szándékos bojkott hidegen hagy. Van fogalmam róla, milyen az, én is profi voltam hisztiben és szívtam mások vérét.

De hogy naponta arra kell belépnem, hogy "azért nem írok ide, mert már nem olyan a hangulat", "inkább nem írok, csak olvasok, mert itt már nem az van, ami volt", nos, ezzel kezd tele lenni a púpom. Azt hiszem, erről nem én tehetek, és nem is fogom magamra venni. Egy közösség ugyanis saját magát formálja és ezért én nem fogok felelősséget vállalni.

Úgyhogy a nyavalygást meg a követelőzést meg a bojkott napi szintű kinyilatkoztatását akkor innentől kezdve be lehet fejezni, mert nem vagyok rá kíváncsi.

Albino Vernyul 2011.03.13. 22:16:02

@Lanois: Az ember genetikailag mindenevo.. A kiegyensulyozott taplalkozas a legmegfelelobb szamunkra...

K Tomoceusz 2011.03.13. 22:18:18

Már megint nincs senki a villában. Elmentek megnézni Sanyi új nőjét.

sogeking 2011.03.13. 22:18:19

@Albino vernyul: azért nem minden:) a tökfőzeléket ellenzem

sogeking 2011.03.13. 22:19:33

vagy a blogmotor is csúsztatott élőt ad, vagy megette a kommentemet

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 22:21:54

@sogeking: Az én gyomrom a sárgaborsót és a lencsét nem bírja, viszont húst hússal (meg szalonnával) igen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 22:22:15

@Peter_Cs: Felőlem csinálhatjuk azt is... Ön pár hozzászólással feljebb tett egy ilyen nyilatkozatot: "... ha ő lesz a következő kiválasztott, akkor azt, akit kivisz, azt kint is hagyja! ..."

Az én (egyébként egyáltalán nem mérvadó) véleményem szerint ebbe beletartozik Alek is. Márpedig a hírszerzésem szerint jelenleg neki van a legmagasabb "energiaszintje" a bent tartózkodók közül, ami olyan nagy, hogy önmagában 50 (ötven) százalék körüli eredményeket produkál majdnem minden közönségszavazáson. A második rendszerint Béci, aki 25-30% körüli teljesítménnyel büszkélkedhet. Ebből én arra követeztetek, hogy egy esetleges Alek-Éva párbajon az előbbi hozzávetőlegesen 60% körül hozna.

És ebbe még nem is számoltam bele azt, hogy ebben az esetben Prolivér és Anett is Alek mellet kampányolna...

Lanois 2011.03.13. 22:26:02

@Peter_Cs: @Albino vernyul: Jó, akkor mostantól eszek én is húst. Faszom.

MegLepke 2011.03.13. 22:26:08

@redhaven: nem láttam napok óta, hiányzik.:( Neked azért örülök ám!:)

@Lanois: miniméterben nem tudom megadni, mert annyira nem pici:D A többi üzleti titok.

@Hódos Hajnalka: nafaszom. Direkt színpadi nyavalygást terveztem, mint a drámahősnőkhöz illik, de akkor vissza az egész.:D (bocs, ma békültem ki a pasimmal az esti összeveszés után, és meghülyültem kicsit:))

the sandwich maker 2011.03.13. 22:27:29

Szandit egy dolog miatt irigylem, és az a lova. Amúgy az egyik videó a párbajról megakadt abban a pillanatban, mikor Szandi beszívta az ajkait (lehet, hogy nem ez rá a szakszó), és azt kell mondjam, úgy egész csinos lány.

MegLepke 2011.03.13. 22:27:42

@Peter_Cs: @King of Shadows: tudjátok mit? Akkor is leszarok mindent, és továbbra is szeretlek mindkettőtöket!:P

redhaven 2011.03.13. 22:28:00

@MegLepke: Drága vagy.
És szép.
Egy pillangó milyen is lehetne!

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 22:28:13

@MegLepke: színpadi nyavalygás bármikor jöhet, sőt. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 22:29:41

@King of Shadows: Éva nem fogja Alekoszt kivinni. Alekosz szerintem agyon van sztárolva. Lehet, hogy másnak is vannak legalább ennyire vicces dolgai, csak azok nem kerülnek bele az összefoglalókba és az online adások is megszakadnak sokszor. Napi 24 órás realtime online közvetítéssel pontosabb képünk lenne a villalakókról.

Bogi és Burkó 2011.03.13. 22:30:37

@Hódos Hajnalka: ne legyél telipúpos, természetesen nem te vagy a hibás :)

de én azt hiszem, hogy akik ilyeneket írtak (pl. én is) azok nem nyígni akartak, csak kifejezni azt, hogy
1, egykor mennyire odavoltak hvvv4-ért
( és alkalomadtán még most is szeretik, mert a ma este pl tök békés )
2,nem akartak taplónak tünni,hogy szó nélkül lelécelnek

redhaven 2011.03.13. 22:31:29

@King of Shadows: @Peter_Cs: mit szaroztok má!
egy éjszakai király+vévánk nagy rajongója meg kell férjen egymás mellett.
demi a faszé ettem meg azt az ötvar csokit?
nemis ízlett.

Lanois 2011.03.13. 22:31:33

@MegLepke: Jóvan akkor ne mond meg.

MegLepke 2011.03.13. 22:32:02

@redhaven: úgy elpirultam, mint a legérettebb cseresznyéid!:)

@Hódos Hajnalka: ;)

sogeking 2011.03.13. 22:34:29

na, Erzsi megszerelte a kamerát

gangesz76 2011.03.13. 22:35:28

Béci és Laci savazzák egymást, egyelőre mosolyogva:)

the sandwich maker 2011.03.13. 22:35:34

@Peter_Cs: ettől most úgy megjött a kedvem a halászléhoz, pedig nem is szeretem a halat.

Miért is volt a mai összefoglalóban úgy beböngyörítve Éva haja? Ott járt a fodrász?

gangesz76 2011.03.13. 22:36:05

Mellesleg jó estét mindenkinek!

Elemer 2011.03.13. 22:36:15

@Hódos Hajnalka: emlékszem még a kezdeti időkre, amikor a 90-es évek végén betárcsázós modemről interneteztem és már akkor lehetett fórumozni. az volt aztán a társaság! akkor még lehetett beszélgetni, vitatkozni, értelmesen, egymás véleményét maximálisan tiszteletben tartva. ma már? idejönnek mindenféle trollok az ÉN internetemre az okostelefonjukról, meg kit tudja honnan és beleszólnak a művelt emberek dolgaiba! én ma este már nem is nagyon fogok írni ebbe a blogba, annyira elkeserítő a helyzet!

gangesz76 2011.03.13. 22:37:58

A csajok szerint a körömlakk száradási ideje 24 óra, Laci nem akarja párbajra vinni Anit, Béci valami dokiról beszél hogy az mit mondott neki, adás el...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 22:38:00

@the sandwich maker: A tegnapi párbajra belőtték a lakók haját, a mai összefoglalóban még túlnyomórészt tegnapi dolgok mentek.

redhaven 2011.03.13. 22:39:10

@MegLepke: pedig azok vérpezsdítően pirosak:)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 22:39:19

@Hódos Hajnalka: Hölgyem! :) Azt hiszem kicsit félreértettük egymást, amiért vállalom is a felelősséget.

Nem értem, hogy milyen bojkottról beszélünk (feltételezem ezt az okozza, hogy nem olvasok el mindent és mindenkit, főleg ha gyorsan, sok hozzászólás érkezik, vagy egyéb elfoglaltságaim adódnak). Ha valaki bojkottálta ezt az oldalt, vagy jelenleg is ilyen tevékenységet folytat, ahhoz nekem semmi közöm (legalábbis nem tudok róla, hogy lenne). :)

Nekem, személy szerint nem állt szándékomban ilyen akciót kezdeményezni. Ha mégis azt akarnám tenni, akkor azt nyilatkoznám, hogy "nem írok ide többet". :)
Tudtommal ilyet én nem mondtam, tehát nem is állt szándékomban felfüggeszteni az itt folytatott tevékenységemet. :)

Valamint engedje meg, hogy ezúton, utólag is kifejezzem sajnálatomat az ön betegsége miatt (a múlt idő használatából arra következtetek, hogy ön már felépült). :)

Bogi és Burkó 2011.03.13. 22:39:20

@Hódos Hajnalka: én meg azt hittem. gyere a dzsakuba, kibontunk egy láda irsait :)

2011.03.13. 22:40:23

@Peter_Cs: sokan linkelték már ide az Origón megjelent Rubin Kristóf interjút, nagyon odavannak Alekoszért, a valóságshow-k legjobb játékosát találták meg személyében állításuk szerint. Megemlíti még Anikót, mint akire a közeljövőben számít az RTL a Cool-on és a két Ráczot, akiknek "a többiekkel ellentétben van tehetségük."
Szandikával is voltak terveik, de annyira szeszélyes és kiszámíthatatlan, hogy nem számolnak már vele.

Nem tudom, feltűnt-e, de Éva nem szerepel a felsorolásban. :)

the sandwich maker 2011.03.13. 22:40:47

@Elemer: pedig ma nincsenek is trollok. (vagy te észletlél vmit?)
@Peter_Cs: köszi, tudtam, hogy te fogod tudni a választ. :)

redhaven 2011.03.13. 22:42:06

@Elemer: Elemer!
ezt az este beíró,hihetetlenül magas nívón dolgozó tudósítók nevében kérem ki!
Keress a fikához más napszakban beírókat:

Albino Vernyul 2011.03.13. 22:43:47

@Lanois: Allitolag most nagyon divik a paleolitikus dieta, mamut hus, barlangi medve steak, meg ilyesmik... Szerintem kezd ezzel a visszaszokast...;)

redhaven 2011.03.13. 22:43:58

@beebeer: gigit küldjék modellnek!
ilyen lábakat...

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 22:44:41

@King of Shadows: a válaszom Önnek címeztem, de általánosságban beszéltem.
Köszönöm kérdését, már a köhögés is a múlté.

@Bogi és Burkó: a dzsakuba ugrom egy seggest, de irsait nem kérek, attól tartok, az elfogyasztott három pohár karamellás tej után befosnék, már elnézést :D

MegLepke 2011.03.13. 22:47:02

@gangesz76: Önnek is jó estét, kedves!:)

@redhaven: bizonyám, tudom, parasztlyány vagyok!:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 22:47:06

@Peter_Cs: A-HA! :) Tehát ön elismeri, hogy fogalmazási hibát vétett? :P

Az a legjobb az egészben, hogy én ezt ANNYIRA élvezem, hogy az már LE - ÍR - HA - TAT - LAN! Nem véletlenül integráltam Alekoszt (is) a személyiségembe... :)

redhaven 2011.03.13. 22:49:40

@MegLepke: nade babygold 5-öt csak nem tettél el befőttnek???:)

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 22:50:01

@redhaven: ööö... sztem Elemer viccelt.

2011.03.13. 22:50:34

@Peter_Cs: szerintem tudják és inkább veszni hagyják! :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 22:50:48

@Hódos Hajnalka: Ennek örülök. :)

Viszont most már kíváncsi vagyok, hogy mi ez a "bojkott", amit említettél. De ha nem tartozik rám, nem kérdezősködök tovább... :)

Bogi és Burkó 2011.03.13. 22:51:39

megyek aludni, mindenkinek jó éjt!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 22:52:19

@King of Shadows: Az "akit kivisz és kint hagyja" és az "Alekoszt nem fogja kivinni" nincsenek ellentmondásban, Éva - ha kiválasztják - nagy valószínűséggel a Rácz-brigádból visz ki valakit, nem pedig Alekoszt.

mama ottmarad 2011.03.13. 22:54:54

Szép estét :)
Ha Lilut tegnap sötétben öltöztették (ezen percekig fetrengtem), ma fényes nappal feltúrta az egész család ruhatárát, emiatt volt olyan eklektikus.
Szandi tegnap helyes volt.
Nagyon hasonlított a Pötyi labdás képére, rajta is az látszott: jól van na, összekapom magam, ha ez az elvárás, de sokáig nem bírom ám!
Sajnálom, hogy lejárt a mandátuma. Én rajta-vele tudtam a legjobbakat kacagni.

2011.03.13. 22:55:02

@redhaven: jaj, milyen vagy már.... olyan adottságba kötsz bele, amin nem lehet változtatni.

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 22:55:06

@beebeer: :D

@King of Shadows: Az utóbbi idők tömeges elzarándoklására gondoltam, amit azzal magyaráztak, már nincs jó hangulat, sok a hülye, sok a troll. Ezt a jelenséget neveztem el bojkottnak.

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 22:57:21

@Bogi és Burkó: jó éjt!

@mama ottmarad: engem idegesített a kotkodáló vihogása meg hogy olyan rohadt, mint az anyafőd, de én is sajnálom, hogy kiesett. és a párbajon nagyon csinos volt.

Máskor szóljatok már, hogy ne nézzek ilyen filmeket, Narnia, olyan rövid az élet! :DD

redhaven 2011.03.13. 22:57:23

@Hódos Hajnalka: akkor jó.
ezen arany tudósítókat nem lehet bántani.
ez a megkövesedett csokolád megviselte éleslátásomat:)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 22:58:02

@mama ottmarad: A sálat leszámítva mindkét cuccban dögös volt Lilu.
Szandikából kifogyott a szufla.

redhaven 2011.03.13. 22:59:28

@beebeer: giginek sztem kurvajó lábai vannak!
ahogy láttam,riszálni is tud!
komoly a csaj.
na!!!

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 22:59:46

@redhaven: na jó, keresek valamit a hűtőben...

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 23:01:51

@Peter_Cs: ja, bocs, elfelejtettem mondani, hogy most már megszólalhatsz :DDDD

gangesz76 2011.03.13. 23:02:56

@MegLepke: :) micsoda tömény szeretet uralkodik el máma itten:)

MegLepke 2011.03.13. 23:02:58

@redhaven: hallodhülyevagy? szerinted tudtam a nevét?:)

@Bogi és Burkó: akkor aludj pénzen! Jó éjt!:)

Trevlovics 2011.03.13. 23:04:13

@Peter_Cs: ez az egész helyzet engem egy régebbi műsorra, talán valamelyik big brotherre emlékeztet, volt ott egy lány, akinek a helyzete valahogy nekem hasonlónak tűnik mint most éváé, valamilyen szilvia, de már nem emlékszem sajnos a nevére

Doktor Kotász 2011.03.13. 23:05:34

@Hódos Hajnalka: Hát igazi trollokat itt nem nagyon látni. Zavaróbb, hogy a paprikáskrumpli receptjétől kezdve a Gregory Peckig mindenről folyik itt a bájcsevely.

gangesz76 2011.03.13. 23:06:06

A mai onlány érdeklődés hiányában elmarad...mármint őket nem érdekli hogy mi néznénk:D

Trevlovics 2011.03.13. 23:06:20

@Doktor Kotász: ez csak azért van kérlek, mert márczius a kilimandzsáró hava.

2011.03.13. 23:06:21

@Hódos Hajnalka: Narnia? A TV2-ön Ben Stiller film ment.
Láthattad volna Tom Cruise-t kopaszon, szakállasan, burjánzó mellszőrzettel.. Őt legalább felismertem. Robert Downey jr.-t csak akkor, mikor néger srácból szőke lett és kék szemű. :)
Egyébként Ben Stiller nap lehetett a TV2-ön, délután láttam a Zoolandert, két röhögés között rengeteg párhuzamot fedeztem fel a VV ill. a modellvilág között, csak sajna így késő estére elfelejtettem!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 23:06:29

@Peter_Cs: Nem is azt mondtam, hogy ellentmondás van, hanem azt, hogy eredetileg csak az első állítás van leírva, és ebbe Alek is beletartozik...

@Hódos Hajnalka: Ja, arra. :) Az emberek majdnem mindig érzelmi alapon döntenek, és emiatt rendszeresen hibás döntéseket hoznak. Éppen ezért annyira érdekes kívülről figyelni őket az olyanoknak, mint én. A lényegi különbségek miatt én teljes mértékben máshogy működök. :)

redhaven 2011.03.13. 23:06:45

@gangesz76: csak füröggyé benne:)))

mézescsók 2011.03.13. 23:08:56

@Hódos Hajnalka: Ennek már nagyon ideje volt, gratula! Zárójelben jegyzem meg: ha valaki nem akar kommentelni, akkor szépen csendben ne tegye. Fölösleges ezzel a többieket "sokkolni", ha hiányzik valakinek, majd rákérdeznek, hogy mi van vele.
A Hogyvoltjaid jók, továbbra is. Nem mindegyikkel értettem egyet, de nem is fontos, hogy az itt mejelent írásokkal egyetértsünk, hanem hogy egy színvonalon legyünk. Vagy legalább is törekedjünk rá.
Szerintem nem alapvetően a Vv iránti érdeklődés csappant, hanem a műsor fáradt el kicsit. Nem azért, mert az un. nagyágyúk kimentek, Olivér az egyedüli, a többi, aki a műsor elején volt, még bent van.(O. egyébként a Belevalóban hozta a formáját, ritka bunkó volt.) Akik kimentek eddig, nem igazán az izgalmas személyiségek közé tartotak. Viszont fáradnak a játékosok is. Nem lehet könnyű ennyi ideig ott bent tespedni. Önmagában az, ha valakinek luxusdolgok a feneke alá vannak rakva (Kasza T.), még nem biztos, hogy maximális elégedettséget és boldogságot okoz hosszú távon. Kivéve talán Alekoszt, akinek elég alacsony az ingerküszöbe. És nemcsak a család és a barátok hiányozhatnak, hanem az élet minden egyes nyűgével, a korai keléssel, a kollégákkal, a villanyszámlával, akármivel együtt.
Az is oka lehet a kisebb érdeklődésnek, mert a párbaj nem volt igazán érdekes. Nem a botrányok hiánya miatt -bár azt igazán jónéven venném, ha egyszer valamelyik játékos végre őszinte lenne és konkrétan elmondaná, hogy miért van tele a bugyra a másikkal, vagy a többiekkel -, hanem mert Szandi alapvetően nem volt színes egyéniség. Lehet utólag fényezni, de nagyon ritkán villant meg kicsit, egyébként végigheverte a száz valahány napot. A "jelenléte" inkább azért számított, hogy melyik tábort erősíti.
Egyébként, ha Szandi megy vissza, akkor érdekesebb lett volna ott bent az élet, lett volna műsor?
Azt sem tartom kizártnak, hogy a kommentelők is elfáradtak kicsit. Nem a Te hibádból, de meglehetősen belterjessé vált ez az egész az utóbbi időben. Volt 20-30 ember, aki itt jól elbeszélgetett egymással. Aki csak alkalmanként szólt hozzá - pl. én -, nem is mindig értette, miről folyik a csevej éppen.
Jövő hétre jótékonysági akciót ígérnek. Előre jelzem, hogy szerintem nem fogjuk lerágni a körmünket az izgatottságtól. Majd nyilván felajánlják árverésre egyik-másik cuccukat (ez volt azt hiszem legutóbb is), akkor majd megint lehet itt fikázni egymást. Lesz itt még élénk kommentélet, ebben biztos vagyok.

redhaven 2011.03.13. 23:09:47

@MegLepke: ha az retek meghí minket a záróbulira,akkor ezeknek "alkoholba fojtott bánatát" is megkóstolhatod:)))

2011.03.13. 23:10:08

@Doktor Kotász: miért olyan zavaró az OFF? Áttekered aztán annyi, nem?

MegLepke 2011.03.13. 23:10:10

@Doktor Kotász: itt igenis vannak igazi trollok! Kikérem magamnak! Vagy te jársz ritkán, vagy utálod a paprikás krumplit. Egyébként rosszkor mondod, holnap halászlé-buli lesz itten.:D

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 23:10:15

@Doktor Kotász: nézd, ez elkerülhetetlen, az elmúlt hónapok alatt megismerték egymást a kommentelők, óhatatlan, hogy más témák is felmerülnek.
Ma pl. a halászlézést én kezdtem, mea culpa :)))

redhaven 2011.03.13. 23:11:30

@Doktor Kotász: válogass össze 15 isteni arcot,aztán csak róluk lesz szó.

sogeking 2011.03.13. 23:11:53

én halászlé helyet befizetek egy velős pacalra (burgonypürével)

mama ottmarad 2011.03.13. 23:12:51

@Peter_Cs: igen, feltűnően meg is változott az arcuk ettől. Sajnos nem előnyükre. Anikónak kifejezetten hátrányos a frufru, Szandinak túl egyenes lett a haja, ezzől kevésnek nézett ki, pedig tudjuk, hogy bevarrással dúsított. Évának pedig minél göndörebb, annál jobban öregíti.
Ezt bele is írhatnád a valóságsókban szereplő lányokról vezetett mindetudó táblázatodba. Hosszú másodercekig gondolkodtam, hogy ki is az a Lőrincz Alekszandra?Most megjegyeztem, köszi.

gangesz76 2011.03.13. 23:13:49

@redhaven: fürdök, fürdök kaparom a koszt:)

MegLepke 2011.03.13. 23:14:25

@sogeking: kb. 3 napja pacalt vacsoráztam. Alig bírtam küldeni rá az "irsait", hogy el tudjak aludni hajnal négykor nem gyomorfájásra ébredve óránként. Tudok élni, na!:D

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 23:17:02

@beebeer: de a Narniát még nem láttam és kíváncsi voltam, na.

@mézescsók: köszönöm szépen. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 23:17:55

@mama ottmarad: Szerintem mindegyik villalánynak az eredeti hajzata áll a legjobban.

sogeking 2011.03.13. 23:19:03

@MegLepke: na jó, akkor egy vörösboros marhapörkölt nokedlivel :) desszert somlói, esetleg madártej

2011.03.13. 23:19:50

@MegLepke: ha én pacalt ennék, ráadásul vacsorára, kb. 3 napig emészteném. Sógorom szerint kákabélűek vagyunk, az egész család, de eddig nem vettem figyelembe a véleményét, ő az, aki kolozsvári szalonnából indít minden kaját. Igen, talán a palacsintát is. Lehet, hogy újfajta fogyókúrát találtál fel.

redhaven 2011.03.13. 23:19:59

legyetek rosszak,nagyon rosszak.
mék tentélni,mer holnap reggel meló!

gangesz76 2011.03.13. 23:21:02

Alek beszólt Évának, hogy ne csodálkozzon ha melege van, nem kosztümben betakarózva kellene az ágyban feküdnie..:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 23:22:34

@Hódos Hajnalka: Az "írom" az valami olyasmi, mint az "angolom"? :P

gangesz76 2011.03.13. 23:22:37

Ani a gyerekkoráról beszél Lacinak, önző volt,rossz volt

Wakka 2011.03.13. 23:24:17

@mézescsók: Ez szép volt.Ugyanígy látom,csak lusta vagyok leírni.

gangesz76 2011.03.13. 23:25:00

Nem tudják milyen módon kampányolhatnának a szegény családokért,milyen feladatok lesznek majd.Látták is őket, akiknek segítenek mert arról beszélgetnek.

gangesz76 2011.03.13. 23:25:29

Béci kőműveskedett már, Ani maga festette ki a lakását.

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 23:27:02

@King of Shadows: jaj, nem tudsz te semmit, pedig mindent értetek teszek. úgy kezdődött a mai kommentáradatom (ennyit rég nem pofáztam) hogy "na jó, akkor a holnapi posztban megtanulunk bajai halászlét főzni, hogy legyen benne valami érdemi is", mert az öfiből, úgy érzem, semmi értelmeset nemtok kihozni. Úgyhogy a bajai halászlé elkészítését majd holnap megírom. Öööö... megskótom.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.13. 23:27:10

Jóestét. A Krémnek és a Zaccnak is. :)

Mégis mi a rákot keres Olivér a Belevalóban?? Döbbenetesen öntelt és tapló.

MegLepke 2011.03.13. 23:28:05

@sogeking: jöhet!:)

@beebeer: ühümm!:) én sem tudok megenni akármit, amit szeretnék. Csak néha elcsábulok. most próbálom visszaszerezni a régi melltartóméretem hízással, amit a munkanélküliség és előző szakításom általi fogyással veszítettem el.:D

@redhaven: jó éjt! Aludj mézen!:)

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 23:32:39

@MegLepke: Lepi, én bármikor írok referenciát rólad :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.13. 23:33:59

@Hódos Hajnalka: Aha... :) Ugye tudod, hogy az intenzív hangképzés rapid dehidratációhoz vezet, és a fellépő tüneteket elégséges mennyiségű folyadék bevitelével lehet enyhíteni, illetve teljes mértékben eltüntetni. :)

Én élőben ezért (is) szoktam többnyire jelekkel, vagy egyszerű tőmondatokkal kommunikálni. Költséghatékony megoldás... :)

2011.03.13. 23:34:05

@MegLepke: basszus, lehet, hogy szakítanom kellene, ha fogyni akarok? :)
Pont ma vettem észre, hogy már kebelben is igen felerősödtem, a sarki hentes a mellemtől kérdezte meg, lehet-e pár dekával több a darálthús. :(

Asszem én is megyek aludni... jó éjszakát, szép álmokat, tulipántos rugdalózásokat...

Doktor Kotász 2011.03.13. 23:36:45

@Hódos Hajnalka: "nézd, ez elkerülhetetlen, az elmúlt hónapok alatt megismerték egymást a kommentelők, óhatatlan, hogy más témák is felmerülnek.
Ma pl. a halászlézést én kezdtem, mea culpa :)))"

Megértem én ezt, csak a trollok kevésbé vannak jelen, mint az OFF. Éppen ezért a trollokra panaszkodni nekem furcsa. :-)

Ami viszont gond, ha az emberek a VV szereplőin keresztül sértegetik egymást. Tehát ha van valakinek egy kiszemelt karaktere, akkor az azzal nem rokonszenvezőket megpróbálja kikezdeni.

Aki ilyet csinál, az nagyobb hülye, mint maguk a szereplők. Mert valljuk be, aki oda bemegy, az nem luxusvillában találja magát, hanem egy majomketrecben.
Ezt az egész VV-t nem is lehet másnak tekinteni, mint egy állatkísérletnek. Mi meg maradjunk meg annak az embernek, akik nézik a spektrumon, NatGeon, Discoveryn a műsort, hogyan is élnek a majmocskák.
Ezt most jó értelemben mondom.
Mert szerintem aki a többi nézőt savazza a véleménye miatt, az nem nézőnek való, hanem szereplőnek.

MegLepke 2011.03.13. 23:38:12

@Hódos Hajnalka: hát ez több, mint amit valaha az élettől reméltem.:D De télleg.:)

@beebeer: jó éjt! nem tudok hozzátenni semmit, mert leragadtam a tulipántos rugdalózásnál. Beveszem a szótáramba.:)

sogeking 2011.03.13. 23:43:01

most, hogy jótékonysági hét lesz, nem is buliznak egész héten?

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 23:46:50

@King of Shadows: jó, majd iszom, az legalább meglátszik rajtam :DDDD

@Doktor Kotász: Nem én panaszkodtam a trollokra, hanem a bojkottálók. Engem az off nem zavar.
A vitákba, veszekedésekbe nem szólok bele, játssza le mindenki a saját meccsét, ami idegesít és hangot is adok, az a céltalan baszogatás. Azt sem magam miatt, tőlem úgy hülye mindenki, ahogy akar, de a többieket zavarhatja, ezért lépek közbe.
Sztem kicsit szigorú vagy, ez egy tipikusan olyan műsor, ami megosztja a nézőket, mindenki máshogy látja a történteket, mindenki a saját szűrőjén keresztül, mindenkinek más fér bele, amin az egyikünk felháborodik, az a másiknak még bőven belefér, az egyikünk elvakult, a másik következetes és kívülálló tud maradni.
Mindenki a saját habitusa szerint mondja el a véleményét, nincs ezzel semmi baj.
Én pl. rendkívüli módon örültem a te megjelenésednek, oszt semmit nem tudok rólad. :)
Így megy ez. :)

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 23:47:53

@sogeking: biztos lesz jótékonysági bál tombolával, jaj árva fejünknek.

gangesz76 2011.03.13. 23:48:02

Levél, az alapítványi programról van benne leírás.El kell olvasniuk, majd el kell mondani ki és milyen módon volt érintett gyerekkorában a szegénység-éhezés témában.

MegLepke 2011.03.13. 23:51:43

@gangesz76: Öcsém bazmeg, most röhögjél! Néha kavarlak téged (pedig tudom ám, ki kicsoda, de mégis) Bogi és Burkóval. És most elcsodálkoztam, hogy itt vagy és közvetítesz.:DDDDDDDDDDDD

Trevlovics 2011.03.13. 23:51:58

hátha eljátszák a 4 yorkshiremen-t :)
( www.youtube.com/watch?v=Xe1a1wHxTyo )

gangesz76 2011.03.13. 23:56:56

Laci örül hogy részt vehet benne,ő maga a nyóckerben született, a lakhatási körülményeikről beszél,ami szar volt, mindenkije folyton dolgozott, nem nagyon volt lóvé, sok lemondás volt, 13 évesen nyaranta már dolgozott, sörösüvegeket váltottak vissza a haverokkal szabadidejükben,a szülei igyekeztek nem éreztetni vele a rossz helyzetet.A suliban is sok szegény volt.Ez a program az egész villaléte értelmét adja meg.

gangesz76 2011.03.13. 23:57:39

@MegLepke: gratula, mára abbahagyhatod az irsaizást:D

gangesz76 2011.03.14. 00:00:06

Jerzsinek a levetített anyag mintha a gyerekkora lett volna...szegények voltak, lavórba fürdés, kinti közös vécé, volt idő amikor nem éheztek, aztán elköltöztek, ott már szegénység volt,ha romlott rizs volt azt is meg kellett enni...

gangesz76 2011.03.14. 00:03:25

Giginek álma volt egy alapítványban részt venni vagy létrehozni egyet, ezért nagyon örül a lehetőségnek, többet jelent ez neki mint a fődíj,bízik benne hogy a program jó mert nem pénzt adnak hanem magokat, pici jószágokat és ezzel a lehetőséget az önellátásra.Utál a családjáról és a gyerekkoráról beszélni.Kiskorában állandóan költöztek, sosem volt saját lakásuk, sokszor csak zsíros kenyér volt, luxustermék sosem, üdítő sem, nem is akar erről beszélni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 00:05:08

@Hódos Hajnalka: Ezt nem csak tőled kérdezem, de erre reagálok, mert erről jutott eszembe. :) Az normális, hogy sok szerethető tulajdonságot veszek észre a villalakókban? :O

gangesz76 2011.03.14. 00:07:34

Éva családja jól élt, nem volt nélkülözés, még a nagyszülők is segítettek, de 3-4 éve fordult a kocka, 1 év alatt a legrosszabba fordult át, az anyja tartja el őket plusz a tesóját és annak gyerekét is, már meg kell gondolni mit főzzenek, ennek a mostani lehetőségnek örül, neki is a villalét legjobb történése,110%-osan fognak teljesíteni.Gigi és Laci szavait ismétli...várja mennyi lóvé gyűlik össze.

gangesz76 2011.03.14. 00:11:05

Alek szerint MO-on nincsenek jó állapotok, semmi sem egyszerű,nekik adódott ez a lehetőség hogy bevonultak a villába és segíthetnek, akkor hajrá, meg kell csinálni.(Már megint nem arról beszél amiről kéne, hanem arról hogy milyen jó hogy ők szórakoztatják az embereket),a családja sosem volt gazdag, időnként jól megy, időnként buszra sincs pénz hogy dolgozni menjenek, a szüleinek nem könnyű elhelyezkedniük, a nagyanyja a 86 ezre nyugdíját Alekra és az öccséra költi.

Hódos Hajnalka 2011.03.14. 00:12:15

@King of Shadows: sztem normális, én minden öfiben felfedezem magam valakiben :)

Trevlovics 2011.03.14. 00:14:08

@Hódos Hajnalka: na jó, de King of Shadows konkrétan a szerethető tulajdonságokra kérdezett rá :)

gangesz76 2011.03.14. 00:16:22

Ani nagyon gyerekközpontú, örül hogy részt vehet a programban, de neki ez nem elég, többet akar segíteni, egy nap alatt akarja megváltani a világot,egész nap benne van a kisfilm, tehetetlennek érzi magát mert nem segíthet még többet.Drámai hangon érzékelteti a rideg valóságot...
Bűntudata van mert mindene megvan és mégis mindig többet akar.Mindig olyan barátai voltak akik gazdagabbak voltak mint ők, ők nagyon szegények voltak, sok állatuk volt, másfél éves volt amikor az apjuk elhagyta őket, az anyja vele az ölében kapált, büszke az anyjára és hálás.Tanyán is laktak és az újjáépített disznóólból csinálták meg a házat,de ennek ellenére imádta a gyerekkorát mert mindene megvolt.

gangesz76 2011.03.14. 00:17:23

elvették az adást pedig Béci még hátravan, remélem visszaadják.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 00:18:27

@Hódos Hajnalka: Ez személyes kérdés: neked is magas az érzelmi intelligenciád? Mert én úgy "érzem", hogy magas. Tudom, ez tök hülyén hangzott, de nem tudom másképp megfogalmazni. :)

@Trevlovics: Igen, de ha észreveszi valamelyiken valamelyik saját tulajdonságát, akkor gondolom nem csak a rosszakat. :)

gangesz76 2011.03.14. 00:19:06

Alek a vidékfejlesztés támogatója.

Személyesen szeretnének találkozni a szegény családokkal, szívesen festenének házat nekik pl.

Trevlovics 2011.03.14. 00:19:40

@King of Shadows: persze, csak tapogatom a tréfálkozás határait :)

Trevlovics 2011.03.14. 00:21:15

laci a hetes szám hatalmáról beszél, nem viccből van a hét törpe, meg a hét szamuráj, a világot mindig hét ember tette jobbra vagy balra

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 00:21:26

A Vezénylő Tábornok Úr már megint harcolni akar, csak most nem mondja ki nyíltan. De lényegében úgy beszél, mintha egy csatára készülnének... :D

sogeking 2011.03.14. 00:23:35

biztos bennem van a hiba, de a kaviár meg a királyrák után fura ez az egész.

gangesz76 2011.03.14. 00:24:09

Béci ugyan már hol van, Ti látjátok vagy halljátok egyáltalán???Mert én nem...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 00:24:15

@Trevlovics: Én a határokat feszegetni szoktam. Véleményem szerint sokkal jobban meg lehet ismerni valakit, ha feldühíted, mert akkor ideiglenesen megszűnnek a belé kondicionált gátlások. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 00:25:41

@gangesz76: Szerintem házon kívül van. Amikor Ani felolvasott, Laci azt mondta neki, hogy csak hatan vannak bent...

gangesz76 2011.03.14. 00:26:30

Éva visszafeküdt, Alek mellé, azt tárgyalják hogy a fényképen milyen puffadt a Szandika feje.

Trevlovics 2011.03.14. 00:27:12

@King of Shadows: feszegetni már nem merem :)
laca most tényleg úgy beszél a régi dolgokról, mintha a papírgyűjtés kiképzőtábor, a méh meg a moszad lenne

gangesz76 2011.03.14. 00:27:19

Jerzsi a videó alapján máshogy látja az anyját, kezdi érteni miért kezdett gyógyszerezni meg inni.

gangesz76 2011.03.14. 00:28:29

@King of Shadows: valószínű, mert ma valami orvosról beszélt meg hogy hogy kell azt a krémet kenni, mit mondott neki az orvos, ezek szerint valami baja van és dokihoz vitték...

Hódos Hajnalka 2011.03.14. 00:29:05

@Trevlovics: 6-8 évvel ezelőtt simán vertem volna Évát :D

@King of Shadows: ja, hogy hisztis picsa vagyok-e? :DDD nos, a válaszom az, hogy igen, volt ilyen időszakom, de az elmúlt fél év kbsztt kemény időszak volt lelkileg, érzelmileg, idegileg és úgy érzem, olyan változásokon mentem keresztül, amit néha én sem hiszek el :)
a felszínen úgy tűnik, hogy érzelgős vagyok, de nem, agyonracionalizálom az érzelmeimet, és mindig az eszemre hallgatok végül. a felszínen ez egy hisztis, teátrális primadonna kurvában nyilvánult meg, ami sokszor nevetséges, sokszor elviselhetetlen, de ez is én vagyok, ennyi. :DD
Az agyonracionalizálás szar dolog, ne csináljátok :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 00:29:41

@Trevlovics: Szerintem az a sz@rásról is úgy beszél, mintha aknázni menne... :D

Wakka 2011.03.14. 00:31:07

Érdekes.Most annyira empatikusnak tűnt mindegyikük.

gangesz76 2011.03.14. 00:31:23

@King of Shadows: és abban is 110%-ig odateszi magát:D

Trevlovics 2011.03.14. 00:32:24

@Hódos Hajnalka: másokkal kapcsolatban (amiben az ember nem érintett) azért sokszor segít, a saját érzelmekkel kapcsolatban valóban csak akadályoz az agyalás.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 00:32:52

Anikó már megint őrjöng. Igen, még a jótékonykodáson is... :D

Hódos Hajnalka 2011.03.14. 00:33:18

najóccaka. beracionalizálom magam az ágyba.

gangesz76 2011.03.14. 00:33:38

Anikó legközelebbi kiszemelt szeretetrázúdítási kiszemeltje az összes szegény család...mind a 60000 emberrel találkozni akar és megölelni őket...Laci szerint nem is él addig...

Albino Vernyul 2011.03.14. 00:33:54

Beci buntit kapott azt hiszem, azert nincs ott...

gangesz76 2011.03.14. 00:34:17

@Hódos Hajnalka: Jóccaka, racionalizálásmentes álmokat:)

gangesz76 2011.03.14. 00:34:52

Most tudták meg hogy Alek beszédgyakorlatokat tart Jerzsinek...

Hódos Hajnalka 2011.03.14. 00:35:10

@Trevlovics: agyalni meg racionalizálni az érzelmeket két különböző dolog.
jóccak.

gangesz76 2011.03.14. 00:36:30

Gigi betegesen félti a családját,magát okolja valamiért...

sogeking 2011.03.14. 00:37:18

Alek első leckéje Erzsinek:

kockás ing, csíkos nyakkendő, borospohár a jobb kézbe:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 00:37:45

@gangesz76: Lehet, hogy a lábgombája...

@Hódos Hajnalka: Nem, pont ellenkezőleg gondoltam. A magas érzelmi intelligencia erős érzelmi kontrollal járhat (ha az illető megtanulja használni a ... képességeit). Jártam épp eleget pszichológushoz, onnan is integráltam pár dolgot. :)

Albino Vernyul 2011.03.14. 00:38:12

Aki atgondolta a dolgot, az Aniko, Laci, Jerzy, illetve Gigi.. Eva/Alekosz feluletesen erzi at az egeszet.. Az elso 4 ezen agyalt, a "hazaspar" meg bent az agyon mar masrol temazott..
Amugy Aniko tanitott is, ugytunik mar gyakorlatra is mehetett a tanarkepzoben..

gangesz76 2011.03.14. 00:39:22

@MegLepke: majdnem egy óra elteltével válaszoltál?! Mennyit nyakaltál be addig is?!:DDDD Oszt majd sáros lábbal tiprod a fejeket hajnalban:)

gangesz76 2011.03.14. 00:40:48

@King of Shadows: azzal a többieket is vitték volna szép sorjában:D

Gigi szerint akkor lenne ő szarban ha lenne egy pasija és azt akarná hogy összeköltözzenek...

MegLepke 2011.03.14. 00:40:50

@gangesz76: nem ittam már csak vizet. közben benyomtam egy fél zacskó kukoricaizét, felénk kukinak híjják. Közben épp pasit vállaltam fel nyilvánosan a művészeti portálon.:)

Botya 2011.03.14. 00:41:24

Kíváncsi lennék, hogy mennyit jótékonykodik majd a leendő győztes a nyereményéből és a többiek a hakniaik bevételeiből...pffff

Albino Vernyul 2011.03.14. 00:42:26

Lacinak a maniaja a szimbolika.. Megint a 7 torpenel tart, meg a 7 szerepenel a vilagban.. Anit kabitja vele.. Alakul az Ani/Laci paros, Laci aktivizalta magat...

Trevlovics 2011.03.14. 00:42:36

@Wakka: vannak olyan dolgok, amik megszépítik az embereket. pl évát a mutatott viselkedése alapján mélységesen elítélem és már nézni se nagyon bírom, az az igazság, viszont volt az egyik esti adásban egy olyan rész, amikor beolvasták az esemeseket és kapott egyet ő is, valami olyasmi, hogy mindig szoktalak nézni és te vagy a kedvencem és nagyon szeretlek, egy leukémiás fiútól, és akkor 10 másodpercre szerettem évát, mert a megdöbbenés mellett olyan szép emberi érzés volt az arcán, amit az ember egyszerűen elhitt neki, és azt mondta ha kikerül, meglátogatja. na, hát vannak ilyenek is.

Trevlovics 2011.03.14. 00:43:07

@Hódos Hajnalka: én a másodikat nevezem az elsőnek. jó éjt :)

gangesz76 2011.03.14. 00:43:27

@MegLepke: ez széééép, fél zacskó kuki...benyomva...hun a 18-as karika, mi? Majd jól megmédiatörvényezlek ha nem viselkedsz jól:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 00:43:33

@gangesz76: Lehet, hogy értesült a fétisbotrányról. Arról állítólag se a szülei, se a Béci nem tudott... :(

Laci mindent 110%-on csinál, egy sétáló hulla (az életét adta emberekért) képes ilyesmire... :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 00:45:29

@gangesz76: Mert Gigi hülye! :) Össze kelett volna házasodnia Gőzikével, aztán rögtön elválni, és lenyúlni a vagyon felét. :D

gangesz76 2011.03.14. 00:46:25

@King of Shadows: nem tudom, már bármi lehet...majd az öf-ből hátha kiderül.

Laci egy zombi...ENNYI A TÖRTÉNET:)

Trevlovics 2011.03.14. 00:46:59

@gangesz76: nekem is feltűnt, hogy egy fél zacskó meg kuki benyomva, ráadásul a művészeti portálon, rögtön eszembe jutott amit asszem itt valahol olvastam a minap, amikor két kortárs művész beszélget, te odaszarjak az asztalra? á hagyd, úgyse értenék

Albino Vernyul 2011.03.14. 00:48:14

Alekosz tanit.. Fogjanak le... Nem, lojenek le... Idea golyokat...........

gangesz76 2011.03.14. 00:48:21

Jerzsi beszédtechnika órája: Alek már megint nem arról beszél amiről kellene, Jerzsi jó fej volt, helyrerakta Alekot hogy az illemet azt tudja:D

sogeking 2011.03.14. 00:48:21

Alek előre helyezte a hölgyeket:)

MegLepke 2011.03.14. 00:48:40

@gangesz76: :DDD Ez kell nekem, ez a szigor, magamtól nem megy. Tán szerelmes vagyok? Nem szeretem ezt, nem tudom kontrollálni magam ilyenkor.:)

gangesz76 2011.03.14. 00:49:44

@Trevlovics: :DDD Megsúgom hogy Lepkénél konkrétan vizualizáltam a tevékenységét...:D

MegLepke 2011.03.14. 00:50:24

@Trevlovics: bébi, inkább meséld el, milyen verset kértél tőlem.:)

Trevlovics 2011.03.14. 00:50:27

na, alekosz beszédtechnika órán oktatja jerzsit és gigit, hogy hogyan kell viselkedni a bíróságon, most vagy alekosznak a bíróság a non plus ultra a társasági életet tekintve, vagy egyszerűen úgy érzi, hogy gigit és jerzsit úgyis minden arra a helyre predesztinálja végső soron

gangesz76 2011.03.14. 00:50:33

@MegLepke: ahogy repkedsz, elképzelhető hogy szerelmes vagy:) Szerelepke:)

Albino Vernyul 2011.03.14. 00:50:40

Vazzze, Jerzynek pszichikai gatjai vannak az emberek elotti beszeddel kapcsolatban, ki nem szarja le az etiketet, meg a protokolt... Ezt kene oldani.. Igaz, ez nem megy 15 perc alatt... Fejloves...

Trevlovics 2011.03.14. 00:52:16

@MegLepke: szerettem volna, ha okító célzattal megénekled éva és péter cs kapcsolatát egy pajzánul tanulságos műben, de ezt máshol kifejtettem ugye :)

gangesz76 2011.03.14. 00:53:07

Mondjátok hogy nem csinál Jerzsiből egy Alek-utánzatot ami a beszédet illeti!!!!Nem bírnám elviselni, brühühü, pedig éppen azt csinálja............ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

sogeking 2011.03.14. 00:53:09

Alek beavatja padavanját teljes ars poeticájába

Albino Vernyul 2011.03.14. 00:53:52

Aniko most gondolom a pedagogiai tanulmanyait elemzi fejben, hogy kidobja az egeszet, Alek modszere a non plus ultra..........

MegLepke 2011.03.14. 00:54:26

@@gangesz76: még semmi nem biztos, de talán. *pirulós szmájli*

@Trevlovics: ha megkérhetlek, mélben leírnád? Pontról pontra, és akkor megkapod, ne legyen a nevem Lepke!:)

Trevlovics 2011.03.14. 00:56:09

na jerzsi vizsgázik gigiből. nem a legjobb téma, és a villalakók előtt azért tud ő beszélni. párbaj-körülményeket kéne teremteni, mert tud ő beszélni, csak a görcsösség a baj. verbális impotenciát lehet érezni inkább, nem képességbeli hiányokat. a "hagyományos" impotencia esetében is a fő ok az, hogy az ember úgy éli meg az adott pillanatot, hogy a világon a legfontosabb dolog az, hogy akkor felálljon, és ez azért elég nagy teher.

Albino Vernyul 2011.03.14. 00:56:27

Elefekszek egy uthengernek...

gangesz76 2011.03.14. 00:56:44

ez ki szerint beszédtechnikai óra????Ez egy Aleköntömjénező óra eddig...

MegLepke 2011.03.14. 00:56:57

@sogeking: padavan:DDDDDDDDDDDDDD Erről eszembe jut Ewan McGregor, és másfajta szerelem gyúl a szívemben...:)

Trevlovics 2011.03.14. 00:57:14

@MegLepke: rendben, köszi, holnap összeszedem.

Albino Vernyul 2011.03.14. 00:58:07

Anikobo kijott a tanarneni... Probal tanacsot adni Aleknak...;)

gangesz76 2011.03.14. 00:58:10

@MegLepke: Jujjdenagyonkíváncsi lettem:)Akkor drukkolok nagyon:)

Trevlovics 2011.03.14. 01:02:15

én meg kíváncsi leszek alekosz hozzáállására. elég sokszor leretardáltazta jerzsát, és érdekelne, hogy mennyire veszi komolyan a feladatot, csak saját magát akarja reklámozni vele, vagy esetleg, ha lejár az erre szánt idő, akkor is figyelemmel kíséri jerzsi fejlődését és próbál neki segíteni, személyes feladatnak fogja-e fel, és örül-e a sikerének, esetleg a kapcsolatuk is normalizálódik-e valamennyire ezáltal

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 01:02:54

@gangesz76: Pedig várható volt, előre láttam. Nemsokára Jezsy is KÖP - KÖD - NI fogja a ... SZA - VA - KAT!!! :)

gangesz76 2011.03.14. 01:03:20

Alek a kezében lévő szalámit dicséri, rég röhögtem ennyit onlájnon, a szalámi minden CSEPPjét ki kell élvezni, büszke lehet aki ilyet eszik...meghalok menten:DDD

Trevlovics 2011.03.14. 01:05:28

éva alekosztól akar hallani a kotonról

gangesz76 2011.03.14. 01:05:30

@Trevlovics: mondom hogy öntömjénezés...
Azért Alek nem a legmegfelelőbb a feladatra, amikor nincs ideje felkészülni egy-egy beszédre, neki sem megy...láthattuk, hallhattuk már:)

@King of Shadows: nem akaroooooom:D

Trevlovics 2011.03.14. 01:06:01

alekosz rögtön javít, gumióvszer, anikó röhög éván, koton, de egy paraszt vagy

gangesz76 2011.03.14. 01:06:16

@Trevlovics: az nem koton, hanem GUMI-ÓÓVSZER:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 01:06:37

@gangesz76: Akkor ajánlom neki a Stohlt, az amúgy is hajlamos ráugrani az ilyesmi szereplőkre ("Survivor" Tünde, ugye). :D

Trevlovics 2011.03.14. 01:06:49

na jerzsi mond kortesbeszédet a kotonról, erre lekapcsolják az adást

gangesz76 2011.03.14. 01:07:22

na mi van, nem merik leadni amit a gumiról mondanak???:)

sogeking 2011.03.14. 01:07:59

kotonban akkor is Bordrogi a legjobb

gangesz76 2011.03.14. 01:09:32

@King of Shadows: az nem jó, még nem biztos hogy felmentik :) Valaki olyat keress aki az anyjával él, mert Giginek az a baja hogy nem bír elköltözni otthonról...

Trevlovics 2011.03.14. 01:10:22

gondolom arról lehet szó, hogy a nézők szavazzanak a kotonra, mert rugalmas, a feladatokban odateszi magát, amit eljut hozzá, azt megtartja magának és nem szivárogtat ki semmit, bár az igaz, hogy előfordul, hogy gyakran ügyködik mások háta mögött

Jadru 2011.03.14. 01:13:22

Egy másodpercre átkapcsoltak (nyilván véletlenül, vagy sem..) a nyugiszobába, ott van Béci a barátnőjével

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 01:14:37

@gangesz76: Ő, Lázár László? Állítólag van lóvéja meg honorja is...

gangesz76 2011.03.14. 01:15:32

vével a helyes(a borotva), mindÉg:DDD

sogeking 2011.03.14. 01:17:07

Alek az alakításával motivál, hogy csináljak róla valami rajzot:)

gangesz76 2011.03.14. 01:18:11

@Jadru: nem láttam, de most beadták a hangját, ezek szerint az évfordulójukra beengedték Adrit.

foxglove (törölt) 2011.03.14. 01:18:20

hát ezt nem hiszem el... amikor Alek írta a rendelését 2 napja, "f"-el írta borotvát, Évának kellett elmagyaráznia neki, hogy rosszul írja... beszarok

gangesz76 2011.03.14. 01:19:54

@King of Shadows: ez az, ÁLLÍTÓLAG, mert ő azt mondja:)

@sogeking: ne fogd vissza magad:)

Jadru 2011.03.14. 01:20:13

@gangesz76: csak egy pillanat volt, szóval ha épp nem nézel oda, biztosan nem veszed észre.

MegLepke 2011.03.14. 01:20:24

Én kurvára elalszom Alek monológján. El is mondja, mindegy mit mond, beszéljen, folyamatosan. Ez nekem a halálom, mikor tizenöt percben 20 mp hasznos info van...

gangesz76 2011.03.14. 01:21:59

@Jadru: igen, éppen írtam, csak a fülesben hallottam:)

@MegLepke: és borzasztó hogy mást is rá akar venni hogy ezt csinálja...

pong a ping 2011.03.14. 01:22:02

A szalámis rész jó volt, de a többi erőltetett - és meg merem kockáztatni - értelmetlen. Ennél még az igazmondó hinta 234. része is jobb.

MegLepke 2011.03.14. 01:23:54

@gangesz76: :DDD kész! csemege uborka unikum. Luxuscikk, benne van a nevében. A kurvaanyádalekosz! bocs Vájja néni!:)

sogeking 2011.03.14. 01:24:58

megvan a következő BKV szóvivő

gangesz76 2011.03.14. 01:25:05

@supern0va: valahogy nem hiányzott az életemből hogy hajnali fél 2-kor Alek a csemege uborkát ajnározza...

MegLepke 2011.03.14. 01:25:33

Ááááááááá, aszongya 6-tól 9 mm vastagságig terjed! Az hosszúság te idióta faszszopó geci!!! Bocs, csak felbaszom magam télleg alekon. Igen, direkt írom kisbetűvel a nevét.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 01:25:38

@gangesz76: Alek (ha megnyeri)? Ő amúgy is rá van indulva, csak besértődött, hogy a Jezsyt választotta... :)

Desperatefan14 2011.03.14. 01:26:09

Rosszul láttam vagy Béci vkivel a nyugiszobában van? csak egy pillanatra villant be.

sogeking 2011.03.14. 01:26:24

@MegLepke: látod-látod. azt direkt hibázta el:)

gangesz76 2011.03.14. 01:28:20

@MegLepke: várjál, mert az előbb a szalámi is unikum volt:) feltételezem a koton is:)

Nem nézem, csak hallgatom, de úgy még jobb, a következőket hallom Alek és Jerzsi hangján: 5-9 centi hosszú, érdes tapintású, az íze ecetes vagy édes,stb...na most ha nem tudnám hogy az uborkáról van szó...:DDDD

Trevlovics 2011.03.14. 01:28:22

mielőtt el kellett mennem vécére, megnyugodva konstatáltam, hogy alekosz rendkívül hasznos és pengeélesen célratörő beszédtanári tevékenységének köszönhetően jerzsi magabiztosan illesztheti majd be soron következő kortesbeszédébe a borotva és az utcaseprő szavakat. más így lefeküdni, jó éjszakát mindenkinek

MegLepke 2011.03.14. 01:28:47

@sogeking: nem a borotFát hibázta el direkt. Bazmeg, muszáj volt megbontanom egy ilyen eperízzel töltött szív alakú csokival bevont puszedlit, minthogy elszívjak egy újabb doboz cigit e faszságok hallatán! Hát hallatlan, no!:)

MegLepke 2011.03.14. 01:30:26

@Trevlovics: aludj jól, remélem, pisiltél előtte! jó éjt!

@gangesz76: a természetes kiválasztódás útját követi a szivar Kubából lehet, hogy ide az én kezembe.... Kész...

sogeking 2011.03.14. 01:31:23

@MegLepke: Alekra fogod, hogy csokizni akarsz?:)

gangesz76 2011.03.14. 01:31:56

@King of Shadows: pedig még mindig a favoritja...azon meg Éva sértődik meg rendszeresen...:)

Azért az elgondolkodtató hogy Alek a szalámiról, a kotonról, a csemege uborkáról és a szivarról fél órás monológokat ad elő szinte mintha szerelmes lenne beléjük, de amikor az alapítványi feladatról kellett beszélni, akkor egyrészt nem is a témáról beszélt, másrészt pedig teljesen hidegen hagyta érzelmileg hogy segíthetnek...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 01:33:41

@MegLepke: Igaza van, a (vén) szivarok között is működik az evolúció. Vagyis a legerősebb szivar elpusztítja mindegyiket és uralkodik mindenekfelett ... vagy mégsem. :$

gangesz76 2011.03.14. 01:34:42

@Trevlovics: nem kortes, KORTÁRS kedves Trevlovics kartárs:)

Jó éjt Neked!:)

Ez az Alek hülye!Azt mondja hogy szar volt nyelvtanból kettes volt, egyszer félévkor meg is bukott, de a pótvizsgán átment.FÉLÉVKOR?PÓTVIZSGA????

MegLepke 2011.03.14. 01:34:50

@sogeking: pótcselekvés.

Alek nem tudja, honnan szedte a beszédkészségét, mert egyszer nyelvtanból félévkor megbukott, de pótvizsgán átment. hát én meg ötös vótam bazmeg, mindig, ÖTÖS, érted????:DDDD

gangesz76 2011.03.14. 01:36:02

@MegLepke: ez az egész este úgymond unnaturálisra sikeredett:)

Most kimondottan sajnálom hogy 2-kor számomra vége...

MegLepke 2011.03.14. 01:36:40

@King of Shadows::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

@gangesz76: ez már nekem fel se tűnt... Matematika száraz anyag, de azt is lehet érdekesen előadni... Ahha, ezért olyan penge a százalékokban, mi?:D

gangesz76 2011.03.14. 01:37:37

@MegLepke: és fogadjunk hogy félévkor sem kellett pótvizsgáznod:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 01:38:23

@gangesz76: Emiatt alakult ki Anival a korszakokon átívelő, engesztelhetetlen ellentéte is. Az meg dühöngeni kezdett azon, hogy segíthetnek. :D

Gigi megugatta (lenyerítette?) Alekot! XD

MegLepke 2011.03.14. 01:41:27

@gangesz76: hát nembazmeg!:) Erre varrjál gombot!:D

gangesz76 2011.03.14. 01:42:02

@MegLepke: csak tudnám miért nyalják a hátsóját???Legalábbis Jerzsi amit előadott...

@King of Shadows: én már lassan nem is emlékszem ki kire mikor miért haragudott meg, annyi volt már a konfliktusokból:)

gangesz76 2011.03.14. 01:42:43

@MegLepke: nem lehetne inkább Gombit?:D

MegLepke 2011.03.14. 01:46:02

Gyerekek! Én meg va-gyok döb-ben-ve, hogy lehet alekoszért rajongani! Olyan buta mint a faszom!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 01:47:30

@MegLepke: Mint a rohadt tök!

Lepke, mikroport!

Albino Vernyul 2011.03.14. 01:48:04

@King of Shadows: Nem azon duhongott, hogy segithetnek.. Azon duhongott, hogy ez nem eleg.... Sokkal tobb kene....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 01:50:44

@Albino vernyul: Meg azon, hogy mind a 60000 szegény családon személyesen segítene.

Albino Vernyul 2011.03.14. 01:50:50

@MegLepke: Ez a vege szerintem neminemu nemvaltast igenyelne...:)

sogeking 2011.03.14. 01:51:18

@MegLepke: én is kedvelem, és nem érzek ebben semmi szörnyűségeset:)

kicsit olyan mint valami abszurd filmszereplő (aki nem tökéletes, de mint karakter érdekes)

gangesz76 2011.03.14. 01:51:50

@MegLepke: oké, akkor azt varrom, utólagos engedelmeddel a buta faszodra:D

Egyébként számomra is érthetetlen...

Albino Vernyul 2011.03.14. 01:52:52

@Peter_Cs: Nagy a szive.. Ezt eddig is tudtuk...:)

gangesz76 2011.03.14. 01:53:08

Blikk, címlapon nyuszómuszóék (v)álságos kapcsolata...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 01:53:33

@sogeking: Mint aki saját világában vicces, de felsőbb szinteken zárt falakba ütközik.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 01:53:52

@Albino vernyul: Az lényegében mindegy. Aninak csak az a fontos, hogy dühönghessen valamin, mert agresszív hajlamai vannak, csak szupresszeli őket. Azonnal robban, ha talál valami "legális" indokot az őrjöngésre. Addig is ketyeg...

gangesz76 2011.03.14. 01:54:13

csak nem a Benkő Editje írt Aleknak???!!!!:D

MegLepke 2011.03.14. 01:54:14

@Peter_Cs: hát jah!:) és köszike! <3

@Albino vernyul: igen, figyelsz, látom!:)

@sogeking: én igen, csodálkozom, de ti tudjátok. Én ettől nem fogok senkiről másképp gondolkodni, csak nem értem.:)

MegLepke 2011.03.14. 01:55:50

@gangesz76: :DDDDDDDDDDDDDD

Alekoszról Orsi: művelt, férfias. (az bazmeg, te mit nézel, Orsika????)

gangesz76 2011.03.14. 01:56:41

Na lejárt az időm, a távozás gyöngyharmatos mezejére lépek,jó éjt, szép szerelmes álmokat Nektek:)

gangesz76 2011.03.14. 01:57:53

@MegLepke: A szép szerelmes álmok leginkább Neked szólt:)

Drukkolj, holnap megyek berendezni a kiállítást:)

Jó éjt!

MegLepke 2011.03.14. 01:58:55

@gangesz76: aludj kéjben!:) Jó éjt!

Már megint új köntös. Aninak sárga.

MegLepke 2011.03.14. 01:59:54

@gangesz76: Természetesen! Ügyi leszel, tudom. Veled leszek gondolatban! Éééés köszi, <3!

sogeking 2011.03.14. 02:01:41

@MegLepke:

nekem lerajzolni is érdekesebb egy szokatlan formájú körte, mint egy átlagos

és nem gondolok annyira bele szociológia, vagy bármilyen oldalról:)

MegLepke 2011.03.14. 02:10:25

@sogeking: én ezt értem. Én is a deviánsokkal szimpatizálok általában. DE ez nekem egyenesen irrtáló, amit művel. Tán te nem vagy nő, azért szereted.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 02:11:55

@sogeking: Egy pillanat alatt lerajzolom neked: $. :)

Jadru 2011.03.14. 02:12:56

Évának pedig új pizsama. Sárga. :)

MegLepke 2011.03.14. 02:19:49

@King of Shadows: :DDD Mit jelképez amúgy a dollárjel? Ebben buta vagyok, mint a tök.

@Jadru: jujj, azt nem láttam, mert hallgatom, csak bele-belenézek. A fekete biztos mosásban van, pedig egy olyan nekem is kéne, az teCCik.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 02:22:05

@sogeking: Alekot. A körte az ilyen: &.

@MegLepke: Talán a dollárt? :P

MegLepke 2011.03.14. 02:23:09

Kámingáut: azért jó a villabelieket hallgatni, mert úúúúgy, de úúúúgy megnő az önbizalmam, hogy milyen kurva okos vagyok már!:D

sogeking 2011.03.14. 02:23:26

@King of Shadows: ja értem, már le is rajzoltad:) akkor gyorsabb vagy mint én

Jadru 2011.03.14. 02:29:21

@MegLepke: Úgy tűnt, ugyanolyan, mint a fekete, csak sárgában.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 02:30:15

@sogeking: Nagyon gyors vagyok. :) Egyébként a gyorsnak a Jerzsy az ellentéte? :O

@MegLepke: :x

sogeking 2011.03.14. 02:30:43

na majd holnap én is lerajzolom, kedvet kaptam a múltkori bécis-alkeszos rajztól.

jó8

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 02:38:23

Miért fürdenek ezek naponta? Ráérnének mondjuk kéthetente...

MegLepke 2011.03.14. 02:42:07

@King of Shadows: rajzolsz itt nekem megfejthetetlen jeleket. No nem baj. Szeretlek kitartóan, oszt kész. Egyszerű picsa vagyok.:D

@sogeking: aludj téren, jóccaka!:)

MegLepke 2011.03.14. 03:01:18

@King of Shadows: nah, ma is tanultunk valamit. De azzé' szereCC még?:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 03:07:50

@MegLepke: Ha azt mondom, hogy igen honnan fogod tudni, hogy az igazat mondom?
Ugyanez vonatkozik a nemre is... (think)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 03:24:32

@MegLepke: Pfff. Még egy aki naivan jött be, de nem úgy fog távozni. :)

Desperatefan14 2011.03.14. 03:24:40

Bécinél bennt van a barátnője? vagy hol volt egész este?

MegLepke 2011.03.14. 03:31:34

@King of Shadows: köszi, ha én neked csak "még egy" vagyok. igazán.

dr. gernika 2011.03.14. 03:34:37

@beebeer: Nekem feltűnt, vigyorgok is mint a vadalma. :)))
Remélem lesz róla felvétel, mikor megtudja, hogy Anikót szerződtették a médiába, őt meg nem. *kézdörzsi*

Rendszeres szavazóink között 2011.03.14. 03:36:05

Nah, megneztem egy belevalot felvetelrol, hat asszem ez a feneke a kereskedelmi televiziozasnak, ennel lejjebb keptelenseg ereszkedni.

Vegleny primitivsegu musorvezetes, teljesen zsirostoba vendegek, az egesz tenylegesen olyan nyomaszto, amit inkabb el kellene temetni melyre, semmint buszken musorra tuzni.

Desperatefan14 2011.03.14. 03:36:54

hát Bécinek jó hete volt, győztes párbaj, barátnő..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 03:37:28

@Desperatefan14: Igen.

@MegLepke: Bocs, ne haragudj. Sajnálom. ;( Viszont Te tudod, hogy miért "mondtam" ...

Jadru 2011.03.14. 03:44:28

@Desperatefan14: Így van. A nyugiszobában vannak, és ott is maradt a barátnője éjszakára.

MegLepke 2011.03.14. 03:46:50

@King of Shadows: jah. és jó lenne, ha kijönne az ellenkezője is.:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.14. 03:54:09

@MegLepke: Az, hogy egyedire és megismételhetetlenre sikerültél? :)

kartunboj · http://kartundoboz.blogspot.com 2011.03.14. 06:04:02

Amíg a nézettség nagy, addig akár kutyába is lemennek, mert ez a kereskedelmi televíziózás. Értéket ne várjon senki mivel nincs rá igény.

Virágék 2011.03.14. 08:47:33

Reggelt!
Nem tisztem megvédeni Alekoszt, de igenis van borotfa! Tessék:
apronet.hu/egeszeg/keszulekek/aprohirdetes=100440763

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 09:07:50

Évának annyi önbizalma van, mint egy egérnek.
Elég volt neki, hogy alek mondott 2 kétértelmű megjegyzést az alakjára, máris bőgve kirohant.
Van egy nagy fal körülötte=védelmi rendszer (ami a nagy pofájában nyilvánul meg főként), ami mögött egy 2cm magasságú kis nyuszi ül.

Morgo1229 2011.03.14. 09:14:38

@Virágék: aze az egeszeg se rossz a webcimben

apronet.hu/egeszeg/keszulekek/aprohirdetes=100440763

Albino Vernyul 2011.03.14. 09:18:32

@Lotyó Bridzsida: Maradjunk egy veszett nyuszinal...;)

Bogi és Burkó 2011.03.14. 09:21:14

@Lotyó Bridzsida: ez így szok lenni. általában a legszerencsétlenebb emberek ordítanak a leghangosabban. nekik kell állandóan bizonygatniuk -főként önmaguk előtt - hogy ők aztán bitang jók és betonkemények :)

Soror Formoza 2011.03.14. 09:54:38

Olivér a Belevalóban bocsánatot kért Győzőtől a "kussolj már" miatt, és olyasmit is mondott, hogy túlzásba vitte Alekosz népszerűsítését. Végre valakik a nevére szóltak, nem nézem ki belőle, hogy egyéni ötlet lenne. Nagyon igazságtalan a többi lakóval szembe.

Tompó 2011.03.14. 10:17:03

@Desperatefan14: Miiii???? A kintiekkel kommunikált(kikiabálás) és ez a büntetése a szabályszegésért? Ez már tényleg DURVUS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 10:28:59

Tényleg, kérdés:

Az mennyi oké, hogy a csatorna is és a lakók is következetesen és rendszeresen szégyenítik meg az Erzsit?
(mármint a hülyézéssel és a kortesbeszédre kényszerítéssel?)

Virágék 2011.03.14. 10:40:19

@Tompó: Mi a kóchengeres, kékeresért kaptak ezek sunázást?
Mondjuk így már értem, miért viselkedett olyan álságosan kedvesen Alekékkal a Rácz!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 10:41:33

@Lotyó Bridzsida: @Bogi és Burkó: Évának önbizalom-erősítésre van szüksége, hogy elhiggye magáról, hogy nagyon is szerethető nő és ember. A páncélra, amit kifejlesztett szüksége van, hogy megvédje magát.

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 10:48:28

@Peter_Cs:

nincs értelme az utolsó mondantodnak, ha értetted, amit mondtam.
de úgy tűnik nem érted.

the sandwich maker 2011.03.14. 10:52:42

@Lotyó Bridzsida: semennyire, de hát kenyeret és cirkuszt a népnek. kell valaki, akin az ember nevethet, ha a legtöbb lakón már csak idegeskedni lehet. pedig már kiderült, hogy a Dzsörzének leginkább csak kifejezésbeli problémái vannak, a IQ-jával sincs különösebb baj. még egy hónapja én is azt mondtam, hogy úúúristn, ez egy idióta, de azóta revideáltam a nézeteimet, hogy szépen magyarosan fejezzem ki magam.

pong a ping 2011.03.14. 10:53:22

@Virágék: elvileg 1 éves évfordulójuk van vagy mi a szösz.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 10:59:14

@Lotyó Bridzsida: Akkor nem voltam pontos: a páncélzat hatékony működtetését kell még megtanulnia, hogy mikor elég egy laza hárítás és mikor kell bevetnie a nehéztüzérséget, vagy éppen mikor nem kell használnia.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 11:20:22

@Tompó: Évához meg alig akarták beengedni Ádámot! Ez aztán a kettős mérce!

Virágék 2011.03.14. 11:22:35

@supern0va: Na, és?
Ezek mindig jutalmat kapnak(szülinao, névnap, évforduló stb.), így semmi értelme az egész műsornak!
Arról nem is beszélve, hogy a Ráczék eleve óriási előnnyel indultak.
Van akihez még semmilyen látogató nem mehetett be, főleg nem aludt ott!

the sandwich maker 2011.03.14. 11:25:57

@Virágék: pontosan, és akinek nincs se névnapja se szülinapja az adott időszakban? vagy nincs párja? az semmit nem kap. csak egy kicsit igazságtalan, de hát ez egy ilyen műsor.(egyik óvodai traumám is ilyen, a szülinaposok mindig egy különleges helyen, a galérián aludhattak, de nekem hogy rohadnának meg nyáron van a szülinapom, olyankor, amikor nincs óvoda.)

pong a ping 2011.03.14. 11:29:26

@Virágék: Hát nekem ne mondd, én be nem engedtem volna hozzáájuk családtagot. Lassan olyan sűrűn jönnek látogatóba rokonok, mintha egy koliban laknának, csak épp a gondnok elhagyta a kulcsot.

Ezek után nagyon remélem, végre Ancsa is megkapja az anyukáját - valami mondvacsinált ürüggyel.

MagasMacska 2011.03.14. 11:35:44

@Lotyó Bridzsida:
És a legdurvább megszégyenítés, hogy Alekosztól kell beszélni tanulnia... Nekem még fordítva is kevésbé lenne alázó...

Virágék 2011.03.14. 11:36:01

@the sandwich maker: Ja,a párttitkár gyerekének meg aludni sem kellett!

csicserierika 2011.03.14. 11:45:41

Azt olvastam valahol, hogy Alek jan. 1-én született. Volt neki valami ünnepség?
Én a férjemmel lassan húsz éve vagyunk együtt, de örökké elfelejtjük a házassági évfordulókat :)Soha nem zavart, mert ezt egyáltalán nem tartom fontosnak.
Ad hoc jelleggel szoktam virágot kapni, ami sokkal többet jelent.

frea 2011.03.14. 11:56:00

@Peter_Cs: Szia!Olyanokat írsz, hogy nem is értem. Hogy érted, hogy alig akarták beengedni Ádámot?Szülinap, névnap, évforduló stb. alkalmából mindig meglepik őket egy hozzátartozóval. Éváék ugyanúgy együtt tölthettek egy éjszakát. Az más lapra tartozik, hogy a hapi nem akart bemenni, csak hosszas rábeszélésre. Légyszi írd meg, mit tudsz, kik nem akarták beengedni Ádámot?

hexensussz 2011.03.14. 11:57:36

@Peter_Cs: Aztán beengedték, de minek?
Annak a szegény fiúnak úgy hiányzott az az éjszaka, mint ablakos tótnak a hanyattesés. :)

inmemancsi 2011.03.14. 12:00:11

@frea: azt tudja, hogy ugyanolyan, mint az Éva - legalábbis gondolkodásmódban. A tények nem zavarják:)) mindenesetre be kellene küldeni az Évához, ketten már tömegpusztítók:))

frea 2011.03.14. 12:01:21

@hexensussz: Ezt olvastam én is, de nem értettem a kettős mércét, meg hogy alig akarták beengedni .Az alig szócska inkább Ádámra vonatkozik, alig akart bemenni.

frea 2011.03.14. 12:06:07

@inmemancsi: Az ciki, ha mindenki csak azt látja mindenben, amit látni akar.Lehet valakit fényezni, de tényeket azért ne másítsunk meg!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 12:14:13

@frea: Ha jól emlékszem, Éva húga írt valami olyat, hogy ezt a nyereményt a csatorna nem szívesen adta Évának.

Hannibal22 2011.03.14. 12:20:26

@Peter_Cs: ők találták ki,Péter,könyörgöm!! Mi az,hogy nem szívesen adták?!
Mondjuk,lehet,hogy igaz..én is nyertem nemrég 10ezret kenón,láttam is,hogy a totózós hölgy nem szívesen fizette ki.

K Tomoceusz 2011.03.14. 12:20:42

Meg kell állapítsam, a hármas számú éjszakai műszak lelkiismeretesebb munkát végez. Alekról közvetítetek miközben Bélánk a nyugiban szenved? Most kitől tudom meg ki cuppog hangosabban Éva vagy Adri? Elhangzottak-e kulcsmondatok?
Béla fiam, azt a felezést a húgoddal ugye viccnek szántad? A cordiát már kiadtam bérbe, kinéztem az új helyet magunknak, ne félj ott nem találnak meg anyádék. Házasság? Pocaklakók? Egy jólirányzott sóhaj a kamerába, milyen szép lenne az ilyesmi, ha Bélánk nyerne?
Ha Alek küzd Jerzyvel az 1esen, legközelebb kapcsoljatok át a másik csatornára.

inmemancsi 2011.03.14. 12:21:05

@Peter_Cs: ugyanúgy hárítasz és értékelsz mint Évád, tényleg be kéne menned, és ketten tuti megnyernétek, egy óra alatt elrohanna mindenki, még a kamerások is:))

Albino Vernyul 2011.03.14. 12:27:51

@K.Tomoceusz: Belabol semmit nem lattunk gyakorlatilag.. Alekbol sajna annal tobbet....

frea 2011.03.14. 12:30:49

@Peter_Cs: Lehet, hogy Bécinek sem adta szívesen?Roppant gonoszak ezek, majd elmeséli a Béci anyukája, hogy alig akarták beengedni a fiához az Adrit. Mondd, mi értelme mindennek?

frea 2011.03.14. 12:33:43

@Albino vernyul: Valószínűleg másképp zajlott az éjszaka, mint Éváéknál. Majd hosszas vágás után megkapjuk. Ja, és még a kamerák is belepirultak!

K Tomoceusz 2011.03.14. 12:36:29

Nana. Hangfoszlányokról írtatok, abból bőven lehet következtetni. Az 1es műszak, nem akarom őket dicsőíteni de mézescsók és Ancilla rittyentett is volna azokból jópár oldalt. Mi hétalvók pedig olvashatnánk és okulhatnánk. Ha Báláról van szó, még példát is tanulhatnánk.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 12:37:31

@Virágék: Valakiről teljesen megfeldkeztek, valaki pedig kéthetente kommunikálhat/találkozhat valamelyik szerettével - ez a kettős mérce! Az előzőekben legalább ebben következetesek voltak!

Trevlovics 2011.03.14. 12:43:23

éva maga ment oda a párbaj után ádámhoz, bélameg szerintem azért nem kapott büntetést, mert mit tehet róla, hogy a családja odamegy óbégatni az épülethez. ezért a párbajon a család bucitól szép finoman és szolidan meg is kapta a magáét, amennyire egy vendéget le lehet baszni, annyira lebaszta őket, hogy csak összezavarják a bentieket, ne csinálják.

Virágék 2011.03.14. 12:43:50

@Peter_Cs: Igazad van. Különben én veled vagyok, kedvencem Alek+Éva! És nem érdekel, ha ez valakinek nem tetszik!

frea 2011.03.14. 12:47:01

@Virágék: Már miért ne tetszene?Egészségetekre!

Trevlovics 2011.03.14. 12:47:18

@Peter_Cs: hidd el, én örülnék neki a legjobban, ha éva minden nap tudna kommunikálni ádámmal...

K Tomoceusz 2011.03.14. 12:47:54

@Trevlovics: Ennyi eszük van Ráczéknak. Villába üvöltözni kockás ingben és nyakkendőban kell, ha bukta van, legyen aki elviszi bent a balhét.

Trevlovics 2011.03.14. 12:49:06

@K.Tomoceusz: látod, majd legközelebb meggondolod, hogy rájuk szavazol-e

csicserierika 2011.03.14. 12:50:10

@Virágék: Béci légyottját miért nem szavaztatták meg? Ezt kérdezem én is.
Egy éves évforduló.pff. Hova tegyem a végtermékemet?
Mostantól úgy kell mondani, hogy Alekosz, József, Benedek, zsákban hozza a meleget.
:)

Trevlovics 2011.03.14. 12:57:32

@csicserierika: belőled is árad jóindulat :) amelyik lakónak van kinn párja, az mind láthatta élőben bent, illetve találkozhatott vele. olivér, éva, gombi, utoljára meg most bélára került sor, most komolyan, mi ezzel az egésszel probléma? sajnáljuk tőlük?
vagy a párbajokat is jutalomnak számolod? :)

frea 2011.03.14. 12:58:03

@csicserierika: Oliverét sem, ha jól emlékszem. Aki nagyon veszkődik , kap egy éjszakát. A mondás klassz, lehet gyakorolni.

frea 2011.03.14. 13:04:47

@Peter_Cs: Töröm a fejem, ki találkozhat kéthetente az akárkijével?Senki nem jut az eszembe, pedig még az egeret is hozzájuk soroltam. A titokzatos locsolóember a megfejtés?

K Tomoceusz 2011.03.14. 13:05:54

@Trevlovics: És Szandika is láthatta Sanyit. Majd megnézzük este az öfit, lehet hogy igazad van és Béla is plexit nyalogatott mint Gombi.

Virágék 2011.03.14. 13:06:17

@csicserierika: Alekosz=Sándor, micsoda fantasztikus vagy! Írok is emilt az rtl-nek(rtlklub.hu@rtlklub.hu), hogy péntekre kérjük Tündit a villába!

Trevlovics 2011.03.14. 13:08:43

@K.Tomoceusz: na ezt gyorsan idézd be tőlem :)

Desperatefan14 2011.03.14. 13:08:49

@Peter_Cs: @Virágék: Amikor Évához bement Ádám az kipörgették a kereken de akkor Béci is kapott üzenetet, most meg épphogy büntetést kéne neki, úgyhogy veletek értek egyet. Ja és akkro Béci a pillantásával megakarta ölni Évit.

Trevlovics 2011.03.14. 13:10:05

@Virágék: alekosz megmondta, hogy neki az kibaszás, ha bárkit beküldenek hozzá, mert megzavarja a... koncentrációban.

frea 2011.03.14. 13:18:19

@Trevlovics: El is hiszem. Egy ilyen IQ-fighternek nehéz meló spontánnak tűnni. Igaz, 100-ból 90szer így is hülyeséget beszél, hátha még nem is koncentrálna!

frea 2011.03.14. 13:21:01

@Desperatefan14: Te biztos megpusziltad volna a helyében.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:24:22

@frea: Amúgy nő vagyok de kösz a személyeskedést imádom, ahogy téged is.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:25:59

@frea: Mondjuk én soha nem szoktam annak beszólni aki a véleményét mondja, de tudom hogy egyesek szeretnek beszólni annak, akinek más a véleménye. nagycsoportos óvoda.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:34:51

@Hannibal22: A hangnem de had ne veszekedjünk ezen tovább légyszi.

frea 2011.03.14. 13:35:32

@Desperatefan14: Hol a beszólás?Megírtad a véleményed, meg én is. Írja be mindenki, senki ne szóljon hozzá senkiéhez, és máris kész a süketek párbeszéde. Mi vaaan?

frea 2011.03.14. 13:37:49

@Hannibal22: Kösz, próbáltam volna egy kis empátiát kérni a másik oldalnak is, de úgy tűnik, nem megy.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:40:04

@frea: Figyelj az nem vélemény amit te írtál, mert nekem szólt.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:41:09

@frea: Azt írtad mert te megpusziltad volna a helyében... ez vélemény a VV-ról? nem hiszem.

Trevlovics 2011.03.14. 13:41:56

@frea: nekem nincs bajom alekosszal, sokszor érdekes, sokszor vicces. ott rontották el a többiek (főleg éva), meg az ertéel is, hogy, beállították, beállítják valamiféle meg nem értett zseninek. összekeverték a zseni fogalmát a különcével, az egyediével. alekosz tényleg különc és egyedi, de bántóan távol van a zsenitől. amikor intelligencs és okos próbál lenni, az általában nem is működik, vagy szánalmasra, vagy végtelenül unalmasra sikerül (mint tegnap a beszédtanárság pl) viszont amikor olyan "hülye" akar is lenni, mint amilyen, akkor szerintem nagyon szórakoztató tud lenni.

frea 2011.03.14. 13:42:02

@Desperatefan14: Az ovit inkább ne emlegessük. Hogy nő vagy, annak mi köze a dologhoz?Ha azt mondod, hogy le vagy taglózva, azt is szó szerint kell érteni?

Desperatefan14 2011.03.14. 13:43:51

@frea: De miért nekem szólsz be?? éns e írok egy véleményed után vmi személyeset. Miért pusziltam volna meg? egy szóval sem mondtam hogy Bécinek megkéne puszilnia vagy valami. írj akármit a lakókról de ne nekem személyeskedve és ennyi részemről befejeztem.

gastro vazze 2011.03.14. 13:49:40

@Trevlovics: ezt én is igy látom! big like:)

Hannibal22 2011.03.14. 13:50:53

@Desperatefan14: nem veszekszem én,csak nem értettem a dolgot.Egy csöppet túlreagáltad ezt,nem szólt be neked senki! Szólok,hogy én sem azt teszem most:)

frea 2011.03.14. 13:51:20

@Trevlovics: Nekem is csak az a bajom vele, hogy meztelen a király. Lökött figura, és buta, mint a tök. Inkább az dühít, hogy a sok okoska megszavazza a legintelligensebbnek, a bentiek pedig nem tudják kezelni a debilségét. Az RTL jól fogja hasznosítani olyan műsorokban, ahol lehet rajta röhögni. Tanul még pár monológot, és arra a bizonyos 5 percre sztár lehet.

frea 2011.03.14. 13:54:15

@Hódos Hajnalka: Szia, bocsi, nem mértem fel kellően a terepet. Már látom, kár volt. Mea culpa.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:55:11

@Hannibal22: Jó, lehet kicsit ingerült vagyok ma de akkor zárjuk le a témát mintha meg se történt volna :)

Virágék 2011.03.14. 13:56:44

@Trevlovics: De én meg szeretném látni a Tündit, meg azt is , hogy milyen képet vágna Alek, és a többiek!

Hannibal22 2011.03.14. 13:58:41

@Desperatefan14: helyes:)
@frea: Nekem beszólhatsz,ha szükségét érzed:)

gastro vazze 2011.03.14. 14:01:42

@csicserierika: azért, mert minden ilyen szavazást az alkesz nyer meg....legalábbis gondolom:)

frea 2011.03.14. 14:04:50

@Hannibal22: Köszi szépen, majd élek vele. D.

Trevlovics 2011.03.14. 14:05:17

@frea: szerintem sokan azért nem szeretik amiért te sem, amit írsz. ezt nem jól csinálták imidzsépítés közben, és az a baj, hogy szerintem ő maga is elhitte időközben, hogy minden tudományok doktorává lépett elő. lásd csak azt, hogy az elején még ginának panaszkodott, hogy egy normális nője nem volt, hiába próbálkozott bárhogy és bármit, mostanra meg már ő oktatja a többieket, hogyan kell a nőkkel bánni. az a baj, hogy ezt sokan leveszik, hogy valami nem oké, a szövegei is sokszor semmitmondóak, ha odafigyel az ember, de a legnagyobb probléma, hogy egy valóban intelligens ember nem hülyéz, retardáltaz le egy nálánál gyengébb képességűt, mivel intelligens és emellett nincs is szüksége rá. (megfigyelhetjük más területeken is, hogy általában aki valamilyen probléma másokkal kapcsolatban történő hangoztatásában elöl jár, az az illető gyakran küzd ugyanazzal a problémával, lásd pl évát a hangos gerinctelenezéseivel és napraforgózásaival. akinek nincs ilyen problémája, annak nincs szüksége arra tudat alatt sem, hogy másra terelje a figyelmet az adott problémával kapcsolatban, illetve ha tényleg elég intelligens is, akkor a tereléstől függetlenül se alázza meg a másikat). visszatérve alekoszra, az elején nagyon szórakoztató volt, de aztán a középjátékban (ahogy ő mondaná) rossz lovat tettek alá, és ő maga sem vette észre, hogy nem ez a jó irány, pedig alapjában véve a különcségével együtt egy szerethető és szórakoztató figura lehetne

K Tomoceusz 2011.03.14. 14:16:55

@Desperatefan14: Egy Alek fan tudjon filmből idézni. Végig jó, de a lényeg 2.35 és 5.15 között van. Múltkor már be akartam tenni egy kollegának, de az elszelelt.www.youtube.com/watch?v=aX58xYPpCFo

frea 2011.03.14. 14:25:56

@Trevlovics: Kezdetben kedvelhető, szórakoztató figurának tartottam. Az lejött hamar, hogy buta, és azt sem tudja sokszor, hogy hol van. Szerintem ő maga sem érti, mit kajálnak rajta az emberek, de elszállt magától rendesen. Az intelligenciát egy napon ne említsük vele kapcsolatban, de a műveltséget se. Az is dühít, hogy a teszttel kapcsolatban volt pofájuk azt mondani, hogy 90-től átlagos. Frászt, 100-tól az. Gusztustalan volt a beszólása Jerzynek, ilyenért a kinti világban nem kis pofon jár. Megkeverték szerencsétlent rendesen, próbál megfelelni a követelménynek. Egyre siralmasabb lesz az eredmény, nem ismeri a határokat, és kevés a muníció. És igen, szerethető csodabogár is maradhatott volna a maga egyszerű módján.

témázgató 2011.03.14. 14:39:12

Az IQ tesztet elvégeztétek? Annyi ember mondja meggyőződéssel, hogy hány százalék mennyit jelent.
Nekem két diplomám van, először (éjjeli időpontban) 95-öt, másnap délelőtt kipihenten 105-öt értem el. Nem lettem okosabb az éjszaka alatt és a feladatokat képtelenség megjegyezni.
Hagyjátok már azokat a szegény villalakókat, végezzétek el a tesztet és nézzetek magatokba!

Virágék 2011.03.14. 14:42:56

@frea: Ez csak süket duma! Neked nem szimpatikus így sem, úgy sem.
Ha meg a 100 fölötti IQ olyan fontos, akkor csak a Laci és az Anikó maradjon benn!

Mme Chauchat 2011.03.14. 14:44:44

@témázgató: ...elvégeztem. Sem fáradtan, sem kipihenten nem tudtam elmozdulni a 174-ről.

frea 2011.03.14. 14:45:03

@témázgató: Kösz, túl vagyok rajta. Igaz, csak egy diplomám van, az is csak bölcsész.

frea 2011.03.14. 14:48:21

@Virágék: Nem érted a lényeget. Nem az a baj, hogy buta, nem iq-ra ment a kiválasztás. A baj csak az, hogy magát is zseninek képzeli, a sok szavazó meg félistennek tartja.

frea 2011.03.14. 14:49:40

@Virágék: Nekem nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.14. 14:50:54

Ha az RTL ügys, akkor neki sem állnak villát bontani ha vége, sőt, Alekoszt sem szabad kiengedni. Csakküldjék be hozzá a feleségjelölteket.

neduddki21 2011.03.14. 14:52:55

@Mme Chauchat: Húha, akkor kérheted felvételed a mensába, úgy tudom, 150-től már zsenikategória. A felvételhez ellenőrzött körülmények között kell megismételni a tesztet.

Mme Chauchat 2011.03.14. 14:57:40

@neduddki21: ez milyen előnyökkel járna?

Szaffi B. 2011.03.14. 15:02:08

@témázgató: Az enyém is gyalázatos lett, pedig a hivatalos (papírlapon tölthető :DDDDD) IQ teszten nagyon jó eredményem lett. Ez a VV IQ teszt nem mérvadó, az igazinál magad osztod be az idődet, nem pedig mindenre ugyanannyi van, és ha jól emlékszem, több a kérdés is.

Szaffi B. 2011.03.14. 15:03:19

A mensa.hu-n írják is, hogy ez NEM hivatalos teszt, csak egy "próbateszt".

frea 2011.03.14. 15:09:41

@Gee Halen: Jó ötlet, úgyis azt mondta, az ember azzá válik, ahol sokat van. Na, az érdekes műsor lenne.

csicserierika 2011.03.14. 15:09:51

@Trevlovics: én az egy éves évforduló fene nagy jelentőségét nem értem, meg azt, hogy mi francért nem tudnak nyávogás nélkül felnőtt emberek kibírni fél évet.
Egyik beküldött hozzátartózóval sem értettem egyet, mert igazságosság semmiképpen nem lehet.
Amúgy irigyli a kánya :)@frea:
mint tudjuk Oli beépített ember volt, kiemelt jogokkal :)@gastro vazze:
hát igen, ha úgy tették volna fel a kérdést, hogy kihez küldjék be az Adrit
:)

csicserierika 2011.03.14. 15:13:27

@K.Tomoceusz: hát igen én nem vagyok ilyen műértő. anno végig csókolóztam ezt a filmet a hátsó sorban. Azóta is a kedvenceim közt van :)

frea 2011.03.14. 15:14:01

@csicserierika: Világos, most meg ő az elfogulatlan szakértő.

Frenk a hal 2011.03.14. 15:19:23

kicsit lemaradtam. miért is nem büntették r. béla más tulajdonának elvételére irányuló magatartását?

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 15:22:16

Mpst jutott eszembe, hogy ha az Aninak lett volna egy csöpp lélekjelenléte, akkor a Király Norbinak sem ír levelet.
Ezzel is csak megszégyenítették őt is.
Komolyan, most esnek csak le nekem is ezek.
A csatornának tudnia kellett, hogy a Király nem akar semmit az Anitól. Mégis megíratták vele a levelet, amit egyébként óvodában sem ír már az ember, nemhogy 2x évesen.

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 15:26:41

Nekem van ismerősöm aki mensa tag már rég óta.
Elég fokmérő-e róla, hogy bár akkora agya van, mint 3 másiknak, mégis halálosan bénán tengeti a kis magánéletét, istenbocsássamegnekem (sza házasság, szar meló)?:)
Ennyit az IQ-ról, és most nem az irígység beszél belőlem, csak hagyjuk már ezt a hülyeséget...

pong a ping 2011.03.14. 15:26:47

@Frenk a hal: "Ő azért nem kap büntetést, mert nem szegte meg a villaszabályzatot, ha fény derült tettére, akkor azt maguk között kellett rendezniük a résztvevőknek" - valamelyik sajtós nyilatkozta ezt, ha minden igaz.

locsolóember 2011.03.14. 16:04:01

@frea:
Nem.
A titokzatos l.e. mindennap találkozik valakivel a villában.
ENNYI.
süti beállítások módosítása