Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X86

2011. március 13. 12:30 - Hódos Hajnalka

Sietek mindenkit megnyugtatni, a titokzatos hölgy nem vette el Szandikától a Sanyit, nincs köztük semmi, Nikinek hívják és jár a lovardába, Szandika is ismeri. Mondta Sanyinak, hogy szeretne elmenni a párbajra, mert nem volt még ilyenen, Sanyi meg mondta neki, három-négy sms és jöhetsz. Igen, biztos, hogy ő volt az, még akkor is, ha Niki fiatal, a stúdióban meg egyébként tiszta öreg volt a feje, és igen, volt ló a BeleValó stúdiójában, a Csengő névre hallgató póni, azt is vésse mindenki jól az agyába, hogy lovat nem csókolgatunk! Szájon pláne. Lilut megint sötétben öltöztették, azt a piros rúzst sem erőltetném, a hajáról meg inkább nem is írok semmit, András táncol a tilinkózásra és mindketten egy számomra ismeretlen előadóművészt éltetnek, akiről fontos tudnunk, hogy egyedül vágta le a haját. Nagy ügy, aki olvasta Murphy kisasszony törvénykönyvét, tudja, hogy naponta nők ezrei esnek neki körömollóval a hajuknak könnyek között. Ki-ki a saját fürdőszobájában, fodrásztól hazajövet. Én egyszer csináltam ilyet, a frufrum nem lett az igazi, hetekig Zsákfoss volt itthon a becenevem.

Az öfi öfijében a Klikk klipforgatásával kezdünk, Szandi szabotálja a feladatot. Mér most, mér kell ilyen korán, szúr a szíve, rosszul van, fáradt, leszarja, nem feltétlenül ebben a sorrendben. Béci megértő, hagyd a picsába, mindig ezt csinálja! Jerzsit elkapja a gépszíj, ötletek garmadával áll elő. Amikor az jön,hogy nem vagyok néma, odaállok az akvárium elé. A következő perceket fuldokló röhögéssel töltöm, mert egy dög vagyok, nem vagyok néma, a szószátyár halak mellett. Lehet humoros elemeket is? Persze. Mi lenne, ha a futógépet beállítanánk az ajtóval szembe és arra szaladnék. Vagy szaladnák. Futnák az, Jerzsi. Szandi gyűrött fejjel jajistenemez az ajtóban, aztán visszafekszik. Anikó bonyolultnak találja a forgatókönyvet, meg sztori sincs. Jó, én csak elmondom a véleményem, ha nem probléma. Mi baj van Ani? Elszívok egy cigit, nem miattad vagyok ideges.

Ki nem állhatom ezt a gyereket, mi a faszt csináljak Laci, most mondd meg! Nem bírom elviselni a Jerzsit! Bármit mondok, fintorog meg ilyen flegma, neki nem tetszik amit mondok, szerinte az hiszti. És csak akkor csinálja, amikor a Béci meg a Gigi ott van, de most már beszélek az agyával! Alekosz szerint Jerzsinek kényszeres megfelelni akarása van Béci és Gigi felé. Dikuska még mindig döglök, Béci imádja, mikor ilyen aktív. Kellene a kliphez Éva és Alekosz is, ők szintén döglenek, Éva azért nem akarja, mert ez nem az ő klipje, nem fog egy odaállni egy másodpercre, mint egy statiszta, úgyhogy köszöni, kihagyja. Ezután megtekinthetjük teljes egészében az elkészült klipeket, egyik fantáziátlanabb, mint a másik, ugorgyunk, megérkezik a Villába a várva-várt cékáem!

A csajok izgatottak, huhúúúú, Anikó és Gigi a címlapon! Ne add nekik oda, ne add nekik oda! Na, most megnézlek, hmmm jó! Hát itt nagyon idióta fejem van, neeeeem. Mindannyian gyönyörűek, Szandi nem elégedetlen, aztán mégis. A riportszobában Alekosz véleményezi a lányokat, az, hogy Szandika megmutatta a mellének teljes terjedelmét, teljesen természetes. Mintha a hétköznapokon is fedetlen keblekkel járkálna. Ha nagyon kritikus szeretne lenni, Éva feneke azért némi kívánnivalót hagy maga után, nem az igazi, Gigi szőreiről most nem esett szó.

Levél érkezik, öltözzetek át és indulhat a karnevál! Amíg a csajok cihelődnek, a fiúk Alekosz ötlete alapján lezsírozzák előre a versenyt. Nézzük meg, kit kéne kihozni győztesnek, kinek van a legnagyobb szüksége önbizalomra, sikerre. Béci Dikát javasolja. Hozzuk ki a Dikát, hogy ösztönözzük, legyen jó hangulata, érezze jól magát, de szoros legyen az eredmény. A terv dugába dől, hogy stílusos legyek, Szandikát hat lóval sem lehetne kihúzni az ágyból. A csajok ráznak, Éva mambónájtklubra veszi a figurát, de egészen élvezhető, jól áll neki a kék semmi, amiben van, persze még tánc közben se bírja befogni, Laci ide se néz! Szandikát hiába szólítják, Évát sem lehet meggyőzni az újrázásról, a zsűri szigorú, lehúzzák a pontszámát hétre, így nem lehet csábítani, kész, vége! Lányok, gyertek, fütty! Lassan a netene meg a csibate is elfogadott lesz az egymás közti kommunikációban. Alekosz értékel, Lilu szerint őt az isten is bikinis lányok zsűrizésére teremtette, kívánom neki.

Először is sajnáljuk, hogy a negyedik versenyző nem lépett színre, szerettük volna megcsodálni a bájait, erre nem került sor, ezért az ő produkcióját értékelhetetlennek minősítettük. A harmadik Anikó, nem azért, mert nem tud táncolni, hanem azért, mert benne sokkal több van, nem jött föl a tartalék. Nem is értettük, miért fogtad vissza magad. A második helyezett Éva, mindenben kifogástalan volt, egy probléma akadt. A hájam. Nem a háj, a hájad kitűnő volt, sőt, emlékeztetni szeretnélek benneteket, hogy a brazil táncosokra jellemző a kicsit nagyobb has, kicsit terebélyesebb comb, fenék, ezt a kategóriát a legfölsőbb szinteken hoztad. Éva bőgve elvonul, Alekosz nem érti, hova megy, remélem, valami olyan eszközért, amivel koncolni lehet. A nyertes Gigi, mind megjelenésben, mind kéz-, csípő-, fenék-, és boka(!)mozdulatokban a legmagasabb szinten teljesített. Éva meg vessen magára, ha megvárta volna a véleményezés végét, akkor rájött volna, hogy Alekosz mit akart mondani, de önfejű és makacs volt.

Szandika pakolászik, ettől Anikó kivan. Elrakta a kis cuccait. Béci a szobában latolgat, meg merem kockáztatni, hogy ez komolyabb lesz, mint az Olivér-Béci párbaj. Főleg, hogy beszóltam Alekosznak, Évának, rontott az imidzsemen, biztos, hogy rontott. Biztos, hogy elvesztettem ötszázezer szavazót, na aludjatok jól. Gigi és Jerzsi elvonulnak a nyugiszobába, Gigi méltatlankodik. Azon van kiakadva, hogy Szandi ekkora primadonna, megengedi magával szemben, hogy telibe szarja a többieket, fogja magát és nem vesz részt a mai feladatban sem, mert dagadt. Jerzsi most mit csináljon vele, ilyen, saját magát minősíti. Jó, de Gigi meg hadd mondja már ki néha! Szandi PisziPocoknak suttog vigyorogva az ágyban, alig várja a holnapot, lehet, hogy visszajön! Elhangzik az add önmagadat mondat, de már csak legyintek, aztán PisziPocok megbeszéli Évával a következő kiválasztást. Gigire fog rakni mert ki akarja vinni.

Kapcsoljuk a Villát, Szandika, hogy vagy? Jól vagyok. Béci is, el is énekli. Andris sejtette, hogy a párbajozók egymás mellett fognak ülni, ez egy ilyen este. Ki hogyan vélekedik a párbajról? Gigi egyáltalán nem örül, szoros küzdelem lesz, indulat nincs benne, csak csalódottság. Béci megint elmondja a Jerzsis szövegét, kiegészítve azzal, hogy ő egy okos és felnőtt báty (bővebben ld. Nicsak, ki beszél még) és nem akarta, hogy a húga megtörjön. Azt szeretné, hogy jó legyen a hangulat és azok maradjanak a Villában, akik jóban vannak. Szandi szerint Bécinek nagyobb esélye van. Erre Andris, hogy egy kicsit összezavarja őket, elárulja, hogy rendkívül szoros az állás. Szandika elámul, ezek után? Hát csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm szépen. Milyen volt a kapcsolat kisfilm. Szandi, melyik fiú állt hozzád közelebb, Olivér vagy Béci? Mikor itt volt az Olivér, azóta van megreccsenve, mióta elment. Aztán a Béci befurakodott a szívébe. Azért hívta ki őt, mert eldöntött valamit a fejében, és a Béci volt ehhez a megfelelő partner. Bécin már nincs nyomás, muszáj mindent megtennie, hogy visszatérjen a Villága.

Szandika, kettő perc, gegv. Eljött az én időm. Nem készültem beszéddel. Laci, rejtett agresszió? Nyoma sincs, csak hit és becsület van. Jerzsi, tudod ki vagy nekem, a H-gyerek! Vigyázzatok egymásra, mindent bele! Drága Piszikém, nagyon szeretlek, köszönök mindent, ne sírj! Alekoszt nem értettem, elnézést, Éva, köszönöm az elejét, csak a jóra emlékezzünk, folyt.köv. kinn. Legjobb és legszebb pillanatok. Szandi bevonul a stúdióba, úgy hinti a csókokat és jár körbe, mint egy egyslágeres díva, akit húsz évvel a sikerei után meghívtak haknizni valahova, aztán a szokásos eltorzult fejű hiszti, megyek haza kiabálás, úgy dobog, hogy mindjárt kiesik. Erre vártam, megkaptam. Azért fontos, mert benn vagy ingerszegény a környezet, vagy mindenki fel van ingerelve. A párbaj baráti hangulatú lesz, a versenyre azért jelentkezett, mert az volt a célja, hogy bebizonyítsa, nem lehet elsőre ítélni.

Béci, két perc, gegv. Csak annyit, hogy akárki akármit gondol, szeretlek titeket. Alekosz, bármi volt köztünk, kijött, néha ki kell adni, rajtad csattant, de a Dunakanyart megmutatom. Anikó, örülök hogy kezd visszatérni a régi kerékvágás. László, mit mondjak neked? Ha úgy van, vigyázz mindenkire. Évát nem értettem, csak annyit, itt bent más. Gigi, ne rinyázzál már, Béci legjobb pillanatai. A stúdióban táncs, kézcsók Lilunak, hatvannégy fogú mosoly, nagy ölelés Szandálnak. Bosszant, hogy kiválasztott vagy? Mostanában jövök kifelé, ennek örülök. Szeretné megtalálni a középutat és igen, ki volt akadva, a bizalom miatt. Rövid intermezzo szabálysértés miatt, a lényege, hogy Béci és Gigi hozzátartozói(?) barátai(?) beordítoztak a Villába, Béci és Gigi visszaordítozott, ilyeneket, hogy szeretlek, ne költsetek, meg boldog névnapot anyunak. Kisfilm, Szandi kapcsolatai, Andris levonja a következtetést, téged a Villában mindenki szeret. Volt egy négyes, miért ment szét? Mert Olivér elment és ő volt a mozgatórugó. Mikor elment, Szandi úgy érezte, vége van, a játéktól nagyon nagymértékű szeretetet és hűséget kapott, valamint iszonyat mennyiségű humort. Béci, mit lehet Szandiban szeretni? Bécinek először nem volt szimpatikus, de igaz, hogy nem szabad elsőre ítélni, Szandi érzelemgazdag lány, vannak tervei, ahhoz képest, hogy 21 éves és jó hallgatni.

Mi van a másik Dikával? Béci sokszor ki tudja zökkenteni, sokszor lusta, de már így fogadták el, és igen, ez sokszor bomlasztó, de hát ez van. Kisfilm, Béci kapcsolatai, mintha szándékosan távol tartana magától mindenkit. Igen, de ő ilyen. Ha a Villában nagyot kell csalódni, az a játék vége. Mi történt a héten? Elpattant benne valami, eddig bírta. Ami igazán zavarja, azok a diszkriminatív megjegyzések, ha az anyukáját becsmérlik. Szandi, hogy bírná Béci a maradék időt? Béla nagyon erős egyéniség, neki nem terhelő visszamenni, na neki se lenne az, Béci kiélvezi a játék minden percét és túl tud lendülni a dolgokon. Te kire szavaznál? Ha a régi Szandi lenne, akkor magamra. Szandi jól érzi magát, még nem fogja fel, hogy itt van, Béci szerint ez a párbaj teljesen más, de jobban izgul. Szandi konfliktusai. Mi lesz Gigivel? Mondtam neki, hogy ez egy játék és mindenre fel kell készülni. A Ráczok erősek, erős nőről beszélünk, egy éjszakát sír, és nem lesz semmi gond. Béci konfliktusai, juj volt az isten farkán a forgó stanecli! Lilu szörnyülködik néhány pillanatig, micsoda indulat van Béciben. Mind a két Béci én vagyok, néha kijön. Tényleg idegesítő, ami benn van, mivel huszonnégy órát kell benn lennem Alekosszal, sok. Ex-villalakók, Milo Szandinak üzen, Béci úgysem tudja, hogy ő kicsoda.

Kortesbeszédek. Éva rikácsol, ha Szandi apja helyébe lenne, lekeverne egy atyait. Szandi gazdag érzelemvilágú, ami a szívén, az a száján, erőt adna neki, szavazzák vissza, Szanda, erős vagy, kibírod, hajrá! Jerzsi megforgatja az egész világot! Nem lehet elmondani egy perc alatt, mit tett le száznyolc nap alatt az asztalra. Céltudatos, életvidám, hűséges, nem lusta, nem dohányzik és igazán nyerni akar, szavazzanak Bécire, mert ő benn akar maradni! Röhögés, taps, ne magyarázkodj, Jerzsi, jó voltál! Fantomképek, hatvan-negyven, nem változott. Mit látok az arcodon, Szandi, megijedtél, hogy nyerhetsz? Én úgy gondolom, hogy Béla nyer. Szandi egyre sűrűbben tekintget ki a nézőkre és valami van. Ki kit vár vissza, Alekosz, Éva és Anikó Szandit, a többiek Bécit, nem gyorsult fel a szívverésem. Mi lesz Anikóval? Ki lesz bukva, de túl lesz rajta, Laci az, akiben reménykedhet. Nagyon szereti, nagy a tisztelet iránta, mert mindig jó tanácsokat adott, amit persze Szandi soha nem fogadott meg. Megvannak az eredmények, hatvan-negyven. Béci! A stúdióban éljenzés, a párbajozók összeölelkeznek, Szandika visít Béci fülébe, hát bazmeg, ott a Sanyi barátnője! Bélát kipaterolják a stúdióból, Szandika óbégat, ki az, ki az a nő?

Hiszti, sírás, Andris gyorsan odahúzza a széket, láttam, hogy felhúztad magad! Nem érdekel, hogy kiestem, de ott a Sanyi barátnője, hát hova fogok visszamenni, bőg Szandi. Elvette! Elvette tőlem, hát kiteszem a lábam, és ez van! Nyugodj meg, nem jól látod, Sanyi is mondja, hogy minden rendben, nézzük meg a búcsúfilmedet. Hát ez szép volt. Szandi bólogat. Andris saját magát hozza példának, te nem hiszed el, hogy téged szeretnek. Vigyázz magadra. Akarj boldog lenni és akkor boldog leszel. KicsiPisziPocok, ne sírjál életem, megmondtam, hogy mi lesz! Köszönöm a végtelen türelmet, gondoskodást, te leszel a halfelelős, a halakat naponta háromszor kell etetni. Senki nem fekhet a hajamra, ööö…a helyemre. Lilu visszaérkezett a stúdióba, nagyon szereti Szandit. Meg kell tanulnod boldognak lenni, ígérd meg, hogy észreveszed és élvezni fogod a szeretetet. Béci szomorúan érkezik vissza a Villába, két ok miatt, most lenne az egy éves évfordulójuk, készített Adrinak ajándékot, de nem adhatta át (Kristóf jól le is baszta), nagyon hiányzik neki, és Szandikát is sajnálja. Gigi hálistennek Béci nyakába visít, ez kicsit tompítja a hangerőt, Béci mindenkit megölel, Alekosz arcán megfejthetetlen vigyor, jó étvágyat a vasárnapi ebédhez! 

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogattam.

Köszönöm a képeket S-nek! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albino Vernyul 2011.03.14. 09:18:32

@Lotyó Bridzsida: Maradjunk egy veszett nyuszinal...;)

Bogi és Burkó 2011.03.14. 09:21:14

@Lotyó Bridzsida: ez így szok lenni. általában a legszerencsétlenebb emberek ordítanak a leghangosabban. nekik kell állandóan bizonygatniuk -főként önmaguk előtt - hogy ők aztán bitang jók és betonkemények :)

Soror Formoza 2011.03.14. 09:54:38

Olivér a Belevalóban bocsánatot kért Győzőtől a "kussolj már" miatt, és olyasmit is mondott, hogy túlzásba vitte Alekosz népszerűsítését. Végre valakik a nevére szóltak, nem nézem ki belőle, hogy egyéni ötlet lenne. Nagyon igazságtalan a többi lakóval szembe.

Tompó 2011.03.14. 10:17:03

@Desperatefan14: Miiii???? A kintiekkel kommunikált(kikiabálás) és ez a büntetése a szabályszegésért? Ez már tényleg DURVUS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 10:28:59

Tényleg, kérdés:

Az mennyi oké, hogy a csatorna is és a lakók is következetesen és rendszeresen szégyenítik meg az Erzsit?
(mármint a hülyézéssel és a kortesbeszédre kényszerítéssel?)

Virágék 2011.03.14. 10:40:19

@Tompó: Mi a kóchengeres, kékeresért kaptak ezek sunázást?
Mondjuk így már értem, miért viselkedett olyan álságosan kedvesen Alekékkal a Rácz!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 10:41:33

@Lotyó Bridzsida: @Bogi és Burkó: Évának önbizalom-erősítésre van szüksége, hogy elhiggye magáról, hogy nagyon is szerethető nő és ember. A páncélra, amit kifejlesztett szüksége van, hogy megvédje magát.

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 10:48:28

@Peter_Cs:

nincs értelme az utolsó mondantodnak, ha értetted, amit mondtam.
de úgy tűnik nem érted.

the sandwich maker 2011.03.14. 10:52:42

@Lotyó Bridzsida: semennyire, de hát kenyeret és cirkuszt a népnek. kell valaki, akin az ember nevethet, ha a legtöbb lakón már csak idegeskedni lehet. pedig már kiderült, hogy a Dzsörzének leginkább csak kifejezésbeli problémái vannak, a IQ-jával sincs különösebb baj. még egy hónapja én is azt mondtam, hogy úúúristn, ez egy idióta, de azóta revideáltam a nézeteimet, hogy szépen magyarosan fejezzem ki magam.

pong a ping 2011.03.14. 10:53:22

@Virágék: elvileg 1 éves évfordulójuk van vagy mi a szösz.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 10:59:14

@Lotyó Bridzsida: Akkor nem voltam pontos: a páncélzat hatékony működtetését kell még megtanulnia, hogy mikor elég egy laza hárítás és mikor kell bevetnie a nehéztüzérséget, vagy éppen mikor nem kell használnia.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 11:20:22

@Tompó: Évához meg alig akarták beengedni Ádámot! Ez aztán a kettős mérce!

Virágék 2011.03.14. 11:22:35

@supern0va: Na, és?
Ezek mindig jutalmat kapnak(szülinao, névnap, évforduló stb.), így semmi értelme az egész műsornak!
Arról nem is beszélve, hogy a Ráczék eleve óriási előnnyel indultak.
Van akihez még semmilyen látogató nem mehetett be, főleg nem aludt ott!

the sandwich maker 2011.03.14. 11:25:57

@Virágék: pontosan, és akinek nincs se névnapja se szülinapja az adott időszakban? vagy nincs párja? az semmit nem kap. csak egy kicsit igazságtalan, de hát ez egy ilyen műsor.(egyik óvodai traumám is ilyen, a szülinaposok mindig egy különleges helyen, a galérián aludhattak, de nekem hogy rohadnának meg nyáron van a szülinapom, olyankor, amikor nincs óvoda.)

pong a ping 2011.03.14. 11:29:26

@Virágék: Hát nekem ne mondd, én be nem engedtem volna hozzáájuk családtagot. Lassan olyan sűrűn jönnek látogatóba rokonok, mintha egy koliban laknának, csak épp a gondnok elhagyta a kulcsot.

Ezek után nagyon remélem, végre Ancsa is megkapja az anyukáját - valami mondvacsinált ürüggyel.

MagasMacska 2011.03.14. 11:35:44

@Lotyó Bridzsida:
És a legdurvább megszégyenítés, hogy Alekosztól kell beszélni tanulnia... Nekem még fordítva is kevésbé lenne alázó...

Virágék 2011.03.14. 11:36:01

@the sandwich maker: Ja,a párttitkár gyerekének meg aludni sem kellett!

csicserierika 2011.03.14. 11:45:41

Azt olvastam valahol, hogy Alek jan. 1-én született. Volt neki valami ünnepség?
Én a férjemmel lassan húsz éve vagyunk együtt, de örökké elfelejtjük a házassági évfordulókat :)Soha nem zavart, mert ezt egyáltalán nem tartom fontosnak.
Ad hoc jelleggel szoktam virágot kapni, ami sokkal többet jelent.

frea 2011.03.14. 11:56:00

@Peter_Cs: Szia!Olyanokat írsz, hogy nem is értem. Hogy érted, hogy alig akarták beengedni Ádámot?Szülinap, névnap, évforduló stb. alkalmából mindig meglepik őket egy hozzátartozóval. Éváék ugyanúgy együtt tölthettek egy éjszakát. Az más lapra tartozik, hogy a hapi nem akart bemenni, csak hosszas rábeszélésre. Légyszi írd meg, mit tudsz, kik nem akarták beengedni Ádámot?

hexensussz 2011.03.14. 11:57:36

@Peter_Cs: Aztán beengedték, de minek?
Annak a szegény fiúnak úgy hiányzott az az éjszaka, mint ablakos tótnak a hanyattesés. :)

inmemancsi 2011.03.14. 12:00:11

@frea: azt tudja, hogy ugyanolyan, mint az Éva - legalábbis gondolkodásmódban. A tények nem zavarják:)) mindenesetre be kellene küldeni az Évához, ketten már tömegpusztítók:))

frea 2011.03.14. 12:01:21

@hexensussz: Ezt olvastam én is, de nem értettem a kettős mércét, meg hogy alig akarták beengedni .Az alig szócska inkább Ádámra vonatkozik, alig akart bemenni.

frea 2011.03.14. 12:06:07

@inmemancsi: Az ciki, ha mindenki csak azt látja mindenben, amit látni akar.Lehet valakit fényezni, de tényeket azért ne másítsunk meg!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 12:14:13

@frea: Ha jól emlékszem, Éva húga írt valami olyat, hogy ezt a nyereményt a csatorna nem szívesen adta Évának.

Hannibal22 2011.03.14. 12:20:26

@Peter_Cs: ők találták ki,Péter,könyörgöm!! Mi az,hogy nem szívesen adták?!
Mondjuk,lehet,hogy igaz..én is nyertem nemrég 10ezret kenón,láttam is,hogy a totózós hölgy nem szívesen fizette ki.

K Tomoceusz 2011.03.14. 12:20:42

Meg kell állapítsam, a hármas számú éjszakai műszak lelkiismeretesebb munkát végez. Alekról közvetítetek miközben Bélánk a nyugiban szenved? Most kitől tudom meg ki cuppog hangosabban Éva vagy Adri? Elhangzottak-e kulcsmondatok?
Béla fiam, azt a felezést a húgoddal ugye viccnek szántad? A cordiát már kiadtam bérbe, kinéztem az új helyet magunknak, ne félj ott nem találnak meg anyádék. Házasság? Pocaklakók? Egy jólirányzott sóhaj a kamerába, milyen szép lenne az ilyesmi, ha Bélánk nyerne?
Ha Alek küzd Jerzyvel az 1esen, legközelebb kapcsoljatok át a másik csatornára.

inmemancsi 2011.03.14. 12:21:05

@Peter_Cs: ugyanúgy hárítasz és értékelsz mint Évád, tényleg be kéne menned, és ketten tuti megnyernétek, egy óra alatt elrohanna mindenki, még a kamerások is:))

Albino Vernyul 2011.03.14. 12:27:51

@K.Tomoceusz: Belabol semmit nem lattunk gyakorlatilag.. Alekbol sajna annal tobbet....

frea 2011.03.14. 12:30:49

@Peter_Cs: Lehet, hogy Bécinek sem adta szívesen?Roppant gonoszak ezek, majd elmeséli a Béci anyukája, hogy alig akarták beengedni a fiához az Adrit. Mondd, mi értelme mindennek?

frea 2011.03.14. 12:33:43

@Albino vernyul: Valószínűleg másképp zajlott az éjszaka, mint Éváéknál. Majd hosszas vágás után megkapjuk. Ja, és még a kamerák is belepirultak!

K Tomoceusz 2011.03.14. 12:36:29

Nana. Hangfoszlányokról írtatok, abból bőven lehet következtetni. Az 1es műszak, nem akarom őket dicsőíteni de mézescsók és Ancilla rittyentett is volna azokból jópár oldalt. Mi hétalvók pedig olvashatnánk és okulhatnánk. Ha Báláról van szó, még példát is tanulhatnánk.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.14. 12:37:31

@Virágék: Valakiről teljesen megfeldkeztek, valaki pedig kéthetente kommunikálhat/találkozhat valamelyik szerettével - ez a kettős mérce! Az előzőekben legalább ebben következetesek voltak!

Trevlovics 2011.03.14. 12:43:23

éva maga ment oda a párbaj után ádámhoz, bélameg szerintem azért nem kapott büntetést, mert mit tehet róla, hogy a családja odamegy óbégatni az épülethez. ezért a párbajon a család bucitól szép finoman és szolidan meg is kapta a magáét, amennyire egy vendéget le lehet baszni, annyira lebaszta őket, hogy csak összezavarják a bentieket, ne csinálják.

Virágék 2011.03.14. 12:43:50

@Peter_Cs: Igazad van. Különben én veled vagyok, kedvencem Alek+Éva! És nem érdekel, ha ez valakinek nem tetszik!

frea 2011.03.14. 12:47:01

@Virágék: Már miért ne tetszene?Egészségetekre!

Trevlovics 2011.03.14. 12:47:18

@Peter_Cs: hidd el, én örülnék neki a legjobban, ha éva minden nap tudna kommunikálni ádámmal...

K Tomoceusz 2011.03.14. 12:47:54

@Trevlovics: Ennyi eszük van Ráczéknak. Villába üvöltözni kockás ingben és nyakkendőban kell, ha bukta van, legyen aki elviszi bent a balhét.

Trevlovics 2011.03.14. 12:49:06

@K.Tomoceusz: látod, majd legközelebb meggondolod, hogy rájuk szavazol-e

csicserierika 2011.03.14. 12:50:10

@Virágék: Béci légyottját miért nem szavaztatták meg? Ezt kérdezem én is.
Egy éves évforduló.pff. Hova tegyem a végtermékemet?
Mostantól úgy kell mondani, hogy Alekosz, József, Benedek, zsákban hozza a meleget.
:)

Trevlovics 2011.03.14. 12:57:32

@csicserierika: belőled is árad jóindulat :) amelyik lakónak van kinn párja, az mind láthatta élőben bent, illetve találkozhatott vele. olivér, éva, gombi, utoljára meg most bélára került sor, most komolyan, mi ezzel az egésszel probléma? sajnáljuk tőlük?
vagy a párbajokat is jutalomnak számolod? :)

frea 2011.03.14. 12:58:03

@csicserierika: Oliverét sem, ha jól emlékszem. Aki nagyon veszkődik , kap egy éjszakát. A mondás klassz, lehet gyakorolni.

frea 2011.03.14. 13:04:47

@Peter_Cs: Töröm a fejem, ki találkozhat kéthetente az akárkijével?Senki nem jut az eszembe, pedig még az egeret is hozzájuk soroltam. A titokzatos locsolóember a megfejtés?

K Tomoceusz 2011.03.14. 13:05:54

@Trevlovics: És Szandika is láthatta Sanyit. Majd megnézzük este az öfit, lehet hogy igazad van és Béla is plexit nyalogatott mint Gombi.

Virágék 2011.03.14. 13:06:17

@csicserierika: Alekosz=Sándor, micsoda fantasztikus vagy! Írok is emilt az rtl-nek(rtlklub.hu@rtlklub.hu), hogy péntekre kérjük Tündit a villába!

Trevlovics 2011.03.14. 13:08:43

@K.Tomoceusz: na ezt gyorsan idézd be tőlem :)

Desperatefan14 2011.03.14. 13:08:49

@Peter_Cs: @Virágék: Amikor Évához bement Ádám az kipörgették a kereken de akkor Béci is kapott üzenetet, most meg épphogy büntetést kéne neki, úgyhogy veletek értek egyet. Ja és akkro Béci a pillantásával megakarta ölni Évit.

Trevlovics 2011.03.14. 13:10:05

@Virágék: alekosz megmondta, hogy neki az kibaszás, ha bárkit beküldenek hozzá, mert megzavarja a... koncentrációban.

frea 2011.03.14. 13:18:19

@Trevlovics: El is hiszem. Egy ilyen IQ-fighternek nehéz meló spontánnak tűnni. Igaz, 100-ból 90szer így is hülyeséget beszél, hátha még nem is koncentrálna!

frea 2011.03.14. 13:21:01

@Desperatefan14: Te biztos megpusziltad volna a helyében.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:24:22

@frea: Amúgy nő vagyok de kösz a személyeskedést imádom, ahogy téged is.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:25:59

@frea: Mondjuk én soha nem szoktam annak beszólni aki a véleményét mondja, de tudom hogy egyesek szeretnek beszólni annak, akinek más a véleménye. nagycsoportos óvoda.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:34:51

@Hannibal22: A hangnem de had ne veszekedjünk ezen tovább légyszi.

frea 2011.03.14. 13:35:32

@Desperatefan14: Hol a beszólás?Megírtad a véleményed, meg én is. Írja be mindenki, senki ne szóljon hozzá senkiéhez, és máris kész a süketek párbeszéde. Mi vaaan?

frea 2011.03.14. 13:37:49

@Hannibal22: Kösz, próbáltam volna egy kis empátiát kérni a másik oldalnak is, de úgy tűnik, nem megy.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:40:04

@frea: Figyelj az nem vélemény amit te írtál, mert nekem szólt.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:41:09

@frea: Azt írtad mert te megpusziltad volna a helyében... ez vélemény a VV-ról? nem hiszem.

Trevlovics 2011.03.14. 13:41:56

@frea: nekem nincs bajom alekosszal, sokszor érdekes, sokszor vicces. ott rontották el a többiek (főleg éva), meg az ertéel is, hogy, beállították, beállítják valamiféle meg nem értett zseninek. összekeverték a zseni fogalmát a különcével, az egyediével. alekosz tényleg különc és egyedi, de bántóan távol van a zsenitől. amikor intelligencs és okos próbál lenni, az általában nem is működik, vagy szánalmasra, vagy végtelenül unalmasra sikerül (mint tegnap a beszédtanárság pl) viszont amikor olyan "hülye" akar is lenni, mint amilyen, akkor szerintem nagyon szórakoztató tud lenni.

frea 2011.03.14. 13:42:02

@Desperatefan14: Az ovit inkább ne emlegessük. Hogy nő vagy, annak mi köze a dologhoz?Ha azt mondod, hogy le vagy taglózva, azt is szó szerint kell érteni?

Desperatefan14 2011.03.14. 13:43:51

@frea: De miért nekem szólsz be?? éns e írok egy véleményed után vmi személyeset. Miért pusziltam volna meg? egy szóval sem mondtam hogy Bécinek megkéne puszilnia vagy valami. írj akármit a lakókról de ne nekem személyeskedve és ennyi részemről befejeztem.

gastro vazze 2011.03.14. 13:49:40

@Trevlovics: ezt én is igy látom! big like:)

Hannibal22 2011.03.14. 13:50:53

@Desperatefan14: nem veszekszem én,csak nem értettem a dolgot.Egy csöppet túlreagáltad ezt,nem szólt be neked senki! Szólok,hogy én sem azt teszem most:)

frea 2011.03.14. 13:51:20

@Trevlovics: Nekem is csak az a bajom vele, hogy meztelen a király. Lökött figura, és buta, mint a tök. Inkább az dühít, hogy a sok okoska megszavazza a legintelligensebbnek, a bentiek pedig nem tudják kezelni a debilségét. Az RTL jól fogja hasznosítani olyan műsorokban, ahol lehet rajta röhögni. Tanul még pár monológot, és arra a bizonyos 5 percre sztár lehet.

frea 2011.03.14. 13:54:15

@Hódos Hajnalka: Szia, bocsi, nem mértem fel kellően a terepet. Már látom, kár volt. Mea culpa.

Desperatefan14 2011.03.14. 13:55:11

@Hannibal22: Jó, lehet kicsit ingerült vagyok ma de akkor zárjuk le a témát mintha meg se történt volna :)

Virágék 2011.03.14. 13:56:44

@Trevlovics: De én meg szeretném látni a Tündit, meg azt is , hogy milyen képet vágna Alek, és a többiek!

Hannibal22 2011.03.14. 13:58:41

@Desperatefan14: helyes:)
@frea: Nekem beszólhatsz,ha szükségét érzed:)

gastro vazze 2011.03.14. 14:01:42

@csicserierika: azért, mert minden ilyen szavazást az alkesz nyer meg....legalábbis gondolom:)

frea 2011.03.14. 14:04:50

@Hannibal22: Köszi szépen, majd élek vele. D.

Trevlovics 2011.03.14. 14:05:17

@frea: szerintem sokan azért nem szeretik amiért te sem, amit írsz. ezt nem jól csinálták imidzsépítés közben, és az a baj, hogy szerintem ő maga is elhitte időközben, hogy minden tudományok doktorává lépett elő. lásd csak azt, hogy az elején még ginának panaszkodott, hogy egy normális nője nem volt, hiába próbálkozott bárhogy és bármit, mostanra meg már ő oktatja a többieket, hogyan kell a nőkkel bánni. az a baj, hogy ezt sokan leveszik, hogy valami nem oké, a szövegei is sokszor semmitmondóak, ha odafigyel az ember, de a legnagyobb probléma, hogy egy valóban intelligens ember nem hülyéz, retardáltaz le egy nálánál gyengébb képességűt, mivel intelligens és emellett nincs is szüksége rá. (megfigyelhetjük más területeken is, hogy általában aki valamilyen probléma másokkal kapcsolatban történő hangoztatásában elöl jár, az az illető gyakran küzd ugyanazzal a problémával, lásd pl évát a hangos gerinctelenezéseivel és napraforgózásaival. akinek nincs ilyen problémája, annak nincs szüksége arra tudat alatt sem, hogy másra terelje a figyelmet az adott problémával kapcsolatban, illetve ha tényleg elég intelligens is, akkor a tereléstől függetlenül se alázza meg a másikat). visszatérve alekoszra, az elején nagyon szórakoztató volt, de aztán a középjátékban (ahogy ő mondaná) rossz lovat tettek alá, és ő maga sem vette észre, hogy nem ez a jó irány, pedig alapjában véve a különcségével együtt egy szerethető és szórakoztató figura lehetne

K Tomoceusz 2011.03.14. 14:16:55

@Desperatefan14: Egy Alek fan tudjon filmből idézni. Végig jó, de a lényeg 2.35 és 5.15 között van. Múltkor már be akartam tenni egy kollegának, de az elszelelt.www.youtube.com/watch?v=aX58xYPpCFo

frea 2011.03.14. 14:25:56

@Trevlovics: Kezdetben kedvelhető, szórakoztató figurának tartottam. Az lejött hamar, hogy buta, és azt sem tudja sokszor, hogy hol van. Szerintem ő maga sem érti, mit kajálnak rajta az emberek, de elszállt magától rendesen. Az intelligenciát egy napon ne említsük vele kapcsolatban, de a műveltséget se. Az is dühít, hogy a teszttel kapcsolatban volt pofájuk azt mondani, hogy 90-től átlagos. Frászt, 100-tól az. Gusztustalan volt a beszólása Jerzynek, ilyenért a kinti világban nem kis pofon jár. Megkeverték szerencsétlent rendesen, próbál megfelelni a követelménynek. Egyre siralmasabb lesz az eredmény, nem ismeri a határokat, és kevés a muníció. És igen, szerethető csodabogár is maradhatott volna a maga egyszerű módján.

témázgató 2011.03.14. 14:39:12

Az IQ tesztet elvégeztétek? Annyi ember mondja meggyőződéssel, hogy hány százalék mennyit jelent.
Nekem két diplomám van, először (éjjeli időpontban) 95-öt, másnap délelőtt kipihenten 105-öt értem el. Nem lettem okosabb az éjszaka alatt és a feladatokat képtelenség megjegyezni.
Hagyjátok már azokat a szegény villalakókat, végezzétek el a tesztet és nézzetek magatokba!

Virágék 2011.03.14. 14:42:56

@frea: Ez csak süket duma! Neked nem szimpatikus így sem, úgy sem.
Ha meg a 100 fölötti IQ olyan fontos, akkor csak a Laci és az Anikó maradjon benn!

Mme Chauchat 2011.03.14. 14:44:44

@témázgató: ...elvégeztem. Sem fáradtan, sem kipihenten nem tudtam elmozdulni a 174-ről.

frea 2011.03.14. 14:45:03

@témázgató: Kösz, túl vagyok rajta. Igaz, csak egy diplomám van, az is csak bölcsész.

frea 2011.03.14. 14:48:21

@Virágék: Nem érted a lényeget. Nem az a baj, hogy buta, nem iq-ra ment a kiválasztás. A baj csak az, hogy magát is zseninek képzeli, a sok szavazó meg félistennek tartja.

frea 2011.03.14. 14:49:40

@Virágék: Nekem nem mindegy, hogy egy hülye okoskodik, vagy egy okos hülyéskedik.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.14. 14:50:54

Ha az RTL ügys, akkor neki sem állnak villát bontani ha vége, sőt, Alekoszt sem szabad kiengedni. Csakküldjék be hozzá a feleségjelölteket.

neduddki21 2011.03.14. 14:52:55

@Mme Chauchat: Húha, akkor kérheted felvételed a mensába, úgy tudom, 150-től már zsenikategória. A felvételhez ellenőrzött körülmények között kell megismételni a tesztet.

Mme Chauchat 2011.03.14. 14:57:40

@neduddki21: ez milyen előnyökkel járna?

Szaffi B. 2011.03.14. 15:02:08

@témázgató: Az enyém is gyalázatos lett, pedig a hivatalos (papírlapon tölthető :DDDDD) IQ teszten nagyon jó eredményem lett. Ez a VV IQ teszt nem mérvadó, az igazinál magad osztod be az idődet, nem pedig mindenre ugyanannyi van, és ha jól emlékszem, több a kérdés is.

Szaffi B. 2011.03.14. 15:03:19

A mensa.hu-n írják is, hogy ez NEM hivatalos teszt, csak egy "próbateszt".

frea 2011.03.14. 15:09:41

@Gee Halen: Jó ötlet, úgyis azt mondta, az ember azzá válik, ahol sokat van. Na, az érdekes műsor lenne.

csicserierika 2011.03.14. 15:09:51

@Trevlovics: én az egy éves évforduló fene nagy jelentőségét nem értem, meg azt, hogy mi francért nem tudnak nyávogás nélkül felnőtt emberek kibírni fél évet.
Egyik beküldött hozzátartózóval sem értettem egyet, mert igazságosság semmiképpen nem lehet.
Amúgy irigyli a kánya :)@frea:
mint tudjuk Oli beépített ember volt, kiemelt jogokkal :)@gastro vazze:
hát igen, ha úgy tették volna fel a kérdést, hogy kihez küldjék be az Adrit
:)

csicserierika 2011.03.14. 15:13:27

@K.Tomoceusz: hát igen én nem vagyok ilyen műértő. anno végig csókolóztam ezt a filmet a hátsó sorban. Azóta is a kedvenceim közt van :)

frea 2011.03.14. 15:14:01

@csicserierika: Világos, most meg ő az elfogulatlan szakértő.

Frenk a hal 2011.03.14. 15:19:23

kicsit lemaradtam. miért is nem büntették r. béla más tulajdonának elvételére irányuló magatartását?

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 15:22:16

Mpst jutott eszembe, hogy ha az Aninak lett volna egy csöpp lélekjelenléte, akkor a Király Norbinak sem ír levelet.
Ezzel is csak megszégyenítették őt is.
Komolyan, most esnek csak le nekem is ezek.
A csatornának tudnia kellett, hogy a Király nem akar semmit az Anitól. Mégis megíratták vele a levelet, amit egyébként óvodában sem ír már az ember, nemhogy 2x évesen.

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 15:26:41

Nekem van ismerősöm aki mensa tag már rég óta.
Elég fokmérő-e róla, hogy bár akkora agya van, mint 3 másiknak, mégis halálosan bénán tengeti a kis magánéletét, istenbocsássamegnekem (sza házasság, szar meló)?:)
Ennyit az IQ-ról, és most nem az irígység beszél belőlem, csak hagyjuk már ezt a hülyeséget...

pong a ping 2011.03.14. 15:26:47

@Frenk a hal: "Ő azért nem kap büntetést, mert nem szegte meg a villaszabályzatot, ha fény derült tettére, akkor azt maguk között kellett rendezniük a résztvevőknek" - valamelyik sajtós nyilatkozta ezt, ha minden igaz.

locsolóember 2011.03.14. 16:04:01

@frea:
Nem.
A titokzatos l.e. mindennap találkozik valakivel a villában.
ENNYI.
süti beállítások módosítása