Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X46

2011. január 30. 12:00 - Hódos Hajnalka

Az addig rendben van, hogy Balázs a szokásos, zsírtól kifényesedett zakóban lép a stúdióba, amiben úgy néz ki, mintha a temetkezési vállalkozók éves közgyűlésére sietne, de a nyakkendő! Nem elég pusztán a tény, hogy van rajta nyakkendő, de ki az az elvetemült, aki így adta rá? A nyakkendőnek az öv vonaláig kell, hogy érjen, nem is bánom, hogy Lilu az adás előtt néhány órával lebetegedett, egy sokk egy estére elég, és akkor még nem tudom, hogy VV Indián is szerepelni fog a műsorban, de hát én nem vagyok a Bors újságírója. Az Odúlakók gokartozni indulnak, cérnavékony jó reggelt és juj süt a nap! Rá van írva, hogy Gigi meg minden, veszik át a bukósisakokat, remélem, nem a Palik fog közvetíteni, mert az első hoppácska után megírom sixxnek a felmondásomat. Rózsaszínű, tollas billentyűzeten. Olivérnek annyira elkezdett fájni a keze, az ízületek, hogy a versenyt nem tudta teljesíteni, így a pálya széléről ordítozik a tesóknak. A versenyzők dellákért küzdenek, az első helyezett 150, a második 100, a harmadik 50 dellát nyer, amivel saját maga rendelkezhet. A versenyből nem látunk sokat, Gigiéknek volt egy kis karamboljuk, Béci örül a győzelemnek, de Olivér rögtön lehűti, le lettél körözve tesó! Béci szerint valami el lett nézve, az igaz, hogy Alekosz futotta a leggyorsabb kört, de. Az eredményhirdetés szerint Gigi végzett a harmadik helyen, Béci a második, a verseny győztese pedig Alekosz, ki nem néztem volna belőle, hogy egyáltalán tud vezetni. Alekosz nagyon élvezte a precizitást, ami rá jellemző és megvalósíthatta önmagát. A megmérettetés után laza kocsmázás, remélem, Olika azért fel tudja emelni a bibis kezével a sörösüveget, nem venném a szívemre.

A többiek újabb veszettül érdekes feladatot kapnak, keltésetek életre a Boney-M együttest és adják elő a méltán népszerű Daddy Cool c. slágerét. A méltán népszerű szófordulattól minden esetben idegállapotba kerülök, az ilyen feladatoktól pláne. Kenik a lányuk magukra a barna festéket, remélem, Bagarol, Éva nem sminkel, mert a Boney M-ben volt fehér csaj is. Alekosz a győzelem mámorától és a kocsmában elfogyasztott jelentékeny mennyiségű szeszes italtól beállt, mint a gerely, a műsor alatt még nem láttam ilyen részegnek, hazamegyünk és rárontunk a csajokra! Mivel a Villa koreográfusa, Gigi is gokartozni volt, Anikó próbálja összehozni a háromperces előadást, a koreográfia eddig abból áll, hogy kimegyünk, rázzuk a picsánkat, néha csinálhatunk ilyeneket is, felőlem. A Niki Laudák hazatérve hol vannak a többiek felkiáltással lépnek a Villába, Laci szemfüles, kiszúrja a kellékeket, jaj már megint vannak ilyen ruhák! A produkció nem érdekel senkit, bevallom, engem sem, az egyetlen értékelhető pillanat, mikor Jerzsi hirtelen Fekete Pákóba vált. Alekosz a fogadtatásból nem látott semmit, érzékelt valamit, de biztos nagyon jó volt. Éva kiakad, mikor megtudja a kocsmázást, mit ittatok? Bármit, amit akartunk! Miért nem erre a programra mentem! Alekosz úgy dédelgeti a nyeremény pezsgőt, mint anya gyermekét, Éva odalép, és azt nem bontjuk fel? Bocsánat, te úgy fogadtál engem, hogy kimentél cigizni. A kócfejű megsértődik és kivonul cigizni.

Kedves Zsófi nem teljesítette a nézők kérését, nem aludt a nyugiszobában Alekosszal, ezért kollektív büntetésként az elektromos konyhai eszközöket visszavonásig nem használhatják, a biztonság kedvéért ezeket fel is sorolják nekik, közben Laci rápirít Olivérre, lopod a kaját? Mármint hogy elbugáztam egy mandarint? Laci figyel! A saturészeg Alekosz a fürdőszobában szövegel, hát miért nem veszitek le a fürdőruhát, lányoklányoklányok! Asszed, emlékszek rá holnap? Lehet, hogy nem is jövök vissza! Anikó felkéri a távozásra, ez Alekosz rendkívül érzékenyen érinti, bejövök jóindulatúskodni, aztán kizavarnak a büdös picsába! Jól van, jól van, ezért én most lefekszem aludni! Olivér és Anikó hosszasan sugdolóznak a fürdőben, végre kiderül, miért kell kézi mikrofonba beszélniük, Zsófikáról volt szó, olyan dolog, ami nem tartozik másra. Olivér hirtelen rádöbben, hogy ma még nem csinált semmi jópofa csínyt, ezért levágja a dzsaku tetejét, mint a szart és cipőstül, ruhástul belevetődik, érkezik Jerzsi, Alekosz pezsgőjével, kéne még három pohár. Szandika és Anikó is ott terem, Éva is, szövetkabátban, de ő csak pezsgőért megy, sokat kér. A dzsaku maxon, koccintás, a csajoknak akkora műkörme van, hogy fegyverviselési engedély is kell hozzá, hunnajd? Olivér vizes cuccban bevágtázik a hálóban és elkéri Gigi pezsgőjét is. Gigi nem adja, mert Jerzsivel akarja meginni, ha lejár a két méteres szar. Oli, a kicsit kisebb, mint két méteres szar tudomásul veszi és kimegy, Gigi összefoglalja a történteket: ez hülye!

Ajaj, Alekosz felébredt, mi az első kérdése? Hol a pezsgőm? Melyik? Amit nyertem. Tesó, Jerzsi kihozta és azt mondta, hogy megihatjuk. Jerzsi, ki mondta, hogy megihatjátok? Olivér? Én is benne voltam. Hol a pezsgőm? Meg lett ívva. Ki bontotta ki a beleegyezésem nélkül? Olivér először Jerzsire, aztán Bécire keni, remélem, Béci hallja! Van még belőle valami? Szerintem nem, Évi megivott belőle fél litert. Nagyszerű, gratutálok! Alekosz balra el, Olivér ránéz Jerzsire: na, akkor most jön a balhé! Alekosz Giginek panaszkodik: elvették a perzsőmet. Az enyémet is elkérte. Nagyszerű! A riportszobában Jerzsi, Anikó és Olivér rágcsálva beszélgetnek, a vérnyomásom emelkedni kezd és már a magnézium is elfogyott, Olivér, tényleg nem emlékeztél, hogy te bontottad fel? És arra, hogy azt mondtad, én meg a Béci bontottam fel? Kíváncsi voltam, mit válaszolsz erre.
Olivér tisztázni szeretné a dolgokat, Alekosz szerint nincs mit. Bevertétek a pezsgőmet, mit kell itt tisztázni? Bocsánatot kérek, tudom, hogy ezzel kitörölheted a picsádat! Nem az a baj, hogy elfogyott az alkohol, válaszol Alekosz. Szegény, már-már megsajnálom, Alek, gondolj arra, ízikámízigó! A magába roskadt Alekosz, Béci és Gigi együtt beszélgetnek, Olivér a porondon. Alekosz szerint kijön rajta egy pattanás, már rohan a riportszobába, ha folyik az orra egész nap fekszik és tüdőgyulladást szimulál, ez ötéves, óvodai szint. Béci és Gigi helyeselnek. Éva rohan a nyugiszobába, hallgatóztam, imádok hallgatózni, a Gigi meg a Béci ilyeneket mondott rólad, hogy sajnáltattad magad a kezed miatt. Olivér beront és felelősségre vonja őket, az Éva mondta, mert hallgatózott! Jó, akkor hidd el neki. Béci megpróbálja kimagyarázni, de meg se jegyeztem a mondatot, a fáj a kezünk négyszer szerepelt benne. Gigi unottan énekelgetni kezd és másodszor is elmondja Olivérnek, hogy ő erről a témáról nem akar beszélni. Az én hibám minden, ne az Évát hibáztassátok. Olivér egyébként egy dolgot sajnál, hogy önző ganaj módon viselkedett, és felbontotta a pezsgőt.

Gigi kiosztja Jerzsit a pezsgőzés miatt, tudod, hogy örült neki, hogy ő nyert? Még mondta is, hogy majd együtt isszuk meg! Mindenki tudta, hogy Alekoszé! Ha vele csinálták volna, olyan hisztit levág! Jerzsi tudja, milyen érzés, mikor megisszák a borát, nem egyszer fordult már elő. Gigi bunkó dolognak tartja ami történt. És ha Alek el akarta volna tenni, mert neki ez egy emlék, erre nem gondoltatok? Jerzsi védekezik, attól függetlenül, hogy velük lóg, csináltam olyan dolgokat, mint ők? Megbántottam, ledegradáltam másokat, mint ők? Giginek ez egy küzdelem meg szó volt valami olyanról, hogy Jerzsinek van egy oldala amiről Gigi nem tudja eldönteni, hogy ez is ő, és hogy ezt az oldalt meg akarja-e ismerni, kicsit sok már a pezsgőből, kezd a fejembe szállni pedig én nem is ittam belőle. Jerzsi olyan közegben nőtt fel, ahol nemhogy a vécét nem takarították ki maguk után, de le se húzták a szart és sokkal nagyobb problémák voltak, mint itt, ő látja a Négyek jó oldalát is. Készülnek a kampányfilmek, amiket nekünk hálistennek sose kell végignézni, elég a werkfilm is, mindenki csücsörítsen! Juj, Charlie angyalait csináljatok rólunk, nyávog Zsófi. Egyébként tényleg vannak olyan emberek akiknek ő tényleg mosolyt tud csalni az arcára. Ezek az emberek kinn vannak.

Technika óra, papírt kő vágdosni, oszt Anikó seholsenincs. Anikót se értem, most is nincs itt, háborog Laci. Zsófi már le is szarta. Most pont ugyanolyan, mint mikor bejött. Anikó készül az utolsó éjszakára Zsófival. Királylány, mikor pakolsz át a nyugiba? Zsófi fáradt, nem akar átágyazni, azt szeretné, ha lekapcsolnák a villanyt és csönd lenne. Később mégis cuccol át, a megértő Gigi magára hagyja a nyugiszobában. Miért hoztad át a mackómat, kérdi Anikó Jerzsitől. Jerzsi elmondja, hogy Zsófi végül is nem rakta ki őket a nyugiból, de ott alszik és mondta, hogy Anikó nem akar ott aludni. Mi? Én mondtam, hogy nem akarok ott aludni? Na akkor Anikó most elvonul, mert ő egy csendben szenvedő típus és most ezt átgondolja. Olivér rákérdez, te most összekülönböztél a Zsófiával? Nem volt rá alkalmam mert elvonult és postagalambot küldött. Anikó később Szandikának panaszkodik, fáj neki, hogy azok az emberek, akik közel állnak hozzá, úgy viselkednek, hogy elakad a lélegzete. Nem érzem jól magam már velük. Béci is most olyan bunkó! Mindenki egyre önzőbbé kezd válni, főleg két ember, a Gigi meg a Béci. Minden nap három lépéssel távolabb löknek maguktól. Hüpp.

Természetesen a Lakóknak foggggalmuk sincs, hogy ma lesz a párbaj, ezért rettenetesen meglepődnek, mikor a nyakkendő, akarom mondani Balász behallózik. Alekosznak vegyes érzelmei vannak, mehet a párbaj. Zsófi jóóól van, nagyon jóóó, készült a ma estére. Látjuk, még a haját is bebogyorította. Bécikém, duzzogsz még? Én voltam a nyertes. Na figyelj. Balázs felolvassa az üzemeltető cég hivatalos álláspontját, ami engem egyáltalán nem érdekel, egyébként az derül ki belőle, hogy Alekosz futott be elsőként, nem Béci, haladjunkmááá. Megmutatják, miért folyik a küzdelem, Olivér most már úgy gondolja, hogy Alekosz fogja megnyerni a játékot. Laci nem szeretne nevet mondani, az ember a boldogságáért küszködjön, ne egy lakásért, de ez más kérdés. Jerzsinek fogalma sincs ki nyeri, ő úgy gondolja, benne lesz a tízben. Éva biztos benne, hogy fog még párbajozni és benne szeretne lenni az első négyben. Kisfilmek Alekosz és Zsófi kapcsolatáról. Alekosz szerint a viszonyukban a határ a csillagos ég lett volna, ezt a szakmai tapasztalatára támaszkodva mondja. Hisz abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Zsófitól Alekosz férfiként ugyanolyan messze áll, de most már mint barát is. Mitől szánalmas Alekosz, kérdi Balázs. Ha egy nő egyszer elmondja egy férfinek, hogy, egy férfi fogja már fel. Anikó, hogy állunk a kortesbeszéddel? Átadta Bécinek vagy Giginek, mert jelenleg nem áll rá készen, hogy ezt a beszédet elmondja, úgy érzi, Zsófi nem hisz benne. Alekosz búcsúzik, két perc, gegv. Tudjátok, hogy imádok itt lenni. Nem tudom, ti miért vagytok itt, én valamiért. Olyan apró dolgokon, hogy ki vesz el a más kajájából ne veszekedjünk, nem ezek az igazi problémák. Mindenkit megszeretettem, éljetek jól, legyetek jól! A lehetőségek tárháza ez a hely, csak lássátok meg! Elég jól megúsztuk, sóhajtok fel, azért a lehetőségek tárházán még elgondolkozom. Alekosz legjobb pillanatai. Be kell vallanom, hogy röhögök, jaj, Éva kergetése!

Alek a stúdióban. Fantasztikus érzés, kiváló a zenekar, kiváló a hangulat, fenomenális! Ő baromi jól érzi magát benn. Mi az oka, hogy nem sikerült még párt találni? Alapvető kommunikációs problémák szoktak felmerülni. Hogy érzed, mit érzel, kérdi Balázs. Szoros lesz, mert olyan ellenfelem van, aki rendkívüli nő. Zsófi búcsúzik, nagyon megköszöni a lehetőséget, rohadt nagy ajándék volt ez az életében. Laci sokszor mosolyt csalt az arcára, Gigivel ez egy mély barátság lett, nagyon örül, hogy Béci nem húzott falakat a barátságuk közé. Ani, akkor is részese maradsz az életemnek, sírás, ölelkezés. Nektek meg köszönöm, hogy elfogadtatok, befogadtatok. Zsófi legjobb pillanatai, a stáb kegyes volt. Zsófi fehér kabátja az erősen köll kategória, bár van egy hasonlóm, akkor is, de jaj, a legjobb pillanatokból nem maradt ki a kicsimaci, ettől most rosszul érzem magam. Zsófi a stúdióban. Óriási érzés. Igen, nagyon akarta ezt a párbajt mert hiányzott a családja, a barátai, szeretett volna mindenkit látni. Alekosz nagyon kemény ellenfél de hát szeretem a kihívásokat. Meg a kacsintgatást nyelvöltögetéssel párosítva, valaki azt mondta neki, hogy ez aranyos? Azt üssék! Kisfilmek, kivel sikerült Alekosznak baráti kapcsolatot kialakítani? Jó érzés volt látni kívülről, megható volt. Ezek a dolgok a természetes kiválasztódás útján kerülnek ki. Évával a kapcsolata stagnál, mert fáziskéséssel van mögötte. Igen, mondhatjuk, hogy még nem találkozott olyan pasival, mint Alekosz. A Négyes csapata bensőségesebb. Zsófi ezt nem érti, mert az ő csapata is az. Zsófi kapcsolatai. Leejtetted a mikroportot? Igen. Legyél bátor, vedd fel. Elemezzük Anikó viselkedését. Rosszkor vesztünk össze. Alekosz kiáll Zsófi mellett: ideges volt a párbaj miatt, ez okozhatta az elhajlást. Zsófihoz Anikó és Béci áll legközelebb, Balázs nyüstöli, hogy vallja már be, mit érez Béci iránt, nem értem, minek, hagyjuk. Ki kivel veszett össze kisfilmek. Alekosz szerint az ő konfliktusai azért vannak, mert a nevekkel vannak problémák, a Vígszínház, a művésznő, az antikarakter. Zsófi, mit mondasz erre? Ha rám mondja, persze hogy bántó. Te hogy hívnád Alekoszt? Zsófi most erre mondana valamit, de inkább nem, így csak annyit mond, hogy Okostojás. Alekosz, ki az akit a legkevésbé kedvelsz a Villában? Zsófin kívül, hahaha. Zsófi vitái kisfilm. Zsófi ilyen lány, inkább csendesebb, de ha van véleménye, akkor most már ki meri mondani. Alekosznak tetszett, mikor Zsófi kibontakozott, ez kimondottan előnyös volt az ő esetében. Olivérrel mi a helyzet? Olivért hagyjuk, ha visszamegyek, a következő párbajon vele ülök itt. Zsófinak nem tetszik, ha valaki ennyire taktikázik és átgázol embereken.

Alekosz kiszúrja magának VV Anettet a stúdióban, nagyon impozáns látványt nyújt. A szőke hajú lány ennek köszönhetően megkapja az újabb Andy Warhol által megjósolt 15 perc hírnevet, hajrá Érd. VV Indián AC/DC pólóban bazmeg Zsófit várja vissza, sírok és hálás vagyok, hogy abból a szériából egy kockát sem láttam. Kortesbeszédek következnek. Olivérnek végre megadatott, hogy viszonozza a szeretetet és a kedvességet. Gondoljunk bele, mi lenne, ha Alekosz nem lenne a Villában. Ő itt virágzik, őt a Villába nem bezárták, hanem ide engedték ki. Küldjék vissz a barátomat, mert szükség van rá mmkk. Zsófi kortesbeszédét Béci mondja, hogy megmutassa Balázsnak, mennyire tud artikulálni. És nem röhögi el magát egyszer sem, pedig a beszéd úgy kezdődik, Zsófi központi személyiség. Őszinte, önzetlen, vele visszanyúlhatunk a felhőtlen gyerekkorba. Ne hagyják, hogy eluralkodjon a káosz, a semmittevés, hajrá királylány! Borogatást kérek. Az állás 71-29, valaki nagyon-nagyon egyértelműen vezet. Zsófi kacsintgat és puszikat dobál. Kapcsoljuk a Villát, kérjük a neveket, Zsófit Gigi, Béci, Laci Anikó várja vissza. Elérkeztünk a végéhez. Ki meg vissza, aki megosztja a külvilágot, vagy az ártatlan lány? Alekosz, mi lesz a vége? Szerinte nagy meglepetés lesz a vége, aztán Balázs kihúzza belőle, hogy szerinte ő megy vissza. Zsófiból meg azt, hogy Alekosz megy vissza. Lássuk a százalékokat, milyen meglepő, nem változott az állás, Zsófi odaszól Alekosznak, add a kezed! Alekosz! A párbajozók összeölelkeznek, Alekosz Zsófi fülébe suttog, egészen őszinte jelenetnek tűnik, az különösen tetszik, hogy kezet csókol, és felemeli Zsófi kezét a magasba. Alekosz, gyere ide egy kicsit. Alekosz örül ennek és igazából már menne is vissza. Megy is. Balász és Zsófi lecsüccsen, a nyakkendő úgy érezte, hogy feladta. Zsófi megint elmondja, hogy hiányzott neki a családja meg a barátai, újabb borogatást kérek. Rengeteget kapott a játéktől és az biztos, hogy felnőtt. Muhaha. Zsófi tudja, hogy mit szeretne. Csak nehogy azt mondd, hogy szerepelni a Barátok köztben! Neeem, ő saját butikot szeretne saját tervezésű ruhákkal. Gondolom, mindegyik rózsaszínű lesz és itt belémhasít a rettegés, mi van, ha köntösöket akar tervezni?

Anikónak üzen, drága Ani, vigyázz magadra! Elkezdtünk együtt átutazni a világon, lassan eljutunk Angliába, Európába, úgyhogy fogj egy taxit. Csendben zokogok, könnyek nélkül, mint a Kiskirálylány, közben rövid intermezzo, állítólag Alekosz beszakította az ajtót, úgy rontott be a Villába, hihihi, riasztani kellett a műszakot. Tudom, hogy nem vagyok normális, de ezek után még megnéztem a BeleValót is, Zsófi rózsaszínű királylány jelmezben, koronával a fején, ajándék vattacukorral a stúdióban, a kis szerencsétlen evett is belőle, így az összes foga is rózsaszínű lett, Anikó búcsúlevelet is írt neki, igen, fel is olvasta és egy betelefonáló bácsi arra hívta fel a figyelmét, a tömeg azt kérte, hogy Jézust feszítsék meg a kereszten, mégis, ki hozza a húsvéti ajándékot, nem Barabás, ugye! Ááááááááá….

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatnám, ugye érti mindenki.

S-nek a szokásos puszi. 
 

Címkék: vv4
816 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ailaoshi · http://miraculousmandarin.weebly.com/ 2011.01.30. 12:55:41

na jo, akkor nem... pedig ez lett volna az elso elsom...:))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.01.30. 12:59:24

Két VV epizód és a párbaj is kimaradt nálam, ezért kiéhezve tántorgok vissza ide, hogy feltöltsem magamat.

Dr_utcai_arcos 2011.01.30. 13:19:54

Beszarás,Léderer most mondta élő kéziközvetítésben, hogy a játékos utoljára 2006-ban nem dobott gólt .Azóta MINDIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT :DDDDDDDDD!

avato 2011.01.30. 13:20:46

@Hódos Hajnalka: úúúúú, köszi, már készültem az ekézésre ;)

avato 2011.01.30. 13:21:58

@Illúzióromboló kockacukor: kilences, kilences, kilences!!! nekem még a vasárnapi ebéd se szent, de meg is lett az eredménye!!!!

Illúzióromboló kockacukor 2011.01.30. 13:28:41

Ja, Boney M-ben kb annyi fehér van, mint az ABBÁban néger.
Egészséges Fejbőr featuring Pákó. LOL.

Kata Marán 2011.01.30. 13:32:04

Szia Hajni, vártam,a mait is, mint a Mikulást!Ekézés kizárva, ilyen jókat nem röhögök régóta. Milyen körülmények között él ez a szerencsétlen Alkosz, ha a villa neki a haza, ahova nem bezárták, hanem kiengedték?

Horizont 2011.01.30. 13:34:11

@Hódos Hajnalka: Szeretnék gratulálni neked! Úgy érzem meg sem kell nézni az adást, amit írsz milliószor jobb annál:DDDD

jörgömös 2011.01.30. 13:36:01

@utcai_arcos: Léderernek van érzéke a hülyeségekhez

Hódos Hajnalka 2011.01.30. 13:39:14

@Kata Marán: @Horizont: köszönöm, örülök!

ööö... a helyesírási hibákat, elütéseket majd javítom, de mindenki rám vár a kajával :)

viola narvilly 2011.01.30. 13:44:58

@Hódos Hajnalka:
Jó étvágyat!

A mailemet nem kaptad meg pénteken?

mufuvecske 2011.01.30. 13:49:02

Hajni én is néztem a belevalót...:)))Jézusos bácsi durva volt...:))) Az meg hogy sem Zsófi, sem a két "műsorvezető" nem értették mit is akar ezzel az öreg elég szánalmas volt...:))
Mondjuk a végén az a "sztírpshow"...muhaha...

Amúgy király vagy, tényleg egyszer feláldozhatnád magad, és elmehetnél egy párbajra...élő közvetítés...:)))

mufuvecske 2011.01.30. 13:50:34

@utcai_arcos: ennél már csak az a durvább, hogy vmelyik este az rtl híradóban is azt mondták télen mindíg minden körülmények között használjunk téli gumit....:)))

mufuvecske 2011.01.30. 13:51:57

Jah meg Zsófi azt is mondta a belevalóban, hogy Alekosz meghívta egy hétre az érdi rezidenciájába...:))))

Szirénke 2011.01.30. 14:00:14

Én ott voltam tegnap a párbajon, és meg kell mondjam, hogy Alek tényleg úriember volt! A reklámszünetekben is tök normálisan beszéltek Zsófikával, és a végén is a kézcsók.. Nem mondanám, hogy MMKK bírom Aleket, de ez a pont jár neki

Italo Balbo 2011.01.30. 14:01:40

Az ilyen Olivér-féléknél már csak a buta, jelleg és jellemtelen utánfutóikat lehet jobban utálni (pl Jerzy). Béci is csalódást okozott, amikor elkezdett magyarázkodni és nem merte azt mondani Olivérnek, hogy igen, pont azt beszéltük, hogy úgy sírsz, mint egy kislány

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.30. 14:04:52

Hajni
köszönöm így ebéd után, hát megint jót röhögtem:)))

Zabkása 2011.01.30. 14:14:25

@Hódos Hajnalka: szia Hajni! :)

Olivér a kicsit kisebb mint két méteres szar hasonlat hatalmas volt, bár én őt birom de jót nevettem :D

csak egy észrevétel: Jerzy, Anikó és Olivér nem a riportszobában dünnyögtek együtt, hanem a nyugiban :) de tudom h nem javítod ki de egyszer hadd trollkodjak énis :D

Mimózaróza 2011.01.30. 14:15:02

Nehezményezem,hogy jeles kommentátorunk,Hódos Hajnalka,nem emlékezett meg Zsófika egész VV-beli tündöklése legblődebb sziporkájáról,amit épp a tegnapi, a párbajnapi összefoglalóból kaptunk az agyunkba!Arra célzok,mikor Zsófi leányasszony kifejtette,hogy nem kér a tojássárgájából,mert ő nem eszik gyereket,és a tojássárgája az biz'a gyerek.A tojásfehérjéből ellenben fogyaszthat,mert a tojásfehérje az csak a magzatvíz,és mi van abban...?
Ilyen,ősfilozófusokhoz (Zsófus)méltó,szösszeneteket vétek elszalasztani,úgyhogy az elbóbiskolás,pisiszünet,más csatornákkal való kacérkodás stb.,eretnekség!

.lll. 2011.01.30. 14:15:24

a következő kizúgó pedig a békünrambó lesz

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

úriasszony létedre nem röhöghetsz,legfeljebb somolyoghatsz:D

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.01.30. 14:21:09

"..őt a Villába nem bezárták.." Ja igen, a többieket zárták be vele :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.30. 14:22:46

@lófő:
úgy tudtam:DD
de nem vagyok az a somolygós típus:)
akár haza is jöhetnél:)

flanker 2011.01.30. 14:27:13

@Mimózaróza:
Zsófi leányasszony kifejtette,hogy nem kér a tojássárgájából,mert ő nem eszik gyereket,és a tojássárgája az biz'a gyerek

Hm, ebből kimaradtam, de tegnap nem voltam egész nap. Jogos egyébként, a kérdés csak az, hogy vajon húst evett-e kiscsillagunk, vagy a kifejlett állat nem számít gyereknek? Vagy ha már nem bornyú, hanem tehen, akkor oké?

A lényeg a lényeg, hogy kint van, nem csámcsog-szürcsög a fülünkbe többet.
(Bár ebből az önérzetes kis tojásfehérjekezdeményből kinézem, hogy direkt a mi idegesítésünkre kilopta a habüstöt és magával viszi majd, amikor vendégszerepel a Nekedvalóban.)

MegLepke 2011.01.30. 14:32:34

@flanker: a húsról is beszélt: a csirkemellet megeszi, mert azon nem látszik, hogy egy állatból van.:D

Hajni, köszi tesó, örülök, hogy nem csak viola és én kapunk agyfaszt a folyamatos nyelvnyújtogatástól.:)

K Tomoceusz 2011.01.30. 14:32:45

Izgalmas párbaj volt , az egyik résztvevő vissza akart menni , a másik meg kint akart maradni . Darabokra tépték egymást , hogy kívánságuk teljesüljön . A leánynak elmagyarázhatta volna valaki , hogy havi 1millióért és egy normális lakásért hány Zsófi-féle ruhakölteményt kell eladni .
Egy másik szakember Anikónak adhatna tanácsokat haj témakörben , lányom ne feszísd azt hátra , csak ha te is szerepet akarsz a következő Majmok Bolygójában .
Gigi és Jerzy volt a tegnapi nap fénypontja , ami mindent el is mond a színvonalról . A srácnak ehhez elég volt előadni Boney M-es frontemberként az add ide a didit . A lánytól viszont sokat tanulhattunk . Rejtélyes belső korral szervezetünkben tilos a főzés , mosogatás , takarítás , mosás , vasalás , pelenkázás , de a gokartozás kifejezetten javasolt .
A végére egy jóslat . Ma sok-sok kézilabda és főzőcske bejegyzésre lesz szükség , hogy kommentben elérjük a négyszámjegyű eredményt .

lemonkeyface (törölt) 2011.01.30. 14:34:04

Évának érdemes megfigyelni az alkohollal való kapcsolatát.. hihetetlen mennyire rá van állva :D Olivér meg egy szar. Anikó ne állj át <3

Zabkása 2011.01.30. 14:36:26

@K.Tomoceusz: esetleg a tegnap esti Barca meccs is kell hozzá :D

flanker 2011.01.30. 14:36:35

@MegLepke:
Majd jól ráküldöm Trollseprűt, csak dugja elő a fejét! :-)

Lanois 2011.01.30. 14:37:53

@Szirénke: Hányadik sorban ültél?

Ancilla 2011.01.30. 14:38:18

Bár lehet, hogy Alekoszunk egyike az utolsó lovagoknak ebben az illemszabályokat nélkülöző világunkban, mégis elkövetett két illetlenséget a tegnapi kézcsóknál:

1. A kézcsók alkalmával a férfi a nő nyújtott kezére HAJOL, és zárt ajakkal érinti a keze fejét. (Tehát nem emeli föl a nő kezét.)
De ez még hagyján!! Most jön az igazi vétség:

2. Nem szabad kezet csókolni a királynőnek és a királyi család hölgytagjainak!
Márpedig Zsófi KIRÁLYLÁNY!!!!

Ejnye, ejnye, Alekinyó!!!

flanker 2011.01.30. 14:38:35

@K.Tomoceusz:
Ma sok-sok kézilabda és főzőcske bejegyzésre lesz szükség , hogy kommentben elérjük a négyszámjegyű eredményt .

De most miért????????????????
Alig várom, hogy visszamenjünk a kezelhetőbb 4-500 kommentes napokra. (Na, most ezért kirúgnak vajon?)

Viner Spicli 2011.01.30. 14:42:09

Olivérnél az ízületi fájdalmak is az amfetaminfüggőség az az arról való lejövetel tipikus jelei...szar lehet ott neki bent, de hát mindkettő állapotot (spuri függőség, beköltözés) magának köszönheti, senki nem állt géppuskával a háta mögött ;)))

flanker 2011.01.30. 14:44:08

@Ancilla:
Mondjuk ezeket a hibákat azért lehet neki megbocsátani, mert Alek nem udvarias, hanem egy modors kis pöcs, aki ráadásul nárciszta és többszörös pata. Aki udvarias, az nemcsak puszta illemből "követ el" dolgokat, hanem mert törődik a másikkal. Márpedig Alekj csak saját magával, a saját, jól megalapozott hangulatával, bioritmusával, összehozott pömpölődédelgetésével törődik.
Aki udvarias, az végighallgatja a másikat, meghallgatja, ha a másiknak van kifogása ellene, nem utasítja el zsigerből még a feltételezését is annak, hogy esetleg ő is tévedhet, lehet hibája, nem hágja át a másik (lányok) teste feletti szuverén birtokjogot, stb, stb.
Inkább ne is kezdjek bele, mert megint felhúzom magam. (Mint valahányszor, amikor egy elfogult és elvakult Alek-fen tündökölteti magát a Nekdvalóban.)

Lanois 2011.01.30. 14:45:21

@flanker: @K.Tomoceusz: Manapság már nem éri meg senkinek a négyszámjegy elérése, mert nincs ajándék, így nincs motivácó sem.

.lll. 2011.01.30. 14:45:57

@K.Tomoceusz:

hüvelygombával nyugodtan gokartozhat,legalább akkor nem ferpz

-Hoze- · http://www.hoze.blog.hu/ 2011.01.30. 14:47:08

Hogy lehet ennyit írni erről a szarról..? El se olvasom... Wáá..

vörös áfonya 2011.01.30. 14:48:30

@boldogember01: Az én életemet most egy nagy szívlapát változtatná meg.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.30. 14:49:21

@Mimózaróza: "Azok már csak apró dolgok voltak, amik a pohárra ... rakódtak rá" © by Zsófi.

Zabkása 2011.01.30. 14:49:44

@vörös áfonya: adj neki! :)

@boldogember01: te nagyon csúnyán eltévedtél

christaylor 2011.01.30. 14:53:00

Igazából untam a tegnapi párbajt, vélhetőleg amiatt, mert mindenki tudta már jó előre az eredményt, azt, hogy ki megy majd vissza. Nem volt érdekes. Bezzeg, ha két, igazán erős ember párbajozott volna... Akkor valószínűleg nemcsak félszemmel követem az eseményeket.

Zabkása 2011.01.30. 14:54:43

btw mire tippeltek ki lesz a legközelebbi kiválasztott?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.30. 14:58:53

@Zabkása: Szerintem Laci, vagy Jerzsy, de az előbbi sokkal esélyesebb. Kivéve, ha Zolivér megint renitenskedni fog...

Zabkása 2011.01.30. 14:59:58

@King of Shadows: remélem h Laci! nem bírom!!!! ő meg kiviszi Olivért, de Oli szerintem visszamegy. Laci unja is már ez látszik, és nem is bírja idegekkel már

vörös áfonya 2011.01.30. 15:00:38

@Zabkása: Valamelyik Rácz tesó.Talán.

Zabkása 2011.01.30. 15:02:15

@vörös áfonya: Bécit nem viszik ki szerintem, Gigi meg Évi a két főellenség meg most egymást puszilgatták h javult kapcs..... bár persze ez az élő műsornak is szólhatott

Lanois 2011.01.30. 15:02:34

@vörös áfonya: Jólvan felfogtam elsőre is. Irtó anyagias lettél az utóbbi időben, leszámítva azokat a pillanatokat, amikor a mosókonyhában pityeregsz fejeden egy hatalmas törcsivel.

vörös áfonya 2011.01.30. 15:04:24

@Lanois: Pénzügyi téren volt kitől tanulnom,amúgy az meg nem törcsi,hanem a te pléded.

M&Ms (törölt) 2011.01.30. 15:05:19

Nem értem, hogy minek kellett ezt a párbajt úgy megnyújtani, mint a rétestésztát. Persze, a Retekklub fejeseinek a nézettség a lényeg, de akkor is, ez esetben legalább valahogy feldobhatták volna az egészet, egy látványos show-val ha már a kiválasztásnál borítékolható volt, hogy Alekosz megy vissza.

rmr 2011.01.30. 15:05:46

nekem tetszett a Bali nyakkendője, ilyen 1967-es hangulata volt, viszont ezek a szűk fazonok kimehetnének már a divatból

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.30. 15:09:24

@Zabkása: Hát ... Szerintem Alektól számíthat egy jelre. Évától is, abból ítélve, hogy fél Gigitől ("A következő kanyarban nekem kell párbajoznom vele, és akkor ki fog ejteni".). Olivér is valószínűleg ráteszi, úgyhogy marad Szandi és Jerzsy, mint bizonytalansági tényező. Ha a trió meg tudja győzni őket, hogy szavazzanak Lacira, ő megy.

A Béci-Laci-Gigi hármas ismét együtt fog szavazni. Ani és Bömbi szerintem Jerzsyre tesz...

Hannibal22 2011.01.30. 15:10:41

@MMs drazsé: ja,az nem párbaj,hogy beledöglenek a székbe és levetítik nekik az eddigi baromságaikat.
lenne valami feladat amivel rabolhatnának a másik szavazataiból x százalékot vagy mittudomén.

Ancilla 2011.01.30. 15:12:00

@flanker: Tökéletesen igazat adok Neked. Alekosz egész magatartása, szóhasználata egy tudatosan felvett és követett viselkedés. Ő a gáncs nélküli lovag, a női nem nagy tisztelője (szavakkal), ugyanakkor tárgyként tekint rájuk (saját bevallása szerint is. Paneleket, betanult kifejezéseket használ, teljesen természetellenes (modoros) az egész ember. Még a hangsúlyozása is, ahogy erőteljesen megnyomja a szavak elejét, művi. Mint maga az egész ember. Mint aki könyvekből és régi filmekből tanult kommunikálni és élni. S mivel annyira elüt a természetestől, ezért válnak szlogenné a mondatai.

Zabkása 2011.01.30. 15:12:11

@King of Shadows: Ani miért? Bömbi azt tudom mert meg akar mérkőzni.... lol

Lanois 2011.01.30. 15:13:01

@vörös áfonya: Jó, én meg megittam a pezsgődet. Remélem nem haragszol.

christaylor 2011.01.30. 15:13:34

Mellesleg a BeleValóban az volt, hogy Alek Zsófi fülébe azt súgta a búcsúzáskor, hogy meghívja őt egy hétre az érdi villájába.

Vagy ez volt már? Csak lusta vagyok visszaolvasni azt a temérdek kommentet! :)

MegLepke 2011.01.30. 15:13:35

Már elkezdték Laci lejáratását. Van a velveten egy cikk: Bekattant VV Laci. A tartalom viszont nem igazolja a címet. Szerintem is Laci-Olivér párbaj lesz. Mellesleg túl sok csaj esett ki eddig, most már a fiúkat kezdik el szórni sztem. Igen, én összeesküvés-elmélet párti vagyok.:)

Zabkása 2011.01.30. 15:14:52

@Lanois: arra nem gondoltál h esetleg el akarja tenni emlékbe?

Ancilla 2011.01.30. 15:15:31

@hannibal22-73: "az nem párbaj,hogy beledöglenek a székbe és levetítik nekik az eddigi baromságaikat."
Pontosan erre gondoltam én is. Az, amit addig csinálnak, az a párbaj, ez itt már csak eredményhirdetés. És az a nevetséges az egészben, hogy olyan elszánással készülnek a "párbajra" - pl. arra, hogy ott majd nem kímélik a másikat, hogy nem tesz lakatot a nyelvére (pl. Zsófika nagy ígérete)- mintha bármi is ott és akkor dőlne el.

flanker 2011.01.30. 15:18:17

@christaylor:
Temérdek komment???
Miről beszélsz, te lusta nőszemély? Már több mint 3 órája kint van a poszt és még csak 66 komment van! Voltak napok, mikor egymagad ennek a kétszeresét írtad... :-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.30. 15:18:24

@Zabkása: Már kétszer rádobta a jelet, mert összevesztek. Aztán ismét összevesztek azon, hogy kétszer is ki akarták szavazni egymást (Jerzsy ezzel indokolta a kilépését Laciék csapatából, aztán meg átsodródott Alek táborába). Szerintem a másik oldalhoz csak Gigin keresztül kapcsolódik ... egyelőre.

MegLepke 2011.01.30. 15:19:42

@Ancilla: a párbaj csak egy esti mónikasó 2 szereplővel.

Ancilla 2011.01.30. 15:21:00

Ha van türelmetek végignézni, ezen a videón a négyek bandája latolgatja az esélyeket Alekosz párbaja előtt. Csak egy rövid részt adtak le belőle, itt hosszasabban végigveszik az erőviszonyokat, kit miért mikor érdemes megjelölni, kivinni, hogyan alakulnak az erőviszonyok Alek visszakerülése után stb.
indavideo.hu/video/vv012000000030

.lll. 2011.01.30. 15:21:10

Ani-Oli lesz a következő szerelmespár,Ani egy hülye tyúk,Oli egy büdös disznó,összeillenek, napi 9szer

Kata Marán 2011.01.30. 15:21:14

Ancilla, igazat adok. Nem beszél Alkesz, hanem kinyilatkoztat, bár értelmeznem nem sikerül. Pl:bíztatja valamelyik leányzót, hogy vegye le fürdés közben a melltartóját.Az persze nem veszi le, mire a szerencsétlen flótás megsértődik, hogy ő csak jóindulatuskodott. Mi van?

christaylor 2011.01.30. 15:21:19

@flanker: nem véletlenül volt ott a szmájli! :)

Remélem, viccelsz és nem számolod az éppen aktuális poszthoz írt hozzászólásaimat!
Egyébként erős túlzásnak tartom, hogy napi szinten ennyit írtam volna bármelyik alá is.
Voltak napok...Elmúltak.

flanker 2011.01.30. 15:22:50

@Ancilla:
Jó csaj vagy, téged majd beveszlek az AntiAlek klubomba. Majd sokat fikázunk és dühöngünk, különösképpen az önbecslés és reális látás nélküli nőszemélyek okán, akik alig várják, hogy a lábai elé vethessék magukat.
(Lehet, hogy kicsinyes vagyok és bosszúálló, de minden egyes nőt sajnálok tőle, aki valahogy is kinéz és könnyebb 65-70 kilónál. Az a világ rendje, ahogy régen volt: trollokat és szörnyeket neki, azokból se sokat!
Könyörgöm a világnak: ne jutalmazzuk a devianciát!!!)

vörös áfonya 2011.01.30. 15:23:06

@Lanois: Önző,ganaj módon tetted.Remélem megbántad.

Zabkása 2011.01.30. 15:23:22

Olivér Encikéje mit szól ahhoz, hogy Oli le akarta venni Ani melltartóját? :D

dozen 2011.01.30. 15:24:07

66 nap alatt egy mmkk-val nyerni... tényleg ez a valóság?
Mostantól számolni fogom az aranyköpéseimet és megnézzük igaz-e

M&Ms (törölt) 2011.01.30. 15:25:17

@hannibal22-73: jaja, pont ilyesmire gondoltam én is, valami stúdióban lévő feladatra, mert ezek a párbajok néhány percet leszámítva régebbi összefoglalókból összevágott ismétlések. Egyébként szerintem a következő kiválasztott már rutinosan Éva lesz, és kihívja az egyik Rácz tesót, inkább Gigit, ahogy már megbeszélte Olival és Alekkal.

puszták éhes vándora 2011.01.30. 15:25:45

Alekosz olyan "győzelmet" aratott, amivel nem illik dicsekedni!
Mondja már meg valaki, mitől "párbaj" ez az idétlenkedés? A párbaj egész más! Rosszul tudom?
Van arról infó, hogy Alek miért "szakította" be az ajtót? Nem láttunk, halottunk valamit?
Mi a vélemény a C:c-n megjelent Bors információról?

Lanois 2011.01.30. 15:25:53

@Zabkása: De gondoltam, csak utána elvetettem ezt az ötletet.
@vörös áfonya: Nem bántam meg. Ha megint kapnál pezsgőt, azt is meginnám. De utána elnézést kérnék, ahogy most is.

flanker 2011.01.30. 15:27:53

@christaylor:
Én soha nem viccelek! :-)
(Hiányzik a humorgén belőlem. Nem az én hibám: atyai örökség.)

Voltak napok...Elmúltak.
Sic transit gloria mundi gyévocski, szokom mondani.
Új avatar, új Chris.

No, megyek én is inkább dolgozni, mielőtt elszalad velem a ló.

rmr 2011.01.30. 15:28:56

Úristn, itt olvasgatom a kommenteket, tényleg van, aki Alekoszt lovagiasnak és szofisztikáltnak tartja?

Nem hiszem el, hogy van akinek tényleg tetszenek ezek az ócska tévészinkron szintű, közhelyes marhaságok, meg az állandó durva szexuális utalások.
Ne is beszéljünk erről az elég bénán játszott konyakozgató-szivarozós szerepről, amivel valszeg tényleg azonosul, és ami csak azt szolgálja, hogy pár percre megfeledkezzen lelki-anyagi nyomoráról.

mocskosmacska 2011.01.30. 15:29:34

Alekosz nem volt tirpák paraszt, ahogyan számítottam.
Zsófi nem kellene leszólni a tojás sárgája-fehérje fejtegetéséért. EGy félig gyerek lánynál ez még aranyos.
Egyébként érdekes volt megfigyelni az egymás mellet ülő Alekosz mama és Zsófi mama viselkedését.

Dr_utcai_arcos 2011.01.30. 15:30:43

@Ancilla: "Mint aki könyvekből és régi filmekből tanult kommunikálni és élni." Nincs "mint", szerintem onnan tanulta (?). Egyébként a legrosszabb fajta, buta, de eljátsza, hogy az amit el akar mondani, azt, hogy is magyarázza meg, hogy te is értsd.Nem akarom bántani a MESTERT, de olyan lesz 50 évesen mint Szalacsi.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2011.01.30. 15:30:55

Rettenetesen modoros, félművelt f.sz ez az alekosz gyerek.

christaylor 2011.01.30. 15:31:10

@flanker: Lesz majd még újabb avatar is, de én maradok a régi.

mocskosmacska 2011.01.30. 15:31:21

@rmr: Nem tartom lovagiasnak, csak most a párbajon nem volt akkora bunkó, mint szokott.

K Tomoceusz 2011.01.30. 15:33:34

Ki lesz a következő kiválasztott ?
Elég ránézni a naptárra .
Páratlan hét , tehát Éva .
És kőkeményen kiviszi Gombit .
Már csak 2 hét és jön az újabb izgalom .

És ez így fog menni , amig öten maradnak , akik ölni is képesek a fődíjért .
Akkor lesz érdemes nézni a műsort .

christaylor 2011.01.30. 15:33:57

@mocskosmacska: igen, egyébként egészen kellemes csalódás volt önmagához képest. viszonylag tűrhetően viselkedett.

rmr 2011.01.30. 15:35:54

@mocskosmacska:

nem rád gondoltam, valaki feljebb az utolsó lovagnak vagy minek nevezte

K Tomoceusz 2011.01.30. 15:36:01

@mocskosmacska:

Nem kell leszólni Zsófi anyját . Egy még félig gyerek anyja , aranyos . És az apja is tuti az .

Kata Marán 2011.01.30. 15:36:41

Azért szakította be az ajtót, mert ment volna már "haza", beszámolni a párbajról. Olvastam, Alkesz apja nyilatkozta, hogy a fia már attól is ideges lett, hogy kivitték őket a disznótorra. Kizökkentették a kellemes miliőből. Ez egy szánalmas balfék, elég neki a korlátlan kaja , pia, szivarka, nők, akik le se tojják, munka nuku, és Hawaion érzi magát. Mellesleg a szülőket is letojta tegnap, rontott vissza a kéjlakba. Szegény szegény Butatojás.

vörös áfonya 2011.01.30. 15:39:52

@Lanois:Pedig a viszonyukban a határ a csillagos ég lett volna,és ezt a szakmai tapasztalatomra támaszkodva mondom.

MegLepke 2011.01.30. 15:41:06

@Kata Marán: Nem mehet oda a szülőkhöz, ez szabály. Integetett volna nekik 5 percig? Az ajtóval kapcsolatban pedig továbbra is fenntartom, hogy hamarabb engedték be, ezért gyorsan kitaláltak egy sztorit, hogy beszakította. Ha MMKK van önuralma, biztosan nem most borul el az agya. (Nem kedvelem egyébként)

K Tomoceusz 2011.01.30. 15:42:17

@Kata Marán:

Szar lehet párbajozónak lenni . Ha Alekosz beugrott volna anyja nyakába , tőlem kapott volna , így hogy nem tette tőled .
Egyébként nem sietett volna vissza a kéjlakba , ha az a bunkó Balázs megkínálja pár pohár itallal .

rmr 2011.01.30. 15:43:16

Alekosz egyébként az elején szórakoztató volt, vicces idióta, most viszont már halálosan unalmas.
Remélem időközben elhatalmasodik rajta valamelyik pszichés betegsége, és felkavarja az állóvizet.

Lanois 2011.01.30. 15:43:31

Alkesz mindenesetre sajátságosan ötvözi magában egy 50-es évekbeli amerikai fiatalembert, Mr.Beant, Rupert Pupkint, és egy lajhárt.

Hooshee · http://hooshee.blog.hu 2011.01.30. 15:44:42

"Oli, a kicsit kisebb, mint két méteres szar"

Ezen vinnyogtam, Hajni, ötös... a következő párbajról nem akarsz élő közvetítést adni? :)

K Tomoceusz 2011.01.30. 15:45:48

@rmr:

Mi meggyőzhetőek vagyunk .
Te megmondod melyik játékos a szórakoztató és mi neki fogunk szurkolni .
Nyugodtan mondhatsz több nevet is , széthúzó társaság vagyunk , ritkán klikkesedünk .

rmr 2011.01.30. 15:56:29

@K.Tomoceusz:

:D akkor ne szurkoljatok egyiknek sem, egy ideig ne nézzétek, ezzel rákényszerül a Csatorna nagy Csével, hogy bedurvítson, aztán érdekes lesz a műsor :)

Lanois 2011.01.30. 15:57:56

@vörös áfonya: Finom volt a pezsgőd. Kár, hogy elfogyott...

vörös áfonya 2011.01.30. 15:59:43

@Lanois: Legalább 3dl-es borospohárból ittad?

redhaven 2011.01.30. 16:02:39

@MegLepke: bocs a kései reflektálásért(fijam szülinapjára főztem,közben beálltunk 90fokba mint a derékszög,de úgy nyelvet nyújtogatni mint drága Gobbi Hilda...senki,soha,semmilyen körülmények között.
Imádtam:-)))))))

K Tomoceusz 2011.01.30. 16:03:59

@rmr: egy ideig ne nézzétek,

Számíthatsz ránk . Akararerőnk annyi mint állat . Hiába mutagatnak ezek napi 40 óra online-t , mi sokkal hasznosabban töltjük az időt .
Cserébe tőled csak azt kérjük , nevezd már meg azt a pár szórakoztató játékost , akiknek Márai olvasás közben is szurkolhatunk .

Mimózaróza 2011.01.30. 16:08:23

@mocskosmacska:
Amikor a napköziben egy elsős és egy másodikos kislány azon elmélkedtek,hogy a tojásnak van-e köldöke,az aranyos volt(úgy döntöttek egyébként,hogy van).Egy 19 évesnél azért az ilyen "gyerekszáj" már más megítélés alá kell,hogy essen szerintem.:)

rmr 2011.01.30. 16:10:02

@K.Tomoceusz:

Te most izélgetsz engem? Hogy jön ide Márai? Leírtam a véleményemet, annak szurkolsz, akinek akarsz.

K Tomoceusz 2011.01.30. 16:13:51

@rmr:

1 . aha
2 . 6os villamossal
3 . Gyenkujem szépen .

Ancilla 2011.01.30. 16:14:14

@rmr: Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!! Nem tettem idézőjelbe a "lovag" szót. De ha elolvasod a többi - szintén róla szóló - kommentemet (kicsit lejjebb), rájössz, hogy ironizáltam. Ugyanolyan nevetséges, mint Don Quijote...

Mme Chauchat 2011.01.30. 16:17:47

@redhaven: remélem, a fődrengés nem tett kért a meggyfákban

redhaven 2011.01.30. 16:22:03

@Mme Chauchat: az lelkiállapotomat kilendítette kicsinyt,ám nem tartott olyan soká,hogy a beszaráshoz kellő előkészületeket megtegyem.

.lll. 2011.01.30. 16:23:57

@Mme Chauchat:

a meggyről jut eszembe,hogy milyen fincsi meggy torát ettem vót

redhaven 2011.01.30. 16:24:32

@Mme Chauchat: ui:remélem nem,hát hogyan fotóckodnék közöttük idén??
úgy elirigyeltem Tünci naptárját....

vörös áfonya 2011.01.30. 16:25:33

Annában az öreglány kész,imádom:)

redhaven 2011.01.30. 16:26:31

@lófő: pálesz formájában is jöhet!!!!
(körömlakk kedvelő hölgyemények most ne figyeljenek),de van kajszink,és szilvánk is...

Mme Chauchat 2011.01.30. 16:28:55

@lófő: hát, ha már itt tartunk, szebb is lenne a meggytorta-avatar, apám! Nem bántásból, hanem nyálfolyatásból mondom

Traitor General 2011.01.30. 16:29:02

@redhaven: jaja mindenbova cuku-muki koronácskát brrr....

MegLepke 2011.01.30. 16:30:56

@redhaven: meggy a kedvencem. Bár a legjobban a mézesekért rajongok (zsindelyes mézes meggy:)). Szoktál mézeset is készíteni?

redhaven 2011.01.30. 16:32:46

@Traitor General: majd a tünci-pünci pinkek dominálnak.
na!!!
nem sárba tiporni a nyiladozó tehetséget
csöppnyi tojásfehérjét adagolva,még kijöhet valami.
ciprusi fahéjas csirke.

joszif 2011.01.30. 16:33:53

Elcseszte a négyes, igaza volt Évának és Szandinak ha a testvéreket meg akarják bontani akkor most kellett volna. Most simán kiesett volna a Gigi. Jövő héten Éva kivihette volna a zsófit. A négyes teljesen biztonságban lehetett volna.
Most Éva lesz megint de már nem igen van gyenge ellenfél. Talán a Jerzsi de őt nem hinném hogy kiviszi. Szóval nagyon nagy esélye van annak hogy Éva bukja a következő párbajt. Akkor van esélye Évának ha Gigi kapja a legtöbb jelet mert akkor talán nem őt viszi majd ki, de még akkor is nagy az esélye hogy vele menne.
A négyes legnagyobb esélye ha Lacit sikerül kiválasztani és akkor ő Olivérrel menne párbajozni és Oli valószínű nyere is. De idióták lesznek és Gigire pakolgatják majd...

christaylor 2011.01.30. 16:35:32

@vörös áfonya: ezen röhögünk itt a főbérlőmmel már vagy félórája, hogy "ismertem egyszer egy lányt,aki szemtelenkedett...." :D

.lll. 2011.01.30. 16:36:17

@redhaven:

nem iszunk páleszt,mer úgy fogunk kinézni mint az idióta Alek és az asszon benyújtja a válópert:D

christaylor 2011.01.30. 16:36:25

@christaylor: ja,most látom,hogy nem is ide akartad írni. hát most már mindegy, én is ide válaszoltam neked. :)

redhaven 2011.01.30. 16:39:53

@MegLepke: igen.
csak nem úgy
mi a hordóba teszünk "mézalját".
na,az is megér egy misét....
mire kitelefonálom nővérkétől a pitli mézet,annyiért új-zélandról idehoznák repellővel...
a méz elindítja a kellő folyamatokat,napon soha cefrét!!!!!
majd a mester kifőzi.
türelmetlen alkeszek kávéfőzőn szokták...aztán csodákszunk,hogy senkinem tud olvasni...:))))))

redhaven 2011.01.30. 16:41:30

@lófő: fenti rávilágít a miértekre.

K Tomoceusz 2011.01.30. 16:42:14

@joszif:

Már csak 4 csaj van bent , nagyot csalódnék Alekoszban , ha Gigire vagy Anikóra tenné a jelét . Eddig rendben volt , de a felesleges csajok már kint vannak .
Oli pöcs , tehát szavazhat nőre .
Éva és szandika nő , kellemes helyzetben vannak , bármit csinálnak az logikus és rokonszenves .
Nagy viták lesznek most , ha egyvalakire akarnak tenni négyen .

MegLepke 2011.01.30. 16:49:00

@redhaven: én a főzéséhez nem értek, csak az ivásához.:)

Lanois 2011.01.30. 16:50:10

@vörös áfonya: nem pohárból ittam, hanem az üvegből.

Mme Chauchat 2011.01.30. 16:51:35

@lófő: jah, kösz. Általában azonnal megvásárolható 8 és 14 szeletesben.

John May R 2011.01.30. 16:51:57

Sziasztok, jó estét mindenkinek!

Előzetes az esti öf.-ból:

valovilag.hu/video/116563

Anikó Olivérnek panaszkodik Zsófira.

joszif 2011.01.30. 16:56:22

@K.Tomoceusz:
az a baj hogy ha összebeszélnek akkor tegyük fel Lacit választják (tuti nem fogják félnek tőle valamiért) akkor is csak 4 jel ment rá.
Ha másik "csapat" összebeszél akkor Anikó, Gigi, Béci, Laci és nagy valószínűséggel Jerzy is benne lesz hogy Éva legyen a kiválasztott. A gombi meg hát már lényegtelen is.
A Négyes nagy esélye abban lehet hogy a másik fél feladja a csapatot és nem egyre szavaznak és egy-két jelet szétszórnak Olira is.
Ha Éva megy ki akkor egy nagyon szoros párbaj lesz akár kivel is megy ki és sanszos hogy harmadszor már nem megy vissza. Onnantól egyenes út a döntőbe a Rák testvéreknek. Bécit nem merik majd kihívni sose. Gigivel meg talán Szandika megy majd ki egyszer de addigra leül már majd ez a verzió és lehet mással megy majd...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 16:58:38

Az volt már, hogy Szandika -gondolom tudatalatt- egy full néger nőre műttette át magát, de ez csak akkor lett nyilvánvaló mikor magára kente a cipőkrémet? Nagyon durva! Tényleg mint valami szakácsnő a Bible Belt-ből.

A tegnapi öf meg megkaphatná a tiszteletbeli "Alkeszek ámokfutása" alcímet. Amit a sok piás összevernyákolt.. hol a piám? mit ittatok? hol a piám? ki itta meg? én is kérek. addjá'!!!

Szólj, ha kell 2011.01.30. 16:59:04

"Vannak pillanatok, amikor nem kell mondani semmit. EZ most ilyen" (nyűszít)

MegLepke 2011.01.30. 17:01:44

@John May R: Hello! Hát úrisTN! Azok a körmök Anikónál!!

vörös áfonya 2011.01.30. 17:03:52

@Lanois: Az üveget majd ne dobd el légyszi,mert elteszem emlékbe.

piszok alfréd 2011.01.30. 17:04:39

hi mindenki!
Ancillának tök igaza van nyalekosz ügyben.
én úgy fogalmaznám meg, hogy csak annak tűnik ez az alkoholista intelligensnek, aki még nála is egyszerűbb. vicces, amikor kultúrbaromnak nevez valakit ez a tanulatlan fasz...

naezjó... 2011.01.30. 17:05:27

Kedves H.H.!
Amióta megírtad 1 hozzászólásban, h te csak kommentekben szapulsz, a cikkekben nem... Na azóta egyre kevésbé igaz ez az állításod. Remélem visszatérsz a kezdetekhez. További jó munkát.

Lanois 2011.01.30. 17:06:10

@vörös áfonya: Már kidobtam. Ne haragúdj!

K Tomoceusz 2011.01.30. 17:06:51

@joszif:

Akkor nézzük a Fantasztikus 6-ost vagy 5-öst . Náluk a két Rácz mondja meg ki , mit , miért , mennyit és hol . Kiváncsi lennék melyik csapattag tudná befolyásolni a véleményüket . (gyors belegondolás...egyik sem ) Marad a kettes variáció , kit tud meggyőzni a két Rácz , hogy arra szavazzon ,akire ők . Jerzy , aki félig már rokon , még egyszer sem bizonyított . Nekem Anikó és Laca is gyanús . A dafka és a dafke . Rácznak is egyre nehezebb lenni .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 17:07:04

Indián milyen videóban örjöngött? Emlékszem, hogy láttam, de nem ugrik be a banda neve.

vörös áfonya 2011.01.30. 17:07:20

@Lanois: Gigi még biztos nem vitte ki a szemetet,megnéznéd?

piszok alfréd 2011.01.30. 17:07:49

@joszif:
a logika inkább azt diktálná, hogy magukra teszik az "ötök" a jelet és akkor ők választhatnak ellenfelet, aki lehet az alkoholista k.rva vagy a pudingszájú markecolós...

Ancilla 2011.01.30. 17:09:29

@joszif: Lacitól - szerintem - azért félnek, mert tudják, hogy nagy baráti és egyéb kapcsolati hálózat áll a háta mögött, akiknek esetleg nem nagy gond sms-eket dobálni. Továbbá - a bentről jövők elmondása szerint - Laciról benn egészen más kép van benn, mint kinn. Ők nem tudják, mit mutat és mit nem az rtl.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 17:10:32

@vörös áfonya: Poreszt nem nézek. Ráadásul, ha jól rémlik, zenecsatornán se adnak olyat.
@naezjó?: Aranyananász Díjat kapsz, de nem talált. :D

piszok alfréd 2011.01.30. 17:10:45

a laci helyében magamra kérnék minden jelet és kivinném szandálkát...

naezjó... 2011.01.30. 17:12:07

@neccharisnyás útonálló:
Tiesto: Karl May fívőr 2000 remix? lécci

Lanois 2011.01.30. 17:12:52

@vörös áfonya: Biztos nem vitte még ki, mert fáj a hasa. Úgyhogy ha gondolod még kiszedheted. Szép emlék lesz.

K Tomoceusz 2011.01.30. 17:13:01

@piszok alfréd:

Tanulatlan fasz Alekosz ? Ezt hogy vetted észte ebben a társaságban ? Kár hogy a nemet megjelölted , mert ez egy 15 ismerősös egyenlet is lehetett volna .

MegLepke 2011.01.30. 17:13:55

@Ancilla: én ezért mondom, hogy Laci kiválasztatja magát és kimegy Olival.

Mme Chauchat 2011.01.30. 17:16:22

@MegLepke: ŁoŁ. Amúgy is kiválasztott. Mint mindegyik...

Bogi és Burkó 2011.01.30. 17:16:47

@redhaven: én a birsért vagyok oda. körömlakkot sskk.

vörös áfonya 2011.01.30. 17:17:16

@Lanois: Találtam a szemétben egy ananászt,szerintem a tiéd volt.Ne haragudj,hogy nem vettem ki.

Ancilla 2011.01.30. 17:17:40

@K.Tomoceusz: Én nem hinném, hogy Béci bárkit is befolyásolni akarna. Még a húgával sem beszélik meg, hogy kire raknak jelet (Lásd a legelső kijelölést, amikor Gigi Zsuzsira tette azért, mert Béci barátnőjét gyalázta. Béci minderről akkor értesült, amikor Gigi a táblánál állt, s azt mondta, ha ezt hamarabb tudja, ő is Zsuzsira teszi.)

Naiv lennék??

locsolóember 2011.01.30. 17:18:09

"A Négyes csapata bensőségesebb. Zsófi ezt nem érti, mert az ő csapata is az."
BeLsőségesebb - így hangzott el. ;)
Amúgy üdv mindenkinek. Beköszönök, ha valahová belépek.
Mindíg, minden körülmények között.

K Tomoceusz 2011.01.30. 17:19:15

@Ancilla: mert tudják, hogy nagy baráti és egyéb kapcsolati hálózat áll a háta mögött, akik

Ezt honnan tudnák ?
Mert Laca mondta ?
Akkor miért fészkelődött a beszavazóján ?
Félt , hogy a gazdag haverjainak foglaltat jelez a telefon ?
Miért nem győzi meg a Ráczékat , hogy tegyék rá a jelet , ő garantáltan kiejt mindenkit ?

Ancilla 2011.01.30. 17:19:31

@K.Tomoceusz: Szerintem Alfréd arra gondol, hogy Alekosz tanulmányai az általános iskolai fokozattal befejeződtek. (Ez persze nem zárja ki az autodidakta művelődést.)

vörös áfonya 2011.01.30. 17:20:00

@locsolóember: Te cukkoltad fel Szandikát?Vallj színt.

piszok alfréd 2011.01.30. 17:20:05

@Mme Chauchat:
most épp délutáni szundi, ki tudja meddig..amúgy szia!
@K.Tomoceusz:
a többi legalább nem próbál meg okosabbnak tűnni, mint ami. ezzel egyedül alekosz próbálkozik és sokaknál be is jön...

joszif 2011.01.30. 17:21:39

@piszok alfréd: Ennyi eszük nincsen továbbá nem hiszem hogy lenne egy is köztük aki fel merné vállalni azt a kockázatot hogy hátha kintmarad mégha ő is dönti el kivel. Laciban talán van annyi bátorság de kétlem ezt a variációt.

@Ancilla: Igen ugyan ez a véleményem nekem is Laciról.

Szerintem az lesz hogy 5 jel Éva(ha öszzebeszélnek hanem akkor csak 4 jel és Laci Olira rakja), 4 jel Gigi 1 jel Gombitól Jerzy-re.
Ha Laci Olira rak akkor Gigi választ de ő valószínű Évát viszi. Ezért kéne a 4-esnek Lacira rakni és akkor összejönne a Laci Olivér párbaj.

piszok alfréd 2011.01.30. 17:22:25

@Mme Chauchat:

elkiabáltam, sírást hallok az emeletről...

Lanois 2011.01.30. 17:23:02

@vörös áfonya: Szerintem az az Olié volt.

joszif 2011.01.30. 17:23:13

@joszif:
Javítás-> a zárójeles részben: ha NEM beszélnek össze.

piszok alfréd 2011.01.30. 17:23:47

@joszif:

laciéknak nagyobb rizikó, ha az ellenfél választ, mert akkor hamar elfogynak...

Ancilla 2011.01.30. 17:24:29

@K.Tomoceusz: Nem láttam a beszavazót, akkor még nem érdekelt a VV. Viszont amit benn mesél a veszélyes kalandjairól, azzal elkábítja a többieket.

S azt is tudják, hogy anyagilag elég jól van eleresztve (3000 Ft-os órabérét testőrködik).

Ez az egyik. A másik meg az, hogy nélküle, lehet, hogy felkopna az álluk (ezt többször is mondták - nem véletlenül hívják Kajának).

0511 2011.01.30. 17:24:32

@Ancilla: nagyon ül ez a jellemzés erre a 8 elemit végzett "úriemberre" Valószínüleg a Maunika són nevelkedettek rajonganak ezért a kis tolakodó majomért

naezjó... 2011.01.30. 17:24:41

pedig itt lenne az ideje, h megint 1 fijjútól köszönjünk el.

vörös áfonya 2011.01.30. 17:26:42

@Lanois: Mindent megmagyarázol,te kis gonosz törpe.

locsolóember 2011.01.30. 17:27:55

@K.Tomoceusz:
Balázs csak kólával kínálhatta volna +.

Mme Chauchat 2011.01.30. 17:27:58

@piszok alfréd: halihó. A sírás.. így szok lenni, pff

redhaven 2011.01.30. 17:32:49

@Bogi és Burkó: az finom!!!
csak nehéz jól erjeszteni,mert mire megérik hideg van.
én szeretem nyersen is,csókra húzza a szám!
Mondja meg nekem valaki.hogy Béluskába mi az a nagyon ok???
az,hogy eddig a benti tevékenységét szarrá manipulálta a retek????,

redhaven 2011.01.30. 17:36:12

@Ancilla: erre azt tudom mondani,hogy nővérkém anyósa 90 felé ballag,6 osztályt végzett,mégis egyedül szebben beszéli a magyart mint ott benn tizenketten.

piszok alfréd 2011.01.30. 17:36:18

@Mme Chauchat:
remélem visszaalszik.
tegnap azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy ez a négyes mindent megbocsát egymásnak, amiért mással ölre mennének. olika lef.sszopózza az évát, szandikát elküldi az anyjába, nyalekosznak megissza a piáját és mégis a seggében vannak. ilyen erősnek gondolják? amit olivér itt művel( anyázás, kajalopás, pialopás) azért már jobb helyeken eltörték volna mindenét. és rá is férne...

K Tomoceusz 2011.01.30. 17:36:28

@Ancilla:

Meg kellett néznem az ominózus szavazást , mert nem emlékeztem rá , hogy a két Rácz külön jelet tett valamikor . De igen . Remélem a 4ek is emlékeznek rá , akkor megvan ellenük a taktika . Kiválasztás elött 5 perccel kell valamelyik nemévának elküldenie Gigit a náthás csába , így a kis meggondolatlan arra fog szavazni , míg a bátyja az előre megbeszéltre .

piszok alfréd 2011.01.30. 17:37:13

@locsolóember:
elvesztettem a fonalat. mire vonatkozik a kérdésed?

Mme Chauchat 2011.01.30. 17:40:49

@piszok alfréd: ez a barátság. Ámulok, tanulom. A Lllllegnagyobb görénység után is elegendő: bocsánatot kérni. Ettől még jófejnek is fog számítani, a tetejébe... Anyukája megtanította, h kérjen bocsánatot - arra nem tanította meg, h ne legyen görény. Jellemóriások!

locsolóember 2011.01.30. 17:41:19

@piszok alfréd:
Erre: "laciéknak nagyobb rizikó, ha az ellenfél választ, mert akkor hamar elfogynak"

Bogi és Burkó 2011.01.30. 17:46:15

@redhaven: az a helyzet, hogy béluska számomra a többikehez képest o.k. a 4-eshez képest jellembajnok. Tegnap Anikó is meglepetést okozott, Erzsi is meghátrált már. Tőle ilyet még nem láttam. Ez nem azt jelenti, hogy kiváló, csak azt hogy minden relatív :)

@Mme Chauchat: Ez nekem is tetszik. Úgy lealázok bárkit ezután,mint a pinty. elég lezs után egy laza bocsika.

piszok alfréd 2011.01.30. 17:46:28

@locsolóember:
mert akkor oliék a leginkább verhető ellenfelet választhatják, az ő kezükben a döntés. szerintem okosabb, ha laciék választhatnak...

piszok alfréd 2011.01.30. 17:53:38

@Mme Chauchat:
erre gondoltam. ez a szemétláda bárkivel kibaszik utána bocsánatot kér és már egymás nyakában vannak. ezek nem évtizedes barátságok, amibe belefér egy- két összezörrenés...
másik csoda meg az éva volt, aki kirohant olivérhoz árulkodni és alekosz szavait a béci szájába adta, mintha ő cikizte volna olit a kézfájásával.igazi jellemtelen kurva. mondjuk oli fizikai teljesítőképessége is megérne egy misét.minden versenyben utolsó...

K Tomoceusz 2011.01.30. 17:53:55

@Ancilla: S azt is tudják, hogy anyagilag elég jól van eleresztve (3000 Ft-os órabérét testőrködik).

Ha jól tudom , Lacánk a párbaja alatt nem küldhet szavazatot magára . De tegyük fel , Laca baráti köre igen széles és mind jólkeres .
3000 forintos órabérből hány sms-t illik küldeni kedvenc harcostársunkra ?
Erre bazírozni és azt még híresztelni ?

De most idézzünk Lacától : Alekosz ! Ne akarj nálam biztonsági őr lenni . 510 forintot kapok utánuk óránként - és mivel kibaszott jó ember vagyok - ebből 500-at nekik adok .
Ebből -nem könnyen de- kiszámítható ,hogy Lacának 300 dolgozója van .
Persze van másik lehetőség is . Lacánk az első esetben nem teljesen mondott igazat . Esetleg a másiknál .
Különben is .Lacánkat nem azért szeretjük ,mert mindig a valót mondja . Laca szép , jól biciklizik és remek a főztje .

Szaffi B. 2011.01.30. 17:55:20

Szevasztok prolik!!

Jól voltatok?

Következő párbajesélyes :Éva
Kiesésesélyes: Gombi (ha Évának van annyi esze hogy felhúzza, és őt vigye ki.

Esélyesek a kiesésre a legkisebb esélytől a legnagyobb felé
Alekosz (védett)
Olivér
Béci
Anikó
Szandál
Laci
Jerzsi
Gigi
Éva
Bomber

locsolóember 2011.01.30. 17:55:36

@piszok alfréd:
De a végső döntés a nézők kezében van... :P

naezjó... 2011.01.30. 17:57:48

1 dologra válaszoljatok:
Amikor megjöttek a lovaglás után, Anikó azt mondta, h neki ez volt a legjobb kinti élmény. Én nem emlékszem, h ő kiment volna ezelőtt. Gondolom nem a dokilátogatással hasonlította össze.

K Tomoceusz 2011.01.30. 17:57:58

@Trollseprű 9: Szevasztok prolik!!

Hármas alá
Klasszikusokat mindig szó szerint

piszok alfréd 2011.01.30. 17:58:58

@Trollseprű 9:

szerintem a pudingszájú csak kezdetben volt "népszerű" idekint. azóta csinált ezt- azt, ami miatt már nem látom, hogy ajnároznák a kommentelők, meg sms- ezők...
főleg azóta, hogy bevallotta, hogy markecolásból élt. az nagyon szimpatikus szakma mindenkinek...

Lanois 2011.01.30. 17:59:15

@vörös áfonya: Nem tehetek róla, hogy nem az enyém volt. Én a mandarint szeretem.

Szaffi B. 2011.01.30. 17:59:24

@K.Tomoceusz: Te ne szólj bele, te nem vagy proli, te dakota vagy, és a mi Nagyvezírünk :DDDDD

piszok alfréd 2011.01.30. 17:59:55

@locsolóember:
igaz, de nem mindegy kiből választhatnak...

piszok alfréd 2011.01.30. 18:01:40

@Trollseprű 9:

ne politizálj margit!
ne sértegesd a kárpátok új géniuszát!

Szaffi B. 2011.01.30. 18:01:50

@piszok alfréd: Nem népszerűség szerint rangsoroltam őket, hanem aszerint hogy (szerintem) mennyi esélyük van a távozásra :DD
Szandi most eléggé meghúzza magát. Főleg hogy a lú is ledobta. :DD

Bogi és Burkó 2011.01.30. 18:02:42

@K.Tomoceusz: az szerintem nem ugyanaz, hogy Laci 3 e -ért testőrködik (ő dógozik) és 510 -et kap a biztonsági őrei után (akik az ő alkalmazásában állnak)
Szeritem Lacinak egyébként pusztán annyi baja van, hogy ő a legkevésébé képernyőre "termett". Tök átlagos kicsit unalmas fazon, semmit nem vált ki a zemberekből

naezjó... 2011.01.30. 18:04:38

@Trollseprű 9:
De Trollseprű 9, őt neeheem dobja le a LÓÓÓ!!!!

Mme Chauchat 2011.01.30. 18:05:45

@Bogi és Burkó: @piszok alfréd: a görénykedésre, az utána bocsikázásra annyit, hogy ne feledjük, barátim: hasonló, a hasonlónak örül.
Amúgy ne múlasszatok ártatlan képet vágni majd, ha e sajátos megbánást alkalmazzátok a jövőben - ez kötelező kellék.

0123456ggg 2011.01.30. 18:06:37

Uram irgalmazz!!! ezt tényleg nézitek? uff...

Lanois 2011.01.30. 18:07:26

@piszok alfréd: Érdekes, hogy Zsuzsinak is ez volt a hivatása.

piszok alfréd 2011.01.30. 18:08:02

@naezjó?:
én a ló helyében rá is léptem volna a kipárnázott szájacskájára. imádtam volna a vérrel kevert szilikon látványát...

vörös áfonya 2011.01.30. 18:08:29

@Lanois: Ha lejár ez a két méteres szar,akkor ne tudd meg mit kapsz.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.30. 18:08:31

Szép estét Mindenkinek!
Hajni, ez ismét remek volt. :-) Tegnap néztem a műsort és amikor megláttam Balázskát azt mondtam a páromnak, hogy úgy néz ki mint egy temetkezési vállalkozó és fogadok, hogy ma Hajni ezt fogja írni :-) És nyertem!

Végigolvastam a kommenteket és azt látom, Gombi már fel sem merül a beszélgetésben. A sírós-rívós pár napja óta ő a láthatatlan ember. Egyáltalán bent van még? Ha a Nagy Négyes közül valakire tesznek (valszeg Éva lesz az) akkor ő kivihetné és kint is hagyhatná. Nem sok vizet zavar.

naezjó... 2011.01.30. 18:10:17

@piszok alfréd:
Szerintem az a ló nem tudta magáról, h ló, különben biztos nem dobta volna le. Ez nem szilikon, hanem pusztán önértékelési kérdés. :)

K Tomoceusz 2011.01.30. 18:10:58

@Bogi és Burkó:

Egy kollega szerint Lacánk cége bedőlt . Ettől persze még lehet 80 másikban külsős vagy befektető , bár a helyében akkor nem járkálnék vv-kbe , inkább a pénzem útját követném .
Ettől még lehet igazad , nem minden ember egyforma .

piszok alfréd 2011.01.30. 18:11:30

@Lanois:
gyakorlatilag a villában kurvából erősen telített a piac, ami nem rossz, mert lenyomja az árakat...

Mme Chauchat 2011.01.30. 18:12:25

@piszok alfréd: és ott van még Jersey, akiről nem tudni, k. vagy sem

Lanois 2011.01.30. 18:12:55

@vörös áfonya: Még pezsgőt? Vagy mandarint? vagy mindkettőt.

Traitor General 2011.01.30. 18:14:55

szerintem a Ráczok erejét kissé túlbecsülitek. A fekete ló a Hombár Úr! Emlékeztek a beszavazón pár telóról küldött sms-sel jutott be. Persze ha a retek dönt akkor mindegy....

piszok alfréd 2011.01.30. 18:16:43

@Mme Chauchat:

őt belevettem. szerintem buzikurva. hetero nem mutogatja magát a fürge ujjak magazinban...

K Tomoceusz 2011.01.30. 18:18:43

@DóraTanár:

Azt hittem Balázs szerkójával legalább a tanárok meg vannak elégedve .

vörös áfonya 2011.01.30. 18:19:51

@Lanois: Ezt most úgy értelmezem,hogy megijedtél és ezeket kínálgatod:)
Igen,egy pezsgőt kérek,édeset,nagypohárba és a dzsakuhoz hozd,köszi.

K Tomoceusz 2011.01.30. 18:20:45

@Traitor General: a beszavazón pár telóról küldött sms-sel jutott be

Azt már megszolgálta , sokszor énekelte cserébe azt a nótát , amit kellett .

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.30. 18:22:07

@K.Tomoceusz: :-) hát ha azt megelégedésnek vesszük, hogy vki temetkezési vállalkozónak öltözik, akkor igen, meg voltam elégedve....
mondjuk annyiban pozitív, hogy legalább nem teljesen idiótának tüntették fel a stylist-ok.. mert abban nagyon ügyesek :-)

Bogi és Burkó 2011.01.30. 18:22:23

nekem Picúrur és Jerzsi is olyan tedd ki had hűljön. ahhoz képest pedig, hogy a szépfiú kategoriában indultak, mindkettő - a belső tulajdonságainak köszönhetően - meglehetősen férfiatlan.

ettől még - vagy pont emiatt- nyerehet is vmelyik.

Ancilla 2011.01.30. 18:23:02

@K.Tomoceusz: Állítólag volt egy nagy kalandja Afrikában - már nem tudom, hol olvastam - egy gazdag embert kellett megvédenie, aki még mindig nem fizette ki neki ezért a több millió forintot. Ott viszont tényleg az életét kockáztatta. Egy ideig bujkált is.

Csak azt nem értem, hogy ha ő egy ilyen súlyos ember (a szó szoros és átvitt értelmében) miért kell neki ez a cirkusz. Ez tiszta blama. Ki fogja őt ezután komolyan venni? És bárkit, aki ott van - médián kívül.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.30. 18:23:52

@naezjó?: egyszer voltak kint fodrásznál is.... hogy más volt-e arról "hivatalosan" nem tudunk....

K Tomoceusz 2011.01.30. 18:25:14

@DóraTanár:

Utólagos magyarázkodást nem tudok elfogadni . Ezentúl hozzád kizárólag strandpapucsban járok vizsgázni és ha ki mered nyitni a szád kiszavaztatlak .

K Tomoceusz 2011.01.30. 18:27:07

@Ancilla:

Nekem már az is blama , ha a testőr bújkál . Azt hittem az a védenivaló feladata .

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.30. 18:28:00

@K.Tomoceusz: :-DDDD rendben, jöhetsz strandpapucsban...... de ha a vizsgán kiszavazlak az baj lesz? :-)

Traitor General 2011.01.30. 18:28:08

@Ancilla: szép lehetett mikor őslakós Burkina Fassoi állampolgárnak álcázza magát:-)

Bogi és Burkó 2011.01.30. 18:28:38

@Ancilla: hát ez az. sikeres ember nem jelentkezik vv-be :)

redhaven 2011.01.30. 18:29:28

@Mme Chauchat: Örzse tuti nyerúlenne egy párbajonha kivinne magával egy állótükröt.

Ancilla 2011.01.30. 18:30:39

@piszok alfréd: "szerintem a pudingszájú csak kezdetben volt "népszerű" idekint."
Igen.
Addig volt népszerű, amíg különleges volt a külseje, a szabadszájúsága, a kertelés nélküli odamondogatása miatt. De - s ezt maga is bevallotta - elfogyott a repertoár, most már csak önmagát ismételhetné, de az olyan, mint Alekosz nagymonológját hallgatni 100-adszorra.

Lanois 2011.01.30. 18:30:45

@vörös áfonya: Sajnos az édes pezsgő már elfogyott, mert olyat nem rendeltünk. Itt nem szereti senki az édes pezsgőt, ezért ami volt azzal beöntést hajtottam végre Mme Chauchat-n.

Ancilla 2011.01.30. 18:33:32

Na, az objektív tájékoztatás érdekében megkerestem Nektek a Laci kalandjáról szóló cikket:

www.estihirlap.hu/bulvar/5432-VV-Laci-elete-veszelyben-volt

MegLepke 2011.01.30. 18:34:50

@DóraTanár: Te nem jelentkeztél tanárkodni a VV-be?:)

Hódos Hajnalka 2011.01.30. 18:35:09

Aggyisten!

Szerintem Jerzsi viselkedése érthető, sztem nem áll sem ide, sem oda, az intézetben pontosan megtanulta, mi a vihar a biliben és mi a való probléma, ezt tegnap a maga módján el is mondta Giginek.
Más kérdés, hogy ez a magatartás egy intézetben oké, de itt így nem lehet nyerni.
Rajta látszik szerintem legjobban, hogy tök jól bírja ezt a másoknak faramuci állapotot - bezártság sok hülye közé, stb.

Hódos Hajnalka 2011.01.30. 18:37:21

@Hódos Hajnalka: mínusz egy szerintem, plusz egy s.
Hánemtokírni.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.30. 18:37:49

@MegLepke: Még véletlenül sem :-) De ha jól hallottam nyelvtanárt nem is keresnek. Nagyon helyesen, hiszen magyarul is csak limitált szókinccsel beszélnek.... minek is kellene egy idegen nyelv? :-DDDD

Szaffi B. 2011.01.30. 18:37:50

@Hódos Hajnalka: Ezen én is gondolkodtam már. Csak sajnos nem biztos hogy Svájcoskodni ott bent kifizetődő, mert hamar célpont lesz. Én azért remélem hogy még nem viszik ki, talán ha Gigi már kint lesz. De szerintem van esélye egész előkelő helyen (4-5) végezni. Aztán tuggyafene, Retekéknél ez hogy megy...

K Tomoceusz 2011.01.30. 18:38:24

@Ancilla:

A teljes körű tájékoztatás kedvéért légyszíves az ügyféllel készült cikket is másold be . Én hiszek Lacának , de a többiek ragaszkodnak hozzá .

Szaffi B. 2011.01.30. 18:38:52

@DóraTanár: Van bent fél-lengyel és fél-görög is, bár Alekosz szerintem nem tud görögül. Whatashame.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.01.30. 18:40:44

@Trollseprű 9: szerintem sem tud.... Jerzy beszél lengyelül?

Szaffi B. 2011.01.30. 18:40:53

@piszok alfréd: Dehogynem. A "buzikurvák" nagy része pénzért tolja, nem szexuális preferencia alapján. De Jerzsi nem pornózott, legalábbis még nem talált senki semmi konkrétat.

piszok alfréd 2011.01.30. 18:41:24

azt hiszem meg tudnám oldani a villaháborút. laciék némi dellával magukba olvasztják a kétes neműeket. ezután kihirdetik a kétharmados többséget és nyilatkozatokat függesztenek ki a villában. ebben tudatják a világgal, hogy ők az egyedüli igaz villalakók, mindenki más idegenszívű és a big brother ügynöke. ezután elveszik a többiek összegyűjtött delláját és kizárják őket a mosókonyhába.beszüntetik a szabad villarádiót és egyedüli igaz villahangként megalapítják az igazi villalakók rádióját, ami 24 órában villamozgalmi dalokat és a négyeket lejárató álhíreket sugároz. természetesen minden probléma okaként a négyeket jelölik meg. megalapítják a villa működését irányító 117 különböző független intézményt, a vezetői helyeket a négyek jogainak messzemenő figyelembe vételével saját maguknak osztják szét.az rtl bármilyen beavatkozását villaellenes lépésnek titulálják és kilátásba helyezik az önálló villaköztársaság kikiáltását. na, itt a megoldás...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 18:41:55

@hannibal22-73:
Az volt az? Kösz!
Nekem Zorall vagy Hollywoodoo -hogy a tökömbe kell má leírni!!!- rémlett.

@Trollseprű 9:
Nyalekosz a díszgörög.

Szaffi B. 2011.01.30. 18:42:19

@DóraTanár: Igen, karácsonykor lengyelül üzent a családjának ;)

Hódos Hajnalka 2011.01.30. 18:42:37

@Trollseprű 9: Igen, pont én is ezt mondtam, hogy ez a viselkedés nem kifizetődő a Vellában.
Az biztos, hogy van szíve ennek a srácnak, tegnap is ez az "ő látja a jó oldalukat". Én becsülöm ebben a srácban, hogy viszonylag jól van ez után a gyerekkor után.

piszok alfréd 2011.01.30. 18:43:18

@Ancilla:
ezt tökéletesen fogalmaztad meg...
@Trollseprű 9:
ok, de nekem egy ilyen magazinban álló cerkával pózolni, az már kb. ugyanaz...

Szaffi B. 2011.01.30. 18:43:53

@DóraTanár: Leonyikász tudott görögül viszont, de ő is szobanövényesen tolta, így nem láthattuk, csak valami reggeli mű-sorban dalolászott.

Hódos Hajnalka 2011.01.30. 18:44:09

@Trollseprű 9: Intézet után sokan lopnakcsalnaksatöbbi. Ahhoz képest ő elég jól feltalálja magát.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 18:45:09

@piszok alfréd: Ez nagyon jó! TVbe vele!
@Trollseprű 9:
Még nem hallottad? Akkor most tanítottam valamit? Jajj, de büszke vagyok! Gyors jelentkezek tantónéninek a villába. Azt majd röhöghettek, ahogy nádpálcával osztom a díszgörögnek a körmösöket!

Szaffi B. 2011.01.30. 18:45:18

@piszok alfréd: Pedig nem ugyanaz. Attól még gusztustalan, de nem ugyanaz. Ahogy az sem ugyanaz, hogy egy csaj fürdőruhában fotózkodik, vagy a pléh-bojban cuncisan, vagy pornózik. Fokozatok.

K Tomoceusz 2011.01.30. 18:46:28

@piszok alfréd:

Szóval ezért vörös Olivér és Alekosz feje .
Egyébként jó volt , de nekem hivatalból nem tetszett .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 18:46:57

@Hódos Hajnalka: Túlélőalkat. Csak görények között némi fizikai ráhatás is szükségeltetik.

piszok alfréd 2011.01.30. 18:47:06

@Trollseprű 9:

ok,talán túl alacsony a toleranciaküszöböm homárügyben...

Szaffi B. 2011.01.30. 18:47:13

@Hódos Hajnalka: Nekem van volt nevelős ismerősöm, csaj. Példás családanya, tényleg. Hál'isten ilyen is van :)))

piszok alfréd 2011.01.30. 18:48:15

@K.Tomoceusz:
akkor most hétfőn jön hozzám az apeh?

piszok alfréd 2011.01.30. 18:50:03

ajaj, bőrkabátos emberek állnak a kapu előtt...

K Tomoceusz 2011.01.30. 18:50:29

@piszok alfréd:

Nincs már apeh , van páv pév és puv . Ebből kettő már az ajtód elött , a harmadik a hátsó bejáratnál matat .

Hannibal22 2011.01.30. 18:52:12

@neccharisnyás útonálló: Igazad van,Zorall az:) Azért vannak a jóbarátok c. számban

Szaffi B. 2011.01.30. 18:52:19

@Hódos Hajnalka: Még ehhez annyi, hogy pont ezért gondolom, hogy ha a Gigi mégis bűvésznősködik, akkor nagyon padlón lesz szegény gyerek. Mikor megvédte (Gigit) és Alekosznak mondta, hogy neki nincs családja és akit szeret, azért nagyon kiállt, kicsit összeszorult a szívem. :)
Jájj, mi nők :DDD

Kivlov 2011.01.30. 18:53:06

Alekinnyó!!!
remélem szerdán kiválasztják Évát vagy Olit. Aki hazazavarja vagy lacit vagy gigit...

K Tomoceusz 2011.01.30. 18:53:29

@K.Tomoceusz:

Nem pógári , nemzeti . Ezt a hármat mindig keverem . Nav van .

Szaffi B. 2011.01.30. 18:55:05

@piszok alfréd: Jajj, fuss gyorsan, az a locsolóember és a bandája!!

Traitor General 2011.01.30. 18:57:54

szerinte a vellába senki sem őszinte. De ez nem is baj...

Bogi és Burkó 2011.01.30. 18:58:33

@Kivlov: szerinted mi a jobb Évában és Oliban? És alekosz miért? komolyan érdekel

Ancilla 2011.01.30. 19:02:28

@piszok alfréd: Én sem vagyok híve a meztelen fotózkodásnak, de Jerzyről azt olvastam vagy talán egy barátja mesélte a tévében)hogy nagyon nehéz anyagi helyzetbe került, s gyorsan kellett a pénz. Megcsinálták azt a néhány fotót (ami egyébként nem gusztustalan - mint ahogy Michelangelo Dávidja sem - na ezért kapok), s a fotókért kapott pénzből elment külföldre, és ott vállat tisztességes munkát. Sokszor az ember felületesen ítélkezik. Én Hajnalkával rezdülök együtt, és nekem is pont az jutott eszembe, hogy mi lesz, ha Gigi nem viszonozza őszintén az érzelmeit. De ezt a gyanút azért hessegetem el magamtól, mert ha taktika lenne, a legelején nem utasította volna vissza Alekszt (akkor még nem tudta, hogy Jerzy bemegy.)

Califax 2011.01.30. 19:03:07

Anikó mint négercsók... Hmmmm...

Hódos Hajnalka 2011.01.30. 19:03:24

Ha jön viola, föttétlen mondjátok meg neki, hogy nagyon keresem és írtam neki.
Köszike.

@Trollseprű 9: Azért nem aggódom, hogy Gigi miatt összeomlik.

@Traitor General: Sztem senki nem úgy játszik, ahogy kéne. Az nagyobb baj :))

piszok alfréd 2011.01.30. 19:04:33

@Ancilla:

legyen meztelen fotó, de ne markolja közben az álló cerkáját, mert az már nem művészi...

Szaffi B. 2011.01.30. 19:04:40

@Ancilla: Michaelangelo Dávidjának nem áll a farka és nem látni a fenekelikát. ;)
A többit osztom.

Szaffi B. 2011.01.30. 19:06:13

@Hódos Hajnalka: Miért szerinted ő sem őszinte?

vörös áfonya 2011.01.30. 19:06:13

Balázs még mindig extázisban van:)

redhaven 2011.01.30. 19:06:16

@Trollseprű 9: nekem is árván élt a fiam,mielőtt hozzámkerült.
nehéz ügy az.

piszok alfréd 2011.01.30. 19:06:26

@Trollseprű 9:

elmondtam a két bőrkabátosnak, hogy az asszony barátnője ápoló a grazi pszichiátrián, erre közölték, hogy akkor tévedés történt, nekem egyáltalán nem kell adóznom...

Flood 2011.01.30. 19:09:42

Szegény Ani! Annyira megvígasztalnám (szigorúan minden hátsó szándék nélkül :P)

Hannibal22 2011.01.30. 19:12:02

@Ancilla: Gigi nem viszonozza ,ez tisztán látszik! Amikor kivitték a kórházba és erzsi nekiesett,ő kb 6-7mp múlva kapcsolt,hogy illő lenne az ölelést viszonozni.
A tegnapi pezsgő miatti lebaszása is vígszínház volt,szart ő arra,hogy megitták alekosz pezsgőjét,viszont talált egy indokot amivel talán kifarolhat ebből a "kapcsolatból",mert hát erzsi milyen szemét..

gidabiga 2011.01.30. 19:12:39

Hajnalka, ezt most alig bírtam követni :D

jóestét mindenkinek! :)

Flood 2011.01.30. 19:13:58

Köcsög Retek, tuti megszavazza, h kapjon büntit, pedig anélkül is eléggé szenved sztem.

Traitor General 2011.01.30. 19:15:49

alekosz mennyire élvezi a játékot:-) Miért visít mindenki????

vörös áfonya 2011.01.30. 19:15:49

Alekosz hanyag eleganciával kezeli a play station-t:)

Flood 2011.01.30. 19:15:53

Jézusom, ezek a mozdulatok! :DDD

Trevlovics 2011.01.30. 19:16:22

alekosz úgy kardozik, mintha egy fehérbotos bácsi menne át a zebrán

Kivlov 2011.01.30. 19:16:55

@Bogi és Burkó:
Alekinnyón lehet nevetni. ezt jól mutatja a párbaj eredménye...
gigi egy hisztis kislány, eléggé unalmas már az állandó szájhúzogatása.
Olinnyó + 1 nagy kópé.
Laci is le van lassulva már, ahelyett hogy próbálná jól érezni magát, állandóan vmi hülyeségen filózik.
röviden ennyi...

Flood 2011.01.30. 19:17:01

Uhh, ez az Olivér egy igazi faragatlan paraszt

vörös áfonya 2011.01.30. 19:17:10

@Lanois: Jössz világító fagyival playstationozni?

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:17:24

@Traitor General: mindig visítanak. MMKK, még ha szerintünk értelmetlen is.

Flood 2011.01.30. 19:18:16

Azért drága Szandi, mert ti elbasztátok dzsakura a kajapénzt

vörös áfonya 2011.01.30. 19:19:32

Olivér elmondta,aztán elment.Így is kell lerendezni.Gratulálok.

piszok alfréd 2011.01.30. 19:20:18

na most jön az, hogy lopni dicsőség. valaki lopja már el oli ananászát!

Flood 2011.01.30. 19:20:50

Ezt a 4-est egyre jobban útálom, remélem legközelebb már tényleg kihullik vki közülük

MegLepke 2011.01.30. 19:21:23

És még ők vannak felháborodva! Remek, akkor ha valaki lop tőlem valamit (amit ugye az általam megkeresett pénzből vásároltam), akkor még én vagyok a szemét, ha szóvá teszem? Értékrend, gratulálok...

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:21:37

furán hangzik Éva szájából más irigy nőzése meg gerinctelen hányadékozása. :D

gidabiga 2011.01.30. 19:21:42

@szédült nőszemély - forza:

csak a visítást ne :D
jobb is, hogy fiaim vannak, az üvöltözést jobban bírom :D

Traitor General 2011.01.30. 19:21:52

végre! Kijön a Bélából ami benne van....

Flood 2011.01.30. 19:22:00

"gerinctelen hányadékok" - Éva szájából ez különösen viccesen hangzik :))

piszok alfréd 2011.01.30. 19:22:22

bírom, amikor a szarkeverő, árulkodós éva gerinctelenez bárkit...

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:22:58

@Traitor General: hidd el, az én idegrendszerembe sincs ez beépítve.

miért van olyan érzésem, hogy a négyek közül senki nem fog kiesni a végéig?:(

Bogi és Burkó 2011.01.30. 19:23:18

@Kivlov: kópé??? én másképp mondanám.

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:23:51

@gidabiga: kellene valami érzékelő a tvbe, ami alapból mute-ra teszi, ahogy elkezd valaki visítani. vagy kisípolja a visítást:)

christaylor 2011.01.30. 19:25:27

Az gáz,ha kezdem egyre inkább unni ezeket az összefoglalókat?

2011.01.30. 19:25:49

Nincs más megoldás, fel kellene zabálni Olivér kajáját, meginni a piáját, aztán most miért vagy savanyú Olikám?

gidabiga 2011.01.30. 19:26:20

@Traitor General:

ő lesz a következő párbajozó?

közvetítsetek, megint nincs távirányítóm :(
tegnap viszont láttam a párbaj felét, rém unalmas volt

Flood 2011.01.30. 19:27:11

@Traitor General: Hát még a legnormálisabb embernek is elfogy a türelme egy idő után.

Amúgy a 4-est miért nem büntetik meg már úgy istenigazából? Szarnak minden szabályra, nap-nap megszegik őket, a közösségben élés alapvető normáit nem tartják be.
Vajkrém...pff, itt kurvára nem csak a vajkrémről van szó...

MegLepke 2011.01.30. 19:27:12

Ez az, Balázs megmondja, hogy féljünk Lacitól, holott csak megmagyarázza a faszoknak, hogy faszok.

szellemnyulszellem (törölt) 2011.01.30. 19:28:57

@MegLepke: Lassan beleírják a játékszabályokba, hogy ha Laci kinyír egy-két játékost, az teljesen normális, elvárt viselkedés.

Kivlov 2011.01.30. 19:30:31

@Bogi és Burkó:
nekem 8. viszont eddig minden párbaj ők nyertek meg. ettől f*snak laciék is rettentően...

Traitor General 2011.01.30. 19:30:50

@gidabiga: nem nem hiszem. csak a nyugis Béla helyett egy ideggörcsöt mutattak....

2011.01.30. 19:30:50

@Flood: Olivér ugye nagyon fasza gyerek, szarik a szabályokra, de mikor alukálna a lelkem, vigyázzba merevedve kell kussolnia mindenkinek, mert még neszezni sem lehet.
Rendkívül ellenszenves, önző személyiség. Tetszett, ahogy Béci visszavágott: "most miért vagy ilyen savanyú, miért nem nevetsz?"

piszok alfréd 2011.01.30. 19:30:53

@beebeer:
pontosan ezt gondolom. laciék kezdjenek "jacuzni", egyék meg a többiek kajáját aztán meglátjuk, mit szólnak ehhez a hipervicces négyek. foglalt a fürdő, nincs kaja és elfogyott a pia. oli kifordulna magából...ő anyázna legjobban. még rá is szarnék az ananászára és nem hagynám aludni...

christaylor 2011.01.30. 19:31:10

@hannibal22-73: akkor legközelebb nem nyilatkozom róla, ha így is lesz.

Flood 2011.01.30. 19:31:15

@Kivlov: Évának a megmaradtak közül már senki ellen sincs esélye. Ha a Retek nem nyúl bele, a következő párbaján hazamegy (és imádkozom, h ez a következő párbaj legyen)

Ancilla 2011.01.30. 19:32:17

Ezekben a négyekben semmi büszkeség nincs. Én ha éhen pusztultam volna sem veszem el a másikét. Ő nem szeret éhes lenni, a másik viszont legyen éhes. Persze Oli a pezsgőt is a sajátjának tekintette. Bécivel az a baja, hogy be akarja tartani a szabályokat. Ő arra büszke, hogy folyamatosan felrúgja. (A kinti életben is.) Tudta, hogy benn szabályok lesznek, miért vállalta? A kéró és a dohány (vagy minek nevezte) az jó lenne, tenni érte meg semmit??? El nem tudom képzelni, Enikő mit eszik rajta.

John May R 2011.01.30. 19:32:19

Az az eltorzult arckifejezés Gigitől, mikor grimaszt vágott a veszekedés közben, te jó ég...

flanker 2011.01.30. 19:32:31

@christaylor:
Nem gáz.
Biztos azért van, mert találtál valami izgalmasabbat! :-)

piszok alfréd 2011.01.30. 19:32:38

@piszok alfréd:
a saját fegyverüket kell ellenük fordítani...

gastro vazze 2011.01.30. 19:32:39

Béci kihagyott egy nagy lehetőséget, mert én ezt toltam volna Olivia arcába:

"Az egy dolog, hogy ellopod a vajkrémet, de ugyanígy ellopnád a piámat, ha nem nézek oda, sőt, ha lenne itt igazi pénz azt is, kint meg a kocsimat is. Egy jellemtelen, céltalan ember vagy! " kötsög...

2011.01.30. 19:33:15

@piszok alfréd: koleszos voltam, volt pár ilyen arc, mint a drága Olika.
Nincs más fegyver, mint a sajátjukat ellenük fordítani.

Traitor General 2011.01.30. 19:33:34

a négyeket favorizálják. Nézhetőbbek. Őszintén Laci, vagy Béla mit csinálnak??

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:33:45

@MegLepke: ezt hívják a retek manipulációjának? Laci lefelé tart asszem, mert a rötölö klub ezt akarja.

gastro vazze 2011.01.30. 19:33:56

@piszok alfréd: én az ananászt már régen telehugyoztam volna Béciék helyében....az Encinek meg hitlerbajuszt pingáltam volna:)

christaylor 2011.01.30. 19:34:02

@flanker: így is van. vacsorázom épp. az lassan valóban izgalmasabb.

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:34:55

@Traitor General: szerintem inkább Laciét.
vagy... mindkettőt, és meglátják, hogy melyik pörög fel jöbban!

piszok alfréd 2011.01.30. 19:35:13

@gastro vazze:

ez jó volt, de a végéhez még hozzátettem volna, hogy a k. anyád!

2011.01.30. 19:35:36

@Ancilla: azért azt meg kell jegyezni, hogy Béci gengszter imázsát ez a villabeli szereplés igencsak lerombolja. Persze, ha meggondolom, a maffiának is szigorú szabályai vannak.

gidabiga 2011.01.30. 19:36:01

@Traitor General:

ezektől én is ideggörcs lennék :D
nincs ott senki, aki egy icipicit szimpatikus lenne.
de az is igaz, aki nekem szimpi, az nem jelentkezik ilyen műsorba :D

gastro vazze 2011.01.30. 19:36:08

engem mondjuk kibaszottul idegesit már ez a műsorvezetői részrehajlás! Hajnié nem, mert ő úgy viselkedik itt mint egy politológus:) neki lehet (és különben is egy a kedvencünk:))

Kivlov 2011.01.30. 19:36:56

@Flood:
Éva dzsörzi ellen tiszta esélyes, gigi ellen szorosban. a többi viszont tényleg húzós...

Flood 2011.01.30. 19:37:09

@piszok alfréd: Én megenném az ananászát, egy olyan beszólással kísérve, h "Bocs tesó, gyümölcsre már nem maradt dellánk, de a vitamint be kell vinni valahogy" :D

piszok alfréd 2011.01.30. 19:37:22

na olivér elkezdett dolgozni anikón is...

Traitor General 2011.01.30. 19:37:30

@szédült nőszemély - forza: szerintem szét akarja szedni a retek a tesókat. Az utóbbi időben a ráczokról semmi pozitív nem volt. Mondjuk lehet, hogy alapban ilyenek...

piszok alfréd 2011.01.30. 19:38:03

@Flood:

az a baj, hogy még nincs rajta gyümölcs...

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:38:10

Anikó körme a tegnapi Boney-M-es műsor miatt ilyen, vagy szereti, ha a műkörme miatt az ujjai kétszer olyan hosszúak?

piszok alfréd 2011.01.30. 19:38:50

@Flood:

inkább segget törölni encikvel, hogy bocs tesó, de nem volt papír...

christaylor 2011.01.30. 19:39:16

Na, Gombi sem tud olvasni. Igaz, egy fodrásztáncosnak nem is annyira szükséges tudás az olvasás.

Traitor General 2011.01.30. 19:39:48

a zsófi mekkora gyökér

Ancilla 2011.01.30. 19:40:16

Ez a Zsófi szégyellheti magát!!

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:40:29

@Kivlov: és Laci? szerintem ellene is Évát szavaznák vissza az emberek. :S vagy a csatorna.

Flood 2011.01.30. 19:40:31

Zsófinak mondjuk nagyon nem értem, az utóbbi pár napi (sőt heti) viselkedését...hülye tini

Traitor General 2011.01.30. 19:40:37

ez meg honnét szerzett pezsgőt?????????????

christaylor 2011.01.30. 19:41:29

Viszont Oli most,hogy megnyírták és nincsenek akkora táskák a szemei alatt és még normális cuccok is vannak rajta, igen tetszetős.

gidabiga 2011.01.30. 19:41:36

@Traitor General:

vagy a tesókat szétszedni, vagy a Jerzsi-Gigit szétszedni.
de inkább a tesókat és inkább Gigit kihozni.
Olivér ellen kihozzák szerintem.
a múltkor elmondta a forgatókönyvet Évának, úgy érzem.

gastro vazze 2011.01.30. 19:41:48

@piszok alfréd: az egy prima bukkake ajánlót lehetett volna csinálni belőle:)
@beebeer: ez az óriási gengszter imidzs kb. olyan, mint amikor én voltam tizenéves, és NBA sztárnak hittem magam, mert felhúztam egy Magic Johnson 32-es mezt, vagy amikor a Club Speedbe jártam és jóban voltam a bűnözőkkel, azt hittem én is közéjük tartozom, mert nem álltam meg a rendőrnek igazoltatáskor...:D

flanker 2011.01.30. 19:42:28

@piszok alfréd: @beebeer: @Flood:
Én akkor is ezen gondolkodtam, amikor Gigi azt mondta Aleknak, hogy ő valszeg még feldúltabb lenne. Én a Gigi vagy akárki helyében azt mondtam volna Aleknek: Jaj, bocsika, én azt hittem, azok alapján, ahog yti kezelitek a kaját, hogy itt minden mindenkié! Ha neked ilyen fontos a magántulajdon, akkor talán te is tartsd tiszteletben a mások kajáját! És amikor világnagy haverod megkér, hogy ne nyúlkálj többet a cuccaiban, akkor ne bicskanyitogató blazírtsággal azt válaszold, hogy "De még nagyon sokat fogok nyúlkálni a cuccaidban!", hanem kérj bocsánatot, fogadd meg, hogy soha többet, s akkor lehet, hogy mi sem fogunk többet a tiedhez nyúlni!

Naygon jó taktika a saját fegyver ellenük fordítása.
Hiszen miért is kéne sírni, ha nevetni is lehet! :-)

John May R 2011.01.30. 19:42:33

Beszarok, Olivér meggyűrűzte Alekot... :D

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:42:59

@christaylor: hát azért a másnapos fejével elég csoffadt volt tegnap este :D

Béla beszéde Zsófiról: elvek, amiket Zsófi képvisel? Zsófi, mint központi személyiség, aki mindig pozitív érzelmeket táplál mindenki iránt, meg aki felvidít? WTF?

fran7 2011.01.30. 19:43:06

Min veszett össze az Anikó és Zsófi?

Flood 2011.01.30. 19:43:46

@Kivlov: Oké, Dzsörzé és Gombi ellen még talán, meg annyira semmik (bár nálam tuti ők mennének vissza).
Éváról mondjon már vki egyetlen pozitív tulajdonságot, ami miatt érdemes lenne még hetekig nézni őt!

gastro vazze 2011.01.30. 19:44:14

@Flood: hehe:)@gidabiga: a tesókat szét kell szedni, hogy Béci nyerni tudjon (vagy anikó:))@Kivlov: Éva szerintem már mindenki ellen b(a)ukó:) retkes, koszos, alkesz bördiszműves:)

2011.01.30. 19:44:45

@gastro vazze: :DDDD. Erről Hobó egyik szövege jut eszembe, "azért letten én ellenálló, mert igazoltatott az rendőr egyszer."
Más kérdés, ha gengszter, meg maffia, egy tisztességes maffiából úgy basznák ki Olivért, hogy csak úgy nyekkenne! Vagy már az első héten valami építkezési alapban találná magát, mint cementanyag. Mindenütt vannak szabályok, ha semmi nincs, az anarchia.

Kivlov 2011.01.30. 19:45:40

@Flood:
az, h nem olyan unalmas, mint pl zsófika volt!!! vagy a bentlévők közül dzsörzé!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 19:46:09

@gastro vazze:
Francokat! Sonkás-joghurtos ananászsaláta. Na arra varrjon Gombot Oli úr!

christaylor 2011.01.30. 19:46:10

@szédült nőszemély - forza: jaja, de azért mondom,hogy kivakarták őt is a párbajra,aztán így egészen vállalható lett. Sőt....

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:46:50

@Flood: de Flood, pont az előző postnál mondta valaki azt itt a fórumban, hogy baromira nem az dönt, hogy emberileg milyen valaki, vagy milyen tulajdonságai vannak, hanem, hogy mennyire tartják az embereke vagánynak, poénosnak, és mennyire akarják a hülyeségeit nézni még hónapokig. és ez szerintem tényleg így is van. :(

Éva meg alakulóban levő alkesz, neurotikus, hisztérikus, és sunyi is. ennyi :)

Traitor General 2011.01.30. 19:49:19

lelki társ! ne ne ne ne ne

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 19:49:59

@Traitor General: stenem. valaki küldjön be zsepit nekik. Anikónak valami beépített műkönnytankja lehet.

gidabiga 2011.01.30. 19:50:39

@Traitor General:
@gastro vazze:

nem sajnálnám egyiket sem, sőt, nekem még magnéziumra sincs szükségem, ha látom őket, de azért szeretném már végre egyszer azt látni, hogy az ajtóban lukra futnak, mert nem az jött vissza a párbajról, akit ők vártak :D

vörös áfonya 2011.01.30. 19:50:49

Nincs mindenki úgy beképzelve,mint te by Szandika

Flood 2011.01.30. 19:51:00

Szegény Anikó, ráadásul sztem inkább Zsófi tehet erről, hogy összevesztek

gastro vazze 2011.01.30. 19:51:15

@Kivlov: Dzsörzi butus, de nem unalmas (bár ez a szerelmi vonal néha az)

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 19:51:15

Már nem lehet "hagyományos" módon kiszavazni! Ráczék+Laci esetleg Anikó Jerseyvel? (ebben nem vagyok biztos!) 4(5) szavazatot tudnak az ellenfélre rakni, önmagukra 3(4)-at !
Oli+Alekox+Szandi+Éva+ esetleg Gombi és Jersey pedig 6-ot ill. 5-öt!
Ha jól taktikáznak Oliék leszeletelhetik a lúzeréket! Mivel Anukó és Jersey lavírozik, a legcélszerűbb velük kezdeni a felszámolást! Felváltva Oli és Alekox kiviszi őket, és kampec!
Utána jöhet Lacipacni és/vagy Gigi, a végén Béla! Utána lehet majd izgulni!

Traitor General 2011.01.30. 19:52:30

Szandál: be van képzelve pfujj

gidabiga 2011.01.30. 19:52:30

@szédült nőszemély - forza:

az nem biztos, van olyan, amikor az ember napokig bőg és nem tudja, honnan tud annyi könny :DDD

2011.01.30. 19:53:24

Olyan az egész, mintha Béci felébredt volna valami hosszú téli álomból.

Traitor General 2011.01.30. 19:53:40

megmondtam! Kezdi a retek befeketíteni Bélát! Mondjuk nem bánom:-)

szellemnyulszellem (törölt) 2011.01.30. 19:53:56

@beebeer: Vagy inkább olyan mintha fel se ébredt volna.

mocskosmacska 2011.01.30. 19:54:28

@K.Tomoceusz: Nem szóltam le ZSófi anyját. Alekosz anyját szóltam le.

christaylor 2011.01.30. 19:54:42

Szeretem Bélát! Továbbra is. És MMKK kiállok mellette.

Flood 2011.01.30. 19:54:49

@Kivlov: Jó végülis Győzike se unalmas, meg Pákó se, én még se nézem szívesen őket.
Inkább nézek unalmas embereket, mint olyanokat, akiktől kinyílik a bicska a zsebemben.

Traitor General 2011.01.30. 19:55:07

romantika... Óriás mackóval brrrr

gidabiga 2011.01.30. 19:55:38

@Traitor General:

és most ki a pozitív személyiség a reteknek?

vörös áfonya 2011.01.30. 19:55:55

Hát Gigi,ez nagyon romantikus volt így,valóban.

szellemnyulszellem (törölt) 2011.01.30. 19:56:09

Szerette volna az utolsó pillanatban elárulni. Vagy nem. Szerintem csak meg akarta úszni a nyálgyereket.

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 19:56:10

Már írtam, de ismét felvetődött! Az "élő" adás késleltetve megy! A Borsnak a vágószobában lehetett beépített embere, aki "kisúgta" az eredményt, még mielőtt adásba ment volna!
Ilyen egyszerű:-)

christaylor 2011.01.30. 19:56:11

Erzsinek mitől olyan vörös a szeme,mint a nyuszinak?

gastro vazze 2011.01.30. 19:57:23

@szédült nőszemély - forza: Éva tipikus öngyilkosjelölt, bár, ha belegondolunk, nem is lenne kár érte. Sok pluszt nem tesz hozzá az emberiséghez. És az a két ismerősöm is ezt mondta, akik személyesen ismerik:
konkrétan bárki megdughatja, aki:
1. szerepelt már tv-ben
2. fog szerepelni a tvben
3. bejuttathatja Évát, hogy szerepeljen a tv-ben
Megmondta a csaj nekik is, hogy az az életcélja, hogy ismert legyen. A hogyantovábbra, azt válaszolta, hogy mindegy, ez az első cél...
óóóóó, ha egyszer összefutok Évivel, márpedig össze fogok, mert sok a közös ismerős és a buli, akkor olyat beszólok neki, hogy egy levél magneB6 , magnum pezsgővel nem lesz elég neki :D

Kekec1 2011.01.30. 19:57:45

Gigi meg a romantika...jézusom...
kinyúlt mackónadrág, idétlen vigyor, mackóölelgetés, olyan "nőies" pózban ücsörgés, hogy attól még egy kéjgyilkos is lekonyul....
szerencsétlen Jerzy... :(

vörös áfonya 2011.01.30. 19:59:32

Olivér egy bocinak volt öltözve?Remélem tejet nem fog adni:)

gidabiga 2011.01.30. 19:59:35

@Traitor General:

akkor már ketten vagyunk :D
leszel a lelkitársam? :)

2011.01.30. 19:59:57

@szellemnyulszellem: nem tudom, az előző adásokban összesen nem nyilatkozott meg ennyit, mint a mai összefoglalóban.
A négyes nagyon kezd elszállni, ideje lenne kicsit az orrukra koppintani. Rohadt álszent dolognak tartom, hogy kiakadnak azon, hogy Béci nyerni jött a villába. Miért, őket mi motiválta?

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 20:00:21

@gastro vazze: már azt hittem, hogy beszívatod, és azt mondod, hogy van közöd a tv-hez.. és akkor rádugrik, te élvezkedsz, aztán elhajtod.
de a te terved is gonosz:)

kicsit sajnálom, ha valaki ilyen, mint ő. nem sokan szerethetik, és nem lehetnek túl sokan a barátai. úgy értem az közeli barátok. ami meg xar ügy. :(

Caddy 2011.01.30. 20:00:29

@Kekec1: lájk, bazz pont ezen gondolkodtam én is, hogy ez a nő unalmas.

John May R 2011.01.30. 20:00:58

Na, lesz itt még kavarc holnap (vagyis ma...)

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:00:59

@christaylor: Sok romantikus regényeket olvasott, h meglegyen a szókészlete, amikor Gigivel kell traccsolnia. Érzelmek nélkül ui. nagyon nehéz - fejből szavalni. Fejből...? Mit beszélek...

Szaffi B. 2011.01.30. 20:01:03

Ki szeret kit??? Nem halottam, itt belebeszéltek mellettem....

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:01:32

Be van itt valaki képzelve?

Flood 2011.01.30. 20:02:09

@szédült nőszemély - forza: De könyörgöm, bárkit, csak ne az Évát. Szandi, Oli, Alek legalább tényleg vicces néha (bár nekem nem annyira fexik ez a humor, de ez legyen az én bajom), még ha emberileg nem is szimpatikusak.

Azt meg tényleg kezdem levenni a párbajok eredményeiből, hogy ennek a műsornak nem én vagyok a célközönsége; lehet abba is kéne hagynom a követését, már gyakrabban bassza fel az agyam, mint ahányszor szórakozok rajta.

2011.01.30. 20:02:29

@gastro vazze: amilyen ez a nagy magyar celebfelhozatal, simán lehet ismert. Nem ő lenne az első, aki nem csinálni akar valamit, csak ismert akar lenni. Hogy miről?

christaylor 2011.01.30. 20:03:02

@Mme Chauchat: :D ez az elmélet jobban tetszik, mint az egész éjszakás hegesztés.

gidabiga 2011.01.30. 20:03:11

@szédült nőszemély - forza:

de erről csak ő tehet.
ha bekerül a médiába, biztos boldogabb lesz, 2 hétig.
aztán ennél mindig lejjebb csúszik, egyre koszosabb díványokon találja majd magát.
szerintem.

Lanois 2011.01.30. 20:03:13

Gömbi megszünt létezni?

Flood 2011.01.30. 20:03:19

@Mme Chauchat: Én szerintem be leszek, nemsokára :)

vörös áfonya 2011.01.30. 20:03:30

@Trollseprű 9: Én úgy hallottam,hogy Éva szerelmes Anikóba,De persze ez marhaság.

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:03:45

@Flood: Ne nézd, csak legyél velünk. Egyépként hasonló gondolataim vannak. Az elválásban segíthet, h kezdődik a szemeszter, folytatódik a sok elmegyógyász képzése...

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 20:04:15

@gastro vazze:
Talán valaki megsúgja majd neki, hogy Megbasztaatalmácsi Évaként, vagy Majdnemmegbasztaahavas Évaként olyan sokra nem viszi! Ez a szánalomtenger picsa mindenkinek a kapcarongya!
Rendbe kéne tennie magát!

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:04:17

@Lanois: Gombi nem szűnt meg: felolvasott egy levelet.

John May R 2011.01.30. 20:04:38

@Trollseprű 9: Állítólag Szandika Olivért.

gidabiga 2011.01.30. 20:04:47

@Traitor General:

majd kapsz a pezsgőmből a jakuzziban :D

Traitor General 2011.01.30. 20:04:48

@Lanois: a villa nagyura dezintegrálta... De JÓL VAN:-)

Sin' Dorei (törölt) 2011.01.30. 20:05:00

@Kekec1: A nőiesség nem egy valag smink, kiló szemcerka, vörös csipkelófasz fekete csöcstuninggal.
Elég egy szép arc, bőröndmentes szem és tiszta, szappanillatos test. Akár mackóban is : ) Sőt.

Szaffi B. 2011.01.30. 20:05:14

Jaaaaaaaa, kösz. Szandi Olit OMG.
@Lanois: Ő a soros szobanövény + okádik épp 24/7 vagy mi.

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 20:05:36

@Mme Chauchat: igen. az illetőnek akkora az arca, mint egy plazmatv. ami általában rosszabb, mintha LCD lenne :S
:)

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:06:04

@Sin' Dorei: ...csak nem mosószappan illatú..? Fénylő arcú teremtés?Lehetőleg cseléd? Mylord?

Szaffi B. 2011.01.30. 20:06:08

@Mme Chauchat: Szia!
Én nagyon be vagyok képzelve, és ti?

Szaffi B. 2011.01.30. 20:07:08

Hajrá Béci, vidd ki valamelyik vajkrémes antiszockót és HAGYD IS KINN! :DDDDDD

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:07:26

@Trollseprű 9: Én is be vagyok kébzelve, de e(z)mellett heterogén is vaok!

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 20:07:43

@Mme Chauchat: pontosan! a műsort nem kell nézni, ha idegesítő, a posztot kell olvasni MMKK, a fórumba meg kell írogatni, mert különben megromlik a viszonyunk mire Tordasra megyünk hogyvoltos osztálytalálkozóra. és szörnyű lenne, ha az itteni lelkitársságok megbomlanának :D

gastro vazze 2011.01.30. 20:07:58

@szédült nőszemély - forza: ha valakinek nincsenek barátai, az inkább gondolkozzon el az életén és.....forduljon meg az autópályán, mert szembemenni vszélyes is, nem csak balfaszság :D
ezt többek között ő is elköpte magáról (hogy egyedül van)
Ezt max. bottal piszkálnám meg, hogy mozog-e még :D

redhaven 2011.01.30. 20:08:11

@gidabiga: Örzse faszvakarásában-igazításában jajj mennyi minden benne volt.
olyan jót röhögtem.
most végignéztem fél óra összest,hát Balázs sztem úgy rühelli már az egész műsort,hogy csuda.

Kekec1 2011.01.30. 20:08:42

@Sin' Dorei: persze hogy nem a smink teszi a nőisességet, hanem pl hogy hogy ül le, hogy mozog, hogy beszél, fejtartás, gesztusok stb. Anikó nagyon az, évát és még Szandikát is annak mondanám,, Gigi kb annyira mint egy kanca...

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 20:09:01

@Trollseprű 9:
Te csak egy kisképernyős fekete-fehér Junoszty vagy!

gastro vazze 2011.01.30. 20:09:26

@szédült nőszemély - forza: a plazma jobban kihozza a színmélységet, a sima lcd a legszarabb, mondjuk a legjobb meg az led-es lcd :)

Szaffi B. 2011.01.30. 20:09:47

@Flood: Győzike Pákót én se soha SKK nem büntetem magamat velük. :-))

vörös áfonya 2011.01.30. 20:09:47

@redhaven: Mindent én is ugyanígy látok:)

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:10:29

@szédült nőszemély - forza: Pontosan és most már elérkezett az idő, hogy felelősök legyenek ki/meg nevezve és (be) képzelve: Flood pl. a vajkrémért fog felelni a tordasi összejövetelen. Annak 80%-áért.

John May R 2011.01.30. 20:10:31

@Mme Chauchat: Ja :D

Egyébként Gombi messze a legérdektelenebb játékos. A pelenkás sztorin, Pííícccúúúron, na meg legutóbb a Laci-paródián kivűl emlékszünk-e tőle valamire? Ja, még annyi beugrott, hogy a disznóvágáson Olival balhéztak. Ha emlékeztek még másra is írjátok. De sztem nem nagyon van.

Komolyan még Jersey is érdekesebb tőle.

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 20:11:06

@gastro vazze: de látod, hogy nem változik meg semmiben, csak mikor pánikol, hogy kiesik, meg nem szavaznak rá elegen, mert bunkó. olyankor nyünnyög, sír, meg tüsténtkedik. utána meg jön Éva 2.0, aki már jobb, durvább, alkeszebb, sunyibb.:S

Ancilla 2011.01.30. 20:11:19

Egyet nem értek:
Itt, ezen a fórumon szinte mindenki ugyanazt gondolja a négyesről, szinte mindenki utálja Olit, Évát, Szandikát, Alekoszt. Elég sokan vagyunk, különböző neműek, korúak, végzettségűek, érdeklődési körűek stb., tehát reprezentatív mintának lehet minket tekinteni.
Kérdés: Ki a fene szavaz akkor mindig rájuk??????????????

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 20:11:53

@Mme Chauchat: de Flood nincs elég beképzelve. nem nagyobb, mint egy iPad. :(

én vállalom a takarítást!

Szaffi B. 2011.01.30. 20:12:08

@Kekec1: "nem a smink teszi a nőisességet, hanem pl hogy hogy ül le, hogy mozog, hogy beszél, fejtartás, gesztusok stb. Anikó nagyon az, évát és még Szandikát is annak mondanám"

Évát és Szandikát!
ÚRISTNNNNNNN!
Nem vagyok nő, nem vagyok nőies!!!!!!!!

2011.01.30. 20:12:12

@Mme Chauchat: :DDDDDd
A Csengetett Mylord? az egyik kedvenc sorozatom..... Zseniális.

gastro vazze 2011.01.30. 20:12:17

@gidabiga: nomen est omen (BB Évi - VV Évi:DDDDDDDDDDD)
Senkit nem sajnálok, aki tönkremegy idegileg ezek közül , mivel nem ez az első széria reality, így láthatták mire képes a média világa..

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 20:12:46

@Ancilla: szavaz bárki? vagy csak van valami szavazat generáló és összesítő szoftverük?

vörös áfonya 2011.01.30. 20:13:02

@Mme Chauchat: Én a buszos városnézést tudom prezentálni Ildiék házához és az üres focipályához.

Kekec1 2011.01.30. 20:13:03

@Ancilla:
a RETEK...
teljes meggyőződéssel vallom, hogy a szavazásoknak semmi közök a valós sms darabszámhoz.

Traitor General 2011.01.30. 20:13:36

@Ancilla: kikérem magamnak! Én az összeste rühellem!:-)

John May R 2011.01.30. 20:14:08

@Ancilla: mind, aki nem olvassa Hajnit...

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:14:17

@beebeer: Tiszteletreméltó (Teddy), hogy így reagálsz, Henry fiam! Megkóstolhatod Ms. Lipton páratlan meggyeslepényét (Redhaven meggyéből készült). Van friss tea, Mabel?

redhaven 2011.01.30. 20:14:19

szeretem az áfonyát:))

Sin' Dorei (törölt) 2011.01.30. 20:14:49

@Kekec1: Akkor ilyen szempontból már inkább Éva. Szandika a bojlerteste miatt nem tud úgy mozogni, Anikó talán, de mégse. Gigi valahogy laza, de valóban nem nőies annyira.

Szaffi B. 2011.01.30. 20:15:01

@szellemnyulszellem: Nem akarok nő lenni, ha "ezek" is azok.

Szerintem ezen a fórumon senki nem szavaz.

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 20:15:26

@gastro vazze: de asszem LCD kisebb méretben is van, plazma meg csak nagyon nagyban. nem?
a kérdés, hogy a nagyarcúságnál a képminőség vagy a képátmérő legyen a releváns:)

szellemnyulszellem (törölt) 2011.01.30. 20:16:10

@Trollseprű 9: Nemtom. Kommenthuszárok közt nőnek lenni, mi több nagyasszonynak, hiábavaló erőfeszítés.

Kekec1 2011.01.30. 20:16:17

@Trollseprű 9:
pontosítok, még inkább őket is nőiesnek látom Gigihez képest :) így már jobb? :) most ne a hisztid meg magamutogatást meg a rángatózásokat nézem, csak pusztán összehasonlítva Gigivel. De aztán lehet csak azért maradt meg bennem ennyire,mert amikor még volt online egyszer végignéztem egy kanapén fetrengését, almarágás közben, ahogy pakolta a nyakábaa végtagjait, szétdobott lábakkal... brrr....

Ancilla 2011.01.30. 20:16:35

@Kekec1: Te fiú vagy, Kekec? Ha igen, légy szíves, áruld el, mi nőies Évában, de főleg Szandikában!! Részletesen kérem!!!

2011.01.30. 20:16:41

@Mme Chauchat: Már nem is emlékszem mikor ittam utoljára friss teát.

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:16:47

@szédült nőszemély - forza: a tordasi bulin takarít
@vörös áfonya: buszos városnézést biztosít,
Flood vajkrémes lesz, többiek?
Én analízist vállalok.

redhaven 2011.01.30. 20:17:32

@szédült nőszemély - forza: persze.
Kolosi+Rubint versenyt szavaznak!

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:17:35

@Augur: @beebeer: ...ahol csak módon van rá, Ivy

bévé 2011.01.30. 20:18:39

@Ancilla: az átlagnéző, kedvesem. az, aki erre 30*315 ft-ot kifizet, merthogy nehogymá'. és aztán felvesz áruhitelt LED tévére, mert úgy hallotta hogy az LCD, aminek a részleteit még mindig nyögi, már nem menő.

Kekec1 2011.01.30. 20:18:42

@Ancilla: nő vagyok, nem férfi szemmel néztem :) amúgy meg pontosjtottam már, itt: @Kekec1:

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 20:20:34

@Kekec1:
Anikó legfeljebb egy 70-es IQ alattinak nőies! A többiek már egy kanosabb hegyigorillának is annak tűnhetnek!
Wazze, egy "nőies" nő nem alázza magát porrá, mint Anikó a Király L-lel! Az Alekox fellökött hazugságtól meg egy picsogó moncsicsi szintre süllyedt.
A nőieség Audrey Hepburnnél kezdődik!
:-)

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 20:20:37

@Mme Chauchat: a desszerteket Gemre bíznám, Trollseprű pedig felelhetne a jaccuzziért.:)

redhaven 2011.01.30. 20:21:17

@Kekec1: plusz még a vérfagyasztó mimika.

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 20:22:08

@beebeer: ilyenkor mondták szegénynek, hogy: Mabel, van ott egy kis tegnapelőtti tea a sarokban. ha leszeded azt a gusztustalan filmréteget a tetejéről, még egészen iható. vidd haza nyugodtan
:)

bévé 2011.01.30. 20:22:35

@djukel: szar lehet. tudok egy jó urológust Dél-Budán.

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:23:11

A Varázshegyen van urológia is.

Kekec1 2011.01.30. 20:23:29

@kérődzőgiliszta:
jólvanmár, most nem össz-képként néztem őket, nem az összes eddigi viselkedésük alapján, hanem csak-csupán a Gigi romantikus jelenetéről jutott eszembe. Tartom magam a szuvenír véleményemhez, _hangsúlyozottan négyük közül_ nekem a legkevésbbé nőies továbbra is a kanca :))

gidabiga 2011.01.30. 20:24:30

a bagi-nacsa műsorában fészekszájú művésznőnek nevezték Szandikát :)

@redhaven:

megnézem videón, fent van?
mondjuk a faszvakarás nem érdekel, de az, hogy minden benne volt, igen :D

@Ancilla:
@Traitor General:

én is az összeset :D
most eszembe jutott valami a szavazással kapcsolatban, hogy kire nem szavazott soha senki, de mégis mindig ő nyert, de ez politika, úgyhogy hagyom :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.01.30. 20:24:54

@utcai_arcos: Alekosz engem egy kicsit Besenyő Pista bácsira emlékeztet.

John May R 2011.01.30. 20:25:00

Kivágtam, ahogy Gigi épp almát eszik, ritka guszta:

(18+)

kepfeltoltes.hu/view/110130/gigi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Hannibal22 2011.01.30. 20:25:04

@Ancilla: Hajni valószínűleg eret vágna magán ha olivérék kiesnének. Miről írna szerinted? Arról,hogy béci és laci igazságosan megosztoznak a vajkrémen?

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 20:25:29

@Kekec1:
Na akkor nekem meg a Margit a Besenyő családból!
:-)

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:26:10

@szédült nőszemély - forza: én azt szeretném, ha Hannibál rám tenné... a jelét.

2011.01.30. 20:26:12

@szédült nőszemély - forza: Ja, "az nagyon finom lesz! Mondtam is az öregemnek, már nem is tudom, mikor kóstoltam utoljára teát!"

szellemnyulszellem (törölt) 2011.01.30. 20:28:04

@John May R: Na ő a Besenyő István, de ha nem is ő, a rokonja egészen biztos!

szédült nőszemély - forza 2011.01.30. 20:28:11

@beebeer: :)
@Mme Chauchat: rád tenné? te Hannibál hátán akarsz felmászni? céda:)

gidabiga 2011.01.30. 20:28:40

@redhaven:

őket kéne bezárni még néhány hasonlóan gusztustalan egyeddel és velük lejátszani ezt az egészet :D
kíváncsi vagyok, meddig tudnának játszani vígszínházat :)

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:29:40

@szédült nőszemély - forza: azt sem bánnám, ha Hannibál mászna az én hátamon

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 20:31:13

@hannibal22-73:
Alekox megzenésíti a villaszabályzatot és előadják a tordasi sportpályán (rossz idő esetén a kulturban). Koreográfus: Gigi! Narrátor: Ildi! Főszereplő: Béla! Az ukrán front végigmegy Ginán és Jerseyn! Laci megvédi saját seggelyukát, félsikerrel!

2011.01.30. 20:31:22

@hannibal22-73: nem kell, hogy mind a négy kiessen, érdekesen változnának az erőviszonyok akkor is, ha csak egy hagyná el a házat.

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:33:21

@beebeer: jah, de az az egy mindet vigye.

redhaven 2011.01.30. 20:35:56

@gidabiga: nemtom,hogy fenn van é, a szarok mindenre,unatkozok,készen van már az ebéd,hol a söröm,mingyá lebaszok egy sallert,stb nekem benne volt.

2011.01.30. 20:39:19

@hannibal22-73: Szandika még érdekes lehet, pláne ha megtudja, hogy Olivér azt gyanítja, hogy tetszik neki.
Éva a leggyengébb láncszem, mondjuk Anikót se lehet hova tenni, hol itt bukkan fel, hol ott.

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 20:39:36

@beebeer:
Erre, gyakorlatilag semmi esély sincs!
Meg kell barátkozni a gondolattal. hogy Alek, Oli, Éva, Szandi, Gombi finálé lesz!
Az izgalmak majd ott kezdődnek, hogy ezek öten hogy csinálják ki egymást! Szvsz Oli igazi stílusa majd akkor teljesedik ki!

Kekec1 2011.01.30. 20:40:58

arra lennék kiváncsi ha Zsuzsi még bent lenne a maga nagy szájával és szókimondó természetével, melyik csapatban lenne?

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:41:05

@hannibal22-73: pux kedvesem. Örültem, h láttalak. Megyek. Múlt ifjúság tündértaván hattyúi képed fölmerül.

Mme Chauchat 2011.01.30. 20:42:48

@Kekec1: nyilván mindkét csapatban lenne

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 20:43:56

@Kekec1: Zsuzsika jobban járt, hogy idejében távozott! Csúnya baleset lenne ebben a társaságban!

Hannibal22 2011.01.30. 20:44:06

@beebeer: Ja,az valóban érdekes lesz:)

Egyébként a szavazásról még annyit,hogy Tóth Aladár nem arra küldi az esemest akivel együtt élne hanem akivel szívesebben elmenne sörözni. Márpedig itt olivér esélyesebb mint egy citromba harapott jellemóriás.

2011.01.30. 20:44:36

@kérődzőgiliszta: igazad lehet, ez a finálé lesz majd az igazi vérengzés.

redhaven 2011.01.30. 20:44:37

@Kekec1: Zuzka már letépett volna pár pömpölőt.

gidabiga 2011.01.30. 20:45:04

@redhaven:

így már a videó sem érdekel, vizuális típus lévén, a leírásod alapján összeraktam a képet, kösz :D

2011.01.30. 20:46:23

@hannibal22-73: pár viháncolás Oli alvóidejében, és máris két citromfejről beszélünk.

gidabiga 2011.01.30. 20:47:15

@redhaven:
@kérődzőgiliszta:

szerintem hagyhatnák, hogy egy kicsit verekedjenek :)
szórakoztatóbb lenne :D

K Tomoceusz 2011.01.30. 20:48:00

Elolvastam 500 kommentet , de még most se tudom , a párbajra kísérő testőrök miért négerek ?

A helyes választ beküldők között vajkrémeket sorsolok ki.

Hannibal22 2011.01.30. 20:48:05

@beebeer: mondjuk ebben van valami:)

Bogi és Burkó 2011.01.30. 20:50:28

bebeeee, én az igazi valóvilágot nézem.
a Közt. elnök országjáró turnéját. :) M1-szempont
igazán bekukkanthatna a villába

Trevlovics 2011.01.30. 20:50:53

@K.Tomoceusz: mert ők a boney m férfitagjai voltak

jörgömös 2011.01.30. 20:51:07

@K.Tomoceusz: A sok szar filmben, amit nézetni akarnak velünk, így látta a retek.

redhaven 2011.01.30. 20:51:10

@gidabiga: nekem sok bajom volt már a "vizuális típusommal".
szörnyű röhögések jöttek-jönnek rám,amikor szituációkban észreveszek olyasmit amit más nem.
tekinteteket,elnyúlt arcokat,a helyzet abszurd voltát.
rettenetes amikor nem röhöghetsz,de érzed,ha nem röhögsz abba belehalsz.

Flood 2011.01.30. 20:51:17

@Sin' Dorei: Azért Gigi amikor táncol meg tekergeti a csipőjét az nekem elég nőies szokott lenni. Kár hogy keveset mutatják

Píter 2011.01.30. 20:51:45

@Ancilla: "Egyet nem értek:
Itt, ezen a fórumon szinte mindenki ugyanazt gondolja a négyesről, szinte mindenki utálja Olit, Évát, Szandikát, Alekoszt...Ki a fene szavaz akkor mindig rájuk??????????????" - Én tudom, maga az RTL Klub. Úgy tologatják a %-okat, ahogy meg van írva a forgatókönyv! Nem volt még olyan párbaj, vagy online szavazás, ahol ne lett volna egyértelmű mit kíván a további menetrend, mit súlykolt előtte napokig a látottak alapján Balázs, Lilu, meg a Stohl. Folyton a szánkba akarják adni, mi (nem) történt, mit (nem) láttunk az előbb, mit (nem) nem fogunk látni a következő percekben, folyamatosan minősítenek egyeseket, az összefoglalókat meg ehhez még megfelelő tartalommal meg is töltik. Korábbi szériákban legalább mutatták a szavazatok számát és dísznek odaraktak egy közjegyzőt, most már a látszat sem érdeklő őket, kamu ez az egész. Csakúgy, ahogy az online szavazás is, mert Pistike vagy a szavazó-script annyiszor szavaz a kívánt válaszra, ahányszor csak kedve szottyan.

gastro vazze 2011.01.30. 20:52:38

@kérődzőgiliszta: Anikó a legnőiesebb szerintem is, beszélni meg lehet tanítani, bár nekem néha olyan bájos az a parasztvaker, amit előad, sírni meg ő tud a legcsajosabban :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.01.30. 20:52:56

@gastro vazze: Éva eléggé szórakoztató egyéniség, megmondja sokszor a frankót, igazi törtető.

gastro vazze 2011.01.30. 20:53:25

@kérődzőgiliszta: Anikó a legnőiesebb szerintem is, beszélni meg lehet tanítani, bár nekem néha olyan bájos az a parasztvaker, amit előad, sírni meg ő tud a legcsajosabban :)

redhaven 2011.01.30. 20:53:37

@K.Tomoceusz: én a villanykörtét láttam először 15000wattosnak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.01.30. 20:53:46

@gastro vazze: Éva eléggé szórakoztató egyéniség, megmondja sokszor a frankót, igazi törtető.

Albino Vernyul 2011.01.30. 20:53:47

Lanyok, lanyok.. Akar hogy is nezem, nektek minden masik no ellenfel, ezert egyikrol se tudtok jot mondani...:) Ferfi szemmel Aniko mellet lehet ferfinek lenni, mert az erzelmi hullamzasai miatt lehet patyolgatni, kihozza a ferfiakbol az ovo/gondoskodo enjuket.. Kulsoleg is ok.. Gigivel nem tudom mi bajotok van ennyire.. O inkabb egy fius lany, termeszetileg, es viselkedesileg is.. Semmi baj nincs vele, sok ferfinek bejon.. A kulselyere se lehet panasz.. Eva antino, egy eszakas dugasra jo, hasonlo kaliberu ferfiak szamara.. Szandikara is van igeny, aki a guminot szereti, az gerjed ra..
Amugy a Gigi-Jerzy jelenet a vegen macival, a ruhastol, loboncostol teljesen rendben volt.. A ferfiak nem csak a selyemharisnyas, csili-vili fehernemure indulnak be, illetve a ket tonna festekre a holgyon... Ha igy lenne, bajban lennetek...;))))

Bogi és Burkó 2011.01.30. 20:54:26

@redhaven: de azok a mígéleknemfelejtemel röhögések.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.01.30. 20:54:50

@gastro vazze: Éva eléggé szórakoztató egyéniség, megmondja sokszor a frankót, igazi törtető.

redhaven 2011.01.30. 20:55:20

@kérődzőgiliszta: kézzel gondoltam az örömszerzést:))

gidabiga 2011.01.30. 20:56:34

@redhaven:

ismerős érzés :D

legborzasztóbb ilyen röhögést alig visszafogni élményem egy temetés utáni mise volt, már ott tartottam, hogy kirohanok a templomból, mert nem bírom tovább :D
a legszebb, hogy a rokonok azt mondták, nem is gondolták, hogy én ennyire szerettem Böske nénit, hogy így megsirattam :)))
( szegényt, hogy utáltam, Éva rosszindulata kutyafüle ahhoz képest, mint neki volt :D )

Ancilla 2011.01.30. 20:57:15

@John May R: "Kivágtam, ahogy Gigi épp almát eszik, ritka guszta:"
Nem azért, hogy Gigit védjem, de szerintem az almát nem lehet gusztusosan enni. (Legfeljebb, ha péppé turmixoljuk. Vagy fonnyadt az alma, és nem herseg, ha esszük.) Nekem az egyik legidegesítőbb dolog a világon az, ha valaki a közelemben almát eszik.

redhaven 2011.01.30. 20:57:56

@Bogi és Burkó: igen.
nálam gyakran előfordul.
sajnos nevetős faszi vagyok.

MegLepke 2011.01.30. 20:58:06

@Albino vernyul: Ezzel a jellemzéssel én is egyet tudok érteni, bár nő vagyok.

Trevlovics 2011.01.30. 20:58:26

@Píter: olyan emberrel én se találkoztam akinek éva szandika és olivér lett volna szimpatikus (ja de egyszer volt egy kommentelő, aki beírta, hogy nem szokott kommentet olvasni meg írni mert csupa rosszindulat jön mindig és azt nem szereti és egyébként neki éva és szandika a kedvence :) )
de alekosz szerintem más kérdés, őneki tényleg a bent a világ és nem szivatásból mondta, mikor a párbaj előtt kijött, hogy nem kell minden kicsiségen összeveszni meg mindenki legyen vidám, és használja ki a lehetőséget a villában, ő tényleg így gondolja, és szerintem nem menne bele a végletekig a küzdelembe, mert neki fontosabb az, hogy élhető legyen bent, ettől is messze szórakoztatóbb és elviselhetőbb ő, mint a maradék három a négyekből. ilyen szempontból szerintem kilóg.

Augur 2011.01.30. 20:59:56

@Albino vernyul: a férfiak sokszor azt mondják, utálják, ha a nő bőg. akkor ezek szerint mégsem.

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 21:00:56

@gastro vazze: Na jó, persze én is Anikót fércelném meg leginkább, de a nőiesség szót nem említeném vele egy blogban!
:-)

Trevlovics 2011.01.30. 21:01:04

@Augur: nem a nő, hanem ha a feleség :)

K Tomoceusz 2011.01.30. 21:01:24

@Albino vernyul:

Ez csak félmegoldás .
Most írd le , a bengáli tigriseken kívül kinek jön be Alekosz .

Hannibal22 2011.01.30. 21:01:54

@Augur: Az attól függ,hogy miért bőg

gidabiga 2011.01.30. 21:02:23

@Albino vernyul:

van olyan férfi, akinek van óvó/gondoskodó énje? :)

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 21:02:23

@redhaven: Hát aki a kezébe adja, az meg is érdemli!
Már egy érintés is egy Penicillin kúra!

Augur 2011.01.30. 21:03:03

@Trevlovics: ahá!:) azért elég rohadtak vagytok, az fix:)

christaylor 2011.01.30. 21:03:41

@hannibal22-73: meg hogy milyen rendszerességgel.

K Tomoceusz 2011.01.30. 21:03:55

@Ancilla:

Csak kiváncsiságból .
Melyik kaját ette Gigi , amitől egyből a frigóhoz szaladtál ?

Trevlovics 2011.01.30. 21:05:14

@Augur: nem feltétlen értek egyet, de nem piszkálódom óz miatt :)

Albino Vernyul 2011.01.30. 21:05:17

@Augur: Akkor utaljak, ha erzik, hogy zsaroljak oket vele.. Illetve magukat utaljak, hogy nem tudnak ellenalni egy siro nonek...:))

gidabiga 2011.01.30. 21:05:58

beléptem az arckönyvre, ez volt az első hír, amit valaki linkelt :D

www.femina.hu/ezo/ki_a_lelki_tarsad

@Trevlovics:

én olyannal sem találkoztam :(

Flood 2011.01.30. 21:06:46

@Albino vernyul: +1, ezt akár én is írhattam volna (eltekintve a külselyétől :))

gastro vazze 2011.01.30. 21:07:06

@Peter_Cs: 3 hsz-t főleg nem ér meg az a koszfészek. Nem frankót mond, csak azt, amire AZT hiszi, hogy az a tuti!
Alkoholista, mindig övé legyen az utolsó szó, koszos, rendetlen, női Derrick, kultúrbarbár (igen-igen...max pár évszámot tud, mert ez kellett neki a felvételihez, de mást nem), hisztis, az egész világ ellene esküdött (olyan, mint egy igazi kurucinfos:)), rasszista, sunyi (szétosztottuk 6felé a pezsgőt, mondta ő és megitta a felét, + szegények bora..), hazudós, stb... és még elhasznált ócska ribanc kinézete is van, folyamatosan büdös a szája (Oli mondta neki még az elején)... na?

Hannibal22 2011.01.30. 21:07:24

@christaylor: Igen,ez talán még fontosabb is:)

redhaven 2011.01.30. 21:07:47

@gidabiga: na gondold el ezt esküvőn,beettem magam 30 vénasszony közé,majd elkezdtek énekelni...
az előttem ülő 4 három srófával előbb járt mint a mellettem ülők,a hátam mögötti nénike viszont alhatott a feléig.
majd belépett...
ha hallottál még cérnavékony reszketős hangot...
éreztem,ha az összes srófát elkántálják nagy baj leszen.
lett.
csak arra eszméltem,hogy a hátamat simogatják:fiatalembe,ne sírjon!

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 21:08:08

@Trevlovics:
Na, akkor válts paradigmát!
Szvsz Szandika a legszeretnivalóbb, legempatikusabb nőnemű az oduban!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.01.30. 21:08:45

@Píter: Éva és Alekosz szórakoztató egyéniségek, képernyőbarátabbak, mint pl. az unalmas Gombi. Éva sokszor megmondja a frankót mindenkiről, ez nagyonis pozitívum.

Ancilla 2011.01.30. 21:09:44

@K.Tomoceusz: Mindig rátapintasz a lényegre. Gigi semmit nem tud szépen enni. Mint ahogy Zsófika sem. (Gigi egyébként beszélni is úgy beszél, mintha egy szilva lenne a szájában. Mindig erősen fülelek, hogy megértsem, mit mond.)

gastro vazze 2011.01.30. 21:10:13

@kérődzőgiliszta: hát pedig @Albino vernyul: leírta faszán, hogy miért az! őszintén tud örülni dolgoknak, alapvetően nem rosszindulatú, bár, ha csesztetik nem hagyja magát. Kicsit emberismeretből javulhatna, de igen pont az a csaj, aki mellett férfi lehet az ember, főleg, ha még egy nagy orgazmust is képes kicsalni belőle. Frigid nő nincs ugyanis:)

Trevlovics 2011.01.30. 21:10:39

@kérődzőgiliszta: csak akkor tudnék, ha a külseje alapján gondoltam volna róla ezt. de nem. másképp látjuk, na.

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 21:11:03

@kérődzőgiliszta: Sajna, a kinézetétől marha nehéz elvonatkoztatni!
:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.01.30. 21:11:39

@gastro vazze: Háromszor ment el - gyík a blogmotor.

gastro vazze 2011.01.30. 21:12:09

@Peter_Cs: jól van látom beakadt a lemez.... akkor mégegyszer:
@gastro vazze: .
Akkora karikákkal, a folyamatos hajbasztatással, és a rángó szájjal cigizéssel tényleg qrva képernyőbarát az a szerencsétlen...:D

piszok alfréd 2011.01.30. 21:12:13

én nem akarom szandikát szidni, de szöges baseball ütővel verném ki a szájából a szilikont... mióta elmesélte, hogy részeg férfiakat fosztottak ki, azóta különösen kedvelem...

Augur 2011.01.30. 21:12:16

@hannibal22-73: elmondod, hogy mik azok az okok, ami miatt toleráljátok a bőgést?
@Trevlovics: jól van, nem vagytok rohadtak, csak következetlenek. sosem értettem, minek házasodtok:)
@Albino vernyul: igen, ez a helyes válasz. a bőgés, a "fáj a hasam-fejem" és a "nem szeretsz már?" szövegekkel egyenértékű.

gidabiga 2011.01.30. 21:12:23

@redhaven:

kösz :D
ezen jót nevettem, elképzeltem :)

a templomban a másik sorban egy néninek fennakadt a szoknyája a táskaakasztón, amikor letérdelt, és látszott, hogy vastag, rózsaszínű tundrabugyi volt rajta, és visszapöndörített harisnya.
szerinted? :D

Albino Vernyul 2011.01.30. 21:13:18

@Peter_Cs: Eva a sajat beszukult onzo szemszogebol mond masokrol barmit is.. Utalja Gigit, mert fiatalabb, szebb, jobb termeszetu mint O.. Es igy tovabb..

piszok alfréd 2011.01.30. 21:15:34

@gastro vazze:

olivér egyszer mondott frankót, éppen évának. "büdösszájú f.szcimbáló". mondjuk évi nem is vette sértésnek...

K Tomoceusz 2011.01.30. 21:16:41

@Ancilla:

Azért választottak 15 randán evő és ahogy gastro kollega mondaná slsmpos elhasznállt büdösszájú alkoholistát , hogy baromi elégedettek legyünk a környezetünkben élőkkel . Azok egészen mások . A mellettünk lakó vén büdös kurva például teljesen .

redhaven 2011.01.30. 21:17:21

@Augur: ez a akkor már nem szeretsz kérdés pusztító tud lenni:)))

Ancilla 2011.01.30. 21:17:31

@Peter_Cs: "Éva és Alekosz szórakoztató egyéniségek,"
Kinek a pap, kinek a papné - nekem egyik se. Mi a szórakoztató az erősen megnyomott, előregyártott elemekből készült Alekosz-mondatokban? És mi Éva idegesítően kárörvendő, gonoszkodó, árulkodó Gorgó-fején?

MegLepke 2011.01.30. 21:17:37

@kérődzőgiliszta: empatikus Szandál??? Azt nem nevezném empátiának, hogy ha a Nagy Négyes éppen valakit aláz vagy kifiguráz akkor ő azon hosszú percekig vinnyogva röhög.

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 21:17:48

@piszok alfréd: Ha jól emlékszem, a kiskatekizmus órán hallottam valamit a bűnbánatról!
Szandika képes volt a nyilvánosság előtt megvallani a bűneit és az egész odubeli szereplése egy nagy vezeklés!
Szóval Szandi egy nagy érték!
De komolyan!

MegLepke 2011.01.30. 21:18:32

@MegLepke: *Nagy Négyes többi tagja

gastro vazze 2011.01.30. 21:19:44

@K.Tomoceusz: örülj, hogy büdös és vén kurva, mert az már szagositott jelzős szerkezet :)

redhaven 2011.01.30. 21:20:51

@gidabiga: pödört harisnya+vastag befőttesgumi(Gombi!!!)kombóhoz már volt szerencsém:))

piszok alfréd 2011.01.30. 21:20:58

@kérődzőgiliszta:

inkább a rendőrségen gyónjon, aztán mehet a sittre a barátja után. olyasmit is mondott, hogy ezt a bőrönd pénzt ő pár óra alatt megkeresi...mire gondolt?

K Tomoceusz 2011.01.30. 21:21:04

@kérődzőgiliszta:

Szandikának remek beszólásai vannak . Azóta szeretek szart generálni . Neked meg ne legyen akkora arcod mint egy plazmatévé .

Tompó 2011.01.30. 21:25:39

@K.Tomoceus Milyen vajkrém? Ha márványsajtos akkor elárulom...

Szaffi B. 2011.01.30. 21:26:33

@piszok alfréd: Na mire vajon? :) Meg hogy kár hogy nem tud nyelveket (olaszt) mennyivel többet kereshetett volna...gondolom tolmácsolásra gondolt a Szilkonszörny...

kérődzőgiliszta 2011.01.30. 21:26:37

@K.Tomoceusz: Hát én is inkább stadionkijelzőként jellemezném....
:-)

Szaffi B. 2011.01.30. 21:27:34

@K.Tomoceusz: Melyik beszólása volt remek? Engem neeeem dob leee a lóóóóó! Vagy melyik is?

gidabiga 2011.01.30. 21:29:29

@redhaven:

akkor gondolom, megérted :D

@Augur:

én olyat sosem kérdeztem, hogy már nem szeretsz, de van olyan, amikor rossz napom van és gondoskodás helyett azt kaptam, hogy ne hisztizzek és mindig ilyenek találtak meg.
pedig nem is látták, milyen, amikor hisztizem :D

Albino Vernyul 2011.01.30. 21:30:21

Nah.. A mai osszefoglalo... Oli hozta a formajat, nem tudom meg hova bir sulyedni, de rajta van a Titanic projekten.. Viszont a maga szintjen okos, ahogy egybol rarepult Anikora, mikor Zsofi megtorpedozta, az peldaerteku.. Egybol elkezdte megdolgozni.. Gusztustalan, de hatekony.. Beci viszont oriasit hibazott, mikor beszolt Anikonak, illetve, hogy aztan nem tisztazta vele a dolgot..
Zsofit nem tudtam kovetni, ott megakadtam.. Aniko vegulis azon kivul, hogy benyalja Oli "atyaskodasat", jol tartotta magat... A tobbiek meg hoztak a szokasost...

naezjó... 2011.01.30. 21:30:47

na, már két hónapja várom, h ghettokidBoatengBéci is felvállaljon legalább minimálisan 1 kis konfliktust, legalább kiderülhet mit tud a fiatal Gé.

K Tomoceusz 2011.01.30. 21:31:45

@Trollseprű 9:

Most hencegjek az 5 bájtos memóriámmal ? Hármat mondtam 5 percen belül , hidd el , az remek teljesítmény tőlem .

K Tomoceusz 2011.01.30. 21:33:50

@naezjó?:

Lacival vállvetve a két görény ellen ? Sírni fognak , mint a záporeső , mást ott bent nem tudnak tenni .

Szaffi B. 2011.01.30. 21:34:10

@K.Tomoceusz: Hencegjél, igen :D
Nem akarsz képet váltani? Rossz hatással van a bioritmusomra az avatarod, kiráz tőle a ragya, és a szőr is futkos a hátamon :PPPPPP

Augur 2011.01.30. 21:34:31

@redhaven: akinek bugyigumin és hajlakkon kívül más is van a fejében, az ezt a panelt azért tudatosan elkerüli.
@gidabiga: ha rinyálsz, az a baj. ha acél vagy, az még nagyobb baj:)

reggi64 2011.01.30. 21:34:49

@gidabiga:velem is hasonló dolog történt, szegény nagyimat temettük,ilyen szétszórósat akart,mivel nem tudtuk milyen is lesz majd ez az egész,temetés előtte kimentünk egy másik temetést megnézni.egy nagy füves terület egy emelvényre teszik az urnát,és utána a földből viz sugár jön elő mint egy szökőkútból amig tart hamvak szétszórása,nagyim hamvainak szétszórására került sor ,és egy nénike gondolom még ő sem látott ilyent,pont az emelvény felé kóricált,mi a férjemmel és a gyerekemmel egymásra néztünk és kitört belőlünk a csillapíthatatlan nevetés,elképzeltük hogy pont akkor tör elő a víz, na ezek után az egész szertartás alatt nem mertünk egymásra nézni mert csak azt láttuk hogy a másik elfordul és lehajtott fejjel röhög...

Tompó 2011.01.30. 21:36:04

@Albino vernyul: gusztustalan de hatékony? hát majd kiderül, szerintem nem véletlen, hogy 33 éves korára semmit nem ért el az életben semmit nem tud felmutatni, mert biztos kint is ilyen gusztustalan....a bentieket ez biztos egy kicsit sokkolja, félnek de igazábol ő csak egy megkeseredett, önző, rosszindulatú, irígy és egy tipikus vesztes tipus. Szerintem..

piszok alfréd 2011.01.30. 21:36:45

@Trollseprű 9:

szerinted fizetne valaki(alekoszon kívül) azért, hogy a farkát egy szögesdróttal bélelt puddingba tolja? a fogsora több, mint katasztrófa...

gidabiga 2011.01.30. 21:37:11

@Augur:

pontosan.
ha acél vagyok, akkor meg nem vagyok nő.
ááá, a pasiknak semmi sem jó :D

Albino Vernyul 2011.01.30. 21:37:28

@Trollseprű 9: Heeee, hova lett a csabos holgy avatarod...???????? Ennek a kinyult polonak nem sok ertelme van, legalabb benne lennel...:))

gidabiga 2011.01.30. 21:38:37

@reggi64:

ez is egy jó kép itt a szemem előtt :D

Szaffi B. 2011.01.30. 21:38:57

@Albino vernyul: Levettem a trollok miatt. Kikezdték a nőiességemet :DDD

Szaffi B. 2011.01.30. 21:41:13

@piszok alfréd: Fogalmam sincs, nagy az Isten állatkertje...

piszok alfréd 2011.01.30. 21:42:00

@Trollseprű 9:

te idegenszívű! megint kekeckedsz a Kárpát-medence Napóleonjával, Közép- Európa Idi Amin Dadájával ?

Szaffi B. 2011.01.30. 21:42:54

@gidabiga: dehogyis nem, jó nekik csomó minden. Hallgassák csak a sírást, mi is hallgatjuk ha szexért nyígnak (napi 8-9szer) :DDD

piszok alfréd 2011.01.30. 21:43:20

@Trollseprű 9:

és a grazi pszichiátria fantomjával?

Augur 2011.01.30. 21:43:45

@gidabiga: nyugi, hogy sokat játszhassanak csatárt, azért nagyon kell nekik az acélos hátvéd.
@Trollseprű 9: minden női hiábavalóság szimbóluma.

Bogi és Burkó 2011.01.30. 21:44:06

@gidabiga: én már többször jártam úgy,
hogy a hisztit az ember beszopta és megijedt, ha meg komolyan picsogtam valamin, akkor az hisztinek volt elkönyvelve :)

Szaffi B. 2011.01.30. 21:44:23

@piszok alfréd: Nem kötekszem vele, csak tudtára adtam hogy csúnya, gonosz kis törpe :)))

Szaffi B. 2011.01.30. 21:45:55

@Augur: de most komolyan, guglizzam ki?

piszok alfréd 2011.01.30. 21:47:13

@Trollseprű 9:

megint rohamot kap, kékre veri az asszonyt és vihetik vissza grazba nyugtatózni... ne csináld!

Augur 2011.01.30. 21:48:39

@Trollseprű 9: ami megtartja rajtunk a bugyit. gumi nélkül kurvára nem lenne értelme. a bugyinak.

K Tomoceusz 2011.01.30. 21:48:41

@Trollseprű 9:

Vigo a Kárpátok ostora , Moldávia bánata és nem csúnya gonosz törpe .

Albino Vernyul 2011.01.30. 21:49:01

@Tompó: Egyelore bent hatekony, es reszben kint is.. Neha beleolvasok az SG-n a VV topicba.. A gond az, hogy ott pl. ez a viselkedes, meg az Aleke a meno.. Mert az X korosztaly szemeben igy kell nyomulni.. Ahhoz, hogy lasd ezeket a dolgokat, es ertekelni tudd, kell egy kor, tapasztalat, eretseg... Aki nem paraszt, az luzer, a Raczok ciganyok, ezzel el van intezve, es igy tovabb.. Ez van..

redhaven 2011.01.30. 21:49:51

@Trollseprű 9: aztán lesz nagy sírás-rívás ha másnál nem kell nyígni a szexért...

joszif 2011.01.30. 21:50:16

@Tompó:
Ez most nem ellened irányul csak már nagyon érdekelne mert a fórumon is meg a műsorban is rendre előjön ez a szöveg, hogy 'xyz' x évesen nem ért el semmit.
Szóval mi az amit egy átlag embernek el kell érnie 30 évesen hogy rá azt lehessen mondani hogy ő valaki és nem egy nulla ember.

Augur 2011.01.30. 21:51:20

@redhaven: ez az, amit a nők 99%-a nem ért.

piszok alfréd 2011.01.30. 21:51:26

@Albino vernyul:

és az olit nem zsidózzák? most csak cigányozni menő? :)

redhaven 2011.01.30. 21:52:24

@Augur: @Bogi és Burkó: nem lehet a nőkön eligazodni.
bezzeg mi,férfiak,egyenesek vagyunk mint az országút:))))

gidabiga 2011.01.30. 21:53:36

@Trollseprű 9:

ha én sírok, akkor magamban teszem, elbújva :)

aztán dolgozzanak a napi 8-9 szexért :)

Albino Vernyul 2011.01.30. 21:53:59

@Augur: Ticcsak be a bugyi gumit, teljesen felesleges eme eszkoz...:)

piszok alfréd 2011.01.30. 21:54:24

remélem a villán kívül a rácz testvérek rokonsága majd elbeszélget olikával...

Szaffi B. 2011.01.30. 21:55:36

@naezjó?: Jajj, de jó hogy megkérdezted, tisztára tordasinak éreztem magam, nemtom mi a bugyigumi, nemtom mi az SG VV...

gastro vazze 2011.01.30. 21:55:41

@kérődzőgiliszta: ezt ki mondta? úgy vezekel, hogy: KIKIIIIIII?! (egy köztörvényes..)

Augur 2011.01.30. 21:56:16

@joszif: csatlakozom a kérdéshez. mi az az abszolút mérce, és a ki a fasz állította fel, ami szerint megmérettetik az ember, és ilyen "valamit elért" meg "valamit letett az asztalra" dumákat kiérdemel? magával legyen mindenki elégedett és magának tegyen bármit, ne a többieknek produkálja magát a porondon. akkor ugyanis csak egy nyomoronc bohóc.

K Tomoceusz 2011.01.30. 21:56:57

@Albino vernyul:

Ez az oldal egészen más . Itt nyugodtan leíthatod mitől menő Rácz Béci vagy Lázár László . A lányokról is írhatsz bármit , a legfanatikusabb Anikó szurkolót se röhögi ki senki .

Augur 2011.01.30. 21:58:31

@redhaven: ha szexszel zsarolnak(aminél tetvebb dolog nincs), vagy egyszerűen leállnak róla valamilyen okból, akkor apu máshol fogja megkeresni, amit otthon nem kap meg. anyu sírni fog, mert apu megkurvult. de az ilyen anyu sosem fogja magában is keresni a hibát.

Szaffi B. 2011.01.30. 21:58:49

@redhaven: Te nem a férjem vagy álnéven???????

gidabiga 2011.01.30. 21:58:59

@redhaven:

ezzel vitatkoznék :D
bár lehetnek kivételek :)

gastro vazze 2011.01.30. 21:59:08

@Albino vernyul: szines bulvár lap forum detto, ott mondjuk 10-ből 8 azonnal cigányozik, zsidózik mellé... és nagy szarban vannak, mert bár az Oli sokak szemében szimpatikus, de zsidónak tartják.. Mondjuk már nem olvasom, mert ennyi magneb6 nincs a világon, amennyit szednem kéne rá :)

naezjó... 2011.01.30. 21:59:10

@K.Tomoceusz:
a legfanatikusabb Anikó szurkolót se röhögi ki senki .
Legalábbis nem hangosan :)

Albino Vernyul 2011.01.30. 21:59:27

@Trollseprű 9: Egy portal..: SG.hu - Informatikai és Tudományos Hírmagazin

redhaven 2011.01.30. 22:00:25

@Augur: egyetértek Veled!
Mindenki a magáét tudja,és rá is tartozik!

Augur 2011.01.30. 22:00:53

@Albino vernyul: akkor mit fogsz letépni, ha bikásodsz?

gastro vazze 2011.01.30. 22:01:16

@naezjó?: a hátam mögött?! (megett):)

redhaven 2011.01.30. 22:01:58

@Trollseprű 9: a képről csak megismerné
l:))

redhaven 2011.01.30. 22:03:13

@gidabiga: hát nem ordított a zirónia???

naezjó... 2011.01.30. 22:04:00

@gastro vazze:
csak úgy kilencesen, semmi komolyan vehető :)

Szaffi B. 2011.01.30. 22:04:04

@redhaven: Ja, akkor nem, csak a dumád néha kísértetiesen ismerős. XD

christaylor 2011.01.30. 22:04:19

@gidabiga: tudomásom szerint Stargate.

gidabiga 2011.01.30. 22:04:25

@redhaven:

most megszámoltam a szmájlikat :D
de :DDD

Augur 2011.01.30. 22:05:24

@redhaven: köszönöm, és örülök!

Albino Vernyul 2011.01.30. 22:05:25

@Augur: Kinek van arra ereje, a 8-10 oras alvas elott, mig a holgy teszi amit akar....:)

redhaven 2011.01.30. 22:05:34

@Bogi és Burkó: köszönöm!
ez újfent megerősített engem,és férfitársaimat abban a sziklaszilárd hitünkben,hogy a teremtés koronagyémántjai vagyunk!!!!:))))))

Szaffi B. 2011.01.30. 22:05:43

@gidabiga: "Egy portal..: SG.hu - Informatikai és Tudományos Hírmagazin "

Feljebb írták ottan fentebb e

Bogi és Burkó 2011.01.30. 22:06:00

@Trollseprű 9: vigyázz, redhaven csak elaltatja a gyanakvásod. álképe van kinnt.

Augur 2011.01.30. 22:08:20

@Albino vernyul: milyen kedves mázba burkolt merő önzés. és ilyenkor meg vagytok erőszakolva, igaz?

redhaven 2011.01.30. 22:09:04

@Bogi és Burkó: nem.
ez az enyém.
csak megismerem magamat.
még.

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:09:26

@piszok alfréd:

Elijesztettétek a Rácz-fan kollegát , sose tudom meg , mi bennük a menő . Kénytelen vagyok a szakemberhez fordulni .
Ha Laca haverjai elöbb találják meg Olivért odakint , mint a Rácz rokonok , akkor ők ugye menőbbek ?

gidabiga 2011.01.30. 22:09:36

@redhaven:

mi lenne velünk nélkületek? :D

@Trollseprű 9:

köszönöm :)

Bogi és Burkó 2011.01.30. 22:10:14

@redhaven: oké, de a korona a mi fejünkön van.

Szaffi B. 2011.01.30. 22:10:25

Én megnéztem ezt az SG fórumot...jujj..gyorsan kiikszeltem :DD

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:10:55

@christaylor: Évuka meg wraight. Csak ő nem táplálkozni akar folyton, hanem INNI. De az ugyanúgy kínozza, mint a mintapéldányt az éhség.

Trevlovics 2011.01.30. 22:12:05

@K.Tomoceusz: nem az ő "menőségükről" van szó, hanem hogy (emlékezz a lábosokra) szart ennél vagy valami semmilyent.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:12:19

@K.Tomoceusz: Egyik Nekedvalóban lehetne egy Rácz-rokonok vs. Oli haverjai meccs. Trixi+Gébriel meg a döntőbírók. Nézném!

naezjó... 2011.01.30. 22:12:26

@K.Tomoceusz:
A Rácz-póver az én logikám szerint abban rejlik, h saját elmondásuk szerint tánctanárok, és a hipháppéria szakkörük kb szerintem lefedi azt a réteget, aki hajlandó anya pénzét ''elesemezni'' ilyen célokra.

Albino Vernyul 2011.01.30. 22:13:05

@Augur: Balekosz testkontroll elmelkedesere utaltam, amivel Evat kabitotta, meg a szobakerekpart, hatha teker magatol...:)

naezjó... 2011.01.30. 22:13:24

@Trollseprű 9:
látod, én kérdeztem, de én nem mertem nekiállni. egál. :)

Szaffi B. 2011.01.30. 22:14:08

@K.Tomoceusz: Mihez képest menő? A bent leledző nyomik közt igenis "menő". Olivér ma a köpködésével például...báá fújj, utálom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:14:56

@naezjó?: Ránéztem a "melyik villalakónak van diplomája" cikkre. Rém uncsik voltak a kommentek.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.30. 22:15:28

Alifantosz meg fogja dugni Olivért, ha még nem .

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:15:41

@neccharisnyás útonálló:

Nem nézel nesönelt .

Az embert az különbözeti meg az állattól 1 . nem iszik vizet 2 . nem akkor iszik , amikor szomjas , hanem amikor mód van rá .

Évánk izzig-vérig ember .

Trevlovics 2011.01.30. 22:16:32

ja és amiről már szintén volt szó, hogy a másik csapat mennyire semmilyen, ugye összezárva a négyekkel, ez oda-vissza működik. van az a talán karinthy mondás,hogy amíg egyedül vagyok a szobában, addig ember vagyok, ha bejön egy nő, akkor férfi leszek és annyira leszek férfi, mint amennyire nő az aki bejön. itt is valami hasonlóról van szó, ha bejön a genya a másik rendes(unalmas) lesz és pont annyira lesz rendes(unalmas), amennyire genya a másik. gyakorlatilag már erre épül az egész játék, szerintem ez hiba a készítők részéről, eleinte érdekes volt, de saját csapdájukba estek és nem tudnak ebből váltani már.

Tompó 2011.01.30. 22:17:03

@joszif: Az a nulla ember akinek ekkora ocsmány arca van mint Olivérnek, holott ennek semmi alapja....Az önmagában nem lenne gond, hogy ennyi idősen nincs ferrari meg budai villa!!! De majd akkor legyen menő ha már elért valamit.. mert sokan vannak akik 33évesen már letettek vmit az asztalra és mégsincs ekkora pofa.Szoval igazából a szerénységet hiányolom, no nem kell álszenteskedni, de egy felnőtt embernek tudnia kell az arányokat, határokat...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:18:18

@christaylor: Nem. Azt már megfejtettem. Alekosz kanadai a South Parkból.

@K.Tomoceusz: Az okfejtésedből következik, hogy az ember tulajdonképpen egy óriási szivacs. Francnak volt evolúció, ha a tengeri szivacsok szintjére jutottak vissza egyes fajtársaink???
Nesönelt meg már mondtam hogy nem nézek. Nem vonz az oroszlánszex.

Albino Vernyul 2011.01.30. 22:19:16

@Trollseprű 9: Erzekeny lelkueknek nem ajanlott...:)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:20:20

@redhaven: Gondom nekem sincs. Azokkal se akiknek nincs.

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:20:27

@Trollseprű 9:

Értem én . Olink köpése fúj , Bécinké nyami .

A többieknek : Ezzel az erővel Gombi a legrokonszenvesebb játékos , mert sose látjuk , néha olvas nekünk , de mindenhez ő sem érthet .
Én baromira tetszenék nektek mint villalakó . Heti 168 órában tudok aludni , ha elfelejtenek felébreszteni .

Augur 2011.01.30. 22:20:35

@Tompó: mi az a valami, amit el kell érni 33 éves korra? 15 milla lakástartozás, amiért cserébe áprilisban majd lehet a híd alá cuccolni? vagy szlovákrendszámú bömi, amivel a mekibe járunk kajálni? vagy összekalapálni két gyereket, lehetőleg 1 fiú-1 lány banális arányban? vagy akkor is rodoszra menni nyaralni, ha fizetési előleget kell felvenni hozzá? vagy miii?

piszok alfréd 2011.01.30. 22:20:50

@K.Tomoceusz:

nekem mindegy ki csapja pofán olit, én is megtenném, ha módom lenne rá. ha minden nő pasija is rámegy, akit lekurvázott, már akkor is jó lesz. azért utálom, mert a többi simán idióta, ő viszont egy gusztustalan, másokat porig alázó féreg. kár, hogy nem vagyok bent egy jó félórát, kiosztanám a köcsögöt...

redhaven 2011.01.30. 22:21:04

@gidabiga: +bogi:nemér!
így összefogni....
ejj,ha fiatalabb lennék...

christaylor 2011.01.30. 22:21:11

@neccharisnyás útonálló: Ha South Park,akkor nekem Gombi Mr. Garrison.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:22:10

@K.Tomoceusz:
Jáj! Néha mennék, odabújnék, és együtt aludnánk. Fél napokat. :D

Szaffi B. 2011.01.30. 22:22:13

@Tompó: én ezt módosítanám: a nulla ember az, akinek (esetleg) van némi célja, vagy halvány elképzelése az életről, hogy mit szeretne (kopra, kecó), de semmi nem tesz érte. Olivér, Szandika, Éva, Alekosz tipikus példái ennek. Se nem tanulok, se nem dolgozom meg semmiért.
Jól megtalálták egymást.

naezjó... 2011.01.30. 22:22:18

@Tompó:
hát akkor a mai Béci ''ki milyen szinten áll hozzám képest''-hez mit szólsz?

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:23:18

@Augur:

A kollega nem a saját véleményét mondta csak Anikótól idézett . Őt meg nem az eszéért szeretjük .

gidabiga 2011.01.30. 22:23:44

@redhaven:

ugyan!
nem vagy te öreg! :)
én is elmúltam már 29 :D

Tompó 2011.01.30. 22:23:55

@Augur: pl. az általad felsoroltakból lehet választani, mindenki ízlése szerint :))))))

Szaffi B. 2011.01.30. 22:24:06

@K.Tomoceusz: Béci kifigurázta Olivért, vagy rosszul láttam? ??

piszok alfréd 2011.01.30. 22:24:08

@K.Tomoceusz:

én sem kedvelem bécit, DE ő nem mondta senkinek, hogy faszcimbáló féreg és nem oltogatja egymás ellen az embereket, nem kurvaanyázik. lehet, hogy elmaradott vagyok és most ez a menő és férfias...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:24:48

@christaylor: A Négyes meg az erdei állatok, akik az Antikrisztus eljövetelét várták. A maci abban a helyes kis sapekban.

christaylor 2011.01.30. 22:25:23

@naezjó?: iiiiimádom Butterst! :D
de Jerzsi tényleg ő.

MegLepke 2011.01.30. 22:25:39

@K.Tomoceusz: Nem. Gombi már szívet sem küldött tegnap este, nem szimpi.

Augur 2011.01.30. 22:25:50

@K.Tomoceusz: ja, akkor jó.
@Tompó: nebasszfelhaver. amit felsoroltam, az nem az élet. az csak délibáb. aki meg engedi, hogy ezzel mossák az agyát, annak szívemből sok sikert.

Trevlovics 2011.01.30. 22:25:58

@neccharisnyás útonálló: inkább szandika lett volna az apokalipszis egyik lovasa, de leesett, így az egész hajcihő elmarad

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:26:19

@piszok alfréd:

Alfrédom kemény vagy , mint a Pokolgép .
Viszont igazságos .

Tompó 2011.01.30. 22:26:24

@naezjó?: jaj hát ő meg nem tudja szegény jól!! kifejezni magát, tudod... hátrányos helyzetű....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:27:02

Komolyan nem lennék Retekék helyében. Annyira, de annyira SENKINEK nem adnám oda a fődíjat. Minek? Az egyik fele bunkó, a másik fele jellegtelen. Csodálom, hogy Hajni még nem unja. Mert szerintem Retekék már marhára.

piszok alfréd 2011.01.30. 22:27:45

@Trevlovics:

nem apokalipszis, hanem lovaspornó. attól maradt így a szája...

redhaven 2011.01.30. 22:28:30

@naezjó?: Béluska belemerevedett már ebbe a faszakomolycsákó szerepkörbe.
amennyiben nemlesz diamant keménységű a pömpölője,úgy a leánykák menekülni fognak mellőle.
a só nem feltűnő ízesítő,de,ha kimarad az ételből az nem jó.

Augur 2011.01.30. 22:29:15

@Tompó: ne röhögjél, meséljél!:) még mindig nem tudom, mit kéne gyorsan beújítanom, hogy letegyek valamit az asztalra?!

piszok alfréd 2011.01.30. 22:29:22

@K.Tomoceusz:

kivételesen próbálom függetleníteni a véleményem a lakók származásától és múltjától. sajnos így sem sok jót látok bennük...

Trevlovics 2011.01.30. 22:29:36

nekem az egészből mindig a százalékok a gyanúsak, párbaj vége előtt 10 perccel mutatják, és utána a vége mindig teljesen ugyanaz a százalék volt eddig. ez most vagy azt jelenti, hogy vagy egész addig olyan töménytelen mennyiségű szavazat jön, hogy az utolsó 10 percben érkezett mennyiség már nem tudja érdemben befolyásolni, vagy egyáltalán nem jön szavazat szinte az utolsó 10 percben. de akkor meg...

Szaffi B. 2011.01.30. 22:30:00

@neccharisnyás útonálló: Még megléphetik. Tömegverekedés, mindenki kihúz, nyeremény megmarad. :D
Nem mintha a Reteknél jobb helye lenne, Mónikasókra költik.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:30:08

@Trevlovics: Deus ex machina
@christaylor: Izé... Gombi énekelte a jólvagyokot? Na az a bábu. Kulabá is tök helyes azzal a sok hellóbellózással. Erőltetnem kell magam, hogy ne így köszönjek a kibertérben, úgy rászoktam. ;)

Pokolgépről jut eszembe.........
Paksi Endrét melyiknek tudnátok behelyettesíteni?

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:30:45

@MegLepke:

Mutogatott , csak nem láttad . Amikor nézték a tévét és hátulról láttuk őket . Ennyi mozgás kell is a srácnak , mert kezd erősen gömbölyödni .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:32:42

@piszok alfréd: Az Cioccolina -vagy hogy kell írni- meg a bugyingója.
@Trollseprű 9: Segítek beindítani a villacidiumot. A pénz buckómackó óvadékára kell majd. Szerintem.

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:33:00

@neccharisnyás útonálló:

Ez a Paksi Endre ugy nem hintázik , nem szexuálozik , nem szkanderezik és nem gokartozik ? Mert akkor helyettesíthetné Olivér .

redhaven 2011.01.30. 22:33:35

@Trevlovics: sztm egyáltalán nem jön szavazat,azért nyomják orrba-szájba direktben a reklámot.

christaylor 2011.01.30. 22:33:54

@neccharisnyás útonálló: hát hallod,én még az életben is bizonyos embereknek így köszönök.De csakis kulabás hangsúllyal. :?)

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:34:35

@Trevlovics:

Ki az a marha , aki 71:29-es állásnál sms-t küldözget ?

piszok alfréd 2011.01.30. 22:34:57

oli és alekosz olyan, mint mr garrison és kalap úr. gombiról meg mr. furkó jut eszembe.

gidabiga 2011.01.30. 22:35:23

@Trevlovics:

én az első BB-nél emlékszem, hogy minden párbajkor kihozták a szavazatarányt 50-50 %-ra, ami szerintem szinte lehetetlen, gondolom, csak azért, hogy menjen még több sms.
de gyanítom, hogy most nagyságrendekkel kevesebb sms-t küldenek, mint annak idején.

naezjó... 2011.01.30. 22:35:43

@K.Tomoceusz:
Ki az a marha , aki sms-t küldözget ?

Trevlovics 2011.01.30. 22:35:46

nem ezt a mostanit akartam kiemelni, az összes eddigi párbajnál ez történt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:36:04

@K.Tomoceusz: Én a rém beszakadt -satu részeg- állapotjára gondoltam.
@christaylor: Én nem. Félek, hátha valaki olyannal találkozom, aki érti.

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:36:32

@neccharisnyás útonálló:

Ne keseríts el . Napi 50 szívet rajzolok a levegőbe ,hogy kockás hasam és formás seggem legyen .

gidabiga 2011.01.30. 22:37:11

@K.Tomoceusz:

viszont sokszor olyan részeg, hogy ember nincs, aki megérten, amit énekelni ( erős túlzás ) akar :D

piszok alfréd 2011.01.30. 22:37:43

@K.Tomoceusz:

jó lesz az, de csináld lebegőülésben vagy fekvőtámasz közben...

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:38:07

@naezjó?:

Nekünk Rácz fanoknak még nem jött el az időnk . Addig spórolunk .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:38:15

@piszok alfréd: Télleg! Kalap úr és Garrison! :DDDD
@K.Tomoceusz: Ki az az agyatlan, aki miután az előző szériában nyíltan bevallották, hogy manipulálják a szavazást és lenyelik a pénzeket, még képes smst küldeni???!!!!

redhaven 2011.01.30. 22:38:18

@gidabiga: az elsőnél még ment a dolog,mára rájöttek a népek,hogy nem döntenek ők semmiről.

Trevlovics 2011.01.30. 22:38:27

szerintem sem mennek szavazatok. küldenék egy sms-t arra, hogy, a közjegyző, vagy bárki aki látja a konkrét mennyiséget, szivárogtassa-e ki azt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:39:40

@K.Tomoceusz: Ez aztán a Norbi update. Csak be ne írd neki fácséra, mert kegyetlenül visszaküld anyádba.

christaylor 2011.01.30. 22:40:16

@neccharisnyás útonálló: ja,de én kizárólag csak olyanoknak ám,akikről tudom,hogy nézik és értik. szerintem pont a többiek néznének hülyének,akik nem értenék.

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:40:43

@piszok alfréd:

Ennyire még az életben nem sértett meg senki . Le lettem tordasozva .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:41:37

@K.Tomoceusz:
Szolidaritásból együtt csórósodtok az idoljaitokkal?
@Trevlovics: Én az APEHnak küldenék smst, Kolosiék bérszámfejtőjének címével.

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:42:32

@neccharisnyás útonálló:

Az még más világ volt . Azokat a talicskás retkeket már elfújta a népharag .

gidabiga 2011.01.30. 22:43:25

@redhaven:

én erre már rég rájöttem :D
tőlem senki nem kapott egy sms-t sem.
ja de, a vörösiszap katasztrófa igen.
elég közel volt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:44:38

@K.Tomoceusz:
Hogy maga micsoda naiv, kedves. Gondolom még teccik hinni ilyen ósdi dolgokban, mint értékek, erkölcs, becsület, méltóság. Meg hogy a fene 2/3-ával ezt bele tudja verni a prolik fejibe. Szép álmokat, királyfi!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:45:59

@gidabiga: Tőlem a földrengés kapott egy smst. Rég nem hintáztam már ilyen jót. Hiába, no. Kinőttem a búcsú-kompatibilis korból. Gyerök meg még a Syriuson.

gidabiga 2011.01.30. 22:48:52

@neccharisnyás útonálló:

tegnap Budapesten voltam és nem éreztem belőle semmit :(
vagy inkább :)

Trevlovics 2011.01.30. 22:48:58

én legutoljára kereskedelmi céllal sms-t valami szexuális szolgáltatónak küldtem, havonta 4-5 erotikus háttérképet meg hirdetést küldenek pár ezer forintért. majd megtanulja a főnök, hogy nem hagyjuk csak úgy ott mindenfele a mobilunkat.

piszok alfréd 2011.01.30. 22:51:35

@K.Tomoceusz: a feri keze lehet a dologban. ő áskálódik még mindig ellened. megint megy fel az euro meg a benzin ára. ez sosem pihen. most is csak a pénzt hajszolja. jól ki is baszott velünk az új adórendszerrel.minden kollégám kevesebbet visz haza emiatt a hülye feri miatt, kivéve a főnököket...

piszok alfréd 2011.01.30. 22:53:59

@neccharisnyás útonálló:
szerintem igen, de falból most nagy törpefanok lettek...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:57:00

@piszok alfréd: Ej, hogy már az építőanyagok se a régiek. Bezzeg Molnár Ferenc idején. Ha Nemecsek hozzávágott a grundon egy vörösingeshez egy tégladarabot, na az ott maradt szétbomlani.

gidabiga 2011.01.30. 23:07:27

@piszok alfréd:

ha nem tudnám, hogy apám szerint az internet hülyeség, meg csak hazugságokat írnak benne, azt hinném, hogy ezt ő írta :DDD

@neccharisnyás útonálló:

Nemecsekék nem homokból gyúrt gombócokkal dobálóztak?
lemaradtam valamiről? :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 23:11:10

@gidabiga: Építőanyagokról van szó. Homokból gyúrt gombócizé úgy ahogy belefér. De mit csináltak a gittel???

beacska 2011.01.30. 23:11:45

@Ancilla: én nem szavazok rájuk, de engem SZÁMOTTEVŐEN jobban zavar a Rácz-testvérek és Laci műmájerkedése. Már várom, mikor mennek végre haza. Nem bírom az ilyen savanyú-karótnyelt alakokat, akik mindenkit a saját véleményükre akarnak igazítani...tolerancia=0, mai magyar valóság-"mindenki bunkó, hülye, élősködő, aki nem olyan mint én"...

Ancilla 2011.01.30. 23:23:32

@beacska: Nem értem ezt a kirohanást. Ki akart kit a "saját véleményére" igazítani??
Igenis, élősködés a más kajáját megenni. Élősködés a pálya széléről kiabálni, semmit nem tenni a nyereményért, s utána a más nyereményét pofátlanul meginni. Ilyesmit egyik Rácz testvér sem csinált. Ilyesmit Olivér csinált, illetve Éva, aki söröskorsóból itta az Alekosz pezsgőjét. Ez bizony bunkóság. Bár ezt Béciék nem mondták, én mondom. És még sokan itt.

beacska 2011.01.30. 23:33:40

nnna, elolvastam mindet, íme az én elméletem a köv. kiválasztásról:
Olivér mondta, hogy az a jó, ha kiválasztott vagy. Tehát, nem véletlenül nem szavazott negyedikként a múltkor a Gigire, maguknak akarta az irányítást. Laci észnélkül "le akarja szedni" a Négyest, tehát "feláldozza" magát Olivér ellen. Olira megy 4 szavazat (Jerzy is, mert már van sex, tehát beindult a daráló ezerrel, oda a fej), a Négyek meg szanaszét szavaznak. Éva Gigire, a többi meg improvizál.
...és remélem, Laci végre megy...

beacska 2011.01.30. 23:37:13

@Ancilla: először is nem rohantam ki, csak megjegyeztem, nem bírom az ilyeneket, akiknek nulla a toleranciájuk, és másnak mondják meg, hogy hogyan is kell élni. Nem szimpik már az eleje óta, és kész. Vitázhatnánk itt a megevett kajákról, meg az innivalóról, de én sem eszem meg a másét, de a koleszban pl. folyton megzabálták hétfőre a kajánkat, mégis csak röhögtünk rajtuk. Amikor volt kaja, mindenki evett, amikor nem volt, ivott :)))

krumplicukor 2011.01.30. 23:39:45

@beacska: Pont most volt a BV-ben (amit egyébként életemben először láttam, és vmi borzalom), két bevágás is, az egyikben a hintában O. ül, és azt mondja, h szerinte ő megy párbajozni, és azt mondta h Bécit viszi ki. A következőben meg O. Bécit győzködi, h őt vigye ki, merth ő nem igazán akar visszajönni (?), B. meg nem akarja. Szóval nem biztos h O-L párbaj lesz, kavarnak ezek most rendesen.

beacska 2011.01.30. 23:45:57

@krumplicukor: jaaa, ezt nem láttam. Szerintem csak be akarja O. húzni B. a csőbe, mert ők a villa-szavazásból indulnak ki, és azt ők ketten vezették. De tutira szét akarják szedni a testvéreket. Úgyhogy, ha Oli lesz a bűnbak, akkor ezek szerint Bécit viszi, ha Évi, akkor ővé Gigi. Ezt már rég meg kellett volna lépniük, nem leönzőzni Évát, amikor Gigit szajkózta Aleknak.

Trevlovics 2011.01.30. 23:52:39

@beacska: bocsánat, hogy kinek nulla a toleranciája? :) nem gúnyból, hanem teljesen komolyan kérdem, ismered a szó jelentését? hogy is van ez, hogy az egyik csoporttal egy hónapig maszívan genyáznak, élősködnek rajtuk stb... és elkezdenek puffogni, igen. egyszer vették fel a kesztyűt nyíltan, a másik csapatnak nem kellett egy nap és bedobta a törölközőt, le kellett állítani az egészet. kérem szépen, tévedésben vagy, nem az a tolerancia amikor máson, más kárán tudsz röhögni. olivér egy pisszenéstől órákig anyázik még az állítólagos haverjaival is, éva meg szandika egyetlen őket negatívan érintő mondattól olyan cirkuszt csinálnak, hogy eötvösék visszaadják a vállalkozói igazolványt. alekoszt nem igazán sorolom ide, mert ő annyiban tartozik közéjük, hogy olivért a barátjának gondolja évába meg szerelmesnek gondolja magát. értem én, hogy nem szimpatikus a másik csoport valamiért, és lehet is találni biztosan olyan okot, amit ezt alátámasztja, de könyörgöm, pont a toleranciát? :)

beacska 2011.01.30. 23:52:46

@hannibal22-73: :) kösz, legalább nem érzem magam bunkó élősködőnek

krumplicukor 2011.01.30. 23:55:42

@beacska: Azért szerintem annyira nem rafkós az Oli, h most azért beparáztassa Bécit, h az ne akarja se magát, se Olivért kiválasztottnak, és fű alatt inkább megegyeznek egy Éva-Gigiben, vagy Laci-Oliban. Bár ki tudja, lehet h az.

beacska 2011.01.30. 23:57:23

@Trevlovics: igen. SZÁMOMRA a tolerancia az, amikor elfogadod, és elviseled a másik ember MÁSSÁGÁT. És ez vonatkozik mindenre. Én öreg vagyok már, túl azon, hogy idealista módon meg akarjam változtatni a körülöttem lévő embereket. És az, hogy hátuk mögött szapulom őket, de szemtől szembe már a csúsztatás megy, az nem a békés egymás mellet élés jele.
Én csak azt mondom, nem értem, hogy a Rácz-testvérek-Laci-Zsófika mi a fenéért ítélkezik mások felett???

beacska 2011.01.30. 23:59:07

@krumplicukor: szerintem igen. Megpróbál a Béci is kombinálni, de nem nagyon megy neki. Ez látszik pl. a műsírásáról is a mosókonyhába. Hááát, az nem jött be. Kéne valami egyedit villantania...

MegLepke 2011.01.31. 00:04:24

@beacska: Na most ezzel nem értek egyet. Oli bátran és kérdezés nélkül (inkább ezen van a hangsúly) dézsmálta a többiek kajáját. Nem tetszett neki Zsófika viselkedése, így rápukkantott a párnájára, de az ő ananászához senki ne nyúljon, mert az az övé. Vinnyog, hogy nem hagyják őt aludni, őt bezzeg nem érdekelte, mikor más aludt és a nappaliban dobálózott a kajával. Akkor Oli esetében milyen elfogadásról beszélünk? Azt hiszem ez egyoldalú dolog: őt fogadják el a saját dolgaival, de ő senki másét nem tiszteli.

krumplicukor 2011.01.31. 00:04:28

@beacska: Ha ezt O. úgy megoldja, h É-G, vagy L-O legyen belőle, akkor le a kalappal, és nyerje meg, basszus :)

De szerintem nem erről van szó, inkább elege van ebből az egészből, de majd látjuk.

albino combino 2011.01.31. 00:08:59

Megy valakinek az adás? Vagy még mindig szandálka vandálkodását takarítják karbantartás néven?

Trevlovics 2011.01.31. 00:11:14

@beacska: elvakultnak érezlek, és így nem lehet érveken alapuló vitát folytatni. egyrészt a tények, nem a hátuk mögött szapulják őket, szemtől szemben megmondták nekik többször, hogy miért nem segítetek soha, miért eszitek/isszátok meg a másét, stb... meg lehetne számolni kik vonulnak el félre többször kibeszélni a másikat, ha lenne ilyen statisztika, erősen meglepődnél szerintem. a másik, tényleg kevered ezt a tolerancia dolgot. ha mondjuk nekem van a munkahelyi hűtőben egy tál rakott krumplim és a kollégám nagyon szereti és megtalálja és megkérdezés nélkül megeszi, akkor szerinted toleránsnak kell lennem és elfogadni, hogy ő szereti és megette? mert akkor sok ilyen ismerőst, barátot kívánok neked és mellé toleranciát :) vagy ha ketten kapunk közösen egy feladatot és nekem kell megcsinálni egyedül, mert nem segít, mert nincs kedve, akkor szintén nekem kell toleránsnak lenni vele, mert ő más és nem volt kedve, ugye? a tolerancia pont a másik oldalról lenne szükséges ilyen esetekben, közös feladat, nincs kedvem, de segítek, nem hagyom, hogy a másik szenvedje ki egyedül, nem eszem meg a másét, hiába szeretem, toleráns vagyok, tiszteletben tartom a másik tulajdonát, méltóságát, stb... a négyes oldaláról vannak itt erős hiányosságok és igenis ez az az eset amikor lehet (és néha kell is) szólni

micumacuki 2011.01.31. 00:15:37

@K.Tomoceusz: mert így olyan sztárosabb meg olyan tiszta America

47pcc63 2011.01.31. 01:55:38

@Trevlovics:
Az Évánál ocsmányabb, rosszindulatú némber nem sok van . Aki a társait,akikkel hónapokig együtt él szarházi hányadéknak nevezi, az mindenre képes. Sugárzik belőle a gyűlölet, reszket a gonoszságtól és az alkohol hiányától. Ritka visszataszító példánya a női nemnek.

Tibike15 2011.01.31. 05:20:08

Ez a leggyengébb valóságshow mindközül. Beküldték a válogatott profikat, akiket láthatóan egyetlen cél mozgat, hogy zsebrevágják az 50 millát. Engem zavar ez a céltudatosság, nincs tere annak, hogy az emberek megmutassák magukat. Jókat beszélgessenek, meg lehessen őket ismerni. Jó tudom, az eddigi valóságshow-k is mind megrendezettek voltak, de ezen a mostanin nagyon érződik. Bedobáltak 15 pénzéhes profit, akiket csak az érdekel, hogy ők nyerjék az 50millát. Halál unalmas.

beacska 2011.01.31. 07:20:15

@Trevlovics: a másik kajájának megevése, és a feladat el nem végzése, az nem tolerancia. Az lustaság, vagy falánkság, vagy a magántulajdon figyelembe nem vétele.
Én csak arról beszélek, hogy ne nyomják itt a dumát, hogy "becsület, meg tisztesség", ha ők is ugyanazt csinálják, csak "jobb a statisztikájuk"...statisztika???? egy rendes ember ilyet nem csinál és kész!!! ez nem statisztika kérdése.
És gondolkodtam: a konfliktusok abból is vannak, hogy a négyek bioritmusa más, mint a többieké. Gombi, Jerzy és talán Anikó felül tud ezen kerekedni, de a többiek nem. Azt hiszik, csak az az életritmus az tökéletes, amit ők élnek. Ha már személyesen rákérdeztél sok példát tudnék írni a saját életemből, de nem untatlak vele...

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.31. 08:05:07

nem tudom a nyolcszáz kommentben volt-e már szó róla, de olivérről fincsi képsort adtak: kétkézzel túrja az orrát, snitt, majd hátrasimítja a haját.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.31. 08:06:05

ja, és lehet, hogy anikó nem látja, de ahogy irtják mellőle a hülyéket, ő annál jobban bontakozik ki...

Mme Chauchat 2011.01.31. 08:06:58

@Gildor Inglorion: kibontakozás? kibontakozás?! sírás! egyre jobban sír

Mme Chauchat 2011.01.31. 08:08:30

@Trollseprű 9: Jó reggelt! Megyek diagnosztizálni, csak egy grat az avatarodhoz! Фак ю....Perfetto! Szép napot!

Mme Chauchat 2011.01.31. 08:10:43

@Trevlovics: jah kérem, látom, nem ússzuk meg az új fogalmak kialakulását a barátságról.

van-e szándék 2011.01.31. 08:13:37

jó reggelt!

tiszta idegállapotba vagyok a hétfőtől..

Mme Chauchat 2011.01.31. 08:16:52

@van-e szándék: Доброе утро, gyere vissza az idegállapotból. Ráérsz egész nap szimpatizálni.

van-e szándék 2011.01.31. 08:19:28

@Mme Chauchat: Доброе утро! навсегда..

beacska 2011.01.31. 08:21:35

sziasztok! egy kis érdekesség, ha esetleg nem tudnánk fejbetartani (;))), ki kire szavazott: hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g_4

beacska 2011.01.31. 08:22:42

@van-e szándék: hogyan csináljátok? át lehet váltani a billentyűzetet??? had próba én is!!!(toporzék)

Mme Chauchat 2011.01.31. 08:24:02

@beacska: Rózsaszínű, tollas billentyűzeten.

beacska 2011.01.31. 08:32:19

@van-e szándék: hát most hirtelen nem találom...hol van? vezérlőpult? v. jobb billentyű?

van-e szándék 2011.01.31. 08:33:27

@beacska: nálam külön telepítve van.. ne kérdezd, hogyan, miként, mert egyrészt nem tudom, másrészt simán eleszem a kajádat :)

beacska 2011.01.31. 08:34:52

@van-e szándék: jajj, légyszi, edd el! fogyóznom kell, és csak puffasztott rizst ehetek ;)
igen, én is csak telepítés félét találtam, de nem merem nagyon állítgatni.

Caddy 2011.01.31. 08:37:30

Asszem ma be vagyok képzelve.

wittmanmark · http://www.witmet.hu 2011.01.31. 09:04:33

Nyerj a witmettel a facebook segítségével: witmet.hu/jatek Nyereményjáték!

Lanois 2011.01.31. 09:31:49

@Caddy: Ezen a héten te vagy a villamester! Kérjél egy tollat és papírt valamelyik idiótától, és írd fel az eheti rendelést. Ne feledkezz meg Lanois kolléga száraz pezsgőellátásáról sem. A titkos küldetésed az, hogy írd fel a rendelés alá, hogy ki szeretne beöntést ezen a héten.

Mérges 1234 2011.01.31. 10:12:31

Az Éva eg yidegbeteg, nem tudom mitől van, talán kissebbségi érzése van. Ezért vesz magára mindent, ezért ocsárolja állandóan a többieket. Ezért fáj neki minden, amit más kap.

Nem tudom, de kibaszottul idegesítő egy jelenség.

Persze a többi is javarészt szánalom, de ez a leggázabb. Eleinte szimpatikus volt, mert értelmesnek tűnt, lehet az is, de idegbeteg, egyszerűen nincs mit kezdeni vele.

NEm értem ezel az emberek, miért nem próbálnak emberhez méltóan normálisan viselkedni.

Szaffi B. 2011.01.31. 11:33:22

@Mme Chauchat: Jó reggelt neked is!
Фак ю a trolloknak szól :))))

gastro vazze 2011.01.31. 17:29:58

Nem bírtam ezt a Zsófit, de mindent elmond az ellene felszólalókról a kinézetük, beszédstílusuk a mai belevalóban :D vérciki....én nem égetném magam a helyükben, a hínárhajú lány, meg a buzifülű:)
süti beállítások módosítása