Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X46

2011. január 30. 12:00 - Hódos Hajnalka

Az addig rendben van, hogy Balázs a szokásos, zsírtól kifényesedett zakóban lép a stúdióba, amiben úgy néz ki, mintha a temetkezési vállalkozók éves közgyűlésére sietne, de a nyakkendő! Nem elég pusztán a tény, hogy van rajta nyakkendő, de ki az az elvetemült, aki így adta rá? A nyakkendőnek az öv vonaláig kell, hogy érjen, nem is bánom, hogy Lilu az adás előtt néhány órával lebetegedett, egy sokk egy estére elég, és akkor még nem tudom, hogy VV Indián is szerepelni fog a műsorban, de hát én nem vagyok a Bors újságírója. Az Odúlakók gokartozni indulnak, cérnavékony jó reggelt és juj süt a nap! Rá van írva, hogy Gigi meg minden, veszik át a bukósisakokat, remélem, nem a Palik fog közvetíteni, mert az első hoppácska után megírom sixxnek a felmondásomat. Rózsaszínű, tollas billentyűzeten. Olivérnek annyira elkezdett fájni a keze, az ízületek, hogy a versenyt nem tudta teljesíteni, így a pálya széléről ordítozik a tesóknak. A versenyzők dellákért küzdenek, az első helyezett 150, a második 100, a harmadik 50 dellát nyer, amivel saját maga rendelkezhet. A versenyből nem látunk sokat, Gigiéknek volt egy kis karamboljuk, Béci örül a győzelemnek, de Olivér rögtön lehűti, le lettél körözve tesó! Béci szerint valami el lett nézve, az igaz, hogy Alekosz futotta a leggyorsabb kört, de. Az eredményhirdetés szerint Gigi végzett a harmadik helyen, Béci a második, a verseny győztese pedig Alekosz, ki nem néztem volna belőle, hogy egyáltalán tud vezetni. Alekosz nagyon élvezte a precizitást, ami rá jellemző és megvalósíthatta önmagát. A megmérettetés után laza kocsmázás, remélem, Olika azért fel tudja emelni a bibis kezével a sörösüveget, nem venném a szívemre.

A többiek újabb veszettül érdekes feladatot kapnak, keltésetek életre a Boney-M együttest és adják elő a méltán népszerű Daddy Cool c. slágerét. A méltán népszerű szófordulattól minden esetben idegállapotba kerülök, az ilyen feladatoktól pláne. Kenik a lányuk magukra a barna festéket, remélem, Bagarol, Éva nem sminkel, mert a Boney M-ben volt fehér csaj is. Alekosz a győzelem mámorától és a kocsmában elfogyasztott jelentékeny mennyiségű szeszes italtól beállt, mint a gerely, a műsor alatt még nem láttam ilyen részegnek, hazamegyünk és rárontunk a csajokra! Mivel a Villa koreográfusa, Gigi is gokartozni volt, Anikó próbálja összehozni a háromperces előadást, a koreográfia eddig abból áll, hogy kimegyünk, rázzuk a picsánkat, néha csinálhatunk ilyeneket is, felőlem. A Niki Laudák hazatérve hol vannak a többiek felkiáltással lépnek a Villába, Laci szemfüles, kiszúrja a kellékeket, jaj már megint vannak ilyen ruhák! A produkció nem érdekel senkit, bevallom, engem sem, az egyetlen értékelhető pillanat, mikor Jerzsi hirtelen Fekete Pákóba vált. Alekosz a fogadtatásból nem látott semmit, érzékelt valamit, de biztos nagyon jó volt. Éva kiakad, mikor megtudja a kocsmázást, mit ittatok? Bármit, amit akartunk! Miért nem erre a programra mentem! Alekosz úgy dédelgeti a nyeremény pezsgőt, mint anya gyermekét, Éva odalép, és azt nem bontjuk fel? Bocsánat, te úgy fogadtál engem, hogy kimentél cigizni. A kócfejű megsértődik és kivonul cigizni.

Kedves Zsófi nem teljesítette a nézők kérését, nem aludt a nyugiszobában Alekosszal, ezért kollektív büntetésként az elektromos konyhai eszközöket visszavonásig nem használhatják, a biztonság kedvéért ezeket fel is sorolják nekik, közben Laci rápirít Olivérre, lopod a kaját? Mármint hogy elbugáztam egy mandarint? Laci figyel! A saturészeg Alekosz a fürdőszobában szövegel, hát miért nem veszitek le a fürdőruhát, lányoklányoklányok! Asszed, emlékszek rá holnap? Lehet, hogy nem is jövök vissza! Anikó felkéri a távozásra, ez Alekosz rendkívül érzékenyen érinti, bejövök jóindulatúskodni, aztán kizavarnak a büdös picsába! Jól van, jól van, ezért én most lefekszem aludni! Olivér és Anikó hosszasan sugdolóznak a fürdőben, végre kiderül, miért kell kézi mikrofonba beszélniük, Zsófikáról volt szó, olyan dolog, ami nem tartozik másra. Olivér hirtelen rádöbben, hogy ma még nem csinált semmi jópofa csínyt, ezért levágja a dzsaku tetejét, mint a szart és cipőstül, ruhástul belevetődik, érkezik Jerzsi, Alekosz pezsgőjével, kéne még három pohár. Szandika és Anikó is ott terem, Éva is, szövetkabátban, de ő csak pezsgőért megy, sokat kér. A dzsaku maxon, koccintás, a csajoknak akkora műkörme van, hogy fegyverviselési engedély is kell hozzá, hunnajd? Olivér vizes cuccban bevágtázik a hálóban és elkéri Gigi pezsgőjét is. Gigi nem adja, mert Jerzsivel akarja meginni, ha lejár a két méteres szar. Oli, a kicsit kisebb, mint két méteres szar tudomásul veszi és kimegy, Gigi összefoglalja a történteket: ez hülye!

Ajaj, Alekosz felébredt, mi az első kérdése? Hol a pezsgőm? Melyik? Amit nyertem. Tesó, Jerzsi kihozta és azt mondta, hogy megihatjuk. Jerzsi, ki mondta, hogy megihatjátok? Olivér? Én is benne voltam. Hol a pezsgőm? Meg lett ívva. Ki bontotta ki a beleegyezésem nélkül? Olivér először Jerzsire, aztán Bécire keni, remélem, Béci hallja! Van még belőle valami? Szerintem nem, Évi megivott belőle fél litert. Nagyszerű, gratutálok! Alekosz balra el, Olivér ránéz Jerzsire: na, akkor most jön a balhé! Alekosz Giginek panaszkodik: elvették a perzsőmet. Az enyémet is elkérte. Nagyszerű! A riportszobában Jerzsi, Anikó és Olivér rágcsálva beszélgetnek, a vérnyomásom emelkedni kezd és már a magnézium is elfogyott, Olivér, tényleg nem emlékeztél, hogy te bontottad fel? És arra, hogy azt mondtad, én meg a Béci bontottam fel? Kíváncsi voltam, mit válaszolsz erre.
Olivér tisztázni szeretné a dolgokat, Alekosz szerint nincs mit. Bevertétek a pezsgőmet, mit kell itt tisztázni? Bocsánatot kérek, tudom, hogy ezzel kitörölheted a picsádat! Nem az a baj, hogy elfogyott az alkohol, válaszol Alekosz. Szegény, már-már megsajnálom, Alek, gondolj arra, ízikámízigó! A magába roskadt Alekosz, Béci és Gigi együtt beszélgetnek, Olivér a porondon. Alekosz szerint kijön rajta egy pattanás, már rohan a riportszobába, ha folyik az orra egész nap fekszik és tüdőgyulladást szimulál, ez ötéves, óvodai szint. Béci és Gigi helyeselnek. Éva rohan a nyugiszobába, hallgatóztam, imádok hallgatózni, a Gigi meg a Béci ilyeneket mondott rólad, hogy sajnáltattad magad a kezed miatt. Olivér beront és felelősségre vonja őket, az Éva mondta, mert hallgatózott! Jó, akkor hidd el neki. Béci megpróbálja kimagyarázni, de meg se jegyeztem a mondatot, a fáj a kezünk négyszer szerepelt benne. Gigi unottan énekelgetni kezd és másodszor is elmondja Olivérnek, hogy ő erről a témáról nem akar beszélni. Az én hibám minden, ne az Évát hibáztassátok. Olivér egyébként egy dolgot sajnál, hogy önző ganaj módon viselkedett, és felbontotta a pezsgőt.

Gigi kiosztja Jerzsit a pezsgőzés miatt, tudod, hogy örült neki, hogy ő nyert? Még mondta is, hogy majd együtt isszuk meg! Mindenki tudta, hogy Alekoszé! Ha vele csinálták volna, olyan hisztit levág! Jerzsi tudja, milyen érzés, mikor megisszák a borát, nem egyszer fordult már elő. Gigi bunkó dolognak tartja ami történt. És ha Alek el akarta volna tenni, mert neki ez egy emlék, erre nem gondoltatok? Jerzsi védekezik, attól függetlenül, hogy velük lóg, csináltam olyan dolgokat, mint ők? Megbántottam, ledegradáltam másokat, mint ők? Giginek ez egy küzdelem meg szó volt valami olyanról, hogy Jerzsinek van egy oldala amiről Gigi nem tudja eldönteni, hogy ez is ő, és hogy ezt az oldalt meg akarja-e ismerni, kicsit sok már a pezsgőből, kezd a fejembe szállni pedig én nem is ittam belőle. Jerzsi olyan közegben nőtt fel, ahol nemhogy a vécét nem takarították ki maguk után, de le se húzták a szart és sokkal nagyobb problémák voltak, mint itt, ő látja a Négyek jó oldalát is. Készülnek a kampányfilmek, amiket nekünk hálistennek sose kell végignézni, elég a werkfilm is, mindenki csücsörítsen! Juj, Charlie angyalait csináljatok rólunk, nyávog Zsófi. Egyébként tényleg vannak olyan emberek akiknek ő tényleg mosolyt tud csalni az arcára. Ezek az emberek kinn vannak.

Technika óra, papírt kő vágdosni, oszt Anikó seholsenincs. Anikót se értem, most is nincs itt, háborog Laci. Zsófi már le is szarta. Most pont ugyanolyan, mint mikor bejött. Anikó készül az utolsó éjszakára Zsófival. Királylány, mikor pakolsz át a nyugiba? Zsófi fáradt, nem akar átágyazni, azt szeretné, ha lekapcsolnák a villanyt és csönd lenne. Később mégis cuccol át, a megértő Gigi magára hagyja a nyugiszobában. Miért hoztad át a mackómat, kérdi Anikó Jerzsitől. Jerzsi elmondja, hogy Zsófi végül is nem rakta ki őket a nyugiból, de ott alszik és mondta, hogy Anikó nem akar ott aludni. Mi? Én mondtam, hogy nem akarok ott aludni? Na akkor Anikó most elvonul, mert ő egy csendben szenvedő típus és most ezt átgondolja. Olivér rákérdez, te most összekülönböztél a Zsófiával? Nem volt rá alkalmam mert elvonult és postagalambot küldött. Anikó később Szandikának panaszkodik, fáj neki, hogy azok az emberek, akik közel állnak hozzá, úgy viselkednek, hogy elakad a lélegzete. Nem érzem jól magam már velük. Béci is most olyan bunkó! Mindenki egyre önzőbbé kezd válni, főleg két ember, a Gigi meg a Béci. Minden nap három lépéssel távolabb löknek maguktól. Hüpp.

Természetesen a Lakóknak foggggalmuk sincs, hogy ma lesz a párbaj, ezért rettenetesen meglepődnek, mikor a nyakkendő, akarom mondani Balász behallózik. Alekosznak vegyes érzelmei vannak, mehet a párbaj. Zsófi jóóól van, nagyon jóóó, készült a ma estére. Látjuk, még a haját is bebogyorította. Bécikém, duzzogsz még? Én voltam a nyertes. Na figyelj. Balázs felolvassa az üzemeltető cég hivatalos álláspontját, ami engem egyáltalán nem érdekel, egyébként az derül ki belőle, hogy Alekosz futott be elsőként, nem Béci, haladjunkmááá. Megmutatják, miért folyik a küzdelem, Olivér most már úgy gondolja, hogy Alekosz fogja megnyerni a játékot. Laci nem szeretne nevet mondani, az ember a boldogságáért küszködjön, ne egy lakásért, de ez más kérdés. Jerzsinek fogalma sincs ki nyeri, ő úgy gondolja, benne lesz a tízben. Éva biztos benne, hogy fog még párbajozni és benne szeretne lenni az első négyben. Kisfilmek Alekosz és Zsófi kapcsolatáról. Alekosz szerint a viszonyukban a határ a csillagos ég lett volna, ezt a szakmai tapasztalatára támaszkodva mondja. Hisz abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Zsófitól Alekosz férfiként ugyanolyan messze áll, de most már mint barát is. Mitől szánalmas Alekosz, kérdi Balázs. Ha egy nő egyszer elmondja egy férfinek, hogy, egy férfi fogja már fel. Anikó, hogy állunk a kortesbeszéddel? Átadta Bécinek vagy Giginek, mert jelenleg nem áll rá készen, hogy ezt a beszédet elmondja, úgy érzi, Zsófi nem hisz benne. Alekosz búcsúzik, két perc, gegv. Tudjátok, hogy imádok itt lenni. Nem tudom, ti miért vagytok itt, én valamiért. Olyan apró dolgokon, hogy ki vesz el a más kajájából ne veszekedjünk, nem ezek az igazi problémák. Mindenkit megszeretettem, éljetek jól, legyetek jól! A lehetőségek tárháza ez a hely, csak lássátok meg! Elég jól megúsztuk, sóhajtok fel, azért a lehetőségek tárházán még elgondolkozom. Alekosz legjobb pillanatai. Be kell vallanom, hogy röhögök, jaj, Éva kergetése!

Alek a stúdióban. Fantasztikus érzés, kiváló a zenekar, kiváló a hangulat, fenomenális! Ő baromi jól érzi magát benn. Mi az oka, hogy nem sikerült még párt találni? Alapvető kommunikációs problémák szoktak felmerülni. Hogy érzed, mit érzel, kérdi Balázs. Szoros lesz, mert olyan ellenfelem van, aki rendkívüli nő. Zsófi búcsúzik, nagyon megköszöni a lehetőséget, rohadt nagy ajándék volt ez az életében. Laci sokszor mosolyt csalt az arcára, Gigivel ez egy mély barátság lett, nagyon örül, hogy Béci nem húzott falakat a barátságuk közé. Ani, akkor is részese maradsz az életemnek, sírás, ölelkezés. Nektek meg köszönöm, hogy elfogadtatok, befogadtatok. Zsófi legjobb pillanatai, a stáb kegyes volt. Zsófi fehér kabátja az erősen köll kategória, bár van egy hasonlóm, akkor is, de jaj, a legjobb pillanatokból nem maradt ki a kicsimaci, ettől most rosszul érzem magam. Zsófi a stúdióban. Óriási érzés. Igen, nagyon akarta ezt a párbajt mert hiányzott a családja, a barátai, szeretett volna mindenkit látni. Alekosz nagyon kemény ellenfél de hát szeretem a kihívásokat. Meg a kacsintgatást nyelvöltögetéssel párosítva, valaki azt mondta neki, hogy ez aranyos? Azt üssék! Kisfilmek, kivel sikerült Alekosznak baráti kapcsolatot kialakítani? Jó érzés volt látni kívülről, megható volt. Ezek a dolgok a természetes kiválasztódás útján kerülnek ki. Évával a kapcsolata stagnál, mert fáziskéséssel van mögötte. Igen, mondhatjuk, hogy még nem találkozott olyan pasival, mint Alekosz. A Négyes csapata bensőségesebb. Zsófi ezt nem érti, mert az ő csapata is az. Zsófi kapcsolatai. Leejtetted a mikroportot? Igen. Legyél bátor, vedd fel. Elemezzük Anikó viselkedését. Rosszkor vesztünk össze. Alekosz kiáll Zsófi mellett: ideges volt a párbaj miatt, ez okozhatta az elhajlást. Zsófihoz Anikó és Béci áll legközelebb, Balázs nyüstöli, hogy vallja már be, mit érez Béci iránt, nem értem, minek, hagyjuk. Ki kivel veszett össze kisfilmek. Alekosz szerint az ő konfliktusai azért vannak, mert a nevekkel vannak problémák, a Vígszínház, a művésznő, az antikarakter. Zsófi, mit mondasz erre? Ha rám mondja, persze hogy bántó. Te hogy hívnád Alekoszt? Zsófi most erre mondana valamit, de inkább nem, így csak annyit mond, hogy Okostojás. Alekosz, ki az akit a legkevésbé kedvelsz a Villában? Zsófin kívül, hahaha. Zsófi vitái kisfilm. Zsófi ilyen lány, inkább csendesebb, de ha van véleménye, akkor most már ki meri mondani. Alekosznak tetszett, mikor Zsófi kibontakozott, ez kimondottan előnyös volt az ő esetében. Olivérrel mi a helyzet? Olivért hagyjuk, ha visszamegyek, a következő párbajon vele ülök itt. Zsófinak nem tetszik, ha valaki ennyire taktikázik és átgázol embereken.

Alekosz kiszúrja magának VV Anettet a stúdióban, nagyon impozáns látványt nyújt. A szőke hajú lány ennek köszönhetően megkapja az újabb Andy Warhol által megjósolt 15 perc hírnevet, hajrá Érd. VV Indián AC/DC pólóban bazmeg Zsófit várja vissza, sírok és hálás vagyok, hogy abból a szériából egy kockát sem láttam. Kortesbeszédek következnek. Olivérnek végre megadatott, hogy viszonozza a szeretetet és a kedvességet. Gondoljunk bele, mi lenne, ha Alekosz nem lenne a Villában. Ő itt virágzik, őt a Villába nem bezárták, hanem ide engedték ki. Küldjék vissz a barátomat, mert szükség van rá mmkk. Zsófi kortesbeszédét Béci mondja, hogy megmutassa Balázsnak, mennyire tud artikulálni. És nem röhögi el magát egyszer sem, pedig a beszéd úgy kezdődik, Zsófi központi személyiség. Őszinte, önzetlen, vele visszanyúlhatunk a felhőtlen gyerekkorba. Ne hagyják, hogy eluralkodjon a káosz, a semmittevés, hajrá királylány! Borogatást kérek. Az állás 71-29, valaki nagyon-nagyon egyértelműen vezet. Zsófi kacsintgat és puszikat dobál. Kapcsoljuk a Villát, kérjük a neveket, Zsófit Gigi, Béci, Laci Anikó várja vissza. Elérkeztünk a végéhez. Ki meg vissza, aki megosztja a külvilágot, vagy az ártatlan lány? Alekosz, mi lesz a vége? Szerinte nagy meglepetés lesz a vége, aztán Balázs kihúzza belőle, hogy szerinte ő megy vissza. Zsófiból meg azt, hogy Alekosz megy vissza. Lássuk a százalékokat, milyen meglepő, nem változott az állás, Zsófi odaszól Alekosznak, add a kezed! Alekosz! A párbajozók összeölelkeznek, Alekosz Zsófi fülébe suttog, egészen őszinte jelenetnek tűnik, az különösen tetszik, hogy kezet csókol, és felemeli Zsófi kezét a magasba. Alekosz, gyere ide egy kicsit. Alekosz örül ennek és igazából már menne is vissza. Megy is. Balász és Zsófi lecsüccsen, a nyakkendő úgy érezte, hogy feladta. Zsófi megint elmondja, hogy hiányzott neki a családja meg a barátai, újabb borogatást kérek. Rengeteget kapott a játéktől és az biztos, hogy felnőtt. Muhaha. Zsófi tudja, hogy mit szeretne. Csak nehogy azt mondd, hogy szerepelni a Barátok köztben! Neeem, ő saját butikot szeretne saját tervezésű ruhákkal. Gondolom, mindegyik rózsaszínű lesz és itt belémhasít a rettegés, mi van, ha köntösöket akar tervezni?

Anikónak üzen, drága Ani, vigyázz magadra! Elkezdtünk együtt átutazni a világon, lassan eljutunk Angliába, Európába, úgyhogy fogj egy taxit. Csendben zokogok, könnyek nélkül, mint a Kiskirálylány, közben rövid intermezzo, állítólag Alekosz beszakította az ajtót, úgy rontott be a Villába, hihihi, riasztani kellett a műszakot. Tudom, hogy nem vagyok normális, de ezek után még megnéztem a BeleValót is, Zsófi rózsaszínű királylány jelmezben, koronával a fején, ajándék vattacukorral a stúdióban, a kis szerencsétlen evett is belőle, így az összes foga is rózsaszínű lett, Anikó búcsúlevelet is írt neki, igen, fel is olvasta és egy betelefonáló bácsi arra hívta fel a figyelmét, a tömeg azt kérte, hogy Jézust feszítsék meg a kereszten, mégis, ki hozza a húsvéti ajándékot, nem Barabás, ugye! Ááááááááá….

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatnám, ugye érti mindenki.

S-nek a szokásos puszi. 
 

Címkék: vv4
816 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tompó 2011.01.30. 22:26:24

@naezjó?: jaj hát ő meg nem tudja szegény jól!! kifejezni magát, tudod... hátrányos helyzetű....

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:27:02

Komolyan nem lennék Retekék helyében. Annyira, de annyira SENKINEK nem adnám oda a fődíjat. Minek? Az egyik fele bunkó, a másik fele jellegtelen. Csodálom, hogy Hajni még nem unja. Mert szerintem Retekék már marhára.

piszok alfréd 2011.01.30. 22:27:45

@Trevlovics:

nem apokalipszis, hanem lovaspornó. attól maradt így a szája...

redhaven 2011.01.30. 22:28:30

@naezjó?: Béluska belemerevedett már ebbe a faszakomolycsákó szerepkörbe.
amennyiben nemlesz diamant keménységű a pömpölője,úgy a leánykák menekülni fognak mellőle.
a só nem feltűnő ízesítő,de,ha kimarad az ételből az nem jó.

Augur 2011.01.30. 22:29:15

@Tompó: ne röhögjél, meséljél!:) még mindig nem tudom, mit kéne gyorsan beújítanom, hogy letegyek valamit az asztalra?!

piszok alfréd 2011.01.30. 22:29:22

@K.Tomoceusz:

kivételesen próbálom függetleníteni a véleményem a lakók származásától és múltjától. sajnos így sem sok jót látok bennük...

Trevlovics 2011.01.30. 22:29:36

nekem az egészből mindig a százalékok a gyanúsak, párbaj vége előtt 10 perccel mutatják, és utána a vége mindig teljesen ugyanaz a százalék volt eddig. ez most vagy azt jelenti, hogy vagy egész addig olyan töménytelen mennyiségű szavazat jön, hogy az utolsó 10 percben érkezett mennyiség már nem tudja érdemben befolyásolni, vagy egyáltalán nem jön szavazat szinte az utolsó 10 percben. de akkor meg...

Szaffi B. 2011.01.30. 22:30:00

@neccharisnyás útonálló: Még megléphetik. Tömegverekedés, mindenki kihúz, nyeremény megmarad. :D
Nem mintha a Reteknél jobb helye lenne, Mónikasókra költik.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:30:08

@Trevlovics: Deus ex machina
@christaylor: Izé... Gombi énekelte a jólvagyokot? Na az a bábu. Kulabá is tök helyes azzal a sok hellóbellózással. Erőltetnem kell magam, hogy ne így köszönjek a kibertérben, úgy rászoktam. ;)

Pokolgépről jut eszembe.........
Paksi Endrét melyiknek tudnátok behelyettesíteni?

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:30:45

@MegLepke:

Mutogatott , csak nem láttad . Amikor nézték a tévét és hátulról láttuk őket . Ennyi mozgás kell is a srácnak , mert kezd erősen gömbölyödni .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:32:42

@piszok alfréd: Az Cioccolina -vagy hogy kell írni- meg a bugyingója.
@Trollseprű 9: Segítek beindítani a villacidiumot. A pénz buckómackó óvadékára kell majd. Szerintem.

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:33:00

@neccharisnyás útonálló:

Ez a Paksi Endre ugy nem hintázik , nem szexuálozik , nem szkanderezik és nem gokartozik ? Mert akkor helyettesíthetné Olivér .

redhaven 2011.01.30. 22:33:35

@Trevlovics: sztm egyáltalán nem jön szavazat,azért nyomják orrba-szájba direktben a reklámot.

christaylor 2011.01.30. 22:33:54

@neccharisnyás útonálló: hát hallod,én még az életben is bizonyos embereknek így köszönök.De csakis kulabás hangsúllyal. :?)

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:34:35

@Trevlovics:

Ki az a marha , aki 71:29-es állásnál sms-t küldözget ?

piszok alfréd 2011.01.30. 22:34:57

oli és alekosz olyan, mint mr garrison és kalap úr. gombiról meg mr. furkó jut eszembe.

gidabiga 2011.01.30. 22:35:23

@Trevlovics:

én az első BB-nél emlékszem, hogy minden párbajkor kihozták a szavazatarányt 50-50 %-ra, ami szerintem szinte lehetetlen, gondolom, csak azért, hogy menjen még több sms.
de gyanítom, hogy most nagyságrendekkel kevesebb sms-t küldenek, mint annak idején.

naezjó... 2011.01.30. 22:35:43

@K.Tomoceusz:
Ki az a marha , aki sms-t küldözget ?

Trevlovics 2011.01.30. 22:35:46

nem ezt a mostanit akartam kiemelni, az összes eddigi párbajnál ez történt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:36:04

@K.Tomoceusz: Én a rém beszakadt -satu részeg- állapotjára gondoltam.
@christaylor: Én nem. Félek, hátha valaki olyannal találkozom, aki érti.

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:36:32

@neccharisnyás útonálló:

Ne keseríts el . Napi 50 szívet rajzolok a levegőbe ,hogy kockás hasam és formás seggem legyen .

gidabiga 2011.01.30. 22:37:11

@K.Tomoceusz:

viszont sokszor olyan részeg, hogy ember nincs, aki megérten, amit énekelni ( erős túlzás ) akar :D

piszok alfréd 2011.01.30. 22:37:43

@K.Tomoceusz:

jó lesz az, de csináld lebegőülésben vagy fekvőtámasz közben...

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:38:07

@naezjó?:

Nekünk Rácz fanoknak még nem jött el az időnk . Addig spórolunk .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:38:15

@piszok alfréd: Télleg! Kalap úr és Garrison! :DDDD
@K.Tomoceusz: Ki az az agyatlan, aki miután az előző szériában nyíltan bevallották, hogy manipulálják a szavazást és lenyelik a pénzeket, még képes smst küldeni???!!!!

redhaven 2011.01.30. 22:38:18

@gidabiga: az elsőnél még ment a dolog,mára rájöttek a népek,hogy nem döntenek ők semmiről.

Trevlovics 2011.01.30. 22:38:27

szerintem sem mennek szavazatok. küldenék egy sms-t arra, hogy, a közjegyző, vagy bárki aki látja a konkrét mennyiséget, szivárogtassa-e ki azt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:39:40

@K.Tomoceusz: Ez aztán a Norbi update. Csak be ne írd neki fácséra, mert kegyetlenül visszaküld anyádba.

christaylor 2011.01.30. 22:40:16

@neccharisnyás útonálló: ja,de én kizárólag csak olyanoknak ám,akikről tudom,hogy nézik és értik. szerintem pont a többiek néznének hülyének,akik nem értenék.

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:40:43

@piszok alfréd:

Ennyire még az életben nem sértett meg senki . Le lettem tordasozva .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:41:37

@K.Tomoceusz:
Szolidaritásból együtt csórósodtok az idoljaitokkal?
@Trevlovics: Én az APEHnak küldenék smst, Kolosiék bérszámfejtőjének címével.

K Tomoceusz 2011.01.30. 22:42:32

@neccharisnyás útonálló:

Az még más világ volt . Azokat a talicskás retkeket már elfújta a népharag .

gidabiga 2011.01.30. 22:43:25

@redhaven:

én erre már rég rájöttem :D
tőlem senki nem kapott egy sms-t sem.
ja de, a vörösiszap katasztrófa igen.
elég közel volt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:44:38

@K.Tomoceusz:
Hogy maga micsoda naiv, kedves. Gondolom még teccik hinni ilyen ósdi dolgokban, mint értékek, erkölcs, becsület, méltóság. Meg hogy a fene 2/3-ával ezt bele tudja verni a prolik fejibe. Szép álmokat, királyfi!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:45:59

@gidabiga: Tőlem a földrengés kapott egy smst. Rég nem hintáztam már ilyen jót. Hiába, no. Kinőttem a búcsú-kompatibilis korból. Gyerök meg még a Syriuson.

gidabiga 2011.01.30. 22:48:52

@neccharisnyás útonálló:

tegnap Budapesten voltam és nem éreztem belőle semmit :(
vagy inkább :)

Trevlovics 2011.01.30. 22:48:58

én legutoljára kereskedelmi céllal sms-t valami szexuális szolgáltatónak küldtem, havonta 4-5 erotikus háttérképet meg hirdetést küldenek pár ezer forintért. majd megtanulja a főnök, hogy nem hagyjuk csak úgy ott mindenfele a mobilunkat.

piszok alfréd 2011.01.30. 22:51:35

@K.Tomoceusz: a feri keze lehet a dologban. ő áskálódik még mindig ellened. megint megy fel az euro meg a benzin ára. ez sosem pihen. most is csak a pénzt hajszolja. jól ki is baszott velünk az új adórendszerrel.minden kollégám kevesebbet visz haza emiatt a hülye feri miatt, kivéve a főnököket...

piszok alfréd 2011.01.30. 22:53:59

@neccharisnyás útonálló:
szerintem igen, de falból most nagy törpefanok lettek...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 22:57:00

@piszok alfréd: Ej, hogy már az építőanyagok se a régiek. Bezzeg Molnár Ferenc idején. Ha Nemecsek hozzávágott a grundon egy vörösingeshez egy tégladarabot, na az ott maradt szétbomlani.

gidabiga 2011.01.30. 23:07:27

@piszok alfréd:

ha nem tudnám, hogy apám szerint az internet hülyeség, meg csak hazugságokat írnak benne, azt hinném, hogy ezt ő írta :DDD

@neccharisnyás útonálló:

Nemecsekék nem homokból gyúrt gombócokkal dobálóztak?
lemaradtam valamiről? :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.30. 23:11:10

@gidabiga: Építőanyagokról van szó. Homokból gyúrt gombócizé úgy ahogy belefér. De mit csináltak a gittel???

beacska 2011.01.30. 23:11:45

@Ancilla: én nem szavazok rájuk, de engem SZÁMOTTEVŐEN jobban zavar a Rácz-testvérek és Laci műmájerkedése. Már várom, mikor mennek végre haza. Nem bírom az ilyen savanyú-karótnyelt alakokat, akik mindenkit a saját véleményükre akarnak igazítani...tolerancia=0, mai magyar valóság-"mindenki bunkó, hülye, élősködő, aki nem olyan mint én"...

Ancilla 2011.01.30. 23:23:32

@beacska: Nem értem ezt a kirohanást. Ki akart kit a "saját véleményére" igazítani??
Igenis, élősködés a más kajáját megenni. Élősködés a pálya széléről kiabálni, semmit nem tenni a nyereményért, s utána a más nyereményét pofátlanul meginni. Ilyesmit egyik Rácz testvér sem csinált. Ilyesmit Olivér csinált, illetve Éva, aki söröskorsóból itta az Alekosz pezsgőjét. Ez bizony bunkóság. Bár ezt Béciék nem mondták, én mondom. És még sokan itt.

beacska 2011.01.30. 23:33:40

nnna, elolvastam mindet, íme az én elméletem a köv. kiválasztásról:
Olivér mondta, hogy az a jó, ha kiválasztott vagy. Tehát, nem véletlenül nem szavazott negyedikként a múltkor a Gigire, maguknak akarta az irányítást. Laci észnélkül "le akarja szedni" a Négyest, tehát "feláldozza" magát Olivér ellen. Olira megy 4 szavazat (Jerzy is, mert már van sex, tehát beindult a daráló ezerrel, oda a fej), a Négyek meg szanaszét szavaznak. Éva Gigire, a többi meg improvizál.
...és remélem, Laci végre megy...

beacska 2011.01.30. 23:37:13

@Ancilla: először is nem rohantam ki, csak megjegyeztem, nem bírom az ilyeneket, akiknek nulla a toleranciájuk, és másnak mondják meg, hogy hogyan is kell élni. Nem szimpik már az eleje óta, és kész. Vitázhatnánk itt a megevett kajákról, meg az innivalóról, de én sem eszem meg a másét, de a koleszban pl. folyton megzabálták hétfőre a kajánkat, mégis csak röhögtünk rajtuk. Amikor volt kaja, mindenki evett, amikor nem volt, ivott :)))

krumplicukor 2011.01.30. 23:39:45

@beacska: Pont most volt a BV-ben (amit egyébként életemben először láttam, és vmi borzalom), két bevágás is, az egyikben a hintában O. ül, és azt mondja, h szerinte ő megy párbajozni, és azt mondta h Bécit viszi ki. A következőben meg O. Bécit győzködi, h őt vigye ki, merth ő nem igazán akar visszajönni (?), B. meg nem akarja. Szóval nem biztos h O-L párbaj lesz, kavarnak ezek most rendesen.

beacska 2011.01.30. 23:45:57

@krumplicukor: jaaa, ezt nem láttam. Szerintem csak be akarja O. húzni B. a csőbe, mert ők a villa-szavazásból indulnak ki, és azt ők ketten vezették. De tutira szét akarják szedni a testvéreket. Úgyhogy, ha Oli lesz a bűnbak, akkor ezek szerint Bécit viszi, ha Évi, akkor ővé Gigi. Ezt már rég meg kellett volna lépniük, nem leönzőzni Évát, amikor Gigit szajkózta Aleknak.

Trevlovics 2011.01.30. 23:52:39

@beacska: bocsánat, hogy kinek nulla a toleranciája? :) nem gúnyból, hanem teljesen komolyan kérdem, ismered a szó jelentését? hogy is van ez, hogy az egyik csoporttal egy hónapig maszívan genyáznak, élősködnek rajtuk stb... és elkezdenek puffogni, igen. egyszer vették fel a kesztyűt nyíltan, a másik csapatnak nem kellett egy nap és bedobta a törölközőt, le kellett állítani az egészet. kérem szépen, tévedésben vagy, nem az a tolerancia amikor máson, más kárán tudsz röhögni. olivér egy pisszenéstől órákig anyázik még az állítólagos haverjaival is, éva meg szandika egyetlen őket negatívan érintő mondattól olyan cirkuszt csinálnak, hogy eötvösék visszaadják a vállalkozói igazolványt. alekoszt nem igazán sorolom ide, mert ő annyiban tartozik közéjük, hogy olivért a barátjának gondolja évába meg szerelmesnek gondolja magát. értem én, hogy nem szimpatikus a másik csoport valamiért, és lehet is találni biztosan olyan okot, amit ezt alátámasztja, de könyörgöm, pont a toleranciát? :)

beacska 2011.01.30. 23:52:46

@hannibal22-73: :) kösz, legalább nem érzem magam bunkó élősködőnek

krumplicukor 2011.01.30. 23:55:42

@beacska: Azért szerintem annyira nem rafkós az Oli, h most azért beparáztassa Bécit, h az ne akarja se magát, se Olivért kiválasztottnak, és fű alatt inkább megegyeznek egy Éva-Gigiben, vagy Laci-Oliban. Bár ki tudja, lehet h az.

beacska 2011.01.30. 23:57:23

@Trevlovics: igen. SZÁMOMRA a tolerancia az, amikor elfogadod, és elviseled a másik ember MÁSSÁGÁT. És ez vonatkozik mindenre. Én öreg vagyok már, túl azon, hogy idealista módon meg akarjam változtatni a körülöttem lévő embereket. És az, hogy hátuk mögött szapulom őket, de szemtől szembe már a csúsztatás megy, az nem a békés egymás mellet élés jele.
Én csak azt mondom, nem értem, hogy a Rácz-testvérek-Laci-Zsófika mi a fenéért ítélkezik mások felett???

beacska 2011.01.30. 23:59:07

@krumplicukor: szerintem igen. Megpróbál a Béci is kombinálni, de nem nagyon megy neki. Ez látszik pl. a műsírásáról is a mosókonyhába. Hááát, az nem jött be. Kéne valami egyedit villantania...

MegLepke 2011.01.31. 00:04:24

@beacska: Na most ezzel nem értek egyet. Oli bátran és kérdezés nélkül (inkább ezen van a hangsúly) dézsmálta a többiek kajáját. Nem tetszett neki Zsófika viselkedése, így rápukkantott a párnájára, de az ő ananászához senki ne nyúljon, mert az az övé. Vinnyog, hogy nem hagyják őt aludni, őt bezzeg nem érdekelte, mikor más aludt és a nappaliban dobálózott a kajával. Akkor Oli esetében milyen elfogadásról beszélünk? Azt hiszem ez egyoldalú dolog: őt fogadják el a saját dolgaival, de ő senki másét nem tiszteli.

krumplicukor 2011.01.31. 00:04:28

@beacska: Ha ezt O. úgy megoldja, h É-G, vagy L-O legyen belőle, akkor le a kalappal, és nyerje meg, basszus :)

De szerintem nem erről van szó, inkább elege van ebből az egészből, de majd látjuk.

albino combino 2011.01.31. 00:08:59

Megy valakinek az adás? Vagy még mindig szandálka vandálkodását takarítják karbantartás néven?

Trevlovics 2011.01.31. 00:11:14

@beacska: elvakultnak érezlek, és így nem lehet érveken alapuló vitát folytatni. egyrészt a tények, nem a hátuk mögött szapulják őket, szemtől szemben megmondták nekik többször, hogy miért nem segítetek soha, miért eszitek/isszátok meg a másét, stb... meg lehetne számolni kik vonulnak el félre többször kibeszélni a másikat, ha lenne ilyen statisztika, erősen meglepődnél szerintem. a másik, tényleg kevered ezt a tolerancia dolgot. ha mondjuk nekem van a munkahelyi hűtőben egy tál rakott krumplim és a kollégám nagyon szereti és megtalálja és megkérdezés nélkül megeszi, akkor szerinted toleránsnak kell lennem és elfogadni, hogy ő szereti és megette? mert akkor sok ilyen ismerőst, barátot kívánok neked és mellé toleranciát :) vagy ha ketten kapunk közösen egy feladatot és nekem kell megcsinálni egyedül, mert nem segít, mert nincs kedve, akkor szintén nekem kell toleránsnak lenni vele, mert ő más és nem volt kedve, ugye? a tolerancia pont a másik oldalról lenne szükséges ilyen esetekben, közös feladat, nincs kedvem, de segítek, nem hagyom, hogy a másik szenvedje ki egyedül, nem eszem meg a másét, hiába szeretem, toleráns vagyok, tiszteletben tartom a másik tulajdonát, méltóságát, stb... a négyes oldaláról vannak itt erős hiányosságok és igenis ez az az eset amikor lehet (és néha kell is) szólni

micumacuki 2011.01.31. 00:15:37

@K.Tomoceusz: mert így olyan sztárosabb meg olyan tiszta America

47pcc63 2011.01.31. 01:55:38

@Trevlovics:
Az Évánál ocsmányabb, rosszindulatú némber nem sok van . Aki a társait,akikkel hónapokig együtt él szarházi hányadéknak nevezi, az mindenre képes. Sugárzik belőle a gyűlölet, reszket a gonoszságtól és az alkohol hiányától. Ritka visszataszító példánya a női nemnek.

Tibike15 2011.01.31. 05:20:08

Ez a leggyengébb valóságshow mindközül. Beküldték a válogatott profikat, akiket láthatóan egyetlen cél mozgat, hogy zsebrevágják az 50 millát. Engem zavar ez a céltudatosság, nincs tere annak, hogy az emberek megmutassák magukat. Jókat beszélgessenek, meg lehessen őket ismerni. Jó tudom, az eddigi valóságshow-k is mind megrendezettek voltak, de ezen a mostanin nagyon érződik. Bedobáltak 15 pénzéhes profit, akiket csak az érdekel, hogy ők nyerjék az 50millát. Halál unalmas.

beacska 2011.01.31. 07:20:15

@Trevlovics: a másik kajájának megevése, és a feladat el nem végzése, az nem tolerancia. Az lustaság, vagy falánkság, vagy a magántulajdon figyelembe nem vétele.
Én csak arról beszélek, hogy ne nyomják itt a dumát, hogy "becsület, meg tisztesség", ha ők is ugyanazt csinálják, csak "jobb a statisztikájuk"...statisztika???? egy rendes ember ilyet nem csinál és kész!!! ez nem statisztika kérdése.
És gondolkodtam: a konfliktusok abból is vannak, hogy a négyek bioritmusa más, mint a többieké. Gombi, Jerzy és talán Anikó felül tud ezen kerekedni, de a többiek nem. Azt hiszik, csak az az életritmus az tökéletes, amit ők élnek. Ha már személyesen rákérdeztél sok példát tudnék írni a saját életemből, de nem untatlak vele...

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.31. 08:05:07

nem tudom a nyolcszáz kommentben volt-e már szó róla, de olivérről fincsi képsort adtak: kétkézzel túrja az orrát, snitt, majd hátrasimítja a haját.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.31. 08:06:05

ja, és lehet, hogy anikó nem látja, de ahogy irtják mellőle a hülyéket, ő annál jobban bontakozik ki...

Mme Chauchat 2011.01.31. 08:06:58

@Gildor Inglorion: kibontakozás? kibontakozás?! sírás! egyre jobban sír

Mme Chauchat 2011.01.31. 08:08:30

@Trollseprű 9: Jó reggelt! Megyek diagnosztizálni, csak egy grat az avatarodhoz! Фак ю....Perfetto! Szép napot!

Mme Chauchat 2011.01.31. 08:10:43

@Trevlovics: jah kérem, látom, nem ússzuk meg az új fogalmak kialakulását a barátságról.

van-e szándék 2011.01.31. 08:13:37

jó reggelt!

tiszta idegállapotba vagyok a hétfőtől..

Mme Chauchat 2011.01.31. 08:16:52

@van-e szándék: Доброе утро, gyere vissza az idegállapotból. Ráérsz egész nap szimpatizálni.

van-e szándék 2011.01.31. 08:19:28

@Mme Chauchat: Доброе утро! навсегда..

beacska 2011.01.31. 08:21:35

sziasztok! egy kis érdekesség, ha esetleg nem tudnánk fejbetartani (;))), ki kire szavazott: hu.wikipedia.org/wiki/Val%C3%B3_Vil%C3%A1g_4

beacska 2011.01.31. 08:22:42

@van-e szándék: hogyan csináljátok? át lehet váltani a billentyűzetet??? had próba én is!!!(toporzék)

Mme Chauchat 2011.01.31. 08:24:02

@beacska: Rózsaszínű, tollas billentyűzeten.

beacska 2011.01.31. 08:32:19

@van-e szándék: hát most hirtelen nem találom...hol van? vezérlőpult? v. jobb billentyű?

van-e szándék 2011.01.31. 08:33:27

@beacska: nálam külön telepítve van.. ne kérdezd, hogyan, miként, mert egyrészt nem tudom, másrészt simán eleszem a kajádat :)

beacska 2011.01.31. 08:34:52

@van-e szándék: jajj, légyszi, edd el! fogyóznom kell, és csak puffasztott rizst ehetek ;)
igen, én is csak telepítés félét találtam, de nem merem nagyon állítgatni.

Caddy 2011.01.31. 08:37:30

Asszem ma be vagyok képzelve.

wittmanmark · http://www.witmet.hu 2011.01.31. 09:04:33

Nyerj a witmettel a facebook segítségével: witmet.hu/jatek Nyereményjáték!

Lanois 2011.01.31. 09:31:49

@Caddy: Ezen a héten te vagy a villamester! Kérjél egy tollat és papírt valamelyik idiótától, és írd fel az eheti rendelést. Ne feledkezz meg Lanois kolléga száraz pezsgőellátásáról sem. A titkos küldetésed az, hogy írd fel a rendelés alá, hogy ki szeretne beöntést ezen a héten.

Mérges 1234 2011.01.31. 10:12:31

Az Éva eg yidegbeteg, nem tudom mitől van, talán kissebbségi érzése van. Ezért vesz magára mindent, ezért ocsárolja állandóan a többieket. Ezért fáj neki minden, amit más kap.

Nem tudom, de kibaszottul idegesítő egy jelenség.

Persze a többi is javarészt szánalom, de ez a leggázabb. Eleinte szimpatikus volt, mert értelmesnek tűnt, lehet az is, de idegbeteg, egyszerűen nincs mit kezdeni vele.

NEm értem ezel az emberek, miért nem próbálnak emberhez méltóan normálisan viselkedni.

Szaffi B. 2011.01.31. 11:33:22

@Mme Chauchat: Jó reggelt neked is!
Фак ю a trolloknak szól :))))

gastro vazze 2011.01.31. 17:29:58

Nem bírtam ezt a Zsófit, de mindent elmond az ellene felszólalókról a kinézetük, beszédstílusuk a mai belevalóban :D vérciki....én nem égetném magam a helyükben, a hínárhajú lány, meg a buzifülű:)
süti beállítások módosítása