Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X26

2011. január 10. 10:34 - Hódos Hajnalka

Kócos ásítozás helyett fodrászversenybe csöppenünk, megannyi Gedeon bácsi sürög-forog a Villában. Na Éva, sárkány lesz belőled, mondja Szandika, nem hiszem, kétszer ugyanaz nem poén. Béci tupírozni tanul, az alapok megvannak, tudom, megfogom és így lefele kell genyózni. Úgyúgy. Éva sikítozva bizalmatlankodik, Alekosz, az minek kell? Mert próbafújásokat végzek. Mivel nem jön az ihlet, új módszert választ, most ráöntöd a vizet a fejemre? Rá. Érzed ezt a kellemes fejmasszázst? Mit csinálsz? Mit csinálsz, nem érted meg, hogy nem vághatsz belőle? Micsinász a hülye ollóval? Jerzsi határozottan tehetséges, ha fodrászolásról van szó, Szandikának is nagyon tetszik a tollaskonty, hülyevagy? Én így fogok ma lenni!

Olivér szerint Gigi haja ilyen aranyos lesz, már amennyiben az öt varkocsba fonás tollakkal aranyos tud lenni. Gigi mindenesetre bizakodó. Béci már kész is van, Anikó a párja. Ha balról néz a lány, olyan, mint egy egyiptomi istennő, ha jobbról, akkor luxuskurva. Laci kreativitása kimerül abban, hogy Ildi fél fejéből szalmakazlat csinál és befújja zöld sprayvel, a hajköltemény egyébként a jó és a rossz szimbóluma, aha. Éva szerencsétlen egyre botrányosabban néz ki, leginkább egy matrjoska babára emlékeztet és még mindig nincs kész. Gombi szívet fújt Zsófi fejére, mi mást? Olivér túllép a feladaton, befújkálja Gigi nyakát is, lila tigrisszerű sminket is kap, ha zöld lenne, tisztára mint Zakumi copfokkal. Éva meghatározhatatlan, Alekosz egy madzaggal rögzítette a haját, gondolom, a fallikus szimbólumot az istenért nem hagyta volna ki. A nézők fognak győztest hirdetni, hajrá Jerzsi!

A következő feladat a sztendáppolás, az est házigazdája Olivér, aki tökéletesen kezd: az est témája nem más, mint tizenöt ökröt bezárnak egy odúba, hogy élnek ezek, lássuk. Alekosz a szép lányokról beszél, de említést tesz arról, hogy anti-, sőt, terrorkarakterek is élnek a Villában. Meg akarlak csókolni, fenyegeti Évát, elkezdődik az elmaradhatatlan csókotcsókot skandálás, Éva próbál elbújni Jerzsi ölébe, eltakarja az arcát és visít, de Alekosz csak kierőszakol egy-két puszit. Laci témája a rend, ami egy utópia. MMKK szarok mindenre, legyen bor és jacuzzi, hát így élünk mi! Anikó témája a szerelem, rengeteg híres párt ismerünk, itt van Rómeó és Júlia, Susie és Tekergő és hát itt van Jerzsi és Gigi! Az, amit ők kapcsolat gyanánt csinálnak, az óvodához képest egy erotika kiállítás! Anikó említést tesz Jerzsi felálló pömpölőjéről is, illetve annak méretéről, ahogy Jerzsi arcát elnéztem, nem röhögte szénné magát a poénon. Ildi azt hiszi, hogy a Thürmer Gyula vezette Munkáspárt éves nagygyűlésén van, a téma egy elszánt nő a Villában. Ő az egyébként, a lényeg, hogy a lány csinálja, csinálja, csinálja, ébredjetek Villalakók, mert csinálja! A produkció végén döbbent tekintetek és síri csend. Meggyőződésem, ha valaki tapsolni merészelt volna, azt a többiek megverik.

A kimerítő és felettébb szórakoztató feladatok után a Vályoglakók a konyhában vannak, Gigi mosogat, Béci pakol. Gigi morogni kezd, Éván a sor és már megint nem köt, ő nem fog megint más helyett kötni! Hát nem, mert nem megy, mert nem tudok. Béci odaszól, ő is meg Laci is most tanult meg kötni! Parázs vita bontakozik ki, Béci kiosztja a Törtetőt, akkor csinálnál mást, a véres tampont meg én fogom rakosgatni?! Nekem nincs meg, feleli Éva. Nem érdekel, te is Alekosz, egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz! Adod itt a bioritmusodat meg a hülyeségeiet, de nem csinálsz semmit! Lusta gecik vagytok, nem csináltok semmit! De ha kész a kaja, vagy pia jön, ti vagytok az elsők! Jövő héttől azt esztek, amit találtok! Éva nyolcvanmilliószor elmondta, hogy megy fürdőszobát takarítani, Szandi, nem most beszéltük meg? De nem mondani kell Éva, hanem csinálni, arra nem vagytok képesek, hogy a hajakat kiszedjétek a lefolyóból, úszik a fürdő! Éva felugrik és kirohan a fürdőszobába, fúj de utálom ezeket a Rácz testvéreket, fújj! Ki mondta hogy kössön bazmeg, senki, ő vállalta magára! És tud ő főzni, majd ő főz magára! Hát nem fogják ezek magukat betakarítani a döntőbe, az biztos! Kinn Béci levezetésül még dühöng egy sort azon, hogy ezek otthon is így, ilyen körülmények között élnek?

A balhé után nem sokkal Lilu jelentkezik be a Villába, sajnos, nem sikerült a rekordkísérlet, az ország leghosszabb sálja mintegy 131 centi lett, volt, aki abbahagyta a munkát, így a zenegéphez való zsetonok sajnos egyelőre nála maradnak. Lilu azért gratulál a fantasztikus teljesítményhez. Éva próbálja elterelni magáról a figyelmet, az Villában való egyetlen takarítástól ekcémás lett a keze, amit a többiek javaslatára Canesten gombaölő krémmel fog kenegetni, amennyi esze van. A kiválasztás után újra övé a főszerep, dühösen cigarettázik, Anikó húházik, eddig Ildié volt a legjobb beszéd, amit hallott. Zsófi bólogat, ja, megmondta a trút! Hihi, hiányzott a kendő, Éva? Remélem, rajtam is fog maradni. A lila. Én már egyszer legyőztem, és most is le fogom.

Benn Béci biztatja Ildit, semmi félnivalód nincs, ha kimész, sokan fogják mondani, hogy téged várnak vissza. Gigi is és Laci is őt fogja mondani. Béci is, de csak akkor, ha addig Ildi nem szarik a nappali közepére. Béci kimegy rágyújtani, odaszól Évának, milyen érzés kiválasztottnak lenni? Éva nem válaszol, Olivér visszakérdez, mit kérdeztél, Béci? Hogy milyen érzés kiválasztottnak lenni. Hát már megint szurkál, hozzá se szóltam, csattan fel Éva. Azért még válaszolhatsz. Voltam már, és ugyanolyan! Vissza fogok jönni! Egy lila kendővel a vállamon! Fő az önbizalom, feleli nyugodtan Béci. Miért vagy ideges? Nem a kiválasztás miatt vagyok ideges, hanem a délutáni dolgok miatt! Az elejétől kezdve te generáltad, Éva. Én? Egy kibaszott nagy támadásnak vagyok kitéve, és ezt nemcsak én látom így! Könnyű a gyengét bántani, főleg neked, karöltve a testvéreddel! Alig várom, hogy visszajöjjek és vigyem valamelyikőtöket! Abban te ne legyél biztos, hogy ellenünk visszajönnél. De biztos vagyok, mert egy gonosz klán vagytok! Mi vagyunk az ördögök! Felém irányulva biztos! Szegény Évike, mindenki őt bántja, mikor ő egy galamblelkű, hát van igazság a földön?

Ildi is kiborul, a nézői sms-ektől. Íti, haza! Ildi, feküdj le Alekosszal, különben kiesel! Ildi, te egy kultúrbarbár vagy mindig és minden körülmények között! Alekosz, Szandika és Éva ordítva röhögnek, aztán parodizálják a kertben Ildit. Leszel a barátom, leszel a barátom? Miért nem leszel a barátom? Leszel a barátom? Igen. Na, hát akkor viszlek párbajozni. Ildi az ágyban fekszik, rosszul estek neki az üzenetek, sőt, most már azt is tudja, hogy ő egy megosztó személyiség. Most az Éva biztosan örül, mosolyog szomorúan, Gigi és Anikó vigasztalja. Gigi már egyébként is ott tart, hogy leüti Évát, nem tud vele együtt élni. Kinn, a heverőn még mindig Ildit ekézi a nem gonosz kis klán, hát rá akarja magát tukmálni az emberekre. Erőszakos módon! Kol-dul-ja a szeretetet! Alekosz szavai határtalan boldogságot váltanak ki Szandikából és Évából, röhögnek, huhognak, ááááá aztakurvaAlek!

Gigi belefáradt. A fürdőszobában panaszkodik Jerzsinek, nem biztos, hogy ér ennyit ez az egész. Persze, kell, hogy legyen ilyen nap is, de hát ezek nem is emberek, ez egy külön faj. Ezek a Marsról jöttek! A riportszobában sírva fakad, utál olyan helyen élni, ahol nem igazságosak az emberek, ahol hülyének nézik egymást, ahol nem tisztelik egymást. Hát Gigikém, üdv a Kék Bolygón! Gigi vigasztalhatatlan, a szárítógép tetején, egy plédbe burkolózva sír, cegínke.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
548 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 11:23:24

Nekem bejött Gigi frizkója, az arcfestés dettó. Valami őrült buliba mennék így. Következő KISS koncert....?

Hajban ezt a feltűzött kontyot akarom már egy ideje. Amilyen C. Applegate irodás haja volt a "Kipurcant a bébicsősz"-ben. Kb. pont azóta. Mostanra már a hossz is jó. Meg kb. rájöttem, hogy is kell rögzíteni. Erre Velveten volt 1 videó, ahol fodrász magyarázza. Igazi kosztümhöz, színházba való frizura.
No, nőcicsatorna kikapcs. ;)

Rigghead 2011.01.10. 11:23:32

uncsi volt a hétvége, Ildi menjen gyorsan haza

viola narvilly 2011.01.10. 11:31:50

Még nem olvastam végig, de Hajni:

"Az, amit ők kapcsolat gyanánt csinálnak, az óvodához képest egy erotika kiállítás!"

Azt mondja, hogy az óvoda egy erotika kiállítás ahhoz képest, amit ők csinálnak.

tribeca 2011.01.10. 11:32:59

alig várom, hogy ez a nagypofájú éva koppanjon már egy jó nagyot. maradjon kinn a fenébe végre!!!! amúgy meg teljesen igaza volt a béciéknek. hajat turkálni, meg tükörben nézni azt a rusnya fejét nagyon tudja, de gyanítom, hogy egy poharat nem rakott még arrébb. ha pedig annyira tud főzni, akkor meg talán neki kéne állni végre. de hát mint tudjuk, büdös a meló nekik... tespedni egész nap sokkal könnyebb ugyebár.

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 11:34:04

@neccharisnyás útonálló: hajakhoz nemtok hozzászólni, de ha már nőcicsatorna, akkor olyan lett a disznópörkölt, hogy mindjárt szerelmet vallok magamnak.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 11:38:16

@Hódos Hajnalka: Még em olvastam végig, lehet, hogy valaki már írta, de az óvóda-erotikakiállításos hasonlatot fordítva írtad!!

Friedmann Juci 2011.01.10. 11:38:55

"mi vagyunk az ördögök" ezen zokogtam:D

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 11:40:46

@viola narvilly: @nyuszómuszó: köszönöm, bennehagyjuk, jó? Különben a garázsosgyerek ma mibe kötne bele? :D

Patria 2011.01.10. 11:42:42

Nem rajongok Gigiért, de most sajnáltam már én is. Évának jól a pofájára kellett már pirítani. Nagyon nagy lett az arca. Az, hogy folyton őt támadja mindenki, meg ok-okozati összefüggés, csak azt szar lenne elismernie. El kellene gondolkozni azon, hogy miért nem mást baszogatnak folyamatábra a többiek. De hát ő szép :D és kedves :D ezért nem érti. Egyem a kis húsát. Én tuti teledobáltam volna az ágyát az üres piás üvegekkel, poharakkal, mosatlan tányérokkal, hajakkal és egyéb szemetjeivel, hogy megérts, takarítson el legalább maga után, mert senki nem a csicskája. Tényleg szánalmas, hogy egész reggel a rusnya fejét sminkelte és a bozontját igazgatta, mintha számítana bármit is.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 11:44:21

@Hódos Hajnalka:
Ne kínozz! Ne kínozz! Már a disznóvágás miatt is itt zokogok. 15 éve nem voltam egyen se. Pedig akkor már rám bízták a belek kimosását, mentálisan annyira beszámítható állapotban voltam.
És valószínűleg örök időkre elveszett a család "tízujjadmegnyalod" kásareceptje, mert az ott résztvevők nagy részét már eltemettük.
Jaj, ezt a Karajra kellett volna! :S :-D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 11:45:44

@Hódos Hajnalka: igazigaz, Hajnikám, hát te meeeeeeeekkkkkkoooorrrraaaaaaaa hooojjje vagy! Na, csak, hogy ne lehessen ő az első! ;)

Más

fenntartom ugyan, hogy az Éva-némber húzzon a vérbe, mert undorító jellem, de amit ez az Ildi levágott, hát, érezni lehetett a többieken a döbbenetet, én én is úgy éreztem egy pillanatig, hogy a Föld forgása is megállt, komolyan; ez a nő nem nromális, valahol fél naposan kezdték el elcseszni a kis lelkét a szülei szerintem..

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 11:48:19

@neccharisnyás útonálló: küldök neked kásáshurka receptet, jó?
kikilózom meg kigrammozom, a fűszereket is. örülsz?
(szóljatok rám, hogy fejezzem be a zabálást) :)

csudri82 2011.01.10. 11:51:56

@nyuszómuszó: Nagyon durva volt, ahogy megfagyott a levegő. Arra lennék kíváncsi, hogy meddig tartott ez a döbbent csend, mert nem mutatták sokáig. :D

csudri82 2011.01.10. 11:53:18

@Hódos Hajnalka: Fejezd be a zabálást!

Amúgy reggel hurkát ettem. Házit. :D

K Tomoceusz 2011.01.10. 11:53:58

Gigi fején az tigrisszerű smink volt ? Nekem a Majmok Bolygójából az öregasszony ugrott be . Olink mondta is , kihozta a lányból az igazi énjét .
Jerzy Nb1 - es fodrász . Szandika jobban nézett ki , mint eddig bármikor .

Patria 2011.01.10. 11:55:06

@nyuszómuszó: Borzasztóan vicces volt, hogy a kiválasztáson dadogva előadta, hogy mindenki mekkora szemét, hogy nem segített neki a beilleszkedésben, de ez a tegnapi mozgalmi stand-up, ez mindent vitt. Azt hittem, megfulladok, úgy röhögtem. Vártam, hogy a nyakán és a homlokán kidudorodjanak az erek. Az arcok meg a "beszéde" után, egyszerűen priceless. :D

glass 2011.01.10. 11:57:18

Mi ez a müsor? Kikről beszéltek,

Rigghead 2011.01.10. 11:57:49

@nyuszómuszó:
pont ez a bajom nekem is, kint maradhatna mindkettő, bár jobban belegondolva éva azzal, hogy képtelen egy koherens érvelést összehozni, hanem össze vissza vagdalkozik igazi megrúgnivaló hülyepicsa stílusban sokkal jobban idegesít, mint a szociális értékek és érzék nélküli ildi

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 11:59:55

@csudri82: szerintem ez kb az, ami után zavartan szétszéled mindenki; iszonyatos volt; tényleg csak annyi jött le belőle, hogy Ildi szociális készségeivel komolya gond van.

Ugyanakkor roppant érdekesnek találom, ahogy a retekklubb a totálisan érdektelen Ildit, akit, lássuk be, za első két hétben ők maguk igyekeztek minél unalmasabb színben feltüntetni, elkezdte nyomni.
Szóvan róla az összefoglalóban, előveszik a testvérét, a pasiját, és oltják, igen, ugyanakkor, bevágnak olyan jeleneteket is, amikben Éva egyértelműen negatívan tűnik fel vele szemben (ha már szegény Ildit azért, lássuk be, nem nagyon lehet hűdepozitívan feltűntetni).

Namármost, kérdés, hogy esetleg felmerült Éva kiejtése, és azt készítik elő, hogy Ildi elfoglalhassa a "törtető" státuszt, vagy csak nem akarják, hogy olyan legyen a párbaj, ahol mindenki számára egyértelmű, hogy 0-100% lesz a végeredmény..

Részemről mondjuk Ildi egy borzalom, és nyilvánvalóan tökéletesen alkalmatlan a szórakoztatásra, ugyaakkor Éva mostanra akkora kiállhatatlan ribanc lett, hogy tényleg azt kívánom, bár csapna bele a villám.
És itt van ugye a bökkenő, mert ez a kép is nyilván sugallt, még ha ÉVa valószínűleg tényleg egy ekkora ártány, akkor is..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 12:00:58

@Patria stuck up oafish: hát ez az; én nem röhögtem, nem tudtam rajta röhögni; megijedtem, komolyan

K Tomoceusz 2011.01.10. 12:01:12

@glass:

Az MTI reggeli híreit vitatjuk meg .

Rigghead 2011.01.10. 12:01:20

a párbaj végeredménye ígyis 91-9 lesz

Jimbo75 2011.01.10. 12:02:05

@glass:

Taktaharkányi Karateegyesület Röplabda szakosztálya hirdetett válogatót, azon vesznek részt a játékosok, felhívnám figyelmedet J. Erzsi nevű beállóra, neki minden adottsága megvan a poszt betöltésre, várunk vissza, gyere máskor is és nézd velünk az edzőtábort Te is!

Patria 2011.01.10. 12:03:52

Egyébként meg lehet az volt Ildiben, hogy most megmutatja, milyen kiválóan szaval. :D

Jimbo75 2011.01.10. 12:04:09

@Patria stuck up oafish:

Az a gáz, hogy mivel úgyis az RTL dönti el ki megy tovább, ez sanszosan Éva lesz, mert Ő generálja a feszkót, Ildi meg szürke. Nagyon szívesen venném, ha Éva kiesne, mert nála idegesítőbb nőt eddig még nem láttam...

christaylor 2011.01.10. 12:04:19

@nyuszómuszó: Ahogy elkezdett nagy vehemenciával beszélni és mutatták a többiek arcát, én rögtön elkapcsoltam arra a 2 percre,míg szerepelt,mert nekem volt kellemetlen nézni szerencsétlent. Meg hallgatni.Hogy mennyire béna.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 12:04:54

@Rigghead: igaziból, ha Éva kint is marad, szerintem Ildi akkor is kiesik hamar, mert más, akár szürke karakterrel szemben sincs esélye.

Ez nagyon fura, faramuci szitu, mert Éva baromi erős, és épp emiatt, az egyetlen, aki esetleg megverheti, az amúgy halálidegesítő, unalmas Ildi, mert tlaán az embereknek elegük lesz abból, ahogy a sárbatapossa.

Két uncsi karakter közül vizont egyértelműen bárkit választanak, csak Ildit ne, itt már nem menti meg az esetleg felbukkani tömeges igazságérzet.

Ha Ildi kiesne, baromira em hiányozna senkinek, Éva pedig igenis hiányozna, nekem is, holott hányok tőle, mégis, valami olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, hogy ha van igazság a földön (nyilván nincs ;)) akkor Éva kiesik és így esik ki, Ildi ellen..

K Tomoceusz 2011.01.10. 12:05:19

@Jimbo75:

Erzsi nevű beálló kockás hasa kezd erősen gömbölyödni . Félő ,hogy már nem ütésálló . Kérek 3 másik példát .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 12:06:07

@nyuszómuszó:
Ugyeee? Ettől sokalltam be. Hogy egy részét ők játsszák meg, a másikat a csatorna teszi hozzájuk. Jó, az mondjuk tény, hogy Aleknek köze nem volt nőhöz eddig. Lsd. live stream tegnap, mikor meséli mennyi nő veszi körül most, meg hogy az egyikkel alakul valami -gondolom Évával beszélget többet, mint eddig- és hogy ez több, mint ami eddigi életében valaha is volt.
Ekkor a gonosz banya bennem felvihog, hogy hú, de szívesen megdolgozná kicsit a lelkét. >D

glass 2011.01.10. 12:06:15

Na láttom reagáltatok a kérdéseimre:-)
Biztos izgi lehet unalmas emberek vergödését nézni a tvben:-)

Patria 2011.01.10. 12:08:49

@K.Tomoceusz: Ezt én is észrevettem tegnap. Kiállt a hasa és a kockák úgy dudorodtak rajta, mintha egy teknősbékát evett volna meg egyben és páncélja átütne a hasán. :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 12:09:10

@Hódos Hajnalka:
Édes vagy. Disznóvér lesz benne? És tüdő? :DD

Essen ki mindkettő. Haladjunk. Túl sokat tökölnek. Még mindig túl sokan vannak bent.

K Tomoceusz 2011.01.10. 12:09:14

@glass:
Ez sem jó meoldás .
Nem a magyar foci a téma .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 12:11:10

@Patria stuck up oafish:
Az durva volt, ja. Neki az izom MÖGÉ rakódik a zsír? Hülye férfiak! Hülye evolúció!

flanker 2011.01.10. 12:11:32

Az Ildi nárcisztikus kortesbeszéde utáni döbbent csend azért volt ilyen hatásos, mert ihletett pillanat volt. A sok IQ-bajnok általában elrontja az ilyesmiket azzal, hogy rögtön kommentálja, reagálja, ez most elmaradt és pont ez tette ennyire hatásossá.
Gondoljátok meg, a Világegyetem mekkora energiákat összpontosíthatott, ha egy Alek, egy Szandika, egy Oli és egy Éva egyszerre
1, kibírták a csendet a saját hangjuk és véleményük nélkül
vagy
2, annyira ledöbbentek, hogy még ők sem tudtak megszólalni...

bévé 2011.01.10. 12:12:04

azért hihetetlen ez az Ildi-gyerek, h stand-upon is még magával van elfoglalva. vagyis hát a saját szituját figurázza ki.. vagyis nemtom mit csinált ott akkor. de nem ismeri a műfajt nyilván. nekem Brecht jutott eszembe, és a Rettegés én ínség agitátorai.
vagy baszki, ez tulképpen szavalt egy erőset, nem?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 12:13:29

@flanker:
Vagy szimplán nem értették. Pont nem figyeltem, a kajabálása ébresztett fel, így én is csak néztem, mint rozi a moziban.

hauvarju 2011.01.10. 12:14:23

Lehet Evara hideget-meleget mondani de itt most arrol van szo hogy ki adja a jobb musort a villan BELUL, ez pedig Eva es nem a savanyupicsa Ildi.....

Patria 2011.01.10. 12:16:31

Hát igen, azt sem értem Anikó miért foglalkozik annyit Erzsi kukettójának a méretével. Már másodszor célzott rá, hogy kicsi. Pedig ha már homopornóban szerepelt, akkor azért kell, hogy legyen méret, mert a kamera megkívánja.

csudri82 2011.01.10. 12:17:19

@nyuszómuszó:
"még ha Éva valószínűleg tényleg egy ekkora ártány, akkor is..."

És erre Olivér pár nap alatt rájött...le is lárvázta...

flanker 2011.01.10. 12:17:44

@flanker:

A zenegépről meg csak annyit, hogy önmagában nagyon rossz ötlet! CSAK és kizárólag jutalmazásra szabadna használni, azt sem össznépileg, hanem szigorúan egyéni elbírálásban!
Ha most bevágják azt a zacskó zsetont, akkor lesz egyetlen konfliktus: hogyan osszák el. De ha feladatok vagy más aktivitás jutalmazására használják fel, akkor lesznek esetleg többen, akik többször is kapnak zsetont, lesznek, akik egyszer sem. Ilyenkor sokkal jobban a másik képébe vágják a saját kedvenc zenéjüket, mint akkor, ha csak annyit kell várnom, hogy lejárjon az ő száma, aztán jöhet az enyém...

Arról nem is ebszélve, hogy sokszor így sem lehet hallani fontos dolgokat, hát még ha állandóan hangos zene fog szólni. Tegnap vagy egy fél óráig mutatták, amíg Bömbi és Zsófi lapozgatták a cédéket, percenként téve egy "aha" vagy "ez jó" megjegyzést, míg közben Alek, Laci s a többiek beszélgettek a háttérben, az elkapott szófoszlányokból ítélve sokkal fontosabb és érdekesebb dolgokról...

K Tomoceusz 2011.01.10. 12:18:41

@flanker:
annyira ledöbbentek, hogy még ők sem tudtak megszólalni...

Végre 11 ember egyszerre csinálta ugyanazt . 11 olyan csóka , aki egy pohár vizen is összeugranak .
Flanker kollega , te lebuktál . Te lenni nem pszichiáter és ez ciki ezen az oldalon .

Lanois 2011.01.10. 12:19:49

@flanker: A világegyetem energiáit a vágóisten irányítja, ne felejtsd el. Külön-külön lehúzzák a mikroportokat és lám, egyik gyökér sem pofázik. Vannak még csodák.

haruka 2011.01.10. 12:20:54

Szerintem maradjon kint mind a kettő, túl sokan vannak bent, és egyik sem hiányozna.
Ildi stand-upjából az első pár másodpercet hallottam, de ezek szerint nem maradtam le semmiről. Nem mintha a többiek olyan hűde viccesek lettek volna, vagy nekem nincs humorérzékem.

Zime 2011.01.10. 12:21:54

Az Ildi-standup utáni lefagyás szerintem vágott/szerkesztett volt, úgy tűnt, hogy még a hangot is levették... Amúgy tényleg szar volt, Ildi tehetségtelen... :)

bévé 2011.01.10. 12:22:34

@flanker: ez a buzi gépháztól függ sajnos, ahol csupa idióta ül. ha van zenegép, ha nincs. már említettem, h múltkor 15 percen keresztül nézhettük Szandika és Éva ágyneműhúzási tevékenységét a hálóban, míg kint mindenki más beszélgetett. faszkalapok ezek. :/

K Tomoceusz 2011.01.10. 12:23:11

@Patria stuck up oafish:
Hát igen, azt sem értem Anikó miért foglalkozik annyit Erzsi kukettójának a méretével

Humorérzékkel mg nem áldott játékosok alkalmazzák a pisi-kaki-kuki hármast , ha sztendápra kényszerülnek .
Nem kell megharagudni a lányra . Ő szép és ezért szeretjük .

Hurri Kán 2011.01.10. 12:23:30

Asszem Éván már nem segíthet más csak a piócás ember...

Jimbo75 2011.01.10. 12:24:22

@K.Tomoceusz:

Gom Bee nicknevű fiatalember liberó poszton bizonyíthat, Ő már annyira magáévá tette a posztot, hogy így is öltözik.
Kettes ütő pozícióba Bci fantázianevű úriember várható, aki, -mint általában a brazilok- csak egy nevet használ, lásd Kaka, aki mostanában nevéhez méltóan szerepel.
Feladó szerepkörre pedig O'Lee esélyes, aki a háttérben maradva próbálja kiiktatni a többi röpist, ebben leginkább szurkolótáborára támaszkodhat, úgymint Ale Kos, aki nevéhez mérten masszív alkoholista, Sz. Andika, aki a VII. kerületi Csalánszopkodó bajnokság II. helyezettje volt, illetve Éva, aki az alvilágban Rőzse illetve "Havasmegakartdugnidetudokénfőzni" néven ismeretes.

gibson 2011.01.10. 12:26:03

Kommentolvasó komment.

hauvarju 2011.01.10. 12:26:04

@Zime: Ildi jo kulturfelelos lehetett volna a "gyarban" a kommunista idokben.

Jimbo75 2011.01.10. 12:26:39

@glass:

Ennél jobb csak az lehet, hogy úgy csinálsz, mintha nem tudnád mi ez, és nem néznéd, de beírsz egy erről szóló fórumba mindenféle okosat...

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 12:26:59

@Patria stuck up oafish:
Rájöttem! Erzsinek akarnak sok csajt behergelni idekint. Mert ők bent tudják mi az ábra. És így a kintiek is kíváncsiak lesznek. Csak ők bent azt nem sejtik valszeg, hogy az Erzsi-pornó már 2 hete végigjárta az országot és lecsengett.

christaylor 2011.01.10. 12:27:54

Az a baj,hogy mióta Gombi nem rí mindenért,kezdem megkedvelni,de ezt a pelenkás sztorit nem tudom neki elfelejteni.

K Tomoceusz 2011.01.10. 12:29:04

@Jimbo75:

Végre egy ember , aki halad a korral és érti az új médiatörvényt .
Jó hírekkel kell tömni a lakosságot és az boldog lesz .

dean23 2011.01.10. 12:31:39

Évát tutti kirakják a cigányozásai miatt. Viszont Ildi minimum atomot érdemelne annyira gáz! Tehát sztem Ildi megy vissza sajnos.

gyutyka 2011.01.10. 12:34:11

Hajni ne fogd vissza magad,lazíts és nyugodtan tegyél bele a humorodból, mint az elején.
Vagy nálad is hétfő van?

Patria 2011.01.10. 12:34:35

@K.Tomoceusz: igaz is, fiatal még, és a haját mégsem húzhatja meg, mert azért a Gigi biztos szólna. Szerintem Erzsi lesz a következő nagy szerelme.

@gyvy: Hülye vagy, mint mindig. :)

@neccharisnyás útonálló: Szerintem Anikó nem ennyire körmönfont.

@christaylor: Basszus, ezzel én is így vagyok. Frusztráltnak is érzem magam e miatt. Bár én a pelenkás dolgot nem láttam.

flanker 2011.01.10. 12:35:59

@neccharisnyás útonálló:

>Vagy szimplán nem értették.
Ó, nem! Nem úgy van ám az! Bömbi már a legelső hajrázás és skizofrén kikacsintás után fogja a száját, Oli "Ez megőrült!" beszólással kíséri és Szandika arca elkomorul, s amikor Oliról beszél Ildi, akkor már ki is ül rá a döbb. Alekosz "Hű, de ronda vagy" beszólása szimbolikusan jelzi nemcsak a helyzet, de konkrétan Ildi fizikai és mentális elváltozását, Böbmi arca már teljes, megvetéssel kevert utálatról tanúskodik a "bizonyításhoz" érve, Gigi reakciója is a többszörös kérdőjellel megerősített "Normááááális?????" belső gondolat felmerüléséről árulkodik, amit Szandika telepatikusan kommentál is "Megbolondult" beszólásával, a "leoltja a fizimiskáját" című, fergeteges álentellektüel poén alatt többen felháborodva sutyorognak, Béci "Öregem, ez már nekem kínos" tekintete is mindent elmond, meg az a tény, hogy Anikó is száját harapdálja kínjában.
Ez a PRICELESS pillanat a David Brent-féle kínossági skálán nekem 10-ből 10-et ütött, és a legfaramucibb az egészben az, hogy az összes IQ-bajnok (még Szandika és Anikó is!!!) azonnal vágta is, hogy itt mi történt, és éppen az értékét, szellemi sokoldalúságát, mentális felsőbbrendűségét állandóan hangoztató Ildi volt az egyetlen, akinek fogalma sem volt az egész sztori igazi jelentőségéről.

Továbbra is állítom: a pillanat ihletett volt, mély, jelentőségteljes, szimbolikus, allegorikus - és amit még akartok! :-)

Hurri Kán 2011.01.10. 12:37:30

@Patria stuck up oafish:
Éééén? Valami zenét esetleg? :DDD

flanker 2011.01.10. 12:37:38

@K.Tomoceusz:

>Flanker kollega , te lebuktál . Te lenni nem pszichiáter és ez ciki ezen az oldalon .

Mosmocsinájjak? Azzal kell gazdálkodni, amink van...

glass 2011.01.10. 12:38:40

@Jimbo75: Drága virágszálam semmi okoskodás nincs benne:-) Csak kiváncsiság,hogy mit reagálnak az emberek, egy ilyen " szinvonalas" müsort nézése után:-)

christaylor 2011.01.10. 12:40:32

@Patria stuck up oafish: az a szerencséd! Akkor már ne is keress rá,jobb ez így,hidd el!:)

flanker 2011.01.10. 12:42:01

@Lanois:

>A világegyetem energiáit a vágóisten irányítja
Ebben igazad van, de...

>Külön-külön lehúzzák a mikroportokat és lám, egyik gyökér sem pofázik. Vannak még csodák.

Nem jó mégsem, mert közben mindenki pofázik, lehet hallani! Miért pont utána ne?

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 12:42:55

Engem tényleg felcseszett ez a cucc. Már harmadszorra hallgatom egymás után ugyanazt az ősrégi Winger koncertbootleget. Gáz!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.01.10. 12:43:29

Személy szerint Évát nem ilyen agresszív módon büntetném meg kedves-szimpatikus személye okán, hogy mondjuk a pofájába nyomok egy vasöklöt, és aztán különös örömömet lelném a szörcsögő hangokban, nem.
Éva igazi büntetését egy csoport kifinomult, intelligens és művelt ember jelentené, ahol társalgást követésére esélye se lenne, ahol minden megszólalása teljes érdektelenségbe fulladna, s ahol minden agresszori megnyilvánulását csendes derűvel mosolyognák meg.
Esetleg még szóba jöhetne egy nagy üzletközpontban elnyert takarítói állás is, vagy végső megoldásként a TESCO 0-24.
Egyszerűen nem tudom eldönteni, melyik lenne a legmegfelelőbb...

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 12:43:54

@gyutyka: Ma rohanvást írtam, de mondjátok csak, az engem ösztönöz! :)

Flood 2011.01.10. 12:44:28

@Hódos Hajnalka: lol! :D
Azt a másikat is bírom, aki minden nap ide jön, és beírja, h ma se tudtam végigolvasni ezt a szart. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 12:46:14

@Flood: Az a Győzike álnéven. Tudod ő lassan ó-vas.....

K Tomoceusz 2011.01.10. 12:46:16

@flanker:

Remélem megvalósul Bécink elképzelése és Ildink a nappali közepére vakkant . Azt is remélem , hogy a többi 11 egyszerre fogja adni ugyanazt a reakció .
Itt jössz te a képbe . Mi legyen az ?
- megdöbbenés
- felháborodás
- röhögés
Szavazz a vv honlapján és nyersz egy trikót .

Patria 2011.01.10. 12:50:30

@gyvy: Á, az itt nem divat. Komoly dolgokról van itt szó kérem. :)

Lall-R 2011.01.10. 12:56:31

Most nézem az éjszakai felvételeket, mikor Alekosz zombimódra kergeti Évát, azzal a kalappal a fején tök olyan, mint Freddy Kruger:D:D:D:D:D:D:D:D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 12:56:35

Ezt már tegnap is be akartam linkelni:

www.youtube.com/watch?v=m7qTqvqI0yU

Főzés+gomba témában mindig ez ugrik be.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 12:58:06

@Lall-R:
Csíkos pulcsi? Biztos a körmeit is azért vágja kétnaponként, nehogy pengekesztyűnek tűnjön. :DDD

tizenot 2011.01.10. 12:58:15

Nemtom, szerintem inkább olika prosztó szájába kéne már belelépni, én konkrétan lefosom az alvási problémáját - gondolt volna rá mielőtt jelentkezett a műsorba, viszont éjszaka a hálóhelységben tele hanggal ordítani nem szép dolog, így még annak sincs esélye aludni, akit éva piszmogása nem zavart.

Csak azért mert neki alvási gondjai vannak, senki más ne aludjon, logikus. Oli már megint az igazmondó hős akart lenni, aki megrendszabályozza a gonosz évát, de közben még nagyobb prosztóságról tett tanúbizonyságot mint éva.

Lanois 2011.01.10. 12:58:24

@flanker: "Nem jó mégsem, mert közben mindenki pofázik, lehet hallani! Miért pont utána ne?"
Ez egy olyan dolog tudod, hogy fogod és felhúzod, akkor szól, ha lehúzod, akkor nem szól. Ha csak a végén húzod le, akkor csak a végén nem szól. Különben azt sem tartom kizártnak, hogy valóban ledöbbentek, és minden okuk meg volt rá. Csak már láttam több olyan részt, ahol manipuláltak azzal, hogy melyik példány portja szóljon és melyik nem. Tudnék rá 3 példát is, csak ez nem trendi itt.

K Tomoceusz 2011.01.10. 12:58:47

@Lall-R:
Kubában nincsenek zombik
Azok Japánban élnek
Amit nézel az kubai est

Lall-R 2011.01.10. 12:59:32

@neccharisnyás útonálló: Pontosan csak a köröm meg a csíkos pulcsi hiányzik róla.A testtartása kalappal totál Freddy-s:D

AnnaKarenina 2011.01.10. 13:00:00

Éva vs Ildi: Éva rendkívül antipatikus, még a stabilnak látszó kapcsolataiban is instabil (ld. Olival való csatái és szövetségei), rosszindulatú és valóban lusta, de legalább annyi esze van, hogy az őt értő kritikákra viszonylag taktikusan reagáljon. Ildi legalább olyan borzasztó, mert egyáltalán nem értelmes, csak beszél az értékes tulajdonságairól. Ő a szorgalmas buta és agresszív szerény. Néhány vers ismerete nem jár együtt az intelligenciával. Nincs jó választás:)

gébence · http://soraim.blog.hu 2011.01.10. 13:01:19

Ildi stand-up-ja (bocs, nem tudom helyesebben leírni): feldolgozhatatlan volt. Kétszer kellett megnézni, hogy felfogjam, mi ez. Mondjuk a többieké is anti-stand-up volt, mert 1. stand-uposok általában nem próbálnak nézőt lesmárolni, 2. stand-uposok általában nem kezdenek hosszas öncélú baszogatásba. Visszatérve Ildire: anyám reakciója óriási volt. Ildi belekezd, anyám beszól: "Na, ez már megint csak magáról tud beszélni." Ildi befejezi, anyám beszól: "Basszus, ez a nő most kezd megőrülni."

Jimbo75 2011.01.10. 13:01:42

@glass:

Aranyszínű mogyorófavesszőcském, (csakazé', hogy a flora is megszólítassék) ahhoz képest, hogy nem tudod mi ez, és így nyilván nem is érdekel, ez már vagy a 3. hozzászólásod a témában. Menj vissza és olvasd a "Földi létünk eszkatologikus manifesztációja, a személyiségünk ontologikus alapjainak megmutatója." c. könyvedet.

Lall-R 2011.01.10. 13:05:47

@K.Tomoceusz: Igen, de mikor a Évát üldözi Alekosz előrenyújtott kezekkel, a kis kalapjával a fején olyan, mint egy zombi Freddy Kurger

AnnaKarenina 2011.01.10. 13:07:37

@AnnaKarenina: javítás: őt érő kritikák

Ráadásul, mióta láttam Ildi testvérének művészi teljesítményét az X-faktor válogatóján, új értelmet nyert a "művésznek készültem" Ildi-mondás.

lamb79 2011.01.10. 13:07:46

nekem is egyre jobban úgy tunik hogy az éva fog kimenni a villából. eddig úgy tunt hogy az ildinek nem lenne esélye senki ellen sem, de lehet hogy érnek minket még meglepetések...

az utolsó brit big brother szériában (asszem 2008) az egyik indiai csajt lepakizták. annak aki beszólt egybol mennie kellett és az indiai végul vitte a fodíjat. ilyesmi gyozelem a vv esetében nem fog elofordulni (én valahogy nem látom se gigit, se bélát olyan nagyon esélyesnek), de komolyan elképzelhetonek találtom hogy kiejtik évát, akár egy kis rtl-es segítséggel is. és ez így lenne rendjén.

szerintem egy ideig még szórakoztató egy ilyen not látni a musorban, de hogy ilyen beszólásokkal és hozzáállásokkal nem fog tud nyerni, az hétszentség. ha most visszajon, addig fogják párbajoztatni amíg ossze nem kerul pl. az olivérrel aki remélhetoleg kiejti mert az éva még látszatszovetségesnek sem jó.

Flood 2011.01.10. 13:08:36

@nyuszómuszó: Laci befogadja, hiszen látja, hogy a lány lendszerető a konyhában....IS!
Csinálja, csinálja, csinálja. Ébredjetek! ÉBREDJETEK VILLALAKÓK!!! HISZEN CSINÁLJAAAAA

Alek beszólása közben: - Híjj de ronda vagy! :D

glass 2011.01.10. 13:11:19

@Jimbo75: Sajnos tudom mi ez a műsor:-),de azt hiszem nálad ez üti a mércét szinvonalban, így vissza megyek és olvasom a "Földi létünk eszkatologikus manifesztációja, a személyiségünk ontologikus alapjainak megmutatója." c. könyvemet" ha már ily okosságokat írsz és ne izgulj nem írok egy szót se nehogy megzavarjam magas reptű értekezéseidet:-))) Szép napot:-)

joszif 2011.01.10. 13:11:48

Hát az a döbbent csend az azért volt mert annyira gáz volt az a stand up hogy egyszerűen én is csak döbbenten ültem hogy ez most mi is akart lenni. Nem véletlenül mondták be alatta hogy ebben semmi vicces sem volt. Beszólásnak meg azért elég gyenge volt valjuk be. Önmaga Paródiája az a nő. Igaza van Alekosznak, úgy nem lehet bartákozni hogy leszel a barátom, leszel a barátom, leszel a barátom.

A másik meg az hogy az Évát meg az Olit én is sokszor rühellem de a Gigék takarítási mániája már kurva unalmas és sajnos az ilyeneket kell majd nézni mert szépen elfogynak majd az érdekes karakterek és maradnak a végére a dög unalmas emberek. Aztán majd lehet nézni hogyan takarítanak 24/7-ben.

prolibusz 2011.01.10. 13:12:59

@mi ez a zaj?: Kedves Édesanyád szerintem pontosan jól látja, amit itt a kommentelők még csak körülirogatnak.
Asszem kb. mindenki meglepődött, hogy ez a nő mit keres benn, nem oda való és hogy hol voltak a pszichológusok a műsor elején. Hát lehet, hogy most röhögnek mindenkin, mert ezt ők pontosan előre látták, hogy a lelkem meg fog kattanni.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 13:14:40

@Flood: nem, nem jó, nem CSINÁLJAAAAA, hanem CSINÁÁÁÁÁÁÁÁJJJJAAAAAAAAAAAAAAA, nagy különbség ;))))

joszif 2011.01.10. 13:18:38

Amúgy hogy lehet művésznek készülni???
Vagy az lesz az ember vagy nem.
Az egyértelműen kiderült hogy a szavalás valami pr szöveg lehet a részéről mert ahhoz kéne egy kis ritmus érzék de a rappelős adásból egyértelműen kiderült hogy az ég világon köze nincs hozzá...

K Tomoceusz 2011.01.10. 13:18:48

@glass:

A szomszédos blogban pont a könyvedről csevegünk , ez a sötét fórum , gyere át a másikra és kibeszéljük azt is .

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 13:19:53

@prolibusz:
Abba belegondoltatok már, hogy mivan, ha összebeszéltek és az egészet megjátsszák: Ildi az örjöngést, a többiek a csend és hullaszagot.

AnnaKarenina 2011.01.10. 13:20:39

@joszif: Felfoghatnád úgyis, hogy a "takarítók" biztosítják a még emberi körülményeket Éva és társai cirkuszaihoz. Szerintem az egyértelmű és nem különleges kívánság, hogy ha másban nem is, de a közös élet mindennapi dolgaihoz (tisztaság, étel) egyformán kell hozzájárulniuk a bentlévőknek. Ahhoz képest ez elég hosszú tűrés után bukott ki Béciékből.

AnnaKarenina 2011.01.10. 13:22:14

@joszif: Hát így. Ildi van annyira buta, hogy elhiggye, verstanulás kérdése az egész. A testvére még inkább klinikai eset.

prolibusz 2011.01.10. 13:25:01

@neccharisnyás útonálló: persze, hogy bele. Sőt továbbgondolva az egészet -beleértve a manipulált szavazásokat és a kiválasztásokat- az egész csak egy nagy kamu cirkusz. Igazából semmit nem von le az értékéből, a transzformeres film készítőire sem haragudtam, mert kiderült, hogy az egész csak kitaláció.

Mi meg még asszisztálunk is az egészhez, marjuk egymást, ünnepeljük a blogszerzőket, tudni vélünk bennfentes infókat stb. Ez egy jól működő, szórakoztató rendszer, ennek kell örülni, feszegetni a kérdést értelmetlen, mert egyszerű filozófiai okfejtéssel pillanatok alatt el lehet jutni a "van-e isten?" és a "mi a létünk értelme?" kérdesekhez - a gondolatmenetet folytatva.

Rubicon 2011.01.10. 13:26:29

Nos, ha ez a segg Éva kötött volna, lett volna zene, ami talán hozott volna egy kis műsort megint. (pl. összevesztek volna, hogy mire költsék a zsetonokat.) Szal Éva lustasága és poharazgatása nem hiszem, hogy olyan nagy műsor.
Amugy is még Éváról (egy klasszikust idézve a Hírcsárdáról): minek egy ekkora seggnek ilyen nagy feneket keríteni.

Flood 2011.01.10. 13:26:39

@Lanois: Lehet lehúzták a mikrofonokat, de az arcuk akkor is mindent elmondott szerintem.

Mondd a példákat, nem fontosnak trendinek lenni! :)

piszok alfréd 2011.01.10. 13:26:45

Jimbo75 2011.01.10. 13:01:42

esetleg az "empiriokriticizmus"-t...(aki így nem ismeri, annak "egymilliópicikrisztus")
látod, az ilyen kommentelők a "kultúrbarmok", mint a tv nélküli tv kritikusok...

joszif 2011.01.10. 13:29:29

Mondjuk az is lehet hogy ez a takarítás csak az rtl miatt kerül előtérbe simán össze lehetne vágni mást is az adásokba de valahogy mindig ez kerül bele. Néha szoktam nézni 5-7-ig. Sokszor több érdekes dolog van abban mint a napi összefoglalóban.

Lük 2011.01.10. 13:30:52

Ildi MMKK alkalmatlan az emberi viselkedésre, ÉVÁnak meg mitől olyan tasakos a szeme? Beleférne egy komplett pénteki tesco-s bevásárlás...

prolibusz 2011.01.10. 13:31:11

@joszif: igen, az 5-7-ig nagyon tanulságos, rengeteg nézőokosító infó elhangzik, ami a válogatásban nincs benne.

joszif 2011.01.10. 13:34:47

Jah tényleg a kötést már ott elbukták hogy este a Béci egyedül kötött majd a Gombi reggel szintén egyedül kötött csak hát Évát egy antikarakternek állítja be az rtl. Nyílván neki több összetűzése van mint másnak de roppant mód ráerősít az rtl erre.
Ugyan azt csinálja az rtl az Évával mint a bentlakók. Rávernek mindent. Egy ember elkezdi aztán mindenki rázúdítja minden baját. Lásd miatta nem tudnak aludni. A szandikát sose merik leoltani este mikor vihog kint a nappaliban vagy az olivért mikor alekoszal parádézik bent a hálóban.

flanker 2011.01.10. 13:36:16

@Lanois:

>Ez egy olyan dolog tudod, hogy fogod és felhúzod, akkor szól, ha lehúzod, akkor nem szól. Ha csak a végén húzod le, akkor csak a végén nem szól.

Nézd ezt én mind értem, nem vagyok (az átlagosnál nagyobb) hülye. Az én gondoltamenetemnek az az alapja, hogy ha gépház és a vágóistenek, akár (előre) szerkesztett a műsor, akár nem, követtek már el komoly hibákat, amikor bizonyos kamerákat választottak ki a közvetítés számára mások kárára. Épp a mai posztkommentekben említettünk kettőt. Fenegyors gondolkodásra, jó koncepcióra, hatásvadász lélekre és igen gyors reflexre lenne szükség, ha ezt mind feltételezném róluk ennél az incidensnél. Akkor már (Occam borotvája értelmében) jóval egyszerűbb ÉS valószerűbb azt elfogadnom, hogy csakugyan így történt. És ha elolvasod az első posztom után írt másodikat [12:35:59], amiben további érveket gyűjtök, akkor még nagyobb az esélyem.

> Csak már láttam több olyan részt, ahol manipuláltak azzal, hogy melyik példány portja szóljon és melyik nem. Tudnék rá 3 példát is, csak ez nem trendi itt.

Ez tetszett.

bévé 2011.01.10. 13:50:47

@glass: na az bezzeg kurva színvonalasnak tűnik! :D

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 13:58:38

@bévé:
Te, szóljál, kölcsönadom a "Notitia Hungariae novae historico-geographica"-t, hogy villoghass. Szép hosszú címe van, telis tele idegen szavakkal. :D

Hmmcsike 2011.01.10. 14:04:30

Legyen má' párbaj, MOST!
Ha Éva kiesik, örömömben beborozok/sörözök/pálinkázok....utána elmegyek és megkeresem :D

bévé 2011.01.10. 14:05:48

@neccharisnyás útonálló: de várjál, ennek a címnek van értelme, ha lefordítom. nem ééér!

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 14:09:07

@bévé: Nem vagyok én Lewis Caroll, hogy halandzsát gyártsak. Haggyámá!

bévé 2011.01.10. 14:09:26

@joszif: dehát ketten amúgy sem tudnak egyszerre kötni, azon nem buktak centit, h nem ült ott a másik ember is fonalat gombolyítani!

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.10. 14:10:12

Ildikó hangja engem Evettkére emlékeztet a Besenyő családból.
Kb. hasonlóan debil is. Ő az, akit tuti elgyepáltak legalább egyszer a lányklotyóban a középsuliban.

Az azonban tény, hogy még ezzel együtt is elviselhetőbb karakter, mint Éva. Van az a balhészint, amikor az már nem izgalmas és érdekes, hanem inkább fárasztó és idegesítő.

A rémes négyestől (Szandika, Oli, Balek, és Éva) behánytam. Azt a szintű rosszindulatot ami belőlük árad még így képernyőn keresztül is nehéz tolerálni.

Szandika kb. ott írta le magát, amikor kimondta helyesen valami csoda folytán, hogy "kultúrbarbár", de magát a szót nem ismeri. Olyan kis primkón bunkó a szentem.
Balekkal az a baj, hogy ismer szép, idegen szavakat, csak nem a megfelelő helyen használja őket. Álokoskodó seggfej, nulla képességgel.
Oli lenne köztük az egyetlen értékelhető, de ő is csak azért, mert a médiában ragadt már rá egy és más. Egyébként ő sem egy szellemi sasmadár.
Éva meg élő példa arra, hogy milyen, amikor az agresszió és a primitívség találkozik.

Mindenesetre egy Ildikó győzelemben reménykedem és ha így lesz, kérném Balekosz, Oli és a virsliszájú arcát premier plánban mutatni, amikor visszamegy a villába. Köszi!

HúszTíz 2011.01.10. 14:11:36

Igen, ezen az Ildi-féle standuppoláson én is megijedtem. Szó szerint. Nem elég, hogy szegényke egyáltalán nem volt vicces, ő mégis elhitte magáról, hogy az. Egyszerűen borzasztó; számomra elképzelhetetlen, hogy miért hagyják még szombatig szenvedni ezt a szart. Már Ildit. Azért a Thürmer Gyula párhuzam erős volt, azt meg kell hagyni :-)

Én nőt soha az életben nem ütnék meg, de vele most komolyan kivételt tennék. Egyszerűen olyan idegesítő a lénye, hogy arra nincsenek szavak...

Nem szoktam általában igazat adni Alkesznek, de abban igaza volt, hogy ez a nő már a csak a létezése miatt is egyfajta idegességet ragaszt arra, aki vele beszélget, vagy csak a közelében van. Szegény vidéki kis picsa, most ráadásul azt is meg fogja tudni, hogy már barátja sincsen.

Szerintem álmukban lemészárolja a villalakókat és azután végez magával is - ennek ez lehet az egyetlen kimenetele.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 14:11:41

Nem azért, de mikor meglátom a képet, ahogy Alekosz áll az ülő Éva nagy lobonca előtt, a keze derékmagasságban, hát.... 18-as, na.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.01.10. 14:13:46

mi az a ontologia? :) a slidersben az öreg faszi asszem a kozmológia és az ontológia professzora volt :)

gigi és béci nyerik a díjat, az ertéel szerződést köt velük: takaríthatják tovább a székházat 7/24-ben, ők lesznek az adásszünet alatt, mint a dunán az akvárium :)

amúgy szerintem ahogy béci reagált éva: hazamegyekmerelegemvan-jára, az a flegma, nekem nagyon tetszett, azóta egyre jobban komálom.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.10. 14:15:19

@HúszTíz: Fűrész 8! Fűrész 8!
Bár mint kiderült, Alek a rémálmos filmre gyúr. Abból is max. a hatodikra, mert abban már egy teáskannával is ártalmatlanítani tudták Freddy-t.

krampy 2011.01.10. 14:25:04

sziasztok,
nem tudtok egy oldalt ahol az éjszakai és délutáni adások felkerülnek félórás/órás lebontásban?
Sajnos amit tudtam megszűnt pár napja
köszi előre is

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 14:26:43

A karácsonyi giccsdekoráció eltakarítása közben azon gondolkodom, hogyan mehet vissza Ildikó a Villába, ha már január végén szerepelni fog a hol is? Nővérke lesz, akkor JóbanRosszbanEgészségbenBetegségenbe.
Hogy?
És miért gondolkodom én ezen egyáltalán???

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.01.10. 14:28:26

@HúszTíz: a vidéki picsázást hagyjuk.

hagyjuk a primitív sztereotipizálást, ha kérhetem.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.01.10. 14:29:52

Fostalicskák:

Kolláth György alkotmányjogász szerint öt alapvető emberi jogot is sért a pénztárválasztási kötelezettség, amiért mindenképpen elmeszelheti azt az Alkotmánybíróság.

Az Országgyűlés orosz rulettet játszik az Alkotmánybírósággal, méghozzá teli tárral és úgy, hogy az első kört az Alkotmánybíróság kezdi – mondta Kolláth György. Úgy vélte, felelőtlen nyomásgyakorlás zajlik, ugyanis a jogban csak nagyon kevés eset kívánja meg például a személyes nyilatkozatot. Ilyen a házasságkötés, illetve az apasági nyilatkozat – tudósít a Klubrádió.

Az alkotmányjogász szerint ezzel az emberi méltósághoz való jog sérül. Mint mondta alapvető emberi jogot sért a visszamenőleges hatályú 98 százalékos különadó is, hiszen ha valaki egyszer felvett pénzt, azt jogában állt elkölteni, vagyis őt megillette a szabad rendelkezés joga. Kolláth György úgy véli, az Alkotmánybíróság nem dönthet másként, minthogy megsemmisíti a vitatott törvényeket.

K Tomoceusz 2011.01.10. 14:30:20

@Gildor Inglorion:
gigi és béci nyerik a díjat, az ertéel szerződést köt velük: takaríthatják tovább a székházat 7/24-ben, ők lesznek az adásszünet alatt, mint a

Meggyőztél .
A verseny eldölt .

Szirénke 2011.01.10. 14:34:19

A kiválasztásnál én is meg voltam róla győződve, hogy Ildi bárkit hív ki, esélytelen.. De ahogy napról- napra nézem az ámokfutását, sztem sanszos, hogy kint hagyja Évát.. Amúgy belső infó, hogy egy takarítócég takarítja a villát, addig őket kiterelik a villa mellé. BTW feltűnt valakinek hogy mindenki milyen napbarnított, pedig nincs szolijuk???
Egyébként nem értek egyet azokkal akik azt mondják, hogy csak a suttyók nézik a VV-t. Nekem 2 diplomám van, nem tartom magam egy IQ nullának, mégis nézem.. Ez nem ezen múlik.. szórakoztat és kész :)

K Tomoceusz 2011.01.10. 14:34:27

@krampy:
Csúnya , csúnya krampy kollega . Amíg tudsz nézelődni nézed , de nem árulod el nekünk mit , most hogy nem látod segítséget kérsz .
Mélységesen csalódtam benned .

bévé 2011.01.10. 14:35:35

@Hódos Hajnalka: BK-ban lesz, nyilván, nem a TV2-n. :)
szerintem régen felvett részek ezek a sorozatokból, amiket most vetítenek, ha jól tudom jó előre dolgoznak.

krampy 2011.01.10. 14:36:03

@K.Tomoceusz:
;) azt hittem mindenki ismeri, az újat meg csak én nem!
Ígérem, ha megtudom, megosztom

krampy 2011.01.10. 14:38:09

@K.Tomoceusz:
Na látod már meg is osztották,
köszi Hmmcsike:)

gibson 2011.01.10. 14:39:27

@Szirénke: "BTW feltűnt valakinek hogy mindenki milyen napbarnított, pedig nincs szolijuk???"

Ez csak vicc, ugye? Pont, hogy kurvára meglátszik rajtuk a szoli hiánya, külonosen Erzsyn és Olivéren, mindkettőnek szép hófehér/vörös feje lett (szituációtól, hőmérséklettől és az elfogyasztott alkohol mennyiségétől függően) az elmúlt hetekben, míg amikor bejöttek, mindketten aranybarnára voltak szolizva.

Ha vicc volt, és Gombi meg a tesók származására utaltál ezzel, akkor ok, vettem :)

csillagkutya seven 2011.01.10. 14:41:45

ez az éva nevezetű egyed hihetetlenül kártékony! nem csak a környezetére, hanem magára is...egyszer emberére akad, aki beleveri a fejét a betonba...sajnálni sem lehet majd, mert borzalmas némber.

Lanois 2011.01.10. 14:42:42

@Hódos Hajnalka: Tipikus munkahelyi ártalom.:D

Hmmcsike 2011.01.10. 14:43:21

@Szirénke:
Olivér valami barnitókrémmel keni a fejét, amitől besárgul, mint egy májbeteg :) Nincs szoli!

K Tomoceusz 2011.01.10. 14:43:24

@gibson:

Mutatnál 3 - 3 képet a fehér és a vörösfejű Anikóról ?

Szirénke 2011.01.10. 14:43:40

@gibson: Neem, én nem utalok senki származására, sokkal inkább Alkesz és Szandika barnaságára.. És amúgy amikor a csajok a szépségszalonban voltak, a fiúk elvileg ki sem mozdultak (idegenek meg ugye pláne nem mennek be).. Mégis minden srác frissen volt nyírva..
Más: Gigi a tegnapi összefoglalóban azt mondta a kötéssel kapcsolatban: 4 óra van. A kis óra szerint a képernyőn 17:15 volt. Valahol ez nekem nem stimmel...

Hmmcsike 2011.01.10. 14:47:48

@Szirénke:
Azt mondta KÖRÜLBELÜL! Nincs bent órájuk, csak saccolnak.

K Tomoceusz 2011.01.10. 14:49:01

@Szirénke:

Egy kötőtűtől nem rossz , ha csak 75 percet késik .

Trevlovics 2011.01.10. 14:49:42

@Szirénke: ez akkor valószínleg úgy lehetett, hogy valamelyik csökkent képességűvel megegyeztek, hogy fél 5-ig köt, és mikor kérdezte mennyi az idő, akkor mondták neki, hogy 4 óra, hiába volt már negyed 6. szerintem nem annyira forró nyom ez, mint ahogy az állítólagos szolis se, ilyenen akkor érdemes elindulni, ha a megfejtésre olyan idős akarsz lenni, mint miss marple, vagy akkora táskákat akarsz, mint derrick

Patria 2011.01.10. 14:50:56

fújjj! Éva belnyúlt Alkesz orrába és aztán a saját hajába törölte. Ez gusztustalan. Fáhh

Trevlovics 2011.01.10. 14:57:16

ildikót nagyon építik, vagy csak fel akarják hozni, de áteshetnek a ló túlsó oldalára. évának úgy csak akkor lesz esélye, ha eszkalálja a bécis konfliktust, arra még kíváncsiak lehetnek az emberek, illetve ha belenget egy laza pipát alekosznak. alekosz földöntúli fejét látni közben, ez szerintem sokaknak megér egy üzenetet.

Patria 2011.01.10. 14:58:37

hát ez gyönyörű. bányászniuk kellett, vagy mi, most meg ZsóFika túrta az orrát, de ő hamar észrevette magát és a hajába kente.

christaylor 2011.01.10. 14:58:37

De az tény,hogy a fiúknak is levágta valaki valahol a hajukat,míg a lányokat szépítették kint. Vagy kaptak benti használatra egy napra egy hajnyírót,csak nem mutatták,aztán Gombi legalább gyakorolhatott.

Szirénke 2011.01.10. 14:59:19

@Trevlovics: Évának már vannak akkora táskái :)
Okok, én szkeptikus vagyok, meggyőződésem, hogy az egész meg van rendezve, és a felét sem kell elhinni annak, amit látunk... Ennek ellenére szórakoztató!

Christian78 2011.01.10. 15:00:03

szarházi mind egytől egyig, jah valamelyik cigány, a másik zsidó!!!!!!

prolibusz 2011.01.10. 15:01:46

@Christian78: a négert meg a transzvesztitát kihagytad

flanker 2011.01.10. 15:02:07

@Patria stuck up oafish:

>Éva belnyúlt Alkesz orrába és aztán a saját hajába törölte

Ez bizony pontosan így történt, de nekem ennél már jóval több kell ahhoz, hogy felháborodjak. Mert Lacika a múltban szépen, akkurátusan lenyalogatta az ujjait, mielőtt újabb alapanyagért nyúlna a konyhában, főzőcskéző emberek beleesznek a közös kajába, de a csúcs az volt, amikor Oli Bömbit rávette a pelusos akcióra, akkor Gigi rávert a fenekére (a csupasz bőrére) a fakanállal, majd szépen visszatette a fiókba.
Én azt vártam, hogy Éva szépen összesömörgeti, majd valahova elfricskázza. Vagy épp arcához emeli...

gibson 2011.01.10. 15:03:20

@K.Tomoceusz: Anikóról nem tudok, mert ci.., izé, szal kreolbőrű a drágám! :)

gibson 2011.01.10. 15:04:06

@Szirénke:
"És amúgy amikor a csajok a szépségszalonban voltak, a fiúk elvileg ki sem mozdultak (idegenek meg ugye pláne nem mennek be).. Mégis minden srác frissen volt nyírva.."
Ez mondjuk már nekem is feltűnt.

Hmmcsike 2011.01.10. 15:04:39

@flanker:

Ne mááár! Most ettem :x

K Tomoceusz 2011.01.10. 15:05:02

@Trevlovics:
Alekosz kizárólag minőségben utazik . Évánknak ki kell tennie magáért pipa témakörben , ha görög barátunk elismerésére számít . A tesséklássék mutatványért csak kritikajár a dohányzóban .
Megjegyzem , jogosan .

Trevlovics 2011.01.10. 15:05:22

@Szirénke: lehet, hogy megrendezett, de kérdem én, mi a különbség akkor ha igen és akkor ha nem? az általad beazonosított gyanús területek pedig nem tudom mennyiben viszik előre az erre irányuló nyomozást, mert mi van akkor ha teszem azt kijárhatnak szolizni, meg néha lenyírják őket, hogy emberien mutassanak? ez még önmagában nem jelentene forgatókönyvet.

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 15:07:01

@Christian78: Krisztián, az van, hogy kezdelek kibaszottul unni.

K Tomoceusz 2011.01.10. 15:07:07

@gibson:

A kollega rendes volt , kaptál egy új infót .

bévé 2011.01.10. 15:07:29

@prolibusz: olyan nincs is, csak buzi.

prolibusz 2011.01.10. 15:08:19

@bévé: szerintem Zsófi néger. De Szandesz biztosan

flanker 2011.01.10. 15:08:28

@Hmmcsike:

Bocsi! :-)

De azért remélem értékeled, hogy csak szőrmentén bántam a témával és nem festettem egy rikítóan vizuális képet!

Amúgy meg Évához fordulj panaszal - ő az elkövető!

Lanois 2011.01.10. 15:08:45

@flanker: De a vágás az utómunka. Nem kell nekik gyorsnak lenni, mert nem élőben ment a showderklub. A hatásvadászat pedig nyilván ott van bennük...
Ettől függetlenül, lehet, hogy így történt minden, és max 1 ember tapsolt, és csak ezt szedték ki. Ami viszont gyanús, hogy nagyon rövid volt az a csönd. Túl gyorsan vége lett a klipnek. És hol volt a többi showder klubbos előadó. Szandika, Gigi Jerzy meg a többiek nem adtak elő semmit?

Trevlovics 2011.01.10. 15:09:31

@K.Tomoceusz: neked is észre kellett venni, hogy képességeihez mérten mindennel bepróbálkozik, tehát elég erős hiányérzete van, csak amikor nincs lehetősége próbálkozni, akkor adja ezt a másik arcot. én is biztos vagyok persze abban, hogy utána viszonylag tárgyilagosan tudná fikázni éva teljesítményét, de abban is biztos vagyok, hogy közben olyan fejet vágna mint hókuszpók, mikor zsenge ifjúkorában egy jobb sorsra érdemes kis rovaron kipróbálhatta az első svejci bicskáját.

Számolj Templár 2011.01.10. 15:09:32

Ahhoz az opcióhoz mit szólnátok, hogy Gombi mesterfodrász egy nullásgéppel lerendezte a birkákat?

Számolj Templár 2011.01.10. 15:09:33

Ahhoz az opcióhoz mit szólnátok, hogy Gombi mesterfodrász egy nullásgéppel lerendezte a birkákat?

K Tomoceusz 2011.01.10. 15:09:48

@prolibusz:

De Szandesz biztosan

Így van . Fehér néger , csak beköltözés elött kivetették a szájából a csontot .

Számolj Templár 2011.01.10. 15:10:15

Minekkelmindentkéccermondani?
Minekkelmindentkéccermondani?

bévé 2011.01.10. 15:10:17

@prolibusz: ja, én a tranvesztitára mondtam, nem a négerre. néger egyértelműen van, nem is egy.

Hmmcsike 2011.01.10. 15:11:31

@flanker:

Hogyne értékelném má'? THX!
Jelen pillanatban nincs is nagyobb vágyam, mint Évának elmondani a sérelmeimet :D Úúúúúgyis találkozok vele egyszer.... :P

K Tomoceusz 2011.01.10. 15:11:44

@Trevlovics:

Úgy tudtam beszólnak nekik mikor milyen fejet kell vágniuk . Mindig jönnek az új infók én meg zavarodom össze .

Lanois 2011.01.10. 15:12:03

@Flood: Pl emlékszel mikor Szandika lekicsiafaszozta Alkeszt, és után elhagyta a terepet és belerúgott a szárítóba? Na elötte többen szóltak neki, és online-ban asszem az éva portja szólt, adásba pedig csak a kristófé ha jól tévedek.

bévé 2011.01.10. 15:12:25

@Számolj Templár: mesterfodrász???? nanebassz!

Trevlovics 2011.01.10. 15:12:49

@K.Tomoceusz: ne hagyd magad, csak bennem bízz, csak tőlem vásárolj, a többi mind kókler

Szirénke 2011.01.10. 15:12:53

@Trevlovics: Nem ettől gyanús. Hanem konkrétan attól, hogy miért is nem lehet 0-24-ben nézni online? Nem nézném nyilván, de legalább nem lenne olyan érzésem, hogy valami titkolnivalójuk van..

K Tomoceusz 2011.01.10. 15:14:37

@Lanois:
Szandika, Gigi Jerzy meg a többiek nem adtak elő semmit?

A kérdés jogos . Erről sajna nincs még kalózfelvétel se . Gigi a humorista . Jerzy fél bögyörőjét odaadnám , hogy láthassam .

K Tomoceusz 2011.01.10. 15:16:33

@Trevlovics:

Nem felejtem el . A párbaj elötti estén rajtaleszek Alekosz fején .

Számolj Templár 2011.01.10. 15:17:05

@bévé:
Jajj nekem, kimaradt az idézőjel! Mi lesz velem?

Trevlovics 2011.01.10. 15:17:23

@Szirénke: persze, lehet egyéb titkolnivalójuk is, ami nem olyan érdekes, vagy pedig fenntartják maguknak a lehetőséget, hogy legyen ilyen.amúgy megkérdezte már valaki, hogy mi ennek az oka és nem válaszoltak rá? vagy a bentiek tudják, hogy nem látszanak teljes időben élőben?

Trevlovics 2011.01.10. 15:19:27

@K.Tomoceusz: na ha akkor történne valami, akkor valóban gyanús lehetne, mert elvileg a párbaj előtti estén ők ugye nem tudják, hogy az a párbaj előtti este

Számolj Templár 2011.01.10. 15:20:14

@Lanois:
Szandika a Kolosytól hallott Jersey kolbászméretéről, vagy az elmaradt mélytorkos élményt hozta nyilvánosságra csalódottan?

Trevlovics 2011.01.10. 15:20:49

meg egyébként se fog ilyesmi történni, belengetésről volt szó, és a nézők nem arra szavaznak amit már láttak, hanem amit látni szeretnének majd.

K Tomoceusz 2011.01.10. 15:23:53

@Trevlovics:

Itt minden gyanús . Jó volt ez a stand up os kérdés az elöbb . Miért nem látható a többi játékos műsora . Lehet , hogy az adásszüneteket is bemondják nekik és ilyenkor Bécink levágja az összes csajt. Alekosz erre beindul , pechjére ez már adásba megy .

christaylor 2011.01.10. 15:23:59

@Trevlovics: de tudják. Valamelyik párbajnál mondta azt Lilu,hogy a "villalakók már ugye tudják,hogy ma van a párbaj,mert elmondtuk nekik". Szóval,szólnak nekik róla.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.01.10. 15:28:36

Amikor a lányok meg cserébe, alul fazonírozzák majd a VV fiúkat, Olivér arcát megnézném :)

K Tomoceusz 2011.01.10. 15:30:07

@christaylor:

Elmondhatták nekik 2 órával a párbaj elött is . Ez így kevés bizonyíték .

Christian78 2011.01.10. 15:32:08

@Hódos Hajnalka:
aztán, i a faszom vagy te, hogy így leosztasz?

Trevlovics 2011.01.10. 15:32:59

aznap szokták mondani, nem?

christaylor 2011.01.10. 15:33:27

@K.Tomoceusz: de akkor a kortesbeszédeket is a párbaj előtt két órával kell kitalálniuk? Hm...
Jó, mondjuk egy percben beszélni valakiről nem nagy cucc.

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 15:37:40

@Christian78: Aki kivág innen téged, mint a macskát szarni.

K Tomoceusz 2011.01.10. 15:38:24

@christaylor:

Lebuktam . Nem tudom ki mond kortest . A párbajozók vagy a kinevezett ügyvédeik . Mindegy . Gondolom nem abban a két órában döntik el mit fognak mondani , van rá több nap felkészülési idő . Most meg egy egész hét .

Hmmcsike 2011.01.10. 15:38:32

@christaylor:

Nem! Azt már akkor kitalálják, mikor megszületik a döntés a fejükben. Ez lehet napokkal vagy órákkal a párbaj előtt is.

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 15:47:07

@Hódos Hajnalka: Lehet ribancozni, az nem hat meg, de hogy csak azért jössz ide, hogy rasszista megjegyzéseket tegyél, azért nem kell.

flanker 2011.01.10. 15:47:36

@Christian78:

>aztán, i a faszom vagy te, hogy így leosztasz?

Aztán te meg ki a fasz vagy, hogy téged nem lehet leosztani?

Na, erre csak azért reagáltam, mert a villalakóknál is legtöbbször ez az attitűd az, ami bajt kever. Éva, Szandi, Olivér, Alek - mind-mind ezt csinálják (ugye nem kell 3 példát mondanom?). Nem az a kérdés, hogy miért, vagy (urambocsá') az, hogy mi az igazság, hanem - ki a fene a másik!

Ha átmegy a társadalom a Leoszthatatlanok Társaságába, akkor nagyon hamar nagyon nagy bajok lesznek az egész világon nemsokára.

Arról nem is beszélve, hogy idejün a csávó, azt se tudja, hol van, mit csinál, de mégis ő az, akinek nem lehet megmondani...

Jimbo75 2011.01.10. 15:49:34

@gibson:

Egyébként nem rossz kérdés, É például arra leszek kiváncs, hogy a sok "kopaszhajú" fiúnak (Oli, Laci, Béci, Gombi, J. Erzsi is igen rövid hajjal nyomja) vajon ilyen marad-e a sérója és ha igen, akor ezt így most hogy?

K Tomoceusz 2011.01.10. 15:59:12

@flanker:

Ha átmegy a társadalom a Leoszthatatlanok Társaságába

Igénytelen vagyok mint a teve .
Az általad mondottakra csak 1 példát kérek .

Patria 2011.01.10. 16:01:54

ma miért nincsen élő? vagy elkeveredtem a tér-idő kontinuumban?

Patria 2011.01.10. 16:03:13

Remélem benne az összefoglalóban, mikor megmondják Ildinek, hogy nincs már gondja a faszijára.

K Tomoceusz 2011.01.10. 16:03:57

@Patria stuck up oafish:
Minden nap 17-19
Ha egy cetlire felírod és kicelluxozod a gépre nem felejted el . Nálam már tiszta ragacs minden .

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 16:05:46

@Patria stuck up oafish: szerintem nem hagyják ki, hogy élőben rúgjanak bele egyet, az empatikus tévénézők nagynagy örömére

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 16:07:20

@Kékdelfin: Volt eddig egyetlen normális hangvételű hozzászólása? Naugye.

A valóság 2011.01.10. 16:11:31

Engem mostmár a Rácz testvérek idegesítenek! Igazi sunyi testvérpár, az Olivér, Éva, Alekosz már eleget lett piszkálva, de, ha én most ott lennék, biztos kapna Bécike meg Gigike is jelet meg mást is...
A másik meg az a primitív Anikó...

HúszTíz 2011.01.10. 16:11:53

@neccharisnyás útonálló: Ezt éppen nemrégen tanultam egyetemen :-) Kivetített öngyilkosság --> mindenkivel végez ÉS aztán magával is :-P

@alfonzina, a főnyomi: Jó, ezt persze, hogy nem ÚGY értettem :-)

K Tomoceusz 2011.01.10. 16:13:46

@A valóság:

Mohó vagy . Csak egy jeled van .

kékdelfin 2011.01.10. 16:15:10

@Hódos Hajnalka: Hát, nem emlékszem ilyenre tőle.

A valóság 2011.01.10. 16:16:08

@K.Tomoceusz: Hát igen...csak szépen sorjában...egyszerre nem lehet mindent, várnom kell...

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 16:18:47

@HúszTíz: Kiterjesztett az, te, nem közvetített :DD

bévé 2011.01.10. 16:20:52

@Hódos Hajnalka: kivetített, te, nem közvetített!! :D:D

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 16:24:07

@bévé: hámondomhogy kiterjesztett! :DD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 16:25:39

@A valóság: De miért sunyik? ezt most komolyan kérdem; kicsit meglep ez a hirtelen nagy ellenükfordulás, olyan érzésem van, hogy sok embernek csak az kell, hogy utálhasson valakit, ls nehogymár valaki normális legyen, akkor aztán tutibiztos nem az

Félreértés ne essék, nekem ugyan mindegy, ugyanakkor azon túl, hogy mocskos a szájuk, számomra ők még emberileg vállalható karaketerek

Azért sunyik, mert olyan nem létezhet, hogy valaki téééényleg kitakarít maga után, meg tééééényleg cssapatjátékos? Akkor már rögötn egy taktikázó dög? hozzáteszem, é ha ez? ez egy játék, ugyabár, játszani kell

szóval nem értem, nekem eddig tök semlegesek voltak, de pl tegnap nagyon-nagyon zimpatikus volt, mikor Béci összebahézott Évával, aki utána kint még fél óra múlva is tele szájjal szídta, Béci meg bement, kérdezték, mi volt, elmondta 2! tőmondatban é utána nem volt hajlandó a továbbiakban rágódni a dolgon, pedig bent lett volna rá vevő elég, és mégsem kapott az alkalmon, hogy Éva ellen hangoljon

Kétségkívül, ha azt az összehasolítást nézzük, hogy a bent lévők egyik fele a saját mocskában feterng és megeszi, amit má megcsinál, aztán széthagyja a koszos edényt, míg mások legalább maguk - esetleg még mások - után elrakodnak, ott sem értem azt, hogy peeersze, csak úúúgy csinálnak, mintha rendesek lennének, sunyi dögök!

Mert valaki vagy tiszta, vagy nem, az indíték irreleváns..

szóval valaki magyarázza már meg nekem ezt..

saturnalia 2011.01.10. 16:28:04

@Jimbo75: Van - vagy legalábbis volt - hajvágó gépük, az online adásban többször is említették már a "birkanyírást", illetve azt hiszem, ollójuk is van. A fiúk frizuráját azért nem olyan bonyolult elkészíteni, főleg nem a géppel. Ha jól emlékszem, jelenleg talán minden fiúnak olyan rövid a haja, hogy vélhetően a géppel csinálták.
A lányok haját azért nem olyan egyszerű megcsinálni, ezért vitték ki őket, mert már elég rossz állapotban voltak:D.

Amúgy ha már hajak... Jerzy tényleg baromi jó kontyot készített, kár, hogy pont Szandikát kapta alapanyagnak (kivételesen most nem a személyével van a bajom, hanem a hajával, nem túl sok, nagyon tépett, nehéz belőle normális frizurát készíteni). Gombi alkotása viszont elég gáz, hiszen állítólag ő fodrász/fodrásznak tanul. Mondjuk Zsófi haja se a legjobb, de azért többet kihozhatott volna belőle.

bévé 2011.01.10. 16:28:07

@Hódos Hajnalka: jójó, csak mondom, h nem közvetítettet mondott, hanem kivetítettet. na. :)

flanker 2011.01.10. 16:31:33

@K.Tomoceusz:

>Igénytelen vagyok mint a teve. Az általad mondottakra csak 1 példát kérek.

Kérlexépen! Évának szinte minden megmozdulása ilyen! Szólnak neki EGY KONKRÉT dologért, mint most az éjszakai balhéért, s ő aztán nem hibás, ő nem csinálta, ő tök jó és normális volt, miért is bántja mindenki. (Miközben tudjuk, hogy már előtte 3x is rászóltak! Csak őneki nem lehet szólni, őt nem lehet leosztani!) Nem is tudom, hányszor gondoltam már, hogy ha ott lennék, belevernék az arcába frusztrációmban. Egyébként pont vele ugyanezt csinálta Leó is a balhés éjszakán, mert akkor meg éppen Évának volt igaza, de a kis görög pöcsnek nem lehetett megmondani az igazat, hogy érzéketlen, tahó parasztság volt a beszólása. Csak annyit kellett volna mondania: Igazad van, kicsúszott, bocsi - de nem!
Éva tegnap is szívatja a társaságot, miatta nem lett meg a (szánalmas kis) rekordjuk, miatta nem hallgathatják a gépet, ilyenkor legalább maradna csendben vagy mondaná azt, hogy bocsi, elbasztam, igazatok van! De nem, mert állandó öngazolás kell! A budiban is fortyog, hogy ő tud főzni és majd fog is! Az lehet, hogy fog, de eddig másokét ette, maga után sem mosogatott el, lefogadom, még meg sem köszönte a kaját! Viszont ha ő főz majd, abból biztos, hogy nem fog adni Ráczéknak! "Ki mondta nekik, hogy takarítsanak? Ki mondta nekik, hogy főzzenek? Ki mondta nekik, hogy vállalják el az éjszakai kötögetést?" De ha valaki rászól, mint a reggeli tornánál, hogy menjen már, akkor meg visszaszól és vágja a pofákat.

Szóval egyelőre én sem vágnám ki a műsorból, mert ad valamennyi anyagot, de ha abból a szempontból nézem, hogy milyen lehet vele együtt élni, akkor a legelső lenne, akit gumikesztyűvel megfogva vágnék ki a villából, biztos lehetsz benne!

Nos, ennyi ölég?

bévé 2011.01.10. 16:33:13

@saturnalia: hát szerintem meg egyik haja sem készíthető el pusztán géppel. és egiykből se nézem ki, h ezt hagynák.

flanker 2011.01.10. 16:33:56

@nyuszómuszó:

Ámen a posztodra, hasonlóképp gondolom!
(Béciék sunyisága)

saturnalia 2011.01.10. 16:37:01

@nyuszómuszó: Engem leginkább az az érv bosszant - amit legtöbbször Éva és a kommentelők vetnek be -, hogy senki nem kérte őket, hogy takarítsanak/főzzenek/kössenek.

Az első kettőre valóban nem kötelezi őket a csatorna, de 1. nem mindenki szeret mocsokban élni, az pedig nem kivitelezhető, hogy csak a saját koszukat takarítsák el. Éva haja akkor ugyanúgy eldugítja a lefolyót, előbb-utóbb elfogynak a tiszta tányérok, stb. Azt pedig nem mondhatja Éva és a hozzá hasonlók, hogy az ő személyes cuccaikat pakolásznák Gigiék, így takarítva be magukat a döntőbe. 2. a kajálás sem egy olyan dolog, ami nélkül meg lehet élni, az meg mindenkinek a jóindulatán múlik, hogy másnak is ad-e a főztjéből. Remélem, hogy a történtek után láthatjuk Évát és Alekoszt főzőcskézni...

A kötés meg ugye feladat volt, itt bukik meg Éva érve: "Senki sem kérte őket, hogy kötögessenek...".

Na mindegy, én sem állítom magamról, hogy rendmániás vagyok, sőt... De lesülne a bőr a képemről, ha egy összezárt társaságban nő létemre én lennék a legrendetlenebb, és nem végeznék el semmilyen házimunkát. Főleg úgy, hogy mindezt a tv is sugározza...

K Tomoceusz 2011.01.10. 16:40:15

@nyuszómuszó:

Megpróbálom röviden .
Évánk koszos , baszik mosogatni , mindenkivel hangosan veszekszik , éjszaka durrogtat , álmában motyog , iszik mint a pelikán , füstöl mint az osztrák cipőgyár és még ami most nem jut fejembe .
A Rácz ikrek ezeket nem győzik hangsúlyozni , de a kiválasztásnál csak azért raknak jelet rá , mert szegény ídesanyjukra csúnyát mondott . Az ilyet a köznyelv sunyiságnak hívja .

bévé 2011.01.10. 16:40:56

amennyiben 50-50%-ot kap Éva és Ildi, nem lehet, h mindkettő hazamegy?? lécci lécci lécciiiii

Számolj Templár 2011.01.10. 16:41:01

Szvsz a Ráczék-féle fröcsizés és Éva replikái a kiafasztérdekel kategóriába tartoznak. Tipikus egy "nem történik velünk semmi, tehát keresünk magunknak valami szart, amibe beleköthetünk" szitu.
Az ilyesmivel nem lehet népszerűséget nyerni vagy veszíteni.
Ildikónak mellesleg tényleg jót tenne, ha kint maradna! Ha még tovább szívatják a villában, tutira bekattan!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 16:42:08

@Trevlovics:

Trevlovics 2011.01.10. 16:28:10
@nyuszómuszó: csak!

aha, értem, az ilyen érvekkel felettébb meggyőzhető vagyok ám! ;)

és félre ne értsd, a csak egyáltalán nem rossz érv amellett például, hogy utálok valakit, vagy kiráz tőle a hideg; mert ez bőségesen elég hozzá, csak a sunyi jelzővel való dobálózást nem értem, ehhez viszont a csak határozottan kevés..

Hmmcsike 2011.01.10. 16:42:33

@K.Tomoceusz:
Erre az lehet a magyarázat, hogy az édesanyjukra tett megjegyzés mindennél jobban fájt nekik. Még a lustaságánál is. Nem jó érv?

Lanois 2011.01.10. 16:43:03

Ma sunyi ebédet ettem. Isteni volt. Sajttal töltött csirke jázmin rizzsel és fehérboros mártással. Csak ajánlani tudom mindegy kinek.

Trevlovics 2011.01.10. 16:44:14

@nyuszómuszó: ok, én nem sunyiztam, csak adtam egy lehetséges magyarázatot

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 16:44:48

@K.Tomoceusz: hát, engem annyira nem zavar, hogy nem sorolták fel, és nem is tartom reálisak folyton erre hivatkozni, hiszen sok hete együtt laknak..
Ugyanakkor, nem tudom, mit mondott az anyjukra, és nem tudom megítélni, hogy ez őket hogy érintette..
Ha úgy, mint például engem érintene, akkor értem, hogy ez lényegtelené teszi az összes eddigi "bűnét"..

K Tomoceusz 2011.01.10. 16:45:20

@flanker:
Nos, ennyi ölég ?

Reméltem , hogy megkockáztatsz egy 25millió bírságot és kézenfekvőbb példát mondasz .

Egyébként ölég .

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 16:45:53

@Trevlovics: bocs, nem tudtam, ki volt, csak tegnap óta van két nick, aki nonstop nyomja ezt az egy darab mondatot különböző formátumban és már untam.. ;)

HúszTíz 2011.01.10. 16:49:53

@Hódos Hajnalka: Nem véletlenül kaptam csak kettest a vizsgán :-P

Trevlovics 2011.01.10. 16:51:02

@HúszTíz: hm, ilyenből lehet vizsgázni? és mi volt a gond, magadat a végén kifelejtetted? vagy ez csak elméleti vizsga volt?

flanker 2011.01.10. 16:53:38

@K.Tomoceusz:

>Reméltem , hogy megkockáztatsz egy 25millió bírságot
Hm, jelenleg még 25 ezrest sem...

>kézenfekvőbb példát mondasz .
Konkrétnál mi lehet kézenfekvőbb?
Nem értem, mire gondolsz.

Miért nem mondod te? Már amúgy is lelepleztél és mindenki tudja, hogy nem vagyok pszichológus, úgyhogy...

>Egyébként ölég .
Köszönjük. Ill. szívesen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.01.10. 16:54:36

@csudri82: Abban az volt a legjobb, amikor Ildi szövege után, egy pillanatra elkapta a kamera, hogy Évi "fedezékbe vonult" a kanapé mögé... :D

K Tomoceusz 2011.01.10. 16:57:02

@Hmmcsike: @nyuszómuszó:

A Rácz ikrek nem kerülik el Évánkat nagy ívben , hanem felveszik a kesztyűt ha vitára kerül a sor . Ha kell , kellemesen elbeszélgetnek vele , elfelejtve hogy az vérig sértette a mamát . Valahogy mindig azt csinálják , ami a nézőnek roppant szimpatikus . Feltételezem , ezt kint máshogy oldanák meg .

Lanois 2011.01.10. 16:57:07

@K.Tomoceusz: "Évánk koszos , baszik mosogatni , mindenkivel hangosan veszekszik , éjszaka durrogtat , álmában motyog , iszik mint a pelikán , füstöl mint az osztrák cipőgyár és még ami most nem jut fejembe .
A Rácz ikrek ezeket nem győzik hangsúlyozni , de a kiválasztásnál csak azért raknak jelet rá , mert szegény ídesanyjukra csúnyát mondott . Az ilyet a köznyelv sunyiságnak hívja ."
De a tv ugyanúgy leadja azt amit a kiválasztáskor mondanak és azt is, amikor Béci vitatkozik Évával és elmondja, hogy milyen is ő. És nyilván az hogy lecigányozták, az szarabbul esett neki, mint az, hogy éva nem köt vagy nem takarít. Sunyi akkor lenne, ha nem mondta volna el az Évának a konyhában, hogy mi a pálya.

Flood 2011.01.10. 16:59:16

@Patria stuck up oafish: Ildikének nem kell többet nyelnie a párkapcsolatában :D

Trevlovics 2011.01.10. 17:00:34

abban lesz a titok, hogy egyeseknél el vannak tolódva az arányok. a baszogatás úgy aránylik az őszinteséghez, mint a tolerancia a sunyisághoz. máshogy fogalmazva, akinek a baszogatás, taplóság csak őszinteség, annak egy bizonyos fokú tolerancia már sunyiság.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 17:03:58

@K.Tomoceusz: Jó, világos, hogy kint máshogy oldanák meg, de ez nem kint van, hanem bent, egy mesterséges környezetben, ahol szabályok vannak, és ha ezeket ők betartják, az alap, nem pedig sunyiság.. Jobb lett volna, ha letépik a fejét?

Vagy ha csak szolidak vagyunk, akkor mondjuk nem megraknák a tezsvérekkel, hanem teszem azt, nem beszélnének vele soha többet, na de itt még csak ezt sem tehetik meg, tulajdonképpen az egyetlen "legaláis" eszközük, hogy rárakják a jelet..

Hmmcsike 2011.01.10. 17:06:58

@K.Tomoceusz:
Akkor ezt most meg is fordithatjuk...
Évike jókedvében tud normálisan is beszélgetni velük. "Béce!" Még becézgeti is. Nem hiába mondta Ildi a kozmetikusnál, hogy Éva kibeszéli Gigit a hátamögött, a limóban pedig nyalta a seggét.
Nem vagyok Rácz tesó fan, de Évike a legutolsó a listámon :D

Ancilla 2011.01.10. 17:11:43

@K.Tomoceusz:"A Rácz ikrek ezeket nem győzik hangsúlyozni , de a kiválasztásnál csak azért raknak jelet rá , mert szegény ídesanyjukra csúnyát mondott . Az ilyet a köznyelv sunyiságnak hívja . "

Miért lenne ez sunyiság???A sunyi szó azt jelenti, hogy "alattomos, ravasz" (ÉrtSz.)
A nem takarítás, nem dolgozás stb. megközelítőleg sem annyira bántó és az együtt élést lehetetlenné tevő tulajdonság, mint az emberi méltóság megsértése vagy az édesanyánk szavakkal történő bántása. Ezt ugyan nem hallottuk, de azt én is hallottam (3-szor is!!), hogy szitokszóként használta a faji hovatartozásukat. Alekosz (dicséretére legyen mondva) mindháromszor kategorikusan megkérte, hogy ezt többet ne mondja.

Lall-R 2011.01.10. 17:14:19

Nálatok van élő adás?

Hmmcsike 2011.01.10. 17:15:50

@Lall-R: Nincs, csak feketeség. Már fel is adtam, majd megnézem felvételről.

K Tomoceusz 2011.01.10. 17:16:32

@Lall-R:

Béci még nem végzett a lányokkal
Mindjárt lesz adás

Patria 2011.01.10. 17:17:22

még a beköltözéskor volt egy ilyen hír, hogy Ádám (Éva faszija) (most hogy leírtam látom csak, milyen teátrális is Ádám és Éva lol) nyilatkozott arról, Éva pánikbeteg. Ha rájön, hogy nem szeretik, vagy kiközösítik, akkor előtör a pánikrohama. Ilyenkor nyugtatókat kell szednie, mert nagyon kikel magából és elhatalmasodik rajta a betegség. :D :D :D Szar lehet neki. :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 17:17:36

Arról nem beszélve, hogy ők legalább következetesen rárakják a jelet - és ahhoz képest pl relatív kevéssé hangolnak ellene, csak megjegyzik néha, hogy tele van vele a tökük, - amit nem mondhatunk el pl Bömbiről, aki huszonhatszor esküdött meg mindenre, ami szent, hogy amíg csak bent van, ráteszi a jelet, tette ezt még két nappal a jelölés előtt is, aztán hirteken megváltozott a véleménye.. Olivér a másik, aki folyton elmondja, hogy Évára fogja rakni/rakná a jelet, ez alól mindig az a három nap képez kivételt, amikor épp megtehetné..
De ez még többekről is elmondható..

Szerintem Ráczék részéről korrekt eljárás, hogy tudak vele együtt élni, de nem cinálnak titkot belőle, hogy nem bírják, és őt is jelölik fixen..

Trevlovics 2011.01.10. 17:23:17

éváról nekem sincs jó véleményem, szerintem tipikusan az az ember, aki nem biztos, hogy segítene elvinni az autójával egy idegen, válságos állapotban levő kisgyereket az ambulanciára, mert időpontja van a körmösnél.ami még rosszabb benne, hogy ezt aztán saját magának is képes lenne úgy megmagyarázni utána, hogy abszolút ne legyen miatta lelkiismeret furdalása sem.

K Tomoceusz 2011.01.10. 17:27:26

@Ancilla:

Feltételezem , Ráczékat nem elöször kisebbségiték le . Ha lenne memóriám talán emlékeznék rá , melyik testvér mondott Évánkra valami nem helyénvalót , csak nekik szerencséjük van , az másnaposan semmire sem emlékszik . Amit Ráczék mondogatnak kihívásnál sima egyszerű fehérdobozos műbalhé . Alattomosnak nem nevezném , ravasznak nem akarom felérékelni , marad a sunyi .

K Tomoceusz 2011.01.10. 17:31:14

@Patria stuck up oafish:

Pánikbetegből egyre több van
60 % -os ból is mint Alekoszunk

csak annyit árulj el ? mi ezen a kuncognivaló?

christaylor 2011.01.10. 17:33:27

Milyen balhé mehet már épp a villában,ha már félórája nincs élő közvetítés.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 17:34:47

ÁÁÁÁÁÁÁÁ az Ildikó nővére, hát ez kész, meg én is , tévékikapcs, ezt én nem bírom:D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 17:34:48

@K.Tomoceusz:
Mondjuk, nyilvá, ez nem most fog még kiderülni, de ha meg Ráczék valóban játszanak és képesek lesznek fél éven keresztül ezt végigvinni, akkor meg kijár nekik a ravasz, és megérdemelten nyernek, szvsz..

Továbbra is leszögezem, hogy ők nálam a semleges kategória - mondjuk pozitív momentán nincs.. ;)

flanker 2011.01.10. 17:35:47

@K.Tomoceusz:

>Alattomosnak nem nevezném , ravasznak nem akarom felérékelni , marad a sunyi .

Dehát az alattomos és a sunyi az ugyanaz!!!

Flood 2011.01.10. 17:37:26

@Patria stuck up oafish: Évike meg múltkor azt mondta, h akkor érzi jól magát, ha minél többen utálják.

K Tomoceusz 2011.01.10. 17:42:32

@flanker:
Dehát az alattomos és a sunyi az ugyanaz!!!

Flankeréknál . Ha nem lenne különbség , az egyik szó felesleges lenne .
Most nem jut fejembe , hogy szokta mondani a költő : olyan olyan de mégse az....nem így , de ez a lényege

Flood 2011.01.10. 17:43:17

@nyuszómuszó: Olivér korábban (miután szóban szétalázta Évát még anno) azt mondogatta, h sose fogja rárakni a jelet, aztán mikor É védett volt, meg aszonta, h rátenné, ha nem lenne a lila kendő.
Meg szta Alek-Anikónál is volt már ilyen "örökké rádrakom" fogadalom.

Hetente megváltoztatják ezek amit megfogadnak, nem szabad hinni nekik! :)

Trevlovics 2011.01.10. 17:45:29

@K.Tomoceusz: mi akkor a helyes / nem sunyi visekedés az adott helyzetben? ha hallgat róla, akkor fú, beszari, lapít, én biztos nem hagynám,stb... esetleg lehet azt csinálni amit éva tenne fordított esetben, minden összefoglalóban 16-szor hangozna el, hogy őt le(akármi)zték és a származására tettek megjegyzéseket. szóval nem tudom, nem lett elhallgatva, nem lett túllihegve, ez lenne a "sunyizmus"?

Dr Betty Boop 2011.01.10. 17:48:16

@K.Tomoceusz: ...akkor a 17:48-cal lehet a baj...azt nem írtad ide - nincs is adás. :(

Flood 2011.01.10. 17:51:01

Alkesznek de jól áll ez a mélyen dekoltált trikó, nagyon sexy :D

flanker 2011.01.10. 17:52:33

@K.Tomoceusz:

>>Dehát az alattomos és a sunyi az ugyanaz!!!
>Flankeréknál . Ha nem lenne különbség , az egyik szó felesleges lenne .

Szomorúan konstatálom, hogy KT kollega egyre inkább elsajátítja a zavatarjához méltó újbeszél és nembeszél meg még ki tudja milyen -beszél nyelveket! A logika is sántít kissé, mert ilyen alapon...
(A három pont helyére tessen odaképzelni ízes, veretes magyar nyelven megírott, logikailag kifogástalanul, merészségügyileg gátlástalanul levezetett, pontosan ideillő, a szituációt remekül megvilágító, minden félreértést eloszlató, TÖKÉLETES példákat cáfolatként!!!)

HúszTíz 2011.01.10. 17:52:43

@Trevlovics: Ez az "Agresszió a vizuális médiában" tantárgyamnak volt a része. Ja, én is azt hiszem, hogy a gyakorlati megvalósításáért jobb jegyet kaptam volna :-P

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 17:54:36

@Flood: épp ezért mondtam, hogy ha valaki meg nem, akkor az minden, csak em sunyi..

bévé 2011.01.10. 17:54:51

@K.Tomoceusz:
@flanker:
Dehát az alattomos és a sunyi az ugyanaz!!!

Flankeréknál . Ha nem lenne különbség , az egyik szó felesleges lenne

ezt azért nem osztom, hiszen vannak teljesen azonos jelentésű szavak, ezek a szinonímák. :) és egyáltalán nem feleslegesek, mert ettől szép a nyelv. ezért remélem, csak vicceltél.

Trevlovics 2011.01.10. 17:55:13

@flanker: ütősek a példák, kíváncsi vagyok erre mit lehet lépni

K Tomoceusz 2011.01.10. 17:58:56

@Trevlovics:

De . Túl lett lihegve . Nézd el ezt nekem . Ha két nő már szagra undorodik egymástól , tépjék ki egymás haját , elvégre ez egy szórakoztató műsor . Ne hivatkozzon szegény megbántott mamára , mert körülröhögöm háromszor .

flanker 2011.01.10. 17:59:08

@Trevlovics:

>ütősek a példák, kíváncsi vagyok erre mit lehet lépni

Köszönöm. Természetesen 3 tökéletes példát akartam írni, csak a feldúltságom heve eltántorította ujjaimat...

Lanois 2011.01.10. 18:00:39

"Ha nem lenne különbség , az egyik szó felesleges lenne ."

De Viktor itt van pl. a bráner, pénisz, fallosz, pöcs, dákó, broki, fütyi, lompos, kuki, kukac, farok, stb stb.
Milyen szegényes lenne a nyelvünk, ha ezek nem lennének. Oszt mégis ugyanazt jelentik. Jó mondjuk a csajoknak kicsit mást.

K Tomoceusz 2011.01.10. 18:02:45

@bévé:

Szeretnék de nem tudok egyetérteni veletek .
Sötét mint az állat - butuska
Az , de mégse .
Ne kérj arra , hogy jobb példákat hozzak az említett szótárból , mert most baromi lusta lennék felállni .

K Tomoceusz 2011.01.10. 18:05:24

@Lanois:

Nem csak a csajoknak . Én pl dákót szeretnék magamnak .

gibson 2011.01.10. 18:11:30

@flanker: Tomoceusz kolléga csak halad a korral, és már schmittmagyart használ! :)

K Tomoceusz 2011.01.10. 18:18:11

@gibson:

Már megint kevered a hogyvoltvilla karaktereit .
A kötekedő pöcs én vagyok
Te a kiművelt kultúrlény

Döntened kell

Leleményes Odüsszeuszt milyen jelzővel illetnéd ?

Alattomos , sunyi vagy ravasz ?

Vigyázz ! Beugrató kérdés .

Frenk a hal 2011.01.10. 18:24:40

Éva - dühkitörés, önimádat, kritika el nem viselése, lustaság, céltudatosság
Olivér - kitartás, hűség, humorérzék, pletykára való hajlam, 'agyelborulásra' való hajlam
Alekosz - humorérzék, hedonizmus, széptevés, lustaság
Jerzy - érzékenység, segítőkészség, jószívűség, kiismerhetetlenség
Anikó - hisztire való hajlam, humorérzék
Béci - kötelességtudat, kreativitás, kitartás
Gigi - szorgalom, kedvesség
Gombi - érzékenység, magába fordulási hajlam, némi színészi véna
Ildi - szürkeség, jellemtelenség, erőlködési hajlam
Laci - tisztelet megkövetelése, sozrgalom, harmónia
Szandi - humorérzék, jószyvűség, meggondolatlanság
Zsófi - kétszínűség, nyafkaság, jellegtelenség

azt hiszem....

gibson 2011.01.10. 18:30:19

@K.Tomoceusz: inkább nem is mondanék semmit, mert úgyis elrontom!

K Tomoceusz 2011.01.10. 18:34:11

@Macisajtos Csillámpóni szül. Fazekas Rudolfné:

A szép Anikóval kapcsolatban furcsállom , hogy a humorérzék ugrik be neked . Bécinél meg nem , pedig ott van . Igaz kreativitásban is az első . ( nálam )
sunyiságban meg 2 . a huga után

Ezt nem kell értened , ez a többieknek szól

K Tomoceusz 2011.01.10. 18:35:54

@gibson:

Ha azt mondom :
A sunyi fél a lebukástól , az alattomos meg nem

az neked elég különbség ?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 18:39:34

@K.Tomoceusz: Anikónak szerintem is van humorérzéke, és Szandikával együtt jó adag öniróniája; ezért van, hogy ezt a két karaktert pl kedvelem, dacára annak, hogy Szandika nyilvánvalóan egy suttyó ribanc, Anikó meg sötét, mint az éjszaka (persze, ez érvényes SZandikára is, csak róla a fenti jut elsőként eszembe) ;)

gibson 2011.01.10. 18:39:45

@K.Tomoceusz: várj, én nem mondtam, hogy nincs különbség a kettő szó között, az a flanker volt!!!

Bár most, csak a vicc kedvéért megnéztem a www.idegen-szavak.hu-n, és a 'sunyi' jelentése szerintük, nem fogod kitalálni, 'alattomos! :)

Dr Betty Boop 2011.01.10. 18:40:04

"sunyi" szinonimái: kétszínű, képmutató, alakoskodó, álnok, alamuszi, alattomos, orv, csalárd, gerinctelen, galád, álszent (forrás: szinonimaszotar.hu)

Dr Betty Boop 2011.01.10. 18:41:30

@Mme Chauchat: ha xy kimegy, mindenkire jut 1 sunyiság.

K Tomoceusz 2011.01.10. 18:46:16

@gibson:
Már idézték .
Abból indult az egész .
Ezt a sunyit ezentúl csak Rúzsa Sunyival kapcsolatban fogom használni , nehogy félreértsen valaki .

K Tomoceusz 2011.01.10. 18:47:41

@Mme Chauchat:

ez a szinonimaszotar.hu egy jó hely

Ancilla 2011.01.10. 18:48:03

@K.Tomoceusz:
Az alattomos szinonimái:
sunyi (bizalmas stílus)
alamuszi (a jámborság vagy együgyűség színezetével)
fondorlatos (rendsz. ártó szándékkal)
ármányos (régies)
álnok (képmutató módon)
faramuci (furcsán, kiismerhetetlenül - gyakran pejoratív értelemben)

Forrás: Magyar szinonimaszótár, Bp., 1978. 23. o.
Nos? Lehet válogatni...

K Tomoceusz 2011.01.10. 18:51:34

@Ancilla:

Ehhez a témához nem értek , de

Mik azok a zárójelek ?

Ancilla 2011.01.10. 18:52:59

Ja, és még nem mondtuk, hogy rókalelkű!!!
(Vö. "Toldi György talán, a rókalelkű bátya?")

Dr Betty Boop 2011.01.10. 18:55:40

van jobb hely, ahol jellemtelen, sunyi alak = ganaj | gennygóc | genyó | rohadék | rongy | sutyerák | hogymondom.hu
Hol lehet fizeni? (Közerkölcs ui.)

Ancilla 2011.01.10. 18:56:07

@K.Tomoceusz: Azok a szótár magyarázatai, hogy milyen stílusban, illetve jelentésárnyaltban szokás használni egy-egy szinonimát. Pl. akire azt mondjuk, hogy fondorlatos, általában nem jót cselekszik , hanem árt, a sunyit-t pedig nem használhatjuk egy pszichológiadoktoriban, csak ilyen kommentekben..

K Tomoceusz 2011.01.10. 18:57:25

Gigi álszent és képmutató , Rácz Béci talán a rókalelkű bátyja ?

na így jó lesz ebben nincs egy betyár se

cemende 2011.01.10. 18:59:58

Francba! Ellopta a nevemet az Éva! :))))

Flood 2011.01.10. 19:01:21

ó yeee, kezdődik! :D

Ancilla 2011.01.10. 19:02:15

@K.Tomoceusz: Remek! Sőt! Folytatni lehet Arany János után szabadon. Eredeti szöveg:
"Toldi György talán a rókalelkű bátya?
Ki Lajos királynál fenn a tányért váltja?"

"Rácz Béci talán a rókalelkű bátyja ?
Ki Való Villában benn a tányért váltja?"

De nekem a Rúzsa Sunyi is nagyon tetszik.

bévé 2011.01.10. 19:08:20

@K.Tomoceusz:
Sötét mint az állat - butuska
Az , de mégse .

ezt nem igazán értettem. és én amúgy is a te általános kijelentésedet vétóztam, h sunyi nem egyenlő alattomos. az alattomosban több van szerintem, az már nekem egy kicsit gonosz. azzal nem értek egyet, h 'Ha nem lenne különbség , az egyik szó felesleges lenne'.

Flood 2011.01.10. 19:08:31

@K.Tomoceusz: Tomo, használj már néha smiley-kat légyszí! Jókat röhögök a hsz-aidon, csak sose tudom, h mit gondolsz komolyan, és mit szánsz viccnek :)

K Tomoceusz 2011.01.10. 19:09:08

@christaylor:

Vagy az . Puska nélkül majdnem eltaláltam .

Flood 2011.01.10. 19:09:19

Alkesz mit összepakol már itt :D

K Tomoceusz 2011.01.10. 19:10:28

@Flood:

A játék alapvető része a szmájlitlanság .

rianna 2011.01.10. 19:10:33

lilura mnindig ugyanazt a felsot adjak.
erre mar nem futja, vagy mi? :)))
(tudom, h nem ugyanaz, de mind hasonlo)

bévé 2011.01.10. 19:11:10

@bévé: kitöröltem egy félmondatot: h sunyi nem egyenlő alattomos, azt osztom.

bévé 2011.01.10. 19:12:11

@Flood: érteni kell azt anélkül is. :)

bévé 2011.01.10. 19:13:16

szerintetek Alek nem kibaszott szánalmas épp?
mondjuk Olivér is, mint szárnysegéd.
üljetek le, egyes.

gibson 2011.01.10. 19:14:57

@bévé: de, szánalmas, annyira izgul a szerencsétlen, hogy nekem is izzad a tenyerem, ahogy nézem!

K Tomoceusz 2011.01.10. 19:15:17

@bévé:

Már nem emlékszem min vitáztunk , amit most írtál az rendben van .

christaylor 2011.01.10. 19:16:34

Hát az most már k...ra nem értem,hogy ahelyett, ahogy tegnap balhézott és iszonyat bunkó volt Éva a takarítás és főzés miatt,szóval ahelyett miért nem lehetett rögtön úgy viselkedni,mint amit most mutatnak? Ha csak ezt látnám belőle,nem is utálnám.

christaylor 2011.01.10. 19:17:32

@christaylor: bár, ahogy elnézem, mintha most lenne először életében a konyhában.

ritus_ 2011.01.10. 19:17:57

LOL Éva! A főzés szent dolog.

Hajni, egyébként nagyot alkottál megint, gratula:))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 19:19:09

Lilu: Éva eddig nem sokat tevékenykedett a konyhában, bár, ha engem kérdeznek, nekem az a véleményem, hogy a többiek eddig nem is nagyon hagytak neki teret hozzá!

Éva meg: imád főzni, neki a főzés szent dolog - aztán megkérdezi, hogy kell húst panírozni

:D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 19:20:03

na, most még egyzer el lett mondva, hogy ÉVa mennyire mindent megtesz, és hogy igyekszik; asszem, eldöntötte a retek, hogy Éva marad :(

K Tomoceusz 2011.01.10. 19:21:05

@ritus_:
Hajni, egyébként nagyot alkottál megint, gratula

Ez neked tetszett ? Lilu csizmájáról egy szót se írt , pedig míves egy darab volt .

Flood 2011.01.10. 19:21:32

@christaylor: jaja, most meglepően normális volt, csodálkoztam is

bévé 2011.01.10. 19:22:15

@christaylor: én még jobban utálom, mert még egy rántott húst is képes volt elbaszni ennyi idősen. de főleg mert éreztem az illatát és éhen pusztulok épp.

Flood 2011.01.10. 19:22:33

Anikónak amúgy van bátyja? Már vagy 2 hónapja megy a banzáj, de még egy szó sem esett róla

basaja 2011.01.10. 19:22:44

Istenem ez a buta kurva...Mit csinál azzal a hússal?Valaki vágja már nyakon!Szent dolog...Atyaisten

bévé 2011.01.10. 19:23:37

@basaja: besózta középen. :)

csudri82 2011.01.10. 19:24:04

Éva a konyhában:
- kiskanállal sózza a húst
- hideg olajba dobja a bepanírozott húst
- Ildire bízza krumplipucolást, aki úgy csinálja, hogy semmi nem marad a krumpliból

EPIC FAIL!

fran7 2011.01.10. 19:25:39

Én egyvalamit nem értek, ha nem tudok jól főzni, akkor miért nem főzött az Évi olyat, amit tud. Vagy ha bevállal valami bonyolultat, akkor miért nem engedi segíteni a többieket, az elég jó csapatépítő dolog és segít barátkozni, ami nem árt.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 19:25:56

@csudri82: nekem a hideg olajba hajigált hús a kedvencem

Ancilla 2011.01.10. 19:27:05

@nyuszómuszó: S belerakta a húst a majdnem hideg olajba. El tudom képzelni, milyen íze lehetett átitatva olajjal, a közepén megsózva. nem akarom elhinni, hogy egy majdnem 30 éves nő ennyit sem konyít a főzéshez. Se kötni nem tud. Csak inni és cigizni. No meg puffogni.

csudri82 2011.01.10. 19:28:18

@fran7: Mert a kakaós spagetti nem éppen fejedelmi lakoma. :)

(én mondjuk szeretem :P )

ritus_ 2011.01.10. 19:28:23

@ K.Tomoceusz: sajna Lilu surranóira nem koncentráltam rá:)

gibson 2011.01.10. 19:29:17

Vajon ki fogadott Ildikóra? Le merném fogadni, hogy ő maga!

fran7 2011.01.10. 19:29:47

Következő kérdésem: A lábasból evés nem valami olyan intim dolog, amit nem teszünk mások szeme láttára?

Flood 2011.01.10. 19:30:43

@gibson: Nemtom, de az mindent elmond róla, h ő maga is meglepődött :D

K Tomoceusz 2011.01.10. 19:30:49

@Hódos Hajnalka:

Mernék fogadni rá , hogy kiszúrtad azt a lábbelit , csak elfelejtetted leíni .

beszélek itt marhaságot

nem csípem a kritikát elviselni nem tudó höhöző csajokat

ezt volt az első gondolat

rianna 2011.01.10. 19:32:07

És alekosz kimondta: soha semmilyen körülmények között

christaylor 2011.01.10. 19:32:15

Az MMKK ellentéte az SSKK volt már? Csak lemaradtam róla?
Soha, semmilyen körülmények között

ritus_ 2011.01.10. 19:34:32

jéééééééééézusom....

bévé 2011.01.10. 19:35:19

@Flood: :DDDD
nem ő volt, Alek. h töltést adjon neki a párbajhoz. hehe.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 19:36:29

hehe, érdemes nézni egymás mellett, aki _elvileg_ tud salsázni, és tanítja, meg Gigit, aki tuajdoképpen nem tud, csak eszméletlenül jól, természetesen mozog a zenére; Ildikó: alaplééépéééés baljobbaaaaalcsípőőőőőőő; OMG, de karótnyelten mozog ez a nő!

gibson 2011.01.10. 19:37:32

Anikó nem rossz a piros ruhában.

basaja 2011.01.10. 19:37:35

Alekosz,mint latin lover...Úgy néz ki,mint egy durungbajszú albán paraszt...

bévé 2011.01.10. 19:37:38

előre megmondtam, h a csajok segge miatt teszi be a kubai estet az rtl.

K Tomoceusz 2011.01.10. 19:37:54

@nyuszómuszó:

Viszont meglepően jó virgácsai vannak .

bévé 2011.01.10. 19:39:17

@gibson: ja, még ő sem tudja levenni a szemét saját magáról :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 19:39:28

@K.Tomoceusz: igen, én meg azt néztem, hogy neki, Évával ellentétben nem karfiolos a feneke (mielőtt bárki beszól, hogy mire nagy a szám, igen, az enyém is olyan ;))

basaja 2011.01.10. 19:39:55

@bévé: bakker,ő a főnyeremény...megütném!

Flood 2011.01.10. 19:40:41

Uhh, Zsófika & Anikó eléggé suna+-ak :D

bévé 2011.01.10. 19:40:55

@basaja: nemtom, nekem a macskajaj ugrott be.

ritus_ 2011.01.10. 19:41:16

na, elment a holnapi Zumbától a kedvem...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 19:42:14

Éva hogy nyomul, még a végén ő fog aláfeküdni Balekosznak, hogy ki ne essen ;)

basaja 2011.01.10. 19:43:24

@gibson: jesssz!Éva ritmusérzéke vetekszik egy kagylóéval...Zsófi és Anikó jól teker

rianna 2011.01.10. 19:43:38

gibson 2011.01.10. 19:37:32

De nem igazán tud táncolni :)

De Évácska mit fog tenni, miután vki megmondja neki, h amit művelaz egyáltalán nem tánc?

Flood 2011.01.10. 19:44:20

Alekosznak direkt előnyös ez az átlátszó trikó, kihangsúlyozza a férfias testalkatát :DD

bévé 2011.01.10. 19:44:24

jujj Alek táncától konkrétan megvakultam, egyet jobbra bal zár, egyet balra jobb zár. Galgamácsa, Aréna disco, 1995.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 19:44:27

@basaja: kikérem magamnak a kagylók nevében!!!!

basaja 2011.01.10. 19:45:08

@bévé: igen,igen,igen!Dadan sógora!

fran7 2011.01.10. 19:45:25

Alekoszban feléledtek rég elfeledett ösztönök: könyvet akart olvasni?

bévé 2011.01.10. 19:45:57

Éva feje, ahogy Alek most Zsófinak nyomja! :D

Augur 2011.01.10. 19:46:01

ne fogjuk meg egymást, mert nem tudok magamra koncentrálni....Alekoooosz, istenem:D

gibson 2011.01.10. 19:47:16

@fran7:
"Alekoszban feléledtek rég elfeledett ösztönök: könyvet akart olvasni?"

:)))))

basaja 2011.01.10. 19:48:36

ez köcsög húzás volt a retektől...beküldeni neki a Blikket...

flanker 2011.01.10. 19:49:56

@rianna:
@christaylor
@K.Tomoceusz

És alekosz kimondta: soha semmilyen körülmények között

Az MMKK ellentéte az SSKK volt már? Csak lemaradtam róla? Soha, semmilyen körülmények között

Már elnézést, de az SSKK az a Laci kopirájtos szövege!
Ha jól emléxem, akkor van valami durva szembesítés című videó (nagyon tanulságos egyébként, mert több ember jellemrajza feltérképezhető), ahol Alekosznak 3 csaj is nekiáll és továbbra sem hajlandó elfogadni a kritikát, majd fellöki a Lacit - no, itt Laci mondja a SSKK dumát, de Alek előtt mondta az MMKK-t is, csak még nem a halhatatlanná vált hangsúlyban, hanem olyan hétköznapisággl, hogy akkor még senki nem figyelt fel rá...

KT kollegának - ez egy újabb példa azok közül, amit ma du. követeltél tőlem

christaylor 2011.01.10. 19:49:59

Na, viszont egész jófejek voltak vele a többiek.

nattydread88 2011.01.10. 19:50:03

baszki évától egy kicsit megijedtem!

basaja 2011.01.10. 19:50:53

@fran7: káromkodsz?Alekosz-olvasás,ez szentségtörés!

christaylor 2011.01.10. 19:51:35

@flanker: "halhatatlanná vált hangsúlyban"
:D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 19:54:07

Jáááááájpfujjj, de tolja Lilu ÉVát, elszállnak a reményeim, hogy nem kell tovább néznem az örökös hajbasztatást

nattydread88 2011.01.10. 19:54:55

no szegény Ildinek annyi, Lilu záróbeszédje egyértelmű sztem!

fran7 2011.01.10. 19:54:59

Éva azért volt olyan együttérző, mert a következő ő lesz, akit dob a párja. Bár már lehet ő is, mint Tündi elköltözött az országból, Hajni tanácsára.

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 19:55:03

Én is akarok olyan üzenetet kapni, hogy kis vattacukorka vagyok meg hogy kiraknak nekem rózsaszínű szíveket, én is énis éniiiiis!!!

mocskosmacska 2011.01.10. 19:55:06

Takarításról: Szandika egyszer megjegyezte, hogy fontos, hogy tisztaság legyen, takarítani kell, de ő nem fog, mert az csicskamunka.

Más: Mindenki mondja, hogy Oli-ÉVa-Szandi-Alekosz milyen erős meg minden. Ehhez képeset rászálltak a leggyengébbre,őt szivatják és ennyi. Éva - bár kurva erősnek meg őszintének tartja magát, - még megjelölni sem merte eddig a Rácz testvéreke, nemhogy kihívni.

rianna 2011.01.10. 19:55:18

flanker 2011.01.10. 19:49:56

akkor még nem néztem:)

Ancilla 2011.01.10. 19:55:30

Luli miért népszerűsíti ennyire Évát??

K Tomoceusz 2011.01.10. 19:56:44

Bécink olvashatna többször sms - eket , kivételesen értettem azok tartalmát .
Kivéve Zsófi villódzó személyijét .
Már van olyan is ?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 19:57:20

@Ancilla: mert a retek már most eldöntötte, hogy ő marad bent :(

Augur 2011.01.10. 19:57:36

@Hódos Hajnalka: és leheletnyi puszikat is?:))

Flood 2011.01.10. 19:58:30

"Ildit pasik hada várja itt kint!"
:D

zoxó 2011.01.10. 20:00:15

Baltákkal és bézbólütőkkel???

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 20:00:34

@Augur: belenéztem a jegyzeteimbe, a másik, amit felírtam, ez volt :DD

Igenigen, leheletnyi csókokat is!
De a vattacukorka a lényeg!

BRÉKING! MESSI KAPTA AZ ARANYLABDÁT!!!! :))))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.01.10. 20:01:05

mondtam a férjemnek, hogy mondja, hogy cuki rózsaszín vattacukorpofim van - modta
alig valamit von le az értékéből, hogy a fülest sem vette le és nézte tovább a transformerst, de legalább már ilyet is mondtak nekem, na

;)

mocskosmacska 2011.01.10. 20:01:08

@Flood: ???????????? Miért várja kint pasik hada?

Flood 2011.01.10. 20:02:22

Hát ez a mai öf. elég halovány volt :S

csudri82 2011.01.10. 20:02:34

@Hódos Hajnalka: Egy túrót, te olyat akarsz, hogy:
" Ott állnék az ablakod alatt és csak neked nyomnám a Hells Bells-t. Csók Angus" :P

Augur 2011.01.10. 20:03:03

@Hódos Hajnalka: amíg azokat meg nem kapod, addig is MMKK pusziltatlak Hajnikám!:)

basaja 2011.01.10. 20:08:44

nna,eldőlt ez az otromba némber marad!:@

gibson 2011.01.10. 20:09:10

@Hódos Hajnalka: szvsz. Xavi jobban megérdemelte volna, de ez teljesen szubjektív persze. Ennél jobban nem szeretnék belemenni, mert még a végén kimoderálsz innen örökre :)

fran7 2011.01.10. 20:12:23

@Flood: Szerintem azzal, hogy kicsit vidámabbra vették az öf. hangulatát élvezetes volt, legalábbis a sok vita közt kell néha ilyen is.
Más: milyen érdekes Gombitól csak a plüssállatka csókolgatásán kívül kevés, de normális hangulatú dolgot mutattak. Miért van az a gyanúm, hogy eddig is megtehették volna ezt, de nem ez volt a cél.

K Tomoceusz 2011.01.10. 20:12:39

@basaja:

Még nincs semmi veszve . Holnap Ildink volt pasija összejön Évánk szerelmével , így ő is szomorú elhagyott szingli lesz . Döntetlen szagot érzek .

csudri82 2011.01.10. 20:12:45

Amúgy ez a dolog, amiről Laci beszélt a élő kapcsolásnál pont érdekelt volna.

Hiszen elvileg jól menő cége van, mégis portázik mellette. Ezek szerint tényleg ennyire kell a guba. :(

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 20:14:57

@gibson: engem sem érdekel, hogy a vébén leszerepeltek az argentínok, érted :D

K Tomoceusz 2011.01.10. 20:15:31

Ezektől az offolós focistáktól nem lehet normálisan beszélgetni .

K Tomoceusz 2011.01.10. 20:20:15

@csudri82:

Már beszélt róla régebben . 510 ft - os órabérért dolgoznak az emberei építkezéseken . Alekosznak azt tanácsolta , ne akarjon tőle munkát .
Ebből elég infó átjött .

gibson 2011.01.10. 20:20:51

@Hódos Hajnalka: hát ez az, csúnyán leszerepeltek, ellentétben aaa, várj, kikkel is... Ja igen, ellentétben a hollandokkal! :)

flanker 2011.01.10. 20:21:54

@rianna:

>akkor még nem néztem:)

Akkor tessék rákeresni - NAGYON tanulságos film, NAGYON sokat lehet megtudni 3-4 emberről benne!

PL. Oliról akkor bűzlött talán először a megjátszás egy kilométerről: amikor Laci felállt, vagy 10 másodpercig lehet látni, ahogy készülődik az ölelésre. Annyira egy megjátszott, rákészült gesztus volt... Amúgy a srácok bent többet ölelkezik, mint a buzikurvák.
De ha már az ölelkezésnél tartunk, mikor Bömbi bejött, Béci már akkor, a legelső este kigúnyolta a földönhegesztős mozdulatával, akkor Bömbi rögtön elkezdett üvöltve röhögni rajta, s "Nagy vagy, tesó!" felkiáltással átölelte Bécit, aki csak nézett, s értetlenül pislogott valakire hátul. Úgy találom, hogy ez az ölelkezés egy olyan megadó gesztus lehet, mint amikor a kutya a hátára fekszik és kimutatja a lágyékét, a véknyát...

John May R 2011.01.10. 20:31:41

A nap mondata, Alekosz Évának tánc közben: Ne fogjuk meg egymást, mert nem tudok koncentrálni önmagamra... WTF??

Alekosz egy vicc, amúgy...

Hódos Hajnalka 2011.01.10. 20:38:00

@gibson: nem, mégsem kéne az oroszlán bajszát ráncigálni :)))

Ja, visszatérve a vattacukorkára, ilyet kaptam privátban, ezt kéne überelni, csak úgy mondom...
"mer az vagy nekem, mi kéznek a ragacs
pálcikának a pókháló"

basaja 2011.01.10. 20:39:37

@K.Tomoceusz: vigyázz,mert Éva rántottszeletének "illata" befészkelte magát az orrodba,rontva e nemes szerv normális működését!:-P

Flood 2011.01.10. 20:39:47

@flanker: Azt a videót pont vmelyik nap láttam, még 2 puszit is nyomott Béci arcára, miután az kiparodizálta...fura ez a Gombi :D

fran7 2011.01.10. 20:49:28

@Flood: Mond az neked valamit, hogy medve-ünnep. Ez a modern formája.

Flood 2011.01.10. 20:50:11

@Flood: Ja nem, csak egyet
www.youtube.com/watch?v=swUYsSH3_FA

BTW Béci a legviccesebb arc a villában

Trevlovics 2011.01.10. 20:50:35

na mi van, beszart az ertéel? lilu a végén úgy nyomta évát a "sorok között", mintha meggondolták volna magukat és benn akarnák tartani. persze hiába mondta, hogy milyen rendes volt éva részéről hogy átölelte ildit milyen őszinte gesztus.... hát igen, utána kint rinyált ,hogy miért kapott címlapot ildikau. őszinte gesztus :D. szerintem rtl se tudja mi lesz, benn is akarják tartani meg tesztelik is hogy fel tudnak-e úgy építeni egy semmi karaktert hogy bárki ellen esélye legyen

fran7 2011.01.10. 20:56:49

@Flood: Egy olyan általában ugor népek által űzött foglalatosság, ahol 3 vagy négy napig bárkit kifigurázhatsz és bármi történik nem sértődhetsz meg. Régen így nevelték az embereket, a magyarok és nyelvrokonaik.

Lanois 2011.01.10. 20:57:20

Ezek alapján az a furcsa helyzet állt elő, hogy ha a párbaj után Éva megy vissza a villába, akkor az azért lesz, mert az RTL tolta ezerrel, viszont ha az Ildi menne vissza, akkor annak az lesz az oka, hogy az RTL ezerrel nyomta.

Flood 2011.01.10. 21:13:47

@Lanois: Tehát a Retek manipulálja a nézőket, mert azt akarják, h vki visszamenjen :)

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 21:20:30

Hajni!

Amikor az Éva kiskanállal szórta a húsra a sót középre, akkor elkapcsoltál kínodban?:D:D:D

Ezek az emberek hogyan maradtak életben idáig???
Vagy még otthon laknak, és az anyukájuk főz rájuk?
Vagy étteremben esznek?:D

Lanois 2011.01.10. 21:20:42

@Flood: Magam sem tudtam volna precízebben megfogalmazni tesó.:)

.lll. 2011.01.10. 21:21:11

most olvastam a labancon,hogy Alekosz lesz a közt.elnök,ha kijön a villából

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 21:22:59

p.s.: Lilut direkt öltözetik kisvárosi óvónéninek folyton?:D
Legmerészebb ruhadarab egy magasszárú csizma volt rajta mostanáig.

Lanois 2011.01.10. 21:25:39

@Lotyó Bridzsida: Szerintem már akkor bekattant, amikor Évike a fincsi hideg olajba nyomogatta a húst. Annyi olajban lángost lehetett volna csinálni.

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 21:30:48

@Lanois:

Mondjuk személyes vélemény abszolút, hogy 2010-ben még mindig csak rántott húst lehet enni rántott hússal, ez engem halálosan megdöbbent.
Tényleg ennyire menő kaja még mindig?:D

Hmmcsike 2011.01.10. 21:33:52

Áááááááááá! Minek nézek én videókat?
Ezt a konyhatündért basszus! Kikészültem :(
És utána panaszkodott, hogy Béci nem segitett neki! Ő eddig mennyit segitett? Grrr. A párbaj előtt gyorsan háziasszony lett belőle....nem sunyi, ááá :D

K Tomoceusz 2011.01.10. 21:37:43

Nemrég mondtátok , hogy tegyenvegyen a konyhában és ne füstölögjön odakint . Nem könnyű Évának lenni és a néző változatos igényeinek megfelelni .

prolibusz 2011.01.10. 21:38:06

jelentem, új dolgot kell megtanulni: SSKK
Soha, semmilyen körülmények között

Lanois 2011.01.10. 21:42:11

@Lotyó Bridzsida: Nyilván nem vetted még észre, de mi közben a villalakókkal közösen sunyiban átsiklottunk 2011-be:)

Lanois 2011.01.10. 21:44:48

@Lotyó Bridzsida: Jó, mondjuk biztos arra gondolt a mi Évánk, hogy egy rántott húst azért még csak össze tud tákolni valahogy...hát nem.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 21:47:27

@Lotyó Bridzsida:
igen, a rántott hús örök:)
a 2010-el nincs bajom éppen valamelyik nap írtam én is hol van még 2010 vége:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 21:47:32

@Lanois:

azannya.:D
mégmekkőszokni.:D
2011-ben is menő kaja a rántott hús?:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 21:50:29

@Lotyó Bridzsida:
csak ismételni tudom magam, hogy igen, itt nálunk is mindenkinek az a kedvenc, max. abban térnek el a vélemények, hogy milyen állat melyik részéből a legjobb:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 21:51:39

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

jóvan, csak provokálok, mert jó ideje vega vagyok, így nem nagyon hat meg semmilyen húsos kaja, kivéve a bármilyen húsos olasz tészta.:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 21:52:03

@K.Tomoceusz:
ugye ?
Éva a ha van sapkád, ha nincs sapkád tipikus esete, úgysem tud jót csinálni

Lanois 2011.01.10. 21:53:57

@Lotyó Bridzsida: '2011-ben is menő kaja a rántott hús?:D"
Szerintem ez különben egy ilyen all time classic. Olyan, mint a halászlé mondjuk. Nincs ezzel baj.

gibson 2011.01.10. 21:56:00

@Lanois:
"Nyilván nem vetted még észre, de mi közben a villalakókkal közösen sunyiban átsiklottunk 2011-be:)"

A nap kommentje, kár, hogy nem én csaptam le előbb ezt a labdát... :(

Lanois 2011.01.10. 21:59:15

@gibson: hja kérem itt villámgyorsnak kell lenni, ébernek.:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 21:59:18

@Lanois:

Asszem az álatlános iskolai menzán sikerült velem megultáltatni, amikor MINDEN PÉNTEKEN az volt. csontos rántott hús, tört krumplival.
Apám "rántotthústrántotthússal" lifestyle-ja sem segített a dolgon asszem.:D
Szóval a sok gyerekkori trauma összessége az én vegaságom tulképp.:)))

Lanois 2011.01.10. 22:04:17

@Lotyó Bridzsida: Szerencsére velem nem utáltatták meg a rántotthúst. Kellemes emlékeim vannak róla és hű társairól a kovi ubiról és a krumplipüréről. Én inkább azért lettem vega, hogy kipróbáljam azt is.

kyrakata 2011.01.10. 22:04:39

Pár nappal ezelőtt még rendkívűl ellenszenves volt Béci,de amikor beolvasott Évának,az mindent vitt!
Nem osztom azt a véleményt,hogy sunyi,mert számomra rendkívűl szimpatikus,hogy MMKK Ő fog nyerni és slussz!

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:11:24

@kyrakata:

Nem sunyi a Béci, hanem simán ilyen kis semmilyen. Alapjában véve elég gyerekes, viszont legalább jóindulatúnak tűnik és nem éli ki abban a frusztrációit, hogy másokat hergyázik.
Tulajdonképpen a tesója is ugyanilyen, csak lányban, egy családból jönnek, így nem meglepő.

kyrakata 2011.01.10. 22:12:13

Ja és,ha már dönteni kéne két rossz között,inkább a Szürkeegér Ildikó,mint a Rokkaéva!Az a nőszemély igazi lipótszökevény.
Viszont Szandika sokat esett a szememben,egyre jobban látszik,hogy benne tényleg csak ennyi van.Alekosszal együtt,az a pasi a férfinem karikatúrája.

kyrakata 2011.01.10. 22:15:37

@Lotyó Bridzsida: Látod a tesóját viszont inkább gondolnám sunyinak,mert,ha őt látom olyan érzésem van,hogy a kamerának játszik.Az előéletét ismerve kicsit "tüzesebb" lányzónak gondolnám.

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:17:12

@Lanois:

Koviubi NO, viszont csemiubi annál inkább tonnaszámra, és jöhet hozzá a püré is, csak könyörgöm, rántott húst ne!:))
Nagyon kacsingatok a vegánság felé, de asszem túl sok energia beszerezni és megcsinálni a kajákat hozzá. Nem 9 órás munka mellé van az kitalálva.
Majd ha egyszer úrinő leszek..:D

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:24:25

@kyrakata:

Nekem is nehezemre esik összehozni a fojtis-szexet az ovis-lamúrral. De szerintem annyira nem okosak ezek az emberek, hogy ilyen sokáig tudnának taktikázni, meg odafigyelni magukra. Brozalmasan fárasztó lehet hónapokig megjátszania magát valakinek, mert az rengetek energiába kerül, és nagyon tudatosnak kell hozzá lenni, amit ezekről az emberekről egyáltalán nem felételezek.

flanker 2011.01.10. 22:24:51

@Lotyó Bridzsida:

>Nagyon kacsingatok a vegánság felé, de asszem túl sok energia beszerezni és megcsinálni a kajákat hozzá

Na, na, ez már inszinuációszámba megy!
Mit túl sok energia beszerezni és/vagy megcsinálni?

janos.vitez 2011.01.10. 22:30:12

@kyrakata: már elnézést de én nem értek egyet veled. de erre van egy magyarázatom: mielőtt vállalkozó lettem volt egy munkahelyem. egy összeszokott csapatba kerültem be még 2 új emberrel együtt. 2. napon már az olyan emberekhez kerültem közelebb mint az általad és sokak által nem szeretett Oli-Alekosz-Szandika-Éva fogat. mert egyszerűen én is olyan vagyok mint ők, és ilyen emberekkel érzem jól magam. mindenki olyan emberekkel veszi körül magát mint amilyen saját maga. a gimiben a nyelvtan tanár azért buktatott meg mert utált, mert nem voltam szürke egér. de eszem volt ezért nyelvtanból és nem irodalomból, mert csak a helyesírásommal tudott megszívatni! az egyetlen munka helyemről ki is rúgtak mert a sok szürke egeret szívattuk! mert gyengék, és kihívják maguk ellen a sorsot! pl Ildi! De,mert én ilyen vagyok a gusztustalanságot és a sunyiságot én is utálom nagyon!
mond meg h ha ne az Alekosz érdemelné meg akkor ki?

janos.vitez 2011.01.10. 22:31:53

a fődíjat! ez lemaradt

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:32:04

@flanker:

Valahogy úgy képzelem, hogy biopacra kell rohangálni, meg nagyon oda kell figyelni az alapanyagokra, amit nyilván a sarkiprofiban nem fogok megkapni, szóval máshová kell járni érte.
plusz mindig utánanézni, hogy na most mit főzzek, hogy ne unjam halálra 1 hónap után az egészet. satöbbi. erre nincs energiám, mert dolgozni, meg házitündérkedni, meg a kicsi lelkemmel is foglakozni éppen pont túl sok így is.

Lanois 2011.01.10. 22:35:13

@Lotyó Bridzsida: @flanker: Én mondjuk megrendelem a kaját hét elején, ami kb 10 percig tart. Jó persze minden relatív, de nekem ennyi még belefér.

hollario 2011.01.10. 22:35:14

@janos.vitez: hát ha az Oli-Alekosz-Szandika-Éva fogat a kedvenced, akkor a gusztustalanságot és a sunyiságot nem utálhatod, ez a lényegük. És mára unalmasak is. Alekosz meg egyenesen 0.

flanker 2011.01.10. 22:38:33

@Lotyó Bridzsida:

Hm.
A biopiacra nemcsak vegák járnak, a kettőnek igazából nincs köze egymáshoz. (Oké, a táplálkozástudatos emberek közül többen törekednek rá.) De havonta-két havonta egyszer elmész a piacra, veszel kölest-hajdinát-barna rizst, lencsét-babot-borsót akármelyik coopban is veszel, szóval nem értem. Ősszel veszek x kg. búzát, amikor kell, megőrölöm, megsütöm a kenyerem egy hétre, oszt jól van. (Vagy két hétre, elállnak a fagyasztóban.) Szóval egy kis szervezéssel mindent szuperül meg lehet oldani.

Nyilván ezt is tanulni kell, de senki nem úgy esett ki a édesszülejéből, hogy kívülről tudta volna a hagyományos konyhavezetést is...
Szóval nem olyan nagy ügy ez manapság.

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:39:42

@hollario:

Nekem az a furcsa, hogy egy lány sem küldi el az Alkeszt vehemensebben az anyjába. Az életben okádok az ilyen emberektől, akiknek semmi sem szent, és egyik nap lehány, mint embert, de a másiknak rámstartol, mint nőre, mert csak egy kétlábonjáró luknak lát (ÉN pedig csak egy zavaró tényező vagyok neki a puncim körül:))))

flanker 2011.01.10. 22:40:00

@Lanois:

Megrendeled??
Mit - az alapanyagot, vagy a kész kaját?

janos.vitez 2011.01.10. 22:40:53

@hollario: Igazad van, Zsófi,Gombi, Gigi, esetleg Laci nem lehetnek unalmasak. Tudod miért? Mert nem is szerepelnek!

flanker 2011.01.10. 22:44:58

@Lotyó Bridzsida:

>Nekem az a furcsa, hogy egy lány sem küldi el az Alkeszt vehemensebben az anyjába

No, ezen én is tűnődtem már! Ebből is látszik, hogy mind komolyan sérült - nincsenek egészséges határaik. Anikót nem zavarja, ha simogatja, Éva sem csapta le határozott keménységgel, hogy mit képzel, amikor elkezdte taperolni a mellét, se Gigi a fényképezkedés alatt. A nevetve "jaj, ezt nem lehet" nem működik. Szandikáról meg nem is beszélek. Nem lennék meglepődve, ha kiderülne egy kis incesztus az anamnézisben.

Alekosz meg... Mint már említettem a múltkor, neki az az egyetlen erénye, hogy pszichopata és kész.

Dr Betty Boop 2011.01.10. 22:45:14

@Lotyó Bridzsida: Ez amiatt van, mert fogalmuk sincs/nem tájékoztatták őket erről:analysis.blog.hu/

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:46:10

@flanker:

Aha, jó hogy ezt mondod, valszeg tényleg csak a kifogást keresem.:))

Van egy olyan gondolat menetem is, hogy semmi szükség a vegánságra, de még a vegasára sem, ha úgy közelítem meg a dolgot, hogy minden, amit magamhoz veszek az nekem jó és nem árthat, sőt (most fogják be a fülüket azok, akik nem hisznek a spirituálitásban a spiritualitásban:), fénnyé változik. Ennyi.:)
De köszi, el fogok rajta gondolkodni, amit mondtál és igazad van.:)

flanker 2011.01.10. 22:48:03

@Lanois:

Ja, hát úgy tényleg könnyű...

Nekem az egyetlen problémám, hogy egyrészt nagyon szeretem a saját cuccaimat enni, másrészt pedig szeretm tudni, hogy pontosan mi és milyen állapotban van benne, így aztán mindenképp saját magamra szorulok. Én nem is veszek szinte semmit boltban, csak alapanyagokat és aztán én csinálok mindent. ÍGY tényleg sok idő, de meg lehet belőle takarítani, ha tudok előre dolgozni.

kyrakata 2011.01.10. 22:49:19

@janos.vitez: Ezt a választ én sem tudom,de,ha Alekosz nyerne,a pénzt elköltené lotyókra,a lakásban kuplerájt rendezne be,a kocsival pedig furikázná a kuncsaftokat.(na jó, ez vicc volt)Ildikóra pedig igaz,hogy azt írtam szürke,de közelebb van az igazsághoz,hogy olyan mint pl.a szomszéd,vagy akárki,tehát egy mai átlagember.Aki rettenetesen nem tud beilleszkedni az átlagtól eltérő emberek közé.Ezért szimpatikus.Megvádolhatsz azzal,hogy én akkor az átlagemberek közé tartozom,de hidd el jobban örülök egy olyan szomszédnak,mint egy Ildi,szemben egy Alekosszal,akinél sosem tudnám mikor "kattan" be éppen.

Lanois 2011.01.10. 22:51:00

@flanker: Jól hangzik, amit mondassz. A kenyérsütést pl még ki is fogom próbálni egyszer. De többre hétközben nem lenne időm. Meg vv-zni is kell, tudod.

Hmmcsike 2011.01.10. 22:51:50

@Lotyó Bridzsida:

De jó is lenne, ha fénnyé változna mind az amit ma megettem....talán meg is tudnék mozdulni :D
Bocs az offért!

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:52:50

@flanker:

Tulajdonképpen ő csak attól érdekes, hogy halovány lila fingja sincs arról hogy kell a nőkhöz közeledni, és semmilyen koncepciója sincs magára és az életére nézve.
Nem tudom milyen szülei vannak, mármint ők ketten milyen kapcsolatban vannak egymással, de az apukája nem lehet a toppon, ha ennyit tudott tőle A. tanulni, mint férfi mintától.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 22:54:18

@kyrakata:
isteni szerencse, hogy egy olyan átlagembert sem ismerek mint Ildikó, és hál isten egyik szomszédom sem olyan:)
na, az lenne a vég, Ildikó a szomszédban :D

Ancilla 2011.01.10. 22:54:29

Akkor most elmondom, miért szeretem Bécit:
*mert ő gondozta a kutyákat
*mert szép a szeme
*mert jól tudja felolvasni az sms-eket (mintha ő küldte volna)
*mert állandóan csinál valamit (húst fűszerez, porszívózik, felmos, edz, a vattacukorral beszélget fél órán keresztül vagy még tovább)
*mert vigyáz a kistestvérére (meg ne pocsékolják)
*mert időnként beleérzékenyül a piros szívecskepárnába
*mert kiváló parodista (főleg, ha Gombit kell parodizálni)
*mert röviden és velősen fogalmaz
*mert ritkán veszíti el a türelmét
*mert magabiztos
*mert jó (nagyon jó) a humora
*mert nem sunyi

Na, hirtelenjében ennyit...
Na, remélem, most már

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 22:57:27

@Ancilla:
Ez nem is vita tárgya, mindenkinek szíve joga kit kedvel, és kit nem, tehát én továbbra sem kedvelem, de ettől te szeretheted:)
Jól néznénk ki ha egyen emberek lennénk egyen véleményen:)

kyrakata 2011.01.10. 22:57:58

@Lotyó Bridzsida: A karácsonyi üzeneteknél egyetlen dolog tűnt fel Alekosznak,hogy az anyja megitta a konyakot.Mondjuk nekem az is,hogy a kedves mama valszeg a felvétel előtti percekben nyeldeshette le,mert szimplán be volt csicsiskedve a szentem.A papa itt már labdába se rúghat,mint férfiminta.

Tortilla 2011.01.10. 23:00:00

indavideo.hu/video/vv0110025040
a tegnap éjszaka, miután elfogyott a pia, de még nem ment el a közvetítés.
Alekosz, mint egy idióta zombi rohan a lányok után, Éva kelleti magát és visít, mint egy fába szorult féreg, Szandikáról pedig kiderül, hogy inkontinencia-gondjai vannak...
priceless :S

Dr Betty Boop 2011.01.10. 23:01:11

@flanker: egyre erősebb a gyanúm, hogy tetejébe még szociopata is.

flanker 2011.01.10. 23:02:21

@Lotyó Bridzsida:

>Aha, jó hogy ezt mondod, valszeg tényleg csak a kifogást keresem.:))
Aha, eddig jó... :-)

>Van egy olyan gondolat menetem is, hogy semmi szükség a vegánságra, de még a vegaságra sem

Na, ezzel a hárítással már ne is próbálkozz - manapság NAGYON NAGY szükség van a vegaságra! Ha az ember körülnéz józan ésszel a világban, akkor tudja, hogy tízszer annyi mérget visz be állati termékekkel, mint anélkül. Nem akarok nagyon belemenni, de elhiheted...

És akkor még Gaiáról nem is beszéltem! :-)

>...ha úgy közelítem meg a dolgot, hogy minden, amit magamhoz veszek az nekem jó és nem árthat, sőt (most fogják be a fülüket azok, akik nem hisznek a spirituálitásban a spiritualitásban:), fénnyé változik. Ennyi.:)

Ó, te... te... Szólíthatlak Lotyónak? :-)
Szóval ha arra gondolsz, hogy különböző dolgok különböző szinten vibrálnak és egyiknek hosszabb az útja a teljes és tökéletes (fény)energiává való tisztulásnak, mint a másiknak, akkor is egyértelmű, hogy nem mindegy, mit viszel be, mert nem mindegy, hogy milyen szintről indulsz te magad is!

>De köszi, el fogok rajta gondolkodni, amit mondtál és igazad van.:)
Sok sikert!

éjjeli_alkesz · http://latensiszakos.blog.hu/ 2011.01.10. 23:03:14

Kiszúrta már valaki az rtl kavarását a lakók horoszkópjaival? :) Én pár hete követem a VV-t, oszt gondoltam megnézem ezeknek a szellemóriásoknak az életrajzát a hivatalos oldalon, ahol ilyen komoly dolgok vannak, hogyaszondja: kedvenc zene, pia, film, mennyit dug, és mi a csillagjegye. Mindjárt szemet szúrt, hogy a 14-ből vagy 9 bak jegyű (Alekosz, Éva, SZandika, Anikó, Kristófék, Gigi a többi most nem ugrik be, de még többen) jelentsen ez bármit is... Mutatom, azaz mutatnám az asszonynak, hogy néddmá, itt valami elborult asztrológiai kíeérlet zajlik, erre most vv.hu-n mindekinek egész más a csillagjegye. Hát mi folyik itt?! Még ezt a fasszágot is átírkálják, akkor mi lehet egy szavazásánál? :)

Csakhogy nem én néztem be, erről egy cikk:
www.life.hu/legykepben/napifriss/20101208-a-valovilag-nagy-baklovese.html

Ha ilyen mellékes szarságokban is

kyrakata 2011.01.10. 23:06:13

@éjjeli_alkesz: Biztos rájöttek,igy nem lehet minden héten szülinapot tartani,gyorsan átvariálták az összes csillagjegyet,azért vannak megkergülve a villában.

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 23:06:25

@kyrakata:

Egyet biztosan tudok:

Ha engem ébresztett volna fel, hogy nincs-e kedvem prütykölni, ahogy az Ankióval tette, biztosan letéptem volna ott helyben az arcát, jópofizás helyett.:D
Onnantól kezdve tuti rámpakolta volna a jelet gondolkodás nélkül, de amíg élne megemlegetné, hogy nem keltünk fel senkit ilyennel, ha pszichopata-kanos állatok vagyunk akkor sem.:D

flanker 2011.01.10. 23:11:12

@Mme Chauchat:

>egyre erősebb a gyanúm, hogy tetejébe még szociopata is.

Ha elolvasod a [20:21:54-kor írt] posztomat egy bizonyos 8-9 perces videóról (majd megpróbálom megkeresni) és felkelti az érdeklődésed, akkor ebben valószínűleg komoly bizonyítékot fogsz rá találni, hogy kétség nélkül az! Hárman (minimum) próbálják neki megmagyarázni, hogy mit csinált rosszul, mivel bántott meg másokat, s több oldalról is próbálják megközelíteni, de be nem megy a fejébe: "Továbbra sem látom... én nem értem... én nem tudom..." stb. Mikor Lacit fellöki, a viselkedése utána is elég árulkodó - bocsánatot kér, de olyan modorban, hogy attól is kinyílik a bicska a kezemben. Mintha ő mlenne a főnök, nevetséges vádjaik értelmetlenek és leperegnek róla és senki nem ért semmihez. Érdekes módon Zsuzsa meg Anikó és Gigi nagyon jól ráéreznek arra, hogy valami baj van vele: "Pont az a baj, hogy nem érted... de nem tudod, mert fogalmad sincs róla... nézd még, még most is röhög..."
És velük (a lányokkal) pedig az a baj, hogy ez nagyon hamar elfelejtették!

kyrakata 2011.01.10. 23:11:22

@Lotyó Bridzsida: Egyébként mióta vannak ezek ilyen jóban?!Nincs örihari,mert fellöktél?

Lanois 2011.01.10. 23:13:26

@Lotyó Bridzsida: Ebben az esetben el kellett volna hagynod a villát fél óra csomagolás után.:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 23:13:39

@flanker:

:) Oké, elfogadok mindent, amit mondasz.:)
És igen, kérlek, szólíts Lotyónak!:D
Jó, hogy itt is vannak "kollégák".:)
Most vízkúra-projektet nyomok éppen. Egyelőre annak is örülök, ha vegaság van, meg elegendő víz bevitel.
Nálam már ez is nagy előrelépés a régi magamhoz képest, amikor nem ittam egy kortyot sem, és csak szénhidrátot ettem szénhidráttal (= sajtospogácsa/szendvics/olasztészták).

Lanois 2011.01.10. 23:14:24

@kyrakata: Amióta Anikó bebaszott a fekete-fehér-igen-nemes játék alkalmával.

kyrakata 2011.01.10. 23:15:15

@flanker: Na vessetek meg,de A. pontosan az az emberfajta a szememben,akit képesnek tartok,holmi csipcsup dologért ölni is.Simán kinézek belőle egy sulimészárlást pl.

janos.vitez 2011.01.10. 23:16:54

@kyrakata: szerintem te teljesen el vagy tévelyedve!

Dr Betty Boop 2011.01.10. 23:19:16

@flanker: A lányok, sajnos nem tudják, mit kell keresni (súlyos kórképet, ui.)Jobb is, sírva-könyörögve menekülnének. A szociopátiája a kubai táncnál kulminált: Anikó nem érhetett karjához, mondván, hogy akkor "nem tud koncentrálni." Ez idegenkedés az érintéstől, komoly regressziós állapot. Annyira mélyen gyökerezik, hogy alkohollal sem tudja feloldani. Nők elleni támadásai kétségbeesett kitüremkedése a valamikori, elvesztett énjének. Szerencse, hogy csendes dühöngő.

flanker 2011.01.10. 23:20:05

@kyrakata: @Mme Chauchat:

No, megvan! Itt a videó!
Van neki előzménye, ami szintén érdekes, de azt már nem fogom keresgetni. Komolyan mondom, nagyon sok mindent meg lehet innen érteni, sok mindennek az előzményét és a következményét is! Egyike a nagyon kevés kulcseseménynek ez a Villából!

www.youtube.com/watch?v=7irDCTc7OM4

kyrakata 2011.01.10. 23:21:38

@janos.vitez: Az lehet,de ha felb...nám az agyát,azért nem mernék hátatfordítani neki.Főleg,ha közben szalonnázna a kisbicskával.De most,hogy emlékeztetsz,igazad lehet,nem is sulimészárlásos,inkább hasfelmetszős Jackes.

kyrakata 2011.01.10. 23:26:28

@Mme Chauchat: Már emlékszem.Még inkább HJ.

flanker 2011.01.10. 23:26:34

@Mme Chauchat:

>A lányok, sajnos nem tudják, mit kell keresni (súlyos kórképet, ui.)Jobb is, sírva-könyörögve menekülnének.

Egyetértek!

>A szociopátiája a kubai táncnál kulminált: Anikó nem érhetett karjához, mondván, hogy akkor "nem tud koncentrálni."

Sokat bemutatott belőle, de ez az incidens NEM az volt. Évával táncolt és azt mondta, hogy "Nem tudok MAGAMRA koncentrálni". Ez egy egyszerű incidens volt, szerintem többet olvasol bele, hisz új táncot tanult, ami még nem ment neki, S Éva párba akarta vinni. (Egyébként Éva is jól járt ezzel, mert ha meg fgoják egymást, akkor nem tudta volna 10-15 másodpercenként a haját toszogatni, vagy a ruháját igazgatni.)

>Ez idegenkedés az érintéstől, komoly regressziós állapot.

Az igen, de ez nincs Alekosznak. Igazán vágyik ő az érintésre, simogatásra, bújásra, ennek többször (véleményem szerint túl soxor is) tanúi lehettünk. Ez csak egy elszigetelt incidens volt.

kyrakata 2011.01.10. 23:28:34

Alekosz,ha egyszer talál egy szimplán szerencsétlen nőt,na akkor fogja kiélni az összes idióta agyrémeit.MMKK.

kyrakata 2011.01.10. 23:29:46

@kyrakata: Hiába na,nem a kedvencem!

janos.vitez 2011.01.10. 23:31:12

@Mme Chauchat: ti nem láttátok h ezt az egészet Aniko generálta amit az rtl vissza is játszott többször lelassítva.

flanker 2011.01.10. 23:34:24

@Lotyó Bridzsida:

>:) Oké, elfogadok mindent, amit mondasz.:)

Na, ez nagyon simán ment! Ahhoz vagyok hozzászokva, hogy megdolgozzak a sikerért! Ne ronts el, légy szíves!

>Most vízkúra-projektet nyomok éppen. Egyelőre annak is örülök, ha vegaság van, meg elegendő víz bevitel.
Biztos, hogy nagyon sokat nyom a latban - épp most tartottam róla egy előadást. (Mármint a víz külső-belső szerepéről, fontosságáról.) Ha csak ezt (a megfelelő tisztaságú víz megfelelő mennyiségű, megfelelő időben történő bevitelét) alkalmaznák az emberek, meglepően sok emésztőrendszeri probléma, betegség megoldódna...

>Nálam már ez is nagy előrelépés a régi magamhoz képest, amikor nem ittam egy kortyot sem, és csak szénhidrátot ettem szénhidráttal (= sajtospogácsa/szendvics/olasztészták).

Hát persze, nem tudhatunk-tanulhatunk meg mindent egyszerre. Én azt szoktam mondani, hogy mindent kétféleképpen csinálhatunk: Okosan és hülyén. Ez a vegaságra is igaz. (Értsd: egy okos húsevő is állhat jobban, mint egy tájékozatlan ÉS hülye vega, de még akár vegán is...)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 23:36:31

@flanker:
Ez nem igazán jó példa, itt pontosan Anikó gerjesztette a hisztit, amivel később szembesítették is, és elismerte, hogy jóvan már, hát kicsit túloztam, de már túl vagyunk rajta, a többiek pedig nem látták mi történt ( semmi egyébként).
Akkor látták a többiek is mikor az ertéel lejátszotta nekik.

flanker 2011.01.10. 23:39:31

@janos.vitez:

>ti nem láttátok h ezt az egészet Aniko generálta amit az rtl vissza is játszott többször lelassítva.

De láttuk, és meg is van a véleményünk róla. A videóban, ami nemrég belinkeltem Anikó elmondja, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban, a legutolsó dolog, tehát nem (csak) ez váltotta ki a dolgot.

Én inkább gyanítom, hogy te nem láttad az egészet. Mert Alekosz szépen, metodikusan végigment az összes csajon: először lelkendezett értük, árasdozott róluk, aztán, amikor elutasították, nem győzte gusztustalanul fikázni őket. MIndegyiket, kivétel nélkül! Írtam erről is egy posztot az utóbbi tíz napban részletesebben, egyszerűen rá lehet keresni.
Úgyhogy nem kellene annyira védeni.

Vicces csávó (néha), de nem társkapcsolatra - egyszerű emberi kapcsolatra sem képes!

flanker 2011.01.10. 23:41:00

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Lásd most feladott, jánosvitézes válaszomat!

Dr Betty Boop 2011.01.10. 23:43:45

@janos.vitez: igen, igen. De csupán a zavaradottak "gerjeszthetők"/manipulálhatók. Érett személyiség, netán önismerettel bíró átlát a szitán. Mondhatni könnyű Katát táncba vinni. Abban is igazad van, hogy mindegy is.

Dr Betty Boop 2011.01.10. 23:46:53

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: a félelmetes inkább az volt, hogyan törtet a tükör felé, nézi magát a férfi... Az Anikó-incidens csak akkor lett hangsúlyos, amikor felnagyították. Nagy szellemek, ha találkoznak...azok félrelökik egymást.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 23:51:05

@flanker:
Láttam az egészet , és nekem más a véleményem, de nem is akarok Alekosszal társ kapcsolatot:)
Az emberi kapcsolataiban nem találok semmi egetverőt, sőt sokszor elég jó meglátásai vannak, és nem kevésszer meg is nevettetett.
de már sokszor mondtam, én nem akarok senkit meggyőzni, igaz engem sem lehet, van saját véleményem:)
Nekem speciel Olivérrel sincs bajom, jól csinálja, egyébként talán ő az egyetlen a bent lévők közül akivel a kinti valóvilágban sem lenne problémám, meg talán a Laci.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 23:54:12

@Mme Chauchat:
túl van reagálva szerintem, én például jót nevettem a kubai esten is,
és úgy láttam kivételesen mindenki ott bent is jól szórakozott.:)

flanker 2011.01.10. 23:54:53

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Ez oké, de Anikó többször is hangsúlyozta, hogy ez egy utolsó csepp volt a pohárban, nem pedig önmagában az ok! Az pedig, hogy szegénykém nem tudja rendesen kifejezni magát... SZóval elmondom helyette: tényleg nem az ereje volt a lényeg, hanem maga a gesztus - utamban vagy, szó nélkül arrébb "segíthetlek", mert nekem nem kell szólni, bocsánatot kérni; hogy kikerüljelek, arról már nem is beszélve!!!

Alek utólag azzal magyarázza az ő indulatát, hogy ezzel Anikó "megalapozta" a villában való többi lánnyal a rossz kapcsolatot. Semmi sem áll távolabb az igazságtól! Alek saját magát alapozta meg: Zsófi napokig "istennő" volt, élete álma, legnagyobb vágya, a lexebb, neki való lány, majd amikor kiderült, hogy nem akar barátságon kívül semmit, már másnaptól kis, ártalmas, kártékony kis kurva volt. És ezt eljátszotta Gigivel is, stb.

Szóval érdemes összefüggésekben, viselkedésmintákban inkább gondolkodni, mint elszigetelt eseményekben!

janos.vitez 2011.01.10. 23:55:41

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: én sem akarok meg győzni senkit, de az itt lévő Alekosz utálók mindegyike kivétel nélkül nő! méghozzá kielégítetlen! ennyi!

kyrakata 2011.01.10. 23:56:05

Vegyük sorra az un. nagyágyúkat:
Oli: Azt játsza,hogy ő a villacsernus,aki mindenkit kikérdez,megért,ítélkezik.Kiáll a barátja és a szerelme mellett,de a baráti burok már repedezik,egyszerűen azért,mert A-t már ő se tudja megfejteni.A szerelmi életét elintézi a WC-ben.slussz.Ja és az ananászához SENKI NE MERJEN NYÚLNI!!!!!Örűljenek,hogy egy légtérben lehetnek vele,mármint a gyümölcsel.
Alekosz:Már bőven kifejtettem,nekem belefér a szexuális sorozatgyilkos kategóriába.
Szandika:Kedvelem,még mindíg nem tudom miért.DE. Sokat esett a szememben a durva,alpári kirohanásaival.Ráadásul olybá tűnik az édesnégyesben ő a leggyengébb láncszem.Olyan mint a farokcsóváló kutyus,amit a gazdi mond(Oli),az szent.Megítélésén sokat rontott a takaróba burkolt jelenete Ildi ellen,olyan volt,mint anno a zokniárusok,csak a batyu hiányzott az összképhez,a hátáról.
Éva:Ő is lelkesen liheg a gazdi lábánál,bár szeret harapni is.Szintén klinikai eset,ráadásul valószínűleg tetves is.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 23:57:57

@janos.vitez:
én is nő vagyok, és mégsem utálom, sőt mint néző kifejezetten kedvelem a hóbortjaival együtt:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 23:59:10

@kyrakata:

Gondolom ez a te véleményed, amit tiszteletben tartok, kérlek te is tedd ezt a más véleményével.

kyrakata 2011.01.11. 00:02:47

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Felvilágosíthatnál,hol nem tartottam más véleményét tiszteletben?

Dr Betty Boop 2011.01.11. 00:04:40

@kyrakata: Ide várnálak, már a többiek miatt is, meg persze ha van kedved: analysis.blog.hu/

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.11. 00:05:13

@flanker:
Anikó bocsánatot kért, nem is egyszer,
de nem vagyok én védőügyvéd , én így látom , te úgy.
Bent nincsenek úgy kiakadva, mint ahogy itt kint ragozzátok, különben meg azt is tudjuk, hogy azt látjuk amit leadnak, ezzel remekül lehet manipulálni, pl. ha én egy nap csak egyszer eszek, de mindig más időpontban, és egyvalaki mindig pont akkor lát simán mondhatja az a nő állandóan eszik, azért van ekkora feneke.
no kb. ilyenek ezek a 40 perces ( a 24 órából)megvagdalt adások is.

kyrakata 2011.01.11. 00:07:02

@Mme Chauchat: Köszönöm,kedvem az lenne,csak időm kevés.De időnként átnézek.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.11. 00:07:07

@Mme Chauchat:
köszönöm nem keresek társat:)

@kyrakata:
csak kértelek mielőtt nagyon belelendülsz a mások meggyőzésébe:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.11. 00:10:07

viszont most látom mennyi az idő, és azért van élet a vv kívül is, már így is túl sokat foglalkoztam vele, ahhoz képest amennyit ér.

jóéjt mindenkinek!

Dr Betty Boop 2011.01.11. 00:15:32

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ..persze, világos. Csak azt nézd, amit és ahogyan mond. Hozzá gesztusok. Nyilván nem őket elemezzük, hanem egy (több) elénk vetített képet. Szerencse, hogy nem ez alapján viszik őket az elmeosztályra. Ha csupa negatív hatás jön át a képernyőről, nos az a csatorna szándékait mutatja. Ha bedőlünk, a magunk megvezethetőségét.

flanker 2011.01.11. 00:15:47

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

>Anikó bocsánatot kért, nem is egyszer,
de nem vagyok én védőügyvéd , én így látom , te úgy.

Hát persze, de attól még elmondhatom, hogy én MIÉRT gondolom úgy, ahogy gondolom, s azt is, szerintem miért téved valaki más, nem?

Az egyik dolog az, hogy Anikó (és mindenki más) is időnként kevesebbet tud saját magukról, mint mi. Mert lehet, hogy ő ott van 24/7-ben, de én meg látok olyan sutyorgásokat, beszélgetéseket, amiket ő nem. Ő már elfelejthette azt, ahogy Alek akkor hogyan bánt vele, de én nem felejtettem volna el, ha bent vagyok, mert VISELKEDÉSMINTA, és az ismert múlt alapján saját védelmemre következtethetéseket vonhatnék le a jövőre nézve. Melyek alapján Alekosszal nagyon vigyáznom kellene. Nem kellene feltétlenül ellenségeknek lennünk, de kerülném a barátságát is! És ha nem akarok vele semmit, akkor nem bátorítanám azzal, hogy engedem magam simogatni, pl..

kyrakata 2011.01.11. 00:19:17

Jó éjszakát mindenkinek!Én is elteszem magam holnapra.

Dr Betty Boop 2011.01.11. 00:25:49

@flanker: nos,igen. Kérlek ne felejtsd el, hogy a (benti) minta-átvétel, követés (utánzás)igen primitív formája lenne a tanulásnak...Ámbár lehet, hogy még erre is alkalmatlanok. Hosszabb elemzésre ide várlak, ne csak folyton magam válaszoljak a kommentekre: analysis.blog.hu/

Flood 2011.01.11. 00:26:09

@Ancilla: dettó (bár a szemét ilyen szempontból még nem néztem :)
plusz:
*mert hűséges (pedig ha akarta volna, már legalább a csajok felét megdönthette volna)
*mert jóindulatú és korrekt
*mert fontos neki a családja
*mert igazi csapatjátékos
*mert a viselkedésével megcáfol minden előítéletet, ami a származásából ered (egyébként sztem legalább annyi fehér vér van benne, mint roma)

ráadásul nekem a zenéi is tetszenek, meg hogy hip-hop-ot táncol :)

Flood 2011.01.11. 00:36:13

@janos.vitez: Én ffi vagyok, ráadásul ki is vagyok elégítve :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.11. 01:55:27

@kyrakata: "...ráadásul valószínűleg tetves is..." :)))

Patria 2011.01.11. 08:32:38

@K.Tomoceusz: Te ebbe egyszerűen csak be akartál kötni, ha jól sejtem. Mert azt gondolom megértetted, hogy nem általánosságban nevetgéltem a pánikbetegeken, hanem az Éván nevettem, hiszen mindenki utálja, mégsem láttam rajta a pánikbetegség tüneteit. De persze, szájkaratézhatunk erkölcsön és szándékon, ha nagyon akarod.

@Flood: Nem hiszem, hogy volt más választása. Most mégis állandóan azon nyíg, hogy utálja mindenki és folyamatábra őt baszogatják.

HúszTíz 2011.01.11. 09:45:16

Kíváncsi leszek a mai napra; ajánlatban jókat láttam :-) És amúgy is, ma lett Anikó 22 éves :-P

Lanois 2011.01.11. 09:47:04

Boldog szülinapot Anikó! Remélem olvasod.

Toszkana 2011.01.11. 09:57:21

Béci egy szánalmas hülye ! Évát bírom egy őrült !

Hmmcsike 2011.01.11. 09:57:53

Az "élőnek" miért lett vége már 45-kor? Elfogyott a felvett anyag? :P

Toszkana 2011.01.11. 10:03:42

Az már feltűnt nektek, hogy a szuper Laci valójában 40 évesen az anyjával él (macskám van, sőt lehet hogy babettával jár) ? A való életben mindenki egy szeréncsétlen agglegénynek tartaná, nem ő a nagy férfi példa véleményem szerint.
Edzeni meg okoskodni könnyebb mint gyereket nevelni.

koc · http://tablasjatek.blogspot.com 2011.01.11. 10:44:27

Kulonosen megtisztelonek erzem, hogy a nevemmel kezdodik a poszt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 15:11:37

@Tortilla:
Jájistenem! Alek tényleg úgy mozog, mint Freddy Kruger! Be-xa-rás!!!!!
Éva és ő miért nem dugtak még? Testbeszédjükről sikít, hogy kellene.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 15:26:13

@Mme Chauchat:
Komolyan kedvem lenne kikutatni, tényleg elmebeteg-e. Kb. 1 órát kellene a villában töltenem. Tán annyit se. Bár lehet, elkélne egy testőr, mert némelyik elmebeteg-fajta érzi rajtam, hogy érzem a valódi énjét, és agresszívan nekem jön.

Dr Betty Boop 2011.01.11. 21:43:37

@neccharisnyás útonálló:...pff. Tegnap még eszembe jutott, h az ilyenek szoktak ollóval rohangálni, szemeket kiszúrni... Ma bekapcsolom, hát nem ollóval babrál Anikóval beszélve...?
süti beállítások módosítása