Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X26

2011. január 10. 10:34 - Hódos Hajnalka

Kócos ásítozás helyett fodrászversenybe csöppenünk, megannyi Gedeon bácsi sürög-forog a Villában. Na Éva, sárkány lesz belőled, mondja Szandika, nem hiszem, kétszer ugyanaz nem poén. Béci tupírozni tanul, az alapok megvannak, tudom, megfogom és így lefele kell genyózni. Úgyúgy. Éva sikítozva bizalmatlankodik, Alekosz, az minek kell? Mert próbafújásokat végzek. Mivel nem jön az ihlet, új módszert választ, most ráöntöd a vizet a fejemre? Rá. Érzed ezt a kellemes fejmasszázst? Mit csinálsz? Mit csinálsz, nem érted meg, hogy nem vághatsz belőle? Micsinász a hülye ollóval? Jerzsi határozottan tehetséges, ha fodrászolásról van szó, Szandikának is nagyon tetszik a tollaskonty, hülyevagy? Én így fogok ma lenni!

Olivér szerint Gigi haja ilyen aranyos lesz, már amennyiben az öt varkocsba fonás tollakkal aranyos tud lenni. Gigi mindenesetre bizakodó. Béci már kész is van, Anikó a párja. Ha balról néz a lány, olyan, mint egy egyiptomi istennő, ha jobbról, akkor luxuskurva. Laci kreativitása kimerül abban, hogy Ildi fél fejéből szalmakazlat csinál és befújja zöld sprayvel, a hajköltemény egyébként a jó és a rossz szimbóluma, aha. Éva szerencsétlen egyre botrányosabban néz ki, leginkább egy matrjoska babára emlékeztet és még mindig nincs kész. Gombi szívet fújt Zsófi fejére, mi mást? Olivér túllép a feladaton, befújkálja Gigi nyakát is, lila tigrisszerű sminket is kap, ha zöld lenne, tisztára mint Zakumi copfokkal. Éva meghatározhatatlan, Alekosz egy madzaggal rögzítette a haját, gondolom, a fallikus szimbólumot az istenért nem hagyta volna ki. A nézők fognak győztest hirdetni, hajrá Jerzsi!

A következő feladat a sztendáppolás, az est házigazdája Olivér, aki tökéletesen kezd: az est témája nem más, mint tizenöt ökröt bezárnak egy odúba, hogy élnek ezek, lássuk. Alekosz a szép lányokról beszél, de említést tesz arról, hogy anti-, sőt, terrorkarakterek is élnek a Villában. Meg akarlak csókolni, fenyegeti Évát, elkezdődik az elmaradhatatlan csókotcsókot skandálás, Éva próbál elbújni Jerzsi ölébe, eltakarja az arcát és visít, de Alekosz csak kierőszakol egy-két puszit. Laci témája a rend, ami egy utópia. MMKK szarok mindenre, legyen bor és jacuzzi, hát így élünk mi! Anikó témája a szerelem, rengeteg híres párt ismerünk, itt van Rómeó és Júlia, Susie és Tekergő és hát itt van Jerzsi és Gigi! Az, amit ők kapcsolat gyanánt csinálnak, az óvodához képest egy erotika kiállítás! Anikó említést tesz Jerzsi felálló pömpölőjéről is, illetve annak méretéről, ahogy Jerzsi arcát elnéztem, nem röhögte szénné magát a poénon. Ildi azt hiszi, hogy a Thürmer Gyula vezette Munkáspárt éves nagygyűlésén van, a téma egy elszánt nő a Villában. Ő az egyébként, a lényeg, hogy a lány csinálja, csinálja, csinálja, ébredjetek Villalakók, mert csinálja! A produkció végén döbbent tekintetek és síri csend. Meggyőződésem, ha valaki tapsolni merészelt volna, azt a többiek megverik.

A kimerítő és felettébb szórakoztató feladatok után a Vályoglakók a konyhában vannak, Gigi mosogat, Béci pakol. Gigi morogni kezd, Éván a sor és már megint nem köt, ő nem fog megint más helyett kötni! Hát nem, mert nem megy, mert nem tudok. Béci odaszól, ő is meg Laci is most tanult meg kötni! Parázs vita bontakozik ki, Béci kiosztja a Törtetőt, akkor csinálnál mást, a véres tampont meg én fogom rakosgatni?! Nekem nincs meg, feleli Éva. Nem érdekel, te is Alekosz, egyik tizenkilenc, a másik egy híján húsz! Adod itt a bioritmusodat meg a hülyeségeiet, de nem csinálsz semmit! Lusta gecik vagytok, nem csináltok semmit! De ha kész a kaja, vagy pia jön, ti vagytok az elsők! Jövő héttől azt esztek, amit találtok! Éva nyolcvanmilliószor elmondta, hogy megy fürdőszobát takarítani, Szandi, nem most beszéltük meg? De nem mondani kell Éva, hanem csinálni, arra nem vagytok képesek, hogy a hajakat kiszedjétek a lefolyóból, úszik a fürdő! Éva felugrik és kirohan a fürdőszobába, fúj de utálom ezeket a Rácz testvéreket, fújj! Ki mondta hogy kössön bazmeg, senki, ő vállalta magára! És tud ő főzni, majd ő főz magára! Hát nem fogják ezek magukat betakarítani a döntőbe, az biztos! Kinn Béci levezetésül még dühöng egy sort azon, hogy ezek otthon is így, ilyen körülmények között élnek?

A balhé után nem sokkal Lilu jelentkezik be a Villába, sajnos, nem sikerült a rekordkísérlet, az ország leghosszabb sálja mintegy 131 centi lett, volt, aki abbahagyta a munkát, így a zenegéphez való zsetonok sajnos egyelőre nála maradnak. Lilu azért gratulál a fantasztikus teljesítményhez. Éva próbálja elterelni magáról a figyelmet, az Villában való egyetlen takarítástól ekcémás lett a keze, amit a többiek javaslatára Canesten gombaölő krémmel fog kenegetni, amennyi esze van. A kiválasztás után újra övé a főszerep, dühösen cigarettázik, Anikó húházik, eddig Ildié volt a legjobb beszéd, amit hallott. Zsófi bólogat, ja, megmondta a trút! Hihi, hiányzott a kendő, Éva? Remélem, rajtam is fog maradni. A lila. Én már egyszer legyőztem, és most is le fogom.

Benn Béci biztatja Ildit, semmi félnivalód nincs, ha kimész, sokan fogják mondani, hogy téged várnak vissza. Gigi is és Laci is őt fogja mondani. Béci is, de csak akkor, ha addig Ildi nem szarik a nappali közepére. Béci kimegy rágyújtani, odaszól Évának, milyen érzés kiválasztottnak lenni? Éva nem válaszol, Olivér visszakérdez, mit kérdeztél, Béci? Hogy milyen érzés kiválasztottnak lenni. Hát már megint szurkál, hozzá se szóltam, csattan fel Éva. Azért még válaszolhatsz. Voltam már, és ugyanolyan! Vissza fogok jönni! Egy lila kendővel a vállamon! Fő az önbizalom, feleli nyugodtan Béci. Miért vagy ideges? Nem a kiválasztás miatt vagyok ideges, hanem a délutáni dolgok miatt! Az elejétől kezdve te generáltad, Éva. Én? Egy kibaszott nagy támadásnak vagyok kitéve, és ezt nemcsak én látom így! Könnyű a gyengét bántani, főleg neked, karöltve a testvéreddel! Alig várom, hogy visszajöjjek és vigyem valamelyikőtöket! Abban te ne legyél biztos, hogy ellenünk visszajönnél. De biztos vagyok, mert egy gonosz klán vagytok! Mi vagyunk az ördögök! Felém irányulva biztos! Szegény Évike, mindenki őt bántja, mikor ő egy galamblelkű, hát van igazság a földön?

Ildi is kiborul, a nézői sms-ektől. Íti, haza! Ildi, feküdj le Alekosszal, különben kiesel! Ildi, te egy kultúrbarbár vagy mindig és minden körülmények között! Alekosz, Szandika és Éva ordítva röhögnek, aztán parodizálják a kertben Ildit. Leszel a barátom, leszel a barátom? Miért nem leszel a barátom? Leszel a barátom? Igen. Na, hát akkor viszlek párbajozni. Ildi az ágyban fekszik, rosszul estek neki az üzenetek, sőt, most már azt is tudja, hogy ő egy megosztó személyiség. Most az Éva biztosan örül, mosolyog szomorúan, Gigi és Anikó vigasztalja. Gigi már egyébként is ott tart, hogy leüti Évát, nem tud vele együtt élni. Kinn, a heverőn még mindig Ildit ekézi a nem gonosz kis klán, hát rá akarja magát tukmálni az emberekre. Erőszakos módon! Kol-dul-ja a szeretetet! Alekosz szavai határtalan boldogságot váltanak ki Szandikából és Évából, röhögnek, huhognak, ááááá aztakurvaAlek!

Gigi belefáradt. A fürdőszobában panaszkodik Jerzsinek, nem biztos, hogy ér ennyit ez az egész. Persze, kell, hogy legyen ilyen nap is, de hát ezek nem is emberek, ez egy külön faj. Ezek a Marsról jöttek! A riportszobában sírva fakad, utál olyan helyen élni, ahol nem igazságosak az emberek, ahol hülyének nézik egymást, ahol nem tisztelik egymást. Hát Gigikém, üdv a Kék Bolygón! Gigi vigasztalhatatlan, a szárítógép tetején, egy plédbe burkolózva sír, cegínke.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Címkék: vv4
548 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 21:59:18

@Lanois:

Asszem az álatlános iskolai menzán sikerült velem megultáltatni, amikor MINDEN PÉNTEKEN az volt. csontos rántott hús, tört krumplival.
Apám "rántotthústrántotthússal" lifestyle-ja sem segített a dolgon asszem.:D
Szóval a sok gyerekkori trauma összessége az én vegaságom tulképp.:)))

Lanois 2011.01.10. 22:04:17

@Lotyó Bridzsida: Szerencsére velem nem utáltatták meg a rántotthúst. Kellemes emlékeim vannak róla és hű társairól a kovi ubiról és a krumplipüréről. Én inkább azért lettem vega, hogy kipróbáljam azt is.

kyrakata 2011.01.10. 22:04:39

Pár nappal ezelőtt még rendkívűl ellenszenves volt Béci,de amikor beolvasott Évának,az mindent vitt!
Nem osztom azt a véleményt,hogy sunyi,mert számomra rendkívűl szimpatikus,hogy MMKK Ő fog nyerni és slussz!

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:11:24

@kyrakata:

Nem sunyi a Béci, hanem simán ilyen kis semmilyen. Alapjában véve elég gyerekes, viszont legalább jóindulatúnak tűnik és nem éli ki abban a frusztrációit, hogy másokat hergyázik.
Tulajdonképpen a tesója is ugyanilyen, csak lányban, egy családból jönnek, így nem meglepő.

kyrakata 2011.01.10. 22:12:13

Ja és,ha már dönteni kéne két rossz között,inkább a Szürkeegér Ildikó,mint a Rokkaéva!Az a nőszemély igazi lipótszökevény.
Viszont Szandika sokat esett a szememben,egyre jobban látszik,hogy benne tényleg csak ennyi van.Alekosszal együtt,az a pasi a férfinem karikatúrája.

kyrakata 2011.01.10. 22:15:37

@Lotyó Bridzsida: Látod a tesóját viszont inkább gondolnám sunyinak,mert,ha őt látom olyan érzésem van,hogy a kamerának játszik.Az előéletét ismerve kicsit "tüzesebb" lányzónak gondolnám.

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:17:12

@Lanois:

Koviubi NO, viszont csemiubi annál inkább tonnaszámra, és jöhet hozzá a püré is, csak könyörgöm, rántott húst ne!:))
Nagyon kacsingatok a vegánság felé, de asszem túl sok energia beszerezni és megcsinálni a kajákat hozzá. Nem 9 órás munka mellé van az kitalálva.
Majd ha egyszer úrinő leszek..:D

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:24:25

@kyrakata:

Nekem is nehezemre esik összehozni a fojtis-szexet az ovis-lamúrral. De szerintem annyira nem okosak ezek az emberek, hogy ilyen sokáig tudnának taktikázni, meg odafigyelni magukra. Brozalmasan fárasztó lehet hónapokig megjátszania magát valakinek, mert az rengetek energiába kerül, és nagyon tudatosnak kell hozzá lenni, amit ezekről az emberekről egyáltalán nem felételezek.

flanker 2011.01.10. 22:24:51

@Lotyó Bridzsida:

>Nagyon kacsingatok a vegánság felé, de asszem túl sok energia beszerezni és megcsinálni a kajákat hozzá

Na, na, ez már inszinuációszámba megy!
Mit túl sok energia beszerezni és/vagy megcsinálni?

janos.vitez 2011.01.10. 22:30:12

@kyrakata: már elnézést de én nem értek egyet veled. de erre van egy magyarázatom: mielőtt vállalkozó lettem volt egy munkahelyem. egy összeszokott csapatba kerültem be még 2 új emberrel együtt. 2. napon már az olyan emberekhez kerültem közelebb mint az általad és sokak által nem szeretett Oli-Alekosz-Szandika-Éva fogat. mert egyszerűen én is olyan vagyok mint ők, és ilyen emberekkel érzem jól magam. mindenki olyan emberekkel veszi körül magát mint amilyen saját maga. a gimiben a nyelvtan tanár azért buktatott meg mert utált, mert nem voltam szürke egér. de eszem volt ezért nyelvtanból és nem irodalomból, mert csak a helyesírásommal tudott megszívatni! az egyetlen munka helyemről ki is rúgtak mert a sok szürke egeret szívattuk! mert gyengék, és kihívják maguk ellen a sorsot! pl Ildi! De,mert én ilyen vagyok a gusztustalanságot és a sunyiságot én is utálom nagyon!
mond meg h ha ne az Alekosz érdemelné meg akkor ki?

janos.vitez 2011.01.10. 22:31:53

a fődíjat! ez lemaradt

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:32:04

@flanker:

Valahogy úgy képzelem, hogy biopacra kell rohangálni, meg nagyon oda kell figyelni az alapanyagokra, amit nyilván a sarkiprofiban nem fogok megkapni, szóval máshová kell járni érte.
plusz mindig utánanézni, hogy na most mit főzzek, hogy ne unjam halálra 1 hónap után az egészet. satöbbi. erre nincs energiám, mert dolgozni, meg házitündérkedni, meg a kicsi lelkemmel is foglakozni éppen pont túl sok így is.

Lanois 2011.01.10. 22:35:13

@Lotyó Bridzsida: @flanker: Én mondjuk megrendelem a kaját hét elején, ami kb 10 percig tart. Jó persze minden relatív, de nekem ennyi még belefér.

hollario 2011.01.10. 22:35:14

@janos.vitez: hát ha az Oli-Alekosz-Szandika-Éva fogat a kedvenced, akkor a gusztustalanságot és a sunyiságot nem utálhatod, ez a lényegük. És mára unalmasak is. Alekosz meg egyenesen 0.

flanker 2011.01.10. 22:38:33

@Lotyó Bridzsida:

Hm.
A biopiacra nemcsak vegák járnak, a kettőnek igazából nincs köze egymáshoz. (Oké, a táplálkozástudatos emberek közül többen törekednek rá.) De havonta-két havonta egyszer elmész a piacra, veszel kölest-hajdinát-barna rizst, lencsét-babot-borsót akármelyik coopban is veszel, szóval nem értem. Ősszel veszek x kg. búzát, amikor kell, megőrölöm, megsütöm a kenyerem egy hétre, oszt jól van. (Vagy két hétre, elállnak a fagyasztóban.) Szóval egy kis szervezéssel mindent szuperül meg lehet oldani.

Nyilván ezt is tanulni kell, de senki nem úgy esett ki a édesszülejéből, hogy kívülről tudta volna a hagyományos konyhavezetést is...
Szóval nem olyan nagy ügy ez manapság.

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:39:42

@hollario:

Nekem az a furcsa, hogy egy lány sem küldi el az Alkeszt vehemensebben az anyjába. Az életben okádok az ilyen emberektől, akiknek semmi sem szent, és egyik nap lehány, mint embert, de a másiknak rámstartol, mint nőre, mert csak egy kétlábonjáró luknak lát (ÉN pedig csak egy zavaró tényező vagyok neki a puncim körül:))))

flanker 2011.01.10. 22:40:00

@Lanois:

Megrendeled??
Mit - az alapanyagot, vagy a kész kaját?

janos.vitez 2011.01.10. 22:40:53

@hollario: Igazad van, Zsófi,Gombi, Gigi, esetleg Laci nem lehetnek unalmasak. Tudod miért? Mert nem is szerepelnek!

flanker 2011.01.10. 22:44:58

@Lotyó Bridzsida:

>Nekem az a furcsa, hogy egy lány sem küldi el az Alkeszt vehemensebben az anyjába

No, ezen én is tűnődtem már! Ebből is látszik, hogy mind komolyan sérült - nincsenek egészséges határaik. Anikót nem zavarja, ha simogatja, Éva sem csapta le határozott keménységgel, hogy mit képzel, amikor elkezdte taperolni a mellét, se Gigi a fényképezkedés alatt. A nevetve "jaj, ezt nem lehet" nem működik. Szandikáról meg nem is beszélek. Nem lennék meglepődve, ha kiderülne egy kis incesztus az anamnézisben.

Alekosz meg... Mint már említettem a múltkor, neki az az egyetlen erénye, hogy pszichopata és kész.

Dr Betty Boop 2011.01.10. 22:45:14

@Lotyó Bridzsida: Ez amiatt van, mert fogalmuk sincs/nem tájékoztatták őket erről:analysis.blog.hu/

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:46:10

@flanker:

Aha, jó hogy ezt mondod, valszeg tényleg csak a kifogást keresem.:))

Van egy olyan gondolat menetem is, hogy semmi szükség a vegánságra, de még a vegasára sem, ha úgy közelítem meg a dolgot, hogy minden, amit magamhoz veszek az nekem jó és nem árthat, sőt (most fogják be a fülüket azok, akik nem hisznek a spirituálitásban a spiritualitásban:), fénnyé változik. Ennyi.:)
De köszi, el fogok rajta gondolkodni, amit mondtál és igazad van.:)

flanker 2011.01.10. 22:48:03

@Lanois:

Ja, hát úgy tényleg könnyű...

Nekem az egyetlen problémám, hogy egyrészt nagyon szeretem a saját cuccaimat enni, másrészt pedig szeretm tudni, hogy pontosan mi és milyen állapotban van benne, így aztán mindenképp saját magamra szorulok. Én nem is veszek szinte semmit boltban, csak alapanyagokat és aztán én csinálok mindent. ÍGY tényleg sok idő, de meg lehet belőle takarítani, ha tudok előre dolgozni.

kyrakata 2011.01.10. 22:49:19

@janos.vitez: Ezt a választ én sem tudom,de,ha Alekosz nyerne,a pénzt elköltené lotyókra,a lakásban kuplerájt rendezne be,a kocsival pedig furikázná a kuncsaftokat.(na jó, ez vicc volt)Ildikóra pedig igaz,hogy azt írtam szürke,de közelebb van az igazsághoz,hogy olyan mint pl.a szomszéd,vagy akárki,tehát egy mai átlagember.Aki rettenetesen nem tud beilleszkedni az átlagtól eltérő emberek közé.Ezért szimpatikus.Megvádolhatsz azzal,hogy én akkor az átlagemberek közé tartozom,de hidd el jobban örülök egy olyan szomszédnak,mint egy Ildi,szemben egy Alekosszal,akinél sosem tudnám mikor "kattan" be éppen.

Lanois 2011.01.10. 22:51:00

@flanker: Jól hangzik, amit mondassz. A kenyérsütést pl még ki is fogom próbálni egyszer. De többre hétközben nem lenne időm. Meg vv-zni is kell, tudod.

Hmmcsike 2011.01.10. 22:51:50

@Lotyó Bridzsida:

De jó is lenne, ha fénnyé változna mind az amit ma megettem....talán meg is tudnék mozdulni :D
Bocs az offért!

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 22:52:50

@flanker:

Tulajdonképpen ő csak attól érdekes, hogy halovány lila fingja sincs arról hogy kell a nőkhöz közeledni, és semmilyen koncepciója sincs magára és az életére nézve.
Nem tudom milyen szülei vannak, mármint ők ketten milyen kapcsolatban vannak egymással, de az apukája nem lehet a toppon, ha ennyit tudott tőle A. tanulni, mint férfi mintától.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 22:54:18

@kyrakata:
isteni szerencse, hogy egy olyan átlagembert sem ismerek mint Ildikó, és hál isten egyik szomszédom sem olyan:)
na, az lenne a vég, Ildikó a szomszédban :D

Ancilla 2011.01.10. 22:54:29

Akkor most elmondom, miért szeretem Bécit:
*mert ő gondozta a kutyákat
*mert szép a szeme
*mert jól tudja felolvasni az sms-eket (mintha ő küldte volna)
*mert állandóan csinál valamit (húst fűszerez, porszívózik, felmos, edz, a vattacukorral beszélget fél órán keresztül vagy még tovább)
*mert vigyáz a kistestvérére (meg ne pocsékolják)
*mert időnként beleérzékenyül a piros szívecskepárnába
*mert kiváló parodista (főleg, ha Gombit kell parodizálni)
*mert röviden és velősen fogalmaz
*mert ritkán veszíti el a türelmét
*mert magabiztos
*mert jó (nagyon jó) a humora
*mert nem sunyi

Na, hirtelenjében ennyit...
Na, remélem, most már

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 22:57:27

@Ancilla:
Ez nem is vita tárgya, mindenkinek szíve joga kit kedvel, és kit nem, tehát én továbbra sem kedvelem, de ettől te szeretheted:)
Jól néznénk ki ha egyen emberek lennénk egyen véleményen:)

kyrakata 2011.01.10. 22:57:58

@Lotyó Bridzsida: A karácsonyi üzeneteknél egyetlen dolog tűnt fel Alekosznak,hogy az anyja megitta a konyakot.Mondjuk nekem az is,hogy a kedves mama valszeg a felvétel előtti percekben nyeldeshette le,mert szimplán be volt csicsiskedve a szentem.A papa itt már labdába se rúghat,mint férfiminta.

Tortilla 2011.01.10. 23:00:00

indavideo.hu/video/vv0110025040
a tegnap éjszaka, miután elfogyott a pia, de még nem ment el a közvetítés.
Alekosz, mint egy idióta zombi rohan a lányok után, Éva kelleti magát és visít, mint egy fába szorult féreg, Szandikáról pedig kiderül, hogy inkontinencia-gondjai vannak...
priceless :S

Dr Betty Boop 2011.01.10. 23:01:11

@flanker: egyre erősebb a gyanúm, hogy tetejébe még szociopata is.

flanker 2011.01.10. 23:02:21

@Lotyó Bridzsida:

>Aha, jó hogy ezt mondod, valszeg tényleg csak a kifogást keresem.:))
Aha, eddig jó... :-)

>Van egy olyan gondolat menetem is, hogy semmi szükség a vegánságra, de még a vegaságra sem

Na, ezzel a hárítással már ne is próbálkozz - manapság NAGYON NAGY szükség van a vegaságra! Ha az ember körülnéz józan ésszel a világban, akkor tudja, hogy tízszer annyi mérget visz be állati termékekkel, mint anélkül. Nem akarok nagyon belemenni, de elhiheted...

És akkor még Gaiáról nem is beszéltem! :-)

>...ha úgy közelítem meg a dolgot, hogy minden, amit magamhoz veszek az nekem jó és nem árthat, sőt (most fogják be a fülüket azok, akik nem hisznek a spirituálitásban a spiritualitásban:), fénnyé változik. Ennyi.:)

Ó, te... te... Szólíthatlak Lotyónak? :-)
Szóval ha arra gondolsz, hogy különböző dolgok különböző szinten vibrálnak és egyiknek hosszabb az útja a teljes és tökéletes (fény)energiává való tisztulásnak, mint a másiknak, akkor is egyértelmű, hogy nem mindegy, mit viszel be, mert nem mindegy, hogy milyen szintről indulsz te magad is!

>De köszi, el fogok rajta gondolkodni, amit mondtál és igazad van.:)
Sok sikert!

éjjeli_alkesz · http://latensiszakos.blog.hu/ 2011.01.10. 23:03:14

Kiszúrta már valaki az rtl kavarását a lakók horoszkópjaival? :) Én pár hete követem a VV-t, oszt gondoltam megnézem ezeknek a szellemóriásoknak az életrajzát a hivatalos oldalon, ahol ilyen komoly dolgok vannak, hogyaszondja: kedvenc zene, pia, film, mennyit dug, és mi a csillagjegye. Mindjárt szemet szúrt, hogy a 14-ből vagy 9 bak jegyű (Alekosz, Éva, SZandika, Anikó, Kristófék, Gigi a többi most nem ugrik be, de még többen) jelentsen ez bármit is... Mutatom, azaz mutatnám az asszonynak, hogy néddmá, itt valami elborult asztrológiai kíeérlet zajlik, erre most vv.hu-n mindekinek egész más a csillagjegye. Hát mi folyik itt?! Még ezt a fasszágot is átírkálják, akkor mi lehet egy szavazásánál? :)

Csakhogy nem én néztem be, erről egy cikk:
www.life.hu/legykepben/napifriss/20101208-a-valovilag-nagy-baklovese.html

Ha ilyen mellékes szarságokban is

kyrakata 2011.01.10. 23:06:13

@éjjeli_alkesz: Biztos rájöttek,igy nem lehet minden héten szülinapot tartani,gyorsan átvariálták az összes csillagjegyet,azért vannak megkergülve a villában.

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 23:06:25

@kyrakata:

Egyet biztosan tudok:

Ha engem ébresztett volna fel, hogy nincs-e kedvem prütykölni, ahogy az Ankióval tette, biztosan letéptem volna ott helyben az arcát, jópofizás helyett.:D
Onnantól kezdve tuti rámpakolta volna a jelet gondolkodás nélkül, de amíg élne megemlegetné, hogy nem keltünk fel senkit ilyennel, ha pszichopata-kanos állatok vagyunk akkor sem.:D

flanker 2011.01.10. 23:11:12

@Mme Chauchat:

>egyre erősebb a gyanúm, hogy tetejébe még szociopata is.

Ha elolvasod a [20:21:54-kor írt] posztomat egy bizonyos 8-9 perces videóról (majd megpróbálom megkeresni) és felkelti az érdeklődésed, akkor ebben valószínűleg komoly bizonyítékot fogsz rá találni, hogy kétség nélkül az! Hárman (minimum) próbálják neki megmagyarázni, hogy mit csinált rosszul, mivel bántott meg másokat, s több oldalról is próbálják megközelíteni, de be nem megy a fejébe: "Továbbra sem látom... én nem értem... én nem tudom..." stb. Mikor Lacit fellöki, a viselkedése utána is elég árulkodó - bocsánatot kér, de olyan modorban, hogy attól is kinyílik a bicska a kezemben. Mintha ő mlenne a főnök, nevetséges vádjaik értelmetlenek és leperegnek róla és senki nem ért semmihez. Érdekes módon Zsuzsa meg Anikó és Gigi nagyon jól ráéreznek arra, hogy valami baj van vele: "Pont az a baj, hogy nem érted... de nem tudod, mert fogalmad sincs róla... nézd még, még most is röhög..."
És velük (a lányokkal) pedig az a baj, hogy ez nagyon hamar elfelejtették!

kyrakata 2011.01.10. 23:11:22

@Lotyó Bridzsida: Egyébként mióta vannak ezek ilyen jóban?!Nincs örihari,mert fellöktél?

Lanois 2011.01.10. 23:13:26

@Lotyó Bridzsida: Ebben az esetben el kellett volna hagynod a villát fél óra csomagolás után.:)

Lotyó Bridzsida 2011.01.10. 23:13:39

@flanker:

:) Oké, elfogadok mindent, amit mondasz.:)
És igen, kérlek, szólíts Lotyónak!:D
Jó, hogy itt is vannak "kollégák".:)
Most vízkúra-projektet nyomok éppen. Egyelőre annak is örülök, ha vegaság van, meg elegendő víz bevitel.
Nálam már ez is nagy előrelépés a régi magamhoz képest, amikor nem ittam egy kortyot sem, és csak szénhidrátot ettem szénhidráttal (= sajtospogácsa/szendvics/olasztészták).

Lanois 2011.01.10. 23:14:24

@kyrakata: Amióta Anikó bebaszott a fekete-fehér-igen-nemes játék alkalmával.

kyrakata 2011.01.10. 23:15:15

@flanker: Na vessetek meg,de A. pontosan az az emberfajta a szememben,akit képesnek tartok,holmi csipcsup dologért ölni is.Simán kinézek belőle egy sulimészárlást pl.

janos.vitez 2011.01.10. 23:16:54

@kyrakata: szerintem te teljesen el vagy tévelyedve!

Dr Betty Boop 2011.01.10. 23:19:16

@flanker: A lányok, sajnos nem tudják, mit kell keresni (súlyos kórképet, ui.)Jobb is, sírva-könyörögve menekülnének. A szociopátiája a kubai táncnál kulminált: Anikó nem érhetett karjához, mondván, hogy akkor "nem tud koncentrálni." Ez idegenkedés az érintéstől, komoly regressziós állapot. Annyira mélyen gyökerezik, hogy alkohollal sem tudja feloldani. Nők elleni támadásai kétségbeesett kitüremkedése a valamikori, elvesztett énjének. Szerencse, hogy csendes dühöngő.

flanker 2011.01.10. 23:20:05

@kyrakata: @Mme Chauchat:

No, megvan! Itt a videó!
Van neki előzménye, ami szintén érdekes, de azt már nem fogom keresgetni. Komolyan mondom, nagyon sok mindent meg lehet innen érteni, sok mindennek az előzményét és a következményét is! Egyike a nagyon kevés kulcseseménynek ez a Villából!

www.youtube.com/watch?v=7irDCTc7OM4

kyrakata 2011.01.10. 23:21:38

@janos.vitez: Az lehet,de ha felb...nám az agyát,azért nem mernék hátatfordítani neki.Főleg,ha közben szalonnázna a kisbicskával.De most,hogy emlékeztetsz,igazad lehet,nem is sulimészárlásos,inkább hasfelmetszős Jackes.

kyrakata 2011.01.10. 23:26:28

@Mme Chauchat: Már emlékszem.Még inkább HJ.

flanker 2011.01.10. 23:26:34

@Mme Chauchat:

>A lányok, sajnos nem tudják, mit kell keresni (súlyos kórképet, ui.)Jobb is, sírva-könyörögve menekülnének.

Egyetértek!

>A szociopátiája a kubai táncnál kulminált: Anikó nem érhetett karjához, mondván, hogy akkor "nem tud koncentrálni."

Sokat bemutatott belőle, de ez az incidens NEM az volt. Évával táncolt és azt mondta, hogy "Nem tudok MAGAMRA koncentrálni". Ez egy egyszerű incidens volt, szerintem többet olvasol bele, hisz új táncot tanult, ami még nem ment neki, S Éva párba akarta vinni. (Egyébként Éva is jól járt ezzel, mert ha meg fgoják egymást, akkor nem tudta volna 10-15 másodpercenként a haját toszogatni, vagy a ruháját igazgatni.)

>Ez idegenkedés az érintéstől, komoly regressziós állapot.

Az igen, de ez nincs Alekosznak. Igazán vágyik ő az érintésre, simogatásra, bújásra, ennek többször (véleményem szerint túl soxor is) tanúi lehettünk. Ez csak egy elszigetelt incidens volt.

kyrakata 2011.01.10. 23:28:34

Alekosz,ha egyszer talál egy szimplán szerencsétlen nőt,na akkor fogja kiélni az összes idióta agyrémeit.MMKK.

kyrakata 2011.01.10. 23:29:46

@kyrakata: Hiába na,nem a kedvencem!

janos.vitez 2011.01.10. 23:31:12

@Mme Chauchat: ti nem láttátok h ezt az egészet Aniko generálta amit az rtl vissza is játszott többször lelassítva.

flanker 2011.01.10. 23:34:24

@Lotyó Bridzsida:

>:) Oké, elfogadok mindent, amit mondasz.:)

Na, ez nagyon simán ment! Ahhoz vagyok hozzászokva, hogy megdolgozzak a sikerért! Ne ronts el, légy szíves!

>Most vízkúra-projektet nyomok éppen. Egyelőre annak is örülök, ha vegaság van, meg elegendő víz bevitel.
Biztos, hogy nagyon sokat nyom a latban - épp most tartottam róla egy előadást. (Mármint a víz külső-belső szerepéről, fontosságáról.) Ha csak ezt (a megfelelő tisztaságú víz megfelelő mennyiségű, megfelelő időben történő bevitelét) alkalmaznák az emberek, meglepően sok emésztőrendszeri probléma, betegség megoldódna...

>Nálam már ez is nagy előrelépés a régi magamhoz képest, amikor nem ittam egy kortyot sem, és csak szénhidrátot ettem szénhidráttal (= sajtospogácsa/szendvics/olasztészták).

Hát persze, nem tudhatunk-tanulhatunk meg mindent egyszerre. Én azt szoktam mondani, hogy mindent kétféleképpen csinálhatunk: Okosan és hülyén. Ez a vegaságra is igaz. (Értsd: egy okos húsevő is állhat jobban, mint egy tájékozatlan ÉS hülye vega, de még akár vegán is...)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 23:36:31

@flanker:
Ez nem igazán jó példa, itt pontosan Anikó gerjesztette a hisztit, amivel később szembesítették is, és elismerte, hogy jóvan már, hát kicsit túloztam, de már túl vagyunk rajta, a többiek pedig nem látták mi történt ( semmi egyébként).
Akkor látták a többiek is mikor az ertéel lejátszotta nekik.

flanker 2011.01.10. 23:39:31

@janos.vitez:

>ti nem láttátok h ezt az egészet Aniko generálta amit az rtl vissza is játszott többször lelassítva.

De láttuk, és meg is van a véleményünk róla. A videóban, ami nemrég belinkeltem Anikó elmondja, hogy ez volt az utolsó csepp a pohárban, a legutolsó dolog, tehát nem (csak) ez váltotta ki a dolgot.

Én inkább gyanítom, hogy te nem láttad az egészet. Mert Alekosz szépen, metodikusan végigment az összes csajon: először lelkendezett értük, árasdozott róluk, aztán, amikor elutasították, nem győzte gusztustalanul fikázni őket. MIndegyiket, kivétel nélkül! Írtam erről is egy posztot az utóbbi tíz napban részletesebben, egyszerűen rá lehet keresni.
Úgyhogy nem kellene annyira védeni.

Vicces csávó (néha), de nem társkapcsolatra - egyszerű emberi kapcsolatra sem képes!

flanker 2011.01.10. 23:41:00

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Lásd most feladott, jánosvitézes válaszomat!

Dr Betty Boop 2011.01.10. 23:43:45

@janos.vitez: igen, igen. De csupán a zavaradottak "gerjeszthetők"/manipulálhatók. Érett személyiség, netán önismerettel bíró átlát a szitán. Mondhatni könnyű Katát táncba vinni. Abban is igazad van, hogy mindegy is.

Dr Betty Boop 2011.01.10. 23:46:53

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: a félelmetes inkább az volt, hogyan törtet a tükör felé, nézi magát a férfi... Az Anikó-incidens csak akkor lett hangsúlyos, amikor felnagyították. Nagy szellemek, ha találkoznak...azok félrelökik egymást.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 23:51:05

@flanker:
Láttam az egészet , és nekem más a véleményem, de nem is akarok Alekosszal társ kapcsolatot:)
Az emberi kapcsolataiban nem találok semmi egetverőt, sőt sokszor elég jó meglátásai vannak, és nem kevésszer meg is nevettetett.
de már sokszor mondtam, én nem akarok senkit meggyőzni, igaz engem sem lehet, van saját véleményem:)
Nekem speciel Olivérrel sincs bajom, jól csinálja, egyébként talán ő az egyetlen a bent lévők közül akivel a kinti valóvilágban sem lenne problémám, meg talán a Laci.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 23:54:12

@Mme Chauchat:
túl van reagálva szerintem, én például jót nevettem a kubai esten is,
és úgy láttam kivételesen mindenki ott bent is jól szórakozott.:)

flanker 2011.01.10. 23:54:53

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Ez oké, de Anikó többször is hangsúlyozta, hogy ez egy utolsó csepp volt a pohárban, nem pedig önmagában az ok! Az pedig, hogy szegénykém nem tudja rendesen kifejezni magát... SZóval elmondom helyette: tényleg nem az ereje volt a lényeg, hanem maga a gesztus - utamban vagy, szó nélkül arrébb "segíthetlek", mert nekem nem kell szólni, bocsánatot kérni; hogy kikerüljelek, arról már nem is beszélve!!!

Alek utólag azzal magyarázza az ő indulatát, hogy ezzel Anikó "megalapozta" a villában való többi lánnyal a rossz kapcsolatot. Semmi sem áll távolabb az igazságtól! Alek saját magát alapozta meg: Zsófi napokig "istennő" volt, élete álma, legnagyobb vágya, a lexebb, neki való lány, majd amikor kiderült, hogy nem akar barátságon kívül semmit, már másnaptól kis, ártalmas, kártékony kis kurva volt. És ezt eljátszotta Gigivel is, stb.

Szóval érdemes összefüggésekben, viselkedésmintákban inkább gondolkodni, mint elszigetelt eseményekben!

janos.vitez 2011.01.10. 23:55:41

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: én sem akarok meg győzni senkit, de az itt lévő Alekosz utálók mindegyike kivétel nélkül nő! méghozzá kielégítetlen! ennyi!

kyrakata 2011.01.10. 23:56:05

Vegyük sorra az un. nagyágyúkat:
Oli: Azt játsza,hogy ő a villacsernus,aki mindenkit kikérdez,megért,ítélkezik.Kiáll a barátja és a szerelme mellett,de a baráti burok már repedezik,egyszerűen azért,mert A-t már ő se tudja megfejteni.A szerelmi életét elintézi a WC-ben.slussz.Ja és az ananászához SENKI NE MERJEN NYÚLNI!!!!!Örűljenek,hogy egy légtérben lehetnek vele,mármint a gyümölcsel.
Alekosz:Már bőven kifejtettem,nekem belefér a szexuális sorozatgyilkos kategóriába.
Szandika:Kedvelem,még mindíg nem tudom miért.DE. Sokat esett a szememben a durva,alpári kirohanásaival.Ráadásul olybá tűnik az édesnégyesben ő a leggyengébb láncszem.Olyan mint a farokcsóváló kutyus,amit a gazdi mond(Oli),az szent.Megítélésén sokat rontott a takaróba burkolt jelenete Ildi ellen,olyan volt,mint anno a zokniárusok,csak a batyu hiányzott az összképhez,a hátáról.
Éva:Ő is lelkesen liheg a gazdi lábánál,bár szeret harapni is.Szintén klinikai eset,ráadásul valószínűleg tetves is.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 23:57:57

@janos.vitez:
én is nő vagyok, és mégsem utálom, sőt mint néző kifejezetten kedvelem a hóbortjaival együtt:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.10. 23:59:10

@kyrakata:

Gondolom ez a te véleményed, amit tiszteletben tartok, kérlek te is tedd ezt a más véleményével.

kyrakata 2011.01.11. 00:02:47

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Felvilágosíthatnál,hol nem tartottam más véleményét tiszteletben?

Dr Betty Boop 2011.01.11. 00:04:40

@kyrakata: Ide várnálak, már a többiek miatt is, meg persze ha van kedved: analysis.blog.hu/

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.11. 00:05:13

@flanker:
Anikó bocsánatot kért, nem is egyszer,
de nem vagyok én védőügyvéd , én így látom , te úgy.
Bent nincsenek úgy kiakadva, mint ahogy itt kint ragozzátok, különben meg azt is tudjuk, hogy azt látjuk amit leadnak, ezzel remekül lehet manipulálni, pl. ha én egy nap csak egyszer eszek, de mindig más időpontban, és egyvalaki mindig pont akkor lát simán mondhatja az a nő állandóan eszik, azért van ekkora feneke.
no kb. ilyenek ezek a 40 perces ( a 24 órából)megvagdalt adások is.

kyrakata 2011.01.11. 00:07:02

@Mme Chauchat: Köszönöm,kedvem az lenne,csak időm kevés.De időnként átnézek.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.11. 00:07:07

@Mme Chauchat:
köszönöm nem keresek társat:)

@kyrakata:
csak kértelek mielőtt nagyon belelendülsz a mások meggyőzésébe:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.01.11. 00:10:07

viszont most látom mennyi az idő, és azért van élet a vv kívül is, már így is túl sokat foglalkoztam vele, ahhoz képest amennyit ér.

jóéjt mindenkinek!

Dr Betty Boop 2011.01.11. 00:15:32

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ..persze, világos. Csak azt nézd, amit és ahogyan mond. Hozzá gesztusok. Nyilván nem őket elemezzük, hanem egy (több) elénk vetített képet. Szerencse, hogy nem ez alapján viszik őket az elmeosztályra. Ha csupa negatív hatás jön át a képernyőről, nos az a csatorna szándékait mutatja. Ha bedőlünk, a magunk megvezethetőségét.

flanker 2011.01.11. 00:15:47

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

>Anikó bocsánatot kért, nem is egyszer,
de nem vagyok én védőügyvéd , én így látom , te úgy.

Hát persze, de attól még elmondhatom, hogy én MIÉRT gondolom úgy, ahogy gondolom, s azt is, szerintem miért téved valaki más, nem?

Az egyik dolog az, hogy Anikó (és mindenki más) is időnként kevesebbet tud saját magukról, mint mi. Mert lehet, hogy ő ott van 24/7-ben, de én meg látok olyan sutyorgásokat, beszélgetéseket, amiket ő nem. Ő már elfelejthette azt, ahogy Alek akkor hogyan bánt vele, de én nem felejtettem volna el, ha bent vagyok, mert VISELKEDÉSMINTA, és az ismert múlt alapján saját védelmemre következtethetéseket vonhatnék le a jövőre nézve. Melyek alapján Alekosszal nagyon vigyáznom kellene. Nem kellene feltétlenül ellenségeknek lennünk, de kerülném a barátságát is! És ha nem akarok vele semmit, akkor nem bátorítanám azzal, hogy engedem magam simogatni, pl..

kyrakata 2011.01.11. 00:19:17

Jó éjszakát mindenkinek!Én is elteszem magam holnapra.

Dr Betty Boop 2011.01.11. 00:25:49

@flanker: nos,igen. Kérlek ne felejtsd el, hogy a (benti) minta-átvétel, követés (utánzás)igen primitív formája lenne a tanulásnak...Ámbár lehet, hogy még erre is alkalmatlanok. Hosszabb elemzésre ide várlak, ne csak folyton magam válaszoljak a kommentekre: analysis.blog.hu/

Flood 2011.01.11. 00:26:09

@Ancilla: dettó (bár a szemét ilyen szempontból még nem néztem :)
plusz:
*mert hűséges (pedig ha akarta volna, már legalább a csajok felét megdönthette volna)
*mert jóindulatú és korrekt
*mert fontos neki a családja
*mert igazi csapatjátékos
*mert a viselkedésével megcáfol minden előítéletet, ami a származásából ered (egyébként sztem legalább annyi fehér vér van benne, mint roma)

ráadásul nekem a zenéi is tetszenek, meg hogy hip-hop-ot táncol :)

Flood 2011.01.11. 00:36:13

@janos.vitez: Én ffi vagyok, ráadásul ki is vagyok elégítve :)

szkeptikus antiszeptikus 2011.01.11. 01:55:27

@kyrakata: "...ráadásul valószínűleg tetves is..." :)))

Patria 2011.01.11. 08:32:38

@K.Tomoceusz: Te ebbe egyszerűen csak be akartál kötni, ha jól sejtem. Mert azt gondolom megértetted, hogy nem általánosságban nevetgéltem a pánikbetegeken, hanem az Éván nevettem, hiszen mindenki utálja, mégsem láttam rajta a pánikbetegség tüneteit. De persze, szájkaratézhatunk erkölcsön és szándékon, ha nagyon akarod.

@Flood: Nem hiszem, hogy volt más választása. Most mégis állandóan azon nyíg, hogy utálja mindenki és folyamatábra őt baszogatják.

HúszTíz 2011.01.11. 09:45:16

Kíváncsi leszek a mai napra; ajánlatban jókat láttam :-) És amúgy is, ma lett Anikó 22 éves :-P

Lanois 2011.01.11. 09:47:04

Boldog szülinapot Anikó! Remélem olvasod.

Toszkana 2011.01.11. 09:57:21

Béci egy szánalmas hülye ! Évát bírom egy őrült !

Hmmcsike 2011.01.11. 09:57:53

Az "élőnek" miért lett vége már 45-kor? Elfogyott a felvett anyag? :P

Toszkana 2011.01.11. 10:03:42

Az már feltűnt nektek, hogy a szuper Laci valójában 40 évesen az anyjával él (macskám van, sőt lehet hogy babettával jár) ? A való életben mindenki egy szeréncsétlen agglegénynek tartaná, nem ő a nagy férfi példa véleményem szerint.
Edzeni meg okoskodni könnyebb mint gyereket nevelni.

koc · http://tablasjatek.blogspot.com 2011.01.11. 10:44:27

Kulonosen megtisztelonek erzem, hogy a nevemmel kezdodik a poszt.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 15:11:37

@Tortilla:
Jájistenem! Alek tényleg úgy mozog, mint Freddy Kruger! Be-xa-rás!!!!!
Éva és ő miért nem dugtak még? Testbeszédjükről sikít, hogy kellene.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.01.11. 15:26:13

@Mme Chauchat:
Komolyan kedvem lenne kikutatni, tényleg elmebeteg-e. Kb. 1 órát kellene a villában töltenem. Tán annyit se. Bár lehet, elkélne egy testőr, mert némelyik elmebeteg-fajta érzi rajtam, hogy érzem a valódi énjét, és agresszívan nekem jön.

Dr Betty Boop 2011.01.11. 21:43:37

@neccharisnyás útonálló:...pff. Tegnap még eszembe jutott, h az ilyenek szoktak ollóval rohangálni, szemeket kiszúrni... Ma bekapcsolom, hát nem ollóval babrál Anikóval beszélve...?
süti beállítások módosítása